Normann Copenhagen lampor

Normann Copenhagen har ett brett utbud av lampor där du bland annat hittar storsäljare som Bell, formgiven av Andreas Lund & Jacob Rudbeck eller Amp Taklampa i design av Simon Legald. Normann är duktiga på att hitta de bästa designers för att fylla sitt sortiment av designlampor och alltid vara tidsenliga.

 • Normann Copenhagen - Phantom Taklampa Large Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Phantom Taklampa Large Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Phantom Pendel Large är designad av Simon Legald, som lägger stor vikt på trovärdighet och ärlighet i sin design. Lampan består av ett stålskelett, där det elastiska materialet harts har sprayats i täta trådar runt om. Precis som en silkeslarv som bygger upp sin kokong, består den skrymmande lampan av många tunna lager. Lampans kontur träder fram genom det elastiska materialet och ger en gåtfull avbildning av den klassika ljuskronan. Dess mjuka och konstnärliga uttryck passar in enkelt i den skandinaviska stilen, där simpel design och minimalistisk inredning är i fokus. Lampan fås i tre olika storlekar, så det är möjligt att både använda den över matbordet eller som ett imponerande iögonfallande objekt i ett rum med högt i tak. Oavsett var du hänger den kommer den ge ett indirekt och diffust ljus samt en varm stämningsfull belysning. Se alla tre storlekar här.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Grå Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Grå Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Bell Taklampa Small Grå versionen använder en glödlampa med E27 sockel vilket ger många möjligheter för att få precis det ljus man vill ha. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Sand Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Sand Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell medium pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Medium versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Sand Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Sand Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. X-small versionen använder en G9 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Guld/Grön Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Guld/Grön Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Bordslampa Guld/Grön är inspirerad av formen på en rörförstärkare från en radio. Det var designern Simon Legald som höll på med att reparera en radio i sitt hem då han fick idén . Namnet Amp är hämtat från den engelska beteckningen för rörförstärkaren ”Tube Amplifier. Den enkla bordslampan finns i fem olika färger, som alla har en bas av marmor. Det lyxiga materialet kombinerat med skärmen i glas ger lampan ett ömtåligt uttryck. Lampan levereras med en 2 meters textilkabel och med en höjd på 26.5 cm är det en mycket allsidig bordslampa. Den kan placeras de flesta ställen där det är behov av dekorativ och trevlig belysning. Se hela Amp-serien här Basen i varm grön marmor, avspeglar en av nutidens stora inredningstrender, då vi tar med naturen in i inredningen. Kombinerat med glasskärmen i guld uppnår lampan en enkel och stilren look, som går hand i hand med den minimalistiska heminredning som fortfarande är populär världen över.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Vit Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell medium pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Medium versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Phantom Taklampa Medium Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Phantom Taklampa Medium Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Phantom Pendel Medium är designad av Simon Legald, som lägger stor vikt på trovärdighet och ärlighet i sin design. Lampan består av ett stålskelett, där det elastiska materialet harts har sprayats i täta trådar runt om. Precis som en silkeslarv som bygger upp sin kokong, består den skrymmande lampan av många tunna lager. Lampans kontur träder fram genom det elastiska materialet och ger en gåtfull avbildning av den klassika ljuskronan. Dess mjuka och konstnärliga uttryck passar in enkelt i den skandinaviska stilen, där simpel design och minimalistisk inredning är i fokus. Lampan fås i tre olika storlekar, så det är möjligt att både använda den över matbordet eller som ett imponerande iögonfallande objekt i ett rum med högt i tak. Oavsett var du hänger den kommer den ge ett indirekt och diffust ljus samt en varm stämningsfull belysning. Se alla tre storlekar här.
 • Grant TaklampaØ23 Svart - Normann Copenhagen

  Grant TaklampaØ23 Svart - Normann Copenhagen
  Grant taklampaØ23 är med sin lilla storlek ideell över soffbordet eller som arbetslampa över köksön. Grant är en komplett lampserie som i den grad är modern. Designer Simon Legald har med kombinationen av metall och granit skapat ett estetiskt uttryc
 • Normann Copenhagen - Flow Bordslampa Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Flow Bordslampa Svart Normann Copenhagen
  Design Andrea Kowalewski for Normann Copenhagen Koncept Flow bordslampa är en ideell läs- eller arbetslampa. Den har inbyggd LED med en kelvingrad på 2800 och 3200, vilket ger ett riktigt bra ljus att läsa i. Flow är en väldigt enkel lampa som passar in i det minimalistiska hemmet, den passar perfekt vid sidan av soffan om man vill sitta och läsa eller på arbetsbordet om man har behov för extra bra ljus. OBSFlow är först tillgänglig i slutet av november.
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Rök/Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Rök/Svart Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Rök/Svart är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Vit/Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Vit/Vit Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Bordslampa Vit/Vit är inspirerad av formen på en rörförstärkare från en radio. Det var designern Simon Legald som höll på med att reparera en radio i sitt hem då han fick idén . Namnet Amp är hämtat från den engelska beteckningen för rörförstärkaren ”Tube Amplifier. Den enkla bordslampan finns i fem olika färger, som alla har en bas av marmor. Det lyxiga materialet kombinerat med skärmen i glas ger lampan ett ömtåligt uttryck. Lampan levereras med en 2 meters textilkabel och med en höjd på 26.5 cm är det en mycket allsidig bordslampa. Den kan placeras de flesta ställen där det är behov av dekorativ och trevlig belysning. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Grå Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Grå Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Bell Taklampa Large Grå versionen använder en glödlampa med E27 sockel vilket ger många möjligheter för att få precis det ljus man vill ha. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Svart Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell medium pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Medium versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Svart Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell large pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Large versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Guld/Grön Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Guld/Grön Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Guld/Grön är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Shelter Bordslampa Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Shelter Bordslampa Svart Normann Copenhagen
  Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Koncept Shelter bordslampe är en väldigt dekorativ bordslampa som kan användas där man önskar ett fint stämningsljus. Shelter är en skulpturell lampa och passar in i det minimalistiska hemmet. Bordslampen består av 2 delar i metall – skärm och fot – som lätt sätts samman. Den kommer med en 2 meter lång tyg sladd med en avbrytare på.
 • Normann Copenhagen - Amp Glas t/Bordslampa Guld Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Glas t/Bordslampa Guld Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Glas Guld är en lös skärm, som passar till Amp bordslampa från Normann Copenhagen. Den kan användas när man behöver en ny skärm eller om man endast vill ge bordslampan ett nytt uttryck, med en rök- eller guldfärgad glasskärm. Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Normann Copenhagen - Amp Glas t/Bordslampa Rök Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Glas t/Bordslampa Rök Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Glas Rök är en lös skärm, som passar till Amp bordslampa från Normann Copenhagen. Den kan användas när man behöver en ny skärm eller om man endast vill ge bordslampan ett nytt uttryck, med en rök- eller guldfärgad glasskärm. Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Guld/Grön Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Guld/Grön Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Guld/Grön är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Rök/Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Rök/Svart Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Bordslampa Rök/Svart är inspirerad av formen på en rörförstärkare från en radio. Det var designern Simon Legald som höll på med att reparera en radio i sitt hem då han fick idén . Namnet Amp är hämtat från den engelska beteckningen för rörförstärkaren ”Tube Amplifier. Den enkla bordslampan finns i fem olika färger, som alla har en bas av marmor. Det lyxiga materialet kombinerat med skärmen i glas ger lampan ett ömtåligt uttryck. Lampan levereras med en 2 meters textilkabel och med en höjd på 26.5 cm är det en mycket allsidig bordslampa. Den kan placeras de flesta ställen där det är behov av dekorativ och trevlig belysning. Se hela Amp-serien här Basen i varm svart marmor, avspeglar en av nutidens stora inredningstrender, där vi tar med naturen in med i inredningen. Kombinerat med en svart glasskärm får lampan en enkel och stilren look, som går hand i hand med den minimalistiska heminredningen som fortfarande är populär världen över.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Sand Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Sand Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Bell Taklampa Large Sand versionen använder en glödlampa med E27 sockel vilket ger många möjligheter för att få precis det ljus man vill ha. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Grå Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Grå Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. X-small versionen använder en G9 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Grå Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Medium Grå Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell medium pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Medium versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Shelter Bordslampa Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Shelter Bordslampa Vit Normann Copenhagen
  Design HolmbäckNordentoft for Normann Copenhagen Koncept Shelter bordslampe är en väldigt dekorativ bordslampa som kan användas där man önskar ett fint stämningsljus. Shelter är en skulpturell lampa och passar in i det minimalistiska hemmet. Bordslampen består av 2 delar i metall – skärm och fot – som lätt sätts samman. Den kommer med en 2 meter lång tyg sladd med en avbrytare på.
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Vit/Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Vit/Vit Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Vit/Vit är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Vit/Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Vit/Vit Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Vit/Vit är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Svart Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturell bordslampa som på finaste sätt balanserar mellan konst och funktion. Den massiva marmor-stativet fungerar som vikten av arbetet medans metallskärmen nästan svävar över. Ett konstnärligt stycke inredning till ditt hem! Under skärmen är det ett inbyggt LED ljus som är strömbesparande samt en effektiv belysning. Ljuset kan ställas in genom att tippa på skärmen och bordslampan får på så sätt ett mycket mer fett uttryck. Finns i tre olika färger – svart, grå och vit – som alla har ultramoderna mässingsdetaljer i samlingarna.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Large Vit Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell large pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Large versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Svart Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. X-small versionen använder en G9 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Svart Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Bell Taklampa Small Svart versionen använder en glödlampa med E27 sockel vilket ger många möjligheter för att få precis det ljus man vill ha. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Rök/Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Rök/Svart Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Rök/Svart är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Vit Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell medium pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Small versionen använder en E27 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø23 Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø23 Svart Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad.
 • Normann Copenhagen - Grant Bordslampa Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Bordslampa Svart Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad. Bord-och golvlamporna i serien har ett roterbart huvud som betyder att ljuset enkelt kan ställas in och snurra i den riktning du ska använda det.
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Sand Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa Small Sand Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Stage Golvlampa Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Stage Golvlampa Svart Normann Copenhagen
  Design Daniel Debiasi & Frederico Sandris för Normann Copenhagen Koncept Stage golvlampa i Svart kan användas både till att läsa vid och till att ge stämningsljus. Det är en superdekorativ lampa, som är enkel, men som samtidigt har ett helt unikt uttryck. Den har en inbyggd LED med en kelvin grad på mellan 2800 och 3200, vilket är en riktigt bra ljus temperatur till att läsa i. Den har en 3 stegs dimmer, så man har flera möjligheter för att få det ljus, man önskar. Lampan kommer med en 2 meter lång sladd.
 • Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Grå Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Grå Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturell bordslampa som på finaste sätt balanserar mellan konst och funktion. Den massiva marmor-stativet fungerar som vikten av arbetet medans metallskärmen nästan svävar över. Ett konstnärligt stycke inredning till ditt hem! Under skärmen är det ett inbyggt LED ljus som är strömbesparande samt en effektiv belysning. Ljuset kan ställas in genom att tippa på skärmen och bordslampan får på så sätt ett mycket mer fett uttryck. Finns i tre olika färger – svart, grå och vit – som alla har ultramoderna mässingsdetaljer i samlingarna.
 • Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Eddy Bordslampa Vit Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept Skulpturell bordslampa som på finaste sätt balanserar mellan konst och funktion. Den massiva marmor-stativet fungerar som vikten av arbetet medans metallskärmen nästan svävar över. Ett konstnärligt stycke inredning till ditt hem! Under skärmen är det ett inbyggt LED ljus som är strömbesparande samt en effektiv belysning. Ljuset kan ställas in genom att tippa på skärmen och bordslampan får på så sätt ett mycket mer fett uttryck. Finns i tre olika färger – svart, grå och vit – som alla har ultramoderna mässingsdetaljer i samlingarna.
 • Amp Taklampa Large Vit/Vit - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Large Vit/Vit - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Large Vit/Vit ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel tills
 • Grant Bordslampa Mässing - Normann Copenhagen

  Grant Bordslampa Mässing - Normann Copenhagen
  Den moderna bordslampan i lampserien Grant består av en fin kombination av material. En skärm i blank mässing och en bas i mörk granit. Båda materialen framhäver varandras skönhet. Skärmen är monterad på ett sätt som gör att bordslampan är bländfri o
 • Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Vit Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Bell Taklampa X-Small Vit Normann Copenhagen
  Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Koncept Bell X-Small pendel är en väldigt enkel lampa samtidigt som den är unik, den härleder tankarna på en klocka som hänger ned från ett klocktorn. Lampan är väldigt dekorativ som belysning över matbordet eller köksbordet och passar in i det flesta hem. X-small versionen använder en G9 glödlampa vilket också gör det möjligt att dämpa lampan om man har en dimmer på sin avbrytare. Bell kommer med en 4 meter lång tyg sladd, som matchar lampans färg.
 • Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Vit/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Vit/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Bordslampa Vit/Mässing är inspirerad av formen på en rörförstärkare från en radio. Det var designern Simon Legald som höll på med att reparera en radio i sitt hem då han fick idén . Namnet Amp är hämtat från den engelska beteckningen för rörförstärkaren ”Tube Amplifier. Den enkla bordslampan finns i fem olika färger, som alla har en bas av marmor. Det lyxiga materialet kombinerat med skärmen i glas ger lampan ett ömtåligt uttryck. Lampan levereras med en 2 meters textilkabel och med en höjd på 26.5 cm är det en mycket allsidig bordslampa. Den kan placeras de flesta ställen där det är behov av dekorativ och trevlig belysning. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Rök/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Rök/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Rök/Mässing är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø45 Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø45 Mässing Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad.
 • Bell Taklampa X-Small Svart - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa X-Small Svart - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Svart X-Small - Normann Copenhagen Pendellampan från Normann Copenhagen är designad som en klocka, därav namnet Bell Lamp. Lampan har ett stilrent och nordiskt uttryck som passar i de flesta hem.
 • Amp Bordslampa Vit/Vit - Normann Copenhagen

  Amp Bordslampa Vit/Vit - Normann Copenhagen
  Denne vakre Amp Bordlampe Vit/Vit fra Normann Copenhagen er laget av lys marmor og hvitt glass. Bordlampen gir et mykt og diffust lys og har lysdimmer på ledningen. Dette gir deg mulighet til å skape det helt riktige lyset etter ditt behov. Bordlampe
 • Shelter Bordslampa Svart - Normann Copenhagen

  Shelter Bordslampa Svart - Normann Copenhagen
  Shelter Bordslampa En unik bordslampa Shelterär en stilren och speciell bordslampa som ger att mysigt och härlig ljus. Skärmens innersida är vit, vilket gör att ljuset blir reflekterat och snyggt fördelat nedåt. Ljuset blir därför en mjuk kontrast ti
 • Grant Golvlampa Mässing - Normann Copenhagen

  Grant Golvlampa Mässing - Normann Copenhagen
  Ha fullt fokus på mässing med Grant golvlampa i blank mässing. Fin och blank mässing avrundad av en bas i mörk granit. Skärmen kan vridas och är monterad med en diffusor som säkrar bländfritt ljus. Placera Grant golvlampa vid fåtöljen eller soffan. D
 • Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Rök/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Bordslampa Rök/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Bordslampa Rök/Mässing är inspirerad av formen på en rörförstärkare från en radio. Det var designern Simon Legald som höll på med att reparera en radio i sitt hem då han fick idén . Namnet Amp är hämtat från den engelska beteckningen för rörförstärkaren ”Tube Amplifier. Den enkla bordslampan finns i fem olika färger, som alla har en bas av marmor. Det lyxiga materialet kombinerat med skärmen i glas ger lampan ett ömtåligt uttryck. Lampan levereras med en 2 meters textilkabel och med en höjd på 26.5 cm är det en mycket allsidig bordslampa. Den kan placeras de flesta ställen där det är behov av dekorativ och trevlig belysning. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Grant Bordslampa Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Bordslampa Mässing Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad. Bord-och golvlamporna i serien har ett roterbart huvud som betyder att ljuset enkelt kan ställas in och snurra i den riktning du ska använda det.
 • Normann Copenhagen - Grant Golvlampa Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Golvlampa Mässing Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad. Bord- och golvlamporna i serien har ett roterbart huvud som betyder att ljuset enkelt kan ställas in och snurra i den riktning du ska använda det.
 • Eddy Bordslampa Grå - Normann Copenhagen

  Eddy Bordslampa Grå - Normann Copenhagen
  Ett modernt uttryck i skönt material. Eddy bordslampan har en bas i marmor. Skärmen balanserar lätt på toppen. Rå och fortfarande helt stilren. Den tynna skärmen är med inbyggd LED, som ger ett behagligt ljus. Eddy bordslampan är ett snyggt designele
 • Bell Taklampa Medium Svart - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa Medium Svart - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Svart Medium Normann Copenhagen Pendellampan från Normann Copenhagen är designad som en klocka, därav namnet Bell Lamp. Lampan har ett stilrent och nordiskt uttryck som passar i de flesta hem, antingen i matsalen eller köket.
 • Rise Vägglampa Petrol Grön - Normann Copenhagen

  Rise Vägglampa Petrol Grön - Normann Copenhagen
  Koncept Rise Vägglampa Petrol Grön är en vacker och enkel vägglampa, i en läcker materialblandning. Träsockeln är glasyren på kakan och ger den exakt det utseende som passar perfekt in i den moderna inredningen. Den cylindriska skärmen är monterad på
 • Amp Taklampa Small Vit/Vit - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Small Vit/Vit - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Small Vit/Vit ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel tills
 • Amp Taklampa Large Rök/Svart - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Large Rök/Svart - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Large Rök/Svart ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel til
 • Amp Bordslampa Guld/Grön - Normann Copenhagen

  Amp Bordslampa Guld/Grön - Normann Copenhagen
  Denne vakre Amp Bordlampe Guld/Grön fra Normann Copenhagen er laget av lys marmor og hvitt glass. Bordlampen gir et mykt og diffust lys og har lysdimmer på ledningen. Dette gir deg mulighet til å skape det helt riktige lyset etter ditt behov. Bordlam
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Vit/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Small Vit/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Vit/Mässing är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Rök/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Rök/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Rök/Mässing är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Grant Bordslampa Svart - Normann Copenhagen

  Grant Bordslampa Svart - Normann Copenhagen
  Grant bordslampanär i blank svart metall, och med en bas i mörk granit. 2 material som i den grad komplimenterar varandra. Med fokus på ljus och funktion har designern Simon Legald valt att montera en diffuser på lampans skärm. En diffuser gör att lj
 • Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø45 Svart Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø45 Svart Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad.
 • Amp Taklampa Small Rök/Svart - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Small Rök/Svart - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Small Rök/Svart ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel til
 • Eddy Bordslampa Vit - Normann Copenhagen

  Eddy Bordslampa Vit - Normann Copenhagen
  En bas av marmor som komplementeras snyggt av en nästan svävande lampskärm. Lampan är med unbyggd LED, som gör det möjligt att göra en så tunn skärm med ett samtidigt funktionellt ljus. Med sitt skulpturella utseende är Eddy bordslampan ideell på skä
 • Bell Taklampa Medium Vit - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa Medium Vit - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Vit Medium - Normann Copenhagen Snygg taklampa formad som en klocka vilket get ett enkelt och nordiskt uttryck till din matsal eller vardagsrum. Lampan kan hängas ensam eller flera samlade. Den ger ett behagligt ljus och skapar en mysig atm
 • Rise Vägglampa Svart - Normann Copenhagen

  Rise Vägglampa Svart - Normann Copenhagen
  Koncept Rise Vägglampa Svart är en vacker och enkel vägglampa, i en läcker materialblandning. Träsockeln är glasyren på kakan och ger den exakt det utseende som passar perfekt in i den moderna inredningen. Den cylindriska skärmen är monterad på en ro
 • Grant TaklampaØ45 Mässing - Normann Copenhagen

  Grant TaklampaØ45 Mässing - Normann Copenhagen
  Grantär en komplett lampserie som finns i mässing eller svart. Serien består av vägg- och taklampor i två olika storlekar, en bordslampa och en golvlampa. En modern lampserie med en diskret detalj gjord i granit. Grant taklampa i blank mässing avrund
 • Amp Taklampa Small Guld/Grön - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Small Guld/Grön - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Small Guld/Grön ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel til
 • Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Vit/Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Taklampa Large Vit/Mässing Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Pendel Vit/Mässing är designad av Simon Legald, som fick inspiration till lampan då han höll på att reparera en radio i hemmet. Rörförstärkaren från radion blev hans inspiration – härav också namnet Amp från den engelska beteckningen Tube Amplifier. Som man kan se här, finns den vackra och dekorativa lampan i fem olika färger. Kombinera färgerna och blanda de två olika storlekarna för att få ett helt unikt uttryck. Pendlarna levereras med en 4 meters textilkabel samt en matchande takkopp, som understryker lampans enkla och lugna uttryck. Se hela Amp-serien här
 • Normann Copenhagen - Amp Glas t/Large Taklampa Rök Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Glas t/Large Taklampa Rök Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Glas Rök är en lös skärm, som passar till Amp bordslampa från Normann Copenhagen. Den kan användas när man behöver en ny skärm eller om man endast vill ge bordslampan ett nytt uttryck, med en rök- eller guldfärgad glasskärm. Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Normann Copenhagen - Amp Glas t/Small Taklampa Rök Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Amp Glas t/Small Taklampa Rök Normann Copenhagen
  Design Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept Amp Glas Rök är en lös skärm, som passar till Amp bordslampa från Normann Copenhagen. Den kan användas när man behöver en ny skärm eller om man endast vill ge bordslampan ett nytt uttryck, med en rök- eller guldfärgad glasskärm. Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø23 Mässing Normann Copenhagen

  Normann Copenhagen - Grant Taklampa Ø23 Mässing Normann Copenhagen
  Design: Simon Legald for Normann Copenhagen Koncept En komplett lampserie skapad av den unge och talangfulla danska designern Simon Legald. I samarbete med Normann Copenhagen har han designat moderna och funktionella serier av lampor som täcker alla ljusbehov. Från två typer vägglampor till en bordslampa och taklampor i två olika storlekar. Serien består av lampor i antingen svartlackerad metall eller mässing med antingen en fot eller en detalj i fattningen i granit. De två materialen komplimenterar estetiskt snyggt varandra och ger lampan ett stilrent och modernt uttryck. Lamporna har LED ljuskällor – som kan skiftas ut – bakom ett vitt glas som säkrar bländningsfritt ljus. Taklamporna kan därför hängas över matbordet utan att du riskerar att bli bländad.
 • Bell Taklampa Large Vit - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa Large Vit - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Vit Large - Normann Copenhagen Den klockformade lampan från danska Normann Copenhagen har en robust och industriell look. Den kan hängas i alla husets rum. Man kan välja att hänga olika storlekar tillsammans för att skapa en dramatisk visue
 • Grant TaklampaØ45 Svart - Normann Copenhagen

  Grant TaklampaØ45 Svart - Normann Copenhagen
  Grantär en komplett lampserie som finns i mässing eller svart. Serien består av vägg- och taklampor i två olika storlekar, en bordslampa och en golvlampa. En modern lampserie med en diskret detalj gjord i granit. Grant taklampa i blank svart avrundas
 • Bell Taklampa Small Svart - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa Small Svart - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Svart Small - Normann Copenhagen Snygg pendellampa formad som en klocka vilket ger ett rått och nordiskt uttryck till din matsal eller vardagsrum. Lampan kan hängas ensam eller i grupper om flera. Lampan ger ett behagligt ljus och skapar en
 • Phantom Taklampa Large - Normann Copenhagen

  Phantom Taklampa Large - Normann Copenhagen
  Koncept Phantom Taklampa Largeär designad av Simon Lagald, som har stort fokus på ärlig och pålitlig design. Som silhuett av den klassiska ljuskronan har lampan ett konstnärligt och mjukt uttryck. Den består av ett stålskelett som har sprutas med tät
 • Shelter Bordslampa Vit - Normann Copenhagen

  Shelter Bordslampa Vit - Normann Copenhagen
  Shelter Bordslampa Denna fina bordslamapn från Normann Copenhagen ger ett mjukt och nedåtriktat ljus, som snyggt reflekteras i skärmens vita insida. Det mjuka ljuset blir en kontrast till Shelter Bordslampans stilrena och skarpa linjer. Den danska de
 • Phantom Taklampa Small - Normann Copenhagen

  Phantom Taklampa Small - Normann Copenhagen
  Koncept Phantom Taklampa Smallär designad av Simon Lagald, som har stort fokus på ärlig och pålitlig design. Som silhuett av den klassiska ljuskronan har lampan ett konstnärligt och mjukt uttryck. Den består av ett stålskelett som har sprutas med tät
 • Eddy Bordslampa Svart - Normann Copenhagen

  Eddy Bordslampa Svart - Normann Copenhagen
  Eddy bordslampanär med en solid bas av marmor, och den platta metallskärmen är en dynamisk lampa, en funktionell bordslampa som osar av ren läckerhet. Eddy bordslampan är med inbyggd LED, och det böjbara skärmen gör det mäjligt att ändra lampans uttr
 • Bell Taklampa X-Small Vit - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa X-Small Vit - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Vit X-Small - Normann Copenhagen Den klockformade lampan från danska Normann Copenhagen har en robust och industriell look. Den kan hängas i alla husets rum. Man kan välja att hänga olika storlekar tillsammans för att skapa en dramatisk vis
 • Normannn Copenhagen Bau Natur Takpendel Stor

  Normannn Copenhagen Bau Natur Takpendel Stor
  Design: Vibeke Fonnesberg Schmidt för Normann Copenhagen . Koncept: Bau är en annorlunda takpendel som är otroligt vacker när den hänger i ett rum. Den skapar karaktär och kontrast. Lampan består av 80 delar som byggs ihop utan hjälpmedel. Bau blir med största säkerhet en designklassiker precis som Norm 69 . Observera att lampan är träfärgad.  
 • Normann Copenhagen Amp LED G4 ljuskälla Klar 0,8W

  Normann Copenhagen Amp LED G4 ljuskälla Klar 0,8W
 • Rise Vägglampa Grå - Normann Copenhagen

  Rise Vägglampa Grå - Normann Copenhagen
  Koncept Rise Vägglampa Grå är en vacker och enkel vägglampa, i en läcker materialblandning. Träsockeln är glasyren på kakan och ger den exakt det utseende som passar perfekt in i den moderna inredningen. Den cylindriska skärmen är monterad på en rote
 • Rise Vägglampa Vit - Normann Copenhagen

  Rise Vägglampa Vit - Normann Copenhagen
  Koncept Rise Vägglampa Vit är en vacker och enkel vägglampa, i en läcker materialblandning. Träsockeln är glasyren på kakan och ger den exakt det utseende som passar perfekt in i den moderna inredningen. Den cylindriska skärmen är monterad på en rote
 • Grant TaklampaØ23 Mässing - Normann Copenhagen

  Grant TaklampaØ23 Mässing - Normann Copenhagen
  Grant taklampaØ23 är med sin lilla storlek ideell över soffbordet, eller som arbetslampa över köksön. Grant är en komplett lampserie, som i den grad är modern, Designer Simon Legald har med kombination av metall och granit skapat ett estetiskt uttryc
 • Normann Copenhagen Phantom taklampa stor Vit

  Normann Copenhagen Phantom taklampa stor Vit
 • Amp Bordslampa Rök/Svart - Normann Copenhagen

  Amp Bordslampa Rök/Svart - Normann Copenhagen
  Denne vakre Amp Bordlampe Rök/Svart fra Normann Copenhagen er laget av lys marmor og hvitt glass. Bordlampen gir et mykt og diffust lys og har lysdimmer på ledningen. Dette gir deg mulighet til å skape det helt riktige lyset etter ditt behov. Bordlam
 • Amp Taklampa Large Guld/Grön - Normann Copenhagen

  Amp Taklampa Large Guld/Grön - Normann Copenhagen
  Simon Legald har designat lampserien Amp. Serien har en fin kombination mellan marmor och glas. Amp Taklampa Large Guld/Grön ger ett mjukt ljus och passar bra i moderna miljön där du kan hänga upp enstaka lampor eller fler i klungor, till exempel til
 • Grant Golvlampa Svart - Normann Copenhagen

  Grant Golvlampa Svart - Normann Copenhagen
  Grant golvlampa har ett enkelt uttryck och med sin höjd är den nästan majestätisk. Lampans ståndare och skärm är i blank svart och den har en bas i mörk granit. Skärmen kan vridas och är monterad med en diffusor som säkrar bländfritt ljus. Grant är e
 • Normann Copenhagen Phantom taklampa medium Vit

  Normann Copenhagen Phantom taklampa medium Vit
 • Normann Copenhagen Grant Golvlampa Mässing

  Normann Copenhagen Grant Golvlampa Mässing
  Design: Simon Legald för Normann Copenhagen Koncept: En bas av granit, med en åskgrå blandning av mineraler, utgör den stämningsskapande utgångspunkten för Grant-serien. I en symfoni av kontraster blir den eleganta stenen förenad med polerade metaller i en värlarbetad och raffinerad design. Grant uppstår i det estetiska samspelet mellan metallisk glans och dammigt kornigt djup. Seriens ensemble av lampor till väggmontering, tak, golv och bord har en inre klassisk kvalitet och appellerar till dem med en stilistisk smak. Lampskärmar med en tät, rundad silluett, inspirerade av Köpenhamns välkända gatubelysning, förekommer på alla seriens modeller och återföljs av slanka lamparmar i mjuka och luftiga kompositioner. Det är en känsla av igenkänning i de enkla och graciösa formerna, medan slätheten av de obrutna kurvorna och den osedvanliga kombinationen av materialer ger designen en modern tydlighet och omeddelbar livlighet. Grant är den fulländat tidlösa belsysningsserien, som är lika hemma i intima rum såväl som storslagna salar. En kul-led förbinder lampskärm och arm, och gör det möjligt att justera lampskärmen i alla riktningar. Armarna på vägglamporna kan justeras i sidled. Alla lamporna i serien har en utbytbar LED-ljuskälla med spridningsglas. Golvlampa, Bordslampa och Vägglampa kommer med ljusdimmer, medan seriens två takpendlar är ljusdimmer-kompatibla. De kommer alla med textilsladd.
 • Grant Vägglampa Lamp 43 cm Mässing - Normann Copenhagen

  Grant Vägglampa Lamp 43 cm Mässing - Normann Copenhagen
  Med sin runda skärm och svingbara hållare är Grant vägglampan ett moderns inslag i inredningen. Inred med mässing och låt mässingens värm intaga rummet. Grant vägglampan är i blank mässing. Väggbeslaget är i mörk granit som komplimenterar den blanka
 • Normann Copenhagen Rise vägglampa Svart

  Normann Copenhagen Rise vägglampa Svart
 • Normannn Copenhagen Norm 69 Takpendel X-Stor Vit Inkl. Sladd och Baldakin

  Normannn Copenhagen Norm 69 Takpendel X-Stor Vit Inkl. Sladd och Baldakin
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 69 lampan ger extraordinärt bra ljus och utstrålar enkelhet. Sätts samman utan att man behöver några hjälpmedel. Observera att sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Normannn Copenhagen Norm 69 Takpendel XX-Stor Vit Inkl. Sladd och Baldakin

  Normannn Copenhagen Norm 69 Takpendel XX-Stor Vit Inkl. Sladd och Baldakin
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 69 lampan ger extraordinärt bra ljus och utstrålar enkelhet. Sätts samman utan att man behöver några hjälpmedel. Observera att sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Liten Vit

  Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Liten Vit
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 06 är inspirerad av liljor. Designern Simon Karkov arbetade med Norm 06 i 3-4 år innan han var nöjd med det resultat som vi kan se idag. Observera att sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Normann Copenhagen Bell Takpendel Medium Grå

  Normann Copenhagen Bell Takpendel Medium Grå
  Design: Andreas Lund & Jacob Rudbeck för Normann Copenhagen. Koncept: Norman Copenhagen Bell är en vacker och enkel lampa, som är formad som en klocka. Istället för att dölja sammansättningen av sladden och skärmen har de båda designers lyckats med att förbinda dem på ett modernt och öppet sätt. Norman Copenhagen Bell finns i två storlekar och två färger.
 • Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Mellan Vit

  Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Mellan Vit
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 06 är inspirerad av liljor. Designern Simon Karkov arbetade med Norm 06 i 3-4 år innan han var nöjd med det resultat som vi kan se idag. Observera lampan är lätt att montera utan verktyg eller lim. Monteringsanvisningar ingår. Sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Mellan Vit Inkl. Sladd

  Normannn Copenhagen Norm 06 Takpendel Mellan Vit Inkl. Sladd
  Design: Simon Karkov för Normann Copenhagen . Koncept: Norm 06 är inspirerad av liljor. Designern Simon Karkov arbetade med Norm 06 i 3-4 år innan han var nöjd med det resultat som vi kan se idag. Observera att sladd, fattning och baldakin ska köpas separat. Se nedan under "Andra lampor i samma familj".
 • Bell Taklampa Large Svart - Normann Copenhagen

  Bell Taklampa Large Svart - Normann Copenhagen
  Bell Lamp Svart Large - Normann Copenhagen Den klockformade Bell-lampan från danska Normann Copenhagen har en robust och industriell look. Den kan hänga i alla husets rum. Man kan välja att hänga en mix av storlekar för att skapa en dramatisk visuell
 • Normann Copenhagen Amp Takpendel Liten Rökfärgat/Svart

  Normann Copenhagen Amp Takpendel Liten Rökfärgat/Svart
  Design: Simon Legald för Normann Copenhagen. Koncept: Norman Copenhagen Amp är en otroligt dekorativ lampa på grund av det fina samspelet mellan marmor och glas. Med sin dekorativa lampa passar den till varje hörn av huset som behöver lite mysbelysning. Norman Copenhagen Amp Pendlen finns i två storlekar och två färger. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera