LCD lampor

 • LCD LED-utomhusvägglampa 3008 grafit, rörelsevakt

  LCD LED-utomhusvägglampa 3008 grafit, rörelsevakt
  Varmvit lysande LED-vägglampa 3008 av rostfritt stål, förnicklad plåt och glas, med rörelsesensorDen moderna, rektangulära LED-vägglampan 3008 med rörelsesensor är tillverkad i Tyskland av högkvalitativa, motståndskraftiga material. En opalvit glasskiva används som diffusor, vilket ger en jämn ljusfördelning. De integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus. Den inre rörelsesensorn kännetecknas av följande egenskaper:- Räckvidd: 8 meter- Känslighet justerbar (3 - 2 000 lux)- Ljusvaraktighet justerbar (3 sekunder till 12 minuter)
 • LCD Modern LED utomhusvägglampa Luis med rörelsedetektor

  LCD Modern LED utomhusvägglampa Luis med rörelsedetektor
  Med integrerad rörelsedetektor - Luis LED utomhusvägglampa Luis utomhusvägglampa imponerar med sin moderna design i kombination med energieffektiv LED-belysningsteknik. Den har en praktisk rörelsedetektor som är dold bakom den välvda kupan i opalglas och är därför särskilt lämplig för entréer eller uppfarter. Sensorn känner av rörelser på bara 8 meters avstånd och tänder LED-lampan automatiskt. På så sätt är vägen säkert upplyst och snubbelrisker upptäcks i ett tidigt skede. Belysningstiden kan ställas in individuellt från 8 sekunder till 12 minuter - Skymningsinställning: 2-2000 lux - Detekteringsvinkel: 180°
 • LCD Utomhusvägglampa i rostfritt stål 046

  LCD Utomhusvägglampa i rostfritt stål 046
  Utomhusvägglampa 046 i rostfritt stål med tidlös design Utomhusvägglampan 046 imponerar med sin integrerade, mångsidiga design. Armaturen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, armaturen är tillverkad av pressgjuten aluminium. Det vinklade opalglaset ger en jämn belysning av omgivningen, vilket garanterar säkerhet och orientering runt huset när det är mörkt. Med kapslingsklass IP44 är armaturen dessutom optimalt skyddad mot främmande föremål och vattenstänk från alla håll. tillverkad i Italien
 • LCD Utomhus vägglampa Peggy, hängande, koppar

  LCD Utomhus vägglampa Peggy, hängande, koppar
  Fantastisk utomhusvägglampa Peggy i pendelutförande Den klassiskt designade utomhusvägglampan Peggy imponerar med sitt vackra utseende. Ett särskilt blickfång är den kopparfärgade skärmen, som ger ljuset det där lilla extra. Peggy är tillverkad av glas och pressgjuten aluminium och är mycket robust. Den ger också perfekta ljusförhållanden på tomten när det är mörkt. Den effektiva utomhusvägglampan är ett tillskott för alla utomhusområden. Energispar- och LED-lampor är också lämpliga som ljuskällor.
 • LCD Miranda vägglampa för utomhusbruk, svart

  LCD Miranda vägglampa för utomhusbruk, svart
  Elegant Miranda utomhusvägglampa av högkvalitativt aluminium Denna utomhusvägglampa från Miranda-serien är ett elegant tillskott till alla fastigheter. Den tidlösa designen av pulverlackerad aluminium och opalglas passar i många miljöer och ger bästa möjliga ljus för orientering i mörkret. Med IP43 är den optimalt skyddad mot nedsmutsning från större främmande föremål och vattenstänk.
 • LCD LED utomhusvägglampa 052, vit

  LCD LED utomhusvägglampa 052, vit
  LED utomhusvägglampa 052 med ram av rostfritt stål Modern LED-teknik och en lika modern design gör utomhusvägglampan 052 av pressgjuten aluminium, rostfritt stål och glas till en modern ljuskälla för många områden. Vägglampan kan även monteras horisontellt, beroende på tillgängligt utrymme och personlig smak. Varmvita LED-lampor ger en behaglig belysning av uteplatser, entréer etc.
 • LCD Senta vägglampa för utomhusbruk, rostfritt stål

  LCD Senta vägglampa för utomhusbruk, rostfritt stål
  Elegant Senta utomhusvägglampa med fantastisk Up & Down-ljuseffekt Senta utomhusvägglampa fokuserar tydligt på ljuseffekten. Det är därför inte förvånande att designen är enkel. Under dagen kompletterar den kantiga stommen av högkvalitativt rostfritt stål den moderna designen på utomhusområdet och först när det blir mörkt visar den ett fantastiskt ljusspel på väggen. Ljuset avges både uppåt och nedåt genom satinerat floatglas och framhäver husväggen på ett perfekt sätt. Denna utomhuslampa är en högkvalitativ produkt tillverkad i Tyskland!
 • LCD Miranda vägglampa för utomhusbruk, vit

  LCD Miranda vägglampa för utomhusbruk, vit
  Elegant Miranda utomhusvägglampa av högkvalitativt aluminium Denna utomhusvägglampa från Miranda-serien är ett elegant tillskott till alla fastigheter. Den tidlösa designen av pulverlackerad aluminium och opalglas passar i många miljöer och ger bästa möjliga ljus för orientering i mörkret. Med IP43 är den optimalt skyddad mot nedsmutsning från större främmande föremål och vattenstänk.
 • LCD Utomhus vägglampa Toulouse, fristående

  LCD Utomhus vägglampa Toulouse, fristående
  Kopparutseendet ger Toulouse utomhusvägglampa en klassisk charm Utomhusvägglampan Toulouse verkar vara utformad efter gamla tiders stil och ger utomhusområden en mycket speciell atmosfär. Den strukturerade ramen av pulverlackerad aluminium i antik kopparlook gör lampan till ett attraktivt blickfång. Med kapslingsklass IP43 är Toulouse optimalt skyddad mot inträngande främmande föremål från 2,5 mm och vattenstänk. Denna utomhusvägglampa är dessutom kompatibel med lågenergilampor, vilket gör den ännu mer attraktiv.
 • LCD Kopparfärgad vägglampa för utomhusbruk Toulouse, pendlad

  LCD Kopparfärgad vägglampa för utomhusbruk Toulouse, pendlad
  Klassisk utomhusvägglampa Toulouse Utomhusvägglampan Toulouse, som har formen av en antik lykta av kopparfärgat pulverlackerat aluminium och lätt tonat glas och hänger nedåt, är särskilt vacker på gamla byggnader eller byggnader med rustik design. Det lätt tonade men klara glaset lyser upp omgivningen ljust och säkert.
 • LCD Perdita vägglampa för utomhusbruk, pendellampa

  LCD Perdita vägglampa för utomhusbruk, pendellampa
  Perdita aluminiumpendel utomhus vägglampa Den attraktiva Perdita utomhus vägglampan är tillverkad av det bästa glaset och högkvalitativ gjuten aluminium i en svart och silver finish. Tack vare sitt jämna och klara ljus är Perdita det perfekta valet för att uppnå större säkerhet och orientering på fastigheten. Den klassiskt designade utomhusvägglampan är 46 cm hög och har en projektion på 32 cm. Lampskärmens diameter är 25 cm.
 • LCD Klassisk-modern vägglampa för utomhusbruk Elisa

  LCD Klassisk-modern vägglampa för utomhusbruk Elisa
  Attraktivt designad utomhusvägglampa Elisa av aluminium och koppar Denna utomhusvägglampa är ett elegant tillskott till alla husfasader och framhäver på ett elegant sätt sin omgivning. Den pulverlackerade aluminiumramen kompletteras av en kalixformad skärm av glänsande koppar. Det vita opalglaset avrundar helhetsintrycket på ett harmoniskt sätt och bidrar till en jämn belysning. På natten ger utomhusvägglampan tillräckligt med ljus för att man ska kunna orientera sig utan problem, och på dagen är den ett vackert blickfång även när den är släckt.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 040, vit

  LCD LED-utomhusvägglampa 040, vit
  Moderna LED-utomhusvägglampa 040 av rostfritt stål LED-utomhusvägglampan 040 övertygar inte bara med sitt moderna, diskreta utseende, utan också genom den lyckade materialmixen. Stativet är tillverkat av rostfritt stål och högtrycksgjutning av aluminium, den konvexa skärmen är gjord av glas och har en matt vit färg. Tack vare den ljusa illuminationen är de yttre väggarna optimalt belysta. Lampan blir således en praktisk och elegant orienteringshjälp i mörkret.
 • LCD Charly - rund vägglampa för utomhusbruk

  LCD Charly - rund vägglampa för utomhusbruk
  Rund utomhusvägglampa Charly, pulverlackerad i svart koppar Den eleganta utomhusvägglampan Charly är tillverkad av pulverlackerad gjuten aluminium. Diffusorn är tillverkad av polykarbonat, vilket säkerställer bländfri belysning på väggen eller taket i utomhusområdet. Både vanliga glödlampor och lågenergilampor eller LED-lampor med E27-sockel kan användas i utomhusvägglampan.
 • LCD Luis vinklad sensorvägglampa för utomhusbruk

  LCD Luis vinklad sensorvägglampa för utomhusbruk
  Tänds automatiskt när rörelse detekteras: Luis vägglampa utomhus Den rektangulära Luis vägglampan är utrustad med en integrerad rörelsedetektor som känner av rörelser på ett avstånd av 8 meter och i en vinkel på 180°. Så snart detta sker tänder detektorn ljuset som genereras inuti av en E27 LED-lampa, vilket garanterar säker och pålitlig belysning runt huset hela tiden. En böjd skiva av opalglas har installerats för att säkerställa att ljuset inte orsakar obehaglig bländning och avges jämnt. Höljet är pulverlackerat runt om, vilket ger helhetsintrycket en särskilt modern touch. Belysningstiden kan varieras från 10 sekunder till 35 minuter. Skymningssensorn är inställbar från 2-2000 lux.
 • LCD Vägglampa Ernest E27 med rörelsesensor grafit

  LCD Vägglampa Ernest E27 med rörelsesensor grafit
  Fyrkantig utomhusvägglampa Ernest med en högkvalitativ diffusor av opalglas Utomhusvägglampan Ernest är idealiskt anpassad till moderna husfasader med sin kvadratiska design och sin grafitfärgade och opala färgutformning, där den tack vare den integrerade rörelsesensorn alltid ger ljus när det behövs. Så snart en rörelsesensor, som sitter bakom opalglasskivan, registrerar en person som närmar sig från ett maximalt avstånd på 8 meter och en registreringsvinkel på 180°, kommer den att se till att ljuset automatiskt tänds/släcks. Ljustiden varierar mellan 10 sekunder och 35 minuter. Med inbyggd skymningssensor (justerbar från 2-2000 lux).
 • LCD Perdita vägglampa för utomhusbruk, fristående

  LCD Perdita vägglampa för utomhusbruk, fristående
  Effektiv utomhusvägglampa Perdita i klassisk stil Den stilrena, upprättstående utomhusvägglampan Perdita är tidlöst elegant. Utomhuslampan är helt tillverkad av svart-silverfärgad pressgjuten aluminium och glas och är mycket dekorativ och dessutom en praktisk orienteringshjälp i mörker. Perdita mäter 46 cm (höjd), 32 cm (projektion) och 25 cm (lampskärmens diameter). Tack vare sin tidlösa design kan den integreras i en mängd olika utomhusmiljöer.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 5030 up/down grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 5030 up/down grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Vägglampa Ernest E27 utan sensor grafit

  LCD Vägglampa Ernest E27 utan sensor grafit
  Dekorarar varje husfasad - utomhusväggslampan Ernest i grafit Med sin lampskärm som är tillverkad av opalglas, sin grafitfärgade bländare av rostfritt stål och sin kvadratiska form är utomhusvägglampan Ernest som gjord för användning på moderna utomhusanläggningar, där den ger bländfri och homogen belysning tack vare den opala diffusorn. Eftersom den har ett E27-uttag kan det drivas antingen med traditionella glödlampor eller halogenlampor på upp till högst 40 watt, eller med energieffektiva LED- eller energisparlampor.
 • LCD Varmvit LED-vägglampa för utomhusbruk Babett

  LCD Varmvit LED-vägglampa för utomhusbruk Babett
  Ger varmvitt ljus - Babett LED utomhusvägglampa Babett LED utomhusvägglampa har en rektangulär form och en modern färgdesign som gör att den smälter in harmoniskt i moderna utomhusmiljöer. Energieffektiva LED-lampor med ca 3 000 Kelvin ger ett varmvitt och lika starkt ljus. Perfekt för belysning av gångar, uteplatser eller balkonger!
 • LCD Utomhusvägglampa Senta, grafit

  LCD Utomhusvägglampa Senta, grafit
  Utomhus vägglampa Senta i grafitsvart yta Aluminiumkroppen på Senta utomhusvägglampa, tillverkad med formgjutningsprocessen, har en enkel kuboidform och en återhållsam grafitsvart look. Fokus ligger på ljusets utveckling. Detta avges symmetriskt uppåt och nedåt genom frostat glasögon. Modernt designade fasader, pelare etc. sätter skickligt ut vägglampan Senta utomhus.
 • LCD Julea - LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor

  LCD Julea - LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor
  Julea LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor Julea LED utomhusvägglampa är det perfekta valet för att belysa en fasad som en del av ett modernt designkoncept. Denna vackra ljuskälla är utrustad med IP44-skydd (stänkvattenskydd) och är därför perfekt utrustad för utomhusbruk. Armaturen är tillverkad av pressgjuten aluminium, själva armaturen är tillverkad av rostfritt stål och kupan är tillverkad av opalglas. En 13 W LED-modul avger varmvitt ljus för skonsam omgivningsbelysning. Tekniska data för sensorn: - Kopplingsförmåga: max. 1 200 W - Täckningsvinkel: ca 180° - Tidsinställning: ca 8 sek-12 min - Skymningsinställning: 2-2 000 lux - Räckvidd: justerbar upp till 8 m
 • LCD LED-utomhusvägglampa 040 med sensor, vit

  LCD LED-utomhusvägglampa 040 med sensor, vit
  Säkerställer säker belysning runt huset - LED utomhusvägglampa 040 med sensor LED utomhusvägglampa 040 av högkvalitativt rostfritt stål med aluminiumbeslag säkerställer bländningsfri och säker belysning av utsidan, förutom en böjd opal glasdiffusor är den utrustad med en integrerad rörelsesensor som kan detekteras från ett avstånd på upp till 8 meter och en registreringsvinkel på 180 ° detekterar närmare människor och tänder automatiskt ljuset. Den idealiska monteringshöjden är 1,8 - 2,5 meter. Tekniska data rörelsesensor: - Tidsinställning: 10 sek. Till 12 min - Ljuskänslighet: 2-2000 lux
 • LCD Utomhusvägglampa 040 av rostfritt stål, utan stag

  LCD Utomhusvägglampa 040 av rostfritt stål, utan stag
  Linjär utomhusvägglampa 040 av rostfritt stål och opalglas Denna vägglampa från 040-serien imponerar med sin enkla men funktionella design, som är särskilt effektiv i moderna omgivningar. Ramen är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och kompletteras av en böjd glasskärm med en matt vit yta. Detta skapar en ljus och jämn belysning som bidrar till säkerhet och orientering runt huset på kvällen.
 • LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 grafit med BWM

  LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 grafit med BWM
  Dekorativ och funktionell - Ivett utomhusvägglampa med rörelsedetektor Med sin integrerade rörelsedetektor och kupa av opalglas är Ivett utomhusvägglampa idealisk för användning i entréområden, för när det blir mörkt ute och farliga snubbelrisker inte längre är lätta att känna igen, ger armaturen säker vägbelysning. Sensorn känner av personer som närmar sig från ett avstånd på 8 meter och en detekteringsvinkel på 180° och tänder omedelbart ljuset, som inte bländar obehagligt genom diffusionsskivan utan försiktigt lyser upp omgivningen - Ljustid justerbar: 10 sek. till 35 min - Skymningssensor justerbar: 2 till 2000 lux
 • LCD Högkvalitativ LED-vägglampa för utomhusbruk 052 w. Sensor

  LCD Högkvalitativ LED-vägglampa för utomhusbruk 052 w. Sensor
  Med inbyggd rörelsesensor - LED utomhusvägglampa 052 med modern look LED utomhusvägglampa 052 ger både energieffektiv och säker belysning av entrén eller liknande, eftersom lampan inte bara har fast installerade lysdioder i huset, som får poäng för sin låga strömförbrukning och ändå tydliga ljusresultat, utan också med en integrerad rörelsesensor, som tänder det varmvita ljuset exakt när en rörelse registreras av sensorn. Den runda kupan av elegant opalglas garanterar dessutom en bländfri och jämn ljusfördelning och skapar en behaglig grundbelysning - Sensorräckvidd: ca 8 meter - Avkänningsvinkel: 180° - Skymningsnivå inställbar: 2-2000 lux - Belysningstid inställbar: 10 sek. till 35 min.
 • LCD Utomhusvägglampa Julea i rostfritt stål med LED

  LCD Utomhusvägglampa Julea i rostfritt stål med LED
  Högkvalitativ LED-vägglampa Julea Av rostfritt stål, gjuten aluminium och opalglas i en platt, modern form, imponerar Julea utomhusvägglampa utrustad med energisnåla, varmvita lysdioder med sin extremt energisnåla belysning och diskreta design. Den kan även monteras i taket, t.ex. i en loggia eller i en täckt entré.
 • LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 grafit

  LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 grafit
  Ivett - grafitfärgad utomhusvägglampa med böjd skärm av opalglas Utomhusvägglampan Ivett ger inte bara optimala ljusförhållanden utomhus, utan pryder också alla moderna husväggar tack vare sin kantiga och tidlösa design. Den består av en armatur i pressgjuten aluminium, en pulverlackerad, grafitfärgad kupa och en skärm i opalglas. Skivan i opalglas är lätt böjd så att ljuset kan spridas åt alla håll. Ljuset genereras av en lämplig E27-lampa upp till max. 75 watt. Denna finns som tillbehör.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 039, rörelsesensor, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 039, rörelsesensor, grafit
  LED utomhusvägglampa 039 i rektangulär form - utrustad med en rörelsedetektor Detta optiskt begränsade LED-utomhusvägglampa har ett opalglasöverdrag som avger det varma vita ljuset från de integrerade lysdioderna i omgivningen utan bländning. Den smala grafitfärgade ramen är gjord av rostfritt stål, väggplattan är gjord av aluminium. Tack vare den integrerade, justerbara rörelsesensorn aktiveras ljuset bara när människor passerar, vilket gör 039 perfekt för entréområden och gångvägar längs fasaden. - Sensorns räckvidd: upp till 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Skymningströskel justerbar från 2 - 2000 lux - Givarkopplingskapacitet: max. 1200 W.
 • LCD Utomhusvägglampa 1130, kulskärm, vit

  LCD Utomhusvägglampa 1130, kulskärm, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit

  LCD Utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusvägglampa 1140, kulskärm, svart/vit

  LCD Utomhusvägglampa 1140, kulskärm, svart/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Gånglampa 1132 med kulskärm, vit

  LCD Gånglampa 1132 med kulskärm, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Aluminium gånglampa Marco, svart

  LCD Aluminium gånglampa Marco, svart
  Rundad stiglampa Marco i aluminium Tidlöst modernt och lite maritimt är effekten av den stolpformade stiglampan Marco med rundat huvud. Den opalvita glasskärmen under huvudet gör att ljuset kan komma ut på alla sidor, medan huvudet ger ett bländfritt ljus. Sockeln och huvudskyddet på IP44-strålearmaturen är tillverkade av gjuten aluminium och är absolut hållbara.
 • LCD Aluminium gånglampa Marco, vit

  LCD Aluminium gånglampa Marco, vit
  Rundad stiglampa Marco i aluminium Tidlöst modernt och lite maritimt är effekten av den stolpformade stiglampan Marco med rundat huvud. Den opalvita glasskärmen under huvudet gör att ljuset kan komma ut på alla sidor, medan huvudet ger ett bländfritt ljus. Sockeln och huvudskyddet på IP44-strålearmaturen är tillverkade av gjuten aluminium och är absolut hållbara.
 • LCD Utomhusvägglampa 1110 lykta stående svart-silver

  LCD Utomhusvägglampa 1110 lykta stående svart-silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Gånglampa 1123 aluminiumgjutning svart koppar

  LCD Gånglampa 1123 aluminiumgjutning svart koppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Med rörelsesensor – LED-utomhusvägglampa Luis

  LCD Med rörelsesensor – LED-utomhusvägglampa Luis
  Modern LED-utomhusvägglampa Luis med sensor LED-utomhusvägglampan Luis i aluminiumgjutgods har en pulverbelagd ram av rostfritt stål och en diffusor av opalglas. Den har konstruerats på ett modernt sätt och är därför särskilt lämplig för fasaderna på moderna byggnader. En sensor finns installerad utom synhåll bakom diffusorn som kan tända ljuset automatiskt när den känt av en rörelse på upp till 8 meter inom en registreringsvinkel på 180°. Omkopplingstiden kan ställas in mellan 8 sekunder och 12 minuter.
 • LCD Modern sensor-utomhusvägglampa Luis

  LCD Modern sensor-utomhusvägglampa Luis
  Med invändig rörelsesensor – modern utomhusvägglampa Luis Luis är en modern utomhusvägglampa tillverkad av material av hög kvalitet och har en inre rörelsesensor som inte äventyrar lampans moderna utseende. Ljuset strålar och filtreras försiktigt genom den böjda diffusorn av opalglas, vilket innebär att man inte blir bländad. Sensorn har en registreringsvinkel på 180° och en räckvidd på 8 meter. Lystiden kan ställas in individuellt från 10 sek till 35 minuter. Med inbyggd skymningssensor (justerbar från 2-2000 lux).
 • LCD Toppmodern utomhusvägglampa Luis

  LCD Toppmodern utomhusvägglampa Luis
  Tidlös, vacker, toppmodern utomhusvägglampa Luis med bländfri ljuseffekt Med sin välformade diffusor av ädelt opalglas och dess grafitfärgade ytterkant ger Luis inte bara en synnerligen jämn och även bekväm bländfri belysning av utomhusområdet, utan passar också utmärkt i ett modernt utomhussystem. På grund av den integrerade E27-sockeln kan lampan, förutom vanliga glödlampor och halogenlampor, även drivas med energieffektiva lysrör eller energisnåla lampor.
 • LCD Hörn LED utomhusvägglampa Ernest i grafit

  LCD Hörn LED utomhusvägglampa Ernest i grafit
  Ernest LED utomhusvägglampa - säkerställer optimala ljusförhållanden i mörkret tack vare den integrerade rörelsedetektorn Tack vare sitt innovativa helhetskoncept, som sträcker sig från design till teknik, uppfyller Ernest LED utomhusvägglampa alla krav på en modern ljuskälla. Stommen och skärmen är tillverkade av högkvalitativa material som är särskilt väderbeständiga. De integrerade LED-lamporna avger 910 lumen behagligt starkt ljus, som dämpas tack vare diffusorn i opalglas så att det inte blir obehagligt för ögonen att titta direkt in i armaturen på kvällen. Det hela toppas av en intern rörelsedetektor som känner av rörelser på ett avstånd av 8 meter och i en vinkel på 180°. Belysningstiden kan ställas in från 8 sekunder till 12 minuter. Skymningsinställningen kan varieras från 2 till 2000 lux.
 • LCD Havsvattenbeständig Liara vägglampa för utomhusbruk, grafit

  LCD Havsvattenbeständig Liara vägglampa för utomhusbruk, grafit
  Grafitfärgad Liara vägglampa för utomhusbruk ger bra belysning Liara vägglampa för utomhusbruk är ett absolut blickfång på alla moderna fasader och väcker uppmärksamhet med sin innovativa form och breda ljusspridning. Väggfästet och skärmen är tillverkade av kromaterat gjutet aluminium (sjövattenbeständigt), medan den opalvita diffusorn är tillverkad av polykarbonat. Armaturens robusta utförande garanterar en lång livslängd. Utrustad med IP43-skydd.
 • LCD Utomhusvägglampa Luis av rostfritt stål

  LCD Utomhusvägglampa Luis av rostfritt stål
  Vägglampa Luis av hög kvalitet av rostfritt stål, IP44 Denna Luis utomhusvägglampa gjordes av högkvalitativa material som aluminium, rostfritt stål och opalglas, vilket gör den särskilt robust och hållbar. Tack vare det inbyggda E27- uttag kan Luis-lampan utrustas som du vill. Opalglaset tar upp nästan hela lampans yta och avger ljus utåt över ett stort område. Opaldiffusorn skapar en homogen, bländningsfri belysning som uppfattas mycket trevligt i mörkret och säkerställer en säker belysningslösning. Luis-armaturen skär en fin figur, särskilt i entréer och husfasader.
 • LCD Ivett LED utomhusvägglampa i grafit

  LCD Ivett LED utomhusvägglampa i grafit
  Ger den sista touchen till moderna utomhusinstallationer: Ivett LED utomhusvägglampa Den moderna Ivett LED utomhusvägglampan ger inte bara säker belysning av mörka vägar eller uppfarter på natten, utan smälter också vackert in i utomhusdesignen under dagen, eftersom den grafitfärgade ramen i rostfritt stål och den böjda diffusorrutan av högkvalitativt opalglas kompletterar denna stil på ett speciellt sätt. De inbyggda LED-lamporna, som tack vare glasskivans böjda form lyser upp ett stort område, kännetecknas dessutom av låg strömförbrukning och lång livslängd. Skyddsklass IP44.
 • LCD LED utomhusvägglampa typ 068LED rostfritt stål

  LCD LED utomhusvägglampa typ 068LED rostfritt stål
  Diskret LED utomhusvägglampa typ 068LED / 069LED Modern LED-belysningsteknik och ett tidlöst och enkelt men samtidigt modernt utseende gör LED-utomhusvägglampan typ 068LED / 069LED till en mycket energieffektiv ljuskälla som passar många utomhusdesigner och fasader. Lampan ger varmvit belysning, som utstrålas jämnt och utan bländning genom det böjda, opala lampglaset.
 • LCD Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED-lampa

  LCD Grafitfärgad utomhusvägglampa Luis med LED-lampa
  Vinkelformad Luis LED utomhusvägglampa med opal glasskiva Luis utomhusvägglampa har en lätt frostad opal glasskiva och ger ett underbart bländfritt ljus. Den bulbformade formen gör att det varmvita LED-ljuset sprids över ett stort område. Kombinationen med den grafitfärgade, vinklade armaturen ger utomhusvägglampan en modern men samtidigt puristisk look som gör sig särskilt bra på moderna husfasader.
 • LCD Med rörelsedetektor - Utomhus vägglampa 052

  LCD Med rörelsedetektor - Utomhus vägglampa 052
  I elegant design - utomhusvägglampa 052 med rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa lyser inte bara upp mörka gångar eller hörn i utemiljön, utan sätter även underbart dekorativa accenter på fasaden, vilket gör den till ett absolut blickfång. Kombinationen av den rostfria stålkåpan och den böljande kupan av opalglas ger armaturen en mycket modern och elegant look. Rörelsedetektorn som är dold i huset gör 052 idealisk för säker belysning av entréområdet. Tekniska data rörelsedetektor: - Räckvidd: max. 8 meter - Avkänningsvinkel: 180° - Belysningstid inställbar: 10 sek. till 35 min. - Skymningsnivå inställbar: 2-2000 lux
 • LCD LED-utomhusvägglampa 3007LED, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 3007LED, grafit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa 3007LED LED-utomhusvägglampan 3007LED imponerar med sin linjära design, höga ljusflöde och en mycket trevlig ljusatmosfär, vilket hjälper till att skapa en inbjudande atmosfär på fastigheten. Denna modernt designade lampa tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och galvaniserad plåt är utrustad med en stor diffusor av opalglas som avger ljusbländningsfritt och fördelar det över ett stort område. Denna z. B. belysa husets entréområde på ett lämpligt och säkert sätt. Vid behov kan LED-modulen köpas under tillbehör.
 • LCD Kvadratisk LED-vägglampa för utomhusbruk Ernest

  LCD Kvadratisk LED-vägglampa för utomhusbruk Ernest
  Effektiv Ernest LED-vägglampa för utomhusbruk med kupa i opalglas Denna vägglampa för utomhusbruk med LED-teknik uppfyller alla krav som ställs på en modern ljuskälla. Den har en modern design och är därför lämplig för många olika utomhusmiljöer, t.ex. uteplatsen. Ljuset, som alstras av många små LED under den vita opalglasdiffusorn, avger ca 910 lumen mjukt dämpat och jämnt ljus från armaturen och ger därmed en bred belysning. Även damm och vattenstänk på alla sidor är inget problem för Ernest, eftersom tekniken är tillräckligt skyddad av IP44.
 • LCD Utomhusvägglampa 040 med sensor, vit

  LCD Utomhusvägglampa 040 med sensor, vit
  Tidlöst vacker 040 utomhusvägglampa med integrerad rörelsesensor Den rektangulära 040 utomhusvägglampan har en högkvalitativ aluminiumarmatur med en ram av rostfritt stål, i vilken en kupolformad diffusorskiva av elegant opalglas har satts in. Ljuset sprids ut i omgivningen via den välvda kupan, vilket ger en särskilt rymlig och behagligt bländfri effekt. Den integrerade rörelsesensorn ser till att ljuset tänds och släcks automatiskt, vilket garanterar en säker belysning - t.ex. av entrédörren. 040 belyses med en E27 LED-ljuskälla som möjliggör energieffektiv belysning (lämplig ljuskälla finns i tillbehören). Tekniska data rörelsesensor: - Räckvidd: ca 8 meter - Avkänningsvinkel: 180° - Tändtid justerbar: 10 sek. till 35 min - Skymningssensor: 2 - 2000 lux
 • LCD Högkvalitativ LED-vägglampa för utomhusbruk Luis

  LCD Högkvalitativ LED-vägglampa för utomhusbruk Luis
  Energieffektiv Luis utomhusvägglampa med integrerade LED Permanent integrerade, energieffektiva LED i huset på Luis LED utomhusvägglampa, i kombination med den välvda kupan av elegant opalglas, ger behagligt varmvit belysning i utomhusområden. Armaturen är idealisk för användning vid entréer eller trappor, där det alltid krävs tillförlitlig belysning.
 • LCD Ivett grafit LED utomhusvägglampa med BWM

  LCD Ivett grafit LED utomhusvägglampa med BWM
  Ger säker och energieffektiv belysning utomhus - Ivett LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor Attraktiv design, funktionalitet och energieffektivitet är de tre egenskaper som kännetecknar denna utomhusvägglampa och gör den till ett oumbärligt belysningsobjekt för modern utomhusdesign. Ivett - som armaturen heter - har en armatur av robust aluminium och en böjd opalglaspanel, som är dekorerad med en pulverlackerad ram av rostfritt stål i grafit. På insidan döljer sig inte bara toppmoderna LED-lampor som avger ett behagligt varmvitt ljus på cirka 3 000 K, utan även en integrerad rörelsedetektor med skymningssensor som automatiskt tänder och släcker ljuset när en person närmar sig armaturen från ett avstånd på upp till 8 meter och en vinkel på upp till 180° - Skymningssensor justerbar: 2 till 2000 lux - Belysningstid justerbar: 10 sek. till 35 min.
 • LCD Babett - Sensor utomhusvägglampa med LED-ljus

  LCD Babett - Sensor utomhusvägglampa med LED-ljus
  Ultramodern Babett LED utomhusvägglampa med integrerad rörelsesensor Den kantiga Babett LED utomhusvägglampan har en högkvalitativ ram av aluminium och rostfritt stål och är utrustad med en opal glaspanel som har energieffektiv LED-belysningsteknik och en integrerad rörelsesensor för automatisk ljusstyrning. Överlag är armaturens design och färgsättning mycket modern och tidlös, vilket gör armaturen till ett diskret blickfång på husväggen. Tekniska data rörelsesensor: - Belysningstid justerbar från 10 sek. till 35 min - Ca. 8 meters räckvidd - 180° detekteringsvinkel - Skymningsnivå justerbar från 2-2000 lux
 • LCD Utomhusvägglampa Ivett E27 stål rörelsesensor

  LCD Utomhusvägglampa Ivett E27 stål rörelsesensor
  Sensorkopplad yttervägglampa Ivett med metalliskt utseende Tack vare sin metallram i rostfritt stål och det moderna, snygga designspråket ger Ivett utomhusvägglampa ett återhållsamt, tekniskt intryck. Funktionen hos den interna rörelsedetektorn, som möjliggör en skymningsinställning från 2 till 2000 lux och en tidsinställning från 10 s till 12 min, är också modern. En bländningsfri belysningseffekt uppnås med opalglasdiffusorn.
 • LCD LED-utomhusvägglampa Ivett stål rörelsesensor

  LCD LED-utomhusvägglampa Ivett stål rörelsesensor
  Metall-modern LED-utomhusvägglampa Ivett med rörelsedetektor Det ljusa rostfria skyddet på LED-utomhusvägglampan Ivett ger den ett modernt, diskret utseende. LED-modulen tillsammans med opalglasdiffusorn ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. Rörelsedetektorn erbjuder en skymningsinställning från 2 till 2000 lux, ett justerbart intervall på upp till 8 m och en ljusvarighet som kan väljas mellan 10 s och 12 minuter. Dessutom har Ivett LED-utomhusvägglampa låg strömförbrukning och effektivt väderskydd.
 • LCD LED utomhusvägglampa 069LEDSEN grafit

  LCD LED utomhusvägglampa 069LEDSEN grafit
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa med justerbar rörelsesensor Denna LED-utomhusvägglampa erbjuder ett brett utbud av inställningsalternativ. Rörelsedetektorn kan regleras i ljuskänslighet (2 - 2000 lux), räckvidd (upp till 8 m) och ljuslängd (10 s - 12 min). Entréområden, terrasser och en mängd andra områden kan belysas effektivt och extremt energieffektivt med LED utomhusvägglampa typ 068/069, närhelst ljus behövs.
 • LCD Nios vägglampa för utomhusbruk i vitt

  LCD Nios vägglampa för utomhusbruk i vitt
  Vit Nios utomhusvägglampa med böjd arm Varje hus behöver en passande fasadbelysning nära ytterdörren, så att det inte tar evigheter att leta efter nyckeln till ytterdörren. Dessutom innebär en ljus grundbelysning ökad säkerhet för boende och gäster. Utomhusvägglampan Nios är helt vit och kan därför kombineras med otaliga väggfärger och fasadstilar. Den stora polykarbonatdiffusorn ger ett tillräckligt ljusflöde åt alla håll för en stämningsfull fastighetsatmosfär. Med kapslingsklass IP43 är den skyddad mot kraftig väderpåverkan (vattenstänk).
 • LCD Med skydd i rostfritt stål - Julea vägglampa för utomhusbruk

  LCD Med skydd i rostfritt stål - Julea vägglampa för utomhusbruk
  Mångsidig utomhusvägglampa Julea med elegant kant i rostfritt stål Denna utomhusvägglampa imponerar inte bara med sin platta opalglasskärm, som ger jämn och bländfri belysning, utan också med sin armatur i gjuten aluminium, som är dekorerad med en rostfri kant i rostfritt stål. Allt som allt är Julea utomhusvägglampa en tidlöst vacker ljuskälla som kan användas överallt. Med IP44-skydd mot vattenstänk på alla sidor.
 • LCD LED-utomhusvägglampa Ivett rostfritt stål

  LCD LED-utomhusvägglampa Ivett rostfritt stål
  Utvändig vägglampa Ivett med LED-modul Ivett avger ett varmt vitt ljus som genom en diffusor av opalglas belyser uppfart, gångväg eller gård utan bländning. Den ljusa ramen i rostfritt stål säkerställer ett diskret utseende på många fasader även under dagen. Ivett LED-utomhusvägglampa är motståndskraftig mot väder och påverkas tack vare sin LED-ljuskälla av sin ekonomiska strömförbrukning.
 • LCD Utomhusvägglampa typ 068 E27 rostfritt stål

  LCD Utomhusvägglampa typ 068 E27 rostfritt stål
  Utvändig vägglampa 068/069 med E27- uttag Skyddet på utomhusvägglampan typ 068/069 ligger direkt på ytterväggen och säkerställer därmed rena övergångar. Tack vare den böjda diffusorn i opalglas uppnås enhetlig, bländfri belysning. Med sin moderna design och skydd mot elementen (IP44) skär utomhusvägglampan 068/069 en fin figur på många fasader.
 • LCD Sensor-utomhusvägglampa 068SEN E27 stål

  LCD Sensor-utomhusvägglampa 068SEN E27 stål
  Utomhus vägglampa 068SEN / 069SEN med rörelsedetektor Opalglasdiffusorn i form av en vertikal cirkulär sektion säkerställer enhetlig, bländningsfri belysning av uppfart, gångväg, yttergård eller entréområde. Den integrerade rörelsedetektorn erbjuder ett justerbart räckvidd på upp till 8 m, en ljusvarighet som kan väljas från 10 sekunder till 12 minuter och en ljuskänslighet som kan ställas in från 2 till 2000 lux.
 • LCD Sensor-utomhusvägglampa 069SEN E27 grafit

  LCD Sensor-utomhusvägglampa 069SEN E27 grafit
  Utomhus vägglampa 068SEN / 069SEN med rörelsedetektor Opalglasdiffusorn i form av en vertikal cirkulär sektion säkerställer enhetlig, bländningsfri belysning av uppfart, gångväg, yttergård eller entréområde. Den integrerade rörelsedetektorn erbjuder ett justerbart räckvidd på upp till 8 m, en ljusvarighet som kan väljas från 10 sekunder till 12 minuter och en ljuskänslighet som kan ställas in från 2 till 2000 lux.
 • LCD LED utomhusvägglampa typ 069LED grafit

  LCD LED utomhusvägglampa typ 069LED grafit
  Diskret LED utomhusvägglampa typ 068LED / 069LED Modern LED-belysningsteknik och ett tidlöst och enkelt men samtidigt modernt utseende gör LED-utomhusvägglampan typ 068LED / 069LED till en mycket energieffektiv ljuskälla som passar många utomhusdesigner och fasader. Lampan ger varmvit belysning, som utstrålas jämnt och utan bländning genom det böjda, opala lampglaset.
 • LCD Vit utomhusvägglampa Liara - motståndskraftig mot havsvatten

  LCD Vit utomhusvägglampa Liara - motståndskraftig mot havsvatten
  Vit Liara utomhusvägglampa av havsvattenbeständigt gjutet aluminium Alla som bor på en fastighet nära havet känner till det slitage som orsakas av havsvatten. Bilar och andra föremål rostar snabbare om de inte, som Liara utomhusvägglampa, är tillverkade av ett material som är motståndskraftigt mot havsvatten: Stommen på Liara är till exempel tillverkad av kromaterad pressgjuten aluminium och imponerar inte bara med sin robusta finish utan också med sin trendiga form, som kan harmoniseras med många väggstilar. Den vita plastdiffusorn avger rikligt med ljus för stark belysning - kapslingsklass IP43
 • LCD Utomhusvägglampa Babett E27 utan sensor grafit

  LCD Utomhusvägglampa Babett E27 utan sensor grafit
  Babett - en utomhusvägglampa med modern design Elegant, modernt och tidlöst - så presenterar Babett utomhusvägglampan sig själv, som helt enkelt vet hur man övertygar alla med sin design. Men det är inte bara designen som gör Babett till ett måste för alla användare utan också det stora utbudet av E27-lampor (max 75 watt) som den kan utrustas med. Om du värdesätter energieffektivitet kan du utrusta den med en LED-ljuskälla eller en energisparlampa . Om du vill generera ljus på ett välkänt sätt kan du naturligtvis också göra det med en vanlig glödlampa.
 • LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 rostfritt stål

  LCD Utomhus vägglampa Ivett E27 rostfritt stål
  Ivett utomhusvägglampa i modern finish av rostfritt stål Denna version av serien Ivett utomhusvägglampor har ett diskret, elegant och tekniskt utseende. Kupan i mattvitt opalglas ger bländfritt ljus och har formen av en horisontell cirkulär utskärning. Rostfritt stål och gjuten aluminium används för ram och montering av Ivett utomhusvägglampa.
 • LCD Utomhusvägglampa 1060 up/down, grafit

  LCD Utomhusvägglampa 1060 up/down, grafit
  Modern designad utomhusvägglampa 1060 med ljusemission uppåt och nedåt Utomhusvägglampan 1060 imponerar med sitt robusta utförande. Den består helt av gjutet aluminium, ljuskällorna är skyddade med flytglas. Ett GU10- uttag är inbyggt i den rörformade skärmen på toppen och botten. Med sitt ljus som lyser jämnt upp och ner ger denna yttre vägglampa både kraftfull och atmosfärisk belysning av fasaden och omgivningen. Den neutrala färgen gör den till ett mångsidigt belysningstillbehör.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 3007LEDSEN rörelsesensor

  LCD LED-utomhusvägglampa 3007LEDSEN rörelsesensor
  3007LEDSEN LED utomhusvägglampa med rörelsedetektor Denna vägglampa för utomhusbruk säkerställer säker omgivande belysning när det behövs. 3007LEDSen är utrustad med en rörelsesensor. Belysningen är bara på när boende eller besökare närmar sig ljuskällan. Med sin puristiska, nuvarande design passar den in i många moderna fastighetsdesigner. Den stora, fyrkantiga diffusorn är gjord av opalglas, lampans kropp är tillverkad av rostfritt stål och galvaniserad plåt - garanterar en lång livslängd. Vid behov kan LED-modulen köpas under tillbehör. Tekniska data rörelsedetektor: - registreringsvinkel 180 ° - Räckvidd upp till 8 m - Tidsinställning från 10 sek till 12 min möjlig - Ljuskänslighet 3 - 2.000 lux
 • LCD LED utomhusvägglampa 068LEDSEN rostfritt stål

  LCD LED utomhusvägglampa 068LEDSEN rostfritt stål
  Fyrkantig LED utomhusvägglampa med justerbar rörelsesensor Denna LED-utomhusvägglampa erbjuder ett brett utbud av inställningsalternativ. Rörelsedetektorn kan regleras i ljuskänslighet (2 - 2000 lux), räckvidd (upp till 8 m) och ljuslängd (10 s - 12 min). Entréområden, terrasser och en mängd andra områden kan belysas effektivt och extremt energieffektivt med LED utomhusvägglampa typ 068/069, närhelst ljus behövs.
 • LCD Med rörelsedetektor - Julea vägglampa för utomhusbruk

  LCD Med rörelsedetektor - Julea vägglampa för utomhusbruk
  Med inbyggd rörelsedetektor - Julea utomhusvägglampa i modern design För att tidigt kunna upptäcka farliga snubbelrisker i mörkret och även skickligt avskräcka potentiella inbrottstjuvar har den moderna Julea utomhusvägglampan utrustats med en rörelsedetektor som monterats invändigt under den eleganta opalglasrutan. Den stör inte bara den moderna designen, den är också omärkbar för potentiella inbrottstjuvar. När det är mörkt och en rörelse upptäcks tänder detektorn omedelbart ljus så att du säkert kan gå till ytterdörren eller liknande. Belysningstiden kan ställas in efter behov från 10 sekunder till 35 minuter. Räckvidden för detektorn är ca 8 meter och detekteringsvinkeln är 180°. Skymningssensorn kan ställas in från 2-2000 lux.
 • LCD Väg ljus Perdita

  LCD Väg ljus Perdita
  Gångbelysning i aluminium Perdita i svart-silver Perdita är en gångbelysning som tack vare sin attraktiva design inte bara lyser upp trädgårdsgångar, uppfarter, parker etc. i mörker, utan även dekorerar dem under dagen. Det vita armaturglaset hålls uppe av en vackert formad och dekorerad baldakin och hänger fritt i den välvda ramen. Ljuset från glöd-, lågenergi- eller LED-lampan, som kan sättas in inuti, lyser jämnt och bländfritt genom glaset.
 • LCD Utomhusvägglampa Linus, rostfritt stål utan sensor

  LCD Utomhusvägglampa Linus, rostfritt stål utan sensor
  Den moderna utomhusvägglampan Linus är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål Denna lilla utomhusvägglampa är den perfekta prydnaden för en tidsenlig utformning av området utomhus. Monterad på husväggen ger den klart ljus och är särskilt nyttig för att orientera sig säkert i omgivningen. Denna utomhusvägglampa är en högkvalitativ produkt made in Germany!
 • LCD Gatlykta Linus i rostfritt stål med opalglas

  LCD Gatlykta Linus i rostfritt stål med opalglas
  Den moderna gatlyktan Linus stöder orientering i mörker Gatlyktan i serien Linus är inte bara ett tilltalande blickfång på trädgårdsgången eller infarten, utan är också mycket nyttig. Diffusorn med vitt opalglas ger jämnt ljus och hjälper på så sätt till vid orientering i mörkret. Foten är tillverkad av rostfritt stål och pryder den moderna designen på harmoniskt sätt. Denna utomhusvägglampa är en högkvalitativ produkt made in Germany!
 • LCD Toulouse - Banljus med antik look

  LCD Toulouse - Banljus med antik look
  Toulouse - en gångvägslampa med antik charm Antika lyktor var inspirationskällan till designen av den vackra gångvägslampan Toulouse. Armaturens bas, fot och lykta är tillverkade av aluminium och pulverlackerade i en antik kopparlook. Tack vare detta och kapslingsklass IP43 är den optimalt skyddad mot väder och vind. Tack vare det klara glaset, som bara är lätt tonat, lyser ljuskällan - LED är också möjligt - upp stora områden.
 • LCD Utomhusvägglampa Peggy m. kupa i koppar, fristående

  LCD Utomhusvägglampa Peggy m. kupa i koppar, fristående
  Elegant utomhusvägglampa Peggy med kopparskärm Den stående utomhusvägglampan Peggy imponerar inte bara med sitt klassiskt eleganta utseende, utan också med sin effektiva och ljusa belysning. Peggy är tillverkad av mycket robust pressgjuten aluminium i svart och silver (stomme) och koppar (skärm) samt opalfärgat glas. Ljusstyrkan hos den 46 cm höga armaturen kan regleras, men den dimmer som krävs för detta ingår inte i leveransen.
 • LCD Gånglampa Peggy med koppar

  LCD Gånglampa Peggy med koppar
  Dekorativ stig ljus Peggy Den charmigt formade stiglampan Peggy med en dekorativ hatt av koppar och ett vitt lampglas, som hänger fritt i ramen under denna hatt, är en effektiv och energisparande ljuskälla för många utomhusområden. Den kan användas med konventionella eller energisparande ljuskällor eller med LED-lampor med E27-sockel. Stigen är tillverkad av högkvalitativ aluminium och är hållbar, robust och tidlös.
 • LCD Utomhus vägglampa 052, vit

  LCD Utomhus vägglampa 052, vit
  Modern ljuskälla - 052 utomhusvägglampa Den tilltalande moderna och samtidigt tidlösa 052 utomhusvägglampan har en fascinerande, högkvalitativ finish: väggplattan är tillverkad av pressgjuten aluminium. Över den böjer sig ett vackert opalglas som ger ljuset ett behagligt skimmer. En ljuskälla som passar många fasadstilar och ger ett starkt ljus för tillräcklig belysning, t.ex. i entrén. Ljuskälla: 1 x E27 75 W. Men även energisnåla ljuskällor och E27 LED-ljuskällor kan användas. Ljuskällan ingår inte i leveransen.
 • LCD Klaas vägbelysning i rostfritt stål - motståndskraftig mot havsvatten

  LCD Klaas vägbelysning i rostfritt stål - motståndskraftig mot havsvatten
  Klaas - havsvattenbeständig gångvägslampa i rostfritt stål Den rundade gångvägslampan från Klaas har en högkvalitativ finish och är även lämplig för användning nära kusten tack vare användningen av havsvattenbeständigt rostfritt stål. Ett raster skyddar inte bara polykarbonatdiffusorn, det säkerställer också bländfri uppåtriktad belysning och en modern look för Klaas gångvägslampa, som också är lämplig för användning med energibesparande ljuskällor eller LED-lampor och har en IP44-skyddsgrad.
 • LCD Robust vägbelysning Liara havsvattenbeständig grafit

  LCD Robust vägbelysning Liara havsvattenbeständig grafit
  Havsvattenbeständig Liara gångvägslampa - grafitfärgad Liara gångvägslampa i neutral grafit rekommenderas för optimala ljusförhållanden på alla fastighetsvägar. Den övertygar med sin moderna form och tidlösa färgsättning samt sin långa livslängd (även i kustområden). De använda materialen - kromaterat pressgjutet aluminium och polykarbonat - är mycket robusta. Den stora armaturkroppen ger atmosfäriskt ljus över ett brett område, vilket bidrar till ökad säkerhet i utomhusområden - skyddsklass IP43
 • LCD Liara havsvattenbeständig vit

  LCD Liara havsvattenbeständig vit
  Vit Liara väglampa - skyddad mot saltvattenkorrosion Motståndskraft mot saltvatten är den viktigaste egenskapen som armaturer som ska användas på en plats nära en sjö måste ha. Ett kriterium som Liara stiglampa av pressgjuten aluminium (kromaterad) helt klart uppfyller. Det är naturligtvis också en fördel att den kan kombineras med många stilvariationer tack vare sin moderna look och neutrala vita färgskala. Och inte att förglömma: Med sin stora kupa av plast (polykarbonat) sprider den starkt ljus över en stor yta för idealisk belysning av gångvägar. Utrustad med kapslingsklass IP43.
 • LCD Nios vägglampa för utomhusbruk i svart

  LCD Nios vägglampa för utomhusbruk i svart
  Mångsidig Nios utomhusvägglampa i svart Nios utomhusvägglampa imponerar med sin moderna design i neutralt svart och en form som kännetecknas av den böjda armen. Väggfästet, armen och skärmen är tillverkade av pulverlackerad pressgjuten aluminium, vilket garanterar en lång livslängd. Det runda armaturhuset i plast sprider ljuset inte bara nedåt utan även jämnt i alla riktningar. Detta ger en stämningsfull allmänbelysning över ett stort område. Nios är utrustad med en E27-sockel: glödlampor (max. 100 W), lågenergilampor eller LED-lampor kan användas.
 • LCD Vägbelysning Nios av gjuten aluminium, svart

  LCD Vägbelysning Nios av gjuten aluminium, svart
  Nios vägbelysning - stämningsfull belysning av alla fastighetsvägar Nios vägbelysning är tillverkad av robust pressgjuten aluminium (pulverlackerad) och ger starkt ljus för ökad säkerhet på utomhusområden, t.ex. på vägen från garaget till huset. Den har ett tidlöst utseende som kommer att glädja dig länge och glänser med sitt robusta utförande och stora polykarbonatskärm, som ger en tydlig bild av ljuskällan. Utrustad med IP43-skydd, dvs. armaturen är skyddad mot inträngande stänkvatten och inga främmande föremål (> 1 mm) kan tränga in i armaturen.
 • LCD Gjuten aluminium Nios stiglampa, vit

  LCD Gjuten aluminium Nios stiglampa, vit
  Vit Nios gångvägslampa - en höjdpunkt inom utomhusbelysning Nios gångvägslampa är en visuell och funktionell höjdpunkt. Materialen pressgjuten aluminium med pulverlackering och polykarbonat är både robust bearbetade och perfekt formade, vilket återspeglas i armaturens övergripande utseende, som harmoniserar med många fastighetsstilar och säkerställer optimal vägbelysning i alla utomhusområden - IP43-skyddsklass
 • LCD Utomhusvägglampa Babett E27 med sensor grafit

  LCD Utomhusvägglampa Babett E27 med sensor grafit
  En följeslagare i natten som får en att känna sig trygg - LED-utomhusvägglampan Babett med sensorfunktion För att komma fram säkert till ytterdörren på natten utan att behöva famla omkring i mörker har utomhuslampan Babett utrustats med en rörelsesensor som registrerar rörelser och tänder ljuset redan på 8 meters avstånd och med en vinkel på upp till 180 grader. Den högkvalitativa skivan av opalglas gör inte ljuset bländande vilket garanterar att man kan se potentiella hinder som man kan snubbla på påväg till huset. Kan användas med E27-LED-ljuskällor upp till högst 13 W. Teknisk information rörelsesensor: - ca 8 meter räckvidd - 180° registreringsvinkel - skymningsgraden kan ställas in från 2 - 2 000 lux - lystid inställbar från 10 sekunder till 12 minuter
 • LCD Gånglampa 5101 i rostfritt stål

  LCD Gånglampa 5101 i rostfritt stål
  Modern gånglampa 5101 med fot i rostfritt stål Tack vare möjligheten att använda en ljuskälla på 100 W ger denna vattenlampa effektiv vägledning till uppfarter, gångbanor eller trädgårdar. Diffusorn tillverkad i opalglas bryter ljuset och gör att det inte bländar. Under dagen håller sig 5101 i bakgrunden tack vare dess enkla utformning. Här går ett modernt understatement och övertygande funktionalitet hand i hand.
 • LCD Utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit

  LCD Utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusvägglampa 039 med rörelsesensor, grafit

  LCD Utomhusvägglampa 039 med rörelsesensor, grafit
  Rektangulär utomhusvägglampa 039 med rörelsedetektor Denna yttre vägglampa med grafitutseende är försedd med en ram av hög kvalitet i rostfritt stål och en väggplatta av aluminium och har en opal glasdiffusor som sprider ljuset jämnt och säkerställer bländningsfri belysning av omgivningen. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn är vägglampan idealisk för att belysa gångvägar och entréutrymmen utomhus, som endast ska lysas upp när människor passerar. - Sensorns räckvidd: upp till 8 meter - registreringsvinkel: 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Skymningströskel justerbar från 2 - 2000 lux - Givarkopplingskapacitet: max. 1200 W.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 039 av rostfritt stål, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusvägglampa 046, rörelsesensor rostfritt stål

  LCD Utomhusvägglampa 046, rörelsesensor rostfritt stål
  Fyrkantig utomhusvägglampa 046 med ram i rostfritt stål och rörelsedetektor Denna utomhusvägglampa är utformad i en återhållen, modern design som riktar fokus mot det bländfria ljuset som uppnås med opalglasdiffusorn. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn är den idealisk för belysning av entréområden, innergårdsingångar och gångvägar. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 046, rostfritt stål

  LCD LED-utomhusvägglampa 046, rostfritt stål
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD LED-utomhusvägglampa 046, rörelsesensor, stål

  LCD LED-utomhusvägglampa 046, rörelsesensor, stål
  LED utomhusvägglampa 046 i modern, fyrkantig form och med en praktisk rörelsedetektor Tack vare sin enkla fyrkantiga form och ramen i rostfritt stål är 046 LED-utomhusvägglampan idealisk för moderna miljöer. Den har en stor diffusor i opalt glas som garanterar en bländningsfri strålning av varmt vitt ljus. Det senare aktiveras endast vid behov, eftersom armaturen är utrustad med en integrerad, justerbar rörelsesensor. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • LCD Utomhusvägglampa 053 med rörelsesensor, grafit

  LCD Utomhusvägglampa 053 med rörelsesensor, grafit
  Rektangulär utomhusvägglampa 053 med opalglasdiffusor, svart ram i rostfritt stål och intern rörelsedetektor Den klassiska utomhusvägglampan 053 ger alltid bländningsfritt och starkt ljus när det behövs. I mörkret, tack vare den integrerade sensorn, slås den på automatiskt när rörelse detekteras och erbjuder därmed säkerhet på gångvägar och i entréområden. Dess enkla utseende kan enkelt integreras i husfasader utan att vara för iögonfallande; det enhetliga, bländfria ljuset som uppnås av opalglaset bidrar också till detta. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarens omkopplingskapacitet mmax. 1200 W
 • LCD LED-utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 053 av rostfritt stål, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD LED-utomhusvägglampa 053, rörelsesensor, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 053, rörelsesensor, grafit
  Rektangulär LED utomhusvägglampa 053 i svartvitt med rörelsedetektor Den moderna LED-utomhusvägglampan 053 har en rektangulär ram av grafitsvart rostfritt stål. Den lätt böjda diffusorn i opalt glas garanterar en jämn, bländningsfri strålning av det varma vita ljuset. Tack vare den inbyggda rörelsedetektorn tänds vägglampan endast när det krävs ljus när det passerar genom området i mörkret. Det är därför idealiskt för entréområden och gångstigar runt huset. - Sensoravstånd upp till 8 meter - registreringsvinkel 180 ° - idealisk monteringshöjd: 1,8 m till 2,5 m - Tidsinställning möjlig från 10 sekunder till 12 minuter - Ljuskänslighet justerbar från 2 - 2.000 lux - Givarkapacitet max. 1200 W.
 • LCD LED-utomhusvägglampa 3006 av rostfritt stål

  LCD LED-utomhusvägglampa 3006 av rostfritt stål
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD LED-utomhusväggspot 5002, rörlig, grafit

  LCD LED-utomhusväggspot 5002, rörlig, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD LED-utomhusväggspot 5019, svart, IP54

  LCD LED-utomhusväggspot 5019, svart, IP54
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65

  LCD Utomhusväggspot 5122, havsvattenbeständig, IP65
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD Utomhusvägglampa 5121, up&downlight

  LCD Utomhusvägglampa 5121, up&downlight
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LCD LED-utomhusvägglampa 3008, grafit

  LCD LED-utomhusvägglampa 3008, grafit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!