New Works lampor

Det danska konceptet New Works har sin verksamhet i Köpenhamn med starka rötter i skandinavisk designtradition. Lamporna är utformade som skulpturer och blir både en ljuskälla och inredningsdetalj att titta närmare på. New Works belysning säljs hos flera återförsäljare online.

 • New Works - Material Taklampa Natural Oak New Works

  New Works - Material Taklampa Natural Oak New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Natural Oak är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Taklampa Smoked Oak New Works

  New Works - Material Taklampa Smoked Oak New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Smoked Oak är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Taklampa Natural Cork New Works

  New Works - Material Taklampa Natural Cork New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Natural Cork är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Kizu Bordslampa White Marble New Works

  New Works - Kizu Bordslampa White Marble New Works
  Design Lars Tornøe för New Works Koncept New Works Kizu bordslampa är sammansatt av två motstående geometriska figurer – och ser mer ut som två skulpturer som balanserar på varandra, än som en bordslampa. Kizu ser vid första anblicken ut som att d ska välta vilken sekund som helst, men det är såklart bara en illusion som gör den spännande och retar den som står och tittar på den. Vaker och elegant är den med dess vita marmor och vita akrylskärm. OBS! Från mitten av februari 2021 kommer Kizu-bordslampan i en ny version utan dimmer. Det kommer dock att ske en övergång där du fortfarande kommer att kunna ta emot en lampa med dimmer. Du är välkommen att kontakta kundtjänst om du har några frågor.
 • New Works - Hang On Honey Taklampa Jet Black New Works

  New Works - Hang On Honey Taklampa Jet Black New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Hang On Honey Taklampa Jet Black från New Works är ett exempel på vad du kan åstadkomma om du vågar ompröva och tänja på reglerna. Tre silikon-knappar fixerar lampan direkt på glödlampan och gör det möjligt för dig att snabbt justera skärmen utan besvär. Genast har din inredning blivit lika lätt att ändra som det är att byta en glödlampa. Lampan utstrålar enkelhet och får dig att tänka att ”det där kunde jag ha kommit på”. Men faktum är att det gjorde du inte – det gjorde vi!
 • New Works - Hang On Honey Taklampa Raw Copper New Works

  New Works - Hang On Honey Taklampa Raw Copper New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Workse Koncept Hang On Honey Taklampa Raw Copper från New Works är ett exempel på vad du kan åstadkomma om du vågar ompröva och tänja på reglerna. Tre silikon-knappar fixerar lampan direkt på glödlampan och gör det möjligt för dig att snabbt justera skärmen utan besvär. Genast har din inredning blivit lika lätt att ändra som det är att byta en glödlampa. Lampan utstrålar enkelhet och får dig att tänka att ”det där kunde jag ha kommit på”. Men faktum är att det gjorde du inte – det gjorde vi!
 • New Works - Lantern Taklampa Medium New Works

  New Works - Lantern Taklampa Medium New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Material Taklampa Mixed Cork New Works

  New Works - Material Taklampa Mixed Cork New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Mixed Cork är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Lantern Taklampa Small New Works

  New Works - Lantern Taklampa Small New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Material Taklampa Light Grå Concrete New Works

  New Works - Material Taklampa Light Grå Concrete New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Light Grå Concrete är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Taklampa White Marble New Works

  New Works - Material Taklampa White Marble New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material White Marble är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Taklampa Yellow Steel New Works

  New Works - Material Taklampa Yellow Steel New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Yellow Steel är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Hang On Honey Taklampa Oxidized Aluminium New Works

  New Works - Hang On Honey Taklampa Oxidized Aluminium New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Hang On Honey Taklampa Oxidized Aluminium från New Works är ett exempel på vad du kan åstadkomma om du vågar ompröva och tänja på reglerna. Tre silikon-knappar fixerar lampan direkt på glödlampan och gör det möjligt för dig att snabbt justera skärmen utan besvär. Genast har din inredning blivit lika lätt att ändra som det är att byta en glödlampa. Lampan utstrålar enkelhet och får dig att tänka att ”det där kunde jag ha kommit på”. Men faktum är att det gjorde du inte – det gjorde vi!
 • New Works - Karl-Johan Bordslampa Smoked Oak New Works

  New Works - Karl-Johan Bordslampa Smoked Oak New Works
  Design Signe Hytte för New Works Koncept Som namnet antyder har Karl-Johan bordslampa fått sin namn från den organiska formen av en champion, vilket ger lampan ett lugnt och mjukt utseende. En fantastiskt fin lampa som klär alla hem.
 • New Works - Lantern Taklampa Large New Works

  New Works - Lantern Taklampa Large New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Material Taklampa Black Marble New Works

  New Works - Material Taklampa Black Marble New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Taklampa Black Marble är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Taklampa Dark Grey Concrete New Works

  New Works - Material Taklampa Dark Grey Concrete New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Dark Grey Concrete är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Bowl Bordslampa Raw Copper New Works

  New Works - Bowl Bordslampa Raw Copper New Works
  Design Knut Bendik Humlevik för New Works Koncept Det ser nästan ut som om det brinner i en liten dal – med tonat glas som omsluter glödlampan med en rökig aura. Det ger faktiskt ett lugnt och behagligt ljus. Glas och koppar som kontraster mot varandra för tankarna till gamla lyktor, som också är inspirationen för denna moderna lampa. Bowl bordslampa finns i två varianter med olika färger.
 • New Works - Bowl Bordslampa Verdigrised Copper/Light Green Glass New Works

  New Works - Bowl Bordslampa Verdigrised Copper/Light Green Glass New Works
  Design Knut Bendik Humlevik för New Works Koncept Det ser nästan ut som om det brinner i en liten dal – med tonat glas som omsluter glödlampan med en rökig aura. Det ger faktiskt ett lugnt och behagligt ljus. Glas och koppar som kontraster mot varandra för tankarna till gamla lyktor, som också är inspirationen för denna moderna lampa. Bowl bordslampa finns i två varianter med olika färger.
 • New Works - Karl-Johan Bordslampa Black Marquina/Smoked Glass New Works

  New Works - Karl-Johan Bordslampa Black Marquina/Smoked Glass New Works
  Design Signe Hytte för New Works Koncept Som namnet antyder har Karl-Johan bordslampa fått sin namn från den organiska formen av en champion, vilket ger lampan ett lugnt och mjukt utseende. En fantastiskt fin lampa som klär alla hem.
 • New Works - Kizu Bordslampa Svart Marmor New Works

  New Works - Kizu Bordslampa Svart Marmor New Works
  Design Lars Tornøe för New Works Koncept New Works Kizu bordslampa är sammansatt av två motstående geometriska figurer – och ser mer ut som två skulpturer som balanserar på varandra, än som en bordslampa. Kizu ser vid första anblicken ut som att d ska välta vilken sekund som helst, men det är såklart bara en illusion som gör den spännande och retar den som står och tittar på den. Vaker och elegant är den med dess svarta marmor och vita akrylskärm. OBS! Från mitten av februari 2021 kommer Kizu-bordslampan i en ny version utan dimmer. Det kommer dock att ske en övergång där du fortfarande kommer att kunna ta emot en lampa med dimmer. Du är välkommen att kontakta kundtjänst om du har några frågor.
 • New Works - Bowl Bordslampa Rostfritt Stål/Rökt Färgat Glas New Works

  New Works - Bowl Bordslampa Rostfritt Stål/Rökt Färgat Glas New Works
  Design Knut Bendik Humlevik för New Works Koncept Det ser nästan ut som om det brinner i en liten dal – med tonat glas som omsluter glödlampan med en rökig aura. Det ger faktiskt ett lugnt och behagligt ljus. Glas och koppar som kontraster mot varandra för tankarna till gamla lyktor, som också är inspirationen för denna moderna lampa. Bowl bordslampa finns i två varianter med olika färger.
 • New Works - Lantern Medium Bordslampa New Works

  New Works - Lantern Medium Bordslampa New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Lantern Golvlampa New Works

  New Works - Lantern Golvlampa New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Lantern Small Bordslampa New Works

  New Works - Lantern Small Bordslampa New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Lantern Globe Plafond Small Ø20 New Works

  New Works - Lantern Globe Plafond Small Ø20 New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Ware Bordslampa Mole Grey New Works

  New Works - Ware Bordslampa Mole Grey New Works
  Design MSDS Studio för New Works Koncept Ware Bordslampan Mole Grey från New Works samlas två olika former till ett enkelt ämne, som blir en snygg och skulpturell designerlampa. Lampan ser ut som ett par musselskal, där avrundningen fungerar som en bra ljusdiffuser. Bordslampan skickar ut ett mjukt ljus, som kommer inifrån lampskalet. Det är en bordslampa, som kan ställas på många ställen, då den har denna skulpturella design, som finns i färgerna Ivory White och Mole Grey.
 • Material Vägglampa The Black Sheep - New Works

  Material Vägglampa The Black Sheep - New Works
  Koncept Material Vägglampa The Black Sheep har en skärm i ljus marmor och en bas i svart stål. Material-serien är en av New Yorks mest populära serier. En lampserie som är ideell till den nordiska inredningen, där minimalism är nyckelordet. Modellen
 • Ware Bordslampa Mole Grey - New Works

  Ware Bordslampa Mole Grey - New Works
  Koncept Ware Bordslampa Mole Greyär inspirerad av ett par strandsnäckor som har slungats upp på en kall strand. Den rundade fronten döljer elegant diffusern som skickar ut ett diffust och drömmande ljus. En modern bordslampa som passar perfekt på fön
 • New Works - Lantern Globe Plafond Medium Ø30 New Works

  New Works - Lantern Globe Plafond Medium Ø30 New Works
  Design Anderssen & Voll för New Works Det är ingen hemlighet att Lantern döljer en hemlighet som de flyktiga ögonen kanske aldrig får veta, men de som tar sig tid att studera dess skönhet kommer säkert att förstå. Lantern kombinerar den klassiska kinesiska rispapperslampan som vi älskar så mycket i Skandinavien med tidlöst frostat glas, och om du känner till formgivarna bakom den är detta ingen överraskning - Anderssen & Voll har en lång historia av att kombinera designkulturhistoria för att skapa innovativa produkter. Lantern ser ut som men är inte det - Lantern är mycket mer. Kombinera flera Lantern-lampor i olika storlekar - och använd den var du vill. Den här smarta modellen gör det möjligt att ha rispapperslampa ljus på platser där det normalt inte är säkert, eftersom skärmen är gjord av glas - till exempel i köket! Se hela Lantern-sortimentet här!
 • New Works - Material Taklampa The Black Sheep New Works

  New Works - Material Taklampa The Black Sheep New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Taklampa The Black Sheep är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Du hittar lampan i de olika materialen här, där du hittar både taklampa, bordslampa och vägglampa i samma serie.
 • Material Bordslampa Natural Cork - New Works

  Material Bordslampa Natural Cork - New Works
  Koncept Material Bordslampa Natural Corkär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • Bowl Bordslampa Rostfritt Stål/Rökt Färgat Glas - New Works

  Bowl Bordslampa Rostfritt Stål/Rökt Färgat Glas - New Works
  Bowl Bordslampa Rostfritt Stål/Rökt Färgat Glas är en vacker bordslampa som med sina mjuka reflektioner till rummet får en att tänka på en brasa. Bowl bordslampans form är byggd upp kring den formen vi känner från traditionella lanternor. En bordslam
 • Material Taklampa The Black Sheep - New Works

  Material Taklampa The Black Sheep - New Works
  Koncept Material Taklampa The Black Sheep har en skärm i ljus marmor och en bas i svart stål. Material-serien är en av New Yorks mest populära serier. En lampserie som är ideell till den nordiska inredningen, där minimalism är nyckelordet. Modellen T
 • Lantern Globe Plafond MediumØ30 - New Works

  Lantern Globe Plafond MediumØ30 - New Works
  Koncept Lantern Globe Plafond MediumØ30 är inspirerad av de kinesiska rispapperslamporna, som hänger svävande och sänder ut ett mjuk diffust ljus. Detta svävande och lätta uttryck har designduon förmått att återskapa i Lantern-serien. En lampserie i
 • Lantern Globe Plafond SmallØ20 - New Works

  Lantern Globe Plafond SmallØ20 - New Works
  Koncept Lantern Globe Plafond SmallØ20 är inspirerad av de kinesiska rispapperslamporna, som hänger svävande och sänder ut ett mjuk diffust ljus. Detta svävande och lätta uttryck har designduon förmått att återskapa i Lantern-serien. En lampserie i f
 • New Works - Material Bordslampa Black Marble New Works

  New Works - Material Bordslampa Black Marble New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Black Marble är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • Material Vägglampa Smoked Oak - New Works

  Material Vägglampa Smoked Oak - New Works
  Koncept Material Vägglampa Smoked Oak är en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, g
 • New Works - Material Bordslampa Smoked Oak New Works

  New Works - Material Bordslampa Smoked Oak New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Smoked Oak är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa The Black Sheep New Works

  New Works - Material Bordslampa The Black Sheep New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material The Black Sheep är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • Karl-Johan Vägglampa Black Stain Oak/Smoke Glass - New Works

  Karl-Johan Vägglampa Black Stain Oak/Smoke Glass - New Works
  Koncept Karl-Johan Vägglampa Black Stain Oak/Smoke Glass är inspirerad av den idé som uppstod i samband med designen till en bordslampa. Signe Hytte inspirerades av den årliga svampjakten, där skogen gömmer de bästa skatterna. Med vägglampan har desi
 • Material Bordslampa The Black Sheep - New Works

  Material Bordslampa The Black Sheep - New Works
  Koncept Material Bordslampa The Black Sheep(Wh Marble/BL) har en skärm i ljus marmor och en bas i svart stål. Material-serien är en av New Yorks mest populära serier. En lampserie som är ideell till den nordiska inredningen, där minimalism är nyckelo
 • Material Bordslampa Natural Oak - New Works

  Material Bordslampa Natural Oak - New Works
  Koncept Material Bordslampa Natural Oakär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • New Works - Material Bordslampa Mixed Cork New Works

  New Works - Material Bordslampa Mixed Cork New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Mixed Cork är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • Material Bordslampa Black Marble - New Works

  Material Bordslampa Black Marble - New Works
  Koncept Material Bordslampa Black Marbleär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • New Works - Material Bordslampa Yellow Steel New Works

  New Works - Material Bordslampa Yellow Steel New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Yellow Steel är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa Dark Grey Concrete New Works

  New Works - Material Bordslampa Dark Grey Concrete New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Dark Grey Concrete är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa White Marble New Works

  New Works - Material Bordslampa White Marble New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material White Marble är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • Material Bordslampa Mixed Cork - New Works

  Material Bordslampa Mixed Cork - New Works
  Koncept Material Bordslampa Mixed Corkär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, g
 • Material Bordslampa Dark Grey Concrete - New Works

  Material Bordslampa Dark Grey Concrete - New Works
  Koncept Material Bordslampa Dark Grey Concreteär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmater
 • Material Bordslampa White Marble - New Works

  Material Bordslampa White Marble - New Works
  Koncept Material Bordslampa White Marbleär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • New Works - Material Bordslampa Natural Oak New Works

  New Works - Material Bordslampa Natural Oak New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Natural Oak är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa Terracotta New Works

  New Works - Material Bordslampa Terracotta New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Terracotta är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa Natural Cork New Works

  New Works - Material Bordslampa Natural Cork New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Natural Cork är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • New Works - Material Bordslampa Light Grey Concrete New Works

  New Works - Material Bordslampa Light Grey Concrete New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Light Grey Concrete är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Med Materials ”The Black Sheep” Edition, får du en unik lampa i marmor, där man har tagit bort innersidan av lampans skärm. Ljuset har därmed möjlighet för att tränga igenom skärmen och framhäva lampans enastående struktur.
 • Material Bordslampa Yellow Steel - New Works

  Material Bordslampa Yellow Steel - New Works
  Koncept Material Bordslampa Yellow Steelär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • Material Vägglampa Terracotta - New Works

  Material Vägglampa Terracotta - New Works
  Koncept Material Vägglampa Terracotta är en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, g
 • Material Vägglampa Black Marble - New Works

  Material Vägglampa Black Marble - New Works
  Koncept Material Vägglampa Black Marble är en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet,
 • Material Bordslampa Terracotta - New Works

  Material Bordslampa Terracotta - New Works
  Koncept Material Bordslampa Terracottaär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, g
 • Material Bordslampa Light Grey Concrete - New Works

  Material Bordslampa Light Grey Concrete - New Works
  Koncept Material Bordslampa Light Grey Concreteär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmate
 • Material Taklampa Yellow Steel - New Works

  Material Taklampa Yellow Steel - New Works
  Koncept Material Taklampa Yellow Steelär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, g
 • New Works - Material Golvlampa White Opal Glass New Works

  New Works - Material Golvlampa White Opal Glass New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Från de begåvade formgivarna Noergaard och Kechayas och designföretaget New Works kommer ännu en medlem i den alltid spännande och alltid tidlösa Material-serien. Material Floor Lamp White Opal Glass är en golvlampa som finns i många varianter och material - betong, marmor, stål och kork - så du kan alltid vara säker på att det finns en variant som passar din inredningsstil! Lampan bär samma designkaraktär som resten av Material-familjen, och det är lampskärmen som står i centrum i den annars anonyma och diskreta konstruktionen. På sladden hittar du en fotbrytare, och på lampans topp hittar du samma lutningsmekanism som du hittar på bordslampan och vägglampan i samma serie. Utforska hela Material-serien här!
 • Material Bordslampa Smoked Oak - New Works

  Material Bordslampa Smoked Oak - New Works
  Material Bordslampa Smoked Oakär en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmaterialet, ger lampa
 • New Works - Material Golvlampa Stainless Steel New Works

  New Works - Material Golvlampa Stainless Steel New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Från de begåvade formgivarna Noergaard och Kechayas och designföretaget New Works kommer ännu en medlem i den alltid spännande och alltid tidlösa Material-serien. Material Floor Lamp Stainless Steel är en golvlampa som finns i många varianter och material - betong, marmor, stål och kork - så du kan alltid vara säker på att det finns en variant som passar din inredningsstil! Lampan bär samma designkaraktär som resten av Material-familjen, och det är lampskärmen som står i centrum i den annars anonyma och diskreta konstruktionen. På sladden hittar du en fotbrytare, och på lampans topp hittar du samma lutningsmekanism som du hittar på bordslampan och vägglampan i samma serie. Utforska hela Material-serien här!
 • New Works Lantern Medium golvlampa, höjd 150 cm

  New Works Lantern Medium golvlampa, höjd 150 cm
  Lantern Dimbar golvlampa med opalglasskärm Lantern golvlampan är graciös, delikat och har en viss lätthet, och sätter stora accenter i det moderna vardagsrummet. Den kommer från de två konstnärerna Anderssen & Voll, som inspirerades av en traditionell kinesisk rispapperslykta när de designade lampan. Detta återspeglas särskilt i utformningen av den sfäriska opalglasskärmen, eftersom den speciella vågstrukturen och den vita ytan faktiskt får armaturen att likna en lykta. Ljuseffekten liknar också den hos en rispapperslykta, eftersom den opala glasskärmen blockerar 100 % av ljuset och avger det jämnt till omgivningen på alla sidor. För att kunna anpassa ljusintensiteten till varje humör har en dimmer integrerats i kabeln (endast i samband med dimbara ljuskällor).
 • New Works Tense LED-pendellampa längd 120cm

  New Works Tense LED-pendellampa längd 120cm
  Uttrycksfull Tense LED-pendellampa tillverkad av 100% återvinningsbart Tyvek Tense-pendellampan är graciös och har en viss lätthet, vilket ger ett övertygande intryck i både moderna vardagsrum och kommersiella områden. Skärmen, som är tillverkad av det genomskinliga, pappersliknande materialet Tyvek, är 100% återvinningsbar och dess luftiga utseende påminner om ett mjukt moln. Den innovativa konstruktionen belyses av toppmodern LED-belysningsteknik. Pendellampan Tense kommer från New Works, en dansk belysningstillverkare vars armaturdesign är inspirerad av den skandinaviska historien av hantverk och materialitet. Formgivarna Panter & Tourron har skapat en armatur vars design tänjer på gränserna för modern design.
 • New Works Material Bordslampa Gult Stål

  New Works Material Bordslampa Gult Stål
  Design: Noergaard & Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Bordslampa från NEW WORKS  är mycket stolta över att kunne lancera nya produkter inför Material serien. Material Pendelserien har varit deres mest populära lampa ända sedan de presenterade den. Nu kan de med glädje introducera Material bordslampor, Material Vägglampor och The Black Sheep Edition. Med alla dessa möjligheter och val i Material Lampserien är det nu möjligt att dekorera varje hem med alle vackra, naturliga och kvalitetssäkrade materialerna som denna unika lampserie bidrar med. Lamporna kan fås i månge olika material och färger; natural cork, mixed cork, natural oak, smoked oak, concrete light , concrete dark, black marble, light marble, terracotta, gult stål och till sist deras unika: The Black Sheep , en unik produkt i den unika Lampserie.
 • New Works Material Vägglampa Terracotta

  New Works Material Vägglampa Terracotta
  Design: Noergaard & Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Bordlampe från NEW WORKS  är mycket stolta över att kunne lancera nya produkter inför Material serien. Material Pendelserien har varit deres mest populära lampa ända sedan de presenterade den. Nu kan de med glädje introducera Material bordslampor, Material Vägglampor och The Black Sheep Edition. Med alla dessa möjligheter och val i Material Lampserien är det nu möjligt att dekorera varje hem med alle vackra, naturliga och kvalitetssäkrade materialerna som denna unika lampserie bidrar med. Lamporna kan fås i många olika material och färger; natural cork, mixed cork, natural oak, smoked oak, concrete light , concrete dark, black marble, light marble, terracotta, gult stål och till sist deras unika: The Black Sheep , en unik produkt i den unika Lampserie.
 • NEW WORKS Kizu Bordslampa Grå Marmor Liten

  NEW WORKS Kizu Bordslampa Grå Marmor Liten
  Design: Lars Tornøe för NEW WORKS Koncept: Kizu bordslampan är en fantastisk lampa som verkligen ger rummet mycket karaktär och stil. Bordslampan passar in i de flesta hem med sin vackra design och varma ljus. Kizu Bordslampan finns i två storlekar och i tre färger, grå marmor, vit marmor respektive svart marmor. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • Material Vägglampa Light Grey Concrete - New Works

  Material Vägglampa Light Grey Concrete - New Works
  Koncept Material Vägglampa Light Grey Concrete är en enkel och unik lampa. Den består av en bas i svartlackerad aluminium, kombinerad med en display i ett kvalitetssäkert naturmaterial. Den tydliga kontrasten mellan basen och skönheten från naturmate
 • NEW WORKS Material Takpendel Concrete Light Grey

  NEW WORKS Material Takpendel Concrete Light Grey
  Design: Noergaard Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Pendel är en serie takpendlar producerad i olika slags material. Material Pendel är gjorda av materialer utav toppkvalitet och det syns tydligt. Det är en lampa som snyggt kan justeras för att passa ens hem, då det finns många olika varianter. Suspensionen finns i svart med svart ledning och i vit med vit ledning. Material Pendel är ett nytänkande och annorlunda sätt att tänka belysning på.
 • New Works Margin Hänglampa Beige

  New Works Margin Hänglampa Beige
  Design: John Astbury för New Works, 2021 Koncept Margin-serien är designern John Astburys moderna tolkning av en klassisk skärmlampa. Ljuset sprider sig mjukt genom de överlappande lampskärmarna och anger omedelbart tonen med värme och välbefinnande. Den organiska mjukheten hålls i schack av en ren och grafisk silhuett som ger lamporna volym i rummet. Taklampan gör sig särskilt bra över soffbordet eller i hallen där flera storlekar kan hänga i kombination. De kan även placeras i sovrummet för att lysa upp rummet och ge en avslappnad och lugn atmosfär. De dova färgerna och detaljerna som pryder Margin hjälper till att betona lampornas estetik och låta deras speciella karaktär utvecklas. Serien består av en golvlampa, en bordslampa och en taklampa som finns i flera storlekar.
 • New Works Bowl bordslampa verdigrised copper, ljusgrönt glas

  New Works Bowl bordslampa verdigrised copper, ljusgrönt glas
 • New Works Lantern Liten pendellampa, Ø 20cm

  New Works Lantern Liten pendellampa, Ø 20cm
  Lantern - en hängande lampa i opalglas med en speciell effekt! Pendellampan Lantern ger inte bara en mild belysning i ditt eget hem, utan också elegans och lätthet. Det sistnämnda uppnås genom den opala glasskärm som med sin speciella struktur och form påminner om en traditionell kinesisk rispapperslykta. Detta har armaturen att tacka sina två skapare Anderssen & Voll för, som utformade armaturen i samarbete med belysningsföretaget New Works. I sin design uttrycker de två skaparna sitt intresse för kulturell och elegant diskret formgivning.
 • Margin TaklampaØ90 - New Works

  Margin TaklampaØ90 - New Works
  Margin TaklampaØ90 - New Works, Tyg
 • Margin lampskärm till golvlampa

  Margin lampskärm till golvlampa
  Lampskärm Margin från New Works. Skärmen kombineras med Margin golvlampa. Diameter 46 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Beige Material Textil
 • Margin lampskärm till bordslampa

  Margin lampskärm till bordslampa
  Lampskärm Margin från New Works. Skärmen kombineras med Margin bordslampa. Diameter 36 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Beige Material Textil
 • New Works Margin Bordslampa Svart / Beige - Bordslampor Textil Svart - 21391+21396

  New Works Margin Bordslampa Svart / Beige - Bordslampor Textil Svart - 21391+21396
  Margin bordslampa från New Works med en klassisk design med en modern touch. Lampan har en lampskärm i textil med en grafisk, enkel siluett och en svart lampfot i pulverlackerat stål och en smart dragbrytare för enkel användning. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Designad av John Astbury. Bra att veta om Margin bordslampa - Klassisk design.- Modern touch.- Grafisk siluett.- Svart lampfot.- Tillverkad av textil och pulverlackerat stål.- Funktionell dragbrytare.- E27- Höjd: 490 mm.- Diameter: 360 mm.- 11.0 Watt- 220-240 V.- Sladdlängd: 2000 mm.- Ingår i serien Margin.- Ljuskälla säljs separat. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Textil från New Works med stor omsorg.
 • New Works Margin Hänglampa Ø70 Beige

  New Works Margin Hänglampa Ø70 Beige
  Design: John Astbury för New Works, 2021 Koncept Margin-serien är designern John Astburys moderna tolkning av en klassisk skärmlampa. Ljuset sprider sig mjukt genom de överlappande lampskärmarna och anger omedelbart tonen med värme och välbefinnande. Den organiska mjukheten hålls i schack av en ren och grafisk silhuett som ger lamporna volym i rummet. Taklampan gör sig särskilt bra över soffbordet eller i hallen där flera storlekar kan hänga i kombination. De kan även placeras i sovrummet för att lysa upp rummet och ge en avslappnad och lugn atmosfär. De dova färgerna och detaljerna som pryder Margin hjälper till att betona lampornas estetik och låta deras speciella karaktär utvecklas. Serien består av en golvlampa, en bordslampa och en taklampa som finns i flera storlekar.
 • Kizu portabel bordslampa, White Marble

  Kizu portabel bordslampa, White Marble
  Kizu är en uppladdningsbar bordslampa i vit marmor designad av Lars Tornoe för New Works. Kizu bordslampa balanserar djärva former och fascinerar ögat med sin skulpturala sammansättning, och denna&hellip:
 • New Works Tense Taklampa Ø70 cm

  New Works Tense Taklampa Ø70 cm
  Design: Panther & Tourron för New Works, 2019 Koncept Tense är en fantastisk taklampa som verkligen tillför karaktär och stil till rummet. Med sina runda och avlånga former och smala utseende ger lampan ett svävande uttryck, vilket gör lampan otroligt elegant. taklampa Tense från New Works ger ett mycket behagligt och stämningsfullt ljus till rummet den hänger i. Tense-serien består av tre storlekar Ø70, Ø90 och Ø120.
 • Kizu bordslampa, Gris du Marais, Small

  Kizu bordslampa, Gris du Marais, Small
  Kizu bordslampa består av två djärva skulpturala former och visar en viktlös balansakt. Illusionen av gravitation skapar en spänning i designen, medan dess böjda former initierar en lugnande effekt.&hellip:
 • New Works - Tense Portable Bordslampa White New Works

  New Works - Tense Portable Bordslampa White New Works
  Design Panter & Tourron för New Works Tense Portable Table Lamp White från New Works och formgivarna Panter & Tourron är ett innovativt nytt tillägg till den redan innovativa och nyskapande Tense-serien. Tense är skapad i det spännande materialet Tyvek, som känns som papper, eller kanske till och med tyg, men som i själva verket är en syntetisk produkt. Detta ger lampan ett utseende som är helt naturligt - men en styrka och hållbarhet som är bättre än klassiska material. Tense utforskar spänningen i luften och använder sig av mjuka flytande former för att göra detta. Liksom de ursprungliga Tense-taklamporna är lampan här som ett moln som svävar och lyser upp rummet. Idag består serien av en taklampa, en vägglampa och en portabel bordslampa. Se hela familjen här!
 • New Works - Tense Taklampa Ø120 New Works

  New Works - Tense Taklampa Ø120 New Works
  Design Panter & Tourron för New Works Koncept Taklampan Tense Ø1200 sträcker sig ut som ett mjukt moln. Lampans yta är gjord av ett material som i sin färg och struktur påminner om ett vitt papper. Materialet är i själva verket det innovativa materialet Tyvek, som är både mjukt och hållbart - och 100 % återvinningsbart. Materialets flexibilitet gör att det kan framhäva pendelns böjda form runt en smal ram. Lampan är ett utmärkt exempel på New Works djärva inställning till belysning. Lampan belyses av det integrerade LED-ljuset och sprider ett diffust ljus i omgivningen. Perfekt som lampa över matbordet, samt som stämningsbelysning i sovrummet eller barnrummet. NB! Taklampan är lätt att montera och installera med hjälp av den medföljande monteringsguiden. Var särskilt försiktig när du monterar stängerna så att de inte skadar lampskärmens material. Lampan finns i två olika storlekar med en diameter på 90 och 120 centimeter - Se båda storlekarna här.
 • New Works - Material Bordslampa Stainless Steel New Works

  New Works - Material Bordslampa Stainless Steel New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Koncept Material Bordslampa Stainless Steel är från en unik och dekorativ serie av lampor, där material är i fokus. Den simpla lampan har en bas i svartmålad aluminium som är kombinerad med en naturlig produkt. Med sin skönhet från det naturliga materialet, står skärmen som en mjuk kontrast till den hårda basen, som ger lampan en läcker nordisk look. Den blev ursprungligen designad till restaurangbranschen, men fann snabbt vägen in i de privata hemmen, där den eleganta lampan lätt passar in i den skandinaviska inredning. Den finns i många olika kvalitetssäkra material, som speciellt är helt unik i sin textur. Välj ett varmt material; ekträ, kork eller gyllene stål för att skapa värme i din inredning. Med ett kyligare material; betong, marmor eller tarracotta bidrar lampan med en mer exklusiv look i hemmet. Du hittar lampan i de olika materialen här, där du hittar både taklampa, bordslampa och vägglampa i samma serie.
 • New Works Material Vägglampa Black Marble

  New Works Material Vägglampa Black Marble
  Design: Noergaard & Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Bordlampe från NEW WORKS  är mycket stolta över att kunne lancera nya produkter inför Material serien. Material Pendelserien har varit deres mest populära lampa ända sedan de presenterade den. Nu kan de med glädje introducera Material bordslampor, Material Vägglampor och The Black Sheep Edition. Med alla dessa möjligheter och val i Material Lampserien är det nu möjligt att dekorera varje hem med alle vackra, naturliga och kvalitetssäkrade materialerna som denna unika lampserie bidrar med. Lamporna kan fås i många olika material och färger; natural cork, mixed cork, natural oak, smoked oak, concrete light , concrete dark, black marble, light marble, terracotta, gult stål och till sist deras unika: The Black Sheep , en unik produkt i den unika Lampserie. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • New Works Material bordslampa Yellow steel

  New Works Material bordslampa Yellow steel
 • NEW WORKS Kizu Bordslampa Svart Marmor Mindre

  NEW WORKS Kizu Bordslampa Svart Marmor Mindre
  Design: Lars Tornøe för NEW WORKS Koncept: Kizu Bordslampan är en fantastisk lampa som verkligen tillför rummet massor med kraktär och stil. Bordslampan passar in i de flesta hem med sin sköna design och varma ljus. Kizu Bordslampan finns i två storlekar och i två färger, vit marmor och svart marmor. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • NEW WORKS Karl-Johan Bordslampa Rökt Ek m. Vitt Opalglas

  NEW WORKS Karl-Johan Bordslampa Rökt Ek m. Vitt Opalglas
  Design: Signe Hytte för NEW WORKS Koncept: Karl-Johan bordslampan är en fantastisk lampa som verkligen ger rummet mer karaktär och stil. Sina runda former har bordslampan fått efter de organiska former från en svamp vilket ger lampan ett lugnt och varmt utseende. Bordslampan passar till de flesta hem med sitt varma ljus och tjusiga design.
 • New Works Material vägglampa Light grey concrete

  New Works Material vägglampa Light grey concrete
 • New Works Material pendel Light grey concrete

  New Works Material pendel Light grey concrete
 • New Works Kizu bordslampa small 35 cm White marble

  New Works Kizu bordslampa small 35 cm White marble
 • New Works - Margin Taklampa Ø90 New Works

  New Works - Margin Taklampa Ø90 New Works
  Design John Astbury för New Works Margin Taklampa Ø90 från New Works är som vi känner till lampor från New Works - elegant, snygg och vacker. Den engelske designern John Astbury, som har ett kontor i Stockholm, ligger bakom Margin, en ny tolkning av den klassiska tyglampan. Lampskärmen i beige garanterar ett behagligt ljus som passar utmärkt för mysiga utrymmen. Valet av tyg gör att lampan skapar lek när den är tänd, och den spännande texturen skapar karaktär i lampans annars enkla och stilrena form när den lyser. De rena linjerna är lika med en lampa som kan hänga ostört i inredningen och dekorera. Se de andra Margin-modellerna här!
 • New Works Material Bordslampa The New Edition - Bordslampor Rostfritt Stål - 20145

  New Works Material Bordslampa The New Edition - Bordslampor Rostfritt Stål - 20145
  Material bordslampa från New Works med en vacker, minimalistisk design. Lampan är perfekt för utrymmen där du vill kunna läsa eller arbeta och har naturliga material för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet och en pulverlackerad, svart lampfot i aluminium med en trestegsdimmer. Kom ihåg att glödlampa säljs separat. Formgiven av Nørgaard & Kechayas. Bra att veta om Material bordslampa - Den här bordslampan är en del av New Workss kollektion Material.- Kombinera bordslampan med en taklampa från New Works.- Bordslampan är dimbar.- Glödlampa är ej inkluderad. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Torka rent med en torr eller lätt fuktig trasa. Vi har valt ut Rostfritt Stål Bordslampor i Rostfritt stål från New Works med stor omsorg.
 • New Works Material Bordslampa Concrete Light Grey

  New Works Material Bordslampa Concrete Light Grey
  Design: Noergaard & Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Bordslampa från NEW WORKS  är mycket stolta över att kunne lancera nya produkter inför Material serien. Material Pendelserien har varit deres mest populära lampa ända sedan de presenterade den. Nu kan de med glädje introducera Material bordslampor, Material Vägglampor och The Black Sheep Edition. Med alla dessa möjligheter och val i Material Lampserien är det nu möjligt att dekorera varje hem med alle vackra, naturliga och kvalitetssäkrade materialerna som denna unika lampserie bidrar med. Lamporna kan fås i månge olika material och färger; natural cork, mixed cork, natural oak, smoked oak, concrete light , concrete dark, black marble, light marble, terracotta, gult stål och till sist deras unika: The Black Sheep , en unik produkt i den unika Lampserie.
 • NEW WORKS Kizu Bordslampa Svart Marmor Stor

  NEW WORKS Kizu Bordslampa Svart Marmor Stor
  Design: Lars Tornøe för NEW WORKS Koncept: Kizu Bordslampan är en fantastisk lampa som verkligen tillför rummet massor med kraktär och stil. Bordslampan passar in i de flesta hem med sin sköna design och varma ljus. Kizu Bordslampan finns i två storlekar och i två färger, vit marmor och svart marmor. Eftersom marmor är ett naturmaterial kan marmorns utseende variera
 • NEW WORKS Material Takpendel Gult Stål

  NEW WORKS Material Takpendel Gult Stål
  Design: Noergaard Kechayas för NEW WORKS Koncept: Material Takpendel är en serie takpendlar producerade i olika slags material. Material Takpendel är gjorda av materialer utav toppkvalitet och det syns tydligt. Det är en lampa som snyggt kan justeras för att passa ens hem, då det finns många olika varianter. Suspensionen finns i svart med svart ledning och i vit med vit ledning. Material Takpendel är ett nytänkande och annorlunda sätt att tänka belysning på.
 • New Works Margin Golvlampa Opal

  New Works Margin Golvlampa Opal
  Nørgaard & Keychayas, 2022 Koncept: New Works är mycket stolta över att kunna lansera nya produkter inom Margin-serien. Golvlamporna har varit märkets mest populära lampserie ända sedan de först presenterades och har sedan dess introducerat både bordslampor, vägglampor och The Black Sheep Edition i marmor. Denna golvlampa är det senaste tillskottet i Margin-serien och är ett fint tillskott till det industriella och minimalistiska. Med de många valmöjligheterna är det nu möjligt att inreda flera av hemmets utrymmen med de vackra, naturliga och kvalitetssäkrade material som bidrar till att göra denna kollektion så populär. Golvlampan ger, med sin minimalistiska design, möjligheten att lyfta fram rummets individualitet utan att vara påträngande. Golvlampan är idealisk som läslampa i vardagsrummet bredvid soffan eller fåtöljen, där de vackra texturerna ger värme och djup till inredningen.
 • New Works Material pendel Natural oak

  New Works Material pendel Natural oak
 • New Works - Material Golvlampa Natural Cork New Works

  New Works - Material Golvlampa Natural Cork New Works
  Design Noergaard & Kechayas för New Works Från de begåvade formgivarna Noergaard och Kechayas och designföretaget New Works kommer ännu en medlem i den alltid spännande och alltid tidlösa Material-serien. Material Floor Lamp Natural Cork är en golvlampa som finns i många varianter och material - betong, marmor, stål och kork - så du kan alltid vara säker på att det finns en variant som passar just din inredningsstil! Lampan bär samma designkaraktär som resten av Material-familjen, och det är lampskärmen som står i centrum i den annars anonyma och diskreta konstruktionen. På sladden hittar du en fotbrytare, och på lampans topp hittar du samma lutningsmekanism som du hittar på bordslampan och vägglampan i samma serie. Utforska hela Material-serien här!