Mantra Iluminación lampor

 • Mantra Iluminación Eos taklampa i molnform, 90 cm

  Mantra Iluminación Eos taklampa i molnform, 90 cm
  Taklampa Eos - även lämplig för takförsedda utomhusområden tack vare IP44 Plastskärmen på taklampan Eos ser nästan ut som ett riktigt moln på en vacker sommarhimmel - den verkar viktlös och luftig. Eos är lämplig för vardagsrum, men kan också användas i skyddade utomhusmiljöer, t.ex. för att belysa en pergola. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Sochi i mörkgrått

  Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Sochi i mörkgrått
  Mörkgrå LED utomhusvägglampa Sochi i vinklad, sned form LED utomhusvägglampan Sochi är tillverkad av mörkgrå lackerad aluminium och har en vinklad, halvcirkelformad och sned form. Det varmvita ljuset från LED-lamporna lyser både uppåt och nedåt, vilket skapar en intressant ljuseffekt på fasaden. Lampan kan monteras i två riktningar, så det är också möjligt att installera två lampor spegelvänt, till exempel till höger och vänster om ytterdörren. Hållbarhet, energieffektiv belysning och ett modernt utseende - det är de egenskaper som kännetecknar Sochi LED utomhusvägglampa.
 • Mantra Iluminación Eos taklampa i form av ett moln, 50 cm

  Mantra Iluminación Eos taklampa i form av ett moln, 50 cm
  Smakfull EOS-taklampa i plast EOS-taklampan som skapats av designern José Ignacio Ballester ser ut som ett vitt moln framför dig. Den slående EOS-taklampan inbjuder dig att drömma. Denna effekt förstärks ytterligare när lampan installeras utomhus, vilket också är möjligt utan problem tack vare det befintliga skyddet mot främmande kroppar och fukt. Fans av ovanliga armaturer kommer säkert att uppskatta denna taklampa.
 • Mantra Iluminación Vägglampa Lilja 1-ljus

  Mantra Iluminación Vägglampa Lilja 1-ljus
  Lilja vägglampa i textil - modern design i elegant utförande Delikat siden, kristaller som gnistrar i ljuset och en ram med polerad kromfinish - det är de egenskaper som gör att denna förtrollande vägglampa sticker ut. Dessutom finns det två ljuskällor: Den övre är täckt av en luftig sidenskärm, genom vars tyg ljuset också släpps ut och ger en accentuerad omgivningsbelysning. Det nedåtriktade halogenljuset belyser de klara kristalldropparna och sätter dem i rätt ljus. Lilja är en vägglampa som kan användas i många olika moderna miljöer: i vardagsrummet som extra belysning eller i sovrummet som stämningsfull belysning.
 • Mantra Iluminación Paola 3 fl pendellampa i guld med textilskärmar

  Mantra Iluminación Paola 3 fl pendellampa i guld med textilskärmar
  Paola - dekorativ taklampa med vita skärmar Den tredelade taklampan Paola har designats av José I. Ballester och har en drömlik skönhet. Guldfärgade metallstag, fantasifullt böjda och dekorerade med bärnstensfärgade kristalldroppar, bär upp de halvtransparenta, krämfärgade textilskärmarna. Den treljusa pendelarmaturen Paola är inte bara en otroligt dekorativ ljuskälla, utan även en energibesparande sådan, eftersom den förutom vanliga glödlampor även kan användas med lågenergilampor eller LED-lampor.
 • Mantra Iluminación Ljuskrona Lilja 12-ljus

  Mantra Iluminación Ljuskrona Lilja 12-ljus
  Designkrona Lilja - ett imponerande utseende Modern design likställs ofta med sval distans. Den överdådiga ljuskronan Lilja av designern José Ignacio Ballester visar att detta inte behöver vara fallet och att moderna rum kan förvandlas till riktiga bankettsalar, där prakt och modern struktur kombineras i perfekt symbios. Å ena sidan överflödet av material med genomskinliga sidenskärmar, glänsande förkromade halogenlampor och kristallpendlar som gnistrar i ljuset, och å andra sidan tydligheten i den nivåindelade looken.
 • Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Davos kantig, vit

  Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Davos kantig, vit
  Extern LED-utomhusvägglampa Davos – justerbar strålvinkel Under dagen, när LED-utomhusvägglampan av aluminium är släckt presenterar den sig som en ren kubform och ett ganska diskret element på väggen. Detta förändras dock så snart ljuset tänds, eftersom varje fasad då belyses på ett dekorativt sätt av den dubbelsidiga ljusstrålningen. Den särskilda funktionen hos LED-utomhusvägglampan Davos är den inställbara strålvinkeln. Vinkeln kan justeras både uppåt och nedåt, antingen bred eller smal. Armaturen blir särskilt dekorativ när flera av dem monteras på fasaden.
 • Mantra Iluminación Pendellampa Paola 6fl guld m. textilskärm

  Mantra Iluminación Pendellampa Paola 6fl guld m. textilskärm
  Iögonfallande pendellampa Paola med dekorativa glaskristaller Denna imponerande pendellampa pryder t.ex. ett matbord i ett smakfullt inrett vardagsrum: Ljuset avges både uppåt och nedåt och tränger även in i rummet genom skärmarnas material. Hänget med bärnstensfärgade glasdroppar på upphängningen är också anmärkningsvärt.
 • Mantra Iluminación Ljuskrona Lilja 6-ljus

  Mantra Iluminación Ljuskrona Lilja 6-ljus
  Designkronan Lilja utstrålar festlig glans i en modern boendemiljö Ljuskronor tillverkas ofta i en stil som påminner om svunna tiders prakt och som ska föra in något av detta i nutiden. Så är det inte med ljuskronan Lilja av designern José Ignacio Ballester. Tack vare de fina sidenskärmarna med sitt skimrande ljus och de glittrande kristallhängena saknar den ingenting i fråga om exklusivitet och passar perfekt in i denna moderna tid med sin kompletta look. Lilja-ljuskronan harmonierar med många moderna inredningsstilar i privata hem, restauranger och hotell.
 • Mantra Iluminación LED-golvlampa Nur 148 cm dimbar

  Mantra Iluminación LED-golvlampa Nur 148 cm dimbar
  Exceptionell LED-golvlampa Nur med integrerad dimmerfunktion Nur är en extremt dekorativ och samtidigt stämningsfull LED-golvlampa. Den kan bekvämt dämpas med hjälp av en integrerad strömbrytare med dimmer och är därför mångsidig. Tack vare sin speciella design - som påminner om en stående orm - är den ett visuellt blickfång i rummet och ger en modern touch till inredningen. Tack vare den akryldiffusor som slingrar sig runt ramen och täcker de varmvita lysdioderna, blir det möjligt att få en jämn belysning som ger rummet en speciell känsla. Effektiv belysning och lång livslängd kännetecknar LED-golvlampan Nur.
 • Mantra Iluminación Pendellampa Lilja Ø 46 cm

  Mantra Iluminación Pendellampa Lilja Ø 46 cm
  Lilja pendellampa med stor skärm av fint siden Lilja pendellampa är ett blickfång för rum inredda i en mängd olika moderna stilar och utstrålar exklusivitet och lyx: Den breda skärmen är tillverkad av vit, glansig siden och är försedd med tre E27-lampor (helst lågenergilampor), vars ljus kanaliseras genom textilens transparens och ger en stämningsfull grundbelysning. Ett förkromat metallrör med halogenbelysning hänger ner från mitten av den vackra lampskärmen. Dess ljus belyser den krönande kristallpendeln och får de enskilda elementen att glittra. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Mantra Iluminación Vägglampa Paola 2fl guld med textilskärmar

  Mantra Iluminación Vägglampa Paola 2fl guld med textilskärmar
  Paola - vägglampa och dekoration i ett Två krämfärgade, halvtransparenta lampskärmar av textilmaterial ger ljuset från vägglampan Paola en behagligt bländfri och lite mystisk effekt. Vägglampans exceptionellt vackert designade ram är också mycket dekorativ. Det ovala väggfästet är fäst i vinkel på den böjda ramen. I spolen hänger en bärnstensfärgad kristalldroppe som skimrar i ljuset och skapar en extra accent.
 • Mantra Iluminación Vägglampa Lilja 2-ljus

  Mantra Iluminación Vägglampa Lilja 2-ljus
  Dubbelskuggad Lilja vägglampa i textil med dekorativa kristallelement Lilja vägglampa, skapad av José Ignacio Ballester, är ett tilltalande tillbehör för belysning av många moderna livsstilar och saknar inte funktioner. De två uppåtriktade lamporna är täckta av silkesskärmar i transparent vitt, vilket gör att ljuset kan skina igenom och skapa en vacker accentbelysning. Samtidigt reflekteras ljuset i den blanka kromningen på väggfästet och i höljet på de två nedåtriktade rörformade armaturerna, vars halogenlampor i sin tur belyser de hängande kristallerna. Oavsett om det är i vardagsrummet, entrén eller sovrummet - denna fascinerande extra ljuskälla är ett blickfång överallt.
 • Mantra Iluminación Davos LED utomhus vägglampa, vinklad, mörkgrå

  Mantra Iluminación Davos LED utomhus vägglampa, vinklad, mörkgrå
  Extern LED-utomhusvägglampa Davos – justerbar strålvinkel Under dagen, när LED-utomhusvägglampan av aluminium är släckt presenterar den sig som en ren kubform och ett ganska diskret element på väggen. Detta förändras dock så snart ljuset tänds, eftersom varje fasad då belyses på ett dekorativt sätt av den dubbelsidiga ljusstrålningen. Den särskilda funktionen hos LED-utomhusvägglampan Davos är den inställbara strålvinkeln. Vinkeln kan justeras både uppåt och nedåt, antingen bred eller smal. Armaturen blir särskilt dekorativ när flera av dem monteras på fasaden.
 • Mantra Iluminación Lilja golvlampa med skärm av siden

  Mantra Iluminación Lilja golvlampa med skärm av siden
  Extravagant designad golvlampa Lilja - ett stilfullt tillskott till den moderna livsstilen Klara former och en subtil färgkoordinering av de kombinerade materialen - vitt siden, metall med blank kromfinish och klar kristall - definierar utseendet på den designade golvlampan Lilja och gör den till en ljuskälla vars skönhet stilfullt berikar alla moderna livsmiljöer. Den transparenta sidenskärmen släpper igenom ljus både uppåt och nedåt samt genom materialet och framhäver dessutom på ett vackert sätt de tre halogenlamporna som är monterade under skärmen med sina förtrollande hängen i klar kristall. Golvlampan Lilja ger inte bara accentbelysning i vardagsrummet, utan är också ett attraktivt blickfång. Glödlamporna ingår inte i leveransen.
 • Mantra Iluminación Klar LED-taklampa Hemisferic

  Mantra Iluminación Klar LED-taklampa Hemisferic
  Attraktiv extra ljuskälla med liten yta: Hemisferic LED-golvlampa Hemisferic-golvlampan kännetecknas framför allt av sin minimalistiska design, som kan harmoniseras med många inredningsstilar. Tack vare sina smala dimensioner passar den även i mindre rum och lyser upp dem - liksom hörn i större rum - med varmvitt LED-ljus som bidrar till en mysig atmosfär och som kan justeras till önskad ljusstyrka med hjälp av en integrerad dimmer. Med on/off-knapp. - LED - totalt 20 W - ljusfärg varmvitt - 3 000 Kelvin - 1 800 lumen
 • Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärmar, 2-ljus.

  Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärmar, 2-ljus.
  Sabina pendellampa i träimitation med två textilskärmar Sabina pendellampa har en naturlig design och de ljusa färgerna ger den ett vänligt och modernt utseende. Metallramen har en finish med träimitation. Formen på ramen påminner om en gren, som är fäst vid takupphängningen med beige textilkablar. De två skärmarna är täckta med ett beigefärgat tyg, öppet nedtill och vitt på insidan. Pendellampan i naturlig design är en lyckad möbel för en lantlig, rustik inredning. Färgskalan ton i ton passar bra ihop med alla träslag och ger en varm och hemtrevlig känsla. Belysningen är precis lagom för att ge ett stort matbord tillräckligt med ljus och skapa en mysig atmosfär.
 • Mantra Iluminación Pendellampa Lilja 1-ljus

  Mantra Iluminación Pendellampa Lilja 1-ljus
  Lilja hänglampa med sidenskärm - en utsökt solitär Denna förtrollande hänglampa berikar alla vardagsrum med ett delikat skimmer av ljus som filtreras genom tyget i den vita sidenskärmen och gnistret från kristallerna som hänger från den extra metallampan och skiner i ljuset från deras halogenlampa. Med Lilja-pendellampan har designern José Ignacio Ballester skapat en pärla som ger det moderna vardagsrummet en touch av lyx. Upphängningen, som är mycket diskret i sin form, distraherar inte från det väsentliga på något sätt.
 • Mantra Iluminación LED-taklampa Endast 40 W

  Mantra Iluminación LED-taklampa Endast 40 W
  Djärvt designad Nur LED-taklampa med hög dekorationsfaktor Älskare av modern inredningsstil kommer att bli glada över Nur-taklampan: Den är tillverkad av förkromad metall och akryl och imponerar med sin puristiska design, som kan kombineras med många rum och många moderna inredningsstilar. Det uppfriskande moderna utseendet i kombination med det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna skapar en ljuskälla som inte bara ger ett behagligt omgivningsljus, utan också har en mycket dekorativ effekt när den är släckt.
 • Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Bora rund, mörkgrå

  Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Bora rund, mörkgrå
  Rund LED-vägglampa Bora för utomhusbruk med indirekt ljusutsläpp Ett oansenligt, runt, platt element av mörkgrått pressgjutet aluminium på dagen, ett effektfullt belysningsobjekt på fasaden på kvällen - det är den ganska lilla LED-vägglampan Bora för utomhusbruk. Tack vare metallkåpan på framsidan avges det varmvita ljuset från LED-lamporna uteslutande åt sidan och mot väggen genom den satinerade polykarbonatdiffusorn, vilket skapar en dekorativ ljusring runt armaturen. Bora LED utomhusvägglampa kan inte bara installeras vackert som en enda ljuskälla, utan också i grupper på en fasad.
 • Mantra Iluminación Sahara LED-golvlampa i vågig design

  Mantra Iluminación Sahara LED-golvlampa i vågig design
  Vacker Sahara golvlampa i slimmad design Den okonventionella Sahara golvlampan är utrustad med effektiva LED-ljuskällor. Den vackra skärmen påminner om sammanflätade trådar, som skapar en unik ljuseffekt när ljuset kastar vackra skuggor på omgivningen. Golvlampan är en berikning för moderna vardagsrum, eftersom den sätter eleganta accenter. Metallfoten har en smakfull kromfinish och golvlampan har en höjd på 150 cm.
 • Mantra Iluminación LED-taklampa Krater vit inställbar vit dimbar

  Mantra Iluminación LED-taklampa Krater vit inställbar vit dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Burbuja LED-pendellampa, universalvit

  Mantra Iluminación Burbuja LED-pendellampa, universalvit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, svart

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, svart
  LED infälld vägglampa Aspen sätter vackra belysningsaccent på utomhusområdet Aspen LED-inbyggnadslampa är idealisk för en effektiv design av utomhusområdet. Den sätts in direkt i väggen och integreras sömlöst i miljön. Den fasthållna lampan fångar uppmärksamheten bara när den slås på. Den avger sitt varma vita ljus nedåt och tjänar således å ena sidan att belysa vägen och å andra sidan att sätta förtrollande ljus accenter samtidigt. Aluminiumkroppen är skyddad mot vatten tack vare IP65 och kan enkelt fästas på utsidan.
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, mörkgrå

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, mörkgrå
  Vinklad LED-infälld vägglampa Aspen - tack vare IP65 också skyddad mot vatten Den vinklade LED-inbyggnadslampa Aspen är perfekt tack vare IP65 för att försköna uteplatsen. Tack vare den iögonfallande designen kan armaturen enkelt integreras i alla miljöer. Först när den är påslagen fångar den ögat och inspirerar med sitt behagligt varma ljus. Ljuset sänds nedåt i en buntstråle och lyser därmed upp vägen. Aspen används inte bara som ett orienteringsljus, det kan också användas för dekorationsändamål. LED-lamporna ställer in vackra ljus accenter som skapar en mysig atmosfär på utomhusområdet.
 • Mantra Iluminación LED-ljusspår Ruka med träelement, 100 cm

  Mantra Iluminación LED-ljusspår Ruka med träelement, 100 cm
  LED-gånglampa Ruka med en nedåtriktad ljusstråle för perfekt belysning LED-gånglampan Ruka består av ett smalt aluminiumstativ som sluts med ett plant lamphuvud. Lysdioderna är monterade på undersidan av lamphuvudet, så ljusstrålen är huvudsakligen riktad mot marken. Dessutom belyses det eleganta träelementet, vilket gör att det hamnar i fokus. Det varmvita ljuset kombinerat med träet ger en välsmakande ambition. Lampan kan fungera som orienteringsljus på terrassen och i entrén, eller som effektiva ljusaccenter i trädgården.
 • Mantra Iluminación Kinké utomhuspendellampa med IP44

  Mantra Iluminación Kinké utomhuspendellampa med IP44
  Kinké pendellampa - även lämplig för utomhusbruk tack vare IP44 Kinké pendellampa imponerar med sin halvcirkelformade lampskärm, som har längsgående spår. Eftersom lampskärmen är tillverkad av plast är den mer robust än t.ex. glas, vilket är en stor fördel, särskilt vid montering utomhus. Ljuset kan obehindrat spridas nedåt, medan det endast tränger in i rummet genom den mattvita plastlampskärmen på sidorna. Det ger en perfekt belysning av bordet och ett mysigt ljus i omgivningen. Tack vare IP44 är lampan även skyddad mot ogynnsamma väderförhållanden.
 • Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 30 cm

  Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 30 cm
  Vänlig och naturnära: liten Sabina pendellampa i rustik design Sabina pendellampa är vänlig och finns i ljusa färger. Designen kännetecknas av en gren som är fäst i mitten av kabelupphängningen. Denna är tillverkad av robust metall och målad i en träeffektfinish, vilket ger den ett bedrägligt realistiskt utseende. Den beigefärgade lampskärmen av högkvalitativt tyg förstärker lampans naturliga utseende. Även upphängningen - en beigefärgad textilkabel - smälter perfekt in i lampans utseende. Detta gör Sabina-pendellampan särskilt lämplig för rustika inredningar, men dess ljusa, harmoniska färgskala kan också skapa en kontrast i moderna inredningar.
 • Mantra Iluminación LED-pendellampa Adn, rund form 24 fl.

  Mantra Iluminación LED-pendellampa Adn, rund form 24 fl.
  Markant LED-pendellampa Adn med 24 ljuskällor En lekfull design och många LED-lampor kännetecknar LED-pendellampan Adn. Armaturen är tillverkad i aluminium och helt vit och övertygar med en diskret upphängning men en lekfull, överdådig form i ljusobjektets omgivning. Fina stag sträcker sig från mitten i alla riktningar. I ändarna sitter totalt 24 halvcirkelformade ljuskällor som var och en är täckt med en liten vit akrylskärm. Det hela påminner om strukturen hos snöflingor, förverkligat på ett konstnärligt sätt. Eftersom designen är ultramodern passar pendellampan in i moderna, ljusa vardagsrum och skapar generösa och iögonfallande ljusaccenter.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med laddningsstation, svart

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med laddningsstation, svart
  Zanzibar LED-vägglampa med integrerad laddstation för mobiltelefoner Zanzibar LED-vägglampa ger speciella belysnings accenter. Den består av en stativ som är monterad i rätt vinkel på väggen. Lampan har en smal hylla i vilken en modern induktionsladdningsstation har integrerats. Detta innebär att mobiltelefoner kan laddas utan krångel med kablar. Inte alla mobiltelefoner är kompatibla med induktiv laddningsteknik, så detta bör kontrolleras i förväg. LED-lampan är placerad på väggfästets ytterkant så att indirekt belysning med en subtil ljus tillhandahålls. En modern ljuskälla vars ljus accenter förbättrar ett rum visuellt.
 • Mantra Iluminación Venus LED vägglampa, med klädkrok, svart

  Mantra Iluminación Venus LED vägglampa, med klädkrok, svart
  LED-vägglampa Venus med tre praktiska krokar LED-vägglampan Venus är inte bara ett slående tillbehör för väggaggregatet utan också en praktisk vardagskamrat. Deras lysdioder sitter i en rund glasskiva och genererar därmed ett cirkulärt ljus. Det finns också tre krokar på den horisontella stativ som gör att du till exempel kan hänga upp jackor. LED-vägglampan Venus genererar inte bara rätt ljus i korridoren utan fungerar också som en garderob. Den kan enkelt slås på och av med en brytare på höljet.
 • Mantra Iluminación Helix LED-golvlampa, antik satinfinish

  Mantra Iluminación Helix LED-golvlampa, antik satinfinish
  Elegant Helix LED-golvlampa med djärv design Helix-golvlampan imponerar med sitt dynamiska utseende och höga funktionalitet. En organiskt böjd stav spiraliserar uppåt från en cirkulär, robust metallbas. Metallstången är försedd med en LED-ljuslist på ena sidan, som sprider bländfritt ljus till omgivningen. Modellen Helix avger ett behagligt ljus med en varm färgtemperatur på 3 000 K. Vid behov kan ljusintensiteten anpassas flexibelt till individuella behov med hjälp av en dimmer. Den diskreta looken i satinerad antikmässing ger en mysig touch. Den puristiska golvlampan Helix passar särskilt bra för moderna inredningar.
 • Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 35cm

  Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 35cm
  Rustik Sabina-pendellampa med beigefärgad textilskärm Sabina-pendellampan imponerar med sin naturliga design. De harmoniska, ljusbeige tonerna som lampan är designad i passar perfekt till den lika ljusa trälooken på grenelementet. En textilkabel och en textilskärm avrundar helhetsintrycket. Kabeln, som fungerar som upphängning, bär både en gren och skärmen. Den är tillverkad av metall och har en träimitation som matchar de naturliga färgerna i ljuset. Detta ger Sabina pendellampa en naturlig charm. Den kan användas med stor effekt i en rustik, lantlig inredning och kan också installeras i en rad, till exempel i matplatsen.
 • Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Bora vinkelformad, mörkgrå

  Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Bora vinkelformad, mörkgrå
  Kvadratisk LED utomhusvägglampa Bora med frontpanel LED utomhusvägglampan Bora är tillverkad av pressgjuten aluminium. Den fyrkantiga armaturen avger LED-lampornas varmvita ljus uteslutande åt sidan och bakåt mot fasaden, eftersom armaturens framsida är tillverkad av mörkgrå lackerad aluminium. Armaturen är särskilt effektfull på fasader på moderna byggnader, oavsett om den placeras enskilt eller i grupper bredvid varandra, och sätter ljusaccenter. Med skyddsklass IP54 klarar armaturen väder och vind utan problem, medan den inbyggda LED-belysningstekniken ger en modern, energieffektiv och ljusstark belysning.
 • Mantra Iluminación Maya vägglampa för utomhusbruk, mörkgrå

  Mantra Iluminación Maya vägglampa för utomhusbruk, mörkgrå
  Rustik Maya vägglampa, IP54 Aluminiumramen på Maya vägglampa med sina klara linjer motsvarar en modern stil, medan den klassiska lyktformen ger lampan en rustik touch. Detta gör Maya till det perfekta tillskottet till alla utomhusmiljöer. Tack vare IP54-klassningen är den skyddad mot damm och vattenstrålar och kan placeras utomhus utan problem. Den mörkgrå ramen omger en rund kropp av klarglas. Till en början verkar den robusta metallen och den filigrana glaskroppen motsäga varandra, men tack vare en lyckad komposition skapas en harmonisk helhetsbild. Tack vare den transparenta lampskärmen är ljuskällan tydligt synlig. En lampa med ett vackert glödtrådsutseende bör därför användas. Ett lämpligt urval finns bland tillbehören.
 • Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, två ljuskällor, svart

  Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, två ljuskällor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Sahara LED-pendellampa

  Mantra Iluminación Sahara LED-pendellampa
  Extravagant Sahara LED-pendellampa med vågformad design Sahara LED-pendellampa har en ovanlig design. Två ljusrör i akryl har en vågig form och är placerade bredvid varandra. Varje ljusrör är försett med en LED-lampa. På så sätt reflekterar ljuset den dubbla serpentin- eller vågformade rörstrukturen och lyser samtidigt upp rummet utan att blända. Den extravaganta designen förhöjer moderna bostadsutrymmen. Även en lång korridor eller ett arbetsrum kan utformas på ett attraktivt sätt med Sahara.
 • Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 60cm

  Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärm, 1-ljus, 60cm
  Rural Sabina pendellampa med stor textilskärm Sabina pendellampa ger en vänlig, naturlig atmosfär i rummet med sin stora skärm av beigefärgat tyg. Lampan är designad i ljusa beigetoner och trälook. Upphängningen med textilkabel bär ett dekorativt element i form av en gren. Denna hänger vertikalt från upphängningen och är insvept i kabeln på två ställen. Armaturen övertygar med sin ton i ton-färgsättning och rustika charm, vilket gör den idealisk för inredningar på landet som kännetecknas av ljusa, naturliga möbler. Där skapar den en mysig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar.
 • Mantra Iluminación Asimetric vägglampa av stål, vit

  Mantra Iluminación Asimetric vägglampa av stål, vit
  Asimetrisk vägglampa - mångsidig tack vare behaglig belysning och modern design Asimetrisk vägglampa består av ett fyrkantigt stålhus. De hårda kanterna och den svala metallen ger det ett trendigt utseende som gör det till det perfekta tillskottet till ett modernt hem. Trots den asymmetriska designen ger lampan en harmonisk helhetsbild och kan fungera som ett allmänt belysningselement i en hall eller i ett vardagsrum. Stålet är inte genomskinligt så att ljusstrålarna bara kan flyga nedåt och uppåt. Detta säkerställer diskret, indirekt belysning, vilket innebär att lampan också kan placeras i ett sovrum.
 • Mantra Iluminación Toja LED-vägglampa, varmvit, 20 cm

  Mantra Iluminación Toja LED-vägglampa, varmvit, 20 cm
  Toja LED-vägglampa - för en mysig atmosfär i det moderna hemmet Tack vare indirekt belysning ger Toja LED-vägglampa effektiva ljusmoment. Den består av ett långsträckt aluminiumskydd som skjuter ut något in i rummet. Bakom locket finns lysdioderna som projicerar sitt varma vita ljus uppåt. Ljuset sprids inte direkt i rummet, så det verkar reserverat och diskret. Detta gör Toja till det perfekta tillskottet till ett vardagsrum, eftersom det kräver subtil och mysig belysning. Som en speciell blickfång har lampan en smal slits i locket genom vilken en fin ljusstråle tränger igenom. Tack vare minskade former och neutrala färger kan den här moderna lampan anpassas till många miljöer.
 • Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa med kupa, rund, vit

  Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa med kupa, rund, vit
  LED infälld vägglampa Aspen med satinerat lock för en mysig atmosfär Aspen LED-inbyggnadslampa skapar en underbar atmosfär på terrassområdet. Den är lämplig för väggytor och tack vare IP65 är den också skyddad från regn. Den klassiska, runda belysningsarmaturen hålls i en iögonfallande, neutral färg så att Aspen anpassar sig till nästan alla miljöer. En LED är integrerad i aluminiumkroppen som avger ett varmt ljus. Tack vare det satinerade locket minskar ljusstyrkan så att ljuset är diskret och ger mer komfort.
 • Mantra Iluminación Sabina golvlampa med textilskärm

  Mantra Iluminación Sabina golvlampa med textilskärm
  Markant golvlampa Sabina med naturlig look Basen på golvlampan Sabina är tillverkad av metall och målad i en träeffektfinish. Lampskärmens smala hållare, som hålls ihop med lampsockeln och glödlampan av en färgkoordinerad textilkabel, står på den i form av en gren. Grenen är tillverkad av metall och har en träimiterande yta, vilket gör den bedrägligt lik sin naturliga motsvarighet. Kabeln slingrar sig runt grenen från marken i flera öglor tills den slutligen slutar vid skuggan. Här har man valt ett tyg i en naturlig, ljusbeige färg som fördelar ljuset bländfritt i omgivningen. En fotpedal är ansluten till kabeln för drift. I ett ljust möblerat vardagsrum, till exempel i kombination med en läsfåtölj, kan golvlampan Sabina ge stämningsfull belysning och fullt ut utveckla sin rustika charm.
 • Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Davos rund, mörkgrå

  Mantra Iluminación LED utomhusvägglampa Davos rund, mörkgrå
  Rund Davos LED-vägglampa med justerbar spridningsvinkel Den runda Davos LED-vägglampan i aluminium kännetecknas inte bara av sin energieffektiva belysning, utan också av sina unika och justerbara ljuseffekter. Armaturens spridningsvinkel uppåt och nedåt kan justeras manuellt så att du kan välja individuell, bred eller smal ljusspridning i båda riktningarna oberoende av varandra. Davos LED-vägglampa för utomhusbruk är utrustad med varmvita LED och är skyddad mot damm och stänkvatten med kapslingsklass IP54.
 • Mantra Iluminación LED-vägglampa Fuerteventura, klädhängare, vit

  Mantra Iluminación LED-vägglampa Fuerteventura, klädhängare, vit
  Fuerteventura är en klädhängare och LED-vägglampa i ett Fuerteventura kombinerar en klädhängare och en ljuskälla i en smart möbel. Vägglampan skapar vackra ljusaccenter, eftersom den kraftfulla LED-ljuskällan ger ett mjukt sken. Eftersom LED-belysningen är dold bakom metallramen projiceras en fin halvcirkel på väggen. Armaturen är därför en subtil extrabelysning som passar i en modern hall. Men Fuerteventura är inte bara en vägglampa, det är också en klädhängare med fyra klädkrokar.
 • Mantra Iluminación Bordslampa Nordica m. textilskärm

  Mantra Iluminación Bordslampa Nordica m. textilskärm
  Justerbar bordslampa Nordica med ljus tygskärm Vare sig som skrivbordslampa eller som dekorativ extra ljuskälla på ett litet bord i vardagsrummet - bordslampan Nordica kan användas på många olika sätt i kombination med moderna möbler i lantlig stil, men även med andra typer av möbler. Konstruktionen av vitlackerad metall, ljust trä och en vacker tygskärm i gräddvitt fångar blicken överallt och imponerar även med sin höga funktionalitet. Ljusriktningen kan väljas individuellt tack vare den justerbara ljusarmen.
 • Mantra Iluminación Med svart textilskärm - Bahia vägglampa

  Mantra Iluminación Med svart textilskärm - Bahia vägglampa
  Funktionell och attraktiv - Bahia vägglampa Bahia är en vägglampa med två ljuskällor. Dels har den en klassisk lampskärm med en E27-lampa under, dels finns det en variabel spotlight under ramen, som har en mörk bronsfinish och är utrustad med en fast installerad Cree LED (varmvit ljusfärg) och är idealisk för läsning eller arbete. Den finporiga, svarta tygskärmen skapar inte bara en underbar ljusatmosfär, utan sätter också armaturen i fokus och gör den till ett riktigt smycke i vardagsrummet. Den trendiga looken, som framför allt uppnås genom den kantiga designen, gör att lampan passar perfekt in i en modern inredningsstil. I sovrummet är Bahia idealisk som en platsbesparande ersättningslösning för en konventionell sänglampa bredvid sängen. Båda ljuskällorna kan styras separat med hjälp av vippströmbrytaren som är inbyggd i ramen. Den bronsfärgade ramen ger ett harmoniskt helhetsintryck och för drift krävs en lämplig E27-lampa. Tillverkaren rekommenderar en energibesparande ljuskälla på upp till 13 watt.
 • Mantra Iluminación Teja vägglampa för utomhusbruk - en lysande plantering

  Mantra Iluminación Teja vägglampa för utomhusbruk - en lysande plantering
  Vit Teja utomhusvägglampa med integrerad plantering Denna Teja utomhusvägglampa är en mycket dekorativ ljuskälla av ett speciellt slag på husväggen vid ingången eller på uteplatsen, eftersom det finns en liten plantering i den övre delen av polyetenkroppen som kan utrustas med en dekorativ växt - en hängande grön eller blommande växt ser mycket attraktiv ut. Uttaget för en E27-lampa (LED - max. 15 W, ingår ej) finns under planteringen. Ljuskällan sprider ljuset jämnt genom PE-kroppen och belyser ett stort område runt armaturen på ett bländfritt och energieffektivt sätt.
 • Mantra Iluminación LED-golvlampa Mural i vitt, vinklad, dimbar

  Mantra Iluminación LED-golvlampa Mural i vitt, vinklad, dimbar
  Geometri möter design - Mural LED-golvlampa Mural LED-golvlampan är ett unikt belysningsobjekt som består av geometriska former. Två överlappande rektangulära ramar är skickligt draperade över en svart, rektangulär bas. De är utrustade med lysdioder på den smala yttersidan, som ger varmvit och stämningsfull belysning. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av dimmerbrytaren på anslutningskabeln. LED-golvlampan Mural är en modern tilläggsbelysning i ett minimalistiskt vardagsrum och drar genast blickarna till sig med sina geometriska former.
 • Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, vit, 28x28 cm

  Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, vit, 28x28 cm
  3D-effekter på väggen med Dakla LED-vägglampa LED-vägglampan Dakla är en lampa med en vacker 3D-effekt, eftersom två rutor är förskjutna ovanpå varandra. Detta dekorativa ljusföremål ger varmvit belysning i korridorer och vardagsrum. Det varma vita LED-ljuset ramar in var och en av de två rutorna och syns bara när den är påslagen. När den inte är upplyst ser Dakla ut som en modern väggdekoration och är särskilt lämplig för installation i en modern, minimalistisk atmosfär. Oavsett om den är monterad rak eller i en vinkel, antingen individuellt eller i kombination med andra Dakla-lampor, är denna vägglampa en konstnärlig implementering av geometriska former.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa, trappsteg, svart

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa, trappsteg, svart
  Zanzibar - praktisk LED-vägglampa med induktiv laddningsstation Zanzibar är en modern LED-vägglampa som tack vare sin stegade design inte bara ser bra ut utan också är extremt praktisk samtidigt. På det övre trappsteget finns en satinerad plastkula med en integrerad LED-ljuskälla. Den mjölkiga ytan skapar en mjuk ljus som sprider sig jämnt i alla riktningar. Men lampan skapar inte bara vackra ljus accenter, den kan också användas som en station för en mobiltelefon. Det finns en induktiv laddningsyta på lägre nivå, vilket innebär att en mobiltelefon kan laddas utan krångel med kablar.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa, stegad, vit

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa, stegad, vit
  Zanzibar - praktisk LED-vägglampa med induktiv laddningsstation Zanzibar är en modern LED-vägglampa som tack vare sin stegade design inte bara ser bra ut utan också är extremt praktisk samtidigt. På det övre trappsteget finns en satinerad plastkula med en integrerad LED-ljuskälla. Den mjölkiga ytan skapar en mjuk ljus som sprider sig jämnt i alla riktningar. Men lampan skapar inte bara vackra ljus accenter, den kan också användas som en station för en mobiltelefon. Det finns en induktiv laddningsyta på lägre nivå, vilket innebär att en mobiltelefon kan laddas utan krångel med kablar.
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, vit

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, vit
  LED infälld vägglampa Aspen sätter vackra belysningsaccent på utomhusområdet Aspen LED-inbyggnadslampa är idealisk för en effektiv design av utomhusområdet. Den sätts in direkt i väggen och integreras sömlöst i miljön. Den fasthållna lampan fångar uppmärksamheten bara när den slås på. Den avger sitt varma vita ljus nedåt och tjänar således å ena sidan att belysa vägen och å andra sidan att sätta förtrollande ljus accenter samtidigt. Aluminiumkroppen är skyddad mot vatten tack vare IP65 och kan enkelt fästas på utsidan.
 • Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho vit 8°

  Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho vit 8°
  LED-takinbyggnadslampa Guincho - perfekt för utomhusbruk LED-infälld taklampa Guincho visar sig vara en bra partner, till exempel när det gäller uteplatsbelysning. Höljet är tillverkat av aluminium och inuti finns en varmvit LED-ljuskälla som ger lämplig, riktad belysning. Tack vare IP54- kapslingsklass kan den säkert fästas i taket på en terrass, veranda eller taköverhäng. LED-takinbyggnadslampa är skyddad från damm och stänkvatten och tål pålitligt väderförhållandena framför dörren. Tack vare sin punktljusfördelning är den idealisk för att skapa diskret extra belysning. - Strålvinkel 8 ° - kapslingsklass IP54 - varmvit (2700 K)
 • Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho vit 12°

  Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho vit 12°
  LED-takinbyggnadslampa Guincho - den perfekta partnern för utomhusbelysning LED-infälld taklampa Guincho säkerställer ljus och tillförlitlig belysning utomhus. En varmvit LED-ljuskälla sitter i aluminiumhöljet som genererar ett punktlikt och riktat ljus genom strålvinkeln. LED-takinbyggnadslampa kan installeras utomhus utan tvekan. Tack vare IP54- kapslingsklass är den skyddad från damm och stänkvatten och är därför förberedd för olika väderförhållanden. Det är i jämnhöjd med taket, eftersom det runda huset nästan är helt inbäddat i taket. Speciellt i kombination med flera skapar det ett tilltalande belysningskoncept. - Strålvinkel 12 ° - kapslingsklass IP54 - varmvit (2700 K)
 • Mantra Iluminación Polinesia pendellampa för utomhusbruk Ø 60 cm

  Mantra Iluminación Polinesia pendellampa för utomhusbruk Ø 60 cm
  Polinesia utomhuslampa i mörkbeige Polinesia utomhuslampa har ett slående utseende. Den är tillverkad av aluminium och har en lampskärm i mörkbeige. Ett fint böjt korgmönster omger den ljuskälla som ska användas och ger ett speciellt ljusspel. Ljuset skiner dels genom den öppna undersidan av lampskärmen, dels genom korgens nät. Polinesia utomhuspendellampa hänger i en upphängning, vilket gör det möjligt att placera den perfekt ovanför ett bord. Tack vare kapslingsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk. Detta skapar det perfekta ljuset för mysiga timmar på uteplatsen på sommaren.
 • Mantra Iluminación LED-hänglampa Kitesurf, 3 lampor, svart

  Mantra Iluminación LED-hänglampa Kitesurf, 3 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, två ljuskällor, vit

  Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, två ljuskällor, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Kitesurf LED-golvlampa, vit

  Mantra Iluminación Kitesurf LED-golvlampa, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, svart, 18x18 cm

  Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, svart, 18x18 cm
  3D-effekter på väggen med Dakla LED-vägglampa LED-vägglampan Dakla är en lampa med en vacker 3D-effekt, eftersom två rutor är förskjutna ovanpå varandra. Detta dekorativa ljusföremål ger varmvit belysning i korridorer och vardagsrum. Det varma vita LED-ljuset ramar in var och en av de två rutorna och syns bara när den är påslagen. När den inte är upplyst ser Dakla ut som en modern väggdekoration och är särskilt lämplig för installation i en modern, minimalistisk atmosfär. Oavsett om den är monterad rak eller i en vinkel, antingen individuellt eller i kombination med andra Dakla-lampor, är denna vägglampa en konstnärlig implementering av geometriska former.
 • Mantra Iluminación Asimetric vägglampa av stål, svart

  Mantra Iluminación Asimetric vägglampa av stål, svart
  Asimetrisk vägglampa - mångsidig tack vare behaglig belysning och modern design Asimetrisk vägglampa består av ett fyrkantigt stålhus. De hårda kanterna och den svala metallen ger det ett trendigt utseende som gör det till det perfekta tillskottet till ett modernt hem. Trots den asymmetriska designen ger lampan en harmonisk helhetsbild och kan fungera som ett allmänt belysningselement i en hall eller i ett vardagsrum. Stålet är inte genomskinligt så att ljusstrålarna bara kan flyga nedåt och uppåt. Detta säkerställer diskret, indirekt belysning, vilket innebär att lampan också kan placeras i ett sovrum.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med läslampa, svart

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med läslampa, svart
  Elegant vägglampa Zanzibar med vridbar LED-läslampa och induktiv laddningsstation för mobiltelefonen Denna praktiska Zanzibar LED-vägglampa inspirerar tack vare dess många funktioner. Lampan har en modern induktionsladdningsyta. Om mobiltelefonen är utrustad med rätt teknik kan batteriet laddas här utan krångel med kablar. Det subtila läslampan är lämplig för selektiv belysning och kan svängas åt vänster och höger. Det betyder att lampan hittar sin idealiska plats i ett sovrum bredvid en säng. Tack vare den eleganta metallramen med matt yta är Zanzibar inte bara praktisk utan också modern och elegant.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med läslampa, vit

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med läslampa, vit
  Elegant vägglampa Zanzibar med vridbar LED-läslampa och induktiv laddningsstation för mobiltelefonen Denna praktiska Zanzibar LED-vägglampa inspirerar tack vare dess många funktioner. Lampan har en modern induktionsladdningsyta. Om mobiltelefonen är utrustad med rätt teknik kan batteriet laddas här utan krångel med kablar. Det subtila läslampan är lämplig för selektiv belysning och kan svängas åt vänster och höger. Det betyder att lampan hittar sin idealiska plats i ett sovrum bredvid en säng. Tack vare den eleganta metallramen med matt yta är Zanzibar inte bara praktisk utan också modern och elegant.
 • Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa med kupa, rund, grå

  Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa med kupa, rund, grå
  LED infälld vägglampa Aspen med satinerat lock för en mysig atmosfär Aspen LED-inbyggnadslampa skapar en underbar atmosfär på terrassområdet. Den är lämplig för väggytor och tack vare IP65 är den också skyddad från regn. Den klassiska, runda belysningsarmaturen hålls i en iögonfallande, neutral färg så att Aspen anpassar sig till nästan alla miljöer. En LED är integrerad i aluminiumkroppen som avger ett varmt ljus. Tack vare det satinerade locket minskar ljusstyrkan så att ljuset är diskret och ger mer komfort.
 • Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, kantig, grå

  Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, kantig, grå
  LED infälld vägglampa Aspen med bred strålvinkel Aspen LED infälld vägglampa ger effektiv belysning på terrassen. Den vinklade aluminiumkroppen är utrustad med en LED-ljuskälla. Detta avger ett varmt vitt ljus som sprids jämnt i miljön tack vare den satinerade diffusorn. Speciellt under varma sommarkvällar skapar den subtila ljus en mysig atmosfär. Den breda strålvinkeln säkerställer också att golvet är tillräckligt upplyst. Således fungerar Aspen inte bara som ett dekorativt tillskott på utomhusområdet utan också som praktisk vägbelysning.
 • Mantra Iluminación Venus LED-vägglampa med klädkrok, vit

  Mantra Iluminación Venus LED-vägglampa med klädkrok, vit
  LED-vägglampa Venus med tre praktiska krokar LED-vägglampan Venus är inte bara ett slående tillbehör för väggaggregatet utan också en praktisk vardagskamrat. Deras lysdioder sitter i en rund glasskiva och genererar därmed ett cirkulärt ljus. Det finns också tre krokar på den horisontella stativ som gör att du till exempel kan hänga upp jackor. LED-vägglampan Venus genererar inte bara rätt ljus i korridoren utan fungerar också som en garderob. Den kan enkelt slås på och av med en brytare på höljet.
 • Mantra Iluminación Quad LED-taklampa, inställbar vit, dimbar

  Mantra Iluminación Quad LED-taklampa, inställbar vit, dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación LED-vägglampa med rör, höjd 30 cm

  Mantra Iluminación LED-vägglampa med rör, höjd 30 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Med vit textilskärm - Bahia vägglampa

  Mantra Iluminación Med vit textilskärm - Bahia vägglampa
  Bahia - en trendig vägglampa med tygskärm Vägglampan Bahia kännetecknas av enkel elegans och är särskilt iögonfallande tack vare sin fantastiska ljuseffekt. Tygskärmen filtrerar skonsamt ljuset från en E27-lampa och sprider det jämnt i omgivningen. Förutom denna (utbytbara) ljuskälla har vägglampan även en läsarm med en LED av märket Cree (varmvit ljusfärg). Denna kan riktas in individuellt efter behov. Tack vare materialmixen av förnicklad metall och finporigt, vitt tyg skapas en speciell harmoni som fungerar mycket bra i moderna bostadsområden. De två ljuskällorna kan kopplas separat med den dubbla strömbrytaren som är integrerad i ramen. Tillverkaren rekommenderar att en energibesparande ljuskälla med E27-sockel på upp till 13 watt används.
 • Mantra Iluminación Hänglampa Jarras höjd 34,5 cm, brons

  Mantra Iluminación Hänglampa Jarras höjd 34,5 cm, brons
  Taklampa Jarras i glas med bronsfärg - tunn och original Den här kompakta pendellampa ger modern lyx till interiören tack vare sin perfekta form och eleganta färgschema. I synnerhet ger det nostalgiska bronsutseendet Jarras pendellampa ljus en elegant känsla. Kompakt i storlek, det används ofta i både privata och kommersiella områden. Den cylindriska lampskärmen i halvgenomskinligt glas ger bländningsfritt och behagligt ljus. Glas pendellampa Jarras i brons inte bara harmoniserar med olika vintage rummet inredning, men också med en återhållen, modern stil. Hänglampan kommer till sin rätt, till exempel som matbordsbelysning eller som en enkel ljuskälla i korridoren.
 • Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärmar, 3-ljus.

  Mantra Iluminación Sabina pendellampa med textilskärmar, 3-ljus.
  Hänglampa Sabina med tre lampor och naturlig design Hänglampan Sabina ger rummet en vänlig och naturlig belysning. Tre textilkablar löper från det lilla, runda takfästet, som också fungerar som upphängning för lampans ram och skärmar. Kablarna är därför anslutna till tre metallgrenar som är utformade som träimitation. Den naturligt utseende gren-triangeln förgrenar kablarna för att hålla de underliggande textilskärmarna på ett harmoniskt avstånd. De beigea persiennerna är placerade på olika höjder och sprider ljuset generöst i omgivningen. Med sin naturliga design skapar pendellampan Sabina dekorativ belysning och trivsel i en rustik, lantlig bostad.
 • Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, vit, 18x18 cm

  Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, vit, 18x18 cm
  3D-effekter på väggen med Dakla LED-vägglampa LED-vägglampan Dakla är en lampa med en vacker 3D-effekt, eftersom två rutor är förskjutna ovanpå varandra. Detta dekorativa ljusföremål ger varmvit belysning i korridorer och vardagsrum. Det varma vita LED-ljuset ramar in var och en av de två rutorna och syns bara när den är påslagen. När den inte är upplyst ser Dakla ut som en modern väggdekoration och är särskilt lämplig för installation i en modern, minimalistisk atmosfär. Oavsett om den är monterad rak eller i en vinkel, antingen individuellt eller i kombination med andra Dakla-lampor, är denna vägglampa en konstnärlig implementering av geometriska former.
 • Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, svart, 28x28 cm

  Mantra Iluminación Dakla LED-vägglampa, svart, 28x28 cm
  3D-effekter på väggen med Dakla LED-vägglampa LED-vägglampan Dakla är en lampa med en vacker 3D-effekt, eftersom två rutor är förskjutna ovanpå varandra. Detta dekorativa ljusföremål ger varmvit belysning i korridorer och vardagsrum. Det varma vita LED-ljuset ramar in var och en av de två rutorna och syns bara när den är påslagen. När den inte är upplyst ser Dakla ut som en modern väggdekoration och är särskilt lämplig för installation i en modern, minimalistisk atmosfär. Oavsett om den är monterad rak eller i en vinkel, antingen individuellt eller i kombination med andra Dakla-lampor, är denna vägglampa en konstnärlig implementering av geometriska former.
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, svart

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, svart
  Vinklad LED-infälld vägglampa Aspen - tack vare IP65 också skyddad mot vatten Den vinklade LED-inbyggnadslampa Aspen är perfekt tack vare IP65 för att försköna uteplatsen. Tack vare den iögonfallande designen kan armaturen enkelt integreras i alla miljöer. Först när den är påslagen fångar den ögat och inspirerar med sitt behagligt varma ljus. Ljuset sänds nedåt i en buntstråle och lyser därmed upp vägen. Aspen används inte bara som ett orienteringsljus, det kan också användas för dekorationsändamål. LED-lamporna ställer in vackra ljus accenter som skapar en mysig atmosfär på utomhusområdet.
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, vit

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, kantig, vit
  Vinklad LED-infälld vägglampa Aspen - tack vare IP65 också skyddad mot vatten Den vinklade LED-inbyggnadslampa Aspen är perfekt tack vare IP65 för att försköna uteplatsen. Tack vare den iögonfallande designen kan armaturen enkelt integreras i alla miljöer. Först när den är påslagen fångar den ögat och inspirerar med sitt behagligt varma ljus. Ljuset sänds nedåt i en buntstråle och lyser därmed upp vägen. Aspen används inte bara som ett orienteringsljus, det kan också användas för dekorationsändamål. LED-lamporna ställer in vackra ljus accenter som skapar en mysig atmosfär på utomhusområdet.
 • Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, vinklad, svart

  Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, vinklad, svart
  LED infälld vägglampa Aspen med bred strålvinkel Aspen LED infälld vägglampa ger effektiv belysning på terrassen. Den vinklade aluminiumkroppen är utrustad med en LED-ljuskälla. Detta avger ett varmt vitt ljus som sprids jämnt i miljön tack vare den satinerade diffusorn. Speciellt under varma sommarkvällar skapar den subtila ljus en mysig atmosfär. Den breda strålvinkeln säkerställer också att golvet är tillräckligt upplyst. Således fungerar Aspen inte bara som ett dekorativt tillskott på utomhusområdet utan också som praktisk vägbelysning.
 • Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho svart 8°

  Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho svart 8°
  LED-takinbyggnadslampa Guincho - perfekt för utomhusbruk LED-infälld taklampa Guincho visar sig vara en bra partner, till exempel när det gäller uteplatsbelysning. Höljet är tillverkat av aluminium och inuti finns en varmvit LED-ljuskälla som ger lämplig, riktad belysning. Tack vare IP54- kapslingsklass kan den säkert fästas i taket på en terrass, veranda eller taköverhäng. LED-takinbyggnadslampa är skyddad från damm och stänkvatten och tål pålitligt väderförhållandena framför dörren. Tack vare sin punktljusfördelning är den idealisk för att skapa diskret extra belysning. - Strålvinkel 8 ° - kapslingsklass IP54 - varmvit (2700 K)
 • Mantra Iluminación Endast LED-vägglampa

  Mantra Iluminación Endast LED-vägglampa
  Nur LED-vägglampa - extra ljuskälla i toppdesign Denna ovanligt designade vägglampa presenterar sig med kurvor och vändningar vars svepande dynamik ingen kan motstå. Nur enkla linjer har en mycket minimalistisk och elegant effekt och passar utmärkt till många moderna inredningsstilar. Den är utrustad med LED-lampor vars varmvita ljus ger en behaglig rumsbelysning. Den böjda formen skapar dessutom ett fascinerande samspel mellan ljus och skugga.
 • Mantra Iluminación Sabina bordslampa med textilskärm

  Mantra Iluminación Sabina bordslampa med textilskärm
  Vänlig Sabina bordslampa med textilskärm Basen på Sabina bordslampa påminner om två grenar som knutits ihop, medan textilkabeln liknar ett robust rep. Tillsammans med den något koniska cylinderskärmen skapar detta ett naturligt inredningselement som kan ge harmonisk accentbelysning på t.ex. en byrå eller skänk. Lampskärmen är klädd med grovt vävt tyg i en naturlig beige färg, vilket gör den till en perfekt färgmatchning för basens naturliga utseende. Sabina bordslampa garanterar bländfri, indirekt belysning i sin omedelbara omgivning. Det finns en liten strömbrytare på kabeln för att tända och släcka den. Den rustika bordslampan Sabina är skickligt designad i lantlig stil, men passar också perfekt i en ljus, modern inredning som en kontrastpunkt.
 • Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med laddningsstation, vit

  Mantra Iluminación Zanzibar LED-vägglampa med laddningsstation, vit
  Zanzibar LED-vägglampa med integrerad laddstation för mobiltelefoner Zanzibar LED-vägglampa ger speciella belysnings accenter. Den består av en stativ som är monterad i rätt vinkel på väggen. Lampan har en smal hylla i vilken en modern induktionsladdningsstation har integrerats. Detta innebär att mobiltelefoner kan laddas utan krångel med kablar. Inte alla mobiltelefoner är kompatibla med induktiv laddningsteknik, så detta bör kontrolleras i förväg. LED-lampan är placerad på väggfästets ytterkant så att indirekt belysning med en subtil ljus tillhandahålls. En modern ljuskälla vars ljus accenter förbättrar ett rum visuellt.
 • Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, mörkgrå

  Mantra Iluminación LED-inbyggnadslampa Aspen IP65, rund, mörkgrå
  LED infälld vägglampa Aspen sätter vackra belysningsaccent på utomhusområdet Aspen LED-inbyggnadslampa är idealisk för en effektiv design av utomhusområdet. Den sätts in direkt i väggen och integreras sömlöst i miljön. Den fasthållna lampan fångar uppmärksamheten bara när den slås på. Den avger sitt varma vita ljus nedåt och tjänar således å ena sidan att belysa vägen och å andra sidan att sätta förtrollande ljus accenter samtidigt. Aluminiumkroppen är skyddad mot vatten tack vare IP65 och kan enkelt fästas på utsidan.
 • Mantra Iluminación Maya utomhus pendellampa, mörkgrå, IP65, 44,5 cm

  Mantra Iluminación Maya utomhus pendellampa, mörkgrå, IP65, 44,5 cm
  Maya pendellampa kombinerar modernitet och rustik design för att skapa en iögonfallande utomhusbelysning Maya pendellampa är en fröjd tack vare sin moderna tolkning av lantlig stil. Den klassiska lyktformen möter rena linjer och minimalistisk design. Lyktor prydde storstädernas gator för många decennier sedan och väcker fortfarande nostalgiska känslor hos dagens betraktare. Detta traditionella designkoncept har här kombinerats skickligt med en aluminiumram utan krusiduller. Detta gör armaturen till en modern ljuskälla med ett modernt utseende som tack vare IP65-klassningen även kan användas för att dekorera en uteplats eller entré.
 • Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho svart 12°

  Mantra Iluminación LED infälld taklampa Guincho svart 12°
  Guincho LED-taklampa - den perfekta partnern för utomhusbelysning Guincho LED-taklampa ger en ljus och pålitlig belysning i utomhusområden. I aluminiumhöljet sitter en varmvit LED-ljuskälla som tack vare spridningsvinkeln ger ett exakt och målinriktat ljus. Den infällda LED-taklampan kan utan tvekan installeras utomhus. Tack vare kapslingsklass IP54 är den skyddad mot damm och stänkvatten och är därmed förberedd för olika väderförhållanden. Den är i jämnhöjd med taket eftersom det runda höljet nästan helt är infällt i taket. Den skapar ett tilltalande belysningskoncept, särskilt i kombination med flera - Ljusvinkel 12° - Kapslingsklass IP54 - Varmvit (2.700 K)
 • Mantra Iluminación LED-vägglampa Mar inställbar vit dimbar

  Mantra Iluminación LED-vägglampa Mar inställbar vit dimbar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, tre ljuskällor, vit

  Mantra Iluminación LED-pendellampa Kitesurf, tre ljuskällor, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Kitesurf LED-golvlampa, svart

  Mantra Iluminación Kitesurf LED-golvlampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Mantra Iluminación Endast LED-pendellampa 50 W

  Mantra Iluminación Endast LED-pendellampa 50 W
  Dekorativt element och ljuskälla på samma gång: LED-pendellampa Nur En modern interiör kommer till sin rätt först när tillbehören, som lampor och dekorativa föremål, också är samordnade med denna stil. Så är fallet med denna moderna ljuskälla. Nur-pendellampan har en tydlig men djärv design. Skärmens sammanflätade metallband är täckta av vit plast. Varmvita LED-lampor skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga.
 • Mantra Iluminación LED-vägglampa Adn 8fl

  Mantra Iluminación LED-vägglampa Adn 8fl
  Åttaljus Adn vägglampa i vitt Adn vägglampa är ett modernt och effektfullt belysningselement i vitt. På det platta, runda väggfästet upptill sitter en stång som i sin tur bär upp ytterligare tre stänger. Dessa är försedda med två eller tre halvcirkelformade lamphuvuden. Varje element innehåller en LED som täcks av en akrylskärm. Så snart armaturen tänds sprids ljuset bländfritt och organiskt i omgivningen, vilket skapar en fantastisk konstnärlig effekt. Tack vare sin färgskala smälter Adn vägglampa väl in i lika ljusa omgivningar, utan några begränsningar för valet av rum tack vare sin moderna men enkla design.
 • Mantra Iluminación LED-taklampa Adn 24-light

  Mantra Iluminación LED-taklampa Adn 24-light
  Rymlig LED-taklampa Adn i lekfull design LED-taklampan Adn i neutral vit har ett intrasslat nätverk av stag och små lamphuvuden. Taklampan är tillverkad av aluminium och har totalt 24 ljuskällor i form av LED-lampor, som var och en för sig är fästade vid ljuskroppens stag i de halvklotformade ljushuvudena. Det övergripande utseendet påminner om en snöflinga och de 24 lysdioderna gnistrar bländfritt i alla riktningar, precis som en iskristall. Över varje halvklot där ljuskällorna är placerade sitter en akryldiffusor. LED-armaturen Adn kan installeras i alla moderna bostäder, där den kan användas som en dekorativ armatur för att ge gott om ljus. Tack vare sin färgskala passar den perfekt i ljusa interiörer, men kan också användas som ett dekorativt kontrasterande element i mörka rum.
 • Mantra Iluminación Sabina vägglampa med textilskärm

  Mantra Iluminación Sabina vägglampa med textilskärm
  Rustik Sabina vägglampa i trälook Sabina vägglampa lyser med en naturlig design i ljusa beige toner. Den består av ett kreativt väggfäste som liknar två sammanbundna grenar. Till detta har man använt metall, som är målad i en bedrägligt äkta trälook. Ovanpå detta finns lampskärmen, för vilken ett beigefärgat, grovmaskigt tyg också valdes. Resultatet är en perfekt samordnad look när det gäller färg och stil, som är idealisk för rustika möbler med naturmaterial. Sabina vägglampa kan t.ex. användas för att belysa sovrummet eller ge smakfull belysning i vardagsrummet.
 • Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, vinklad, vit

  Mantra Iluminación Aspen infälld LED-lampa, kupa, vinklad, vit
  LED infälld vägglampa Aspen med bred strålvinkel Aspen LED infälld vägglampa ger effektiv belysning på terrassen. Den vinklade aluminiumkroppen är utrustad med en LED-ljuskälla. Detta avger ett varmt vitt ljus som sprids jämnt i miljön tack vare den satinerade diffusorn. Speciellt under varma sommarkvällar skapar den subtila ljus en mysig atmosfär. Den breda strålvinkeln säkerställer också att golvet är tillräckligt upplyst. Således fungerar Aspen inte bara som ett dekorativt tillskott på utomhusområdet utan också som praktisk vägbelysning.
 • Mantra Iluminación Polinesia vägglampa för utomhusbruk

  Mantra Iluminación Polinesia vägglampa för utomhusbruk
  Polinesia vägglampa för utomhusbruk tillverkad av aluminium med korgflätning Polinesia vägglampa för utomhusbruk ger en effektfull accessoar till utomhusväggar med sin informella lampskärm. Den är tillverkad av aluminium och finns i en mörkbeige färg. Lampskärmen har ett slående korgmönster där ljuskällan är placerad. Mönstret skapar ett spännande ljusspel som ger rätt atmosfär under kvällstimmarna. Polinesia utomhusvägglampa är skyddad mot vattenstänk tack vare sin IP44-klassning och tål väderförhållanden utomhus.
 • Mantra Iluminación Paola 6fl pendellampa i guld och kräm

  Mantra Iluminación Paola 6fl pendellampa i guld och kräm
  Fascinerande pendellampa Paola i grädde och guld Tack vare sin ovanliga design, designad av José I. Ballester, är den förtrollande pendellampan Paola ett imponerande och dekorativt blickfång, helst ovanför ett långt matbord. Istället för den vanliga skärmen på varje arm ovanför ljuskällan har här två avlånga, halvtransparenta textilskärmar i grädde placerats ovanför tre ljuskällor vardera. Pendellampans metallram bidrar också till den ovanliga effekten. Den är vackert böjd och dekorerad med sex långa, bärnstensfärgade glasdroppar. Tack vare flexibiliteten i valet av ljuskälla - LED- eller energisparlampor kan användas tillsammans med vanliga glödlampor - är Paola-pendellampan också ett mycket bra val när det gäller energieffektivitet.
 • Mantra Iluminación Golvlampa Paola med guldfärgad textilskärm

  Mantra Iluminación Golvlampa Paola med guldfärgad textilskärm
  Paola - en dekorativ golvlampa Golvlampan Paola är ett dekorativt inslag i rummet även när den är släckt, och när den är tänd ger den halvtransparenta, krämfärgade textilskärmen ett förtrollande ljus med en lite mystisk effekt. Metallramen reser sig från den halvcirkelformade basen och böjer sig uppåt på ett fantasifullt sätt med vackra vridningar. I ett av varven hänger en dekorativ bärnstensfärgad kristalldroppe som skimrar mjukt i ljuset. Den krämfärgade skärmen kompletterar lampan perfekt. Paola är utrustad med en transparent strömkabel med strömbrytare.
 • Mantra Iluminación Bordslampa Paola 2fl guld med textilskärmar

  Mantra Iluminación Bordslampa Paola 2fl guld med textilskärmar
  Paola bordslampa med två ljuskällor och extravagant formad stomme Med ett behagligt ljus som även lyser genom de två tygskärmarna erbjuder Paola bordslampa med två ljuskällor en attraktiv extrabelysning som på ett speciellt sätt framhäver en exklusiv inredningsstil. De enkla tygskärmarna utgör en sofistikerad kontrast till den guldfärgade stommen.
 • Mantra Iluminación Pendellampa Eve med vita textilskärmar 2fl.

  Mantra Iluminación Pendellampa Eve med vita textilskärmar 2fl.
  Högkvalitativ Eve-pendellampa med veckade lampskärmar Den vita pendellampan harmonierar med både moderna och tidlösa inredningsstilar. Två eleganta, vackert formade vita veckade lampskärmar är monterade på den elegant svängda upphängningen av silverglänsande metall. Den maximala upphängningslängden är 150 cm.
 • Mantra Iluminación Eve bordslampa i textil med veckad skärm

  Mantra Iluminación Eve bordslampa i textil med veckad skärm
  Eve bordslampa förkroppsligar extravagant design Eve bordslampa är definitivt pricken över i:et i en elegant rumsdesign: Den enastående designade lampkroppen av glänsande metall bär en klassiskt formad tygskärm, som med sin fina plissering ger en speciell touch till ljuset som avges. Ljuset sprids uppåt och nedåt och skimrar dessutom lätt genom det fint veckade tyget. Skärmen är stängd upptill med en överliggande glasskiva.
 • Mantra Iluminación Lilja bordslampa med skärm i siden

  Mantra Iluminación Lilja bordslampa med skärm i siden
  En elegant extra ljuskälla: Lilja bordslampa med sidenskärm och kristallpendel Med denna bordslampa vet du inte var du ska titta först, det finns så många detaljer att beundra. Den moderna looken hos den blanka förkromade ramen och elegansen hos den delikat transparenta skärmen av vitt sidentyg möts här. Den extravaganta kompositionen avrundas av ett hängande kristalldroppar som gnistrar i ljuset från halogenlampan som lyser nedåt. Med Lilja skapar två ljuskällor - en lågenergilampa och en halogenlampa - i kombination med de utsökta materialen siden och kristall en extra belysning som lyser med diskret elegans och på ett imponerande sätt förstärker atmosfären i en sofistikerad inredningsstil. Utrustad med strömbrytare.
 • Mantra Iluminación Sahara LED-vägglampa

  Mantra Iluminación Sahara LED-vägglampa
  Dekorativt element och ljuskälla i ett: Sahara LED-vägglampa Denna vackra ljuskälla för väggen i hallen, vardagsrummet eller sovrummet skapar ett uttrycksfullt senario mellan ljus och skugga tack vare sammanvävningen av de två ljuskropparna i akryl. De inbyggda LED-lamporna avger ett behagligt varmvitt ljus. Väggfästet i färgerna krom och silver kompletterar det moderna intrycket som Sahara vägglampa utstrålar.
 • Mantra Iluminación Sahara LED bordslampa

  Mantra Iluminación Sahara LED bordslampa
  Sahara LED bordslampa utstrålar en unik känsla Kontrasterna mellan skugga och ljus spelar en mycket speciell roll i denna attraktiva ljuskälla, eftersom de effektivt betonas av de vridna plastskärmarna. Sahara bordslampa är utrustad med varmvita LED-lampor och är ett trevligt blickfång i alla vardagsrum med modern design. Den diskreta lampfoten i silver och krom understryker den moderna stilen.
 • Mantra Iluminación LED-bordslampa Mural kantig, vit

  Mantra Iluminación LED-bordslampa Mural kantig, vit
  Unik accentbelysning med LED-bordlampan Mural Mural är en bordslampa som utformats utifrån den geometriska formen rektangel. Inte bara de belysta delarna utan även sockeln är utformade i form av en rektangel. De upplysta elementen är monterade överlappande och ser mycket dekorativa ut både upplysta och obelysta. Lysdioderna är monterade i rektangelns smala kant och avger varmvitt ljus så snart armaturen är påslagen. En strömbrytare är inbyggd i matningskabeln.