Metallux lampor

 • Metallux Vacker taklampa WHITE 50 cm Ø

  Metallux Vacker taklampa WHITE 50 cm Ø
  Taklampan WHITE - fascinerande lampkreation i krom och vitt Taklampan WHITE består av en kromfärgat metallkula i centrum från vilken ett virrvarr av metallband sträcker sig åt alla håll med 24 krulliga vita glaselement som tillsammans bildar en rund lampkropp. 6 halogenlampor sprider ett varmt ljus. Genom samspelet av krom och vitt skapas en särskilt fräsch atmosfär i bostaden. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Metallux Glänsande taklampa CRYSTAL oval

  Metallux Glänsande taklampa CRYSTAL oval
  CRYSTAL pendellampa - skiner genom krom- och glasspiraler CRYSTAL pendellampa består av en långsträckt, kromfärgad metallbas i mitten: från denna bas förgrenar sig metallstänger i alla riktningar, från vars ändar 24 vridna glaselement samlas för att bilda en oval lampkropp. Sex halogenlampor lyser från mitten av CRYSTAL-pendellampan och ger ett starkt sken som skapar en mycket speciell atmosfär av välbefinnande. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Metallux Strålande plafondlampa Silver

  Metallux Strålande plafondlampa Silver
  Plafondlampa SILVER - en dröm i krom och silver Modernt boende och lyxig elegans är ingen motsats. Den ovala plafondlampan SILVER består av ett halvrunt kromfärgat metalltakfäste. från vilket ett virrvarr av kromfärgade band sträcker ut sig som bär 18 silverfärgade inslingrade glaselement. Plafondlampan SILVER är avsedd för sex halogenlampor som, i kombination med glaselementen, sprider en gnistrande glans. Halogenlamporna ingår inte i lampans leveransomfattning.
 • Metallux Modern taklampa ASTRO, 9-lågig, transparent

  Metallux Modern taklampa ASTRO, 9-lågig, transparent
  Modern taklampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 42 handformade kristallelement skapar denna moderna taklampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Metallux Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas guld

  Metallux Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas guld
  Kristallkrona ICARO med kristallglas - glänsande belysning i modern stil Denna unika kristallkrona bevisar att stil och modernitet inte behöver vara motsatser. Modern, rätlinjig design i högtransparent glas och krom eller 24 karat förgyllning ingår en lyckad förbindelse med gnistrande, handslipade kristallglastallrikar. När lampan förses med transparenta kronlampor blir en briljant lampdröm verklighet och stilfull belysning realiseras.
 • Metallux Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig guld

  Metallux Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig guld
  ICARO ljuskrona med kristallglas - en briljant ljuskrona av modernt snittDen här unika ljuskronan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering, ingår i en underbar kombination med gnistrande, handskurna kristallglasplattor. Utrustad med klara stearinlampor förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Metallux Golvlampa Crystal med dekorerad stav

  Metallux Golvlampa Crystal med dekorerad stav
  Extravagant golvlampa Crystal tillverkad av glasGolvlampan Crystal inspirerar med ett mycket detaljerat utseende. Detta skapas av 60 spiralformade och sammanflätade glaselement som är monterade ovanpå varandra. De finns i stora delar av den 170 cm höga armaturen och ger ett behagligt ljus. Detta förstärks ytterligare av den transparenta färgen på glaset.
 • Metallux Vit glasplafondlampa Flo, 55 cm

  Metallux Vit glasplafondlampa Flo, 55 cm
  Intressant plafondlampa Flo med vita glaselement Denna extravaganta plafondlampa består av 18 glaselement som avsmalnar utåt. Dolda mellan elementen som sticker ut som taggar ur den lilla kulan i lampans mitt finns tre små halogenljuskällor som står för glansen och ljuset som denna ovanliga lampa sprider ut i rummet.
 • Metallux Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, svart

  Metallux Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, svart
  Modern plafondlampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 12 handformade kristallelement skapar denna moderna plafondlampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Metallux Högkvalitativ plafondlampa CRYSTAL 70 cm

  Metallux Högkvalitativ plafondlampa CRYSTAL 70 cm
  CRYSTAL taklampa: strålande ljus och gnistrande glaselementTaklampan CRYSTAL består av en rund takarmatur i kromfärgad metall. Fyra 60-watts halogenlampor i stjärnform sprider ett starkt ljus från denna takarmatur. Lampstjärnan är omgiven av 42 transparenta, sammanflätade glaselement som slingrar sig ner från takarmaturen. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Metallux Tilltalande taklampa AMBER 40 cm Ø

  Metallux Tilltalande taklampa AMBER 40 cm Ø
  Taklampan AMBER - bärnstensfärgat glas och guld sprider ett varmt ljus Taklampan AMBER består av en guldfärgad stomme från vilken metallstavar sträcker sig ut och bär 12 inslingrade bärnstensfärgade glaselement som tillsammans bildar en oval lampkropp på 40 cm diameter. Tre halogenlampor ger denna kombination av bärnstens- och guldfärg sin varma glans. Lampan skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Metallux Snygg taklampa SILVER 40 cm Ø

  Metallux Snygg taklampa SILVER 40 cm Ø
  Taklampan SILVER - silver och krom lyser i kapp Taklampan SILVER består av en kromfärgad stomme från vilken metallstavar sträcker sig ut och bär 12 inslingrade silverfärgade glaselement som tillsammans bildar en oval lampkropp på 40 cm diameter. Tre halogenlampor ger denna kombination av silver och krom sin klara glans. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Metallux Fascinerande taklampa BLUE, 3-lågig

  Metallux Fascinerande taklampa BLUE, 3-lågig
  Taklampan BLUE: tre smala blå lampor skapar en behaglig atmosfär Taklampan BLUE kommer med en ovanlig färgsättning och utgör en höjdpunkt inom det moderna boendet. Den består av ett runt kromfärgat takfäste från vilket tre gracila lampkroppar hänger ner olika långt från taket. Varje lampkropp innehåller en upphängning i kromfärgat metall kring vilken tre blå, inslingrade glaselement lindar sig. En halogenlampa sprider mjukt, behagligt ljus. Ljuskällan ingår inte i taklampan BLUEs leveransomfattning.
 • Metallux Imponerande bordslampa CHERRY

  Metallux Imponerande bordslampa CHERRY
  CHERRY bordslampa - förtrollande lampa i körsbärsrött Bordslampan CHERRY ser lika imponerande ut på sidobord som den gör som en dekorativ accessoar på en byrå. En lampfot i kromfärgad metall omges av en lampkropp som består av tre sammanflätade körsbärsröda glaselement som låter ljuset gnistra vackert. Kombinationen av en stark röd ton och diskret krom blir ett speciellt blickfång i varje vardagsrum.
 • Metallux Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, vit

  Metallux Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, vit
  Modern plafondlampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 12 handformade kristallelement skapar denna moderna plafondlampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Metallux Vacker taklampa GOLD, 50 cm

  Metallux Vacker taklampa GOLD, 50 cm
  Taklampan GOLD - för lyxiga inredningsmiljöer Taklampan GOLD består av en kromfärgad bas i centrumet: Från denna bas sträcker sig metallstavar åt alla håll med krulliga guldfärgade metallelement som tillsammans bildar en rund lampkropp. Små halogenlampor i taklampan GOLDs mitt ger lampan dess speciella guldglans. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Metallux Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas krom

  Metallux Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas krom
  Kristallkrona ICARO med kristallglas - glänsande belysning i modern stil Denna unika kristallkrona bevisar att stil och modernitet inte behöver vara motsatser. Modern, rätlinjig design i högtransparent glas och krom eller 24 karat förgyllning ingår en lyckad förbindelse med gnistrande, handslipade kristallglastallrikar. När lampan förses med transparenta kronlampor blir en briljant lampdröm verklighet och stilfull belysning realiseras.
 • Metallux Fascinerande taklampa CHERRY rund

  Metallux Fascinerande taklampa CHERRY rund
  CHERRY pendellampa - glittrande effekter i körsbärsrött och krom I CHERRY pendellampa sträcker sig ett virrvarr av kromfärgade band från en kromfärgad metallkula i mitten, som fortsätter i 48 kristallklara, sammanflätade glaselement. Detta skapar en stor lysande sfär. De körsbärsröda glasspiralerna reflekteras också på ett imponerande sätt i metallkulan. Glödlamporna ingår inte i leveransen av CHERRY pendellampa.
 • Metallux Enkel plafondlampa COPPER

  Metallux Enkel plafondlampa COPPER
  Taklampa COPPER - smal armatur i en glänsande guldtonTaklampan COPPER imponerar med sin enkelhet och är den perfekta lösningen när utrymmet är begränsat: den består av en kromfärgad rund takarmatur, från vilken en smal metallstift med en lampsockel kommer ut i mitten som en ram. Runt ramen slingrar sig tre sammanflätade kopparfärgade glaselement. Ljuskällan är en halogenlampa, som inte ingår i leveransen.
 • Metallux 18-armad ljuskrona Opera med glasskärmar

  Metallux 18-armad ljuskrona Opera med glasskärmar
  Opera ljuskrona med 18 skärmar av klart och vitt satinglasKombinationen av böjd kromram och fina glasskärmar, som är gjorda av klart, transparent glas på utsidan och kompletteras av en kropp av satinglas på insidan, skapar en harmonisk bild. Opera-ljuskronan lämnar inte bara inget övrigt att önska när det gäller estetik, belysningen av ett stort rum är också enkel tack vare de 18 halogenlamporna.
 • Metallux Bordslampa Tropic med bladguld

  Metallux Bordslampa Tropic med bladguld
  Designbordslampa Tropic dekorerad med bladguldDen speciella egenskapen hos Tropic bordslampa är bladguldfinishen på insidan av metallskärmen. Basen och de yttre sidorna av skärmen är i vanligt vitt. Den enkla skärmen ger ett diskret ljus, oavsett om den står på en byrå eller ett sidobord. Med en diameter på 17 cm och en höjd på 30 cm får bordslampan också en dekorativ karaktär och förskönar rummet. Halogenlampor kan köpas separat.
 • Metallux Designerhänglampa Tropic 60 cm vit/bladguld

  Metallux Designerhänglampa Tropic 60 cm vit/bladguld
  Lyxig designerhänglampa Tropic bearbetad med bladguld Med sin eleganta design ger designerhänglampan TROPIC med en diameter på 60 cm en lyxig touch. De lätt böjda metallbladen är vita på utsidan och behandlade inuti med bladguld. Med de tolv halogenlampor som finns gömda på insidan av bladen ger de rummet en diskret belysning. Ljuskällan ingår inte i leveransen men kan köpas separat.
 • Metallux Fascinerande bordslampa BLUE

  Metallux Fascinerande bordslampa BLUE
  Bordslampan BLUE - perfekt lampkreation för många inredningsmiljöer Bordslampan BLUE med sin kromfärgade metallampfot och sex strålande blå, inslingrade kristallglaselement passar utmärkt in i en modern boendemiljö. Kombinationen av krom och blått glas låter ljuset gnistra förtrollande.
 • Metallux Spiralformad plafondlampa COPPER

  Metallux Spiralformad plafondlampa COPPER
  Plafondlampan COPPER erbjuder omväxling Plafondlampan COPPER övertygar med en långsmal metalltaklist från vilken fem gånger 4 guldfärgade inslingrade glaselement hänger ner. Mellan glaselementen slingrar sig fyra tunna kromfärgade elledningar på olika längder till halogenlamporna. Plafondlampan COPPER kompletterar på ett stilfullt sätt en modern, elegant boendemiljö. Halogenlamporna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Metallux Charmig plafondlampa COPPER, koppar

  Metallux Charmig plafondlampa COPPER, koppar
  Taklampan COPPER står för modern livsstil med en touch av lyxModern livsstil och lyxig elegans är inga motsägelser. I taklampan COPPER sträcker sig en härva av gyllene sladdar från ett halvcirkelformat takfäste i kromfärgad metall, på vilket 18 glaselement i koppar är fästa och sträcker sig över sladdarna som ett bo. Taklampan COPPER drivs med sex halogenlampor, som sprider ett gnistrande sken i kombination med glaselementen. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Metallux Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig krom

  Metallux Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig krom
  ICARO ljuskrona med kristallglas - en briljant ljuskrona av modernt snittDen här unika ljuskronan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering, ingår i en underbar kombination med gnistrande, handskurna kristallglasplattor. Utrustad med klara stearinlampor förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Metallux Modern taklampa WHITE

  Metallux Modern taklampa WHITE
  Extravagant vit pendellampa med kromad hållareDen vita pendellampan har en mycket stilig look. Tack vare den vita färgen ser den inte bara lekfull och extraordinär ut, utan också mycket modern. De 60 vridna glaselementen ger en mycket speciell ljusfördelning i rummet. Dessutom ser takfästet i krom till att designen speglas och bidrar också till den moderna looken.
 • Metallux Snygg plafondlampa CHERRY 50 cm Ø

  Metallux Snygg plafondlampa CHERRY 50 cm Ø
  CHERRY taklampa - krom och rött som uppfriskande element Taklampan CHERRY har en mycket uppfriskande effekt i alla vardagsrum tack vare sin intensiva färgsättning. Från den kromfärgade halvcirkelformade takarmaturen leder kromfärgade band till nio körsbärsröda glaselement som flätas samman och förenas till en rund form. Tre halogenlampor krävs. Halogenlamporna ingår dock inte i leveransen.
 • Metallux Bärnstensfärgad plafondlampa AMBER 60 cm Ø

  Metallux Bärnstensfärgad plafondlampa AMBER 60 cm Ø
  Taklampan AMBER sprider ett varmt skenTaklampan AMBER har ett runt takfäste i guldfärgad metall. Från takfästet utgår en guldfärgad kromram, på vars radiellt placerade stag 12 bärnstensfärgade, sammanflätade glaselement bildar en oval form. Tre halogenlampor krävs. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Metallux Strålande plafondlampa YELLOW 70 cm Ø

  Metallux Strålande plafondlampa YELLOW 70 cm Ø
  Plafondlampan YELLOW: Soligt guld sprider gott humör Plafondlampan YELLOW består av ett runt kromfärgat metalltakfäste. Från detta takfäste sprider fyra stjärnformigt anordnade 60 watts halogenlampor ett klart ljus. Lampstjärnan är omgiven av 42 gula inslingrade glaselement som slingrar ner sig från takfästet. Den påkostad utformade plafondlampan YELLOW sätter färg i rummet och bidrar avsevärt till en behaglig atmosfär. Halogenlamporna ingår inte i lampans leveransomfattning.
 • Metallux Golvlampa Crystal med dekorerad spets

  Metallux Golvlampa Crystal med dekorerad spets
  Golvlampan CRYSTAL - elegant lampa för en exklusiv boendemiljö Golvlampan CRYSTAL förtrollar vid första anblick genom sin diskreta elegans: En kromfärgad, enkelt utformad metallfot bär en lampskärm av tolv inslingrade transparenta kristallglaselement som ger en underbart vacker, gnistrande ljuseffekt. Golvlampan CRYSTAL är en exklusivt prydnad för varje vardagsrum och matsal samt för sovrum och tamburen.
 • Metallux Imponerande golvlampa WHITE

  Metallux Imponerande golvlampa WHITE
  Golvlampa WHITE - ovanlig lampkreation för en extravagant, modern boendemiljö Golvlampan WHITE drar blickarna till sig direkt. Den ovanliga designen påminner om en planta i en blomsterbytta. Genom 42 vita inslingrade kristallglaselement sprids ett klart ljus. Golvlampan WHITE är en utsökt prydnad för varje vardagsrum eller matsal samt t.ex. för utställningslokaler där värde sätts på en speciell atmosfär.
 • Metallux Ovanlig vägglampa BLUE

  Metallux Ovanlig vägglampa BLUE
  Strålande blå med Blue vägglamporÄlskare av det extravaganta kommer att få sina pengar värda med BLUE vägglampa. De tre blåfärgade glasspiralerna är fästa vid fina metallstänger och väggfästet och bildar tillsammans ett lekfullt konstverk. Var för sig eller i rad kan du sätta moderna, färgstarka accenter med vägglampan. Med måtten 25 x 20 cm passar BLUE även i små rum. De matchande glödlamporna finns tillgängliga separat.
 • Metallux Vägglampa ICARO 1-lågig, med kristallglas, guld

  Metallux Vägglampa ICARO 1-lågig, med kristallglas, guld
  ICARO vägglampa med kristallglas - en briljant ljuskrona i modern tappningDen här unika vägglampan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering går i en underbar kombination med gnistrande, handskuret kristallglas. Utrustad med en klar stearinljuslampa förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Metallux Vägglampa ICARO, 1-lågig., med kristallglas, krom

  Metallux Vägglampa ICARO, 1-lågig., med kristallglas, krom
  ICARO vägglampa med kristallglas - en briljant ljuskrona i modern tappningDen här unika vägglampan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering går i en underbar kombination med gnistrande, handskuret kristallglas. Utrustad med en klar stearinlampa förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Metallux Golvlampa Tropic med bladguld

  Metallux Golvlampa Tropic med bladguld
  Tropic - designergolvlampa med bladguld De extravaganta lamporna i serien Tropic består av böjd metall som är målad i vitt på utsidan och belagd med bladguld på insidan. Ljuskällan inne i metallelementen sprider ett behagligt och stilfullt gnistrande ljus och sveper in rummet i en extravagant atmosfär.
 • Metallux Solitärtaklampa Tropic med bladguld

  Metallux Solitärtaklampa Tropic med bladguld
  Tropic - designlampa med bladguldfinishDe extravaganta lamporna i Tropic-serien är tillverkade av böjd metall, som är vitmålad på utsidan och täckt med bladguld på insidan. Halogenlampan, som sitter inuti metallskärmen, sprider en behaglig och nobelt gnistrande ljusstråle och sänker ner rummet i en extravagant atmosfär.
 • Metallux Glänsande vägglampa GOLD

  Metallux Glänsande vägglampa GOLD
  Vägglampan GOLD - krulliga glaselement kombinerade med krom Vägglampan GOLD är en fin lampa med tre inslingrade guldfärgade glaselement. Glaselementen är fästa i kromfärgade metallstavar som sitter i ett också kromfärgat, enkelt runt metallväggfäste. Denna lilla vägglampa GOLD är vacker både som enskild lampa och i duo. Lampan är avsedd för en halogenlampa som inte ingår i leveransomfattningen.
 • Metallux Ljuskrona Dedalo 8 lampor vit

  Metallux Ljuskrona Dedalo 8 lampor vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Ljuskrona Dedalo 5 lampor krom

  Metallux Ljuskrona Dedalo 5 lampor krom
  Ny tolkning av klassikern: Dedalo- ljuskrona helt i metall Sett på avstånd har Dedalo- ljuskrona allt som en klassisk ljuskrona ska ha: en krona från vilken armarna, mer eller mindre böjda, sträcker sig och i slutet är utrustade med ett slags lampskylt och ett ljus. Medan de traditionella ljuskrona är gjorda av kristall eller Muranoglas, är denna ljuskrona helt gjord av fina metallstavar. Till och med gardinerna, som vanligtvis består av olika kristaller, simulerades med metallnät. Eftersom de fina metallstängerna alla är förkromade, lyser de i ljuset av ljusen precis som kristaller skulle göra. Tradition och modernitet kombineras perfekt i ljuskrona Dedalo.
 • Metallux Vägglampa Bolero, vitt fäste, vita kulor

  Metallux Vägglampa Bolero, vitt fäste, vita kulor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Bordslampa Icaro med kristallglas, krom

  Metallux Bordslampa Icaro med kristallglas, krom
  bordslampa Icaro med glas detaljer - en lysande ljusupplevelse av den moderna typ Denna unika bordslampa visar att stil och modernitet inte behöver motsäga varandra. Den moderna, linjära designen i mycket transparent glas och krom bildar en underbar kombination med glittrande, skuren glas. Utrustad med en klar kronljuslampa går en lysande dröm i uppfyllelse, vilket ger snygg belysning.
 • Metallux LED-hänglampa Impossible A

  Metallux LED-hänglampa Impossible A
  Omöjligt En LED-pendellampa - ett imponerande ljusobjekt The Impossible A pendellampa lockar allas uppmärksamhet i varje rum, för hela designen ser konstnärlig ut och på något sätt eterisk. Deras filigran-utförande med de böjda formerna ger deras utseende en touch av viktlöshet. Som en patiens har den ett avgörande inflytande på vardagsrummet och - i större rum som används i grupper - ser nästan ut som en grupp molnformationer på himlen. Även om den inte är upplyst blir lampan Impossible A LED en riktig höjdpunkt när belysningen slås på. - dimbar
 • Metallux Glashängampa Wave med 65 cm diameter

  Metallux Glashängampa Wave med 65 cm diameter
  Wave pendellampa i lyxig lookDen här pendellampan från WAVE-serien förtrollar rummet med ett spel av ljus och glas. Smart böjda glaselement förvandlar lampan till ett konstverk med en upphängning på upp till 140 cm och en diameter på 65 cm. Små halogenlampor sitter i lampskärmen och ger underbar belysning. Dessa finns också tillgängliga i butiken.
 • Metallux Diameter 50 cm - Glashänglampa Wave

  Metallux Diameter 50 cm - Glashänglampa Wave
  En dröm av glas - pendellampan WaveDe extraordinära armaturerna i Wave-serien är tillverkade av glas som konstfullt har böjts och satts samman till en harmonisk helhet. De små halogenlamporna, som sitter inuti glasstavens nät, sprider ett behagligt och ädelt gnistrande ljussken och ger rummet en extravagant atmosfär.
 • Metallux Glastaklampa Wave med 65 cm diameter

  Metallux Glastaklampa Wave med 65 cm diameter
  Taklampa Wave i glas med extravagant utseendeTaklampan Wave med en diameter på 65 cm ger charmigt ljus i stora rum och passar stilfullt in i moderna inredningar. De fint böjda glaselementen bildar tillsammans ett konstverk. Halogenlamporna som är monterade i lampskärmen ger en härlig känsla av att bo. Glödlampor kan köpas i butiken.
 • Metallux Gold - hänglampa med bladguld, 50 cm

  Metallux Gold - hänglampa med bladguld, 50 cm
  Modern Gold-pendellampa med ett slående utseendePendellampan Gold är både graciös och pompös. Namnet säger allt: från den guldfärgade, centralt placerade metallbasen sträcker sig många, graciöst slingrande, gyllene metallstag som bildar en rund boll runt metallbasen. Tack vare den gyllene metallen lyser halogenlamporna i mitten på ett mycket speciellt sätt och ger varje rum en fascinerande magi. Hänglampan har en imponerande diameter på 50 cm. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Metallux Hänglampa Crystal 5 lampor

  Metallux Hänglampa Crystal 5 lampor
  Spektakulär hängande lampa Crystal med kromhållare Crystal hängande lampa imponerar med sin generösa belysning, eftersom de fem nedåtriktade uttagen endast begränsas av dekorativa glaselement. Kompositionen av transparens och krom passar särskilt bra in i den moderna och minimalistiska stilen. De dekorativa elementen av böjt glas runt armaturerna har en reflekterande och ljusbrytande effekt och inspirerar dessutom med sin extravaganta form.
 • Metallux Vägglampa Global Ø 15 cm svart

  Metallux Vägglampa Global Ø 15 cm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Bordslampa Global Ø 20 cm svart

  Metallux Bordslampa Global Ø 20 cm svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Hänglampa Raster, 5 lampor, nickelmatt/vit

  Metallux Hänglampa Raster, 5 lampor, nickelmatt/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Vägglampa Icaro 2 lampor krom

  Metallux Vägglampa Icaro 2 lampor krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Bordslampa Opera, 2 lampor, klara skärmar

  Metallux Bordslampa Opera, 2 lampor, klara skärmar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Vägglampa Dolce, krom/vit skärm

  Metallux Vägglampa Dolce, krom/vit skärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Bordslampa Conico, svart/guld

  Metallux Bordslampa Conico, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Metallux Taklampa Dolce 4 lampor, krom/vita skärmar

  Metallux Taklampa Dolce 4 lampor, krom/vita skärmar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!