Knikerboker lampor

 • Vit taklampa Stendimi, 40 cm

  Vit taklampa Stendimi, 40 cm
  Exceptionell och elegant - taklampan Stendimi Redan till utseendet övertygar denna modell. Lampskärmen består av handbearbetat stål som strålar i klart och rent vitt. Stålkabeln fästs enkelt i taket och har en längd på 200 cm. Taklampan Stendimi, som är tillverkad i Italien har en utsökt bearbetning och kan skapa glamorösa ljuseffekter i taket. Till detta kommer den storartade design-idén, som kan integreras i nästan alla miljöer och pryder vardagsrummet lika väl som sovrummet.
 • Piccola Crash - taklampa belagd med bladguld

  Piccola Crash - taklampa belagd med bladguld
  Exklusivt förgylld - taklampan Piccola Crash En verklig höjdpunkt kan taklampan Piccola Crash bli i varje rum. Den speciella, handbearbetade stålplattan är överdragen med högkvalitativt bladguld. Ljuskällorna, som sitter under plattan strålar från undersidan av plattan, som reflekterar ljuset - en exklusiv ljusbild uppstår och skapar ett fantastiskt vackert sken. De båda gyllene plattorna är sammanlänkade med en 25 centimeter lång stålkabel, som kan förkortas vid behov. Lampan tillverkas i Italien där den före leveransen står under ständig observation, så att högsta kvalitet kan garanteras.
 • Raffinerad vägglampa Confusione, 50 cm

  Raffinerad vägglampa Confusione, 50 cm
  Slingrande vägglampa Confusione av aluminium Designen från Knikerboker har formen av en krans av trådar. Många trådar sitter oregelbundet tillsammans och har försetts med enstaka halogenlampor. De belyser de oregelbundet fallande nättrådarna. Tio lampor lyser på nätet som består av eloxerad aluminium. Det italienska handarbetet påminner om en juldekoration men kan ändå användas som vägglampa året runt. Lampan har inte bara en kropp eller skärm, utan består enbart av nät som ser ut att vara löst förbundna med varandra. På in- och utsidan sträcker sig dock många öglor i sidled på ett behagligt oregelbundet sätt.
 • Exceptionell taklampa Confusione, 75 cm

  Exceptionell taklampa Confusione, 75 cm
  Oregelbunden taklampa Confusione av nätöglor Den italienska designen från Knikerboker skapas som lekfullt handarbete. Vid tillverkningen utvecklas en lampa som inte har någon skärm, utan som består av ett virrvarr av nät som förbinds med öglor. Många långa nätöglor ligger över varandra och sträcker sig i sidled, inifrån och ut. Det originella nätet består av eloxerad aluminium i färgvarianten Alu. Tio halogenlampor fördelar sig över det lösa nätet och belyser rummet direkt. Belysningen genom denna taklampa påminner litet om en estetisk julprydnad, fast utan juldekorationer. Lampan utstrålar en enkel, högkvalitativ elegans.
 • LED-vägglampa DND profil i vitt

  LED-vägglampa DND profil i vitt
  Designer-vägglampa ”do not disturb - we are creating” med inbyggda LED-lampor Inspirerad av ett eget motto har designern döpt denna enkla och filigrana vägglampa till ”do not disturb - we are creating”. Den vita metallstommen håller en rund lampkropp, som är utrustad med dubbelt reflekterande glasskivor i opalvitt. Ljuset från de inbyggda, varmvita LED-lamporna utstrålas därigenom jämnt och bländfritt i rummet. Made in Italy - det står den traditionsrika tillverkaren av denna högkvalitativa lampa, som är tillverkad för hand enligt höga kvalitetskrav för. Den traditionella hantverkskonsten står utöver den innovativa designen i förgrunden vid tillverkningen. Varje lampa blir ett unikt designobjekt som på ett lyckat sätt understryker atmosfären i vardagsrummet.
 • Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm brons

  Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm brons
  Exklusiv LED-vägglampa Non So - made In Italy LED-vägglampan Non So, av italienska designer, tillverkas för hand i Italien. Lampans form är exceptionell. Ett runt stålblad har formats så oregelbundet och försetts med bucklor, att det ser ut som ett ark papper eller en näsduk, som man knycklat ihop och sedan vecklat ut igen. I övre delen är stålbladet hoprullat inåt, där LED-lampan sitter och skapar delvis direkt, delvis indirekt belysning. En speciell ljusverkan och reflektion skapas genom kroppens yta, som är helt belagd med bladmetall. Lamporna från Knikerboker är designade och tillverkade i Italien. Tillverkningen, som till största delen sker för hand under sträng kvalitetskontroll, garanterar en slutprodukt som har hög kvalitet, lång livslängd och som är unik. - kan även användas som taklampa
 • Des.agn - italiensk designer-vägglampa, vit

  Des.agn - italiensk designer-vägglampa, vit
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm

  Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm
  Elegant och högkvalitativ taklampa Crash Det speciella med den utsökta taklampan Crash är definitivt den 150 x 150 cm stora plattan av stål, som är överdragen med bladguld och glänser i ordets sanna bemärkelse: halogenljuskällorna sitter under plattan som reflekterar det klara, varma ljuset. Den två meter långa stålkabeln gör att lampan kan fästas säkert i taket. Genom denna speciella effekt kan en glamorös atmosfär skapas. Den handtillverkade lampan kommer från Italien och tillverkas där under ständig uppsikt av hantverksmästare. Genom sin ovanliga konstruktion kan modellen inte bara pryda, utan helt försköna miljön.
 • Ecliptika - taklampa med bladguld

  Ecliptika - taklampa med bladguld
  Exceptionell och utsökt - taklampan Ecliptika Designer-taklampan Ecliptika har en exceptionell lampkropp, som består av aluminium och är överdragen med bladguld på insidan. Kåpan, som påminner om ett klot innehåller en ljuskälla som tillsammans med det reflekterande bladguldet skapar ett skimrande och varmt ljus och en underbar ljuseffekt. Lampan, som tillverkas för hand i Italien bearbetas av mästare och står under ständig kvalitetskontroll innan produkten lämnar tillverkningsorten och levereras till kunden.
 • Vit taklampa Crash 75 cm

  Vit taklampa Crash 75 cm
  Vit taklampa Crash med veck Designen från Knikerboker fascinerar med sina många veck och små fält, som är fördelade över längden på 75 cm. Den utsökta lampan från den italienska tillverkaren lovar en estetisk effekt i alla tänkbara inredningsstilar. Taklampan består av en stor kropp och en liten, vit metallplatta som sitter under den. Den skärmar tydligt av belysningen. Det behagliga ljuset skimrar på den vita ytan i taket, så att indirekt belysning skapas. Den stora vita metallytan leder tankarna till ett stort pappersark som är hopknycklat på sina ställen. Den behagliga ljusstämningen är samtidigt mjuk och angenämt klar.
 • Förgylld vägg- och taklampa Ecliptika 40 cm

  Förgylld vägg- och taklampa Ecliptika 40 cm
  Ovanlig och absolut glamorös - vägg- och taklampan Ecliptika Högst speciell är den handtillverkade vägg- och taklampan Ecliptika, med kåpa av högkvalitativt aluminium. På insidan av den halvklotformade kroppen finns ett skikt bladguld, så att ljuset från ljuskällan skapar en underbar ljuseffekt tillsammans med guldet. Ljuset reflekteras och ett varmt, gyllene skimmer uppstår - ett blickfång i vilken miljö som helst. Ecliptika tillverkas i Italien, varje steg i processen kontrolleras så att högsta kvalitet kan garanteras.
 • Exklusiv vägglampa Spirale, 35 cm

  Exklusiv vägglampa Spirale, 35 cm
  Exceptionell belysning för hemmet Till utseendet tilltalande är vägglampan Spirale, med en kropp av högkvalitativ aluminium och överdragen med högkvalitativt bladsilver utanpå. På insidan, däremot är lampan vitlackerad och ljuskällan sitter på utsidan, så att den lyser direkt på silverlagret. På så sätt kan rummet få inte bara god belysning, utan tack vare ljusreflexerna i silvret skapas en glamorös effekt. Vägglampan är utsökt, tillverkad i Italien och består av högkvalitativa material som framhäver den spännande designen.
 • LED-bordslampa DND profil i vitt

  LED-bordslampa DND profil i vitt
  Innovativ bordslampa DND med metallfot Foten hos lampan från Knikerboker är tillverkad av ett metallblock. Bordslampans arm sträcker sig ut från denna. Den italienska designen har skapat en lampskärm i form av en sminkspegel. I centrum av ytan belyser en LED-lampa rummet åt båda sidorna. Lampan av järn, stål och glas går i opal och vitt. Det hårda materialet mjukas upp av den vita färgsättningen. Helheten, och särskilt den svängda bygeln som håller diffusorn, bidrar till utformningen av ett ovanligt objekt. Ett sådant konstobjekt infogar sig behagligt i moderna inredningsmiljöer och skapar personliga accenter.
 • Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm, guld

  Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm, guld
  Exklusiv LED-vägglampa Non So - made In Italy LED-vägglampan Non So, av italienska designer, tillverkas för hand i Italien. Lampans form är exceptionell. Ett runt stålblad har formats så oregelbundet och försetts med bucklor, att det ser ut som ett ark papper eller en näsduk, som man knycklat ihop och sedan vecklat ut igen. I övre delen är stålbladet hoprullat inåt, där LED-lampan sitter och skapar delvis direkt, delvis indirekt belysning. En speciell ljusverkan och reflektion skapas genom kroppens yta, som är helt belagd med bladmetall. Lamporna från Knikerboker är designade och tillverkade i Italien. Tillverkningen, som till största delen sker för hand under sträng kvalitetskontroll, garanterar en slutprodukt som har hög kvalitet, lång livslängd och som är unik. - kan även användas som taklampa
 • Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, svart

  Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, svart
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Taklampa Stendimi med bladguld, 100 cm

  Taklampa Stendimi med bladguld, 100 cm
  Iögonfallande design-taklampa Stendimi med dekor av bladguld Ett speciellt ljusobjekt är den en meter långa och 75 cm breda taklampan Stendimi, som med sin uttrycksfulla design drar alla blickar till sig. Den är tillverkad av handbearbetat stål och helt belagd med bladguld på insidan. Utsidan, däremot är i enkelt vitt. Två 200 cm långa stålkablar håller lampan i taket, där den skapar en glamorös atmosfär i rummet. Som alla lampor från den italienska tillverkaren är även denna tillverkad helt för hand. Tillverkaren står för högkvalitativ bearbetning i kombination med traditionell hantverkskonst och innovativ design. På så sätt skapas speciella lampor, som på ett speciellt sätt understryker atmosfären i rummet.
 • Vägglampa Confusione 100 cm diameter

  Vägglampa Confusione 100 cm diameter
  Dekorativ vägglampa Confusione av eloxerad aluminium Iögonfallande och originell är den handtillverkade vägglampan Confusione. Den består av ett oregelbundet nät av eloxerad aluminium där 14 små halogenlampor infogats. På så sätt skapas en effektfull belysning som iscensätter vardagsrummet. Dessutom övertygar vägglampan som dekorativt inredningselement på väggen. Made In Italy Innovativa design-idéer, högkvalitativ bearbetning och traditionellt italienskt konsthantverk - det står den italienska tillverkaren av lampan för. Med sina iögonfallande ljuskoncept kan de skapa en imponerande atmosfär i varje rum.
 • I vitt - designer-bordslampa Hué, 50 cm hög

  I vitt - designer-bordslampa Hué, 50 cm hög
  50 cm hög - designer-bordslampan Hué med cylinderformad skärm I en elegant vit ton lyser bordslampan Hué, vars lampskärm består av ett fint stålblad som formats till en vriden cylinder. En lätt utdragen rektangel rullas ihop så att en asymmetrisk kropp skapas och skapar en förfinad atmosfär i rummet med sitt enkla raffinemang och sin svala elegans. De båda GU10-halogen-reflektorlamporna i dess inre skapar riktad belysning uppåt och nedåt. Produkterna från denna italienska lamptillverkare är till största delen tillverkade för hand. Här kombineras den italienska hantverkskonsten med högkvalitativa material, så att slutprodukten övertygar, både när det gäller design och kvalitet.
 • Bladguldsbordslampa Hué, 70 cm hög

  Bladguldsbordslampa Hué, 70 cm hög
  70 cm hög bordslampa Hué - design made In Italy Stilfull design från Italien förkroppsligas i bordslampan Hué, som övertygar med sin enkelhet och sitt gyllene yttre. Skärmen består av ett rektangulärt stålblad som är hoprullat och skapar en asymmetrisk cylinder. Som kronan på verket är hela lampan belagd med bladguld. Ljuset avges både uppåt och åt sidorna genom den lilla slitsen. Tack vare höjden kan bordslampan Hué även användas som golvlampa. Knikerboker är en italiensk lamptillverkare som lägger stor vikt vid design och kvalitet. Tillverkningen för hand spelar en viktig roll. Slutprodukten är därför alltid en individuell kvalitetsprodukt made in Italy.
 • Exklusiv LED-taklampa Non So 75 cm, guld

  Exklusiv LED-taklampa Non So 75 cm, guld
  Med bladguld: LED-designer-taklampa Non So - kan även användas som vägglampa Italiensk design och italienskt handarbete döljer sig i LED-taklampan Non So, som man kan beteckna som ett verkligt mästerverk av modern design. Ett runt stålblad är utgångspunkt för lampan. Det bearbetas för hand så att det nästan ser ut som ett pappersark som skrynklats ihop och sedan slätats ut igen. På den sida där LED-lamporna sitter är metallen något vidare rullad, så att LED-lamporna kan fästas under den. När man tänder ljuset ger taklampan både direkt och indirekt ljus. Framför allt reflektionerna i bladguldsytan lägger man särskilt märke till och det är även de som bidrar till det indirekta ljuset. Lampor från Knikerboker är italienska kvalitetsprodukter. De tillverkas för hand på plats och garanterar en slutprodukt som har hög kvalitet, lång livslängd och är unik. Taklampan Non So kan även användas som vägglampa.
 • Gyllene designer-LED-bordslampa Gi.Gi

  Gyllene designer-LED-bordslampa Gi.Gi
  Ädel designer-bordslampa Gi.Gi med bladguld Iögonfallande design och ädla ytor är utmärkande för designer-bordslampan Gi.Gi, som kommer från den italienska lamptillverkaren Knikerboker. Hela lampkroppen består av stål, som formas och bearbetas manuellt. Ytan beläggs med bladguld, vilket inte bara ser glamoröst ut, utan även i hög grad bidrar till bordslampans ljusverkan. Den arbetar nämligen med reflektionerna från LED-lamporna i övre delen av lampan, som träffar undre delen och därifrån reflekteras ut i rummet. Made in Italy är en beteckning som gäller för lamporna från Knikerboker och de är inte bara designmässigt, utan även när det gäller kvaliteten något alldeles extra.
 • Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, vit

  Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, vit
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, röd

  Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, röd
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Förgylld taklampa Ecliptika 40 cm

  Förgylld taklampa Ecliptika 40 cm
  Gyllene ljuseffekter med taklampan Ecliptika Det speciella med taklampan Ecliptika är helt klart insidan av lampskärmen: kroppen av aluminium är överdragen med bladguld på insidan och när lamporna lyser på den reflekteras ljuset av guldet. Detta skapar ett varmt, gyllene ljussken som absolut pryder varje rum. Lampan tillverkas för hand i Italien under ständig uppsikt av hantverksmästare och uppfyller de högsta kvalitetskrav - både när det gäller valet av material och bearbetningen.
 • A Temp Perso - ädel taklampa i vitt

  A Temp Perso - ädel taklampa i vitt
  Exklusiv taklampa A Tempo Perso Taklampan A Tempo Perso är ett exklusivt design-objekt som huvudsakligen består av två svängda aluminiumelement. De skapar tillsammans en imponerande, 1 m lång lampskärm, där ljuskällorna sitter mellan de båda elementen. På så sätt utstrålas ljuset från de båda inbyggda LED-lamporna och skapar en imponerande effekt i rummet. Den italienska tillverkaren värdesätter hög kvalitet och användning av högkvalitativa material. På så sätt förbinds det italienska konsthantverket med innovativa design-idéer. Ett ljuskoncept skapas, som övertygar med sin speciella atmosfär.
 • Ädel taklampa A Tempo Perso med bladguld

  Ädel taklampa A Tempo Perso med bladguld
  Exklusiv taklampa A Tempo Perso med bladgulddekorerade aluminiumelement A Tempo Perso är en ädel och innovativ taklampa som imponerar med sin speciella design. Den 1 m långa lampskärmen består av två parallella aluminiumelement. De är svängda till formen och dekorerade med bladguld. Mellan dem sitter två LED-ljuskällor som utstrålar ljuset åt sidorna. På så sätt skapas en särskilt imponerande belysning. Som alla lampor från den italienska tillverkaren fascinerar även denna lampa med sin iögonfallande design och högkvalitativa bearbetning. Ständiga kvalitetskontroller gör att de handtillverkade lamporna når högsta kvalitetsstandard.
 • Vriden taklampa Hué i silver, en ljuskälla

  Vriden taklampa Hué i silver, en ljuskälla
  Designertaklampa Hué belagd med bladsilver Den handtillverkade taklampan Hué strålar i matt silver, kroppen av fin stålplåt är formad till en cylinder som gör ett dynamiskt intryck. Ytan är belagd med bladsilver vilket ger lampan ett exklusivt utseende. GU10-halogenreflektorlampan skapar riktad belysning, exempelvis över en disk eller bar. Alla lampor från denna italienska producent tillverkas för hand - med största noggrannhet och under ständiga kvalitetskontroller. Här kombineras den italienska hantverkskonsten med högkvalitativa material, så att slutprodukten övertygar, både när det gäller design och kvalitet.
 • LED-golvlampa Curve med bladsilver

  LED-golvlampa Curve med bladsilver
  Vackert blickfång för hemmet LED-golvlampan Curve erbjuder något som inte är alldagligt: Lampan av aluminium har en lampskärm som är helt belagd med bladsilver på ena sidan och andra sidan är kontrasterande djupsvart. Inuti lampan sitter energisnåla LED-lampor med varmvitt ljus som lyser på den silverfärgade sidan och skapar en speciell ljuseffekt. En inbyggd specialströmbrytare gör att de båda elementen kan tändas och släckas oberoende av varandra. Designer-lampan är tillverkad för hand i Italien.
 • LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, guld

  LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, guld
  Indirekt lysande designer-vägglampa Gi,Gi med LED-lampor Både designen och ljuseffekten är något speciellt hos LED-vägglampan Gi.Gi. Designerlampan kommer från Italien, där den tillverkas för hand. Ur ett stycke stål formas en exceptionell lampkropp som tack vare utläggarna skapar ett indirekt ljus i rummet. LED-lamporna sitter i denna utläggare och avger ljuset mot väggen. Där träffar de lampkroppens väggplatta och reflekteras, så att ljusstrålarna tränger ut i rummet. Glamorös och extravagant är de båda adjektiv som bäst beskriver vägglampan Gi.Gi. Tillverkad i Italien och särskilt ”handmade in Italy” är den egenskap som utmärker lamporna från Knikerboker och gör dem till något speciellt, inte bara designmässigt, utan även när det gäller kvaliteten och gör varje lampa unik. Vägglampan kan även monteras som taklampa.
 • LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, brons

  LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, brons
  Indirekt lysande designer-vägglampa Gi,Gi med LED-lampor Både designen och ljuseffekten är något speciellt hos LED-vägglampan Gi.Gi. Designerlampan kommer från Italien, där den tillverkas för hand. Ur ett stycke stål formas en exceptionell lampkropp som tack vare utläggarna skapar ett indirekt ljus i rummet. LED-lamporna sitter i denna utläggare och avger ljuset mot väggen. Där träffar de lampkroppens väggplatta och reflekteras, så att ljusstrålarna tränger ut i rummet. Glamorös och extravagant är de båda adjektiv som bäst beskriver vägglampan Gi.Gi. Tillverkad i Italien och särskilt ”handmade in Italy” är den egenskap som utmärker lamporna från Knikerboker och gör dem till något speciellt, inte bara designmässigt, utan även när det gäller kvaliteten och gör varje lampa unik. Vägglampan kan även monteras som taklampa.
 • Des.agn - italiensk designer-vägglampa, röd

  Des.agn - italiensk designer-vägglampa, röd
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Designer-golvlampa Hué i vitt

  Designer-golvlampa Hué i vitt
  Designer-golvlampa Hué med förspeglade lampor Med enkelhet och elegans övertygar golvlampan Hué från Knikerboker. Lampskärmen består av stål som skickligt formats nästan till en klassisk cylinderform, men inte utan raffinemang, för den är lätt vriden och ser därmed asymmetrisk ut. Ljuset avges uppåt och nedåt och åt sidorna genom den lätt svängda slitsen. Förspeglade lampor används i skärmen, så att man inte blir bländad, även om man ser direkt på ljuskällan. Lamporna från denna italienska tillverkare görs huvudsakligen för hand. Italiensk hantverkskonst kombineras med högkvalitativa material, så att lamporna övertygar både när det gäller kvaliteten och designen.
 • 100 cm diameter - designer-vägglampa Rotola

  100 cm diameter - designer-vägglampa Rotola
  Vägglampa Rotola som ljuskonstverk - made In Italy Mer än bara en ljuskälla är vägglampan Rotola, vars cirkelrunda kropp består av ett virrvarr av aluminiumnät. I nätet sitter de 18 ljuskällorna inbyggda, gör vägglampan till ett ljuskonstverk med den rätta tonen och fyller rummet med ljus. Rotola kan användas både som vägglampa och taklampa. Denna italienska lamptillverkare lägger största vikt vid individuell produktion för hand och högkvalitativa material. Tillsammans med hantverksskicklighet skapas en lampa som inte bara är estetiskt tilltalande och av hög kvalitet, utan dessutom unik.
 • Designer-vägglampa Hué med bladguld

  Designer-vägglampa Hué med bladguld
  Ädel vägglampa Hué i cylinderform Italiensk hantverkskonst ligger bakom vägglampan Hué, som tillverkas för hand. Kroppen består av stål, belagt med bladguld och hela vägglampan strålar i en ädel guldfinish. Den cylinderformade lampskärmen ser lätt asymmetrisk ut, eftersom rektangeln som skärmen formats av vrids litet vid bearbetningen. Ljuset sprids både uppåt och nedåt. Även framåt kan litet ljus tränga igenom en liten slits. Ständiga kvalitetskontroller, högkvalitativa material och talangfulla hantverksmästare är framgångsreceptet för den italienska lamptillverkaren, som inte bara skapar belysningselement, utan verkliga ljuskonstverk.
 • Vit LED-vägglampa Stendimi, 40 cm

  Vit LED-vägglampa Stendimi, 40 cm
  Skrynklig LED-vägglampa Stendimi i vitt Den formsköna lampan ser ut som ett skrynkligt pappersark, som hänger över en hållare. Kärleksfullt utformade hundöron uppstår och eftersom de är av lackerat stål är de inte rörliga. Tillverkaren Knikerboker skapar med denna lampa en extravagant atmosfär med ett konstfullt intryck av italiensk hantverkskonst. I centrum av böjen får skärmen ljus inifrån. På så sätt dämpas ljuset naturligt och utstrålas klart, enbart åt sidorna. De båda sidorna av skärmen är ändå så långt från varandra att blicken faller på det upplysta inre.
 • Extravagant vägglampa Confusione, 75 cm

  Extravagant vägglampa Confusione, 75 cm
  Originell vägglampa Confusione med aluminiumnät Den inte särskilt alldagliga designer-vägglampan Confusione är tillverkad för hand av eloxerad aluminium. I mitten av nätet som ser ut som ett virrvarr sitter tio små halogenljuskällor som inte bara står för belysningen hos den speciella lampan, utan även iscensätter vardagsrummet effektivt. Made in Italy De exklusiva lamporna från den italienska tillverkaren är alla tillverkade för hand - med största noggrannhet och under ständiga kvalitetskontroller. Italiensk hantverkskonst i kombination med högkvalitativa material och storartade design-idéer - det skapar ljuskoncept som fascinerar överallt och som lyfter rummets atmosfär till en högre nivå.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa guld

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa guld
  Designad LED-hänglampa Le Gigine i bladguld Den böjda pendellampa Le Gigine är elegant och graciöst formade. Dess halvcirkelformade form, som är försedd med plana, bladliknande element på toppen och botten, var gjord av handhammat stål. Ytan var dekorerad med ett blad i guldblad, vilket ger rummet en speciell glans. Den gyllene ytan gör att ljuset verkar ännu varmare och skapar en mysig atmosfär. LED-modulen är placerad på undersidan av det nedre elementet. När den är påslagen avger den ett starkt, varmt vitt ljus uppåt, där det reflekteras av det övre arket och går in i rummet. Tack vare den genomskinliga silikonkabeln ser hänglampan ut som den flyter i luften. Le Gigine används främst som ett dekorativt element och för accentbelysning och kan ge den nödvändiga elegansen till ett rum i både privata och offentliga utrymmen.
 • Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart

  Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa brun

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa brun
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa, vit

  Knikerboker Crash LED-hänglampa, vit
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladguld

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladguld
  Fyrkantig tak- och vägglampa Buchi med guldfinish - inspirerad av stjärnhimlen Denna kompakta lampa kan enkelt installeras både i taket och på väggen. Buchi-lampan ger bländfritt, diffust ljus och sätter samtidigt effektiva dekorativa accenter. Designen inspirerades av den stjärnklara natthimlen, som alltid har fascinerat människor. En speciell egenskap hos Buchi tak- och vägglampa: Varje kopia är handgjord och skiljer sig från de andra lamporna i några fina detaljer. Den slående guldfinishen av Buchi-lampan i slitstark stålplåt ger modellen en lyxig känsla. Denna ursprungliga ljuskälla är det rätta valet för att skapa ett sofistikerat, distinkt rumskoncept. Men mysiga levande öar på loft eller i ett modernt och trendigt hem drar också klart nytta av Buchi-taket och vägglampan.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa koppar

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa koppar
  Kopparfärgad LED-pendellampa Le Gigine, enkel lampa LED-pendellampan Le Gigine är tillverkad av handhamrat stål och formad och kommer från Italien. Ett platt, elegant element förbinder toppen och botten. De två komponenterna påminner om stora blad eller blommor på en växt. Där vatten annars skulle samlas i naturen är LED-ljuskällan inbäddad - nämligen på ovansidan av det nedre bladelementet. Den strålar ut sitt varmvita ljus i rummet, som dessutom reflekteras av den övre armaturkroppen. Detta ger den en mycket speciell värme, eftersom pendellampan är täckt med en kopparfärgad skärm och ytan inspireras av en metallisk bladlook. De känsliga strukturerna ger lampan ett unikt uttryck. Den lätthet som Le Gigine utstrålar gör den till ett intressant belysningselement som verkar sväva trots sin upphängning. Silikonkabeln är genomskinlig och därmed knappt synlig, så fokus ligger på den eleganta armaturkroppen. Den är idealisk för indirekt och allmän rumsbelysning och förhöjer varje modern inredningsstil.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladkoppar

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladkoppar
  Varma färger och ett snyggt utseende - elegant Buchi LED-ljus med varm kopparfinish Poeten William Shakespeare lät Julius Caesar prata om de blinkande stjärnorna på himlen i sitt drama med samma namn. Shakespeare-citatet inspirerade designarna av detta extraordinära LED-ljus - en framgångsrik hyllning till den stjärnklara natthimlen. Buchi designlampa i robust stål med kopparfinish skapar en lyxig och samtidigt mysig atmosfär tack vare sin varma färg. Alla Buchi-lampor är individuellt handgjorda för att ge var och en en individuell touch. Buchi LED-armatur är särskilt mångsidig, eftersom denna ljuskälla kan användas lika framgångsrikt som tak- och väggarmatur. Den fyrkantiga formen är full av karaktär och dynamisk. De runda dekorativa elementen sätter mjuka accenter och betonar det kosmiska utseendet. Med vägg- och taklampa Buchi kan olika levande koncept kompletteras, framför allt moderna men även medelhavs- och till och med lumpiga rumslösningar.
 • Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladsilver

  Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladsilver
  Knikerboker knikerboker doppiozero vägglampa kaffe/bladsilver DoppioZero, för vardagsrum / matsal, stål, 16 W
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor brons

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor brons
  Designpendellampa Le Gigine med åtta flammor och olika upphängningarDetta hängande konstobjekt inspirerar med sina fantastiska ljuseffekter och den atmosfäriska belysning som skapas av färgskalan och de åtta ljuskällorna. Åtta linor hänger ner från en rund, magnifik baldakin, fyra av dem är 200 cm långa, de andra fyra 150 cm. På så sätt är de åtta ljuskällorna monterade i olika höjder och positioner och gör att pendellampan framstår som spännande och individuell.Eftersom allt är handgjort hos den italienska tillverkaren Knikerboker är varje lampa unik. Elementen i Le Gigine, som är tillverkade av handhamrat stål, påminner om ett blad från en växt som slingrar sig halvcirkelformigt mot solen. De enskilda delarna är elegant och graciöst utformade och övertygar med sina klara linjer. I varje element är en LED-ljuskälla inbäddad på ovansidan av det nedre bladet, som utstrålar ett varmvitt ljus uppåt. Ljusstrålen reflekteras av det övre elementet och fördelas på så sätt många gånger i rummet. Den behagliga atmosfär som skapas beror främst på det indirekta ljuset. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.
 • Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladkoppar

  Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladkoppar
  Knikerboker knikerboker doppiozero vägglampa kaffe/bladkoppar DoppioZero, för vardagsrum / matsal, stål, 16 W
 • Knikerboker Kubini - designer LED-hänglampa

  Knikerboker Kubini - designer LED-hänglampa
  Kompakt LED-designerhänglampa Kubini med konstnärligt kabel LED-hänglampan Kubini är ett riktigt designerobjekt Detta beror inte enbart på den omfattande och kostsamma handtillverkningen. Med tanke på modedesignens höga konst tillhandahåller den italienska tillverkaren även med denna designerhänglampa ett riktigt blickfång. Lampelementet är inbäddat mitt i en raffinerad trådfläta så att lampan Kubini kan avge ett särskilt atmosfäriskt ljus. Tack vare den långa upphängningen är denna lampa inte bara vacker över ett matbord, utan fungerar perfekt även som accentbelysning i ett öppet galleri eller över en bar. Hänglampans kubformade undersida ger en stilig ram för insidans konstgjorda nät.
 • Knikerboker Hué vägglampa, höjd 54 cm bladsilver

  Knikerboker Hué vägglampa, höjd 54 cm bladsilver
  LED-vägglampa Hué - funktionalitet och originalitet kombinerat framgångsrikt Tack vare den ädla silverfinishen ger den här modellen atmosfäriska ljuseffekter oavsett var den används. Ytorna med silverblad reflekterar ljusutbyte för att ytterligare öka ljuseffekten . En speciell egenskap hos Hué LED-vägglampor: Varje enskild produkt är noggrant handgjord och kännetecknas av individuella filigrandetaljer. Den ursprungliga designen leker skickligt med kontraster av svepande kurvor och vinkeloptik för att uppnå intrycket av maximal dynamik. Designarna avsiktligt avsäger alla blomningar, så att ett tydligt, distinkt utseende skapas. Hué LED-vägglampa kan användas individuellt eller som set i en smakfullt inredd hall, vardagsrum eller sovrum med lika framgång. Denna modell passar lika bra in i estetiskt krävande, lyxiga vardagskoncept som i moderna eller nordiskt-chic rumslösningar. Dessutom finns det helt enkelt enkla ljuskällor, inklusive lampor med nyanser av klart eller dekorativt glas.
 • Knikerboker Hué - liten, vriden LED-hänglampa

  Knikerboker Hué - liten, vriden LED-hänglampa
  Kompakt LED-hänglampa Hué i modern design De som vill lägga till moderna och sofistikerade levande accenter kan falla tillbaka på den kompakta LED-hänglampan Hué. Tack vare den geniala LED-tekniken kan den eleganta taklampan manövreras på ett energibesparande och kostnadseffektivt sätt. Lampans vridna optik får Hué LED-ljuset att se ut som en hängande fackla, som inte bara riktar sitt atmosfäriska ljus nedåt utan också sänder ut det åt sidan. Den högkvalitativa lampan, kärleksfullt handgjord i Italien, har en tidlös ton tack vare sin vita färg. Ovanför ett matbord eller en diskbänk kommer den vita taklampan till sin rätt i ett stort antal rum. Du kan också hänga flera av dessa lampor bredvid varandra och kombinera dem för att bilda ett slags ljusskulptur.
 • Knikerboker Schegge LED-vägglampa, brun

  Knikerboker Schegge LED-vägglampa, brun
  Dimbar LED-vägglampa Schegge med en distinkt profil Denna unika LED-vägglampa Schegge var handgjord i Italien och tillverkad av högkvalitativt aluminium. Det är mycket platt, har distinkta övergångar och övertygar med sin tydliga profil. Profilen är formad i rät vinkel och fäst vid ett diskret väggfäste som liknar en stång. I den inre kanten finns en LED-remsa vars ljus riktas genom kroppens ogenomskinliga sidor mot väggen och lyser upp den generöst. Denna indirekta belysning skapar en spännande ljusbild som försiktigt belyser omgivningen och kan användas som accentbelysning. På grund av dess längd och eleganta form är den ansluten till taket med ett knappt synligt rep högst upp. I den nedre änden finns en transparent kabel som är försedd med en kontakt och en dimbar strömförsörjningsenhet och en golvdimmer.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 11x11x23cm guld

  Knikerboker Buchi hänglampa 11x11x23cm guld
  Upphängningslampa Buchi med ädelguldfinish - ett effektivt designobjekt Modellen överraskar med sin komplexa form och en effektiv kombination av vinklade och rundade dekorativa element. En imponerande ljuskälla och en atmosfärisk ljuskulptur i en, varje kopia av Buchi-taklampan är individuellt handgjord. Designarna använde Caesars drömmande ord som en inspirationskälla från Shakespeare-drama med samma namn, när den stora kejsaren raser om de blinkande stjärnorna på himlen. Den Buchi pendellampa ger romantiska ljuseffekter och samtidigt ger behaglig, bländfritt ljus. Det snygga och dekorativa utseendet gör Buchi-armaturen till en framgångsrik lösning för en mängd olika levnadsstilar, från modern lyx till loftstil till lite extravaganta, trendiga lantliga idéer. Med denna smakfulla hängande lampa kan du framgångsrikt designa ett belysningskoncept i korridoren, i ett matkök eller i vardagsrummet. Dessutom kan eftertryckligt enkla lampor med glasskärmar eller lampor med metalldekor i guld användas.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor tegel

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor tegel
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.
 • Knikerboker Zeta LED-sensor-bordslampa USB brun

  Knikerboker Zeta LED-sensor-bordslampa USB brun
  LED-bordslampa Zeta med sensor, batteridriven LED-bordslampa Zeta, handgjord i Italien, är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Ytan är polerad och ser särskilt elegant ut. Den runda formen kompletteras harmoniskt med ett graciöst fäste som förbinder basen och lamphuvud . Basen är rund och platt, fästet löper från kanten i en vinkel mot den andra sidan, i slutet av vilket det runda lamphuvud är monterat. Zeta ser lite expansiv ut men ändrar inte sin diameter. Sett från sidan påminner det om en Z, som passar perfekt med sitt namn. lamphuvud med integrerat batteri kan tas bort och laddas via en USB-kabel. Detta gör att du kan välja mellan ljus riktat direkt nedåt. Tack vare den sladdlösa batteridrivna produktionen ensam kan bordslampa användas extremt flexibelt och skär också en fin siffra på restaurangbord. Tack vare sitt minimalistiska och moderna utseende kan den enkelt integreras i många inredningsstilar. Det slås på och av med ett enkelt fingertryck med hjälp av den praktiska sensoromkopplaren på lampans huvud. Eftersom armaturen också är skyddad mot stänkvatten kan den också användas på balkonger och terrasser. - Batteriets laddningstid: 4 timmar, ljuslängd 8 timmar - LED-modulens livslängd: 70 000 timmar - Leveransen inkluderar: strömförsörjning USB 5V 1A, microUSB-kabel 1 m, Li-on batteri: 3,7V 1,8A / h
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladkoppar

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladkoppar
  LED-lampa Buchi med kopparfinish - en lätt skulptur i designkvalitet Denna mångsidiga modell kan användas som tak- eller vägglampa med lika framgång. Varje Buchi-lampa är mycket mer än bara en praktisk ljuskälla utan också ett unikt designobjekt. För att ge lampan en omisskännlig touch är Buchi vägg- och taklampor individuellt handgjorda. Designarna inspirerades av himmelsens eviga mysterium, på vilken otaliga stjärnor lyser. De dekorativa LED-fläckarna ger atmosfäriska ljuseffekter, medan den här lampan också avger ett starkt och bländningsfritt ljus. Tack vare den varma kopparfärgen har Buchi tak- och vägglampa en mysig, elegant touch. Denna modell passar perfekt in i alla moderna och trendiga inredningskoncept. Men även lyxiga och urbana rymdlösningar kan dra nytta av denna konstnärligt designade lampa. Buchi-lampan kan användas för att elegant belysa vardagsrum eller hallar samt en attraktiv sovrumslampa. Denna dekorativa LED-armatur i koppar är den rätta lösningen där mer än ren funktionalitet krävs av en ljuskälla.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa guld

  Knikerboker Crash LED-hänglampa guld
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Confusione - modern LED-bordslampa

  Knikerboker Confusione - modern LED-bordslampa
  Konstnärlig LED-bordslampa Confusione gjord av tvinnad aluminiumtråd LED-bordslampa Confusione är ett riktigt ovanligt stycke. Flera ljuselement är integrerade i den tvinnade aluminiumtråden. På detta sätt kan Confusione utveckla sin atmosfäriska ljuseffekt i alla riktningar. Den trådlösa aluminiumtråden ger den också ett coolt, modernt utseende. Dessutom är vart och ett av dessa lampor unikt - varje bit är delvis handgjord i Italien. Med detta kompakta lätta konstverk kan man helt enkelt inte titta bort!
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa silver

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa silver
  Designerhänglampa Le Gigine - den naturliga ljuskällan för varje rum Detta fascinerande ljusföremål påminner om en växt, särskilt dess blad och blommor. Subtivt böjd och öppen runt, Le Gigine ser ut som att den är flytande. Det sprider en känsla av lätthet och skapar också mycket mjuk belysning. När ljuset slås på verkar det som om en ren, uppfriskande ljusstråle kommer från en kalk, inbäddad i den bladformade nedre delen av den eleganta armaturkroppen. Ljusstrålen reflekteras av armaturens övre element och bärs därmed ljust och över ett stort område in i rummet. Upphängt av en knappt synlig silikonkabel, den hamrade LED-pendellampa pendellampan i stål är perfekt för accentbelysning och en riktig blickfång i alla rum. Deras fina linjer är dekorerade med tilltalande färg och får dem att se väldigt eleganta ut.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa brons

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa brons
  Designerhänglampa Le Gigine - den naturliga ljuskällan för varje rum Detta fascinerande ljusföremål påminner om en växt, särskilt dess blad och blommor. Subtivt böjd och öppen runt, Le Gigine ser ut som att den är flytande. Det sprider en känsla av lätthet och skapar också mycket mjuk belysning. När ljuset slås på verkar det som om en ren, uppfriskande ljusstråle kommer från en kalk, inbäddad i den bladformade nedre delen av den eleganta armaturkroppen. Ljusstrålen reflekteras av armaturens övre element och bärs därmed ljust och över ett stort område in i rummet. Upphängt av en knappt synlig silikonkabel, den hamrade LED-pendellampa pendellampan i stål är perfekt för accentbelysning och en riktig blickfång i alla rum. Deras fina linjer är dekorerade med tilltalande färg och får dem att se väldigt eleganta ut.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladguld

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladguld
  Vägg- och taklampa Buchi med guldfinish - ett glamoröst, lyxigt designobjekt Denna effektiva lampa är också en unik väggdekoration i utsökt designkvalitet. Designen av denna modell av hållbart stål inspirerades av natthimlen, på vilken otaliga stjärnor gnistrar som ädelstenar. Ytan dekorerad med guldblad ger vägglampan Buchi en avgörande lyxig känsla. Varje lampa är handgjorda individuellt så att det inte finns två identiska Buchi-lampor i världen. Med detta designobjekt kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas effektivt. Buchi LED-vägg- och taklampa med en guldfinish används individuellt eller i en uppsättning och skapar en elegant, smakfull atmosfär i vardagsrummet, hallen eller i ett elegant kök-vardagsrum. Oavsett om det kombineras med andra ljuskällor med liknande utseende eller kompletteras med helt enkla lampor, kommer denna vägglampa definitivt att bli en ovanlig höjdpunkt.
 • Knikerboker Hué LED-vägglampa höjd 54 cm bladguld

  Knikerboker Hué LED-vägglampa höjd 54 cm bladguld
  LED-vägglampa Hué med guldfinish - en glamorös höjdpunkt med ett ädelt utseende Denna modell imponerar med sin livliga design och lyxiga känsla. Hué LED-vägglampa med ädelguldfinish är utförligt handgjord av ett stålplåt, varför varje produkt kännetecknas av fina individuella detaljer. Den subtila guldskimmer gör denna designlampa lampa ser särskilt ädla kombinationen av karaktärs raka linjer och mjuka kurvor ger en dynamisk impuls. Hué LED-vägglampa är elegant och reserverad och kan enkelt integreras i en mängd olika vardagsrum. Förutom glamourstilen drar olika tidlösa möblelösningar med höga estetiska standarder också nytta av den effektiva Hué-lampan. Denna vägglampa kan användas med lika framgång i ett vardagsrum såväl som i korridoren eller till exempel i sovrummet. Varhelst bländningsfritt, starkt ljus i kombination med ett attraktivt utseende krävs, är LED-vägglampan Hué en elegant lösning.
 • Knikerboker Hué LED-vägglampa höjd 54 cm vit

  Knikerboker Hué LED-vägglampa höjd 54 cm vit
  Vit designer vägglampa Hué med ekonomisk LED-teknik Om du letar efter ett ekonomiskt och extremt energieffektivt belysningskonst är den vita LED-vägglampan Hué det bästa valet. Kvaliteten på vägglampans ljusdesign, som lyser nedåt och uppåt, stöds av utmärkt utförande i Italien. Ljusskulpturen är en verkligt unik bit, som beror på den kärleksfulla tillverkningen för hand. Stor vikt läggs vid det traditionella hantverket under hela tillverkningsprocessen. Utformningen av den moderna Hué-vägglampan i vitt är därför jämförbar men aldrig 100 procent identisk. Armaturens individuella charm kommer till sin rätt tack vare de svepande linjerna. Den som vill sätta skickliga levande accenter kommer att hitta vad de letar efter med denna eleganta ljusskulptur.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladsilver

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladsilver
  Dekorativ vägglampa Buchi i silver - lyxig och unik Designen av denna modell inspirerades av natthimlen med myriader av blinkande stjärnor. LED-belysningselementen lyser som avlägsna stjärnor, själva lampan, med sin helt runda form, påminner om en lysande stjärna eller en mystisk planet. Varje kopia av Buchi-vägglampan är en handgjord one-of-a-kind-bit, eftersom den fullständiga automatiseringen av tillverkningsprocessen medvetet undviks i detta fall. Silverfärgen ger denna lampa ett ädelt och samtidigt subtilt utseende. Lampan kan installeras både på väggen och i taket. Buchi-armaturen fungerar som ett snyggt designobjekt och kan med framgång kombineras med armaturer med liknande utseende eller till exempel med enkla glasarmaturer. Sist men inte minst kan denna ovanliga ljuskälla användas för att skapa en elegant belysningslösning för lyxiga, romantiska eller trendiga, moderna inredningskoncept.
 • Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt

  Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt
  Dimbar LED-vägglampa Schegge med en distinkt profil Denna unika LED-vägglampa Schegge var handgjord i Italien och tillverkad av högkvalitativt aluminium. Det är mycket platt, har distinkta övergångar och övertygar med sin tydliga profil. Profilen är formad i rät vinkel och fäst vid ett diskret väggfäste som liknar en stång. I den inre kanten finns en LED-remsa vars ljus riktas genom kroppens ogenomskinliga sidor mot väggen och lyser upp den generöst. Denna indirekta belysning skapar en spännande ljusbild som försiktigt belyser omgivningen och kan användas som accentbelysning. På grund av dess längd och eleganta form är den ansluten till taket med ett knappt synligt rep högst upp. I den nedre änden finns en transparent kabel som är försedd med en kontakt och en dimbar strömförsörjningsenhet och en golvdimmer.
 • Designer-LED-vägglampa Crach 100 i vitt

  Designer-LED-vägglampa Crach 100 i vitt
  Vit LED-vägglampa Crash med indirekt ljus Som en näsduk som knycklats ihop litet och slängts bort ser kroppen hos LED-vägglampan Crash ut och den gör sitt namn all ära. Den vitlackerade stålkroppen är tillverkad för hand och böjd och bucklig på sina ställen. Dessa trådar och vågor skapar den vackra ljuseffekten hos lampan, för ljuskällan, en LED-lampa, som sitter i utläggaren lyser på kroppen och avger indirekt ljus i rummet. Den vita, krackelerade ytan hos vägglampan spelar en särskild roll. Ljuset reflekteras bra av den vita färgen och trådarna och vågorna kommer särskilt väl till sin rätt. Tillverkad för hand.
 • Bladsilvervägglampa Hué i smal form

  Bladsilvervägglampa Hué i smal form
  Designervägglampa Hué belagd med bladsilver Stålkroppen hos vägglampan Hué har stilenligt förädlats med bladsilver-finish, så att lampan får ett exklusivt utseende. Även om lampans form nästan ser enkel ut, har den ändå ett visst raffinemang. Det rektangulära stålbladet har rullats ihop från hörnen, så att en asymmetrisk cylinderform uppstår. Ljuset avges uppåt och nedåt och litet kan tränga igenom framåt. Vägglampan Hué tillverkas i Italien. Traditionell italiensk hantverkskonst och högkvalitativa material är grunden från de speciella designer-lamporna från Knikerboker.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm vit

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm vit
  Snygg, vit vägglampa Buchi för romantisk-kosmiska stunder Den stjärnklara natthimlen tjänade formgivarna som en inspirationskälla för denna modell. Denna ovanliga vägg- och taklampa lyser med otaliga LED-fläckar i olika storlekar och, tack vare sin helt runda form, till och med liknar en mystisk himmelkropp. Lampan avger bländningsfritt, diffust ljus och använder väggen bland annat för ett effektivt ljusspel. Buchi vägglampa i vitt är utförligt handgjord, så det finns inga två identiska lampor av denna typ i världen. Ljusfärgen skapar en vänlig atmosfär och gör att lampan kan harmonisera med moderna, till och med puristiska rumskoncept. Samtidigt passar den här unika lampan sömlöst i tidlösa, romantiska eller futuristiska inredningslösningar. Buchi LED-lampa är mer än bara en praktisk ljuskälla, men inte minst ett attraktivt väggobjekt i förstklassig designkvalitet.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladguld

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladguld
  Handgjord vägg- och taklampa Buchi - lyxig i guld Varje kopia av Buchi LED-lampa är unikt och handgjord. Den lyxiga guldfinishen förvandlar denna modell till en elegant väggdekoration i designkvalitet. Som inspirationskälla använde formgivarna Shakespeare-citatet ”Himlen är prydd med gnistor utan nummer” - Julius Caesars drömmande ord från drama med samma namn. Drömmen om en natthimmel prydd av otaliga stjärnor gav upphov till denna unika vägglampa. Vägglampa Buchi kan alternativt användas som en taklampa. Modellen avger behagligt, bländfritt ljus och skapar ett effektivt ljusspel. Med denna originella lampa kan inte bara fantasifulla lyxvärldar, utan även trendiga och till och med tidlösa rumskoncept kompletteras med stil. För att betona det unika med denna LED-lampa rekommenderas det att kombinera Buchi-lampan med enkelt utformade ljuskällor och andra tillbehör.
 • Knikerboker Hué LED-hänglampa 8x37 cm bladguld

  Knikerboker Hué LED-hänglampa 8x37 cm bladguld
  LED-pendellampa pendelarmatur Hué med guldfinish - attraktiv designarmatur för riktad belysning Denna pendellampa överraskar med sitt livliga utseende. Trots att den bara är tillverkad av ett stålplåt, ger Hué LED-pendellampa pendelarmaturen ett intryck av inre dynamik och kraft. Den slående guldfinishen ger denna enkla lampa en subtil, elegant känsla. Eftersom varje exemplar är utförligt handgjorda har varje Hué- pendellampa en omisskännlig individualitet och är därför särskilt lämplig för inredning av koncept med höga estetiska standarder. Med Hué-designlampan kan vissa områden belysas specifikt, varför den här modellen ser särskilt bra ut över ett matbord eller soffbord. Dessutom kan bekväma läshörnor och platser skapas med hjälp av det snygga Hué LED-hängande ljuset. Som en elegant ljuskälla och tredimensionellt designobjekt i ett är denna pendellampa en tillgång för alla sofistikerade inredningskoncept, oavsett om det är i en lyxig, medvetet reserverad eller modern stil.
 • Knikerboker Ecliptika guldfärgad LED-vägglampa

  Knikerboker Ecliptika guldfärgad LED-vägglampa
  Exceptionell LED-vägglampa Ecliptika i guldfärgad design Denna extraordinära lampa presenterar sig som en raffinerad vägg- och taklampa samtidigt. Den nya ägaren ensam bestämmer var den energibesparande Ecliptika LED-armaturen ska installeras. Förutom den italienska produktionen av tak- och vägglampan som en riktig unik, lockar den lysande skulpturen med sitt gyllene utseende uppmärksamhet. Den som letar efter något speciellt är garanterat att hitta den med Ecliptika taklampa. Den sfäriska designen bryts upp av öppningarna genom vilka det atmosfäriska ljuset kan tränga in i hela rummet. Lampans konstnärliga design baserad på geometrivärlden gör den till ett verkligt unikt konstverk.
 • Knikerboker Ecliptika - modern LED-bordslampa

  Knikerboker Ecliptika - modern LED-bordslampa
  Guldfärgad LED-bordslampa Ecliptika med en unik charm Med sin sfäriska design kan Ecliptika LED-bordslampa uppnå en mycket speciell ljuseffekt. Det sänder slutligen sitt ljus i olika riktningar genom öppningarna på alla sidor. Detta gör också att den antika guldfärgade ytan på lampan lyser runt med sin vintage charm. Vare sig det är som en nattduksbordslampa eller i något annat rum - det här lilla konstverket passar perfekt som snygg accentbelysning. Den höga kvaliteten på LED-bordslampa, som kan drivas på ett extremt energibesparande sätt, stöds också av den detaljerade produktionen i Italien för hand. Tack vare denna geniala blickfångare finns det definitivt tillräckligt att prata om.
 • Knikerboker Rotola designer-LED-vägglampa

  Knikerboker Rotola designer-LED-vägglampa
  LED-designvägglampa Rotola i konstnärlig design LED-designvägglampan Rotola är mycket mer än bara en energisparlampa som kan drivas extremt kostnadseffektivt. Det är snarare ett litet konstverk som drar till sig uppmärksamhet med ett fascinerande trådnät. Flera ljuselement har integrerats i den cylindriska lampdesignen, så att de skuggor som kastas av den här tak- och vägglampan också drar till sig allas uppmärksamhet. Samtidigt utstrålar Rotola-lampan lika mycket glamour som klass. Var och en av dessa lampor är trots allt unik, vilket beror på den handgjorda tillverkningen i det vackra Italien. På så sätt blir det alltid en trevlig upplevelse att tända Rotola vägglampan.
 • Knikerboker Rotola designer-LED-hänglampa

  Knikerboker Rotola designer-LED-hänglampa
  Skimrande LED-designhänglampa Rotola med konstnärlig tråd Framför allt är det det snygga trådnätet som ger LED-designhänglampan Rotola sin speciella charm och gör att lampan kastar så fascinerande skuggor. Tack vare den öppna, cylindriska designen på LED-lampa kan den utveckla sin ljuseffekt på alla sidor. Skuggspelet på väggarna är lika konstnärligt som själva lampan, som har bearbetats med mycket kärleksfullt hantverk. Det faktum att Rotola-lampan också inspirerades av modevärlden signaleras av dess ursprung i Italien. Dessutom är detta inte bara en konstnärligt värdefull, utan också en energibesparande lampdesign, som kan hänföras till den geniala LED-tekniken.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor guld

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor guld
  Designpendellampa Le Gigine med åtta flammor, dimbar, i guldDenna magnifika pendellampa med åtta flammor utstrålar ett fascinerande sken även när den är avstängd. Täckt med bladguld reflekterar den ljuset som kommer utifrån och fördelar det i rummet. De enskilda lampkropparna är lättrörliga tack vare sin diskreta upphängning och svajar i luften. De tycks sväva, eller så verkar det för betraktaren. Graciöst formade, platta och elegant böjda - varje element är handgjort och unikt. Kablarna har olika längder, så att ljuskällorna kan monteras på olika höjder. Detta ger utseendet ytterligare en egen touch och får det att verka spännande. De fint böjda komponenterna påminner om stora blad som skyddande sveper sig runt något - i Le Gigines fall är det LED-ljuskällan som tronar på den nedre plattformen i varje fall och som strålar ut sitt varmvita ljus i rummet. Denna ljusstråle reflekteras samtidigt på den övre delen och får ett mycket varmt sken från de delikata gyllene strukturerna. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8lampor koppar

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8lampor koppar
  Dimbar designerpendellampa Le Gigine med åtta LED-ljuskällorDetta kopparfärgade konstverk från Italien är täckt med ett bladmetallutseende och ser därför mycket elegant ut redan när det är avstängt. Ett exklusivt belysningstillbehör som kan användas i både privata och offentliga utrymmen för allmänbelysning och dekoration. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.De totalt åtta ljuskällorna är placerade i de enskilda elementen. Varje element är upphängt i en graciös kabel och tillverkat av hamrat stål. De platta konturerna och det böjda utseendet påminner om blad som är sammankopplade och skyddande vetter mot varandra. Fyra av linorna är något längre än de andra, vilket innebär att elementen är monterade på olika höjder. Detta ger Le Gigine en individuell charm och skapar mjuka ljuskoner i alla riktningar. Lysdiodernas orientering uppåt skapar ett bländfritt ljus som strålar ut i rummet över en stor yta och kan nå alla vinklar tack vare reflektionerna. Armaturen kompletteras på ett harmoniskt sätt av den stora, runda takkupan som också lyser i en kopparton.
 • Knikerboker Bevici Su! USB-bordslampa, guld

  Knikerboker Bevici Su! USB-bordslampa, guld
  LED-bordlampan Bevici Su! är utrustad med ett uppladdningsbart batteri. Batteriet laddas via en USB-kabel och kan nå en belysningstid på 8 timmar. Den styrs via en sensor. Glas eller flaskor kan till exempel placeras på den skivliknande ljuskroppen som dekorativ bordsbelysning. - även lämplig för utomhusbruk tack vare IP54
 • Knikerboker Crash Tube pendellampa, vit

  Knikerboker Crash Tube pendellampa, vit
  Den extravaganta Crash Tube LED-pendellampan är tillverkad av stål som har bearbetats för hand. Ljuseffekten är särskilt intressant tack vare den indirekt strålande armen i form av ett rör. Tillverkad i Italien.
 • Knikerboker Buchi LED-hänglampa, rund bladsilver

  Knikerboker Buchi LED-hänglampa, rund bladsilver
  Hänglampa Buchi med silverdekor - en extraordinär höjdpunkt Denna modell sticker ut på grund av sin distinkta design och ett ädelt utseende. Buchi LED-armaturen är en handgjord unik del med silverfinish av hög kvalitet. Designarna av denna pendellampa inspirerades av himlen under en stjärnklar natt och den avlägsna promenad från de avlägsna planeterna. Med sin runda form liknar lampan i sig en mystisk himmelkropp som tar sig igenom en mystisk galax. Buchi LED-hänglampa ger starkt, bländningsfritt ljus. Denna imponerande ljuskälla sätter en effektiv accent och blir en romantisk höjdpunkt i varje rum. Buchi LED-lampa är elegant och ändå reserverad och harmoniserar med både tidlösa och moderna, lyxiga rumskoncept. En atmosfärisk belysningslösning kan elegant avrundas med eleganta glaslampor eller lampor med metallinredning i silver- eller guldoptik.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladsilver

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladsilver
  Buchi tak- och vägglampa i silver - en fantasifull ljuskulptur Designarna av den här ursprungliga ljuskällan inspirerades av natthimlens romantik och planetenas högtidliga passage över himlen. Buchi-lampan skapar en smakfull, elegant atmosfär och blir ett distinkt dekorativt objekt i varje rum. De skulpturella lamporna är noggrant handgjorda individuellt för att ge varje prov en individuell touch. Den blanka silverfinishen ser elegant och subtil ut samtidigt, så att Buchi LED-lampa kommer att harmonisera med ett brett utbud av levande stilar. Den mångsidiga Buchi LED-designlampan kan användas som tak- eller vägglampa. Således kan till exempel ett sammanhängande och samtidigt ovanligt belysningskoncept utformas med två eller flera av dessa lampor. Oavsett om det är en vägglampa i ett sovrum, som en taklampa i en hall eller i en set i vardagsrummet - det eleganta LED-ljuset Buchi kan skickligt iscensättas.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 19x19x40cm koppar

  Knikerboker Buchi hänglampa 19x19x40cm koppar
  Dimbar hänglampa Buchi i koppar - originaloptik för atmosfäriska ljuseffekter Denna pendellampa överraskar med fantasifulla linjer och en komplex form. Samspelet mellan vinklade och rundade dekorativa element skapar ett dynamiskt utseende. Designen av Buchi-taklampan hyllar den stjärnklara natthimlen, med ramens filigranmönster som skapar ett atmosfäriskt ljusspel i rummet. Buchi-lamporna är noggrant handgjorda så att varje exemplar är värdefullt enastående. Sist men inte minst säkerställer den integrerade dimmer atmosfäriskt ljus. Denna snygga modell är det rätta valet för en hall, kök-vardagsrum, korridor eller som ett andra ljus för vardagsrummet. Den konstnärligt utformade pendellampa harmonierar inte bara med moderna urbana livs stilar, men går också bra med inredning i nordisk chic stil eller med olika sofistikerade lyx rumslösningar. Dessutom finns det inga krusiduller designade lampor med dekor av glas eller metall.
 • Knikerboker Stendimi LED-vägglampa, vit

  Knikerboker Stendimi LED-vägglampa, vit
  Vägglampa Stendimi i vitt - en extraordinär höjdpunkt för estetiskt sofistikerade levande koncept Med LED-vägglampan Stendimi kan du ställa in ljus accenter fulla av karaktär. Denna originalmodell kännetecknas av ett tredimensionellt, skulpturellt utseende och en elegant färglösning. Den strålande vita vägglampan överraskar med sin informella, naturliga form och verkar oväntat viktlös. Alla Stendimi vägglampor är omsorgsfullt handgjorda för att ge varje exemplar en individuell karaktär. Denna snygga ljuskälla i hög designkvalitet harmoniserar med alla levande stilar som lägger stor vikt vid estetik och originalitet. Sist men inte minst kan LED-vägglampan Stendimi placeras effektivt på lyxiga loft, nordiskt chic vardagsrum eller i eleganta inredningslösningar i modernt land. För att skapa ett sammanhängande belysningskoncept kan denna vägglampa användas som set eller kompletteras med enkelt designade lampor.
 • Knikerboker Stendimi - LED-vägglampa, bladguld

  Knikerboker Stendimi - LED-vägglampa, bladguld
  LED-vägglampa Stendimi med en effektiv guldfinish - ett distinkt designobjekt och en praktisk ljuskälla Med sin skulpturella design är Stendimi vägglampa båda - en imponerande rumsdekoration och ett funktionellt inslag i belysningskonceptet. Lampan, som är handgjord av stålplåt, är en elegant blickfång i varje rum. Designen leker skickligt med kontrasten mellan det massiva stålplåtmaterialet och den flytande tredimensionella formen. Den lyxiga finishen i guldblad sticker ut från den festliga och samtidigt subtila, vita yttre ytan. Dessutom ger den guldpläterade, lätt korrugerade ytan originella ljuseffekter och fungerar också som en praktisk reflektor. Varje Stendimi design vägglampa är unik och har därför en omisskännlig, personlig touch. LED-vägglampan Stendimi passar sömlöst in i alla inredningskoncept med speciella estetiska krav, vare sig det är moderna, urbana eller tidlösa rumslösningar. Oavsett om det är i en hall, i vardagsrummet eller till exempel i ett sovrum, kan den här modellen sättas upp var som helst. Ett harmoniskt belysningskoncept skapas å ena sidan genom att använda flera Stendimi-lampor samtidigt och å andra sidan när dessa distinkta ljuskällor kombineras specifikt med enkelt designade lampor.
 • Knikerboker Crash LED-vägglampa vit kvadratisk

  Knikerboker Crash LED-vägglampa vit kvadratisk
  Elegant LED-vägglampa Crash i vitt - ett extraordinärt designobjekt och en ljus ljuskälla Vid första anblicken har den här modellen en mycket enkel design och ändå överraskar den med en sofistikerad designidé. Väggelementet i plast av stålplåt är upplyst av en LED-spotlight som säkerställer ett diffust och behagligt starkt ljus samtidigt. Tack vare den lysande vita ytan på vägglampan Crash ökar ljusutbyte ytterligare. Varje kopia av denna ovanliga lampa är noggrant handgjord för att ge produkten ett omisskännligt utseende. LED-vägglampan Crash är en framgångsrik belysningslösning för varje rum där det finns behov av bländningsfritt, intensivt ljus. Vare sig det är i ett återhållsamt vardagsrum, i en hall eller till exempel i ett modernt matkök - den här designade vägglampan kan framgångsrikt sättas upp på ett antal olika sätt. Puristiska, skandinaviska eller tidlösa levande koncept skulle dra nytta av Crash vägglampan. Som ett tillägg rekommenderas att du använder ljuskällor utformade utan krusiduller.
 • Knikerboker Confusione - LED-taklampa, 20 lampor

  Knikerboker Confusione - LED-taklampa, 20 lampor
  Konstnärlig LED-taklampa Confusione av aluminium Den energisnåla LED-taklampan Confusione är ett riktigt konstverk för taket. Den böjda aluminiumtråden är orsaken till lampans spännande utseende. Den moderna taklampan är också otroligt raffinerad tack vare den skugga som lampan kastar i taket. Flera små ljuselement ger en riktig wow-effekt! Oavsett om det är i vardagsrummet, i sovrummet eller i matsalen - den som letar efter ett riktigt blickfång har hittat helt rätt med detta unika smycke tillverkad i elegant italienskt hantverk. LED-taklampan Confusione ger ett trevligt ljus och är tack vare aluminiumtråden även mycket trendig. Denna lampa passar därför utmärkt till en modern inredningsstil. En drivare ingår i leveransen.
 • Designer-LED-taklampa Des.agn, runda hål

  Designer-LED-taklampa Des.agn, runda hål
  Kvadratisk LED-taklampa Des.agn, manuellt tillverkad Des.agn är en mycket platt LED-taklampa - bara 3 cm hög - av vitlackerat stål. En kvadratisk stålplatta har tre olika stora utstansningar som ljuset faller ut genom. Detta produceras av tre LED-lampor, som avger varmvitt ljus. Des.agn är en enkel designer-taklampa med diskret nobless. Den italienska tillverkaren av dessa designer-lampor formger och tillverkar alla sina produkter i Italien. Tillverkning för hand spelar en viktig roll. På så sätt kan högsta möjliga kvalitet garanteras och varje lampa blir unik. Taklampan Des.agn kan även användas som vägglampa.
 • Knikerboker Piccola Crash taklampa silver

  Knikerboker Piccola Crash taklampa silver
  Piccola Crash LED-taklampa i silver för skulpturella, atmosfäriska belysningslösningar Denna modell spelar skickligt med enkla, rektangulära former. Metallskärmen på Piccola Crash LED-taklampa tar formen på takelementet för att kreativt tänka om det och ge det en oväntad ljushet. Resultatet är en effektiv och samtidigt harmonisk helhetsbild, varigenom den blanka silverfärgen gör att lampan ser diskret elegant ut. En speciell egenskap hos taklampa Piccola Crash är att varje produkt är tillverkad i detaljerat, noggrant handarbete. Detta säkerställer att alla lampor skiljer sig från varandra i vissa filigrandetaljer. Den kompakta LED-taklampa Piccola Crash är ett effektivt dekorativt objekt i designkvalitet och en praktisk, funktionell ljuskälla i ett. Både lyxiga och återhållsamma vardagsrum, inklusive möbleringslösningar i skandinavisk stil, dra nytta av dessa attraktiva lampor. När det gäller att utveckla ett sammanhängande belysningskoncept kan taklampa Piccola Crash främst kombineras med enkelt designade lampor. På detta sätt betonas den distinkta skönheten i denna originallampa.
 • Knikerboker Piccola Crash LED-taklampa vit

  Knikerboker Piccola Crash LED-taklampa vit
  Original LED-taklampa Piccola Crash i snygg vit för atmosfäriskt, starkt ljus Den attraktiva modellen kännetecknas av den tredimensionella formen och en framgångsrik lek med kontraster. Designarna av LED-taklampa Piccola Crash förlitar sig på en fantasifull tolkning av den enkla rektangeln, som framstår som ett takelement och konstnärligt läggs i vågor som en lampskärm. Den vita färgen ger den kompakta taklampa ett snyggt, diskret utseende och gör att hela rummet ser ljusare ut. Takelementet, som fungerar som reflektor, skapar också en intressant ljuseffekt. Varje Piccola Crash-lampa är individuellt handgjord, vilket ger lamporna en omisskännlig, individuell touch. Denna modell kan framgångsrikt integreras i olika boendemiljöer, till exempel i olika sofistikerade moderna koncept. LED-taklampa Piccola Crash utan krusiduller passar också bra med mer återhållsamma nordiska och till och med puristiska rumsidéer. Med denna designlampa kan en belysningslösning för korridoren, sovrummet eller ett relativt litet vardagsrum designas framgångsrikt. Lampor med metalldekor eller enkla glasskärmar finns som tillägg.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm vit

  Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm vit
  Vit LED- taklampa Hué med massor av italiensk charm Inspirerad av den stora, stora modevärlden och kärleksfullt handgjord som ett unikt objekt i Italien - denna beskrivning gäller perfekt för den energibesparande LED- taklampa Hué. taklampa kunde knappast vara mer sofistikerad, eftersom den ser ut som en vit lampa i taket. Det böjda utseendet, inklusive gapet genom vilket ytterligare atmosfäriskt ljus flyr ut i rummet, kommer garanterat att locka beundrande blickar. Oavsett om det är i entrén, i korridoren, i vardagsrummet, matsalen eller i sovrummet, kan den moderna LED-lampa Hué användas i alla vardagsrum för att visuellt förbättra vardagskonceptet på ett extraordinärt sätt.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm bladguld

  Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm bladguld
  Kompakt LED-design taklampa Hué, dekorerad med fint guldblad Hué LED-design taklampa ser helt speciell ut på grund av sin speciella form. Men den italienska kvalitetstillverkaren, som inspirerades av modevärlden för sin lampdesign, förbättrar också denna ljusskulptur för taket med ett särskilt elegant stilelement. Det värdefulla bladguldet låter den charmigt böjda taklampa lysa med en extraordinär charm. Kvaliteten på den kompakta LED-taklampa Hué kan också kännas igen av den omfattande tillverkningen i Italien. Hand är fortfarande kvar, så att var och en av dessa ekonomiska lampor kan imponera med sin unika karaktär. Tack vare guldbladens accenter kan lampan avge ett särskilt atmosfäriskt, inbjudande ljus.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 12x21cm vit

  Knikerboker Hué LED-taklampa 12x21cm vit
  Snygg och elegant LED- taklampa Hué i vitt Den förtrollande LED-taklampa Hué utstrålar en charm som är lika ren som den är lyxig med sin vita design. Lampans höga kvalitet beror på kärleksfullt hantverk i Italien. Lampskulpturen påminner om en stiliserad fackla som ger varje rum en verkligt förfinad touch. Trots sin kompakta storlek vet taklampa Hué att inspirera med sina flytande linjer. Dessutom kan detta lätta konstverk drivas extremt energieffektivt tack vare sin avancerade LED-teknik. Det mattvita utseendet säkerställer att den tidlöst vackra lampklassikern passar perfekt i nästan alla levande koncept.
 • Knikerboker Kubini - designer-LED-hänglampa

  Knikerboker Kubini - designer-LED-hänglampa
  2-flamma, modernt LED-tak och vägglampa Kubini Oavsett om det är en tak- eller vägglampa, kan den designade LED-lampa Kubini installeras flexibelt i bostads- och affärsutrymmen. Två kuber, som båda har ett konstnärligt trådnät och ett centralt ljuselement, utgör den geometriska charmen hos denna lampa. Samtidigt bidrar det konstnärligt sofistikerade handarbetet från Italien till den speciella charmen hos denna designer taklampa . Tack vare de två ljuskällorna kan taklampa avge ett särskilt mysigt ljus - i vilket vardagsrum som helst. För med sin moderna och lekfulla design passar Kubini-lampan, som kan drivas energibesparande tack vare LED-teknik, med nästan alla rumsdesigner. Vare sig det är i ett glamoröst vardagsrum eller i ett drömmande sovrum: Detta garanterar en speciell inredningsanteckning!
 • Knikerboker Curve LED-vägglampa av stål, vit

  Knikerboker Curve LED-vägglampa av stål, vit
  Curve LED-vägglampa av stål i vit färg Curve LED-vägglampa kombinerar flexibel belysning med en lekfull design. Den är tillverkad av stål och består av ett runt väggfäste som bär upp en böjd stöttning. Den lilla runda LED-modulen, som ger varmvitt ljus, kan placeras på den här stöttan som du vill och kan när som helst flyttas. LED-vägglampan Curve är perfekt för en hall eller ett vardagsrum och ger det där lilla extra till det personliga inredningskonceptet. LED-vägglampan kommer från det italienska företaget Knikerboker, är helt handgjord och varje lampa är ett unikt exemplar som förhöjer inredningen.
 • Knikerboker Curve LED-hänglampa, 1 lampa, bladguld

  Knikerboker Curve LED-hänglampa, 1 lampa, bladguld
  Snygg LED-pendellampa Curve i svepande form av stål LED-pendellampa Curve är en perfekt följeslagare för matsalen och ger det nödvändiga ljuset till bordet. Den har en fast installerad LED som ger en varmvit, mysig belysning och skapar en mysig atmosfär. Kroppen hänger i en smal upphängning och är tillverkad av stål. Armaturens speciella egenskap är dess kurviga form, vilket gör den till en attraktiv dekoration i inredningen. LED-pendellampan Curve kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck. Den är perfekt lämpad för installation i en matsal eller ett vardagsrum, men den kan också användas inom hotell- och restaurangbranschen. LED-pendellampan Curve är helt handgjord och kommer från det italienska företaget Knikerboker. Varje bit är ett unikt exemplar.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladsilver

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladsilver
  Mångsidig LED-lampa Buchi i ädel silverfinish - ett extraordinärt designobjekt och en funktionell ljuskälla i ett Den här lampan ger ett stämningsfullt ljus och kan placeras lika effektivt som tak- eller vägglampa. Varje exemplar av Buchi LED-lampan genomgår en tillverkningsprocess i flera steg som kräver både hantverk och moderna maskiner. Därför är varje handgjord lampa unik och utmärker sig med unika, individuella detaljer. Designerna inspirerades av himlens valv, där myriader av gnistrande stjärnor lyser på natten. Tak- och vägglampan Buchi ser ut som ett ovanligt designobjekt i alla rum. Den här modellen ger ett bländfritt och behagligt ljus i vardagsrummet, hallen eller sovrummet och fungerar som en attraktiv accessoar i hemmet. Stilmässigt kan Buchi LED-armaturen kombineras med lyxiga boendekoncept lika väl som med moderna, sofistikerade inredningslösningar. Lampor med skärmar av klart eller dekorativt glas rekommenderas som komplement. Eleganta armaturer med inslag av fin metall skulle också bidra till ett harmoniskt ljuskoncept tillsammans med tak- och väggarmaturen.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 silver

  Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 silver
  Handgjord LED-hänglampa Buchi - tillverkad i Italien Buchi - på engelska hål - ett passande namn för en hängande lampa med en skugga fylld med hål. Dessa hål är dock inte helt utstansade, istället sitter en del av materialet fortfarande fast på ett ställe. Ljuset kan hitta sig genom hålen, som sedan fungerar som små ljusuttag i det annars ogenomskinliga skärmmaterialet. Den fyrdelade skärmen består av metallbladplattor i olika storlekar och former. Eftersom panelerna inte är anslutna jämnt med varandra kan ljuset inte bara flyga neråt och genom hålen utan också åt sidan. Knikerboker, en italiensk tillverkare av belysning, producerar produkter i Italien. Manuellt arbete är mycket viktigt, vilket gör varje lampa helt unik.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 koppar

  Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 koppar
  Handgjord LED-hänglampa Buchi - tillverkad i Italien Buchi - på engelska hål - ett passande namn för en hängande lampa med en skugga fylld med hål. Dessa hål är dock inte helt utstansade, istället sitter en del av materialet fortfarande fast på ett ställe. Ljuset kan hitta sig genom hålen, som sedan fungerar som små ljusuttag i det annars ogenomskinliga skärmmaterialet. Den fyrdelade skärmen består av metallbladplattor i olika storlekar och former. Eftersom panelerna inte är anslutna jämnt med varandra kan ljuset inte bara flyga neråt och genom hålen utan också åt sidan. Knikerboker, en italiensk tillverkare av belysning, producerar produkter i Italien. Manuellt arbete är mycket viktigt, vilket gör varje lampa helt unik.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa av silver

  Knikerboker Crash LED-hänglampa av silver
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa vit

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa vit
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa svart

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa svart
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa tegel

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa tegel
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor vit

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor vit
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.