Kögl lampor

 • Taklampa Dana, 2-armad 39 cm

  Taklampa Dana, 2-armad 39 cm
  1-armad taklampa i svart-guld-silver, handmålat bärnstensfärgat-marmorerat glas Attraktiv ljuskälla, tilldragande blickfång, äkta smycke - DANA förenar allt detta. Den särskilt lyckade kombinationen av kreativitet och värdefullt material och gör dessa klassiska lampor så älskade. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 2 lampor

  Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 2 lampor
  Värdefull 2-armad vägglampa Pioggia D-Oro med guld-antik blad och silvriga blommor Pioggia D-Oro-lampor, design av Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver, kombinerat med härligt ljus och fantastiskt vacker formgivning iscensätter exklusivt alla rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Taklampa Antik med gyllene blad 40 cm

  Taklampa Antik med gyllene blad 40 cm
  Taklampa Antik i florentinsk stil - guld-antik Denna dekorativa vägglampa med stilfull blombladsdesign sticker ut med rostbruna blad och en blomma av vitt Scavo-glas. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 1 lampa

  Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 1 lampa
  Värdefull 1-armad vägglampa med guld-antik blad och silvriga blommor Pioggia D-Oro-lampor, design av Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver, kombinerat med härligt ljus och fantastiskt vacker formgivning iscensätter exklusivt alla rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad

  Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad
  8-armad ljuskrona i lantlig design Ljuskronan Filo sörjer med 8 ljuskällor för en briljant belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Rustik taklampa CAMPANA

  Rustik taklampa CAMPANA
  Dekorativ taklampa CAMPANA med svängbar läslampa och dimmer Denna golvlampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad-rank-design. Det eleganta materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten. Läslampan finns på 110 cm höjd och kan kopplas enskilt. Den kan svängas åt vänster/höger och framåt, den har en kulled. Denna golvlampa har en 1,80 m lång anslutningskabel. Dimmern till taklampan och omkopplaren finns ca. 40 centimeter från lampfoten till anslutningskabeln.
 • Ljuskrona PIOGGIA D-Oro

  Ljuskrona PIOGGIA D-Oro
  Värdefull 6-armad lampa med guld-antik blad och silvriga blommor Pioggia D-Oro-lampor, design av Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver, kombinerat med härligt ljus och fantastiskt vacker formgivning iscensätter exklusivt alla rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Florentinsk vägglampa ANTIK gammalvit

  Florentinsk vägglampa ANTIK gammalvit
  Antik vit florentinsk vägglampa Från mitten av sin blomning utstrålar denna vägglampa en mycket speciell glans. De vita kronbladen ger ljuset en helt egen touch. Ljuset från delvis italiensk, delvis tysk produktion, till exempel, passar underbart in i den rustika atmosfären i ett lantgård.
 • Elegant väggfackla GRANDIO rost

  Elegant väggfackla GRANDIO rost
  Stor väggfackel-lampa GRANDIO med vitt Scavo-glas Denna stilfulla väggfackla som heter GRANDIO för stämningsfullt, mjukt och bländfritt ljus i många rum. Den är lämplig för användning av lågenergilampor E14.
 • Ljuskrona AZIENDA 5-armad

  Ljuskrona AZIENDA 5-armad
  Rustik ljuskrona AZIENDA med elektriska stearinljus Denna högkvalitativa ljuskrona av rost-antikfärgad metall sprider en gemytlig stämning. Särskilt stilfullt verkar belysningen vid användning av satinerade vindpustljus. Den oförändrade höga kvaliteten av den här stilfulla rumsbelysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Ljuskrona FILO 5-armad, grön antik

  Ljuskrona FILO 5-armad, grön antik
  5-armad ljuskrona i grön-antik Denna ljuskrona sörjer med 5 ljuskällor för en bra belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Vägglampa CAMPANA lång blomma vänster

  Vägglampa CAMPANA lång blomma vänster
  Vägglampa i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det smakfulla materialurvalet och den konstfulla utformningen imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Kristall-golvlampa Fiorella, bärnsten

  Kristall-golvlampa Fiorella, bärnsten
  Dekorativa kristallblommor smyckar golvlampan Fiorella Fiorella är ett attraktivt blickfång för alla som älskar det speciella. Med sina blommiga kristallskärmarna sprider den ett strålande ljus, som reflekteras från foten som är belagd med bladguld. De dynamiskt böjda armarna är hållna i antik rostfärg. Därmed blir golvlampan Fiorella till ett stilfull komplement till klassiskt antika, men också moderna inredningsstilar.
 • Fiore-taklampa bladguld och kristall, 3 lampor

  Fiore-taklampa bladguld och kristall, 3 lampor
  Stilfull taklampa Fiore med bladguld och gnistrande kristallblommor Ren elegans med en fläkt modern - så kan den lilla taklampan Fiore alltid hänföra. Höjdpunkten är de fantastiskt vackra kristallblommorna, som bryter ljuset och sänder ut gnistrande reflexer. Den kompletteras av en sockel folierad med bladguld, som stilfullt perfektionerar helhetsbilden. Fiore kan monteras både i taket och på väggen och levereras inklusive lampor.
 • Väggfackla BONITO svart med guldspiral

  Väggfackla BONITO svart med guldspiral
  Elegant vägglampa Bonito med guldspiral och vitt Scavo-glas Fackellampan Bonito tillverkades av svart metall och är försedd med en guldfärgad spiral. Det vita Scavo-glaset ger ljuset ett mjukt skimmer.
 • Vägglampa Auro sol i guldoptik, Ø 40 cm

  Vägglampa Auro sol i guldoptik, Ø 40 cm
  Snygg Aura Sol vägglampa - förfinad med bladguld Aura Sol vägglampan lyser från väggen som en liten sol och gör varje rum till ett attraktivt blickfång. Den runda metallskivan har blivit noggrant folierad med bladguld och skapar på så sätt ett varmt skimmer. Aura Sol - en exklusiv vägglampa för atmosfäriskt ljus med en speciell känsla. Armaturen kan också monteras som en takarmatur.
 • Pendellampa BONITO rost antik 75 cm

  Pendellampa BONITO rost antik 75 cm
  Högkvalitativ hänglykta BONITO med guldspiral och vitt Scavo-glas Denna pendellampa i serien BONITO av metall rost-antik med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glas för stämningsfull belysning i rummet.
 • Taklampa Campana, 5 lampor, svängd

  Taklampa Campana, 5 lampor, svängd
  5-armad vägg- eller taklampa Campana i elegant glasblom-design med guldpatinerade blad, glas svängbart Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det smakfulla materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Elegant hänglykta CAMPANA 5-armad

  Elegant hänglykta CAMPANA 5-armad
  Tilltalande hänglykta CAMPANA med imponerande guldpatinerad bladdekoration Denna hänglykta i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det eleganta materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • Ljuskrona CAMPAGNOLA 12-armad svart-koppar

  Ljuskrona CAMPAGNOLA 12-armad svart-koppar
  Imponerande 12-armad ljusskrona CAMPAGNOLA i modern design Den medvetet enkelt hållna designen av den här imponerande ljuskronan låter den eleganta material- och färgurvalet komma till sin rätt på ett speciellt sätt. De 12 vita Scavo-glasen sörjer för mjukt, stämningsfull belysning. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna utsökta festbelysning.
 • Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart

  Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart
  8-armad ljuskrona i lantlig design Ljuskronan Filo sörjer med 8 ljuskällor för en briljant belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Hänglampa Amabile, rost/guld, 2 lampor

  Hänglampa Amabile, rost/guld, 2 lampor
  aMABILE 2-lampig hängande lampa i lantlig stil Den här ljusfyllda hängande lampan i lantlig stil blir ett riktigt konstverk tack vare sin genomarbetade design. Designern Uta Kögl sätter verkligen nya standarder med armaturen med två lampor och förhöjer på så sätt visuellt varje bostadsutrymme. De vita lampskärmarna av glas ger lampan en feminin touch, som står i spännande kontrast till de genomarbetade dekorationerna av metall. Med sina två flammor ger AMABILE-pendellampan ett särskilt vackert ljus
 • Taklampa Cupola, 24 karats förgyllning

  Taklampa Cupola, 24 karats förgyllning
  Praktfull taklampa av förgylld metall Hos taklampan Cupola strålar otaliga slipade glaselement ikapp och doppar rummet i ett hav fullt av förtrollande ljusreflexer. Som om inte detta inte vore nog, är metallramen förgylld i 24 karats guld, vilket betonar lampans sublimitet. Cupola är ett värdefullt komplement till klassiskt formade rum och ger den pompa och storslagenhet från förgångna tider.
 • Bordslampa CAMPANA blomma

  Bordslampa CAMPANA blomma
  Bordslampa CAMPANA i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning. Vippströmställaren finns ca. 20-30 cm från lampfoten på kabeln.
 • Vägglampa DANA handmålad

  Vägglampa DANA handmålad
  Vägglampa i svart-guld-silver, handmålat bärnstens-marmorerat glas Attraktiv ljuskälla, stilfull utformning, äkta smycke - DANA har allt det som möter ögat! Den särskilt lyckade kombinationen av kreativitet, högkvalitativt material och stämningsfullt ljus gör denna konstfulla lampa så älskad. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Vägglampa CASTELLO, 1-armad

  Vägglampa CASTELLO, 1-armad
  Vägglampa i svart-guld med silverpatinerad dekor Stilfull, rustikt tillverkad lampa som sörjer för en stämningsfull atmosfär i alla rum. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Vägglampa CAMPANA lång blomma höger

  Vägglampa CAMPANA lång blomma höger
  Vägglampa i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det smakfulla materialurvalet och den konstfulla utformningen imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Golvlampa Campana by Uta Kögl - med dimmer

  Golvlampa Campana by Uta Kögl - med dimmer
  Dekorativ golvlampa Campana med bladapplikationer Campana golvlampa imponerar med sitt attraktivt dekorerade plagg av gyllene löv. Dessa är väldigt elegant sammanflätade runt metallramen i rostbrun och gammal guldfinish och slutar vid lampskärmen. Detta är tillverkat av satinerat glas som ett öppet skal och avger ljuset från E27-lampan som ska användas (75 till 100 W - exklusiv) som en strålkastare i taket. Utrustad med en dimmerbrytare på pluggen.
 • Taklampa Amabile med läslampa

  Taklampa Amabile med läslampa
  Ljus, konstfullt utformad takstrålkastare med dimmer och läslampa, designad av UTA KÖGL Den här eleganta takstrålkastaren är ett imponerande blickfång även när den är avstängd, med sin konstfulla metalldekoration i antikguld. De vita glasen - som går över i klart glas - ger en särskilt vacker ljuseffekt. Den önskade ljusstyrkan kan enkelt justeras med dimmern. Tillverkarens information: Den exklusiva tillverkningen i Tyskland eller Italien samt ständiga kvalitetskontroller säkerställer en konstant hög kvalitet och snabb leverans av våra armaturer.
 • Taklampa CAMPANA 3-armad

  Taklampa CAMPANA 3-armad
  Elegant bords- eller vägglampa Campana i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det smakfulla materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Oval ljuskrona Campana, 110 cm

  Oval ljuskrona Campana, 110 cm
  Imponerande ljuskrona CAMPANA med guldpatinerad bladdekoration och elegant glashänge - oval form Denna enastående ljuskrona är genom den fantastiskt vackra bladdekorationen och det eleganta glashänget ett äkta smycke även när den är släckt. Det smakfulla materialurvalet och den konstfulla utformningen av denna delvist handgjorda belysningen imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • MILLEFOGLIE - imponerande ljuskrona 16-armar

  MILLEFOGLIE - imponerande ljuskrona 16-armar
  Exklusiv ljuskrona MILLEFOGLIE med guldpatinerad bladdekoration och elegant muranoglas Denna exklusiva lampa med oval kronform, designad av Uta Kögl, hänför genom sin enastående dekorativa design och briljanta ljus. Det högkvalitativa materialurvalet och det filigrana utförandet gör den till ett sant smycke även när den är släckt. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Ljuskrona CAMPAGNOLA 24-armad silver

  Ljuskrona CAMPAGNOLA 24-armad silver
  Imponerande 24-armad ljusskrona CAMPAGNOLA Den medvetet enkelt hållna designen av den här imponerande ljuskronan låter den eleganta material- och färgurvalet komma till sin rätt på ett speciellt sätt. De 24 vita Scavo-glasen sörjer för mjukt, stämningsfull belysning. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna härliga festbelysning.
 • Ljuskrona CASTELLO design av Kögl

  Ljuskrona CASTELLO design av Kögl
  6-armad ljuskrona i svart-guld med silverpatinerad dekor Stilfull, rustikt tillverkad lampa som sörjer för en stämningsfull atmosfär i alla rum. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Hänglampa ROSAIO 5 lampor

  Hänglampa ROSAIO 5 lampor
  Stilfullt florentinsk design med högkvalitativ blomglas. Metall konstfullt format till guld-silver-gröna roskvistar- och blad. Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Taklampa PIOGGIA D-Oro

  Taklampa PIOGGIA D-Oro
  Värdefull 3-armad taklampa med guld-antik blad och silvriga blommor Pioggia D-Oro-lampor, design av Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver, kombinerat med härligt ljus och fantastiskt vacker formgivning iscensätter exklusivt alla rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • 24-karats förgylld hänglykta Cupola

  24-karats förgylld hänglykta Cupola
  Gnistrande hänglykta av förgylld metall Hos hänglyktan Cupola strålar otaliga slipade glaselement ikapp och sveper in rummet i ett hav fullt av förtrollande ljusreflexer. Som om inte detta inte vore nog, är metallramen förgylld i 24 karats guld, vilket betonar lampans sublimitet. Cupola är ett värdefullt komplement till klassiskt formade rum och ger den pompa och storslagenhet från förgångna tider.
 • Florentinsk bordslampa MILLEFOGLIE 5-armad

  Florentinsk bordslampa MILLEFOGLIE 5-armad
  Pufflampa MILLEFOGLIE med guldpatinerade blad MILLEFOGLIE-lampor hänför genom det konstfulla och filigrana utförandet av särskilt högkvalitativt material. Det fantastiskt vackra blomglas med muranoteknik kombinerat med guldpatinerad bladdekor gör den till ett mycket speciellt smycke. Den oförändrade höga kvaliteten av den här enastående designerlampan säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Strålande vägg- eller taklampa AURORA 145 cm

  Strålande vägg- eller taklampa AURORA 145 cm
  Designerlampa AURORA - en glansfull höjdpunkt Denna stora, i elegant guld och silver strålande sol lyser upp alla rum på imponerande sätt. Med sin enastående konstfulla design sörjer taklampan för en speciell atmosfär och ger stämningsfullt ljus. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna exklusiva taklampa. Passar även som väggbelysning.
 • Strålande vägg- eller taklampa AURORA 92 cm

  Strålande vägg- eller taklampa AURORA 92 cm
  Designerlampa AURORA - en glansfull höjdpunkt Denna stora, i elegant guld och silver strålande sol lyser upp alla rum på imponerande sätt. Med sin enastående konstfulla design sörjer taklampan för en speciell atmosfär och ger stämningsfullt ljus. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna exklusiva taklampa. Passar även som väggbelysning.
 • Imponerande vägg- eller taklampa SONNE KUPFER

  Imponerande vägg- eller taklampa SONNE KUPFER
  Imponerande design-vägg- eller taklampa SONNE AURORA SONNE AURORA imponerar lika mycket genom design, material och ljus. Den pryder alla rum som imponerande smycke, oavsett om det är vägg- eller takbelysning. Den är tillverkad av handpolerat glas och förädlad med plåt traditionellt i varma höstfärger, vilket ger varje lampa sin enastående charm. De vågformade strålarna är försedda med bladguld- och bladsilversupport, varigenom det behagliga indirekta ljuset delvis reflekteras. Så uppstår totalt genom SONNE AURORA stämningsfullt ljus med en speciell atmosfär.
 • Vägglampa Quadrangolo koppar, 32,5 x 32,5cm

  Vägglampa Quadrangolo koppar, 32,5 x 32,5cm
  Kvadratisk Quadrangolo vägglampa i strålande höstfärger Den eleganta Quadrangolo vägglampan dekorerar inte bara vilken vägg som helst, utan kan också användas som en elegant taklampa i strålande höstfärger. Kombinationen av en tilltalande glaskropp och en högkvalitativ finish av hamrad metall är det som gör denna vackra pjäs så tilltalande. Detta skapar en magisk slöja av ljus över rummet, som Quadrangolo-vägglampan visuellt förstärker. Armaturen har ett klassiskt och modernt utseende på samma gång och understryker inredningen på ett sofistikerat sätt
 • Ljuskrona FILO 16-armad, 140 cm

  Ljuskrona FILO 16-armad, 140 cm
  Imponerande 16-armad ljuskrona i blå-svart, diameter 140 cm FILO, design av Kögl, imponerar med sin imponerande storlek och den dekorativt svängda formgivningen. De 16 LED-ljuskällorna ger en effektfull belysning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Dekorativ pendellampa CAMPANA 47 cm

  Dekorativ pendellampa CAMPANA 47 cm
  Pendellampa CAMPANA med elegant guldpatinerad bladdekoration, design av Uta Kögl Denna lampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även släckt genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och den filigrana utformningen imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Taklampa GRECA, 2-armad 40 cm

  Taklampa GRECA, 2-armad 40 cm
  Taklampa Greca lyser upp rummet med behagligt ljus Denna vackra taklampa passar både till en medelhavs som en lantlig-rustik inredningsstil. Greca strålar varmt sken för en stämningsfull allmänbelysning. Den o höga kvaliteten av den här handmålade kvalitetsarbetet säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Foglie taklampa 67 cm, 3-armad

  Foglie taklampa 67 cm, 3-armad
  2-armad taklampa Foglie med guldpatinerad bladdekoration, glas vitsatinerat Foglie presenterar sig som stilfull taklampa, som imponerar med en konstfull blom- och bladdekoration. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Taklampa FLORA av Kögl 58 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 58 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration i vitt Lite lekfull och med romantisk atmosfär blir taklampan Flora till intressets medelpunkt. Filigrana metallbågar med bladdekor ramar in glaset i alabasterutseende. Dessa sörjer för en behaglig bländfri belysning i hela rummet och en stämningsfull atmosfär.
 • Taklampa FLORA av Kögl 45 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 45 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration, vitt glas i alabaster-utseende Denna taklampa ger skarpt ljus och verkar mycket dekorativ med den konstfulla metallprydnaden. Ett stycke modern lantlig stil för många rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Högkvalitativ taklampa Cupola, nickel

  Högkvalitativ taklampa Cupola, nickel
  Präktig taklampa Cupola med effektfullt glashänge Hos taklampan Cupola strålar otaliga slipade glaselement ikapp och sveper in rummet i ett hav fullt av förtrollande ljusreflexer. Metallramen förnicklades glänsande vilket betonar lampans sublimitet. Cupola är ett värdefullt komplement till klassiskt formade rum och ger den pompa och storslagenhet från förgångna tider.
 • Fiore-taklampa bladguld och kristall, 2 lampor

  Fiore-taklampa bladguld och kristall, 2 lampor
  Stilfull taklampa Fiore med bladguld och gnistrande kristallblommor Ren elegans med en fläkt modern - så kan den lilla taklampan Fiore alltid hänföra. Höjdpunkten är de fantastiskt vackra kristallblommorna, som bryter ljuset och sänder ut gnistrande reflexer. Den kompletteras av en sockel folierad med bladguld, som stilfullt perfektionerar helhetsbilden. Fiore kan monteras både i taket och på väggen och levereras inklusive lampor.
 • Golvlampa BONITO med gyllene spiral

  Golvlampa BONITO med gyllene spiral
  Högkvalitativ golvlampa BONITO med guldspiral och vitt Scavo-glas Denna golvlampa i serien BONITO av rost-antikfärgad metall, guldfärgad spiral och vitt Scavo-glas för stämningsfull belysning i rummen och bidrar till en behaglig atmosfär.
 • Vägglampa CAMPANA 1 lampa

  Vägglampa CAMPANA 1 lampa
  Vägglampa med elegant glasblomma och guldpatinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det smakfulla materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Svängd bordslampa CAMPANA

  Svängd bordslampa CAMPANA
  Stilfull florentinsk bordslampa CAMPANA med dekorativa guldpatinerade blad Denna bordslampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Vägglampa ROSETO handmålad

  Vägglampa ROSETO handmålad
  Högkvalitativ, 2-armad vägglampa i florentinsk stil med handmålade röda rosor och gröna skimrande blad Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Kristall hänglykta CUPOLA

  Kristall hänglykta CUPOLA
  Imponerande hänglykta i grön-guld-antik, med högkvalitativt glashänge Lampan CUPOLA är genom sin dyrbara och konstfulla utformning en drömlik rumsbelysning. Kristall-glashänget uppnår särskilda ljuseffekter och skapar en stämningsfull välbefinnande-atmosfär. Den traditionella tillverkningen i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • Vägglampa ROSE

  Vägglampa ROSE
  2-armad vägglampa med guldpatinerad bladdekoration, glas vitsatinerat Stilfull väggbelysning, som imponerar med en konstfull blom- och bladdekoration. Ljuset fördelas jämnt mjukt åt alla sidor. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Vägglampa FILO, 2-armad blå-svart

  Vägglampa FILO, 2-armad blå-svart
  2-armad väggkrona Filo i blå-svart Med den mjukt svängda ramen betonar väggkronan Filo mycket imponerande en antikt formad atmosfär och sörjer för behaglig extrabelysning. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Speciell vägglampa CILENTA

  Speciell vägglampa CILENTA
  Konstfull vägglampa CILENTA i guld-antik med vitt Scavo-glas Den konstfullt utformade vägglampan Cilenta uppnår en imponerande effekt genom det högkvalitativa materialet och den dyrbara utformningen. Därigenom är CILENTA-lamporna även släckta äkta smycken. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Vägglampa CAMPANA med bladdekor

  Vägglampa CAMPANA med bladdekor
  Vägglampa med elegant glasblomma och guldpatinerade blad Lamporna i serien CAMPANA är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design är även släckt ett sant smycke. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, klar

  Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, klar
  1-armad vägglampa FIORELLA med reflektionsplatta och dekorativa glasblommor FIORELLA är ett attraktivt blickfång på alla väggar, även när den är släckt, och den som älskar det speciella, ligger helt perfekt med FIORELLA. Den sprider strålande vackert ljus med sina glasblomskärmar. Den dynamiskt böjda metallarmen är i rost-antik, varför den traditionella plåtförgyllningen av reflektionsplattan harmonerar vackert. Denna tjänar även som kontrasterande bakgrund till glasblomskärmarna. Allt efter inredningsstil finns versionen med klar glasblomma och versionen med bärnstensfärgad glasblomma att välja mellan.
 • Vägglampa Quadrangolo silver, 32,5 x 32,5cm

  Vägglampa Quadrangolo silver, 32,5 x 32,5cm
  Klassisk vägglampa Quadrangolo i silver Detta är den tidlöst klassiska versionen av Quadrangolo vägglampan. Silverutseendet är nästan coolt, medan de integrerade halogenlamporna fortfarande ger ett behagligt ljus. Den här vackra armaturen kan också användas som en attraktiv takarmatur och på så sätt bada hela rummet i ett mysigt ljus. Detta är en unik väggförskönare och ett praktiskt vardagsföremål som fyller sin funktion fullt ut
 • Vägglampa Cupola, 24 karats förgyllning

  Vägglampa Cupola, 24 karats förgyllning
  Gnistrande vägglampa Cupola av förgylld metall med högkvalitativt glashänge Hos vägglampan Cupola strålar otaliga slipade glaselement ikapp och sveper in omgivningen i förtrollande ljusreflexer. Som om inte detta inte vore nog, är metallramen förgylld i 24 karats guld, vilket betonar den lilla lampans sublimitet. Cupola är ett värdefullt komplement till klassiskt formade rum och ger den pompa och storslagenhet från förgångna tider.
 • Blommig bordslampa Fiorella, kristall bärnsten

  Blommig bordslampa Fiorella, kristall bärnsten
  Stilfull bordslampa Fiorella med dekorativa kristallblommor Fiorella är ett attraktivt blickfång för alla som älskar det speciella. Med sina blommiga kristallskärmarna sprider den ett strålande ljus, som reflekteras från foten som är belagd med bladguld. De dynamiskt böjda armarna är hållna i antik rostfärg. Därmed blir bordslampan Fiorella till ett stilfull komplement till klassiskt antika, men också moderna inredningsstilar.
 • Taklampa Campana, 5 lampor, rak

  Taklampa Campana, 5 lampor, rak
  Ovanlig taklampa Campana i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien Campana är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design ett sant smycke även i släckt tillstånd. Det eleganta materialurvalet och konstfulla formgivning av dessa delvis handgjorda lamporna imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar dess oförändrade höga kvaliteten.
 • Taklampa CAMPANA 2-armad

  Taklampa CAMPANA 2-armad
  Guldpatinerad taklampa CAMPANA med elegant bladdekoration Denna taklampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design.
 • Elegant hänglykta CAMPANA 8-armad

  Elegant hänglykta CAMPANA 8-armad
  Tilltalande hänglykta CAMPANA med imponerande guldpatinerad bladdekoration Denna hänglykta i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det eleganta materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • Taklampa Rosaio, rund, 3 lampor

  Taklampa Rosaio, rund, 3 lampor
  Stilfullt florentinsk design med högkvalitativ blomglas. Metall konstfullt format till guld-silver-gröna roskvistar- och blad. Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Stearinljus-balkljus GOLDEN DREAM

  Stearinljus-balkljus GOLDEN DREAM
  Kristallampa ljusblått-utseende med 8 stearinljus, sorterat, högkvalitativt glashänge, delvist munblåst muranoglas Fascination ljus: Elegant, högkvalitativt materialurval, konstfull utformning, briljant festbelysning, romantiskt sken av stearinljus... denna kristallglas-lampa lämnar inget övrigt att önska! Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade. Design av Uta Kögl
 • ROSE tilltalande taklampa 48 cm

  ROSE tilltalande taklampa 48 cm
  Blommig taklampa ROSE med guldpatinerad blomdekoration Den stilfulla taklampan ROSE imponerar med en konstfull blom- och bladdekoration. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Taklampa ANTIK med gyllene blad 26 cm

  Taklampa ANTIK med gyllene blad 26 cm
  Dekorativ florentinsk taklampa Antik - en dekorativ ljuskälla Denna enastående taklampa betonar imponerande en lantlig-rustik inredningsstil med de antik-guldfärgade metallelementen i vars mitt lampan sitter. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Dekorativ taklampa CAMPANA 30 cm

  Dekorativ taklampa CAMPANA 30 cm
  2-armad taklampa Campana med elegant bladdekoration, guldpatinerad Denna lampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Ljuskrona FILO 8-armad, grön antik

  Ljuskrona FILO 8-armad, grön antik
  8-armad ljuskrona i lantlig design Ljuskronan Filo sörjer med 8 ljuskällor för en briljant belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik

  Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik
  8-armad ljuskrona i lantlig design Ljuskronan Filo sörjer med 8 ljuskällor för en briljant belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Guldfärgad väggfackla RICARDA

  Guldfärgad väggfackla RICARDA
  Stilfull väggfackla RICARDA med elegant bladguld-stöd Väggfacklan RICARDA GOLD ger inte bara bra, stämningsfull belysning - den är även ett attraktivt blickfång. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Golvlampa CAMPANA 3-armad

  Golvlampa CAMPANA 3-armad
  Utsökt utformad 3-armad golvlampa CAMPANA med elegant guldpatinerad bladdekoration Med fotomkopplare och kabel ca. 150 cm lång. Denna golvlampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Liten vägglampa AZIENDA 1-armad

  Liten vägglampa AZIENDA 1-armad
  Gemytlig vägglampa AZIENDA med elektriskt stearinljus Den oförändrade höga kvaliteten av den här stilfulla väggbelysningen är säkrad genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder. Kombinationen av rostbrunt väggfäste och stearinljusformade lampan passar utmärkt i en rustik atmosfär.
 • Rustik vägglampa AZIENDA 2-armad

  Rustik vägglampa AZIENDA 2-armad
  Tvåarmad vägglampa AZIENDA med elektriskt stearinljus Den oförändrade höga kvaliteten av den här stilfulla väggbelysningen är säkrad genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder. Kombinationen av rostbrunt väggfäste och stearinljusformade lampor passar utmärkt i en rustik atmosfär.
 • Bordslampa DANA handmålad

  Bordslampa DANA handmålad
  Bordslampa Dana i svart-guld-silver, handmålat bärnstens-marmorerat glas Attraktiv ljuskälla, stilfull utformning, äkta smycke - DANA har allt det som möter ögat! Den särskilt lyckade kombinationen av kreativitet, högkvalitativt material och stämningsfullt ljus gör denna konstfulla lampa så älskad. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Bordslampa CASTELLO

  Bordslampa CASTELLO
  Bordslampa i svart-guld med silverpatinerad dekor Stilfull, rustikt tillverkad lampa som sörjer för en stämningsfull atmosfär i alla rum. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Graciöse vägg- eller taklampa ROSAIO

  Graciöse vägg- eller taklampa ROSAIO
  Stilfull rosdesign, svängbart blomglas. Metall konstfullt format till guld-silver-gröna roskvistar- och blad. Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Vägglampa SONNE SERENA

  Vägglampa SONNE SERENA
  Sol 14-strålar i kopparrött och guld, handpolerat glas med plåtförädling höstfärger, kristallklot med fasetter Denna i elegant guld och kopparrött strålande sol lyser upp alla rum på imponerande sätt. Med sin enastående konstfulla design sörjer den för en speciell atmosfär och ger stämningsfullt ljus. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna exklusiva vägg- eller takbelysning.
 • Kristall hänglykta CUPOLA

  Kristall hänglykta CUPOLA
  Imponerande hänglykta i grön-guld-antik, med högkvalitativt glashänge Lampan CUPOLA är genom sin dyrbara och konstfulla utformning en drömlik rumsbelysning. Kristall-glashänget uppnår särskilda ljuseffekter och skapar en stämningsfull välbefinnande-atmosfär. Den traditionella tillverkningen i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten.
 • Vägglampa GRECA

  Vägglampa GRECA
  Vägglampa Greca - garanti för en stämningsfull atmosfär Denna vackra vägglampa passar både till en medelhavs som en lantlig-rustik inredningsstil. Greca strålar ljuset upp till väggen. Den o höga kvaliteten av den här handmålade kvalitetsarbetet säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Vägglampa F IMPERO, liten

  Vägglampa F IMPERO, liten
  Högkvalitativ, konstfullt formad vägglampa, designad av UTA KÖGL Den imponerande, 5-armade vägglampan IMPERO strålar i svart-silvrig fackel-design med gyllene dekor som dekorativ ljuskälla. Det vita glaset - flytande övergående till klarglas - uppnår en särskilt vacker ljuseffekt. Även under dagen är vägglampan IMPERO genom sin konstfulla utformning ett speciellt smycke i individuella, stilfulla rum. Tillverkarinformation: Den exklusiva produktionen i Tyskland eller Italien och samt ständiga kvalitetskontroller säkrar den jämna högkvalitativa kvaliteten och en snabb leverans av våra lampor.
 • Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, bärnsten

  Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, bärnsten
  1-armad vägglampa FIORELLA med reflektionsplatta och dekorativa glasblommor FIORELLA är ett attraktivt blickfång på alla väggar, även när den är släckt, och den som älskar det speciella, ligger helt perfekt med FIORELLA. Den sprider strålande vackert ljus med sina glasblomskärmar. Den dynamiskt böjda metallarmen är i rost-antik, varför den traditionella plåtförgyllningen av reflektionsplattan harmonerar vackert. Denna tjänar även som kontrasterande bakgrund till glasblomskärmarna. Allt efter inredningsstil finns versionen med klar glasblomma och versionen med bärnstensfärgad glasblomma att välja mellan.
 • Dekorativ pendellampa CAMPANA 30 cm

  Dekorativ pendellampa CAMPANA 30 cm
  Pendellampa CAMPANA med elegant guldpatinerad bladdekoration, design av Uta Kögl Denna lampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Hänglampa Dana i lantlig stil, 2 lampor

  Hänglampa Dana i lantlig stil, 2 lampor
  2-armad hänglampa i svart-guld-silver, handmålat bärnstens-marmorerat glas Attraktiv ljuskälla, stilfull utformning, äkta smycke - DANA har allt det som möter ögat! Den särskilt lyckade kombinationen av kreativitet, högkvalitativt material och stämningsfullt ljus gör denna konstfulla lampa så älskad. Den oförändrade höga kvaliteten säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Taklampa Rosaio, avlång, 5 lampor

  Taklampa Rosaio, avlång, 5 lampor
  Stilfull florentinsk design, svängbart blomglas. Metall konstfullt format till guld-silver-gröna roskvistar- och blad. Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Stearinljus-hänglykta GOLDEN DREAM

  Stearinljus-hänglykta GOLDEN DREAM
  Kristall-hänglykta ljusblått-utseende med 3 klotljus, sorterat, högkvalitativt glashänge, delvist munblåst muranoglas Fascination ljus: Elegant, högkvalitativt materialurval, konstfull utformning, briljant festbelysning, romantiskt sken av stearinljus... denna dröm-kristallglaslampa lämnar inget övrigt att önska! Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade. Design av Uta Kögl
 • Taklampa FLORA av Kögl 58 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 58 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration, vitt glas i alabaster-utseende Denna taklampa ger skarpt ljus och verkar mycket dekorativ med den konstfulla metallprydnaden. Ett stycke modern lantlig stil för många rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Ljuskrona FILO 10-armad, 100 cm

  Ljuskrona FILO 10-armad, 100 cm
  10-armad ljuskrona i blå-svart Denna ljuskrona sörjer med 10 ljuskällor för en briljant belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Taklampa CAMPANA, 2-armad 47 cm

  Taklampa CAMPANA, 2-armad 47 cm
  2-armad taklampa Campana med elegant bladdekoration, guldpatinerad Denna lampa i serien CAMPANA är ett äkta smycke även i släckt tillstånd genom sin fantastiskt vackra blad--design. Det smakfulla materialurvalet och filigrana utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Taklampa CAMPANA blomma 6-armad

  Taklampa CAMPANA blomma 6-armad
  Campana i elegant glasblom-design med guldfärgade patinerade blad Lamporna i serien CAMPANA är genom sin fantastiskt vackra blom-blad-design är ett sant smycke. Det smakfulla materialurvalet och konstfulla utformning imponerar alltid på nytt. Traditionellt utförande, delvist för hand, i tysk-italienska verkstäder säkrar den oförändrade höga kvaliteten av denna stilfulla belysning.
 • Pendellampa BONITO rost antik 50 cm

  Pendellampa BONITO rost antik 50 cm
  Högkvalitativ hänglykta BONITO med guldspiral och vitt Scavo-glas Denna pendellampa i serien BONITO av metall rost-antik med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glas för stämningsfull belysning i rummet.
 • Taklampa GRECA, 2-armad 30 cm

  Taklampa GRECA, 2-armad 30 cm
  Taklampa Greca lyser upp rummet med behagligt ljus Denna vackra taklampa passar både till en medelhavs som en lantlig-rustik inredningsstil. Greca strålar varmt sken för en stämningsfull allmänbelysning. Den o höga kvaliteten av den här handmålade kvalitetsarbetet säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Foglie taklampa 46 cm, 2-armad

  Foglie taklampa 46 cm, 2-armad
  2-armad taklampa Foglie med guldpatinerad bladdekoration, glas vitsatinerat Foglie presenterar sig som stilfull taklampa, som imponerar med en konstfull blom- och bladdekoration. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Ljuskrona FILO, 5-armad blåsvart

  Ljuskrona FILO, 5-armad blåsvart
  5-armad ljuskrona i blå-svart Denna ljuskrona sörjer med 5 ljuskällor för en bra belysning och imponerar genom sin elegant svängda formgivning. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Taklampa FLORA design av Kögl 64 cm

  Taklampa FLORA design av Kögl 64 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration i vitt Lite lekfull och med romantisk atmosfär blir taklampan Flora till intressets medelpunkt. Filigrana metallbågar med bladdekor ramar in glaset i alabasterutseende. Dessa sörjer för en behaglig bländfri belysning i hela rummet och en stämningsfull atmosfär.
 • Fiore Cristallo bladsilver-taklampa 3-arm.

  Fiore Cristallo bladsilver-taklampa 3-arm.
  Stilfull taklampa Fiore med bladsilver och gnistrande kristallblommor Ren elegans med en fläkt modern - så kan den lilla taklampan Fiore alltid hänföra. Höjdpunkten är de fantastiskt vackra kristallblommorna, som bryter ljuset och sänder ut gnistrande reflexer. Den kompletteras av en sockel folierad med bladsilver, som stilfullt perfektionerar helhetsbilden. Fiore kan monteras både i taket och på väggen och levereras inklusive lampor.
 • Vägglampa CASTELLO, 2-armad

  Vägglampa CASTELLO, 2-armad
  2-armad vägglampa i svart-guld med silverpatinerad dekor Stilfull, rustikt tillverkad lampa som sörjer för en stämningsfull atmosfär i alla rum. Genom den utmärkta produktionen av denna lampa i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.