Milan Iluminación lampor

 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor aluminium

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor aluminium
  Innovativ taklampa Dau med två spotlights Med taklampan Dau är allt i mixen. Här möter en flexibel spot en fast spot, vilket skapar den här armaturens speciella charm. Armaturen är dimbar och har en strålningsvinkel på 50 grader. Dau kan dessutom roteras 300 grader och den fritt rörliga spotten kan svängas 300 grader, så att Dau-armaturen alltid kan ge rätt ljus på exakt rätt plats. Därför är armaturen inte bara lämplig för privat utan även för kommersiell användning. Armaturen är mångsidig och ger både starkt och mycket behagligt ljus för välbefinnande. - Inkl. adapterring för 50 mm glödlampa
 • Milan Iluminación Vägglampa Kronn up-down krom

  Milan Iluminación Vägglampa Kronn up-down krom
  Vägglampa Kronn med ljusutsläpp uppåt och nedåtMed vägglampan Kronn kan vardagsrum belysas på ett tillfredsställande sätt. Ljuset strålar både uppåt och nedåt. Det blanka kromhuset passar perfekt in i en modern atmosfär i privata eller kommersiella områden. Kronn är ett oumbärligt tillbehör i en modern boendemiljö. - dimbar (fasstyrd dimmer)Sedan 1960 har Milan Iluminaci varit engagerad i den exceptionella designen av sina produkter, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación 4-lågig plafondlampa Polifemo vit

  Milan Iluminación 4-lågig plafondlampa Polifemo vit
  Polifemo taklampa - en höjdpunkt för det moderna vardagsrummetTaklampan Polifemo ger starkt ljus för tillräcklig belysning av rummet. Tack vare sin diskreta design kan Polifemo kombineras med många inredningsstilar och visar sig vara ett oumbärligt tillbehör i en modern boendemiljö. Sedan 1960 har Milan Iluminaci varit engagerad i den extraordinära designen av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Milan Marc - LED-taklampa, 2 lampor vridbar

  Milan Iluminación Milan Marc - LED-taklampa, 2 lampor vridbar
  Dubbla taklampa Marc Detta är dubbelstråleversionen av Marc- taklampa , som ger ännu mer flexibilitet och är också lämplig för att belysa rum med ovanliga former. Var och en av de två strålkastarna kan svängas 30 ° till vardera sidan och vridas 350 ° - det innebär att en armatur kan användas för att skapa ett mycket individuellt belysningskoncept som är exakt anpassat till rummet. Det varma vita och därför mycket trevliga ljuset genereras av energibesparande lysdioder som kräver lite el. Med Marc- taklampa Milan Iluminaci lyckats kombinera design, funktion och modern teknik perfekt. Strålvinkeln är 50 °.
 • Milan Iluminación Plafondlampa Dau Spot i kubform, aluminium

  Milan Iluminación Plafondlampa Dau Spot i kubform, aluminium
  Taklampa Dau Spot - mångsidigEnkel och tidlös design, men ändå ljusstark och mångsidig - så presenterar sig taklampan Dau Spot, som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - placerad enskilt eller i grupp - ger ett starkt, behagligt ljus.Milan Iluminaci har sedan 1960 varit engagerad i produkternas extraordinära design, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación 5-lågig plafondlampa Polifemo vit

  Milan Iluminación 5-lågig plafondlampa Polifemo vit
  Plafondlampan Polifemo - omistlig extraljus för det moderna hemmet Plafondlampan Polifemo sprider klart ljus för en adekvat belysning av rummet. Genom sin diskreta design kan Polifemo kombineras med många inredningsstilar och är en omistlig accessoar inom en modern boendestil. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
 • Milan Iluminación Milan Dau Double - vägglampa vit

  Milan Iluminación Milan Dau Double - vägglampa vit
  Vägglampan Dau Doble ger en stämningsfull indirekt belysning Med en enkel och tidlös design, men dock ljusstark och mångsidigt användbar; detta är vägglampan Dau Doble som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett behagligt extraljus. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
 • Milan Iluminación Plafondlampa Bano med opalglas

  Milan Iluminación Plafondlampa Bano med opalglas
  Formskön taklampa Bano med opalglasDetta är en taklampa som tilltalar längs hela linjen! Lampskärmens underbara form gör att taklampan Bano ser ut som en ljuskägla i taket. Det munblåsta opalglaset utstrålar en charm som är svår att motstå. Denna armatur med det där lilla extra kommer till sin rätt i många olika rum. Slutligen kan rumskonceptet uppgraderas på ett raffinerat sätt. Milan Iluminaci uppfyller naturligtvis de högsta kvalitetsstandarderna med denna armatur.
 • Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down aluminium

  Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down aluminium
  Dau vägglampa - lyser uppåt och nedåtEnkel och tidlös design, men ändå ljusstark och mångsidig - det är så vägglampan Dau presenterar sig. Den harmoniserar utmärkt med de mest olika inredningsstilar och - placerad enskilt eller i grupp - ger ett starkt, behagligt ljus. Dau är utrustad med en extra triangulär ljusutskärning på toppen så att ljuset avges både uppåt och nedåt.Milan Iluminaci har sedan 1960 varit engagerad i den extraordinära designen av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor aluminium

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor aluminium
  Rörlig taklampa Dau med tre spotlights i aluminium Taklampan Dau Spot består av tre delar. En stel, långsträckt fläck i mitten och två kubformade fläckar till vänster och höger. Armaturen kan vridas 300°. De yttre komponenterna kan också vridas 300°. På så sätt kan ljuset riktas som önskat och vissa områden kan framhävas. Den flexibilitet som Dau erbjuder används inte bara i privata bostadsområden, utan även inom den kommersiella sektorn. - inkl. adapterring för 50 mm ljuskälla
 • Milan Iluminación LED-vägglampa Dau Mini 1-lågig, vit

  Milan Iluminación LED-vägglampa Dau Mini 1-lågig, vit
  LED-väggarmatur Dau Mini - oumbärligt tillbehör i en modern livsstil LED-väggarmaturen Dau Mini har en enkel kubform, strålar varmvitt LED-ljus nedåt och lyser med mångsidiga användningsmöjligheter i kombination med de mest olika inredningsstilar: t.ex. i vardagsrum och sovrum samt i entréområdet.- Färgåtergivningsindex Ra 80- 215 lumenSedan 1960 har Milan Iluminaci varit engagerad i extraordinär design av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Dau - vägglampa med flexibel spot

  Milan Iluminación Dau - vägglampa med flexibel spot
  Flexibel vägglampa Dau med spotDen som vill ha en vägglampa som kan avge ljus i nästan alla riktningar kommer säkert att bli entusiastisk över Dau-modellen. Dessutom är denna armatur dimbar och har en spridningsvinkel på 50 grader. Bakom den eleganta armaturen står för övrigt kvalitetstillverkaren Milan Iluminaci, som redan har erövrat modemetropolen New York. Den absoluta höjdpunkten är den kubformade spotlighten som kan vridas 300 grader. Att den kan vridas 90 grader är också en av de absoluta specialfunktionerna som gör armaturen flexibel i användningen. Den genomtänkta designen hos Dau-armaturen med spot har mycket att erbjuda.
 • Milan Iluminación Vägglampa Kronn up-down vit

  Milan Iluminación Vägglampa Kronn up-down vit
  Vägglampa Kronn med ljusutsläpp uppåt och nedåtMed vägglampan Kronn kan vardagsrum belysas på ett tillfredsställande sätt. Ljuset strålar både uppåt och nedåt. Det blanka kromhuset passar perfekt in i en modern atmosfär i privata eller kommersiella områden. Kronn är ett oumbärligt tillbehör i en modern boendemiljö. - dimbar (fasstyrd dimmer)Sedan 1960 har Milan Iluminaci varit engagerad i den exceptionella designen av sina produkter, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Kronn - svängbar vägglampa, krom

  Milan Iluminación Kronn - svängbar vägglampa, krom
  Svängbar spotlight för väggen Vägglampan Kronn är en mycket funktionell spotlight vars lamphuvud kan svängas 90°. Baldakinen kan sedan roteras med ytterligare 300°. Sedan 1960 har Milan Iluminación varit engagerad i den extraordinära designen av sina produkter, till kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminación finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down, svart

  Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down, svart
  Dau vägglampa - lyser uppåt och nedåtEnkel och tidlös design, men ändå ljusstark och mångsidig - det är så vägglampan Dau presenterar sig. Den harmoniserar utmärkt med de mest olika inredningsstilar och - placerad enskilt eller i grupp - ger ett starkt, behagligt ljus. Dau är utrustad med en extra triangulär ljusutskärning på toppen så att ljuset avges både uppåt och nedåt.Milan Iluminaci har sedan 1960 varit engagerad i den extraordinära designen av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Milan Dau Double - vägglampa aluminium

  Milan Iluminación Milan Dau Double - vägglampa aluminium
  Vägglampan Dau Doble ger en stämningsfull indirekt belysning Med en enkel och tidlös design, men dock ljusstark och mångsidigt användbar; detta är vägglampan Dau Doble som harmonierar utmärkt med de mest skiftande inredningsstilar och - som enskild lampa eller i grupp - sprider ett behagligt extraljus. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Sedan 1960 är Milan Iluminacion kopplat till produkternas ovanliga design, komponenternas kvalitet och en hög kvalitetsnivå. Milan Iluminacion visas i de största städernas bästa showroom - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några få.
 • Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down, vit

  Milan Iluminación Vägglampa Dau i kubform, up-down, vit
  Dau vägglampa - lyser uppåt och nedåtEnkel och tidlös design, men ändå ljusstark och mångsidig - det är så vägglampan Dau presenterar sig. Den harmoniserar utmärkt med de mest olika inredningsstilar och - placerad enskilt eller i grupp - ger ett starkt, behagligt ljus. Dau är utrustad med en extra triangulär ljusutskärning på toppen så att ljuset avges både uppåt och nedåt.Milan Iluminaci har sedan 1960 varit engagerad i den extraordinära designen av produkterna, kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminaci finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Vägglampa Dow, up-down aluminium 2-lågig

  Milan Iluminación Vägglampa Dow, up-down aluminium 2-lågig
  Dubbelbladig vägglampa Dau med dubbelt upp- och nedljusDen dubbelbladiga vägglampan Dau består av två fyrkantiga metallhus och en anslutningsstång. Armaturen, som är designad av Flemming Bjorn, har ett coolt och elegant aluminiumutseende. Ljuset kommer ut från båda fyrkanterna som upp- och nedljus. Ljuset som lyser uppåt och nedåt skapar ett attraktivt ljusspel på väggen. Ovanför armaturen skapas en bred belysning med en fascinerande sågtandad kant. Under vägglampan skapas två smala trianglar av ljus under var och en av de två kuboiderna. Den högkvalitativa designarmaturen från Milan Iluminaci är en perfekt tilläggsarmatur i ett modernt vardagsrum. Dessutom skapar den intressanta ljuseffekter i hallen.
 • Milan Iluminación Svängbar vägglampa Kronn, vit

  Milan Iluminación Svängbar vägglampa Kronn, vit
  Svängbar spotlight för väggen Vägglampan Kronn är en mycket funktionell spotlight vars lamphuvud kan svängas 90°. Baldakinen kan sedan roteras med ytterligare 300°. Sedan 1960 har Milan Iluminación varit engagerad i den extraordinära designen av sina produkter, till kvaliteten på alla komponenter och därmed till en krävande kvalitetsstandard. Milan Iluminación finns representerat i de bästa showrooms i de största städerna - Paris, London, New York, Madrid, Barcelona, Berlin och Frankfurt - för att bara nämna några.
 • Milan Iluminación Milan Astros hänglampa, höjdjusterbar

  Milan Iluminación Milan Astros hänglampa, höjdjusterbar
  Astros hängande lampa i svart/vit Pendellampan Astros är ett speciellt designverk som skapats inom ramen för samarbetet mellan Martín Azúa och belysningstillverkaren Milan Iluminación i Barcelona, Spanien. Den eleganta premiumarmaturen kan också på ett utmärkt sätt integreras i belysningskonceptet i kommersiella miljöer, t.ex. över borden i en romantisk restaurang eller i hotellets foajé. Höjdjusteringsfunktionen är en populär funktion här. På så sätt kan den opalvita skärmen av handblåst glas också fästas på olika nivåer. Om flera av dessa pendelarmaturer monteras bredvid varandra blir resultatet inte bara en funktionell ljuskälla utan också ett riktigt konstverk.
 • Milan Iluminación Milan Symphony bordslampa utan stativ antracit

  Milan Iluminación Milan Symphony bordslampa utan stativ antracit
  Magnetisk bordslampa Symphony Symphony är ingen vanlig bordslampa. Den har varken ett stativ eller en klassisk lampskärm. I den här modellen är en sfärisk diffusor av munblåst opalvitt glas ljuskällans centrum. Här finns den glödlampa som ska användas (se tillbehör) och en speciell neodymmagnet som står för den steglösa inställningen. Symphony kan alltså anpassas på önskat sätt. Vid behov kan den medföljande sladdbrytaren också ersättas med en dimmer (se tillbehör). Idén kommer från designern Jordi Pla, som lärt sig sitt yrke i Schweiz och Spanien. Företaget Milan Iluminación, som tillverkar premiumarmaturer som Symphony, finns också i Spanien, närmare bestämt i Barcelona.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 2 lampor, vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 2 lampor, vit
  Vit LED takspotlight Haul med två spotlights Den högkvalitativa, tvålampiga LED-takstrålkastaren Haul är designad av Stefan Kährs. Den ena strålkastaren är installerad och lyser stadigt nedåt, den andra kan vridas 320° på höljet och lutningen kan justeras 180°. Den vita strålkastaren passar in i alla miljöer och ger varmvitt ljus med en färgtemperatur på 2700 K. Ljusflödet för varje strålkastare är 500 lumen, färgåtergivningsindexet är Ra 80. För att öka flexibiliteten ytterligare kan lysdioderna dimmas via husinstallationen (dimmer ingår inte).
 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor svart

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor svart
  Innovativ taklampa Dau med två spotlights Med taklampan Dau är allt i mixen. Här möter en flexibel spot en fast spot, vilket skapar den här armaturens speciella charm. Armaturen är dimbar och har en strålningsvinkel på 50 grader. Dau kan dessutom roteras 300 grader och den fritt rörliga spotten kan svängas 300 grader, så att Dau-armaturen alltid kan ge rätt ljus på exakt rätt plats. Därför är armaturen inte bara lämplig för privat utan även för kommersiell användning. Armaturen är mångsidig och ger både starkt och mycket behagligt ljus för välbefinnande. - Inkl. adapterring för 50 mm glödlampa
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm koppar metallic

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm koppar metallic
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Ljuskällans position på filtytan kan alltså ändras när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm antracit

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm antracit
  Magiskt snygg Wire pendel lampa Med Wire premiumbelysningsserien omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas från repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm minkfärgad
  Magisk hängande lampa Wire Med premiumarmaturserien Wire omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas mot repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm minkfärgad
  Magisk hängande lampa Wire Med premiumarmaturserien Wire omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas mot repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm minkfärgad
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Ljuskällans position på filtytan kan alltså ändras när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm antracit

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm antracit
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att ändra ljuskällans position på filtytan när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 2 lampor, vit

  Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 2 lampor, vit
  Puristisk taklampa Kronn för en modern atmosfär Med Kronn kan vackra accenter placeras i taket i privata vardagsrum eller offentliga affärslokaler. Formen på det mattlackerade aluminiumhuset passar perfekt in i moderna interiörer. Kronn kan vridas 310° och den laterala strålkastaren kan dessutom vinklas 320°, vilket gör att olika områden i rummet belyses. När du väljer ljuskälla (ingår inte) kan du ta hänsyn till förhållandena på platsen: Hur ljus ska det vara i rummet? Vilken ljusfärg är att föredra? Armaturhuvudena är utformade för GU10-lampor med en diameter på 63 mm. För ännu mer flexibilitet ingår dock en adapterring i leveransen, som gör det möjligt att täppa till den lucka som uppstår när man använder en 50 mm lampa. - 310° roterbart och 320° svängbart - medföljande adapterring gör det möjligt att använda 50 mm istället för 63 mm lampor
 • Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 2 lampor svart

  Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 2 lampor svart
  Puristisk taklampa Kronn för en modern atmosfär Med Kronn kan vackra accenter placeras i taket i privata vardagsrum eller offentliga affärslokaler. Formen på det mattlackerade aluminiumhuset passar perfekt in i moderna interiörer. Kronn kan vridas 310° och den laterala strålkastaren kan dessutom vinklas 320°, vilket gör att olika områden i rummet belyses. När du väljer ljuskälla (ingår inte) kan du ta hänsyn till förhållandena på platsen: Hur ljus ska det vara i rummet? Vilken ljusfärg är att föredra? Armaturhuvudena är utformade för GU10-lampor med en diameter på 63 mm. För ännu mer flexibilitet ingår dock en adapterring i leveransen, som gör det möjligt att täppa till den lucka som uppstår när man använder en 50 mm lampa. - 310° roterbart och 320° svängbart - medföljande adapterring gör det möjligt att använda 50 mm istället för 63 mm lampor
 • Milan Iluminación Milan Astros golvlampa 135 cm

  Milan Iluminación Milan Astros golvlampa 135 cm
  Designergolvlampa Astros från Spanien Golvlampan Astros fängslar med sitt minimalistiska utseende. Den slanka ramen av formsprutad Zamak (jämförbar med aluminium) har försetts med svart lack. Ovanpå den placeras en oval lampskärm av munblåst opalglas. Skuggans form och textur har den fördelen att ljuset avges jämnt i alla riktningar utan att bli bländat. Armaturer som Astros är särskilt populära som accentbelysning i vardagsrummet. Ljuskällan passar bra i rum med modern design. Astros är utrustad med en fotpedal. Milan Iluminación kan nu dra nytta av mer än 50 års erfarenhet av tillverkning av sina premiumarmaturer. Samarbeten, till exempel med den prisbelönta designern Martín Azúa, ger alltid nya idéer.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 3 lampor, vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 3 lampor, vit
  LED-takspot med tre lampor Haul med matt finish Taklampan Haul består av tre punkter. Den centralt placerade cylindern lyser nedåt, men de två yttre armaturhuvudena kan svängas 300°. Hela konstruktionen kan också vridas 300° i taket. Detta möjliggör flexibel och riktad belysning. För Haul har designern Jordi Jané och den spanska armaturtillverkaren Milan Iluminación gått samman och utvecklat en modern, praktisk ljuskälla.
 • Milan Iluminación Milan Perceval, modern LED-golvlampa

  Milan Iluminación Milan Perceval, modern LED-golvlampa
  Förstklassig LED-golvlampa Perceval i modern design LED-golvlampan Perceval är ett designobjekt från Milan Iluminaci och imponerar med sitt högkvalitativa utseende. Den eleganta armaturen har två extravagant utformade leder för optimal höjdjustering. Det runda och platta lamphuvudet kan vridas och roteras på ett flexibelt sätt. Den förkromade golvlampan på rund bas erbjuder inte bara förstklassig ljusteknik med perfekt manövrerbarhet. Med sin ultramoderna design är den också ett tilltalande inslag i varje exklusiv heminredning. LED-golvlampan Perceval kan användas som extra belysning i vardagsrummet och passar perfekt till moderna sittmöbler med kromade fötter. Perceval gör sig också bra vid skrivbordet. Tack vare strömbrytaren kan den bekvämt manövreras från en sittplats eller en arbetsplats.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 3 lampor, svart

  Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 3 lampor, svart
  LED-takspot med tre lampor Haul med matt finish Taklampan Haul består av tre punkter. Den centralt placerade cylindern lyser nedåt, men de två yttre armaturhuvudena kan svängas 300°. Hela konstruktionen kan också vridas 300° i taket. Detta möjliggör flexibel och riktad belysning. För Haul har designern Jordi Jané och den spanska armaturtillverkaren Milan Iluminación gått samman och utvecklat en modern, praktisk ljuskälla.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa up/down vit

  Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa up/down vit
  Vägglampa Dau Spot i aluminium öppen på ena sidan Det kubiska armaturhuvudet på vägglampan Dau Spot kan monteras så att ljuset kan avges antingen nedåt eller uppåt. Den karaktärsfulla designen och den formella renheten gör Dau till en idealisk ljuskälla för modernt utformade bostads- och objektutrymmen. Dau levereras med en adapterring som gör det möjligt att smidigt använda ljuskällor med en diameter på 50 mm i stället för 63 mm. Med en armatur från Milan Iluminación väljer du kvalitet utan att behöva kompromissa med utseendet.
 • Milan Iluminación Milan Astros golvlampa 160 cm

  Milan Iluminación Milan Astros golvlampa 160 cm
  Designergolvlampa Astros från Spanien Golvlampan Astros fängslar med sitt minimalistiska utseende. Den slanka ramen av formsprutad Zamak (jämförbar med aluminium) har försetts med svart lack. Ovanpå den placeras en oval lampskärm av munblåst opalglas. Skuggans form och textur har den fördelen att ljuset avges jämnt i alla riktningar utan att bli bländat. Armaturer som Astros är särskilt populära som accentbelysning i vardagsrummet. Ljuskällan passar bra i rum med modern design. Astros är utrustad med en fotpedal. Milan Iluminación kan nu dra nytta av mer än 50 års erfarenhet av tillverkning av sina premiumarmaturer. Samarbeten, till exempel med den prisbelönta designern Martín Azúa, ger alltid nya idéer.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-inbyggnadslampa, vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-inbyggnadslampa, vit
  Modern LED-inbyggnadsarmatur Haul med matt finish Den puristiska väggarmaturen Haul passar perfekt i moderna sovrum. Strålkastaren är monterad i sänggaveln och skapar därmed utrymme på nattduksbordet. Funktionalitet och optik kan utan problem integreras i privata och offentliga miljöer. Ljuskällans anpassningsförmåga är särskilt uppskattad. Den cylindriska skärmen kan roteras 300° och svängas 90°. Sammansättningen av högkvalitativa komponenter är också övertygande. Cylindern i strängpressad aluminium kombineras med en reflektor i polykarbonat med en aluminiumfinish i högvakuum och en bas i Zamak. Den inre kärnan är utrustad med en kylfunktion.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa up and down vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa up and down vit
  LED-väggspotlight Haul med ljusfördelning nedåt och uppåt Haul är en enkel belysningslösning för moderna bostads- och affärsutrymmen. Det cylindriska armaturhuvudet är öppet upptill och nedtill och är försett med två LED-reflektorer så att det varmvita ljuset kan spridas i båda riktningarna. Konstruktionen av aluminium har en matt yta. En idé av Jordi Jané som förverkligades av Milan Iluminación, ett spanskt företag som är känt för sin förstklassiga design.
 • Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-golvlampa svart 170 cm

  Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-golvlampa svart 170 cm
  Minimalistisk designer golvlampa Peak Lane Golvlampan Peak Lane är utformad så att den medvetet inte innehåller pompösa dekorationer och vilda färger. Francesc Rifé experimenterar här med raka linjer och cylindriska former i svart, utan att armaturen tar över hela interiören med sin existens. Det minimalistiska utseendet drar snarare uppmärksamheten till själva ljuskällan. LED-lampan som är gömd i skärmen strålar sitt varmvita ljus nedåt och belyser därmed även en del av golvlampans stativrör, vilket ger en vacker effekt. Lampan slås på med hjälp av fotpedalbrytaren som är ansluten till matarledningen. Vid behov kan den också ersättas med en strömbrytare med integrerad dimmerfunktion (se tillbehör).
 • Milan Iluminación Milan Symphony bordslampa utan stativ minkfärg

  Milan Iluminación Milan Symphony bordslampa utan stativ minkfärg
  Magnetisk bordslampa Symphony Symphony är ingen vanlig bordslampa. Den har varken ett stativ eller en klassisk lampskärm. I den här modellen är en sfärisk diffusor av munblåst opalvitt glas ljuskällans centrum. Här finns den glödlampa som ska användas (se tillbehör) och en speciell neodymmagnet som står för den steglösa inställningen. Symphony kan alltså anpassas på önskat sätt. Vid behov kan den medföljande sladdbrytaren också ersättas med en dimmer (se tillbehör). Idén kommer från designern Jordi Pla, som lärt sig sitt yrke i Schweiz och Spanien. Företaget Milan Iluminación, som tillverkar premiumarmaturer som Symphony, finns också i Spanien, närmare bestämt i Barcelona.
 • Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 38 cm koppar metallic/antracit

  Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 38 cm koppar metallic/antracit
  Premium Golvlampa Wire med magnetisk skärm Konceptet Wire inbjuder till interaktion och kan placeras i många olika lägen för att anpassa utseendet och funktionaliteten till de egna preferenserna och lokala förhållandena. Å ena sidan kan hela golvlampans skärm fästas på ramen på vilken höjd som helst. Å andra sidan är inte heller skuggans komponenter styva. En stålskål och en handblåst glaskula bildar tillsammans den okonventionella lampskärmen. Den opalvita diffusorn döljer inte bara lampans uttag, utan även en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att flytta ljuskällan om och om igen. Filten mellan dem förhindrar rester i form av repor. Tråden slås på och av via en fotpedal.
 • Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm antracit

  Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm antracit
  Premium Golvlampa Wire med magnetisk skärm Konceptet Wire inbjuder till interaktion och kan placeras i många olika lägen för att anpassa utseendet och funktionaliteten till de egna preferenserna och lokala förhållandena. Å ena sidan kan hela golvlampans skärm fästas på ramen på vilken höjd som helst. Å andra sidan är inte heller skuggans komponenter styva. En stålskål och en handblåst glaskula bildar tillsammans den okonventionella lampskärmen. Den opalvita diffusorn döljer inte bara lampans uttag, utan även en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att flytta ljuskällan om och om igen. Filten mellan dem förhindrar rester i form av repor. Tråden slås på och av via en fotpedal.
 • Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm minkfärgad
  Premium Golvlampa Wire med magnetisk skärm Konceptet Wire inbjuder till interaktion och kan placeras i många olika lägen för att anpassa utseendet och funktionaliteten till de egna preferenserna och lokala förhållandena. Å ena sidan kan hela golvlampans skärm fästas på ramen på vilken höjd som helst. Å andra sidan är inte heller skuggans komponenter styva. En stålskål och en handblåst glaskula bildar tillsammans den okonventionella lampskärmen. Den opalvita diffusorn döljer inte bara lampans uttag, utan även en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att flytta ljuskällan om och om igen. Filten mellan dem förhindrar rester i form av repor. Tråden slås på och av via en fotpedal.
 • Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm koppar metallic/antracit

  Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 24 cm koppar metallic/antracit
  Premium Golvlampa Wire med magnetisk skärm Konceptet Wire inbjuder till interaktion och kan placeras i många olika lägen för att anpassa utseendet och funktionaliteten till de egna preferenserna och lokala förhållandena. Å ena sidan kan hela golvlampans skärm fästas på ramen på vilken höjd som helst. Å andra sidan är inte heller skuggans komponenter styva. En stålskål och en handblåst glaskula bildar tillsammans den okonventionella lampskärmen. Den opalvita diffusorn döljer inte bara lampans uttag, utan även en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att flytta ljuskällan om och om igen. Filten mellan dem förhindrar rester i form av repor. Tråden slås på och av via en fotpedal.
 • Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 38 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire golvlampa Ø 38 cm minkfärgad
  Premium Golvlampa Wire med magnetisk skärm Konceptet Wire inbjuder till interaktion och kan placeras i många olika lägen för att anpassa utseendet och funktionaliteten till de egna preferenserna och lokala förhållandena. Å ena sidan kan hela golvlampans skärm fästas på ramen på vilken höjd som helst. Å andra sidan är inte heller skuggans komponenter styva. En stålskål och en handblåst glaskula bildar tillsammans den okonventionella lampskärmen. Den opalvita diffusorn döljer inte bara lampans uttag, utan även en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att flytta ljuskällan om och om igen. Filten mellan dem förhindrar rester i form av repor. Tråden slås på och av via en fotpedal.
 • Milan Iluminación Milan Marc 1 IN LED-inbyggnadslampa, 1 lampa, vit

  Milan Iluminación Milan Marc 1 IN LED-inbyggnadslampa, 1 lampa, vit
  Kvadratisk infälld LED-takarmatur Marc 1 IN med justerbart ljusDen infällda downlighten Marc 1 IN från den spanska tillverkaren Milan Iluminación lämpar sig för varmvit områdesbelysning i moderna inredningar. Den vita, kvadratiska ramen är placerad något under taket och består av ett runt huvud som kan vridas 300° till 60° och i vars mitt LED-ljuskällan sitter. Den goda färgåtergivningen gör att föremålen framträder verklighetstroget i sin omgivning. Den infällda armaturen levereras utan nödvändigt nätaggregat; ett lämpligt drivdon som kan dimras via fasinmatning och fasutmatning finns tillgängligt via tillbehören.
 • Milan Iluminación Milan Perceval, projicerande LED-vägglampa krom

  Milan Iluminación Milan Perceval, projicerande LED-vägglampa krom
  Modern vägglampa Perceval med ljusarm Tack vare sin expansiva design kan den moderna vägglampan Perceval anpassas efter dina egna behov och idéer. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär. Armaturen har en ljusstyrka på 215 lumen och kan tack vare armaturarmen användas flexibelt som läslampa. Den blanka kromlooken framhäver dessutom lampans charm. Den energieffektiva LED-tekniken gör också ett stort intryck. Det här är alltså en helt igenom modern lampa som inte gör ens konsumenter med höga krav besvikna. Det finns också en strömbrytare så att lampan enkelt kan tändas och släckas.
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm antracit

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 38 cm antracit
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Ljuskällans position på filtytan kan alltså ändras när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa kantig 1 lampa vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa kantig 1 lampa vit
  Flexibel LED-väggspot Haul med strömbrytare Den lilla LED-väggspot Haul från Milan är en flexibel ljuskälla för olika områden. På väggen bakom sängen ersätter den en sänglampa, vid soffan eller en fåtölj i vardagsrummet ger den ljus för läsning osv. Väggstrålkastaren som designats av Stefan Kährs är utrustad med en strömbrytare på det vinklade väggfästet. Strålkastaren med varmvit LED ger en stämningsfull belysning och kan ställas in flexibelt, eftersom den kan roteras 300° och svängas 90°.
 • Milan Iluminación Milan Bo-La vägglampa, runt fäste, svart

  Milan Iluminación Milan Bo-La vägglampa, runt fäste, svart
  Med dekorativ, sfärisk lampskärm - LED-vägglampa Bo-La Hjärtat i Bo-La LED-vägglampan i aluminium är utan tvekan den sfäriska strålkastaren, som kan vridas 300° och svängas 180° så att du kan justera och ställa in huvudet individuellt, vilket gör Bo-La till en praktisk läslampa. LED-lamporna är fast installerade i klotet och ger ett behagligt varmvitt ljus och kan skapa en fantastisk atmosfär.Vägglampan är lackerad i klassisk svart, vilket gör den till ett riktigt blickfång och ett smycke.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, vit

  Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa, cylindrisk, vit
  I vanlig vit LED-vägglampa Haul av rostfritt stål Den klassiska vita LED-vägglampan Haul understryker det enkla utseendet. Denna produkt behöver bara två cylindriska element för att inspirera med sitt utseende. Den ena cylindern fungerar som väggmontering, där även strömbrytaren är inbyggd, och den andra cylindern ger riktad belysning i form av en spotlight med varmvitt LED-lampa. Men Haul övertygar inte bara med sitt utseende, funktionerna är också mycket praktiska: både vid armaturen och vid lamphuvudet kan du enkelt ändra positionen genom att vrida eller svänga den berörda delen. Detta gör den här artikeln till en riktig multitalang när det gäller användningsmöjligheter. Haul kan till exempel användas som en följeslagare för en mysig läskväll i soffan eller som en elegant sänglampa.
 • Milan Iluminación Milan Bo-La vägglampa, kantigt fäste, vit

  Milan Iluminación Milan Bo-La vägglampa, kantigt fäste, vit
  I strålande vitt - LED-vägglampa Bo-La med vridbart armaturhuvud LED-vägglampan Bo-La i aluminium är klassiskt vacker vit. Både det runda väggfästet och lampskärmen i form av ett klot är målade i denna färg och bildar en stor färgrik enhet. Globen, som är utrustad med kraftfulla lysdioder, är ansluten till hållaren med ett kort anslutningsstycke. Men Bo-La som vägglampa imponerar inte bara med sin optik: den höga flexibiliteten i användningen är också anmärkningsvärd, eftersom lamphuvudet kan svängas upp till 180° och roteras 300°. Den passar till exempel utmärkt som läslampa och kan även användas som sovrumslampa. Du kan använda den för att avsluta kvällen med läsning eller för att ge svagt ljus vid sängen.
 • Milan Iluminación Milan Astro bordslampa med opalglasskärm

  Milan Iluminación Milan Astro bordslampa med opalglasskärm
  Astros bordslampa med oval glasskärm Astros är en ljuskälla av hög kvalitet som övertygar med sin puristiska design. Bordslampan kombinerar en smal ram av svartlackerad metall, närmare bestämt en zinklegering jämförbar med aluminium, med en rund skärm av munblåst opalglas. Det svartvita utseendet gör den till en tidlös ljuskälla. I lampskärmen sitter två G9-lampor (ingår inte). Ljuset från dessa strålar ut från diffusorn med låg bländning och jämnt. Lampan drivs via en strömbrytare i matarledningen. För Astros samarbetade den spanska tillverkaren Milan Iluminación med den prisbelönta designern Martín Azúa.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa kantig 1 lampa svart

  Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa kantig 1 lampa svart
  Justerbar LED-vägglampa Haul med strömbrytare Haul är en liten LED-strålkastare som består av ett vinkelformat väggfäste med strömbrytare och ett cylindriskt armaturhuvud. Båda är täckta med en matt svart lack och passar perfekt in i moderna stilar. Den flexibla ljuskällan är mångsidig. Haul används allt oftare i närheten av t.ex. sängar och fåtöljer för att stödja avslappnad läsning. För detta ändamål kan strålkastaren också ställas in i enlighet med detta genom att vrida skärmen upp till 300° och luta den upp till 90°.
 • Milan Iluminación Milan Astro hänglampa med kontakt, justerbar

  Milan Iluminación Milan Astro hänglampa med kontakt, justerbar
  Designer hängande lampa Astros i svart/vit, med stickpropp Astros är en hängande lampa från Milan Iluminación, ett spanskt företag baserat i Barcelona. Milan lyser med över 50 års erfarenhet och har utvecklats till en välkänd tillverkare av premiumlampor som ingår fruktbara samarbeten med olika designers. När kreativa huvuden samlas här skapas så underbara ljuskällor som Astros. Färgdesignen i svart/vit harmonierar med alla typer av inredning och är inte heller visuellt störande. Ramen är tillverkad av Zamak-formsprutning, en motståndskraftig zinklegering vars mekaniska egenskaper är jämförbara med aluminium. Den ovala diffusorn är tillverkad av munblåst opalglas. Armaturen är utformad så att skärmen kan justeras i höjdled under drift. Dessutom sticker matarkabeln ut i den här modellen. Utrustningen med kabel och stickpropp gör det möjligt att montera Astros även på ställen där det inte finns någon elanslutning i taket.
 • Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-bordslampa, designer

  Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-bordslampa, designer
  Peak Lane bordslampa med minimalistisk design av Francesc Rifé Optiskt är den formstarka bordslampan Peak Lane koncentrerad på det väsentliga, vilket dock inte skadar utseendet eller funktionaliteten. Peak Lane kännetecknas av cylindriska former av olika storlek. Den eleganta färgdesignen i svart ger också mycket utrymme för kombinationer med andra möbler. Ljusfördelningen från lysdioderna i skärmen är nedåtriktad. Bordslampan kan till exempel användas för att belysa en byrå eller ett nattduksbord. Lampan tänds och släcks med hjälp av en strömbrytare på matarledningen. En strömbrytare med dimmerfunktion finns dock som tillbehör om den avsedda användningen kräver ändrade ljusförhållanden. Peak Lane tillhör de högkvalitativa armaturerna från Milan Iluminación, en spansk tillverkare med över 50 års erfarenhet. Designavdelningen anses vara företagets hjärta här. Och även i samarbetet med designern Francesc Rifé märker man att man är noga med detaljerna.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa inställbar svart

  Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa inställbar svart
  Vägglampa Dau Spot med kubiskt armaturhuvud Dau Spot inspirerar med sin högkvalitativa design och höga funktionalitet. Konstruktionen av vägglampan i aluminium är inte bara visuellt tilltalande utan också väl genomtänkt. Dau kan vridas 300° och spotten kan också vridas 90°. Ljuset kan riktas så att vissa områden belyses enligt önskemål. Premiumtillverkaren Milan har därmed skapat en mångsidig ljuskälla vars flexibilitet gynnar både bostäder och kommersiella utrymmen. - inkl. adapterring som stänger luftgapet vid användning av 50 mm ljuskällor.
 • Milan Iluminación Milan Polifemo taklampa, 2 lampor vit

  Milan Iluminación Milan Polifemo taklampa, 2 lampor vit
  Taklampa Polifemo med två lampor i vitt Polifemo är en platt, linjär takarmatur med ett rent utseende som kan användas inte bara i vardagsrum utan även i kommersiella utrymmen. De två spotsen är integrerade på ett sådant sätt att ljuset från de lampor som ska användas ger en homogen, lågbländande allmänbelysning. Monteringssystemet med clips säkerställer en enkel installation. - Lämplig för 63 mm och 50 mm lampor med adapterring
 • Milan Iluminación Milan Polifemo taklampa 4 lampor, vit

  Milan Iluminación Milan Polifemo taklampa 4 lampor, vit
  Polifemo taklampa med fyra integrerade strålkastare Taklampan Polifemo ger ett omfattande ljus och lämpar sig för allmänbelysning i olika rum, t.ex. i hallen eller vardagsrummet. Den vita lackfinishen och stålkroppens kan integreras sömlöst om den dominerande stilen i möblerna är lika modern. Sedan 1960 har det spanska företaget Milan Iluminación tillverkat armaturer enligt de högsta kvalitetsstandarderna och samarbetar med ett antal kreativa formgivare för attraktiv och funktionell design. - med adapterring som passar för 63 mm och 50 mm ljuskällor - med fästklämmor för enkel montering
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 2 lampor, svart

  Milan Iluminación Milan Haul LED-taklampa 2 lampor, svart
  Matt svartlackerad LED-takspotlight Haul med två spotlights Haul är en modern takstrålkastare från det spanska premiummärket Milan Iluminación, designad av Jordi Jané. Armaturen består av två punkter. Konstruktionen kan vridas 300° och den laterala fläcken kan dessutom vridas 300°. På så sätt kan olika delar av rummet belysas. De inbyggda lysdioderna avger ett behagligt varmvitt ljus. Vid behov kan den dämpas via hemkontrollen med hjälp av en motsvarande dimmer (ingår inte i leveransen).
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm minkfärgad

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm minkfärgad
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att ändra ljuskällans position på filtytan när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm koppar metallic

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 24 cm koppar metallic
  Magisk hängande lampa Wire Med premiumarmaturserien Wire omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas mot repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm antracit

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm antracit
  Magisk hängande lampa Wire Med premiumarmaturserien Wire omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas mot repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 3 lampor, vit

  Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 3 lampor, vit
  Treflammig Kronn takspotlight med moderna funktioner Med sitt tydliga formspråk och den matta, enfärgade ytan passar taklampan Kronn i både vardagsrum och affärsrum. Puristisk design kombineras med högkvalitativt arbete i aluminium. De yttre armaturhuvudenas rörlighet gör det möjligt att rikta in sig på specifika delar av rummet. - 310° roterbart och 320° vinklingsbart i sidled. - inkl. adapterring för spaltfri insättning av 50 mm i stället för 63 mm ljuskällor.
 • Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa up and down svart

  Milan Iluminación Milan Haul LED-vägglampa up and down svart
  LED-väggspotlight Haul med ljusfördelning nedåt och uppåt Haul är en enkel belysningslösning för moderna bostads- och affärsutrymmen. Det cylindriska armaturhuvudet är öppet upptill och nedtill och är försett med två LED-reflektorer så att det varmvita ljuset kan spridas i båda riktningarna. Konstruktionen av aluminium har en matt yta. En idé av Jordi Jané som förverkligades av Milan Iluminación, ett spanskt företag som är känt för sin förstklassiga design.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa up/down svart

  Milan Iluminación Milan Dau spot vägglampa up/down svart
  Vägglampa Dau Spot i aluminium öppen på ena sidan Det kubiska armaturhuvudet på vägglampan Dau Spot kan monteras så att ljuset kan avges antingen nedåt eller uppåt. Den karaktärsfulla designen och den formella renheten gör Dau till en idealisk ljuskälla för modernt utformade bostads- och objektutrymmen. Dau levereras med en adapterring som gör det möjligt att smidigt använda ljuskällor med en diameter på 50 mm i stället för 63 mm. Med en armatur från Milan Iluminación väljer du kvalitet utan att behöva kompromissa med utseendet.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor vit

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor vit
  Rörlig taklampa Dau med tre spotlights i aluminium Taklampan Dau Spot består av tre delar. En stel, långsträckt fläck i mitten och två kubformade fläckar till vänster och höger. Armaturen kan vridas 300°. De yttre delarna kan dessutom svängas 300°. På så sätt kan ljuset riktas som önskat och vissa områden kan framhävas. Den flexibilitet som Dau erbjuder används inte bara i privata bostadsområden, utan även inom den kommersiella sektorn. - inkl. adapterring för 50 mm ljuskälla
 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor svart

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 3 lampor svart
  Rörlig taklampa Dau med tre spotlights i aluminium Taklampan Dau Spot består av tre delar. En stel, långsträckt fläck i mitten och två kubformade fläckar till vänster och höger. Armaturen kan vridas 300°. De yttre delarna kan dessutom svängas 300°. På så sätt kan ljuset riktas som önskat och vissa områden kan framhävas. Den flexibilitet som Dau erbjuder används inte bara i privata bostadsområden, utan även inom den kommersiella sektorn. - inkl. adapterring för 50 mm ljuskälla
 • Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm koppar metallic

  Milan Iluminación Milan Wire vägglampa Ø 24 cm koppar metallic
  Vägglampa Wire med magnetisk diffusor Vägglampan Wire inspirerar med sitt extraordinära ljuskoncept som samtidigt har en mycket dekorativ effekt. Wire har ingen lampskärm i konventionell mening. Armaturen består av en stålskål som är fodrad med filt i mitten och en glasdiffusor i vilken ljuskällan är placerad. I glaskulan finns också en sfärisk neodymmagnet. Detta gör det möjligt att ändra ljuskällans position på filtytan när som helst. En design av Jordi Jané och Jordi Pla för Milan Iluminación.
 • Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 3 lampor svart

  Milan Iluminación Milan Kronn takspotlight, 3 lampor svart
  Treflammig Kronn takspotlight med moderna funktioner Med sitt tydliga formspråk och den matta, enfärgade ytan passar taklampan Kronn i både vardagsrum och affärsrum. Puristisk design kombineras med högkvalitativt arbete i aluminium. De yttre armaturhuvudenas rörlighet gör det möjligt att rikta in sig på specifika delar av rummet. - 310° roterbart och 320° vinklingsbart i sidled. - inkl. adapterring för spaltfri insättning av 50 mm i stället för 63 mm ljuskällor.
 • Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor vit

  Milan Iluminación Milan Dau spot taklampa 2 lampor vit
  Innovativ taklampa Dau med två spotlights Med taklampan Dau är allt i mixen. Här möter en flexibel spot en fast spot, vilket skapar den här armaturens speciella charm. Armaturen är dimbar och har en strålningsvinkel på 50 grader. Dau kan dessutom roteras 300 grader och den fritt rörliga spotten kan svängas 300 grader, så att Dau-armaturen alltid kan ge rätt ljus på exakt rätt plats. Därför är armaturen inte bara lämplig för privat utan även för kommersiell användning. Armaturen är mångsidig och ger både starkt och mycket behagligt ljus för välbefinnande. - Inkl. adapterring för 50 mm glödlampa
 • Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm koppar metallic

  Milan Iluminación Milan Wire pendellampa Ø 38 cm koppar metallic
  Magisk hängande lampa Wire Med premiumarmaturserien Wire omtolkas konventionella armaturkomponenter och sätts ihop på ett lekfullt sätt. Istället för att försöka dölja strömkabeln spelar den en avgörande roll här, vilket den engelska termen Wire redan antyder. Pendellampan hänger i två delar från taket. En platt skärm av stål hänger från en vertikal tråd, en sfärisk diffusor av opalvitt, munblåst glas är fäst vid en något längre kabel. Konfluensen kan ändras tack vare en integrerad neodymmagnet. Kulan kan placeras var som helst på skärmen och skyddas mot repor av filttyget.
 • Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-golvlampa svart 130 cm

  Milan Iluminación Milan Peak Lane LED-golvlampa svart 130 cm
  Minimalistisk designer golvlampa Peak Lane Golvlampan Peak Lane är utformad så att den medvetet inte innehåller pompösa dekorationer och vilda färger. Francesc Rifé experimenterar här med raka linjer och cylindriska former i svart, utan att armaturen tar över hela interiören med sin existens. Det minimalistiska utseendet drar snarare uppmärksamheten till själva ljuskällan. LED-lampan som är gömd i skärmen strålar sitt varmvita ljus nedåt och belyser därmed även en del av golvlampans stativrör, vilket ger en vacker effekt. Lampan slås på med hjälp av fotpedalbrytaren som är ansluten till matarledningen. Vid behov kan den också ersättas med en strömbrytare med integrerad dimmerfunktion (se tillbehör).