Näve lampor

Näve Leuchten är ett tyskt varumärke inom belysning och som varit familjeägt i över 70 år. De jobbar ständigt med att skapa nya belysningskoncept och skulle kunna beskrivas som ett ungdomligt varumärke trots sin ålder.

Belysning från Näve Leuchten

 • Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm

  Hänglampa Explosion i vitt/krom 98cm
  Praktfull pendellampa Explosion i lekfull glasdesignPendellampan Explosion bjuder på ett berusande fyrverkeri av olika stora, transparenta och vitfärgade glaskulor. Dessa är fästa vid nedåtböjda stavar som springer ut i alla riktningar från en central kromfärgad sfär. Mellan sfärerna finns uttag för G9-lampor som gör det möjligt att låta hänglampan lysa explosionsartat. Särskilt i moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak är den ett harmoniskt blickfång.
 • Hänglampa White med skärm av runda skivor

  Hänglampa White med skärm av runda skivor
  Lätt och luftig vit taklampaDen vita taklampan är särskilt lämplig för användning i unga och moderna vardagsrum och matsalar med högt i tak eller ovanför ett bord. Den voluminösa skärmen av cirkulära skivelement liknar ett moln och utstrålar en lätt, upplysande karaktär. Detta förstärks ytterligare när den används med en lämplig E27-lampa.
 • Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar

  Twiddle - Taklampa i textil med fem skärmar
  Textilpendellampa Twiddle med fem lamporPendellampan Twiddle blir ett intressant belysningsobjekt - till exempel ovanför matbordet - tack vare de fem skärmarna i harmoniska nyanser av grädde och beige som hänger ner från baldakinen på olika avstånd. Tre ljusbruna och två beigefärgade textilskärmar rymmer vardera en E14-lampa och låter ljuset skina igenom på ett varmt och hemtrevligt sätt, medan bordsytan belyses genom öppningarna längst ner. Matchande lampor kan beställas direkt under tillbehör.
 • Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv

  Hänglampa 4113982 fotbollsmotiv
  Hänglampa fotboll 4113982 för sportälskande barn Fotbollslampan är ett måste för alla tjejer och pojkar som gillar att vara ute på planen själva eller som bara älskar att heja på sitt lag från sidan. Lampskärmen är gjord av papper så att rummet är särskilt vackert upplyst. Ljuset är mjukt och bländar inte, vilket garanterar en trevlig, hemtrevlig atmosfär i barnrummet.
 • LED-solcellslampa Mond

  LED-solcellslampa Mond
  Dekorativ solcellslampa Mond med varmvita LED-lampor och eldsflamma-effekt Den förskönar varje trädgård och alla utomhusanläggningar - den lekfulla LED-solcellslampan Mond. Som namnet antyder sitter en halvmåne med ett litet ansikte på en markspett och har en skyddande, orangefärgad kula som innehåller moderna och energieffektiva LED-lampor. De förses med elektricitet genom solcellspanelen och den lilla eldsflamman på kvällstid ger ett trevligt, varmvitt ljus. Månen är av galvaniserad metall, kulan med LED-lamporna är av glas. Dessutom kan trädgårdslampan aktiveras och släckas igen med hjälp av en liten skjutomkopplare.
 • Explosion - taklampa med kopparkulor

  Explosion - taklampa med kopparkulor
  Explosion - en extravagant pendelarmaturPendelarmaturen Explosion lever upp till sitt namn, för det är effekten av de kopparglänsande och klara sfärerna som sprider sig explosivt från insidan till utsidan på stödstängerna. Mellan de många sfärerna i olika storlekar sitter tio halogenlampor (G9 - ingår ej) som får hela konstverket att lysa och förvandlar pendellampan med en diameter på 65 cm till ett imponerande blickfång i rummet.
 • Färgglad glastaklampa Aurinia

  Färgglad glastaklampa Aurinia
  Färgglad Aurinia-pendellampa med färgglada glaskulor - tio flammor Aurinia-pendellampan är ett extravagant och glatt blickfång. På en central kromkula sitter - likt en igelkott - otaliga fina metallstag. Färgglada glaskulor är så att säga spetsade på dem. Glada färger - rött, orange, gult, rosa, blått och grönt - kännetecknar den fascinerande glaslampan. De är arrangerade i olika storlekar. Det skimrande glaset döljer inte ljuskällorna helt, utan skapar en känsla av lätthet och transparens. Ljusutsläppet skapar ett diskret färgspel. Aurinia-pendellampan ger en färgstark accent i ljust inredda vardagsrum och skapar ett attraktivt stämningsljus. Den kan placeras ovanför en sittgrupp och skapa en mysig och glad atmosfär som accentbelysning. I rum med infällda spotlights i taket kan den ge en vacker kontrast.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – röd

  Pendellampa Vintage med hamparep – röd
  Röd Vintage-pendellampa med upphängning av hamprepDen kompletta designen av Vintage-pendellampan med en lampa ger den ett maritimt utseende och gör den extremt dekorativ. Medan upphängningen och sockeln är gjorda av röd metall, består upphängningen av ett hamprep som har knutits flera gånger. Den lilla dekorationen i form av en ratt på ramen fulländar looken. Hänglampan är mycket vacker när den är utrustad med en glödlampa i form av en glödlampa, som på bilden, oavsett om det är en konventionell glödlampa eller en energibesparande LED-lampa. Ett urval finns tillgängligt under tillbehör.
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack

  LED-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning 5248203, 3-pack, glas, plast, 0.05 W, H: 14 cm
 • Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859

  Soldriven dekorativ LED-lykta 5249859
  Näve soldriven dekorativ led-lykta 5249859 LED-lykta, järn, glas, plast, H: 21.5 cm
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5264303 3-pack
  Näve dekorativ led-solcellslampa 5264303 3-pack LED-solcellslampa, plast, H: 34 cm
 • Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar

  Hänglampa Rainbow Bowl med vita skärmar
  Fräsch Rainbow Bowl-pendellampa med vita skärmar Rainbow Bowl-pendellampan har en fräsch, avslappnad design. De sju vita glasskärmarna ger ett kraftfullt ljus när E14-lampan är rätt vald. Färgglada kablar fungerar som hållare och matarledning. Glänsande metall används för stöd, buntring och sockel. Det livfulla utseendet på Rainbow Bowl hänglampa bidrar till atmosfären i livliga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • Taklampa Anja med tre ljuskällor

  Taklampa Anja med tre ljuskällor
  Pendellampa Anja med tre lampor för modern livsstil i kromPendellampan Anja med tre lampor tilltalar med sina välformade lampskärmar i glänsande krom. De hänger från en rund baldakin och reflekterar effektivt omgivningen på sin utsida. Anja kan med fördel användas ovanför mat- eller vardagsrumsbordet.
 • Taklampa Explosion i vitt/krom

  Taklampa Explosion i vitt/krom
  Utstickande taklampa ExplosionTaklampan Explosion är ett riktigt blickfång, särskilt för moderna vardagsrum och matsalar. Glaskulor i olika storlekar är fästa vid metallstänger som sträcker sig från det centrala stödet i alla nedre och laterala riktningar. Mellan sfärerna är totalt sex uttag för G9-glödlampor fördelade, vilket förvandlar Explosion från ett designobjekt till en ljuskälla dessutom.
 • Effektfull halogen-bordslampa Explosion

  Effektfull halogen-bordslampa Explosion
  Vit bordslampa Explosion med fot i krom Bordslampan explosionen är inte bara en lampa, men också ett dekorativt objekt, som består av en förkromad fot och en unik lampskärm. Den består av vita och genomskinliga kulor i olika storlekar som till synes har fästs planlöst på de raka stödstängerna. Sex halogenlampor med G9-sockel har fördelats däremellan och lyser upp konstverket. Glödlamporna ingår inte - vänligen beställ som tillbehör.
 • Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett

  Aideen – dekorativ LED-solarlampa med markspett
  Markspettslampa Aideen med solar- och LED-teknik LED-solarlampan Aideen utmärks framför allt av dess dekorativa utseende. Den sörjer med formen som liknar en flamma och ljuskällan, som utseendemässigt påminner om ett värmeljus, för harmoniska accenter i utomhusområdet. Aideen kan tack vare markspettet utan problem placeras överallt i trädgården och tack vare den inbyggda solpanelen krävs ingen elanslutning. På så sätt fungerar solarlampan som dekorationselement på terrassen eller som diskret orienteringsbelysning i närheten av stigar.
 • Guldfärgad hänglampa Chiara

  Guldfärgad hänglampa Chiara
  Chiara – en orientaliskt inspirerad hänglampa i guld med perforerad skärm Hänglampan Chiara utstrålar ett magiskt ljus från sin perforerade plåtskärm. Ljuset avges nedåt genom den runda öppningen där det exempelvis kan belysa ett litet bord i vardagsrummet. Ljuset avges dessutom genom det konstnärliga hålmönstret som pryder metallhöljet runtom, så att den guldfärgade skärmen strålar och taklampan skapar en mysig, romantisk atmosfär i rummet. Man kan använda alla typer av lampor med E27-sockel i lampan och de kan – förutsatt att det är en dimbar glödlampa som används – även dimras via den fasta installationen.
 • Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar

  Taklampa Aurinia Ø 57 cm med färgglada skärmar
  Livlig och varierad Aurinia taklampa Taklampsversionen av Aurinia är utrustad med totalt sex uttag för G9-ljuskällor, som gör de mångsidigt utformade glassfärerna till ett färgstarkt blickfång. Dessa är placerade på stänger som ger en central kromfärgad sfär en strålande effekt. Aurinia är ett särskilt uppfriskande element för vardagsrum och matsalar.
 • Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom

  Hänglampa Wakusei i glas 65 cm krom
  Ovanlig taklampa Wakusei av glas och metall i iögonfallande designDen ovanliga taklampan Wakusei med sfär sätter moderna accenter i rummet. Från en sfär i mitten av pendellampan sträcker sig två sfärer av glas och kromfärgad metall i alla riktningar i rummet. En vacker och behaglig belysning är garanterad. Idealisk för modernt inredda hem - Wakusei är ett blickfång med sin design.
 • Rope - textilbordslampa med fot av rep

  Rope - textilbordslampa med fot av rep
  Vacker bordslampa i rep med vit textilskärm Ett tjockt rep i form av en slinga med en stålkärna och en textilskärm i vitt som sitter på det bildar bordslampan Rope, som med sin maritima design skapar en underbar känsla i vardagsrummet. Den vita textilskärmen dämpar försiktigt ljuset på väg ut, vilket skapar en mysig ljusatmosfär. Med strömbrytare.
 • Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser

  Twiddle - bordslampa, tre lampor i bruna nyanser
  Bordslampa Twiddle i textil med tre lampor i bruna tonerBordslampan Twiddle med tre lampor har designats i harmoniska färger och en vacker form. De tre skärmarna sträcker sig uppåt från den fyrkantiga basplattan på slingrande armar. De är tillverkade av tyg i vackra bruna toner, vilket gör ljuset mycket varmt och stämningsfullt. Bordslampan är mycket dekorativ, särskilt i kombination med naturliga trämöbler - t.ex. på ett sidobord, en skänk eller på fönsterbrädan. Glödlamporna (E14, max. 40 W) ingår inte i leveransen. Beställ dem under tillbehör.
 • LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus

  LED-solcellslampa hjärta, IP44, med ljus
  Dekorativ LED-solcellslampa hjärta med ljus LED-solcellslampans hjärta är en dekorativ prydnad på terrassen eller i entrén. Det oregelbundet formade hjärtat är tillverkat av metall med en brun-kopparfinish. Den bildar en ram runt ljusimitationen i botten av lampan, som är utrustad med en lysdiod och som börjar flimra när mörkret faller på grund av den integrerade skymningssensorn. Tack vare en amorf solcellspanel på lampan och det integrerade uppladdningsbara batteriet (1 x AA Ni-MH 1,2V 300 mAh) kan solcellslampan placeras var som helst helt självförsörjande. Ljuset räcker i 6-8 timmar när batteriet är fulladdat.
 • Twiddle - golvlampa med tygskärmar

  Twiddle - golvlampa med tygskärmar
  Golvlampa Twiddle med fyra lampor och bruna och vita textilskärmar för modern känslaGolvlampan Twiddle med fyra lampor kombinerar traditionellt designade textilskärmar och moderna former. Twiddle har en lampram tillverkad av svartlackerad metall. På den kantiga basen reser sig fyra individuella stolpar i böjda och asymmetriska bågar. Denna moderna design får en värdig atmosfär av fyra textilskärmar i två nyanser av brunt. De rustika färgerna kombineras med robust vävda tyger. Till detta kommer textilskärmarnas klassiska koniska grundform. Tyget skapar en lätt dämpad och stämningsfull belysning. Det är perfekt för stunder av lugn och avkoppling. Twiddle berikar vardagsrummet med ett perfekt extra ljus vid mysiga sittplatser och fåtöljer.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING vit
  Vacker taklampa Young LivingDen här taklampan med blommigt utseende är tillverkad i modern stil och passar särskilt bra i vardagsrummet eller i en hall. De enskilda plastelementen föreställer vackert formade blommor och bildar tillsammans ett slags sfär, inuti vilken ljuskällan sitter och skapar specialeffekter när den tänds. Den vita ytan ger ett harmoniskt uttryck och ser till att pendellampan matchar många moderna stilar. Vänligen observera: Hänglampan levereras omonterad, de enskilda elementen behöver fortfarande anslutas.
 • Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila

  Klotformad hänglampa YOUNG LIVING lila
  Lila taklampa Young Living med blomdekorDen här taklampan är omisskännligt tillverkad i modern living-stil och har dekorerats med vackra, blomformade element. Ytan på de enskilda plastblommorna är lila och inuti skärmen sitter glödlampan som, när den är påslagen, skapar specialeffekter när ljuset måste ta sig igenom blommorna, vilket framkallar vackra variationer av ljus och blommiga skuggor. Vänligen observera: Hänglampan levereras i omonterat skick, de enskilda delarna måste fortfarande sättas ihop.
 • Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll

  Verona - flexibel LED-taklampa m. fjärrkontroll
  Verona - LED-taklampa med valbar ljusfärgDen runda LED-taklampan Verona pryds av en dekorativ kromring i mitten och dess blanka skärm är tillverkad av vit plast. Den erbjuder flexibel belysning i vit ljusfärg anpassad till varje situation och är dessutom utrustad med en nattljusfunktion där den lyser i ljusfärgen varmvit med 5% ljusstyrka. Den vita belysningen kan steglöst ställas in i området 2 700 K till 6 000 K med den medföljande fjärrkontrollen och kan dessutom dimras i alla ljusstyrkor.
 • Pendellampa Vintage med hamparep – svart

  Pendellampa Vintage med hamparep – svart
  Vintage - en taklampa med maritim charmDen enkla taklampan Vintage sprider maritim känsla i varje rum, eftersom lampans upphängning består av ett hamprep som har knutits fyra gånger och håller uttaget i änden, som har dekorerats med en miniatyrratt. På bilden är den utrustad med en glödlampa i form av en glödlampa och en rustik look. Vänligen välj lampan under tillbehör och beställ den tillsammans med lampan.
 • Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad

  Speciell bordslampa WAKUSEI förkromad
  Dekorativ Wakusei-bordslampa i modern designLjusa metallkulor och mindre, klara glaskulor har fästs på individuella stag som grenar ut sig i alla riktningar från ramen. Sex halogenlampor har fördelats jämnt mellan dem, vilket får sfärerna att skimra och skapar ett briljant ljus i omgivningen. Den markanta bordslampan Wakusei är utrustad med en strömbrytare med dimmer i den 2 meter långa strömledningen med stickpropp. Med en höjd på 73 cm blir den ett intressant smycke på platta skåp eller till och med på pallar.
 • Gul taklampa Fancy i silikon

  Gul taklampa Fancy i silikon
  Praktisk skärm av silikon: Fancy pendellampa i gultGott humör är förprogrammerat vid åsynen av denna pendellampa. Den ljusgula färgen är svår att missa när den är tänd eller släckt och ger en färgklick i rummet. Skärmen är tillverkad av silikon och kan därför formas och torkas ren. Dessutom fördelar det lätt genomskinliga silikonet ljuset på ett underbart bländfritt sätt i rummet.
 • Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor

  Tygbordslampa Twiddle med två ljuskällor
  Attraktiv Twiddle bordslampa med textilskärmar och svart metall - 2 flammorBordslampan Twiddle kombinerar moderna element med klassiskt designspråk. Lampramen i svart metall består av en vinklad bas och slingformade lamparmar. Den moderna designen kombineras med två traditionellt utformade lampskärmar av textil. De har en klassisk konisk form. Tyget är rustikt vävt och finns i två olika nyanser av brunt. Detta skapar en diskret och värdig atmosfär för en modern livsstil. Det stämningsfulla ljuset gör Twiddle till den perfekta stämningslampan för lugna stunder. Den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet på sideboards eller sidobord.
 • Industriellt utformad taklampa Britta, svart

  Industriellt utformad taklampa Britta, svart
  Svart hänglampa Britta med vridbar skärmKombinationen av svartlackerad och förkromad metall och designen med en skärm som kan vridas i fästet gör hänglampan Britta till en ljuskälla som ger lite industriell chic till alla rum. Den kan användas för att belysa ett bord eller en disk och kan monteras med alla typer av glödlampor med E27-sockel.
 • Trendig bordslampa Ufolino, violett

  Trendig bordslampa Ufolino, violett
  Modern bordslampa Ufolino i starka färgerUngt boende kännetecknas ofta av starka färger och lekfulla former som sätter eleganta accenter. Bordslampan Ufolino följer gärna detta motto. Dess trebenta akrylbas påminner på lämpligt sätt om en liten raket över vilken lampskärmen har placerats. När lampan tänds kommer den starka färgen verkligen till sin rätt, så att Ufolino försiktigt lyser upp omgivningen - både i det moderna vardagsrummet och som sänglampa i barnrummet.
 • Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor

  Elegant taklampa Anja, med 2 ljuskällor
  Anja - pendellampa med två pendlarMed sina två blanka kromskärmar, som presenterar sig i form av droppar, berikar pendellampan Anja varje kök. Den gör sig också bra i matsalen ovanför bordet. Anja är utrustad med två 40 Watt glödlampor med E27-sockel. Energisparlampor eller LED-lampor kan också användas.
 • NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad

  NAMI - modern LED-bordslampa, 33 cm förkromad
  LED-bordslampa NAMI - ljus vid beröringEn lätt beröring räcker för att få LED-bordslampa NAMI att lysa. Detta säkerställs av den integrerade touch-tekniken. Men detta trevliga och användarvänliga extra är inte den enda kvaliteten hos LED-bordslampan NAMI. LED-bordslampan NAMI har också ett behagligt hölje som påminner om en mild våg. För att stödja denna effekt kommer ljuset från LED-bordslampan NAMI från en modern LED-teknik som är oerhört energibesparande och miljömedveten. Och även ljuskällans livslängd på upp till 30 000 timmar vittnar om kvaliteten hos LED-bordslampan NAMI.
 • Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor

  Lekfull hänglampa TROPFEN, 12 ljuskällor
  En lampa som en uppfriskande regnskur: hänglampan TROPFEN Skärmen på hänglampan TROPFEN påminner om glänsande kalkar, med lysande droppar i sig. Naturligtvis har varje liten droppe dessutom en ljuskälla i sig, vilket skapar ett intressant och förtrollande ljusspel när alla enskilda skärmar kombineras, och gör denna lampa till ett högst behagligt inredningselement.
 • Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Ronda i 3-pack
  LED-solcellslampa Ronda med markspett i set Dessa tre markspettslampor kan placeras i alla lösa underlag för att skapa lysande accenter utomhus. Den runda ramen består av metall, skärmen samt markspettet av plast. Varje lampan är utrustad med en solpanel och ett batteri NiMH AAA 1,2 V/500 mAh samt en strömbrytare och en skymningssensor. Är batteriet fulladdat, ger markspettslamporna effektfull dekorationsbelysning i upp till 8 timmar, var de än placeras.
 • Kopparfärgad LED-klämlampa Janita

  Kopparfärgad LED-klämlampa Janita
  Janita LED-klämlampa med en vacker och modern skärm i metall Den här LED-styrda klämlampan är en exklusiv ljuskälla för en modern atmosfär, som drar till sig ögonen särskilt på grund av den glänsande kopparytan. Den svarta ramen är ett vackert färgkomplement. De integrerade lysdioderna kan glänsa särskilt tack vare sitt höga ljusflöde, eftersom ett högt ljusflöde genereras med en låg energiförbrukning. Med en praktisk klämfot kan armaturen snabbt och bekvämt fästas vid kanten av ett bord eller en hylla, där ett säkert grepp är garanterat.
 • Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad

  Futuristisk taklampa WAKUSEI, förkromad
  Fantastisk taklampa Wakusei med sfärer av glas och metallTaklampan Wakusei påminner med sin ovanliga design om ett kluster av stjärnor. Den ger ett speciellt sken till rummet, vilket orsakas av ljuskällorna som skapar intressanta ljuseffekter på de släta sfärernas ytor.Integrationen av små glassfärer, som släpps ut i alla riktningar på känsliga stag, ger ett särskilt skulpturalt element. Vänligen observera: Taklampan levereras omonterad, de enskilda elementen måste fortfarande fästas.
 • Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare

  Nashville - LED-taklampa RGBW med högtalare
  Nashville LED-taklampa - en absolut allround Färgad belysning, vit belysning i intervallet 2 700 till 6 000 Kelvin, nattljusfunktion, dimbarhet och utrustning med en Bluetooth-högtalare som kan användas för att spela musik från en mobiltelefon eller surfplatta - allt är möjligt med Nashville LED-taklampa . LED-taklampa är utrustad med 63 SMD-lysdioder och 42 RGB lysdioder. Med en vit ljusfärg uppnår lysdioderna ett ljusflöde på 900 lumen. LED-taklampa levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att ställa in de otaliga ljusvariationerna. I nattljusfunktionen lyser den i den ljusa färgen varmvit och med en styrka på 10%. Via högtalaren mitt i lampan kan musik spelas från mobiltelefonen eller surfplattan via Bluetooth. Eftersom taklampa är utrustad med kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik

  LED-takspotlight Tessa med två lampor, vit antik
  I antikvitt - LED-takspot Tessa med två lampor LED-takspotten Tessa kan integreras i alla rum och alla inredningsstilar för grundbelysning, eftersom den har en mycket enkel design och en vit, något antikaktig finish. De två spotthuvudena kan vridas i den konsolformade hållaren och hållaren kan roteras så att takspotten kan användas för riktad belysning av olika delar av rummet. LED-takspotten levereras med två varmvitt lysande LED-lampor med GU10-sockel, som kan bytas ut.
 • LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation

  LED-solcellslampa Oriental med ljusimitation
  Solcellslampa Oriental med imitation av ett levande ljus i metallstommen Den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Oriental sprider en något orientalisk känsla. Den är tillverkad av metall som har en vacker brun och kopparfärg. I botten av detta metallelement sitter en imitation av ett levande ljus med lysdioder som liknar den äkta varan på pricken. Eftersom lampan är utrustad med en amorf solpanel och ett batteri (1 x AA NiMH 1,2 V 300 mAh), förses ljusets lysdioder med energi och börjar med hjälp av skymningssensorn att flimra vid mörkrets inbrott. Lystid upp till 8 timmar.
 • Bordslampa Ruby med fem glödlampor

  Bordslampa Ruby med fem glödlampor
  Ovanlig bordslampa Ruby Om det skulle finnas glödlampor i den skulle man kunna tro att bordslampan Ruby var en fläkt. Bordslampans skärm har utformats som en trådkorg i svart metallgaller och ser ut som ett skyddsgaller på en fläkt. De fem lampsocklarna som är stjärnformade från mitten är lämpade för E27-glödlampor. Särskilt en kolvformad glödlampa eller LED-lampa som visas i bilden, blir väldigt snyggt. Bordslampan tänds och släcks med strömbrytaren på kabeln.
 • LED-taklampa Manchester 9 lampor

  LED-taklampa Manchester 9 lampor
  Dimbar LED-taklampa Manchester med nio LED-lamporDe nio bågformade LED-lamporna i taklampan Manchester har en lekfull design. Denna design passar perfekt för moderna vardagsrum och matsalar och fyller dem med ett varmvitt ljus. Bland LED-taklamporna i Manchester-serien har den den högsta ljusstyrkan, som kan dimmas i tre steg.
 • Vit taklampa Britta med industriell design

  Vit taklampa Britta med industriell design
  Dekorativ taklampa Britta med industriell chicVit metall har dekorerats med dekorativa kromdetaljer och designats i industriell stil. Hänglampan Britta med en skärmdiameter på 22,8 cm är särskilt effektiv i moderna rum och ger lite industriell charm. I köket kan den t.ex. monteras för att belysa ett bord eller en bänk. Hänglampan kan förses med alla typer av glödlampor med E27-sockel (upp till 40 W - ingår ej).
 • LED-taklampa Jeriko 3 lampor

  LED-taklampa Jeriko 3 lampor
  Flexibel LED-takarmatur Jericho med tre LED-spotsDå var och en av de tre LED-spottarna kan riktas in flexibelt, gör denna armatur det enkelt att uppnå en belysning som uppfyller kraven. Med sin diskreta, enkla design passar LED-taklampan Jericho i många bostadsutrymmen.
 • Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad

  Textilgolvlampan Colori 5 lampor färgglad
  Iögonfallande textilgolvlampa Colori med färgglada skärmarRedan från de sammanflätade metallbenen är det tydligt att golvlampan Colori går i en livlig, modern riktning. Höjdpunkten, i ordets rätta bemärkelse, är de fem förskjutna färgglada textilskärmarna. När en kraftfull E14-lampa väljs är Colori golvlampa idealisk som ett färgstarkt blickfång i fräscha och modernt designade vardagsrum, matsalar och sovrum.
 • Hänglampa Hubert – flygande helikopter

  Hänglampa Hubert – flygande helikopter
  Lekfull pendellampa HubertPendellampan Hubert, i kombination med den matchande E27-lampan, ger rätt belysning för barnrummet - och för de ljusa ögonen hos dess invånare. Grunden för detta är den barnvänliga designen i ljusa färger och målningen med stjärnor och bokstäver; rotorbladen får naturligtvis inte heller saknas. Trä är det material som används för Hubert-pendellampan.
 • Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin

  Hänglampa Carter – en lysande schaktmaskin
  Barnrumspendellampa Carter i bulldozerformPendellampan Carter har en barnvänlig design. Träskärmen är i färgerna gult och svart som ofta finns på fordon på byggarbetsplatser. Användningen av en lämplig E27-glödlampa säkerställer att små byggnadsarbetare alltid hittar sin utrustning - en byggarbetsplats mindre!
 • Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm

  Färgglad hänglampa Aurinia Ø 98 cm
  Färgstark pendellampa AuriniaMed sina sfärer av färgat glas i olika storlekar står Aurinia för livsglädje och lekfullhet. I alla riktningar är sfärerna fästa vid nedåtböjda stavar som utgår från en central kromfärgad sfär. Upp till tio G9-lampor gör Aurinia-pendellampan till ett effektivt blickfång som ger liv åt atmosfären i vardagsrummet eller matsalen.
 • Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor

  Taklampa 1350122 med rökglas, 2 lampor
  Elegant taklampa 1350122 - imponerar med sin sofistikerade design Denna taklampa 1350122 sticker ut med sina lampskärmar i glas. Den mörka nyansen dämpar ljuset och säkerställer att en behaglig atmosfär skapas. Det mesta av ljuset flyr dock nedåt, eftersom det kan spridas obehindrat där. Detta säkerställer att vissa element, t.ex. ett bord eller en byrå, är tydligt upplysta. På detta sätt skapar lampan en mysig atmosfär med tillräcklig belysning. Den passar perfekt i en hall eller i ett modernt vardagsrum eller matsal.
 • Taklampa Explosion av glas, 6 lampor

  Taklampa Explosion av glas, 6 lampor
  Näve taklampa explosion av glas, 6 lampor Explosion, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 20 W, H: 38 cm
 • Antikgrå taklampa Susana

  Antikgrå taklampa Susana
  Susana - hängande lampa med fyra ljus i gråttDen böjda ramen på den hängande lampan Susana med fyra ljus i metall har lackerats i antikgrått med en oregelbunden yta och dekorerats med små hängen med fjärilar. De fyra skärmarna är också tillverkade av grått tyg med en lätt struktur. Den hängande lampan kompletterar perfekt en matsal eller ett kök i lantlig stil. För att belysa bordet på ett energibesparande sätt kan moderna LED-lampor användas i E14-socklarna utöver glödlampor upp till 40 W, som inte bara utmärker sig när det gäller energieffektivitet utan också genom en mycket längre livslängd jämfört med glödlampor.
 • Imponerande taklampa Jolina av glas

  Imponerande taklampa Jolina av glas
  Taklampa Wakusei med förkromade glaskulor Taklampan Wakusei fascinerar med en ganska egendomlig, mycket modern elegans. Den består av otaliga små glaskulor som tillsammans utgör skärmen hos taklampan. Vissa är klara, andra glänsande förkromade. De små halogenlamporna sitter i mellanrummen och bidrar till en särskilt effektfull ljusbild, som gnistrar vackert genom talrika reflektioner.
 • Bordslampa Tim vit-silver

  Bordslampa Tim vit-silver
  Justerbar bordslampa Tim Bordslampan Tim bärs av en klassisk stomme med två ben i trä. Spotlighten kan riktas med hjälp av skruvar på båda sidor och ljuskonen kan anpassas efter förutsättningarna i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet. Tims klara, städade utseende utstrålar en vintage inspirerad charm.
 • LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa

  LED-taklampa Rainbow, dimbar, RGBW, nattlampa
  Näve led-taklampa rainbow, dimbar, rgbw, nattlampa Rainbow, RGBW,, för hall, metall, plast, 40 W, energiefficiens: F, H: 7 cm
 • LED-solcellslykta 3180922

  LED-solcellslykta 3180922
  LED-sollykta 3180922 med uppladdningsbart batteri LED-sollykta 3180922 kombinerar klassisk design med modern teknik. Det integrerade uppladdningsbara batteriet kan antingen laddas av den inbyggda solmodulen i solskenet eller via den USB-anslutning som också finns tillgänglig. Den är också stänkskyddad och lämpar sig därför för mobil användning utomhus. Den slås på och av med en strömbrytare. Tekniska egenskaper: - Panel: 5 V/250 mA - Batteri: 2 x Li-Ion/18650/2 000 mAh/3,7 V - Laddningstid via USB: 3-5 timmar, laddningstid via solenergi: ca 32 timmar - Ljusets varaktighet vid full laddning: ca 8-12 timmar - 2 ljusstyrkor som kan justeras genom att trycka på: 100 % och 50 % - Med av-/påslagsbrytare - Ljusets färg: varmvitt
 • Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal

  Hänglampa Affections Ø 42 cm röd vertikal
  Tilltalande hänglampan Affections förtrollar hemmet med en drömsk atmosfär från en annan värld Den konstnärliga hänglampan Affections av glas och metall försätter rummet i en värld som från morgonlandet. Affections fascinerar med sin konstnärliga mosaik av många glasstenar i röd-orange-guld-toner. Denna vackra cirkulära lampa är öppen i mitten och har vackra gulddekorationer på innerväggarna. Med de trevliga färgerna fylls rummet med en välmående atmosfär som bjuder in till att drömma och koppla av.
 • Stoney bordslampa (Brun)

  Stoney bordslampa (Brun)
  Stoney är en modern bordslampa med en livfull design gjord av keramik och textil. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra allmän belsyning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med 130cm sladd, strömbrytare och stickkontakt. Stoney finns i fler varianter.
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna

  LED-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5282349 med vattenkanna, metall förzinkad, plast, 0.02 W, L: 36 cm, B: 11 cm, H: 110 cm
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 180 cm
  pendellampa tillverkad av naturliga material Kokos pendellampa imponerar tack vare sin exceptionellt vackra design, som ger en liten semesterstil i ditt hem. Lampan består av fritt svängande element som är fästa på en ring av rotting. Dessa element tas direkt från naturen eftersom de gjordes av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten så att elementen belyses bakifrån. Detta skapar ett vackert skuggspel som kan ses på väggarna. Tack vare dessa speciellt stora ljusstunder skapar lampan en mysig atmosfär som den hittar sin idealiska plats i vardagsrummet.
 • LED-solcellsdekorationsbelysning korg, natur

  LED-solcellsdekorationsbelysning korg, natur
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning korg, natur, bambu, glas, plast, metall, 0.01 W, H: 32 cm
 • LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv

  LED-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv
  Näve led-solcellslykta 5266523 med skogsmotiv, järn, plast, H: 20 cm
 • Golvlampa White med skärm av runda skivor

  Golvlampa White med skärm av runda skivor
  Luftigt hög vit golvlampa med skärm av runda skivorDen vita golvlampan är ett lyckat blickfång redan utan belysning. Den molnliknande skärmen av runda skivformade element kommer till sin rätt när en lämplig E27-glödlampa används. Golvlampan White är ett särskilt dekorativt inslag i unga och moderna vardagsrum och matsalar.
 • LED-solcellsregnvattenmätare 5282614

  LED-solcellsregnvattenmätare 5282614
  Näve led-solcellsregnvattenmätare 5282614, järn, glas, plast, L: 23.4 cm, B: 6 cm, H: 95 cm
 • LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel

  LED-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5282414 med cykel, järn, plast, L: 21.5 cm, B: 13.5 cm, H: 88 cm
 • Textilgolvlampa Rope med naturrep

  Textilgolvlampa Rope med naturrep
  Rope golvlampa utstrålar en maritim känsla Denna golvlampa är ett ljusobjekt och ett dekorativt element i en. Den består av en platt lampbas och ett naturligt rep som rullar upp på det, som smälter samman till en klassisk textilskugga i det övre området. Kombinationen av det naturliga repet med skuggan ger lampan ett underbart maritimt och ovanligt utseende, vilket gör den till en blickfång i alla anläggningar. Inuti skuggan säkerställer en E27-lampa (exklusiv) mjuk och jämn belysning. Med 200 cm stickpropp.
 • Shell pendel (Vit)

  Shell pendel (Vit)
  Shell är en vacker pendel med en elegant design gjord av skal och rotting. Ljuskällan som omfångas av de dekorativa snäckskalen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång!Ljuskälla ingår ej. Shell finns i fler varianter vid namn Capiz.
 • Röd ljuskrona Dorota av akryl

  Röd ljuskrona Dorota av akryl
  Ljuskrona Dorota i rött med rik dekorDen här lampan är rätt sak för älskare av det extravaganta: Den är tillverkad av rödfärgad plast och svart metall i ljuskronestil. Små detaljer i gul akryl ger lampan det där lilla extra. Vi rekommenderar ljusformade glödlampor för att fullända kandelaberlooken. Förutom akrylupphängningen är sockelfästena i röd plast. Dessutom är ljuskronan dekorerad med många små dekorativa hängen i form av droppar gjorda av samma material. Detta skapar en makalös look som ger färg och elegans till ditt eget hem i lika hög grad.
 • Bordslampa Enya cremebrun

  Bordslampa Enya cremebrun
  Konstfullt designad bordslampa EnyaBordslampan Enya är tillverkad av metall och glas, enskilda mosaikbitar dekorerar skärmen och skapar en lyckad helhetsbild. Ljuset sprids uppåt och ger en behaglig accentbelysning på bordet, hyllan eller fönsterbrädan. Men även när bordslampan är släckt är den ett dekorativt blickfång. Finns i olika färger.
 • LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur

  LED-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning korg svart/natur, bambu, glas, plast, jute, 0.01 W, H: 34 cm
 • LED-solcellsdekorlykta 5283402 flameffekt 2-pack

  LED-solcellsdekorlykta 5283402 flameffekt 2-pack
  Näve led-solcellsdekorlykta 5283402 flameffekt 2-pack, glas, plast, 0.06 W, L: 14 cm, B: 14 cm, H: 27.5 cm
 • LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar

  LED-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar
  Näve led-solcellsdekorlykta 5277047 med snöre, koppar, metall, plast, snöre, 0.05 W, H: 35 cm
 • Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor

  Taklampa Explosion med bärnstenfärgade kulor
  Näve taklampa explosion med bärnstenfärgade kulor Explosion, för vardagsrum / matsal, glas, stål, G9, 28 W, H: 38 cm
 • Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack

  Dekorativ LED-solcellslampa 5146408 8-pack
  Näve dekorativ led-solcellslampa 5146408 8-pack LED-solcellslampa, rostfritt stål, akryl, 0.1 W, H: 39.5 cm
 • LED-golvlampa Onda, 2 lampor

  LED-golvlampa Onda, 2 lampor
  Onda LED-golvlampan består av en svart, kantig och mycket platt fot som har två vågformade ljuskällor som sticker uppåt. De är vinkelformade och långsträckta som strålar. På framsidan döljs LED-remsorna bakom en plastdiffusor, vilket ger ett bländfritt, varmvitt ljus i rummet. Manövreras via en fotomkopplare på matningskabeln.
 • Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira

  Med dragströmbrytare - textilgolvlampa Mira
  Futuristisk golvlampa i textil Mira med hörn och kanter Enkelt, modernt och ändå speciellt, det är det som kännetecknar Mira lampserien. Basis är en kuboidram gjord av glänsande metallstag, vars bas är fyrkantig. Omedelbart ovanpå detta fästs också den kuboida textila nyansen i mörkgrå, som utgör ungefär en tredjedel av den totala höjden. Dragbrytaren, som är lättillgänglig på grund av byggnadsställningen, är dold direkt under denna skärm. Den mörka lampskärmen skapar ett dämpat, diffust ljus som bidrar oerhört till bildandet av atmosfären. Resultatet är en golvlampa som ser extravagant och extraordinär ut, men som inte dominerar hela rumsinredningen.
 • Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver

  Hänglampa Letterly med pendlande bokstäver
  pendellampa Letterly med färgglada bokstäver för vackra stunder av ljus Barnens pendellampa ljus Letterly är perfekt för första, lekfull kontakt med bokstäver. De många färgglada plastelementen är fästa på en metallring och kan sedan hängas fritt. De svängande bokstäverna gör att lampan ser lekfull och glad ut. Ljuskällan är placerad i mitten så att bokstäverna kastar charmiga skuggor på taket och väggarna. Dessa vackra ögonblick skapar en mysig atmosfär och ger roligt för barnkammaren.
 • LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 29 cm, natur

  LED-solcellslykta Korg, bambu, höjd 29 cm, natur
  Dekorativ LED-sollyktkorg av bambu med LED-ljus Denna vackra sollykta kan användas var som helst utanför för dekoration och för ytterligare atmosfärisk belysning. Du kan ställa in eller, eftersom den är utrustad med en jutkabel, också z. B. hängas på en trädgren. Kroppen består av korgliknande vävd bambu, i mitten finns ett vitt ljus med en LED-ljuskälla som avger särskilt varmt vitt ljus. Ljus från LED lyser också, vilket ser väldigt autentiskt ut. När batteriet är fulladdat räcker det i cirka sex till åtta timmar.
 • Narbo fasad (Svart)

  Narbo fasad (Svart)
  Narbo är en modern fasadlampa i en stilren design, gjord av aluminium och glas. Den inbyggda LED belysningen som omfångas av glaset ger en fin och bra ljusspridning ner och upp på väggen. Placera förslagsvis vid entrén eller uteplatsen.Integrerad LED på 10W med 420lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Foglia pendel (Natur)

  Foglia pendel (Natur)
  Foglia är en modern pendel med en livfull design gjord av plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen i träimitation ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej. Kombinera gärna Foglia med Finja lamporna.
 • Ayla fasad (Svart)

  Ayla fasad (Svart)
 • Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack

  Soldriven LED-markspettslampa Kian, 6-pack
  Näve soldriven led-markspettslampa kian, 6-pack LED-markspettslampa Kian,, metall, plast, 0.6 W, H: 14 cm
 • Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå

  Pendellampa Explosion 9 lampor, krom/rökgrå
  Näve pendellampa explosion 9 lampor, krom/rökgrå Explosion, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 28 W, H: 55 cm
 • Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor

  Taklampa Explosion med kopparfärgade kulor
  Näve taklampa explosion med kopparfärgade kulor Explosion, för vardagsrum / matsal, glas, stål, G9, 20 W, H: 38 cm
 • LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack

  LED-solcellsbordslampa Outdoor, 3-pack
  Näve led-solcellsbordslampa outdoor, 3-pack Outdoor,, glas, plast, metall, 0.08 W, H: 13 cm
 • Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning Mistra 6-pack
  Näve soldriven led-takinnerbelysning mistra 6-pack LED-takinnerbelysning Mistra, plast, 0.2 W, H: 6 cm
 • LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda

  LED-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5280417, hängande groda, järn, plast, 0.03 W, B: 17 cm, H: 66 cm
 • LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt

  LED-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt
  Näve led-solcellsdekorbelysning 5279220 med flameffekt, metall, plast, 0.05 W, H: 85 cm
 • Bordslampa Modo, 2 lampor, svart

  Bordslampa Modo, 2 lampor, svart
  Näve bordslampa modo, 2 lampor, svart Modo,, för vardagsrum / matsal, järn, plast, E27, 40 W, H: 45.3 cm
 • Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack

  Soldriven LED-takinnerbelysning 5249216 2-pack
  Näve soldriven led-takinnerbelysning 5249216 2-pack LED-takinnerbelysning, metall, plast, L: 20 cm, B: 7 cm, H: 9.8 cm
 • Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm

  Hänglampa Kokos av äkta kokosnöt, 55 cm
  pendellampa - en semester till ditt hem Palmer, strand och hav - detta är vad kokosnötslampan påminner om. Gratis svängande element fästes på en ring av rotting. Dessa individuella element ger lampan sitt naturliga utseende, eftersom de är gjorda av äkta kokosnöt. Ljuskällan är i mitten och är lätt att se, så en glödlampa rekommenderas här. För att skapa en särskilt mysig atmosfär belyses kokoselementen bakifrån, som projicerar ett vackert skuggspel på väggarna. Lampan är en riktig blickfång och passar det moderna vardagsrummet.
 • Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute

  Hänglampa Rope, 5 lampor, av trä och jute
  Näve hänglampa rope, 5 lampor, av trä och jute Rope,, för vardagsrum / matsal, metall, trä, plast, jute, E27, 40 W, L: 100 cm, B: 6 cm, H: 2.5 cm
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Jaro med inställbar ljuspanel och sensor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro har en ljuspanel som kan lutas uppåt och nedåt. Ljusets inriktning, vare sig den är riktad rakt upp eller mer nedåt, kan därför anpassas individuellt. De integrerade LED-lamporna strålar här med ett universalvitt ljus, och tack vare sensorn kommer de alltid att tändas så snart en rörelse registreras. Med en räckvidd på 2-12 meter och en registreringsvinkel på 360 grader är LED-utomhusvägglampan Jaro avsedd för infarter till bostäder eller andra områden där man ofta är, t.ex. garaget.
 • Kulformad hänglampa Regia av naturlina

  Kulformad hänglampa Regia av naturlina
  Klotformad hänglampa Regia av naturlina - ett fantastiskt blickfång! Om man letar efter en klassisk lampskärm så är denna hänglampa inte rätt. Det man hittar istället är en intressant konstruktion av tjocka naturlinor som går runt lampcentrumet och således ett speciellt utseende. Denna konstruktion bestyckas inuti med tre E-14 kronljuslampor (se Tillbehör) som sprider allsidigt ljus ut i omgivningen genom den öppna utformningen. En stor kedjeupphängning kommer att komplettera designen.
 • Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv

  Hänglampa 4117061 med lyckligt motiv
  Upphängningslampa 4117061 av papper med ett glatt motiv Denna fantasifulla pendellampa ljus 4117061 visar scener glatt lekande barn som upplever olika äventyr. Lampskärmen är gjord av papper, så varje rum är omslutet i ett behagligt varmt ljus. Samtidigt kan ljuset spridas jämnt och starkt tack vare nyans vita färg. Detta gör lampan perfekt för att leka och trilla runt i barnrummet. Lampan ger glädje och är också ett vackert dekorativt element.
 • Hänglampa 6008519 med rosa dekorationselement

  Hänglampa 6008519 med rosa dekorationselement
  Elegant pendellampa 6008519 med ovanliga dekorationselement som ger vackra ljusreflektioner Denna framträdande pendellampa uppmärksammas omedelbart tack vare sitt vackra färgschema och dynamiska form. Ljuskällan befinner sig mitt i och är omgivet av de fritt svängande elementen. På så sätt tränger ljuset genom ridån och skapar en konstnärlig samspel mellan ljus och skuggor. Den rosa hexagonen är tillverkad av plast och ser ljusare eller mörkare ut beroende på ljuset. De fästs vid de böjda armar som är i krom. De två färgerna harmoniserar på ett utmärkt sätt och avrundar designen. Lampan lämpar sig tack vare sitt piffiga utseende till ett barn- eller ungdomsrum, eller för det moderna vardagsrummet.
 • LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik

  LED-taklampa Venus, stjärnhimmeloptik
  Näve led-taklampa venus, stjärnhimmeloptik Venus,, för vardagsrum / matsal, aluminium, järn, akryl, 44 W, energiefficiens: G, L: 60 cm, B: 47 cm, H: 6.5 cm
 • LED-taklampa Sorrent oval 60 cm x 30 cm

  LED-taklampa Sorrent oval 60 cm x 30 cm
  Oval LED-taklampa med många tekniska funktioner Denna ovala LED-taklampa imponerar med sina många olika funktioner, som enkelt kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. De inbyggda lysdioderna är energibesparande och kan variera i ljusfärg. Så det är möjligt att låta lampan lysa i ett varmt vitt ljus när du sitter bekvämt tillsammans. Om bättre belysning önskas kan lampan alternativt lysa i ett universellt vitt ljus eller i dagsljusets ljusa färg. Ljusstyrkan kan också regleras med fjärrkontroll tack vare dimbar LED. Den praktiska nattljusfunktionen gör att lampan kan köras hela natten så att den fungerar som ett orienteringshjälpmedel i mörkret.
 • LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Jaro, sensor, 2 lampor
  Med rörelsesensor - LED-utomhusvägglampa Jaro, 2 lampor Den moderna LED-utomhusvägglampan Jaro, med sina två LED-paneler, ger alltid ljus när det behövs, i till exempel ingångar eller frekventa utomhusområden. Tack vare den integrerade rörelsesensorn kommer de varmvita LED-lamporna att tändas så snart de registrerar en rörelse. Sensorns räckvidd är 2-12 meter med en registreringsvinkel på 360°. Dessutom kan båda LED-panelerna vridas uppåt eller nedåt individuellt, vilket möjliggör en optimal och individuell ljusriktning.
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time

  LED-solcellsdekorationsbelysning 5279120, BBQ-Time
  Näve led-solcellsdekorationsbelysning 5279120, bbq-time BBQ-Time, metall, plast, 0.05 W, L: 27 cm, B: 6 cm, H: 130 cm