Nova Luce lampor

 • Corso vägglampa (Krom)

  Corso vägglampa (Krom)
 • Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)

  Tiffany tavelbelysning (Antikmässing)
 • Marnell tavelbelysning (Antikmässing)

  Marnell tavelbelysning (Antikmässing)
 • Modena vägglampa (Krom)

  Modena vägglampa (Krom)
 • Noor vägglampa (Vit)

  Noor vägglampa (Vit)
 • Cantona vägglampa (Mässing)

  Cantona vägglampa (Mässing)
  Cantona är en modern och stilren vägglampa med en elegant design, gjord av aluminium och glasLjuskällan som omfångas av den vita glaskupan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Ljuskälla ingår ej.Cantona finns även i andra varianter.
 • Polo vägglampa (Vit)

  Polo vägglampa (Vit)
 • Atomo vägglampa (Guld)

  Atomo vägglampa (Guld)
  Atomo är en modern och unik vägglampa med en elegant design, gjord av metall i guld och akryl. Dem dekorativa armarna i ett designat mönster har små, runda LED lampor utplacerade som ger en fin och bra ljusspridning, och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 3x2,4W, 504Lm och 3000K varmvitt ljus. Atomo finns även i andra varianter.
 • Arte pendel (Guld)

  Arte pendel (Guld)
  Arte är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Dem integrerade ljuskällorna som sitter på utsidan av dem guldiga cirklarna omfångas av den vita akrylen och ger en fin och bra ljusspridning, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 31,2W, med 2142Lm 3000K varmvitt ljus. Arte finns även i andra varianter.
 • Zenith fasad (Brun)

  Zenith fasad (Brun)
  Zenith är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Ljuskälla ingår ej. Zenith finns även i andra varianter.
 • Zenith fasad (Vit)

  Zenith fasad (Vit)
  Zenith är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis den vita armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Ljuskälla ingår ej. Zenith finns även i andra varianter.
 • Lara vägglampa (Transparent)

  Lara vägglampa (Transparent)
 • Albi pendel (Svart)

  Albi pendel (Svart)
 • Albi pendel (Grå)

  Albi pendel (Grå)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 32W, 1950Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Galaxy plafond (Krom)

  Galaxy plafond (Krom)
  Galaxy är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 34,5W, med 1656Lm och 3000K varmvitt ljus.Galaxy finns även i andra varianter.
 • Netuno plafond (Transparent)

  Netuno plafond (Transparent)
 • Quentin plafond (Transparent)

  Quentin plafond (Transparent)
 • Brad downlight (Vit)

  Brad downlight (Vit)
  Brad är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och behaglig ljusspridning neråt. Spotlighten går att vinkla. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Brad finns även i andra varianter.
 • Menton pendel (Vit)

  Menton pendel (Vit)
  Menton är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 43W, med 3013Lm och 3000K varmvitt ljus.Menton finns även i andra varianter.
 • Gabbia pendel (Svart)

  Gabbia pendel (Svart)
  Gabbia är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och silikon. Den integrerade ljuskällan som är inbyggd i kuberna omfångas av den vita silikonen och ger en stark och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 110W, 8250Lm och 3000K varmvitt ljus. Gabbia finns även i andra varianter.
 • Tobia spot (Vit)

  Tobia spot (Vit)
  Tobia är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Tobia finns i fler varianter.
 • Troy plafond (Guld)

  Troy plafond (Guld)
  Troy är en modern och stilren plafond med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Integrerad LED på 40W, med 2200Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Troy finns även i andra varianter.
 • Droplet fasad (Svart)

  Droplet fasad (Svart)
  Droplet är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis den svarta armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 6W, med 230Lm och 3000K varmvitt ljus. Droplet finns även i andra varianter.
 • Atomo plafond (Guld)

  Atomo plafond (Guld)
  Atomo är en modern och unik plafond med en elegant design, gjord av metall och akryl. Dem dekorativa armarna i ett designat mönster har små, runda LED lampor utplacerade som ger en fin och bra ljusspridning, och skapar en behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet som en smyckande detalj.Integrerad LED på 36x2,4W, 6048Lm och 3000K varmvitt ljus. Kombinera med fjärrkontroll för att dimra lampan. Artikel: 9180380.Atomo finns även i andra varianter.
 • Atomo plafond (Guld)

  Atomo plafond (Guld)
  Atomo är en modern och unik plafond med en elegant design, gjord av metall och akryl.Dem dekorativa armarna i ett designat mönster har små, runda LED lampor utplacerade som ger en fin och bra ljusspridning, och skapar en behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet som en smyckande detalj.Integrerad LED på 18x2,4W, 3024Lm och 3000K varmvitt ljus.Atomo finns även i andra varianter.
 • connector (Vit)

  connector (Vit)
 • Aries pendel (Svart)

  Aries pendel (Svart)
  Aries är en modern och stilren taklampa med en minialistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirkeln ger en bra och fin ljusspridning. Vinkeln på cirkeln går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 32W, med 1770Lm och 3000K varmvitt ljus.Aries finns även i andra varianter.
 • Ice pendel (Vit)

  Ice pendel (Vit)
 • Laval pendel (Transparent)

  Laval pendel (Transparent)
 • Cayo pendel (Guld)

  Cayo pendel (Guld)
 • Vitoria fasad (Mörkgrå)

  Vitoria fasad (Mörkgrå)
  Vitoria är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en dekorativ och fin ljusspridning på väggen.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 6W, med 300Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Pier fasad (Mörkgrå)

  Pier fasad (Mörkgrå)
  Pier är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en dekorativ och bra ljusspridning på väggen. Skärmen går att rotera. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Integrerad LED på 12W, med 660Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Polo vägglampa (Vit)

  Polo vägglampa (Vit)
 • Peppino pendel (Svart)

  Peppino pendel (Svart)
 • Peppino pendel (Koppar)

  Peppino pendel (Koppar)
 • Pertino pendel (Vit)

  Pertino pendel (Vit)
  Pertino är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som är inbyggd i cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 60W, 3600Lm och 3000K varmvitt ljus.Pertino finns även i andra varianter.
 • Gap plafond (Vit)

  Gap plafond (Vit)
  Gap är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet. Integrerad LED på 38W, 2280Lm och 3000K varmvitt ljus. Gap finns även i andra varianter.
 • Gap plafond (Vit)

  Gap plafond (Vit)
  Gap är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet. Integrerad LED på 50W, 3000Lm och 3000K varmvitt ljus. Gap finns även i andra varianter.
 • Gap plafond (Vit)

  Gap plafond (Vit)
  Gap är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet. Integrerad LED på 62W, 3720Lm och 3000K varmvitt ljus. Gap finns även i andra varianter.
 • Nuorese pendel (Mörkbrun)

  Nuorese pendel (Mörkbrun)
 • Nuorese pendel (Mörkbrun)

  Nuorese pendel (Mörkbrun)
 • Nuorese pendel (Mörkbrun)

  Nuorese pendel (Mörkbrun)
 • Nuorese pendel (Mörkbrun)

  Nuorese pendel (Mörkbrun)
 • Alanzo pendel (Grå)

  Alanzo pendel (Grå)
 • L connector (Svart)

  L connector (Svart)
 • Zen vägglampa (Svart)

  Zen vägglampa (Svart)
 • Fuse vägglampa (Vit)

  Fuse vägglampa (Vit)
 • Benicio pendel (Svart)

  Benicio pendel (Svart)
 • Veiro fasad (Antracit)

  Veiro fasad (Antracit)
  Veiro är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Den antracitfärgade armaturen smälter in i omgivningen och ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner. Placera förslagvis längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 6W, med 440Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Mondrian vägglampa (Svart)

  Mondrian vägglampa (Svart)
 • Livia vägglampa (Vit)

  Livia vägglampa (Vit)
 • Fusion pendel (Vit)

  Fusion pendel (Vit)
  Fusion är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och stark ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 53W, med 4081Lm och 3000K varmvitt ljus.Fusion finns även i andra varianter.
 • Juliet pendel (Mässing)

  Juliet pendel (Mässing)
  Juliet är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. _x000D_Ljuskällan som omfångas av den vita glaskupan ger en fin och bra ljusspridning._x000D__x000D_Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet._x000D__x000D_Ljuskälla ingår ej. _x000D__x000D_Juliet finns även i andra varianter.
 • Juliet pendel (Mässing)

  Juliet pendel (Mässing)
  Juliet är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. _x000D_Ljuskällorna som omfångas av dem vita glaskuporna ger en fin och bra ljusspridning._x000D__x000D_Placera förslagsvis i vardagsrummet, över matbordet eller köksön._x000D__x000D_Ljuskällor ingår ej. _x000D__x000D_Juliet finns även i andra varianter.
 • Agrigento pendel (Mässing)

  Agrigento pendel (Mässing)
  Agrigento är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. _x000D_Ljuskällorna som omfångas av dem vita glaskuporna ger en fin och bra ljusspridning._x000D__x000D_Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet._x000D__x000D_Ljuskällor ingår ej. _x000D__x000D_Agrigento finns även i andra varianter.
 • Preston pendel (Svart)

  Preston pendel (Svart)
  Preston är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 25W, med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus. Preston finns även i andra varianter.
 • Preston pendel (Svart)

  Preston pendel (Svart)
  Preston är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 50W, med 2727Lm och 3000K varmvitt ljus. Preston finns även i andra varianter.
 • Preston pendel (Svart)

  Preston pendel (Svart)
  Preston är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 37W, med 2264Lm och 3000K varmvitt ljus. Preston finns även i andra varianter.
 • Zerino vägglampa (Grå)

  Zerino vägglampa (Grå)
  Zerino är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av betong.Ljuskällan som omgfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning ner och upp på väggen.Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet.Ljuskälla ingår ej.Zerino finns i fler varianter.
 • Como fasad (Brun)

  Como fasad (Brun)
  Como är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en dekorativ och bra ljusspridning. Spridningsgraden går att justera vid installation.Placera förslagsvis den rostbruna armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 3W, med 510Lm och 3000K varmvitt ljus. Como finns även i andra varianter.
 • Como fasad (Mörkgrå)

  Como fasad (Mörkgrå)
  Como är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en dekorativ och bra ljusspridning. Spridningsgraden går att justera vid installation.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 3W, med 510Lm och 3000K varmvitt ljus. Como finns även i andra varianter.
 • Sandro vägglampa (Vit)

  Sandro vägglampa (Vit)
  Sandro är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor. Ljuskälla ingår ej. Sandro finns i fler varianter.
 • Albi pendel (Coffee)

  Albi pendel (Coffee)
  Albi är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, 2500Lm och 3000K varmvitt ljus. Dimbar.Albi finns även i andra varianter.
 • Destin pendel (Grå)

  Destin pendel (Grå)
 • July pendel (Vit)

  July pendel (Vit)
 • July pendel (Svart)

  July pendel (Svart)
 • July pendel (Grå)

  July pendel (Grå)
 • Desire pendel (Grå)

  Desire pendel (Grå)
 • Desire pendel (Vit)

  Desire pendel (Vit)
 • Desire pendel (Svart)

  Desire pendel (Svart)
 • Sage pendel (Svart)

  Sage pendel (Svart)
 • Clam taklampa (Transparent)

  Clam taklampa (Transparent)
 • Clam taklampa (Vit)

  Clam taklampa (Vit)
 • Brest taklampa (Opal)

  Brest taklampa (Opal)
 • Brest taklampa (Opal)

  Brest taklampa (Opal)
 • Ivi taklampa (Opal)

  Ivi taklampa (Opal)
 • Cube taklampa (Opal)

  Cube taklampa (Opal)
 • Cube taklampa (Opal)

  Cube taklampa (Opal)
 • Ivi taklampa (Opal)

  Ivi taklampa (Opal)
 • Stake markbelysning (Svart)

  Stake markbelysning (Svart)
  Stake är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan går att rikta för att belysa precis det som önskas.Placera förslagsvis längs med fasaden, vid uteplatsen eller i trädgården.Integrerad LED på 5W, med 378Lm och 3000K varmvitt ljus. Stake finns även i andra varianter.
 • Inside markbelysning (Svart)

  Inside markbelysning (Svart)
  Inside är en modern och stilren markspot med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Spotten går att vinkla och ger ett fint och behagligt riktat ljus. Placera förslagsvis den svarta armaturen vid entrén eller i trädgården. Integrerad LED på 3W, med 180Lm och 3000K varmvitt ljus. Inside finns i fler varianter.
 • Bilbao plafond (Svart)

  Bilbao plafond (Svart)
  Bilbao är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter i underkant av fyrkanterna ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 42W, 2650Lm och 3000K varmvitt ljus.Bilbao finns även i andra varianter.
 • Bilbao plafond (Vit)

  Bilbao plafond (Vit)
  Bilbao är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan som sitter i underkant av fyrkanterna ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 42W, 2650Lm och 3000K varmvitt ljus. Bilbao finns även i andra varianter.
 • Vida vägglampa (Vit)

  Vida vägglampa (Vit)
 • Griffin pendel (Natur)

  Griffin pendel (Natur)
 • Elettra pendel (Svart)

  Elettra pendel (Svart)
  Elettra är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Dem dekorativa armarna har inbyggda LED lister som ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 35W, 2450Lm och 3000K varmvitt ljus. Elettra finns även i andra varianter.
 • Finezza plafond (Mattsvart)

  Finezza plafond (Mattsvart)
 • Line vägglampa (Vit)

  Line vägglampa (Vit)
 • Line vägglampa (Vit)

  Line vägglampa (Vit)
 • Room vägglampa (Vit)

  Room vägglampa (Vit)
 • Lup spot (Guld)

  Lup spot (Guld)
 • Lup spot (Guld)

  Lup spot (Guld)
 • Virgo pendel (Svart)

  Virgo pendel (Svart)
 • Zimba pendel (Guld)

  Zimba pendel (Guld)
  Zimba är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas.Dem integrerade ljuskällorna som sitter i dem vita glasrören ger en fin och stark ljusspridning, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 54W, och 3000K varmvitt ljus.Zimba finns även i andra varianter.
 • Clam taklampa (Krom)

  Clam taklampa (Krom)
 • Tex downlight (Vit)

  Tex downlight (Vit)
  Tex är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Armaturen har IP44 så går även bra att placera i badrum.Ljuskälla ingår ej.Tex finns även i andra varianter.
 • Tune fasad (Vit)

  Tune fasad (Vit)
  Tune är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis den vita armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Integrerad LED på 9W, med 620Lm och 3000K varmvitt ljus. Tune finns även i andra varianter.
 • Oslo spot (Vit)

  Oslo spot (Vit)
  Oslo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning neråt.Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej.Oslo finns i fler varianter som går utmärkt att kombinera med varandra.
 • Cilion pendel (Mässing)

  Cilion pendel (Mässing)
  Cilion är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 56W, med 3555Lm och 2935K varmvitt ljus.Cilion finns även i andra varianter.
 • Cilion pendel (Mässing)

  Cilion pendel (Mässing)
  Cilion är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd i cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 48W, med 3264Lm och 2935K varmvitt ljus. Cilion finns även i andra varianter.
 • Narvi pendel (Svart)

  Narvi pendel (Svart)
  Narvi är en modern taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Skärmen som är utformad i det dekorativa mönstret ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet..Integrerad LED på 83W, med 4000Lm och 3000K varmvitt ljus.Narvi finns även i andra varianter.
 • Norine pendel (Svart)

  Norine pendel (Svart)
  Norine är en modern och vacker taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Skärmen som är utformad i det dekorativa mönstret ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 60W, med 1847Lm och 3000K varmvitt ljus.Norine finns även i andra varianter.
 • Norine pendel (Svart)

  Norine pendel (Svart)
  Norine är en modern och vacker taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Skärmen som är utformad i det dekorativa mönstret ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, med 1450Lm och 3000K varmvitt ljus.Norine finns även i andra varianter.
 • Ring pendel (Svart)

  Ring pendel (Svart)
  Ring är en modern och stilren taklampa med en minialistisk design, gjord av aluminium och akryl.På insidan av skärmen sitter den integrerade belysningen som ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 28W, med 1600Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Girdino pendel (Svart)

  Girdino pendel (Svart)
  Girdino är en modern och stilren taklampa med en minialistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den vita cirkeln ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 30W, med 2700Lm och 3000K varmvitt ljus.Girdino finns även i andra varianter.
 • Rando Thin plafond (Borstat guld)

  Rando Thin plafond (Borstat guld)
  Rando Thin är en modern och stilren plafond med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.Integrerad LED på 30W, med 1950Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Lock fasad (Mörkgrå)

  Lock fasad (Mörkgrå)
  Lock är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen, ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Integrerad LED på 12W, med 960Lm och 3000K varmvitt ljus eller 4000K vitt ljus. Lock finns även i andra varianter.
 • Carpo downlight (Vit)

  Carpo downlight (Vit)
  Carpo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en bra och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 10W, med 980Lm och 3000K varmvitt ljus. Carpo finns även i andra varianter.
 • Carpo downlight (Svart)

  Carpo downlight (Svart)
  Carpo är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en bra och stark ljusspridning neråt. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 10W, med 980Lm och 3000K varmvitt ljus. Carpo finns även i andra varianter.
 • Aria pendel (Krom)

  Aria pendel (Krom)
  Aria är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning. Cirklarnas vinkel och höjd går att justera vid installation.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 145W, med 8100Lm och 3000K varmvitt ljus. Ej dimbar.Aria finns även i andra varianter.
 • Palermo plafond (Krom)

  Palermo plafond (Krom)
 • Palermo plafond (Krom)

  Palermo plafond (Krom)
 • Palermo plafond (Krom)

  Palermo plafond (Krom)
 • Vedere plafond (Chrystal)

  Vedere plafond (Chrystal)
 • Vedere plafond (Chrystal)

  Vedere plafond (Chrystal)
 • Otello vägglampa (Vit)

  Otello vägglampa (Vit)
  Otello är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Otello finns i fler varianter.
 • Otello vägglampa (Vit)

  Otello vägglampa (Vit)
  Otello är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips och glas. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet eller hallen. Ljuskällor ingår ej. Otello finns i fler varianter.
 • Sorren fasad (Antracit)

  Sorren fasad (Antracit)
  Sorren är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan omgfångas av den klara skärmen, och ger därför en bra ljusspridning.Placera förslagvis den antracitfärgade armaturen vid entrén eller uteplatsen.Ljuskälla ingår ej.Sorren finns även i andra varianter.
 • Sorren fasad (Antracit)

  Sorren fasad (Antracit)
  Sorren är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällorna omgfångas av den klara skärmen, och ger därför en bra ljusspridning. Placera förslagvis den antracitfärgade armaturen vid entrén eller uteplatsen. Ljuskällor ingår ej. Sorren finns även i andra varianter.
 • Adelina pendel (Smoke)

  Adelina pendel (Smoke)
 • Vegas pendel (Antikmässing)

  Vegas pendel (Antikmässing)
  Vegas är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på insidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 30W, med 1650Lm och 3000K varmvitt ljus.Vegas finns även i andra varianter.Går att kombinera med Oblix takfäste. Ringen fäst då i takfästet.Går att kombinera med 1-5 ringar från Orlando eller Vegas.
 • Lato pendel (Opal)

  Lato pendel (Opal)
  Lato är en modern och stilren pendel med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den vita glaskupan ger en bra och fin ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej. Levereras med svart tygsladd. Lato finns även i andra varianter.
 • Impero pendel (Svart)

  Impero pendel (Svart)
  Impero är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. _x000D_Ljuskällorna som omfångas av dem vita glaskuporna ger en fin och bra ljusspridning._x000D__x000D_Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet./p>_x000D__x000D_Ljuskällor ingår ej._x000D__x000D_Impero finns även i andra varianter.
 • Ovvio pendel (Transparent)

  Ovvio pendel (Transparent)
 • Ovvio pendel (Transparent)

  Ovvio pendel (Transparent)
 • Ice pendel (Vit)

  Ice pendel (Vit)
 • Tune fasad (Vit)

  Tune fasad (Vit)
  Tune är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis den vita armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 9W, med 620Lm och 3000K varmvitt ljus. Tune finns även i andra varianter.
 • Zano plafond (Guld)

  Zano plafond (Guld)
  Zano är en modern och stilren plafond med en elegant design, gjord av aluminium med bladguld och vit akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Integrerad LED på 28W, med 1400Lm och 3000K varmvitt ljus.Zano finns även i andra varianter.
 • Zano plafond (Silver)

  Zano plafond (Silver)
  Zano är en modern och stilren plafond med en elegant design, gjord av aluminium med silverblad och vit akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Integrerad LED på 28W, med 1400Lm och 3000K varmvitt ljus.Zano finns även i andra varianter.
 • Cielo plafond (Vit)

  Cielo plafond (Vit)
  Cielo är en modern och vacker plafond med en elegant design, gjord av högkvalitativ plast.Dem små integrerade LED lamporna sitter utplacerade på lampan i ett fint mönster och skapar en illusion av en stjärnhimmel.Placera förslagsvis flera i grupp i ett större rum eller flera på rad längs med en längre hall.Köp till fjärrkontroll för att kontrollera lampan. Färgtemperaturen kan justeras från 3000K-4000K.Fjärrkontroll artikelnummer: 9180380Integrerad LED på 28W, och 930Lm.Cielo finns även i andra varianter.
 • Orlando pendel (Antikmässing)

  Orlando pendel (Antikmässing)
  Orlando är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd på utsidan av cirkeln omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 35W, med 1900Lm och 3000K varmvitt ljus.Orlando finns även i andra varianter.Går att kombinera med Oblix takfäste. Ringen fäst då i takfästet.Går att kombinera med 1-5 ringar från Orlando eller Vegas.
 • V-Connector (Svart)

  V-Connector (Svart)
 • Q-Connector (Svart)

  Q-Connector (Svart)
 • Keen fasad (Mörkgrå)

  Keen fasad (Mörkgrå)
  Keen är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Lampan går att montera både vågrätt och lodrätt.Placera förslagsvis den mörkgrå armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén.Integrerad LED på 12W, med 1080Lm och 3000K varmvitt ljus. Keen finns även i andra varianter.
 • Rando pendel (Vit)

  Rando pendel (Vit)
  Rando är en modern och stilren pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 42W, med 2520Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Rando pendel (Vit)

  Rando pendel (Vit)
  Rando är en modern och stilren pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 42W, med 2520Lm och 4000K vitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Raccio vägglampa (Guld)

  Raccio vägglampa (Guld)
  Raccio är en modern och unik vägglampa med en elegant design, gjord av metall och akryl.Den dekorativa och rörliga armen har inbyggd LED list som ger en fin och behaglig ljusspridning runtom sig.Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet som en smyckande detalj.Integrerad LED på 4,6W, 280Lm och 3000K varmvitt ljus.Raccio finns även i andra varianter.
 • Natal downlight (Silver)

  Natal downlight (Silver)
  Natal är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium i silver.Ljuskällan ger en fin och behaglig ljusspridning neråt.Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 2,5W, med 68Lm och 3000K varmvitt ljus. Natal finns även i andra varianter.
 • Elegant pendel (Vit)

  Elegant pendel (Vit)
 • Elegant pendel (Vit)

  Elegant pendel (Vit)
 • Palermo pendel (Krom)

  Palermo pendel (Krom)
 • Thelta pendel (Krom)

  Thelta pendel (Krom)
 • Frozen pendel (Transparent)

  Frozen pendel (Transparent)
 • Frozen pendel (Transparent)

  Frozen pendel (Transparent)
 • Frozen pendel (Transparent)

  Frozen pendel (Transparent)
 • Frozen pendel (Transparent)

  Frozen pendel (Transparent)
 • Treccia pendel (Svart)

  Treccia pendel (Svart)
  Treccia är en modern och unik pendel med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 47W, med 2800Lm och 3000K varmvitt ljus.Treccia finns även i andra varianter.
 • Fusion pendel (Mässing)

  Fusion pendel (Mässing)
  Fusion är en modern och unik pendel med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och stark ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 53W, med 4081Lm och 3000K varmvitt ljus.Fusion finns även i andra varianter.
 • Brad downlight (Svart)

  Brad downlight (Svart)
  Brad är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och behaglig ljusspridning neråt. Spotlighten går att vinkla. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Ljuskälla ingår ej. Brad finns även i andra varianter.
 • Otello vägglampa (Vit)

  Otello vägglampa (Vit)
  Otello är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor. Ljuskällor ingår ej. Otello finns i fler varianter.
 • Sandro vägglampa (Vit)

  Sandro vägglampa (Vit)
  Sandro är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips.Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen.Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor.Ljuskälla ingår ej.Sandro finns i fler varianter.
 • Pertino pendel (Vit)

  Pertino pendel (Vit)
  Pertino är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som är inbyggd i cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj.Integrerad LED på 38W, 1180Lm och 3000K varmvitt ljus.Pertino finns även i andra varianter.
 • Rando Thin plafond (Coffee)

  Rando Thin plafond (Coffee)
  Rando Thin är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.Integrerad LED på 30W, med 1950Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Cerelia pendel (Mässing)

  Cerelia pendel (Mässing)
  Cerelia är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av metal och silikon. Ljuskällan som omfångas av silikonröret ger en fin och bra ljusspridning, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 34W, 2271Lm och 3000K varmvitt ljus. Cerelia finns även i andra varianter.
 • Arte pendel (Guld)

  Arte pendel (Guld)
  Arte är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Dem integrerade ljuskällorna som sitter på utsidan av dem guldiga cirklarna omfångas av den vita akrylen och ger en fin och bra ljusspridning, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet. Cirklarna är rörliga. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 50W, med 3500Lm 3000K varmvitt ljus. Arte finns även i andra varianter.
 • Rings pendel (Svart)

  Rings pendel (Svart)
  Rings är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 60W, med 2310Lm och 3000K varmvitt ljus.Rings finns även i andra varianter.
 • Montato vägglampa (Vit)

  Montato vägglampa (Vit)
 • Cingo vägglampa (Vit)

  Cingo vägglampa (Vit)
 • Biagio vägglampa (Vit)

  Biagio vägglampa (Vit)
 • Dublin vägglampa (Svart)

  Dublin vägglampa (Svart)
 • Dublin vägglampa (Vit)

  Dublin vägglampa (Vit)
 • Sion vägglampa (Vit)

  Sion vägglampa (Vit)
 • Fiumicino vägglampa (Mattsvart)

  Fiumicino vägglampa (Mattsvart)
 • Reggio vägglampa (Rost)

  Reggio vägglampa (Rost)
 • Publico vägglampa (Vit)

  Publico vägglampa (Vit)
 • Cono vägglampa (Vit)

  Cono vägglampa (Vit)
 • Galeria vägglampa (Vit)

  Galeria vägglampa (Vit)
 • Dyn fasad (Antracit)

  Dyn fasad (Antracit)
  Dyn är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den antracitfärgade armaturen smälter in i omgivningen och ger en fin och behaglig ljusspridning. Armaturen laddas genom solcellerna på ovansidan. Den har även rörelsedetektor vilket gör att lampan passar perfekt vid entrén eller uteplatsen. Integrerad LED på 1,5W, med 167Lm och 3000K varmvitt ljus. Strömbrytaren sitter placerad på lampan.
 • Renata vägglampa (Vit)

  Renata vägglampa (Vit)
  Renata är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning upp på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Renata finns i fler varianter.
 • Otello vägglampa (Vit)

  Otello vägglampa (Vit)
  Otello är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Otello finns i fler varianter.
 • Otello vägglampa (Vit)

  Otello vägglampa (Vit)
  Otello är en modern och stilren vägglampa med en minimalistisk design, gjord av gips. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning upp och ner på väggen. Placera förslagsvis flera i rad längs med en korridor, eller som en smyckande detalj i vardagsrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Otello finns i fler varianter.
 • Rando Thin plafond (Vit)

  Rando Thin plafond (Vit)
  Rando Thin är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.Integrerad LED på 30W, med 1950Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Rando Thin plafond (Svart)

  Rando Thin plafond (Svart)
  Rando Thin är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.Integrerad LED på 30W, med 1950Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Zinia pendel (Svart)

  Zinia pendel (Svart)
  Zinia är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 3375Lm och 3000K varmvitt ljus.Zinia finns även i andra varianter.
 • Zinia pendel (Guld)

  Zinia pendel (Guld)
  Zinia är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 3375Lm och 3000K varmvitt ljus.Zinia finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Svart)

  Apus pendel (Svart)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 1720Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.
 • Apus pendel (Vit)

  Apus pendel (Vit)
  Apus är en modern och unik taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Ljuskällan som är inbyggd i lampan ger en bra och fin ljusspridning.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet.Integrerad LED på 45W, med 1720Lm och 3000K varmvitt ljus.Apus finns även i andra varianter.
 • Boccale pendel (Transparent)

  Boccale pendel (Transparent)
 • Preston pendel (Antikguld)

  Preston pendel (Antikguld)
  Preston är en modern och unik taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som är inbyggd i cirklarna omfångas av kristallerna och ger en bra och fin ljusspridning. Cirklarna höjd och vinkel går att justera vid installation. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning även blir fokuspunkten i rummet. Integrerad LED på 60W, med 3113Lm och 3000K varmvitt ljus. Preston finns även i andra varianter.
 • Surface panel (Vit)

  Surface panel (Vit)
  Surface panel är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller i köket eller hallen. Integrerad LED på 6W, med 430Lm och 3000K varmvitt ljus. Surface panel finns i fler varianter.
 • Surface panel (Vit)

  Surface panel (Vit)
  Surface panel är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan omfångas av den vita skärmen och ger en bra och stark ljusspridning. Placera förslagsvis flera på rad längs med en korridor, eller i köket eller hallen. Integrerad LED på 18W, med 1400Lm och 4000K vitt ljus. Surface panel finns i fler varianter.
 • Rando Thin pendel (Coffee)

  Rando Thin pendel (Coffee)
  Rando Thin är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en starkt och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, med 3250Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Rando Thin pendel (Borstat guld)

  Rando Thin pendel (Borstat guld)
  Rando Thin är en modern och stilren taklampa med en elegant design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som sitter inbyggd på insidan av cirkeln ger en starkt och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 50W, med 3250Lm och 3000K varmvitt ljus.Rando finns även i andra varianter.
 • Paolo pendel (Svart)

  Paolo pendel (Svart)
 • Liv fasad (Mörkgrå)

  Liv fasad (Mörkgrå)
  Liv är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas.Ljuskällan omfångas av den mörkgråa skärmen och ger en fin och behaglig ljusspridning neråt.Placera förslagsvis längs med fasaden, vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 3,5W, med 150Lm och 3000K varmvitt ljus. Liv finns även i andra varianter.
 • Juno downlight (Svart)

  Juno downlight (Svart)
  Juno är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium.Ljuskällan ger en bra och stark ljusspridning neråt. Den utanpåliggande spotlighten går även att justera i vinkel.Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 30W, med 2890Lm och 3000K varmvitt ljus. Juno finns även i andra varianter.
 • Desert downlight (Vit)

  Desert downlight (Vit)
  Desert är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och behaglig ljusspridning neråt. Den utanpåliggande spotlighten går även att justera i vinkel. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 3W, med 210Lm och 3000K varmvitt ljus. Desert finns även i andra varianter.
 • Desert downlight (Vit)

  Desert downlight (Vit)
  Desert är en modern och stilren spotlight med en minimalistisk design, gjord av aluminium. Ljuskällan ger en fin och behaglig ljusspridning neråt. Den utanpåliggande spotlighten går även att justera i vinkel. Placera förslagsvis flera på rad i en längre korridor eller flera i grupp i ett större rum. Integrerad LED på 3W, med 210Lm och 3000K varmvitt ljus. Desert finns även i andra varianter.
 • Motif pendel (Guld)

  Motif pendel (Guld)
  Motif är en modern och stilren taklampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl. Den integrerade ljuskällan som sitter på underkanten av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet eller över matbordet. Integrerad LED på 40W, med 2800Lm 3000K varmvitt ljus. Motif finns även i andra varianter.
 • Roda plafond (Vit)

  Roda plafond (Vit)
  Roda är en modern och stilren plafond med en minimalistisk design, gjord av aluminium och akryl.Den integrerade ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning.Placera förslagsvis armaturen i vardagsrummet, hallen eller sovrummet.Integrerad LED på 30W, med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus.Roda finns även i andra varianter.
 • Fungo fasad (Vit)

  Fungo fasad (Vit)
  Fungo är en modern och stilren fasadlampa med en minimalistisk design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning åt ett håll. Lampan går att montera vågrätt och lodrätt beroende på vilket håll man vill att ljuset ska skina. Placera förslagsvis den vita armaturen längs med fasaden, vid uteplatsen eller entrén. Integrerad LED på 12W, med 720Lm och 3000K varmvitt ljus. Fungo finns även i andra varianter.
 • Gaga track (Vit)

  Gaga track (Vit)
 • Gaga track (Vit)

  Gaga track (Vit)
 • Gaga track (Vit)

  Gaga track (Vit)
 • Gaga track (Vit)

  Gaga track (Vit)
 • Gaga track (Svart)

  Gaga track (Svart)
 • Uma (Vit)

  Uma (Vit)
 • Uma (Vit)

  Uma (Vit)
 • Uma (Vit)

  Uma (Vit)
 • Uma (Vit)

  Uma (Vit)