LCD lampor

 • Utomhusvägglampa Quadro rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Quadro rostfritt stål
  Utomhusvägglampa Quadro i tidlös design, rostfritt stål Utomhusvägglampan Quadro övertygar med en integrativ, mångsidigt användbar design. Lampan består av högkvalitativt rostfritt stål, armaturen är tillverkad av gjutgods i aluminium. Den kantiga täckskivan av opalglas skapar jämn belysning i omgivningen, vilket ger säkerhet och underlättar orienteringen runt huset. Med skyddsklass IP44 är lampan skyddad mot vattenstänk på bästa sätt.
 • Modern LED-utomhusvägglampa Luis med rörelsesensor

  Modern LED-utomhusvägglampa Luis med rörelsesensor
  Med integrerad rörelsesensor – LED-utomhusvägglampa Luis Utomhusvägglampan Luis fascinerar med sin moderna formgivning kombinerad med energieffektiv LED-ljusteknik. Den har en komfortabel rörelsesensor som döljs bakom en välvd diffusor i opalglas och är därför speciellt lämplig för användning vid ytterdörren eller vid infarten. Redan på ett avstånd på 8 meter registrerar sensorn rörelser som närmar sig och tänder LED-ljuset automatiskt. På så sätt belyses vägen säkert och man ser snubbelrisker i tid. Lystiden kan ställas in individuellt mellan 8 sekunder och 12 minuter. - skymningsinställning: 2-2000 lux - registreringsvinkel: 180°
 • Utomhusvägglampa koppar Peggy, hängande

  Utomhusvägglampa koppar Peggy, hängande
  Högkvalitativ utomhusvägglampa Peggy i klassisk look av koppar och aluminium Utomhusvägglampan Peggy är särskilt stilfull. Med sitt klassiska utseende i robust aluminium och skärm av koppar pryder den alla byggnader på dekorativt sätt. Även vad gäller belysningen gör den god nytta, då det opalvita diffusorglaset ger jämnt ljus som belyser omgivningen även under natten och bidrar till säker orientering.
 • Stilfull utomhusvägglampa Miranda, svart

  Stilfull utomhusvägglampa Miranda, svart
  Elegant utomhusvägglampa Miranda i högkvalitativt aluminium Denna utomhusvägglampa i serien Miranda berikar stilfullt alla trädgårdar. Den tidlösa designen av pulverbelagd aluminium och opalglas passar i många olika omgivningar och ger bästa tänkbara ljus för att orientera sig i mörkret. Med IP43 är den optimalt skyddad mot nedsmutsning av främmande ämnen och vattenstänk.
 • LED-utomhusvägglampa Malte

  LED-utomhusvägglampa Malte
  Modern ljuskälla - LED-utomhusvägglampan Malte Den tilltalande moderna och samtidigt tidlösa utomhusvägglampan Malte fascinerar med högkvalitativ bearbetning: Väggplattan är tillverkad av högtrycksaluminium. Däröver välver sig ett vackert opalglas framåt och ger ljusskenet ett behagligt skimmer. En ljuskälla som passar många husfasader och som ger adekvat belysning till exempel i entrén.
 • Högkvalitativ utomhusvägglampa Senta

  Högkvalitativ utomhusvägglampa Senta
  Snygg utomhusvägglampa Senta med fin ljuseffekt uppåt och nedåt Hos utomhusvägglampan Senta står ljusverkan entydigt i förgrunden. Därför är det inte förvånande att designen är förnämligt enkel. Hela dagen pryder den kantiga kroppen av högkvalitativt rostfritt stål moderna utomhusområden, och först när det blir mörkt låter den ett snyggt ljusspel uppstå på väggen. Ljuset avges både uppåt och nedåt genom det satinerade flytglaset, så att husväggen blir perfekt belyst. Denna utomhusvägglampa är en högkvalitativ produkt made in Germany!
 • Stilfull utomhusvägglampa Miranda, vit

  Stilfull utomhusvägglampa Miranda, vit
  Elegant utomhusvägglampa Miranda i högkvalitativt aluminium Denna utomhusvägglampa i serien Miranda berikar stilfullt alla trädgårdar. Den tidlösa designen av pulverbelagd aluminium och opalglas passar i många olika omgivningar och ger bästa tänkbara ljus för att orientera sig i mörkret. Med IP43 är den optimalt skyddad mot nedsmutsning av främmande ämnen och vattenstänk.
 • Utomhusvägglampa Toulouse, stående

  Utomhusvägglampa Toulouse, stående
  Utformningen med koppar ger utomhusvägglampan Toulouse dess klassiska charm Utomhusvägglampan Toulouse lyser som stilistisk förebild från gångna tider, för orientering i mörkret och ger trädgården en alldeles speciell atmosfär. Den strukturerade stommen av pulverbelagd aluminium i kopparfärg med antik-look gör samtidigt lampan till ett tilltalande blickfång. Med skyddsklass IP43 är Toulouse optimalt skyddad mot inträngande av främmande ämnen till 2,5 mm och vattenstänk. Dessutom är utomhusvägglampan kompatibel med energisparlampor, vilket höjer dess attraktivitet.
 • Kopparfärgad utomhusvägglampa Toulouse, hängande

  Kopparfärgad utomhusvägglampa Toulouse, hängande
  Stilfull utomhusvägglampa Toulouse fascinerar med klassisk charm Utomhusvägglampan Toulouse lyser som stilistisk förebild från gångna tider, för orientering i mörkret och ger trädgården en alldeles speciell atmosfär. Den strukturerade stommen av pulverbelagd aluminium i kopparfärg med antik-look gör samtidigt lampan till ett tilltalande blickfång. Med skyddsklass IP43 är Toulouse optimalt skyddad mot inträngande av främmande ämnen till 2,5 mm och vattenstänk. Dessutom är utomhusvägglampan kompatibel med energisparlampor, vilket höjer dess attraktivitet.
 • Perdita - dekorativ utomhusvägglampa, hängande

  Perdita - dekorativ utomhusvägglampa, hängande
  Speciell utomhusvägglampa Perdita av aluminium Stilfull och litet lekfull är utomhusvägglampan i serien Perdita. Med sitt klassiska utseende av robust aluminium pryder den dekorativt huset. Även vad gäller belysningen gör den god nytta, då det opalvita diffusorglaset ger jämnt ljus som belyser omgivningen även under natten och bidrar till säker orientering.
 • Klassiskt modern utomhusvägglampa Elisa

  Klassiskt modern utomhusvägglampa Elisa
  Tilltalande utformad utomhusvägglampa Elisa av aluminium och koppar Denna utomhusvägglampa är en stilfull prydnad för husfasaden och betonar omgivningen på ett elegant sätt. Stommen är av pulverbelagd aluminium och pryds av en kägelformad skärm av glänsande koppar. Det vita opalglaset avrundar helheten harmoniskt och bidrar till en jämn belysning. Nattetid ger utomhusvägglampan bra ljus och gör det lätt att orientera sig, på dagen är den även släckt ett vackert blickfång.
 • LED-utomhusvägglampa 040, vit

  LED-utomhusvägglampa 040, vit
  Moderna LED-utomhusvägglampa 040 av rostfritt stål LED-utomhusvägglampan 040 övertygar inte bara med sitt moderna, diskreta utseende, utan också genom den lyckade materialmixen. Stativet är tillverkat av rostfritt stål och högtrycksgjutning av aluminium, den konvexa skärmen är gjord av glas och har en matt vit färg. Tack vare den ljusa illuminationen är de yttre väggarna optimalt belysta. Lampan blir således en praktisk och elegant orienteringshjälp i mörkret.
 • Charly – rund utomhusvägglampa

  Charly – rund utomhusvägglampa
  Rund utomhusvägglampa Charly, pulverlackerad i svart-koppar Den stilfulla utomhusvägglampan Charly tillverkades av pulverlackerat aluminiumgjutgods. Diffusorn består av polykarbonat och garanterar bländfri belysning på väggen och i taket utomhus. Både vanliga glödlampor, energisparlampor och LED-ljuskällor med E27-uttag kan användas med utomhusvägglampan.
 • Kantig sensor-vägglampa Luis för utomhus

  Kantig sensor-vägglampa Luis för utomhus
  Tänds automatiskt när någon närmar sig: utomhusvägglampan Luis Den rektangulära vägglampan Luis är utrustad med en integrerad rörelsesensor som registrerar rörelse inom en radie på 8 meter och en 180° vinkel. Så fort detta sker, tänder rörelsesensorn ljuset från E27-LED-ljuskällan i lampan, så att säker och alltid tillförlitlig belysning runt huset garanteras. För att ljuset inte ska blända på ett obehagligt sätt och avges jämnt, integrerades en välvd skiva i opalglas. Hela höljet är pulverlackerat, vilket ger lampan ett speciellt modernt utseende. Lystiden kan varieras mellan 10 sekunder och 35 minuter. Även skymningssensorn kan ställas in från 2–2000 lux.
 • Vägglampa Ernest E27 med rörelsesensor grafit

  Vägglampa Ernest E27 med rörelsesensor grafit
  Fyrkantig utomhusvägglampa Ernest med en högkvalitativ diffusor av opalglas Utomhusvägglampan Ernest är idealiskt anpassad till moderna husfasader med sin kvadratiska design och sin grafitfärgade och opala färgutformning, där den tack vare den integrerade rörelsesensorn alltid ger ljus när det behövs. Så snart en rörelsesensor, som sitter bakom opalglasskivan, registrerar en person som närmar sig från ett maximalt avstånd på 8 meter och en registreringsvinkel på 180°, kommer den att se till att ljuset automatiskt tänds/släcks. Ljustiden varierar mellan 10 sekunder och 35 minuter. Med inbyggd skymningssensor (justerbar från 2-2000 lux).
 • Utomhusvägglampa Perdita, stående

  Utomhusvägglampa Perdita, stående
  Utomhusvägglampan Perdita av aluminium övertygar med charm och elegans Stilfull och litet lekfull är utomhusvägglampan i serien Perdita. Med sitt klassiska utseende av robust aluminium pryder den dekorativt huset. Även vad gäller belysningen gör den god nytta, då det opalvita diffusorglaset ger jämnt ljus som belyser omgivningen även under natten och bidrar till säker orientering.
 • Vägglampa Ernest E27 utan sensor grafit

  Vägglampa Ernest E27 utan sensor grafit
  Dekorarar varje husfasad - utomhusväggslampan Ernest i grafit Med sin lampskärm som är tillverkad av opalglas, sin grafitfärgade bländare av rostfritt stål och sin kvadratiska form är utomhusvägglampan Ernest som gjord för användning på moderna utomhusanläggningar, där den ger bländfri och homogen belysning tack vare den opala diffusorn. Eftersom den har ett E27-uttag kan det drivas antingen med traditionella glödlampor eller halogenlampor på upp till högst 40 watt, eller med energieffektiva LED- eller energisparlampor.
 • Utomhusvägglampa Senta, grafit

  Utomhusvägglampa Senta, grafit
  Utomhus vägglampa Senta i grafitsvart yta Aluminiumkroppen på Senta utomhusvägglampa, tillverkad med formgjutningsprocessen, har en enkel kuboidform och en återhållsam grafitsvart look. Fokus ligger på ljusets utveckling. Detta avges symmetriskt uppåt och nedåt genom frostat glasögon. Modernt designade fasader, pelare etc. sätter skickligt ut vägglampan Senta utomhus.
 • Ksenia - LED-utomhusvägglampa rörelsesensor

  Ksenia - LED-utomhusvägglampa rörelsesensor
  LED utomhusvägglampa Julea med rörelsedetektor Julea LED utomhusvägglampa är det perfekta valet för att belysa en fasad som en del av ett modernt designkoncept. Denna vackra ljuskälla är utrustad med kapslingsklass IP44 (stänkskydd) och är därför idealiskt utrustad för användning utomhus. Utförandet är också extremt högkvalitativt: beslaget är aluminiumgjutgods, själva lampan är gjord av rostfritt stål och diffusorn är gjord av opalt glas. En 13 W LED-modul avger varmt vitt ljus för skonsam omgivande belysning. Givarens tekniska data: - Kopplingskapacitet: max. 1200 W. - registreringsvinkel: ca 180 ° - Tidsinställning: ca 8 sek - 12 min. - Skymningsinställning: 2-2 000 lux Räckvidd: justerbar upp till 8 m
 • LED-utomhusvägglampa 040 med sensor, vit

  LED-utomhusvägglampa 040 med sensor, vit
  Säkerställer säker belysning runt huset - LED utomhusvägglampa 040 med sensor LED utomhusvägglampa 040 av högkvalitativt rostfritt stål med aluminiumbeslag säkerställer bländningsfri och säker belysning av utsidan, förutom en böjd opal glasdiffusor är den utrustad med en integrerad rörelsesensor som kan detekteras från ett avstånd på upp till 8 meter och en registreringsvinkel på 180 ° detekterar närmare människor och tänder automatiskt ljuset. Den idealiska monteringshöjden är 1,8 - 2,5 meter. Tekniska data rörelsesensor: - Tidsinställning: 10 sek. Till 12 min - Ljuskänslighet: 2-2000 lux
 • Utomhusvägglampa 040 rostfritt stål, utan stång

  Utomhusvägglampa 040 rostfritt stål, utan stång
  Linjär utomhusvägglampa 040 i rostfritt stål och opalglas Denna vägglampa från 040-serien gör mål med sin enkla men funktionella design, vilket är särskilt effektivt i moderna omgivningar. stativ är gjord av högkvalitativt rostfritt stål och kompletteras med en böjd glasskärm med en matt vit yta. Detta skapar ljus, jämn belysning som bidrar till säkerhet och orientering runt huset på natten.
 • Högkvalitativ LED-utomhusvägglampa 052 sensor

  Högkvalitativ LED-utomhusvägglampa 052 sensor
  Med intern rörelsesensor - LED utomhusvägglampa 052 med ett modernt utseende Med LED-utomhusvägglampan 052 kan en energieffektiv och säker belysning av entréområdet eller liknande uppnås, eftersom ljuset inte bara har lysdioder som är permanent installerade i huset, vilket ger en låg strömförbrukning utan ett klart ljusresultat , men också med en integrerad rörelsedetektor, som tänder det varma vita ljuset exakt då, uppfattas en rörelse av sensorn. Det lökformiga locket av ädelopalt glas garanterar också en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset så att en behaglig omgivande belysning uppnås. - Räckvidd för sensorn: ca 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - Justerbar skymningsnivå: 2-2000 lux - Justerbar belysningstid: 10 sek. Till 35 min.
 • LED-utomhusvägglampa Julea rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Julea rostfritt stål
  Högkvalitativ LED-utomhusvägglampa Julea Tillverkad i en platt, modern form av rostfritt stål, aluminiumgjutgods och opalglas, imponerar Julea utomhusvägglampan med energibesparande, varma vita lysdioder med sin extremt energibesparande belysning och en diskret design. Montering i taket, till exempel i en loggia eller i ett täckt entréområde, är också tänkbart.
 • Utomhusvägglampa Ivett E27 grafit

  Utomhusvägglampa Ivett E27 grafit
  Ivett - grafitfärgad vägglampa utomhus med en krökt opalglasskärm Ivett utomhusvägglampa säkerställer inte bara optimala ljusförhållanden på utomhusområdet utan dekorerar också alla moderna husväggar tack vare sin vinklade och tidlösa design. Den består av en aluminiumgjutgods , en pulverlackerad, grafitfärgad panel och en opal glasruta. Opalglasrutan är något böjd så att ljuset kan lysa på alla sidor. Ljuset genereras av en lämplig E27-lampa upp till maximalt 75 watt. Detta är tillgängligt från tillbehören.
 • LED-utomhusvägglampa 039, rörelsesensor, grafit

  LED-utomhusvägglampa 039, rörelsesensor, grafit
  LED utomhusvägglampa 039 i rektangulär form - utrustad med en rörelsedetektor Detta optiskt begränsade LED-utomhusvägglampa har ett opalglasöverdrag som avger det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna i omgivningen utan bländning. Den smala grafitfärgade ramen är gjord av rostfritt stål, väggplattan är gjord av aluminium. Tack vare den integrerade, justerbara rörelsesensorn aktiveras ljuset bara när människor passerar, vilket gör 039 perfekt för entréområden och gångvägar längs fasaden. - Sensorns räckvidd: upp till 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Skymningströskel justerbar från 2 - 2000 lux - Givarkopplingskapacitet: max. 1200 W.
 • Utomhusvägglampa 1130, kulskärm, vit

  Utomhusvägglampa 1130, kulskärm, vit
  LCD utomhusvägglampa 1130, kulskärm, vit, aluminium, akryl, E27, 75 W, B: 25 cm, H: 43 cm
 • Utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit

  Utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit
  LCD utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit, glas, rostfritt stål, aluminium, E27, 75 W, B: 17 cm, H: 32 cm
 • Utomhusvägglampa 1140, kulskärm, svart/vit

  Utomhusvägglampa 1140, kulskärm, svart/vit
  LCD utomhusvägglampa 1140, kulskärm, svart/vit, aluminium, akryl, E27, 75 W, B: 25 cm, H: 43 cm
 • Gånglampa 1132 med kulskärm, vit

  Gånglampa 1132 med kulskärm, vit
  LCD gånglampa 1132 med kulskärm, vit, aluminium, akryl, E27, 75 W, H: 104 cm
 • Aluminium gånglampa Marco, svart

  Aluminium gånglampa Marco, svart
  Rundad stiglampa Marco i aluminium Tidlöst modernt och lite maritimt är effekten av den stolpformade stiglampan Marco med rundat huvud. Den opalvita glasskärmen under huvudet gör att ljuset kan komma ut på alla sidor, medan huvudet ger ett bländfritt ljus. Sockeln och huvudskyddet på IP44-strålearmaturen är tillverkade av gjuten aluminium och är absolut hållbara.
 • Med rörelsesensor – LED-utomhusvägglampa Luis

  Med rörelsesensor – LED-utomhusvägglampa Luis
  Modern LED-utomhusvägglampa Luis med sensor LED-utomhusvägglampan Luis i aluminiumgjutgods har en pulverbelagd ram av rostfritt stål och en diffusor av opalglas. Den har konstruerats på ett modernt sätt och är därför särskilt lämplig för fasaderna på moderna byggnader. En sensor finns installerad utom synhåll bakom diffusorn som kan tända ljuset automatiskt när den känt av en rörelse på upp till 8 meter inom en registreringsvinkel på 180°. Omkopplingstiden kan ställas in mellan 8 sekunder och 12 minuter.
 • Modern sensor-utomhusvägglampa Luis

  Modern sensor-utomhusvägglampa Luis
  Med invändig rörelsesensor – modern utomhusvägglampa Luis Luis är en modern utomhusvägglampa tillverkad av material av hög kvalitet och har en inre rörelsesensor som inte äventyrar lampans moderna utseende. Ljuset strålar och filtreras försiktigt genom den böjda diffusorn av opalglas, vilket innebär att man inte blir bländad. Sensorn har en registreringsvinkel på 180° och en räckvidd på 8 meter. Lystiden kan ställas in individuellt från 10 sek till 35 minuter. Med inbyggd skymningssensor (justerbar från 2-2000 lux).
 • Toppmodern utomhusvägglampa Luis

  Toppmodern utomhusvägglampa Luis
  Tidlös, vacker, toppmodern utomhusvägglampa Luis med bländfri ljuseffekt Med sin välformade diffusor av ädelt opalglas och dess grafitfärgade ytterkant ger Luis inte bara en synnerligen jämn och även bekväm bländfri belysning av utomhusområdet, utan passar också utmärkt i ett modernt utomhussystem. På grund av den integrerade E27-sockeln kan lampan, förutom vanliga glödlampor och halogenlampor, även drivas med energieffektiva lysrör eller energisnåla lampor.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Ernest i grafit

  Kantig LED-utomhusvägglampa Ernest i grafit
  LED-utomhusvägglampa Ernest - ger optimala ljusförhållanden i mörker tack vare integrerade rörelsesensor Tack vare sitt innovativa helhetskoncept, som sträcker sig från design till teknik, uppfyller LED-lampan Ernest alla krav för en modern ljuskälla. Kroppen och skärmen är tillverkade av högkvalitativa material som är särskilt väderbeständiga. De integrerade LED-lamporna strålar med en behaglig ljusstyrka på 910 lumen och är avbländade tack vare diffusorn av opalglas, vilket gör att det inte känns obehagligt för ögonen när man nattetid tittar direkt in i lampan. Det hela toppas av genom en integrerad rörelsesensor som registrerar rörelser redan på ett avstånd av 8 meter och med en vinkel på 180 grader. Lystiden kan ställas in mellan 8 sekunder och 12 minuter. Skymningsinställningen kan ställas in mellan 2-2000 lux.
 • Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Liara, grafit

  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Liara, grafit
  Den grafitfärgade utomhusvägglampan Liara ger lämplig omgivningsbelysning Utomhusvägglampan Liara blir ett riktigt blickfång på varje modern fasad, eftersom den uppmärksammas både av sin nyskapande form och omfattande ljusavgivning. Väggfäste och skärm består av kromatiserad aluminiumgjutgods (som är saltvattenbeständig) och den opalvita diffusorn är tillverkad av polykarbonat. Den robusta bearbetning av lampan garanterar lång hållbarhet. Utrustad med kapslingsklass IP43.
 • Varmvitt lysande LED-utomhusvägglampa Babett

  Varmvitt lysande LED-utomhusvägglampa Babett
  Ger varmvit belysning - LED-utomhusvägglampa Babett LED-utomhusvägglampan Babett är en rektangulär lampa med moderna färger som passar harmoniskt in i moderna utomhusanläggningar. Energieffektiva lysdioder ger ett varmvitt och ljusstark ljusbild med omkring 3 000 kelvin. Den är perfekt som belysning av vägar, terrasser eller balkonger.
 • Utomhusvägglampa Luis av rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Luis av rostfritt stål
  Vägglampa Luis av hög kvalitet av rostfritt stål, IP44 Denna Luis utomhusvägglampa gjordes av högkvalitativa material som aluminium, rostfritt stål och opalglas, vilket gör den särskilt robust och hållbar. Tack vare det inbyggda E27- uttag kan Luis-lampan utrustas som du vill. Opalglaset tar upp nästan hela lampans yta och avger ljus utåt över ett stort område. Opaldiffusorn skapar en homogen, bländningsfri belysning som uppfattas mycket trevligt i mörkret och säkerställer en säker belysningslösning. Luis-armaturen skär en fin figur, särskilt i entréer och husfasader.
 • LED-utomhusvägglampa Ivett i grafit

  LED-utomhusvägglampa Ivett i grafit
  Ger pricken över i på moderna utomhusanläggningar: Ivett LED-utomhusvägglampa Den moderna LED-utomhusvägglampan Ivett säkerställer inte bara säker belysning av mörka stigar eller uppfartar på natten utan smälter också underbart in i den yttre designen under dagen, eftersom den grafitfärgade ramen i rostfritt stål och den böjda diffuserskivan i hög kvalitet Opalglas kompletterar detta speciella sätt. De inbyggda lysdioderna som belyser ett rymligt område tack vare glasets böjda form kännetecknas också av låg strömförbrukning och lång livslängd. kapslingsklass IP44
 • LED-utomhusvägglampa Typ 068LED, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Typ 068LED, rostfritt stål
  Diskret LED utomhusvägglampa typ 068LED / 069LED Modern LED-belysningsteknik och ett tidlöst och enkelt men samtidigt modernt utseende gör LED-utomhusvägglampan typ 068LED / 069LED till en mycket energieffektiv ljuskälla som passar många utomhusdesigner och fasader. Lampan ger varmvit belysning, som utstrålas jämnt och utan bländning genom det böjda, opala lampglaset.
 • Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED

  Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED
  Vinkelformad LED-utomhusvägglampa Luis med opal glasruta Eftersom Luis utomhusvägglampa har en lätt satinerad opal glasruta ger den underbart bländningsfritt ljus. Den lökformiga formen säkerställer att det varma vita LED-ljuset sprids över ett stort område. Förbindelsen med den grafitfärgade och kantig belysningsarmaturen ger den yttre vägglampan ett modernt och samtidigt puristiskt utseende, vilket är särskilt effektivt på moderna husfasader.
 • Med rörelsesensor - utomhusvägglampa 052

  Med rörelsesensor - utomhusvägglampa 052
  I en elegant design - vägglampa utomhus 052 med rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa belyser inte bara mörka stigar eller hörn i utomhusområdet utan sätter också underbara dekorativa accenter på fasaden, vilket blir en absolut blickfång. Kombinationen av locket i rostfritt stål och den glödlampa diffuserskivan i opalglas ger lampan ett särskilt modernt och elegant utseende. Rörelsedetektorn gömd i huset gör 052 idealisk för säker belysning av entréområdet. Tekniska data rörelsedetektor: - Räckvidd: max. 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - Justerbar belysningstid: 10 sek. Till 35 min. - Justerbar skymningsnivå: 2-2000 lux
 • LED-utomhusvägglampa 3007LED, grafit

  LED-utomhusvägglampa 3007LED, grafit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa 3007LED LED-utomhusvägglampan 3007LED imponerar med sin linjära design, höga ljusflöde och en mycket trevlig ljusatmosfär, vilket hjälper till att skapa en inbjudande atmosfär på fastigheten. Denna modernt designade lampa tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och galvaniserad plåt är utrustad med en stor diffusor av opalglas som avger ljusbländningsfritt och fördelar det över ett stort område. Denna z. B. belysa husets entréområde på ett lämpligt och säkert sätt. Vid behov kan LED-modulen köpas under tillbehör.
 • Kvadratisk LED-utomhusvägglampa Ernest

  Kvadratisk LED-utomhusvägglampa Ernest
  Effektiv LED utomhusvägglampa Ernest med diffusor i opalt glas Denna yttre vägglampa utrustad med LED-teknik uppfyller alla kraven för en modern ljuskälla. Det är modernt designat och är därför lämpligt för en mängd olika platser, såsom terrassen, utomhus. Ljuset, som genereras av många små lysdioder under den vita opalglasdiffusorn, avger cirka 910 lumen försiktigt och jämnt från armaturen, vilket ger omfattande belysning. Även damm och stänkande vatten på alla sidor stör inte Ernest, eftersom tekniken är tillräckligt skyddad från IP44
 • Utomhusvägglampa 040 med sensor, vit

  Utomhusvägglampa 040 med sensor, vit
  Tidlöst vacker utomhusvägglampa 040 med integrerad rörelsesensor Den rektangulära formade yttre vägglampan 040 har en högkvalitativ aluminiumfäste med en ram i rostfritt stål där en böjd spridarskiva i fint opalt glas har satts in. Ljuset sänds ut i omgivningen på ett särskilt rymligt och behagligt bländfritt sätt genom den böjda diffuserskivan. Den integrerade rörelsesensorn säkerställer att ljuset tänds / släcks automatiskt så att säker belysning - till exempel entrédörren - garanteras. 040 tänds av en E27 LED-lampa så att energieffektiv belysning är möjlig (för lämpliga lampor, se tillbehör). Tekniska data rörelsesensor: - Räckvidd: ca 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - Justerbar belysningstid: 10 sek. Till 35 min - Skymningssensor: 2 - 2000 lux
 • LED-utomhusvägglampa Luis av hög kvalitet

  LED-utomhusvägglampa Luis av hög kvalitet
  Energieffektiv utomhusvägglampa Luis med integrerade lysdioder Energieffektiva lysdioder inbyggda i höljet på Luis LED-utomhusvägglampan i kombination med den kupolformade spridaren i fint opalt glas säkerställer behagligt varmvit belysning på utomhusområdet. Armaturen är idealisk för användning vid ingångar eller trappor, där det alltid krävs pålitlig belysning.
 • Utomhusvägglampa Ivett E27 grafit rörelsesensor

  Utomhusvägglampa Ivett E27 grafit rörelsesensor
  Dekorativt och funktionellt - Ivett utomhusvägglampa med rörelsedetektor Med den integrerade rörelsedetektorn och diffusorpanelen i opalglas är Ivett utomhusvägglampa idealisk för användning i entrén, för när det blir mörkt ute och farliga utlösningsrisker inte längre är lätta att känna igen, garanterar lampan säker väg belysning. Sensorn känner av personer som närmar sig från ett avstånd på 8 meter och en registreringsvinkel på 180 ° och tänder omedelbart ljuset, vilket på intet sätt blindar användaren obekvämt genom diffusorn, men lyser upp omgivningen. - Justerbar belysningstid: 10 sek. Till 35 min. - Skymningssensor justerbar: 2 till 2000 lux
 • LED-utomhusvägglampa Ivett grafit rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Ivett grafit rörelsesensor
  Säkerställer säker och energieffektiv belysning utomhus - Ivett LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor Attraktiv design, funktionalitet och energieffektivitet är de tre funktionerna som utmärker denna utomhusvägglampa och gör den till ett oumbärligt ljusobjekt för modern utomhusdesign. Ivett - det är namnet på lampan - har en armatur gjord av robust aluminium och en krökt opal glasruta, som är dekorerad med en pulverlackerad ram i rostfritt stål i grafit. Interiören döljer inte bara de modernaste lysdioderna, som avger cirka 3000 K behagligt varmt vitt ljus, utan också en integrerad rörelsedetektor med en skymningssensor, som ansvarar för att automatiskt tända och stänga av ljuset om en person närmar sig armaturen från inom räckvidd upp till 8 meter och en vinkel på upp till 180 °. - Skymningssensor justerbar: 2 till 2000 lux - Justerbar belysningstid: 10 sek. Till 35 min.
 • Babett - LED-utomhusvägglampa med sensor

  Babett - LED-utomhusvägglampa med sensor
  Toppmodern LED utomhusvägglampa Babett med integrerad rörelsesensor Den kantig LED-utomhusvägglampan Babett har en högkvalitativ bearbetad aluminium- och rostfri stativ och är utrustad med en opal glasruta där, förutom den energieffektiva LED-belysningstekniken, en integrerad rörelsesensor för automatisk ljusstyrning är installerad. Sammantaget verkar lampans design och färgschema väldigt modernt och tidlöst, så att lampan blir en diskret blickfång på husväggen. Tekniska data rörelsesensor: - Belysningstid justerbar från 10 sekunder till 35 minuter. - cirka 8 meters räckvidd - 180 ° registreringsvinkel - Grad av skymning justerbar från 2-2000 lux
 • Utomhusvägglampa Ivett E27 stål rörelsesensor

  Utomhusvägglampa Ivett E27 stål rörelsesensor
  Sensorkopplad yttervägglampa Ivett med metalliskt utseende Tack vare sin metallram i rostfritt stål och det moderna, snygga designspråket ger Ivett utomhusvägglampa ett återhållsamt, tekniskt intryck. Funktionen hos den interna rörelsedetektorn, som möjliggör en skymningsinställning från 2 till 2000 lux och en tidsinställning från 10 s till 12 min, är också modern. En bländningsfri belysningseffekt uppnås med opalglasdiffusorn.
 • LED-utomhusvägglampa Ivett stål rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Ivett stål rörelsesensor
  Metall-modern LED-utomhusvägglampa Ivett med rörelsedetektor Det ljusa rostfria skyddet på LED-utomhusvägglampan Ivett ger den ett modernt, diskret utseende. LED-modulen tillsammans med opalglasdiffusorn ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. Rörelsedetektorn erbjuder en skymningsinställning från 2 till 2000 lux, ett justerbart intervall på upp till 8 m och en ljusvarighet som kan väljas mellan 10 s och 12 minuter. Dessutom har Ivett LED-utomhusvägglampa låg strömförbrukning och effektivt väderskydd.
 • LED-utomhusvägglampa 069LEDSEN grafit

  LED-utomhusvägglampa 069LEDSEN grafit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa med justerbar rörelsesensor Denna LED-utomhusvägglampa erbjuder ett brett utbud av inställningsalternativ. Rörelsedetektorn kan regleras i ljuskänslighet (2 - 2000 lux), räckvidd (upp till 8 m) och ljuslängd (10 s - 12 min). Entréområden, terrasser och en mängd andra områden kan belysas effektivt och extremt energieffektivt med LED utomhusvägglampa typ 068/069, närhelst ljus behövs.
 • Utomhusvägglampa Nios i vitt

  Utomhusvägglampa Nios i vitt
  Vit yttervägglampa Nios med en böjd arm Varje hus behöver lämplig fasadbelysning nära ytterdörren, så att z. B. sökningen efter ytterdörrens nyckel tar inte evigt. Dessutom innebär ljusstark belysning större säkerhet för boende och gäster. Utomhusvägglampan Nios hålls helt i vitt och kan därför kombineras med otaliga väggfärger och fasadstilar. Den stora diffusorn av polykarbonat ger tillräckligt med ljus överallt för en atmosfärisk atmosfär. Med kapslingsklass IP43, skyddad mot starkt väderpåverkan (sprayvatten).
 • Med diffusor i stål - utomhusvägglampa Julea

  Med diffusor i stål - utomhusvägglampa Julea
  Mångsidig vägglampa utomhus Julea med ett elegant lock i rostfritt stål Denna utomhusvägglampa imponerar inte bara med sin platta lampskärm av opalglas, som uppnår enhetlig och bländfri belysning, utan också med sin lätta armatur i aluminiumgjutgods , som är dekorerad med ett rosttätt rostfritt stålskydd. Sammantaget visar sig Julea utomhusvägglampa vara en tidlöst vacker lampa som kan användas var som helst. kapslingsklass från stänkvatten från alla sidor med IP44- skydd .
 • LED-utomhusvägglampa Ivett rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa Ivett rostfritt stål
  Utvändig vägglampa Ivett med LED-modul Ivett avger ett varmt vitt ljus som genom en diffusor av opalglas belyser uppfart, gångväg eller gård utan bländning. Den ljusa ramen i rostfritt stål säkerställer ett diskret utseende på många fasader även under dagen. Ivett LED-utomhusvägglampa är motståndskraftig mot väder och påverkas tack vare sin LED-ljuskälla av sin ekonomiska strömförbrukning.
 • Utomhusvägglampa typ 068 E27 rostfritt stål

  Utomhusvägglampa typ 068 E27 rostfritt stål
  Utvändig vägglampa 068/069 med E27- uttag Skyddet på utomhusvägglampan typ 068/069 ligger direkt på ytterväggen och säkerställer därmed rena övergångar. Tack vare den böjda diffusorn i opalglas uppnås enhetlig, bländfri belysning. Med sin moderna design och skydd mot elementen (IP44) skär utomhusvägglampan 068/069 en fin figur på många fasader.
 • Sensor-utomhusvägglampa 068SEN E27 stål

  Sensor-utomhusvägglampa 068SEN E27 stål
  Utomhus vägglampa 068SEN / 069SEN med rörelsedetektor Opalglasdiffusorn i form av en vertikal cirkulär sektion säkerställer enhetlig, bländningsfri belysning av uppfart, gångväg, yttergård eller entréområde. Den integrerade rörelsedetektorn erbjuder ett justerbart räckvidd på upp till 8 m, en ljusvarighet som kan väljas från 10 sekunder till 12 minuter och en ljuskänslighet som kan ställas in från 2 till 2000 lux.
 • Sensor-utomhusvägglampa 069SEN E27 grafit

  Sensor-utomhusvägglampa 069SEN E27 grafit
  Utomhus vägglampa 068SEN / 069SEN med rörelsedetektor Opalglasdiffusorn i form av en vertikal cirkulär sektion säkerställer enhetlig, bländningsfri belysning av uppfart, gångväg, yttergård eller entréområde. Den integrerade rörelsedetektorn erbjuder ett justerbart räckvidd på upp till 8 m, en ljusvarighet som kan väljas från 10 sekunder till 12 minuter och en ljuskänslighet som kan ställas in från 2 till 2000 lux.
 • LED-utomhusvägglampa Typ 069LED grafit

  LED-utomhusvägglampa Typ 069LED grafit
  Diskret LED utomhusvägglampa typ 068LED / 069LED Modern LED-belysningsteknik och ett tidlöst och enkelt men samtidigt modernt utseende gör LED-utomhusvägglampan typ 068LED / 069LED till en mycket energieffektiv ljuskälla som passar många utomhusdesigner och fasader. Lampan ger varmvit belysning, som utstrålas jämnt och utan bländning genom det böjda, opala lampglaset.
 • Vit utomhusvägglampa LIara saltvattenbeständig

  Vit utomhusvägglampa LIara saltvattenbeständig
  Vit yttre vägglampa Liara i havsvattentålig aluminiumgjutgods Den som bor på en fastighet nära havet vet hur man sjunger en sång om slitage som orsakas av luft som innehåller havsvatten. Bilar och andra föremål rostar snabbare såvida de inte, precis som Liara yttervägglampa, är gjorda av ett material som är motståndskraftigt mot havsvatten: Liara kropp består t.ex. B. tillverkad av kromatiserad aluminiumgjutgods och imponerar inte bara med sitt robusta utförande utan också med sin trendiga form, som kan harmoniseras med många väggstilar. Den vita plastdiffusorn avger mycket ljus för ljusbelysning. - kapslingsklass IP43
 • Utomhusvägglampa Babett E27 utan sensor grafit

  Utomhusvägglampa Babett E27 utan sensor grafit
  Babett - en utomhusvägglampa med modern design Elegant, modernt och tidlöst - så presenterar Babett utomhusvägglampan sig själv, som helt enkelt vet hur man övertygar alla med sin design. Men det är inte bara designen som gör Babett till ett måste för alla användare utan också det stora utbudet av E27-lampor (max 75 watt) som den kan utrustas med. Om du värdesätter energieffektivitet kan du utrusta den med en LED-ljuskälla eller en energisparlampa . Om du vill generera ljus på ett välkänt sätt kan du naturligtvis också göra det med en vanlig glödlampa.
 • Utomhusvägglampa Ivett E27 rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Ivett E27 rostfritt stål
  Utomhus vägglampa Ivett i modern yta i rostfritt stål Denna version av Ivett-vägglampan utomhus har en subtil, elegant och teknisk look. Den mattvita spridaren i opalt glas ger bländningsfritt ljus och beskriver formen på en horisontellt stående cirkelsektion. Rostfritt stål och gjuten aluminium används för ram och beslag på Ivett yttervägglampa.
 • Utomhusvägglampa 1060 up/down, grafit

  Utomhusvägglampa 1060 up/down, grafit
  Modern designad utomhusvägglampa 1060 med ljusemission uppåt och nedåt Utomhusvägglampan 1060 imponerar med sitt robusta utförande. Den består helt av gjutet aluminium, ljuskällorna är skyddade med flytglas. Ett GU10- uttag är inbyggt i den rörformade skärmen på toppen och botten. Med sitt ljus som lyser jämnt upp och ner ger denna yttre vägglampa både kraftfull och atmosfärisk belysning av fasaden och omgivningen. Den neutrala färgen gör den till ett mångsidigt belysningstillbehör.
 • LED-utomhusvägglampa 3007LEDSEN rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa 3007LEDSEN rörelsesensor
  3007LEDSEN LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor Denna vägglampa för utomhusbruk säkerställer säker omgivande belysning när det behövs. 3007LEDSen är utrustad med en rörelsesensor. Belysningen är bara på när boende eller besökare närmar sig ljuskällan. Med sin puristiska, nuvarande design passar den in i många moderna fastighetsdesigner. Den stora, fyrkantiga diffusorn är gjord av opalglas, lampans kropp är tillverkad av rostfritt stål och galvaniserad plåt - garanterar en lång livslängd. Vid behov kan LED-modulen köpas under tillbehör. Tekniska data rörelsedetektor: - registreringsvinkel 180 ° - Räckvidd upp till 8 m - Tidsinställning från 10 sek till 12 min möjlig - Ljuskänslighet 3 - 2.000 lux
 • LED-utomhusvägglampa 068LEDSEN stål

  LED-utomhusvägglampa 068LEDSEN stål
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa med justerbar rörelsesensor Denna LED-utomhusvägglampa erbjuder ett brett utbud av inställningsalternativ. Rörelsedetektorn kan regleras i ljuskänslighet (2 - 2000 lux), räckvidd (upp till 8 m) och ljuslängd (10 s - 12 min). Entréområden, terrasser och en mängd andra områden kan belysas effektivt och extremt energieffektivt med LED utomhusvägglampa typ 068/069, närhelst ljus behövs.
 • Med rörelsesensor - utomhusvägglampa Julea

  Med rörelsesensor - utomhusvägglampa Julea
  Med intern rörelsedetektor - Julea utomhusvägglampa i modern design För att kunna känna igen farliga utlösningsrisker tidigt i mörkret och även för att skrämma bort potentiella inkräktare, var den modernt designade yttervägglampan Julea utrustad med en rörelsedetektor som installerades inuti under den nobla opala glasrutan. Inte bara förstör den inte den moderna designen, den är också osynlig för potentiella inkräktare. Om det är mörkt och rörelse upptäcks ger detektorn omedelbart ljusstyrka så att du säkert kan komma till ytterdörren eller liknande. Är riktad. Belysningstiden kan ställas in från 10 sekunder till 35 minuter. Detektorns räckvidd är ca 8 meter, registreringsvinkel är 180 °. Skymningssensorn kan ställas in från 2-2000 lux.
 • Klassiskt modern gatlykta Perdita

  Klassiskt modern gatlykta Perdita
  Dekorativ gatlykta Perdita i svart-silverfärgad aluminium-look Stilfull och litet lekfull är gatlyktan i serien Perdita. Med sitt klassiska utseende av robust aluminium pryder den dekorativt trädgårdar, parker och garageinfarter. Även vad gäller belysningen gör den god nytta, då det opalvita diffusorglaset ger jämnt ljus som belyser omgivningen även under natten och bidrar till säker orientering.
 • Utomhusvägglampa Linus, rostfritt stål utan sensor

  Utomhusvägglampa Linus, rostfritt stål utan sensor
  Den moderna utomhusvägglampan Linus är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål Denna lilla utomhusvägglampa är den perfekta prydnaden för en tidsenlig utformning av området utomhus. Monterad på husväggen ger den klart ljus och är särskilt nyttig för att orientera sig säkert i omgivningen. Denna utomhusvägglampa är en högkvalitativ produkt made in Germany!
 • Gatlykta Linus i rostfritt stål med opalglas

  Gatlykta Linus i rostfritt stål med opalglas
  Den moderna gatlyktan Linus stöder orientering i mörker Gatlyktan i serien Linus är inte bara ett tilltalande blickfång på trädgårdsgången eller infarten, utan är också mycket nyttig. Diffusorn med vitt opalglas ger jämnt ljus och hjälper på så sätt till vid orientering i mörkret. Foten är tillverkad av rostfritt stål och pryder den moderna designen på harmoniskt sätt. Denna utomhusvägglampa är en högkvalitativ produkt made in Germany!
 • Toulouse - gatlykta i antik-look

  Toulouse - gatlykta i antik-look
  Gatlyktan Toulouse - ett stilfullt blickfång i klassisk design Gatlyktan Toulouse lyser som stilistisk förebild från gångna tider, för orientering i mörkret och ger trädgården en alldeles speciell atmosfär. Den strukturerade stommen av pulverbelagd aluminium i kopparfärg med antik-look gör samtidigt lampan till ett tilltalande blickfång. Med skyddsklass IP43 är Toulouse optimalt skyddad mot inträngande av främmande ämnen till 2,5 mm och vattenstänk. Dessutom är lampan avsedd för energisparlampor, vilket höjer dess attraktivitet.
 • Peggy - utomhusvägglampa m. kopparskärm, stående

  Peggy - utomhusvägglampa m. kopparskärm, stående
  Exklusiv utomhusvägglampa Peggy i klassisk look av koppar och aluminium Utomhusvägglampan Peggy är särskilt stilfull. Med sitt klassiska utseende i robust aluminium och skärm av koppar pryder den alla byggnader på dekorativt sätt. Även vad gäller belysningen gör den god nytta, då det opalvita diffusorglaset ger jämnt ljus som belyser omgivningen även under natten och bidrar till säker orientering.
 • Gånglampa Peggy med koppar

  Gånglampa Peggy med koppar
  Dekorativ stig ljus Peggy Den charmigt formade stiglampan Peggy med en dekorativ hatt av koppar och ett vitt lampglas, som hänger fritt i ramen under denna hatt, är en effektiv och energisparande ljuskälla för många utomhusområden. Den kan användas med konventionella eller energisparande ljuskällor eller med LED-lampor med E27-sockel. Stigen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är hållbar, robust och tidlös.
 • Utomhusvägglampa Malte

  Utomhusvägglampa Malte
  Modern ljuskälla - utomhusvägglampan Malte Den tilltalande moderna och samtidigt tidlösa utomhusvägglampan Malte fascinerar med högkvalitativ bearbetning: Väggplattan är tillverkad av högtrycksaluminium. Däröver välver sig ett vackert opalglas framåt och ger ljusskenet ett behagligt skimmer. En ljuskälla som passar många husfasader och som ger adekvat belysning till exempel i entrén. Ljuskälla: 1 x E27 75 W. Den kan också användas med energilampor och E27-LED-ljuskällor. Ljuskällan ingår ej i leveransen.
 • Gånglampa Adenika stål saltvattenbeständig

  Gånglampa Adenika stål saltvattenbeständig
  Klaas - sjövattentät rostfritt stålbana Den rundade Klaas-väglampan är av hög kvalitet och är också lämplig för användning nära kusten tack vare användning av havsvattentåligt rostfritt stål. Ett rutnät skyddar inte bara polykarbonatdiffusorn, det säkerställer också att det inte finns någon bländning uppåt och att Klaas path-ljuset har ett modernt utseende, vilket också är lämpligt för användning av energibesparande ljuskällor eller LED-lampor och är utrustat med kapslingsklass IP44
 • LED-gånglampa Levent grafit 67 cm

  LED-gånglampa Levent grafit 67 cm
  Levent - en LED-vägbelysning med hög grad av kapslingsklass Helt väderbeständigt, robust, modernt och energibesparande - det här är alla fördelar som Levent LED-vägbelysning kombinerar. Den är utrustad med kapslingsklass IP65, tillverkad av pulverlackerad aluminiumgjutgods och polykarbonat av hög kvalitet och utrustad med varmvita, mycket effektiva lysdioder som uppnår ett högt ljusflöde på 1100 lumen med en strömförbrukning på endast 10 watt. Det robusta och energibesparande stigljuset Levent är därför inte bara lämpligt för privata trädgårdar och fastigheter, det är också ett mycket bra val i offentliga anläggningar.
 • Robust gånglampa Liara saltvattenbeständig grafit

  Robust gånglampa Liara saltvattenbeständig grafit
  Liara stigljus, havsvattentät, grafitfärgad Liara stigljus i neutral grafit rekommenderas för optimala ljusförhållanden på alla fastighetsbanor. Det imponerar med sin moderna form och tidlösa färg och också med en lång hållbarhet (även i kustområden). De använda materialen - kromatiserad aluminiumgjutgods och polykarbonat - är extremt robusta. Den stora armaturen ger atmosfäriskt ljus över ett stort område, vilket bidrar till större säkerhet på utsidan. - kapslingsklass IP43
 • Gånglampa Liara saltvattenbeständig vit

  Gånglampa Liara saltvattenbeständig vit
  Vit Liara stigljus - skyddad mot korrosion av saltvatten Motstånd mot havsvatten, det är huvudfunktionen som lampor som ska användas på en fastighet nära sjön måste ha. Ett kriterium som Liara-vägbelysningen i aluminiumgjutgods (kromerad) uppfyller tydligt. Det är naturligtvis också en fördel att den kan kombineras med många stilvarianter tack vare sitt moderna utseende och det neutrala vita färgschemat. För att inte glömma: Med sin stora diffusor av plast (polykarbonat) avger den starkt ljus över ett stort område för perfekt vägbelysning. Utrustad med kapslingsklass IP43
 • Utomhusvägglampa Nios i svart

  Utomhusvägglampa Nios i svart
  Mångsidig utomhusvägglampa Nios i svart Nios utomhusvägglampa imponerar med sin samtida design i neutralt svart och en form som kännetecknas av den böjda armen. Väggfästet, armen och skärmen är gjorda i pulverlackerad aluminiumgjutgods , vilket talar för en lång livslängd. Den runda plastlampan avger ljuset inte bara nedåt utan jämnt på alla sidor. Detta säkerställer atmosfärisk omgivande belysning över ett stort område. Nios är utrustad med ett E27- uttag : glödlampor (max 100 W), energisparlampor eller LED-lampor kan användas.
 • Gånglampa Nios aluminiumgjuten, svart

  Gånglampa Nios aluminiumgjuten, svart
  Stigbelysning Nios - atmosfärisk belysning av alla fastigheters stigar Nios gångstråksarmatur är tillverkad av robust gjuten aluminium (pulverlackerad) och ger starkt ljus för ökad säkerhet på utomhusområdet, t.ex. på vägen från garaget till huset. Den är tidlös och håller länge och glänser med sitt robusta utförande samt med den stora polykarbonatdiffusorn som ger fri sikt till ljuskällan. Utrustad med skyddsklass IP43, d.v.s. armaturen är skyddad mot inträngande vatten och inga främmande föremål (> 1 mm) kan komma in i armaturen.
 • Gånglampa Nios aluminiumgjuten, vit

  Gånglampa Nios aluminiumgjuten, vit
  Vitt stigljus Nios - ett mästerverk av utomhusbelysning Nios banljus är helt enkelt en visuell och funktionell höjdpunkt.Materialen aluminiumgjutgods med pulverlack och polykarbonat är både robust bearbetade och perfekt formade, vilket återspeglas i ljusets övergripande utseende, vilket harmoniserar med många fastighetsstilar och i säkerställer optimal vägbelysning för varje utomhusområde. - kapslingsklass IP43
 • Utomhusvägglampa Babett E27 med sensor grafit

  Utomhusvägglampa Babett E27 med sensor grafit
  En följeslagare i natten som får en att känna sig trygg - LED-utomhusvägglampan Babett med sensorfunktion För att komma fram säkert till ytterdörren på natten utan att behöva famla omkring i mörker har utomhuslampan Babett utrustats med en rörelsesensor som registrerar rörelser och tänder ljuset redan på 8 meters avstånd och med en vinkel på upp till 180 grader. Den högkvalitativa skivan av opalglas gör inte ljuset bländande vilket garanterar att man kan se potentiella hinder som man kan snubbla på påväg till huset. Kan användas med E27-LED-ljuskällor upp till högst 13 W. Teknisk information rörelsesensor: - ca 8 meter räckvidd - 180° registreringsvinkel - skymningsgraden kan ställas in från 2 - 2 000 lux - lystid inställbar från 10 sekunder till 12 minuter
 • Gånglampa 5101 i rostfritt stål

  Gånglampa 5101 i rostfritt stål
  Modern gånglampa 5101 med fot i rostfritt stål Tack vare möjligheten att använda en ljuskälla på 100 W ger denna vattenlampa effektiv vägledning till uppfarter, gångbanor eller trädgårdar. Diffusorn tillverkad i opalglas bryter ljuset och gör att det inte bländar. Under dagen håller sig 5101 i bakgrunden tack vare dess enkla utformning. Här går ett modernt understatement och övertygande funktionalitet hand i hand.
 • Utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit

  Utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit
  LCD utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit, opalglas, rostfritt stål, aluminium, E27, 75 W, B: 17 cm, H: 29 cm
 • Utomhusvägglampa 039 med rörelsesensor, grafit

  Utomhusvägglampa 039 med rörelsesensor, grafit
  Rektangulär utomhusvägglampa 039 med rörelsedetektor Denna yttre vägglampa med grafitutseende är försedd med en ram av hög kvalitet i rostfritt stål och en väggplatta av aluminium och har en opal glasdiffusor som sprider ljuset jämnt och säkerställer bländningsfri belysning av omgivningen. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn är vägglampan idealisk för att belysa gångvägar och entréutrymmen utomhus, som endast ska lysas upp när människor passerar. - Sensorns räckvidd: upp till 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Skymningströskel justerbar från 2 - 2000 lux - Givarkopplingskapacitet: max. 1200 W.
 • LED-utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit

  LED-utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit
  LCD led-utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit, opalglas, rostfritt stål, aluminium, 13 W, B: 17 cm, H: 29 cm
 • Utomhusvägglampa 046, rörelsesensor rostfritt stål

  Utomhusvägglampa 046, rörelsesensor rostfritt stål
  Fyrkantig utomhusvägglampa 046 med ram i rostfritt stål och rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa är utformad i en återhållen, modern design som riktar fokus mot det bländfria ljuset som uppnås med opalglasdiffusorn. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn är den idealisk för belysning av entréområden, innergårdsingångar och gångvägar. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • LED-utomhusvägglampa 046, rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa 046, rostfritt stål
  LCD led-utomhusvägglampa 046, rostfritt stål, glas, rostfritt stål, aluminium, 13 W, B: 25 cm, H: 25 cm
 • LED-utomhusvägglampa 046, rörelsesensor, stål

  LED-utomhusvägglampa 046, rörelsesensor, stål
  LED utomhusvägglampa 046 i modern, fyrkantig form och med en praktisk rörelsedetektor Tack vare sin enkla fyrkantiga form och ramen i rostfritt stål är 046 LED-utomhusvägglampan idealisk för moderna miljöer. Den har en stor diffusor i opalt glas som garanterar en bländningsfri strålning av varmt vitt ljus. Det senare aktiveras endast vid behov, eftersom armaturen är utrustad med en integrerad, justerbar rörelsesensor. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • Utomhusvägglampa 053 med rörelsesensor, grafit

  Utomhusvägglampa 053 med rörelsesensor, grafit
  Rektangulär utomhusvägglampa 053 med opalglasdiffusor, svart ram i rostfritt stål och intern rörelsedetektor Den klassiska utomhusvägglampan 053 ger alltid bländningsfritt och starkt ljus när det behövs. I mörkret, tack vare den integrerade sensorn, slås den på automatiskt när rörelse detekteras och erbjuder därmed säkerhet på gångvägar och i entréområden. Dess enkla utseende kan enkelt integreras i husfasader utan att vara för iögonfallande; det enhetliga, bländfria ljuset som uppnås av opalglaset bidrar också till detta. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarens omkopplingskapacitet mmax. 1200 W
 • LED-utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit

  LED-utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit
  LCD led-utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit, glas, rostfritt stål, aluminium, 13 W, B: 17 cm, H: 32 cm
 • LED-utomhusvägglampa 053, rörelsesensor, grafit

  LED-utomhusvägglampa 053, rörelsesensor, grafit
  Rektangulär LED utomhusvägglampa 053 i svartvitt med rörelsedetektor Den moderna LED-utomhusvägglampan 053 har en rektangulär ram av grafitsvart rostfritt stål. Den lätt böjda diffusorn i opalt glas garanterar en jämn, bländningsfri strålning av det varma vita ljuset. Tack vare den inbyggda rörelsedetektorn tänds vägglampan endast när det krävs ljus när det passerar genom området i mörkret. Det är därför idealiskt för entréområden och gångstigar runt huset. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • LED-utomhusvägglampa 3006 av rostfritt stål

  LED-utomhusvägglampa 3006 av rostfritt stål
  LCD led-utomhusvägglampa 3006 av rostfritt stål, rostfritt stål, opalglas, 12 W, B: 26 cm, H: 26 cm
 • LED-utomhusväggspot 5002, rörlig, grafit

  LED-utomhusväggspot 5002, rörlig, grafit
  LCD led-utomhusväggspot 5002, rörlig, grafit, aluminiumgjutgods, flytglas, 10 W, B: 11 cm, H: 13.5 cm
 • LED-utomhusväggspot 5019, svart, IP54

  LED-utomhusväggspot 5019, svart, IP54
  Denna LED-väggspotlight med grafitsvart finish är tillverkad av pressgjuten aluminium och används för utomhusbelysning. Tack vare sin justerbarhet kan den anpassas efter omständigheterna. Det varmvita ljuset avges direkt med en spridningsvinkel på 80° - Skyddsklass: IP54
 • Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65

  Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65
  LCD utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, ip65 IP65, rostfritt stål aisi 316l, flytglas, GU10, 35 W, H: 13.4 cm
 • LED-utomhusvägglampa 1153LED, aluminium, stående

  LED-utomhusvägglampa 1153LED, aluminium, stående
  Stående LED-väggarmatur 1153LED i gjuten aluminium med koppartak Den här stående LED-väggarmaturen för utomhusbruk övertygar med sin klassiska design i lanternelook och blir ett vackert blickfång i alla utomhusområden. Armaturen är tillverkad av robust gjuten aluminium och har ett koppartak, vilket gör den idealisk för utomhusbruk. Det varmvita ljuset avges bländfritt i alla riktningar till omgivningen genom diffusorn av opalglas. Väggarmaturen kan till exempel användas i entrén på balkongen eller terrassen.
 • LED-gånglampa 1155 lysdiod, aluminium, 3 000 K

  LED-gånglampa 1155 lysdiod, aluminium, 3 000 K
  LED-gångarmatur 1155LED i gjuten aluminium och koppar, IP43 LED-armaturen är tillverkad av gjuten aluminium och koppar och har skyddsklass IP43. Detta gör den idealisk för utomhusbruk och dess varmvita ljus kan t.ex. belysa uppfarter eller entréer. Ljuset avges bländfritt till omgivningen genom det opala glaset. Tack vare den klassiska och tidlösa designen i lantern-look kan armaturen enkelt integreras i många utomhusområden.
 • Utomhusvägglampa 5121, up&downlight

  Utomhusvägglampa 5121, up&downlight
  Den cylindriska vägglampan 5121 är tillverkad av havsvattenbeständigt rostfritt stål. Dessutom finns det glasluckor både över och under. Enligt skyddsklass IP65 är den dammtät och skyddad mot vattenstrålar. 5121 avger ljus både uppåt och nedåt och har plats för två GU10-lampor (ingår inte).
 • LED-utomhusvägglampa 3008 grafit, rörelsevakt

  LED-utomhusvägglampa 3008 grafit, rörelsevakt
  Varmvit lysande LED-vägglampa 3008 av rostfritt stål, förnicklad plåt och glas, med rörelsesensorDen moderna, rektangulära LED-vägglampan 3008 med rörelsesensor är tillverkad i Tyskland av högkvalitativa, motståndskraftiga material. En opalvit glasskiva används som diffusor, vilket ger en jämn ljusfördelning. De integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus. Den inre rörelsesensorn kännetecknas av följande egenskaper:- Räckvidd: 8 meter- Känslighet justerbar (3 - 2 000 lux)- Ljusvaraktighet justerbar (3 sekunder till 12 minuter)
 • LED-utomhusvägglampa 3008, grafit

  LED-utomhusvägglampa 3008, grafit
  Den rektangulära LED-vägglampan 3008 är tillverkad av rostfritt stål och förnicklad plåt. Det opala glasskyddet sprider det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna jämnt.- Tillverkad i Tyskland
 • LED-utomhusvägglampa 3006 med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa 3006 med rörelsesensor
  Fyrkantig LED-utomhusvägglampa i rostfritt stål med praktisk rörelsedetektor LED-utomhusvägglampan är utrustad med en borstad rostfri stålram som täcker det matt svarta väggfästet. LED-lampornas varma vita ljus sänds ut genom en platt front av opalglas som strålar ut ljuset jämnt och jämnt in i omgivningen. Med sitt enkla, eleganta utseende kan utomhusvägglampan integreras harmoniskt i alla moderna utomhusområden. Tack vare den interna rörelsedetektorn är den särskilt effektiv eftersom den bara tänds när dess ljus behövs. Rörelsesensordata: - registreringsvinkel: 180 ° - Räckvidd: 8 m - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Kopplingskapacitet: max 500 W. - Skymningsinställningen kan justeras från 3 till 2000 lux - Belysningstiden kan justeras från 10 sekunder till 12 minuter