miloox by Sforzin lampor

 • Vägglampa Jugen 1 lampa

  Vägglampa Jugen 1 lampa
  En vacker färgad accent – vägglampa Jugen Den välformade vägglampan Jugen ur serien med samma namn från miloox övertygar med sin enkla elegans. Väggfästet är runt och tillverkat av massiv mässing. En mässingsstång sträcker sig från dess mitt ut i rummet med ytterligare en mässingsstång på toppen som är vågrät till väggen. En lampskärm ur serien Jugen består av en kula i munblåst frostat glas som rymmer ett E27-uttag. Detta kan förses med en energisnål E27-ljuskälla. Används en dimbar ljuskälla kan lampan dimras via en väggbrytare.
 • Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm

  Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • Mässingstaklampa Jugen 1 lampa

  Mässingstaklampa Jugen 1 lampa
  Enkelhuvad taklampa Jugen med tydlig design En mässingsfärgad baldakin, en kort mässingsstång och den sfäriska lampskärmen av mjölkglas, vilket är typiskt för Jugen-serien, skapar taklampa övergripande. I mitten av glasskärmen finns uttag för en E27-lampa, som, om en dimbar lampa används, kan dämpas via en väggströmbrytare uppströms. Taket och stativ i massiv mässing ger lampan ett enkelt men elegant utseende, varför det passar bra med en modern vardagsstil liksom med många andra inredningsstilar.
 • Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula

  Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula
  Blank bordslampa Pomì med tydliga kontraster bordslampa Pomi kännetecknas av enkel elegans. På grund av sin ganska lilla storlek är den mycket lämplig som medföljande belysning. Vare sig det är i sovrummet eller bredvid soffan, den skär en bra figur överallt och tack vare sina kontrasterande färger, svart och vitt, kan den relativt enkelt integreras i många inredningsstilar. Dess lysande kropp är gjord av handblåst glas och har en vit satinfinish. Ett G9- uttag är gömt inuti, som också kan utrustas med en LED-lampa . På grund av den sfäriska formen påverkar ljusutgångsytan hela kroppen och kastar inga skuggor. Det mjölkiga glaset innebär att ljuset avges utan bländning. En liten, förstärkande detalj är fäst vid den övre änden av den svarta metallramen i form av en liten borstad mässingsfinish. Dimbarheten är ett bekvämt extra, dimmer är integrerad i matningskabeln.
 • Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer

  Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer
  golvlampa Pomi i filigran design med fem glaskulor Den huvudhöga Pomì- golvlampa avger omfattande ljus på grund av sin storlek, som lyser genom de fem ljuskällor från vilka ljuset kommer ut i alla riktningar genom satinerat, vitt glas. Den svartlackerade stativ kan verka mycket dominerande i ljusare rum och locka uppmärksamhet. Den runda, mässingsfärgade ytan på toppen fungerar också som en visuellt förstärkande detalj. Som kontrast hålls sfärerna i vitt och placeras i olika höjder - de kan jämföras med frukt eller blommor som dyker upp från en gren och bär skönheten i sin omgivning. golvlampa har också ett bekvämt extra - en dimmer som kan manövreras till fots. Utrustad med en dimmer den inte bara användas i ett läshörna utan kan också användas som medföljande belysning på kvällen medan du tittar på TV.
 • Vägglampa Jugen 2 lampor

  Vägglampa Jugen 2 lampor
  En fin färgstänk - Jugen vägglampa Den välformade vägglampan Jugen från miloox-serien med samma namn imponerar med sin enkla elegans. Väggmonteringen är rund och gjord av massiv mässing. Från sitt centrum går en mässingsstav in i rummet, på vilken en annan mässingsstav är upptagen som löper horisontellt och parallellt med väggen. En lampskärm från Jugen-serien består av en blåst frostat glaskula som gömmer ett E27- uttag inuti. Denna kan utrustas med energibesparande E27-lampor efter behov. När du använder en dimbar ljuskälla kan lampan dimmas med en uppströms väggdimmer.
 • Mässingstaklampa Jugen 2 lampor vertikal

  Mässingstaklampa Jugen 2 lampor vertikal
  Mässingsfärgad taklampa Jugen med två glasskärmar Två lampskärmar mitt emot varandra är fästa vid stången som går ner från den mässingsfärgade baldakinen. En sfärisk lampskärm är gjord av frostat mjölkglas och var och en döljer ett E27- uttag som kan utrustas med alla lämpliga ljuskällor. Den speciella designen i Jugen-serien fortsätter också i denna tvåflammiga version av taklampa och inspirerar tittaren med sin ovanliga form. Designen av Jugen-serien kommer från italienska Davide Negri, en känd arkitekt och inredningsarkitekt.
 • Mässingstaklampa Jugen 2 lampor horisontell

  Mässingstaklampa Jugen 2 lampor horisontell
  Taklampa i mässing och vitt med horisontellt stöd Taklampan Jugen har två skärmar av frostat glas som är monterade sida vid sida på ett massivt mässingsstöd som löper parallellt med taket. Taklampans eleganta design är diskret men ändå av hög kvalitet. Med sina mått passar armaturen både i stora vardagsrum och i mindre rum. Det diffusa ljuset från de matta lampskärmarna bidrar till en mysig atmosfär. När du använder dimbara E27-lampor kan armaturen dimmas via en väggdimmer och på så sätt ge en ännu mer behaglig atmosfär. I allmänhet kan alla E27-lampor med motsvarande effekt användas här, vilket gör det möjligt att använda armaturen energibesparande - Maximal storlek på de lampor som kan användas: Ø 5 cm, höjd 14 cm
 • Hänglampa X-Ray lökformad, honungsfärgad

  Hänglampa X-Ray lökformad, honungsfärgad
  Upphängningslampa röntgen med transparent upphängning Hänglampan X-Ray är gjord av ett särskilt motståndskraftigt borosilikatglas, vilket också är känt för sin lätthet. Glasskärmen verkar hänga nästan viktlöst i luften. Kabeln, som också fungerar som upphängning, är mantlad med ett transparent material så att den knappt syns. Gyllene accenter sattes ovanför lampskärmen och på taket, vilket gör att lampan väcker ännu mer uppmärksamhet. Glaskroppen är ihålig i mitten, eftersom ljuskällan med G9- uttag finns där. För att enkelt täcka detta är glaset runt lampan satinerad. Den glödande, breda formen gör att lampan ser något speciell ut.
 • Vägglampa Pomì med vit glaskula

  Vägglampa Pomì med vit glaskula
  Liten men fin vägglampa Pomì i perfekt balans Vägglampan Pomì imponerar med sin enkla design och sina runda, mjuka former. Det är av mycket hög kvalitet både visuellt och i de använda materialen. Vägglampan fästs på väggen med ett svartlackerat, runt väggfäste. I mitten av fästet finns en horisontell stång med en mässingsfärgad yta i slutet. Även i slutet finns en boll, som är gjord av glas och har en vit satinfinish, vänd uppåt. Ett G9- uttag är inbyggt i denna glaskula. Bollen verkar vara i perfekt balans på ribban. Pomì-vägglampan kan användas mycket bra i flera versioner för en hall eller korridor, eftersom ljuset kan dyka upp över hela sfärens yta och belysa rummet. Så det styr vägen i mörkret utan att blända.
 • Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå

  Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • Bordslampa Pomì med tre glaskulor

  Bordslampa Pomì med tre glaskulor
  Elegant 3 lampor lampa Pomì bordslampa bordslampa Pomi kännetecknas av dess intressanta design och hög kvalitet, ädla material. Den svartlackerade stativ med små detaljer i borstat mässing är optiskt exakt motsatsen till de satinerade, vita glaskulorna där ljuskällorna finns. Färgerna svart och vitt bildar tillsammans en tidlös och alltid modern permanent färgkombination som gör att bordslampa Pomi kan integreras i många enheter lampa. Glaskulorna är fästa vid lampans stång asymmetriskt och förskjutna i höjd i alla riktningar. På detta sätt uppnås allroundbelysning och ett spännande samspel mellan ljus och skuggeffekter skapas. Bollarna har vardera ett G9-uttag. bordslampa är utrustad med en dimmer .
 • Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar

  Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • Hänglampa Jugen 1 lampa

  Hänglampa Jugen 1 lampa
  Enkel och enkel upphängningslampa Jugen Upphängningslampan Jugen från Miloox är en mycket graciös upphängningslampa med en sfärisk lampskärm av blåst mjölkglas. Glasskärmen är fäst vid ett mässingsfäste som smälter samman till en tunn, mässingsfärgad stav och sedan in i lampans kabel. Mässingsstången är svartmålad från halvvägs upp till kabeln. Kabeln slutar i ett tak, som också är tillverkat av mässing och som fäster den eleganta lampan i taket. Ekonomiska LED-lampor kan användas i E27- uttag .
 • Mässingsgolvlampa Jugen 1 lampa

  Mässingsgolvlampa Jugen 1 lampa
  Linjär design och en vacker färgkontrast - golvlampa Den svarta basen på golvlampa ger lampan från miloox ett säkert stativ, liksom basen är stativet också av mässing och den nedre delen är också svartmålad. Längre upp smälter den eleganta svarta in i borstat mässing och ger lampan en fantastisk färgkontrast. Den sfäriska ljusskärmen av frostat glas sitter på tronen på stativet, i vars centrum det finns ett uttag för en E27-lampa. Pedalomkopplaren på lampans kabel gör det inte bara möjligt att slå på och av lampan; Det speciella med det här är att ljuset till och med kan dämpas med pedalomkopplaren när man använder en dimbar ljuskälla.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm

  Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm

  Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm

  Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Hänglampa X-Ray, rak form, himmelsblå

  Hänglampa X-Ray, rak form, himmelsblå
  Upphängningslampa röntgen med gyllene detaljer Hänglampan X-Ray består av en glasskärm, en kabel som upphängning och en taktak som avslutning. Som en ytterligare detalj täcks övergången från kabeln till skärmen med en gyllene detalj. Skärmen består av en glaskropp som omger en tratt. Tratten är gjord av satinerat glas som omger G9- uttag och bildar öppningen på skärmen nedåt. Med detta koncept kommer ljuset ut över hela skärmens yta, men bländar inte. Det använda borosilikatglaset är särskilt lätt, vilket gör det praktiskt när det används för hängande lampor. Dessutom valdes kabeln i en transparent färg, så den är inte dominerande och märkbar. I allmänhet är detta en ganska graciös hänglampa med det speciella något.
 • Hänglampa X-Ray, rak form, klar

  Hänglampa X-Ray, rak form, klar
  Upphängningslampa röntgen med gyllene detaljer Hänglampan X-Ray består av en glasskärm, en kabel som upphängning och en taktak som avslutning. Som en ytterligare detalj täcks övergången från kabeln till skärmen med en gyllene detalj. Skärmen består av en glaskropp som omger en tratt. Tratten är gjord av satinerat glas som omger G9- uttag och bildar öppningen på skärmen nedåt. Med detta koncept kommer ljuset ut över hela skärmens yta, men bländar inte. Det använda borosilikatglaset är särskilt lätt, vilket gör det praktiskt när det används för hängande lampor. Dessutom valdes kabeln i en transparent färg, så den är inte dominerande och märkbar. I allmänhet är detta en ganska graciös hänglampa med det speciella något.
 • Vägglampa Hat av glas med mässingstallrik

  Vägglampa Hat av glas med mässingstallrik
  Mässingsfärgad vägglampa Hatt med glaskula Den mässingsfärgade plattan som omger bollen cirkulerar den optiskt och väcker uppmärksamhet med sin nuvarande färg. Som ett resultat faller ögat automatiskt på den satinerade glaskulan som den håller i sitt centrum. Allt runt det bleknar sedan ut och du kan bli fascinerad av den handblåsta glaskulan som innehåller ljuskällan. ljus kan dyka upp på alla sidor och reflekteras i mässingsringen. Detta skapar en helt annan färgton och sveper in allt i ett varmare och trevligare utseende. Hat-vägglampan är lämplig för allmänbelysning men även för accentbelysning.
 • Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor

  Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor
  Cantilever taklampa Cosmo med åtta glaskulor Åtta sfärer gjorda av borosilikatglas, klara på utsidan och med ett inre, frostat lager, bildar nyanser av Cosmo distans taklampa . De är fästa i ändarna av en grenad ram gjord av svartlackerad metall, vars centrala cylinder är dekorerad med gulddetaljer. En svart stav (två längder på 30 cm och 50 cm ingår) ansluts till den runda baldakinen. Med skärmarna orienterade i alla riktningar kan Cosmo användas som huvudljuskälla i rummet.
 • Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor

  Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor
  taklampa Pomi - välformade struktur med starka kontraster Den Pomi ser ut som en bordslampa som är ansluten till taket. Den består av ett svart, visuellt dominerande takfäste från vilket en svart stång kommer ut. Designen avrundas med runda, flytande former, medan i slutet en liten detalj gjord av borstad mässing kompletterar stången. På grund av den svarta färgen ser taklampa . De tre ljuskällorna, som är inbyggda i tre vita, satinerade glassfärer, bidrar också till elegansen. Sfärerna är fästa vid stången i olika höjder och riktningar för att skapa största möjliga ljuskotte som når hela rummet. G9-uttagen kan också utrustas med LED-lampor, vilket avsevärt utvidgar valet av ljuskällor när det gäller ljusfärg och ljusstyrka .
 • Taklampa Pomì med sex glaskulor

  Taklampa Pomì med sex glaskulor
  taklampa Pomi - elegans och konstnärlig frihet Pomì- taklampa är visuellt väldigt tilltalande. Det ser lite lekfullt ut och ändå elegant. Tre svarta stavar fästes på den svartlackerade, runda baldakinen som skjuter ut nedåt i rummet med olika längder. Stängerna är avslutade med mässingsfärgade detaljer som avrundar helhetsbilden. Olika antal sfärer gjorda av vitt satinerat glas är monterade på stavarna som är orienterade i olika riktningar. Glödlamporna är placerade i kulorna (G9 - ingår ej). Färgkombinationen vit och svart är tidlös och elegant. Det vita av de sfäriska nyanserna säkerställer att ljuset släpps ut jämnt i alla riktningar. På grund av konstruktionen kan Pomi taklampa integreras i många inredningsstilar och behållas under en lång tid.
 • Hänglampa Pomì 9 lampor med glaskulor

  Hänglampa Pomì 9 lampor med glaskulor
  Exklusiv upphängningslampa Pomì med nio ljuskällor De vita satinerade glassfärerna representerar ljuskällorna för Pomì-hänglampan, det finns totalt 9 stycken. Dessa är fästa vid den svartlackerade mässingsringen, helt förvirrade och påminner om ballonger som blåstes i olika riktningar i vinden. De fina stålkablarna används för att hänga ringen på taktaket. På grund av fläckarnas olika inriktning avges ljuset i alla riktningar och säkerställer helhetsbelysning. Upphängningslampan Pomì är unik och mycket speciell. Med den har du ett exklusivt objekt som ser tidlöst, elegant och modernt ut tack vare sin svart / vita kombination.
 • Mässingsbordslampa Jugen med svart fot

  Mässingsbordslampa Jugen med svart fot
  Kompakt bordslampa med svart-mässingsfärgad fot Jugen-bordslampans design följer de grundläggande egenskaperna för hela serien. Ramen, som består av en fot och en rund stång av mässing, är i den här versionen dessutom till hälften lackerad i svart. Fästet bildar därmed en speciell kontrast till ljusa möbler och understryker på så sätt effekten av bordslampan. Lampskärmen är också en typisk sfärisk glasskärm som döljer sockeln för en E27-lampa inuti. Här kan du fritt välja vilken typ av glödlampa du vill använda, eftersom ingen glödlampa är specificerad eller ingår från fabrik.
 • Mässingsgolvlampa Jugen 2 lampor

  Mässingsgolvlampa Jugen 2 lampor
  Exceptionell golvlampa Jugen med två lampskärmar Tvåflammiga versionen av golvlampa ligger optiskt mycket nära versionen med en flamma. Basen och den nedre delen av stativet är också färgade här och smälter samman med borstad mässing högst upp. De två lampskärmarna är dock inte fästa ovanpå utan i olika höjder på stativets sida. De sfäriska glasskärmarna skjuter ut i rät vinkel från stativet och varje hus har ett E27- uttag inuti, som idealiskt kan utrustas med dimbar LED-lampor (lampor ingår ej). En speciell egenskap här är pedalomkopplaren, utrustad med en dimmer , på lampans kabel, som inte bara gör att ljuset kan tändas / släckas utan också att dämpas.