LUCANDE lampor

Det tyska belysningsföretaget Lucande tillverkare belysning för hemmets alla ytor och vrår. Vi har samlat lamporna som finns att beställa idag, hos återförsäljare med svenska webbshoppar. Se bilder och priser här på belysning från Lucande lights.

Belysning hos Lucande återförsäljare i Sverige

 • Lucande Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor

  Lucande Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor
  Höjdinställningsbara LED-hänglampan Lio med touchdimmer Lio sticker ut med sitt varmvita ljus med hemtrevlig karaktär. Hänglampan kan monteras över ett matbord, där den verkligen kommer till sin rätt och gör ett bra jobb. En fördel är att den går att ställa in på höjden, sålunda kan Lios upphängning förlängas från 110 cm till 200 cm med ett par enkla handgrepp, vilket är en stor hjälp just över matbordet. Skärmens insida, som består av två långa metallbågar, är belagd med varmtonig guldfolie så att den utstrålar ett mycket gemytligt ljus. På utsidan är den moderna skärmen lackerad i svart och har fått en borstad guldfinish, vilket skapar ett mycket individuellt utseende. För enkel justering av ljusstyrkan, som kan ställas in från strålande ljus till gemytligt dämpad finns en praktisk touchdimmer integrerad, som har en minnesfunktion som lagrar det senast valda ljusvärdet tills nästa gång lampan tänds.
 • Lucande Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor

  Lucande Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor
  Kantig LED utomhusvägglampa Olesia med praktisk rörelsesensor Olesia är en LED utomhusvägglampa vars stora fördel ligger i att den har en integrerad rörelsesensor. Lampstommen består av mörkgrå, lackerad aluminium och lampans form är mycket rätlinjig. Ljuset avges nedåt, så att man inte blir bländad. Den vita täckskivan av polykarbonat möjliggör mjukt ljus med behaglig effekt. Den inbyggda sensorn har en avkänningsvinkel på 120 grader och en räckvidd på 6 till 10 meter. Lystiden kan ställas in individuellt och lampan lyser inom ett tidsintervall på 8 sekunder till 8 minuter.
 • Lucande Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld

  Lucande Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld
  LED-hänglykta Ebu med jojo-pendel, dimbar i tre steg Ebu är en idealisk ljuskälla för matbordet, för LED-hänglyktan lyser över en stor yta på bordet och ger ett hemtrevligt ljus. Ljuset är nämligen särskilt behagligt för att de varmvita LED-lamporna sitter mellan de båda vågformiga bländskydden och ljuset avges bländfritt. Utsidan av den avlånga skärmen är svart och har fina gyllene penseldrag, medan utformningen blir fullkomlig genom en guldfärgad insida, som skapar extra varma ljusreflektioner. En mycket användbar funktion: höjden på LED-balkpendellampan kan bekvämt justeras från 110 cm till 200 cm. Dessutom kan Ebu dimmas med hjälp av den vanliga väggströmbrytaren. Man kan reglera ljusstyrkan i tre steg (100 %/50 %/25 %).
 • Lucande LED-utomhusbelysning Marik

  Lucande LED-utomhusbelysning Marik
  LED-utomhuslampa Marik av aluminium i grafitgrå färg, skyddsklass IP54 med Cree märkta LED-lampor Grafitgrå är en diskret färg med modern touch och Marik kan därför användas på många olika sätt. Ljuset från den 1 W starka Cree-LED-lampan strålar nedåt i en bred vinkel, så att ingen bländas, men är fortfarande så ljus att man ser allt viktigt. Med en ljustemperatur i spektrumet 3.000 kelvin är ljuset från vägglyktan behagligt vitt. Så ser framtidens utomhusbelysning ut!
 • Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 60 cm

  Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 60 cm
  Målinriktad belysning Benerike i aluminium med rörelsesensor Om du letar efter pålitlig belysning för en utomhusväg kommer du inte att bli besviken på Benerike-lampan. Den smala basen och skärmen är tillverkade av aluminium och har en harmonisk mörkgrå färg. Skärmen har ett cylindriskt utseende och påminner om en sorts bur. Benerike-lampan kan utrustas med lämpliga ljuskällor så att ljusintensiteten och ljusfärgen kan anpassas till personliga behov. Dessutom har den en rörelsesensor som registrerar rörelser och styr ljuset. - Avkänningsvinkel 120 - Detektionsavstånd 6-10 m - Justerbar ljuslängd, 8 sekunder till 8 minuter
 • Lucande Dekorativ energisnål utomhusvägglampa Tame

  Lucande Dekorativ energisnål utomhusvägglampa Tame
  Rektangulär utomhusvägglampa Tame med tresidigt ljusutsläpp och robusta karbonatplastinsatser Den här utomhusvägglampan med skyddsklass IP54 ger inte bara ett vackert och jämtljussken som framhävs av opalvita insatser, utan den verkar även med sina grafitgråa ramar stilfull och modern på ett diskret sätt, så att den ger en vacker accent till husfasaden eller andra typer av murverk. Insatserna är gjorda av robust polykarbonat, vilket är en stor fördel eftersom det är mycket mindre bräckligt än glas och utomhus utsätts en lykta för väder och vind, vilket knappt påverkar detta material. Utomhusväggbelysningen utrustas med en E27-lågenergilampa upp till 18 W, så att man samtidigt kan hålla ner strömförbrukningen.
 • Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm

  Lucande Berenike gånglampa rörelsevakt 85 cm
  Slående ljus Berenike i aluminium med praktisk rörelsesensor Berenike-lampan kombinerar funktionalitet och estetik. Den har ett elegant yttre i aluminium med mörkgrå yta. Dess cylindriska lampskärm kan utrustas med lämpliga ljuskällor och ger därmed möjlighet att fritt välja ljusintensitet och ljusfärg, som kan anpassas till personliga behov. Dessutom har armaturen en rörelsesensor som registrerar rörelser och därmed styr ljuset. När Berenike kombineras med andra armaturer från serien skapar de en harmonisk helhetsbild av utomhusmiljön. - Justerbar ljuslängd (8 sekunder till 8 minuter) - Detekteringsvinkel 120 - Detektionsområde 6-10 m
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd
  Böjd LED-bildlampa Dimitrij Den böjda armen och den långa, smala skärmen samt färgen i gammal mässing ger Dimitrij-bildlampan ett mycket elegant utseende. Armaturen är utrustad med lysdioder som badar bilden som ska belysas i ett varmvitt ljus, så att färgerna framträder särskilt väl. Dessutom har skärmen och väggfästet ledar som gör det möjligt att justera ljusstrålens riktning på nolltid.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing
  LED-tavelbelysning Dimitrij i gammal mässing Med sin färg i gammal mässing passar tavelbelysningen Dimitrij i synnerhet in i rumskoncept i lanthusstilar eller i en antik omgivning. Den avlånga, smala skärmen är fäst vid två stöttor som sticker ut från väggfästet. På sidan av väggfästet finns strömbrytaren där man tänder och släcker belysningen. Dimitrij har kraftfulla LED-lampor som med sitt varma ljus presenterar varje tavla eller fotografi på rätt sätt.
 • Lucande Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Lucande Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Rostbrun LED-vägglampa utomhus Jarno med ett effektivt ljus I princip kan du inte gå fel med en kub om du letar efter en form som är tidlös och kan användas universellt. Kroppen på denna LED-utomhusvägglampa är gjord av rostbrun målad metall. När den inte är påslagen utvecklas vägglampans speciella funktion mycket diskret när LED-ljuskällan är påslagen. Då reflekteras ljusremsorna effektivt på väggen bakom. Uppåt är det bara en smal remsa, men nedåt dyker det varma vita ljuset ut i vidvinkel. Den rostbruna ytan på LED-vägglampan ger den en rustik karaktär så att den också ser bra ut i närheten av äldre hus och fastigheter. Ett annat ljusgaller ingår i leveransen så att följande ljusmönster är möjliga för en individuell design: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 83,4 cm
  Minimalistisk LED-tavelbelysning Thibaud i matt nickel, kan svängas upp och ner Thibaud är en långsträckt, minimalistisk designad tavelbelysning med en matt yta i nickel och brukar vara mycket modern, så att den enkelt kan kombineras med många moderna möbler. Det smala långsträckta lamphuvud är anslutet till väggfästet med fogar och kan följaktligen svängas upp och ner. På detta sätt kan du optimalt justera fotot och placera den inramade bilden perfekt i rampljuset, oavsett om det är ett fotografi, en teckning, en målning eller ett konsttryck.
 • Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm

  Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm
  Smal vägglampa Phina i stål med kabelbrytare Phina är en smal vägglampa som är särskilt lämplig för accentbelysning i vardagsrummet. En smal, lång arm reser sig från ett väggfäste som har två rörliga leder och slutar i en diskret lampskärm. Både ramen och lampskärmen består av svart stål och insidan av skärmen är fodrad i harmoniskt vitt. Den attraktiva färgkontrasten ger lampan det där lilla extra och rundar av designen. Phina kan utrustas med E27-lampor som ger det nödvändiga ljuset. Armaturens tämligen diskreta utseende integreras utan ansträngning i resten av möblerna och passar väl in i moderna inredningsstilar. Vid behov kan Phina kombineras med andra armaturer från serien för att skapa en sammanhängande helhetsbild.
 • Lucande LED utomhusvägglampa Elvira, grafitgrå, aluminium, varmvit

  Lucande LED utomhusvägglampa Elvira, grafitgrå, aluminium, varmvit
  Rektangulär LED-vägglampa för utomhusbruk Elvira Elvira har en mycket enkel design, så att den inte bara passar många stilar, utan också ser mycket modern ut. Ytan på aluminiumstommen har en grafitgrå färgfinish. LED-lamporna är en märkesprodukt från Toshiba och har lång livslängd och är energieffektiva.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 35,4 cm
  LED-bildlampa Thibaud i minimalistisk design Med LED-bildlampan Thibaud kan speciella bilder i vardagsrummet eller till och med i korridoren sättas i rampljuset på nolltid. Samtidigt är armaturens reducerade, diskreta design inte störande utan förstärker den tilltalande bilden. Armaturens ljusa, varmvita ljus genereras av de fast installerade lysdioderna, som dessutom har en låg energiförbrukning. Dessutom möjliggör ledarna på armaturhuvudet och väggfästet en individuell justering av ljusstrålen.
 • Lucande Felena LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Felena LED-tavelbelysning, antik mässing
  Klassisk design möter modern teknik - Felena LED-tavelbelysning bildljus tavelbelysning ljus Felena är utformad på ett mycket klassiskt sätt, med en finish i antik mässing, och så mycket elegant. Interiören är dock modern och är utrustad med energieffektiv LED-teknik. Felena LED-tavelbelysning bildlampa belyser målningar, fotografier, familjeporträtt eller till och med bilder du själv har målat med ett behagligt, varmt vitt ljus. Perfekt för att smart iscensätta alla konstverk.
 • Lucande LED-pendellampa Hayley, 5-ljus, rund, kromfärgad

  Lucande LED-pendellampa Hayley, 5-ljus, rund, kromfärgad
  LED-pendellampa med fem ljuskällor, perfekt formade glaskupor och förkromade detaljer Glaset i de fem kuporna är inte bara klart, utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur som inte bara ser extravaganta ut utan också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glasgloberna finns också ett dekorativt element i glänsande krom som på ett elegant sätt avrundar den övergripande designen. Ljuset avges direkt och indirekt och är mjukt och jämnt på undersidan tack vare ett vitt glaselement, vilket förhindrar bländning. Pendellampans design med sina effektiva LED-lampor gör den idealisk som bordsbelysning i vardagsrummet.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning i matt nickel
  Elegant LED-tavelbelysning Dimitrij i nickel-matt Det långa huvudet på tavelbelysningen Dimitrij ger accentbelysning för den populäraste tavlan i korridoren eller vardagsrummet. Dessutom kan lamphuvudet och den böjda armen justeras individuellt med hjälp av två fogar. De inbyggda LED-lamporna ger ett varmvitt, mycket ljust ljus och sparar energi så att belysningen alltid kan vara tänd. Den böjda armen och de smala formerna ger Dimitrij en återhållsam elegans som samtidigt får en modern touch genom den nickel-matta färgen.
 • Lucande Resi - dimbar LED skrivbordslampa

  Lucande Resi - dimbar LED skrivbordslampa
  Tvåvägsjusterbar LED-byrålampa Resi med dimmer Vid skrivbordet hemma är LED-byrålampan ett mycket användbart komplement, eftersom du kan ändra lampans ljusstyrka i fyra steg. Slutligen kan armaturens form också justeras manuellt med hjälp av de två lederna för att justera ljusutstrålningen enligt önskemål. Armaturens design är modern och linjär och det varmvita ljuset upplevs alltid som behagligt.
 • Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor

  Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor
  LED-husnummerlampa Kosman med sensor LED-husnummerlampa Kosman har många fördelar. De stora, svarta siffrorna kommer till uttryck på ett fantastiskt sätt på den vita bakgrunden av ljuskällansskydd. Med den infraröda rörelsesensorn tänds ljuset när någon närmar sig. Detta innebär för det första att man i tid kan upptäcka fallgropar och för det andra att man avskräcker oönskade personer som inte har goda avsikter. LED-vägglampans utformning är särskilt lockande med den sömlösa övergången från höljets ljusgråa till skyddets vita. Rörelsesensorns tekniska specifikationer - registreringsvinkel: 120°/360° - installationshöjd: 1,8-2,5 m - räckvidd: max. 6 m - valbra aktiveringstid: 5 sekunder till 8 minuter
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm
  Nickelfärgad LED-bildlampa Thibaud med minimalistiskt utseende Thibaud är en justerbar bildlampa som drivs av energieffektiva LED-lampor och som med sitt detaljfattiga utseende passar särskilt bra till minimalistiska miljöer i en mycket modern stil. Metallkroppens nickelfärgade yta har en matt finish och tack vare de integrerade lederna kan LED-bildlampan bekvämt justeras upp och ner för att belysa bilden optimalt. Det kan vara en målning, ett konsttryck, en teckning eller ett fotografi. Alla representativa objekt i en ram är utmärkt iscensatta med Thibaud.
 • Lucande Tvåfaldigt skinande LED-utomhusvägglampa Jendrik

  Lucande Tvåfaldigt skinande LED-utomhusvägglampa Jendrik
  Vacker ljuseffekt i utomhusmiljöer med den trapetsformade LED-vägglampan Jendrik Inte minst är det den vackra ljuseffekten som gör LED-utomhusvägglampan Jendrik till ett riktigt blickfång: En relativt smal strimma av det varmvita ljuset (3000 K) strålar uppåt, medan det nedåtriktade ljuset flödar ut i en bred vinkel. Båda LED-lamporna från Cree har bara 3 W effekt och inga oönskade bländningar uppstår, utan resultatet blir en högst angenäm ljuseffekt när man tänder lampan.
 • Lucande Tilde-långsträckt LED-vägglampa utomhus med IP65

  Lucande Tilde-långsträckt LED-vägglampa utomhus med IP65
  Den grafitgrå LED-ytterväggslampan Tilde Som ytterväggslampa bjuder Tilde tack vare lysdioderna på energisnålt ljussken och passar i synnerhet på moderna fasader. Designen är i sin helhet rak och modern, den grafitgrå ytan passar bra till många omgivningar, eftersom den verkar behagfullt enkel.
 • Lucande Aluminium-LED skrivbordslampa Nicano med dimmer

  Lucande Aluminium-LED skrivbordslampa Nicano med dimmer
  Modern LED-byrålampa Nicano i aluminium, ljusfärg och ljusstyrka kan ändras i fyra steg Nicano är ett mycket användbart tillägg till skrivbordet som presenterar sig i ett modernt utseende. LED-byrålampan består av en vinkelformad lampfot och två långsträckta element, varav det övre är belysningselementet. Alla element är förbundna med leder och kan därför flyttas upp och ner så att ljusets riktning kan bestämmas individuellt. Ljusfärgen och ljusstyrkan på lysdioderna kan också justeras, med fyra olika nivåer.
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing
  LED-tavelbelysning bildljus Fehmke - sätter konstverk och foton i rätt ljus Med det klassiska och antika designade Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset är bilder, konstverk eller till och med familjeporträtt underbart upplysta och iscensatta. Det klassiska, eleganta utseendet, som understryks av den antika mässingsytan, kombineras smart med modern LED-teknik. De integrerade lysdioderna lyser här med en varmvit färg och säkerställer mjuk men effektiv belysning.
 • Lucande LED-golvlampa Marija i ädel guld-look

  Lucande LED-golvlampa Marija i ädel guld-look
  Den smala LED-golvlampan Marija kombinerar färgerna guld och silver Det silverfärgade ljuselementet drar till sig ögonen lika mycket som metallskärmen i guldlook. Kombinationen av de båda elementen i sina motsatta böjda former skapar det harmoniska helhetsintrycket hos den moderna golvlampan Marija. Basen är ett runt, guldfärgat stativ som hålls mycket platt och därmed bokstavligen ligger mot golvet. Detta faktum, tillsammans med den smala, uppåtriktade formen, ger bokstavligen mycket utrymme för manövrering när du ställer upp den. Marija LED-golvlampan ger lämplig belysning i rummet efter behov. Golvlampan kan dämpas i tre nivåer.
 • Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel

  Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel
  Raka LED-bildlampor Alexis i matt nickel Alexis LED-bildlampan passar med sin form och färg perfekt in i moderna rum. Väggfästet är tillverkat av järn, medan den utskjutande lampskärmen består av aluminium och akryl, genom vilken ljuset kommer ut utan att blända. Större delen av lampan är i matt nickel, endast anslutningsdelarna mellan hållaren och skärmen är kromade. Lampan kan användas för att framhäva vissa bilder och för att sätta scenen på ett skickligt sätt. Alexis kan anpassas till nya omständigheter på nolltid. En väggbrytare gör det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger: 100 %, 50 % och 20 %.
 • Lucande LED skrivbordslampa Mion med dimmer

  Lucande LED skrivbordslampa Mion med dimmer
  LED-byrålampa Mion med runt ljushuvud och dimmer Mion är tillverkad av metall och har en blågrå yta. Det platta, runda lamphuvudet är anslutet till den runda lampfoten via tre leder och två stavar, och denna konstruktion gör det möjligt att justera ljusstrålen optimalt. Med pekkontakten kan ljusstyrkan justeras i fyra steg (100 %/50 %/10 %/av). Detta gör Mion bordslampa till en mycket användbar ljuskälla för skrivbordet.
 • Lucande 3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65

  Lucande 3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65
  Indirekt belysning med den infällda utomhusväggbelysningen Mitja, inkl. Cree LED-lampor Grafitgrå är en diskret och tidlös färg, vilket gör att Mitja kan användas i flera olika utomhhusmiljöer runt hus och flerbostadshus. Cree LED-lamporna med varmvit ljustemperatur (3.000 Kelvin) sitter i lampan så att de från de flesta perspektiv inte kan ses och skickar det mesta ljuset indirekt, mot marken. En infällningsdosa medföljer lyktan. Infällningsdjupet är 5,6 cm.
 • Lucande LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa

  Lucande LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa
  Kulformad LED-hänglampa Hayley med guldfärgade element och en glasskärm med bubbelstruktur Hayley har ett vackert utseende och är en kompakt LED-hänglampa som är avsedd för passande utrymmen i ditt hem, där den blir ett dekorativt blickfång. Du kan också använda flera lampor i rad, till exempel för att lysa upp en bardisk eller köksbänk. LED-ljuskällorna är både effektiva och drar lite ström, och ger trots låg energiförbrukning ändå en god ljusstyrka. Glaskulan har en intressant yta med bubbelstruktur och i botten sitter ett metallelement, som liksom takfästet är i en glänsande guldton, vilket ger pendellampan ett klassiskt utseende. Ljusemissionen är inte bara direkt utan också indirekt, varvid det direkta ljusutsläppet genom ett vitt glaselement är mycket mjukt och bekvämt.
 • Lucande Uplight-golvlampa Dunja med läslampa

  Lucande Uplight-golvlampa Dunja med läslampa
  Romantisk Dunja-taklykta med läslampa Taklyktor med integrerad läslampa är numera inte så sällsynta. Det är naturligtvis inte så konstigt, eftersom de utmärker sig som särskilt praktiska ljuskällor eftersom de kombinerar diffust, indirekt ljus för välbefinnande med centrerad, direkt belysning för läsning, så att det finns något för varje önskan och varje tillfälle. Det är dock mer sällsynt att man ser takvasken som har en integrerad läslampa och är utformad i lantlig stil, som Dunja. Den uppåtriktade skärmen är tillverkad av glas i alabasterutseende och den rustika metallramen har en tilltalande finish i rostbrun färg, så den passar perfekt till alla lantliga stilar
 • Lucande LED-utomhusvägglampa Jace, grafit

  Lucande LED-utomhusvägglampa Jace, grafit
  Grafitgrå LED-vägglampa Jace med märkta LED-lampor från Citizen Indirekt ljus är inte bara önskvärt inomhus, det kan också skapa mycket vackra effekter utomhus. Den här väggarmaturen för utomhusbruk är därför utformad som en skärm med en mjuk krökning i mitten. Den är helt tillverkad av metall så att öppningsområdet är ogenomskinligt och att ljuset bara kan komma ut uppåt och nedåt, vilket inte bara motverkar obehagliga bländningseffekter, utan också har en mycket stämningsfull effekt när det blir mörkt på kvällen och ljuset börjar skina. LED-lamporna är en högkvalitativ märkesprodukt från Citizen och är extremt energisnåla.
 • Lucande LED utomhusvägglampa Lengo, 50 cm, grafitgrå, 2 lampor.

  Lucande LED utomhusvägglampa Lengo, 50 cm, grafitgrå, 2 lampor.
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Lengo Det speciella med Lengo är att den har en helt långsträckt, kantig form. Det gör att den ser väldigt modern ut och inte alls som en stereotypisk utomhusvägglampa. Istället får man intrycket av att den smälter in i fasaden och blir en del av den, snarare än att sticka ut från den. Stommen på LED-utomhusvägglampan är tillverkad av pressgjuten aluminium och kompletteras av ett klart glaslock på undersidan. Bakom detta sitter de många små LED-ljuskällorna, som avger sitt varmvita ljus både nedåt och uppåt. Med en effekt på 36 watt är LED-utomhusvägglampan mycket ljusstark och Lengo kan även användas för att belysa större områden, särskilt runt offentliga eller kommersiella byggnader, t.ex. kontorskomplex med modern arkitektur.
 • Lucande Tavi - utomhusvägglampa med 2 Bridgelux-LED

  Lucande Tavi - utomhusvägglampa med 2 Bridgelux-LED
  Kantig utomhusvägglampa Tavi med Bridgelux LED-lampor Med en effekt på bara 2 x 7 W får Bridgelux LED-lamporna den här vägglyktan att på ett energisnålt sätt starkt lysa upp hus och flerbostadshus. Utomhusvägglampan ger ett propert och rätlinjigt intryck och man har inte slösat tid på onödiga detaljer. Istället står det viktigaste, nämligen den banbrytande LED-belysningen, i centrum. Tack vare det diskreta utseenden passar Tavi utmärkt som vägglykta i moderna omgivningar, där devisen "less is more" gäller. Ljuset strömmar både uppåt och nedåt i en bred vinkel på ca 90°.
 • Lucande LED utomhusvägglampa Ferdinand, rörelsedetektor, grå

  Lucande LED utomhusvägglampa Ferdinand, rörelsedetektor, grå
  Ferdinand LED utomhusvägglampa med integrerad rörelsedetektor och lanternformad skärm - vinnare av Reddot Award 2018 Aluminiumramen på denna LED utomhusvägglampa har en mörkgrå finish och den vinklade ljusskärmen kompletteras av de klara glasrutorna. Det gör att LED-ljuset tränger in i omgivningen med sin fulla ljusstyrka och bidrar till en ljus belysning. Rörelsedetektorn sitter i lampans nedre del och reagerar med en detekteringsvinkel på 120 grader och en räckvidd på 6 till 10 meter. Lyktans form tolkas på ett mycket modernt och enkelt sätt, vilket gör LED utomhusvägglampan särskilt lämplig för modern arkitektur - belönad med det prestigefyllda Reddot Award - RAL 840-M
 • Lucande LED-vägglampa Enisa för utomhusbruk

  Lucande LED-vägglampa Enisa för utomhusbruk
  Rostbrun LED-vägglampa Enisa i särskild design för en indirekt belysning av ytterområdet I ytterområdet väljer man ofta lampor som följer funktionen, medan designen kommer i andra hand - annars är det med den här LED-vägglampan eftersom den är utformad i ett särskilt tilltalande utseende. Totalt 5 rostbruna halvringar i olika storlekar är formskönt ordnade och låter bara ljuset att strömma ut indirekt. På detta sätt ges bekvämlighet och samtidigt den nödvändiga orienteringen i ytterområdet. Vad beträffar ljuskällan så har man installerat högkvalitativa Cree LED-lampor, som inte bara står för lång livslängd utan som även skonar miljön och plånboken med sin jämförelsevis ringa energiförbrukning. Med skyddsklass IP54 är LED-utomhusvägglampan skyddad mot inträngande av vatten och damm. Stilfull och tilltalande belysning för många miljöer!
 • Lucande Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka

  Lucande Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka
  Enkel LED-utomhusvägglampa Mikka av mörkgrått aluminiumgjutgods Mikka hör till de diskreta ljuskällorna för utomhusbruk. I släckt tillstånd ser man bara en sorts kub på väggen. När man tänder LED-utomhusvägglampan uppstår en vacker ljuskägla som pekar uppåt eller nedåt, beroende på monteringen. De fast inbyggda LED-lamporna är ljuskällor med högt ljusutbyte och låg energiförbrukning men god lyskraft.
 • Lucande Bente vägglampa för utomhusbruk, rostfärgad, aluminium, 11 cm

  Lucande Bente vägglampa för utomhusbruk, rostfärgad, aluminium, 11 cm
  Bente vinkelformad utomhusvägglampa med rostbrun yta Rostbruna ytor, t.ex. på lampor eller andra föremål som inte bara är funktionella utan också dekorativa i utomhusmiljöer, är mycket populära eftersom deras använda utseende ger dem ett mer individuellt utseende och kännetecknas av en rustik karaktär. Detta är också fallet med denna vägglampa för utomhusbruk, som har en rektangulär form. Vägglampan för utomhusbruk är avsedd att användas med en E27-sparlampa, men det går naturligtvis också bra att använda en LED-lampa för eftermontering. Båda typerna av ljuskällor förbrukar mycket lite ström. Ljusets spridningsvinkel är mycket bred både uppåt och nedåt.
 • Lucande Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Lucande Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Utomhus vägglampa Jarno med effektiv ljusemission och märkes-LEDs från Cree När det gäller färg är ytan på denna LED-utomhusvägglampa väldigt tidlös. Om du tittar närmare kan du se att detta inte bara gäller i detta avseende, eftersom kubformen också är en av de mest universella geometriska formerna som kan användas i nästan alla områden utan att behöva tänka på om detta utseende också passar. Hittills så bra - optiskt är vägglampan utomhus en mycket diskret lampa. Men hur är det med ljuseffekten? Det stämmer, det är inte precis vanligt. Eftersom vägglampan installeras utomhus kan du ofta se på distans hur fantastisk ljuseffekten är som kommer från Jarno. Detta kan inte bara förklaras av den dubbla ljuskällan, det sätt på vilket ljuset lyser också bidrar till det, för nedåt kommer den varma vita glödet att fly i en ganska bred, något rundad vinkel, uppåt är det bara en smal Strip som dyker upp . Om du vill ändra detta kan du använda ett annat slutet ljusgaller. Följande ljusmönster är då möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Lucande Caleb - ljuskrona i lantlig stil med 8 lampor

  Lucande Caleb - ljuskrona i lantlig stil med 8 lampor
  Förtrollande lampkrona Caleb i lantlig stil Lampkronan Caleb är, med sina åtta svängda armar som utgår jämnt från mitten av basen, ett verkligt blickfång. Utseendet förmedlar en viss romantik, som passar underbart bra i inredningar med lätt rustik eller lantlig stil. Man kan hänga lampkronan över ett matbord och vara säker på att den kommer riktigt väl till sin rätt och bidrar till en särskild atmosfär.
 • Lucande Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik

  Lucande Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik
  LED-utomhusvägglampa Lorik med svängbart lamphuvud i kvadratisk form Linjen och i allmänhet det raka dominerar formen hos den här utomhusvägglampan. Det är bara fördjupningen där den 7 Watt starka ljuskällan sitter som är rund. Den kan monteras på murverk eller fasader och ger en flexibel form av belysning, eftersom den rektangulära kroppen kan svängas till vänster och höger så att en lämplig ljusvinkel utan problem kan ställas in. Den maximala vridvinkeln ligger på 320° så att nästan alla ställen kan nås med LED-ljuset. För att tillräcklig belysning i ytterområdet inte ska bli en för hög kostnadsfaktor, är denna vägglampa utrustad med en Bridgelux LED-ljuskälla som ger rätt ljusstyrka redan vid låg strömförbrukning - ljusutbytet ligger på över 77 lumen per watt.
 • Lucande LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver

  Lucande LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver
  Ädel, dimbar LED-hänglampa Marija i silveroptik med förspelade former Det är svårt att inte förtrollas av denna hänglampa när man för första gången går in i rummet som lampan berikar. LED-hänglampan Marija har en silverfärgad takupphängning med smala rep. I repändarna sitter det gyllene, uppåtböjda lampelementet. Repens längd kan varieras och därmed justeras till önskad höjd. På så vis kommer LED-hänglampan Marija till sin rätt i varje rum, oavsett takhöjd. På ljuselementet och i kontrast till dess nedåtböjda form sitter en vågrät diffusor. Denna metallkåpa är silverfärgad, precis som takupphängningen. Genom dimmern med 3-stegsfunktion kan hänglampan Marijas LED-ljus dimmas efter behov.
 • Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart

  Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart
  Trebent golvlampa Auriane av mörkt valnötsträ och med svart skärm i cylinderform Auriane är en golvlampa som är ett resultat av den trendiga tripoddesignen och som är ett utmärkt komplement i moderna och skandinaviska bostadsstilar. Det trä som används är valnöt, vilket har en mörk naturlig yta och som kommer från hållbart förvaltade skogar, vilket framgår av FSC-certifikatet. Det trebenta stativet med de korsande stavarna kompletteras stilrent av den svarta tyglampskärmen som har en tilltalande cylinderform och som med den mörka ytan ger ett mysigt och diskret ljus som understryker de lugnare kvällstimmarna, så att man kan luta sig tillbaka och reflektera över den dag som har gått i en lugn miljö.
 • Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54

  Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Adarey med nedåtriktat ljus, IP54 Adarey är ett belysningselement i modern stil, avsett för utomhusbruk. Lampkroppen är tillverkad av aluminiumgjutgods med en mörkgrå yta och nedåt blir lampkroppen något bredare. Ljusskenet är riktat nedåt och ger därmed ett bra orienteringsljus kring huset, utan att några bländeffekter uppstår. Slagtåligheten IK10 gör denna utomhusvägglampa med varmvita LED-ljuskällor till en mycket robust ljusgivare som är väl rustad mot vind och väder.
 • Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart

  Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart
  Golvlampa Medira i svart och guld med 2 justerbara skärmar - perfekt som läslampa i vardagsrummet Medira har ett modernt, detaljreducerat formspråk som också kan hänföras till den populära skandinaviska stilen i vilken klara former och en särskild estetik på sätt och vis hör till de grundläggande förutsättningarna. Hela lampan är av metall. I den övre delen finns det flexelement så att skärmen kan vridas efter behov och således få indirekt ljus om man så skulle önska. Eftersom golvlampan Medira är en ljuskälla för boningsområdet med två lampor kan två personer dra nytta av den riktade läslampan samtidigt. Det visar sig också vara en fördel att de enskilda skärmarna inte bara kan vridas separat, utan även tändas och släckas separat. De två strömbrytarna sitter i stativets övre tredjedel. Dessutom är de gyllene skärminsidorna inte bara vackra att titta på, utan ger även behaglig ljusspridning.
 • Lucande LED-utomhusbelysning Jarno, grafit

  Lucande LED-utomhusbelysning Jarno, grafit
  Jarno LED utomhusvägglampa med en fantastisk ljuseffekt Totalt 2 märkeslysdioder med 3 W vardera och en ljustemperatur på 3000 Kelvin säkerställer imponerande ljuseffekter i denna vägglampa avsedd för utomhusbruk, eftersom endast en smal remsa med varmt vitt ljus släpper uppåt, medan den går ut på en ganska bred vinkel nedåt. På grund av de uppåt- och nedåtriktade öppningarna är det ganska indirekt ljus som optimalt belyser husens och byggnadens yttre miljö. Om du tittar på lampans form kommer den välkända slogan "Square, praktiska, ..." att tänka på dig. Och du har inte så fel i det här fallet, för detta opretentiösa designspråk - här inte bara fyrkantigt utan också kubformat - representerar en idealisk lösning mellan modern och tidlös - och är: helt enkelt bra! Ett andra ljusgaller ingår i leveransen, så att fyra olika ljusmönster är möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Lucande LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ

  Lucande LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ
  Höjdjusterbar LED-hänglampa Tamlin med balkar i ljust trä Den rektangulära balken på LED-pendellampan Tamlin är tillverkad i ljust bokträ och har en vinklad form som passar utmärkt till moderna möbler. Hänglampans trädesign gör den också lämplig för användning i skandinaviska inredningsstilar, där ljusa trätoner och linjära former är utmärkande. Upphängningsanordningens höjd kan varieras genom linupphängningstekniken och via en extern dimmer kan även ljusstyrkan ändras om så önskas.
 • Lucande Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule

  Lucande Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule
  Nedåtböjd LED-utomhusvägglampa Jule med sensor Jule hör till de belysningsobjekt som går bra att kombinera med moderna hus och miljöer. Lampkroppen av mörkgrå, gjuten aluminium har en böjd, halvrund form och ljuset avges nedåt. Tack vare den inbyggda sensorn kan LED-utomhusvägglampan reagera på personer som närmar sig lampan. Den har en avkänningsvinkel på 120° och en räckvidd på 0,5 - 9 m. Tack vare den inställbara lystiden (5 sek - 8 min) kan belysningen anpassas bättre efter behoven.
 • Lucande LED utomhusvägglampa Jace, vit

  Lucande LED utomhusvägglampa Jace, vit
  Jace LED-vägglampa för utomhusbruk med LED från Citizen, skyddsklass IP54 Ljuset från denna LED-vägglampa för utomhusbruk är huvudsakligen indirekt, dvs. uppåt och nedåt, tack vare den mjukt böjda frontkåpan. Detta förhindrar obehagliga bländningseffekter. Det varmvita ljuset sprids till omgivningen och de högkvalitativa LED-lamporna från Citizen är mycket energisnåla med en energiförbrukning på bara 6 watt.
 • Lucande Diskret LED-utomhusvägglampa Celeste

  Lucande Diskret LED-utomhusvägglampa Celeste
  Aluminium-utomhusvägglampa Celeste med kantig diffusör i plast Den här LED-utomhusvägglampan är det bästa beviset på att enkelhet kan övertyga rakt igenom, eftersom den i grunden bara består av en grafitgrå aluminiumbakgrund och en diffusör av plast i matt modell. Den verkar dock utomordentligt elegant och förutom placeringen på husfasader kan man även föreställa sig en montering i badrummet där Celeste sörjer för en trevlig atmosfär med varmvitt sken.
 • Lucande LED-pendellampa Marija, böjd, svart, metall

  Lucande LED-pendellampa Marija, böjd, svart, metall
  Böjd Marija LED-pendellampa: horisontell skärm i svart, höjdjusterbar Marija inomhuspendellampa är baserad på ett spel av färger och former. Två robusta styrkablar löper ner från den smala, rektangulära takupphängningen och ansluter till den horisontella skärmen. Upphängningshöjden kan varieras. På önskad höjd är metallkåpan skickligt böjd och kombinerad med ett böjt rör i guld. Detta ger Marija LED-pendellampa ett organiskt utseende. Färgerna guld och svart samspelar, vilket gör att lampan uppmärksammas även i dagsljus. Effekten blir ännu mer imponerande när LED-ljuskällan är påslagen. Färgtemperaturen ligger i det varmvita området och är därför väl lämpad för en hemtrevlig atmosfär. Ljusstyrkan kan justeras i tre steg med hjälp av väggbrytaren.
 • Lucande LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm

  Lucande LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm
  Stor LED-hänglampa Lyani i klassisk ringform med blank kromfinish, dimbar via väggströmbrytare Lyani passar i kök och matsalar och är framför allt en detaljfri elegant belysningslösning för moderna lokaler. LED-lampornas ljusstyrka är utomordentligt hög och vid behov kan man använda väggströmbrytaren som dimmer och reglera ljusintensiteten i tre steg. Metallringens yta är blankt förkromad vilket förstärker LED-hänglampans stilfulla verkan.
 • Lucande LED infälld vägglampa Loya, fyrkantig, grå, utomhus

  Lucande LED infälld vägglampa Loya, fyrkantig, grå, utomhus
  Praktisk för utomhusmiljöer: diskret Loya LED infälld vägglampa med mörkgrå yta Kroppen på Loya har en kvadratisk form som ger den ett särskilt tidlöst utseende. Armaturen är avsedd för montering i en utomhusvägg och ger ett behagligt orienteringsljus med bländfritt ljusflöde. LED-ljuskällan är placerad ungefär i mitten av armaturen och avger sitt ljus mot marken. Den kännetecknas också av låg strömförbrukning.
 • Lucande LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit

  Lucande LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit
  LED-pendellampa Ezana i vitt LED-pendellampan Ezana är juvelen i alla interiörer som använder sig av klara former. Den kombinerar ovanlig design med en varm och dimbar ljusstämning. Pendellampans upphäng är helt vitt och kombinerar element i metall och plast till en harmonisk helhet. Därför kan lampan integreras på ett elegant sätt i moderna inredningsstilar. På pendelstängerna monterades tre ljusringar som överlappar likt en planets omloppsbanor. Dessa sörjer för en diskret effekt med ljus och skuggor som enkelt kan dimras i fyra steg med hjälp av väggbrytaren och Switch-Dim-funktionen.
 • Lucande Merjem – LED-utomhusvägglampa i mörkgrå

  Lucande Merjem – LED-utomhusvägglampa i mörkgrå
  Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem med kubformad lampkropp Merjem är utrustad med LED-teknik och garanterar på så sätt att den har en god ljusstyrka med låg energiförbrukning. Med den kubformade lampkroppen får den dessutom ett tidlöst utseende med enkel formgivning. Kuben består av aluminiumgjutgods i mörkgrå färg som kan integreras i många olika omgivningar.
 • Lucande Dimbar LED skrivbordslampa Mion

  Lucande Dimbar LED skrivbordslampa Mion
  Blågrå LED-byrålampa Mion med tre led och touch-switch för trestegsjustering av ljusstyrkan Mion är tillverkad av aluminium och har en blågrå yta med modern effekt. Armaturens och ljusstrålens inriktning kan bestämmas individuellt med hjälp av de tre lederna. Dessutom har LED-byrålampan en beröringskontakt som inte bara gör det möjligt att tända och släcka lampan utan även att dimma den i tre steg (100 %/50 %/10 %/av).
 • Lucande Jale halvcirkelformad LED-vägglampa för utomhusbruk

  Lucande Jale halvcirkelformad LED-vägglampa för utomhusbruk
  Jale - LED utomhusvägglampa med ljus riktat uppåt och nedåt Jale LED utomhusvägglampa är halvcirkelformad och ger ett harmoniskt intryck. Designen är diskret och modern, ljuset är effektivt eftersom det avges i en vid vinkel både uppåt och nedåt. Monterad på en husvägg kan denna vackra lampa ses på långt håll och förutom att installera bara en LED utomhusvägglampa är det också möjligt att installera flera av dem utan problem, vilket alltid ger det övergripande konceptet ett mer sofistikerat utseende och ger betraktaren intrycket av att belysningen är harmoniserad. LED-ljuskällorna lyser varmvitt och ger ett energieffektivt ljus.
 • Lucande Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi

  Lucande Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi
  Formskön LED-utomhusvägglampa Skadi LED-lampor hör inte utan orsak till framtidsbelysning eftersom de uppvisar några fördelar jämfört med tradtionella ljuskällor. För det första är de energisnålare än t.ex. glöd- och halogenlampor, för det andra kan de glänsa med en högre genomsnittlig livslängd. Genom det böjda elementet kan vackra och trevliga ljuseffekter uppnås, som med skyddsklass IP54 ger det nödvändiga skyddet mot inträngande av smuts och vatten, så att Skadi inte bara är en särskilt vacker ljuskälla i ytterområdet, utan även kan ge effektfull ljuskälla i badrummet och en tilltalande miljö. De totalt 96 LED-lamporna har en effekt på 9 W och uppnår närmed ett ljusflöde på 620 lumen.
 • Lucande Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor

  Lucande Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor
  Tärningsformad utomhusvägglampa Evie med varmvita LED-lampor och dubbelt ljusutsläpp Hos utomhusvägglampan Evie kan man se ljuskäglan inte bara nedåt, utan även uppåt. På så sätt uppstår en effektfull totaleffekt (syns mest på långt håll utomhus), som påminner om en växelverkan mellan räta vinklar som är fyllda med ljus och skugga. Ljuset är klart och övertygar med högt ljusutbyte, naturligtvis tack vare de energisnåla LED-lamporna som är fast inbyggda i lampan.
 • Lucande Felena LED-tavelbelysning satinerad nickel

  Lucande Felena LED-tavelbelysning satinerad nickel
  Modernt och klassiskt samtidigt - Felena LED-tavelbelysning bildljus Dess design är klassiskt elegant, den integrerade tekniken är modern - Felena LED-tavelbelysning bildbelysning säkerställer att bilder eller målningar visas i rätt ljus. Vare sig det är i vardagsrummet, i korridoren eller i sovrummet - var som helst vackra målningar, fotografier eller familjeporträtt pryder väggen, hjälper LED-tavelbelysning bildbelysningen Felena att göra dem synliga för varje observatör på kvällen. De varma vita lysdioderna i Felena-ljuset lyser försiktigt nedåt och säkerställer därmed optimal belysning.
 • Lucande LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld

  Lucande LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld
  LED-pendellampa Hayley med fem lampor med glaskulor och guldelement Hayley, med sina fem lampor och avlånga design, passar mycket bra över matbordet där den avger ett glamoröst ljus. Lampskärmarna är kompakta och är formade som kulor som till stor del består av genomskinligt glas med bubbelstruktur. Den framstår inte bara visuellt som mycket intressant, det bidrar även till en gnistrande ljusupplevelse. På underdelen finns de gyllene metallelement som kan ses som speciella smycken och som personifierar utseendet och ger det en ädel effekt. Ljuset strålar uppåt och nedåt, men öppningarna på undersidan är täckta av vitt glas, vilket gör att ljuset kan spridas jämnare och mjukare utan att bländas.
 • Lucande LED-pendellampa Hayley, rund, guld, 5 lampor

  Lucande LED-pendellampa Hayley, rund, guld, 5 lampor
  Gyllene LED-pendellampa Hayley med fem glaskulor med vacker bubbelstruktur Hayley är en pendellampa med stil och grace, som genom sina guldtonade metallelement även passar i klassiska miljöer. De fem skärmarna är gjorda i genomskinligt glas med bubbelstruktur och avslutas på undersidan med metalldekorationen i guld. De avger LED-ljuset både direkt och indirekt, och på undersidan satt ett vitt glaselement som gör ljuset mjukt och hemtrevligt. Sammantaget kan man säga att Hayley skapar en glittrande upplevelse med specialeffekter och en imponerande utstrålning. LED-tekniken säkerställer en låg energiförbrukning med god effektivitet, vilket resulterar i ett starkt ljus. Pendellampan är den ideala belysningen över matbordet.
 • Lucande Vit LED-utomhusvägglampa Maik

  Lucande Vit LED-utomhusvägglampa Maik
  Marik väggarmatur i aluminium för utomhusbruk med nedåtriktad ljuskägla Lysdioderna - en produkt från Cree - är placerade bakom det snedställda locket på den vita aluminiumkroppen som väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av. Denna placering av LED-ljuskällorna gör att ljusstrålen riktas uteslutande nedåt och belyser allt som ligger direkt under. Dessutom kännetecknas väggarmaturen i aluminium av en indirekt ljuseffekt, som naturligtvis också är beroende av monteringshöjden. Med en medelhög monteringshöjd skapas dock inga bländningseffekter på någon av dem och den lätta aluminium utomhusväggarmaturen lyser behagligt och skapar en vacker atmosfär.
 • Lucande LED utomhus vägglampa Midvig, mörkgrå, kantig, IP65

  Lucande LED utomhus vägglampa Midvig, mörkgrå, kantig, IP65
  Midvig LED-vägglampa för utomhusbruk tillverkad av mörkgrå pressgjuten aluminium Midvig LED-vägglampa kombineras väl med moderna fasader och modern arkitektur. Armaturhuset är tillverkat av pressgjuten aluminium med en mörkgrå finish. Vägglampans LED-lampor har ett vitt plasthölje och LED-tekniken säkerställer bra ljusutbyte och låg strömförbrukning.
 • Lucande Solardriven LED-utomhusvägglampa Valerian

  Lucande Solardriven LED-utomhusvägglampa Valerian
  Imponerande LED-utomhusvägglampa Valerian med inbyggd solarpanel och rörelsesensor Funktionalitet är hos LED-utomhusvägglampan Valeria mycket vacker. Det rör sig inte bara om en vanlig LED-utomhuslampa. Nej, man behöver nämligen ingen strömanslutning, eftersom lampan drivs av solens kraft. För detta ändamål har Valerian en stor solarpanel. Ljuset kommer från LED-lampor som sitter under den och lyser nedåt. LED-lamporna är dessutom utrustad med en rörelsesensor, som reagerar på rörelser i omgivningen. Den har en avkänningsvinkel på 120 grader och lystiden kan ställas in mellan 8 sekunder och 8 minuter. Även räckvidden kan ställas in, mellan 6 - 10 meter. Det finns 2 sätt att göra inställningarna: Vid den ena varianten börjar LED-utomhusvägglampan lysa med 100 % ljus vid rörelse och stänger sedan av sig igen. Även i det andra fallet reagerar lampan på rörelse med full ljusstyrka, men den släcks sedan inte helt, utan lyser vid mörkrets inbrott med 15 % lyskraft, så att man alltid har orienteringsljus. Lamphuvudet med den inbyggda solarpanelen kan svängas 90°. - med 3,7 V litium-ion-batteri
 • Lucande LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel

  Lucande LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel
  LED-pendellampa Ezana i nickel LED-pendellampan Ezana består av en smart konstruktion av tre koncentriska ringar i futuristisk och samtidigt ädel design. Tack vare nicklets diskreta färg kan den integreras i många olika inredningsstilar. Upphängningssystemet består av nio stänger som placerar ringarna i olika vinklar. På grund av LED-remsorna på ringarnas sidor avges ljuset från lampan inåt och utåt. Tack vare dimfunktionen kan ljusstyrkan dessutom varieras efter behag. På så sätt belyser pendellampan rummet på ett stämningsfullt sätt.
 • Lucande Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED

  Lucande Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED
  LED-driven utomhusvägglampa Henor med 4 ljuskällor, strålande uppåt och nedåt Vackra ljuseffekter uppstår när utomhusvägglampan Henor med 4 Everlight LED-lampor tänds. Varje enskild ljusstråle smälter in i de andra, så att man inte först ser var ljuskällan befinner sig. Det är helt klart en av de mer framträdande egenskaperna hos den här vägglampan för ytterområdet, men inte den enda, för den kan också kalla sig riktigt energisnål. Var och en av de 4 LED-lamporna har bara 1 W effekt, men lyser ändå otroligt starkt och klart. Ljusfärgen har en temperatur på 3000 kelvin, vilket innebär ett behagligt varmvitt sken. Den fyrkantiga klassiska designen gör att lampan kan användas i vilken miljö som helst, förslagsvis i en ganska modern miljö.
 • Lucande Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem

  Lucande Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem
  LED-vägglampa Merjem 2 ljuskällor, för utomhusbruk Merjem består av aluminiumgjutgods som lackerades mörkgrått. LED-vägglampan avger ljuset upp- och nedåt och är avsedd för utomhusområdet, där den sörjer för praktisk orienteringsbelysning. För att belysa hela infarten, trädgården eller fasaden kan flera lampor ur serien placeras i rad.
 • Lucande utomhusvägglampa Aurelien, grå, aluminium, 25 x 25 cm

  Lucande utomhusvägglampa Aurelien, grå, aluminium, 25 x 25 cm
  Mörkgrå ramad utomhusvägglampa Aurelien Aurelien har en kvadratisk grundform och består av en mörkgrå ram och en vit glasdiffusor. Detta säkerställer att ljuset lyser jämnt och bländfritt i omgivningen. Du kan fritt välja ljuskälla till denna utomhusvägglampa, eftersom den är avsedd för E27-energisparlampor, men även LED-lampor kan användas.
 • Lucande Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart

  Lucande Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart
  Funktionell LED-byrålampa Salome i svart, dimbar och justerbar ljusfärg Den här svarta LED-byrålampan har två tryckknappar, varav den ena är avsedd för dimning i fyra steg och den andra för att ändra ljusfärg, också i fyra steg. Detta ger hög funktionalitet och Salome kan användas för många olika ändamål. Universellt eller dagsljusvitt ljus är till exempel perfekt för koncentrerat arbete, medan varmvitt ljus har en avslappnande och hemtrevlig effekt. De två lederna i toppen och botten gör att ljuset kan riktas in bättre.
 • Lucande Bene - LED-vägglampa för utomhusbruk

  Lucande Bene - LED-vägglampa för utomhusbruk
  Kvadratisk LED-vägglampa Bene som ljuskälla för utomhusbruk Bene är kompakt byggd och utstrålar LED-ljuset nedåt, så att en behaglig ljuseffekt med angenäm karaktär skapas. Den kantiga lampkroppen består av aluminium med mörkgrå finish, som passar särskilt till moderna stilar på hus och trädgård. Vägglampans LED-lampor lyser i varmvitt och drar bara litet ström.
 • Lucande Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik

  Lucande Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik
  Böjd LED-utomhusvägglampa Lennik för en energisnål belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-utomhusvägglampan Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar den långvariga glädjen. Ljusflödet ligger på 470 lumen.
 • Lucande LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor

  Lucande LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor
  Sensorstyrd LED-utomhusvägglampa Fenia med IP54 LED-utomhusvägglampor är kända för att vara energisnåla men kraftfulla. Detta gäller även Fenia som består av mörkgrått aluminium, har en rund form och avger ljuset mot marken. Den sörjer för att man alltid har ljus för att hitta i mörkret. Samtidigt är den integrerade rörelsesensorn en stor fördel eftersom denna sörjer för att ljuset bara tänds när det behövs, i och med att sensorn avkänner rörelse. - avkänningsvinkel 120° - räckvidd 6 –10 m - lystid 8 sek–10 min (inställbar) - monteringshöjd 0,5 –2,5 m
 • Lucande Snygg vägglampa Dorothea med vit tygskärm

  Lucande Snygg vägglampa Dorothea med vit tygskärm
  Stilfull vägglampa Dorothea med skärm av vitt tyg Vägglampan Dorothea har en särskilt tidlös karaktär. Det beror på kombinationen av vit tygskärm och metallstomme, som förkroppsligar det utseende man känner igen från årtionden. Stommen har en vacker högglansyta i krom och den vita tygskärmen skapar underbart hemtrevligt ljus. För bekväm användning är Dorothea utrustad med en vippströmbrytare på stommen.
 • Lucande LED-bordslampa Marija i ädel guld-look

  Lucande LED-bordslampa Marija i ädel guld-look
  Vackert blickfång på sidobordet: den moderna Marija-bordlampan med LED-lampor och integrerad dimmer Den ger mer än bara ett arbetsljus, eftersom Marija LED-bordlampan är ett blickfång enbart på grund av sin ovanliga form. Även på dagen, när ljuskällan inte behövs, drar den till sig uppmärksamhet. Från den runda basen i guldoptik reser sig det lätt böjda locket vertikalt och skapar tillsammans med det silverfärgade ljuselementet ett modernt formspel. Ljusstyrkan kan justeras i tre steg med hjälp av dimmern.
 • Lucande LED infälld vägglampa Loya, kantig, mörkgrå, utomhus

  Lucande LED infälld vägglampa Loya, kantig, mörkgrå, utomhus
  Avlång infälld LED-armatur från Loya som ljuskälla för utomhusmiljöer Infällda armaturer i väggen har fördelen att de i utomhusmiljöer oftast fungerar som bra orienteringspunkter och ger ett behagligt ljus som är övervägande bländfritt. Detta gäller även för Loya, eftersom den infällda armaturen med sin avlånga, kantiga form ger ett nedåtriktat ljus. Ljusstyrka och strömförbrukning är väl avvägda, vilket gör Loya till en energieffektiv infälld LED-armatur som gör en fin figur på fasaden och imponerar med sitt behagligt diskreta utseende.
 • Lucande väggspotlight för utomhusbruk Galina, grå, aluminium, 11,2 cm hög

  Lucande väggspotlight för utomhusbruk Galina, grå, aluminium, 11,2 cm hög
  Galina svängbar aluminium utomhusväggspotlight i mörkgrått Oavsett om det är som markspotlight, vägglampa eller taklampa - Galina utomhusväggspotlight anpassar sig särskilt flexibelt till förhållandena på plats. Armaturen imponerar också med sin moderna men ändå klassiska design, baserad på en cylindrisk lampkropp i mörkgrått, från vilken två stänger förbinder lampan med fästet. Detta är också tillverkat av mörkgrå pressgjuten aluminium och har ringformade fördjupningar. Ljuskällan är innesluten i härdat glas och lyser tydligt på de utvalda områdena. Väggstrålkastaren för utomhusbruk kan dimmas externt om en lämplig glödlampa används. Den kan också svängas efter behov - IK08 slagtålighet
 • Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa

  Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa
  Saltvattenbeständig solcellsdriven utomhusvägglampa Timeo med LED-lampor och rörelsesensor Modern design, tillförlitlig och robust. LED-solcellslampa Timeo är som gjord för utomhusbruk. Timeo, med sin integrerade sensor, passar in överallt där man behöver ha riktad belysning. Timeo har, förutom en tillförlitlig detektering av rörelser, även en robust konstruktion. Solcellspanelerna på lampans övre, plattare sida laddas upp under dagtid och ger tillräckligt med ljusstyrka under natten. Det är möjligt att välja mellan ett kontinuerligt orienteringsljus och ett fullt ljussken när sensorn utlöses eller att ljuset tänds när rörelser registreras. Tekniska data för sensorn: - registreringsvinkel 120° - räckvidd 6-10 m - lystid c:a 15 sekunder
 • Lucande Maniela LED utomhus vägglampa, uplight

  Lucande Maniela LED utomhus vägglampa, uplight
  Modern LED-utomhusvägglampa Maniela, lysande i varmvitt Den moderna utomhuslampan Maniela är en modern utomhusvägglampa som är utrustad med energieffektiva lysdioder. Den speciella formen gör den till en armatur som kan avge belysning både uppåt och nedåt beroende på monteringsmetod. Oavsett om LED-utomhusvägglampan Maniela används som en downlight, till exempel över en dörrklocka eller ett husnummer, eller om den används som en dekorativ uplight på husfasaden så övertygar den vilket fall som helst. Dess varmvita ljus från de integrerade lysdioderna är ljust och ger optimal belysning, oavsett hur den används.
 • Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar

  Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar
  Elegant tygpendellampa Juljana med fyra lampskärmar - idealiskt för matområdet Denna pendellampa följer designorienterade standarder, men lampans utseende är ganska tidlöst. Fyra gråbruna lampskärmar av fint tyg är monterade på de två bågarna och det är särskilt fina, böjda linjer som präglar utformningen av denna eleganta lampserie. Pendellampans textilskärmar har hemtrevlig look och ger ett ljus som är mycket trevligt. Metallelementen är utformade i satinerad nickel och passar mycket väl in i tygdesignen som annars är utmärkande för armaturerna. Juljana-versionen med fyra lampor är en utmärkt pendellampa för att användas över ett matbord som är vackert och trevligt belyst.
 • Lucande Rörelsedetektor-utomhusvägglampa Annalea

  Lucande Rörelsedetektor-utomhusvägglampa Annalea
  Kvadratisk utomhusvägglampa Annalea med klara glasskivor och integrerad rörelsedetektor Annalea har ett modernt utseende, eftersom utomhusvägglampan består av en aluminiumram och kompletterande glaspaneler med en klar yta. Man använder en A60-lampa med E27-uttag och kan naturligtvis också använda LED-lampor. Den övergripande designen med grafitgrå yta och kantig form ser mycket snygg ut på moderna byggnader. Genom den integrerade sensorn reagerar lampan optimalt på människor som närmar sig och slås på så snart ljuset behövs.
 • Lucande LED utomhusvägglampa Ferdinand, grå, aluminium

  Lucande LED utomhusvägglampa Ferdinand, grå, aluminium
  Mörkgrå LED-vägglampa Ferdinand med klarglasinsatser - vinnare av Red Dot Award 2018 Denna LED-vägglampa har en mörkgrå metallram, som kompletteras av klarglaspaneler som ger full insyn. På så sätt går inget av lysdiodernas ljusstyrka förlorad och du kan uppnå en bra ljusnivå runt huset med utomhusvägglampan. Lyktformen har funnits länge inom utomhusbelysning, eftersom den har sitt ursprung i den förelektriska eran, men de motsvarande lamporna har vanligtvis ett mycket klassiskt utseende. Det är helt annorlunda här, där vi kan tala om en modern tolkning av klassisk lyktbelysning. Ett vackert blickfång för modern arkitektur! Den unika designen hos LED-vägglampan för utomhusbruk har belönats med det prestigefyllda Red Dot Award - RAL 840-M
 • Lucande LED utomhusvägglampa Aaron, grafitgrå, aluminium, upp/ner

  Lucande LED utomhusvägglampa Aaron, grafitgrå, aluminium, upp/ner
  Aaron kantig LED-utomhusvägglampa i grafitgrått Med grafitgrått har man valt en färgsättning som är både modern och tidlös och som därför lovar långvarig glädje av produkten. Tack vare sin kantiga form är armaturens design behagligt diskret och passar många fasader och stilar. Ljuset avges både uppåt och nedåt och lysdioderna av märket Cree ger ett varmvitt sken som de flesta människor tycker är tilltalande och inbjudande. Med låg energiförbrukning och ett jämförelsevis högt ljusflöde är Aaron en mycket energieffektiv LED-utomhusvägglampa som är snäll mot plånboken. Ljusets spridningsvinkel kan justeras både uppåt och nedåt, från mycket bred till mycket smal. Detta gör det möjligt att uppnå underbara effekter, som ofta kan ses på långt håll i utomhusområden.
 • Lucande Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65

  Lucande Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65
  Glen - LED-utomhusvägglampa av aluminium Glen utmärker sig genom minimalistisk enkelhet och med sitt utseende står den för ett behagligt och bländfritt ljus. Ytan på kroppen av aluminiumgjutgods är helt lackerad i mörkgrått, vilket passar till många moderna fasader. LED-ljuskällorna, som man inte kan se direkt, är fast inbyggda lampor med hög energieffektivitet, vilket är bra, inte minst för användarens plånbok. Ett modernt blickfång med enkel skönhet utomhus!
 • Lucande Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54

  Lucande Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54
  Kubformad utomhusvägglampa Maurice Halogenvägglampan Maurice garanterar långvarig glädje tack vare sin enkla form och kan användas på många olika sätt utomhus. Värt att lyfta fram är de vackra, indirekta ljuseffekterna, som inte bara ser vackra ut utan också ger den nödvändiga orienteringen i mörkret varje natt. Skyddsklassificeringen IP54 ger tillräckligt skydd mot att damm och stänkvatten tränger in.
 • Lucande Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Fenia

  Lucande Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Fenia
  LED-utomhusvägglampa Fenia med modern formgivning – IP65 Fenia passar bäst till byggnader i modern stil. Utomhusvägglampan är utrustad med energisnåla lysdioder som har en behagligt varmvit ljusfärg och tack vare den vita diffusorn sörjer för jämn belysning som inte bländar. Kapslingsklass IP65 ger bästa skyddet för utomhusbruk, eftersom lampan är helt tät vad gäller både vatten och smuts.
 • Lucande Avlång LED-spegellampa Julie, IP44

  Lucande Avlång LED-spegellampa Julie, IP44
  Smal LED-spegellampa Julie med god lyskraft och förkromade detaljer Julie har skyddsklass IP44 så att den kan användas i badrummet, eftersom den är skyddad mot damm och fukt. Tack vare den avlånga, platta formen passar Julie utmärkt som LED-spegellampa och ger jämn belysning. Lyskraften är särskilt bra, samtidigt som strömförbrukningen ligger på en låg nivå, så att man som användare drar fördel av en hög energieffektivitet.
 • Lucande LED-matrumspendellampa Arnik dimbar, 120 cm

  Lucande LED-matrumspendellampa Arnik dimbar, 120 cm
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Arnik med matt nickelfinish Arnik passar mycket bra in i en modern miljö, eftersom metallstången med de sex ljusuttagen har en mycket linjär design. Ytan är i matt nickel, vilket understryker pendellampans svala, moderna uttryck. Ljusstyrkan hos de varmvita lysdioderna kan justeras i tre steg via väggbrytaren och höjden kan ställas in som önskat (110 cm -210 cm) med hjälp av ett kabeldrag.
 • Lucande Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven

  Lucande Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven
  Tilltalande utformad sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra Mahra har kantig form och är inte bara en LED-utomhusvägglampa med sensor. Nej, den är även utrustad med modern solarteknik, så att Mahra är oberoende av elnätet och kan placeras där solljuset kan nå ovansidan av solarpanelen, som sitter på ovansidan. LED-lamporna i varmvit ljusfärg är riktade mot marken och avger (beroende på placeringshöjden) ett i huvudsak indirekt ljus som är klart balanserat. Sensorn sitter på undersidan av LED-utomhusvägglampan. Den reagerar på rörelser från personer som närmar sig lampan. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 8 sekunder och 8 minuter och även den maximala räckvidden kan varieras, från 6 - 10 meter. Personer inom en vinkel på 120° känns av. Det finns två grundlägen för rörelsesensorn. Det första läget är en enkel på-/avvariant, där lampan släcks helt när ingen rörelse längre registreras. I det andra läget lyser ett orienteringsljus på 15 procent hela natten.
 • Lucande LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 100 cm

  Lucande LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 100 cm
  Mörkgrå LED-väglampa Silvan med sensor Med LED-väglampan Silvan och den integrerade solcellsmodulen samt rörelsesensorn får utomhusmiljöns hela belysningskoncept samtidigt stil och en effektiv energilösning. Den mörkgrå färgen på väglampan utstrålar en tidlös elegans, vilken understryks av det smala aluminiumstativet. Solcellsmodulen integreras elegant i modellen och växlar automatiskt till natt- och dagsläget. Genom sensorn står dessutom två andra funktioner till förfogande för att aktivera det behagliga vägljuset vid rörelse, under nattetid med dimmad ljusstyrka. - kan användas i 2 lägen - Läge 1: lyser konstant med 10 % ljusstyrka efter solnedgången, samt med 100 % ljusstyrka under en kort tid när en rörelse registreras - Läge 2: lampan är släckt, men när en rörelse registreras lyser den med 100 % ljusstyrka under en kort tid - registreringsvinkel 120 grader - lystid 15 sekunder - räckvidd 6 till 10 meter
 • Lucande Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED

  Lucande Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED
  Häftigt ljus med LED-ytterväggslampa Lennias Lennias är verkligen inte en lätt eller enkel vägglampa, en ljusgivare av den speciella sorten. Den runda lampkroppen är nämligen försedd med en täckande struktur, varvid häftiga belysnings resultat uppnås eftersom ljuset från lysdioderna blir som en gloria på den bakom liggande fasaden eller väggen. Man kan använda Lennias utmärkt som ytterväggslampa, så att de boende och besökare till ett hus den individuella effekten även på avstånd ser och stannar upp för att beundra. En ytterliggare möjlighet till användning är att montera Lennias i badrummet, skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot vatten och fukt. Om badrummet ska bli till en avslappnade oas, då har man med montering av Lennias tagit de första stegen, eftersom ljuset låter rummets karaktär individualiseras och förbättras.
 • Lucande Julie - LED-badrumsvägglampa i avlång form

  Lucande Julie - LED-badrumsvägglampa i avlång form
  LED-badrumsvägglampa Julie med krom och satinerad plast Julie passar med sitt utseende utmärkt i moderna badrum, där den framför allt kan användas som spegelbelysning. Kromdetaljerna harmonierar utmärkt med speglande armaturer och satineringen av den avlånga skärmen bidrar till en behagligt jämn ljusfördelning. Dessutom övertygar LED-badrumsvägglampan med god energieffektivitet, så att det klara ljuset hör ihop med låg strömförbrukning.
 • Lucande Lorian - bågformad LED-pendellampa

  Lucande Lorian - bågformad LED-pendellampa
  En mycket modern ljusspridare: LED-pendellampan Lorian sticker ut genom en elegant design Den böjda och satinerade diffusören på den här pendellampan åstadkommer en jämn fördelning av det varmvita LED-ljuset. Ramen presenterar sig i glänsande krom en den finns även en smal kromremsa som pryder mitten av den avlånga skärmen och som individualiserar och förskönar lampans utseende. Lorian gör sig perfekt som LED-hänglykta över alla slags bord eller diskar och ger starkt sken vid låg strömförbrukning, så att plånbok och miljö kan glädja sig över en lättnad!
 • Lucande Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak

  Lucande Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak
  LED betong-utomhusvägglampa Riak som avger ljuset uppåt och nedåt, IP65 Riak har en kubformad kropp av grå betong och lyser med två LED lampor som är fast inbyggda. Ljuset strålar både uppåt och nedåt. I miljöer med modern arkitektur gör sig betong-designen mycket bra, naturligtvis kan man även montera LED utomhusvägglampan inomhus. Den är en utmärkt ljuskälla, särskilt i badrummet - när bostaden är inredd i övervägande industriell stil.
 • Lucande Dimbar LED golvlampa Salome, variabel ljusfärg

  Lucande Dimbar LED golvlampa Salome, variabel ljusfärg
  Svart LED-golvlampa Salome med dimmer och justerbar färgtemperatur Salome är en LED-golvlampa som även kan användas som läslampa. Med hjälp av två leder kan ljusets riktning enkelt justeras, och de två tryckkontakterna på ramen kan användas för att dimma och ändra ljusets färg. Båda kan ändras i fyra steg. Ljus i en varm vit ljusfärg lämpar sig alltså väl för avkoppling och har en särskilt hemtrevlig effekt, medan universellt vitt ljus eller ljusfärgen dagsljus lämpar sig bättre för arbete om du vill vara vaken och koncentrerad länge.
 • Lucande LED-vägglampa Elske med läslampa

  Lucande LED-vägglampa Elske med läslampa
  Vit LED-vägglampa Elske – en kombination av riktat ljus för läsning och mysig belysning med bländfri effekt Elske är perfekt lämplig för montering i närheten av sängen eller soffan. Grundbelysningen är speciellt mysig, eftersom LED-ljuskällorna sitter bakom metallbländskyddet och inte är direkt synliga så att ett behagligt bländfritt ljus skapas som får en att slappna av. Läslampan har istället formen av en smal, cylindrisk och förkromad stav som kan svängas efter behag och ger riktad belysning som är perfekt lämplig för läsning. Detta är skonsammare för ögonen när man läser en bok eller tidning. Båda ljuskällorna kan lätt tändas och släckas var för sig via två strömbrytare.
 • Lucande LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå

  Lucande LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå
  Kvadratisk, ramformad LED-utomhusvägglampa Square Utomhusvägglampans lysdioder är energisnåla och dessutom ljusstarka. Utomhusvägglampans kvadratiska stomme består av grafitgrått aluminium och påminner om en ram så att ett modernt, puristiskt intryck skapas som passar bra i kombination med modern arkitektur.
 • Lucande Vit tygvägglampa Karla med LED-läslampa

  Lucande Vit tygvägglampa Karla med LED-läslampa
  Tygvägglampa Karla med oval skärm i vitt och LED-flexarm Karla ger användaren två ljuskällor. För det första har vägglampan en tygskärm med en E27-fattning bakom, för det andra har den en LED-flexarm med svanhals, som kan justeras efter behov. Därför passar flexarmen inte bara för läsning, utan kan teoretisk ställas i ett läge för indirekt ljus. Den vita skärmen hos tygvägglampan har en oval form och ger när den är tänd alldeles särskilt hemtrevligt ljus. Till utseendet passar Karla, med sin glänsande förkromade stomme, mycket bra in i moderna inredningar.
 • Lucande Lyani LED-pendellampa, 2 ringar bredvid varandra

  Lucande Lyani LED-pendellampa, 2 ringar bredvid varandra
  LED-pendellampa Lyani med två lampor, dimbar med strömbrytare, perfekt för matplatser Lyani är perfekt för att belysa ett matbord. De två skärmarna består var och en av en blank förkromad metallring och tillsammans ger de ett starkt ljus. Ljusstyrkan kan dock justeras i tre steg om så önskas. För att använda denna funktion släcks lampan och tänds igen med den vanliga strömbrytaren.
 • Lucande Bente vägglampa för utomhusbruk, grafitgrå, aluminium, 11 cm

  Lucande Bente vägglampa för utomhusbruk, grafitgrå, aluminium, 11 cm
  Grafitgrå Bente utomhusvägglampa för drift med E27-sparlampa, dubbelsidigt ljusflöde Den kantiga vägglampan av grafitgrå lackad aluminium ser nästan ut som en tegelsten, för det finns verkligen inte en enda detalj som är ens lite rund, linjen dominerar helt lampans form. Den genomskinliga men inte klara kupan av robust plast sprider ljuset från lågenergilampan mjukt och skapar en särskilt mysig effekt. Ljuset avges i en mycket vid vinkel uppåt och nedåt och med sin enkla men moderna design är vägglampan Bente också idealisk för installation inomhus, helst i badrummet, eftersom den är tillräckligt skyddad mot damm och stänkvatten tack vare sin skyddsklass IP54.
 • Lucande LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm

  Lucande LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm
  LED-utomhusvägglampa Oliver i mörkgrått Med sin genomtänkta grafiska design kompletterar LED-utomhusvägglampan Oliver moderna stilar i utomhusmiljön. Därvid sprider den tillförlitligt och robust ett behagligt ljus. Utomhusvägglampans kropp har en långsmal kvaderform som gör att den verkar mycket kompakt vilket gör att den kan anpassa sig till varje vägg. Det genomgående använda mörkgråa materialet, stabil pressgjuten aluminium skapar sammantaget en tydlig och stilren optik. Ljuskällan sitter bakom säkerhetsglaset, så lampan är helt väderbeständig. På det hela taget ombesörjer lampan ett behagligt ljus uppåt och nedåt i snygg design.