Niermann Standby lampor

Det tyska belysningsföretaget Niermann Standby har ett utbud av lampor för barnens rum. Några av de teman som finns är pirater, prinsessor och fotboll. Vad gillar ditt barn?

 • Taklampa Fotboll, plast

  Taklampa Fotboll, plast
  Rund taklampa Fotboll i klassiskt svart-vitt Måste det runda vara i kvadrat? För alla som alltid vill omge sig med sin favorithobby och som väljer inredning med en eller annan accessoar som påminner om den, är taklampan Fotboll en perfekt ljuskälla. Den har inga onödiga detaljer och ändå är det tydligt vad det handlar om. Ljuset fördelas jämnt i rummet genom plastskärmen. Den tåliga plasten står för säkerheten i barnrummet. Man avstår medvetet från glas, så att det blir möjligt att utan betänkligheter ha kuddkrig och till och med ambitiösa bollekar.
 • Snygg bordslampa FUSSBALLFELD

  Snygg bordslampa FUSSBALLFELD
  Bordslampa FUSSBALLFELD är ett verkligt blickfång! Denna iögonfallande bordslampa är perfekt för små och stora fotbollsfans. Foten som är utformad som en fotbollsplan är ett garanterat blickfång. Bordslampan övertygar inte bara med lek och skoj, utan också med energisnålt ljus som ger optimala ljusförhållanden för arbete eller läsning.
 • Taklampa Fotboll

  Taklampa Fotboll
  Taklampa Fotboll med tre ställbara spotlights Måste det runda vara i kvadrat? För alla som alltid vill omge sig med sin favorithobby och som väljer inredning med en eller annan accessoar som påminner om den, är taklampan Fotboll en perfekt ljuskälla. Den har inga onödiga detaljer och ändå är det tydligt vad det handlar om. De tre ställbara spotlightsen gör att riktad belysning som når långt kan uppnås.
 • Taklampa Fußballstadion med LED-ljuspunkter

  Taklampa Fußballstadion med LED-ljuspunkter
  Kreativ taklampa i form av en fotbollsstadion Taklampan Fußballstadion är ett absolut måste för alla fotbollsfans. Lampans form är oval. I mitten av lampan finns en fotbollsplan, där man till och med hittar en boll. Den yttre, vita kanten föreställer en läktare. På lampan finns fem ljuskällor med E14-uttag, så att lampan passar utmärkt som allmänbelysning. Men även som ren dekorbelysning passar taklampan Fußballstadion mycket bra. Huvudbelysningen kan kopplas till eller stängas av med dragströmbrytaren. LED-ljuspunkterna betjänas med rumsbrytaren. Om huvudbelysningen är ansluten ska den sedan tändas eller släckas med hjälp av omkopplaren. LED-lamporna är placerade bakom lampan och tillhandahåller indirekt belysning. Lampan för in skoj och snyggt ljus i barnens rum.
 • Spotlightslist Fußball

  Spotlightslist Fußball
  Kreativ taklampa med fyra spotlights Spotlightlisten Fußball får hjärtat att slå högre hos alla fotbollsfans. Själva listen är dekorerad med flera fotbollar. Ljus ger de fyra spotlightsen, som utrustas med GU10-ljuskällor och som kan riktas åt alla håll med hjälp av leder. Spotlightslisten Fußball är en snygg allmänbelysning för fotbollsfansens rum.
 • Äventyrlig taklampa Piratenschiff

  Äventyrlig taklampa Piratenschiff
  Äventyrlig taklampa Piratenschiff för belysning av barnens rum Sätt segel, skepp ohoj! Här kommer en mycket påkostad lampa för små segelvänners rum. Den är tillverkad av trä och lampfolie och helt rätt för piratbeundrare. Detta fartyg inspirerar säkert barnens fantasi, och kanske föreställer de sig att de utforskar världshaven som kapten eller pirat. Den höga upphängningen kan höjas och sänkas med hjälp av en kabel.
 • Taklampa Rosata

  Taklampa Rosata
  Taklampa Rosata Denna lampa är pricken över i för varje flickrum. En drar alla blickar till sig även på dagen. Lamparmarna är tillverkade av trä och dekorerade med strasstenar och imiterade ljus. I mitten finns en okrossbar lampa i klotform. En lampa som säkert fascinerar i varje flickrum och får den som bor i rummet att känna sig som en prinsessa!
 • Tilltalande pendellampa Lampen-Prinz

  Tilltalande pendellampa Lampen-Prinz
  Tilltalande pendellampa Lampen-Prinz Denna lampa passar särskilt bra för riktigt små barns rum, för designen är barnanpassad och tilltalande. En vänligt leende prins med gul krona och blå-vita kläder ser till att barnens rum aldrig vilar i mörker!
 • Taklampa Hubschrauber för barn

  Taklampa Hubschrauber för barn
  Kärleksfullt utformad taklampa Hubschrauber av transparent plast Man ser genast hur propellern i denna helikopter börjar röra sig och hur den flygande transporten lyfter och passagerarna kastar en blick på världen uppifrån. Alla barn som senare ska bli piloter kan börja redan här och tänka sig sitt mål, som denna helikopter frambringar. Som taklampa är den en snygg och fantasieggande ljuskälla för barnrummet!
 • Blågul takspotlight Joan

  Blågul takspotlight Joan
  Takspotlight Joan med jord-stjärn-dekor, fyra ljuskällor Joan är en diskret takspotlight för barnens rum med ställbara ljushuvuden och klar belysning. Den lätt svängda takbalken är blålackerad och försedd med vacker dekor i gult som avbildar stjärnorna och halva jordklotet.
 • Blå taklampa Piet med bilmotiv

  Blå taklampa Piet med bilmotiv
  Blå barntaklampa Piet Barntaklampan Piet är ljusblå på utsidan och vit inuti. Så utsidan av skärmen sitter små, blå bilar som ser ut att köra runt i cirkel på lampskärmen. Undersidan av lampan Piet är vågformig, så att skärmens höjd är olika från punkt till punkt. Både flickor och pojkar kan tycka om denna glada barnlampa, eftersom den är en snygg inredningsdetalj. För drift av lampan behövs en ljuskälla med E27-fattning, som inte ingår i leveransen.
 • Barnkammartaklampa Feuerwehrauto

  Barnkammartaklampa Feuerwehrauto
  Röd barnrumstaklampa Feuerwehrauto med uppfällbar stege När man frågar små barn vad de vill bli när de blir stora, svarar de ofta brandman. Varför inte ge de potentiella brandmännen litet glädje och den första egna brandbilen som taklampa i barnrummet. Tack vare ljuset från denna lysande röda taklampa kan de tänka sig in i brandmännens äventyr när de skyddar människor och byggnader från eld och alltid visar sig vara tappra räddare i nöden. En omtyckt taklampa för barnrummet, som sätter fantasin i rörelse hos de små och lätt integreras i leken.
 • Exceptionell taklampa KUH för barnens rum

  Exceptionell taklampa KUH för barnens rum
  Häftig barnkammartaklampa KUH Horn, öron, ansikte, färgglada fläckar och till och med klövar har denna roliga taklampa i form av ett koansikte och den ger balanserad belysning i varje barnrum och bidrar till allmän glädje - vid lek, läsning, berättande och när man gör läxorna. Användning av energisparlampor är möjlig.
 • Förtrollande taklampa SUM SUM

  Förtrollande taklampa SUM SUM
  Barnkammartaklampa SUM SUM Tre vänligt leende bin hänger från taket i taklampan SUM SUM och ger intryck av att de flyger genom rummet. Den opalfärgade diffusorn omges av en solformad träplatta och i denna färgglada utformning skapar SUM SUM glädje och skratt i barnens rum. Genom mobilkaraktären är taklampan idealisk för användning i de minsta barnens rum.
 • Förtjusande barnrumstaklampa FISCH

  Förtjusande barnrumstaklampa FISCH
  Vänligt leende barnrrumstaklampa FISCH i mjuka pastelltoner Blubb blubb - den stora FISCH och hans två små vänner är lika tidsenligt som barnvänligt utformade och man kan nästan dyka ner i undervattensvärlden och höra vad de tre kamraterna berättar, medan man ser luftbubblorna stiga upp genom vattnet i sitt inre öga. En mycket söt taklampa som med sin transparenta utformning skapar en behaglig lätthet och är utrustad med energisparlampor, vilket gör den särskilt miljövänlig.
 • Taklampa SEGELBOOTE med båtmotiv

  Taklampa SEGELBOOTE med båtmotiv
  Barnvänlig taklampa SEGELBOOTE Denna barnrumstaklampa i form av en ratt är hållen helt i fartygsstil. Tre små segelbåtar - blå-, röd- och gulrandiga - hänger i olika höjd från taket och genom denna mobilkaraktär är SEGELBOOTE helt säkert avsedd för användning i de minsta barnens rum.
 • Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor

  Fluorescerande taklampa WOLKE XXL 5 lampor
  Taklampa WOLKE XXL med nattljusfunktion, 5 lampor och fluorescerande stjärnor Som en liten stjärnhimmel lyser WOLKE XXL från taket i barnens rum. Här krävs fem glödlampor med E14-sockel och som ger en lämplig ljusstyrka (ingår ej - kan beställas via Tillbehör). De kan stängas av med en dragströmbrytare så att endast de 20 LED-ljuspunkterna är tända, medan några gula stjärnor sprider glans i barnrummet. De här stjärnorna är Fluorescens och lyser när de belysts av ljuset, ett bra tag och har en lugnande inverkan även när det är helt mörkt.
 • Glad taklampa Rosalie

  Glad taklampa Rosalie
  Barnlampa Rosalie med fjärilar Barnlampan Rosalie påminner om soliga tider. På den röda lampskärmen, som är vit på insidan, sitter flera fjärilar som dekoration. Fjärilarnas vingar står ut lätt från skärmen, så att man ser en del av den vita insidan av skärmen under dem. På så sätt uppstår en snygg 3D-effekt, som förstärks ännu mer genom ljuset som strålar från taklampan. För drift av lampan behövs en ljuskälla med E27-fattning, som inte ingår i leveransen.
 • Vänlig takspot Sunny i form av moln

  Vänlig takspot Sunny i form av moln
  Gul taklampa Sunny med 3 spots En strålande sol tronar i mitten av den molnformade takplattan av MDF och skapar gott humör i barnrummet även under tråkiga dagar. Tre vrid- och svängbara spotlights kan riktas individuellt och skapa ljus där det behövs.
 • Strålande taklampa Sunny

  Strålande taklampa Sunny
  Rund taklampa Sunny med glatt mönster Vare sig det regnar eller snöar lyser solen alltid i barnrummet med denna taklampa. Den runda lampan är vit, dekorerad med en skrattande sol. Runt solen finns leende moln och några fjärilar som utsmyckning. Denna lampa är en underbar allmänbelysning för barnrummet och är även i släckt tillstånd en snygg boningsdetalj. Endast avsedd för drift med energisparlampor och LED-lampor. Här avstår man medvetet från att använda glas. Brottfastheten hos barnrumslampan Sunny är säker eftersom man använder sig av robust plast, vilket gör det möjligt att till exempel leka kuddkrig utan att oroa sig.
 • Taklampa Lille Prinsen moln, blå

  Taklampa Lille Prinsen moln, blå
  Blå taklampa Little Prince med LED Slumber Light Den molnformade taklampan i trä Little Prince är inte bara avsedd för 5 glödlampor med E14-fäste som huvudbelysning, utan är också utrustad med 20 små LED-ljuspunkter. När du ska somna kan du helt enkelt stänga av huvudlamporna med en dragbrytare, så att endast LED-ljuspunkterna ger ett mjukt ljus som en stjärnhimmel för sömn.
 • Sunny - en strålande pendellampa för barn

  Sunny - en strålande pendellampa för barn
  Sunny - en lysande pendellampa för barnrum Med den sfäriska hänglampan Sunny med ballongparaply av papper rör sig ännu ett solsken in i barnrummet. En stor, leende sol skiner på skärmen, bara några små vackra vädermoln och fjärilar kavlar runt den. pendellampa Armaturen är försedd med en E27 uttag som, förutom glödlampor, också kan utrustas med energisnåla eller LED-lampor. Användningen av en LED-lampa rekommenderas särskilt för användning i barnrum, eftersom den förutom den energibesparande belysningen och hållbarheten också kännetecknas av mycket liten värmeproduktion.
 • Vridbar hänglampa Paw Patrol

  Vridbar hänglampa Paw Patrol
  Upphängningslampa Paw Patrol med roterande innerskärm Karaktärerna från Paw Patrol, den populära kanadensiska animationsserien, är tryckta på de två nyanserna - de inre och yttre nyanserna - i taklampan. Den inre skärmen roterar tack vare solenergidrevet, dvs. när ljuset tänds börjar den inre skärmen att rotera. Motiven i den inre nyansen är synliga genom de runda urtagen i den yttre nyansen.
 • Taklampa Fotbollar, 3 lampor

  Taklampa Fotbollar, 3 lampor
  Runda som en fotboll - taklampa fotbollar med tre strålkastare Helt designad i grönt och försedd med otaliga fotbollar, är taklampa fotbollar, som med sina tre rörliga strålkastare lyser optimalt varje rums situation. GU10-lampor, som kan köpas från tillbehören, används i de grå fläckarna. Lampan är perfekt för att belysa ett barnrum.
 • Taklampa Paw Patrol

  Taklampa Paw Patrol
  Niermann Standby taklampa paw patrol Paw Patrol, för barnrum, plast, metall, E27, 15 W, H: 9 cm
 • Roterande hänglampa Lief for Girls i rosa

  Roterande hänglampa Lief for Girls i rosa
  Roterande pendellampa Lief för flickor med soldriven inre skärm Den roterande pendellampa Lief for Girls är en cylindrisk sammansättning av två lampskärmar, där den inre skärmen börjar rotera när ljuset faller tack vare en integrerad solmodul. De vackra blommorna är växelvis synliga genom fördjupningarna i den yttre skuggan. Medan den yttre skärmen visar ett vackert, rosa motiv med rutmönster, hålls den inre skärmen vit och visar bara de färgade blommorna. Båda nyanserna är gjorda av plast och möjliggör atmosfärisk grundbelysning i barnrummet. Oavsett om det är på grund av solljus eller att ljuskällan slås på så att den inre skärmen börjar rotera, lockar lampan allas uppmärksamhet.
 • Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa

  Taklampa Paw Patrol 5 lampor med nattlampa
  Paw Patrol taklampa med nattlampa och dragbrytare Den stora takplattan på denna lampa är täckt med motiv från den populära kanadensiska animationsserien Paw Patrol. Fem E14-uttag ansvarar för att ett barnrum kan förses med allmänbelysning med denna taklampa . Förutom E14-lamporna finns det också 20 LED-ljuspunkter som skapar ett sovande ljus för att försiktigt och fruktansvärt somna. För att göra detta kan huvudbelysningen stängas av med den integrerade dragbrytaren, så att endast ljuset från lysdioderna lyser som en liten stjärnhimmel.
 • Roterande hänglampa Skogsdjur

  Roterande hänglampa Skogsdjur
  Niermann Standby roterande hänglampa skogsdjur Skogsdjur, för barnrum, plast, E27, 60 W, H: 27 cm
 • Vägglampa Paw Patrol Positive Pups, rosa

  Vägglampa Paw Patrol Positive Pups, rosa
  Niermann Standby vägglampa paw patrol positive pups, rosa Paw Patrol Positive Pups,, för barnrum, polykarbonat, E14, 25 W
 • Taklampa Paw Patrol med tre spotlights

  Taklampa Paw Patrol med tre spotlights
  Rund taklampa med figurer från Paw Patrol Den runda takplattan på denna lampa är tryckt med fyra tecken från den populära kanadensiska animationsserien Paw Patrol. De tre strålkastarna i gul plast kan justeras variabelt och är utrustade med GU10-lampor. Lampan är perfekt för att belysa ett barnrum.
 • Hänglampa för barnrum Prins, roterande

  Hänglampa för barnrum Prins, roterande
  Blått plantskola hängande ljus Prinz, roterande Den blå Prince-hänglampan är en fascinerande blickfång i varje barns rum. Lampskärmen har två lager och består av en yttre nyans dekorerad med många stjärnor med fyra cirkulära urtag, den inre, mindre nyansen har olika motiv från barnserien The Lilla prinsen dekorerad. Den inre skärmen roterar av en tyst motor som drivs av en liten solpanel i lampan genom ljuskällan. Motiven på den inre skärmen blir synliga om och om igen genom de runda öppningarna och det verkar som om motiven på skärmen rör sig.
 • Roterande pendellampa Lief for Boys i blått

  Roterande pendellampa Lief for Boys i blått
  Soldriven innerskärm - roterande pendellampa Lief för pojkar Den roterande pendellampa Lief for Boys är en konstruktion av två cylindriska lampskärmar med olika diametrar. Medan den yttre nyansen är designad i blått och visar runda utskärningar, hålls den inre nyansen i vitt och visar färgade stjärnor. Ljuset från den inkopplade ljuskällan faller försiktigt genom båda nyanser och belyser rummet optimalt. Lampans höjdpunkt är den roterande innerskärmen, som är utrustad med en solmodul. Oavsett om det beror på infallande solljus eller när ljuskällan slås på, börjar den inre skärmen att rotera så snart ljuset faller på solmodulen. Lampan blir en blickfång i barnrummet.
 • Björn Berni - söt taklampa för barnrum

  Björn Berni - söt taklampa för barnrum
  Rund taklampa Bär Berni för barnrummet Tja, någon verkar vara trött! Är det björnen Berni, som ligger här så avslappnad på kudden och glider direkt in i drömriket? Tydligen! Han ser otroligt nöjd ut och har ett mycket avslappnat uttryck! De små, vars taklampa pryder, kommer att gilla honom, den lilla björnen som ser så mysig ut! Tack vare utrustningen med två lamputtag kan barnrummet lysa i starkt ljus. När du väljer ljuskälla bör du se till att du bara använder energisparlampor eller LED-ljuskällor. Användningen av glas undviks medvetet här. Brottmotståndet i barnrumslampan Bär Berni garanteras genom användning av robust plast, så att t.ex. kuddeslag kan äga rum utan tvekan.
 • Roterande pendellampa Sunny för barnrum

  Roterande pendellampa Sunny för barnrum
  Gult hängande ljus för barnrum Soligt med roterande inre nyans Den solgula upphängningslampan Sunny ger rörelse in i barnrummet. Den yttre nyansen är dekorerad med små fjärilar och vackra vädermoln och har fyra runda urtag runt. Skrattande solar lyser på den något mindre inre nyansen. Den inre skärmen drivs av en soldriven, tyst motor, solenergimodulens energi kommer från ljuskällan. Den inre nyansen blir tyst så att de leende solarna lyser genom de runda öppningarna i den yttre nyansen. Sunny är en barnrumslampa som alla barn kommer att älska - tillverkad i Tyskland.
 • Rainbow Rabbit - roterande hänglampa

  Rainbow Rabbit - roterande hänglampa
  Barnrumslampa Rainbow Rabbit med roterande inre nyans Rainbow Rabbit-hänglampan är inte bara en ljuskälla, den är också en slags mobil enhet i barnrummet och lockar de små. Hänglampan består av två nyanser: den yttre skärmen är designad med färgglada ränder och mönster och försedd med fyra cirkulära urtag runtom, den inre nyansen har en vit bakgrund och fyra olika regnbågskaninmotiv. En motor, som drivs genom lampan av en solpanel integrerad i lampan, roterar den inre skärmen så att motiven växelvis tittar genom de runda hålen i den yttre skärmen.
 • Taklampa Lief for Boys för LED-nattljus

  Taklampa Lief for Boys för LED-nattljus
  Molnformad taklampa Lief för pojkar med snooze- taklampa Taklampan Lief för pojkar passar både för grundbelysning och som sovande taklampa i barnrummet. Den är utformad i form av ett moln och försedd med en ljusblå. Det centrala motivet visar en röd stjärna i en vit cirkel och ger lampan en barnslig, modern touch. Fem E14-uttag är installerade runt stjärnmotivet, som kan slås på och av med dragstången. De andra 20 LED-ljuspunkterna som fördelas över molnet aktiveras / avaktiveras med hjälp av väggbrytaren. Beroende på om de fem E14-lamporna stängdes av med hjälp av rumsomkopplaren innan lampan stängdes av återställs det tidigare ljusscenariot när lampan tänds igen. taklampa gör det därför möjligt att skapa ett snooze-ljus med de 20 lysdioderna som är ett orienteringshjälpmedel i mörkret utan att väcka det sovande barnet om de fem huvudljuskällorna inaktiveras i förväg.
 • Taklampa Björn med nattljusfunktion

  Taklampa Björn med nattljusfunktion
  Magisk taklampa för barnrummet med snooze- ljusfunktion Bärchen taklampa är ett typiskt ljus för barnrummet, som imponerar med ett barnvänligt motiv. En mängd stjärnor och sex sovande björnar fördelas på den molnformade taklampa . Lampans grundfärg är blå. De fem huvudsakliga ljuskällorna är ordnade i en cirkel och slås på och av med dragstången på lampan. Dessutom installeras 20 LED-ljuspunkter på armaturen som aktiveras / avaktiveras med väggbrytaren. När rumsomkopplaren används aktiveras det tidigare ljusscenariot. Om E14-lamporna tänds återställs full belysning. Om huvudljuskällorna har stängts av aktiveras bara funktionen för snooze-ljus när ljuset slås på via väggbrytaren, vilket ger orienteringshjälp i mörkret.
 • Roterande hänglampa Prinsessa

  Roterande hänglampa Prinsessa
  Niermann Standby roterande hänglampa prinsessa Prinsessa, för barnrum, plast, E27, 60 W, H: 27 cm
 • Taklampa Prinsessa, molnformad

  Taklampa Prinsessa, molnformad
  Niermann Standby taklampa prinsessa, molnformad Prinsessa,, för barnrum, mdf, plast, E14, 25 W, L: 74 cm, B: 57 cm, H: 7 cm
 • Takspot Wölkchen med blomstermönster

  Takspot Wölkchen med blomstermönster
  Lekfull takspot Wölkchen i magenta I barnrummet utstrålar en sådan takspot en lekfull charm. Lampan består av ett stort moln i färgen magenta, som sitter direkt i taket. Detta moln av plast är dekorerat med färgglada blommor i gult, orange, grönt och ljusblått. Totalt åtta blommor pryder lampans yta. Tre rosafärgade spotlights med en dekorring sitter fördelade över ytan och lyser upp olika delar av rummet. Spotlightsen kan justeras i bestämd vinkel.
 • Fotbollsstadion taklampa med Alexa-modul

  Fotbollsstadion taklampa med Alexa-modul
  Barnrum taklampa fotbollsstadion med integrerad Alexa-modul Ett måste för fotbollsfans är fotbollsarenans taklampa , som inte bara ger ljus allmänbelysning i rummet med fem E14-lampor utan också är utrustad med 20 LED-ljuspunkter som ger mjuk bakgrundsbelysning eller snooze-ljus. En dragbrytare gör det möjligt att stänga av huvudljuskällorna. En Alexa-modul har redan installerats i taklampa för fotbollsstadion, så att ljuset kan integreras i Amazon-röststyrningen med den inbyggda WiFi-omkopplaren från Sonoff eller styrs via smarttelefonen med eWeLink-appen.
 • Pendellampa Fordon blå

  Pendellampa Fordon blå
  pendellampa med textilskärm Den iögonfallande textilskuggan på fordonets pendellampa fångar varje observatörs ögon, stora som små, som fordon av alla slag visas. Förutom den iögonfallande designen är lampan annars ganska enkel. Den består av en cylindrisk lampskärm som döljer ett E27- uttag och en vit upphängning från kapellet. Hänglampan är perfekt för att belysa barnrummet och för att upptäcka olika transportmedel.
 • Takspotlight Paw Patrol Pawsitive Pups 3 lampor

  Takspotlight Paw Patrol Pawsitive Pups 3 lampor
  Niermann Standby takspotlight paw patrol pawsitive pups 3 lampor Paw Patrol Pawsitive Pups, för barnrum, mdf, polykarbonat, GU10, 35 W, H: 15 cm
 • Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul

  Taklampa Rainbow Rabbit + Alexa-modul
  Barns taklampa Rainbow Rabbit med LED-ljuspunkter Förutom fem uttag för E14-lampor (ingår ej) är Rainbow Rabbit- taklampa utrustad med 20 små LED-ljuspunkter som skapar en extra stjärneffekt. De fem huvudlamporna kan stängas av med hjälp av dragbrytaren på lampan, så att endast de 20 lysdioderna avger ett mjukt ljus så att du somnar. Dessutom installerades en WiFi-switch från Sonoff i armaturen, den så kallade Alexa-modulen, som gör att armaturen kan integreras i Alexa röststyrning eller kontroll via smartphone eller surfplatta med eWeLink-appen (gratis).
 • Tyg-pendellampa Bondgård

  Tyg-pendellampa Bondgård
  Niermann Standby tyg-pendellampa bondgård Bondgård, för barnrum, textil, metall, E27, 60 W, H: 19 cm
 • Färgglada blommor - moln-taklampa med LED-lampor

  Färgglada blommor - moln-taklampa med LED-lampor
  taklampa Färgglada blommor med LED-snooze-ljusfunktion Denna taklampa ser ut som ett moln, som naturligtvis var omisskännligt utformat för barnrummet. På det vackra molnformade MDF-kortet finns ett blommotiv som består av gröna, blå och rosa blommor - färgglada blommor. De fem E14-uttagen, som kan förses med lampor efter eget val och sedan fungerar som huvudbelysning i rummet, är relativt jämnt fördelade. Förutom huvudbelysningen kan taklampa för barnrummet också inspirera med en extra funktion, eftersom den har 20 små LED-ljuspunkter som är inbäddade i MDF-substratet som små stjärnor och ger glittrande ljusstrålar. Innan du läser sänggåendet lägger de till huvudbelysningen, sedan tar de över kommandot - dra helt enkelt i dragknappen och sedan slocknar huvudljuset. Självklart är ljus från sömnljusen mycket skonsamt och inte störande. Det gör att de små kan somna med sinnesfrid utan att helt tappa lagret om de vaknar ett kort ögonblick däremellan.
 • Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor

  Rainbow Rabbit - rund taklampa med LED-lampor
  Rainbow Rabbit - rund taklampa med ytterligare 20 LED-ljuspunkter Barnrummet för små pojkar och flickor kan lysas upp med denna vackra Rainbow Rabbit- taklampa , inte bara starkt med de fem E14-lamporna, utan också för att somna med de 20 LED-ljuspunkterna jämnt fördelade på skärmen. Dragbrytaren slår på eller av huvudbelysningen medan LED-ljuspunkterna växlas via vägglampans omkopplare. Rainbow Rabbit, som pryder taklampa som ett motiv, är en kanin som är annorlunda och unik och som en del av Rainbow Rabbit anti-mobbning utbildningsprogram skickar ett starkt meddelande till barn med sin berättelse att varje barn ska behandlas lika .
 • Stjärnhimmel LED-taklampa med HCL-funktion

  Stjärnhimmel LED-taklampa med HCL-funktion
  LED-taklampa stjärnhimmel med föränderlig ljusfärg Med taklampa Starry Sky för barnrummet kan belysning som är lämplig för alla tider på dagen eller aktivitet implementeras i barnrummet, eftersom ljuset är utrustat med två dragbrytare, som å ena sidan kan användas för att kontinuerligt välja ljusfärg i intervallet 2 700 K till 5 000 K, och å andra sidan kan ljuset också dämpas. Human Centric Lighting - det här är namnet på den biologiska belysningen som avgörande kan förbättra kvaliteten på människors liv. Med de otaliga ljusinställningsalternativen i taklampa Starry Sky, kan allt ställas in från ljusbelysning på morgonen för att vakna och en bra start på dagen, till ljus, utmattningsfri, universell vit arbetsbelysning för att göra läxor, till mysigt, varmt vitt och dimmat snooze-ljus på kvällen.
 • Taklampa Lief for Girls med nattljus

  Taklampa Lief for Girls med nattljus
  Lief for Girls taklampa med snooze- taklampa Den molnformade taklampa Lief for Girls fångar omedelbart ögat med sin rosa design och det vackra blommönster med hjärtformad blomning. Men inte bara lampans optik är övertygande, utan också de olika ljusscenarierna för barnrumsbelysning. Förutom de 20 inbyggda lysdioderna, som aktiveras / avaktiveras via väggbrytaren, kan de fem E14 huvudljuskällorna också kopplas direkt på lampan med en dragpendel. Funktionen för snooze-ljus, dvs. den exklusiva belysningen från LED-lampor, genereras genom att avaktivera de fem E14-lamporna via dragstången innan ljuset släcks. När taklampa igen via väggströmbrytaren tänds endast lysdioderna som försiktigt lyser upp barnrummet. Denna funktion är ett orienteringshjälpmedel för föräldrar som vill ta hand om barnet på natten utan att väcka barnet med för mycket ljus.
 • Roterande pendellampa Björn, blå

  Roterande pendellampa Björn, blå
  Roterande pendellampa Bärchen med soldriven, roterande inre skugga Den roterande inre skärmen visar en sovande björn som börjar rotera när ljuset faller på solmodulen. Den yttre nyansen är designad i mörkblå och har också ljusa prickar som påminner om en stjärnhimmel. Björnen blir synlig genom cirkulära urtag i ytterskuggan. Armaturen måste vara försedd med en E27-lampa, vars ljus när den slås på lyser försiktigt genom båda plastskärmarna.
 • Taklampa Lille Prinsen moln, vit

  Taklampa Lille Prinsen moln, vit
  Molnformad taklampa Little Prince med LED-snooze- ljus Den molnformade takplattan på denna lampa är försedd med sex E14-uttag som är avsedda för huvudbelysningen. Dessutom är 20 små LED-ljuspunkter inbäddade i plattan som fungerar som sömnbelysning. För att somna kan de sex huvudbelysningen stängas av med en dragbrytare, så att endast LED-ljuset pekar som en stjärnhimmel ger ett mjukt ljus för snoozing.
 • Taklampa Lustiga skogsdjur med 3 spots

  Taklampa Lustiga skogsdjur med 3 spots
  Niermann Standby taklampa lustiga skogsdjur med 3 spots Lustiga, för barnrum, mdf, polykarbonat, GU10, 35 W, H: 15 cm
 • LED-nattlampa Eggy Egg med batteri

  LED-nattlampa Eggy Egg med batteri
  Niermann Standby led-nattlampa eggy egg med batteri Eggy Egg, för barnrum, polykarbonat, silikon, 1.2 W, H: 12 cm
 • Taklampa Wölkchen med blomstermönster

  Taklampa Wölkchen med blomstermönster
  Magentafärgad taklampa Wölkchen Som en rosaröd himmel ser denna taklampa med blommönster ut. Lampan kan mycket väl användas som allmänbelysning, men den passar även bra som dekorationsbelysning. Med hjälp av en dragströmbrytare kan E14-huvudlampan tändas och släckas, så att bara de fast inbyggda LED-lamporna i blommorna lyser som insomningslampa. De magentafärgade blommorna är dessutom utrustade med ett par tygapplikationer i form av blommor. Denna lampa är en glad färgaccent i varje barnrum.
 • Rainbow Rabbit - rund taklampa för barnrum

  Rainbow Rabbit - rund taklampa för barnrum
  Rund taklampa Rainbow Rabbit för barnrummet Rainbow Rabbit är en rund taklampa för barn som passar både flickor och pojkar tack vare sitt motiv. Motivet visar haren Rainbow Rabbit, som skickar budskapet om likabehandling för alla barn och människor med sin berättelse i utbildningsprogrammet mot mobbning med samma namn. Armaturen tillverkad i Tyskland är endast lämplig för användning med energibesparande eller LED-lampor. Användningen av glas undviks medvetet här. Brottmotståndet hos barnrumslampan garanteras genom användning av robust plast, så att exempelvis kuddeslag kan äga rum utan tvekan.
 • Bungee Bunny - rund taklampa för barnrum

  Bungee Bunny - rund taklampa för barnrum
  Rosfärgat takrum för taklampa Bungee Bunny En dröm i ros med en dekorativ blomdekor - detta är Bungee Bunny- taklampa som lyser upp varje liten flickas rum. Antingen energisparlampor eller LED-lampor kan användas som ljuskällor så att energibesparande belysning garanteras. Användningen av glas undviks medvetet här. Brottmotståndet hos barnrumslampan Bungee Bunny garanteras genom användning av robust plast, så att t.ex. kuddeslag kan ske utan tvekan.
 • Roterande hänglampa för barnrum Lolo Lombardo

  Roterande hänglampa för barnrum Lolo Lombardo
  Lolo Lombardo - hängande lampa för barnrum med roterande skugga Lolo Lombardo-hänglampan i barnkammaren kommer att besvärra även de minsta barnen. Hänglampan lyser inte bara upp barnrummet, den är också en slags mobil som väcker uppmärksamhet tack vare den roterande inre nyansen. Lampan är designad med två nyanser gjorda av dammavvisande polypropen, den yttre skärmen är försedd med fyra runda hål genom vilka de fyra elefantmotiven på den inre skärmen kan ses omväxlande. Detta görs genom att vrida inre skärmen med en mycket tyst motor som drivs av lampans ljus genom en solpanel.
 • Bungee Bunny hänglampa för barnrum, roterande

  Bungee Bunny hänglampa för barnrum, roterande
  Med roterande inre nyans - pendellampa Bungee Bunny Det rosafärgade hänglampan för barnrum Bungee Bunny består av en lampskärm som är gjord av två lager och ger rörelse in i barnrummet. Medan den yttre nyansen gjordes med fyra runda urtag och dekorerades med en söt blommotiv, är den inre nyansen utformad med fyra kaninmotiv. Den inre skärmen drivs av en tyst motor via en solpanel inbyggd i skärmen med lampans ljus och roterar långsamt så att motiven kan ses omväxlande genom urtagen i ytterskärmen.
 • Vägglampa Lille prinsen med mellanswitch

  Vägglampa Lille prinsen med mellanswitch
  Vägglampa Little Prince för barnrummet Motivet från den lilla prinsen under stjärnhimlen pryder denna runda vägglampa och kan slås på och av med en mellanströmbrytare på matningskabeln. Den kan därför eftermonteras nära ett eluttag och möjliggör samtidigt ljus i barnrummet samt ett magiskt motiv av den älskvärda bokfiguren. Vägglampan är upplyst med en E14-lampa som kan köpas från tillbehören.
 • Vägglampa Paw Patrol, blå

  Vägglampa Paw Patrol, blå
  Niermann Standby vägglampa paw patrol, blå Paw Patrol,, för barnrum, polykarbonat, E14, 25 W
 • LED-projektionsnattljus Paw Patrol, blå

  LED-projektionsnattljus Paw Patrol, blå
  Niermann Standby led-projektionsnattljus paw patrol, blå Paw Patrol,, för barnrum, polykarbonat, 1 W, H: 7.5 cm
 • Batteri LED-nattlampa Catty Cat, 7 färger + ljud

  Batteri LED-nattlampa Catty Cat, 7 färger + ljud
  Niermann Standby batteri led-nattlampa catty cat, 7 färger + ljud LED-nattlampa Catty Cat,, för barnrum, polykarbonat, silikon, 1.5 W, L: 12 cm, B: 10 cm, H: 8 cm
 • Särskilt söt bordslampa MARGERITEN

  Särskilt söt bordslampa MARGERITEN
  Vridbar bordslampa MARGERITEN med hjärtlampa En lugnande inverkan uppstår när bordslampan MARGERITEN sveper in ljuset i sitt mjuka ljus. Alla flygande djur och blommor som man känner igen från en sommaräng finns på bordslampans rosafärgade skärm. Bin, fjärilar och nyckelpigor - alla är samlade här och gläder barnens hjärtan. En särskilt söt och kärleksfullt uttänkt detalj hittar man dessutom i de hjärtformade utskärningarna överallt på skärmen, där ljuset kan tränga ut och sedan avbildas i samma form på väggen eller i taket. Fascinerar inte bara barnen!
 • Moln XXL taklampa med Alexa-modul 5 lampor

  Moln XXL taklampa med Alexa-modul 5 lampor
  Cloud XXL taklampa med 5 lampor lampor med Alexa-modul och snooze- ljus XXL- taklampa för moln representerar en stjärnhimmel, förutom de fem uttagen för E14-lampor (ingår ej) är 20 LED-ljuspunkter inbäddade i takelementet. Huvudbelysningen på de fem lamporna kan slås på och av med dragbrytaren. Dessutom är stjärnorna på lampan fluorescerande och lyser i mörkret. En Sonoff WiFi-switch (Alexa-modul) installerades i armaturen, så att armaturen inte bara kan styras via Alexa röststyrning utan också via smartphone eller surfplatta med den kostnadsfria eWeLink-appen.
 • Vridbar hänglampa Paw Patrol BFF

  Vridbar hänglampa Paw Patrol BFF
  Paw Patrol BFF-pendellampan roterar oberoende av varandra så att motiven från den populära barnserien Paw Patrol alltid belyses på ett nytt sätt och därmed framstår som särskilt levande. Den cylindriska skärmen i mjukt rosa är tillverkad av polypropylenfolie. Uttag, kabel och skärm är vita - Inre skärm roterar solcellsdrivet
 • Roterande hänglampa Automobile

  Roterande hänglampa Automobile
  Pendellampan Automobile inspirerar i barnrummet med det perfekta motivet för unga bilfans och den tvåskiktade skärmen. Den inre skuggan roterar oberoende av varandra och får därmed de tryckta fordonen att se ut att köra - Den inre skuggan roterar solcellsdrivet
 • Bordslampa Färgglada blommor med flexarm

  Bordslampa Färgglada blommor med flexarm
  Bordslampan Colourful Flowers presenterar sig med motivtrycket med samma namn på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet som en funktionell läslampa för barnrummet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Bordslampa Automobile med flexarm

  Bordslampa Automobile med flexarm
  Bordslampan Automobile presenterar sig med motivtrycket med samma namn på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet som en funktionell läslampa för barnrummet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Roterande hänglampa Fudalo Fox

  Roterande hänglampa Fudalo Fox
  Den inre skärmen på Fudalo Fox-pendellampan roterar oberoende av varandra och får rävmotivet på den färgglada randiga skärmen designad av sigikid® att lysa. Detta gör att pendellampan ser särskilt livlig ut - en lyckad ljuskälla för barnrummet
 • Bordslampa Skogsdjur med flexarm

  Bordslampa Skogsdjur med flexarm
  Bordslampan Forest Animals presenterar sig själv med det likartade motivet på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet som en funktionell läslampa för barnrummet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Bordslampa Fordon med flexarm

  Bordslampa Fordon med flexarm
  Bordslampan Vehicles presenterar sig med motivtrycket med samma namn på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet som en funktionell läslampa för barnrummet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Vägglampa Skogsdjur med flexarm och kontaktkabel

  Vägglampa Skogsdjur med flexarm och kontaktkabel
  Vägglampan Skogens djur övertygar som flexibel läslampa med sin böjbara arm och sitt justerbara huvud i vitt. Med det färgglada skogsdjursmotivet på det runda väggfästet är vägglampan det perfekta valet för barnrummet. Utrustad med stickkabel och strömbrytare.
 • Bordslampa Fotboll med flexarm

  Bordslampa Fotboll med flexarm
  Bordslampan Football presenterar sig med motivtrycket med samma namn på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet som en funktionell läslampa för barnrummet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Vägglampa Fordon med flexarm och kontaktkabel

  Vägglampa Fordon med flexarm och kontaktkabel
  Vägglampan Vehicles övertygar med sin böjbara arm och sitt justerbara huvud i vitt som en flexibel läslampa. Med det färgglada skogsdjursmotivet på det runda väggfästet är vägglampan det perfekta valet för barnrummet. Utrustad med stickkabel och strömbrytare.
 • Bordslampa Vilda djur med flexarm

  Bordslampa Vilda djur med flexarm
  Bordslampan Wild Animals presenterar sig som en funktionell läslampa för barnrummet med det likartade motivet på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Vägglampa Fotboll med flexarm och kontaktkabel

  Vägglampa Fotboll med flexarm och kontaktkabel
  Vägglampan Football övertygar med sin böjbara arm och sitt justerbara huvud i vitt som en flexibel läslampa. Med det svartvita fotbollsmotivet på det runda väggfästet är vägglampan det perfekta valet för barnrummet. Utrustad med stickkabel och strömbrytare.
 • Roterande hänglampa Aliens

  Roterande hänglampa Aliens
  Många utomjordiska figurer pryder den inre skärmen på Aliens hängande lampa. Den roterar oberoende av varandra så att utomjordingarna rör sig bakom de runda öppningarna i den grå ytterskuggan. Perfekt i barnrummet, särskilt för blivande sci-fi-fans.- Den inre skuggan roterar solcellsdrivet
 • Bordslampa Princess med flexarm

  Bordslampa Princess med flexarm
  Bordslampan Princess presenterar sig som en funktionell läslampa för barnrummet med motivet med samma namn på foten, den flexibla armen och det justerbara huvudet. Utrustad med en strömbrytare på stickkabeln.
 • Vägglampa Princess med flexarm och kontaktkabel

  Vägglampa Princess med flexarm och kontaktkabel
  Vägglampan Princess övertygar med sin böjbara arm och sitt justerbara huvud i vitt som en flexibel läslampa. Med det färgglada prinsessmotivet på det runda väggfästet är vägglampan det perfekta valet för barnrummet. Utrustad med stickkabel och strömbrytare.
 • Taklampa Moln, titan, 5 lampor, 20 LED-punkter

  Taklampa Moln, titan, 5 lampor, 20 LED-punkter
  Den titangrå taklampan Cloud ger en tilltalande allmänbelysning i barnrummet. Förutom de fem E14-uttagen har den 20 små LED-punkter - Utrustad med en dragbrytare med snooze-ljusfunktion
 • Taklampa Natthimmel, 5 lampor, 20 LED-punkter

  Taklampa Natthimmel, 5 lampor, 20 LED-punkter
  Taklampan Night Sky för barnrummet har en takplatta i mörkblått med gula stjärnor och är utrustad med 20 små LED-punkter. Dessutom finns det fem E14-uttag - utrustade med en dragbrytare med snooze-ljusfunktion
 • Taklampa Roliga skogsdjur, 1 lampa, 20 LED

  Taklampa Roliga skogsdjur, 1 lampa, 20 LED
  Taklampan Funny Forest Animals är perfekt för barnrummet med sitt motiv. Den är utrustad med en rund takplatta med lekfulla djurmotiv och 20 små LED-punkter. Dessutom finns det ett E27-uttag bakom ett centralt matt skydd - Utrustad med dragbrytare med snooze-ljusfunktion
 • Taklampa Natthimmel, 5 lampor, 20 LED, WiFi

  Taklampa Natthimmel, 5 lampor, 20 LED, WiFi
  Taklampan Night Sky för barnrummet har en takplatta i mörkblått med gula stjärnor och är utrustad med 20 små LED-punkter. Dessutom finns det fem E14-uttag - utrustade med en dragbrytare med snooze-ljusfunktion - som kan styras med röstkommando via Amazon Alexa/Dot (eWeLink Smart Home Fan Skill) eller via surfplatta/smartphone via eWeLink-appen
 • Taklampa Fordon, Ø 35 cm

  Taklampa Fordon, Ø 35 cm
  Taklampan Vehicles för barnrum har ett motivtryck med samma namn på det runda, konvexa locket. På insidan finns det plats för en E27-lampa (ingår inte).
 • Vägglampa Fotboll med strömbrytare och kontakt

  Vägglampa Fotboll med strömbrytare och kontakt
  Den vit-svarta vägglampan Football med motivtryck med samma namn är det perfekta valet för barnrummet. En E14-lampa kan sättas in bakom det runda polykarbonatlocket. Utrustad med strömbrytare och stickkabel.
 • Vägglampa Skogsdjur med strömbrytare och kontakt

  Vägglampa Skogsdjur med strömbrytare och kontakt
  Den färgglada vägglampan Forest Animals med motivtryck med samma namn är det perfekta valet för barnrummet. En E14-lampa kan sättas in bakom det runda polykarbonatlocket. Utrustad med strömbrytare och stickkabel.
 • Vägglampa Princess med strömbrytare och kontakt

  Vägglampa Princess med strömbrytare och kontakt
  Den rosa vägglampan Princess med motivtryck med samma namn är det perfekta valet för barnrummet. En E14-lampa kan sättas in bakom det runda polykarbonatlocket. Utrustad med strömbrytare och stickkabel.
 • Vägglampa Fordon med strömbrytare och kontakt

  Vägglampa Fordon med strömbrytare och kontakt
  Den blå Princess-vägglampan med motivtryck med samma namn är det perfekta valet för barnrummet. En E14-lampa kan sättas in bakom det runda polykarbonatlocket. Utrustad med strömbrytare och stickkabel.
 • LED-taklampa Shining Eggy med fjärrkontroll

  LED-taklampa Shining Eggy med fjärrkontroll
  LED-taklampa Shining Eggy - variabel ljusfärg och nattljusfunktionDen runda taklampan Shining Eggy övertygar i barnrummet med sitt Eggy-motiv och det flexibelt justerbara ljuset. Den sistnämnda kan styras med den medföljande fjärrkontrollen, som gör det möjligt att växla, dimma, välja färgtemperatur i tre steg och aktivera nattljusläget. Den senare växlar LED-lamporna till ett mysigt varmvitt ljus och 50 % ljusflöde, som kontinuerligt dämpas under de följande 30 minuterna - perfekt för att somna.
 • Hänglampa Dinos med tygskärm

  Hänglampa Dinos med tygskärm
  På den ljusgröna tygskärmen på Dinos-pendellampan avbildas, som namnet redan antyder, olika dinosaurier i olika färger. Metallramen under lampan ger stabilitet och har plats för en E27-lampa (ingår ej). Ett blickfång i varje barnrum.
 • Hänglampa Wärdsallt med tygskärm

  Hänglampa Wärdsallt med tygskärm
  På den mörkblå tygskärmen på pendellampan Universe avbildas, som namnet redan antyder, olika planeter, stjärnfall och rymdfarkoster i olika färger. Den underliggande metallramen ger stabilitet och har plats för en E27-lampa (ingår ej). Ett blickfång i varje barnrum.
 • Hänglampa Byggarbetsplats med tygskärm

  Hänglampa Byggarbetsplats med tygskärm
  Den vita tygskärmen på Construction Site pendellampa har, som namnet antyder, olika byggarbetsplatsfordon samt andra matchande symboler i olika färger. Metallramen undertill ger stabilitet och har plats för en E27-lampa (ingår ej). Ett blickfång i varje barnrum.
 • LED-batteribordslampa Dino, USB, IP44

  LED-batteribordslampa Dino, USB, IP44
  LED-batteribordslampa Dino, 3 000 K, IP44LED-batteribordslampan Dino presenterar olika dinosaurier i olika färger på sin ljusgröna skärm. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och en USB-kabel för laddning ingår. Eftersom den har IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) kan den även användas i skyddade utomhusområden. En varmvit LED-modul är integrerad.Tekniska egenskaper- Batteritid: ca 6 timmar- Laddningstid: ca 5 timmar
 • LED-batteribordslampa Byggarbetsplats, USB, IP44

  LED-batteribordslampa Byggarbetsplats, USB, IP44
  LED-batteridriven bordslampa byggarbetsplats, 3 000 K, IP44Den LED-batteridrivna bordslampan byggarbetsplats presenterar olika byggarbetsplatsfordon samt andra matchande symboler i olika färger på sin vita skärm. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och en USB-kabel för laddning ingår. Eftersom den har IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) kan den även användas i skyddade utomhusmiljöer. En varmvit LED-modul är integrerad.Tekniska egenskaper- Batteritid: ca 6 timmar- Laddningstid: ca 5 timmar
 • Vägglampa Världsallt med kontakt

  Vägglampa Världsallt med kontakt
  Olika planeter och rymdfarkoster avbildas i olika färger på den runda, mörkblå skärmen på vägglampan Universe. Lampan levereras med stickpropp och en 180 cm lång kabel, så att den inte behöver anslutas till väggen. En strömbrytare (på/av) är integrerad i kabeln. För en E14-lampa (ingår ej).
 • LED-batteribordslampa Sunny, USB, IP44

  LED-batteribordslampa Sunny, USB, IP44
  LED-batteribordslampa Sunny, 3 000 K, IP44LED-batteribordslampan Sunny visar en stor, leende sol samt röda fjärilar och vita blommor på sin vita och gula skärm. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och en USB-kabel för laddning ingår. Eftersom den har IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) kan den även användas i skyddade utomhusmiljöer. En varmvit LED-modul är integrerad.Tekniska egenskaper- Batteritid: ca 6 timmar- Laddningstid: ca 5 timmar
 • LED-batteribordslampa Världsallt, USB, IP44

  LED-batteribordslampa Världsallt, USB, IP44
  LED-batteribordslampa universe, 3 000 K, IP44LED-batteribordslampan universe visar olika planeter, stjärnfall och rymdfarkoster i olika färger på sin mörkblå skärm. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och en USB-kabel för laddning ingår. Eftersom den har IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) kan den även användas i skyddade utomhusmiljöer. En varmvit LED-modul är integrerad.Tekniska egenskaper- Batteritid: ca 6 timmar- Laddningstid: ca 5 timmar
 • Vägglampa Byggarbetsplats med kontakt

  Vägglampa Byggarbetsplats med kontakt
  Den runda, vita skärmen på vägglampan byggarbetsplats visar olika fordon på byggarbetsplatsen samt andra symboler som matchar temat. Kanten är dekorerad med ett tryck som påminner om avspärrningsband. Armaturen levereras med stickpropp och en 180 cm lång matningskabel, så att den inte behöver anslutas till väggen. En strömbrytare (på/av) är integrerad i kabeln. För en E14-lampa (ingår ej).
 • LED-batteribordslampa Skogsdjur, USB, IP44

  LED-batteribordslampa Skogsdjur, USB, IP44
  LED-batteribordslampa Forest Animals, 3 000 K, IP44LED-batteribordslampan Forest Animals visar olika djur och träd i olika färger på sin vita skärm. Den är utrustad med ett uppladdningsbart batteri och en USB-kabel för laddning ingår. Eftersom den har IP44-skydd (skydd mot stänkvatten) kan den även användas i skyddade utomhusmiljöer. En varmvit LED-modul är integrerad.Tekniska egenskaper- Batteritid: ca 6 timmar- Laddningstid: ca 5 timmar
 • Vägglampa Dinos med kontakt

  Vägglampa Dinos med kontakt
  Den cirkulära skärmen på Dinos vägglampa visar olika dinosaurier i olika färger mot en solig bakgrund inklusive en vulkan. Lampan levereras med en kontakt och en 180 cm lång kabel, så att ingen vägganslutning behövs. En strömbrytare (på/av) är integrerad i kabeln. För en E14-lampa (ingår ej).