miloox by Sforzin lampor

 • Vägglampa Jugen, guld, 1 lampa

  Vägglampa Jugen, guld, 1 lampa
  En vacker färgstänk - vägglampan JugenDen formsköna vägglampan Jugen från Miloox' serie med samma namn övertygar med sin enkla elegans. Vägglampan är rund och tillverkad av metall. Från dess mitt går en stång in i rummet, i vars topp en annan stång är fäst, som löper horisontellt och parallellt med väggen. En lampskärm i Jugen-serien består av en blåst frostat glaskula som döljer ett E27-fäste inuti. Denna kan vid behov förses med energisnåla E27-lampor. När man använder en dimbar glödlampa kan lampan dimmas via en väggdimmer i uppströms riktning.
 • Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm

  Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 19 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • Taklampa Jugen, guld, 2 lampor horisontell

  Taklampa Jugen, guld, 2 lampor horisontell
  Taklampa i mässing och vitt med horisontellt stöd På metallstödet som löper parallellt med taket monteras två frostat glasskärmar bredvid varandra i Jugen-taklampan. Taklampans eleganta design är diskret och ändå av hög kvalitet. Med sina dimensioner passar armaturen både i stora vardagsrum och i mindre rum. Det diffusa ljuset från de matta lampskärmarna bidrar till en mysig atmosfär. Vid användning av dimbara E27-lampor kan armaturen dimmas via en väggdimmer uppströms och på så sätt ge ännu mer av en trivsam atmosfär. Generellt kan alla E27-lampor med motsvarande wattantal användas här, vilket möjliggör en energibesparande användning av armaturen - Maximal storlek på de glödlampor som kan användas: Ø 5 cm, höjd 14 cm
 • Hänglampa X-Ray lökformad, honungsfärgad

  Hänglampa X-Ray lökformad, honungsfärgad
  Upphängningslampa röntgen med transparent upphängning Hänglampan X-Ray är gjord av ett särskilt motståndskraftigt borosilikatglas, vilket också är känt för sin lätthet. Glasskärmen verkar hänga nästan viktlöst i luften. Kabeln, som också fungerar som upphängning, är mantlad med ett transparent material så att den knappt syns. Gyllene accenter sattes ovanför lampskärmen och på taket, vilket gör att lampan väcker ännu mer uppmärksamhet. Glaskroppen är ihålig i mitten, eftersom ljuskällan med G9- uttag finns där. För att enkelt täcka detta är glaset runt lampan satinerad. Den glödande, breda formen gör att lampan ser något speciell ut.
 • Hänglampa X-Ray, rak form, himmelsblå

  Hänglampa X-Ray, rak form, himmelsblå
  Upphängningslampa röntgen med gyllene detaljer Hänglampan X-Ray består av en glasskärm, en kabel som upphängning och en taktak som avslutning. Som en ytterligare detalj täcks övergången från kabeln till skärmen med en gyllene detalj. Skärmen består av en glaskropp som omger en tratt. Tratten är gjord av satinerat glas som omger G9- uttag och bildar öppningen på skärmen nedåt. Med detta koncept kommer ljuset ut över hela skärmens yta, men bländar inte. Det använda borosilikatglaset är särskilt lätt, vilket gör det praktiskt när det används för hängande lampor. Dessutom valdes kabeln i en transparent färg, så den är inte dominerande och märkbar. I allmänhet är detta en ganska graciös hänglampa med det speciella något.
 • Taklampa Jugen, guld, 1 lampa

  Taklampa Jugen, guld, 1 lampa
  Enlampig taklampa Jugen med tydlig designEn mässingsfärgad skärm, en kort metallstång och den sfäriska lampskärmen av frostat glas, som är typisk för Jugen-serien, skapar det övergripande utseendet på taklampan Jugen. I mitten av glasskärmen finns sockeln för en E27-lampa som, om en dimbar lampa används, kan dimmas via en väggströmbrytare uppströms. Skärm och ram ger lampan ett enkelt men elegant utseende, varför den passar till en modern boendestil såväl som till många andra inredningsstilar.
 • Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula

  Bordslampa Pomì 1 lampa med glaskula
  Blank bordslampa Pomì med tydliga kontraster bordslampa Pomi kännetecknas av enkel elegans. På grund av sin ganska lilla storlek är den mycket lämplig som medföljande belysning. Vare sig det är i sovrummet eller bredvid soffan, den skär en bra figur överallt och tack vare sina kontrasterande färger, svart och vitt, kan den relativt enkelt integreras i många inredningsstilar. Dess lysande kropp är gjord av handblåst glas och har en vit satinfinish. Ett G9- uttag är gömt inuti, som också kan utrustas med en LED-lampa . På grund av den sfäriska formen påverkar ljusutgångsytan hela kroppen och kastar inga skuggor. Det mjölkiga glaset innebär att ljuset avges utan bländning. En liten, förstärkande detalj är fäst vid den övre änden av den svarta metallramen i form av en liten borstad mässingsfinish. Dimbarheten är ett bekvämt extra, dimmer är integrerad i matningskabeln.
 • Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer

  Golvlampa Pomì med glaskulor och dimmer
  golvlampa Pomi i filigran design med fem glaskulor Den huvudhöga Pomì- golvlampa avger omfattande ljus på grund av sin storlek, som lyser genom de fem ljuskällor från vilka ljuset kommer ut i alla riktningar genom satinerat, vitt glas. Den svartlackerade stativ kan verka mycket dominerande i ljusare rum och locka uppmärksamhet. Den runda, mässingsfärgade ytan på toppen fungerar också som en visuellt förstärkande detalj. Som kontrast hålls sfärerna i vitt och placeras i olika höjder - de kan jämföras med frukt eller blommor som dyker upp från en gren och bär skönheten i sin omgivning. golvlampa har också ett bekvämt extra - en dimmer som kan manövreras till fots. Utrustad med en dimmer den inte bara användas i ett läshörna utan kan också användas som medföljande belysning på kvällen medan du tittar på TV.
 • Taklampa Jugen, guld, 2 lampor vertikal

  Taklampa Jugen, guld, 2 lampor vertikal
  Mässingsfärgad taklampa Jugen med två glasskärmarTvå motsatta lampskärmar är fästa på stången som sträcker sig nedåt från det mässingsfärgade taket. Den ena sfäriska lampskärmen är tillverkad av matt frostat glas och döljer en E27-fäste, som kan utrustas med alla lämpliga glödlampor. Jugen-seriens speciella design fortsätter även i denna tvålampiga version av taklampan Jugen och inspirerar betraktaren med en extraordinär design. Designen av Jugen-serien kommer från italienaren Davide Negri, en välkänd arkitekt och inredningsdesigner.
 • Vägglampa Jugen, guld, 2 lampor

  Vägglampa Jugen, guld, 2 lampor
  En vacker färgstänk - vägglampan JugenDen formsköna vägglampan Jugen från Miloox' serie med samma namn övertygar med sin enkla elegans. Vägglampan är rund och tillverkad av metall. Från dess mitt går en stång in i rummet, i vars topp en annan stång är fäst, som löper horisontellt och parallellt med väggen. En lampskärm i Jugen-serien består av en blåst frostat glaskula som döljer ett E27-fäste inuti. Denna kan vid behov förses med energisnåla E27-lampor. När man använder en dimbar glödlampa kan lampan dimmas via en väggdimmer i uppströms riktning.
 • Vägglampa Pomì med vit glaskula

  Vägglampa Pomì med vit glaskula
  Liten men fin vägglampa Pomì i perfekt balans Vägglampan Pomì imponerar med sin enkla design och sina runda, mjuka former. Det är av mycket hög kvalitet både visuellt och i de använda materialen. Vägglampan fästs på väggen med ett svartlackerat, runt väggfäste. I mitten av fästet finns en horisontell stång med en mässingsfärgad yta i slutet. Även i slutet finns en boll, som är gjord av glas och har en vit satinfinish, vänd uppåt. Ett G9- uttag är inbyggt i denna glaskula. Bollen verkar vara i perfekt balans på ribban. Pomì-vägglampan kan användas mycket bra i flera versioner för en hall eller korridor, eftersom ljuset kan dyka upp över hela sfärens yta och belysa rummet. Så det styr vägen i mörkret utan att blända.
 • Bordslampa Pomì med tre glaskulor

  Bordslampa Pomì med tre glaskulor
  Elegant 3 lampor lampa Pomì bordslampa bordslampa Pomi kännetecknas av dess intressanta design och hög kvalitet, ädla material. Den svartlackerade stativ med små detaljer i borstat mässing är optiskt exakt motsatsen till de satinerade, vita glaskulorna där ljuskällorna finns. Färgerna svart och vitt bildar tillsammans en tidlös och alltid modern permanent färgkombination som gör att bordslampa Pomi kan integreras i många enheter lampa. Glaskulorna är fästa vid lampans stång asymmetriskt och förskjutna i höjd i alla riktningar. På detta sätt uppnås allroundbelysning och ett spännande samspel mellan ljus och skuggeffekter skapas. Bollarna har vardera ett G9-uttag. bordslampa är utrustad med en dimmer .
 • Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar

  Hänglampa X-Ray-lampor i smal kulform klar
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • Hänglampa Jugen guld 1 lampa

  Hänglampa Jugen guld 1 lampa
  Enkel och linjär pendellampa JugenPendellampan Jugen från Miloox är en mycket graciös pendellampa vars sfäriska lampskärm består av blåst mjölkglas. Glasskärmen är fäst på ett fäste av metall som övergår i en tunn, mässingsfärgad stång och sedan i lampans kabel. Stången är svartlackerad från halva vägen till kabeln. Kabeln slutar i en baldakin som fäster den formsköna armaturen i taket. Sparsamma LED-lampor kan användas i E27-focken.
 • Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå

  Hänglampa X-Ray-lampor i smal konform rökgrå
  Fantastisk hänglampa röntgen av glas Upphängningslampan X-Ray tillverkad av borosilikatglas kännetecknas av sitt återhållsamma, eleganta utseende. Lampskärmen, som tar upp huvuddelen av lampan, är formad som en kon. I mitten av konen är glaset satinerat, vilket möjliggör ett bländningsfritt ljusemission och uppmärksamheten riktas inte mot ljuskällan själv. Det är nästan dolt av mattglaset. Borosilikatglas är särskilt lätt och robust, vilket innebär att ingen tung belastning hänger i taket. Den genomskinliga kabeln, som också fungerar som upphängning, är finbearbetad och knappt synlig så att fokus verkligen ligger på glasskärmen. Den gyllene taktaket hålls relativt litet och döljer anslutningen med sitt glänsande utseende.
 • Golvlampa Jugen, svart/guld, 1 lampa

  Golvlampa Jugen, svart/guld, 1 lampa
  Rak design och en vacker färgkontrast - golvlampan JugenDen svarta basen på golvlampan Jugen ger lampan från miloox ett säkert fotfäste. Liksom basen är även stativet tillverkat av metall och den nedre delen är svartlackerad. Längre upp övergår det eleganta svarta till borstad mässing och ger lampan en fin färgkontrast. På stativet tronar den sfäriska lampskärmen av frostat glas, i mitten av vilken det finns en sockel för en E27-lampa. fotkontakten på lampans kabel gör det inte bara möjligt att tända och släcka lampan; det speciella här är att lampan till och med kan dimmas via fotkontakten när en dimbar glödlampa används.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 20 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Vägglampa Graal, 4 lampor

  Vägglampa Graal, 4 lampor
  Graal vägglampan har en modern design och ett tvåsidigt ljusflöde. De koniskt formade lampskärmarna är lackerade i grått och ger en bra kontrast till den svarta metallhållaren.
 • Bordslampa Graal, höjd 77cm

  Bordslampa Graal, höjd 77cm
  Graal bordslampa kännetecknas av en modern design och ett tvåsidigt ljusflöde. De koniskt formade lampskärmarna är lackerade i grått och ger en bra kontrast till den svarta metallramen. Inkl. dimmerfunktion.
 • Bordslampa Graal, höjd 45cm

  Bordslampa Graal, höjd 45cm
  Graal bordslampa kännetecknas av en modern design och ett tvåsidigt ljusflöde. De koniskt formade lampskärmarna är lackerade i grått och ger en bra kontrast till den svarta metallramen. Inkl. dimmerfunktion.
 • Vägglampa Graal, 2 lampor

  Vägglampa Graal, 2 lampor
  Graal vägglampan har en modern design och ett tvåsidigt ljusflöde. De koniskt formade lampskärmarna är lackerade i grått och ger en bra kontrast till den svarta metallhållaren.
 • Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, guld

  Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, guld
  Skärmen på Mose hängande lampa är tillverkad av munblåst glas och är vit, så att ljuset kan utvecklas på alla sidor och utan att blända. Den runda formen och den cylindriska sockeln i en tilltalande färgdesign gör den till ett riktigt blickfång!
 • Taklampa Fuji, 1 lampa

  Taklampa Fuji, 1 lampa
  Med sin speciella form och tilltalande färgkombination är Fuji-lampan en modern ljuskälla - oavsett om den är monterad på väggen eller i taket! Skärmen är tillverkad av munblåst glas och är vit.
 • Vägglampa Mikado, klar/frostad, 4 lampor

  Vägglampa Mikado, klar/frostad, 4 lampor
  Mikado vägglampan kommer från designern Davide Negri och tilldelades Good Design Award 2020. Genom att vrida på de rörliga ramarmarna kan ljuseffekten och även utseendet varieras, vilket gör armaturen till ett arkitektoniskt mästerverk.
 • Taklampa Cosmo, 1 lampa, svart

  Taklampa Cosmo, 1 lampa, svart
  Taklampan Cosmo har en modern design och en tilltalande färgskala. Särskild höjdpunkt: Den genomskinliga skärmen av borosilikatglas är utrustad med en satinerad innerkula som ger en bländfri belysning.
 • Vägglampa Fifty mässing borstad

  Vägglampa Fifty mässing borstad
  Vägglampan Fifty är tillverkad i metall och har en munblåst glasskärm i opalvitt som är öppen i botten.
 • Bordslampa Fifty mässing borstad

  Bordslampa Fifty mässing borstad
  Fifty bordslampans ram är tillverkad av metall och har en munblåst glasskärm i opalvitt som är öppen i botten.
 • Glasbordslampa Chobin

  Glasbordslampa Chobin
  Chobin är en bordslampa som drar till sig ögonen med sin speciella och ovanliga design. Den är designad av Davide Negri och har en svart metallbas och en blåst dubbelglasskärm, som är klar på utsidan och satinvit på insidan. Med dimmer i den plug-in kabeln.
 • Taklampa Fuji, 4 lampor

  Taklampa Fuji, 4 lampor
  Med sin speciella form och tilltalande färgkombination är Fuji-armaturen en modern ljuskälla - oavsett om den är monterad på väggen eller i taket! Skärmarna är tillverkade av munblåst glas och är vita.
 • Modern hänglampa Graal, 5 lampor

  Modern hänglampa Graal, 5 lampor
  miloox by Sforzin modern hänglampa graal, 5 lampor Graal,, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 28 W, L: 93 cm, B: 13 cm, H: 30.1 cm
 • Golvlampa Jugen grå 1 lampa

  Golvlampa Jugen grå 1 lampa
  Designen av golvlampan Jugen kännetecknas av lätthet och enkelhet, vilket inte minst uppnås genom kombinationen av en delikat metallram och en munblåst glaskula i vitt. Fotdimmer ingår.
 • Bordslampa Jugen grå

  Bordslampa Jugen grå
  Designen av bordslampan Jugen kännetecknas av lätthet och enkelhet, vilket inte minst uppnås genom kombinationen av en delikat metallram och en munblåst glaskula i vitt. Dimmer ingår.
 • Golvlampa Jugen grå 2 lampa

  Golvlampa Jugen grå 2 lampa
  Designen av golvlampan Jugen kännetecknas av lätthet och enkelhet, vilket inte minst uppnås genom kombinationen av en fin metallram och två munblåsta glaskulor i vitt. Fotdimmer ingår.
 • Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, koppar

  Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, koppar
  Skärmen på Mose hängande lampa är tillverkad av munblåst glas och är vit, så att ljuset kan utvecklas på alla sidor och utan att blända. Den runda formen och den cylindriska sockeln i en tilltalande färgdesign gör den till ett riktigt blickfång!
 • Golvlampa Graal

  Golvlampa Graal
  miloox by Sforzin golvlampa graal Graal, för vardagsrum / matsal, metall, E27, 28 W, B: 30 cm, H: 172 cm
 • Bordslampa Fuji

  Bordslampa Fuji
  Med sin speciella form och tilltalande färgkombination är Fuji bordslampa en modern ljuskälla. Skärmen är tillverkad av munblåst glas och är vit. Med dimmerfunktion.
 • Vägglampa Jugen grå 1 lampa

  Vägglampa Jugen grå 1 lampa
  Designen av vägglampan Jugen kännetecknas av lätthet och enkelhet, vilket inte minst uppnås genom kombinationen av en fin metallhållare och en munblåst glaskula i vitt.
 • Vägglampan Fuji 2 lampor

  Vägglampan Fuji 2 lampor
  Med sin speciella form och tilltalande färgkombination är Fuji-lampan en modern ljuskälla - oavsett om den är monterad på väggen eller i taket! De två skärmarna är tillverkade av munblåst glas och är vita.
 • Bordslampa av glas och Plato, munblåst

  Bordslampa av glas och Plato, munblåst
  Med bordslampan Plato har designern Davide Negri lyckats skapa ett absolut mästerverk, som blir en oundviklig höjdpunkt i vardagsrummet. För detta har han kombinerat en delikat lampfot i svart med en munblåst dubbel glasskärm, som består av en klar och en satinerad del. Med dimmer i stickkabeln.
 • Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm

  Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 27 cm, Ø 30 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • Golvlampa Jugen, svart/guld, 2 lampor

  Golvlampa Jugen, svart/guld, 2 lampor
  Ovanlig golvlampa Jugen med två lampskärmarDen tvåflammiga versionen av golvlampan Jugen ligger visuellt mycket nära den enflammiga versionen. Basen och den nedre delen av stativet är även här svartfärgade och övergår till borstad mässing mot toppen. De två lampskärmarna är dock inte monterade ovanpå, utan på olika höjder på sidan av stativet. De sfäriska skärmarna av glas sticker alltså ut från stativet i en rät vinkel och rymmer vardera en E27-fäste inuti, som idealiskt kan utrustas med dimbara LED-lampor (glödlampor ingår inte).En speciell egenskap här är också fotomkopplaren på lampans kabel, som är utrustad med en dimmer och gör det möjligt att inte bara slå på/av utan också dimma lampan.
 • Bordslampa Jugen, svart/guld

  Bordslampa Jugen, svart/guld
  Kompakt bordslampa med svart-mässingsfärgad fotDesignen av bordslampan Jugen är fortfarande trogen de grundläggande egenskaperna för hela serien. Stativet, som består av en fot och en rund stång av metall, är i den här versionen dessutom lackerad till hälften i svart. Foten bildar en speciell kontrast på ljusa möbler och understryker bordslampans effekt. Lampskärmen är också den typiska sfäriska glasskärmen, som döljer sockeln för en E27-lampa inuti. Här kan du fritt välja vilken typ av glödlampa du vill använda, eftersom ingen glödlampa är specificerad eller ingår fritt fabrik.
 • Taklampa Pomì med sex glaskulor

  Taklampa Pomì med sex glaskulor
  taklampa Pomi - elegans och konstnärlig frihet Pomì- taklampa är visuellt väldigt tilltalande. Det ser lite lekfullt ut och ändå elegant. Tre svarta stavar fästes på den svartlackerade, runda baldakinen som skjuter ut nedåt i rummet med olika längder. Stängerna är avslutade med mässingsfärgade detaljer som avrundar helhetsbilden. Olika antal sfärer gjorda av vitt satinerat glas är monterade på stavarna som är orienterade i olika riktningar. Glödlamporna är placerade i kulorna (G9 - ingår ej). Färgkombinationen vit och svart är tidlös och elegant. Det vita av de sfäriska nyanserna säkerställer att ljuset släpps ut jämnt i alla riktningar. På grund av konstruktionen kan Pomi taklampa integreras i många inredningsstilar och behållas under en lång tid.
 • Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor

  Taklampa Pomì, 3 lampor med glaskulor
  taklampa Pomi - välformade struktur med starka kontraster Den Pomi ser ut som en bordslampa som är ansluten till taket. Den består av ett svart, visuellt dominerande takfäste från vilket en svart stång kommer ut. Designen avrundas med runda, flytande former, medan i slutet en liten detalj gjord av borstad mässing kompletterar stången. På grund av den svarta färgen ser taklampa . De tre ljuskällorna, som är inbyggda i tre vita, satinerade glassfärer, bidrar också till elegansen. Sfärerna är fästa vid stången i olika höjder och riktningar för att skapa största möjliga ljuskotte som når hela rummet. G9-uttagen kan också utrustas med LED-lampor, vilket avsevärt utvidgar valet av ljuskällor när det gäller ljusfärg och ljusstyrka .
 • Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor

  Avståndstaklampa Cosmo, 8 lampor
  Cantilever taklampa Cosmo med åtta glaskulor Åtta sfärer gjorda av borosilikatglas, klara på utsidan och med ett inre, frostat lager, bildar nyanser av Cosmo distans taklampa . De är fästa i ändarna av en grenad ram gjord av svartlackerad metall, vars centrala cylinder är dekorerad med gulddetaljer. En svart stav (två längder på 30 cm och 50 cm ingår) ansluts till den runda baldakinen. Med skärmarna orienterade i alla riktningar kan Cosmo användas som huvudljuskälla i rummet.
 • Vägglampa Hat av glas med mässingstallrik

  Vägglampa Hat av glas med mässingstallrik
  Mässingsfärgad vägglampa Hatt med glaskula Den mässingsfärgade plattan som omger bollen cirkulerar den optiskt och väcker uppmärksamhet med sin nuvarande färg. Som ett resultat faller ögat automatiskt på den satinerade glaskulan som den håller i sitt centrum. Allt runt det bleknar sedan ut och du kan bli fascinerad av den handblåsta glaskulan som innehåller ljuskällan. ljus kan dyka upp på alla sidor och reflekteras i mässingsringen. Detta skapar en helt annan färgton och sveper in allt i ett varmare och trevligare utseende. Hat-vägglampan är lämplig för allmänbelysning men även för accentbelysning.
 • Hänglampa X-Ray, rak form, klar

  Hänglampa X-Ray, rak form, klar
  Upphängningslampa röntgen med gyllene detaljer Hänglampan X-Ray består av en glasskärm, en kabel som upphängning och en taktak som avslutning. Som en ytterligare detalj täcks övergången från kabeln till skärmen med en gyllene detalj. Skärmen består av en glaskropp som omger en tratt. Tratten är gjord av satinerat glas som omger G9- uttag och bildar öppningen på skärmen nedåt. Med detta koncept kommer ljuset ut över hela skärmens yta, men bländar inte. Det använda borosilikatglaset är särskilt lätt, vilket gör det praktiskt när det används för hängande lampor. Dessutom valdes kabeln i en transparent färg, så den är inte dominerande och märkbar. I allmänhet är detta en ganska graciös hänglampa med det speciella något.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 12 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm

  Bordslampa Lunar med guldfot, Ø 30 cm
  bordslampa Lunar med matt glasskärm och mässingsbas På fönsterbrädan, nattduksbordet, på skänk eller på restaurangbordet ser bordslampa ut som ett harmoniskt och elegant tillbehör i modern design. Den sfäriska skärmen av blåst frostat glas lyser upp rummet runt med mjukt ljus, vars ljusstyrka kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln. Den koniska metallbotten i matt mässing avslutar bordslampa som en ädel detalj.
 • Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm

  Taklampa Bombo av mjölkglas Ø 30 cm
  taklampa Bombo - vitt glas i en platt, sfärisk form Skuggan på Bombo- taklampa är formad som en korsning mellan en sfär, en ellipsoid och en cylinder. Den består av matt, blåst mjölkglas, som bryter ljuset från lampan som ska användas inuti jämnt runt och grundbelysning det till mjuk grundbelysning. Takfästet i svart metall är nästan helt gömt ovanför skuggan. I synnerhet i moderna vardagsrum stöder Bombo ett lätt grundtema.
 • Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm

  Bordslampa Bombo, mjölkglas, höjd 18 cm, Ø 19 cm
  Dimbar bordslampa Bombo gjord av blåst mjölkglas Som ett lysande tillbehör på sidobordet och fönsterbrädan i det privata vardagsrummet, liksom på matbordet i restaurangen, imponerar Bombo bordslampa med sin ljusa och harmoniska karaktär och bländfria ljus. Det senare uppnås genom det blåsta, jämnt matt mjölkglaset. Dess form har funktioner av sfär, cylinder och ellipsoid. Den iögonfallande basen är gjord av svart metall i platt form. Ljuseffekten kan regleras via dimmeromkopplaren på kabeln.
 • Vägglampa Mikado, klar/frostad, 2 lampor

  Vägglampa Mikado, klar/frostad, 2 lampor
  Mikado vägglampan kommer från designern Davide Negri och tilldelades Good Design Award 2020. Genom att vrida på de rörliga ramarmarna kan ljuseffekten och även utseendet varieras, vilket gör armaturen till ett arkitektoniskt mästerverk.
 • Vägglampa Mikado, klar/frostad, 5 lampor

  Vägglampa Mikado, klar/frostad, 5 lampor
  Mikado vägglampan kommer från designern Davide Negri och tilldelades Good Design Award 2020. Genom att vrida på de rörliga ramarmarna kan ljuseffekten och även utseendet varieras, vilket gör armaturen till ett arkitektoniskt mästerverk.
 • Glashänglampa Ebe 1 lampa klar

  Glashänglampa Ebe 1 lampa klar
  Pendellampan Ebe är utrustad med en lampskärm i glas och en textilbelagd repupphängning i svart. Den ger behaglig belysning både i vardagsrummet och i sovrummet upphängd bredvid sängen.
 • Vägglampa Mikado, klar/frostad, 3 lampor

  Vägglampa Mikado, klar/frostad, 3 lampor
  Mikado vägglampan kommer från designern Davide Negri och tilldelades Good Design Award 2020. Genom att vrida på de rörliga ramarmarna kan ljuseffekten och även utseendet varieras, vilket gör armaturen till ett arkitektoniskt mästerverk.
 • Bordslampa Mikado, klar/frostad

  Bordslampa Mikado, klar/frostad
  Mikado bordslampa kommer från designern Davide Negri och tilldelades Good Design Award 2020. Ett arkitektoniskt mästerverk!
 • Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, brons

  Hänglampa Mose, 1 lampa, höjd 25 cm, brons
  Skärmen på Mose hängande lampa är tillverkad av munblåst glas och är vit, så att ljuset kan utvecklas på alla sidor och utan att blända. Den runda formen och den cylindriska sockeln i en tilltalande färgdesign gör den till ett riktigt blickfång!
 • Glashänglampa Ebe 1 lampa rökgrå

  Glashänglampa Ebe 1 lampa rökgrå
  Pendellampan Ebe är utrustad med en lampskärm i glas och en textilbelagd repupphängning i svart. Den ger behaglig belysning både i vardagsrummet och i sovrummet upphängd bredvid sängen.
 • Glaspendellampa Fifty mässing borstad

  Glaspendellampa Fifty mässing borstad
  Fifty-pendellampans skärm och dess fästen är tillverkade av metall, medan den opalfärgade skärmen är munblåst och öppnas nedåt.
 • Golvlampa Fifty mässing borstad

  Golvlampa Fifty mässing borstad
  Fifty-golvlampans ram är gjord av metall och har en munblåst glasskärm i opalvitt i det övre området, som är öppen mot botten.
 • Vägglampa Bombo med munblåst skärm

  Vägglampa Bombo med munblåst skärm
  Bombo vägglampans skärm är tillverkad av munblåst glas i opalvitt, hållaren av svart pulverlackerad metall. Denna kombination ger designen ett tidlöst och modernt utseende.
 • Taklampa Cosmo, 1 lampa, guld

  Taklampa Cosmo, 1 lampa, guld
  Taklampan Cosmo har en modern design och en tilltalande färgskala. Särskild höjdpunkt: Den genomskinliga skärmen av borosilikatglas är utrustad med en satinerad innerkula som ger en bländfri belysning.