Näve lampor

Näve Leuchten är ett tyskt varumärke inom belysning och som varit familjeägt i över 70 år. De jobbar ständigt med att skapa nya belysningskoncept och skulle kunna beskrivas som ett ungdomligt varumärke trots sin ålder.

Belysning från Näve Leuchten

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull hänglampa Explosion i lekfull glasdesign Hänglampan Explosion är en fantastisk kombination av olika stora, transparenta och vitt färgade glaskulor. Dessa monterades på stänger som böjer nedåt som i sin tur monterades på en kromfärgad kula i mitten. Mellan kulorna placerades fattningar till G9-ljuskällor för att ljussätta hänglampan Explosion. Speciellt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är lampan ett passande blickfång.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Luftig-lätt hänglampa White Hänglampan White är speciellt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i takt eller ovanför ett bord. Den stora skärmen av runda skivor liknar ett moln och utstrålar lätthet samt skapar en ljus atmosfär. Denna effekt förstärks av lämpliga E27-ljuskällor.
 • Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar

  Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar
  Taklampa Twiddle i textil med fem lampor Taklampa Twiddle blir med de fem skärmarna i harmoniska grädd- och beigenyanser och som hänger på olika avstånd från baldakinen till en intressant ljuskälla - till exempel över matbordet. Tre ljusbruna och två beigefärgade textilskärmar rymmer var och en E14-glödlampa och låter ljuset lysa igenom med ett varmt och mysigt sken, medan bordet nedanför belyses genom hålen nedåt. Lämpliga ljuskällor kan beställas under Tillbehör.
 • Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
 • Explosion - taklampa med kopparkulor

  Explosion - taklampa med kopparkulor
  Explosion - en extravagant taklampa Taklampan Explosion är verkligen värd namnet, med sina klara, glänsande kopparkulor som sprider som sig som i en explosion inifrån och ut längs med stödstängerna. Mellan de många bollar i olika storlekar sitter tio halogenlampor (G9 - ingår ej), som ger lyster åt hela konstverket och gör att taklampan med en diameter på 65 cm blir till ett imponerande blickfång i rummet.
 • LED-solcellslampa Mond

  LED-solcellslampa Mond
  Dekorativ solcellslampa Mond med varmvita LED-lampor och eldsflamma-effekt Den förskönar varje trädgård och alla utomhusanläggningar - den lekfulla LED-solcellslampan Mond. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en markspett och har en skyddande, orangefärgad kula som innehåller moderna och energieffektiva LED-lampor. De förses med elektricitet genom solcellspanelen och den lilla eldsflamman på kvällstid ger ett trevligt, varmvitt ljus. Månen är av galvaniserad metall, kulan med LED-lamporna är av glas. Dessutom kan trädgårdslampan aktiveras och släckas igen med hjälp av en liten skjutomkopplare.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad taklampa Aurinia med färgglada glaskulor – tio ljuskällor Taklampan Aurinia är ett extravagant och glatt blickfång. På en förkromad kula i mitten sitter – lik en igelkott – otaliga fina metallstänger. På dessa fördelas färgglada glaskulor. Glada färger – rött, orange, gult, rosa, blått och grönt – präglar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det genomskinliga glaset döljer ljuskällan inte helt så att en lätt och transparent känsla skapas. Ljuset blir ett diskret färgspel. Taklampan Aurinia skapar en färgglad accent i ljust möblerade vardagsrum och bidrar till ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras över en sittgrupp och ge accentbelysning och en glad atmosfär. I rum med takinbyggnadslampor kan den skapa attraktiva kontraster.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – röd

  Pendellampa Vintage med hamparep – röd
  Röd pendellampa Vintage med upphängning gjort av hamparep Hela pendellampan Vintages formgivning ger lampan en maritim look och gör den mycket dekorativ. Medan upphängningen och sockeln är gjorda i rött metall består sockeln av ett hamprep med flera knutar. Den lilla dekorationen i form av en båtratt på sockeln gör looken komplett. Pendellampan är särskilt snygg när man använder en kolvformad lampa som på bilden, oavsett om det är en konventionell glödlampa eller en energibesparande LED-lampa. Ett urval finns under Tillbehör.
 • Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Livlig hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar Hänglampan Rainbow Bowl har en livlig, häftig formgivning. Dess sju vita glasskärmar sörjer för kraftigt ljus, beroende på valet av E14-ljuskällor. Färgglada sladdar fungerar som fäste och anslutning. Hållaren, ringen och uttagen består av blank metall. Hänglampan Rainbow Bowls spralliga utseende kompletterar atmosfären i livligt och modernt inredda vardagsrum och matsalar.
 • Taklampa Anja med tre ljuskällor

  Taklampa Anja med tre ljuskällor
  Taklampa Anja i krom med tre ljuskällor för den moderna inredningsstilen Taklampan Anja med tre ljuskällor är tilltalande med sina formsköna lampskärmar i glänsande krom. De hänger från en rund baldakin och speglar effektfullt omgivningen i utsidan. Anja kan användas över matbordet eller vardagsrumsbordet.
 • Taklampa Explosion i vitt/krom

  Taklampa Explosion i vitt/krom
  Taklampan Explosion sticker ut Taklampan Explosion är ett riktigt blickfång speciellt i moderna vardagsrum och matsalar. Glaskulor i olika storlekar monterades på metallstänger som sträcker sig nedåt och åt sidorna från det centrala fästet. Mellan kulorna fördelades sammanlagt sex fattningar för G9-ljuskällor som förvandlar Explosion i ett designobjekt.
 • Effektfull halogen-bordslampa Explosion

  Effektfull halogen-bordslampa Explosion
  Vit bordslampa Explosion med fot i krom Bordslampan explosionen är inte bara en lampa, men också ett dekorativt objekt, som består av en förkromad fot och en unik lampskärm. Den består av vita och genomskinliga kulor i olika storlekar som till synes har fästs planlöst på de raka stödstängerna. Sex halogenlampor med G9-sockel har fördelats däremellan och lyser upp konstverket. Glödlamporna ingår inte - vänligen beställ som tillbehör.
 • Guldfärgad hänglampa Chiara

  Guldfärgad hänglampa Chiara
  Chiara – en orientaliskt inspirerad hänglampa i guld med perforerad skärm Hänglampan Chiara utstrålar ett magiskt ljus från sin perforerade plåtskärm. Ljuset avges nedåt genom den runda öppningen där det exempelvis kan belysa ett litet bord i vardagsrummet. Ljuset avges dessutom genom det konstnärliga hålmönstret som pryder metallhöljet runtom, så att den guldfärgade skärmen strålar och taklampan skapar en mysig, romantisk atmosfär i rummet. Man kan använda alla typer av lampor med E27-sockel i lampan och de kan – förutsatt att det är en dimbar glödlampa som används – även dimras via den fasta installationen.
 • Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett

  Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett
  Markspettslampa Aideen med solar- och LED-teknik LED-solarlampan Aideen utmärks framför allt av dess dekorativa utseende. Den sörjer med formen som liknar en flamma och ljuskällan, som utseendemässigt påminner om ett värmeljus, för harmoniska accenter i utomhusområdet. Aideen kan tack vare markspettet utan problem placeras överallt i trädgården och tack vare den inbyggda solpanelen krävs ingen elanslutning. På så sätt fungerar solarlampan som dekorationselement på terrassen eller som diskret orienteringsbelysning i närheten av stigar.
 • Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar

  Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar
  Sprallig och omväxlingsrik taklampa Aurinia Taklampan ur serien Aurinia är utrustad med sammanlagt sex fattningar till G9-ljuskällor som förvandlar glaskulorna i olika formgivningar till färgglada blickfång. Dessa anordnades på stänger som sträcker sig från den kromfärgade kulan i mitten likt solstrålar. Speciellt i vardagsrum eller matsalar är Aurinia ett livligt element.
 • Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom

  Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom
  Ovanlig hänglampa Wakusei i glas och metall med iögonfallande formgivning Den ovanliga lampan Wakusei i kulform skapar moderna accenter i rummet. Från kulan i hänglampans mitt sträcker sig respektive två kulor i glas och kromfärgad metall i rummets alla riktningar. En vacker och behaglig belysning garanteras. Idealisk för modernt inredda hus – Wakusei är med sin formgivning ett blickfång.
 • Twiddle - golvlampa med tygskärmar

  Twiddle - golvlampa med tygskärmar
  Golvlampa Twiddle med fyra ljuskällor, med klassiska tygskärmar för en modern ton Golvlampan Twiddle med fyra ljuskällor kombinerar traditionellt utformade textillampskärmar med moderna former. Twiddle har en lampstomme av svartlackerad metall. På den kantiga sockeln sitter fyra rör med svängda och asymmetriska böjar. Denna tidsenliga form skapar en gedigen atmosfär med hjälp av fyra lampskärmar av textil i två bruna toner. De rustika färgerna är kombinerade med robust, vävd textil. Till detta kommer den klassiskt koniska formen på textilskärmarna. Tyget skapar en lätt dunkel och stämningsfull belysning. Idealisk för stunder av lugn och avkoppling. Twiddle berikar vardagsrummet och utgör en perfekt extra ljuskälla vid hemtrevliga sitthörnor och fåtöljer.
 • Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser

  Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser
  Bordslampa Twiddle i textil med bruna nyanser Bordslampa Twiddle med tre lampor har utformats i harmonisk färgskala och i en vacker form. De tre skärmarna sträcker sig längs de spiralformade armarna uppåt från den fyrkantiga fotplattan. De är gjorda av tyg i vackra nyanser av brunt, som gör att ljuset blir varmt och stämningsfullt. Bordslampan blir fin tillsammans med möbler i naturligt trä, till exempel på ett sidobord, en sideboard eller i fönstret. Glödlamporna (E14, max. 40W) medföljer inte. Vänligen beställ i Tillbehör.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit
  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING Hänglampan YOUNG LIVING är sammansatt av olika blomstermönster och har formen av ett stort klot. Dess mönster och färg passar perfekt i ungdoms- eller barnrum, men även i modernt inredda vardagsrum och matsalar som behöver kombineras med ett trendigt element. Den pigga designen på denna hänglampa sprider ett gott humör och är en äkta glädjespridare.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila
  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING Hänglampan YOUNG LIVING är sammansatt av olika blomstermönster och har formen av ett stort klot. Dess mönster och färg passar perfekt i ungdoms- eller barnrum, men även i modernt inredda vardagsrum och matsalar som behöver kombineras med ett trendigt element. Den pigga designen på denna hänglampa sprider ett gott humör och är en äkta glädjespridare.
 • Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad

  Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad
  Glänsande planeter i en dröm av metall: bordslampan WAKUSEI Med sin ovanliga design påminner bordslampan WAKUSEI om ett stjärnkluster, som med sin metallglans utgör ett varaktigt futuristiskt element. Rummet får en speciell glans med bordslampan WAKUSEI, vilket förstärks av ljuskällan som skapar intressanta ljuseffekter på de glatta kulornas kromfärgade yta. Ett synnerligen rörligt element är de små glaskulorna som skickas ut i alla riktningar på skira stavar. Betraktaren förlorar sig snabbt i djupet i bordslampan WAKUSEI. Den integrerade ljuskällan i bordslampan WAKUSEI genererar ett ljus på 110 lm och vars färgtemperatur ligger på 2900 K, vilket sprider ett varmvitt ljus, som passar bäst för att lysa up vardagsrum där man eftersträvar en avspänd och lugn atmosfär. Extra personlig blir lampan genom att ljuskällan kan dimmas, vilket gör att bordslampan WAKUSEI kan anpassas till ägarens eller rummets behov. Längden på den medföljande kabeln är 2 m.
 • Gul taklampa Fancy i silikon

  Gul taklampa Fancy i silikon
  Praktisk skärm av silikon: taklampan Fancy i gult Gott humör är förprogrammerat vid anblicken av denna taklampa. Dess strålande gula färg skapar accenter både när den är tänd och när den är släckt. Skärmen är av silikon och både formbar och avtorkbar. Dessutom fördelar det lätt genomskinliga silikonet ljuset härligt bländfritt.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – svart

  Pendellampa Vintage med hamparep – svart
  Vintage – en hänglampa med maritim charm Pendellampa Vintage med en ljuskälla sprider en maritim känsla i varje rum eftersom upphängningen består av ett hamparep med fyra knutar och med sockeln på ena änden, som har dekorerats med en liten båtratt. På bilden är lyktan utrustad med en kolvformad glödlampa med rustikt utseende. Välj glödlampor under Tillbehör och lägg till dem i beställningen.
 • LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus

  LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus
  Dekorativ LED-solcellslampa hjärta med ljus LED-solcellslampans hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller i entrén. Det oregelbundet formade hjärtat är tillverkat av metall med en brun-kopparfinish. Den bildar en ram runt ljusimitationen i botten av lampan, som är utrustad med en lysdiod och som börjar flimra när mörkret faller på grund av den integrerade skymningssensorn. Tack vare en amorf solcellspanel på lampan och det integrerade uppladdningsbara batteriet (1 x AA Ni-MH 1,2V 300 mAh) kan solcellslampan placeras var som helst helt självförsörjande. Ljuset räcker i 6-8 timmar när batteriet är fulladdat.
 • Rope - textilbordslampa med fot av rep

  Rope - textilbordslampa med fot av rep
  Vacker bordslampa i rep med vit textilskärm Ett tjockt rep i form av en slinga med en stålkärna och en textilskärm i vitt som sitter på det bildar bordslampan Rope, som med sin maritima design skapar en underbar känsla i vardagsrummet. Den vita textilskärmen dämpar försiktigt ljuset på väg ut, vilket skapar en mysig ljusatmosfär. Med strömbrytare.
 • Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor

  Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor
  Tilltalande bordslampa Twiddle med textilskärmar och svart metall - 2 ljuskällor Bordslampan Twiddle förenar moderna detaljer med ett klassiskt formspråk. Den svarta metallstommen består av en kantig sockel och lamparmar med öglor. Denna moderna design kombineras med två traditionellt formade lampskärmar av tyg. De har en klassiskt konformad grundform. Tyget är rustikt vävt i två olika bruna toner. På så sätt uppstår en diskret robust atmosfär för tidsenlig inredning. Det stämningsfulla ljuset gör Twiddle till en perfekt stämningslampa för lugna stunder. Den passar idealiskt i vardagsrummet på ett sidobord eller avställningsbord.
 • Industriellt utformad taklampa Britta, svart

  Industriellt utformad taklampa Britta, svart
  Svart taklampa Britta med vridbar skärm Kombinationen av svartmålad och förkromad metall och designen med en vridbar skärm i konsolen gör taklampan Britta till en ljuskälla som tillför en liten industriell touch i alla rum. Den kan användas för att belysa ett bord eller bardisk och passar till alla typer av glödlampor med E27-sockel.
 • Trendig bordslampa Ufolino, violett

  Trendig bordslampa Ufolino, violett
  Modern bordslampa Ufolino i starka färger Ungt boende utmärker sig ofta genom starka färger och lekfulla former, som skapar snygga accenter. Detta är något som också gäller för bordslampan Ufolino. Dess trebenta akrylfot påminner passande nog om en liten raket med en lampskärm på. Tänd kommer de starka färgerna verkligen till sin rätt när Ufolino försänker sin omgivning i ett mjukt ljus - i moderna vardagsrum såväl som på barnkammarens nattduksbord.
 • Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll

  Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll
  Verona - LED-taklampa med justerbar ljusfärg Den runda LED taklampan Verona är dekorerad med en dekorativ kromring i mitten, vars lysande skärm är tillverkad av vit plast. Den ger flexibel belysning justerbar till varje situation i vitt ljus och är utrustad med en nattljusfunktion där den lyser i en varmvitt ljusfärg med 5 % ljusstyrka. Med den medföljande fjärrkontrollen kan man steglöst justera den vita belysningen inom intervallet 2700 K till 6000 K och man kan även dimma lampan till varje önskad ljusstyrkenivå.
 • NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad

  NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad
  LED-bordslampa NAMI - ljus med beröring Det räcker med en lätt beröring för att få LED-bordslampa NAMI att lysa. Detta tack vare den integrerade Touch-tekniken. Men det är inte bara denna bekväma och användarvänliga extrafunktionen som utgör kvaliteterna hos LED-bordslampan NAMI. LED-bordslampa NAMI har dessutom ett behagligt estetiskt hölje, vilket påminner om en mjuk våg och har en lugnande inverkan. Denna verkan förstärks av att ljuset från LED-bordslampa NAMI kommer från modern LED-teknik, i energisnål och miljömedveten förpackning. Även livslängden på ljuskällan, som uppgår till 30 000 timmar, visar på kvaliteten hos LED-bordslampan NAMI.
 • Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor

  Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor
  En lampa som en uppfriskande regnskur: hänglampan TROPFEN Skärmen på hänglampan TROPFEN påminner om glänsande kalkar, med lysande droppar i sig. Naturligtvis har varje liten droppe dessutom en ljuskälla i sig, vilket skapar ett intressant och förtrollande ljusspel när alla enskilda skärmar kombineras, och gör denna lampa till ett högst behagligt inredningselement.
 • Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack
  LED-solcellslampa Ronda med markspett i set Dessa tre markspettslampor kan placeras i alla lösa underlag för att skapa lysande accenter utomhus. Den runda ramen består av metall, skärmen samt markspettet av plast. Varje lampan är utrustad med en solpanel och ett batteri NiMH AAA 1,2 V/500 mAh samt en strömbrytare och en skymningssensor. Är batteriet fulladdat, ger markspettslamporna effektfull dekorationsbelysning i upp till 8 timmar, var de än placeras.
 • Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor

  Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor
  Tvåarmad hänglampa Anja förför med enkel elegans Hänglampan Anja imponerar med sin enkla elegans och sin kromfärgade lampskärm. De två gläsande lampskärmarna skapar stämningsfull och behaglig atmosfär. Anja drivs med fördel med lågenergilampor.
 • Kopparfärgad LED-klämlampa Janita

  Kopparfärgad LED-klämlampa Janita
  Janita LED-klämlampa med en vacker och modern skärm i metall Den här LED-styrda klämlampan är en exklusiv ljuskälla för en modern atmosfär, som drar till sig ögonen särskilt på grund av den glänsande kopparytan. Den svarta ramen är ett vackert färgkomplement. De integrerade lysdioderna kan glänsa särskilt tack vare sitt höga ljusflöde, eftersom ett högt ljusflöde genereras med en låg energiförbrukning. Med en praktisk klämfot kan armaturen snabbt och bekvämt fästas vid kanten av ett bord eller en hylla, där ett säkert grepp är garanterat.
 • Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad

  Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad
  Glänsande planeter i en dröm av metall: taklampan WAKUSEI Med sin ovanliga design påminner taklampan WAKUSEI om ett stjärnkluster. Ett rum har sin speciella glans, vilket förstärks av ljuskällan som skapar intressanta ljuseffekter på de glatta kulornas yta. Ett synnerligen rörligt element är de små glaskulorna som skickas ut i alla riktningar på skira stavar.
 • LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik

  LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik
  I antikt vit -Takspotlight Tessa med två lampor LED-takspotlighten Tessa kan integreras i varje rum och i varje stil för att få en allmänbelysning, den är mycket stilren och har en vit, något antik finish. De två spotlightshuvuden kan svängas i den bygelformade hållaren och hållaren kan vridas, så att det är möjligt att få en riktad belysning av olika områden i rummet med taklampan. LED-takspotlighten levereras med två varmvita ljus LED-lampor med GU10-sockel, som kan bytas.
 • LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation

  LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation
  Solcellslampa Oriental med imitation av ett levande ljus i metallstommen Den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Oriental sprider en något orientalisk känsla. Den är tillverkad av metall som har en vacker brun och kopparfärg. I botten av detta metallelement sitter en imitation av ett levande ljus med lysdioder som liknar den äkta varan på pricken. Eftersom lampan är utrustad med en amorf solpanel och ett batteri (1 x AA NiMH 1,2 V 300 mAh), förses ljusets lysdioder med energi och börjar med hjälp av skymningssensorn att flimra vid mörkrets inbrott. Lystid upp till 8 timmar.
 • Bordslampa Ruby med fem glödlampor

  Bordslampa Ruby med fem glödlampor
  Ovanlig bordslampa Ruby Om det skulle finnas glödlampor i den skulle man kunna tro att bordslampan Ruby var en fläkt. Bordslampans skärm har utformats som en trådkorg i svart metallgaller och ser ut som ett skyddsgaller på en fläkt. De fem lampsocklarna som är stjärnformade från mitten är lämpade för E27-glödlampor. Särskilt en kolvformad glödlampa eller LED-lampa som visas i bilden, blir väldigt snyggt. Bordslampan tänds och släcks med strömbrytaren på kabeln.
 • Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare

  Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare
  Nashville LED-taklampa - en absolut allround Färgad belysning, vit belysning i intervallet 2 700 till 6 000 Kelvin, nattljusfunktion, dimbarhet och utrustning med en Bluetooth-högtalare som kan användas för att spela musik från en mobiltelefon eller surfplatta - allt är möjligt med Nashville LED-taklampa . LED-taklampa är utrustad med 63 SMD-lysdioder och 42 RGB lysdioder. Med en vit ljusfärg uppnår lysdioderna ett ljusflöde på 900 lumen. LED-taklampa levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att ställa in de otaliga ljusvariationerna. I nattljusfunktionen lyser den i den ljusa färgen varmvit och med en styrka på 10%. Via högtalaren mitt i lampan kan musik spelas från mobiltelefonen eller surfplattan via Bluetooth. Eftersom taklampa är utrustad med kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Manchester 9 lampor

  LED-taklampa Manchester 9 lampor
  Dimbar LED-taklampa Manchester med nio lysdioder Taklampan Manchesters nio bågformade LED-lampor har en lekfull formgivning. Denna modell passar därför perfekt i moderna vardagsrum och matsalar och ljussätter dessa med varmvitt ljus. Bland LED-taklamporna ur serien Manchester har denna lampa den högsta ljusstyrkan som kan dimras i tre steg.
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack

  LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack, glas, plast, 0.05 W, H: 14 cm
 • Vit taklampa Britta med industriell design

  Vit taklampa Britta med industriell design
  Dekorativ taklampa Britta med en industriell touch Vit metall är utsmyckade med dekorativa kromdetaljer och uppvisar en industriell stil. Taklampan Britta med en skärmdiameter på 22,8 cm är effektfull, särskilt i moderna inredningsstilar och ger en liten industriell touch. Man kan till exempel montera den i köket för att belysa ett bord eller bardisk. Taklampan kan användas med alla typer av glödlampor med E27-sockel (upp till 40 W -ingår inte).
 • Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm

  Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm
  Färgglad hänglampa Aurinia Aurinia står för livsglädje och lekfullhet med sina olika stora, färgglada glaskulor. Kulorna sitter i alla riktningar på nedböjda stavar som sticker ut från en kromfärgad kula. Upp till tio G9-ljuskällor gör hänglampan Aurinia till ett effektivt blickfång som lyfter stämningen i vardags- eller matsalsrum.
 • Antikgrå taklampa Susana

  Antikgrå taklampa Susana
  Susana - taklampa i grått med fyra lampor Den svängda ramen av taklampan Susana med fyra lampor är i metall och har lackerats i antikgrått med oregelbunden yta och dekorerad med små hängen med fjärilar på. Med fyra skärmar i grått tyg med en lätt struktur som passar bra till lampan. Taklampan är en utmärkt komplement i matsalen eller i ett kök i lantlig stil. För att belysa bordet på ett energisnålt sätt kan man även använda moderna LED-lampor upp till 40 W i de E-14 socklarna, som utmärker sig förutom sin energieffektivitet även genom en flerfaldigt längre livslängd jämfört med vanliga glödlampor.
 • Imponerande taklampa Jolina av glas

  Imponerande taklampa Jolina av glas
  Taklampa Wakusei med förkromade glaskulor Taklampan Wakusei fascinerar med en ganska egendomlig, mycket modern elegans. Den består av otaliga små glaskulor som tillsammans utgör skärmen hos taklampan. Vissa är klara, andra glänsande förkromade. De små halogenlamporna sitter i mellanrummen och bidrar till en särskilt effektfull ljusbild, som gnistrar vackert genom talrika reflektioner.
 • LED-taklampa Jeriko 3 lampor

  LED-taklampa Jeriko 3 lampor
  Flexibelt användbar LED-taklampa Jeriko med tre LED-spotlighter Eftersom varje av de tre LED-spotlighterna kan riktas flexibelt, kan denna lampa enkelt sörja för belysning som möter dina krav. Med sin diskreta, avskalade formgivning är LED-taklampan Jeriko lämplig för många olika rum i hemmet.
 • Hänglampa Hubert – flygande helikopter

  Hänglampa Hubert – flygande helikopter
  Lekfull hänglampa Hubert Hänglampan Hubert sörjer i kombination med en passande E27-ljuskälla för rätt belysning i barnrummet – och gör barnet som bor där glatt. Grunden till detta är den barnvänliga formgivningen i färgglada färger och stjärnorna samt bokstäverna som målades på den. Självklart är den också försedd med rotorblad. Hänglampan Hubert tillverkades av trä.
 • Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin

  Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin
  Hänglampa Carter i form av en schaktmaskin för barnrum Hänglampan Carter har en barnvänlig formgivning. Skärmen i trä har samma färger som de flesta anläggningsmaskinerna: gult och svart. Med rätt E27-ljuskälla hittar små byggarbetare alltid sin utrustning i barnrummets byggkaos.
 • Bordslampa Tim vit-silver

  Bordslampa Tim vit-silver
  Justerbar bordslampa Tim Bordslampan Tim bärs av en klassisk stomme med två ben i trä. Spotlighten kan riktas med hjälp av skruvar på båda sidor och ljuskonen kan anpassas efter förutsättningarna i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Tims klara, städade utseende utstrålar en vintage inspirerad charm.
 • Taklampa Explosion av glas, 6 lampor

  Taklampa Explosion av glas, 6 lampor
  Näve taklampa explosion av glas, 6 lampor Explosion, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 20 W, H: 38 cm
 • LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
  Näve led-taklampa rainbow, dimbar, rgbw, nattlampa Rainbow, RGBW,, för hall, metall, plast, 40 W, energiefficiens: F, H: 7 cm
 • Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor

  Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor
  Elegant taklampa 1350122 - imponerar med sin sofistikerade design Denna taklampa 1350122 sticker ut med sina lampskärmar i glas. Den mörka nyansen dämpar ljuset och säkerställer att en behaglig atmosfär skapas. Det mesta av ljuset flyr dock nedåt, eftersom det kan spridas obehindrat där. Detta säkerställer att vissa element, t.ex. ett bord eller en byrå, är tydligt upplysta. På detta sätt skapar lampan en mysig atmosfär med tillräcklig belysning. Den passar perfekt i en hall eller i ett modernt vardagsrum eller matsal.
 • Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

  Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
  Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmar Redan de sammanflätade metallstängerna gör tydligt att golvlampan Colori har en sprallig, modern stil. Höjdpunkten är i ordets rätta bemärkelse de fem färgglada textilskärmar som är förskjut anordnade. Väljs kraftfulla E14-ljuskällor, är golvlampan Colori lämplig som ett färgglatt blickfång i spralligt och modernt inredda vardags- och sovrum samt matsalar.
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm
  pendellampa tillverkad av naturliga material Kokos pendellampa imponerar tack vare sin exceptionellt vackra design, som ger en liten semesterstil i ditt hem. Lampan består av fritt svängande element som är fästa på en ring av rotting. Dessa element tas direkt från naturen eftersom de gjordes av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten så att elementen belyses bakifrån. Detta skapar ett vackert skuggspel som kan ses på väggarna. Tack vare dessa speciellt stora ljusstunder skapar lampan en mysig atmosfär som den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet.
 • LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik

  LED-markspettslampa Leif med solcellsteknik
  Med flameffekt - LED solcellsbelysning Leif Att tillbringa mysiga kvällstimmar på terrassen och skapa den perfekta stämningen för det - Leif LED-solbelysningen är idealisk för detta. Ljuset presenteras med en orange flameffekt som på ett bedrägligt sätt imiterar en riktig flams flimmer. Som dekorativ ljuskälla kan Leif enkelt placeras i trädgården med markspetsen - antingen som orienteringsljus för stigar eller bara som ett dekorativt element nära terrassen. Tack vare den integrerade dagsljussensorn släpper den bara ut ljus när det verkligen behövs. Belysningstiden är cirka sex till åtta timmar.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack
  Näve dekorativ led-solcellslampa 5264303 3-pack LED-solcellslampa, plast, H: 34 cm
 • LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv

  LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv
  Näve led-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv, järn, plast, H: 20 cm
 • LED-solcellslampa Fackel med markspett, 3-i-1, grå

  LED-solcellslampa Fackel med markspett, 3-i-1, grå
  En lampa, tre varianter: LED-solcellslampa Fackel med USB-anslutning Den moderna trädgårdslampans karaktärsdrag är dess mångsidighet. Som en solcellslampa med ett lämpligt markspett kan den förankras i marken med en handvändning och fungera som ett litet dekorativt ljus, eller orienteringsljus i mörkret. Detta kan göras med ett långt eller kort markspett, beroende på vad som krävs. Den imponerande eldsflamma-effekten från de integrerade LED-lamprona skapar en fantastisk atmosfär i trädgården. Men inte bara som en markspettslampa, utan även som en liten bordslampa kan solcellsfacklan användas. Det är möjligt med det lilla fotstativet. LED-solcellslampan Fackel har dessutom en USB-anslutning med medföljande kablar och en praktisk tändning och släckning.
 • Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal

  Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal
  Tilltalande hänglampan Affections förtrollar hemmet med en drömsk atmosfär från en annan värld Den konstnärliga hänglampan Affections av glas och metall försätter rummet i en värld som från morgonlandet. Affections fascinerar med sin konstnärliga mosaik av många glasstenar i röd-orange-guld-toner. Denna vackra cirkulära lampa är öppen i mitten och har vackra gulddekorationer på innerväggarna. Med de trevliga färgerna fylls rummet med en välmående atmosfär som bjuder in till att drömma och koppla av.
 • LED-golvlampa Bandera med vågformad design

  LED-golvlampa Bandera med vågformad design
  LED-golvlampa Bandera med konstnärligt vriden lampskärm Denna LED-golvlampa Bandera fascinerar med sitt ovanliga utseende. Lampskärmen vrider sig på ett lekfullt sätt runt det raka mittelementet. På så sätt påminner lampan om en flagga som, när vinden är svag, virar sig runt flaggstången. Lampan är utrustad med fast inbyggda LED-lampor som ger varmvitt ljus och därmed en trevlig atmosfär. Tack vare sin vita färg kan den anpassa sig till olika bostadskoncept och lämpar sig i varje modernt vardagsrum.
 • Golvlampa White med skärm av runda skivor

  Golvlampa White med skärm av runda skivor
  Luftig, hög golvlampa White med skärm av runda skivor Golvlampan White är redan släckt ett lyckat blickfång. Den molnaktiga skärmen av runda skivor kommer dock speciellt i kombination med en lämplig E27-ljuskälla till sin rätt. Golvlampan White är ett dekorativt element speciellt i ungt och modernt inredda vardagsrum och matsalar.
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna

  LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna, metall förzinkad, plast, 0.02 W, L: 36 cm, B: 11 cm, H: 110 cm
 • LED-solcellslykta 3180922

  LED-solcellslykta 3180922
  LED-sollykta 3180922 med uppladdningsbart batteri LED-sollykta 3180922 kombinerar klassisk design med modern teknik. Det integrerade uppladdningsbara batteriet kan antingen laddas av den inbyggda solmodulen i solskenet eller via den USB-anslutning som också finns tillgänglig. Den är också stänkskyddad och lämpar sig därför för mobil användning utomhus. Den slås på och av med en strömbrytare. Tekniska egenskaper: - Panel: 5 V/250 mA - Batteri: 2 x Li-Ion/18650/2 000 mAh/3,7 V - Laddningstid via USB: 3-5 timmar, laddningstid via solenergi: ca 32 timmar - Ljusets varaktighet vid full laddning: ca 8-12 timmar - 2 ljusstyrkor som kan justeras genom att trycka på: 100 % och 50 % - Med av-/påslagsbrytare - Ljusets färg: varmvitt
 • Stoney bordslampa (Brun)

  Stoney bordslampa (Brun)
 • Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira

  Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira
  Futuristisk golvlampa i textil Mira med hörn och kanter Enkelt, modernt och ändå speciellt, det är det som kännetecknar Mira lampserien. Basis är en kuboidram gjord av glänsande metallstag, vars bas är fyrkantig. Omedelbart ovanpå detta fästs också den kuboida textila nyansen i mörkgrå, som utgör ungefär en tredjedel av den totala höjden. Dragbrytaren, som är lättillgänglig på grund av byggnadsställningen, är dold direkt under denna skärm. Den mörka lampskärmen skapar ett dämpat, diffust ljus som bidrar oerhört till bildandet av atmosfären. Resultatet är en golvlampa som ser extravagant och extraordinär ut, men som inte dominerar hela rumsinredningen.
 • Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm

  Hänglampa Rope med naturrep och textilskärm
  Maritimt designad hängande lampa i naturligt rep och tyg Med hjälp av denna hängande lampa kan inte bara matsalen eller vardagsrummet vara nedsänkt i atmosfäriskt ljus utan också underbart dekorativt. Detta säkerställs inte minst genom upphängningens speciella design, som består av ett tjockt naturligt rep som slutar i en ögla i textilskärmen. Ljuset genereras inuti skuggan av en E27-lampa och sänds på ett riktat sätt genom de två skuggöppningarna. Men även genom själva tyget bärs ljuset försiktigt och bländningsfritt in i omgivningen, så att en underbar atmosfärisk belysning skapas.
 • LED-golvlampa Onda, 2 lampor

  LED-golvlampa Onda, 2 lampor
  Onda LED-golvlampan består av en svart, kantig och mycket platt fot som har två vågformade ljuskällor som sticker uppåt. De är vinkelformade och långsträckta som strålar. På framsidan döljs LED-remsorna bakom en plastdiffusor, vilket ger ett bländfritt, varmvitt ljus i rummet. Manövreras via en fotomkopplare på matningskabeln.
 • LED-solcellsregnvattenmätare 5282614

  LED-solcellsregnvattenmätare 5282614
  Näve led-solcellsregnvattenmätare 5282614, järn, glas, plast, L: 23.4 cm, B: 6 cm, H: 95 cm
 • Bordslampa Enya cremebrun

  Bordslampa Enya cremebrun
  Konstnärligt utformad bordslampa Enya Bordslampan Enya är gjord av metall och glas med enstaka mosaikskärvor som pryder skärmen och skapar en lyckad helhetsbild. Ljuset strålar uppåt och ger en behaglig accentbelysning på bordet, hyllan eller fönsterbrädet. Men denna bordslampa drar blickarna till sig även i släckt tillstånd. Finns i olika färger.
 • Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859

  Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859
  Näve soldriven dekorativ led-lykta 5249859 LED-lykta, järn, glas, plast, H: 21.5 cm
 • Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver

  Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver
  pendellampa Letterly med färgglada bokstäver för vackra stunder av ljus Barnens pendellampa ljus Letterly är perfekt för första, lekfull kontakt med bokstäver. De många färgglada plastelementen är fästa på en metallring och kan sedan hängas fritt. De svängande bokstäverna gör att lampan ser lekfull och glad ut. Ljuskällan är placerad i mitten så att bokstäverna kastar charmiga skuggor på taket och väggarna. Dessa vackra ögonblick skapar en mysig atmosfär och ger roligt för barnkammaren.
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel

  LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel, järn, plast, L: 21.5 cm, B: 13.5 cm, H: 88 cm
 • Textilgolvlampa Rope med naturrep

  Textilgolvlampa Rope med naturrep
  Rope golvlampa utstrålar en maritim känsla Denna golvlampa är ett ljusobjekt och ett dekorativt element i en. Den består av en platt lampbas och ett naturligt rep som rullar upp på det, som smälter samman till en klassisk textilskugga i det övre området. Kombinationen av det naturliga repet med skuggan ger lampan ett underbart maritimt och ovanligt utseende, vilket gör den till en blickfång i alla anläggningar. Inuti skuggan säkerställer en E27-lampa (exklusiv) mjuk och jämn belysning. Med 200 cm stickpropp.
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
  Näve dekorativ led-solcellslampa 5146408 8-pack LED-solcellslampa, rostfritt stål, akryl, 0.1 W, H: 39.5 cm
 • Narbo fasad (Svart)

  Narbo fasad (Svart)
 • Ayla fasad (Svart)

  Ayla fasad (Svart)
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Jaro med inställbar ljuspanel och sensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro har en ljuspanel som kan lutas uppåt och nedåt. Ljusets inriktning, vare sig den är riktad rakt upp eller mer nedåt, kan därför anpassas individuellt. De integrerade LED-lamporna strålar här med ett universalvitt ljus, och tack vare sensorn kommer de alltid att tändas så snart en rörelse registreras. Med en räckvidd på 2-12 meter och en registreringsvinkel på 360 grader är LED-utomhusvägglampan Jaro avsedd för infarter till bostäder eller andra områden där man ofta är, t.ex. garaget.
 • Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå

  Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå
  Näve pendellampa explosion 9 lampor, krom/rökgrå Explosion, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 28 W, H: 55 cm
 • LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur

  LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur, bambu, glas, plast, jute, 0.01 W, H: 34 cm
 • LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar

  LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar
  Näve led-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar, metall, plast, snöre, 0.05 W, H: 35 cm
 • Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor

  Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor
  Näve taklampa explosion med bärnstenfärgade kulor Explosion, för vardagsrum / matsal, glas, stål, G9, 28 W, H: 38 cm
 • Shell pendel (Vit)

  Shell pendel (Vit)
 • Röd ljuskrona Dorota av akryl

  Röd ljuskrona Dorota av akryl
  Ljuskronan Dorota i rött och generöst dekorativt hänge Den här lampan är den rätta för de som älskar extravagans: Den ser ut som en ljuskrona och är bearbetad i röd plast och svart metall. Små detaljer i gul akryl ger det lilla extra. Det rekommenderas att traditionella glödlampor i stearinljusform används, vilket fulländar kandelaber-looken. Förutom upphängningen av akryl finns uttagstilläggen i röd plast. Dessutom är lampan försedd med ett stort antal små dekorationshängen i droppform och av samma material. På så sätt uppstår en ojämförbar look som för färg och elegans in i lägenheten.
 • Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute

  Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute
  Näve hänglampa rope, 5 lampor, av trä och jute Rope,, för vardagsrum / matsal, metall, trä, plast, jute, E27, 40 W, L: 100 cm, B: 6 cm, H: 2.5 cm
 • Kulformad hänglampa Regia av naturlina

  Kulformad hänglampa Regia av naturlina
  Klotformad hänglampa Regia av naturlina - ett fantastiskt blickfång! Om man letar efter en klassisk lampskärm så är denna hänglampa inte rätt. Det man hittar istället är en intressant konstruktion av tjocka naturlinor som går runt lampcentrumet och således ett speciellt utseende. Denna konstruktion bestyckas inuti med tre E-14 kronljuslampor (se Tillbehör) som sprider allsidigt ljus ut i omgivningen genom den öppna utformningen. En stor kedjeupphängning kommer att komplettera designen.
 • Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack
  Näve soldriven led-takinnerbelysning 5249216 2-pack LED-takinnerbelysning, metall, plast, L: 20 cm, B: 7 cm, H: 9.8 cm
 • LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt

  LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt, metall, plast, 0.05 W, H: 85 cm
 • Bordslampa Bella med rund skärm/fot

  Bordslampa Bella med rund skärm/fot
  Statlig bordslampa Bella med naturstensbelagd, rund nyans En hög stativ bär skuggan av Bella bordslampa , som är dekorerad med många naturstenar i olika nyanser av bruna och guldfärgade detaljer. På grund av sin höjd blir Bella snabbt ett blickfång i det bekvämt inredda vardagsrummet och förtrollar det med sin orientaliska känsla.
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm
  pendellampa - en semester till ditt hem Palmer, strand och hav - detta är vad kokosnötslampan påminner om. Gratis svängande element fästes på en ring av rotting. Dessa individuella element ger lampan sitt naturliga utseende, eftersom de är gjorda av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten och är lätt att se, så en glödlampa rekommenderas här. För att skapa en särskilt mysig atmosfär belyses kokoselementen bakifrån, som projicerar ett vackert skuggspel på väggarna. Lampan är en riktig blickfång och passar det moderna vardagsrummet.
 • Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack
  Näve soldriven led-markspettslampa kian, 6-pack LED-markspettslampa Kian,, metall, plast, 0.6 W, H: 14 cm
 • Bordslampa Modo, 2 lampor, svart

  Bordslampa Modo, 2 lampor, svart
  Näve bordslampa modo, 2 lampor, svart Modo,, för vardagsrum / matsal, järn, plast, E27, 40 W, H: 45.3 cm
 • Textilhänglampa Adrienne 3 lampor

  Textilhänglampa Adrienne 3 lampor
  Hänglampa Adrienne med tre flammor i textil med justerbar bredd Adrienne-hänglampan får sin behagliga ljuskaraktär från de beigefärgade textilfärgerna, som också ger den en klassisk touch. Avståndet mellan nyanser kan regleras med en minimalistisk och funktionell saxkonstruktion. Adrienne-textilhänglampans bredd följer till exempel storleken på vardagsrummet eller matbordet.
 • LED-taklampa Sligo, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Sligo, dimbar, RGBW, nattlampa
  Näve led-taklampa sligo, dimbar, rgbw, nattlampa Sligo, RGBW,, för hall, metall, plast, 30 W, energiefficiens: F, H: 6.5 cm
 • LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik

  LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik
  Näve led-taklampa venus, stjärnhimmeloptik Venus,, för vardagsrum / matsal, aluminium, järn, akryl, 44 W, energiefficiens: G, L: 60 cm, B: 47 cm, H: 6.5 cm
 • Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar

  Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar
  Adrienne textil taklampa med utdragbar saxmekanism Tack vare sin enkla och smarta dragspelsmekanism kan Adrienne- taklampa anpassas flexibelt till olika rums- och bordshöjder. Den beigefärgade textilskuggan ger en subtil, klassisk touch i spel och ger ett behagligt ljus. Med en kombination av enkel men smart design och ett trevligt utseende är Adrienne- taklampa en berikning för atmosfären i många vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv

  Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv
  Upphängningslampa 4117061 av papper med ett glatt motiv Denna fantasifulla pendellampa ljus 4117061 visar scener glatt lekande barn som upplever olika äventyr. Lampskärmen är gjord av papper, så varje rum är omslutet i ett behagligt varmt ljus. Samtidigt kan ljuset spridas jämnt och starkt tack vare nyans vita färg. Detta gör lampan perfekt för att leka och trilla runt i barnrummet. Lampan ger glädje och är också ett vackert dekorativt element.
 • Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm

  Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm
  Näve hänglampa rope med textilskärm, ø 35 cm Rope Ø, för vardagsrum / matsal, metall, lin, polystyren, polyester, jute, E27, 40 W, H: 25 cm
 • Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm

  Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm
  Dekorativ blickfång - hängande lampa Crazy Paper i vitt och guld Den platta lampskärmen är det första varje observatör märker om det moderna hänglampan Crazy Paper. Detta är inte bara ovanligt i sin form utan också särskilt i materialvalet. Det är papperet som utgör skuggan, som är vanlig vit på utsidan och en blank guldton på insidan. Ljuskällan, som du själv kan välja, kan ses här öppet och är därför en central del av designen. Hänglampan Crazy Paper kommer till sin rätt ovanför borden och är med sin ovanliga design en ljuskälla och blickfångare samtidigt.
 • LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack

  LED-solcellslampa 4132822 i 3-pack
  Näve led-solcellslampa 4132822 i 3-pack, järn, plast, H: 18.5 cm
 • Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart

  Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart
  Näve taklampa fumoso, 5 lampor, svart Fumoso,, för vardagsrum / matsal, järn, glas, E14, 40 W, L: 62 cm, H: 11 cm