LINDBY lampor

Tre ord som varumärket Lindby kan beskrivas med är ungdomlig, modig och passionerad - något som framgår av deras belysningsdesign. I Lindbys sortiment av lampor har funktionalitet och modern teknik kombinerats för att skapa smart belysning som förnyar hem.

Lindbys lampsortiment online

Lindby har flera återförsäljare av belysning och på vår hemsida ser du utbudet hos några av de ledande inredningsbutikerna på nätet.

 • Lindby Bankirlampan Milenka, polerad mässing

  Lindby Bankirlampan Milenka, polerad mässing
  Milenka - traditionell bankirlampa med grön skärm och blank armatur i mässing. Bankirlampor är eftertraktade kulturföremål som man inte minst har sett i amerikanska filmer från gångna decennier. Deras ursprung kommer ur tjugo och trettiotalet i förra århundradet, då man kunde se dem i kontorsfastigheter, kanslier, domstolar och banker. Armaturen var oftast tillverkad i mässing och skärmen var lång och grön, vilket även gäller för bankirlampan Milenka, som är utrustad med en stilren dragkontakt direkt på skärmen. Ljuset sprids inte alltför starkt i omgivningen, utan framför allt på det upplysta området på bordet, varmed man får tillräckligt ljus för att kunna läsa och skriva.
 • Lindby Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron

  Lindby Höj- och sänkbar LED-taklampa Auron
  Auron spiralformad LED-pendellampa med modern nickelfinish Auron är särskilt lämplig för mycket moderna miljöer, eftersom LED-pendellampan domineras av en viss purism. Det betyder dock inte att lampan inte utstrålar en speciell elegans. Tvärtom - Auron består av två metallspiraler, som tillsammans skapar en mycket elegant effekt. LED-pendellampan kan vid behov justeras i höjdled från 115 cm till 180 cm och den avlånga formen gör Auron perfekt som matbordsbelysning. Denna LED-pendellampa kan bekvämt dimmas i fyra nivåer med den vanliga strömbrytaren på väggen.
 • Lindby Emilienne pendellampa, svart, guldfärgad, Ø 60 cm

  Lindby Emilienne pendellampa, svart, guldfärgad, Ø 60 cm
  Svart och guld Emilienne pendellampa med rund metallskärm och indirekt ljusutsläpp för en särskilt mysig atmosfär Metallskärmens runda form ser mycket elegant ut, vilket ytterligare betonas av det faktum att skärmen har en matt guldfinish på insidan, så att pendellampan avger ett djupt varmt ljus. Den mysiga effekten av pendelarmaturen förstärks av att Emilienne har en skärm direkt ovanför ljuskällan, som bara tillåter indirekt ljus och därför skapar ett mjukt, flödande ljus utan bländning. Om till exempel ett matbord ska belysas på ett riktigt mysigt sätt, är denna pendellampa verkligen ett belysningselement som man bör satsa på.
 • Lindby Böjd vägglampa Konstantin av vit gips

  Lindby Böjd vägglampa Konstantin av vit gips
  Böjd vägglampa Konstantin av målbart gips Som vägglampa är Konstantin relativt diskret och enkel, men bakom den tillrättalagda fasaden döljer sig otaliga användningsmöjligheter. Dels för att form och färg passar i flera stilar och inredningskoncept, dels för att gips är en yta som man kan ändra i efterhand och som passar utmärkt till kreativ ljusgestaltning. Här finns möjlighet att förverkliga idéer! Måla lampan i samma ton som väggen, som en kontrast till resten av inredningen eller med ett motiv eller en illustration - perfekt i barnrummet. Här finns inga gränser för ljuskonstnären och för att du ska kunna förbereda ytan följer alltid handskar och sandpapper med Konstantin. Ljuset flödar nedåt - här finns en mjölkvit glaslist - men även uppåt med ett mjukt sken som skapar en behaglig stämning.
 • Lindby Pendellampa Arina i svart, 5 lampor

  Lindby Pendellampa Arina i svart, 5 lampor
  Arina-pendellampa med fem lampor och koniska metallskärmar i svart Arina-pendellampan är en mycket lämplig ljuskälla för matplatsen, som kännetecknas av stilren elegans och även kan kombineras med skandinaviska inredningsstilar. Skärmarna avslutas med en trädetalj upptill, som utstrålar en naturlig effekt och kontrasterar vackert mot den svarta metallytans kyla.
 • Lindby Terrakotta-pendellampan Fiona i vacker form

  Lindby Terrakotta-pendellampan Fiona i vacker form
  Terrakottafärgad pendellampa Fiona i attraktiv design Matbordet - oavsett om det befinner sig i köket eller i vardagsrummet - är alltid en idealisk plats för att, med en elegant pendellampa, skapa vackra ljusförhållanden och inbjudande atmosfär. Om man söker en inredningsstil som skall ha effekten av en medelhavsmiljö och även påminna lite om det industriella, som man föredrar i ombyggda fabriksbyggnader, de så kallade loften, då utgör pendellampan Fiona en mycket fin rekommendation, då dess formsköna skärm är tillverkad av betong som sedan lackerats i terrakottafärger. Ljusspridningen sker uteslutande nedåt och ljuset kan därför vara kraftigt och koncentrerat när det träffar bordsytan. Med valet av E27-ljuskällor kan man välja en lampa efter egen smak, särskilt rekommendabla är filament-LED-lamporna som är långlivade och förbrukar lite el och är förvillande lik den gamla goda glödlampan.
 • Lindby Manon - höj- och sänkbar LED-pendellampa

  Lindby Manon - höj- och sänkbar LED-pendellampa
  Varmvit LED-taklampa Manon - idealisk för matsalen Med sin varmvita ljusfärg ser ljuset från denna höj- och sänkbara taklampa mycket hemtrevligt ut. Totalt åtta LED-lampor fördelar sig jämnt längs den böjda metallstången, där de täcks av en täckskiva av frostat glas. Lyskraften är utomordentligt god, men tack vare LED-tekniken drar den inte med sig några höga elkostnader. Tvärtom, de håller sig på en låg nivå. Om man vill kunna reglera höjden individuellt kan man göra det med några få handgrepp med hjälp av linmekanismen (110 cm - 210 cm). LED-taklampan Manon passar mycket bra för användning i matrummet, eftersom både den avlånga formen och höj- och sänkbarheten bidrar till perfekt belysning av matbordet.
 • Lindby Chaby hänglampa, 3 lampor, betong

  Lindby Chaby hänglampa, 3 lampor, betong
  Hänglampan Chaby med 3 ljuskällor, en hopknuten lina och betongdetaljer Hos hänglampan Chaby med 3 ljuskällor är kabeln dold bakom en 2 cm tjock hamplina, med en knut på mitten. Järnskärmen är utmärkande på grund av betongdetaljerna och genom att den är öppen nedtill, varvid filamentlampor rekommenderas för bästa effekt. Denna lampa kan kombineras med olika inredningsstilar och på grund av sin längd passar den mycket bra över ett långt matbord.
 • Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering

  Lindby LED-solcellslampa Salma för väggmontering
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm

  Lindby Selea – bankirlampa med grön skärm
  Skrivbordslampa med kultstatus: bankirlampan Selea med grön glasskärm Bankirlampan Selea med nostalgisk känsla har en grön skärm i glas och en metallstomme i antikmässing, så att den liknar lamporna, som i början av 1900-talet stod på skrivborden i finanscenter i stora städer, framför allt på Wall Street i New York. Den gröna glasskärmen sörjer för att bara lite ljus avges utåt i omgivningen och att man inte blir bländad, men bordsytan har bra ljus till läsning. Anslutningssladden är 180 cm lång och en strömbrytare för att tända och släcka lampan integrerades i sladden. För ett autentiskt utseende rekommenderas en LED-filamentlampa, som liknar en klassisk glödlampan, men har en lägre energiförbrukning.
 • Lindby Svartvit taklampa fotboll

  Lindby Svartvit taklampa fotboll
  Glas-taklampa fotboll med svartvit yta - hiten för barnrummet Denna lysande fotboll ger glädje till barnrummet, den är dock på klassiskt vis inspirerad av det populära lädret som med stor glädje kan användas på alla skolgårdar, i alla gymnastiksalar och på alla gräsmattor. Det är dock inte bara barn som älskar denna bollsport som i egenskap av hobby nr. 1 entusiasmera alla. Därför kan glas-taklampan menad som en rolig hyllning även hitta sin plats i andra rum eftersom den i alla fall uppfyller sitt praktiska syfte, att ge rummet den rätta ljusstyrkan! Klassiska glödlampor upp till 60 W kan användas, men gärna även lågenergilampor eller LED-ljuskällor med E27-infattning.
 • Lindby Balkpendellampa Josip i industriell stil

  Lindby Balkpendellampa Josip i industriell stil
  Modern industristil: balkpendellampa Josip, 6 lampor Idealisk för den moderna bordsbelysningen: hänglampan Josip består av ett långt, rörliknande stativ som har fästs fast på en kedjeupphängning och är dimensionerad för sex E27-lampor. Designen påminner lite om ett gammalt vattenrör, vilket passar perfekt för moderna inredningar i industristil. Används dekorativa filament- eller retrofitlampor kompletteras den industriella looken. När den placeras över ett avlångt matbord kommer balkpendellampan Josip perfekt till sin rätt.
 • Lindby Utomhusvägglampa Noor med rörelsesensor

  Lindby Utomhusvägglampa Noor med rörelsesensor
  Lyktformad utomshusvägglampa Noor med rörelsesensor Lyktformen ger ett klassiskt eller något nostalgiskt utseende till utomhusvägglampan. Den är gjord av aluminium och genomskinligt glas och är praktiskt utrustad med en rörelsesensor. Lampan är utrustad med en E27-ljuskälla. Tekniska specifikationer Rörelsedetektor: - registreringsvinkel 90° - räckvidd 8 m - lystid 60±10 s - skymningssensor 10±10 lux
 • Lindby Utomhusvägglampa Djori i rostfritt stål

  Lindby Utomhusvägglampa Djori i rostfritt stål
  Djori - utomhusvägglampa i rostfritt stål med modernt utseende Stommen hos Djori består helt av rostfritt stål och bakom insatsen av klar polykarbonat sitter en E27-fattning, som ska utrustas med en LED-lampa. Inget av lyskraften går förlorad, tack vare den klara ytan av plast. Stommen av rostfritt stål utmärker sig genom att inte rosta och skapar ett tidsenligt intryck. Många husväggar kan prydas förstklassigt med utomhusvägglampan Djori i rostfritt stål och ger då en ljuskälla som lyser upp väl i mörkret.
 • Lindby Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa

  Lindby Solar-utomhusvägglampa Melinda med LED-lampa
  Grå LED-utomhusvägglampa Melinda, solardriven Denna LED-utomhusvägglampa består av rostfritt stål och har en tidlös, grå finish Om man vill belysa en vägg utomhus har man i dag inga problem med strömanslutningen. Med en solardriven LED-utomhusvägglampa, som Melinda, kommer frågan inte längre upp. Man behöver bara montera lampan där solarpanelen utsätts för tillräckligt med solljus och sedan har man en tillförlitlig ljuskälla på kvällen, så att man kan orientera sig bra.
 • Lindby Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform

  Lindby Dekorativ LED-solarlampa Lago i kulform
  Klotformad LED-solarlampa Lago med jordspett En lysande kula i trädgården? Eftersom de ser riktigt bra ut, blir trädgårdskulor alltmer populära. Solarlampan Lago behöver inte någon ström alls, eftersom den drivs helt av solenergin. Inuti kulan sitter solarmodulen osynligt inbyggd och sparar solens energi under dagen, förvandlar den till ström och får trädgårdskulan att lysa vid mörkrets inbrott. Med hjälp av ett jordspett kan man fast förankra LED-solarlampan, det är bara att sticka ner jordspettet i m arken så får kulan en säker och väderbeständig position.
 • Lindby Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing

  Lindby Åttalågiga takkronan Marnia i antikbeh mässing
  Eleganta takkronan Marnia med elegant finish i antikbehandlad mässing Marnia förenar otvetydigt nostalgiska och romantiska element med varandra, så att den utstrålar stor elegans. Takkronans armatur består uteslutande av metall, andra material får man leta förgäves efter, så att man upplever en mycket ren estetik. Med finishen i antikbehandlad mässing får Marnia en synnerligen antik karaktär och de böjda rankorna, som armarna föreställer och som leder från lampans centrum till lampetternas plattor får helt enkelt en förtrollande verkan. Därför kan man, tack vare takkronans åtta lamphållare, använda den till större mat- och vardagsrum, då de många lamporna innebär att man med Marnia kan skapa en passande ljusstyrka.
 • Lindby Utomhusvägglampa Daphne, antiksvart

  Lindby Utomhusvägglampa Daphne, antiksvart
  Daphne yttervägglampa lyser nedåt med en antik svart yta Daphne ser mer romantisk och antik ut, vilket beror på både den yttre vägglampans form och ytfinish. Metallskärmen avsmalnar mot de övre ändarna i en krökt metallstav och båda elementen, som väggfästet, har en antik svart yta som kompletterar det antika utseendet och har ett subtilt rostutseende. Daphne kan därför användas som ett komplement till äldre eller även historiska byggnader används.
 • Lindby Välformad hänglampa i betong Morton

  Lindby Välformad hänglampa i betong Morton
  Elegant hänglampa Morton i betong med tilltalande formgivning Mortons skärm har en mycket stilfull form och utstrålar något harmoniskt. Eftersom ljuset uteslutande riktas nedåt kan man använda Morton med fördel för att belysa bordsytor och bänkar på ett adekvat och elegant sätt, utan att man bländas av ljuset. Faktumet att lampskärmen består av betong är något speciellt, eftersom materialet egentligen bara används inom industrin och för att uppföra byggnader. Ser man betong i kombination med en lampa är detta en nytolkning som drar blickarna till sig. Självkart profiterar speciellt industriella interiör av hänglampor som Morton, men även vanliga interiörer i modern stil kompletteras av den vackra och elegant formade pendellampan.
 • Lindby LED-uplight-golvlampa Eda med dimmer, mässing

  Lindby LED-uplight-golvlampa Eda med dimmer, mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Eda med integrerad dimmerEda är en LED-golvlampa som får en ädel, klassisk touch med sin mässingsfärgade finish. Visuellt är strålkastaren särskilt närvarande, som pekar uppåt och ger ett mysigt ljus med indirekt effekt. LED-golvlampan har dessutom en läslampa som sticker ut som en arm från ramens mitt och som kan justeras i sin riktning tack vare flexelementen. På så sätt kan olika behov tillgodoses och LED-golvlampan är ett rekommenderat tillägg till det klassiska vardagsrummet. Om du vill justera ljusstyrkan hos en av de två ljuskällorna kan du använda den integrerade, steglöst justerbara dimmern i ramens mitthöjd.
 • Lindby Canyana taklampa av rotting, natur

  Lindby Canyana taklampa av rotting, natur
  Canyana taklampa med naturfärgat rotting skugga Canyana taklampa ser varm och mysig ut tack vare sin nyans av naturfärgade rottingfästen. Lampans takelement är gjord av svart metall och är försedd med ett E27- uttag i mitten. Ljuskällan inuti skuggan är inte bara synlig från utsidan utan lyser också effektivt genom de många utrymmena mellan rottingstången. Lampan ser väldigt vacker ut med en globlampa. Den ljusa lampan ger ett stycke natur in i varje rum och kan integreras i många anläggningar.
 • Lindby vägglampa Desirio, vit, guldfärgad, G9, metall

  Lindby vägglampa Desirio, vit, guldfärgad, G9, metall
  Vägglampa Desirio i metall, vit och guld Lampskärmen på denna vägglampa med G9-sockel påminner mer om en spiral eller ett tvinnat papper än om en klassisk skärm. Det är just detta som gör den så speciell, eftersom den omedelbart fångar blicken och har ett tilltalande unikt försäljningsargument. Designen påverkar inte bara armaturens utseende, utan även dess ljusbild, eftersom de båda ändarna överlappar armaturhuset både upptill och nedtill. Skärmen är vit på utsidan, medan en vacker guldton framträder på insidan, vilket syns tydligt upptill och nedtill och i kombination med ljuset skapar en härligt varm utstrålning som bidrar till en mysig atmosfär i bostaden.
 • Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, matt mässing

  Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, matt mässing
  Dimbar LED-tavelbelysning Rakel med matt mässingsfinish och justerbar flexarm Rakel passar perfekt för belysning av favorittavlor. Den mässingsfärgade ytan kan enkelt kombineras med klassiska inredningsstilar. Flexarmen har en särskild funktion att fylla eftersom man kan anpassa ljusskenet efter tycke och smak. Dessutom finns en vriddimmer på stativet så att ljusstyrkan hos det varmvita LED-ljuset kan varieras flexibelt.
 • Lindby Bankirlampa Selea med vit glasskärm

  Lindby Bankirlampa Selea med vit glasskärm
  Klassisk bankirlampa Selea med modernt utseende Denna bankirlampa är en bordslampa i klassisk design. Denna sorts bordslampa känner man igen från 1900-talet, där den etablerades i finanscenter på Wall Street, vilket gör att bankirlampan numera har fått kultstatus och inte heller har blivit mindre populär sedan dess. Även denna modell ur serien Selea utstrålar samma speciella nostalgiska känsla, men är med den opalvita glasskärmen och stommen i satinerat nickel något modernare. Sladden är 180 cm lång och strömbrytare integrerades i denna sladd. Lampan kan förses med en valfri E27-ljuskälla. För att kompletterar stilen rekommenderas LED-filamentlampor som har låg energiförbrukning men liknar utseendemässigt en glödlampa.
 • Lindby Yveta LED taklampa med läslampa

  Lindby Yveta LED taklampa med läslampa
  Attraktiv Yveta LED-taklampa med extra läslampa och dimmer för båda ljuskällorna Yveta LED-taklampa imponerar med ett vackert utseende som verkar vara relativt tidlöst. Den LED-drivna tak-washlighten är idealisk som extra belysning i vardagsrummet eftersom den inte bara består av en ljuskälla, utan av två som kompletterar varandra perfekt. Dels finns det en strålkastarskål av vitt, satinerat glas med alabastermönster, dels har Yveta en integrerad läslampa som i form av en extra arm sträcker sig ut från ramen på LED-tak-washlighten. Denna arm är placerad ungefär mitt på ramen och är inte fast, utan kan flyttas efter behov, eftersom en liten, steglös flexibel led har fästs både under det lilla ljushuvudet och direkt på ramen. Namnet läslampa indikerar redan att denna ljuskälla är idealisk för läsning eller för allmänna aktiviteter som kräver ett centrerat, riktat ljus som avlastar ögonen så mycket som möjligt. Den egentliga tak-washlighten ger däremot ett mjukt, mycket mer diffust ljus som bara kommer in indirekt i rummet och därför skapar en speciell trivsel och en mycket hemtrevlig karaktär. För att göra ljusbilden perfekt och anpassa den optimalt till dina egna behov har Yveta utrustats med två dimmers, som är placerade mitt på ramen och därför är lätta att nå. För att ändra ljusstyrkan på den ena eller andra ljuskällan behöver du bara vrida på de diskreta rattarna för att göra den ljusare eller mörkare. Det faktum att både uppljuset och läslampan är belysta med LED innebär att god energieffektivitet kan uppnås, vilket utlovar starkt ljus och låg strömförbrukning.
 • Lindby Dekorativ utomhusvägglampa Alvin i rostfritt stål

  Lindby Dekorativ utomhusvägglampa Alvin i rostfritt stål
  Alvin - utomhusvägglampa i rostfritt stål med snyggt utseende Denna utomhusvägglampa har en E27-fattning, vilket gör att många olika ljuskällor kan användas: från klassiska till energisnåla. Rostfritt stål är ett material som är utomordentligt omtyckt utomhus, tack vare det robusta men också moderna, stilfulla intryck som oftast uppstår. Hos utomhusvägglampan Alvin rör det sig i alla fall om en mycket tidsenlig ljuskälla med särskild elegans. Det behövs inte mycket för detta, för lampan är tillverkad i halvrund form och består av en tilltalande ram av rostfritt stål tillsammans med en satinerad polykarbonatdiffusor. Ett utsökt samspel med elegant uttryck och jämn ljusverkan.
 • Lindby Florens - textilvägglampa med LED-läslampa

  Lindby Florens - textilvägglampa med LED-läslampa
  Vackra textillampan Florens med praktisk extrautrustning i form av en LED-läslampa Florens passar för många olika inredningsstilar, särskilt då de är lite modernt utrustade. Den cylinderformade skärmen består av vitt tyg som dominerar totalintrycket av textilvägglampan. Här bakom döljer sig dock inte vägglampans enda ljuskällan , då som ett praktisk komplement sitter en läslampa på armaturen, som tack vare en flex-arm som kan böjas åt alla håll. Den här konstruktionen möjliggör större flexibilitet när man vill läsa, då ljuset kan riktas exakt. Det gemytliga välmående-ljuset från Florens kommer trots det inte till korta, då textilskärmen släpper igenom ett balanserat, varmt ljus. Båda lamporna kan tändas och släckas oberoende av varandra.
 • Lindby Svart LED-uplight-golvlampa Malea

  Lindby Svart LED-uplight-golvlampa Malea
  Dimbar LED-uplight Malea Ett jämförelsevist enkelt utseende kännetecknar LED-uplighten Malea som har en ram och en skärm av svart lackerad metall. Ovanför uplighten sitter en klar, något utskjutande glasplatta som optiskt harmoniskt kompletterar resten av golvlampan. Det diskreta utseendet gör Malea till en tidlös ljusspridare som passar till många stilar. Det varmvita LED-ljuset kan efter behov varieras i ljusstyrka med hjälp av integrerad dimmer.
 • Lindby Theon vägglampa med saxarm, betonggrå

  Lindby Theon vägglampa med saxarm, betonggrå
  Vägglampa Theon med vridbar saxarm i trendig industridesign Vägglampan Theon inspirerar med sitt ovanliga utseende. Den aluminiumfärgade saxarmen fångar omedelbart blicken och ger lampan dess speciella utseende. Designen kompletteras av en lampskärm tillverkad av järn. Den har en betonggrå färg och ger lampan ett vackert utseende. Theon är en trendig lampa i industriell stil som passar perfekt i ett modernt vardagsrum. Tack vare den svängbara saxarmen kan inriktningen bekvämt justeras så att den optimala belysningslösningen kan hittas för varje situation.
 • Lindby LED-bordslampa Kuno, grå, USB, touchdimmer

  Lindby LED-bordslampa Kuno, grå, USB, touchdimmer
  Kuno LED bordslampa med USB laddningsstation och touch dimmer Ytan på denna LED bordslampa för skrivbordet är metallic grå och det finns en touch switch på basen av lampan, som också kan användas för att dämpa ljuset. Kunos ljusstyrka är särskilt bra, men LED-tekniken förbrukar mycket lite ström, vilket är mycket trevligt för konsumenten. En särskilt praktisk egenskap hos LED-bordslampan är USB-anslutningen, som gör att du kan ladda din mobiltelefon medan du koncentrerar dig på ditt arbete.
 • Lindby Malea LED-uplight-golvlampa med läsarm, nickel

  Lindby Malea LED-uplight-golvlampa med läsarm, nickel
  Ljusstark LED-uplight Malea med praktisk läslampa och dimmer Denna uplight kan bjuda på hög funktionalitet eftersom den har talrika fördelar och funktioner. För det första bör det nämnas att den har särskilt låg energiförbrukning tack vare den integrerade LED-tekniken. Dessutom är Malea inte bara utrustad med en uplight som kastar ut vackert indirekt ljus i rummet, utan den förfogar även över en läslampa som finns på ramen och som tack vare en alltigenom flexibel svanhals i upphängningen kan ställas in optimalt. Båda lamporna, både spotlighten och läslampan, är utrustade med en dimmer som möjliggör en idealisk reglering av ljusstyrkan av det varmvita ljuset. För detta ändamål håller man kopplingsknappen nedtryckt tills den önskade ljusstyrkan har uppnåtts. Ovanför uplighten finns en satinerad glasplatta. Uplight: 1805 Lumen, läslampa: 475 lumen
 • Lindby Golvlampa Elaina 1 lampa, mässing

  Lindby Golvlampa Elaina 1 lampa, mässing
  Diskret Elaina golvlampa med mässingsfärgad yta Den här golvlampan är ett vackert tillägg till vardagsrummet, där den utmärkt kan användas som läslampa. Den kan placeras bredvid en soffa och sedan slås på när det behövs extra starkt ljus så att du kan slappna av och bläddra i din favoritbok. Lamphuvudet av vitt glas är kompakt byggt och har formen av en sfär med en liten öppning framtill. Två flexibla leder - den ena under lamphuvudet och den andra ovanför ramens mittpunkt - gör det möjligt att rikta ljuset optimalt. I mitten av ramen, strax under den andra böjliga leden, finns också strömbrytaren, som kan manövreras snabbt, även om du redan har gjort det bekvämt för dig i soffan
 • Lindby Canyana taklampa av rotting, svart

  Lindby Canyana taklampa av rotting, svart
  taklampa Canyana med rotting skugga i svart Den glödande nyansen på Canyana- taklampa bestod av enskilda rottingstöd. Rottingens svarta färg ger lampan ett modernt utseende och stagarna skapar vackra skuggor i området tack vare lampans ljus. Lampans takplatta är gjord av metall och har ett E27- uttag i mitten. Ett vackert utseende uppnås om en globlampa med lysdioder inbyggda i en speciell form används som ljuskälla.
 • Lindby Utomhusvägglampa Nada av rostfritt stål

  Lindby Utomhusvägglampa Nada av rostfritt stål
  Utomhusvägglampa Nada tillverkad av rostfritt stål Nada har en opalvit skärm av klotformat glas och en stomme som är tillverkad av rostfritt stål. Den består av en rund vägghållare och två smala remsor som pekar mot främre delen av stommen. Slutligen utmynnar stommen av rostfritt stål i glasklotet som håller E27-ljuskällan. Den opalvita ytan står för en särskilt mjuk ljusfördelning och utomhusvägglampan passar inte bara i en modern miljö, den ser också mycket stilfull ut när man kombinerar den med en klassisk miljö.
 • Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, antikmessing

  Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, antikmessing
  Krökt LED-tavellampa Mailine med nedåtriktat ljussken och en metallyta i antikmässing Mailine passar med dess antikmässing utmärkt till klassisk inredning och även den krökta formen på lamphållaren övertygar med dess klassiska utseende. Ljuset lyser nedåt, så att du med tavelllampan kan belysa enastående bilder av alla slag, vare sig det är ett fotografi, en ritning, en målning eller ett konstverk av din favoritartist. För en mer bekväm användning har väggfästet, som liksom resten av lampan också består av antikmässing, försetts med en praktisk vippbrytare.
 • Lindby Pebbla LED-solcellsdekorationslampa 2-pack

  Lindby Pebbla LED-solcellsdekorationslampa 2-pack
  LED-solcellslampa Pebbla av mjölkglas i praktiskt 2-pack LED-solcellslampan Pebbla övertygar med sin eleganta och organiska form eftersom den tack vare lampskärmen av mjölkglas ger ett reducerat, modernt intryck. Optiskt påminner Pebbla, som levereras i praktiskt 2-pack, om små kiselstenar. Vare sig det är i närheten av gångvägar, dammar eller terrasser passar Pebbla perfekt in i naturliga miljöer. Ljuset laddas med solenergi och kan avges i fullt laddat tillstånd i upp till 22 timmar.
 • Lindby Stämningsfull trädgårdslampa Jari, solcellsdriven

  Lindby Stämningsfull trädgårdslampa Jari, solcellsdriven
  För en stämningsfull miljö runt huset och i trädgården: LED-trädgårdslampan Jari Denna trädgårdslampa är en snygg prydnad för trädgården, och övertygar med mjukt ljussken i en varm bärnstenton. Dessutom flimrar den solcellsdrivna LED-lampan som äkta ljussken, vilket skapar en oförlikneligt vacker stämning i trädgården. Utrustad med ett jordspett kan LED-solcellslampan användas en och en eller i rad, längs rabatter, gångar och gräsytor, utan att man behöver ha en strömkälla i närheten och man slipper trasslet av kablar. Vid fulladdad ackumulator är lystiden upp till 8 timmar och ett skymningsrelä är inbyggt, så att trädgårdslampan tänds automatiskt vid mörkrets inbrott. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Lindby Höjdjusterbar hänglampa Louisanne

  Lindby Höjdjusterbar hänglampa Louisanne
  Bruna dragtråd-taklampan Louisanne med rustik karaktär Denna taklampa är utrustad med en dragtrådsmekanism som tillåter individuell inställning av höjden. Man kan hissa upp lampan till maximalt 240 cm höjd i rummet. Den runda metallskärmen är lackerad i brunt, vilket har en rustik verkan och passar bra i lantliga stilar. Skärmen kompletteras med ett element av klart glas och påminner en aning till utseendet om maritima lampor. Dragtråden för höjdinställningen predestinerar lampan för användning över ett bord, till exempel i köket.
 • Lindby Solarutomhusvägglampa Sumaya, rostfritt stål, LED

  Lindby Solarutomhusvägglampa Sumaya, rostfritt stål, LED
  Solcellsdriven LED-vägglampa för utomhusbruk Sumaya med hölje i rostfritt stål Sumaya är mycket praktisk för utomhusbruk. Särskilt de platser där det inte finns någon elektricitet men gott om solljus är idealiska för användning av en vägglampa med solcellsbelysning för utomhusbruk. I Sumaya är solpanelen placerad på ovansidan och på insidan finns en reflektor för vackra ljusreflektioner. Sammantaget är Sumaya LED solväggsarmatur för utomhusbruk en attraktiv ljuskälla för utomhusbruk som ger en bra orientering.
 • Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, antikmässing

  Lindby LED-tavelbelysning Rakel, flexarm, antikmässing
  LED-tavelbelysning Rakel i antikmässingsfärg med matt finish, flexarm och vriddimmer Rakel passar mycket bra in i alla interiörer som kännetecknas av en klassisk karaktär, eftersom LED-tavelbelysningens yta har en matt antikmässingston. Lampan, som monteras på väggen, präglas även en ökad funktionalitet, eftersom tavelbelysningen inte bara är energisnål och effektiv tack vare LED-lampor, utan även har en flexarm för valfri inställning av ljusriktningen och en dimmer som sitter på sidan på stativet och medger en exakt styrning av ljusstyrkan.
 • Lindby Vacker utomhusvägglampa Alvin i rostfritt stål

  Lindby Vacker utomhusvägglampa Alvin i rostfritt stål
  Vacker utomhusvägglampa Alvin med randigt utseende, i rostfritt stål Rostfritt stål med sin silvergrå yta ser mycket modernt och tidsenligt ut. Detta intryck understryks i Alvins fall genom den randiga looken. Stommen i rostfritt stål har nämligen smala ränder, som sitter på jämnt avstånd från varandra. Bakom den sitter diffusorn av vitsatinerat polykarbonat, som bidrar till en mjukare, särskilt behaglig ljusfördelning. Tack vare E27-fattningen kan de mest skilda ljuskällor användas, här finns många olika typer av ljuskällor på marknaden.
 • Lindby Svart vägglampa Merle med saxarm

  Lindby Svart vägglampa Merle med saxarm
  Funktionellt belysningselement med stilfullt uttryck: den utdragbara vägglampan Merle Merle är utrustad med en saxarm, så att man kan dra ut lampan i rummet. Dessutom kan vägglampan svängas åt vänster och höger och lamphuvudet kan böjas, så att man kan hitta optimalt läge för ljusutsläppet för att uppfylla kraven på belysningen. Den höga funktionaliteten sörjer för att vägglampan Merle passar bra för läsning. Då är det lämpligt att montera den inom räckvidd för en soffa eller säng. Kabeln är 180 cm lång och avslutas med en stickpropp.
 • Lindby pendellampa Fibi, stål, brun, horn, Ø 80 cm

  Lindby pendellampa Fibi, stål, brun, horn, Ø 80 cm
  Sexljus pendellampa Fibi i form av horn - ett riktigt blickfång för alla rustika miljöer Fibi imponerar med sin stora närvaro i vardagsrummet, eftersom pendellampan oundvikligen fångar blicken hos varje observatör eftersom den har utformats i form av horn och därför har ett mycket rustikt utseende. Grenarna sträcker sig i alla riktningar och har en brun yta så att de ser bedrägligt lika ut som riktiga horn och kan integreras vackert i alla rum som innehåller andra sådana traditionella element i det övergripande konceptet. Det kan också vara en kommersiell fastighet inom cateringsektorn som satsar på en traditionell design med en mysig effekt. Väl värt att se och utmärkt som bordsbelysning!
 • Lindby LED-bordslampa Kuno, svart, USB, touchdimmer

  Lindby LED-bordslampa Kuno, svart, USB, touchdimmer
  Svart Kuno LED-skrivbordslampa med USB-anslutning och touchdimmer Kuno är en mycket funktionell skrivbordslampa som får höga poäng i flera avseenden. LED-bordslampan har t.ex. en integrerad touch-funktion som både är en strömbrytare och en dimmer. Dessutom kan lamparmens riktning ändras, vilket också ändrar ljusflödet. Om du vill ladda din smartphone medan du arbetar behöver du bara en USB-kabel och kan sedan ladda din mobiltelefon vid motsvarande anslutning på lampan. Dessutom är lysdioderna inte bara energibesparande, utan också mycket ljusstarka och ger bra belysning av arbetsytan så att du kan läsa och arbeta med koncentration.
 • Lindby Vit läs-vägglampa Merle, utdragbar

  Lindby Vit läs-vägglampa Merle, utdragbar
  Vacker läs-vägglampa Merle av vit metall med utdragbar saxarm Merle passar bra i moderna inredningsstilar med stilfull ton, men är även en klassiker bland lampor, för vägglampor med saxarm har man använt mycket under förra århundradet och de uppfyller sitt ändamål och ser samtidigt tilltalande ut, även när de består av metall. Ljuset kan riktas med hjälp av den utdragbara saxarmen, som leder från stommen till skärmen, den kan riktas och vägglampan är perfekt för läsning om man monterar den inom räckhåll för soffan eller sängen.
 • Lindby LED-utomhusvägglampa Lillie, rostfritt stål

  Lindby LED-utomhusvägglampa Lillie, rostfritt stål
  LED-väggarmatur Lillie i rostfritt stål för utomhusbruk i modern nordisk stil Rostfritt stål är på sätt och vis nummer 1 när det gäller valet av material för utomhusarmaturer, eftersom modernitet och tidlöshet här tycks kombineras visuellt. Den silvermatta ytan passar till många fasader, arkitekturstilar och miljöer. Med sitt moderna formspråk sprider LED-väggarmaturen Lillie ljus i mörkret på ett energisparande sätt, eftersom lysdioderna genererar ett jämförelsevis högt ljusflöde, medan energiförbrukningen ligger på en låg nivå. Märkes-LED:erna från Epistar lyser varmvitt, vilket alltid är ett bra val inom alla områden som rör boende, eftersom detta verkar varmt och mysigt jämfört med kallare ljusfärger.
 • Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, mässing

  Lindby LED-tavellampa Mailine, omkopplare, mässing
  Mässingsfärgad LED-tavellampa med klassiskt utseende och integrerad omkopplare LED-bildlampan Mailine övertygar med en låg strömförbrukning och en ändå god ljusstyrka, så att du kan sätta konstverk, fotografier eller andra bilder i fokus. Den mässingsfärgade ytan på metallenheten understryker den klassiska effekten som tavellampan utstrålar. Via omkopplaren, som sitter på lamphållaren, kan Mailine hanteras direkt på plats, vilket ger en mycket bekväm användning. En utmärkt ljusgivare, inte bara för konstälskare!
 • Lindby Modern hänglampa Flynn, betonggrå

  Lindby Modern hänglampa Flynn, betonggrå
  Konisk hänglampa Flynn i betongdesign Hos denna hänglampa riktas ljuset nedåt och vid rätt placering på bordsytan under lampan. Därför kan Flynn med fördel användas i köket eller andra rum ovanför en köksbänk. Fördelen är att man inte blir bländad och bordsytan belyses ljust. Tack vare ytan i betongdesign kan hänglampan Flynn med fördel kombineras med industriella interiörer, medan den koniska skärmen ser ganska modern ut.
 • Lindby Oletta solcellslampa dekorationsbelysning

  Lindby Oletta solcellslampa dekorationsbelysning
  Modern lykta - Oletta solcellslampa för utomhusbruk Den dekorativa Olette solcellslampan består av ett hölje i form av en modern lykta med ett LED-ljus inuti. Den är solcellsdriven och flimrar som äkta ljusljus. Det behagliga ljuset som produceras på detta sätt lyser försiktigt upp omgivningen och ger en dekorativ och stämningsfull belysning utomhus, till exempel vid husets entréer, på terrassen, balkongen eller i trädgårdsskjulet. Oletta LED-armaturen har en praktisk skymningssensor som slår på armaturen tidigt på kvällen.
 • Lindby 1-armad utomhusvägglampa Ida

  Lindby 1-armad utomhusvägglampa Ida
  Utomhusvägglampa Ida övertygar med nostalgisk stil och påminner om de klassiska lanternorna från gångna århundranden Visst är det skönt att man slipper ha levande ljus i lanternan nu för tiden, för ärligt talat är levande ljus inte särskilt säkert. Men även om ljuset får stryka på foten betyder inte det att den nostalgiska charmen försvinner. Det visar utomhusvägglampan Ida för den ser ut att komma direkt från det förgångna.
 • Lindby Vägglampa Josip, 1 lampa

  Lindby Vägglampa Josip, 1 lampa
  Anslående vägglampa Josip i vattenrördesign Den passar riktigt bra till den populära och moderna industriella stilen: vägglampan Josip ser ut som en gammal vattenledning med en vridventil. Men istället för vatten genereras här ljus, för på det stället där man förväntar sig kall vätska har ett E27-uttag monterats. Här ges tillfälle att använda de dekorativa filament- eller retrofitlamporna som ytterligare understryker vägglampan Josips gamla och industriella optik. Den kan placeras nästan överallt och levereras med en svart 180 cm lång strömsladd med På/Av-brytare.
 • Lindby LED-bildlampa Mailine med omkopplare, nickel

  Lindby LED-bildlampa Mailine med omkopplare, nickel
  Nickelfärgad LED-bildlampa Mailine med integrerad strömbrytare LED-bildlampan Mailine är en modern ljuskälla för att belysa bilder. Ett böjt element med två filigranformade stöttor leder från väggramen till det långsträckta ljushuvudet, som avger nedåtriktat ljus. Mailine kan därför användas för att sätta fotografier, målningar, teckningar eller konsttryck i rätt ljus. Strömbrytaren är placerad på väggfästets hölje och kan därför snabbt och bekvämt användas för att slå på och stänga av armaturen. LED-ljuset är mysigt varmvitt och har en bra ljusstyrka.
 • Lindby Avlång tavelbelysning Joely i antikmässing

  Lindby Avlång tavelbelysning Joely i antikmässing
  Stor tavelbelysning Joely med konstfult, nostalgiskt utseende Denna tavelbelysning är utrustad med 4 lampor med E14-sockel. På så sätt kan man garantera att den utvalda bilden blir klart och jämnt belyst och därmed iscensätts vackert. Till utseendet är tavelbelysningen mycket nostalgisk, för ytan är helt i antikmässing och konstfulla detaljer pryder skärm och väggfäste.
 • Lindby Tavellampan Joely i antik stil, antikmässing

  Lindby Tavellampan Joely i antik stil, antikmässing
  Tavelbelysning Joely i antik stil och detaljrikt utförande Joely har en nostalgisk antikmässingyta och pryds av många detaljer, som infogar sig fint i helhetsbilden. Därför kan man mycket vackert pryda klassiskt inredda vardagsrum med tavelbelysningen och samtidigt stilfullt framhäva och belysa favoritbilden - en tavla, teckning, foto eller konsttryck.
 • Lindby Svart LED-skrivbordslampa Eleni

  Lindby Svart LED-skrivbordslampa Eleni
  Eleni högteknologisk skrivbordslampa med LED i justerbar ljusfärgDesignen i sig berättigar till att kalla denna skrivbordslampa extraordinärt modern, eftersom den är reducerad till det väsentliga och raka linjer. Det avlånga lamphuvudet kan svängas upp och ner, liksom elementet i mitten. Denna justerbarhet möjliggör maximal flexibilitet, med hjälp av vilken ljuset på arbetsplatsen kan anpassas optimalt till förhållandena och behoven. Dessutom kan ljusfärgen ställas in i 4 steg i spektrumet från 3 000 till 6 200 Kelvin från "varmvitt" till "dagsljus" och ljusstyrkan kan också regleras i flera steg via en integrerad dimmer (knapp med " /-" symbol). LED-bordslampan är dessutom utrustad med en 60-minuters timer (knapp med klocksymbol), så att lampan automatiskt stängs av efter denna tid, förutom en vanlig på/av-brytare. Justerbara ljusfärger:- "Study" - ca 6 200 Kelvin (dagsljus)- "Reading" - ca 5 400 Kelvin (dagsljus)- "Relax" - ca 3 500 Kelvin (varmvit)- "Sleep" - ca 3 000 Kelvin (varmvit)
 • Lindby Zaio - kantig halogenvägglampa, målningsbar

  Lindby Zaio - kantig halogenvägglampa, målningsbar
  Enkel vägglampa Zaio med indirekt ljusutbyte Halogenvägglampan Zaio kännetecknas av en diskret design och kan monteras nästan var som helst i hemmet utan att synas olämplig. Halogenljuskällan är inte direkt synlig, utan lyser bara indirekt, vilket ger en vacker atmosfär i rummet. Kanske tycker någon att den vita ytan är för enkel - inget problem, eftersom det också är möjligt att färga den individuellt med gipsytan. För optimal ytbehandling före målning ingår sandpapper och handskar
 • Lindby Dekorativ LED-solar-bordslampa Pedas, 10 stycken

  Lindby Dekorativ LED-solar-bordslampa Pedas, 10 stycken
  Pedas - LED-solar-bordslampor i praktiskt set om 10 stycken LED-solar-bordslampan Pedas består i underdelen av rostfritt stål, det övre elementet är av genomskinlig plast. Vid mörkrets inbrott kommer det bärnstensfärgade, fladdrande ljuset särskilt väl till sin rätt och pryder trädgården, terrassen eller balkongen med ett stämningsfullt uttryck. Särskilt bra är det att solar-bordslampan levereras i ett set om 10 stycken. Då kan man skapa kontinuerliga ljuseffekter utomhus. För det är som om man varje kväll tänder många nya värmeljus.
 • Lindby Toppmodern LED-skrivbordslampa Eleni, vit

  Lindby Toppmodern LED-skrivbordslampa Eleni, vit
  Dimbar LED-bordslampa Eleni i modern designMed många fördelar och extrafunktioner får LED-bordslampan Eleni poäng direkt. Den presenterar sig i en rak, modern design, som ser särskilt elegant ut tack vare den vita färgen. Stommen har två leder så att ljuset alltid kan riktas efter personliga önskemål. På armaturens undersida finns olika touchkontakter som kan användas för att reglera ljusstyrkan hos Eleni. Fyra ljusstyrkor är förinställda: "Reading" (dagsljus, ca 5 200 K), "Study" (dagsljus, ca 6 200 K), "Relax" (varmvitt, ca 3 500 K) och "Sleep" (varmvitt, ca 3 000 K). Förutom dessa förinställda lägen kan ljusfärgen även graderas med en plus- och en minusbrytare, med vilka färgtemperaturen kan varieras i området från 3 000 K (varmvitt) till 6 200 K (dagsljus). Tack vare denna stora flexibilitet kan bordsarmaturen Eleni användas som ljuskälla för de mest skilda tillfällen, eftersom den när som helst kan anpassas till individuella behov. En ytterligare funktion är 60-minuterstimern. Om den är aktiverad släcks ljuset i Eleni automatiskt efter en timme.
 • Lindby Vägglampa Florentine för utomhusbruk

  Lindby Vägglampa Florentine för utomhusbruk
  Vägglyktan Florentine är sagolikt nostalgisk och ett vackert blickfång utomhus Om någon skulle säga att den här vägglyktan är mycket gammal eller kommer från någon sagovärld skulle man nog hålla med, eftersom den med hela sin utstrålning skapar ett varaktigt intryck och påminner om speciella tider och platser. Inte minst bidrar den rostfärgade finishen till dess antika känsla. Tack vare skyddslisten av karbonatplast och kroppen av metall är vägglyktan dessutom extra robust.
 • Lindby Tavelbelysning Beno i antik stil

  Lindby Tavelbelysning Beno i antik stil
  Detaljrik tavelbelysning Beno med spanskgrön finish som ser äkta ut Beno är tillverkad för att sätta bilder av alla slag - målningar, konsttryck, teckningar och fotografier - i sitt rätta ljus. Tavelbelysningen passar bäst till klassiska miljöer, för både färgsättningen och de många detaljerna ger Beno en verkligt nostalgisk utstrålning. Ljusskenet är riktat nedåt och med de två E14-lamporna, som man sätter i, kan man få bra belysning av bildytan.
 • Lindby Anneke - kantig LED-vägglampa av gips

  Lindby Anneke - kantig LED-vägglampa av gips
  Vit LED-vägglampa Anneke i kantig form Anneken är en gipslampa med två LED-lampor som lyser uppåt och nedåt. På så sätt kan man skapa en mycket effektiv ljusbild som bidrar till en hemtrevlig ljusverkan i vardagsrummet, så att man kan koppla av, luta sig tillbaka och njuta av kvällen. LED-lamporna är energisnåla och samtidigt jämförelsevis starka, så att man får en bra energieffektivitet, vilket gläder inte minst användaren, som får relativt låga elkostnader.
 • Lindby Joely - tavelbelysning i antik stil

  Lindby Joely - tavelbelysning i antik stil
  Tavelbelysning Joely med två ljuskällor, konstfulla detaljer och antikmässingsyta Om man har ett konsttryck eller till och med en äkta målning i vardagsrummet, lönar det sig att iscensätta den med hjälp av en vacker tavelbelysning. Tavelbelysningen Joely rekommenderas när hela inredningen har ett nostalgiskt uttryck och man gärna omger sig med en interiör i antik stil. Med två E14-lampor blir bilden, som gärna får vara ett fotografi, vackert och jämnt belyst.
 • Lindby LED-solar-sockellampa Antje, rörelsesensor

  Lindby LED-solar-sockellampa Antje, rörelsesensor
  LED-solar-sockellampa Antje av rostfritt stål med rörelsesensor Antje fungerar bra utomhus och har, med rörelsesensorn och solartekniken en ökad funktionalitet. Solarpanelen på ovansidan av lamphuvudet fångar in solens strålar under dagen och omvandlar deras energi till ström, som står till förfogande för LED-belysningen efter mörkrets inbrott. Det betyder att det inte behövs någon strömanslutning för utomhusbelysningen och man är ganska oberoende när LED-solar-sockellampan monteras. Närvarosensorn sörjer för att ljusstyrkan ökar till full effekt när någon går förbi lampan och behöver ljuset. Annars ger den en grundbelysning på 75 lumen, för att ge behagligt orienteringsljus. Lystiden med full lyskraft ligger vid c:a 25 sekunder, avkänningsvinkeln vid 90 grader och räckvidden är 2 till 6 meter. Utseendemässigt är LED-solar-sockellampan i rostfritt stål helt modern. Ljuset från LED-lamporna är nedåtriktat, där det träffar den speglande ytan hos en reflektor och på så vis får effekten förstärkt.
 • Lindby Cylindrisk glasbordslampa Elianna m. förkromad fot

  Lindby Cylindrisk glasbordslampa Elianna m. förkromad fot
  Diskret glasbordslampa Elianna för mångsidig användning i hemmet Denna bordslampa har en cylindrisk grundform och består till stor del av glas, bara den nedre delen utgör en lampfot i glänsande förkromad metall. Lampan har en någorlunda kompakt konstruktion, vilken gör den perfekt till sidobord och fönsterbrädor, där Elianna som bordslampa utgör ett diskret blickfång med mysig ljuseffekt. Alternativt kan den användas som nattduksbordslampa. Med hjälp av en touch-funktion kan glasbordslampans ljusstyrka justeras i tre steg samt tändas och släckas och Elianna har en anslutningssladd som är 150 cm lång.
 • Lindby LED-solcellslampa Aleeza med markspett

  Lindby LED-solcellslampa Aleeza med markspett
  Praktisk orienteringslampa för trädgård och balkong: Aleeza LED-solcellslampa med markspikAleeza har en cylindrisk form och är tillverkad av rostfritt stål i botten, medan en topp av vit plast sitter ovanpå. Lysdioderna är dolda bakom den och ljuset är jämnt och mjukt. Med hjälp av markspiken kan LED-solbelysningen förankras stadigt i marken, så Aleeza lämpar sig väl för planteringsbäddar och trädgårdsgångar. Där kan du uppnå ett mjukt orienteringsljus så att du inte står helt i mörker när du lämnar huset.
 • Lindby Zayn utomhusvägglampa, klarglas

  Lindby Zayn utomhusvägglampa, klarglas
  Zayn utomhusvägglampa i svart med glasskärm Utomhusvägglampan Zayn har ett antikt utseende och är perfekt för att belysa husets ingångar eller terrassen. Den dekorativa ljuskällan består av klarglas med svart aluminium och har en lyktform. Den inre E27-sockeln bör utrustas med dekorativa eller klara ljuskällor, eftersom detta förstärker den nostalgiska effekten. Ljuset kan då avges runt hela lampan och sprider mycket ljus och säkerhet på utomhusområdet.
 • Lindby LED-solcellsdekolampa Adem i etnostil, 30,5 cm

  Lindby LED-solcellsdekolampa Adem i etnostil, 30,5 cm
  Brun, soldriven LED-dekorationsbelysning Adem i måndesign Äntligen lyser trädgården varje natt i månskenet, eftersom den soldrivna LED-dekorationsbelysningen Adem har formen av en månskära och blir till ett drömskt blickfång på tomten. Den bruna färgen står i bakgrunden, så att fokuset ligger enbart på ljuset från den runda lampkroppen. Medan dekorationsbelysningen ljussätter trädgården med sin glans på natten, laddas den på dagen med hjälp av solpanelen. På så sätt belyses bänken, dammen m.m. alltid på ett dekorativt sätt.
 • Lindby Jordspettlampa Jolin med LED-lampa, solcellsdriven

  Lindby Jordspettlampa Jolin med LED-lampa, solcellsdriven
  Solcellsdriven LED-jordspettslampa Jolin Jordspettslampor är alltid en fördel när man vill skapa en flexibel belysningslösning utomhus. De kan placeras överallt där det finns en gräsmatta eller rabatt, för med hjälp av jordspettet kan den fixeras i mjuk mark. Dessutom undviker man onödigt kabeltrassel om man använder solcellsdrivna lampor och man slipper hitta en passande strömkälla, för det är solens kraft som får dessa lampor att lysa och frågan om strömförbrukning och strömkostnader uppstår inte. Solcellslampan har ett integrerat skymningsrelä och lystiden är 8 timmar. Tar man bort jordspettet kan lampan även fästas i fast mark. Hål för fastskruvning finns i hållaren. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Lindby Tavelbelysning Kalea i antik stil

  Lindby Tavelbelysning Kalea i antik stil
  Detaljerad tavelbelysning Kalea med elegant finish i spanskgrönt och antikt utseende Kalea kan utmärkt användas som prydnad i klassiskt inredda vardagsrum. Tavelbelysningen gör värdefull tjänst, genom att stilfullt belysa konsttryck, teckningar, målningar eller foton. De många detaljerna på lampans yta och finishen i spanskgrönt skapar en nostalgisk effekt och gör tavelbelysningen speciell.
 • Lindby LED-solcellslampor Lago, uppsättning om 3, klot, jordspett, vit

  Lindby LED-solcellslampor Lago, uppsättning om 3, klot, jordspett, vit
  Tre lysande klot för trädgården: Lago LED-solcellslampor i set Detta set om 3 är en bra rekommendation för alla husägare med trädgård eller de som vill uppgradera sina blomkrukor på balkongen eller uteplatsen. Setet innehåller tre sfärer i olika storlekar med diametrar på 20 cm, 25 cm och 30 cm, som alla har en jordspik. Enbart de olika diametrarna kan skapa speciella visuella effekter, men det är naturligtvis sfärernas upplysta funktion som sätter allt i skugga och erbjuder en bedårande syn, och inte bara under en varm sommarkväll. LED-lamporna tänds enbart med hjälp av solenergi, ingen el från uttaget behövs. Det gör det också möjligt att placera dem var man vill. Det enda kravet är att det måste finnas tillräckligt med solljus under dagen så att LED-panelerna, som är osynligt placerade inuti sfärerna, kan laddas upp ordentligt.
 • Lindby Pauline - LED-golvlampa på tre ben med fjädrar

  Lindby Pauline - LED-golvlampa på tre ben med fjädrar
  Imponerande Pauline golvlampa med tre ben och fluffig skärm av fjädrarEn fjäder i taget! Golvlampan Pauline är inte precis ett av de vanligaste exemplaren i sitt slag. Det beror på att den runda skärmen är täckt med riktiga ankfjädrar. Visst känner vi till dem, fjädrarna - i inlet av täcken och kuddar är de fortfarande standard när det gäller fyllning. Där är de populära framför allt på grund av att de är mjuka och gosiga och naturligtvis för att de ger varm komfort. Men med en golvlampa i åtanke måste detta koncept omprövas, eller hur? Inte nödvändigtvis, för förutom utseendet är även känslan en attraktionspunkt för betraktaren. Vem skulle inte bara vilja gå och röra vid dem, fjädrarna? Du kommer att bli mer eller mindre förvånad när du upptäcker att de känns lika fjäderlätta som de ser ut! Men som sagt, förutom haptiken, dvs. vad man kan greppa och känna, är det naturligtvis också utseendet som räknas, dvs. vad som presenteras för ögat. Även när den är avstängd är skuggans sfäriska fjäderdräkt vacker att se på, men den ser ännu vackrare ut när du trycker på knappen, som sitter i matningskabeln, och ljuset lyser. Då blir resultatet ett utomordentligt varmt ljus med en elegant effekt, eftersom ljusgenomsläppligheten i skuggan inte verkar vara helt likadan, fjädrarna är tätare på vissa ställen och lite mer genomsläppliga på andra. Rummet översvämmas därför av ett mjukt ljus med en mysig karaktär och Pauline tripod LED-golvlampa är inte bara en berikning för vardagsrum, den kan också på ett lämpligt och elegant sätt komplettera rum inom den gastronomiska sektorn - ett mysigt café eller en bar med ett individuellt inredningskoncept - och sätta dem i ett mysigt ljus.
 • Lindby Kalea - tavelbelysning i spanskgrönt

  Lindby Kalea - tavelbelysning i spanskgrönt
  Avlång tavelbelysning Kalea med snygga detaljer på metallskärmen Kalea ska utrustas med två E14-lampor och kan ge god belysning av bilden. Det kan vara en målning eller teckning, men lika väl ett konsttryck eller ett fotografi. Eftersom ytan i spanskgrönt ser så nostalgisk ut, och även dekoren verkar antik, kan man i första hand kombinera tavelbelysningen med klassiska inredningsstilar, som får en stilfull lampa.
 • Lindby vägglampa Desirio, svart, guldfärgad, G9, metall

  Lindby vägglampa Desirio, svart, guldfärgad, G9, metall
  Perfekt formad Desirio vägglampa med vriden metallskärm i svart och guld Desirio är ett mycket attraktivt belysningselement för hela vardagsrummet som imponerar med sin unika, skickligt utformade look. Metallskärmen ser ut som ett vridet pappersark eller en slags spiral och imponerar med sin tvåfärgade design, som är mycket elegant. Utsidan av metallskärmen är svart, medan insidan av armaturen är guldfärgad, med ändarna överlappande längst upp och längst ner på armaturhuset, vilket gör färgkontrasten tydligt synlig. Ljuset från en G9-lampa reflekteras underbart varmt av den vackra guldfärgen och ger en mycket mysig helhet med denna design. Varje vägg i vardagsrummet som förhöjs med denna lampa kommer att uppgraderas på nolltid.
 • Lindby Takkrona Merida, 5 ljuskällor

  Lindby Takkrona Merida, 5 ljuskällor
  Gnistrande lampkrona Merida med glamorösa hängen Lampkronornas historia sträcker sig långt tillbaka till gångna århundraden - till en tid då man inte hade någon elektrisk belysning. Då användes oftast stearinljus, men glödlampor och andra elektriska ljuskällor är naturligtvis betydligt säkrare och därför är det nästan alltid sådana man använder idag. Även om lampkronor kan blicka tillbaka på en lång historia är de fortfarande populära, för de kan som ingen annan ljuskälla skapa ett storstilat gnistrande och glitter som alltid fascinerar och imponerar. Lampkronan Merida har sådana mått att den mycket väl kan användas i privata vardagsrum. Hängena består av klar akryl med slipad yta och skapar ett välkänt gnistrande, så snart ljuset träffar dem och de kan reflektera ljuset med glamorös effekt. Inte minst i matsalen är Merida en effektfull prydnad, som får miljön att bli ett par nyanser ädlare.
 • Lindby Solcellsvägglampa Salma med LED-lampor

  Lindby Solcellsvägglampa Salma med LED-lampor
  LED-solcellsvägglampa Salma i rostfritt stål för montering utomhus Det är mycket uppskattat med belysning utomhus - inte bara av de boende, utan även av besökare. Ibland finns dock ingen elanslutning, så att det blir svårt att installera belysning. I detta fall är det en god idé att använda an solcellslampa, som inte behöver någon strömkälla, vilket inte bara är praktiskt, utan dessutom gläder miljön och plånboken. Till formen skiljer sig vägglampan Salma knappt från andra utomhusvägglampor, den kan monteras på alla möjliga fasader. Ett skymningsrelä är inbyggt och lystiden för de solcellsdrivna LED-lamporna ligger på 8 timmar. Med inbyggda märkes-LED-lampor från Samsung.
 • Lindby Rustika pendellampa Louisanne i brunt

  Lindby Rustika pendellampa Louisanne i brunt
  Bruna taklampan Louisanne med rustik karaktär Taklampan Louisannes består av brunlackerad metall så att man kan tala om att lampan kännetecknas av ett rustikt utseende. Metalldetaljerna förstärks av klart glas som kan hittas direkt över ljuskällan och som bland annat tjänar som skydd. Men utseendet fulländas också av att den passar lika bra i lantliga stilar av alla slag men är inte heller fel i vissa maritima stilar. Taklampan gör sig underbart över ett bord men ägnar sig naturligtvis även för platser i vardagsrum där man inte direkt försöker belysa ett bord utan där man söker en allmän belysning.
 • Lindby Aleeza LED-solcellslampa, rostfritt stål

  Lindby Aleeza LED-solcellslampa, rostfritt stål
  Aleeza LED vägglampa i rostfritt stålDenna LED vägglampa kombinerar en ram i rostfritt stål med en diffusor i vit plast. Detta ser inte bara modernt och tilltalande ut, utan garanterar också en mjuk och jämn ljusfördelning. Solpanelen sitter på toppen och för att montera Aleeza måste du välja en plats där solen stannar längre under dagen så att panelen kan laddas tillräckligt mycket så att lysdioderna kan lysa hela natten.
 • Lindby Ornament-LED-solarlampa Eduta, kula, rostfärgad

  Lindby Ornament-LED-solarlampa Eduta, kula, rostfärgad
  Rostfärgad, sfärisk LED-solarlampa Eduta med ett romantiskt mönster Eduta integrerar en subtil solarmodul på ovansidan och domineras annars av en metallkula med anmärkningsvärt vackert mönster. Ytan på LED-solbelysningen är i en vacker rostig ton och ljuset som släpps ut från LED-ljuset i detta trädgårdsljus är mjukt och lekfullt utifrån, där miljön berikas av en skugga och ljus. Solarlampan kan användas som en uteplatslampa för ett litet eller större bord eller en annan parkeringsplats, men du kan också fästa den slutna markspiken och förankra Eduta ordentligt och säkert i marken, så att den kan exempelvis kan placeras i gräsmattan, i en blomrabatt eller en kruka.
 • Lindby Kubformad LED-vägglampa Marita av gips

  Lindby Kubformad LED-vägglampa Marita av gips
  LED-vägglampa Marita i vacker putsdesign Kuben passar mycket bra till LED-vägglampan Marita och gör den till en attraktiv och universell ljuskälla för moderna bostadsområden. Men Marita kommer också till sin rätt i kommersiella utrymmen, särskilt i restauranger, och ger uppåt- och nedåtriktat ljus som är varmt och inbjudande. Vit är en diskret färg som öppnar många möjligheter till användning, men kanske vill någon uttrycka något speciellt snarare än det vanliga med den här väggarmaturen. I så fall kan den målas i en valfri färg eller med ett personligt och distinkt motiv. För detta och för den tidigare ytbehandlingen ingår handskar och sandpapper i leveransen. På ett ögonblick skapas en armatur för individualister som kan anpassas exakt till den befintliga miljön eller som en effektiv kontrast till den
 • Lindby Martje - vit bordslampa med E14-lampa

  Lindby Martje - vit bordslampa med E14-lampa
  Hörn-sängbordslampa Martje med krämvit tygskärm för E14-lampor Ett vackert ljus lyser när du tänder den här sänglampan, som förstås också passar bra som extra belysning i vardagsrummet eller hallen. Där kan den placeras på ett sidobord, en byrå eller en fönsterbräda och blir en behagligt upplyst fokuspunkt. Den kan utrustas med E14-lampor
 • Lindby Vägglampa Pola, utdragbar skärm, mässing

  Lindby Vägglampa Pola, utdragbar skärm, mässing
  Pola vägglampa i tyg med utdragbar skärm och mässingsfärgad ramPola är särskilt tilltalande för älskare av klassiska inredningsstilar, eftersom den stereotypiskt utseende tygskärmen, som smalnar något mot toppen, har en krämfärgad yta och ramen är polerad i en mässingsfärgad nyans. Tygskärmar är kända för sin förmåga att ge ett mycket behagligt ljus, och det gäller naturligtvis även Pola, som när den monteras på väggen kan vara ett enastående tillskott när det gäller inbjudande ljus. Dessutom kan ramen ändras i sin projektion eftersom två integrerade leder ger rörlighet och gör det möjligt att dra tygskärmen längre in i rummet.
 • Lindby Sverina vägglampa av trä med stickkontakt

  Lindby Sverina vägglampa av trä med stickkontakt
  Vägglampa Sverina i trä med kabel och kontakt och USB-anslutning Vägglampan Sverina i trä i form av en hylla är idealisk för användning som nattlampa. Fästs på väggen ovanför eller på sidan av sängen kan den enkelt slås på och stängas av med den inbyggda strömbrytaren. Vägglampan är utrustad med ett uppåtvänd E27-uttag och har också en USB-port på sidan så att smarttelefonen kan lagras och laddas här över natten. Vägglampan är innesluten på sidorna av två smala, svartlackerade metallband som den också är fäst med.
 • Lindby Laurenz taklampa, 6-ljus, grå, brun

  Lindby Laurenz taklampa, 6-ljus, grå, brun
  För starkt ljus i vardagsrummet: Taklampan Laurenz i textil med sex runda, olikfärgade tygskärmar Laurenz väcker utan tvekan uppmärksamhet, eftersom det inte bara finns en lampskärm i denna lampdesign, utan sex. Det speciella är att de alla är designade i olika färger och storlekar, medan den runda cirkelformen är densamma överallt. Det finns lampskärmar i vitt, grått och brunt. Detta skapar en tendens mot jordfärger, som är mycket populära inom inredningssektorn, delvis för att de kan användas för att skapa en mysig atmosfär och för att de har en lugnande effekt. Varje tygskärm avslutas med en vit diffusor i botten, vilket säkerställer att ljuset från E27-lamporna är mjukt och jämnt fördelat utåt.
 • Lindby LED-solcellspollare Chioma med sensor

  Lindby LED-solcellspollare Chioma med sensor
  Raktstående LED-pollarlampa Chioma med mörkgrå finish och integrerad rörelsedetektor LED-pollarlampa Chioma har ett absolut rakt utseende, så den passar utmärkt i alla moderna miljöer. Ljuset är riktat nedåt och därför är Chiomas ljus relativt bländfritt. Naturligtvis är utomhusarmaturens solcellsfunktion särskilt anmärkningsvärd, eftersom den är helt oberoende av elnätet och inte kräver några extra driftskostnader. Man bör bara se till att LED-pollarlampan är placerad på ett sådant sätt att solpanelen på toppen får tillräckligt med solljus under dagen. Batteriet laddas sedan ständigt och när det blir mörkt har du en användbar ljuskälla för gården eller trädgården som gör att snubbelrisker syns på ett ögonblick. Pollarlampans funktionalitet är på högsta nivå, eftersom Chioma har en integrerad rörelsedetektor som kan användas i fyra lägen: Läge 1: När det är mörkt lyser lampan kontinuerligt med 75 lumen Läge 2: När det är mörkt lyser lampan kontinuerligt med 75 lumen /p p : Efter mörkrets inbrott lyser armaturen automatiskt med 75 lumen, ljusstyrkan ökar till 400 lumen under en kort tid om det sker en rörelse Läge 3: Armaturen är släckt och tänds endast om det sker en rörelse (600 lumen) Läge 4: Armaturen är helt släckt Sensordata: - Belysningstid max. 25 s - Detektionsvinkel 90° - Räckvidd 2-6 m
 • Lindby Grå LED-solar-utomhusvägglampa Melinda

  Lindby Grå LED-solar-utomhusvägglampa Melinda
  Gråtonad LED-solarlampa Melinda för väggmontering Denna LED-solarlampa kan även monteras där och behöver ingen strömanslutning i närheten. LED-panelen omvandlar solljuset till ström och på så sätt kan LED-lamporna i utomhusvägglampan lysa och visa vägen på kvällen. Ytan är försedd med en tidlös finish i grått och lampkroppen därunder består av rostfritt stål.
 • Lindby - Fibi Taklampa Brown

  Lindby - Fibi Taklampa Brown
  Design Lindby Fibi Taklampa Brown fångar oundvikligen ögat med sin imponerande myrformade ram. Det finns dock ingen anledning att frukta för rådjuret, eftersom ramen är tillverkad av plast och därför helt enkelt har formen, färgen och strukturen av riktiga horn. Detta ger lampan ett rustikt utseende som ser särskilt fint ut i rum med andra rustika eller traditionella element integrerade i det övergripande konceptet. Oavsett om du behöver bra och dekorativ belysning för din krog, pub eller ditt privata rum är Fibi taklampa rätt val. Lampan har sex hållare med E14-fästen, där du kan använda t.ex. glödlampor som vackert stödjer lampans ljuskrona-koncept. Eftersom lampskärmarna inte är en del av designen kan de lysa fritt ut åt alla håll. Taklampan är idealisk att montera i mitten av rummet så att den vackra designen kan beundras från alla håll. Se fler vackra taklampor från Lindby här.
 • Lindby Tejask hängande lampa, horn, 6-ljus, 70 cm

  Lindby Tejask hängande lampa, horn, 6-ljus, 70 cm
  Tejask ljuskrona med sex lampor i rustik brun med hornformade element Tejask kan vackert installeras i köket eller matsalen och är en ljuskrona där referensen till skogar och ängar och skogens djur tydligt kan ses, eftersom pendellampans ram är modellerad på horn och färgdesignen också ser särskilt autentisk ut. Armaturen är utrustad med totalt 6 lampor, som också kan ha en extra varm ljusfärg, vilket ofta är fallet med LED-glödlampor, eftersom detta gör att du kan betona en mysig atmosfär ännu mer. Ljuskronan med sin lantliga, rustika look passar med sina egenskaper perfekt till den populära chalet-stilen, som inte bara finns i alpregionerna, utan också i allt högre grad förvandlar vardagsrum och sovrum till särskilt mysiga tillflyktsorter. Pendellampan passar också utmärkt i kommersiella miljöer, t.ex. i en mysig restaurang som inbjuder till en god måltid och som charmar med sin rustika stil.
 • Lindby LED-solar-vägglampa Jalisa rostfritt stål, sensor

  Lindby LED-solar-vägglampa Jalisa rostfritt stål, sensor
  LED-solvägglampa Jalisa med stegformad reflektor och rörelsedetektor Jalisa är tillverkad av rostfritt stål och har en solpanel på toppen så att lysdioderna kan lysa på natten. Det varmvita ljuset från lysdioderna sänds nedåt och träffar en stegformad reflektor för en effektiv ljusreflektion. Den integrerade sensorn i Jalisa LED-solvägglampan ökar armaturens funktionalitet. När det blir mörkt börjar vägglampan automatiskt lysa med ett ljusflöde på 75 lumen. Först när någon passerar lampan eller rörelsedetektorn ökar ljusstyrkan till sin fulla nivå. Detta sker sedan i 25 sekunder, varefter den reducerade ljusstyrkan väljs igen. - Räckvidd 2-6 m - Detektionsvinkel 90°
 • Lindby Solarkula med LED-lampor och jordspett

  Lindby Solarkula med LED-lampor och jordspett
  Lysande solarkula Lago med LED-lampor och användbart jordspett Lysande kulor i trädgården blir alltmer populära, eftersom de skapar stilfulla ljuseffekter. Lago är en sådan solarkula - det vill säga att solens kraft används för att få kulan att lysa och ingen strömanslutning behövs. Med jordspettet (justerbart) kan solarkulan snabbt och bekvämt förankras i marken, så att den står stadigt när det blåser och regnar och inte lämnar sin plats.
 • Lindby Elegant ljuskrona Marnia, antikb. mässing, 5-lågig

  Lindby Elegant ljuskrona Marnia, antikb. mässing, 5-lågig
  Femlågiga ljuskronan Marnia med romantiskt uttryck Denna ljuskrona påminner starkt om gamla tiders klassiska ljusstakar, kanske till och med om de som ännu lös med äkta vaxljus. Resultatet är utan tvekan ett nostalgiskt, om än inte helt antikt uttryck som övertygar många betraktare om att dekorera sina vardagsrum med den sublima klassiska ljuskronan. Det speciella med den ligger i att armaturen består helt av metall och att man har avstått från att inkludera andra material i konstruktionen. Med lackeringen av antikmässing förstärks det antika intrycket och de underbart vackra ljusarmarna som bildar formen av rankor ger Marnia en romantisk effekt.
 • Lindby Solardriven LED-utomhusvägglampa Jolla

  Lindby Solardriven LED-utomhusvägglampa Jolla
  Snett riktad LED-utomhusvägglampa Jolla med solarpanel Sned som en fackla skjuter denna LED-utomhusvägglampa ut från väggen och liknar en modern tolkning av den traditionella ljuskällan. Vad den dock har gemensamt med denna: Den behöver ingen tillgång till elnätet. Den drivs dock inte som en traditionell fackla med öppen eld, utan med solens kraft, då LED-utomhusvägglampan är oberoende och alstrar själv den ström som behövs. För detta ändamål är Jolla utrustad med en solarpanel, som laddar de inbyggda ackumulatorerna vid solsken, så att LED-ljuskällan kan tändas vid mörkrets inbrott.
 • Lindby Mångsidigt användbar LED-solarlampa Milli

  Lindby Mångsidigt användbar LED-solarlampa Milli
  En riktigt bra presentidé: 3in1 LED-solcellslampa Milli med stämningsfullt flimrande ljus Till en början ser LED-solcellslampan ut som en enkel lykta eller bordslampa, men om du tittar närmare på den visar den sig vara en riktig allroundare, för även om den helt enkelt kan placeras på en balkong eller ett bord på terrassen finns det även andra placeringsalternativ. Å ena sidan kan Milli sänkas ner i marken med den medföljande jordspiken, vilket ger lampan ett stadigt grepp, och å andra sidan kan den också fästas på ett balkongräcke eller liknande, eftersom LED-solcellslampan levereras med ett 40 cm långt kabelband och också får ett relativt säkert grepp med denna installation, så att det ibland kan storma lite utan att lampan blåser iväg omedelbart. 3in1-funktionen är förstås redan en stor fördel med Milli, men det är långt ifrån allt som kan nämnas om LED-solcellslampan, eftersom ljusskenet också inspirerar eftersom det ser så mysigt och inbjudande ut. Detta beror på att man inte bara har använt en enkel LED med vit ljusfärg, utan även en LED i bärnstensfärg, som flimrar vackert och som utan tvekan påminner oss om mysigt stearinljus.
 • Lindby Eddis ornament LED-solcellslampa, kula

  Lindby Eddis ornament LED-solcellslampa, kula
  Sfärisk LED-solcellslampa Eddis med kopparfärgad dekorativ look för ett orientaliskt utseende Armaturer med orientaliskt eller marockanskt utseende blir alltmer populära, nu även för utomhusbruk. Denna LED-solcellslampa har en metallkropp i form av en sfär som är dekorerad överallt med ett dekorativt mönster. Ytan har en antik kopparton som passar perfekt till det övergripande utseendet. Ljuset strålar ut åt alla håll och naturligtvis reflekteras det dekorativa mönstret också i hela omgivningen, vilket ser utomordentligt konstnärligt ut och ger en viss glamour. Den kompakta solpanelen är placerad på toppen och passar perfekt in i designen utan att vara störande. Allt du behöver för att driva Eddis är alltså en plats i solen och ingen elanslutning. Detta är mycket praktiskt i trädgården, som kan vara långt borta från hus och strömkälla.
 • Lindby LED-solarlampa Dunjaris, ornament, koppar

  Lindby LED-solarlampa Dunjaris, ornament, koppar
  Bärbar LED-solarlykta Dunjaris med antik kopparfinish och konstfullt orientaliskt mönster LED-solarlampan Dunjaris är ett riktigt vackert dekorationsobjekt för utomhusbruk. Sfären har en antik kopparyta och ett vackert orientaliskt stilmönster som ser väldigt konstfullt och elegant ut. Dessutom påverkar det naturligtvis också ljusbilden att den sfäriska skärmen på solarlyktan är så genomsläpplig. Den omgivande miljön dekoreras med en vacker ljuseffekt med skuggmönster. Du kan bära lyktan med bärhandtaget och naturligtvis även placera den på ett bord i trädgården. Den enda förutsättningen för att lyktan ska tändas på nytt varje kväll är att solarpanelen alltid måste vara inom räckhåll för solen, så att batterierna kan laddas upp. Lysdioden producerar ett varmt bärnstensljus med en mysig touch.
 • Lindby Rustik utomhusvägglampa Eddie, IP44

  Lindby Rustik utomhusvägglampa Eddie, IP44
  Rustik utomhusvägglampa Eddie med glasklotskydd Den rustika touchen som utgår från utomhusvägglampan Eddie kan inte förnekas. Denna framhävs dels genom den specifika formen som den är utformad i, och dels genom ramens rostfärgade lackering. Under ljuskällan finns en skyddskåpa av klart glas, som harmoniskt avrundar designen och som tillsammans med skyddsklass IP44 skyddar mot inträngande av smuts och vatten. En dekorativ vägglampa för ytterområdet, som alltid ger den nödvändiga orienteringen i mörkret.
 • Lindby Kristallkrona Sophina i svart, fem ljuskällor

  Lindby Kristallkrona Sophina i svart, fem ljuskällor
  Vacker kristallkrona Sophina med kristaller och romantiska rankor Sophina är en ljuskälla med antikt utseende, som ger en elegant ton åt många olika inredningsstilar. Den svarta stommen med svängda rankor av metall är detaljerat utförd och förkroppsligar något filigrant och skört. Lamparmarna leder till ljusmanschetter av metall, där lampfattningarna sitter. Om man vill komplettera designen stilmässigt bör man välja vindpustlampor, eftersom de utan tvekan påminner om levande ljus.
 • Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt

  Lindby Tavelbelysning Beno i spanskgrönt
  Konstfull tavelbelysning Beno med många detaljer Beno ser mycket konstfull och samtidigt nostalgisk ut, med sin avlånga skärm och de många detaljer som pryder skärmen och stommen. Det antika intrycket understryks vackert av utseendet i spanskgrönt, som ser äkta ut. Omman har en klassisk inredning och vill iscensätta favorittavlan effektfullt bör man kasta en blick på tavelbelysningen Beno.
 • Lindby Canyana hänglampa av rotting, natur

  Lindby Canyana hänglampa av rotting, natur
  Suspension pendellampa Canyana med naturfärgat rotting skugga Canyana är en upphängningslampa som skapar en mysig atmosfär i vardagsrummet. Lampan i naturfärgade rottingfästen passar i nästan alla inredningsstil och ger lite natur in i rummet. Skuggan, som är stängd längst upp och längst ner, med sina många luckor, säkerställer att ljuset från belysningsmedlet (ingår ej) framkallar ett fantastiskt skuggspel i omgivningen. En ljuskälla i glödtrådsteknik med tonat glas har en särskilt dekorativ visuell effekt och är också mycket bekväm när det gäller belysning.
 • Lindby Kirista pendellampa, 4 lampor, trä

  Lindby Kirista pendellampa, 4 lampor, trä
  Kombination av furu och svart järn - Kirista pendellampa med förvaringsmöjlighet Denna pendellampa är ett vackert blickfång i vardagsrummet och matsalen, eftersom den kombinerar en träyta och en svart järnram. På undersidan finns fyra E27-lamputtag, som kan utrustas med valfria glödlampor, varvid uppmärksamhet bör ägnas åt ett dekorativt och elegant utseende, eftersom de är mycket synliga och därför en del av det övergripande utseendet. Den övre träplattan är inramad i järnramen och ger möjlighet att placera något på den, t.ex. en liten blomkruka med en grön växt. Detta ger ett designalternativ i vardagsrummet som du inte ser så ofta, men som vet hur man imponerar med sina visuella fördelar, eftersom växter och färsk grönska alltid har en vitaliserande effekt. Hyllan kan belastas med maximalt 15 kg.
 • Lindby Golvlampa Ebbi av metall, två ljuskällor

  Lindby Golvlampa Ebbi av metall, två ljuskällor
  Snygg golvlampa Ebbi med nostalgisk ton och finish i antikmässing Ebbi är utan tvekan ett exemplar av de lampor som räknas till den industriella stilen. Ytan är lackerad i en nostalgisk, antikmässingston och den trebenta stommen ser ut som ett stativ. Båda skärmarna har ett nät på framsidan och kan svängas efter önskemål, så att man kan ge ljuset en individuell riktning. Strömbrytaren sitter på kabeln.

Återförsäljare till Lindby

Lampemesteren - en återförsäljare av designerlampor med över 16.000 produkter på lageer. De är verksamma i hela Europa och har över 70 anställda. De har över 1700 produkter från Lindby.

Lamp24 - Europas största nätbutik med lampor. Har de flesta lamporna från Lindby på lager.

Designlite