Lampor från Nordic Living

 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Vit - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i matt vil - kan också fås i matt svart och svart/guld.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Svart/Guld - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i svart/guld - kan också fås i matt vit och matt svart.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptEn designikon och en bit historia, som löper över generationer, där Archi T2 Bordslampa har belyst allt från arbetsbord till läshörnan in hemmet.Archi Bordslampa - här i matt svart - kan också fås i matt vit och svart/guld.Utöver det finns det flera olika bordslampor att välja mellan - samt vägglampor, taklampor och golvlampor.Archi ersätter den tidigare lampserien JJ. Samma höga kvalitet.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Brass - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Brass - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Brass är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Maple Red - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Maple Red är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Maple Red - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Maple Red är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Forest Green är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Brass - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Brass - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa Mat Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Sea Blue - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Sea Blue är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Black är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Black/Gold är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Brass - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Brass - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Brass är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Brass - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Brass - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa Mat Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Sea Blue - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Vit - NORDIC LIVING
  Archi T2 Arkitektlampa Matt VitJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke design
 • Archi T2 Bordslampa Insert Vit - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Insert Vit - NORDIC LIVING
  DesignLIGHT-POINTKonceptVi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit till det rätta stället. Vi har olika delar till nästan alla våra lampor och vi har stor expertis och erfarenhet av att hitta den rätta reservdelen till dig. Tveka inte med att kontakta vår kundservice på telefon eller mail om du har frågor eller om du inte kan hitta just den reservdelen som du saknar till din lampa.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Forest Green - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat Forest Green är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Sea Blue är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa.Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Maple Red - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - NORDIC LIVING
  DesignRonni Gol för Light Point KonceptArchi bordslampa Mat White är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl: den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Forest Green - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Sea Blue - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Sea Blue - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Brass - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Brass - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Mat Vit - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Mat Vit - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Brass - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Brass - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Forest Green - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa Mat Forest Green - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Forest Green - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Brass - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Brass - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Maple Red - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Maple Red - NORDIC LIVING
 • Archi W1 Vägglampa Sea Blue - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Sea Blue - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart - NORDIC LIVING
  Archi T2 Arkitektlampa Matt SvartJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke desi
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - NORDIC LIVING
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit - NORDIC LIVING
  Archi T2 Arkitektlampa Matt VitJac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke design
 • Archi W1 Vägglampa Mat Svart - NORDIC LIVING

  Archi W1 Vägglampa Mat Svart - NORDIC LIVING
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black - NORDIC LIVING