Lampor från Markslöjd

 • Strömsholms Plafond Antik

  Strömsholms Plafond Antik
 • Sharp spegel 60x80cm (Förkromad/blank)

  Sharp spegel 60x80cm (Förkromad/blank)
  Sharp är en rektangulär spegel till ditt badrum. Snygg och enkel, rekommenderas att kombinera tillsammans med en spegelfäst badrumsbelysning, t.ex. Ajaccio eller Avignon. Spegeln monteras på bygel och kan hänga både horisontalt och vertikalt.
 • Gränsö plafond (Förkromad/blank)

  Gränsö plafond (Förkromad/blank)
  Kristallplafond Gränsö i krom och med tre lamphållare. Ljuskälla ingår ej.
 • Bankers bordslampa liten (Antikmässing)

  Bankers bordslampa liten (Antikmässing)
  Bankers är en klassisk och tidlös skrivbordslampa som fortfarande håller! Basen är tillverkad i metall med en finish i antikmässing, kombinerat med en behagligt grön skärm. Skärmen riktar du enkelt upp och ned efter hur du önskar att ljuset faller. Ljuskälla ingår ej.
 • Hjuvik (Förkromad/blank)

  Hjuvik (Förkromad/blank)
  Vacker kristallplafond som är godkänd för badrum. Hjuvik har en förkromad stomme och ett glas som täcker prismorna. Unik och elegant i sitt utförande och höjer verkligen stilen inne i badrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Avignon spegelbelysning (Förkromad/blank)

  Avignon spegelbelysning (Förkromad/blank)
  Avignon badrumslampa fäster du direkt på spegeln. Den har en yta i krom kombinerat med en frostad glasskärm. LED-belysning som sprider ett bra och naturligt ljus i ditt badrum. Integrerad LED-belysning.
 • Gränsö 3L (Förkromad/blank)

  Gränsö 3L (Förkromad/blank)
  Gränsö är en mycket elegant och prisvärd kristallkrona från Markslöjd. Den har en stomme i metall med förkromad finish och är dessutom väldigt ståtlig och vacker. Den smyckar gärna ditt vardagsrum och tillför en lite lyxigare känsla. Gränsö finns i flera olika storlekar - något för alla smaker. Sladdlängd - 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Ajaccio spegelbelysning (Förkromad/blank)

  Ajaccio spegelbelysning (Förkromad/blank)
  Ajaccio badrumslampa fäster du direkt på spegeln. Den har en yta i krom kombinerat med en frostad glasskärm. LED-belysning som sprider ett bra och naturligt ljus i ditt badrum. Integrerad LED-belysning.
 • Metz skåp/spegel (Förkromad/blank)

  Metz skåp/spegel (Förkromad/blank)
  Metz är en snygg och stilren badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas. Integrerad LED-belysning.
 • Kirkenes Taklampa Svart

  Kirkenes Taklampa Svart
 • Bankers bordslampa stor (Oxid)

  Bankers bordslampa stor (Oxid)
  Bankers är en klassisk och tidlös skrivbordslampa som fortfarande håller! Basen är tillverkad i metall med en finish i antikmässing, kombinerat med en behagligt grön skärm. Skärmen riktar du enkelt upp och ned efter hur du önskar att ljuset faller.  Ljuskälla ingår ej.
 • Hale bordlampa LED (Vit)

  Hale bordlampa LED (Vit)
  På jakt efter en snygg och unik bordlampa som inte ser ut som de klassiska skrivbordslamporna? Då är Hale något för dig. Lampan är gjord av akryl i en modern och mjuk design. Hale är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus - optimalt till läsning, med inbyggd dimmer så att du enkelt kan justera ljusstyrkan efter behov. Integrerad LED-belysning.
 • Fjällbacka Bordslampa Krom

  Fjällbacka Bordslampa Krom
 • Dan dubbel fasad (Galvaniserat stål)

  Dan dubbel fasad (Galvaniserat stål)
  Vägglampan Dan är anpassad för utomhusbruk och skapar ett härligt upp- och nedljus på din fasad. Den är tillverkad i metall med en yta i galvaniserad stål. Den är diskret men samtidigt oerhört tuff och snygg! Passar dessutom bra i offentliga miljöer. Ljuskälla ingår ej.
 • Menton singel badrumslampa (Mässing/guld)

  Menton singel badrumslampa (Mässing/guld)
  Menton är en enkel och stilren badrumslampa, tillverkad i metall och finns i två härliga färger. Kupan är tillverkad av opalglas och när lampan är tänd så sprids det ett härligt ljus genom glaset. Den är dessutom diskret och oerhört trivsam i badrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Rennes skåp/spegel (Förkromad/blank)

  Rennes skåp/spegel (Förkromad/blank)
  Rennes är en snygg badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas. Spegeln kan vara upp till 6cm tjock. Integrerad LED-belysning.
 • Trädgård Spot 6x1W

  Trädgård Spot 6x1W
 • Jade kristallplafond (Förkromad/blank)

  Jade kristallplafond (Förkromad/blank)
  Kristallplafonden Jade är IP-klassad och godkänd för badrum. Lite unik i designen med de hängande prismorna nedtill, vilket också är en härlig fördel! Ger ett fint lyster och ger en lite lyxigare känsla till badrummet! Ljuskällor ingår.
 • Rosendal 6 (Förkromad/blank)

  Rosendal 6 (Förkromad/blank)
  Stor kristallkrona som verkligen är något extra! Skapar en fin ljusbild och prismorna ger riktigt fin lyster när den är tänd. Sladdlängd - 1,5m Ljuskälla ingår ej.
 • Tray taklampa LED (Svart)

  Tray taklampa LED (Svart)
  Tray är en snygg taklampa i svartlackerad metall, med 3 stycken 3W LED-lampor riktade nedåt. Ovansidan har en flat yta där man kan placera dekoration om man så önskar. Finns i svart och vitt. Integrerad LED-belysning.
 • Ekelund takpendel 2L (Svart)

  Ekelund takpendel 2L (Svart)
  En snygg brunsvart taklampa med stora runda former. Finns både som en enkel takpendel och som en dubbel. Sladdlängden är justerbar (Max 1,2m). Ljuskälla ingår ej.
 • Buffy 1 LED krom (Förkromad/blank)

  Buffy 1 LED krom (Förkromad/blank)
  Buffy 1 är en trivsam badrumslampa som sprider ett fint och behagligt ljus. Den har en förkromad stomme och ett opalvitt glas. Den är dessutom utrustad med LED-belysning som drar 4W, men motsvarar ca 20W i ljusstyrka. Integrerad LED-belysning.
 • Facile plafond 28cm (Svart)

  Facile plafond 28cm (Svart)
  Facile är en stilren och enkel badrumsplafond med en bas i metall och en kupa i akryl. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett väldigt bra ljus i badrummet. Finns även i en mindre storlek.  Integrerad LED-belysning.
 • Carla vägglampa duo (Förkromad/blank)

  Carla vägglampa duo (Förkromad/blank)
  Carla är en snygg och elegant vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och de båda kuporna är gjorda i frostat glas. En härlig vägglampa som är diskret och vacker på samma gång - den sprider ett fint och behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej  
 • Hero fasadbelysning LED (Svart)

  Hero fasadbelysning LED (Svart)
  Hero är inte bara snygg, den lyser också upp din trädgård eller altan med sitt fina och behagliga LED-ljus. Lampan är gjord i pulverlackad aluminium, antingen svart eller vit, med en slitstark skärm i plast. Integrerad LED-belysning.
 • Capital taklampa (Förkromad/blank)

  Capital taklampa (Förkromad/blank)
  Stilfulla taklampan Capital i metall, med vridbara armar och justerbar höjd. Finns i antingen krom, mässing eller svart. Blir extra snygg i kombination med dekorationsglödlampor. Lampan hänger i tre rör, dessa kan du använda alla tre och få maxhöjden 169cm. Väljer du att bara använda ett rör så blir höjden totalt 77cm. Ljuskällor ingår ej.
 • Etui pendel (Mässing/guld)

  Etui pendel (Mässing/guld)
  Snygg och modern fönsterpendel i mässingfärgad metall. Snygg i kombination med en dekorationslampa. Placera en i ditt fönster, eller varför inte flera ihop i en grupp över bordet? Sladdlängd: 350cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Pose (Grå)

  Pose (Grå)
  Pose är en stilren bordlampa med ett formspråk som gör att den upplevs både klassisk och modern. Den är tillverkad i metall med mässingfärgad fot och skärm i antingen grått, vitt eller svart.  Sladdlängd: 200cm, matchande textilkabel. Ljuskälla ingår ej. 
 • Monet tavelbelysning LED (Svart)

  Monet tavelbelysning LED (Svart)
  Ny modern tavelbelysning med inbyggda LED-lampor. När den är tänd så sprids det ett härligt, varmvitt ljus som garanterat lyser upp dina tavlor och bilder på bästa sätt. Strömbrytare på sladden och sladd med plug-in transformator. Integrerad LED-belysning.
 • Zumba taklampa (Mässing/guld)

  Zumba taklampa (Mässing/guld)
  Zumba är en snygg och stilig lampa med skärm i papper. Den finns i färgerna guld, silver och koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • Marielund kristallkrona (Förkromad/blank)

  Marielund kristallkrona (Förkromad/blank)
  En klassiskt vacker kristallkrona med fina maskinskurna prismor. Den har hållare till stearinljus vilket höjer den klassiska känslan ytterligare. Stommen är tillverkad i metall och finns i antingen krom- eller antik. Ljuskällor ingår ej.
 • Liberty vägglampa (Mässing/guld)

  Liberty vägglampa (Mässing/guld)
  Den vackra och stilfulla badrumslampan Liberty i metall, med en frostad glaskupa och detaljer i antingen mässing eller krom. Mysig och klassisk vägglampa som ger ett vackert ljus till badrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Sharp spegel 45x60cm (Förkromad/blank)

  Sharp spegel 45x60cm (Förkromad/blank)
  Sharp är en rektangulär spegel till ditt badrum. Snygg och enkel, rekommenderas att kombinera tillsammans med en spegelfäst badrumsbelysning, t.ex. Ajaccio eller Avignon. Spegeln monteras på bygel och kan hänga både horisontalt och vertikalt.
 • Rosendal Plafond 4 Ljus Guld

  Rosendal Plafond 4 Ljus Guld
 • History Taklampa Mässing

  History Taklampa Mässing
 • Bari fönsterlampa (Svart)

  Bari fönsterlampa (Svart)
  Bari fönsterlampa i färgade metallstänger. Den är både häftig och trivsam! Har en fullt synlig ljuskälla genom skärmen som gör att den både blir tuff och skapar en snygg ljusbild när den är tänd. Finns i svart eller vit.  Sladdlängd - 300cm med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Land pendel 15cm (Svart)

  Land pendel 15cm (Svart)
  Land - en snygg pendel i klarglas som ger ett behagligt och fint ljus. Finns med antingen mässingfärgade eller mattsvarta detaljer. Enkel att placera i ditt hem och kommer garanterat att imponera. Finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej. 
 • Saddle pendel (Mässing/guld)

  Saddle pendel (Mässing/guld)
  Saddle pendel - En otroligt snygg lampa med stilrena detaljer av svart läder och mässingfärgade socklar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa. 350cm svart textilkabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
 • Jonna fasadbelysning (Vit)

  Jonna fasadbelysning (Vit)
  Jonna vägglampa för utomhusbruk. Tillverkad i metall med ett transparent, lätt färgat glas där ljuskällan blir synlig. Skapad i en fin och klassisk design. Ljuskälla ingår ej. 
 • Monza fasad LED (Vit)

  Monza fasad LED (Vit)
  Monza vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i pulverlackad aluminium i färgerna vitt eller svart. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus.  Integrerad LED-belysning.
 • Lyra fasad LED (Antracitgrå)

  Lyra fasad LED (Antracitgrå)
  Lyra vägglampa, anpassad till utomhusbruk. Tillverkad i pulverlackad aluminium med detaljer i glas. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande upp-och nedljus. Diskret, vacker och enkel vägglampa. Integrerad LED-belysning. 
 • Cassis 1 badrumslampa (Förkromad/blank)

  Cassis 1 badrumslampa (Förkromad/blank)
  Elegant badrumslampa i förkromad metall och ett opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Krageholm 3L (Antikmässing)

  Krageholm 3L (Antikmässing)
  Krageholm är en prisvärd kristallkrona som sprider ett härligt ljus genom prismorna när den är tänd. Den kommer med en stomme i antingen antik eller krom, samt hållare till stearinljus. En riktig klassiker i många hem. Sladdlängd - 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Rosendal 3l (Mässing/guld)

  Rosendal 3l (Mässing/guld)
  Kristallplafond Rosendal i guld eller kromstomme. Ger en fin lyster och är enkel att sätta upp. Ljuskälla ingår ej.
 • Häringe kristallkrona (Förkromad/blank)

  Häringe kristallkrona (Förkromad/blank)
  Häringe kristallkrona i förkromad metall och med maskinslipade prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Ball golvlampa (Vit)

  Ball golvlampa (Vit)
  Stilren, vit golvlampa i metall som har en läderögla som gör att du enkelt kan justera på lamphuvudet. Lampan sprider ett bra ljus som är optimalt till läsning, samtidigt som den bidrar till allmänbelysningen. Den vita färgen bryts av med kromdetaljer, samt en svartvit tygsladd. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Bourges skåp/spegel (Förkromad/blank)

  Bourges skåp/spegel (Förkromad/blank)
  Bourges är en snygg badrumslampa som du monterar direkt på ditt skåp eller spegel. Utrustad med LED-belysning som sprider ett naturligt och bra ljus, anpassat till badummet. Kromad yta med skärm i frostat glas. Integrerad LED-belysning.
 • Rosendal Taklampa 3 Ljus Krom

  Rosendal Taklampa 3 Ljus Krom
 • Kullen Bordslampa Ek/Vit 28cm

  Kullen Bordslampa Ek/Vit 28cm
 • Carla vägglampa (Förkromad/blank)

  Carla vägglampa (Förkromad/blank)
  Carla är en enkel, snygg och stilren vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och kupan är gjord i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
 • Grid pendel 11cm (Vit)

  Grid pendel 11cm (Vit)
  Pendeln Grid är en snygg och modern lampa i metall som kommer i två olika färger. Ljuskällan är fullt synlig genom skärmen, vilket gör att den blir ännu tuffare! Kan hängas i ditt fönster, eller varför inte fler tillsammans i grupp över matsalsbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Buffy 4 vägg LED (Förkromad/blank)

  Buffy 4 vägg LED (Förkromad/blank)
  Snygga badrumslampan Buffy med kromad väggplatta och vita glaskupor. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra och naturligt ljus. Integrerad LED-belysning. 
 • Hudson golvlampa LED (Antikmässing)

  Hudson golvlampa LED (Antikmässing)
  Hudson golvlampa har en praktisk riktbar arm, som är utrustad med en dimmer. Perfekt om du vill kunna ställa in ljusstyrkan helt efter ditt eget behov. Den är också utrustad med LED-belysning som endast drar på 6W och motsvarar cirka 45W i ljusstyrka. Finns även i en dubbel variant. Integrerad LED-belysning.
 • Dan enkel fasad (Galvaniserat stål)

  Dan enkel fasad (Galvaniserat stål)
  Vägglampan Dan för utomhusbruk, tillverkad i metall med en yta i galvaniserad stål. Sprider ett fint ljus på din vägg. Ljuskälla ingår ej.
 • Caris pollare (Svart)

  Caris pollare (Svart)
  Pollaren Caris för utomhusbruk. Tillverkad i pulverlackad, rostfri metall med en kupa i klarglas. Ljuskällan blir synlig bak glaset så använd gärna en dekorativ sådan. Vacker pollare som lyser upp fint i din trädgård eller på uppfarten. Ljuskälla ingår ej.
 • Carina dubbel LED (Grå)

  Carina dubbel LED (Grå)
  Fasadbelysningen Carina, en vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i grålackad gjutjärn med en bas i aluminium.  utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt ljus och håller otroligt länge. Finns i två olika färger. Monteras direkt på väggen. Integrerad LED-belysning.
 • Tingsryd golvlampa (Vit)

  Tingsryd golvlampa (Vit)
  Tingsryd är en enkel och praktiskt golvlampa med stabil fot. Den har en flexibel arm vid lamphuvudet som gör att du kan vrida och vända på den helt efter eget behov. Den är dessutom, pga sitt eleganta utseende, lätt att placera i ditt hem. Strömbrytaren sitter praktiskt på lamphuvudet. Ljuskälla ingår ej.
 • Glow vägglampa (Förkromad/blank)

  Glow vägglampa (Förkromad/blank)
  Snygg vägglampa som är godkänd flr badrumsmiljö. Den är tillverkad i kromad metall, med en frostad glaskupa.  Ljuskälla ingår ej.
 • Storm - pendellampa, flerfärg., 3 ljusk.

  Storm - pendellampa, flerfärg., 3 ljusk.
  Pendellampa Storm med 3 ljuskällor och skärmar i olika färger En silver-, guld- och kopparfärgad glasskärm i konisk form som hänger ner från den runda baldakinen i pendellampan Storm. Ljuskällorna skimrar genom de något transparenta skärmarna. En varm och mysig belysning skapas, som till exempel passar utmärkt i sitthörnan i vardagsrummet. Färgkombinationen med skärmarna och den svarta baldakinen gör att denna pendellampa Storm kan integreras i många inredningsstilar och kombineras med olika färger. Energiklass: A++
 • Sky 1 (Svart)

  Sky 1 (Svart)
  Sky fönsterpendel med 3,5 textilkabel och strömbrytare m. stickkontakt. Använd en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
 • Markslöjd Golvlampor

  Markslöjd Golvlampor
  Golvlampa Axel från Markslöjd är en golvlampa med både allmänljus och läslampa. Lampan är i metall och opalglas.Axel har inbyggd dimmer som kan dimra båda lamporna.Till golvlampan Axel behöve
 • Läckö 6 (Antikmässing)

  Läckö 6 (Antikmässing)
  Läckö kristallkrona, snygg stomme i antikmässing och prismor i brilliant. Maffig krona som förgyller de flesta rum! Sladdlängd - 1,5m Ljuskälla ingår ej.
 • Bloom 4

  Bloom 4
  Bloom 4 pendel passar perfekt över matsalsbordet eller köksön. Den har 4st vita skärmar som alla har ett diskret, blommigt mönster. Ljuskällor ingår ej. OBS: produkten har utgått och vi har endast ett fåtal kvar i lager.
 • Valencia skrivbordslampa (Svart)

  Valencia skrivbordslampa (Svart)
  Skrivbordslampa i mattsvart med detaljer i mässing, riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Indigo takpendel (Brons)

  Indigo takpendel (Brons)
  Indigo är en snygg, modern och stilfull takpendel som finns i både brons och mässing. Ljuskälla ingår ej.
 • Byske plafond (Vit)

  Byske plafond (Vit)
  En snygg plafond med en skärm av orgazaband med ett frostat glas. Skärmen finns i antingen vit eller svart och ger ett väldigt fint sken. Ljuskälla ingår ej.
 • Aries 4L plafond (Förkromad/blank)

  Aries 4L plafond (Förkromad/blank)
  Enkel kristallplafond i kromad metall med maskinslipade prismor. Ljuskällor ingår ej.
 • Deman plafond 28cm (Svart)

  Deman plafond 28cm (Svart)
  Diskret men snygg badrumsplafond med en bas i metall och skärm i plast. Finns i färgerna svart eller vit, sprider ett bra ljus i ditt badrum och är enkel och stilren. Finns även i en mindre storlek. Integrerad LED-belysning.
 • Deman plafond 22cm (Vit)

  Deman plafond 22cm (Vit)
  Diskret men snygg badrumsplafond med en bas i metall och skärm i plast. Finns i färgerna svart eller vit, sprider ett bra ljus i ditt badrum och är enkel och stilren. Finns även i en större storlek. Integrerad LED-belysning.
 • Adrian bordlampa (Klar/transparent)

  Adrian bordlampa (Klar/transparent)
  Adrian är unik och härlig, ger ljus samtidigt som den är en stilfull inredningsdetalj. Lampan fås i antingen klart, brunt eller blått glas, alla tre alternativ i kombination med ett svart läderband. Ljuskälla ingår ej.
 • Vera Lykta Grå

  Vera Lykta Grå
 • Buffy enkel (Förkromad/blank)

  Buffy enkel (Förkromad/blank)
  Enkel badrumslampa i förkromad metall med ett vitt opalglas. Drar inte för mycket uppmärksamhet till sig, men är otroligt elegant och ger ett bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Cassis 3 badrumslampa (Förkromad/blank)

  Cassis 3 badrumslampa (Förkromad/blank)
  Elegant badrumslampa med kromat fäste och opalvita glas. Ljuskällor ingår ej.
 • Coco fönsterpendel (Vit)

  Coco fönsterpendel (Vit)
  Fönsterlampan Coco har utvecklats till att bli en storfavorit hos många kunder. Den är enkel att placera då den är enkel och härlig i designen. Används där du vill ha en fönsterpendel med en spotlighteffekt nedåt. Finns i två olika färger. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pendellampa Saddle med tre ljuskällor

  Pendellampa Saddle med tre ljuskällor
  Effektfull pendellampa Saddle med svarta läderdetaljer Med denna pendellampa integreras en inredningsaccessoar i rummet, som reducerades på det viktigaste. Bara tre mässingsfärgade E27-socklar hänger från den avlånga takkåpan, som vid upphänget ommantlades av svart läder. Eftersom alla tre socklar är synliga, borde ljuskällorna väljas med omsorg, eftersom designen står och faller med dem. Så kallade globlampor kompletterar designen bäst (se tillbehör). Perfekt för att belysa långa matbord. Energiklass: A++
 • Hovdala (Antikmässing)

  Hovdala (Antikmässing)
  Hovdala är en mycket prisvärd och elegant kristallplafond, med stomme i antingen antik eller krom. När lampan är tänd sprids ett behagligt och fint ljus genom prismorna och skapar en härlig atmosfär i rummet. Prismor - Maskinslipade Ljuskälla ingår ej.
 • Rosendal 4l (Mässing/guld)

  Rosendal 4l (Mässing/guld)
  Rosendal är en riktigt fin kristallplafond med stomme i guld eller krom. Kan ge ett bra allmänljus samtidigt som den är väldigt dekorativ. Den har flera hängande prismor som skapar en härlig och lyxig känsla i ditt hem. Ljuskällor ingår ej.
 • Gränsö 2L (Förkromad/blank)

  Gränsö 2L (Förkromad/blank)
  Gränsö är en mycket elegant och prisvärd kristallkrona från Markslöjd. Den har en stomme i metall med förkromad finish och är dessutom väldigt ståtlig och vacker. Den smyckar gärna ditt vardagsrum och tillför en lite lyxigare känsla. Gränsö finns i flera olika storlekar - något för alla smaker. Sladdlängd - 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Storm pendel 12cm (Förkromad/blank)

  Storm pendel 12cm (Förkromad/blank)
  Denna snygga pendel kommer i färgat glas med detaljer i metall. Den kommer i färgerna krom, guld och koppar. Finns även i 9cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Saxholm kristallplafond (Förkromad/blank)

  Saxholm kristallplafond (Förkromad/blank)
  Stilig och elegant kristallplafond med en stomme i metall och maskinskurna prismor. Finns i antingen krom eller guld. Prismorna är i plast. Ljuskälla ingår ej.
 • Göteborg Bordslampa Blå 17cm

  Göteborg Bordslampa Blå 17cm
 • Ruby pendel (Vit)

  Ruby pendel (Vit)
  Ruby är en snygg, stilren och modern pendel i keramik som garanterat skapar en hemtrevlig känsla hemma hos dig. Den finns i tre olika färger och sprider ett fint ljus nedåt. Den passar lika bra i fönstret som över bordet eller bänken. Ljuskälla ingår ej.
 • Storm pendel 9cm (Förkromad/blank)

  Storm pendel 9cm (Förkromad/blank)
  Denna snygga pendel kommer i färgat glas med detaljer i metall. Den kommer i färgerna krom, guld och koppar. Finns även i 12cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Carina enkel LED (Vit)

  Carina enkel LED (Vit)
  Fasadbelysningen Carina, en vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i grålackad gjutjärn med en bas i aluminium.  utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt ljus och håller otroligt länge. Finns i två olika färger. Monteras direkt på väggen. Integrerad LED-belysning.
 • Taklampan SVEDALA med tygskärm, grå

  Taklampan SVEDALA med tygskärm, grå
  SVEDALA energisnål taklampa med grå tygskärm SVEDALA är en klassisk tyg-taklampa som fascinerar med sin retro-charm, som uppstår genom den lätt oregelbundna strukturen på det använda tyget. Taklampan kan drivas med energisparlampor och hängas max. 120 cm från taket. Stommen är tillverkad i metall. Energiklass: A++
 • Spotlight Garden 24 Markslöjd

  Spotlight Garden 24 Markslöjd
  Smart ljus till trädgården - utbyggbart belysningssystem. Garden 24 kan byggas ut och kopplas ihop precis som du vill. Kan monteras i marken eller fästas i en hängränna. Allt drivs med bara en transformator (säljs separat). Fixa själv - du behöver inte anlita elektriker.
 • Halltorp förstoringsglas (Vit)

  Halltorp förstoringsglas (Vit)
  Rejäl bordlampa med förstoringsglas. Enkel att leda, strömbrytare på lamphuvudet och ett lysrör som motsvarar ca 75W glödlampa. Spänns fast i ett bord med en spännskruv. Ljuskälla - G10q (cirkellysrör) Max. 22W | Ingår
 • Kolding golvlampa (Svart)

  Kolding golvlampa (Svart)
  Markslöjd Kolding golvlampa i svart metall med detaljer i antikfärgad mässing. Justerbar i höjd och med ställbart lamphuvud. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Disc pendel 1L (Mässing/guld)

  Disc pendel 1L (Mässing/guld)
  Den härligt stilrena och moderna pendeln Disc i metallfärgad mässing eller krom. Passar lika bra i fönstret som över bordet eller för att belysa det tomma hörnet i sovrummet. Endast fantasin sätter stopp! Använd gärna en dekorativ ljuskälla i för att sätta din egen prägel på lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Edge taklampa (Koppar)

  Edge taklampa (Koppar)
  Edge är en snygg, modern och stilig taklampa i metall som finns i två moderna färger. När lampan är tänd så sprids ett härligt ljus och skapar en fin ljusbild i rummet. Ljuskällan är fullt synlig bakom skärmen så använd gärna en dekorativ sådan. Ljuskälla ingår ej.
 • Ulriksdal kristallplafond (Förkromad/blank)

  Ulriksdal kristallplafond (Förkromad/blank)
  Snygg och elegant kristallplafond till badrummet. Basen är i krom och prismorna i Brilliant kvallité. Ljuskälla ingår ej.
 • Sigtuna vägglampa (Förkromad/blank)

  Sigtuna vägglampa (Förkromad/blank)
  Snygg och enkel badrumslampa med en väggplatta i krom och opalvit glaskupa. Lampan lyser både upp och ner. Ljuskälla ingår ej.
 • Sky 3 rak (Mässing/guld)

  Sky 3 rak (Mässing/guld)
  Snygga och otroligt dekorativa taklampan Sky, med en takskena i metall och tre hängande lampor. Finns i antingen mässing eller svart och är extra snygg i kombination med dekorationsglödlampor. Längd på kablarna: 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Sky 3 rund (Svart)

  Sky 3 rund (Svart)
  Snygga och otroligt dekorativa taklampan Sky, med en takrondell i metall och tre hängande lampor i olika etapper. Finns i antingen svart eller mässing och är extra snygg i kombination med dekorationsglödlampor. Ljuskällor ingår ej.
 • Ventimiglia plafond 42cm (Svart)

  Ventimiglia plafond 42cm (Svart)
  Lyxig och fin plafond med en bas i svartlackad metall och snygga maskinskurna prismor i glas. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom de hängande prismorna. Ljuskällor ingår ej.
 • Winston golvlampa (Mässing/guld)

  Winston golvlampa (Mässing/guld)
  Winston golvlampa är på alla sätt och vis helt fantastisk. Lampan är gjord i mässingfärgad metall, med svart textilkabel och svarta läderdetaljer som håller in sladden. Ljuskällan omsluts av en cylinderformad glasskärm som går att rikta efter behov. Otroligt snygg och härlig golvlampa.  200cm tygsladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Hanaskog Plafond Guld 30 cm

  Hanaskog Plafond Guld 30 cm
 • Standford Vägglampa Svart

  Standford Vägglampa Svart
 • Cal bordlampa (Svart)

  Cal bordlampa (Svart)
  Snygga skrivbordslampan Cal, med en riktbar svart skärm, matchande fot, sladd och strömbrytare. Den vita insidan gör lampan optimal till läsning och annan koncentrationskrävande aktivitet. En riktigt snygg lampa som passar in i de flesta miljöer. 200cm tygsladd + strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej. 
 • Salut pendel (Svart)

  Salut pendel (Svart)
  Salut är en enkel och vacker fönsterlampa med en vit mjukt formad glasskärm och ett fäste i svart metall. Den är lätt att placera i ditt hem och passar lika bra i både äldre och nyare inredningsstilar. Sladdlängd: 350cm (svart textilsladd). Ljuskälla ingår ej.
 • Odense Golvlampa Oxiderad

  Odense Golvlampa Oxiderad
 • Cape fasadbelysning (Svart)

  Cape fasadbelysning (Svart)
  Cape är en snygg vägglampa, anpassad för att placera utomhus. Den är tillverkad i lackerad aluminium och finns i antingen svart eller vitt. Den är dessutom utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett bra och varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning. 
 • Nazca Plafond LED 35cm Vit/Krom

  Nazca Plafond LED 35cm Vit/Krom
 • Snygg utomhusvägglampa Vera

  Snygg utomhusvägglampa Vera
  Utomhusvägglampa Vera övertygar med klassisk elegans Denna utomhusvägglampa i serien Vera skapar balanserad belysning på varje utomhusvägg och övertygar genom sitt representativa utseende. Lampan är tillverkad av metall och har remsor till skydd för den dekorativa innanförliggande glasskärmen. Den grå färgen har en rostig touche, vilket ger lampan dess antika charm. Serien Vera har dessutom mast-, tak- och sockellampor. Energiklass: A++
 • Modern glas-pendellampa Storm i krom

  Modern glas-pendellampa Storm i krom
  Storm - en pendellampa med kromfärgad glasskärm Ljuskällorna skimrar effektfullt genom den kromfärgade glasskärmen. Den moderna pendellampan Storm kan användas lika väl ensam som monterad i grupp - till exempel för att belysa en köksbänk. Pendellampan har en 150 cm lång kabel, så att den totala upphängningen är 181 cm. För en energisparande belysning kan pendellampan Storm förutom glödlampor drivas med LED- eller lågenergiljuskällor. Energiklass: A++
 • Hänglampa Sky i enkel design, svart-krom

  Hänglampa Sky i enkel design, svart-krom
  Hänglampa Sky – en puristisk ljuskälla för modernt inredda hem Hänglampan Sky i minimalistisk design består egentligen bara av en 350 cm lång, svart textilkabel och en förkromad sockel, i vilken E27-ljuskällor på upp till 60 W kan användas. En särskilt imponerande syn bildas när en globformad ljuskälla med glödtrådsoptik används. En lampa som kanske just på grund av dess diskreta design passar perfekt till en modern inredning. I och med att hänglampa inte har en vanlig anslutning, utan en kontakt, ligger den helt rätt i tiden. Fler och fler minimalistiska lampor kopplas numera direkt in i vägguttaget och hänger från en hylla eller en garderob. Med hjälp av väggfästet som finns tillgängligt som tillbehör kan ett speciellt originellt utseende skapas. Energiklass: A++
 • Linear golv m. USB (Svart)

  Linear golv m. USB (Svart)
  Läcker designad golvlampa helt i metall. Vridbar och ställbar samt justerbar i höjd. USB-uttag för laddning, strömbrytare på lamphuvudet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gränsö 1L (Förkromad/blank)

  Gränsö 1L (Förkromad/blank)
  Gränsö är en mycket elegant och prisvärd kristallkrona från Markslöjd. Den har en stomme i metall med förkromad finish och är dessutom väldigt vacker. Den smyckar gärna ditt vardagsrum och tillför en lite lyxigare känsla. Gränsö finns i flera olika storlekar - något för alla smaker. Sladdlängd - 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Kolding skrivbordslampa (Svart)

  Kolding skrivbordslampa (Svart)
  Markslöjd Kolding bordlampa i svart metall med detaljer i antikfärgad mässing. Den perfekta skrivbordslampan som sprider ett bra ljus, optimalt till läsning. Dessutom är den en härlig inredningsdetalj. Lamphuvudet är justerbart i höjd och även ställbart. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
 • Estelle takplafond (Förkromad/blank)

  Estelle takplafond (Förkromad/blank)
  En stilig och elegant takkrona med krom som bas, som är anpassad till badrummet. Lampan är även dimbar. Ljuskälla ingår ej.
 • Bongo takpendel (Mässing/guld)

  Bongo takpendel (Mässing/guld)
  En stilfull takpendel som är tillverkad i metall och har en guldfärgad finish. Den sätter verkligen prägel på rummet och skapar en lyxig känsla. Sprider ett behagligt och inbjudande ljus när den är tänd. Sladdlängd: 150cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Flora taklampa (Vit)

  Flora taklampa (Vit)
  Flora är en snygg och modern lampa, perfekt i tiden. Finns i både vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Kirkenes taklampa (Vit)

  Kirkenes taklampa (Vit)
  Kirkenes är en snygg hisslampa med förkromade detaljer och med en skärm av metall. Passar perfekt över t.ex. köksbordet då den både sprider ett bra ljus och skapar en härlig atmosfär i rummet den placeras i. Den finns i tre olika färger. Justerbar höjd 80cm - 190cm Ljuskälla ingår ej.
 • Lyon plafond LED 43cm (Mässing/guld)

  Lyon plafond LED 43cm (Mässing/guld)
  En stilfull plafond med en skärm i vitt glas och en bas i antingen silver eller guld. Finns i två olika storlekar och är även dimbar.Integrerad LED-belysning.
 • Cooper glaspendel (Svart)

  Cooper glaspendel (Svart)
  Snygga taklampan Cooper med detaljer i metall och glaskupa i antingen svart eller vitt glas. Blir extra snygg i kombination med en dekorationsglödlampa. 1,5m textilklädd kabel med bygelupphäng. Ljuskälla ingår ej.
 • Snake golvlampa LED (Vit)

  Snake golvlampa LED (Vit)
  Enkel och praktisk golvlampa med LED 3,5W som motsvarar ca 35W. Golvströmbrytare och ledbar arm.
 • Raw golvlampa (Förkromad/blank)

  Raw golvlampa (Förkromad/blank)
  Snygg golvlampa i krom med svarta detaljer. Vrid och justera enkelt på lampans huvud med hjälp av den praktiska armen. Otroligt snygg och härlig golvlampa som blir riktigt häftig i kombination med en dekorativ ljuskälla. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Minna golvlampa (Mässing/guld)

  Minna golvlampa (Mässing/guld)
  Snygg och stilren - Minna golvlampa i sin enkelhet. Men en fot i mässingfärgad metall kombinerat med en rund glaskupa i opalglas. Sprider ett varmt och välkomnande ljus i ditt hem och tänds/släcks enkelt med vippströmbrytaren som är placerad på lampans sockel. Ljuskällare ingår ej.
 • Melanie bordslampa (Blå)

  Melanie bordslampa (Blå)
  Melanie bordlampa i runda, mjuka former och antingen vit eller blå fot i keramik. Rund vit textilskärm med skärmring. Mycket snygg bordlampa som passar lika bra i fönstret som den gör på bänken eller byrån. 150cm sladd + sttrömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Krageholm Taklampa 3 Ljus Antik

  Krageholm Taklampa 3 Ljus Antik
 • Kolding Golvlampa Svart

  Kolding Golvlampa Svart
 • Imperia Golvlampa Mässing/Vit

  Imperia Golvlampa Mässing/Vit
 • Minna pendel (Mässing/guld)

  Minna pendel (Mässing/guld)
  Snygga fönsterlampan Minna, med en sockel i mässing och en rund glaskupa i opalglas. Den sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Lampan tänds och släcks enkelt med vippströmbrytaren som är placerad på lamphållaren. 350cm svart tygsladd + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Zip fönsterlampa (Svart)

  Zip fönsterlampa (Svart)
  Zip fönsterlampa har en glasskärm med ett läderöverdrag och dragkedja. En väldigt snygg fönsterlampa med kromdetaljer som både sprider ett bra ljus och är en snygg inredningsdetalj.  Sladdlängd: 350cm + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Sirocco Plafond Frostad 35cm

  Sirocco Plafond Frostad 35cm
 • Odense Golvlampa Stål

  Odense Golvlampa Stål
 • Täby LED Plafond Krom/Vit

  Täby LED Plafond Krom/Vit
 • Cora kristallpendel (Förkromad/blank)

  Cora kristallpendel (Förkromad/blank)
  Cora är en klassisk och vacker fönsterlampa, tillverkad i förkromad metall med flera klara, vackra kristaller. När lampan är tänd så sprids ljuset på ett fantastiskt sätt genom varje kristall och skapar en härlig känsla i ditt hem. Sladdlängd: 350cm transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Gränsö kristallkrona 30cm (Svart)

  Gränsö kristallkrona 30cm (Svart)
  Vackra kristallkronan Gränsö är tillverkad i metall med en mattsvart finish och många, klara maskinskurna prismor. Lyxig och elegant kristallkrona som sprider ett vackert ljus genom prismorna när den är tänd. Finns även i fler storlekar. 150cm kedja + transparent sladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Trädgård förlängningskabel 10m (Svart)

  Trädgård förlängningskabel 10m (Svart)
  Förlängningskabel till systemet Trädgård. 10 meter lång sladd i gummi med IP-klass 44. 
 • Utomhusvägglampa Nadja i antik-look, svart

  Utomhusvägglampa Nadja i antik-look, svart
  Robust utomhusvägglampa Nadja i antik-look Utomhusvägglampan Nadja har ett antikt utseende, som framhävs av kombinationen av metall och glas i kantig form. Nadja är en optimal belysningsmöjlighet för terrasser, balkonger eller entréer. Energiklass: A++
 • Formskön utomhusvägglampa Jonna, svart

  Formskön utomhusvägglampa Jonna, svart
  Utomhusvägglampa Jonna med klassiska drag Denna utomhusvägglampa i serien Jonna ger balanserad belysning i trädgården och på infarten och fascinerar med sitt imponerande utseende. Glasskärmen ger optimal belysning och skyddas av metallremsor som samtidigt skapar en dekorativ accent. Serien Jonna har dessutom sockel- och stolplampor. Energiklass: A++
 • Nedåtstrålande utomhusvägglampa Dan IP44

  Nedåtstrålande utomhusvägglampa Dan IP44
  Utomhusvägglampan Dan med klart, nedåtriktat ljus Utomhusvägglampan Dan med en ljuskälla är tillverkad av galvaniserat stål och plast och passar utmärkt framför allt på moderna fasader. Ljusstrålen är riktad nedåt. Den kan användas mångsidigt utomhus, exempelvis i entréområdet, men också på hus- eller garageväggen. Utrustad med skydd mot vattenstänk (skyddsklass IP44). Energiklass: A++
 • Modern bordslampa Larry med vriddimmer

  Modern bordslampa Larry med vriddimmer
  Med integrerad vriddimmer – mångsidigt användbar bordslampa Larry Bordslampan Larry kan på grund av sin design och ljus med lång räckvidd inte bara användas som stämningsfull tilläggsbelysning, exempelvis i vardags- eller sovrummet, men även som adekvat ljuskälla för att arbeta vid skrivbordet hemma. Med hjälp av den integrerade vriddimmern på den runda lampfoten kan ljusstyrkan justeras efter situationen, så att man alltid har rätt belysning. Den graciösa lamparmen, som går över den övre delen av den halvmåneformade skärmen, är, till skillnad från resten av lampan, glänsande förkromad, vilket ger utseendet en modern och elegant känsla. Energiklass: A++
 • Hänglampa Saddle med ädel läderapplikation

  Hänglampa Saddle med ädel läderapplikation
  Mindre är ofta mer – hänglampa Saddle med speciell effekt Denna hänglampa, som enbart består av en mässingsfärgad E27-sockel och ett avlångt sladdfäste med svart läderapplikation, är en ytterst effektfull ljuskälla, eftersom den minimalistiska designen i kombination med en globlampa (se tillbehör) är allt som behövs, för att göra lampan till ett speciellt blickfång. Lampan kan med sin 350 cm lång anslutningssladd utan problem hängas på en krok i taket, så att Saddle är mångsidigt användbar i rummet, om det nu är som adekvat fönsterbelysning eller stämningsfull ljuskälla i resten av rummet. Energiklass: A++
 • Spotlight 45 cm, Garden 24 Markslöjd

  Spotlight 45 cm, Garden 24 Markslöjd
  Smart ljus till trädgården - utbyggbart belysningssystem. Garden 24 kan byggas ut och kopplas ihop precis som du vill. Pollarens höjd är 45 cm - monteras i mark eller trall. Allt drivs med bara en transformator (säljs separat). Fixa själv - du behöver inte anlita elektriker.
 • Kristy (Förkromad/blank)

  Kristy (Förkromad/blank)
  Badrumsplafond med tre stycken kupor formade som kristall, ger ett bra ljus samtidigt som det blir en snygg ljusreflektion av kristallerna. Ljuskälla ingår ej.
 • Hammer 26 (Svart)

  Hammer 26 (Svart)
  Hammer är en snygg och stilren takpendel, med en skärm i metall. Kommer i svart, silver, guld och koppar. Ljuskälla ingår ej.
 • LED Dinner (Förkromad/blank)

  LED Dinner (Förkromad/blank)
  LED Dinner är en snygg och stilfull lampa med plats för tre värmeljus på ovansidan och LED-ljus riktad nedåt. Varmvitt ljus och även inbyggd dimmer. Inkluderad LED-belysning.
 • Modena golvlampa (Borstat stål)

  Modena golvlampa (Borstat stål)
  Modena är en snygg och modern golvlampa, perfekt i tiden. Finns i antingen borstat stål/svart eller mässing/vit. Ljuskälla ingår ej.
 • Kungshamn liten (Vit)

  Kungshamn liten (Vit)
  En fin och mysig lampa med en fot i vitlackat trä. Den har ett snyggt mönster som sträcker sig längs hela stommen. På grund av dess enkelhet och renhet så är den enkel att placera ut i ditt hem. Den finns i två olika storlekar. Ljuskälla ingår ej.
 • Rodeo pendel (Silver)

  Rodeo pendel (Silver)
  Snygga, hamrade takpendeln Rodeo, i silverfärgad aluminium, med matchande takkåpa. Stilfull och dekorativ, passar i alla typer av rum och interiörer. Sladdlängd: 150cm (textilsladd). Ljuskälla ingår ej.
 • Nicci bordlampa (Vit)

  Nicci bordlampa (Vit)
  Vacker bordlampa som kommer i tre tidlösa färger: vit, svart och grå. Foten är i keramik och skärmen är i textil. Fin och stilren, passar perfekt i ditt fönster eller att pryda bänken. Sladdlängd: 150cm, textil. Diameter på foten: 12cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ventimiglia plafond 30cm (Svart)

  Ventimiglia plafond 30cm (Svart)
  Lyxig och fin plafond med en bas i svartlackad metall och snygga maskinskurna prismor i glas. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom de hängande prismorna. Ljuskällor ingår ej.
 • Fjällbacka Taklampa Antik

  Fjällbacka Taklampa Antik
 • Carina Vägglampa 2 Ljus Vit

  Carina Vägglampa 2 Ljus Vit
 • Viktor Golvlampa Svart

  Viktor Golvlampa Svart
 • Ciro 3-spot (Svart)

  Ciro 3-spot (Svart)
  Ciro taklampai metall, i antingen vitt eller svart, med detaljer i mässing. Taklampan är utrustad med 3st justerbara spotlights, vilket är perfekt för att kunna rikta ljuset dit man önskar. Ljuskällor ingår ej.
 • Haga Plafond 30cm

  Haga Plafond 30cm
 • Global Plafond 22cm

  Global Plafond 22cm
 • Tingsryd Golvlampa Svart

  Tingsryd Golvlampa Svart
 • Troy fasadbelysning (Svart)

  Troy fasadbelysning (Svart)
  Troy är en slitstark och elegant lampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i svartlackad aluminium med en klar glaskupa som skyddar ljuskällan. Placera på din husvägg, altan eller veranda och låt den lysa upp i årets mörkare tider.  Ljuskälla ingår ej.
 • Hänglampa Eagle med metallskärm, vit

  Hänglampa Eagle med metallskärm, vit
  Hänglampa Eagle i industriell stil Funktionell och enkel är hänglampan Eagle med dess metallskärm. Med 22 cm diameter är skärmen relativt liten, så att lampan lämpar sig för att hängas flera i en rad eller gruppering, t.ex. över en bar eller liknande. Den speciella finessen som hänglampan är utrustad med, är läderbandet som befinner sig på den övre änden av skärmen. Därigenom får den i sig självt redan mycket industriellt utformade hänglampan en viss retrocharm resp. en rustik touch. Energiklass: A++
 • LED-hänglampa Tray i vitt

  LED-hänglampa Tray i vitt
  Med en praktisk hylla för en blomkruka eller dekoration - vit LED-hänglampa Tray Med den smarta hänglampan Tray blir alla rum till absoluta blickfång, eftersom lampan inte har någon lampskärm, utan en praktisk hylla under vilken ljuskällan befinner sig. Således kan du använda hyllan och dekorera den individuellt. Tray drivs med den senaste LED-tekniken, vilken med endast 9 watt ger ett ljusflöde på 630 lumen. LED-ljuskällorna är fast installerade i metallhöljet och kräver inget underhåll. Energiklass: A+
 • Trendig LED-hänglampa Tray i svart

  Trendig LED-hänglampa Tray i svart
  Uppseendeväckande LED-hänglampa Tray med en hylla som kan dekoreras Med denna taklampa blir varje rum till ett verkligt blickfång, eftersom den inte bara övertygar genom dess moderna design, utan också genom den moderna teknik med vilken den drivs. Ljuset som genereras av tre 80 cm långa och under hyllan inbyggda LED-ljuskällor strålar nedåt, vilket gör ljusflödet extra stort. Dock är den speciella egenskapen med Tray att du efter egen smak kan arrangera stearinljus eller blomkrukor på lampans ovansida. Således kan varje rum inredas på ett individuellt sätt. Dessutom kräver Tray tack vare dess energieffektiva LED-teknik bara 9 watts ström. Energiklass: A+
 • Arvid Utomhusvägglampa enkel - Markslöjd

  Arvid Utomhusvägglampa enkel - Markslöjd
  Arvid Enkel VägglampaDenna fina utomhuslampa från Markslöjd utstrålar kvalitet och design. Arvid Enkel Vägglampa är tillverkad av kraftigt material som tål väder och vind och sprider ett härl
 • Markslöjd TRACK Vit

  Markslöjd TRACK Vit
  Track är en spot med längre arm att fästa i Track takskena från Markslöjd.Track är dimbar och har en spridningsvinkel på 120°. Den är på 3 W, 250 lm och 2700 K.Markslöjd rekommenderar en ba
 • Hänglampa Larry med 3 lampor i svart-mässing

  Hänglampa Larry med 3 lampor i svart-mässing
  För matbordet: hänglampa Larry med tre skärmar Hänglampan Larrys halvrunda skärmar består av svart lackerad metall och sammansattes med en mässingsfärgad stång. Blandningen av svart och mässing gör ett ädelt och elegant intryck. Hänglampan Larry är en modell som fungerar perfekt som belysning ovanför soff- eller matbordet. Ljuset avges nästan uteslutande nedåt – perfekt för optimal bordsbelysning. Energiklass: A++
 • Läckö 7 (Antikmässing)

  Läckö 7 (Antikmässing)
  Läckö kristallkrona, snygg stomme i antikmässing och prismor i brilliant. Maffig krona som förgyller de flesta rum! Sladdlängd - 1,5m Ljuskälla ingår ej.
 • Gränsö 2L Mässing (Mässing/guld)

  Gränsö 2L Mässing (Mässing/guld)
  Gränsö är en mycket elegant och prisvärd kristallkrona från Markslöjd. Den har en stomme i metall med mässingfärgad finish och är dessutom väldigt ståtlig och vacker. Den smyckar gärna ditt vardagsrum och tillför en lite lyxigare känsla. Gränsö finns i flera olika storlekar - något för alla smaker. Sladdlängd - 150cm Ljuskällor ingår ej.
 • Ruby bordlampa (Vit)

  Ruby bordlampa (Vit)
  Ruby är en snygg, stilren och modern bordlampa i keramik som finns i både vit, silver och guld. Den har en behaglig, vit tygskärm och sprider ett välkomnande och inbjudande ljus när den är tänd. Placeras på bänken i hallen, eller varför inte på nattygsbordet? Ljuskälla ingår ej.
 • Savoy golvlampa (Förkromad/blank)

  Savoy golvlampa (Förkromad/blank)
  Savoy, en mycket stilren golvlampa med raka och enkla linjer. Foten fås i antingen kromad eller mässingfärgad metall kombinerat med en vit textilskärm. Väldigt lätt att placera i ditt hem och är även otroligt fin att se på. Strömbrytare på lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.
 • Larry golvlampa (Svart)

  Larry golvlampa (Svart)
  Larry golvlampa sprider inte bara ett bra ljus - den är också en otroligt snygg inredningsdetalj. Men sin kromade fot och mattsvarta skärm så är den väldigt snygg och lätt att placera i ditt hem. Lampan är dessutom utrustad med dimmer så att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. 200cm svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
 • Storm Bordslampa Krom 12cm

  Storm Bordslampa Krom 12cm
 • Flex Golvlampa Vit

  Flex Golvlampa Vit
 • Hudson Golvlampa Stål

  Hudson Golvlampa Stål
 • Åre Plafond Stål

  Åre Plafond Stål
 • Bugsy fasadbelysning (Vit)

  Bugsy fasadbelysning (Vit)
  Stilren utomhusbelysning som du fäster på väggen. Lampan är tillverkad i pulverlackad aluminium och fås i antingen vitt eller mörkgrått. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt, bra och behagligt ljus med 100° spridningsvinkel. Integrerad LED-belysning (3000K)
 • Fleur 43cm LED (Vit)

  Fleur 43cm LED (Vit)
  Fleur är en vacker plafond i glas. Skapad i en lätt, blommig design som inte sticker ut allt för mycket. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus i ditt hem. Stilrena kromade detaljer.  Passar lika bra i hallen som i köket eller sovrummet. Integrerad LED-belysning.
 • Carrie Golvlampa Svart/Mässing

  Carrie Golvlampa Svart/Mässing
 • Glamorös hänglampa ROSENDAL

  Glamorös hänglampa ROSENDAL
  Hänglampa ROSENDAL med kromad metallram och glittrande kristallglashängen Endast vid närmare inspektion kan du se E14.glödlamporna som sörjer för ett väl upplyst rum, eftersom de gömmer sig bakom de många kristallglasstenarna som verkligen hänger överallt från den kromade metallram och berikar ditt hem med dess lyxiga utseende. Hänglampa ROSENDAL visar att du inte behöver försaka glitter och skimmer och känslan av glitter och glamour, även med en modern inredningsstil! Energiklass: A++
 • Hänglampa Ekelund med 2 ljuskällor

  Hänglampa Ekelund med 2 ljuskällor
  Hänglampa EKELUND med två ljuskällor ger ett optimalt ljus över matbordet Med den av metall tillverkade, svarta taklampan EKELUND belyses matplatser både i privata och gastronomiska rum optimalt så att en trevlig stämning uppstår - vid middagen med familjen eller runt bordet i restaurangen. Energiklass: A++
 • Hänglampa Eagle med metallskärm, svart

  Hänglampa Eagle med metallskärm, svart
  Hänglampa Eagle i industriell stil Funktionell och enkel är hänglampan Eagle med dess metallskärm. Med 22 cm diameter är skärmen relativt liten, så att lampan lämpar sig för att hängas flera i en rad eller gruppering, t.ex. över en bar eller liknande. Den speciella finessen som hänglampan är utrustad med, är läderbandet som befinner sig på den övre änden av skärmen. Därigenom får den i sig självt redan mycket industriellt utformade hänglampan en viss retrocharm resp. en rustik touch. Energiklass: A++
 • Hänglampa Sky svart-koppar

  Hänglampa Sky svart-koppar
  Modernt designad hänglampa Sky med E27-sockel Mycket diskret utformad är hänglampan Sky, som kan användas i varje modernt rum, till exempel för punktriktad belysning och som genom dess enkla skönhet drar blickarna till sig. Den kopparfärgade fattningen med E27-sockel ger ett mycket elegant intryck. Den kan användas med en glödlampa med max. 60 W effekt och är som vackrast med en globformad ljuskälla med filamentoptik. Ljuskällan ingår inte i leveransen. Utrustad med en svart textilsladd: längd 350 cm. Sky har i motsats till en vanlig hänglampa ingen vanlig anslutning, utan en kontakt. På så sätt får man nya möjligheter vad gäller installationen. Till exempel kan den hängas från väggen med hjälp av väggfästet som är tillgängligt som tillbehör och blir på så sätt till ett riktigt blickfång. Alternativt kan den placeras var som helst i rummet. Energiklass: A++
 • Vit LED-vägglampa Kubik med USB-port

  Vit LED-vägglampa Kubik med USB-port
  Praktisk vägglampa Kubik med kvadratiskt tidlös design Vägglampan Kubik är ett ytterst modernt belysningsobjekt, eftersom den är utrustad med energieffektiv LED-ljusteknik och en praktisk USB-port, med hjälp av vilken smarttelefonen eller surfplattan bekvämt kan laddas. USB-porten befinner sig ovanför den rektangulära lampstommen, vilken med sitt tidlöst vackra utseende är mycket tilltalande. Bredvid USB-porten finns en liten integrerad avlastningsyta, där telefonen eller surfplattan kan ligga för att laddas. Ljuset avges från en fast installerad LED-ljuskälla under denna yta och lyser behagligt varmvitt. För att kunna anpassa ljuset efter situationen, integrerades en dimmer i stommen. Lampan ansluts med hjälp av en 200 cm lång, vit textilsladd med kontakt. Energiklass: A
 • Spotlight Garden 24 Markslöjd

  Spotlight Garden 24 Markslöjd
  Smart ljus till trädgården - utbyggbart belysningssystem. Garden 24 kan byggas ut och kopplas ihop precis som du vill. Kan monteras i marken eller fästas i en hängränna. Allt drivs med bara en transformator (säljs separat). Fixa själv - du behöver inte anlita elektriker.
 • Regal pollare (Svart)

  Regal pollare (Svart)
  Regal pollare, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i pulverpaclad aluminium med skärm i plast. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Perfekt att placera på garageuppfarten eller trädgården, men fungerar också bra i offentliga miljöer.  Integrerad LED-belysning.
 • Coast skrivbordslampa (Svart)

  Coast skrivbordslampa (Svart)
  Coast skrivbordslampa helt i metall, två färger. Vridbar och ställbar, 2m transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Markslöjd TRACK Stor Vit

  Markslöjd TRACK  Stor Vit
  Transformator till Markslöjds Track-system. Klarar en belastning på 50-210 W.
 • Storm 12 bordlampa (Förkromad/blank)

  Storm 12 bordlampa (Förkromad/blank)
  Storm är en mysig och behagligt bordlampa som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Den är tillverkad i metall, med en skärm i glas. Finns i tre olika färger, vilken är din favorit? Den finns även i en mindre storlek som är väldigt fin att kombinera med.  Sladdlängd: 200cm kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Valencia golvlampa (Svart)

  Valencia golvlampa (Svart)
  Golvlampan Valencia är tillverkad i metall med en mattsvart finish. Den har en riktbar skärm och stilrena detaljer i mässing. Dess enkla och härliga design gör den enkel att placera och flytta på. Strömbrytaren är placerad på lampan. Ljuskälla ingår ej.
 • Fredrikshamn golvlampa (Svart)

  Fredrikshamn golvlampa (Svart)
  En modern och stilig lampserie i metall som kommer i antingen svart eller vit. Strömbrytaren sitter på lampans fot och lampan går att justera efter behov. Ljuskälla ingår ej.
 • Cous bordlampa (Blå)

  Cous bordlampa (Blå)
  Cous bordlampa, med en fot i keramik kombinerat med en vit textilskärm. Lampan är skapad i en rund och mjuk design, antingen svart eller blå fot samt stilrena detaljer i antikmässing. Foten har även slitna detaljer som gör att den ser välanvänd ut. Ljuskälla ingår ej.
 • Helsingör Plafond Vit 39cm

  Helsingör Plafond Vit 39cm
 • Hudson Golvlampa Antik

  Hudson Golvlampa Antik
 • Fleur 35cm LED (Vit)

  Fleur 35cm LED (Vit)
  Fleur är en vacker plafond i glas. Skapad i en lätt, blommig design som inte sticker ut allt för mycket. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus i ditt hem. Stilrena kromade detaljer.  Passar lika bra i hallen som i köket eller sovrummet. Integrerad LED-belysning.
 • Dimbar vägglampa Carrie med kabel och stickkontakt

  Dimbar vägglampa Carrie med kabel och stickkontakt
  Dimbar vägglampa Carrie med justerbar spotlight och anslutningskabel med kontakt Praktisk och elegant på samma gång är vägglampan Carrie, som passar särskilt bra vid sängen eller läsfåtöljen, där den fungerar utmärkt som läslampa. Skärmen kan justeras så att ljusriktningen på GU10-spotlighten varieras. På väggfästet finns också en vridbar dimmer, vilket väsentligt bidrar till den höga funktionaliteten hos lampan. För att montera och börja använda vägglampan Carrie krävs det inte ens en vägganslutning, bara ett uttag i närheten; eftersom Carrie är utrustad med en 2 m lång sladd plus stickkontakt. Energiklass: A++
 • Enkel utomhusväggbelysning Kurt

  Enkel utomhusväggbelysning Kurt
  Utomhusvägglampa Kurt i diskret design Denna utomhusvägglampa i serien Kurt har skyddsklass I och skyddsklass IP44, varför den är idealisk för montering på husväggen. Designen är hållen i enkelt och mörkt grått, glastäckskivan härbärgerar en komplex spotlight som ger optimal ljusfördelning. Serien har dessutom en vägglampa. Energiklass: A++
 • Grå taklampa Kirkenes med linupphängning

  Grå taklampa Kirkenes med linupphängning
  Snygg taklampa Kirkenes med ställbar upphängning Den attraktiva taklampan Kirkenes är grå och passar optimalt för belysning av ett modernt kök eller matplats i hemmet. Lampskärmen med tre ljuskällor är dekorativ och kan med hjälp av metalldetaljen ställas om i höjd från 80 - 190 cm med ett par handgrepp. Energiklass: A++
 • Svart taklampa Kirkenes, höj- och sänkbar

  Svart taklampa Kirkenes, höj- och sänkbar
  Snygg taklampa Kirkenes med ställbar upphängning Den attraktiva taklampan Kirkenes i svart passar optimalt för belysning av ett modernt kök eller matplats i hemmet. Lampskärmen med tre ljuskällor är dekorativ och kan med hjälp av metalldetaljen ställas om i höjd från 80 - 190 cm med ett par handgrepp. Energiklass: A++
 • Vacker ljus-lampkrona Krageholm, antikmässing

  Vacker ljus-lampkrona Krageholm, antikmässing
  Ljus-lampkrona Krageholm med gnistrande kristallglas Ljus-lampkronan Krageholm har en metallram i klassisk form, prydd med ett imponerande hänge av kristall. Det maskinslipade glaset ger glänsande briljans. Dessutom har lampan totalt 5 ljushållaren för smala stearinljus, som stilfullt bidrar till allmän- och accentbelysningen. Ljus-lampkronan fascinerar särskilt genom sin klassiska form och den stilfulla designen. Energiklass: A++
 • Glashänglampa Land för GU10-LED

  Glashänglampa Land för GU10-LED
  Liten spotlightliknande hänglampa Land för bar- eller bänkbelysning Glaskulan på hänglampan Land är transparent och har en diameter på 15 cm. I det svarta metallfästet på toppen av globen är GU10-ljuskällan dold, vilken med sitt spotlightliknande ljus sörjer för en punktbelysning, t.ex.över disken i köket eller över en bar. Hänglampan Land kan antingen monteras enskild eller flera stycken på rad eller i en annan gruppering. Energiklass: A+
 • Spotlight 6W

  Spotlight 6W
  Trädgårdsspotlight 6W med snabbkoppling som passar till vårt Proffs-system.
 • Förlängningskabel Garden 24 Markslöjd

  Förlängningskabel Garden 24 Markslöjd
  Förlängningskabel till Markslöjds Garden 24. Utbyggbart 24 V trädgårdssystem för spotlights. Välj mellan olika längder.
 • Förlängningskabel Garden 24 Markslöjd

  Förlängningskabel Garden 24 Markslöjd
  Förlängningskabel till Markslöjds Garden 24. Utbyggbart 24 V trädgårdssystem för spotlights. Välj mellan olika längder.
 • Transformator 24 V AC, 36 W Garden 24 Markslöjd

  Transformator 24 V AC, 36 W Garden 24 Markslöjd
  Transformator till belysningssystemet Garden 24 från Markslöjd. 2 m anslutningssladd. Maxbelastning 36 W.
 • Garden 24 Y-koppling

  Garden 24 Y-koppling
 • Vera Utomhuslampa Grå

  Vera Utomhuslampa Grå
 • Fönsterlampa Saddle

  Fönsterlampa Saddle
  Saddle fönsterpendel från Markslöjd i mässing och läder. 3,5 meter svart textilkabel med strömbrytare. E27-sockel. Ljuskälla ingår ej. Längd 4,3 bredd 4,3 höjd 31 cm.
 • Taklampa CHER Pendel Svart/Röd

  Taklampa CHER Pendel Svart/Röd
  Cher taklampa från Markslöjd i rött glas. 1,5m svart sladd med krokupphäng. Stor lamphållare (E27). Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Bredd (cm) 21 Höjd (cm) 45 Djup (cm) 21 Effekt (W) 60W Sockel
ilead