Menzel lampor

 • Menzel STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm

  Menzel STELLA väggfackla med dekoration i bladguld, 60 cm
  STELLA - väggfackla i brun-svart med dekoration i bladguld Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Väggfacklan sitter på en arm som sträcker ut sig åt höger från väggfästet. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna brun-svart och delvis belagda med bladguld. Den cremefärgade scavoglaskupan kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Praktfull ljuskrona Florence

  Menzel Praktfull ljuskrona Florence
  Ljuskrona Florence - fulländad smideskonst Den påkostat tillverkade ljuskronan Florence är ett sant blickfång: Handsmidd i florentinsk form så som den än idag kan betraktas i många italienska palatser. Bladguldet täcker inte ytorna komplett vilket förstärkar den klassiskt-antika framtoningen. Fem underbart vackra lampskärmar i scavorökglas sprider ett mjukt ljus och ger en stämningsfull atmosfär. Basglaset för rökglaskuporna Scavo-Florentino skiljer sig från vanliga scavoglas. Genom att man tillsätter en droppe brunt glas som fördelas ojämnt i materialet genom centrifugering är varje glas unikt. Det bildas en ojämn, sluten yta. Upprepad uppvärming gör att glaset inte längre är helt rund. Glaset är dessutom tyngre än munblåst glas. Dessutom har ljuskronan Florence en extra spotlight på undersidan. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel PROVENCE CHALET - taklampa

  Menzel PROVENCE CHALET - taklampa
  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET med keramikelement Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil med 2 ljuskällor är tillverkad i järn i brunt-antracit och dekorerad med blåvitt målade keramikelement. Två koniska opalglaskupor sprider ut klart ljus ner till bordet. Den svängda, vackert utformade metallstommen har en mycket romantisk och dekorativ framtoning. Taklampan PROVENCE CHALET - ett förtrollande blickfång. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Floralt inspirerad bordslampa Living

  Menzel Floralt inspirerad bordslampa Living
  Bordslampa Living med floralt designad keramikfot Den eleganta bordslampan Living ger stämningsfull extrabelysning för en gedigen inredningsstil. Den vita streckmålade skärmen med mörkröda kanter sitter på en underbart vacker keramikfot med tulpanmotiv som är tillverkad i en italiensk manufaktur. Den högkvalitativa keramiken utmärker sig speciellt genom en sluten och jämn yta. Tips för användning av ljuskällor i streckmålade lamskärmar: För stark uppvärmning av materialet kan långsiktigt leda till mörka missfärgningar. I små skärmar med upp till 20 cm diameter bör därför endast ljuskällor med max. 25 W användas. I stora skärmar bör inte för stora ljuskällor väljas som skulle hamna för nära folien. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Höjdjusterbar taklampa PUSTA

  Menzel Höjdjusterbar taklampa PUSTA
  Taklampa PUSTA med talja Taklampan PUSTA ger stämningsfullt ljus för en behaglig atmosfär, t.ex. över ett kvadratiskt bord. Med hjälp av taljan kan den justeras bekvämt mellan 90 och 115 cm. Textilkabeln kan kapas. PUSTA är tillverkat i brunt-svart järn och betonar effektfult en klassisk-antik boendestil. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Stilren vägglampa LIVING ELEGANT

  Menzel Stilren vägglampa LIVING ELEGANT
  Snygg vägglampa LIVING ELEGANT i rött I modernt eller klassiskt inredda rum sätter vägglampan LIVING ELEGANT behagliga belysningsaccenter. Med sin intensiva färg utgör den samtidigt ett dekorationsobjekt. Stommen i järn har dekoreras för hand med bladguld, skärmen som består av transparent folie har lackerats för hand i rött genom streckmålning. Genom den röda skärmen sprider vägglampan LIVING ELEGANT ett varmt och atmosfäriskt ljus. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel LIVING OVAL - dekorativ vägglampa

  Menzel LIVING OVAL - dekorativ vägglampa
  LIVING OVAL - ovanlig vägglampa Den ovanliga stommen av flera enskilda stavar som ser ut som ett knippe små grenar ger vägglampan LIVING OVAL en speciell och ovanlig framtoning. Metallstommen har färgats för hand i svartbrunt och guld patinerad Den ovala skärmen består av transparent folie och har lackerats för hand i creme genom streckmålning och sprider varmvitt och atmosfäriskt ljus. En vägglampa i varma, aktuella färger som passar in i många inredningsmiljöer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Anno 1900 balkpendellampa, 2 lampor

  Menzel Anno 1900 balkpendellampa, 2 lampor
  Justerbar i höjd och bredd: taklampan Anno 1900 Framför allt för långa bord i matsalen är balktaklampan Anno 1900 avsedd. Tack vare teleskopstången som förbinder de båda opalglasskärmarna med varandra kan lampans bredd justeras mellan 99 och 123 cm. Kombinationen av bronserad mässingsstomme och vitt treskikts opalglas understryker en lantligt rustik inredningsstil. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult

  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i gult
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med gul skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel ANNO 1900 bordslampa i antik form

  Menzel ANNO 1900 bordslampa i antik form
  Bordslampa ANNO 1900 i antik form Bordslampan ANNO 1900 i antik form är tillverkad med en metallstomme i bronserad mässing-look och utrustad med koniskt utformade vita opalglaskupor. Genom formen och färgsättningen lämpar sig ANNO 1900 utmärkt för alla rum i lantlig stil, men även för hotell eller restauranger. Den sprider en alldeles speciell charm och ger stämningsfull belysning. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Vägglampa SMALL för montering i hörn rostbrun/guld

  Menzel Vägglampa SMALL för montering i hörn rostbrun/guld
  Indirekt lysande vägglampa SMALL Vägglampan SMALL är speciellt avsedd för montering i ett hörn och lämpar sig särskilt för trapphus, men även för bostadsrum. Den är tillverkad i metall och handmålad (i ädelrost-look) och har försetts med en applikation i guld. Den i hörnet monterade vägglampan skapar speciellt förtrollande ljuseffekter på väggarna De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Living Oval bordslampa

  Menzel Living Oval bordslampa
  LIVING OVAL - ovanlig bordslampa med oval skärm LIVING OVAL bordslampa har ett speciellt och ovanligt utseende tack vare den något annorlunda formen på ramen som består av många enskilda stag på olika höjder, som slingrar sig uppåt och delvis sticker ut från toppen av skärmen. Metallramen har tonats brunsvart och patinerats guld för hand. LIVING OVAL bordslampa avger ett varmt och atmosfäriskt ljus tack vare den ovala skärmen, som är tillverkad av transparent folie och som också har målats för hand med en linjelackprocess. En bordslampa i varma, moderna färger som kan integreras i många interiörer. Dessa högkvalitativa lampor från europeisk produktion är handgjorda av naturmaterial och kännetecknas av en hög kvalitetsnivå. Små kvantiteter möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Stilfull plafondlampa ANNO 1900, med 6 ljuskällor

  Menzel Stilfull plafondlampa ANNO 1900, med 6 ljuskällor
  Plafondlampa ANNO 1900 med 6 opalglaskupor Plafondlampan ANNO 1900 med 6 opalglaskupor består av bronserad mässing. Vita opalglaskupor i vacker utformning är fästa i den böjda stommen och ger behaglig belysning. Genom formen och färgsättningen lämpar sig ANNO 1900 utmärkt för matsalar eller bostadsrum, men även hallar i lantlig stil där den sprider sin alldeles speciella charm. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Flexibel taklampa ANNO, bronserad mässing

  Menzel Flexibel taklampa ANNO, bronserad mässing
  Höjdjusterbar taklampa ANNO i antik look Taklampan ANNO i bronserad mässing-look belyser varje bord, även under sneda tak. Ofta är strömanslutningen i taket inte där bordet står. Med taklampan ANNO löses detta problem på ett perfekt sätt eftersom baldakinen placeras vid strömanslutningen medan de båda krokarna för upphängning av glaskuporna, kan placeras på ett annat ställe. Dessutom kan taklampan justeras i höjdled med hjälp av en talja. Lampan ger en sista touche åt varje lantligt inrett rum. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Opera - snygg vägglampa, liknar stearinljushållare

  Menzel Opera - snygg vägglampa, liknar stearinljushållare
  Antikt utformad vägglampa Opera Man kan nästan tro att vägglampan Opera är utrustad med äkta ljus. Utseendet försätter betraktaren bakåt i tiden till antiken, då lampor ännu utrustades med fladdrande stearinljus. Denna stil efterliknar Opera på ett lyckat sätt. Två brun-svarta lamparmar av järn håller en mässingsljushållare med E14-ljuskälla vardera. Enkel, men ändå stilfull är Opera ett bra val för många vardagsrum. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Pendellampa ANNO 1900, med två ljuskällor

  Menzel Pendellampa ANNO 1900, med två ljuskällor
  Pendellampa ANNO 1900 med opalfärgat triplexglas och dubbel talja Pendellampan ANNO 1900 ger stämningsfull belysning t.ex. av ett långt, festligt dukat matbord. Den vackra lampan är tillverkad i bronserad mässing, de båda skärmarna består av svängt, flerskiktat triplexglas i opalfärg vilket ger mjuk ljusspridning. Höjden kan justeras med hjälp av dubbeltaljan. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Floral vägglampa CHALEET med tulpanglaskupor

  Menzel Floral vägglampa CHALEET med tulpanglaskupor
  CHALET - dekorerad vägglampa med opalglaskupor Vägglampan CHALETs väggfäste och stomme är tillverkade i metall och målade i rustikt svart-brunt. Metallstjälkar som är dekorerade med blad är fästa i väggfästet och bär de tulpanformade opalglaskuporna. Vägglampan liknar 3 sammanbundna blommor och pryder varje vägg även när den är släckt. Sen sprider ett varmvitt ljus och kan användas i många rum. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött

  Menzel Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET i rött
  Effektfull taklampa PROVENCE CHALET med röd skärm Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med en guldfärgad keramikfågel i den böjda stommen. Skärmen är lackerad i rött genom streckmålning och gör taklampan PROVENCE CHALET till en färgprick och ett blickfång i rummet. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 60 cm

  Menzel Cremefärgad plafondlampa LIVING ELEGANT D 60 cm
  LIVING ELEGANT - mångsidig plafondlampa i creme I modernt eller klassiskt inredda rum sprider plafondlampa LIVING ELEGANT ett varmt och behagligt, även nedåt genom akryldiffusorn i den stora tunnskärmen. Den stora skärmen i transparent folie som har lackerats för hand i creme är fäst i den vita baldakinen. Genom sitt stilrena och diskreta utseende kan plafondlampan LIVING ELEGANT integreras i många inredningsmiljöer och lämpar sig även perfekt för restauranger. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Golvlampa Solo i exceptionell design

  Menzel Golvlampa Solo i exceptionell design
  Solo - en exceptionell golvlampa för alla inredningsstilar Med golvlampan Solo har tillverkaren MENZEL Leuchten skapat en unik ljuskälla. Särskilt i för övrigt diskret inredda rum kan Solo bli ett briljant blickfång. Modellen består av tre järnben - som skapar nödvändig stabilitet, tack vare arrangemanget. På denna brun-svarta stång sitter en kula. I undre delen har den också en härlig, brun ton, medan överdelen är öppen. I denna öppning sitter ljuskällan. Eftersom lampskärmens insida är belagd med bladguld skapar ljuskällan unika ljuseffekter. Golvlampan Solo skapar ett indirekt och mjukt ljus. Särskilt i vardagsrummet kommer denna modell till sin rätt. Även i sovrummet ger denna lampa det lilla extra.
 • Menzel Vägglampan SOLO i rostbrunt med bladguld

  Menzel Vägglampan SOLO i rostbrunt med bladguld
  Indirekt strålande vägglampa SOLO, rostbrun Vägglampan SOLO har formats halvrunt i metall, handmålats i rostbrunt och försedd med en applikation i bladguld. Vägglampan sprider indirekt ljus och sätter intressante belysningsaccenter på väggen både uppåt och nedåt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel COUNTRY - vägglampa för indirekt ljus

  Menzel COUNTRY - vägglampa för indirekt ljus
  Vägglampa COUNTRY med indirekt ljusspridning Vägglampan COUNTRYs skärm består av ett handtillverkat tyrolskt takspån. Stommen är tillverkad i järn och målad i svart. 2 ljuskällor sprider ut ljus uppåt genom det oregelbundet formade takspånet, samt till en mindre del även i sidled mot väggen vilket ger fantastiska ljuseffekter på väggen. COUNTRY - en icke alldaglig, dekorativ vägglampa för stämningsfull belysning. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Floral plafondlampa CHALEET med tulpanglaskupor

  Menzel Floral plafondlampa CHALEET med tulpanglaskupor
  CHALET - dekorerad plafondlampa med opalglaskupor Plafondlampan CHALETs baldakin och stomme är tillverkade i metall och målade i rustikt svart-brunt. 6 svängda armar sträcker ner sig åt alla håll, med rika bladdekorationer, och alla med var sin tulpanformade glaskupa. Plafondlampan CHALET kan användas i många rum för stämningsfull allmänbelysning och är den prydnad även när den är släckt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Handsmidd vägglampa CHATEAU

  Menzel Handsmidd vägglampa CHATEAU
  CHATEAU - rustik vägglampa med smidd fackla Den rustika vägglampan CHATEAUs väggfäste och stomme är tillverkade i metall och handsmidda. Den brun-svarta färgen kompletterar det rustika utseendet. Längst upp i den långa facklan sitter ljuskällan i en enfärgad scavoglaskupa i rakt konform som sprider ett behagligt och varmt ljus. Vägglampan kan alternativt förses med lågenergilampor, Den lämpar sig för behaglig extrabelysning i varje rum och är dessutom en vacker inredningsdetalj. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Dekorativ LED-taklampa Donna

  Menzel Dekorativ LED-taklampa Donna
  Med två separata lampgrupper: LED-taklampan Donna Elegant slingrar sig tunna metallarmar med LED-lampor i ändarna kring kroppen hos LED-taklampan Donna, som är belagd med bladguld. Huvudbelysningen hos lampan sitter på undersidan och kan tändas och släckas oberoende av de extra LED-lamporna. LED-lamporna som är inbyggda i de små dropparna är dessutom dimbara. Både strömbrytaren för huvudbelysningen och dimmern för de små LED-lamporna sitter direkt på lampan, vilket möjliggör problemfri användning. På så sätt ger Donna många användningsmöjligheter och är en ädel och dessutom förvandlingsbar lampa. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Florence Antik - taklampa med krusiduller

  Menzel Florence Antik - taklampa med krusiduller
  Dekorerad med bladguld: taklampan Florence Antik Florence Antik är en taklampa med fem scavo-rökglasskärmar. Med handsmidd järnstomme förädlad med bladguldsdekorerade blad får lampan en luxuös glans. En enda järnranka med krusiduller slingrar sig runt upphängningen och blir en extra dekoration på Florence Antik. Framför allt för inredningsmiljöer i antik stil passar denna taklampa utmärkt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Vägglampa COUNTRY med takspån

  Menzel Vägglampa COUNTRY med takspån
  COUNTRY - vägglampa i ett takspån Vägglampan COUNTRYs skärm består av ett handtillverkat tyrolskt takspån. Stommen är tillverkad i järn och målad i svart. Ljuskällan sprider ut varmvitt ljus genom takspånet bakom den. COUNTRY - en icke alldaglig, dekorativ vägglampa för stämningsfull belysning. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Svängbar vägglampa ANNO 1900

  Menzel Svängbar vägglampa ANNO 1900
  Vägglampa ANNO 1900 i bronserad mässing Vägglampan ANNO 1900 ger stämningsfull extrabelysning i vardags- eller matrummet, men också i sovrummet. Denna vackra lampa är tillverkat helt av bronserad mässing. Skärmen är målad i vitt på insidan för optimal reflexion av ljuset. ANNO 1900 mycket flexibel genom två ledar som gör att både huvudet och halsen kan svängas. Med strömbrytare De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Menzel-lamporna tillverkas i små tillverkningsserier som möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel LIVING OVAL - elegant golvlampa

  Menzel LIVING OVAL - elegant golvlampa
  LIVING OVAL - ovanlig golvlampa med oval skärm Det ovanliga stativet av flera enskilda stavar i olika höjder som slingrar upp sig som spön ger golvlampan LIVING OVAL en speciell och ovanlig framtoning. Metallstativet har färgats för hand i svartbrunt och guld patinerad Den ovala skärmen består av transparent folie och har lackerats för hand genom streckmålning och sprider varmvitt och atmosfäriskt ljus. En golvlampa i varma, aktuella färger som passar in i många inredningsmiljöer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Anteo - LED-hänglampa med kristallhängen

  Menzel Anteo - LED-hänglampa med kristallhängen
  Gnistrande LED-taklampa Anteo Med olikformade kristaller är LED-balktaklampan Anteo behängd. Integrerade i det brunsvarta järnröret, som bildar lampans stativ sitter fyra Citizen-LED:er som får kristallhängena att gnistra på ett unikt sätt. På så sätt är Anteo samtidigt en prydnad och en klar ljuskälla över matbordet. Taklampan kan som alternativ dimmas med en TRIAC-dimmer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små produktionsmängder möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Snygg taklampa LIVING TABLE med 4 skärmar

  Menzel Snygg taklampa LIVING TABLE med 4 skärmar
  LIVING TABLE - taklampa med 4 cremefärgade skärmar med bruna kanter Över matbordet i modernt eller lantligt inredda rum sprider taklampan LIVING TABLE ett varmt och behagligt ljus. Metallstommen har färgats för hand i svartbrunt och antik mässing. Fyra skärmar som består av transparent folie och har lackerats för hand i creme genom streckmålning samt försetts med bruna kanter sprider varmvitt och atmosfäriskt ljus. LIVING TABLE - en taklampa i varma, aktuella färger som passar in i många inredningsmiljöer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel LIVING OVAL - dekorativ taklampa

  Menzel LIVING OVAL - dekorativ taklampa
  LIVING OVAL - taklampa i vacker look Den ovanliga stommen av flera enskilda stavar som ser ut som ett knippe små grenar som sticker ut ur skärmen ger taklampan LIVING OVAL en speciell och ovanlig framtoning. Metallstativet har färgats för hand i svartbrunt och guld patinerad Den ovala skärmen består av transparent folie och har lackerats för hand i creme genom streckmålning och sprider varmvitt och atmosfäriskt ljus. En taklampa i varma, aktuella färger som passar in i många inredningsmiljöer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Kronformad taklampa STELLA med 6 ljuskällor

  Menzel Kronformad taklampa STELLA med 6 ljuskällor
  STELLA - en förtrollande taklampa i lantlig stil Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar taklampan STELLA en särskild effekt. 6 vackert böjda armar sträcker sig åt alla håll från stommens blygrått målade centrala del. Små kulor uppluckrar utseendet. Baldakinen och armarna är målade i blygrått. Glashållarna och olika dekorationselement är i antik mässingfärg och kontrasterar vackert både mot den blygrå stommen och mot de cremefärgade scavoglaskuporna. STELLA - en taklampa för lantligt inredda matsalar eller för större entréer. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Klassisk plafondlampa ANNO 1900

  Menzel Klassisk plafondlampa ANNO 1900
  ANNO 1900 - plafondlampa med konisk opalglaskupa ANNO 1900 är en klassisk plafondlampa med metallring i bronserad mässing. Den vita koniska opalglasskärmen ger angenäm grundbelysning. Genom formen och färgsättningen lämpar sig ANNO 1900 utmärkt för matsalar, bostadsrum eller hallar i lantlig stil där den sprider sin alldeles speciella charm. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Stilrent dekorerad vägglampa SOLO

  Menzel Stilrent dekorerad vägglampa SOLO
  Indirekt lysande vägglampa SOLO med bladgulddekoration Vägglampan SOLO är utformad halvrunt i metall och har belagts för hand med bladguld och en applikation i bladsilver. Vägglampan sprider indirekt ljus och sätter intressante belysningsaccenter på väggen både uppåt och nedåt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET

  Menzel Romantisk taklampa PROVENCE CHALET
  Dekorativ taklampa PROVENCE CHALET med guldfärgad keramik Taklampan PROVENCE CHALET i lantlig stil med 5 ljuskällor är tillverkad i järn i grönt-guld och dekorerad med guldfärgade keramikelement i form av halvklot och en fågel. Fem koniska opalglaskupor sprider ut klart ljus ner till bordet. Den svängda, vackert utformade metallstommen har en mycket romantisk och dekorativ framtoning. PROVENCE CHALET - en taklampa passar bäst in i en rustik inredningsstil och utgör ett förtrollande blickfång i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor

  Menzel Väggfackla STELLA med 2 ljuskällor
  STELLA - en väggfackla i lantlig stil med två ljuskällor Den vackra utformningen och färgsättningen förlänar vägglampan STELLA en särskild effekt. Två armar går ut från det runda väggfästet och sträcker ut sig åt vänster och höger. De håller de båda väggfacklorna. Alla metalldelar är tillverkade i järn och har delvis målats i färgerna blygrått och antik mässing. Cremefärgade scavoglaskupor kompletterar den lantliga stilen och ger bländfri och behaglig belysning. Vare sig i vardagsrummet eller i hallen - STELLA är lika fascinerande överallt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Justerbar vägglampa Living Oval

  Menzel Justerbar vägglampa Living Oval
  Mässingsvägglampa Living Oval med tre leder Living Oval är en vägglampa som pryder klassiskt inredda vardagsrum med sitt eleganta utseende. Framför allt den polerade mässingsstommen, som får ljuset att börja glänsa, gör Living Oval till något extra, exempelvis som nattduksbordslampa bredvid sängen. Den utskjutande svarta tygskärmen avrundar vägglampans ädla design harmoniskt. Med hjälp av totalt tre leder kan lampan justeras enligt önskemål, till en utskjutning på 54 cm. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Intressant bordslampa Solo

  Menzel Intressant bordslampa Solo
  Exceptionell bordslampa Solo Tack vare formen skiljer sig bordslampan Solo från andra bordslampor. På en trebent stomme av järn sitter den klotformade lampskärmen, som också är tillverkad av järn. Det ser ut som om kulan är avskuren på ena sidan, för att ljuskällan ska kunna placeras inuti. Detta konstgrepp är definitivt lyckat, för på så sätt ser bordslampan ut som en liten eldstad, eftersom insidan av kulan, som är belagd med bladguld, reflekterar ljuset så glansfullt. Solo passar även för att placeras i ett hörn av exempelvis vardagsrummet, där den ger behagligt, indirekt ljus. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Ovanlig golvlampa LIVING ELEGANT

  Menzel Ovanlig golvlampa LIVING ELEGANT
  LIVING ELEGANT - golvlampa för väggen I modernt eller klassiskt inredd rum sprider golvlampan LIVING ELEGANT ett varmt och behagligt som extrabelysning. Med sin intensiva färg utgör den samtidigt ett dekorationsobjekt. Stommen i järn har dekoreras för hand med bladguld, skärmen som består av transparent folie har lackerats för hand i rött genom streckmålning. Med den höjdjusterbara golvlampan LIVING ELEGANT kan en belysningsaccent sättas vid väggen - även där inget strömuttag finns. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Pusta - taklampa med rökfärgat Scavo-glas

  Menzel Pusta - taklampa med rökfärgat Scavo-glas
  Exklusiv taklampa Pusta med högkvalitativt, rökfärgat Scavo-glas Taklampan Pusta skapar ädla accenter med ett robust utseende och högkvalitativt, rökfärgat Scavo-glas. Elegant och klassiskt är takfästet av metall med mörk rost-finish i brun-antracit. Medelpunkt för uppmärksamheten är den formsköna lampskärmen av rökfärgat Scavo-glas. Det ovanliga tillverkningssättet bidrar till en lätt porös och genomskinlig materialbeskaffenhet - en mycket speciell kvalitet när det gäller glas. Den cremefärgade lampskärmen är öppen på undersidan och kan väl belysa objekt som befinner sig i ljuskäglan under den. Genom lampskärmen tränger ett varmt, mjukt ljus ut och skapar stämningsfull belysning runt omkring. Pusta är mångsidigt användbar - i hallen eller som central taklampa i mindre vardagsrum. Äkta handarbete från Europa.
 • Menzel Vägglampa Florence med 2 ljuskällor

  Menzel Vägglampa Florence med 2 ljuskällor
  Vägglampa Florence med glaskupor i scavorökglas Bordslampan Florence med två ljuskällor är ett sant blickfång: Handsmidd i florentinsk form så som den än idag kan betraktas i många italienska palatser. Bladguldet täcker inte ytorna komplett vilket förstärkar den klassiskt-antika framtoningen. Två underbart vackra lampskärmar i scavorökglas sprider ett mjukt ljus och ger en stämningsfull atmosfär. Basglaset för rökglaskuporna Scavo-Florentino skiljer sig från vanliga scavoglas. Genom att man tillsätter en droppe brunt glas som fördelas ojämnt i materialet genom centrifugering är varje glas unikt. Det bildas en ojämn, sluten yta. Upprepad uppvärming gör att glaset inte längre är helt rund. Glaset är dessutom tyngre än munblåst glas. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Intressant golvlampa CHATEAU

  Menzel Intressant golvlampa CHATEAU
  CHATEAU - ovanlig golvlampa i lantlig stil Den ovanliga golvlampan CHATEAUs fot och stomme är tillverkade i metall och målade i svart-brunt. Den stavformiga hållaren innehåller en vit opalglaskupa som kompletterar det vackra utseendet och garanterar behaglig ljusspridning. Golvlampan kan förses med energisparande ljuskällor, Den lämpar sig för behaglig extrabelysning i varje rum och är dessutom en vacker inredningsdetalj. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Anno 1900 vägglampa, bronserad mässing

  Menzel Anno 1900 vägglampa, bronserad mässing
  ANNO 1900 - uplight-vägglampa i bronserad mässing med opalglaskupa Upplight-vägglampan ANNO 1900:s väggfäste och kuphållare är tillverkade i metall i bronserad eller borstad mässing. En vit opalglaskupa sprider bländfritt ljus uppåt mot väggen och indirekt ut i rummet. Vägglampan ANNO 1900 ger vacker, indirekt extrabelysning i vardags- eller matrummet, men också i hallen eller sovrummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Hörnvägglampa SOLO i guld

  Menzel Hörnvägglampa SOLO i guld
  Indirekt strålande vägglampa SOLO för montering i ett hörn. Vägglampan SOLO är speciellt avsedd för montering i ett hörn och lämpar sig särskilt för trapphus. Den är formad i metall och har belagts för hand med bladguld och en applikation i bladsilver. Vägglampan sprider indirekt ljus och sätter intressante belysningsaccenter på väggen både uppåt och nedåt. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Solo höjdjusterbar pendellampa

  Menzel Solo höjdjusterbar pendellampa
  Höjdjusterbar Solo pendellampa med kabelupphängning Skärmen på Solo pendellampa har formen av ett stort halvklot som är öppet nedtill. Lampan, som annars har en mörk finish, får en behagligt varm färg tack vare bladguldet på insidan av skärmen. En speciell teknisk egenskap hos Solo-pendellampan är upphängningen i en pendel, som löper över två remskivor och möjliggör variabel upphängning från 60 till 130 cm.
 • Menzel Solo taklampa brun/svart/guld

  Menzel Solo taklampa brun/svart/guld
  Dekorerad med bladguldselement: Taklampa Solo I enkel cylinderform är taklampan Solo utformad. Men små, rektangulära element av bladguld, som är fästa på utsidan av skärmen, ger lampan en individuell ton. Även insidan av skärmen är i guldton, så att ljuset från GU10-ljuskällan reflekteras och skapar en hemtrevlig flair i rummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små produktionsmängder möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel TH3361 Bordslampa med hjortmotiv

  Menzel TH3361 Bordslampa med hjortmotiv
  TH3361 bordslampa i lantlig stil med hjortmotiv Stommen på denna bordslampa har en rustik design och är tillverkad av järn med en antracitbrun finish. Den koniska skärmen har en ljust lackerad yta. Det magnetiskt fästa hjorthuvudmotivet kan tas bort efter behov för att ändra lampans utseende. Denna flexibilitet gör bordslampan TH3361 till en stämningsfull möbel och en ljuskälla för vardagsrum och matsalar i lantlig stil som kommer att hålla länge.
 • Menzel Solo Glo12 hänglampa in brun-svart

  Menzel Solo Glo12 hänglampa in brun-svart
  pendellampa Solo Glo12 av järn med en gyllene nyans inuti Den lilla högkvalitativa upphängningslampan Solo Glo12 är idealisk för att belysa ett litet sidobord eller ett mindre område eller för att ersätta nattduksbordslampa som en pendellampa i sovrummet. Den bruna och svarta nyansen på utsidan är gjord med guldblad på insidan, vilket ger ljuset från lampan (ingår ej) en mycket varm och mysig touch. Solo Glo12 är en exklusiv upphängningslampa som tillverkades i traditionellt hantverk och imponerar med sin tidlöshet och förstklassig kvalitet.
 • Menzel TH7361 Vägglampa enkel flamma, stenbock

  Menzel TH7361 Vägglampa enkel flamma, stenbock
  TH7361 lantlig vägglampa med rustik järnram Vägglampan TH7361 bidrar till en autentisk inredning i lantlig stil och ger behaglig belysning tack vare den beigefärgade lampskärmen. Vägglampans böjda ram är tillverkad av järn och har en brun-antracitfärgad ytfinish, vilket ger en dekorativ kontrast till den beigefärgade nyansen. Det dekorativa stenbockmotivet är avtagbart.
 • Menzel Provence La Maison pendel skärm opal Ø39 cm

  Menzel Provence La Maison pendel skärm opal Ø39 cm
  pendellampa Provence med separat upphängningspunkt, opalt vitt glas Kombinationen av brunsvart upphängning av järn, dekorativa element av vit keramik och en nyans av opalvitt glas gör Provence-pendellampan till en pärla för rum i lantlig stil. På grund av den separata upphängningen med krokar kan lampskärmen monteras perfekt ovanför bordet, även om eluttaget inte är direkt ovanför, och upphängning i ett sluttande tak är också lätt möjligt tack vare denna extra upphängning med krokar. Upphängningen kan varieras när som helst med hjälp av motvikten genom att flytta skärmen uppåt och nedåt med handtaget på insidan av skärmen.
 • Menzel Provence matt taklampa 3 lampor rund

  Menzel Provence matt taklampa 3 lampor rund
  taklampa Provence matt med tre matt vita keramiska nyanser På den runda takplattan i Provence matt spotlight finns tre vackert formade, mattvita keramiska nyanser som kan flyttas till olika positioner med fogar så att olika delar av ett rum eller en korridor kan belysas med fokus. Kombinationen av brunsvart designad metall och mattvit keramik gör lampan till en lampa som enkelt kan integreras i lantlig stil. Illuminants (exklusiva) efter eget val upp till 12 W kan användas i GU10-uttagen.
 • Menzel Solo pendellampa, rund med tre ljuskällor

  Menzel Solo pendellampa, rund med tre ljuskällor
  Solo pendellampa - en stege till himlen gjord av skärmar Även om denna ljuskälla är enkel överlag, erbjuder den intressanta detaljer. De sfäriska, kupolformade och glödlampsformade skärmarna på Solo-pendellampan är placerade på olika höjder på den runda baldakinen, ungefär som stegpinnar på en stege. Ytan inuti skärmarna är gjord av glänsande bladguld och kontrasterar mot den annars dominerande brunsvarta finishen. Solo-pendellampan passar utmärkt i många olika inredningslösningar.
 • Menzel Solo hänglampa Lök brun-svart 16 cm

  Menzel Solo hänglampa Lök brun-svart 16 cm
  Enkelhuvad, brunsvart upphängningslampa Solo med en lökformad nyans Denna upphängningslampa Solo ger ett avslappnat utseende. Den lökliknande, runda och böjda formen bidrar till detta. Insidan av metallskärmen är fodrad med guldblad och i kombination med en lämplig ljuskälla säkerställer den en varm ljusfärg. Det finns också en exteriör i en rustik brun-svart finish. Sammantaget tilltalar Solo en mängd olika inredningsstilar.
 • Menzel Anteo LED-hänglampa, 7 bondgårdsmotiv

  Menzel Anteo LED-hänglampa, 7 bondgårdsmotiv
  LED-hänglampa på skena Anteo i robust järn Anteo, som är tillverkad av järn, har en brun-svart yta som ger den en robust karaktär. Åtta LED-ljuskällor, som kan ändras i ljustemperatur, ger hänglampan Anteo modern funktionalitet. På skenan sitter sju bondgårdsmotiv som är magnetmonterade och kan avlägsnas eller bytas ut. Dessa ger armaturen lite extra charm och gör hänglampan till ett utmärkt val till bostäder i lanthusstil, t.ex. över ett avlångt matsalsbord.
 • Menzel Solo Pipe taklampa i brunsvart

  Menzel Solo Pipe taklampa i brunsvart
  Smal taklampa Solo Pipe i svartbrun, inuti bladguld De Solo Pipe taklampa presenterar sig som en tunn cylinder, tillverkad av järn och utformade med en svartbrun finish. Lampan är utrustad med ett GU10- uttag så att det, beroende på val av ljuskälla, kan lysa med en bredare eller smalare strålvinkel. Oavsett om det är en enda version för att ställa in en riktad ljusaccent eller i kombination med flera för att belysa ett större område - den enkla armaturen passar i nästan vilken atmosfär som helst och ger direkt belysning nedåt.
 • Menzel Solo pendellampa, tre ljuskällor långsträckt

  Menzel Solo pendellampa, tre ljuskällor långsträckt
  Solo pendellampa i järn med tre skärmar Lika rustik som den brunsvarta ytan på Solo pendellampa i järn är, lika glänsande är skärmarnas insida täckt av bladguld. De tre skärmarna är dessutom formade på olika sätt, som en kupol, en glödlampa och en klocka, vilket ger denna taklampa en speciell charm. Solo är en högkvalitativ och elegant ljuskälla som passar in i många olika inredningar och är idealisk för belysning av bord eller bänkar.
 • Menzel TH7362 Vägglampa med två lampor, hjortmotiv

  Menzel TH7362 Vägglampa med två lampor, hjortmotiv
  Lantlig vägglampa TH7362 med rustik järnram Denna vägglampa är en autentisk ljuskälla för vardagsrum i lantlig stil eller ett jaktrum. Den rustika ramen är tillverkad av järn och har en brun-antracitfärgad finish. Den beigefärgade lacken på de två nyanserna ger en behaglig stämningsbelysning, och lacken kommer särskilt väl till sin rätt när belysningen är tänd. Hjorthuvudet är ett populärt motiv som understryker vägglampans lantliga karaktär. Det kan tas bort för att ändra lampans utseende.
 • Menzel Solo vägg ljusbrun-svart

  Menzel Solo vägg ljusbrun-svart
  Solo vägglampa i järn med strålliknande ljuseffekter Solo vägglampa består av en järncylinder med brunsvart yta, som är öppen upptill och nedtill och har små hål i mitten. Detta ger den enkla grunddesignen ett mycket intressant utseende när lampan är tänd. Speciellt med en tydlig ljuskälla fyller Solo rummet och väggen med ett ljust mönster av prickar och strålar och ger också en behaglig indirekt omgivningsbelysning.
 • Menzel Solo Pipe pendellampa, brun-svart

  Menzel Solo Pipe pendellampa, brun-svart
  Cylindrisk Solo pendellampa av järn Den brunsvarta järnskärmen på Solo pendellampa är utformad i en lång cylindrisk form, vilket också återspeglas i baldakinen. Skärmens insida, som är klädd med bladguld, kontrasterar mot det mörka helhetsintrycket. Den enkla grundformen uppfyller också kraven på en modern stil. Tack vare sin diskreta karaktär passar Solo-pendellampan i många olika miljöer.
 • Menzel TH91303 hänglampa med jaktmotiv

  Menzel TH91303 hänglampa med jaktmotiv
  Pendellampa på skena TH91303 med 3 lampor i lantstil Skenan hos hänglampan TH91303 med 3 lampor konstruerades i rustik form av järn med brun/antracit yta. Dessutom finns åtta utbytbara naturmotiv fästa magnetiskt på den som kan bytas ut och ordnas efter egen smak. De runda skärmarna har färgats med en lack och ger direkt belysning av möblerna nedan och direkt ljus uppåt, samtidigt som skärmarna mjukar upp ljuset och låter det dämpas. Den här hänglampan hittar sin plats ovanför vardagsrums- och matsalsbordet i lägenheter i lantlig stil.
 • Menzel Solo hänglampa Lök brun-svart 30 cm

  Menzel Solo hänglampa Lök brun-svart 30 cm
  Enkelhuvad, brunsvart upphängningslampa Solo med en lökformad nyans Denna upphängningslampa Solo ger ett avslappnat utseende. Den lökliknande, runda och böjda formen bidrar till detta. Insidan av metallskärmen är fodrad med guldblad och i kombination med en lämplig ljuskälla säkerställer den en varm ljusfärg. Det finns också en exteriör i en rustik brun-svart finish. Sammantaget tilltalar Solo en mängd olika inredningsstilar.
 • Menzel Anno 1900 vägglampa, borstad mässing

  Menzel Anno 1900 vägglampa, borstad mässing
  ANNO 1900 - uplight-vägglampa i bronserad mässing med opalglaskupa Upplight-vägglampan ANNO 1900:s väggfäste och kuphållare är tillverkade i metall i bronserad eller borstad mässing. En vit opalglaskupa sprider bländfritt ljus uppåt mot väggen och indirekt ut i rummet. Vägglampan ANNO 1900 ger vacker, indirekt extrabelysning i vardags- eller matrummet, men också i hallen eller sovrummet. De högkvalitativa lamporna är handgjorda i Europa i naturliga material. Små tillverkningsserier möjliggör individualitet, mångfald och unika produkter.
 • Menzel Provence matt väggspot 3 lampor

  Menzel Provence matt väggspot 3 lampor
  Väggspot Provence matt med tre keramiska nyanser Tre nyanser av matt vit keramik i en vacker, delikat form fästes på en metallram för vägglampan Provence matt, som består av ett runt väggelement och en metallstav och designades i en brun-svart färg. Varje nyans kan roteras och svängas med hjälp av en skarv på stången, så att treflammarlampan, oavsett om den är monterad på väggen eller i taket, kan användas för att belysa olika områden, till exempel i en lång hall. Lampan ser perfekt ut i lantlig stil när den kombineras med andra exempel på serien.
 • Menzel Provence La Maison vägglampa, skärm vit

  Menzel Provence La Maison vägglampa, skärm vit
  Vägglampa Provence La Maison med keramiska element och glasskärm Denna otroligt dekorativa vägglampa ger charmen från ett gammalt lantgård till alla rum där den är monterad. Väggfästet och ett dekorativt element i den övre änden av skärmen, där E27- uttag sitter, är gjorda av vit keramik, den utskjutande, böjda armen är gjord av brunt och svart järn och den konformade skärmen är gjord av opal vitt glas, vilket säkerställer en mycket bekväm ljusemission. Vägglampan och armen kan svängas åt sidan och skärmens vinkel kan också justeras med en fog.
 • Menzel Provence matt väggspot med keramikskärm

  Menzel Provence matt väggspot med keramikskärm
  Väggfläck Provence matt med keramisk nyans Delikat och litet, den enda flammiga väggfläcken Provence matt, uppfyller en mängd olika belysningsuppgifter, vare sig det är i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. Skärmen av matt vit keramik sitter på en skarv på det runda väggfästet så att öppningen och därmed ljuskotten kan placeras på ett riktat sätt, till exempel för att markera en möbel eller annan möbel.
 • Menzel Provence matt vägglampa 2 lampor

  Menzel Provence matt vägglampa 2 lampor
  Vägglampa Provence matt med två keramiska nyanser Vägglampan Provence med två flammor har en matt design i form av en strålkastare. En metallstång sitter på den runda baldakinen, med en graciös, vackert formad nyans av mattvit keramik i varje ände. Metalldelarna i brunsvart utgör en fin kontrast till de vita nyanserna och gör designen i det moderna lantgården perfekt. De två nyanserna kan justeras efter önskemål med hjälp av fogar och lampan kan också monteras i taket.
 • Menzel Provence matt bordslampa med flexarm

  Menzel Provence matt bordslampa med flexarm
  bordslampa Provence matt med keramisk skärm i matt vit En brunsvart designad stativ i form av en rund bas och en flexibel arm från ungefär hälften av höjden och en delikat, kalkformad nyans av mattvit keramik - det här är komponenterna i bordslampa Provence matt. bordslampa är särskilt lämplig för modern lantlig stil, antingen i vardagsrummet, sovrummet eller på skrivbordet. Skärmen med integrerat GU10- uttag för att utrusta med en lampa efter eget val kan justeras efter behov tack vare det långa flexområdet. bordslampa är utrustad med en strömbrytare.
 • Menzel Provence matt vägglampa med flexarm

  Menzel Provence matt vägglampa med flexarm
  Vägglampa Provence matt med flexibel arm och keramisk skärm Den mattvita, delikat formade keramiska nyansen på vägglampan Provence matt är fäst vid en flexibel arm på det runda väggfästet och kan därför justeras efter önskemål. Detta gör vägglampan till den perfekta läslampan i soffan eller fåtöljen. Ljuskällan - en GU10-lampa upp till 35 W - kan väljas fritt, så att en lämplig ljuskälla kan väljas, både vad gäller ljusfärg och ljusstyrka, som är anpassad till belysningsuppgiften.
 • Menzel Provence matt golvlampa 1 lampa med flexarm

  Menzel Provence matt golvlampa 1 lampa med flexarm
  golvlampa Provence matt med keramisk skärm - perfekt läslampa golvlampa Provence matt presenterar sig i en modern lantlig stil. I det övre området är ramen utformad som en flexibel arm så att skärmen alltid kan justeras perfekt för att få ljuskotten i önskat läge. Av denna anledning är petite golvlampa perfekt för att fungera som en läslampa i vardagsrummet bredvid din favoritfåtölj.
 • Menzel Anno 1900 bordslampa Scavo rökglasskärm

  Menzel Anno 1900 bordslampa Scavo rökglasskärm
  bordslampa Anno 1900 med Scavo rökt glasskärm, polerad mässingsbas Anno 1900 är en bordslampa som - som namnet antyder - ser ut som om den kom från ett annat århundrade. På grund av sin höjd är den inte bara lämplig för vardagsrum utan också perfekt som nattduksbordslampa. Lampans botten är gjord av järn och har en blank yta i mässing. Den vackert böjda lampskärmen på bordslampa är gjord av äkta Scavo-rökt glas. Detta glas har mycket speciella egenskaper: basglaset, som är försett med en droppe bärnstensglas, som fördelas oregelbundet i glaset på grund av centrifugeringstekniken, avfyras igen efter att ett speciellt recept har applicerats. Detta skapar den speciella förfining med en oregelbundet stängd yta och den upprepade avfyringen kan också ändra skuggans form något så att den inte längre är helt rund. Dessa funktioner är inte en anledning till klagomål, utan ett tecken på varje paraplys unika egenskaper.
 • Menzel Solo vägglampa kantig brun-svart/guld

  Menzel Solo vägglampa kantig brun-svart/guld
  Vägglampa Solo i svartbrun för montering i ett hörn Denna vägglampa Solo skapades speciellt för installation i ett hörn av rummet, där den passar perfekt tack vare sin form. Vägglampan är utrustad med GU10-uttag på toppen och botten, som kan förses med GU10-reflektorer upp till 35 W. Ljuset som avges uppåt och nedåt får en särskilt varm touch av den guldbladiga insidan av armaturkroppen, skapar en unik effekt i hörn av rummet och belyser rummet indirekt och utan bländning. Ett dekorativt element täckt med guldblad dekorerar lampans framsida.
 • Menzel Solo Tul14 hänglampa i brun-svart

  Menzel Solo Tul14 hänglampa i brun-svart
  pendellampa Solo Tul14 av järn med en nyans på insidan dekorerad med bladguld Skuggan på den känsliga Solo Tul14 hänglampan designades i form av en tulpan. Medan lampans utsida var målad i brunsvart, är insidan av skuggan täckt med fint guldblad. Detta skapar inte bara ett elegant utseende, utan också en mycket bekväm och varm ljusstrålning från det ljusbelysningsmedel som ska användas (ingår ej). Solo Tul14-hänglampan kan till exempel installeras i sovrummet som en ersättning för en nattduksbordslampa eller den lyser upp små bord i vardagsrummet och matsalen eller köket eller inom restaurangbranschen.
 • Menzel Solo Glo12 pendellampa betong

  Menzel Solo Glo12 pendellampa betong
  pendellampa Solo Glo12 i betong konstruktion Skuggan på den graciösa Solo Glo12-upphängningslampan består av en metallform som designades med betong på utsidan och guldblad på insidan. Den trendiga materialbetongen gör den till en hängande lampa som passar in i många inredningsstilar och färgkoncept och som lyser upp ett mindre område - vare sig det är i vardagsrummet sidobordet eller i sovrummet området vid sängen som en ersättning för nattduksbordslampa. Insidan av skärmen täckt med guldblad ger det utsända ljuset en stor del av komforten och lampan en exklusiv touch.