Moretti Luce lampor

Det italienska varumärket Moretti Luce säger sig inte tillverka lampor utan ljusbärande objekt och med det vill de lyfta funktionaliteten och designen till en ny nivå. Moretti Luce lighting jobbar mycket med metallmaterial så som mässing och aluminium. En hel del av belysningen är framtagen med utomhus som tänkbar användningsmiljö.

Moretti Luce belysning

 • Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar

  Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar
  Snygg och diskret vägglampa Antique för utomhusbrukVägglampan Antique för utomhusbruk har skyddsklass IP44 mot damm och vatten, vilket gör att den kan användas utomhus på ett optimalt sätt. En stor skärm av mässing med en attraktiv koppargravyr kröner glaset, vilket ger lämplig stark belysning, till exempel som orienteringsljus. Dessutom har glaset skyddande stag som gör skador från stötar mindre sannolika.
 • Vacker utomhusvägglampa Ocean

  Vacker utomhusvägglampa Ocean
  Enlampig utomhusvägglampa Ocean i maritim designSkepp ohoj! Den eleganta versionen av armaturserien Ocean är också imponerande. Den är tillverkad av tilltalande mässing och vitt glas, är trogen armaturernas maritima utseende och ger fasaden en glamorös touch. Utomhusvägglampan är utrustad med skyddsklass IP44 och klarar väder och vind, som det anstår en fartygslampa.
 • Utomhusvägglampa Patio, mässing/koppar antikiserad

  Utomhusvägglampa Patio, mässing/koppar antikiserad
  En ljuskälla med nostalgisk charm - Patio 1350 utomhusvägglampaMed den antika utomhusvägglampan Patio kan utomhusområdet inte bara badas i ett mysigt ljus, utan också förbättras med en elegant accessoar. Den breda öppna lampskärmen är fäst vid en böjd lamparm, som i sin tur slutar i väggfästet. Under lampskärmen finns en E27-sockel i vilken glödlampan skruvas fast. För att skydda den tillräckligt mot väder och vind är den inkapslad i en glaskolv. Eftersom den är transparent lyser ljuset obehindrat och därmed kraftfullt ut i omgivningen. Tack vare armaturens högkvalitativa utförande är den havsvattenbeständig och kan därför även användas i kustområden där luften vanligtvis är mycket salt.
 • Vägglampa ALESSIA i antikmässing

  Vägglampa ALESSIA i antikmässing
  ALESSIA, den perfekta vägglampan för rustikt boendeDen här vägglampan i antik mässing har en stor rund skärm som är fäst på ett romantiskt böjt fäste. Naturligtvis är denna vägglampa skyddad mot smuts och vattenstänk med skyddsklass IP44 och kan därför användas utomhus. Tack vare det transparenta glaset avges ett starkt, klart ljus som kan användas bra som orienteringsljus. Dessutom är denna utomhusvägglampa motståndskraftig mot saltkorrosion.
 • Taklampa Allen med fem ljuskällor

  Taklampa Allen med fem ljuskällor
  Effektfull taklampa Allen med fem ljuskällor Vid skapandet av detta belysningsobjekt har man inte lagt stor vikt vid största möjliga ljusutbyte, utan mer på en särskilt dekorativ och unik effekt. Därför har en rund takbaldakin försetts med fem bruna textilkablar, var och en med en E27-fattning i änden. Eftersom bara detta inte är särskilt spektakulärt, har mässingsdetaljerna hos taklampan Allen antikbehandlats med en speciell process. På så sätt får lampan sin speciella karaktär och unika effekt. De enskilda kabelupphängningarna kan placeras på olika sätt i taket, så att utseende och höjd på ljuskällorna kan anpassas individuellt till rådande situation. Passande vintage-ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
 • Oval fartygsarmatur Hook - mässing

  Oval fartygsarmatur Hook - mässing
  Högkvalitativ Hook-armatur med IP44Hook-armaturen är tillverkad av högkvalitativ mässing och har ett glaslock med prismatisk struktur på insidan. Detta säkerställer en särskilt homogen ljusfördelning och en bländfri ljuseffekt. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk från alla håll och mot främmande föremål med en diameter på 1,0 mm eller mer, vilket gör den särskilt lämplig för användning utomhus eller i garage eller källare. Dessutom är den korrosionsbeständig (havsvattensäker), så att inte ens salt havsluft, som förekommer i kustområden eller nära havet, kan skada den.
 • Hänglampa Aurora, opalglas

  Hänglampa Aurora, opalglas
  Elegant hänglampa Aurora Den tilltalande hänglampan Aurora ger inte bara ljus i mörkret, utan passar tack vare den maritima utformningen perfekt som en maritim eller rustik inredningsdetalj. Den består av motståndskraftig mässing som ser härligt gammal och nostalgisk ut, tack vare en patinering. Den klassiska lampskärmen hänger i en brun textilkabel med hjälp av små ringar som är fästa i takbaldakinen.
 • Liten vägglampa Ocean

  Liten vägglampa Ocean
  Ocean utomhusvägglampa i maritim stilOcean utomhusvägglampa är tillverkad i mörk mässing och påminner om gamla skeppslampor. Armaturens uppenbara men ändå enkla elegans har skapats genom kombinationen av strukturglas och den antika mässingsfinishen. En grön nyans som patina förstärker vägglampans antika karaktär. Gallret som omger glaset är både dekorativt och skyddande. IP44-skyddet gör den lämplig för utomhusbruk utan tvekan.
 • Stilfull utomhusvägglampa CASALE

  Stilfull utomhusvägglampa CASALE
  Klassisk CASALE utomhusvägglampa i kopparutseende CASALE utomhusvägglampa imponerar med sin enkla elegans. Den breda skärmen skyddar det klara glaset och reflekterar ljuset så att det lyser nedåt och lyser upp utomhusområdet på ett brett sätt. Som huvudmaterial valdes gammal mässing, som lackerades i kopparutseende. Tack vare skyddsklass IP44 är denna vägglampa perfekt lämpad för utomhusbruk. Den kan därför mycket väl användas som vägbelysning eller i entrén.
 • Nedåtstrålande utomhusvägglampa Matteo

  Nedåtstrålande utomhusvägglampa Matteo
  Havsvattenbeständig utomhusväggarmatur Matteo - armaturhuvudet riktat nedåtDen havsvattenbeständiga utomhusväggarmaturen Matteo ger ett behagligt ljus överallt där man vill ha en robust armatur med maritim touch: på terrassen till en restaurang i hamnen eller på husfasaden hos en person som bor vid kusten. Saltvatten kan inte skada den kopparfärgade mässingsramen, det klara, mjukt rundade armaturglaset skyddas dessutom av ett mässingsgaller runt om. Även lämplig för inomhusbruk- IP44-skydd- 1.500-1.600 lumen
 • Snygg utomhusvägglampa Susa - saltvattenbeständig

  Snygg utomhusvägglampa Susa - saltvattenbeständig
  Rustik utomhusvägglampa Susa av antik mässing - havsvattenbeständigUtdoorvägglampan Susa ger en rustik look tack vare sin form och färgsättning, som särskilt kännetecknas av den antikmässingfärgade ytan. Det transparenta armaturglaset säkerställer optimal omgivande belysning. Utrustad med skyddsklass IP44.
 • Taklampa Salina - saltvattenbeständig

  Taklampa Salina - saltvattenbeständig
  Salina takarmatur utomhus med stort armaturglasSalina lyser inte bara för att den avger behagligt ljus, utan också för sin långa hållbarhet, vilket beror på att den är gjord havsvattenbeständig och därför också är det optimala valet för användning i alla områden som är belägna vid kusten. Salina kan också användas för stämningsfull belysning av rustika eller maritima interiörer. - Skyddsklass IP44- 1 500-1 600 lumen
 • Puristisk taklampa Allen

  Puristisk taklampa Allen
  För in en speciell ton i hemmet - taklampan Allen På grund av den enkla och mycket puristiska designen ligger blickfånget hos denna taklampa i den speciella ytan. Den ger betraktaren intrycket att lampan har några år på nacken och redan fått en viss patina. Denna vintage-effekt är förstås ett val och ger lampan en speciell ton. Utseendet förstärks om man väljer en ljuskälla i vintage-stil.
 • Casale - en utomhusvägglampa med charm

  Casale - en utomhusvägglampa med charm
  Casale - en utomhusvägglampa i antik finishMedelhavscharm utstrålar utomhusvägglampan Casale i antik mässing. Den högkvalitativa armaturen är havsvattenbeständig och kan därför även användas nära havet. Den utskjutande vägglampan avger ett starkt ljus genom den klara glasskärmen, som lyser upp alla utomhusområden i stor utsträckning.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas matt

  Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas matt
  Snygg och diskret vägglampa Antique för utomhusbrukVägglampan Antique för utomhusbruk har skyddsklass IP44 mot damm och vatten, vilket gör att den kan användas utomhus på ett optimalt sätt. En stor skärm av mässing med en tilltalande koppargravyr kröner glaset, vilket ger lämplig stark belysning, till exempel som orienteringsljus. Dessutom har glaset skyddande stag som gör skador från stötar mindre sannolika.
 • Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal

  Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal
  Antik designad utomhus vägglampa Tortuga med mässingsram Terrassen kan belysas på ett elegant sätt med Tortuga vägglampa för utomhusbruk. Tack vare sin låga vikt kan ramen fästas idealiskt på väggen, men också i taket. Ramen är tillverkad av mässing men färgad i koppar. Lampan har en maritim stil. Genom det opalvita glaset lyser ett starkt ljus genom hela området, så att även en större terrass kan belysas optimalt på natten.
 • Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal

  Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal
  Saltvattenresistent utomhus vägglampa Tortuga med korrosionsskydd Den runda vägglampan för utomhusbruk är ett underbart tillbehör för varje utomhusområde, men också för varje hus. Den är utformad i maritim stil och imponerar med sin mässingsram, som är lätt att fästa på väggen eller i taket. För att armaturen ska vara optimalt utrustad mot väder och vind har den ett särskilt korrosionsskydd som särskilt skyddar mot saltvatten. Detta innebär att armaturen kan användas under lång tid även i närheten av kusten.
 • Antik hänglampa Guadalupa

  Antik hänglampa Guadalupa
  Charmig pendellampa Guadalupa i antik stilPendellampan Guadalupa skapades i den antika stilen av en oljelampa från 1800-talet. Den hänger i en kedja och är särskilt slående med sin stora skärm, som liksom hela lampan är tillverkad av mässing och har en högkvalitativ finish. Ett stämplat emblem med texten GRAND RIVER, ett kolvformat lampglas och sist men inte minst patinan i den gamla mässingslooken ger den antika designen, varigenom pendellampan som en speciell höjdpunkt i den individuella inredningsstilen ger en elegant atmosfär.
 • Bruno - snygg taklampa för utomhusbruk

  Bruno - snygg taklampa för utomhusbruk
  Antikt utseende taklampa Bruno av mässingTaklampan Bruno är byggd för utomhusbruk tack vare skyddsklass IP44, där den ger bra allmänbelysning under takutsprång. Den har en utsvängd mässingsskärm som hänger i en solid kedja. Under den skyddande glaskupan finns en E27-sockel där glödlampan sätts in. Mässingskorgen ger utseendet en särskilt rustik touch, så att armaturen uppnår en dekorativ effekt utöver en underbar ljusbild. Tack vare användningen av korrosionsbeständig mässing är den också havsvattensäker.
 • Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing

  Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing
  Flexibel vägglampa Spotisland Vägglampan Spotisland har ett omisskännligt rustikt utseende med sin mässingslook. Den korta och justerbara armen leder via en väggrosett till skärmen, som pryds av en skylt med inskriptionen Old River. En praktisk vägglampa för en rustik atmosfär.
 • RAVENNA taklampa, antik-koppar

  RAVENNA taklampa, antik-koppar
  Imponerande RAVENNA takspot i antik kopparlook med verdigrisTaklampan RAVENNA i antik kopparlook imponerar med sin maritima design. Spottarna är försedda med ett halvcirkelformat lock ovanför och mässingsringar är fästa vid skärmen på höger och vänster sida. Dessutom är bokstäverna OLD RIVER tryckta på varje spot. De enskilda spotlightsen är rörliga så att vardagsrummet kan belysas på bästa sätt.
 • Utomhusvägglampa Luca med dubbelarm

  Utomhusvägglampa Luca med dubbelarm
  Böjd LUCA utomhusvägglampa med bred ljusspridningLUCA utomhusvägglampa är tillverkad av högkvalitativ gammal mässing och har en diskret, antik kopparfärgad ytstruktur. Den är 62 cm lång och 73 cm hög, vilket också gör den dekorativ i utomhusmiljöer. Den speciella formen, som är ansluten till lampskärmen med två separata stag, dominerar den romantiskt accentuerade lampan. Medelhavsdesign nu även för hemmets trädgård. Energisnåla ljuskällor eller LED-ljuskällor kan användas.
 • Liten saltvattenbeständig utomhusvägglampa Matteo

  Liten saltvattenbeständig utomhusvägglampa Matteo
  Snygg Matteo utomhusvägglampa för mysigt ljusDen minsta i Matteo-serien behöver inte gömma sig. Det maritima höljet på utomhusvägglampan är ett attraktivt blickfång på balkongen, terrassen eller entrén. Klarglaset ger en säker belysning efter mörkrets inbrott. Dessutom ser glasskärmen tilltalande ut. Det överliggande gallret med kopparstag är både skydd och dekoration på samma gång.
 • Oval utomhusvägglampa Bengt mässing

  Oval utomhusvägglampa Bengt mässing
  Maritim utomhusvägglampa Bengt med opalvitt armaturglasOavsett om den sitter på väggen eller i taket: Utomhusvägglampan Bengt är ett blickfång överallt. Den sprider ett varmt ljus genom sitt opalvita glas. Gallret av mässing ger inte bara den maritima stilen, det gör också armaturen exceptionellt robust, så att den är perfekt lämpad för utomhusbruk. Till och med nära kusten, eftersom korrosionsskyddet säkerställer att stommen på Bengt utomhusvägglampa är okänslig för saltvatten.
 • Olivia - rund utomhusvägglampa IP44

  Olivia - rund utomhusvägglampa IP44
  Välformad utomhusvägglampa OliviaMed denna nostalgiskt utseende utomhusvägglampa lyser utomhusområdet i ny prakt. Tack vare sitt graciösa utseende, som skapas av den sfäriska lampskärmen och de ädla mässingselementen med antik patina, berikar lampan utomhusområdet på många sätt. Den sfäriskt formade glasskärmen sprider ljuset mycket jämnt i omgivningen, vilket gör att lampan framträder på ett särskilt stämningsfullt sätt. - havsvattensäker
 • Utomhusvägglampa Marquesa i antik stil

  Utomhusvägglampa Marquesa i antik stil
  Resistent mot saltvatten - Marquesa utomhusvägglampa i mässing antikDen här formsköna vägglampan för utomhusbruk understryker på ett elegant sätt helhetsintrycket av ett antikt designat område, men passar också perfekt till medelhavsstilen eller den lantligt-rustika stilen. Det sfäriska, klara armaturglaset sprider ett starkt ljus nedåt och åt sidorna för en behaglig belysning. Ramen i antik mässingston är utrustad med ett speciellt korrosionsskydd som skyddar den mot nedbrytning orsakad av saltvatten, så att Marquesa även kan användas på fastigheter som ligger nära kusten.
 • Utomhusvägglampa oval Bengt antikmässing

  Utomhusvägglampa oval Bengt antikmässing
  Oval utomhusvägglampa Bengt dekorerar tak och väggar - antik mässingDen ser inte bara robust ut, den är det också. Stommen på Bengt utomhusvägglampa är utrustad med korrosionsskydd mot effekterna av saltvatten, vilket är anledningen till att den också kan användas i bostadsområden nära havet. Det opalvita armaturglaset omges av ett skyddsgaller och avger ett starkt ljus för säker omgivningsbelysning. Denna maritimt designade utomhusvägglampa kan även monteras i taket.
 • Snygg utomhusvägglampa Chiara, saltvattenbeständig

  Snygg utomhusvägglampa Chiara, saltvattenbeständig
  Antik vägglampa Chiara med klara formerVägglampan i Chiara-serien övertygar med sina raka linjer och en skärm som avviker något från normen. Skärmen gör utseendet lite lösare och sitter som en liten hatt på armaturens glaskropp. Chiara är modellerad efter de antika lamporna på forna tiders fartyg och är därför motståndskraftig mot vattenstänk.
 • Svängd utomhusvägglampa Birga

  Svängd utomhusvägglampa Birga
  Utomhusvägglampa Birga med vackert svängd mässingsramDen här robust tillverkade vägglampan med mässingsram passar särskilt bra i en rustik eller antik miljö. Det stora, opalvita armaturglaset avger starkt ljus för säker belysning av omgivningen. Metallen är skyddad mot korrosion från havsvatten, så Birga vägglampa är också ett bra val för fastigheter som ligger nära kusten.
 • Snygg vägglampa Bruno i antik stil

  Snygg vägglampa Bruno i antik stil
  Effektiv vägglampa Bruno i mässingMed sin antika mässingsyta och sin eleganta form ger denna vägglampa en optimal inramning till alla husfasader, oavsett om den är tänd eller släckt. Ljuset genereras inuti glaskulan av en E27-lampa (ingår ej) och avges jämnt runt om. Mässingskorgen, som har placerats skyddande runt glödlampan, skapar ett vackert spel av ljus och skugga i omgivningen när lampan är tänd. - havsvattensäker
 • Ansenlig taklampa Vanua

  Ansenlig taklampa Vanua
  Effektiv Vanua hängande lampa med stor skärm Vanua hängande lampa har en mycket stor skärm som innehåller vitt glas. Den här högkvalitativa lampan hänger på en stabil kedja och ger ett riktigt rustikt eller nästan antikt utseende. Mässingslooket understryker den rustika bilden. Armaturen är idealisk som platsbelysning över bord eller sittgrupper och utstrålar en individuell charm.
 • Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Imponerande utomhustaklampa Pergola med bukig glaskropp Pergola är en imponerande vacker utomhustaklampa. Härliga effekter skapas genom klart, ädelt glas i kombination med en robust, kopparfärgad stomme. Ljusfördelningen koncentreras till området på sidorna.
 • Taklampa Adessora, lyktform, saltvattenskyddad yta

  Taklampa Adessora, lyktform, saltvattenskyddad yta
  Grandios Adessora-pendellampa med tilltalande kopparkedjaPendellampan Adessora ger vardagsrummet en oemotståndlig touch med sin antika kopparlook och trendiga, maritima accenter. Matplatsen får också en maritim charm med Adessora och kan kompletteras med andra eleganta dekorationer. Det vågiga glaset är ett kompletterande, vackert blickfång och möjliggör bra och tilltalande belysning tack vare sin klara transparens.
 • Utomhusvägglampa Luca, 52 cm

  Utomhusvägglampa Luca, 52 cm
  Underbara Luca utomhusvägglampa ger romantiskt ljusDen charmiga Luca utomhusvägglampan skapar en trivsam atmosfär, särskilt i trädgårdar, parker och hotellkomplex, genom att sprida typisk italiensk känsla. Luca är tillverkad av kopparfärgad, antikiserad mässing och ser elegant och rustik ut på samma gång. Den välformade armaturen passar stilfullt in i alla medelhavsmiljöer och ger behagligt ljus, romantik och avkoppling.semesterstämning garanterad! LUCA Mediterranean utomhusväggarmatur är också lämplig för lågenergilampor.
 • Antik hänglampa Bahia

  Antik hänglampa Bahia
  Stor och rustik Bahia-pendellampaDen här pendellampan från Bahia-serien påminner om en oljelampa med sina många öppningar på toppen. Hela designen har hållits i en tilltalande gammal mässingston och utstrålar en enorm antik charm. Den stora skärmen i mässing känns tung och stabil, vilket gör att denna armatur på ett utmärkt sätt understryker en rustik livsstil.
 • Med kedja - utomhustaklampan Adessora

  Med kedja - utomhustaklampan Adessora
  Okonventionell utomhuslampa Adessora i rustik designUtomhuslampan Adessora presenterar sig på ett rustikt sätt. Den smakfulla lampan är upphängd med en kedja i antik mässingslook, som också fungerar som korrosionsskydd. Det runda glaset hålls fast av en ram, som också är utformad i antik mässingsdesign. Adessora övertygar inte bara med sitt eleganta utseende, den bidrar också till säkerhet och orientering tack vare det starka ljuset.
 • Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look

  Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look
  Guadelupa - vägglampa i antik designDen extremt rustika vägglampan Guadelupa har modellerats efter en oljelampa och har en individuell charm. Det centrala transparenta täckglaset flankeras av en formfulländad mässingsskärm, som är ansluten till lampans nedre del med en stång. En applicerad platta med årtalet 1873 förstärker effekten av en antik oljelampa.
 • Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar

  Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar
  Snyggt diskret Antique utomhusvägglampaAntique utomhusvägglampa har en IP44-skyddsklass mot damm och vatten, vilket är anledningen till att den kan användas optimalt utomhus. En stor skärm av koppar med en tilltalande mässingssöm kröner det vita glaset, vilket ger ljus bländfri belysning.
 • Utevägglampa Adessora - saltvattenbeständig

  Utevägglampa Adessora - saltvattenbeständig
  Lekfull utomhusvägglampa Adessora med antik kontrastAdessora är försedd med små, sfäriska element och dess glas uppnår också lekfulla accenter med sin vågiga form. Utomhusvägglampan förlorar inte sin antika touch. Den solida kopparn talar ett tydligt språk och så kärleksfullt utformade element går hand i hand med en annars mycket robust design.
 • Originellt utformad vägglampa Allen 2 ljuskällor

  Originellt utformad vägglampa Allen 2 ljuskällor
  Mindre är ofta mer! Allen vägglampa tillverkad av högkvalitativ mässingDen tvålampiga Allen vägglampan är designad i så kallad vintage look och är därför idealisk för den moderna inredningsstilen. Förutom ett runt väggfäste har lampan två flexibelt justerbara lamparmar, på vilka var och en har ett E27-uttag. Både dessa och själva armaturen är tillverkade av högkvalitativ mässing, som har fått en patina som ger ett antikt utseende. I kombination med en matchande vintage-look glödlampa (se tillbehör) skapar detta en speciell look.
 • Med flexarm - vägglampan Orio av mässing

  Med flexarm - vägglampan Orio av mässing
  Trendig vägglampa Orio av högkvalitativ mässing med patinaOrio är en särskilt effektfull vägglampa, vilket främst beror på att mässingsytan har bearbetats med en patina. Lampans arm, som är fäst vid det fyrkantiga väggfästet, kännetecknas också av sin höga flexibilitet. Den kan böjas efter behag så att ljuskällan i änden kan placeras på önskat sätt. Speciellt ljuskällor i vintage-look (se tillbehör) ger utseendet den nödvändiga kicken.
 • Casale - stilfull utomhusvägglampa i antik stil

  Casale - stilfull utomhusvägglampa i antik stil
  Tillverkad av antik mässing - Casale vägglampa för utomhusbrukVägglampan Casale för utomhusbruk tillverkad av antik mässing garanterar ljus belysning runt hela huset tack vare den brett utskjutande, nedåtriktade lampskärmen. Tack vare valet av det robusta materialet mässing är armaturen havsvattenbeständig och kan därför även användas nära havet. Med sin eleganta design smälter den harmoniskt in i utomhusområdet och skapar en maritim känsla där.
 • Oval fartygsarmatur Hook - mässing

  Oval fartygsarmatur Hook - mässing
  Högkvalitativ Hook-armatur med IP44Hook-armaturen är tillverkad av högkvalitativ mässing och har ett glaslock med prismatisk struktur på insidan. Detta säkerställer en särskilt homogen ljusfördelning och en bländfri ljuseffekt. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk från alla håll och mot främmande föremål med en diameter på 1,0 mm eller mer, vilket gör den särskilt lämplig för användning utomhus eller i garage eller källare. Dessutom är den korrosionsbeständig (havsvattensäker), så att inte ens salt havsluft, som förekommer i kustområden eller nära havet, kan skada den.
 • Taklampa ALICE i antikmässing

  Taklampa ALICE i antikmässing
  Taklampa Alice av robust mässing Taklampan ALICE är tillverkad av polerad mässing, dvs. ytan är polerad och därmed relativt slät. Den är plattformad och kan vridas i alla önskade riktningar. Taklampan är skyddad mot korrosion av salt och även mot främmande kroppar ( 12,5 mm) med skyddsklass IP20. En elegant inredningsdetalj för alla som älskar lantlig stil.
 • Maritim taklampa Olivia - saltvattenbeständig

  Maritim taklampa Olivia - saltvattenbeständig
  Medelhavsdesignad taklampa Olivia för utomhusbrukDen vackra taklampan Olivia lyser upp verandan, loggian eller en övertäckt entré i medelhavsmiljö eller lantlig miljö. Den klara, nästan sfäriska glasskärmen som omger lampan lyser starkt i alla riktningar. Mässingsdelarna på denna högkvalitativa taklampa för utomhusbruk har antikiserats i en påkostad process. Armaturen är skyddad med skyddsklass IP44 och är även motståndskraftig mot havsvatten.
 • Rustik vägglampa Wind

  Rustik vägglampa Wind
  Maritim vägglampa Wind i antik kopparlookMed sin anmärkningsvärda design kan den lilla vägglampan glädja fans av både maritim och antik stil. Trycket Old River understryker den maritima känslan och den högkvalitativa kopparlooken på mässingsramen gör att det ser ut som om föremålet faktiskt kommer från ett avlägset förflutet. Ljuskällan är omgiven av klart glas.
 • Utomhusvägglampa Adessora - saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Adessora - saltvattenbeständig
  Adessora utomhusvägglampa - en garanti för elegant fasadbelysningDet klara armaturglaset på denna ovanliga utomhusvägglampa drar blickarna till sig tack vare sin böjda form, väggfästet i antikmässing imponerar också med sitt utseende och är dessutom utrustat med korrosionsskydd mot skador av havsvatten. Detta gör Adessora utomhusväggarmatur också lämplig för belysning av byggnader som ligger nära kusten.
 • Originell taklampa Wind med 1 ljuskälla

  Originell taklampa Wind med 1 ljuskälla
  Tjusig pendellampa Wind med bubbelglasPendellampan i mässing har en antik stil, men passar in i alla miljöer som en mycket speciell accessoar. Ramen är tillverkad av mässing och kopparfärgad. Diametern är 10 cm, så att lampan inte ser påträngande ut, utan elegant. Den maximala upphängningen är däremot hela 97 cm, vilket gör att den kan anpassas till alla situationer. Ljuset skiner klart genom det transparenta bubbelglaset.
 • Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk

  Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk
  Slitstark taklampa Riccardo för olika användningsområden Tack vare den enkla och tidlösa skärmformen passar denna taklampa till många olika stilar utomhus. Med sin nedåtriktade, vida lampskärm skapar Riccardo en bred ljusbild och en hemtrevlig atmosfär. Genom skyddsklassen IP44 är den skyddad mot inträngande regn, snö eller damm, så att ingen årstid kan påverka den. Dessutom kan den användas i kustnära områden, eftersom den är resistent mot salthaltig luft tack vare korrosionsskyddet. E27-fattningen ger fritt val av ljuskälla, från glödlampor över energisparlampor till LED-lampor.
 • Bordslampa Guadalupa från gamla tider

  Bordslampa Guadalupa från gamla tider
  Klassisk bordslampa Guadalupa av mässingBordslampan Guadalupa övertygar med en klassisk design som är ganska otypisk för bordslampor. Detta beror på att designen påminner mer om mobila lampor från tidigare tider än om en bordslampa. Men det är just denna design som gör lampan så charmig, eftersom den också är en dekorativ möbel.
 • Utomhusvägglampa Luca, 62 cm

  Utomhusvägglampa Luca, 62 cm
  Underbara Luca utomhusvägglampa ger romantiskt ljusDen charmiga Luca utomhusvägglampan skapar en trivsam atmosfär, särskilt i trädgårdar, parker och hotellkomplex, genom att sprida typisk italiensk känsla. Luca är tillverkad av kopparfärgad, antikiserad mässing och ser elegant och rustik ut på samma gång. Denna välformade armatur passar stilfullt in i alla medelhavsmiljöer och ger behagligt ljus, romantik och avkoppling.semesterstämning garanterad! Medelhavsutomhusväggarmaturen Luca är också lämplig för energisparande glödlampor.
 • Böjlig vägglampa Allen

  Böjlig vägglampa Allen
  Flexibel vägglampa AllenAllen är en vägglampa som drar blickarna till sig med sin speciella design. Den är tillverkad av högkvalitativ mässing och har en vacker patina. Designen har också valts för att matcha vintageutseendet, så att du får intrycket av en gammal fabrikslampa när du tittar på armaturen. Men i motsats till en sådan armatur är Allen utrustad med modern teknik. Utseendet avrundas av E27-uttaget som är fäst på flexarmen. Belysningsmedlet som matchar denna design finns i tillbehörslistan.
 • Utomhusvägglampa Ernesto - saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Ernesto - saltvattenbeständig
  Utomhusvägglampa Ernesto med antik patinering - IP44Om du vill belysa ditt utomhusområde inte bara på ett rent funktionellt sätt, utan också fästa vikt vid design, bör du titta närmare på den här modellen av en utomhusvägglampa. Det speciella med den är den vackra mässingsytan, som skapades genom en kemisk process. Detta ger armaturen utseendet av en gammal, antik armatur. Även luft som innehåller saltvatten påverkar inte höljet, så att den utan tvekan kan användas till exempel vid strandhuset.
 • Saltvattenssäker utomhusvägglampa Marta

  Saltvattenssäker utomhusvägglampa Marta
  Ett elegant utseende: Marta vägglampa för utomhusbruk med antik finishVägglampan Marta för utomhusbruk består av ett runt väggfäste, en mässingsskärm som pekar nedåt och en transparent glaskupol som skyddar den inre ljuskällan från inträngande regnvatten och damm. Tack vare den enkla formen och den antika mässingsfinishen kan Marta harmonisera med många stilar av utomhusdesign utan att vara alltför visuellt framträdande. Den transparenta glaskupolen och den brett utskjutande lampskärmen skapar en rymlig och mycket behaglig ljusfördelning.
 • Svängbar taklampa Aurora

  Svängbar taklampa Aurora
  Antikt utseende Aurora taklampa med vridbar metallskärmTaklampan Aurora har en omisskännlig rustik-antik effekt och ger därför vardagsrum en mysig känsla. Den är därför idealisk för rum som domineras av lantlig stil. Metallskärmen med antik mässingsyta kan vridas efter behov.
 • Mässingtaklampa Marquesa för utomhusbruk

  Mässingtaklampa Marquesa för utomhusbruk
  Snygg Marquesa-taklampa med korrosionsskydd Taklampan från Marquesa-armaturserien är idealisk för användning i utomhusområden som behöver lite skydd. Tack vare ett speciellt korrosionsskydd står den emot väder och vind. Detta förhindrar särskilt skador av salt luft, som det förekommer nära kusten. Den är 34 cm lång och har en diameter på 28,5 cm. Tack vare det senare finns det tillräckligt med utrymme för ett stort lampglas, vilket resulterar i en motsvarande omfattande belysning.
 • Lyktformad taklampa Antiko

  Lyktformad taklampa Antiko
  Antiko pendellampa skapar maritim känsla i utomhusområdetMed sin lanternformade lampskärm och sin robusta kedjeupphängning påminner Antiko pendellampan lite om en skeppslampa från en svunnen tid. Men i motsats till detta drivs Antiko inte med paraffin, utan med den modernaste tekniken, vilket garanterar en mycket säkrare drift. Ljuset genereras inuti den vågiga glasinsatsen av en E27-lampa. Matchande vintage glödlampa finns i tillbehörslistan. Armaturen är dessutom havsvattensäker och skyddad mot regn och damm med skyddsklass IP44.
 • Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder

  Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder
  Mässingsfinish i antik stil - hänglampan Riccardo Hänglampan Riccardo övertygar med sin högkvalitativa bearbetning och dekorativa optik. Den består helt av mässing och har en rund baldakin samt en stabil kedjeupphängning med lampskärm. På grund av den patenterade ytan verkar mässingen gammal och sliten, vilket ger lampan en särskilt nostalgisk effekt. Ljuset utstrålas av den vida, nedåtriktade skärmen.
 • Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Saltvattenskyddad utomhustaklampa Adessora i lyktform med klart glas I tilltalande lyktform presenterar sig utomhustaklampan Adessora med korrosionsbeständigt bearbetat takfäste i antikmässing. Det klara lampglaset fascinerar med vacker form och ger klart ljus för en säker belysning av omgivningen. Adessora betonar en antik stil i trädgården, men passar även till lantligt/rustika eller medelhavsinspirerade utomhusområden.
 • Högkvalitativ mässingstaklampa Turino - IP44

  Högkvalitativ mässingstaklampa Turino - IP44
  Stämningsfull taklampa Turino i antik lookMed taklampan Turino kan utomhusområdet uppgraderas på ett stilfullt sätt och samtidigt framhävas på ett vackert sätt. Armaturen kännetecknas av sin enkla design och sin antika mässingsyta, som skapats genom en kemisk process. Genom den transparenta glaskroppen, som omsluter E27-lampan på ett skyddande sätt, sprids ett brett ljus som på ett idealiskt sätt lyser upp omgivningen och dessutom skapar en behaglig atmosfär. Dessutom är Turino motståndskraftig mot salt luft, eftersom den finns nära havet (havsvattensäker).
 • Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar

  Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar
  Utomhusvägglampa 1950N med vacker glasskärmMed utomhusvägglampan 1950N, som fångar blicken överallt med sin fantastiska antika design, kan alla rustika, antika eller medelhavsinspirerade fastigheter inredas med stil.Under dagen helt enkelt en stilbetonad accessoar, ljusspridaren med den starkt böjda lamparmen och den formade glasskärmen, som strålar ljuset åt alla håll, sätter sin omgivning i rätt ljus i mörkret.En fantastisk vägglampa, till exempel för husets entréområde.
 • Enkel utomhusvägglampa Lampara

  Enkel utomhusvägglampa Lampara
  Återhållsam utomhusvägglampa Lampara enligt IP43-standardUt utomhusvägglampan Lampara är uppbyggd av en mässingslampskärm och ett transparent glas. Den innehåller en 60 watts glödlampa som lyser långt in i rummet genom den breda öppningen. Perfekt som diskret bakgrundsbelysning.
 • Orti - nostalgisk vägglampa med bom

  Orti - nostalgisk vägglampa med bom
  Ett dekorativt och samtidigt användbart inredningsobjekt - Orti vägglampaDen nostalgiskt designade Orti vägglampan sprider inte bara ljus i mörkret, utan fyller också varje rum med sin helt egna charm. Den består av en rund vägghållare, en lätt böjd, delikat konsol och ett E27-uttag som är fäst vid den. För att säkerställa tillräckligt ljusflöde och för att inte skymma sikten för ljuskällan har en lampskärm medvetet utelämnats. Med en lämplig klotlampa (se tillbehör) kan den dekorativa effekten förstärkas på ett underbart sätt.
 • Originellt designad vägglampa Orti

  Originellt designad vägglampa Orti
  Vägglampan Orti för in en nostalgisk ton i bostaden Med vägglampan Orti för man inte bara in en särskilt stämningsfull ljuskälla i hemmet, utan samtidigt en mycket dekorativ inredningsdetalj. Framför allt fascinerar den genom sin industriella utformning, som kommer till uttryck, framför allt i formen och ytbehandlingen. Tack vare den vrid- och svängbara E27-fattningen kan ljusets riktning bestämmas efter behov och önskemål. Vackrast är lampan med globlampor (finns under Tillbehör).
 • Utomhushänglampa PALERMO

  Utomhushänglampa PALERMO
  Effektiv pendellampa Palermo med stor skärm Pendellampan Palermo har en mycket stor skärm av antikbehandlad mässing, under vilken ett transparent skyddsglas är fäst. Den hänger i en robust kedja och har ett rustikt utseende. Allt som allt en mycket högkvalitativ taklampa som tack vare kapslingsklass IP43 är skyddad mot stänkvatten och dammpartiklar och därmed även lämpar sig för täckta utomhusområden.
 • Modern taklampa Orti, antikbehandlad mässing

  Modern taklampa Orti, antikbehandlad mässing
  Industriellt designad Orti pendelarmaturOrti pendelarmatur bevisar än en gång att en detaljerad design inte alltid är nödvändig för att uppnå en speciell effekt i vardagsrummet. Den består bara av en diskret repupphängning och en E27-sockel, som på grund av sin industriella look inte behöver någon lampskärm. På så sätt strålar ljuset inte bara särskilt jämnt ut i omgivningen, utan skapar också en särskilt behaglig atmosfär i rummet. För att visuellt framhäva den industriella effekten bör i första hand en globlampa sättas i E27-sockeln (se tillbehör).
 • Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar

  Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Saltvattenbeständig taklampa Marquesa, utomhusbruk

  Saltvattenbeständig taklampa Marquesa, utomhusbruk
  Antik designad utomhuslampa Marquesa Den antika utomhuslampan Marquese imponerar med sin unika charm. Den kan användas utomhus utan problem. Å ena sidan beror det på korrosionsskyddet, som också skyddar den mot saltvatten och därför också kan användas nära kusten. Å andra sidan säkerställer det stora armaturglaset en stor belyst yta. Utvändigt passar den bäst i områden med lantlig stil eller medelhavsstil.
 • Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia

  Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia
  Olivia taklampa i antik mässingOlivia taklampa inspirerar inte bara med sitt antika utseende, utan också med sin förtrollande ljuseffekt. Den har en robust mässingskropp i vilken det sitter en sfärisk glasskärm. Det gör att ljuset strålar ut åt alla håll på ett underbart sätt, så att utomhusområdet blir optimalt belyst. Dessutom imponerar den med sin antikbehandlade mässingsyta, som i kombination med den runda formen skapar en härligt lekfull och medelhavsinspirerad effekt. Det faktum att armaturen är havsvattenbeständig innebär att den utan tvekan kan användas nära havet.
 • Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar
  Allround strålande utomhusvägglampa Silindar 3355 av mässing och glas Denna vackra vägglampa är en riktig blickfång för utsidan. Silindar består av en mässingsram täckt med en antik yta och en vacker glascylinder som utstrålar ljuset från lampan som används runt omkring. Används individuellt eller i par, till exempel till vänster och höger om husets ingång, bidrar Silindar till mer säkerhet i utomhusområdet med mjukt ljus och säkerställer också en atmosfärisk atmosfär. Armaturens robusta utförande gör att den kan användas på fastigheter nära havet, eftersom salt luft och saltvatten inte kan påverka dess skönhet. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar
  Chalet 140 - en robust vägglampa för utomhusbruk Utomhusområden med antik design kan belysas på ett snyggt sätt med chalet utomhusvägglampa av mässing. Armaturen är utformad för att vara sjövattentät, dvs den korroderar inte från salt luft och är därför också lämplig för att utrusta byggnader nära havet. Det genomskinliga glaset ovanför lampan används också med ett dekorativt galler i antik mässing. Det utsända ljuset belyser omgivningen försiktigt och skapar en mysig atmosfär.
 • Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing

  Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing
  Azali taklampa med två roterande strålkastare Azalis taklampa imponerar med både antika och maritima attribut. Azali är helt och hållet gjord av robust mässing som har trimmats till gammal med en antik yta. Bokstäverna Old River kan läsas på strålkastarnas nyanser, så att azalien har en maritim komponent. De två individuella lamporna kan vridas separat från varandra och ljusets riktning kan ändras när som helst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing

  Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing
  Chalet vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas med antik finish Vägglampan Chalet är tillverkad av mässing. Metalldelarna är utformade med en antik mässingsfinish, vilket ger lampan ett rustikt och antikt utseende. I den platta lampskärmen sitter ett smalt, genomskinligt lampglas nedåt, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt upp omgivningen runt omkring. Chalet är en armatur för många objekt, för belysning av entréer eller terrasser - i en privat miljö eller i kommersiella eller offentliga områden.
 • Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Carlon, rak

  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Carlon, rak
  Maritim utomhusvägglampa Carlon med koppardetaljer Utomhusvägglampan Carlon övertygar särskilt genom ett nätmönster runt glaset. Det ger ett spännande och samtidigt stabilt och säkert intryck för glaset, som det skyddar.
 • Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar

  Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar
  Havsvattentät utomhus vägglampa Tortuga i mässing med antik finish och glas Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design och tillverkas i Italien av högkvalitativa material som mässing och glas. Mässingsytan är utformad med en antik finish. Det genomskinliga glaset är omgivet av ett galler av mässing som skyddar det från yttre påverkan och samtidigt dekorerar det. Tortuga vägglampan för utomhusbruk är också lämplig för montering i taket och klarar de speciella förhållandena i närheten av havet tack vare de material som används.
 • Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing

  Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing
  Vägglampa Little Mill för utsidan med imponerande ljuseffekt Little Mill vägglampan sprider antik stil och mysig omgivande belysning varhelst den används utomhus: i huset vid ingången, på garageväggen eller t.ex. B. på fasaden på en rustik restaurang. Det kan till och med vara en byggnad nära kusten. Salt luft och havsvatten skadar inte den havsvattentåliga mässingsvägglampan.
 • Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik

  Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik
  Utomhusvägglampa mässing Betulle med glödlampa, klart glas Fasadbelysning tjänar inte bara syftet med omfattande omgivande belysning utan ger också ett avgörande bidrag till fasadens utseende. Den antika mässingsfärgade vägglampan Betulle med den glödlampa i glaset, som släpper ut ljus på alla sidor tack vare sin transparens, är exakt rätt val. Mässingselementen behåller sin skönhet i många år på byggnader nära kusten, eftersom Betulle är gjort vattentätt.
 • Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur

  Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur
  Utomhus vägglampa Tortuga i oval form i mässing och glas Tortuga är en robust vägglampa för utomhusbruk i oval form, som är utformad efter ett klassiskt fartygsbeslag. Armaturen, som kan monteras på väggen eller i taket, är tillverkad i massiv mässing och glas i Italien och kännetecknas av sin kvalitet och sin motståndskraft mot havsvatten, vilket gör den lämplig även för montering nära havet. Armaturens klara glas ligger bakom ett skyddande galler, genom vilket ljuset från glödlampan strålar nästan obehindrat.
 • Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar

  Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar
  Chalet utomhus vägglampa i antik mässing med skyddsgaller Den antika ytan och dess form gör Chalet vägglampa för utomhusbruk till en armatur som passar överallt i en medelhavsmiljö eller i en rustik lantlig miljö. Armaturen kan också installeras i kustregioner eftersom de använda materialen, mässing och glas, gör att den klarar de speciella klimatförhållandena i dessa regioner. Det genomskinliga glaset, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt, är omgivet av en dekorativ och skyddande mässingskorg.
 • Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar

  Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar
  Robust utomhus vägglampa Tortuga tillverkad av mässing och glas - havsvattenbeständig Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design. Den består av en genomskinlig glasskärm, ett väggelement av mässing och ett galler över glaset som skyddar skärmen från yttre påverkan och som också är tillverkat av mässing. Armaturen, som tillverkas i Italien, klarar tack vare de använda materialen även de speciella väderförhållandena i närheten av havet, vilket gör att den havsvattenbeständiga armaturen är särskilt lämplig för användning i kustområden.
 • Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor

  Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor
  Pendellampa med två ljus Circle i mässing med antik finish Circle-pendellampan med två lampor är idealisk för att belysa ett långbord i matsalen eller i gastronomiska utrymmen. Lampan är tillverkad i mässing, tillverkad i Italien och har en antik finish. På grund av den här designen passar den särskilt bra in i en antik-rustik atmosfär, som den kompletterar med sin antika ytdesign och den enkla formen. Circle-pendellampan är mycket vacker när man använder genomskinliga eller lätt färgade rustiklampor med glödtrådsteknik som belysningsmaterial.
 • Taklampa Riccardo för användning utomhus

  Taklampa Riccardo för användning utomhus
  Rustikal utomhustaklampa Riccardo i antikbehandlad mässing Taklampan Riccardo lämpar sig med skyddsklass IP43 även för uteplatsen. Den klassiska designen i antik mässing är mycket dekorativ. Den lyser upp stora områden och understryker bondgårdsatmosfären.
 • Hänglampa Golfo mässing antik/klar

  Hänglampa Golfo mässing antik/klar
  Golfo - robust, saltvattenbeständig hänglampa av mässing Hänglampan Golfo är avsedd för utomhusbruk tack vare av sin höga korrosionsbeständighet och robusta konstruktion av mässing. Den naturliga mässingsytan på lampskärmen bildar efter en tid en vacker patinering som ger lampan en särskild vintagetouch. Det inbyggda E27-uttaget som omges av ett skyddande, klart lampglas kan bestyckas med alla möjliga typer av ljuskällor på upp till 52 watt.
 • Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar
  Svepande designad vägglampa Patio 1351 - vattentät För sitt dekorativa utseende med böjda, vidsträckta lamparm, en antik mässingsdesignad skärm och den klara glasskärmen gör vägglampan Patio 1351 till ett populärt tillbehörsljus för utomhusbruk. Dessutom är uteplatsen, helt gjord av mässing, vattentät så att den inte kan skadas genom att montera den på ett hus nära havet. Den klara glasskärmen säkerställer en bred fördelning av ljuset.
 • Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig

  Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig
  Azali taklampa med tre lågor med maritim design Azali- taklampa är helt och hållet gjord av mässing och är utrustad med tre vridbara spotlights, som å ena sidan har en antik mässingfinish och å andra sidan ger deras form en nästan historisk look. Maritim stil uppnås med bokstäverna Old River på varje strålkastare. Eftersom strålkastarna kan roteras kan ljusets riktning justeras när som helst och den sista fasta vinkeln kan vara väl upplyst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar
  Antik designad vägglampa Silindar 3389 för utomhusgjord havsvattentät Denna vägglampa kombinerar många fördelar: Silindar är stänksäker och därför lämplig för utomhusbruk, dess stativ är gjord av robust mässing som har antikviserats manuellt och dess armaturglas i en ganska cylindrisk form säkerställer en allround bekväm ljusemission. Silindar är också utformad för att skyddas mot korrosion och är därför också lämplig för installation på hus nära havet. Oavsett var för sig i ett hörn av huset eller z. B. placerad till vänster och höger om husets entrédörr faller utomhusvägglampan Silindar behagligt överallt och ger byggnadens helhetsutseende en antik känsla.
 • Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar

  Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar
  Nedåtriktad utomhusvägglampa Patio Cage 3303 Den vackra vägglampan Patio Cage är gjord av robust mässing med en antik yta, som inte bara kännetecknas av sitt dekorativa utseende utan också av dess attribut för havsvattenmotstånd. Detta innebär att Patio Cage 3303 också kan användas på fastigheter i havsområdet, eftersom saltvatten eller salt luft inte kan skada det. Mässingsgallret är särskilt attraktivt och samtidigt skyddande för glasskärmen ovanför lampan.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, nickel antik/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, nickel antik/klar
  Vinklad utomhusvägglampa Cubic³ 3365 - finish: antik nickel Cubic³ 3365 utomhusvägglampa har alla krav på utomhusbelysning som håller länge. Den är av hög kvalitet och stabil, så att den är enkel att fästa på husväggarna. Den verkliga lampan är inramad av en fyrkantig ram av mässing. Sockelhållaren i mässing smälter samman till en cylindrisk glasskärm som skyddar den använda lampan. Ljuset strålar uppåt och nedåt, framåt såväl som till vänster och höger och lyser därmed upp ett stort område runt lampan. Den handtillämpade, antika nickelfinishen kan skilja sig något från färgen på andra Cubic³-lampor.
 • Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar

  Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/tydlig
  Vägglampa mässing Cubic³ 3366 - snygg fasadbelysning Visuellt kännetecknas Cubic³ utomhusvägglampan å ena sidan av sin moderna linjära design, å andra sidan har den ett antikt patina-utseende tack vare den manuellt applicerade mässingsytan, vilket gör den till något mycket speciellt. Dubbeloptiken för den yttre, vinklade skärmen och den inre, cylindriska lampan har också en särskilt estetisk effekt. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den också kan användas på hus nära kusten, eftersom salt luft och havsvatten inte kan skada dess skönhet. Manuell ytbehandling kan leda till mindre färgavvikelser.
 • Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal
  Robust utomhusvägglampa Silindar 3390 tillverkad av mässing - tillverkad vattentät Denna utomhusvägglampa pryder en mängd olika fasader med sitt helt tidlösa utseende. Medan formen med det cylindriska lampglaset och den robusta utseendet är ganska tidlös, ger den handgjorda ytan mässingen en speciell färg och antik charm. Manuell antikvitet kan leda till små färgavvikelser från lampa till lampa. Silindar kan också användas på byggnader nära kusten, armaturen görs vattentät, dvs effekterna av saltvatten och salt luft skadar inte den. Den enkla lysande kroppen utstrålar ljuset runt och ger således t.ex. B. för adekvat ingångsbelysning.
 • Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal

  Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal
  Klassiskt designad utomhusvägglampa Casale med opalglas Den antika designade utomhusvägglampan Casale väcker först och främst uppmärksamhet med sitt vackra mässingsutseende med en antik yta, som den passar perfekt med antikinspirerade fastighetsdesigner. Casale ger utmärkt entré- eller stigbelysning, ljuset avges helt bländfritt genom opalarmaturglaset. Casale är utrustad med stänkskydd (IP44) och är idealiskt utrustad mot ogynnsamma väderförhållanden och är också lämplig för användning i kustregioner.
 • Vägglampa 1950N antikmässing, välvt glas, klar

  Vägglampa 1950N antikmässing, välvt glas, klar
  Vägglampa 1950N med böjt glas - för utomhusbrukDen mässingsfärgade antika ytan på vägglampan 1950N som är avsedd för utomhusbruk och den böjda glasskärmen ger vägglampan en klassisk, antik design. Armaturglaset ger en balanserad ljusstrålning åt alla håll, så att 1950N är idealisk för stämningsfull belysning av många delar av fastigheten. Placerad bredvid ytterdörren ger den å ena sidan en säker grundbelysning och å andra sidan en mycket inbjudande atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Mill 1591 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Mill 1591 mässing antik/klar
  Vägglampa Mill 1591 i antik mässingsdesign Den vidsträckta designen av den expansiva Mill vägglampan, i kombination med den antika mässingsytan, passar perfekt med många byggnader. Oavsett om det är bostadshus, lantgård eller rustik bar - Mill berikar varje fasad med sitt dekorativa utseende och skapar, tack vare det klara armaturglaset, omfattande omgivande belysning, vilket i sin tur bidrar till ökad säkerhet runt huset. Kvarnen är designad för att vara vattentät, vilket innebär att den också kan användas på byggnader nära havet, eftersom dess material är skyddat mot skadlig påverkan av salt luft.
 • Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar
  Antik mässingsfärgad utomhusvägglampa Mill 1595 Robust utförande och med kapslingsklass IP44 optimalt skyddad mot påverkan av damm och stänkvatten, är Mill vägglampan idealisk för utomhusbruk. Kvarnen är gjord helt av mässing, ytan har förfinats med en antik yta så att lampan ser ut som den var från en annan tid. En vägglampa som pryder husets fasad i många år utan att förlora något av sin skönhet. - Arbetad sjövattentät, dvs Bruk kan också användas på byggnader nära kusten.
 • Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing

  Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing
  Genziana trippelstråle taklampa med rörliga spotlights De tre strålkastarna på Genziana- taklampa är försedda med E27-uttag, som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-lampor med lämplig bas. Lampornas mått får inte överstiga en diameter på 4,5 cm och en längd på 7,3 cm. Den antika designen gör Genziana- taklampa till ett dekorativt tillbehör för en antik levnadsstil. De justerbara strålkastarna möjliggör ljus belysning ända till sista hörnet.
 • Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing

  Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing
  Tvåflammig Azali taklampa med förskjutna strålkastare Azali- taklampa med de två vridbara spotlightsna, som är anordnade något förskjutna på takfästet, ger elegant belysning i både ett antikt och maritimt rum. Azali får den maritima prägeln genom att skriva Old River på lampskärmarna. - Finish: antik mässing - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm

  Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm
  Utomhus vägglampa Casale i antik mässing med rak arm Casale är en högkvalitativ vägglampa för utomhusbruk av en speciell typ, tillverkad i mässing i Italien. Lampan med rak arm har en platt lampskärm där ett klart lampglas sitter nedåt. Glödlampan (ingår inte) i sockeln är synlig från utsidan genom det klara glaset och strålar starkt och obehindrat i alla riktningar. Rustika eller lantligt utformade utomhusområden kan belysas på ett elegant och starkt sätt med Casale vägglampa för utomhusbruk.
 • Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm

  Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm
  Utomhus vägglampa Chalet i antik mässing med böjt fäste Vägglampan Chalet inspirerar med sin rustika medelhavslook, sin vackert böjda form och sin fantastiska ljuseffekt tack vare det genomskinliga glaset. Den sitter nedåt i den platta skärmen av mässing, som i sin tur är fäst vid ett vackert böjt fäste på det runda väggelementet. Vägglampan är särskilt lämplig för lantligt-rustiska områden eller utomhusområden i medelhavsstil och kan monteras på fasaden för att belysa entréer, terrasser eller andra områden.
 • Stor väglampa Ocean

  Stor väglampa Ocean
  Enkel stiglampa Ocean i mässingStiglampan Ocean ger en stabil belysning för utomhusområdet. Mässingsramen ger hög stabilitet och ett bra stöd för det stora glaset. Det är transparent och släpper igenom mycket ljus, vilket gör armaturen väl lämpad som gångvägsarmatur. Enligt namnet påminner designen om lampor från den maritima sektorn.

Moretti Luce: ett lampmärke för dig som gillar antik stil

Mässing har varit ett bestående material som använts länge av formgivare till inredning som ska hålla länge. Det är därför som många beskriver Moretti Luce som ett märke med en antik stil på utomhuslamporna.

Mässingslampor står emot fukt och hårt väder bra, vilket har gjort det till ett naturligt val för belysningsdesign nära havet. Medelhavslooken på Moretti Luces lampor är slående!