Moretti Luce lampor

Det italienska varumärket Moretti Luce säger sig inte tillverka lampor utan ljusbärande objekt och med det vill de lyfta funktionaliteten och designen till en ny nivå. Moretti Luce lighting jobbar mycket med metallmaterial så som mässing och aluminium. En hel del av belysningen är framtagen med utomhus som tänkbar användningsmiljö.

Moretti Luce belysning

 • Moretti Luce Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar

  Moretti Luce Stilfull utomhusväggbelysning Antique, glas klar
  Snygg och diskret vägglampa Antique för utomhusbrukVägglampan Antique för utomhusbruk har skyddsklass IP44 mot damm och vatten, vilket gör att den kan användas utomhus på ett optimalt sätt. En stor skärm av mässing med en attraktiv koppargravyr kröner glaset, vilket ger lämplig stark belysning, till exempel som orienteringsljus. Dessutom har glaset skyddande stag som gör skador från stötar mindre sannolika.
 • Moretti Luce Vacker utomhusvägglampa Ocean

  Moretti Luce Vacker utomhusvägglampa Ocean
  Enlampig utomhusvägglampa Ocean i maritim designSkepp ohoj! Den eleganta versionen av armaturserien Ocean är också imponerande. Den är tillverkad av tilltalande mässing och vitt glas, är trogen armaturernas maritima utseende och ger fasaden en glamorös touch. Utomhusvägglampan är utrustad med skyddsklass IP44 och klarar väder och vind, som det anstår en fartygslampa.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Patio, mässing/koppar antikiserad

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Patio, mässing/koppar antikiserad
  En ljuskälla med nostalgisk charm - Patio 1350 utomhusvägglampaMed den antika utomhusvägglampan Patio kan utomhusområdet inte bara badas i ett mysigt ljus, utan också förbättras med en elegant accessoar. Den breda öppna lampskärmen är fäst vid en böjd lamparm, som i sin tur slutar i väggfästet. Under lampskärmen finns en E27-sockel i vilken glödlampan skruvas fast. För att skydda den tillräckligt mot väder och vind är den inkapslad i en glaskolv. Eftersom den är transparent lyser ljuset obehindrat och därmed kraftfullt ut i omgivningen. Tack vare armaturens högkvalitativa utförande är den havsvattenbeständig och kan därför även användas i kustområden där luften vanligtvis är mycket salt.
 • Moretti Luce Vägglampa ALESSIA i antik mässing

  Moretti Luce Vägglampa ALESSIA i antik mässing
  ALESSIA, den perfekta vägglampan för ett rustikt boende Denna vägglampa i antik mässing har en stor rund skärm som är fäst på ett romantiskt böjt fäste. Naturligtvis är denna vägglampa skyddad mot smuts och vattenstänk med skyddsklass IP44 och kan därför användas utomhus. Det transparenta glaset avger ett starkt, klart ljus som kan användas som orienteringsljus. Denna utomhusvägglampa är också motståndskraftig mot korrosion orsakad av salt.
 • Moretti Luce Allen pendellampa, antik mässing, 5 ljus

  Moretti Luce Allen pendellampa, antik mässing, 5 ljus
  Effektiv Allen-pendel med fem ljuskällor Vid utformningen av detta belysningsobjekt låg fokus inte bara på att maximera ljusflödet, utan också på att skapa en särskilt dekorativ och unik effekt. För detta ändamål har man försett ett runt tak med fem bruna textilkablar, i vars ändar det hänger en E27-sockel. Eftersom detta i sig inte nödvändigtvis ser spektakulärt ut, har mässingselementen i Allen-pendellampan trimmats för att se gamla ut i en detaljerad åldringsprocess. Detta ger armaturen dess speciella karaktär och unika effekt. De enskilda kabelupphängningarna kan placeras på olika sätt i taket, vilket gör att ljuskällornas utseende och höjd kan anpassas efter omständigheterna. Den matchande vintage-ljuskällan hittar du i tillbehörslistan.
 • Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, antik koppar klart glas

  Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, antik koppar klart glas
  Klassisk CASALE utomhusvägglampa i kopparlook CASALE utomhusvägglampa imponerar med sin enkla elegans. Den breda skärmen skyddar det klara glaset och reflekterar ljuset så att det lyser nedåt och belyser utomhusområdet över ett brett område. Huvudmaterialet är antik mässing med en kopparliknande finish. Skyddsklass IP44 gör denna vägglampa idealisk för utomhusbruk. Den kan därför mycket väl användas som vägbelysning eller i entréområden.
 • Moretti Luce Susa utomhusvägglampa - motståndskraftig mot havsvatten

  Moretti Luce Susa utomhusvägglampa - motståndskraftig mot havsvatten
  Rustik utomhusvägglampa Susa av antikbehandlad mässing - sjövattenbeständig Utomhusvägglampan Susa imponerar med sin rustika look tack vare sin form och färg, som särskilt kännetecknas av den antikbehandlade mässingsytan. Det transparenta armaturglaset ger en optimal omgivande belysning. Utrustad med IP44-skydd.
 • Moretti Luce Oval vägglampa Hook, antik mässing/opal

  Moretti Luce Oval vägglampa Hook, antik mässing/opal
  Högkvalitativ Hook-armatur med IP44Hook-armaturen är tillverkad av högkvalitativ mässing och har ett glaslock med prismatisk struktur på insidan. Detta säkerställer en särskilt homogen ljusfördelning och en bländfri ljuseffekt. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk från alla håll och mot främmande föremål med en diameter på 1,0 mm eller mer, vilket gör den särskilt lämplig för användning utomhus eller i garage eller källare. Dessutom är den korrosionsbeständig (havsvattensäker), så att inte ens salt havsluft, som förekommer i kustområden eller nära havet, kan skada den.
 • Moretti Luce Hänglampa Aurora, opalglas

  Moretti Luce Hänglampa Aurora, opalglas
  Elegant hänglampa Aurora Den tilltalande hänglampan Aurora ger inte bara ljus i mörkret, utan passar tack vare den maritima utformningen perfekt som en maritim eller rustik inredningsdetalj. Den består av motståndskraftig mässing som ser härligt gammal och nostalgisk ut, tack vare en patinering. Den klassiska lampskärmen hänger i en brun textilkabel med hjälp av små ringar som är fästa i takbaldakinen.
 • Moretti Luce Liten vägglampa Ocean

  Moretti Luce Liten vägglampa Ocean
  Ocean utomhusvägglampa i maritim stilOcean utomhusvägglampa är tillverkad i mörk mässing och påminner om gamla skeppslampor. Armaturens uppenbara men ändå enkla elegans har skapats genom kombinationen av strukturglas och den antika mässingsfinishen. En grön nyans som patina förstärker vägglampans antika karaktär. Gallret som omger glaset är både dekorativt och skyddande. IP44-skyddet gör den lämplig för utomhusbruk utan tvekan.
 • Moretti Luce Nedåtriktad utomhusvägglampa Matteo

  Moretti Luce Nedåtriktad utomhusvägglampa Matteo
  Matteo havsvattenbeständig utomhusvägglampa - armaturhuvudet riktat nedåt Matteo havsvattenbeständig utomhusvägglampa ger behagligt ljus överallt där det behövs en robust armatur med maritim touch: på terrassen till en restaurang i hamnen eller på fasaden till ett hus vid kusten. Saltvatten kan inte skada den kopparfärgade mässingsramen, och det klara, mjukt rundade armaturglaset skyddas dessutom av ett mässingsgaller runtom. Även lämplig för inomhusbruk - kapslingsklass IP44 - 1 500-1 600 lumen
 • Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, höjd 60 cm, antik mässing

  Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, höjd 60 cm, antik mässing
  Casale - en utomhusvägglampa med antik finish Casale utomhusvägglampa i antik mässing utstrålar medelhavscharm. Den högkvalitativa lampan är havsvattenbeständig och kan därför även användas nära havet. Den expansiva vägglampan avger ett starkt ljus genom den klara glasskärmen, som lyser upp alla utomhusområden.
 • Moretti Luce Salina taklampa - sjövattenbeständig version

  Moretti Luce Salina taklampa - sjövattenbeständig version
  Salina taklampa för utomhusbruk med stort armaturglas Salina lyser inte bara genom sitt behagliga ljus, utan även genom sin långa livslängd, som beror på att den är havsvattenbeständig, vilket gör den till det perfekta valet för användning i alla kustområden. Salina kan också användas för att ge stämningsfull belysning till rustika eller maritima interiörer - Skyddsklass IP44 - 1 500-1 600 lumen
 • Moretti Luce Allen pendellampa, antik mässing, 1-ljus

  Moretti Luce Allen pendellampa, antik mässing, 1-ljus
  Ger hemmet en speciell känsla - Allen pendellampa På grund av den enkla och mycket puristiska designen ligger huvudfokus för denna pendellampa på den speciella ytan. Detta ger betraktaren intrycket att lampan redan har några år på nacken och redan har utvecklat en patina. Denna så kallade "vintage-effekt" är dock avsiktlig och ger lampan en speciell touch. Looken förstärks med hjälp av en ljuskälla som också har en vintage-look.
 • Moretti Luce Antik vägglampa för utomhusbruk med galler, frostat glas

  Moretti Luce Antik vägglampa för utomhusbruk med galler, frostat glas
  Snyggt diskret Antique utomhusvägglampa Antique utomhusvägglampa har skyddsklass IP44 mot inträngande damm och vatten, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Glaset kröns av en stor mässingsskärm med en tilltalande koppargravyr, som ger rätt ljusstyrka för t.ex. orienteringsbelysning. Glaset har också skyddande stag som gör att skador orsakade av stötar blir mindre sannolika.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga, rund mässning-antik/opal
  Antik designad utomhus vägglampa Tortuga med mässingsram Terrassen kan belysas på ett elegant sätt med Tortuga vägglampa för utomhusbruk. Tack vare sin låga vikt kan ramen fästas idealiskt på väggen, men också i taket. Ramen är tillverkad av mässing men färgad i koppar. Lampan har en maritim stil. Genom det opalvita glaset lyser ett starkt ljus genom hela området, så att även en större terrass kan belysas optimalt på natten.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga, rund, mässing-natur/opal
  Saltvattenresistent utomhus vägglampa Tortuga med korrosionsskydd Den runda vägglampan för utomhusbruk är ett underbart tillbehör för varje utomhusområde, men också för varje hus. Den är utformad i maritim stil och imponerar med sin mässingsram, som är lätt att fästa på väggen eller i taket. För att armaturen ska vara optimalt utrustad mot väder och vind har den ett särskilt korrosionsskydd som särskilt skyddar mot saltvatten. Detta innebär att armaturen kan användas under lång tid även i närheten av kusten.
 • Moretti Luce Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing

  Moretti Luce Svängbar vägglampa Spotisland, antikmässing
  Flexibel vägglampa Spotisland Vägglampan Spotisland har ett omisskännligt rustikt utseende med sin mässingslook. Den korta och justerbara armen leder via en väggrosett till skärmen, som pryds av en skylt med inskriptionen "Old River". En praktisk vägglampa för en rustik atmosfär.
 • Moretti Luce Marquesa vägglampa för utomhusbruk i antik stil

  Moretti Luce Marquesa vägglampa för utomhusbruk i antik stil
  Resistent mot saltvatten - Marquesa utomhusvägglampa i antik mässing Denna vackert formade utomhusvägglampa förstärker helhetsintrycket av en antik fastighet, men passar också perfekt för medelhavsstil eller rustik lantlig stil. Det sfäriska, klara armaturglaset sprider ett starkt ljus nedåt och åt sidorna för en behaglig stämningsbelysning. Ramen i antik mässingston är utrustad med en speciell korrosionsskyddande beläggning som skyddar mot saltvatten, vilket innebär att Marquesa även kan användas på fastigheter som ligger nära kusten.
 • Moretti Luce Antik hänglampa Guadalupa

  Moretti Luce Antik hänglampa Guadalupa
  Charmig pendellampa Guadalupa i antik stilPendellampan Guadalupa skapades i den antika stilen av en oljelampa från 1800-talet. Den hänger i en kedja och är särskilt slående med sin stora skärm, som liksom hela lampan är tillverkad av mässing och har en högkvalitativ finish. Ett stämplat emblem med texten "GRAND RIVER", ett kolvformat lampglas och sist men inte minst patinan i den gamla mässingslooken ger den antika designen, varigenom pendellampan som en speciell höjdpunkt i den individuella inredningsstilen ger en elegant atmosfär.
 • Moretti Luce Bruno pendellampa för utomhusbruk, antik mässing

  Moretti Luce Bruno pendellampa för utomhusbruk, antik mässing
  Antik Bruno-pendellampa i mässing Tack vare kapslingsklass IP44 är Bruno-pendellampan avsedd för utomhusbruk, där den ger bra allmänbelysning under takutsprång. Den har en brett utställd mässingsskärm som hänger i en solid kedja. Under den skyddande glaskupan finns en E27-sockel där ljuskällan sätts in. Mässingskorgen ger utseendet en särskilt rustik touch, så att armaturen inte bara ger en underbar ljusbild utan också har en dekorativ effekt. Tack vare användningen av korrosionsbeständig mässing är den även motståndskraftig mot havsvatten.
 • Moretti Luce Liten, havsvattenbeständig Matteo vägglampa för utomhusbruk

  Moretti Luce Liten, havsvattenbeständig Matteo vägglampa för utomhusbruk
  Snygg Matteo utomhusvägglampa för mysigt ljus Den minsta medlemmen i Matteo-serien har inget att dölja. Det maritimt inspirerade höljet på utomhusvägglampan är ett attraktivt blickfång på balkonger, uteplatser eller entréer. Klarglaset ger en säker belysning efter mörkrets inbrott. Även glasskärmen ser attraktiv ut. Det övre gallret av kopparstänger ger skydd och dekoration på samma gång.
 • Moretti Luce RAVENNA taklampa, antik koppar

  Moretti Luce RAVENNA taklampa, antik koppar
  Imponerande RAVENNA takspotlight i antik kopparlook med verdigris RAVENNA takspotlight i antik kopparlook imponerar med sin maritiminspirerade design. Fläckarna har en halvcirkelformad skärm ovanför sig och mässingsringar är fästa till höger och vänster om skärmen. Bokstaven "OLD RIVER" är också tryckt på varje spotlight. De enskilda spotlightsen kan flyttas så att vardagsrummet blir optimalt belyst.
 • Moretti Luce Luca vägglampa för utomhusbruk med dubbel arm

  Moretti Luce Luca vägglampa för utomhusbruk med dubbel arm
  Böjd LUCA utomhusvägglampa med bred ljusfördelning LUCA utomhusvägglampa är helt tillverkad av högkvalitativ antikmässing och har en subtil, antik kopparfärgad ytstruktur. Den är 62 cm lång och 73 cm hög, vilket gör den dekorativ i utomhusmiljöer. Den speciella formen, som är ansluten till lampskärmen med två separata stag, dominerar det romantiskt accentuerade ljuset. Medelhavsdesign nu även för trädgården hemma. Energisparlampor eller LED-lampor kan användas.
 • Moretti Luce Oval vägglampa för utomhusbruk Bengt mässing, opalt glas

  Moretti Luce Oval vägglampa för utomhusbruk Bengt mässing, opalt glas
  Bengt maritim utomhusvägglampa med opalvitt ljusglas Oavsett om den sitter på väggen eller i taket: Bengt utomhusvägglampa är ett blickfång överallt. Det opalvita armaturglaset avger ett varmt ljus. Mässingsgallret bidrar inte bara till den maritima stilen, det gör också armaturen mycket robust, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Till och med nära kusten, eftersom korrosionsskyddet säkerställer att ramen på Bengt utomhusvägglampa är motståndskraftig mot saltvatten.
 • Moretti Luce Olivia - rund formad vägglampa för utomhusbruk IP44

  Moretti Luce Olivia - rund formad vägglampa för utomhusbruk IP44
  Formskön utomhusvägglampa Olivia Denna nostalgiska utomhusvägglampa ger ny glans åt din uteplats. Tack vare sitt graciösa utseende, som skapas av den sfäriska lampskärmen och de eleganta mässingselementen med antik patina, förhöjer lampan utomhusområdet på många sätt. Genom den sfäriska glasskärmen sprids ljuset jämnt och härligt i omgivningen, vilket gör lampan särskilt stämningsfull - Beständig mot havsvatten
 • Moretti Luce Utomhus vägglampa oval Bengt mässing-antik/opal

  Moretti Luce Utomhus vägglampa oval Bengt mässing-antik/opal
  Oval Bengt utomhusvägglampa pryder tak och väggar - antik mässing Den ser inte bara robust ut, den är robust. Ramen på Bengt utomhusvägglampa är utrustad med korrosionsskydd mot effekterna av saltvatten, vilket gör den idealisk för användning i bostadsområden nära havet. Det opalvita armaturglaset omges av ett skyddsgaller och avger starkt ljus för säker belysning av omgivningen. Den nautiskt designade utomhusvägglampan kan även monteras i taket.
 • Moretti Luce Pendellampa Adessora lykta utomhus sjö- och vattenbeständig

  Moretti Luce Pendellampa Adessora lykta utomhus sjö- och vattenbeständig
  Magnifik Adessora-pendellampa med attraktiv kopparkedja Adessora-pendellampan med sin antika kopparlook ger vardagsrummet en oemotståndlig touch med trendiga maritima accenter. Även matplatsen får en maritim charm med Adessora och kan kompletteras med andra eleganta dekorationer. Det vågformade glaset är ett kompletterande, vackert blickfång och ger bra, tilltalande belysning tack vare sin klara transparens.
 • Moretti Luce Chiara rak vägglampa för utomhusbruk - sjövattenbeständig

  Moretti Luce Chiara rak vägglampa för utomhusbruk - sjövattenbeständig
  Antik utomhusvägglampa Chiara med klara former Utomhusvägglampan i serien Chiara imponerar med sina raka linjer och en skärm som avviker något från det normala. Den luckrar upp utseendet en aning och tronar som en liten hatt på armaturens glaskropp. Chiara är modellerad efter forna tiders antika lampor på fartyg och tål därför stänkvatten.
 • Moretti Luce Svängd vägglampa för utomhusbruk Birga

  Moretti Luce Svängd vägglampa för utomhusbruk Birga
  Birga utomhusvägglampa med vackert svängd mässingsram Denna robust tillverkade vägglampa med mässingsram passar särskilt bra i en rustik eller antik miljö. Det stora, opalvita lampglaset avger starkt ljus för säker belysning av omgivningen. Metallen är skyddad mot korrosion från havsvatten, vilket gör Birga vägglampa till ett bra val för fastigheter nära kusten.
 • Moretti Luce Snygg vägglampa Bruno i antik stil

  Moretti Luce Snygg vägglampa Bruno i antik stil
  Effektiv vägglampa Bruno i mässingMed sin antika mässingsyta och sin eleganta form ger denna vägglampa en optimal inramning till alla husfasader, oavsett om den är tänd eller släckt. Ljuset genereras inuti glaskulan av en E27-lampa (ingår ej) och avges jämnt runt om. Mässingskorgen, som har placerats skyddande runt glödlampan, skapar ett vackert spel av ljus och skugga i omgivningen när lampan är tänd. - havsvattensäker
 • Moretti Luce Ansenlig taklampa Vanua

  Moretti Luce Ansenlig taklampa Vanua
  Effektiv Vanua hängande lampa med stor skärm Vanua hängande lampa har en mycket stor skärm som innehåller vitt glas. Den här högkvalitativa lampan hänger på en stabil kedja och ger ett riktigt rustikt eller nästan antikt utseende. Mässingslooket understryker den rustika bilden. Armaturen är idealisk som platsbelysning över bord eller sittgrupper och utstrålar en individuell charm.
 • Moretti Luce Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Moretti Luce Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Imponerande utomhustaklampa Pergola med bukig glaskropp Pergola är en imponerande vacker utomhustaklampa. Härliga effekter skapas genom klart, ädelt glas i kombination med en robust, kopparfärgad stomme. Ljusfördelningen koncentreras till området på sidorna.
 • Moretti Luce Utomhus vägglampa Luca 52 cm

  Moretti Luce Utomhus vägglampa Luca 52 cm
  Underbara Luca utomhusvägglampa ger romantiskt ljus Den förtrollande Luca utomhusvägglampan skapar en behaglig atmosfär, särskilt i trädgårdar, parker och hotellområden, genom att sprida typisk italiensk känsla. Luca är tillverkad av kopparfärgad, antikiserad mässing och ser elegant och rustik ut på samma gång. Den vackert formade armaturen smälter in i alla medelhavsmiljöer och ger behagligt ljus, romantik och avkoppling. Garanterad semesterstämning! Utomhusvägglampan LUCA Mediterranean är även lämplig för energisnåla ljuskällor.
 • Moretti Luce Antik hänglampa Bahia

  Moretti Luce Antik hänglampa Bahia
  Stor och rustik Bahia-pendellampaDen här pendellampan från Bahia-serien påminner om en oljelampa med sina många öppningar på toppen. Hela designen har hållits i en tilltalande gammal mässingston och utstrålar en enorm antik charm. Den stora skärmen i mässing känns tung och stabil, vilket gör att denna armatur på ett utmärkt sätt understryker en rustik livsstil.
 • Moretti Luce Adessora utomhuspendellampa med kedja

  Moretti Luce Adessora utomhuspendellampa med kedja
  Okonventionell utomhuspendellampa Adessora i rustik design Utomhuspendellampan Adessora har en rustik, lantlig look. Den smakfulla lampan hänger i en kedja med antik mässingslook, som också fungerar som korrosionsskydd. Det runda glaset hålls fast av en ram, som också har en antik mässingsdesign. Adessora imponerar inte bara med sitt eleganta utseende, den bidrar också till säkerhet och orientering tack vare sitt starka ljus.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Antique, höjd 26 cm, antik koppar
  Snyggt diskret Antique utomhusvägglampaAntique utomhusvägglampa har en IP44-skyddsklass mot damm och vatten, vilket är anledningen till att den kan användas optimalt utomhus. En stor skärm av koppar med en tilltalande mässingssöm kröner det vita glaset, vilket ger ljus bländfri belysning.
 • Moretti Luce Utomhus vägglampa Adessora lykta havsvattenbeständig

  Moretti Luce Utomhus vägglampa Adessora lykta havsvattenbeständig
  Lekfull utomhusvägglampa Adessora med antik kontrast Adessora har små, sfäriska element och dess glas skapar också lekfulla accenter tack vare sin vågiga form. Detta förtar inte den antika känslan hos utomhusvägglampan. Den massiva kopparn talar ett tydligt språk och kärleksfullt utformade element går hand i hand med en i övrigt mycket robust design.
 • Moretti Luce Allen vägglampa, antik mässing, 2 ljus

  Moretti Luce Allen vägglampa, antik mässing, 2 ljus
  Mindre är ofta mer! Allen vägglampa av högkvalitativ mässing Den tvåljusa Allen vägglampan har en vintage look och är därför idealisk för moderna inredningsstilar. Förutom en rund väggarmatur har lampan två flexibelt justerbara lamparmar, var och en med ett E27-uttag. Dessa och själva armaturen är tillverkade av högkvalitativ mässing, som har fått en antik patina. I kombination med en matchande ljuskälla i vintage-look (se tillbehör) skapar detta en speciell look.
 • Moretti Luce Med flexibel arm - Orio vägglampa i mässing

  Moretti Luce Med flexibel arm - Orio vägglampa i mässing
  Trendiga Orio vägglampa av högkvalitativ mässing med patina Orio är en särskilt effektfull vägglampa, främst på grund av att mässingsytan har en patinerad finish. Armaturarmen, som fästs på det fyrkantiga väggfästet, kännetecknas också av en hög grad av flexibilitet. Den kan böjas efter behov så att ljuskällan i änden kan placeras på önskat sätt. Särskilt ljuskällor i vintage-look (se tillbehör) ger utseendet den nödvändiga kicken.
 • Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, djup 42 cm, antik mässing

  Moretti Luce Casale vägglampa för utomhusbruk, djup 42 cm, antik mässing
  Tillverkad av antik mässing - Casale utomhusvägglampa Casale utomhusvägglampa tillverkad av antik mässing garanterar ljus belysning runt huset tack vare den breda, nedåtriktade lampskärmen. Tack vare valet av robust mässing som material är lampan havsvattenbeständig och kan därför även användas nära havet. Med sin eleganta design smälter den harmoniskt in i utomhusområdet och skapar en maritim känsla.
 • Moretti Luce Oval vägglampa Hook, mässing/opal

  Moretti Luce Oval vägglampa Hook, mässing/opal
  Högkvalitativ Hook-armatur med IP44Hook-armaturen är tillverkad av högkvalitativ mässing och har ett glaslock med prismatisk struktur på insidan. Detta säkerställer en särskilt homogen ljusfördelning och en bländfri ljuseffekt. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk från alla håll och mot främmande föremål med en diameter på 1,0 mm eller mer, vilket gör den särskilt lämplig för användning utomhus eller i garage eller källare. Dessutom är den korrosionsbeständig (havsvattensäker), så att inte ens salt havsluft, som förekommer i kustområden eller nära havet, kan skada den.
 • Moretti Luce ALICE taklampa i antik mässing

  Moretti Luce ALICE taklampa i antik mässing
  Alice taklampa i robust mässing Taklampan ALICE är tillverkad i polerad mässing, dvs. ytan är polerad och därför relativt slät. Den är plattformad och kan vridas i alla önskade riktningar. Taklampan är skyddad mot saltkorrosion och främmande föremål (12,5 mm) med en IP20-skyddsgrad. En elegant inredningsdetalj för alla som älskar lantlig stil.
 • Moretti Luce Maritim pendellampa Olivia - motståndskraftig mot havsvatten

  Moretti Luce Maritim pendellampa Olivia - motståndskraftig mot havsvatten
  Olivia-pendellampa i medelhavsstil för utomhusbruk Den vackra Olivia-pendellampan kan användas för att belysa verandan eller loggian eller till och med en täckt entré i medelhavs- eller lantlig atmosfär. Den klara, nästan sfäriska glasskärmen som omger ljuskällan ser till att den lyser starkt i alla riktningar. Mässingsdelarna i denna högkvalitativa taklampa för utomhusbruk har antikiserats i en avancerad process. Lampan är skyddad enligt IP44 och är även motståndskraftig mot havsvatten.
 • Moretti Luce Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look

  Moretti Luce Vägglampa Guadalupa i oljelamp-look
  Guadelupa - vägglampa i antik designDen extremt rustika vägglampan Guadelupa har modellerats efter en oljelampa och har en individuell charm. Det centrala transparenta täckglaset flankeras av en formfulländad mässingsskärm, som är ansluten till lampans nedre del med en stång. En applicerad platta med årtalet 1873 förstärker effekten av en antik oljelampa.
 • Moretti Luce Rustik vägglampa Wind

  Moretti Luce Rustik vägglampa Wind
  Maritim vägglampa Wind i antik kopparlookMed sin anmärkningsvärda design kan den lilla vägglampan glädja fans av både maritim och antik stil. Trycket "Old River" understryker den maritima känslan och den högkvalitativa kopparlooken på mässingsramen gör att det ser ut som om föremålet faktiskt kommer från ett avlägset förflutet. Ljuskällan är omgiven av klart glas.
 • Moretti Luce Utomhus vägglampa Luca 62 cm

  Moretti Luce Utomhus vägglampa Luca 62 cm
  Underbara Luca utomhusvägglampa ger romantiskt ljus Den förtrollande Luca utomhusvägglampan skapar en behaglig atmosfär, särskilt i trädgårdar, parker och hotellområden, genom att sprida typisk italiensk känsla. Luca är tillverkad av kopparfärgad, antikiserad mässing och ser elegant och rustik ut på samma gång. Den vackert formade armaturen smälter in i alla medelhavsmiljöer och ger behagligt ljus, romantik och avkoppling. Garanterad semesterstämning! Luca Mediterranean utomhusvägglampa passar även för energibesparande ljuskällor.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Adessora, antik mässing

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Adessora, antik mässing
  Utomhusvägglampa Adessora - en garanti för elegant fasadbelysning Det klara ljusglaset på denna ovanliga utomhusvägglampa fångar blicken med sin böjda form, medan väggfästet i antik mässing också imponerar med sitt utseende och dessutom är utrustat med korrosionsskydd mot skador från havsvatten. Detta gör Adessora utomhusvägglampa lämplig för belysning av byggnader nära kusten.
 • Moretti Luce Wind pendellampa, 1-ljus

  Moretti Luce Wind pendellampa, 1-ljus
  Ovanlig Wind-pendellampa med bubbelglas Pendellampan i mässing har en antik stil, men passar in i alla miljöer som en mycket speciell accessoar. Ramen är tillverkad av mässing och kopparfärgad. Diametern är 10 cm så att lampan blir elegant snarare än påträngande. Den maximala upphängningslängden är 97 cm, vilket gör att den kan anpassas till alla situationer. Ljuset skiner klart genom det transparenta bubbelglaset.
 • Moretti Luce Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk

  Moretti Luce Utomhushänglampa Riccardo, kedja, halvsfärisk
  Slitstark taklampa Riccardo för olika användningsområden Tack vare den enkla och tidlösa skärmformen passar denna taklampa till många olika stilar utomhus. Med sin nedåtriktade, vida lampskärm skapar Riccardo en bred ljusbild och en hemtrevlig atmosfär. Genom skyddsklassen IP44 är den skyddad mot inträngande regn, snö eller damm, så att ingen årstid kan påverka den. Dessutom kan den användas i kustnära områden, eftersom den är resistent mot salthaltig luft tack vare korrosionsskyddet. E27-fattningen ger fritt val av ljuskälla, från glödlampor över energisparlampor till LED-lampor.
 • Moretti Luce Bordslampa Guadalupa från gamla tider

  Moretti Luce Bordslampa Guadalupa från gamla tider
  Klassisk bordslampa Guadalupa av mässingBordslampan Guadalupa övertygar med en klassisk design som är ganska otypisk för bordslampor. Detta beror på att designen påminner mer om mobila lampor från tidigare tider än om en bordslampa. Men det är just denna design som gör lampan så charmig, eftersom den också är en dekorativ möbel.
 • Moretti Luce Allen vägglampa, antik mässing, 1-ljus

  Moretti Luce Allen vägglampa, antik mässing, 1-ljus
  Flexibel vägglampa Allen Allen är en vägglampa som drar blickarna till sig med sin speciella design. Den är tillverkad i mässing av hög kvalitet och har en vacker patina. Designen har också valts för att matcha vintageutseendet, vilket ger intrycket av en gammal fabrikslampa när man tittar på den. Till skillnad från en sådan armatur är Allen dock utrustad med modern teknik. Utseendet avrundas av E27-sockeln som är fäst vid den flexibla armen. Den matchande ljuskällan för denna design ingår i tillbehörslistan.
 • Moretti Luce Ernesto utomhusvägglampa - motståndskraftig mot havsvatten

  Moretti Luce Ernesto utomhusvägglampa - motståndskraftig mot havsvatten
  Ernesto utomhusvägglampa med antik patinering - IP44 Om du vill belysa ditt utomhusområde inte bara på ett rent funktionellt sätt, utan också lägga vikt vid design, bör du titta närmare på denna modell av utomhusvägglampa. Det som gör den så speciell är den vackra mässingsytan, som skapats med hjälp av en kemisk process. Detta ger armaturen utseendet av en gammal, antik armatur. Även saltvatten påverkar inte höljet, så att den kan användas till exempel vid strandhuset utan att tveka.
 • Moretti Luce Marta havsvattenbeständig vägglampa för utomhusbruk

  Moretti Luce Marta havsvattenbeständig vägglampa för utomhusbruk
  Stilrent utseende: Marta utomhusvägglampa med antik finish Marta utomhusvägglampa består av ett runt väggfäste, en nedåtriktad mässingsskärm och en transparent glaskupol som skyddar den inre ljuskällan från regnvatten och damm. Tack vare den enkla formen och ytan i antik mässing kan Marta passa in i många olika exteriörstilar utan att sticka ut för mycket visuellt. Den transparenta glaskupolen och den brett utfällda lampskärmen skapar en rymlig och mycket behaglig ljusfördelning.
 • Moretti Luce Aurora svängbar taklampa

  Moretti Luce Aurora svängbar taklampa
  Antikt utseende Aurora taklampa med vridbar metallskärm Aurora taklampa har en omisskännlig rustik-antik effekt och ger därför vardagsrum en mysig känsla. Den är idealisk för rum som huvudsakligen är inredda i lantlig stil. Metallskärmen med yta i antik mässing kan vridas efter behov.
 • Moretti Luce Marquesa taklampa i mässing för utomhusbruk

  Moretti Luce Marquesa taklampa i mässing för utomhusbruk
  Snygg Marquesa-taklampa med korrosionsskydd Taklampan i lampserien Marquesa är idealisk för användning i utomhusmiljöer som kräver lite skydd. Tack vare det speciella korrosionsskyddet står den emot väder och vind. Detta förhindrar framför allt skador som orsakas av salt luft, som den som finns nära kusten. Den är 34 cm lång och har en diameter på 28,5 cm. Tack vare det senare finns det tillräckligt med utrymme för ett stort lampglas, vilket skapar en motsvarande omfattande belysning.
 • Moretti Luce Antiko pendellampa i lyktform, sjövattenbeständig

  Moretti Luce Antiko pendellampa i lyktform, sjövattenbeständig
  Antiko pendellampa ger din uteplats en maritim känsla Med sin lanternformade lampskärm och robusta kedjeupphängning påminner Antiko pendellampa lite om en skeppslampa från en svunnen tid. Antiko drivs dock inte med paraffin, utan med toppmodern teknik som garanterar en mycket säkrare drift. Ljuset alstras inuti den korrugerade glasinsatsen av en E27-lampa. En lämplig vintage-lampa hittar du i tillbehörslistan. Armaturen är dessutom havsvattensäker och skyddad mot regn och damm tack vare kapslingsklass IP44.
 • Moretti Luce Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder

  Moretti Luce Utomhushänglampa Riccardo, kedja, glascylinder
  Mässingsfinish i antik stil - hänglampan Riccardo Hänglampan Riccardo övertygar med sin högkvalitativa bearbetning och dekorativa optik. Den består helt av mässing och har en rund baldakin samt en stabil kedjeupphängning med lampskärm. På grund av den patenterade ytan verkar mässingen gammal och sliten, vilket ger lampan en särskilt nostalgisk effekt. Ljuset utstrålas av den vida, nedåtriktade skärmen.
 • Moretti Luce Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig

  Moretti Luce Utomhustaklampa Adessora saltvattenbeständig
  Saltvattenskyddad utomhustaklampa Adessora i lyktform med klart glas I tilltalande lyktform presenterar sig utomhustaklampan Adessora med korrosionsbeständigt bearbetat takfäste i antikmässing. Det klara lampglaset fascinerar med vacker form och ger klart ljus för en säker belysning av omgivningen. Adessora betonar en antik stil i trädgården, men passar även till lantligt/rustika eller medelhavsinspirerade utomhusområden.
 • Moretti Luce Taklampa Turino i mässing av hög kvalitet - IP44

  Moretti Luce Taklampa Turino i mässing av hög kvalitet - IP44
  Stämningsfullt upplyst Turino taklampa med antik look Turino taklampa kan användas för att stilfullt förhöja och underbart accentuera utomhusområden. Lampan kännetecknas av sin enkla design och ytan i antik mässing, som har skapats med hjälp av en kemisk process. Ljuset sprids över ett stort område genom den transparenta glaskroppen, som skyddar E27-lampan, vilket ger en idealisk belysning av omgivningen och skapar en behaglig atmosfär. Turino är också resistent mot den salta luft som finns nära havet (havsvattenresistent).
 • Moretti Luce Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar

  Moretti Luce Vägglampa 1950N mässing antik, rakt glas klar
  Utomhusvägglampa 1950N med vacker glasskärmMed utomhusvägglampan 1950N, som fångar blicken överallt med sin fantastiska antika design, kan alla rustika, antika eller medelhavsinspirerade fastigheter inredas med stil.Under dagen helt enkelt en stilbetonad accessoar, ljusspridaren med den starkt böjda lamparmen och den formade glasskärmen, som strålar ljuset åt alla håll, sätter sin omgivning i rätt ljus i mörkret.En fantastisk vägglampa, till exempel för husets entréområde.
 • Moretti Luce Enkel utomhusvägglampa Lampara

  Moretti Luce Enkel utomhusvägglampa Lampara
  Återhållsam utomhusvägglampa Lampara enligt IP43-standardUt utomhusvägglampan Lampara är uppbyggd av en mässingslampskärm och ett transparent glas. Den innehåller en 60 watts glödlampa som lyser långt in i rummet genom den breda öppningen. Perfekt som diskret bakgrundsbelysning.
 • Moretti Luce Orti vägglampa, antik mässing

  Moretti Luce Orti vägglampa, antik mässing
  Ett dekorativt och användbart inredningsobjekt - Orti vägglampa Den nostalgiskt designade Orti vägglampan sprider inte bara ljus i mörkret, utan fyller också varje rum med sin alldeles egna charm. Den består av ett runt väggfäste, ett något böjt, fint fäste och en E27-sockel som är fäst vid det. En lampskärm har medvetet utelämnats för att säkerställa tillräckligt ljusflöde och för att inte hindra sikten till ljuskällan. Den dekorativa effekten kan förstärkas med en lämplig globe-ljuskälla (se tillbehör).
 • Moretti Luce Orti vägglampa med led, vinklad hållare

  Moretti Luce Orti vägglampa med led, vinklad hållare
  Vägglampan Orti ger vardagsrummet en nostalgisk känsla Med vägglampan Orti får du inte bara en stämningsfull ljuskälla i ditt hem, utan också en mycket dekorativ inredningsdetalj. Dess industriella design, som uttrycks genom dess form och ytdesign, är särskilt imponerande. Tack vare den vridbara och svängbara E27-sockeln kan ljusriktningen bestämmas efter önskemål. Armaturen ser bäst ut i kombination med klotlampor (finns som tillbehör).
 • Moretti Luce Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar

  Moretti Luce Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing antik/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Moretti Luce PALERMO taklampa för utomhusbruk

  Moretti Luce PALERMO taklampa för utomhusbruk
  Effektiv Palermo-pendellampa med stor skärm Palermo-pendellampan har en extremt stor skärm av antik mässing, under vilken ett transparent skyddsglas är fäst. Den hänger i en robust kedja och har ett rustikt utseende. Allt som allt är detta en mycket högkvalitativ pendellampa som är skyddad mot vattenstänk och dammpartiklar tack vare sin IP43-skyddsgrad, vilket gör den lämplig även för täckta utomhusområden.
 • Moretti Luce Orti pendellampa, 1-ljus, antikbehandlad mässing

  Moretti Luce Orti pendellampa, 1-ljus, antikbehandlad mässing
  Industriellt designad Orti-pendellampa Orti-pendellampan bevisar än en gång att en detaljerad design inte alltid är nödvändig för att uppnå en speciell effekt i vardagsrummet. Den består helt enkelt av en diskret kabelupphängning och ett E27-uttag, som på grund av sin industriella look inte behöver någon lampskärm. Det innebär att ljuset inte bara lyser särskilt jämnt i omgivningen, utan också skapar en särskilt behaglig atmosfär i rummet. För att visuellt framhäva den industriella effekten bör i första hand en globlampa användas i E27-sockeln (se tillbehör).
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Silindar 3355, mässing antik/klar
  Allround strålande utomhusvägglampa Silindar 3355 av mässing och glas Denna vackra vägglampa är en riktig blickfång för utsidan. Silindar består av en mässingsram täckt med en antik yta och en vacker glascylinder som utstrålar ljuset från lampan som används runt omkring. Används individuellt eller i par, till exempel till vänster och höger om husets ingång, bidrar Silindar till mer säkerhet i utomhusområdet med mjukt ljus och säkerställer också en atmosfärisk atmosfär. Armaturens robusta utförande gör att den kan användas på fastigheter nära havet, eftersom salt luft och saltvatten inte kan påverka dess skönhet. Lampan antikerades för hand så att det kan uppstå färgavvikelser.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet höjd 26 cm mässing
  Chalet vägglampa för utomhusbruk i mässing och glas med antik finish Vägglampan Chalet är tillverkad av mässing. Metalldelarna är utformade med en antik mässingsfinish, vilket ger lampan ett rustikt och antikt utseende. I den platta lampskärmen sitter ett smalt, genomskinligt lampglas nedåt, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt upp omgivningen runt omkring. Chalet är en armatur för många objekt, för belysning av entréer eller terrasser - i en privat miljö eller i kommersiella eller offentliga områden.
 • Moretti Luce Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing

  Moretti Luce Taklampa Azali 1548.E27, 2 lampor, antikmässing
  Azali taklampa med två roterande strålkastare Azalis taklampa imponerar med både antika och maritima attribut. Azali är helt och hållet gjord av robust mässing som har trimmats till "gammal" med en antik yta. Bokstäverna "Old River" kan läsas på strålkastarnas nyanser, så att azalien har en maritim komponent. De två individuella lamporna kan vridas separat från varandra och ljusets riktning kan ändras när som helst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet 140 mässing antik/klar
  Chalet 140 - en robust vägglampa för utomhusbruk Utomhusområden med antik design kan belysas på ett snyggt sätt med chalet utomhusvägglampa av mässing. Armaturen är utformad för att vara sjövattentät, dvs den korroderar inte från salt luft och är därför också lämplig för att utrusta byggnader nära havet. Det genomskinliga glaset ovanför lampan används också med ett dekorativt galler i antik mässing. Det utsända ljuset belyser omgivningen försiktigt och skapar en mysig atmosfär.
 • Moretti Luce Marquesa havsvattenbeständig pendellampa för utomhusbruk

  Moretti Luce Marquesa havsvattenbeständig pendellampa för utomhusbruk
  Antik Marquesa utomhuslampa Den antika Marquese utomhuslampan imponerar med sin unika charm. Den kan användas utomhus utan problem. Det beror dels på korrosionsskyddet, som även skyddar mot saltvatten och gör att den även kan användas i kustnära områden. För det andra säkerställer det stora armaturglaset en stor belyst yta. Utvändigt lämpar den sig bäst för områden med lantlig eller medelhavsinspirerad stil.
 • Moretti Luce Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia

  Moretti Luce Antikbehandlad mässingstaklampa Olivia
  Olivia taklampa i antik mässingOlivia taklampa inspirerar inte bara med sitt antika utseende, utan också med sin förtrollande ljuseffekt. Den har en robust mässingskropp i vilken det sitter en sfärisk glasskärm. Det gör att ljuset strålar ut åt alla håll på ett underbart sätt, så att utomhusområdet blir optimalt belyst. Dessutom imponerar den med sin antikbehandlade mässingsyta, som i kombination med den runda formen skapar en härligt lekfull och medelhavsinspirerad effekt. Det faktum att armaturen är havsvattenbeständig innebär att den utan tvekan kan användas nära havet.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Little Mill 3351 mässing
  Vägglampa Little Mill för utsidan med imponerande ljuseffekt Little Mill vägglampan sprider antik stil och mysig omgivande belysning varhelst den används utomhus: i huset vid ingången, på garageväggen eller t.ex. B. på fasaden på en rustik restaurang. Det kan till och med vara en byggnad nära kusten. Salt luft och havsvatten skadar inte den havsvattentåliga mässingsvägglampan.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga mässing antik, glas klar
  Havsvattentät utomhus vägglampa Tortuga i mässing med antik finish och glas Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design och tillverkas i Italien av högkvalitativa material som mässing och glas. Mässingsytan är utformad med en antik finish. Det genomskinliga glaset är omgivet av ett galler av mässing som skyddar det från yttre påverkan och samtidigt dekorerar det. Tortuga vägglampan för utomhusbruk är också lämplig för montering i taket och klarar de speciella förhållandena i närheten av havet tack vare de material som används.
 • Moretti Luce Carlon havsvattenbeständig utomhusvägglampa, rak

  Moretti Luce Carlon havsvattenbeständig utomhusvägglampa, rak
  Maritim utomhusvägglampa Carlon med kopparelement Utomhusvägglampan Carlon är särskilt imponerande med sitt rutmönster i glasytan. Förutom det visuella intrycket ger detta element även glaset ett stabilt och säkert intryck. Denna säkerhet finns faktiskt där.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Betulle, polerad mässing

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Betulle, polerad mässing
  Betulle utomhusvägglampa i polerad mässingMässing med mörkbrun finish och transparent glas - det är materialen som utgör Betulle utomhusvägglampa, som också är lämplig för användning nära kusten, eftersom den kan motstå de speciella väderförhållandena och salt luft tack vare de använda materialen. Det transparenta glaset i sin bulbform sitter i en hållare av metall. Glödlampan som sätts i sockeln (ingår ej) kan obehindrat stråla runt genom det transparenta glaset och lyser därför upp ett stort område. Betulle vägglampa för utomhusbruk tillverkades i Italien.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga oval 17 cm mässing natur
  Utomhus vägglampa Tortuga i oval form i mässing och glas Tortuga är en robust vägglampa för utomhusbruk i oval form, som är utformad efter ett klassiskt fartygsbeslag. Armaturen, som kan monteras på väggen eller i taket, är tillverkad i massiv mässing och glas i Italien och kännetecknas av sin kvalitet och sin motståndskraft mot havsvatten, vilket gör den lämplig även för montering nära havet. Armaturens klara glas ligger bakom ett skyddande galler, genom vilket ljuset från glödlampan strålar nästan obehindrat.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet galler mässing, klar
  Chalet utomhus vägglampa i antik mässing med skyddsgaller Den antika ytan och dess form gör Chalet vägglampa för utomhusbruk till en armatur som passar överallt i en medelhavsmiljö eller i en rustik lantlig miljö. Armaturen kan också installeras i kustregioner eftersom de använda materialen, mässing och glas, gör att den klarar de speciella klimatförhållandena i dessa regioner. Det genomskinliga glaset, genom vilket ljuskällan lyser klart och tydligt, är omgivet av en dekorativ och skyddande mässingskorg.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Betulle 2060 mässing antik
  Utomhusvägglampa mässing Betulle med glödlampa, klart glas Fasadbelysning tjänar inte bara syftet med omfattande omgivande belysning utan ger också ett avgörande bidrag till fasadens utseende. Den antika mässingsfärgade vägglampan Betulle med den glödlampa i glaset, som släpper ut ljus på alla sidor tack vare sin transparens, är exakt rätt val. Mässingselementen behåller sin skönhet i många år på byggnader nära kusten, eftersom Betulle är gjort vattentätt.
 • Moretti Luce Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar

  Moretti Luce Vägglampa Patio Cage 3303 mässing antik/klar
  Nedåtriktad utomhusvägglampa Patio Cage 3303 Den vackra vägglampan Patio Cage är gjord av robust mässing med en antik yta, som inte bara kännetecknas av sitt dekorativa utseende utan också av dess attribut för havsvattenmotstånd. Detta innebär att Patio Cage 3303 också kan användas på fastigheter i havsområdet, eftersom saltvatten eller salt luft inte kan skada det. Mässingsgallret är särskilt attraktivt och samtidigt skyddande för glasskärmen ovanför lampan.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Tortuga i mässing, glas klar
  Robust utomhus vägglampa Tortuga tillverkad av mässing och glas - havsvattenbeständig Tortuga vägglampa för utomhusbruk har en maritim design. Den består av en genomskinlig glasskärm, ett väggelement av mässing och ett galler över glaset som skyddar skärmen från yttre påverkan och som också är tillverkat av mässing. Armaturen, som tillverkas i Italien, klarar tack vare de använda materialen även de speciella väderförhållandena i närheten av havet, vilket gör att den havsvattenbeständiga armaturen är särskilt lämplig för användning i kustområden.
 • Moretti Luce Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor

  Moretti Luce Hänglampa Circle in mässing antik, 2 lampor
  Pendellampa med två ljus Circle i mässing med antik finish Circle-pendellampan med två lampor är idealisk för att belysa ett långbord i matsalen eller i gastronomiska utrymmen. Lampan är tillverkad i mässing, tillverkad i Italien och har en antik finish. På grund av den här designen passar den särskilt bra in i en antik-rustik atmosfär, som den kompletterar med sin antika ytdesign och den enkla formen. Circle-pendellampan är mycket vacker när man använder genomskinliga eller lätt färgade rustiklampor med glödtrådsteknik som belysningsmaterial.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa 3389, mässing antik/opal

  Moretti Luce Utomhusvägglampa 3389, mässing antik/opal
  Antik designad vägglampa Silindar 3389 för utomhusgjord havsvattentät Denna vägglampa kombinerar många fördelar: Silindar är stänksäker och därför lämplig för utomhusbruk, dess stativ är gjord av robust mässing som har antikviserats manuellt och dess armaturglas i en ganska cylindrisk form säkerställer en allround bekväm ljusemission. Silindar är också utformad för att skyddas mot korrosion och är därför också lämplig för installation på hus nära havet. Oavsett var för sig i ett hörn av huset eller z. B. placerad till vänster och höger om husets entrédörr faller utomhusvägglampan Silindar behagligt överallt och ger byggnadens helhetsutseende en antik känsla.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Silindar 3389, mässing antik/klar
  Antik designad vägglampa Silindar 3389 för utomhusgjord havsvattentät Denna vägglampa kombinerar många fördelar: Silindar är stänksäker och därför lämplig för utomhusbruk, dess stativ är gjord av robust mässing som har antikviserats manuellt och dess armaturglas i en ganska cylindrisk form säkerställer en allround bekväm ljusemission. Silindar är också utformad för att skyddas mot korrosion och är därför också lämplig för installation på hus nära havet. Oavsett var för sig i ett hörn av huset eller z. B. placerad till vänster och höger om husets entrédörr faller utomhusvägglampan Silindar behagligt överallt och ger byggnadens helhetsutseende en antik känsla.
 • Moretti Luce Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar

  Moretti Luce Vägglampa Tortuga oval 22,5 cm mässing natur/klar
  Utomhus vägglampa Tortuga i fartygsarmaturdesign i mässing och glas Högkvalitativ mässing och ett klart glas med prismatisk struktur - det är dessa material som Tortuga-vägglampan tillverkats av i Italien. Detta materialval gör armaturen motståndskraftig mot havsvatten och därmed idealisk för användning i kustnära områden. Utomhuslampan är utformad i den klassiska och maritima formen av en fartygsarmatur och passar särskilt bra i en maritimt rustik miljö, oavsett om den är monterad på en vägg eller i taket.
 • Moretti Luce Pendellampa Golfo mässing antik / klar

  Moretti Luce Pendellampa Golfo mässing antik / klar
  Golfo - robust, havsvattenbeständig pendellampa i mässing Golfo-pendellampan är perfekt för utomhusbruk tack vare sin höga korrosionsbeständighet och robusta konstruktion i massiv mässing. Lampskärmens naturliga mässingsyta utvecklar en vacker patina efter ett tag, vilket ger lampan en speciell vintage touch. Den inbyggda E27-sockeln, som är omgiven av ett skyddande, klart lampglas, kan användas med alla typer av glödlampor upp till max 52 watt.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, antiknickel/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Cubic³ 3365, antiknickel/klar
  Cubic³ 3365 vinklad utomhusvägglampa - Finish: antik nickel Cubic³ 3365 utomhusvägglampa uppfyller alla krav på utomhusbelysning som ger långvarig njutning. Den har en högkvalitativ, robust finish så att den är lätt att fästa på husväggar. Själva lampan omges av en kantig mässingsram. Sockelhållaren i mässing övergår i en cylindrisk glasskärm som skyddar ljuskällan. Ljuset strålar uppåt och nedåt, framåt och åt vänster och höger och lyser upp ett stort område runt armaturen. Den handapplicerade ytan i antik nickel kan skilja sig något från färgen på andra Cubic³-armaturer.
 • Moretti Luce Taklampa Riccardo för användning utomhus

  Moretti Luce Taklampa Riccardo för användning utomhus
  Rustikal utomhustaklampa Riccardo i antikbehandlad mässing Taklampan Riccardo lämpar sig med skyddsklass IP43 även för uteplatsen. Den klassiska designen i antik mässing är mycket dekorativ. Den lyser upp stora områden och understryker bondgårdsatmosfären.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Patio 1351 mässing antik/klar
  Svepande designad vägglampa Patio 1351 - vattentät För sitt dekorativa utseende med böjda, vidsträckta lamparm, en antik mässingsdesignad skärm och den klara glasskärmen gör vägglampan Patio 1351 till ett populärt tillbehörsljus för utomhusbruk. Dessutom är uteplatsen, helt gjord av mässing, vattentät så att den inte kan skadas genom att montera den på ett hus nära havet. Den klara glasskärmen säkerställer en bred fördelning av ljuset.
 • Moretti Luce Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig

  Moretti Luce Taklampa Azali 1549.E27, 3 lampor antikmässig
  Azali taklampa med tre lågor med maritim design Azali- taklampa är helt och hållet gjord av mässing och är utrustad med tre vridbara spotlights, som å ena sidan har en antik mässingfinish och å andra sidan ger deras form en nästan historisk look. Maritim stil uppnås med bokstäverna "Old River" på varje strålkastare. Eftersom strålkastarna kan roteras kan ljusets riktning justeras när som helst och den sista fasta vinkeln kan vara väl upplyst. - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Mill 1595 mässing antik/klar
  Antik mässingsfärgad utomhusvägglampa Mill 1595 Robust utförande och med kapslingsklass IP44 optimalt skyddad mot påverkan av damm och stänkvatten, är Mill vägglampan idealisk för utomhusbruk. Kvarnen är gjord helt av mässing, ytan har förfinats med en antik yta så att lampan ser ut som den var från en annan tid. En vägglampa som pryder husets fasad i många år utan att förlora något av sin skönhet. - Arbetad sjövattentät, dvs Bruk kan också användas på byggnader nära kusten.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Chalet mässing djup 38 cm
  Utomhus vägglampa Chalet i antik mässing med böjt fäste Vägglampan Chalet inspirerar med sin rustika medelhavslook, sin vackert böjda form och sin fantastiska ljuseffekt tack vare det genomskinliga glaset. Den sitter nedåt i den platta skärmen av mässing, som i sin tur är fäst vid ett vackert böjt fäste på det runda väggelementet. Vägglampan är särskilt lämplig för lantligt-rustiska områden eller utomhusområden i medelhavsstil och kan monteras på fasaden för att belysa entréer, terrasser eller andra områden.
 • Moretti Luce Stor väglampa Ocean

  Moretti Luce Stor väglampa Ocean
  Enkel stiglampa Ocean i mässingStiglampan Ocean ger en stabil belysning för utomhusområdet. Mässingsramen ger hög stabilitet och ett bra stöd för det stora glaset. Det är transparent och släpper igenom mycket ljus, vilket gör armaturen väl lämpad som gångvägsarmatur. Enligt namnet påminner designen om lampor från den maritima sektorn.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Little Mill 3350 mässing

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Little Mill 3350 mässing
  Utomhus vägglampa Little Mill, gjord havsvattentät Little Mill-vägglampan är en lampa för det antika utomhusområdet med den vackert böjda lamparm som fångar ögat. En vägglampa av robust mässing, som också är lämplig för byggnader nära kusten tack vare sin sjövattentäta design, eftersom dess saltvatten och salta luft inte skadar den och behåller sitt vackra utseende under många år. Ljuset som släpps ut av lampan är spridda genom det klara glaset.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Casale mässing djup 30 cm
  Utomhus vägglampa Casale i antik mässing med rak arm Casale är en högkvalitativ vägglampa för utomhusbruk av en speciell typ, tillverkad i mässing i Italien. Lampan med rak arm har en platt lampskärm där ett klart lampglas sitter nedåt. Glödlampan (ingår inte) i sockeln är synlig från utsidan genom det klara glaset och strålar starkt och obehindrat i alla riktningar. Rustika eller lantligt utformade utomhusområden kan belysas på ett elegant och starkt sätt med Casale vägglampa för utomhusbruk.
 • Moretti Luce Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing

  Moretti Luce Taklampa Azali 1423.E27, 2 lampor, antikmässing
  Tvåflammig Azali taklampa med förskjutna strålkastare Azali- taklampa med de två vridbara spotlightsna, som är anordnade något förskjutna på takfästet, ger elegant belysning i både ett antikt och maritimt rum. Azali får den maritima prägeln genom att skriva "Old River" på lampskärmarna. - Finish: antik mässing - Maximala dimensioner för lamporna som ska användas: Ø 4,5 cm, längd 7,3 cm
 • Moretti Luce Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing

  Moretti Luce Taklampa Genziana 1421.E27, 3 lampor antikmässing
  Genziana trippelstråle taklampa med rörliga spotlights De tre strålkastarna på Genziana- taklampa är försedda med E27-uttag, som kan utrustas med alla typer av ljuskällor - inklusive LED-lampor med lämplig bas. Lampornas mått får inte överstiga en diameter på 4,5 cm och en längd på 7,3 cm. Den antika designen gör Genziana- taklampa till ett dekorativt tillbehör för en antik levnadsstil. De justerbara strålkastarna möjliggör ljus belysning ända till sista hörnet.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal

  Moretti Luce Utomhusvägglampa 3390, mässing antik/opal
  Robust utomhusvägglampa Silindar 3390 tillverkad av mässing - tillverkad vattentät Denna utomhusvägglampa pryder en mängd olika fasader med sitt helt tidlösa utseende. Medan formen med det cylindriska lampglaset och den robusta utseendet är ganska tidlös, ger den handgjorda ytan mässingen en speciell färg och antik charm. Manuell antikvitet kan leda till små färgavvikelser från lampa till lampa. Silindar kan också användas på byggnader nära kusten, armaturen görs vattentät, dvs effekterna av saltvatten och salt luft skadar inte den. Den enkla lysande kroppen utstrålar ljuset runt och ger således t.ex. B. för adekvat ingångsbelysning.
 • Moretti Luce Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal

  Moretti Luce Utomhusvägglampa Casale, mässing antik glas opal
  Klassiskt designad utomhusvägglampa Casale med opalglas Den antika designade utomhusvägglampan Casale väcker först och främst uppmärksamhet med sitt vackra mässingsutseende med en antik yta, som den passar perfekt med antikinspirerade fastighetsdesigner. Casale ger utmärkt entré- eller stigbelysning, ljuset avges helt bländfritt genom opalarmaturglaset. Casale är utrustad med stänkskydd (IP44) och är idealiskt utrustad mot ogynnsamma väderförhållanden och är också lämplig för användning i kustregioner.

Moretti Luce: ett lampmärke för dig som gillar antik stil

Mässing har varit ett bestående material som använts länge av formgivare till inredning som ska hålla länge. Det är därför som många beskriver Moretti Luce som ett märke med en antik stil på utomhuslamporna.

Mässingslampor står emot fukt och hårt väder bra, vilket har gjort det till ett naturligt val för belysningsdesign nära havet. Medelhavslooken på Moretti Luces lampor är slående!