Näve lampor

Näve Leuchten är ett tyskt varumärke inom belysning och som varit familjeägt i över 70 år. De jobbar ständigt med att skapa nya belysningskoncept och skulle kunna beskrivas som ett ungdomligt varumärke trots sin ålder.

Belysning från Näve Leuchten

  • Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

    Näve Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
    Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
  • Näve Hänglampa White med skärm av runda skivor

    Näve Hänglampa White med skärm av runda skivor
    Lätt och luftig vit taklampaDen vita taklampan är särskilt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak eller ovanför ett bord. Den voluminösa skärmen av cirkulära skivelement liknar ett moln och utstrålar en lätt, upplysande karaktär. Detta förstärks ytterligare när den används med en lämplig E27-lampa.
  • Näve Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar

    Näve Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar
    Textilpendellampa Twiddle med fem lamporPendellampan Twiddle blir ett intressant belysningsobjekt - till exempel ovanför matbordet - tack vare de fem skärmarna i harmoniska nyanser av grädde och beige som hänger ner från baldakinen på olika avstånd. Tre ljusbruna och två beigefärgade textilskärmar rymmer vardera en E14-lampa och låter ljuset skina igenom på ett varmt och hemtrevligt sätt, medan bordsytan belyses genom öppningarna längst ner. Matchande lampor kan beställas direkt under tillbehör.
  • Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

    Näve Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
    Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
  • Näve LED solcellslampa måne

    Näve LED solcellslampa måne
    Dekorativ solcellsmåne med varmvita LED-lampor och flameffekt Den lekfulla LED-solcellsmånen lyser upp alla trädgårdar och utomhusområden. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en jordspik och skyddar en orangefärgad sfär, som innehåller moderna och energieffektiva lysdioder inuti. Dessa drivs av en solpanel och lyser under kvällstimmarna med ett behagligt varmvitt sken som små lågor. Månen är tillverkad av galvaniserad metall, medan sfären med lysdioderna är tillverkad av glas. Trädgårdsbelysningen kan också tändas och släckas igen med en liten skjutbrytare.
  • Näve Explosion - taklampa med kopparkulor

    Näve Explosion - taklampa med kopparkulor
    Explosion - en extravagant pendelarmaturPendelarmaturen Explosion lever upp till sitt namn, för det är effekten av de kopparglänsande och klara sfärerna som sprider sig explosivt från insidan till utsidan på stödstängerna. Mellan de många sfärerna i olika storlekar sitter tio halogenlampor (G9 - ingår ej) som får hela konstverket att lysa och förvandlar pendellampan med en diameter på 65 cm till ett imponerande blickfång i rummet.
  • Näve Färgglad glastaklampa Aurinia

    Näve Färgglad glastaklampa Aurinia
    Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
  • Näve LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack

    Näve LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Pendellampa Vintage med hamparep – röd

    Näve Pendellampa Vintage med hamparep – röd
    Röd Vintage-pendellampa med upphängning av hamprepDen kompletta designen av Vintage-pendellampan med en lampa ger den ett maritimt utseende och gör den extremt dekorativ. Medan upphängningen och sockeln är gjorda av röd metall, består upphängningen av ett hamprep som har knutits flera gånger. Den lilla dekorationen i form av en ratt på ramen fulländar looken. Hänglampan är mycket vacker när den är utrustad med en glödlampa i form av en glödlampa, som på bilden, oavsett om det är en konventionell glödlampa eller en energibesparande LED-lampa. Ett urval finns tillgängligt under tillbehör.
  • Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack

    Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Guldfärgad hänglampa Chiara

    Näve Guldfärgad hänglampa Chiara
    Chiara – en orientaliskt inspirerad hänglampa i guld med perforerad skärm Hänglampan Chiara utstrålar ett magiskt ljus från sin perforerade plåtskärm. Ljuset avges nedåt genom den runda öppningen där det exempelvis kan belysa ett litet bord i vardagsrummet. Ljuset avges dessutom genom det konstnärliga hålmönstret som pryder metallhöljet runtom, så att den guldfärgade skärmen strålar och taklampan skapar en mysig, romantisk atmosfär i rummet. Man kan använda alla typer av lampor med E27-sockel i lampan och de kan – förutsatt att det är en dimbar glödlampa som används – även dimras via den fasta installationen.
  • Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

    Näve Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
    Fräsch Rainbow Bowl-pendellampa med vita skärmar Rainbow Bowl-pendellampan har en fräsch, avslappnad design. De sju vita glasskärmarna ger ett kraftfullt ljus när E14-lampan är rätt vald. Färgglada kablar fungerar som hållare och matarledning. Glänsande metall används för stöd, buntring och sockel. Det livfulla utseendet på Rainbow Bowl hänglampa bidrar till atmosfären i livliga och moderna vardagsrum och matsalar.
  • Näve Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser

    Näve Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser
    Bordslampa Twiddle i textil med tre lampor i bruna tonerBordslampan Twiddle med tre lampor har designats i harmoniska färger och en vacker form. De tre skärmarna sträcker sig uppåt från den fyrkantiga basplattan på slingrande armar. De är tillverkade av tyg i vackra bruna toner, vilket gör ljuset mycket varmt och stämningsfullt. Bordslampan är mycket dekorativ, särskilt i kombination med naturliga trämöbler - t.ex. på ett sidobord, en skänk eller på fönsterbrädan. Glödlamporna (E14, max. 40 W) ingår inte i leveransen. Beställ dem under tillbehör.
  • Näve Taklampa Explosion i vitt/krom

    Näve Taklampa Explosion i vitt/krom
    Utstickande taklampa ExplosionTaklampan Explosion är ett riktigt blickfång, särskilt för moderna vardagsrum och matsalar. Glaskulor i olika storlekar är fästa vid metallstänger som sträcker sig från det centrala stödet i alla nedre och laterala riktningar. Mellan sfärerna är totalt sex uttag för G9-glödlampor fördelade, vilket förvandlar Explosion från ett designobjekt till en ljuskälla dessutom.
  • Näve Rope - textilbordslampa med fot av rep

    Näve Rope - textilbordslampa med fot av rep
    Vacker bordslampa i rep med vit textilskärm Ett tjockt rep i form av en slinga med en stålkärna och en textilskärm i vitt som sitter på det bildar bordslampan Rope, som med sin maritima design skapar en underbar känsla i vardagsrummet. Den vita textilskärmen dämpar försiktigt ljuset på väg ut, vilket skapar en mysig ljusatmosfär. Med strömbrytare.
  • Näve Taklampa Anja med tre ljuskällor

    Näve Taklampa Anja med tre ljuskällor
    Pendellampa Anja med tre lampor för modern livsstil i kromPendellampan Anja med tre lampor tilltalar med sina välformade lampskärmar i glänsande krom. De hänger från en rund baldakin och reflekterar effektivt omgivningen på sin utsida. Anja kan med fördel användas ovanför mat- eller vardagsrumsbordet.
  • Näve Effektfull halogen-bordslampa Explosion

    Näve Effektfull halogen-bordslampa Explosion
    Vit bordslampa Explosion med fot i krom Bordslampan explosionen är inte bara en lampa, men också ett dekorativt objekt, som består av en förkromad fot och en unik lampskärm. Den består av vita och genomskinliga kulor i olika storlekar som till synes har fästs planlöst på de raka stödstängerna. Sex halogenlampor med G9-sockel har fördelats däremellan och lyser upp konstverket. Glödlamporna ingår inte - vänligen beställ som tillbehör.
  • Näve Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett

    Näve Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett
    Markspettslampa Aideen med solar- och LED-teknik LED-solarlampan Aideen utmärks framför allt av dess dekorativa utseende. Den sörjer med formen som liknar en flamma och ljuskällan, som utseendemässigt påminner om ett värmeljus, för harmoniska accenter i utomhusområdet. Aideen kan tack vare markspettet utan problem placeras överallt i trädgården och tack vare den inbyggda solpanelen krävs ingen elanslutning. På så sätt fungerar solarlampan som dekorationselement på terrassen eller som diskret orienteringsbelysning i närheten av stigar.
  • Näve Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar

    Näve Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar
    Livlig och varierad Aurinia taklampa Taklampsversionen av Aurinia är utrustad med totalt sex uttag för G9-ljuskällor, som gör de mångsidigt utformade glassfärerna till ett färgstarkt blickfång. Dessa är placerade på stänger som ger en central kromfärgad sfär en strålande effekt. Aurinia är ett särskilt uppfriskande element för vardagsrum och matsalar.
  • Näve Twiddle - golvlampa med tygskärmar

    Näve Twiddle - golvlampa med tygskärmar
    Golvlampa Twiddle med fyra lampor och bruna och vita textilskärmar för modern känslaGolvlampan Twiddle med fyra lampor kombinerar traditionellt designade textilskärmar och moderna former. Twiddle har en lampram tillverkad av svartlackerad metall. På den kantiga basen reser sig fyra individuella stolpar i böjda och asymmetriska bågar. Denna moderna design får en värdig atmosfär av fyra textilskärmar i två nyanser av brunt. De rustika färgerna kombineras med robust vävda tyger. Till detta kommer textilskärmarnas klassiska koniska grundform. Tyget skapar en lätt dämpad och stämningsfull belysning. Det är perfekt för stunder av lugn och avkoppling. Twiddle berikar vardagsrummet med ett perfekt extra ljus vid mysiga sittplatser och fåtöljer.
  • Näve Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom

    Näve Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom
    Ovanlig taklampa Wakusei av glas och metall i iögonfallande designDen ovanliga taklampan Wakusei med sfär sätter moderna accenter i rummet. Från en sfär i mitten av pendellampan sträcker sig två sfärer av glas och kromfärgad metall i alla riktningar i rummet. En vacker och behaglig belysning är garanterad. Idealisk för modernt inredda hem - Wakusei är ett blickfång med sin design.
  • Näve LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus

    Näve LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus
    Dekorativ LED-solcellslampa hjärta med ljus LED-solcellslampans hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller i entrén. Det oregelbundet formade hjärtat är tillverkat av metall med en brun-kopparfinish. Den bildar en ram runt ljusimitationen i botten av lampan, som är utrustad med en lysdiod och som börjar flimra när mörkret faller på grund av den integrerade skymningssensorn. Tack vare en amorf solcellspanel på lampan och det integrerade uppladdningsbara batteriet (1 x AA Ni-MH 1,2V 300 mAh) kan solcellslampan placeras var som helst helt självförsörjande. Ljuset räcker i 6-8 timmar när batteriet är fulladdat.
  • Näve Sfärisk taklampa YOUNG LIVING vit

    Näve Sfärisk taklampa YOUNG LIVING vit
    Vacker taklampa Young LivingDen här taklampan med blommigt utseende är tillverkad i modern stil och passar särskilt bra i vardagsrummet eller i en hall. De enskilda plastelementen föreställer vackert formade blommor och bildar tillsammans ett slags sfär, inuti vilken ljuskällan sitter och skapar specialeffekter när den tänds. Den vita ytan ger ett harmoniskt uttryck och ser till att pendellampan matchar många moderna stilar. Vänligen observera: Hänglampan levereras omonterad, de enskilda elementen behöver fortfarande anslutas.
  • Näve Pendellampa Vintage med hamparep – svart

    Näve Pendellampa Vintage med hamparep – svart
    Vintage - en taklampa med maritim charmDen enkla taklampan Vintage sprider maritim känsla i varje rum, eftersom lampans upphängning består av ett hamprep som har knutits fyra gånger och håller uttaget i änden, som har dekorerats med en miniatyrratt. På bilden är den utrustad med en glödlampa i form av en glödlampa och en rustik look. Vänligen välj lampan under tillbehör och beställ den tillsammans med lampan.
  • Näve Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad

    Näve Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad
    Dekorativ Wakusei-bordslampa i modern designLjusa metallkulor och mindre, klara glaskulor har fästs på individuella stag som grenar ut sig i alla riktningar från ramen. Sex halogenlampor har fördelats jämnt mellan dem, vilket får sfärerna att skimra och skapar ett briljant ljus i omgivningen. Den markanta bordslampan Wakusei är utrustad med en strömbrytare med dimmer i den 2 meter långa strömledningen med stickpropp. Med en höjd på 73 cm blir den ett intressant smycke på platta skåp eller till och med på pallar.
  • Näve Gul taklampa Fancy i silikon

    Näve Gul taklampa Fancy i silikon
    Praktisk skärm av silikon: Fancy pendellampa i gultGott humör är förprogrammerat vid åsynen av denna pendellampa. Den ljusgula färgen är svår att missa när den är tänd eller släckt och ger en färgklick i rummet. Skärmen är tillverkad av silikon och kan därför formas och torkas ren. Dessutom fördelar det lätt genomskinliga silikonet ljuset på ett underbart bländfritt sätt i rummet.
  • Näve Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor

    Näve Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor
    Attraktiv Twiddle bordslampa med textilskärmar och svart metall - 2 flammorBordslampan Twiddle kombinerar moderna element med klassiskt designspråk. Lampramen i svart metall består av en vinklad bas och slingformade lamparmar. Den moderna designen kombineras med två traditionellt utformade lampskärmar av textil. De har en klassisk konisk form. Tyget är rustikt vävt och finns i två olika nyanser av brunt. Detta skapar en diskret och värdig atmosfär för en modern livsstil. Det stämningsfulla ljuset gör Twiddle till den perfekta stämningslampan för lugna stunder. Den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet på sideboards eller sidobord.
  • Näve Industriellt utformad taklampa Britta, svart

    Näve Industriellt utformad taklampa Britta, svart
    Svart hänglampa Britta med vridbar skärmKombinationen av svartlackerad och förkromad metall och designen med en skärm som kan vridas i fästet gör hänglampan Britta till en ljuskälla som ger lite industriell chic till alla rum. Den kan användas för att belysa ett bord eller en disk och kan monteras med alla typer av glödlampor med E27-sockel.
  • Näve Trendig bordslampa Ufolino, violett

    Näve Trendig bordslampa Ufolino, violett
    Modern bordslampa Ufolino i starka färgerUngt boende kännetecknas ofta av starka färger och lekfulla former som sätter eleganta accenter. Bordslampan Ufolino följer gärna detta motto. Dess trebenta akrylbas påminner på lämpligt sätt om en liten raket över vilken lampskärmen har placerats. När lampan tänds kommer den starka färgen verkligen till sin rätt, så att Ufolino försiktigt lyser upp omgivningen - både i det moderna vardagsrummet och som sänglampa i barnrummet.
  • Näve Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

    Näve Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
    Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmarRedan från de sammanflätade metallbenen är det tydligt att golvlampan Colori går i en livlig, modern riktning. Höjdpunkten, i ordets rätta bemärkelse, är de fem förskjutna färgglada textilskärmarna. När en kraftfull E14-lampa väljs är Colori golvlampa idealisk som ett färgstarkt blickfång i fräscha och modernt designade vardagsrum, matsalar och sovrum.
  • Näve Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor

    Näve Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor
    Anja - pendellampa med två pendlarMed sina två blanka kromskärmar, som presenterar sig i form av droppar, berikar pendellampan Anja varje kök. Den gör sig också bra i matsalen ovanför bordet. Anja är utrustad med två 40 Watt glödlampor med E27-sockel. Energisparlampor eller LED-lampor kan också användas.
  • Näve Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad

    Näve Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad
    Fantastisk taklampa Wakusei med sfärer av glas och metallTaklampan Wakusei påminner med sin ovanliga design om ett kluster av stjärnor. Den ger ett speciellt sken till rummet, vilket orsakas av ljuskällorna som skapar intressanta ljuseffekter på de släta sfärernas ytor.Integrationen av små glassfärer, som släpps ut i alla riktningar på känsliga stag, ger ett särskilt skulpturalt element. Vänligen observera: Taklampan levereras omonterad, de enskilda elementen måste fortfarande fästas.
  • Näve Kopparfärgad LED-klämlampa Janita

    Näve Kopparfärgad LED-klämlampa Janita
    Janita LED-klämlampa med en vacker och modern skärm i metall Den här LED-styrda klämlampan är en exklusiv ljuskälla för en modern atmosfär, som drar till sig ögonen särskilt på grund av den glänsande kopparytan. Den svarta ramen är ett vackert färgkomplement. De integrerade lysdioderna kan glänsa särskilt tack vare sitt höga ljusflöde, eftersom ett högt ljusflöde genereras med en låg energiförbrukning. Med en praktisk klämfot kan armaturen snabbt och bekvämt fästas vid kanten av ett bord eller en hylla, där ett säkert grepp är garanterat.
  • Näve Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare

    Näve Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare
    Nashville LED-taklampa - en absolut allround Färgad belysning, vit belysning i intervallet 2 700 till 6 000 Kelvin, nattljusfunktion, dimbarhet och utrustning med en Bluetooth-högtalare som kan användas för att spela musik från en mobiltelefon eller surfplatta - allt är möjligt med Nashville LED-taklampa . LED-taklampa är utrustad med 63 SMD-lysdioder och 42 RGB lysdioder. Med en vit ljusfärg uppnår lysdioderna ett ljusflöde på 900 lumen. LED-taklampa levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att ställa in de otaliga ljusvariationerna. I nattljusfunktionen lyser den i den ljusa färgen varmvit och med en styrka på 10%. Via högtalaren mitt i lampan kan musik spelas från mobiltelefonen eller surfplattan via Bluetooth. Eftersom taklampa är utrustad med kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
  • Näve LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik

    Näve LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik
    I antikvitt - LED-takspot Tessa med två lampor LED-takspotten Tessa kan integreras i alla rum och alla inredningsstilar för grundbelysning, eftersom den har en mycket enkel design och en vit, något antikaktig finish. De två spotthuvudena kan vridas i den konsolformade hållaren och hållaren kan roteras så att takspotten kan användas för riktad belysning av olika delar av rummet. LED-takspotten levereras med två varmvitt lysande LED-lampor med GU10-sockel, som kan bytas ut.
  • Näve LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation

    Näve LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation
    Solcellslampa Oriental med imitation av ett levande ljus i metallstommen Den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Oriental sprider en något orientalisk känsla. Den är tillverkad av metall som har en vacker brun och kopparfärg. I botten av detta metallelement sitter en imitation av ett levande ljus med lysdioder som liknar den äkta varan på pricken. Eftersom lampan är utrustad med en amorf solpanel och ett batteri (1 x AA NiMH 1,2 V 300 mAh), förses ljusets lysdioder med energi och börjar med hjälp av skymningssensorn att flimra vid mörkrets inbrott. Lystid upp till 8 timmar.
  • Näve LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

    Näve LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Bordslampa Ruby med fem glödlampor

    Näve Bordslampa Ruby med fem glödlampor
    Ovanlig bordslampa Ruby Om det skulle finnas glödlampor i den skulle man kunna tro att bordslampan Ruby var en fläkt. Bordslampans skärm har utformats som en trådkorg i svart metallgaller och ser ut som ett skyddsgaller på en fläkt. De fem lampsocklarna som är stjärnformade från mitten är lämpade för E27-glödlampor. Särskilt en kolvformad glödlampa eller LED-lampa som visas i bilden, blir väldigt snyggt. Bordslampan tänds och släcks med strömbrytaren på kabeln.
  • Näve LED-taklampa Manchester 9 lampor

    Näve LED-taklampa Manchester 9 lampor
    Dimbar LED-taklampa Manchester med nio LED-lamporDe nio bågformade LED-lamporna i taklampan Manchester har en lekfull design. Denna design passar perfekt för moderna vardagsrum och matsalar och fyller dem med ett varmvitt ljus. Bland LED-taklamporna i Manchester-serien har den den högsta ljusstyrkan, som kan dimmas i tre steg.
  • Näve Vit taklampa Britta med industriell design

    Näve Vit taklampa Britta med industriell design
    Dekorativ taklampa Britta med industriell chicVit metall har dekorerats med dekorativa kromdetaljer och designats i industriell stil. Hänglampan Britta med en skärmdiameter på 22,8 cm är särskilt effektiv i moderna rum och ger lite industriell charm. I köket kan den t.ex. monteras för att belysa ett bord eller en bänk. Hänglampan kan förses med alla typer av glödlampor med E27-sockel (upp till 40 W - ingår ej).
  • Näve LED-taklampa Jeriko 3 lampor

    Näve LED-taklampa Jeriko 3 lampor
    Flexibel LED-takarmatur Jericho med tre LED-spotsDå var och en av de tre LED-spottarna kan riktas in flexibelt, gör denna armatur det enkelt att uppnå en belysning som uppfyller kraven. Med sin diskreta, enkla design passar LED-taklampan Jericho i många bostadsutrymmen.
  • Näve Hänglampa Hubert – flygande helikopter

    Näve Hänglampa Hubert – flygande helikopter
    Lekfull pendellampa HubertPendellampan Hubert, i kombination med den matchande E27-lampan, ger rätt belysning för barnrummet - och för de ljusa ögonen hos dess invånare. Grunden för detta är den barnvänliga designen i ljusa färger och målningen med stjärnor och bokstäver; rotorbladen får naturligtvis inte heller saknas. Trä är det material som används för Hubert-pendellampan.
  • Näve Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin

    Näve Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin
    Barnrumspendellampa Carter i bulldozerformPendellampan Carter har en barnvänlig design. Träskärmen är i färgerna gult och svart som ofta finns på fordon på byggarbetsplatser. Användningen av en lämplig E27-glödlampa säkerställer att små byggnadsarbetare alltid hittar sin utrustning - en byggarbetsplats mindre!
  • Näve LED-solcellslykta 3180922

    Näve LED-solcellslykta 3180922
    LED-sollykta 3180922 med uppladdningsbart batteri LED-sollykta 3180922 kombinerar klassisk design med modern teknik. Det integrerade uppladdningsbara batteriet kan antingen laddas av den inbyggda solmodulen i solskenet eller via den USB-anslutning som också finns tillgänglig. Den är också stänkskyddad och lämpar sig därför för mobil användning utomhus. Den slås på och av med en strömbrytare. Tekniska egenskaper: - Panel: 5 V/250 mA - Batteri: 2 x Li-Ion/18650/2 000 mAh/3,7 V - Laddningstid via USB: 3-5 timmar, laddningstid via solenergi: ca 32 timmar - Ljusets varaktighet vid full laddning: ca 8-12 timmar - 2 ljusstyrkor som kan justeras genom att trycka på: 100 % och 50 % - Med av-/påslagsbrytare - Ljusets färg: varmvitt
  • Näve Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm

    Näve Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm
    Färgstark pendellampa AuriniaMed sina sfärer av färgat glas i olika storlekar står Aurinia för livsglädje och lekfullhet. I alla riktningar är sfärerna fästa vid nedåtböjda stavar som utgår från en central kromfärgad sfär. Upp till tio G9-lampor gör Aurinia-pendellampan till ett effektivt blickfång som ger liv åt atmosfären i vardagsrummet eller matsalen.
  • Näve Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor

    Näve Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor
    Elegant taklampa 1350122 - imponerar med sin sofistikerade design Denna taklampa 1350122 sticker ut med sina lampskärmar i glas. Den mörka nyansen dämpar ljuset och säkerställer att en behaglig atmosfär skapas. Det mesta av ljuset flyr dock nedåt, eftersom det kan spridas obehindrat där. Detta säkerställer att vissa element, t.ex. ett bord eller en byrå, är tydligt upplysta. På detta sätt skapar lampan en mysig atmosfär med tillräcklig belysning. Den passar perfekt i en hall eller i ett modernt vardagsrum eller matsal.
  • Näve Taklampa Explosion av glas, 6 lampor

    Näve Taklampa Explosion av glas, 6 lampor
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Antikgrå taklampa Susana

    Näve Antikgrå taklampa Susana
    Susana - hängande lampa med fyra ljus i gråttDen böjda ramen på den hängande lampan Susana med fyra ljus i metall har lackerats i antikgrått med en oregelbunden yta och dekorerats med små hängen med fjärilar. De fyra skärmarna är också tillverkade av grått tyg med en lätt struktur. Den hängande lampan kompletterar perfekt en matsal eller ett kök i lantlig stil. För att belysa bordet på ett energibesparande sätt kan moderna LED-lampor användas i E14-socklarna utöver glödlampor upp till 40 W, som inte bara utmärker sig när det gäller energieffektivitet utan också genom en mycket längre livslängd jämfört med glödlampor.
  • Näve Imponerande taklampa Jolina av glas

    Näve Imponerande taklampa Jolina av glas
    Taklampa Wakusei med förkromade glaskulor Taklampan Wakusei fascinerar med en ganska egendomlig, mycket modern elegans. Den består av otaliga små glaskulor som tillsammans utgör skärmen hos taklampan. Vissa är klara, andra glänsande förkromade. De små halogenlamporna sitter i mellanrummen och bidrar till en särskilt effektfull ljusbild, som gnistrar vackert genom talrika reflektioner.
  • Näve Bordslampa Tim vit-silver

    Näve Bordslampa Tim vit-silver
    Justerbar bordslampa Tim Bordslampan Tim bärs av en klassisk stomme med två ben i trä. Spotlighten kan riktas med hjälp av skruvar på båda sidor och ljuskonen kan anpassas efter förutsättningarna i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Tims klara, städade utseende utstrålar en vintage inspirerad charm.
  • Näve LED-lampa E27 8,3W 750 lumen varmvit 6-pack

    Näve LED-lampa E27 8,3W 750 lumen varmvit 6-pack
    LED-lampa E27 8,3W 750 lumen, varmvitt, set med 6 stycken Den klassiska LED-lampan med satinerad glaskropp ger varmvitt ljus för en behaglig atmosfär. Levereras som ett multipack med 6 lampor i en uppsättning, vilket gör att flera armaturer eller armaturer med flera flammor kan utrustas på en gång. - 6 st förpackningar - ej dimbar
  • Näve LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv

    Näve LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm

    Näve Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm
    pendellampa tillverkad av naturliga material Kokos pendellampa imponerar tack vare sin exceptionellt vackra design, som ger en liten semesterstil i ditt hem. Lampan består av fritt svängande element som är fästa på en ring av rotting. Dessa element tas direkt från naturen eftersom de gjordes av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten så att elementen belyses bakifrån. Detta skapar ett vackert skuggspel som kan ses på väggarna. Tack vare dessa speciellt stora ljusstunder skapar lampan en mysig atmosfär som den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet.
  • Näve LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna

    Näve LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver

    Näve Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver
    pendellampa Letterly med färgglada bokstäver för vackra stunder av ljus Barnens pendellampa ljus Letterly är perfekt för första, lekfull kontakt med bokstäver. De många färgglada plastelementen är fästa på en metallring och kan sedan hängas fritt. De svängande bokstäverna gör att lampan ser lekfull och glad ut. Ljuskällan är placerad i mitten så att bokstäverna kastar charmiga skuggor på taket och väggarna. Dessa vackra ögonblick skapar en mysig atmosfär och ger roligt för barnkammaren.
  • Näve LED-golvlampa Onda, 2 lampor

    Näve LED-golvlampa Onda, 2 lampor
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel

    Näve LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsregnvattenmätare 5282614

    Näve LED-solcellsregnvattenmätare 5282614
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Textilgolvlampa Rope med naturrep

    Näve Textilgolvlampa Rope med naturrep
    Rope golvlampa utstrålar en maritim känsla Denna golvlampa är ett ljusobjekt och ett dekorativt element i en. Den består av en platt lampbas och ett naturligt rep som rullar upp på det, som smälter samman till en klassisk textilskugga i det övre området. Kombinationen av det naturliga repet med skuggan ger lampan ett underbart maritimt och ovanligt utseende, vilket gör den till en blickfång i alla anläggningar. Inuti skuggan säkerställer en E27-lampa (exklusiv) mjuk och jämn belysning. Med 200 cm stickpropp.
  • Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

    Näve Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack

    Näve Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira

    Näve Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira
    Futuristisk golvlampa i textil Mira med hörn och kanter Enkelt, modernt och ändå speciellt, det är det som kännetecknar Mira lampserien. Basis är en kuboidram gjord av glänsande metallstag, vars bas är fyrkantig. Omedelbart ovanpå detta fästs också den kuboida textila nyansen i mörkgrå, som utgör ungefär en tredjedel av den totala höjden. Dragbrytaren, som är lättillgänglig på grund av byggnadsställningen, är dold direkt under denna skärm. Den mörka lampskärmen skapar ett dämpat, diffust ljus som bidrar oerhört till bildandet av atmosfären. Resultatet är en golvlampa som ser extravagant och extraordinär ut, men som inte dominerar hela rumsinredningen.
  • Näve LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda

    Näve LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor

    Näve Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur

    Näve LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Röd ljuskrona Dorota av akryl

    Näve Röd ljuskrona Dorota av akryl
    Ljuskrona Dorota i rött med rik dekorDen här lampan är rätt sak för älskare av det extravaganta: Den är tillverkad av rödfärgad plast och svart metall i ljuskronestil. Små detaljer i gul akryl ger lampan det där lilla extra. Vi rekommenderar ljusformade glödlampor för att fullända kandelaberlooken. Förutom akrylupphängningen är sockelfästena i röd plast. Dessutom är ljuskronan dekorerad med många små dekorativa hängen i form av droppar gjorda av samma material. Detta skapar en makalös look som ger färg och elegans till ditt eget hem i lika hög grad.
  • Näve Bordslampa Enya cremebrun

    Näve Bordslampa Enya cremebrun
    Konstfullt designad bordslampa EnyaBordslampan Enya är tillverkad av metall och glas, enskilda mosaikbitar dekorerar skärmen och skapar en lyckad helhetsbild. Ljuset sprids uppåt och ger en behaglig accentbelysning på bordet, hyllan eller fönsterbrädan. Men även när bordslampan är släckt är den ett dekorativt blickfång. Finns i olika färger.
  • Näve Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute

    Näve Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Bordslampa Modo, 2 lampor, svart

    Näve Bordslampa Modo, 2 lampor, svart
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Kulformad hänglampa Regia av naturlina

    Näve Kulformad hänglampa Regia av naturlina
    Klotformad hänglampa Regia av naturlina - ett fantastiskt blickfång! Om man letar efter en klassisk lampskärm så är denna hänglampa inte rätt. Det man hittar istället är en intressant konstruktion av tjocka naturlinor som går runt lampcentrumet och således ett speciellt utseende. Denna konstruktion bestyckas inuti med tre E-14 kronljuslampor (se Tillbehör) som sprider allsidigt ljus ut i omgivningen genom den öppna utformningen. En stor kedjeupphängning kommer att komplettera designen.
  • Näve LED-ljus Vindstöt E14 4W 450 lm varmvit 6-pack

    Näve LED-ljus Vindstöt E14 4W 450 lm varmvit 6-pack
    Praktiskt flerpack - LED-ljuslampa Windstoß E14 4W 450 lumen Den här LED-ljuslampan är perfekt för användning i t.ex. ljuskronor och ger ett mjukt, varmvitt ljus. Dess vindpust-utseende med det frostat glaset gör att den ser dekorativ ut i öppna armaturer. Setet innehåller 6 lampor, vilket är perfekt för armaturer med flera flammor. - Paket med 6 stycken - inte dimbar
  • Näve LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa

    Näve LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa
    LED-utomhusvägglampa Jaro med inställbar ljuspanel och sensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro har en ljuspanel som kan lutas uppåt och nedåt. Ljusets inriktning, vare sig den är riktad rakt upp eller mer nedåt, kan därför anpassas individuellt. De integrerade LED-lamporna strålar här med ett universalvitt ljus, och tack vare sensorn kommer de alltid att tändas så snart en rörelse registreras. Med en räckvidd på 2-12 meter och en registreringsvinkel på 360 grader är LED-utomhusvägglampan Jaro avsedd för infarter till bostäder eller andra områden där man ofta är, t.ex. garaget.
  • Näve Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack

    Näve Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack

    Näve LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Dekorativa solcellslampa Flamingo, LED varmvit

    Näve Dekorativa solcellslampa Flamingo, LED varmvit
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Dekorativa solcellslampa Hjärta, LED varmvit, 2x

    Näve Dekorativa solcellslampa Hjärta, LED varmvit, 2x
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Dekorativ solcellslampa Fjäril, markspett, RGB-LED

    Näve Dekorativ solcellslampa Fjäril, markspett, RGB-LED
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsdekorbelysning 5279420 med flameffekt

    Näve LED-solcellsdekorbelysning 5279420 med flameffekt
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå

    Näve Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm

    Näve Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm
    pendellampa - en semester till ditt hem Palmer, strand och hav - detta är vad kokosnötslampan påminner om. Gratis svängande element fästes på en ring av rotting. Dessa individuella element ger lampan sitt naturliga utseende, eftersom de är gjorda av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten och är lätt att se, så en glödlampa rekommenderas här. För att skapa en särskilt mysig atmosfär belyses kokoselementen bakifrån, som projicerar ett vackert skuggspel på väggarna. Lampan är en riktig blickfång och passar det moderna vardagsrummet.
  • Näve Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor

    Näve Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellsbordslampa Emmi CCT laddningsbar, grå

    Näve LED-solcellsbordslampa Emmi CCT laddningsbar, grå
    Emmi LED bordslampa, solcellsdriven och laddningsbar via USB-C Emmi är en trendig solcellsdriven bordslampa för utomhusbruk som kan växlas till en av tre ljusfärger och dimmas med den integrerade tryckknappen i basen. På dagar med lite solljus kan den också laddas inom 3 timmar med den ca 100 cm långa USB-C-laddningskabeln från en powerbank eller med en adapter (ingår ej) från ett uttag. Med ett fulladdat batteri är belysningstiden upp till 6 timmar beroende på inställning - inkl. 2 x Li-Ion-batteri 1 800 mAh 3,7 V - ljusvinkel 120° - dimbar via touchsensor - ljusfärger varmvit, universalvit, dagsljus - kapslingsklass IP44
  • Näve LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time

    Näve LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-golvlampa Madera i träoptik, dimbar

    Näve LED-golvlampa Madera i träoptik, dimbar
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Explosion av glas, 10 lampor

    Näve Hänglampa Explosion av glas, 10 lampor
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm

    Näve Hänglampa Crazy Paper, vit-guld, Ø 56 cm
    Dekorativ blickfång - hängande lampa Crazy Paper i vitt och guld Den platta lampskärmen är det första varje observatör märker om det moderna hänglampan Crazy Paper. Detta är inte bara ovanligt i sin form utan också särskilt i materialvalet. Det är papperet som utgör skuggan, som är vanlig vit på utsidan och en blank guldton på insidan. Ljuskällan, som du själv kan välja, kan ses här öppet och är därför en central del av designen. Hänglampan Crazy Paper kommer till sin rätt ovanför borden och är med sin ovanliga design en ljuskälla och blickfångare samtidigt.
  • Näve Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm

    Näve Hänglampa Rope med textilskärm, Ø 35 cm
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Maron, 4 lampor, textil, brun/guld

    Näve Hänglampa Maron, 4 lampor, textil, brun/guld
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Bordslampa Bella med kvadratisk skärm/fot

    Näve Bordslampa Bella med kvadratisk skärm/fot
    Trevlig bordslampa Bella med kvadratisk skärm av natursten Bordslampan Bella är belagd med natursten i bruna färgtoner och med guldfärgade dekorationer. Den kvadratiska formen tas även upp från lampans fot. Bella bidrar till den mysiga stämningen i vardagsrummet och ger den en orientalisk touch.
  • Näve Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv

    Näve Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv
    Upphängningslampa 4117061 av papper med ett glatt motiv Denna fantasifulla pendellampa ljus 4117061 visar scener glatt lekande barn som upplever olika äventyr. Lampskärmen är gjord av papper, så varje rum är omslutet i ett behagligt varmt ljus. Samtidigt kan ljuset spridas jämnt och starkt tack vare nyans vita färg. Detta gör lampan perfekt för att leka och trilla runt i barnrummet. Lampan ger glädje och är också ett vackert dekorativt element.
  • Näve Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar

    Näve Textiltaklampa Adrienne höjdjusterbar
    Adrienne textil taklampa med utdragbar saxmekanism Tack vare sin enkla och smarta dragspelsmekanism kan Adrienne- taklampa anpassas flexibelt till olika rums- och bordshöjder. Den beigefärgade textilskuggan ger en subtil, klassisk touch i spel och ger ett behagligt ljus. Med en kombination av enkel men smart design och ett trevligt utseende är Adrienne- taklampa en berikning för atmosfären i många vardagsrum och matsalar.
  • Näve Textilhänglampa Adrienne 3 lampor

    Näve Textilhänglampa Adrienne 3 lampor
    Textilpendellampa Adrienne med tre lampor och justerbar breddDen behagliga ljuskaraktären hos pendellampan Adrienne kommer från de beigefärgade textilskärmarna, som också ger den en klassisk touch. Avståndet mellan skärmarna kan justeras med en minimalistisk och funktionell saxkonstruktion. På så sätt följer bredden på Adrienne textilhängande lampa storleken på vardagsrummet eller matbordet, till exempel.
  • Näve Bordslampa Enya med glasmosaik cremebrun

    Näve Bordslampa Enya med glasmosaik cremebrun
    Dekorativ bordslampa Enya med glasmosaikskärm Bordslampan Enya har en trevlig, festlig karaktär. De cremebruna mosaikelementen av glas ger en imponerande färgton till lampans ljus. Enya bidrar därmed till den trevliga stämningen i vardags-, mat- eller sovrummet.
  • Näve Taklampa Ancona 5 lampor, mässing/svart

    Näve Taklampa Ancona 5 lampor, mässing/svart
    Ancona taklampa i svart och mässing med bakgrundsbelysningAncona taklampa i aluminium har lysdioder installerade i kanten av den svarta takplattan, som strålar ut ett effektivt bakgrundsbelysning mot taket. De fem stöttorna i mässing, som är monterade med ett visst avstånd till botten, är utrustade med G9-uttag på ena sidan. G9-lampor ingår inte.
  • Näve LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor

    Näve LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor
    Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Jaro, 2 lampor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro, med sina två LED-paneler, ger alltid ljus när det behövs, i till exempel ingångar eller frekventa utomhusområden. Tack vare den integrerade rörelsesensorn kommer de varmvita LED-lamporna att tändas så snart de registrerar en rörelse. Sensorns räckvidd är 2-12 meter med en registreringsvinkel på 360°. Dessutom kan båda LED-panelerna vridas uppåt eller nedåt individuellt, vilket möjliggör en optimal och individuell ljusriktning.
  • Näve Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart

    Näve Taklampa Fumoso, 5 lampor, svart
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve Hänglampa Kizi med färgglada bokstäver

    Näve Hänglampa Kizi med färgglada bokstäver
    Hänglampa Kizi med en färgstark design för barnrummet De Kizi pendellampa imponerar med sin ursprungliga design och ovanlig design. Denna lampa är en riktig blickfångare och är det perfekta tillskottet till ett färgstarkt barnrum. Plastbokstäverna fästes med oregelbundna mellanrum och fick lampan att se dynamisk och lekfull ut. Så det är inte bara en ljuskälla utan också ett dekorativt element. Lampan ger ljus och balanserad belysning så att barn kan leka utan bekymmer.
  • Näve LED-pendellampa Brass 5 lampor höjdjusterbar

    Näve LED-pendellampa Brass 5 lampor höjdjusterbar
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
  • Näve LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, natur

    Näve LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 38 cm, natur
    Dekorativ LED-sollyktkorg av bambu med LED-ljus Denna vackra sollykta kan användas var som helst utanför för dekoration och för ytterligare atmosfärisk belysning. Du kan ställa in eller, eftersom den är utrustad med en jutkabel, också z. B. hängas på en trädgren. Kroppen består av korgliknande vävd bambu, i mitten finns ett vitt ljus med en LED-ljuskälla som avger särskilt varmt vitt ljus. Ljus från LED lyser också, vilket ser väldigt autentiskt ut. När batteriet är fulladdat räcker det i cirka sex till åtta timmar.
  • Näve Solcell utomhus dekorationsbelysning solros 2-pack

    Näve Solcell utomhus dekorationsbelysning solros 2-pack
    Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!