LZF LamPS lampor

 • LZF Swirl Pendel, kabel svart Ø 54 cm röd

  LZF Swirl Pendel, kabel svart Ø 54 cm röd
  Swirl hängande lampa - organiskt böjd form i träfaner Pendellampan Swirl är utformad som en virvel av sammanflätade träfanerband. När armaturen är påslagen blir träets fina korn ännu tydligare och de exakta konturerna utvecklar ett spännande ljus- och skuggspel. Med sin själfulla karaktär och närvaro drar Swirl pendelarmaturen omedelbart till sig uppmärksamhet och erbjuder sig själv som en naturlig accent för olika inredningskoncept. Swirl är designad av Ray Power och är ett utmärkt exempel på den irländska designerns sätt att skapa tredimensionella former av tunna lager. Träfaneret formas till sin tunna, elastiska och transcendenta form med hjälp av Timberlite®-processen av tillverkaren LZF-Lamps. Pendellampan Swirl har redan tilldelats Good Design Award i Chicago och German Design Award Special 2017. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, elfenben

  LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, elfenben
  Agatha Liten upphängningslampa gjord av sammanflätad fanér Remsorna till hänglampan Agatha Small, arrangerade i många oregelbundet kompletterade öglor, är gjorda av tunn träfanér. Detta skapas i den egna, patenterade Timberlite®-produktionstekniken från tillverkaren LZF. Resultatet är ett särskilt elastiskt lager som lätt kan formas och tack vare sin låga tjocklek till och med låter ljuset skina subtilt igenom. Samtidigt behåller träet sitt naturliga korn, som kommer till sin rätt när ljuskällan slås på. Beroende på den valda ljusfärgen på lampan visas det upplysta träet i lite olika nyanser. Detta gör Agatha Small till en extraordinär belysningsarmatur som försiktigt avger sitt ljus nedåt i rummet och är en absolut blickfång även när den är avstängd. Inspirerad av Agatha Christie skapade Luis Eslava konceptet för lampan, som med sin form påminner om det välkända brittiska kriminella författarens lockiga hår. Agatha Small pendellampa är gjord av miljövänligt och hållbart trä (FSC®-certifierat) och har redan vunnit flera designpriser.
 • LZF Minimikado pendellampa, körsbär

  LZF Minimikado pendellampa, körsbär
  LZF LamPS lzf minimikado pendellampa, körsbär Minimikado, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 7 W, L: 70 cm, B: 53 cm, H: 50 cm
 • LZF Poppy Small pendellampa, elfenben

  LZF Poppy Small pendellampa, elfenben
  LZF LamPS lzf poppy small pendellampa, elfenben Poppy Small, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 43 cm
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52 cm körsbär

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52 cm körsbär
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars verk har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Orbit vägglampa elfenben

  LZF Orbit vägglampa elfenben
  Orbit vägglampa gjord av träfanér med en upp-och-ner-effekt Orbit-vägglampan i sin kompakta, ovala form verkar bara bestå av ett brett band som böjer sig över varandra i mitten. Detta skapar en imponerande ljusbild: ljuset kan fritt fram uppåt och nedåt, medan ljuset tränger diskret genom det tunna träet framåt och åt sidan och betonar dess korn. Den genomskinliga, elastiska fanern är skapad med tillverkarens LZF-Lamps egen teknik. Med den naturliga och bländfria belysningen passar Orbit väl i vardagsrummet och även som en vägglampa bredvid sängen. Konceptet för Orbis kommer från den spanska designern Miguel Herranz. Avrundad av kunskapen om LZF-lampor skapas en extraordinär lampa som är enkel och attraktiv samtidigt. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Minimikado pendellampa, röd

  LZF Minimikado pendellampa, röd
  LZF LamPS lzf minimikado pendellampa, röd Minimikado, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 7 W, L: 70 cm, B: 53 cm, H: 50 cm
 • LZF Maruja träpendellampa, bok

  LZF Maruja träpendellampa, bok
  LZF LamPS lzf maruja träpendellampa, bok Maruja, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, E27, 16 W, H: 36 cm
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm choklad

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm choklad
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars verk har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Thesis LED-bordslampa svart matt/körsbärsträd

  LZF Thesis LED-bordslampa svart matt/körsbärsträd
  LED-bordslampa Examensarbete med en naturlig touch bordslampa Thesis har en cylindrisk skärm som är begränsad till en remsa av tunn träfanér. Materialet har sin flexibilitet och genomskinlighet i den patenterade Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps. Lysdioderna är placerade på undersidan av den trearmade metallkonstruktionen, som stöds av en tunn stativ och reflekteras i fotens form. Examensarbete är ett hemtrevligt och naturligt tillskott till privata vardagsrum och sovrum samt att inreda hotell. Med dimmerbrytaren på kabeln kan bordslampa också justeras kontinuerligt i termer av ljusstyrka. För designern Ramón Esteve representerar design och arkitektur kompletterande discipliner som berikar varandra. Avhandlingens geniala design, filigrankompositionen av metall och träfaner, pekar på denna övertygelse och ger bordslampa ett högt igenkänningsvärde. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Air vägglampa elfenben

  LZF Air vägglampa elfenben
  Böjd vägglampa Luft av träfanér Vägglampan Air visar hur flexibel en träfaner kan vara. Tack vare den egna Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps blir den tunna, ömtåliga fanéret smidig och smidig. Det breda bandet förs in i sin slutliga form för hand och hålls på plats med öglor. Ljuset tränger försiktigt in genom träets framsida och faller som en tilltalande accent upp och ner på väggen. Dessutom är den fina träkornen särskilt effektiv vid drift. Den irländska designern Ray Power designade Air. Hans varumärke att skapa tredimensionella kroppar av platta material framgår också tydligt i Air armatur-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Link Pendel, kabel svart Ø 46 cm, bok

  LZF Link Pendel, kabel svart Ø 46 cm, bok
  Extraordinär hängande lampa Link med svarvad träfaner Link hängande lampa ser ut som flera vågor som rinner över varandra. Den organiska svängningen och träfanerets ådring, som syns ännu tydligare när den är påslagen, gör pendellampan till ett absolut blickfång av naturlig skönhet. Ljuskällan är dold inuti skärmen och dess ljus skapar en komposition av skugga och ljushet med de genomskinliga fanerbanden. Med ett skickligt samspel mellan behaglig ljuseffekt och naturlighet skapar Link en varm och mysig atmosfär i privata bostadsområden och offentliga salonger. Den irländska produktdesignern Ray Power ger fritt spelrum åt sin passion för tredimensionella former av tunna material i sina skapelser. Liksom många andra armaturer skapades Link i samarbete med den spanska tillverkaren LZF-Lamps. Deras expertis inom träbearbetning är också tydlig i Link-pendellampan, eftersom fanerremsorna är tillverkade med deras egen patenterade Timberlite®-process. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Link Pendel, kabel svart Ø 69cm bok

  LZF Link Pendel, kabel svart Ø 69cm bok
  Extraordinär hängande lampa Link med svarvad träfaner Link hängande lampa ser ut som flera vågor som rinner över varandra. Den organiska svängningen och träfanerets ådring, som syns ännu tydligare när den är påslagen, gör pendellampan till ett absolut blickfång av naturlig skönhet. Ljuskällan är dold inuti skärmen och dess ljus skapar en komposition av skugga och ljushet med de genomskinliga fanerbanden. Med ett skickligt samspel mellan behaglig ljuseffekt och naturlighet skapar Link en varm och mysig atmosfär i privata bostadsområden och offentliga salonger. Den irländska produktdesignern Ray Power ger fritt spelrum åt sin passion för tredimensionella former av tunna material i sina skapelser. Liksom många andra armaturer skapades Link i samarbete med den spanska tillverkaren LZF-Lamps. Deras expertis inom träbearbetning är också tydlig i Link-pendellampan, eftersom fanerremsorna tillverkas med deras egen patenterade Timberlite®-process. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Link golvlampa, grå

  LZF Link golvlampa, grå
  Trevlig extra ljuskälla med en naturlig touch - Link golvlampa De snodda remsorna av träfanér, placerade ovanpå varandra, ser ut som ett hav av vågor. Träets fina, naturliga strukturer som sticker ut särskilt när de är påslagen understryker denna effekt. Med tanke på dess låga tjocklek verkar träet absolut filigran, men samtidigt är det mycket elastiskt och brottbeständigt. Detta möjliggörs av den egna Timberlite®-tekniken från LZF-Lamps. Den tunna stativ i tre dubbla ben ger golvlampa en elegant touch. Oavsett om Link golvlampa i privata vardagsrum eller för att utrusta offentliga byggnader, skapar den en mysig atmosfär överallt. Konceptet för Link-serien kommer från Ray Power. Den irländska designern samarbetar regelbundet med belysningstillverkaren LZF-Lamps från Spanien. - med dimmerbrytare på kabeln - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, orange

  LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, orange
  Agatha Liten upphängningslampa gjord av sammanflätad fanér Remsorna till hänglampan Agatha Small, arrangerade i många oregelbundet kompletterade öglor, är gjorda av tunn träfanér. Detta skapas i den egna, patenterade Timberlite®-produktionstekniken från tillverkaren LZF. Resultatet är ett särskilt elastiskt lager som lätt kan formas och tack vare sin låga tjocklek till och med låter ljuset skina subtilt igenom. Samtidigt behåller träet sitt naturliga korn, som kommer till sin rätt när ljuskällan slås på. Beroende på den valda ljusfärgen på lampan visas det upplysta träet i lite olika nyanser. Detta gör Agatha Small till en extraordinär belysningsarmatur som försiktigt avger sitt ljus nedåt i rummet och är en absolut blickfång även när den är avstängd. Inspirerad av Agatha Christie skapade Luis Eslava konceptet för lampan, som med sin form påminner om det välkända brittiska kriminella författarens lockiga hår. Agatha Small pendellampa är gjord av miljövänligt och hållbart trä (FSC®-certifierat) och har redan vunnit flera designpriser.
 • LZF Domo hänglampa rosé

  LZF Domo hänglampa rosé
  pendellampa Domo med en nyans av träfanér Domo-hänglampan består av en kupolformad nyans av trä. Ett yttre lager av överlappande element och ett innerlager av sömlöst sammanfogade element kombineras med varandra. Lampan som ska användas inuti avger ljuset direkt nedåt - perfekt för att belysa bord. Träskärmen låter också ljuset skina försiktigt åt sidan och dess korn skapar en naturlig accent i rummet. Den spanska tillverkaren LZF-Lamps tillverkar sina lampor för hand och använder miljövänligt och hållbart trä (FSC®-certifierat). Domo-pendellampan skapades av de Valencia-baserade industridesignerna Roberto Celada och Raquel Esteve (Rqr Estudio).
 • LZF Link Pendel, kabel svart Ø 46 cm körsbärsträd

  LZF Link Pendel, kabel svart Ø 46 cm körsbärsträd
  Extraordinär hängande lampa Link med svarvad träfaner Link hängande lampa ser ut som flera vågor som rinner över varandra. Den organiska svängningen och träfanerets ådring, som syns ännu tydligare när den är påslagen, gör pendellampan till ett absolut blickfång av naturlig skönhet. Ljuskällan är dold inuti skärmen och dess ljus skapar en komposition av skugga och ljushet med de genomskinliga fanerbanden. Med ett skickligt samspel mellan behaglig ljuseffekt och naturlighet skapar Link en varm och mysig atmosfär i privata bostadsområden och offentliga salonger. Den irländska produktdesignern Ray Power ger fritt spelrum åt sin passion för tredimensionella former av tunna material i sina skapelser. Liksom många andra armaturer skapades Link i samarbete med den spanska tillverkaren LZF-Lamps. Deras expertis inom träbearbetning är också tydlig i Link-pendellampan, eftersom fanerremsorna är tillverkade med deras egen patenterade Timberlite®-process. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, gul

  LZF Agatha Small hänglampa, 78 x 76 cm, gul
  Agatha Liten upphängningslampa gjord av sammanflätad fanér Remsorna till hänglampan Agatha Small, arrangerade i många oregelbundet kompletterade öglor, är gjorda av tunn träfanér. Detta skapas i den egna, patenterade Timberlite®-produktionstekniken från tillverkaren LZF. Resultatet är ett särskilt elastiskt lager som lätt kan formas och tack vare sin låga tjocklek till och med låter ljuset skina subtilt igenom. Samtidigt behåller träet sitt naturliga korn, som kommer till sin rätt när ljuskällan slås på. Beroende på den valda ljusfärgen på lampan visas det upplysta träet i lite olika nyanser. Detta gör Agatha Small till en extraordinär belysningsarmatur som försiktigt avger sitt ljus nedåt i rummet och är en absolut blickfång även när den är avstängd. Inspirerad av Agatha Christie skapade Luis Eslava konceptet för lampan, som med sin form påminner om det välkända brittiska kriminella författarens lockiga hår. Agatha Small pendellampa är gjord av miljövänligt och hållbart trä (FSC®-certifierat) och har redan vunnit flera designpriser.
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm röd

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm röd
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars verk har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Black Note Triplet Pendel svart/körsbär

  LZF Black Note Triplet Pendel svart/körsbär
  LZF LamPS lzf black note triplet pendel svart/körsbär Black Note Triplet Pendel, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 32 W, L: 17.2 cm, B: 16 cm, H: 90 cm
 • LZF Nut pendellampa, blå

  LZF Nut pendellampa, blå
  LZF LamPS lzf nut pendellampa, blå Nut, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 16 W, L: 42 cm, B: 40 cm, H: 21 cm
 • LZF Tomo Long LED-hänglampa, gul

  LZF Tomo Long LED-hänglampa, gul
  LZF LamPS lzf tomo long led-hänglampa, gul Tomo Long LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 20 W, L: 36 cm, B: 12 cm, H: 15 cm
 • LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, gul

  LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, gul
  Med en viktlös ögla - Agatha Ball-upphängningslampan med en extraordinär design Den Agatha Ball pendellampa med sina många loopar tillverkade av tunn träfanér ger luftiga, ljusa intrycket av en blomma i full blom. Den skapas med hjälp av LZFs egen patenterade Timberlite®-teknik. Resultatet är en elastisk fanér med särskilt låg tjocklek som är lätt genomskinlig, så att träets korn framhävs när ljuset tänds och fyller rummet med sin naturliga skönhet. Detta smycke passar inte bara för den eleganta och unika belysningen av restauranger, kaféer och trendiga barer, utan också för dina egna fyra väggar. Det spanska företaget LZF har gett sig uppgiften att bearbeta det naturliga, varma råvaran till moderna former och designidéer. Miljövänligt och hållbart framställt trä (FSC®-certifierat) används.
 • LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, elfenben

  LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, elfenben
  Med en viktlös ögla - Agatha Ball-upphängningslampan med en extraordinär design Den Agatha Ball pendellampa med sina många loopar tillverkade av tunn träfanér ger luftiga, ljusa intrycket av en blomma i full blom. Den skapas med hjälp av LZFs egen patenterade Timberlite®-teknik. Resultatet är en elastisk fanér med särskilt låg tjocklek som är lätt genomskinlig, så att träets korn framhävs när ljuset tänds och fyller rummet med sin naturliga skönhet. Detta smycke passar inte bara för den eleganta och unika belysningen av restauranger, kaféer och trendiga barer, utan också för dina egna fyra väggar. Det spanska företaget LZF har gett sig uppgiften att bearbeta det naturliga, varma råvaran till moderna former och designidéer. Miljövänligt och hållbart framställt trä (FSC®-certifierat) används.
 • LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, bok natur

  LZF Agatha Ball hänglampa, 84 x 80 cm, bok natur
  Med en viktlös ögla - Agatha Ball-upphängningslampan med en extraordinär design Den Agatha Ball pendellampa med sina många loopar tillverkade av tunn träfanér ger luftiga, ljusa intrycket av en blomma i full blom. Den skapas med hjälp av LZFs egen patenterade Timberlite®-teknik. Resultatet är en elastisk fanér med särskilt låg tjocklek som är lätt genomskinlig, så att träets korn framhävs när ljuset tänds och fyller rummet med sin naturliga skönhet. Detta smycke passar inte bara för den eleganta och unika belysningen av restauranger, kaféer och trendiga barer, utan också för dina egna fyra väggar. Det spanska företaget LZF har gett sig uppgiften att bearbeta det naturliga, varma råvaran till moderna former och designidéer. Miljövänligt och hållbart framställt trä (FSC®-certifierat) används.
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm elfenben

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 30 cm elfenben
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars kreationer har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52cm blå

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52cm blå
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars verk har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Thesis LED-bordslampa svart matt/elfenben

  LZF Thesis LED-bordslampa svart matt/elfenben
  LED-bordslampa Examensarbete med en naturlig touch bordslampa Thesis har en cylindrisk skärm som är begränsad till en remsa av tunn träfanér. Materialet har sin flexibilitet och genomskinlighet i den patenterade Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps. Lysdioderna är placerade på undersidan av den trearmade metallkonstruktionen, som stöds av en tunn stativ och reflekteras i fotens form. Examensarbete är ett hemtrevligt och naturligt tillskott till privata vardagsrum och sovrum samt att inreda hotell. Med dimmerbrytaren på kabeln kan bordslampa också justeras kontinuerligt i termer av ljusstyrka. För designern Ramón Esteve representerar design och arkitektur kompletterande discipliner som berikar varandra. Avhandlingens geniala design, filigrankompositionen av metall och träfaner, pekar på denna övertygelse och ger bordslampa ett högt igenkänningsvärde. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52 cm choklad

  LZF Escape Pendel, kabel svart Ø 52 cm choklad
  Escape hängande lampa med extravagant träskärm Ett stort antal rektangulära element av tunn träfaner, kompletterade med korsade och vridna arrangemang, bildar skärmen på pendellampan Escape. Som namnet antyder, Escape flyr från det vanliga, runda skuggan till något extraordinärt. Strukturen drar genast ögonen till sig och fyller rummet med en naturlig känsla tack vare träets korn. Escape ger området nedanför direkt belysning. Escape är designad av den irländska designern Ray Power, vars verk har vunnit flera internationella priser. Pendellampan som tillverkas av LZF består av hållbart och miljövänligt producerat trä (FSC®-certifierat).
 • LZF Link Pendel, kabel svart Ø 69cm gul

  LZF Link Pendel, kabel svart Ø 69cm gul
  Extraordinär hängande lampa Link med svarvad träfaner Link hängande lampa ser ut som flera vågor som rinner över varandra. Den organiska svängningen och träfanerets ådring, som syns ännu tydligare när den är påslagen, gör pendellampan till ett absolut blickfång av naturlig skönhet. Ljuskällan är dold inuti skärmen och dess ljus skapar en komposition av skugga och ljushet med de genomskinliga fanerbanden. Med ett skickligt samspel mellan behaglig ljuseffekt och naturlighet skapar Link en varm och mysig atmosfär i privata bostadsområden och offentliga salonger. Den irländska produktdesignern Ray Power ger fritt spelrum åt sin passion för tredimensionella former av tunna material i sina skapelser. Liksom många andra armaturer skapades Link i samarbete med den spanska tillverkaren LZF-Lamps. Deras expertis inom träbearbetning är också tydlig i Link-pendellampan, eftersom fanerremsorna tillverkas med deras egen patenterade Timberlite®-process. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF New Wave hänglampa, blå/gul

  LZF New Wave hänglampa, blå/gul
  Hängande lampa New Wave med en stor, böjd finérskärm i trä Hänglampan New Wave är designad i en elegant vågform och består av ett yttre och ett inre lager i olika färger. Den senare är synlig vid kanten och ger pendellampa sin speciella karaktär. Virket bearbetas med den patenterade Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps; Detta skapar en extremt tunn, elastisk och försiktigt genomskinlig fanér, vars korn är särskilt effektivt vid användning. Resultatet är en naturlig och mysig lampa för vardagsrum och vardagsrum. Den irländska designern Ray Power designade upphängningslampan New Wave för tillverkaren LZF-Lamps. Den senare är en specialist inom träbearbetning och använder trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat) för sina produkter.
 • LZF Swirl Pendel, kabel svart Ø 54 cm elfenben

  LZF Swirl Pendel, kabel svart Ø 54 cm elfenben
  Swirl hängande lampa - organiskt böjd form i träfaner Pendellampan Swirl är utformad som en virvel av sammanflätade träfanerband. När armaturen är påslagen blir träets fina korn ännu tydligare och de exakta konturerna utvecklar ett spännande ljus- och skuggspel. Med sin själfulla karaktär och närvaro drar Swirl pendelarmaturen omedelbart till sig uppmärksamhet och erbjuder sig själv som en naturlig accent för olika inredningskoncept. Swirl är designad av Ray Power och är ett utmärkt exempel på den irländska designerns sätt att skapa tredimensionella former av tunna lager. Träfaneret formas till sin tunna, elastiska och transcendenta form med hjälp av Timberlite®-processen av tillverkaren LZF-Lamps. Pendellampan Swirl har redan tilldelats Good Design Award i Chicago och German Design Award Special 2017. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Nut pendellampa, elfenben

  LZF Nut pendellampa, elfenben
  LZF LamPS lzf nut pendellampa, elfenben Nut, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 16 W, L: 42 cm, B: 40 cm, H: 21 cm
 • LZF Nut pendellampa, röd

  LZF Nut pendellampa, röd
  LZF LamPS lzf nut pendellampa, röd Nut, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 16 W, L: 42 cm, B: 40 cm, H: 21 cm
 • LZF Poppy Medium pendellampa, bok

  LZF Poppy Medium pendellampa, bok
  LZF LamPS lzf poppy medium pendellampa, bok Poppy Medium, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 60 cm
 • LZF Pod hänglampa, bok

  LZF Pod hänglampa, bok
  LZF LamPS lzf pod hänglampa, bok Pod, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 61 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, bok

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, bok
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, bok Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Gea Slim LED-hänglampa Casambi dim grå

  LZF Gea Slim LED-hänglampa Casambi dim grå
  Gea Slim LED-pendellampa Casambi med ett attraktivt trähölje - smart styrbar via Casambi- appen Gea Slim har en rund, cylindrisk nyans, vars utsida är utrustad med en naturfaner. Tack vare den patenterade Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps uppnås en särskilt tunn faner som är både mycket elastisk och brytbeständig. Kornet är särskilt tydligt under drift och fyller rummet med en behaglig, naturlig touch. De varma vita lysdioderna inuti avger sitt ljus främst uppåt och nedåt genom opalskydd. Den spanska designern Mariví Calvo är inte bara det kreativa sinnet bakom Gea-taklampan utan också medgrundare av det spanska företaget LZF-Lamps. Passionen för träfanér, som bearbetas av och kommer från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat), är kärnan och varumärket för den spanska ljustillverkaren. Tack vare den inbyggda Casambi Bluetooth-modulen kan den anslutas och styras direkt med smarttelefonen / surfplattan / smartklockan. Det är också möjligt att ansluta flera Casambi kompatibla lampor utan problem. Funktion / kompatibilitet: - Omkopplingsbar och dimbar med gratis Casambi appen via smartphone, surfplatta eller smartklocka - Kompatibel med Android (från version 4.4) och iOS (från version 7.0) - Kan fortfarande slås på och av med konventionella väggbrytare - Ingen internetåtkomst krävs, eftersom anslutningen sker via Bluetooth - Casambi appen kan användas för att styra armaturer i scener, enligt scheman eller med flera kopior i en grupp.
 • LZF Swirl Pendel Sp Small Blå 28

  LZF Swirl Pendel Sp Small Blå 28
  Swirl Small taklampa från LZF Design: Ray Power Material: Trä Mått: B 54cm - L 54cm - H 28cm Ljuskälla: Max 240V 40W E27, Ingår Ej, Rekommenderas LED/Lågenergi Fast Installation ENERGIKLASS: A-E,&hellip:
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, körsbärsträd

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, körsbärsträd
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, grå

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, grå
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, choklad

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 20 cm, choklad
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, körsbärsträd

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, körsbärsträd
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, grå

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, grå
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, choklad

  LZF Gea taklampa 0-10 V dim, Ø 30 cm, choklad
  taklampa Gea med ram av träfanér Den runda LED-taklampa Gea med sin kant i vackert träkorn ser naturlig, modern och elegant ut. Tack vare den patenterade Timberlite-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps är fanern särskilt tunn, flexibel och lätt genomskinlig, så att träets struktur ytterligare betonas under drift. Den vita diffusorn avger det varma vita ljuset jämnt in i rummet. Gea kan användas som en mångsidig allround i många anläggningar och kan också användas som vägglampa. Gea kan dämpas externt med en 0-10 V-kontroll. Enligt mottot trä möter ljus producerar den spanska belysningstillverkaren LZF-Lamps träfanerlampor i många färger och former med passion. Dess grundare, Mariví Calvo, designade Gea-serien. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar körsbärsträ

  LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar körsbärsträ
  LED-vägglampa Pleg - rulle av tunn träfanér Den tunna träfaner kan formas under produktionen nästan med papperslätthet och flexibilitet. Detta är möjligt tack vare Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps, som möjliggör en förvånansvärt låg materialtjocklek. Fanern ligger platt mot väggen medan den rullas på framsidan och rymmer de varma vita lysdioderna inuti. Deras ljus släpps ut åt vänster och höger genom de mattbeläggningarna och försiktigt genom träet på framsidan, varigenom kornet är särskilt tydligt. Resultatet är en extra ljuskälla med en naturlig och vänlig karaktär. Pleg kan monteras i olika riktningar. Styrning av ljuseffekten är möjlig med externa 0-10V dimmer. Pleg-vägglampan designad av Yonoh Estudio Creativo har redan fått Good Design Award och Reddot Design Award. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar grå

  LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar grå
  LED-vägglampa Pleg - rulle av tunn träfanér Den tunna träfaner kan formas under produktionen nästan med papperslätthet och flexibilitet. Detta är möjligt tack vare Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps, som möjliggör en förvånansvärt låg materialtjocklek. Fanern ligger platt mot väggen medan den rullas på framsidan och rymmer de varma vita lysdioderna inuti. Deras ljus släpps ut åt vänster och höger genom de mattbeläggningarna och försiktigt genom träet på framsidan, varigenom kornet är särskilt tydligt. Resultatet är en extra ljuskälla med en naturlig och vänlig karaktär. Pleg kan monteras i olika riktningar. Styrning av ljuseffekten är möjlig med externa 0-10V dimmer. Pleg-vägglampan designad av Yonoh Estudio Creativo har redan fått Good Design Award och Reddot Design Award. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar rosé

  LZF Pleg LED-vägglampa 0-10 V dimbar rosé
  LED-vägglampa Pleg - rulle av tunn träfanér Den tunna träfaner kan formas under produktionen nästan med papperslätthet och flexibilitet. Detta är möjligt tack vare Timberlite®-tekniken från tillverkaren LZF-Lamps, som möjliggör en förvånansvärt låg materialtjocklek. Fanern ligger platt mot väggen medan den rullas på framsidan och rymmer de varma vita lysdioderna inuti. Deras ljus släpps ut åt vänster och höger genom de mattbeläggningarna och försiktigt genom träet på framsidan, varigenom kornet är särskilt tydligt. Resultatet är en extra ljuskälla med en naturlig och vänlig karaktär. Pleg kan monteras i olika riktningar. Styrning av ljuseffekten är möjlig med externa 0-10V dimmer. Pleg-vägglampan designad av Yonoh Estudio Creativo har redan fått Good Design Award och Reddot Design Award. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim körsbärsträd

  LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim körsbärsträd
  X-Club LED-vägglampa med ett omgivande träfanerband Vägglampan X är designad i form av bokstaven X och används inte bara för belysning utan också som ett modernt, kreativt inredningselement. De varma vita lysdioderna är placerade inuti och genererar enhetlig allmänbelysning tack vare frontluckan i matt plast. Dessutom betonas träkornet som är fäst vid sidorna, eftersom fanern är mycket tunn och därför genomskinlig. Detta är resultatet av den patenterade Timberlite®-tekniken, som möjliggör extremt låga materialtjocklekar. Vid behov kan X-Club också monteras i taket och dämpas utvändigt med en 0-10V-kontroll. X-Club LED-vägglampa är ett exempel på det framgångsrika samarbetet mellan den tyska designern och den spanska lamptillverkaren LZF-Lamps, från vilken flera internationellt belönade produkter redan har kommit fram. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim gul

  LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim gul
  X-Club LED-vägglampa med ett omgivande träfanerband Vägglampan X är designad i form av bokstaven X och används inte bara för belysning utan också som ett modernt, kreativt inredningselement. De varma vita lysdioderna är placerade inuti och genererar enhetlig allmänbelysning tack vare frontluckan i matt plast. Dessutom betonas träkornet som är fäst vid sidorna, eftersom fanern är mycket tunn och därför genomskinlig. Detta är resultatet av den patenterade Timberlite®-tekniken, som möjliggör extremt låga materialtjocklekar. Vid behov kan X-Club också monteras i taket och dämpas utvändigt med en 0-10V-kontroll. X-Club LED-vägglampa är ett exempel på det framgångsrika samarbetet mellan den tyska designern och den spanska lamptillverkaren LZF-Lamps, från vilken flera internationellt belönade produkter redan har kommit fram. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim orange

  LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim orange
  X-Club LED-vägglampa med ett omgivande träfanerband Vägglampan X är designad i form av bokstaven X och används inte bara för belysning utan också som ett modernt, kreativt inredningselement. De varma vita lysdioderna är placerade inuti och genererar enhetlig allmänbelysning tack vare frontluckan i matt plast. Dessutom betonas träkornet som är fäst vid sidorna, eftersom fanern är mycket tunn och därför genomskinlig. Detta är resultatet av den patenterade Timberlite®-tekniken, som möjliggör extremt låga materialtjocklekar. Vid behov kan X-Club också monteras i taket och dämpas utvändigt med en 0-10V-kontroll. X-Club LED-vägglampa är ett exempel på det framgångsrika samarbetet mellan den tyska designern och den spanska lamptillverkaren LZF-Lamps, från vilken flera internationellt belönade produkter redan har kommit fram. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim röd

  LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim röd
  X-Club LED-vägglampa med ett omgivande träfanerband Vägglampan X är designad i form av bokstaven X och används inte bara för belysning utan också som ett modernt, kreativt inredningselement. De varma vita lysdioderna är placerade inuti och genererar enhetlig allmänbelysning tack vare frontluckan i matt plast. Dessutom betonas träkornet som är fäst vid sidorna, eftersom fanern är mycket tunn och därför genomskinlig. Detta är resultatet av den patenterade Timberlite®-tekniken, som möjliggör extremt låga materialtjocklekar. Vid behov kan X-Club också monteras i taket och dämpas utvändigt med en 0-10V-kontroll. X-Club LED-vägglampa är ett exempel på det framgångsrika samarbetet mellan den tyska designern och den spanska lamptillverkaren LZF-Lamps, från vilken flera internationellt belönade produkter redan har kommit fram. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim grå

  LZF X-Club LED-vägglampa 0-10 V dim grå
  X-Club LED-vägglampa med ett omgivande träfanerband Vägglampan X är designad i form av bokstaven X och används inte bara för belysning utan också som ett modernt, kreativt inredningselement. De varma vita lysdioderna är placerade inuti och genererar enhetlig allmänbelysning tack vare frontluckan i matt plast. Dessutom betonas träkornet som är fäst vid sidorna, eftersom fanern är mycket tunn och därför genomskinlig. Detta är resultatet av den patenterade Timberlite®-tekniken, som möjliggör extremt låga materialtjocklekar. Vid behov kan X-Club också monteras i taket och dämpas utvändigt med en 0-10V-kontroll. X-Club LED-vägglampa är ett exempel på det framgångsrika samarbetet mellan den tyska designern och den spanska lamptillverkaren LZF-Lamps, från vilken flera internationellt belönade produkter redan har kommit fram. - med trä från hållbart, miljövänligt skogsbruk (FSC®-certifierat)
 • LZF Black Note Triplet pendel svart/elfenben

  LZF Black Note Triplet pendel svart/elfenben
  LZF LamPS lzf black note triplet pendel svart/elfenben Black Note Triplet, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 32 W, L: 17.2 cm, B: 16 cm, H: 90 cm
 • LZF Black Note Triplet pendel svart/grå

  LZF Black Note Triplet pendel svart/grå
  LZF LamPS lzf black note triplet pendel svart/grå Black Note Triplet, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 32 W, L: 17.2 cm, B: 16 cm, H: 90 cm
 • LZF Black Note Duplet vägglampa svart/elfenben

  LZF Black Note Duplet vägglampa svart/elfenben
  LZF LamPS lzf black note duplet vägglampa svart/elfenben Black Note Duplet, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 10 W, B: 20.5 cm, H: 34.5 cm
 • LZF Black Note Duplet vägglampa svart/körsbär

  LZF Black Note Duplet vägglampa svart/körsbär
  LZF LamPS lzf black note duplet vägglampa svart/körsbär Black Note Duplet, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 10 W, B: 20.5 cm, H: 34.5 cm
 • LZF Black Note Duplet vägglampa svart/grå

  LZF Black Note Duplet vägglampa svart/grå
  LZF LamPS lzf black note duplet vägglampa svart/grå Black Note Duplet, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 10 W, B: 20.5 cm, H: 34.5 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar, elfenben

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar, elfenben
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar, elfenben Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar, röd

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar, röd
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar, röd Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar, blå

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar, blå
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar, blå Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Tall bordslampa dimbar, grå

  LZF Chou Tall bordslampa dimbar, grå
  LZF LamPS lzf chou tall bordslampa dimbar, grå Chou Tall, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 40 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, elfenben

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, elfenben
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, elfenben Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, körsbär

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, körsbär
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, körsbär Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, röd

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, röd
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, röd Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, blå

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, blå
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, blå Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Chou Short bordslampa dimbar, grå

  LZF Chou Short bordslampa dimbar, grå
  LZF LamPS lzf chou short bordslampa dimbar, grå Chou Short, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, E27, 11 W, H: 27 cm
 • LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, elfenben

  LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, elfenben
  LZF LamPS lzf mini chou led-bordslampa batteri, elfenben Mini Chou LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 4 W, H: 26 cm
 • LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, bok

  LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, bok
  LZF LamPS lzf mini chou led-bordslampa batteri, bok Mini Chou LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 4 W, H: 26 cm
 • LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, röd

  LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, röd
  LZF LamPS lzf mini chou led-bordslampa batteri, röd Mini Chou LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 4 W, H: 26 cm
 • LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, grå

  LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, grå
  LZF LamPS lzf mini chou led-bordslampa batteri, grå Mini Chou LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 4 W, H: 26 cm
 • LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, blå

  LZF Mini Chou LED-bordslampa batteri, blå
  LZF LamPS lzf mini chou led-bordslampa batteri, blå Mini Chou LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, 4 W, H: 26 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, elfenben

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, elfenben
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, elfenben Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, körsbär

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, körsbär
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, körsbär Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, röd

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, röd
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, röd Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, blå

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, blå
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, blå Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, grå

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, grå
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, grå Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Small LED-vägglampa, gul

  LZF Guijarro Small LED-vägglampa, gul
  LZF LamPS lzf guijarro small led-vägglampa, gul Guijarro Small LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, B: 19 cm, H: 29 cm
 • LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, elfenben

  LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, elfenben
  LZF LamPS lzf guijarro medium led-vägglampa, elfenben Guijarro Medium LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 17 W, B: 25 cm, H: 36 cm
 • LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, körsbär

  LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, körsbär
  LZF LamPS lzf guijarro medium led-vägglampa, körsbär Guijarro Medium LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 17 W, B: 25 cm, H: 36 cm
 • LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, röd

  LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, röd
  LZF LamPS lzf guijarro medium led-vägglampa, röd Guijarro Medium LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 17 W, B: 25 cm, H: 36 cm
 • LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, blå

  LZF Guijarro Medium LED-vägglampa, blå
  LZF LamPS lzf guijarro medium led-vägglampa, blå Guijarro Medium LED-vägglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 17 W, B: 25 cm, H: 36 cm
 • LZF Tomo LED-bordslampa, elfenben

  LZF Tomo LED-bordslampa, elfenben
  LZF LamPS lzf tomo led-bordslampa, elfenben Tomo LED-bordslampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 12 W, L: 18 cm, B: 12 cm, H: 23 cm
 • LZF Eris LED-pendellampa aluminium/körsbär

  LZF Eris LED-pendellampa aluminium/körsbär
  LZF LamPS lzf eris led-pendellampa aluminium/körsbär Eris LED-pendellampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, glas, metall, GU10, 7 W, H: 40 cm
 • LZF Eris LED-pendellampa aluminium/bok

  LZF Eris LED-pendellampa aluminium/bok
  LZF LamPS lzf eris led-pendellampa aluminium/bok Eris LED-pendellampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, glas, metall, GU10, 7 W, H: 40 cm
 • LZF Eris LED-bordslampa glas aluminium/elfenben

  LZF Eris LED-bordslampa glas aluminium/elfenben
  LZF LamPS lzf eris led-bordslampa glas aluminium/elfenben Eris LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, glas, metall, GU10, 7 W, H: 40 cm
 • LZF Eris LED-bordslampa aluminium/körsbär

  LZF Eris LED-bordslampa aluminium/körsbär
  LZF LamPS lzf eris led-bordslampa aluminium/körsbär Eris LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, glas, metall, GU10, 7 W, H: 40 cm
 • LZF Eris LED-bordslampa aluminium/bok

  LZF Eris LED-bordslampa aluminium/bok
  LZF LamPS lzf eris led-bordslampa aluminium/bok Eris LED-bordslampa, för vardagsrum / matsal, träfaner, glas, metall, GU10, 7 W, H: 40 cm
 • LZF Tomo Long LED-hänglampa, elfenben

  LZF Tomo Long LED-hänglampa, elfenben
  LZF LamPS lzf tomo long led-hänglampa, elfenben Tomo Long LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 20 W, L: 36 cm, B: 12 cm, H: 15 cm
 • LZF Tomo Long LED-hänglampa, blå

  LZF Tomo Long LED-hänglampa, blå
  LZF LamPS lzf tomo long led-hänglampa, blå Tomo Long LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 20 W, L: 36 cm, B: 12 cm, H: 15 cm
 • LZF Tomo Tall LED-hänglampa, elfenben

  LZF Tomo Tall LED-hänglampa, elfenben
  LZF LamPS lzf tomo tall led-hänglampa, elfenben Tomo Tall LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 14 W, L: 24 cm, B: 12 cm, H: 30 cm
 • LZF Tomo Tall LED-hänglampa, bok

  LZF Tomo Tall LED-hänglampa, bok
  LZF LamPS lzf tomo tall led-hänglampa, bok Tomo Tall LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 14 W, L: 24 cm, B: 12 cm, H: 30 cm
 • LZF Tomo Tall LED-hänglampa, blå

  LZF Tomo Tall LED-hänglampa, blå
  LZF LamPS lzf tomo tall led-hänglampa, blå Tomo Tall LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 14 W, L: 24 cm, B: 12 cm, H: 30 cm
 • LZF Tomo Tall LED-hänglampa, gul

  LZF Tomo Tall LED-hänglampa, gul
  LZF LamPS lzf tomo tall led-hänglampa, gul Tomo Tall LED-hänglampa,, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, 14 W, L: 24 cm, B: 12 cm, H: 30 cm
 • LZF Maruja träpendellampa, röd

  LZF Maruja träpendellampa, röd
  LZF LamPS lzf maruja träpendellampa, röd Maruja, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, E27, 16 W, H: 36 cm
 • LZF Maruja träpendellampa, gul

  LZF Maruja träpendellampa, gul
  LZF LamPS lzf maruja träpendellampa, gul Maruja, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, E27, 16 W, H: 36 cm
 • LZF Maruja träpendellampa, orange

  LZF Maruja träpendellampa, orange
  LZF LamPS lzf maruja träpendellampa, orange Maruja, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, E27, 16 W, H: 36 cm
 • LZF Maruja träpendellampa, körsbär

  LZF Maruja träpendellampa, körsbär
  LZF LamPS lzf maruja träpendellampa, körsbär Maruja, för vardagsrum / matsal, träfaner, metall, plast, E27, 16 W, H: 36 cm