Lucande lampor

Det tyska belysningsföretaget Lucande tillverkare belysning för hemmets alla ytor och vrår. Vi har samlat lamporna som finns att beställa idag, hos återförsäljare med svenska webbshoppar. Se bilder och priser här nedanför.

Belysning hos Lucande återförsäljare i Sverige

 • Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor

  Svarta LED-hänglampa Lio med gulddekor
  Höjdinställningsbara LED-hänglampan Lio med touchdimmer Lio sticker ut med sitt varmvita ljus med hemtrevlig karaktär. Hänglampan kan monteras över ett matbord, där den verkligen kommer till sin rätt och gör ett bra jobb. En fördel är att den går att ställa in på höjden, sålunda kan Lios upphängning förlängas från 110 cm till 200 cm med ett par enkla handgrepp, vilket är en stor hjälp just över matbordet. Skärmens insida, som består av två långa metallbågar, är belagd med varmtonig guldfolie så att den utstrålar ett mycket gemytligt ljus. På utsidan är den moderna skärmen lackerad i svart och har fått en borstad guldfinish, vilket skapar ett mycket individuellt utseende. För enkel justering av ljusstyrkan, som kan ställas in från strålande ljus till gemytligt dämpad finns en praktisk touchdimmer integrerad, som har en minnesfunktion som lagrar det senast valda ljusvärdet tills nästa gång lampan tänds.
 • Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld

  Dimbar LED-hänglykta Ebu, svart-guld
  LED-hänglykta Ebu med jojo-pendel, dimbar i tre steg Ebu är en idealisk ljuskälla för matbordet, för LED-hänglyktan lyser över en stor yta på bordet och ger ett hemtrevligt ljus. Ljuset är nämligen särskilt behagligt för att de varmvita LED-lamporna sitter mellan de båda vågformiga bländskydden och ljuset avges bländfritt. Utsidan av den avlånga skärmen är svart och har fina gyllene penseldrag, medan utformningen blir fullkomlig genom en guldfärgad insida, som skapar extra varma ljusreflektioner. En mycket användbar funktion: höjden på LED-balkpendellampan kan bekvämt justeras från 110 cm till 200 cm. Dessutom kan Ebu dimmas med hjälp av den vanliga väggströmbrytaren. Man kan reglera ljusstyrkan i tre steg (100 %/50 %/25 %).
 • Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor

  Utevägglampa Olesia med rörelsevakt och LED lampor
  Kantig LED utomhusvägglampa Olesia med praktisk rörelsesensor Olesia är en LED utomhusvägglampa vars stora fördel ligger i att den har en integrerad rörelsesensor. Lampstommen består av mörkgrå, lackerad aluminium och lampans form är mycket rätlinjig. Ljuset avges nedåt, så att man inte blir bländad. Den vita täckskivan av polykarbonat möjliggör mjukt ljus med behaglig effekt. Den inbyggda sensorn har en avkänningsvinkel på 120 grader och en räckvidd på 6 till 10 meter. Lystiden kan ställas in individuellt och lampan lyser inom ett tidsintervall på 8 sekunder till 8 minuter.
 • LED-trä-balkpendellampa Tamlin, svart valnöt

  LED-trä-balkpendellampa Tamlin, svart valnöt
  Rektangulär balkpendellampa Tamlin med varmvita LED-ljuskällor och linupphängningsteknik för att justera höjden Tamlin är en LED-hänglampa som ger en utmärkt belysning av matbordet eller skrivbordet i arbetsrummet. En extern dimmer gör det möjligt att justera ljusstyrkan. Balken som döljer ljuskällan är linjär och består av trä med en mörk, nästan svart finish. Med linupphängningstekniken kan balkpendellampans höjd justeras och ändras när så önskas. LED-ljuskällorna har dessutom en utmärkt ljuskraft, så att bordsytan kan belysas på bästa sätt.
 • Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Rostbrun LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Rostbrun LED-vägglampa utomhus Jarno med ett effektivt ljus I princip kan du inte gå fel med en kub om du letar efter en form som är tidlös och kan användas universellt. Kroppen på denna LED-utomhusvägglampa är gjord av rostbrun målad metall. När den inte är påslagen utvecklas vägglampans speciella funktion mycket diskret när LED-ljuskällan är påslagen. Då reflekteras ljusremsorna effektivt på väggen bakom. Uppåt är det bara en smal remsa, men nedåt dyker det varma vita ljuset ut i vidvinkel. Den rostbruna ytan på LED-vägglampan ger den en rustik karaktär så att den också ser bra ut i närheten av äldre hus och fastigheter. Ett annat ljusgaller ingår i leveransen så att följande ljusmönster är möjliga för en individuell design: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Elvira - grafitgrå LED-ytterväggslampa Med IP65

  Elvira - grafitgrå LED-ytterväggslampa Med IP65
  Den rektangulära LED-ytterväggslampan Elvira Elvira är mycket rakt utformad, så att den inte bara passar till många stilar, utan även ser ytterst tidsenlig ut. Aluminiumkroppens yta är lackerad i grafitgrått. Vid lysdioderna handlar det om en märkesvara från Toshiba och de är slitstarka och energisnåla.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning gammal mässing
  LED-tavelbelysning Dimitrij i gammal mässing Med sin färg i gammal mässing passar tavelbelysningen Dimitrij i synnerhet in i rumskoncept i lanthusstilar eller i en antik omgivning. Den avlånga, smala skärmen är fäst vid två stöttor som sticker ut från väggfästet. På sidan av väggfästet finns strömbrytaren där man tänder och släcker belysningen. Dimitrij har kraftfulla LED-lampor som med sitt varma ljus presenterar varje tavla eller fotografi på rätt sätt.
 • Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd

  Lucande Dimitrij LED-tavelbelysning, böjd
  Böjd LED-tavelbelysning Dimitrij Den böjda armen och den långa, smala skärmen samt färgningen i gammal mässing ger Dimitrij ett mycket elegant utseende. Lampan är utrustad med LED-lampor som dränker den tavla som ska belysas i ett varmvitt ljus, vilket gör att färgerna blir särskilt synliga. Dessutom har skärmen och väggfästet fogar för att kunna anpassa ljusstrålens riktning med en handvridning.
 • Lucande Kosman LED-husnummerlampa

  Lucande Kosman LED-husnummerlampa
  LED-husnummerlampa Kosman gör det lätt att hitta husnumret Den stora skärmen på LED-utomhusvägglampa Kosman visar husnumret på bästa sätt. Besökare och leverantörer hittar rätt adress på kvällen utan att behöva leta särskilt länge. Det höga lumenantalet garanterar också att det ingångsområde där lampan helst bör monteras är tillräckligt väl belyst. På så sätt kan människor framför ytterdörren tydligt identifieras genom titthålet. Med IP65 ger LED-husnummerlampan Kosman ett särskilt bra skydd mot damm och stänkvatten.
 • Resi - dimbar LED skrivbordslampa

  Resi - dimbar LED skrivbordslampa
  Dubbeljusterbar LED-skrivbordsslampa Resi med dimmer På skrivbordet hemma är denna LED-skrivbordslampa ett verkligt användbart komplement, eftersom man kan ändra lampans ljusstyrka i fyra steg. Slutligen kan ljusverkan även anpassas manuellt, eftersom de båda lederna kan användas för att rikta ljuset efter önskemål. Ljusdesignen är modern och rak, och det varma ljuset uppfattas alltid som trevligt.
 • LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor

  LED-pendellampa Hayley, rund, krom, 5 lampor
  LED-pendellampa med fem ljuskällor med formsköna glaskulor med kromdetaljer Glaset på de fem kulorna är inte bara genomskinligt utan har dekorativa luftbubblor i sin struktur, som inte bara ser extravagant ut utan som också bidrar till en glamorös ljuseffekt. På undersidan av glaskulorna finns också ett dekorativt element i glänsande krom, som avrundar den övergripande designen på ett elegant sätt. Ljuset avges direkt och indirekt och lyser mjukt och jämnt genom ett vitt glaselement på undersidan, så att ingen bländning utvecklas. Pendellampans design med effektiva LED-ljuskällor är idealisk för bordbelysning i hemmet.
 • 3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65

  3 W LED-inbyggnadsvägglampa Mitja, IP65
  Indirekt belysning med den infällda utomhusväggbelysningen Mitja, inkl. Cree LED-lampor Grafitgrå är en diskret och tidlös färg, vilket gör att Mitja kan användas i flera olika utomhhusmiljöer runt hus och flerbostadshus. Cree LED-lamporna med varmvit ljustemperatur (3.000 Kelvin) sitter i lampan så att de från de flesta perspektiv inte kan ses och skickar det mesta ljuset indirekt, mot marken. En infällningsdosa medföljer lyktan. Infällningsdjupet är 5,6 cm.
 • Nedåtlysande LED-utomhusvägglampa Merjem

  Nedåtlysande LED-utomhusvägglampa Merjem
  Merjem – nedåtlysande LED-utomhusvägglampa i kubform LED-utomhusvägglampan har en lampkropp i aluminiumgjutgods som lackerades mörkgrått. Den är formad som en kub och LED-ljuskällorna integrerades på undersidan, så att Merjem lyser nedåt. Dessutom är lysdioder ett energieffektivt alternativ med låg energiförbrukning och god ljusstyrka.
 • Hänglampa Nordwin, 4 lampor, svart-guld

  Hänglampa Nordwin, 4 lampor, svart-guld
  Balkhänglampa Nordwin i svart och guld, med 4 ljuskällor Med dess långsträckta form och de fyra ljuskällorna kan Nordwin med fördel monteras över en matplats eller en bardisk eller köksbänk. Skärmarna är smala och kompakta, bara uppåt upptar de ett visst utrymme men är annars smala och långsträckta tills de mynnar i upphängningslinorna. På utsidan är varje skärm såväl som takarmaturen gjord matt svart medan insidan har en guldfolie-finish, som har en underbar effekt på ljusskenet och utstrålar ett varmt, behagligt ljus. Elegant design i skandinavisk look!
 • LED-tak-uplight Dunja med läslampa

  LED-tak-uplight Dunja med läslampa
  Rostbrun tak-uplight Dunja med skärm i alabaster-look och LED-lampor Denna tak-uplight övertygar med ett utseende som man utan vidare kan räkna till den lantliga stilen. Stommen har en rostbrun yta, med ett tilltalande, antikt utseende. Den pryds av en formskönt utformad glasskärm av vitt, satinerat glas. Båda komponenterna tillsammans gör Dunja något romantisk, eller i varje fall nostalgisk. Glasskärmen är dessutom inte bara vit, utan genombruten av alabasterns typiska dimlinjer. Dessutom kompletteras uplighten av en extra läslampa, som ger riktat ljus. Därigenom uppstår en mycket vacker, inbjudande och hemtrevlig ljusverkan, som boende och gäster i en bostad eller ett hus säkert uppskattar. För att energiförbrukningen ska ligga på en låg nivå, levereras lampan med lika ljusstarka som energisnåla LED-lampor, som lyser med varmvitt ljus och tar poäng med lång livslängd. Egenskaper hos medlevererad ljuskälla: - högeffektiv LED-teknik, upp till 80% lägre energiförbrukning (energiklass A+). - mycket lång livslängd om upp till 30.000 timmar - Minimal starttid (100% ljusstyrka omedelbart) - låg UV- och värmestrålning - kvicksilverfri tillverkning - ej dimbar - effektfaktor > 0,5
 • Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka

  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Mikka
  Enkel LED-utomhusvägglampa Mikka av mörkgrått aluminiumgjutgods Mikka hör till de diskreta ljuskällorna för utomhusbruk. I släckt tillstånd ser man bara en sorts kub på väggen. När man tänder LED-utomhusvägglampan uppstår en vacker ljuskägla som pekar uppåt eller nedåt, beroende på monteringen. De fast inbyggda LED-lamporna är ljuskällor med högt ljusutbyte och låg energiförbrukning men god lyskraft.
 • Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor

  Lucande Kosman LED-husnummerlampa, sensor
  LED-husnummerlampa Kosman med sensor LED-husnummerlampa Kosman har många fördelar. De stora, svarta siffrorna kommer till uttryck på ett fantastiskt sätt på den vita bakgrunden av ljuskällansskydd. Med den infraröda rörelsesensorn tänds ljuset när någon närmar sig. Detta innebär för det första att man i tid kan upptäcka fallgropar och för det andra att man avskräcker oönskade personer som inte har goda avsikter. LED-vägglampans utformning är särskilt lockande med den sömlösa övergången från höljets ljusgråa till skyddets vita. Rörelsesensorns tekniska specifikationer - registreringsvinkel: 120°/360° - installationshöjd: 1,8-2,5 m - räckvidd: max. 6 m - valbra aktiveringstid: 5 sekunder till 8 minuter
 • LED skrivbordslampa Mion med dimmer

  LED skrivbordslampa Mion med dimmer
  LED skrivbordslampa Mion med runt lamphuvud och dimmer Mion består av aluminium och har en blågrå yta. Det platta, runda lamphuvudet sitter ihop med tre leder och två stänger med den runda lampfoten och denna konstruktion möjliggör optimal inställning av ljusskenet. Med touch-strömbrytaren kan dessutom ljusstyrkan anpassas i fyra steg (100 %/50 %/10 %/av). Detta gör bordslampan Mion till en mycket nyttig ljuskälla för skrivbordet.
 • Lucande Caius LED-utomhusvägglampa

  Lucande Caius LED-utomhusvägglampa
  Modern lyktform - LED-utomhusvägglampa Caius Mörkgrått aluminium och genomskinligt glas. Kombinationen av de två materialen är övertygande i designen av utomhusvägglampan Caius. Den består av ett väggfäste med en liten krok, där själva lampan i form av en modern lykta hängs upp. Den har en glasdiffusor och invändigt varmvitt lysande, energisnåla LED-lampor. Den avger således sitt ljus på ett homogent och bländfritt sätt ut i omgivningen och garanterar tillräcklig ljusstyrka i mörkret. På husfasaden, vid entrén eller i trädgården: LED-utomhusvägglampan Caius klarar väder och vind, även vid havet.
 • Lucande Fiaco husnummerlampa

  Lucande Fiaco husnummerlampa
  Husnummerlampa Fiaco med genomskinlig skärm Husnummerlampan Fiaco ser väldigt trevlig ut på grund av sin ovanliga form jämfört med andra husnummerlampor. Även den genomskinliga skärmen där husnumren sitter ger vägglampan Fiaco en särskild look. Lysmedlet GX53, som inte medföljer lampan, ger tillräcklig belysning. Även om LED-lampan har ett lågt wattantal samtidigt som det bidrar till att spara elektricitet. Den här lampan är verkligen speciell.
 • LED-golvlampa Catriona, dimmer, 5 lampor

  LED-golvlampa Catriona, dimmer, 5 lampor
  Bågformad LED-golvlampa Catriona med god lyskraft och inbyggd dimmer Lyskraften hos de inbyggda LED-lamporna kan vid behov minskas med hjälp av LED-golvlampan Catrionas dimmer. På så sätt kan man skapa ett ljus som ger välbefinnande enligt personliga önskemål. LED-golvlampans lätt böjda form ser mycket modern ut och från lampans stomme utgår totalt fem lamparmar. Anslutningskabeln har en längd på 180 cm.
 • Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Silverfärgad LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Utomhus vägglampa Jarno med effektiv ljusemission och märkes-LEDs från Cree När det gäller färg är ytan på denna LED-utomhusvägglampa väldigt tidlös. Om du tittar närmare kan du se att detta inte bara gäller i detta avseende, eftersom kubformen också är en av de mest universella geometriska formerna som kan användas i nästan alla områden utan att behöva tänka på om detta utseende också passar. Hittills så bra - optiskt är vägglampan utomhus en mycket diskret lampa. Men hur är det med ljuseffekten? Det stämmer, det är inte precis vanligt. Eftersom vägglampan installeras utomhus kan du ofta se på distans hur fantastisk ljuseffekten är som kommer från Jarno. Detta kan inte bara förklaras av den dubbla ljuskällan, det sätt på vilket ljuset lyser också bidrar till det, för nedåt kommer den varma vita glödet att fly i en ganska bred, något rundad vinkel, uppåt är det bara en smal Strip som dyker upp . Om du vill ändra detta kan du använda ett annat slutet ljusgaller. Följande ljusmönster är då möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • LED-utomhusvägglampa Jace, grafit

  LED-utomhusvägglampa Jace, grafit
  Grafitgrå LED-vägglampa Jace med märkta LED-lampor från Citizen Indirekt ljus är inte bara önskvärt inomhus, det kan också skapa mycket vackra effekter utomhus. Den här väggarmaturen för utomhusbruk är därför utformad som en skärm med en mjuk krökning i mitten. Den är helt tillverkad av metall så att öppningsområdet är ogenomskinligt och att ljuset bara kan komma ut uppåt och nedåt, vilket inte bara motverkar obehagliga bländningseffekter, utan också har en mycket stämningsfull effekt när det blir mörkt på kvällen och ljuset börjar skina. LED-lamporna är en högkvalitativ märkesprodukt från Citizen och är extremt energisnåla.
 • Avlång LED-trä-balkhänglampa Nora, 118 cm

  Avlång LED-trä-balkhänglampa Nora, 118 cm
  Höj- och sänkbar, rätlinjig LED-balkhänglampa Nora av ek med attraktiv antikfinish - högsta kvalitet made in Germany LED-balkpendellampan Nora är utrustad med en linmekanism så att man kan justera höjden mellan 105 - 195 cm. Den passar utmärkt att användas över ett matbord och har en platt, smal konstruktion, som passar mycket bra i moderna inredningsstilar, där man lägger vikt vid en viss purism. Träytan med antik-look fungerar bra i kombination med alla stilar med rustika nyanser, till exempel den skandinaviska stilen. Den är känd för ursprungligheten i utgångsmaterialet trä, men samtidigt domineras den av ett rent formspråk, vilket även gäller LED balkhänglampan Nora. I undersidan av ekbalken sitter de högeffektiva, varmvita LED-lamporna inkapslade. De kan dimmas vid behov, om man har en extern dimmer monterad. LED-lampornas ljusfärg är varmvit och imiterar därmed den ljusstämning man känner igen från de gamla goda glödlamporna. I en utsökt process för hand betsas och lackeras dessutom ekbalken, så att den typiska antik-looken uppstår och gör Nora till en så attraktiv ljuskälla. Det massiva träet är försett med en matt lackfinish, som gör lampan okänslig för beröring och fingeravtryck, men samtidigt skapar intrycket att man har naturligt, oljat ekträ framför sig. För särskild komfort vid monteringen har LED balkhänglampan en extra stor anslutningsbox och färgäktheten ligger på ett CRI-värde som är större än 90, vilket är utomordentligt högt. En utomordentligt stilfull kvalitetsprodukt, som kan betecknas med ”made in Germany”!
 • Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm

  Lucande Phina vägglampa, utdragbar 50,7 cm
  Smal vägglampa Phina i stål med kabelbrytare Phina är en smal vägglampa som är särskilt lämplig för accentbelysning i vardagsrummet. En smal, lång arm reser sig från ett väggfäste som har två rörliga leder och slutar i en diskret lampskärm. Både ramen och lampskärmen består av svart stål och insidan av skärmen är fodrad i harmoniskt vitt. Den attraktiva färgkontrasten ger lampan det där lilla extra och rundar av designen. Phina kan utrustas med E27-lampor som ger det nödvändiga ljuset. Armaturens tämligen diskreta utseende integreras utan ansträngning i resten av möblerna och passar väl in i moderna inredningsstilar. Vid behov kan Phina kombineras med andra armaturer från serien för att skapa en sammanhängande helhetsbild.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, nickel 51,4 cm
  Nickelfärgad LED-tavelbelysning Thibaud med ett minimalistiskt utseende Thibaud är ett justerbart tavelbelysning som manövreras med energieffektiva lysdioder och med sitt detaljerade utseende passar särskilt bra till minimalistiska miljöer i en mycket modern stil. Den nickelfärgade ytan på metallkroppen har en matt yta och tack vare de integrerade fogarna kan LED-tavelbelysning enkelt justeras upp och ner för att optimalt belysa bilden. Det kan vara en målning eller ett konsttryck samt en teckning eller ett fotografi. Varje representationsobjekt i en ram är utmärkt iscensatt med Thibaud.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Jule
  Nedåtböjd LED-utomhusvägglampa Jule med sensor Jule hör till de belysningsobjekt som går bra att kombinera med moderna hus och miljöer. Lampkroppen av mörkgrå, gjuten aluminium har en böjd, halvrund form och ljuset avges nedåt. Tack vare den inbyggda sensorn kan LED-utomhusvägglampan reagera på personer som närmar sig lampan. Den har en avkänningsvinkel på 120° och en räckvidd på 0,5 - 9 m. Tack vare den inställbara lystiden (5 sek - 8 min) kan belysningen anpassas bättre efter behoven.
 • LED-utomhusbelysning Jarno, grafit

  LED-utomhusbelysning Jarno, grafit
  Jarno LED utomhusvägglampa med en fantastisk ljuseffekt Totalt 2 märkeslysdioder med 3 W vardera och en ljustemperatur på 3000 Kelvin säkerställer imponerande ljuseffekter i denna vägglampa avsedd för utomhusbruk, eftersom endast en smal remsa med varmt vitt ljus släpper uppåt, medan den går ut på en ganska bred vinkel nedåt. På grund av de uppåt- och nedåtriktade öppningarna är det ganska indirekt ljus som optimalt belyser husens och byggnadens yttre miljö. Om du tittar på lampans form kommer den välkända slogan Square, praktiska, ... att tänka på dig. Och du har inte så fel i det här fallet, för detta opretentiösa designspråk - här inte bara fyrkantigt utan också kubformat - representerar en idealisk lösning mellan modern och tidlös - och är: helt enkelt bra! Ett andra ljusgaller ingår i leveransen, så att fyra olika ljusmönster är möjliga: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Kantig utomhusvägglampa Bente, rostfärgad

  Kantig utomhusvägglampa Bente, rostfärgad
  Rostbrun utomhusvägglampa Bente att använda med E27 lågenergilampa, tvåsidigt ljusutsläpp Den kantiga vägglyktan av rostbrun aluminium fungerar lite som en baksten, för här finns verkligen inga runda former, här är det de raka linjerna som gäller. Tack vare diffusören som släpper igenom ljus, men ändå inte är helt klar, fördelas ljuset från lågenergilampan mjukt och ger ett mycket hemtrevligt intryck. Ljusskenet sprids i en mycket bred vinkel uppåt och nedåt och kan med sin lika slimmade som moderna utformning passar vägglyktan Bente att sätta upp inomhus, framför allt i badrummet, eftersom den med IP54 är väl skyddad mot damm och stänkvatten. Den rostbruna ytan är något extra att titta på!
 • LED-vägglampa Enisa för utomhusbruk

  LED-vägglampa Enisa för utomhusbruk
  Rostbrun LED-vägglampa Enisa i särskild design för en indirekt belysning av ytterområdet I ytterområdet väljer man ofta lampor som följer funktionen, medan designen kommer i andra hand - annars är det med den här LED-vägglampan eftersom den är utformad i ett särskilt tilltalande utseende. Totalt 5 rostbruna halvringar i olika storlekar är formskönt ordnade och låter bara ljuset att strömma ut indirekt. På detta sätt ges bekvämlighet och samtidigt den nödvändiga orienteringen i ytterområdet. Vad beträffar ljuskällan så har man installerat högkvalitativa Cree LED-lampor, som inte bara står för lång livslängd utan som även skonar miljön och plånboken med sin jämförelsevis ringa energiförbrukning. Med skyddsklass IP54 är LED-utomhusvägglampan skyddad mot inträngande av vatten och damm. Stilfull och tilltalande belysning för många miljöer!
 • Diskret LED-utomhusvägglampa Celeste

  Diskret LED-utomhusvägglampa Celeste
  Aluminium-utomhusvägglampa Celeste med kantig diffusör i plast Den här LED-utomhusvägglampan är det bästa beviset på att enkelhet kan övertyga rakt igenom, eftersom den i grunden bara består av en grafitgrå aluminiumbakgrund och en diffusör av plast i matt modell. Den verkar dock utomordentligt elegant och förutom placeringen på husfasader kan man även föreställa sig en montering i badrummet där Celeste sörjer för en trevlig atmosfär med varmvitt sken.
 • Lennik - LED-utomhusvägglampa, IP54

  Lennik - LED-utomhusvägglampa, IP54
  LED-utomhusvägglampa Lennik med lutning nedåt LED-utomhusvägglampan Lennik är en modern lampa med en grafitgrå yta som kan övertyga med hjälp av LED-bestyckning. Dessa ljuskällor betyder inte bara låg energiförbrukning utan även för lång livslängd. Med utgångspunkt i väggfästet är lamphuvudet av metall med grafitfgrå yta, kompletterad med en plastinsats som sitter ovanför ljuskällan.
 • Kvadratisk LED-vägginbyggnadslampa Loya utomhus

  Kvadratisk LED-vägginbyggnadslampa Loya utomhus
  Praktiskt för utomhusbruk: diskret LED-vägginbyggnadslampa Loya med mörkgrå yta Loyas kropp är kvadratisk och ser mycket tidlös ut. Lampan är avsedd för inbyggnad i väggen utomhus, där den skapar behagligt orienteringsljus med bländfritt ljusutsläpp. LED-ljuskällan sitter ungefär mitt i lampan och avger ljuset i riktning mot marken. Dessutom utmärker den sig för låg strömförbrukning.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 80 cm
  Stor LED-hänglampa Lyani i klassisk ringform med blank kromfinish, dimbar via väggströmbrytare Lyani passar i kök och matsalar och är framför allt en detaljfri elegant belysningslösning för moderna lokaler. LED-lampornas ljusstyrka är utomordentligt hög och vid behov kan man använda väggströmbrytaren som dimmer och reglera ljusintensiteten i tre steg. Metallringens yta är blankt förkromad vilket förstärker LED-hänglampans stilfulla verkan.
 • LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver

  LED-hänglampa Marija, vågrät kåpa, silver
  Ädel, dimbar LED-hänglampa Marija i silveroptik med förspelade former Det är svårt att inte förtrollas av denna hänglampa när man för första gången går in i rummet som lampan berikar. LED-hänglampan Marija har en silverfärgad takupphängning med smala rep. I repändarna sitter det gyllene, uppåtböjda lampelementet. Repens längd kan varieras och därmed justeras till önskad höjd. På så vis kommer LED-hänglampan Marija till sin rätt i varje rum, oavsett takhöjd. På ljuselementet och i kontrast till dess nedåtböjda form sitter en vågrät diffusor. Denna metallkåpa är silverfärgad, precis som takupphängningen. Genom dimmern med 3-stegsfunktion kan hänglampan Marijas LED-ljus dimmas efter behov.
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning, antik mässing
  LED-tavelbelysning bildljus Fehmke - sätter konstverk och foton i rätt ljus Med det klassiska och antika designade Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset är bilder, konstverk eller till och med familjeporträtt underbart upplysta och iscensatta. Det klassiska, eleganta utseendet, som understryks av den antika mässingsytan, kombineras smart med modern LED-teknik. De integrerade lysdioderna lyser här med en varmvit färg och säkerställer mjuk men effektiv belysning.
 • Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, 35,4 cm

  Lucande Thibaud LED-tavelbelysning, 35,4 cm
  LED-tavelbelysning Thibaud med minimalistisk design Specifika bilder i vardagsrummet eller i korridoren kan med en enda handvridning sättas i rätt ljus med LED-tavelbelysningen Thibaud. I detta sammanhang avleder inte lampan genom sin reducerade, diskreta design, utan framhäver tavlan i fråga. Lampans ljusa, varmvita ljus genereras av de fast monterade LED-lamporna som har låg elförbrukning. Dessutom gör fogen på lamphuvudet och väggfästet det möjligt att rikta ljuset individuellt.
 • Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart

  Lucande Medira golvlampa,2 lampor, svart
  Golvlampa Medira i svart och guld med 2 justerbara skärmar - perfekt som läslampa i vardagsrummet Medira har ett modernt, detaljreducerat formspråk som också kan hänföras till den populära skandinaviska stilen i vilken klara former och en särskild estetik på sätt och vis hör till de grundläggande förutsättningarna. Hela lampan är av metall. I den övre delen finns det flexelement så att skärmen kan vridas efter behov och således få indirekt ljus om man så skulle önska. Eftersom golvlampan Medira är en ljuskälla för boningsområdet med två lampor kan två personer dra nytta av den riktade läslampan samtidigt. Det visar sig också vara en fördel att de enskilda skärmarna inte bara kan vridas separat, utan även tändas och släckas separat. De två strömbrytarna sitter i stativets övre tredjedel. Dessutom är de gyllene skärminsidorna inte bara vackra att titta på, utan ger även behaglig ljusspridning.
 • Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik

  Flexibel LED-utomhusvägglampa Lorik
  LED-utomhusvägglampa Lorik med svängbart lamphuvud i kvadratisk form Linjen och i allmänhet det raka dominerar formen hos den här utomhusvägglampan. Det är bara fördjupningen där den 7 Watt starka ljuskällan sitter som är rund. Den kan monteras på murverk eller fasader och ger en flexibel form av belysning, eftersom den rektangulära kroppen kan svängas till vänster och höger så att en lämplig ljusvinkel utan problem kan ställas in. Den maximala vridvinkeln ligger på 320° så att nästan alla ställen kan nås med LED-ljuset. För att tillräcklig belysning i ytterområdet inte ska bli en för hög kostnadsfaktor, är denna vägglampa utrustad med en Bridgelux LED-ljuskälla som ger rätt ljusstyrka redan vid låg strömförbrukning - ljusutbytet ligger på över 77 lumen per watt.
 • Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi

  Böjd LED-utomhusvägglampa Skadi
  Formskön LED-utomhusvägglampa Skadi LED-lampor hör inte utan orsak till framtidsbelysning eftersom de uppvisar några fördelar jämfört med tradtionella ljuskällor. För det första är de energisnålare än t.ex. glöd- och halogenlampor, för det andra kan de glänsa med en högre genomsnittlig livslängd. Genom det böjda elementet kan vackra och trevliga ljuseffekter uppnås, som med skyddsklass IP54 ger det nödvändiga skyddet mot inträngande av smuts och vatten, så att Skadi inte bara är en särskilt vacker ljuskälla i ytterområdet, utan även kan ge effektfull ljuskälla i badrummet och en tilltalande miljö. De totalt 96 LED-lamporna har en effekt på 9 W och uppnår närmed ett ljusflöde på 620 lumen.
 • Dimbar LED skrivbordslampa Mion

  Dimbar LED skrivbordslampa Mion
  Blågrå LED skrivbordslampa Mion med tre leder och touch-strömbrytare för inställning av ljusstyrkan i tre steg Mion består av aluminium och har en blågrå yta med modern effekt. Med hjälp av tre leder kan lampans riktning och ljusstyrkan bestämmas individuellt. Dessutom har LED skrivbordslampan en touch-strömbrytaren som inte bara gör det möjligt att tända och släcka den, utan även att dimma den i tre steg (100 %/50 %/10 %/av).
 • LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld

  LED-pendellampa Hayley, 5 lampor, avlång, guld
  LED-pendellampa Hayley med fem lampor med glaskulor och guldelement Hayley, med sina fem lampor och avlånga design, passar mycket bra över matbordet där den avger ett glamoröst ljus. Lampskärmarna är kompakta och är formade som kulor som till stor del består av genomskinligt glas med bubbelstruktur. Den framstår inte bara visuellt som mycket intressant, det bidrar även till en gnistrande ljusupplevelse. På underdelen finns de gyllene metallelement som kan ses som speciella smycken och som personifierar utseendet och ger det en ädel effekt. Ljuset strålar uppåt och nedåt, men öppningarna på undersidan är täckta av vitt glas, vilket gör att ljuset kan spridas jämnare och mjukare utan att bländas.
 • Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart

  Lucande Auriane tripodgolvlampa, tyg svart
  Trebent golvlampa Auriane av mörkt valnötsträ och med svart skärm i cylinderform Auriane är en golvlampa som är ett resultat av den trendiga tripoddesignen och som är ett utmärkt komplement i moderna och skandinaviska bostadsstilar. Det trä som används är valnöt, vilket har en mörk naturlig yta och som kommer från hållbart förvaltade skogar, vilket framgår av FSC-certifikatet. Det trebenta stativet med de korsande stavarna kompletteras stilrent av den svarta tyglampskärmen som har en tilltalande cylinderform och som med den mörka ytan ger ett mysigt och diskret ljus som understryker de lugnare kvällstimmarna, så att man kan luta sig tillbaka och reflektera över den dag som har gått i en lugn miljö.
 • Vit LED-utomhusvägglampa Maik

  Vit LED-utomhusvägglampa Maik
  Marik väggarmatur i aluminium för utomhusbruk med nedåtriktad ljuskägla Lysdioderna - en produkt från Cree - är placerade bakom det snedställda locket på den vita aluminiumkroppen som väggarmaturen för utomhusbruk är tillverkad av. Denna placering av LED-ljuskällorna gör att ljusstrålen riktas uteslutande nedåt och belyser allt som ligger direkt under. Dessutom kännetecknas väggarmaturen i aluminium av en indirekt ljuseffekt, som naturligtvis också är beroende av monteringshöjden. Med en medelhög monteringshöjd skapas dock inga bländningseffekter på någon av dem och den lätta aluminium utomhusväggarmaturen lyser behagligt och skapar en vacker atmosfär.
 • Silvergrå LED-vägginbyggnadslampa Nevin

  Silvergrå LED-vägginbyggnadslampa Nevin
  Chic Nevin LED-väggspotlight för indirekt ljus i utomhusmiljöer Nevin LED väggarmatur är tillverkad av aluminium och har en silvergrå yta. Den är utformad för installation i väggar, varvid det inte bara behöver vara husfasader, utan även annat murverk. Tack vare den speciella utformningen är LED-ljuskällan - en märkesprodukt från Cree - knappt synlig och ger ett inbjudande och bländfritt indirekt ljus. Den infällda väggarmaturen Nevin sätter vackra ljusaccenter på väggen och kan också installeras i flera parallella armaturer, vilket inte bara ser väldigt snyggt ut utan också ger mer ljusstyrka.
 • Logan - enkel LED-vägglampa för utebruk IP65

  Logan - enkel LED-vägglampa för utebruk IP65
  LED-vägglampan Logan av mörkgrått aluminiumgjutgods, för utomhusbruk LED-vägglampan Logan kan mycket väl kombineras med tidsenliga fasader och modern arkitektur. Lampkroppen består av aluminiumgjutgods med mörkgrå finish. Över vägglampans LED-lampor sitter en täckskiva av vit plast och LED-tekniken står för högt ljusutbyte och låg strömförbrukning.
 • Solardriven LED-utomhusvägglampa Valerian

  Solardriven LED-utomhusvägglampa Valerian
  Imponerande LED-utomhusvägglampa Valerian med inbyggd solarpanel och rörelsesensor Funktionalitet är hos LED-utomhusvägglampan Valeria mycket vacker. Det rör sig inte bara om en vanlig LED-utomhuslampa. Nej, man behöver nämligen ingen strömanslutning, eftersom lampan drivs av solens kraft. För detta ändamål har Valerian en stor solarpanel. Ljuset kommer från LED-lampor som sitter under den och lyser nedåt. LED-lamporna är dessutom utrustad med en rörelsesensor, som reagerar på rörelser i omgivningen. Den har en avkänningsvinkel på 120 grader och lystiden kan ställas in mellan 8 sekunder och 8 minuter. Även räckvidden kan ställas in, mellan 6 - 10 meter. Det finns 2 sätt att göra inställningarna: Vid den ena varianten börjar LED-utomhusvägglampan lysa med 100 % ljus vid rörelse och stänger sedan av sig igen. Även i det andra fallet reagerar lampan på rörelse med full ljusstyrka, men den släcks sedan inte helt, utan lyser vid mörkrets inbrott med 15 % lyskraft, så att man alltid har orienteringsljus. Lamphuvudet med den inbyggda solarpanelen kan svängas 90°. - med 3,7 V litium-ion-batteri
 • Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor

  Evie - utomhusvägglampa med LED-lampor
  Tärningsformad utomhusvägglampa Evie med varmvita LED-lampor och dubbelt ljusutsläpp Hos utomhusvägglampan Evie kan man se ljuskäglan inte bara nedåt, utan även uppåt. På så sätt uppstår en effektfull totaleffekt (syns mest på långt håll utomhus), som påminner om en växelverkan mellan räta vinklar som är fyllda med ljus och skugga. Ljuset är klart och övertygar med högt ljusutbyte, naturligtvis tack vare de energisnåla LED-lamporna som är fast inbyggda i lampan.
 • Oxiderad yta - LED-taklampan Lian

  Oxiderad yta - LED-taklampan Lian
  Dimbar LED-pendelarmatur Lian med oxiderad yta - CRI > 90 Den oxiderade ytan gör Lian LED-pendelarmaturen till ett verkligt blickfång i vardagsrummet eller matsalen. I form av en elegant slinga är armaturens skärm fäst vid de två stålkablarna. De lätt böjda aluminiumskärmarna har skickligt placerats mitt emot varandra så att deras inre ytor också är synliga. Detta beror på att de effektivt belyses av det infallande LED-ljuset. På så sätt framhävs den ovanliga ytan på bästa sätt. Under den oxiderade ytan finns det guldslagen metall som har behandlats med en speciell aktivator och sedan oxiderats. Detta leder till att nya ytor skapas från armatur till armatur, vilket gör varje produkt unik. Dessutom sätter det dekorativa upp- och nedljuset armaturen i scenen ännu en gång. Men Lian har mycket att erbjuda, inte bara optiskt utan också tekniskt. I stålkabelupphängningen finns en lättmanövrerad dragmekanism som gör det möjligt att justera höjden på pendelarmaturen (105 till 195 cm). Den som ansluter en extern fasstyrning eller fasavstängningsdimmer till armaturen har möjlighet att kontinuerligt ändra lysdiodernas ljusstyrka och på så sätt dimma ljuset. Ännu ett plus! Om du värdesätter högkvalitativa material och bra utförande och föredrar en armaturprodukt som du kommer att ha glädje av under lång tid, kommer du utan tvekan att fatta rätt beslut med denna tysktillverkade Lian LED-pendelarmatur.
 • LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel

  LED-pendellampa Ezana av tre ringar, nickel
  LED-pendellampa Ezana i nickel LED-pendellampan Ezana består av en smart konstruktion av tre koncentriska ringar i futuristisk och samtidigt ädel design. Tack vare nicklets diskreta färg kan den integreras i många olika inredningsstilar. Upphängningssystemet består av nio stänger som placerar ringarna i olika vinklar. På grund av LED-remsorna på ringarnas sidor avges ljuset från lampan inåt och utåt. Tack vare dimfunktionen kan ljusstyrkan dessutom varieras efter behag. På så sätt belyser pendellampan rummet på ett stämningsfullt sätt.
 • LED-hänglampa Marija, vågrät diffusor, svart

  LED-hänglampa Marija, vågrät diffusor, svart
  Krökt LED-hänglampa Marija: vågrät diffusor i svart, höjdjusterbar Inomhus-hänglampan Marijas design bygger på ett spel av färg och form. Två stabila rep löper nedåt från den smala, fyrkantiga takupphängningen och håller den vågräta kåpan. Upphängningshöjden går att variera. I önskad höjd är metallkåpan konstfullt böjd och förbunden med ett böjt, gyllene rör. Detta ger LED-hänglampan Marija ett organiskt yttre. Färgerna guld och svart går in i varandra, vilket gör att lampan drar till sig blickar redan i dagsljus. Lampans effekt imponerar ännu mer när man sätter på LED-ljuskällan. Färgtemperaturen ligger inom det varmvita området och passar därför utmärkt i en vanlig hemmiljö. Via en extern väggbrytare kan ljusstyrkan bekvämt anpassas i tre steg.
 • LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ

  LED-trä-balkpendellampa Tamlin, bokträ
  Höjdjusterbar LED-hänglampa Tamlin med balkar i ljust trä Den rektangulära balken på LED-pendellampan Tamlin är tillverkad i ljust bokträ och har en vinklad form som passar utmärkt till moderna möbler. Hänglampans trädesign gör den också lämplig för användning i skandinaviska inredningsstilar, där ljusa trätoner och linjära former är utmärkande. Upphängningsanordningens höjd kan varieras genom linupphängningstekniken och via en extern dimmer kan även ljusstyrkan ändras om så önskas.
 • Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik

  Vriden LED-utomhusvägglampa Lennik
  Böjd LED-utomhusvägglampa Lennik för en energisnål belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-utomhusvägglampan Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar den långvariga glädjen. Ljusflödet ligger på 470 lumen.
 • Mörk LED-inbyggnadslampa Loya, väggmontering ute

  Mörk LED-inbyggnadslampa Loya, väggmontering ute
  Avlång LED-inbyggnadslampa Loya som ljuskälla utomhus Inbyggnadslampor som man bygger in i väggen har utomhus den fördelen att de för det mesta fungerar som nyttiga orienteringspunkter och skapar behagligt ljus som är övervägande bländfritt. Detta gäller även för Loya, för inbyggnadslampan med den avlånga, kantiga formen avger riktat ljus nedåt. Lyskraften och strömförbrukningen står i ett bra förhållande, så att man med Loya får en energieffektiv LED-inbyggnadslampa som ser bra ut på fasaden och övertygar genom att vara behagligt diskret.
 • Ek kolonial - fanerad LED-taklampan Lian

  Ek kolonial - fanerad LED-taklampan Lian
  Lian - Höjdjusterbar LED-taklampa i kolonial stil De båda äkta ekpanelerna i kolonial stil i LED-taklampan Lian utgör en livlig lampskärm som svävar elegant över matbordet. Skärmen hålls av tunna stålkablar med integrerad höjdinställning. LED-lampans dimmer gör armaturen perfekt när det gäller funktionalitet. Ett speciellt kännetecken för denna tysktillverkade ljusspridare är ljusutstrålningen, som inte bara är direkt nedåt, utan också indirekt uppåt, för att säkerställa en helhetlig omgivande belysning och en mysig belysningsatmosfär. LED-profilen som löper inuti armaturen avger det varma vita ljusskenet på träpanelernas inre ytor, vilket perfekt sätter Lian i rampljuset. Förutom den vackra designen är den här lampan också en riktig allroundtalang, vad gäller dess funktionalitet. Å ena sidan kan LED-lamporna dimmas steglöst via en fas- eller sektionsdimmer. Å andra sidan kan skärmen justeras i höjdled från 105 till 195 cm, vilket ger större flexibilitet i matsalen. Med ett CRI-värde som överstiger 90, är lampan också på högsta nivå när det gäller färgåtergivning. Från modern till lantgårdsstil - LED-lampan Lian passar in i nästan varje befintlig levande atmosfär som en autentisk möbel. Skärmens kolonialstilpaneler sticker ut för dess karakteristiska ådring i ekträet. Speciellt i kombination med ljusa väggar och ljusa möbler, skapar den mörka trälampan en fantastisk kontrast. För det mesta utfördes produktionsstegen för hand under tillverkningen av denna högkvalitativa lampa. Men inte bara tillverkningen, men även materialet som används är bevis på enastående kvalitet made in Germany!
 • Kvadratisk utomhusvägglampa Aurelien

  Kvadratisk utomhusvägglampa Aurelien
  Mörkgrå inramad utomhusvägglampa Aurelien Aurelien har en kvadratisk grundform och består av en mörkgrå ram och en vit glasdiffusor. På så sätt säkerställs att ljuset avges jämnt och bländfritt i omgivningen. Man kan själv välja vilken ljuskälla man använder med utomhusvägglampan, i och med att den är avsedd för E27-lågenergilampor, men man kan även välja en LED-ljuskälla.
 • Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem

  Upp- och nedåtlysande LED-vägglampa Merjem
  LED-vägglampa Merjem 2 ljuskällor, för utomhusbruk Merjem består av aluminiumgjutgods som lackerades mörkgrått. LED-vägglampan avger ljuset upp- och nedåt och är avsedd för utomhusområdet, där den sörjer för praktisk orienteringsbelysning. För att belysa hela infarten, trädgården eller fasaden kan flera lampor ur serien placeras i rad.
 • LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Fenia med rörelsesensor
  Sensorstyrd LED-utomhusvägglampa Fenia med IP54 LED-utomhusvägglampor är kända för att vara energisnåla men kraftfulla. Detta gäller även Fenia som består av mörkgrått aluminium, har en rund form och avger ljuset mot marken. Den sörjer för att man alltid har ljus för att hitta i mörkret. Samtidigt är den integrerade rörelsesensorn en stor fördel eftersom denna sörjer för att ljuset bara tänds när det behövs, i och med att sensorn avkänner rörelse. - avkänningsvinkel 120° - räckvidd 6 –10 m - lystid 8 sek–10 min (inställbar) - monteringshöjd 0,5 –2,5 m
 • LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit

  LED-pendellampa Ezana av tre ringar, vit
  LED-pendellampa Ezana i vitt LED-pendellampan Ezana är juvelen i alla interiörer som använder sig av klara former. Den kombinerar ovanlig design med en varm och dimbar ljusstämning. Pendellampans upphäng är helt vitt och kombinerar element i metall och plast till en harmonisk helhet. Därför kan lampan integreras på ett elegant sätt i moderna inredningsstilar. På pendelstängerna monterades tre ljusringar som överlappar likt en planets omloppsbanor. Dessa sörjer för en diskret effekt med ljus och skuggor som enkelt kan dimras i fyra steg med hjälp av väggbrytaren och Switch-Dim-funktionen.
 • LED-bordslampa Marija i ädel guld-look

  LED-bordslampa Marija i ädel guld-look
  Snyggt blickfång på ett sidobord: Den moderna bordslampan Marija med LED-lampor och integrerad dimmer. Tack vare den ovanliga formen fungerar LED-bordslampan Marija både som arbetsbelysning och som ett blickfång. Den drar till sig blickarna även på dagen när man inte behöver sätta på den än. Från den runda, gyllene ståfoten strävar den lätt böjda kåpan vertikalt uppåt. Tillsammans med det silverfärgade lampelementet skapas ett modernt formspel. Med hjälp av dimmern kan ljusstyrkan varieras i tre steg.
 • LED-pendellampa Hayley, rund, guld, 5 lampor

  LED-pendellampa Hayley, rund, guld, 5 lampor
  Gyllene LED-pendellampa Hayley med fem glaskulor med vacker bubbelstruktur Hayley är en pendellampa med stil och grace, som genom sina guldtonade metallelement även passar i klassiska miljöer. De fem skärmarna är gjorda i genomskinligt glas med bubbelstruktur och avslutas på undersidan med metalldekorationen i guld. De avger LED-ljuset både direkt och indirekt, och på undersidan satt ett vitt glaselement som gör ljuset mjukt och hemtrevligt. Sammantaget kan man säga att Hayley skapar en glittrande upplevelse med specialeffekter och en imponerande utstrålning. LED-tekniken säkerställer en låg energiförbrukning med god effektivitet, vilket resulterar i ett starkt ljus. Pendellampan är den ideala belysningen över matbordet.
 • Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa

  Lucande Timeo solcellsdriven LED-utomhusvägglampa
  Saltvattenbeständig solcellsdriven utomhusvägglampa Timeo med LED-lampor och rörelsesensor Modern design, tillförlitlig och robust. LED-solcellslampa Timeo är som gjord för utomhusbruk. Timeo, med sin integrerade sensor, passar in överallt där man behöver ha riktad belysning. Timeo har, förutom en tillförlitlig detektering av rörelser, även en robust konstruktion. Solcellspanelerna på lampans övre, plattare sida laddas upp under dagtid och ger tillräckligt med ljusstyrka under natten. Det är möjligt att välja mellan ett kontinuerligt orienteringsljus och ett fullt ljussken när sensorn utlöses eller att ljuset tänds när rörelser registreras. Tekniska data för sensorn: - registreringsvinkel 120° - räckvidd 6-10 m - lystid c:a 15 sekunder
 • Lucande Ably hänglampa, rökglas, fyra lampor

  Lucande Ably hänglampa, rökglas, fyra lampor
  Perfekt för matbordet: pendellampan Ably med 4 lampor och rökgråa lampskärmar Ably är en anmärkningsvärt vacker lampa med en vintagedesign. På så sätt kan man använda pendellampan i moderna inredningar på samma sätt som man kan använda den i en något nostalgisk miljö som poängterar med antika inredningar och individuella inredningskoncept. Glasen är i form av kulor och genom den klara men rökgråa ytan strålar de med en trevlig charm som på ett behagligt vis påverkar dess ljusbild. Lite mörkare ringar på varje lampskärm ger utseendet ett litet extra och en optisk separation i skärmen. Glasskärmens genomsynlighet gör det möjligt att se alla ljuskällor väl. Därför är LED-filamentlampor särskilt lämpade för pendellampan Ably som fungerar utmärkt som matsalsbelysning.
 • Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED

  Kantig utomhusvägglampa Henor med 4 LED
  LED-driven utomhusvägglampa Henor med 4 ljuskällor, strålande uppåt och nedåt Vackra ljuseffekter uppstår när utomhusvägglampan Henor med 4 Everlight LED-lampor tänds. Varje enskild ljusstråle smälter in i de andra, så att man inte först ser var ljuskällan befinner sig. Det är helt klart en av de mer framträdande egenskaperna hos den här vägglampan för ytterområdet, men inte den enda, för den kan också kalla sig riktigt energisnål. Var och en av de 4 LED-lamporna har bara 1 W effekt, men lyser ändå otroligt starkt och klart. Ljusfärgen har en temperatur på 3000 kelvin, vilket innebär ett behagligt varmvitt sken. Den fyrkantiga klassiska designen gör att lampan kan användas i vilken miljö som helst, förslagsvis i en ganska modern miljö.
 • Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Aaron

  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Aaron
  Kantig LED-utomhusvägglampa Aaron i grafitgrått Med grafitgrå får man en lackering som är lika tidsenlig som tidlös och därför lovar långvarig glädje för produkten. Genom den kantiga formen är lampans design behagligt diskret och passar till många fasader och stilar. Ljusutsläppet sker både uppåt och nedåt och LED-lamporna (Cree Marken) lyser med varmvitt ljus, som de flesta människor uppfattar som tilltalande och inbjudande. Med låg energiförbrukning och en förhållandevis hög ljusström är Aaron som utomhuslampa mycket energieffektiv, vilket gläder inte bara plånboken, utan också miljön.
 • Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54

  Halogen-utomhusvägglampa Maurice, IP54
  Kubformad utomhusvägglampa Maurice Halogen-utomhusvägglampan Maurice garanterar långvarig glädje genom den enkla formen och kan användas på många sätt i ytterområdet. Det är värt att betona den vackra, indirekta ljuseffekten, som inte bara ser vacker ut, utan som även ger den nödvändiga orienteringen i mörkret varje natt. Skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot inträngande damm och stänkvatten.
 • Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven

  Sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra, solardriven
  Tilltalande utformad sensor-LED-utomhusvägglampa Mahra Mahra har kantig form och är inte bara en LED-utomhusvägglampa med sensor. Nej, den är även utrustad med modern solarteknik, så att Mahra är oberoende av elnätet och kan placeras där solljuset kan nå ovansidan av solarpanelen, som sitter på ovansidan. LED-lamporna i varmvit ljusfärg är riktade mot marken och avger (beroende på placeringshöjden) ett i huvudsak indirekt ljus som är klart balanserat. Sensorn sitter på undersidan av LED-utomhusvägglampan. Den reagerar på rörelser från personer som närmar sig lampan. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 8 sekunder och 8 minuter och även den maximala räckvidden kan varieras, från 6 - 10 meter. Personer inom en vinkel på 120° känns av. Det finns två grundlägen för rörelsesensorn. Det första läget är en enkel på-/avvariant, där lampan släcks helt när ingen rörelse längre registreras. I det andra läget lyser ett orienteringsljus på 15 procent hela natten.
 • Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED

  Alu färgad ytterväggslampa Lennias med LED
  Häftigt ljus med LED-ytterväggslampa Lennias Lennias är verkligen inte en lätt eller enkel vägglampa, en ljusgivare av den speciella sorten. Den runda lampkroppen är nämligen försedd med en täckande struktur, varvid häftiga belysnings resultat uppnås eftersom ljuset från lysdioderna blir som en gloria på den bakom liggande fasaden eller väggen. Man kan använda Lennias utmärkt som ytterväggslampa, så att de boende och besökare till ett hus den individuella effekten även på avstånd ser och stannar upp för att beundra. En ytterliggare möjlighet till användning är att montera Lennias i badrummet, skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot vatten och fukt. Om badrummet ska bli till en avslappnade oas, då har man med montering av Lennias tagit de första stegen, eftersom ljuset låter rummets karaktär individualiseras och förbättras.
 • Dimbar LED-hänglykta Ebba, svart-guld

  Dimbar LED-hänglykta Ebba, svart-guld
  LED-pendellampa Ebba med konkav skärm i avlång form - dimbar i tre steg med strömbrytaren Ebba är en fascinerande ljuskälla för matsalen och vardagsrummet. Två konkava bländskydd ligger över varandra och mellan dem sitter de ljusstarka LED-lamporna. Ljuset tränger ut behagligt och bländfritt i omgivningen så att man i en handvändning kan trolla fram en atmosfär av välbefinnande. Även vad gäller formgivningen är LED-pendellampan Ebba ett verkligt sevärt belysningsobjekt, för utsidan av den avlånga skärmen är svart och försedd med fina gyllene penseldrag, medan skärmens insida är helt i guld, så att ljuset får en särskilt varm ton. Med hjälp av linmekanismen kan lampans höjd justeras från 120 cm till 180 cm. Pendellampan kan dimmas i tre steg (100 %/50 %/25 %) med hjälp av väggströmbrytaren, så att ljusstyrkan bättre kan anpassas till förhållandena i omgivningen.
 • Lyktformad LED-utomhuslampa Ferdinand

  Lyktformad LED-utomhuslampa Ferdinand
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Ferdinand med genomskinliga glasinlägg – vinnare av Reddot Award 2018 Denna LED-utomhusvägglampa har en mörkgrå metallstomme som pryds av klara glasskivor, som gör den helt genomskinlig. Därmed går inte heller något av LED-lampornas lyskraft förlorad och man får bra belysning runt huset med utomhusvägglampan. Lyktformen har sedan lång tid använts för utomhuslampor, den har sitt ursprung i tiden före elektriciteten och denna typ av lykta gör oftast ett klassiskt intryck. Men här kan man tala om en modern tolkning av den klassiska lyktan. Ett vackert blickfång för modern arkitektur! LED-utomhusvägglampans unika design har vunnit Reddot Award.
 • Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart

  Salome - dimbar LED skrivbordslampa, svart
  Funktionell LED skrivbordslampa Salome i svart, dimbar och justerbar ljusfärg Denna svarta LED skrivbordslampa har två touch-strömbrytare. Den ena är avsedd för att dimma lampan i fyra steg, den andra för att förändra ljusfärgen, likaså i fyra steg. Detta ger lampan hög funktionalitet och Salome kan användas för många olika ändamål. Universalvitt eller dagsljusvitt ljus rekommenderas exempelvis för koncentrerat arbete, varmvitt ljus, däremot, verkar avslappnande och hemtrevligt. De båda lederna upptill och nedtill möjliggör bättre riktning av ljuset.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Fenia

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Fenia
  LED-utomhusvägglampa Fenia med modern formgivning – IP65 Fenia passar bäst till byggnader i modern stil. Utomhusvägglampan är utrustad med energisnåla lysdioder som har en behagligt varmvit ljusfärg och tack vare den vita diffusorn sörjer för jämn belysning som inte bländar. Kapslingsklass IP65 ger bästa skyddet för utomhusbruk, eftersom lampan är helt tät vad gäller både vatten och smuts.
 • LED-matrumspendellampa Arnik dimbar, 120 cm

  LED-matrumspendellampa Arnik dimbar, 120 cm
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Arnik med matt nickelfinish Arnik passar mycket bra in i en modern miljö, eftersom metallstången med de sex ljusuttagen har en mycket linjär design. Ytan är i matt nickel, vilket understryker pendellampans svala, moderna uttryck. Ljusstyrkan hos de varmvita lysdioderna kan justeras i tre steg via väggbrytaren och höjden kan ställas in som önskat (110 cm -210 cm) med hjälp av ett kabeldrag.
 • Utomhus spotlampa Galina, mörkgrå, 15,4 cm

  Utomhus spotlampa Galina, mörkgrå, 15,4 cm
  Svängbar väggstrålkastare i aluminium för utomhusbruk Galina i mörkgrått Vare sig det gäller golvstrålkastare, vägglampor eller taklampor - Galina utomhusväggstrålkastare anpassar sig särskilt flexibelt till förhållandena på plats. Dessutom övertygar armaturen med en modern men ändå klassisk design. Basen består av en cylindrisk lampkropp i mörkgrått, från vilken två stänger sträcker sig som förbinder lampan med hållaren. Den är också tillverkad av mörkgrå gjuten aluminium och har ringformade skåror. Lampan är innesluten i härdat glas och lyser tydligt på de valda områdena. Väggstrålkastaren för utomhusbruk kan dämpas externt om en lämplig glödlampa används. Den kan också vridas vid behov. - Slagtålighet IK08
 • LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa

  LED-pendellampa Hayley, glas, guld, 1 lampa
  Kulformad LED-hänglampa Hayley med guldfärgade element och en glasskärm med bubbelstruktur Hayley har ett vackert utseende och är en kompakt LED-hänglampa som är avsedd för passande utrymmen i ditt hem, där den blir ett dekorativt blickfång. Du kan också använda flera lampor i rad, till exempel för att lysa upp en bardisk eller köksbänk. LED-ljuskällorna är både effektiva och drar lite ström, och ger trots låg energiförbrukning ändå en god ljusstyrka. Glaskulan har en intressant yta med bubbelstruktur och i botten sitter ett metallelement, som liksom takfästet är i en glänsande guldton, vilket ger pendellampan ett klassiskt utseende. Ljusemissionen är inte bara direkt utan också indirekt, varvid det direkta ljusutsläppet genom ett vitt glaselement är mycket mjukt och bekvämt.
 • Lucande Wewa LED-golvlampa, med dimmer

  Lucande Wewa LED-golvlampa, med dimmer
  LED-golvlampa Wewa med integrerad steglös dimmer Denna vackra ljuskälla fascinerar med sin kreativa look och ljusstyrka. På lampfot tillverkad av rostfritt stål klättrar två lampkroppar som vinrankor uppåt. Det som är speciellt med lampfoten är att den kan dimmas steglöst och kan därmed enkelt skapa en stämningsfull atmosfär. Den vertikalt orienterade silhuetten från Wewa är både elegant och utrymmesbesparande, vilket innebär att den alltid är ett vackert val som extrabelysning, särskilt i minimalistiska bostäder. Till och med när ljuset släcks är Wewa ett riktigt blickfång som samtidigt inte är påträngande för betraktaren.
 • LED-utomhusvägglampa Nanna

  LED-utomhusvägglampa Nanna
  Nanna: energisnål, robust LED-utomhusvägglampa av aluminium Med LED-utomhusvägglampa Nanna låter sig husfassaderna iscensättas perfekt på natten. Ljuset av Epistar LED-lamporna skiner igenom tre öppningar på alla sidor utåt. Ljuskällan sitter på den övre delen av lampan så att fantastiska och indirekta effekter syns. Lampan är tillverkad av solid aluminium och lackerades i ädel antracit. Den är dessutom med skyddsklass IP54 på bästa sätt skyddad för väta och andra värderförhållande.
 • Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65

  Trapetsformad LED-utomhusvägglampa Glen med IP65
  Glen - LED-utomhusvägglampa av aluminium Glen utmärker sig genom minimalistisk enkelhet och med sitt utseende står den för ett behagligt och bländfritt ljus. Ytan på kroppen av aluminiumgjutgods är helt lackerad i mörkgrått, vilket passar till många moderna fasader. LED-ljuskällorna, som man inte kan se direkt, är fast inbyggda lampor med hög energieffektivitet, vilket är bra, inte minst för användarens plånbok. Ett modernt blickfång med enkel skönhet utomhus!
 • LED-utomhusvägglampa Half med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Half med rörelsesensor
  Halvrund LED-utomhusvägglampa Half med plastdiffusor och rörelsesensor Den halvrunda lampkroppen hos denna vägglampa för utomhusbruk är riktad nedåt och skapar behagligt ljus i varmvit färgtemperatur, som ger tillräckligt ljus utomhus när det är mörkt. Den vita diffusorn kompletteras av en grafitgrå stomme av aluminium - en kombination som ser modern och tilltalande ut i många miljöer. De integrerade SMD-LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och skiljer sig från vanliga ljuskällor genom sin höga energieffektivitet. På stommen sitter dessutom en integrerad rörelsesensor som gör att vägglampan kan tändas endast vid behov. Räckvidden till rörelsesensorn är max 9 m och registreringsvinkeln är 120°. Hur länge lampan skall lysa, kan ställas in från 5 sekunder till 8 minuter.
 • LED-utomhusvägglampa Nevio med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Nevio med rörelsesensor
  Nedåtböjda LED-vägglampan Nevio för modern belysning utomhus Ljusutsläppet hos denna LED-drivna utomhusvägglampa sker nedåt, eftersom den rätlinjiga lampkroppen är böjd mot marken. Den pryder optimalt den rektangulära stommen och är täckt av en vit plastdiffusor på undersidan, och ger en jämn och bländfri ljusverkan. De integrerade, varmvita LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och har inte bara lång livslängd utan också hög energieffektivitet, vilket passar bra till modernt miljötänkande. Dessutom har lampan en integrerad rörelsesensor, som gör att belysningen anpassas efter behovet och lyser när personer närmar sig den och behöver ljus.
 • Caleb - lampkrona i lantlig stil med 8 ljuskällor

  Caleb - lampkrona i lantlig stil med 8 ljuskällor
  Förtrollande lampkrona Caleb i lantlig stil Lampkronan Caleb är, med sina åtta svängda armar som utgår jämnt från mitten av basen, ett verkligt blickfång. Utseendet förmedlar en viss romantik, som passar underbart bra i inredningar med lätt rustik eller lantlig stil. Man kan hänga lampkronan över ett matbord och vara säker på att den kommer riktigt väl till sin rätt och bidrar till en särskild atmosfär.
 • Lorian - bågformad LED-pendellampa

  Lorian - bågformad LED-pendellampa
  En mycket modern ljusspridare: LED-pendellampan Lorian sticker ut genom en elegant design Den böjda och satinerade diffusören på den här pendellampan åstadkommer en jämn fördelning av det varmvita LED-ljuset. Ramen presenterar sig i glänsande krom en den finns även en smal kromremsa som pryder mitten av den avlånga skärmen och som individualiserar och förskönar lampans utseende. Lorian gör sig perfekt som LED-hänglykta över alla slags bord eller diskar och ger starkt sken vid låg strömförbrukning, så att plånbok och miljö kan glädja sig över en lättnad!
 • Dimbar LED golvlampa Salome, variabel ljusfärg

  Dimbar LED golvlampa Salome, variabel ljusfärg
  Svart LED-taklampa Salome med dimmer och justerbar färgtemperatur Salome är en LED golvlampa som fungerar mycket bra för läsning. Med hjälp av två leder kan ljusets riktning anpassas väl och de båda touch-strömbrytarna på stommen används för att både dimma ljuset och förändra ljusfärgen. Båda kan förändras i fyra steg. En varmvit ljusfärg passar bra för avkoppling och är särskilt hemtrevlig, universalvitt ljus eller ljusfärgen dagsljus är främst avsedda för arbete, när man vill kunna hålla sig vaken och koncentrerad under lång tid.
 • LED-vägglampa Elske med läslampa

  LED-vägglampa Elske med läslampa
  Vit LED-vägglampa Elske – en kombination av riktat ljus för läsning och mysig belysning med bländfri effekt Elske är perfekt lämplig för montering i närheten av sängen eller soffan. Grundbelysningen är speciellt mysig, eftersom LED-ljuskällorna sitter bakom metallbländskyddet och inte är direkt synliga så att ett behagligt bländfritt ljus skapas som får en att slappna av. Läslampan har istället formen av en smal, cylindrisk och förkromad stav som kan svängas efter behag och ger riktad belysning som är perfekt lämplig för läsning. Detta är skonsammare för ögonen när man läser en bok eller tidning. Båda ljuskällorna kan lätt tändas och släckas var för sig via två strömbrytare.
 • LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 100 cm

  LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 100 cm
  Mörkgrå LED-väglampa Silvan med sensor Med LED-väglampan Silvan och den integrerade solcellsmodulen samt rörelsesensorn får utomhusmiljöns hela belysningskoncept samtidigt stil och en effektiv energilösning. Den mörkgrå färgen på väglampan utstrålar en tidlös elegans, vilken understryks av det smala aluminiumstativet. Solcellsmodulen integreras elegant i modellen och växlar automatiskt till natt- och dagsläget. Genom sensorn står dessutom två andra funktioner till förfogande för att aktivera det behagliga vägljuset vid rörelse, under nattetid med dimmad ljusstyrka. - kan användas i 2 lägen - Läge 1: lyser konstant med 10 % ljusstyrka efter solnedgången, samt med 100 % ljusstyrka under en kort tid när en rörelse registreras - Läge 2: lampan är släckt, men när en rörelse registreras lyser den med 100 % ljusstyrka under en kort tid - registreringsvinkel 120 grader - lystid 15 sekunder - räckvidd 6 till 10 meter
 • LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm

  LED-utomhusvägglampa Oliver, mörkgrå, 18 cm
  LED-utomhusvägglampa Oliver i mörkgrått Med sin genomtänkta grafiska design kompletterar LED-utomhusvägglampan Oliver moderna stilar i utomhusmiljön. Därvid sprider den tillförlitligt och robust ett behagligt ljus. Utomhusvägglampans kropp har en långsmal kvaderform som gör att den verkar mycket kompakt vilket gör att den kan anpassa sig till varje vägg. Det genomgående använda mörkgråa materialet, stabil pressgjuten aluminium skapar sammantaget en tydlig och stilren optik. Ljuskällan sitter bakom säkerhetsglaset, så lampan är helt väderbeständig. På det hela taget ombesörjer lampan ett behagligt ljus uppåt och nedåt i snygg design.
 • Hina Taklampa Grå/Svart - Lucande

  Hina Taklampa Grå/Svart - Lucande
 • LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 100 cm

  LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 100 cm
  LED-taklampa Tamlin i rektangulär form, dimbar via en väggströmbrytare Tamlin är en taklampa som integrerar det populära och mycket naturliga materialet trä i den övergripande design. Lampan har en färglös lackerad och därför till stor del naturlig yta i bokträ, som ser väldigt tilltalande ut och också passar utmärkt som ett komplement till en skandinavisk livsstil. Ljusstyrkan kan enkelt och bekvämt justeras i tre steg via väggströmbrytaren. Om ljuset stängs av under en längre tid slås det alltid på igen med 100 procent ljusstyrka. Dimmerprocessen kan då utföras igen. Ljusstyrkan är utmärkt och ger en utmärkt grundbelysning av rummet.
 • Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54

  Lucande Adarey LED-utomhusvägglampa, IP54
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Adarey med nedåtriktat ljus, IP54 Adarey är ett belysningselement i modern stil, avsett för utomhusbruk. Lampkroppen är tillverkad av aluminiumgjutgods med en mörkgrå yta och nedåt blir lampkroppen något bredare. Ljusskenet är riktat nedåt och ger därmed ett bra orienteringsljus kring huset, utan att några bländeffekter uppstår. Slagtåligheten IK10 gör denna utomhusvägglampa med varmvita LED-ljuskällor till en mycket robust ljusgivare som är väl rustad mot vind och väder.
 • Lucande Loena LED-husnummerlampa

  Lucande Loena LED-husnummerlampa
  Både belysning och nummer - LED-utomhusvägglampa Loena Den moderna LED-husnummerlampan Loena består av en vägglampa som är riktad nedåt och som har en tydlig skylt på undersidan, på vilken husnumret kan placeras. För detta ändamål ingår lämpliga bokstäver och siffror i leveransomfånget som sedan måste placeras individuellt på skylten vid montering. Ljuset från de varmvita lysdioderna strålar i mörker direkt på husnumret och det närliggande området, så att man verkligen kan se och läsa allt i mörkret.
 • Lucande Auriane tripodgolvlampa, vitt tyg

  Lucande Auriane tripodgolvlampa, vitt tyg
  Rund tripodgolvlampa Aurine med vit tygskärm och elegant trästativ av ek Auriane är en väldigt trendig lampa som kombinerar många fördelar. Det klara formspråket och materialblandningen av trä och tyg, som båda ser mycket trevliga ut, kan även integreras i skandinaviska stilar. Lampstativet är trebent och består av tre smala trästavar av högkvalitativ ek med en naturlig finish som korsar varandra. Däremot har tygskärmen en modern cylinderform och en vit yta som gör att ljuset mjuknar till en trevlig ton. På så vis får man med Auriane en lampa som på kvällen blir en verklig berikning i bostaden eller sovrummet. Textilkabeln kompletterar looken, via fotströmbrytaren som sitter på kontaktkabeln kan man snabbt tända och släcka tripodgolvlampan. Genom FSC-märkningen säkerställs att det trä som används kommer från hållbar skogsförvaltning.
 • Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar

  Lucande Juljana pendellampa, 4 lampor, tygskärmar
  Elegant tygpendellampa Juljana med fyra lampskärmar - idealiskt för matområdet Denna pendellampa följer designorienterade standarder, men lampans utseende är ganska tidlöst. Fyra gråbruna lampskärmar av fint tyg är monterade på de två bågarna och det är särskilt fina, böjda linjer som präglar utformningen av denna eleganta lampserie. Pendellampans textilskärmar har hemtrevlig look och ger ett ljus som är mycket trevligt. Metallelementen är utformade i satinerad nickel och passar mycket väl in i tygdesignen som annars är utmärkande för armaturerna. Juljana-versionen med fyra lampor är en utmärkt pendellampa för att användas över ett matbord som är vackert och trevligt belyst.
 • Bente - kantig utomhusvägglampa, grafit

  Bente - kantig utomhusvägglampa, grafit
  Grafitgrå utomhusvägglampa Bente att använda med E27 lågenergilampa, tvåsidigt ljusutsläpp Den kantiga vägglyktan av grafitgrå aluminium fungerar lite som en baksten, för här finns verkligen inga runda former, här är det de raka linjerna som gäller. Tack vare diffusören som släpper igenom ljus, men ändå inte är helt klar, fördelas ljuset från lågenergilampan mjukt och ger ett mycket hemtrevligt intryck. Ljusskenet sprids i en mycket bred vinkel uppåt och nedåt och kan med sin lika slimmade som moderna utformning passar vägglyktan Bente att sätta upp inomhus, framför allt i badrummet, eftersom den med IP54 är väl skyddad mot damm och stänkvatten.
 • Nedåtstrålande solar-utomhusvägglampa Felin

  Nedåtstrålande solar-utomhusvägglampa Felin
  Solar-utomhusvägglampa Felin med ljusstarka LED-lampor och rörelsesensor Liten, men naggande god! Hos denna solar-utomhusvägglampa är det framför allt tekniken som fascinerar, medan Felins utseende håller sig i bakgrunden. LED-ljuset avges nedåt och som förbrukare gläder man sig åt att det endast är solens energi som får utomhusvägglampan Felin att lysa. Det betyder nämligen att man inte får några stömkostnader för driften, eftersom lampan är helt oberoende av elanslutning. Man behöver inte oroa sig för att ljuset inte är starkt nog, något man känner igen från andra solardrivna lampor som mest fungerar som dekoration, för kombinationen av en effektstark panel och energieffektiva LED-lampor gör det möjligt att uppnå klart ljus med solartekniken. Dessutom sitter en rörelsesensor på undersidan och får solarutomhusvägglampan att reagera särskilt snabbt. När en person närmar sig tänds lampan med full lyskraft. Vad som sedan ska hända - här kan man välja mellan två inställbara lägen. I första läget släcks lampan bara igen, i det andra lyser den vidare med grundbelysning på 15 % av full ljusstyrka och ger litet orientering när man är utanför rörelsedetektorns räckvidd. Den kan för övrigt ställas in inom ett intervall på 6 - 10 meter och lystiden kan justeras mellan 8 sekunder - 8 minuter. Alla rörelser inom en vinkel på 120 grader känns av.
 • Lissi- LED-ytterväggslampa i kantig form

  Lissi- LED-ytterväggslampa i kantig form
  Grafitgrå LED-ytterväggslampa Lissi med ljusflöde uppåt och nedåt Lissi kan dekorera varje fasad, oavsett om den är modern eller klassisk. Detta eftersom den kantig formen är universellt användningsbar och den grafitgråa ytan på ställning oxå passar till många stilar. Inuti ljuskroppen som är täckt med diffusorer i polykarbonat, sitter energibesparande LEDs, vars varmvita ljustrålen tränger fram i omgivningen.
 • Två sidor lyser LED-vägglampa Kimian, utomhus

  Två sidor lyser LED-vägglampa Kimian, utomhus
  Modern LED-vägglampa Kimian Kimian är gjord som LED-vägglampa för utomhus där ljustrålen indirekt tränger igenom på omgivningen, detta då öppningarna är riktade uppåt och nedåt. Så avbildar sig ljuset vackert på väggen bakom. Det är naturligtvis, något som man ser på avstånd när man tittar på en hus fasad, det upplevs som väldigt effektfullt och det totala intrycket från en byggnad häftigt kompletterar. Tilläggas bör att de varmvita skinande LEDs har en hög energieffektivitet, så att man inte behöver tömma plånboken.
 • Vit tygvägglampa Karla med LED-läslampa

  Vit tygvägglampa Karla med LED-läslampa
  Tygvägglampa Karla med oval skärm i vitt och LED-flexarm Karla ger användaren två ljuskällor. För det första har vägglampan en tygskärm med en E27-fattning bakom, för det andra har den en LED-flexarm med svanhals, som kan justeras efter behov. Därför passar flexarmen inte bara för läsning, utan kan teoretisk ställas i ett läge för indirekt ljus. Den vita skärmen hos tygvägglampan har en oval form och ger när den är tänd alldeles särskilt hemtrevligt ljus. Till utseendet passar Karla, med sin glänsande förkromade stomme, mycket bra in i moderna inredningar.
 • Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem

  Ljus LED-utomhusvägglampa Merjem
  Upp- och nedåtlysande LED-utomhusvägglampa Merjem Merjem sörjer för effektfull belysning, eftersom lysdioderna inte bara lyser nedåt, men även uppåt. Speciellt när man monterar flera LED-utomhusvägglampor i rad, ser detta mycket effektfullt ut och ger god belysning vid infarten och i trädgården, så att det är enkelt att orientera sig. De kraftfulla LED-ljuskällorna har en låg energiförbrukning, så att de är mycket energieffektiva.
 • Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak

  Betonggrå LED utomhusvägglampa Riak
  LED betong-utomhusvägglampa Riak som avger ljuset uppåt och nedåt, IP65 Riak har en kubformad kropp av grå betong och lyser med två LED lampor som är fast inbyggda. Ljuset strålar både uppåt och nedåt. I miljöer med modern arkitektur gör sig betong-designen mycket bra, naturligtvis kan man även montera LED utomhusvägglampan inomhus. Den är en utmärkt ljuskälla, särskilt i badrummet - när bostaden är inredd i övervägande industriell stil.
 • LED-utomhusvägglampa Mirco, ringformad, IP65

  LED-utomhusvägglampa Mirco, ringformad, IP65
  Vackra ljuseffekter med LED-utomhusvägglampan Mirco i ringform - designen har tilldelats utmärkelsen iF Design Award Mirco är perfekt som komplement i en modern miljö. Här finns det nämligen ingen klassisk skärm, utan en ring i mörkgrått lackerat aluminium med en LED-list på insidan. På så sätt skapas ett vackert, modernt utseende och LED-utomhusvägglampan är speciellt tänd mycket effektfull. Ljuset är behagligt och bländar inte, så att trädgårdar och uppfarter ljussätts och man även efter mörkrets inbrott hittar rätt med hjälp av utomhusvägglampan Mirco. Denna LED-utomhusvägglampa har tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen iF Design Award 2019 och är ett vackert objekt med en högkvalitativ ljusdesign.
 • LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå

  LED-utomhusvägglampa Square, grafitgrå
  Kvadratisk, ramformad LED-utomhusvägglampa Square Utomhusvägglampans lysdioder är energisnåla och dessutom ljusstarka. Utomhusvägglampans kvadratiska stomme består av grafitgrått aluminium och påminner om en ram så att ett modernt, puristiskt intryck skapas som passar bra i kombination med modern arkitektur.
 • LED-pendellampa Lyani, 2 ringar invid varandra

  LED-pendellampa Lyani, 2 ringar invid varandra
  LED-pendellampan Lyani två lampor dimbar via strömbrytare, idealisk för matplatser Lyani passar utmärkt för belysning av ett matsalsbord. De båda lampskärmarna består av vars en blank förkromad metallring som tillsammans skapar ett effektfullt ljus. Vid behov kan ljusintensiteten dock anpassas i tre steg. För att kunna utnyttja denna funktion släcker man lampan via den vanliga strömbrytaren och tänder den direkt igen.
 • LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 60 cm

  LED-gånglampa Silvan, solcell med sensor, 60 cm
  Silvan LED-solarväglampa i mörkgrått med rörelsedetektor Den mörkgrå LED-väglampan Silvan är den formsköna lösningen för en solcellsdriven belysning för utomhusmiljön. Rörelsesensorn väcker det behaglig ljuset allt efter behov och tid. Den slanka väglampan fascinerar med sitt rätlinjiga format av lätt och robust aluminium. Den färgmässigt avstämda solcellsmodulen på lamphuvudet avslutar elegant och växlar automatiskt till dags- eller nattläge. Den integrerade sensorn aktiverar den opalfärgade PC-diffusorns diskreta ljus vid rörelser eller skänker en dämpad ljusstämning efter solnedgång. Data för sensorn: - kan användas i 2 lägen - Läge 1: lyser konstant med 10 % ljusstyrka i mörker, samt med 100 % ljusstyrka under en kort tid när en rörelse registreras - Läge 2: lampan är släckt, men när en rörelse registreras lyser den med 100 % ljusstyrka under en viss tid - registreringsvinkel 120 grader - lystid 15 sekunder - räckvidd 6 - 10 m
 • Utomhus spotlampa Lavina, mörkgrå, GU10, 1 lampa

  Utomhus spotlampa Lavina, mörkgrå, GU10, 1 lampa
  Utomhusväggspotlampa Lavina i aluminium, mörkgrå Utomhusväggspotlampan Lavina i trendig industridesign övertygar som utomhusbelysning för moderna byggstilar. Med den tidlösa mörkgrå färgen kan utomhusvägglampan lätt integreras i det befintliga färgkonceptet. Den kantiga spotlighten passar bra i utomhusmiljö då huset av stabil pressgjuten aluminium och lampans härdade glas ger ett robust och väderbeständigt yttre. Samtidigt smälter utomhusvägglampan med den kompakta designen in på väggen och sprider ett angenämt ljus med en passande lampa. Med kompatibla ljuskällor kan lampan dessutom dimmas externt. - IK06
 • LED-utomhusvägglampa Katia av aluminium

  LED-utomhusvägglampa Katia av aluminium
  Rektangulär LED-utomhusvägglampa Katla med inställbart ljusutsläpp uppåt och nedåt Katla är vid första anblicken en mycket obetydlig LED-utomhusvägglampa med sin rektangulära form och den vita ytan, vilket gör att den lätt kan smälta in i många omgivningar. Först när man tänder lampan ser man hela trolleriet för den avger sitt ljus uppåt och nedåt och ljusutsläppets vinkel kan t.o.m. ställas in så att man kan förverkliga olika variationer av ljusflödet. LED-lamporna kännetecknas av en bra ljusstyrka och en låg strömförbrukning och de lyser i en varmvit ljusfärg.
 • LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, silver

  LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, silver
  Höjdjusterbar LED-hänglampa Marija med silverfärgad diffusor Denna hänglampa är ett praktexempel på en modern boendestil. Tack vare sin flexibla höjdjustering kommer den till sin rätt i varje rum. LED-hänglampan Marija monteras enkelt med en fyrkantig takupphängning och övertygar med två stabila rep. I nedre änden av dessa rep finns ljuselementet. I anslutning till röret sitter de silverfärgade kåporna som är böjda i motsatt riktning. Dessa är placerade vertikalt och är även i dagsljus ett snyggt blickfång. Med hjälp av dimmerteknik i tre steg (med hjälp av väggströmbrytare) kan hänglampan Marija anpassas till individuell ljusstyrka.
 • Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld

  Lucande Angelina bordslampa, mässing-guld
  Elegant bordslampa Angelina av metall, med mässingfärgad skärm och svart ram Angelina är en bordslampa med en stilren design som är väl lämpad för modernt inredda miljöer och som vackert kan kombineras med skandinaviska stilar. Den runda ljusfoten är liksom resten av lampan tillverkad av metall och har en svart yta, medan lampskärmen är gjord av matt mässing och har en smal koppform. Här används LED-ljuskällor med en GU10-sockel och huvudet kan vridas något för att justera ljuset bättre. En diskret strömbrytare är inbyggd i lampsockeln så att du snabbt kan nå den från skrivbordet. Elegant design för speciella miljöer!
 • Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, guld

  Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, guld
  LED-pendellampa Hayley med nio utsökta glaskulor i en ädel guldoptik En avancerad design och modern LED-teknik utmärker den särskilda LED-hänglampan Hayley. Såväl den runda takkåpan som de filigrana metallelement som förenar undersidan av glaskulskärmen har fått en guldfinish. Insidan av de nya kulorna överraskar med luftbubblor som är dekorerade och som understryker lampans individuella flair. De ljusstarka, inbyggda LED-lamporna ger ett trevligt, varmvitt ljus som också är lämpligt för att belysa större områden. Ljuset sprids indirekt och jämnt ut i rummet utan att det bländar. Den eleganta och tydliga designen hos denna vackra ljuskälla kan integreras i olika inredningar som helst och lämnar ett varaktigt intryck på betraktaren.
 • Böjd LED-utomhusvägglampa Jule

  Böjd LED-utomhusvägglampa Jule
  Jule - LED-utomhusvägglampa i böjd form LED-utomhusvägglampan Jule är tillverkad av aluminiumgjutgods och har en grafitgrå lackering som passar bra till många fasader. Lampans form är tydligt modern, med sin böjda form. Ljuset avges enbart nedåt och ger ett jämnt intryck, tack vare täckskivan av vit akryl. Tack vare LED-tekniken kan dessutom säkerställas att ljuset knappt drar någon ström, men ändå ger klart ljus, vilket naturligtvis snabbt övertygar de flesta användare och husägare.
 • Rostbrun LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm

  Rostbrun LED-utomhusvägglampa Tavi, höjd 9,5 cm
  Ensidigt strålande utomhusvägglampa Tavi med Bridgelux LED-lampa Med en effekt på bara 7 W kan Bridgelux LED-lampan lysa upp hus och flerbostadshus i ytterområdet på ett energisnålt sätt. Utomhusvägglampan ger ett propert och rätlinjigt intryck och man har inte slösat tid på onödiga detaljer. Istället står det viktigaste, nämligen den banbrytande LED-belysningen, i centrum. Tack vare det diskreta utseenden passar Tavi utmärkt som vägglykta i moderna omgivningar, där devisen less is more gäller. Den rostbruna ytan ger samtidigt lampan en viss nostalgisk charm och den är inte längre helt begränsad till att användas i moderna miljöer. Ljuset strålar ut nedåt i en bred vinkel.
 • Indirekt skinande LED-vägglampa Nuno

  Indirekt skinande LED-vägglampa Nuno
  Vackra ljuseffekter med Nuno LED-vägginbyggnadsarmatur, skyddsklass IP65 för utomhusbruk Cree LED-lampan som är infälld i denna väggarmatur ger ett varmvitt ljus. Ljuset kommer endast indirekt ut och skapar ett särskilt behagligt ljussken som ger orientering i huset på natten. Under lysdioden (58,5 lumen) finns ett skyddande lock av robust härdat glas och den inre delen av den gjutna aluminiumkroppen är lätt räfflad, vilket skapar ytterligare specialeffekter. Med skyddsklassificeringen IP65 finns ett tillräckligt skydd mot vatten och smuts, så att installation i husfasaden eller andra former av murverk inte är något problem.
 • LED-utomhusvägglampa Henor i vitt, 4 ljuskällor

  LED-utomhusvägglampa Henor i vitt, 4 ljuskällor
  LED-driven utomhusvägglampa Henor med 4 ljuskällor, strålande uppåt och nedåt Snygga ljuseffekter uppstår när utomhusvägglampan Henor, med sina 4 Cree-märkes-LED-lampor tänds, för varje enskild ljusstråle avgränsas av de andra när man inte direkt ser var ljuskällan sitter. Helt säkert ett viktigt kännetecken för denna vägglampa för utomhusbruk, men säkert inte det enda, eftersom den tar poäng med energieffektivitet, var och en av de 4 LED-lamporna har en effekt på 1 W, lyser uttalat ljust. Ljusfärgen har en färgtemperatur på 2 950 Kelvin och avger ett behagligt, varmvitt ljus och det kvadratiska utseendet utan krusiduller gör den till en lampa som kan användas i alla miljöer, naturligtvis i första hand med modern atmosfär.
 • Utomhusvägglampa Annalea med glasskärm och IP54

  Utomhusvägglampa Annalea med glasskärm och IP54
  Utomhusvägglampa Liv med exklusivt utseende Annalea i kantig form Annalea har en grafitgrå lackerad aluminiumkropp och består till största delen av glas. Hela skärmen är kantig och glasskivorna sitter vid uttaget till ljuskällan som bestyckas med E27-ljuskällor.
 • LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor

  LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor
  Böjd LED-utomhusvägglampa Lennik för en energisnål belysning av ytterområden I stället för glöd- eller halogenlampor faller valet allt oftare på lysdioder, de så kallade LED-lamporna. Jämfört med traditionella ljuskällor kan de uppvisa några fördelar, mycket nämnvärt är den långa livslängden och potentialen för att spara energi eftersom det gläder plånboken och miljön. Optiskt verkar LED-utomhusvägglampan Lennik utomordentligt modern och passar därför naturligtvis även perfekt till modernt designade hus och miljöer. Med skyddsklass IP54 erbjuds tillräckligt skydd mot inträngande av damm och vatten så att lampan även på denna punkt motsvarar den långvariga glädjen. En rörelsedetektor är integrerad för enkel in- och urkoppling. Lampan tänds bara när människor är närvarande. Räckvidden ligger på maximalt 8-12 meter, detekteringsvinkeln på 90°. Lystiden kan ställas in på från 15 sekunder till maximalt 9 minuter.
 • Grafitfärgad LED-utomhusvägglampa Half

  Grafitfärgad LED-utomhusvägglampa Half
  Halvrund LED-utomhusvägglampa Half med plastdiffusor Den halvrunda lampkroppen hos denna vägglampa för utomhusbruk är riktad nedåt och skapar behagligt ljus i varmvit färgtemperatur, som ger tillräckligt ljus utomhus när det är mörkt. Den vita diffusorn kompletteras av en grafitgrå stomme av aluminium - en kombination som ser modern och tilltalande ut i många miljöer. De integrerade SMD-LED-lamporna är en märkesprodukt från Epistar och skiljer sig från vanliga ljuskällor genom sin höga energieffektivitet.
 • LED-utomhusvägglampa Levvon med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Levvon med rörelsesensor
  Utomhusvägglampa Levvon med inbyggda LED-lampor och rörelsesensor Utomhusvägglampan Levvon är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. Det vita bländskyddet är tillverkat av plast. Under detta plasttäckglas sitter LED-lamporna, som är fast inbyggda i lampan. Levvon har en praktisk rörelsesensor som tänder lampan vid behov, utrustad med IP54 och mycket väl lämpad för utomhusbruk.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Trixy i grafitgrått

  Kantig LED-utomhusvägglampa Trixy i grafitgrått
  Kvadratisk LED-utomhusvägglampa Trixy av grafitgrå lackerad aluminium Trixy finns som LED-utomhusvägglampa med tidlös design och består av en mörkgrå aluminiumkropp i kantig form. Den har 6 högkvalitativa LED-lampor från Cree, tre upptill och tre nedtill. Ljuset ser mycket imponerande ut på håll eftersom det strålar uppåt och nedåt och skapar en effektfull ljusbild på väggen bakom. Naturligtvis passar den nyktra, puristiska formen bra i moderna miljöer, men inget talar mot att LED-utomhusvägglampan kombineras med klassiska eller historiska byggnader.
 • Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor

  Rostfärgad vägglampa Caleb, 2 ljuskällor
  Elegant vägglampa Caleb i antik rost-look med två ljuskällor Caleb kan inte dölja sin klassiska, nästan antika ton och påminner om vägglampor från gångna tider - sådana som ännu använde stearinljus och spred sitt ljus i balsalar och korridorer i herrskapshus. Naturligtvis används här elektriska ljuskällor, som kan vara lika charmerande men mycket mindre farliga än öppen eld. Med sin svartbruna yta, genombruten av rostfärgade fläckar, kompletteras det antika utseendet perfekt.
 • Attraktiv LED-vägglampa Jonny

  Attraktiv LED-vägglampa Jonny
  En mycket modern ljusspridare: LED-vägglampan Jonny sticker ut genom en elegant design Den böjda och satinerade diffusören på den här vägglampan åstadkommer en jämn fördelning av det varmvita LED-ljuset. Ramen presenterar sig i glänsande krom en den finns en smal ljusremsa som pryder mitten av den avlånga skärmen och som individualiserar och förskönar lampans utseende. Jonny kan som LED-vägglampa integreras i så gott som alla miljöer - sovrum, hall, vardagsrum - och ger starkt sken vid låg strömförbrukning så att plånbok och miljö kan glädja sig över en lättnad!
 • Lucande Hakona hänglampa av trä

  Lucande Hakona hänglampa av trä
  Hänglampa Hakona - en kombination av ekträ och betong Den rustiska pendellampan Hakona drar snabbt allas blickar till sig. De fyra betongskärmarna står i kontrast till ekträbalken som befinner sig mitt i upphängningssystemet. Skärmarna kan variera i höjd, eftersom deras kablar har lindats flera runt balken flera gånger. Balken hänger i två starka hamplinor som är fästa vid en mattsvart baldakin. Träet kommer från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt och hållbart sätt och bär därför FSC:s sigill.
 • Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Akira

  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Akira
  Formskön LED-utomhusvägglampa Akira med varmvit ljusfärg Akira har ett formskönt utseende med lätta rundningar, som framför allt passar till moderna inredningsstilar. Ljuset från de varmvita LED-lamporna avges uppåt och nedåt, LED-lamporna täcks av vitt polykarbonat som gör ljuset jämnt. Bygeln eller bländskyddet som utgör ljuskroppen hos LED-utomhusvägglampan består av mörkgrått aluminiumgjutgods.
 • LED-taklampa Arnik, dimbar, 180 cm

  LED-taklampa Arnik, dimbar, 180 cm
  Avlång LED-taklampa Arnik i balkform – idealisk komplement i puristiska hem Arnik har en avlång grundform och är därför speciellt lämplig för att belysa stora bordsytor. Tack vare den puristiska designen kan balkhänglampan användas både ovanför matbordet och i hemmakontoret. I båda fallen är det en fördel att man kan justera höjden med hjälp av kabelmekanismen. Därutöver är pendellampan utrustad med ett dimbart driftdon som möjliggör att ljuset kan justeras via väggbrytaren.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 60 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 60 cm
  Lyani - pendellampa med integrerad LED-teknik, dimbar via väggströmbrytaren i tre steg Denna LED-pendellampa består av en stor lysande ring så det går utmärkt att installera lampan över ett bord i köket eller matsalen. Ringen är blankt förkromad och hänger i gracila vajrar från taket. Eftersom det just över ett matsalsbord ofta behövs olika ljusintensiteter, beroende på situationen, kan man dimma pendellampan via väggströmbrytare i tre steg och därmed skapa ett både effektivt och gemytligt ljus med låg ljusstyrka.
 • LED-vägginbyggnadslampa Jody, 19 cm

  LED-vägginbyggnadslampa Jody, 19 cm
  LED-infälld vägglampa Jody i vit polykarbonat LED-infälld vägglampa Jody förlitar sig på tydligheten i geometriska former och ett tidlöst färgschema som enkelt kan kombineras och integreras i olika stilar. Således är lampan mångsidig och imponerar med sitt säkra belysningskoncept. Den intelligenta kombinationen av härdat säkerhetsglas och formsprutat polykarbonat gör den kompakta lampan till en robust och beständig belysningslösning utomhus. Denna användbara lampa kan inte skadas av repor eller slag. Lampans långsträckta rektangulära design bidrar också till en enhetlig ljusbild.
 • Båggolvslampa Evelyna med tygskärm

  Båggolvslampa Evelyna med tygskärm
  Båggolvlampa Evelyna med grå tygskärm Evelyna är en vacker form av extrabelysning som lämpar sig utmärkt för boendemiljö i modern stil. Genom bågformen kan även utrymmen belysas där det inte finns plats för lampfoten, praktiskt taget. Därför är golvlampan i bågform mycket lämplig för gemytliga soffgrupper som ska kompletteras med en behaglig ljuskälla. Lampfoten är förkromad och stången går huvudsakligen i svart medan lampskärmen som består av tyg och har en mediumgrå yta. Den avger ljuset mjukt och ljuset kan strömma ut uppåt och nedåt obehindrat. För att manövrera båggolvlampan finns det en praktisk fotströmbrytare i stickkontaktssladden.
 • LED-bordslampa Marija i ädel silver-look

  LED-bordslampa Marija i ädel silver-look
  Ett blickfång i silverlook: den moderna, smala LED-bordslampan Marija När blicken hamnar på lampan, finns det risk att resten av bordsdekorationen hamnar i bakgrunden. LED-bordslampan Marija står på en smal fot som är rund och silverfärgad. Från mitten av foten sträcker sig ett lampelement vinkelrät uppåt, och ger genom dess något böjda form ett organiskt intryck. Den platta metalldiffusorn som sitter på elementet har tagit fasta på fotens färgtema, och den silverfärgade ytan drar allas blickar till sig. LED-bordslampan Marija avger ett trevligt ljus och kan dimmas i tre steg via strömbrytaren.
 • LED-bordslampa Marija i svart

  LED-bordslampa Marija i svart
  En gyllene och svart ljuskälla: LED-bordslampa Marija, dimbar Så fort man sätter på LED-ljuskällan inuti bordslampan Marija, dränks skrivbordet eller sidobordet i varmvitt ljus med 3 000 K. Men LED-bordslampan Marija är mycket mer än en pragmatisk bordsbelysning. Den övertygar med sin organiska form, som bidrar till att dekorera ett rum med elegant inredning. Ett mjukt svängt, gyllene dekorativt lysrör utgår från den runda foten och sträcker sig uppåt. Röret håller en smal, svart metallkåpa. Metallkåpan är böjd i motsatt riktning. Bordslampan kan dimmas i 3 steg för mer bekvämlighet i vardagsrummet eller sovrummet.
 • LED-vägglampa Hayley med hängande kula, guld

  LED-vägglampa Hayley med hängande kula, guld
  Vackert strålande ljus med den guldfärgade LED-vägglampan Hayley med genomskinlig glaskula Hayley är ett mycket intressant belysningsobjekt som ser attraktivt ut både genom sitt utseende och dess ljuseffekt. Glaskulan är genomskinlig och försedd med en riktigt vacker bubbelstruktur, vilket ger specialeffekter. I den nedre delen kompletterar ett metallelement kulan, som har en glänsande guldton och därför passar utmärkt med ytan på väggfästet och lamparmen. Denna arm är vinklad och i slutet går en lina ner, som likt en hänglampa mynnar i lampskärmen. Detta gör vägglampan till ett mycket intressant belysningsobjekt som varken saknar glans eller glamour.
 • Lucande Bronwyn LED-golvlampa

  Lucande Bronwyn LED-golvlampa
  Dimbar LED-golvlampa Bronwyn med krökta bågar LED-golvlampan Bronwyn ser ut som om den kommer från en nöjespark, med loopingdetaljen på sidan. Man kan också säga att den påminner om ett konstobjekt. Den här lampan kommer absolut att synas i ett modernt vardagsrum. Dessutom kan lampan dimmas steglöst med strömbrytaren.
 • Lucande Gunbritt LED-hänglampa, 60 cm

  Lucande Gunbritt LED-hänglampa, 60 cm
  LED-pendellampa Gunbritt med dimmer LED-hänglampan Gunbritt ser nästan ut som om den svävar i rummet. Den är utformad för att inte bara avge ljus nedåt utan också mot insidan. Den aluminiumfärgade metallen kompletteras med det vita silikonhöljet på lysdioderna. Lampan har en dimmer med vilket ljuset kan styras i tre steg via den vanliga strömbrytaren på väggen: 100 % / 50 % / 10 %. Det är möjligt att justera ljuset till den respektive stämningen.
 • Lucande Asta pendellampa med betongskärm

  Lucande Asta pendellampa med betongskärm
  Pendellampan på skena Asta med fyra lampor, träbalk och betongskärmar Asta passar perfekt in i matrum och är en pendellampa som passar perfekt bland skandinaviska inredningar eller vackra vintagestilar. De fyra lampskärmarna, som alla är runda och tillverkade i betong, hänger på en trästång med ett naturligt utseende. Dess yta är grå, eftersom den är tillverkad i betong, och passar därmed bra ihop med träelementet. Ljuset strålar nedåt så att ett köksbord kan belysas med detta belysningsobjekt. Tack vare designen med fyra lampor kan tillräcklig belysning garanteras och E14-uttagen kan utrustas efter smak, även LED-lampor med extra varmvitt färgtemperatur. Detta passar bra till både skandinaviska- och vintagestilar, eftersom betoningen här ligger på mys.
 • Lucande Fehmke LED-tavelbelysning satinerad nickel

  Lucande Fehmke LED-tavelbelysning satinerad nickel
  Klassiska tavelbelysning ljus Fehmke med varma vita lysdioder Oavsett om det är konstverk eller familjeporträtt, med det klassiska Fehmke LED-tavelbelysning bildljuset, är alla bilder perfekt iscensatta. Den klassiska designen kompletteras här med modern LED-teknik, som avger ett behagligt ljus i form av varma vita lysdioder på ett energieffektivt och pålitligt sätt. Tack vare satin nickelfinish kan Fehmke integreras i nästan alla interiörer.
 • Platt LED-utomhusvägglampa Caner

  Platt LED-utomhusvägglampa Caner
  Rätlinigt designad utomhusvägglampa med LED-lampor av märket Epistar Denna LED-utomhusvägglampa är mycket vacker till modernt designade fasader och den passar även utmärkt till en minimalistisk stil, inte minst genom den platta och linjära byggnadssättet av skärm och ram. Ljuset från Epistar LED-lamporna är riktat nedåt, så att även indirekta effekter är möjligaallt efter monteringshöjden. Epistar LED-lamporna - det finns totalt 36 stycken - har med totalt 6 Watt mycket låg energiförbrukning, uppnår därmed dock ett relativt högt ljusflöde på 450 lumen. Det motsvarar ett ljusutbyte på 75 lumen per Watt skapas.
 • Utomhusvägglampa Timm med LED-lampor

  Utomhusvägglampa Timm med LED-lampor
  LED-utomhusvägglampa Timm LED-utomhusvägglampan Timm är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. I undre delen av lampstommen sitter en hållare som kan användas för att montera lampan på väggen. Formen på lampan Timm är lätt böjd, så att det varmvita ljuset från LED-lamporna avges nedåt. LED-utomhusvägglampan kan väl belysa områden med snubbelrisk utomhus.
 • LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor
  LED-utomhusvägglampa Timm med rörelsesensor LED-utomhusvägglampan Timm är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. I undre delen av lampstommen sitter en hållare som kan användas för att montera lampan på väggen. Formen på lampan Timm är lätt böjd, så att det varmvita ljuset från LED-lamporna avges nedåt. LED-utomhusvägglampan kan väl belysa områden med snubbelrisk utomhus. Den är utrustad med en praktisk rörelsesensor.
 • Rörlig LED-utomhusvägglampa Marius

  Rörlig LED-utomhusvägglampa Marius
  Grafitgrå LED-utomhusvägglampa Marius med rörligt, tunt lamphuvud – vinnaren av två stora designpriser Marius är utrustad med ljusstarka LED-lampor och avsedd som vägglampa för utomhusbruk. Där ger den klart ljus men förbrukar nästan ingen energi, eftersom LED-lampor är framtidens ljuskällor och mycket energisnåla. Lamphuvudet kan röras uppåt och nedåt så att ljusriktningen kan anpassas bättre. Med sitt utseende och den grafitgrå aluminiumytan passar Marius utmärkt till en modern miljö utomhus. Samtidigt borde man nämna att LED-utomhusvägglampan Marius har vunnit två designpriser med sin höga kvalitet: Reddot Award 2017 (winner lighting design) och German Design Award Special 2018.
 • Den vita LED-utomhusvägglampan Siara i välvd form

  Den vita LED-utomhusvägglampan Siara i välvd form
  Siara - LED-utomhusvägglampa med enkelt utseende och vitlackerade ytor Siaras armatur är hållen helt i vitt. Detta gäller både polykarbonat-diffusorn som armaturen i aluminium. På betraktaren verkar detta mycket harmoniskt och utomhuslampan passar i många moderna omgivningar. LED:erna bakom diffusorn ger ett varmt och balanserat ljus vilket också ger poäng med tanke på belysningen. Energiförbrukningen förblir dock på en låg nivå så att man faktiskt kan tala om bra energi-effektivitet.
 • Smal LED-spegellampa Julie, IP44

  Smal LED-spegellampa Julie, IP44
  Glänsande förkromad LED-vägglampa Julie, IP44 LED-vägglampan Julie passar framför allt i badrummet. Det beror för det första på att den med skyddsklass IP44 har tillräckligt skydd mot damm och fukt. För det andra har den förkromade applikationer, som passar mycket bra till armaturerna i badrummet, som oftast också har en kromfinish. Diffusorns satinering möjliggör att ljuset avges särskilt jämnt och skapar en hemtrevlig atmosfär.
 • Lucande Juljana golvlampa, 2 lampor, tygskärm

  Lucande Juljana golvlampa, 2 lampor, tygskärm
  Elegant vardagsrumsbelysning med tyggolvlampan Juljana med 2 lampor Juljana har ett metallstativ som kännetecknas av särskilt fina, böjda linjer. Detta ger designen en viss lekfullhet. De två stavar som leder till skärmarna korsar varandra och är vackert böjda, medan deras yta är matt satinerad och förstärker den eleganta helhetsutstrålningen. De runda tygskärmarna är försedda med tilltalande färgtoner som ser jordnära ut och kombinerar lampskärmar i grått, creme och bunt. På så sätt framstår lampans utformning som varm och levande. Detta förstärks naturligtvis när ljuskällorna är tända, eftersom det är då bostaden fylls med ett speciellt mys och golvlampan kan användas som en utmärkt accentbelysning. Utseendet avgörs även av en viss tidslöshet så att lampan kan användas i olika inredningsstilar och i många olika boningsrum. En integrerad fotströmbrytare i matarledningen underlättar betjäningen av golvlampan Juljana.
 • Platt LED-utomhusvägglampa Corda

  Platt LED-utomhusvägglampa Corda
  Rektangulär LED-utomhusvägglampa Corde med diskret utseende Corda har en kantig lampkropp med platt konstruktion, som i första hand kan kombineras med en modern miljö, men som naturligtvis ser ganska tidlös ut, eftersom rektangeln är en av de mest universella formerna. Ljusutsläppet sker åt två håll, uppåt och nedåt. Därmed garanteras mjukt orienteringsljus som underlättar när man går i mörkret, utan att man känner sig bländad.
 • Rörlig LED-utomhusspotlight Lorelle

  Rörlig LED-utomhusspotlight Lorelle
  LED-utomhusspotlight Lorelle med rörligt lamphuvud Denna funktionella utomhusspotlight är mångsidigt användbar och är en praktisk belysningsarmatur för utomhusbruk. Lamphuvudet med 3 LED från Cree à 1 Watt kan vridas upp till 180°. Armaturen kan därmed uppfylla personliga belysningsbehov. Denna armatur är ett bra val för dig som söker en energisnål, funktionell ljuskälla för utomhusbruk!
 • Aurelien – utomhusvägglampa med grå ram

  Aurelien – utomhusvägglampa med grå ram
  Mörkgrå inramad utomhusvägglampa Aurelien i kantig form Aurelien passar bra till modern arkitektur, bland annat på grund av sina raka former. En vit glasskärm kompletteras på ett harmoniskt sätt av en mörkgrå ram i aluminiumgjutgods. Vid användning av en E27-ljuskälla borde man välja en lågenergi- eller LED-lampa.
 • Vriden LED-taklampa Dominykas

  Vriden LED-taklampa Dominykas
  LED-taklampa Dominykas i modern stil, kan dimmas i fyra steg med väggströmbrytaren Dominykas består av ett smalt, vridet metallband, som på ena sidan har ett LED-band. LED-lampornas lyskraft är god, så man kan använda taklampan som huvudbelysning i rummet. Speciellt hos denna LED-taklampa är dessutom att man kan dimma den bekvämt och med några få handgrepp via strömbrytaren på väggen och på så sätt reglera ljusstyrkan i fyra steg.
 • Keki LED-taklampa med fjärrkontroll

  Keki LED-taklampa med fjärrkontroll
  Intressant formad LED-taklampa Keki med silvrig stomme och lysdioder som kan dimras via fjärrkontroll Keki övertygar med sitt mycket moderna utseende. Detta tack vare den silvriga stommen i rostfritt stål med rak form och så klart stängerna som sträcker sig mot sidorna, som är utrustade med lysdioder, precis som elementet i mitten. Skärmen i satinerad akryl sörjer för en jämn ljusfördelning, vilket gör ljuset hemtrevligare. Oavsett om den används i köket eller vardagsrummet sörjer den alltid för god belysning, som kan, om så önskas, dimras med hjälp av medföljande infraröd-fjärrkontrollen. Dessutom kan fjärrkontrollen användas för att tända och släcka Keki.
 • Lucande Maniela LED-utomhusvägglampa, uplight

  Lucande Maniela LED-utomhusvägglampa, uplight
  Modern LED-utomhusvägglampa Maniela, lysande i varmvitt Den moderna utomhuslampan Maniela är en modern utomhusvägglampa som är utrustad med energieffektiva lysdioder. Den speciella formen gör den till en armatur som kan avge belysning både uppåt och nedåt beroende på monteringsmetod. Oavsett om LED-utomhusvägglampan Maniela används som en downlight, till exempel över en dörrklocka eller ett husnummer, eller om den används som en dekorativ uplight på husfasaden så övertygar den vilket fall som helst. Dess varmvita ljus från de integrerade lysdioderna är ljust och ger optimal belysning, oavsett hur den används.
 • LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 50 cm

  LED-pendellampa Lyani i krom, dimbar, 50 cm
  Ringformad LED-pendellampa Lyani med hög ljusstyrka och integrerat dimalternativ Lyani ger intryck av att vara en sorts nytolkning av klassiska kökslampor eftersom pendellampan har samma praktiska runda form. Tidigare användes ofta ringformade lysrör. Med Lyani är det moderna LED-lampor som utmärker sig genom sin särskilt låga strömförbrukning. Då är det viktigt att nämna att ljusstyrkan trots stor energibesparing är hög. Om någon skulle uppfatta ljuset som för kraftigt kan man bara gripa tag i väggströmbrytaren och reglera ljusintensiteten i tre steg.
 • LED-utomhustaklampa Sora, kantig, sensor

  LED-utomhustaklampa Sora, kantig, sensor
  Mörkgrå LED-utomhustaklampa Sora med sensor LED-utomhustaklampan Sora är med sina kantiga former en äkta klassiker. Oavsett om du har ett energisparhus eller skandinavisk trädesign – denna utomhustaklampa gör sig bra på alla hustyper. LED-utomhustaklampan Sora är rektangulärt utformad och hörnen lätt avrundade. En utsida av mörkgrå pressgjuten aluminium omsluter den vita lampan i plast. Lampan är väl lämpad för användning i husets yttre omgivning. Dessutom är den utrustad med en rörelsesensor vars inställningar kan anpassas individuellt. - Slagtålighetsgrad IK08 - sensorns räckvidd 12 m x 6 m - lystid inställbar från 5 sekunden upp till 30 minuter - registreringsvinkel 360 grader
 • Båggolvlampa Nevika, vit textilskärm

  Båggolvlampa Nevika, vit textilskärm
  Elegant båggolvlampa Nevika med vit textilskärm Metallstativ till Nevika är förkromat och den runda skärmen består av tyg som är harmoniskt vitt. På så sätt skapas ett underbart mjukt, trivsamt ljus som ombesörjer mycket trivsel och gärna kan användas i stället för huvudbelysningen när huvudvikten inte ska ligga så mycket på absolut ljusintensitet utan mer på att få en behaglig ljuseffekt. Med bågformen nås avlägsna ställen lättare. Höjd och riktning kan ställas in i tre steg. Lampfoten har en kantig form vilket moderniteten hos denna lampa skickligt understryker. Manövrera golvlampan Nevika gör man via en fotströmbrytare.
 • Hänglampa Nordwin, 1 lampa, svart-guld

  Hänglampa Nordwin, 1 lampa, svart-guld
  Smal pendellampa Nordwin i skandinavisk look; svart på utsidan, silverfärgad på insidan Nordwin har ett mycket elegant utseende och är en pendellampa, som på grund av metallskärmen uteslutande avger ljuset nedåt. Exempelvis kan en bardisk eller köksbänk vackert iscensättas av Nordwin, och det är också snyggt att använda flera exemplar av denna lampa. Skärmens insida är guldfärgad och ger ett varmt och behagligt ljussken. Den svarta utsidan utgör en vacker, trendig kontrast.
 • LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, guld

  LED-hänglampa Marija, lodrät kåpa, guld
  Med bländare i guldoptik: Den dimbara LED-hänglampan Marija som blickfång Denna moderna hänglampa förenar två blickfång: två böjda, lodräta kåpor i guldfärg och den bästa LED-tekniken. Metallbländarna är förbundna med ett böjt rör i silverfärg, vilket skapar en medveten färgkontrast. Hänglampan Marija har en gyllene upphängning i fyrkantig form som håller de två repen. LED-hänglampan Marija kan fixeras i olika höjder. På så vis kommer den mysiga belysningen till sin rätt i varje rum på ett perfekt sätt. En integrerad dimmerfunktion gör det möjligt att dessutom anpassa ljusstyrkan individuellt efter behov.
 • LED-pendellampa Hayley, glas, krom, 3 lampor

  LED-pendellampa Hayley, glas, krom, 3 lampor
  LED-pendellampan Hayley med 3 lampor, en speciell ljuseffekt och en kulformad lampskärm av glas Hayley är en LED-driven, energibesparande LED-pendellampa med dekorativa element i krom och tre glasskärmar med vacker bubbelstruktur för unika ljuseffekter. Det glänsande kromet ser särskilt ädelt ut, liksom skärmarna med deras luftbubblor. Således är Hayley en lampa med hög glamourfaktor och dess design med tre ljuskällor passar särskilt bra över matbordet. Ljuset avges både direkt och indirekt, och där man ser den direkta delen av ljuset finns det ett element av vitt glas för en mjuk ljusfördelning, medan resten av glasskärmen kännetecknas av den vackra bubbelstrukturen, som är klar och strålande.
 • LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 140 cm

  LED-trä-taklampa Tamlin, bokträ, 140 cm
  LED-taklampa Tamlin i rektangulär form, dimbar via en väggströmbrytare Tamlin är en taklampa som integrerar det populära och mycket naturliga materialet trä i den övergripande design. Lampan har en färglös lackerad och därför till stor del naturlig yta i bokträ, som ser väldigt tilltalande ut och också passar utmärkt som ett komplement till en skandinavisk livsstil. Ljusstyrkan kan enkelt och bekvämt justeras i tre steg via väggströmbrytaren. Om ljuset stängs av under en längre tid slås det alltid på igen med 100 procent ljusstyrka. Dimmerprocessen kan då utföras igen. Ljusstyrkan är utmärkt och ger en utmärkt grundbelysning av rummet.
 • Lucande Lusine LED-taklampa i svart

  Lucande Lusine LED-taklampa i svart
  Svart LED-taklampa i burform, indirekt ljusflöde Lusine passar in i alla möjliga moderna miljöer. Men den kan dock även integreras i vintagestilar på grund dess skärm som påminner om en bur. Skärmen är gjord av metall och har en svart yta med elegant effekt. Strävorna är smala och smäckra. LED-ljuskällan sitter i den nedre delen och ger ett behagligt varmvitt ljus med en indirekt effekt. Detta gör taklampan Lusine till en lampa för bostaden och ger en hög bekvämlighetsnivå och är alltid välkommen i sovrum.
 • Lucande Ilirian LED-utomhusvägglampa aluminium

  Lucande Ilirian LED-utomhusvägglampa aluminium
  LED-utomhusvägglampa Ilirian av aluminiumgjutgods LED-utomhusvägglampan Ilirian består av två geometriska element. Den yttre delen är ett aluminiumstativ i mörkgrått. Inuti stativet finns en rektangulär plastenhet som fungerar som diffusor. Det varma ljuset från den inbyggda fasta LED-lampan sprids försiktigt genom den frostade diffusorn, så att en mjuk och jämn ljusstråle belyser ditt utomhusområde.
 • Lucande Xalia LED-golvlampa

  Lucande Xalia LED-golvlampa
  Dimbar Xalia-golvlampa med fotströmbrytare Den moderna och elegant böjda golvlampan Xalia är utrustad med varmvita LED-lampor. Dessa är placerade på ena sidan av aluminiumbandet, säkert dolda under en vit silikondiffusor. Det starka ljuset från lampan Xalia kan enkelt dimmas i fyra steg. Du behöver bara trycka på fotströmbrytaren som är ansluten till matningskabeln flera gånger. Vid varje tryck ändras ljusstyrkan gradvis från 100 % till en dämpad effekt på 15 %, tills den helt stängs av vid det sista trycket på strömbrytaren. Eftersom lampan inte är utrustad med minnesfunktion återställs full ljuseffekt varje gång du stänger av den. Xalia är som LED-golvlampa perfekt som en modern extrabelysning. Genom möjligheten att dimma kan stämningen och atmosfären anpassas efter de givna omständigheterna.
 • Lucande Viyan golvlampa med glasballong

  Lucande Viyan golvlampa med glasballong
  Vackert vintageobjekt med lysande glasballong: golvlampan Viyan i svart och rökgrått Den som föredrar en vintagestil när det gäller inredning kommer säkert också att tycka om denna golvlampa, som inte består av en vanlig lampskärm och ett klassiskt stativ, utan som har en rökgrå glasballong vilket ger en särskild optik. Dessutom finns det ett svart, runt metallstativ som kompletterar looken. Man kan gärna använda en E27-lampa med en rustiklook, eftersom det kompletterar ljusbilden på ett mycket elegant sätt och ger en nostalgisk karaktär,
 • Lucande Ably hänglampa, rökglas, 6 lampor

  Lucande Ably hänglampa, rökglas, 6 lampor
  Även för större bord: Den avlånga matsalspendellampan Ably med sex rökglasskärmar Ably har ett elegant uttryck och är en pendellampa som passar utmärkt som lampa över ett matbord. Med konstruktionen med 6 lampor kan man också belysa större bord på ett vackert och lämpligt sätt. Det rökgrå glaset i form av kulor ger en särskilt elegant look och en något dämpad ljuseffekt. Ljuskällan syns alltid mycket väl, tack vare den genomskinliga, tonade glasytan, och bör väljas med omsorgså att den passar väl in i helhetsdesignen som definitivt kan tillskrivas vintagestilen. LED-filamentlampor är att rekommendera här. Både vad gäller utseende och effektiv teknik.
 • Lucande Gyda tyggolvlampa, mässing matt

  Lucande Gyda tyggolvlampa, mässing matt
  Klassisk golvlampa Gyda med vit tygskärm och mässingsfärgat stativ Gyda är en golvlampa som har en klassisk utstrålning Detta är främst på grund av det elegant formade stativet med en matt mässingsyta. Detta kompletteras av en tyglampskärm i vitt som kan ge ett mycket bra ljus. Golvlampan är utmärkt lämpad för belysning av bostäder, men den är också ett vackert komplement i sovrummet.
 • Lucande Cuerno LED-golvlampa i svartvitt

  Lucande Cuerno LED-golvlampa i svartvitt
  LED-golvlampa Cuerno i modern svartvitt design, tre-stegs dimbar via omkopplare LED-golvlampa Cuerno är en lampa som representerar en modern tolkning av ett hjorthorn. Tre element som liknar ett hjorthorn sticker ut från golvlampa stavar. De består delvis av metall med en matt svart yta - precis som stativ och foten - och delvis av sektioner gjorda av satinerat polykarbonat. Bakom de satinerade sektionerna finns varma vita glödande lysdioder, vars ljus lyser runt genom materialet och sätter den moderna strukturen unikt i rampljuset. En fotbrytare för till- och frånkoppling har integrerats i matningskabeln. 3-stegs dim + av: Med strömbrytaren är det möjligt att tända och släcka ljuset som vanligt. Tack vare 3-nivå-dimningstekniken med integrerad av-funktion kan den också nedtonas till tre olika ljusstyrkenivåer genom att trycka på strömbrytaren flera gånger: 100%, 50% och 10%.
 • Lucande Filoreta golvlampa i vitt

  Lucande Filoreta golvlampa i vitt
  Vit designgolvlampa Filoreta med mässingsfärgade detaljer - trendig Mid Century-look Den här golvlampan har en platt, rund lampskärm av tung, högkvalitativt bearbetad metall och ett filigrant trebent stativ som också är tillverkad av metall. Båda komponenterna har en tidslös, mycket harmonisk vit färg, och mellan dem, under lamputtagen, finns ett metallelement med en borstad mässingsyta som ger en liten men synbar kontrast. Det faktum att golvlampans designfokus, som är tillverkad efter designstandarder, lades på valda detaljer visas också av det faktum att den textilöverdragna kabeln med den integrerade fotströmbrytaren matchar mässingselementets färg. Filoreta är utan tvekan en elegant lampa som är inspirerad av den trendiga retrostilen Mid-Century, vilket tydligt kan ses från de reducerade, geometriska formarna och generella uttryck. Eftersom metallskärmen är i sig är ogenomskinlig riktas allt ljus direkt nedåt som ett trevligt, bländfritt stämningsljus. Medan ytbelysningen nedåt åtföljs av en distinkt ljusstyrka eftersom de tre E27-uttagen som är avsedda att användas tillsammans med ett individuellt val av ljuskällor. Filoreta är med alla sina egenskaper en lyxig lampserie som förenar en enkel elegans med en solid konstruktion och som passar bra i ett flertal boningsområden.
 • Lennik - LED-utomhusvägglampa med rörelsesensor

  Lennik - LED-utomhusvägglampa med rörelsesensor
  LED-utomhusvägglampa Lennik med rörelsedetektor Utomhusvägglampan Lennik är tillverkad av lätt aluminium i grafitgrått. Bländskyddet hos vägglampan består av vit plast och fungerar inte bara som täckskydd utan också som diffusor för det varmvita ljuset, som LED-utomhusvägglampan Lennik avger. LED-utomhusvägglampan Lennik är dessutom utrustad med en rörelsesensor som gör att ljuset behöver tändas först vid behov - nämligen när en person närmar sig.
 • Marius – sensor-utomhusvägglampa med LED-lampor

  Marius – sensor-utomhusvägglampa med LED-lampor
  Utomhusvägglampa Marius med sensor och grafitgrå yta – vinnare av två designpriser Lampkroppen hos denna sensorstyrda utomhusvägglampa består av aluminium som är lackerad i en grafitgrå färg. Huvudet kan böjas uppåt och nedåt, så att det varmvita ljuset kan riktas bättre. Marius är dessutom utrustad med en sensor som reagerar på rörelser inom en vinkel på 120° för att tända lampan. Lystiden kan ställas in från min. 5 sekunder till max. 8 minuter. Den har en räckvidd mellan 6 och 9 meter. Den högkvalitativa LED-utomhusvägglampan Marius har fått två priser för sin design: - Reddot Award 2017 (winner lighting design) - German Design Award Special 2018
 • Vägglampa Svera i lantlig stil

  Vägglampa Svera i lantlig stil
  Harmonisk vägglampa Svea i rost Svea har en glasskärm som vidgar sig uppåt och som har en scavofärgad ton. Därmed skapas ett särskilt vackert, mycket hemtrevligt ljus. Vägglampan passar lika bra för hallen som för vardagsrummet. Den ovala vägghållaren pryds av en formskön lamparm, som leder till skärmen som är öppen uppåt. Dessutom har hela stommen en rostlackering som ser äkta ut, och som inte bara passar till en rustik miljö utan också är mycket bra i en lantlig stil.
 • Nickelfärgad LED-golvlampa Dunja med läslampa

  Nickelfärgad LED-golvlampa Dunja med läslampa
  Elegant LED-golvlampa Dunja med 2 ljuskällor Dunja är en av de ljuskällor som inte bara har en bra funktionalitet utan också är vackra att se på. Den här LED-golvlampan har i princip en romantisk karaktär, vilket inte minst beror på de konstfullt vridna stöttorna under skärmen. Lampans matta, nickelfärgade yta ger den dock utan tvekan också ett modernt uttryck. Därför kan golvlampan kombineras med moderna miljöer såväl som med klassiska stilar. Det är anmärkningsvärt att LED-golvlampan inte bara erbjuder en ljuskälla, utan kombinerar två av dem. Detta återspeglas i en högre funktionalitet, eftersom lampan i flodskålen ger ett varmt, indirekt ljus som bjuder in till bekvämlighet och uppehåll, medan ljuset från läslampan är oproportionerligt mer direkt och kan användas för punktuell belysning, vilket är fördelaktigt för till exempel läsning. Båda nyanserna är gjorda av glas och är inte bara vita, utan har också ett attraktivt alabasterutseende som påminner om romantiska dimmiga moln tidigt på morgonen.
 • Svart tygvägglampa Karla med LED-läslampa

  Svart tygvägglampa Karla med LED-läslampa
  Perfekt för hemtrevligt ljus: tygvägglampan Karla i svart En vägglampa med tygskärm kan egentligen alltid skapa mycket hemtrevligt ljus. Det gäller också för Karla, med skärm i svart och tilltalande oval form. Ljuset strålar bara diffust genom skärmen och något klarar uppåt och nedåt, men knappast direkt i rummet. Det är också därför Karlas ljus också är så behagligt. Den som vill ha en tygskärmslampa som ger riktat ljus blir snabbt övertygad av denna tygvägglampa som dessutom har en diskret läslampa på den förkromade vägghållaren och som kan böjas uppåt och nedåt. Däri sitter en energisnål LED-lampa som ger optimalt läsljus. Komforten ökas genom att det sitter en strömbrytare för båda lamporna på väggfästet.
 • 180 cm - smal LED-hänglampa Tolu, dimbar

  180 cm - smal LED-hänglampa Tolu, dimbar
  Dimbar varmvit LED-hänglykta Tolu med pendeltåg - tillverkad i Tyskland Den smala LED-hänglyktan Tolu är tillverkad av högkvalitativt material och tar poäng genom många extrafunktioner: Den är dimbar (dimmer exkl.), höjdjusterbar med hjälp av ett steglöst och lättanvänt pendeltåg och dess LEDs lyser i ett behagligt hemtrevligt varmvitt sken. Den här tillverkarens lampor tillverkas i Tyskland och imponerar genom högkvalitativt material och bästa utförande. Tekniska data: - dimbar med fas- eller avsnittsdimmer - ljusfärg varmvit 2.700 Kelvin - 8 x 4,5 Watt LEDs - höjdjusterbar i området från 105 till 195 cm
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Talea

  Kantig LED-utomhusvägglampa Talea
  Varmvit lysande LED taklampa Talea tillverkad av aluminium och polykarbonat, skyddsklass IP54 Talea LED-takarmatur är inte bara lämplig för utomhusbruk, dess enkla design gör den också till ett bra val för badrum och andra rum med hög luftfuktighet, eftersom skyddsklass IP54 ger tillräckligt skydd mot vatten och smuts. För en mjukare ljusfördelning är LED-belysningen för utomhusbruk utrustad med en diffusor av polykarbonat, som också är mer robust och slagtålig än en av glas.
 • Mörkgrå takspotlight Minna för utomhusbruk

  Mörkgrå takspotlight Minna för utomhusbruk
  Takspotlight Minna att använda i ytterområdet, IP54 Man tror i allmänhet att tak bara finns i innerområdet. Men det stämmer inte riktigt, eftersom det finns väl täckta terasser eller enkla överhängnader som är som gjorda för att bestyckas med en taklampa. Här är det viktigt att valet faller på lampa med tillräckligt hög skyddsklass så att damm och vatten inte har någon chans att tränga in, såsom är fallet med IP54. Aluminiumkroppen till takspotlighten Minna är täckt underifrån med ett skydd av säkerhetsglas och PAR30-reflektorlampor används för sockel E27.
 • Randig utomhusvägglampa Aurelien, mörkgrå

  Randig utomhusvägglampa Aurelien, mörkgrå
  Utomhusvägglampa Aurelien med randig design Aurelien är en kantig utomhusvägglampa som består av vitt glas och en ram i aluminiumgjutgods. Lampan är mörkgrått lackerad och har en randig design, vilken gör den ännu mer attraktiv och individuell. Därför är Aurelien speciellt snygg på moderna fasader och omgiven av modern arkitektur. E27-sockeln är lämplig för användning med lågenergi- eller LED-lampor.
 • Lucande Amra LED-utomhustaklampa, kantig, 17,5 cm

  Lucande Amra LED-utomhustaklampa, kantig, 17,5 cm
  Kantig LED-taklampa Amra för utomhusområdet Amra har en kvadratisk form och sörjer för god belysning i utomhusområdet, till exempel när den monteras i taket vid balkongen eller ingången. Men även monteringen på väggen är inget problem. Amra är en mångsidigt användbar lampa för utomhusområdet. Tack vare LED-tekniken är den energieffektiv, så att man inte behöver mycket ström för tillräcklig belysning.
 • Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, krom

  Lucande Hayley LED-hänglampa, 9 lampor, krom
  LED-hänglampa Hayley med 9 lampor och extravaganta glaskulor i modern kromoptik Den vackra LED-pendellampan Hayley utstrålar lyxig flair och elegans. Med sina nio ljuskällor kan den även belysa större områden och ge betraktaren ett unikt intryck. Ljuset sprids homogent i rummet så att strålningen sker indirekt och utan att bländas. De nio glaskulorna har dekorerats på insidan med luftbubblor och deras undersida omsluts av ett metallelement. Den moderna kromoptiken, som även den runda takkåpan på lampan har bearbetats med, understryker dess fina karaktär och gör den till en unik ljuskälla. Denna sofistikerade design gör armaturen till en extravagant boningsaccessoar även när den är släckt.
 • Grafitgrå utomhusvägglampa Xava, 2 ljusk.

  Grafitgrå utomhusvägglampa Xava, 2 ljusk.
  Utomhusvägglampa Xava med dubbelt ljusutlopp och enkel design Xava har en särskilt rätlinjig form, som kännetecknas av en behaglig enkelhet. Utomhusvägglampan består av en lampkropp i aluminiumgjutgods med en mörkgrå finish. GU10-ljuskällorna är placerade upp och ner så att ljuset avges i dessa riktningar. Framför allt kan en yttervägg på en modern byggnad dra nytta av denna utomhusvägglampa med sitt tydliga formspråk.
 • LED golvlampa Resi m dimmer, idealisk f läsning

  LED golvlampa Resi m dimmer, idealisk f läsning
  Resi LED-läslampa i aluminium med dimmer Resi har ett modernt formspråk, det lamphuvud är platt och det har moderna fallhörn i rundad form. LED-läslampan kan placeras nära soffan eller fåtöljen så att du får mer ljus för läsning. ljus kan justeras så att lampan kan justeras med de två fogarna. Ur teknisk synvinkel kan ljusstyrkan ändras. För detta använder du pekbrytaren, med vilken du kan justera ljusstyrka i 3 nivåer (100%, 50% och 15%).
 • Ramformad LED-utomhusvägglampa Mirco

  Ramformad LED-utomhusvägglampa Mirco
  Tilltalande belysning i utomhusområdet med LED-utomhusvägglampa Mirco i kvadratisk ramform Mirco är en utomhuslampa som först och främst kan kombineras med moderna omgivningar. Det ramformade ljuselementet består av mörkgrått aluminium och har en kvadratisk form. På grund av det runda fästet som är en del av lampan associerar man den faktiskt med en ram, vilket gör Mirco till en LED-utomhusvägglampa med ett designorienterat utseende. Samtidigt är ljuset tack vare LED-listen på insidan och den vita plastskärmen mycket behagligt så att man alltid har hemtrevlig belysning i utomhusområdet.
 • LED-balkpendellampa, Pia, bokträ

  LED-balkpendellampa, Pia, bokträ
  Rakt LED-pendel Pia med kabelmekanism för höjdjustering Den här strålformade pendelarmaturen har en mycket modern skärm av bokfärgat trä och kan bekvämt justeras i höjdled från 120 cm till 210 cm med hjälp av den integrerade mekanismen för att dra ut sladden. Ljuset från lysdioderna sänds nedåt, vilket tillsammans med den långsträckta formen och kabelmekanismen visar att Pia lämpar sig mycket väl som bordslampa. Därför kan den integreras utmärkt i moderna matsalar och trots all modernitet ger den också en naturlig känsla eftersom den långsträckta skärmen är tillverkad av äkta trä. Med en extern dimmer kan du också justera ljusstyrkan hos den lysande LED-pendelarmaturen.
 • LED-trä-pendellampa Karinja, dimmer, natur

  LED-trä-pendellampa Karinja, dimmer, natur
  Elegant trätaklampa Karinja med touchdimmer och höjdjusterbar mekanism Denna pendellampa består av två avlånga bländskydd i trä runt energisnåla, kraftfulla LED-ljuskällor så att mysig belysning skapas som är som gjort för att ljussätta matbordet. Trädet passar bäst i kombination med andra naturliga inredningsobjekt, men trots den varma utstrålningen förlorar lampan inte sitt moderna utseende, så att Karinja även kan kombineras med en puristisk stil. Vad gäller funktionen borde den integrerade dimmern med touch- och minnesfunktion samt kabelmekanism nämnas, eftersom dessa gör belysningen ovanför matbordet mer individuell och sörjer för att den kan anpassas efter situationen. Så har man alltid rätt belysning för romantiska middagar eller arbete. - höjdjusterbar från 110 cm till 210 cm
 • Lucande Janus golvlampa med utdragbar skärm

  Lucande Janus golvlampa med utdragbar skärm
  Tyg golvlampa Janus med gråljudd tygskugga, utdragbar stativ Janus säkerställer elegant elegans i vardagsrummet och är en lampa som inte bara snyggt understryker en hemtrevlig atmosfär utan också får ett harmoniskt utseende. Den runda lampskärmen är försedd med gråtonat tyg och basen och stativ är svart eller förkromad. Resultatet är en vacker optik triad, som är särskilt harmonisk, även om det finns en viss kontrast. ljus imponerar också med en hemtrevlig belysningsatmosfär, eftersom ljuset är dämpat och bländfritt utåt. En fotströmbrytare i försörjningsledningen kan användas för att enkelt tända och stänga av ljuset genom att snabbt kliva på det. Detta gör det lättare att använda och du behöver inte böja dig ner eller leta efter strömbrytaren under lång tid. stativ kan justeras och förlängas efter behov så att höjden kan ändras från 115 cm till 175 cm.
 • LED-utomhusvägglampa Dagur, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Dagur, mörkgrå
  Mörkgrå LED-utomhusvägglampa Dagur LED-utomhusvägglampan Dagur är en mycket klar modell som sörjer för ett statement av geometriska former och pregnant design på tomten. Därför passar den framför allt till moderna stilar och städade ljuskoncept. LED-utomhuslampans kropp består av aluminiumlegering och är därmed inte bara speciellt vädertålig, utan övertygar även med en slät yta. De avfasade vinklarna och kanterna mjukar upp det kompakta formatet och leder ljuset uppåt från lampkroppen. På så sätt skapas mjukt belysta områden för en stämningsfull belysning.
 • Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor

  Lucande Sotiana hänglampa, glaskulor, 5 lampor
  Avlånga pendellampan på skena, Sotiana, med 5 kulformade glasskärmar Sotiana är en elegant lampa för matsalen som har fem klara glaskulor som skärmar. Dessa kulor är arrangerade i rad vid en svart metallskena som är smala och filigran. De mycket väl synliga lamporna består också av metall, men som en vacker kontrast är de tillverkade i mässing. Det finns alltså en slags trekomponentslook som är modern men som också har en viss nostalgi, vilket gör att Sotiana räknas som en av de populära vintagelamporna. Eftersom E14-lamporna på grund av glasdesignen är så framträdande bör man helst överväga att använda stiläkta LED-filamentlampor i droppform i pendellampan på skena Sotiana. För en ljus och elegant presentation av matbordet!
 • LED-taklampa Mijo i rökgrått glas

  LED-taklampa Mijo i rökgrått glas
  Rökgrå LED-taklampa Mijo med lätt glänsande yta och rund form Mijo är en estetisk LED-taklampa med en konvex skärm av glas. Ytan på denna skärm går i en mycket stilfull rökgrå färg och har en lätt skimrande yta med glanseffekt, så att diskret speglingar uppstår. Naturligtvis påverkas även utseendet av färgsättningen av skärmen och det uppstår trivsamma ljusförhållanden med just det där lilla extra. LED-lamporna bakom det vita plastelementet har en varmvit ljusfärg och dessutom en bra energieffektivitet vilket gör att taklampan räcker till tekniskt sett, även med tanke på moderna anspråk.
 • LED-balkpendellampa Roan, vågformad

  LED-balkpendellampa Roan, vågformad
  Den vågformade LED-balkpendellampan Roan med hög ljusstyrka - perfekt över matbordet Roan har en hög ljusstyrka och god energieffektivitet, och denna balkpendellampa med det mycket moderna utseendet passar utmärkt för belysning av matplatser. Vågformen hos de två elementen ser inte bara väldigt individuell ut, utan också mycket modern. Därför passar lampan mycket bra i en puristisk inredning och den är en utmärkt dekoration i vardagsrum. När du använder en extern dimmer kan du reglera ljusstyrkan efter behov och den frostade akrylytan sprider ett jämnt ljus.
 • LED-taklampa Ilira, dimbar, CCT, 4 lampor

  LED-taklampa Ilira, dimbar, CCT, 4 lampor
  LED-taklampa Ilira med 4 ljuskällor, lysande kvadrater, och justerbar ljusfärg och ljusstyrka Denna taklampa med LED-ljuskällor kännetecknas av en hög grad av funktionalitet och levereras med en fjärrkontroll. Denna tjänar olika syften och kan användas för att slå på och stänga samt för att dämpa ljusstyrkan (oändligt eller i 15 steg). Dessutom finns det en minnesfunktion så att de valda inställningarna inte går förlorade även efter avstängning, och du kan använda Ilira i nattljusläge eller med 15-minuters timer. Det är även möjligt att bestämma färgtemperaturen i tre steg. Den här funktionen kan aktiveras via väggomkopplaren. Visuellt övertygar taklampan med sin sammansättning av fyra fyrkantiga belysta områden. Därmed säkerställs en hög ljusstyrka och Ilira är idealisk som basbelysning i ett rum. Tekniska specifikationer: - justerbar ljusfärg i olika vita nyanser (3 steg, via omkopplare) - ljusstyrkan kan justeras i 15 steg eller steglöst (via fjärrkontroll) - minnesfunktion - funktion för belysning på natten - 15-minutstimer - fjärrkontroll
 • Lucande Myron LED-hänglampa med touchdimmer

  Lucande Myron LED-hänglampa med touchdimmer
  Smal LED-balkpendellampa Myron med modern aluminiumyta, justerbar ljusfärg och touchdimmer Man kanske inte ser det direkt men Myron är en pendellampa som har olika, mycket användbara egenskaper. Höjdjusteringen är den egenskap som hamnar mest i blickfånget, eftersom de två vajerelementen i upphängningen på backarna är väl synliga. Med hjälp av dem kan du justera höjden i området 110-210 cm. Dessutom sitter det en touchdimmer på lampan så att man kan justera ljusstyrkan steglöst, och ställa in både ett ljust sken vid arbete, och dimmat ljus för romantiska middagar i kandelaberatmosfär. Även ljusfärgen kan anpassas i tre steg: universalvitt eller dagsljusvitt ljus för arbetet, och varmvitt för avkoppling efter dagens slut. Om lampan har varit släckt under en längre tid, tänds den alltid med varmvitt ljus och full ljusstyrka. Balkpendellampan imponerar med effektiva LED-lampor i en smal, ja nästan gracil form i kantig skepnad, medan ytan går i en sval, elegant aluminiumton.
 • Lucande Zale hänglampa 9 lampor

  Lucande Zale hänglampa 9 lampor
  Den nio-låga hänglampan Zale ger mysigt ljus Zale är en modern upphängningslampa som är utrustad med nio lampskärmar. Detta säkerställer att belysningen alltid är ljus och jämn. Lampskärmarna får omedelbart ögat med sin ovanliga design, eftersom de är gjorda av guldfärgat järn och är sfäriska. Tack vare det fina hålmönstret får lampan en orientalisk touch. Samtidigt skapas romantiska ljusstunder som på ett konstnärligt sätt kombinerar skugga och ljus. Av denna anledning är Zale lämplig för ett vardagsrum, eftersom det vanligtvis krävs en hemtrevlig och mysig atmosfär här.
 • Trebent golvlampa Makira med tygskärm, ekträ

  Trebent golvlampa Makira med tygskärm, ekträ
  Rund tygskärm-golvlampa Makira med vit skärm och tripodstativ i ljust ekträ. Makira är ett idealiskt komplement för elegant inredda hem, där en naturlig flair dominerar. Stativet är nämligen helt i trä och har en ljus ekton. Användningen av den vita tygskärmen ser särskilt harmonisk ut. Du kan också kombinera tripod-golvlampan med en skandinavisk inredningsstil, vilken vanligtvis kännetecknas av klara former och där den estetiska kombinationen av trä och ljust tyg ofta integreras och absolut uppskattas. En praktisk fotströmbrytare finns på etsladden.
 • Lucande Irmgart utomhusvägglampa, 1 lampa

  Lucande Irmgart utomhusvägglampa, 1 lampa
  Grafitgrå utomhusvägglampa Irmgart med IP54 Stativet på utomhusvägglampan Irmgart är tillverkat av aluminium och utrustat med ett E14-uttag. Lampan omges av en glasskärm som liknar en klassisk glödlampa i formen och som ger lampan det där lilla extra. Samtidigt skyddar glaset den inre lampan mot vind och väder. Med sitt minimalistiska utseende är Irmgart särskilt väl lämpad för en modern miljö och blir en verklig höjdpunkt på husväggen.
 • Lucande Tamsi LED-hänglampa, 5 lampor, dimbar

  Lucande Tamsi LED-hänglampa, 5 lampor, dimbar
  Dimbar LED-hänglampa Tamsi med rustiskt utseende Tack vare sina lätt avrundade lampskärmar har LED-hänglampan Tamsi ett rustiskt utseende. Designen betonas av ett filigrant metallupphängningssystem i svart. Lampan är därför ett elegant blickfång, vars charm är särskilt bra i ett vardags- eller matrum. De integrerade LED-lamporna är inte bara moderna utan även energisnåla. Ljusstyrkan kan dimmas i tre steg med hjälp av en vanlig väggbrytare. Det varmvita ljuset skiner genom det satinerade höljet, vilket förhindrar att ljuset bländar.
 • Lucande Ditta LED-utomhusvägglampa med högtalare

  Lucande Ditta LED-utomhusvägglampa med högtalare
  Modern LED utomhusvägglampa Ditta med integrerad Bluetooth-högtalare LED-utomhusvägglampan Ditta överraskar med en slående, rak linje design och dess tekniska egenskaper. Tillverkad av slitstark aluminium och kännetecknas av en modern design, den här lampan är en absolut blickfång. Tack vare sin kapslingsklass är Ditta väl skyddad mot väderförhållanden och är därför idealisk för användning utomhus. Fäst på en monteringsplatta sticker den rektangulära lampskärmen ut visuellt. En slående mörkgrå valdes som finish. LED-modulen är fäst på den övre insidan av den burliknande skuggan, som lyser pålitligt och bländningsfritt nedåt och därmed säkerställer en jämn fördelning av ljuset. Den speciella funktionen hos denna lampa är den integrerade högtalaren på 3 watt. Tack vare Bluetooth-tekniken kan armaturens högtalare anslutas direkt till en Bluetooth-aktiverad smartphone eller surfplatta. Så du kan göra dig bekväm på din egen terrass och spela musik eller en ljudbok i några få enkla steg. Flera lampor av samma typ kan anslutas till varandra, som sedan spelar musiken synkront. Detta ger dig en förstklassig lyssningsupplevelse utomhus.
 • Lucande Ferda utomhusvägglampa, stående

  Lucande Ferda utomhusvägglampa, stående
  Tillförlitlig utomhusbelysning - utomhusvägglampa Ferda av aluminium Utomhusvägglampan Ferda:s design kombinerar kantiga och runda former. Lampskärmen är öppen och utformad som en modern, kantig lykta. En genomskinlig glascylinder som avger tillförlitlig och ljus belysning åt alla sidor tillsammans med den medföljande ljuskällan som sitter inuti. Detta ger säkerhet vid ingångar till hemmet och en vacker ljuseffekt, till exempel längsmed med husfasaden.
 • Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel

  Lucande Alexis LED-tavelbelysning 118 cm nickel
  Raka LED-bildlampor Alexis i matt nickel Alexis LED-bildlampan passar med sin form och färg perfekt in i moderna rum. Väggfästet är tillverkat av järn, medan den utskjutande lampskärmen består av aluminium och akryl, genom vilken ljuset kommer ut utan att blända. Större delen av lampan är i matt nickel, endast anslutningsdelarna mellan hållaren och skärmen är kromade. Lampan kan användas för att framhäva vissa bilder och för att sätta scenen på ett skickligt sätt. Alexis kan anpassas till nya omständigheter på nolltid. En väggbrytare gör det möjligt att tända och släcka armaturen som vanligt. Tack vare den 3-stegs dimningstekniken med integrerad avstängningsfunktion kan den också dimmas till tre olika ljusstyrkor genom att trycka på knappen flera gånger: 100 %, 50 % och 20 %.
 • Lucande Wewa LED-hänglampa, med Swtich-Dim

  Lucande Wewa LED-hänglampa, med Swtich-Dim
  LED-hänglampan Wewa i minimalistisk look Reducerad men ändå kreativ - LED-hänglampan Wewa fascinerar med sin ovanliga form. En rektangulär monteringsplatta av rostfritt stål som har filigrana stålvajrar som är fäst vid taket. Vajrarna är försedda med två lampkroppar i form av lysrör som avger det varmvita ljuset jämnt ut i rummet med en strålvinkel på 360°. Lampkropparna är elegant böjda så att de påminner om vågor. Därför är Wewa, även när den är släckt, ett riktigt blickfång som ser vacker ut i varje tak och sprider en harmonisk känsla. Höjdpunkten är Switch-Dim-funktionen som gör det möjligt att ställa in ljusstyrkan i rummet i tre steg.
 • Lucande Carlea hänglampa, 6 lampor

  Lucande Carlea hänglampa, 6 lampor
  Sexljus Carlea pendelarmatur med designinriktat utseende och element i mässing och guld - mycket vacker för matsalen Pendellampan Carlea har en avslappnad charm och är en ljuskälla som är designinriktad och som främst passar in i matsalen. Färgerna svart och mässing kombineras medvetet för att skapa en harmonisk färgkontrast som ligger helt i linje med trenden. Svart är färgen på takarmaturen, den smala stången från vilken lampfästena hänger och de högkvalitativa, lätt tvinnade textilkablarna. De mässingsfärgade lampfästena som hänger på olika höjder och de två stängerna som finns mellan stången och takfästet är däremot mässingsfärgade med borstad finish. Uttagen är tillverkade av aluminium i ett formbart utseende och har en mässingsfinish i matt skimrande guldton. Dessutom stängs de i en enhet med de ljuskällor som ska användas, vilket gynnar det övergripande utseendet. Tack vare de vanliga E27-fästena finns det många ljuskällor att välja mellan. Eftersom ljuskällorna är mycket närvarande bör man dock se till att de har ett matchande utseende. LED-lampor med glödtrådsteknik eller i rustik stil är inte bara energisnåla utan kompletterar också helheten med stil eftersom de är utformade i stil med klassiska glödlampor och ibland till och med ser riktigt nostalgiska ut. Den som fäster särskild vikt vid en mysig känsla i vardagsrummet och matsalen bör utrusta armaturen med lampor som har en extra varm ljusfärg och vars ljus nästan är bärnstensfärgat. Om lamporna är dimbara kan ljusmönstret anpassas perfekt till de närvarande personernas behov. Ren mysighet är alltså garanterad! Som hängande lampa är Carlea ett riktigt vackert blickfång, som ändå alltid verkar diskret och ger en viss lätthet i designen, eftersom det inte finns några onödiga detaljer och fokus alltid ligger på det väsentliga.
 • Lucande Carlea bordslampa, 2 lampor, svart nickel

  Lucande Carlea bordslampa, 2 lampor, svart nickel
  Bordslampa Carlea med två lampor i svart och nickel Carlea övertygar med en modern look och passar in mycket väl i motsvarande stilar. Ur en platt, rund fot tar sig ett filigrant, förgrenat stativ som mynnar ut i två E27-lamputtag med nickelfärgad finish. På så vis är Carlea en tvåfärgad bordslampa. Ljuskällan bidrar definitivt till den totala utseendet och bör därför väljas noggrant. Särskilt bra är energisnåla LED-lampor i filament- eller rustikoptik, eftersom de har samma utseende som traditionella glödlampor men förbrukar betydligt mindre ström och är mycket långlivade.
 • Vit LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad

  Vit LED-utomhusvägglampa Jarno, kubformad
  Vacker LED utomhusvägglampa Jarno i vitt Vit - om det inte är en allmänt tillämplig färg! Om du tittar närmare på den LED-manövrerade utomhusvägglampan ser du snabbt att formen också bidrar till att Jarno kan användas på olika sätt. En kub - finns det en mer universell geometrisk form? Om du lägger till sfären eller cirkeln som ett designelement, som är lika populära, förstår du snabbt att detta knappast är fallet. Med sina kanter, som alla är lika långa, sprider den ett uttryck för harmoni och passar fint in i den befintliga atmosfären. Du bör dock också titta på belysningseffekten av denna LED-utomhusvägglampa, för här hittar du kontrasten du letar efter förgäves. Uppåt tränger en smal remsa med varmt vitt ljus ut, nedåt verkar den bredare i en något rundad vinkel med en tydlig silhuett. Jarno är inte bara lämplig som vägglampa för utomhusbruk utan kan också användas i badrummet eller i korridoren, speciellt om du uppskattar den vackra ljuseffekten och också vill använda den i vardagsrummet. Belysningseffekten kan ändras med ett extra ljusgaller som ingår i armaturen. Följande fyra ljusmönster är då möjliga och kan användas för individuell belysningsdesign på utomhusområdet: - smal längst upp och bred längst ner - bred på toppen och botten - smal på toppen och botten - bred längst upp och smal längst ner
 • Kiran - väglykta med rörelsedetektor

  Kiran - väglykta med rörelsedetektor
  Utomhusvägglampa Kiran med rörelsedetektor Man ser det redan vid första anblicken: Linjen är det formgivande kännemärket för denna moderna utomhusvägglampa av aluminium. Lampkroppen presenterar sig uteslutande som kantig, välvningar verkar vara förgäves att söka. Detta utseende är det som utomhusvägglampan rekommenderar för modernt designade faser och husmiljöer. Den vita diffusören av plast kan betraktas som en speciell detalj, som ser ut att ha formen av en triangel. Men om man tittar noga ser man att det är en trapetsform som inbäddad i lampan och som ger ett kontrastrikt men dock harmoniskt utseende. Den integrerade rörelsedetektorn är ett plus för funktionalitet och komfort, eftersom ljuset kopplas in när det behövs, och känslan av att stå i mörkret hör därmed till det förflutna. - Detekteringsvinkel: 120° - Räckvidd: max. 9 m - Lystid inställningsbar från 5 sekunder till 8 minuter
 • Finny - LED-utomhusvägglampa med rörelsedetektor

  Finny - LED-utomhusvägglampa med rörelsedetektor
  Diskreta LED-utomhusvägglampan Finny med användbar rörelsedetektor Finnys armatur är tillverkad av aluminium, som inte har sin naturliga färg utan har lackerats mörkgrå. På det runda väggfästet sitter en inbyggd rörelsedetektor som fångar upp vad som försiggår inom en vinkel av 90°. Såsnart en rörelse har registrerats, tänds LED:erna och man kan fritt variera hus länge, då dessa är inställbara i intervallet 5 sekunder till 8 minuter. Sensorns maximala räckvidd ligger emellan 6 och 10 meter. LED-ljuskällorna är både ljusstarka och energibesparande och avancerar på så sätt till en ljuskälla som man som modernt tänkande konsument önskar.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Darina, rörelsesensor

  Kantig LED-utomhusvägglampa Darina, rörelsesensor
  Modern LED-utomhusvägglampa Darina med inbyggd rörelsesensor Hos denna LED-utomhusvägglampa bör naturligtvis nämnas att den har en inbyggd rörelsesensor som underlättar genom att man inte behöver leta efter en strömbrytare för att tända och släcka lampan. Sensorn gör nämligen detta helt själv, när den känner av en rörelse och släcker den sedan när ingen rörelse känns av efter en viss tid. Rörelser inom en vinkel på 120 grader känns av, räckvidden ligger mellan 6 - 10 meter, medan lystiden kan ställas in mellan 5 sekunder - 8 minuter. Ljusutsläppet sker hos denna LED-utomhusvägglampa i riktning mot marken och lampans design är mycket rätlinjig, så att den med sitt moderna utseende passar särskilt bra i tidsenligt utformade miljöer. De fast inbyggda LED-lamporna har inte bara lång livslängd, de har också god lyskraft och låg strömförbrukning, vilket naturligtvis gläder alla användare.
 • Välvda LED-utomhusvägglampan Siara, mörkgrå

  Välvda LED-utomhusvägglampan Siara, mörkgrå
  Den stiliserade LED-utomhusvägglampan Siara Siara är avsedd för utomhusbruk, skyddsklass IP54 kännetecknar i detta sammanhang att lampan har tillräckligt skydd för väta och smuts. LED-utomhusvägglampans utseende kan betecknas som enkel och modern då utseendet har få detaljer och verkar närmast minimalistisk. Om man tittar på utomhusvägglampans sida kan man se att armaturen är lätt välvd. LED:erna sitter bakom en opalvit skärm av polykarbonat och dess varmvita ljus och ger därför upplevelsen av en relativt mjuk och jämn spridning så att omgivningarna kring huset blir angenämt upplysta.
 • Utomhusvägglampa Sarah med LED-lampor och diffusor

  Utomhusvägglampa Sarah med LED-lampor och diffusor
  Enkel LED-utomhusvägglampa Sarah med mörkgrå finish LED-utomhusvägglampan Sarah kombinerar en kompakt kropp av aluminiumgjutgods med två täckskivor av plast över ljuskällorna. Ljusbilden är jämn och upplevs så av de närvarande. Tack vare LED-tekniken kan en mycket energisnål belysning skapas med denna utomhusvägglampa.
 • Svart tygvägglampa Rebekka med LED-läslampa

  Svart tygvägglampa Rebekka med LED-läslampa
  Tygvägglampa Rebekka med kantig skärm i svart och integrerad läsarm Tygskärmar har varit populära under hela lampans historia, eftersom de bländar av ljuset och fördelar det jämnt i rummet. Den svarta ytan hos tygvägglampan Rebekka skapar en gedigen ljusbild, eftersom en svart skärm naturligtvis i sig är mindre ljusgenomsläpplig en exempelvis en vit eller cremefärgad skärm. På så sätt kan Rebekka tala om en mycket hemtrevlig ljusverkan, för bara uppåt och nedåt, där den kantiga skärmen är öppen, släpps ljuset ut starkare. Men det är inte alla tygvägglampans fördelar, för den har nämligen en smal flexarm från stommen till lampan. Det är en LED-läsarm, som kan justeras enligt önskemål. Både för LED-läsarmen och själva tygvägglampan finns en separat strömbrytare på stommen, så att man snabbt och bekvämt kan tända och släcka. Var skulle Rebekka då bättre kunna monteras än över en soffa eller säng? Rätt, där är den en förstklassig prydnad, som kombinerar funktionalitet med ett tilltalande yttre.