Marchetti lampor

Det italienska märket Marchetti har tillverkat belysning i över 40 år. Design och hantverk kombineras för att skapa belysning som håller en hög klass.

Lampor från Marchetti

 • Marchetti Hänglampa Pura med bladguld, 60 cm, 3 x E27

  Marchetti Hänglampa Pura med bladguld, 60 cm, 3 x E27
  Välformad hänglampa Pura med bladguld Denna intressanta hänglampa består av tre metallringar som är sammanflätade och tillsammans utgör en unik lampskärm. I lampans inre sörjer tre ljuskällor för behagligt kraftfull ljus och därmed en vacker atmosfär i rummet. Upphänget med tunna stålvajrar gör intrycket av att sväva i rummet.
 • Marchetti Pura pendellampa med silverblad, 60cm, 3x E27

  Marchetti Pura pendellampa med silverblad, 60cm, 3x E27
  Ringformad Pura-pendellampa i silverglans Pura imponerar med sin genomgående silverfärgade design och förenar enkel elegans med det extraordinära. Pendellampan smälter in i både moderna och eleganta inredningsstilar och är även en färgmässig fullträff. Tre breda silverfärgade ringar av metall omger armaturerna och ger en vacker ljusfördelning.
 • Marchetti Hänglampa Helios Ø 37 cm

  Marchetti Hänglampa Helios Ø 37 cm
  Glittrande kristall hängande ljus Helios Den högkvalitativa serien Helios är ett exempel på den höga designen och hantverksskickligheten inom belysningstillverkning. Den här hängande lampan från Helios-serien är tillverkad i en sfärisk form och har en metallstruktur i en tilltalande polerad nickel-look. Högkvalitativa, transparenta, slipade kristaller får den sfäriska hängslampan att gnistra och glänsa. Den här lampan är ett oöverträffat blickfång. Särskilt ljusbrytningen är en riktig fest för ögonen. Ljuskällorna är helt och hållet inne i sfären, så ljuset måste först ta sig igenom de många olika ädelkristallerna och kommer sedan in i respektive rum genom att brytas och gnistra på många olika sätt. Helios är ett idealiskt alternativ för belysning av hotellobbys, restauranger och andra offentliga utrymmen, där den är ett stilfullt, elegant och sofistikerat tillägg. Men Helios låter också alla bostadsutrymmen lysa i ett nytt, glamoröst och prestigefyllt ljus.
 • Marchetti Kristallgolvlampa NASHIRA

  Marchetti Kristallgolvlampa NASHIRA
  Värdesaker som ädelstenar - elegans i modern design Patentskyddade, italienska kristaller i Böhemsnitt, metallkonstruktioner gjorda med den senaste tekniken och optimal belysning med G9-lampor gör att denna belysningsarmatur ser ut som en himmel full av stjärnor.
 • Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm

  Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 95 cm
  Ädel och helt enkelt särskilt vacker - hänglampan i kristallDenna modell använder olika italienska kristaller som har bearbetats i Bohemia-slipningen för en underbar look. Dessa metallstrukturer försvinner i bakgrunden och säkerställer därmed på ett diskret sätt en robust konstruktion. Pendellampan avrundas av det ljusa, varma ljuset som skapas av G9-lamporna. Därmed passar armaturen utan problem in i olika miljöer och säkerställer en hög harmoni. Lampans totala vikt är 32 kg.
 • Marchetti Pura LED-pendellampa med bladguld 60 cm

  Marchetti Pura LED-pendellampa med bladguld 60 cm
  Sammanflätad LED-pendellampa Pura Med sin skärm av sammanflätade metallband är pendellampan Pura ett intressant designobjekt. Ytan är försedd med en kontinuerlig beläggning av bladguld, vilket understryker den höga standard som gör att Pura även passar i exklusiva vardagsrum. Tack vare att lysdioderna är riktade både nedåt och uppåt ger de både direkt och indirekt belysning.
 • Marchetti Kristallbordslampa BACCARAT

  Marchetti Kristallbordslampa BACCARAT
  Elegant kristall bordslampa Baccarat En förkromad metallram tillfogades Baccarat- bordslampa av italienska kristaller, som presenteras i en sofistikerad bohemisk skärning. bordslampa kan användas i privata såväl som kommersiella eller gastronomiska utrymmen och förbättrar omgivningen tilltalande. I synnerhet är kristallskärmen och ljuseffekten som den främjar unika. Ett glittrande och mycket atmosfäriskt fyrkantigt ljus sätter en tilltalande accent i moderna eller klassiska inredningsstilar. Vikt: 1,5 kg
 • Marchetti Kristallpendellampa Trilogy 6-ljus transp.

  Marchetti Kristallpendellampa Trilogy 6-ljus transp.
  Imponerande 6-ljus TRILOGY designpendellampa med kristaller En dröm av kristaller, stabiliserade av sammanflätade förkromade metallringar. Trilogy-pendellampan består av tre sammanflätade metallringar i en attraktiv kromlook, som rymmer otaliga kristaller av hög kvalitet. Här har man skapat en estetisk, sensuell och fantasifull form som saknar motstycke. Medan Trilogy svävar mjukt i luften, buren av tunna trådar, verkar den röra sig långsamt. Ett exklusivt stilelement har skapats med denna mycket eleganta armatur, som med sin tidlösa charm passar in i alla miljöer. Valet av färg får inte glömmas bort. Trilogy finns med värdig transparent, imponerande svart, klassisk bärnsten eller lekfulla violetta kristaller för ett skräddarsytt tillskott till din interiör.
 • Marchetti Vit LED designer taklampa Loto, 33 cm

  Marchetti Vit LED designer taklampa Loto, 33 cm
  Fascinerande ljusspel med Loto tak och vägglampa Även när den inte är upplyst ser Loto-armaturen av metallremsor ut som en blomma, men om du slår på den blommar den bokstavligen i ordets riktiga mening: På grund av den indirekta belysningen från de integrerade lysdioderna och lampskärmens natur, reflektioner som liknar ljusstrålar visas på väggen eller i taket. Loto kan monteras både i taket och på väggen. Med flera lampor i olika storlekar och färger kan du till och med skapa ett riktigt konstverk.
 • Marchetti Pura pendellampa med bladguld, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa med bladguld, 60cm, 8x G9
  Magnifikt designad Pura-pendellampa med bladguld Alla borde veta att guld skapar en lyxig och glamorös effekt i vardagsrummet, men inte alla vet att guld i kombination med ljus skapar en särskilt behaglig och varm atmosfär. Därför har man medvetet valt bladguld till denna taklampa, eftersom endast detta ädla material skapar en unik ljusatmosfär i rummet. Men det är inte bara bladguldet som gör armaturen Pura så imponerande, utan även dess speciella form, som uppnås genom tre ringformade metallremsor som gör lampskärmen till ett absolut designföremål.
 • Marchetti Pura pendellampa i svart, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa i svart, 60cm, 8x G9
  Dynamiskt designad pendellampa från Puro med svart finish Den som letar efter en pendellampa som lägger lika stor vikt vid utseendet som vid själva ljuseffekten bör titta närmare på denna magnifika armatur, för inte bara den dynamiska designen, som skapas av tre svarta metallband som är placerade ovanpå varandra, utan även ljuseffekten är lika imponerande. På de få ställen i skuggan där metallbanden korsar varandra blixtrar ljuset effektivt och skapar en fantastisk ljusatmosfär. Men även designen drar till sig mycket uppmärksamhet, eftersom den flerskiktade skuggdesignen gör lampan till en omistlig höjdpunkt i vardagsrummet.
 • Marchetti Kristallhänglampa Trilogy 9 lampor, klar

  Marchetti Kristallhänglampa Trilogy 9 lampor, klar
  9-lampa, imponerande designert hänglampa TRILOGY med kristaller En dröm gjord av kristaller, stabiliserade av förkromade, sammanflätade metallringar. Trilogys hänglampa består av tre metallringar som är inarbetade i varandra i ett tilltalande kromutseende, som rymmer de otaliga högkvalitativa kristallerna. En oöverträffad, estetisk, sensuell, fantasifull form har dykt upp här. Medan Trilogy flyter försiktigt i luften, bärs av wafer-tunna trådar, verkar den röra sig långsamt. Ett exklusivt stilelement skapades med denna extremt eleganta lampa, som vet hur man kan komplettera varje miljö med sin tidlösa charm. Valet av färg bör inte försummas. Trilogy är tillgänglig från oss med eleganta, transparenta, imponerande svarta, klassiska bärnstensfärgade eller lekfulla lila kristaller för en individuell inredningstillägg.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica invändig Ø 90 cm mässing

  Marchetti LED-pendellampa Materica invändig Ø 90 cm mässing
  LED-designupphängningslampa Materica av betong med mässingsutseende Med Materica LED-hänglampa har designern Roberto Giacomucci skapat en högkvalitativ och elegant lampa för rymliga vardagsrum och vardagsrum baserat på en enkel grundläggande design. Den inåt glödande LED-remsan är innesluten av en cirkulär betongkonstruktion som har en elegant glans tack vare mässingsfinishen.
 • Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, tre lampor

  Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, tre lampor
  Incanto-pendellampa i guld med öppen burskärm De tre öppna, burliknande skärmarna på Incanto-pendellampan består av fina metallstag täckta med 24 karat guld. Kristallytorna är placerade i burskärmarna för att ge indirekt, mjuk belysning. Pendellampan är inte bara vacker över ett bord i vardagsrummet, matsalen eller köket, den ger också en behaglig allmänbelysning.
 • Marchetti Hängande lampa Tin Tin sex lampor guld satinerad

  Marchetti Hängande lampa Tin Tin sex lampor guld satinerad
  Tin Tin taklampa i spegel-symmetrisk design Skärmarna i vitt frostat glas är fästa vid metallarmar. Gruppen med de tre nedre skärmarna är riktad uppåt; spegelvänt är de tre övre skärmarna riktade nedåt. Armarnas placering, som blir längre mot mitten, tar också upp motivet med spegelsymmetri. Med Tin Tin-pendellampan har designern Roberto Giacomucci skapat en framgångsrik dekorativ armatur i en modern och sofistikerad stil med ett enkelt men sofistikerat koncept.
 • Marchetti LED-pendellampa Dome med fyra ljuskällor vit

  Marchetti LED-pendellampa Dome med fyra ljuskällor vit
  Dome LED barpendellampa med fyra kupolskärmar Dome barpendellampa har fyra skärmar, var och en utrustad med LED-ljuskällor. Eftersom skärmarna är fritt vridbara och försedda med optiska linser kan ljuset riktas exakt mot de önskade objekten i rummet. Tack vare sin färgglada design och det faktum att de finns i två olika storlekar, är skärmarna också en iögonfallande detalj. Dome har dessutom en guldfärgad finish och passar perfekt in i moderna, högkvalitativa bostadsområden.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica balk 200 cm mässing

  Marchetti LED-pendellampa Materica balk 200 cm mässing
  Materica LED-pendel i mässingsfinish Materica kombinerar betongens svala, tekniska karaktär, den tidlösa formen hos en pendel, den marmorerade mässingsytans uttrycksfullhet och LED-teknikens moderna funktionalitet. Den italienska designern Roberto Giacomucci har använt dessa element för att skapa en pendelarmatur som med sin längd gör enastående intryck, särskilt i rymliga, högkvalitativa bostads- och loungeområden.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica inside Ø 60 cm vit

  Marchetti LED-pendellampa Materica inside Ø 60 cm vit
  LED designpendellampa Materica av betong Den tekniska, ovanliga designen blir omedelbart ett blickfång. Materica består av en betongring med en kontinuerlig inbäddad remsa som innehåller LED-ljuskällor. Konceptet som utvecklats av den italienska designern Roberto Giacomucci är idealiskt för rymliga möbler och vardagsrum med hög kvalitet.
 • Marchetti Taklampa Helios Ø 37 cm

  Marchetti Taklampa Helios Ø 37 cm
  Helios halvcirkelformad taklampa för en fantastisk ljusupplevelse Den glittrande, sfäriska Helios taklampan imponerar med sina unika ljuseffekter. Dessa förstärks av ett litet avstånd till taket, eftersom ljuset tar sig igenom det och lämnar fascinerande spår i form av intressanta mönster i taket. Men Helios kan göra ännu mer. De högkvalitativa kristallerna skapar en brytning av det inkommande ljuset och vet hur man reflekterar det på ett förtrollande sätt till sin omgivning. Takarmaturen är övertygande i receptioner och salar som är beroende av imponerande ljuskällor. I privata rum ger Helios en elegant, nästan praktfull touch och förtrollar omgivningen med sitt magnifika utseende. Högkvalitativ metall i polerad nickeloptik utgör grunden för kristallen och gör taklampan till ett ädelt designobjekt.
 • Marchetti LED-golvlampa Dome vit

  Marchetti LED-golvlampa Dome vit
  Imponerande LED-golvlampa Dome med tre nyanser Tack vare sin storlek blir Dome LED-golvlampa en iögonfallande lampa i moderna och sofistikerade vardagsrum. De kupolformade paraplyerna i olika storlekar är förskjutna i det övre området av det fyrkantiga stativet. Eftersom paraplyerna kan roteras och svängas och även har optiska linser kan ljusfelet styras efter behov. Den dominerande gyllene ytan säkerställer ett elegant och elegant utseende av hög kvalitet.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica inside Ø 60 cm betong

  Marchetti LED-pendellampa Materica inside Ø 60 cm betong
  LED designpendellampa Materica av betong Den tekniska, ovanliga designen blir omedelbart ett blickfång. Materica består av en betongring med en kontinuerlig inbäddad remsa som innehåller LED-ljuskällor. Konceptet som utvecklats av den italienska designern Roberto Giacomucci är idealiskt för rymliga möbler och vardagsrum med hög kvalitet.
 • Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 40 cm

  Marchetti Kristallpendellampa Diamante Ø 40 cm
  Kristallpendellampa Diamante med förtrollande form Med kristallpendellampan Diamante får man en bit exklusivitet och lyx i den egna eleganta bostadsmiljön. På samma sätt kan pendellampan på ett utmärkt sätt integreras i restauranglokaler för att ge en representativ effekt. Kristallerna med Bohemia-slipning kommer från Italien och ger lampan en attraktiv strålningskraft, vilket leder till att de olika kristallen glittrar och gnistrar. Denna harmoniska pendellampans tidslösa design avrundas nedåt i ett förkromat metallstativ. Vikt: 9 kg
 • Marchetti Hänglampa Pura i vitt, 60 cm, 3 x E27

  Marchetti Hänglampa Pura i vitt, 60 cm, 3 x E27
  Vit pendellampa Pura i viktlös lookDen här moderna lampan är definitivt värd en andra titt. Det är det enda sättet att se att det vackra belysningsobjektet inte är fritt svävande och erövrar rummet, utan är fäst vid mycket smala, filigrana rep. Den vita metallen är rak och utan gimmicks. Ändå tycker man om att titta på denna pendellampa och imponeras av metallringarna som slingrar sig runt varandra.
 • Marchetti Pura hängande lampa i svart/guld, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura hängande lampa i svart/guld, 60cm, 8x G9
  Snygg Pura-pendellampa med guldpläterad skärm interiör Pura-pendellampan är perfekt för att ge moderna och sofistikerade vardagsrum den sista touchen och belysa dem jämnt och atmosfäriskt, vilket den inte bara visar med sin dynamiska design, som består av tre sammanflätade metallband, utan också med bandens tvåfärgade design, som är svarta på utsidan och täckta med bladguld på insidan. Ljuset från de tre G9-lamporna inuti reflekteras underbart av guldet och skapar ett varmt och mycket mysigt sken.
 • Marchetti Pura pendellampa vit/silver, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa vit/silver, 60cm, 8x G9
  En speciell typ av inredningsobjekt - Pura pendellampa i en elegant färgskala Denna pendellampa är det bästa beviset på att en detaljerad design inte alltid är nödvändig för att uppnå en speciell effekt i vardagsrummet. Armaturen Pura bevisar detta framför allt med sin lampskärm, som helt enkelt består av tre sammanflätade metallringar, vitmålade på utsidan och silverfärgade på insidan. Det glänsande silvret, som bara lyser igenom på de få ställen i skärmen där metallbanden inte korsar varandra, ger inte bara armaturen ett särskilt elegant och lyxigt utseende, utan skapar också en extremt tilltalande ljuseffekt, eftersom när ljuset träffar silverinredningen reflekteras det effektivt in i rummet.
 • Marchetti Taklampa Intrigo fyrkant svart

  Marchetti Taklampa Intrigo fyrkant svart
  Kvadratisk designtaklampa Intrigo Intrigo skapades av den italienska designern Roberto Giacomucci. De fyra skärmarna av blåst glas sitter på en ram av tre metallkvadrater. Utseendet förmedlar intrycket av ett möte i ett begränsat utrymme, där de närvarande sitter mitt emot varandra och planerar nästa intrig. Skärmarnas mjölkvita glas ger en jämn och bländfri belysning. Taklampan Intrigo är särskilt lämplig för högkvalitativa, moderna bostadsutrymmen.
 • Marchetti Bordslampa Balance stående guld satinerad

  Marchetti Bordslampa Balance stående guld satinerad
  Balance bordslampa med upprätt ram Metallramen på Balance bordslampa är utformad i form av två rektanglar som kan placeras på bordet som en stående meny. Stommens ytor ramar in ena sidan av den vita frostat glasskärmen, som har en kontrasterande sfärisk form. Med sitt enkla men ändå högkvalitativa utseende är Balance bordslampa ett lämpligt blickfång för många moderna vardagsrum och matsalar.
 • Marchetti Vit LED designer taklampa Loto, 20 cm

  Marchetti Vit LED designer taklampa Loto, 20 cm
  Fascinerande ljusspel med Loto tak och vägglampa Även när den inte är upplyst ser Loto-armaturen av metallremsor ut som en blomma, men om du slår på den blommar den bokstavligen i ordets riktiga mening: På grund av den indirekta belysningen från de integrerade lysdioderna och lampskärmens natur, reflektioner som liknar ljusstrålar visas på väggen eller i taket. Loto kan monteras både i taket och på väggen. Med flera lampor i olika storlekar och färger kan du till och med skapa ett riktigt konstverk.
 • Marchetti Pura pendellampa med blad av silver, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa med blad av silver, 60cm, 8x G9
  Silverpläterad Pura-pendellampa med dynamisk form Lampskärmen på designpendellampan Pura består av tre sammanflätade metallremsor som fästs i taket med tre diskreta vajrar. Kablarnas diskreta utseende ger intrycket av att lampan svävar fritt i rummet, vilket skapar en imponerande effekt. Den eleganta silverpläteringen av metallbanden reflekterar inte bara ljuset vackert i rummet, utan skapar också ett särskilt lyxigt utseende som ger den sista touchen till moderna och sofistikerade bostadsutrymmen.
 • Marchetti Bordslampa Lumi rund guld satinerad

  Marchetti Bordslampa Lumi rund guld satinerad
  Harmonisk och kreativ designbordslampa Lumi med guldfärgad bas Tack vare metallbasen med guldfärgad satinfinish och skärmen av blåst vitt frostat glas ger bordslampan Lumi ett högkvalitativt intryck. Skärmens placering på kanten av basen fungerar som en kreativ detalj. Designern Roberto Giacomucci ger bordslampan Lumi ett harmoniskt formspråk med en genomgående rund design i form av en sfär och en skiva.
 • Marchetti LED-pendellampa Afelio vit

  Marchetti LED-pendellampa Afelio vit
  Vit LED-pendellampa Afelio med inspirerande ringdesign Afelio är ett intressant och funktionellt blickfång för exklusiva bostadsutrymmen. Pendellampan ger i första hand direkt belysning för t.ex. vardagsrummet eller matsalsbordet, medan LED-lamporna på toppen av den centrala skivan också ger omgivande belysning. Afelio är också ett imponerande designobjekt. Med inspiration från termen "aphelion", som står för en planets maximala avstånd från solen, är pendellampans ringar modellerade efter satelliternas banor runt en central stjärna i olika radier och plan.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 120 cm vit

  Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 120 cm vit
  LED designer hängande lampa Materica som downlight I den här versionen av Materica designade hänglampa är lysdioderna integrerade på undersidan. Som ett resultat ger lampan direkt belysning som, tack vare de ljusa lysdioderna, också är intensiv. Strukturen som en klar cirkulär form av betong gör Materica en samtida designlampa lampa som är särskilt effektiv i stora, högkvalitativa vardagsrum och lounger.
 • Marchetti Vit LED-designertaklampa Loto, 27 cm

  Marchetti Vit LED-designertaklampa Loto, 27 cm
  Fascinerande ljusspel med Loto tak och vägglampa Även när den inte är upplyst ser Loto-armaturen av metallremsor ut som en blomma, men om du slår på den blommar den bokstavligen i ordets riktiga mening: På grund av den indirekta belysningen från de integrerade lysdioderna och lampskärmens natur, reflektioner som liknar ljusstrålar visas på väggen eller i taket. Loto kan monteras både i taket och på väggen. Med flera lampor i olika storlekar och färger kan du till och med skapa ett riktigt konstverk.
 • Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fem ringar, svart

  Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fem ringar, svart
  Ovanlig LED-upphängningslampa Ulaop med fem lysande LED-ringar LED-hänglampan Ulaop är en elegant blickfång i vardagsrummet eller matsalen. Hänglampan består av en rörformad, horisontell stativ på vilken fem ringar är gjorda av mjölkaktig plexiglas. stativ har flera anslutningspunkter där du kan ansluta ringarna till stativ och strömmen av el, vilket sedan får dem att lysa upp. Ringarna är formade i olika storlekar och därmed uppnås en spännande ljuseffekt i vardagsrummet. Tack vare LED-tekniken är taklampan mycket ekonomisk även vid frekvent och långvarig användning. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fyra ringar, svart

  Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fyra ringar, svart
  Designpåverkad LED-hänglampa Ulaop med fyra lysande LED-ringar LED-hänglampan Ulaop övertygar med sin design och gör samtidigt ett modernt uttalande i vardagsrummet. Den består av en stativ med en horisontell stång och flera anslutningspunkter på denna, som tjänar till att ansluta ringarna till strömflödet. Den kreativa kontrasten till stativ bildas av lampskärmarna, som är i form av en ring och är gjorda i olika storlekar. Ringarna kan enkelt hängas på stativ och börja glöda så snart de kommer i kontakt med en av anslutningspunkterna. LED-hänglampan är perfekt för att tända ett matbord och för vardagsrummet. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fyra ringar, vit

  Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fyra ringar, vit
  Designpåverkad LED-hänglampa Ulaop med fyra lysande LED-ringar LED-hänglampan Ulaop övertygar med sin design och gör samtidigt ett modernt uttalande i vardagsrummet. Den består av en stativ med en horisontell stång och flera anslutningspunkter på denna, som tjänar till att ansluta ringarna till strömflödet. Den kreativa kontrasten till stativ bildas av lampskärmarna, som är i form av en ring och är gjorda i olika storlekar. Ringarna kan enkelt hängas på stativ och börja glöda så snart de kommer i kontakt med en av anslutningspunkterna. LED-hänglampan är perfekt för att tända ett matbord och för vardagsrummet. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, tre ringar, höger, vit

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, tre ringar, höger, vit
  LED-vägglampa Ulaop med tre plexiglasringar - mycket modern och flexibel Den moderna LED-vägglampan Ulaop består av tre ringar och en rörformad stativ i horisontellt läge. stativ monteras expansivt till höger om väggfästet och har flera anslutningspunkter ovanifrån som ringarna kan hängas upp och därmed börjar glöda. LED-vägglampan är en elegant blickfång, som är idealisk för moderna vardagsrum och ger en viss flexibilitet med sin ljuseffekt. De ljusa lysdioderna säkerställer god belysning och trollar fram ringformade ljuseffekter på väggen. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, höger, vit

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, höger, vit
  LED-vägglampa Ulaop av plexiglas som perfekt extrabelysning Den moderna Ulaop LED-vägglampan är det perfekta tillskottet till en modern atmosfär. Lampan består inte av en klassisk nyans, utan av två plexiglasringar som hänger på en rörformad stativ som är inriktad till höger om väggfästet. Ljuset skapas när du placerar ringen på ramens små anslutningspunkter. Detta aktiverar strömmen av el och den mjölkiga ytan strålar ut ljuset runt omkring. Ljuset kan stängas av lika snabbt genom att ta bort ringarna igen. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, vänster, vit

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, vänster, vit
  Snygg LED-vägglampa Ulaop av plexiglas LED-vägglampan Ulaop presenterar en modern lampa som syftar till att frigöra ljus. Vägglampan består av en lång stativ och två ringar. stativ är inriktad till vänster om väggfästet och har ett harmoniskt färgkoncept. Ringarna inspirerar med sin mjölkiga plastyta som förstärker ljusemissionen runt omkring. Med hjälp av flera anslutningspunkter på stativ tänds de två plexiglasringarna när de placeras på dessa punkter. De är gjorda i olika storlekar och skapar spännande ljuseffekter på väggen. Den övergripande bilden ser lekfull ut och övergripande är den moderna vägglampan utmärkt extrabelysning i alla rum. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti LED-vägglampa Ulaop, en ring, svart

  Marchetti LED-vägglampa Ulaop, en ring, svart
  Exceptionell LED-vägglampa Ulaop av plexiglas Magiken skapas när du placerar ringen på Ulaop LED-vägglampa på metallramen. Den tänds som av magi och distribuerar ljuset till omgivningen. Fästet har en enkel rörformad metallkonstruktion på vilken det finns flera anslutningspunkter där du kan placera ringen så att den ansluter till strömmen av el. Plexiglasringen börjar glöda och en trevlig ljusatmosfär sprider sig. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, en ring, vit

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, en ring, vit
  Exceptionell LED-vägglampa Ulaop av plexiglas Magiken skapas när du placerar ringen på Ulaop LED-vägglampa på metallramen. Den tänds som av magi och distribuerar ljuset till omgivningen. Fästet har en enkel rörformad metallkonstruktion på vilken det finns flera anslutningspunkter där du kan placera ringen så att den ansluter till strömmen av el. Plexiglasringen börjar glöda och en trevlig ljusatmosfär sprider sig. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Tin-Tin pendellampa, två ljuskällor, svart

  Marchetti Tin-Tin pendellampa, två ljuskällor, svart
  Tin-Tin upphängningslampa med två lampskärmar av glas Tin-Tin-upphängningslampan är en imponerande syn. Upphängningsstången är utrustad med två sfäriska nyanser av glas som har ett E14- uttag . På detta sätt kan en mjuk, jämn ljus garanteras som passar bra in i en mysig atmosfär. Som tabellen belysning, pendellampa med sina två låga design erbjuder en väl fördelad ljusutbyte.
 • Marchetti LED-vägglampa Dome, enkel belysning, svart

  Marchetti LED-vägglampa Dome, enkel belysning, svart
  Enkel flamma LED-vägglampa Dome - modern och elegant LED-vägglampan Dome har en gyllene, något utskjutande stativ och en kupolformad nyans i stångens övre ände som kan svängas. Detta möjliggör en hög grad av flexibilitet och en exakt inriktning av ljusstrålen uppnås. Den integrerade optiska linsen och LED-ljuskällan skapar ett varmt vitt ljus. Tack vare de gyllene detaljerna kan LED-vägglampan kombineras perfekt med moderna faciliteter.
 • Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 103cm, svart

  Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 103cm, svart
  LED-taklampa Dome med vridbara skärmar LED-taklampan Dome med fyra lampor imponerar med sin moderna design. Den består av en smal metallstav i guld som löper vertikalt. På den sitter fyra skärmar som kan vridas och riktas efter önskemål. På så sätt kan ljusfördelningen anpassas till varje rumssituation. LED-lamporna ger varmvitt och lämpligt ljus tack vare de optiska linserna. LED-taklampan har ett högkvalitativt utseende och en elegant framtoning.
 • Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 73 cm, vit

  Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 73 cm, vit
  LED-taklampa Dome med vridbara skärmar LED-taklampan Dome med fyra lampor imponerar med sin moderna design. Den består av en smal metallstång i guld som löper vertikalt och utgör basen. Fyra halvcirkelformade skärmar är fästa på olika höjder och kan vridas och riktas in efter behov. På så sätt kan ljusfördelningen anpassas till varje rumssituation och påverkas efter önskemål. LED-lamporna ger ett varmvitt och behagligt ljus tack vare de optiska linserna. Tack vare färgkombinationen har LED-taklampan ett högkvalitativt utseende och en elegant framtoning.
 • Marchetti LED-golvlampa Dome svart

  Marchetti LED-golvlampa Dome svart
  Imponerande LED-golvlampa Dome med tre nyanser Tack vare sin storlek blir Dome LED-golvlampa en iögonfallande lampa i moderna och sofistikerade vardagsrum. De kupolformade paraplyerna i olika storlekar är förskjutna i det övre området av det fyrkantiga stativet. Eftersom paraplyerna kan roteras och svängas och även har optiska linser kan ljusfelet styras efter behov. Den dominerande gyllene ytan säkerställer ett elegant och elegant utseende av hög kvalitet.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 90 cm vit

  Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 90 cm vit
  LED designer hängande lampa Materica som downlight I den här versionen av Materica designade hänglampa är lysdioderna integrerade på undersidan. Som ett resultat ger lampan direkt belysning som, tack vare de ljusa lysdioderna, också är intensiv. Strukturen som en klar cirkulär form av betong gör Materica en samtida designlampa lampa som är särskilt effektiv i stora, högkvalitativa vardagsrum och lounger.
 • Marchetti Vägglampa Luna vänsterjusterad vit

  Marchetti Vägglampa Luna vänsterjusterad vit
  Luna Luna vägglampa med stöd på sidan har en design som sträcker sig ut åt sidan. En stavliknande arm sitter i rät vinkel på det horisontella cylindriska väggfästet och är placerad parallellt med väggen. Glasskärmen är monterad på denna i form av en sfär, som får karaktären av en lysande fullmåne. Luna är en återhållsam, modern vägglampa som smälter in i atmosfären i många moderna vardagsrum.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 60 cm vit

  Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 60 cm vit
  LED designer hängande lampa Materica som downlight I den här versionen av Materica designade hänglampa är lysdioderna integrerade på undersidan. Som ett resultat ger lampan direkt belysning som, tack vare de ljusa lysdioderna, också är intensiv. Strukturen som en klar cirkulär form av betong gör Materica en samtida designlampa lampa som är särskilt effektiv i stora, högkvalitativa vardagsrum och lounger.
 • Marchetti Tin-Tin pendellampa, två ljuskällor, vit

  Marchetti Tin-Tin pendellampa, två ljuskällor, vit
  Tin-Tin upphängningslampa med två lampskärmar av glas Tin-Tin-upphängningslampan är en imponerande syn. Upphängningsstången är utrustad med två sfäriska nyanser av glas som har ett E14- uttag . På detta sätt kan en mjuk, jämn ljus garanteras som passar bra in i en mysig atmosfär. Som tabellen belysning, pendellampa med sina två låga design erbjuder en väl fördelad ljusutbyte.
 • Marchetti Vägglampa Luna infälld höger svart

  Marchetti Vägglampa Luna infälld höger svart
  Luna Luna vägglampa med stöd på sidan har en design som sträcker sig ut åt sidan. En stavliknande arm sitter i rät vinkel på det horisontella cylindriska väggfästet och är placerad parallellt med väggen. Glasskärmen är monterad på denna i form av en sfär, som får karaktären av en lysande fullmåne. Luna är en återhållsam, modern vägglampa som smälter in i atmosfären i många moderna vardagsrum.
 • Marchetti Vägglampa Luna infälld höger guld satinerad

  Marchetti Vägglampa Luna infälld höger guld satinerad
  Luna vägglampa med sidostöd och guldaccent Den moderna, rena designen får en extra elegant look av det guldfärgade väggfästet och den stödjande armen som sträcker sig ut åt sidan. Runda former dominerar de bärande metallelementen i cylindrar av olika längd, som kulminerar i den sfäriska skärmen av vitt frostat glas. Luna är den perfekta vägglampan för moderna hem med inredning av hög kvalitet.
 • Marchetti LED-pendellampa Dome, fyra ljuskällor, svart

  Marchetti LED-pendellampa Dome, fyra ljuskällor, svart
  Dome LED-pendellampa - elegant och funktionell Dome LED-pendellampan består av en lång, horisontell ram i guld, på vilken fyra kupolskärmar i två olika storlekar är fästa. Skärmarna kan roteras och är försedda med optiska linser och LED-ljuskällor. Detta skapar ett varmvitt ljus och gör det möjligt för armaturen att rikta ljuset exakt mot de önskade föremålen i rummet. LED-pendellampan passar perfekt som bordsbelysning och är ett vackert belysningsobjekt i vardagsrummet och matsalen.
 • Marchetti Balance vägglampa, globe höger, vit

  Marchetti Balance vägglampa, globe höger, vit
  Balance vägglampa med vit sfärisk skärm Balance vägglampa imponerar med sin attraktiva design och visar sig vara en elegant och stämningsfull extra ljuskälla var som helst. Metallhållaren är uppdelad i två rektangulära ytor med en skarp rät vinkel. En på väggen och en som sticker ut i rummet. Glasskärmen är placerad till höger. Placeringen av skärmen lämnar en hylla på vänster sida för tillbehör och liknande. Ljuset faller genom den sfäriska glasskärmen på alla sidor, vilket skapar en mycket jämn ljusbild.
 • Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fem ringar, vit

  Marchetti Ulaop LED-pendellampa, fem ringar, vit
  Ovanlig LED-upphängningslampa Ulaop med fem lysande LED-ringar LED-hänglampan Ulaop är en elegant blickfång i vardagsrummet eller matsalen. Hänglampan består av en rörformad, horisontell stativ på vilken fem ringar är gjorda av mjölkaktig plexiglas. stativ har flera anslutningspunkter där du kan ansluta ringarna till stativ och strömmen av el, vilket sedan får dem att lysa upp. Ringarna är formade i olika storlekar och därmed uppnås en spännande ljuseffekt i vardagsrummet. Tack vare LED-tekniken är taklampan mycket ekonomisk även vid frekvent och långvarig användning. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, tre ringar, höger, svart

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, tre ringar, höger, svart
  LED-vägglampa Ulaop med tre plexiglasringar - mycket modern och flexibel Den moderna LED-vägglampan Ulaop består av tre ringar och en rörformad stativ i horisontellt läge. stativ monteras expansivt till höger om väggfästet och har flera anslutningspunkter ovanifrån som ringarna kan hängas upp och därmed börjar glöda. LED-vägglampan är en elegant blickfång, som är idealisk för moderna vardagsrum och ger en viss flexibilitet med sin ljuseffekt. De ljusa lysdioderna säkerställer god belysning och trollar fram ringformade ljuseffekter på väggen. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, höger, svart

  Marchetti Ulaop LED-vägglampa, två ringar, höger, svart
  LED-vägglampa Ulaop av plexiglas som perfekt extrabelysning Den moderna Ulaop LED-vägglampan är det perfekta tillskottet till en modern atmosfär. Lampan består inte av en klassisk nyans, utan av två plexiglasringar som hänger på en rörformad stativ som är inriktad till höger om väggfästet. Ljuset skapas när du placerar ringen på ramens små anslutningspunkter. Detta aktiverar strömmen av el och den mjölkiga ytan strålar ut ljuset runt omkring. Ljuset kan stängas av lika snabbt genom att ta bort ringarna igen. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti LED-vägglampa Ulaop, två ringar, vänster, svart

  Marchetti LED-vägglampa Ulaop, två ringar, vänster, svart
  Snygg LED-vägglampa Ulaop av plexiglas LED-vägglampan Ulaop presenterar en modern lampa som syftar till att frigöra ljus. Vägglampan består av en lång stativ och två ringar. stativ är inriktad till vänster om väggfästet och har ett harmoniskt färgkoncept. Ringarna inspirerar med sin mjölkiga plastyta som förstärker ljusemissionen runt omkring. Med hjälp av flera anslutningspunkter på stativ tänds de två plexiglasringarna när de placeras på dessa punkter. De är gjorda i olika storlekar och skapar spännande ljuseffekter på väggen. Den övergripande bilden ser lekfull ut och övergripande är den moderna vägglampan utmärkt extrabelysning i alla rum. - Ytterligare ringar upp till maximalt 28 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti Ulaop LED-taklampa, två ringar, vit

  Marchetti Ulaop LED-taklampa, två ringar, vit
  Ulaop LED-taklampa - perfekt extrabelysning för många rum LED-taklampa Ulaop, som består av en rörformad metallram och två ljusringar, garanterar en särskilt mysig ljusatmosfär i rummet. stativ har fyllts med små anslutningspunkter från vilka ringarna hängs och de börjar sedan glöda. Ringarna hänger på metallstänger i olika höjder. Resultatet är ett varmt vitt ljus som släpps ut mycket försiktigt och homogent i miljön på grund av plexiglasringarnas mjölkiga yta. För att öka den grundbelysning belysningen i stora rum, kan detta Armaturen även kombineras med andra armaturer från denna serie. - Ytterligare ringar upp till maximalt 40 W kan fästas - extern dimbar (DALI, 1-10V, push dim)
 • Marchetti LED-vägglampa Dome, enkel belysning, vit

  Marchetti LED-vägglampa Dome, enkel belysning, vit
  Enkel flamma LED-vägglampa Dome - modern och elegant LED-vägglampan Dome har en gyllene, något utskjutande stativ och en kupolformad nyans i stångens övre ände som kan svängas. Detta möjliggör en hög grad av flexibilitet och en exakt inriktning av ljusstrålen uppnås. Den integrerade optiska linsen och LED-ljuskällan skapar ett varmt vitt ljus. Tack vare de gyllene detaljerna kan LED-vägglampan kombineras perfekt med moderna faciliteter.
 • Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 103 cm, vit

  Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 103 cm, vit
  LED-taklampa Dome med vridbara skärmar LED-taklampan Dome med fyra lampor imponerar med sin moderna design. Den består av en smal metallstav i guld som löper vertikalt. På den sitter fyra skärmar som kan vridas och riktas efter önskemål. På så sätt kan ljusfördelningen anpassas till varje rumssituation. LED-lamporna ger varmvitt och lämpligt ljus tack vare de optiska linserna. LED-taklampan har ett högkvalitativt utseende och en elegant framtoning.
 • Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 73 cm, svart

  Marchetti LED-taklampa Dome, vertikal, 73 cm, svart
  LED-taklampa Dome med vridbara skärmar LED-taklampan Dome med fyra lampor imponerar med sin moderna design. Den består av en smal metallstav i guld som löper vertikalt. På den sitter fyra skärmar som kan vridas och riktas efter önskemål. På så sätt kan ljusfördelningen anpassas till varje rumssituation. LED-lamporna ger varmvitt och lämpligt ljus tack vare de optiska linserna. LED-taklampan har ett högkvalitativt utseende och en elegant framtoning.
 • Marchetti Pura pendellampa i vitt, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa i vitt, 60cm, 8x G9
  Ultramodern Pura-pendellampa i vitt Tre sammanflätade metallband och tre diskreta trådupphängningar, som upptill går samman till en baldakin, utgör ramen för Pura-pendellampan, som inte bara skapar sensation med sin extremt lyckade design, utan också med sin unika ljuseffekt. Framför allt den snövita färgbeläggningen som täcker hela lampskärmen ger den en speciell utstrålning, eftersom den framhäver formen på de enskilda metallbanden på ett fantastiskt sätt, vilket gör armaturen till ett absolut blickfång.
 • Marchetti Ulaop LED-golvlampa, tre ringar, svart

  Marchetti Ulaop LED-golvlampa, tre ringar, svart
  LED-golvlampa Ulaop - med modern look LED-golvlampan Ulaop med indirekt belysning passar mycket bra i vardagsrummet och skapar ett mysigt sken som kan användas som accentbelysning på kvällen. Den består av en stångram och en rund, stabil bas. I metallramen hänger tre plexiglasringar i olika storlekar. När de ansluts till anslutningspunkterna på ramens stänger börjar de lysa. Det mjölkiga plexiglaset avger ett mjukt och behagligt ljus överallt. LED-golvlampan är en vacker allroundlampa för vardagsrummet som övertygar med sitt ovanliga utseende - ytterligare ringar upp till max. 40 W kan anslutas
 • Marchetti Ulaop LED-golvlampa, tre ringar, vit

  Marchetti Ulaop LED-golvlampa, tre ringar, vit
  Ulaop LED-golvlampa - med ett modernt uttryck LED-golvlampa Ulaop passar mycket bra med indirekt belysning i vardagsrummet, där den ger bekvämt ljus som kan användas som accentbelysning på kvällen. Den består av en stångram och en rund stabil bas. Tre plexiglasringar, som är tillverkade i olika storlekar, hänger på metallramen. När du ansluter dem till anslutningspunkterna på ramens stavar börjar de glöda. ljus strålar försiktigt och behagligt runt genom den mjölkade plexiglaset. LED-golvlampa är en vacker allroundmaskin för vardagsrummet som får ett fantastiskt utseende. - Ytterligare ringar upp till maximalt 40 W kan fästas
 • Marchetti LED-taklampa Ulaop, två ringar, svart

  Marchetti LED-taklampa Ulaop, två ringar, svart
  Ulaop LED-taklampa - perfekt extrabelysning för många rum Ulaop LED-taklampa, som består av en rörformad metallram och två lysande ringar, skapar en särskilt mysig ljusatmosfär i rummet. Ramen är försedd med små anslutningspunkter där ringarna hängs på och sedan börjar lysa. Ringarna hänger i metallstänger på olika höjd. Resultatet är ett varmvitt ljus som sprids mycket mjukt och homogent i omgivningen tack vare den mjölkiga ytan på plexiglasringarna. För att öka den omgivande belysningen i stora rum kan denna armatur också kombineras med andra armaturer från denna serie - ytterligare ringar upp till max. 40 W kan fästas
 • Marchetti Hängande lampa Tin Tin sex lampor svart

  Marchetti Hängande lampa Tin Tin sex lampor svart
  Tin Tin designpendellampa med spegelskärmar Sex horisontella armar med glasskärmar utgår från det vertikala mittstödet. De tre nedre armarna och skärmarna samt den övre gruppen av tre är spegelvända i förhållande till varandra: Projektionen ökar mot mitten, medan skärmarna fästs på armarna som är orienterade mot spegelaxeln. Tin Tin-pendellampan som skapats av den italienska designern är ett intressant blickfång och en jämn ljuskälla för moderna, exklusiva vardagsrum och matsalar.
 • Marchetti LED-pendellampa Dome, 360° vridbar, med en lampa

  Marchetti LED-pendellampa Dome, 360° vridbar, med en lampa
  Svängbar LED-pendellampa Dome i svart och guld Den enkelflammiga LED-pendellampan Dome kännetecknas av små detaljer och praktiska extrafunktioner. Den styva upphängningen och insidan är i guld, medan lamphuvudet är svart, vilket skapar en modern kontrast. Lampskärmen kan roteras 360°. Det innebär att lampan kan riktas individuellt och flexibelt när som helst. Den optiska linsen av glas och LED-ljuskällan ger ett mjukt och diffust ljus.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica Stick L, cement, 100 cm

  Marchetti LED-pendellampa Materica Stick L, cement, 100 cm
  Grå Materica LED-pendellampa av cement Materica LED-pendellampa är tillverkad av cement, passar perfekt för heminredning i industriell stil och är alltid ett riktigt blickfång. Pendellampan har en naturlig, stenliknande struktur. Den har en långsträckt form för bredast möjliga belysning av bordsytan. Cementmaterialet släpper inte igenom något ljus, men ljuset avges nedåt genom plexiglasdiffusorn, vilket gör Materica perfekt för bordsbelysning. Pendellampans LED-lampor ger ett varmt och behagligt ljus.
 • Marchetti LED-bordslampa Dome ram böjning svart

  Marchetti LED-bordslampa Dome ram böjning svart
  LED-designbordslampa med böjd skärmhållare Det mest iögonfallande är den böjda övre delen av skärmhållaren, vars fyrkantiga stavform också kontrasterar mot de annars dominerande runda formerna. En stor, rund bas säkerställer en säker ställning. Ur teknisk synvinkel är den kupolformade skärmen särskilt slående. Tack vare den integrerade optiska linsen och det vridbara och lutande fästet kan ljuset styras exakt.
 • Marchetti LED-vägglampa Dome svart m. rak ram

  Marchetti LED-vägglampa Dome svart m. rak ram
  LED-vägglampa Dome med justerbar skärm Dome kombinerar formen hos en tidlös vägglampa med modern funktionalitet. Det senare säkerställs av den vridbara och svängbara skärmen, som också är utrustad med en optisk lins. Ljusflödet kan därför styras exakt. Det runda väggfästet återger harmoniskt kupolformen på skärmen. Den fyrkantiga stödstången och den färgkontrasterande skärmdesignen ger subtila kontrasterande egenskaper för variation.
 • Marchetti LED-vägglampa Dome stativ avbruten vit

  Marchetti LED-vägglampa Dome stativ avbruten vit
  Dome stand-out LED-vägglampa med justerbar kupolskärm Den fyrkantiga stödstången är böjd i det övre området och sticker därför ut från väggen. Här placeras den kupolformade skärmen, som möjliggör en exakt justering av ljuset tack vare den roterbara och svängbara armaturen samt den integrerade optiska linsen. Dome LED-väggarmatur bidrar till en högkvalitativ och elegant inredning, särskilt i moderna vardagsrum och lounger.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica balk 150 cm betong

  Marchetti LED-pendellampa Materica balk 150 cm betong
  LED-pendellampa Materica i tidlös pendelform Med utgångspunkt i den enkla grundformen hos en balkpendel har designern Roberto Giacomucci skapat en pendellampa som passar i många moderna, exklusiva vardagsrum och lounger. Materialet betong ger Materica ett svalt och tekniskt utseende. LED-listen som är integrerad på undersidan ger direkt belysning.
 • Marchetti Vägglampa Balans vänsterställd svart

  Marchetti Vägglampa Balans vänsterställd svart
  Kontrastrik designvägglampa Balance Denna lampa balanserar kontrasterande detaljer. Metallhållaren är uppdelad i två rektangulära ytor med en skarp rät vinkel. Skärmen är placerad på den horisontella delen, vars sfäriska form inte har några kanter eller vinklar. Det blåsta vita frostade glaset framträder tydligt mot bakgrunden av den svarta hållaren.
 • Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig guld satinerad

  Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig guld satinerad
  Tin Tin vägglampa med guldfärgat väggfäste Med den runda designen på skärmen och väggfästet har den italienska designern Roberto Giacomucci skapat ett återhållsamt utseende som passar för många olika vardagsrum inredda i modern stil. Det skivformade väggfästet lyser i en varm guldton och håller den sfäriska skärmen av vitt frostat glas, som bryter ljuset och förvandlar Tin Tin vägglampan till en jämn och bländfri ljuskälla.
 • Marchetti Hänglampa Pura, mässingsfärgad, metall, Ø 60 cm, 3 x E27

  Marchetti Hänglampa Pura, mässingsfärgad, metall, Ø 60 cm, 3 x E27
  Hänglampa Pura i brons - stilren och modern Hänglampan Pura består av tre metallringar som är sammanflätade och bildar en ovanlig lampskärm. Lampan imponerar med sin moderna design och enkla elegans. Framför allt ger den mässingsfärgade beläggningen som täcker hela lampskärmen den en speciell utstrålning, eftersom den på ett fantastiskt sätt framhäver formen på de enskilda metallremsorna och gör lampan till ett absolut blickfång. Den är perfekt för moderna bostadsområden.
 • Marchetti Pura pendellampa i koppar, 60cm, 8x G9

  Marchetti Pura pendellampa i koppar, 60cm, 8x G9
  Kopparfärgad Pura-pendellampa med sofistikerad design Pura-pendellampans design är ovanlig men ändå ultramodern, och dess speciella form och eleganta färgsättning gör den till en absolut höjdpunkt i exklusiva eller sofistikerade bostadsutrymmen. Ljuset alstras inuti de tre ringformade metallskenorna, som med sin sammanflätade look och kopparfoliering skapar ett anmärkningsvärt ljusmönster som skapar en särskilt behaglig atmosfär i rummet. Lämpliga ljuskällor finns i tillbehörslistan.
 • Marchetti Miles pendellampa bestående av sex trianglar

  Marchetti Miles pendellampa bestående av sex trianglar
  Hänglampa Miles dekorerad med moderna triangulära element Den extraordinära Miles-pendellampan är ett mycket iögonfallande föremål med tydligt moderna aspekter, medan trianglarnas insida är designad i elegant guld verkar utsidan i ogenomskinlig, tidlös vit. Detta skapar ett spännande kontrastspel som växlar mellan glamour och modernitet. Elementens positionering understryker också stilen, eftersom de inte är exakt placerade under varandra utan snarare förskjutna och utskjutande. På detta sätt kan paraplyets övergripande utseende jämföras med en lätt diamantform. Socklarna, som är designade för E27-lampor, är dolda i triangeln. När du använder lampor som inte ingår i leveransen framhävs guldet särskilt snyggt. Miles är en abstrakt och modern hänglampa som med sitt stora och magnifika utseende inte bara kan fungera som ljuskälla utan också som en juvel i alla lägenheter.
 • Marchetti Tredimensionellt utformad Esa LED-vägglampa

  Marchetti Tredimensionellt utformad Esa LED-vägglampa
  Esa LED-vägglampa med platt form och 3D-effekt Med den tredimensionella Esa LED-vägglampan, fantastisk optik och hög kvalitet bildar en vacker enhet som gör detta ljus till en riktig pärla. Till skillnad från den vita utsidan visas den gyllene skimrande designen på insidan av metallskärmen. Det finns också lysdioder som reflekterar guldet med sin varma vita glöd, vilket skapar en riktig blickfång. En speciell egenskap är den högkvalitativa premiumkvaliteten som denna lampa tillverkades med i Italien. Även om Esa har en imponerande 3D-effekt har den en ganska platt skärm, vilket är desto mer modernt på det övergripande utseendet. Det är en vägglampa som inte bara inspirerar med sitt vackra och magnifika utseende utan också med sina ljuseffekter.
 • Marchetti Vit-gyllene hänglampa Ella med hög kvalitet

  Marchetti Vit-gyllene hänglampa Ella med hög kvalitet
  Högkvalitativt tillverkad pendellampa Ella med tre böjda elementDen vackra pendellampan Ella med sina tre element ser ut som en modern virvel av vitt och guld. Dessa tre vingar är doppade i ljusvitt på utsidan, men i strålande guldlack på insidan. Detta skapar en mycket dekorativ kontrasteffekt, som också är karakteristisk för det optiska utseendet. När armaturen tänds reflekteras ljuset effektivt av den gyllene lacken. Den höga kvaliteten är också en slående egenskap hos denna produkt. Metallen har bearbetats omsorgsfullt och med hög kvalitet, vilket också talar för denna armatur. Ella är en modern, vackert iscensatt pendelarmatur som övertygar både med sitt utseende och sin kvalitet.
 • Marchetti Elegant kristallbordslampa BACCARAT transparent

  Marchetti Elegant kristallbordslampa BACCARAT transparent
  Mousserande bordslampa BACCARAT - skatter som ädelstenar, elegans i modern design, utformad för alla som kallar en personlig atmosfär för sig Patentskyddade italienska kristaller i Böhemsnitt, metallstrukturer gjorda med den senaste tekniken och optimal belysning med G9-lampor gör att denna bordslampa ser ut som en himmel full av stjärnor.
 • Marchetti BACCARAT elegant kristallgolvlampa, transparent

  Marchetti BACCARAT elegant kristallgolvlampa, transparent
  Gnistret från många glaskristaller, hög ljusstyrka och uttrycksfullhet, ädelt hantverk och hög utstrålning för den speciella atmosfären...Italienska bohemiskt slipade kristaller, den osynliga metallstrukturen och ljusstyrkan från G9-ljuskällorna ger alla modeller en naturlig glans och smälter harmoniskt in i alla miljöer.
 • Marchetti Kristallvägglampa Diamant AP2

  Marchetti Kristallvägglampa Diamant AP2
  Ädel och lysande vacker - pendelarmatur i kristallDen här pendelarmaturen fångar alla blickar, eftersom de italienska kristallerna, som har bearbetats i Bohemia-slipningen, ger en otroligt vacker ljusbild. Den robusta konstruktionen hålls uppe av nästan osynliga metallstrukturer, vilket skapar en briljans som ser helt naturlig ut. Vikten är två kilo.
 • Marchetti Afelio LED-pendellampa med bladguld

  Marchetti Afelio LED-pendellampa med bladguld
  Spektakulär LED-pendellampa Afelio i sofistikerad bladguldfinish Himlakropparnas banor runt en gemensam centralstjärna är inspirationskällan för Afelios design. Den eponyma termen "aphelion" beskriver den punkt där en planet är som längst från solen. Tre ringar i olika storlekar, som löper i olika plan, omger den centrala, horisontella skivan. Denna är försedd med LED-ljuskällor på båda sidor. Pendellampan Afelio med sin högkvalitativa bladguldyta är en direkt och indirekt ljuskälla och inredningsdetalj för sofistikerade vardagsrum.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica invändig Ø 120 cm mässing

  Marchetti LED-pendellampa Materica invändig Ø 120 cm mässing
  LED-designupphängningslampa Materica av betong med mässingsutseende Med Materica LED-hänglampa har designern Roberto Giacomucci skapat en högkvalitativ och elegant lampa för rymliga vardagsrum och vardagsrum baserat på en enkel grundläggande design. Den inåt glödande LED-remsan är innesluten av en cirkulär betongkonstruktion som har en elegant glans tack vare mässingsfinishen.
 • Marchetti Bordslampa Lumi rund vit

  Marchetti Bordslampa Lumi rund vit
  Harmonisk och kreativ designer bordslampa Lumi Designer Roberto Giacomucci placerade den sfäriska nyansen, blåst från vitt mjölkglas, inte i mitten, som vanligt med en klassisk form, utan på kanten av Basis. Detta ger Lumi en kreativ touch som ger subtil variation i moderna vardagsrum. Skuggan kompletteras optiskt med den cirkulära metallbasen.
 • Marchetti Bordslampa Lumi rund svart

  Marchetti Bordslampa Lumi rund svart
  Harmonisk och kreativ designer bordslampa Lumi Designer Roberto Giacomucci placerade den sfäriska nyansen, blåst från vitt mjölkglas, inte i mitten, som vanligt med en klassisk form, utan på kanten av Basis. Detta ger Lumi en kreativ touch som ger subtil variation i moderna vardagsrum. Skuggan kompletteras optiskt med den cirkulära metallbasen.
 • Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig vit

  Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig vit
  Harmoniskt rund vägglampa Tin Tin Med den runda designen av paraplyet och väggfästet har den italienska designern Roberto Giacomucci skapat ett återhållsamt utseende som passar många olika vardagsrum inredda i modern stil. Den sfäriska nyansen av vitt mjölkglas är fäst vid en metallhållare i form av en skiva som bryter ljuset och förvandlar Tin Tin-vägglampan till en enhetlig och bländfri ljuskälla.
 • Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig svart

  Marchetti Vägglampa Tin Tin enkelflammig svart
  Harmoniskt rund vägglampa Tin Tin Med den runda designen av paraplyet och väggfästet har den italienska designern Roberto Giacomucci skapat ett återhållsamt utseende som passar många olika vardagsrum inredda i modern stil. Den sfäriska nyansen av vitt mjölkglas är fäst vid en metallhållare i form av en skiva som bryter ljuset och förvandlar Tin Tin-vägglampan till en enhetlig och bländfri ljuskälla.
 • Marchetti Tin Tin taklampa med fyra ljuspunkter vit

  Marchetti Tin Tin taklampa med fyra ljuspunkter vit
  Designer hänglampa Tenn Tenn i form av en balk Tin Tin hängarmatur har ett mer reserverat utseende. På vänster och höger sida av en metallstång i form av en rund stång finns två skärmar av mjölkvitt glas. Dessa säkerställer enhetlig belysning utan bländning. Designen skapades av Roberto Giacomucci. Tin Tin är en högkvalitativ lösning för moderna bostadsutrymmen.
 • Marchetti Hängande lampa Tin Tin med fyra lampor svart

  Marchetti Hängande lampa Tin Tin med fyra lampor svart
  Designer hänglampa Tenn Tenn i form av en balk Tin Tin hängarmatur har ett mer reserverat utseende. På vänster och höger sida av en metallstång i form av en rund stång finns två skärmar av mjölkvitt glas. Dessa säkerställer enhetlig belysning utan bländning. Designen skapades av Roberto Giacomucci. Tin Tin är en högkvalitativ lösning för moderna bostadsutrymmen.
 • Marchetti Taklampa Helios Ø 50 cm

  Marchetti Taklampa Helios Ø 50 cm
  Helios halvcirkelformad taklampa för en fantastisk ljusupplevelse Den glittrande, sfäriska Helios taklampan imponerar med sina unika ljuseffekter. Dessa förstärks av ett litet avstånd till taket, eftersom ljuset tar sig igenom det och lämnar fascinerande spår i form av intressanta mönster i taket. Men Helios kan göra ännu mer. De högkvalitativa kristallerna skapar en brytning av det inkommande ljuset och vet hur man reflekterar det på ett förtrollande sätt till sin omgivning. Takarmaturen är övertygande i receptioner och salar som är beroende av imponerande ljuskällor. I privata rum ger Helios en elegant, nästan praktfull touch och förtrollar omgivningen med sitt magnifika utseende. Högkvalitativ metall i polerad nickeloptik utgör grunden för kristallen och gör taklampan till ett ädelt designobjekt.
 • Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 120 cm betong

  Marchetti LED-pendellampa Materica botten Ø 120 cm betong
  LED designer hängande lampa Materica som downlight I den här versionen av Materica designade hänglampa är lysdioderna integrerade på undersidan. Som ett resultat ger lampan direkt belysning som, tack vare de ljusa lysdioderna, också är intensiv. Strukturen som en klar cirkulär form av betong gör Materica en samtida designlampa lampa som är särskilt effektiv i stora, högkvalitativa vardagsrum och lounger.
 • Marchetti LED-taklampa Dome med fyra ljuskällor 73 cm vit

  Marchetti LED-taklampa Dome med fyra ljuskällor 73 cm vit
  LED-taklampa Dome med fyra justerbara nyanser Medan runda former dominerar på takfästena och paraplyerna, bryter den vertikalt utskjutande fyrkantsstången igenom detta mönster. Nyanserna med sin färgdesign och varierande kupolhöjd ger ytterligare lösningselement på Dome LED-taklampa . Dessa smarta detaljer går hand i hand med modern funktionalitet, vilket uttrycks i ljusfelens exakta kontrollerbarhet. Detta säkerställs av de justerbara skärmarna, som är utrustade med optiska linser.
 • Marchetti Bladguldsbestyckad hänglampa Ella i elegant look

  Marchetti Bladguldsbestyckad hänglampa Ella i elegant look
  En dröm i guld - högkvalitativ Ella-pendellampaDen vackra Ella-pendellampan kombinerar ett drömlikt utseende med förstklassig kvalitet. De tre svepande vingarna som slingrar sig runt varandra formar omisskännligt lampans visuella utseende. Det ädelt skimrande bladguldet sveper in Ella i ett glamoröst ljus, vilket gör den till ett riktigt blickfång. Bakom dessa visuellt tilltalande delar, knappt synliga och dolda, finns de tre E27-socklarna. Det vackra utseendet kompletteras av den imponerande premiumkvaliteten, som står för högkvalitativt utförande och högkvalitativa material. Med sin närvaro kompletterar pendellampan Ella alla moderna hem med subtila guldaccenter.
 • Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, version med fem lampor

  Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, version med fem lampor
  Incanto-pendellampa med fem ljuskällor, burskärm och kristall Incanto-pendellampan med flera ljuskällor är perfekt som bordsbelysning. Ljuskällorna (G9-lampor - ingår ej) är placerade i en kristall med en 24 karats guldpläterad kupa runt kupan. Ljuset är indirekt och skapar en mjuk och behaglig atmosfär. Pendellampan imponerar med sin puristiska design och diskreta elegans, vilket gör att den kan kombineras med en mängd olika rumskoncept.
 • Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, enlampa

  Marchetti Incanto pendellampa, 24 karat guld, enlampa
  Incanto kristallpendellampa med en gyllene, luftig bur Incanto-pendellampan består av en burskärm med en 24 karats guldbeläggning. En kristalldroppe med G9-sockel är installerad i kupan. Den transparenta, fasetterade ytan med strukturerad kristall utstrålar en känsla av lätthet i kontrast till den ganska solida metallburen. Ljuset strålar ut runt om och lyser varsamt upp omgivningen samtidigt som det ser ut att sväva i den gyllene buren. Pendellampan fungerar som ett vackert belysningsobjekt i alla utrymmen, oavsett om det är i vardagsrummet eller i andra rum.
 • Marchetti Glace pendellampa av glas, version med fem lampor

  Marchetti Glace pendellampa av glas, version med fem lampor
  Glace-pendellampa med fem lampor och vacker effekt Glace-pendellampan kan användas på många olika sätt som en behaglig ljuskälla. Den har fem kubformade glasskärmar med subtila luftinslag och fasetterade sidor. Skärmarna är transparenta och ger en perfekt plattform för ljuset. Dessutom liknar utseendet stjärnstoft och ser olika ut från alla vinklar. Med sina upphängningar och sitt mycket eleganta övergripande utseende är armaturen idealisk som ett prestigefyllt belysningselement för matplatsen och är särskilt lämplig för att komplettera moderna stilar.
 • Marchetti Glace pendellampa av glas, tre lampor

  Marchetti Glace pendellampa av glas, tre lampor
  Pendellampa Glace med tre lampor och stjärnstoftseffekt Pendellampan Glace är en riktig blickfångare. Den är idealisk för montering ovanför ett bord, där den skapar en elegant effekt. Pendellampan består av tre skärmar som är förskjutna på olika höjder. Glasskärmarna är transparenta och har en vacker struktur av stjärnstoft med luftinslag. Lampan är försedd med tre G9-uttag.
 • Marchetti Glace pendellampa tillverkad av glas, enkel ljuskälla

  Marchetti Glace pendellampa tillverkad av glas, enkel ljuskälla
  Pendellampa Glace med stjärnstoftseffekt Pendellampan Glace har ett mycket naturligt utseende, främst på grund av de vita och transparenta färgerna, men också på grund av dess form. Oavsett från vilken vinkel du tittar på lampan ser den annorlunda ut varje gång. Skärmen är sfärisk och tillverkad av glas med en struktur av stjärnstoft. Ljuset kommer in indirekt och reflekteras, vilket skapar en mjuk ljusfördelning. De diskreta luftinslagen gör den unik. Pendellampan passar särskilt bra i moderna hemmiljöer. Obs: Bilden visar flera exempel på lampan.