Klong lampor

Klong har nu funnits i över 20 år och håller idag till på Lidingö. Genom nära samarbete med duktiga designers har de flera populära produkter inom mysig belysning. Vi har plockat ut några av Klongs lampor och ljusstakar som blir snyggt inslag i inredning hemma. Visst är Klongs fotogenlampor otroligt vackra?!

 • Klong Patina Veke Reserv Mini - Fotogen- & Oljelampor Glasfiber Vit

  Klong Patina Veke Reserv Mini - Fotogen- & Oljelampor Glasfiber Vit
  Extra veke till Patina oljelampor från Klong. Finns liksom oljelamporna i tre storlekar; Mini (XS), Liten (S) och Stor (L).Veke till Mini: Veke av glasfiberVeke till Liten och Stor: Veke av bomull Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Patina Oljelampa Liten Grå - Fotogen- & Oljelampor Glas Grå - 30600G

  Klong Patina Oljelampa Liten Grå - Fotogen- & Oljelampor Glas Grå - 30600G
  Patina oljelampa från Klong är formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle. En otroligt snygg inredningsdetalj som är lika vacker tänd som släckt. Oljelampan är försedd med en fransk kvalitetsbrännare med klart glasrör som ger ett vackert sken var du än väljer att placera den.Skillnaden mellan Liten och Stor är storleken på behållaren. Vi har valt ut Grå Fotogen- & Oljelampor i Glas från Klong med stor omsorg.
 • Klong Patina Oljelampa Liten Koppar - Fotogen- & Oljelampor Stål Koppar - 30600

  Klong Patina Oljelampa Liten Koppar - Fotogen- & Oljelampor Stål Koppar - 30600
  Patina oljelampa från Klong är formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle. En otroligt snygg inredningsdetalj som är lika vacker tänd som släckt. Oljelampan är försedd med en fransk kvalitetsbrännare med klart glasrör som ger ett vackert sken var du än väljer att placera den.Skillnaden mellan Liten och Stor är storleken på behållaren. Vi har valt ut Koppar Fotogen- & Oljelampor i Stål från Klong med stor omsorg.
 • Klong Twilight Lampett / Vas - Ljuslyktor Rostfritt Stål - 30702

  Klong Twilight Lampett / Vas - Ljuslyktor Rostfritt Stål - 30702
  Twilight lampett från Klong med en multifunktionell design i reflekterande material för att addera en extra dimension till designen med vackra vinklar. Den är perfekt för vardagsrummet eller sovrummet och har ett väggfäste för att kunna hängas upp på väggen och ett väggfäste för att kunna användas i hörn. Välj mellan olika färger och material. Designad av Margarita Matiz Bergfeldt. Bra att veta om Twilight lampett - Multifunktionell design.- Kan även användas som en vas.- Reflekterande funktion.- Ljushållare ingår.- Vas ingår.- Två olika väggfästen ingår.- Lampetten kommer i olika material.- Höjd: 320 mm.- Bredd: 230 mm.- Djup: 130 mm.- Tillverkad i Indien Vi har valt ut Rostfritt Stål Ljuslyktor i Rostfritt stål från Klong med stor omsorg.
 • Klong Patina Veke Reserv Stor - Fotogen- & Oljelampor Bomull Vit

  Klong Patina Veke Reserv Stor - Fotogen- & Oljelampor Bomull Vit
  Extra veke till Patina oljelampor från Klong. Finns liksom oljelamporna i tre storlekar; Mini (XS), Liten (S) och Stor (L).Veke till Mini: Veke av glasfiberVeke till Liten och Stor: Veke av bomull Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • KLONG Twilight ljusstake vägg Mässing

  KLONG Twilight ljusstake vägg Mässing
 • KLONG Gloria ljusstake, stor mässing

  KLONG Gloria ljusstake, stor mässing
 • KLONG Constella ljusstake liten mässing

  KLONG Constella ljusstake liten mässing
 • KLONG Constella ljusstake liten aluminium

  KLONG Constella ljusstake liten aluminium
 • KLONG Constella ljusstake stor mässing

  KLONG Constella ljusstake stor mässing
 • Klong Patina Reserv Liten - Fotogen- & Oljelampor Glas Klar

  Klong Patina Reserv Liten - Fotogen- & Oljelampor Glas Klar
  Reservglas till Patina oljelampor från Klong. Klart glas. Finns i tre storlekar precis som oljelamporna; Mini, Liten och Stor. Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Patina Oljelampa Liten Blå - Fotogen- & Oljelampor Glas Blå - 30600B

  Klong Patina Oljelampa Liten Blå - Fotogen- & Oljelampor Glas Blå - 30600B
  Patina oljelampa från Klong är formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle. En otroligt snygg inredningsdetalj som är lika vacker tänd som släckt. Oljelampan är försedd med en fransk kvalitetsbrännare med klart glasrör som ger ett vackert sken var du än väljer att placera den.Skillnaden mellan Liten och Stor är storleken på behållaren. Vi har valt ut Blå Fotogen- & Oljelampor i Glas från Klong med stor omsorg.
 • Klong Liv Pendel Vit - Taklampor Stål Vit - 50000V

  Klong Liv Pendel Vit - Taklampor Stål Vit - 50000V
  Liv taklampa från Klong är formgiven av en av Sveriges mest välkända designers Jonas Bohlin. Skärmen påminner om en balettklänning och är tillverkad i tyll och sprider ett vackert ljus i rummet. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Klong med stor omsorg.
 • Klong Tender Ljusstake Låg - Ljusstakar Mässing Nickel

  Klong Tender Ljusstake Låg - Ljusstakar Mässing Nickel
  Med sin tunna siluette är Tender ljusstake från Klong en elegant skulpturell kollektion som inspirerats av den schweiziska skulptören Alberto Giacometti utsträckta, långsmala stil. Tillverkade av mässing, finns med nickelplätterad yta eller svart finish.Tillgänglig i en version med en högt placerad dekoration eller en med lägre placerad dekoration på ljusstaken. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • KLONG Constella ljusstake stor aluminium

  KLONG Constella ljusstake stor aluminium
 • KLONG Tender ljusstake liten Svart

  KLONG Tender ljusstake liten Svart
 • Klong Patina Reserv Mini - Fotogen- & Oljelampor Glas Klar

  Klong Patina Reserv Mini - Fotogen- & Oljelampor Glas Klar
  Reservglas till Patina oljelampor från Klong. Klart glas. Finns i tre storlekar precis som oljelamporna; Mini, Liten och Stor. Shoppa Fotogen- & Oljelampor och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • KLONG Marriage ljusstake mässing -silver

  KLONG Marriage ljusstake mässing -silver
 • KLONG Tender ljusstake låg Nickel

  KLONG Tender ljusstake låg Nickel
 • KLONG Tender ljusstake hög Nickel

  KLONG Tender ljusstake hög Nickel
 • KLONG Awa ljusstake Nickel

  KLONG Awa ljusstake Nickel
 • KLONG Cirkus ljusstake mässing Small

  KLONG Cirkus ljusstake mässing Small
 • KLONG Vesper ljusstake aluminium

  KLONG Vesper ljusstake aluminium
 • KLONG Gloria ljusstake, liten nickel

  KLONG Gloria ljusstake, liten nickel
 • KLONG Gloria ljusstake, stor nickel

  KLONG Gloria ljusstake, stor nickel
 • KLONG Marriage Duo ljusstake 2 delar Mässing-silver

  KLONG Marriage Duo ljusstake 2 delar Mässing-silver
 • KLONG Awa ljusstake Mässing

  KLONG Awa ljusstake Mässing
 • KLONG Vesper ljusstake mässing

  KLONG Vesper ljusstake mässing
 • KLONG Gloria ljusstake, liten mässing

  KLONG Gloria ljusstake, liten mässing
 • Klong Marriage Duo Ljusstake - Ljusstakar Mässing Vit

  Klong Marriage Duo Ljusstake - Ljusstakar Mässing Vit
  Skapa elegant mys i hemmet med Marriage Duo ljusstakar från Klong tillverkad av aluminium och mässing. Designen består av två sammansatta ringar som en symbol för evig kärlek. Designade av Eva Schildt, som även formgivit den moderna designklassikern Ängvasen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Marriage Ljusstake - Ljusstakar Mässing Silver

  Klong Marriage Ljusstake - Ljusstakar Mässing Silver
  Två ringar som har svetsats ihop till en enhet och omsluter ljuset, gör ljushållaren Marriage till en vacker symbol för kärlek och sammanlänkning.Ringarna påminner om vigselringar, en guldfärgad och en silverfärgad. Tillverkad av mässing och blankpolerad aluminium.Ljushållaren är avsedd för blockljus. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Tender Ljusstake Hög - Ljusstakar Mässing Nickel

  Klong Tender Ljusstake Hög - Ljusstakar Mässing Nickel
  Med sin tunna siluette är Tender ljusstake från Klong en elegant skulpturell kollektion som inspirerats av den schweiziska skulptören Alberto Giacometti utsträckta, långsmala stil. Tillverkade av mässing, finns med nickelplätterad yta eller svart finish.Tillgänglig i en version med en högt placerad dekoration eller en med lägre placerad dekoration på ljusstaken. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing

  Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Gloria Ljusstake Stor - Ljusstakar Mässing

  Klong Gloria Ljusstake Stor - Ljusstakar Mässing
  Gloria Mässing formgiven av Broberg & Ridderstråle för Klong. Gloria som är en prisvinnande ljusstake i massiv mässing är den perfekta inredningsaccessoaren. Stilren och elegant passar den både i fönster och på bordet. Ensam eller i par. Likt glorian på en ängel sprider ljusstakens mässingscirkel en härlig lyster när ljuset är tänt. Lagom till när året vänder mot ljusare tider har Klong också en glasinsats, Flora, som man kan byta ut stearinljuset mot. Flora är designad av Axel Bjurström och passar även till Vesper. Glasinsatsen köps separat och fungerar som blomvas för enstaka färgglada snittblommor eller små kvistar. Gloria finns i två storlekar och med försilvrad finish. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Vesper Ljusstake - Ljusstakar Aluminium

  Klong Vesper Ljusstake - Ljusstakar Aluminium
  Eleganta Vesper ljusstake från svenska Klong kommer i massiv i aluminum och mässing. Tillsammans med glasinsatsen Flora blir Vesper en vacker vas. Ljusstaken som påminner oss om den klassiska kammarljusstaken är designad av Axel Bjurström som när han formger produkter ofta bygger vidare på gamla skandinaviska traditioner. År 2012 tilldelades Axel utmärkningen ”Årets stjärnskott” av Svenska Elle Decoration. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Kluster Ljusstake - Ljusstakar Mässing

  Klong Kluster Ljusstake - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken Kluster är tillverkad i mässing och aluminium med en blankpolerad yta. Filippa Reuterswärd står för designen där ljusens placering bildar ett elegant kluster. Precis som hos många andra produkter från Klong blandar formgivaren en spännande form med vackra material och det uppstår en produkt som är något utöver det vanliga.Ljusstaken bör putsas med jämna mellanrum för att behålla glans och sitt vackra utseende. Plattorna i mässing putsas med mässingsputs. Undvik kontakt med vatten. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Mässing

  Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Mässing
  Constella Liten, ljusstake formgiven av Eva Schildt för Klong. Den vackra ljusstaken Constella finns i mässing och aluminium och för fem eller tio ljus. Constellas armar är vridbara och ljusstakens form kan ändras efter tycke och smak. En elegant stilren inredningsdetalj vars utseende enkelt kan förnyas genom att byta form. Constella går att forma på flera olika vis, exempelvis som ett zickzackmönster eller som en cirkel.Det går att komplettera ljusstaken med insatser för höga ljus och med vaser samt ljusmanschetter. Insatserna säljs separat i pack om fem. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Gloria Ljusstake Liten - Ljusstakar Mässing

  Klong Gloria Ljusstake Liten - Ljusstakar Mässing
  Gloria Mässing formgiven av Broberg & Ridderstråle för Klong. Gloria som är en prisvinnande ljusstake i massiv mässing är den perfekta inredningsaccessoaren. Stilren och elegant passar den både i fönster och på bordet. Ensam eller i par. Likt glorian på en ängel sprider ljusstakens mässingscirkel en härlig lyster när ljuset är tänt. Lagom till när året vänder mot ljusare tider har Klong också en glasinsats, Flora, som man kan byta ut stearinljuset mot. Flora är designad av Axel Bjurström och passar även till Vesper. Glasinsatsen köps separat och fungerar som blomvas för enstaka färgglada snittblommor eller små kvistar. Gloria finns i två storlekar och med försilvrad finish. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Constella Ljusstake Stor - Ljusstakar Mässing

  Klong Constella Ljusstake Stor - Ljusstakar Mässing
  Constella, ljusstake formgiven av Eva Schildt för Klong. Den vackra ljusstaken Constella finns i mässing och aluminium och för fem eller tio ljus. Constellas armar är vridbara och ljusstakens form kan ändras efter tycke och smak. En elegant stilren inredningsdetalj vars utseende enkelt kan förnyas genom att byta form. Constella går att forma på flera olika vis, exempelvis som ett zickzackmönster eller som en cirkel.Constella går att förvandla till en ljusstake för höga ljus genom att köpa till aluminiuminsatserna, paketet innehåller fem insatser så för denna stora Constella krävs två paket med ljusinsatser. Det går även att göra Constella till en vas, eller tio små vaser, med hjälp av glasinsatser. Även det paketet innehåller fem insatser och det krävs två paket för att fylla hela Constella Stor. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Constella Ljusstake Stor - Ljusstakar Aluminium

  Klong Constella Ljusstake Stor - Ljusstakar Aluminium
  Constella, ljusstake formgiven av Eva Schildt för Klong. Den vackra ljusstaken Constella finns i mässing och aluminium och för fem eller tio ljus. Constellas armar är vridbara och ljusstakens form kan ändras efter tycke och smak. En elegant stilren inredningsdetalj vars utseende enkelt kan förnyas genom att byta form. Constella går att forma på flera olika vis, exempelvis som ett zickzackmönster eller som en cirkel.Constella går att förvandla till en ljusstake för höga ljus genom att köpa till aluminiuminsatserna, paketet innehåller fem insatser så för denna stora Constella krävs två paket med ljusinsatser. Det går även att göra Constella till en vas, eller tio små vaser, med hjälp av glasinsatser. Även det paketet innehåller fem insatser och det krävs två paket för att fylla hela Constella Stor. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • KLONG Fyr ljusstake Svart

  KLONG Fyr ljusstake Svart
 • KLONG Fyr ljusstake Nickel

  KLONG Fyr ljusstake Nickel
 • KLONG Fyr ljusstake Mässing

  KLONG Fyr ljusstake Mässing
 • Klong Cirkus Ljusstake Large H96 Cm - Ljusstakar Mässing

  Klong Cirkus Ljusstake Large H96 Cm - Ljusstakar Mässing
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Vesper Ljusstake - Ljusstakar Mässing

  Klong Vesper Ljusstake - Ljusstakar Mässing
  Eleganta Vesper ljusstake från svenska Klong kommer i massiv i aluminum och mässing. Tillsammans med glasinsatsen Flora blir Vesper en vacker vas. Ljusstaken som påminner oss om den klassiska kammarljusstaken är designad av Axel Bjurström som när han formger produkter ofta bygger vidare på gamla skandinaviska traditioner. År 2012 tilldelades Axel utmärkningen ”Årets stjärnskott” av Svenska Elle Decoration. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Cirkus Ljusstake Small H20 Cm - Ljusstakar Mässing Svart

  Klong Cirkus Ljusstake Small H20 Cm - Ljusstakar Mässing Svart
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing Svart

  Klong Cirkus Ljusstake Medium H30 Cm - Ljusstakar Mässing Svart
  Ljusstaken från Klong har en lekfull design i mässing med justerbara halvcirklar för att skapa din egen vackra design. Tillgänglig i olika stilar. Elegant look med en fantasifull funktion. Formgiven av Eva Schildt. Om ljusstaken från Klong- Tillverkad av mässing.- Justerbara halvcirklar.- Välj mellan olika färger och storlekar.- Tillverkad i Indien Skötselråd för ljusstaken- Putsa produkten regelbundet för att behålla den ursprungliga finishen. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Bell Ljusstake Glas/ - Ljusstakar Mässing Klar

  Klong Bell Ljusstake Glas/ - Ljusstakar Mässing Klar
  Bell är en vacker ljusstake från Klong i glas och mässing. Då glaset är munblåst kan det förekomma luftbubblor vilket gör varje ljusstake unik. Kläppen som hänger i kupan är i borstad mässing och behöver putsas regelbundet för att behålla sin lyster. "Alla former har ett ljud och allt ljud har en form. Universum är uppbyggt av ljus, ljud och geometri. BELL associeras naturligt till ett ljud vilket ger ljusstaken en extra dimension." Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium

  Klong Constella Ljusstake Liten - Ljusstakar Aluminium
  Constella Liten, ljusstake formgiven av Eva Schildt för Klong. Den vackra ljusstaken Constella finns i mässing och aluminium och för fem eller tio ljus. Constellas armar är vridbara och ljusstakens form kan ändras efter tycke och smak. En elegant stilren inredningsdetalj vars utseende enkelt kan förnyas genom att byta form. Constella går att forma på flera olika vis, exempelvis som ett zickzackmönster eller som en cirkel.Det går att komplettera ljusstaken med insatser för höga ljus och med vaser samt ljusmanschetter. Insatserna säljs separat i pack om fem. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Klong Liv Pendel Liten Vit - Taklampor Stål Vit - 50010V

  Klong Liv Pendel Liten Vit - Taklampor Stål Vit - 50010V
  Liv taklampa från Klong är formgiven av en av Sveriges mest välkända designers Jonas Bohlin. Skärmen påminner om en balettklänning och är tillverkad i tyll och sprider ett vackert ljus i rummet. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Klong med stor omsorg.
 • KLONG Cirkus Ljusstake svart, liten

  KLONG Cirkus Ljusstake svart, liten
 • KLONG Tender ljusstake hög Svart

  KLONG Tender ljusstake hög Svart
 • KLONG Tender ljusstake låg Svart

  KLONG Tender ljusstake låg Svart
 • KLONG Tender ljusstake liten Nickel

  KLONG Tender ljusstake liten Nickel
 • KLONG Cirkus Ljusstake svart, medium

  KLONG Cirkus Ljusstake svart, medium
 • KLONG Cirkus ljusstake mässing Medium

  KLONG Cirkus ljusstake mässing Medium
 • KLONG Twilight ljusstake vägg Nickel

  KLONG Twilight ljusstake vägg Nickel
 • Klong Patina Oljelampa Liten Svart - Fotogen- & Oljelampor Glas Svart - 30600S

  Klong Patina Oljelampa Liten Svart - Fotogen- & Oljelampor Glas Svart - 30600S
  Patina oljelampa från Klong är formgiven av designduon Broberg & Ridderstråle. En otroligt snygg inredningsdetalj som är lika vacker tänd som släckt. Oljelampan är försedd med en fransk kvalitetsbrännare med klart glasrör som ger ett vackert sken var du än väljer att placera den.Skillnaden mellan Liten och Stor är storleken på behållaren. Vi har valt ut Svart Fotogen- & Oljelampor i Glas från Klong med stor omsorg.