miloox by Sforzin lampor

 • miloox by Sforzin Vägglampa Jugen, guld, 1 lampa

  miloox by Sforzin Vägglampa Jugen, guld, 1 lampa
  En vacker färgstänk - vägglampan JugenDen formsköna vägglampan Jugen från Miloox' serie med samma namn övertygar med sin enkla elegans. Vägglampan är rund och tillverkad av metall. Från dess mitt går en stång in i rummet, i vars topp en annan stång är fäst, som löper horisontellt och parallellt med väggen. En lampskärm i Jugen-serien består av en blåst frostat glaskula som döljer ett E27-fäste inuti. Denna kan vid behov förses med energisnåla E27-lampor. När man använder en dimbar glödlampa kan lampan dimmas via en väggdimmer i uppströms riktning.
 • miloox by Sforzin Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm

  miloox by Sforzin Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 2 lampor horisontell

  miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 2 lampor horisontell
  Taklampa i mässing och vitt med horisontellt stöd På metallstödet som löper parallellt med taket monteras två frostat glasskärmar bredvid varandra i Jugen-taklampan. Taklampans eleganta design är diskret och ändå av hög kvalitet. Med sina dimensioner passar armaturen både i stora vardagsrum och i mindre rum. Det diffusa ljuset från de matta lampskärmarna bidrar till en mysig atmosfär. Vid användning av dimbara E27-lampor kan armaturen dimmas via en väggdimmer uppströms och på så sätt ge ännu mer av en trivsam atmosfär. Generellt kan alla E27-lampor med motsvarande wattantal användas här, vilket möjliggör en energibesparande användning av armaturen - Maximal storlek på de glödlampor som kan användas: Ø 5 cm, höjd 14 cm
 • miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 1 lampa

  miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 1 lampa
  Enlampig taklampa Jugen med tydlig designEn mässingsfärgad skärm, en kort metallstång och den sfäriska lampskärmen av frostat glas, som är typisk för Jugen-serien, skapar det övergripande utseendet på taklampan Jugen. I mitten av glasskärmen finns sockeln för en E27-lampa som, om en dimbar lampa används, kan dimmas via en väggströmbrytare uppströms. Skärm och ram ger lampan ett enkelt men elegant utseende, varför den passar till en modern boendestil såväl som till många andra inredningsstilar.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Camely, guldborstad/klar, 2 lampa

  miloox by Sforzin Vägglampa Camely, guldborstad/klar, 2 lampa
  Vägglampa Camely med två ljuskällor, metallstruktur i borstad guldfinish och sfäriska skärmar av borosilikatglas Denna vägglampa från armaturserien Camely, som designats av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, är en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med runt väggfäste och tre korta armar har en borstad guldlook. De två skärmarna i borosilikatglas är uppdelade i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula

  miloox by Sforzin Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula
  Blank bordslampa Pomì med tydliga kontraster bordslampa Pomi kännetecknas av enkel elegans. På grund av sin ganska lilla storlek är den mycket lämplig som medföljande belysning. Vare sig det är i sovrummet eller bredvid soffan, den skär en bra figur överallt och tack vare sina kontrasterande färger, svart och vitt, kan den relativt enkelt integreras i många inredningsstilar. Dess lysande kropp är gjord av handblåst glas och har en vit satinfinish. Ett G9- uttag är gömt inuti, som också kan utrustas med en LED-lampa . På grund av den sfäriska formen påverkar ljusutgångsytan hela kroppen och kastar inga skuggor. Det mjölkiga glaset innebär att ljuset avges utan bländning. En liten, förstärkande detalj är fäst vid den övre änden av den svarta metallramen i form av en liten borstad mässingsfinish. Dimbarheten är ett bekvämt extra, dimmer är integrerad i matningskabeln.
 • miloox by Sforzin Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer

  miloox by Sforzin Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer
  golvlampa Pomi i filigran design med fem glaskulor Den huvudhöga Pomì- golvlampa avger omfattande ljus på grund av sin storlek, som lyser genom de fem ljuskällor från vilka ljuset kommer ut i alla riktningar genom satinerat, vitt glas. Den svartlackerade stativ kan verka mycket dominerande i ljusare rum och locka uppmärksamhet. Den runda, mässingsfärgade ytan på toppen fungerar också som en visuellt förstärkande detalj. Som kontrast hålls sfärerna i vitt och placeras i olika höjder - de kan jämföras med frukt eller blommor som dyker upp från en gren och bär skönheten i sin omgivning. golvlampa har också ett bekvämt extra - en dimmer som kan manövreras till fots. Utrustad med en dimmer den inte bara användas i ett läshörna utan kan också användas som medföljande belysning på kvällen medan du tittar på TV.
 • miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 2 lampor vertikal

  miloox by Sforzin Taklampa Jugen, guld, 2 lampor vertikal
  Mässingsfärgad taklampa Jugen med två glasskärmarTvå motsatta lampskärmar är fästa på stången som sträcker sig nedåt från det mässingsfärgade taket. Den ena sfäriska lampskärmen är tillverkad av matt frostat glas och döljer en E27-fäste, som kan utrustas med alla lämpliga glödlampor. Jugen-seriens speciella design fortsätter även i denna tvålampiga version av taklampan Jugen och inspirerar betraktaren med en extraordinär design. Designen av Jugen-serien kommer från italienaren Davide Negri, en välkänd arkitekt och inredningsdesigner.
 • miloox by Sforzin Golvlampa Jugen, svart/guld, 2 lampor

  miloox by Sforzin Golvlampa Jugen, svart/guld, 2 lampor
  Ovanlig golvlampa Jugen med två lampskärmarDen tvåflammiga versionen av golvlampan Jugen ligger visuellt mycket nära den enflammiga versionen. Basen och den nedre delen av stativet är även här svartfärgade och övergår till borstad mässing mot toppen. De två lampskärmarna är dock inte monterade ovanpå, utan på olika höjder på sidan av stativet. De sfäriska skärmarna av glas sticker alltså ut från stativet i en rät vinkel och rymmer vardera en E27-fäste inuti, som idealiskt kan utrustas med dimbara LED-lampor (glödlampor ingår inte).En speciell egenskap här är också fotomkopplaren på lampans kabel, som är utrustad med en dimmer och gör det möjligt att inte bara slå på/av utan också dimma lampan.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Jugen, guld, 2 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Jugen, guld, 2 lampor
  En vacker färgstänk - vägglampan JugenDen formsköna vägglampan Jugen från Miloox' serie med samma namn övertygar med sin enkla elegans. Vägglampan är rund och tillverkad av metall. Från dess mitt går en stång in i rummet, i vars topp en annan stång är fäst, som löper horisontellt och parallellt med väggen. En lampskärm i Jugen-serien består av en blåst frostat glaskula som döljer ett E27-fäste inuti. Denna kan vid behov förses med energisnåla E27-lampor. När man använder en dimbar glödlampa kan lampan dimmas via en väggdimmer i uppströms riktning.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Pomì med vit glaskula

  miloox by Sforzin Vägglampa Pomì med vit glaskula
  Liten men fin vägglampa Pomì i perfekt balans Vägglampan Pomì imponerar med sin enkla design och sina runda, mjuka former. Det är av mycket hög kvalitet både visuellt och i de använda materialen. Vägglampan fästs på väggen med ett svartlackerat, runt väggfäste. I mitten av fästet finns en horisontell stång med en mässingsfärgad yta i slutet. Även i slutet finns en boll, som är gjord av glas och har en vit satinfinish, vänd uppåt. Ett G9- uttag är inbyggt i denna glaskula. Bollen verkar vara i perfekt balans på ribban. Pomì-vägglampan kan användas mycket bra i flera versioner för en hall eller korridor, eftersom ljuset kan dyka upp över hela sfärens yta och belysa rummet. Så det styr vägen i mörkret utan att blända.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Pomì med tre glaskulor

  miloox by Sforzin Bordslampa Pomì med tre glaskulor
  Elegant 3 lampor lampa Pomì bordslampa bordslampa Pomi kännetecknas av dess intressanta design och hög kvalitet, ädla material. Den svartlackerade stativ med små detaljer i borstat mässing är optiskt exakt motsatsen till de satinerade, vita glaskulorna där ljuskällorna finns. Färgerna svart och vitt bildar tillsammans en tidlös och alltid modern permanent färgkombination som gör att bordslampa Pomi kan integreras i många enheter lampa. Glaskulorna är fästa vid lampans stång asymmetriskt och förskjutna i höjd i alla riktningar. På detta sätt uppnås allroundbelysning och ett spännande samspel mellan ljus och skuggeffekter skapas. Bollarna har vardera ett G9-uttag. bordslampa är utrustad med en dimmer .
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Jugen guld 1 lampa

  miloox by Sforzin Hänglampa Jugen guld 1 lampa
  Enkel och linjär pendellampa JugenPendellampan Jugen från Miloox är en mycket graciös pendellampa vars sfäriska lampskärm består av blåst mjölkglas. Glasskärmen är fäst på ett fäste av metall som övergår i en tunn, mässingsfärgad stång och sedan i lampans kabel. Stången är svartlackerad från halva vägen till kabeln. Kabeln slutar i en baldakin som fäster den formsköna armaturen i taket. Sparsamma LED-lampor kan användas i E27-focken.
 • miloox by Sforzin Golvlampa Jugen, svart/guld, 1 lampa

  miloox by Sforzin Golvlampa Jugen, svart/guld, 1 lampa
  Rak design och en vacker färgkontrast - golvlampan JugenDen svarta basen på golvlampan Jugen ger lampan från miloox ett säkert fotfäste. Liksom basen är även stativet tillverkat av metall och den nedre delen är svartlackerad. Längre upp övergår det eleganta svarta till borstad mässing och ger lampan en fin färgkontrast. På stativet tronar den sfäriska lampskärmen av frostat glas, i mitten av vilken det finns en sockel för en E27-lampa. fotkontakten på lampans kabel gör det inte bara möjligt att tända och släcka lampan; det speciella här är att lampan till och med kan dimmas via fotkontakten när en dimbar glödlampa används.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Amanita, rostbrun/guld borstad

  miloox by Sforzin Bordslampa Amanita, rostbrun/guld borstad
  Amanita bordslampa av metall med rund, excentrisk skärm och cylindrisk bas Bordslampan Amanita, designad av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, fångar omedelbart blicken med sin asymmetriska design. En smal, cylindrisk bas i borstad guldfinish stöder en platt, rostbrun skärm som är monterad i en excentrisk position. Inuti kan tre G9-lampor sättas in och deras ljus släpps nedåt genom en opal diffusor gjord av metakrylat. Utrustad med en strömbrytare på stickkontakten.
 • miloox by Sforzin Aladino pendellampa med variabel upphängning 1fl

  miloox by Sforzin Aladino pendellampa med variabel upphängning 1fl
  Elegant Aladino pendellampa i glas med central eller decentraliserad upphängning Aladino pendellampa är en elegant pendellampa med dekorativt värde. Den sfäriska skärmen består av ett yttre lager klarglas och en inre, matt sfär. På så sätt kombineras bländfritt ljus med elegant glamour. Skärmkåpan och hållaren samt de två cylindriska baldakinerna är tillverkade av metall med matt guldfinish. Upphängningen består av två smala vajrar. Beroende på önskat utseende kan Aladino användas med en eller båda baldakinerna.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Buble, guld, tre opalglasskärmar

  miloox by Sforzin Hänglampa Buble, guld, tre opalglasskärmar
  Buble pendellampa med metallram i borstad guldfinish och tre sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den trelampiga Buble pendellampan ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär stomme i borstad guldfinish. Inuti finns tre kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre grön

  miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre grön
  Frida pendellampa med dubbelskärm av glas och gyllene detaljer Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri skapat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Hänglampan har en konformad skärm av subtilt tonat, transparent borosilikatglas som dras nedåt. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Detaljer i borstad guldlook på innercylindern och kupan avrundar Frida-pendellampan.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Drop, mjölkglas upphängningssystem svart

  miloox by Sforzin Hänglampa Drop, mjölkglas upphängningssystem svart
  Drop-pendellampa med droppformad skärm av opalglas och upphängning i kontrasterande färger Drop-pendellampan är ett särskilt elegant val för vardagsrum och lounger, oavsett om den placeras enskilt eller i grupp. Skärmen i opalglas omsluter en E27-sockel och har formen av en fallande droppe. Upphängningen med lock, kabel och baldakin är designad i en modern färgskala. Lamporna i Drop-serien designades av Davide Negri, en italiensk arkitekt och designer.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre sand

  miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre sand
  Frida pendellampa med dubbelskärm av glas och gyllene detaljer Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri skapat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Hänglampan har en konformad skärm av subtilt tonat, transparent borosilikatglas som dras nedåt. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Detaljer i borstad guldlook på innercylindern och kupan avrundar Frida-pendellampan.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Pyra med sandfärgad tygskärm

  miloox by Sforzin Hänglampa Pyra med sandfärgad tygskärm
  Pyra hänglampa med konformad skärm av sandfärgat tyg och gyllene metallstruktur Pyra hänglampa i textil är en tidlöst designad ljuskälla som får en elegant touch av strukturen och baldakinen av metall i borstad guldfinish. Den trunkerade konformade skärmen är tillverkad av textil i linnetyg och omger ett E27-uttag, som levereras via en svart kabel. Pyra är en design av den italienska designern och arkitekten Davide Negri.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre blå

  miloox by Sforzin Hänglampa Frida, dubbelskärm glas, yttre blå
  Frida pendellampa med dubbelskärm av glas och gyllene detaljer Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri skapat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Hänglampan har en konformad skärm av subtilt tonat, transparent borosilikatglas som dras nedåt. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Detaljer i borstad guldlook på innercylindern och kupan avrundar Frida-pendellampan.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Drop, mjölkglas, upphängningssystem guld

  miloox by Sforzin Hänglampa Drop, mjölkglas, upphängningssystem guld
  Drop-pendellampa med droppformad skärm av opalglas och upphängning i kontrasterande färger Drop-pendellampan är ett särskilt elegant val för vardagsrum och lounger, oavsett om den placeras enskilt eller i grupp. Skärmen i opalglas omsluter en E27-sockel och har formen av en fallande droppe. Upphängningen med lock, kabel och baldakin är designad i en modern färgskala. Lamporna i Drop-serien designades av Davide Negri, en italiensk arkitekt och designer.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm sand

  miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm sand
  Frida bordslampa med guldfärgad metallram och dubbelskärm av glas Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri designat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Bordslampan har en konformad skärm av diskret tonat, transparent borosilikatglas. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Metallramen imponerar med sin borstade guldfinish.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm grön

  miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm grön
  Frida bordslampa med guldfärgad metallram och dubbelskärm av glas Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri designat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Bordslampan har en konformad skärm av diskret tonat, transparent borosilikatglas. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Metallramen imponerar med sin borstade guldfinish.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm blå

  miloox by Sforzin Bordslampa Frida, stativ guld, skärm blå
  Frida bordslampa med guldfärgad metallram och dubbelskärm av glas Med lampserien Frida har den italienska designern och arkitekten Davide Negri designat tidlöst formade ljusspridare av särskild elegans. Bordslampan har en konformad skärm av diskret tonat, transparent borosilikatglas. Inuti finns en mycket mindre cylinder av sandblästrat borosilikatglas som omsluter G9-sockeln. Metallramen imponerar med sin borstade guldfinish.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Pyra med sandfärgad tygskärm

  miloox by Sforzin Bordslampa Pyra med sandfärgad tygskärm
  Pyra bordslampa med konformad skärm av sandfärgat tyg och guldfärgad metallram Pyra bordslampa i textil är en tidlöst designad extra ljusspridare som får en elegant touch av metallramen i borstad guldfinish. Den trunkerade konformade skärmen är gjord av textil i linnetygsstruktur och omger ett E27-uttag, som levereras via en svart stickkabel. Pyra är en design av den italienska designern och arkitekten Davide Negri.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Drop, mjölkglasskärm, ställning guld

  miloox by Sforzin Bordslampa Drop, mjölkglasskärm, ställning guld
  Drop bordslampa med metallstomme och droppformad skärm av opalglas Drop bordslampa är ett elegant val som extra ljuskälla i vardagsrum och lounger. Stommen är tillverkad av metallrör, som i den yttre delen är utformade som ett omvänt U och i den inre delen korsar varandra. Här bär en arm skärmen av opalglas, som jämnt bryter ljuset från E27-lampan som ska sättas in. Lamporna i Drop-serien designades av Davide Negri, en italiensk arkitekt och designer.
 • miloox by Sforzin Taklampa Camely, guldborstad/klar, 3 lampor

  miloox by Sforzin Taklampa Camely, guldborstad/klar, 3 lampor
  Camely taklampa med tre lampor med metallstruktur i borstad guldfinish och sfäriska skärmar av borosilikatglas Denna taklampa från Camely-serien, som designades av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, är en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med rund baldakin, kort vertikal arm och horisontellt förgrenade armar har en borstad guldlook. De tre skärmarna i borosilikatglas är uppdelade i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Bordslampa drop, mjölkglasskärm, stativ svart

  miloox by Sforzin Bordslampa drop, mjölkglasskärm, stativ svart
  Drop bordslampa med metallstomme och droppformad skärm av opalglas Drop bordslampa är ett elegant val som extra ljuskälla i vardagsrum och lounger. Stommen är tillverkad av metallrör, som i den yttre delen är utformade som ett omvänt U och i den inre delen korsar varandra. Här bär en arm skärmen av opalglas, som jämnt bryter ljuset från E27-lampan som ska sättas in. Lamporna i Drop-serien designades av Davide Negri, en italiensk arkitekt och designer.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Camely, guldborstad/klar, 6 lampor

  miloox by Sforzin Hänglampa Camely, guldborstad/klar, 6 lampor
  Sexljus pendellampa Camely med metallstruktur i borstad guldfinish och sfäriska skärmar av borosilikatglas Denna pendellampa från Camely-serien, som designats av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, är en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med rund skärm, vertikal arm och grenade armar har en borstad guldlook. De sex skärmarna i borosilikatglas är uppdelade i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld opalglas 4 lampor dimmer

  miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld opalglas 4 lampor dimmer
  Dimbar bordslampa Buble med metallram i borstad guldfinish och fyra sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den fyrljusa bordslampan Buble ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Metallramen består av en platt, fyrkantig bas och en hög, rektangulär ram och presenteras i en borstad guldfinish. Fyra kulskärmar i opalvitt glas - en på basen, två i och en på ramen - kan alla utrustas med en G9-lampa. Dimbara lampor ska väljas så att funktionen hos dimmerbrytaren på plug-in-kabeln kan användas på avsett sätt. Armaturserien Buble har designats av den italienska formgivaren och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Taklampa Camely, guldborstad/klar, 5 lampor

  miloox by Sforzin Taklampa Camely, guldborstad/klar, 5 lampor
  Femlampig Camely taklampa med metallstruktur i borstad guldfinish och sfäriska skärmar av borosilikatglas Denna taklampa från Camely-serien, som designats av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, är en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med rund baldakin, kort vertikal arm och horisontellt förgrenade armar har en borstad guldlook. De fem skärmarna i borosilikatglas är uppdelade i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 3 opalglasskärmar

  miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 3 opalglasskärmar
  Vägglampa Buble med metallram i borstad guldfinish och tre sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den trelampiga vägglampan Buble ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär ram som har en borstad guldfinish. Inuti finns tre kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Jugen pendellampa, guld, två ljuskällor

  miloox by Sforzin Jugen pendellampa, guld, två ljuskällor
  Raka linjer i mässing och vitt - Jugen pendellampa Den flerflammiga pendellampan Jugen består av ett långt metallrör som fästs i taket med en baldakin. Något ovanför stångens nedre ände är en annan metallstång fäst horisontellt och fungerar som stöd för lampskärmarna. Dessa sfäriska lampskärmar är gjorda av blåst frostat glas och döljer var och en en E27-sockel, som också kan utrustas med LED-lampor.
 • miloox by Sforzin Pendellampa X-Ray bulbformad, klar

  miloox by Sforzin Pendellampa X-Ray bulbformad, klar
  Upphängningslampa röntgen med transparent upphängning Hänglampan X-Ray är gjord av ett särskilt motståndskraftigt borosilikatglas, vilket också är känt för sin lätthet. Glasskärmen verkar hänga nästan viktlöst i luften. Kabeln, som också fungerar som upphängning, är mantlad med ett transparent material så att den knappt syns. Gyllene accenter sattes ovanför lampskärmen och på taket, vilket gör att lampan väcker ännu mer uppmärksamhet. Glaskroppen är ihålig i mitten, eftersom ljuskällan med G9- uttag finns där. För att enkelt täcka detta är glaset runt lampan satinerad. Den glödande, breda formen gör att lampan ser något speciell ut.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 1 lampa, glas Ø 14 cm brons

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 1 lampa, glas Ø 14 cm brons
  Pendelarmatur X-Ray med gyllene skärm och smal glasskärm i brons Med armaturserien X-Ray har den italienske designern och arkitekten Davide Negri skapat speciella blickfång vars inre struktur - baserad på funktionen hos den röntgenbild som gett armaturen dess namn - avslöjas först när ljuset tänds. Glasskärmen i denna version med en lampa har en smal design och en bronsfärgad nyans. När lampan är tänd syns den inre kupan av satin-glas. En liten rund metallskärm i borstad guldfinish kompletterar X-Ray-pendellampan.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 1 lampa, glas Ø 17 cm koppar

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 1 lampa, glas Ø 17 cm koppar
  Pendlad armatur X-Ray med guldfärgad baldakin och medelbred glasskärm i kopparton Med armaturserien X-Ray har den italienske designern och arkitekten Davide Negri skapat speciella blickfång vars inre struktur - baserad på funktionen hos den röntgenbild som gett armaturen dess namn - avslöjas först när ljuset tänds. Glasskärmen i denna design med en lampa är medelbred och har en kopparfärgad nyans. När lampan är tänd syns den inre kupan av satinerat glas. En liten rund metallskärm i borstad guldfinish kompletterar X-Ray pendellampa.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 6 lampor, glas Ø 14 cm brons

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 6 lampor, glas Ø 14 cm brons
  Pendelarmatur X-Ray med guldfärgad baldakin och sex smala glasskärmar i brons Med armaturserien X-Ray har den italienske designern och arkitekten Davide Negri skapat speciella blickfång vars inre struktur - baserad på funktionen hos den röntgenbild som gett armaturen dess namn - avslöjas först när ljuset tänds. De sex glasskärmarna i denna design är smala och har en bronsfärgad nyans. När ljuset tänds syns den inre kupan av satinblankt glas. En stor rund metallskärm i borstad guldfinish kompletterar X-Ray pendellampa.
 • miloox by Sforzin Hänglampa Buble, guld, 5 opalskärmar

  miloox by Sforzin Hänglampa Buble, guld, 5 opalskärmar
  Buble pendellampa med metallram i borstad guldfinish och fem sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den femlampiga Buble pendellampan ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär stomme i borstad guldfinish. Inuti finns fem kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Taklampa Buble, guld, 3 opalskärmar

  miloox by Sforzin Taklampa Buble, guld, 3 opalskärmar
  Buble taklampa med metallram i borstad guldfinish och tre sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den trelampiga Buble-hänglampan ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär ram som har en borstad guldfinish. Inuti finns tre kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld/opal, övre skärm höger

  miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld/opal, övre skärm höger
  Buble bordslampa med metallram i borstad guldfinish och två sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den tvålampiga Buble bordslampan ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Metallramen består av en platt, fyrkantig bas och en hög, rektangulär ram och presenteras i en borstad guldfinish. En sfärisk skärm i opalvitt glas står på basen, en annan är fäst vid den högra delen av ramen bakom den. Skärmarna kan utrustas med en G9-lampa vardera. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 2 opalglasskärmar

  miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 2 opalglasskärmar
  Vägglampa Buble med metallram i borstad guldfinish och två sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den tvålampiga vägglampan Buble ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär ram som presenteras i en borstad guldfinish. Inuti finns två kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Mug taklampa, cremevit med kromdetalj Ø40cm

  miloox by Sforzin Mug taklampa, cremevit med kromdetalj Ø40cm
  Gräddvit taklampa Mug i rund form Lampserien Mug, som designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer en takarmatur i borstad kromlook.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 6 lampor, guld/brons/koppar

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, 6 lampor, guld/brons/koppar
  X-Ray pendelarmatur med gyllene skärm och sex glasskärmar i varierad design Med armaturserien X-Ray har den italienska designern och arkitekten Davide Negri skapat speciella blickfång vars inre struktur - baserad på funktionen hos den röntgenbild som gett armaturen dess namn - avslöjas först när ljuset tänds. De sex glasskärmarna i denna version är utformade i totalt tre olika former och gyllene, koppar- eller bronsfärgade nyanser. När ljuset tänds syns den inre kupan av satinglas. En stor rund metallskärm i borstad guldfinish kompletterar X-Ray-pendellampan.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld/opal, övre skärm vänster

  miloox by Sforzin Bordslampa Buble guld/opal, övre skärm vänster
  Buble bordslampa med metallram i borstad guldfinish och två sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den tvålampiga Buble bordslampan ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Metallramen består av en platt, fyrkantig bas och en hög, rektangulär ram och presenteras i en borstad guldfinish. En sfärisk skärm i opalvitt glas står på basen, en annan är fäst vid den vänstra delen av ramen bakom den. Skärmarna kan utrustas med en G9-lampa vardera. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 5 opalglasskärmar

  miloox by Sforzin Vägglampa Buble, guld, 5 opalglasskärmar
  Vägglampa Buble med metallram i borstad guldfinish och fem sfäriska skärmar av opalglas Med sin tilltalande design med en ädel touch är den femlampiga vägglampan Buble ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Den är utrustad med en öppen, rektangulär ram som har en borstad guldfinish. Inuti finns fem kulskärmar i opalvitt glas, som var och en kan utrustas med en E27-lampa. Lampserien Buble designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger armaturerna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Mug pendellampa, gräddvit med kromdetaljer Ø56cm

  miloox by Sforzin Mug pendellampa, gräddvit med kromdetaljer Ø56cm
  Gräddvit Mug-pendellampa i rund form Mug-lampserien, som skapades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer detaljer i borstad krom ovanför skärmen och på baldakinen, samt en svart kabel.
 • miloox by Sforzin Buble golvlampa, guld, sex skärmar i opalglas

  miloox by Sforzin Buble golvlampa, guld, sex skärmar i opalglas
  Integrerad dimmer: Buble golvlampa med metallram i borstad guldfinish och sex sfäriska opalglasskärmar Med sin tilltalande design med en sofistikerad touch är den fyrljusa golvlampan Buble ett elegant blickfång för vardagsrum och lounger. Metallramen består av en platt, fyrkantig bas och en hög, rektangulär ram och har en borstad guldfinish. Sex sfäriska skärmar i opalvitt glas - fem i ramens sidosektioner och en på toppen - kan alla förses med en E27-lampa. En dimmerbrytare är integrerad i kabeln så att dimbara ljuskällor kan väljas. Armaturserien Buble skapades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri. Det skickliga samspelet mellan asymmetri, balans, styvhet och dynamik ger lamporna en unik karaktär.
 • miloox by Sforzin Mug pendellampa, krämvit med kromdetaljer Ø40cm

  miloox by Sforzin Mug pendellampa, krämvit med kromdetaljer Ø40cm
  Gräddvit Mug-pendellampa i rund form Mug-lampserien, som skapades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer detaljer i borstad krom ovanför skärmen och på baldakinen, samt en svart kabel.
 • miloox by Sforzin Mug pendellampa, krämvit med kromdetaljer Ø28cm

  miloox by Sforzin Mug pendellampa, krämvit med kromdetaljer Ø28cm
  Gräddvit Mug-pendellampa i rund form Mug-lampserien, som skapades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer detaljer i borstad krom ovanför skärmen och på baldakinen, samt en svart kabel.
 • miloox by Sforzin Mug taklampa, krämvit med kromdetalj Ø28cm

  miloox by Sforzin Mug taklampa, krämvit med kromdetalj Ø28cm
  Gräddvit taklampa Mug i rund form Lampserien Mug, som designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer en takarmatur i borstad kromlook.
 • miloox by Sforzin Mug taklampa, krämvit med kromdetalj Ø55cm

  miloox by Sforzin Mug taklampa, krämvit med kromdetalj Ø55cm
  Gräddvit taklampa Mug i rund form Lampserien Mug, som designades av den italienska designern och arkitekten Davide Negri, kännetecknas av den återhållsamma, mångsidiga designen som kan kombineras. Den runda, gräddvita skärmen av metall har ett opalt skydd av plexiglas vid den nedre öppningen, vilket säkerställer en jämn ljusspridning. Till detta kommer en takarmatur i borstad kromlook.
 • miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 5 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 2 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 2 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Taklampa Cosmo, 1 lampa, guld

  miloox by Sforzin Taklampa Cosmo, 1 lampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Bombo med munblåst skärm

  miloox by Sforzin Vägglampa Bombo med munblåst skärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Golvlampa Fifty mässing borstad

  miloox by Sforzin Golvlampa Fifty mässing borstad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Glashänglampa Ebe 1 lampa rökgrå

  miloox by Sforzin Glashänglampa Ebe 1 lampa rökgrå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, brons

  miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, brons
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Mikado, klar/frostad

  miloox by Sforzin Bordslampa Mikado, klar/frostad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 3 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Glashänglampa Ebe 1 lampa klar

  miloox by Sforzin Glashänglampa Ebe 1 lampa klar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, guld

  miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • miloox by Sforzin Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm

  miloox by Sforzin Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, rak form, klar

  miloox by Sforzin Hänglampa X-Ray, rak form, klar
  Upphängningslampa röntgen med gyllene detaljer Hänglampan X-Ray består av en glasskärm, en kabel som upphängning och en taktak som avslutning. Som en ytterligare detalj täcks övergången från kabeln till skärmen med en gyllene detalj. Skärmen består av en glaskropp som omger en tratt. Tratten är gjord av satinerat glas som omger G9- uttag och bildar öppningen på skärmen nedåt. Med detta koncept kommer ljuset ut över hela skärmens yta, men bländar inte. Det använda borosilikatglaset är särskilt lätt, vilket gör det praktiskt när det används för hängande lampor. Dessutom valdes kabeln i en transparent färg, så den är inte dominerande och märkbar. I allmänhet är detta en ganska graciös hänglampa med det speciella något.
 • miloox by Sforzin Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor

  miloox by Sforzin Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor
  Cantilever taklampa Cosmo med åtta glaskulor Åtta sfärer gjorda av borosilikatglas, klara på utsidan och med ett inre, frostat lager, bildar nyanser av Cosmo distans taklampa . De är fästa i ändarna av en grenad ram gjord av svartlackerad metall, vars centrala cylinder är dekorerad med gulddetaljer. En svart stav (två längder på 30 cm och 50 cm ingår) ansluts till den runda baldakinen. Med skärmarna orienterade i alla riktningar kan Cosmo användas som huvudljuskälla i rummet.
 • miloox by Sforzin Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor

  miloox by Sforzin Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor
  taklampa Pomi - välformade struktur med starka kontraster Den Pomi ser ut som en bordslampa som är ansluten till taket. Den består av ett svart, visuellt dominerande takfäste från vilket en svart stång kommer ut. Designen avrundas med runda, flytande former, medan i slutet en liten detalj gjord av borstad mässing kompletterar stången. På grund av den svarta färgen ser taklampa . De tre ljuskällorna, som är inbyggda i tre vita, satinerade glassfärer, bidrar också till elegansen. Sfärerna är fästa vid stången i olika höjder och riktningar för att skapa största möjliga ljuskotte som når hela rummet. G9-uttagen kan också utrustas med LED-lampor, vilket avsevärt utvidgar valet av ljuskällor när det gäller ljusfärg och ljusstyrka .
 • miloox by Sforzin Bordslampa Jugen, svart/guld

  miloox by Sforzin Bordslampa Jugen, svart/guld
  Kompakt bordslampa med svart-mässingsfärgad fotDesignen av bordslampan Jugen är fortfarande trogen de grundläggande egenskaperna för hela serien. Stativet, som består av en fot och en rund stång av metall, är i den här versionen dessutom lackerad till hälften i svart. Foten bildar en speciell kontrast på ljusa möbler och understryker bordslampans effekt. Lampskärmen är också den typiska sfäriska glasskärmen, som döljer sockeln för en E27-lampa inuti. Här kan du fritt välja vilken typ av glödlampa du vill använda, eftersom ingen glödlampa är specificerad eller ingår fritt fabrik.
 • miloox by Sforzin Golvlampa Jugen grå 1 lampa

  miloox by Sforzin Golvlampa Jugen grå 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Camely, guldborstad/klar, 1 lampa

  miloox by Sforzin Vägglampa Camely, guldborstad/klar, 1 lampa
  Vägglampa Camely med metallstruktur i borstad guldfinish och sfärisk skärm av borosilikatglas Denna vägglampa från armaturserien Camely, designad av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, övertygar som en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med runt väggfäste och tre korta armar har en borstad guldlook. Skärmen i borosilikatglas är uppdelad i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Glasbordslampa Chobin

  miloox by Sforzin Glasbordslampa Chobin
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa av glas och Plato, munblåst

  miloox by Sforzin Bordslampa av glas och Plato, munblåst
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampan Fuji 2 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampan Fuji 2 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Fuji

  miloox by Sforzin Bordslampa Fuji
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Golvlampa Graal

  miloox by Sforzin Golvlampa Graal
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, koppar

  miloox by Sforzin Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, koppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Golvlampa Jugen grå 2 lampa

  miloox by Sforzin Golvlampa Jugen grå 2 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Jugen grå

  miloox by Sforzin Bordslampa Jugen grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Hänglampa Camely, guldborstad/klar, 3 lampor

  miloox by Sforzin Hänglampa Camely, guldborstad/klar, 3 lampor
  Pendellampa Camely med tre lampor med metallstruktur i borstad guldfinish och sfäriska skärmar av borosilikatglas Denna pendellampa från lampserien Camely, som designats av den italienska arkitekten och designern Davide Negri, är en elegant ljuskälla för vardagsrum och lounger. Metallstrukturen med rund skärm, vertikal arm och grenade armar har en borstad guldlook. De tre skärmarna i borosilikatglas är uppdelade i ett klart, sfäriskt yttre skal och en sandblästrad inre cylinder. Den senare omsluter G9-lampan som ska sättas in.
 • miloox by Sforzin Modern hänglampa Graal, 5 lampor

  miloox by Sforzin Modern hänglampa Graal, 5 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Taklampa Fuji, 4 lampor

  miloox by Sforzin Taklampa Fuji, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Graal, 4 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Graal, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Graal höjd 77cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Graal höjd 77cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Bordslampa Graal höjd 45cm

  miloox by Sforzin Bordslampa Graal höjd 45cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Graal, 2 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Graal, 2 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Taklampa Fuji, 1 lampa

  miloox by Sforzin Taklampa Fuji, 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 4 lampor

  miloox by Sforzin Vägglampa Mikado, klar/frostad, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • miloox by Sforzin Taklampa Cosmo, 1 lampa, svart

  miloox by Sforzin Taklampa Cosmo, 1 lampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!