KonstHantverk lampor

Konsthantverk är ett svenskt företag som har specialiserat sig på belysning. Företaget grundades i Tyringe och har varit verksamt i över 90 år (grundat 1921). De är kända för sina högkvalitativa lampor som kombinerar konst och hantverk.

Varje lampa är unikt designad och tillverkad med stor omsorg om detaljerna, vilket återspeglar företagets hängivenhet till traditionellt hantverk och kvalitet. De har en slogan som lyder By hand, nothing else som sammanfattar deras syn på design.

Belysning från KonstHantverk

 • Konsthantverk - Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing

  Konsthantverk - Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Taklampa Rå Mässing när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260

  Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Viken Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - Viken Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept Viken Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - December Rå Mässing Bordslampa 4 armar

  Konsthantverk - December Rå Mässing Bordslampa 4 armar
  Design Konthantverk Koncept December Rå Mässing Bordslampa 4 armar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa

  Konsthantverk - Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond

  Konsthantverk - Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond
  Design Konthantverk Koncept Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260

  Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa

  Konsthantverk - Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing

  Konsthantverk - Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök

  Konsthantverk - Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa

  Konsthantverk - KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa

  Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Stav 1 Rå Mässing Taklampa

  Konsthantverk - Stav 1 Rå Mässing Taklampa
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Rå Mässing Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret och vrida det ett kvarts varv. Du kan därmed skifta mellan ett direkt spot-ljus eller en mer utspridd rumsbelysning. I kontrast till lampans råa mässing, kommer lampan med en 3 meter lång, svart textilsladd. Taklampan är både läcker ensam och i en grupp av flera lampor. Den blev designad av Johan Carpner, utifrån en simpel idé om ett par rör och en svetsning. Hans design vann ”Residence Formpriset ”Årets belysning 2016” Lampan passar enkelt in i urvalet av lampor från KonstHantverk, som är kända för deras råa, unika och ärliga design. Se deras spännande urval av pendlar här.
 • Konsthantverk - Kant Plafond Ø45 Almelin Brown

  Konsthantverk - Kant Plafond Ø45 Almelin Brown
  Design Konst och hantverk Taklampan Kant Ø45 Almelin Brown är en elegant och minimalistisk design som kommer att lysa upp din inredning med både stil och belysning. Den här taklampan utstrålar värme och hemtrevlig mysighet med sin runda form och mjuka textiltäckning, som du kan få i en mängd olika vackra färger, som var och en tillför en härlig estetik till din inredning. På grund av de många olika färgerna kan du därför få exakt den nyans som passar bäst till din inredningsstil. Taklampan kan placeras var som helst i ditt hem där den utan ansträngning kan smälta in i resten av inredningen, där den sprider ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus som lyckas skapa en mysig och avslappnad atmosfär, varför barnrummet, sovrummet, vardagsrummet eller hallen bara är några av de självklara platserna för denna lampa. Se hela Kant-serien från Konstantverk här.
 • Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm

  Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 45 cm Djup 42 cm Bredd 15 cm Effekt&hellip:
 • Konsthantverk Edison Vägglampa 4403 Ner Råmässing Fast Installation

  Konsthantverk Edison Vägglampa 4403 Ner Råmässing Fast Installation
  Edison vägglampa från Konsthantverk Design: Sabina Grubbeson Material: Råmässing Mått: Djup 25cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Fast Installation ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Skärm Rustik 20Cm Matt Svart

  Konsthantverk Skärm Rustik 20Cm Matt Svart
  Rustik skomakarskärm/skräddarskärm från Konsthantverk Material: Metall Mått: Ø 20cm OBS! Fastsättning med skärmring, Upphäng ingår Ej För lämpliga upphäng se relaterade produkter
 • Svep lampskärm råmässing, 38cm

  Svep lampskärm råmässing, 38cm
  Lampskärm Svep från Konsthantverk. Skärmen finns i råmässing och svartoxid, kombineras med Svep lampfötter. Diameter 38 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Mässing Konsthantverk har&hellip:
 • Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 56 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • Konsthantverk Stoby Vägglampa 4792 Oxid 30Cm Med Stjärna

  Konsthantverk Stoby Vägglampa 4792 Oxid 30Cm Med Stjärna
  Stoby Vägglampa från Konsthantverk Material: Oxiderad mässing/matt opalglas Ø30 Mått: Djup 33cm Höjd 31cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Fast installation ENERGIKLASS: A-E
 • Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Stävie plafond, svart/opal 38cm

  Stävie plafond, svart/opal 38cm
  Plafond i opalglas och metall. Fungerar som den är, eller som hållare för kristall/ljuskrona (den har en kopplingsplint i takkoppen). Både öppen krok och tät kupolmutter följer med. Klarar 15 kg&hellip:
 • Eld 16 taklampa, råmässing

  Eld 16 taklampa, råmässing
  En spektakulär taklampa från Konsthantverk. Eld är designad av Lisa Hilland och finns i flera olika storlekar. Höjd 59 cm Bredd 60 cm Effekt max 16*40 W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår&hellip:
 • Grenverk vägglampa, råmässing/mattsvart

  Grenverk vägglampa, råmässing/mattsvart
  Lampserien Grenverk från Konstsmide. Finns som både pendel, golvlampa och vägglampa. Vacker i designen i mattsvart med råmässingsdetaljer. Djup 29 cm Diameter 16 cm Sockel Integrerad LED Ljuskällor&hellip:
 • Ögla plafond, vit/vit 55cm

  Ögla plafond, vit/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart, vit, grå, krom och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12&hellip:
 • Uno lampfot, mässing 39cm

  Uno lampfot, mässing 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Oak/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Oak/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Ek/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Chrome/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Chrome/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø45 Krom/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav Plafond White

  Konsthantverk - Stav Plafond White
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav Taklampa Vit tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som bäst passar dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Grey/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Grey/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Grå/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav 2 Plafond Black

  Konsthantverk - Stav 2 Plafond Black
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav 2 Taklampa Svart tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-serien består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar bäst till dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverk Koncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet. Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.
 • Pendel Massiv kon, rå mässing

  Pendel Massiv kon, rå mässing
  Pendel i rå mässing av formgivaren Henrik Tengler för Konsthantverk. Passar lika bra ensam som fönsterlampa eller i kluster över matbordet eller köksön. Höjd 10 cm Diameter 5 cm Effekt max 10 w&hellip:
 • Rustik skärm rå aluminium, 25cm

  Rustik skärm rå aluminium, 25cm
  Den vackra lampskärmen Rustik från Konsthantverk. Funktionell form när den är som bäst. Komplettera skärmen med upphänget Rustik med tvinnad kabel och mässing sockel. Diameter 25 cm Färg Rå aluminium&hellip:
 • Konsthantverk Grenverk Vägglampa 4226-6 Kort Arm Råmässing 29Cm

  Konsthantverk Grenverk Vägglampa 4226-6 Kort Arm Råmässing 29Cm
  Grenverk vägglampa från Konsthantverk Design: Johan Carpner Material: Råmässing Mått: Ø 16cm - Djup 29cm Ljuskälla: Fast LED 5W, Ingår Svart textilsladd, Strömbrytare på väggplattan ENERGIKLASS:&hellip:
 • Patina vägglampa, rå aluminium

  Patina vägglampa, rå aluminium
  Vacker och rustik vägglampa tillverkad i rå aluminium med mässingsdetaljer. Vägglampan är designad av Andreas Martin-Löf för belysningsfabriken Konsthantverk. Diameter 16 cm Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Konsthantverk Strapatz 3414-18 Taklampa 45Cm 4-L Svartoxid

  Konsthantverk Strapatz 3414-18 Taklampa 45Cm 4-L Svartoxid
  Strapatz taklampa från Konsthantverk Design: Sabina Grubbeson Material: Svartoxiderad mässing Mått: Ø 45 cm - H 60cm - Sladd 3m Ljuskälla: 4x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS:&hellip:
 • Svep plafond IP44 24cm

  Svep plafond IP44 24cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep badrumsbelysning från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 23,5 cm Diameter 24 cm Effekt&hellip:
 • Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Grå Dekor 45cm

  Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Grå Dekor 45cm
  Ögla takplafond från Konsthantverk Material: Akryl/Metall Färg: Vit/Grå dekor Mått: Ø 45 cm - H 12 cm Ljuskälla: 3x Max 240V 25W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS Lamppropp ingår EJ, Se Tillbehör!&hellip:
 • Konsthantverk Svep Plafond 45Cm Råmässing

  Konsthantverk Svep Plafond 45Cm Råmässing
  Svep plafond från Konsthantverk Material: Akryl/Råmässing Mått: Ø 45cm - H 18cm Ljuskälla: 3x Max 240V 25W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS! Lamppropp ingår EJ, Se tillbehör ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Massiv #2 Dubbelkon Svart

  Konsthantverk Massiv #2 Dubbelkon Svart
 • Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Ek Dekor 45cm

  Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Ek Dekor 45cm
  Ögla takplafond från Konsthantverk Material: Akryl/Ek Färg: Vit/Ek dekor Mått: Ø 45 cm - H 12 cm Ljuskälla: 3x Max 240V 25W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS Lamppropp ingår EJ, Se Tillbehör!
 • Konsthantverk Kusk Golvlampa Råjärn

  Konsthantverk Kusk Golvlampa Råjärn
 • Lampfot Uno mellan mässing

  Lampfot Uno mellan mässing
  Klassisk och elegant bordslampa i blankpolerad mässing från Konsthantverk. OBS, levereras utan lampskärm.
 • Konsthantverk Svep plafond råjärn, ø45cm, opal akryl

  Konsthantverk Svep plafond råjärn, ø45cm, opal akryl
 • Lampfot Uno mellan råmässing

  Lampfot Uno mellan råmässing
  Klassisk och elegant bordslampa i rå mässing från Konsthantverk. Lampfoten mäter 56 cm. Lampskärm köps separat och ingår ej.
 • Golvlampa Viken råmässing

  Golvlampa Viken råmässing
  Vacker golvlampa från Konsthantverk, formsäker och klassisk med utförande i rå mässing. OBS, lampskärm ingår ej.
 • Lampfot Viken råmässing

  Lampfot Viken råmässing
  Vacker bordslampa från Konsthantverk. Lampfoten är formsäker och materialet är råmässing.
 • Konsthantverk Kant Plafond 3836 Beige Linne 55Cm

  Konsthantverk Kant Plafond 3836 Beige Linne 55Cm
  Kant plafond från Konsthantverk Material: Akryl/Linnetyg Färg: Vit/Beige tyg Mått: Ø 55cm - H 17cm Ljuskälla: 3x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS Lamppropp Ingår EJ se tillbehör! ENERGIKLASS:&hellip:
 • Plafond Svep utan skärm

  Plafond Svep utan skärm
  OBS! Skärmar väljs och köps separat, se alla våra taklampskärmar här! Svep plafonfäste designad av Carina Larsen för Konsthantverk. Kombineras med Svep metallskärm i mässing eller svartoxid.&hellip:
 • Svep plafond IP44 28cm

  Svep plafond IP44 28cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep badrumsbelysning från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 23,5 cm Diameter 28 cm Effekt&hellip:
 • Konsthantverk Svep Plafond Ip44 Råmässing 24Cm

  Konsthantverk Svep Plafond Ip44 Råmässing 24Cm
 • Konsthantverk Svep Plafond Ip44 Råmässing 38Cm

  Konsthantverk Svep Plafond Ip44 Råmässing 38Cm
 • Svep lampskärm svartoxid, 38cm

  Svep lampskärm svartoxid, 38cm
  Lampskärm Svep från Konsthantverk. Skärmen finns i råmässing och svartoxid, kombineras med Svep lampfötter. Diameter 38 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Svartoxid Konsthantverk har&hellip:
 • Svep lampskärm råmässing, 24cm

  Svep lampskärm råmässing, 24cm
  Lampskärm Svep från Konsthantverk. Skärmen finns i råmässing och svartoxid, kombineras med Svep lampfötter. Diameter 28 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Mässing Konsthantverk har&hellip:
 • December 6 ljusstake, nysnö 50cm

  December 6 ljusstake, nysnö 50cm
  Ute efter en unik adventsljusstake? Finstämd och varsam form i rå mässing. Finns i två olika storlekar och flera olika material. Design av Sabina Grubbeson. Höjd 50 cm Längd 32 cm Effekt max 6*3&hellip:
 • Konsthantverk Glob 3670 40cm Opal Matt/Krom/Vit sladd

  Konsthantverk Glob 3670 40cm Opal Matt/Krom/Vit sladd
  Glob taklampa med delad stång &: tygsladd från Konsthantverk Material: Metall/Glas Mått: Ø 40cm - H 57,5cm - Totalhöjd ink. sladd 1000-1300 mm Ljuskälla: Max 240V 100W E27, Ingår Ej Krokupphäng&hellip:
 • Konsthantverk Stävie Plafond 3644-2 Oxid/Vit 38Cm

  Konsthantverk Stävie Plafond 3644-2 Oxid/Vit 38Cm
  Stävie plafond från Konsthantverk Material: Oxiderad mässing/Matt Opalglas Mått: Ø 38 cm - H 20 cm Ljuskälla: 3 x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E Plafond i matt vitt glas&hellip:
 • Konsthantverk Stävie Plafond 3644-8 Svart/Vit 38Cm

  Konsthantverk Stävie Plafond 3644-8 Svart/Vit 38Cm
  Stävie plafond från Konsthantverk Material: Mattsvart metall/Matt Opalglas Mått: Ø 38 cm - H 20 cm Ljuskälla: 3 x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E Plafond i matt vitt glas&hellip:
 • Konsthantverk Stoby Taklampa 3791 Oxid 25Cm

  Konsthantverk Stoby Taklampa 3791 Oxid 25Cm
  Stoby taklampa från Konsthantverk Material: Metall/Matt Opalglas Mått: Ø 25 cm - H 42 cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Singel Pendel 3404-6 Råmässing/Svart M Dragströmbrytare

  Konsthantverk Singel Pendel 3404-6 Råmässing/Svart M Dragströmbrytare
  Produktbeskrivning Utforska den praktiska och stilfulla Singel upphängning med dragströmbrytare från Konsthantverk Tyringe . Tillverkad i äkta råmässing, utstrålar denna unika upphängning en tidlös&hellip:
 • Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 30Cm

  Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 30Cm
  Stoby takplafond från Konsthantverk Material: Metall/Matt Opalglas Mått: Ø 30 cm - H 27 cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 25Cm

  Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 25Cm
  Stoby takplafond från Konsthantverk Material: Metall/Matt Opalglas Mått: Ø 25 cm - H 25 cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Fenomen pendel glas klar, rå mässing, stor

  Konsthantverk Fenomen pendel glas klar, rå mässing, stor
 • Konsthantverk Megafon 3461 Taklampa 1-Låg Råmässing Snedställd

  Konsthantverk Megafon 3461 Taklampa 1-Låg Råmässing Snedställd
  Megafon taklampa från Konsthantverk Design: Jesper Ståhl Material: Råmässing Mått: Ø 14 cm - H 22 cm Ljuskälla: Max 10 W G9, Ingår Ej Krokupphäng, 3 m Svart textilsladd, OBS! lamppropp &: takkopp&hellip:
 • Konsthantverk Funkis Glob pendel Vit matt-råmässing Ø20 cm

  Konsthantverk Funkis Glob pendel Vit matt-råmässing Ø20 cm
 • Konsthantverk Svep Plafond 55Cm Råmässing

  Konsthantverk Svep Plafond 55Cm Råmässing
  Svep plafond från Konsthantverk Material: Akryl/Råmässing Mått: Ø 55cm - H 19cm Ljuskälla: 3x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS! Lamppropp ingår EJ, Se tillbehör ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 39 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • December 6 ljusstake, ateljé 50cm

  December 6 ljusstake, ateljé 50cm
  OBS! I en mycket begränsad upplaga. Av naturliga skäl kan Konsthantverk ej tillverka fler. Varje år gör Konsthantverk en ny tolkning av DECEMBER i en begränsad upplaga. I år är den mycket speciell,&hellip:
 • Konsthantverk Stav 3452-4 Takspot 2:A Vit/Råmässing Inkl. Ljuskällor

  Konsthantverk Stav 3452-4 Takspot 2:A Vit/Råmässing Inkl. Ljuskällor
  Stav takspot 2:a från Konsthantverk: Design: Johan Carpner Material: Råmässing/Vitlackerad Mått: Ø spot 6 cm - H 40cm Ljuskälla: Max 10W GU10, Ingår LED Fast installation
 • Konsthantverk DK 1-Låg vägglampa rå mässing/matt vit

  Konsthantverk DK 1-Låg vägglampa rå mässing/matt vit
 • Lampskärm viken, svart sammet Ø23cm

  Lampskärm viken, svart sammet Ø23cm
  Exklusiv och formsäker design. Lampskärm tillhöranden Viken bordslampa från Konsthantverk. Vacker lamskärm tillverkat i svart sammet. Diameter 23cm Färg Svart Material Sammet Design Joakim Henriksson&hellip:
 • Stoby vägglampa, oxid/opal 25cm

  Stoby vägglampa, oxid/opal 25cm
  En vägglampa från Konsthantverk. Det opala glaset ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar och kombinera bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 30 cm Djup 32 cm Diameter glas 25 cm&hellip:
 • Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 32,5cm

  Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 32,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 32,5 cm Bredd 32,5 cm Djup 14,5 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Kusk vägglampa, råjärn/svart

  Kusk vägglampa, råjärn/svart
  En väggspotlight i råjärn med en vacker läderdetalj. Vägglampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Djup 29 cm Diameter 16 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg&hellip:
 • KH#1 vägglampa med lång arm, svart/råmässing 55cm

  KH#1 vägglampa med lång arm, svart/råmässing 55cm
  KH#1 vägglampa med lång arm från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 50 cm Längd 55 cm Effekt&hellip:
 • Kant plafond, beige 55cm

  Kant plafond, beige 55cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel&hellip:
 • Stävie plafond, oxid/opal 38cm

  Stävie plafond, oxid/opal 38cm
  Plafond i opalglas och metall. Fungerar som den är, eller som hållare för kristall/ljuskrona (den har en kopplingsplint i takkoppen). Både öppen krok och tät kupolmutter följer med. Klarar 15 kg&hellip:
 • Stävie plafond, blankpolerad mässing/opal 38cm

  Stävie plafond, blankpolerad mässing/opal 38cm
  Plafond i opalglas och metall. Fungerar som den är, eller som hållare för kristall/ljuskrona (den har en kopplingsplint i takkoppen). Både öppen krok och tät kupolmutter följer med. Klarar 15 kg&hellip:
 • Bolb bordslampa, råjärn 60cm

  Bolb bordslampa, råjärn 60cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 60 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Svep plafond, råmässing 55cm

  Svep plafond, råmässing 55cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 19 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel Stor&hellip:
 • Svep plafond, råmässing 45cm

  Svep plafond, råmässing 45cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 18 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor&hellip:
 • Svep plafond, järnoxid 45cm

  Svep plafond, järnoxid 45cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 18 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor&hellip:
 • Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Kant plafond, grå 45cm

  Kant plafond, grå 45cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 13 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel&hellip:
 • Ögla plafond, grå/vit 55cm

  Ögla plafond, grå/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart, vit, grå, krom och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12&hellip:
 • Ögla plafond, grå/vit 45cm

  Ögla plafond, grå/vit 45cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart vit, grå och mässing. I storlekarna 45cm, 55cm och 70cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12&hellip:
 • KH#1 golvlampa, vit 140cm

  KH#1 golvlampa, vit 140cm
  KH#1 golvlampa från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 140 cm Bredd 80 cm Effekt max 40 w&hellip:
 • Ögla plafond, svart/vit 55cm

  Ögla plafond, svart/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm, 55cm och 70cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter&hellip:
 • Strapatz taklampa, råmässing 45cm

  Strapatz taklampa, råmässing 45cm
  En unik och maffig taklampa från Konsthantverk. Strapatz finns i storlekarna 45cm och 65cm, i både råmässing och svartoxid. Kvalité och design när det är som bäst. Höjd 60 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • Konsthantverk - Stav 2 Golvlampa Black

  Konsthantverk - Stav 2 Golvlampa Black
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav 2 Golvlampa Svart tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som bäst passar dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav 1 Golvlampa Black

  Konsthantverk - Stav 1 Golvlampa Black
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav 1 Golvlampa Svart tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar bäst till dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Brass/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Brass/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Mässing/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.