Nordic Living lampor

 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Maple Red är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Brass

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Brass
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Brass är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Black är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Black/Gold är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Vit - Nordic Living
  Archi T2 Arkitektlampa Matt Vit Jac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke designhistoria som lyst upp generationers vardag. Archi T2 A
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Sea Blue är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat White

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Mat White
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat White är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red - Nordic Living

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red - Nordic Living
  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red - Nordic Living
 • NORDIC LIVING - Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart NORDIC LIVING

  NORDIC LIVING - Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart NORDIC LIVING
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Svart är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi W1 Vägglampa Mat Svart - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Mat Svart - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Mat Svart - Nordic Living, Svart
 • Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living

  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living
  Archi T2 Bordslampa Mat Svart - Nordic Living, Svart
 • Archi T1 Junior Bordslampa Brass - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Brass - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Brass - Nordic Living, Mässing
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White - NORDIC LIVING
  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White - NORDIC LIVING, Vit
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Black/Gold är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit - NORDIC LIVING
  Archi T2 Arkitektlampa Matt Vit Jac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke designhistoria som lyst upp generationers vardag. Archi T2 A
 • Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart - NORDIC LIVING

  Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Svart - NORDIC LIVING
  Archi T2 Arkitektlampa Matt Svart Jac Jacobsen, designade den första arkitektlampan år 1937. Dess fantastiska egenskaper har har använts i många liknande versioner från Lightpoint. Ett stycke designhistoria som lyst upp generationers vardag. Archi T2
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black - Nordic Living

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black - Nordic Living
  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black - Nordic Living
 • Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld

  Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Svart/Guld är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Brass

  Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Brass
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Brass är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Maple Red

  Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Maple Red
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Maple Red är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag White

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag White
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag White är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Forest Green

  Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Forest Green
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Forest Green är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Sea Blue

  Nordic Living - Archi W1 Vägglampa Sea Blue
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Sea Blue är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Vit

  Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Vit
  Design Ronni Gol för Nordic Living Koncept Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Vit är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Mat White - Nordic Living, Vit
 • Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Svart

  Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Svart
  Design Ronni Gol för Nordic Living Koncept Archi W1 & T2 Vägglampa Fäste Svart är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Brass

  Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Brass
  Design Ronni Gol för Nordic Living Koncept Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Brass är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Sea Blue

  Nordic Living - Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Sea Blue
  Design Ronni Gol för Nordic Living Koncept Archi W1 & T2 Vägglampa Beslag Sea Blue är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Black är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Maple Red
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Red är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green

  Nordic Living - Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green
  Producent Nordic Living Koncept Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green är ett fäste som används om du vill använda Archi T1 Junior Bordslampan som vägglampa. Observera att fästet finns i olika färger för att passa den lampa du behöver ha monterat. Du hittar eventuellt beslaget i fler färger här .
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Forest Green är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Forest Green - Nordic Living, Grön
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black/Gold - Nordic Living, Guld
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Black är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White

  Nordic Living - Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat White
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat White är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Om du vill använda bordslampan som vägglampa har du möjlighet att köpa till ett väggfäste som passar lampan. Du kan hitta väggfästet här, i den färg som matchar just din lampa. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit

  Nordic Living - Archi T2 Bordslampa m/Base Mat Vit
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Mat Vit är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Nordic Living - Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld

  Nordic Living - Archi T2 Bordslampa m/Base Svart/Guld
  Design Ronni Gol för Light Point Koncept Archi bordslampa Svart/Guld är tydligt inspirerad av den klassiska arkitektlampan, som efterhand har följt med oss genom många generationer. Och det med goda skäl; den tidlösa lampan är ytterst funktionell, med flera flexibla leder och en skärm som kan justeras, så man alltid har ljus där man mest behöver det. Arkitektlampan har blivit populär igen i samband med retrovågen som fortfarande har inflytande på inredningen, men också för att den ger ett fantastiskt bra arbetsljus. Den helt enkla och stilrena lampan passar in i alla stiltyper, oavsett om det är i hemmets läshörna, på kontoret eller som sänglampa. Med inspiration från Archi Bordslampa har serien utvidgats med både vägglampan och den lilla bordslampan, som har samma flexibla egenskaper. Se hela serien här, där du också hittar lampan i flera moderna färger.
 • Archi W1 Vägglampa Maple Red - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Maple Red - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Maple Red - Nordic Living, Röd
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass - Nordic Living

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass - Nordic Living
  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Brass - Nordic Living
 • Archi W1 Vägglampa Forest Green - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Forest Green - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Forest Green - Nordic Living, Grön
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black - NORDIC LIVING
  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black - NORDIC LIVING, Svart
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green - Nordic Living

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green - Nordic Living
  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Forest Green - Nordic Living
 • Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold - NORDIC LIVING

  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold - NORDIC LIVING
  Archi T1 Junior Bordslampa m/Base Mat Black/Gold - NORDIC LIVING, Guld
 • Archi W1 Vägglampa Mat Vit - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Mat Vit - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Mat Vit - Nordic Living, Vit
 • Archi W1 Vägglampa Sea Blue - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Sea Blue - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Sea Blue - Nordic Living, Blå
 • Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Mat Svart/Guld - Nordic Living, Guld
 • Archi W1 Vägglampa Brass - Nordic Living

  Archi W1 Vägglampa Brass - Nordic Living
  Archi W1 Vägglampa Brass - Nordic Living, Mässing
 • Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Sea Blue - Nordic Living, Blå
 • Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Mat Black - Nordic Living, Svart
 • Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - Nordic Living

  Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - Nordic Living
  Archi T1 Junior Bordslampa Maple Red - Nordic Living, Röd
 • Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue - Nordic Living

  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue - Nordic Living
  Archi T1 Junior Vägglampa Beslag Sea Blue - Nordic Living