LUTEC lampor

 • Solcellslyktstolpe London med retrofit LED-lampor

  Solcellslyktstolpe London med retrofit LED-lampor
  Soldriven lyktstolpe London med retrofit LED-lampor Helt oberoende av en elektrisk anslutning kan lyktstolpen London monteras på tomten och ge dekorativ belysning, utan strömkostnader, när det skymmer. En solpanel som är integrerad i skärmen med klara glasrutor försörjer det integrerade 1200 mAh 7,4 v litiumjonbatteriet under dagtid. En integrerad sensor aktiverar LED-lamporna när mörkret faller som sedan lyser i upp till 10 timmar beroende på batteriets laddningstillstånd. Som riktvärden för belysningstiden kan man anta att belysningen varar i ungefär 3,5 timmar på vintern, cirka 8 timmar på våren och cirka 10 timmar på sommaren. Dessa värden kan dock variera kraftigt beroende på var lyktan står placerad samt på vädret. En markfäste till gånglampan kan beställas separat från tillbehör.
 • Utomhus LED-spot Sunshine, rörelsevakt, 18cm

  Utomhus LED-spot Sunshine, rörelsevakt, 18cm
  Antracitfärgad Sunshine LED-utomhusspotlight med PIR-rörelsesensorSunshine LED-utomhusspotlight är funktionell och individuellt justerbar. Armaturhuvudet kan ställas in längs två axlar (horisontellt med 40° och vertikalt med 180°) för optimal ljusstyrning. En integrerad PIR-rörelsesensor upptäcker rörelser på ett avstånd av 6 till maximalt 18 meter och ett detektionsområde på 180°, så att ljuset alltid lyser när det behövs. Sensorn kan justeras i räckvidd och detektionsområde för att passa lokala förhållanden. Ljusets varaktighet kan ställas in i fyra steg (testläge, 1 minut, 3 minuter, 10 minuter). LED-strålkastaren av antracitfärgad plast med vitt lock är utrustad med universella vita lysdioder. Skyddsklass IP44. - Utrustad med av/på-knapp
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Lord Sunshine panel

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Lord Sunshine panel
  Ger ljus när man har behov för det – soldriven utomhus spotlampa Lord Sunshine med rörelsesensor Lord Sunshine är en LED-utomhusspotlight med extern solpanel och integrerad rörelsesensor. Inom ett registreringsområde på min. 8 till max. 15 m avkänner lampan alla rörelser och tänds automatiskt. Rörelsesensorn kan efter behov riktas åt önskat håll. Strålvinkeln är 116°, så att man får bred belysning. Eftersom lampan har en extern solpanel behöver man inte ta hänsyn till varifrån solen kommer, när man monterar lampan. Bara solpanelen har behov för en plats i solen, för att kunna ladda optimalt på dagen och avger energin till lampan. Sladden är 5 m lång. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 10 och 90 sekunder. Även vinkeln på ljuset kan varieras, eftersom lampskärmen är vipp- och vridbar. Den maximala lystiden uppgår till 1,5 timmar.
 • Rak LED-utomhusvägglampa Qubo

  Rak LED-utomhusvägglampa Qubo
  Qubo – rak, modernt gestaltad LED-utomhusvägglampa LED-vägglampan Qubos integrerade lysdioder avger jämnt, varmvitt ljus åt sidorna, framåt, uppåt och nedåt genom den vita diffusorn. Lampans metallkropp består av aluminiumgjutgods och omfamnar diffusorn skyddade med sina byglar.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 8,8 cm

  LED-utomhusvägglampa Gemini 8,8 cm
  Diskret och enkel LED-utomhusvägglampan Gemini LED-utomhuslampan Geminis nästan blockformade, kubistiska hölje är tillverkat i robust aluminiumgjutgods och antracitfärgad. Höljet och de två mattvita diffusorerna skyddar LED-lampan i vägglampan. De två öppningarna låter ljus stråla ut uppåt och nedåt, mot väggen och mot taket. Den ljuskägla som skapas på detta vis uppmärksammar husväggen och belyser samtidigt indirekt allt som är närliggande.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Nomra IP54

  Modern LED-utomhusvägglampa Nomra IP54
  Kantig LED-utomhusvägglampa Nomra för moderna entréer Både uppåt och nedåt avger LED-utomhusvägglampan Nomra av gjuten aluminium sitt ljus. En inbyggd 7,5 W LED-ljuskälla ger en ljusström på 480 lumen. Utrustad med skyddsklass IP54, så Nomra är skyddad mot väderpåverkan. Inte minst tack vare den rektangulära formen är denna antracitfärgade LED-utomhusvägglampa perfekt avsedd för belysning av området utomhus.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 22 cm 4 000 K antracit

  LED-utomhusvägglampa Gemini 22 cm 4 000 K antracit
  LED-vägglampa Gemini för utomhusbruk uppåt och nedåt Den rektangulära Gemini-vägglampan i antracitfärgad gjuten aluminium är utrustad med LED-lampor med en effektförbrukning på 20 W som avger universellt vitt ljus både uppåt och nedåt. Detta garanterar inte bara en säker belysning av utomhusområdet, utan kastar också en intressant och iögonfallande ljusstråle på husets fasad.
 • Utomhus LED-spot Shrimp med sensor av plast

  Utomhus LED-spot Shrimp med sensor av plast
  Tvålampig LED-utomhusspot Shrimp med rörelsesensorKostnadseffektiv eftersom LED-utomhusspot Shrimp är utrustad med energisnåla och mycket hållbara lysdioder och lyser upp många utomhusområden på ett mycket brett och framför allt flexibelt sätt. De två spotsen kan justeras så att ljuset lyser specifikt i önskad riktning. Spotten är utrustad med en PIR-rörelsesensor som känner av rörelser inom ett område på 120° och på ett avstånd på upp till 15 meter. Hur länge ljuset ska vara påslaget kan också ställas in på rörelsesensorn (1, 3 eller 10 minuter). De inbyggda lysdioderna lyser i den ljusa ljusfärgen universalvitt (5 000 K).
 • LED-utomhusvägglampa Explorer

  LED-utomhusvägglampa Explorer
  Tilt- och lutbar LED-utomhusvägglampa Explorer Lampskärmen på utomhus LED-vägglampan är monterad på sockeln så att den kan roteras, vridas och lutas. Tack vare att den kan ställas in på tre axlar kan spotlighten användas mycket flexibelt även vid ogynnsamma förhållanden och belyser alltid önskad yta på ett mycket målinriktat sätt. Det antracitfärgade höljet har en klassisk spotlightform och passar därför in i många konstruktionsstilar. Det ger också ett utmärkt skydd för lampan eftersom aluminiumgjutgodset är ett mycket robust material för utomhusbruk.
 • LED-husnummerlampa Alice utan sensor

  LED-husnummerlampa Alice utan sensor
  Alice - snygg LED-husnummerlampa i platt form Den plana, fyrkantiga LED-husnummerlampa Alice i aluminiumgjutgods är försedd med en silverplatta på vilken husnumret kan limmas. Bokstäver från A till Ö och siffror från 0 till 9 med svarta bokstäver att klistra fast med ingår i lampan.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor
  Utomhusvägglampa Cyra – modern belysning med flexibelt ljus Perfekt ljus för utomhus: Vägglampan Cyra är perfekt för belysning vid entrén, på fasaderna av husen eller på terrassen. Den runda, smala formen är särskilt elegant och diskret. De två ljust strålande LED-lamporna, som förvaras i två separata lamphuvuden, ger den säkerhet som behövs. Dessa kan enkelt roteras åt sidan i 350° och ger därmed individuell ljusorientering.
 • LED-vägglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K

  LED-vägglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K
  LED-utomhusvägglampa Pano - effektiv belysning och reglerbar färgtemperatur Den framåtriktade, lätt nedåtlutande diffusorn hos den moderna LED-utomhusvägglampan Pano är särskilt plan och avger LED-lampornas ljus på en bred yta i omgivningen. För att välja den optimala ljusstämningen ska en rotationsomkopplare monteras på väggfästets framsida så att färgtemperaturen gradvis kan varieras från 3 000 K (varmvitt) till 5 000 K (universalvitt).
 • LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag

  LED-gånglampa Cuba, antracit med uttag
  LED-belysning Cuba med integrerat utomhussockel LED-pollarlampa Cuba är tillverkad av antracitfärgad gjuten aluminium och har ett praktiskt uttag med gångjärnsdörr. Det speciella med Cuba är det vridbara kubhuvudet, eftersom armaturelementet kan vridas upp till 350°. I gårdsentréer, men även i trädgården och på terrassen erbjuder Cuba tillförlitlig LED-belysning i ljusfärgen varmvitt och kan försörja ytterligare utomhusbelysning och elektriska apparater med ström.- Roterbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°- Maximal effekt 3 500 watt
 • LED-utomhusvägglampa Qubo med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Qubo med rörelsesensor
  Modern design och praktisk sensor – LED-utomhusvägglampan Qubo För mer säkerhet utomhus: den moderna LED-utomhusvägglampan Qubo garanterar god belysning, helt automatiskt. Vid husentréer eller till exempel vid garaget tänder Qubo lyset när den registrerar rörelse. Automatisk, bekväm och pålitlig. - registreringsvinkel 180° - räckvidd 0-18 m - dagsljussensor - omkopplingstiden är inställbar från 10 sekunden upp till 8 minuter
 • LED-utomhusvägglampa Maya i rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Maya i rostfritt stål
  Modern Up- & Down-ljus: LED-utomhusvägglampa Maya Perfekt ljus för utomhus: Utomhusvägglampan Maya, som strålar uppåt och nedåt, är utrustad med moderna LED-lampor som lyser med ett mjukt varmvitt ljus. Höljet är tillverkat av rostfritt stål och är tål både väder och vind alldeles utmärkt. Den moderna utformningen passar perfekt in på alla husfasader och är även ett vackert blickfång under dagen.
 • Solcellsspotlight till vägg Sunshine panel 18cm 7W

  Solcellsspotlight till vägg Sunshine panel 18cm 7W
  Solbelysning Sunshine för utomhusbruk med oberoende panelBright belysning där det inte finns någon elanslutning - detta kan förverkligas med LED-solbelysningen Sunshine. Strålkastaren är utrustad med en solpanel som kan monteras oberoende av strålkastaren. en 5 meter lång kabel mellan spotlighten och panelen möjliggör flexibel inriktning för att utnyttja solens energi perfekt. Solpanelen förser det integrerade uppladdningsbara batteriet (2 200 mAh 3,7 V Li-Ion) med energi. En integrerad PIR-sensor med en räckvidd på upp till 18 meter och en detektionsvinkel på 120° får de universella vita lysdioderna att lysa när rörelse upptäcks. Sensorn kan justeras i ljusvaraktighet och avstånd. För optimal inriktning av belysningen kan strålkastaren justeras i horisontell och vertikal riktning.
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor, sensor

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor, sensor
  Flexibelt ljus och praktiskt sensor – LED-utomhusvägglampan Cyra Vrid och justera ljuset efter behov: LED-utomhusvägglampan Cyra kan ställas in individuellt med de två lamphuvudena som kan vridas 350°. Vare sig direkt eller indirekt strålning – båda varianterna är möjliga på en gång. Den praktiska rörelsesensorn avrundar helhetskonceptet för denna utomhusvägglampa. Dessa rörelser registreras på ett tillförlitligt sätt inom ett område på upp till 17 m med en vinkel på 180°. Omkopplingstiden kan ställas in från 5 sekunder till upp till 10 minuter. Idealisk för husentréer eller garageväggar. - inklusive dagsljussensor
 • LED-utomhusvägglampa Bullo, antracit

  LED-utomhusvägglampa Bullo, antracit
  LED-utomhusvägglampan Bullo - den klassiska ventilen med en twist Bullo ser ut som en samtida version av den klassiska ventildesignen. Denna vackra vägglampa är tillverkad av robust aluminium som är väderbeständig och utrustad med starka, mjuka och varmvita LED-lampor. Dessa ger ett homogena ljus och belyser omgivningen på ett säkert sätt. Utomhusvägglampan övertygar genom att kunna användas på flera sätt. Bullo kan monteras, inte bara på väggen, utan även i taket.
 • LED-solcellslampa Curtis med rörelsesensor

  LED-solcellslampa Curtis med rörelsesensor
  Solcellsdriven LED-utomhusvägglampa Curtis med flexibel styrning Denna moderna utomhusvägglampa behöver ingen nätanslutning Curtis är utrustad med en polykristallin solcellsmodul som under dagtid absorberar solenergin, lagrar i det integrerade batteriet och avger den vid behov. Tack vare den dolda rörelsesensorn tänds belysningen endast när en person närmar sig byggnaden. Alternativt kan lampan tändas manuellt i 2 timmar för konstant ljus eller ständas av permanent. - sensorns registreringsområde: 0 till 12 m - registreringsvinkel: 120° - rekommenderad monteringshöjd: 2,5 m - med 1 200 mAh 3,7 V litiumjon batteri - ljustid efter fullständig laddning: 5,5 timmar
 • Solcellsvägglampa Ghost LED med rörelsesensor

  Solcellsvägglampa Ghost LED med rörelsesensor
  Formskön solcellsvägglampa Ghost med rörelsesensor Enkelt designad, men desto mer effektivt när det gäller energieffektivitet - så presenterar sig solcellsvägglampan Ghost. Under dagen laddas batteriet i solcellsmodulen på översidan och energin används sedan under kvälls- och nattimmarna. Rörelsesensorn ser till att ingen som anländer till tomten förblir oupptäckt. Lamphuvudet är utrustat med 6 LED-lampor som avger ljus nedåt. Utrustad med kapslingsklass IP44. Strömbrytare (in/ut/auto) integrerad. 3 x AA 1 800 mAh 1,2 V Ni-Mh-batteri ingår i leveransen. Tekniska specifikationer: - registreringsvinkel 110° - 5-8 m räckvidd - 6 x 0,2 W LED - Ljusfärg: dagsljus (5 000 K) - 200 lumen - 1,2 V polykristallinisk panel - ljustid vid fullladdade batterier: 2 timmar permanent
 • LED-utomhusvägglampa Trumpet, Ø 9,4 cm

  LED-utomhusvägglampa Trumpet, Ø 9,4 cm
  90° vinklingsbar LED-väggarmatur TrumpetSimpel och diskret, men LED-väggarmaturen Trumpet har ändå många fördelar. Ljuset kan inte bara riktas framåt utan även 90° nedåt eftersom armaturens huvud kan lutas individuellt. Lysdioderna med universell vit ljusfärg ger tillräcklig belysning av omgivningen. Inte bara i privata utan även i kommersiella områden är Trumpet ett lämpligt val för energieffektiv belysning tack vare en strålningsvinkel på 108° och kan installeras t.ex. i närheten av en trappa eller ett entréområde.
 • LED-vägglampa Eklips, 2 lampor

  LED-vägglampa Eklips, 2 lampor
  LED-utomhusvägglampa Eklips med variabelt ljusutlopp LED-vägglampan Eklips är dekorativ och mycket användbar utomhus. Med tanke på den dekorativa runda designen kan den integreras elegant på fasaden. De två halvrunda diffusorerna kan ställas in. På så sätt avges ljuset i grundinställningen direkt framåt, medan efter lämplig rotation delvis eller fullständigt bakåt och uppåt eller nedåt som väggbelysning.
 • Utomhusvägglampa Heros med rörelsevakt, IP44

  Utomhusvägglampa Heros med rörelsevakt, IP44
  Rörelsesensor integrerad: Den moderna vägglampan Heros är utrustad med en rörelsesensor som kan avaktiveras vid behov. Belysningstiden samt sensorns känslighet kan också justeras. Heros är skyddad mot stänkvatten, vilket gör den lämplig för utomhusbruk.Kroppen är tillverkad av aluminium och antracitfärgad. Skärmen består av två delar: en transparent cylinder av polykarbonat på utsidan och en räfflad, vit diffusor på insidan. Heros erbjuder plats för en fritt valbar E27-lampa (se tillbehör).Tekniska egenskaper- Detektionsvinkel sensor: 120 °- Räckviddssensor: 0 - 10 meter (monteringshöjd 2,5 meter)- Känslighetssensor justerbar: 10 lux till dagsljus- Ljusets varaktighet vid detektering justerbar: 10 sekunder till 10 minuter- Rörelsesensor kan avaktiveras vid behov
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampa

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampa
  LED-utomhusvägglampa Cyra: inställbar ljusriktning Tack vare den enkla, eleganta utformningen kan vägglampan Cyra användas för alla moderna tomtkoncept. En opal diffusor som frigör ljuset från de dolda LED-lamporna i den cylinderformade, antracitfärgade vägglampan ut i omgivningen utan blända. Hela lamphuvudet kan vridas 350° så att antingen en uppåtriktad accentljus eller ett nedåtriktat ljus erhålls vid sidan av det framåtstrålade ljuset.
 • LED-utomhusvägglampa Meridian med runt huvud

  LED-utomhusvägglampa Meridian med runt huvud
  Antracitsvart LED-utomhusvägglampa Meridian i modern ringdesign Meridian utomhusvägglampa med det ringformade lamphuvud ser elegant och futuristisk ut. Detta lutar nedåt och är försett med ett opalt skydd i det främre inåtvända området, bakom vilket de varma vita strålande lysdioderna är placerade. Detta skapar omfattande belysning - perfekt för stigar och områden intill och framför fasaden.
 • Utomhusvägglampa Gemini kantig antracit 16 cm

  Utomhusvägglampa Gemini kantig antracit 16 cm
  Varmvit LED utomhusvägglampa Gemini som en rektangel i antracit Denna LED-vägglampa är perfekt för accentbelysning och orienteringsbelysning i moderna utomhusområden. Aluminiumkroppens rektangulära form och antracitsvarta färg är modern och enkel. Breda ljusöppningar på toppen och botten avger det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna, vilket skapar en upp-och-ned-accent på fasaden och behaglig belysning av området nedan.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Split

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Split
  Split - LED-utomhusvägglampa med en speciell ljus LED-utomhusvägglampan Split kännetecknas av ett extraordinärt utseende. Den cylindriska diffusorn med fyra ljusuttag sprider ljus från de sex LED-lamporna i en vinkel på 28 ° både uppåt och nedåt. Detta reflekteras av en fyrkantig aluminiumram som accentuerar det universella vita ljuset perfekt. Separat eller ordnat sida vid sida skapar Split ett fantastiskt ljusmönster på varje husvägg.
 • Arrow - solcellsvägglampa med LED och sensor

  Arrow - solcellsvägglampa med LED och sensor
  Kompakt solcells LED-vägglampa Arrow med PIR-sensor Den mycket kompakta solcellsvägglampan Arrow är - som namnet antyder - pilformad. Solpanelen har placerats i en vinkel på armaturen för att utnyttja solens energi på bästa sätt. Ljuselementet sitter diagonalt nedåt på armaturen och är utrustat med universella vita lysdioder. I mitten av ramen finns en PIR-rörelsesensor som tänder ljuset när den upptäcker rörelse på ett avstånd på upp till 12 meter och i en vinkel på 120°. När batteriet är fulladdat räcker lampan i 2 timmar. - polykristallin solpanel, 1200 mAh 3,7V litiumjonbatteri
 • LED-utomhusvägglampa Doblo, kub 15 cm, 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Doblo, kub 15 cm, 3 000 K
  Platsbesparande LED-vägglampa DobloEn diffusor i form av en kub hålls av ett diskret väggfäste av gjuten aluminium. Doblo väggarmatur för utomhusbruk lyser i alla riktningar och stöder säkerheten runt hemmet. Genom att montera flera armaturer bakom varandra kan en gångväg markeras på ett elegant sätt. Den moderna LED-vägglampan ser särskilt bra ut på ljusa eller träbelagda ytterväggar.
 • LED-vägglampa Moon, rörelsevakt, IP44

  LED-vägglampa Moon, rörelsevakt, IP44
  LED-solvägglampa Moon med rörelsesensor, IP44Den LED-solvägglampan Moon består av en ram av antracitfärgad aluminium och en opalvit skärm av polykarbonat. Den är skyddad mot stänkvatten och har ett integrerat uppladdningsbart batteri och en solcellsmodul. Detta innebär att den kan användas även när det inte finns någon strömkälla i närheten.De inbyggda lysdioderna avger ett universellt vitt ljus. Dessutom är en strömbrytare integrerad med vilken Moon kan stängas av eller ställas in på tre olika sätt. Ställd på On tänds den här solväggslampan automatiskt i skymningen och lyser permanent. inställningen Dim säkerställer att Moon lyser permanent med låg intensitet och när rörelse upptäcks lyser den med full effekt. Det tredje alternativet är läget Auto: Tekniska egenskaper- kan användas utan strömkälla tack vare solpanelen och det uppladdningsbara batteriet- laddningstid: ca 8 timmar- olika alternativ för drift tillsammans med rörelsesensorn kan ställas in med hjälp av strömbrytaren- rörelsesensorns detektionsvinkel: 120 °- rörelsesensorns räckvidd: 1 - 10 meter- skyddad mot stänkvatten (IP44)
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, antracit, 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Cuba, antracit, 3 000 K
  Roterbar 350° - LED-väggarmatur för utomhusbruk CubaTvå fyrkantiga ljushuvuden bildar tillsammans den moderna väggarmaturen för utomhusbruk Cuba, som är idealisk för användning på husfasader, i entréer samt på terrassen eller verandan. Båda ljushuvudena är utrustade med moderna, varmvita lysdioder och kan roteras upp till 350°. På så sätt är en belysning som är anpassad till förhållandena i det valda utomhusområdet möjlig när som helst. Vinnaren av reddot Design Award 2019 kan monteras såväl horisontellt som vertikalt och garanterar stämningsfulla belysningseffekter uppåt, nedåt eller från sidan.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Lotus

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Lotus
  Lotus - ett LED-utomhusvägglampa med en vacker ljuseffekt up and down LED-lamporna i vägglampan Lotus strålar sitt ljus uppåt i en smalare stråle och nedåt i en bredare stråle, vilket skapar en vacker effekt på fasaden. Lampkroppen i antracitfärgad aluminiumgjutgods imponerar med sin speciella form som är bred nedtill och den räfflade ytan nedåt bryter LED-lampornas ljus vilket ger ett väldigt dekorativt och elegant intryck.
 • LED-taklampa Rola för utomhusbruk, rund

  LED-taklampa Rola för utomhusbruk, rund
  Elegant utformad LED-taklampa Rola för utomhusbruk LED-taklampan Rola är inte bara en lämplig ljuskälla för en god utomhusbelysning, utan även som ett elegant utrustningselement. Med sin dekorativa och rundade utformning kan den exempelvis användas som en lampa under ett tak eller i en övertäckt övergång mellan huset och garaget. Rola avger ljuset direkt nedåt genom en mattad diffusor. Dessutom skapas en diskret takbelysning tack vare ett ljusutlopp på sidan. - kan även monteras på väggen
 • Utomhusvägglampa Urban

  Utomhusvägglampa Urban
  Vägglampa Urban: dekorativ ljuskälla med ljus som strålar nedåt Utomhusvägglampan Urban passar med sin estetiska logotyp särskilt bra ihop med moderna fasader och tomter. I den främre cylindriska delen finns ett GU10-uttag inbyggt. Den sitter bakom en matt diffusor som sänder ljuset nedåt. Urban är, ensam eller tillsammans med andra placerad till vänster och höger om dörren, som gjord för entrébelysning.
 • LED-utomhusvägglampa Qubo, 14 cm x 14 cm

  LED-utomhusvägglampa Qubo, 14 cm x 14 cm
  Qubo LED utomhusvägglampa med hörn och kanter Den robusta aluminiumramen i antracit, i kombination med den matta diffusorn, passar in i en modern arkitektonisk stil och ger ljus i mörkret. Oavsett om du vill belysa ett hus eller en garagevägg eller för att översvämma ett dyster hörn av fastigheten, är Qubo LED utomhusvägglampa lämplig för otaliga krav. De kraftfulla lysdioderna genererar ett starkt ljus som sprids mycket tack vare den matta diffusorn och inte bländar.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini Beams, mattsvart

  LED-utomhusvägglampa Gemini Beams, mattsvart
  Kompakt LED-vägglampa Gemini Beams med justerbar ljusstråle Den moderna LED-väggarmaturen Gemini är utrustad med energisparande LED-teknik. Ljuset från de varmvita lysdioderna faller indirekt uppåt och nedåt. Strålvinkeln kan justeras individuellt uppåt och nedåt för att skapa en vacker ljusmiljö. Den ganska enkla designen passar särskilt bra på träfasader samt på ljusa eller strukturerade husväggar.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 22 cm 3 000 K svart

  LED-utomhusvägglampa Gemini 22 cm 3 000 K svart
  Minimalistisk design - LED-väggarmatur Gemini LED-väggarmaturen Gemini består av en fyrkantig kub av gjuten aluminium och är öppen upptill och nedtill. De varmvita lysdioderna inuti skapar vackra ljuskäglor på ytterväggen. Gemini lämpar sig särskilt väl för höga och långa väggar. På grund av sitt diskreta utseende gör LED-väggarmaturen särskilt bra ifrån sig på ljusa eller träfärgade bakgrunder.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini XF, mattsvart

  LED-utomhusvägglampa Gemini XF, mattsvart
  Flat LED utomhus vägglampa Gemini XF Den svarta LED-utomhusarmaturen Gemini XF är en riktig platsbesparare. Ljuset från lysdioderna med varmvit ljusfärg strömmar direkt nedåt och är därför perfekt som orienteringslampa vid huset eller terrassen. Gemini XF har en enkel design och passar särskilt bra ihop med strukturerade husväggar, t.ex. klinker.
 • Bubble - solcellsutomhusvägglampa med sensor

  Bubble - solcellsutomhusvägglampa med sensor
  Halvsfärisk LED-solvägglampa Bubble med integrerad sensor Utomhusbelysning utan någon elektrisk anslutning kan implementeras med LED-solvägglampan Bubble, eftersom ljuset i en halvcirkelformad design är utrustad med en polykristallin solpanel på toppen, som laddar batteriet under dagen och låter lysdioderna lysa i mörkret . En PIR-rörelsesensor integrerad i rostfritt stål slår automatiskt på ljuset. Sensorn känner av rörelser från ett avstånd på upp till 12 meter och en registreringsvinkel på 120 °. - Justerbart kontinuerligt ljus (ljuslängd med fulladdat batteri ca 3 timmar) - polykristallin solpanel, 2200 mAh 3,7V litiumjonbatteri - Helt nätberoende drift - inga driftskostnader - inga ledningar, därför enkla att installera - väderbeständigt hus IP44 - Slagfast polykarbonatdiffusor
 • Utomhusvägglampa Ridge up and down

  Utomhusvägglampa Ridge up and down
  Ridge utomhusvägglampa är en mörkgrå vägglampa med ljusutstrålning uppåt och nedåt. Den är tillverkad av gjuten aluminium och är avsedd för två GU10-lampor.
 • Utomhusvägglampa Brund med assymmetrisk form

  Utomhusvägglampa Brund med assymmetrisk form
  Väggarmaturen Brund för utomhusbruk har en asymmetrisk design. Armaturen i gjuten aluminium ger fasaden skandinavisk charm och avger ljus både uppåt och nedåt, med olika strålningsvinklar.
 • LED-utomhusvägglampa Polo av aluminiumgjutning

  LED-utomhusvägglampa Polo av aluminiumgjutning
  LED-väggarmaturen Polo är utrustad med ett runt armaturhuvud med opal lock, som sitter på väggfästet och strålar nedåt i en vinkel. På så sätt belyses ett stort område utan bländning.
 • Utomhusvägglampa Zago med klart glas

  Utomhusvägglampa Zago med klart glas
  Vägglampan Zago i gjuten aluminium är utformad i form av en lykta och har klart glas runtom, genom vilket ljuskällan kan ses. Den är särskilt vacker med en glödlampa.
 • LED-utomhusvägglampa Kira, rörelsevakt, IP54

  LED-utomhusvägglampa Kira, rörelsevakt, IP54
  LED-väggarmatur Kira för utomhusbruk med rörelsesensor, IP54Den modernt utformade LED-väggarmaturen Kira för utomhusbruk lutar sig något bort från väggen. De integrerade lysdioderna producerar universellt vitt ljus som avges jämnt och med låg bländning genom den opalvita diffusorn.Ramen är återigen tillverkad av gjuten aluminium och är målad antracit, vilket ger en fin kontrast. Kira kan reagera på rörelser eftersom en rörelsesensor är integrerad. Den är också skyddad mot stänkvatten så att den kan användas utomhus.Tekniska egenskaper- Detektionsvinkel sensor: 120 °- Räckvidd sensor: 0 - 9 meter (monteringshöjd 2,5 meter)- Känslighet sensor justerbar: 10 lux till dagsljus- Ljusets varaktighet justerbar vid detektering: 10 sekunder till 8 minuter- Rörelsesensor kan avaktiveras vid behov
 • Gemini Beams IP54 up/down halvbrund 3 000 K svart

  Gemini Beams IP54 up/down halvbrund 3 000 K svart
  Gemini Beams LED väggarmatur för utomhusbruk, tillverkad av aluminium och målad i en färg, avger varmvitt ljus både nedåt och uppåt. Ljuskäglorna kan justeras individuellt och när som helst, även under drift. Skyddad mot stänkvatten.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini XF av rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Gemini XF av rostfritt stål
  Den platta LED-vägglampan Gemini FX är tillverkad av rostfritt stål och är skyddad mot vattenstänk. Den är utrustad med universella vita lysdioder som avger ljus nedåt.
 • Sensorutomhusvägglampan Farell, underdelad ram

  Sensorutomhusvägglampan Farell, underdelad ram
  I rostfritt stål – LED-utomhusvägglampa Farell Vare sig det gäller entrén till huset eller garaget, ger den bekväma LED-utomhusvägglampan Farell automatiskt ljus hela tiden tack vare sin praktiska sensor. De energieffektiva LED-lamporna lyser med en underdelad ram med varmvit färg och ger tillräcklig säkerhet och bekvämlighet med sin ljusstyrka. - registreringsområde: 0-18 m vid 180° - justerbar dagsljussensor - omkopplingstid 10 sekunder till 8 minuter
 • LED-utomhusvägglampa Adalyn

  LED-utomhusvägglampa Adalyn
  Ger tillräckligt med ljus i mörkret: Adalyn LED-utomhusvägglampa Den moderna utomhusvägglampan Adalyn imponerar inte bara med sin moderna design utan också med de energieffektiva och varmvita lysdioderna. Adalyn är fäst runt huset, till exempel vid entrén, på terrassen, i garaget eller i trädgårdsstigen, och säkerställer pålitligt säkerhet och goda ljusförhållanden. Deras speciella form gör att ljuset kan avges jämnt runt området.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini 14 cm, vit

  LED-utomhusvägglampa Gemini 14 cm, vit
  Rektangulär vägglampa Gemini med Up-
 • Utomhusvägglampa Kelsey i aluminium, bredd 12cm

  Utomhusvägglampa Kelsey i aluminium, bredd 12cm
  Kelsey - fin vägglampa för utomhusbruk i gjuten aluminiumEn fin lykta som hänger från ett fäste på väggramen - det är vägglampan för utomhusbruk Kelsey. Lanternan och väggfästet är tillverkade av pressgjuten aluminium och målade i svart. Armaturen är enkel och dekorativ å ena sidan på grund av sin vackra men diskreta form och å andra sidan på grund av lyktglasen i plast, som har bearbetats med en droppdekoration.
 • Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor

  Soldriven LED-utomhusvägglampa Brick med sensor
  Brick – LED-utomhusvägglampan med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan kan installeras var som helst där ljuset behövs, oberoende av strömförsörjning, eftersom den är utrustad med en 1,5 W polykrystalin solcellsmodul. Den laddar det inbyggda batteriet när solen skiner så att lampan kan tändas om den registrerar rörelser i sin omgivning efter att solen har gått ned. Brick har en enkel och modern design. Kroppen av rostfritt stål får den att se elegant och tidslös ut. Rörelsesensorn är inbyggd i bländaren av rostfritt stål på framsidan av lampan. Rörelsesensorns tekniska specifikationer: - tillämpningsområde: 0-8 meter (med en monteringshöjd på 2 meter) - registreringsvinkel: 120 grader
 • Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form

  Qubo - LED-gånglampa i rätlinjig form
  LED-gånglampa Qubo i modern design En modern utformning med raka linjer kännetecknar LED-gånglampan Qubo som kan monteras för att belysa vägar, terrasser eller trappsteg på tomten. Den kantiga diffusorn av vit plast omges av de två metallbågarna vilket ger lampan en robust optik. Lampan är utrustad med varmvita LED-lampor och skyddas mot väder och vind med IP54.
 • Gånglampa Kelsey

  Gånglampa Kelsey
  Kelsey väglampa i aluminiumgjutgods med päronformade dekorskivor lykta på Kelsey-väglampan sitter på den enkla stativ och kommer därmed till sin rätt. Den designades mycket enkelt och enkelt och utrustad med genomskinliga plastrutor runt omkring, som inspirerar med en mycket vacker droppdekor. På grund av det klara materialet lyser ljuset starkt i alla riktningar, så att ett stort område runt banljuset är upplyst. Det vackra utseendet kompletteras med en filamentliknande ljuskälla. Dessa LED-lampor ser inte bara bra ut, de är många gånger mer hållbara än konventionella glödlampor och kräver lite energi.
 • LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, antracit, 3 000 K

  LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, antracit, 3 000 K
  LED-gångsarmatur Cuba: individuellt justerbar tack vare det vridbara armaturhuvudetMed sin linjära design kan LED-gångsarmaturen Cuba övertyga i många olika moderna fastighetskoncept, även på dagen. Det speciella elementet i stigarmaturen med sin aluminiumram är armaturhuvudet. Det är utformat som en kub som avger ljus via två ytor. Tack vare den roterbara fästanordningen kan dessa riktas in efter önskemål.
 • LED-gånglampa Cuba, 2 lampa, antracit, 3 000 K

  LED-gånglampa Cuba, 2 lampa, antracit, 3 000 K
  Flexibelt justerbart ljus - LED-stigbelysning Cuba På trädgårdsgångar, husentréer eller uppfarter kommer LED-stigbelysningen Cuba till sin rätt och ger säker belysning i mörkret med sina varmvita lysdioder. De två fyrkantiga ljushuvudena, som är monterade till vänster och höger om stigarmaturen, kan dessutom bekvämt justeras i upp till 350°. Det gör det enkelt att justera ljusstrålen - oavsett om ljuset ska lysa nedåt, åt sidan eller uppåt.
 • LED-gånglampa Flat

  LED-gånglampa Flat
  Linjär vägbelysning Flat tillverkad av rostfritt stål LED-väglampan Flat har en mycket rak struktur och består endast av den rektangulära basen och en stor, matt vit diffusor. Basen är gjord av rostfritt stål och smälter sömlöst in i diffusorn, som också är rektangulär. Inuti diffusorn finns lysdioderna som får hela lampans övre del att lysa. Lampans linjära design är tidlös och passar varje arkitektonisk stil. Lampan är därför mycket anpassningsbar och mångsidig.
 • LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K

  LED-gånglampa Pano, 3 000 K - 5 000 K
  Modern LED-gånglampa Pano: inställbar färgtemperatur Med denna attraktiva ljuskälla kan alla utvändiga vägar belysas på bästa sätt. Pano är utrustad med en platt diffusor, som lutar framåt något, som ger en effektiv belysning av en stor yta. I stativet är en rotationskopplare monterad längst fram på framsidan, vilket gör det möjligt att justera färgtemperaturen inom ett intervall på varma 3 000 K till svala 5 000 K.
 • LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp

  LED-gånglampa Cyra, vridbar lampkropp
  Rund LED-gånglampa Cyra i elegant design - vridbar lampkropp LED-gånglampan Cyra är en smal cylinder av antracitfärgat aluminium med en opalvit diffusor. Lamphuvudets fastsättning möjliggör dess rotation i 350° så att ljusriktningen kan ändras vid behov. Cyra avger de integrerade LED-lampornas ljus utan bländning och ger en homogen omgivningsbelysning som också bidrar till ökad säkerhet på området.
 • LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor

  LED-gånglampa Bati med halvrund diffusor
  Modern LED-vägbelysning Bati som en antracit svart cylinder Den cylindriska väglampan Bati är optiskt enkel och modern. Den är gjord av aluminium med en antracit svart yta. Kroppen skärs ut på ena sidan i det övre området; opalplastdiffusorn finns här. Inuti finns universella vita lysdioder vars ljus belyser området framför och bredvid armaturen.
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, sensor 1 lampa antracit

  LED-utomhusvägglampa Cuba, sensor 1 lampa antracit
  Svängbar till båda sidor - LED-vägglampa CubaUtomhusvägglampan Cuba med rörelsesensor ger den nödvändiga säkerheten runt huset. En speciell egenskap är den svängbara förmågan, eftersom den rektangulära skärmen av gjuten aluminium med två motsatta ljusytor kan vridas 90 ° på båda sidor. Cuba kombinerar indirekt och direkt belysning i en och samma utomhusarmatur- Rörelsesensor reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till en räckvidd på 17 meter- Skymningssensorn kan ställas in manuellt- Tändningstiden kan ställas in manuellt från 5 sekunder till 10 minuter- Detektionsvinkel 180 °
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, 1 lampor, svart 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Cuba, 1 lampor, svart 3 000 K
  Svängbar LED-vägglampa Cuba i kubformVad gäller den moderna designen och den lyckade färgkombinationen svart matt och vitt, ger utomhusvägglampan Cuba bra belysning runt huset. En särskild attraktion är kubens svängbarhet. De två ljusytorna som är placerade ovanför varandra kan roteras och på så sätt ändra sin belysningsradie. De fast installerade lysdioderna har en varmvit ljusfärg.- Roterbar till vänster upp till 260 °, till höger upp till 90 °
 • LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, svart, 3 000 K

  LED-gånglampa Cuba, 1 lampa, svart, 3 000 K
  Elegant LED-gångarmatur Cuba med roterbar ljuskubMed en radie på upp till 350 ° kan kuben på pollararmaturen roteras och därmed ändra ljusriktningen. I uppfarter, trädgårdar eller parker ger Cuba den nödvändiga belysningen på stigar och trappor. Den kubiska, moderna designen är tillverkad av gjuten aluminium och har ett särskilt elegant utseende.- Roterbar till vänster upp till 260 °, till höger upp till 90 °
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor matt

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 2 lampor matt
  LED-vägglampa Cyra med två roterbara ljuskällorVägglampan Cyra för utomhusbruk i cylindrisk, svart gjuten aluminium har två ljuskällor. Båda är oberoende av varandra roterbara och kan ge både indirekt och direkt belysning vid huset. De varmvita lysdioderna är dolda bakom diffusorer och ger en jämn ljusatmosfär. Horisontell montering är också möjlig här.- Roterbar till vänster upp till 260 °, till höger upp till 90 °
 • LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampor matt

  LED-utomhusvägglampa Cyra, 1 lampor matt
  Cylindrisk LED-vägglampa CyraDen cylindriska LED-vägglampan Cyra är tillverkad av gjuten aluminium och har formen av en cylinder. Skärmen kan vridas åt båda hållen för att justera ljusstrålen individuellt. De varmvita lysdioderna är installerade bakom en diffusor, vilket ger en bländfri belysning. - kan vridas åt höger upp till 260° och åt vänster upp till 90°
 • LED-gånglampa Cyra, mattsvart, vridbar

  LED-gånglampa Cyra, mattsvart, vridbar
  LED-belysning Cyra med vridbar lampskärm Cyra är en av de moderna ljusspridarna för utomhusbruk, både när det gäller optik och teknik. Det varmvita ljuset från de energisparande lysdioderna kommer från den runda öppningen i armaturens huvud, som är försedd med en opal diffusor. Uppfarter och stigar i entréområdet samt i trädgårdar och parker belyses på så sätt optimalt. Armaturhuvudet kan vridas åt båda hållen. - Roterbar till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°.
 • LED-utomhusvägglampa Fele med fällbar skärm

  LED-utomhusvägglampa Fele med fällbar skärm
  Modern LED-vägglampa Fele med svängbar lins En antracitgrå väggmonteringsring håller LED-linsen i mitten. På insidan, gömd bakom en vit diffusor, är varmvita lysdioder monterade, som ger en jämn belysning tack vare täckningen. Med Fele kan användaren från tid till annan bestämma om belysningen ska vara mer indirekt eller direkt, eftersom ljusskivan kan vridas upp till 320°.
 • LED-gånglampa Fele antracit, vridbar

  LED-gånglampa Fele antracit, vridbar
  Roterbar LED-skiva - Bollard light Fele Det halvcirkelformade huvudet, den kubiska basen och bottenstycket på Fele Path-armaturen är tillverkade av gjuten aluminium. Som belysning används en rund skiva som på ena sidan är försedd med ett vitt skydd som skyddar den varmvita LED-belysningen och ger ett homogent ljus. Skivan kan svängas upp till 320° och kan därmed ge individuell belysning.
 • LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor

  LED-gånglampa Qubo antracit, rörelsesensor
  Med rörelsedetektor - LED-ljus Qubo Pollarlampan Qubo är tillverkad av gjuten aluminium och består av en antracitfärgad pelare som verkar rama in en vit diffusor. Den integrerade sensorn slår på Qubo endast när en rörelse registreras och stöder därmed aktivt energibesparing. Den okomplicerade designen passar perfekt in i moderna trädgårdar och parker. - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och en räckvidd på 10 meter. - Skymningssensorn kan ställas in manuellt. - Tändningstiden kan ställas in manuellt från 10 sekunder till 8 minuter. - Detektionsvinkel 120 °
 • LED-utomhusvägglampa Cuba, 2 lampor, svart 3 000 K

  LED-utomhusvägglampa Cuba, 2 lampor, svart 3 000 K
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Cuba i dubbel kubdesignDen kubformade väggarmaturen för utomhusbruk fick Reddot Award 2019. Den moderna LED-armaturen har verkligen många fördelar, eftersom de två kuberna kan roteras oberoende av varandra. Den här funktionen ger modellen stor föränderlighet och gör att Cuba ständigt kan lysa i ett nytt utseende. Direkt och indirekt belysning samt belysning i upp till fyra riktningar är möjliga med utomhusarmaturen. Horisontell montering är också tänkbar med Cuba. i juryns uttalande från produktprismärket Reddot berömdes den stora flexibiliteten hos skärmarna och de geometriska linjerna, som har en arkitektonisk kvalitet. - varje kub är utrustad med två ljusytor - roterbara till vänster upp till 260°, till höger upp till 90°
 • LED-utomhusvägglampa Fancy, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Fancy, rostfritt stål
  Med rostfritt stål finish - LED vägglampa Fancy Varmt vitt ljus strålar uppåt och nedåt, med en fin ljusremsa som också strålar åt sidorna. Den moderna Fancy vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av gjuten aluminium med en finish av rostfritt stål och de permanent installerade lysdioderna är placerade bakom ett opalt plastskydd. Det rostfria stålet passar perfekt till ljusa utomhusväggar och ger dem ett elegant utseende.
 • Utomhusvägglampa Focus, antracit

  Utomhusvägglampa Focus, antracit
  Noble utomhus vägglampa Focus Kuben är avbruten i toppen och botten av två ljusspalter och har också en klar diffusor i toppen och botten. Detta gör att väggen kan belysas vackert uppåt och nedåt, och sidoutskotten skapar också ett bra orienteringsljus. Den ädla formen och designen passar utmärkt mot ljusa eller strukturerade ytterväggar.
 • Utomhusvägglampa Focus, rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Focus, rostfritt stål
  Chic vägglampa i rostfritt stål för utomhusbruk Focus Vägglampan Focus består av en kub i rostfritt stål som är öppen på toppen och botten, och smala ljusspår har också införlivats på sidorna. Väggen blir på så sätt fint belyst uppåt och nedåt, och sidoslitsarna skapar också ett bra orienteringsljus. Den eleganta formen och designen står perfekt mot strukturerade ytterväggar.
 • LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 23cm antracit

  LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 23cm antracit
  Platt LED-vägglampa HelenaDen rektangulära ramen på Helena utomhusvägglampa är tillverkad av gjuten aluminium och har en vit diffusor. Dess platsbesparande design gör den användbar för många användningsområden. Väggarmaturen kan till exempel användas för att belysa riskpunkter som trappor eller trappor väl, vilket ger mer säkerhet i hela fastigheten för unga och gamla.
 • LED-utomhusvägglampa Helena, strålande nedåt

  LED-utomhusvägglampa Helena, strålande nedåt
  Orienteringsljus med LED-vägglampan Helena Den långsträckta ramen på väggarmaturen för utomhusbruk är utformad så att de installerade lysdioderna lyser nedåt genom en fördjupning. När Helena monteras på den nedre delen av väggen kan LED-väggarmaturen dra uppmärksamheten till farliga platser i huset. Den enkla designen kommer att förbli modern och elegant i många år framöver.
 • LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Try med rörelsesensor
  LED-solvägglampa Try med rörelsesensor Try vägglampa för utomhusbruk har flera användbara funktioner: LED-vägglampan är utrustad med solceller på toppen. Det integrerade uppladdningsbara batteriet laddas med hjälp av solstrålning och skapar på så sätt belysning utan elektricitet. Dessutom möjliggör rörelsedetektorn automatisk ljusstyrning när rörelse upptäcks. En omkopplare gör det också möjligt att välja mellan fyra lägen. I DIM-läget t.ex. är ljuset starkt dämpat och starkt ljus när rörelse upptäcks. Tekniska data / funktioner: - integrerad monokristallin solpanel och integrerat Li-ion-batteri 1 x 1 500 mAh, 3.7 volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: ljuset är starkt dämpat, starkt lysande vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: ljuset är helt avstängt) - rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till en räckvidd på 10 meter - detektionsvinkel 120 °
 • LED-gånglampa Gemini XF mattsvart

  LED-gånglampa Gemini XF mattsvart
  Matt svart LED-pollarmatur Gemini XF För din egen och dina gästers säkerhet är det mycket viktigt med armaturer för gångvägar i trädgården och vid snubbelrisker som trappor. Detta syfte uppfylls av Gemini XF-armaturen som är tillverkad av svart gjuten aluminium. Den övre delen av den vinklade ljuspelaren innehåller varmvita lysdioder som enbart lyser nedåt. På grund av pollarlampans lilla djup är Gemini XF också extremt utrymmesbesparande.
 • LED-utomhusvägglampa Gemini mattsvart 8,8 cm bred

  LED-utomhusvägglampa Gemini mattsvart 8,8 cm bred
  LED-vägglampa Gemini för utomhusbruk i kubform Ljuset från de varmvita lysdioderna i Gemini LED väggarmatur för utomhusbruk kommer ut ur kuben av gjuten aluminium och skapar en jämn ljuskägla på väggen. Den kompakta konstruktionen är mycket platsbesparande och ger ett betydande ljusflöde trots den låga effekten. Här är LED-teknikens energieffektivitet återigen märkbar.
 • LED-solcellsvägglampa Doblo med rörelsesensor

  LED-solcellsvägglampa Doblo med rörelsesensor
  Utrustad med rörelse- och skymningssensor - LED solväggslampa Doblo Trots sin kompakta och ganska enkla design är LED-vägglampan Doblo för utomhusbruk särskilt praktisk. En solpanel ovanför armaturen genererar elektricitet från solljuset som lagras i ett uppladdningsbart batteri. En strömbrytare används för att välja mellan fyra lägen och därmed aktivera den integrerade rörelse- och skymningsbrytaren. DIM-läget gör det också möjligt att dämpa den kontinuerliga belysningen, som sedan lyser upp när rörelse upptäcks. Lysdioderna är installerade bakom den kubliknande diffusorn och sänder ut universellt vitt ljus i alla riktningar. Tekniska data / funktioner: - Integrerad monokristallin solpanel 0,8 Watt och integrerat Li-ion-batteri 1 x 1 500 mAh, 3,7 Volt - Fyra lägen kan väljas med hjälp av en strömbrytare: (DIM: armaturen är starkt dämpad, ljus vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; On: tänds automatiskt i skymningen; Off: armaturen är helt avstängd). - Rörelsedetektorn reagerar upp till en monteringshöjd på 2,5 meter och upp till ett avstånd på 10 meter. - Detektionsvinkel 120 °
 • LED-utomhustaklampa Rola, mattsvart

  LED-utomhustaklampa Rola, mattsvart
  Matt svart LED taklampa Rola En svart, rund ram av gjuten aluminium omsluter den opala skärmen i Rola LED-plafondlampan. På så sätt kan det varmvita ljuset stråla jämnt utåt. En sidospalt gör att belysningen även kan ske på sidorna. Rola kan med fördel monteras runt hela huset. Rola kan också användas för montering på väggen.
 • LED-taklampa Helena, längd 22 cm

  LED-taklampa Helena, längd 22 cm
  Platt LED-plafondlampa Helena Tack vare sin superplatta design passar Helena perfekt på låga tak, även om den också är mycket användbar som väggarmatur. Tack vare ramen i gjuten aluminium med vit diffusor avger Helena en homogen och varm vit belysning. Den enkla designen passar särskilt bra på ljusa väggar och tak och kommer att se lika modern och samtida ut i många år framöver.
 • LED-solcellsvägglampa Doblo med sensor, bredd 15cm

  LED-solcellsvägglampa Doblo med sensor, bredd 15cm
  LED vägglampa Doblo med rörelsedetektor LED vägglampan Doblo är utformad i form av en kub och består av en aluminiumram i antracit i vilken en diffusor av plast sitter. Solpanelen ovanpå lampan matar batteriet med energi under dagen. De integrerade sensorerna (skymnings- och rörelsesensor) säkerställer automatisk påslagning. Olika inställningar är möjliga. Tekniska data/funktioner: - integrerad monokristallin solcellspanel 1 Watt samt integrerat Li-ion-batteri 1 x 1.500 mAh, 3,7 Volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: armaturen är starkt dämpad, ljus vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: armaturen är helt avstängd) - rörelsedetektor - optimal monteringshöjd 2,5 meter, räckvidd 1-10 meter, detektionsvinkel 120°
 • Utomhusvägglampa Vidar med galvaniserat hölje

  Utomhusvägglampa Vidar med galvaniserat hölje
  Den vinkelformade Vidar utomhusvägglampan med varmförzinkat hölje är en modern och robust utomhusarmatur för entréer, terrasser och mycket mer. En glödlampa på upp till 40 W kan sättas in i E27-fästet. Den robusta armaturen lämpar sig även för kustregioner.
 • Utomhusvägglampa Fia i mattsvart med klart glas

  Utomhusvägglampa Fia i mattsvart med klart glas
  Fia vägglampa för utomhusbruk är klassisk men ändå modern tack vare den linjära designen och det klara glaset, och den gör en fin figur i alla utomhusområden. Den är tillverkad av gjuten aluminium och genomskinligt glas och ser särskilt vacker ut med en glödlampa.
 • Utomhusvägglampa Ran med galvaniserat hölje

  Utomhusvägglampa Ran med galvaniserat hölje
  Ran vägglampan för utomhusbruk har en halvcirkelform och är utrustad med ett varmförzinkat hölje. Den är robust och mycket motståndskraftig mot rost, vilket gör den lämplig för användning i kustområden.
 • LED-solcellsvägglampa Doblo med sensor, bredd 35cm

  LED-solcellsvägglampa Doblo med sensor, bredd 35cm
  LED-solvägglampa Doblo med sensor LED-solvägglampan Doblo i rektangulär form består av en aluminiumram i antracit, där en diffusor av plast sitter. Ovanpå armaturen har man installerat en solpanel som under dagen förser det batteri som är installerat i armaturen med energi. En integrerad skymningssensor och en rörelsesensor säkerställer automatisk påslagning, varvid olika inställningar kan göras: Tekniska data/funktioner: - integrerad monokristallin solpanel 3 Watt samt integrerat Li-ion-batteri 1 x 1.500 mAh, 3,7 Volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: armaturen är starkt dämpad, ljus vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: armaturen är helt avstängd) - rörelsedetektor - optimal monteringshöjd 2,5 meter, räckvidd 1 - 8,5 meter, detektionsvinkel 110°
 • LED-solcellsvägglampa Moze, justerbar med sensor

  LED-solcellsvägglampa Moze, justerbar med sensor
  LED-solvägglampa Moze med rörelsedetektor LED-solvägglampan Moze är utrustad med ett vikbart lamphuvud och erbjuder variabel belysning. Armaturhuvudet kan justeras 90° och därmed fällas in helt och hållet. Solpanelen är placerad ovanpå lamphuvudet. Den kan ställas om till olika lägen med hjälp av en strömbrytare på armaturen, och en rörelsedetektor ser till att den slås på automatiskt. - IF Design Award 2022 - utmärkt design i kombination med morgondagens teknik - kraftfull solpanel - Lutec Solarpower för upp till 1 000 lm ljus Tekniska data / funktioner: - integrerad polykristallin solpanel 1,5 Watt samt integrerat Li-ion-batteri 1 x 1 500 mAh, 3.7 volt - omkopplingsbar mellan fyra lägen: (DIM: ljuset är starkt dämpat, starkt lysande vid rörelse; AUTO: tänds i 30 sekunder på natten och vid rörelse; ON: tänds automatiskt i skymningen; OFF: ljuset är helt avstängt) - rörelsedetektor - optimal monteringshöjd 2,5 meter, räckvidd 1 - 10 meter, detektionsvinkel 120°
 • LED-utomhusvägglampa Conroy, diffusorer rörlig

  LED-utomhusvägglampa Conroy, diffusorer rörlig
  LED-väggarmatur Conroy för utomhusbruk med två vridbara armaturhuvuden Den kubiskt formade LED-väggarmaturen Conroy för utomhusbruk är utrustad med en smal, lång ljuskälla i en rörlig diffusor i toppen och botten. Elementen kan var och en roteras 230° så att mycket individuella ljusscener kan uppnås. Armaturkroppen är tillverkad av gjuten aluminium med antracitfärgad finish och ser mycket modern ut tack vare sin kantiga design. De inbyggda lysdioderna lyser i en behaglig varmvit ljusfärg
 • LED-gånglampa Conroy med rörliga diffusorer

  LED-gånglampa Conroy med rörliga diffusorer
  LED-gångsarmatur Conroy med två roterbara diffusorer Vinkelformade former och stor flexibilitet kännetecknar LED-gångsarmaturen Conroy. De två diffusorerna, som sitter i den gjutna aluminiumramen, kan vardera svängas 230°, vilket möjliggör flexibel ljusdesign och ljusfördelning. Lysdioder i en behaglig varmvit ljusfärg har installerats i ljuselementen.
 • LED-utomhusvägglampa Doblo rektangel 35cm, 4 000 K

  LED-utomhusvägglampa Doblo rektangel 35cm, 4 000 K
  LED-väggarmaturen Doblo är utformad i en rektangulär form och består av en aluminiumram och en diffusor av satinerad plast, genom vilken ljuset kan stråla i alla riktningar.
 • Utomhusvägglampa Shiva lykta med klart glas

  Utomhusvägglampa Shiva lykta med klart glas
  Vägglampan Shiva för utomhusbruk har utformats i en tydlig, linjär lyktform, tillverkad av gjuten aluminium och genomskinligt glas. Den är särskilt vacker när den är utrustad med en LED-glödlampa (ingår inte).
 • Gånglampa Fulton i lamelldesign

  Gånglampa Fulton i lamelldesign
  Fulton-armaturen är tillverkad av gjuten aluminium med ett ljuselement med smala lameller och en plastdiffusor på insidan. På insidan finns en E27-fäste för alla typer av glödlampor upp till 40 W (ingår inte).
 • LED-utomhusvägglampa Gemini träoptik 14 cm bred

  LED-utomhusvägglampa Gemini träoptik 14 cm bred
  Gemini LED-väggarmatur för utomhusbruk i gjuten aluminium med träliknande finish är utformad i rektangulär form. Ljuset som genereras av universella vita lysdioder i ljuskällan sänds uppåt och nedåt genom diffusorerna.
 • Utomhusvägglampa Väst av aluminium och glas

  Utomhusvägglampa Väst av aluminium och glas
  West är en vägglampa för utomhusbruk som sticker ut med sin speciella design. Den består av en lykta i matt svart gjuten aluminium och en genomskinlig glascylinder inuti lyktan och ser särskilt vacker ut med en dekorativ ljuskälla.
 • LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 23 cm svart

  LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 23 cm svart
  Den långsträckta Helena LED-väggarmaturen för utomhusbruk är idealisk för orienteringsbelysning längs gångar, trappor och många andra områden. Aluminiumhöljet innehåller en vit polykarbonatdiffusor genom vilken det varmvita ljuset lyser utan att blända.
 • LED-gånglampa Polo av aluminiumgjutning

  LED-gånglampa Polo av aluminiumgjutning
  Polo LED-gångsarmatur är utrustad med ett runt armaturhuvud med opal lock, som har monterats på den vinklade ramen med en vinklad nedåtriktad ljuskälla. På så sätt belyses ett stort område under armaturhuvudet utan bländning.
 • Utomhusvägglampa Pine med intressant design

  Utomhusvägglampa Pine med intressant design
  Pine vägglampa för utomhusbruk utmärker sig med en speciell design som består av ett fyrkantigt väggfäste och en lykta som är fäst vid det. Klart glas avslöjar lampans synlighet, och därför bör man välja en glödlampa.
 • LED-utomhusvägglampa Sweep, färgtemperatur

  LED-utomhusvägglampa Sweep, färgtemperatur
  Den runda LED-väggarmaturen Sweep för utomhusbruk lämpar sig även för montering i taket och kan justeras i ljusfärgen med en strömbrytare före montering, ljusfärgerna varmvitt eller universalvitt är tillgängliga.
 • LED-utomhusvägglampa Polo av aluminiumgjutning

  LED-utomhusvägglampa Polo av aluminiumgjutning
  LED-väggarmaturen Polo är utrustad med ett runt armaturhuvud med opal lock, som sitter på väggfästet och strålar nedåt i en vinkel. På så sätt belyses ett stort område utan bländning. Den integrerade sensorn känner av rörelser i en vinkel på 120° och ett avstånd på upp till 10 meter och kan justeras när det gäller ljusstyrka och ljusvaraktighet.
 • LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 10 cm svart

  LED-utomhusvägglampa Helena, frontal 10 cm svart
  Den fyrkantiga LED-väggarmaturen Helena är idealisk för orienteringsbelysning längs gångar, trappor och många andra områden. Aluminiumhöljet innehåller en vit polykarbonatdiffusor genom vilken det varmvita ljuset lyser utan att blända.
 • Utomhusvägglampa Flair, 2 lampor

  Utomhusvägglampa Flair, 2 lampor
  Vägglampa Flair med 2 lampor för utomhusbruk - högt ljusutbyte och tilltalande design Utomhusvägglampa Flair är med sitt dekorativa utseende perfekt för utformning av fasader på moderna stugor. De två E27-uttagen är omgivna av en genomskinlig glascylinder, vilket gör att lamporna förblir fria. Flair ger en omfattande fasadbelysning med ljusspridning uppåt och nedåt och längs sidorna. Dess dekorativa karaktär kan idealiskt framhävas med filamentlampor. Dessa kan beställas separat via Tillbehör.