Metallux lampor

 • Vacker taklampa WHITE 50 cm Ø

  Vacker taklampa WHITE 50 cm Ø
  Taklampan WHITE - fascinerande lampkreation i krom och vitt Taklampan WHITE består av en kromfärgat metallkula i centrum från vilken ett virrvarr av metallband sträcker sig åt alla håll med 24 krulliga vita glaselement som tillsammans bildar en rund lampkropp. 6 halogenlampor sprider ett varmt ljus. Genom samspelet av krom och vitt skapas en särskilt fräsch atmosfär i bostaden. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Formfulländad taklampa WHITE lång oval

  Formfulländad taklampa WHITE lång oval
  Taklampan WHITE - ett fräscht inslag för moderna bostäder Taklampan WHITE består av ett runt takfäste i krom från vilket 204 glaselement hänger ner. Glaselementen ser ut som krulliga band och bildar tillsammans en långsmal-oval lampkropp. Taklampan WHITE iscensätter fräscht och effektfullt en modern inredningsstil. Tolv glödlampor sprider ett klart ljus. Lampor medföljer ej.
 • Glänsande taklampa CRYSTAL oval

  Glänsande taklampa CRYSTAL oval
  CRYSTAL pendellampa - skiner genom krom- och glasspiraler CRYSTAL pendellampa består av en långsträckt, kromfärgad metallbas i mitten: från denna bas förgrenar sig metallstänger i alla riktningar, från vars ändar 24 vridna glaselement samlas för att bilda en oval lampkropp. Sex halogenlampor lyser från mitten av CRYSTAL-pendellampan och ger ett starkt sken som skapar en mycket speciell atmosfär av välbefinnande. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Modern taklampa ASTRO, 9-lågig, transparent

  Modern taklampa ASTRO, 9-lågig, transparent
  Modern taklampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 42 handformade kristallelement skapar denna moderna taklampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas guld

  Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas guld
  Kristallkrona ICARO med kristallglas - glänsande belysning i modern stil Denna unika kristallkrona bevisar att stil och modernitet inte behöver vara motsatser. Modern, rätlinjig design i högtransparent glas och krom eller 24 karat förgyllning ingår en lyckad förbindelse med gnistrande, handslipade kristallglastallrikar. När lampan förses med transparenta kronlampor blir en briljant lampdröm verklighet och stilfull belysning realiseras.
 • Strålande plafondlampa Silver

  Strålande plafondlampa Silver
  Plafondlampa SILVER - en dröm i krom och silver Modernt boende och lyxig elegans är ingen motsats. Den ovala plafondlampan SILVER består av ett halvrunt kromfärgat metalltakfäste. från vilket ett virrvarr av kromfärgade band sträcker ut sig som bär 18 silverfärgade inslingrade glaselement. Plafondlampan SILVER är avsedd för sex halogenlampor som, i kombination med glaselementen, sprider en gnistrande glans. Halogenlamporna ingår inte i lampans leveransomfattning.
 • Golvlampa Crystal med dekorerad stav

  Golvlampa Crystal med dekorerad stav
  Extravagant golvlampa Crystal tillverkad av glasGolvlampan Crystal inspirerar med ett mycket detaljerat utseende. Detta skapas av 60 spiralformade och sammanflätade glaselement som är monterade ovanpå varandra. De finns i stora delar av den 170 cm höga armaturen och ger ett behagligt ljus. Detta förstärks ytterligare av den transparenta färgen på glaset.
 • Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, svart

  Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, svart
  Modern plafondlampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 12 handformade kristallelement skapar denna moderna plafondlampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Högkvalitativ plafondlampa CRYSTAL 70 cm

  Högkvalitativ plafondlampa CRYSTAL 70 cm
  CRYSTAL taklampa: strålande ljus och gnistrande glaselementTaklampan CRYSTAL består av en rund takarmatur i kromfärgad metall. Fyra 60-watts halogenlampor i stjärnform sprider ett starkt ljus från denna takarmatur. Lampstjärnan är omgiven av 42 transparenta, sammanflätade glaselement som slingrar sig ner från takarmaturen. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Imponerande bordslampa CHERRY

  Imponerande bordslampa CHERRY
  CHERRY bordslampa - förtrollande lampa i körsbärsrött Bordslampan CHERRY ser lika imponerande ut på sidobord som den gör som en dekorativ accessoar på en byrå. En lampfot i kromfärgad metall omges av en lampkropp som består av tre sammanflätade körsbärsröda glaselement som låter ljuset gnistra vackert. Kombinationen av en stark röd ton och diskret krom blir ett speciellt blickfång i varje vardagsrum.
 • Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig guld

  Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig guld
  ICARO ljuskrona med kristallglas - en briljant ljuskrona av modernt snittDen här unika ljuskronan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering, ingår i en underbar kombination med gnistrande, handskurna kristallglasplattor. Utrustad med klara stearinlampor förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Tilltalande taklampa AMBER 40 cm Ø

  Tilltalande taklampa AMBER 40 cm Ø
  Taklampan AMBER - bärnstensfärgat glas och guld sprider ett varmt ljus Taklampan AMBER består av en guldfärgad stomme från vilken metallstavar sträcker sig ut och bär 12 inslingrade bärnstensfärgade glaselement som tillsammans bildar en oval lampkropp på 40 cm diameter. Tre halogenlampor ger denna kombination av bärnstens- och guldfärg sin varma glans. Lampan skapar en hemtrevlig atmosfär. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, vit

  Modern plafondlampa ASTRO, 3-lågig, vit
  Modern plafondlampa ASTRO för en exklusiv inredningsstil och intressant belysning Flexibla förkromade koppararmar och 12 handformade kristallelement skapar denna moderna plafondlampas individualitet och intressanta ljuseffekter.
 • Vacker taklampa GOLD, 50 cm

  Vacker taklampa GOLD, 50 cm
  Taklampan GOLD - för lyxiga inredningsmiljöer Taklampan GOLD består av en kromfärgad bas i centrumet: Från denna bas sträcker sig metallstavar åt alla håll med krulliga guldfärgade metallelement som tillsammans bildar en rund lampkropp. Små halogenlampor i taklampan GOLDs mitt ger lampan dess speciella guldglans. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Snygg taklampa SILVER 40 cm Ø

  Snygg taklampa SILVER 40 cm Ø
  Taklampan SILVER - silver och krom lyser i kapp Taklampan SILVER består av en kromfärgad stomme från vilken metallstavar sträcker sig ut och bär 12 inslingrade silverfärgade glaselement som tillsammans bildar en oval lampkropp på 40 cm diameter. Tre halogenlampor ger denna kombination av silver och krom sin klara glans. Ljuskällorna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Fascinerande taklampa BLUE, 3-lågig

  Fascinerande taklampa BLUE, 3-lågig
  Taklampan BLUE: tre smala blå lampor skapar en behaglig atmosfär Taklampan BLUE kommer med en ovanlig färgsättning och utgör en höjdpunkt inom det moderna boendet. Den består av ett runt kromfärgat takfäste från vilket tre gracila lampkroppar hänger ner olika långt från taket. Varje lampkropp innehåller en upphängning i kromfärgat metall kring vilken tre blå, inslingrade glaselement lindar sig. En halogenlampa sprider mjukt, behagligt ljus. Ljuskällan ingår inte i taklampan BLUEs leveransomfattning.
 • Vit glasplafondlampa Flo, 55 cm

  Vit glasplafondlampa Flo, 55 cm
  Intressant plafondlampa Flo med vita glaselement Denna extravaganta plafondlampa består av 18 glaselement som avsmalnar utåt. Dolda mellan elementen som sticker ut som taggar ur den lilla kulan i lampans mitt finns tre små halogenljuskällor som står för glansen och ljuset som denna ovanliga lampa sprider ut i rummet.
 • Fascinerande taklampa CHERRY rund

  Fascinerande taklampa CHERRY rund
  CHERRY pendellampa - glittrande effekter i körsbärsrött och krom I CHERRY pendellampa sträcker sig ett virrvarr av kromfärgade band från en kromfärgad metallkula i mitten, som fortsätter i 48 kristallklara, sammanflätade glaselement. Detta skapar en stor lysande sfär. De körsbärsröda glasspiralerna reflekteras också på ett imponerande sätt i metallkulan. Glödlamporna ingår inte i leveransen av CHERRY pendellampa.
 • Enkel plafondlampa COPPER

  Enkel plafondlampa COPPER
  Taklampa COPPER - smal armatur i en glänsande guldtonTaklampan COPPER imponerar med sin enkelhet och är den perfekta lösningen när utrymmet är begränsat: den består av en kromfärgad rund takarmatur, från vilken en smal metallstift med en lampsockel kommer ut i mitten som en ram. Runt ramen slingrar sig tre sammanflätade kopparfärgade glaselement. Ljuskällan är en halogenlampa, som inte ingår i leveransen.
 • Fascinerande bordslampa BLUE

  Fascinerande bordslampa BLUE
  Bordslampan BLUE - perfekt lampkreation för många inredningsmiljöer Bordslampan BLUE med sin kromfärgade metallampfot och sex strålande blå, inslingrade kristallglaselement passar utmärkt in i en modern boendemiljö. Kombinationen av krom och blått glas låter ljuset gnistra förtrollande.
 • 18-armad ljuskrona Opera med glasskärmar

  18-armad ljuskrona Opera med glasskärmar
  Opera ljuskrona med 18 skärmar av klart och vitt satinglasKombinationen av böjd kromram och fina glasskärmar, som är gjorda av klart, transparent glas på utsidan och kompletteras av en kropp av satinglas på insidan, skapar en harmonisk bild. Opera-ljuskronan lämnar inte bara inget övrigt att önska när det gäller estetik, belysningen av ett stort rum är också enkel tack vare de 18 halogenlamporna.
 • Designerhänglampa Tropic 60 cm vit/bladguld

  Designerhänglampa Tropic 60 cm vit/bladguld
  Lyxig designerhänglampa Tropic bearbetad med bladguld Med sin eleganta design ger designerhänglampan TROPIC med en diameter på 60 cm en lyxig touch. De lätt böjda metallbladen är vita på utsidan och behandlade inuti med bladguld. Med de tolv halogenlampor som finns gömda på insidan av bladen ger de rummet en diskret belysning. Ljuskällan ingår inte i leveransen men kan köpas separat.
 • Spiralformad plafondlampa COPPER

  Spiralformad plafondlampa COPPER
  Plafondlampan COPPER erbjuder omväxling Plafondlampan COPPER övertygar med en långsmal metalltaklist från vilken fem gånger 4 guldfärgade inslingrade glaselement hänger ner. Mellan glaselementen slingrar sig fyra tunna kromfärgade elledningar på olika längder till halogenlamporna. Plafondlampan COPPER kompletterar på ett stilfullt sätt en modern, elegant boendemiljö. Halogenlamporna ingår inte i leveransomfattningen.
 • Charmig plafondlampa COPPER, koppar

  Charmig plafondlampa COPPER, koppar
  Taklampan COPPER står för modern livsstil med en touch av lyxModern livsstil och lyxig elegans är inga motsägelser. I taklampan COPPER sträcker sig en härva av gyllene sladdar från ett halvcirkelformat takfäste i kromfärgad metall, på vilket 18 glaselement i koppar är fästa och sträcker sig över sladdarna som ett bo. Taklampan COPPER drivs med sex halogenlampor, som sprider ett gnistrande sken i kombination med glaselementen. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Modern taklampa WHITE

  Modern taklampa WHITE
  Extravagant vit pendellampa med kromad hållareDen vita pendellampan har en mycket stilig look. Tack vare den vita färgen ser den inte bara lekfull och extraordinär ut, utan också mycket modern. De 60 vridna glaselementen ger en mycket speciell ljusfördelning i rummet. Dessutom ser takfästet i krom till att designen speglas och bidrar också till den moderna looken.
 • Bärnstensfärgad plafondlampa AMBER 60 cm Ø

  Bärnstensfärgad plafondlampa AMBER 60 cm Ø
  Taklampan AMBER sprider ett varmt skenTaklampan AMBER har ett runt takfäste i guldfärgad metall. Från takfästet utgår en guldfärgad kromram, på vars radiellt placerade stag 12 bärnstensfärgade, sammanflätade glaselement bildar en oval form. Tre halogenlampor krävs. Halogenlamporna ingår inte i leveransen.
 • Snygg plafondlampa CHERRY 50 cm Ø

  Snygg plafondlampa CHERRY 50 cm Ø
  CHERRY taklampa - krom och rött som uppfriskande element Taklampan CHERRY har en mycket uppfriskande effekt i alla vardagsrum tack vare sin intensiva färgsättning. Från den kromfärgade halvcirkelformade takarmaturen leder kromfärgade band till nio körsbärsröda glaselement som flätas samman och förenas till en rund form. Tre halogenlampor krävs. Halogenlamporna ingår dock inte i leveransen.
 • Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas krom

  Kristallkrona ICARO 6-lågig med kristallglas krom
  Kristallkrona ICARO med kristallglas - glänsande belysning i modern stil Denna unika kristallkrona bevisar att stil och modernitet inte behöver vara motsatser. Modern, rätlinjig design i högtransparent glas och krom eller 24 karat förgyllning ingår en lyckad förbindelse med gnistrande, handslipade kristallglastallrikar. När lampan förses med transparenta kronlampor blir en briljant lampdröm verklighet och stilfull belysning realiseras.
 • Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig krom

  Kristallkrona ICARO med kristallglas 8-lågig krom
  ICARO ljuskrona med kristallglas - en briljant ljuskrona av modernt snittDen här unika ljuskronan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering, ingår i en underbar kombination med gnistrande, handskurna kristallglasplattor. Utrustad med klara stearinlampor förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Bordslampa Tropic med bladguld

  Bordslampa Tropic med bladguld
  Designbordslampa Tropic dekorerad med bladguldDen speciella egenskapen hos Tropic bordslampa är bladguldfinishen på insidan av metallskärmen. Basen och de yttre sidorna av skärmen är i vanligt vitt. Den enkla skärmen ger ett diskret ljus, oavsett om den står på en byrå eller ett sidobord. Med en diameter på 17 cm och en höjd på 30 cm får bordslampan också en dekorativ karaktär och förskönar rummet. Halogenlampor kan köpas separat.
 • Strålande plafondlampa YELLOW 70 cm Ø

  Strålande plafondlampa YELLOW 70 cm Ø
  Plafondlampan YELLOW: Soligt guld sprider gott humör Plafondlampan YELLOW består av ett runt kromfärgat metalltakfäste. Från detta takfäste sprider fyra stjärnformigt anordnade 60 watts halogenlampor ett klart ljus. Lampstjärnan är omgiven av 42 gula inslingrade glaselement som slingrar ner sig från takfästet. Den påkostad utformade plafondlampan YELLOW sätter färg i rummet och bidrar avsevärt till en behaglig atmosfär. Halogenlamporna ingår inte i lampans leveransomfattning.
 • Iögonfallande taklampa CHERRY, 3-lågig

  Iögonfallande taklampa CHERRY, 3-lågig
  Taklampan CHERRY - tre smala lampor i körsbärsrött Taklampan CHERRY består av en smal taklist från vilken tre smala lampkroppar som hänger ner olika långt från taket. Varje lampkropp innehåller en upphängning i kromfärgat metall kring vilken tre körsbärsröda, inslingrade glaselement lindar sig. Med sin körsbärsröda färgsättning är taklampan CHERRY ett fräscht inslag i varje rum. En liten halogenlampa i varje lampkropp sprider ett mjukt ljus. Ljuskällorna ingår inte i taklampan CHERRYs leveransomfattning.
 • Originell plafondlampa FREE SPIRIT, 16-lågig

  Originell plafondlampa FREE SPIRIT, 16-lågig
  Originell plafondlampa FREE SPIRIT med 16 böjbara armar Varje dag ett nytt design? - Denna plafondlampas utformning kan ändras individuellt mellan 50 och ca. 110 cm, både i höjdled och i diametern. Koppararmarna kan formas och böjas efter behag och naturligtvis också efter ljusbehov. Denna kromglänsande plafondlampa passar in perfekt i varje modern boendestil. Men den kan också användas som modern höjdpunkt, som kontrast, bland stilmöbler. Vid förfrågan kan plafondlampan också levereras med små glashylsor för att täcka ljuskällorna.
 • Golvlampa Crystal med dekorerad spets

  Golvlampa Crystal med dekorerad spets
  Golvlampan CRYSTAL - elegant lampa för en exklusiv boendemiljö Golvlampan CRYSTAL förtrollar vid första anblick genom sin diskreta elegans: En kromfärgad, enkelt utformad metallfot bär en lampskärm av tolv inslingrade transparenta kristallglaselement som ger en underbart vacker, gnistrande ljuseffekt. Golvlampan CRYSTAL är en exklusivt prydnad för varje vardagsrum och matsal samt för sovrum och tamburen.
 • Vägglampa ICARO 1-lågig, med kristallglas, guld

  Vägglampa ICARO 1-lågig, med kristallglas, guld
  ICARO vägglampa med kristallglas - en briljant ljuskrona i modern tappningDen här unika vägglampan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering går i en underbar kombination med gnistrande, handskuret kristallglas. Utrustad med en klar stearinljuslampa förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Solitärtaklampa Tropic med bladguld

  Solitärtaklampa Tropic med bladguld
  Tropic - designlampa med bladguldfinishDe extravaganta lamporna i Tropic-serien är tillverkade av böjd metall, som är vitmålad på utsidan och täckt med bladguld på insidan. Halogenlampan, som sitter inuti metallskärmen, sprider en behaglig och nobelt gnistrande ljusstråle och sänker ner rummet i en extravagant atmosfär.
 • Imponerande golvlampa WHITE

  Imponerande golvlampa WHITE
  Golvlampa WHITE - ovanlig lampkreation för en extravagant, modern boendemiljö Golvlampan WHITE drar blickarna till sig direkt. Den ovanliga designen påminner om en planta i en blomsterbytta. Genom 42 vita inslingrade kristallglaselement sprids ett klart ljus. Golvlampan WHITE är en utsökt prydnad för varje vardagsrum eller matsal samt t.ex. för utställningslokaler där värde sätts på en speciell atmosfär.
 • Vägglampa ICARO, 1-lågig., med kristallglas, krom

  Vägglampa ICARO, 1-lågig., med kristallglas, krom
  ICARO vägglampa med kristallglas - en briljant ljuskrona i modern tappningDen här unika vägglampan visar att stil och modernitet inte behöver stå i motsatsförhållande till varandra. Den moderna designen med raka linjer av mycket transparent glas och krom- eller 24 karats guldplätering går i en underbar kombination med gnistrande, handskuret kristallglas. Utrustad med en klar stearinlampa förverkligas en briljant armaturdröm som ger elegant belysning.
 • Ovanlig vägglampa BLUE

  Ovanlig vägglampa BLUE
  Strålande blå med Blue vägglamporÄlskare av det extravaganta kommer att få sina pengar värda med BLUE vägglampa. De tre blåfärgade glasspiralerna är fästa vid fina metallstänger och väggfästet och bildar tillsammans ett lekfullt konstverk. Var för sig eller i rad kan du sätta moderna, färgstarka accenter med vägglampan. Med måtten 25 x 20 cm passar BLUE även i små rum. De matchande glödlamporna finns tillgängliga separat.
 • Golvlampa Tropic med bladguld

  Golvlampa Tropic med bladguld
  Tropic - designergolvlampa med bladguld De extravaganta lamporna i serien Tropic består av böjd metall som är målad i vitt på utsidan och belagd med bladguld på insidan. Ljuskällan inne i metallelementen sprider ett behagligt och stilfullt gnistrande ljus och sveper in rummet i en extravagant atmosfär.
 • Glänsande vägglampa GOLD

  Glänsande vägglampa GOLD
  Vägglampan GOLD - krulliga glaselement kombinerade med krom Vägglampan GOLD är en fin lampa med tre inslingrade guldfärgade glaselement. Glaselementen är fästa i kromfärgade metallstavar som sitter i ett också kromfärgat, enkelt runt metallväggfäste. Denna lilla vägglampa GOLD är vacker både som enskild lampa och i duo. Lampan är avsedd för en halogenlampa som inte ingår i leveransomfattningen.
 • LED-hänglampa Impossible A

  LED-hänglampa Impossible A
  Omöjligt En LED-pendellampa - ett imponerande ljusobjekt The Impossible A pendellampa lockar allas uppmärksamhet i varje rum, för hela designen ser konstnärlig ut och på något sätt eterisk. Deras filigran-utförande med de böjda formerna ger deras utseende en touch av viktlöshet. Som en patiens har den ett avgörande inflytande på vardagsrummet och - i större rum som används i grupper - ser nästan ut som en grupp molnformationer på himlen. Även om den inte är upplyst blir lampan Impossible A LED en riktig höjdpunkt när belysningen slås på. - dimbar
 • Ljuskrona Dedalo 8 lampor vit

  Ljuskrona Dedalo 8 lampor vit
  Metallux ljuskrona dedalo 8 lampor vit Dedalo, för vardagsrum / matsal, järn, E14, 40 W, H: 55 cm
 • Vägglampa Brick med 2 lampor bladguld

  Vägglampa Brick med 2 lampor bladguld
  Förädling med bladguld: Brick vägglampa, två lamporDe två cylindriska glasskärmarna på Brick vägglampa har täckts med bladguld från utsidan, vilket skapar en patina som visar de egenskaper som är typiska för sådana metall-impact-finisher: Den manuella bearbetningen skapar små sprickor i bladguldet, genom vilka ljuset från lampornas insida kan ta sig ut. Detta oregelbundna mönster i skärmens yta ger armaturen en speciell charm, som passar perfekt som en elegant och särskilt ädel extra ljuskälla i hallar, vardagsrum och sovrum.
 • Vägglampa Bolero, vitt fäste, vita kulor

  Vägglampa Bolero, vitt fäste, vita kulor
  Metallux vägglampa bolero, vitt fäste, vita kulor Bolero,, för vardagsrum / matsal, järn, pyrex-glas, GU10, 50 W, B: 10 cm, H: 35.5 cm
 • Bordslampa Icaro med kristallglas, krom

  Bordslampa Icaro med kristallglas, krom
  bordslampa Icaro med glas detaljer - en lysande ljusupplevelse av den moderna typ Denna unika bordslampa visar att stil och modernitet inte behöver motsäga varandra. Den moderna, linjära designen i mycket transparent glas och krom bildar en underbar kombination med glittrande, skuren glas. Utrustad med en klar kronljuslampa går en lysande dröm i uppfyllelse, vilket ger snygg belysning.
 • Ljuskrona Dedalo 5 lampor krom

  Ljuskrona Dedalo 5 lampor krom
  Ny tolkning av klassikern: Dedalo- ljuskrona helt i metall Sett på avstånd har Dedalo- ljuskrona allt som en klassisk ljuskrona ska ha: en krona från vilken armarna, mer eller mindre böjda, sträcker sig och i slutet är utrustade med ett slags lampskylt och ett ljus. Medan de traditionella ljuskrona är gjorda av kristall eller Muranoglas, är denna ljuskrona helt gjord av fina metallstavar. Till och med gardinerna, som vanligtvis består av olika kristaller, simulerades med metallnät. Eftersom de fina metallstängerna alla är förkromade, lyser de i ljuset av ljusen precis som kristaller skulle göra. Tradition och modernitet kombineras perfekt i ljuskrona Dedalo.
 • Glashängampa Wave med 65 cm diameter

  Glashängampa Wave med 65 cm diameter
  Wave pendellampa i lyxig lookDen här pendellampan från WAVE-serien förtrollar rummet med ett spel av ljus och glas. Smart böjda glaselement förvandlar lampan till ett konstverk med en upphängning på upp till 140 cm och en diameter på 65 cm. Små halogenlampor sitter i lampskärmen och ger underbar belysning. Dessa finns också tillgängliga i butiken.
 • Diameter 50 cm - Glashänglampa Wave

  Diameter 50 cm - Glashänglampa Wave
  En dröm av glas - pendellampan WaveDe extraordinära armaturerna i Wave-serien är tillverkade av glas som konstfullt har böjts och satts samman till en harmonisk helhet. De små halogenlamporna, som sitter inuti glasstavens nät, sprider ett behagligt och ädelt gnistrande ljussken och ger rummet en extravagant atmosfär.
 • Glastaklampa Wave med 65 cm diameter

  Glastaklampa Wave med 65 cm diameter
  Taklampa Wave i glas med extravagant utseendeTaklampan Wave med en diameter på 65 cm ger charmigt ljus i stora rum och passar stilfullt in i moderna inredningar. De fint böjda glaselementen bildar tillsammans ett konstverk. Halogenlamporna som är monterade i lampskärmen ger en härlig känsla av att bo. Glödlampor kan köpas i butiken.
 • Gold - hänglampa med bladguld, 50 cm

  Gold - hänglampa med bladguld, 50 cm
  Modern Gold-pendellampa med ett slående utseendePendellampan Gold är både graciös och pompös. Namnet säger allt: från den guldfärgade, centralt placerade metallbasen sträcker sig många, graciöst slingrande, gyllene metallstag som bildar en rund boll runt metallbasen. Tack vare den gyllene metallen lyser halogenlamporna i mitten på ett mycket speciellt sätt och ger varje rum en fascinerande magi. Hänglampan har en imponerande diameter på 50 cm. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Hänglampa Crystal 5 lampor

  Hänglampa Crystal 5 lampor
  Spektakulär hängande lampa Crystal med kromhållare Crystal hängande lampa imponerar med sin generösa belysning, eftersom de fem nedåtriktade uttagen endast begränsas av dekorativa glaselement. Kompositionen av transparens och krom passar särskilt bra in i den moderna och minimalistiska stilen. De dekorativa elementen av böjt glas runt armaturerna har en reflekterande och ljusbrytande effekt och inspirerar dessutom med sin extravaganta form.
 • Vägglampa Global Ø 15 cm svart

  Vägglampa Global Ø 15 cm svart
  Metallux vägglampa global ø 15 cm svart Global Ø, för vardagsrum / matsal, järn, plast, E14, 40 W, H: 27 cm
 • Bordslampa Global Ø 20 cm svart

  Bordslampa Global Ø 20 cm svart
  Metallux bordslampa global ø 20 cm svart Global Ø, för vardagsrum / matsal, järn, plast, E27, 40 W, H: 40 cm
 • Hänglampa Raster, 5 lampor, nickelmatt/vit

  Hänglampa Raster, 5 lampor, nickelmatt/vit
  Metallux hänglampa raster, 5 lampor, nickelmatt/vit Raster,, för vardagsrum / matsal, järn, E27, 40 W, L: 42 cm, B: 42 cm, H: 35 cm
 • Vägglampa Icaro 2 lampor krom

  Vägglampa Icaro 2 lampor krom
  Metallux vägglampa icaro 2 lampor krom Icaro, för vardagsrum / matsal, järn, glas, E14, 40 W, B: 34.5 cm, H: 24.5 cm
 • Bordslampa Opera, 2 lampor, klara skärmar

  Bordslampa Opera, 2 lampor, klara skärmar
  Metallux bordslampa opera, 2 lampor, klara skärmar Opera,, för vardagsrum / matsal, järn, glas, G9, 40 W, L: 30 cm, B: 14 cm, H: 50 cm
 • Vägglampa Dolce, krom/vit skärm

  Vägglampa Dolce, krom/vit skärm
  Metallux vägglampa dolce, krom/vit skärm Dolce,, för vardagsrum / matsal, järn, glas, G9, 25 W
 • Bordslampa Conico, svart/guld

  Bordslampa Conico, svart/guld
  Metallux bordslampa conico, svart/guld Conico,, för vardagsrum / matsal, järn, E27, 40 W, H: 53 cm
 • Vägglampa Conico, svart/guld

  Vägglampa Conico, svart/guld
  Metallux vägglampa conico, svart/guld Conico,, för vardagsrum / matsal, järn, E27, 40 W, B: 12 cm, H: 53 cm
 • Taklampa Dolce 4 lampor, krom/vita skärmar

  Taklampa Dolce 4 lampor, krom/vita skärmar
  Metallux taklampa dolce 4 lampor, krom/vita skärmar Dolce, för vardagsrum / matsal, järn, glas, G9, 25 W, L: 45 cm, B: 45 cm, H: 36 cm
 • Gyllene designervägglampa Brick, 1 lampa

  Gyllene designervägglampa Brick, 1 lampa
  Förgylld förfining: Brick vägglampa med bladguldDet blir inte mycket ädlare än så här - den cylindriska glaskroppen på Brick vägglampa har täckts med bladguld från utsidan, vilket skapar en yta som är typisk för denna typ av metallblåsbearbetning. Den manuella bearbetningen skapar fina sprickor genom vilka ljuset kan hitta sin väg när det är belyst. Detta skapar den speciella ljuseffekten hos Brick vägglampa, som kan fungera som extra- och accentbelysning med ett ljusuttag ovanför och ett nedanför.