Kögl lampor

 • Kögl Taklampa Dana, 2-armad 39 cm

  Kögl Taklampa Dana, 2-armad 39 cm
  2-ljus taklampa i svart-guld-silver, handmålat bärnstensfärgat marmorerat glasAttraktiv ljuskälla, attraktivt blickfång, riktigt smycke - Dana kombinerar allt detta. Den särskilt framgångsrika kombinationen av kreativitet och värdefulla material gör dessa klassiska lampor så populära. Den genomgående höga kvaliteten säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 2 lampor

  Kögl Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 2 lampor
  Ädel 2-lampig PIOGGIA D-Oro vägglampa med många blad och blommorVägglampan PIOGGIA D-Oro designad av Uta Kögl sätter skickligt scenen i alla rum med sin extravaganta design. Guld- och silverfärgade element i form av blad och blommor bildar tillsammans ett konstnärligt ljusobjekt. Den övertygar inte bara med sin unika design, utan även med sin behagliga extrabelysning.
 • Kögl Rustik taklampa CAMPANA

  Kögl Rustik taklampa CAMPANA
  Dekorativ taklampa CAMPANA med vridbar läslampa och dimmerDen här golvlampan från CAMPANA-serien är en riktig pärla även när den är släckt tack vare den vackra blad- och rankdesignen. Det ädla materialvalet och den filigrana designen imponerar gång på gång. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten.Läslampan är placerad på 110 cm höjd och kan kopplas in separat. Den kan svängas åt vänster/höger och framåt, den har ingen kulled.Denna golvlampa har en 1,80 m lång matningskabel. Dimmern för takstrålkastaren och strömbrytaren är placerade ca 40 cm från lampfoten på matarledningen.
 • Kögl Taklampa Antik med gyllene blad 40 cm

  Kögl Taklampa Antik med gyllene blad 40 cm
  Taklampa Antik i florentinsk stil - guld-antik Denna dekorativa vägglampa med stilfull blombladsdesign sticker ut med rostbruna "blad" och en "blomma" av vitt Scavo-glas. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 1 lampa

  Kögl Vägglampa PIOGGIA D-Oro, 1 lampa
  Exklusiv PIOGGIA D-Oro vägglampa med en ädel design av blommor och bladMed sin exklusiva look är PIOGGIA D-Oro vägglampa designad av Kögl en riktig juvel i den exklusiva interiören. Lampans ram består helt av guld- och silverfärgade blommor och blad, bakom vilka ljuskällan är dold. Detta ger en indirekt och stämningsfull extrabelysning.
 • Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad

  Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, lanthus flerfärgad
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona PIOGGIA D-Oro

  Kögl Ljuskrona PIOGGIA D-Oro
  Precious ljuskrona med 6 brännare och guldantik blad och silverblommorPioggia D-Oro lampor, Design by Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver i kombination med fantastiskt ljus och vacker design skapar en exklusiv känsla i varje bostad. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona FILO 5-armad, grön antik

  Kögl Ljuskrona FILO 5-armad, grön antik
  5-ljus ljuskrona i grön antikDen här ljuskronan ger bra belysning med 5 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Kristall-golvlampa Fiorella, bärnsten

  Kögl Kristall-golvlampa Fiorella, bärnsten
  Dekorativa kristallblommor pryder golvlampan FiorellaFiorella är ett attraktivt blickfång för alla som älskar något speciellt. Med sina blommiga kristallskärmar sprider den ett strålande ljus som reflekteras av basen som är belagd med bladguld. De böjda armarna är antikt rostfärgade. Detta gör Fiorella golvlampa till ett elegant tillskott till klassiska, antika, men också moderna inredningsstilar.
 • Kögl Elegant väggfackla GRANDIO rost

  Kögl Elegant väggfackla GRANDIO rost
  Stor vägglampa GRANDIO med vitt Scavo-glasDen eleganta vägglampan GRANDIO ger ett stämningsfullt, mjukt och bländfritt ljus i många olika bostadsutrymmen. Den är lämplig för användning av energisparlampor E14.
 • Kögl Florentinsk vägglampa ANTIK gammalvit

  Kögl Florentinsk vägglampa ANTIK gammalvit
  Antik vit florentinsk vägglampa Från mitten av sin "blomning" utstrålar denna vägglampa en mycket speciell glans. De vita "kronbladen" ger ljuset en helt egen touch. Ljuset från delvis italiensk, delvis tysk produktion, till exempel, passar underbart in i den rustika atmosfären i ett lantgård.
 • Kögl Ljuskrona AZIENDA 5-armad

  Kögl Ljuskrona AZIENDA 5-armad
  Rustik ljuskrona AZIENDA med elektriska ljusDen här högkvalitativa ljuskronan av rost-antikfärgad metall sprider en mysig atmosfär. Ljuset är särskilt elegant när det används med satinfärgade vindblåsljus.Den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta rumsbelysning säkerställs genom traditionell tillverkning i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart

  Kögl Ljuskrona FILO, 8-armad blå-svart
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Taklampa ANTIK med gyllene blad 26 cm

  Kögl Taklampa ANTIK med gyllene blad 26 cm
  Dekorativ florentinsk taklampa Antik - en dekorativ ljuskällaDen här extraordinära taklampan framhäver på ett imponerande sätt en rustik lantlig livsstil med de antika guldfärgade metallelementen, i mitten av vilka ljuskällan sitter. Den exklusiva tillverkningen av denna lampa i Tyskland och Italien garanterar bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Hänglampa Amabile, rost/guld, 2 lampor

  Kögl Hänglampa Amabile, rost/guld, 2 lampor
  aMABILE 2-lampig hängande lampa i lantlig stil Den här ljusfyllda hängande lampan i lantlig stil blir ett riktigt konstverk tack vare sin genomarbetade design. Designern Uta Kögl sätter verkligen nya standarder med armaturen med två lampor och förhöjer på så sätt visuellt varje bostadsutrymme. De vita lampskärmarna av glas ger lampan en feminin touch, som står i spännande kontrast till de genomarbetade dekorationerna av metall. Med sina två flammor ger AMABILE-pendellampan ett särskilt vackert ljus
 • Kögl Väggfackla BONITO svart med guldspiral

  Kögl Väggfackla BONITO svart med guldspiral
  Elegant vägglampa Bonito med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glasVägglampan Bonito är tillverkad av svart metall och har en guldfärgad spiral. Det vita Scavo-glaset ger lampan ett mjukt skimmer.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Kögl Vägglampa CAMPANA lång blomma vänster

  Kögl Vägglampa CAMPANA lång blomma vänster
  Vägglampa i ädelglas med blomdesign och guldfärgade patinerade bladLamporna i Campana-serien är riktiga pärlor med sin vackra blomdesign, även när de inte är tända. Det smakfulla valet av material och den konstnärliga designen imponerar om och om igen. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta belysning.
 • Kögl Golvlampa CAMPANA 3-armad

  Kögl Golvlampa CAMPANA 3-armad
  3-ljus Campana golvlampa i patinerat guldGolvlampan Campana är en filigran golvlampa som är utsmyckad med tre kalyxer av opalglas. Många blad i en patinerad guldfärg ser också mycket charmiga ut. Den totala höjden på 158 centimeter garanterar en imponerande effekt av lampan, som strålar sitt ljus nedåt i tre olika riktningar. Lampfoten har designats av det tysk-italienska designteamet och ger Campana-lampan en stabil ställning.
 • Kögl Rustik vägglampa AZIENDA 2-armad

  Kögl Rustik vägglampa AZIENDA 2-armad
  Nostalgisk vägglampa AZIENDA med ljusDen eleganta vägglampan i rostfärgad antik metall består av två U-formade armar på en väggbas. Lampan kommer från en traditionell tysk-italiensk verkstad. En sida av väggen är direkt belyst.
 • Kögl Taklampa Campana, 5 lampor, svängd

  Kögl Taklampa Campana, 5 lampor, svängd
  Vacker Campana-taklampa med 5 flammor och blommorMed sin blommiga dekor ser Campana-taklampan väldigt lekfull ut. Två rostfärgade armar är utrustade med fem flammor och massor av patinerade bladdekorationer i guld. Själva kalyxerna är gjorda av vitt opalglas, vilket gör dem särskilt tilltalande. Detta skapar ett riktat och mycket estetiskt ljus som ger en varm atmosfär.
 • Kögl Taklampa PIOGGIA D-Oro

  Kögl Taklampa PIOGGIA D-Oro
  Värdefull 3-armad taklampa med guld-antik blad och silvriga blommor Pioggia D-Oro-lampor, design av Kögl, förmedlar ren livslust! Guld och silver, kombinerat med härligt ljus och fantastiskt vacker formgivning iscensätter exklusivt alla rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik

  Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, vit antik
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Fiore-taklampa bladguld och kristall, 3 lampor

  Kögl Fiore-taklampa bladguld och kristall, 3 lampor
  Snygg Fiore taklampa med bladguld och gnistrande kristallblommorPren elegans med en touch av modernitet - det är så Fiore taklampa alltid vet hur man inspirerar. Höjdpunkten är de vackra kristallblommorna som bryter ljuset och avger gnistrande reflektioner. De kompletteras av en bas som är folierad med bladguld, vilket stilfullt fulländar den övergripande bilden.Fiore är lika lämplig för montering i taket som på väggen och levereras inklusive glödlampor.
 • Kögl Florentinsk bordslampa MILLEFOGLIE 5-armad

  Kögl Florentinsk bordslampa MILLEFOGLIE 5-armad
  MILLEFOGLIE pallampa med guldfärgade patinerade bladMILLEFOGLIE-lampor inspirerar med det konstnärliga och filigrana utförandet av det särskilt högkvalitativa materialet. Det vackra blomglaset i Murano-teknik i kombination med guldfärgad patinerad bladdekor gör dem till ett mycket speciellt smycke. Den genomgående höga kvaliteten på dessa extraordinära designlampor säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Vägglampa GRECA

  Kögl Vägglampa GRECA
  Greca vägglampa - en garanti för en stämningsfull atmosfärDen här vackra vägglampan passar både en medelhavsinredning och en rustik inredningsstil. Greca sprider ljuset uppåt mot väggen. Den höga kvaliteten på det handmålade utförandet säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Kögl Taklampa Amabile med läslampa

  Kögl Taklampa Amabile med läslampa
  Ljus, konstfullt utformad takstrålkastare med dimmer och läslampa, designad av UTA KÖGL Den här eleganta takstrålkastaren är ett imponerande blickfång även när den är avstängd, med sin konstfulla metalldekoration i antikguld. De vita glasen - som går över i klart glas - ger en särskilt vacker ljuseffekt. Den önskade ljusstyrkan kan enkelt justeras med dimmern. Tillverkarens information: Den exklusiva tillverkningen i Tyskland eller Italien samt ständiga kvalitetskontroller säkerställer en konstant hög kvalitet och snabb leverans av våra armaturer.
 • Kögl Vägglampa Auro sol i guldoptik, Ø 40 cm

  Kögl Vägglampa Auro sol i guldoptik, Ø 40 cm
  Snygg Aura Sol vägglampa - förfinad med bladguld Aura Sol vägglampan lyser från väggen som en liten sol och gör varje rum till ett attraktivt blickfång. Den runda metallskivan har blivit noggrant folierad med bladguld och skapar på så sätt ett varmt skimmer. Aura Sol - en exklusiv vägglampa för atmosfäriskt ljus med en speciell känsla. Armaturen kan också monteras som en takarmatur.
 • Kögl Pendellampa BONITO rost antik 75 cm

  Kögl Pendellampa BONITO rost antik 75 cm
  Högkvalitativ BONITO pendellampa med guldspiral och vitt Scavo-glas Denna pendellampa från BONITO-serien tillverkad av rost-antik metall med guldspiral och vitt Scavo-glas ger stämningsfullt ljus i vardagsrummet.
 • Kögl Elegant hänglykta CAMPANA 5-armad

  Kögl Elegant hänglykta CAMPANA 5-armad
  Tilltalande CAMPANA-pendellampa med imponerande guldfärgad patinerad bladdekorationDen här pendellampan från CAMPANA-serien är en riktig pärla även när den inte lyser tack vare den vackra bladdekorationen. Det ädla materialvalet och den konstnärliga designen imponerar gång på gång. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten.
 • Kögl Ljuskrona CAMPAGNOLA 12-armad svart-koppar

  Kögl Ljuskrona CAMPAGNOLA 12-armad svart-koppar
  Imponerande 12-ljus CAMPAGNOLA ljuskrona i modern designDen medvetet enkla designen hos denna imponerande ljuskrona gör att det nobla valet av material och färger kommer till sin rätt på ett speciellt sätt. De 12 vita scavoglasen ger ett mjukt och stämningsfullt ljus. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna utsökta festbelysning.
 • Kögl Hänglampa ROSAIO 5 lampor

  Kögl Hänglampa ROSAIO 5 lampor
  Stilfullt florentinsk design med högkvalitativ blomglas. Metall konstfullt format till guld-silver-gröna roskvistar- och blad. Det gamla florentinska konsthantverket har skapat imponerande förebilder för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto är influerad av dessa förebilder. Smidda för hand, förädlade med guld- eller silverstöd eller handmålade är var och en av dessa lampor uttryck för individuell boendekultur. Traditionellt hantverk och konstnärlig formgivning gör detta stycke så unik. Den höga kvaliteten av den här värdefulla belysningen säkras genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Taklampa Cupola, 24 karats förgyllning

  Kögl Taklampa Cupola, 24 karats förgyllning
  Elegant Cupola-taklampa med 24 karat guldDen högkvalitativa Cupola-taklampan ser verkligen kunglig ut med sin guldpläterade metall. Dessutom gör de slipade glaselementen resten och ger en helt extraordinär ljusmagi. Förgyllningen med 24 karat guld gör denna armatur till en mycket speciell detalj som ger varje rum en ädel känsla.
 • Kögl Bordslampa CAMPANA blomma

  Kögl Bordslampa CAMPANA blomma
  Bländande Campana bordslampa i blommig designBordslampan Campana med sina två glasskärmar i blommig design ser ut som två vackra blommor. Skärmarna i opalglas är mellan 20 och 30 centimeter höga och utmärker denna vackra lampa. Särskilt de rostbruna stjälkarna passar perfekt ihop med de guldfärgade bladen. Armaturen avger ett starkt och dämpat ljus och har tillverkats med hög standard i en italiensk fabrik.
 • Kögl Vägglampa DANA handmålad

  Kögl Vägglampa DANA handmålad
  Handmålad Dana vägglampa av glasDen handmålade Dana vägglampan av glas är en attraktiv ljuskälla. Tysk-italienska verkstäder ansvarar för produktionen av lampan i svart, guld och silver. Själva glasskärmen är gjord av bärnstensfärgat marmorerat glas och kastar ett attraktivt ljus. Redan vid första anblicken är det tydligt vilka högkvalitativa material som har använts för denna lampa. Naturligtvis kan den eleganta vägglampan dimmas vid behov och om så önskas med hjälp av en motsvarande dimmer, som finns tillgänglig separat.
 • Kögl Vägglampa CASTELLO, 1-armad

  Kögl Vägglampa CASTELLO, 1-armad
  Vägglampa i svartguld, med silverfärgad patinerad dekorStilfull, rustikt tillverkad lampa som skapar en stämningsfull atmosfär i alla bostadsutrymmen. Den exklusiva tillverkningen av denna lampa i Tyskland och Italien garanterar bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Vägglampa CAMPANA lång blomma höger

  Kögl Vägglampa CAMPANA lång blomma höger
  Vägglampa i ädelglas med blomdesign och guldfärgade patinerade bladLamporna i Campana-serien är riktiga pärlor med sin vackra blomdesign, även när de inte är tända. Det smakfulla valet av material och den konstnärliga designen imponerar om och om igen. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta belysning.
 • Golvlampa Campana av Uta Kögl - med dimmer

  Golvlampa Campana av Uta Kögl - med dimmer
  Dekorativ Campana golvlampa med bladapplikationer Golvlampan Campana utmärker sig med sin vackert dekorerade kappa av gyllene blad. De slingrar sig elegant runt metallramen i rostbrunt och gammalt guld och slutar vid lampskärmen. Den är gjord av satiniserat glas i form av en skål som är öppen upptill och sprider ljuset från E27-lampan (75 till 100 W - exklusivt) mot taket som en strålkastare. Utrustad med en dimmerbrytare på stickkontakten.
 • Kögl Blommig bordslampa Fiorella, kristall bärnsten

  Kögl Blommig bordslampa Fiorella, kristall bärnsten
  Stilfull bordslampa Fiorella med dekorativa kristallblommor Fiorella är ett attraktivt blickfång för alla som älskar det speciella. Med sina blommiga kristallskärmarna sprider den ett strålande ljus, som reflekteras från foten som är belagd med bladguld. De dynamiskt böjda armarna är hållna i antik rostfärg. Därmed blir bordslampan Fiorella till ett stilfull komplement till klassiskt antika, men också moderna inredningsstilar.
 • Kögl Taklampa CAMPANA 3-armad

  Kögl Taklampa CAMPANA 3-armad
  3-ljus taklampa Campana med blommorTre blommor med en detaljerad bladdekoration utgör Campana taklampa. På en längd av 64 centimeter arrangerades de tre flammorna på två rostbruna metallarmar. Det patinerade guldet förskönar bladdekorationerna och de blomformade lampskärmarna gör ett stort intryck med sitt vita opalglas. Den direkta belysningen samt den tyska designen och den delvis handgjorda tillverkningen är lovvärda.
 • Kögl Oval ljuskrona Campana, 110 cm

  Kögl Oval ljuskrona Campana, 110 cm
  Överdådig ljuskrona Campana ovalLjuskronan Campana har en diameter på 110 centimeter och är utformad som en oval. De 10 ljusdockorna låter ljuskronan framträda i ett tilltalande ljus. Ljuskronans armar fascinerar med sin lätta svängning och kedjorna av glaskristaller är en vacker dekoration. Den rostbruna ramen har ett högkvalitativt utseende och kontrasterar mot de skimrande dekorationerna i bladguld. Traditionellt tyskt och italienskt hantverk av högsta kvalitet har använts för att tillverka denna ljuskrona.
 • Kögl MILLEFOGLIE - imponerande ljuskrona 16-armar

  Kögl MILLEFOGLIE - imponerande ljuskrona 16-armar
  Exklusiv MILLEFOGLIE ljuskrona med guldfärgad patinerad bladdekor och ädelt MuranoglasDen här exklusiva ljuskronan med oval kronform, designad av Uta Kögl, inspirerar med sin exceptionellt dekorativa design och sitt briljanta ljus. Det högkvalitativa materialvalet och det filigrana utförandet gör den till en riktig pärla även när den är släckt. Den genomgående höga kvaliteten säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Ljuskrona CAMPAGNOLA 24-armad silver

  Kögl Ljuskrona CAMPAGNOLA 24-armad silver
  Imponerande 24-armad ljusskrona CAMPAGNOLA Den medvetet enkelt hållna designen av den här imponerande ljuskronan låter den eleganta material- och färgurvalet komma till sin rätt på ett speciellt sätt. De 24 vita Scavo-glasen sörjer för mjukt, stämningsfull belysning. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna härliga festbelysning.
 • Ljuskrona CASTELLO design av Kögl

  Ljuskrona CASTELLO design av Kögl
  6-ljus Castello ljuskrona i rustik look tillverkad av silverantik metallCASTELLO är en elegant sexljus ljuskrona som utstrålar rustik charm. Den silverantikfärgade metallramen luckras upp av silverfärgade patinerade dekorelement, som understryker den imponerande helhetsbilden. Tillverkad i Tyskland och Italien.
 • Kögl Ljuskrona FILO 16-armad, 140 cm

  Kögl Ljuskrona FILO 16-armad, 140 cm
  16-ljus ljuskrona Filo 140 cmMed sitt blåsvarta utseende ger ljuskronan Filo ett mycket imponerande intryck, vilket diametern på 140 centimeter också bidrar till. Designen från Kögl är elegant och samtidigt svepande på grund av ljuskronans form. Totalt 16 ljuskällor ger en optimal belysning. Detta är en kvalitetsprodukt från Italien och Tyskland.
 • Kögl Dekorativ pendellampa CAMPANA 47 cm

  Kögl Dekorativ pendellampa CAMPANA 47 cm
  CAMPANA pendellampa med elegant, guldfärgad patinerad bladdekoration, design av Uta Kögl Denna lampa i serien CAMPANA är en riktig pärla även när den inte lyser tack vare den vackra bladdekorationen. Det smakfulla materialvalet och den filigrana designen imponerar alltid. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta belysning.
 • Kögl Taklampa GRECA, 2-armad 40 cm

  Kögl Taklampa GRECA, 2-armad 40 cm
  Greca taklampa ger rumsbelysning med mysigt ljusDen här vackra taklampan passar både en medelhavsinredning och en rustik inredningsstil. Greca sprider ett varmt ljus som ger en stämningsfull allmänbelysning. Den höga kvaliteten på det handmålade hantverket säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Kögl 24-karats förgylld hänglykta Cupola

  Kögl 24-karats förgylld hänglykta Cupola
  Cupola pendellampa i guldoptikCupola pendellampa ser ganska imponerande ut. Det beror inte bara på de många glaskristallerna som ger lampan dess unika charm. Cupola-pendellampan har nämligen förgyllts med 24 karats guld och blir därmed ett verkligt kungligt ljusobjekt som visuellt förhöjer varje rum. Spelet med ljusreflexer som uppstår genom de många glaskristallerna är en sann dröm. Så här kan du skapa en viss prakt i dina egna fyra väggar.
 • Kögl Guldfärgad väggfackla RICARDA

  Kögl Guldfärgad väggfackla RICARDA
  Snygg vägglampa RICARDA med överdrag av ädelt bladguldVägglampan RICARDA GOLD ger inte bara ett bra, stämningsfullt ljus - den är också ett attraktivt blickfång. Den genomgående höga kvaliteten säkerställs genom traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Vägglampa CAMPANA 1 lampa

  Kögl Vägglampa CAMPANA 1 lampa
  Formskön Campana vägglampa med blommig lookVägglampan Campana är en delikat vägglampa med en lekfull blommig look. Bearbetningen av opalglas och metall bidrar till den blommiga tonen. Det italienska designkonceptet kommer här till sin fulla rätt. Särskilt glaskroppen lyser genom bägarformen, medan bladen delvis patinerats med guld och delvis skimrar i en antik rostfärg.
 • Kögl Liten vägglampa AZIENDA 1-armad

  Kögl Liten vägglampa AZIENDA 1-armad
  Mysig AZIENDA vägglampa med elektriskt stearinljusDen genomgående höga kvaliteten på denna eleganta väggbelysning garanteras av traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder. Kombinationen av rostbrunt väggfäste och ljusformad belysning passar perfekt in i en rustik atmosfär.
 • Kögl Vägglampa ROSETO handmålad

  Kögl Vägglampa ROSETO handmålad
  2-ljus vägglampa ROSETO i florentinsk stil med ädel, handmålad rosendekorDen ädla och lekfulla vägglampan ROSETO är tillverkad i florentinsk stil och inspirerar med sin särskilt dekorativa effekt. Dess ram med rosendekor är smidd för hand och även handmålad. Guld och silver förfinar detta dyrbara smycke ytterligare. Den blommiga vägglampan är därmed ett unikt belysningsföremål som väcker uppmärksamhet i alla rum. Det högkvalitativa utförandet från den tysk-italienska tillverkaren garanterar lampans höga kvalitet.
 • Kögl Strålande vägg- eller taklampa AURORA 145 cm

  Kögl Strålande vägg- eller taklampa AURORA 145 cm
  Designerlampa AURORA - en glamorös höjdpunkt Denna stora sol i ädelt guld och silver lyser upp varje rum på ett imponerande sätt. Med sin exceptionellt konstnärliga design skapar taklampan en speciell känsla och avger atmosfäriskt ljus. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna exklusiva taklampa. Passar även som väggbelysning.
 • Kögl Strålande vägg- eller taklampa AURORA 92 cm

  Kögl Strålande vägg- eller taklampa AURORA 92 cm
  Designerlampa AURORA - en glamorös höjdpunkt Denna stora sol i ädelt guld och silver lyser upp varje rum på ett imponerande sätt. Med sin exceptionellt konstnärliga design skapar taklampan en speciell känsla och avger atmosfäriskt ljus. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna exklusiva taklampa. Passar även som väggbelysning.
 • Kögl Vägglampa ROSE

  Kögl Vägglampa ROSE
  2-lampors vägglampa ROSE med skärm av satinglas och blommiga dekorativa elementVägglampan ROSE ger en jämn, mjuk belysning och övertygar samtidigt med en konstnärlig design. Runt den vackert utformade skärmen av opalglas slingrar sig guld-antikfärgade blommor och bladelement. Dessutom övertygar armaturen med sitt högkvalitativa utförande.
 • Kögl Vägglampa CAMPANA med bladdekor

  Kögl Vägglampa CAMPANA med bladdekor
  Dekorativ Campana vägglampa med blomstermagiDen ädla designen med glasblommor är charmen med den trattformade Campana vägglampan. Grenarna, som har patinerats i guld, ser mycket ädla ut tillsammans med den rostbruna metallstången. Tratten av opalglas ger lampan den sista touchen.
 • Kögl Imponerande vägg- eller taklampa SONNE KUPFER

  Kögl Imponerande vägg- eller taklampa SONNE KUPFER
  Högkvalitativ tak- eller vägglampa SONNE AURORA av metallOm du letar efter ett verkligt imponerande ljuskonstverk är tak- eller vägglampan SONNE AURORA det perfekta valet. För denna imponerande ljuskälla kommer garanterat att fånga allas blickar. Armaturen kan användas som vägglampa eller dekorativ taklampa och ger ett behagligt ljus. Blandningen av metall och handpolerat glas ger i alla fall en speciell charm. Solens vågformade armar lyser i en raffinerad guld- och silverton. Om du inte bara letar efter en lampa, utan ett riktigt smycke för väggen, är denna sollampa ett mycket bra val.
 • Kögl Vägglampa Quadrangolo koppar, 32,5 x 32,5cm

  Kögl Vägglampa Quadrangolo koppar, 32,5 x 32,5cm
  Kvadratisk Quadrangolo vägglampa i strålande höstfärger Den eleganta Quadrangolo vägglampan dekorerar inte bara vilken vägg som helst, utan kan också användas som en elegant taklampa i strålande höstfärger. Kombinationen av en tilltalande glaskropp och en högkvalitativ finish av hamrad metall är det som gör denna vackra pjäs så tilltalande. Detta skapar en magisk slöja av ljus över rummet, som Quadrangolo-vägglampan visuellt förstärker. Armaturen har ett klassiskt och modernt utseende på samma gång och understryker inredningen på ett sofistikerat sätt
 • Kögl Taklampa Rosaio, rund, 3 lampor

  Kögl Taklampa Rosaio, rund, 3 lampor
  Stilren florentinsk design med högkvalitativt blomglas. Metall konstfullt formad till guld-silver-gröna rosgrenar och blad.Det gamla florentinska hantverket har skapat imponerande modeller för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto har dessa förebilder som förebild. Smidda för hand, förfinade med guld- eller silverplätering eller målade för hand är var och en av dessa lampor ett uttryck för individuell heminredning. Traditionellt hantverk och konstnärlig design gör dessa föremål så unika. Den höga kvaliteten på denna värdefulla belysning säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl ROSE tilltalande taklampa 48 cm

  Kögl ROSE tilltalande taklampa 48 cm
  Blommig taklampa ROSE med guldpatinerad blomdekoration Den stilfulla taklampan ROSE imponerar med en konstfull blom- och bladdekoration. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Dekorativ taklampa CAMPANA 30 cm

  Kögl Dekorativ taklampa CAMPANA 30 cm
  Förtrollande taklampa CAMPANA med bladdekorDen guldpatinerade bladdekoren på taklampan CAMPANA drar genast till sig blickarna. Även när armaturen är släckt ger den ett enastående vackert intryck och förblir länge i betraktarens minne som ett äkta smycke. De smakfulla materialen har kombinerats till en sammanhängande helhet för att visa den höga kvaliteten på det traditionella hantverket i Italien. Denna smarta belysning förhöjer visuellt de flesta bostadsutrymmen.
 • Kögl Foglie taklampa 67 cm, 3-armad

  Kögl Foglie taklampa 67 cm, 3-armad
  2-ljus taklampa Foglie med guldfärgad patinerad bladdekoration, glas vit satinFoglie presenterar sig som en elegant taklampa som imponerar med en konstnärlig blom- och bladdekoration. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, grön antik

  Kögl Ljuskrona FILO 8-armad, grön antik
  8-ljuskrona i lantlig designLjuskronan Filo ger briljant belysning med 8 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Ljuskrona FILO, 5-armad blåsvart

  Kögl Ljuskrona FILO, 5-armad blåsvart
  5-ljus ljuskrona i blåsvartDenna ljuskrona ger bra belysning med 5 ljuskällor och imponerar med sin ädelt svängda design. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Taklampa FLORA av Kögl 58 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 58 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration i vitt Lite lekfull och med romantisk atmosfär blir taklampan Flora till intressets medelpunkt. Filigrana metallbågar med bladdekor ramar in glaset i alabasterutseende. Dessa sörjer för en behaglig bländfri belysning i hela rummet och en stämningsfull atmosfär.
 • Taklampa FLORA av Kögl 45 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 45 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration, vitt glas i alabaster-utseende Denna taklampa ger skarpt ljus och verkar mycket dekorativ med den konstfulla metallprydnaden. Ett stycke modern lantlig stil för många rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Högkvalitativ taklampa Cupola, nickel

  Kögl Högkvalitativ taklampa Cupola, nickel
  Magnifik Cupola taklampa med kristaller Ovanför taklampan finns en slags krona. Denna krona ramar in lampans topp på ett dekorativt sätt. Lampans metall har ett nickelutseende. En mängd glaskristaller är sammanlänkade för att bilda en skålform. Det intrikata glashänget verkar skimrande och effektivt med ljusreflektioner. Ljuset reflekteras i den exklusiva lampskärmen på väggar och i tak.
 • Kögl Fiore-taklampa bladguld och kristall, 2 lampor

  Kögl Fiore-taklampa bladguld och kristall, 2 lampor
  Snygg Fiore taklampa med bladguld och gnistrande kristallblommorPren elegans med en touch av modernitet - det är så Fiore taklampa alltid vet hur man inspirerar. Höjdpunkten är de vackra kristallblommorna som bryter ljuset och avger gnistrande reflektioner. De kompletteras av en bas som är folierad med bladguld, vilket stilfullt fulländar helhetsbilden.Fiore är lika lämplig för montering i taket som på väggen.
 • Kögl Golvlampa BONITO med gyllene spiral

  Kögl Golvlampa BONITO med gyllene spiral
  Högkvalitativ BONITO golvlampa med guldfärgad spiral och vitt Scavo-glas Denna golvlampa från BONITO-serien av rost-antikfärgad metall, guldfärgad spiral och vitt Scavo-glas ger ett stämningsfullt ljus i vardagsrummet och bidrar på ett avgörande sätt till en mysig atmosfär.
 • Kögl Svängd bordslampa CAMPANA

  Kögl Svängd bordslampa CAMPANA
  Elegant bordslampa CAMPANA i florentinsk stil Bordslampan CAMPANA ger inte bara diskret extra ljus, utan är också ett dekorativt blickfång på byrån eller nattduksbordet. Lampans stomme är tillverkad av rostfärgad metall och omges av en guldfärgad blomdekoration. Den smakfulla kombinationen av material kompletteras av en bägarformad skärm av satinglas, som försiktigt dämpar ljuset.
 • Kögl Graciöse vägg- eller taklampa ROSAIO

  Kögl Graciöse vägg- eller taklampa ROSAIO
  Stilfull rosendesign, vridbart blomglas, metall konstfullt formad till guld-silver-gröna rosgrenar och bladDet gamla florentinska hantverket har skapat imponerande modeller för stilfull belysning. Den värdefulla serien Rosaio har dessa förebilder som förebild. Smidda för hand, förfinade med guld- eller silverplätering eller målade för hand är var och en av dessa lampor ett uttryck för individuell heminredning. Traditionellt hantverk och konstnärlig design gör dessa föremål så unika. Den höga kvaliteten på denna värdefulla belysning säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Kristall hänglykta CUPOLA

  Kögl Kristall hänglykta CUPOLA
  Imponerande pendelkrona i antikgrönt och guld, med högkvalitativ glaspendel CUPOLA-armaturens genomarbetade och konstnärliga design gör den till en drömlik rumsbelysning. Pendeln i kristallglas ger speciella ljuseffekter och skapar en mysig och behaglig atmosfär. Traditionell tillverkning i tysk-italienska verkstäder garanterar en genomgående hög kvalitet.
 • Kögl Kristall hänglykta CUPOLA

  Kögl Kristall hänglykta CUPOLA
  Imponerande pendelkrona i antikgrönt och guld, med högkvalitativ glaspendel CUPOLA-armaturens genomarbetade och konstnärliga design gör den till en drömlik rumsbelysning. Pendeln i kristallglas ger speciella ljuseffekter och skapar en mysig och behaglig atmosfär. Traditionell tillverkning i tysk-italienska verkstäder garanterar en genomgående hög kvalitet.
 • Kögl Vägglampa FILO, 2-armad blå-svart

  Kögl Vägglampa FILO, 2-armad blå-svart
  filo 2-ljus väggkrona i blåsvartMed sin mjukt böjda ram betonar Filo väggkrona på ett imponerande sätt en antik atmosfär och ger mysig extra belysning. Tack vare den exklusiva tillverkningen av denna lampa i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Kögl Speciell vägglampa CILENTA

  Kögl Speciell vägglampa CILENTA
  Konstfull vägglampa CILENTA i guld-antik med vitt Scavo-glas Den konstfullt utformade vägglampan Cilenta uppnår en imponerande effekt genom det högkvalitativa materialet och den dyrbara utformningen. Därigenom är CILENTA-lamporna även släckta äkta smycken. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, klar

  Kögl Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, klar
  1-lampa FIORELLA vägglampa med reflektorplatta och dekorativa glasblommorFIORELLA är en juvel på varje vägg, även när den inte är tänd, och alla som älskar något speciellt kommer att känna sig hemma med FIORELLA. Med sin skärm av glasblommor sprider den ett strålande vackert ljus. Den böjda metallarmen har en rost-antik finish, som harmonierar vackert med den traditionella guldpläterade reflektorplattan. Denna fungerar också som en kontrasterande bakgrund till glasskärmen. Beroende på inredningsstil kan man välja mellan versionen med en klar glasblomma och versionen med en bärnstensfärgad glasblomma.
 • Kögl Vägglampa Quadrangolo silver, 32,5 x 32,5cm

  Kögl Vägglampa Quadrangolo silver, 32,5 x 32,5cm
  Klassisk vägglampa Quadrangolo i silver Detta är den tidlöst klassiska versionen av Quadrangolo vägglampan. Silverutseendet är nästan coolt, medan de integrerade halogenlamporna fortfarande ger ett behagligt ljus. Den här vackra armaturen kan också användas som en attraktiv takarmatur och på så sätt bada hela rummet i ett mysigt ljus. Detta är en unik väggförskönare och ett praktiskt vardagsföremål som fyller sin funktion fullt ut
 • Kögl Vägglampa Cupola, 24 karats förgyllning

  Kögl Vägglampa Cupola, 24 karats förgyllning
  Gnistrande vägglampa Cupola av förgylld metall med högkvalitativt glashänge Hos vägglampan Cupola strålar otaliga slipade glaselement ikapp och sveper in omgivningen i förtrollande ljusreflexer. Som om inte detta inte vore nog, är metallramen förgylld i 24 karats guld, vilket betonar den lilla lampans sublimitet. Cupola är ett värdefullt komplement till klassiskt formade rum och ger den pompa och storslagenhet från förgångna tider.
 • Kögl Taklampa Campana, 5 lampor, rak

  Kögl Taklampa Campana, 5 lampor, rak
  Dekorativ taklampa Campana med blom- och bladdetaljerCampana är en särskilt dekorativ taklampa med fem lampor som övertygar med en blommig design. Den imponerande böjda ramen är gjord av rostbrun lackerad metall och kompletteras av 5 blomkalyxformade skärmar av opalglas. Den tysk-italienska tillverkarens höga kvalitet och traditionella utförande gör Campana till en hållbar och högkvalitativ lampa.
 • Kögl Dekorativ pendellampa CAMPANA 30 cm

  Kögl Dekorativ pendellampa CAMPANA 30 cm
  CAMPANA pendellampa med elegant guldfärgad patinerad bladdekoration, design av Uta Kögl Denna lampa från CAMPANA-serien är en riktig pärla, även när den inte lyser, tack vare den vackra bladdekorationen. Det smakfulla materialvalet och den filigrana designen imponerar alltid. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten på denna eleganta belysning.
 • Kögl Taklampa CAMPANA 2-armad

  Kögl Taklampa CAMPANA 2-armad
  Guldfärgad patinerad taklampa CAMPANA med ädel bladdekorationDen här taklampan i serien CAMPANA är ett riktigt smycke tack vare den vackra bladdekoren även när den är släckt.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Kögl Elegant hänglykta CAMPANA 8-armad

  Kögl Elegant hänglykta CAMPANA 8-armad
  Tilltalande CAMPANA-pendellampa med imponerande guldfärgad patinerad bladdekorationDen här pendellampan från CAMPANA-serien är en riktig pärla även när den inte lyser tack vare den vackra bladdekorationen. Det ädla materialvalet och den konstnärliga designen imponerar gång på gång. Traditionellt hantverk i tysk-italienska verkstäder garanterar den genomgående höga kvaliteten.
 • Kögl Hänglampa Dana i lantlig stil, 2 lampor

  Kögl Hänglampa Dana i lantlig stil, 2 lampor
  dANA-pendellampa med 2 lampor av antik silvermetall och marmorerat glas DANA-pendellampan med två lampor inspirerar med en ädel design av antik silvermetall och marmorerat glas. Detta gör den till ett dekorativt blickfång i vardagsrummet eller matplatsen. Ljuset sprids mjukt och varmt i rummet genom de två bärnstensfärgade glasskärmarna. Det högkvalitativa utförandet gör lampan från den tysk-italienska tillverkaren till ett långvarigt belysningsobjekt.
 • Kögl Stearinljus-balkljus GOLDEN DREAM

  Kögl Stearinljus-balkljus GOLDEN DREAM
  Kristallampa ljusblått-utseende med 8 stearinljus, sorterat, högkvalitativt glashänge, delvist munblåst muranoglas Fascination ljus: Elegant, högkvalitativt materialurval, konstfull utformning, briljant festbelysning, romantiskt sken av stearinljus... denna kristallglas-lampa lämnar inget övrigt att önska! Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade. Design av Uta Kögl
 • Kögl Bordslampa DANA handmålad

  Kögl Bordslampa DANA handmålad
  Handmålad Dana bordslampa i marmorlookGuld, silver och svart gör Dana bordslampa till en rustik lampa i marmorlook. En dämpad, halvklotformad skärm kompletterar lampans designkoncept perfekt. Det bärnstensfärgade marmorerade glaset är en riktig höjdpunkt, som gör lampan många gånger vackrare och står för dess extraordinära utseende.
 • Kögl Bordslampa CASTELLO

  Kögl Bordslampa CASTELLO
  Elegant CASTELLO bordslampa med patinerade dekorativa elementCASTELLO är en vackert formad bordslampa som imponerar med sin rustika design. Den eleganta metallramen i svart och guld passar perfekt in i klassiskt inredda vardagsrum. Där ger den ett starkt och behagligt extra ljus på byrån.
 • Kögl Vägglampa SONNE SERENA

  Kögl Vägglampa SONNE SERENA
  Sol 14-strålar i kopparrött och guld, handpolerat glas med plåtförädling höstfärger, kristallklot med fasetter Denna i elegant guld och kopparrött strålande sol lyser upp alla rum på imponerande sätt. Med sin enastående konstfulla design sörjer den för en speciell atmosfär och ger stämningsfullt ljus. Genom traditionellt utförande i tysk-italienska verkstäder säkras den oförändrade höga kvaliteten av denna exklusiva vägg- eller takbelysning.
 • Kögl Vägglampa F IMPERO, liten

  Kögl Vägglampa F IMPERO, liten
  Högkvalitativ, konstfullt formad vägglampa, designad av UTA KÖGL Den imponerande, 5-armade vägglampan IMPERO strålar i svart-silvrig fackel-design med gyllene dekor som dekorativ ljuskälla. Det vita glaset - flytande övergående till klarglas - uppnår en särskilt vacker ljuseffekt. Även under dagen är vägglampan IMPERO genom sin konstfulla utformning ett speciellt smycke i individuella, stilfulla rum. Tillverkarinformation: Den exklusiva produktionen i Tyskland eller Italien och samt ständiga kvalitetskontroller säkrar den jämna högkvalitativa kvaliteten och en snabb leverans av våra lampor.
 • Kögl Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, bärnsten

  Kögl Blommig vägglampa FIORELLA 1-armad, bärnsten
  1-lampa FIORELLA vägglampa med reflektionsplatta och dekorativa glasblommorFIORELLA är en juvel på varje vägg, även när den inte är tänd, och alla som älskar något speciellt kommer att känna sig hemma med FIORELLA. Med sin skärm av glasblommor sprider den ett strålande vackert ljus. Den böjda metallarmen har en rost-antik finish, som harmonierar vackert med den traditionella guldpläterade reflektorplattan. Denna fungerar också som en kontrasterande bakgrund till glasskärmen. Beroende på inredningsstil kan man välja mellan versionen med en klar glasblomma och versionen med en bärnstensfärgad glasblomma.
 • Kögl Taklampa Rosaio, avlång, 5 lampor

  Kögl Taklampa Rosaio, avlång, 5 lampor
  Stilren florentinsk design, svängbart blomglas. Metall konstfullt formad till guld-silver-gröna rosgrenar och blad.Det gamla florentinska hantverket har skapat imponerande modeller för stilfull belysning. Den värdefulla serien Roseto har dessa förebilder som förebild. Smidda för hand, förfinade med guld- eller silverplätering eller målade för hand är var och en av dessa lampor ett uttryck för individuell heminredning. Traditionellt hantverk och konstnärlig design gör dessa föremål så unika. Den höga kvaliteten på denna värdefulla belysning säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder.
 • Kögl Stearinljus-hänglykta GOLDEN DREAM

  Kögl Stearinljus-hänglykta GOLDEN DREAM
  Kristall-hänglykta ljusblått-utseende med 3 klotljus, sorterat, högkvalitativt glashänge, delvist munblåst muranoglas Fascination ljus: Elegant, högkvalitativt materialurval, konstfull utformning, briljant festbelysning, romantiskt sken av stearinljus... denna dröm-kristallglaslampa lämnar inget övrigt att önska! Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade. Design av Uta Kögl
 • Taklampa FLORA av Kögl 58 cm

  Taklampa FLORA av Kögl 58 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration, vitt glas i alabaster-utseende Denna taklampa ger skarpt ljus och verkar mycket dekorativ med den konstfulla metallprydnaden. Ett stycke modern lantlig stil för många rum. Genom den utmärkta produktionen i Tyskland och Italien är bästa kvalitet, utmärkta utförande och korta leveranstider säkrade.
 • Kögl Ljuskrona FILO 10-armad, 100 cm

  Kögl Ljuskrona FILO 10-armad, 100 cm
  10-brännare Filo ljuskrona 100 cmDen blåsvarta Filo ljuskronan har en diameter på 100 centimeter och har utrustats med 10 iriserande ljuskällor, vilket skapar en behaglig belysning. Designen ser mycket ädel ut på grund av sin speciella kurva. Eftersom ljuskronan endast tillverkas i både Italien och Tyskland är kvaliteten hög.
 • Kögl Taklampa CAMPANA, 2-armad 47 cm

  Kögl Taklampa CAMPANA, 2-armad 47 cm
  Noble 2-ljus taklampa CampanaDen här taklampan svävar över rummet som en klocka (italienska: campana) och ser inte besvärlig ut, utan snarare filigran. Denna effekt uppnås genom den detaljerade dekorationen av lampan i bladdesign, som skimrar gyllene. I de tysk-italienska produktionsanläggningarna väljs högkvalitativa material med en känsla för stil, vilket garanterar armaturens utmärkta kvalitet.
 • Kögl Taklampa CAMPANA blomma 6-armad

  Kögl Taklampa CAMPANA blomma 6-armad
  6-ljus taklampa Campana med opalglasblommorTaklampan Campana är omsorgsfullt tillverkad av opalglasblommor och 3 vågiga metallarmar. Lampan är totalt 108 cm lång och kan fästas i taket med den ovala basen. Bladens guldfärgade patina är särskilt förtrollande och får de 6 opalglasblommorna att lysa ännu vackrare.
 • Kögl Pendellampa BONITO rost antik 50 cm

  Kögl Pendellampa BONITO rost antik 50 cm
  Högkvalitativ BONITO pendellampa med guldspiral och vitt Scavo-glas Denna pendellampa från BONITO-serien tillverkad av rost-antik metall med guldspiral och vitt Scavo-glas ger ett stämningsfullt ljus i vardagsrummet.
 • Kögl Taklampa GRECA, 2-armad 30 cm

  Kögl Taklampa GRECA, 2-armad 30 cm
  Greca taklampa ger rumsbelysning med mysigt ljusDen här vackra taklampan passar både en medelhavsinredning och en rustik inredningsstil. Greca sprider ett varmt ljus som ger en stämningsfull allmänbelysning. Den höga kvaliteten på det handmålade hantverket säkerställs genom traditionell bearbetning i tysk-italienska verkstäder. Designad av Uta Kögl.
 • Kögl Foglie taklampa 46 cm, 2-armad

  Kögl Foglie taklampa 46 cm, 2-armad
  2-ljus taklampa Foglie med guldfärgad patinerad bladdekoration, glas vit satinFoglie presenterar sig som en elegant taklampa som imponerar med en konstnärlig blom- och bladdekoration. Tack vare den exklusiva tillverkningen i Tyskland och Italien garanteras bästa kvalitet, utmärkt utförande och korta leveranstider.
 • Taklampa FLORA design av Kögl 64 cm

  Taklampa FLORA design av Kögl 64 cm
  Stilfull taklampa med metalldekoration i vitt Lite lekfull och med romantisk atmosfär blir taklampan Flora till intressets medelpunkt. Filigrana metallbågar med bladdekor ramar in glaset i alabasterutseende. Dessa sörjer för en behaglig bländfri belysning i hela rummet och en stämningsfull atmosfär.
 • Kögl Fiore Cristallo bladsilver-taklampa 3-arm.

  Kögl Fiore Cristallo bladsilver-taklampa 3-arm.
  Snygg Fiore taklampa med silverblad och gnistrande kristallblommorPren elegans med en touch av modernitet - det är så Fiore taklampa alltid vet hur man inspirerar. Höjdpunkten är de vackra kristallblommorna som bryter ljuset och avger gnistrande reflektioner. De kompletteras av en bas som är folierad med bladsilver, vilket stilfullt fulländar den övergripande bilden.Fiore är lika lämplig för montering i taket som på väggen och levereras inklusive glödlampor.
 • Kögl Vägglampa CASTELLO, 2-armad

  Kögl Vägglampa CASTELLO, 2-armad
  cASTELLO vägglampa med 2 lampor sprider rustik charmRustik och elegant, CASTELLO vägglampa med två lampor fångar ögat med sin silverpatinerade dekor. Från dess metallram sträcker sig två kurvigt formade armar med ljusplattor. Detta ger en behaglig extra belysning.