Oblure lampor

 • Oblure Cirrata Bordslampa Grå - Bordslampor Stål Grå - MJCI1002

  Oblure Cirrata Bordslampa Grå - Bordslampor Stål Grå - MJCI1002
  Cirratas organiska form gör den till ett spännande designföremål i ditt hem. Skenet från lampan skapar ett dramatiskt skuggspel som påminner om formen av en bläckfisk. Cirrata Bordslampa är tillverkad av aluminium och sandblästrad i färgerna vitt eller grått. Historien bakom Cirrata är lång och det tog Markus Johansson hela sex år innan lampan äntligen kunde lanseras och säljas på marknaden via Oblure. Trots att resan var utdragen gav Markus aldrig upp på sin idé om Cirrata och idag finns lampan sedan hösten år 2016 i butiker över hela världen. EgenskaperKontakt EU standard Volt 220-240vLjuskälla ingår LED (utbytbar) 3,2WTextilsladd 180 cm med strömbrytare Vi har valt ut Grå Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Trapeze Triplette Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003-3X

  Oblure Trapeze Triplette Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003-3X
  Inspirationen till denna lampa har Jette hämtat från akrobatiken och från barndomsbesök på cirkusen. Trapeze Triplette är en stilfull pendel som består av två rörliga delar. Den avancerade designen gör det möjligt att rikta ljuset åt olika håll samtidigt. Du kan även ansluta fler lampor till samlingen tack vare den smarta konstruktionen. Trapeze är mattlackad och hängs upp med hjälp av textilkablar med tillhörande takkoppar. Trapeze Triplette ingår i en serie där även lamporna Trapeze Pendel och Trapeze Quartette finns. EgenskaperVolt 220-240Textilsladd med takkåpor ingårLjuskällor köpes separat E14 För detaljerad teknisk information, fördjupa dig gärna i produktbladet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Mondo Triplette Pendel - Taklampor Stål Svart - AFMO2003-X3

  Oblure Mondo Triplette Pendel - Taklampor Stål Svart - AFMO2003-X3
  Mondo Triplette pendel från Oblure med en modern design med en planetarisk form och ett abstrakt uttryck. Tre lampskärmar med ett överlappande, justerbart mönster för ett lekfullt ljus. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Antonio Facco. Bra att veta om Mondo Triplette pendel - Mondo Triplette uppskattas för den justerbara lampskärmen.- Finns även som en golvlampa.- Ingår i serien Mondo.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Notic Vägglampa - Vägglampor Stål Svart - BSNO4003

  Oblure Notic Vägglampa - Vägglampor Stål Svart - BSNO4003
  Notic vägglampa från Oblure med en hypnotiserande design och en grafisk lampskärm i stål och geometriskt opalglas för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Notchi Architects. Bra att veta om Notic vägglampa - Notic uppskattas för det hypnotiserande mönstret.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en pendel.- Ingår i serien Notic.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Notic Triplette Pendel - Taklampor Stål Svart - BSNO2002-X3

  Oblure Notic Triplette Pendel - Taklampor Stål Svart - BSNO2002-X3
  Notic Triplette pendel från Oblure med en hypnotiserande design och tre grafiska lampskärmar i stål och geometriskt opalglas för ett unikt uttryck. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Notchi Architects. Bra att veta om Notic Triplette pendel - Notic Triplette uppskattas för det hypnotiserande mönstret.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en vägglampa.- Ingår i serien Notic.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Arch Pendel Svart - Taklampor Stål Svart - MJAR2003

  Oblure Arch Pendel Svart - Taklampor Stål Svart - MJAR2003
  Arch pendel från Oblure med en arkitektonisk design i stål med en valvinspirerad form med sju pelare och ett nedåtriktat ljus perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor. Inbjudande design med vackra färger och ett otroligt blickfång. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Johan Lindsten & Markus Johansson. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Arch pendel - Uppskattas för den arkitektoniska designen.- Även omtyckt för det behagliga ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Passar för: Kök, Matrum, Konferansrum, Kontor.- Ljuskälla säljs separat. Pendelns tekniska egenskaper:- Bredd: 55 mm.- Höjd: 200 mm.- Längd: 1256 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: Gu10- 20.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Trapeze Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003

  Oblure Trapeze Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003
  Inspirationen till denna lampa har Jette hämtat från akrobatiken och från barndomsbesök på cirkusen. Trapeze är en stilfull pendel som består av två rörliga delar. Den avancerade designen gör det möjligt att rikta ljuset åt olika håll samtidigt. Du kan även ansluta fler lampor till samlingen tack vare den smarta konstruktionen. Trapeze är mattlackad och hängs upp med hjälp av textilkabel och två takkoppar. Trapeze Pendel ingår i en serie där även lamporna Trapeze Triplette och Trapeze Quartette finns. EgenskaperVolt 220-240Textilsladd med takkåpor ingårLjuskällor köpes separat E14 För detaljerad teknisk information, fördjupa dig gärna i produktbladet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Arch Pendel Nude - Taklampor Stål Nude - MJAR2008

  Oblure Arch Pendel Nude - Taklampor Stål Nude - MJAR2008
  Arch pendel från Oblure med en arkitektonisk design i stål med en valvinspirerad form med sju pelare och ett nedåtriktat ljus perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor. Inbjudande design med vackra färger och ett otroligt blickfång. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Johan Lindsten & Markus Johansson. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Arch pendel - Uppskattas för den arkitektoniska designen.- Även omtyckt för det behagliga ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Passar för: Kök, Matrum, Konferansrum, Kontor.- Ljuskälla säljs separat. Pendelns tekniska egenskaper:- Bredd: 55 mm.- Höjd: 200 mm.- Längd: 1256 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: Gu10- 20.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Nude Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Blockchain Pendel Svart - Taklampor Stål Svart - MJBL2003

  Oblure Blockchain Pendel Svart - Taklampor Stål Svart - MJBL2003
  Blockchain pendel från Oblure med en unik design med åtta kvadratiska kuber på rad. Den har en inbyggd LED med ett jämnt, nedåtriktat ljus. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Design av Markus Johansson. Bra att veta om Blockchain pendel - Unik design.- Kvadratiska kuber.- Svävande look.- Nedåtriktat ljus.- Sockel: Built-In Led- Bredd: 931 mm.- Höjd: 134 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Effekt: 230W. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Arch Pendel Vit - Taklampor Stål Vit - MJAR2001

  Oblure Arch Pendel Vit - Taklampor Stål Vit - MJAR2001
  Arch pendel från Oblure med en arkitektonisk design i stål med en valvinspirerad form med sju pelare och ett nedåtriktat ljus perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor. Inbjudande design med vackra färger och ett otroligt blickfång. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Johan Lindsten & Markus Johansson. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Arch pendel - Uppskattas för den arkitektoniska designen.- Även omtyckt för det behagliga ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Passar för: Kök, Matrum, Konferansrum, Kontor.- Ljuskälla säljs separat. Pendelns tekniska egenskaper:- Bredd: 55 mm.- Höjd: 200 mm.- Längd: 1256 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: Gu10- 20.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Arch Pendel Blå - Taklampor Stål Blå - MJAR2006

  Oblure Arch Pendel Blå - Taklampor Stål Blå - MJAR2006
  Arch pendel från Oblure med en arkitektonisk design i stål med en valvinspirerad form med sju pelare och ett nedåtriktat ljus perfekt för placering ovanför köksbord, köksöar, i konferensrum och på kontor. Inbjudande design med vackra färger och ett otroligt blickfång. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Design av Johan Lindsten & Markus Johansson. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Arch pendel - Uppskattas för den arkitektoniska designen.- Även omtyckt för det behagliga ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Passar för: Kök, Matrum, Konferansrum, Kontor.- Ljuskälla säljs separat. Pendelns tekniska egenskaper:- Bredd: 55 mm.- Höjd: 200 mm.- Längd: 1256 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: Gu10- 20.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Blå Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Mondo Pendel - Taklampor Stål Svart - AFMO2003

  Oblure Mondo Pendel - Taklampor Stål Svart - AFMO2003
  Mondo har en sfärisk rund form som består av ett vackert opalglas. Den är omgiven av fyra metallskärmar som är monterade i par runt formen. De mönstrade metallskärmarna överlappar varandra och gör att ljuset skiner igenom på ett spännande sätt. Eftersom att metallskärmarna går att integrera med kan du själv sätta stämmningen i rummet genom hur du väljer att placera dessa. Mondo finns även som en golvlampa.Egenskaper220-240vKabel 300 cmLjuskälla köpes separat Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Balance Bordslampa Svart - Bordslampor Stål Svart - VCBA1003

  Oblure Balance Bordslampa Svart - Bordslampor Stål Svart - VCBA1003
  Balance är formgiven av Victor Castañera för Oblure. Genom sin design för Balance vill Castañera skapa en uppfattning om det omöjliga, nämligen ett objekt i rörelse som samtidigt balanseras harmoniskt mellan de uppbyggda metallplattorna. Balance har handblåsta glaskupor med skräddarsydd LED-belysning som avger ett jämnt ljus. Bordslampan är tillverkad i noga utvalda material och finns i två utföranden, svart med marmorfot eller i mässing med stålfot. EgenskaperVolt 220-240vWatt 5,5 w (3,5w + 2w)LED tube, G4 LED (utbytbar)Kontakt EU standardTextilsladd med av/på-knappYtbehandlingSvart - Marmorbas med glansig behandlingMässing - Stålbas med pläterad mässing Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Notic Taklampa/pendel - Taklampor Stål Svart - BSNO2002

  Oblure Notic Taklampa/pendel - Taklampor Stål Svart - BSNO2002
  Metallskärmen som är grafiskt utformad ger ifrån sig ett fint nästan hypnotiskt sken, därav även inspirationen till namnet Notic. Lampan har ett nedåtriktat ljus men i och med skärmens utformning sprids ljuset även åt sidorna. Notic Pendellampa finns även som bordslampa och är fina att kombinera ihop. EgenskaperLjuskälla köpes separatSvart textilkabel 3 meterVlt 220-240v Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Trapeze Quartette Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003-4X

  Oblure Trapeze Quartette Pendel - Taklampor Mässing Svart - JSTR2003-4X
  Inspirationen till denna lampa har Jette hämtat från akrobatiken och från barndomsbesök på cirkusen. Trapeze Triplette är en stilfull pendel som består av två rörliga delar. Den avancerade designen gör det möjligt att rikta ljuset åt olika håll samtidigt. Du kan även ansluta fler lampor till samlingen tack vare den smarta konstruktionen. Trapeze är mattlackad och hängs upp med hjälp av textilkablar med tillhörande takkoppar. Trapeze Quartette ingår i en serie där även lamporna Trapeze Pendel och Trapeze Triplette finns. EgenskaperVolt 220-240Textilsladd med takkåpor ingårLjuskällor köpes separat E14 För detaljerad teknisk information, fördjupa dig gärna i produktbladet. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Stair Bordslampa Deep Red - Bordslampor Stål Deep Red - NAST1007

  Oblure Stair Bordslampa Deep Red - Bordslampor Stål Deep Red - NAST1007
  Stair bordslampa från Oblure med en karakteristisk design i stål med ett trappinspirerat utseende med en lysande sfär högst upp för att skapa ett vackert skuggspel. Två USB-ingångar. Dolt eluttag för mångsidig användning. Roterbar dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Notchi Architects. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Stair bordslampa - Uppskattas för den unika designen.- Även omtyckt för den dimbara funktionen.- Kan även användas som en laddstation.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ljuskälla säljs separat. Bordslampans tekniska egenskaper:- 220-240 V.- Bredd: 105 mm.- Höjd: 225 mm.- Längd: 187 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: G9- 3.0 Watt- Sladdlängd: 1800 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Deep Red Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Stair Bordslampa Mello Yellow - Bordslampor Stål Mello Yellow - NAST1005

  Oblure Stair Bordslampa Mello Yellow - Bordslampor Stål Mello Yellow - NAST1005
  Stair bordslampa från Oblure med en karakteristisk design i stål med ett trappinspirerat utseende med en lysande sfär högst upp för att skapa ett vackert skuggspel. Två USB-ingångar. Dolt eluttag för mångsidig användning. Roterbar dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Notchi Architects. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Stair bordslampa - Uppskattas för den unika designen.- Även omtyckt för den dimbara funktionen.- Kan även användas som en laddstation.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ljuskälla säljs separat. Bordslampans tekniska egenskaper:- 220-240 V.- Bredd: 105 mm.- Höjd: 225 mm.- Längd: 187 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: G9- 3.0 Watt- Sladdlängd: 1800 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Mello Yellow Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Stair Bordslampa Beige - Bordslampor Stål Beige - NAST1004

  Oblure Stair Bordslampa Beige - Bordslampor Stål Beige - NAST1004
  Stair bordslampa från Oblure med en karakteristisk design i stål med ett trappinspirerat utseende med en lysande sfär högst upp för att skapa ett vackert skuggspel. Två USB-ingångar. Dolt eluttag för mångsidig användning. Roterbar dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Notchi Architects. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Stair bordslampa - Uppskattas för den unika designen.- Även omtyckt för den dimbara funktionen.- Kan även användas som en laddstation.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ljuskälla säljs separat. Bordslampans tekniska egenskaper:- 220-240 V.- Bredd: 105 mm.- Höjd: 225 mm.- Längd: 187 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: G9- 3.0 Watt- Sladdlängd: 1800 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Beige Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Stair Bordslampa Velvet Black - Bordslampor Stål Velvet Black - NAST1003

  Oblure Stair Bordslampa Velvet Black - Bordslampor Stål Velvet Black - NAST1003
  Stair bordslampa från Oblure med en karakteristisk design i stål med ett trappinspirerat utseende med en lysande sfär högst upp för att skapa ett vackert skuggspel. Två USB-ingångar. Dolt eluttag för mångsidig användning. Roterbar dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Notchi Architects. Tillverkad i Kina. Bra att veta om Stair bordslampa - Uppskattas för den unika designen.- Även omtyckt för den dimbara funktionen.- Kan även användas som en laddstation.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ljuskälla säljs separat. Bordslampans tekniska egenskaper:- 220-240 V.- Bredd: 105 mm.- Höjd: 225 mm.- Längd: 187 mm.- IP-klassificering: IP20.- Sockel: G9- 3.0 Watt- Sladdlängd: 1800 mm.- Certifierad enligt: CE. Vi har valt ut Velvet Black Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Notic Bordslampa - Bordslampor Stål Svart - BSNO1002

  Oblure Notic Bordslampa - Bordslampor Stål Svart - BSNO1002
  Metallskärmen som är grafiskt utformad ger ifrån sig ett fint nästan hypnotiskt sken, därav även inspirationen till namnet. Bordslampan har ett nedåtriktat ljus men i och med skärmens utformning sprids ljuset även åt sidorna. Notic Table Lamp finns även som pendellampa och är fina att kombinera ihop. EgenskaperLjuskälla köpes separatSvart textilkabel med strömbrytare Vi har valt ut Svart Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Cirrata Bordslampa Vit - Bordslampor Stål Vit - MJCI1001

  Oblure Cirrata Bordslampa Vit - Bordslampor Stål Vit - MJCI1001
  Cirratas organiska form gör den till ett spännande designföremål i ditt hem. Skenet från lampan skapar ett dramatiskt skuggspel som påminner om formen av en bläckfisk. Cirrata Bordslampa är tillverkad av aluminium och sandblästrad i färgerna vitt eller grått. Historien bakom Cirrata är lång och det tog Markus Johansson hela sex år innan lampan äntligen kunde lanseras och säljas på marknaden via Oblure. Trots att resan var utdragen gav Markus aldrig upp på sin idé om Cirrata och idag finns lampan sedan hösten år 2016 i butiker över hela världen. EgenskaperKontakt EU standard Volt 220-240vLjuskälla ingår LED (utbytbar) 3,2WTextilsladd 180 cm med strömbrytare Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.
 • Oblure Balance Bordslampa Mässing - Bordslampor Stål Mässing - VCBA1010

  Oblure Balance Bordslampa Mässing - Bordslampor Stål Mässing - VCBA1010
  Balance är formgiven av Victor Castañera för Oblure. Genom sin design för Balance vill Castañera skapa en uppfattning om det omöjliga, nämligen ett objekt i rörelse som samtidigt balanseras harmoniskt mellan de uppbyggda metallplattorna. Balance har handblåsta glaskupor med skräddarsydd LED-belysning som avger ett jämnt ljus. Bordslampan är tillverkad i noga utvalda material och finns i två utföranden, svart med marmorfot eller i mässing med stålfot. EgenskaperVolt 220-240vWatt 5,5 w (3,5w + 2w)LED tube, G4 LED (utbytbar)Kontakt EU standardTextilsladd med av/på-knappYtbehandlingSvart - Marmorbas med glansig behandlingMässing - Stålbas med pläterad mässing Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Stål från Oblure med stor omsorg.