Knikerboker lampor

 • Knikerboker Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm

  Knikerboker Taklampa Crash belagd med bladguld 150 cm
  Elegant och högkvalitativ hänglampa CrashDet speciella med den utsökta hänglampan Crash är definitivt den 150 x 150 centimeter stora plattan av stål, som bokstavligen kan lysa med en beläggning av bladguld: Halogenlamporna är monterade under denna platta och reflekterar det starka varma ljuset i den. Den två meter långa stålkabeln ser till att armaturen sitter fast ordentligt i taket. Genom denna speciella effekt kan en glamorös atmosfär skapas. Den handgjorda lampan kommer från Italien och tillverkas där under ständig övervakning av mästerliga hantverkare. På grund av sin ovanliga design kan modellen inte bara komplettera en atmosfär, utan helt försköna den.
 • Knikerboker Vit taklampa Stendimi, 40 cm

  Knikerboker Vit taklampa Stendimi, 40 cm
  Ovanlig och elegant - pendellampan StendimiDen här modellen är redan visuellt övertygande, eftersom lampans skärm är tillverkad av handgjort stål som lyser i en ljus och ren vit. Stålkabeln fästs enkelt i taket och har en längd på 200 centimeter. Stendimi taklampa, tillverkad i Italien, har en utmärkt finish och kan ge glamorösa ljuseffekter från taket. Dessutom är det en fantastisk designidé som kan integreras i nästan alla miljöer och förskönar vardagsrum såväl som sovrum.
 • Knikerboker Piccola Crash - taklampa belagd med bladguld

  Knikerboker Piccola Crash - taklampa belagd med bladguld
  Exklusivt guldpläterad - Piccola Crash pendellampa Som en absolut höjdpunkt kan Piccola Crash pendellampa användas i alla rum. Den speciellt handgjorda stålplattan har täckts med bladguld av hög kvalitet. Ljuskällorna som är monterade under plattan lyser på guldplattan underifrån och reflekteras i den - en exklusiv ljusbild skapas som ger ett underbart sken. De två guldplattorna är sammankopplade med 25 centimeter långa stålvajrar. Armaturen tillverkas i Italien, där den står under ständig observation före leverans, så att högsta kvalitet kan garanteras.
 • Knikerboker Raffinerad vägglampa Confusione, 50 cm

  Knikerboker Raffinerad vägglampa Confusione, 50 cm
  Ringad vägglampa Confusione av aluminiumDesignen av Knikerboker har formen av en ring av trådar. Många trådar har kombinerats oregelbundet och försetts med enstaka halogenlampor. Dessa belyser de oregelbundet fallande trådarna. Nätet är tillverkat av anodiserat aluminium och belyses av tio lampor. Det italienska hantverket påminner om en juldekoration, men kan ändå användas som vägglampa året runt. Lampan har ingen kropp eller skärm, utan består enbart av trådar som verkar vara löst sammanfogade med varandra. Inuti och utanför sticker därför många öglor ut från sidorna och bildar en behaglig oregelbundenhet.
 • Knikerboker Exceptionell taklampa Confusione, 75 cm

  Knikerboker Exceptionell taklampa Confusione, 75 cm
  Oregelbunden taklampa Confusione tillverkad av trådöglor Den italienska designen från Knikerboker har sitt ursprung i ett lekfullt hantverk. I fabriken utvecklades en lampa som inte har någon skärm, utan består av ett trassligt trådnät. Många lager av trådöglor har lagts ovanpå varandra och sticker ut från sidorna och insidan. Det ursprungliga nätet är tillverkat av anodiserat aluminium i färgversionen aluminium. Tio halogenlampor är fördelade över det nästan lösa nätet och belyser rummet direkt. Belysningen från denna taklampa påminner lite om en estetisk juldekoration, fast utan några utsmyckningar. Armaturen utstrålar en enkel, högkvalitativ elegans.
 • Knikerboker LED-vägglampa DND profil i vitt

  Knikerboker LED-vägglampa DND profil i vitt
  Designervägglampa "do not disturb - we are creating" med integrerade lysdioderInspirerade av sitt eget motto gav formgivarna denna enkla och fina vägglampa namnet "do not disturb - we are creating". Dess vita metallram håller en rund armaturkropp, som är utrustad med dubbelreflekterande glasrutor i opal look. Ljuset från de integrerade varmvita LED-lamporna sprids därmed jämnt och bländfritt i rummet. Made in Italy - det är vad den traditionella tillverkaren av denna högkvalitativa armatur står för, som tillverkades för hand enligt höga kvalitetsstandarder. Det traditionella hantverket står bredvid den innovativa designen på första plats i produktionen. Varje armatur är ett unikt belysningsobjekt som framgångsrikt understryker atmosfären i vardagsrummet.
 • Knikerboker Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm brons

  Knikerboker Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm brons
  Exklusiv LED-vägglampa Non So - made In Italy LED-vägglampan Non So, av italienska designer, tillverkas för hand i Italien. Lampans form är exceptionell. Ett runt stålblad har formats så oregelbundet och försetts med bucklor, att det ser ut som ett ark papper eller en näsduk, som man knycklat ihop och sedan vecklat ut igen. I övre delen är stålbladet hoprullat inåt, där LED-lampan sitter och skapar delvis direkt, delvis indirekt belysning. En speciell ljusverkan och reflektion skapas genom kroppens yta, som är helt belagd med bladmetall. Lamporna från Knikerboker är designade och tillverkade i Italien. Tillverkningen, som till största delen sker för hand under sträng kvalitetskontroll, garanterar en slutprodukt som har hög kvalitet, lång livslängd och som är unik. - kan även användas som taklampa
 • Knikerboker Des.agn - Designer vägglampa, vit

  Knikerboker Des.agn - Designer vägglampa, vit
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - tillverkad i ItalienIndirekt belysning är det nyckelord som bäst beskriver talangen hos LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriskt anordnade slitsar och är försedd med en distans på baksidan, där också lysdioderna är fastsatta, med vilka den monteras på väggen. På så sätt lyser lysdioderna först på väggen och ljuset fördelas sedan indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designlampor som tillverkas för hand på plats. Detta resulterar i kvalitetsprodukter med den speciella prägeln av unikhet. Des.agn kan även användas som en taklampa.
 • Knikerboker Ecliptika - taklampa med bladguld

  Knikerboker Ecliptika - taklampa med bladguld
  Extraordinär och utsökt - Ecliptika-pendellampanDesignpendellampan Ecliptika har en extraordinär ljuskropp som består av aluminium och har belagts med rent bladguld på insidan. Höljet, som påminner om en sfär, har en ljuskälla inuti, som i kombination med det reflekterande bladguldet ger ett skimrande och varmt ljus och skapar en vacker ljuseffekt. Lampan är handgjord i Italien och bearbetas av mästerliga hantverkare och står under ständig kvalitetskontroll innan produkten lämnar sin tillverkningsplats och levereras till kunden.
 • Knikerboker Vit taklampa Crash 75 cm

  Knikerboker Vit taklampa Crash 75 cm
  Vit taklampa Crash med veckDesignen från Knikerboker inspirerar med sina många veck och veck, som är fördelade över längden på 75 cm. Den utsökta lampan från italiensk tillverkning lovar en estetisk effekt i alla tänkbara bostadsområden. Taklampan består av en stor kropp och en liten vit metallplatta som är placerad under. Denna skärmar av belysningen på ett tydligt sätt. Det behagliga ljuset skimrar på den vita ytan i taket och skapar en indirekt belysning. Den stora vita metallytan påminner om ett stort pappersark som har skrynklats ihop på vissa ställen. Den mysiga ljusatmosfären är sammetslen och behagligt ljus.
 • Knikerboker Förgylld vägg- och taklampa Ecliptika 40 cm

  Knikerboker Förgylld vägg- och taklampa Ecliptika 40 cm
  Ovanlig och absolut glamorös - vägg- och taklampan EcliptikaVägg- och taklampan Ecliptika är mycket ovanlig, med ett yttre skal av högkvalitativt aluminium som har bearbetats för hand. På insidan av den halvklotformade kroppen har man lagt ett lager bladguld, så att belysningsmedlet, som också finns på insidan, kan skapa en vacker ljuseffekt i kombination med guldet: Ljuset reflekteras där och kan skapa ett varmt, gyllene skimmer som är ett blickfång i alla miljöer. Ecliptika tillverkas i Italien, där varje steg kontrolleras för att säkerställa högsta kvalitet.
 • Knikerboker Exklusiv vägglampa Spirale, 35 cm

  Knikerboker Exklusiv vägglampa Spirale, 35 cm
  Extraordinära belysningar för dina egna fyra väggarOptiskt tilltalande är vägglampan Spiral, vars kropp är tillverkad av högkvalitativt aluminium och som också är belagd med värdefullt silverblad på utsidan. På insidan är armaturen vitlackerad och ljuskällan är monterad på utsidan så att den lyser direkt på silverbeläggningen. På så sätt får rummet inte bara en heltäckande belysning, utan ljusreflexerna i silvret skapar också en glamorös effekt. Vägglampan är mycket omsorgsfullt tillverkad i Italien och består av högkvalitativa material som stöder den spännande designen.
 • Knikerboker LED-bordslampa DND profil i vitt

  Knikerboker LED-bordslampa DND profil i vitt
  Innovativ DND bordslampa med metallbas Basen på lampan från Knikerboker är utformad som ett metallblock. Bordslampans arm kan dras ut ur den. Den italienska designen visar en lampskärm i form av en sminkspegel. I mitten av ytan sitter en LED-lampa som lyser upp rummet på båda sidor. Lampan av järn, stål och glas är designad i färgerna opal och vit. Det hårda materialet mjukas upp av den vita färgen. Det övergripande konceptet och särskilt det böjda fästet som bär diffusorn skapar ett ovanligt objekt. Ett sådant konstföremål passar väl in i moderna inredningskoncept och sätter egensinniga accenter.
 • Knikerboker Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm, guld

  Knikerboker Handbearbetad LED-vägglampa Non So 40 cm, guld
  Exklusiv LED-vägglampa Non So - tillverkad i Italien LED-vägglampan Non So, som kommer från italienska designers och även tillverkades lokalt, bearbetades och formades för hand. Armaturens form är verkligen värd att nämna, eftersom den är särskilt ovanlig. Ett runt stålblad formades så oregelbundet och försågs med bulor och bucklor att resultatet ser ut som ett papper eller en näsduk som du redan har skrynklat ihop och vecklat ut igen. I den övre änden rullas stålplåten upp lite längre inåt eftersom LED-lampan är placerad under, vilket skapar delvis direkt och delvis indirekt belysning. En speciell ljuseffekt och reflektion skapas bl.a. av stommens yta, som helt har täckts med metallblad. Lamporna från Knikerboker är designade och tillverkade i Italien. Tillverkningen, som till största delen sker för hand och under strikt kvalitetskontroll, garanterar en slutprodukt som är högkvalitativ, hållbar och unik. - kan även användas som taklampa
 • Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, svart

  Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, svart
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Knikerboker Taklampa Stendimi med bladguld, 100 cm

  Knikerboker Taklampa Stendimi med bladguld, 100 cm
  Stendimi pendellampa i snygg design med dekoration av bladguldEtt speciellt lysande föremål är den en meter långa och 75 cm breda pendellampan Stendimi, som drar till sig alla blickar med sin imponerande design. Den är tillverkad av handgjort stål och helt täckt med bladguld på insidan. Utsidan är däremot helt vit. Två 200 cm långa stålvajrar håller fast lampan i taket, varifrån den sprider en glamorös atmosfär i rummet.Precis som alla lampor från den italienska tillverkaren är även den här helt handgjord. Tillverkaren står för högkvalitativt utförande i kombination med traditionellt hantverk och innovativ design. Detta resulterar i speciella armaturer som betonar atmosfären i alla rum på ett speciellt sätt.
 • Knikerboker Vägglampa Confusione 100 cm diameter

  Knikerboker Vägglampa Confusione 100 cm diameter
  Dekorativ Confusione vägglampa i anodiserat aluminium Den handgjorda Confusione vägglampan är ovanlig och originell. Den består av ett oregelbundet nät av anodiserat aluminium i vilket 14 små halogenlampor är inkorporerade. Detta ger en effektiv belysning som på ett skickligt sätt sätter scenen i alla bostadsutrymmen. Dessutom övertygar vägglampan som ett dekorativt designelement på väggen. Made in ItalyInnovativa designidéer, högkvalitativt utförande och reflektion över traditionellt italienskt hantverk - det är vad den italienska tillverkaren av denna armatur står för. Med sina extravagant designade ljuskoncept kan en imponerande atmosfär skapas i alla rum.
 • Knikerboker Hué - Designad bordslampa, 50 cm hög

  Knikerboker Hué - Designad bordslampa, 50 cm hög
  50 cm hög - Hué designbordslampa med cylindrisk skärm Hué bordslampa lyser i en elegant nyans av vitt, med en lampskärm gjord av en fin stålplåt formad till en svepande cylinder. En rektangel har vridits något för att skapa en asymmetrisk kropp som skapar en sofistikerad atmosfär i rummet med sin dolda sofistikering och svala elegans. De två GU10-reflektorerna på insidan ger riktad belysning uppåt och nedåt. Produkterna från denna italienska belysningstillverkare tillverkas till stor del för hand. Italienskt hantverk och högkvalitativa material kombineras för att säkerställa att slutprodukten är imponerande när det gäller både kvalitet och design.
 • Knikerboker Hué bordslampa i bladguld, 70 cm hög

  Knikerboker Hué bordslampa i bladguld, 70 cm hög
  70 cm hög Hué bordslampa - designad & tillverkad i Italien Stilren design från Italien förkroppsligas av Hué bordslampa, som imponerar med sin enkelhet och gyllene exteriör. Skärmen består av en rektangulär stålplåt som har rullats upp för att skapa en asymmetrisk cylinder. Som kronan på verket är hela armaturen täckt av bladguld. Ljuset avges upptill och nedtill samt från sidan genom den lilla spalten. Tack vare sin höjd kan bordslampan Hué även användas som pall eller golvlampa. Knikerboker är en italiensk belysningstillverkare som lägger stor vikt vid design och kvalitet. Produktion för hand spelar också en viktig roll i detta. Slutprodukten är därför alltid en skräddarsydd kvalitetsprodukt tillverkad i Italien.
 • Knikerboker Exklusiv LED-taklampa Non So 75 cm, guld

  Knikerboker Exklusiv LED-taklampa Non So 75 cm, guld
  Med bladguld: LED-taklampan Non So - kan även användas som vägglampaItaliensk design och italienskt hantverk ligger bakom LED-taklampan Non So, som verkligen kan kallas ett mästerverk inom modern design. Ett runt stålblad är utgångspunkten för lamporna. Detta bearbetas för hand så att det ser ut som ett pappersark som redan har skrynklats ihop och vecklats ut igen. På den sida där lysdioderna sitter fast rullas metallen upp ytterligare lite så att lysdioderna kan placeras under. När lampan tänds avger taklampan både direkt och indirekt ljus. Särskilt anmärkningsvärda är de reflektioner som bladguldytan avger och som bidrar till produktionen av det indirekta ljuset. Lamporna från Knikerboker är italienska kvalitetsprodukter. De flesta är handgjorda på plats och garanterar en slutprodukt som är högkvalitativ, hållbar och unik. Taklampan Non So kan också användas som vägglampa.
 • Knikerboker Gyllene designer-LED-bordslampa Gi.Gi

  Knikerboker Gyllene designer-LED-bordslampa Gi.Gi
  Ädel designbordslampa Gi.Gi med bladguldFancy design och ädla ytor är kännetecknen för designbordslampan Gi.Gi, som kommer från den italienska belysningstillverkaren Knikerboker. Lampans hela kropp består av stål, som formades och bearbetades manuellt. Ytan täcktes med bladguld, vilket inte bara ser glamoröst ut, utan också bidrar avsevärt till bordslampans ljuseffekt. Den fungerar genom att det ljus som avges av lysdioderna i lampans övre del reflekteras och träffar den nedre delen, varifrån det reflekteras ut i rummet. Made in Italy är den kvalitetsmärkning som utmärker Knikerbokers lampor och gör dem speciella inte bara när det gäller design utan också när det gäller kvalitet.
 • Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, vit

  Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, vit
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, röd

  Knikerboker Designervägglampa Des.agn med LED-lampor, röd
  Kvadratisk LED-vägglampa Des.agn för indirekt belysning Med en kantlängd på 16 cm är den kvadratiska vägglampan Des.agn en relativt liten ljuskälla som ändå ger en jämförelsevis hög ljusström och effekten kan höjas genom att man installerar flera lampor bredvid varandra. Mycket enkel och ändå mycket effektfull är designen av Des.agn. En stålplatta med en liten sned slits fästs med en avståndshållare vid väggen och bildar skärmen eller hela lampkroppen. LED-lamporna sitter på baksidan av plattan och avger primärt ljuset i riktning mot väggen. Därifrån reflekteras ljuset och tränger ut som indirekt belysning i rummet. Innovativa och exklusiva designer och högkvalitativ bearbetning för hand gör lamporna från Knikerboker till exklusiva ljuskällor. Made in Italy. - kan även användas som taklampa
 • Knikerboker Des.agn - italiensk designer-vägglampa, röd

  Knikerboker Des.agn - italiensk designer-vägglampa, röd
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Knikerboker Förgylld taklampa Ecliptika 40 cm

  Knikerboker Förgylld taklampa Ecliptika 40 cm
  Gyllene ljuseffekter med Ecliptika pendellampaDet speciella med Ecliptika pendellampa är definitivt att den finns inuti lampskärmen: Kroppen, som består av aluminium, har täckts med bladguld på insidan och så snart ljuskällan inuti avger ljus, transporteras det inte bara till utsidan utan reflekteras av guldet inuti. Detta ger ett varmt och gyllene ljus som är en absolut berikning för varje rum. Själva lampan är handgjord i Italien under ständig övervakning av hantverkare och uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna - både i valet av material och i utförandet.
 • Knikerboker A Temp Perso - ädel taklampa i vitt

  Knikerboker A Temp Perso - ädel taklampa i vitt
  Exklusiv pendellampa A Tempo Perso Pendellampan A Tempo Perso är ett exklusivt designobjekt som huvudsakligen består av två böjda aluminiumelement. Tillsammans bildar dessa den imponerande 1 m långa lampskärmen, vars ljuskälla är placerad exakt mellan de två elementen. Ljuset från de två integrerade LED-lamporna sprids på så sätt åt sidorna och skapar en effektiv effekt i rummet. Den italienska tillverkaren fokuserar på hög kvalitet och användning av högkvalitativa material. Traditionellt italienskt hantverk kombineras med innovativa designidéer. På så sätt skapas belysningskoncept som övertygar med sin speciella atmosfär.
 • Knikerboker Ädel taklampa A Tempo Perso med bladguld

  Knikerboker Ädel taklampa A Tempo Perso med bladguld
  Exklusiv pendellampa A Tempo Perso med bladgulddekorerade aluminiumelementA Tempo Perso är en ädel och innovativ pendellampa som sticker ut med sin extraordinära design. Den 1 m långa lampskärmen består av två parallella aluminiumelement. Dessa är böjda och dekorerade med bladguld. Mellan dem sitter två LED-lampor vars ljus avges åt sidorna. Detta skapar en särskilt imponerande belysning. Som alla armaturer från den italienska tillverkaren imponerar även denna med sin ovanliga design och sitt högkvalitativa utförande. Ständiga kvalitetskontroller säkerställer att de handgjorda armaturerna uppfyller de högsta kraven.
 • Knikerboker Hué pendellampa i silver, enkel lampa

  Knikerboker Hué pendellampa i silver, enkel lampa
  Designer-pendellampa Hué med silverbladsfinish Den handgjorda pendellampan Hué lyser i matt silver, dess kropp är formad av ett fint stålblad till en dynamiskt utseende cylinder. Ytan har belagts med bladsilver, vilket ger armaturen dess exklusiva utseende. Den invändiga GU10-reflektorn ger riktad belysning, t.ex. över en disk eller bar. Alla armaturer från denna italienska tillverkare tillverkas för hand - med största omsorg och under ständig kvalitetskontroll. Italienskt hantverk och högkvalitativa material kombineras så att slutprodukten imponerar både när det gäller kvalitet och design.
 • Knikerboker LED-golvlampa Curve med bladsilver

  Knikerboker LED-golvlampa Curve med bladsilver
  Vackert blickfång för dina egna fyra väggar Curve LED-golvlampa erbjuder något som definitivt inte är vanligt: Armaturen, som är tillverkad av aluminium, har en lampskärm som är helt täckt med silverblad på ena sidan och använder en djup svart som kontrast på den andra. Inuti arbetar energisnåla lysdioder med ett varmvitt ljus som belyser silversidan och därmed ger en speciell ljuseffekt. En integrerad specialbrytare ser till att de två elementen kan tändas eller släckas oberoende av varandra. Designerlampan tillverkas i Italien, där den är handgjord med största omsorg.
 • Knikerboker LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, guld

  Knikerboker LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, guld
  Indirekt lysande designer-vägglampa Gi,Gi med LED-lampor Både designen och ljuseffekten är något speciellt hos LED-vägglampan Gi.Gi. Designerlampan kommer från Italien, där den tillverkas för hand. Ur ett stycke stål formas en exceptionell lampkropp som tack vare utläggarna skapar ett indirekt ljus i rummet. LED-lamporna sitter i denna utläggare och avger ljuset mot väggen. Där träffar de lampkroppens väggplatta och reflekteras, så att ljusstrålarna tränger ut i rummet. Glamorös och extravagant är de båda adjektiv som bäst beskriver vägglampan Gi.Gi. Tillverkad i Italien och särskilt ”handmade in Italy” är den egenskap som utmärker lamporna från Knikerboker och gör dem till något speciellt, inte bara designmässigt, utan även när det gäller kvaliteten och gör varje lampa unik. Vägglampan kan även monteras som taklampa.
 • Knikerboker LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, brons

  Knikerboker LED-designervägglampa Gi, Gi, 40 cm, brons
  Indirekt lysande designer-vägglampa Gi,Gi med LED-lampor Både designen och ljuseffekten är något speciellt hos LED-vägglampan Gi.Gi. Designerlampan kommer från Italien, där den tillverkas för hand. Ur ett stycke stål formas en exceptionell lampkropp som tack vare utläggarna skapar ett indirekt ljus i rummet. LED-lamporna sitter i denna utläggare och avger ljuset mot väggen. Där träffar de lampkroppens väggplatta och reflekteras, så att ljusstrålarna tränger ut i rummet. Glamorös och extravagant är de båda adjektiv som bäst beskriver vägglampan Gi.Gi. Tillverkad i Italien och särskilt ”handmade in Italy” är den egenskap som utmärker lamporna från Knikerboker och gör dem till något speciellt, inte bara designmässigt, utan även när det gäller kvaliteten och gör varje lampa unik. Vägglampan kan även monteras som taklampa.
 • Knikerboker Hué - Designer golvlampa i vitt

  Knikerboker Hué - Designer golvlampa i vitt
  Designer golvlampa Hué med huvudspegellampor Golvlampan Hué från Knikerboker imponerar med sin enkelhet och elegans. Lampskärmen är tillverkad av stål, som skickligt har formats för att skapa en klassisk cylindrisk form, men är inte utan sofistikering, eftersom den är något vriden och därför verkar asymmetrisk. Ljuset släpps ut uppåt och nedåt samt åt sidan genom den lätt böjda spalten. Spegellampor används inuti skärmen så att du inte blir bländad även om du tittar direkt in i ljuskällan. Lamporna från denna italienska tillverkare tillverkas till stor del för hand. Här kombineras italienskt hantverk och högkvalitativa material så att lamporna imponerar både när det gäller kvalitet och design.
 • Knikerboker 100 cm diameter - designer-vägglampa Rotola

  Knikerboker 100 cm diameter - designer-vägglampa Rotola
  Rotola vägglampa som ljuskonstverk - tillverkad i ItalienVägglampan Rotola är mer än bara en ljuskälla; dess cirkulära kropp består av ett trassligt nät av aluminiumtråd. De 18 lamporna är integrerade i detta nät, vilket ger vägglampan den rätta känslan som ett ljuskonstverk och fyller rummet med ljus. Rotola kan inte bara användas som vägglampa, utan även som taklampa. Den italienska armaturtillverkaren lägger stor vikt vid individuell tillverkning för hand och högkvalitativa material. I kombination med hantverksskicklighet blir resultatet en armatur som inte bara är högkvalitativ och estetisk, utan också unik.
 • Knikerboker Hué vägglampa 37cm bladguld

  Knikerboker Hué vägglampa 37cm bladguld
  Elegant Hué-vägglampa i cylindrisk form Italiensk hantverksskicklighet ligger bakom Hué-vägglampan, som tillverkas för hand. Stommen är tillverkad av stål, som är täckt av bladguld, vilket ger vägglampan en elegant guldfinish. Den cylindriska lampskärmen ser något asymmetrisk ut, eftersom rektangeln som skärmen är formad av är något vriden under tillverkningsprocessen. Ljuset släpps ut både uppåt och nedåt. Ständiga kvalitetskontroller, högkvalitativa material och begåvade hantverkare är framgångsreceptet för den italienska belysningstillverkaren, som inte bara designar och tillverkar enkla belysningselement, utan verkliga ljuskonstverk.
 • Knikerboker Stendimi - vit LED vägglampa 40 cm

  Knikerboker Stendimi - vit LED vägglampa 40 cm
  Crumpled Stendimi LED-vägglampa i vitt Den vackert formade lampan har formen av ett skrynkligt pappersark som hänger över ett fäste. Kärleksfullt utformade hundöron sticker ut från det vitlackerade stålet, som inte kan flyttas. Tillverkaren Knikerboker skapar en extravagant atmosfär med den konstnärliga effekten av italienskt hantverk. I mitten av böjen är skuggan belyst från insidan. På så sätt dämpas ljuset naturligt på utsidan och lyser endast starkt på sidorna. Skärmens båda sidor är dock tillräckligt långt ifrån varandra för att man ska kunna se in i den belysta insidan.
 • Knikerboker Extravagant vägglampa Confusione, 75 cm

  Knikerboker Extravagant vägglampa Confusione, 75 cm
  Originell vägglampa Confusione med aluminiumnät Den inte helt vardagliga designvägglampan Confusione är handgjord av anodiserat aluminium. I mitten av det till synes trassliga nätet sitter tio små halogenlampor, som inte bara lyser upp själva den extraordinära armaturen, utan också ger en effektiv iscensättning av vardagsrummet. Made in ItalyDe exklusiva lamporna från den italienska tillverkaren är alla handgjorda - med stor omsorg och under konstant kvalitetskontroll. Italienskt hantverk i kombination med högkvalitativa material och fantastiska designidéer - detta resulterar i belysningskoncept som sticker ut i alla miljöer och lyfter rummets atmosfär till en annan nivå.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa guld

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa guld
  Designad LED-hänglampa Le Gigine i bladguld Den böjda pendellampa Le Gigine är elegant och graciöst formade. Dess halvcirkelformade form, som är försedd med plana, bladliknande element på toppen och botten, var gjord av handhammat stål. Ytan var dekorerad med ett blad i guldblad, vilket ger rummet en speciell glans. Den gyllene ytan gör att ljuset verkar ännu varmare och skapar en mysig atmosfär. LED-modulen är placerad på undersidan av det nedre elementet. När den är påslagen avger den ett starkt, varmt vitt ljus uppåt, där det reflekteras av det övre arket och går in i rummet. Tack vare den genomskinliga silikonkabeln ser hänglampan ut som den flyter i luften. Le Gigine används främst som ett dekorativt element och för accentbelysning och kan ge den nödvändiga elegansen till ett rum i både privata och offentliga utrymmen.
 • Knikerboker Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart

  Knikerboker Des.agn - italiensk designer-vägglampa, svart
  Rektangulär LED-vägglampa Des.agn - made in Italy Indirekt belysning är det ord som bäst beskriver LED-vägglampan Des.agn. Lampkroppen består av en rektangulär stålplatta som har två asymmetriska slitsar och på baksidan, där även LED-lamporna sitter, har den en avståndshållare, som används för att montera den på väggen. På så sätt lyser LED-lamporna på väggen och ljuset sprids indirekt i rummet. Knikerboker är en italiensk tillverkare av designerlampor, som tillverkas för hand på platsen. På så sätt skapas kvalitetsprodukter med det unikas speciella ton. Des.agn kan också användas som taklampa.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa brun

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa brun
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladguld

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladguld
  Vägg- och taklampa Buchi med guldfinish - ett glamoröst lyxigt designobjektDenna effektiva lampa är också en unik väggdekoration i utsökt designkvalitet. Utformningen av denna modell i resistent stål har inspirerats av det nattliga himlavalvet, där otaliga stjärnor gnistrar som ädelstenar. Ytan som är dekorerad med bladguld ger Buchi-vägglampan en lyxig känsla. Varje lampa är individuellt handgjord, så det finns inte två identiska Buchi-lampor i världen.Med detta designobjekt kan både moderna och tidlöst inredda rum utformas effektivt. LED-vägg- och taklampan Buchi med guldfinish, som används enskilt eller som set, skapar en ädel och smakfull atmosfär i vardagsrummet, hallen eller i ett elegant kök. Oavsett om den kombineras med andra ljuskällor i liknande utseende eller kompletteras med uttrycksfullt enkla lampor, kommer denna vägglampa alltid att bli en ovanlig höjdpunkt.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa, vit

  Knikerboker Crash LED-hänglampa, vit
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladguld

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladguld
  Kvadratisk tak- och vägglampa Buchi med guldfinish - inspirerad av stjärnhimlenDen här kompakta lampan kan enkelt installeras både i taket och på väggen. Buchi-lampan ger bländfritt, diffust ljus och sätter samtidigt effektfulla dekorativa accenter. Designen har inspirerats av den stjärnklara natthimlen, som har fängslat människor sedan urminnes tider. En speciell egenskap hos tak- och vägglampan Buchi: Varje exemplar är handgjort och skiljer sig från de andra lamporna i många fina detaljer. Buchi-lampans effektiva guldfinish, tillverkad av motståndskraftig stålplåt, ger modellen en lyxig känsla. Denna originella ljuskälla är det rätta valet för att skapa ett sofistikerat, distinkt rumskoncept. Men även mysiga vardagsrum i ett loft eller ett modernt och trendigt hem har stor nytta av tak- och vägglampan Buchi.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa koppar

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa koppar
  Kopparfärgad LED-pendellampa Le Gigine, enkel lampa LED-pendellampan Le Gigine är tillverkad av handhamrat stål och formad och kommer från Italien. Ett platt, elegant element förbinder toppen och botten. De två komponenterna påminner om stora blad eller blommor på en växt. Där vatten annars skulle samlas i naturen är LED-ljuskällan inbäddad - nämligen på ovansidan av det nedre bladelementet. Den strålar ut sitt varmvita ljus i rummet, som dessutom reflekteras av den övre armaturkroppen. Detta ger den en mycket speciell värme, eftersom pendellampan är täckt med en kopparfärgad skärm och ytan inspireras av en metallisk bladlook. De känsliga strukturerna ger lampan ett unikt uttryck. Den lätthet som Le Gigine utstrålar gör den till ett intressant belysningselement som verkar sväva trots sin upphängning. Silikonkabeln är genomskinlig och därmed knappt synlig, så fokus ligger på den eleganta armaturkroppen. Den är idealisk för indirekt och allmän rumsbelysning och förhöjer varje modern inredningsstil.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladkoppar

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladkoppar
  Varma färger och ett ovanligt utseende - elegant Buchi LED-armatur med varm kopparfinishPoeten William Shakespeare lät Julius Caesar i sitt drama med samma namn tala om de blinkande stjärnorna på himlavalvet. Shakespeare-citatet inspirerade formgivarna till denna extraordinära LED-lampa - en lyckad hyllning till den stjärnklara natthimlen. Designlampan Buchi av robust stål med kopparfinish skapar en lyxig och mysig atmosfär tack vare sin varma färg. Alla Buchi-lampor är individuellt handgjorda för att ge varje lampa en individuell touch.LED-lampan Buchi visar sig vara särskilt mångsidig, eftersom denna ljuskälla kan användas lika framgångsrikt som en tak- och vägglampa. Den kvadratiska formen ger ett karaktärsfullt och dynamiskt intryck. De runda dekorelementen sätter mjuka accenter och framhäver den kosmiska looken. Med vägg- och taklampan Buchi kan olika inredningskoncept kompletteras, framför allt moderna, men även medelhavsinspirerade och till och med shabby-liknande rumslösningar.
 • Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladsilver

  Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladsilver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Knikerboker Stendimi LED-vägglampa, vit

  Knikerboker Stendimi LED-vägglampa, vit
  Stendimi väggarmatur i vitt - extraordinär höjdpunkt för estetiskt sofistikerade boendekonceptMed Stendimi LED-väggarmatur kan karaktärsfulla ljusaccenter sättas. Denna originalmodell kännetecknas av ett plastiskt, skulpturalt utseende och en elegant färglösning. Den strålande vita vägglampan överraskar med sin fria, naturliga form och verkar oväntat viktlös. Alla Stendimis vägglampor är noggrant handgjorda för att ge varje lampa en individuell karaktär. Denna eleganta ljuskälla i hög designkvalitet harmonierar med alla livsstilar som lägger stor vikt vid estetik och originalitet. Sist men inte minst kan Stendimi LED-väggarmaturen placeras effektivt i lyxiga loft, Nordic Chic-boendemiljöer eller även i eleganta Modern Country-inredningslösningar. För att skapa ett harmoniskt ljuskoncept kan denna vägglampa användas som set eller kompletteras med armaturer med en utpräglat enkel design.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor brons

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor brons
  Designpendellampa Le Gigine med åtta flammor och olika upphängningarDetta hängande konstobjekt inspirerar med sina fantastiska ljuseffekter och den atmosfäriska belysning som skapas av färgskalan och de åtta ljuskällorna. Åtta linor hänger ner från en rund, magnifik baldakin, fyra av dem är 200 cm långa, de andra fyra 150 cm. På så sätt är de åtta ljuskällorna monterade i olika höjder och positioner och gör att pendellampan framstår som spännande och individuell.Eftersom allt är handgjort hos den italienska tillverkaren Knikerboker är varje lampa unik. Elementen i Le Gigine, som är tillverkade av handhamrat stål, påminner om ett blad från en växt som slingrar sig halvcirkelformigt mot solen. De enskilda delarna är elegant och graciöst utformade och övertygar med sina klara linjer. I varje element är en LED-ljuskälla inbäddad på ovansidan av det nedre bladet, som utstrålar ett varmvitt ljus uppåt. Ljusstrålen reflekteras av det övre elementet och fördelas på så sätt många gånger i rummet. Den behagliga atmosfär som skapas beror främst på det indirekta ljuset. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.
 • Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladkoppar

  Knikerboker DoppioZero vägglampa kaffe/bladkoppar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Knikerboker Hué vägglampa höjd 54 cm silverblad

  Knikerboker Hué vägglampa höjd 54 cm silverblad
  Hué LED-vägglampa - en lyckad kombination av funktionalitet och originalitet Tack vare den eleganta silverfinishen skapar denna modell stämningsfulla ljuseffekter oavsett var den används. De silverfärgade ytorna reflekterar ljuset och ökar ljusflödet ytterligare. En speciell egenskap hos Hués LED-vägglampor: varje enskild produkt är omsorgsfullt tillverkad för hand och kännetecknas av invecklade individuella detaljer. Den ursprungliga designen spelar skickligt med kontraster mellan svepande kurvor och kantig optik för att skapa ett intryck av maximal dynamik. Designerna har medvetet undvikit alla utsmyckningar och skapat ett tydligt, karaktäristiskt utseende. Hué LED-vägglampan kan användas individuellt eller som en uppsättning i en smakfullt inredd hall, vardagsrum eller sovrum med lika stor framgång. Denna modell passar lika bra in i estetiskt sofistikerade, lyxiga boendekoncept som i moderna eller nordiskt eleganta rumslösningar. Den kan kompletteras med ljuskällor med en utpräglat enkel design, t.ex. lampor med skärmar av klarglas eller dekorativt glas.
 • Knikerboker Hué - liten vriden LED-pendellampa

  Knikerboker Hué - liten vriden LED-pendellampa
  Kompakt Hué LED-pendellampa i modern design Om du vill skapa moderna och sofistikerade accenter i hemmet är den kompakta Hué LED-pendellampan det perfekta valet. Tack vare den sofistikerade LED-tekniken kan den eleganta pendellampan drivas på ett energisparande och kostnadseffektivt sätt. Lampans vridna utseende gör att Hué LED-armaturen ser ut som en hängande fackla, som avger sitt atmosfäriska ljus inte bara nedåt utan också i sidled. Den högkvalitativa lampan, som tillverkas med kärlek i Italien, får en tidlös touch tack vare sin vita färg. Ovanför matbordet eller bänken kommer den vita pendellampan till sin rätt i många olika rum. Flera av dessa lampor kan också hängas bredvid varandra för att skapa en slags ljusskulptur.
 • Knikerboker Schegge LED-vägglampa, brun

  Knikerboker Schegge LED-vägglampa, brun
  Dimbar LED-vägglampa Schegge med en distinkt profil Denna unika LED-vägglampa Schegge var handgjord i Italien och tillverkad av högkvalitativt aluminium. Det är mycket platt, har distinkta övergångar och övertygar med sin tydliga profil. Profilen är formad i rät vinkel och fäst vid ett diskret väggfäste som liknar en stång. I den inre kanten finns en LED-remsa vars ljus riktas genom kroppens ogenomskinliga sidor mot väggen och lyser upp den generöst. Denna indirekta belysning skapar en spännande ljusbild som försiktigt belyser omgivningen och kan användas som accentbelysning. På grund av dess längd och eleganta form är den ansluten till taket med ett knappt synligt rep högst upp. I den nedre änden finns en transparent kabel som är försedd med en kontakt och en dimbar strömförsörjningsenhet och en golvdimmer.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 11x11x23cm guld

  Knikerboker Buchi hänglampa 11x11x23cm guld
  Hänglampa Buchi med ädel guldfinish - ett effektivt designobjektModellen överraskar med sin komplexa form och en effektiv kombination av kantiga och rundade dekorativa element. Hänglampan Buchi är en imponerande ljuskälla och en stämningsfull ljusskulptur i ett, och varje del är individuellt handgjord. Formgivarna inspirerades av Caesars drömska ord från Shakespeare-dramat med samma namn, när den store kejsaren talar om de gnistrande stjärnorna på himlavalvet. Buchi pendelarmatur ger romantiska ljuseffekter och avger samtidigt ett behagligt bländfritt ljus. Den eleganta och dekorativa looken gör Buchi-armaturen till en lyckad lösning för helt olika inredningsstilar, från modern lyx till loftstil och lite extravaganta, trendiga lanthusidéer. Med denna smakfulla hänglampa kan man framgångsrikt utforma ett belysningskoncept i hallen, i köket eller till och med i vardagsrummet. Kompletterande lampor med glasskärmar eller armaturer med metalldekor i guld kan också användas.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor tegel

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor tegel
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladkoppar

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladkoppar
  LED-armatur Buchi med kopparfinish - en ljusskulptur i designkvalitet Denna mångsidiga modell kan med lika stor framgång användas som tak- eller väggarmatur. Varje Buchi-armatur är mycket mer än bara en praktisk ljuskälla, utan också ett unikt designobjekt. För att ge lampan en distinkt touch är Buchis vägg- och taklampor individuellt handgjorda. Formgivarna inspirerades av himlavalvets eviga mysterium, där otaliga stjärnor är inristade. De dekorativa LED-spottarna ger atmosfäriska ljuseffekter, samtidigt som armaturen avger ett starkt och bländfritt ljus.Tack vare den varma kopparskärmen får Buchi tak- och väggarmatur en mysig och elegant touch. Denna modell passar perfekt in i alla moderna och trendiga inredningskoncept. Men även lyxiga och urbana rumslösningar kan dra nytta av denna konstfullt designade lampa. Buchi-lampan kan användas för att stilfullt belysa vardagsrum eller korridorer samt som en attraktiv sovrumslampa. Denna dekorativa LED-lampa i koppar är den rätta lösningen när man önskar mer än ren funktionalitet från en ljuskälla.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa guld

  Knikerboker Crash LED-hänglampa guld
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Confusione - modern LED-bordslampa

  Knikerboker Confusione - modern LED-bordslampa
  Konstnärlig LED-bordslampa Confusione gjord av tvinnad aluminiumtråd LED-bordslampa Confusione är ett riktigt ovanligt stycke. Flera ljuselement är integrerade i den tvinnade aluminiumtråden. På detta sätt kan Confusione utveckla sin atmosfäriska ljuseffekt i alla riktningar. Den trådlösa aluminiumtråden ger den också ett coolt, modernt utseende. Dessutom är vart och ett av dessa lampor unikt - varje bit är delvis handgjord i Italien. Med detta kompakta lätta konstverk kan man helt enkelt inte titta bort!
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa silver

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa silver
  Designerhänglampa Le Gigine - den naturliga ljuskällan för varje rum Detta fascinerande ljusföremål påminner om en växt, särskilt dess blad och blommor. Subtivt böjd och öppen runt, Le Gigine ser ut som att den är flytande. Det sprider en känsla av lätthet och skapar också mycket mjuk belysning. När ljuset slås på verkar det som om en ren, uppfriskande ljusstråle kommer från en kalk, inbäddad i den bladformade nedre delen av den eleganta armaturkroppen. Ljusstrålen reflekteras av armaturens övre element och bärs därmed ljust och över ett stort område in i rummet. Upphängt av en knappt synlig silikonkabel, den hamrade LED-pendellampa pendellampan i stål är perfekt för accentbelysning och en riktig blickfång i alla rum. Deras fina linjer är dekorerade med tilltalande färg och får dem att se väldigt eleganta ut.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa brons

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 1 lampa brons
  Designerhänglampa Le Gigine - den naturliga ljuskällan för varje rum Detta fascinerande ljusföremål påminner om en växt, särskilt dess blad och blommor. Subtivt böjd och öppen runt, Le Gigine ser ut som att den är flytande. Det sprider en känsla av lätthet och skapar också mycket mjuk belysning. När ljuset slås på verkar det som om en ren, uppfriskande ljusstråle kommer från en kalk, inbäddad i den bladformade nedre delen av den eleganta armaturkroppen. Ljusstrålen reflekteras av armaturens övre element och bärs därmed ljust och över ett stort område in i rummet. Upphängt av en knappt synlig silikonkabel, den hamrade LED-pendellampa pendellampan i stål är perfekt för accentbelysning och en riktig blickfång i alla rum. Deras fina linjer är dekorerade med tilltalande färg och får dem att se väldigt eleganta ut.
 • Knikerboker Hué LED vägglampa höjd 54 cm bladguld

  Knikerboker Hué LED vägglampa höjd 54 cm bladguld
  Hué LED-vägglampa med guldfinish - en glamorös höjdpunkt med en sofistikerad look Denna modell imponerar med sin djärva design och lyxiga känsla. Hué LED-vägglampa med elegant guldfinish är omsorgsfullt handgjord av stålplåt, vilket gör att varje produkt kännetecknas av fina individuella detaljer. Det subtila guldskimret gör denna designarmatur särskilt elegant, medan kombinationen av raka linjer med karaktär och mjuka kurvor ger en dynamisk impuls. Elegant men ändå diskret, Hué LED-vägglampa kan enkelt integreras i en mängd olika livsmiljöer. Förutom glamourstilen kan även olika tidlösa inredningslösningar med hög estetisk standard dra nytta av den effektiva Hué-lampan. Denna vägglampa kan till exempel användas i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Överallt där det krävs bländfritt, starkt ljus i kombination med ett attraktivt utseende är Hué LED-vägglampa en elegant lösning.
 • Knikerboker Hué LED vägglampa höjd 54 cm vit

  Knikerboker Hué LED vägglampa höjd 54 cm vit
  Vit designvägglampa Hué med ekonomisk LED-teknik Om du letar efter ett ekonomiskt och extremt energieffektivt ljuskonstverk är den vita LED-designvägglampan Hué det perfekta valet. Kvaliteten på ljusdesignen hos vägglampan, som sprider ljus uppåt och nedåt, understryks av det enastående italienska hantverket. Ljusskulpturen är ett verkligt unikum, vilket beror på det omsorgsfulla hantverket. Under hela produktionsprocessen läggs stor vikt vid det traditionella hantverket. Designen hos den moderna Hué-vägglampan i vitt är därför jämförbar, men aldrig 100 procent identisk. Lampans individuella charm framhävs också perfekt tack vare de svepande linjerna. Denna eleganta ljusskulptur är det perfekta valet för alla som vill framhäva sitt hem på ett skickligt sätt.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladsilver

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladsilver
  Dekorativ vägglampa Buchi i silver - lyxig och unikDesignen av denna modell inspirerades av natthimlen med myriader av glittrande stjärnor. LED-ljuselementen lyser som avlägsna stjärnor, och själva lampan med sin perfekt runda form påminner om en lysande stjärna eller en gåtfull planet. Varje exemplar av Buchi-vägglampan är ett handgjort unikum, eftersom man i detta fall medvetet har undvikit fullständig automatisering av tillverkningsprocessen. Silverfinishen ger denna lampa ett ädelt och samtidigt diskret utseende. Lampan kan monteras både på väggen och i taket. Buchi-lampan framstår som ett ovanligt designobjekt och kan med fördel kombineras med lampor med liknande utseende eller, till exempel, med lampor i vanligt glas. Med denna ovanliga ljuskälla kan man skapa en elegant belysningslösning för lyxiga, romantiska eller trendigt moderna inredningskoncept.
 • Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt

  Knikerboker Schegge LED-vägglampa, svart matt
  Dimbar LED-vägglampa Schegge med en distinkt profil Denna unika LED-vägglampa Schegge var handgjord i Italien och tillverkad av högkvalitativt aluminium. Det är mycket platt, har distinkta övergångar och övertygar med sin tydliga profil. Profilen är formad i rät vinkel och fäst vid ett diskret väggfäste som liknar en stång. I den inre kanten finns en LED-remsa vars ljus riktas genom kroppens ogenomskinliga sidor mot väggen och lyser upp den generöst. Denna indirekta belysning skapar en spännande ljusbild som försiktigt belyser omgivningen och kan användas som accentbelysning. På grund av dess längd och eleganta form är den ansluten till taket med ett knappt synligt rep högst upp. I den nedre änden finns en transparent kabel som är försedd med en kontakt och en dimbar strömförsörjningsenhet och en golvdimmer.
 • Knikerboker Designer-LED-vägglampa Crach 100 i vitt

  Knikerboker Designer-LED-vägglampa Crach 100 i vitt
  Vit Crash LED-vägglampa med indirekt ljusStommen på Crash LED-vägglampa ser ut som en näsduk som har skrynklats ihop lätt och slarvigt kastats bort, och lever därmed upp till sitt namn. Den vitlackerade stålstommen är handgjord och på vissa ställen försiktigt bucklad och böjd. Dessa veck och bucklor är ytterst ansvariga för armaturens stora ljuseffekt, eftersom ljuskällan - en LED som sitter i fästet - belyser kroppen och därmed indirekt avger ljus till rummet. Den vita, krossade ytan på vägglampan spelar här en särskild roll. Ljuset reflekteras mycket bra i rummet av den vita färgen och rynkorna och bucklorna kommer till sin rätt på ett särskilt bra sätt. Tillverkad för hand.
 • Knikerboker Hué vägglampa 37cm silverblad

  Knikerboker Hué vägglampa 37cm silverblad
  Designvägglampa Hué med silverbladsfinish Stålstommen på vägglampan Hué har fått en elegant silverbladsfinish, vilket ger lampan ett exklusivt utseende. Även om armaturens form till en början kan tyckas ganska enkel, är den inte utan sofistikering. Det rektangulära stålbladet har rullats in i ett hörn, vilket skapar en cylindrisk men asymmetrisk form. Ljuset kan fortfarande spridas uppåt, nedåt och något framåt. Hué vägglampa har tillverkats i Italien. Traditionellt italienskt hantverk och högkvalitativa material är grunden för de speciella designlamporna från Knikerboker.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm vit

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm vit
  Snygg, vit Buchi-vägglampa för romantiska och kosmiska stunderDesignerna inspirerades av den stjärnklara natthimlen för denna modell. Denna ovanliga vägg- och takarmatur lyser med otaliga LED-punkter i olika storlekar och liknar en mystisk himlakropp tack vare sin perfekt runda form. Armaturen avger ett bländfritt, diffust ljus och utnyttjar bland annat väggen för ett effektfullt ljusspel.vägglampan Buchi i vitt är omsorgsfullt tillverkad för hand så att det inte finns två identiska armaturer av detta slag i världen. Den ljusa skärmen skapar en vänlig atmosfär och gör att armaturen harmonierar med moderna, till och med puristiska rumskoncept. Samtidigt passar denna unika armatur också perfekt in i tidlösa, romantiska eller futuristiska inredningslösningar. LED-lampan Buchi är mer än bara en praktisk ljuskälla, utan inte minst ett attraktivt väggobjekt i förstklassig designkvalitet.
 • Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladguld

  Knikerboker Buchi LED-vägglampa Ø 40 cm bladguld
  Handgjord Buchi vägg- och taklampa - lyxig i guldI den omsorgsfulla handtillverkningen är varje exemplar av Buchi LED-lampa unik. Den lyxiga guldfärgen förvandlar denna modell till en ädel väggprydnad i designkvalitet. Formgivarna inspirerades av Shakespeares citat "The sky is resplendent with sparks without number" - Julius Caesars drömska ord från dramat med samma namn. Drömmen om en natthimmel prydd med otaliga stjärnor gav upphov till denna unika vägglampa.vägglampan Buchi kan alternativt användas som taklampa. Modellen ger ett behagligt, bländfritt ljus och skapar effektfulla ljuseffekter. Med denna originella armatur kan inte bara fantasifulla lyxiga livsvärldar utan även trendiga och till och med tidlösa rumskoncept kompletteras på ett stilfullt sätt. För att framhäva LED-armaturens unika karaktär rekommenderas att kombinera Buchi-lampan med enkelt designade ljuskällor och andra tillbehör.
 • Knikerboker Hué LED-hängande lampa 8x37 cm bladguld

  Knikerboker Hué LED-hängande lampa 8x37 cm bladguld
  Hué LED-pendelarmatur med guldfinish - attraktiv designarmatur för målinriktad belysning Denna pendelarmatur överraskar med sitt svepande utseende. Trots att den bara består av en stålplåt ger Hué LED-pendelarmatur ett intryck av inre dynamik och kraft. Den slående guldfärgen ger denna enkla armatur en subtil, elegant känsla. Eftersom alla Hué-pendlar är noggrant handgjorda har de en omisskännlig individualitet och är därför särskilt lämpliga för inredningskoncept med höga estetiska standarder. Hué-designerlampan kan användas för att belysa specifika områden, varför denna modell ser särskilt bra ut till exempel ovanför ett mat- eller soffbord. Den eleganta LED-pendellampan Hué kan också användas för att skapa bekväma läshörnor och utrymmen. Som vackert formad ljuskälla och skulpturalt designobjekt i ett är denna pendellampa en tillgång för alla sofistikerade inredningskoncept, oavsett om de är i lyxig, eftertryckligt diskret eller modern stil.
 • Knikerboker Ecliptika guldfärgad LED-vägglampa

  Knikerboker Ecliptika guldfärgad LED-vägglampa
  Extraordinär LED-vägglampa Ecliptika i guldfärgad designDenna extraordinära armatur presenterar sig som en sofistikerad vägg- och taklampa på samma gång. Den nya ägaren bestämmer själv var han vill montera den energisnåla LED-lampan Ecliptika. Förutom den italienska tillverkningen av tak- och vägglampan som ett verkligt unikt exemplar, väcker den lysande skulpturen uppmärksamhet med sin gyllene look. Om du letar efter något speciellt kommer du definitivt att hitta det med Ecliptika taklampa. Den sfäriska designen bryts av öppningarna genom vilka det atmosfäriska ljuset kan nå hela rummet. Den konstnärliga utformningen av armaturen med hänvisning till geometrins värld gör den till ett verkligt unikt konstverk.
 • Knikerboker Ecliptika - modern LED-bordslampa

  Knikerboker Ecliptika - modern LED-bordslampa
  Guldfärgad LED-bordslampa Ecliptika med unik charmMed sin sfäriska design kan LED-bordslampan Ecliptika uppnå en mycket speciell ljuseffekt. Genom öppningarna på alla sidor sprider den sitt ljus i de mest skilda riktningar. Detta gör också att den antika guldfärgade ytan på lampan lyser runt i vintage charm. Som nattduksbordslampa eller i något annat rum - detta lilla konstverk passar perfekt som stilfull accentbelysning. Den höga kvaliteten på LED-bordslampan, som kan användas på ett extremt energisparande sätt, stöds också av den detaljerade tillverkningen för hand i Italien. Tack vare detta raffinerade blickfång kommer det definitivt att finnas mycket att prata om.
 • Knikerboker Rotola designer-LED-vägglampa

  Knikerboker Rotola designer-LED-vägglampa
  LED-designvägglampa Rotola i konstnärlig design LED-designvägglampan Rotola är mycket mer än bara en energisparlampa som kan drivas extremt kostnadseffektivt. Det är snarare ett litet konstverk som drar till sig uppmärksamhet med ett fascinerande trådnät. Flera ljuselement har integrerats i den cylindriska lampdesignen, så att de skuggor som kastas av den här tak- och vägglampan också drar till sig allas uppmärksamhet. Samtidigt utstrålar Rotola-lampan lika mycket glamour som klass. Var och en av dessa lampor är trots allt unik, vilket beror på den handgjorda tillverkningen i det vackra Italien. På så sätt blir det alltid en trevlig upplevelse att tända Rotola vägglampan.
 • Knikerboker Rotola designer-LED-hänglampa

  Knikerboker Rotola designer-LED-hänglampa
  Iriserande LED-designpendellampa Rotola med konstnärlig trådDet är framför allt det konstnärliga trådnätet som skapar den speciella charmen hos LED-designpendellampan Rotola och får lampan att kasta så fascinerande skuggor. Tack vare LED-lampans öppna, cylindriska design kan den sprida sin ljuseffekt åt alla håll. Skuggspelet på väggarna är lika konstnärligt som själva armaturen, som har tillverkats med stor hantverksskicklighet. Att armaturen Rotola också har inspirerats av modevärlden framgår av dess italienska ursprung. Dessutom är detta inte bara en konstnärligt värdefull utan också en energibesparande lampdesign, vilket beror på den sofistikerade LED-tekniken.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor guld

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8 lampor guld
  Designpendellampa Le Gigine med åtta flammor, dimbar, i guldDenna magnifika pendellampa med åtta flammor utstrålar ett fascinerande sken även när den är avstängd. Täckt med bladguld reflekterar den ljuset som kommer utifrån och fördelar det i rummet. De enskilda lampkropparna är lättrörliga tack vare sin diskreta upphängning och svajar i luften. De tycks sväva, eller så verkar det för betraktaren. Graciöst formade, platta och elegant böjda - varje element är handgjort och unikt. Kablarna har olika längder, så att ljuskällorna kan monteras på olika höjder. Detta ger utseendet ytterligare en egen touch och får det att verka spännande. De fint böjda komponenterna påminner om stora blad som skyddande sveper sig runt något - i Le Gigines fall är det LED-ljuskällan som tronar på den nedre plattformen i varje fall och som strålar ut sitt varmvita ljus i rummet. Denna ljusstråle reflekteras samtidigt på den övre delen och får ett mycket varmt sken från de delikata gyllene strukturerna. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.
 • Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8lampor koppar

  Knikerboker Le Gigine LED-hänglampa 8lampor koppar
  Dimbar designerpendellampa Le Gigine med åtta LED-ljuskällorDetta kopparfärgade konstverk från Italien är täckt med ett bladmetallutseende och ser därför mycket elegant ut redan när det är avstängt. Ett exklusivt belysningstillbehör som kan användas i både privata och offentliga utrymmen för allmänbelysning och dekoration. Pendelarmaturen är dimbar via DALI, 1-10V och Push.De totalt åtta ljuskällorna är placerade i de enskilda elementen. Varje element är upphängt i en graciös kabel och tillverkat av hamrat stål. De platta konturerna och det böjda utseendet påminner om blad som är sammankopplade och skyddande vetter mot varandra. Fyra av linorna är något längre än de andra, vilket innebär att elementen är monterade på olika höjder. Detta ger Le Gigine en individuell charm och skapar mjuka ljuskoner i alla riktningar. Lysdiodernas orientering uppåt skapar ett bländfritt ljus som strålar ut i rummet över en stor yta och kan nå alla vinklar tack vare reflektionerna. Armaturen kompletteras på ett harmoniskt sätt av den stora, runda takkupan som också lyser i en kopparton.
 • Knikerboker Bevici Su! USB-bordslampa, guld

  Knikerboker Bevici Su! USB-bordslampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Knikerboker Crash Tube pendellampa, vit

  Knikerboker Crash Tube pendellampa, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Knikerboker Buchi LED-hänglampa, rund bladsilver

  Knikerboker Buchi LED-hänglampa, rund bladsilver
  Hänglampa Buchi med silverdekor - en extraordinär höjdpunktDenna modell sticker ut med sin distinkta design och ett ädelt utseende. LED-lampan Buchi är ett handgjort unikt exemplar med en högkvalitativ silverfinish. Designerna av denna taklampa inspirerades av himlen under en stjärnklar natt och de avlägsna planeternas lugna promenad. Med sin runda form påminner armaturen om en mystisk himlakropp på väg genom en mystisk galax.LED-pendellampan Buchi avger ett starkt och bländfritt ljus. Denna imponerande ljuskälla sätter en effektfull accent och blir en romantisk höjdpunkt i alla rum. Med sin eleganta och diskreta design passar Buchi LED-lampan både i tidlösa och moderna, lyxiga rumskoncept. En stämningsfull ljuslösning kan kompletteras med eleganta glasarmaturer eller lampor med metalldekor i silver- eller guldoptik.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladsilver

  Knikerboker Buchi vägglampa 32x32cm bladsilver
  Tak- och vägglampa Buchi i silver - en fantasifull ljusskulpturDesignerna av denna originella ljuskälla inspirerades av romantiken i natthimlen och planeternas högtidliga gång över himlavalvet. Buchi-armaturen skapar en smakfullt elegant atmosfär och utvecklas till ett slående dekorativt föremål i alla rum. De skulpturala lamporna är omsorgsfullt handgjorda en efter en för att ge varje del en individuell touch. Den blanka silverfinishen ser ädel och diskret ut på samma gång, så att LED-lampan Buchi harmonierar med helt olika livsstilar.Den mångsidiga LED-designlampan Buchi kan användas som tak- eller vägglampa. Med två eller flera av dessa armaturer kan man t.ex. skapa ett sammanhängande och samtidigt ovanligt ljuskoncept. Oavsett om det är som väggarmatur i sovrummet, som takarmatur i hallen eller i en uppsättning i vardagsrummet - den eleganta LED-armaturen Buchi kan sättas i rampljuset på ett skickligt sätt.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 19x19x40cm koppar

  Knikerboker Buchi hänglampa 19x19x40cm koppar
  Dimbar taklampa Buchi i koppar - originell look för stämningsfulla ljuseffekterDen här taklampan överraskar med fantasifulla linjer och en komplex form. Samspelet mellan kantiga och rundade dekorativa element skapar ett dynamiskt utseende. Buchi-lampans design är en hyllning till den stjärnklara natthimlen, och det filigranliknande mönstret i lampans omgivning skapar stämningsfulla ljuseffekter i rummet. Buchi-lamporna är omsorgsfullt handgjorda, så att varje exemplar är ett värdefullt unikt exemplar. I hallen, köket, korridoren eller som extralampa i vardagsrummet är denna eleganta modell ett lämpligt val. Den konstfullt designade pendelarmaturen harmonierar inte bara med den moderna urbana livsstilen, utan passar även till inredningar i nordisk chic-stil eller olika sofistikerade lyxiga rumslösningar. Kompletterande armaturer med en design utan krusiduller och en dekor av glas eller metall är särskilt lämpliga.
 • Knikerboker Stendimi - LED-vägglampa, bladguld

  Knikerboker Stendimi - LED-vägglampa, bladguld
  LED-vägglampa Stendimi med effektiv guldfinish - ett slående designobjekt och en praktisk ljuskällaMed sin skulpturala design är vägglampan Stendimi både - en imponerande rumsdekoration och ett funktionellt element i belysningskonceptet. Lampan är handgjord av stålplåt och blir ett elegant blickfång i alla rum. Designen spelar skickligt med kontrasten mellan det solida stålplåtmaterialet och den flödande, skulpturala formen. Den lyxiga finishen i bladguld kontrasterar effektfullt mot den festliga och samtidigt diskreta vita ytterytan. Den förgyllda, lätt vågiga ytan ger dessutom originella ljuseffekter och fungerar även som en praktisk reflektor. Varje enskild Stendimi-designvägglampa är unik och fängslar därför med en omisskännlig, personlig touch. Stendimi LED-vägglampa passar sömlöst in i alla inredningskoncept med speciella estetiska krav, vare sig det är moderna, urbana eller tidlösa rumslösningar. Oavsett om det är i en hall, ett vardagsrum eller till exempel i ett sovrum, kan denna modell placeras effektivt överallt. Ett harmoniskt ljuskoncept skapas dels när flera Stendimi-armaturer används samtidigt, dels när dessa distinkta ljuskällor kombineras på ett målinriktat sätt med enkelt designade lampor.
 • Knikerboker Crash LED-vägglampa vit kvadratisk

  Knikerboker Crash LED-vägglampa vit kvadratisk
  Elegant LED-vägglampa Crash i vitt - ett extraordinärt designobjekt och en stark ljuskällaDen här modellen har en mycket enkel design vid första anblicken och överraskar ändå med en sofistikerad designidé. Det plastiga väggelementet av stålplåt belyses av en LED-spot som ger ett diffust och behagligt starkt ljus. Tack vare den ljusvita ytan på vägglampan Crash blir ljusflödet ännu bättre. Varje exemplar av denna ovanliga lampa är noggrant handgjord för att ge produkten ett distinkt utseende.Crash LED-vägglampan är en framgångsrik belysningslösning för alla rum där det finns behov av bländfritt, intensivt ljus. Oavsett om det är i ett diskret inrett vardagsrum, i en hall eller till exempel i ett modernt kök - denna designvägglampa kan placeras på helt olika sätt. Bland annat puristiska, skandinaviska eller tidlösa inredningskoncept skulle dra nytta av Crash vägglampa. Som komplement rekommenderas ljuskällor med en design utan krusiduller.
 • Knikerboker Confusione - LED-taklampa, 20 lampor

  Knikerboker Confusione - LED-taklampa, 20 lampor
  Konstnärlig LED-taklampa Confusione av aluminium Den energisnåla LED-taklampan Confusione är ett riktigt konstverk för taket. Den böjda aluminiumtråden är ansvarig för lampans spännande utseende. Den moderna taklampan ser också otroligt sofistikerad ut tack vare de skuggor som lampan kastar i taket. Flera små ljuselement ger den absoluta wow-effekten. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen - den som letar efter ett riktigt blickfång kommer knappast att kunna undvika detta unika smycke tillverkat av värdefullt italienskt hantverk. Samtidigt som Confusione LED-taklampa ger ett behagligt ljus, ser den mycket trendig ut tack vare aluminiumtråden. Därför passar den här lampan perfekt i en modern inredning. En drivrutin ingår i leveransen.
 • Knikerboker Designer-LED-taklampa Des.agn, runda hål

  Knikerboker Designer-LED-taklampa Des.agn, runda hål
  Kvadratisk LED-taklampa Des.agn från manuell produktionDes.agn är en mycket platt LED-taklampa - bara 3 cm hög - tillverkad av vitlackerat stål. Den fyrkantiga stålplattan har tre utskärningar i olika storlekar genom vilka ljuset faller. Ljuset alstras av tre LED-lampor som avger varmvitt ljus. Des.agn är en enkel designtaklampa som övertygar med sin reserverade nobless. Den italienska tillverkaren av dessa designlampor designar och tillverkar alla sina produkter lokalt. Handarbete spelar en viktig roll i denna process. På så sätt kan högsta möjliga kvalitet och unikhet bibehållas. Taklampan Des.agn kan även användas som vägglampa.
 • Knikerboker Piccola Crash taklampa silver

  Knikerboker Piccola Crash taklampa silver
  LED-takarmatur Piccola Crash i silver för skulpturalt-atmosfäriska ljuslösningarDen här modellen leker skickligt med enkla, rektangulära former. Metallskärmen på LED-takarmaturen Piccola Crash tar upp takelementets form för att på ett kreativt sätt omforma den och ge den en oväntad lätthet. En effektfull och samtidigt harmonisk helhetsbild skapas, där den silverglänsande ytan ger lampan ett diskret elegant utseende. En speciell egenskap hos taklampan Piccola Crash är att varje produkt är omsorgsfullt handgjord. Den kompakta LED-taklampan Piccola Crash är ett effektivt dekorativt föremål i designkvalitet och en praktisk-funktionell ljuskälla i ett. Både lyxiga och återhållsamma boendemiljöer, inklusive inredningslösningar i skandinavisk stil, drar nytta av dessa attraktiva lampor. När det gäller att utveckla ett sammanhängande belysningskoncept kan taklampan Piccola Crash i första hand kombineras med armaturer med enkel design. På så sätt framhävs den speciella skönheten hos denna originella armatur.
 • Knikerboker Piccola Crash LED-taklampa vit

  Knikerboker Piccola Crash LED-taklampa vit
  Original LED-taklampa Piccola Crash i stilrent vitt för stämningsfullt, starkt ljusDen skulpturala formen och ett lyckat spel med kontraster kännetecknar denna attraktiva modell. Designerna av LED-taklampan Piccola Crash förlitar sig på en fantasifull tolkning av den enkla rektangeln, som visas som ett takelement och konstfullt läggs i vågor som en lampskärm. Den vita färgen ger den kompakta taklampan en elegant diskret look och får hela rummet att verka ljusare. Takelementet, som fungerar som en reflektor, skapar också en intressant ljuseffekt. Varje Piccola Crash-lampa är individuellt handgjord, vilket ger lamporna en distinkt, individuell touch. Denna modell kan framgångsrikt integreras i olika livsmiljöer, till exempel i olika sofistikerade moderna koncept. Men Piccola Crash LED-takarmatur utan krusiduller passar även för mer återhållsamma nordiska och till och med puristiska rumsidéer. Med denna designarmatur kan man framgångsrikt skapa en belysningslösning för hallen, sovrummet eller ett relativt litet vardagsrum. Lampor med metalldekor eller släta glasskärmar är lämpliga som komplement.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm vit

  Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm vit
  Vit LED-designtaklampa Hué med massor av italiensk charm Inspirerad av den stora, vida modevärlden och kärleksfullt tillverkad i Italien som ett unikt stycke - denna beskrivning passar perfekt på den energibesparande LED-designtaklampan Hué. Taklampan kan knappast vara mer sofistikerad, eftersom den ser ut som en vit fackla i taket. Det böjda utseendet, inklusive öppningen genom vilken ytterligare atmosfäriskt ljus släpps ut i rummet, kommer garanterat att dra till sig beundrande blickar. Oavsett om det är i entrén, hallen, vardagsrummet, matsalen eller sovrummet - den moderna LED-lampan Hué kan användas i alla bostadsutrymmen för att visuellt förhöja bostadskonceptet på ett extraordinärt sätt.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm bladguld

  Knikerboker Hué LED-taklampa 8x15cm bladguld
  Kompakt LED-designtaklampa Hué, dekorerad med elegant bladguld LED-designtaklampan Hué är ovanlig redan på grund av sin speciella form. Men den italienska kvalitetstillverkaren, vars lampdesign inspirerats av modevärlden, förhöjer denna ljusskulptur för taket med ett särskilt elegant stilelement. Det högkvalitativa bladguldet ger den charmigt böjda taklampan en extraordinär charm. Kvaliteten på den kompakta Hué LED-taklampan märks också på den påkostade tillverkningen i Italien. Det är fortfarande handgjort där så att var och en av dessa ekonomiska lampor kan imponera med sin unika karaktär. Tack vare accenterna i bladguld kan armaturen ge ett särskilt stämningsfullt och inbjudande ljus.
 • Knikerboker Hué LED-taklampa 12x21cm vit

  Knikerboker Hué LED-taklampa 12x21cm vit
  Stilren och elegant LED-taklampa Hué i vitt Med sin vita design utstrålar den förtrollande LED-taklampan Hué en charm som är lika ren som den är lyxig. Armaturens sofistikerade kvalitet beror på att den är omsorgsfullt tillverkad för hand i Italien. Lampans skulptur påminner om en stiliserad fackla och ger varje rum en verkligt sofistikerad touch. Trots sin kompakta storlek imponerar Hué designtaklampa med sina flödande linjer. Tack vare den avancerade LED-tekniken kan detta konstverk dessutom drivas mycket energieffektivt. Den mattvita looken gör att denna tidlöst vackra klassiska lampa passar perfekt in i nästan alla inredningskoncept.
 • Knikerboker Kubini - designer-LED-hänglampa

  Knikerboker Kubini - designer-LED-hänglampa
  2-lampig, modern LED-tak- och vägglampa Kubini Som tak- eller vägglampa kan den designade LED-lampan Kubini monteras flexibelt i bostads- och affärsutrymmen. Två kuber, som vardera rymmer ett konstnärligt trådnät och ett centralt ljuselement, utgör den geometriska charmen hos denna armatur. Samtidigt bidrar det konstnärligt sofistikerade hantverket från Italien till den speciella charmen hos denna designtaklampa. Tack vare de två ljuskällorna kan taklampan ge ett särskilt hemtrevligt ljus - i alla bostadsutrymmen. Med sin moderna och lekfulla design passar Kubini-lampan, som tack vare LED-tekniken kan drivas energisnålt, i nästan alla rum. Oavsett om det är i ett glamoröst vardagsrum eller i ett drömskt sovrum: detta garanterar en speciell inredning!
 • Knikerboker Curve LED-vägglampa av stål, vit

  Knikerboker Curve LED-vägglampa av stål, vit
  Curve LED-vägglampa av stål i vit färg Curve LED-vägglampa kombinerar flexibel belysning med en lekfull design. Den är tillverkad av stål och består av ett runt väggfäste som bär upp en böjd stöttning. Den lilla runda LED-modulen, som ger varmvitt ljus, kan placeras på den här stöttan som du vill och kan när som helst flyttas. LED-vägglampan Curve är perfekt för en hall eller ett vardagsrum och ger det där lilla extra till det personliga inredningskonceptet. LED-vägglampan kommer från det italienska företaget Knikerboker, är helt handgjord och varje lampa är ett unikt exemplar som förhöjer inredningen.
 • Knikerboker Curve LED-hänglampa, 1 lampa, bladguld

  Knikerboker Curve LED-hänglampa, 1 lampa, bladguld
  Snygg LED-pendellampa Curve i svepande form av stål LED-pendellampa Curve är en perfekt följeslagare för matsalen och ger det nödvändiga ljuset till bordet. Den har en fast installerad LED som ger en varmvit, mysig belysning och skapar en mysig atmosfär. Kroppen hänger i en smal upphängning och är tillverkad av stål. Armaturens speciella egenskap är dess kurviga form, vilket gör den till en attraktiv dekoration i inredningen. LED-pendellampan Curve kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett enhetligt helhetsintryck. Den är perfekt lämpad för installation i en matsal eller ett vardagsrum, men den kan också användas inom hotell- och restaurangbranschen. LED-pendellampan Curve är helt handgjord och kommer från det italienska företaget Knikerboker. Varje bit är ett unikt exemplar.
 • Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladsilver

  Knikerboker Buchi vägglampa 60x60cm bladsilver
  Mångsidig LED-lampa Buchi i ädel silverfinish - ett extraordinärt designobjekt och en funktionell ljuskälla i ett Den här lampan ger ett stämningsfullt ljus och kan placeras lika effektivt som tak- eller vägglampa. Varje exemplar av Buchi LED-lampan genomgår en tillverkningsprocess i flera steg som kräver både hantverk och moderna maskiner. Därför är varje handgjord lampa unik och utmärker sig med unika, individuella detaljer. Designerna inspirerades av himlens valv, där myriader av gnistrande stjärnor lyser på natten. Tak- och vägglampan Buchi ser ut som ett ovanligt designobjekt i alla rum. Den här modellen ger ett bländfritt och behagligt ljus i vardagsrummet, hallen eller sovrummet och fungerar som en attraktiv accessoar i hemmet. Stilmässigt kan Buchi LED-armaturen kombineras med lyxiga boendekoncept lika väl som med moderna, sofistikerade inredningslösningar. Lampor med skärmar av klart eller dekorativt glas rekommenderas som komplement. Eleganta armaturer med inslag av fin metall skulle också bidra till ett harmoniskt ljuskoncept tillsammans med tak- och väggarmaturen.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 silver

  Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 silver
  Handgjord LED-hänglampa Buchi - tillverkad i Italien "Buchi" - på engelska "hål" - ett passande namn för en hängande lampa med en skugga fylld med hål. Dessa hål är dock inte helt utstansade, istället sitter en del av materialet fortfarande fast på ett ställe. Ljuset kan hitta sig genom hålen, som sedan fungerar som små ljusuttag i det annars ogenomskinliga skärmmaterialet. Den fyrdelade skärmen består av metallbladplattor i olika storlekar och former. Eftersom panelerna inte är anslutna jämnt med varandra kan ljuset inte bara flyga neråt och genom hålen utan också åt sidan. Knikerboker, en italiensk tillverkare av belysning, producerar produkter i Italien. Manuellt arbete är mycket viktigt, vilket gör varje lampa helt unik.
 • Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 koppar

  Knikerboker Buchi hänglampa 13x11x16,5 koppar
  Handgjord LED-hänglampa Buchi - tillverkad i Italien "Buchi" - på engelska "hål" - ett passande namn för en hängande lampa med en skugga fylld med hål. Dessa hål är dock inte helt utstansade, istället sitter en del av materialet fortfarande fast på ett ställe. Ljuset kan hitta sig genom hålen, som sedan fungerar som små ljusuttag i det annars ogenomskinliga skärmmaterialet. Den fyrdelade skärmen består av metallbladplattor i olika storlekar och former. Eftersom panelerna inte är anslutna jämnt med varandra kan ljuset inte bara flyga neråt och genom hålen utan också åt sidan. Knikerboker, en italiensk tillverkare av belysning, producerar produkter i Italien. Manuellt arbete är mycket viktigt, vilket gör varje lampa helt unik.
 • Knikerboker Crash LED-hänglampa av silver

  Knikerboker Crash LED-hänglampa av silver
  Exklusiv LED-hänglampa Crash med indirekt belysning Formen på den extraordinära lampskärmen på LED-hänglampan Crash påminner om en näsduk som var något skrynklig och sedan slarvigt kastades bort. Crash är också ett passande namn. Paraplyets stålelement gjordes för hand och avsiktligt bucklade och böjda på vissa ställen. Dessa små deformationer är också det som bland annat skapar en speciell ljuseffekt. Ljuset avges indirekt, eftersom ljuskällan är placerad i bommen och ljuset inledningsvis riktas mot taket. Det reflekteras sedan av den stora skärmen och sänds ut i rummet som indirekt ljus. Crash är en designerprodukt av Knikerboker och är handgjord i Italien.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa vit

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa vit
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa svart

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa svart
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa tegel

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 1 lampa tegel
  Dimbar designer pendellampa Schegge, lysande uppåt Schegge LED-hängande ljus ger en fantastisk ljusupplevelse. Dess smala form gjord av högkvalitativt aluminium är handgjord i Italien och är verkligen unikt. De fina kanterna omger lysdioderna som lyser uppåt med varmt vitt ljus och belyser rummet generöst och indirekt. Ljusstyrkan hos den starka ljuskällan kan regleras och justeras optimalt med en bakkantsdimmer . Armaturen är upphängd på fyra känsliga stålkablar som möjliggör olika upphängningar. Om du gillar det lite mer individuellt kan du göra utan horisontell inriktning och placera ena sidan högre än den andra. Detta skapar också en intressant, riktad ljusstråle och får ljuselementet att se ut som ett konstverk. Oavsett hur pendellampa är monterad kommer den att bli den centrala blicken i rummet och övertyga med sin moderna, tidlösa och eleganta design. Genom att använda flera lampor av denna typ skapas ljusbilder som känns bekväma i stora rum och entréområden.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor vit

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor vit
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor svart

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor svart
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.
 • Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor brun

  Knikerboker Schegge LED-hänglampa 2 lampor brun
  Dimbar designer pendellampa Schegge med ljus riktat uppåt och nedåt Kännetecknas av tidlös design och distinkta linjer, den moderna Schegge pendellampa främst imponerar med sin tilltalande ljusfördelning. De ljusa LED-modulerna är integrerade i armaturen på ett sådant sätt att de avger sitt varma vita ljus uppåt och nedåt. Förutom direkt belysning av golvytan skapar Schegge en indirekt ljusstråle som försiktigt belyser rummet och skapar en mysig atmosfär. Den italienska tillverkaren Knikerboker står för hantverk och högkvalitativa material som gör varje lampa unik. Schegge är medvetet tillverkad av aluminium, arbetat väldigt platt och försedd med känsliga stålkablar. Dessa fyra rep möjliggör en upphängning som gör att LED-taklampan verkar spännande och individuell. På detta sätt kan Schegge installeras med en lutning eller helt enkelt horisontellt och balanserat. I kombination med andra skapas spännande fotografier och verkliga konstverk. Oavsett om det finns matbordet hemma i modern stil eller i hotellets reception - Schegge passar lika bra för båda områdena.