MARKET SET lampor

Market Set är ett franskt varumärke inom belysning med bas i Bègles, Frankrike. Företaget startades 1970 och tillverkar dekorativa lampor med lyxig känsla till attraktiva priser. Market Set jobbar med maskulina och feminina drag i lampdesignen.

Belysning från Market Set

 • MARKET SET Screen XL pendellampa, natur

  MARKET SET Screen XL pendellampa, natur
  Design hängande lampa Screen i mobilt utseende Pendelarmaturen Screen har en stor effekt även när den inte är upplyst, eftersom de tio olika stora skärmelementen i flätad design får den att se ut som en mobil och därför har ett högt dekorativt värde för inredningen. Glödlampshållaren är installerad i mitten av skärmarna, glödlampan (ingår inte) strålar ut sitt ljus jämnt på alla sidor och sätter skärmarna i scenen. Resultatet är en mysig belysningseffekt med ett mycket estetiskt ljus- och skuggspel. Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Screen är en del av den årliga kollektionen från MARKET SET, det unga märket där det franska företaget Corep SAS marknadsför modeller från en ung designerpool.
 • MARKET SET Screen XL pendellampa, murano

  MARKET SET Screen XL pendellampa, murano
  Stor hängande lampa Screen i mobil design Pendelarmaturen Screen är ett riktigt blickfång i vardagsrummet med sina tio olika stora skärmelement i flätad design, som är arrangerade som en mobil. Hela ensemblen är upplyst av en lampa i mitten. Ljuskällan ingår dock inte i armaturens leveransomfång (finns som tillbehör). Resultatet är en mysig belysningseffekt med ett mycket estetiskt ljus- och skuggspel. Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Pendellampan Screen ingår i den årliga kollektionen av MARKET SET, det unga märket under vilket det franska företaget Corep SAS säljer modeller av sina unga designers.
 • MARKET SET Singapour XML hänglampa nude

  MARKET SET Singapour XML hänglampa nude
  Hängande lampa Singapour XML med imponerande ljuseffekt Den här hängande lampan ger redan utan belysning en mycket estetisk bild. Singapour XML består av totalt fyra skärmar, varav de två inre skärmarna är av olika storlek och tillverkade av rotting i konisk form. Ovanför de två sammanhängande skärmarna finns en tvådelad linneskärm, vars två delar också skiljer sig åt i storlek och färg. Den mindre av de två tygskärmarna är uppåt, precis som den mindre av de två rottingskärmarna är uppåt. Så snart ljuset tänds blir rottingmönstret synligt genom tyget. En slående, elegant hängande lampa som harmonierar med många hemstilar och ger rummet en naturlig känsla. - Kabel av textil - externt dimbar - Design: MARKET DESIGN, ung design av företaget Corep SAS från Frankrike.
 • MARKET SET Gatsby golvlampa konjak

  MARKET SET Gatsby golvlampa konjak
  Attraktivt utformad Gatsby golvlampa med textilskärm och trebent stativ Med sin moderna och tidlösa design passar Gatsby-golvlampan till många inredningsstilar. Skärmen av sammet och bomull och den trebenta ramen av sandblästrad metall med dekorativa mässingsdetaljer är inte alls vanliga. Armaturens utseende, där ljuskällan lyser synligt i alla riktningar, förstärks ytterligare om man väljer en dekorativ lampa, t.ex. en glödlampa. Lämpliga lampor kan beställas separat via tillbehören. Gatsby kan bekvämt slås på och av med hjälp av en strömbrytare på matarkabeln. - Innovativ design av MARKET SET från Frankrike
 • MARKET SET Cosiness båge golvlampa Ø 68cm

  MARKET SET Cosiness båge golvlampa Ø 68cm
  Elegant ljuskälla med en intressant blandning av material - Cosiness båggolvlampaMed Cosiness-golvlampan experimenterar det franska designmärket Market Set med en kombination av olika element. Cosiness är utformad i form av en klassisk båglampa. Den runda, eleganta basen är tillverkad av ljus marmor och bär en hög, böjd metallram, som ser modern ut med sin kromfinish och som också gör det möjligt att justera höjden och utskjutningen. Skärmen av vit bomullsbouclétextil, som är cylindrisk i mitten och avsmalnande i över- och underkant, är mysig och hemtrevlig.
 • MARKET SET Singapour ML hänglampa nude

  MARKET SET Singapour ML hänglampa nude
  Underbart designad hängande lampa Singapour ML med fyra skärmar Hänglampan Singapour ML sprider en lätt asiatisk känsla, vilket redan framgår av namnet. Skuggan består av totalt fyra delar - två koniska rottingskuggor och två olikfärgade tygskuggor av tvättat linne. När lampan tänds kommer rottingmönstret fram under den nedre linneskärmen och skapar en atmosfärisk ljuseffekt som ger en mycket mysig atmosfär. En hängande lampa som ger behaglig belysning på alla platser i hemmet, antingen som allmänbelysning eller hängande över ett bord. Singapour ML är en del av en dekorativ belysningsserie från Corep SAS, ett belysningsföretag från Frankrike som tar fram kreationer av unga designers under märket MARKET SET, som sprider lyxig atmosfär till ett överkomligt pris. - externt dimbar - utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Singapore XXL hänglampa khaki/vit

  MARKET SET Singapore XXL hänglampa khaki/vit
  Pendel lampa Singapour XXL för stora rum Med sin slående design med tre skärmar och storlek är Singapour XXL pendelarmaturen idealisk för att belysa större bord och områden. Dess utseende har en naturlig effekt och passar till många moderna inredningsstilar. Under den tygade skuggan av tvättad linne, som består av två delar i olika färger, sitter en annan konisk skugga av rottingväv. När ljuset faller ut syns den här skärmen tydligt under linneskärmen, eftersom rottingmönstret syns under tyget. Resultatet är en ljusfylld atmosfär med en speciell karaktär som skapar en mysig atmosfär. Utrustad med textilkabel. - externt dimbar Designen av Singapour-armaturserien kommer från MARKET SET, ett ungt team av designers från belysningsföretaget Corep SAS i Bègles, Frankrike, som skapar prisvärda, lyxiga armaturkollektioner.
 • MARKET SET Gatsby hänglampa 5 lampor, svart

  MARKET SET Gatsby hänglampa 5 lampor, svart
  Fem-ljus hängande lampa Gatsby med sammetskläder i olika storlekar Pendellampan Gatsby med sina lampskärmar i bomull och sammet är ett absolut blickfång. De fem olika storlekarna i olika storlekar hänger ner i textilkablar från de ledade armarna av sandblästrad metall som sträcker sig från taket. Ovansidan av paraplyerna är täckt med mörk sammet, medan undersidan är täckt med ett ljusare bomullstyg med ett harmoniskt mönster. Det slående utseendet kompletteras av dekorativa detaljer i mässing. De mest dekorativa ljuskällorna är glödlampor i filamentliknande form, som kan beställas separat från tillbehören. - externt dimbar Modern design från MARKET SET: Corep SAS från Frankrike lanserar varje år en kollektion med produkter från unga designers - lyxig design till överkomliga priser.
 • MARKET SET Screen 4L XXL hänglampa murano

  MARKET SET Screen 4L XXL hänglampa murano
  Imponerande designad hängande lampa Screen 4L XXL med pappersskärmar Pendelarmaturen Screen 4L XXL är det perfekta valet för stämningsfull belysning av större områden eller rum. Den är utrustad med 13 olika stora skärmar av Muranopapper i en rundad triangelform, som tillsammans ser ut som en mobil. Mellan skärmarna finns fyra lampfästen, de insatta lamporna (ingår inte) ger en skicklig iscensättning av skärmens helhet. Resultatet är en imponerande ljuseffekt med ett fascinerande spel av ljus och skugga. Screen 4L XXL tillhör en serie pendel-, vägg-, bords- och golvlampor som utformats och förverkligats av en grupp unga designers från märket MARKET SET från Frankrike. Det visar deras esprit och innovativa anda när det gäller att skapa högkvalitativa designprodukter till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Screen 70's hänglampa linne 1 lampa

  MARKET SET Screen 70's hänglampa linne 1 lampa
  Pendelarmatur med en lampa Screen 70-talets linnetextilpanelerDenna extraordinära ljusdispenser från det franska designmärket MARKET SET kombinerar självständighet och harmoni på ett perfekt sätt. Den centrala lamphållaren är omgiven av flera linnevävspaneler i lugna jordtoner, som är monterade i olika riktningar och avstånd. Tygelementen är lätt genomskinliga, vilket skapar ett spel av ljus och skugga som förändras med varje ny synvinkel. Taket och strukturen av metall samt kabeln som är omgjord av textil är svart.
 • MARKET SET Singapour XM hänglampa khaki/curry

  MARKET SET Singapour XM hänglampa khaki/curry
  Hängande lampa Singapour med skärmar i naturliga tyger Hänglampan Singapour har tre skärmar: Den nedre kanten utgörs av en skärm av naturlig rottingväv. Två nyanser av tvättat linnetyg är draperade över den, där den mindre nyansen utgör den övre delen. Så snart belysningen är tänd kommer mångfalden av material och färger till sin fulla rätt och rottingväven syns lätt under linnetyget. En fantastisk hängande lampa för allmän- eller områdesbelysning, som också kan justeras i ljusstyrka med en extern dimmer. Designen kommer från MARKET SET: under denna etikett släpper tillverkningsföretaget Corep SAS varje år en ny kollektion med produkter av unga designers. - Utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Screen vägglampa, 1 lampa, svart

  MARKET SET Screen vägglampa, 1 lampa, svart
  Vägglampa Skärm för atmosfäriskt extra ljus Vägglampan Screen från märket MARKET SET från det franska företaget Corep SAS är diskret men har ändå en ojämförlig närvaro. Bakom märket finns ett årligen skiftande sortiment av produkter från unga designers som utmärker sig för sina innovativa idéer och fräscha utseenden. Som vägglampan Screen, vars skärm framför den rörformade lamphållaren är tillverkad av rottingväv och som framhävs utmärkt av det strålande ljuset. En dekorativ vägglampa som kan harmoniseras med många olika inredningsstilar och som sprider en touch av lyx genom sin diskreta design.
 • MARKET SET Singapour XS häng vit/antracit

  MARKET SET Singapour XS häng vit/antracit
  Pendelarmatur Singapour XS med fascinerande ljuseffekt Den här pendelarmaturen är något alldeles speciellt: dess ovanliga design kommer från MARKET SET, ett märke under vilket tillverkningsföretaget Corep SAS marknadsför innovativ design av unga, framväxande designers, med en ny kollektion varje år. Den speciella höjdpunkten i Singapour XS är skärmen, eller närmare bestämt kombinationen av två olika stora linneskärmar och en konisk skärm av rottingväv som sitter under den nedre tygskärmen. Under ljusets gång framträder väven under tyget tydligt. En pendelarmatur som är idealisk för t.ex. stämningsfull belysning av ett bord eller för grundbelysning i vardagsrum och sovrum. Utrustad med textilkabel. - externt dimbar
 • MARKET SET Waterlily vägglampa svart

  MARKET SET Waterlily vägglampa svart
  Rund vägglampa Waterlily i metall med dekorativt genombrottsmönster Elegant, modern design kännetecknar vägglampan Waterlily: Lampans skärm består av en cirkulär metallplatta som är jämnt perforerad, och i mitten sitter lampans sockel. Ljuset från lampan som används fördelas alltså jämnt i alla riktningar. Det genombrutna mönstret i metallen framträder som en skugga. Den här vägglampans skönhet kan framhävas ännu mer effektivt genom att välja en estetisk ljuskälla, t.ex. de ljuskällor som kan beställas separat under tillbehör. En vägglampa designad av MARKET SET, en grupp unga designers från det franska företaget Corep SAS, som varje år släpper en ny kollektion av lyxiga men prisvärda designlampor. - externt dimbar
 • MARKET SET Singapour ML hänglampa khaki/curry

  MARKET SET Singapour ML hänglampa khaki/curry
  Underbart designad hängande lampa Singapour ML med fyra skärmar Hänglampan Singapour ML sprider en lätt asiatisk känsla, vilket redan framgår av namnet. Skuggan består av totalt fyra delar - två koniska rottingskuggor och två olikfärgade tygskuggor av tvättat linne. När lampan tänds kommer rottingmönstret fram under den nedre linneskärmen och skapar en atmosfärisk ljuseffekt som ger en mycket mysig atmosfär. En hängande lampa som ger behaglig belysning på alla platser i hemmet, antingen som allmänbelysning eller hängande över ett bord. Singapour ML är en del av en dekorativ belysningsserie från Corep SAS, ett belysningsföretag från Frankrike som tar fram kreationer av unga designers under märket MARKET SET, som sprider lyxig atmosfär till ett överkomligt pris. - externt dimbar - utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Formentera hänglampa 5 lampor rondell

  MARKET SET Formentera hänglampa 5 lampor rondell
  Fem-lampig designerpendellampa Formentera med ovanligt utseendeDen fem-lampiga pendellampan Formentera presenterar sig mycket estetiskt och innovativt i sin design. Från den enkla takarmaturen i svart metall hänger fem lampskärmar ner från kablar av silikon och textil, som verkar ovanliga både när det gäller materialmixen och utseendet. Lampskärmarna är tillverkade av raffia och raffiapalmfibrer, den övre delen är tätt vävd runt om, den nedre halvan är fransig. Detta skapar en effektiv ljusstrålning. Formentera utstrålar både lätthet och naturlighet och kan användas i kombination med de mest varierande boendestilar.Formentera kommer från MARKET SET, ett ännu ungt märke under vilket det franska tillverkningsföretaget marknadsför unga designers verk och även lanserar nya kollektioner varje år.- externt dimbar
 • MARKET SET Sonia Laudet häng Ø 60 cm pion

  MARKET SET Sonia Laudet häng Ø 60 cm pion
  Textilpendellampa Sonia Laudet med mönstrad skärmPendellampa Sonia Laudet med sin stora, runda tygskärm är ett blickfång på alla platser, oavsett om den används som allmänbelysning eller som områdesbelysning, till exempel ovanför ett bord. Detta garanteras av skärmens mönster, som förstås kommer till sin rätt när ljuset tänds. Ljuskällan som används syns tydligt från alla håll, och därför är det lämpligt att öka pendelarmaturens dekorativa drag genom att välja en vacker ljuskälla. Den estetiska designen kommer från belysningsmärket MARKET SET i samarbete med den franska designern Sonia Laudet. Även namnet på armaturserien är tillägnat henne.- Utrustad med textilkabel- Externt dimbar
 • MARKET SET Singapour XS hänglampa nude

  MARKET SET Singapour XS hänglampa nude
  Pendelarmatur Singapour XS med fascinerande ljuseffekt Den här pendelarmaturen är något alldeles speciellt: dess ovanliga design kommer från MARKET SET, ett märke under vilket tillverkningsföretaget Corep SAS marknadsför innovativ design av unga, framväxande designers, med en ny kollektion varje år. Den speciella höjdpunkten i Singapour XS är skärmen, eller närmare bestämt kombinationen av två olika stora linneskärmar och en konisk skärm av rottingväv som sitter under den nedre tygskärmen. Under ljusets gång framträder väven under tyget tydligt. En pendelarmatur som är idealisk för t.ex. stämningsfull belysning av ett bord eller för grundbelysning i vardagsrum och sovrum. Utrustad med textilkabel. - externt dimbar
 • MARKET SET Rivage S hänglampa 1 lager, Ø 58 cm

  MARKET SET Rivage S hänglampa 1 lager, Ø 58 cm
  MARKET SET market set rivage s hänglampa 1 lager, ø 58 cm Rivage S Ø, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 60 W
 • MARKET SET Rivage L hänglampa 4 lager Ø 78 cm

  MARKET SET Rivage L hänglampa 4 lager Ø 78 cm
  MARKET SET market set rivage l hänglampa 4 lager ø 78 cm Rivage L Ø, för vardagsrum / matsal, metall, lin, trä, glas, R7s 78.3 mm, H: 32.5 cm
 • MARKET SET Cosiness hänglampa 5 lampor lång

  MARKET SET Cosiness hänglampa 5 lampor lång
  MARKET SET market set cosiness hänglampa 5 lampor lång Cosiness, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W, L: 90 cm
 • MARKET SET Cosiness hänglampa 16 lampor rund

  MARKET SET Cosiness hänglampa 16 lampor rund
  MARKET SET market set cosiness hänglampa 16 lampor rund Cosiness, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W
 • MARKET SET Screen XS pendellampa, murano

  MARKET SET Screen XS pendellampa, murano
  MARKET SET market set screen xs pendellampa, murano Screen XS, för vardagsrum / matsal, metall, murano-papper, E27, 60 W, B: 33 cm, H: 44.5 cm
 • MARKET SET Screen XS pendellampa, svart

  MARKET SET Screen XS pendellampa, svart
  MARKET SET market set screen xs pendellampa, svart Screen XS, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 60 W, B: 33 cm, H: 44.5 cm
 • MARKET SET Screen S hänglampa, natur

  MARKET SET Screen S hänglampa, natur
  MARKET SET market set screen s hänglampa, natur Screen S, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 60 W, B: 44 cm, H: 58 cm
 • MARKET SET Screen pendellampa, svart

  MARKET SET Screen pendellampa, svart
  Pendelarmatur Screen - blickfång för stora rum Screen pendelarmatur med den extraordinära designen från MARKET SET är på grund av sin storlek särskilt lämplig för större rum, t.ex. vardagsrum i den privata sfären samt mottagnings- och konferensrum i affärsmiljön. De 13 olika storlekarna förenas av samma form och struktur: alla nyanser ser ut som rundade trianglar och är utformade i ett vävmönster. Skärmarna belyses av totalt fyra lampor. Det flätade mönstret skapar ett fascinerande ljus- och skuggspel i omgivningen. Bakom MARKET SET står en ung grupp designers från företaget Corep SAS från Bègles i Frankrike. År 2016 tog Corep Lighting över företaget, som har funnits i Bègles sedan 1970. Varje år skapas nu en ny kollektion med den vanliga utmärkta produktkvaliteten och inspirerande, innovativ design.
 • MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 60 cm

  MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 60 cm
  MARKET SET market set gatsby vägglampa kumo khaki ø 60 cm Gatsby Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W
 • MARKET SET Screen 70's hänglampa linne 4 lampa

  MARKET SET Screen 70's hänglampa linne 4 lampa
  Pendelarmatur Screen 70's med fyra lampor och paneler av linnetextilMed armaturerna i Screen 70's-serien erbjuder det franska designmärket MARKET SET extraordinära ljuskällor som kombinerar oberoende och harmoni. Den här hängande lampan är utrustad med sammanlagt fyra lampfästen, som är placerade mellan ett flertal linnevävspaneler. De sistnämnda är monterade i olika lägen och riktningar. När ljuset tänds kommer tygets mjuka jordtoner till sin rätt; beroende på betraktningsvinkel skapar de textila elementen ständigt nya mönster av ljus och skugga. Hänglampan kompletteras av en struktur och en skärm samt en textilkabel, som alla är utformade i svart.
 • MARKET SET Singapour XM hänglampa antracit/vit

  MARKET SET Singapour XM hänglampa antracit/vit
  Hängande lampa Singapour med skärmar i naturliga tyger Hänglampan Singapour har tre skärmar: Den nedre kanten utgörs av en skärm av naturlig rottingväv. Två nyanser av tvättat linnetyg är draperade över den, där den mindre nyansen utgör den övre delen. Så snart belysningen är tänd kommer mångfalden av material och färger till sin fulla rätt och rottingväven syns lätt under linnetyget. En fantastisk hängande lampa för allmän- eller områdesbelysning, som också kan justeras i ljusstyrka med en extern dimmer. Designen kommer från MARKET SET: under denna etikett släpper tillverkningsföretaget Corep SAS varje år en ny kollektion med produkter av unga designers. - Utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Singapour XL hänglampa, nude

  MARKET SET Singapour XL hänglampa, nude
  Pendellampa Singapour XL med skärm i två lager av textil och wienerfläktPendellampa Singapour inspirerar med sin naturlighet och hemtrevliga utstrålning i privata och offentliga/kommersiella interiörer. Ljusautomaten från det franska designmärket MARET SET har en lätt asiatisk touch och kännetecknas av skuggans utseende. Skärmen består av ett inre lager av rotting och ett yttre lager av textil. Den sistnämnda är uppdelad i två delar av linnetyg i kontrasterande färger. Svarta kanter är ett modernt stilgrepp för att framhäva de enskilda elementen. En svart upphängning med textilkabel och metallkrona kompletterar hänglampan.
 • MARKET SET Formentera hänglampa, 3 lampor linjär

  MARKET SET Formentera hänglampa, 3 lampor linjär
  Pendellampa Formentera med tre lampor och skärmar av raffiaDenna pendellampa ser mycket dekorativ ut redan när den är släckt: från en långsträckt, svartlackerad metallbalk hänger tre ovanligt utformade skärmar på rad i kablar av silikon och textil från Formentera. Den övre delen av paraplyerna är tillverkad av ett tätt vävt band av bana- och raffiapalmfibrer, medan den nedre delen är fransig. Formentera är idealisk för att belysa bord och diskar och drar till sig alla ögon med sin naturliga och fräscha design. Under märket MARKET SET presenterar tillverkningsföretaget med säte i det franska departementet Gironde unga formgivares skapelser, och kollektionerna byts ut en gång om året.
 • MARKET SET Singapour golvlampa, nude

  MARKET SET Singapour golvlampa, nude
  Estetiskt utformad Singapour-golvlampa med östlig accent Den här golvlampan från MARKET SET från Frankrike påminner visuellt om Fjärran Östern, och inte bara på grund av namnet Singapour: den står på en liten, rund metallfot med fyra uppåtriktade stänger på vilka en skärm av rottingväv sitter. Över den draperas en annan skärm av tvättad linne, som utstrålar ljuset utan att blända och under vilken korgverket syns tydligt när det exponeras för ljus. En golvlampa som utstrålar ett vackert accentljus och sprider asiatisk känsla. Singapour kan användas bekvämt med hjälp av fotomkopplaren på textilkabeln. Tillverkningsföretaget Corep SAS har sitt säte i Bègles i det franska departementet Gironde och distribuerar varje år en ny kollektion med innovativ design av unga designers under märket MARKET SET.
 • MARKET SET Screen 2L vägglampa murano

  MARKET SET Screen 2L vägglampa murano
  Tvålampig vägglampa Screen 2L - Muranopapperskärmar Vägglampan Screen med två lampor, vars geometriskt formade skärmar är gjorda av Muranopapper och placerade i förskjutning till varandra, ser enkel och ädel ut. Två uttag är placerade mellan den övre och den nedre skuggan. De insatta lamporna (ingår inte) ger en atmosfärisk iscensättning av skärmarna och skapar ett tilltalande accentljus som ger en mysig atmosfär. En dekorativ ljuskälla för vardagsrum och sovrum som kan harmoniseras med många olika inredningsstilar. - Externt dimbar Den estetiska designen på Screen-vägglampan kommer från MARKET SET, designermärket från Corep SAS i Frankrike, bakom vilket står en ung designergrupp som varje år skapar en ny kollektion av innovativa designlampor.
 • MARKET SET Mokuzai vägglampa in sunagrått

  MARKET SET Mokuzai vägglampa in sunagrått
  MARKET SET market set mokuzai vägglampa in sunagrått Mokuzai, för vardagsrum / matsal, metall, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 40 W
 • MARKET SET Portinatx M bordslampa höjd 58 cm vit

  MARKET SET Portinatx M bordslampa höjd 58 cm vit
  MARKET SET market set portinatx m bordslampa höjd 58 cm vit Portinatx M, för vardagsrum / matsal, keramik, naturfiber (palm), E27, 60 W, H: 58 cm
 • MARKET SET Portinatx L bordslampa höjd 77 cm vit

  MARKET SET Portinatx L bordslampa höjd 77 cm vit
  MARKET SET market set portinatx l bordslampa höjd 77 cm vit Portinatx L, för vardagsrum / matsal, keramik, naturfiber (palm), E27, 60 W, H: 77 cm
 • MARKET SET Rivage vägglampa 4 lager

  MARKET SET Rivage vägglampa 4 lager
  MARKET SET market set rivage vägglampa 4 lager Rivage, för vardagsrum / matsal, metall, lin, trä, glas, R7s 78.3 mm, 8 W, B: 28 cm, H: 41 cm
 • MARKET SET Mokuzaï M bordslampa, vit

  MARKET SET Mokuzaï M bordslampa, vit
  MARKET SET market set mokuzaï m bordslampa, vit Mokuzaï M, för vardagsrum / matsal, trä, tyg, E27, 60 W, H: 74.5 cm
 • MARKET SET Cosiness pendellampa balk 3 lampor

  MARKET SET Cosiness pendellampa balk 3 lampor
  MARKET SET market set cosiness pendellampa balk 3 lampor Cosiness, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W, L: 90 cm, B: 15 cm, H: 29 cm
 • MARKET SET Cosiness pendellampa 8 lampor rund

  MARKET SET Cosiness pendellampa 8 lampor rund
  MARKET SET market set cosiness pendellampa 8 lampor rund Cosiness, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W
 • MARKET SET Screen S hänglampa, murano

  MARKET SET Screen S hänglampa, murano
  MARKET SET market set screen s hänglampa, murano Screen S, för vardagsrum / matsal, metall, murano-papper, E27, 60 W, B: 44 cm, H: 58 cm
 • MARKET SET Gatsby hänglampa 5 lampor multifärgat

  MARKET SET Gatsby hänglampa 5 lampor multifärgat
  MARKET SET market set gatsby hänglampa 5 lampor multifärgat Gatsby, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W
 • MARKET SET Screen bordslampa, svart

  MARKET SET Screen bordslampa, svart
  Atmosfäriskt utformad Screen bordslampa med rottingväv Den här lilla bordslampan ger en fräsch, naturlig känsla i alla miljöer. Oavsett om den står på nattduksbordet i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet - Screen är ett trevligt blickfång överallt och ger en mysig accentbelysning som på ett avgörande sätt bidrar till en mysig atmosfär. Den här lilla ljuskällan har en ovanlig design och består av en svartlackerad metallram med lampfäste och två skärmdelar som är placerade i förskjutning till varandra, som består av en metallram i en rundad triangelform och är fyllda med rottingväv. Mellan dem finns lampans uttag. När belysningen är tänd är det korgverket som står i fokus. Den triangulära formen på lampskärmarna upprepas i lampfoten. Bordslampan Screen är designad av en av de unga designers vars produkter den franska tillverkaren har samlat under det unga märket MARKET SET. Varje år lanseras en ny kollektion av innovativa designlampor till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Screen bordslampa, natur

  MARKET SET Screen bordslampa, natur
  Atmosfäriskt utformad Screen bordslampa med rottingväv Den här lilla bordslampan ger en fräsch, naturlig känsla i alla miljöer. Oavsett om den står på nattduksbordet i sovrummet eller på ett sidobord i vardagsrummet - Screen är ett trevligt blickfång överallt och ger en mysig accentbelysning som på ett avgörande sätt bidrar till en mysig atmosfär. Den här lilla ljuskällan har en ovanlig design och består av en svartlackerad metallram med lampfäste och två skärmdelar som är placerade i förskjutning till varandra, som består av en metallram i en rundad triangelform och är fyllda med rottingväv. Mellan dem finns lampans uttag. När belysningen är tänd är det korgverket som står i fokus. Den triangulära formen på lampskärmarna upprepas i lampfoten. Bordslampan Screen är designad av en av de unga designers vars produkter den franska tillverkaren har samlat under det unga märket MARKET SET. Varje år lanseras en ny kollektion av innovativa designlampor till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Screen pendellampa, natur

  MARKET SET Screen pendellampa, natur
  Pendelarmatur Screen - blickfång för stora rum Screen pendelarmatur med den extraordinära designen från MARKET SET är på grund av sin storlek särskilt lämplig för större rum, t.ex. vardagsrum i den privata sfären samt mottagnings- och konferensrum i affärsmiljön. De 13 olika storlekarna förenas av samma form och struktur: alla nyanser ser ut som rundade trianglar och är utformade i ett vävmönster. Skärmarna belyses av totalt fyra lampor. Det flätade mönstret skapar ett fascinerande ljus- och skuggspel i omgivningen. Bakom MARKET SET står en ung grupp designers från företaget Corep SAS från Bègles i Frankrike. År 2016 tog Corep Lighting över företaget, som har funnits i Bègles sedan 1970. Varje år skapas nu en ny kollektion med den vanliga utmärkta produktkvaliteten och inspirerande, innovativ design.
 • MARKET SET Singapour vägglampa, antracit/vit

  MARKET SET Singapour vägglampa, antracit/vit
  Vägglampa Singapour med asiatiskt utseende När man tittar på vägglampan Singapour väcks associationer till Asien, vilket också återspeglas i namnet. Det dekorativa utseendet bestäms av den koniska skärmen av rottingväv som omger lampan. Det utstrålande ljuset från den infällda lampan ger upphov till en reproduktion av mönstret på den stora, runda skärmen av tvättat linne som sitter mellan rottingskärmen och väggfästet av metall. En vägglampa som är idealisk som enskild lampa eller som duo för behaglig tilläggsbelysning, i större antal belyser den också bekvämt en lång hall. MARKET SET står för unga designers med innovativ design. Tillverkningsföretaget Corep SAS lanserar varje år en kollektion med nya designlampor under denna etikett. Estetisk design som ger vardagsrummet en lyxig touch till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Singapour vägglampa, mandel/antracit

  MARKET SET Singapour vägglampa, mandel/antracit
  Vägglampa Singapour med asiatiskt utseende När man tittar på vägglampan Singapour väcks associationer till Asien, vilket också återspeglas i namnet. Det dekorativa utseendet bestäms av den koniska skärmen av rottingväv som omger lampan. Det utstrålande ljuset från den infällda lampan ger upphov till en reproduktion av mönstret på den stora, runda skärmen av tvättat linne som sitter mellan rottingskärmen och väggfästet av metall. En vägglampa som är idealisk som enskild lampa eller som duo för behaglig tilläggsbelysning, i större antal belyser den också bekvämt en lång hall. MARKET SET står för unga designers med innovativ design. Tillverkningsföretaget Corep SAS lanserar varje år en kollektion med nya designlampor under denna etikett. Estetisk design som ger vardagsrummet en lyxig touch till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Screen vägglampa 2 lampa svart

  MARKET SET Screen vägglampa 2 lampa svart
  Tvålampig vägglampa Screen - en fascinerande accentljuskälla När den tvålampiga Screen-vägglampan med sina två överlappande skärmar, som liknar rundade trianglar, är avstängd är den ganska diskret och diskret. Så snart belysningen är tänd och ljuset från de två infällda lamporna sätter scenen för skärmens vävmönster, dras ögat till var Screen är placerad. En imponerande tilläggsbelysning för vardagsrum och sovrum som skapar en mysig atmosfär. Armaturserien Screen, som även omfattar hängande lampor samt golv- och bordslampor, kommer från MARKET SET. Under detta varumärke säljer tillverkningsföretaget Corep SAS produkter av unga, lovande designers. Varje år lanseras en ny kollektion på marknaden.
 • MARKET SET Screen golvlampa, natur

  MARKET SET Screen golvlampa, natur
  Estetiskt utformad Screen golvlampa med ett naturligt utseende Golvlampan Screen har en mycket trendig design och fungerar därför inte bara som en atmosfärisk extrabelysning i vardagsrum och sovrum, utan också som ett dekorativt inredningstillbehör som passar in i många olika stilar. Screen kännetecknas av formen av en rundad triangel: De fem nyanser av rottingväv som är fördelade över ramen är bearbetade som trianglar i olika storlekar med avrundade kanter, vilket ger en mycket harmonisk effekt. Samma form kännetecknar också golvlampans metallfot. Metallramen är utrustad med tre glödlampsfästen, och lamporna som används skapar en fascinerande ljuseffekt i kombination med rottingväven. Golvlampan Screen ingår i årets kollektion med verk av unga designers som det franska företaget Corep Sas säljer under varumärket MARKET SET. Fräsch, ung design - en lyx till överkomlig kostnad!
 • MARKET SET Singapour DBL golvlampa, nude

  MARKET SET Singapour DBL golvlampa, nude
  Designgolvlampa Singapour med attraktiv dubbelskärm Rottingväven som utgör den inre, koniska skärmen på golvlampan Singapour DBL ger en omisskännligt asiatisk touch till denna vackra extra ljusdispenser, som är idealisk för att belysa t.ex. sittplatsen i vardagsrummet. Korgens struktur framträder också på ett imponerande sätt under den tvåfärgade linneskärmen när belysningen är tänd. Singapour kan bekvämt slås på och av med fotbrytaren på kabeln. En stilfullt utformad golvlampa som ger det där lilla extra till många inredningsstilar och skapar en mysig atmosfär i vardagsrum och sovrum. - Utrustad med textilkabel - Utformning: MARKET SET (Frankrike)
 • MARKET SET Singapour bordslampa, nude

  MARKET SET Singapour bordslampa, nude
  Trendig bordslampa Singapour med asiatisk touch Att utrusta ett rum med tilltalande extra belysning och samtidigt sätta en trendig accent - det är lätt att åstadkomma med Singapour bordslampa. Namnet på Singapour antyder redan vad som bekräftas när du tittar på den: Designen är inspirerad av Asien. Redan metallramen har asiatiska drag, vilket kompletteras av den attraktiva dubbla skärmen, som består av tvättat linne i botten och har ett koniskt element av rottingväv i toppen. - Strömbrytare inbyggd i matningskabeln Bordslampan Singapour ingår i en trendig lampserie från Corep SAS i Frankrike, som varje år ger ut en kollektion under märket MARKET SET, där unga designers kan förverkliga sina idéer och sin känsla för trender. Resultatet är prisvärda designlampor med en fräsch, lyxig touch.
 • MARKET SET Singapour DBL bordslampa, vit/grå

  MARKET SET Singapour DBL bordslampa, vit/grå
  Utsökt designad bordslampa Singapour DBL Bordslampan Singapour DBL ger varje rum en asiatisk touch. Men det beror inte bara på namnet på denna vackra ljusdispenser. Singapour DBL har asiatiska drag med rottingväven under den tvåfärgade linneskärmen. Väven kommer till sin rätt så snart belysningen tänds. Fläktmönstret syns då också tydligt på linnetyget. Singapour DBL slås på och av med strömbrytaren på kabeln. En speciell bordslampa för vardagsrum och sovrum, som inte bara ger ett attraktivt extra ljus utan också är ett mycket dekorativt inredningselement. - Kvalitetsdesign av MARKET SET från Frankrike
 • MARKET SET Singapour DBL bordslampa, nude

  MARKET SET Singapour DBL bordslampa, nude
  Utsökt designad bordslampa Singapour DBL Bordslampan Singapour DBL ger varje rum en asiatisk touch. Men det beror inte bara på namnet på denna vackra ljusdispenser. Singapour DBL har asiatiska drag med rottingväven under den tvåfärgade linneskärmen. Väven kommer till sin rätt så snart belysningen tänds. Fläktmönstret syns då också tydligt på linnetyget. Singapour DBL slås på och av med strömbrytaren på kabeln. En speciell bordslampa för vardagsrum och sovrum, som inte bara ger ett attraktivt extra ljus utan också är ett mycket dekorativt inredningselement. - Kvalitetsdesign av MARKET SET från Frankrike
 • MARKET SET Formentera hänglampa 1 lampa Ø 25 cm

  MARKET SET Formentera hänglampa 1 lampa Ø 25 cm
  Formentera pendellampa med en lampa - idealisk för ambient- och områdesbelysningFormentera drar till sig uppmärksamhet med en särskilt naturlig skärm gjord av bana och handklippta fibrer från raffiapalmen, som löper runt toppen som ett fast band och är fransig i det nedre området. Den här dekorativa pendellampan sprider en naturlig känsla och passar många stilar av boende och lämpar sig för stämningsfull grundbelysning i vardagsrum och sovrum samt för mysig belysning av till exempel ett matbord.Formentera pendellampan tillhör en serie pendellampor från det franska märket MARKET SET, som specialiserat sig på produkter av unga designers med innovativ kreativitet.
 • MARKET SET Formentera hänglampa 1 lampa Ø 18 cm

  MARKET SET Formentera hänglampa 1 lampa Ø 18 cm
  Formentera pendellampa med en lampa - idealisk för ambient- och områdesbelysningFormentera drar till sig uppmärksamhet med en särskilt naturlig skärm gjord av bana och handklippta fibrer från raffiapalmen, som löper runt toppen som ett fast band och är fransig i det nedre området. Den här dekorativa pendellampan sprider en naturlig känsla och passar många stilar av boende och lämpar sig för stämningsfull grundbelysning i vardagsrum och sovrum samt för mysig belysning av till exempel ett matbord.Formentera pendellampan tillhör en serie pendellampor från det franska märket MARKET SET, som specialiserat sig på produkter av unga designers med innovativ kreativitet.
 • MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, malakit sand

  MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, malakit sand
  Rund vägglampa Sonia Laudet med dekorativt mönstrad textilskärmDenna vägglampa är ett blickfång i alla rum när den är släckt, tack vare det dekorativa mönstret på textilskärm som omger sockeln av sandbläst metall. Så snart belysningen är påslagen lyser ljuset från den använda lampan obehindrat upp omgivningen. Sonia Laudet-vägglampans estetiska drag kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ ljuskälla, som kan beställas separat via tillbehören.Denna vägglampa ger inte bara atmosfärisk extra belysning i vardagsrum, sovrum och korridorer, utan skapar också en mycket dekorativ accent när det gäller inredning.Denna serie lampor är resultatet av samarbetet mellan den franska designern med samma namn, Sonia Laudet, och belysningsmärket MARKET SET.
 • MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, malakit natt

  MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, malakit natt
  Rund vägglampa Sonia Laudet med dekorativt mönstrad textilskärmDenna vägglampa är ett blickfång i alla rum när den är släckt, tack vare det dekorativa mönstret på textilskärm som omger sockeln av sandbläst metall. Så snart belysningen är påslagen lyser ljuset från den använda lampan obehindrat upp omgivningen. Sonia Laudet-vägglampans estetiska drag kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ ljuskälla, som kan beställas separat via tillbehören.Denna vägglampa ger inte bara atmosfärisk extra belysning i vardagsrum, sovrum och korridorer, utan skapar också en mycket dekorativ accent när det gäller inredning.Denna serie lampor är resultatet av samarbetet mellan den franska designern med samma namn, Sonia Laudet, och belysningsmärket MARKET SET.
 • MARKET SET Sonia Laudet häng 60 cm malakit sand

  MARKET SET Sonia Laudet häng 60 cm malakit sand
  Textilpendellampa Sonia Laudet med mönstrad skärmPendellampa Sonia Laudet med sin stora, runda tygskärm är ett blickfång på alla platser, oavsett om den används som allmänbelysning eller som områdesbelysning, till exempel ovanför ett bord. Detta garanteras av skärmens mönster, som förstås kommer till sin rätt när ljuset tänds. Ljuskällan som används syns tydligt från alla håll, och därför är det lämpligt att öka pendelarmaturens dekorativa drag genom att välja en vacker ljuskälla. Den estetiska designen kommer från belysningsmärket MARKET SET i samarbete med den franska designern Sonia Laudet. Även namnet på armaturserien är tillägnat henne.- Utrustad med textilkabel- Externt dimbar
 • MARKET SET Singapour XML hänge khaki/curry

  MARKET SET Singapour XML hänge khaki/curry
  Hängande lampa Singapour XML med imponerande ljuseffekt Den här hängande lampan ger redan utan belysning en mycket estetisk bild. Singapour XML består av totalt fyra skärmar, varav de två inre skärmarna är av olika storlek och tillverkade av rotting i konisk form. Ovanför de två sammanhängande skärmarna finns en tvådelad linneskärm, vars två delar också skiljer sig åt i storlek och färg. Den mindre av de två tygskärmarna är uppåt, precis som den mindre av de två rottingskärmarna är uppåt. Så snart ljuset tänds blir rottingmönstret synligt genom tyget. En slående, elegant hängande lampa som harmonierar med många hemstilar och ger rummet en naturlig känsla. - Kabel av textil - externt dimbar - Design: MARKET DESIGN, ung design av företaget Corep SAS från Frankrike.
 • MARKET SET Singapore XML häng mandel/antracit

  MARKET SET Singapore XML häng mandel/antracit
  Hängande lampa Singapour XML med imponerande ljuseffekt Den här hängande lampan ger redan utan belysning en mycket estetisk bild. Singapour XML består av totalt fyra skärmar, varav de två inre skärmarna är av olika storlek och tillverkade av rotting i konisk form. Ovanför de två sammanhängande skärmarna finns en tvådelad linneskärm, vars två delar också skiljer sig åt i storlek och färg. Den mindre av de två tygskärmarna är uppåt, precis som den mindre av de två rottingskärmarna är uppåt. Så snart ljuset tänds blir rottingmönstret synligt genom tyget. En slående, elegant hängande lampa som harmonierar med många hemstilar och ger rummet en naturlig känsla. - Kabel av textil - externt dimbar - Design: MARKET DESIGN, ung design av företaget Corep SAS från Frankrike.
 • MARKET SET Singapour XM hänglampa nude

  MARKET SET Singapour XM hänglampa nude
  Hängande lampa Singapour med skärmar i naturliga tyger Hänglampan Singapour har tre skärmar: Den nedre kanten utgörs av en skärm av naturlig rottingväv. Två nyanser av tvättat linnetyg är draperade över den, där den mindre nyansen utgör den övre delen. Så snart belysningen är tänd kommer mångfalden av material och färger till sin fulla rätt och rottingväven syns lätt under linnetyget. En fantastisk hängande lampa för allmän- eller områdesbelysning, som också kan justeras i ljusstyrka med en extern dimmer. Designen kommer från MARKET SET: under denna etikett släpper tillverkningsföretaget Corep SAS varje år en ny kollektion med produkter av unga designers. - Utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Singapour XXL häng ljusgrå/antracit

  MARKET SET Singapour XXL häng ljusgrå/antracit
  Pendel lampa Singapour XXL för stora rum Med sin slående design med tre skärmar och storlek är Singapour XXL pendelarmaturen idealisk för att belysa större bord och områden. Dess utseende har en naturlig effekt och passar till många moderna inredningsstilar. Under den tygade skuggan av tvättad linne, som består av två delar i olika färger, sitter en annan konisk skugga av rottingväv. När ljuset faller ut syns den här skärmen tydligt under linneskärmen, eftersom rottingmönstret syns under tyget. Resultatet är en ljusfylld atmosfär med en speciell karaktär som skapar en mysig atmosfär. Utrustad med textilkabel. - externt dimbar Designen av Singapour-armaturserien kommer från MARKET SET, ett ungt team av designers från belysningsföretaget Corep SAS i Bègles, Frankrike, som skapar prisvärda, lyxiga armaturkollektioner.
 • MARKET SET Singapour XXL hänglampa nude

  MARKET SET Singapour XXL hänglampa nude
  Pendel lampa Singapour XXL för stora rum Med sin slående design med tre skärmar och storlek är Singapour XXL pendelarmatur idealisk för att belysa större bord och områden. Dess utseende har en naturlig effekt och passar till många moderna inredningsstilar. Under den tygade skuggan av tvättad linne, som består av två delar i olika färger, sitter en annan konisk skugga av rottingväv. När ljuset faller ut syns den här skärmen tydligt under linneskärmen, eftersom rottingmönstret syns under tyget. Resultatet är en ljusfylld atmosfär med en speciell karaktär som skapar en mysig atmosfär. Utrustad med textilkabel. - externt dimbar Designen av Singapour-armaturserien kommer från MARKET SET, ett ungt team av designers från belysningsföretaget Corep SAS i Bègles, Frankrike, som skapar prisvärda, lyxiga armaturkollektioner.
 • MARKET SET Singapour M hänglampa vit/antracit

  MARKET SET Singapour M hänglampa vit/antracit
  Pendel lampa Singapour M med dekorativ skärmdesign Hängelampan Singapour M har ett naturligt utseende tack vare den speciella skärmen: Den största av de två linneskärmarna är riktad nedåt och i dess ände sitter en skärm av rottingväv. Detta skapar ett effektivt ljusflöde när belysningen är påslagen. Den mindre tygskärmen spelar också en stor roll för designens estetik. Den är orienterad uppåt och utgör kronan på denna attraktiva ljuskälla, som är lika lämplig för grundbelysning av ett rum som för att belysa ett bord. Ljusstyrkan kan också regleras med en extern dimmer. - Utformning: MARKET DESIGN (Corep SAS) från Frankrike. - Utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Singapour M hänglampa nude

  MARKET SET Singapour M hänglampa nude
  Pendel lampa Singapour M med dekorativ skärmdesign Hängelampan Singapour M har ett naturligt utseende tack vare den speciella skärmen: Den största av de två linneskärmarna är riktad nedåt och i dess ände sitter en skärm av rottingväv. Detta skapar ett effektivt ljusflöde när belysningen är påslagen. Den mindre tygskärmen spelar också en stor roll för designens estetik. Den är orienterad uppåt och utgör kronan på denna attraktiva ljuskälla, som är lika lämplig för grundbelysning av ett rum som för att belysa ett bord. Ljusstyrkan kan också regleras med en extern dimmer. - Utformning: MARKET DESIGN (Corep SAS) från Frankrike. - Utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Gatsby bordslampa konjak

  MARKET SET Gatsby bordslampa konjak
  Imponerande designad bordslampa Gatsby - Design: MARKET SET Den här lilla bordslampan med sin rörformade fot av sandbläst metall, accentuerad av mässingsaccenter, är försedd med en mycket estetiskt utformad skärm av sammet och bomull. En ädel ljuskälla som är idealisk för stämningsfull accentbelysning i vardagsrum och sovrum. Gatsby kan bekvämt slås på och av med hjälp av en strömbrytare på textilkabeln. Bordslampan Gatsby är en del av en serie pendel-, vägg-, golv- och bordslampor som tillhör det unga märket MARKET SET från Corep SAS i Bègles i Frankrike. Corep SAS lanserar varje år en ny kollektion med kreationer av unga talangfulla designers.
 • MARKET SET Gatsby bordslampa isgrå

  MARKET SET Gatsby bordslampa isgrå
  Imponerande designad bordslampa Gatsby - Design: MARKET SET Den här lilla bordslampan med sin rörformade fot av sandbläst metall, accentuerad av mässingsaccenter, är försedd med en mycket estetiskt utformad skärm av sammet och bomull. En ädel ljuskälla som är idealisk för stämningsfull accentbelysning i vardagsrum och sovrum. Gatsby kan bekvämt slås på och av med hjälp av en strömbrytare på textilkabeln. Bordslampan Gatsby är en del av en serie pendel-, vägg-, golv- och bordslampor som tillhör det unga märket MARKET SET från Corep SAS i Bègles i Frankrike. Corep SAS lanserar varje år en ny kollektion med kreationer av unga talangfulla designers.
 • MARKET SET Gatsby golvlampa isgrå

  MARKET SET Gatsby golvlampa isgrå
  Attraktivt utformad Gatsby golvlampa med textilskärm och trebent stativ Med sin moderna och tidlösa design passar Gatsby-golvlampan till många inredningsstilar. Skärmen av sammet och bomull och den trebenta ramen av sandblästrad metall med dekorativa mässingsdetaljer är inte alls vanliga. Armaturens utseende, där ljuskällan lyser synligt i alla riktningar, förstärks ytterligare om man väljer en dekorativ lampa, t.ex. en glödlampa. Lämpliga lampor kan beställas separat via tillbehören. Gatsby kan bekvämt slås på och av med hjälp av en strömbrytare på matarkabeln. - Innovativ design av MARKET SET från Frankrike
 • MARKET SET Waterlily vägglampa mässing

  MARKET SET Waterlily vägglampa mässing
  Rund vägglampa Waterlily i metall med dekorativt genombrottsmönster Elegant, modern design kännetecknar vägglampan Waterlily: Lampans skärm består av en cirkulär metallplatta som är jämnt perforerad, och i mitten sitter lampans sockel. Ljuset från lampan som används fördelas alltså jämnt i alla riktningar. Det genombrutna mönstret i metallen framträder som en skugga. Den här vägglampans skönhet kan framhävas ännu mer effektivt genom att välja en estetisk ljuskälla, t.ex. de ljuskällor som kan beställas separat under tillbehör. En vägglampa designad av MARKET SET, en grupp unga designers från det franska företaget Corep SAS, som varje år släpper en ny kollektion av lyxiga men prisvärda designlampor. - externt dimbar
 • MARKET SET Screen XL pendellampa, svart

  MARKET SET Screen XL pendellampa, svart
  Design hängande lampa Screen i mobilt utseende Pendelarmaturen Screen har en stor effekt även när den inte är upplyst, eftersom de tio olika stora skärmelementen i flätad design får den att se ut som en mobil och därför har ett högt dekorativt värde för inredningen. Glödlampshållaren är installerad i mitten av skärmarna, glödlampan (ingår inte) strålar ut sitt ljus jämnt på alla sidor och sätter skärmarna i scenen. Resultatet är en mysig belysningseffekt med ett mycket estetiskt ljus- och skuggspel. Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Screen är en del av den årliga kollektionen från MARKET SET, det unga märket där det franska företaget Corep SAS marknadsför modeller från en ung designerpool.
 • MARKET SET Screen vägglampa 2 lampor natur

  MARKET SET Screen vägglampa 2 lampor natur
  Tvålampig vägglampa Screen - en fascinerande accentljuskälla När den tvålampiga Screen-vägglampan med sina två överlappande skärmar, som liknar rundade trianglar, är avstängd är den ganska diskret och diskret. Så snart belysningen är tänd och ljuset från de två infällda lamporna sätter scenen för skärmens vävmönster, dras ögat till var Screen är placerad. En imponerande tilläggsbelysning för vardagsrum och sovrum som skapar en mysig atmosfär. Armaturserien Screen, som även omfattar hängande lampor samt golv- och bordslampor, kommer från MARKET SET. Under detta varumärke säljer tillverkningsföretaget Corep SAS produkter av unga, lovande designers. Varje år lanseras en ny kollektion på marknaden.
 • MARKET SET Singapour vägglampa, nude

  MARKET SET Singapour vägglampa, nude
  Vägglampa Singapour med asiatiskt utseende När man tittar på vägglampan Singapour väcks associationer till Asien, vilket också återspeglas i namnet. Det dekorativa utseendet bestäms av den koniska skärmen av rottingväv som omger lampan. Det utstrålande ljuset från den infällda lampan ger upphov till en reproduktion av mönstret på den stora, runda skärmen av tvättat linne som sitter mellan rottingskärmen och väggfästet av metall. En vägglampa som är idealisk som enskild lampa eller som duo för behaglig tilläggsbelysning, i större antal belyser den också bekvämt en lång hall. MARKET SET står för unga designers med innovativ design. Tillverkningsföretaget Corep SAS lanserar varje år en kollektion med nya designlampor under denna etikett. Estetisk design som ger vardagsrummet en lyxig touch till ett överkomligt pris.
 • MARKET SET Screen golvlampa, svart

  MARKET SET Screen golvlampa, svart
  Estetiskt utformad Screen golvlampa med ett naturligt utseende Golvlampan Screen har en mycket trendig design och fungerar därför inte bara som en atmosfärisk extrabelysning i vardagsrum och sovrum, utan också som ett dekorativt inredningstillbehör som passar in i många olika stilar. Screen kännetecknas av formen av en rundad triangel: De fem nyanser av rottingväv som är fördelade över ramen är bearbetade som trianglar i olika storlekar med avrundade kanter, vilket ger en mycket harmonisk effekt. Samma form kännetecknar också golvlampans metallfot. Metallramen är utrustad med tre glödlampsfästen, och lamporna som används skapar en fascinerande ljuseffekt i kombination med rottingväven. Golvlampan Screen ingår i årets kollektion med verk av unga designers som det franska företaget Corep Sas säljer under varumärket MARKET SET. Fräsch, ung design - en lyx till överkomlig kostnad!
 • MARKET SET Gatsby bordslampa smaragdgrön

  MARKET SET Gatsby bordslampa smaragdgrön
  Imponerande designad bordslampa Gatsby - Design: MARKET SET Den här lilla bordslampan med sin rörformade fot av sandbläst metall, accentuerad av mässingsaccenter, är försedd med en mycket estetiskt utformad skärm av sammet och bomull. En ädel ljuskälla som är idealisk för stämningsfull accentbelysning i vardagsrum och sovrum. Gatsby kan bekvämt slås på och av med hjälp av en strömbrytare på textilkabeln. Bordslampan Gatsby är en del av en serie pendel-, vägg-, golv- och bordslampor som tillhör det unga märket MARKET SET från Corep SAS i Bègles i Frankrike. Corep SAS lanserar varje år en ny kollektion med kreationer av unga talangfulla designers.
 • MARKET SET Screen vägglampa, 1 lampa, natur

  MARKET SET Screen vägglampa, 1 lampa, natur
  Vägglampa Skärm för atmosfäriskt extra ljus Vägglampan Screen från märket MARKET SET från det franska företaget Corep SAS är diskret men har ändå en ojämförlig närvaro. Bakom märket finns ett årligen skiftande sortiment av produkter från unga designers som utmärker sig för sina innovativa idéer och fräscha utseenden. Som vägglampan Screen, vars skärm framför den rörformade lamphållaren är tillverkad av rottingväv och som framhävs utmärkt av det strålande ljuset. En dekorativ vägglampa som kan harmoniseras med många olika inredningsstilar och som sprider en touch av lyx genom sin diskreta design.
 • MARKET SET Singapore ML häng mandel/antracit

  MARKET SET Singapore ML häng mandel/antracit
  Underbart designad hängande lampa Singapour ML med fyra skärmar Hänglampan Singapour ML sprider en lätt asiatisk känsla, vilket redan framgår av namnet. Skuggan består av totalt fyra delar - två koniska rottingskuggor och två olikfärgade tygskuggor av tvättat linne. När lampan tänds kommer rottingmönstret fram under den nedre linneskärmen och skapar en atmosfärisk ljuseffekt som ger en mycket mysig atmosfär. En hängande lampa som ger behaglig belysning på alla platser i hemmet, antingen som allmänbelysning eller hängande över ett bord. Singapour ML är en del av en dekorativ belysningsserie från Corep SAS, ett belysningsföretag från Frankrike som tar fram kreationer av unga designers under märket MARKET SET, som sprider lyxig atmosfär till ett överkomligt pris. - externt dimbar - utrustad med textilkabel
 • MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, pion

  MARKET SET Sonia Laudet vägglampa, pion
  Rund vägglampa Sonia Laudet med dekorativt mönstrad textilskärmDenna vägglampa är ett blickfång i alla rum när den är släckt, tack vare det dekorativa mönstret på textilskärm som omger sockeln av sandbläst metall. Så snart belysningen är påslagen lyser ljuset från den använda lampan obehindrat upp omgivningen. Sonia Laudet-vägglampans estetiska drag kan förstärkas ytterligare genom att välja en dekorativ ljuskälla, som kan beställas separat via tillbehören.Denna vägglampa ger inte bara atmosfärisk extra belysning i vardagsrum, sovrum och korridorer, utan skapar också en mycket dekorativ accent när det gäller inredning.Denna serie lampor är resultatet av samarbetet mellan den franska designern med samma namn, Sonia Laudet, och belysningsmärket MARKET SET.
 • MARKET SET Sonia Laudet häng 60 cm malakit natt

  MARKET SET Sonia Laudet häng 60 cm malakit natt
  Textilpendellampa Sonia Laudet med mönstrad skärmPendellampa Sonia Laudet med sin stora, runda tygskärm är ett blickfång på alla platser, oavsett om den används som allmänbelysning eller som områdesbelysning, till exempel ovanför ett bord. Detta garanteras av skärmens mönster, som förstås kommer till sin rätt när ljuset tänds. Ljuskällan som används syns tydligt från alla sidor, och därför är det lämpligt att öka pendelarmaturens dekorativa drag genom att välja en vacker ljuskälla. Den estetiska designen kommer från belysningsmärket MARKET SET i samarbete med den franska designern Sonia Laudet. Även namnet på armaturserien är tillägnat henne.- Utrustad med textilkabel- Externt dimbar
 • MARKET SET Rivage M hänglampa 1 lager, Ø 68 cm

  MARKET SET Rivage M hänglampa 1 lager, Ø 68 cm
  MARKET SET market set rivage m hänglampa 1 lager, ø 68 cm Rivage M Ø, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 60 W
 • MARKET SET Rivage L hänglampa 1 lager, Ø 78 cm

  MARKET SET Rivage L hänglampa 1 lager, Ø 78 cm
  MARKET SET market set rivage l hänglampa 1 lager, ø 78 cm Rivage L Ø, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 60 W
 • MARKET SET Rivage M vägglampa Ø 58 cm

  MARKET SET Rivage M vägglampa Ø 58 cm
  MARKET SET market set rivage m vägglampa ø 58 cm Rivage M Ø, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 60 W
 • MARKET SET Rivage L vägglampa Ø 68 cm

  MARKET SET Rivage L vägglampa Ø 68 cm
  MARKET SET market set rivage l vägglampa ø 68 cm Rivage L Ø, för vardagsrum / matsal, metall, linne, E27, 60 W
 • MARKET SET Rivage M hänglampa 4 lager Ø 48 cm

  MARKET SET Rivage M hänglampa 4 lager Ø 48 cm
  MARKET SET market set rivage m hänglampa 4 lager ø 48 cm Rivage M Ø, för vardagsrum / matsal, metall, lin, trä, glas, R7s 78.3 mm, H: 32.5 cm
 • MARKET SET Mokuzai S hänglampa, Ø 38 cm

  MARKET SET Mokuzai S hänglampa, Ø 38 cm
  MARKET SET market set mokuzai s hänglampa, ø 38 cm Mokuzai S Ø, för vardagsrum / matsal, metall, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 40 W, H: 17.5 cm
 • MARKET SET Mokuzai M hänglampa Ø 58 cm

  MARKET SET Mokuzai M hänglampa Ø 58 cm
  MARKET SET market set mokuzai m hänglampa ø 58 cm Mokuzai M Ø, för vardagsrum / matsal, metall, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 40 W, H: 26 cm
 • MARKET SET Mokuzai L hänglampa Ø 78 cm

  MARKET SET Mokuzai L hänglampa Ø 78 cm
  MARKET SET market set mokuzai l hänglampa ø 78 cm Mokuzai L Ø, för vardagsrum / matsal, metall, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 15 W, H: 35 cm
 • MARKET SET Mokuzai bordslampa suna, höjd 55 cm

  MARKET SET Mokuzai bordslampa suna, höjd 55 cm
  MARKET SET market set mokuzai bordslampa suna, höjd 55 cm Mokuzai, för vardagsrum / matsal, trä, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 60 W, H: 55 cm
 • MARKET SET Mokuzai bordslampa suna, höjd 74 cm

  MARKET SET Mokuzai bordslampa suna, höjd 74 cm
  MARKET SET market set mokuzai bordslampa suna, höjd 74 cm Mokuzai, för vardagsrum / matsal, trä, jaquard-tyg, murano-papper, E27, 60 W, H: 74 cm
 • MARKET SET Cooperative bordslampa, keramikfot vit

  MARKET SET Cooperative bordslampa, keramikfot vit
  MARKET SET market set cooperative bordslampa, keramikfot vit Cooperative, för vardagsrum / matsal, keramik, textil, E27, 60 W, H: 101 cm
 • MARKET SET Cooperative bordslampa, keramikfot grå

  MARKET SET Cooperative bordslampa, keramikfot grå
  MARKET SET market set cooperative bordslampa, keramikfot grå Cooperative, för vardagsrum / matsal, keramik, textil, E27, 60 W, H: 101 cm
 • MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 15 cm

  MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 15 cm
  MARKET SET market set cosiness hänglampa, 1 lampa, ø 15 cm Cosiness Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W, H: 29 cm
 • MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 13 cm

  MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 13 cm
  MARKET SET market set cosiness hänglampa, 1 lampa, ø 13 cm Cosiness Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W, H: 32 cm
 • MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 18 cm

  MARKET SET Cosiness hänglampa, 1 lampa, Ø 18 cm
  MARKET SET market set cosiness hänglampa, 1 lampa, ø 18 cm Cosiness Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 40 W, H: 26 cm
 • MARKET SET Screen XS pendellampa, natur

  MARKET SET Screen XS pendellampa, natur
  MARKET SET market set screen xs pendellampa, natur Screen XS, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 60 W, B: 33 cm, H: 44.5 cm
 • MARKET SET Screen S hänglampa, svart

  MARKET SET Screen S hänglampa, svart
  MARKET SET market set screen s hänglampa, svart Screen S, för vardagsrum / matsal, metall, rotting, E27, 60 W, B: 44 cm, H: 58 cm
 • MARKET SET Gatsby hänglampa skärm kumo khaki

  MARKET SET Gatsby hänglampa skärm kumo khaki
  MARKET SET market set gatsby hänglampa skärm kumo khaki Gatsby, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W, H: 40.5 cm
 • MARKET SET Gatsby hänglampa skärm kumo svart

  MARKET SET Gatsby hänglampa skärm kumo svart
  MARKET SET market set gatsby hänglampa skärm kumo svart Gatsby, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W, H: 40.5 cm
 • MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 40 cm

  MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 40 cm
  MARKET SET market set gatsby vägglampa kumo khaki ø 40 cm Gatsby Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W
 • MARKET SET Gatsby vägglampa kumo svart Ø 40 cm

  MARKET SET Gatsby vägglampa kumo svart Ø 40 cm
  MARKET SET market set gatsby vägglampa kumo svart ø 40 cm Gatsby Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W
 • MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 50 cm

  MARKET SET Gatsby vägglampa kumo khaki Ø 50 cm
  MARKET SET market set gatsby vägglampa kumo khaki ø 50 cm Gatsby Ø, för vardagsrum / matsal, metall, textil, E27, 60 W