Lucande lampor

Det tyska belysningsföretaget Lucande tillverkare belysning för hemmets alla ytor och vrår. Vi har samlat lamporna som finns att beställa idag, hos återförsäljare med svenska webbshoppar. Se bilder och priser här på belysning från Lucande lights.

Belysning hos Lucande återförsäljare i Sverige

 • Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor

  Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor
  Höjdinställningsbara LED-hänglampan Lio med touchdimmer Lio sticker ut med sitt varmvita ljus med hemtrevlig karaktär. Hänglampan kan monteras över ett matbord, där den verkligen kommer till sin rätt och gör ett bra jobb. En fördel är att den går att ställa in på höjden, sålunda kan Lios upphängning förlängas från 110 cm till 200 cm med ett par enkla handgrepp, vilket är en stor hjälp just över matbordet. Skärmens insida, som består av två långa metallbågar, är belagd med varmtonig guldfolie så att den utstrålar ett mycket gemytligt ljus. På utsidan är den moderna skärmen lackerad i svart och har fått en borstad guldfinish, vilket skapar ett mycket individuellt utseende. För enkel justering av ljusstyrkan, som kan ställas in från strålande ljus till gemytligt dämpad finns en praktisk touchdimmer integrerad, som har en minnesfunktion som lagrar det senast valda ljusvärdet tills nästa gång lampan tänds.
 • Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld

  Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld
  LED-hänglykta Ebu med jojo-pendel, dimbar i tre steg Ebu är en idealisk ljuskälla för matbordet, för LED-hänglyktan lyser över en stor yta på bordet och ger ett hemtrevligt ljus. Ljuset är nämligen särskilt behagligt för att de varmvita LED-lamporna sitter mellan de båda vågformiga bländskydden och ljuset avges bländfritt. Utsidan av den avlånga skärmen är svart och har fina gyllene penseldrag, medan utformningen blir fullkomlig genom en guldfärgad insida, som skapar extra varma ljusreflektioner. En mycket användbar funktion: höjden på LED-balkpendellampan kan bekvämt justeras från 110 cm till 200 cm. Dessutom kan Ebu dimmas med hjälp av den vanliga väggströmbrytaren. Man kan reglera ljusstyrkan i tre steg (100 %/50 %/25 %).
 • Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor

  Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor
  Kantig LED utomhusvägglampa Olesia med praktisk rörelsesensor Olesia är en LED utomhusvägglampa vars stora fördel ligger i att den har en integrerad rörelsesensor. Lampstommen består av mörkgrå, lackerad aluminium och lampans form är mycket rätlinjig. Ljuset avges nedåt, så att man inte blir bländad. Den vita täckskivan av polykarbonat möjliggör mjukt ljus med behaglig effekt. Den inbyggda sensorn har en avkänningsvinkel på 120 grader och en räckvidd på 6 till 10 meter. Lystiden kan ställas in individuellt och lampan lyser inom ett tidsintervall på 8 sekunder till 8 minuter.
 • Lampkrona Caleb med 5 ljuskällor, rostfärgad

  Lampkrona Caleb med 5 ljuskällor, rostfärgad
  Smyckande lampkrona Caleb med rostyta med antikt utseende Caleb har formskönt svängda armar och ett även i övrigt vackert utseende, som passar särskilt bra till antika inredningsstilar eller i den lantliga stilen. Hela ytan är i mörkt svartbrunt, här och där genombruten av rostfärgade ställen och därmed ger intrycket att den är ett par tiotal år gammal. Speciellt när man hänger den över ett matbord ser lampkronan Caleb förstklassig ut och passar perfekt till en stilfull atmosfär med antik ton.
 • LED-utomhusbelysning Marik

  LED-utomhusbelysning Marik
  LED-utomhuslampa Marik av aluminium i grafitgrå färg, skyddsklass IP54 med Cree märkta LED-lampor Grafitgrå är en diskret färg med modern touch och Marik kan därför användas på många olika sätt. Ljuset från den 1 W starka Cree-LED-lampan strålar nedåt i en bred vinkel, så att ingen bländas, men är fortfarande så ljus att man ser allt viktigt. Med en ljustemperatur i spektrumet 3.000 kelvin är ljuset från vägglyktan behagligt vitt. Så ser framtidens utomhusbelysning ut!
 • Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Rostbrun LED-vägglampa utomhus Jarno med ett effektivt ljus I princip kan du inte gå fel med en kub om du letar efter en form som är tidlös och kan användas universellt. Kroppen på denna LED-utomhusvägglampa är gjord av rostbrun målad metall. När den inte är påslagen utvecklas vägglampans speciella funktion mycket diskret när LED-ljuskällan är påslagen. Då reflekteras ljusremsorna effektivt på väggen bakom. Uppåt är det bara en smal remsa, men nedåt dyker det varma vita ljuset ut i vidvinkel. Den rostbruna ytan på LED-vägglampan ger den en rustik karaktär så att den också ser bra ut i närheten av äldre hus och fastigheter. Ett annat ljusgaller ingår i leveransen så att följande ljusmönster är möjliga för en individuell design: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Elvira - grafitgrå LED-ytterväggslampa Med IP65

  Elvira - grafitgrå LED-ytterväggslampa Med IP65
  Den rektangulära LED-ytterväggslampan Elvira Elvira är mycket rakt utformad, så att den inte bara passar till många stilar, utan även ser ytterst tidsenlig ut. Aluminiumkroppens yta är lackerad i grafitgrått. Vid lysdioderna handlar det om en märkesvara från Toshiba och de är slitstarka och energisnåla.
 • Lucande Kosman LED-husnummerlampa

  Lucande Kosman LED-husnummerlampa
  LED-husnummerlampa Kosman gör det lätt att hitta husnumret Den stora skärmen på LED-utomhusvägglampa Kosman visar husnumret på bästa sätt. Besökare och leverantörer hittar rätt adress på kvällen utan att behöva leta särskilt länge. Det höga lumenantalet garanterar också att det ingångsområde där lampan helst bör monteras är tillräckligt väl belyst. På så sätt kan människor framför ytterdörren tydligt identifieras genom titthålet. Med IP65 ger LED-husnummerlampan Kosman ett särskilt bra skydd mot damm och stänkvatten.
 • Tvåfaldigt skinande LED-utomhusvägglampa Jendrik

  Tvåfaldigt skinande LED-utomhusvägglampa Jendrik
  Vacker ljuseffekt i utomhusmiljöer med den trapetsformade LED-vägglampan Jendrik Inte minst är det den vackra ljuseffekten som gör LED-utomhusvägglampan Jendrik till ett riktigt blickfång: En relativt smal strimma av det varmvita ljuset (3000 K) strålar uppåt, medan det nedåtriktade ljuset flödar ut i en bred vinkel. Båda LED-lamporna från Cree har bara 3 W effekt och inga oönskade bländningar uppstår, utan resultatet blir en högst angenäm ljuseffekt när man tänder lampan.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd
  Böjd LED-bildlampa Dimitrij Den böjda armen och den långa, smala skärmen samt färgen i gammal mässing ger Dimitrij-bildlampan ett mycket elegant utseende. Armaturen är utrustad med lysdioder som badar bilden som ska belysas i ett varmvitt ljus, så att färgerna framträder särskilt väl. Dessutom har skärmen och väggfästet ledar som gör det möjligt att justera ljusstrålens riktning på nolltid.
 • LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor

  LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor
  LED-pendellampa med fem ljuskällor med formsköna glaskulor med kromdetaljer Glaset på de fem kulorna är inte bara genomskinligt utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur, som inte bara ser extravagant ut utan som också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glaskulorna finns också ett dekorativt element i glänsande krom, som avrundar den övergripande designen på ett elegant sätt. Ljuset avges direkt och indirekt och lyser mjukt och jämnt genom ett vitt glaselement på undersidan, så att ingen bländning utvecklas. Pendellampans design med effektiva LED-ljuskällor är idealisk för bordbelysning i hemmet.
 • Aluminium-LED skrivbordslampa Nicano med dimmer

  Aluminium-LED skrivbordslampa Nicano med dimmer
  Modern LED-byrålampa Nicano i aluminium, ljusfärg och ljusstyrka kan ändras i fyra steg Nicano är ett mycket användbart tillägg till skrivbordet som presenterar sig i ett modernt utseende. LED-byrålampan består av en vinkelformad lampfot och två långsträckta element, varav det övre är belysningselementet. Alla element är förbundna med leder och kan därför flyttas upp och ner så att ljusets riktning kan bestämmas individuellt. Ljusfärgen och ljusstyrkan på lysdioderna kan också justeras, med fyra olika nivåer.
 • Hänglampa Nordwin, 4 lampor, svart-guld

  Hänglampa Nordwin, 4 lampor, svart-guld
  Balkhänglampa Nordwin i svart och guld, med 4 ljuskällor Med dess långsträckta form och de fyra ljuskällorna kan Nordwin med fördel monteras över en matplats eller en bardisk eller köksbänk. Skärmarna är smala och kompakta, bara uppåt upptar de ett visst utrymme men är annars smala och långsträckta tills de mynnar i upphängningslinorna. På utsidan är varje skärm såväl som takarmaturen gjord matt svart medan insidan har en guldfolie-finish, som har en underbar effekt på ljusskenet och utstrålar ett varmt, behagligt ljus. Elegant design i skandinavisk look!
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm
  Minimalistisk LED-tavelbelysning Thibaud i matt nickel, kan svängas upp och ner Thibaud är en långsträckt, minimalistisk designad tavelbelysning med en matt yta i nickel och brukar vara mycket modern, så att den enkelt kan kombineras med många moderna möbler. Det smala långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet med fogar och kan följaktligen svängas upp och ner. På detta sätt kan du optimalt justera fotot och placera den inramade bilden perfekt i rampljuset, oavsett om det är ett fotografi, en teckning, en målning eller ett konsttryck.
 • 3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65

  3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65
  Indirekt belysning med den infällda utomhusväggbelysningen Mitja, inkl. Cree LED-lampor Grafitgrå är en diskret och tidlös färg, vilket gör att Mitja kan användas i flera olika utomhhusmiljöer runt hus och flerbostadshus. Cree LED-lamporna med varmvit ljustemperatur (3.000 Kelvin) sitter i lampan så att de från de flesta perspektiv inte kan ses och skickar det mesta ljuset indirekt, mot marken. En infällningsdosa medföljer lyktan. Infällningsdjupet är 5,6 cm.
 • Dekorativ energisnål utomhusvägglampa Tame

  Dekorativ energisnål utomhusvägglampa Tame
  Rektangulär utomhusvägglampa Tame med tresidigt ljusutsläpp och robusta karbonatplastinsatser Den här utomhusvägglampan med skyddsklass IP54 ger inte bara ett vackert och jämtljussken som framhävs av opalvita insatser, utan den verkar även med sina grafitgråa ramar stilfull och modern på ett diskret sätt, så att den ger en vacker accent till husfasaden eller andra typer av murverk. Insatserna är gjorda av robust polykarbonat, vilket är en stor fördel eftersom det är mycket mindre bräckligt än glas och utomhus utsätts en lykta för väder och vind, vilket knappt påverkar detta material. Utomhusväggbelysningen utrustas med en E27-lågenergilampa upp till 18 W, så att man samtidigt kan hålla ner strömförbrukningen.
 • Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor

  Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor
  LED-husnummerlampa Kosman med sensor LED-husnummerlampa Kosman har många fördelar. De stora, svarta siffrorna kommer till uttryck på ett fantastiskt sätt på den vita bakgrunden av ljuskällansskydd. Med den infraröda rörelsesensorn tänds ljuset när någon närmar sig. Detta innebär för det första att man i tid kan upptäcka fallgropar och för det andra att man avskräcker oönskade personer som inte har goda avsikter. LED-vägglampans utformning är särskilt lockande med den sömlösa övergången från höljets ljusgråa till skyddets vita. Rörelsesensorns tekniska specifikationer - registreringsvinkel: 120°/360° - installationshöjd: 1,8-2,5 m - räckvidd: max. 6 m - valbra aktiveringstid: 5 sekunder till 8 minuter
 • LED-golvlampa Marija i ädel guld-look

  LED-golvlampa Marija i ädel guld-look
  Den smala LED-golvlampan Marija kombinerar färgerna guld och silver Det silverfärgade ljuselementet drar till sig ögonen lika mycket som metallskärmen i guldlook. Kombinationen av de båda elementen i sina motsatta böjda former skapar det harmoniska helhetsintrycket hos den moderna golvlampan Marija. Basen är ett runt, guldfärgat stativ som hålls mycket platt och därmed bokstavligen ligger mot golvet. Detta faktum, tillsammans med den smala, uppåtriktade formen, ger bokstavligen mycket utrymme för manövrering när du ställer upp den. Marija LED-golvlampan ger lämplig belysning i rummet efter behov. Golvlampan kan dämpas i tre nivåer.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel
  Elegant LED-tavelbelysning Dimitrij i nickel-matt Det långa huvudet på tavelbelysningen Dimitrij ger accentbelysning för den populäraste tavlan i korridoren eller vardagsrummet. Dessutom kan lamphuvudet och den böjda armen justeras individuellt med hjälp av två fogar. De inbyggda LED-lamporna ger ett varmvitt, mycket ljust ljus och sparar energi så att belysningen alltid kan vara tänd. Den böjda armen och de smala formerna ger Dimitrij en återhållsam elegans som samtidigt får en modern touch genom den nickel-matta färgen.
 • Lucande Felena LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Felena LED-tavelbelysning, antik mässing
  Klassisk design möter modern teknik - Felena LED-tavelbelysning bildljus tavelbelysning ljus Felena är utformad på ett mycket klassiskt sätt, med en finish i antik mässing, och så mycket elegant. Interiören är dock modern och är utrustad med energieffektiv LED-teknik. Felena LED-tavelbelysning bildlampa belyser målningar, fotografier, familjeporträtt eller till och med bilder du själv har målat med ett behagligt, varmt vitt ljus. Perfekt för att smart iscensätta alla konstverk.
 • Lucande Fiaco husnummerlampa

  Lucande Fiaco husnummerlampa
  Husnummerlampa Fiaco med genomskinlig skärm Husnummerlampan Fiaco ser väldigt trevlig ut på grund av sin ovanliga form jämfört med andra husnummerlampor. Även den genomskinliga skärmen där husnumren sitter ger vägglampan Fiaco en särskild look. Lysmedlet GX53, som inte medföljer lampan, ger tillräcklig belysning. Även om LED-lampan har ett lågt wattantal samtidigt som det bidrar till att spara elektricitet. Den här lampan är verkligen speciell.
 • Tavi - utomhusvägglampa med 2 Bridgelux-LED

  Tavi - utomhusvägglampa med 2 Bridgelux-LED
  Kantig utomhusvägglampa Tavi med Bridgelux LED-lampor Med en effekt på bara 2 x 7 W får Bridgelux LED-lamporna den här vägglyktan att på ett energisnålt sätt starkt lysa upp hus och flerbostadshus. Utomhusvägglampan ger ett propert och rätlinjigt intryck och man har inte slösat tid på onödiga detaljer. Istället står det viktigaste, nämligen den banbrytande LED-belysningen, i centrum. Tack vare det diskreta utseenden passar Tavi utmärkt som vägglykta i moderna omgivningar, där devisen less is more gäller. Ljuset strömmar både uppåt och nedåt i en bred vinkel på ca 90°.
 • LED-utomhusvägglampa Jace, grafit

  LED-utomhusvägglampa Jace, grafit
  Grafitgrå LED-vägglampa Jace med märkta LED-lampor från Citizen Indirekt ljus är inte bara önskvärt inomhus, det kan också skapa mycket vackra effekter utomhus. Den här väggarmaturen för utomhusbruk är därför utformad som en skärm med en mjuk krökning i mitten. Den är helt tillverkad av metall så att öppningsområdet är ogenomskinligt och att ljuset bara kan komma ut uppåt och nedåt, vilket inte bara motverkar obehagliga bländningseffekter, utan också har en mycket stämningsfull effekt när det blir mörkt på kvällen och ljuset börjar skina. LED-lamporna är en högkvalitativ märkesprodukt från Citizen och är extremt energisnåla.
 • LED-tak-uplight Dunja med läslampa

  LED-tak-uplight Dunja med läslampa
  Rostbrun tak-uplight Dunja med skärm i alabaster-look och LED-lampor Denna tak-uplight övertygar med ett utseende som man utan vidare kan räkna till den lantliga stilen. Stommen har en rostbrun yta, med ett tilltalande, antikt utseende. Den pryds av en formskönt utformad glasskärm av vitt, satinerat glas. Båda komponenterna tillsammans gör Dunja något romantisk, eller i varje fall nostalgisk. Glasskärmen är dessutom inte bara vit, utan genombruten av alabasterns typiska dimlinjer. Dessutom kompletteras uplighten av en extra läslampa, som ger riktat ljus. Därigenom uppstår en mycket vacker, inbjudande och hemtrevlig ljusverkan, som boende och gäster i en bostad eller ett hus säkert uppskattar. För att energiförbrukningen ska ligga på en låg nivå, levereras lampan med lika ljusstarka som energisnåla LED-lampor, som lyser med varmvitt ljus och tar poäng med lång livslängd. Egenskaper hos medlevererad ljuskälla: - högeffektiv LED-teknik, upp till 80% lägre energiförbrukning (energiklass A+). - mycket lång livslängd om upp till 30.000 timmar - Minimal starttid (100% ljusstyrka omedelbart) - låg UV- och värmestrålning - kvicksilverfri tillverkning - ej dimbar - effektfaktor > 0,5
 • Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka

  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka
  Enkel LED-utomhusvägglampa Mikka av mörkgrått aluminiumgjutgods Mikka hör till de diskreta ljuskällorna för utomhusbruk. I släckt tillstånd ser man bara en sorts kub på väggen. När man tänder LED-utomhusvägglampan uppstår en vacker ljuskägla som pekar uppåt eller nedåt, beroende på monteringen. De fast inbyggda LED-lamporna är ljuskällor med högt ljusutbyte och låg energiförbrukning men god lyskraft.
 • LED-utomhuslampa Ferdinand, rörelsedetektor

  LED-utomhuslampa Ferdinand, rörelsedetektor
  LED-vägglampa Ferdinand med integrerad rörelsedetektor och lyktformad skärm - belönad med Reddot Award 2018 Den här LED-vägglampan för utomhusbruk har en aluminiumram i mörkgrå finish och den kantiga lampskärmen kompletteras av de klara glasrutorna. På så sätt kan du vara säker på att LED-ljuset tränger in i omgivningen med sin fulla ljusstyrka och bidrar till en ljusstark belysning. Rörelsedetektorn är placerad i armaturens nedre del och reagerar med en detektionsvinkel på 120 grader och en räckvidd på 6-10 meter. Belysningstiden är minst 5 sekunder och högst 10 minuter (justerbar). Lanternformen är tolkad på ett mycket modernt och linjärt sätt, vilket gör LED-vägglampan utomhus särskilt lämplig för modern arkitektur. - Belönad med det berömda designpriset Reddot Award - RAL 840-M
 • LED skrivbordslampa Mion med dimmer

  LED skrivbordslampa Mion med dimmer
  LED-byrålampa Mion med runt ljushuvud och dimmer Mion är tillverkad av metall och har en blågrå yta. Det platta, runda lamphuvudet är anslutet till den runda lampfoten via tre leder och två stavar, och denna konstruktion gör det möjligt att justera ljusstrålen optimalt. Med pekkontakten kan ljusstyrkan justeras i fyra steg (100 %/50 %/10 %/av). Detta gör Mion bordslampa till en mycket användbar ljuskälla för skrivbordet.
 • Lucande Caius LED-utomhusvägglampa

  Lucande Caius LED-utomhusvägglampa
  Modern lyktform - LED-utomhusvägglampa Caius Mörkgrått aluminium och genomskinligt glas. Kombinationen av de två materialen är övertygande i designen av utomhusvägglampan Caius. Den består av ett väggfäste med en liten krok, där själva lampan i form av en modern lykta hängs upp. Den har en glasdiffusor och invändigt varmvitt lysande, energisnåla LED-lampor. Den avger således sitt ljus på ett homogent och bländfritt sätt ut i omgivningen och garanterar tillräcklig ljusstyrka i mörkret. På husfasaden, vid entrén eller i trädgården: LED-utomhusvägglampan Caius klarar väder och vind, även vid havet.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm
  Nickelfärgad LED-bildlampa Thibaud med minimalistiskt utseende Thibaud är en justerbar bildlampa som drivs av energieffektiva LED-lampor och som med sitt detaljfattiga utseende passar särskilt bra till minimalistiska miljöer i en mycket modern stil. Metallkroppens nickelfärgade yta har en matt finish och tack vare de integrerade lederna kan LED-bildlampan bekvämt justeras upp och ner för att belysa bilden optimalt. Det kan vara en målning, ett konsttryck, en teckning eller ett fotografi. Alla representativa objekt i en ram är utmärkt iscensatta med Thibaud.
 • Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Utomhus vägglampa Jarno med effektiv ljusemission och märkes-LEDs från Cree När det gäller färg är ytan på denna LED-utomhusvägglampa väldigt tidlös. Om du tittar närmare kan du se att detta inte bara gäller i detta avseende, eftersom kubformen också är en av de mest universella geometriska formerna som kan användas i nästan alla områden utan att behöva tänka på om detta utseende också passar. Hittills så bra - optiskt är vägglampan utomhus en mycket diskret lampa. Men hur är det med ljuseffekten? Det stämmer, det är inte precis vanligt. Eftersom vägglampan installeras utomhus kan du ofta se på distans hur fantastisk ljuseffekten är som kommer från Jarno. Detta kan inte bara förklaras av den dubbla ljuskällan, det sätt på vilket ljuset lyser också bidrar till det, för nedåt kommer den varma vita glödet att fly i en ganska bred, något rundad vinkel, uppåt är det bara en smal Strip som dyker upp . Om du vill ändra detta kan du använda ett annat slutet ljusgaller. Följande ljusmönster är då möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Kantig utomhusvägglampa Bente, rostfärgad

  Kantig utomhusvägglampa Bente, rostfärgad
  Rostbrun utomhusvägglampa Bente att använda med E27 lågenergilampa, tvåsidigt ljusutsläpp Den kantiga vägglyktan av rostbrun aluminium fungerar lite som en baksten, för här finns verkligen inga runda former, här är det de raka linjerna som gäller. Tack vare diffusören som släpper igenom ljus, men ändå inte är helt klar, fördelas ljuset från lågenergilampan mjukt och ger ett mycket hemtrevligt intryck. Ljusskenet sprids i en mycket bred vinkel uppåt och nedåt och kan med sin lika slimmade som moderna utformning passar vägglyktan Bente att sätta upp inomhus, framför allt i badrummet, eftersom den med IP54 är väl skyddad mot damm och stänkvatten. Den rostbruna ytan är något extra att titta på!
 • Lucande Lengo LED-vägglampa, 50 cm grafit 2 lampor

  Lucande Lengo LED-vägglampa, 50 cm grafit 2 lampor
  Grafitgrå LED utomhus vägglampa Lengo Det speciella med Lengo är att den är helt utformad i en långsträckt, kantig form. På så sätt ser den mycket modern ut och liknar inte så mycket stereotypen på en väggarmatur för utomhusbruk. Den ger snarare intryck av att den anpassar sig till fasaden och blir en del av den i stället för att visuellt sticka ut från den. Armaturkroppen på LED-väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av gjuten aluminium och kompletteras av en klar glaskåpa på undersidan. Bakom den finns många små LED-ljuskällor som sänder sitt varmvita ljus nedåt och uppåt. Med en effekt på 36 watt är LED-väggarmaturen för utomhusbruk särskilt ljusstark och Lengo kan också användas för att belysa större områden, till exempel i närheten av offentliga eller kommersiella byggnader, såsom kontorskomplex med modern arkitektur.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule
  Nedåtböjd LED-utomhusvägglampa Jule med sensor Jule hör till de belysningsobjekt som går bra att kombinera med moderna hus och miljöer. Lampkroppen av mörkgrå, gjuten aluminium har en böjd, halvrund form och ljuset avges nedåt. Tack vare den inbyggda sensorn kan LED-utomhusvägglampan reagera på personer som närmar sig lampan. Den har en avkänningsvinkel på 120° och en räckvidd på 0,5 - 9 m. Tack vare den inställbara lystiden (5 sek - 8 min) kan belysningen anpassas bättre efter behoven.
 • LED-utomhusbelysning Jarno, grafit

  LED-utomhusbelysning Jarno, grafit
  Jarno LED utomhusvägglampa med en fantastisk ljuseffekt Totalt 2 märkeslysdioder med 3 W vardera och en ljustemperatur på 3000 Kelvin säkerställer imponerande ljuseffekter i denna vägglampa avsedd för utomhusbruk, eftersom endast en smal remsa med varmt vitt ljus släpper uppåt, medan den går ut på en ganska bred vinkel nedåt. På grund av de uppåt- och nedåtriktade öppningarna är det ganska indirekt ljus som optimalt belyser husens och byggnadens yttre miljö. Om du tittar på lampans form kommer den välkända slogan Square, praktiska, ... att tänka på dig. Och du har inte så fel i det här fallet, för detta opretentiösa designspråk - här inte bara fyrkantigt utan också kubformat - representerar en idealisk lösning mellan modern och tidlös - och är: helt enkelt bra! Ett andra ljusgaller ingår i leveransen, så att fyra olika ljusmönster är möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • LED-utomhusvägglampa Jace, vit

  LED-utomhusvägglampa Jace, vit
  LED-vägglampa Jace med lysdioder av märket Citizen, skyddsklass IP54 Tack vare den lätt böjda skärmen på framsidan av den här LED-väggarmaturen för utomhusbruk släpps ljuset huvudsakligen indirekt ut, nämligen uppåt och nedåt. På så sätt uppstår inga obehagliga bländningseffekter. Det är ett varmvitt ljus som sprider sig i omgivningen och Citizen LED-lamporna av hög kvalitet är mycket sparsamma i energiförbrukning, eftersom de bara kräver 6 watt.
 • Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik

  Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik
  LED-utomhusvägglampa Lorik med svängbart lamphuvud i kvadratisk form Linjen och i allmänhet det raka dominerar formen hos den här utomhusvägglampan. Det är bara fördjupningen där den 7 Watt starka ljuskällan sitter som är rund. Den kan monteras på murverk eller fasader och ger en flexibel form av belysning, eftersom den rektangulära kroppen kan svängas till vänster och höger så att en lämplig ljusvinkel utan problem kan ställas in. Den maximala vridvinkeln ligger på 320° så att nästan alla ställen kan nås med LED-ljuset. För att tillräcklig belysning i ytterområdet inte ska bli en för hög kostnadsfaktor, är denna vägglampa utrustad med en Bridgelux LED-ljuskälla som ger rätt ljusstyrka redan vid låg strömförbrukning - ljusutbytet ligger på över 77 lumen per watt.
 • Lennik - LED-utomhusvägglampa, IP54

  Lennik - LED-utomhusvägglampa, IP54
  LED-utomhusvägglampa Lennik med lutning nedåt LED-utomhusvägglampan Lennik är en modern lampa med en grafitgrå yta som kan övertyga med hjälp av LED-bestyckning. Dessa ljuskällor betyder inte bara låg energiförbrukning utan även för lång livslängd. Med utgångspunkt i väggfästet är lamphuvudet av metall med grafitfgrå yta, kompletterad med en plastinsats som sitter ovanför ljuskällan.
 • Kvadratisk LED-vägginbyggnadslampa Loya utomhus

  Kvadratisk LED-vägginbyggnadslampa Loya utomhus
  Praktiskt för utomhusbruk: diskret LED-vägginbyggnadslampa Loya med mörkgrå yta Loyas kropp är kvadratisk och ser mycket tidlös ut. Lampan är avsedd för inbyggnad i väggen utomhus, där den skapar behagligt orienteringsljus med bländfritt ljusutsläpp. LED-ljuskällan sitter ungefär mitt i lampan och avger ljuset i riktning mot marken. Dessutom utmärker den sig för låg strömförbrukning.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm
  Stor LED-hänglampa Lyani i klassisk ringform med blank kromfinish, dimbar via väggströmbrytare Lyani passar i kök och matsalar och är framför allt en detaljfri elegant belysningslösning för moderna lokaler. LED-lampornas ljusstyrka är utomordentligt hög och vid behov kan man använda väggströmbrytaren som dimmer och reglera ljusintensiteten i tre steg. Metallringens yta är blankt förkromad vilket förstärker LED-hänglampans stilfulla verkan.
 • LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver

  LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver
  Ädel, dimbar LED-hänglampa Marija i silveroptik med förspelade former Det är svårt att inte förtrollas av denna hänglampa när man för första gången går in i rummet som lampan berikar. LED-hänglampan Marija har en silverfärgad takupphängning med smala rep. I repändarna sitter det gyllene, uppåtböjda lampelementet. Repens längd kan varieras och därmed justeras till önskad höjd. På så vis kommer LED-hänglampan Marija till sin rätt i varje rum, oavsett takhöjd. På ljuselementet och i kontrast till dess nedåtböjda form sitter en vågrät diffusor. Denna metallkåpa är silverfärgad, precis som takupphängningen. Genom dimmern med 3-stegsfunktion kan hänglampan Marijas LED-ljus dimmas efter behov.
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing
  LED-tavelbelysning bildljus Fehmke - sätter konstverk och foton i rätt ljus Med det klassiska och antika designade Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset är bilder, konstverk eller till och med familjeporträtt underbart upplysta och iscensatta. Det klassiska, eleganta utseendet, som understryks av den antika mässingsytan, kombineras smart med modern LED-teknik. De integrerade lysdioderna lyser här med en varmvit färg och säkerställer mjuk men effektiv belysning.
 • Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart

  Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart
  Golvlampa Medira i svart och guld med 2 justerbara skärmar - perfekt som läslampa i vardagsrummet Medira har ett modernt, detaljreducerat formspråk som också kan hänföras till den populära skandinaviska stilen i vilken klara former och en särskild estetik på sätt och vis hör till de grundläggande förutsättningarna. Hela lampan är av metall. I den övre delen finns det flexelement så att skärmen kan vridas efter behov och således få indirekt ljus om man så skulle önska. Eftersom golvlampan Medira är en ljuskälla för boningsområdet med två lampor kan två personer dra nytta av den riktade läslampan samtidigt. Det visar sig också vara en fördel att de enskilda skärmarna inte bara kan vridas separat, utan även tändas och släckas separat. De två strömbrytarna sitter i stativets övre tredjedel. Dessutom är de gyllene skärminsidorna inte bara vackra att titta på, utan ger även behaglig ljusspridning.
 • Silvergrå LED-vägginbyggnadslampa Nevin

  Silvergrå LED-vägginbyggnadslampa Nevin
  Chic Nevin LED-väggspotlight för indirekt ljus i utomhusmiljöer Nevin LED väggarmatur är tillverkad av aluminium och har en silvergrå yta. Den är utformad för installation i väggar, varvid det inte bara behöver vara husfasader, utan även annat murverk. Tack vare den speciella utformningen är LED-ljuskällan - en märkesprodukt från Cree - knappt synlig och ger ett inbjudande och bländfritt indirekt ljus. Den infällda väggarmaturen Nevin sätter vackra ljusaccenter på väggen och kan också installeras i flera parallella armaturer, vilket inte bara ser väldigt snyggt ut utan också ger mer ljusstyrka.
 • Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi

  Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi
  Formskön LED-utomhusvägglampa Skadi LED-lampor hör inte utan orsak till framtidsbelysning eftersom de uppvisar några fördelar jämfört med tradtionella ljuskällor. För det första är de energisnålare än t.ex. glöd- och halogenlampor, för det andra kan de glänsa med en högre genomsnittlig livslängd. Genom det böjda elementet kan vackra och trevliga ljuseffekter uppnås, som med skyddsklass IP54 ger det nödvändiga skyddet mot inträngande av smuts och vatten, så att Skadi inte bara är en särskilt vacker ljuskälla i ytterområdet, utan även kan ge effektfull ljuskälla i badrummet och en tilltalande miljö. De totalt 96 LED-lamporna har en effekt på 9 W och uppnår närmed ett ljusflöde på 620 lumen.
 • Merjem – LED-utomhusvägglampa i mörkgrå

  Merjem – LED-utomhusvägglampa i mörkgrå
  Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem med kubformad lampkropp Merjem är utrustad med LED-teknik och garanterar på så sätt att den har en god ljusstyrka med låg energiförbrukning. Med den kubformade lampkroppen får den dessutom ett tidlöst utseende med enkel formgivning. Kuben består av aluminiumgjutgods i mörkgrå färg som kan integreras i många olika omgivningar.
 • Dimbar LED skrivbordslampa Mion

  Dimbar LED skrivbordslampa Mion
  Blågrå LED-byrålampa Mion med tre led och touch-switch för trestegsjustering av ljusstyrkan Mion är tillverkad av aluminium och har en blågrå yta med modern effekt. Armaturens och ljusstrålens inriktning kan bestämmas individuellt med hjälp av de tre lederna. Dessutom har LED-byrålampan en beröringskontakt som inte bara gör det möjligt att tända och släcka lampan utan även att dimma den i tre steg (100 %/50 %/10 %/av).
 • LED-hänglampa Marija, vågrät diffusor, svart

  LED-hänglampa Marija, vågrät diffusor, svart
  Krökt LED-hänglampa Marija: vågrät diffusor i svart, höjdjusterbar Inomhus-hänglampan Marijas design bygger på ett spel av färg och form. Två stabila rep löper nedåt från den smala, fyrkantiga takupphängningen och håller den vågräta kåpan. Upphängningshöjden går att variera. I önskad höjd är metallkåpan konstfullt böjd och förbunden med ett böjt, gyllene rör. Detta ger LED-hänglampan Marija ett organiskt yttre. Färgerna guld och svart går in i varandra, vilket gör att lampan drar till sig blickar redan i dagsljus. Lampans effekt imponerar ännu mer när man sätter på LED-ljuskällan. Färgtemperaturen ligger inom det varmvita området och passar därför utmärkt i en vanlig hemmiljö. Via en extern väggbrytare kan ljusstyrkan bekvämt anpassas i tre steg.
 • LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ

  LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ
  Höjdjusterbar LED-hänglampa Tamlin med balkar i ljust trä Den rektangulära balken på LED-pendellampan Tamlin är tillverkad i ljust bokträ och har en vinklad form som passar utmärkt till moderna möbler. Hänglampans trädesign gör den också lämplig för användning i skandinaviska inredningsstilar, där ljusa trätoner och linjära former är utmärkande. Upphängningsanordningens höjd kan varieras genom linupphängningstekniken och via en extern dimmer kan även ljusstyrkan ändras om så önskas.
 • LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld

  LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld
  LED-pendellampa Hayley med fem lampor med glaskulor och guldelement Hayley, med sina fem lampor och avlånga design, passar mycket bra över matbordet där den avger ett glamoröst ljus. Lampskärmarna är kompakta och är formade som kulor som till stor del består av genomskinligt glas med bubbelstruktur. Den framstår inte bara visuellt som mycket intressant, det bidrar även till en gnistrande ljusupplevelse. På underdelen finns de gyllene metallelement som kan ses som speciella smycken och som personifierar utseendet och ger det en ädel effekt. Ljuset strålar uppåt och nedåt, men öppningarna på undersidan är täckta av vitt glas, vilket gör att ljuset kan spridas jämnare och mjukare utan att bländas.
 • Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54

  Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Adarey med nedåtriktat ljus, IP54 Adarey är ett belysningselement i modern stil, avsett för utomhusbruk. Lampkroppen är tillverkad av aluminiumgjutgods med en mörkgrå yta och nedåt blir lampkroppen något bredare. Ljusskenet är riktat nedåt och ger därmed ett bra orienteringsljus kring huset, utan att några bländeffekter uppstår. Slagtåligheten IK10 gör denna utomhusvägglampa med varmvita LED-ljuskällor till en mycket robust ljusgivare som är väl rustad mot vind och väder.
 • Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart

  Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart
  Trebent golvlampa Auriane av mörkt valnötsträ och med svart skärm i cylinderform Auriane är en golvlampa som är ett resultat av den trendiga tripoddesignen och som är ett utmärkt komplement i moderna och skandinaviska bostadsstilar. Det trä som används är valnöt, vilket har en mörk naturlig yta och som kommer från hållbart förvaltade skogar, vilket framgår av FSC-certifikatet. Det trebenta stativet med de korsande stavarna kompletteras stilrent av den svarta tyglampskärmen som har en tilltalande cylinderform och som med den mörka ytan ger ett mysigt och diskret ljus som understryker de lugnare kvällstimmarna, så att man kan luta sig tillbaka och reflektera över den dag som har gått i en lugn miljö.
 • Silvergrå LED-utomhusvägglampa Marik

  Silvergrå LED-utomhusvägglampa Marik
  Nedåtriktat ljus med LED-väggarmaturen Marik för utomhusbruk LED-väggarmaturen Marik för utomhusbruk är tillverkad av aluminium, vars yta har en silvergrå färg som passar bra till många stilar. Det varmvita ljuset sprider sig nedåt i en bred vinkel så att ytor och föremål nedanför kan belysas på ett målinriktat sätt. Dessutom är bländning inget problem när armaturen är monterad på medelhöjd, eftersom ljuset då uppfattas som indirekt av observatören eftersom ljuskällan inte är direkt synlig. En vacker väggarmatur för utomhusbruk med tidlösa kvaliteter!
 • Vit LED-utomhusvägglampa Maik

  Vit LED-utomhusvägglampa Maik
  Marik väggarmatur i aluminium för utomhusbruk med nedåtriktad ljuskägla Lysdioderna - en produkt från Cree - är placerade bakom det snedställda locket på den vita aluminiumkroppen som väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av. Denna placering av LED-ljuskällorna gör att ljusstrålen riktas uteslutande nedåt och belyser allt som ligger direkt under. Dessutom kännetecknas väggarmaturen i aluminium av en indirekt ljuseffekt, som naturligtvis också är beroende av monteringshöjden. Med en medelhög monteringshöjd skapas dock inga bländningseffekter på någon av dem och den lätta aluminium utomhusväggarmaturen lyser behagligt och skapar en vacker atmosfär.
 • Logan - enkel LED-vägglampa för utebruk IP65

  Logan - enkel LED-vägglampa för utebruk IP65
  LED-vägglampan Logan av mörkgrått aluminiumgjutgods, för utomhusbruk LED-vägglampan Logan kan mycket väl kombineras med tidsenliga fasader och modern arkitektur. Lampkroppen består av aluminiumgjutgods med mörkgrå finish. Över vägglampans LED-lampor sitter en täckskiva av vit plast och LED-tekniken står för högt ljusutbyte och låg strömförbrukning.
 • Halvrund LED-utomhusvägglampa Jale

  Halvrund LED-utomhusvägglampa Jale
  Enkelt utformad LED-utomhusvägglampa Jale av aluminium med COB-LED-lampor av märket Bridgelux, IP54 Den halvrunda formen av den här LED-vägglampan är så klassisk att den skänker långvarig glädje och kan användas på många sätt. Jale avger ljus både uppåt och nedåt, dock inte direkt framåt så att ingen obehaglig bländning uppstår. Den halvrunda kroppen består av aluminium och ljuskällan skyddas av ett skydd av säkerhetsglas. Jale lyser i varmvit ljusfärg. En vacker LED-utomhusvägglampa som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret på natten!
 • Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor

  Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor
  Tärningsformad utomhusvägglampa Evie med varmvita LED-lampor och dubbelt ljusutsläpp Hos utomhusvägglampan Evie kan man se ljuskäglan inte bara nedåt, utan även uppåt. På så sätt uppstår en effektfull totaleffekt (syns mest på långt håll utomhus), som påminner om en växelverkan mellan räta vinklar som är fyllda med ljus och skugga. Ljuset är klart och övertygar med högt ljusutbyte, naturligtvis tack vare de energisnåla LED-lamporna som är fast inbyggda i lampan.
 • Oxiderad yta - LED-taklampan Lian

  Oxiderad yta - LED-taklampan Lian
  Dimbar LED-pendelarmatur Lian med oxiderad yta - CRI > 90 Den oxiderade ytan gör Lian LED-pendelarmaturen till ett verkligt blickfång i vardagsrummet eller matsalen. I form av en elegant slinga är armaturens skärm fäst vid de två stålkablarna. De lätt böjda aluminiumskärmarna har skickligt placerats mitt emot varandra så att deras inre ytor också är synliga. Detta beror på att de effektivt belyses av det infallande LED-ljuset. På så sätt framhävs den ovanliga ytan på bästa sätt. Under den oxiderade ytan finns det guldslagen metall som har behandlats med en speciell aktivator och sedan oxiderats. Detta leder till att nya ytor skapas från armatur till armatur, vilket gör varje produkt unik. Dessutom sätter det dekorativa upp- och nedljuset armaturen i scenen ännu en gång. Men Lian har mycket att erbjuda, inte bara optiskt utan också tekniskt. I stålkabelupphängningen finns en lättmanövrerad dragmekanism som gör det möjligt att justera höjden på pendelarmaturen (105 till 195 cm). Den som ansluter en extern fasstyrning eller fasavstängningsdimmer till armaturen har möjlighet att kontinuerligt ändra lysdiodernas ljusstyrka och på så sätt dimma ljuset. Ännu ett plus! Om du värdesätter högkvalitativa material och bra utförande och föredrar en armaturprodukt som du kommer att ha glädje av under lång tid, kommer du utan tvekan att fatta rätt beslut med denna tysktillverkade Lian LED-pendelarmatur.
 • LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit

  LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit
  LED-pendellampa Ezana i vitt LED-pendellampan Ezana är juvelen i alla interiörer som använder sig av klara former. Den kombinerar ovanlig design med en varm och dimbar ljusstämning. Pendellampans upphäng är helt vitt och kombinerar element i metall och plast till en harmonisk helhet. Därför kan lampan integreras på ett elegant sätt i moderna inredningsstilar. På pendelstängerna monterades tre ljusringar som överlappar likt en planets omloppsbanor. Dessa sörjer för en diskret effekt med ljus och skuggor som enkelt kan dimras i fyra steg med hjälp av väggbrytaren och Switch-Dim-funktionen.
 • LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel

  LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel
  LED-pendellampa Ezana i nickel LED-pendellampan Ezana består av en smart konstruktion av tre koncentriska ringar i futuristisk och samtidigt ädel design. Tack vare nicklets diskreta färg kan den integreras i många olika inredningsstilar. Upphängningssystemet består av nio stänger som placerar ringarna i olika vinklar. På grund av LED-remsorna på ringarnas sidor avges ljuset från lampan inåt och utåt. Tack vare dimfunktionen kan ljusstyrkan dessutom varieras efter behag. På så sätt belyser pendellampan rummet på ett stämningsfullt sätt.
 • LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa

  LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa
  Kulformad LED-hänglampa Hayley med guldfärgade element och en glasskärm med bubbelstruktur Hayley har ett vackert utseende och är en kompakt LED-hänglampa som är avsedd för passande utrymmen i ditt hem, där den blir ett dekorativt blickfång. Du kan också använda flera lampor i rad, till exempel för att lysa upp en bardisk eller köksbänk. LED-ljuskällorna är både effektiva och drar lite ström, och ger trots låg energiförbrukning ändå en god ljusstyrka. Glaskulan har en intressant yta med bubbelstruktur och i botten sitter ett metallelement, som liksom takfästet är i en glänsande guldton, vilket ger pendellampan ett klassiskt utseende. Ljusemissionen är inte bara direkt utan också indirekt, varvid det direkta ljusutsläppet genom ett vitt glaselement är mycket mjukt och bekvämt.
 • Lucande Ably hänglampa, rökglas, fyra lampor

  Lucande Ably hänglampa, rökglas, fyra lampor
  Perfekt för matbordet: pendellampan Ably med 4 lampor och rökgråa lampskärmar Ably är en anmärkningsvärt vacker lampa med en vintagedesign. På så sätt kan man använda pendellampan i moderna inredningar på samma sätt som man kan använda den i en något nostalgisk miljö som poängterar med antika inredningar och individuella inredningskoncept. Glasen är i form av kulor och genom den klara men rökgråa ytan strålar de med en trevlig charm som på ett behagligt vis påverkar dess ljusbild. Lite mörkare ringar på varje lampskärm ger utseendet ett litet extra och en optisk separation i skärmen. Glasskärmens genomsynlighet gör det möjligt att se alla ljuskällor väl. Därför är LED-filamentlampor särskilt lämpade för pendellampan Ably som fungerar utmärkt som matsalsbelysning.
 • Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik

  Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik
  Böjd LED-utomhusvägglampa Lennik för en energisnål belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-utomhusvägglampan Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar den långvariga glädjen. Ljusflödet ligger på 470 lumen.
 • Mörk LED-inbyggnadslampa Loya, väggmontering ute

  Mörk LED-inbyggnadslampa Loya, väggmontering ute
  Avlång LED-inbyggnadslampa Loya som ljuskälla utomhus Inbyggnadslampor som man bygger in i väggen har utomhus den fördelen att de för det mesta fungerar som nyttiga orienteringspunkter och skapar behagligt ljus som är övervägande bländfritt. Detta gäller även för Loya, för inbyggnadslampan med den avlånga, kantiga formen avger riktat ljus nedåt. Lyskraften och strömförbrukningen står i ett bra förhållande, så att man med Loya får en energieffektiv LED-inbyggnadslampa som ser bra ut på fasaden och övertygar genom att vara behagligt diskret.
 • Kvadratisk utomhusvägglampa Aurelien

  Kvadratisk utomhusvägglampa Aurelien
  Mörkgrå inramad utomhusvägglampa Aurelien Aurelien har en kvadratisk grundform och består av en mörkgrå ram och en vit glasdiffusor. På så sätt säkerställs att ljuset avges jämnt och bländfritt i omgivningen. Man kan själv välja vilken ljuskälla man använder med utomhusvägglampan, i och med att den är avsedd för E27-lågenergilampor, men man kan även välja en LED-ljuskälla.
 • Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem

  Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem
  LED-vägglampa Merjem 2 ljuskällor, för utomhusbruk Merjem består av aluminiumgjutgods som lackerades mörkgrått. LED-vägglampan avger ljuset upp- och nedåt och är avsedd för utomhusområdet, där den sörjer för praktisk orienteringsbelysning. För att belysa hela infarten, trädgården eller fasaden kan flera lampor ur serien placeras i rad.
 • LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor
  Sensorstyrd LED-utomhusvägglampa Fenia med IP54 LED-utomhusvägglampor är kända för att vara energisnåla men kraftfulla. Detta gäller även Fenia som består av mörkgrått aluminium, har en rund form och avger ljuset mot marken. Den sörjer för att man alltid har ljus för att hitta i mörkret. Samtidigt är den integrerade rörelsesensorn en stor fördel eftersom denna sörjer för att ljuset bara tänds när det behövs, i och med att sensorn avkänner rörelse. - avkänningsvinkel 120° - räckvidd 6 –10 m - lystid 8 sek–10 min (inställbar) - monteringshöjd 0,5 –2,5 m
 • LED-bordslampa Marija i ädel guld-look

  LED-bordslampa Marija i ädel guld-look
  Vackert blickfång på sidobordet: den moderna Marija-bordlampan med LED-lampor och integrerad dimmer Den ger mer än bara ett arbetsljus, eftersom Marija LED-bordlampan är ett blickfång enbart på grund av sin ovanliga form. Även på dagen, när ljuskällan inte behövs, drar den till sig uppmärksamhet. Från den runda basen i guldoptik reser sig det lätt böjda locket vertikalt och skapar tillsammans med det silverfärgade ljuselementet ett modernt formspel. Ljusstyrkan kan justeras i tre steg med hjälp av dimmern.
 • Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa

  Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa
  Saltvattenbeständig solcellsdriven utomhusvägglampa Timeo med LED-lampor och rörelsesensor Modern design, tillförlitlig och robust. LED-solcellslampa Timeo är som gjord för utomhusbruk. Timeo, med sin integrerade sensor, passar in överallt där man behöver ha riktad belysning. Timeo har, förutom en tillförlitlig detektering av rörelser, även en robust konstruktion. Solcellspanelerna på lampans övre, plattare sida laddas upp under dagtid och ger tillräckligt med ljusstyrka under natten. Det är möjligt att välja mellan ett kontinuerligt orienteringsljus och ett fullt ljussken när sensorn utlöses eller att ljuset tänds när rörelser registreras. Tekniska data för sensorn: - registreringsvinkel 120° - räckvidd 6-10 m - lystid c:a 15 sekunder
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning satinerad nickel

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning satinerad nickel
  Klassiska tavelbelysning ljus Fehmke med varma vita lysdioder Oavsett om det är konstverk eller familjeporträtt, med det klassiska Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset, är alla bilder perfekt iscensatta. Den klassiska designen kompletteras här med modern LED-teknik, som avger ett behagligt ljus i form av varma vita lysdioder på ett energieffektivt och pålitligt sätt. Tack vare satin nickelfinish kan Fehmke integreras i nästan alla interiörer.
 • Lucande Wewa LED-golvlampa, med dimmer

  Lucande Wewa LED-golvlampa, med dimmer
  LED-golvlampa Wewa med integrerad steglös dimmer Den här vackra ljuskällan inspirerar med sitt kreativa utseende och sin ljusstyrka. På en armaturfot av rostfritt stål sitter två ljuskroppar som slingrar sig uppåt som två rännor. Det speciella med armaturen är att den är oändligt dimbar och att den därför kan bidra till att skapa en atmosfärisk atmosfär i rummet med ett enkelt handgrepp. Den vertikalt placerade Silhouette från Wewa är både elegant och utrymmesbesparande, så den är alltid ett bra val som kompletterande belysning, särskilt i minimalt inredda vardagsrum. Även när ljuset är släckt är Wewa ett verkligt blickfång som inte tränger sig på betraktaren.
 • Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar

  Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar
  Elegant tygpendellampa Juljana med fyra lampskärmar - idealiskt för matområdet Denna pendellampa följer designorienterade standarder, men lampans utseende är ganska tidlöst. Fyra gråbruna lampskärmar av fint tyg är monterade på de två bågarna och det är särskilt fina, böjda linjer som präglar utformningen av denna eleganta lampserie. Pendellampans textilskärmar har hemtrevlig look och ger ett ljus som är mycket trevligt. Metallelementen är utformade i satinerad nickel och passar mycket väl in i tygdesignen som annars är utmärkande för armaturerna. Juljana-versionen med fyra lampor är en utmärkt pendellampa för att användas över ett matbord som är vackert och trevligt belyst.
 • Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED

  Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED
  LED-driven utomhusvägglampa Henor med 4 ljuskällor, strålande uppåt och nedåt Vackra ljuseffekter uppstår när utomhusvägglampan Henor med 4 Everlight LED-lampor tänds. Varje enskild ljusstråle smälter in i de andra, så att man inte först ser var ljuskällan befinner sig. Det är helt klart en av de mer framträdande egenskaperna hos den här vägglampan för ytterområdet, men inte den enda, för den kan också kalla sig riktigt energisnål. Var och en av de 4 LED-lamporna har bara 1 W effekt, men lyser ändå otroligt starkt och klart. Ljusfärgen har en temperatur på 3000 kelvin, vilket innebär ett behagligt varmvitt sken. Den fyrkantiga klassiska designen gör att lampan kan användas i vilken miljö som helst, förslagsvis i en ganska modern miljö.
 • Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Aaron

  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Aaron
  Kantig LED-utomhusvägglampa Aaron i grafitgrått Med grafitgrå får man en lackering som är lika tidsenlig som tidlös och därför lovar långvarig glädje för produkten. Genom den kantiga formen är lampans design behagligt diskret och passar till många fasader och stilar. Ljusutsläppet sker både uppåt och nedåt och LED-lamporna (Cree Marken) lyser med varmvitt ljus, som de flesta människor uppfattar som tilltalande och inbjudande. Med låg energiförbrukning och en förhållandevis hög ljusström är Aaron som utomhuslampa mycket energieffektiv, vilket gläder inte bara plånboken, utan också miljön.
 • Bene - LED-vägglampa för utomhusbruk

  Bene - LED-vägglampa för utomhusbruk
  Kvadratisk LED-vägglampa Bene som ljuskälla för utomhusbruk Bene är kompakt byggd och utstrålar LED-ljuset nedåt, så att en behaglig ljuseffekt med angenäm karaktär skapas. Den kantiga lampkroppen består av aluminium med mörkgrå finish, som passar särskilt till moderna stilar på hus och trädgård. Vägglampans LED-lampor lyser i varmvitt och drar bara litet ström.
 • Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65

  Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65
  Glen - LED-utomhusvägglampa av aluminium Glen utmärker sig genom minimalistisk enkelhet och med sitt utseende står den för ett behagligt och bländfritt ljus. Ytan på kroppen av aluminiumgjutgods är helt lackerad i mörkgrått, vilket passar till många moderna fasader. LED-ljuskällorna, som man inte kan se direkt, är fast inbyggda lampor med hög energieffektivitet, vilket är bra, inte minst för användarens plånbok. Ett modernt blickfång med enkel skönhet utomhus!
 • Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54

  Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54
  Kubformad utomhusvägglampa Maurice Halogen-utomhusvägglampan Maurice garanterar långvarig glädje genom den enkla formen och kan användas på många sätt i ytterområdet. Det är värt att betona den vackra, indirekta ljuseffekten, som inte bara ser vacker ut, utan som även ger den nödvändiga orienteringen i mörkret varje natt. Skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot inträngande damm och stänkvatten.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven
  Tilltalande utformad sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra Mahra har kantig form och är inte bara en LED-utomhusvägglampa med sensor. Nej, den är även utrustad med modern solarteknik, så att Mahra är oberoende av elnätet och kan placeras där solljuset kan nå ovansidan av solarpanelen, som sitter på ovansidan. LED-lamporna i varmvit ljusfärg är riktade mot marken och avger (beroende på placeringshöjden) ett i huvudsak indirekt ljus som är klart balanserat. Sensorn sitter på undersidan av LED-utomhusvägglampan. Den reagerar på rörelser från personer som närmar sig lampan. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 8 sekunder och 8 minuter och även den maximala räckvidden kan varieras, från 6 - 10 meter. Personer inom en vinkel på 120° känns av. Det finns två grundlägen för rörelsesensorn. Det första läget är en enkel på-/avvariant, där lampan släcks helt när ingen rörelse längre registreras. I det andra läget lyser ett orienteringsljus på 15 procent hela natten.
 • Julie - LED-badrumsvägglampa i avlång form

  Julie - LED-badrumsvägglampa i avlång form
  LED-badrumsvägglampa Julie med krom och satinerad plast Julie passar med sitt utseende utmärkt i moderna badrum, där den framför allt kan användas som spegelbelysning. Kromdetaljerna harmonierar utmärkt med speglande armaturer och satineringen av den avlånga skärmen bidrar till en behagligt jämn ljusfördelning. Dessutom övertygar LED-badrumsvägglampan med god energieffektivitet, så att det klara ljuset hör ihop med låg strömförbrukning.
 • Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED

  Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED
  Häftigt ljus med LED-ytterväggslampa Lennias Lennias är verkligen inte en lätt eller enkel vägglampa, en ljusgivare av den speciella sorten. Den runda lampkroppen är nämligen försedd med en täckande struktur, varvid häftiga belysnings resultat uppnås eftersom ljuset från lysdioderna blir som en gloria på den bakom liggande fasaden eller väggen. Man kan använda Lennias utmärkt som ytterväggslampa, så att de boende och besökare till ett hus den individuella effekten även på avstånd ser och stannar upp för att beundra. En ytterliggare möjlighet till användning är att montera Lennias i badrummet, skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot vatten och fukt. Om badrummet ska bli till en avslappnade oas, då har man med montering av Lennias tagit de första stegen, eftersom ljuset låter rummets karaktär individualiseras och förbättras.
 • Snygg vägglampa Dorothea med vit tygskärm

  Snygg vägglampa Dorothea med vit tygskärm
  Stilfull vägglampa Dorothea med skärm av vitt tyg Vägglampan Dorothea har en särskilt tidlös karaktär. Det beror på kombinationen av vit tygskärm och metallstomme, som förkroppsligar det utseende man känner igen från årtionden. Stommen har en vacker högglansyta i krom och den vita tygskärmen skapar underbart hemtrevligt ljus. För bekväm användning är Dorothea utrustad med en vippströmbrytare på stommen.
 • Dimbar LED-hänglykta Ebba, svart-guld

  Dimbar LED-hänglykta Ebba, svart-guld
  LED-pendellampa Ebba med konkav skärm i avlång form - dimbar i tre steg med strömbrytaren Ebba är en fascinerande ljuskälla för matsalen och vardagsrummet. Två konkava bländskydd ligger över varandra och mellan dem sitter de ljusstarka LED-lamporna. Ljuset tränger ut behagligt och bländfritt i omgivningen så att man i en handvändning kan trolla fram en atmosfär av välbefinnande. Även vad gäller formgivningen är LED-pendellampan Ebba ett verkligt sevärt belysningsobjekt, för utsidan av den avlånga skärmen är svart och försedd med fina gyllene penseldrag, medan skärmens insida är helt i guld, så att ljuset får en särskilt varm ton. Med hjälp av linmekanismen kan lampans höjd justeras från 120 cm till 180 cm. Pendellampan kan dimmas i tre steg (100 %/50 %/25 %) med hjälp av väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan bättre kan anpassas till förhållandena i omgivningen.
 • Lyktformad LED-utomhuslampa Ferdinand

  Lyktformad LED-utomhuslampa Ferdinand
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Ferdinand med genomskinliga glasinlägg – vinnare av Reddot Award 2018 Denna LED-utomhusvägglampa har en mörkgrå metallstomme som pryds av klara glasskivor, som gör den helt genomskinlig. Därmed går inte heller något av LED-lampornas lyskraft förlorad och man får bra belysning runt huset med utomhusvägglampan. Lyktformen har sedan lång tid använts för utomhuslampor, den har sitt ursprung i tiden före elektriciteten och denna typ av lykta gör oftast ett klassiskt intryck. Men här kan man tala om en modern tolkning av den klassiska lyktan. Ett vackert blickfång för modern arkitektur! LED-utomhusvägglampans unika design har vunnit Reddot Award.
 • Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart

  Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart
  Funktionell LED-byrålampa Salome i svart, dimbar och justerbar ljusfärg Den här svarta LED-byrålampan har två tryckknappar, varav den ena är avsedd för dimning i fyra steg och den andra för att ändra ljusfärg, också i fyra steg. Detta ger hög funktionalitet och Salome kan användas för många olika ändamål. Universellt eller dagsljusvitt ljus är till exempel perfekt för koncentrerat arbete, medan varmvitt ljus har en avslappnande och hemtrevlig effekt. De två lederna i toppen och botten gör att ljuset kan riktas in bättre.
 • Utomhus spotlampa Galina, mörkgrå, 15,4 cm

  Utomhus spotlampa Galina, mörkgrå, 15,4 cm
  Svängbar väggstrålkastare i aluminium för utomhusbruk Galina i mörkgrått Vare sig det gäller golvstrålkastare, vägglampor eller taklampor - Galina utomhusväggstrålkastare anpassar sig särskilt flexibelt till förhållandena på plats. Dessutom övertygar armaturen med en modern men ändå klassisk design. Basen består av en cylindrisk lampkropp i mörkgrått, från vilken två stänger sträcker sig som förbinder lampan med hållaren. Den är också tillverkad av mörkgrå gjuten aluminium och har ringformade skåror. Lampan är innesluten i härdat glas och lyser tydligt på de valda områdena. Väggstrålkastaren för utomhusbruk kan dämpas externt om en lämplig glödlampa används. Den kan också vridas vid behov. - Slagtålighet IK08
 • Lucande Loena LED-husnummerlampa

  Lucande Loena LED-husnummerlampa
  Både belysning och nummer - LED-utomhusvägglampa Loena Den moderna LED-husnummerlampan Loena består av en vägglampa som är riktad nedåt och som har en tydlig skylt på undersidan, på vilken husnumret kan placeras. För detta ändamål ingår lämpliga bokstäver och siffror i leveransomfånget som sedan måste placeras individuellt på skylten vid montering. Ljuset från de varmvita lysdioderna strålar i mörker direkt på husnumret och det närliggande området, så att man verkligen kan se och läsa allt i mörkret.
 • Bente - kantig utomhusvägglampa, grafit

  Bente - kantig utomhusvägglampa, grafit
  Grafitgrå utomhusvägglampa Bente att använda med E27 lågenergilampa, tvåsidigt ljusutsläpp Den kantiga vägglyktan av grafitgrå aluminium fungerar lite som en baksten, för här finns verkligen inga runda former, här är det de raka linjerna som gäller. Tack vare diffusören som släpper igenom ljus, men ändå inte är helt klar, fördelas ljuset från lågenergilampan mjukt och ger ett mycket hemtrevligt intryck. Ljusskenet sprids i en mycket bred vinkel uppåt och nedåt och kan med sin lika slimmade som moderna utformning passar vägglyktan Bente att sätta upp inomhus, framför allt i badrummet, eftersom den med IP54 är väl skyddad mot damm och stänkvatten.
 • Maisie - LED-utomhusvägglampa av aluminium

  Maisie - LED-utomhusvägglampa av aluminium
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Maisie med dubbelt ljusutsläpp och Cree LED-lampa Med den kantiga uformningen passar Maisie utmärkt som utomhusvägglampa till moderna fasader och hemmiljöer. Särskilt eftertraktansvärt är att LED-ljuset bara sprids indirekt och på detta sätt lyser den särskilt behagligt och bländfritt. Den lyser uppåt och nedåt och ger därför det nödvändiga orienteringsljuset i ytterområdet som har låg energiförbrukning med 2 x 3 Watt. Den mörkt grafitgråa ytan verkar ädel och elegant, medan skyddsklass IP54 gör så att tillräckligt skydd mot stänkvatten och damm ges.
 • LED-utomhusvägglampa Nanna

  LED-utomhusvägglampa Nanna
  Nanna: energisparande, robust LED-väggarmatur för utomhusbruk i aluminium Med LED-väggarmaturen för utomhusbruk Nanna kan husfasaderna iscensättas perfekt på natten. Ljuset från de integrerade lysdioderna av märket Epistar lyser ut genom tre öppningar på alla sidor, men ljuskällan är placerad i armaturens övre del, så att stora och indirekta effekter kan ses. Armaturen är tillverkad av solid aluminium och har lackats i ädel antracit. Den är också optimalt skyddad mot fukt och andra väderförhållanden med skyddsklass IP54
 • LED-utomhusvägglampa Nevio med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Nevio med rörelsesensor
  Nedåtböjda LED-vägglampan Nevio för modern belysning utomhus Ljusutsläppet hos denna LED-drivna utomhusvägglampa sker nedåt, eftersom den rätlinjiga lampkroppen är böjd mot marken. Den pryder optimalt den rektangulära stommen och är täckt av en vit plastdiffusor på undersidan, och ger en jämn och bländfri ljusverkan. De integrerade, varmvita LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och har inte bara lång livslängd utan också hög energieffektivitet, vilket passar bra till modernt miljötänkande. Dessutom har lampan en integrerad rörelsesensor, som gör att belysningen anpassas efter behovet och lyser när personer närmar sig den och behöver ljus.
 • Rörelsedetektor-utomhusvägglampa Annalea

  Rörelsedetektor-utomhusvägglampa Annalea
  Kvadratisk utomhusvägglampa Annalea med klara glasskivor och integrerad rörelsedetektor Annalea har ett modernt utseende, eftersom utomhusvägglampan består av en aluminiumram och kompletterande glaspaneler med en klar yta. Man använder en A60-lampa med E27-uttag och kan naturligtvis också använda LED-lampor. Den övergripande designen med grafitgrå yta och kantig form ser mycket snygg ut på moderna byggnader. Genom den integrerade sensorn reagerar lampan optimalt på människor som närmar sig och slås på så snart ljuset behövs.
 • LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå

  LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå
  Kvadratisk, ramformad LED-utomhusvägglampa Square Utomhusvägglampans lysdioder är energisnåla och dessutom ljusstarka. Utomhusvägglampans kvadratiska stomme består av grafitgrått aluminium och påminner om en ram så att ett modernt, puristiskt intryck skapas som passar bra i kombination med modern arkitektur.
 • Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, glasskärmar

  Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, glasskärmar
  Matsalspendellampa med 4 lampor Juljana med vita glasskärmar och böjda metallelement Juljana är en hänglampa som passar mycket bra över en matbord med sin avlånga form. Designen ser mycket elegant ut med de opalvita glasskärmarna i cylindrisk, kompakt form och satinerat metallstativ. Det är en tidslöshet som kan användas i många rum och stilar. Glasets vita yta är fördelar ljuset särskilt jämnt så att man inte behöver frukta att det inte finns en trevlig känsla i rummet. Tvärtom är det mycket mysigt vid bordet, som i de flesta fall är mycket mer än bara platsen för rent födointag och som alltid är präglat av en social dimension, eftersom det här är platsen där familjer och vänner träffas tillsammans. Det är fina, böjda linjer som särskilt kännetecknar utstrålningen av denna designorienterade hänglampa och som understryker dess unika karaktär.
 • LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm

  LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm
  LED-utomhusvägglampa Oliver i mörkgrått Med sin genomtänkta grafiska design kompletterar LED-utomhusvägglampan Oliver moderna stilar i utomhusmiljön. Därvid sprider den tillförlitligt och robust ett behagligt ljus. Utomhusvägglampans kropp har en långsmal kvaderform som gör att den verkar mycket kompakt vilket gör att den kan anpassa sig till varje vägg. Det genomgående använda mörkgråa materialet, stabil pressgjuten aluminium skapar sammantaget en tydlig och stilren optik. Ljuskällan sitter bakom säkerhetsglaset, så lampan är helt väderbeständig. På det hela taget ombesörjer lampan ett behagligt ljus uppåt och nedåt i snygg design.
 • Hina Taklampa Grå/Svart - Lucande

  Hina Taklampa Grå/Svart - Lucande
 • LED-trä-golvlampa Tamlin, bokträ

  LED-trä-golvlampa Tamlin, bokträ
  Rektangulär LED-golvlampa Tamlin med ljust träelement i rätlinjig form, dimbar Tamlin-golvlampan manövreras med dimbara LED-ljuskällor, vars ljusstyrka steglöst kan regleras via den integrerade touchdimmern, som är placerad på ovansidan av den rektangulära lampkroppen. I grund och botten är den effektiva LED-golvlampan både visuellt och tekniskt mycket modern, men den ljusa träytan gjord av bokträ ger en naturlig och hemtrevlig effekt som skapar en ombonad atmosfär i ditt hem.
 • LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 100 cm

  LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 100 cm
  LED-taklampa Tamlin i rektangulär form, dimbar via en väggströmbrytare Tamlin är en taklampa som integrerar det populära och mycket naturliga materialet trä i den övergripande design. Lampan har en färglös lackerad och därför till stor del naturlig yta i bokträ, som ser väldigt tilltalande ut och också passar utmärkt som ett komplement till en skandinavisk livsstil. Ljusstyrkan kan enkelt och bekvämt justeras i tre steg via väggströmbrytaren. Om ljuset stängs av under en längre tid slås det alltid på igen med 100 procent ljusstyrka. Dimmerprocessen kan då utföras igen. Ljusstyrkan är utmärkt och ger en utmärkt grundbelysning av rummet.
 • Lucande Cassian utomhusvägglampa

  Lucande Cassian utomhusvägglampa
  Utomhusvägglampa Cassian i modern lyktform Den moderna utformningen av utomhuslampan Cassian imponerar redan vid första anblicken. Den enkla lyktformen med glasdiffusor har en invändig E27-version som helst bör innehålla en dekorativ LED-filamentlampa. Ljuset flödar ut genom glaset jämnt och runtom, vilket skapar god och säker belysning i mörkret. På grund av den robusta konstruktionen och den höga skyddsnivån är Cassian lämplig för många utomhusområden.
 • Lucande Pordis bordslampa, förkromad-vit

  Lucande Pordis bordslampa, förkromad-vit
  Höjdjusterbar bordslampa Pordis med vit tygskärm och förkromad lampfot Pordis skapar trivsel i både modernt och klassiskt inredda bostäder. Lampskärmen är tillverkad av tyg och har en vit yta som ger ett trevligt ljus när E27-lampan tänds. Den är smal till formen och något mer avsmalnande upptill. Lampfoten är tillverkad av förkromad metall och har en rund form, precis som skärmen. En särskild höjdpunkt: tack vare teleskopfunktionen kan lampans höjd varieras från 61 cm till 70,5 cm. Med sina mått blir bordslampan Pordis en fin bordslampa i vardagsrummet.
 • Lucande Alexis LED-tavelbelysning 158 cm nickel

  Lucande Alexis LED-tavelbelysning 158 cm nickel
  Modern LED-bildlampa Alexis med nickelfinish Smal, rak och metallisk - så presenterar sig den moderna LED-bildarmaturen Alexis. Bakom det opala plasthöljet finns energieffektiva lysdioder som avger ett bländfritt, varmvitt ljus i omgivningen och lyser upp bilder och fotografier på ett vackert sätt. Med hjälp av en väggbrytare är det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger: 100 %, 50 % och 20 %. Denna flexibilitet är särskilt uppskattad i lounger som vardagsrummet.
 • Lucande Auriane tripodgolvlampa, vitt tyg

  Lucande Auriane tripodgolvlampa, vitt tyg
  Rund tripodgolvlampa Aurine med vit tygskärm och elegant trästativ av ek Auriane är en väldigt trendig lampa som kombinerar många fördelar. Det klara formspråket och materialblandningen av trä och tyg, som båda ser mycket trevliga ut, kan även integreras i skandinaviska stilar. Lampstativet är trebent och består av tre smala trästavar av högkvalitativ ek med en naturlig finish som korsar varandra. Däremot har tygskärmen en modern cylinderform och en vit yta som gör att ljuset mjuknar till en trevlig ton. På så vis får man med Auriane en lampa som på kvällen blir en verklig berikning i bostaden eller sovrummet. Textilkabeln kompletterar looken, via fotströmbrytaren som sitter på kontaktkabeln kan man snabbt tända och släcka tripodgolvlampan. Genom FSC-märkningen säkerställs att det trä som används kommer från hållbar skogsförvaltning.
 • Böjd LED-utomhusvägglampa Jule

  Böjd LED-utomhusvägglampa Jule
  Jule - LED-utomhusvägglampa i böjd form LED-utomhusvägglampan Jule är tillverkad av aluminiumgjutgods och har en grafitgrå lackering som passar bra till många fasader. Lampans form är tydligt modern, med sin böjda form. Ljuset avges enbart nedåt och ger ett jämnt intryck, tack vare täckskivan av vit akryl. Tack vare LED-tekniken kan dessutom säkerställas att ljuset knappt drar någon ström, men ändå ger klart ljus, vilket naturligtvis snabbt övertygar de flesta användare och husägare.
 • Kantig vägginbyggnadslampa Telke med LED, IP65

  Kantig vägginbyggnadslampa Telke med LED, IP65
  Telke infälld väggarmatur för utomhusbruk med elegant kant i rostfritt stål Telke är utformad för att kunna monteras in i väggen. För detta ändamål levereras den redan med en infälld låda. Den infällda väggarmaturens kropp är tillverkad av aluminium, medan en kant i borstat rostfritt stål sitter på framsidan. LED-modulen, som lyser i varmvitt, är infälld i denna. En ljuskälla som inte bara ger den nödvändiga orienteringen i utomhusområdet, utan också är vacker.
 • LED-utomhusvägglampa Henor i vitt, 4 ljuskällor

  LED-utomhusvägglampa Henor i vitt, 4 ljuskällor
  LED-driven utomhusvägglampa Henor med 4 ljuskällor, strålande uppåt och nedåt Snygga ljuseffekter uppstår när utomhusvägglampan Henor, med sina 4 Cree-märkes-LED-lampor tänds, för varje enskild ljusstråle avgränsas av de andra när man inte direkt ser var ljuskällan sitter. Helt säkert ett viktigt kännetecken för denna vägglampa för utomhusbruk, men säkert inte det enda, eftersom den tar poäng med energieffektivitet, var och en av de 4 LED-lamporna har en effekt på 1 W, lyser uttalat ljust. Ljusfärgen har en färgtemperatur på 2 950 Kelvin och avger ett behagligt, varmvitt ljus och det kvadratiska utseendet utan krusiduller gör den till en lampa som kan användas i alla miljöer, naturligtvis i första hand med modern atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Annalea med glasskärm och IP54

  Utomhusvägglampa Annalea med glasskärm och IP54
  Utomhusvägglampa Liv med exklusivt utseende Annalea i kantig form Annalea har en grafitgrå lackerad aluminiumkropp och består till största delen av glas. Hela skärmen är kantig och glasskivorna sitter vid uttaget till ljuskällan som bestyckas med E27-ljuskällor.
 • Modern LED-ytterväggslampa Meja - IP54

  Modern LED-ytterväggslampa Meja - IP54
  Den fantastiska ytterväggslampan Meja i chic N-form Meja räknas till de mycket moderna ljusgivarna utomhus. Designen är mycket chic, ljuskroppen påminner om ett N, om man betraktar den från sidan. Lysdioderna sitter i de båda bladen på N:et, de strålar alltså uppåt och neråt. Det betyder i princip att ljusskenet faller indirekt och man utsätts inte för något obehagligt bländande, utan får även utomhus en komfortabel, behaglig belysning.
 • Utskjutande LED-spotlight Beatrix för utomhusbruk

  Utskjutande LED-spotlight Beatrix för utomhusbruk
  LED-spotlight Beatrix med utskjutande arm och mörkgrå finish Beatrix är en LED-spotlight som är avsedd för utomhusbruk och försedd med skyddsklass IP65. Särskilt utskjutande är den avlånga formen som utmärker LED-spotlighten. Därför kan man exempelvis montera Beatrix på en vägg och få riktad belysning. Om man vill justera lampkroppen något, tar man en skruvmejsel, rör lamphuvudet uppåt eller nedåt och skruvar sedan fast den igen, när man hittat önskad position.
 • Nedåtstrålande solar-utomhusvägglampa Felin

  Nedåtstrålande solar-utomhusvägglampa Felin
  Solar-utomhusvägglampa Felin med ljusstarka LED-lampor och rörelsesensor Liten, men naggande god! Hos denna solar-utomhusvägglampa är det framför allt tekniken som fascinerar, medan Felins utseende håller sig i bakgrunden. LED-ljuset avges nedåt och som förbrukare gläder man sig åt att det endast är solens energi som får utomhusvägglampan Felin att lysa. Det betyder nämligen att man inte får några stömkostnader för driften, eftersom lampan är helt oberoende av elanslutning. Man behöver inte oroa sig för att ljuset inte är starkt nog, något man känner igen från andra solardrivna lampor som mest fungerar som dekoration, för kombinationen av en effektstark panel och energieffektiva LED-lampor gör det möjligt att uppnå klart ljus med solartekniken. Dessutom sitter en rörelsesensor på undersidan och får solarutomhusvägglampan att reagera särskilt snabbt. När en person närmar sig tänds lampan med full lyskraft. Vad som sedan ska hända - här kan man välja mellan två inställbara lägen. I första läget släcks lampan bara igen, i det andra lyser den vidare med grundbelysning på 15 % av full ljusstyrka och ger litet orientering när man är utanför rörelsedetektorns räckvidd. Den kan för övrigt ställas in inom ett intervall på 6 - 10 meter och lystiden kan justeras mellan 8 sekunder - 8 minuter. Alla rörelser inom en vinkel på 120 grader känns av.
 • Lissi- LED-ytterväggslampa i kantig form

  Lissi- LED-ytterväggslampa i kantig form
  Grafitgrå LED-ytterväggslampa Lissi med ljusflöde uppåt och nedåt Lissi kan dekorera varje fasad, oavsett om den är modern eller klassisk. Detta eftersom den kantig formen är universellt användningsbar och den grafitgråa ytan på ställning oxå passar till många stilar. Inuti ljuskroppen som är täckt med diffusorer i polykarbonat, sitter energibesparande LEDs, vars varmvita ljustrålen tränger fram i omgivningen.
 • Två sidor lyser LED-vägglampa Kimian, utomhus

  Två sidor lyser LED-vägglampa Kimian, utomhus
  Modern LED-vägglampa Kimian Kimian är gjord som LED-vägglampa för utomhus där ljustrålen indirekt tränger igenom på omgivningen, detta då öppningarna är riktade uppåt och nedåt. Så avbildar sig ljuset vackert på väggen bakom. Det är naturligtvis, något som man ser på avstånd när man tittar på en hus fasad, det upplevs som väldigt effektfullt och det totala intrycket från en byggnad häftigt kompletterar. Tilläggas bör att de varmvita skinande LEDs har en hög energieffektivitet, så att man inte behöver tömma plånboken.
 • Avlång LED-spegellampa Julie, IP44

  Avlång LED-spegellampa Julie, IP44
  Smal LED-spegellampa Julie med god lyskraft och förkromade detaljer Julie har skyddsklass IP44 så att den kan användas i badrummet, eftersom den är skyddad mot damm och fukt. Tack vare den avlånga, platta formen passar Julie utmärkt som LED-spegellampa och ger jämn belysning. Lyskraften är särskilt bra, samtidigt som strömförbrukningen ligger på en låg nivå, så att man som användare drar fördel av en hög energieffektivitet.
 • Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem

  Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem
  Upp- och nedåtlysande LED-utomhusvägglampa Merjem Merjem sörjer för effektfull belysning, eftersom lysdioderna inte bara lyser nedåt, men även uppåt. Speciellt när man monterar flera LED-utomhusvägglampor i rad, ser detta mycket effektfullt ut och ger god belysning vid infarten och i trädgården, så att det är enkelt att orientera sig. De kraftfulla LED-ljuskällorna har en låg energiförbrukning, så att de är mycket energieffektiva.
 • Nedåtstrålande utomhusvägglampa Xava

  Nedåtstrålande utomhusvägglampa Xava
  Utomhusvägglampa Xava drivs med en GU10-ljuskälla Xava har en kvadratisk lampkropp, som liknar en kub och som genom det rena designen ser både modern och tidlös ut. Ytan på den gjutna aluminiumramen har försetts med en grafitgrå finish, som utstrålar en sval elegans. Ljuset avges nedåt på denna utomhusvägglampa. Ett vackert komplement till många miljöer.
 • Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak

  Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak
  LED betong-utomhusvägglampa Riak som avger ljuset uppåt och nedåt, IP65 Riak har en kubformad kropp av grå betong och lyser med två LED lampor som är fast inbyggda. Ljuset strålar både uppåt och nedåt. I miljöer med modern arkitektur gör sig betong-designen mycket bra, naturligtvis kan man även montera LED utomhusvägglampan inomhus. Den är en utmärkt ljuskälla, särskilt i badrummet - när bostaden är inredd i övervägande industriell stil.
 • LED-utomhusvägglampa Mirco, ringformad, IP65

  LED-utomhusvägglampa Mirco, ringformad, IP65
  Vackra ljuseffekter med LED-utomhusvägglampan Mirco i ringform - designen har tilldelats utmärkelsen iF Design Award Mirco är perfekt som komplement i en modern miljö. Här finns det nämligen ingen klassisk skärm, utan en ring i mörkgrått lackerat aluminium med en LED-list på insidan. På så sätt skapas ett vackert, modernt utseende och LED-utomhusvägglampan är speciellt tänd mycket effektfull. Ljuset är behagligt och bländar inte, så att trädgårdar och uppfarter ljussätts och man även efter mörkrets inbrott hittar rätt med hjälp av utomhusvägglampan Mirco. Denna LED-utomhusvägglampa har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen iF Design Award 2019 och är ett vackert objekt med en högkvalitativ ljusdesign.
 • LED-pendellampa Lyani, 2 ringar invid varandra

  LED-pendellampa Lyani, 2 ringar invid varandra
  LED-pendellampan Lyani två lampor dimbar via strömbrytare, idealisk för matplatser Lyani passar utmärkt för belysning av ett matsalsbord. De båda lampskärmarna består av vars en blank förkromad metallring som tillsammans skapar ett effektfullt ljus. Vid behov kan ljusintensiteten dock anpassas i tre steg. För att kunna utnyttja denna funktion släcker man lampan via den vanliga strömbrytaren och tänder den direkt igen.
 • Utomhus spotlampa Lavina, mörkgrå, GU10, 1 lampa

  Utomhus spotlampa Lavina, mörkgrå, GU10, 1 lampa
  Utomhusväggspotlampa Lavina i aluminium, mörkgrå Utomhusväggspotlampan Lavina i trendig industridesign övertygar som utomhusbelysning för moderna byggstilar. Med den tidlösa mörkgrå färgen kan utomhusvägglampan lätt integreras i det befintliga färgkonceptet. Den kantiga spotlighten passar bra i utomhusmiljö då huset av stabil pressgjuten aluminium och lampans härdade glas ger ett robust och väderbeständigt yttre. Samtidigt smälter utomhusvägglampan med den kompakta designen in på väggen och sprider ett angenämt ljus med en passande lampa. Med kompatibla ljuskällor kan lampan dessutom dimmas externt. - IK06
 • Utomhus spotlampa Kavuna, mörkgrå, IP54, rund

  Utomhus spotlampa Kavuna, mörkgrå, IP54, rund
  Mörkgrå utomhusväggspotlampa Kavuna av aluminium Utomhusväggspotlampan Kavuna entusiasmerar med en tidlös och stilren design. Utomhuslampan passar mycket bra ihop med moderna kantiga byggnader och är väderbeständig. Den cylinderformade ljuskroppen sitter i ett kantigt mellanstycke som mynnar i ett runt fäste. Den lämpar sig för golv, väggar och tak. Med aluminiumets mörkgrå blanka yta förenar sig de geometriska formerna till en formskön helhetsbild. Samtidigt är lampan mycket stabil och kan dimmas externt med en passande lampa.
 • LED-utomhusvägglampa Katia av aluminium

  LED-utomhusvägglampa Katia av aluminium
  Rektangulär LED-utomhusvägglampa Katla med inställbart ljusutsläpp uppåt och nedåt Katla är vid första anblicken en mycket obetydlig LED-utomhusvägglampa med sin rektangulära form och den vita ytan, vilket gör att den lätt kan smälta in i många omgivningar. Först när man tänder lampan ser man hela trolleriet för den avger sitt ljus uppåt och nedåt och ljusutsläppets vinkel kan t.o.m. ställas in så att man kan förverkliga olika variationer av ljusflödet. LED-lamporna kännetecknas av en bra ljusstyrka och en låg strömförbrukning och de lyser i en varmvit ljusfärg.
 • LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, silver

  LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, silver
  Höjdjusterbar LED-hänglampa Marija med silverfärgad diffusor Denna hänglampa är ett praktexempel på en modern boendestil. Tack vare sin flexibla höjdjustering kommer den till sin rätt i varje rum. LED-hänglampan Marija monteras enkelt med en fyrkantig takupphängning och övertygar med två stabila rep. I nedre änden av dessa rep finns ljuselementet. I anslutning till röret sitter de silverfärgade kåporna som är böjda i motsatt riktning. Dessa är placerade vertikalt och är även i dagsljus ett snyggt blickfång. Med hjälp av dimmerteknik i tre steg (med hjälp av väggströmbrytare) kan hänglampan Marija anpassas till individuell ljusstyrka.
 • Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld

  Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld
  Elegant bordslampa Angelina av metall, med mässingfärgad skärm och svart ram Angelina är en bordslampa med en stilren design som är väl lämpad för modernt inredda miljöer och som vackert kan kombineras med skandinaviska stilar. Den runda ljusfoten är liksom resten av lampan tillverkad av metall och har en svart yta, medan lampskärmen är gjord av matt mässing och har en smal koppform. Här används LED-ljuskällor med en GU10-sockel och huvudet kan vridas något för att justera ljuset bättre. En diskret strömbrytare är inbyggd i lampsockeln så att du snabbt kan nå den från skrivbordet. Elegant design för speciella miljöer!
 • Lucande Gunbritt LED-hänglampa, 60 cm

  Lucande Gunbritt LED-hänglampa, 60 cm
  LED-pendellampa Gunbritt med dimmer LED-hänglampan Gunbritt ser nästan ut som om den svävar i rummet. Den är utformad för att inte bara avge ljus nedåt utan också mot insidan. Den aluminiumfärgade metallen kompletteras med det vita silikonhöljet på lysdioderna. Lampan har en dimmer med vilket ljuset kan styras i tre steg via den vanliga strömbrytaren på väggen: 100 % / 50 % / 10 %. Det är möjligt att justera ljuset till den respektive stämningen.
 • Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, guld

  Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, guld
  LED-pendellampa Hayley med nio utsökta glaskulor i en ädel guldoptik En avancerad design och modern LED-teknik utmärker den särskilda LED-hänglampan Hayley. Såväl den runda takkåpan som de filigrana metallelement som förenar undersidan av glaskulskärmen har fått en guldfinish. Insidan av de nya kulorna överraskar med luftbubblor som är dekorerade och som understryker lampans individuella flair. De ljusstarka, inbyggda LED-lamporna ger ett trevligt, varmvitt ljus som också är lämpligt för att belysa större områden. Ljuset sprids indirekt och jämnt ut i rummet utan att det bländar. Den eleganta och tydliga designen hos denna vackra ljuskälla kan integreras i olika inredningar som helst och lämnar ett varaktigt intryck på betraktaren.
 • Lucande Asta pendellampa med betongskärm

  Lucande Asta pendellampa med betongskärm
  Pendellampan på skena Asta med fyra lampor, träbalk och betongskärmar Asta passar perfekt in i matrum och är en pendellampa som passar perfekt bland skandinaviska inredningar eller vackra vintagestilar. De fyra lampskärmarna, som alla är runda och tillverkade i betong, hänger på en trästång med ett naturligt utseende. Dess yta är grå, eftersom den är tillverkad i betong, och passar därmed bra ihop med träelementet. Ljuset strålar nedåt så att ett köksbord kan belysas med detta belysningsobjekt. Tack vare designen med fyra lampor kan tillräcklig belysning garanteras och E14-uttagen kan utrustas efter smak, även LED-lampor med extra varmvitt färgtemperatur. Detta passar bra till både skandinaviska- och vintagestilar, eftersom betoningen här ligger på mys.
 • Rostbrun LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm

  Rostbrun LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm
  Ensidigt strålande utomhusvägglampa Tavi med Bridgelux LED-lampa Med en effekt på bara 7 W kan Bridgelux LED-lampan lysa upp hus och flerbostadshus i ytterområdet på ett energisnålt sätt. Utomhusvägglampan ger ett propert och rätlinjigt intryck och man har inte slösat tid på onödiga detaljer. Istället står det viktigaste, nämligen den banbrytande LED-belysningen, i centrum. Tack vare det diskreta utseenden passar Tavi utmärkt som vägglykta i moderna omgivningar, där devisen less is more gäller. Den rostbruna ytan ger samtidigt lampan en viss nostalgisk charm och den är inte längre helt begränsad till att användas i moderna miljöer. Ljuset strålar ut nedåt i en bred vinkel.
 • Indirekt skinande LED-vägglampa Nuno

  Indirekt skinande LED-vägglampa Nuno
  Vackra ljuseffekter med Nuno LED-vägginbyggnadsarmatur, skyddsklass IP65 för utomhusbruk Cree LED-lampan som är infälld i denna väggarmatur ger ett varmvitt ljus. Ljuset kommer endast indirekt ut och skapar ett särskilt behagligt ljussken som ger orientering i huset på natten. Under lysdioden (58,5 lumen) finns ett skyddande lock av robust härdat glas och den inre delen av den gjutna aluminiumkroppen är lätt räfflad, vilket skapar ytterligare specialeffekter. Med skyddsklassificeringen IP65 finns ett tillräckligt skydd mot vatten och smuts, så att installation i husfasaden eller andra former av murverk inte är något problem.
 • LED-vägginbyggnadslampa Holly för utomhus

  LED-vägginbyggnadslampa Holly för utomhus
  Modern infälld LED-väggarmatur Holly för montering i murverk på fasader och väggar i utomhusmiljöer. Infällda väggarmaturer kan användas för att skapa diskreta fokuspunkter som inte bara är dekorativa utan också ger orientering i mörkret. Den här infällda armaturen är ungefär lika stor som en tegelsten och smälter därför harmoniskt in i helhetsbilden när det gäller murade fasader, men Holly gör också ett mycket bra intryck på putsade väggar. Efter installationen ser du en elegant ram av rostfritt stål på utsidan, medan en transparent diffusor av robust polykarbonat i mitten ger en mjuk fördelning av det varmvita LED-ljuset. Den infällda väggarmaturen Holly LED med IP65-skydd ger ett utmärkt skydd mot damm och vatten. Ett rekommenderat alternativ för utomhusbelysning som är utrustad med lysdioder av märket Cree.
 • Glasutomhusväglampa Annalea

  Glasutomhusväglampa Annalea
  Kantig utomhusvägglampa Annalea med glasinsatser och mörkgrå stomme Annalea är ett modernt belysningsobjekt som bör användas utomhus. Utomhusvägglampan är i ett utförande med två ljuskällor, den ena ljuskällan lyser nedåt och den andra uppåt. Användningen av klara glasinsatser gör ljuskällorna, i A60-form, direkt synliga. Det lönar sig därför att lägga särskild vikt vid valet av ljuskälla, eftersom den bidrar till den stilfulla helhetsbilden.
 • LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor

  LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor
  Böjd LED-utomhusvägglampa Lennik för en energisnål belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-utomhusvägglampan Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar den långvariga glädjen. En rörelsedetektor är integrerad för enkel in- och urkoppling. Lampan tänds bara när människor är närvarande. Räckvidden ligger på maximalt 8-12 meter, detekteringsvinkeln på 90°. Lystiden kan ställas in på från 15 sekunder till maximalt 9 minuter.
 • Grafitfärgad LED-utomhusvägglampa Half

  Grafitfärgad LED-utomhusvägglampa Half
  Halvrund LED-utomhusvägglampa Half med plastdiffusor Den halvrunda lampkroppen hos denna vägglampa för utomhusbruk är riktad nedåt och skapar behagligt ljus i varmvit färgtemperatur, som ger tillräckligt ljus utomhus när det är mörkt. Den vita diffusorn kompletteras av en grafitgrå stomme av aluminium - en kombination som ser modern och tilltalande ut i många miljöer. De integrerade SMD-LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och skiljer sig från vanliga ljuskällor genom sin höga energieffektivitet.
 • Lennik - LED-utomhusvägglampa med rörelsesensor

  Lennik - LED-utomhusvägglampa med rörelsesensor
  LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor Utomhusvägglampan Lennik är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. Bländskyddet hos vägglampan består av vit plast och fungerar inte bara som täckskydd utan också som diffusor för det varmvita ljuset, som LED-utomhusvägglampan Lennik avger. LED-utomhusvägglampan Lennik är dessutom utrustad med en rörelsesensor som gör att ljuset behöver tändas först vid behov - nämligen när en person närmar sig.
 • LED-utomhusvägglampa Levvon med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Levvon med rörelsesensor
  Utomhusvägglampa Levvon med inbyggda LED-lampor och rörelsesensor Utomhusvägglampan Levvon är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. Det vita bländskyddet är tillverkat av plast. Under detta plasttäckglas sitter LED-lamporna, som är fast inbyggda i lampan. Levvon har en praktisk rörelsesensor som tänder lampan vid behov, utrustad med IP54 och mycket väl lämpad för utomhusbruk.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Trixy i grafitgrått

  Kantig LED-utomhusvägglampa Trixy i grafitgrått
  Kvadratisk LED-utomhusvägglampa Trixy av grafitgrå lackerad aluminium Trixy finns som LED-utomhusvägglampa med tidlös design och består av en mörkgrå aluminiumkropp i kantig form. Den har 6 högkvalitativa LED-lampor från Cree, tre upptill och tre nedtill. Ljuset ser mycket imponerande ut på håll eftersom det strålar uppåt och nedåt och skapar en effektfull ljusbild på väggen bakom. Naturligtvis passar den nyktra, puristiska formen bra i moderna miljöer, men inget talar mot att LED-utomhusvägglampan kombineras med klassiska eller historiska byggnader.
 • Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor

  Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor
  Elegant vägglampa Caleb i antik rost-look med två ljuskällor Caleb kan inte dölja sin klassiska, nästan antika ton och påminner om vägglampor från gångna tider - sådana som ännu använde stearinljus och spred sitt ljus i balsalar och korridorer i herrskapshus. Naturligtvis används här elektriska ljuskällor, som kan vara lika charmerande men mycket mindre farliga än öppen eld. Med sin svartbruna yta, genombruten av rostfärgade fläckar, kompletteras det antika utseendet perfekt.
 • LED-vägglampa Lorian

  LED-vägglampa Lorian
  Exklusiv design för vardagsrummet: LED-vägglampan Lorian Lorian har en diffusor av satinerad plast som är böjd in i rummet och passar perfekt in i en modern atmosfär. Bakom plastytan finns lysdioderna, som lyser i en varm vit ljusfärg och skapar ett mycket mysigt ljus tack vare den satinerade ytan. LED-vägglampan Lorian är inte bara en attraktiv tilläggs- eller accentbelysning i vardagsrummet eller hallen, utan även ett bra ljuselement med mysig effekt i sovrummet.
 • Lucande Hakona hänglampa av trä

  Lucande Hakona hänglampa av trä
  Hänglampa Hakona - en kombination av ekträ och betong Den rustiska pendellampan Hakona drar snabbt allas blickar till sig. De fyra betongskärmarna står i kontrast till ekträbalken som befinner sig mitt i upphängningssystemet. Skärmarna kan variera i höjd, eftersom deras kablar har lindats flera runt balken flera gånger. Balken hänger i två starka hamplinor som är fästa vid en mattsvart baldakin. Träet kommer från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt och hållbart sätt och bär därför FSC:s sigill.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Akira

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Akira
  Formskön LED-utomhusvägglampa Akira med varmvit ljusfärg Akira har ett formskönt utseende med lätta rundningar, som framför allt passar till moderna inredningsstilar. Ljuset från de varmvita LED-lamporna avges uppåt och nedåt, LED-lamporna täcks av vitt polykarbonat som gör ljuset jämnt. Bygeln eller bländskyddet som utgör ljuskroppen hos LED-utomhusvägglampan består av mörkgrått aluminiumgjutgods.
 • Rund LED-takspot Meret för utomhusbruk, IP54

  Rund LED-takspot Meret för utomhusbruk, IP54
  Grafitgrå LED takspot Meret för utomhusbruk, 432 lumen Den cylindriska Meret LED-takspotlampan har en modern men diskret design. På undersidan finns en rund öppning som är försedd med robust härdat glas och i vilken sex LED-ljuskällor av Cree-märke på 1 watt vardera är placerade. Ljusflödet är 432 lumen, vilket innebär en energibesparing på 71 W per lumen. Med skyddsklass IP54 kan LED-takarmaturen användas utomhus utan tvekan, eftersom den är tillräckligt skyddad mot vatten och smuts. Meret passar därför också utmärkt i badrum eller andra fuktiga rum, t.ex. källare och korridorer, om detta önskas. Den ytmonterade downlighten lämpar sig också utmärkt för användning i industriområden. Den runda takarmaturens utsida är målad i ett tidlöst, mörkt grafitgrått.
 • Rörlig LED-utomhusspotlight Lorelle

  Rörlig LED-utomhusspotlight Lorelle
  LED-utomhusspotlight Lorelle med rörligt lamphuvud Denna funktionella utomhusspotlight är mångsidigt användbar och är en praktisk belysningsarmatur för utomhusbruk. Lamphuvudet med 3 LED från Cree à 1 Watt kan vridas upp till 180°. Armaturen kan därmed uppfylla personliga belysningsbehov. Denna armatur är ett bra val för dig som söker en energisnål, funktionell ljuskälla för utomhusbruk!
 • Extravagant trätaklampa Legno

  Extravagant trätaklampa Legno
  Rustik trätaklampa Legno med kedjeupphängning Det speciella med denna taklampa: den är tillverkad av äkta trä! Tillsammans med den mörka tonen på träet och den massiva kedjeupphängningen uppstår en särskilt rustik effekt. Den passar alltid bra, exempelvis i en hemtrevlig, lantligt rustik miljö och även i restauranger, där rustik hemtrevnad hör till den omtyckta stilen, som exempelvis i genuina ställen på landet kan trätaklampan Legno bli en verkligt snygg prydnad som stilenligt understryker den rådande atmosfären.
 • Trägolvlampa Thea med svart-gyllene skärm

  Trägolvlampa Thea med svart-gyllene skärm
  Högkvalitativ golvlampa Thea med trebent trästomme och svart-gyllene skärm Golvlampan Thea är en ljuskälla med två olika designer, med sin trebenta stomme av högkvalitativ plywood och sin svart-gyllene chintz-skärm. Svart-gyllene lampor av alla slag hittar man lika ofta i aktuella inredningsstilar, som trebenta bords- och golvlampor. Kombinationen av mörklackerad plywood-stomme och stor chintz-skärm, som är i enkelt svart på utsidan och glänsande guld inuti gör denna golvlampa som är tillverkad i Tyskland, inte bara till ett passande inredningsobjekt för många olika inredningsstilar, utan skapar även nödvändig hemtrevnad i vardagsrummet och sovrummet. När ljuset tänds uppstår en exklusiv glans, tack vare ljusreflexer som uppstår genom den guldglänsande insidan av skärmen. Thea övertygar med sina design-kvaliteter och naturligtvis även med bästa teknik. Under det svarta dekortyget i skärmen döljer sig en bärfolie som är utarbetad i svårantändlig B1-kvalitet. Med hjälp av en ställskruv kan golvlampan justeras i höjd mellan 140 cm och 160 cm, så att den kan anpassas individuellt till situationen i rummet. Strömbrytaren är lätt att nå, eftersom den sitter direkt på lampfattningen.
 • LED-taklampa Arnik, dimbar, 180 cm

  LED-taklampa Arnik, dimbar, 180 cm
  Avlång LED-taklampa Arnik i balkform – idealisk komplement i puristiska hem Arnik har en avlång grundform och är därför speciellt lämplig för att belysa stora bordsytor. Tack vare den puristiska designen kan balkhänglampan användas både ovanför matbordet och i hemmakontoret. I båda fallen är det en fördel att man kan justera höjden med hjälp av kabelmekanismen. Därutöver är pendellampan utrustad med ett dimbart driftdon som möjliggör att ljuset kan justeras via väggbrytaren.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 60 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 60 cm
  Lyani - trefasig pendel med integrerad LED-teknik som kan dimmas via väggbrytaren Denna LED-pendellampa består av en stor, självlysande ring, så att lampan kan installeras perfekt ovanför ett bord i köket eller matsalen. Ringen är glänsande förkromad och hänger från taket i filigranformade trådar. Eftersom olika ljusstyrkor ofta behövs ovanför ett matbord, beroende på situationen, kan pendelarmaturen dimmas i tre steg via en väggbrytare för att skapa både starkt och mysigt ljus med mindre ljusstyrka.
 • LED-vägginbyggnadslampa Jody, 19 cm

  LED-vägginbyggnadslampa Jody, 19 cm
  LED-infälld vägglampa Jody i vit polykarbonat LED-infälld vägglampa Jody förlitar sig på tydligheten i geometriska former och ett tidlöst färgschema som enkelt kan kombineras och integreras i olika stilar. Således är lampan mångsidig och imponerar med sitt säkra belysningskoncept. Den intelligenta kombinationen av härdat säkerhetsglas och formsprutat polykarbonat gör den kompakta lampan till en robust och beständig belysningslösning utomhus. Denna användbara lampa kan inte skadas av repor eller slag. Lampans långsträckta rektangulära design bidrar också till en enhetlig ljusbild.
 • Båggolvslampa Evelyna med tygskärm

  Båggolvslampa Evelyna med tygskärm
  Båggolvlampa Evelyna med grå tygskärm Evelyna är en vacker form av extrabelysning som lämpar sig utmärkt för boendemiljö i modern stil. Genom bågformen kan även utrymmen belysas där det inte finns plats för lampfoten, praktiskt taget. Därför är golvlampan i bågform mycket lämplig för gemytliga soffgrupper som ska kompletteras med en behaglig ljuskälla. Lampfoten är förkromad och stången går huvudsakligen i svart medan lampskärmen som består av tyg och har en mediumgrå yta. Den avger ljuset mjukt och ljuset kan strömma ut uppåt och nedåt obehindrat. För att manövrera båggolvlampan finns det en praktisk fotströmbrytare i stickkontaktssladden.
 • LED-bordslampa Marija i ädel silver-look

  LED-bordslampa Marija i ädel silver-look
  Ett blickfång i silverlook: den moderna, smala LED-bordslampan Marija När blicken hamnar på lampan, finns det risk att resten av bordsdekorationen hamnar i bakgrunden. LED-bordslampan Marija står på en smal fot som är rund och silverfärgad. Från mitten av foten sträcker sig ett lampelement vinkelrät uppåt, och ger genom dess något böjda form ett organiskt intryck. Den platta metalldiffusorn som sitter på elementet har tagit fasta på fotens färgtema, och den silverfärgade ytan drar allas blickar till sig. LED-bordslampan Marija avger ett trevligt ljus och kan dimmas i tre steg via strömbrytaren.
 • LED-bordslampa Marija i svart

  LED-bordslampa Marija i svart
  En guldfärgad och svart ljuskälla: Marija LED-bordslampa, dimbar Så snart LED-lampan i Marija-bordslampan tänds badar bordet eller skänken i varmvitt ljus. Marija LED-bordlampan är dock mycket mer än en pragmatisk bordslampa. Den övertygar med sin organiska form som på ett skickligt sätt bidrar till att dekorera ett elegant möblerat rum. Ett mjukt böjt ljusrör reser sig från den runda basen, som bär en smal metallskärm i svart. Den är böjd i motsatt riktning. Bordslampan kan dimmas i tre steg för att öka komforten i vardagsrummet eller sovrummet.
 • LED-pendellampa Hayley, glas, krom, 3 lampor

  LED-pendellampa Hayley, glas, krom, 3 lampor
  LED-pendellampan Hayley med 3 lampor, en speciell ljuseffekt och en kulformad lampskärm av glas Hayley är en LED-driven, energibesparande LED-pendellampa med dekorativa element i krom och tre glasskärmar med vacker bubbelstruktur för unika ljuseffekter. Det glänsande kromet ser särskilt ädelt ut, liksom skärmarna med deras luftbubblor. Således är Hayley en lampa med hög glamourfaktor och dess design med tre ljuskällor passar särskilt bra över matbordet. Ljuset avges både direkt och indirekt, och där man ser den direkta delen av ljuset finns det ett element av vitt glas för en mjuk ljusfördelning, medan resten av glasskärmen kännetecknas av den vackra bubbelstrukturen, som är klar och strålande.
 • Lucande Lusine LED-taklampa i svart

  Lucande Lusine LED-taklampa i svart
  Svart LED-taklampa i burform, indirekt ljusflöde Lusine passar in i alla möjliga moderna miljöer. Men den kan dock även integreras i vintagestilar på grund dess skärm som påminner om en bur. Skärmen är gjord av metall och har en svart yta med elegant effekt. Strävorna är smala och smäckra. LED-ljuskällan sitter i den nedre delen och ger ett behagligt varmvitt ljus med en indirekt effekt. Detta gör taklampan Lusine till en lampa för bostaden och ger en hög bekvämlighetsnivå och är alltid välkommen i sovrum.
 • Lucande Bronwyn LED-golvlampa

  Lucande Bronwyn LED-golvlampa
  Dimbar, böjd Bronwyn LED-golvlampa Bronwyn LED-golvlampan med sina slingrande sidor ser ut som något från en nöjespark. Jämförelsen med ett konstföremål kan också göras. Den här armaturen kommer definitivt inte att försvinna i ett modernt vardagsrum. Dessutom kan armaturen dimmas kontinuerligt med strömbrytaren.
 • Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel

  Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel
  Raka LED-bildlampor Alexis i matt nickel Alexis LED-bildlampan passar med sin form och färg perfekt in i moderna rum. Väggfästet är tillverkat av järn, medan den utskjutande lampskärmen består av aluminium och akryl, genom vilken ljuset kommer ut utan att blända. Större delen av lampan är i matt nickel, endast anslutningsdelarna mellan hållaren och skärmen är kromade. Lampan kan användas för att framhäva vissa bilder och för att sätta scenen på ett skickligt sätt. Alexis kan anpassas till nya omständigheter på nolltid. En väggbrytare gör det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger: 100 %, 50 % och 20 %.
 • Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm

  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm
  Ensidigt strålande utomhusvägglampa Tavi med Bridgelux LED-lampa Med en effekt på bara 5 W kan Bridgelux LED-lampan lysa upp hus och flerbostadshus i ytterområdet på ett energisnålt sätt. Utomhusvägglampan ger ett propert och rätlinjigt intryck och man har inte slösat tid på onödiga detaljer. Istället står det viktigaste, nämligen den banbrytande LED-belysningen, i centrum. Tack vare det diskreta utseenden passar Tavi utmärkt som vägglykta i moderna omgivningar, där devisen less is more gäller. Ljuset strålar ut nedåt i en bred vinkel.
 • Brett strålande utomhusvägglampa Hanno med LED

  Brett strålande utomhusvägglampa Hanno med LED
  Den grafitgråa utomhusvägglampan gör succé med indirekt ljusflöde och energibesparande LED-teknik Utomhusvägglampans hölje är tillverkat av aluminium och utformat så att ljuset riktas mot marken och avger på sätt i första hand indirekt ljus. Detta ger en behagligt varmt ljusförhållande utanför huset tack vare den varmvita ljustemperaturen hos dess märkes-LED. Energiförbrukningen är låg, bara 7 W, men det påverkar naturligtvis inte ljuskällans ljusstyrka - för med den banbrytande LED-tekniken handlar ganska mycket om energieffektivitet! Tack vare den rätlinjiga och rena formen passar vägglampan i första hand som belysning i moderna omgivningar. Skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot inträngande damm och stänkvatten.
 • LED-utomhusspotlight Beatrix i mörkgrått

  LED-utomhusspotlight Beatrix i mörkgrått
  Mörkgrå utomhusspotlight Beatrix med LED-ljuskällor Beatrix är avsedd för användning utomhus, där spotlighten exempelvis kan monteras på väggen. Lamphuvudet kan ställas in i vinkel med hjälp av en skruvmejsel. När man hittat önskat läge drar man fast skruven igen. Aluminiumstommens yta har mörk färg och ser mycket tidsenlig ut.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Rachel av aluminium

  Modern LED-utomhusvägglampa Rachel av aluminium
  Nedåtstrålande LED-utomhusvägglampa Rachel i kantig form, IP54 Modernt utformade hus och fasader kräver också en modern form av belysning: Utomhusvägglampan Rachel uppfyller inte bara dessa krav genom den tidsmässiga linjära designen, den är även av den nyaste moderna tekniken eftersom man inte behöver använda någon extern ljuskälla, eftersom ett LED-kretskort med 25 SMD-LED-lampor är installerat som skiner i varmvitt ljus. Denna relativt nya form av belysning övertygar framför allt genom sin ringa energiförbrukning och ljuskällans livslängd. Ett ljusutbyte på 65 lumen per Watt skapas och skenet är övervägande indirekt genom justeringen av lampan vilket upplevs vara särskilt trevligt.
 • Platt LED-utomhusvägglampa Caner

  Platt LED-utomhusvägglampa Caner
  Rätlinigt designad utomhusvägglampa med LED-lampor av märket Epistar Denna LED-utomhusvägglampa är mycket vacker till modernt designade fasader och den passar även utmärkt till en minimalistisk stil, inte minst genom den platta och linjära byggnadssättet av skärm och ram. Ljuset från Epistar LED-lamporna är riktat nedåt, så att även indirekta effekter är möjligaallt efter monteringshöjden. Epistar LED-lamporna - det finns totalt 36 stycken - har med totalt 6 Watt mycket låg energiförbrukning, uppnår därmed dock ett relativt högt ljusflöde på 450 lumen. Det motsvarar ett ljusutbyte på 75 lumen per Watt skapas.
 • Utomhusvägglampa Timm med LED-lampor

  Utomhusvägglampa Timm med LED-lampor
  LED-utomhusvägglampa Timm LED-utomhusvägglampan Timm är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. I undre delen av lampstommen sitter en hållare som kan användas för att montera lampan på väggen. Formen på lampan Timm är lätt böjd, så att det varmvita ljuset från LED-lamporna avges nedåt. LED-utomhusvägglampan kan väl belysa områden med snubbelrisk utomhus.
 • LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor
  LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Timm är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. I undre delen av lampstommen sitter en hållare som kan användas för att montera lampan på väggen. Formen på lampan Timm är lätt böjd, så att det varmvita ljuset från LED-lamporna avges nedåt. LED-utomhusvägglampan kan väl belysa områden med snubbelrisk utomhus. Den är utrustad med en praktisk rörelsesensor.
 • Rörlig LED-utomhusvägglampa Marius

  Rörlig LED-utomhusvägglampa Marius
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Marius med rörligt, tunt lamphuvud – vinnaren av två stora designpriser Marius är utrustad med ljusstarka LED-lampor och avsedd som vägglampa för utomhusbruk. Där ger den klart ljus men förbrukar nästan ingen energi, eftersom LED-lampor är framtidens ljuskällor och mycket energisnåla. Lamphuvudet kan röras uppåt och nedåt så att ljusriktningen kan anpassas bättre. Med sitt utseende och den grafitgrå aluminiumytan passar Marius utmärkt till en modern miljö utomhus. Samtidigt borde man nämna att LED-utomhusvägglampan Marius har vunnit två designpriser med sin höga kvalitet: Reddot Award 2017 (winner lighting design) och German Design Award Special 2018.
 • Marius – sensor-utomhusvägglampa med LED-lampor

  Marius – sensor-utomhusvägglampa med LED-lampor
  Utomhusvägglampa Marius med sensor och grafitgrå yta – vinnare av två designpriser Lampkroppen hos denna sensorstyrda utomhusvägglampa består av aluminium som är lackerad i en grafitgrå färg. Huvudet kan böjas uppåt och nedåt, så att det varmvita ljuset kan riktas bättre. Marius är dessutom utrustad med en sensor som reagerar på rörelser inom en vinkel på 120° för att tända lampan. Lystiden kan ställas in från min. 5 sekunder till max. 8 minuter. Den har en räckvidd mellan 6 och 9 meter. Den högkvalitativa LED-utomhusvägglampan Marius har fått två priser för sin design: - Reddot Award 2017 (winner lighting design) - German Design Award Special 2018
 • Den vita LED-utomhusvägglampan Siara i välvd form

  Den vita LED-utomhusvägglampan Siara i välvd form
  Siara - LED-utomhusvägglampa med enkelt utseende och vitlackerade ytor Siaras armatur är hållen helt i vitt. Detta gäller både polykarbonat-diffusorn som armaturen i aluminium. På betraktaren verkar detta mycket harmoniskt och utomhuslampan passar i många moderna omgivningar. LED:erna bakom diffusorn ger ett varmt och balanserat ljus vilket också ger poäng med tanke på belysningen. Energiförbrukningen förblir dock på en låg nivå så att man faktiskt kan tala om bra energi-effektivitet.
 • Lucande Juljana golvlampa, 2 lampor, tygskärm

  Lucande Juljana golvlampa, 2 lampor, tygskärm
  Elegant vardagsrumsbelysning med tyggolvlampan Juljana med 2 lampor Juljana har ett metallstativ som kännetecknas av särskilt fina, böjda linjer. Detta ger designen en viss lekfullhet. De två stavar som leder till skärmarna korsar varandra och är vackert böjda, medan deras yta är matt satinerad och förstärker den eleganta helhetsutstrålningen. De runda tygskärmarna är försedda med tilltalande färgtoner som ser jordnära ut och kombinerar lampskärmar i grått, creme och bunt. På så sätt framstår lampans utformning som varm och levande. Detta förstärks naturligtvis när ljuskällorna är tända, eftersom det är då bostaden fylls med ett speciellt mys och golvlampan kan användas som en utmärkt accentbelysning. Utseendet avgörs även av en viss tidslöshet så att lampan kan användas i olika inredningsstilar och i många olika boningsrum. En integrerad fotströmbrytare i matarledningen underlättar betjäningen av golvlampan Juljana.
 • Platt LED-utomhusvägglampa Corda

  Platt LED-utomhusvägglampa Corda
  Rektangulär LED-utomhusvägglampa Corde med diskret utseende Corda har en kantig lampkropp med platt konstruktion, som i första hand kan kombineras med en modern miljö, men som naturligtvis ser ganska tidlös ut, eftersom rektangeln är en av de mest universella formerna. Ljusutsläppet sker åt två håll, uppåt och nedåt. Därmed garanteras mjukt orienteringsljus som underlättar när man går i mörkret, utan att man känner sig bländad.
 • Aurelien – utomhusvägglampa med grå ram

  Aurelien – utomhusvägglampa med grå ram
  Mörkgrå inramad utomhusvägglampa Aurelien i kantig form Aurelien passar bra till modern arkitektur, bland annat på grund av sina raka former. En vit glasskärm kompletteras på ett harmoniskt sätt av en mörkgrå ram i aluminiumgjutgods. Vid användning av en E27-ljuskälla borde man välja en lågenergi- eller LED-lampa.
 • Vriden LED-taklampa Dominykas

  Vriden LED-taklampa Dominykas
  LED-taklampa Dominykas i modern stil, kan dimmas i fyra steg med väggströmbrytaren Dominykas består av ett smalt, vridet metallband, som på ena sidan har ett LED-band. LED-lampornas lyskraft är god, så man kan använda taklampan som huvudbelysning i rummet. Speciellt hos denna LED-taklampa är dessutom att man kan dimma den bekvämt och med några få handgrepp via strömbrytaren på väggen och på så sätt reglera ljusstyrkan i fyra steg.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 50 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 50 cm
  Ringformad LED-pendellampa Lyani med hög ljusstyrka och integrerat dimalternativ Lyani ger intryck av att vara en sorts nytolkning av klassiska kökslampor eftersom pendellampan har samma praktiska runda form. Tidigare användes ofta ringformade lysrör. Med Lyani är det moderna LED-lampor som utmärker sig genom sin särskilt låga strömförbrukning. Då är det viktigt att nämna att ljusstyrkan trots stor energibesparing är hög. Om någon skulle uppfatta ljuset som för kraftigt kan man bara gripa tag i väggströmbrytaren och reglera ljusintensiteten i tre steg.
 • LED-vägginbyggnadslampa Roni, 19,5 cm

  LED-vägginbyggnadslampa Roni, 19,5 cm
  Kantig LED-vägginbyggnadslampa Roni i rostfritt stål - vacker för sidledes belysning av trappsteg LED-vägginbyggnadslampan Roni är en enkel lampa med en tydligt modern design som övertygar. Den skapar en diskret ljusstämning i utomhusmiljön och smälter vackert in på väggen. Lampan kan med fördel användas som trappbelysning. Med denna kompakta vägginbyggnadslampa förenar sig rostfritt stål och stabil aluminium till en motståndskraftig modell för utomhusbruk. Även optiken är blank och rätlinjig. Det avlånga rektangulära formatet anpassar sig sömlöst till varje vägg. Ett behagligt ljus sprider sig därvid på terrassen eller balkongen. - hög stöthållfasthetsgrad IK08
 • LED-utomhustaklampa Sora, kantig, sensor

  LED-utomhustaklampa Sora, kantig, sensor
  Mörkgrå LED-utomhustaklampa Sora med sensor LED-utomhustaklampan Sora är med sina kantiga former en äkta klassiker. Oavsett om du har ett energisparhus eller skandinavisk trädesign – denna utomhustaklampa gör sig bra på alla hustyper. LED-utomhustaklampan Sora är rektangulärt utformad och hörnen lätt avrundade. En utsida av mörkgrå pressgjuten aluminium omsluter den vita lampan i plast. Lampan är väl lämpad för användning i husets yttre omgivning. Dessutom är den utrustad med en rörelsesensor vars inställningar kan anpassas individuellt. - Slagtålighetsgrad IK08 - sensorns räckvidd 12 m x 6 m - lystid inställbar från 5 sekunden upp till 30 minuter - registreringsvinkel 360 grader
 • Lucande Janus golvlampa med utdragbar skärm

  Lucande Janus golvlampa med utdragbar skärm
  Tyg golvlampa Janus med gråljudd tygskugga, utdragbar stativ Janus säkerställer elegant elegans i vardagsrummet och är en lampa som inte bara snyggt understryker en hemtrevlig atmosfär utan också får ett harmoniskt utseende. Den runda lampskärmen är försedd med gråtonat tyg och basen och stativ är svart eller förkromad. Resultatet är en vacker optik triad, som är särskilt harmonisk, även om det finns en viss kontrast. ljus imponerar också med en hemtrevlig belysningsatmosfär, eftersom ljuset är dämpat och bländfritt utåt. En fotströmbrytare i försörjningsledningen kan användas för att enkelt tända och stänga av ljuset genom att snabbt kliva på det. Detta gör det lättare att använda och du behöver inte böja dig ner eller leta efter strömbrytaren under lång tid. stativ kan justeras och förlängas efter behov så att höjden kan ändras från 115 cm till 175 cm.
 • Hänglampa Nordwin, 1 lampa, svart-guld

  Hänglampa Nordwin, 1 lampa, svart-guld
  Smal pendellampa Nordwin i skandinavisk look; svart på utsidan, silverfärgad på insidan Nordwin har ett mycket elegant utseende och är en pendellampa, som på grund av metallskärmen uteslutande avger ljuset nedåt. Exempelvis kan en bardisk eller köksbänk vackert iscensättas av Nordwin, och det är också snyggt att använda flera exemplar av denna lampa. Skärmens insida är guldfärgad och ger ett varmt och behagligt ljussken. Den svarta utsidan utgör en vacker, trendig kontrast.
 • LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, guld

  LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, guld
  Med guldlook: den dimbara LED-hängslampan Marija som ett blickfång Den här moderna hängslampan kombinerar två blickfång: två böjda guldfärgade detaljer och den bästa LED-tekniken. Metalldetaljerna är kopplade till ett belysningselement i silver som skapar en medveten färgkontrast. Pendellampan Marija har en rektangulär upphängning i samma guldfärg som de två styrkablarna är fästade vid. Marija LED-pendellampan kan fästas på olika höjder, så att den mysiga belysningen kommer till sin rätt i alla rum. En integrerad dimfunktion ger dessutom frihet att anpassa ljusstyrkan i tre steg till individuella behov.
 • Lucande Ilirian LED-utomhusvägglampa aluminium

  Lucande Ilirian LED-utomhusvägglampa aluminium
  LED-utomhusvägglampa Ilirian av aluminiumgjutgods LED-utomhusvägglampan Ilirian består av två geometriska element. Den yttre delen är ett aluminiumstativ i mörkgrått. Inuti stativet finns en rektangulär plastenhet som fungerar som diffusor. Det varma ljuset från den inbyggda fasta LED-lampan sprids försiktigt genom den frostade diffusorn, så att en mjuk och jämn ljusstråle belyser ditt utomhusområde.
 • Lucande Emmeline utomhusvägglampa i lyktform

  Lucande Emmeline utomhusvägglampa i lyktform
  Utomhusvägglampa Emmeline i lyktform Denna utomhusvägglampa har en cylinderformad glasskärm som hålls i luften av ett väggbeslag med krokar. Det gör att Emmeline ser ut som en elegant lykta, som ger utomhusområdet en elegant touch. Lampan är fritt synlig genom det gråtonade glaset, vilket gör att dekorativa modeller i filamentoptik är särskilt lämpliga.
 • Lucande Lignus LED-gånglampa, rörelsesensor

  Lucande Lignus LED-gånglampa, rörelsesensor
  Den dekorativa LED-gånglampan Lignus med rörelse- och skymningssensor Denna vackra lampa lyser inte bara med sina många funktioner utan även med en modern och individuell design. LED-gånglampan Lignus är ett dekorativt och funktionellt komplement till utomhusbelysningen. Den är utpräglad av sin rätlinjiga form, som är designad med en mörk finish. Det mest utmärkande kännetecknet är dock det inbyggda frontelementet i naturlig träpolitik som skapar en fin kontrast. Lampan fortsätter att poängtera med en skymningssensor och en integrerad rörelsesensor som har en räckvidd på upp till 10 meter och som kan registrera rörelser inom en vinkel på 120°. Även ljustiden kan anpassas individuellt enligt egna önskemål.
 • Lucande Viyan golvlampa med glasballong

  Lucande Viyan golvlampa med glasballong
  Vackert vintageobjekt med lysande glasballong: golvlampan Viyan i svart och rökgrått Den som föredrar en vintagestil när det gäller inredning kommer säkert också att tycka om denna golvlampa, som inte består av en vanlig lampskärm och ett klassiskt stativ, utan som har en rökgrå glasballong vilket ger en särskild optik. Dessutom finns det ett svart, runt metallstativ som kompletterar looken. Man kan gärna använda en E27-lampa med en rustiklook, eftersom det kompletterar ljusbilden på ett mycket elegant sätt och ger en nostalgisk karaktär,
 • Lucande Ably hänglampa, rökglas, 6 lampor

  Lucande Ably hänglampa, rökglas, 6 lampor
  Även för större bord: Den avlånga matsalspendellampan Ably med sex rökglasskärmar Ably har ett elegant uttryck och är en pendellampa som passar utmärkt som lampa över ett matbord. Med konstruktionen med 6 lampor kan man också belysa större bord på ett vackert och lämpligt sätt. Det rökgrå glaset i form av kulor ger en särskilt elegant look och en något dämpad ljuseffekt. Ljuskällan syns alltid mycket väl, tack vare den genomskinliga, tonade glasytan, och bör väljas med omsorgså att den passar väl in i helhetsdesignen som definitivt kan tillskrivas vintagestilen. LED-filamentlampor är att rekommendera här. Både vad gäller utseende och effektiv teknik.
 • Lucande Gyda tyggolvlampa, mässing matt

  Lucande Gyda tyggolvlampa, mässing matt
  Klassisk golvlampa Gyda med vit tygskärm och mässingsfärgat stativ Gyda är en golvlampa som har en klassisk utstrålning Detta är främst på grund av det elegant formade stativet med en matt mässingsyta. Detta kompletteras av en tyglampskärm i vitt som kan ge ett mycket bra ljus. Golvlampan är utmärkt lämpad för belysning av bostäder, men den är också ett vackert komplement i sovrummet.
 • Lucande Cuerno LED-golvlampa i svartvitt

  Lucande Cuerno LED-golvlampa i svartvitt
  LED-golvlampa Cuerno i modern svartvitt design, tre-stegs dimbar via omkopplare LED-golvlampa Cuerno är en lampa som representerar en modern tolkning av ett hjorthorn. Tre element som liknar ett hjorthorn sticker ut från golvlampa stavar. De består delvis av metall med en matt svart yta - precis som stativ och foten - och delvis av sektioner gjorda av satinerat polykarbonat. Bakom de satinerade sektionerna finns varma vita glödande lysdioder, vars ljus lyser runt genom materialet och sätter den moderna strukturen unikt i rampljuset. En fotbrytare för till- och frånkoppling har integrerats i matningskabeln. 3-stegs dim + av: Med strömbrytaren är det möjligt att tända och släcka ljuset som vanligt. Tack vare 3-nivå-dimningstekniken med integrerad av-funktion kan den också nedtonas till tre olika ljusstyrkenivåer genom att trycka på strömbrytaren flera gånger: 100%, 50% och 10%.
 • Lucande Filoreta golvlampa i vitt

  Lucande Filoreta golvlampa i vitt
  Vit designgolvlampa Filoreta med mässingsfärgade detaljer - trendig Mid Century-look Den här golvlampan har en platt, rund lampskärm av tung, högkvalitativt bearbetad metall och ett filigrant trebent stativ som också är tillverkad av metall. Båda komponenterna har en tidslös, mycket harmonisk vit färg, och mellan dem, under lamputtagen, finns ett metallelement med en borstad mässingsyta som ger en liten men synbar kontrast. Det faktum att golvlampans designfokus, som är tillverkad efter designstandarder, lades på valda detaljer visas också av det faktum att den textilöverdragna kabeln med den integrerade fotströmbrytaren matchar mässingselementets färg. Filoreta är utan tvekan en elegant lampa som är inspirerad av den trendiga retrostilen Mid-Century, vilket tydligt kan ses från de reducerade, geometriska formarna och generella uttryck. Eftersom metallskärmen är i sig är ogenomskinlig riktas allt ljus direkt nedåt som ett trevligt, bländfritt stämningsljus. Medan ytbelysningen nedåt åtföljs av en distinkt ljusstyrka eftersom de tre E27-uttagen som är avsedda att användas tillsammans med ett individuellt val av ljuskällor. Filoreta är med alla sina egenskaper en lyxig lampserie som förenar en enkel elegans med en solid konstruktion och som passar bra i ett flertal boningsområden.
 • Ljusstark LED-utomhusvägglampa Tavi rostbrun

  Ljusstark LED-utomhusvägglampa Tavi rostbrun
  Kantig LED-utomhusvägglampa Tavi med LED-lampor från Bridgelux Med sin kantiga form passar utomhusvägglampan Tavi i många miljöer, den rostbruna ytan ger den en något rustik karaktär. Ljusutsläppet sker uppåt och nedåt, båda i ganska bred vinkel på c:a 90 grader. LED-lamporna är från Bridgelux och de ger jämförelsevis högt ljusflöde vid låg effekt, så elräkningen kan hållas låg.
 • Nickelfärgad LED-golvlampa Dunja med läslampa

  Nickelfärgad LED-golvlampa Dunja med läslampa
  Elegant LED-golvlampa Dunja med 2 ljuskällor Dunja är en av de ljuskällor som inte bara har en bra funktionalitet utan också är vackra att se på. Den här LED-golvlampan har i princip en romantisk karaktär, vilket inte minst beror på de konstfullt vridna stöttorna under skärmen. Lampans matta, nickelfärgade yta ger den dock utan tvekan också ett modernt uttryck. Därför kan golvlampan kombineras med moderna miljöer såväl som med klassiska stilar. Det är anmärkningsvärt att LED-golvlampan inte bara erbjuder en ljuskälla, utan kombinerar två av dem. Detta återspeglas i en högre funktionalitet, eftersom lampan i flodskålen ger ett varmt, indirekt ljus som bjuder in till bekvämlighet och uppehåll, medan ljuset från läslampan är oproportionerligt mer direkt och kan användas för punktuell belysning, vilket är fördelaktigt för till exempel läsning. Båda nyanserna är gjorda av glas och är inte bara vita, utan har också ett attraktivt alabasterutseende som påminner om romantiska dimmiga moln tidigt på morgonen.
 • Rund LED-vägginbyggnadslampa Loya

  Rund LED-vägginbyggnadslampa Loya
  Cirkelrund LED-vägginbyggnadslampa Loya med mörkgrå yta Med skyddsklass IP54 är Loya avsedd för vägginbyggnad, där den skapar vackert orienteringsljus med jämn, bländfri effekt. LED-ljuskällan sitter ungefär i mitten av den cirkelrunda lampkroppen och ger nedåtriktat ljussken. Tack vare LED-tekniken kan man spara mycket energi, eftersom den inte drar mycket ström.
 • Flexibel väggläslampa Anneli med LED-lampa

  Flexibel väggläslampa Anneli med LED-lampa
  Praktisk väggläslampa Anneli med strömbrytare, LED-lampa och flexarm Över en sittgrupp eller säng passar en extra ljuskälla bra, eftersom det är platser där man gärna lutar sig bakåt och läser. För detta behövs klart ljus, för redan under barndomen uppmanar man alltid ivriga bokslukare att inte läsa i mörka hörn, eftersom man då kan skada synen. När läslusten inte försvunnit i vuxen ålder är det viktigt att inte trötta ut ögonen i onödan, när man fördjupar sig i en roman eller en intressant artikel i en tidskrift, har man nytta av en väggläslampa vid sin favoritplats. Anneli, som är utrustad med LED-lampor från Cree, är en förstklassig rekommendation för detta ändamål, då den förenar riktat läsljus med energisparande teknik, ett modernt utseende och en justerbar flexarm. Vad mer kan man önska?!
 • Dimbar LED-vägglampa Torin, silvergrå

  Dimbar LED-vägglampa Torin, silvergrå
  Funktionell LED-vägglampa Torin med integrerad touch-dimmer Torin har en silvergrå yta som ser tidlös ut och en integrerad flexarm med ett lamphuvud med integrerad LED-lampa från Cree i änden. Genom flexarmen kan LED-vägglampan inte bara riktas för läsning, utan det går också att skapa indirekt ljus, vilket gör atmosfären litet mer hemtrevlig. LED-lamporna gör att den inte drar mycket ström, trots klart ljus. En verklig fördel är den inbyggda touch-dimmern, som gör att ljusstyrkan kan regleras snabbt och bekvämt. Dessutom finns en strömbrytare som sitter bekvämt på väggfästet.
 • Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 6 lampor

  Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 6 lampor
  Pendellampa Sotiana med 6 lampor i vintagelook, med glaskulor och vackra färgkontraster i mässing och svart Sotiana har framträdande lamputtag av mässing, men även metalldelar i svart, vilket ger upphov till en synbar kontrast som kan hänföras till den populära vintagestilen. Detta intryck förstärks ytterligare av de glasskärmar i klarglasoptik som sitter ovanför ljuskällan. Tillsammans skapar det en mycket vacker bild för den dekorativa belysningen av vardags- och matrummen. Alla lampskärmar bör helst ha en LED-lampa med filamentoptik, eftersom de inte bara ser rätt ut i stil, utan de förbrukar dessutom lite ström och är långlivade. De sex lampskärmarna kan också garantera en god och omfattande belysning av bordsytan.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Talea

  Kantig LED-utomhusvägglampa Talea
  Varmvit lysande LED taklampa Talea tillverkad av aluminium och polykarbonat, skyddsklass IP54 Talea LED-takarmatur är inte bara lämplig för utomhusbruk, dess enkla design gör den också till ett bra val för badrum och andra rum med hög luftfuktighet, eftersom skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot vatten och smuts. För en mjukare ljusfördelning är LED-belysningen för utomhusbruk utrustad med en diffusor av polykarbonat, som också är mer robust och slagtålig än en av glas.
 • Mörkgrå takspotlight Minna för utomhusbruk

  Mörkgrå takspotlight Minna för utomhusbruk
  Takspotlight Minna att använda i ytterområdet, IP54 Man tror i allmänhet att tak bara finns i innerområdet. Men det stämmer inte riktigt, eftersom det finns väl täckta terasser eller enkla överhängnader som är som gjorda för att bestyckas med en taklampa. Här är det viktigt att valet faller på lampa med tillräckligt hög skyddsklass så att damm och vatten inte har någon chans att tränga in, såsom är fallet med IP54. Aluminiumkroppen till takspotlighten Minna är täckt underifrån med ett skydd av säkerhetsglas och PAR30-reflektorlampor används för sockel E27.
 • Randig utomhusvägglampa Aurelien, mörkgrå

  Randig utomhusvägglampa Aurelien, mörkgrå
  Utomhusvägglampa Aurelien med randig design Aurelien är en kantig utomhusvägglampa som består av vitt glas och en ram i aluminiumgjutgods. Lampan är mörkgrått lackerad och har en randig design, vilken gör den ännu mer attraktiv och individuell. Därför är Aurelien speciellt snygg på moderna fasader och omgiven av modern arkitektur. E27-sockeln är lämplig för användning med lågenergi- eller LED-lampor.
 • Lucande Amra LED-utomhustaklampa, kantig, 17,5 cm

  Lucande Amra LED-utomhustaklampa, kantig, 17,5 cm
  Kantig LED-taklampa Amra för utomhusområdet Amra har en kvadratisk form och sörjer för god belysning i utomhusområdet, till exempel när den monteras i taket vid balkongen eller ingången. Men även monteringen på väggen är inget problem. Amra är en mångsidigt användbar lampa för utomhusområdet. Tack vare LED-tekniken är den energieffektiv, så att man inte behöver mycket ström för tillräcklig belysning.
 • Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, krom

  Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, krom
  LED-hänglampa Hayley med 9 lampor och extravaganta glaskulor i modern kromoptik Den vackra LED-pendellampan Hayley utstrålar lyxig flair och elegans. Med sina nio ljuskällor kan den även belysa större områden och ge betraktaren ett unikt intryck. Ljuset sprids homogent i rummet så att strålningen sker indirekt och utan att bländas. De nio glaskulorna har dekorerats på insidan med luftbubblor och deras undersida omsluts av ett metallelement. Den moderna kromoptiken, som även den runda takkåpan på lampan har bearbetats med, understryker dess fina karaktär och gör den till en unik ljuskälla. Denna sofistikerade design gör armaturen till en extravagant boningsaccessoar även när den är släckt.
 • Grafitgrå utomhusvägglampa Xava, 2 ljusk.

  Grafitgrå utomhusvägglampa Xava, 2 ljusk.
  Utomhusvägglampa Xava med dubbelt ljusutlopp och enkel design Xava har en särskilt rätlinjig form, som kännetecknas av en behaglig enkelhet. Utomhusvägglampan består av en lampkropp i aluminiumgjutgods med en mörkgrå finish. GU10-ljuskällorna är placerade upp och ner så att ljuset avges i dessa riktningar. Framför allt kan en yttervägg på en modern byggnad dra nytta av denna utomhusvägglampa med sitt tydliga formspråk.
 • LED golvlampa Resi m dimmer, idealisk f läsning

  LED golvlampa Resi m dimmer, idealisk f läsning
  LED-läslampa Resi i aluminium, med dimmer Resi har ett modernt formspråk, ljushuvudet är platt och har moderna hörn i rundad form. LED-läslampan kan enkelt placeras nära en soffa eller fåtölj för att ge mer ljus för läsning. Ljuset kan riktas genom att lampan kan justeras med hjälp av de två lederna. Tekniskt sett kan ljusstyrkan ändras. För att göra detta använder du touchknappen som du kan justera ljusstyrkan med i tre steg (100 %, 50 % och 15 %).
 • Ramformad LED-utomhusvägglampa Mirco

  Ramformad LED-utomhusvägglampa Mirco
  Tilltalande belysning i utomhusområdet med LED-utomhusvägglampa Mirco i kvadratisk ramform Mirco är en utomhuslampa som först och främst kan kombineras med moderna omgivningar. Det ramformade ljuselementet består av mörkgrått aluminium och har en kvadratisk form. På grund av det runda fästet som är en del av lampan associerar man den faktiskt med en ram, vilket gör Mirco till en LED-utomhusvägglampa med ett designorienterat utseende. Samtidigt är ljuset tack vare LED-listen på insidan och den vita plastskärmen mycket behagligt så att man alltid har hemtrevlig belysning i utomhusområdet.
 • LED-balkpendellampa, Pia, bokträ

  LED-balkpendellampa, Pia, bokträ
  Rakt LED-pendel Pia med kabelmekanism för höjdjustering Den här strålformade pendelarmaturen har en mycket modern skärm av bokfärgat trä och kan bekvämt justeras i höjdled från 120 cm till 210 cm med hjälp av den integrerade mekanismen för att dra ut sladden. Ljuset från lysdioderna sänds nedåt, vilket tillsammans med den långsträckta formen och kabelmekanismen visar att Pia lämpar sig mycket väl som bordslampa. Därför kan den integreras utmärkt i moderna matsalar och trots all modernitet ger den också en naturlig känsla eftersom den långsträckta skärmen är tillverkad av äkta trä. Med en extern dimmer kan du också justera ljusstyrkan hos den lysande LED-pendelarmaturen.
 • LED-trä-pendellampa Karinja, dimmer, natur

  LED-trä-pendellampa Karinja, dimmer, natur
  Elegant trätaklampa Karinja med touchdimmer och höjdjusterbar mekanism Denna pendellampa består av två avlånga bländskydd i trä runt energisnåla, kraftfulla LED-ljuskällor så att mysig belysning skapas som är som gjort för att ljussätta matbordet. Trädet passar bäst i kombination med andra naturliga inredningsobjekt, men trots den varma utstrålningen förlorar lampan inte sitt moderna utseende, så att Karinja även kan kombineras med en puristisk stil. Vad gäller funktionen borde den integrerade dimmern med touch- och minnesfunktion samt kabelmekanism nämnas, eftersom dessa gör belysningen ovanför matbordet mer individuell och sörjer för att den kan anpassas efter situationen. Så har man alltid rätt belysning för romantiska middagar eller arbete. - höjdjusterbar från 110 cm till 210 cm
 • LED-utomhusvägglampa Dagur, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Dagur, mörkgrå
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Dagur LED-utomhusvägglampan Dagur är en mycket klar modell som sörjer för ett statement av geometriska former och pregnant design på tomten. Därför passar den framför allt till moderna stilar och städade ljuskoncept. LED-utomhuslampans kropp består av aluminiumlegering och är därmed inte bara speciellt vädertålig, utan övertygar även med en slät yta. De avfasade vinklarna och kanterna mjukar upp det kompakta formatet och leder ljuset uppåt från lampkroppen. På så sätt skapas mjukt belysta områden för en stämningsfull belysning.
 • LED-golvlampa Marija i ädel silver-look

  LED-golvlampa Marija i ädel silver-look
  Silverfärgad harmoni: Marija LED-golvlampan ger elegant belysning Marija-golvlampan är en slimmad lampa och är ett bra val för alla som älskar en modern livsstil. Den runda basen och den böjda metallkanten är platta och silverfärgade, liksom lampelementet. Båda är böjda i motsatt riktning, vilket skapar ett behagligt djup i rummet. Med den här färg- och formkombinationen framhäver Marija LED-golvlampan en ädel atmosfär och gör ett stort intryck även när den inte används. Det högkvalitativa utseendet är naturligtvis särskilt effektivt i skymningen och sent på kvällen. Armaturen kan dimmas i tre steg.
 • Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor

  Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor
  Avlånga pendellampan på skena, Sotiana, med 5 kulformade glasskärmar Sotiana är en elegant lampa för matsalen som har fem klara glaskulor som skärmar. Dessa kulor är arrangerade i rad vid en svart metallskena som är smala och filigran. De mycket väl synliga lamporna består också av metall, men som en vacker kontrast är de tillverkade i mässing. Det finns alltså en slags trekomponentslook som är modern men som också har en viss nostalgi, vilket gör att Sotiana räknas som en av de populära vintagelamporna. Eftersom E14-lamporna på grund av glasdesignen är så framträdande bör man helst överväga att använda stiläkta LED-filamentlampor i droppform i pendellampan på skena Sotiana. För en ljus och elegant presentation av matbordet!
 • LED-taklampa Mijo i rökgrått glas

  LED-taklampa Mijo i rökgrått glas
  Rökgrå LED-taklampa Mijo med lätt glänsande yta och rund form Mijo är en estetisk LED-taklampa med en konvex skärm av glas. Ytan på denna skärm går i en mycket stilfull rökgrå färg och har en lätt skimrande yta med glanseffekt, så att diskret speglingar uppstår. Naturligtvis påverkas även utseendet av färgsättningen av skärmen och det uppstår trivsamma ljusförhållanden med just det där lilla extra. LED-lamporna bakom det vita plastelementet har en varmvit ljusfärg och dessutom en bra energieffektivitet vilket gör att taklampan räcker till tekniskt sett, även med tanke på moderna anspråk.
 • LED-taklampa Durun, dimbar, CCT, rund, 80 cm

  LED-taklampa Durun, dimbar, CCT, rund, 80 cm
  Rund LED-taklampa Durun med hög ljusstyrka, samt justerbar ljusfärg och ljusstyrka LED-taklampan Durun har inte ett cirkulärt urtag i mitten och kanten på skärmen är i en tilltalande silverton. Armaturen övertygar inte bara visuellt utan också med sin höga funktionalitet. Med hjälp av strömbrytaren kan ljustemperaturen justeras i tre steg, vilket också är möjligt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Med den kan man även anpassa ljusstyrkan. Detta kan göras antingen i 15 små steg eller stegvis från 100 till 10 procent. Båda funktionerna är försedda med en minnesfunktion så att de tidigare inställda värdena återkallas nästa gång de slås på. Två användbara ytterligare funktioner är en nattljusfunktion och ett 15-minuters timerläge, vilket säkerställer att ljuset stängs av automatiskt efter denna tid.
 • LED-taklampa Ilira, dimbar, CCT, 4 lampor

  LED-taklampa Ilira, dimbar, CCT, 4 lampor
  LED-taklampa Ilira med 4 ljuskällor, lysande kvadrater, och justerbar ljusfärg och ljusstyrka Denna taklampa med LED-ljuskällor kännetecknas av en hög grad av funktionalitet och levereras med en fjärrkontroll. Denna tjänar olika syften och kan användas för att slå på och stänga samt för att dämpa ljusstyrkan (oändligt eller i 15 steg). Dessutom finns det en minnesfunktion så att de valda inställningarna inte går förlorade även efter avstängning, och du kan använda Ilira i nattljusläge eller med 15-minuters timer. Det är även möjligt att bestämma färgtemperaturen i tre steg. Den här funktionen kan aktiveras via väggomkopplaren. Visuellt övertygar taklampan med sin sammansättning av fyra fyrkantiga belysta områden. Därmed säkerställs en hög ljusstyrka och Ilira är idealisk som basbelysning i ett rum. Tekniska specifikationer: - justerbar ljusfärg i olika vita nyanser (3 steg, via omkopplare) - ljusstyrkan kan justeras i 15 steg eller steglöst (via fjärrkontroll) - minnesfunktion - funktion för belysning på natten - 15-minutstimer - fjärrkontroll