OYOY lampor

 • Rainbow Vägglampa Light Rubber - OYOY Living Design

  Rainbow Vägglampa Light Rubber - OYOY Living Design
  Rainbow Vägglampa Light Rubber - OYOY Living Design, Brun, Plast
 • OYOY Kojo Lampskärm Liten, Clay

  OYOY Kojo Lampskärm Liten, Clay
  Kojo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Offwhite OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Offwhite OYOY Living Design
  Kasa vägglampa Offwhite från OYOY Living Design är ett vackert tillägg till ditt hem och en vacker och praktisk ljuskälla som kommer att glädja och glädja i många år. OYOY Living Design står bakom några av de mest spännande nya lamporna, och Kasa är inget undantag. Modellen introducerades först som bordslampa och har nyligen blivit en vägglampa. Modellen har en smart arm som gör att du kan rotera och vrida lampan från sida till sida - så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom armen kan även själva lampskärmen vridas runt så att du kan rikta ljuset ut i rummet. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Kojo Lampskärm Large, Clay

  OYOY Kojo Lampskärm Large, Clay
  Kojo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • OYOY Rainbow vägglampa Cherry red

  OYOY Rainbow vägglampa Cherry red
 • OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Offwhite OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Offwhite OYOY Living Design
  Rainbow Vägglampa Offwhite - OYOY Living Design, Vit, Plast
 • OYOY Palloa ljusstake liten Mässing

  OYOY Palloa ljusstake liten Mässing
 • OYOY Pearl adventsljusstake Mässing

  OYOY Pearl adventsljusstake Mässing
 • OYOY Savi ljusstake 3 cm Borstad mässing

  OYOY Savi ljusstake 3 cm Borstad mässing
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Black OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Black OYOY Living Design
  Vem annat än det danska företaget för hemtillbehör och belysning OYOYOY Living Design kan ligga bakom denna knivskarpa design? Kasa Table Lamp Black är en bordslampa i det nyckfullt namngivna företagets sortiment av belysningsartiklar, och Kasa är ett underbart sätt att lägga till oceaner av kant till din inredning - bokstavligen! Den lilla formen passar perfekt i skandinavisk inredning i synnerhet, men det ärknordiska förhållningssättet till minimalism har ett universellt tilltal, och det råder ingen tvekan om att Kasa gör sig bra i andra inredningsformer också. Kasa är tillverkad av aluminium som har pulverlackerats och finns i en mängd olika nyanser - samt i en variant för vägglampor. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Beige

  OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Beige
 • Kasa Bordslampa Optic Blue - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Optic Blue - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Optic Blue - OYOY Living Design, Blå, Metall
 • OYOY Kojo Lampskärm Liten, Off White

  OYOY Kojo Lampskärm Liten, Off White
  Kojo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • Oyoy Kojo Small Lampskärm Vit - Lampskärmar Papper Vit - L300855

  Oyoy Kojo Small Lampskärm Vit - Lampskärmar Papper Vit - L300855
  Kojo Small lampskärm från OYOY i tunt rispapper med en fin, organisk form för alla hem och stilar. Den har ett lätt, luftigt uttryck. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Bra att veta om Kojo Small lampskärm - Ingår i serien Kojo.- Sladd ingår inte.- Ljuskälla ingår inte. Hur bör du ta hand om lampskärmen?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Papper från OYOY med stor omsorg.
 • OYOY Kojo Lampskärm Large, Off White

  OYOY Kojo Lampskärm Large, Off White
  Kojo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • OYOY Rainbow vägglampa Light rubber

  OYOY Rainbow vägglampa Light rubber
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Offwhite OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Offwhite OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Offwhite - OYOY Living Design, Vit, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Light Rubber OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Light Rubber OYOY Living Design
  Rainbow Vägglampa Light Rubber - OYOY Living Design, Brun, Plast
 • OYOY Savi ljusstake 5 cm Choko

  OYOY Savi ljusstake 5 cm Choko
 • OYOY Kasa bordslampa Off white

  OYOY Kasa bordslampa Off white
 • OYOY Savi ljusstake 3 cm Mässing

  OYOY Savi ljusstake 3 cm Mässing
 • OYOY Palloa ljusstake hög Borstad mässing

  OYOY Palloa ljusstake hög Borstad mässing
 • OYOY Savi ljusstake 6,5 cm Midnight Blue

  OYOY Savi ljusstake 6,5 cm Midnight Blue
 • OYOY Palloa ljusstake liten Borstad mässing

  OYOY Palloa ljusstake liten Borstad mässing
 • OYOY Savi ljusstake 2,5 cm Lavender

  OYOY Savi ljusstake 2,5 cm Lavender
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Clay OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Clay OYOY Living Design
  Vem annat än det danska företaget för hemtillbehör och belysning OYOYOY Living Design kan ligga bakom denna knivskarpa design? Kasa Table Lamp Clay är en bordslampa i det nyckfullt namngivna företagets sortiment av belysningsartiklar, och Kasa är ett underbart sätt att lägga till oceaner av kant till din inredning - bokstavligen! Den lilla formen passar perfekt i skandinavisk inredning i synnerhet, men det ärknordiska förhållningssättet till minimalism har ett universellt tilltal, och det råder ingen tvekan om att Kasa gör sig bra i andra inredningsformer också. Kasa är tillverkad av aluminium som har pulverlackerats och finns i en mängd olika nyanser - samt i en variant för vägglampor. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Offwhite OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Offwhite OYOY Living Design
  Vem annat än det danska företaget för hemtillbehör och belysning OYOYOY Living Design kan ligga bakom denna knivskarpa design? Kasa Table Lamp Offwhite är en bordslampa i det finurligt namngivna företagets sortiment av belysningsartiklar, och Kasa är ett underbart sätt att lägga till oceaner av kant till din inredning - bokstavligen! Den lilla formen passar perfekt i skandinavisk inredning i synnerhet, men det ärknordiska förhållningssättet till minimalism har ett universellt tilltal, och det råder ingen tvekan om att Kasa gör sig bra i andra inredningsformer också. Kasa är tillverkad av aluminium som har pulverlackerats och finns i en mängd olika nyanser - samt i en variant för vägglampor. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Cherry OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Cherry OYOY Living Design
  Vem annat än det danska företaget för hemtillbehör och belysning OYOYOY Living Design kan ligga bakom denna knivskarpa design? Kasa Table Lamp Cherry är en bordslampa i det nyckfullt namngivna företagets sortiment av belysningsartiklar, och Kasa är ett underbart sätt att lägga till oceaner av kant till din inredning - bokstavligen! Den lilla formen passar perfekt i skandinavisk inredning i synnerhet, men det ärknordiska förhållningssättet till minimalism har ett universellt tilltal, och det råder ingen tvekan om att Kasa gör sig bra i andra inredningsformer också. Kasa är tillverkad av aluminium som har pulverlackerats och finns i en mängd olika nyanser - samt i en variant för vägglampor. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa White OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa White OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa vit är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm, vilket gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Black OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Black OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa svart är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm, vilket gör den universell i sin design och lätt att förstå. På så sätt passar Hatto in i praktiskt taget alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Clay OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Clay OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa Clay är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm, vilket gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Rose OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Rose OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa Rose är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm, vilket gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Saffron OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Saffron OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa Saffran är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. På så sätt passar Hatto in i praktiskt taget alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Browned OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Bordslampa Browned OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto bordslampa Browned Brass är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. På så sätt passar Hatto in i praktiskt taget alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Brass OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Brass OYOY Living Design
  Vem annat än det danska företaget för hemtillbehör och belysning OYOYOY Living Design kan ligga bakom denna knivskarpa design? Kasa Table Lamp Brass är en bordslampa i det nyckfullt namngivna företagets sortiment av belysningsartiklar, och Kasa är ett underbart sätt att lägga till oceaner av kant till din inredning - bokstavligen! Den lilla formen passar perfekt i skandinavisk inredning i synnerhet, men det ärknordiska förhållningssättet till minimalism har ett universellt tilltal, och det råder ingen tvekan om att Kasa gör sig bra i andra inredningsformer också. Kasa är tillverkad av aluminium som har pulverlackerats och finns i en mängd olika nyanser - samt i en variant för vägglampor. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • Hatto Bordslampa White - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa White - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa White - OYOY Living Design, Vit, Plast
 • Hatto Bordslampa Rose - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa Rose - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa Rose - OYOY Living Design, Ljusrosa, Metall
 • Hatto Bordslampa Black - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa Black - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa Black - OYOY Living Design, Svart, Plast
 • Hatto Bordslampa Browned - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa Browned - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa Browned - OYOY Living Design, Mässing, Plast
 • Kasa Bordslampa Black - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Black - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Black - OYOY Living Design, Svart, Metall
 • Hatto Bordslampa Clay - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa Clay - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa Clay - OYOY Living Design, Beige, Metall
 • Kasa Bordslampa Cherry - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Cherry - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Cherry - OYOY Living Design, Röd, Metall
 • Kasa Bordslampa Offwhite - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Offwhite - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Offwhite - OYOY Living Design, Vit, Metall
 • Hatto Bordslampa Saffron - OYOY Living Design

  Hatto Bordslampa Saffron - OYOY Living Design
  Hatto Bordslampa Saffron - OYOY Living Design, Gul, Plast
 • Kasa Bordslampa Clay - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Clay - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Clay - OYOY Living Design, Beige, Metall
 • Kasa Bordslampa Brass - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Brass - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Brass - OYOY Living Design, Mässing, Metall
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large White OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large White OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Large White ingår i Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small Black OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small Black OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Small Black är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small White OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small White OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Small White är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large Optic Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large Optic Blue OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Large Optic Blue ingår i Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm, vilket gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small Optic Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Small Optic Blue OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Small Optic Blue är en del av Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large Black OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Hatto Taklampa Large Black OYOY Living Design
  Hatto är japanska för hatt - och du kan tänka dig varför det danska designföretaget OYOY Living Design tänkte på en hatt när de gav namn åt den här vackra lampan. Hatto Taklampa Large Black ingår i Hatto-serien, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Hatto består av en enkel symmetrisk lampskärm som gör den universell i sin design och lätt att förstå. Detta gör att Hatto passar till i stort sett alla typer av inredning - men dess minimalistiska och rena uttryck lyser särskilt bra i skandinaviska interiörer. Hatto finns i flera olika nyanser och storlekar. Se hela Hatto-sortimentet här!
 • Kasa Vägglampa Offwhite - OYOY Living Design

  Kasa Vägglampa Offwhite - OYOY Living Design
  Kasa Vägglampa Offwhite - OYOY Living Design, Vit, Metall
 • Kasa Vägglampa Clay - OYOY Living Design

  Kasa Vägglampa Clay - OYOY Living Design
  Kasa Vägglampa Clay - OYOY Living Design, Beige, Metall
 • Kasa Vägglampa Optic Blue - OYOY Living Design

  Kasa Vägglampa Optic Blue - OYOY Living Design
  Kasa började sitt liv som en bordslampa, men snart lade danska OYOY Living Design till en vägglampa till Kasa-kollektionen - och det är den du ser här. Modellen är, precis som sin bordslampa, extremt vacker och elegant i sin design. Funktionaliteten
 • Kasa Vägglampa Black - OYOY Living Design

  Kasa Vägglampa Black - OYOY Living Design
  Kasa Vägglampa Black - OYOY Living Design, Svart, Metall
 • Hatto Taklampa Small Optic Blue - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Small Optic Blue - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Small Optic Blue - OYOY Living Design, Blå, Metall
 • Hatto Taklampa Small Black - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Small Black - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Small Black - OYOY Living Design, Svart, Metall
 • Hatto Taklampa Large White - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Large White - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Large White - OYOY Living Design, Vit, Metall
 • Hatto Taklampa Large Black - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Large Black - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Large Black - OYOY Living Design, Svart, Metall
 • Hatto Taklampa Large Optic Blue - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Large Optic Blue - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Large Optic Blue - OYOY Living Design, Blå, Metall
 • Hatto Taklampa Small White - OYOY Living Design

  Hatto Taklampa Small White - OYOY Living Design
  Hatto Taklampa Small White - OYOY Living Design, Vit, Metall
 • OYOY Kasa vägglampa Black

  OYOY Kasa vägglampa Black
 • OYOY Hatto bordslampa Clay

  OYOY Hatto bordslampa Clay
 • OYOY Hatto bordslampa Rose

  OYOY Hatto bordslampa Rose
 • OYOY Hatto bordslampa Browned Brass

  OYOY Hatto bordslampa Browned Brass
 • OYOY Hatto bordslampa White

  OYOY Hatto bordslampa White
 • OYOY Kasa vägglampa Offwhite

  OYOY Kasa vägglampa Offwhite
 • OYOY Pearl adventsljusstake Silver

  OYOY Pearl adventsljusstake Silver
 • OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Offwhite

  OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Offwhite
 • OYOY Kasa bordslampa Caramel

  OYOY Kasa bordslampa Caramel
 • OYOY Kasa bordslampa OpticBlue

  OYOY Kasa bordslampa OpticBlue
 • OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Choko

  OYOY Savi marmor ljusstake small 4 cm Choko
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Optic Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Optic Blue OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Optic Blue - OYOY Living Design, Blå, Metall
 • OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Caramel OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Bordslampa Caramel OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Caramel - OYOY Living Design, Brun, Metall
 • Kasa Bordslampa Caramel - OYOY Living Design

  Kasa Bordslampa Caramel - OYOY Living Design
  Kasa Bordslampa Caramel - OYOY Living Design, Brun, Metall
 • OYOY Rainbow Wall Lamp (EU), Nature

  OYOY Rainbow Wall Lamp (EU), Nature
  Vägglampa Rainbow från OYOY tillverkad i 100 % rotting med en färgglad design som ger ett mysigt och naturligt inslag till barnrummet. Glödlampa ingår ej.
 • OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Clay OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Clay OYOY Living Design
  Kasa vägglampa Clay från OYOY Living Design är ett underbart tillägg till ditt hem och en vacker och praktisk ljuskälla som kommer att glädja och glädja i många år. OYOY Living Design står bakom några av de mest spännande nya lamporna, och Kasa är inget undantag. Modellen introducerades först som bordslampa och har nyligen blivit en vägglampa. Modellen har en smart arm som gör att du kan rotera och vrida lampan från sida till sida - så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom armen kan även själva lampskärmen vridas runt så att du kan rikta ljuset ut i rummet. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Black OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Black OYOY Living Design
  Kasa Wall Light Black från OYOYOY Living Design är ett vackert tillägg till ditt hem och en vacker och praktisk ljuskälla som kommer att glädja och glädja i många år. OYOY Living Design står bakom några av de mest spännande nya lamporna, och Kasa är inget undantag. Modellen introducerades först som bordslampa och har nyligen blivit en vägglampa. Modellen har en smart arm som gör att du kan rotera och vrida lampan från sida till sida - så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom armen kan även själva lampskärmen vridas runt så att du kan rikta ljuset ut i rummet. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Optic Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Kasa Vägglampa Optic Blue OYOY Living Design
  Kasa Wall Light Optic Blue från OYOY Living Design är ett underbart tillskott till ditt hem och en vacker och praktisk ljuskälla som garanterat kommer att glädja och glädja i många år. OYOY Living Design står bakom några av de mest spännande nya lamporna, och Kasa är inget undantag. Modellen lanserades först som bordslampa och har nyligen blivit en vägglampa. Modellen har en smart arm som gör att du kan rotera och vrida lampan från sida till sida - så att du alltid har ljus precis där du behöver det. Förutom armen kan även själva lampskärmen vridas runt så att du kan rikta ljuset ut i rummet. Se hela Kasa-serien från OYOY Living Design här!
 • OYOY Moyo Lampskärm Large, Off White/Black

  OYOY Moyo Lampskärm Large, Off White/Black
  Moyo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • OYOY Moyo Lampskärm Liten, Off White/Black

  OYOY Moyo Lampskärm Liten, Off White/Black
  Moyo lampskärm från OYOY i lätt rispapper med ett subtilt, mönstrat tryck. Den avger ett varmt och behagligt ljus. – Stålram. – Obs! Glödlampa ingår inte. – Rispapper, stål.
 • OYOY Pearl adventsljusstake Ø36 cm BrownedBrass

  OYOY Pearl adventsljusstake Ø36 cm BrownedBrass
 • Oyoy Tippetop Ljusstake No 2 - Ljusstakar Bok Svart

  Oyoy Tippetop Ljusstake No 2 - Ljusstakar Bok Svart
  Tippetop Ljusstake No 2 från OYOY är en elegant ljusstake i svart färg som passar perfekt för att skapa en stämningsfull atmosfär i ditt hem. Den är designad för att ge en modern touch till ditt rum och skapad med omsorg om detaljer Om Tippetop Ljusstake No 2: Tillverkad av högkvalitativt material för hållbarhet. Enkel och stilren design som passar alla inredningsstilar. Den svarta färgen ger en sofistikerad känsla till ljusstaken. Passar både för vardagsbruk och speciella tillfällen. Tippetop Ljusstake No 2 är perfekt för de som uppskattar enkelhet och elegans i sitt hem. Dess svarta färg och stilrena design gör den till ett utmärkt val för att skapa en mysig atmosfär i rummet Om OYOY: OYOY är ett varumärke känt för sin innovativa design och fokus på kvalitet. Med en passion för skandinavisk estetik strävar OYOY efter att skapa produkter som förenar funktion med stil och skapar en varm och inbjudande atmosfär i hemmet Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Savi Ljusstake Borstad - Ljuslyktor Mässing

  Oyoy Savi Ljusstake Borstad - Ljuslyktor Mässing
  Ljusstaken från OYOY är tillverkad av solid mässing med en elegant, stilren form som aldrig går ur tiden. Om ljusstaken från OYOY- Finns i flera utföranden.- Höjd: 30 mm.- Diameter: 46 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Savi Ljusstake Polerad - Ljuslyktor Mässing

  Oyoy Savi Ljusstake Polerad - Ljuslyktor Mässing
  Ljusstaken från OYOY är tillverkad av solid mässing med en elegant, stilren form som aldrig går ur tiden. Om ljusstaken från OYOY- Finns i flera utföranden.- Höjd: 30 mm.- Diameter: 46 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Savi Ljusstake Keramisk - Ljuslyktor Stengods Midnattsblå

  Oyoy Savi Ljusstake Keramisk - Ljuslyktor Stengods Midnattsblå
  Ljusstaken från OYOY är tillverkad av keramik med ett organiskt, stilrent uttryck som aldrig går ur tiden. Om ljusstaken från OYOY- Finns i flera utföranden.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 65 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Savi Ljusstake Small - Ljusstakar Marmor Beige

  Oyoy Savi Ljusstake Small - Ljusstakar Marmor Beige
  Ljusstaken från OYOY har en elegant design i marmor med en vacker, polerad yta. Perfekt för att skapa en mysig stämning i vilket rum som helst. Om ljusstaken från OYOY- Tillverkad av marmor.- Produkten är tillverkad av naturligt material, vilket gör varje exemplar unikt.- Höjd: 40 mm.- Diameter: 100 mm. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Palloa Ljusstake Borstad Hög - Ljuslyktor Mässing

  Oyoy Palloa Ljusstake Borstad Hög - Ljuslyktor Mässing
  Ljusstaken från OYOY är tillverkad av solid mässing med en borstad finish och ett elegant, stilrent uttryck som aldrig går ur tiden. Om ljusstaken från OYOY- Finns i flera storlekar. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Oyoy Savi Ljusstake Keramisk Nutmeg - Ljuslyktor Stengods Muskot

  Oyoy Savi Ljusstake Keramisk Nutmeg - Ljuslyktor Stengods Muskot
  Ljusstaken från OYOY är tillverkad av keramik med ett organiskt, stilrent uttryck som aldrig går ur tiden. Om ljusstaken från OYOY- Finns i flera utföranden.- Höjd: 65 mm.- Diameter: 65 mm. Shoppa Ljuslyktor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • OYOY Rainbow vägglampa Offwhite

  OYOY Rainbow vägglampa Offwhite
 • OYOY Rainbow vägglampa Pale blue

  OYOY Rainbow vägglampa Pale blue
 • OYOY Regnbåge Vägglampa, Naturvit

  OYOY Regnbåge Vägglampa, Naturvit
  Trendig vägglampa från OYOY. Perfekt inredningsdetalj i barnrummet. – Mått: Sladd L 150 cm. – Silikon, återvunnen plast.
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Cherry Red - OYOY Living Design, Röd, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Pale Mint - OYOY Living Design, Grön, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Cherry Red OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Cherry Red OYOY Living Design
  Rainbow Vägglampa Cherry Red - OYOY Living Design, Röd, Plast
 • OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Pale Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Vägglampa Pale Blue OYOY Living Design
  Rainbow Vägglampa Pale Blue - OYOY Living Design, Blå, Plast
 • OYOY Living Design - Rabbit Bordslampa Offwhite/Blue OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rabbit Bordslampa Offwhite/Blue OYOY Living Design
  Rabbit Bordslampa Offwhite/Blue - OYOY Living Design, Blå, Plast
 • OYOY Living Design - Rabbit Bordslampa Mellow/Nutmeg OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rabbit Bordslampa Mellow/Nutmeg OYOY Living Design
  Rabbit Bordslampa Mellow/Nutmeg - OYOY Living Design, Multicolour
 • OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber OYOY Living Design

  OYOY Living Design - Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber OYOY Living Design
  Rainbow Bordslampa Portable Light Rubber - OYOY Living Design, Brun, Plast