Moretti Luce lampor

 • Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar

  Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar
  Stiltrogen diskret utomhusvägglampa Antique Utomhusvägglampan Antique är en charmerande representant för vägglampor och kan p.g.a. IP43-skyddsklassning mot damm och vatteninträngning användas både utom- och inomhus. En stor skärm av mässing med ett kopparstick som kröner det vita glaset, vilket t.ex. ger orienteringsljus för den passande belysningen. Dessutom har glaset skyddande stag vilka gör stötskader ytterst osannorlika.
 • Vacker utomhusvägglampa Ocean

  Vacker utomhusvägglampa Ocean
  Maritim utomhusvägglampa Ocean Utomhusvägglampan Ocean är tillverkad av glänsande mässing och påminner om en skeppslampa. Den uppenbara men ändå diskreta elegans denna lampa visar upp, är en kombination av strukturglas och glänsande mässing. En prydnad och samtidigt också ett skydd är det metallgitter som omger glaset.
 • Vägglampa ALESSIA i antikmässing

  Vägglampa ALESSIA i antikmässing
  ALESSIA, den idealiska vägglampan för det rustika boendet. Denna vägglampa av antikbehandlad mässing har en grön, rund skärm som sitter i en romantiskt böjs konsol. Naturligtvis är denna vägglampa med skyddsklass IP44 mot inträngning av damm och vatten och kan därför användas utomhus. P.g.a. det transparenta glaset ges ett klart fint ljus som kan användas utmärkt som orienteringsljus. Dessutom är lampan motståndskraftig mot korrosion p.g.a. salt.
 • Motståndskraftig utomhusvägglampa Turino

  Motståndskraftig utomhusvägglampa Turino
  En ljuskälla med nostalgisk charm - utomhusvägglampan Turino Med utomhusvägglampan Turino som ser antik ut kan området utomhus inte bara få hemtrevligt ljus, utan även en stilfull accessoar. Den vida lampskärmen är fäst vid en svängd lamparm som utmynnar i väggfästet. Under lampskärmen döljer sig en E27-fattning där man skruvar i ljuskällan. För att den ska skyddas för väder och vind omges den av en glaskolv. Eftersom den är transparent lyser ljuset obehindrat och kraftfullt ut i omgivningen. Genom den högkvalitativa bearbetningen av lampan är den saltvattenbeständig och kan därför användas i kustnära områden där luften oftast är salthaltig.
 • Taklampa Allen med fem ljuskällor

  Taklampa Allen med fem ljuskällor
  Effektfull taklampa Allen med fem ljuskällor Vid skapandet av detta belysningsobjekt har man inte lagt stor vikt vid största möjliga ljusutbyte, utan mer på en särskilt dekorativ och unik effekt. Därför har en rund takbaldakin försetts med fem bruna textilkablar, var och en med en E27-fattning i änden. Eftersom bara detta inte är särskilt spektakulärt, har mässingsdetaljerna hos taklampan Allen antikbehandlats med en speciell process. På så sätt får lampan sin speciella karaktär och unika effekt. De enskilda kabelupphängningarna kan placeras på olika sätt i taket, så att utseende och höjd på ljuskällorna kan anpassas individuellt till rådande situation. Passande vintage-ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
 • Hänglampa Aurora, opalglas

  Hänglampa Aurora, opalglas
  Elegant hänglampa Aurora Den tilltalande hänglampan Aurora ger inte bara ljus i mörkret, utan passar tack vare den maritima utformningen perfekt som en maritim eller rustik inredningsdetalj. Den består av motståndskraftig mässing som ser härligt gammal och nostalgisk ut, tack vare en patinering. Den klassiska lampskärmen hänger i en brun textilkabel med hjälp av små ringar som är fästa i takbaldakinen.
 • Stilfull utomhusvägglampa CASALE

  Stilfull utomhusvägglampa CASALE
  Klassisk utomhusvägglampa CASALE i koppardesign Utomhusvägglampan CASALE sticker ut med enkel elegans. Den vida skärmen skyddar det klara glaset och reflekterar ljuset så att strålar från undersidan och belyser stora ytor utomhus. Som huvudmaterial har antikmässing valts, vilken har lackerats i en kopparton. Tack vare skyddsklass IP44 är vägglampan lämplig för utomhusbruk. Som fasadbelysning eller i entréer passar den därför mycket bra.
 • Snygg utomhusvägglampa Susa - saltvattenbeständig

  Snygg utomhusvägglampa Susa - saltvattenbeständig
  Rustik utomhusvägglampa Susa av antikmässing - saltvattenbeständig Utomhusvägglampan Susa fascinerar med sin form och färgsättning, som ger den ett rustikt utseende, särskilt tack vare den antikbehandlade mässingsytan. Det transparenta lampglaset skapar optimal belysning i omgivningen. Utrustad med kapslingsklass IP44.
 • Casale - en utomhusvägglampa med charm

  Casale - en utomhusvägglampa med charm
  Casale - en utomhusvägglampa med antik finish Medelhavscharm skapar utomhusvägglampan Casale av antikbehandlad mässing. Den högkvalitativa lampan är saltvattenbeständig och kan därför användas i kustnära områden. Den utskjutande vägglampan utstrålar klart ljus genom den klara glasskärmen och belyser alla områden utomhus.
 • Puristisk taklampa Allen

  Puristisk taklampa Allen
  För in en speciell ton i hemmet - taklampan Allen På grund av den enkla och mycket puristiska designen ligger blickfånget hos denna taklampa i den speciella ytan. Den ger betraktaren intrycket att lampan har några år på nacken och redan fått en viss patina. Denna vintage-effekt är förstås ett val och ger lampan en speciell ton. Utseendet förstärks om man väljer en ljuskälla i vintage-stil.
 • Oval fartygsarmatur Hook - mässing

  Oval fartygsarmatur Hook - mässing
  Högkvalitativ fartygsarmatur Hook med IP44 Fartygsarmaturen Hook består av högkvalitativ mässing och har en prismatiskt strukturerad glastäckskiva. Den skapar en särskilt homogen ljusfördelning och bländfritt ljus. Genom skyddsklass IP44 är den allsidigt skyddad mot vattenstänk och främmande ämnen med en diameter på över 1,0 mm, vilket gör den lämplig för användning utomhus eller i garage eller källarrum. Dessutom är den korrosionsbeständig (saltvattenbeständig) så att inte ens salthaltig luft, som i kustområden eller i närheten av havet, kan angripa den.
 • Liten vägglampa Ocean

  Liten vägglampa Ocean
  Utomhusvägglampan Ocean i maritim stil Utomhusvägglampan Ocean är tillverkad av mörk koppar och påminner om en skeppslampa. Den uppenbara men ändå diskreta elegans denna lampa visar upp, är en kombination av strukturglas och den diskreta kopparn. En grön nyans förstärker som patina vägglampas antika karaktär. En prydnad och samtidigt också ett skydd är det metallgitter som omger glaset. Skyddsklassen IP44 gör att man utan vidare kan ha lampan utomhus.
 • Nedåtstrålande utomhusvägglampa Matteo

  Nedåtstrålande utomhusvägglampa Matteo
  Saltvattensäkra utomhusvägglampan Matteo - Ljuskällan nedåtriktad Den havsvattensäkra utomhusvägglampan Matteo sprider ett angenämt ljus överallt en robust tillverkad lampa med maritim touch önskas: på hamnkrogens terrass såväl som på fasaden på det kustnära huset. Saltvatten kan inte angripa den kopparfärgade mässingarmaturen, det opalvita, mjukt rundade lampglaset skyddas dessutom av ett mässingsgaller. Kan även användas inomhus. - Skyddsklass IP44
 • Antik hänglampa Guadalupa

  Antik hänglampa Guadalupa
  Charmant hänglampa Guadalupa i antik Look Hänglampan Guadalupa har skapats detaljrik antik stil som en oljelampa från 1800-talet. Hängande i en kedja är den stora skärmen särskilt slående, vilken precis som hela lampan är högkvalitativt tillverkad av mässing. Ett utstansat emblem med texten GRAND RIVER, ett kolvformat lampglas och inte minst antikmässingens patina sörjer för den antika designen genom vilken lampan blir ett speciellt blickfång i en personlig inredningsstil och ger en elegant atmosfär.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas matt

  Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas matt
  Stiltrogen diskret utomhusvägglampa Antique Utomhusvägglampan Antique är en charmerande representant för vägglampor och kan p.g.a. IP43-skyddsklassning mot damm och vatteninträngning användas både utom- och inomhus. En stor skärm av mässing med ett kopparstick som kröner det vita glaset, vilket t.ex. ger orienteringsljus för den passande belysningen. Dessutom har glaset skyddande stag vilka gör stötskader ytterst osannorlika.
 • Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal

  Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal
  Antik designad utomhus vägglampa Tortuga med mässingsram Terrassen kan belysas på ett elegant sätt med Tortuga vägglampa för utomhusbruk. Tack vare sin låga vikt kan ramen fästas idealiskt på väggen, men också i taket. Ramen är tillverkad av mässing men färgad i koppar. Lampan har en maritim stil. Genom det opalvita glaset lyser ett starkt ljus genom hela området, så att även en större terrass kan belysas optimalt på natten.
 • Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal

  Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal
  Saltvattenresistent utomhus vägglampa Tortuga med korrosionsskydd Den runda vägglampan för utomhusbruk är ett underbart tillbehör för varje utomhusområde, men också för varje hus. Den är utformad i maritim stil och imponerar med sin mässingsram, som är lätt att fästa på väggen eller i taket. För att armaturen ska vara optimalt utrustad mot väder och vind har den ett särskilt korrosionsskydd som särskilt skyddar mot saltvatten. Detta innebär att armaturen kan användas under lång tid även i närheten av kusten.
 • Bruno - snygg taklampa för utomhusbruk

  Bruno - snygg taklampa för utomhusbruk
  Taklampan Bruno i antik stil av mässing Taklampan Bruno är tack vare skyddsklass IP44 avsedd för användning utomhus, där den ger god allmänbelysning under tak. Den har en vid mässingsskärm som hänger från en kedjeupphängning. Under lampskärmen döljer sig en E27-fattning där man skruvar i ljuskällan. Genom mässingskorgen får utseendet en rustik ton, så att lampan utöver en vacker ljusbild även får en dekorativ effekt. Genom användning av korrosionsbeständig mässing är den dessutom saltvattenbeständig.
 • Utomhusvägglampa Luca med dubbelarm

  Utomhusvägglampa Luca med dubbelarm
  Underbara utomhusvägglampan LUCA ger ett romantiskt ljus Den förtrollande utomhuslampan LUCA skapar en atmosfär av välmående där den sprider en typisk italiensk flair särskilt i trådgården, parker och hotellanläggningar. Tillverkad i kopparfärgad, antikbehandlad mässing är LUCA samtidigt både elegant och rustik. Denna utomhusvägglampa passar elegant in i medelhavsatmosfären och sörjer där för ett angenämt ljus, romantik och avslappning. Garanterad semesterstämning! Den medelhavsbetonade utomhusvägglampan LUCA kan med fördel drivas med lågenergilampor.
 • Liten saltvattenbeständig utomhusvägglampa Matteo

  Liten saltvattenbeständig utomhusvägglampa Matteo
  Liten utomhusvägglampa Matteo med transparent lampglas Den havsvattensäkra utomhusvägglampan Matteo sprider ett angenämt ljus överallt en robust tillverkad lampa med maritim touch önskas: på hamnkrogens terrass såväl som på fasaden på det kustnära huset. Saltvatten kan inte angripa den kopparfärgade mässingarmaturen, det opalvita, mjukt rundade lampglaset skyddas dessutom av ett mässingsgaller. Kan även användas inomhus. - Skyddsklass IP44 - 1 500 -1.600 Lumen
 • RAVENNA taklampa, antik-koppar

  RAVENNA taklampa, antik-koppar
  Imponerande takspott RAVENNA i antik koppardesign med grönstick Taklampan RAVENNA i antik Koppardesign sticker ut med sin maritimt inspirerade design. Spottarna är på ovansidan försedda med ett skyddshölje och på skärmen har mässinringar fästs på både höger och vänster sida. Dessutom har respektive spotlight texten OLD RIVER ingraverad. De enskilda spottarna är rörliga så att vardagsrummet kan belysas på ett idealiskt sätt.
 • Oval utomhusvägglampa Bengt mässing

  Oval utomhusvägglampa Bengt mässing
  Maritim utomhusvägglampa Bengt med opalvitt lampglas Både på väggen och i taket: utomhusvägglampan Bengt blir ett blickfång överallt. Det opalvita lampglaset utstrålar varmt ljus. Nätet av mässing ger den inte bara den maritima stilen, utan gör även lampan ovanligt robust, så att den är idealisk för utomhusbruk. Och detta även i kustnära områden, eftersom korrosionsskyddet sörjer för motståndskraft mot saltvatten hos Bengts stomme.
 • Utomhusvägglampa oval Bengt antikmässing

  Utomhusvägglampa oval Bengt antikmässing
  Oval utomhusvägglampa Bengt pryder tak och väggar - antikmässing Den inte bara ser robust ut, den är det också. Stommen hos utomhusvägglampan Bengt är utrustad med ett korrosionsskydd som gör den motståndskraftig mot saltvatten, så att den kan användas i kustnära områden. Det opalvita lampglaset omges av ett skyddande nät och utstrålar klart ljus för en säker belysning i omgivningen. Denna utomhusvägglampa i maritim stil kan även monteras i taket.
 • Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing

  Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing
  Flexibelt användbara vägglampan Spotisland Vägglampan Spotisland har med sin mässingoptik ett unikt rustikt utseende. Över en väggrosett löper den korta omställbara armen till skärmen som har en skylt med texten Old River. En praktisk vägglampa för en rustik atmosfär.
 • Snygg vägglampa Bruno i antik stil

  Snygg vägglampa Bruno i antik stil
  Effektfull vägglampa Bruno av mässing Tack vare mässingsytan i antik stil och den stilfulla formen iscensätter denna vägglampa husfasaden, redan i släckt tillstånd. Ljuset inifrån glaskolven lyser från en E27-lampa (ingår ej) och strålar åt alla håll. Mässingskorgen som skyddar glaskolven skapar i tänt tillstånd ett vackert spel av ljus och skuggor i omgivningen. - saltvattenbeständig
 • Ansenlig taklampa Vanua

  Ansenlig taklampa Vanua
  Effektfull taklampa Vanua med stor skärm Taklampan Vanua har en extremt stor skärm, vilken består av vitt glas. Hängande i en stabil kedja känner man igen denna högkvalitativa lampa som sant rustik eller nästan antik. Mässingutseendet understryker den rustika bilden. Lampan är idealisk för platsbelysning över bord eller sittgrupper och sprider en personlig charm.
 • Utomhusvägglampa Luca, 52 cm

  Utomhusvägglampa Luca, 52 cm
  Underbara utomhusvägglampan LUCA ger ett romantiskt ljus Den förtrollande utomhuslampan LUCA skapar en atmosfär av välmående där den sprider en typisk italiensk flair särskilt i trådgården, parker och hotellanläggningar. Tillverkad i kopparfärgad, antikbehandlad mässing är LUCA samtidigt både elegant och rustik. Denna lampa passar elegant in i medelhavsatmosfären och sörjer där för ett angenämt ljus, romantik och avslappning. Garanterad semesterstämning! Den medelhavsbetonade utomhusvägglampan LUCA kan med fördel drivas med lågenergilampor.
 • Snygg utomhusvägglampa Chiara, saltvattenbeständig

  Snygg utomhusvägglampa Chiara, saltvattenbeständig
  Utomhusvägglampan Chiara - rak form Den havsvattensäkra utomhusvägglampan Chiara sprider ett angenämt ljus överallt en robust tillverkad lampa med maritim touch önskas: på hamnkrogens terrass såväl som på fasaden på det kustnära huset. Saltvatten kan inte angripa den kopparfärgade mässingarmaturen, det opalvita, mjukt rundade lampglaset skyddas dessutom av ett mässingsgaller. Kan även användas inomhus. - Skyddsklass IP44 - 1 500 -1.600 Lumen
 • Antik hänglampa Bahia

  Antik hänglampa Bahia
  Stor och rustik taklampa Bahia Denna hänglampa i serien Bahia påminner om en oljelampa med ett flertal intag på ovansidan. Den övergripande designen har en vacker antik mässingnyans och sprider en enorm antik charm. Den stora skärmen i mässing ger en tung och stabil effekt, varför denna lampa understryker en rustik boendestil.
 • Taklampa Adessora, lyktform, saltvattenskyddad yta

  Taklampa Adessora, lyktform, saltvattenskyddad yta
  Grandios taklampa Adessora med tilltalande kopparkedja Taklampan Adessora ger vardagsrummet en oemotståndlig ton med maritima accenter med sin trendiga antikkopparfärg. Även matsalen får en maritim charm med Adessora och kan härligt förhöja en stilsäker dekor. Det vågformade glaset är ett prydande, vackert blickfång och möjliggör tack vare den klara transparensen bra och tilltalande belysning.
 • Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look

  Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look
  Guadalupa - vägglampa i antik design Den extremt rustika vägglampan Guadalupa har formgivits som en oljelampa och har en personlig charm. Det centralt sittande, transparenta skyddsglaset flankeras av en vacker mässingsskärm som är fäst vid den undre delen med en stav. En påmonterad skylt med årtalet 1873 förstärker effekten av en antik oljelampa.
 • Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar

  Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar
  Stiltrogen diskret utomhusvägglampa Antique Utomhusvägglampan Antique är en charmerande representant för vägglampor och kan p.g.a. IP43-skyddsklassning mot damm och vatteninträngning användas både utom- och inomhus. En stor skärm av koppar med ett mässingstick som kröner det vita glaset, vilket ger ett fint bländfritt ljus.
 • Svängd utomhusvägglampa Birga

  Svängd utomhusvägglampa Birga
  Utomhusvägglampa Birga med vackert svängd mässingsstomme I en lantligt rustik eller antik miljö passar denna robust bearbetade vägglampa med mässingsstomme särskilt bra. Det stora, opalvita lampglaset utstrålar klart ljus för säker belysning av omgivningen. Metallen är skyddad mot korrosion på grund av saltvatten, så att vägglampan Birga är ett bra val, även för kustnära tomter.
 • Utomhusvägglampa Marquesa i antik stil

  Utomhusvägglampa Marquesa i antik stil
  Resistent mot saltvatten - utomhusvägglampa Marquesa i antikmässing Denna formsköna vägglampa för utomhusbruk understryker stilfullt intrycket av en trädgård i antik stil, men passar även utmärkt till medelhavsstil eller i en rustikt lantlig miljö. Det klotformade, klara lampglaset utstrålar klart ljus nedåt och åt sidorna, för behaglig belysning i omgivningen. Stommen i antikmässingston är utrustad med ett speciellt korrosionsskydd, som skyddar den mot intrång av saltvatten, så att Marquesa kan användas på kustnära tomter.
 • Olivia - rund utomhusvägglampa IP44

  Olivia - rund utomhusvägglampa IP44
  Välformad utomhusvägglampa Olivia Med denna nostalgiska utomhusvägglampa strålar området utomhus i ny glans. Tack vare den stora storleken på den klotformade lampskärmen och de ädla mässingselementen med antikpatinering berikar lampan uteplatsen på många olika sätt. Ljuset utstrålas härligt jämnt genom den klotrunda glasskärmen, så att den blir särskilt stämningsfull. - saltvattenbeständig
 • Casale - stilfull utomhusvägglampa i antik stil

  Casale - stilfull utomhusvägglampa i antik stil
  Av antikbehandlad mässing - utomhusvägglampan Casale Utomhusvägglampan Casale av antikbehandlad mässing garanterar tack vare den vida, nedåtriktade lampskärmen klar belysning runt huset. Tack vare valet av det robusta materialet mässing är lampan saltvattenbeständig och kan därför även användas i havsnära miljöer. Med sin gracila design infogar den sig harmoniskt i området utomhus och ger det en maritim ton.
 • Oval fartygsarmatur Hook - mässing

  Oval fartygsarmatur Hook - mässing
  Högkvalitativ fartygsarmatur Hook med IP44 Fartygsarmaturen Hook består av högkvalitativ mässing och har en prismatiskt strukturerad glastäckskiva. Den skapar en särskilt homogen ljusfördelning och bländfritt ljus. Genom skyddsklass IP44 är den allsidigt skyddad mot vattenstänk och främmande ämnen med en diameter på över 1,0 mm, vilket gör den lämplig för användning utomhus eller i garage eller källarrum. Dessutom är den korrosionsbeständig (saltvattenbeständig) så att inte ens salthaltig luft, som i kustområden eller i närheten av havet, kan angripa den.
 • Taklampa ALICE i antikmässing

  Taklampa ALICE i antikmässing
  Taklampan Alice i robust mässing Taklampan ALICE är tillverkad av bronserad mässing, ovansidan är polerad och därför relativt blank. Den är tallriksformad och kan vridas i alla önskade riktningar. Taklampan är skyddad med skyddsklass IP20 mot korrosion p.g.a. salt och även mot främmande partiklar ( 12,5 mm). En elegant boende-detalj för anhängare av bondgårdsstilen.
 • Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Imponerande utomhustaklampa Pergola med bukig glaskropp Pergola är en imponerande vacker utomhustaklampa. Härliga effekter skapas genom klart, ädelt glas i kombination med en robust, kopparfärgad stomme. Ljusfördelningen koncentreras till området på sidorna.
 • Med kedja - utomhustaklampan Adessora

  Med kedja - utomhustaklampan Adessora
  Okonventionell utomhustaklampa Adessora i rustik design Lantligt rustik är utomhustaklampan Adessora. Den smakfulla lampan hängs upp med en kedja i mässing, som samtidigt fungerar som korrosionsskydd. Det runda glaset hålls av en stomme, även den i antikmässing. Adessora övertygar inte bara med sitt stilfulla yttre, den bidrar också till större säkerhet och bättre orientering med sitt klara ljus.
 • Maritim utomhusvägglampa Lampara

  Maritim utomhusvägglampa Lampara
  Maritim utomhusvägglampa Lampara Utomhusvägglampan Lampara är en charmerande representant för vägglampor och kan p.g.a. IP43-skyddsklassning mot damm och vatteninträngning användas både utom- och inomhus. En stor skärm av koppar med ett vackert mässingsstick som kröner det satinerade glaset, vilket t.ex. ger orienteringsljus för den passande belysningen. Den idealiska vägglampan för det rustika boendet.
 • Utevägglampa Adessora - saltvattenbeständig

  Utevägglampa Adessora - saltvattenbeständig
  Lekfull utomhusvägglampa Adessora med antik kontrast Adessora är försedd med små, kulformade element och även glaset skapar därmed lekfulla accenter. Den antika tonen förlorar utomhusvägglampan dock inte. Den solida kopparen talar ett tydligt språk och på så sätt går kärleksfullt utformade element hand i hand med en i övrigt robust design.
 • Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk

  Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk
  Slitstark taklampa Riccardo för olika användningsområden Tack vare den enkla och tidlösa skärmformen passar denna taklampa till många olika stilar utomhus. Med sin nedåtriktade, vida lampskärm skapar Riccardo en bred ljusbild och en hemtrevlig atmosfär. Genom skyddsklassen IP44 är den skyddad mot inträngande regn, snö eller damm, så att ingen årstid kan påverka den. Dessutom kan den användas i kustnära områden, eftersom den är resistent mot salthaltig luft tack vare korrosionsskyddet. E27-fattningen ger fritt val av ljuskälla, från glödlampor över energisparlampor till LED-lampor.
 • Rustik vägglampa Wind

  Rustik vägglampa Wind
  Vägglampan Wind med delsatinerat glas i antik design Hänglampan Wind påminner om gamla skeppslampor från 1800-talet, vilket ytterligare förstärks genom det utstansade emblemet med texten OLD RIVER. Den vackra polerade mässingen står i harmoniskt kontrast mot det delsatinerade lampglaset. En nobel hänglampa för en personlig inredning.
 • Utomhusvägglampa Adessora - saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Adessora - saltvattenbeständig
  Utomhusvägglampan Adessora - garant för stilfull fasadbelysning Det klara lampglaset hos denna ovanliga utomhusvägglampa drar behagligt blickarna till sig, tack vare den rundade formen. Väggfästet i antikmässing fascinerar också med sitt utseende och är dessutom utrustat med ett korrosionsskydd mot skador av saltvatten. Därför passar utomhusvägglampan Adessora även för belysning av kustnära byggnader.
 • Originellt utformad vägglampa Allen 2 ljuskällor

  Originellt utformad vägglampa Allen 2 ljuskällor
  Mindre är ofta mer! Vägglampan Allen av högkvalitativ mässing Vägglampan Allen med två ljuskällor är i vintage-stil och därför idealisk för en modern inredningsstil. Utöver en rund väggarmatur har lampan två flexibelt riktbara lamparmar, var och en med en E27-fattning. Dessa, liksom själva lamparmaturen består av högkvalitativ mässing med antik-patina. I kombination med passande ljuskälla i vintage-look (se Tillbehör) uppstår därmed ett speciellt utseende.
 • Med flexarm - vägglampan Orio av mässing

  Med flexarm - vägglampan Orio av mässing
  Trendig vägglampa Orio av högkvalitativ, patinerad mässing Orio är en särskilt effektfull vägglampa, vilket framför allt beror på att mässingsytan är patinerad. Lamparmen som är fäst på den kvadratiska vägghållaren, är dessutom mycket flexibel. Den kan böjas enligt önskemål, så att ljuskällan i änden kan placeras som man vill ha den. Framför allt ljuskällor i vintage-stil (se Tillbehör) ger utseendet den nödvändiga kicken.
 • Utomhusvägglampa Ernesto - saltvattenbeständig

  Utomhusvägglampa Ernesto - saltvattenbeständig
  Utomhusvägglampa Ernesto med antikpatinering - IP44 Om man inte bara vill ha ren och funktionell belysning utomhus, utan även sätter värde på design, bör man se litet mer på den här modellen av utomhusvägglampa. Det speciella med den är den vackra mässingsytan, som man får fram med hjälp av en kemisk process. Den ger intryck av en mycket gammal, antik lampa. Även saltvattenhaltig luft kan lampans kåpa motstå, så att man exempelvis utan problem kan använda den vid stranden.
 • Taklampa Salina - saltvattenbeständig

  Taklampa Salina - saltvattenbeständig
  Utomhustaklampan Salina med stort lampglas Salina strålar inte bara på grund av det angenäma ljuset den ger, utan även med sin långa hållbarhet, vilket beror på det faktum att den tillverkats som saltvattensäker och därför även blir det optimala alternativet för användning i alla kustnära områden. Med Maria låter sig stämningen i både rustika och maritima inomhusrum höjas. - Skyddsklass IP44 - 1 500 -1.600 Lumen
 • Svängbar taklampa Aurora

  Svängbar taklampa Aurora
  Taklampa Aurora i antik stil med svängbar metallskärm Taklampan Aurora har en tydligt rustik effekt och gör rummet mer hemtrevligt. På så sätt är den idealisk för rum i lantlig stil. Metallskärmen med mässingsyta i antik-look kan svängas vid behov.
 • Mässingtaklampa Marquesa för utomhusbruk

  Mässingtaklampa Marquesa för utomhusbruk
  Stilfull taklampa Marquesa med korrosionsskydd Taklamporna i serien Marquesa kan utmärkt väl användas i någorlunda skyddade områden utomhus. Vind och väder kan de trotsa, tack vare ett speciellt korrosionsskydd. Det förhindrar särskilt skador på grund av salthaltig luft, som i områden nära kusten. Den är 34 cm lång och har en diameter om 28,5 cm. Tack vare det senare finns det gott om plats för ett stort lampglas, så att man får omfångsrik belysning.
 • Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder

  Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder
  Mässingsfinish i antik stil - hänglampan Riccardo Hänglampan Riccardo övertygar med sin högkvalitativa bearbetning och dekorativa optik. Den består helt av mässing och har en rund baldakin samt en stabil kedjeupphängning med lampskärm. På grund av den patenterade ytan verkar mässingen gammal och sliten, vilket ger lampan en särskilt nostalgisk effekt. Ljuset utstrålas av den vida, nedåtriktade skärmen.
 • Maritim taklampa Olivia - saltvattenbeständig

  Maritim taklampa Olivia - saltvattenbeständig
  Medelhavsinspirerad taklampa Olivia för utomhusbruk Verandan eller loggian eller en övertäckt entré i medelhavsinspirerad eller lantlig miljö kan belysas med den snygga taklampan Olivia. Genom den klara, nästan klotformade glasskärmen som omger ljuskällan strålar det klart i alla riktningar. Mässingsdelarna hos denna högkvalitativa taklampa för utomhusbruk är antikbehandlad med ett speciellt förfarande. Lampan är utrustad med skyddsklass IP44 och dessutom saltvattenbeständig.
 • Bordslampa Guadalupa från gamla tider

  Bordslampa Guadalupa från gamla tider
  Bordslampan Guadalupa i antik look Bordslampan Guadalupa har skapats detaljrikt i antik stil som en oljelampa från 1800-talet. Ett utstansat emblem med texten GRAND RIVER, ett kolvformat lampglas och inte minst antikmässingens patina sörjer för den antika looken genom vilken bordslampan blir en verklig highlight i den personliga inredningsstilen vilket skapar en elegant atmosfär.
 • Böjlig vägglampa Allen

  Böjlig vägglampa Allen
  Flexibelt användbar vägglampa Allen Allen är en vägglampa som drar blickarna till sig med sitt speciella konstruktionssätt. Den är tillverkad av högkvalitativ mässing och försedd m ed en vacker patina. Även designen är väl vald till vintage-stilen, så att den ger intryck av att vara en gammal fabrikslampa. Men till skillnad från en sådan lampa är Allen utrustad med modern teknik. Utseendet avrundas av E27-fattningen på flexarmen. Passande ljuskälla finns att beställa under Tillbehör.
 • Saltvattenssäker utomhusvägglampa Marta

  Saltvattenssäker utomhusvägglampa Marta
  En stilfull prydnad: utomhusvägglampan Marta med antikfinish Utomhusvägglampan Marta består av ett runt väggfäste, en nedåtriktad mässingsskärm och en transparent glaskupa som skyddar ljuskällan för inträngande regnvatten och damm. Tack vare den enkla formen och ytan i antikmässing kan Marta fungera tillsammans med många olika stilar, utan att avvika för mycket i utseende. Den transparenta glaskupolen och den vida lampskärmen bidrar till en bredstrålande och mycket behaglig ljusfördelning.
 • Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Saltvattenskyddad utomhustaklampa Adessora i lyktform med klart glas I tilltalande lyktform presenterar sig utomhustaklampan Adessora med korrosionsbeständigt bearbetat takfäste i antikmässing. Det klara lampglaset fascinerar med vacker form och ger klart ljus för en säker belysning av omgivningen. Adessora betonar en antik stil i trädgården, men passar även till lantligt/rustika eller medelhavsinspirerade utomhusområden.
 • Originell taklampa Wind med 1 ljuskälla

  Originell taklampa Wind med 1 ljuskälla
  Iögonfallande taklampa Wind med blåsglas Taklampan av mässing är i antik stil, men fungerar som helt speciell accessoar i alla miljöer. Stommen är tillverkad av mässing men färgen är koppar. Diametern är 10 cm, så att lampan inte ser påträngande utan elegant ut. Den maximala upphängningen är däremot hela 97 cm, så att den kan anpassas till alla situationer. Ljuset lyser klart genom det transparenta blåsglaset.
 • Lyktformad taklampa Antiko

  Lyktformad taklampa Antiko
  Taklampan Antiko ger en maritim känsla utomhus Med sin lyktformade lampskärm och den robusta kedjeupphängningen påminner taklampan Antiko litet om en skeppslanterna från gångna tider. Men till skillnad från den drivs Antiko inte med fotogen, utan med modernaste teknik som ger lång livslängd. Ljuset kommer från en E27-lampa inuti den välvda glasinsatsen. Passande vintage-ljuskälla finns att beställa under Tillbehör. Dessutom är lampan saltvattenbeständig och skyddad mot regn och damm med skyddsklass IP44.
 • Utomhusvägglampa Luca, 62 cm

  Utomhusvägglampa Luca, 62 cm
  Underbara utomhusvägglampan LUCA ger ett romantiskt ljus Den förtrollande utomhuslampan LUCA skapar en atmosfär av välmående där den sprider en typisk italiensk flair särskilt i trådgården, parker och hotellanläggningar. Tillverkad i kopparfärgad, antikbehandlad mässing är LUCA samtidigt både elegant och rustik. Denna lampa passar elegant in i medelhavsatmosfären och sörjer där för ett angenämt ljus, romantik och avslappning. Garanterad semesterstämning! Den medelhavsbetonade utomhusvägglampan LUCA kan med fördel drivas med lågenergilampor.
 • Orti - nostalgisk vägglampa med bom

  Orti - nostalgisk vägglampa med bom
  Ett dekorativt och samtidigt nyttigt inredningsobjekt - vägglampan Orti Den nostalgiska taklampan Orti för inte bara in ljus i mörkret, utan fyller rummet med sin alldeles egna charm. Den består av ett runt väggfäste och en lätt välvd, sirlig bom med en E27-fattning. För att kunna garantera tillräckligt ljusutbyte och för att inget ljus från ljuskällan ska gå förlorat har man avstått från lampskärm. Med en lämplig globlampa (se Tillbehör) förstärks den dekorativa effekten fint.
 • Utomhushänglampa PALERMO

  Utomhushänglampa PALERMO
  Effektfull taklampa Palermo med stor skärm Hänglampan Palermo har en övergripande stor skärm av antikbehandlad mässing, under vilken har satts ett transparent skyddsglas. Där den hänger i en stabil kedja är den en rustik syn. Totalt sett en mycket högkvalitativ lampa som med skyddsklass IP43 är skyddad från vatten och damm och följaktligen passar bra under taket på utomhusplatsen.
 • Modern taklampa Orti, antikbehandlad mässing

  Modern taklampa Orti, antikbehandlad mässing
  Industriellt designad taklampa Orti Taklampan Orti bevisar än en gång att det inte är nödvändigt med en utstuderad design för att skapa en speciell effekt i vardagsrummet. Den består bara av en diskret linupphängning med en E27-fattning, som inte behöver någon lampskärm, tack vare den industriella karaktären. Därför strålar ljuset inte bara särskilt jämnt i omgivningen, utan skapar också en särskilt behaglig atmosfär i rummet. För att understryka den industriella effekten bör man använda en globlampa i E27-fattningen (se Tillbehör).
 • Högkvalitativ mässingstaklampa Turino - IP44

  Högkvalitativ mässingstaklampa Turino - IP44
  Stämningsfullt lysande taklampa Turino med antikt utseende Med taklampan Turino kan utomhusområdet lysas upp både stilfullt och vackert accentuerat. Lampan utmärker sig genom sin enkla design och sin mässingsyta med antik-look, som skapas genom ett kemiskt förfarande. Ljuset avges brett genom den transparenta glaskroppen runt E27-lampan, så att omgivningen blir optimalt belyst och dessutom sveps in i en behaglig atmosfär. Dessutom är Turino motståndskraftig mot salthaltig luft, som ofta förekommer i havsnära områden (saltvattenbeständig).
 • Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar

  Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar
  Utomhusvägglampa 1950N med vacker glasskärm Utomhusvägglampan 1950N, som med sin fantastiska formgivning överallt drar blickarna till sig, passar till alla lantligt rustika och antika tomter samt sådana i en stil som präglas av Medelhavet. Lampan med en kraftigt böjd lamparm och välformad glasskärm som avger ljuset åt alla håll fungerar på dagen som en stilig accessoar, medan den på natten framhäver tomten med rätt belysning. En fantastisk vägglampa exempelvis vid ytterdörren.
 • Originellt designad vägglampa Orti

  Originellt designad vägglampa Orti
  Vägglampan Orti för in en nostalgisk ton i bostaden Med vägglampan Orti för man inte bara in en särskilt stämningsfull ljuskälla i hemmet, utan samtidigt en mycket dekorativ inredningsdetalj. Framför allt fascinerar den genom sin industriella utformning, som kommer till uttryck, framför allt i formen och ytbehandlingen. Tack vare den vrid- och svängbara E27-fattningen kan ljusets riktning bestämmas efter behov och önskemål. Vackrast är lampan med globlampor (finns under Tillbehör).
 • Saltvattenbeständig taklampa Marquesa, utomhusbruk

  Saltvattenbeständig taklampa Marquesa, utomhusbruk
  Utomhustaklampa Marquesa i antik stil Utomhustaklampan Marquesa i antik stil fascinerar med sin unika charm. Den kan utan problem användas utomhus. Det beror för det första på korrosionsskyddet, som skyddar den mot saltvatten så att den kan användas, även i närheten av kusten. För det andra sörjer det stora lampglaset för en bred belysning i området. Dessutom passar den bäst i trädgårdar i medelhavsstil eller lantlig stil.
 • Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar

  Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Carlon, rak

  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Carlon, rak
  Maritim utomhusvägglampa Carlon med koppardetaljer Utomhusvägglampan Carlon övertygar särskilt genom ett nätmönster runt glaset. Det ger ett spännande och samtidigt stabilt och säkert intryck för glaset, som det skyddar.
 • Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia

  Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia
  Taklampa Olivia av antikbehandlad mässing Taklampan Olivia fascinerar, inte bara med sitt antika utseende, utan även med sin förtrollande ljuseffekt. Den har en robust mässingskropp med en klotrund glasskärm. Den får ljuset att stråla vackert åt alla håll, så att området utomhus blir optimalt upplyst. Dessutom imponerar den med sin antikbehandlade mässingsyta, som tillsammans med den runda formen skapar en vackert lekfull lampa med medelhavsinspirerad effekt. Genom att lampan är saltvattenbeständig kan den utan problem användas i närheten av havet.
 • Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar
  Chalet 140 - en robust vägglampa för utomhusbruk Utomhusområden med antik design kan belysas på ett snyggt sätt med chalet utomhusvägglampa av mässing. Armaturen är utformad för att vara sjövattentät, dvs den korroderar inte från salt luft och är därför också lämplig för att utrusta byggnader nära havet. Det genomskinliga glaset ovanför lampan används också med ett dekorativt galler i antik mässing. Det utsända ljuset belyser omgivningen försiktigt och skapar en mysig atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar
  Allround strålande utomhusvägglampa Silindar 3355 av mässing och glas Denna vackra vägglampa är en riktig blickfång för utsidan. Silindar består av en mässingsram täckt med en antik yta och en vacker glascylinder som utstrålar ljuset från lampan som används runt omkring. Används individuellt eller i par, till exempel till vänster och höger om husets ingång, bidrar Silindar till mer säkerhet i utomhusområdet med mjukt ljus och säkerställer också en atmosfärisk atmosfär. Armaturens robusta utförande gör att den kan användas på fastigheter nära havet, eftersom salt luft och saltvatten inte kan påverka dess skönhet. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Enkel utomhusvägglampa Lampara

  Enkel utomhusvägglampa Lampara
  Elegant diskret vägglampa Lampara Utomhusvägglampan Lampara har en IP43-skyddsklassning mot damm och vatteninträngning användas både utom- och inomhus. En stor skärm av mässing med ett vackert grönstick som kröner den transparenta skärmen, vilket ger ett ljus som t.ex. fungerar idealiskt som orienteringsljus.
 • Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur

  Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur
  Utomhus vägglampa Tortuga i oval form i mässing och glas Tortuga är en robust vägglampa för utomhusbruk i oval form, som är utformad efter ett klassiskt fartygsbeslag. Armaturen, som kan monteras på väggen eller i taket, är tillverkad i massiv mässing och glas i Italien och kännetecknas av sin kvalitet och sin motståndskraft mot havsvatten, vilket gör den lämplig även för montering nära havet. Armaturens klara glas ligger bakom ett skyddande galler, genom vilket ljuset från glödlampan strålar nästan obehindrat.
 • Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing

  Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing
  Vägglampa Little Mill för utsidan med imponerande ljuseffekt Little Mill vägglampan sprider antik stil och mysig omgivande belysning varhelst den används utomhus: i huset vid ingången, på garageväggen eller t.ex. B. på fasaden på en rustik restaurang. Det kan till och med vara en byggnad nära kusten. Salt luft och havsvatten skadar inte den havsvattentåliga mässingsvägglampan.
 • Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor

  Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor
  Pendellampa med två ljus Circle i mässing med antik finish Circle-pendellampan med två lampor är idealisk för att belysa ett långbord i matsalen eller i gastronomiska utrymmen. Lampan är tillverkad i mässing, tillverkad i Italien och har en antik finish. På grund av den här designen passar den särskilt bra in i en antik-rustik atmosfär, som den kompletterar med sin antika ytdesign och den enkla formen. Circle-pendellampan är mycket vacker när man använder genomskinliga eller lätt färgade rustiklampor med glödtrådsteknik som belysningsmaterial.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, nickel antik/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, nickel antik/klar
  Vinklad utomhusvägglampa Cubic³ 3365 - finish: antik nickel Cubic³ 3365 utomhusvägglampa har alla krav på utomhusbelysning som håller länge. Den är av hög kvalitet och stabil, så att den är enkel att fästa på husväggarna. Den verkliga lampan är inramad av en fyrkantig ram av mässing. Sockelhållaren i mässing smälter samman till en cylindrisk glasskärm som skyddar den använda lampan. Ljuset strålar uppåt och nedåt, framåt såväl som till vänster och höger och lyser därmed upp ett stort område runt lampan. Den handtillämpade, antika nickelfinishen kan skilja sig något från färgen på andra Cubic³-lampor.
 • Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing

  Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing
  Azali taklampa med två roterande strålkastare Azalis taklampa imponerar med både antika och maritima attribut. Azali är helt och hållet gjord av robust mässing som har trimmats till gammal med en antik yta. Bokstäverna Old River kan läsas på strålkastarnas nyanser, så att azalien har en maritim komponent. De två individuella lamporna kan vridas separat från varandra och ljusets riktning kan ändras när som helst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar

  Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar
  Nedåtriktad utomhusvägglampa Patio Cage 3303 Den vackra vägglampan Patio Cage är gjord av robust mässing med en antik yta, som inte bara kännetecknas av sitt dekorativa utseende utan också av dess attribut för havsvattenmotstånd. Detta innebär att Patio Cage 3303 också kan användas på fastigheter i havsområdet, eftersom saltvatten eller salt luft inte kan skada det. Mässingsgallret är särskilt attraktivt och samtidigt skyddande för glasskärmen ovanför lampan.
 • Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing

  Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing
  Chalet vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas med antik finish Vägglampan Chalet är tillverkad av mässing. Metalldelarna är utformade med en antik mässingsfinish, vilket ger lampan ett rustikt och antikt utseende. I den platta lampskärmen sitter ett smalt, genomskinligt lampglas nedåt, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt upp omgivningen runt omkring. Chalet är en armatur för många objekt, för belysning av entréer eller terrasser - i en privat miljö eller i kommersiella eller offentliga områden.
 • Taklampa Riccardo för användning utomhus

  Taklampa Riccardo för användning utomhus
  Rustikal utomhustaklampa Riccardo i antikbehandlad mässing Taklampan Riccardo lämpar sig med skyddsklass IP43 även för uteplatsen. Den klassiska designen i antik mässing är mycket dekorativ. Den lyser upp stora områden och understryker bondgårdsatmosfären.
 • Hänglampa Golfo mässing antik/klar

  Hänglampa Golfo mässing antik/klar
  Golfo - robust, saltvattenbeständig hänglampa av mässing Hänglampan Golfo är avsedd för utomhusbruk tack vare av sin höga korrosionsbeständighet och robusta konstruktion av mässing. Den naturliga mässingsytan på lampskärmen bildar efter en tid en vacker patinering som ger lampan en särskild vintagetouch. Det inbyggda E27-uttaget som omges av ett skyddande, klart lampglas kan bestyckas med alla möjliga typer av ljuskällor på upp till 52 watt.
 • Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar

  Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing

  Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing
  Genziana trippelstråle taklampa med rörliga spotlights De tre strålkastarna på Genziana- taklampa är försedda med E27-uttag, som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-lampor med lämplig bas. Lampornas mått får inte överstiga en diameter på 4,5 cm och en längd på 7,3 cm. Den antika designen gör Genziana- taklampa till ett dekorativt tillbehör för en antik levnadsstil. De justerbara strålkastarna möjliggör ljus belysning ända till sista hörnet.
 • Vägglampa 1950N antikmässing, välvt glas, klar

  Vägglampa 1950N antikmässing, välvt glas, klar
  Vägglampa 1950N med böjt glas - för utsida Den mässingsfärgade antika ytan på vägglampan 1950N, designad för utomhusbruk, och den böjda glasskärmen ger vägglampan sin klassiska, antika design. Armaturglaset erbjuder balanserat ljusemission på alla sidor, så att 1950N är idealisk för atmosfärisk belysning av många fastighetsområden. Fäst bredvid ytterdörren, säkerställer den å ena sidan säker omgivningsbelysning och å andra sidan en mycket inbjudande atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/tydlig
  Vägglampa mässing Cubic³ 3366 - snygg fasadbelysning Visuellt kännetecknas Cubic³ utomhusvägglampan å ena sidan av sin moderna linjära design, å andra sidan har den ett antikt patina-utseende tack vare den manuellt applicerade mässingsytan, vilket gör den till något mycket speciellt. Dubbeloptiken för den yttre, vinklade skärmen och den inre, cylindriska lampan har också en särskilt estetisk effekt. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den också kan användas på hus nära kusten, eftersom salt luft och havsvatten inte kan skada dess skönhet. Manuell ytbehandling kan leda till mindre färgavvikelser.
 • Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing

  Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing
  Tvåflammig Azali taklampa med förskjutna strålkastare Azali- taklampa med de två vridbara spotlightsna, som är anordnade något förskjutna på takfästet, ger elegant belysning i både ett antikt och maritimt rum. Azali får den maritima prägeln genom att skriva Old River på lampskärmarna. - Finish: antik mässing - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 nickel antik/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 nickel antik/klar
  Antik nickelfärgad utomhusvägglampa Cubic³ 3363 - en prydnad för varje byggnad Oavsett om det är entré, hörn av huset eller garagevägg - vägglampan Cubic³ för utomhusbruk ger vid varje säte en omfattande belysning av omgivningen och bortom med sin mjuka ljus för bekväm känsla. Vägglampan med den manuellt applicerade, antika ytbehandlingen har också moderna detaljer, vilket återspeglas i tydligheten i de geometriska formerna rektangel (ytterram) och cylinder (innerlampa). Cubic³ kan kombineras med många fasadstilar och är ett nöje att använda länge tack vare det robusta utförandet. Manuell efterbehandling kan orsaka färgavvikelser mellan de enskilda lamporna.
 • Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar
  Antik mässingsfärgad utomhusvägglampa Mill 1595 Robust utförande och med kapslingsklass IP44 optimalt skyddad mot påverkan av damm och stänkvatten, är Mill vägglampan idealisk för utomhusbruk. Kvarnen är gjord helt av mässing, ytan har förfinats med en antik yta så att lampan ser ut som den var från en annan tid. En vägglampa som pryder husets fasad i många år utan att förlora något av sin skönhet. - Arbetad sjövattentät, dvs Bruk kan också användas på byggnader nära kusten.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 mässing antik/tydlig
  Cubic³ 3364: Vägglampa för utsida i antik mässing Cubic³ utomhusvägglampan skapar inte bara en atmosfärisk ljusbild så snart belysningen slås på och lyser sedan upp omgivningen snyggt och säkert, men den betonar också en antik design när den inte lyser. Metallelementen i den yttre ramen samt väggfästet och uttag på innerbelysningen är gjorda av mässing och har förfinats för hand med en antik mässingsfinish. Att använda den för hand kan leda till lite olika färgnyanser, så att varje lampa är unik. Glädjen i detta dekorativa fasadljus varar länge - även nära havet - eftersom det gjordes vattentätt, dvs saltvatten och salt luft kan inte skada dess skönhet.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 mässing antik/opal
  Havsvattentät vägglampa Cubic³ 3363 för fasaden - antik mässing Med sin nuvarande form och sin antika, handtillämpade yta kan Cubic³ vägglampan kombineras med ett brett utbud av fasadstilar. Den dubbla optiken med den yttre, rektangulära ramen och det vackra cylinderformade inre ljuset är särskilt dekorativa. Cubic³ fästs på väggen med ett mässingsfäste. Den resulterande djup skapar en homogen ljuseffekt på alla sidor. Cubic³ är också lämplig för att tända hus nära kusten eftersom den är utformad för att vara vattentät och trotsar saltvatten och salt luft.
 • Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar
  Antik designad vägglampa Silindar 3389 för utomhusgjord havsvattentät Denna vägglampa kombinerar många fördelar: Silindar är stänksäker och därför lämplig för utomhusbruk, dess stativ är gjord av robust mässing som har antikviserats manuellt och dess armaturglas i en ganska cylindrisk form säkerställer en allround bekväm ljusemission. Silindar är också utformad för att skyddas mot korrosion och är därför också lämplig för installation på hus nära havet. Oavsett var för sig i ett hörn av huset eller z. B. placerad till vänster och höger om husets entrédörr faller utomhusvägglampan Silindar behagligt överallt och ger byggnadens helhetsutseende en antik känsla.
 • Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm

  Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm
  Utomhus vägglampa Casale i antik mässing med rak arm Casale är en högkvalitativ vägglampa för utomhusbruk av en speciell typ, tillverkad i mässing i Italien. Lampan med rak arm har en platt lampskärm där ett klart lampglas sitter nedåt. Glödlampan (ingår inte) i sockeln är synlig från utsidan genom det klara glaset och strålar starkt och obehindrat i alla riktningar. Rustika eller lantligt utformade utomhusområden kan belysas på ett elegant och starkt sätt med Casale vägglampa för utomhusbruk.
 • Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar
  Svepande designad vägglampa Patio 1351 - vattentät För sitt dekorativa utseende med böjda, vidsträckta lamparm, en antik mässingsdesignad skärm och den klara glasskärmen gör vägglampan Patio 1351 till ett populärt tillbehörsljus för utomhusbruk. Dessutom är uteplatsen, helt gjord av mässing, vattentät så att den inte kan skadas genom att montera den på ett hus nära havet. Den klara glasskärmen säkerställer en bred fördelning av ljuset.
 • Utomhusvägglampa 3389, mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa 3389, mässing antik/opal
  Antik designad vägglampa Silindar 3389 för utomhusgjord havsvattentät Denna vägglampa kombinerar många fördelar: Silindar är stänksäker och därför lämplig för utomhusbruk, dess stativ är gjord av robust mässing som har antikviserats manuellt och dess armaturglas i en ganska cylindrisk form säkerställer en allround bekväm ljusemission. Silindar är också utformad för att skyddas mot korrosion och är därför också lämplig för installation på hus nära havet. Oavsett var för sig i ett hörn av huset eller z. B. placerad till vänster och höger om husets entrédörr faller utomhusvägglampan Silindar behagligt överallt och ger byggnadens helhetsutseende en antik känsla.
 • Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar

  Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar
  Havsvattentät utomhus vägglampa Tortuga i mässing med antik finish och glas Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design och tillverkas i Italien av högkvalitativa material som mässing och glas. Mässingsytan är utformad med en antik finish. Det genomskinliga glaset är omgivet av ett galler av mässing som skyddar det från yttre påverkan och samtidigt dekorerar det. Tortuga vägglampan för utomhusbruk är också lämplig för montering i taket och klarar de speciella förhållandena i närheten av havet tack vare de material som används.
 • Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm

  Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm
  Utomhus vägglampa Chalet i antik mässing med böjt fäste Vägglampan Chalet inspirerar med sin rustika medelhavslook, sin vackert böjda form och sin fantastiska ljuseffekt tack vare det genomskinliga glaset. Den sitter nedåt i den platta skärmen av mässing, som i sin tur är fäst vid ett vackert böjt fäste på det runda väggelementet. Vägglampan är särskilt lämplig för lantligt-rustiska områden eller utomhusområden i medelhavsstil och kan monteras på fasaden för att belysa entréer, terrasser eller andra områden.
 • Vägglampa Tortuga 200.20, runda, nickel/opal

  Vägglampa Tortuga 200.20, runda, nickel/opal
  Mångsidig utomhusvägglampa Tortuga - rund Utomhusvägglampan Tortuga är gjord av mässing och förfinad med en dekorativ, silverfärgad yta. Den är utrustad med kapslingsklass IP44 och är också sjövattentät, dvs. den kan installeras på byggnader nära kusten utan att materialet korroderar på grund av saltvatten och salt luft. Det räfflade opalglaset är omgivet av ett skyddande galler och säkerställer en bred spridning av ljusutsläpp utan bländning.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 nickel antik/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 nickel antik/klar
  Smal rektangulär vägglampa Cubic³ 3364 för utomhusbruk - antik nickel Cubic³ är det perfekta valet när det gäller att utrusta fasaderna i antikdesignade byggnader med atmosfärisk belysning. Den rektangulära vägglampan med det estetiska dubbelskärmslooket är perfekt, till exempel - individuellt eller parvis - för att belysa husets ingång. Den yttre, rektangulära skärmen av antik förnicklad mässing och glas fungerar som en ram runt det inre, också av glas och mässing, mycket slitstark, cylindrisk lampa, som utstrålar mjukt ljus runt. - förfinad manuellt (det kan finnas små färgavvikelser mellan de enskilda lamporna)
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 mässing antik/opal
  Fyrkantig vägglampa Cubic³ 3365 för utsida - antik mässing Dekorativa, kraftfulla och slitstarka är attributen som beskriver det unika med utomhusvägglampan Cubic³. Med sin dubbla optik med vinklad mässings ytterskärm och centralt placerad interiörbelysning med mässingsuttag och glasskärm förbättrar Cubic³ alla fasader även om de inte är upplysta. Det robusta utförandet säkerställer en lång hållbarhet, vilket inte minst beror på korrosionsbeständigheten, vilket gör Cubic³ till en lämplig lampa för egenskaper nära havet. Obs! Ytan applicerades för hand, vilket kan leda till små färgavvikelser mellan de enskilda kopiorna.
 • Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik

  Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik
  Utomhusvägglampa mässing Betulle med glödlampa, klart glas Fasadbelysning tjänar inte bara syftet med omfattande omgivande belysning utan ger också ett avgörande bidrag till fasadens utseende. Den antika mässingsfärgade vägglampan Betulle med den glödlampa i glaset, som släpper ut ljus på alla sidor tack vare sin transparens, är exakt rätt val. Mässingselementen behåller sin skönhet i många år på byggnader nära kusten, eftersom Betulle är gjort vattentätt.
 • Vägglampa Patio Cage 3300 mässing antik/klar

  Vägglampa Patio Cage 3300 mässing antik/klar
  Dekorativ utomhusbelysning: mässingsvägglampa Patio Cage 3300 Utomhusvägglampan Patio Cage 3300 inspirerar med ett rustikt utseende, som särskilt kännetecknas av materialet mässing med en antik yta. Ljuskällan är dold av ett transparent glas, som också skyddas av ett antikt mässingsfärgat rutnät. Men det är inte allt: Tack vare den havsvattentäta behandlingen kan Patio Cage enkelt installeras på byggnader nära havet, eftersom den salta luften inte kan skada den.
 • Utomhusvägglampa Mill 1591 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Mill 1591 mässing antik/klar
  Vägglampa Mill 1591 i antik mässingsdesign Den vidsträckta designen av den expansiva Mill vägglampan, i kombination med den antika mässingsytan, passar perfekt med många byggnader. Oavsett om det är bostadshus, lantgård eller rustik bar - Mill berikar varje fasad med sitt dekorativa utseende och skapar, tack vare det klara armaturglaset, omfattande omgivande belysning, vilket i sin tur bidrar till ökad säkerhet runt huset. Kvarnen är designad för att vara vattentät, vilket innebär att den också kan användas på byggnader nära havet, eftersom dess material är skyddat mot skadlig påverkan av salt luft.
 • Vägglampa Cubic³ 3392 svart

  Vägglampa Cubic³ 3392 svart
  Antik designad uttagslampa Cubic³ 3392 för väggen i svart Vägglampan Cubic3 utstrålar antik charm genom sin historiska form. Detta betyder att vägglampan Cubic³ 3392, som är tillverkad med endast ett uttag och utan skugga, är rätt på trend. Utseendet kan också lätt påverkas genom att välja en motsvarande rustik belysningsmedel i kolfiberoptik, som tillgänglig från tillbehören. En dekorativ vägglampa som pryder vardagsrum och hallar lika.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 nickel antik/opal

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3364 nickel antik/opal
  Smal rektangulär vägglampa Cubic³ för utomhusbruk - antik nickel Cubic³ är det perfekta valet när det gäller att utrusta fasaderna i antikdesignade byggnader med atmosfärisk belysning. Den rektangulära vägglampan med det estetiska dubbelskärmslooket är perfekt, till exempel - individuellt eller parvis - för att belysa husets ingång. Den yttre, rektangulära skärmen av antik förnicklad mässing och glas fungerar som en ram runt det inre, också av glas och mässing, mycket slitstark, cylindrisk lampa, som utstrålar mjukt ljus runt. - förfinad manuellt (det kan finnas små färgavvikelser mellan de enskilda lamporna)
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 mässing antik/tydlig
  Havsvattentät vägglampa Cubic³ 3363 för fasaden - antik mässing Med sin nuvarande form och sin antika, handtillämpade yta kan Cubic³ vägglampan kombineras med ett brett utbud av fasadstilar. Den dubbla optiken med den yttre, rektangulära ramen och det vackra cylinderformade inre ljuset är särskilt dekorativa. Cubic³ fästs på väggen med ett mässingsfäste. Den resulterande djup skapar en homogen ljuseffekt på alla sidor. Cubic³ är också lämplig för att tända hus nära kusten eftersom den är utformad för att vara vattentät och trotsar saltvatten och salt luft.
 • Vägglampa Cubic³ 3382 svart, bredd 20 cm

  Vägglampa Cubic³ 3382 svart, bredd 20 cm
  Svartlackerad vägglampa mässing Cubic³ med tydliga linjer För dem som älskar något speciellt är den rektangulära Cubic³ vägglampan precis rätt för dem. Lampan, gjord av robust mässing, passar in i många inredningsalternativ tack vare den svarta ytan. uttag monterat i mitten av ramen tar emot alla typer av E27-lampor. Eftersom utsikten över den använda lampan förblir fri, är det dock tillrådligt att använda en dekorativ lampa, såsom för. B. en glödtråd eller en rustik lampa för att falla tillbaka.
 • Hänglampa 1951N antikmässing, rakt klart glas

  Hänglampa 1951N antikmässing, rakt klart glas
  Höjdjusterbar hänglampa utomhus 1951N - rakt glas Hänglampan 1951N ser väldigt dekorativ ut och avrundar perfekt en antik design i utomhusområdet: uttag och taket är gjord av mässing och förfinad med en tilltalande antik yta. Armaturglaset imponerar med sin enkla, raka form och är den perfekta plattformen för en allsidig homogen ljusemission. Fjädringens höjd kan justeras från 40 cm till 90 cm, beroende på de individuella omständigheterna, t.ex. B. på den täckta terrassen.
 • Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal

  Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal
  Klassiskt designad utomhusvägglampa Casale med opalglas Den antika designade utomhusvägglampan Casale väcker först och främst uppmärksamhet med sitt vackra mässingsutseende med en antik yta, som den passar perfekt med antikinspirerade fastighetsdesigner. Casale ger utmärkt entré- eller stigbelysning, ljuset avges helt bländfritt genom opalarmaturglaset. Casale är utrustad med stänkskydd (IP44) och är idealiskt utrustad mot ogynnsamma väderförhållanden och är också lämplig för användning i kustregioner.
 • Taklampa Genziana 1422.E27, 2 lampor antikmässing

  Taklampa Genziana 1422.E27, 2 lampor antikmässing
  Kompakt taklampa Genziana - 2 lampor Tillverkad av mässing med en antik yta, den tvåflammiga Genziana- taklampa med de två strålkastarna anordnade något förskjutna på det lilla takfästet är det perfekta sättet att uppnå rätt belysning i ett rum i antik stil. Båda strålkastarna kan svängas och utrustas med ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor - inklusive energieffektiva LED-lampor - kan användas. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig

  Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig
  Azali taklampa med tre lågor med maritim design Azali- taklampa är helt och hållet gjord av mässing och är utrustad med tre vridbara spotlights, som å ena sidan har en antik mässingfinish och å andra sidan ger deras form en nästan historisk look. Maritim stil uppnås med bokstäverna Old River på varje strålkastare. Eftersom strålkastarna kan roteras kan ljusets riktning justeras när som helst och den sista fasta vinkeln kan vara väl upplyst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Väggfackla 3105 av mässing, diagonal

  Väggfackla 3105 av mässing, diagonal
  Vägglampa 3105 i lutande ficklampa Den sluttande vägglampan 3105, som tillverkades i Italien av olika mässingselement, är lämplig för privata vardagsrum samt för inredning av restauranger, hotell och barer i vintage eller retro chic. Mässingen antikvierades med olika manuella bearbetningstekniker. Utrustad med en lampa i vintagedesign, t.ex. B. en rustik lampa, som den finns under tillbehör, ger vägglampan 3105 en enastående känsla.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 mässing antik/opal
  Vägglampa mässing Cubic³ 3366 - snygg fasadbelysning Visuellt kännetecknas Cubic³ utomhusvägglampan å ena sidan av sin moderna linjära design, å andra sidan har den ett antikt patina-utseende tack vare den manuellt applicerade mässingsytan, vilket gör den till något mycket speciellt. Dubbeloptiken för den yttre, vinklade skärmen och den inre, cylindriska lampan har också en särskilt estetisk effekt. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den också kan användas på hus nära kusten, eftersom salt luft och havsvatten inte kan skada dess skönhet. Manuell ytbehandling kan leda till mindre färgavvikelser.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3362 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3362 mässing antik/tydlig
  Estetiskt designad utomhusvägglampa Cubic³ 3362 - antik mässing Vägglampan Cubic³ 3362, som är tänkt för utomhusbruk, bestäms inte bara av färgschemat med en antik mässingsfinish utan också en modern touch av den tydliga strukturen och rektangelns former (utsidan) och cylinder (insida). Cubic³ 3362 kan harmoniseras med många fastighetsstilar och säkerställer enhetlig omgivande belysning med en mild karaktär på alla platser. Armaturen är gjord sjövattentät, vilket innebär att påverkan av salt luft eller saltvatten inte skadar dess struktur och utseende. - med en manuellt applicerad yta
 • Utomhusvägglampa Patio mässing bronserad, glas

  Utomhusvägglampa Patio mässing bronserad, glas
  Patio utomhus vägglampa i mässing med antik finish och klart glas Den här högkvalitativa vägglampan Patio är tillverkad i mässing och transparent glas i Italien och är havsvattenbeständig och passar därför även för montering i kustregioner. Armaturens mässingsdelar har utformats med antik finish, armaturens nedåtriktade glas är genomskinligt. Genom det genomskinliga glaset lyser ljuskällan starkt i alla riktningar.
 • Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar

  Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar
  Chalet utomhus vägglampa i antik mässing med skyddsgaller Den antika ytan och dess form gör Chalet vägglampa för utomhusbruk till en armatur som passar överallt i en medelhavsmiljö eller i en rustik lantlig miljö. Armaturen kan också installeras i kustregioner eftersom de använda materialen, mässing och glas, gör att den klarar de speciella klimatförhållandena i dessa regioner. Det genomskinliga glaset, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt, är omgivet av en dekorativ och skyddande mässingskorg.
 • Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar

  Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar
  Robust utomhus vägglampa Tortuga tillverkad av mässing och glas - havsvattenbeständig Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design. Den består av en genomskinlig glasskärm, ett väggelement av mässing och ett galler över glaset som skyddar skärmen från yttre påverkan och som också är tillverkat av mässing. Armaturen, som tillverkas i Italien, klarar tack vare de använda materialen även de speciella väderförhållandena i närheten av havet, vilket gör att den havsvattenbeständiga armaturen är särskilt lämplig för användning i kustområden.
 • Stor väglampa Ocean

  Stor väglampa Ocean
  Den stora väglampan Ocean med maritim utstrålning Väglampan Ocean är tillverkad av glänsande mässing och påminner om en skeppslampa. Den uppenbara men ändå diskreta elegans denna lampa visar upp, är en kombination av transparent strukturglas och stolpen av glänsande mässing. Ett gitter som omger lampglaset skyddar och pryder samtidigt. Ocean är en elegant väglampa med ett angenämt ljus och en maritim flair.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3412, mässing natur

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3412, mässing natur
  Utomhus vägglampa Ice Cubic 3412 med frostat glas i mässingsram Vägglampan Ice Cubic är tillverkad av mässing och glas, en högkvalitativ lampa - tillverkad i Italien. Armaturen har antagligen fått sitt namn på grund av sin glasskärm, som faktiskt ser ut som en iskupa i sin frodiga och kantiga design. Skärmen sitter på ett väggelement av mässing och skyddas och dekoreras upptill och nedtill av en ram av samma material. Den bländfria belysningen strålar genom det frostrade glaset i alla riktningar, så att entréer eller terrasser belyses säkert och behagligt med vägglampan Ice Cubic.
 • Utomhusvägglampa Campanula 2093 mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Campanula 2093 mässing antik/klar
  Utomhus vägglampa Campanula med en extravagant formad nyans Campanula vägglampa fångar ögat vid första anblicken, även om den inte är upplyst. Detta beror å ena sidan till den vackert böjda mässing stativ med en antik finish och å andra sidan till den estetiska formen av paraply, vilket väcker associationer till kvinnors hattar från 1920-talet. Dess transparenta armaturglas presenteras också i en mycket dekorativ form och utstrålar ljuset från lampan som används runt omkring. En vidsträckt omgivande belysning skapas. - Arbetad sjövattentät
 • Vägglampa Patio Cage 3301 mässing antik/klar

  Vägglampa Patio Cage 3301 mässing antik/klar
  Utdragbar vägglampa Patio Cage 3301 för utsidan Den estetiskt designade vägglampan Patio Cage 3301 passar perfekt in i ett antikdesignat utomhusområde och förbättrar den dekorativt. Tack vare IP44-klassningen är den idealisk för utomhusbruk och är också sjövattentät, dvs havsvatten och salt luft kan inte skada den. Ljuskällan sitter i en dekorativ, transparent glasskärm som omges av ett skyddande mässingsgaller. Patio Cage kommer säkert att ge omfattande omgivande belysning.
 • Hänglampa Circle 3248.3L, 3 lampor, antikmässing

  Hänglampa Circle 3248.3L, 3 lampor, antikmässing
  Decentraliserad hänglampa med tre lampor Circle 3248.3L: lampor individuellt justerbara i höjd De tre nyanserna på hänglampan Circle 3248.3L är designade på insidan i polerad mässing, vilket ger ljusstrålningen en speciell värme. De enskilda lamporna kan hängas decentralt från taktaket och höjden kan varieras oberoende av varandra med hjälp av fästelementet. En idealisk ljuskälla för bordsbelysning och en riktig blickfång för en sofistikerad livsmiljö.
 • Hänglampa Circle decentrerad 1 lampa antikmässing

  Hänglampa Circle decentrerad 1 lampa antikmässing
  Decentraliserad hänglampa Circle 3248R - höjdjusterbar Hänglampan Circle 3248R är inte bara en extremt dekorativ lampa, den är också variabel i höjd. Upphängningens höjd justeras enkelt på det decentraliserade elementet i taket. Till exempel kan hänglampan användas som ljuskälla ovanför ett bord som är placerat lite längre bort från taktaket och därmed från den faktiska energiförsörjningen. Den polerade insidan av lampskärmen i mässing garanterar en särskilt lysande ljusupplevelse.
 • Vägglampa Cubic³ 3386 svart

  Vägglampa Cubic³ 3386 svart
  I svart: Cubic³ 3386 vägglampa i mässing med utsikt Vägglampan Cubic³ imponerar även när den är avstängd med sin tydligt strukturerade design med den rektangulära ramen av mässingsfästen som omger väggfästet inklusive uttag . Tack vare den neutrala färgen passar Cubic³ bra med många interiör- och väggfärger. Den använda ljuskällan förblir fri, varför det är vettigt att göra utseendet ännu mer dekorativt med en dekorativ glödtråd eller en rustik lampa. Lämpliga lampor kan beställas från tillbehören.
 • Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 25 cm

  Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 25 cm
  Taklampa Cirkel med en speciell ljuseffekt Med denna hängande lampa kan varje rum å ena sidan utrustas med bekväm allmänbelysning eller områdesbelysning och med ett antikt inredningstillbehör som är diskret tack vare den enkla nyansformen och vars speciella karisma bara spelar in när ljuset slås på på. Skärmens insida är gjord av polerat mässing, vilket skapar en mycket varm tonad ljuseffekt som skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Hänglampa Cubic³ 3368 mässing antik/klar

  Hänglampa Cubic³ 3368 mässing antik/klar
  Antik designad hänglampa Cubic³ 3368 för utsidan Den tydligt strukturerade, vinklade designen på ramen på Cubic³ 3368 hängande lampa utanför lossas upp av den cylindriska lampan av mässing och glas inuti. Tack vare den havsvattentäta designen är denna vackra lampa också lämplig för byggnader nära kusten. Den slutliga finishen i antik mässing applicerades manuellt. Detta innebär att det finns små avvikelser i färg mellan de enskilda exemplaren, vilket gör varje lampa unik.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 mässing antik/tydlig

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 mässing antik/tydlig
  Fyrkantig vägglampa Cubic³ 3365 för utsida - antik mässing Dekorativa, kraftfulla och slitstarka är attributen som beskriver det unika med utomhusvägglampan Cubic³. Med sin dubbla optik med vinklad mässings ytterskärm och centralt placerad interiörbelysning med mässingsuttag och glasskärm förbättrar Cubic³ alla fasader även om de inte är upplysta. Det robusta utförandet säkerställer en lång hållbarhet, vilket inte minst beror på korrosionsbeständigheten, vilket gör Cubic³ till en lämplig lampa för egenskaper nära havet. Obs! Ytan applicerades för hand, vilket kan leda till små färgavvikelser mellan de enskilda kopiorna.
 • Hänglampa Silindar 3358, mässing antik/klar

  Hänglampa Silindar 3358, mässing antik/klar
  Upphängningslampa Silindar 3358 med stel mässingsupphängning - lämplig för utomhusbruk Silindars upphängningslampa av mässing och glas, som är lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-stänkskyddet, erbjuder ett elegant sätt att belysa området under taköverhäng eller täckta terrasser. Silindar görs också sjövattentätt, dvs påverkan av salt luft har inga skadliga effekter på materialets hållbarhet. Silindar sänder ut ljuset runt det cylindriska glaset och säkerställer därmed en fantastisk omgivande belysning. Ramens mässing fick en antik yta för hand, vilket innebär att de enskilda lamporna kan ha små färgavvikelser.
 • Utomhusvägglampa Silindar 3390, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3390, mässing antik/klar
  Robust utomhusvägglampa Silindar 3390 tillverkad av mässing - tillverkad vattentät Denna utomhusvägglampa pryder en mängd olika fasader med sitt helt tidlösa utseende. Medan formen med det cylindriska lampglaset och den robusta utseendet är ganska tidlös, ger den handgjorda ytan mässingen en speciell färg och antik charm. Manuell antikvitet kan leda till små färgavvikelser från lampa till lampa. Silindar kan också användas på byggnader nära kusten, armaturen görs vattentät, dvs effekterna av saltvatten och salt luft skadar inte den. Den enkla lysande kroppen utstrålar ljuset runt och ger således t.ex. B. för adekvat ingångsbelysning.
 • Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 20 cm

  Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 20 cm
  Taklampa Cirkel med en speciell ljuseffekt Med denna hängande lampa kan varje rum å ena sidan utrustas med bekväm allmänbelysning eller områdesbelysning och med ett antikt inredningstillbehör som är diskret tack vare den enkla nyansformen och vars speciella karisma bara spelar in när ljuset slås på på. Skärmens insida är gjord av polerat mässing, vilket skapar en mycket varm tonad ljuseffekt som skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Taklampa Cubic³ 3367 mässing antik/klar

  Taklampa Cubic³ 3367 mässing antik/klar
  Snyggt designad taklampa i mässing Cubic³ 3367 för utsidan Om du letar efter en dekorativ ljuskälla för det täckta utomhusområdet är avståndsbelysning Cubic³ 3367 , tillverkad av robust mässing och designad för att vara havsvattentät, exakt rätt sak för dig. Det imponerar med sin geometriska klarhet, vilket syns i den rektangulära ytterskärmen liksom i det cylinderformade inre ljuset. Den antika mässingsytan applicerades för hand så att det kan finnas små färgavvikelser mellan de enskilda kopiorna. Detta gör varje lampa unik. Cubic³ 3367 avger ljus runt och ser till att omgivningen är lika homogen som den är atmosfärisk.
 • Hänglampa Silindar 3358, mässing antik/opal

  Hänglampa Silindar 3358, mässing antik/opal
  Upphängningslampa Silindar 3358 med stel mässingsupphängning - lämplig för utomhusbruk Silindars upphängningslampa av mässing och glas, som är lämplig för utomhusbruk tack vare IP44-stänkskyddet, erbjuder ett elegant sätt att belysa området under taköverhäng eller täckta terrasser. Silindar görs också sjövattentätt, dvs påverkan av salt luft har inga skadliga effekter på materialets hållbarhet. Silindar sänder ut ljuset runt det cylindriska glaset och säkerställer därmed en fantastisk omgivande belysning. Ramens mässing fick en antik yta för hand, vilket innebär att de enskilda lamporna kan ha små färgavvikelser.
 • Utomhusvägglampa 3355, mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa 3355, mässing antik/opal
  Allround strålande utomhusvägglampa Silindar 3355 av mässing och glas Denna vackra vägglampa är en riktig blickfång för utsidan. Silindar består av en mässingsram täckt med en antik yta och en vacker glascylinder som utstrålar ljuset från lampan som används runt omkring. Används individuellt eller i par, till exempel till vänster och höger om husets ingång, bidrar Silindar till mer säkerhet i utomhusområdet med mjukt ljus och säkerställer också en atmosfärisk atmosfär. Armaturens robusta utförande gör att den kan användas på fastigheter nära havet, eftersom salt luft och saltvatten inte kan påverka dess skönhet. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 30 cm

  Hänglampa Circle guld/antikmässing, Ø 30 cm
  Taklampa Cirkel med en speciell ljuseffekt Med denna hängande lampa kan varje rum å ena sidan utrustas med bekväm allmänbelysning eller områdesbelysning och med ett antikt inredningstillbehör som är diskret tack vare den enkla nyansformen och vars speciella karisma bara spelar in när ljuset slås på på. Skärmens insida är gjord av polerat mässing, vilket skapar en mycket varm tonad ljuseffekt som skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Hänglampa Circle decentrerad 1 lampa bronserad

  Hänglampa Circle decentrerad 1 lampa bronserad
  Decentraliserad hänglampa Circle 3248R - höjdjusterbar Hänglampan Circle 3248R är inte bara en extremt dekorativ lampa, den är också variabel i höjd. Upphängningens höjd justeras enkelt på det decentraliserade elementet i taket. Till exempel kan hänglampan användas som ljuskälla ovanför ett bord som är placerat lite längre bort från taktaket och därmed från den faktiska energiförsörjningen. Den polerade insidan av lampskärmen i mässing garanterar en särskilt lysande ljusupplevelse.
 • Hänglampa Circle guld/mässing bronserad, Ø 15 cm

  Hänglampa Circle guld/mässing bronserad, Ø 15 cm
  Taklampa Cirkel med en speciell ljuseffekt Med denna hängande lampa kan varje rum å ena sidan utrustas med bekväm allmänbelysning eller områdesbelysning och med ett antikt inredningstillbehör som är diskret tack vare den enkla nyansformen och vars speciella karisma bara spelar in när ljuset slås på på. Skärmens insida är gjord av polerat mässing, vilket skapar en mycket varm tonad ljuseffekt som skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Hänglampa Cubic³ 3383, svart

  Hänglampa Cubic³ 3383, svart
  Geometrisk hängande lampa Cubic³ 3383 med en öppen mässingsskärm Med sin svarta yta och den kubliknande, öppna nyansen kan Cubic³-pendellampan idealiskt integreras i många nuvarande inredningsalternativ. Om en dekorativ rustik lampa med motsvarande bas sätts in i E27-lamputtaget har lampan ett dekorativt vintageutseende som också kan kombineras optimalt med en antik levnadsstil.
 • Vägglampa Cubic³ 3375 svart

  Vägglampa Cubic³ 3375 svart
  Effektivt designad lykta vägglampa Cubic³ 3375 i svart I vägglampan Cubic³ 3375 svartlackerad mässingsarmatur lamparm ett litet uppåt från det enkla cirkulära väggfästet som bär gruppen som består av en rektangulär armaturram av mässingsram med den lysande medelhållaren i centrum. Ljuset från Cubic³ kan stråla obehindrat i alla riktningar och skapar mycket mysig extra belysning. Dessutom har optiken z. Lägg till exempel en antik touch med en rustik lampa.
 • Vägglampa Cubic³ 3385 svart, bredd 15 cm

  Vägglampa Cubic³ 3385 svart, bredd 15 cm
  Svartlackerad vägglampa mässing Cubic³ med tydliga linjer För dem som älskar något speciellt är den rektangulära Cubic³ vägglampan precis rätt för dem. Lampan, gjord av robust mässing, passar in i många inredningsalternativ tack vare den svarta ytan. uttag monterat i mitten av ramen tar emot alla typer av E27-lampor. Eftersom utsikten över den använda lampan förblir fri, är det dock tillrådligt att använda en dekorativ lampa, såsom för. B. en glödtråd eller en rustik lampa för att falla tillbaka.
 • Rak väggfackla 3106

  Rak väggfackla 3106
  Antik designad vägglampa 3106 - en kvalitetsprodukt från Italien Med denna förtrollande vägglampa 3106 kan du utrusta korridorer och rum i den privata lägenheten eller i det gastronomiska området samt i hotellbranschen med en antik känsla. Ytan fick en patina för hand i olika arbetssteg, så att det antika utseendet skapades. Vägglampan 3106 ser särskilt äkta ut om en lampa med retroutseende, som en glödlampa med kolfiberutseende eller en rustik lampa, används som ljuskälla. Matchande lampor kan beställas separat via tillbehör.
 • Utomhusvägglampa Silindar 3356, mässing antik/klar

  Utomhusvägglampa Silindar 3356, mässing antik/klar
  Utomhus vägglampa Silindar 3356 - en allround vacker fasadbelysning Utomhusvägglampan Silindar 3356 ser iögonfallande ut på mörka kvällar och på natten tack vare sitt allroundljus och är perfekt för att säkra utsidan, till exempel på entrédörren eller på garageväggen. Men även under dagen bidrar det till ett utsmyckat helhetsintryck med sin mässingsram, som har förfinats med en antik mässingsfinish, liksom den vackra glascylindern. Silindar kan också användas på fastigheter nära kusten: salt luft och havsvatten förlorar inte sin estetik. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Vägglampa Tortuga 200.21, oval, nickel/opal

  Vägglampa Tortuga 200.21, oval, nickel/opal
  Oval vägglampa Tortuga för utsida - gjord havsvattentät Den ovala yttervägglampan Tortuga imponerar med sitt robusta utförande i en vattentät design och kan användas var som helst i utomhusområdet, t.ex. B. som fasadbelysning eller på väggar i området för yttre trappor. Glaset skyddas av ett metallgaller och den räfflade strukturen säkerställer optimal ljusreflektion. - gjord av mässing med silverfinish
 • Hänglampa Cubic³ 3393 svart

  Hänglampa Cubic³ 3393 svart
  Svart designad hänglampa Cubic³ 3393 med kabelupphängning Med Cubic³-hänglampan leder en kabel med ett lamphållare ner från det diskreta rektangulära taket. uttag är omgivet av en mässingsrektangel som ger en tydlig bild av den använda lampan så att det utsända ljuset kan fly obehindrat in i rummet på alla sidor. Med användning av en estetisk ljuskälla, t.ex. B. en glödlampa eller en rustik lampa, Cubic³-hänglampan får en antik touch.
 • Taklampa Cubic³ 3394, svart

  Taklampa Cubic³ 3394, svart
  Puristiskt designad Cubic³ taklampa i svart Med sin vinkelform, som reflekteras både i skuggan som är designad som en öppen rektangel och i takfästet, passar Cubic³- taklampa bra med många samtida levnadsalternativ. Eftersom det finns en fri vy över ljuskällan kan du välja en lämplig ljuskälla, t.ex. B. en rustik lampa i kolfiberoptik, utseendet kan läggas till en trendig vintage-touch. Lämpliga lampor kan väljas med tillbehören och beställas separat.
 • Taklampa Cubic³ 3391 svart

  Taklampa Cubic³ 3391 svart
  Cubic³ 3391 avstånd taklampa för atmosfärisk rumsbelysning Den tydliga designen med den rektangulära mässingsstrukturen gör Cubic³ 3391- taklampa till en lampa som enkelt kan integreras i många inredningstrender. Med valet av en lämplig ljuskälla, till exempel en dekorativ rustik lampa, kan den anpassas optiskt till en antik eller modern hemdesign. Ljuset från den använda lampan strålar ut runt rummet och ger inte bara tillräcklig allmänbelysning eller områdesbelysning utan skapar också en mysig atmosfär.
 • Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal
  Robust utomhusvägglampa Silindar 3390 tillverkad av mässing - tillverkad vattentät Denna utomhusvägglampa pryder en mängd olika fasader med sitt helt tidlösa utseende. Medan formen med det cylindriska lampglaset och den robusta utseendet är ganska tidlös, ger den handgjorda ytan mässingen en speciell färg och antik charm. Manuell antikvitet kan leda till små färgavvikelser från lampa till lampa. Silindar kan också användas på byggnader nära kusten, armaturen görs vattentät, dvs effekterna av saltvatten och salt luft skadar inte den. Den enkla lysande kroppen utstrålar ljuset runt och ger således t.ex. B. för adekvat ingångsbelysning.
 • Taklampa Cubic³ 3384, 3 lampor, svart

  Taklampa Cubic³ 3384, 3 lampor, svart
  Cubic³ 3384 taklampa med tre ljuskällor Taklampan Cubic³ med tre taklampa är helt och hållet gjord av mässing och har målats svart så att kombinationen med andra interiörfärger inte är begränsad. Stilistiskt passar den linjärt designade avstånds taklampa också med många boendealternativ. Eftersom utsikten över de tre uttagen och därmed även de använda lamporna förblir fri, kan lampan utrustas med en speciell vintageeffekt genom att använda rustika lampor.
 • Taklampa Genziana 1412.E27, 2 lampor antikmässing

  Taklampa Genziana 1412.E27, 2 lampor antikmässing
  Två-flamma Genziana taklampa med en smal balk Med denna variant av Genziana- taklampa monteras en rörlig spotlight på en smal mässingstakbjälk i varje ände, som också är helt tillverkad av mässing med en antik yta. Vridbarheten gör att de två strålkastarna kan justeras annorlunda och därmed också ändra ljusets riktning. Inget område i rummet förblir opelyst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Hänglampa Cubic³ 3368 mässing antik/opal

  Hänglampa Cubic³ 3368 mässing antik/opal
  Antik designad hänglampa Cubic³ 3368 för utsidan Den tydligt strukturerade, vinklade designen på ramen på Cubic³ 3368 hängande lampa utanför lossas upp av den cylindriska lampan av mässing och glas inuti. Tack vare den havsvattentäta designen är denna vackra lampa också lämplig för byggnader nära kusten. Den slutliga finishen i antik mässing applicerades manuellt. Detta innebär att det finns små avvikelser i färg mellan de enskilda exemplaren, vilket gör varje lampa unik.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3362 mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3362 mässing antik/opal
  Estetiskt designad utomhusvägglampa Cubic³ 3362 - antik mässing Vägglampan Cubic³ 3362, som är tänkt för utomhusbruk, bestäms inte bara av färgschemat med en antik mässingsfinish utan också en modern touch av den tydliga strukturen och rektangelns former (utsidan) och cylinder (insida). På detta sätt kan Cubic³ 3362 harmoniseras med många fastighetsstilar och säkerställer enhetlig omgivande belysning med en mild karaktär i varje utrymme. Armaturen är gjord sjövattentät, vilket innebär att påverkan av salt luft eller saltvatten inte skadar dess struktur och utseende. - med en manuellt applicerad yta
 • Utomhusvägglampa 3356, mässing antik/opal

  Utomhusvägglampa 3356, mässing antik/opal
  Utomhus vägglampa Silindar 3356 - en allround vacker fasadbelysning Utomhusvägglampan Silindar 3356 ser iögonfallande ut på mörka kvällar och på natten tack vare sitt allroundljus och är perfekt för att säkra utsidan, till exempel på entrédörren eller på garageväggen. Men även under dagen bidrar det till ett utsmyckat helhetsintryck med sin mässingsram, som har förfinats med en antik mässingsfinish, liksom den vackra glascylindern. Silindar kan också användas på fastigheter nära kusten: salt luft och havsvatten förlorar inte sin estetik. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Hänglampa 1951N antikmässing, välvt glas klar

  Hänglampa 1951N antikmässing, välvt glas klar
  Antik upphängningslampa 1951N med böjd glasskärm Hänglampan 1951N, utrustad med en antik kopparfärgad yta, är en pärla för alla utomhusområden. Oavsett om det finns uteplatsbord under den överbyggda pergola eller i en loggia, hänger lampan med det påfallande böjda lampglaset tillräcklig och mycket bekväm belysning överallt. Hänglampan 1951N kan enkelt justeras från 40 cm till maximalt 90 cm och kan därför alltid justeras individuellt.
 • Taklampa Cubic³ 3376 svart

  Taklampa Cubic³ 3376 svart
  Svart taklampa Cubic³ 3376 - en mångsidig lampa Cubic³ 3376 presenterar sig som en dekorativ taklampa som, med sitt ljus som släpper ut åt alla sidor, säkerställer enhetlig allmän- eller områdesbelysning i varje vardagsrum som en solitär, placerad på flera ställen belyser den också en lång korridor på lämpligt sätt. Med sin vinklade design i svart passar den bra med många inredningsalternativ. Med en rustik lampa (tillgänglig från tillbehör) som ljuskälla passar den också dekorativt in i en antik levnadsstil.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3403, mässing antik

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3403, mässing antik
  Vinkelformad LED vägglampa Ice Cubic i mässing och frostat glas Ice Cubic är en högkvalitativ LED-väggarmatur för utomhusbruk i mässing och frostat glas, som är utrustad med modern LED-teknik och belyser utomhusområdet på ett energieffektivt och modernt sätt. Väggelementet i mässing håller det kantigt utformade, något mindre och frostat armaturglas, som är kantigt format och ser ut som en iskupa. Oavsett om det är i entrén, på terrassen eller på många andra ställen - LED-väggarmaturen Ice Cubic för utomhusbruk belyser ett stort område helt bländfritt, eftersom ljuset strålar genom det frostat glaset i alla riktningar. LED-drivrutinen är integrerad i armaturen.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3415, mässing antik

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3415, mässing antik
  Utomhus vägglampa Ice Cubic med frostat glas och mässingsram Utomhuslampan Ice Cubic är ädel, tidlös och av hög kvalitet. Den tillverkades i Italien av mässing och glas. Den vinklade glasskärmen sitter på ett väggfäste av mässing och är horisontellt dekorerad och skyddad av två smala stöttor, också av mässing. Det frostat glaset ger ett mycket jämnt ljusflöde och förhindrar bländning. Ett omfattande ljusflöde i alla riktningar gör armaturen till den optimala ljuskällan för entrén. Armaturen är utrustad med ett uttag, ljuskällan i lämplig storlek kan väljas fritt.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3415, av mässing

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3415, av mässing
  Utomhus vägglampa Ice Cubic med frostat glas och mässingsram Utomhuslampan Ice Cubic är ädel, tidlös och av hög kvalitet. Den tillverkades i Italien av mässing och glas. Den vinklade glasskärmen sitter på ett väggfäste av mässing och är horisontellt dekorerad och skyddad av två smala stöttor, också av mässing. Det frostat glaset ger ett mycket jämnt ljusflöde och förhindrar bländning. Ett omfattande ljusflöde i alla riktningar gör armaturen till den optimala ljuskällan för entrén. Armaturen är utrustad med ett uttag, ljuskällan i lämplig storlek kan väljas fritt.
 • Pendellampa Circle i mässing antik, 3 lampor

  Pendellampa Circle i mässing antik, 3 lampor
  Hängande lampcirkel i rustik design av mässing, tre flammor Långa bord i privata och gastronomiska miljöer kan belysas vackert med Circle pendelarmatur med tre lampor. Lampans antik-rustiska utseende beror å ena sidan på dess enkla form och å andra sidan på den antika ytbehandlingen som applicerats för hand. Pendellampan, som är tillverkad i mässing i Italien, är särskilt vacker när den är utrustad med rustikt utseende - till exempel med guldfärgade LED-lampor med glödtrådsteknik i rustik form, som visas på bilden.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3412, mässing antik

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3412, mässing antik
  Utomhus vägglampa Ice Cubic 3412 med frostat glas i mässingsram Vägglampan Ice Cubic är tillverkad av mässing och glas, en högkvalitativ lampa - tillverkad i Italien. Armaturen har antagligen fått sitt namn på grund av sin glasskärm, som faktiskt ser ut som en iskupa i sin frodiga och kantiga design. Skärmen sitter på ett väggelement av mässing och skyddas och dekoreras upptill och nedtill av en ram av samma material. Den bländfria belysningen strålar genom det frostrade glaset i alla riktningar, så att entréer eller terrasser belyses säkert och behagligt med vägglampan Ice Cubic.
 • Utomhusvägglampa Golfo mässing bronserad glas klar

  Utomhusvägglampa Golfo mässing bronserad glas klar
  Utomhus vägglampa Golfo i antik mässing med klar glasskärm Golfo är en enkel vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas. Tack vare dessa material kan den också användas nära kusten eftersom den klarar av väderförhållandena där. Väggfästet inklusive fästet och den platta skärmen har fått en antik finish, lampans nedåtriktade glas är genomskinligt så att glödlampans ljus kan stråla direkt och med full ljusstyrka till alla sidor.
 • Vägglampa Circle mässing antik/polerad djup 31 cm

  Vägglampa Circle mässing antik/polerad djup 31 cm
  Vägglampa Circle - utvändigt mässing antik, invändigt polerad Circle är en vägglampa tillverkad i mässing i Italien. Lampans utsida har fått en antik finish och skärmens insida har polerats, vilket ger det strålande ljuset ännu mer mysighet och värme. Lampans sockel kan förses med en glödlampa av lämplig storlek (ingår inte). Lampan är särskilt vacker när den är utrustad med en klar glödlampa i rustik form. Vägglampan Circle kan kombineras med andra lampor i serien.
 • Utomhusvägglampa Betulle, polerad mässing

  Utomhusvägglampa Betulle, polerad mässing
  Ytterväggsbelysning Betulle i bränd mässing Mässing med mörkbrun finish och genomskinligt glas - det är dessa material som utgör vägglampan Betulle för utomhusbruk, som också är lämplig för användning nära kusten, eftersom den tack vare de använda materialen klarar de speciella väderförhållandena och saltluften. Det genomskinliga glaset med sin bulliga form sitter i en hållare av metall. Glödlampan som sätts in i sockeln (ingår inte) kan stråla obehindrat runtom genom det genomskinliga glaset och lyser därför upp ett stort område. Betulle vägglampa för utomhusbruk tillverkades i Italien.
 • Utomhusvägglampa Patio, mässing bronserad, böjd

  Utomhusvägglampa Patio, mässing bronserad, böjd
  Utomhus vägglampa Patio med nostalgisk charm tillverkad av antik mässing Patio vägglampa för utomhusbruk ger en stor portion nostalgi till alla utomhusområden. Vägglampan är tillverkad av mässing med antik finish och är utrustad med en skärm i klart glas som inte dämpar ljuset, så att ett stort område blir ljust upplyst. En högkvalitativ finish och de använda materialen, mässing och glas, gör lampan till en ljuskälla som även kan användas i kustnära områden och som klarar de väderförhållanden som råder där. Tillverkad i Italien.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3403, mässing natur

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3403, mässing natur
  Vinkelformad LED vägglampa Ice Cubic i mässing och frostat glas Ice Cubic är en högkvalitativ LED-väggarmatur för utomhusbruk i mässing och frostat glas, som är utrustad med modern LED-teknik och belyser utomhusområdet på ett energieffektivt och modernt sätt. Väggelementet i mässing håller det kantigt utformade, något mindre och frostat armaturglas, som är kantigt format och ser ut som en iskupa. Oavsett om det är i entrén, på terrassen eller på många andra ställen - LED-väggarmaturen Ice Cubic för utomhusbruk belyser ett stort område helt bländfritt, eftersom ljuset strålar genom det frostat glaset i alla riktningar. LED-drivrutinen är integrerad i armaturen.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3406, av mässing

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3406, av mässing
  LED-vägglampa Ice Cubic 3406 med dekorativ mässingsram för utomhusbruk LED-väggarmaturen Ice Cubic 3406 tillverkades i Italien av högkvalitativ mässing och glas. Det frostade armaturglaset, som ser ut som en isbit, sitter på en mässingshållare och skyddas och dekoreras av två sidoramar som också är gjorda av mässing. Glasskärmen innehåller varmvita lysdioder som lyser upp omgivningen brett och bländfritt och som dessutom är mycket energieffektiva. Mässing kan bli anlöpt av väder och vind, vilket inte är en kvalitetsbrist utan en naturlig process som kan åtgärdas genom rengöring.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3406, mässing antik

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3406, mässing antik
  LED-vägglampa Ice Cubic 3406 med dekorativ mässingsram för utomhusbruk LED-väggarmaturen Ice Cubic 3406 tillverkades i Italien av högkvalitativ mässing och glas. Det frostade armaturglaset, som ser ut som en isbit, sitter på en mässingshållare och skyddas och dekoreras av två sidoramar som också är gjorda av mässing. Glasskärmen innehåller varmvita lysdioder som lyser upp omgivningen brett och bländfritt och som dessutom är mycket energieffektiva. Mässing kan bli anlöpt av väder och vind, vilket inte är en kvalitetsbrist utan en naturlig process som kan åtgärdas genom rengöring.
 • Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing

  Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing
  Utomhus vägglampa Tortuga i oval form i mässing och glas Tortuga är en robust vägglampa för utomhusbruk i oval form, som är utformad efter ett klassiskt fartygsbeslag. Armaturen, som kan monteras på väggen eller i taket, är tillverkad i massiv mässing och glas i Italien och kännetecknas av sin kvalitet och sin motståndskraft mot havsvatten, vilket gör den lämplig även för montering nära havet. Armaturens klara glas ligger bakom ett skyddande galler, genom vilket ljuset från glödlampan strålar nästan obehindrat.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 svart/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3365 svart/klar
  Utomhus vägglampa Cubic³ 3365 i svart med transparent glas Den kantiga designen, metalldelarnas svarta finish och armaturen i transparent glas ger Cubic³ 3365 väggarmatur för utomhusbruk ett mycket modernt utseende och gör den till ett blickfång på fasaden, oavsett om den monteras som en enskild enhet eller i kombination med flera armaturer. Lampfästet, som kan utrustas med en valfri glödlampa i lämplig storlek, sitter i ett genomskinligt, cylindriskt glas, så att den insatta glödlampan är synlig från utsidan och ljuset avges i alla riktningar. Armaturen är mycket vacker när den är utrustad med en glödlampa. En ram av metallstöttor bildar en skyddande kropp runt det cylindriska lampglaset. Den robusta armaturen i mässing, aluminium och glas lämpar sig även för användning i kustnära områden.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 svart/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3366 svart/klar
  Utomhus vägglampa Cubic³ 3366 i svart av mässing och glas Den mattsvarta färgen och kombinationen av vinkelformad metallram och cylindriskt, transparent glas gör Cubic³ vägglampan för utomhusbruk till en modern armatur för många fasader som fångar ögat. Ljuskällan (ingår inte) sitter i den klara glascylindern genom vilken ljuset lyser klart och tydligt i omgivningen. Den är dekorativt och skyddande inramad av smala stöttor i metall. Armaturen av mässing, aluminium och glas är havsvattenbeständig, så att den utan tvekan kan installeras även i kustnära områden.
 • Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 svart/klar

  Utomhusvägglampa Cubic³ 3363 svart/klar
  Svart vägglampa Cubic³ 3363 av mässing, aluminium och glas Entréer, terrasser och många andra områden kan belysas effektivt med den kantigt utformade Cubic³ väggarmaturen för utomhusbruk i svart. Tack vare den genomskinliga glascylindern som omger ljuskällan strålar ljuset obehindrat i alla riktningar och belyser ett stort område. Glascylindern är omgiven av en kantig kropp av svarta metallstöttor. En glödlampa (ingår inte) är särskilt vacker i armaturens genomskinliga glascylinder.
 • Vägglampa Circle mässing antik/polerad djup 49 cm

  Vägglampa Circle mässing antik/polerad djup 49 cm
  Vägglampa Circle av mässing - utvändigt med antik finish, invändigt polerad Circle-vägglampan är tillverkad av mässing i Italien. Den högkvalitativa vägglampan har en antik finish på utsidan och en polerad skärm på insidan. Den fästs på det vackert formade fästet och avger ljuset från glödlampan (ingår inte) i ett brett område nedåt. Den polerade mässingsytan på insidan av skärmen ger ljuset en mycket varm och mysig effekt. I kombination med andra armaturer i Circle-serien kan vardagsrum och gastronomiska utrymmen belysas på ett elegant och bekvämt sätt.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3413, mässing antik

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3413, mässing antik
  Ice Cubic 3413 vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas Vägglampan Ice Cubic för utomhusbruk, tillverkad i Italien och uppkallad efter formen på det frostade glaset, är utrustad med en ram och två mässingsfästen på långsidorna. Dessa fästen används dels som dekoration, dels för att skydda lampans glas. I glaset finns en glödlampsfäste. Tack vare det frostat glaset strålar ljuset bländfritt och behagligt i alla riktningar. Den klassiska och eleganta armaturen är lämplig för att belysa entrén och som ljuskälla för terrassen eller balkongen och passar in i många byggnadsstilar.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3413, av mässing

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3413, av mässing
  Ice Cubic 3413 vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas Vägglampan Ice Cubic för utomhusbruk, tillverkad i Italien och uppkallad efter formen på det frostade glaset, är utrustad med en ram och två mässingsfästen på långsidorna. Dessa fästen används dels som dekoration, dels för att skydda lampans glas. I glaset finns en glödlampsfäste. Tack vare det frostat glaset strålar ljuset bländfritt och behagligt i alla riktningar. Den klassiska och eleganta armaturen är lämplig för att belysa entrén och som ljuskälla för terrassen eller balkongen och passar in i många byggnadsstilar.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3410, av mässing

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3410, av mässing
  Vinkelformad vägglampa Ice Cubic 3410 med mässingsram och glasskärm Vägglampan Ice Cubic 3410 för utomhusbruk är enkel och elegant. Lampan tillverkades i Italien av mässing och har en vinkelformad lampskärm av frostat glas, som gav den sitt namn på grund av att den liknar en isbit. Den frodade skärmen gör att lampans ljus strålar jämnt och bländfritt till alla sidor, så att ett stort område belyses med armaturen. Entréer eller terrasser kan belysas behagligt med väggarmaturen Ice Cubic 3410 för utomhusbruk. Mässing kan bli anlöpt av väder och vind. Detta är en naturlig process och utgör inte en kvalitetsbrist. Den anlösta mässingen kan återställas till sitt ursprungliga skick genom rengöring.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3407, av mässing

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3407, av mässing
  LED vägglampa Ice Cubic 3407 i mässing och glas med dekorativ ram Vinkliga former präglar bilden av LED-väggarmaturen Ice Cubic 3407. Armaturen, som tillverkas i Italien av mässing och frostat glas, består av ett vinkelformat väggfäste, en skärm som är fäst vid det och som ser ut som en iskupa på grund av sin vinkelform och det frostat glaset, och en dekorativ ram i en mindre, också vinkelform, som dekorerar skärmen på framsidan. Lysdioderna i glasskärmen ger varmvitt ljus och lyser upp ett stort område utan att blända och på ett extremt energisnålt sätt. Mässingen kan bli anlöpt på grund av väder och vind. Detta är inget kvalitetsfel, utan en naturlig process som kan åtgärdas genom rengöring.
 • Utomhusvägglampa Ice Cubic 3410, mässing antik

  Utomhusvägglampa Ice Cubic 3410, mässing antik
  Vinkelformad vägglampa Ice Cubic 3410 med mässingsram och glasskärm Väggarmaturen Ice Cubic 3410 för utomhusbruk är enkel och elegant. Armaturen är tillverkad i Italien av mässing och utrustad med en vinkelformad skärm av frostat glas, som gav den sitt namn på grund av att den liknar en iskupa. Den frodade skärmen gör att lampans ljus strålar jämnt och bländfritt till alla sidor, så att ett stort område belyses med armaturen. Entréer eller terrasser kan belysas behagligt med väggarmaturen Ice Cubic 3410 för utomhusbruk. Mässing kan bli anlöpt av väder och vind. Detta är en naturlig process och utgör inte en kvalitetsbrist. Den anlösta mässingen kan återställas till sitt ursprungliga skick genom rengöring.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3407, mässing antik

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3407, mässing antik
  LED vägglampa Ice Cubic 3407 i mässing och glas med dekorativ ram Vinkliga former präglar bilden av LED-väggarmaturen Ice Cubic 3407. Armaturen, som tillverkas i Italien av mässing och frostat glas, består av ett vinkelformat väggfäste, en skärm som är fäst vid det och som ser ut som en iskupa på grund av sin vinkelform och det frostat glaset, och en dekorativ ram i en mindre, också vinkelform, som dekorerar skärmen på framsidan. Lysdioderna i glasskärmen ger varmvitt ljus och lyser upp ett stort område utan att blända och på ett extremt energisnålt sätt. Mässingen kan bli anlöpt på grund av väder och vind. Detta är inget kvalitetsfel, utan en naturlig process som kan åtgärdas genom rengöring.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3405, mässing natur

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3405, mässing natur
  LED vägglampa Ice Cubic 3405 i mässing och frostat glas Ice Cubic 3405 är en LED-väggarmatur för utomhusbruk i kantig design, tillverkad i Italien av högkvalitativa material. Väggfästet, inklusive den dekorativa ramen som omger glaset i toppen och botten, är tillverkat av mässing och inuti det finns ett frostat glas som ser ut som en iskupa. Varmvita lysdioder har installerats i glaset för att garantera en behaglig, bländfri och energieffektiv belysning. Ljuset är bländfritt och strålar jämnt i alla riktningar, så att ett stort område belyses, oavsett om det är i entrén eller på terrassen. De horisontella ramarna ovanför och under glaset dekorerar armaturen och fungerar även som skydd.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3405, mässing antik

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3405, mässing antik
  LED vägglampa Ice Cubic 3405 i mässing och frostat glas Ice Cubic 3405 är en LED-väggarmatur för utomhusbruk i kantig design, tillverkad i Italien av högkvalitativa material. Väggfästet, inklusive den dekorativa ramen som omger glaset i toppen och botten, är tillverkat av mässing och inuti det finns ett frostat glas som ser ut som en iskupa. Varmvita lysdioder har installerats i glaset för att garantera en behaglig, bländfri och energieffektiv belysning. Ljuset är bländfritt och strålar jämnt i alla riktningar, så att ett stort område belyses, oavsett om det är i entrén eller på terrassen. De horisontella ramarna ovanför och under glaset dekorerar armaturen och fungerar även som skydd.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3404, av mässing

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3404, av mässing
  LED vägglampa Ice Cubic i mässing och glas med ram LED-vägglampan Ice Cubic är tillverkad av mässing. Namnet beror på lampskärmens utseende, som är tillverkad av frostat glas i en kantig form och ser ut som en iskupa. Vägglampan för utomhusbruk, som tillverkas i Italien, avger ett bländfritt ljus som lyser i alla riktningar genom det frostat glaset. Glaset, där varmvita lysdioder ger energieffektiv belysning, skyddas runtom av en dekorativ ram av mässing. LED-drivrutinen har integrerats i armaturen.
 • LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3404, mässing antik

  LED-utomhusvägglampa Ice Cubic 3404, mässing antik
  LED vägglampa Ice Cubic i mässing och glas med ram LED-vägglampan Ice Cubic är tillverkad av mässing. Namnet beror på lampskärmens utseende, som är tillverkad av frostat glas i en kantig form och ser ut som en iskupa. Vägglampan för utomhusbruk, som tillverkas i Italien, avger ett bländfritt ljus som lyser i alla riktningar genom det frostat glaset. Glaset, där varmvita lysdioder ger energieffektiv belysning, skyddas runtom av en dekorativ ram av mässing. LED-drivrutinen har integrerats i armaturen.
 • Utomhusvägglampa Little Mill 3350 mässing

  Utomhusvägglampa Little Mill 3350 mässing
  Utomhus vägglampa Little Mill, gjord havsvattentät Little Mill-vägglampan är en lampa för det antika utomhusområdet med den vackert böjda lamparm som fångar ögat. En vägglampa av robust mässing, som också är lämplig för byggnader nära kusten tack vare sin sjövattentäta design, eftersom dess saltvatten och salta luft inte skadar den och behåller sitt vackra utseende under många år. Ljuset som släpps ut av lampan är spridda genom det klara glaset.
 • Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/opal

  Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/opal
  High Cubic³ 3371 banljus - antik mässing Med Cubic³ 3371 banljus bildar geometriska former och mässing, som är handfärdiga med en antik yta, en mycket attraktiv kombination som kan användas på många fastigheter. Den cylindriska lampan av mässing och glas är inramad av en skyddande mässingsrektangel. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den skadliga påverkan av salt luft och saltvatten inte påverkar dess hållbarhet, så att den är idealisk för vägbelysning av utomhusanläggningar nära kusten.
 • Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal

  Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/opal
  Liten Cubic³ 3370 banljus i antik mässing Cubic³-vägbelysningen sticker ut först och främst på grund av dess dekorativa, linjära form och ljushuvudets dubbla optik. En cylindrisk lampa gjord av mässing och glas sitter i ett rektangulärt hus av mässing som avger ljuset från det ljus som används i alla riktningar och därmed försiktigt belyser omgivningen. En robust utformad stigljus med en antik touch som visuellt förstärker alla egenskaper och utrustar den med säker stigbelysning. - vattentät - med en manuellt applicerad yta
 • Felizia - gatlykta i medelhavsstil 155 cm

  Felizia - gatlykta i medelhavsstil 155 cm
  Felizia - en stor gatlykta av antikbehandlad mässing Den 155 cm höga, jämförelsevis stora gatlyktan Felizia av antikbehandlad mässing för in medelhavscharm och klart ljus i trädgården eller de mest skiftande offentliga utomhusanläggningar. Högkvalitativa material och bästa bearbetning gör lampan till en kvalitetsprodukt som är saltvattenbeständig och kan användas även i närheten av havet. Genom den transparenta glasskärmen belyser gatlyktan ett ganska brett område runt om med klart ljus.
 • Casale - stor gatlykta 155 cm med charm

  Casale - stor gatlykta 155 cm med charm
  Casale - 155 cm hög gatlykta i antikbehandlad mässing Klar belysning av vägar, tillfarter etc. på privata tomter eller i offentliga områden eller utomhusanläggningar av olika slag garanteras av den stora gatlyktan Casale. Gatlyktan Casale i medelhavsstil av antikbehandlad mässing är tillverkad av högkvalitativa material och är saltvattenbeständig. Genom den klara glasskärmen kan ljuset från ljuskällan stråla obehindrat och belysa ett stort område klart.
 • Gatlykta Adessora Laterne saltvattenbeständig

  Gatlykta Adessora Laterne saltvattenbeständig
  Elegant gatlykta Adessora Laterne med 26 cm diameter Gatlyktan Adessora Laterne består av en metallstomme med antikmässingyta. Lampskärm och stomme är förbundna med två stänger som var och en avslutas med en liten kula. Lampan passar utmärkt för belysning av trädgårds- och tomtvägar. Den är tillverkad enligt kapslingsklass IP43 och skyddsklass I och är 110 cm hög.
 • Gatlyktan Adessora - saltvattenbeständig

  Gatlyktan Adessora - saltvattenbeständig
  Iögonfallande gatlykta Adessora med rejäl, rund glasskärm Gatlyktan Adessora är imponerande tack vare den i förhållande till stolpen mycket stora glaskulan. Det klara glaset skapar bra och bredstrålande belysning i trädgården. Även parkanläggningar får säker och klar belysning med Adessora.
 • Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/klar

  Gånglampa Cubic³ 3370 mässing antik/klar
  Liten Cubic³ 3370 banljus i antik mässing Cubic³-vägbelysningen sticker ut först och främst på grund av dess dekorativa, linjära form och ljushuvudets dubbla optik. En cylindrisk lampa gjord av mässing och glas sitter i ett rektangulärt hus av mässing som avger ljuset från det ljus som används i alla riktningar och därmed försiktigt belyser omgivningen. En robust utformad stigljus med en antik touch som visuellt förstärker alla egenskaper och utrustar den med säker stigbelysning. - vattentät - med en manuellt applicerad yta
 • Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/klar

  Gånglampa Cubic³ 3371 mässing antik/klar
  High Cubic³ 3371 banljus - antik mässing Med Cubic³ 3371 banljus bildar geometriska former och mässing, som är handfärdiga med en antik yta, en mycket attraktiv kombination som kan användas på många fastigheter. Den cylindriska lampan av mässing och glas är inramad av en skyddande mässingsrektangel. Cubic³ är sjövattentätt, vilket innebär att den skadliga påverkan av salt luft och saltvatten inte påverkar dess hållbarhet, så att den är idealisk för vägbelysning av utomhusanläggningar nära kusten.
 • Taklampa Cubic³ 3384 3 lampor mässing antik

  Taklampa Cubic³ 3384 3 lampor mässing antik
  Taklampa Cubic³ 3384 tillverkad av mässing med antik finish, tre flammor De tre socklarna i Cubic³ taklampan är placerade i en lång kub av smala metallstänger, som utgör den stiliserade skärmen. Lampan var helt tillverkad av mässing och färdigställdes för hand med en antik finish. För att komplettera den vintagestilen hos den vinklade armaturen lämpar sig klara glödlampor i Rustika-form särskilt bra. Dessa kan beställas direkt som tillbehör. Med den tre-lampiga Cubic³ taklampan kan inte bara vardagsrummet eller köket belysas effektivt och inbjudande, utan även hallen. På grund av den handgjorda finishen kan det förekomma små avvikelser i färgen från armatur till armatur.