Lam lampor

 • Bordslampa Michele i lantlig stil

  Bordslampa Michele i lantlig stil
  Michele bordslampa - den med knuten Landhusets Michele bordslampa ser ut som om en knut hade knutits i dess ram och inte dragits åt. Den krämfärgade glasskärmen harmonierar perfekt med den bruna metallramen. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i sovrummet kan den italiensktillverkade bordslampan användas överallt.
 • Lam Ljuskrona Piera, 8 ljuskällor

  Lam Ljuskrona Piera, 8 ljuskällor
  Ljuskrona Piera - en praktfull lampa för vardagsrummet Denna helvita ljuskrona drar blickarna till sig när man kommer in i rummet. Metallramen är vackert utsmyckad, och de åtta lågformade lamporna skapar med deras mjuka ljus en stämningsfull atmosfär, men sörjer också för en god belysning i rummet. På grund av det subtila färgschemat, kan ljuskronan Piera integreras i många inredningskoncept. - Tillverkad i Italien!
 • Taklampa FRAME 8155, E27 40 cm

  Taklampa FRAME 8155, E27 40 cm
  Frame taklampa - en visuell höjdpunktDen vita Frame taklampan är mycket modern och enkel i färgen. En särskilt vacker effekt hos armaturen är det indirekta ljusflödet. Metallramen är tillverkad i en borstad stållook.
 • Bildskön vägglampa Ajani guld

  Bildskön vägglampa Ajani guld
  Ajani vägglampa - dekorativ ljuskälla med ett slående utseendeVägglampan Ajani uppfyller flera funktioner samtidigt: Den fungerar inte bara som en visuellt mycket iögonfallande källa till mysigt extra ljus, utan på grund av ramen som omger den ser den ut som en vacker tavla som dekorerar väggen på ett ojämförligt sätt. Ramen och det dekorativa elementet i mitten är tillverkade av mörkbrun metall, den runda skärmen är bladguldfärgad, vilket skapar en förtrollande ljuseffekt. - Tillverkad i Italien!
 • Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm

  Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm
  Imponerande QUADRIFOGLIO taklampa QUADRIFOGLIO- taklampa designades av Alessandro Mognato och utstrålar lugn i taket med sin trevliga vita. Panelerna i olika storlek gör att lampan ser lekfull ut. Den avger bländningsfritt ljus och kan monteras både i taket och på väggen.
 • Praktfull hänglampa Damiano

  Praktfull hänglampa Damiano
  Damiano pendellampa - ett speciellt blickfång för en elegant atmosfärDen mörkbruna ramen på Damiano är delvis förfinad med en antik guldfärgad finish och fängslar med sin detaljerade design. Lampskålen består av satinerat glas i krämfärg och sprider ljuset i alla riktningar, vilket ger en mycket mysig effekt. Tre stearinljus fungerar som extra ljuskällor, som - utrustade med vindblåsta stearinljus - ger en särskilt mysig känsla. - Tillverkad i Italien!
 • Balkhänglampa Alessio, 2 lampor

  Balkhänglampa Alessio, 2 lampor
  Elegant hänglampa Alessio i klassisk design Hänglampan Alession har en tidlös elegans. Den attraktiva hänglampan i färgerna brons (ram) och bärnsten (lampskärmar) passar alla klassiskt designade rum och sätter vackra ljusaccenter. - kan ställas in i höjdled från 85 cm till 125 cm
 • Federico vägglampa med antik-brun metall

  Federico vägglampa med antik-brun metall
  Snygg vägglampa Federico med vacker utsmyckningDen attraktiva vägglampan Federico övertygar inte bara med sitt graciösa utseende, utan också med den varmvita ljusstrålningen. Federico har måtten 48 cm (bredd), 32 cm (höjd) och 19 cm (projektion). Den vackert dekorerade metallramen håller den högkvalitativa, halvcirkelformade glasskärmen.
 • Böjd taklampa POEMA, 9130, 66 x 34 cm

  Böjd taklampa POEMA, 9130, 66 x 34 cm
  Taklampan POEMA ger ett mjukt ljussken Taklampan Poemas opalglas är intrycksfullt välvt, vilket ger ett bländfritt och indirekt strålande ljus. Delar av armaturen är blankt kromat vilket betonar lampans enkla elegans.
 • Florentinsk-vägglampa Giuseppe

  Florentinsk-vägglampa Giuseppe
  Lekfull vägglampa Giuseppe i florentinsk stil Vägglampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer från blommornas värld. Ramen är dekorerad med olika gyllene blad, vägglampans armar är slingrade som de känsliga grenarna på ett ungt träd, och lampskärmen av glas ser ut som blommor. Tillverkad i Italien.
 • Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor

  Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor
  Skapa tillräckligt med ljus med taklampan IlariaTaklampan Ilaria är en utmärkt kombination av guld och silver. De fem lampskärmarna pekar i olika riktningar och kan därmed belysa rummet på ett idealiskt sätt. Lampskärmarna av Murano-glas är fästa vid en metallupphängning med antik finish. Konstruktionen har dekorerats med böjt bladguld, vilket framhäver de satinfärgade lampskärmarna ännu bättre. Taklampan från Italien ger varje rum en touch av elegans.
 • Bondgårds-hänglampa Francesco

  Bondgårds-hänglampa Francesco
  francesco vägglampa med 2 lampor i metall och glasVägglampan Francesco har med sitt vackra utseende anpassat sig till den populära lantliga stilen. Framför allt är det de böjda linjerna i versionen med två lampor som gör charmen med denna vägglampa, som med sitt varma ljus ger rummet en mysig atmosfär. Lampan har tillverkats i Italien och har en högkvalitativ finish.
 • Nedåtstrålande vägglampa Margalit

  Nedåtstrålande vägglampa Margalit
  Mångsidig Margalit vägglampa med förgyllda detaljerDen här attraktivt designade vägglampan blir ett speciellt blickfång i varje bostadsområde. Margalit är en harmonisk kombination av materialen glas och metall samt färgerna kräm och mörkbrun. Prydnadsdetaljerna på ramen är dessutom 24 karats guldpläterade, vilket framhäver utseendet ännu mer positivt. Det satinerade lampglaset avger ett mjukt ljus för stämningsfull extrabelysning. - Tillverkad i Italien!
 • Rund taklampa Samuele i lantsil, scavo

  Rund taklampa Samuele i lantsil, scavo
  Samuele rund taklampa i lantlig stil En dekorativ brun kant och en lampskärm i grädde eller bärnsten bestämmer utseendet på Samuele taklampa. Den ger en atmosfärisk stämning och mysigt ljus och är lämplig för användning i en mängd olika rum. Taklampan Samuele har tillverkats i Italien.
 • Utformad i antik stil - taklampan Armelle

  Utformad i antik stil - taklampan Armelle
  Den runda taklampan Armelle från ItalienTaklampan Armelle skapar en nästan antik atmosfär i rummet. Den runda lampan består av vitt glas, som får ett extraordinärt utseende genom de bärnstensfärgade pigmenten. Redan denna design erbjuder ett modernt blickfång, dessutom ger Armelle respektive rum en hemtrevlig atmosfär när den är påslagen. Taklampan kompletteras av en mörkbrun metallram. Som primär ljuskälla är den särskilt lämplig för rum som är inredda i rustik eller medelhavsstil.
 • Vägglampa 1650/A05 med bladsilverhölje

  Vägglampa 1650/A05 med bladsilverhölje
  Vägglampa 1650 / A05 i silverblad Ädel och spännande - det är vägglampan 1650 / A05. Det silverfärgade glasöverdraget ger en tilltalande struktur som tydligt skiljer skuggan från den vita armaturkroppen. Det silverfärgade glaset täcker två tredjedelar av armaturhuset, är något böjt och öppnar uppåt. Detta resulterar i en riktad ljusemission uppåt, vars ljusstyrka ökas avsevärt av den vita bakgrunden. Tack vare detta belysningskoncept skapas medföljande rumsbelysning som garanterar en atmosfärisk atmosfär utan bländning. - Gjord i Italien
 • LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit

  LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit
  Gustav LED-vägglampa - kontraster genom svart och vitt LED-vägglampan Gustav består av en basplatta av 6 mm tjockt glas och tre ytterligare plattor som monteras på basplattan på ett asymmetriskt sätt, en över den andra. De två bakre rutorna är i klart vitt, den främre i djupsvart. Detta skapar en spännande kontrast som gör armaturen till ett blickfång. Eftersom ljuskällan är placerad bakom formerna skapas ett indirekt ljus som skapar en mysig atmosfär. Dessutom skapas spännande ljuseffekter och ett speciellt ljus- och skuggspel av de olika placerade plattorna, vilket ger LED-vägglampan ett högt dekorativt värde som extra belysning. - Tillverkad i Italien
 • Bordslampa 1730/1L satinerad vit, elfenben

  Bordslampa 1730/1L satinerad vit, elfenben
  bordslampa 1730 / 1L med en spännande elfenben finish bordslampa är särskilt lämplig för antika möbler eller för rum i lantlig stil. Det skär en särskilt bra figur på sidobord eller på fönsterbrädor och ger diffust ljus. Lampskärmen är gjord av vitt satinerat glas och öppnas nedåt. Detta belyser området under bordslampa direkt. Bländfritt, indirekt ljus sänds ut i omgivningen genom det satinerade glaset. Foten är mycket platt och liknar en kon i form. Högst upp finns en subtil boll från vilken två armar dyker upp. Man slutar i en vacker detalj som liknar ett vridet blad. Den andra armen går uppåt i en böjd, svepande båge och fungerar som en hållare för paraplyet. stativ är täckt med en attraktiv elfenbensfinish, som med sin naturliga färg passar perfekt in i den vita lampskärmen. - Gjord i Italien
 • Bordslampa 1795/1L vit satinerad, havana beige

  Bordslampa 1795/1L vit satinerad, havana beige
  Beige bordslampa 1795 / 1L med böjd konsol Med ett tidlöst utseende och en minimalistisk, funktionell design imponerar denna bordslampa på mycket kort tid. E14-ljuskällan som ska användas (se tillbehör) säkerställer bländningsfritt ljus på grund av den vita satinerade glasskärmen. Tack vare öppningen nedåt kommer ljusstrålen direkt mot golvet och kan därmed belysa ytan väl. Oavsett för nattduksbord, byrå, fönsterbräda eller för ett sidobord i vardagsrummet - den eleganta bordslampa kan användas flexibelt och tar liten plats. Den plana, lätt böjda, runda basen ger nödvändig stabilitet. En böjd arm kommer ut ur den, i slutet av vilken glasskärmen är fäst. - Gjord i Italien
 • Vägglampa Marybell med glasskärm, krom/vit

  Vägglampa Marybell med glasskärm, krom/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!