KonstHantverk lampor

 • Konsthantverk - Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing

  Konsthantverk - Strapatz Taklampa Ø650 Rå Mässing
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Taklampa Rå Mässing när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa

  Konsthantverk - Hägring Mässing/Klar Ø300 Taklampa
  Design Konthantverk Koncept Hägring Mässing/Klar Liten Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Viken Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - Viken Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept Viken Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Stor Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260

  Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Svart/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Bordslampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - December Rå Mässing Bordslampa 4 armar

  Konsthantverk - December Rå Mässing Bordslampa 4 armar
  Design Konthantverk Koncept December Rå Mässing Bordslampa 4 armar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Rå Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa

  Konsthantverk - Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing u/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond

  Konsthantverk - Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond
  Design Konthantverk Koncept Raad Fast Rå Mässing/Järnoxid Plafond när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar

  Konsthantverk - Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar
  Design Konthantverk Koncept Rosdala Taklampa Liten Slebet Mässing/Klar när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. OBSSkärmen är i munblåst glas och det kan därför förekomma små skillnader. Mindre bubblor i glaset kan också förekomma och kan dessvärre inte undgås. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260

  Konsthantverk - Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260
  Design Konthantverk Koncept Kavaljer Taklampa Mat Vit/Rå Mässing Ø260 när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa

  Konsthantverk - KH#1 Svart/Rå Mässing Bordslampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa

  Konsthantverk - Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa
  Design Konthantverk Koncept Singel Rå Mässing m/Brytar Taklampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök

  Konsthantverk - Fenomen Taklampa Smal Råmässing/Rök
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing

  Konsthantverk - Strapatz 4 Taklampa Ø450 Råmässing
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa

  Konsthantverk - KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Svart Så Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Stav 1 Rå Mässing Taklampa

  Konsthantverk - Stav 1 Rå Mässing Taklampa
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Rå Mässing Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret och vrida det ett kvarts varv. Du kan därmed skifta mellan ett direkt spot-ljus eller en mer utspridd rumsbelysning. I kontrast till lampans råa mässing, kommer lampan med en 3 meter lång, svart textilsladd. Taklampan är både läcker ensam och i en grupp av flera lampor. Den blev designad av Johan Carpner, utifrån en simpel idé om ett par rör och en svetsning. Hans design vann ”Residence Formpriset ”Årets belysning 2016” Lampan passar enkelt in i urvalet av lampor från KonstHantverk, som är kända för deras råa, unika och ärliga design. Se deras spännande urval av pendlar här.
 • Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa

  Konsthantverk - KH#1 Vit/Rå Mässing Golvlampa
  Design Konthantverk Koncept KH#1 Vit Rå Mässing Golvlampa när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm

  Knekt vägglampa, svart/råmässing 42cm
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 45 cm Djup 42 cm Bredd 15 cm Effekt&hellip:
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Oak/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø55 Oak/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø55 Ek/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav Plafond White

  Konsthantverk - Stav Plafond White
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav Taklampa Vit tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som bäst passar dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Konsthantverk - Kant Plafond Ø45 Almelin Brown

  Konsthantverk - Kant Plafond Ø45 Almelin Brown
  Design Konst och hantverk Taklampan Kant Ø45 Almelin Brown är en elegant och minimalistisk design som kommer att lysa upp din inredning med både stil och belysning. Den här taklampan utstrålar värme och hemtrevlig mysighet med sin runda form och mjuka textiltäckning, som du kan få i en mängd olika vackra färger, som var och en tillför en härlig estetik till din inredning. På grund av de många olika färgerna kan du därför få exakt den nyans som passar bäst till din inredningsstil. Taklampan kan placeras var som helst i ditt hem där den utan ansträngning kan smälta in i resten av inredningen, där den sprider ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus som lyckas skapa en mysig och avslappnad atmosfär, varför barnrummet, sovrummet, vardagsrummet eller hallen bara är några av de självklara platserna för denna lampa. Se hela Kant-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav 2 Plafond Black

  Konsthantverk - Stav 2 Plafond Black
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav 2 Taklampa Svart tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-serien består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar bäst till dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Rustik skärm rå aluminium, 25cm

  Rustik skärm rå aluminium, 25cm
  Den vackra lampskärmen Rustik från Konsthantverk. Funktionell form när den är som bäst. Komplettera skärmen med upphänget Rustik med tvinnad kabel och mässing sockel. Diameter 25 cm Färg Rå aluminium&hellip:
 • Konsthantverk Massiv #2 Dubbelkon Svart

  Konsthantverk Massiv #2 Dubbelkon Svart
 • Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Grå Dekor 45cm

  Konsthantverk Ögla Plafond 3631 Grå Dekor 45cm
  Ögla takplafond från Konsthantverk Material: Akryl/Metall Färg: Vit/Grå dekor Mått: Ø 45 cm - H 12 cm Ljuskälla: 3x Max 240V 25W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS Lamppropp ingår EJ, Se Tillbehör!&hellip:
 • Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno 1692 Bordsfot Mellan Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 56 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • Konsthantverk Stävie Plafond 3644-2 Oxid/Vit 38Cm

  Konsthantverk Stävie Plafond 3644-2 Oxid/Vit 38Cm
  Stävie plafond från Konsthantverk Material: Oxiderad mässing/Matt Opalglas Mått: Ø 38 cm - H 20 cm Ljuskälla: 3 x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E Plafond i matt vitt glas&hellip:
 • Konsthantverk Kant Plafond 3836 Beige Linne 55Cm

  Konsthantverk Kant Plafond 3836 Beige Linne 55Cm
  Kant plafond från Konsthantverk Material: Akryl/Linnetyg Färg: Vit/Beige tyg Mått: Ø 55cm - H 17cm Ljuskälla: 3x Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS Lamppropp Ingår EJ se tillbehör! ENERGIKLASS:&hellip:
 • Konsthantverk Glob 3670 40cm Opal Matt/Krom/Vit sladd

  Konsthantverk Glob 3670 40cm Opal Matt/Krom/Vit sladd
  Glob taklampa med delad stång &: tygsladd från Konsthantverk Material: Metall/Glas Mått: Ø 40cm - H 57,5cm - Totalhöjd ink. sladd 1000-1300 mm Ljuskälla: Max 240V 100W E27, Ingår Ej Krokupphäng&hellip:
 • Konsthantverk Svep Plafond 45Cm Råmässing

  Konsthantverk Svep Plafond 45Cm Råmässing
  Svep plafond från Konsthantverk Material: Akryl/Råmässing Mått: Ø 45cm - H 18cm Ljuskälla: 3x Max 240V 25W E27, Ingår Ej Krokupphäng, OBS! Lamppropp ingår EJ, Se tillbehör ENERGIKLASS: A-E
 • Konsthantverk Megafon 3461 Taklampa 1-Låg Råmässing Snedställd

  Konsthantverk Megafon 3461 Taklampa 1-Låg Råmässing Snedställd
  Megafon taklampa från Konsthantverk Design: Jesper Ståhl Material: Råmässing Mått: Ø 14 cm - H 22 cm Ljuskälla: Max 10 W G9, Ingår Ej Krokupphäng, 3 m Svart textilsladd, OBS! lamppropp &: takkopp&hellip:
 • Konsthantverk Kusk Golvlampa Råjärn

  Konsthantverk Kusk Golvlampa Råjärn
 • Svep lampskärm svartoxid, 38cm

  Svep lampskärm svartoxid, 38cm
  Lampskärm Svep från Konsthantverk. Skärmen finns i råmässing och svartoxid, kombineras med Svep lampfötter. Diameter 38 cm Fäste Ringfäste för stor sockel, E27 Färg Svartoxid Konsthantverk har&hellip:
 • Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm

  Konsthantverk Uno Bordsfot 1691 Låg Råmässing Exkl. Skärm
  Uno bordsfot/bordslampa från Konsthantverk Material: Råmässing, lackerad Mått: Ø 12,5 cm - H 39 cm (t.o.m. lamphållaren) Ljuskälla: Max 40W E14, Ingår Ej Strömbrytare på sladden, Skärm ingår&hellip:
 • Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 25Cm

  Konsthantverk Stoby Plafond Oxid Med Stjärna 25Cm
  Stoby takplafond från Konsthantverk Material: Metall/Matt Opalglas Mått: Ø 25 cm - H 25 cm Ljuskälla: Max 240V 60W E27, Ingår Ej Krokupphäng ENERGIKLASS: A-E
 • Lampfot Uno mellan mässing

  Lampfot Uno mellan mässing
  Klassisk och elegant bordslampa i blankpolerad mässing från Konsthantverk. OBS, levereras utan lampskärm.
 • Eld 16 taklampa, råmässing

  Eld 16 taklampa, råmässing
  En spektakulär taklampa från Konsthantverk. Eld är designad av Lisa Hilland och finns i flera olika storlekar. Höjd 59 cm Bredd 60 cm Effekt max 16*40 W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår&hellip:
 • Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm

  Glimminge vägglampa, oxid/klarglas 22,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 22,5 cm Bredd 22,5 cm Djup 10 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Ögla plafond, grå/vit 55cm

  Ögla plafond, grå/vit 55cm
  En av Konsthantverks riktiga klassiker är plafondserien Ögla. Finns i både ek, svart, vit, grå, krom och mässing. I storlekarna 45cm och 55cm. Kombineras bäst med en av våra LED-lampor. Höjd 12&hellip:
 • Svep plafond, järnoxid 45cm

  Svep plafond, järnoxid 45cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 18 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor&hellip:
 • Svep plafond, råmässing 45cm

  Svep plafond, råmässing 45cm
  Med en vacker metallkant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Svep från Konsthantverk finns i två olika storlekar. Höjd 18 cm Diameter 45 cm Effekt max 3*40 w Sockel Stor&hellip:
 • Bolb bordslampa, råjärn 60cm

  Bolb bordslampa, råjärn 60cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 60 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Uno lampfot, mässing 39cm

  Uno lampfot, mässing 39cm
  Höjd 39 cm (Exklusive skärm) Diameter 12,5 cm Effekt max 40 w Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår ej Färg Mässing Material Mässing Energiklass A++-E Övrigt Strömbrytare på sladden. Denna&hellip:
 • Stävie plafond, oxid/opal 38cm

  Stävie plafond, oxid/opal 38cm
  Plafond i opalglas och metall. Fungerar som den är, eller som hållare för kristall/ljuskrona (den har en kopplingsplint i takkoppen). Både öppen krok och tät kupolmutter följer med. Klarar 15 kg&hellip:
 • Kant plafond, beige 55cm

  Kant plafond, beige 55cm
  Med en vacker linnekant och med sin opala akrylplatta kombineras både funktion och design. Kant från Konsthantverk kommer i flera olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 55 cm Effekt max 3*60 w Sockel&hellip:
 • Kusk vägglampa, råjärn/svart

  Kusk vägglampa, råjärn/svart
  En väggspotlight i råjärn med en vacker läderdetalj. Vägglampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Djup 29 cm Diameter 16 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg&hellip:
 • Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 32,5cm

  Glimminge vägglampa, mässing/klarglas 32,5cm
  En vägglampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och storlekar. Höjd 32,5 cm Bredd 32,5 cm Djup 14,5 cm Effekt max 2*40W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor&hellip:
 • Pendel Massiv kon, rå mässing

  Pendel Massiv kon, rå mässing
  Pendel i rå mässing av formgivaren Henrik Tengler för Konsthantverk. Passar lika bra ensam som fönsterlampa eller i kluster över matbordet eller köksön. Höjd 10 cm Diameter 5 cm Effekt max 10 w&hellip:
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Brass/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Brass/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø45 Mässing/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav 1 Svart Taklampa

  Konsthantverk - Stav 1 Svart Taklampa
  Design Johan Carpner för KonstHantverk Koncept Stav 1 Svart Taklampa är en enkel och elegant taklampa i läcker rå mässing. Taklampans ljus ändras enkelt, genom att lyfta det yttre hölstret och vrida det ett kvarts varv. Du kan därmed skifta mellan ett direkt spot-ljus eller en mer utspridd rumsbelysning. I kontrast till lampans råa mässing, kommer lampan med en 3 meter lång, svart textilsladd. Taklampan är både läcker ensam och i en grupp av flera lampor. Den blev designad av Johan Carpner, utifrån en simpel idé om ett par rör och en svetsning. Hans design vann ”Residence Formpriset ”Årets belysning 2016” Lampan passar enkelt in i urvalet av lampor från KonstHantverk, som är kända för deras råa, unika och ärliga design. Se deras spännande urval av pendlar här.
 • Konsthantverk - Eld 16 Taklampa Raw Brass

  Konsthantverk - Eld 16 Taklampa Raw Brass
  Design Lisa Hilland för Konst och hantverk Eld 16 Taklampa Raw Brass är en extraordinär lampa som tillför en viss elegans till din inredning. Eld-designen finns i både en bordslampa och två taklampor i olika storlekar, så du är fri att välja den version som bäst passar dina behov. Lampan kännetecknas av den vackra, vridna och råa mässingsramen och den synliga sfäriska lampskärmen i opalglas som sprider ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus till omgivningen. Mässingsramen utstrålar också värme och mysighet och tillför därför en liknande atmosfär till hela rummet. En av taklamporna är utrustad med totalt 16 ljuskällor, vilket gör den perfekt för att placeras ovanför ett matbord eller i en hall, där den fungerar både som en ljuskälla och som ett mycket estetiskt inredningselement som garanterat fångar gästernas uppmärksamhet. Lamporna kan placeras var som helst i hemmet, till exempel i vardagsrummet eller sovrummet, där deras klassiska och tidlösa uttryck kommer att pryda i generationer. Se hela Eld-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Black/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Black/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø45 Svart/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Golvlampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för Konsthantverk Koncept: Golvlampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till. Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.
 • Konsthantverk - Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass

  Konsthantverk - Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Klyfta Taklampa Ø16 Raw Brass är ytterligare en klassisk och elegant design från Konsthantverk som passar alla typer av inredningsstilar. Klyfta-serien består av taklampor i olika storlekar och en ljuskrona, så du kan få exakt den lampa som passar bäst för dina behov. Gemensamt för alla lampor i serien är att de alla kännetecknas av den vackra mässingsramen och den matchande skärmen i vitt och vågigt opalglas, vilket ger lamporna ett tidlöst uttryck. Lampan kan placeras var som helst i hemmet, från ovanför matbordet till bredvid fåtöljen eller i det mörka hörnet, där den sprider ett bra, behagligt och bländfritt ljus. Den råa mässingen utstrålar också värme och mysighet och lyckas skapa en liknande stämning i hela rummet. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig går ur tiden. Se hela Klyfta-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø45 Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Chrome/White

  Konsthantverk - Ögla Plafond Ø45 Chrome/White
  Design Konst och hantverk Ögla Taklampa Ø45 Krom/Vit är en klassisk och elegant design som är en av de mest populära från Konsthantverk. Taklampan har rena linjer, en vacker rund form och levereras med en mattvit lampskärm i 100% återvinningsbar UV-beständig akryl samt vackra detaljer i mässing, krom eller trä som tillsammans ger lampan ett tidlöst uttryck som fungerar bra i alla typer av inredningsstilar. Taklampan finns i olika storlekar och med olika materialdetaljer, så att du kan välja exakt den lampa som passar bäst i ditt hem. Här kan lampan placeras var som helst där den utan ansträngning passar in i den övriga inredningen. Se hela Ögla-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Kant Plafond Ø55 Almelin Grey

  Konsthantverk - Kant Plafond Ø55 Almelin Grey
  Design Konst och hantverk Taklampan Kant Ø55 Almelin Grey är en elegant och minimalistisk design som lyser upp din inredning med både stil och belysning. Den här taklampan utstrålar värme och hemtrevlig mysighet med sin runda form och mjuka textiltäckning, som du kan få i en mängd olika vackra färger, som var och en tillför en härlig estetik till din inredning. På grund av de många olika färgerna kan du därför få exakt den nyans som passar bäst till din inredningsstil. Taklampan kan placeras var som helst i ditt hem där den utan ansträngning kan smälta in i resten av inredningen, där den sprider ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus som lyckas skapa en mysig och avslappnad atmosfär, varför barnrummet, sovrummet, vardagsrummet eller hallen bara är några av de självklara platserna för denna lampa. Se hela Kant-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder

  Konsthantverk Kusk Bordslampa - Järnoxid & Läder
  Design: Sabina Grubbeson för Konsthantverk Koncept: Bordslampa från Konsthantverk har tagit ett steg vidare från deras stolta Lampserie KH#1. Till vägg, golv eller bord är denne Lampserie helt sin egen. Kusk-lamporna har med stor inspiration tagit den lille led, som återfinns i KH#1 och vridit den ytterligare. Där de annars arbetar med rå Mässing og råjärn, har de nu begett sig mot Läder och oxiderat järn. Lampserien Kusk är en opgraderad utgåva av föregångaren KH#1, nu späckad med detaljer och en annorlunda look. Et rå look, som kommer att dekorera kontorsbord eller give ljus och värme var än inspirationen slår till. Kusk lampan finns bara i Läder og oxiderat järn.
 • Konsthantverk - Stav Cluster Taklampa Black/Brass

  Konsthantverk - Stav Cluster Taklampa Black/Brass
  Design Johan Carpner för Konst och hantverk Stav Cluster Taklampa Black/Brass tillhör den unika och eleganta belysningskollektionen från Konsthantverk, som garanterat blir ett blickfång i din inredning. Stav-kollektionen består av bordslampor, golvlampor och taklampor i olika utföranden och färger, så att du kan få exakt den lampa som passar bäst till dina behov, din stil och din inredning. Lamporna i serien kännetecknas alla av den unika cylindriska lampskärm som finns i en rad vackra färger, där särskilt den svarta och mässingsfärgade lampskärm ger en rustik och industriell touch till lampan, vilket gör den extremt modern och estetisk. Här ger den vita färgen i kombination med de vackra mässingsdetaljerna lampan ett minimalistiskt och exklusivt utseende som passar alla inredningsstilar. Oavsett vilken lampa du väljer är du garanterad en funktionell ljuskälla samt ett dekorativt element som aldrig kommer att gå ur tiden. OBS taklampan och taklampan kräver installation med fast kabel, medan golvlampan och bordslampan har en strömbrytare på själva kabeln. Se hela Stav-serien från Konstantverk här.
 • Konsthantverk - Stav XL Taklampa Råmässing

  Konsthantverk - Stav XL Taklampa Råmässing
  Design Konthantverk Koncept Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • Konsthantverk - Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass

  Konsthantverk - Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass
  Design Konsthantverk Koncept Megafon Vinkel Taklampa Raw Brass har en industriell design i rå mässing, som både är modern och ärlig. Taklampan ger ett behagligt ljus som kan användas över matbordet, köksön eller skrivbordet. Har du sett stort matbord eller ett större arbetsområde du gärna vill lysa upp, hänger taklampan också vacker i par. Var uppmärksam på att mässing är en legering, så ytan kommer ändra utseende med tiden, när den kommet i kontakt med syre. Lampan uppnår därmed en helt naturlig patinering, vilket är helt unik för varje enskild lampa Se flera taklampor från Konsthantverk här, där det industriella utseendet och mässing är genomgripande.
 • Konsthantverk - Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal

  Konsthantverk - Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal
  Design Konthantverk Koncept Strapatz Globe Taklampa Raw Brass/Opal - Lampor frän Konsthantverk - när det ska pushas för inredning med unika och till viss del rustika lampor. Det är en rå och äkta kärlek till material som också korsas med några av sina andra användningsområden. Namnet säger allt, när det består av orden Konst och Hantverk och inget annat. Det är den råa och oförfalskade tillgången till hantverk i samspel med god belysning. Lamporna från Konsthantverk är ärliga i sin dyrkan av material och tillverkning av dem. Man kan nästan föreställa sig hur metallen är böjd av en stor svensk smed. Konsthantverk har starka rötter i Tyringe i Sverige, där de har hållit till i över 90 år. Produktionen av lamporna sker i egen fabrik, så med nordiska ögon är det definitivt en lokal produktion. Det finns både klassiska lampor och mer moderna lampor, men bolagets DNA kan man se som en röd tråd genom hela produktionslinjen och det kan de vara stolta över.
 • December snö 4 ljusstake, mattvit 36cm

  December snö 4 ljusstake, mattvit 36cm
  Ute efter en unik adventsljusstake? Finstämd och varsam form i mattvitt. Finns i två olika storlekar och flera material. Design av Sabina Grubbeson. Höjd 36 cm Längd 24 cm Effekt max 4*3 W Antal lampor&hellip:
 • Raad 3 plafond, råmässing 55cm

  Raad 3 plafond, råmässing 55cm
  Raad från Konsthantverk är en vacker plafond i råmässing. Materialet åldras med tiden och ger den ett unikt uttryck. Går att kombinera med vackra filament lampor. Höjd 15 cm Bredd 8 cm Längd 55&hellip:
 • Strapatz taklampa, råmässing/opal 75cm

  Strapatz taklampa, råmässing/opal 75cm
  Lampserien Strapatz från Konsthantverk. Strapatz är både levande och har en härlig form. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 96 cm Diameter 75 cm Sladdlängd 300 cm Effekt max 4*20W Sockel Stor sockel,&hellip:
 • Strapatz taklampa, råmässing/opal 45cm

  Strapatz taklampa, råmässing/opal 45cm
  Lampserien Strapatz från Konsthantverk. Strapatz är både levande och har en härlig form. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 64 cm Diameter 57,5 cm Sladdlängd 300 cm Effekt max 4*20W Sockel Liten&hellip:
 • DK 4 taklampa, råmässing/opal 55cm

  DK 4 taklampa, råmässing/opal 55cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 60 cm Diameter 55 cm Sladdlängd&hellip:
 • DK 1 taklampa, råmässing/opal 18cm

  DK 1 taklampa, råmässing/opal 18cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 30 cm Diameter 18 cm Sladdlängd&hellip:
 • Viken golvlampa, råmässing 128cm

  Viken golvlampa, råmässing 128cm
  En lampa som sticker ut ur mängden. Exklusiv och formsäker med rå mässing. Tar självklar plats var du än placerar den. Finns även som bordslampa. Obs: Skärm köps separat. Höjd 128 cm Bredd 17&hellip:
 • Stav 2 golvlampa, svart/råmässing 140cm

  Stav 2 golvlampa, svart/råmässing 140cm
  Stav 2 golvslampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spotlight lampa med 2st medföljande GU10 lampor. Höjd 140 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED&hellip:
 • Stav 2 golvlampa, vit/råmässing 140cm

  Stav 2 golvlampa, vit/råmässing 140cm
  Stav 2 golvslampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spotlight lampa med 2st medföljande GU10 lampor. Höjd 140 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED&hellip:
 • Stav golvlampa, svart/råmässing 140cm

  Stav golvlampa, svart/råmässing 140cm
  Stav golvslampa svart/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Höjd 140 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED Färg Svart&hellip:
 • Stav golvlampa, vit/råmässing 140cm

  Stav golvlampa, vit/råmässing 140cm
  Stav golvslampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Höjd 140 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED Färg Vit /&hellip:
 • Bolb golvlampa, mattsvart 145cm

  Bolb golvlampa, mattsvart 145cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 145 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Bolb golvlampa, råjärn 145cm

  Bolb golvlampa, råjärn 145cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 145 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Grenverk golvlampa, råmässing/mattsvart 178cm

  Grenverk golvlampa, råmässing/mattsvart 178cm
  Lampserien Grenverk från Konstsmide. Finns som både pendel, golvlampa och vägglampa. Vacker i designen i mattsvart med råmässingsdetaljer. Höjd 178 cm Bredd 60 cm Sockel Integrerad LED Ljuskällor&hellip:
 • Kusk golvlampa, råjärn/svart

  Kusk golvlampa, råjärn/svart
  En golvlampa i råjärn med en vacker läderdetalj. Golvlampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 120 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Råjärn / Svart Material&hellip:
 • Kusk golvlampa, järnoxid/brun

  Kusk golvlampa, järnoxid/brun
  En golvlampa i järnoxid med en vacker läderdetalj. Golvlampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 120 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Järnoxid / Brun&hellip:
 • Knekt golvlampa, svart/råmässing 135cm

  Knekt golvlampa, svart/råmässing 135cm
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 135 cm Bredd 40 cm Diameter fot 19&hellip:
 • Strapatz golvlampa, råmässing/opal 125cm

  Strapatz golvlampa, råmässing/opal 125cm
  Lampserien Strapatz från Konsthantverk. Strapatz är både levande och har en härlig form. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 125 cm Diameter 45 cm Effekt max 75 W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor&hellip:
 • DK golvlampa, råmässing/opal 130cm

  DK golvlampa, råmässing/opal 130cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 130 cm Bredd 27 cm Effekt&hellip:
 • KH#2 golvlampa, mattsvart/råmässing 140cm

  KH#2 golvlampa, mattsvart/råmässing 140cm
  En funktionell och vacker golvlampa från Konsthantverk. KH#2 är mattsvart i sin finish med detaljer i råmässing. Höjd 140 cm Bredd 80 cm Effekt max 40W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor Ingår ej&hellip:
 • Viken bordslampa, råmässing 57cm

  Viken bordslampa, råmässing 57cm
  En bordslampa som sticker ut ur mängden. Exklusiv och formsäker med rå mässing. Tar självklar plats var du än placerar den. Finns även som golvlampa. Obs: Skärm köps separat . Höjd 57 cm Bredd&hellip:
 • Stav bordslampa, svart/råmässing 64cm

  Stav bordslampa, svart/råmässing 64cm
  Stav bordslampa svart/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Höjd 64 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED Färg Svart&hellip:
 • Stav bordslampa, vit/råmässing 64cm

  Stav bordslampa, vit/råmässing 64cm
  Stav bordslampa vit/råmässing från Konsthantverk. En stilren spot lampa med medföljande GU10 lampa. Höjd 64 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10 Ljuskällor Ingår, 10W GU10 LED Färg Vit / Råmässing&hellip:
 • Eld 1 klot bordslampa, råmässing/opal 50cm

  Eld 1 klot bordslampa, råmässing/opal 50cm
  En spektakulär bordslampa från Konsthantverk. Eld är designad av Lisa Hilland och både som tak och bordsvariant. Höjd 50 cm Diameter 16 cm Effekt max 10W Sockel Liten sockel, E14 Ljuskällor Ingår&hellip:
 • Bolb bordslampa, mattsvart 60cm

  Bolb bordslampa, mattsvart 60cm
  En lampserie från Konsthantverk. Bolb är designad av Sami Kallio och har ett rått men samtidigt stilfullt uttryck. Finns som bord, golv och taklampa. Höjd 60 cm Bredd 40 cm Effekt max 10W Sockel GU10&hellip:
 • Kusk bordslampa, råjärn/svart

  Kusk bordslampa, råjärn/svart
  En bordslampa i råjärn med en vacker läderdetalj. Bordslampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 70 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Råjärn / Svart&hellip:
 • Kusk bordslampa, järnoxid/brun

  Kusk bordslampa, järnoxid/brun
  En bordslampa i järnoxid med en vacker läderdetalj. Bordslampan Kusk är tillverkad i Sverige av Konsthantverk. Höjd 70 cm Sockel GU10 Max watt 10W Ljuskällor Ingår, 10W LED Färg Järnoxid / Brun&hellip:
 • Knekt bordslampa, svart/råmässing

  Knekt bordslampa, svart/råmässing
  Graciös, men ändå stor och tydlig sin form. Knekt finns som golvlampa, vägglampa och bordslampa. Definitivt en framtida klassiker signerad Sabina Grubbeson. Höjd 80 cm Bredd 40 cm Diameter fot 19&hellip:
 • Strapatz bordslampa, råmässing/opal 49cm

  Strapatz bordslampa, råmässing/opal 49cm
  Lampserien Strapatz från Konsthantverk. Strapatz är både levande och har en härlig form. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 49 cm Diameter 27 cm Effekt max 60 W Sockel Stor sockel, E27 Ljuskällor&hellip:
 • DK bordslampa, råmässing/opal 46cm

  DK bordslampa, råmässing/opal 46cm
  Henrik Tengler har tillsammans med Konsthantverk tagit fram lampserien DK. Det opala glaset resulterar i en mjuk ljusspridning. Finns som bord, golv, vägg och takmodell. Höjd 46 cm Bredd 27 cm Effekt&hellip:
 • Rosdala XL taklampa, råjärn/klarglas 40cm

  Rosdala XL taklampa, råjärn/klarglas 40cm
  Rosdala XL från Konsthantverk. Med fokus på kvalié och klassisk design har Konsthantverk tagit fram denna pärla. Designad av Sabina Grubbeson. Höjd 70 cm Diameter 40 cm Effekt max 60 W Sockel E27&hellip:
 • Glimminge taklampa, mattsvart/klarglas 45,5cm

  Glimminge taklampa, mattsvart/klarglas 45,5cm
  En taklampa med lång tradition. Glimminge från Konsthantverk finns i flera olika vackra metaller och finns i flera olika storlekar. Höjd 45,5 cm Diameter 32 cm Effekt max 3*40W Sockel Liten sockel,&hellip:
 • Glob taklampa fast höjd, krom/opalglas 35cm

  Glob taklampa fast höjd, krom/opalglas 35cm
  Glob taklampa från Konsthantverk är en fin lampa i opalglas, i klassisk fransk bistro stil. Ger ett mjukt ljus i rummet. Finns i ett flertal storlekar. Kombinera gärna med LED-lampa. Höjd 63 cm Diameter&hellip: