Nova Luce lampor

 • Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)

  Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)
  Tiffany är en elegant tavelbelysning som ger ett fint ljus och blir även en smyckande inredningsdetalj. Den är tillverkad av aluminium och har en finish i antikmässing. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett vitt ljus (4000K) och sprider ett mjukt och behagligt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Marnell tavelbelysning (Antikmässing)

  Marnell tavelbelysning (Antikmässing)
  Marnell är en elegant tavelbelysning som ger ett fint ljus utan att dra allt för mycket uppmärksamhet till sig i designen. Den är tillverkad av metall och har en finish i antikmässing. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus (3000K) och sprider ett mjukt och behagligt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Marnell tavelbelysning (Nickel)

  Marnell tavelbelysning (Nickel)
  Marnell är en elegant tavelbelysning som ger ett fint ljus utan att dra allt för mycket uppmärksamhet till sig i designen. Den är tillverkad av metall och har en finish i nickel. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som ger ett varmvitt ljus (3000K) och sprider ett mjukt och behagligt ljus.Integrerad LED-belysning.
 • Sandro vägglampa (Vit)

  Sandro vägglampa (Vit)
  Sandro är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning neråt på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor. Ljuskälla ingår ej. Sandro finns i fler varianter.
 • Cilion pendel (Mässing)

  Cilion pendel (Mässing)
  Cilion är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 56W, med 3555Lm och 2935K varmvitt ljus.Cilion finns även i andra varianter.
 • Sens plafond (Vit)

  Sens plafond (Vit)
  Sens är en klassisk plafond med en elegant design, gjord av vit metall och vitt glas. Ljuskällan som omfångas av det dekorativa glaset ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i badrummet, köket eller tvättstugan.Ljuskälla ingår ej. Sens finns i fler varianter.
 • Cilion plafond (Mässing)

  Cilion plafond (Mässing)
  Cilion är en modern och unik plafond med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 48W, med 3036Lm och 2925K varmvitt ljus. Cilion finns även i andra varianter.
 • Quale plafond (Vit)

  Quale plafond (Vit)
  Quale är en klassisk plafond med en elegant design, gjord av aluminium med en finish i krom, vitt- och klarglas. Ljuskällorna som omfångas av den dekorativa skärmen med prismor ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen.Ljuskällor ingår ej. Quale finns i fler varianter.
 • Nuorese pendel (Mörkbrun)

  Nuorese pendel (Mörkbrun)
  Nuorese är en modern serie av taklampor i olika former. Den är tillverkad av aluminium, har en mörkbrun finish, är minimalistisk i stilen och leker med geometriska former. Insidan av skärmen är guldfärgad, vilket skapar en modern touch till lampan. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller över köksön.Ljuskälla ingår ej.
 • Clam taklampa (Vit)

  Clam taklampa (Vit)
  Clam är en vacker plafond som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av vitlackerad metall och är skapad i en elegant och stilren design. Den mönstrade glasskärmen omsluter 2st ljuskällor och ger ett behagligt sken runtom sig. Clam finns i flera varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Osteria pendel (Vit)

  Osteria pendel (Vit)
  Osteria är rustik pendel som garanterat blir en tuff inredningsdetalj i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av stål och är smyckad med en skärm i vit finish som ramar in ljuskällan på ett mycket fint vis. Placera förslagsvis över matsalsbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla i lampan för ett fint resultat. Osteria finns i färgerna svart, rostbrun och vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Livia vägglampa (Svart)

  Livia vägglampa (Svart)
  Livia är en elegant väggbelysning som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av aluminium, har en svart finish och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Livia finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Mondrian vägglampa (Svart)

  Mondrian vägglampa (Svart)
  Mondrian är en elegant väggbelysning som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av aluminium, har en svart finish och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Mondrian finns i färgerna vit och svart.Integrerad LED-belysning.
 • Polo vägglampa (Vit)

  Polo vägglampa (Vit)
  Polo är en stilfull vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den har detaljer i satin nickel och är skapad i en modern och stilren design. Den avlånga skärmen i opalglas omsluter 3st ljuskällor och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Polo finns i flera storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Dritto vägglampa (Krom)

  Dritto vägglampa (Krom)
  Dritto är en stilfull vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den har detaljer i krom och är skapad i en modern och stilren design. Den avlånga skärmen i opalglas omsluter 2st ljuskällor och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Dritto finns i flera storlekar.Ljuskällor ingår ej.
 • Atomo plafond (Guld)

  Atomo plafond (Guld)
  Atomo är en modern och unik plafond med en elegant design, gjord av metall och akryl.Dem dekorativa armarna i ett designat mönster har små, runda LED lampor utplacerade som ger en fin och bra ljusspridning, och skapar en behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet som en smyckande detalj.Integrerad LED på 18x2,4W, 3024Lm och 3000K varmvitt ljus.Atomo finns även i andra varianter.
 • Finezza plafond (Mattsvart)

  Finezza plafond (Mattsvart)
  Finezza är en stilren plafond som blir lika fin i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av metall och akryl, med en mattsvart finish och släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom akrylskärmen. Placera förslagsvis i hallen eller i vardagsrummet och koppla gärna lampan till en dimmer för att tona ner ljuset till önskad ljusstyrka. Finezza finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Alma golvlampa (Natur)

  Alma golvlampa (Natur)
  Alma är en vacker golvlampa som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan har en bas av trä och en vit tygskärm som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom skärmen. Placera förslagsvis i hörnet av vardagsrummet som en smyckande detalj. Alma finns i tre olika varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Cosimo spot (Vit)

  Cosimo spot (Vit)
  Cosimo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Cosimo finns i fler varianter.
 • Stabile golvlampa (Gul)

  Stabile golvlampa (Gul)
  Stabile är en stilren golvlampa som kombinerar retro med en touch av modern design. Den är tillverkad av metall i mattgul finish, med en mattvit insida och blir garanterat en smyckande inredningsdetalj i hemmet. Placera förslagsvis vid sidan om soffan eller fåtöljen i vardagsrummet. Levereras med svart textilsladd och strömbrytare på sladden + stickkontakt. Stabile finns i färgerna gul, vit och svart.Ljuskälla ingår ej.
 • Line tavelbelysning (Vit)

  Line tavelbelysning (Vit)
  Line är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan sitter i underkant av lampan och ger en fin och stark ljusspridning. Underdelen går att rotera så att ljuset kan riktas vart det behövs vid behov. Placera förslagsvis armaturen över tavlan som tavelbelysning eller i ett rum som en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 20W, och 3000K varmvitt ljus. Line finns även i andra varianter.
 • Inside markbelysning (Mörkgrå)

  Inside markbelysning (Mörkgrå)
  Inside är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett fint och bra riktat ljus. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén eller i trädgården. Ljuskälla ingår ej. Inside finns i fler varianter.
 • Stabile golvlampa (Mattvit)

  Stabile golvlampa (Mattvit)
  Stabile är en modern golvlampa med en stilren design, gjord av mattvit metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra allmän belysning och läslampa blir en snygg inredningsdetalj.Ljuskälla ingår ej. Levereras med svart textilsladd och stickkontakt. Stabile finns i fler varianter.
 • Max fasad (Mörkgrå)

  Max fasad (Mörkgrå)
  Max är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av högkvalitativ plast och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen gör att ljuset sprider sig på ett fint och behagligt sätt. Placera förslagvis den mörkgråa armaturen längs med fasaden eller vid entrén. Integrerad LED på 12W, med 430Lm och 3000K varmvitt ljus. Max finns även i andra varianter.
 • Galeria vägglampa (Vit)

  Galeria vägglampa (Vit)
  Galeria är en elegant och diskret vägglampa. Den är tillverkad av metall, har en mattvit och kromfinish. Denna varianten är försedd med en vridbar spotlight som fungerar lika bra till läsning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Placera förslagsvis vid sidan om sängen eller fåtöljen. Galeria finns i flera varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Line tavelbelysning (Vit)

  Line tavelbelysning (Vit)
  Line är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan sitter i underkant av lampan och ger en fin och bra ljusspridning. Underdelen går att rotera så att ljuset kan riktas vart det behövs vid behov. Placera förslagsvis armaturen över tavlan som tavelbelysning eller i ett rum som en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 12W, och 3000K varmvitt ljus. Line finns även i andra varianter.
 • Atomo vägglampa (Guld)

  Atomo vägglampa (Guld)
  Atomo är en modern och unik vägglampa med en elegant design, gjord av metall i guld och akryl. Dem dekorativa armarna i ett designat mönster har små, runda LED lampor utplacerade som ger en fin och bra ljusspridning, och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 3x2,4W, 504Lm och 3000K varmvitt ljus. Atomo finns även i andra varianter.
 • Raccio vägglampa (Svart)

  Raccio vägglampa (Svart)
  Raccio är en modern och unik vägglampa med en elegant design, gjord av metall och akryl. De dekorativa armarna har inbyggda LED lister som ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj.Integrerad LED på 9,2W, 560Lm och 3000K varmvitt ljus. Raccio finns även i andra varianter.
 • Gropius vägglampa (Svart)

  Gropius vägglampa (Svart)
  Gropius är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium. På armen sitter en integrerad LED list som ger en fin och bra ljusspridning på väggen. Placera förslagsvis i trappan, vardagsrummet eller i hallen som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 20W, 672Lm och 3000K varmvitt ljus. Gropius finns även i andra varianter.
 • North markbelysning (Svart)

  North markbelysning (Svart)
  North är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett bra och starkt riktat ljus. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen vid entrén eller i trädgården. Integrerad LED på 18W, med 1440Lm och 3000K varmvitt ljus. North finns även i andra varianter.
 • Pulsar fasad (Mörkgrå)

  Pulsar fasad (Mörkgrå)
  Pulsar är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av högkvalitativ plast.Ljuskällan som omfångas av skärmen och ger en fin och behaglig ljusspridning neråt.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med tralldäcket eller trappan.Integrerad LED på 2W, med 160Lm och 3000K varmvitt ljus. Pulsar finns i fler varianter.
 • Soho fasad (Vit)

  Soho fasad (Vit)
  Soho är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan ger en dekorativ och bra ljusspridning upp och ner på väggen.Placera förslagsvis den vita armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 3W, med 480Lm och 3000K varmvitt ljus. Soho finns även i andra varianter.
 • Keen fasad (Mörkgrå)

  Keen fasad (Mörkgrå)
  Keen är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Lampan går att montera både vågrätt och lodrätt.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 12W, med 1080Lm och 3000K varmvitt ljus. Keen finns även i andra varianter.
 • Rosa vägglampa (Krom)

  Rosa vägglampa (Krom)
  Rosa är en klassisk vägglampa med en stilren design, gjord av aluminium med en finish i krom och akryl. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av den vinkelbara skärmen ger en bra och fin ljusspridning neråt. Placera förslagsvis i badrummet över spegeln.Integrerad LED på 12W med 760lm och 4000K vitt ljus. Rosa finns i fler varianter.
 • Noor vägglampa (Vit)

  Noor vägglampa (Vit)
  Noor är en stilfull vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den har detaljer i krom och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Noor finns i flera storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Cedi downlight (Svart)

  Cedi downlight (Svart)
  Cedi är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Spotlighten går att vinkla.Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskällor ingår ej.Cedi finns även i andra varianter.
 • Mutanti golvlampa (Vit)

  Mutanti golvlampa (Vit)
  Mutanti är en minimalistisk golvlampa som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av vitlackerad metall och har en flexibel arm av trä som ger den sin stilfullhet. Placera förslagsvis vid sidan om fåtöljen eller soffan och rikta ljuset helt efter dina egna önskemål. Mutanti finns i färgerna svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Mutanti golvlampa (Svart)

  Mutanti golvlampa (Svart)
  Mutanti är en minimalistisk golvlampa som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan är tillverkad av svartlackerad metall och har en flexibel arm av trä som ger den sin stilfullhet. Placera förslagsvis vid sidan om fåtöljen eller soffan och rikta ljuset helt efter dina egna önskemål. Mutanti finns i färgerna svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Salino golvlampa (Trä)

  Salino golvlampa (Trä)
  Salino är en vacker golvlampa som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan har en bas av trä och en vit tygskärm som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom skärmen. Placera förslagsvis i hörnet av vardagsrummet som en smyckande detalj. Salino finns i två olika varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Modena vägglampa (Krom)

  Modena vägglampa (Krom)
  Modena är en elegant väggbelysning som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av aluminium, har en kromfinish och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Modena finns i tre olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Modena vägglampa (Krom)

  Modena vägglampa (Krom)
  Modena är en klassisk vägglampa med en stilren design, gjord av aluminium med en finish i krom och akryl. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning neråt. Placera förslagsvis i badrummet över spegeln.Integrerad LED på 18W med 1513lm och 3000K varmvitt ljus. Modena finns i fler varianter.
 • Corso vägglampa (Krom)

  Corso vägglampa (Krom)
  Corso är en elegant väggbelysning som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av aluminium, har en kromfinish och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Corso finns i tre olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Ivi taklampa (Opal)

  Ivi taklampa (Opal)
  Ivi är en diskret plafond som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av vitlackerad metall och är skapad i en modern och stilren design. Den vita skärmen i opalglas omsluter 1st ljuskälla och ger ett behagligt sken runtom sig.Ljuskälla ingår ej.
 • Clam taklampa (Transparent)

  Clam taklampa (Transparent)
  Clam är en vacker plafond som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av vitlackerad metall och är skapad i en elegant och stilren design. Den mönstrade glasskärmen omsluter 2st ljuskällor och ger ett behagligt sken runtom sig. Clam finns i flera varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Clam taklampa (Krom)

  Clam taklampa (Krom)
  Clam är en elegant plafond med en livfull design, gjord av vit metall och rökfärgat glas. Ljuskällorna som omfångas av det dekorativa glaset ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i badrummet, köket eller tvättstugan.Ljuskälla ingår ej. Clam finns i fler varianter.
 • Melody pendel (Bambu)

  Melody pendel (Bambu)
  Melody är en vacker pendel som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Lampan har svart textilsladd och är smyckad med en skärm gjord av bambu som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom skärmen. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för ett fint resultat. Melody finns i flera olika varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Cedro pendel (Smoke)

  Cedro pendel (Smoke)
  Cedro är en elegant och inbjudande pendel som blir lika stilfull i det moderna hemmet som i klassiska interiörer. Pendeln har en bas i metall och är smyckad med fem stycken, rökfärgade glaskupor som släpper igenom en dekorativ mängd med ljus genom glasen. Den har även guldfärgade socklar som skapar snygga kontraster och ger lampan en modern touch. Placera förslagsvis över ett matsalsbord eller över ett soffbord och använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat.Ljuskällor ingår ej.
 • Modena vägglampa (Krom)

  Modena vägglampa (Krom)
  Modena är en elegant väggbelysning som är anpassad för badrumsmiljö. Den är IP44-klassad och klarar därav att stå emot både fukt och vattenstänk med största briljans. Den är tillverkad av aluminium, har en kromfinish och är skapad i en modern och stilren design. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som sprider ett varvmitt ljus (3000K) och ger ett behagligt sken längs väggen. Placera lampan över spegeln, hyllan eller andra föremål som önskas belysas i badrummet. Modena finns i tre olika storlekar.Integrerad LED-belysning.
 • Cilion pendel (Mässing)

  Cilion pendel (Mässing)
  Cilion är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd i cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 48W, med 3264Lm och 2935K varmvitt ljus. Cilion finns även i andra varianter.
 • Ada bordslampa (Grå)

  Ada bordslampa (Grå)
  Ada är en modern bordslampa med en stilren design, gjord av grå metall och textil. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en bra och fin ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd och stickkontakt. Ada finns i fler varianter.
 • Preston pendel (Antikguld)

  Preston pendel (Antikguld)
  Preston är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 50W, med 2727Lm och 3000K varmvitt ljus. Detta är den mindre modellen. Preston finns även i andra varianter.
 • Leon pendel (Guld)

  Leon pendel (Guld)
  Leon är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna omfångas avden vita akrylen och ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas höjd och vinkel går att justera.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 83W, med 4980Lm och 3000K varmvitt ljus.Leon finns även i andra varianter.
 • Mirano pendel (Guld)

  Mirano pendel (Guld)
  Mirano är en modern och unik pendel med en elegant design, gjord av aluminium och glasLjuskällan omfångas av det dekorativa glaset och ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis flera i rad eller grupp över matbordet eller köksön.Ljuskälla ingår ej.Mirano finns även i andra varianter.
 • Zinia pendel (Guld)

  Zinia pendel (Guld)
  Zinia är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 3375Lm och 3000K varmvitt ljus.Zinia finns även i andra varianter.
 • Tod spot (Vit)

  Tod spot (Vit)
  Tod är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällorna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Spotlightsen går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Tod finns i fler varianter.
 • Motif pendel (Guld)

  Motif pendel (Guld)
  Motif är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan som sitter på underkanten av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 55W, med 3800Lm 3000K varmvitt ljus. Motif finns även i andra varianter.
 • Rando Thin pendel (Coffee)

  Rando Thin pendel (Coffee)
  Rando Thin är en modern och stilren pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 30W, med 1950Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Gabbia pendel (Guld)

  Gabbia pendel (Guld)
  Gabbia är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och silikon.Den integrerade ljuskällan som är inbyggd i kuberna omfångas av den vita silikonen och ger en stark och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 110W, 8250Lm och 3000K varmvitt ljus.Gabbia finns även i andra varianter.
 • Marupe spot (Svart)

  Marupe spot (Svart)
  Maraupe är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Maraupe finns i fler varianter.
 • Marupe spot (Vit)

  Marupe spot (Vit)
  Maraupe är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Maraupe finns i fler varianter.
 • Rings pendel (Svart)

  Rings pendel (Svart)
  Rings är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 43W, med 1806Lm och 3000K varmvitt ljus.Rings finns även i andra varianter.
 • Albi pendel (Grå)

  Albi pendel (Grå)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, 3250Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Hunter pendel (Smoke)

  Hunter pendel (Smoke)
  Hunter är en modern takpendel i en minimalistisk design som garanterat blir blickfånget i rummet den placeras i! Lampan har svarta aluminiumdetaljer och består av en rund, rökfärgad, glaskupa som omger ljuskällan på ett vackert vis. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla i lampan då den är fullt synlig och för finast resultat. Lampans unika utförande ger den ett mycket häftigt uttryck och gör lampan extra iögonfallande. Placera förslagsvis över ett matbord eller över ett soffbord. Hunter finns även i flera andra varianter som går snyggt att kombinera med för ett helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Livorno pendel (Krom)

  Livorno pendel (Krom)
  Livorno är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Den integrerade LED ljuskällan som omfångas av kristallerna på dem kromfärgade cirklarna ger en bra och fin ljusspridning. Cirklarna går att justera i vinkel. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 29W, med 2010Lm och 3000K varmvitt ljus. Livorno finns även i andra varianter.
 • Livorno pendel (Krom)

  Livorno pendel (Krom)
  Livorno är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Den integrerade LED ljuskällan som omfångas av kristallerna på dem kromfärgade cirklarna ger en bra och fin ljusspridning. Cirklarna går att justera i vinkel. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 55W, med 3900Lm och 3000K varmvitt ljus. Livorno finns även i andra varianter.
 • Seville pendel (Krom)

  Seville pendel (Krom)
  Seville är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas.Den integrerade LED ljuskällan som omfångas av kristallerna på dem kromfärgade armarna ger en bra och fin ljusspridning. Armarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 38W, med 2650Lm och 3000K varmvitt ljus.Seville finns även i andra varianter.
 • Cesena pendel (Krom)

  Cesena pendel (Krom)
  Cesena är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i underkant av den långsmala lampan ger en bra och fin ljusspridning neråt.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 42W, med 2750Lm och 3000K varmvitt ljus.Cesena finns även i andra varianter.
 • Albi pendel (Coffee)

  Albi pendel (Coffee)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, 2500Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Martino pendel (Krom)

  Martino pendel (Krom)
  Martino är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 50W, med 3250Lm och 3000K varmvitt ljus.Martino finns även i andra varianter.
 • Martino pendel (Krom)

  Martino pendel (Krom)
  Martino är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 33W, med 2150Lm och 3000K varmvitt ljus.Martino finns även i andra varianter.
 • Vallerti pendel (Krom)

  Vallerti pendel (Krom)
  Vallerti är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 31W, med 2200Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Albi pendel (Coffee)

  Albi pendel (Coffee)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en stark och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 80W, 4000Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Dante pendel (Krom)

  Dante pendel (Krom)
  Dante är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 50W, med 3000Lm och 3000K varmvitt ljus.Dante finns även i andra varianter.
 • Albi pendel (Vit)

  Albi pendel (Vit)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 32W, 1950Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Dante pendel (Krom)

  Dante pendel (Krom)
  Dante är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 39W, med 1900Lm och 3000K varmvitt ljus.Dante finns även i andra varianter.
 • Foligno pendel (Krom)

  Foligno pendel (Krom)
  Foligno är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 39W, med 2340Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Aria pendel (Krom)

  Aria pendel (Krom)
  Aria är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 75W, med 4500Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Aria finns även i andra varianter.
 • Aria pendel (Krom)

  Aria pendel (Krom)
  Aria är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 75W, med 4500Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Aria finns även i andra varianter.
 • Aria pendel (Krom)

  Aria pendel (Krom)
  Aria är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 145W, med 8100Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Aria finns även i andra varianter.
 • Aria pendel (Krom)

  Aria pendel (Krom)
  Aria är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 145W, med 8100Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Aria finns även i andra varianter.
 • Galaxy pendel (Krom)

  Galaxy pendel (Krom)
  Galaxy är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 85W, med 4080Lm och 3000K varmvitt ljus.Galaxy finns även i andra varianter.
 • Galaxy pendel (Krom)

  Galaxy pendel (Krom)
  Galaxy är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 47,5W, med 2280Lm och 3000K varmvitt ljus.Galaxy finns även i andra varianter.
 • Viareggio pendel (Vit)

  Viareggio pendel (Vit)
  Viareggio är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 29W, med 2000Lm och 3000K varmvitt ljus.Viareggio finns även i andra varianter.
 • Viareggio pendel (Krom)

  Viareggio pendel (Krom)
  Viareggio är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 29W, med 2000Lm och 3000K varmvitt ljus.Viareggio finns även i andra varianter.
 • Malvi pendel (Svart)

  Malvi pendel (Svart)
  Malvi är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 32W, med 2745Lm och 3000K varmvitt ljus.Malvi finns även i andra varianter.
 • Malvi pendel (Vit)

  Malvi pendel (Vit)
  Malvi är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 32W, med 2745Lm och 3000K varmvitt ljus.Malvi finns även i andra varianter.
 • Fusion pendel (Vit)

  Fusion pendel (Vit)
  Fusion är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och stark ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 53W, med 4081Lm och 3000K varmvitt ljus.Fusion finns även i andra varianter.
 • Fusion pendel (Mässing)

  Fusion pendel (Mässing)
  Fusion är en modern och unik pendel med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och stark ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 53W, med 4081Lm och 3000K varmvitt ljus.Fusion finns även i andra varianter.
 • Treccia pendel (Svart)

  Treccia pendel (Svart)
  Treccia är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 47W, med 2800Lm och 3000K varmvitt ljus.Treccia finns även i andra varianter.
 • Treccia pendel (Vit)

  Treccia pendel (Vit)
  Treccia är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 47W, med 2800Lm och 3000K varmvitt ljus.Treccia finns även i andra varianter.
 • Menton pendel (Coffee)

  Menton pendel (Coffee)
  Menton är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 43W, med 3013Lm och 3000K varmvitt ljus.Menton finns även i andra varianter.
 • Menton pendel (Svart)

  Menton pendel (Svart)
  Menton är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 43W, med 3013Lm och 3000K varmvitt ljus.Menton finns även i andra varianter.
 • Menton pendel (Vit)

  Menton pendel (Vit)
  Menton är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 43W, med 3013Lm och 3000K varmvitt ljus.Menton finns även i andra varianter.
 • Truno pendel (Svart)

  Truno pendel (Svart)
  Truno är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 60W, med 3045Lm och 3000K varmvitt ljus.Truno finns även i andra varianter.
 • Albi pendel (Vit)

  Albi pendel (Vit)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, 2500Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Truno pendel (Vit)

  Truno pendel (Vit)
  Truno är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 60W, med 3045Lm och 3000K varmvitt ljus.Truno finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Vit)

  Apus pendel (Vit)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 50W, med 2158Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Svart)

  Apus pendel (Svart)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 50W, med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Vit)

  Apus pendel (Vit)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 1720Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Svart)

  Apus pendel (Svart)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 1720Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.