KonstHantverk lampor

 • Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing - KonstHantverk

  Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Taklampa Rå Mässing när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa - KonstHantverk

  Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Hägring Mässing/Klar Liten Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Viken Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  Viken Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Viken Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material&hellip:
 • December Rå Mässing Bordslampa 4 armar - KonstHantverk

  December Rå Mässing Bordslampa 4 armar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept December Rå Mässing Bordslampa 4 armar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa - KonstHantverk

  Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond - KonstHantverk

  Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa - KonstHantverk

  Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök - Konsthantverk

  Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing - Konsthantverk

  Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa - KonstHantverk

  KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Stav 1 Rå Mässing Taklampa - KonstHantverk

  Stav 1 Rå Mässing Taklampa - KonstHantverk
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Rå Mässing Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret&hellip:
 • KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa - KonstHantverk

  KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm

  Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 45 cm Djup 42 cm Bredd 15 cm Effekt&hellip:
 • Ögla Plafond Ø55 White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 White - Konsthantverk
 • Rosdala 40cm (Svart)

  Rosdala 40cm (Svart)
  Rosdala är ett väldigt dekorativt upphäng i klarglas med detaljer i svartoxid och en synlig ljuskälla. Väldigt snygg i alla typer av rum och interiörer. Pga av dess enkla och rena form så är den lätt att placera ut och får garanterat en massor komplimanger!Sladdlängd: 300cmLjuskälla ingår ej.
 • Stav 2 Plafond Black - Konsthantverk

  Stav 2 Plafond Black - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø45 Almelin Brown - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin Brown - Konsthantverk
 • Stav Plafond White - Konsthantverk

  Stav Plafond White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Oak/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Oak/White - Konsthantverk
 • Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Pendel Massiv kon, rå mässing

  Pendel Massiv kon, rå mässing
  Pendel i rå mässing av formgivaren Henrik Tengler för Konsthantverk. Passar lika bra ensam som fönsterlampa eller i kluster över matbordet eller köksön. Höjd 10 cm Diameter 5 cm Effekt max 10 w&hellip:
 • Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Bolb bordslampa, råjärn 60cm

  Bolb bordslampa, råjärn 60cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 60 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Ögla Plafond Ø45 Brass/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Brass/White - Konsthantverk
 • Svep plafond, järnoxid 45cm

  Svep plafond, järnoxid 45cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 18 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor&hellip:
 • Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Vit

  Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Vit
  Kavaljer är en vacker lampa med en tidlös design, en blivande klassiker! Kavaljer är i lackerat järn med prydliga detaljer i rå mässing. Lampan avger ett varmt behagligt ljus som skapar en härlig avslappnad atmosfär. Vit takkåpa ingår. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 39 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Eld 16 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Eld 16 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass - Konsthantverk

  Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 Chrome/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Chrome/White - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin Grey - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin Grey - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 Black/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Black/White - Konsthantverk
 • Stav 1 Svart Taklampa - KonstHantverk

  Stav 1 Svart Taklampa - KonstHantverk
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Svart Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret och vrida&hellip:
 • Kanna taklampa (Vit)

  Kanna taklampa (Vit)
  Kanna taklampa är rustik, men samtidigt elegant. Modern, men ändå klassisk. Kanna är motsatsernas lampa, det är det som gör den så spännande. I matt vit eller matt svart plåt (missa inte alla detaljerna). Design Sabina Grubbeson.Ljuskälla ingår ej.
 • Konsthantverk Singel Pendel - Med Strömbrytare & Rå Mässing

  Konsthantverk Singel Pendel - Med Strömbrytare & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Singel Pendel från Konsthantverk  är en ljuvligt enkel pendel som med en liten touch blir din helt egen där man kan se det unika svenska hantverket skina i genom. Konsthantverks Singel arbetar helt klart bäst tillsammans med andra lamporna från Singel gruppen, men ger också en läcker rå look om den hänger själv.Singel fås både med och utan indbygd strömbrytare.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Stav 3 Stycken Lika - Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 3 Stycken Lika - Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Eld Pendel - 4 Styk Rå Mässing

  Konsthantverk Eld Pendel - 4 Styk Rå Mässing
  Design: KonsthantverkKoncept: Pendel från Konsthantverk är en av de helt nyankomna produkterna. En snodd rå Mässings lampa där man verkligen kan se Konsthantverks hantverksbakgrund och dess produktkvalitet skina igenom. Pendlen Eld tar fram det bästa av den nordiska looken, med fullkomlig stilren rå mässingspendel. Också när den konstnärliga pendeln är släckt pyntar den rummet med sin flotta design. Lampen är helt fantastisk över ett matbord eller köksbord, men passar också perfekt i vardagsrummet eller i hallen.Lisa Hilland har skapat en raffinerad unik lampa. Ett sant svenskt konsthantverk.Fås med 4 eller 2 glödlamporSök mer inspiration här: www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Singel Pendel - Utan Strömbrytare & Rå Mässing

  Konsthantverk Singel Pendel - Utan Strömbrytare & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Singel Pendel från Konsthantverk  är en ljuvligt enkel pendel som med en liten touch blir din helt egen där man kan se det unika svenska hantverket skina i genom. Konsthantverks Singel arbetar helt klart bäst tillsammans med andra lamporna från Singel gruppen, men ger också en läcker rå look om den hänger själv.Singel fås både med och utan indbygd strömbrytare.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för KonsthantverkKoncept: Golvlampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till.Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 56 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Råjärn

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Råjärn
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Stav XL Taklampa Råmässing - Konsthantverk

  Stav XL Taklampa Råmässing - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
  Design Konsthantverk Koncept Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass har en industriell design i rå mässing, som både är modern och ärlig. Taklampan ger ett behagligt ljus som kan användas över matbordet,&hellip:
 • Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Konsthantverk

  Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta&hellip:
 • Stav Cluster Taklampa Black/Brass - Konsthantverk

  Stav Cluster Taklampa Black/Brass - Konsthantverk
 • Konsthantverk Eld Pendel - 2 Styk Rå Mässing

  Konsthantverk Eld Pendel - 2 Styk Rå Mässing
  Design: KonsthantverkKoncept: Pendel från Konsthantverk är en av de helt nyankomna produkterna. En snodd rå Mässings lampa där man verkligen kan se Konsthantverks hantverksbakgrund och dess produktkvalitet skina igenom. Pendlen Eld tar fram det bästa av den nordiska looken, med fullkomlig stilren rå mässingspendel. Också när den konstnärliga pendeln är släckt pyntar den rummet med sin flotta design. Lampen är helt fantastisk över ett matbord eller köksbord, men passar också perfekt i vardagsrummet eller i hallen.Lisa Hilland har skapat en raffinerad unik lampa. Ett sant svenskt konsthantverk.Fås med 4 eller 2 glödlamporSök mer inspiration här: http://konsthantverk.com/sv/
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Svart Läder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Svart Läder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för KonsthantverkKoncept: Bordslampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till.Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Stav 1 Styk Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 1 Styk Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Stav 3 Stycken Olika - Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 3 Stycken Olika - Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Järnoxid

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Järnoxid
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska markdaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Aluminium & SvartLäder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Aluminium & SvartLäder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk KH#1 Bordlampe - Rå Mässing & Svart

  Konsthantverk KH#1 Bordlampe - Rå Mässing & Svart
  Design: KonsthantverkKoncept: KH#1 Bordlampe fra Konsthantverk är en av deras ursprungliga idéer som varit med till att forma Konsthantverk tilldem de är i dag. KH#1 lampeserien är helt  grundläggande för deras renommé. Med rötter hela vägen från 1926 är denna lampserie helt speciell då den är en av de första lampor de någonsin skapat. Konsthantverks KH#1 lamporna fyller otroligt mycket och är en av deras stoltaste designs. Som de altid har gjort använder de sig av mässing, stål och metall men kombinerat med deras unika fina hantverk har de förnyat en lampa som inte har gått ur modet på nästan 100 år. Så man kan säga att hela deres historik kan packas ner till en enda lampa, KH#1. Det råa mässingsledet är också en fin detalj på golvlampen. En rå look som kommer att stå fint vid soffan eller var inspirationen för dig.  KH#1 Lamporna är tillgängelig i olika former och färger; matt svart, matt vit eller i rå järn. Kan väljas som vägglampa, bordslampa eller golvlampa.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Råjärn

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Råjärn
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Vitt Läder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Vitt Läder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Svart Oxid

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Svart Oxid
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Rå Mässing

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Kant plafond, beige 45cm

  Kant plafond, beige 45cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 13 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel&hellip:
 • December snö 6 ljusstake, mattvit 50cm

  December snö 6 ljusstake, mattvit 50cm
  Ute efter en unik adventsljusstake? Finstämd och varsam form i mattvitt. Finns i två olika storlekar och flera material. Design av Sabina Grubbeson. Höjd 50 cm Längd 32 cm Effekt max 6*3 W Antal lampor&hellip:
 • Kant plafond, brun 45cm

  Kant plafond, brun 45cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 13 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel&hellip:
 • Kant plafond, beige 55cm

  Kant plafond, beige 55cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel&hellip:
 • Kant plafond, brun 55cm

  Kant plafond, brun 55cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel&hellip:
 • DK 1 vägglampa, råmässing/opal 18cm

  DK 1 vägglampa, råmässing/opal 18cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 18 cm Bredd 18 cm Djup 25&hellip:
 • DK 2 vägglampa, råmässing/opal 48cm

  DK 2 vägglampa, råmässing/opal 48cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 18 cm Bredd 48 cm Djup 25&hellip:
 • Svep vägglampa, mattsvart/råmässing 25cm

  Svep vägglampa, mattsvart/råmässing 25cm
  Vackra lampserien Svep från Konsthantverk. Lampan är mattsvart i sin finish och har en lampskärm i råmässing. Kombineras bäst med en av våra filament-LED lampor. Höjd 26 cm Djup 25 cm Diameter&hellip:
 • Hägring taklampa, borstad mässing/klar 17cm

  Hägring taklampa, borstad mässing/klar 17cm
  Klarglas och mässing. Finstämd form som smälter in i vilka miljöer som helst. Stilsäker design av Sabina Grubbeson. Höjd 22 cm Diameter 17 cm Sladdlängd 278 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Hägring taklampa, råmässing/klar 17cm

  Hägring taklampa, råmässing/klar 17cm
  Klarglas och mässing. Finstämd form som smälter in i vilka miljöer som helst. Stilsäker design av Sabina Grubbeson. Höjd 22 cm Diameter 17 cm Sladdlängd 278 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Hägring taklampa, borstad mässing/klar 30cm

  Hägring taklampa, borstad mässing/klar 30cm
  Klarglas och mässing. Finstämd form som smälter in i vilka miljöer som helst. Stilsäker design av Sabina Grubbeson. Höjd 22 cm Diameter 30 cm Sladdlängd 278 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Hägring taklampa, råmässing/klar 30cm

  Hägring taklampa, råmässing/klar 30cm
  Klarglas och mässing. Finstämd form som smälter in i vilka miljöer som helst. Stilsäker design av Sabina Grubbeson. Höjd 22 cm Diameter 30 cm Sladdlängd 278 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Bolb taklampa, rå aluminium 14cm

  Bolb taklampa, rå aluminium 14cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 25 cm Diameter 14 cm Sladdlängd 275 cm Effekt&hellip:
 • Bolb taklampa, mattsvart 14cm

  Bolb taklampa, mattsvart 14cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 25 cm Diameter 14 cm Sladdlängd 275 cm Effekt&hellip:
 • Stav taklampa, vit/råmässing 35cm

  Stav taklampa, vit/råmässing 35cm
  Stav taklampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren lampa som kombineras bäst med en vacker ljuskälla. Höjd 35 cm Diameter 3 cm Effekt max 10 W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Stav taklampa, svart/råmässing 35cm

  Stav taklampa, svart/råmässing 35cm
  Stav taklampa svart/råmässing från Konsthantverk. En stilren lampa som kombineras bäst med en vacker ljuskälla. Höjd 35 cm Diameter 3 cm Effekt max 10 W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår,&hellip:
 • Stav 3 rund taklampa, vit

  Stav 3 rund taklampa, vit
  Från formgivaren av Grenverk och Satellit kommer lampserien Stav från Konsthantverk. En vacker taklampa i vit/råmässing som finns i flera olika varianter. Totalhöjd 135 cm Diameter 21,5 cm Effekt&hellip:
 • Stav 3 rund taklampa, svart

  Stav 3 rund taklampa, svart
  Från formgivaren av Grenverk och Satellit kommer lampserien Stav från Konsthantverk. En vacker taklampa i svart/råmässing som finns i flera olika varianter. Totalhöjd 135 cm Diameter 21,5 cm Effekt&hellip:
 • Fenomen taklampa small, råmässing/klar

  Fenomen taklampa small, råmässing/klar
  Lampserien Fenomen från Konsthantverk. Fenomen pendel finns i tre olika storlekar med klar och rökfärgat glas. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 57 cm Diameter 14 cm Effekt max 40W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Fenomen taklampa small, råmässing/rökfärgat

  Fenomen taklampa small, råmässing/rökfärgat
  Lampserien Fenomen från Konsthantverk. Fenomen pendel finns i tre olika storlekar med klar och rökfärgat glas. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 57 cm Diameter 14 cm Effekt max 40W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Fenomen taklampa widh, råmässing/klar

  Fenomen taklampa widh, råmässing/klar
  Lampserien Fenomen från Konsthantverk. Fenomen pendel finns i tre olika storlekar med klar och rökfärgat glas. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 48 cm Diameter 30 cm Effekt max 60W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Glimminge taklampa, mässing/klarglas 58cm

  Glimminge taklampa, mässing/klarglas 58cm
  En taklampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och finns i flera olika storlekar. Höjd 58 cm Total höjd 152 cm Diameter 41 cm Effekt max 3*60W Sockel&hellip:
 • Bergmans takkrona, vit 59cm

  Bergmans takkrona, vit 59cm
  Takkronan Bergmans från Konsthantverk har sina rötter från Dalarna. Lampan är full med vackra detaljer och ger ett fint allmänljus i rummet. Finns i både svart och vitt. Höjd 95 cm Diameter 59 cm&hellip:
 • Bergmans takkrona, svart 59cm

  Bergmans takkrona, svart 59cm
  Takkronan Bergmans från Konsthantverk har sina rötter från Dalarna. Lampan är full med vackra detaljer och ger ett fint allmänljus i rummet. Finns i både svart och vitt. Höjd 95 cm Diameter 59 cm&hellip:
 • Glimminge taklampa, mässing/klarglas 33,5cm

  Glimminge taklampa, mässing/klarglas 33,5cm
  En taklampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och finns i flera olika storlekar. Höjd 33,5 cm Totalt höjd 133 cm Diameter 21,5 cm Effekt max 60W Sockel&hellip:
 • Glimminge taklampa, mässing/klarglas 45,5cm

  Glimminge taklampa, mässing/klarglas 45,5cm
  En taklampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och finns i flera olika storlekar. Höjd 45,5 cm Diameter 32 cm Effekt max 3*40W Sockel Liten sockel,&hellip:
 • Glimminge taklampa, oxid/klarglas 45,5cm

  Glimminge taklampa, oxid/klarglas 45,5cm
  En taklampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och finns i flera olika storlekar. Höjd 45,5 cm Diameter 32 cm Effekt max 3*40W Sockel Liten sockel,&hellip: