KonstHantverk lampor

 • Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing - KonstHantverk

  Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Taklampa Rå Mässing när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa - KonstHantverk

  Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Hägring Mässing/Klar Liten Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • December Rå Mässing Bordslampa 6 armar - KonstHantverk

  December Rå Mässing Bordslampa 6 armar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept December Rå Mässing Bordslampa 6 armar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Viken Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  Viken Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Viken Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø400 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø400 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø400 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • December Rå Mässing Bordslampa 4 armar - KonstHantverk

  December Rå Mässing Bordslampa 4 armar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept December Rå Mässing Bordslampa 4 armar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa - KonstHantverk

  Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk

  Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø400 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø400 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø400 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material&hellip:
 • Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond - KonstHantverk

  Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk

  KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina&hellip:
 • Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk

  Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som&hellip:
 • Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa - KonstHantverk

  Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Skärm till Viken Svart Golvlampa - KonstHantverk

  Skärm till Viken Svart Golvlampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Skärm till Viken Svart Bordslampa - KonstHantverk

  Skärm till Viken Svart Bordslampa - KonstHantverk
  Design Konsthantverk Koncept Viken skärm Svart Bordslampa är inte en komplett lampa, utan endast en skärm till Viken bordslampan från Konsthantverk. Har du däremot behov för en ny skärm till golvlampan&hellip:
 • Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök - Konsthantverk

  Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing - Konsthantverk

  Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa - KonstHantverk

  KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Stav 1 Rå Mässing Taklampa - KonstHantverk

  Stav 1 Rå Mässing Taklampa - KonstHantverk
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Rå Mässing Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret&hellip:
 • KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa - KonstHantverk

  KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa - KonstHantverk
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Rosdala 40cm (Svart)

  Rosdala 40cm (Svart)
  Rosdala är ett väldigt dekorativt upphäng i klarglas med detaljer i svartoxid och en synlig ljuskälla. Väldigt snygg i alla typer av rum och interiörer. Pga av dess enkla och rena form så är den lätt att placera ut och får garanterat en massor komplimanger!Sladdlängd: 300cmLjuskälla ingår ej.
 • Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm

  Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 45 cm Djup 42 cm Bredd 15 cm Effekt&hellip:
 • Kant Plafond Ø45 Almelin Brown - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin Brown - Konsthantverk
 • Stav Plafond White - Konsthantverk

  Stav Plafond White - Konsthantverk
 • Stav 2 Plafond Black - Konsthantverk

  Stav 2 Plafond Black - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Oak/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Oak/White - Konsthantverk
 • Stav 1 Svart Taklampa - KonstHantverk

  Stav 1 Svart Taklampa - KonstHantverk
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Svart Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret och vrida&hellip:
 • Ögla Plafond Ø45 Brass/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Brass/White - Konsthantverk
 • Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Smal Pendel - Klart Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Ögla Plafond Ø45 Chrome/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Chrome/White - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin Grey - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin Grey - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 Black/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Black/White - Konsthantverk
 • Eld 16 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Eld 16 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass - Konsthantverk

  Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 White - Konsthantverk
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Slipat Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Singel Pendel - Utan Strömbrytare & Rå Mässing

  Konsthantverk Singel Pendel - Utan Strömbrytare & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Singel Pendel från Konsthantverk  är en ljuvligt enkel pendel som med en liten touch blir din helt egen där man kan se det unika svenska hantverket skina i genom. Konsthantverks Singel arbetar helt klart bäst tillsammans med andra lamporna från Singel gruppen, men ger också en läcker rå look om den hänger själv.Singel fås både med och utan indbygd strömbrytare.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Eld Pendel - 4 Styk Rå Mässing

  Konsthantverk Eld Pendel - 4 Styk Rå Mässing
  Design: KonsthantverkKoncept: Pendel från Konsthantverk är en av de helt nyankomna produkterna. En snodd rå Mässings lampa där man verkligen kan se Konsthantverks hantverksbakgrund och dess produktkvalitet skina igenom. Pendlen Eld tar fram det bästa av den nordiska looken, med fullkomlig stilren rå mässingspendel. Också när den konstnärliga pendeln är släckt pyntar den rummet med sin flotta design. Lampen är helt fantastisk över ett matbord eller köksbord, men passar också perfekt i vardagsrummet eller i hallen.Lisa Hilland har skapat en raffinerad unik lampa. Ett sant svenskt konsthantverk.Fås med 4 eller 2 glödlamporSök mer inspiration här: www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Stav 3 Stycken Lika - Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 3 Stycken Lika - Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Svart & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Singel Pendel - Med Strömbrytare & Rå Mässing

  Konsthantverk Singel Pendel - Med Strömbrytare & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Singel Pendel från Konsthantverk  är en ljuvligt enkel pendel som med en liten touch blir din helt egen där man kan se det unika svenska hantverket skina i genom. Konsthantverks Singel arbetar helt klart bäst tillsammans med andra lamporna från Singel gruppen, men ger också en läcker rå look om den hänger själv.Singel fås både med och utan indbygd strömbrytare.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för KonsthantverkKoncept: Golvlampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till.Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Kanna taklampa (Vit)

  Kanna taklampa (Vit)
  Kanna taklampa är rustik, men samtidigt elegant. Modern, men ändå klassisk. Kanna är motsatsernas lampa, det är det som gör den så spännande. I matt vit eller matt svart plåt (missa inte alla detaljerna). Design Sabina Grubbeson.Ljuskälla ingår ej.
 • Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Vit

  Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Vit
  Kavaljer är en vacker lampa med en tidlös design, en blivande klassiker! Kavaljer är i lackerat järn med prydliga detaljer i rå mässing. Lampan avger ett varmt behagligt ljus som skapar en härlig avslappnad atmosfär. Vit takkåpa ingår. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Bolb bordslampa, råjärn 60cm

  Bolb bordslampa, råjärn 60cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 60 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
  Design Konsthantverk Koncept Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass har en industriell design i rå mässing, som både är modern och ärlig. Taklampan ger ett behagligt ljus som kan användas över matbordet,&hellip:
 • Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Konsthantverk

  Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta&hellip:
 • Stav Cluster Taklampa Black/Brass - Konsthantverk

  Stav Cluster Taklampa Black/Brass - Konsthantverk
 • Stav XL Taklampa Råmässing - Konsthantverk

  Stav XL Taklampa Råmässing - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas&hellip:
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Vitt Läder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Vitt Läder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Matt Vit & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska marknaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Rå Mässing

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Rå Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Svart Oxid

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Svart Oxid
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Råjärn

  Konsthantverk Rosdala Liten Pendel - Klart Glas & Råjärn
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. Denna mindre modell av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk KH#1 Bordlampe - Rå Mässing & Svart

  Konsthantverk KH#1 Bordlampe - Rå Mässing & Svart
  Design: KonsthantverkKoncept: KH#1 Bordlampe fra Konsthantverk är en av deras ursprungliga idéer som varit med till att forma Konsthantverk tilldem de är i dag. KH#1 lampeserien är helt  grundläggande för deras renommé. Med rötter hela vägen från 1926 är denna lampserie helt speciell då den är en av de första lampor de någonsin skapat. Konsthantverks KH#1 lamporna fyller otroligt mycket och är en av deras stoltaste designs. Som de altid har gjort använder de sig av mässing, stål och metall men kombinerat med deras unika fina hantverk har de förnyat en lampa som inte har gått ur modet på nästan 100 år. Så man kan säga att hela deres historik kan packas ner till en enda lampa, KH#1. Det råa mässingsledet är också en fin detalj på golvlampen. En rå look som kommer att stå fint vid soffan eller var inspirationen för dig.  KH#1 Lamporna är tillgängelig i olika former och färger; matt svart, matt vit eller i rå järn. Kan väljas som vägglampa, bordslampa eller golvlampa.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Aluminium & SvartLäder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Aluminium & SvartLäder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kavaljer Pendel - Järnoxid

  Konsthantverk Kavaljer Pendel - Järnoxid
  Design: Sabina Grubbesson för konsthantverkKoncept: Kavaljer Pendel från Konsthantverk är med sin futuristiskt klassiska look ett säkert val till varje rum. Denna modellserie av Kavaljer tar kontrasten mellan det råa och eleganta till nya höjder. Den mindre Kavaljer pendeln gör nyttjandet av de rå metallerna helt enastående för sin egen design. Den flata, runda lampskärmen ger ett fantastiskt brett ljus till rummet. Oavsett om den hänger själv eller i kombination med andre så ger den vardagsrum, kök eller hall en formidabell rustik atmosfär. Tanken bakom de månge bordslampor och golvlampor från Konsthantverk och expansionen av Kavaljer lampeserien har redan blivit en mega hit på både den svenska markdaden och i resten av världen. En ny lampserie som de selv menar är karakteristisk för hela brandet. Den kan fås i både Matt Svart och Matt Vit, båda med rå Mässing stål, men kan också fås i komplett Svartoxid.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/sv
 • Konsthantverk Stav 3 Stycken Olika - Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 3 Stycken Olika - Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Stav 1 Styk Pendel - Rå Mässing

  Konsthantverk Stav 1 Styk Pendel - Rå Mässing
  Design: Johan Carpner för KonsthantverkKoncept: Stav Pendel från Konsthantverk är en enkel och fin design som finns i olika former utan att ändra utseende. Med Johan Carpner bakom designen är denne Lampserie ett enkelt och elegant svar på en unik pendel. Lampserien är bland annat känd för att ha vunnit priser hos olika magasin som Light of the Year. Lamporna Stav har en 3 meter lång Svart sladd, och själva lampan består av rå Mässing. Den slanka looken kommer att hänga speciellt fint tillsammans med andre lampor i samma familj och kan också köpas med en platta av 3 stk. eller separat. En  graciös pendel till den stillrena inedaren.Fås enbart i rå Mässing.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för KonsthantverkKoncept: Bordslampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till.Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Svart Läder

  Konsthantverk Liv Pendel - Rå Mässing & Svart Läder
  Design: Sami Kallio för KonsthantverkKoncept: Liv Pendel från Konsthantverk är en vacker pendel från Konsthantverk som har en mycket klassik look från 1970-talets designera, men i ett något mer modernt utseende. En stnygg detalj  med pendlen är hur den öppnar sig i toppen, vilket gör att ljuset både når tak och golv och därmed ger den mer djup ett bättre ljus än många andra lampor. Med en innersida i rå mässing varmer den upp rummet på ljuvligt sätt. Lampserien Liv är också utsmyckad med en enkel fin läderrem som nästan liknar och kan beskrivas som ett bälte i midjan. Härav kommer också namnet Liv. Lampan fås i Matt Vit, Matt Svart eller i Aluminium.Få mer inspiration här www.Konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Eld Pendel - 2 Styk Rå Mässing

  Konsthantverk Eld Pendel - 2 Styk Rå Mässing
  Design: KonsthantverkKoncept: Pendel från Konsthantverk är en av de helt nyankomna produkterna. En snodd rå Mässings lampa där man verkligen kan se Konsthantverks hantverksbakgrund och dess produktkvalitet skina igenom. Pendlen Eld tar fram det bästa av den nordiska looken, med fullkomlig stilren rå mässingspendel. Också när den konstnärliga pendeln är släckt pyntar den rummet med sin flotta design. Lampen är helt fantastisk över ett matbord eller köksbord, men passar också perfekt i vardagsrummet eller i hallen.Lisa Hilland har skapat en raffinerad unik lampa. Ett sant svenskt konsthantverk.Fås med 4 eller 2 glödlamporSök mer inspiration här: http://konsthantverk.com/sv/
 • Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Råjärn

  Konsthantverk Rosdala Stor Pendel - Klart Glas & Råjärn
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Rosdala Pendel från Konsthantverk är en läcker design som i all sin enkelthet lyckas med konsten att vara helt egen. Namnet stammar från ett tidlgare partnerskap med Rosdala Glasbruk. Ett glasbruk som de hade stor empati för när bruket blev tvunget att lägga ner sin produktion. Nu har de döpt denna lampserie Rosdala för att föra vidare deras historia. De stora modellen av lampserien består av ett runt munblåst glas som skapar det finaste atmostfärljus också i den mest minimalistiska av design.  Lampen skapar ett frirum för kreativa och moderna själar genom att ha något stort över sig, samtidig som de håller fast det enkla i tillvaron. En ödmjuk lampa som passar perfekt in i varje rum. Kan väljas antingen i klart eller rökigt munblåst glas.Sockeln är av antingen råjärn - svart oxid - rå- eller i en elegant slipad mässing.Få mer inspiration här www.konsthantverk.com/
 • Megafon Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Megafon Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • DK Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  DK Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Eld Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  Eld Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Massiv Double Conic Taklampa Black - Konsthantverk

  Massiv Double Conic Taklampa Black - Konsthantverk
 • Klyfta Taklampa Ø30 Raw Brass - Konsthantverk

  Klyfta Taklampa Ø30 Raw Brass - Konsthantverk
 • Massiv Conic Taklampa Black - Konsthantverk

  Massiv Conic Taklampa Black - Konsthantverk
 • Stav Bordslampa Black - Konsthantverk

  Stav Bordslampa Black - Konsthantverk
 • DK Golvlampa Raw Brass - Konsthantverk

  DK Golvlampa Raw Brass - Konsthantverk
 • DK Golvlampa Matt Black - Konsthantverk

  DK Golvlampa Matt Black - Konsthantverk
 • DK 4 Taklampa Matt Black - Konsthantverk

  DK 4 Taklampa Matt Black - Konsthantverk
 • Rosdala Taklampa XL Raw Brass/Smoke - Konsthantverk

  Rosdala Taklampa XL Raw Brass/Smoke - Konsthantverk
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa XL Raw Brass/Smoke när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också&hellip:
 • Stav Plafond Black - Konsthantverk

  Stav Plafond Black - Konsthantverk
 • DK Taklampa Matt Black - Konsthantverk

  DK Taklampa Matt Black - Konsthantverk
 • Glob Plafond Ø30 Chrome/Matt White - Konsthantverk

  Glob Plafond Ø30 Chrome/Matt White - Konsthantverk
 • Stav Taklampa XL White - Konsthantverk

  Stav Taklampa XL White - Konsthantverk
 • Glipa Taklampa Black/Raw Brass - Konsthantverk

  Glipa Taklampa Black/Raw Brass - Konsthantverk
 • Blackstar Taklampa Black/Raw Brass - Konsthantverk

  Blackstar Taklampa Black/Raw Brass - Konsthantverk
 • DK 4 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk

  DK 4 Taklampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Eld Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk

  Eld Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Stav Bordslampa White - Konsthantverk

  Stav Bordslampa White - Konsthantverk
 • Kusk Golvlampa Raw Iron - Konsthantverk

  Kusk Golvlampa Raw Iron - Konsthantverk
 • Stav 1 Golvlampa White - Konsthantverk

  Stav 1 Golvlampa White - Konsthantverk
 • Stav 1 Golvlampa Black - Konsthantverk

  Stav 1 Golvlampa Black - Konsthantverk
 • Stav 2 Golvlampa White - Konsthantverk

  Stav 2 Golvlampa White - Konsthantverk
 • Stav 2 Golvlampa Black - Konsthantverk

  Stav 2 Golvlampa Black - Konsthantverk
 • Kusk Bordslampa Raw Iron - Konsthantverk

  Kusk Bordslampa Raw Iron - Konsthantverk
 • DK Bordslampa Matt Black - Konsthantverk

  DK Bordslampa Matt Black - Konsthantverk
 • DK Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk

  DK Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin White - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin White - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin Black - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin Black - Konsthantverk
 • Strapatz Glob Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk

  Strapatz Glob Bordslampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Strapatz Golvlampa Raw Brass - Konsthantverk

  Strapatz Golvlampa Raw Brass - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø45 Almelin Beige - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin Beige - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø45 Almelin Grey - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin Grey - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin Brown - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin Brown - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø55 Almelin Beige - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø55 Almelin Beige - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø45 Almelin Black - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin Black - Konsthantverk
 • Kant Plafond Ø45 Almelin White - Konsthantverk

  Kant Plafond Ø45 Almelin White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Grey/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Grey/White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Black/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Black/White - Konsthantverk
 • Glob Plafond Ø20 Chrome/Matt White - Konsthantverk

  Glob Plafond Ø20 Chrome/Matt White - Konsthantverk
 • Glob Plafond Ø25 Chrome/Matt White - Konsthantverk

  Glob Plafond Ø25 Chrome/Matt White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Chrome/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Chrome/White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø55 Brass/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø55 Brass/White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 Oak/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Oak/White - Konsthantverk
 • Ögla Plafond Ø45 Grey/White - Konsthantverk

  Ögla Plafond Ø45 Grey/White - Konsthantverk
 • Stav 2 Plafond White - Konsthantverk

  Stav 2 Plafond White - Konsthantverk
 • Klyfta Taklampa Ø25 Raw Brass - Konsthantverk

  Klyfta Taklampa Ø25 Raw Brass - Konsthantverk
 • Massiv Round Conic Taklampa Black - Konsthantverk

  Massiv Round Conic Taklampa Black - Konsthantverk
 • Strapatz Taklampa Raw Bras - Konsthantverk

  Strapatz Taklampa Raw Bras - Konsthantverk
 • Stav Taklampa XL Black - Konsthantverk

  Stav Taklampa XL Black - Konsthantverk
 • Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Svart

  Konsthantverk Kavaljer Taklampa Stor - Taklampor Svart
  Kavaljer är en vacker lampa med en tidlös design, en blivande klassiker! Kavaljer är i lackerat järn med prydliga detaljer i rå mässing. Lampan avger ett varmt behagligt ljus som skapar en härlig avslappnad atmosfär. Svart takkåpa ingår. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kavaljer Taklampa Liten - Taklampor Järn Svart

  Konsthantverk Kavaljer Taklampa Liten - Taklampor Järn Svart
  Kavaljer från svenska varumärket Konsthantverk är en vacker lampa med en tidlös design, en blivande klassiker! Tillverkad i lackerat järn med prydliga detaljer i rå mässing. Lampan avger ett varmt behagligt ljus som skapar en härlig avslappnad atmosfär. Formgiven av Sabina Grubbeson. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 25 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 25 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 40 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 40 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Rosdala Pendel Xl - Taklampor Mässing

  Konsthantverk Rosdala Pendel Xl - Taklampor Mässing
  Rosdala lampan är en hyllning till samarbetet mellan Rosdala Glasbruk och Konsthantverk. Rosdala lampan är i rå mässing och klarglas, en riktigt praktfull kombination. Takkåpa i rå mässing ingår. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Edison Vägglampa Ner - Vägglampor Mässing

  Konsthantverk Edison Vägglampa Ner - Vägglampor Mässing
  Edison lampan har en enkel och ren design med en liten twist. Edison lampan är i rå mässing och finns i två olika versioner, en med armen upp och en med armen neråt. Utseendet på lampan beror mycket på vilken ljuskälla man väljer. Ljuskälla ingår inte. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Vägglampa Lång - Vägglampor Mässing Svart

  Konsthantverk Kh#1 Vägglampa Lång - Vägglampor Mässing Svart
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. Lampan är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Vägglampa - Vägglampor Vit

  Konsthantverk Kh#1 Vägglampa - Vägglampor Vit
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. KH#1 är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Vägglampa - Vägglampor Svart

  Konsthantverk Kh#1 Vägglampa - Vägglampor Svart
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. KH#1 är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Golvlampa - Golvlampor Mässing Vit

  Konsthantverk Kh#1 Golvlampa - Golvlampor Mässing Vit
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. Lampan är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Golvlampa - Golvlampor Mässing Svart

  Konsthantverk Kh#1 Golvlampa - Golvlampor Mässing Svart
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. Lampan är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Golvlampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Bordslampa - Bordslampor Svart

  Konsthantverk Kh#1 Bordslampa - Bordslampor Svart
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. KH#1 är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kh#1 Bordslampa - Bordslampor Vit

  Konsthantverk Kh#1 Bordslampa - Bordslampor Vit
  KH#1 är en klassiker som för första gången tillverkades 1926. KH#1 representerar Konsthantverks historia med sin rena form i kvalitet material i mässing, stål och plåt. KH#1 är resultatet av all Konsthantverks historia samlad i en produkt som omsorgsfullt har förfinats till perfektion. Shoppa Bordslampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Stav Taklampa White - Konsthantverk

  Stav Taklampa White - Konsthantverk
 • Stav 3 Taklampa White/Raw Brass - Konsthantverk

  Stav 3 Taklampa White/Raw Brass - Konsthantverk
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 20 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 20 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Kavaljer Taklampa Liten - Taklampor Järn Vit

  Konsthantverk Kavaljer Taklampa Liten - Taklampor Järn Vit
  Kavaljer från svenska varumärket Konsthantverk är en vacker lampa med en tidlös design, en blivande klassiker! Tillverkad i lackerat järn med prydliga detaljer i rå mässing. Lampan avger ett varmt behagligt ljus som skapar en härlig avslappnad atmosfär. Formgiven av Sabina Grubbeson. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Rosdala Taklampa - Taklampor Mässing Borstad Mässing

  Konsthantverk Rosdala Taklampa - Taklampor Mässing Borstad Mässing
  Rosdala lampan är en hyllning till samarbetet mellan Rosdala Glasbruk och Konsthantverk. Rosdala lampan är i mässing och klarglas, en riktigt praktfull kombination. Takkåpa i borstad mässing ingår och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Design Sabina Grubbeson. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Rosdala Taklampa Rå - Taklampor Mässing

  Konsthantverk Rosdala Taklampa Rå - Taklampor Mässing
  Rosdala lampan är en hyllning till samarbetet mellan Rosdala Glasbruk och Konsthantverk. Rosdala lampan är i mässing och klarglas, en riktigt praktfull kombination. Takkåpa i borstad mässing ingår och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Design Sabina Grubbeson. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 30 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 30 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 50 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 50 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Glob Pendel Krom / 35 Cm - Taklampor Opalglas Vit

  Konsthantverk Glob Pendel Krom / 35 Cm - Taklampor Opalglas Vit
  Pendeln från Konsthantverk har en klassisk, stilren design i opalglas med en rund form och en ovandel i krom. Den har en lång sladd med en takkopp upptill. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Formgiven av Konsthantverk. Om pendeln från Konsthantverk- Klassisk, stilren design.- Tillverkad av opalglas och metall.- Rund form.- Pendeln kommer i olika storlekar.- E27- Sladdlängd: 1000 mm.- Ljuskälla ingår inte. Shoppa Taklampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Konsthantverk Fenomen Smal - Rökfärgat Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Smal - Rökfärgat Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Fenomen Bred - Klart Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Bred - Klart Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Fenomen Bred - Rökfärgat Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Bred - Rökfärgat Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Fenomen Stor Pendel - Klart Glas & Mässing

  Konsthantverk Fenomen Stor Pendel - Klart Glas & Mässing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • Konsthantverk Fenomen Stor Pendel - Rökfärgat Glas & Messing

  Konsthantverk Fenomen Stor Pendel - Rökfärgat Glas & Messing
  Design: Sabina Grubbesson for konsthantverkKoncept: Fenomen Pendel från Konsthantverk är inte rädda för att kasta sig ut i ny design, dock har de med fenomenseriern valt att hålla sig till det enkla. Serien består av ett vackert munblåst glas och en stilig rå mässingsockel. Det rökiga eller klara glaset och den slanka looken ger en stark karakter i rummet, speciellt när den är satt tillsammans med fler av samme typ. Idéen stammar från en av de äldre kollektionerna från Konsthantverk, dock har de formått att skapa något helt nytt. En klassisk idé med en touch av Konsthantverks designer skapar denna utmärkta lampa. Kombinationen mellan mässing och glas, arbetar perfekt tillsammans för att uppnå en rå look med en elegant touch. Den råa looken og lätta ljus är verkligen optimalt för det nymoderna hemmet.Lampen fås i rökigt eller klart glas och alla socklar består av rå mässing.Du kan få mer inspiration här:  http://www.konsthantverk.com/
 • KH#1 golvlampa, svart 140cm

  KH#1 golvlampa, svart 140cm
  KH#1 golvlampa från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 140 cm Bredd 80 cm Effekt max 40 w&hellip:
 • Strapatz taklampa, råmässing 45cm

  Strapatz taklampa, råmässing 45cm
  En unik och maffig taklampa från Konsthantverk. Strapatz finns i storlekarna 45cm och 65cm, i både råmässing och svartoxid. Kvalité och design när det är som bäst. Höjd 60 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • KH#1 bordslampa, vit 58cm

  KH#1 bordslampa, vit 58cm
  Ny, men ändå med en historia från 1926 när den tillverkades allra första gången. En förfinad tappning av en klassisk modell. KH#1 serien finns som både golv, vägg och bordsmodell. Höjd 58 cm&hellip:
 • Raad 5 plafond, råmässing 93cm

  Raad 5 plafond, råmässing 93cm
  Raad från Konsthantverk är en vacker plafond i råmässing. Materialet åldras med tiden och ger den ett unikt uttryck. Går att kombinera med vackra filament lampor. Höjd 15 cm Bredd 8 cm Längd 93&hellip:
 • Strapatz taklampa, råmässing 65cm

  Strapatz taklampa, råmässing 65cm
  En unik och maffig taklampa från Konsthantverk. Strapatz finns i storlekarna 45cm och 65cm, i både råmässing och svartoxid. Kvalité och design när det är som bäst. Höjd 96 cm Diameter 65 cm Effekt&hellip:
 • Ögla plafond, mässing/vit 45cm

  Ögla plafond, mässing/vit 45cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Ögla plafond, ek/vit 45cm

  Ögla plafond, ek/vit 45cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter 45 cm&hellip:
 • Ögla plafond, svart/vit 45cm

  Ögla plafond, svart/vit 45cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm, 55cm och 70cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter&hellip:
 • Ögla plafond, mässing/vit 55cm

  Ögla plafond, mässing/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart, vit, grå, krom och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12&hellip:
 • Ögla plafond, ek/vit 55cm

  Ögla plafond, ek/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter 55 cm&hellip:
 • Ögla plafond, svart/vit 55cm

  Ögla plafond, svart/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart och mässing. I storlekarna 45cm, 55cm och 70cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa fast höjd, krom/blankvit 30cm

  Glob taklampa fast höjd, krom/blankvit 30cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 55 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 35cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 35cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 52,5 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 50cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 50cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 67,5 cm Diameter&hellip:
 • Kant plafond, vit 45cm

  Kant plafond, vit 45cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 13 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel&hellip:
 • Kant plafond, vit 55cm

  Kant plafond, vit 55cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel&hellip:
 • Uno lampfot, mässing 39cm

  Uno lampfot, mässing 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno lampfot, mässing 56cm

  Uno lampfot, mässing 56cm
  Höjd 56 cm cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno lampfot, vit 39cm

  Uno lampfot, vit 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mattvit Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna artikel&hellip:
 • Uno lampfot, rå mässing 39cm

  Uno lampfot, rå mässing 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Råmässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno lampfot, svart 39cm

  Uno lampfot, svart 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mattsvart Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno lampfot, vit 56cm

  Uno lampfot, vit 56cm
  Höjd 56 cm cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mattvit Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno lampfot, borstad stål 56cm

  Uno lampfot, borstad stål 56cm
  Höjd 56 cm cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Borstad stål Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden.&hellip:
 • Uno lampfot, svart 56cm

  Uno lampfot, svart 56cm
  Höjd 56 cm cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mattsvart Material Metall Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Uno golvlampa, mässing 155cm

  Uno golvlampa, mässing 155cm
  Uno golvlampa från Konsthantverk är en vacker golvlampfot i mässing. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 155 cm Diameter 24 cm Effekt&hellip:
 • Edison vägglampa upp, råmässing 32cm

  Edison vägglampa upp, råmässing 32cm
  Denna vackra vägglampa från Konsthantverk finns i både upp och ner variant. Lampan kommer i råmässing och passar perfekt att använda en vacker Edison lampa som ljuskälla. Djup 32 cm Effekt max 60&hellip:
 • KH#1 vägglampa, vit/råmässing 24cm

  KH#1 vägglampa, vit/råmässing 24cm
  KH#1 vägglampa från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 24 cm Diameter 23 cm Effekt max 60&hellip:
 • KH#1 vägglampa, svart/råmässing 24cm

  KH#1 vägglampa, svart/råmässing 24cm
  KH#1 vägglampa från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 24 cm Diameter 23 cm Effekt max 60&hellip:
 • Singel taklampa, råmässing 3,5cm

  Singel taklampa, råmässing 3,5cm
  Det vackra upphänget SINGEL från Konsthantverk. Funktionell form när den är som bäst med dragströmbrytare i lampsockeln. Diameter 3,5 cm Effekt max 60 w Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår&hellip:
 • Glob taklampa fast höjd, råmässing/opalglas 25cm

  Glob taklampa fast höjd, råmässing/opalglas 25cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 53 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa fast höjd, krom/opalglas 30cm

  Glob taklampa fast höjd, krom/opalglas 30cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 55 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 20cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 20cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 37,5 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 25cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 25cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 42,5 cm inkl&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 30cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 30cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 47,5 cm Diameter&hellip:
 • Glob taklampa, krom/opalglas 40cm

  Glob taklampa, krom/opalglas 40cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 57,5 cm Diameter&hellip:
 • KH#1 bordslampa svart 58cm

  KH#1 bordslampa svart 58cm
  Ny, men ändå med en historia från 1926 när den tillverkades allra första gången. En förfinad tappning av en klassisk modell. KH#1 serien finns som både golv, vägg och bordsmodell. Höjd 58 cm&hellip:
 • KH#1 golvlampa, vit 140cm

  KH#1 golvlampa, vit 140cm
  KH#1 golvlampa från Konsthantverk är en vacker lampa i klassisk stil. Finns i både råjärn, svart och vit. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 140 cm Bredd 80 cm Effekt max 40 w&hellip:
 • Strapatz taklampa, svartoxid 45cm

  Strapatz taklampa, svartoxid 45cm
  En unik och maffig taklampa från Konsthantverk. Strapatz finns i storlekarna 45cm och 65cm, i både råmässing och svartoxid. Kvalité och design när det är som bäst. Höjd 60 cm Diameter 45 cm Effekt&hellip:
 • Stav taklampa, råmässing 35cm

  Stav taklampa, råmässing 35cm
  Stav taklampa råmässing från Konsthantverk. En stilren lampa som kombineras bäst med en vacker ljuskälla. Höjd 35 cm Diameter 3 cm Effekt max 10 W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår, LED&hellip:
 • Edison vägglampa ner, råmässing 25cm

  Edison vägglampa ner, råmässing 25cm
  Denna vackra vägglampa från Konsthantverk finns i både upp och ner variant. Lampan kommer i råmässing och passar perfekt att använda en vacker Edison lampa som ljuskälla. Djup 25 cm Effekt max 60&hellip:
 • SOL vägglampa, råmässing/mattsvart 40cm

  SOL vägglampa, råmässing/mattsvart 40cm
  En unik vägglampa från Konsthantverk. Sol vägglampa skapar en varm känsla tackvare sin råmässings insida. Diameter 40 cm Effekt max 6 W Sockel GX53 Ljuskällor Ingår, 6 W GX53 Färg Råmässing/mattsvart&hellip:
 • Rosdala taklampa, råmässing/klarglas 30cm

  Rosdala taklampa, råmässing/klarglas 30cm
  Rosdala från Konsthantverk. Med fokus på kvalié och klassisk design har Konsthantverk tagit fram denna pärla. Designad av Sabina Grubbeson. Finns i både råjärn med rökfärgat glas och råmässing&hellip:
 • Strapatz bordslampa, råmässing 49cm

  Strapatz bordslampa, råmässing 49cm
  Höjd 49 cm Diameter 27 cm Effekt max 60 W Sockel E27 Ljuskällor Ingår ej Färg Råmässing Material Råmässing Design Sabina Grubbeson Energiklass A++-E Konsthantverk har tillverkat lampor i närmare&hellip:
 • December 4 ljusstake, råmässing 36cm

  December 4 ljusstake, råmässing 36cm
  Ute efter en unik adventsljusstake? Finstämd och varsam form i rå mässing. Finns i två olika storlekar och flera olika material. Design av Sabina Grubbeson. Höjd 36 cm Längd 24 cm Effekt max 4*3&hellip:
 • Uno lampfot, stål 39cm

  Uno lampfot, stål 39cm
  Uno bordslampa från Konsthantverk är en vacker lampfot i stål. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter&hellip:
 • Uno golvlampa, rå mässing 155cm

  Uno golvlampa, rå mässing 155cm
  Uno golvlampa från Konsthantverk är en vacker golvlampfot i råmässing. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 155 cm Diameter 24 cm&hellip:
 • Uno golvlampa, mattsvart 155cm

  Uno golvlampa, mattsvart 155cm
  Uno golvlampa från Konsthantverk är en vacker golvlampfot i mattsvart. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Konsthantverk är kända för sin goda kvalité. Höjd 155 cm Diameter 24 cm Effekt&hellip:
 • Kavaljer taklampa, vit 26cm

  Kavaljer taklampa, vit 26cm
  Kavaljer taklampa vit från Konsthantverk är en klassisk takpendel. Finns både i vitt, järnoxid och svart med en vacker mässingsdetalj. Kombinera gärna med en av våra Filament LED-lampor. Höjd 14&hellip:
 • Kavaljer taklampa, svart 26cm

  Kavaljer taklampa, svart 26cm
  Kavaljer taklampa svart från Konsthantverk är en klassisk takpendel. Finns både i vitt, järnoxid och svart med en vacker mässingsdetalj. Kombinera gärna med en av våra Filament LED-lampor. Höjd&hellip:
 • Kavaljer taklampa, järnoxid 40cm

  Kavaljer taklampa, järnoxid 40cm
  Kavaljer taklampa järnoxid från Konsthantverk är en klassisk takpendel. Finns både i svart, järnoxid och vitt med en vacker mässingsdetalj. Kombinera gärna med en av våra Filament LED-lampor. Höjd&hellip: