Molto Luce lampor

I över 40 år har Molto Luce försett hem och offentliga miljöer med belysning. Företaget grundades 1981 i Österrike när Fritz Eiber ville ta italiensk lampdesign till landet. Formgivningen utvecklas kontinuerligt och det finns flera aktuella modeller som vi här i Sverige köper från Molto Luce.

Köpa Molto Luce belysning i Sverige

 • Molto Luce Ride LED-taklampa anodiserat aluminium, 85,7 cm

  Molto Luce Ride LED-taklampa anodiserat aluminium, 85,7 cm
  LED-takarmatur Ride i slimmad form av aluminium, anodiserad Den slimmade LED-takarmaturen Ride belyser rum med varmvitt ljus och får färger att verka mycket naturliga tack vare det mycket goda färgåtergivningsindexet Ra >90. Egenskaper: - av strängpressad aluminium med anodiserad yta - LED-konverter integrerad i armaturen - utrustad med opal täckkåpa av PMMA
 • Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K terra

  Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K terra
  Liten LED-vägglampa Anio Vägglampan Anio har många fördelar: Den kompakta designen och den enfärgade ytan gör att strålkastaren kan roteras och svängas. På så sätt kan specifika områden belysas, till exempel i läsfåtöljen i vardagsrummet eller i sovrummet. Vippbrytaren på väggfästet är också praktisk. Anio har dessutom energisnåla och högkvalitativa lysdioder som har en särskilt hög färgåtergivning och därmed får omgivningen att framstå som särskilt naturlig. Vägglampan har alltså alltid målet i åtanke och garanterar en ljusstråle för speciella höjdpunkter.
 • Molto Luce Diovis pendellampa Ø 80 cm

  Molto Luce Diovis pendellampa Ø 80 cm
  Diovis sfärisk hängande lampa med sfärisk skärm Den runda skärmen på pendellampan Diovis fångar omedelbart ögat. Den är tillverkad av polykarbonat och dess oregelbundna struktur påminner om hållbara naturmaterial. Det nya ljuset dämpas av denna naturliga skugga och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Den ljusa färgen sätter också fina accenter på färgade väggar. Tillverkaren rekommenderar en LED-ljuskälla. Detta ger inte bara upphov till mycket lite värme, vilket man inte bör bortse från när man har en stängd solskyddskåpa, utan är också extremt energisnålt och hållbart.
 • Molto Luce Perfora M LED-pendellampa Ø 60 cm terra

  Molto Luce Perfora M LED-pendellampa Ø 60 cm terra
  LED-pendellampa Perfora i form av en ring Perfora LED-pendellampan verkar nästan sväva i luften. Den cirkulära skärmen, som innehåller de varmvita lysdioderna, är ansluten till den runda takkupan med tre tunna kablar. Lysdioderna har en stark ljusstyrka, lyser nedåt utan att blända och lyser därmed perfekt upp matbord eller mötesrum. Även när den är avstängd är Perfora en fröjd för ögonen och garanterar konstant ljusglädje med sin moderna men enkla design. - Styrutrustning ingår
 • Molto Luce Pille LED-pendellampa grå/kräm

  Molto Luce Pille LED-pendellampa grå/kräm
  Rundad LED-pendellampa Pille med glasskärmDen kapselformade LED-pendellampan Pille består av en färgad, munblåst glasskärm på utsidan och ett opalfärgat glas på insidan samt ett svart fäste och upphängning. Genom det trendiga rökta glaset kommer ljuset ut direkt och kan lysa i alla tänkbara riktningar i rummet. Dessutom möjliggör glaset en reflektion av omgivningen. Det opalvita glaset inuti säkerställer jämn strålning och bländfri belysning. De varmvita LED-lamporna har en mycket bra färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90, så att alla föremål i rummet ser mycket naturliga ut. Med designen av LED-pendelarmaturen Pille har tillverkaren kombinerat den mycket speciella känslan för trend och design i en armatur, vilket bevisas av färgvalet, den distinkta, fashionabla designen av rökt glas och den energieffektiva LED-tekniken.
 • Molto Luce Scave LED-bordslampa sensor dim fot terra

  Molto Luce Scave LED-bordslampa sensor dim fot terra
  LED bordslampa Scave - modernt tillbehör med sensor dimmer Inte bara den slående, cirkulära bottenplattan, vars storlek klart överstiger skärmens dimensioner, och den vertikala staven som är placerad utanför mitten gör Scave LED-bordslampa till ett extraordinärt blickfång, som är en riktig fest för ögonen även när den är avstängd. Scave är också tekniskt sett utmärkt utrustad: en sensordimmer gör att armaturen kan manövreras bekvämt genom att bara röra eller hålla handen. Lysdioderna som lyser nedåt framhäver den färgkontrasterande basen; deras ljus återger färgerna på föremålen i omgivningen på ett utmärkt sätt. - Med sensor-dim-funktion för geststyrning: viska med handen för att slå på/av, håll handen för att dimma.
 • Molto Luce Boho LED-vägglampa IP65 med burskärm

  Molto Luce Boho LED-vägglampa IP65 med burskärm
  Sfärisk LED utomhus vägglampa Boho Vare sig det gäller varma sommarkvällar eller mörka vinterkvällar är Boho LED-vägglampan en fin figur i alla avseenden. Det svarta aluminiumet flyter från det runda väggfästet genom en tunn arm in i en sfärisk skärm som bildas av fina metallsträngar. Det varmvita ljuset från lysdioderna kommer från en rund, vit diffusor som fördelar ljuset jämnt nedåt. Boho är en vägglampa för utomhusbruk i entrén eller på terrassen och har ett IP65 stänkvattenskydd och är särskilt robust med en stöttålighet på IK08.
 • Molto Luce Dark Night R spot vit/silver

  Molto Luce Dark Night R spot vit/silver
  Svängbar infälld spot i taket Dark Night Turn Small R med varmvita lysdioder Den runda Dark Night Turn Small R LED-plafondspotten har ett modernt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser i ett behagligt varmvitt ljus. Den kan därför användas i alla interiörer där man vill ha en behaglig och vänlig belysning. LED-inbyggnadsspotlights kan installeras både i hemmet, t.ex. i vardagsrummet och matsalen eller för att belysa hallen, och i den kommersiella sektorn som en ljuskälla i ett hotellrum eller i en elegant restaurang. För att säkerställa att ljusstrålen alltid kan riktas i önskad riktning kan strålkastaren också svängas. - Utan styrutrustning (kan beställas via tillbehör) - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 4 000 K vit

  Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 4 000 K vit
  Elegant Vibo SD LED takarmatur med universellt vitt ljus för koncentrerat arbete Den enlampiga LED-takarmaturen Vibo SD består av ett elegant, runt hölje av aluminium, på vars undersida en diffusionsfri sexkantig lins är monterad. Detta fördelar ljuset direkt och bländfritt i rummet. Vibo SD är den idealiska ljuskällan för ett arbetsrum, hemmakontor eller kontorsrum. Armaturens universella vita ljus främjar och stöder koncentrerat arbete. Tack vare den mjuka formen och den smakfulla designen kan Vibo SD användas för att skapa en stilfull design av både modernt inredda rum och rum med tidlös inredning. - Strålvinkel: 35 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Algae L hänglampa Ø 23 cm 2 700 K krita

  Molto Luce Algae L hänglampa Ø 23 cm 2 700 K krita
  Organisk Algae LED-pendelarmatur bestående av tre böjda element Tre rör av aluminium, som kombineras på olika höjder och har böjningar i olika riktningar, bildar LED-pendellampan Algae. Den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av vattenväxter som verkar sväva i vattnet. Ljuset från lysdioderna, som är placerade i rören, sänds nedåt i en vinkel på 55°. Detta gör Algae lämplig för direktbelysning - särskilt i moderna, rymliga interiörer som receptioner, foajéer eller salar. Enskilt eller i grupp med flera armaturer ger pendelarmaturen med sitt högteknologiska linsystem i filigran mikrofacetstruktur en bländfri belysning av området och ger rummet en livlig detalj med sin design. - Upphängningen kan förkortas under monteringen
 • Molto Luce Algae L hänglampa Ø 23 cm 2 700 K svart

  Molto Luce Algae L hänglampa Ø 23 cm 2 700 K svart
  Organisk Algae LED-pendelarmatur bestående av tre böjda element Tre rör av aluminium, som kombineras på olika höjder och har böjningar i olika riktningar, bildar LED-pendellampan Algae. Den österrikiska designern Rainer Mutsch inspirerades av vattenväxter som verkar sväva i vattnet. Ljuset från lysdioderna, som är placerade i rören, sänds nedåt i en vinkel på 55°. Detta gör Algae lämplig för direktbelysning - särskilt i moderna, rymliga interiörer som receptioner, foajéer eller salar. Enskilt eller i grupp med flera armaturer ger pendelarmaturen med sitt högteknologiska linsystem i filigran mikrofacetstruktur en bländfri belysning av området och ger rummet en livlig detalj med sin design. - Upphängningen kan förkortas under monteringen
 • Molto Luce Dark Night spot vit/svart

  Molto Luce Dark Night spot vit/svart
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotlightsen särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot svart/vit

  Molto Luce Dark Night spot svart/vit
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotlightsen särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot vit/silver

  Molto Luce Dark Night spot vit/silver
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotlightsen särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night R spot vit/svart

  Molto Luce Dark Night R spot vit/svart
  Svängbar infälld spot i taket Dark Night Turn Small R med varmvita lysdioder Den runda Dark Night Turn Small R LED-plafondspotten har ett modernt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser i ett behagligt varmvitt ljus. Den kan därför användas i alla interiörer där man vill ha en behaglig och vänlig belysning. LED-inbyggnadsspotlights kan installeras både i hemmet, t.ex. i vardagsrummet och matsalen eller för att belysa hallen, och i den kommersiella sektorn som en ljuskälla i ett hotellrum eller i en elegant restaurang. För att säkerställa att ljusstrålen alltid kan riktas i önskad riktning kan strålkastaren också svängas. - Utan styrutrustning (kan beställas via tillbehör) - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night R spot vit/silver

  Molto Luce Dark Night R spot vit/silver
  Rund LED-plafondstrålkastare Dark Night Turn Small R i modern design Dark Night Turn Small R LED-plafondspotlight är särskilt lämplig för användning i områden där det krävs hög ljuskomfort. De inbyggda lysdioderna lyser i ljusfärgen universalvitt och kan användas både i privatlivet som belysning i hallen eller på hemmakontoret och inom den kommersiella sektorn. LED-strålkastaren lyser inte bara upp öppna kontorslandskap utan även biografer, hotellkorridorer, konferensrum eller försäljningsytor i butiker. Den högeffektiva vakuumförångade reflektorn garanterar en bländfri belysning och ett utmärkt ljusflöde. Det runda höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och har en mycket modern design. Levereras utan styrutrustning - kan fås separat via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 2 700 K svart

  Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 2 700 K svart
  Elegant Vibo R LED-plafondspotlight för elegant belysning Vibo R LED-inbyggnadsspotlights har en enkel men elegant design. Det runda höljet är tillverkat av aluminium och är mycket robust. Strålkastaren är utrustad med varmvita lysdioder som ger ett behagligt och mysigt ljus. Med Vibo R kan både offentliga och privata inomhusområden belysas på ett elegant sätt. Vare sig det gäller som ljuskälla i vardagsrummet och matsalen hemma eller som korridorsbelysning på ett smakfullt inrett hotell eller restaurang, gör Vibo R-plafondstrålkastaren en bra figur överallt. LED-spotlights tidlösa design harmonierar dessutom med nästan alla typer av inredning, vilket gör att den här infällda armaturen är mycket mångsidig. Exklusivt styrsystem (tillgängligt via tillbehör). - Strålvinkel: 35 - Svängningsområde: 30 - Rotationsområde: 355°. - Takets tjocklek: max. 2,0 cm - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Kalio LED-inbyggnadslampa kantig 2 700 K 24° vit

  Molto Luce Kalio LED-inbyggnadslampa kantig 2 700 K 24° vit
  Vinkelformad LED-infälld armatur Kalio Kalio LED-inbyggnadsspotlight består av en fyrkantig metallplatta i vars mitt den svängbara LED-spotlight med hög ljusstyrka sitter. Tack vare den stora rörligheten kan ljusstrålen riktas väl och på så sätt sätta riktade ljusaccenter i rummet. Samtidigt kan Kalio LED-inbyggnadsspotlights också användas för allmänbelysning i kombination med flera armaturer. Tack vare det höga färgåtergivningsindexet framstår de belysta föremålen som särskilt naturliga. Den matchande drivrutinen finns som tillbehör.
 • Molto Luce Kalio LED-inbyggnadslampa rund 2 700 K 24° svart

  Molto Luce Kalio LED-inbyggnadslampa rund 2 700 K 24° svart
  Rund LED-infälld armatur Kalio Round Den runda Kalio LED-inbyggnadsspotten är diskret infälld och smälter in i väggen eller taket. Den kan användas som en enskild armatur för att sätta accenter eller installeras i flera armaturer för att belysa hela rummet. Särskilt med den svängbara funktionen kan sidobord eller andra föremål placeras på ett bra sätt. Tack vare de varmvita lysdioderna och det enkla utseendet passar Kalio bra i vardagsrummen, men även på hotell och restauranger. Den låga förbrukningen tack vare moderna lysdioder gör den runda inbyggnadslampan så attraktiv. Den matchande drivrutinen finns som tillbehör.
 • Molto Luce LED-vägginbyggnadslampa Pan, vit

  Molto Luce LED-vägginbyggnadslampa Pan, vit
  Fyrkantig LED-inbyggnadslampa armatur Pan - en ljus accent för väggen LED-infälld vägglampa Pan av pulverlackerad aluminium är perfekt för accentbelysning i modern interiör - från korridoren i den privata vardagsrummet till trappan till övervåningen i butiken. I den fyrkantiga ramen finns en rektangulär ljusöppning, på vilken LED-lamporna är placerade. - kapslingsklass IP20 - ljus färg varmvit (3000 K) - Anslutning till 15 V DC med max. 250 mA - kantad väggskärning - Omvandlare ingår inte - Installationshus ingår ej (se tillbehör)
 • Molto Luce Bado IP54 SD taklampa, Ø 50 cm vit

  Molto Luce Bado IP54 SD taklampa, Ø 50 cm vit
  Vit LED takarmatur för utomhusbruk Bado IP54 SD i aluminium Den vita LED-utomhustakarmaturen Bado IP54 SD har en vacker, rund form och är tillverkad av aluminium. Tack vare skyddsklass IP54 är armaturen skyddad mot både damm och stänkvatten, så att den kan monteras på fasaden utan problem. Tack vare den opalvita diffusorn av robust plast avges ljuset bländfritt och direkt nedåt. Takarmaturen Bado IP54 SD kan därför ge bra belysning på innergårdar, gångar och andra utomhusområden. Dessutom kan armaturen också enkelt monteras på väggen för att fungera som en lysande väggarmatur. - Optik: PMMA opal diffusor - Slagtålighetsklass: IK02 - Skyddsklass: IP54
 • Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 170,6cm

  Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 170,6cm
  Dimbar LED-pendelarmatur Valo PDI med universellt vitt ljus Valo PDI pendelarmatur kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. Utsidan är modern och rak, så att pendelarmaturen kan kombineras särskilt bra med sofistikerat inredda rum. Den vita ytan ger en elegant nyans till aluminiumhöljet, med vilket den effektivt utformar rummet även när den är avstängd. Tack vare den genomskinliga kabeln ser armaturelementet nästan ut att sväva fritt i luften. De universella vita lysdioderna ger ett ljus som främjar och stöder koncentrerat arbete. Detta gör armaturen till en idealisk ljuskälla för kontor och arbetsplatser. Valo PDI kan också användas som ljuskälla i gallerier, museer eller över receptionen på ett elegant hotell. En av armaturens höjdpunkter är den s.k. switch-dim-funktionen, med vilken ljusstyrkan kan regleras. Väggströmbrytaren slår inte bara på och av armaturen, utan kan också dämpas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på den flera gånger och tack vare den 3-stegs dimmteknik. - Direkt och indirekt ljusemission - Integrerad switch-dim-funktion. - Optik: PMMA-skydd
 • Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K dim vitt

  Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K dim vitt
  Dimbar LED-pendellampa Algae - flera utmärkelser! Pendellampan Algae verkar nästan levande eftersom den alltid ser uppfriskande annorlunda ut från olika vinklar. Detta beror på att de böjda aluminiumstängerna är monterade på olika höjder och har satts ihop som en omvänd tratt. Pendellampan ger punktuell, varmvit belysning som främst belyser trappor eller fungerar som bordsbelysning i vardagsrummet. Designen av pendellampan Algae har redan fått flera utmärkelser. Juryn motiverade tilldelningen av German Design Award (Winner 2020) bland annat med igenkänningsvärdet trots det enkla formspråket och armaturens poetiska effekt, som också når betraktaren känslomässigt. Ytterligare utmärkelser för armaturen: - Vinnare av Big See Productdesign Award 2020 - Årets armatur 2019 Highlight magazine
 • Molto Luce Valo PDI hängande 840 DALI 170,6cm

  Molto Luce Valo PDI hängande 840 DALI 170,6cm
  Chic LED-pendelarmatur Valo PDI i modernt fritt svävande utseende - DALI-dimbar Valo PDI LED-pendelarmaturens distinkta och moderna design ser elegant ut och vet hur man berikar den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Det vita höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och är utrustat med universella vita lysdioder. Detta ger ett ljus som främjar koncentrationen när man arbetar, vilket gör Valo PDI till en idealisk ljuskälla för kontor, hemmakontor eller arbetsrum. Dessutom kan LED-armaturen också användas som ett elegant designobjekt och ljuskälla i gallerier, museer eller i receptionen på ett elegant hotell och ge bra belysning. De genomskinliga kablarna som armaturen är fäst vid är knappt märkbara, vilket gör att Valo PDI ger intryck av att sväva fritt i luften och är en höjdpunkt även när den är avstängd. Dessutom är pendelarmaturen med sin inbyggda elektronik anpassad för användning med DALI-belysningssystemet. När Valo PDI är integrerad i systemet kan ljusstyrkan regleras och anpassas till personliga behov. - DALI-dimbar - Optik: PMMA-skydd - direkt och indirekt ljusemission
 • Molto Luce Valo PDI pendellampa 840 DALI 58,6cm

  Molto Luce Valo PDI pendellampa 840 DALI 58,6cm
  Chic LED-pendelarmatur Valo PDI i modernt fritt svävande utseende - DALI-dimbar Valo PDI LED-pendelarmaturens distinkta och moderna design ser elegant ut och vet hur man berikar den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Det vita höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och är utrustat med universella vita lysdioder. Detta ger ett ljus som främjar koncentrationen när man arbetar, vilket gör Valo PDI till en idealisk ljuskälla för kontor, hemmakontor eller arbetsrum. Dessutom kan LED-armaturen också användas som ett elegant designobjekt och ljuskälla i gallerier, museer eller i receptionen på ett elegant hotell och ge bra belysning. De genomskinliga kablarna som armaturen är fäst vid är knappt märkbara, så Valo PDI ger intryck av att sväva fritt i luften, vilket gör den till en höjdpunkt även när den är avstängd. Dessutom är pendelarmaturen med sin inbyggda elektronik anpassad för användning med DALI-belysningssystemet. När Valo PDI är integrerad i systemet kan ljusstyrkan regleras och anpassas till personliga behov. - DALI-dimbar - Optik: PMMA-skydd - direkt och indirekt ljusemission
 • Molto Luce Meyjo F LED-golvlampa, svart, sensordimmer

  Molto Luce Meyjo F LED-golvlampa, svart, sensordimmer
  LED-golvlampa Meyjo - riktat ljus, med sensordimmer, 2.700 K Med sin smala, monokroma design och moderna funktionalitet passar denna golvlampa perfekt in i nästan alla moderna inredningskoncept. Det långa, cylindriska huvudet avger en riktad ljusstråle som är idealisk för läsning och som tack vare den utmärkta färgåtergivningen även kan användas för riktad presentation av andra inredningselement. Golvlampan Meyjo imponerar också med sin flexibilitet. Å ena sidan kan ljuset riktas exakt med hjälp av justeringsmöjligheterna på det smala stativet och huvudet. Dessutom kan ljusflödet varieras - helt enkelt genom att röra handen - med sensor-dim-funktion för geststyrning: svep med handen för att tända/släcka, håll handen för att dimra - armaturhuvudet kan lutas uppåt med 25° / nedåt med 44° - armaturstammen kan roteras med 180
 • Molto Luce Dark Night spot svart/vit

  Molto Luce Dark Night spot svart/vit
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda höljet är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot 4 000 K vit

  Molto Luce Dark Night spot 4 000 K vit
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotlightsen särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot 2700 K svart

  Molto Luce Dark Night spot 2700 K svart
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda höljet är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K svart

  Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K svart
  LED-plafondspot Vibo R med universellt vitt ljus Det yttre utseendet på Vibo R LED-plafondstrålkastaren med sin runda form och sitt hölje av högkvalitativ aluminium är designat med återhållsam elegans. Den är utrustad med innovativa lysdioder som avger ljuset direkt nedåt. Den infällda strålkastaren är idealisk för att belysa kontoret eller hemmakontoret eftersom det universella vita ljuset främjar och stöder koncentrerat arbete. Dessutom kan LED-spotlightsen också användas bra för korridorsbelysning - antingen som ljuskälla hemma eller på ett elegant hotell. Det beror på att den infällda strålkastaren kan användas i både privata och offentliga utrymmen, t.ex. som en elegant ljuskälla i entréer, foajéer eller korridorer på hotell och utställningslokaler i gallerier och museer. - Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 35 - Svängningsområde: 30 - Rotationsområde: 355°. - Takets tjocklek: max. 2,0 cm - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night R spot vit/svart

  Molto Luce Dark Night R spot vit/svart
  Rund LED-plafondstrålkastare Dark Night Turn Small R i modern design Dark Night Turn Small R LED-plafondspotlight är särskilt lämplig för användning i områden där det krävs hög ljuskomfort. De inbyggda lysdioderna lyser i ljusfärgen universalvitt och kan användas både i privatlivet som belysning i hallen eller på hemmakontoret och inom den kommersiella sektorn. LED-strålkastaren lyser inte bara upp öppna kontorslandskap utan även biografer, hotellkorridorer, konferensrum eller försäljningsytor i butiker. Den högeffektiva vakuumförångade reflektorn garanterar en bländfri belysning och ett utmärkt ljusflöde. Det runda höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och har en mycket modern design. Levereras utan styrutrustning - kan fås separat via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot 4 000 K svart

  Molto Luce Dark Night spot 4 000 K svart
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotten särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot svart/silver

  Molto Luce Dark Night spot svart/silver
  Snygg inbyggd LED-spot Dark Night Turn XS R - för generös belysning med universellt vitt ljus. Dark Night Turn XS R är en LED-plafondstrålkastare med ett runt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljusautomaten passar lika bra för användning i privata rum, t.ex. i hallen hemma eller på hemmakontoret, som för användning inom den kommersiella sektorn. De integrerade lysdioderna är jämnt fördelade bakom den belysta ytan och avger ett universellt vitt ljus som är särskilt bra för att främja koncentrationen när man arbetar. Detta gör den infällda takspotlightsen särskilt lämplig för kontor och arbetsrum, men den kan också användas i entréer, foajéer och korridorer på hotell samt i utställningshallar på gallerier och museer för generös belysning. Levereras utan styrutrustning (tillgänglig via tillbehör). - Strålvinkel: 40 - Svängningsområde: 25 - Rotationsområde: 355°. - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 2 700 K vit

  Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 2 700 K vit
  Elegant Vibo R LED-plafondspotlight för elegant belysning Vibo R LED-inbyggnadsspotlights har en enkel men elegant design. Det runda höljet är tillverkat av aluminium och är mycket robust. Strålkastaren är utrustad med varmvita lysdioder som ger ett behagligt och mysigt ljus. Med Vibo R kan både offentliga och privata inomhusområden belysas på ett elegant sätt. Vare sig det gäller som ljuskälla i vardagsrummet och matsalen hemma eller som korridorsbelysning på ett smakfullt inrett hotell eller restaurang, gör Vibo R-plafondstrålkastaren en bra figur överallt. LED-spotlights tidlösa design harmonierar dessutom med nästan alla typer av inredning, vilket gör att den här infällda armaturen är mycket mångsidig. Exklusivt styrsystem (tillgängligt via tillbehör). - Strålvinkel: 35 - Svängningsområde: 30 - Rotationsområde: 355°. - Takets tjocklek: max. 2,0 cm - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K vit

  Molto Luce Vibo R LED-inbyggnadsspot 4 000 K vit
  LED-plafondspot Vibo R med universellt vitt ljus Det yttre utseendet på Vibo R LED-plafondstrålkastaren med sin runda form och sitt hölje av högkvalitativ aluminium är designat med återhållsam elegans. Den är utrustad med innovativa lysdioder som avger ljuset direkt nedåt. Den infällda strålkastaren är idealisk för att belysa kontoret eller hemmakontoret eftersom det universella vita ljuset främjar och stöder koncentrerat arbete. Dessutom kan LED-spotlightsen också användas bra för korridorsbelysning - antingen som ljuskälla hemma eller på ett elegant hotell. Det beror på att den infällda strålkastaren kan användas i både privata och offentliga utrymmen, t.ex. som en elegant ljuskälla i entréer, foajéer eller korridorer på hotell och utställningslokaler i gallerier och museer. - Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 35 - Svängningsområde: 30 - Rotationsområde: 355°. - Takets tjocklek: max. 2,0 cm - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night R spot 4 000 K vit

  Molto Luce Dark Night R spot 4 000 K vit
  Rund LED-plafondstrålkastare Dark Night Turn Small R i modern design Dark Night Turn Small R LED-plafondspotlight är särskilt lämplig för användning i områden där det krävs hög ljuskomfort. De inbyggda lysdioderna lyser i ljusfärgen universalvitt och kan användas både i privatlivet som belysning i hallen eller på hemmakontoret och inom den kommersiella sektorn. LED-strålkastaren lyser inte bara upp öppna kontorslandskap utan även biografer, hotellkorridorer, konferensrum eller försäljningsytor i butiker. Den högeffektiva vakuumförångade reflektorn garanterar en bländfri belysning och ett utmärkt ljusflöde. Det runda höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och har en mycket modern design. Levereras utan styrutrustning - kan fås separat via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night R spot 2700 K vit

  Molto Luce Dark Night R spot 2700 K vit
  Svängbar infälld spot i taket Dark Night Turn Small R med varmvita lysdioder Den runda Dark Night Turn Small R LED-plafondspotten har ett modernt hölje av högkvalitativ aluminium. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser i ett behagligt varmvitt ljus. Den kan därför användas i alla interiörer där man vill ha en behaglig och vänlig belysning. LED-inbyggnadsspotlights kan installeras både i hemmet, t.ex. i vardagsrummet och matsalen eller för att belysa hallen, och i den kommersiella sektorn som en ljuskälla i ett hotellrum eller i en elegant restaurang. För att säkerställa att ljusstrålen alltid kan riktas i önskad riktning kan strålkastaren också svängas. - Utan styrutrustning (kan beställas via tillbehör) - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot vit/svart

  Molto Luce Dark Night spot vit/svart
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda huset är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot vit/silver

  Molto Luce Dark Night spot vit/silver
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda höljet är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot 2700 K vit

  Molto Luce Dark Night spot 2700 K vit
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda huset är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night spot svart/silver

  Molto Luce Dark Night spot svart/silver
  Chic LED-plafondspotlight Dark Night Turn XS R för vänlig och lugnande belysning Dark Night Turn XS R LED-inbyggnadsspotlights är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt ljus och ger en mysig bakgrundsbelysning i hallen eller vardagsrummet. Med sitt tilltalande ljussken är den infällda LED-plafondspotten den idealiska ljuskällan för alla interiörer där man vill ha en vänlig och lugnande belysning - oavsett om det är hemma eller i den kommersiella sektorn, t.ex. för att belysa väntrummet i praktiksalar. LED-strålkastaren kan roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. Det runda höljet är enkelt och modernt, tillverkat av högkvalitativ aluminium och mycket dekorativt. Styrutrustning ingår inte - kan beställas via tillbehör. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Lampskärm Loon Ball Mini, Ø 18 cm, rökgrå, glas

  Molto Luce Lampskärm Loon Ball Mini, Ø 18 cm, rökgrå, glas
  Lampskärm i rökgrått tonat glas för Loon-pendellampa Denna lampskärm i rökgrått tonat glas är ett alternativ för montering av en Loon-pendellampa.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Molto Luce Trepole LED-golvlampa guld

  Molto Luce Trepole LED-golvlampa guld
  Expansiv LED-golvlampa Trepole med tre ljusstavar Golvlampan Trepole består av en rund, cylindrisk bas som håller tre stavar i samma färg. Stängerna står löst i basen och kan placeras som du vill. De är den ljusgivande faktorn i lampan. Alla tre stavarna är utrustade med varmvita lysdioder och sprider direkt ljus. LED-golvlampan fungerar som ett speciellt, strålande blickfång och används ofta i vardagsrum, mottagningsrum eller offentliga byggnader. Även när den är avstängd är den ett garanterat blickfång.
 • Molto Luce Zhoom LED-vägglampa 3 000 K vitt

  Molto Luce Zhoom LED-vägglampa 3 000 K vitt
  LED-vägglampa Zhoom med praktisk läsarm Den anpassningsbara läsarmen med ett cylindriskt, tunt armaturhuvud är huvudfokus för Zhoom LED-vägglampan. Den är fäst vid en helt flexibel arm så att ljuskäglan kan riktas till önskad plats, t.ex. för läsning. Tack vare den enkla designen och färgen kan LED-vägglampan Zhoom integreras i nästan alla befintliga rumsstilar. En strömbrytare på det runda väggfästet kompletterar den praktiska läslampan. - Ljuskäglan är kontinuerligt fokuserbar vid huvudet 10 °- 60 °.
 • Molto Luce Zhoom LED-vägglampa 3 000 K svart

  Molto Luce Zhoom LED-vägglampa 3 000 K svart
  LED-vägglampa Zhoom med praktisk läsarm LED-vägglampan Zhoom fokuserar främst på den anpassningsbara läsarmen med ett cylindriskt, tunt armaturhuvud. Den är fäst vid en helt flexibel arm så att ljuskäglan kan riktas till önskad plats, t.ex. för läsning. Tack vare den enkla designen och färgen kan LED-vägglampan Zhoom integreras i nästan alla befintliga rumsstilar. En strömbrytare på det runda väggfästet kompletterar den praktiska läslampan. - Ljuskäglan är kontinuerligt fokuserbar vid huvudet 10 °- 60 °.
 • Molto Luce Booper LED-gånglampa, matt antracit

  Molto Luce Booper LED-gånglampa, matt antracit
  Den kolonnformade LED-belysningsarmaturen Booper för det moderna utomhusområdet Den raka och säkra Booper-armaturen för stigar sätter sig själv i scen och garanterar säkra steg genom upplysta stigar i trädgården och husets entré. Det varmvita ljuset från lysdioderna riktas först mot den fasade ytan i pelaren och lyser sedan upp omgivningen med indirekt, naturligt ljus. Den smala och tidlöst eleganta LED-gångsarmaturen kommer att ge mycket glädje i många år framöver.
 • Molto Luce Eyo LED-utomhusvägglampa antracit

  Molto Luce Eyo LED-utomhusvägglampa antracit
  Mörk LED utomhus vägglampa Eyo Om du tittar på Eyo LED-vägglampan ovanifrån kommer du att märka att den koncentriska ringen är smalare på utsidan. På detta sätt är de integrerade lysdiodernas ljuskäglor vackert rundade uppåt och nedåt, medan man med vanliga väggarmaturer med upp- och nedåtgående effekt däremot ser mer av en trattformad, rätlinjig ljusstråle. Aluminiumkroppen är kompakt och de varmvita lysdioderna är monterade i fördjupningen. Eyo är ingen glädje både inomhus och utomhus, men tack vare IP54-skyddet är den särskilt utformad för utomhusbruk.
 • Molto Luce Eyo LED-utomhusvägglampa svart

  Molto Luce Eyo LED-utomhusvägglampa svart
  Mörk LED utomhus vägglampa Eyo Om du tittar på Eyo LED-vägglampan ovanifrån kommer du att märka att den koncentriska ringen är smalare på utsidan. På detta sätt är de integrerade lysdiodernas ljuskäglor vackert rundade uppåt och nedåt, medan man med vanliga väggarmaturer med upp- och nedåt-effekt däremot ser mer av en trattformad, rätlinjig ljusstråle. Aluminiumkroppen är kompakt och de varmvita lysdioderna är monterade i fördjupningen. Eyo är inte en glädje både inomhus och utomhus, utan är särskilt utformad för utomhusbruk tack vare sitt IP54-skydd.
 • Molto Luce Aliar LED-gånglampa antracit

  Molto Luce Aliar LED-gånglampa antracit
  Vinkelformad LED-gångsarmatur Aliar i enkel design Aliar är en av de moderna ljuskällorna för utomhusbruk, både när det gäller optik och teknik. Det varmvita ljuset från de energisnåla lysdioderna kommer från den runda öppningen i armaturens huvud, lyser uteslutande nedåt och kan på så sätt belysa uppfarter och vägar i entréområdet samt trädgårdar och parker optimalt. Höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och klarar vind och väder tack vare den höga IP65-skyddsklassen.
 • Molto Luce Aliar LED-gånglampa svart

  Molto Luce Aliar LED-gånglampa svart
  Vinkelformad LED-gångsarmatur Aliar i enkel design Aliar är en av de moderna ljuskällorna för utomhusbruk, både när det gäller optik och teknik. Det varmvita ljuset från de energisnåla lysdioderna kommer från den runda öppningen i armaturens huvud, lyser uteslutande nedåt och kan på så sätt belysa uppfarter och vägar i entréområdet samt trädgårdar och parker optimalt. Höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och klarar vind och väder tack vare den höga IP65-skyddsklassen.
 • Molto Luce Pegato LED-vägglampa svart

  Molto Luce Pegato LED-vägglampa svart
  Pegato LED-vägglampa med skydd mot stänkvatten Den runda LED-vägglampan Pegato består av en aluminiumkropp och dioderna är dolda inuti. Dessa är placerade i ytterkanten och strålar ut genom en vit diffusor som transporterar ljuset bländfritt och jämnt utåt. Det är just den indirekta belysningen som gör Pegato till en praktisk funktionell armatur som skapar ljus i smala och små rum där begränsningar eller lutningar inte tillåter en genomtänkt belysning. Den kompakta väggarmaturen är utrustad med stänk- och dammskydd och lämpar sig även för fuktiga utrymmen som badrum och källare. Pegato kombinerar modernt utseende med praktisk användning.
 • Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K vit

  Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K vit
  LED-hängande ljus med tre lampor Algae LED-pendelarmaturen Algae slingrar sig organiskt, som lianer i djungeln, mot golvet. Elementen, som är monterade på olika höjder, är alla något böjda utåt i det nedre området, vilket skapar en naturlig design som liknar en växt. Var och en av de tre elementen är utrustade med varmvita lysdioder i den nedre änden, som lyser rakt nedåt med en strålningsvinkel på 38° för att belysa området under armaturen. Alger används därför ofta i trappor, men kan också belysa ett bord lika bra. Designern Rainer Mutsch har redan fått flera kända designpriser för Algae, till exempel German Design Award (vinnare 2020). Det speciella formspråket trots enkelheten och igenkänningsvärdet spelade en avgörande roll bland annat här. Ytterligare utmärkelser: - Vinnare av Big See Productdesign Award 2020 - Årets armatur 2019 Highlight magazine
 • Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K svart

  Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K svart
  Liten LED-vägglampa Anio Vägglampan Anio har många fördelar: Den kompakta designen och den enfärgade ytan gör att strålkastaren kan roteras och svängas. På så sätt kan specifika områden belysas, till exempel i läsfåtöljen i vardagsrummet eller i sovrummet. Vippbrytaren på väggfästet är också praktisk. Anio har dessutom energisnåla och högkvalitativa lysdioder som har en särskilt hög färgåtergivning och därmed får omgivningen att framstå som särskilt naturlig. Vägglampan har alltså alltid målet i åtanke och garanterar en ljusstråle för speciella höjdpunkter.
 • Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K vit

  Molto Luce Anio LED-vägglampa 2 700 K vit
  Liten LED-vägglampa Anio Vägglampan Anio har många fördelar: Den kompakta designen och den enfärgade ytan gör att strålkastaren kan roteras och svängas. På så sätt kan specifika områden belysas, till exempel i läsfåtöljen i vardagsrummet eller i sovrummet. Vippbrytaren på väggfästet är också praktisk. Anio har dessutom energisnåla och högkvalitativa lysdioder som har en särskilt hög färgåtergivning och därmed får omgivningen att framstå som särskilt naturlig. Vägglampan har alltså alltid målet i åtanke och garanterar en ljusstråle för speciella höjdpunkter.
 • Molto Luce LED taklampa Born 2B 16S runt 6W 930

  Molto Luce LED taklampa Born 2B 16S runt 6W 930
  Born 2B LED-taksarmatur med rund diffusor Born LED-taksarmatur ger en högkvalitativ och behaglig allmänbelysning i vardagsrum och vardagsrum. Den består av ett vitt, rektangulärt metallfäste och en satinerad PMMA-diffusor. I den här versionen är diffusorn rund och har en diameter på 16 cm. Diffusorn säkerställer en mild spridning av det varmvita ljuset. - inkl. manöverdon (on/off) - bra färgåtergivning: CRI >; 90
 • Molto Luce Teo LED-bordslampa med dimmer

  Molto Luce Teo LED-bordslampa med dimmer
  Teo LED bordslampa med fin galleriskärm Teo LED bordslampa i aluminium har en iögonfallande lampskärm där man inte ser något ljuskälla vid en första anblick. De varmvita lysdioderna är dolda inuti och lyser upp hela den genomskinliga skärmen när de är påslagna. Skärmen är fäst vid den svartlackerade, platta stången som leder till en platt, rund fot. Ljusstyrkan kan regleras med den integrerade 3-stegs dimmern. Den alltid chica och tidlösa färgkombinationen av vitt och svart gör att Teo bordslampa lyser inte bara i privata hem, utan även i en modern hotellinredning.
 • Molto Luce Lash Object LED-golvlampa vit krom

  Molto Luce Lash Object LED-golvlampa vit krom
  Lysande LED-golvlampa Lash Object med dimmer LED-golvlampan Lash Object har en böjd design i form av ett "n". Den eleganta designen kommer från designern Serge Cornelissen. De varmvita lysdioderna ger ett mysigt ljus som ger vardagsrummet en behaglig atmosfär. Armaturen är dimbar via push-dim-funktionen och kan tack vare den organiska inredningen enkelt kombineras med moderna, men även tidlösa livsstilar. Ändstyckena är tillverkade av kromad metall. Den vita skärmen är tillverkad av en transparent termoplast som är särskilt robust och sprider ljuset bländfritt i rummet. Golvlampan Lash Object kan användas för att sätta riktade ljusaccenter. Detta beror på att armaturen inte bara är en ljuskälla, utan även en dekorativ möbel som är en höjdpunkt även när den är avstängd. - dimbar via push-dim-funktion - satin PMMA opal diffusor - German Design Award Special 2017
 • Molto Luce Arkad Single LED-pendellampa dimbar

  Molto Luce Arkad Single LED-pendellampa dimbar
  Böjd LED-pendellampa Arkade Single Arkade LED-pendelarmatur hänger som ett omvänt "U" från taket och sänder ut punktligt ljus i rummet genom sina två ändar. Den är utrustad med permanent installerade, varmvita lysdioder som kännetecknas av en hög färgåtergivning, så att alla färger framstår som mycket naturtrogna. Den bågformade lampskärmen är tillverkad av robust aluminium och den svarta matta färgen är perfekt för att sätta en modern accent. LED-pendellampan kan också justeras i ljusstyrka med hjälp av en extern dimmer (Dali - ingår inte). Oavsett om det är i vardagsrummet och matsalen hemma eller ovanför en bar eller hotellreceptionen - Arkade har fått grepp om det!
 • Molto Luce Boho LED-pendellampa IP65 med burskärm

  Molto Luce Boho LED-pendellampa IP65 med burskärm
  LED-pendelarmatur Boho med sfärisk gitterskärm för utomhusbruk Pendelarmaturen Boho för utomhusbruk är en lämplig ljuskälla för entréer och terrasser och kan ge ett varmvitt ljus som förgyller kvällsstunderna under alla årstider. Skärmen är formad av fina aluminiumstänger till en sfär som är öppen i den nedre delen. Ljuskällan är dold i den övre tredjedelen under en vit diffusor. Diffusorn ger en jämn allmänbelysning och är optimalt utrustad mot stänkande vatten. - Slagtålighet IK08
 • Molto Luce Valo PDI hängande 840 DALI 114,6cm

  Molto Luce Valo PDI hängande 840 DALI 114,6cm
  Chic LED-pendelarmatur Valo PDI i modernt fritt svävande utseende - DALI-dimbar Valo PDI LED-pendelarmaturens distinkta och moderna design ser elegant ut och vet hur man berikar den rådande inredningsstilen med en glamorös touch. Det vita höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och är utrustat med universella vita lysdioder. Detta ger ett ljus som främjar koncentrationen när man arbetar, vilket gör Valo PDI till en idealisk ljuskälla för kontor, hemmakontor eller arbetsrum. Dessutom kan LED-armaturen också användas som ett elegant designobjekt och ljuskälla i gallerier, museer eller i receptionen på ett elegant hotell och ge bra belysning. De genomskinliga kablarna som armaturen är fäst vid är knappt märkbara, vilket gör att Valo PDI ger intryck av att sväva fritt i luften och är en höjdpunkt även när den är avstängd. Dessutom är pendelarmaturen med sin inbyggda elektronik anpassad för användning med DALI-belysningssystemet. När Valo PDI är integrerad i systemet kan ljusstyrkan regleras och anpassas till personliga behov. - DALI-dimbar - Optik: PMMA-skydd - direkt och indirekt ljusemission
 • Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K krita

  Molto Luce Algae M LED-hänglampa 2 700 K krita
  LED-hängande ljus med tre lampor Algae LED-pendelarmaturen Algae slingrar sig organiskt, som lianer i djungeln, mot golvet. Elementen, som är monterade på olika höjder, är alla något böjda utåt i det nedre området, vilket skapar en naturlig design som liknar en växt. Var och en av de tre elementen är utrustade med varmvita lysdioder i den nedre änden, som lyser rakt nedåt med en strålningsvinkel på 38° för att belysa området under armaturen. Alger används därför ofta i trappor, men kan också belysa ett bord lika bra. Designern Rainer Mutsch har redan fått flera kända designpriser för Algae, till exempel German Design Award (vinnare 2020). Det speciella formspråket trots enkelheten och igenkänningsvärdet spelade en avgörande roll bland annat här. Ytterligare utmärkelser: - Vinnare av Big See Productdesign Award 2020 - Årets armatur 2019 Highlight magazine
 • Molto Luce Meyjo LED-bordslampa sensor-dim terra

  Molto Luce Meyjo LED-bordslampa sensor-dim terra
  Smal LED-bordlampa Meyjo med riktat ljus och sensor-dim-funktion Den moderna LED-bordlampan Meyjo övertygar med sin smala och eleganta design och den variabla inställningsbarheten. Den passar utmärkt som läslampa i vardagsrummet eller på sängbordet. Det riktade ljuset med mycket god färgåtergivning gör det dessutom möjligt att medvetet framhäva andra delar av inredningen. Den monokroma, matta ytan passar lätt in i nästan alla miljöer. Tack vare det cylindriska armaturhuvudets rörlighet kan ljuset riktas efter behov, medan omkoppling och dimning sker intuitivt med en handrörelse. - Med sensor-dim-funktion för geststyrning: viska med handen för att slå på/av, håll handen för att dimma. - Armaturhuvudet kan lutas 25° uppåt / 44° nedåt. - Armaturstam kan vridas 180
 • Molto Luce Meyjo LED-bordslampa sensor dim vit

  Molto Luce Meyjo LED-bordslampa sensor dim vit
  Smal LED-bordlampa Meyjo med riktat ljus och sensor-dim-funktion Den moderna LED-bordlampan Meyjo övertygar med sin smala och eleganta design och den variabla inställningsbarheten. Den passar utmärkt som läslampa i vardagsrummet eller på sängbordet. Det riktade ljuset med mycket god färgåtergivning gör det dessutom möjligt att medvetet framhäva andra delar av inredningen. Den monokroma, matta ytan passar lätt in i nästan alla miljöer. Tack vare det cylindriska armaturhuvudets rörlighet kan ljuset riktas efter behov, medan omkoppling och dimning sker intuitivt med en handrörelse. - Med sensor-dim-funktion för geststyrning: viska med handen för att slå på/av, håll handen för att dimma. - Armaturhuvudet kan lutas 25° uppåt / 44° nedåt. - Armaturstam kan vridas 180
 • Molto Luce Meyjo LED-golvlampa sensor-dim terra

  Molto Luce Meyjo LED-golvlampa sensor-dim terra
  Meyjo LED-golvlampa - riktat ljus, flexibla inställningsmöjligheter och modern design Med sin smala, monokroma design och moderna funktionalitet passar den här golvarmaturen utmärkt till nästan alla moderna inredningskoncept. Det långa, cylindriska huvudet avger en riktad ljuskägla som å ena sidan är en idealisk läslampa och å andra sidan, tack vare den mycket goda färgåtergivningen, även kan användas för att presentera andra inredningsdetaljer på ett målinriktat sätt. Golvlampan Meyjo övertygar också med sin flexibilitet. Å ena sidan kan det smala stativet och huvudet justeras för att rikta ljuset exakt. Dessutom kan ljusflödet varieras genom att du rör handen. - Med sensor-dim-funktion för geststyrning: viska med handen för att slå på/av, håll handen för att dimma. - Armaturhuvudet kan lutas 25° uppåt / 44° nedåt. - Armaturstam kan vridas 180
 • Molto Luce Meyjo LED-golvlampa sensor dim vit

  Molto Luce Meyjo LED-golvlampa sensor dim vit
  Meyjo LED-golvlampa - riktat ljus, flexibla inställningsmöjligheter och modern design Med sin smala, monokroma design och moderna funktionalitet passar den här golvarmaturen utmärkt till nästan alla moderna inredningskoncept. Det långa, cylindriska huvudet avger en riktad ljuskägla som å ena sidan är en idealisk läslampa och å andra sidan, tack vare den mycket goda färgåtergivningen, även kan användas för att presentera andra inredningsdetaljer på ett målinriktat sätt. Golvlampan Meyjo övertygar också med sin flexibilitet. Å ena sidan kan det smala stativet och huvudet justeras för att rikta ljuset exakt. Dessutom kan ljusflödet varieras genom att du rör handen. - Med sensor-dim-funktion för geststyrning: viska med handen för att slå på/av, håll handen för att dimma. - Armaturhuvudet kan lutas 25° uppåt / 44° nedåt. - Armaturstam kan vridas 180
 • Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 4 000 K svart

  Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 4 000 K svart
  Elegant Vibo SD LED takarmatur med universellt vitt ljus för koncentrerat arbete Den enlampiga LED-takarmaturen Vibo SD består av ett elegant, runt hölje av aluminium, på vars undersida en diffusionsfri sexkantig lins är monterad. Detta fördelar ljuset direkt och bländfritt i rummet. Vibo SD är den idealiska ljuskällan för ett arbetsrum, hemmakontor eller kontorsrum. Armaturens universella vita ljus främjar och stöder koncentrerat arbete. Tack vare den mjuka formen och den smakfulla designen kan Vibo SD användas för att skapa en stilfull design av både modernt inredda rum och rum med tidlös inredning. - Strålvinkel: 35 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Gilo PD LED-hänglampa 3 000 K svart

  Molto Luce Gilo PD LED-hänglampa 3 000 K svart
  Sofistikerad LED-pendellampa Gilo PD i elegant sfärisk design Den formade sfärdesignen i modern estetik gör LED-pendelarmaturen Gilo PD sofistikerad och elegant. Höljet är tillverkat i aluminium och imponerar med sina mjuka konturer och släta yta. De integrerade lysdioderna avger ett behagligt och varmvitt ljus som sänds direkt nedåt och skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Användningsmöjligheterna är många. Gilo PD är inte bara lämplig för privat bruk som ett blickfång i taket i vardagsrummet, som en ljusdispenser ovanför matbordet eller som korridorsbelysning, utan kan även användas inom den kommersiella sektorn och ge en elegant belysning på hotell eller restauranger. Denna originella ljusdispenser kan användas särskilt för att skapa ett distinkt belysningskoncept. Förutom sin funktion som ljuskälla fungerar den också som en dekorativ möbel med en lyxig känsla. - Ljusutsläpp: direkt - Styrutrustning ingår - Skyddsklass: IP20
 • Molto Luce Gilo PD LED-hänglampa 3 000 K vit

  Molto Luce Gilo PD LED-hänglampa 3 000 K vit
  Sofistikerad LED-pendellampa Gilo PD i elegant sfärisk design Den formade sfärdesignen i modern estetik gör LED-pendelarmaturen Gilo PD sofistikerad och elegant. Höljet är tillverkat i aluminium och imponerar med sina mjuka konturer och släta yta. De integrerade lysdioderna avger ett behagligt och varmvitt ljus som sänds direkt nedåt och skapar en mysig och hemtrevlig atmosfär. Användningsmöjligheterna är många. Gilo PD är inte bara lämplig för privat bruk som ett blickfång i taket i vardagsrummet, som en ljusdispenser ovanför matbordet eller som korridorsbelysning, utan kan även användas inom den kommersiella sektorn och ge en elegant belysning på hotell eller restauranger. Denna originella ljusdispenser kan användas särskilt för att skapa ett distinkt belysningskoncept. Förutom sin funktion som ljuskälla fungerar den också som en dekorativ möbel med en lyxig känsla. - Ljusutsläpp: direkt - Styrutrustning ingår - Skyddsklass: IP20
 • Molto Luce Dark Night taklampa 2700 K svart/vit

  Molto Luce Dark Night taklampa 2700 K svart/vit
  LED-taksarmatur Dark Night LGP SDI med en lampa i modernt utseende Den distinkta och sofistikerade designen på LED-takbelysningen Dark Night LGP SDI sprider lyxig känsla och en touch av elegans med sina mjuka konturer. Det runda höljet är tillverkat i aluminium och är utrustat med varmvita lysdioder som avger en direkt ljusstråle nedåt och en indirekt belysning på 360°. Om armaturen monteras i vardagsrummet, matsalen eller hallen hemma kan den skapa en behaglig atmosfär och göra varje vardagsrum ännu mer hemtrevligt med sin mysiga belysning. Dessutom kan Dark Night LGP SDI även användas inom den kommersiella sektorn och ge elegant belysning på restauranger och hotell. Taklampan kan placeras enskilt eller sida vid sida och kan användas för att skapa ett distinkt belysningskoncept som ger en imponerande belysning i både privata och offentliga utrymmen. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 2 700 K svart

  Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 2 700 K svart
  LED-taksarmatur Vibo SD med en lampa för en mysig atmosfär som ger en känsla av välbefinnande Den moderna designen hos takarmaturen Vibo SD LED kombineras här på ett smart sätt med effektiva lysdioder. Den runda armaturen har en mjuk design och ett aluminiumhölje som är försett med en spridningsfri sexkantig lins på insidan. På så sätt fördelas det varmvita ljuset från lysdioderna direkt och bländfritt i rummet och skapar en mysig atmosfär för välbefinnande. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - den enflammiga takarmaturen lämpar sig för att belysa hemmets vardagsrum, till exempel som ljuskälla över ett bord eller för att belysa hallen, samt som ljuskälla på ett elegant hotell eller en smakfull restaurang. - Strålvinkel: 35 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 58,6cm

  Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 58,6cm
  Dimbar LED-pendelarmatur Valo PDI med universellt vitt ljus Valo PDI pendelarmatur kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. Utsidan är modern och rak, så att pendelarmaturen kan kombineras särskilt bra med sofistikerat inredda rum. Den vita ytan ger en elegant nyans till aluminiumhöljet, med vilket den effektivt utformar rummet även när den är avstängd. Tack vare den genomskinliga kabeln ser armaturelementet nästan ut att sväva fritt i luften. De universella vita lysdioderna ger ett ljus som främjar och stöder koncentrerat arbete. Detta gör armaturen till en idealisk ljuskälla för kontor och arbetsplatser. Valo PDI kan också användas som ljuskälla i gallerier, museer eller över receptionen på ett elegant hotell. En av armaturens höjdpunkter är den s.k. switch-dim-funktionen, med vilken ljusstyrkan kan regleras. Väggströmbrytaren slår inte bara på och av armaturen, utan kan också dämpas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på den flera gånger och tack vare den 3-stegs dimmteknik. - Direkt och indirekt ljusemission - Integrerad switch-dim-funktion. - Optik: PMMA-skydd
 • Molto Luce Dark Night 827 Casambi vit/silver

  Molto Luce Dark Night 827 Casambi vit/silver
  Smart dimbar LED-plafondlampa Dark Night LGP SDI i elegant design LED-takarmaturen Dark Night LGP SDI kombinerar skickligt funktionalitet och elegans. Det runda höljet i aluminium ser elegant och exklusivt ut. Den runda designen är sofistikerad, så att LED-armaturen kan kombineras utmärkt med modern inredning. I armaturen finns effektiva lysdioder som avger ett direkt ljus nedåt och även fungerar som indirekt belysning. Som ljuskälla i köket, över matbordet eller som korridorsbelysning ger Dark Night LGP SDI:s varmvita lysdioder ett behagligt och mysigt ljus som förvandlar varje vardagsrum till en oas av välbefinnande. Förutom i det privata bostadsområdet kan den smarta takarmaturen även användas på hotell och restauranger och ge elegant belysning i ett hotellrum eller fungera som en elegant ljuskälla i en smakfull restaurang. Dessutom är en Casambi Bluetooth-modul integrerad i Dark Night LGP SDI, med vilken takbelysningens ljusstyrka kan dämpas och ställas in via en gratis app. Appen är tillgänglig för både iOS och Android och gör det möjligt att styra via surfplatta/smartphone/smartwatch. Dessutom kan flera Casambi-styrda armaturer anslutas till Casambi-drivrutinen för att skapa ett smart belysningssystem. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Dark Night 840 Casambi vit/grå

  Molto Luce Dark Night 840 Casambi vit/grå
  Smart LED taklampa Dark Night LGP SDI med Casambi-drivrutin Den runda lampskärmen på LED-takarmaturen Dark Night LGP SDI är tillverkad av aluminium och utrustad med innovativ LED-teknik. De universella vita lysdioderna avger ett ljus som främjar och stöder koncentrerat arbete, vilket gör taklampan till en idealisk ljuskälla för kontor, arbetsrum eller hemmakontor. Den runda designen med mjuka former får armaturen att framstå som modern och elegant, vilket gör den särskilt harmonisk med moderna interiörer. Tack vare den inbyggda Casambi Bluetooth-modulen kan taklampan slås på och dämpas via en app som är gratis för iOS och Android. Casambi-drivrutinen gör det dessutom möjligt att ansluta flera Casambi-armaturer till ett smart nätverk. - Strålvinkel: 40 - Bländningsvärde (UGR):
 • Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 114,6cm

  Molto Luce Valo PDI hängande lampa 4000K 114,6cm
  Dimbar LED-pendelarmatur Valo PDI med universellt vitt ljus Valo PDI pendelarmatur kombinerar elegant design med effektiv LED-teknik. Utsidan är modern och rak, så att pendelarmaturen kan kombineras särskilt bra med sofistikerat inredda rum. Den vita ytan ger en elegant nyans till aluminiumhöljet, med vilket den effektivt utformar rummet även när den är avstängd. Tack vare den genomskinliga kabeln ser armaturelementet nästan ut att sväva fritt i luften. De universella vita lysdioderna ger ett ljus som främjar och stöder koncentrerat arbete. Detta gör armaturen till en idealisk ljuskälla för kontor och arbetsplatser. Valo PDI kan också användas som ljuskälla i gallerier, museer eller över receptionen på ett elegant hotell. En av armaturens höjdpunkter är den s.k. switch-dim-funktionen, med vilken ljusstyrkan kan regleras. Väggströmbrytaren slår inte bara på och av armaturen, utan kan också dämpas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på den flera gånger och tack vare den 3-stegs dimmteknik. - Direkt och indirekt ljusemission - Integrerad switch-dim-funktion. - Optik: PMMA-skydd
 • Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 2 700 K vit

  Molto Luce Vibo SD LED-taklampa 2 700 K vit
  LED-taksarmatur Vibo SD med en lampa för en mysig atmosfär som ger en känsla av välbefinnande Den moderna designen hos takarmaturen Vibo SD LED kombineras här på ett smart sätt med effektiva lysdioder. Den runda armaturen har en mjuk design och ett aluminiumhölje som är försett med en spridningsfri sexkantig lins på insidan. På så sätt fördelas det varmvita ljuset från lysdioderna direkt och bländfritt i rummet och skapar en mysig atmosfär för välbefinnande. Vare sig det gäller privata eller offentliga utrymmen - den enflammiga takarmaturen lämpar sig för att belysa hemmets vardagsrum, till exempel som ljuskälla över ett bord eller för att belysa hallen, samt som ljuskälla på ett elegant hotell eller en smakfull restaurang. - Strålvinkel: 35 - Bländningsvärde (UGR):