Leucos lampor

 • JJ BIG Grip Klämlampa, röd

  JJ BIG Grip Klämlampa, röd
  JJ Big Grip klämlampa i rött är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica blå,&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa, grå

  JJ BIG Grip Klämlampa, grå
  JJ Big Grip klämlampa i grått är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica blå,&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa, blå

  JJ BIG Grip Klämlampa, blå
  JJ Big Grip klämlampa i blått är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica blå,&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa, rostbrun

  JJ BIG Grip Klämlampa, rostbrun
  JJ Big Grip klämlampa i rostbrunt är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa, mattvit

  JJ BIG Grip Klämlampa, mattvit
  JJ Big Grip klämlampa i mattvitt är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa, mattsvart

  JJ BIG Grip Klämlampa, mattsvart
  JJ Big Grip klämlampa i mattsvart är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på runda och rätlinjiga profiler på golv, tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, grå

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, grå
  JJ GREAT golvlampa i grått är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, mattsvart

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, mattsvart
  JJ GREAT golvlampa i mattsvart är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ GREAT Pendel, mattsvart

  JJ GREAT Pendel, mattsvart
  JJ Great pendel, här i färgen mattsvart från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, blå

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, blå
  JJ Big Grip klämlampa i blått är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, rostbrun

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, rostbrun
  JJ Big Grip klämlampa i rostbrunt är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd,&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, blå

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, blå
  JJ GREAT golvlampa i blått är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, grå

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, grå
  JJ Big Grip klämlampa i grått är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, rostbrun

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, rostbrun
  JJ GREAT golvlampa i rostbrunt är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ GREAT Pendel, mattvit

  JJ GREAT Pendel, mattvit
  JJ Great pendel, här i färgen mattvit från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • Leucos - JJ Mid Vägglampa Rust Brown

  Leucos - JJ Mid Vägglampa Rust Brown
  Design Leucos Design Lab för Leucos JJ Mid Wall Light Rust Brown är en serie klassiska arkitektoniska lampor i moderna och förnyade versioner. JJ-serien består av en mängd olika lampor, bland annat taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, som finns i olika färger och storlekar, så att du kan hitta exakt rätt lampa för din inredning. Placera dem över matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet eller i vardagsrummet - den enda gränsen för dessa unika lampor är din fantasi. Lamporna är alla tillverkade av stål med en mattlackad yta och en lampskärm i aluminium, där både lampskärm och armar är flexibla så att de kan vridas och lutas i flera riktningar för att bättre rikta din belysning. Oavsett lampans färg är lampskärmens insida alltid vit så att den sprider ett behagligt, jämnt och mjukt ljus över den miljö där lampan är placerad. Lampskärmen har också små rännor i toppen av lampskärmen som avger fina uppåtriktade ljusstrålar som skapar en mysig atmosfär. Du kan få JJ-lampor med antingen ett standard E27-fäste eller med integrerat dimbart LED-ljus, som du kan ändra med hjälp av touch dimmer på toppen av lamphuvudet. Kombinera de olika lamporna i olika färger och storlekar med varandra och ge din inredning en unik, personlig och konsekvent touch. Se hela JJ-sortimentet här.
 • Leucos - JJ Mid Vägglampa Matt Black

  Leucos - JJ Mid Vägglampa Matt Black
  Design Leucos Design Lab för Leucos JJ Mid Wall Light Matt Black är en serie klassiska arkitektoniska lampor i moderna och förnyade versioner. JJ-serien består av en mängd olika lampor, bland annat taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, som finns i olika färger och storlekar, så att du kan få exakt rätt ljus för din inredning. Placera dem över matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet eller i vardagsrummet - den enda gränsen för dessa unika lampor är din fantasi. Lamporna är alla tillverkade av stål med en mattlackad yta och en lampskärm i aluminium, där både lampskärm och armar är flexibla så att de kan vridas och lutas i flera riktningar för att bättre rikta din belysning. Oavsett lampans färg är lampskärmens insida alltid vit så att den sprider ett behagligt, jämnt och mjukt ljus över den miljö där lampan är placerad. Lampskärmen har också små rännor i toppen av lampskärmen som avger fina uppåtriktade ljusstrålar som skapar en mysig atmosfär. Du kan få JJ-lampor med antingen ett standard E27-fäste eller med integrerat dimbart LED-ljus, som du kan ändra med hjälp av touch dimmer på toppen av lamphuvudet. Kombinera de olika lamporna i olika färger och storlekar med varandra och ge din inredning en unik, personlig och konsekvent touch. Se hela JJ-sortimentet här.
 • JJ GREAT Pendel, röd

  JJ GREAT Pendel, röd
  JJ Great pendel, här i färgen röd från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i&hellip:
 • JJ GREAT Pendel, blå

  JJ GREAT Pendel, blå
  JJ Great pendel, här i färgen blå från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i&hellip:
 • JJ GREAT Pendel, grå

  JJ GREAT Pendel, grå
  JJ Great pendel, här i färgen grå från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i&hellip:
 • JJ GREAT Pendel, rostbrun

  JJ GREAT Pendel, rostbrun
  JJ Great pendel, här i färgen rostbrun från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • JJ BIG Pendel, röd

  JJ BIG Pendel, röd
  JJ Big pendel, här i färgen röd från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i vit&hellip:
 • JJ BIG Pendel, blå

  JJ BIG Pendel, blå
  JJ Big pendel, här i färgen blå från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i vit&hellip:
 • JJ BIG Pendel, grå

  JJ BIG Pendel, grå
  JJ Big pendel, här i färgen grå från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen i vit&hellip:
 • JJ BIG Pendel, rostbrun

  JJ BIG Pendel, rostbrun
  JJ Big pendel, här i färgen rostbrun från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, rostbrun

  JJ MID Golvlampa, rostbrun
  JJ MID Golvlampa här i färgen rostbrun från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, grå

  JJ MID Golvlampa, grå
  JJ MID Golvlampa här i färgen grå från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, blå

  JJ MID Golvlampa, blå
  JJ MID Golvlampa här i färgen blå från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, röd

  JJ MID Golvlampa, röd
  JJ MID Golvlampa här i färgen röd från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, mattsvart

  JJ MID Golvlampa, mattsvart
  JJ MID Golvlampa här i färgen mattsvart från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ MID Golvlampa, mattvit

  JJ MID Golvlampa, mattvit
  JJ MID Golvlampa här i färgen mattvit från Leucos. Golvlampan är en del av Leucos Icon-serien, finns i 6 olika färger vit, svart, amarant röd, mica blått, sable grå och rostbrun. Den runda skärmen&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, mattvit

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, mattvit
  JJ Big Grip klämlampa i mattvitt är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd,&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, mattsvart

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, mattsvart
  JJ Big Grip klämlampa i mattsvart är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd,&hellip:
 • JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, röd

  JJ BIG Grip Klämlampa Outdoor, röd
  JJ Big Grip klämlampa i rött är en justerbar lampa med en kraftfull klämma som enkelt monteras på grenar och runda och rätlinjiga profiler på tak och vägg. Finns i vit, svart, amarant röd, mica&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, mattsvart

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, mattsvart
  JJ BIG golvlampa i mattsvart är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • Leucos - JJ Mid Golvlampa LED Mica Blue

  Leucos - JJ Mid Golvlampa LED Mica Blue
  Design Leucos Design Lab för Leucos JJ Mid Floor Lamp LED Mica Blue är en serie klassiska arkitektoniska lampor i moderna och förnyade versioner. JJ-serien består av en mängd olika lampor, bland annat taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, som finns i olika färger och storlekar, så att du kan hitta exakt rätt lampa för din inredning. Placera dem över matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet eller i vardagsrummet - den enda gränsen för dessa unika lampor är din fantasi. Lamporna är alla tillverkade av stål med en mattlackad yta och en lampskärm i aluminium, där både lampskärm och armar är flexibla så att de kan vridas och lutas i flera riktningar för att bättre rikta din belysning. Oavsett lampans färg är lampskärmens insida alltid vit så att den sprider ett behagligt, jämnt och mjukt ljus över den miljö där lampan är placerad. Lampskärmen har också små rännor i toppen av lampskärmen som avger fina uppåtriktade ljusstrålar som skapar en mysig atmosfär. Du kan få JJ-lampor med antingen ett standard E27-fäste eller med integrerat dimbart LED-ljus, som du kan ändra med hjälp av touch dimmer på toppen av lamphuvudet. Kombinera de olika lamporna i olika färger och storlekar med varandra och ge din inredning en unik, personlig och konsekvent touch. Se hela JJ-sortimentet här.
 • Leucos - JJ Mid Golvlampa LED Rust Brown

  Leucos - JJ Mid Golvlampa LED Rust Brown
  Design Leucos Design Lab för Leucos JJ Mid Floor Lamp LED Rust Brown är en serie klassiska arkitektoniska lampor i moderna och förnyade versioner. JJ-serien består av en mängd olika lampor, bland annat taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, som finns i olika färger och storlekar, så att du kan hitta exakt rätt lampa för din inredning. Placera dem över matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet eller i vardagsrummet - den enda gränsen för dessa unika lampor är din fantasi. Lamporna är alla tillverkade av stål med en mattlackad yta och en lampskärm i aluminium, där både lampskärm och armar är flexibla så att de kan vridas och lutas i flera riktningar för att bättre rikta din belysning. Oavsett lampans färg är lampskärmens insida alltid vit så att den sprider ett behagligt, jämnt och mjukt ljus över den miljö där lampan är placerad. Lampskärmen har också små rännor i toppen av lampskärmen som avger fina uppåtriktade ljusstrålar som skapar en mysig atmosfär. Du kan få JJ-lampor med antingen ett standard E27-fäste eller med integrerat dimbart LED-ljus, som du kan ändra med hjälp av touch dimmer på toppen av lamphuvudet. Kombinera de olika lamporna i olika färger och storlekar med varandra och ge din inredning en unik, personlig och konsekvent touch. Se hela JJ-sortimentet här.
 • JJ Mid Vägglampa Matt Black - Leucos

  JJ Mid Vägglampa Matt Black - Leucos
  JJ Mid Vägglampa Matt Black - Leucos, Svart
 • JJ Small Bordslampa Amarant Red - Leucos

  JJ Small Bordslampa Amarant Red - Leucos
  JJ Small Bordslampa Amarant Red - Leucos, Röd
 • JJ Mid Vägglampa Rust Brown - Leucos

  JJ Mid Vägglampa Rust Brown - Leucos
  JJ Mid Vägglampa Rust Brown - Leucos, Brun
 • JJ Mid Golvlampa LED Mica Blue - Leucos

  JJ Mid Golvlampa LED Mica Blue - Leucos
  JJ Mid Golvlampa LED Mica Blue - Leucos, Blå
 • JJ Mid Golvlampa LED Rust Brown - Leucos

  JJ Mid Golvlampa LED Rust Brown - Leucos
  JJ Mid Golvlampa LED Rust Brown - Leucos, Brun
 • JJ Small LED Bordslampa 3000K Rust Brown - Leucos

  JJ Small LED Bordslampa 3000K Rust Brown - Leucos
  JJ Small LED Bordslampa 3000K Rust Brown - Leucos, Brun
 • JJ BIG Golvlampa, mattvit

  JJ BIG Golvlampa, mattvit
  Den mattvita JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa, mattsvart

  JJ BIG Golvlampa, mattsvart
  Den mattsvarta JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa, röd

  JJ BIG Golvlampa, röd
  Den röda JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa, blå

  JJ BIG Golvlampa, blå
  Den blå JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable grå&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa, grå

  JJ BIG Golvlampa, grå
  Den gråa JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa, rostbrun

  JJ BIG Golvlampa, rostbrun
  Den rostbruna JJ BIG Golvlampan är en stor klassisk golvlampa med en maxhöjd på 315 cm som väcker uppmärksamhet oavsett om den är på eller av. Finns i vitt, svart, amarant rött, mica blått, sable&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, mattvit

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, mattvit
  JJ BIG golvlampa i mattvitt är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • Leucos - JJ Small Bordslampa Amarant Red

  Leucos - JJ Small Bordslampa Amarant Red
  Design Leucos Design Lab för Leucos JJ Small Table Lamp Amarant Red är en serie klassiska arkitektoniska lampor i moderna och förnyade versioner. JJ-serien består av en mängd olika lampor, bland annat taklampor, golvlampor, vägglampor, vägglampor och bordslampor, som finns i olika färger och storlekar, så att du kan hitta exakt rätt ljus för din inredning. Placera dem över matbordet, bredvid sängen, på skrivbordet eller i vardagsrummet - den enda gränsen för dessa unika lampor är din fantasi. Lamporna är alla tillverkade av stål med en mattlackad yta och en lampskärm i aluminium, där både lampskärm och armar är flexibla så att de kan vridas och lutas i flera riktningar för att bättre rikta din belysning. Oavsett lampans färg är lampskärmens insida alltid vit så att den sprider ett behagligt, jämnt och mjukt ljus över den miljö där lampan är placerad. Lampskärmen har också små rännor i toppen av lampskärmen som avger fina uppåtriktade ljusstrålar som skapar en mysig atmosfär. Du kan få JJ-lampor med antingen ett standard E27-fäste eller med integrerat dimbart LED-ljus, som du kan ändra med hjälp av touch dimmer på toppen av lamphuvudet. Kombinera de olika lamporna i olika färger och storlekar med varandra och ge din inredning en unik, personlig och konsekvent touch. Se hela JJ-sortimentet här.
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, röd

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, röd
  JJ BIG golvlampa i rött är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm. Finns&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, blå

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, blå
  JJ BIG golvlampa i blått är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm. Finns&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, grå

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, grå
  JJ BIG golvlampa i grått är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm. Finns&hellip:
 • JJ BIG Golvlampa Outdoor, rostbrun

  JJ BIG Golvlampa Outdoor, rostbrun
  JJ BIG golvlampa i rostbrunt är en stor golvlampa som avger ett mycket bra ljus i trädgården och på terrassen . Golvlampa i mattlackerad aluminium med matchande stålfot. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ BIG Pendel, mattvit

  JJ BIG Pendel, mattvit
  JJ Big pendel, här i färgen mattvit från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • JJ BIG Pendel, mattsvart

  JJ BIG Pendel, mattsvart
  JJ Big pendel, här i färgen mattsvart från Leucos är en industriellt designad pendellampa i aluminium. Finns i vitt, svart, amarantrött, glimmerblått, sablégrå och rostbrunt. Insidan av skärmen&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, mattvit

  JJ GREAT Golvlampa, mattvit
  JJ GREAT golvlampa i mattvitt är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad golvlampa&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, mattsvart

  JJ GREAT Golvlampa, mattsvart
  JJ GREAT golvlampa i mattsvart är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, röd

  JJ GREAT Golvlampa, röd
  JJ GREAT golvlampa i rött är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad golvlampa&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, blå

  JJ GREAT Golvlampa, blå
  JJ GREAT golvlampa i blått är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad golvlampa&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, grå

  JJ GREAT Golvlampa, grå
  JJ GREAT golvlampa i grått är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad golvlampa&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa, rostbrun

  JJ GREAT Golvlampa, rostbrun
  JJ GREAT golvlampa i rostbrunt är en överdimensionerad ikonisk golvlampa som ser bra ut i ett stort vardagsrum, på kontoret och i köket som en pendellampa över matbordet. Storskalig, mattlackerad&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, mattvit

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, mattvit
  JJ GREAT golvlampa i mattvit är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip:
 • JJ GREAT Golvlampa Outdoor, röd

  JJ GREAT Golvlampa Outdoor, röd
  JJ GREAT golvlampa i rött är en överdimensionerad golvlampa som avger ett fantastiskt ljus i trädgården och på terrassen . Storskalig, mattlackerad golvlampa i aluminium. Riktbara armar och skärm.&hellip: