LEDVANCE lampor

Med ett ursprung ur Osram växte Ledvance fram som ett företag världsledande inom allmänbelysning. Deras utbud bygger på LED-tekniken och ofta kombinerat med intelligens och tekniska lösningar för smarta hem.

 • Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven

  Osram Nattlampa NIGHTLUX Stair. Vit. Batteridriven
  LED-trappbelysning Nightlux Stair från Osram ger säkerhet i mörkret. Med LED-trappbelysningen Nightlux Stair kan du till exempel lysa upp mörka hörn vid trappan. Lampan har tagits fram så att ljuset bara lyser nedåt och framför allt jämnt. Den integrerade sensorn gör så att den inte lyser hela tiden utan endast när den registrerar rörelse. Eftersom lampan är batteridriven och monteringsmaterialet medföljer, kan den enkelt och snabbt monteras, vilket gör Nightlux Stair till en mångsidigt användbar lampa.
 • LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 1 lampa

  LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 1 lampa
  Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight i svart Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight har en infällbar ljuskälla. Med sin svarta färg är lampan härligt diskret när den är släckt. En integrerad rörelsesensor sörjer för att den batteridrivna utomhusvägglampan tänds automatiskt. Dessutom behöver lampan inte anslutas till en strömkälla. Lampans rörelsesensor registrerar alla sorters rörelse. Ljuset släcks av sig själv efter en viss tid. Lampan monteras på väggen och är med IP54 mycket robust, så att den är lämplig för utomhusbruk. - sensorns räckvidd: 7 m - lystid: 20 sekunder De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Mini Spot I LED vit

  LEDVANCE Endura Style Mini Spot I LED vit
  340 graders rotation – LED-utomhusvägglampa Endura Style Mini Spot I Liten men kraftfull – en passande beskrivning för LED-utomhusvägglampan Endura Style Mini Spot I. Den består av högkvalitativa material och en praktisk extrafunktion som är speciellt användbar i utomhusområdet. Det välformade höljet i aluminium kompletteras av skärmen i vit polykarbonat. Denna sörjer för att ljuset är bländfritt. Den långlivade LED-tekniken som integrerades avger ljuset behagligt varmvitt. Flexibilitet vad gäller utomhusbelysning får man i och med att lamphuvudet kan vridas. Endura Mini Spot I kan vridas med 340 grader och sörjer på så sätt för olika ljuseffekter på fasaden beroende på justeringen. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 2 lampor

  LEDVANCE Battery LED Spotlight vägglampa 2 lampor
  Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight i vitt Utomhusvägglampan Battery LED Spotlight har på båda sidor en ljuskälla, vars ljusriktning kan justeras efter behag. Utomhusvägglampan övertygar med sin klara, vita färg och registrerar tack vare den integrerade rörelsesensorn alla sorters rörelse. Eftersom lampan är batteridriven krävs ingen extern strömkälla. Den skyddas dessutom med IP54 mot spolning och små inträngande föremål. Därför är denna praktiska lampa speciellt lämplig för utomhusbruk. Rörelsesensorn registrerar rörelse inom ett område på en meter. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE PenduLum Vintage Edition 1906 guld

  LEDVANCE PenduLum Vintage Edition 1906 guld
  PenduLum-lampa Vintage Edition 1906 i guld Med PenduLum-lampan väcks minnen av den gyllene industriåldern. Lampan skapar, i kombination med passande ljuskällor, en snygg vintage-accent och kan, tack vare linsystemet, som ingår i leveransen, mycket flexibla användningssätt. Ser man på taklampans design påminner den om gångna tider och man ser vilken högkvalitativ bearbetning i aluminium med tilltalande textilkabel som döljer sig bakom detta utseende. Som resultat av en lång märkeshistoria, som skapat både industriella arv och högmodern ljusteknik, har PenduLum-lampan uppstått och fyller hemmet med sin minimalistiska industridesign. Namnet ”Vintage Edition 1906” är inspirerat av OSRAM:s märkesregistrering, som gjordes 1906. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Ring LED-taklampa, vit, 28cm

  LEDVANCE Ring LED-taklampa, vit, 28cm
  Vit tak- eller vägglampa Ring LED Ring LED är en modern tak- eller vägglampa som, tack vare den platta och enkla designen kan integreras överallt i vardagsrummet. LED-tekniken är fast inbyggd i den yttre, vitt satinerade ringen och ger behagligt varmvitt ljus. Med bara 18 watt - mycket litet jämfört med en vanlig glödlampa - ger en ett ljus på hela 1 200 lumen. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, silver

  LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, silver
  LED- utomhusvägglampa Door Down med rörelsesensor Att står med händerna fulla framför dörren och försöka att hitta nyckelhålet är inte längre något problem tack vare LED-lampan Door Down. Door Down kan enkelt monteras på olika ytor. Dessutom krävs ingen separat anslutning, eftersom den drivs av medföljande batterier. Tack vare kapslingsklass IP54 kan den utan problem användas utomhus ovanför ytterdörren. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style UpDown LED-utomhuslampa vit

  LEDVANCE Endura Style UpDown LED-utomhuslampa vit
  LED-utomhusvägglampa Endura Style UpDown Fantastiska ljuseffekter i kombination med enkel elegans? Just detta får man med LED-utomhusvägglampan Endura Style UpDown. Lampans minimalistiska design passar perfekt till en mängd olika fasader och tack vare dess tidlösa design är den även mycket dekorativ. Med det uppåtlysande ljuset skapas ett fantastiskt utseende i mörkret. Redan från långt håll kan man se denna vackra effekt. Endura Style UpDown är särskilt lämplig för ingången, balkongen eller terrassen. Man får nämligen inte bara vackra effekter, utan även behagligt varmvitt ljus. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Square utomhuslampa mörkgrå

  LEDVANCE Endura Style Square utomhuslampa mörkgrå
  Tak- och väggmontering – LED-utomhuslampa Endura Style Square Vill du vara flexibel när det gäller monteringssättet? Inget problem med LED-utomhuslampan Endura Style Square. Vid behov kan den monteras på fasaden eller i taket i utomhusområdet. Denna egenskap gör den framför allt praktisk, när man har behov för bägge delar. De rundade kanterna på det kvadratiska höljet i aluminium ger lampan ett mjukt, men ändå modernt och lekfult utseende. Tack vare den diskreta färgen är Endura Style Square även ett puristiskt belysningsobjekt med en viss dekorativ effekt. Den långlivade LED-tekniken som integrerades i den yttre ramen garanterar med sammanlagt 3 000 kelvin behagligt varmvit belysning. Ljusutsläppet i vit polykarbonat sörjer för att ljuset dessutom är bländfritt. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Orbis LED-taklampa 40 cm Click-CCT

  LEDVANCE Orbis LED-taklampa 40 cm Click-CCT
  Orbis – LED-taklampa med enkel styrning av ljusfärgen Den vita skärmen i polykarbonat i glasdesign ger LED-taklampan Orbis ett enkelt och tidlöst utseende som utan problem kan integreras i många olika rum i hemmet. Höjdpunkten är dock den integrerade Click-CCT-funktionen. Denna gör det möjligt att anpassa ljusfärgen genom att flera gånger trycka på en befintlig strömbrytare. På så sätt får man varmvitt ljus genom att trycka en gång på brytaren, universalvitt ljus genom att trycka två gånger och dagsljus genom att trycka tre gånger. Tack vare denna funktion har man alltid passande ljusfärg för stämningen eller omgivningen. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Shield Square utomhuslampa

  LEDVANCE Endura Style Shield Square utomhuslampa
  Endura Style Shield Square – LED-utomhusvägglampa med blandning av former och färger Motsatser attraherar – detta gäller även LED-utomhusvägglampan Endura Style Shield Square. Formerna och färgerna är mycket olika men utgör tillsammans en harmonisk och dekorativ lampa. Fästet i mörkgrått aluminium är mjukt böjd, medan skärmen i vit polykarbonat är kvadratisk, en snarare rak form. Allt som allt verkar dessa två komponenter tidlösa och mycket formfulländade. Endura Style Shield är ett blickfång i utomhusområdet. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Stair LED-trappbelysning vit

  LEDVANCE Nightlux Stair LED-trappbelysning vit
  LED-trappbelysning Nightlux Stair för mer säkerhet i mörkret Med LED-trappbelysningen Nightlux Stair kan mörka hörn vid trappan belysas på ett idealiskt sätt. Lampan är utvecklad så att diffusorn i vit polykarbonat endast avger ljuset nedåt och framför allt jämnt. Den integrerade sensorn sörjer för att den inte lyser konstant, utan endast när den registrerar rörelse. Eftersom lampan är batteridriven och monteringsmaterialet medföljer, kan den enkelt och snabbt monteras, vilket gör Nightlux Stair till en mångsidigt användbar ljuskälla. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Mini Spot I LED mörkgrå

  LEDVANCE Endura Style Mini Spot I LED mörkgrå
  340 graders rotation – LED-utomhusvägglampa Endura Style Mini Spot I Liten men kraftfull – en passande beskrivning för LED-utomhusvägglampan Endura Style Mini Spot I. Den består av högkvalitativa material och en praktisk extrafunktion som är speciellt användbar i utomhusområdet. Det välformade höljet i aluminium kompletteras av skärmen i vit polykarbonat. Denna sörjer för att ljuset är bländfritt. Den långlivade LED-tekniken som integrerades avger ljuset behagligt varmvitt. Flexibilitet vad gäller utomhusbelysning får man i och med att lamphuvudet kan vridas. Endura Mini Spot I kan vridas med 340 grader och sörjer på så sätt för olika ljuseffekter på fasaden beroende på justeringen. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE PenduLum Vintage Edition 1906 svart

  LEDVANCE PenduLum Vintage Edition 1906 svart
  Svart PenduLum-lampa ur Vintage Edition 1906 PenduLum-lampan är inte bara ett verkligt blickfång med sin minimalistiska design, utan samtidigt funktionell. Den kan kombineras med passande Vintage-Edition-lampor och fungerar alternativt som enskild ljuskälla eller i kombination med fler PenduLum-lampor. På så sätt är PenduLum-lampan ett verkligt blickfång och påminner i designen om den gyllene industriåldern. Lampan består av högkvalitativt aluminium samt en textilsladd och levereras med en smart draglina, för att göra PenduLum flexiblare. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Hall nattlampa sensor silver

  LEDVANCE Nightlux Hall nattlampa sensor silver
  Praktisk LED-nattlampa Nightlux Hall, IP54 Med den nätta LED-nattlampan Nightlux Hall får man mer säkerhet i mörkret. Tack vare den integrerade sensorn tänds ljuset bara, när den avkänner rörelse. Vid behov kan lampan även tändas med hjälp av en strömbrytare så att den lyser konstant eller släcks helt. Den är lätt att montera på väggen med hjälp av monteringsmaterialet som ingår i leveransen. Kapslingsklass IP54 gör Nightlux Hall även lämplig som orienteringsbelysning i utomhusområdet. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Stair LED-trappbelysning silver

  LEDVANCE Nightlux Stair LED-trappbelysning silver
  LED-trappbelysning Nightlux Stair för mer säkerhet i mörkret Med LED-trappbelysningen Nightlux Stair kan mörka hörn vid trappan belysas på ett idealiskt sätt. Lampan är utvecklad så att diffusorn i vit polykarbonat endast avger ljuset nedåt och framför allt jämnt. Den integrerade sensorn sörjer för att den inte lyser konstant, utan endast när den registrerar rörelse. Eftersom lampan är batteridriven och monteringsmaterialet medföljer, kan den enkelt och snabbt monteras, vilket gör Nightlux Stair till en mångsidigt användbar ljuskälla. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, vit

  LEDVANCE Door Down LED-utomhusvägglampa, vit
  LED- utomhusvägglampa Door Down med rörelsesensor Att står med händerna fulla framför dörren och försöka att hitta nyckelhålet är inte längre något problem tack vare LED-lampan Door Down. Door Down kan enkelt monteras på olika ytor. Dessutom krävs ingen separat anslutning, eftersom den drivs av medföljande batterier. Tack vare kapslingsklass IP54 kan den utan problem användas utomhus ovanför ytterdörren. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Shield Round utomhuslampa

  LEDVANCE Endura Style Shield Round utomhuslampa
  Modern LED-utomhusvägglampa Endura Style Shield Round Dekorativ och välformad passar LED-utomhusvägglampan Endura Style Shield perfekt till en mängd olika faser och trädgårdar. Denna tidlösa lampa är därmed en optimal komplettering i mörkret. Det varmvita ljuset avges bländfritt och uppåt genom den robusta skärmen i polykarbonat. Fästet i mörkgrått aluminium ger hela utseendet en klar form och färg. Oavsett om den används vid ytterdörren, på balkongen eller terrassen – Endura Style Shield Round är överallt en dekorativ lampa. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, rosa

  LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, rosa
  Modern bordslampa Bubble med glasskärm Bordslampan Bubble är ett modernt dekorations- och ljusobjekt tack vare den öppna insynen till dess insida. Beroende på vilken dekorativ filament- eller retrofitlampa som används omdefinieras bordslampans utseende. Vare sig det är en guldfärgad eller en genomskinlig ljuskälla i lampan ger dess ljus en behaglig stämning. Bordslampan från LEDVANCE Vintage Edition 1906 övertygar också med sin moderna utformning, som kan användas i alla möjliga vardagsrum. Oavsett om den användas som extrabelysning i vardagsrummet eller som ett elegant ljus på nattduksbordet är bordslampan Bubble alltid ett blickfång och en bra ljusspridare.
 • LEDVANCE Nightlux Hall nattlampa med sensor vit

  LEDVANCE Nightlux Hall nattlampa med sensor vit
  Praktisk LED-nattlampa Nightlux Hall, IP54 Med den nätta LED-nattlampan Nightlux Hall får man mer säkerhet i mörkret. Tack vare den integrerade sensorn tänds ljuset bara, när den avkänner rörelse. Vid behov kan lampan även tändas med hjälp av en strömbrytare så att den lyser konstant eller släcks helt. Den är lätt att montera på väggen med hjälp av monteringsmaterialet som ingår i leveransen. Kapslingsklass IP54 gör Nightlux Hall även lämplig som orienteringsbelysning i utomhusområdet. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE DoorLED LED-solcellsvägglampa, mörkgrå

  LEDVANCE DoorLED LED-solcellsvägglampa, mörkgrå
  Solar vägglampa DoorLED i mörkgrått med sensor Solväggslampan DoorLED kännetecknas av sin autonoma drift. Den består av ett robust, stänkskyddat hölje av polykarbonat i mörkgrått och harmonierar med nästan alla fasader och entréer tack vare sin neutrala design. Under dagen lagrar solmodulen och det integrerade uppladdningsbara batteriet solenergin (laddningstid ca 7 timmar, drifttid per laddning upp till 20 timmar). När mörkret faller aktiverar skymningssensorn ett konstant orienteringsljus med 20 % ljusflöde. Om personer närmar sig, slår rörelsesensorn (räckvidd 4 m) om till 100 % ljusstyrka i 30 sekunder. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Endura Classic Lantern Square 22,5 cm

  LEDVANCE Endura Classic Lantern Square 22,5 cm
  Utomhus vägglampa Endura Classic Lantern Square Om du vill lägga till en snygg ljuskälla i trädgården eller terrassen är Endura Classic Lantern Square utomhusvägglampa det bästa valet. Den dekorativa och funktionella utomhuslampan kombinerar en traditionell design med modern teknik. Det svarta aluminiumhöljet i det klassiska lyktautseendet med en klar glasdiffusor avslöjar E27-basen inuti, som hänger nerifrån. Basen är idealisk för att använda toppmoderna glödlampor eller smarta ljuskällor (se tillbehör). De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 123,4 cm

  LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 123,4 cm
  Value Batten slimline LED-lamell för tak- och väggmontering Oavsett om det är i källaren, i hallen eller i arbetsområdet i köket eller verkstaden - Value Batten LED-lamellarmaturen är en mångsidig, praktisk och energieffektiv ljuskälla. Den kan monteras i taket eller horisontellt eller vertikalt på väggen. Value Batten är tillverkad av polykarbonat och vitlackerad aluminium. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style UpDown Puck utomhusvägglampa

  LEDVANCE Endura Style UpDown Puck utomhusvägglampa
  Mörkgrå utomhusvägglampa Endura Style UpDown Puck Endura Style UpDown Puck utomhusvägglampa består av ett mörkgrått aluminiumhölje, glaset på toppen och botten liknar formen på en puck. Det enkla färgschemat och den iögonfallande designen fungerar särskilt dekorativt i husets utomhusområde. Utomhusvägglampans form skapar ett atmosfäriskt ljus som lyser i två riktningar. Den robusta kroppen är särskilt lämplig för husets utsida, eftersom den är IP44-skyddad och därmed skyddad mot intrång av stänkvatten. Så lampan avger ett atmosfäriskt ljus även på stormiga dagar. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Torch LED-nattlampa vit

  LEDVANCE Nightlux Torch LED-nattlampa vit
  Nightlux Torch – praktisk LED-nattlampa med sensor En liten, bärbar LED-nattlampa: Nightlux Torch. Väggfästet som ingår i leveransen kan med hjälp av medföljande monteringsmaterial monteras på många olika ytor. På detta fäste monteras den cylindriska lampkroppen. I fästet kan den vridas till höger och vänster för att anpassa ljuset efter behov och kan även tas ur fästet för att använda den som ficklampa. Nightlux Torch är dessutom utrustad med en rörelsesensor, så att den bara lyser, när man faktiskt har behov för det. Tack vare batteridriften är den dessutom inte bunden till elnätet i huset. Kapslingsklass IP54 gör det möjligt att använda lampan utomhus. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Straight

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Straight
  Rak design – taklampa LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Straight Den moderna konstruktionen av taklampan Pipe Straight med 5 lampor passar mycket bra in i industriliknande inredningsstilar. Lampan består av ett svartmålat stålstativ med fem uttag för matchande E27-ljuskällor. Dekorativa filament- eller retrofitlampor passar bra här, eftersom de visas öppet och därmed smälter in i taklampans konstruktion. Valet av passande ljuskälla är upp till var och en. Taklampan Pipe Straight kan med sitt reducerade utseende alltid nyskapa sig själv genom valet av LED- eller halogenlampor.
 • LEDVANCE LED Stixx USB spegellampa

  LEDVANCE LED Stixx USB spegellampa
  LED-spegelarmatur LED Stixx, batteridriven och utrustad med sugknapp Stixx LED-spegellampan kan snabbt fästas på vilken spegel som helst tack vare en sugknapp i mitten av lampan. Den lilla LED-lampan ger upp till 5 timmars ljus när batteriet är fulladdat och kan enkelt tas bort från hållaren. Det universella vita ljuset från lysdioderna strålar mycket homogent genom kåpan av satinerad plast. Ljusstyrkan kan justeras i tre steg genom upprepad omkoppling. - IP 44 - Särskilt bra färgåtergivningsindex Ra >90 De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Battery spotlight utomhusvägg 1 lampa vit

  LEDVANCE Battery spotlight utomhusvägg 1 lampa vit
  Justerbar och batteridriven yttre väggstrålkastare Batteri LED-strålkastare Enkel i vitt Denna utomhusvägglampa avger ljus när det behövs - även från ledningar. För detta ändamål används fyra D-batterier i batterilampan Spotlight Single. Det finns en dagsljussensor och en rörelsedetektor på armaturen så att deras energi inte förbrukas efter 5 timmar. Den senare upptäcker rörelser på ett avstånd på upp till 7 meter varefter yttervägglampan aktiveras i cirka 20 sekunder. Till exempel, för att helst belysa en stig som leder till huset i en vinkel, kan strålkastarhuvudet svängas 180 ° och vridas 280 °. Det vita höljet av ABS-plast tål enkelt effekterna av vind och väder. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE DoorLED LED-solcellsvägglampa i vitt

  LEDVANCE DoorLED LED-solcellsvägglampa i vitt
  Modern solcellsvägglampa DoorLED i vitt DoorLED solcellsvägglampan kan monteras i rät vinkel mot väggen. Den sofistikerade designen är kompletterad med en solcellsyta och en rörelsesensor. På grund av den vita färgen på huset är lampan särskilt lämplig för montering på väggar som också är vita. Den robusta, stänkskyddade konstruktionen av polykarbonat gör att den utan tvekan kan användas intill entrén eller längs fasaden. Under dagen lagrar vägglampan solenergi som är tillgänglig för ljusgenerering följande natt (armaturen har en skymningssensor). En full laddning (7 timmar) garanterar upp till 20 timmars drift. DoorLED ger ett permanent orienteringsljus med 20 % ljusflöde. Om personer närmar sig, slår armaturens rörelsesensor (räckvidd 4 m) om till 100 % i 30 sekunder. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Carved Pumpkin

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Carved Pumpkin
  Glastaklampan Carved Pumpkin Taklampan Carved Pumpkin:s speciella form gör den till en höjdpunkt i varje modernt vardagsrum. Lampskärmens form, som är tillverkad i rökgrått glas, och polering är utformad som en pumpa. Den långa glaspolerade ytan skapar även ett speciellt skuggspel i taket när lampan är tänd. Dekorativa filament- eller retrofitlampor används här, vilket ger taklampan ett extra vintage utseende.
 • LEDVANCE Vintage 1906 Bubble Pendant orange, 30 cm

  LEDVANCE Vintage 1906 Bubble Pendant orange, 30 cm
  Glaspendellampa: Bubble Rent designspråk: Den moderna pendellampan Bubble från LEDVANCE Vintage Edition 1906 har en rund lampskärm. Den är tillverkad i genomskinligt, lätt färgat glas som gör det möjligt att se lampskärmens insida. Lampan Bubble är därför perfekt för användning med dekorativa filament- eller retrofitlampor, vilket gör att lampans design kan justeras individuellt. Bubble är perfekt för moderna livsmiljöer och passar in i många olika inredningskoncept. Vare sig det är minimalistiskt, industriellt eller retro kan glaspendellampan Bubble användas på många sätt.
 • LEDVANCE Lunetta Wave LED-nattlampa sensor

  LEDVANCE Lunetta Wave LED-nattlampa sensor
  Lunetta Wave LED-nattlampa med dag / natt sensor för eluttag LED-nattlampa Lunetta Wave ger automatiskt orientering i mörkret, eftersom - inkopplat i valfritt eluttag - tänds ljuset automatiskt av den integrerade dag / natt-sensorn så snart det blir mörkt och släcks igen vid gryning med ljusstyrkan. nattlampa är perfekt för användning i korridorer, i barnrummet eller i sovrummet. Den lyser i en varmvit ljusfärg. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunetta Shine RGB-LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Shine RGB-LED-nattlampa
  Lunetta Shine RGB – bedårande LED-nattlampa Är den släckt lägger man knappt märke till den diskreta LED-nattlampan Lunetta Shine RBG som sitter i eluttaget. Men så fort det blir mörkt sörjer dag-natt-sensorn för att ljuset tänds automatiskt och Lunetta Shine RGB börjar att lysa i fina färger. Tack vare automatisk färgväxel får man harmonisk och lugnande tilläggsbelysning. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Classic Lantern Cylinder vit

  LEDVANCE Endura Classic Lantern Cylinder vit
  Mångsidig utomhusvägglampa Endura Classic Lantern Cylinder I ingången eller för att belysa terrassen eller balkongen - Endura Classic Lantern Cylinder yttervägglampa passar var som helst. Lampan består av ett väldigt enkelt utformat väggfäste med ett litet fäste av aluminiumgjutgods, på vilket den cylindriskt formade lampskärmen i frostat glas är fäst. Det finns ett E27- uttag i skuggan, som kan utrustas med lampor upp till en maximal effekt på 15 W. LED-lampor är särskilt lämpliga eftersom de inte bara erbjuder energieffektiv belysning utan också har en lång livslängd. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Solar Double Circle vägg svart

  LEDVANCE Endura Solar Double Circle vägg svart
  Solar utomhusvägglampa Endura Style Solar Double Circle Överallt där det inte finns någon strömanslutning för att installera en konventionell vägglampa kan Endura Style Double Circle solvägglampa med en integrerad sensor ge belysning. Den modernt designade armaturen i rostfritt stål ger behovsbelysning och sparar energi samtidigt, eftersom den är utrustad med en rörelse- och dagsljussensor så att ljuset bara tänds när det behövs. Rörelsesensorn har en registreringsvinkel på 90 ° och en räckvidd på 6 meter, tröskelvärdet är 10 lux. Lampan kan ställas in i tre driftlägen: - Kontinuerligt ljus med 200 lumen - Kontinuerligt ljus med 75 lumen, växlar till 300 lumen när den flyttas - Tänds, växlar till 400 lumen när den flyttas Beroende på inställning varar lampan i upp till 8 timmar, batteriet laddas på 7 till 8 timmar - beroende på väder och ljusets orientering - av solpanelen. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Classic Lantern Square 29,3 cm

  LEDVANCE Endura Classic Lantern Square 29,3 cm
  Klassisk form: Endura Classic Lantern Square LEDVANCE Nostalgisk charm möter modern teknik: Endura Classic Lantern Square utomhusvägglampa fängslar med sitt dekorativa utseende i en traditionell lyktdesign, vilket gör den till en riktig blickfång på alla yttre väggar. Utomhuslampans hölje är klassiskt svart och är tillverkat av högkvalitativt och robust aluminium. Samtidigt säkerställer den klara glasdiffusorn ett klart ljus. E27- uttag är perfekt för att kombinera med moderna glödlampor och smarta ljuskällor (se tillbehör). De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 5,5 W svart

  LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 5,5 W svart
  Bulkhead LED utomhusvägglampa i svart Bulkhead LED utomhusvägglampa kan användas funktionellt i utomhusområden och imponerar med sin mångsidighet. Den är idealisk för att belysa husfasader och ytterväggar av alla slag, vare sig det är på terrassen eller balkongen, i området för tillgång till ytterdörren eller ovanför garage och i källare. Utelampan har ett svart hölje av polykarbonat som är särskilt robust och tål extrema väderförhållanden. En universell vit LED-lampa lyser bakom den matta ABS-diffusorn för att belysa mörkret i stor utsträckning. Installationen går snabbt och enkelt tack vare anslutningsboxen. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Endura Style Flare LED-utomhusvägglampa

  Ledvance Endura Style Flare LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Endura Style Flare i modern design LED-utomhusvägglampan Endura Style Flare kan fästas i en mängd olika fasader för energieffektiv och modern utomhusbelysning, antingen individuellt eller som ett par vid ingångssidan. Den uppåtvända lampan är gjord av aluminium med en mörkgrå yta och ett tvåskiktigt ljuselement. Inuti säkerställer ett satinerat rör att det inte finns någon bländning, medan den klara kroppen skyddar mot vädret på utsidan. Endura Style Flare utomhusvägglampa, som är skyddad från väder och vind med kapslingsklass IP44, är snabb och enkel att installera.
 • LEDVANCE Endura Classic Lantern Cylinder svart

  LEDVANCE Endura Classic Lantern Cylinder svart
  Mångsidig utomhusvägglampa Endura Classic Lantern Cylinder I ingången eller för att belysa terrassen eller balkongen - Endura Classic Lantern Cylinder yttervägglampa passar var som helst. Lampan består av ett väldigt enkelt utformat väggfäste med ett litet fäste av aluminiumgjutgods, på vilket den cylindriskt formade lampskärmen i frostat glas är fäst. Det finns ett E27- uttag i skuggan, som kan utrustas med lampor upp till en maximal effekt på 15 W. LED-lampor är särskilt lämpliga eftersom de inte bara erbjuder energieffektiv belysning utan också har en lång livslängd. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Wall Light Triple Bathroom LED-vägglampa

  LEDVANCE Wall Light Triple Bathroom LED-vägglampa
  LED-vägglampa med tre glödlampor Vägglampa Triple Head för badrum Förutom en ganska iögonfallande design för en badrumslampa med tre spothuvuden som kan justeras efter behag, har Wall Light Triple Head LED-vägglampa ännu mer att erbjuda: De integrerade lysdioderna kan ändras i ljusfärgen med väggbrytare kan de vara i varmt vitt ljus eller universellt vitt Emit-ljus. LED-vägglampan, helt och hållet av vit och av aluminium, är skyddad mot eventuella vattenstänk med kapslingsklass IP44. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spotlight vit

  LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spotlight vit
  Robust och väderbeständig LED-väggstrålkastare Endura Pro Flood för utomhusbruk med rörelsesensor Endura Pro Flood LED-väggstrålkastare för utomhusbruk gör det enkelt att belysa utomhusområden som uppfarter, entréer och arkader när mörkret redan har lagt sig. Så snart sensorn upptäcker rörelse belyses det fokuserade utomhusområdet jämnt med ett ljust, universellt vitt ljus med en strålningsvinkel på 100°. Ett svängbart och justerbart armaturhuvud gör det också möjligt att belysa efter behov. Höljet är tillverkat av polykarbonat och har en särskilt robust finish. Slagmotståndet IK05 garanterar att varken slag med handen eller med knytnäven kan skada spotlighten. Skyddsklassen IP55 gör den också väderbeständig, så att varken smuts eller kraftigt regn kan skada armaturen. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd: 12 m - Tröskelvärde för dagsljus: 1-1 000 lux - Tidsinställning: 2 sekunder till 15 minuter De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Ceiling LED-nattlampa vit

  LEDVANCE Nightlux Ceiling LED-nattlampa vit
  Nightlux Ceiling – batteridriven LED-nattlampa med sensor Vem vill inte ha diskret belysning under natten, utan att behöva tända alla lampor i hallen? Denna önskan uppfyller LED-nattlampan Nightlux Ceiling utan problem. LED-lampan är utrustad med en sensor som reagerar på rörelse i mörkret och tänder lampan. Diffusorn i vit polykarbonat sörjer för jämn fördelning av det universalvita ljuset. Nightlux Ceiling kan monteras på olika sätt utan en större insats och är tack vare batteridriften direkt användbar. Passande monteringsmaterialet samt de nödvändiga batterierna ingår i leveransen. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Nightlux Torch LED-nattlampa silver

  LEDVANCE Nightlux Torch LED-nattlampa silver
  Nightlux Torch – praktisk LED-nattlampa med sensor En liten, bärbar LED-nattlampa: Nightlux Torch. Väggfästet som ingår i leveransen kan med hjälp av medföljande monteringsmaterial monteras på många olika ytor. På detta fäste monteras den cylindriska lampkroppen. I fästet kan den vridas till höger och vänster för att anpassa ljuset efter behov och kan även tas ur fästet för att använda den som ficklampa. Nightlux Torch är dessutom utrustad med en rörelsesensor, så att den bara lyser, när man faktiskt har behov för det. Tack vare batteridriften är den dessutom inte bunden till elnätet i huset. Kapslingsklass IP54 gör det möjligt att använda lampan utomhus. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Spylux mångfunktionell LED-lampa, sensor

  LEDVANCE Spylux mångfunktionell LED-lampa, sensor
  Spylux - upplysning för mörka platser utan ström Batteridriven och stänkvattenskyddad ger LED-multifunktionslampan Spylux starkt, energieffektivt ljus särskilt på platser utan ljus och strömanslutning. Den kan användas som stationär vägglampa eller som mobil lampa borttagen från hållaren som sedan sätts tillbaka. Kombinationssensorn för dag- eller nattdetektering och rörelsedetektering sörjer tillförlitligt med tre vita LED-lampor för ljusstyrka och därmed större säkerhet i mörka rum, ingångar, korridorer, källare, avskilda trädgårdar osv. Med strömbrytare kan man välja mellan kontinuerligt ljus, Off, och sensordrift. Lamphuvudet är 70° vridbar och 25° svängbar, varmed en större strålningsvinkel uppnås. De tre monteringsalternativen med självhäftande folie, magnet eller skruvar tillåter enkel installation och flexibel tillämpning. Inklusive 3 x AA-batterier. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Flex

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Flex
  LEDVANCE Pipe Flex – modern taklampa för filament- och retrofitlampor Taklampan Pipe Flex från LEDVANCE Vintage Edition 1906 har en modern och reducerad design. Lampan består av ett mattsvart stativ med fem böjbara armar med E27-uttag på. Dekorativa filament- och retrofitlampor passar perfekt här. Detta utseende är inte bara helt modernt, utan passar även väl in i samtida inredningskoncept, såsom industristilen.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Bent

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Bent
  Taklampa Pipe Bent, 6 lampor för dekorativa E27-lampor Pipe Bent är en modern och mycket återhållsam taklampa med 6 lampor från LEDVANCE Vintage Edition 1906. Den är särskilt konstruerad för dekorativa ljuskällor, till exempel de passande LED- och halogenlamporna med samma namn Vintage Edition 1906 från OSRAM. Valet av individuellt matchande lampor ändras och bidrar till att bestämma hela lampans utseende. Detta innebär att antingen stora Globe-lampor eller avlånga rustikljuskällor kan användas, eller att en annan konstruktion kan användas för varje fokalpunkt. Det finns ingen gräns för din kreativitet med denna typ av taklampa. Pipe Bent är en modern taklampa som lätt kan integreras till moderna inredningsstilar, som till exempel industristilar eller i inredningsstilar med en vintage-stil.
 • LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, orange

  LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, orange
  Modern bordslampa Bubble med glasskärm Bordslampan Bubble är ett modernt dekorations- och ljusobjekt tack vare den öppna insynen till dess insida. Beroende på vilken dekorativ filament- eller retrofitlampa som används omdefinieras bordslampans utseende. Vare sig det är en guldfärgad eller en genomskinlig ljuskälla i lampan ger dess ljus en behaglig stämning. Bordslampan från LEDVANCE Vintage Edition 1906 övertygar också med sin moderna utformning, som kan användas i alla möjliga vardagsrum. Oavsett om den användas som extrabelysning i vardagsrummet eller som ett elegant ljus på nattduksbordet är bordslampan Bubble alltid ett blickfång och en bra ljusspridare.
 • Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 44 cm

  Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 44 cm
  Orbis Sensor LED-taklampa i rund form Korridorer, entréområden, trapphus etc. används för den runda LED-taklampa Orbis Sensor, som är utrustad med en integrerad mikrovågssensor. Den består av ett takelement av stål och en kropp gjord av polymetylmetakrylat (PMMA) och pryds med en dekorativ ring mitt i den runda skuggan. Orbis Sensor LED-taklampa passar in i alla levnadsstil. Den är utrustad med varmvita lysdioder och den integrerade sensorn kan justeras efter behov: - Räckvidd för sensorn 2 - 6 meter - Svarsbelysning 2-50 lux - Ljusvaraktighet 5 sekunder - 30 minuter Lampan kan aktiveras både i sensorläge och via den konventionella ljusbrytaren. Driftläget kan ändras när som helst med tre klick på väggbrytaren.
 • LEDVANCE Lunetta Round White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Round White LED-nattlampa
  Lunetta Round White LED-nattlampa med dagsljussensor och strömbrytare Den vita LED-nattlampa Lunetta Round White hjälper dig att hitta dig på natten. Det kan lätt användas i alla inomhus eluttag. I det runda plasthöljet finns ett framåtriktat, ljusområde som, tack vare den integrerade dagsljussensorn, automatiskt aktiveras i svagt ljus. Denna funktion kan skrivas över manuellt med en brytare på huset. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Click White Round taklampa 30 cm

  LEDVANCE LED Click White Round taklampa 30 cm
  LED-taklampa LED Klicka vit rund med två ljussegment Inre cirkel, yttre ring eller båda ljussegmenten tända tillsammans - Click White rund LED-taklampa möjliggör denna flexibilitet. Genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger kan segmenten bytas individuellt eller tillsammans för att ställa in perfekt belysning hela tiden. Den klara designen och den vita färgen gör lampan till en iögonfallande lampa i taket som passar in i alla interiörstilar. Varma vita lysdioder byggdes in i den runda armaturen och kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunetta Glow White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Glow White LED-nattlampa
  Lunetta Glow White LED-nattlampa med indirekt ljus Lunetta Glow White är en användbar och okomplicerad guide. Tack vare kontakten kan LED-nattlampa användas med alla vägguttag inomhus. Lysdioderna är placerade på baksidan av den plana polykarbonatkroppen så att indirekt ljus uppnås genom väggen. Den integrerade dagsljussensorn säkerställer automatisk aktivering i svagt ljus. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Color+white square taklampa 20 cm

  LEDVANCE LED Color+white square taklampa 20 cm
  LED-taklampa LED Färg + vit Fyrkant inklusive fjärrkontroll En mycket tydlig, enkel design och en mycket speciell ljusflexibilitet - det är det som skiljer LED-taklampa Färg + vit i fyrkantig form från LEDVANCE . Armaturen erbjuder både allmänbelysning och färgad stämningsbelysning, eftersom den är utrustad med två separat växlingsbara ljussegment. Medan den yttre ringen kan lysa i många olika ljusfärger eller i färgförändrande ljus, kan lampans inre område dimmas i fem steg med sin behagligt varma vita ljusfärg. Alla ljusinställningar kan enkelt ställas in med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom fjärrkontrollen och batteriet ingår alla tillbehör för montering och anslutning av lampan. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Color+white square taklampa 40 cm

  LEDVANCE LED Color+white square taklampa 40 cm
  LED-taklampa LED Färg + vit Fyrkant inklusive fjärrkontroll En mycket tydlig, enkel design och en mycket speciell ljusflexibilitet - det är det som skiljer LED-taklampa Färg + vit i fyrkantig form från LEDVANCE . Armaturen erbjuder både allmänbelysning och färgad stämningsbelysning, eftersom den är utrustad med två separat växlingsbara ljussegment. Medan den yttre ringen kan lysa i många olika ljusfärger eller i färgförändrande ljus, kan lampans inre område dimmas i fem steg med sin behagligt varma vita ljusfärg. Alla ljusinställningar kan enkelt ställas in med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom fjärrkontrollen och batteriet ingår alla tillbehör för montering och anslutning av lampan. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Color+white round vägglampa 20 cm

  LEDVANCE LED Color+white round vägglampa 20 cm
  LED vägglampa LED Färg + vit med fjärrkontroll LED-vägglampan LED Color + vit, som är utrustad med två ljussegment och levereras med en praktisk fjärrkontroll, erbjuder flexibel belysning av ett speciellt slag. Medan lampans inre yta lyser i varmt vitt ljus, som kan nedtonas i 5 steg, kan den yttre ramen lysa i en mängd olika konstanta färger eller automatiskt ändra färgad belysning. Denna 2 i 1 LED-armatur för vitt och färgat ljus kan användas för allmänbelysning såväl som stämningsbelysning i alla rum och tack vare sin enkla, moderna och tydliga design passar den in i många inredningsstilar. Fjärrkontroll inklusive batteri och komplett montering och anslutningstillbehör ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 63,4 cm

  LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 63,4 cm
  Value Batten slimline LED-lamell för tak- och väggmontering Oavsett om det är i källaren, i hallen eller i arbetsområdet i köket eller verkstaden - Value Batten LED-lampa är en mångsidig, praktisk och energieffektiv ljuskälla. Den kan monteras i taket eller horisontellt eller vertikalt på väggen. Value Batten är tillverkad av polykarbonat och vitlackerad aluminium. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Cylinder Sensor vägglampa

  LEDVANCE Endura Style Cylinder Sensor vägglampa
  Endura Style Cylindergivare LED-vägglampa Endura Style Cylinder Wall Sensor LED-vägglampa ger stark belysning utomhus. Tack vare den moderna sensortekniken kan utomhusbelysningen tändas och släckas enkelt utan att röra vid, vilket gör den väldigt praktisk att använda. Högkvalitativt rostfritt stål omger den varma vita polykarbonatlampan, vars ljus skapar en trevlig atmosfär. Vägglampan kombinerar en raffinerad dekoration och en perfekt funktion. Den cylindriskt formade vägglampan har praktisk dagsljusavkänning så att den bara tänds när det långsamt blir mörkt ute. - Detektionsområde för sensorn: 240 ° - Tröskelvärde: 50-2000 lux - Sensorn kan vridas 180 ° - Bränntid från 2 sekunder till 5 minuter De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 60 cm 4 000 K

  LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 60 cm 4 000 K
  Kraftfull LED-taklampa Power Batten i två versioner Den dubbla LED-taklampa Power Batten belyser arbetsområdet i en verkstad, i garaget, i källaren eller i tvättstugan ljust och extremt energieffektivt. Den enkla lampan med en kropp av metall och ett lock av plast kännetecknas av hög lumeneffektivitet och en mycket lång livslängd. Klämmor för två monteringsfästen levereras för fästning. Förutom att den används som taklampa , är väggmontering också möjlig. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Orbis Sparkle LED-taklampa Remote 60

  LEDVANCE Orbis Sparkle LED-taklampa Remote 60
  Orbis Sparkle Remote LED-taklampa med CCT och dimfunktion Bekväm kontroll med ett knapptryck, harmoniskt enkel cirkulär form - LED-taklampa Orbis Sparkle Remote är en lampa kombineras på många sätt för moderna bostadsutrymmen. En matt diffusor av polykarbonat inramas av en vit aluminiumring som diffunderar ljuset från de inre lysdioderna i alla riktningar i rummet och ut mot det omgivande taket. Fjärrkontrollen som ingår i leveransen möjliggör inte bara fri dimning utan gör det också möjligt att justera ljusfärgen kontinuerligt från varmvitt till dagsljusvitt. Tack vare små hål i diffusorn skapar Orbis Sparkle Remote också en dekorativ glittereffekt. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 120 cm 3 000 K

  LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 120 cm 3 000 K
  Power Batten - LED-taklampa med hög effektivitet Power Batten LED-lampa kan installeras som taklampa eller vägglampa. Tack vare den höga ljusutbyte och det enkla utseendet är den perfekt för arbetsplatser inomhus. Kroppen är gjord av metall, locket är av plast. En hög lumen på upp till 110 lumen per watt energiförbrukning och en lång livslängd, förutom energibesparande belysning, är ytterligare fördelar som talar för användningen av Power Batten LED-taklampa . Monteringsclips för två monteringsfästen ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Battery spotlight utomhusvägg 2 lampor

  LEDVANCE Battery spotlight utomhusvägg 2 lampor
  Utomhus vägglampa Batteri LED Spotlight med två huvuden i svart LED-yttre vägglampa Batteri LED Spotlight Double är utrustad med två spotlighthuvuden fästa på sidan av kroppen, som kan vridas 180 ° och svängas 280 ° för att belysa önskat område. Den väderbeständiga lampan är gjord av svart ABS-plast. Batteri LED Spotlight kan också användas på platser utan strömförsörjning, eftersom utomhusvägglampan matas av fyra D-batterier, som ger energi i upp till 5 timmar. För att förlänga driftstiden och bara ge ljus när det behövs är armaturen utrustad med en rörelsesensor och en dagsljussensor. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design. - Detektionsområde: upp till 7 m - Bränntid: ca 20 s
 • LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 120 cm 4 000 K

  LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 120 cm 4 000 K
  Power Batten - LED-taklampa med hög effektivitet Power Batten LED-lampa kan installeras som taklampa eller vägglampa. Tack vare den höga ljusutbyte och det enkla utseendet är den perfekt för arbetsplatser inomhus. Kroppen är gjord av metall, locket är av plast. En hög lumen på upp till 110 lumen per watt energiförbrukning och en lång livslängd, förutom energibesparande belysning, är ytterligare fördelar som talar för användningen av Power Batten LED-taklampa . Monteringsclips för två monteringsfästen ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 60 cm 3 000 K

  LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 60 cm 3 000 K
  Power Batten - LED-taklampa med hög effektivitet Power Batten LED-lampa kan installeras som taklampa eller vägglampa. Tack vare den höga ljusutbyte och det enkla utseendet är den perfekt för arbetsplatser inomhus. Kroppen är gjord av metall, locket är av plast. En hög lumen på upp till 110 lumen per watt energiförbrukning och en lång livslängd, förutom energibesparande belysning, är ytterligare fördelar som talar för användningen av Power Batten LED-taklampa . Monteringsclips för två monteringsfästen ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Solar Double Circle vägg rostfritt

  LEDVANCE Endura Solar Double Circle vägg rostfritt
  Solar utomhusvägglampa Endura Style Solar Double Circle Överallt där det inte finns någon strömanslutning för att installera en konventionell vägglampa kan Endura Style Double Circle solvägglampa med en integrerad sensor ge belysning. Den modernt designade armaturen i rostfritt stål ger behovsbelysning och sparar energi samtidigt, eftersom den är utrustad med en rörelse- och dagsljussensor så att ljuset bara tänds när det behövs. Rörelsesensorn har en registreringsvinkel på 90 ° och en räckvidd på 6 meter, tröskelvärdet är 10 lux. Lampan kan ställas in i tre driftlägen: - Kontinuerligt ljus med 200 lumen - Kontinuerligt ljus med 75 lumen, växlar till 300 lumen när den flyttas - Tänds, växlar till 400 lumen när den flyttas Beroende på inställning varar lampan i upp till 8 timmar, batteriet laddas på 7 till 8 timmar - beroende på väder och ljusets orientering - av solpanelen. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Pro UpDown Sensor vit

  LEDVANCE Endura Pro UpDown Sensor vit
  Endura Pro Updown Sensor LED utomhusvägglampa Som namnet antyder avger Endura Pro Updown Sensor LED-utomhusvägglampa ljus både uppåt och nedåt, vardera i en vinkel på 50 °. Förutom syftet med belysning skapar detta också en dekorativ ljuseffekt på fasaden, särskilt om armaturen är fäst vid flera långa fasader, till exempel med lika intervall. Sensorn integrerad i mitten av ljuset har en registreringsvinkel på 180 °, ett räckvidd på 12 meter och svarets ljusstyrka kan ställas in från 1 till 1000 lux. Den tänder automatiskt ljuset när rörelse detekteras, varigenom ljusvaraktigheten kan väljas mellan 5 sekunder och 15 minuter. En modern design, utrustningen med isoleringsklass IP55 och ett slaghållfasthetsindex på IK05 gör armaturen användbar i den privata sektorn såväl som i den kommersiella sektorn, till exempel på lagerfasader etc. Vägglampan Endura Pro Updown Sensor kan växlas i fyra inställningslägen: 6 timmars permanent ljus, beredskapsläge, påslagning när det är rörelse eller skymning. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 5,5W i vitt

  LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 5,5W i vitt
  Bulkhead LED utomhus vägglampa i vitt Bulkhead LED utomhusvägglampa är en elegant utomhuslampa som används för att belysa husväggen på ett funktionellt och samtidigt dekorativt sätt. Utelampan har ett vitt hus av polykarbonat, vilket kännetecknas av dess stabilitet och robusthet, medan diffusorn är gjord av matt ABS. Den svala vita LED-lampan är perfekt för att belysa fasader i stigområdet, till exempel intill ytterdörren, på terrassen, på balkongen eller framför garaget. Tack vare den medföljande anslutningsboxen är lampan särskilt enkel att installera. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Wall Wide Sensor utomhus

  LEDVANCE Endura Style Wall Wide Sensor utomhus
  Utomhus vägglampa Endura Style Wall Wide Sensor Tack vare sin platta design kan Endura Style Wall Wide Sensor utomhusvägglampa installeras perfekt på väggar och är diskret. Den mörkgrå aluminiumkroppen ser också extremt dekorativ ut utan att ta upp för mycket utrymme. Sensorer som säkerställer automatisk dag- och nattdetektering är inbyggda i yttervägglampan. Om ett objekt rör sig på natten tänds vägglampan på utsidan automatiskt. Tack vare stänkskyddet är det också lämpligt för utomhusbruk, så att trädgården hemma alltid badas i ett vackert ljus. - Detektionsområde: 1-8 m - registreringsvinkel: 110 ° - Tröskelvärde: 2 eller 50 lux - Driftscykel: 5 sekunder till 15 minuter - enkel sensorprogrammering via dimmeromkopplare De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 11 W svart

  LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 11 W svart
  Funktionell LED-utomhuslampa Skott i svart Den svarta Bulkhead LED-utomhuslampan är idealisk för pålitlig belysning av ytterväggar och samtidigt skapar en modern atmosfär. Den ovala utomhusvägglampan kännetecknas inte bara av sin enkla och eleganta design utan också av dess mångsidighet, t.ex. B. på balkongen eller i entréområdet. Det svarta polykarbonathuset står i kontrast till det universella vita LED- ljus som lyser genom den matt ABS-diffusorn på utomhuslampan. Polykarbonat är känt som ett extremt robust, elastiskt material och är därför idealiskt för utomhusbruk i vind och väder. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Color+white round vägglampa 40 cm

  LEDVANCE LED Color+white round vägglampa 40 cm
  LED vägglampa LED Färg + vit med fjärrkontroll LED-vägglampan LED Color + vit, som är utrustad med två ljussegment och levereras med en praktisk fjärrkontroll, erbjuder flexibel belysning av ett speciellt slag. Medan lampans inre yta lyser i varmt vitt ljus, som kan nedtonas i 5 steg, kan den yttre ramen lysa i en mängd olika konstanta färger eller automatiskt ändra färgad belysning. Denna 2 i 1 LED-armatur för vitt och färgat ljus kan användas för allmänbelysning såväl som stämningsbelysning i alla rum och tack vare sin enkla, moderna och tydliga design passar den in i många inredningsstilar. Fjärrkontroll inklusive batteri och komplett montering och anslutningstillbehör ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 153,4 cm

  LEDVANCE Value Batten LED-lysrörsarmatur 153,4 cm
  Value Batten slimline LED-lamell för tak- och väggmontering Oavsett om det är i källaren, i hallen eller i arbetsområdet i köket eller verkstaden - Value Batten LED-lampa är en mångsidig, praktisk och energieffektiv ljuskälla. Den kan monteras i taket eller horisontellt eller vertikalt på väggen. Value Batten är tillverkad av polykarbonat och vitlackerad aluminium. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Mirror Light Square LED-spegellampa

  LEDVANCE Mirror Light Square LED-spegellampa
  Mirror Light Fyrkantig LED-spegelarmatur med utbytbar ljusfärg Varmvit eller universalvit belysning ovanför eller vid sidan av badrumsspegeln - båda kan förverkligas med LED-väggarmaturen Mirror Light Square, som kan kopplas om via väggbrytaren. Mirror Light Square LED-spegelarmatur är tillverkad av aluminium och plast och ger ljus i en bred vinkel på 360°. Förutom den varierande ljusfärgen kännetecknas spegelarmaturen av en särskilt god färgåtergivning av ljuset. Färgåtergivningsindexet är Ra >90. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 11W i vitt

  LEDVANCE Bulkhead LED-utomhusvägglampa 11W i vitt
  Funktionell LED-utomhuslampa Skott i vitt Bulkhead LED utomhuslampa är lämplig för mångsidig användning i trädgården. Den belyser pålitligt husfasader och ytterväggar av olika slag och imponerar med sina många möjliga användningsområden och enkel installation. Den ovala utomhuslampan presenteras i ett elegant, vitt hus av polykarbonat och är därför särskilt stabilt och robust. Diffusorn har en matt ABS-yta genom vilken trädgårdslampans universella vita LED-ljus belyser mörkret - vare sig på balkongen eller terrassen, på stigar till ytterdörren eller i källar- och garageområden. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style UpDown flex utomhusvägglampa

  LEDVANCE Endura Style UpDown flex utomhusvägglampa
  Mörkgrå vägglampa utomhus Endura Style UpDown Flex Endura Style UpDown Flex utomhusvägglampa imponerar med sin särskilt moderna design. På grund av den mörkgrå färgen är lampan idealisk för utomhusbruk. Tack vare flexfunktionen kan huvuden på den energibesparande LED-utomhusvägglampan vridas utan problem och därmed anpassas till förhållandena på plats. Dessutom är aluminiumhöljet IP44-certifierat, varför det skyddas mot inträngande av stänkvatten och dammpartiklar. Detta innebär att utomhusvägglampan också är lämplig för användning i husets ingång eller på trädgårdsvägar. Det betyder att utomhusområdet hemma alltid är optimalt upplyst! De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Midi Spot I LED-utomhuslampa

  LEDVANCE Endura Style Midi Spot I LED-utomhuslampa
  Endura Style Midi spot I utomhusstrålkastare i mörkgrå Utomhusstrålkastaren Endura Style Midi spot I består av en enkel aluminiumkropp, som hålls i en ädel mörkgrå. Tack vare den praktiska rotationsfunktionen kan utomhuslampan vridas upp till 320 grader. En lutning på upp till 75 grader är också möjlig. Med hjälp av rotationsfunktionen kan den inbyggda LED-ljuskällan optimalt belysa alla utomhusområden och ställa in ljusa accenter. Tack vare den robusta aluminiumkroppen är värmaren också byggd för att vara väderbeständig så att den också kan användas i lätt och kraftigt regn utan problem. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Angled

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Pipe Angled
  LEDVANCE Pipe Angled – reducerad industriell design för dekorativa E27-lampor Taklampan Pipe Angled från Vintage Edition 1906-serien från LEDVANCE övertygar med sin minimalistiska och trendiga utformning. Enkelt, svartlackerat stål utgör taklampans basram. De sex E27-uttagen är i bästa fall försedda med dekorativa filament- eller retrofitlampor och ger således lampan en särskild vintageeffekt. Eftersom valet av ljuskälla är fritt kan alla bestämma hur de vill att taklampan ska se ut. Lampan Pipe Angled kan användas för olika tillämpningar i boningen.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 bordslampa Pipe

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 bordslampa Pipe
  LEDVANCE Pipe – svart bordslampa med modern industridesign Helt enkelt ett svart stativ i rörform med ett nedåtriktat E27-uttag. Det är vad som utgör bordslampan Pipe:s reducerade och minimalistiska design. Den kommer från LEDVANCE Vintage Edition 1906 och är den perfekta armaturen för ljuskällor från OSRAM-lampserien. Vare sig det är en stor Globe-lampa, retrofitlampa eller klassisk päronform är det fritt att välja vilken ljuskälla man vill. På så sätt blir bordslampans look återskapad om och om igen med E27-lampor.
 • LEDVANCE Vintage Edition 1906 Carved Pineapple

  LEDVANCE Vintage Edition 1906 Carved Pineapple
  Vacker taklampa i glas Carved Pineapple Taklampan Carved Pineapple från LEDVANCE kommer från Vintage Edition 1906 och är försedd med en sfäriskt lampskärm i glas. Detta är ett fasetterat rökglas, vars mönster påminner om en ananas, vilket ligger till grund till att taklampan fick sitt namn. Glastaklampan Carved Pineapple i retrodesign passar perfekt in i moderna inredningar och kan kompletteras med dekorativa filament- eller retrofitlampor, till exempel från OSRAM:s Vintage Edition 1906.
 • LEDVANCE Vintage 1906 Carved Pendant Bottle grå

  LEDVANCE Vintage 1906 Carved Pendant Bottle grå
  Glaspendellampa Carved Pendant Bottle Vid första anblicken ser man retro- eller vintagelooken hos den snygga Carved Pendant Bottle från LEDVANCE. Lampskärmen i glas är dekorerad med facettpolering och påminner om gamla tider. Inuti pendellampan kan dekorativa filament- eller retrofitlampor användas. Carved Pendant Bottle är perfekt för moderna livsmiljöer. Vare sig det är i vardagsrummet, matrummet, hallen eller även i sovrummet kan glaspendellampan Bottle från Vintage Edition 1906 från LEDVANCE användas på många sätt.
 • LEDVANCE Vintage 1906 Carved Pendant Jar orange

  LEDVANCE Vintage 1906 Carved Pendant Jar orange
  Liten pendellampa Carved Pendant Jar med strukturerat glas Moderna vardagsrum får ett dekorativt ljus med retrotouch tack vare den vackra pendellampan Carved Pendant Jar från LEDVANCE Vintage Edition 1906-serien. Lampans glasskärm har en strukturerad yta och är därmed ett riktigt blickfång, även när lampan är släckt. Dekorativa filamentlampor passar också bra i den lilla lampan, vilket ger den en speciell vintagelook.
 • LEDVANCE Vintage 1906 Bubble Pendant grå, 30 cm

  LEDVANCE Vintage 1906 Bubble Pendant grå, 30 cm
  Glaspendellampa: Bubble Rent designspråk: Den moderna pendellampan Bubble från LEDVANCE Vintage Edition 1906 har en rund lampskärm. Den är tillverkad i genomskinligt, lätt färgat glas som gör det möjligt att se lampskärmens insida. Lampan Bubble är därför perfekt för användning med dekorativa filament- eller retrofitlampor, vilket gör att lampans design kan justeras individuellt. Bubble är perfekt för moderna livsmiljöer och passar in i många olika inredningskoncept. Vare sig det är minimalistiskt, industriellt eller retro kan glaspendellampan Bubble användas på många sätt.
 • LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, grå

  LEDVANCE Vintage 1906 bordslampa Bubble, grå
  Modern bordslampa Bubble med glasskärm Bordslampan Bubble är ett modernt dekorations- och ljusobjekt tack vare den öppna insynen till dess insida. Beroende på vilken dekorativ filament- eller retrofitlampa som används omdefinieras bordslampans utseende. Vare sig det är en guldfärgad eller en genomskinlig ljuskälla i lampan ger dess ljus en behaglig stämning. Bordslampan från LEDVANCE Vintage Edition 1906 övertygar också med sin moderna utformning, som kan användas i alla möjliga vardagsrum. Oavsett om den användas som extrabelysning i vardagsrummet eller som ett elegant ljus på nattduksbordet är bordslampan Bubble alltid ett blickfång och en bra ljusspridare.
 • LEDVANCE Door LED Down Vit

  LEDVANCE Door LED Down Vit
  LEDVANCE Door LED Down Vit. Praktisk batteridriven belysning med rörelsesensor. Fäst lampan direkt ovanför entrédörren eller innanför garagedörren så styr rörelsedetektor så att den tänds så fort lampan upptäcker en rörelse. Då lampan är i IP54 klassad så fungerar den både inomhus som utomhus. Dock så rekommenderas områdestempraturen 0 grader till +25 grader. Snabb och enkel installation, alla tillbehör för montering medföljer samt batterier 4x1,5V LR6 (AA).
 • LEDVANCE Pollare ENDURA Cylinder 6W Steel 50cm

  LEDVANCE Pollare ENDURA Cylinder 6W Steel 50cm
  LEDVANCE Pollare ENDURA Cylinder 6W Steel 50cm. Skaffa dig ett härligt inbjudande ljus kring ditt hus med stilrena pollare i stål från Osram. Dessa pollare ger dessutom ett vackert varmvitt sken. Finns i 50 cm och 80cm
 • LEDVANCE Endura Style Mini Spot II utomhus spot

  LEDVANCE Endura Style Mini Spot II utomhus spot
  Mörkgrå utomhus spotlampa Endura Style Midi Spot II Utomhus spotlampa Endura Style Midi Spot II är tillverkad av aluminium i mörkgrå färg och är väder- och vindbeständig. Den mycket praktiska rotations- och lutningsfunktionen gör det också möjligt att anpassa utomhusvägglampan efter situation. Utomhuslampans två inbyggda spottar ger ett enhetligt ljuskoncept. Därigenom lämpar sig den sig framför allt på stora ytor som behöver belysas på natten. Dessutom har lampan en robust kropp som är tillverkad av stänkvattenskyddat aluminium. Dessutom är lampan mycket energisnål tack vare de inbyggda LED-lamporna. De nya LEDVANCE-produkterna, tidigare kända som OSRAM, kombinerar höga kvalitetskrav med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Flood Solar utomhusvägglampa

  LEDVANCE Endura Style Flood Solar utomhusvägglampa
  Futuristiskt utformad LED-vägglampa Endura Style Flood Solar med dagsljussensor och rörelsedetektor Endura Style Flood LED-vägglampan för utomhusbruk är en solcellsdriven ljuskälla för utomhusbruk. Det mörkgrå höljet av polykarbonat har en linjär och futuristisk design. Endura Style Flood Solar gör en fin figur, särskilt på fasaden av moderna byggnader. Utrustad med varmvita lysdioder ger den ett behagligt ljus. Det uppladdningsbara batteriet laddas via den integrerade solcellen, vilket ger goda energibesparingar. Den inbyggda PIR-rörelsedetektorn och dagsljussensorn kan också användas för att ge belysning vid behov. Att ställa in dagsljus och rörelsedetektering är en barnlek med en knapptryckning. Installationen kan också göras enkelt själv tack vare de medföljande monterings- och anslutningstillbehören.
 • Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa

  Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa
  LED utomhusvägglampa Endura Style Crystal upp / ner i modern design Ett modernt utseende och en intressant belysningseffekt kännetecknar LED-utomhusvägglampan Endura Style Crystal, vars varma vita ljus lyser upp och ner och därmed inte bara skapar vackra ljuseffekter på fasaden utan också upplyser omgivningen behagligt. Vinkelhuset i rostfritt stål i kombination med den genomskinliga diffusorn av polymetylmetakrylat ger lampan ett modernt utseende.
 • LEDVANCE Endura Style Cylinder LED-gånglampa

  LEDVANCE Endura Style Cylinder LED-gånglampa
  Endura Style Cylinder LED-vägbelysning Endura Style Cylinder Path Light kombinerar tydlig, ljus belysning med en elegant, spännande design. Lampans varmvita ljus spelar runt husets utsida utan att vara påträngande. Den tidlösa designen garanterar en trevlig känsla av välbefinnande i trädgården hemma. Polykarbonatdiffusorn är mycket robust och ger den yttre vägglampan en lång livslängd. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Endura Style Edge LED-utomhusvägglampa

  Ledvance Endura Style Edge LED-utomhusvägglampa
  LED utomhusvägglampa Endura Style Edge i öppen design LED-utomhusvägglampan Endura Style Edge är väldigt intressant och elegant på fasaden av moderna byggnader. Varma vita lysdioder installerades bakom skydd av polykarbonat som strålade både uppåt och nedåt, så att de i kombination med den asymmetriska formen inte bara belyser området under och framför armaturen utan också belyser fasaden uppåt. Utomhusvägglampans utomhuskonstruktion är tillverkad av rostfritt stål.
 • LEDVANCE Lunetta Slim White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Slim White LED-nattlampa
  Lunetta Slim White LED-nattlampa med dagsljussensor Lunetta Slim White erbjuder ett vitt, indirekt orienteringsljus. nattlampa aktiveras bara när det omgivande ljuset är lågt. Lunetta Slim White är gjord av vitt polykarbonat och kan tack vare kontakten manövreras med valfritt vägguttag inomhus. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 33,5 cm

  Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 33,5 cm
  Orbis Sensor LED-taklampa - enkel, rund lampa för korridorer etc. I hallen, i entrén, i trapphuset eller i källaren - LED-taklampa Orbis Sensor passar in i alla miljöer tack vare sin enkla, vita design. Den erbjuder automatisk belysning via den integrerade sensorn, men kan också bytas till permanent ljusläge genom att byta väggströmbrytaren två gånger och byta från givardrift till väggströmbrytare genom att växla väggbrytaren tre gånger. Inställningsalternativ för sensorn: - Räckvidd för sensorn 2 - 6 meter - Svarsbelysning 2-50 lux - Ljusvaraktighet 5 sekunder - 30 minuter
 • Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa kantig 43 cm

  Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa kantig 43 cm
  Vinklad LED-taklampa Orbis Sensor med en dekorativ kant Den fyrkantiga LED-taklampa Orbis Sensor är snygg och praktisk - det perfekta ljuset för alla områden där du vill ha automatisk belysning när du går in. Lampans diffusor är omgiven av en kant som är designad med fina förkromade remsor som ger lampan ett ädelt utseende. Den platta LED-taklampa Orbis kan också bytas till permanent belysning genom att dubbelklicka på väggomkopplaren och växla mellan växling med sensor eller med omkopplare kan göras när som helst genom att växla tre gånger. Den integrerade sensorn är justerbar: - Räckvidd för sensorn 2 - 6 meter - Svarsbelysning 2-50 lux - Ljusvaraktighet 5 sekunder - 30 minuter
 • Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 34 cm

  Ledvance Orbis Sensor LED-taklampa Ø 34 cm
  Orbis Sensor LED-taklampa i rund form Korridorer, entréområden, trapphus etc. används för den runda LED-taklampa Orbis Sensor, som är utrustad med en integrerad mikrovågssensor. Den består av ett takelement av stål och en kropp gjord av polymetylmetakrylat (PMMA) och pryds med en dekorativ ring mitt i den runda skuggan. Orbis Sensor LED-taklampa passar in i alla levnadsstil. Den är utrustad med varmvita lysdioder och den integrerade sensorn kan justeras efter behov: - Räckvidd för sensorn 2 - 6 meter - Svarsbelysning 2-50 lux - Ljusvaraktighet 5 sekunder - 30 minuter Lampan kan aktiveras både i sensorläge och via den konventionella ljusbrytaren. Driftläget kan ändras när som helst med tre klick på väggbrytaren.
 • Ledvance Endura Style Pyramid LED-gånglampa

  Ledvance Endura Style Pyramid LED-gånglampa
  LED-vägbelysning Endura Style Pyramid - modern ljuskälla på stigar En kaross i rostfritt stål och en pyramidformad diffusor av opalvit plast - Endura Style Pyramid LED-vägbelysning imponerar med sin ovanliga design och är särskilt bra i moderna utomhusområden. De varma vita lysdioderna avger sitt ljus uppåt genom diffusorn, där det reflekteras av huset tillbaka på golvet. På detta sätt är området runt armaturen upplyst bländningsfritt och mycket trevligt.
 • LEDVANCE Nightlux Touch Rabbit LED-nattlampa RGB

  LEDVANCE Nightlux Touch Rabbit LED-nattlampa RGB
  Söt LED-nattlampa Nightlux Touch Rabbit med varmvitt och färgat ljus Nightlux Touch LED-nattljus är ett sött nattljus med kaninmotiv. Höljet är tillverkat av vit plast. Genom att trycka på ljuskroppen kan den varmvita ljusfärgen ändras med en enda beröring. På så sätt ger kaninljuset inte bara ett behagligt, varmt vitt ljus, utan kan också ge en vacker tilläggsbelysning med färgat ljus. Nattljuset är batteridrivet och kan därför tas med överallt. När batteriet tar slut kan det enkelt laddas upp via den medföljande USB-kabeln.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 80 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • LEDVANCE Lunetta Hall Sensor LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Hall Sensor LED-nattlampa
  Praktisk LED-nattlampa Lunetta Hall Sensor Lunetta Hall Sensor LED-nattlampa anpassar sig perfekt till alla korridorer. Tack vare den integrerade rörelsesensorn upptäcker nattljuset alla rörelser i det mörka rummet. Strålvinkeln på lampan kan justeras efter behov. nattlampa är fäst i ett eluttag, vilket gör den idealisk för användning i korridorer med lågt liggande strömanslutningar. Lampan stängs av igen inom 20 sekunder efter att den har aktiverats. Denna funktion kan dock stängas av efter behag så att sensorn inte alltid aktiveras så snart katten t.ex. går förbi. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-pollare 50 cm
  Elegant LED-pollarmatur Endura Style Bat i mörkgrått aluminiumhölje Den linjära och moderna designen hos LED-pollarmaturen Endura Style Bat kombineras på ett smart sätt med innovativa och effektiva lysdioder. Det mörkgrå aluminiumhöljet ser elegant och sofistikerat ut. Särskilt för byggnader med modern stil är det den perfekta armaturen för att skapa ett slående belysningskoncept i utomhusområdet. Endura Style Bat kan antingen användas individuellt eller placeras sida vid sida för att ge tillräcklig ljusstyrka längs trädgårdsgångar eller uppfarter när mörkret redan har lagt sig men en god orientering fortfarande är nödvändig. För detta ändamål är armaturen utrustad med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus. - Skyddad mot stänkvatten och främmande föremål ≥ 1 mm tack vare skyddsklass IP44. - snabb och enkel installation - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen.
 • LEDVANCE IP44 taklampa med sensor 30 cm

  LEDVANCE IP44 taklampa med sensor 30 cm
  Orbis IP44 - tidlös LED taklampa med sensor Tack vare sitt enkla och minimalistiska utseende kan den placeras nästan var som helst - vi talar om Orbis IP44 LED-takbelysning. Med sin skyddsklass är den särskilt lämplig för badrum, men även för korridorer eller utomhusområden, eftersom armaturen är utrustad med en integrerad sensor, så att lampan tänds automatiskt när rörelse upptäcks. Sensorns räckvidd, ljusets tändningstid och dagsljussensorn kan justeras efter behov. Den runda polykarbonatskärmen i vitt ger ett bländfritt och behagligt ljus som tack vare formen sprids homogent i rummet. - Ljusets varaktighet kan justeras från 5 sekunder till 15 minuter - Tröskelvärdet för dagsljus kan justeras från 50 till 2 lux
 • LEDVANCE Endura per spot Sensor LED-spot 8 W grå

  LEDVANCE Endura per spot Sensor LED-spot 8 W grå
  Kompakt LED-väggstrålkastare Endura Pro Spot för utomhusbruk med fyra valbara ljusinställningar Endura Pro Spot LED väggstrålkastare för utomhusbruk är en kompakt ljuskälla för exakt belysning. Kan användas som en ljuskälla för utomhusområden, entréer och arkader. Det svängbara armaturhuvudet med sitt universella vita ljus ger belysning av utomhusområdet efter behov. Fyra inställningsalternativ kan väljas: 6 timmars permanent ljus, standby-läge, tändning vid rörelse eller i skymningen. Dessutom säkerställer IK05-klassningen för slagtålighet att polykarbonathuset även klarar av slag från en knytnäve och är dessutom tillräckligt skyddat mot smuts och kraftigt regn med skyddsklass IP55. Även omgivningstemperaturer från -20 °C till 40 °C är inget problem för den väderbeständiga LED-spotlampan. Dessutom har strålkastaren en integrerad rörelsesensor med ett detektionsområde på 12 meter, en dagsljusgräns på 1-1 000 lux och en tidsinställning på mellan två sekunder och 15 minuter. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Orbis LED-taklampa fjärrkontroll Ø41 cm

  LEDVANCE Orbis LED-taklampa fjärrkontroll Ø41 cm
  Orbis LED taklampa med fjärrstyrd CCT-funktion Den visar sig vara en absolut praktisk allroundlampa - Orbis LED-takbelysningen. Optiskt är Orbis mycket minimalistisk och tidlös. Den vita polykarbonatskärmen ser ut som frostat glas, men tack vare ytan ger den en optimal ljusfördelning i hela rummet utan att blända. Fjärrkontrollen som ingår i leveransen möjliggör många ytterligare alternativ som enkelt kan styras och som tack vare en minnesfunktion behålls så snart armaturen är avstängd. Ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt till dagsljus, ljusstyrkan kan justeras individuellt och armaturen kan ställas in i nattljusläge. Dessutom kan en timerfunktion aktiveras. - Fjärrkontrollen levereras med batterier
 • LEDVANCE IP44 taklampa med sensor 40 cm

  LEDVANCE IP44 taklampa med sensor 40 cm
  Orbis IP44 - tidlös LED taklampa med sensor Tack vare sitt enkla och minimalistiska utseende kan den placeras nästan var som helst - vi talar om Orbis IP44 LED-takbelysning. Med sin skyddsklass är den särskilt lämplig för badrum, men även för korridorer eller utomhusområden, eftersom armaturen är utrustad med en integrerad sensor, så att lampan tänds automatiskt när rörelse upptäcks. Sensorns räckvidd, ljusets tändningstid och dagsljussensorn kan justeras efter behov. Den runda polykarbonatskärmen i vitt ger ett bländfritt och behagligt ljus som tack vare formen sprids homogent i rummet. - Ljusets varaktighet kan justeras från 5 sekunder till 15 minuter - Tröskelvärdet för dagsljus kan justeras från 50 till 2 lux
 • LEDVANCE Orbis LED-taklampa Click-CCT Ø 31 cm

  LEDVANCE Orbis LED-taklampa Click-CCT Ø 31 cm
  Orbis rund LED-takarmatur med Click CCT-funktion Ett minimalistiskt utseende i kombination med en praktisk men enkel funktion - Orbis LED-takarmatur har båda dessa egenskaper, vilket gör den till en tillgång i många olika bostadsområden och inredningsstilar. Den vita polykarbonatytan ger en behaglig ljusfördelning som eliminerar obehaglig bländning. Flexibel justering av ljusfärgerna är möjlig tack vare den integrerade Click-CCT-funktionen. Ljusfärgen kan alltså flexibelt ställas in i varmvitt, universalvitt och dagsljus genom att manövrera den befintliga ljusbrytaren.
 • LEDVANCE Orbis LED-taklampa Click-CCT Ø 41 cm

  LEDVANCE Orbis LED-taklampa Click-CCT Ø 41 cm
  Orbis rund LED-takarmatur med Click CCT-funktion Ett minimalistiskt utseende i kombination med en praktisk men enkel funktion - Orbis LED-takarmatur har båda dessa egenskaper, vilket gör den till en tillgång i många olika bostadsområden och inredningsstilar. Den vita polykarbonatytan ger en behaglig ljusfördelning som eliminerar obehaglig bländning. Flexibel justering av ljusfärgerna är möjlig tack vare den integrerade Click-CCT-funktionen. Ljusfärgen kan alltså flexibelt ställas in i varmvitt, universalvitt och dagsljus genom att manövrera den befintliga ljusbrytaren.
 • LEDVANCE Orbis LED-taklampa fjärrkontroll Ø31 cm

  LEDVANCE Orbis LED-taklampa fjärrkontroll Ø31 cm
  Orbis LED taklampa med fjärrstyrd CCT-funktion Den visar sig vara en absolut praktisk allroundlampa - Orbis LED-takbelysningen. Optiskt är Orbis mycket minimalistisk och tidlös. Den vita polykarbonatskärmen ser ut som frostat glas, men tack vare ytan ger den en optimal ljusfördelning i hela rummet utan att blända. Fjärrkontrollen som ingår i leveransen möjliggör många ytterligare alternativ som enkelt kan styras och som tack vare en minnesfunktion behålls så snart armaturen är avstängd. Ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt till dagsljus, ljusstyrkan kan justeras individuellt och armaturen kan ställas in i nattljusläge. Dessutom kan en timerfunktion aktiveras. - Fjärrkontrollen levereras med batterier
 • LEDVANCE Endura Pro UpDown Sensor mörkgrå

  LEDVANCE Endura Pro UpDown Sensor mörkgrå
  Endura Pro Updown Sensor LED utomhusvägglampa Som namnet antyder avger Endura Pro Updown Sensor LED-utomhusvägglampa ljus både uppåt och nedåt, vardera i en vinkel på 50 °. Förutom syftet med belysning skapar detta också en dekorativ ljuseffekt på fasaden, särskilt om armaturen är fäst vid flera långa fasader, till exempel med lika intervall. Sensorn integrerad i mitten av ljuset har en registreringsvinkel på 180 °, ett räckvidd på 12 meter och svarets ljusstyrka kan ställas in från 1 till 1000 lux. Den tänder automatiskt ljuset när rörelse detekteras, varigenom ljusvaraktigheten kan väljas mellan 5 sekunder och 15 minuter. En modern design, utrustningen med isoleringsklass IP55 och ett slaghållfasthetsindex på IK05 gör armaturen användbar i den privata sektorn såväl som i den kommersiella sektorn, till exempel på lagerfasader etc. Vägglampan Endura Pro Updown Sensor kan växlas i fyra inställningslägen: 6 timmars permanent ljus, beredskapsläge, påslagning när det är rörelse eller skymning. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spot 27 W grå

  LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spot 27 W grå
  Robust och väderbeständig LED-väggstrålkastare Endura Pro Flood för utomhusbruk med rörelsesensor Endura Pro Flood LED-väggstrålkastare för utomhusbruk gör det enkelt att belysa utomhusområden som uppfarter, entréer och arkader när mörkret redan har lagt sig. Så snart sensorn upptäcker rörelse belyses det fokuserade utomhusområdet jämnt med ett ljust, universellt vitt ljus med en strålningsvinkel på 100°. Ett svängbart och justerbart armaturhuvud gör det också möjligt att belysa efter behov. Höljet är tillverkat av polykarbonat och har en särskilt robust finish. Slagmotståndet IK05 garanterar att varken slag med handen eller med knytnäven kan skada spotlighten. Skyddsklassen IP55 gör den också väderbeständig, så att varken smuts eller kraftigt regn kan skada armaturen. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd: 12 m - Tröskelvärde för dagsljus: 1-1 000 lux - Tidsinställning: 2 sekunder till 15 minuter De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spot 27W vit

  LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spot 27W vit
  Robust och väderbeständig LED-väggstrålkastare Endura Pro Flood för utomhusbruk med rörelsesensor Endura Pro Flood LED-väggstrålkastare för utomhusbruk gör det enkelt att belysa utomhusområden som uppfarter, entréer och arkader när mörkret redan har lagt sig. Så snart sensorn upptäcker rörelse belyses det fokuserade utomhusområdet jämnt med ett ljust, universellt vitt ljus med en strålningsvinkel på 100°. Ett svängbart och justerbart armaturhuvud gör det också möjligt att belysa efter behov. Höljet är tillverkat av polykarbonat och har en särskilt robust finish. Slagmotståndet IK05 garanterar att varken slag med handen eller med knytnäven kan skada spotlighten. Skyddsklassen IP55 gör den också väderbeständig, så att varken smuts eller kraftigt regn kan skada armaturen. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd: 12 m - Tröskelvärde för dagsljus: 1-1 000 lux - Tidsinställning: 2 sekunder till 15 minuter De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit Pro 360BK bordslampa
  Dimbar LED-bordslampa Indoor Garden Kit Pro 360 BK för användning som växtljus med speciellt utvecklat LED-spektrum för att främja fotosyntesen. Indoor Garden Kit Pro 360 BK LED-bordlampan är en funktionell växtlampa och har ett svart polykarbonathölje. Den är utrustad med ett specialutvecklat LED-spektrum som främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Dessutom använder ljuset en kombination av vita fullspektrum-LED:er och röda LED:er för att stödja växternas utveckling. För att maximera växternas tillväxt har armaturen också en sensor som indikerar vattenbrist. Dessutom finns det en automatisk timer inbyggd som efterliknar dag- och nattcykeln. Dessutom är växtbelysningen dimbar och armaturhuvudet är höjdjusterbart, så att ljuset alltid kan anpassas till växtens storlek.
 • LEDVANCE Indoor Garden Light stand300WT bordslampa

  LEDVANCE Indoor Garden Light stand300WT bordslampa
  Växtljus LED bordslampa inomhus trädgårdsljusstativ 300 WT för inomhus trädgårdsodling Med Indoor Garden Light Stand 300 WT LED-bordslampa kan du också ha en trädgård inomhus. Växtbelysningen är utrustad med en automatisk timer som efterliknar dag- och nattcykeln, samt en kombinerad användning av vita fullspektrum-LED:er och röda LED:er för att främja växttillväxten. Dessutom har armaturen ett specialutvecklat LED-spektrum som främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. För att armaturen ska kunna användas även för växter av olika storlekar är armaturens skärm höj- och sänkbar. Armaturens utsida är tillverkad av vit polykarbonat med metallstöd.
 • LEDVANCE Endura Style Bat LED-utomhusvägglampa grå

  LEDVANCE Endura Style Bat LED-utomhusvägglampa grå
  Mörkgrå LED väggarmatur Endura Style Bat i futuristisk design LED-väggarmaturen Endura Style Bat är en lysande ljuskälla för utomhusbruk. Den kan användas antingen som en ljuskälla för balkonger och terrasser eller som entrébelysning och med sina varmvita lysdioder ger den ett behagligt och indirekt ljus. Det mörkgrå höljet är tillverkat av aluminium och har en mycket futuristisk design, vilket gör att LED-armaturen gör en bra figur särskilt på fasaden av moderna byggnader. - Enkel installation tack vare de medföljande monterings- och anslutningstillbehören
 • LEDVANCE Endura Pro spot Sensor LED-spot 8 W vit

  LEDVANCE Endura Pro spot Sensor LED-spot 8 W vit
  Kompakt LED-väggstrålkastare Endura Pro Spot för utomhusbruk med fyra valbara ljusinställningar Endura Pro Spot LED väggstrålkastare för utomhusbruk är en kompakt ljuskälla för exakt belysning. Kan användas som en ljuskälla för utomhusområden, entréer och arkader. Det svängbara armaturhuvudet med sitt universella vita ljus ger belysning av utomhusområdet efter behov. Fyra inställningsalternativ kan väljas: 6 timmars permanent ljus, standby-läge, tändning vid rörelse eller i skymningen. Dessutom säkerställer IK05-klassningen för slagtålighet att polykarbonathuset även klarar av slag från en knytnäve och är dessutom tillräckligt skyddat mot smuts och kraftigt regn med skyddsklass IP55. Även omgivningstemperaturer från -20 °C till 40 °C är inget problem för den väderbeständiga LED-spotlampan. Dessutom har strålkastaren en integrerad rörelsesensor med ett detektionsområde på 12 meter, en dagsljusgräns på 1-1 000 lux och en tidsinställning på mellan två sekunder och 15 minuter. De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spotlight grå

  LEDVANCE Endura Pro Flood Sensor LED-spotlight grå
  Robust och väderbeständig LED-väggstrålkastare Endura Pro Flood för utomhusbruk med rörelsesensor Endura Pro Flood LED-väggstrålkastare för utomhusbruk gör det enkelt att belysa utomhusområden som uppfarter, entréer och arkader när mörkret redan har lagt sig. Så snart sensorn upptäcker rörelse belyses det fokuserade utomhusområdet jämnt med ett ljust, universellt vitt ljus med en strålningsvinkel på 100°. Ett svängbart och justerbart armaturhuvud gör det också möjligt att belysa efter behov. Höljet är tillverkat av polykarbonat och har en särskilt robust finish. Slagmotståndet IK05 garanterar att varken slag med handen eller med knytnäven kan skada spotlighten. Skyddsklassen IP55 gör den också väderbeständig, så att varken smuts eller kraftigt regn kan skada armaturen. Tekniska data för sensorn: - Räckvidd: 12 m - Tröskelvärde för dagsljus: 1-1 000 lux - Tidsinställning: 2 sekunder till 15 minuter De nya LEDVANCE-produkterna, som tidigare var kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitet med modern design.
 • LEDVANCE Linear Shelf LED-vägglampa 40 cm

  LEDVANCE Linear Shelf LED-vägglampa 40 cm
  Funktionell LED-väggarmatur Linear Shelf med varmvitt ljus - kan användas i vardagsrummet och badrummet. LED-väggarmaturen Linear Shelf kombinerar skickligt funktionalitet med linjär design. Armaturen är både en ljuskälla och en hylla. Oavsett om du letar efter en plats för bilderna av dina nära och kära eller om du vill ha en extra ljuskälla. Med den linjära hyllan är båda dessa möjligheter möjliga. Det vita höljet är tillverkat av aluminium och polykarbonat. Användningsområdena är många. Armaturen kan installeras i vardagsrummet och matsalen, monteras i arbetsrummet eller användas i badrummet som ljuskälla och hylla, till exempel för att placera kosmetika och ge extra belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk och kan därför utan problem installeras i fuktiga rum. De effektiva lysdioderna är monterade på undersidan och ger bra belysning med varmvitt ljus med en strålningsvinkel på 110°. Armaturer med varm vit ljusfärg är idealiska för vardagsrum och badrum eftersom de skapar en behaglig och mysig atmosfär.
 • LEDVANCE Linear Shelf LED-vägglampa 60 cm

  LEDVANCE Linear Shelf LED-vägglampa 60 cm
  Funktionell LED-väggarmatur Linear Shelf med varmvitt ljus - kan användas i vardagsrummet och badrummet. LED-väggarmaturen Linear Shelf kombinerar skickligt funktionalitet med linjär design. Armaturen är både en ljuskälla och en hylla. Det spelar ingen roll om du letar efter en plats för bilderna av dina nära och kära eller om du vill ha en extra ljuskälla. Med den linjära hyllan är båda dessa möjligheter möjliga. Det vita höljet är tillverkat av aluminium och polykarbonat. Användningsområdena är många. Armaturen kan installeras i vardagsrummet och matsalen, monteras i arbetsrummet eller användas i badrummet som ljuskälla och hylla, till exempel för att placera kosmetika och ge extra belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är den skyddad mot vattenstänk och kan därför utan problem installeras i fuktiga rum. De effektiva lysdioderna är monterade på undersidan och ger bra belysning med varmvitt ljus med en strålningsvinkel på 110°. Armaturer med varm vit ljusfärg är idealiska för vardagsrum och badrum eftersom de sprider en behaglig och mysig atmosfär.
 • LEDVANCE Nightlux Touch TV LED-nattlampa RGB

  LEDVANCE Nightlux Touch TV LED-nattlampa RGB
  Cool LED-nattljus Nightlux Touch TV - batteridrivet och platsoberoende LED-nattljuset Nightlux Touch TV är tillverkat av vit plast, så ljuset tål mycket. Om ljuskroppen berörs ändras det varmvita ljuset till ett färgat ljus. Den roliga och coola lampan i TV-motivet ger alltid lämplig extra belysning i alla barnrum. En annan speciell egenskap: Nattljuset är batteridrivet och kan därför tas med överallt utan problem. Batteriet kan laddas när som helst via den medföljande USB-kabeln.
 • LEDVANCE Endura Style Bow LED-utomhusvägglampa grå

  LEDVANCE Endura Style Bow LED-utomhusvägglampa grå
  Sofistikerad LED-väggarmatur Endura Style Bow med ljusbågsform LED-väggarmaturen Endura Style Bow är perfekt för att belysa fasader, entréer, balkonger och terrasser. Det mörkgrå aluminiumhöljet med sin lätta bågform ser mycket sofistikerat och elegant ut. Endura Style Bow är utrustad med varmvita lysdioder och är en lämplig ljuskälla för utomhusområden, särskilt för byggnader i modern stil. LED-armaturens utsida är också mycket robust, så att varken slag eller hammarslag som väger upp till 500 gram kan skada armaturen. Dessutom klarar vägglampan för utomhusbruk av omgivningstemperaturer mellan -20° och 40° C. - Kompletta monterings- och anslutningstillbehör ingår i leveransen. - Strålningsvinkel på 355 - Skyddsklass IP44 - Slagtålighetsklass IK07
 • LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa

  LEDVANCE Indoor Garden Kit 450WT LED-plantlampa
  Funktionell LED-bordlampa Indoor Garden Kit 450 WT för alla vänner av inomhusodling. Indoor Garden Kit 450 WT LED-bordslampa är en växtlampa som är utformad speciellt för inomhusodling. Ljuset använder en kombination av vita lysdioder med fullt spektrum och röda lysdioder för effektiv växttillväxt. Ett speciellt utformat LED-spektrum främjar fotosyntesen med varmvitt ljus. Den automatiska timern efterliknar också dag- och nattcykeln. Armaturens utsida är tillverkad av plast och rostfritt stål. I leveransen ingår också två växtbehållare med vattennivåindikator, som också är tillverkade av plast. Ljushuvudets höjd är justerbar och kan anpassas till växtens storlek.
 • LEDVANCE Endura Style Cylinder LED-taklampa

  LEDVANCE Endura Style Cylinder LED-taklampa
  LED-taklampa Endura Style Cylinder i silver taklampa Endura Style Cylinder badar utsidan och interiören med sin varma vita ljus i en trevlig ljusatmosfär. Det genomskinliga polykarbonatet fördelar ljusstyrkan jämnt längs taket i varje rum och säkerställer därmed en balanserad, jämn ljusstråle utan toppar i ljusstyrka. Beklädnaden i rostfritt stål utgör en dekorativ, tidlös och samtidigt robust ram för den högkvalitativa lampan och säkerställer därmed en inbjudande atmosfär i varje utomhusområde under lång tid. Censorn på taklampa känner påverkan av dagsljus och därför automatiskt stänger av ljus under dagen. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Endura Classic Pipe gånglampa bärnsten

  Ledvance Endura Classic Pipe gånglampa bärnsten
  Endura Classic Pipe path ljus i mörkgrå med tonad glascylinder En tidlös, linjär design och tack vare det faktum att den kan utrustas med moderna LED-lampor, samtida, energieffektiv belysning - det är det som skiljer Endura Classic Pipe-vägbelysning. Basen är gjord av rostfritt stål med en mörkgrå yta (RAL 7016), skuggan är av bärnstensfärgat glas. Skärmens genomskinliga material ger utsikt över ljuskällan, varför det rekommenderas att använda en dekorativ LED-filamentlampa, som inte bara ser bra ut utan också lyser energibesparande och har lång livslängd . Lampans enkla, tidlösa design passar in i många utomhusområden och går inte ur stil när som helst.
 • Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa bärnsten

  Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa bärnsten
  Endura Classic Cascade utomhusvägglampa med glascylinder Ett rätvinkligt väggelement av aluminium, designat i mörkgrått (RAL 7016) och en glascylinder fäst i botten - det här är komponenterna i Endura Classic Cascade utomhusvägglampa. Det finns ett E27- uttag i glaset, genom vilket lampan lyser i alla riktningar, så att ett stort område belyses. Eftersom ljuskällan är synlig genom det genomskinliga glaset rekommenderas användning av en dekorativ filamentlampa. En lampa ingår inte i leveransen. I kombination med andra lampor från Endura Classic Cascade-serien kan hela utomhusområdet belysas.
 • Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa klar

  Ledvance Endura Classic Cascade vägglampa klar
  Endura Classic Cascade utomhusvägglampa med glascylinder Ett rätvinkligt väggelement av aluminium, designat i mörkgrått (RAL 7016) och en glascylinder fäst i botten - det här är komponenterna i Endura Classic Cascade utomhusvägglampa. Det finns ett E27- uttag i glaset, genom vilket lampan lyser i alla riktningar, så att ett stort område belyses. Eftersom ljuskällan är synlig genom det genomskinliga glaset rekommenderas användning av en dekorativ filamentlampa. En lampa ingår inte i leveransen. I kombination med andra lampor från Endura Classic Cascade-serien kan hela utomhusområdet belysas.
 • Ledvance Endura Classic Cascade gånglampa bärnsten

  Ledvance Endura Classic Cascade gånglampa bärnsten
  Endura Classic Cascade path light med cylindrisk glaskupa Endura Classic Cascade path-armatur är en armatur som passar många utomhusområden med en plan, vinklad stativ av mörkgrå (RAL 7016) aluminium och en cylindrisk skärm av glas. Detta hänger fritt ner från ramens vinklade del så att lampan från lampan (ingår ej) i E27- uttag lyser i alla riktningar. Således är ett rymligt område upplyst och åtkomstvägar, terrasser eller uppfart är säkert upplysta. Eftersom ljuskällan är synlig genom skärmen rekommenderas användning av en filamentlampa.
 • Ledvance Endura Classic Frame utomhusvägglampa

  Ledvance Endura Classic Frame utomhusvägglampa
  Utomhus vägglampa Endura Classic Frame i enkel lyktform Endura Classic Frame utomhusvägglampa visar sig vara en tidlös och mångsidig lampa . Den är konstruerad i en rak lykta form gjord av metall strävor och uttag, som sitter i centrum av basen av den lykta, är omsluten av en transparent glascylinder, i vilken ljuskällan är synlig från alla sidor. Användningen av en dekorativ LED-filamentlampa rekommenderas därför för att komplettera utseendet. Utomhusvägglampan kan fästas på en mängd olika fasader, vare sig modern eller klassisk, antingen individuellt eller i flera kopior och i kombination med andra utomhusbelysning i serien skapas en vacker ensemble av ljus.
 • Ledvance Endura Classic Frame gånglampa höjd 60 cm

  Ledvance Endura Classic Frame gånglampa höjd 60 cm
  Endura Classic rambana ljus i form av en fyrkantig lykta En öppen design av lykta, som sitter på en rund bas, gör Endura Classic Frame-vägbelysning till en strålande ljuskälla för stigar, terrasskanter, uppfart och många andra områden. I mitten av lykta finns ett E27- uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. Det klara glaset gör att en LED-filamentlampa vackrast ut (ingår ej). Lampan är omgiven av en transparent glascylinder. Endura Classic Frame är ett tidlöst och universellt lämpligt stigljus i nästan alla utomhusområden, som ser särskilt vackert ut när det monteras i kombination med flera lampor från serien.
 • Ledvance Endura Classic Frame gånglampa höjd 80 cm

  Ledvance Endura Classic Frame gånglampa höjd 80 cm
  Endura Classic rambana ljus i form av en fyrkantig lykta En öppen design av lykta, som sitter på en rund bas, gör Endura Classic Frame-vägbelysning till en strålande ljuskälla för stigar, terrasskanter, uppfart och många andra områden. I mitten av lykta finns ett E27- uttag som kan utrustas med alla typer av ljuskällor. Det klara glaset gör att en LED-filamentlampa vackrast ut (ingår ej). Lampan är omgiven av en transparent glascylinder. Endura Classic Frame är ett tidlöst och universellt lämpligt stigljus i nästan alla utomhusområden, som ser särskilt vackert ut när det monteras i kombination med flera lampor från serien.
 • Ledvance Endura Classic Tubular utomhusvägglampa

  Ledvance Endura Classic Tubular utomhusvägglampa
  Mörkgrå utomhusvägglampa Endura Classic Tubular med klarglascylinder Endura Classic Tubular är en utomhusvägglampa som passar alla fasader tack vare sin tidlösa design. Lampan består av ett väggfäste av aluminium i en mörkgrå design som bildar fästet för den genomskinliga glascylindern som sitter i den genom kurvorna som skjuter ut framåt på toppen och botten. I mitten av glascylindern finns ett E27- uttag så att lampan omges av glascylindern. Lampan ser väldigt snygg ut när den är utrustad med en filamentlampa (ingår ej). Ljuset lyser genom den genomskinliga glascylindern, inte bara runtom, utan också uppåt.
 • Ledvance Endura Classic Cannon utomhusvägglampa up

  Ledvance Endura Classic Cannon utomhusvägglampa up
  Endura Classic Cannon utomhusvägglampa lyser uppåt Med den moderna Endura Classic Cannon yttervägglampan kan effektiva ljuseffekter skapas på fasaden, eftersom dess ljus bara avges uppåt. Tillverkad av mörkgrå (RAL 7016) aluminium, ser armaturen bra ut på alla moderna fasader. GU10-lampan ingår inte. Den kan väljas fritt så att strålvinkeln kan anpassas till individuella behov.
 • Ledvance Endura Classic Cannon vägglampa up/down

  Ledvance Endura Classic Cannon vägglampa up/down
  Endura Classic Cannon utomhusvägglampa, strålande upp och ner Ganska liten i sin design, men bra i ljuseffekten - det är Endura Classic Cannon utomhusvägglampa i mörkgrå (RAL 7016) aluminium. Riktat uppåt och nedåt finns det ett GU10- uttag bakom en diffusor av glas som kan utrustas med alla typer av ljuskällor (ingår ej). Tack vare det fria valet av ljuskällor kan strålningsvinkeln också anpassas helt till respektive behov. Endura Classic Cannon vägglampa är - särskilt när flera monteras - perfekt för att ställa in ljusa accenter på fasader.
 • Ledvance Endura Classic Pipe utomhusvägglampa

  Ledvance Endura Classic Pipe utomhusvägglampa
  Utomhus vägglampa Endura Classic Pipe med bärnstensfärgad glascylinder Vägglampans rör från Endura Classic-serien är en ljuskälla som passar nästan alla fasader och nästan alla byggstilar tack vare sin tidlösa, moderna och linjära design och kombinationen av mörkgrå (RAL 7016) designad metall och bärnstensfärgat glas. Tack vare det bärnstensfärgade glaset, som skapar en mysig ljuseffekt, är ljuskällan fritt synlig, varför användning av en dekorativ lampa, till exempel en filamentlampa med klart glas, rekommenderas. Individuellt eller i grupp eller i kombination med andra lampor från Endura Classic Pipe-serien kan valfritt utomhusområde belysas effektivt och framför allt energieffektivt. Leveransomfattningen inkluderar komplett monterings- och anslutningstillbehör.
 • LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 120 cm 3 000 K

  LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 120 cm 3 000 K
  Kraftfull LED-taklampa Power Batten i två versioner Den dubbla LED-taklampa Power Batten belyser arbetsområdet i en verkstad, i garaget, i källaren eller i tvättstugan ljust och extremt energieffektivt. Den enkla lampan med en kropp av metall och ett lock av plast kännetecknas av hög lumeneffektivitet och en mycket lång livslängd. Klämmor för två monteringsfästen levereras för fästning. Förutom att den används som taklampa , är väggmontering också möjlig. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunetta USB LED-nattlampa med USB-port

  LEDVANCE Lunetta USB LED-nattlampa med USB-port
  Lunetta LED-nattlampa med en praktisk USB-port USB-nattlampan Lunetta fungerar som en lampa och mobiltelefonladdare. Tack vare sin sofistikerade design kan den också användas som mobiltelefonhållare. En inbyggd sensor lyser automatiskt upp nattlampa i mörkret. Lampan är ansluten till en kontaktlist så att två mobiltelefoner kan anslutas parallellt för laddning via två USB-portar på framsidan. Tack vare en lämplig hylla kan dessa placeras på nattlampan under denna tid. Den automatiska dag- / nattdetekteringen kan stängas av efter önskemål, vilket resulterar i manuell kontroll. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Endura Style Cylinder utomhusvägglampa

  LEDVANCE Endura Style Cylinder utomhusvägglampa
  Endura Style Cylinder LED utomhusvägglampa Den eleganta vägglampan Endura Style Cylinder kombinerar robust design med klassiskt subtila element och belyser utomhusområdena atmosfäriskt i alla väder. Lampan med sitt tidlösa rostfria utseende kan enkelt fästas på ytterväggen och är tack vare polykarbonatbeläggningen utrustad för alla väder. Den kompakta designen anpassar sig harmoniskt till alla miljöer i hemmet. Med sin runda form belyser vägglampan hela den omgivande väggytan. Den resulterande indirekta belysningen genererar en trevlig ljuseffekt som optimalt belyser sittgruppen eller entréområdet. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE LED Click White Square 20 cm taklampa

  LEDVANCE LED Click White Square 20 cm taklampa
  Fyrkantig LED-taklampa LED Klicka vit fyrkant med 2 ljussegment LED Click vit fyrkantig LED-taklampa är utrustad med två separata eller omkopplingsbara ljussegment. Den inre ytan och den yttre ramen kan bytas var för sig eller tillsammans genom att trycka på lampan flera gånger, beroende på hur mycket ljus som krävs. Varma vita lysdioder lyser starkt och jämnt genom diffusorns material utan att blända. Tack vare det helt vita färgschemat och en mycket enkel, tydlig design kan den vinklade LED Click vita fyrkantiga taklampa användas i vilken inredningsstil som helst och passar in i alla färgkoncept. Monterings- och anslutningsmaterial ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunetta Shine White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Shine White LED-nattlampa
  Lunetta Shine White - enkelt nattlampa med dagsljussensor En praktisk och iögonfallande hjälpare i mörkret - det är Lunetta Shine White LED-nattlampa . Den är gjord av vitt polykarbonat och har en vertikalt utskjutande diffusor som ger ett diskret orienteringsljus på väggen och i rummet. Tack vare kontakten kan den användas i alla rum med eluttag . Lunetta Shine White aktiverar sig i svagt ljus. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Office Line taklampa dimbar 60 cm

  LEDVANCE Office Line taklampa dimbar 60 cm
  Office Line dimbar LED-taklampa - kan också användas som hänglampa Office Line LED-taklampa kan inte bara användas på en mängd olika sätt från studiet till köket till hallen, utan kan också installeras som en pendellampa (tillbehör ingår). Den är utformad i stil med den konventionella formen som används med lysrör, men erbjuder fördelen med LED-energieffektivitet. Den senare kan styras i tre ljusstyrkenivåer (100%, 50%, 12%) med hjälp av väggbrytaren. Stommen är gjord av vitlackerad aluminium, diffusorn är tillverkad av polykarbonat. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunetta Hall White LED-nattlampa

  LEDVANCE Lunetta Hall White LED-nattlampa
  Lunetta Hall White - vit nattlampa med justerbar ljusreglering LED-nattlampa Lunetta Hall White manövreras enkelt via eluttag . Den erbjuder en varmvit orienteringsbelysning som, tack vare den integrerade ljusstyrkessensorn, aktiveras automatiskt när det omgivande ljuset minskar. Det utsända ljusets riktning kan riktas mot väggen eller golvet efter behov. Huset är tillverkat av vitt polykarbonat. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Lunive Vela LED-taklampa 22 cm 3 000 K

  LEDVANCE Lunive Vela LED-taklampa 22 cm 3 000 K
  Lunive Vela LED-taklampa - matt glas och metall Utformningen av taklampa Lunive Vela, designad i Italien, är absolut state of the art. En fyrkantig aluminiumram i borstad nickelfinish omger en diffusor av matt glas. Lunive Vela erbjuder homogen och trevlig grundbelysning och harmoniserar perfekt med moderna inredningskoncept. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 60 cm 4 000 K

  LEDVANCE Power Batten LED-taklampa 60 cm 4 000 K
  Power Batten - LED-taklampa med hög effektivitet Power Batten LED-lampa kan installeras som taklampa eller vägglampa. Tack vare den höga ljusutbyte och det enkla utseendet är den perfekt för arbetsplatser inomhus. Kroppen är gjord av metall, locket är av plast. En hög lumen på upp till 110 lumen per watt energiförbrukning och en lång livslängd, förutom energibesparande belysning, är ytterligare fördelar som talar för användningen av Power Batten LED-taklampa . Monteringsclips för två monteringsfästen ingår. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 60 cm 3 000 K

  LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 60 cm 3 000 K
  Kraftfull LED-taklampa Power Batten i två versioner Den dubbla LED-taklampa Power Batten belyser arbetsområdet i en verkstad, i garaget, i källaren eller i tvättstugan ljust och extremt energieffektivt. Den enkla lampan med en kropp av metall och ett lock av plast kännetecknas av hög lumeneffektivitet och en mycket lång livslängd. Klämmor för två monteringsfästen levereras för fästning. Förutom att den används som taklampa , är väggmontering också möjlig. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Endura Style Crystal LED-gånglampa

  Ledvance Endura Style Crystal LED-gånglampa
  Endura Style Crystal LED-ledbana i vinkelform Tillverkad av rostfritt stål och genomskinlig plast, LED-väglampan Endura Style Crystal är en modern ljuskälla för stigar, uppfart, terrasser eller entréer. ljus. Banljuset bländar inte, är snabbt och enkelt att installera och är tack vare modern LED-teknik extremt energieffektivt.
 • Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa torch

  Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa torch
  Endura Style Crystal LED utomhusvägglampa - en modern tolkning av vägglampan LED-utomhusvägglampan Endura Style Crystal är en mycket modern form av en vägglampa. De vinklade formerna och kombinationen av rostfritt stål och transparent plast gör det till ett ljus som är särskilt effektivt i moderna byggnader. Höger och vänster om entrén, för terrassbelysning eller på väggar, garage etc. - med LED-utomhusvägglampan Endura Style Crystal kan otaliga utomhusytor belysas på ett energieffektivt sätt.
 • Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa sensor

  Ledvance Endura Style Crystal LED-vägglampa sensor
  LED utomhusvägglampa Endura Style Crystal med integrerad sensor LED-utomhusvägglampan Endura Style Crystal är modern, modern och funktionell och belyser omgivningen med varmt vitt ljus. Den integrerade passiva infraröda rörelsedetektorn tänder ljuset när rörelse detekteras. Justerbar sensor: - Detektionsområde 2 till 6 meter - Bränntid 5 sekunder till 6 minuter
 • LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 120 cm 4 000 K

  LEDVANCE Power Batten Dopp taklampa 120 cm 4 000 K
  Kraftfull LED-taklampa Power Batten i två versioner Den dubbla LED-taklampa Power Batten belyser arbetsområdet i en verkstad, i garaget, i källaren eller i tvättstugan ljust och extremt energieffektivt. Den enkla lampan med en kropp av metall och ett lock av plast kännetecknas av hög lumeneffektivitet och en mycket lång livslängd. Klämmor för två monteringsfästen levereras för fästning. Förutom att den används som taklampa , är väggmontering också möjlig. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Vintage 1906 PendeLum utvidgning takkåpa

  Vintage 1906 PendeLum utvidgning takkåpa
  Canopy för Vintage Edition 1906 Denna svarta kapell fungerar som takfäste för hängande lampor från Vintage Edition 1906. De nya LEDVANCE produkterna, tidigare kända under varumärket OSRAM, kombinerar högsta kvalitetsstandard med modern design.
 • Ledvance Endura Classic Cascade gånglampa klar

  Ledvance Endura Classic Cascade gånglampa klar
  Endura Classic Cascade path light med cylindrisk glaskupa Endura Classic Cascade path-armatur är en armatur som passar många utomhusområden med en plan, vinklad stativ av mörkgrå (RAL 7016) aluminium och en cylindrisk skärm av glas. Detta hänger fritt ner från ramens vinklade del så att lampan från lampan (ingår ej) i E27- uttag lyser i alla riktningar. Således är ett rymligt område upplyst och åtkomstvägar, terrasser eller uppfart är säkert upplysta. Eftersom ljuskällan är synlig genom skärmen rekommenderas användning av en filamentlampa.
 • LEDVANCE Orbis Pure LED-taklampa 24W 40 cm

  LEDVANCE Orbis Pure LED-taklampa 24W 40 cm
  Orbis Pure - rund LED-taklampa med behagligt varmvitt ljus Takarmaturen Orbis Pure LED passar perfekt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Det är dess moderna och samtidigt tidlösa utseende som gör att den sticker ut. Tack vare den vita diffusorn släpps det varmvita ljuset in i rummet utan att blända och med stor spridning. Aluminiumhöljet ger den en ädel karaktär.