Motarasu lampor

 • Motarasu Hokore Taklampa Bambu

  Motarasu Hokore Taklampa Bambu
  Design: Tani Toshiyuki för Motarasu Koncept: Motarasu Hokore pendellampa är ett rent konstverk som använder den traditionella japanska konsten takeensuji. En teknik som historiskt användes för att göra insektsburar och lyktor. I produktionsprocessen bakom Hokore- taklampan använder Tani Toshiyuki nästan 1 000 individuella bambulister som ska tillverkas och fästas, vilket också vittnar om hur imponerande denna lampa är. Även om en uråldrig teknik har använts för att tillverka denna lampa, lyckas den ändå uppnå en elegant modern känsla, och denna vackra taklampa kommer utan tvekan att vara ett iögonfallande inslag i hemmet. På grund av de många små bambupinnarna är ljuset som faller från lampan extremt lekfullt både på väggen men även på bordet.
 • Motarasu Sen Taklampa Bamboo

  Motarasu Sen Taklampa Bamboo
  Design: Tani Toshiyuki för Motarasu Koncept: Den sena taklampan från Motarasu, är i samma stil som deras imponerande Hokore-lampa, ett rent konstverk som använder den traditionella japanska konsten Takeensuji. En teknik som historiskt användes för att göra insektsburar och lyktor. I produktionsprocessen bakom Sen taklampan använder Tani Toshiyuki upp till 600 individuella bamburemsor som ska göras för hand och fästas, vilket också vittnar om hur imponerande denna lampa är. Även om en uråldrig teknik har använts för att tillverka denna lampa, lyckas den ändå uppnå en elegant och modern känsla, och denna vackra taklampa kommer utan tvekan att vara ett iögonfallande inslag i hemmet. På grund av de många små bambupinnarna är ljuset som faller från lampan extremt lekfullt på både väggen men även på bordet
 • Motarasu Sen Bordslampa Bambu

  Motarasu Sen Bordslampa Bambu
  Design: Tani Toshiyuki för Motarasu Koncept: Den sena bordslampan från Motarasu, är i samma stil som deras imponerande Hokore-lampa, ett rent konstverk som använder sig av den traditionella japanska konsten takeensuji. En teknik som historiskt användes för att göra insektsburar och lyktor. I produktionsprocessen bakom bordslampan Sen använder Tani Toshiyuki upp till 600 individuella bambulister för handgjorda och applicerade, vilket också vittnar om hur imponerande denna lampa är. Även om en uråldrig teknik har använts för att tillverka denna lampa, lyckas den ändå uppnå en elegant och modern känsla, och denna vackra bordslampa kommer utan tvekan att bli ett iögonfallande inslag i hemmet. På grund av de många små bambupinnarna är ljuset som faller från lampan extremt lekfullt i rummet, men definitivt även på bordet.