Lam lampor

 • Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm

  Taklampa QUADRIFOGLIO 8050, silver, 36 cm
  Imponerande QUADRIFOGLIO taklampa QUADRIFOGLIO- taklampa designades av Alessandro Mognato och utstrålar lugn i taket med sin trevliga vita. Panelerna i olika storlek gör att lampan ser lekfull ut. Den avger bländningsfritt ljus och kan monteras både i taket och på väggen.
 • Praktfull hänglampa Damiano

  Praktfull hänglampa Damiano
  Damiano pendellampa - ett speciellt blickfång för en elegant atmosfärDen mörkbruna ramen på Damiano är delvis förfinad med en antik guldfärgad finish och fängslar med sin detaljerade design. Lampskålen består av satinerat glas i krämfärg och sprider ljuset i alla riktningar, vilket ger en mycket mysig effekt. Tre stearinljus fungerar som extra ljuskällor, som - utrustade med vindblåsta stearinljus - ger en särskilt mysig känsla. - Tillverkad i Italien!
 • Federico vägglampa med antik-brun metall

  Federico vägglampa med antik-brun metall
  Snygg vägglampa Federico med vacker utsmyckningDen attraktiva vägglampan Federico övertygar inte bara med sitt graciösa utseende, utan också med den varmvita ljusstrålningen. Federico har måtten 48 cm (bredd), 32 cm (höjd) och 19 cm (projektion). Den vackert dekorerade metallramen håller den högkvalitativa, halvcirkelformade glasskärmen.
 • Florentinsk-vägglampa Giuseppe

  Florentinsk-vägglampa Giuseppe
  Lekfull vägglampa Giuseppe i florentinsk stil Vägglampan Giuseppe imponerar med sina många detaljer från blommornas värld. Ramen är dekorerad med olika gyllene blad, vägglampans armar är slingrade som de känsliga grenarna på ett ungt träd, och lampskärmen av glas ser ut som blommor. Tillverkad i Italien.
 • LED-vägglampa Gustav 8060/A05 guld/silver/koppar

  LED-vägglampa Gustav 8060/A05 guld/silver/koppar
  Dimbar LED-vägglampa Gustav - en visuell höjdpunkt för varje vardagsrum LED-vägglampan Gustav är inte bara en källa till mysig tilläggsbelysning, utan ser nästan ut som ett konstföremål när den inte är upplyst. Den fyrkantiga bottenplattan är gjord av vitt glas, metallelementen framför den har olika geometriska former och olika ytbehandlingar: bladguld, silverblad eller kopparblad. Detta ger ljuset från de inbyggda lysdioderna ett särskilt briljant skimmer och skapar en stämningsfull belysning. Vägglampan kan dimmas antingen med DALI eller via en separat tryckknapp (Push-Dim). Den kan slås på och stängas av med en vanlig väggbrytare, men den kan inte dimmas.
 • Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, créme

  Taklampa Samuele i lantstil 3 lampor, créme
  Samuele - en taklampa med rustik charmBruna, böjda lamparmar och lampskärmar i antik look bestämmer utseendet på den flerflammiga taklampan Samuele. Den skapar en stämningsfull atmosfär och ett mysigt ljus. Den högkvalitativa taklampan har tillverkats i Italien.
 • Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor

  Taklampa Ilaria, 5 ljuskällor
  Skapa tillräckligt med ljus med taklampan IlariaTaklampan Ilaria är en utmärkt kombination av guld och silver. De fem lampskärmarna pekar i olika riktningar och kan därmed belysa rummet på ett idealiskt sätt. Lampskärmarna av Murano-glas är fästa vid en metallupphängning med antik finish. Konstruktionen har dekorerats med böjt bladguld, vilket framhäver de satinfärgade lampskärmarna ännu bättre. Taklampan från Italien ger varje rum en touch av elegans.
 • LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit

  LED-vägglampa Gustav 8060/A02 svart/vit
  Gustav LED-vägglampa - kontraster genom svart och vitt LED-vägglampan Gustav består av en basplatta av 6 mm tjockt glas och tre ytterligare plattor som monteras på basplattan på ett asymmetriskt sätt, en över den andra. De två bakre rutorna är i klart vitt, den främre i djupsvart. Detta skapar en spännande kontrast som gör armaturen till ett blickfång. Eftersom ljuskällan är placerad bakom formerna skapas ett indirekt ljus som skapar en mysig atmosfär. Dessutom skapas spännande ljuseffekter och ett speciellt ljus- och skuggspel av de olika placerade plattorna, vilket ger LED-vägglampan ett högt dekorativt värde som extra belysning. - Tillverkad i Italien