Lam lampor

 • Golvlampa Francesco med 3 ljuskällor

  Golvlampa Francesco med 3 ljuskällor
  Dekorativa golvlampan Francesco med bondgårdscharm Golvlampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som levandegörs av de böjda elementen i rostfärgat utseende som är utrustad med tre armar. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen och låter ljuset, varmt och hemtrevligt lysa igenom. Made in Italy.
 • Antikbehandlad bordslampa Robin

  Antikbehandlad bordslampa Robin
  Antonio - är en klassisk bordslampa som skapar en elegant atmosfär. Antikbehandlade ytor och former kännetecknar bordslampan Antonio, som är tillverkad av metall i antik-mässing och crémefärgat scavoglas. Golvlampan är inställbar på höjden (45 - 60 cm) och är utrustad med strömbrytare på sladden. Tillverkad i Italien.
 • Bondgårds-taklampan Alessandro

  Bondgårds-taklampan Alessandro
  Taklampan Alessandro sprider charm och grace Elegant vridna, graciösa lamparmar kännetecknar taklampan Alessandro. De fem armarna i antikbrunt avslutas med små crémefärgade lampskärmar i satinerat glas, genom vilka glödlampornas ljus varmt och gemytligt belyser alla rum. Made in Italy.
 • Hänglampa Samuele, 2 lampor, créme

  Hänglampa Samuele, 2 lampor, créme
  Rustik charm pryder taklampan SAMUELE Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus över ett matbord och blir till ett designmässigt blickfång. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Bondgårds-taklampa Lorenzo med 2 ljuskällor

  Bondgårds-taklampa Lorenzo med 2 ljuskällor
  Taklampan Lorenzo sprider en fräsch bondgårdscharm Det vridna elementet i mörkbrun metall ger liv åt taklampan Lorenzo. Lampskärmarna av crémefärgat satinerat glas i vacker form hänger i tre armar som sticker ut i alla riktningar från den runda centralpunkten. Genom dessa strålar ljuset bländfritt in i rummet samtidigt som den lyser direkt nedåt. Made in Italy.
 • Ljuskrona Piera, 8 ljuskällor

  Ljuskrona Piera, 8 ljuskällor
  Ljuskrona Piera - en praktfull lampa för vardagsrummet Denna helvita ljuskrona drar blickarna till sig när man kommer in i rummet. Metallramen är vackert utsmyckad, och de åtta lågformade lamporna skapar med deras mjuka ljus en stämningsfull atmosfär, men sörjer också för en god belysning i rummet. På grund av det subtila färgschemat, kan ljuskronan Piera integreras i många inredningskoncept. - Tillverkad i Italien!
 • Golvlampa Federico i antik-brunt

  Golvlampa Federico i antik-brunt
  Bordslampan Federico skapar en gemytlig atmosfär Golvlampan Federico imponerar med de vridna detaljerna i antikbrun metall och den crémefärgade, satinerade lampskärmen av glas. En effektfull extrabelysning för alla rum, som blir en dekorativ juvel. Made in Italy.
 • Bordslampan Daniele i antikmässing

  Bordslampan Daniele i antikmässing
  Vardagsrumsbelysning i bondgårdsstil med bordslampan Daniele Bordslampan Daniele imponerar särskilt med en av sina detaljer: spiralen av mässing, på ändens spets är lampskärmen av scavoglas fastsatt. Totalt sett är bordslampan Daniele ett typiskt belysningselement i bondgårdsstil. Made in Italy.
 • Bordslampa Michele i lantlig stil

  Bordslampa Michele i lantlig stil
  Taklampan Michele - den med knopen Den lantliga taklampan Michele ser ut som om man hade gjort en knop i armaturen utan att dra åt den. Den crémefärgade glasskärmen harmonierar perfekt med armaturens bruna färg. I vardagsrum eller sovrum, den italiensktillverkade bordslampan kan placeras var som helst.
 • Taklampa Quadrifoglio 8050, stål, 61 cm

  Taklampa Quadrifoglio 8050, stål, 61 cm
  Imponerande taklampan QUADRIFOGLIO Taklampan QUADRIFOGLIO är designad av Alessandro Mognato och strålar över taket med det angenäma vita ljuset. Med de olika stora plattorna ger lampan ett lekfullt intryck. Ljuset är bländfritt och sprids indirekt.
 • Florentinsk-golvlampa Giuseppe med 3 ljuskällor

  Florentinsk-golvlampa Giuseppe med 3 ljuskällor
  Lekfulla golvlampan Giuseppe i florentinsk stil Golvlampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, taklampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Vit vägglampa Flag

  Vit vägglampa Flag
  Vägglampa Flag i diskret design Genom dess enkla design kan vägglampan Flag integreras i alla rum och alla inredningsstilar. Denna lampa är, som namnet antyder, utformad som en flagga, och består av 4 mm tjockt glas i vitt. Lampans ljus avges både uppåt och nedåt och sörjer därmed för en behaglig belysning.
 • Elegant vägglampa Antonio

  Elegant vägglampa Antonio
  Klassiska vägglampan Antonio för en elegant miljö Antikbehandlad ovansida och klassiska former - detta är kännetecknen på vägglampan Antonio. Armaturen är tillverkad i antik-mässing och pryder den ovantill öppna, schalformade skärmen i crémefärgat scavoglas. En mångsidig vägglampa - tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Antonio med 2 ljuskällor

  Vägglampa Antonio med 2 ljuskällor
  Antonio - är en klassisk vägglampa som skapar en elegant atmosfär. Antikbehandlade ytor och klassiska former - detta är kännetecknen på vägglampan Antonio. Armaturen är tillverkad av metall i antik-mässing. Lamskärmarna är tillverkade av crémefärgat scavoglas i vacker form och ombesörjer ett mjukt ljus. Made in Italy.
 • Rustik taklampa Giuseppe med 3 ljuskällor

  Rustik taklampa Giuseppe med 3 ljuskällor
  Lekfulla taklampan Giuseppe i florentinsk stil Taklampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, taklampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Floral taklampa Giuseppe med 8 ljuskällor

  Floral taklampa Giuseppe med 8 ljuskällor
  Lekfulla taklampan Giuseppe i florentinsk stil Taklampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, taklampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Takkrona Leonardo med 6 ljuskällor

  Takkrona Leonardo med 6 ljuskällor
  Leonardo - en takkrona för den eleganta belysningen Takkronan Leonardo är en typisk företrädare för sin sort. Sex ljus som skjuter ut ur sex vridna armar i mörkbrun metall. Där en gång i tiden brända vaxljus satt, sitter nu elektriska ljus. Trots detta har takkronan behållit något av sin klassiska charm. Made in Italy.
 • Förgylld taklampa Giovanni, 5 ljuskällor

  Förgylld taklampa Giovanni, 5 ljuskällor
  En blomsterdröm i guld: den florentinska taklampan Giovanni Hos taklampan Giovanni spelar den blommiga utsmyckningen i guld huvudrollen. På taklampans armatur klänger små blommor och blad i alla riktningar - de är tillverkade av metall i antik elfenbensfärg och guld. Även lampskärmarna i crémefärgat alabasterglas ser ut som kronblad. En kvalitetstaklampa som blir ett blickfång i alla rum - tillverkad i Italien.
 • Mönstrad hänglampa Fresh

  Mönstrad hänglampa Fresh
  Hänglampa Fresh: klassisk och modern Fresh är en hänglampa som kombinerar tidlös form med modern design. Ljuskällan har en halvrund glasskärm, som är ca 4 mm tjock. Denna skärm har ett screentryckmönster i svart-vitt, som lampan ger ett imponerande utseende. Lampskärmen är ansluten till fästet via två hållelement i kromoptik. Hänglampan Fresh lämpar sig på grund av sin design för både vardagsrummet och hallen.
 • Vägglampa Bolero 8010

  Vägglampa Bolero 8010
  Vägglampan Bolero med tidlös design Vägglampan Bolero skapar med sin enkla, men ändå moderna stil en angenäm rumsatmosfär. Med den trappstegsformade, rundade formen i vitt utseende kan vägglampan användas i nästan alla utrymmen. Ljuset sprids bländfritt både uppåt och nedåt. Genom det satinerade glaset strålar ett angenämt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Kronbladsformad bordslampa Riccardo

  Kronbladsformad bordslampa Riccardo
  Riccardo - en bordslampa med florala drag Bordslampan Riccardo gestaltas med florala drag: På den läckra och konstfullt vridna armen i mörkbrun metall sitter små glasskärmar med bärnstensfärgad utsmyckning. Vägglampans skärm påminner om ett smalt kronblad. Made in Italy.
 • Glas-vägglampan Mattia i bondgårdsstil

  Glas-vägglampan Mattia i bondgårdsstil
  Vägglampan MATTIA sprider hemtrevlig bondgårdscharm Det vridna metallelementet i antikbrunt pryder vägglampan Mattia. Lampskärmarna är tillverkade i crémefärgat, satinerat glas med vacker fläckad design och harmonierar perfekt med armaturen i antikbrunt och låter ljuset skina varmt i rummet medan det också kan spridas uppåt. Made in Italy.
 • Snygg bordslampa Federico

  Snygg bordslampa Federico
  Bordslampan Federico skapar en gemytlig atmosfär Bordslampan Federico imponerar med de vridna detaljerna i antikbrun metall och den crémefärgade, satinerade lampskärmen av glas. En effektfull extrabelysning i vardagsrummet - och även i sovrummet. Federico är tillverkad i Italien.
 • Bordslampa Alessio 1 lampa hängande

  Bordslampa Alessio 1 lampa hängande
  Bordslampa Alessio - klassiskt färgval för en antik inredning Lampans ram är tillverkad i metall och dekorerad i färgerna brons och bärnsten. Lampskärmen är gjord av scavoglas och avger ett effektivt och trevligt ljus i rummet.
 • Vägglampa Royal, bladguldsförgylld

  Vägglampa Royal, bladguldsförgylld
  Vägglampa Royal med ädel bladguldsförgyllning Sehr edel wirkt die Wandleuchte Royal aus 4 mm dickem, weißem Glas, deren Form zwei unterschiedlich große Vierecke abbildet - eines in Weiß und eines mit Blattgold verziert. Diese auffällige Wandleuchte sorgt mit indirekter Lichtabstrahlung für eine sanfte Zusatzbeleuchtung im Raum. Royal verleiht modernen Einrichtungskonzepten ein dekoratives Highlight und eignet sich auch für die Deckenmontage.
 • Elegant taklampa FRAME 8155, E27 40 cm

  Elegant taklampa FRAME 8155, E27 40 cm
  Elegant taklampa FRAME 8155 Den vita taklampan Frame är mycket modern i diskreta färger. En särskilt vacker effekt är lampans indirekta ljusspridning. Metallarmaturen är tillverkad i borstat stål.
 • Taklampa RICCARDO med floral ton, 8 ljuskällor

  Taklampa RICCARDO med floral ton, 8 ljuskällor
  Riccardo - en taklampa med glasskärmar i form av kronblad Taklampan Riccardo gestaltas med florala drag: På den läckra och konstfullt vridna armen i mörkbrun metall sitter små glasskärmar med bärnstensfärgad utsmyckning. Taklampan, med flera ljuskällors skärmar påminner om smala blomfoderblad. Made in Italy.
 • Hänglykta Francesco, 6 ljuskällor

  Hänglykta Francesco, 6 ljuskällor
  Gemytlig atmosfär med taklampan Federico Hänglyktan FEDERICO imponerar med vridna detaljer i antikbrun metall och de crémefärgade satinerade lampskärmar av glas som sörjer för ett angenämt ljus. En effektfull belysningslösning, särskilt för matbordet, som tillverkats i Italien.
 • Taklampa Christian med 2 ljuskällor

  Taklampa Christian med 2 ljuskällor
  Christian - en taklampa med rustik charm Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Christian. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Den dekorativa taklampan Christian är mångsidigt användbar, tillverkad i Italien.
 • Alabasteroptik - hänglampa Armelle

  Alabasteroptik - hänglampa Armelle
  Elegant hänglampa Armelle i alabasterdesign Den eleganta taklampan Armelle imponerar med dess stora ljusspridning, varvid varje hörn av rummet lyses upp av det behagligt varma ljusskenet. Denna lampa drar garanterat till sig allas uppmärksamhet. Förutom det vackra glaset i alabasterlook gör den utarbetade upphängningen lampan till ett mycket speciellt blickfång. Den i Italien tillverkade lampan är med dess antiklook mycket trendig och en verklig höjdpunkt för alla smakfullt designade hem.
 • Lyxiga golvlampan Trendy

  Lyxiga golvlampan Trendy
  Golvlampan Trendy med intrycksfulla och filigrana former Golvlampan Trendy sätter standarden - med en minimalistisk, egenartad fot i förkromad metall. Den imponerande skärmen i vitt tyg sprider ett angenämt bländfritt ljus och sörjer på så sätt för en behaglig och samtidigt högst modern miljö.
 • Cylindrigt formade golvlampan Totem

  Cylindrigt formade golvlampan Totem
  Golvlampan Totem begeistrar med intrycksfulla former Golvlampan Totem presenterar sig med en cylinderformad skärm av vitt tyg som med en dekorativ grå rand i båda ändarna avslutar på ett harmoniskt sätt. Den står på en inte mindre elegant, koniskt formad, silverfärgad fot. Totem erbjuder ett flertal användningsmöjligheter: Oavsett om det är i hallen, vardags- eller sovrummet - denna golvlampa sörjer överallt för ett vänskapligt ljus och en inbjudande atmosfär.
 • Hänglykta Francesco, 6 ljuskällor

  Hänglykta Francesco, 6 ljuskällor
  Francesco - en hänglampa med antikt utseende och förtrollande form Hänglampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som levandegörs av de böjda elementen i rostfärgat utseende som är utrustad med sex olika långa armar. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Luca - vacker bordslampa i bondgårdsstil

  Luca - vacker bordslampa i bondgårdsstil
  Enkel och elegant: bondgårds-bordsampan Luca Bordslampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Florentiner-bordslampa Giovanni

  Florentiner-bordslampa Giovanni
  En blomsterdröm i guld: den florentinska bordslampan Giovanni Hos bordslampan Giovanni spelar den blommiga utsmyckningen i elfenbensfärg och guld huvudrollen. På taklampans armatur klänger små blommor och blad uppåt. Även lampskärmen i crémefärgat alabasterglas ser ut som kronblad. Made in Italy.
 • Bordslampa Alessio med scavoglas-skärmar, 2 lampor

  Bordslampa Alessio med scavoglas-skärmar, 2 lampor
  Bordslampa Alessio: för en klassisk, antik miljö Denna bordslampa är försedd med en bronsfärgad metallram och kännetecknas av tydliga och strukturerade linjer. Lampskärmens scava-glas förvaras i bärnsten och sprider ett mjukt och hemtrevligt ljus i rummet. Den här lampan tillverkas i Italien.
 • Golvlampan Daniele i antikmässing

  Golvlampan Daniele i antikmässing
  Förtrollande golvlampan Daniele i bondgårdsstil Golvlampan Daniele imponerar särskilt med en av sina detaljer: spiralen av mässing, på ändens spets är lampskärmen av scavoglas fastsatt. Totalt sett är taklampan Daniele ett typiskt belysningselement i bondgårdsstil. Made in Italy.
 • Bordslampa Samuele i lantstil, scavo

  Bordslampa Samuele i lantstil, scavo
  Vackra bordslampan Samuele med lantlig flair Bruna, vridna detaljer på armaturen och en elegant lampskärm dominerar taklampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus både i vardagsrummet eller på nattygsbordet. Made in Italy.
 • Bordslampa Samuele i lantstil, créme

  Bordslampa Samuele i lantstil, créme
  Vackra bordslampan Samuele med lantlig flair Bruna, vridna detaljer på armaturen och en elegant lampskärm dominerar taklampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus både i vardagsrummet eller på nattygsbordet. Made in Italy.
 • Bildskön vägglampa Ajani guld

  Bildskön vägglampa Ajani guld
  Vägglampa Ajani - dekorativ ljuskälla med iögonfallande design Vägglampa Ajani fyller flera funktioner samtidigt: den är inte bara en mycket visuellt utmärkande och behaglig extra ljuskälla, men på grund av den omgivande ramen också en vacker bild som pryder väggen på ett makalöst sätt. Ramen och det dekorativa elementet i mitten består av mörkbrun metall och den runda skärmen är belagd med bladguld, vilket ger en magisk ljuseffekt. - Tillverkad i Italien!
 • Textilbordslampa Crystal vit

  Textilbordslampa Crystal vit
  Bordslampa Crystal med vit textilskärm - höjd 51 cm Denna exklusiva bordslampa är tillverkad i Italien och hittar sin plats i många olika hem; en plats där skönheten i dess design kommer till sin rätt och lampans kristalldekoration kan bidra till ett framgångsrikt belysningskoncept med dess accentrika ljusstrålning och lyckade ljuskoncept. Bordslampan Crystal kan kombineras med en rad olika inredningsfärger och -stilar.
 • Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm

  Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm
  Imponerande QUADRIFOGLIO taklampa QUADRIFOGLIO- taklampa designades av Alessandro Mognato och utstrålar lugn i taket med sin trevliga vita. Panelerna i olika storlek gör att lampan ser lekfull ut. Den avger bländningsfritt ljus och kan monteras både i taket och på väggen.
 • Brun taklampa Mattia med 3 ljuskällor

  Brun taklampa Mattia med 3 ljuskällor
  Attraktiva taklampan Mattia med bondgårdscharm Det vridna elementen i antikbrun metall ger liv åt taklampan Mattia. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den antikbruna armaturen. Med skärmens fläckar och armaturens abstrakta, otaliga vridningar får Mattia en mycket speciell effekt. Made in Italy.
 • Vacker taklampa Luca, i bondgårdsstil

  Vacker taklampa Luca, i bondgårdsstil
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan Luca Taklampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Den styva upphängningsanordningen låter sig efter behov justeras med hjälp av teleskopsången. Tillverkad i Italien.
 • Taklampa Luca med 3 ljuskällor

  Taklampa Luca med 3 ljuskällor
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan Luca Taklampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Klassisk taklampa Antonio

  Klassisk taklampa Antonio
  Antonio - är en klassisk taklampa som skapar en elegant atmosfär. Antikbehandlad ovansida och klassiska former - detta är kännetecknen på vägglampan Antonio. Armaturen av mässing i antik design med vackra prydnader ramar in lampskärmen av crémefärgat scavoglas. En taklampa, som kan användas som huvudbelysning i många sorters rum - tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Samuele i lantstil, 3 lampor, scavo

  Hänglampa Samuele i lantstil, 3 lampor, scavo
  Lantligt rustik charm sprids av taklampan Samuele Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och utgör även designmässigt en fin dekoration över matbordet. En högkvalitativ taklampa, tillverkad in Italien.
 • Praktfull hänglampa Damiano

  Praktfull hänglampa Damiano
  Hänglampa Damiano - ett speciellt blickfång för en elegant atmosfär Den mörkbruna ramen på Damiano är delvis förädlad med antikguldfärgad finish och utmärker sig genom den detaljrika designen. Lampkupan är gjord av frostat, cremefärgat glas och släpper igenom det strålande ljuset i alla riktningar, vilket ger ett mycket behagligt intryck. Som ytterligare ljuskälla fungerar tre stearinljuslampor, som - utrustade med lågformade lampor - sörjer för en särskilt mysig atmosfär. - Tillverkad i Italien!
 • Effektfull bordslampa Iris

  Effektfull bordslampa Iris
  Bordslampan Iris imponerar med underbara ljuseffekter Iris, i gracil form, utstrålar ett brilliant, effektfullt ljus genom dess många längsgående slitsar. Den excellent formade glasskärmen avslutas dekorativt med en spets av kromad metall. En vacker, italienskbygd bordslampa som särskilt i vardags- och matrum, men även i sovrummet sprider sin elegans och mjuka ljuseffekt.
 • Bordslampa Flute 55 cm vit krom

  Bordslampa Flute 55 cm vit krom
  Vit bordslampa Flute med imponerande fot Vägglampan Flute har en enkel vit textilskärm, till vilken det elegant formade väggfästet av kromad metall sätter en omväxlande kontrast med speglande accenter. Flute har helt tillverkats i Italien och passar på grund av dess enkla design i nästan alla miljöer.
 • Intressant bordslampa Flute 46 cm

  Intressant bordslampa Flute 46 cm
  Bordslampan Flute med voluminös, vit skärm och effektfullt glänsande fot Vägglampan Flute har en bred skärm av vitt tyg, till vilken den elegant formade foten av kromad metall sätter en omväxlande kontrast med speglande accenter. 100 % tillverkad i Italien.
 • Bondgårds-hänglampa Francesco

  Bondgårds-hänglampa Francesco
  Hänglampan Francesco med 1 ljuskälla, i bondgårdsdesign Hänglampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som tillsammans med de vridna rostfärgade elementen ger liv åt lampan. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen och låter ljuset, varmt och hemtrevligt lysa igenom. Made in Italy.
 • Vägglampa Alessandro antikbrun

  Vägglampa Alessandro antikbrun
  Alessandro - en vägglampa med charm och grace En elegant vriden, graciös lamp-arm kännetecknar vägglampan Alessandro. Armen i antikbrunt avslutas med en liten crémefärgad lampskärm med satinerat glas. Made in Italy.
 • Rustik bordslampa Lorenzo

  Rustik bordslampa Lorenzo
  Den vackra bordslampan Lorenzo i bondgårdsstil Det vridna elementet i mörkbrun metall ger liv åt bordslampan Lorenzo. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Rustik bordslampa Mattia

  Rustik bordslampa Mattia
  Mattia - en bordslampa med antikbrun, vriden armatur Den vridna armen i antikbrunt skänker liv åt bordslampan Mattia. Lampskärmen är tillverkad i crémefärgat glas med skrubbad optik och bildar en harmonisk enhet med den bruna armaturen. Made in Italy.
 • Florentinsk-bordslampa Giuseppe

  Florentinsk-bordslampa Giuseppe
  Lekfulla bordslampan Giuseppe i florentinsk stil Bordslampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, bordslampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Hänglampa Alessio 5 scavoglasskärmar

  Hänglampa Alessio 5 scavoglasskärmar
  Charmig hänglampa Alessio i antikmässing Hänglampan Alessio övertygar med en mycket rätlinjig men böjd form på konsolerna. Utformningen med stavar resulterar i en bra bas för lampskärmarna, som passar utmärkt till deras form. De består av scavoglas och är bärnstensfärgade.
 • Bordslampa Alessio, stående

  Bordslampa Alessio, stående
  Attraktiv bordslampa Alessio med en krökt ram Den eleganta bordslampan Alessio är ett absolut blickfång. En elegant, krökt ram håller den vackra glaslampskärmen. Alessio skapar ett varmt ljus i varje rum och kan integreras i alla klassiska miljöer.
 • Hänglampa Alessio med 1 lampa, scavoglas

  Hänglampa Alessio med 1 lampa, scavoglas
  Alessio - en taklampa för många användningsområden. Taklampan Alessio är hållen i de klassiska färgerna brons och bärnsten. Klara, svepande linjer dominerar taklampans metallarmatur. Lampskärmen är tillverkad i äkta scavoglas och sprider ett angenämt ljus. Alessio - en taklampa som kan användas i många rum - tillverkad i Italien.
 • Brun väggfackla Christian

  Brun väggfackla Christian
  Christian - en väggfackla i lantlig stil En brun, vriden lamparm och en lampskärm av crémefärgat glas dominerar väggfacklan Christians utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus över t.ex. matbordet. Made in Italy.
 • Bordslampa Christian i brunt

  Bordslampa Christian i brunt
  Bondgårdscharm med bordslampan Christian En brun, vriden lamparm och en lampskärm av crémefärgat glas dominerar bordslampan Christians utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus både i vardagsrummet och sovrummet. Made in Italy.
 • Förtrollande bordslampa Ilaria

  Förtrollande bordslampa Ilaria
  Bordslampan Ilaria erbjuder en iögonfallande accentbelysning En dröm i silver och guld är denna bordslampa, som ger varje elegant inredning en extra stilig touch. Den antiksilverfärgade ramen är delvis dekorerad med bladguld,och denna handgjorda lampa av Muranoglas får sitt charmiga utseende genom beläggningen av bladsilver. Därigenom får också det strålande skenet från lampan en speciell touch. - Tillverkad i Italien!
 • Vit bordslampa Flute 55 cm

  Vit bordslampa Flute 55 cm
  Bordslampa Flute i en fascinerande, elegant design Bordslampan Flute produceras i Italien och är en ikon för elegant design som aldrig går ur modet. En enkel vit textilskärm kröner den elegant formade foten av vitlackerad metall. Ljuset utstrålas försiktigt uppåt och nedåt samt genom tyget. En stor taklampa som kan kombineras med många olika inredningsstilar och som ger en stämningsfull accentbelysning i alla rum.
 • Elegant taklampa Boop, 40 cm

  Elegant taklampa Boop, 40 cm
  Eleganta italienska taklampan Boop Taklampan Boop är tillverkad i vitsatinerat glas och kromad metall och passa på grund av sin enkla men eleganta design i nästa alla boendelandskap. Den ovala skärmen med dekorativa metallelement som designmässig höjdpunkt höjer upp alla rum och begeistrar med sin stilenliga elegans.
 • Taklampa Francesco, 5 ljuskällor

  Taklampa Francesco, 5 ljuskällor
  Den hemtrevliga taklampan Francesco med bondgårdscharm Taklampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som levandegörs av de böjda elementen i rostfärgat utseende som är utrustad med fem armar. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen och låter ljuset, varmt och hemtrevligt lysa igenom. Made in Italy.
 • Bondgårds-taklampan Alessandro med 3 ljuskällor

  Bondgårds-taklampan Alessandro med 3 ljuskällor
  Taklampan Alessandro sprider charm och grace Elegant vridna, graciösa lamparmar kännetecknar taklampan Alessandro. De tre armarna i antikbrunt avslutas med små crémefärgade lampskärmar i satinerat glas, genom vilka glödlampornas ljus varmt och gemytligt belyser alla rum. Made in Italy.
 • Taklampa Lorenzo med flera ljuskällor

  Taklampa Lorenzo med flera ljuskällor
  Francesco - taklampa i lantlig stil De vridna armarna i mörkbrun metall bär upp tre vackra skärmar i crémefärgat, satinerat glas.. Halvmåneformade metallelement som dekoration på den styva upphängningsanordningen och längst ned skänker liv åt taklampan och ger den en speciell effekt. En högkvalitativ taklampa - made in Italy.
 • Bondgårds-taklampa Mattia med 6 ljuskällor

  Bondgårds-taklampa Mattia med 6 ljuskällor
  Taklampan Mattia, med 6 ljuskällor, för gemytlig belysning Det vridna elementen i antikbrun metall ger liv åt taklampan Mattia. Lampskärmarna är tillverkade i crémefärgat, satinerat glas med vackra fläckar och harmonierar perfekt med armaturen i antikbrunt. Mattia - en taklampa i bondgårdsstil - made in Italy.
 • Rund taklampa Mattia med vackert glas

  Rund taklampa Mattia med vackert glas
  Taklampan Mattia med crémefärgat glas i bondgårdsstil Taklampan MATTIAS lampskärm är tillverkad i crémefärgat glas och försetts med ett vackert mönster i skrubbad design. En taklampa i bondgårdsstil som kan användas i många olika rum och sprider ett varmt, hemtrevligt ljus. Made in Italy.
 • Taklampa Luca i bondgårdsstil, 1 ljuskälla

  Taklampa Luca i bondgårdsstil, 1 ljuskälla
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan Luca Taklampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Floral taklampa Giuseppe med 6 ljuskällor

  Floral taklampa Giuseppe med 6 ljuskällor
  Lekfulla taklampan Giuseppe i florentinsk stil Taklampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, taklampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Mässing-taklampa Antonio

  Mässing-taklampa Antonio
  Taklampan Antonio, med 2 ljuskällor, i klassisk look Antikbehandlad ovansida och vackra former - detta är kännetecknen på taklampan Antonio med 2 ljuskällor.. Armaturen i mässing med antikbehandlad ovansida är utsmyckad med prydnadselement och håller två skärmar i crémefärgat scavoglas, som t.ex. angenämt belyser ett matbord. Taklampan Antonio är tillverkad i Italien.
 • Enkel taklampa Federico

  Enkel taklampa Federico
  Gemytlig atmosfär med taklampan Federico Taklampan Federico består förutom små detaljer av antikbrun metall helt av glas. Glaset skiner i en crémefärgad ton och är satinerad, varigenom ljuset blir mycket varmt. Taklampan Antonio är tillverkad i Italien.
 • Hänglykta Federico, 2 ljuskällor

  Hänglykta Federico, 2 ljuskällor
  Federico - en hänglykta för gemytlig atmosfär Hänglyktan Federico imponerar med de vridna metallelementen i antikbrun metall och den crémefärgade, satinerade lampskärmen av glas. En effektfull belysningslösning för nästan alla rum, som - särskilt över matbordet - en gemytlig atmosfär uppstår men som även när den är avstängd är dekorativ. Made in Italy.
 • Taklampan Alessio med 5 scavoglasskärmar

  Taklampan Alessio med 5 scavoglasskärmar
  Elegant belyst med taklampan Alessio Taklampan Alessio är hållen i de klassiska färgerna brons och bärnsten. Klara, svepande linjer dominerar taklampans armatur. Lampskärmarna är tillverkade i bärnstensfärgat, satinerat glas och sprider ett angenämt ljus. En högkvalitativ taklampa för många utrymmen, både i privata hem och i hotell- och gastronomiska företag - made in Italy.
 • Mässingtaklampan Daniele

  Mässingtaklampan Daniele
  Vardagsrumsbelysning i bondgårdsstil med taklampan Daniele Taklampan Daniele imponerar särskilt med en av sina detaljer: spiralen av mässing, på ändens spets är lampskärmen av scavoglas fastsatt. Totalt sett är taklampan Daniele ett typiskt belysningselement i bondgårdsstil. Made in Italy.
 • Takkrona Tommaso i smidesjärn

  Takkrona Tommaso i smidesjärn
  Takkronan Tommaso i antikbehandlat järn Takkronan Tommaso ser ut som sina förfäder, som för ett par hundra år sedan brann i de stora salarna - då dock med riktiga vaxljus. Den här takkronan är dock bestyckad med elektriska stormljus. Oavsett om den hänger i privata vardagsrum eller entréer - även på företag - är takkronan Tommaso ett antikbehandlat blickfång. Tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Samuele, 2 lampor, scavo

  Hänglampa Samuele, 2 lampor, scavo
  Rustik charm pryder taklampan SAMUELE Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus över ett matbord och blir till ett designmässigt blickfång. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Samuele i lantstil, 5 lampor, creme

  Hänglampa Samuele i lantstil, 5 lampor, creme
  Taklampan SAMUELE med rustik charm Bruna, vridna lamparmar av metall och eleganta lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus över alla matbord. Taklampan Samuele är tillverkad i Italien och inte bara som ljuskälla utan även som dekorativt blickfång i rummet.
 • Hänglampa Ilaria 8 ljuskällor

  Hänglampa Ilaria 8 ljuskällor
  Ilaria: Exceptionell hänglampa med 8 lampor Ilaria är en taklampa tillverkad i Italien, vilken blir ett elegant blickfång i ett elegant vardags- eller sovrum. Lampskärmarna är tillverkade av Muranoglas och dekorerade med bladsilver. Även den vackra metallkonstruktionen är försedd med bladguld. Den fantastiska designen på taklampan och de olikriktade lampskärmarna skapar en elegant och smakfull miljö.
 • Florentinsk taklampa Zarah, 8 ljusk.

  Florentinsk taklampa Zarah, 8 ljusk.
  Taklampa Zarah i florentinsk stil Likt ett blomsterarrangemang, bildar taklampan Zarah ett romantiskt blickfång. Lampan med åtta ljuskällor består av en brun metallram och vita lampskärmar i form av blommor. De eleganta utsmyckningarna på Zarah består av små glasdroppar och blad, som är fördelade över hela taklampan. Dessutom utstrålar den ett varmt ljussken som skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Innovativt designad vägglampa Bolero 8010

  Innovativt designad vägglampa Bolero 8010
  Enkla men moderna vägglampan Bolero Vägglampan Bolero skapar med sin enkla, men ändå moderna stil en angenäm rumsatmosfär. Med den trappstegsformade, rundade designen i borstat stål kan vägglampan användas i nästan alla utrymmen. Ljuset sprids bländfritt både uppåt och nedåt. Genom det satinerade glaset strålar ett angenämt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Indirekt lysande vägglampan Limbo, E27 38 cm

  Indirekt lysande vägglampan Limbo, E27 38 cm
  Futuristisk vägglampa LIMBO Modern i framtiden: Den kromfärgade vägglampan Limbo leder in i nästa tidsålder. Enkel stil och mjukt rundade ändar som formar en kurva inåt mot formen. Den fint bearbetade tvärslitsen i mitten bildar tillsammans med ett blått satinerat plexiglas med futuristisk karaktär. Indirekt och bländfri belysning ger trots en hårdare fasad en angenäm välmåendeupplevelse.
 • Tunn vägglampa SQUARE 8200

  Tunn vägglampa SQUARE 8200
  Den stora vägglampan SQUARE ger ett angenämt ljus i vardagsrummet och hallen Vägglampan SQUARE karaktäriseras särskilt genom det satinerade, elegant bearbetade glaset, vilket ger ett indirekt och bländfritt ljus. Glasplattan har fästs på en borstad metallupphängning i vilken ljuskällan sitter. I upphängningsanordningen finns dessutom satinerat glas inarbetat vilket sörjer för en vacker ljuseffekt.
 • Vägglampa Iris i utmärkt form, vit

  Vägglampa Iris i utmärkt form, vit
  Vägglampan Iris imponerar med underbara ljuseffekter Iris, i graciös form, utstrålar ett brilliant, effektfullt ljus genom dess många längsgående slitsar. Den excellent formade glasskärmen avslutas dekorativt med en spets av kromad metall. En vacker, italienskbygd vägglampa som oavsett om det är i hallen, i vardags- eller sovrummet sprider sin elegans och mjuka ljuseffekt.
 • Tidlös golvlampa Flute

  Tidlös golvlampa Flute
  Golvlampan Flute i imponerande vitt Helt i vitt kommer följaktligen golvlampan Flute. Hon bjuder på ett antal användningsmöjligheter och att aldrig gå ur modet. Oavsett om det är i hallen, vardags- eller sovrummet - Flute sörjer överallt för ett vänskapligt ljus och en inbjudande atmosfär. 100 % tillverkad i Italien.
 • Halvsfärisk vägglampa Lorenzo

  Halvsfärisk vägglampa Lorenzo
  Förtrollande vägglampan Lorenzo i bondgårdsstil Vägglampan Lorenzos skärm är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Vägglampan, tillverkad i Italien, höljer många rum i ljus som strålar direkt uppåt och mjukt genom glasskärmen nedåt.
 • Federico vägglampa med antik-brun metall

  Federico vägglampa med antik-brun metall
  Gemytlig atmosfär med taklampan Federico Vägglampan Federico imponerar med sin crémefärgade, satinerade lampskärm av glas och den krökta dekoren i de utsirade metallelementen i antik-brunt. En tillbakahållen, men effektiv belysningslösning för nästan alla rum som ger ett varmt ljus. Made in Italy.
 • Balkhänglampa Alessio, 2 lampor

  Balkhänglampa Alessio, 2 lampor
  Elegant hänglampa Alessio i klassisk design Hänglampan Alession har en tidlös elegans. Den attraktiva hänglampan i färgerna brons (ram) och bärnsten (lampskärmar) passar alla klassiskt designade rum och sätter vackra ljusaccenter. - kan ställas in i höjdled från 85 cm till 125 cm
 • Båglampa Samuele, djup 165 cm, scavo-brun

  Båglampa Samuele, djup 165 cm, scavo-brun
  Rustik charm strålar ur takflöjtlampan Samuele Den bruna, vridna armaturen är bågformad där den övre delen kan vridas. Genom lamskärmen sörjer Samuele för en vacker sidobelysning i vardagsrummet. En strömbrytare sitter på kabeln. Tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Ginevra m. 2 ljuskällor

  Vägglampa Ginevra m. 2 ljuskällor
  Vägglampan Ginevra skänker ett harmoniskt ljus Hos Ginevra handlar det om en vägglampa med 2 ljuskällor och rustik design. Genom de nedåtöppnade lampskärmarna av cremefärgat glas skapar vägglampan en stämningsfull atmosfär. Den har också ett metallfäste i antikrost-design. Således kan denna lampa som produceras i Italien användas som en extra ljuskälla, och den passar särskilt bra för rum inredda i lantlig stil.
 • Uplight-golvlampa Armelle

  Uplight-golvlampa Armelle
  Dekorativ uplight-golvlampa Armelle i antiklook Den vackra uplight-golvlampan Armelle är ett fantastiskt blickfång och smyckar särskilt klassiskt utformade miljöer. Den filigrana och trendigt designade ramen i antiklook är vackert dekorerad och håller det bärnstensfärgade glaset, vilket är utformat i alabasterlook. Armelle är visuellt sett en riktig prydnad och sörjer även för ideala ljusförhållanden. Denna golvlampa tillverkas i det soliga Italien.
 • Elegant taklampa FRAME 8155, E27 73 cm

  Elegant taklampa FRAME 8155, E27 73 cm
  Taklampan Frame - en designmässig höjdpunkt Den vita taklampan Frame är mycket modern i diskreta färger. En särskilt vacker effekt är lampans indirekta ljusspridning. Metallarmaturen är tillverkad i borstat stål.
 • Kreativ taklampa CROSS 8195, E27 40 cm

  Kreativ taklampa CROSS 8195, E27 40 cm
  Taklampan Cross bjuder på en fantastisk ljuseffekt Taklampan CROSS passar med sin ovanliga design mycket bra i nästan alla utrymmen. I kombinationen i opalvitt och vitt glas är den elegant utan att vara påträngande. Särskilt vackert är den indirekta belysningen med hjälp av de arbetade slitsarna och stjärnformad öppning i mitten vilka ger taklampan Cross dess stil och karaktär.
 • Böjd taklampa POEMA, 9130, 66 x 34 cm

  Böjd taklampa POEMA, 9130, 66 x 34 cm
  Taklampan POEMA ger ett mjukt ljussken Taklampan Poemas opalglas är intrycksfullt välvt, vilket ger ett bländfritt och indirekt strålande ljus. Delar av armaturen är blankt kromat vilket betonar lampans enkla elegans.
 • Böjd taklampa POEMA, 9130, 81 x 41 cm

  Böjd taklampa POEMA, 9130, 81 x 41 cm
  Taklampan POEMA ger ett mjukt ljussken Taklampan Poemas opalglas är intrycksfullt välvt, vilket ger ett bländfritt och indirekt strålande ljus. Delar av armaturen är blankt kromat vilket betonar lampans enkla elegans.
 • Taklampa Francesco, 5 ljuskällor

  Taklampa Francesco, 5 ljuskällor
  Francesco - en taklampa i lantlig stil Taklampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som levandegörs av de böjda elementen i rostfärgat utseende som är utrustad med fem armar. Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen och låter ljuset, varmt och hemtrevligt lysa igenom. Made in Italy.
 • Taklampa RICCARDO med floral ton, 5 ljuskällor

  Taklampa RICCARDO med floral ton, 5 ljuskällor
  Riccardo - en taklampa med glasskärmar i form av kronblad Taklampan Riccardo gestaltas med florala drag: På den läckra och konstfullt vridna armen i mörkbrun metall sitter små glasskärmar med bärnstensfärgad utsmyckning. Taklampan, med flera ljuskällors skärmar påminner om smala kronblad. Made in Italy.
 • Stämningsfull taklampa Lorenzo med 3 ljuskällor

  Stämningsfull taklampa Lorenzo med 3 ljuskällor
  Lorenzo, en taklampa med bondgårdscharm Det vridna elementet i mörkbrun metall ger liv åt taklampan Lorenzo. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Hemtrevlig taklampa Mattia med flera ljuskällor

  Hemtrevlig taklampa Mattia med flera ljuskällor
  Vackra taklampan Mattia i bondgårdsstil Det vridna elementet i upphängningsanordningen skänker liv åt taklampan Mattia. Lampskärmen i crémefärgat, satinerat glas i borstat utseende låter ljuset stråla angenämt och bländfritt. Upphängningen går att ställa in mellan 90 cm och 130 cm. Made in Italy.
 • Taklampa Mattia med 2 ljuskällor

  Taklampa Mattia med 2 ljuskällor
  Mattia - en taklampa med variabel upphängning Mattia i bondgårdsdesign kan användas i många olika rum. Upphängningen går att ställa in mellan 80 och 120 cm. På vridna metallstänger har skärmarna i beige, satinerat glas med vacker fläckdesign satts fast, vilka ger ett hemtrevligt ljus och ändå lyser starkt nedåt. Mattia - en högkvalitativ taklampa - tillverkad i Italien.
 • Taklampa Mattia med 6 ljuskällor

  Taklampa Mattia med 6 ljuskällor
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan Luca Taklampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Rustik taklampa Mattia med 6 ljuskällor

  Rustik taklampa Mattia med 6 ljuskällor
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan LUCA Vägglampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. En effektfull taklampa - made in Italy.
 • Rund bondgårds-taklampa Luca

  Rund bondgårds-taklampa Luca
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan LUCA Taklampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Den ramar effektfullt in den satinerade, crémefärgade glasskärmen och ger taklampan ett förtrollande utseende. Den mångsidiga taklampan Luca med en diameter på 60 cm höljer alla rum på ett bländfritt och angenämt sätt.
 • Floral taklampa Giuseppe med 3 ljuskällor

  Floral taklampa Giuseppe med 3 ljuskällor
  Lekfulla taklampan Giuseppe i florentinsk stil Taklampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, taklampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Taklampa Antonio, 5 ljuskällor

  Taklampa Antonio, 5 ljuskällor
  Antonio - är en klassisk taklampa som skapar en elegant atmosfär. Rena linjer, antikbehandlad ovansida och klassisk form - detta är kännetecknen på taklampan Antonio. Armaturen är i antik-mässing försedd med några guldelement. Lamskärmarna är tillverkade av crémefärgat scavoglas i vacker form. Genom dessa strålar ljuset angenämt bländfritt och belyser med obehindrat ljus nedåt på bordet. Made in Italy.
 • Taklampa Alessio avlång, 3 lampor

  Taklampa Alessio avlång, 3 lampor
  Taklampa Alessio i avlång optik, med 3 lampor Taklampan Alessio är utrustad med tre högkvalitativa bärnstensfärgade glasskärmar, som framför allt berikar tidlöst inredda miljöer. Den graciösa lampan är 20 cm hög och 60 cm lång. Alessio är dimbar, men en dimmer medföljer ej.
 • Mörkbrun taklampa Christian

  Mörkbrun taklampa Christian
  Lantligt rustik charm sprids av taklampan Christian Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Christians utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och utgör även som avstängd ett dekorativt inredningsföremål. Tillverkad i Italien.
 • Taklampa Daniele, antikmässing, 5 ljuskällor

  Taklampa Daniele, antikmässing, 5 ljuskällor
  Vardagsrumsbelysning i bondgårdsstil med taklampan Daniele Taklampan Daniele imponerar särskilt med en av sina detaljer: spiralen av mässing, på ändens spets är lampskärmen av scavoglas fastsatt. Totalt sett är taklampan Daniele ett typiskt belysningselement i bondgårdsstil. En kvalitetstaklampa för t.ex. matbordet, tillverkad i Italien.
 • Taklampa Samuele i lantstil 5 lampor, scavo

  Taklampa Samuele i lantstil 5 lampor, scavo
  Samuele - en taklampa med rustik charm Bruna, vridna lamparmar och antikbehandlade lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Samuele i lantstil, 5 lampor, scavo

  Hänglampa Samuele i lantstil, 5 lampor, scavo
  Taklampan SAMUELE med rustik charm Bruna, vridna lamparmar av metall och eleganta lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär gemytligt ljus över alla matbord. Taklampan Samuele är tillverkad i Italien och inte bara som ljuskälla utan även som dekorativt blickfång i rummet.
 • Rustik taklampa Michele

  Rustik taklampa Michele
  Taklampan Michele - den med knopen Den lantliga taklampan Michele ser ut som om man hade gjort en knop i armaturen utan att dra åt den. Den crémefärgade glasskärmen harmonierar perfekt med armaturens bruna färg. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Lantlig taklampa Michele med 5 ljuskällor

  Lantlig taklampa Michele med 5 ljuskällor
  Rustik taklampa Michele Den lantliga taklampan MICHELE ser ut som om man hade gjort en knop i armaturen utan att dra åt den. Den crémefärgade glasskärmen harmonierar perfekt med armaturens bruna färg. En taklampa som över alla matbord blir en varm ljuskälla och ett dekorativt inredningsobjekt. Tillverkad i Italien.
 • Elegant hänglampa Ginevra

  Elegant hänglampa Ginevra
  Hänglampa Ginevra: rustik och elegant från Italien Denna lampa kommer särskilt till sin rätt i en rustikt inredd miljö. Den metalliska kedjeupphängningen i rostfärgad optik är försedd med vackra detaljer och passar perfekt ihop med den satinerade, cremefärgade glaskupan. Resultatet är en harmonisk interaktion och ett mjukt, behagligt ljus. Lampan Ginevra säkerställer en imponerande atmosfär i rummet och kan också berika en medelhavsinspirerad livsstil.
 • Rustik taklampa Ginevra - 5 ljuskällor

  Rustik taklampa Ginevra - 5 ljuskällor
  Omsorgsfullt utformad taklampa Ginevra med fem ljuskällor Denna attraktiva taklampa rundar av en rustik inredningsstil i ett rum på ett perfekt sätt: Det detaljrikt bearbetade takfästet av metall i en antikrostton harmoniserar på ett vackert sätt med de fem cremefärgade skärmarna av frostat glas, vars strålande ljus skänker ett speciellt mysigt ljus. Taklampan Ginevra erbjuder en stämningsfull allmänbelysning och passar också perfekt för en medelhavsinspirerad inredning. - Tillverkad i Italien!
 • Krökt hänglampa Antonella 5 ljusk.

  Krökt hänglampa Antonella 5 ljusk.
  Hänglampa Antonella som huvudbelysning Som ett elegant blickfång i en elegant inredd lägenhet eller som ett komplement till en trendig vintagestil: Hänglampan Antonella är en höjdpunkt i varje rum. Fem nedåtvända lampskärmar är monterade på en elfenbensfärgad metallram, vilket skapar en behaglig belysning i rummet. Den krökta formen på upphängningen sörjer också för en elegant huvudbelysning i vardagsrummet eller ovanför matplatsen.
 • Vägglampa Mattia, 2 ljuskällor

  Vägglampa Mattia, 2 ljuskällor
  Antikt gestaltad vägglampa med bondgårdscharm Det vridna elementen i antikbrun metall ger liv åt vägglampan Mattia. Lampskärmarna är tillverkade i crémefärgat, satinerat glas med vacker fläckad design och harmonierar perfekt med armaturen i antikbrunt. En kvalitetslampa made in Italy.
 • Florentinsk-vägglampa Giuseppe

  Florentinsk-vägglampa Giuseppe
  Lekfulla vägglampan Giuseppe i florentinsk stil Vägglampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, vägglampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Blommig vägglampa Giuseppe

  Blommig vägglampa Giuseppe
  Lekfulla vägglampan Giuseppe i florentinsk stil Vägglampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer ur blomstervärlden. Armaturen pryds med olika förgyllda blad, vägglampans armar som ett ungt träds slingrande fina grenar, och lampskärmarna av glas liknar blommor. Made in Italy.
 • Florentiner-golvlampa Giovanni

  Florentiner-golvlampa Giovanni
  En blomsterdröm i guld: den florentinska golvlampan Giovanni Hos golvlampan Giovanni spelar den blommiga utsmyckningen i guld huvudrollen. På golvlampans armatur klänger små blommor och blad uppåt - delvis i antikt elfenben, delvis i guld. Även lampskärmarna i crémefärgat alabasterglas ser ut som kronblad. En fantastisk, högkvalitativ golvlampa som blir ett blickfång i rummet - tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Alessio i strålkastardesign

  Vägglampa Alessio i strålkastardesign
  Enkel men ändå elegant och dekorativ - vägglampan Alessio Vägglampan Alessandro i de klassiska färgerna brons och bärnsten. Lampskärmen är tillverkad i äkta scavoglas och sprider ett angenämt ljus. Den lilla metallaccenten i vacker bronsnyans pryder ytterligare vägglampan. Tillverkad i Italien.
 • Vägglampan Daniele i antikmässing

  Vägglampan Daniele i antikmässing
  Vardagsrumsbelysning i bondgårdsstil med bordslampan Daniele Vägglampan Daniele imponerar särskilt med en av sina detaljer: spiralen av mässing, på ändens spets är lampskärmen av scavoglas fastsatt. Totalt sett är vägglampan Daniele ett typiskt belysningselement i bondgårdsstil. Vägglampan, som sprider en dekorativ och varm belysningen, är tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Samuele i lantstil, scavo

  Vägglampa Samuele i lantstil, scavo
  Rustik charm sprids av taklampan Samuele En dekorativ brun prydnad och en elegant lampskärm dominerar vägglampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Den mångsidigt användbara vägglampan är tillverkad i Italien.
 • Halvsfärisk taklampa Samuele i lantstil, créme

  Halvsfärisk taklampa Samuele i lantstil, créme
  Samuele - en taklampa med rustik charm En dekorativ brun prydnad och en elegant lampskärm dominerar vägglampan Samueles utseende. Den ombesörjer en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus, som strålar ut rakt uppåt och låter en förtrollande effekt bildas på alla väggar. Tillverkad i Italien.
 • Guldglänsande vägglampa Oriana

  Guldglänsande vägglampa Oriana
  Vägglampa Oriana erbjuder en magnifik, indirekt accentbelysning På vägglampan Oriana har glasskärmen förädlats med en bladguldplätering, vilket skapar en magisk effekt, eftersom ljuset lyser igenom på många ställen och får guldtonen att glänsa. Denna imponerande vägglampa understyrker en klassisk-antik inredningsstil på ett elegant sätt. - Tillverkad i Italien!
 • Rund taklampa RING, 9115 x 51 cm, krom

  Rund taklampa RING, 9115 x 51 cm, krom
  Runda taklampan RING sprider ett jämnt ljus Taklampan Ring påminner om en ny sorts växelspaksknopp från framtiden. Dock tjänar den till en angenäm belysning i nästan alla utrymmen. Lampans opalglas är infattat i en metallarmatur och ger ett bländfritt ljussken.
 • Brun taklampa Mattia med 6 ljuskällor

  Brun taklampa Mattia med 6 ljuskällor
  Attraktiva taklampan Mattia med bondgårdscharm Det vridna elementen i antikbrun metall ger liv åt taklampan Mattia. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den antikbruna armaturen. Med skärmens fläckar och armaturens abstrakta, otaliga vridningar får Mattia en mycket speciell effekt. Made in Italy.
 • Taklampan Mattia i bondgårdsstil, 5 ljuskällor

  Taklampan Mattia i bondgårdsstil, 5 ljuskällor
  Bondgårds-flair sprids genom taklampan Mattia med 5 ljuskällor Det vridna armarna i antikbrun metall ger liv åt taklampan Mattia. Lampskärmarna är tillverkade i crémefärgat, satinerat glas med vackra fläckar och harmonierar perfekt med armaturen i antik finish. Mattia - en taklampa i bondgårdsstil - made in Italy.
 • Rustik taklampa Mattia med 3 ljuskällor

  Rustik taklampa Mattia med 3 ljuskällor
  Enkel och elegant: bondgårds-taklampan LUCA Vägglampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. En effektfull taklampa - made in Italy.
 • Taklampa Antonio med 5 ljuskällor

  Taklampa Antonio med 5 ljuskällor
  Klassisk taklampa Antonio med antik effekt Antikbehandlad ovansida och klassiska former - detta är kännetecknen på taklampan Antonio. Armaturen av metall i antik-mässing och dekorerad med ett par prydande dekorationer. De fem lampskärmarna av crémefärgat scavoglas garanterar en vacker ljusverkan som rundar av designen på ett elegant sätt. Made in Italy.
 • Praktfull florentinsk taklampa Giovanni

  Praktfull florentinsk taklampa Giovanni
  En blomsterdröm i guld: den florentinska taklampan Giovanni Hos taklampan Giovanni spelar den blommiga utsmyckningen i guld huvudrollen. På taklampans armatur klänger små blommor och blad uppåt - delvis i antikt elfenben, delvis i guld. Även lampskärmarna i crémefärgat alabasterglas ser ut som kronblad. Giovanni - en ovanlig lampa som blir ett dekorativt blickfång i rummet. Made in Italy.
 • Bondgårdstaklampan Daniele i antikmässing

  Bondgårdstaklampan Daniele i antikmässing
  Daniele - en förtrollande taklampa i lantlig stil Den cremefärgade, ovanligt formade Scavoglas-skärmen på taklampan Daniele är omgiven av metallstag och -spiraler. Dessa har - anpassade till den lantliga stilen - en antik mässingsfärg och gör taklampan till ett vackert blickfång. Genom den cremefärgade skärmen utstrålar lampan ett varmt och hemtrevligt ljus. Tillverkad i Italien.
 • Hänglampa Samuele i lantstil, 3 lampor, creme

  Hänglampa Samuele i lantstil, 3 lampor, creme
  Lantligt rustik charm sprids av taklampan Samuele Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och utgör även designmässigt en fin dekoration över matbordet. En högkvalitativ taklampa, tillverkad in Italien.
 • Taklampa Fresh med mönster

  Taklampa Fresh med mönster
  Extraordinär taklampa Fresh Taklampan Fresh passar särskilt bra i modernt inredda hem. Modellen består av en glasplatta, som är ca 4 mm tjock och har ett svart-vitt mönster. Den för huvudbelysning användbara lampan får genom screentryckmönstret ett extravagant utseende, och kan placeras i både hallen eller vardagsrummet. I dessa utrymmen sätter taklampan Fresh moderna accenter.
 • Enkel vägglampa Bolero 8010

  Enkel vägglampa Bolero 8010
  Vägglampan Bolero - idealisk för modernt boende Vägglampan Bolero skapar med sin enkla, men ändå moderna stil en angenäm rumsatmosfär. Med den trappstegsformade, rundade metalldesignen i krom kan vägglampan användas i nästan alla utrymmen. Ljuset sprids bländfritt både uppåt och nedåt. Genom det satinerade glaset strålar ett angenämt ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Novella, 2 ljuskällor

  Vägglampa Novella, 2 ljuskällor
  Vägglampan Alessandro sprider charm och grace Elegant vridna, graciösa lamparmar kännetecknar vägglampan Alessandro. De båda armarna i antikbrunt avslutas med små crémefärgade lampskärmar i satinerat glas, genom vilka glödlampornas ljus varmt och gemytligt belyser alla rum. Made in Italy.
 • Avståndstaklampa Paolina

  Avståndstaklampa Paolina
  Iögonfallande avståndstaklampa Paolina - 5 ljuskällor Denna vackra taklampa är mycket stilfull och lämpar sig utmärkt för en stämningsfull rumsbelysning i ett klassiskt-elegant vardagsrum. Den elfenbensfärgade takmonteringen är försedd med dekorativa detaljer i 24-karats guldplätering, och de cremefärgade satinerade glasskärmarna utstrålar ett behagligt ljus för en stämningsfull atmosfär. En lampa som inte bara tjänar som belysning, utan också är en vacker dekoration. - Tillverkad i Italien!
 • Florentinsk taklampa Zarah, 6 ljusk.

  Florentinsk taklampa Zarah, 6 ljusk.
  Florentinsk taklampa Zarah - 6 ljuskällor Taklampan Zarah liknar ett vackert blomsterarrangemang med den detaljerat utsmyckade ramen med löv och glasdroppar i bärnsten, som ser ut som daggdroppar. De sex vita glaselementen har samma form som blomstjälkar och är vackert strukturerade, så att ljuset fördelas på ett särskilt effektfullt sätt. Zarah ger varje hem en lekfull och romantisk touch. - Tillverkad i Italien!
 • Vägglampan Riccardo med florala glas

  Vägglampan Riccardo med florala glas
  Lampskärmar i form av kronblad: vägglampan Riccardo Vägglampan Riccardo gestaltas med florala drag: På den läckra och konstfullt vridna armen i mörkbrun metall sitter små glasskärmar med bärnstensfärgad utsmyckning. Vägglampan, med flera ljuskällors skärmar påminner om smala kronblad. Made in Italy.
 • Klassisk golvlampa Antonio

  Klassisk golvlampa Antonio
  Antonio - är en klassisk golvlampa som skapar en elegant atmosfär. Antikbehandlade ytor och klassiska former - detta är kännetecknen på golvlampan Antonio. Armaturen av metall i antik-mässing är med många prydande dekorationer en fest för ögat. Lampskärmen av crémefärgat scavoglas är höjdställbar med hjälp av en fastsättningsmekanism på en stång, så att ljusskenet kan anpassas till nästa alla situationer. En förtrollande golvlampa - tillverkad i Italien.
 • Dekorativ vägglampa Federico

  Dekorativ vägglampa Federico
  Taklampan Federico skapar en gemytlig atmosfär Taklampan FEDERICO imponerar med sin crémefärgade, satinerade lampskärm av glas, som är fäst vid ett vackert utsirat väggfäste i antik-brunt lackerad metall. En effektfull och dekorativ vägglampa för många inriktningar - tillverkad i Italien.
 • Golvlampan Christian med 3 ljuskällor

  Golvlampan Christian med 3 ljuskällor
  Rustik lantlig charm med golvlampan Christian Bruna, vridna lamparmar och lampskärmar av crémefärgat glas dominerar taklampan Christians utseende. Den sörjer för stämningsfull atmosfär, gemytligt ljus och är ett vackert dekorationsföremål i rummet. Tillverkad i Italien.
 • Halvrund vägglampa Armelle

  Halvrund vägglampa Armelle
  Attraktiv vägglampa Armelle av ädla råmaterial Den halvrunda vägglampan Armelle blir ett vackert blickfång i varje rum. Det antikt utformade, vackert dekorerade väggfästet håller lampans vita och bärnstensfärgade glas i alabasterdesign. Men denna smakfulla vägglampa är mer än bara en vacker prydnad. När lampan är tänd lyser den med ett varmt ljus, vilket skapar en mysig atmosfär. Armelle är en idealisk extrabelysning för elegant inredda hem, eftersom den vackra utformningen av vägglampan harmoniserar med många olika dekorativa stilar.
 • LED-vägglampa Gustav 8060/A05 guld/silver/koppar

  LED-vägglampa Gustav 8060/A05 guld/silver/koppar
  Dimbar LED-vägglampa Gustav - en visuell höjdpunkt för varje vardagsrum LED-vägglampan Gustav är inte bara en källa till mysig tilläggsbelysning, utan ser nästan ut som ett konstföremål när den inte är upplyst. Den fyrkantiga bottenplattan är gjord av vitt glas, metallelementen framför den har olika geometriska former och olika ytbehandlingar: bladguld, silverblad eller kopparblad. Detta ger ljuset från de inbyggda lysdioderna ett särskilt briljant skimmer och skapar en stämningsfull belysning. Vägglampan kan dimmas antingen med DALI eller via en separat tryckknapp (Push-Dim). Den kan slås på och stängas av med en vanlig väggbrytare, men den kan inte dimmas.
 • Taklampa Michele i lantlig stil, 3 ljuskällor

  Taklampa Michele i lantlig stil, 3 ljuskällor
  Michele - taklampa med 3 ljuskällor och crémefärgade glasskärmar Taklampan Micheles metallarmatur i mörkbrunt ger intryck av att man har knutit in knopar, men dessa är inte åtdragna. De crémefärgade glasskärmarna harmonierar perfekt med armaturens bruna färg och låter ljuskällans sken lysa varmt och gemytligt. En taklampa för många rum - tillverkad i Italien.
 • Båglampa Samuele, djup 120cm, scavo-brun

  Båglampa Samuele, djup 120cm, scavo-brun
  Golvlampan Samuele i bågform Den bruna, vridna armaturen är bågformad där den övre delen kan vridas. Genom lamskärmen sörjer Samuele för en vacker sidobelysning i vardagsrummet. En strömbrytare sitter på kabeln. Tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Samuele i lantstil, créme

  Vägglampa Samuele i lantstil, créme
  Rustik charm sprids av taklampan Samuele En dekorativ brun prydnad och en elegant lampskärm dominerar vägglampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Den mångsidigt användbara vägglampan är tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Bandiera 46 cm, bladguldsförgylld

  Vägglampa Bandiera 46 cm, bladguldsförgylld
  Bladguldsförgylld vägglampa Bandiera med grafisk optik Designen på denna vackra vägglampa skapar ett spel med former och färger: Över två avlånga glasrektanglar i vit kvadrat är en kvadrat av samma material draperad, som har förfinats med vacker bladguldsförgyllning. Ljuset transmitteras indirekt till väggen och försiktigt genom de 4 mm tjocka glasplattorna. Bandiera är också lämplig för takmontering.
 • Svart-vit glasvägglampa Fresh

  Svart-vit glasvägglampa Fresh
  En mönstrad extrabelysning erbjuder vägglampan Fresh När det gäller formen på vägglampan Fresh är den mer klassisk, men med en mycket modern optik med svart-vitt screentryckmönster på den ca 4 mm tjocka glasskivan. Den vackra glasskärmen sitter på an två polerade kromhållare. En som namnet antyder fräsch accessoar till en modern inredningsstil, vilken säkerställer en stämningsfull extrabelysning i både vardagsrummet, korridoren och hallen.
 • Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, scavo

  Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, scavo
  Samuele - en taklampa med rustik charm Bruna, vridna lamparmar och antikbehandlade lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, créme

  Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, créme
  Samuele - en taklampa med rustik charm Bruna, vridna lamparmar och antikbehandlade lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Rund taklampa Samuele i lantsil, créme

  Rund taklampa Samuele i lantsil, créme
  Samuele, rund taklampa i lantlig stil En dekorativ brun kant och en lampskärm i créme eller bärnsten dominerar taklampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och ägnar sig för användning i de mest olika rum. Taklampan Samuele är tillverkad i Italien.
 • Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor

  Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor
  Med taklampan Ilaria får du den belysning du behöver Taklampan Ilaria är en fantastisk kombination av guld och silver. De fem lampskärmarna pekar i olika riktningar och kan därmed lysa upp rummet perfekt. Lampskärmarna av Muranoglas är fästa på en metallanordning med antikfinish. Formgivningen förskönas av det böjda bladguldet, vilket gör att de satinerade lampskärmarna kommer ännu mer till sin rätt. Den i Italien tillverkade taklampan ger en touch av elegans i varje utrymme.
 • Glas-vägglampan Mattia i bondgårdsstil

  Glas-vägglampan Mattia i bondgårdsstil
  Enkel och elegant: bondgårds-vägglampan Luca Vägglampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Golvlampan Luca i bondgårdsstil

  Golvlampan Luca i bondgårdsstil
  Snygg Luca-golvlampa med gräddfärgat glas Luca-golvlampan är särskilt imponerande med sitt klassiska utseende. Detta skapas av lampans behagliga mörkbruna och krämiga färger. Dessa kommer också till sin rätt tack vare formerna. Särskilt hållaren är en liten höjdpunkt, eftersom de tre böjda ändarna sätter mycket vackra accenter.
 • Klassisk vägglampa Antonio

  Klassisk vägglampa Antonio
  Antonio - är en klassisk vägglampa som skapar en elegant atmosfär. Rena linjer, antikbehandlad ovansida och klassisk form - detta är kännetecknen på vägglampan Antonio. Armaturen är i mässing försedd med prydnadselement i en svepande båge. Lamskärmen är tillverkad av crémefärgat scavoglas och låter ljuset stråla bländfritt. Made in Italy.
 • Halvsfärisk taklampa Samuele i lantstil, scavo

  Halvsfärisk taklampa Samuele i lantstil, scavo
  Samuele - en taklampa med rustik charm En dekorativ brun prydnad och en elegant lampskärm dominerar vägglampan Samueles utseende. Den ombesörjer en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus, som strålar ut rakt uppåt och låter en förtrollande effekt bildas på alla väggar. Tillverkad i Italien.
 • Michele - lantlig vägglampa med 2 ljuskällor

  Michele - lantlig vägglampa med 2 ljuskällor
  Michele - vägglampa med 2 ljuskällor och crémefärgade glasskärmar Vägglampan Micheles metallarmatur i mörkbrunt ger intryck av att man har knutit in knopar, men dessa är inte åtdragna. De crémefärgade glasskärmarna harmonierar perfekt med armaturens bruna färg och låter ljuskällans sken lysa varmt och gemytligt. En taklampa för många rum - tillverkad i Italien.
 • Nedåtstrålande vägglampa Antonella

  Nedåtstrålande vägglampa Antonella
  Vägglampa Antonella - en dekorativ extra ljuskälla Med den elfenbensfärgade, vackert böjda metallramen, som diskret glänser i silver, uppgraderar vägglampan Antonella atmosfären i varje rustikt inredd miljö till något speciellt. En lampa som passar särskilt bra till vintagestilen. Det satinerade lampglaset ger det utstrålande ljuset ett behagligt skimmer. - Tillverkad i Italien!
 • Stämningsfull taklampa Lorenzo med 5 ljuskällor

  Stämningsfull taklampa Lorenzo med 5 ljuskällor
  Lorenzo, en taklampa med bondgårdscharm Det vridna elementet i mörkbrun metall ger liv åt taklampan Lorenzo. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Taklampa Mattia med 4 ljuskällor

  Taklampa Mattia med 4 ljuskällor
  Mattia - en taklampa med variabel upphängning Mattia i bondgårdsdesign kan användas i många olika rum. Upphängningen går att ställa in mellan 80 och 120 cm. På vridna metallstänger har skärmarna i beige, satinerat glas med vacker fläckdesign satts fast, vilka ger ett hemtrevligt ljus och ändå lyser starkt nedåt. Mattia - en högkvalitativ taklampa - tillverkad i Italien.
 • Båggolvlampa Marion i rött

  Båggolvlampa Marion i rött
  Röd båggolvlampa Marion - djup 160 cm En absolut höjdpunkt av modern områdesbelysning, det är båggolvlampan Marion, tillverkad helt i rött: Den stora textilskärmen är tillverkad av en organisk sidenblandning som i kombination med ljusspridningen ger en särskilt trevlig flair. En golvlampa som, till exempel placerad bredvid soffan, ger stora områden behaglig extra belysning. Med den integrerade dimmern kan ljusintensiteten regleras helt enligt önskemål.
 • Ljuskrona 1730/5, 5 lampor, elfenben

  Ljuskrona 1730/5, 5 lampor, elfenben
  ljuskrona med fem lampor 1730/5 med elegant elfenbensfinish ljuskrona fångar omedelbart ögat med sin eleganta stativ . De böjda linjerna och de subtila blomningarna förbinder de fem lampskärmarna, som är fästa i en cirkel. Järnramen är täckt med en spännande och naturlig nyans. Elfenbensutseendet harmonierar med de vita satinerade glasskärmarna som omger ljuskällorna. Skärmarna är öppna längst ner och möjliggör direkt ljusemission. Denna ljuskrona är monterad mitt i rummet och ger behaglig och omfattande belysning och kombinerar moderna detaljer med komponenter från lantlig stil. - Ljusstyrkan kan justeras med dimbara lampor via en extern dimmer - Gjord i Italien
 • Rätlinjig vägglampa Sirtaki stål

  Rätlinjig vägglampa Sirtaki stål
  Vägglampan Sirtaki i borstat stål Vägglampan Sirtaki står för en enkel design med vacker effekt. Den ger vardagsrummet ett indirekt, bländfritt ljus. Ljuset strålar uppåt såväl som nedåt och ger alla vägg- och rumsgestaltning den sista kobben. Ljuskälla ingår ej.
 • Kreativ vägglampa CROSS 8195 grå-vit

  Kreativ vägglampa CROSS 8195 grå-vit
  Vägglampa Cross övertygar med kreativ design Vägglampan CROSS passar med sin ovanliga design mycket bra på nästan alla väggar. I färgerna grått och vitt är den elegant utan att vara påträngande. Särskilt vackert är den indirekta belysningen med hjälp av de arbetade slitsarna och stjärnformad öppning i mitten vilka ger vägglampan Cross dess stil och karaktär. Metallupphängningen i borstat stål och av satinerat glas som monterats innanför diffusören ger ytterligare ljuseffekt.
 • Svart vägglampa Otello

  Svart vägglampa Otello
  Vägglampan Otello i elegant svart med handslipade dekorränder Vägglampan Otello är ursnygg. I den eleganta svarta lampskärmen har handslipade dekorränder arbetats in - vilket höjer lampans höjdpunkter. En särskilt sexig effekt uppstår när man sätter ihop vägglampan Otello i en grupp om tre.
 • Bondgårds-hänglampa Francesco

  Bondgårds-hänglampa Francesco
  Francesco - en väggfackla, i lantlig stil med två ljuskällor Vägglampan Francesco sprider en fräsch bondgårdscharm som levandegörs av de böjda elementen i rostfärgat utseende . Lampskärmen är gjord i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Kronbladsformad vägglampa Riccardo

  Kronbladsformad vägglampa Riccardo
  Lampskärmar i form av kronblad: vägglampan Riccardo Vägglampan Riccardo imponerar med florala drag: På den läckra och konstfullt vridna armen i mörkbrun metall sitter små glasskärmar med bärnstensfärgad utsmyckning. Vägglampans skärm påminner om ett smalt kronblad. Made in Italy.
 • Vacker vägglampa Lorenzo

  Vacker vägglampa Lorenzo
  Lorenzo i bondgårdsstil - en vacker vägglampa Det vridna elementet i mörkbrun metall ger liv åt vägglampan Lorenzo. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den rostfärgade armaturen. Made in Italy.
 • Rustik golvlampa Mattia

  Rustik golvlampa Mattia
  Attraktivt gestaltade golvlampan Mattia i bondgårdsdesign Den vridna armaturen i antikbrunt skänker liv åt golvlampan Mattia. Lampskärmarna är gjorda i crémefärgat, satinerat glas som harmonierar fint med den antikbruna armaturen. Made in Italy.
 • Vägglampa Luca i lantlig stil

  Vägglampa Luca i lantlig stil
  Enkel och elegant: bondgårds-vägglampan Luca Vägglampan Lucas armatur är tillverkad i mörkbrun metall och försedd med effektfulla detaljer. Lampskärmarna är tillverkade av satinerat, crémefärgat glas, som harmonierar underbart med armaturens bruna färg. Made in Italy.
 • Golvlampa Alessio med 3 skärmar av scavoglas

  Golvlampa Alessio med 3 skärmar av scavoglas
  Golvlampa Alessio: Elegant design för en klassisk inredning Denna lampa avger ett trevligt och mjukt ljus. Detta skapas av de bärnstensfärgade lampskärmarna gjorda av scavoglas. Den tydliga men svängda linjekonstruktionen ger denna lampa en elegant touch. Metallramen är bronsfärgad.
 • Vägglampa Alessio, 2 lampor

  Vägglampa Alessio, 2 lampor
  Vacker vägglampa Alessio med metallram Vägglampan Alessio med två ljuskällor fyller varje rum med ett trevligt och mysigt ljus. Alessio sätter stilfulla accenter i tidlöst designade miljöer. Vägglampan har måtten 38 cm (bredd), 16 cm (höjd) och 23 cm (projektion).
 • Tak-flöjtlampa Christian i brunt

  Tak-flöjtlampa Christian i brunt
  Takflöjtlampan Christian sprider lantlig charm En brun, vriden lamparm och en lampskärm av crémefärgat glas dominerar takflöjten Christians utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Made in Italy.
 • Uplight-golvlampa Samuele i lantstil, scavo

  Uplight-golvlampa Samuele i lantstil, scavo
  Rustik charm strålar ur takflöjtlampan Samuele Bruna, vridna detaljer på armaturen och en lampskärm dominerar taklampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och utgör även designmässigt ett blickfång i alla rum. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Vacker vägglampa Ilaria, 2 ljuskällor

  Vacker vägglampa Ilaria, 2 ljuskällor
  Guld- och silverkombination – vägglampan Ilaria Som en visuellt tilltalande extrabelysning är vägglampan Ilaria perfekt. Denna lampa med två ljuskällor utstrålar ett diskret, behagligt ljus som dämpas av satinerade lampskärmar. Skärmarna är fästa på en upphängningsanordning av metall, med ett gammaldags utseende. Den i Italien tillverkade taklampan har belagts av både bladsilver och bladguld.
 • Nedåtstrålande vägglampa Margalit

  Nedåtstrålande vägglampa Margalit
  Mångsidig vägglampa Margalit med förgyllda detaljer Denna vackert utformade vägglampa är ett vackert blickfång i varje vardagsrum. Margalit är en harmonisk kombination av materialen glas och metall samt färgerna creme och mörkbrun. De dekorativa detaljerna på ramen är också 24-karats guldpläterade, vilket framhäver optiken ännu mer positivt. Det satinerade lampglaset utstrålar ett mjukt ljus, vilket sörjer för en stämningsfull extrabelysning. - Tillverkad i Italien!
 • Elegant vägglampa Arielo

  Elegant vägglampa Arielo
  Vägglampan Arielo som imponerande ljuskälla Arielo är den perfekta vägglampan om du vill skapa ett blickfång i hallen. Modellen är gjord av vitt glas, som är försett med transparenta bokstäver. När du slår på ljuset, är bokstäverna upplysta och skapar imponerande ljuseffekter. Dessutom är vägglampan lätt böjd, vilket också gör den till ett dekorativt inredningselement.
 • Federico taklampa med en antik touch

  Federico taklampa med en antik touch
  Taklampan Federico skapar en gemytlig atmosfär Taklampan Federico imponerar med de vridna detaljerna i antikbrun metall och den crémefärgade, satinerade lampskärmen av glas. En tillbakahållen, men effektfull belysningslösning för nästan alla rum. Made in Italy.
 • Förgylld bordslampa Filippo, 8 ljuskällor

  Förgylld bordslampa Filippo, 8 ljuskällor
  En blomsterdröm i guld: den florentinska taklampan Giovanni Hos taklampan Giovanni spelar den blommiga utsmyckningen i guld huvudrollen. På taklampans armatur klänger små blommor och blad i alla riktningar - de är tillverkade av metall i antik elfenbensfärg och guld. Även lampskärmarna i crémefärgat alabasterglas ser ut som kronblad. En kvalitetstaklampa som blir ett blickfång i alla rum - tillverkad i Italien.
 • Textil-golvlampa Flute vit krom

  Textil-golvlampa Flute vit krom
  Textil golvlampa Flöjt inspirerar med tidlös chic golvlampa Flöjt är helt designad i vitt - med en rörformig tygskärm och en metallram som ger en känsla med sin eleganta kurva. En ljuskälla som med sin tidlösa elegans går utöver sitt avsedda syfte och blir ett dekorativt smycke i vardagsrummet. Mjukbelysning, t.ex. B. i sittområdet insåg. Flute golvlampa är en högkvalitativ produkt tillverkad i Italien.
 • Elegant vägglampa Crystal vit

  Elegant vägglampa Crystal vit
  Kristall dekorerad vägglampa Crystal Vägglampan Crystal med den vita textilskärmen och den förkromade stålramen visar sig i sin design som en ljuskälla med subtila former och färger, som kan kombineras med många inredningsstilar. Den speciella egenskapen som gör vägglampan till en riktig pärla är dekorationen av klara K9-kristaller, där det emitterade ljuset bryts imponerande. Detta skapar en nästan glamorös extra belysning i rummet. - gjord i Italien
 • Rund taklampa Samuele i lantsil, scavo

  Rund taklampa Samuele i lantsil, scavo
  Samuele, rund taklampa i lantlig stil En dekorativ brun kant och en lampskärm i créme eller bärnsten dominerar taklampan Samueles utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus och ägnar sig för användning i de mest olika rum. Taklampan Samuele är tillverkad i Italien.
 • Taklampa Samuele i lantstil 5 lampor, créme

  Taklampa Samuele i lantstil 5 lampor, créme
  Samuele - en taklampa med rustik charm Bruna, vridna lamparmar och antikbehandlade lampskärmar dominerar taklampan Samuels utseende. Den sörjer för en stämningsfull atmosfär och gemytligt ljus. Kvalitetstaklampan är tillverkad i Italien.
 • Utformad i antik stil - taklampan Armelle

  Utformad i antik stil - taklampan Armelle
  Rund taklampa Armelle från Italien Taklampan Armelle ger rummet en nästan antik touch. Den runda lampan är tillverkad av vitt glas, vilket får ett ovanligt utseende genom den bärnstensfärgade optiken. Själva designen gör lampan till en modern blickpunkt, och dessutom skapar Armelle en hemtrevlig atmosfär i varje rum när den slås på. Taklampan kompletteras av en mörkbrun metallram. Den primära ljuskällan lämpar sig särskilt för rustikt eller medelhavsinspirerat inredda rum.
 • Arielo - elegant taklampa

  Arielo - elegant taklampa
  Kvadratisk taklampa Arielo i glas Taklampan Arielo övertygar med dess moderna, kvadratiska design. Formen är emellertid inte tråkig, vilket beror på glasets rundade form. Dessutom är bokstäver ingraverade i glaset, vilket särskilt kommer till sin rätt när lampan är tänd. Resultatet är en mycket trevlig och delvis passiv belysning som kan justeras med en extern dimmer.
 • Båglampa Samuele, arm 165 cm, creme

  Båglampa Samuele, arm 165 cm, creme
  Rustik charm strålar ur takflöjtlampan Samuele Den bruna, vridna armaturen är bågformad där den övre delen kan vridas. Genom lamskärmen sörjer Samuele för en vacker sidobelysning i vardagsrummet. En strömbrytare sitter på kabeln. Tillverkad i Italien.
 • Vägglampa Bandiera GD 0009/PL90, bladguld 90 cm

  Vägglampa Bandiera GD 0009/PL90, bladguld 90 cm
  Vägglampa Bandiera GD 0009 - ett samspel mellan former Bandiera vägglampa spelade med fyrkantiga och rektangulära former. Två parallella rektanglar av samma storlek är förbundna med varandra något förskjutna. Ovanför det sitter ett torg som är diagonalt över båda spåren. Formerna är gjorda av 4 mm tjockt, vitt glas. Som en dekorativ höjdpunkt är den fyrkantiga glasplattan försedd med ett elegant blad i guldblad som gör att lampan ser ädel och hög kvalitet ut. Fyra ljuskällor används bakom glasformerna, som ger indirekt, atmosfäriskt ljus. Ljuset lyser försiktigt genom guldbladets dekor och skapar därmed en inbjudande värme, vilket innebär att lampan kan användas i entréområdet eller i vardagsrummet utan problem. taklampa monteras som taklampa . - Gjord i Italien
 • Taklampa Quadrifoglio 8050, stål, 46 cm

  Taklampa Quadrifoglio 8050, stål, 46 cm
  Imponerande taklampan QUADRIFOGLIO Taklampan QUADRIFOGLIO är designad av Alessandro Mognato och strålar över taket med det angenäma vita ljuset. Med de olika stora plattorna ger lampan ett lekfullt intryck. Ljuset är bländfritt och sprids indirekt. Upphängningsanordningen är tillverkad i borstat stål.
 • Hänglampa 4522/GX40, tundra vit, Ø 40 cm

  Hänglampa 4522/GX40, tundra vit, Ø 40 cm
  Pendellampa med tre ljus 4522/GX40 med blommönster Pendellampan består av en halvcirkelformad skärm som liknar en omvänd skål och är riktad direkt nedåt. Den övre delen av skuggan är i en tundravit ton, vilket ger ytan en visuellt tilltalande struktur. Den nedre halvan av lampskärmen består av ett blommönster där många blommor är inarbetade med fina linjer och på så sätt ger insyn i ljuskällan och insidan av hänglampan. Mönstret ser ut som om det har stansats ut, så att man kan se genom lampan. Tack vare det här mönstret kan spännande ljuseffekter avges på sidorna, vilket ger ett skådespel av ljus och skugga. Det direkta ljuset nedåt ger till exempel en stor belysning av ett matbord. - Tillverkad i Italien
 • Vägglampa 4421/1A, tundra vit

  Vägglampa 4421/1A, tundra vit
  Dekorativ vägglampa 4421 / 1A i två olika nyanser av vitt Det speciella med denna vägglampa är utan tvekan det dekorativa elementet i det nedre området. De fina linjerna är jämna och mycket symmetriska. Mönstret består av många öglor och kurvor som verkar oändliga och börjar sin väg om och om igen. Dessa tilltalande detaljer är tundravit och ser väldigt naturliga ut. Det följs av en mycket närvarande skärm gjord av blåst glas och presenteras i satinerad vit. Genom ogenomskinliga, men genomskinligt glas, ett ljus framträder runt, som uppfattas mycket positivt och fördjupar omgivningen i en mysig light. Skärmen är öppen uppåt och nedåt så att ljuset kan fly i dessa riktningar med full kraft. Vägglampan är särskilt lämplig för korridorer och entréer, eftersom den skapar en mycket inbjudande atmosfär och ger tillräckligt med ljus. - Gjord i Italien
 • Taklampa 3560/6PL, bladguld, Ø 51 cm

  Taklampa 3560/6PL, bladguld, Ø 51 cm
  taklampa 3560 / 6PL med sex dolda ljuskällor Bestående av en bred ytterkant och en imponerande cirkel i mitten taklampa ett intressant belysningselement. Interiören är helt i guldbladoptik och förtrollar med sina fina konturer. Den yttre, vita plastkanten säkerställer en diffus ljusfördelning. Ljuset från de sex belysningsmedlen som ligger under och inte är synliga släpps ut genom det. Den färgade inre cirkeln är något inbäddad och bildar en stark men lämplig kontrast till den vita ramen. - Gjord i Italien
 • Hänglampa 1680/3TR, 3 lampor, svart matt

  Hänglampa 1680/3TR, 3 lampor, svart matt
  Tre-flamma pendellampa 1680 / 3TR i matt svart En pendellampa med tre lampor som imponerar med sitt tydliga formspråk och diskreta design. De subtila detaljerna säkerställer en tydlig bild, utarbetade blomningar undveks medvetet. Tre pendlar är fästa vid det långa, smala taktaket med jämna mellanrum. Smala och iögonfallande lampskärmar är monterade i ändarna, där lamporna sitter och avger ljusstrålen direkt nedåt. Ett tvärstag ställs in något ovanför nyanserna, som förbinder och stabiliserar de tre pendlarna. Hela ramen presenteras i matt svart och skär en fin figur ovanför diskar eller långa matbord. - Ljusstyrkan kan justeras med dimbara lampor via en extern dimmer - Gjord i Italien
 • LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit

  LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit
  Gustav LED-vägglampa - kontraster genom svart och vitt LED-vägglampan Gustav består av en basplatta av 6 mm tjockt glas och tre ytterligare plattor som monteras på basplattan på ett asymmetriskt sätt, en över den andra. De två bakre rutorna är i klart vitt, den främre i djupsvart. Detta skapar en spännande kontrast som gör armaturen till ett blickfång. Eftersom ljuskällan är placerad bakom formerna skapas ett indirekt ljus som skapar en mysig atmosfär. Dessutom skapas spännande ljuseffekter och ett speciellt ljus- och skuggspel av de olika placerade plattorna, vilket ger LED-vägglampan ett högt dekorativt värde som extra belysning. - Tillverkad i Italien
 • Vägglampa Royal GD 0008/4PLG, bladguld, 63x60

  Vägglampa Royal GD 0008/4PLG, bladguld, 63x60
  Vägglampa Royal GD 0008 med bladguld Vägglampan Royal GD består av två rutor av olika storlek i glas. Glaset är 4 mm tjockt. Medan den större, bakre är vit, har den främre, mindre en tilltalande guldblad. Den slående strukturen skapar intressanta ljuseffekter. Tack vare indirekt ljusemission uppnås mjuk extrabelysning i rummet, vilket skapar en atmosfärisk atmosfär. Totalt fyra ljuskällor säkerställer ett dekorativt och samtidigt praktiskt belysningskoncept, som inte får saknas i någon modern levnadsmiljö. - Gjord i Italien
 • Taklampa 2065/PL41, kvadratisk, savana white

  Taklampa 2065/PL41, kvadratisk, savana white
  Tvåflammig, fyrkantig taklampa 2065 / PL41 Denna taklampa är elegant och lekfull samtidigt. Armaturhuset hålls i en ljusbeige och kan monteras antingen på väggen eller i taket med hjälp av fästet. Den representerar lampans ram och har vågiga ytterkanter som gör lampan till en spännande blickfång. Precis som lampans hörn - dessa är dekorerade med vackra blommönster och rundar av helhetsbilden. En vit glasruta sitter på kroppen, under vilken de två E27-uttagen är gömda. Det säkerställer diffus ljusspridning och kan belysa ett stort område med behagligt ljus. - Gjord i Italien
 • Vägglampa 1650/A15 med bladguldhölje

  Vägglampa 1650/A15 med bladguldhölje
  Vägglampa 1650 / A15 i bladguld Den runda vägglampan i 1650-serien består av en vit lampkropp, av vilken nästan två tredjedelar är täckta av en glasskärm. Detta lock har ett blad med guldblad som gör lampan snygg och högkvalitativ. Den tilltalande designen stöds av dess förtrollande ljuseffekt. Ljusstrålen går bara uppåt. Den gyllene färgen och den vita bakgrunden skapar ett varmt ljus som skapar en atmosfärisk atmosfär. Den böjda konturen på glasskärmen sticker tydligt ut från bakgrunden och gör det möjligt att dölja ljuskällan. - Gjord i Italien
 • Vägglampa Royal GD 0008/4PLP, bladguld, 55x55

  Vägglampa Royal GD 0008/4PLP, bladguld, 55x55
  Vägglampa Royal GD 0008 med bladguld Vägglampan Royal GD består av två rutor av olika storlek i glas. Glaset är 4 mm tjockt. Medan den större, bakre är vit, har den främre, mindre en tilltalande guldblad. Den slående strukturen skapar intressanta ljuseffekter. Tack vare indirekt ljusemission uppnås mjuk extrabelysning i rummet, vilket skapar en atmosfärisk atmosfär. Totalt fyra ljuskällor säkerställer ett dekorativt och samtidigt praktiskt belysningskoncept, som inte får saknas i någon modern levnadsmiljö. - Gjord i Italien
 • Vägglampa 1650/A15, matt vit, glashölje

  Vägglampa 1650/A15, matt vit, glashölje
  Rund vägglampa 1650 / A15 - Tillverkad i Italien Vägglampan 1650 / A15 är gjord av järn och glas. Omslaget av vitt glas, som bearbetades med screentryckningen, täcker två tredjedelar av lampkroppen. Öppningen uppåt är krökt och går i en elegant båge. Detta gör den enkla men eleganta lampan mer spännande. Mellan locket och det lysande elementet finns det ett hålrum i vilket belysningsmedlet kan placeras och inte syns. Tack vare den matta ytan kommer ljuset in i rummet utan bländning och kan översvämma väggen utan hinder genom den övre öppningen. Detta skapar inte bara rum utan också accentbelysning.
 • Vägglampa 1650/A05 med bladsilverhölje

  Vägglampa 1650/A05 med bladsilverhölje
  Vägglampa 1650 / A05 i silverblad Ädel och spännande - det är vägglampan 1650 / A05. Det silverfärgade glasöverdraget ger en tilltalande struktur som tydligt skiljer skuggan från den vita armaturkroppen. Det silverfärgade glaset täcker två tredjedelar av armaturhuset, är något böjt och öppnar uppåt. Detta resulterar i en riktad ljusemission uppåt, vars ljusstyrka ökas avsevärt av den vita bakgrunden. Tack vare detta belysningskoncept skapas medföljande rumsbelysning som garanterar en atmosfärisk atmosfär utan bländning. - Gjord i Italien