Näve lampor

Näve Leuchten är ett tyskt varumärke inom belysning och som varit familjeägt i över 70 år. De jobbar ständigt med att skapa nya belysningskoncept och skulle kunna beskrivas som ett ungdomligt varumärke trots sin ålder.

Belysning från Näve Leuchten

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Luftig-lätt hänglampa White Hänglampan White är speciellt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i takt eller ovanför ett bord. Den stora skärmen av runda skivor liknar ett moln och utstrålar lätthet samt skapar en ljus atmosfär. Denna effekt förstärks av lämpliga E27-ljuskällor.
 • Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar

  Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar
  Taklampa Twiddle i textil med fem lampor Taklampa Twiddle blir med de fem skärmarna i harmoniska grädd- och beigenyanser och som hänger på olika avstånd från baldakinen till en intressant ljuskälla - till exempel över matbordet. Tre ljusbruna och två beigefärgade textilskärmar rymmer var och en E14-glödlampa och låter ljuset lysa igenom med ett varmt och mysigt sken, medan bordet nedanför belyses genom hålen nedåt. Lämpliga ljuskällor kan beställas under Tillbehör.
 • Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
 • Explosion - taklampa med kopparkulor

  Explosion - taklampa med kopparkulor
  Explosion - en extravagant taklampa Taklampan Explosion är verkligen värd namnet, med sina klara, glänsande kopparkulor som sprider som sig som i en explosion inifrån och ut längs med stödstängerna. Mellan de många bollar i olika storlekar sitter tio halogenlampor (G9 - ingår ej), som ger lyster åt hela konstverket och gör att taklampan med en diameter på 65 cm blir till ett imponerande blickfång i rummet.
 • LED-solcellslampa Mond

  LED-solcellslampa Mond
  Dekorativ solcellslampa Mond med varmvita LED-lampor och eldsflamma-effekt Den förskönar varje trädgård och alla utomhusanläggningar - den lekfulla LED-solcellslampan Mond. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en markspett och har en skyddande, orangefärgad kula som innehåller moderna och energieffektiva LED-lampor. De förses med elektricitet genom solcellspanelen och den lilla eldsflamman på kvällstid ger ett trevligt, varmvitt ljus. Månen är av galvaniserad metall, kulan med LED-lamporna är av glas. Dessutom kan trädgårdslampan aktiveras och släckas igen med hjälp av en liten skjutomkopplare.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad taklampa Aurinia med färgglada glaskulor – tio ljuskällor Taklampan Aurinia är ett extravagant och glatt blickfång. På en förkromad kula i mitten sitter – lik en igelkott – otaliga fina metallstänger. På dessa fördelas färgglada glaskulor. Glada färger – rött, orange, gult, rosa, blått och grönt – präglar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det genomskinliga glaset döljer ljuskällan inte helt så att en lätt och transparent känsla skapas. Ljuset blir ett diskret färgspel. Taklampan Aurinia skapar en färgglad accent i ljust möblerade vardagsrum och bidrar till ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras över en sittgrupp och ge accentbelysning och en glad atmosfär. I rum med takinbyggnadslampor kan den skapa attraktiva kontraster.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – röd

  Pendellampa Vintage med hamparep – röd
  Röd pendellampa Vintage med upphängning gjort av hamparep Hela pendellampan Vintages formgivning ger lampan en maritim look och gör den mycket dekorativ. Medan upphängningen och sockeln är gjorda i rött metall består sockeln av ett hamprep med flera knutar. Den lilla dekorationen i form av en båtratt på sockeln gör looken komplett. Pendellampan är särskilt snygg när man använder en kolvformad lampa som på bilden, oavsett om det är en konventionell glödlampa eller en energibesparande LED-lampa. Ett urval finns under Tillbehör.
 • Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Livlig hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar Hänglampan Rainbow Bowl har en livlig, häftig formgivning. Dess sju vita glasskärmar sörjer för kraftigt ljus, beroende på valet av E14-ljuskällor. Färgglada sladdar fungerar som fäste och anslutning. Hållaren, ringen och uttagen består av blank metall. Hänglampan Rainbow Bowls spralliga utseende kompletterar atmosfären i livligt och modernt inredda vardagsrum och matsalar.
 • Taklampa Anja med tre ljuskällor

  Taklampa Anja med tre ljuskällor
  Taklampa Anja i krom med tre ljuskällor för den moderna inredningsstilen Taklampan Anja med tre ljuskällor är tilltalande med sina formsköna lampskärmar i glänsande krom. De hänger från en rund baldakin och speglar effektfullt omgivningen i utsidan. Anja kan användas över matbordet eller vardagsrumsbordet.
 • Taklampa Explosion i vitt/krom

  Taklampa Explosion i vitt/krom
  Taklampan Explosion sticker ut Taklampan Explosion är ett riktigt blickfång speciellt i moderna vardagsrum och matsalar. Glaskulor i olika storlekar monterades på metallstänger som sträcker sig nedåt och åt sidorna från det centrala fästet. Mellan kulorna fördelades sammanlagt sex fattningar för G9-ljuskällor som förvandlar Explosion i ett designobjekt.
 • Effektfull halogen-bordslampa Explosion

  Effektfull halogen-bordslampa Explosion
  Vit bordslampa Explosion med fot i krom Bordslampan explosionen är inte bara en lampa, men också ett dekorativt objekt, som består av en förkromad fot och en unik lampskärm. Den består av vita och genomskinliga kulor i olika storlekar som till synes har fästs planlöst på de raka stödstängerna. Sex halogenlampor med G9-sockel har fördelats däremellan och lyser upp konstverket. Glödlamporna ingår inte - vänligen beställ som tillbehör.
 • Guldfärgad hänglampa Chiara

  Guldfärgad hänglampa Chiara
  Chiara – en orientaliskt inspirerad hänglampa i guld med perforerad skärm Hänglampan Chiara utstrålar ett magiskt ljus från sin perforerade plåtskärm. Ljuset avges nedåt genom den runda öppningen där det exempelvis kan belysa ett litet bord i vardagsrummet. Ljuset avges dessutom genom det konstnärliga hålmönstret som pryder metallhöljet runtom, så att den guldfärgade skärmen strålar och taklampan skapar en mysig, romantisk atmosfär i rummet. Man kan använda alla typer av lampor med E27-sockel i lampan och de kan – förutsatt att det är en dimbar glödlampa som används – även dimras via den fasta installationen.
 • Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar

  Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar
  Sprallig och omväxlingsrik taklampa Aurinia Taklampan ur serien Aurinia är utrustad med sammanlagt sex fattningar till G9-ljuskällor som förvandlar glaskulorna i olika formgivningar till färgglada blickfång. Dessa anordnades på stänger som sträcker sig från den kromfärgade kulan i mitten likt solstrålar. Speciellt i vardagsrum eller matsalar är Aurinia ett livligt element.
 • Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett

  Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett
  Markspettslampa Aideen med solar- och LED-teknik LED-solarlampan Aideen utmärks framför allt av dess dekorativa utseende. Den sörjer med formen som liknar en flamma och ljuskällan, som utseendemässigt påminner om ett värmeljus, för harmoniska accenter i utomhusområdet. Aideen kan tack vare markspettet utan problem placeras överallt i trädgården och tack vare den inbyggda solpanelen krävs ingen elanslutning. På så sätt fungerar solarlampan som dekorationselement på terrassen eller som diskret orienteringsbelysning i närheten av stigar.
 • Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom

  Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom
  Ovanlig hänglampa Wakusei i glas och metall med iögonfallande formgivning Den ovanliga lampan Wakusei i kulform skapar moderna accenter i rummet. Från kulan i hänglampans mitt sträcker sig respektive två kulor i glas och kromfärgad metall i rummets alla riktningar. En vacker och behaglig belysning garanteras. Idealisk för modernt inredda hus – Wakusei är med sin formgivning ett blickfång.
 • Twiddle - golvlampa med tygskärmar

  Twiddle - golvlampa med tygskärmar
  Golvlampa Twiddle med fyra ljuskällor, med klassiska tygskärmar för en modern ton Golvlampan Twiddle med fyra ljuskällor kombinerar traditionellt utformade textillampskärmar med moderna former. Twiddle har en lampstomme av svartlackerad metall. På den kantiga sockeln sitter fyra rör med svängda och asymmetriska böjar. Denna tidsenliga form skapar en gedigen atmosfär med hjälp av fyra lampskärmar av textil i två bruna toner. De rustika färgerna är kombinerade med robust, vävd textil. Till detta kommer den klassiskt koniska formen på textilskärmarna. Tyget skapar en lätt dunkel och stämningsfull belysning. Idealisk för stunder av lugn och avkoppling. Twiddle berikar vardagsrummet och utgör en perfekt extra ljuskälla vid hemtrevliga sitthörnor och fåtöljer.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit
  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING Hänglampan YOUNG LIVING är sammansatt av olika blomstermönster och har formen av ett stort klot. Dess mönster och färg passar perfekt i ungdoms- eller barnrum, men även i modernt inredda vardagsrum och matsalar som behöver kombineras med ett trendigt element. Den pigga designen på denna hänglampa sprider ett gott humör och är en äkta glädjespridare.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila
  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING Hänglampan YOUNG LIVING är sammansatt av olika blomstermönster och har formen av ett stort klot. Dess mönster och färg passar perfekt i ungdoms- eller barnrum, men även i modernt inredda vardagsrum och matsalar som behöver kombineras med ett trendigt element. Den pigga designen på denna hänglampa sprider ett gott humör och är en äkta glädjespridare.
 • Rope - textilbordslampa med fot av rep

  Rope - textilbordslampa med fot av rep
  Vacker bordslampa i rep med vit textilskärm Ett tjockt rep i form av en slinga med en stålkärna och en textilskärm i vitt som sitter på det bildar bordslampan Rope, som med sin maritima design skapar en underbar känsla i vardagsrummet. Den vita textilskärmen dämpar försiktigt ljuset på väg ut, vilket skapar en mysig ljusatmosfär. Med strömbrytare.
 • Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad

  Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad
  Glänsande planeter i en dröm av metall: bordslampan WAKUSEI Med sin ovanliga design påminner bordslampan WAKUSEI om ett stjärnkluster, som med sin metallglans utgör ett varaktigt futuristiskt element. Rummet får en speciell glans med bordslampan WAKUSEI, vilket förstärks av ljuskällan som skapar intressanta ljuseffekter på de glatta kulornas kromfärgade yta. Ett synnerligen rörligt element är de små glaskulorna som skickas ut i alla riktningar på skira stavar. Betraktaren förlorar sig snabbt i djupet i bordslampan WAKUSEI. Den integrerade ljuskällan i bordslampan WAKUSEI genererar ett ljus på 110 lm och vars färgtemperatur ligger på 2900 K, vilket sprider ett varmvitt ljus, som passar bäst för att lysa up vardagsrum där man eftersträvar en avspänd och lugn atmosfär. Extra personlig blir lampan genom att ljuskällan kan dimmas, vilket gör att bordslampan WAKUSEI kan anpassas till ägarens eller rummets behov. Längden på den medföljande kabeln är 2 m.
 • Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser

  Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser
  Bordslampa Twiddle i textil med bruna nyanser Bordslampa Twiddle med tre lampor har utformats i harmonisk färgskala och i en vacker form. De tre skärmarna sträcker sig längs de spiralformade armarna uppåt från den fyrkantiga fotplattan. De är gjorda av tyg i vackra nyanser av brunt, som gör att ljuset blir varmt och stämningsfullt. Bordslampan blir fin tillsammans med möbler i naturligt trä, till exempel på ett sidobord, en sideboard eller i fönstret. Glödlamporna (E14, max. 40W) medföljer inte. Vänligen beställ i Tillbehör.
 • Gul taklampa Fancy i silikon

  Gul taklampa Fancy i silikon
  Praktisk skärm av silikon: taklampan Fancy i gult Gott humör är förprogrammerat vid anblicken av denna taklampa. Dess strålande gula färg skapar accenter både när den är tänd och när den är släckt. Skärmen är av silikon och både formbar och avtorkbar. Dessutom fördelar det lätt genomskinliga silikonet ljuset härligt bländfritt.
 • LED-solcellslampa Hjärta i metall

  LED-solcellslampa Hjärta i metall
  Dekorativ LED-solcellslampa Hjärta med ljus LED-solcellslampan Hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller vid ytterdörren. Hjärtat med en oregelbunden form består av metall och har en brun-kopparfärgad yta. Det utgör ramen runt imitationen av ett levande ljus i botten av lampan som är utrustad med en LED-ljuskälla och vid mörkrets inbrott börjar att flimra, tack vare den integrerade skymningssensorn. Med hjälp av den amorfa solpanelen på lampan och det integrerade batteriet (1 x AA NiMH 1,2 v 300 mAh) kan solcellslampan placeras överallt, helt autonomt. Är batteriet fulladdat är lystiden 6 till 8 timmar.
 • Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor

  Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor
  Tilltalande bordslampa Twiddle med textilskärmar och svart metall - 2 ljuskällor Bordslampan Twiddle förenar moderna detaljer med ett klassiskt formspråk. Den svarta metallstommen består av en kantig sockel och lamparmar med öglor. Denna moderna design kombineras med två traditionellt formade lampskärmar av tyg. De har en klassiskt konformad grundform. Tyget är rustikt vävt i två olika bruna toner. På så sätt uppstår en diskret robust atmosfär för tidsenlig inredning. Det stämningsfulla ljuset gör Twiddle till en perfekt stämningslampa för lugna stunder. Den passar idealiskt i vardagsrummet på ett sidobord eller avställningsbord.
 • Industriellt utformad taklampa Britta, svart

  Industriellt utformad taklampa Britta, svart
  Svart taklampa Britta med vridbar skärm Kombinationen av svartmålad och förkromad metall och designen med en vridbar skärm i konsolen gör taklampan Britta till en ljuskälla som tillför en liten industriell touch i alla rum. Den kan användas för att belysa ett bord eller bardisk och passar till alla typer av glödlampor med E27-sockel.
 • Trendig bordslampa Ufolino, violett

  Trendig bordslampa Ufolino, violett
  Modern bordslampa Ufolino i starka färger Ungt boende utmärker sig ofta genom starka färger och lekfulla former, som skapar snygga accenter. Detta är något som också gäller för bordslampan Ufolino. Dess trebenta akrylfot påminner passande nog om en liten raket med en lampskärm på. Tänd kommer de starka färgerna verkligen till sin rätt när Ufolino försänker sin omgivning i ett mjukt ljus - i moderna vardagsrum såväl som på barnkammarens nattduksbord.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – svart

  Pendellampa Vintage med hamparep – svart
  Vintage – en hänglampa med maritim charm Pendellampa Vintage med en ljuskälla sprider en maritim känsla i varje rum eftersom upphängningen består av ett hamparep med fyra knutar och med sockeln på ena änden, som har dekorerats med en liten båtratt. På bilden är lyktan utrustad med en kolvformad glödlampa med rustikt utseende. Välj glödlampor under Tillbehör och lägg till dem i beställningen.
 • Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor

  Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor
  En lampa som en uppfriskande regnskur: hänglampan TROPFEN Skärmen på hänglampan TROPFEN påminner om glänsande kalkar, med lysande droppar i sig. Naturligtvis har varje liten droppe dessutom en ljuskälla i sig, vilket skapar ett intressant och förtrollande ljusspel när alla enskilda skärmar kombineras, och gör denna lampa till ett högst behagligt inredningselement.
 • Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll

  Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll
  Verona - LED-taklampa med justerbar ljusfärg Den runda LED taklampan Verona är dekorerad med en dekorativ kromring i mitten, vars lysande skärm är tillverkad av vit plast. Den ger flexibel belysning justerbar till varje situation i vitt ljus och är utrustad med en nattljusfunktion där den lyser i en varmvitt ljusfärg med 5 % ljusstyrka. Med den medföljande fjärrkontrollen kan man steglöst justera den vita belysningen inom intervallet 2700 K till 6000 K och man kan även dimma lampan till varje önskad ljusstyrkenivå.
 • Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor

  Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor
  Tvåarmad hänglampa Anja förför med enkel elegans Hänglampan Anja imponerar med sin enkla elegans och sin kromfärgade lampskärm. De två gläsande lampskärmarna skapar stämningsfull och behaglig atmosfär. Anja drivs med fördel med lågenergilampor.
 • NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad

  NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad
  LED-bordslampa NAMI - ljus med beröring Det räcker med en lätt beröring för att få LED-bordslampa NAMI att lysa. Detta tack vare den integrerade Touch-tekniken. Men det är inte bara denna bekväma och användarvänliga extrafunktionen som utgör kvaliteterna hos LED-bordslampan NAMI. LED-bordslampa NAMI har dessutom ett behagligt estetiskt hölje, vilket påminner om en mjuk våg och har en lugnande inverkan. Denna verkan förstärks av att ljuset från LED-bordslampa NAMI kommer från modern LED-teknik, i energisnål och miljömedveten förpackning. Även livslängden på ljuskällan, som uppgår till 30 000 timmar, visar på kvaliteten hos LED-bordslampan NAMI.
 • Kopparfärgad LED-klämlampa Janita

  Kopparfärgad LED-klämlampa Janita
  Janita LED-klämlampa med en vacker och modern skärm i metall Den här LED-styrda klämlampan är en exklusiv ljuskälla för en modern atmosfär, som drar till sig ögonen särskilt på grund av den glänsande kopparytan. Den svarta ramen är ett vackert färgkomplement. De integrerade lysdioderna kan glänsa särskilt tack vare sitt höga ljusflöde, eftersom ett högt ljusflöde genereras med en låg energiförbrukning. Med en praktisk klämfot kan armaturen snabbt och bekvämt fästas vid kanten av ett bord eller en hylla, där ett säkert grepp är garanterat.
 • Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad

  Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad
  Glänsande planeter i en dröm av metall: taklampan WAKUSEI Med sin ovanliga design påminner taklampan WAKUSEI om ett stjärnkluster. Ett rum har sin speciella glans, vilket förstärks av ljuskällan som skapar intressanta ljuseffekter på de glatta kulornas yta. Ett synnerligen rörligt element är de små glaskulorna som skickas ut i alla riktningar på skira stavar.
 • LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik

  LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik
  I antikt vit -Takspotlight Tessa med två lampor LED-takspotlighten Tessa kan integreras i varje rum och i varje stil för att få en allmänbelysning, den är mycket stilren och har en vit, något antik finish. De två spotlightshuvuden kan svängas i den bygelformade hållaren och hållaren kan vridas, så att det är möjligt att få en riktad belysning av olika områden i rummet med taklampan. LED-takspotlighten levereras med två varmvita ljus LED-lampor med GU10-sockel, som kan bytas.
 • LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation

  LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation
  Solcellslampa Oriental med imitation av ett levande ljus i metallstommen Den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Oriental sprider en något orientalisk känsla. Den är tillverkad av metall som har en vacker brun och kopparfärg. I botten av detta metallelement sitter en imitation av ett levande ljus med lysdioder som liknar den äkta varan på pricken. Eftersom lampan är utrustad med en amorf solpanel och ett batteri (1 x AA NiMH 1,2 V 300 mAh), förses ljusets lysdioder med energi och börjar med hjälp av skymningssensorn att flimra vid mörkrets inbrott. Lystid upp till 8 timmar.
 • Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack
  LED-solcellslampa Ronda med markspett i set Dessa tre markspettslampor kan placeras i alla lösa underlag för att skapa lysande accenter utomhus. Den runda ramen består av metall, skärmen samt markspettet av plast. Varje lampan är utrustad med en solpanel och ett batteri NiMH AAA 1,2 V/500 mAh samt en strömbrytare och en skymningssensor. Är batteriet fulladdat, ger markspettslamporna effektfull dekorationsbelysning i upp till 8 timmar, var de än placeras.
 • Bordslampa Ruby med fem glödlampor

  Bordslampa Ruby med fem glödlampor
  Ovanlig bordslampa Ruby Om det skulle finnas glödlampor i den skulle man kunna tro att bordslampan Ruby var en fläkt. Bordslampans skärm har utformats som en trådkorg i svart metallgaller och ser ut som ett skyddsgaller på en fläkt. De fem lampsocklarna som är stjärnformade från mitten är lämpade för E27-glödlampor. Särskilt en kolvformad glödlampa eller LED-lampa som visas i bilden, blir väldigt snyggt. Bordslampan tänds och släcks med strömbrytaren på kabeln.
 • Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare

  Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare
  Nashville LED-taklampa - en absolut allround Färgad belysning, vit belysning i intervallet 2 700 till 6 000 Kelvin, nattljusfunktion, dimbarhet och utrustning med en Bluetooth-högtalare som kan användas för att spela musik från en mobiltelefon eller surfplatta - allt är möjligt med Nashville LED-taklampa . LED-taklampa är utrustad med 63 SMD-lysdioder och 42 RGB lysdioder. Med en vit ljusfärg uppnår lysdioderna ett ljusflöde på 900 lumen. LED-taklampa levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att ställa in de otaliga ljusvariationerna. I nattljusfunktionen lyser den i den ljusa färgen varmvit och med en styrka på 10%. Via högtalaren mitt i lampan kan musik spelas från mobiltelefonen eller surfplattan via Bluetooth. Eftersom taklampa är utrustad med kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Manchester 9 lampor

  LED-taklampa Manchester 9 lampor
  Dimbar LED-taklampa Manchester med nio lysdioder Taklampan Manchesters nio bågformade LED-lampor har en lekfull formgivning. Denna modell passar därför perfekt i moderna vardagsrum och matsalar och ljussätter dessa med varmvitt ljus. Bland LED-taklamporna ur serien Manchester har denna lampa den högsta ljusstyrkan som kan dimras i tre steg.
 • Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm

  Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm
  Färgglad hänglampa Aurinia Aurinia står för livsglädje och lekfullhet med sina olika stora, färgglada glaskulor. Kulorna sitter i alla riktningar på nedböjda stavar som sticker ut från en kromfärgad kula. Upp till tio G9-ljuskällor gör hänglampan Aurinia till ett effektivt blickfång som lyfter stämningen i vardags- eller matsalsrum.
 • Vit taklampa Britta med industriell design

  Vit taklampa Britta med industriell design
  Dekorativ taklampa Britta med en industriell touch Vit metall är utsmyckade med dekorativa kromdetaljer och uppvisar en industriell stil. Taklampan Britta med en skärmdiameter på 22,8 cm är effektfull, särskilt i moderna inredningsstilar och ger en liten industriell touch. Man kan till exempel montera den i köket för att belysa ett bord eller bardisk. Taklampan kan användas med alla typer av glödlampor med E27-sockel (upp till 40 W -ingår inte).
 • Taklampa Explosion av glas, 6 lampor

  Taklampa Explosion av glas, 6 lampor
 • Antikgrå taklampa Susana

  Antikgrå taklampa Susana
  Susana - taklampa i grått med fyra lampor Den svängda ramen av taklampan Susana med fyra lampor är i metall och har lackerats i antikgrått med oregelbunden yta och dekorerad med små hängen med fjärilar på. Med fyra skärmar i grått tyg med en lätt struktur som passar bra till lampan. Taklampan är en utmärkt komplement i matsalen eller i ett kök i lantlig stil. För att belysa bordet på ett energisnålt sätt kan man även använda moderna LED-lampor upp till 40 W i de E-14 socklarna, som utmärker sig förutom sin energieffektivitet även genom en flerfaldigt längre livslängd jämfört med vanliga glödlampor.
 • Imponerande taklampa Jolina av glas

  Imponerande taklampa Jolina av glas
  Taklampa Wakusei med förkromade glaskulor Taklampan Wakusei fascinerar med en ganska egendomlig, mycket modern elegans. Den består av otaliga små glaskulor som tillsammans utgör skärmen hos taklampan. Vissa är klara, andra glänsande förkromade. De små halogenlamporna sitter i mellanrummen och bidrar till en särskilt effektfull ljusbild, som gnistrar vackert genom talrika reflektioner.
 • LED-taklampa Jeriko 3 lampor

  LED-taklampa Jeriko 3 lampor
  Flexibelt användbar LED-taklampa Jeriko med tre LED-spotlighter Eftersom varje av de tre LED-spotlighterna kan riktas flexibelt, kan denna lampa enkelt sörja för belysning som möter dina krav. Med sin diskreta, avskalade formgivning är LED-taklampan Jeriko lämplig för många olika rum i hemmet.
 • Hänglampa Hubert – flygande helikopter

  Hänglampa Hubert – flygande helikopter
  Lekfull hänglampa Hubert Hänglampan Hubert sörjer i kombination med en passande E27-ljuskälla för rätt belysning i barnrummet – och gör barnet som bor där glatt. Grunden till detta är den barnvänliga formgivningen i färgglada färger och stjärnorna samt bokstäverna som målades på den. Självklart är den också försedd med rotorblad. Hänglampan Hubert tillverkades av trä.
 • Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin

  Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin
  Hänglampa Carter i form av en schaktmaskin för barnrum Hänglampan Carter har en barnvänlig formgivning. Skärmen i trä har samma färger som de flesta anläggningsmaskinerna: gult och svart. Med rätt E27-ljuskälla hittar små byggarbetare alltid sin utrustning i barnrummets byggkaos.
 • Bordslampa Tim vit-silver

  Bordslampa Tim vit-silver
  Justerbar bordslampa Tim Bordslampan Tim bärs av en klassisk stomme med två ben i trä. Spotlighten kan riktas med hjälp av skruvar på båda sidor och ljuskonen kan anpassas efter förutsättningarna i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Tims klara, städade utseende utstrålar en vintage inspirerad charm.
 • Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor

  Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor
  Elegant taklampa 1350122 - imponerar med sin sofistikerade design Denna taklampa 1350122 sticker ut med sina lampskärmar i glas. Den mörka nyansen dämpar ljuset och säkerställer att en behaglig atmosfär skapas. Det mesta av ljuset flyr dock nedåt, eftersom det kan spridas obehindrat där. Detta säkerställer att vissa element, t.ex. ett bord eller en byrå, är tydligt upplysta. På detta sätt skapar lampan en mysig atmosfär med tillräcklig belysning. Den passar perfekt i en hall eller i ett modernt vardagsrum eller matsal.
 • Bordslampa Bamboo av bambu och papper

  Bordslampa Bamboo av bambu och papper
  Bordslampa Bamboo för en behaglig atmosfär Bordslampan Bamboo förtrollar med de speciella ljusmoment som den skapar. Lampskärmen är tillverkad av papper, vilket innebär att ljuset endast dämpat kan tränga igenom vilket gör att det blir en varmare effekt i rummet. Detta kommer att skapa en fin atmosfär när man träffas på kvällen. Lampan har tre ben av bambu som ger den ett naturligt utseende och något litet extra. Den bästa platsen är i vardagsrummet.
 • LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm
  pendellampa tillverkad av naturliga material Kokos pendellampa imponerar tack vare sin exceptionellt vackra design, som ger en liten semesterstil i ditt hem. Lampan består av fritt svängande element som är fästa på en ring av rotting. Dessa element tas direkt från naturen eftersom de gjordes av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten så att elementen belyses bakifrån. Detta skapar ett vackert skuggspel som kan ses på väggarna. Tack vare dessa speciellt stora ljusstunder skapar lampan en mysig atmosfär som den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet.
 • Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

  Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
  Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmar Redan de sammanflätade metallstängerna gör tydligt att golvlampan Colori har en sprallig, modern stil. Höjdpunkten är i ordets rätta bemärkelse de fem färgglada textilskärmar som är förskjut anordnade. Väljs kraftfulla E14-ljuskällor, är golvlampan Colori lämplig som ett färgglatt blickfång i spralligt och modernt inredda vardags- och sovrum samt matsalar.
 • LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik

  LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik
  Med flameffekt - LED solcellsbelysning Leif Att tillbringa mysiga kvällstimmar på terrassen och skapa den perfekta stämningen för det - Leif LED-solbelysningen är idealisk för detta. Ljuset presenteras med en orange flameffekt som på ett bedrägligt sätt imiterar en riktig flams flimmer. Som dekorativ ljuskälla kan Leif enkelt placeras i trädgården med markspetsen - antingen som orienteringsljus för stigar eller bara som ett dekorativt element nära terrassen. Tack vare den integrerade dagsljussensorn släpper den bara ut ljus när det verkligen behövs. Belysningstiden är cirka sex till åtta timmar.
 • LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv

  LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv
 • LED-solcellslykta 3180922

  LED-solcellslykta 3180922
  LED-sollykta 3180922 med batteri LED-sollykta 3180922 kombinerar klassisk design med modern teknik. Det integrerade uppladdningsbara batteriet kan antingen laddas av den inbyggda solmodulen i solskenet eller via den USB-anslutning som också finns tillgänglig. Den är också stänkskyddad och lämpar sig därför för mobil användning utomhus. Den slås på och av med en strömbrytare. Tekniska egenskaper: - Panel: 5 V/250 mA - Batteri: 2 x Li-Ion/18650/2 000 mAh/3,7 V - Laddningstid via USB: 3-5 timmar, laddningstid via solenergi: ca 32 timmar - Ljusets varaktighet vid full laddning: ca 8-12 timmar - 2 ljusstyrkor som kan justeras genom att trycka på: 100 % och 50 % - Med av-/påslagsbrytare - Ljusets färg: varmvitt
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack

  LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack
 • Golvlampa White med skärm av runda skivor

  Golvlampa White med skärm av runda skivor
  Luftig, hög golvlampa White med skärm av runda skivor Golvlampan White är redan släckt ett lyckat blickfång. Den molnaktiga skärmen av runda skivor kommer dock speciellt i kombination med en lämplig E27-ljuskälla till sin rätt. Golvlampan White är ett dekorativt element speciellt i ungt och modernt inredda vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal

  Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal
  Tilltalande hänglampan Affections förtrollar hemmet med en drömsk atmosfär från en annan värld Den konstnärliga hänglampan Affections av glas och metall försätter rummet i en värld som från morgonlandet. Affections fascinerar med sin konstnärliga mosaik av många glasstenar i röd-orange-guld-toner. Denna vackra cirkulära lampa är öppen i mitten och har vackra gulddekorationer på innerväggarna. Med de trevliga färgerna fylls rummet med en välmående atmosfär som bjuder in till att drömma och koppla av.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack
 • LED-golvlampa Bandera med vågformad design

  LED-golvlampa Bandera med vågformad design
  LED-golvlampa Bandera med konstnärligt vriden lampskärm Denna LED-golvlampa Bandera fascinerar med sitt ovanliga utseende. Lampskärmen vrider sig på ett lekfullt sätt runt det raka mittelementet. På så sätt påminner lampan om en flagga som, när vinden är svag, virar sig runt flaggstången. Lampan är utrustad med fast inbyggda LED-lampor som ger varmvitt ljus och därmed en trevlig atmosfär. Tack vare sin vita färg kan den anpassa sig till olika bostadskoncept och lämpar sig i varje modernt vardagsrum.
 • Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira

  Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira
  Futuristisk golvlampa i textil Mira med hörn och kanter Enkelt, modernt och ändå speciellt, det är det som kännetecknar Mira lampserien. Basis är en kuboidram gjord av glänsande metallstag, vars bas är fyrkantig. Omedelbart ovanpå detta fästs också den kuboida textila nyansen i mörkgrå, som utgör ungefär en tredjedel av den totala höjden. Dragbrytaren, som är lättillgänglig på grund av byggnadsställningen, är dold direkt under denna skärm. Den mörka lampskärmen skapar ett dämpat, diffust ljus som bidrar oerhört till bildandet av atmosfären. Resultatet är en golvlampa som ser extravagant och extraordinär ut, men som inte dominerar hela rumsinredningen.
 • Textilgolvlampa Rope med naturrep

  Textilgolvlampa Rope med naturrep
  Rope golvlampa utstrålar en maritim känsla Denna golvlampa är ett ljusobjekt och ett dekorativt element i en. Den består av en platt lampbas och ett naturligt rep som rullar upp på det, som smälter samman till en klassisk textilskugga i det övre området. Kombinationen av det naturliga repet med skuggan ger lampan ett underbart maritimt och ovanligt utseende, vilket gör den till en blickfång i alla anläggningar. Inuti skuggan säkerställer en E27-lampa (exklusiv) mjuk och jämn belysning. Med 200 cm stickpropp.
 • Hänglampa 707923 med musselelement, Ø 30 cm

  Hänglampa 707923 med musselelement, Ø 30 cm
  pendellampa 707.923 gjord av skal för vackra stunder av ljus Denna pendellampa 707923 imponerar med sina filigranblad av riktiga skal. Dessa har en speciell struktur som naturen har gett dem. Elementen spelar runt ljuskällan och säkerställer därmed ett underbart samspel mellan ljus och skugga. Ljuset kan bara tränga igenom skalen i en dämpad form och skapa en mysig och hemtrevlig atmosfär. Detta gör lampan idealisk som ett dekorativt element i det moderna vardagsrummet.
 • LED-solcellsregnvattenmätare 5282614

  LED-solcellsregnvattenmätare 5282614
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel

  LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel
 • Narbo fasad (Svart)

  Narbo fasad (Svart)
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna

  LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna
 • Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859

  Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859
 • Ayla fasad (Svart)

  Ayla fasad (Svart)
 • LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt

  LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt
 • Bordslampa Enya cremebrun

  Bordslampa Enya cremebrun
  Konstnärligt utformad bordslampa Enya Bordslampan Enya är gjord av metall och glas med enstaka mosaikskärvor som pryder skärmen och skapar en lyckad helhetsbild. Ljuset strålar uppåt och ger en behaglig accentbelysning på bordet, hyllan eller fönsterbrädet. Men denna bordslampa drar blickarna till sig även i släckt tillstånd. Finns i olika färger.
 • Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver

  Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver
  pendellampa Letterly med färgglada bokstäver för vackra stunder av ljus Barnens pendellampa ljus Letterly är perfekt för första, lekfull kontakt med bokstäver. De många färgglada plastelementen är fästa på en metallring och kan sedan hängas fritt. De svängande bokstäverna gör att lampan ser lekfull och glad ut. Ljuskällan är placerad i mitten så att bokstäverna kastar charmiga skuggor på taket och väggarna. Dessa vackra ögonblick skapar en mysig atmosfär och ger roligt för barnkammaren.
 • Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute

  Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute
 • Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm

  Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm
  Maritimt designad hängande lampa i naturligt rep och tyg Med hjälp av denna hängande lampa kan inte bara matsalen eller vardagsrummet vara nedsänkt i atmosfäriskt ljus utan också underbart dekorativt. Detta säkerställs inte minst genom upphängningens speciella design, som består av ett tjockt naturligt rep som slutar i en ögla i textilskärmen. Ljuset genereras inuti skuggan av en E27-lampa och sänds på ett riktat sätt genom de två skuggöppningarna. Men även genom själva tyget bärs ljuset försiktigt och bländningsfritt in i omgivningen, så att en underbar atmosfärisk belysning skapas.
 • Stoney bordslampa (Brun)

  Stoney bordslampa (Brun)
 • LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur

  LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur
 • Röd ljuskrona Dorota av akryl

  Röd ljuskrona Dorota av akryl
  Ljuskronan Dorota i rött och generöst dekorativt hänge Den här lampan är den rätta för de som älskar extravagans: Den ser ut som en ljuskrona och är bearbetad i röd plast och svart metall. Små detaljer i gul akryl ger det lilla extra. Det rekommenderas att traditionella glödlampor i stearinljusform används, vilket fulländar kandelaber-looken. Förutom upphängningen av akryl finns uttagstilläggen i röd plast. Dessutom är lampan försedd med ett stort antal små dekorationshängen i droppform och av samma material. På så sätt uppstår en ojämförbar look som för färg och elegans in i lägenheten.
 • Kulformad hänglampa Regia av naturlina

  Kulformad hänglampa Regia av naturlina
  Klotformad hänglampa Regia av naturlina - ett fantastiskt blickfång! Om man letar efter en klassisk lampskärm så är denna hänglampa inte rätt. Det man hittar istället är en intressant konstruktion av tjocka naturlinor som går runt lampcentrumet och således ett speciellt utseende. Denna konstruktion bestyckas inuti med tre E-14 kronljuslampor (se Tillbehör) som sprider allsidigt ljus ut i omgivningen genom den öppna utformningen. En stor kedjeupphängning kommer att komplettera designen.
 • Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack
 • Bordslampa Bella med rund skärm/fot

  Bordslampa Bella med rund skärm/fot
  Statlig bordslampa Bella med naturstensbelagd, rund nyans En hög stativ bär skuggan av Bella bordslampa , som är dekorerad med många naturstenar i olika nyanser av bruna och guldfärgade detaljer. På grund av sin höjd blir Bella snabbt ett blickfång i det bekvämt inredda vardagsrummet och förtrollar det med sin orientaliska känsla.
 • Bordslampa Modo, 2 lampor, svart

  Bordslampa Modo, 2 lampor, svart
 • Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå

  Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå
 • Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack
 • Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor

  Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor
 • Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack
 • Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm

  Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm
 • Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 41 cm

  Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 41 cm
  Dekorativ blickfång - hängande lampa Crazy Paper i vitt och guld Den platta lampskärmen är det första varje observatör märker om det moderna hänglampan Crazy Paper. Detta är inte bara ovanligt i sin form utan också särskilt i materialvalet. Det är papperet som utgör skuggan, som är vanlig vit på utsidan och en blank guldton på insidan. Ljuskällan, som du själv kan välja, kan ses här öppet och är därför en central del av designen. Hänglampan Crazy Paper kommer till sin rätt ovanför borden och är med sin ovanliga design en ljuskälla och blickfångare samtidigt.
 • Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv

  Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv
  Upphängningslampa 4117061 av papper med ett glatt motiv Denna fantasifulla pendellampa ljus 4117061 visar scener glatt lekande barn som upplever olika äventyr. Lampskärmen är gjord av papper, så varje rum är omslutet i ett behagligt varmt ljus. Samtidigt kan ljuset spridas jämnt och starkt tack vare nyans vita färg. Detta gör lampan perfekt för att leka och trilla runt i barnrummet. Lampan ger glädje och är också ett vackert dekorativt element.
 • Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar

  Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar
  Adrienne textil taklampa med utdragbar saxmekanism Tack vare sin enkla och smarta dragspelsmekanism kan Adrienne- taklampa anpassas flexibelt till olika rums- och bordshöjder. Den beigefärgade textilskuggan ger en subtil, klassisk touch i spel och ger ett behagligt ljus. Med en kombination av enkel men smart design och ett trevligt utseende är Adrienne- taklampa en berikning för atmosfären i många vardagsrum och matsalar.
 • Bordslampa Enya med glasmosaik cremebrun

  Bordslampa Enya med glasmosaik cremebrun
  Dekorativ bordslampa Enya med glasmosaikskärm Bordslampan Enya har en trevlig, festlig karaktär. De cremebruna mosaikelementen av glas ger en imponerande färgton till lampans ljus. Enya bidrar därmed till den trevliga stämningen i vardags-, mat- eller sovrummet.
 • Bordslampa Bella med kvadratisk skärm/fot

  Bordslampa Bella med kvadratisk skärm/fot
  Trevlig bordslampa Bella med kvadratisk skärm av natursten Bordslampan Bella är belagd med natursten i bruna färgtoner och med guldfärgade dekorationer. Den kvadratiska formen tas även upp från lampans fot. Bella bidrar till den mysiga stämningen i vardagsrummet och ger den en orientalisk touch.
 • Lucy fasad (Svart)

  Lucy fasad (Svart)
 • Vaso plafond (Grå)

  Vaso plafond (Grå)
 • LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik

  LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik
 • LED-taklampa Sligo, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Sligo, dimbar, RGBW, nattlampa
 • Hänglampa Ontario, hampakabel, 3 lampor

  Hänglampa Ontario, hampakabel, 3 lampor
  Taklampa Ontario med tre lampor med hamprep Den moderna Ontario-hänglampan består av tre hamprep i olika längder med mässingsfärgade E27-uttag i ändarna. Dekorativa eller ovanliga lampor kan användas här, eftersom de är öppna och hämmade. Oavsett om den klassiska päronformen, en globlampa eller till exempel lampformade versioner är allt möjligt här. Tack vare sitt speciella utseende är Ontario-hänglampan idealisk för unga och industriellt utformade levande koncept.
 • Fora bordslampa (Vit)

  Fora bordslampa (Vit)
 • Torcia fasad (Svart)

  Torcia fasad (Svart)
 • Hänglampa 6008519 med rosa dekorationselement

  Hänglampa 6008519 med rosa dekorationselement
  Elegant pendellampa 6008519 med ovanliga dekorationselement som ger vackra ljusreflektioner Denna framträdande pendellampa uppmärksammas omedelbart tack vare sitt vackra färgschema och dynamiska form. Ljuskällan befinner sig mitt i och är omgivet av de fritt svängande elementen. På så sätt tränger ljuset genom ridån och skapar en konstnärlig samspel mellan ljus och skuggor. Den rosa hexagonen är tillverkad av plast och ser ljusare eller mörkare ut beroende på ljuset. De fästs vid de böjda armar som är i krom. De två färgerna harmoniserar på ett utmärkt sätt och avrundar designen. Lampan lämpar sig tack vare sitt piffiga utseende till ett barn- eller ungdomsrum, eller för det moderna vardagsrummet.
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm
  pendellampa - en semester till ditt hem Palmer, strand och hav - detta är vad kokosnötslampan påminner om. Gratis svängande element fästes på en ring av rotting. Dessa individuella element ger lampan sitt naturliga utseende, eftersom de är gjorda av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten och är lätt att se, så en glödlampa rekommenderas här. För att skapa en särskilt mysig atmosfär belyses kokoselementen bakifrån, som projicerar ett vackert skuggspel på väggarna. Lampan är en riktig blickfång och passar det moderna vardagsrummet.
 • Explosion pendel (Krom)

  Explosion pendel (Krom)
 • Explosion pendel (Krom)

  Explosion pendel (Krom)
 • Shell pendel (Vit)

  Shell pendel (Vit)
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor
  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Jaro, 2 lampor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro, med sina två LED-paneler, ger alltid ljus när det behövs, i till exempel ingångar eller frekventa utomhusområden. Tack vare den integrerade rörelsesensorn kommer de varmvita LED-lamporna att tändas så snart de registrerar en rörelse. Sensorns räckvidd är 2-12 meter med en registreringsvinkel på 360°. Dessutom kan båda LED-panelerna vridas uppåt eller nedåt individuellt, vilket möjliggör en optimal och individuell ljusriktning.
 • Hänglampa Explosion av glas, 10 lampor

  Hänglampa Explosion av glas, 10 lampor
 • LED-taklampa Sorrent oval 60 cm x 30 cm

  LED-taklampa Sorrent oval 60 cm x 30 cm
  Oval LED-taklampa med många tekniska funktioner Denna ovala LED-taklampa imponerar med sina många olika funktioner, som enkelt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. De inbyggda lysdioderna är energibesparande och kan variera i ljusfärg. Så det är möjligt att låta lampan lysa i ett varmt vitt ljus när du sitter bekvämt tillsammans. Om bättre belysning önskas kan lampan alternativt lysa i ett universellt vitt ljus eller i dagsljusets ljusa färg. Ljusstyrkan kan också regleras med fjärrkontroll tack vare dimbar LED. Den praktiska nattljusfunktionen gör att lampan kan köras hela natten så att den fungerar som ett orienteringshjälpmedel i mörkret.
 • Kolari fasad (Silver)

  Kolari fasad (Silver)
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Jaro med inställbar ljuspanel och sensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro har en ljuspanel som kan lutas uppåt och nedåt. Ljusets inriktning, vare sig den är riktad rakt upp eller mer nedåt, kan därför anpassas individuellt. De integrerade LED-lamporna strålar här med ett universalvitt ljus, och tack vare sensorn kommer de alltid att tändas så snart en rörelse registreras. Med en räckvidd på 2-12 meter och en registreringsvinkel på 360 grader är LED-utomhusvägglampan Jaro avsedd för infarter till bostäder eller andra områden där man ofta är, t.ex. garaget.
 • Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart

  Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart
 • Bordslampa Yara med mosaikskärm

  Bordslampa Yara med mosaikskärm
  Bordslampa Yara för stämningsfull belysning Denna bordslampa har en koppformad skärm med talrika färgade glasskärmar som ger en dekorativ effekt. Ljuset strålar å ena sidan direkt uppåt, men också genom mosaiken utåt, vilket ger en särskilt angenäm belysning för vardags- och sovrum.
 • Bristol plafond (Krom)

  Bristol plafond (Krom)
 • Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm

  Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm
  Dekorativ blickfång - hängande lampa Crazy Paper i vitt och guld Den platta lampskärmen är det första varje observatör märker om det moderna hänglampan Crazy Paper. Detta är inte bara ovanligt i sin form utan också särskilt i materialvalet. Det är papperet som utgör skuggan, som är vanlig vit på utsidan och en blank guldton på insidan. Ljuskällan, som du själv kan välja, kan ses här öppet och är därför en central del av designen. Hänglampan Crazy Paper kommer till sin rätt ovanför borden och är med sin ovanliga design en ljuskälla och blickfångare samtidigt.
 • Explosion pendel (Flerfärgad)

  Explosion pendel (Flerfärgad)
 • Textilhänglampa Adrienne 3 lampor

  Textilhänglampa Adrienne 3 lampor
  Hänglampa Adrienne med tre flammor i textil med justerbar bredd Adrienne-hänglampan får sin behagliga ljuskaraktär från de beigefärgade textilfärgerna, som också ger den en klassisk touch. Avståndet mellan nyanser kan regleras med en minimalistisk och funktionell saxkonstruktion. Adrienne-textilhänglampans bredd följer till exempel storleken på vardagsrummet eller matbordet.
 • LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda

  LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda
 • Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor

  Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor
 • LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack

  LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack
 • LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar

  LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar
 • LED-solcellsdekorbelysning 5279420 med flameffekt

  LED-solcellsdekorbelysning 5279420 med flameffekt
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time

  LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time
 • Golvlampa Maron, 3 lampor, textil, brun/guld

  Golvlampa Maron, 3 lampor, textil, brun/guld
 • Vägglampa 1350022 med rökglas, 1 lampa

  Vägglampa 1350022 med rökglas, 1 lampa
  Filigran väggspot av glas i skandinavisk design Den här vägglampan 1350022 övertygar med sin eleganta design. Särskilt vackert är metallfästet som är utformad i ljus träoptik. Den kompletterar den mörka lampskärmen på ett utmärkt sätt den och ger lampan dess skandinaviska utformning. Ljuskällan kan ses genom glasskärmen, så ett filamentbelysningsmedel skulle se särskilt bra ut här. Ljuset är bara dämpat genom den mörka toningen av glaset vilket ger vackra ljusstunder och en trevlig atmosfär. Nedåt är lampskärmen öppen så att ljuset fritt kan läcka ut.
 • Golvlampa Stelo med skärm i form av en glaskula

  Golvlampa Stelo med skärm i form av en glaskula
 • LED-golvlampa Onda, 2 lampor

  LED-golvlampa Onda, 2 lampor
 • Hänglampa 6008361 med färgade akrylplattor

  Hänglampa 6008361 med färgade akrylplattor
  Ovanliga pendellampa ljus 6008361 för särskilt vackra ljusreflektioner Denna pendellampa imponerar med sin skraj design och det underbara samspelet mellan ljus och skugga som genereras när den slås på. Ljuskällan ligger i mitten och omges av en gardin av färgglada akrylplattor. Eftersom ljuset belyser plattorna bakifrån projiceras fascinerande ljuslekar på väggarna. Dessutom är ljuskällan innesluten i en vit, transparent kropp gjord av textil, så att ljuset bara kan tränga in på utsidan på ett dämpat sätt. Detta säkerställer ett särskilt behagligt ljus och en mysig atmosfär. Lampan är perfekt för ett barnrum och passar, tack vare dess olika färger, i olika rumskoncept.
 • LED-taklampa Manchester 5 lampor

  LED-taklampa Manchester 5 lampor
  Dimbar LED-taklampa Manchester med 5 lysdioder i långsträckt design Manchester- taklampa fem lysdioder lyser i en behagligt varm vit ljusfärg. Tack vare trestegsdämpning kan den anpassas till de specifika förhållandena i rummet. Designen av Manchester LED-taklampa passar perfekt in i moderna vardagsrum och matsalar.
 • Textilgolvlampa Lara med LED-läslampa

  Textilgolvlampa Lara med LED-läslampa
  Funktionell golvlampa Lara med textilskärm och separat LED-läsarm Lara golvlampa erbjuder sina ägare två funktioner i en: golvlampa används främst för mer subtil belysning av rummet som helhet, medan läsarmen med ljus, varmvit LED-lampa (320 lumen) specifikt belyser sätet för läsa, göra hantverk eller andra koncentrerade aktiviteter. Denna lilla extra lampa har sin egen satinerade glasskärm. Lampfoten och den separata armen är gjorda i robust stål, lampskärmen är täckt med tyg. Med sin ståtliga totala höjd passar golvlampa perfekt för att belysa mindre rum helt. Ljuset, som är något isolerat av den mörkare nyansen, garanterar en mysig och mysig atmosfär.
 • Hänglampa Merle med 4 lampor och textilskärm

  Hänglampa Merle med 4 lampor och textilskärm
  Ren romantik med 4-lampan Merle hängande ljus med textil nyanser och charmiga detaljer Lite nostalgi är bra för själen. Det tar oss tillbaka till sorglösa barndomsdagar och glada minnen. Det är därför lite goda gamla dagar inte bör saknas när du ställer in. Den 4-flammiga hänglampan Merle med textilfärger representerar en balanserad blandning mellan barock elegans och jordnära komfort från mormors tid. Merle hänger relativt lågt från taket så att de kärleksfulla, romantiska detaljerna kommer till sin rätt. Den relativt stora totala diametern bidrar också till detta. Små hängen är också fästa vid lampans böjda metallarmar, vilket ger hela taklampa en viss dynamik.
 • Retro - kromfärgad metallhänglampa

  Retro - kromfärgad metallhänglampa
  Upphängningslampa retro med kromfärgad metallskärm Den blanka, kromfärgade ytan på metallskärmen i kombination med den svarta textilkabeln gör hänglampan Retro till en dekorativ lampa. Den tårformade skärmen ger riktad belysning och är därför särskilt lämplig som bords- eller motbelysning.
 • Bordslampa Enya med glasmosaik röd

  Bordslampa Enya med glasmosaik röd
  Prydlig bordslampa Enya På ett metalliskt trebensstativ med böjda fötter sitter skärmen i mosaikdesign. De genomskinliga glaselementen ger en markant röd färgton, särskilt när ljuset faller åt sidan. Med sina konstnärliga dekorationer är bordslampan Enya utmärkt lämpad som stämningsfull dekoration i vardags-, mat eller sovrummet.
 • Bordslampa Araga, grå/krom/träfärg

  Bordslampa Araga, grå/krom/träfärg
 • Bordslampa Faro av metall, svart

  Bordslampa Faro av metall, svart
 • LED-hänglampa Ontario, hamparep, 1 lampa

  LED-hänglampa Ontario, hamparep, 1 lampa
  LED-pendellampa Ontario med hamprep Den moderna LED-pendellampa Ontario består av en upphängning gjord av hamprep, i slutet av vilken ett mässingsfärgat E27- uttag öppet visas. Leveransomfånget innehåller redan en stor, modern LED-ljuskälla, här med glödtråd och ett något gyllene utseende. LED-pendellampa Ontario utstrålar en speciell känsla och kan få poäng som extra dekorativ belysning i en mängd olika vardagsrum.
 • Hänglampa 4120606 med enhörningsmotiv

  Hänglampa 4120606 med enhörningsmotiv
  Magisk hängande lampa med enhörningar för magi Denna hängande lampa ger magi i barnkammaren. Med de fantasifullt hoppande enhörningarna är lampan i trend. Detta är en japansk ballong, så lampskärmen är traditionellt gjord av papper. Ljuset tränger försiktigt in genom papperet och säkerställer därmed behaglig belysning. Eftersom lampskärmen är rosa har det avgivna ljuset också en något rödaktig nyans. Detta säkerställer särskilt atmosfärisk belysning. Denna lampa ger en bit sagoskog hem.
 • Pendellampa i industridesign, svart

  Pendellampa i industridesign, svart
  Trendig industriell hängande lampa med hängrepupphängning Denna taklampa imponerar med sin industriella design. Upphängningen består av ett tjockt hamprep medan paraplyet och takfästet är gjorda av metall. Den lilla roterande ventilen i rött garanterar en speciell blickfångare och ett ännu mer originellt utseende. Ljuskällan, som är skyddad av en solid metallbur, bör också väljas noggrant. En dekorativ glödlampformad ljuskälla avrundar bäst den industriella designen (se tillbehör).
 • LED-bordslampa Loop Line

  LED-bordslampa Loop Line
  Fängslande LED-bordslampa Loop Line Bordslampversionen av Loop Line-serien tar över golvlampa design i mindre format. Den varmvita LED-ljuskällan sitter i metallstativets övre del och dess nästan cirkulära spets. Med sin moderna design är Loop Line LED-bordslampa perfekt för moderna vardagsrum, matsalar och sovrum.
 • Grå LED-taklampa Birte med fjärrkontroll

  Grå LED-taklampa Birte med fjärrkontroll
  LED-taklampa Birte i grått med praktisk fjärrkontroll Klassiskt enkelt och ändå ett iögonfallande. LED-taklampa Birte i trendig grå imponerar med sin återhållsamma form och tekniska finesser som fjärrkontroll och nattljusfunktion. Lampans form beskriver en enkel grå ring runt ljusbotten som fästs direkt i taket. Denna ring är gjord av plast, grundkonstruktionen av metall. Den medföljande fjärrkontrollen är en speciell bekvämlighet, med vilken ljusintensiteten kan varieras mellan tio och 100 procent. Den intelligenta nattljusfunktionen garanterar också att nattliga utflykter i lägenheten sker säkert, samtidigt som lampan endast avger så lite ljus att sovaren lätt kan hitta tillbaka till djup sömn efteråt.
 • Virad golvlampa Maren med lysdioder

  Virad golvlampa Maren med lysdioder
  Ljus, neutral golvlampa Maren med böjd bas och LED-belysning Klassisk men ändå varierad: Maren golvlampa imponerar med sin enkla design. Den svartvita nyansen är gjord av vit akryl, basen är gjord av elegant, glänsande krom. Det klarar sig emellertid inte utan det visst något: Basen kännetecknas av en liten vågform, vilket ger lampan det visst något. Det varma vita ljuset som genereras av lysdioderna (1314 lumen) integrerade i den vågiga basen omsluter bostadsutrymmen i en mysig atmosfär. Huvudljuskällan är en E27-lampa (ingår ej), som avger milt omgivande ljus genom skuggan. Tack vare sin storlek belyser Maren enkelt hela rummet men passar ändå in i alla rum, oavsett hur litet det är.
 • LED-taklampa Bonus med magnetring, Ø 22,5 cm

  LED-taklampa Bonus med magnetring, Ø 22,5 cm
  Rund LED-taklampa Bonus med avtagbar ram - inklusive magnetisk metallring (grå), avtagbar - Ljusfärg justerbar under montering med en brytare på husets baksida
 • LED-bordslampa Rovere av kanadensisk ek

  LED-bordslampa Rovere av kanadensisk ek
  LED-bordlampa Rovere i ek med linjär design LED-bordlampan Rovere inspirerar med sin vackra träram. Träet kommer från en kanadensisk ek och ser väldigt varmt och inbjudande ut tack vare den ljusa färgen. Dessutom lyser lysdioderna i varmvitt - de är placerade bakom ett satinskydd, så att ljuset sprids behagligt mjukt i rummet. Detta skapar en mysig atmosfär, vilket gör att armaturen passar perfekt i ett vardagsrum. Tack vare de långsträckta lysdioderna fördelas ljuset jämnt och ger tillräcklig belysning.
 • Hänglampa 4117001 med motivet rymdfärder

  Hänglampa 4117001 med motivet rymdfärder
  Äventyrsresor till avlägsna världar tack vare pendellampan 4117001 Med denna hängande lampa är stjärnorna inom räckhåll. Tack vare rymdresemotivet ger små äventyrare en upptäcktsresa till avlägsna galaxer. Hänglampan har kärleksfullt försett med många små detaljer. Utlänningen vinkar till barnen på ett vänligt sätt och astronauten bevakar framtida upptäcktsresande. Japanballongen är gjord av papper, vilket ger lampan en viss ljushet. Detta passar tematiskt perfekt till det viktlösa universum. Tack vare lampskärmens blå färg är belysningen tillräckligt ljus och samtidigt mysig och hemtrevlig. Denna lampa får hjärtan hos framtida astronauter att slå snabbare.
 • Hänglampa 4120607 med piratmotiv

  Hänglampa 4120607 med piratmotiv
  Upphängningslampa Pirat 4120607 för små skattejägare Upphängningslampan Pirate är perfekt för små äventyrare. Pappersskärmen ger ett särskilt varmt och bländfritt ljus, men rummet är fortfarande starkt upplyst. Eftersom lampskärmen är något blåaktig skimrar det avgivna ljuset också blått. Lampan visar en ung pirat som inleder ett stort äventyr. Detta stimulerar fantasin att drömma och skickar barnen på en skattjakt i barnrummet hemma.
 • Hänglampa Jana i orientalisk stil Ø 28,5 cm

  Hänglampa Jana i orientalisk stil Ø 28,5 cm
  Upphängningslampa Jana med en mosaikskärm Skuggan på denna hängande lampa är täckt med glaselement i mosaikstil. Dessa ger ljuset från sidan en intensiv orange ton. Upphängningslampan Jana är den perfekta lampa med en orientalisk touch för atmosfäriska vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa Kizi med färgglada bokstäver

  Hänglampa Kizi med färgglada bokstäver
  Hänglampa Kizi med en färgstark design för barnrummet De Kizi pendellampa imponerar med sin ursprungliga design och ovanlig design. Denna lampa är en riktig blickfångare och är det perfekta tillskottet till ett färgstarkt barnrum. Plastbokstäverna fästes med oregelbundna mellanrum och fick lampan att se dynamisk och lekfull ut. Så det är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt element. Lampan ger ljus och balanserad belysning så att barn kan leka utan bekymmer.
 • Bordslampa Rope med textilskärm och naturrep

  Bordslampa Rope med textilskärm och naturrep
  Naturligt utformad bordslampa Rope Ett naturligt rep som slingrar sig uppåt och en textilskugga fäst vid den i en naturlig nyans utgör designen av Rope bordslampa , vilket gör den till en riktig blickfång i vardagsrummet. Det finns en E14-ljuskälla i lampskärmen, som inte bara avger ljus genom skuggöppningen utan också genom tyget, så att skonsam och bländningsfri omgivande belysning skapas. Med vippströmbrytare.
 • LED-taklampa London avlång

  LED-taklampa London avlång
  LED-taklampa London i långsträckt design Fyra strålkastare och ljusremsor ger vardera totalt 2200 lumen för stark belysning, vilket fortfarande är behagligt tack vare den varma vita ljusfärgen. Med dessa egenskaper och den expansiva designen passar LED-taklampa London perfekt i rymliga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa Enya Ø 19 cm röda

  Hänglampa Enya Ø 19 cm röda
  Färgglad hängande lampa Enya i mosaikoptik Hängande lampan Enya är tillverkad av metall och glas, enskilda mosaikbitar dekorerar skärmen och skapar en lyckad helhetsbild. Ljuset strålar nedåt och ger en behaglig accentbelysning över till exempel matbordet. Men även när den är avstängd är pendellampan ett dekorativt blickfång. Finns i olika färger
 • LED-golvlampa Tripoli dimbar i tre nivåer 3 lampor

  LED-golvlampa Tripoli dimbar i tre nivåer 3 lampor
 • Golvlampa Elia i violett med fotströmbrytare

  Golvlampa Elia i violett med fotströmbrytare
  Slående golvlampa Elia med en vacker färgeffekt Denna Elia golvlampa imponerar med sin slående design och ovanliga färg. Den cylindriska lampskärmen är gjord av genomskinlig plast och har ett slående mönster. Ljuset tränger försiktigt in genom materialet och skimrar lite lila, vilket garanterar en särskilt mysig belysning på kvällen. Plasten tänds mer intensivt vid de punkter där lampan är placerad. Detta skapar en underbar effekt som ger lampskärmen en slags lutning. Elia är perfekt för ett modernt barnrum, men kan också enkelt fungera som ett dekorativt element i vardagsrummet.
 • Hänglampa 6008419 med dekorstenar, rosa

  Hänglampa 6008419 med dekorstenar, rosa
  Skämt pendellampa 6008419 med rosa dekorativa element Detta lekfulla pendellampa får barns hjärtan att slå snabbare. Lampan hölls helt i rosa och har vackra dekorativa element som fritt svänger runt textilskärmen. Eftersom ljuskällan är i mitten belyses plastplattorna bakifrån och skapar därmed fascinerande ljusreflektioner. Dessutom har lampan en kropp av textil som omsluter ljuskällan. ljus dämpas lite av tyget och skapar därmed en mysig atmosfär. Hänglampan är en dynamisk blickfång som hittar sin idealiska plats i barnrummet.
 • Hänglampa Flower med färgglada blommor

  Hänglampa Flower med färgglada blommor
  Färgrik hängande lampa Blomma med blommiga accenter Denna lekfulla pendellampa Flower är ett stort nöje särskilt för naturälskande barn, eftersom de dekorativa elementen påminner betraktaren om en färgstark äng med blommor. De små blommorna skapar vackra reflektioner av ljus. Eftersom lampan är utrustad med tre E14-uttag är varje rum starkt upplyst. Med sin dynamiska design ger lampan lite ljushet i barnrummet och skapar en glad stämning. Lampan är en riktig blickfångare och skapar entusiasm.
 • Hänglampa Kizi i rosa med fjärilar

  Hänglampa Kizi i rosa med fjärilar
  Hänglampa Kizi i rosa färg med konstnärliga fjärilar Tack vare sin lekfulla design får Kizi-hänglampan barn att le. De konstnärligt fästa fjärilarna förvaras i en ljusrosa nyans och kompletterar barnrum som redan har liknande färg accenter. Den ovanliga designen gör Kizi inte bara till en lampa utan också till ett dekorativt element som förstärker varje rum. Samtidigt skapar den glada designen ett gott humör och inspirerar fantasin. Ljuset avges jämnt nedåt så att rummet är starkt upplyst.
 • Höjdjusterbar LED-hänglampa Swirl, dimbar

  Höjdjusterbar LED-hänglampa Swirl, dimbar
  Dimbar och höjdjusterbar LED-hänglampa Swirl i modern design Med denna hängande lampa kan behovsbaserad och effektiv bordsbelysning realiseras. Å ena sidan är den utrustad med en så kallad yo-yo-pendel, som garanterar en variabel höjdjustering genom att helt enkelt dra i motvikten, å andra sidan kan de inbyggda lysdioderna dimmas via husanslutningen, så att flexibel justering av ljusstyrkan också är möjlig här. Lysdioderna är ordnade runt den smala ljusfältet så att allbelysning sker. - justerbar i höjd från 60-120 cm - externt dimbar med följande dimmare: Gira 30700, Berker 2874, Jung 225 TDE
 • Hänglampa Jana i orientalisk stil Ø 19 cm

  Hänglampa Jana i orientalisk stil Ø 19 cm
  Lekfull hänglampa Jana med välformade mosaikstenar Denna hängande lampa har en glasskärm där många färgade glasstenar är inbäddade, vilket resulterar i en övergripande framgångsrik helhetsbild. Å ena sidan strålar ljuset direkt uppåt, å andra sidan kommer det också ut genom stenarna på utsidan, vilket leder till särskilt effektiv belysning.
 • Hänglampa 4117002 motiv djungeldjur

  Hänglampa 4117002 motiv djungeldjur
  Upphängningslampa 4117002 Djungeldjur för djurälskande äventyrare Av till djungeln med de hängande lamporna djungeldjur. Eftersom detta är en japansk ballong är lampskärmen gjord av papper. Denna speciella kvalitet säkerställer att ett starkt ljus avges men inte bländar. Från elefanter till tukaner - det finns många kärleksfullt designade djur som kan upptäckas på lampskärmen. Tack vare barnvänliga djurbilder kan nyfikna upptäcktsresande lekfullt ta sin första kontakt med den biologiska mångfalden i djungeln. Detta gör lampan idealisk för ett barnrum.
 • LED-golvlampa Madera i träoptik, dimbar

  LED-golvlampa Madera i träoptik, dimbar
 • LED-hänglampa Cadice, variabla ljuskällor

  LED-hänglampa Cadice, variabla ljuskällor
 • Hänglampa Crazy Paper, svart-guld, Ø 56 cm

  Hänglampa Crazy Paper, svart-guld, Ø 56 cm
  Tvåfärgat pappersskärm - Crazy Paper hängande lampa Hänglampans Crazy Paper är helt klart dess lampskärm. Denna är gjord av papper och har en svart topp och en blank guldfärg på insidan. Eftersom skuggan är utformad för att vara ganska platt kan den använda ljuskällan tydligt ses här. Detta möjliggör designvarianter. För genom att välja en dekorativ lampa, antingen glödtråd, huvudspegel eller retrofit lampa , kan utseendet på Crazy Paper- hänglampan också bestämmas. Lämpliga lampor finns här i tillbehören.
 • LED-inomhustaklampa med solceller, 2-pack

  LED-inomhustaklampa med solceller, 2-pack
  LED-takränna med solmodul i praktisk uppsättning 2 Denna LED-takränna kommer i en uppsättning av 2 och presenterar sig med en enkel design i klassiskt vitt. Den innehåller energieffektiva lysdioder som är permanent installerade i en modul och försörjs med el via en solpanel. Armaturen kan enkelt fästas i valvrännan och är väl skyddad mot vädret tack vare IP44- isoleringsklass . Li-Ion-batteriet med 1200 mAh har en batteritid på cirka 6-8 timmar när det är fulladdat. Rännljuset kan också slås på och av med en liten skjutreglage.
 • LED-bordslampa 3168922 i utmärkande kuboptik

  LED-bordslampa 3168922 i utmärkande kuboptik
  LED-bordlampa 3168922 med ovanlig design Denna puristiska bordslampa består av en minimalistisk metallkub med en sfär av vitt glas i mitten. Det gyllene uttaget inuti kuben kompletterar designen och gör lampan till ett elegant dekorativt element för det moderna vardagsrummet. Lampan har ett G9-fäste med en utbytbar LED-lampa. Detta avger ett varmvitt ljus som lyser genom sfärens satinerade glas och skapar en särskilt stämningsfull atmosfär.
 • Golvlampa Alani med vippströmbrytare, vit

  Golvlampa Alani med vippströmbrytare, vit
  Alani golvlampa - modern tack vare tydliga linjer Alani golvlampa är enkel och smakfull. Tack vare att lampskärmen pekar nedåt kan den placeras som läslampa bredvid en soffa eller som en extra ljuskälla ovanför ett skrivbord. Lampan är mycket praktisk eftersom dess ledning har en längd på 1,5 meter. Det finns en spetsbrytare på denna, som lätt kan slås på och av. Den reducerade designen gör det möjligt för lampan att anpassa sig till en mängd olika levande koncept och enkelt integreras.
 • Hänglampa 4117004 med prinsessmotiv

  Hänglampa 4117004 med prinsessmotiv
  Förverkliga kungliga drömmar med upphängningslampan Princess 4117004 Det blir majestätiskt med hänglampan Princess. Tack vare många motiv på lampskärmen förblir inga små prinsessor önskemål. Allt i rosa, med enhörningar och ett slott i molnen, uppfyller lampan de typiska drömmarna om en flicka. Lampan är gjord av papper, vilket garanterar särskilt stora ljusmoment. Rummet är tillräckligt upplyst och ändå ser ljuset lite dämpat ut och är inte bländande. Med denna lampa kan fantasin åka på en resa.
 • LED-taklampa Manchester 8 lampor

  LED-taklampa Manchester 8 lampor
  Trestegs dimbar LED-taklampa Manchester med åtta lysdioder Manchester LED-taklampa med åtta lysdioder på ett fyrkantigt stöd har en tre-stegs dimningsfunktion. Med sin moderna design i metall och plast är den särskilt lämplig för moderna vardagsrum och matsalar och ger dem en trevlig atmosfär tack vare sin varma vita ljusfärg.
 • Höjdjusterbar LED-hänglampa Carina med dimmer

  Höjdjusterbar LED-hänglampa Carina med dimmer
  Carina LED-pendellampa pendellampa med dimmer står för minimalistisk, modern elegans Carina hänglampa är det rätta valet för alla som föredrar svala, reducerade inredningsstilar, men som inte vill avstå från en mysig, hemtrevlig atmosfär. Formen på pendellampa med lysdioder kunde knappast vara mer kantiga och minimalistisk: Fyra linor sträcker sig från metalltaket bas, vilka håller den faktiska, helt enkelt kvadratisk armatur i individuellt variabla djup. Detta är klädd med akryl på undersidan och på kanterna, genom vilket det varma vita ljuset tränger igenom. En speciell höjdpunkt: ljusstyrkan kan dämpas i tre steg via en pekdämpare. Den stora pendellampa lyser också upp rymliga rum effektivt.
 • LED-taklampa Romy

  LED-taklampa Romy
  LED-krona Romy i metall och akryl imponerar med sin extraordinära design Romy LED-taklampa erbjuder en framgångsrik kombination av barock klassisk och modern. Basis är gjord av vit metall, medan de lysande kanterna är klädda med akryl. Denna taklampa är ansluten till basen i form av en krona, så den hänger inte fritt. Ändå är Romy en imponerande rumshöjdpunkt tack vare dess dimensioner. De enskilda armar taklampa är elegant böjda och dekorerade med stiliserade blommor vid deras ändar. Tack vare den moderna belysningstekniken skapar denna takkrona en avslappnad, inbjudande atmosfär och lyckas fortfarande lysa upp rummet helt.
 • Golvlampa Tulip, vit

  Golvlampa Tulip, vit
  Tulpan golvlampa i olika utföranden Tulip golvlampa har en attraktiv metallbas som slutar i en smakfullt dekorerad plastskärm. Detta blir bredare och bredare uppåt och påminner lite om en kalyx. Lampan finns med ett fantasifullt blomhuvud och i färgerna vit och grå. Den unika formen gynnar en trevlig ljuseffekt.
 • Dimbara LED-hänglampa Irina 3 lampa

  Dimbara LED-hänglampa Irina 3 lampa
  Perfekt för minimalismälskare: 3-lampa Irina LED-hängande ljus med dimningsfunktion Den minimalistiska LED-pendelarmaturen från Irina-serien imponerar med sin coola, tidlösa elegans som enkelt kan integreras i alla levande koncept. Tack vare dimningsfunktionen kan rumslampan justeras individuellt och passar lika bra för en mysig soffastämning som för koncentrerat arbete. uttag och upphängningen är gjorda i glänsande krom, akryldiffusorerna har en vit satinfinish för behagligt diffust ljus. LED-kronan hänger från taket på tre stabila rep på upp till 150 cm avstånd. Den smala formen gör att den kan installeras i mindre hukrum utan att vara visuellt överväldigande.
 • Glastaklampa Vaso

  Glastaklampa Vaso
  Taklampa Vaso med rökgrå glasskärm Den moderna taklampan Vaso har en dekorativ glasskärm som är rökgrå. Dess form påminner om förr i tiden och ger således en särskild flair till vardagsrummet. Oavsett om den hänger i vardagsrummet, hallen eller även sovrummet - med taklampan Vaso belyses varje rum på ett bra sätt.
 • Bordslampa Max med glasfot

  Bordslampa Max med glasfot
  Bordslampa Max i glasburksdesign Bordslampan Max har en enkel men slående design. Ljuskällan sitter på ett kärl med formen av en glasburk. Här hittar du den textilöverdragna strömsladden. Bordslampan Max kan användas i vardagsrum, matrum och sovrum.
 • Motril läslampa (Krom)

  Motril läslampa (Krom)
 • Simply Ceramics bordslampa (Silver)

  Simply Ceramics bordslampa (Silver)
 • Simply Ceramics bordslampa (Guld)

  Simply Ceramics bordslampa (Guld)
 • Alfa bordslampa (Svart)

  Alfa bordslampa (Svart)
 • Shoji bordslampa (Vit)

  Shoji bordslampa (Vit)
 • Rope bordslampa (Vit)

  Rope bordslampa (Vit)
 • Josefa bordslampa (Silver)

  Josefa bordslampa (Silver)
 • Josefa bordslampa (Guld)

  Josefa bordslampa (Guld)
 • Simply Ceramics bordslampa (Guld)

  Simply Ceramics bordslampa (Guld)
 • Firenze plafond (Guld)

  Firenze plafond (Guld)
 • Rom läslampa (Krom)

  Rom läslampa (Krom)
 • Tripod bordslampa (Grå)

  Tripod bordslampa (Grå)
 • Tripod bordslampa (Vit)

  Tripod bordslampa (Vit)
 • Ravenna plafond (Vit)

  Ravenna plafond (Vit)
 • Klämlampa (Svart)

  Klämlampa (Svart)
 • Pennala pendel (Svart)

  Pennala pendel (Svart)
 • Lutos plafond (Klar)

  Lutos plafond (Klar)
 • Josefa plafond (Guld)

  Josefa plafond (Guld)
 • Munega golvlampa (Vit)

  Munega golvlampa (Vit)
 • Mezzo plafond (Vit)

  Mezzo plafond (Vit)
 • Tripod bordslampa (Grå)

  Tripod bordslampa (Grå)
 • Tripod bordslampa (Vit)

  Tripod bordslampa (Vit)
 • Madison plafond (Guld)

  Madison plafond (Guld)
 • Carla plafond (Grå)

  Carla plafond (Grå)
 • Explosion plafond (Flerfärgad)

  Explosion plafond (Flerfärgad)
 • Castle bordslampa (Krom)

  Castle bordslampa (Krom)
 • Aurelia bordslampa (Vit)

  Aurelia bordslampa (Vit)
 • Odrive bordslampa (Vit)

  Odrive bordslampa (Vit)
 • Home bordslampa (Vit)

  Home bordslampa (Vit)