KICHLER lampor

 • KICHLER Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor

  KICHLER Rustik ljuskrona Taulbee, 6 ljuskällor
  Ljuskrona Taulbee av metall och trä Denna rustika ljuskrona Taulbee ger inte bara gott om ljus, utan har också en stor portion historisk flair. Ljuskronan är lämplig för både köket och sömn- och vardagsrummet eller hallen. Träkransen med gråaktig pigmentering ger ett medeltida intryck. Beroende på inredningsstil kan ljuskronan användas som en diskret ljuskälla eller rustik höjdpunkt inom de egna fyra väggarna. Med hjälp av en stor metallring och en rund platta fästs lampan på upphängningsanordningen och därmed vid taket. Tre stänger bär den stora kransen, som består av en smal träfiberskiva, samt vackra metallornament i mitten och sex svarta socklar.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Venetian Rain

  KICHLER Utomhusvägglampa Venetian Rain
  Utomhusvägglampa Venetian Rain i antik design Utseendemässigt påminner utomhusvägglampan Venetian Rain om renässansen, vilket beror på dess dekorativa ornament. Dessutom har metallen en yta i färgen som liknar borstat brons och det transparenta glaset en lätt struktur som sörjer för en speciellt stämningsfull ljuseffekt. En fantastisk lampa för antikt och lantligt inspirerade fasader och tomter, t.ex. bredvid ytterdörren.
 • KICHLER Vägglampa Venetian Rain i form av en lykta

  KICHLER Vägglampa Venetian Rain i form av en lykta
  Utomhusvägglampa Venetian Rain i form av en lykta Vägglampan Venetian Rain i form av en lykta är lämplig för utomhusbruk och har en formgivning med många ornament som påminner om renässansens stil. Väggfästets metall och lyktan har en stilfullt bronsfärgad beläggning och ljuset från kronljuslamporna avges mjukt genom de lätt strukturerade, transparenta glasskivorna. En utomhusvägglampa som passar speciellt bra till antika eller lantlig-rustika tomter.
 • KICHLER Glashänglampa Brinley 1 lampa

  KICHLER Glashänglampa Brinley 1 lampa
  Hänglampa Brinley med en lampa Hänglampan Brinley har en trendig vintage-stil och kan t.ex. monteras ovanför köksbänken eller matbordet. Där gör den ett autentiskt intryck, eftersom utseendet påminner om en syltburk. Du kan så klart också placera flera av denna vackra lampa i rad. Speciellt vacker ser hänglampan Brinley ut, när ljuskällor i vintage-design sätts i armaturen. Passande glödlampor kan beställas som tillbehör.
 • KICHLER Lyktformad utomhusvägglampa Ashland Bay

  KICHLER Lyktformad utomhusvägglampa Ashland Bay
  Utomhusvägglampa Ashland Bay i form av en lykta Ashland Bay är en vägglampa som utvecklades för utomhusbruk och är skyddad mot vattenstänk från alla håll, tack vare kapslingsklass IP44. Den vackra lyktan med metallyta i färgen ”vittrad zink” sörjer för mycket stämningsfull områdesbelysning, exempelvis vid ytterdörren. Eftersom glasskärmen är genomskinlig, är ljuskällan synlig, så att en lampa i retro-design passar bäst till lampan. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Halleron, Ø 25,4 cm, londonderry

  KICHLER Utomhusvägglampa Halleron, Ø 25,4 cm, londonderry
  Med mörkbrun Londonderry-finish - utomhusvägglampa Halleron Designen av utomhusvägglampan Halleron är inspirerad av den viktorianska stilen och gör varje entréområde till något speciellt med sitt intrikat designade utseende. Ljuset genereras i glaskulan, som kännetecknas av små luftinklusioner och dinglar från ett vackert böjt fäste. Ljuskällan är helt fri från insyn på grund av glasskärmens transparens, vilket gör att den bidrar till armaturens design på ett avgörande sätt. De så kallade brisljusen framhäver designen bäst och kan beställas via tillbehören.
 • KICHLER Medelstor glashänglampa Everly uttag krom

  KICHLER Medelstor glashänglampa Everly uttag krom
  Genomskinlig glashänglampa Everly med synligt uttag Hänglampan Everlys skönhet beror inte bara på den blåsta glasskärmens attraktiva form, utan även det synliga uttaget och självaste ljuskällan. Uttaget är precis som hela upphängningssystemet blankt förkromat och utgör en vacker kontrast till det genomskinliga glaset. Används en dekorativ ljuskälla i retro-stil, förstärks denna dekorativa effekt och hänglampan kan kombineras med många olika inredningsstilar. Everly ger t.ex. ovanför matbordet eller köksbänken underbart bred områdesbelysning. - ljuskällor i retro-stil finns att köpa som tillbehör
 • KICHLER Taklampa Celestial med textilskärm

  KICHLER Taklampa Celestial med textilskärm
  Taklampa Celestial med attraktiva glasdekorationer Taklampan Celestial består av en ljus textilskärm med skrynkligt utseende och en bronsfärgat lackerad, mycket dekorativ stomme. Stommen lägger man dock inte bara märke till på grund av dess estetiska form, utan pryds också av två glaskulor som bryter ljuset som avges uppåt på ett imponerande sätt. Ljuset avges även bländfritt nedåt genom den diffusorn i etsat glas och sörjer för bred områdesbelysning. En taklampa som pryder alla rum som grund- eller områdesbelysning.
 • KICHLER Modernt designad hänglampa Brinley i retro-stil

  KICHLER Modernt designad hänglampa Brinley i retro-stil
  Hänglampa Brinley med stomme i borstat nickel Hänglampan Brinley har både industriella drag och en mysig retro-sida, tack vare formen, som verkar vara inspirerad av en syltburk. Hänglampans behagliga och dekorativa egenskaper passar till både lantlig-rustika och industriella rum och kommer ännu mer fram, när en ljuskälla i vintage-design sätts i lampan. Sådana ljuskällor kan beställas som tillbehör. Brinley – en hänglampa med charm som fungerar exempelvis som lampa i köket eller matsalen.
 • KICHLER Bronsfärgad utomhusvägglampa Franceasi

  KICHLER Bronsfärgad utomhusvägglampa Franceasi
  Utomhus vägglampa Franceasi med bärnstensfärgat glas Ljusflödet från Franceasi utomhusvägglampa, som är helt tillverkad av antik brons, är mycket stämningsfull och dess design påminner om rikt dekorerade kyrkfönster över hela Europa. De element som appliceras på glaset och det vackra mönstret skapar ett varierat skuggspel på husfasaden och fastighetsstigarna i omedelbar när belysningen slås på. Franceasi vägglampa utomhus ser lika attraktiv ut när den inte är upplyst. En vägglampa för utomhusbruk, med vilken en elegant fastighetsstil kan kompletteras optimalt.
 • KICHLER Utomhus hänglampa Halleron i viktoriansk stil

  KICHLER Utomhus hänglampa Halleron i viktoriansk stil
  Med sfärisk glasskärm - pendel utomhus Halleron Designen på pendellampan Halleron återspeglar den viktorianska eran. Framför allt uppnås detta genom den genomtänkta utformningen av de enskilda elementen som kännetecknar armaturens design. Mindre luftfickor i den sfäriska glasskärmen och den mörkbruna Londonderry-finishen kompletterar designen och ger den ett unikt utseende. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen även lämplig för utomhusbruk.
 • KICHLER Transparent skärm – vägglampa Brinley

  KICHLER Transparent skärm – vägglampa Brinley
  Vägglampa Brinley med vacker glasskärm Denna vägglampa passar perfekt till en modern vintage-stil som just nu ligger helt rätt i tiden. Den gör ser ut som om en syltburk monterades på väggen. En mycket stämningsfull lampa för en familjär atmosfär som har en fantastisk effekt, enkelt eller i grupp. Redan släckt ser Brinley mycket dekorativ ut, tänds den, avger den ett behagligt ljus för en trevlig atmosfär. Vägglampan Brinley har en speciellt vacker effekt, när ljuskällor i retro-design med synliga glödtrådar används (se tillbehör).
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Cora med glasskärm, 1 lampa

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Cora med glasskärm, 1 lampa
  LED-vägglampa Cora till badrum med glasskärm och 1 lampa De tidlöst eleganta kurvorna och den räfflade lampskärmen i glas gör LED-vägglampan Cora till ett riktigt blickfång i badrummet. Lampan är givetvis lämplig för användning i våtrum. Samtidigt passar LED-vägglampan Cora även som dekorativt belysningsobjekt bredvid eller ovanför badrumsspegeln. Även i gästbadrum kan denna lampa glänser som atmosfärisk tilläggsbelysning. Glasskärmen harmoniserar perfekt med den energisnåla lampans glänsande kromyta. Även om vägglampan Cora drar blickarna till sig med sin snarare tidlösa och moderna formgivning, har den små detaljer för den nödvändiga finessen. Tack vare det böjda upphänget gör den vita lampskärmen i glas intrycket av att sväva i luften, medan Cora ger behaglig punktbelysning.
 • KICHLER Hänglampa Bridge Point i industriell stil

  KICHLER Hänglampa Bridge Point i industriell stil
  Utomhushänglampa Bridge Point i antik industriell design Den vackra utomhushänglampan Bridge Points formgivning med ett runt lampglas inspirerades av traditionella båts- och tåglyktor. Stommen och buren som skyddar glaset har en rustik, något vittrad yta i zink, precis som kedjeupphänget och takkåpan. Det genomskinliga lampglaset har en fin struktur som skapar en speciellt stämningsfull ljuseffekt. Hänglampan Bridge Point är ett stilfullt ljustekniskt komplement till alla terrasser med tak.
 • KICHLER Kromfärgad opalglasvägglampa Ainsley till badrum

  KICHLER Kromfärgad opalglasvägglampa Ainsley till badrum
  LED-badrumsvägglampa Ainsley i krom med 3 lampor i opalglas Med sina tre lampor är LED-vägglampan Ainsley i opalglas och blankt krom som gjort för dekorativ och lika funktionell belysning ovanför stora speglar i badrummet. Lampan sprider på grund av sin stilfulla formgivning en tilltalande retro-känsla och passar därför perfekt till vintage-inspirerade badrum. Speciellt i kombination med marmor och andra ädla material skapas en harmonisk helhetsbild. LED-vägglampan Ainsley är inte bara ytterst energisnål, utan sörjer också för en viss finess i badrummet, tack vare de tre ljuskällorna som anordnades bredvid varandra för bra belysning. Lampan är gjort för att kunna tåla luftfuktigheten i badrum.
 • KICHLER Vägglykta Bridge Point small

  KICHLER Vägglykta Bridge Point small
  Utomhusvägglampa Bridge Point i form av en antik lykta Utomhusvägglampan Bridge Point liknar antika, industriella lampor som ofta användes på tågstationer och hamnar. Den zinkfärgade metallen med vittrat utseende gör ett tekniskt intryck, precis som man önskar sig av den industriella stilen. Skärmen består av ett runt glas som skyddas mot skador av ett metallgaller. Glaset egenskaper – genomskinligt och fint strukturerat – ger ljuset en speciellt behaglig känsla.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Tournai klassisk antik design

  KICHLER Utomhusvägglampa Tournai klassisk antik design
  Vägglampa Tournai för utomhusbruk - en överdådigt inredd höjdpunkt Denna lampa imponerar med sin fantasifulla design och lekfulla form. Tournais utomhusvägglampa är en imponerande ljuskälla med ett elegant antikt utseende. Eleganta gatlyktor och belysning av herrgårdar i England, Irland och Belgien fungerade som inspiration för formgivarna. Inte bara den vackert dekorerade ramen utan också prydnadsglaset med en kornig struktur skapar en speciell dekorativ effekt.
 • KICHLER Vägglampa Crystal Skye

  KICHLER Vägglampa Crystal Skye
  Vägglampa Crystal Skye: tilläggsbelysning med bedårande ljuseffekt Vägglampan Crystal Skyes halvrunda skärm formades av trekantiga kristallstänger med en yta i vilken ljuset bryts och sörjer för underbara reflektioner. På undersidan sörjer runda kristaller för ännu flera reflektioner. Oavsett om den placeras enkelt eller i grupp fungerar vägglampan Crystal Skye som ett dekorativt element i alla rum med en fantastisk ljuseffekt för glansfulla accenter, även när den är släckt.
 • KICHLER Vägglampa Brinley i vintage-design

  KICHLER Vägglampa Brinley i vintage-design
  Attraktivt gestaltad vägglampa Brinley Med denna vackra vägglampa i form av en syltburk kan rum som köket, matsalen och andra lokaler inom gastronomin förses med stilfull och samtidigt behaglig accentbelysning. Metallelementen har en yta i borstat nickel som framhäver den vackra lampans industriella karaktär. Placerad enkelt eller i grupp gör vägglampan Brinley ett speciellt dekorativt intryck, när en ljuskälla i retro-design används. Sådana kan beställas separat som tillbehör.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Tournai i antik design

  KICHLER Utomhusvägglampa Tournai i antik design
  Detaljerad ytterväggslykta Tournai med Londonderry-finish Londonderry-ytan, som ser ut som ett original från de stora sjömännens tid, ger Tournai utomhusvägglampa en mycket speciell charm. Slående former, en mörk yta och stor uppmärksamhet på detaljer skiljer denna lykta från andra och gör den till en speciell dekorativ höjdpunkt. Det lätta och samtidigt beständiga aluminiumet bearbetas för hand och glaset, som ser ut som om vind och väder redan har lämnat tydliga spår, avrundar designen. uttag inuti lykta kan utrustas med alla vanliga E27-lampor, inklusive LED-lampor.
 • KICHLER Vägglykta Royal Marine med burskärm, höjd 33,7 cm.

  KICHLER Vägglykta Royal Marine med burskärm, höjd 33,7 cm.
  Royal Marine lyktformad utomhusvägglampa med en vintage karaktär Stilen för denna lanternformade utomhusvägglampa, som passar bra med många fastighetsdesigner, är inspirerad av nautisk vetenskap. För en modern touch höll det rektangulära väggfästet och lamparm helt enkelt oro. Denna fantastiska lampa dispenser mottar en liten årgång väderkorn från fröet strukturen av glaset, som också ger det utsända ljuset runt med en mycket atmosfärisk karaktär. Buret i det lanternformade lamphuvudet skyddar å ena sidan glaset och å andra sidan ger det övergripande utseendet en modern touch. Eftersom den använda ljuskällan kan ses är det lämpligt att välja en dekorativ glödtråd eller en rustik lampa, som du kan köpa från tillbehören.
 • KICHLER Utomhuspendellampa Lyndon med glasskärm

  KICHLER Utomhuspendellampa Lyndon med glasskärm
  Lyndon Classic hängande ljus för utomhusbruk De tydliga strukturerna i designen och kedjeupphängningen ger Lyndon pendelarmaturen ett tilltalande utseende som gör den till en trendig ljuskälla för många utomhusdesigns. Armaturglaset är fint strukturerat, vilket gör att ljuset framstår som särskilt mysigt. Ljuset sänds ut i alla riktningar. För ett optimalt utseende rekommenderas en dekorativ ljuskälla, t.ex. en lampa med glödtrådsoptik. Sådana lampor finns i tillbehören.
 • KICHLER Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 61 cm

  KICHLER Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 61 cm
  Rosalie- ljuskrona med fem lampor i Williamsburg-design Rosalie-ljuskronans färgschema, som redan fångar ögat med den dekorativa Williamsburg-designen, kallas Sterling Gold Finish, en blandning av guld- och silvertoner som har en särskilt glamorös effekt. Ytterligare blickfångare är glaselementet i mitten och det hängande glaset som hänger i mitten. Båda glaselementen är gjorda av kvicksilverglas, vilket imponerar med sin fina struktur. En fantastisk lampa för en lyxig glöd i vardagsrummet.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Lyndon med glasskärm 38,1 cm

  KICHLER Utomhusvägglampa Lyndon med glasskärm 38,1 cm
  Lyndon - Utomhus vägglampa i tidlös stil Väggarmaturen Lyndon för utomhusbruk är ett fantastiskt alternativ för stilfull utomhusbelysning på husets fasad i entrén eller t.ex. på verandan. Den övertygar med sina tydliga linjer och ger - tack vare det transparenta glaset - en allsidig strålande belysning. Det lilla frömönsmönstret i glaset skapar en särskilt stämningsfull ljuseffekt. Lyndon vägglampa för utomhusbruk är särskilt vacker med en dekorativ glödlampa i retrostil (ingår inte i leveransen - kan beställas via tillbehör).
 • KICHLER Clearpoint - utomhusvägglampa i maritim stil

  KICHLER Clearpoint - utomhusvägglampa i maritim stil
  Clearpoint yttervägglampa med maritimt utseende Den runda utomhusvägglampan Clearpoint i den klassiska hyttventilen har en mycket maritim effekt och passar perfekt till en fastighet designad i denna stil. Nätet inbyggt i det klara glaset skapar en mjuk, mycket inbjudande ljusemission. Clearpoint är utrustad med kapslingsklass IP44 (stänkvattenskydd) och kan användas var som helst på utomhusområdet, t.ex. B. som ingångsbelysning bredvid ytterdörren eller som ljuskälla i carporten eller garaget.
 • KICHLER Föränderlig taklampa Ahrendale

  KICHLER Föränderlig taklampa Ahrendale
  Från taklampa till ljuskrona - Ahrendale Ahrendale- taklampa kan också användas som en ljuskrona efter behov: Den 182,9 cm långa kedjan som ingår i leveransen monteras sedan enkelt mellan taket och ljuset. Det rustika utseendet med järn och trä ger taklampa Ahrendale en speciell känsla som kan harmoniseras med de mest olika inredningsalternativen. Skuggan från Ahrendale består av ett järngaller som är skyddande format runt de tre bärnstensfärgade strukturerade armaturglasen. Glasstrukturen skapar också ett extremt bekvämt ljus.
 • KICHLER Hänglampa Cobson Ø 40,7 cm antik brons

  KICHLER Hänglampa Cobson Ø 40,7 cm antik brons
  Industriellt designad upphängningslampa Cobson - antik brons Inredningstillbehör i industriell stil är tillbaka på trend. Upphängningslampan Cobson med dess extra retro-look passar exakt in i detta schema. Den är utrustad med en klockformad nyans, som på grund av sin bredd säkerställer att rummet belyses mycket vidsträckt. Cobson är lämplig t.ex. B. mycket bra för att belysa ett bord, men rekommenderas också som allmän belysning. De olika monteringsalternativ är en ytterligare funktion: Cobson kan fästas både som en och som en taklampa på avstånd.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Halleron, Ø 30,5cm, londonderry

  KICHLER Utomhusvägglampa Halleron, Ø 30,5cm, londonderry
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Hänglampa Lacey med dubbelskärm

  KICHLER Hänglampa Lacey med dubbelskärm
  Upphängningslampa Lacey i en intressant blandning av material och stilar I detta iögonfallande hängande ljus blandades element från tidigare tider med de från modern tid. Resultatet är en hängande lampa som harmoniserar med en mängd olika rumsdesigner och ger en fantastisk effekt. Skuggan är särskilt iögonfallande: ljuskällorna är placerade i ett runt opalt glas som omges av en transparent nyans av nät. Suspensionens finish kallas Mission Bronze och dekorerar även kanterna på den yttre nyansen.
 • KICHLER Toppmodern LED-utomhusvägglampa Sorel

  KICHLER Toppmodern LED-utomhusvägglampa Sorel
  Innovativt designad LED utomhusvägglampa Sorel Den bronsfärgade utomhusvägglampan Sorel ser väldigt modern ut inte bara på grund av sin linjära, mycket strukturerade design utan också på grund av den utbytbara LED-ljuskällan med GU10-bas, vilket ger energieffektiv och därmed ekonomisk utomhusbelysning med hög ljuseffekt . Ljuset sänds inte bara nedåt, utan det varma vita ljuset sänds också fram och på sidorna, vilket skapar en särskilt mysig ljusatmosfär. Sorel - en utomhusvägglampa som ger omfattande omgivande belysning och kan användas tillsammans med ett brett utbud av nuvarande fasadstilar.
 • KICHLER Stor utomhusvägglampa Argyle

  KICHLER Stor utomhusvägglampa Argyle
  Stor utomhusvägglampa Argyle i form av en lykta Argyle utomhusvägglampa är praktiskt taget förbestämd för användning i kombination med en lantlig, rustik fastighetsstil på grund av sin form och färgdesign. Den vackra lykta sprider ett mycket inbjudande ljus genom sin klara, lättmönstrade glasskärm, vilket skapar en mysig atmosfär i området. Metallramen ser väldigt äkta ut på grund av ytbehandlingen - en yta med vittrad zinkutseende - och passar därför också äldre väggar. De korsade metallstavarna, som fungerar som skydd för glaset, har också en rustik effekt.
 • KICHLER LED-vägglampa Cora till badrum, 2 lampor

  KICHLER LED-vägglampa Cora till badrum, 2 lampor
  Krom och glas till badrummet – LED-vägglampa Cora med 2 lampor Med sina två lampor är LED-vägglampan Cora i ädelt krom och kallt vitt glas en ytterst stilfull inredningsaccessoar i badrummet. Monterad ovanför badrumsspegeln får den energisnåla LED-lampan tack vare de två lampskärmarna en stor effekt. De räfflade lampskärmarna är en av de högkvalitativa detaljerna som betraktaren kanske inte lägger märke till vid första blicken. Raka linjer kombineras här med eleganta kurvor. På så sätt gör LED-vägglampa Cora ett verkligen modernt intryck, men har ändå några få lekfulla designelement. Det stilfulla helhetsintrycket skapas även av lampans blankt förkromade detaljer. Trots sitt smarta utseende är lampan en energisnål vägglampa, vilket beror på användningen av den behagligt ljusa LED-teknologin. Lampan är givetvis lämplig för användning i våtrum.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Tournai med historiskt utseende

  KICHLER Utomhusvägglampa Tournai med historiskt utseende
  Handtillverkad utomhusvägglampa Tournai med historisk look Mycket robust bearbetad, det är den antikt utformade utomhusvägglampan Tournai som är utrustad med massor av dekorationer. Den består av gjutet aluminium som även kan motstå större väderpåverkan. De genomskinliga glasskivorna är lätt strukturerade som gör att ljuset blir mycket mjukt och atmosfäriskt. En fantastisk lampa för antik fasadbelysning.
 • KICHLER Uttag brons antik - pendellampa Everly

  KICHLER Uttag brons antik - pendellampa Everly
  Taklampa Everly i glas - Ø 35 cm Denna hängande lampa fångar genast ögat tack vare den vackra formen på glasskärmen. Glaset har ett ljusmönster som knappt syns för blotta ögat, men ger ljuset en speciell glans. Upphängningen är designad i bronsfärg och utrustad med en uttag av samma färg, som är fokus för intresse genom det genomskinliga glaset. Det är tillrådligt att utrusta det här uttag med en trendig vintagelampa som gör Everly-pendellampans helhetsutseende ännu vackrare.
 • KICHLER Robust bearbetad utomhustaklampa Ashland Bay

  KICHLER Robust bearbetad utomhustaklampa Ashland Bay
  Ashland Bay rund taklampa för utsidan Ashland Bay taklampa är inte bara stänksäker, den är också mycket robust. En lampa för täckta områden i utomhusområdet, t.ex. B. en pergola. Glaset är klart och gör att det utsända ljuset kan fly runt. Detta skapar harmonisk utomhusbelysning med en mysig känsla. Med sin ytdesign i ett vittrat zinkutseende passar det bra med många fastighetsdesigner.
 • KICHLER Vägglykta Bridge Point för utomhusbruk

  KICHLER Vägglykta Bridge Point för utomhusbruk
  Rustik designad vägglampa Bridge Point i industriell stil Med denna underbara vägglampa för utomhusområdet av lantlig-rustika eller antikdesignade fastigheter kan byggnader, butiker eller verkstäder belysas på ett snyggt sätt. Bridge Point är baserat på traditionella lampor, eftersom de hittades i sjöfartssektorn eller på järnvägsstationer. Det vackra, sfäriska glaset skyddas av en metallbur, ramens metallelement och upphängningen är designade i en mycket industriell zinkfinish med en väderbitna touch. En utomhusvägglampa som förutom det avsedda syftet att ge tilltalande omgivande belysning också har en hög dekorativ effekt.
 • KICHLER Vägglykta Royal Marine med burskärm, höjd 46,2 cm.

  KICHLER Vägglykta Royal Marine med burskärm, höjd 46,2 cm.
  Royal Marine lyktformad utomhusvägglampa med en vintage karaktär Stilen för denna lanternformade utomhusvägglampa, som passar bra med många fastighetsdesigner, är inspirerad av nautisk vetenskap. För en modern touch höll det rektangulära väggfästet och lamparm helt enkelt oro. Denna fantastiska lampa dispenser mottar en liten årgång väderkorn från fröet strukturen av glaset, som också ger det utsända ljuset runt med en mycket atmosfärisk karaktär. Buret i det lanternformade lamphuvudet skyddar å ena sidan glaset och å andra sidan ger det övergripande utseendet en modern touch. Eftersom den använda ljuskällan kan ses är det lämpligt att välja en dekorativ glödtråd eller en rustik lampa, som du kan köpa från tillbehören.
 • KICHLER Hänglampa Emory tennbelagd Ø 61 cm

  KICHLER Hänglampa Emory tennbelagd Ø 61 cm
  Emory taklampa med tennfinish som avger starkt ljus Hänglampan Emory ger en strålande vacker belysning av rummet: Den består av en metallram som får en klassisk touch tack vare tennfinishen. Metallramen fortsätter på skärmen, som består av en skivformad glasdiffusor med tygöverdrag på sidan. På detta sätt avges ljuset både direkt nedåt och indirekt uppåt över ett stort område. En mjuk glimmer av ljus tränger också in på alla sidor genom det textiltäckta glaset. Hänglampan Emory kan också installeras som en taklampa på avstånd.
 • KICHLER Lantlig-rustik ljuskrona Ahrendale

  KICHLER Lantlig-rustik ljuskrona Ahrendale
  Ljuskrona med fyra flammor i ljuskrona med rustik karaktär Denna imponerande ljuskrona bestämmer redan det rumsliga utseendet med sin diameter på 61 centimeter. Med sitt lantliga, rustika utseende passar det särskilt bra med lantlig stil, men också z. B. till en Medelhavsambitiös livsmiljö. En fjärrskärm med rund järn och fyra järnhållare med glaslampor är fästa i upphängningens centrala trä. Ljusets vackra glas skapar en mycket speciell ljusatmosfär. Den 182,9 cm långa kedjedämpningen ingår.
 • KICHLER Hänglampa Silver Coral 55,9 cm

  KICHLER Hänglampa Silver Coral 55,9 cm
  Tinväv med koralllook pryder skuggan på Hampton-hänglampan Hampton-hänglampan visar sig vara en riktig blickfång, vilket också ger omfattande omgivande belysning. Den vita akryldiffusorn är inramad av en tennväv vars yta kallas Classic Pewter. Hänglampan fästs i taket med en färgkoordinerad stångupphängning. Med sitt harmoniska, tidlösa övergripande utseende är denna kraftfulla ljuskälla idealisk som huvudbelysning för många inredningsvarianter, men lyser också upp t.ex. B. ett stort bord är mycket tillfredsställande. Upphängningen kan utformas på olika sätt med de medföljande stavarna (2 x 150 cm och 2 x 300 cm).
 • KICHLER Utomhusvägglampa Lyndon med glasskärm 28,6 cm

  KICHLER Utomhusvägglampa Lyndon med glasskärm 28,6 cm
  Attraktivt designad Lyndon Outdoor Wall Light Med tydliga strukturer som återspeglas i det transparenta armaturglasets och ramens form samt en finish i mörk arkitektonisk brons erbjuder väggarmaturen Lyndon sig själv som en ljuskälla för många designkoncept. Ljuskällan som används förblir synlig på grund av glasets transparens, varför det rekommenderas att använda en ljuskälla med t.ex. glödtrådsoptik. Lämpliga lampor kan beställas separat via tillbehören.
 • KICHLER Vägglampa Cobson 1 polerad nickel

  KICHLER Vägglampa Cobson 1 polerad nickel
  Industriellt designad vägglampa Cobson1 i polerat nickel Den nickelfärgade vägglampan Cobson1 presenterar sig fantastiskt, med sin industriellt inspirerade retro-chic som erbjuder sig som ett trendigt tillbehör för en industriell miljö. Med sitt nedåtriktade ljus ger Cobson mysig extra belysning, till exempel i vardagsrummet, eller gör ett uttalande i entréområdet för önskad levnadsstil. - Ljuskällor i retro design passar särskilt bra med Cobson vägglampa (ingår ej - kan beställas via tillbehör).
 • KICHLER Ljuskrona Rosalie, 8 lampor

  KICHLER Ljuskrona Rosalie, 8 lampor
  Livlig designad Rosalie- ljuskrona - 8 lampor ljuskrona Rosalie med åtta flammor ser ljus och nästan filigran ut på grund av dess svepande design i Williamsburg-designen. Färgen på finishen är känd som sterlingguld eftersom den innehåller silver- och guldtoner. Det ger Rosalie- ljuskrona ett mycket festligt utseende. De två dekorativa elementen har också en mycket estetisk effekt: ett glaselement av antikt kvicksilverglas sitter i mitten och ett dekorativt hängsmycke av samma glas hänger upp från ljuskronans ovansida. En lampa som perfekt kan integreras i många exklusiva inredningsstilar och ger vardagsrum och mottagningsområden en festlig glans.
 • KICHLER Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, mässing

  KICHLER Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 17,8 cm

  KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 17,8 cm
  Utomhusvägglampa Bridgepoint - en dekorativ lykta Utseendet på utomhusvägglampan Bridgepoint är både maritimt och antikt. Bridgepoint är tillverkad av aluminium med mässingsfinish och klarglas med en struktur av frökorn. Ljuset sprids genom det strukturerade glaset till alla sidor och ger en mjuk omgivande belysning. Bridgepoint utomhusvägglampa ser särskilt estetisk ut när en glödlampa används som ljuskälla, eftersom den kan beställas via tillbehören.
 • KICHLER Vägglampa Bridge Point medium

  KICHLER Vägglampa Bridge Point medium
  Utomhus vägglykta Bridge Point i industriell design Utomhusvägglampan Bridge Point, i traditionell lyktform, uppfyller inte bara sitt uppdrag att på bästa sätt belysa en husfasad, utan den framkallar också, med sin tekniska utformning, minnen av vägglampor som man kunde se på hamnar eller järnvägsstationer. Den lökformade glasskärmen, genom sitt genomskinliga glas, ger en stämningsfull och allsidig belysning. En vägglampa som är perfekt för ett hem, en butik eller en antikt designad restaurang.
 • KICHLER Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 45 cm

  KICHLER Ljuskrona Rosalie 5 lampor Ø 45 cm
  ljuskrona Rosalie med fem flammor i Williamsburg-design Rosalie-ljuskronans färgschema, som redan fångar ögat med den dekorativa Williamsburg-designen, kallas Sterling Gold Finish, en blandning av guld- och silvertoner som har en särskilt glamorös effekt. Ytterligare blickfångare är glaselementet i mitten och det hängande glaset som hänger i mitten. Båda glaselementen är gjorda av kvicksilverglas, vilket imponerar med sin fina struktur. En fantastisk lampa för en lyxig glöd i vardagsrummet.
 • KICHLER Vägglampa Rosalie med antikt strukturerat glas

  KICHLER Vägglampa Rosalie med antikt strukturerat glas
  Vägglampa Rosalie med en imponerande finish och vackert glas Vägglampan Rosalie är ett mycket speciellt dekorativt tillbehör för det antikinspirerade vardagsrummet: väggfästet och ljusstaken med E14- uttag är gjorda av metall som har förfinats med en så kallad sterlingguldfinish - en blandning av guld och silvertoner. Väggfästet, som ser ut som en tredelad bildram, är fylld med ett antikt kvicksilverglas, vilket särskilt framhävs av det ljus som avges av lampan.
 • KICHLER Hänglampa Cobson Ø 40,7 cm polerad nickel

  KICHLER Hänglampa Cobson Ø 40,7 cm polerad nickel
  Industriell stil taklampa Cobson - kan även användas som en taklampa När det gäller design lämnar Cobson hänglampa inget att önska för älskare av industriell stil. Taklampan, avslutad med en polerad nickelfinish, har en bred metallskärm i en platt klockform och olika detaljer på uttag och upphängningen, vars syn tar dig tillbaka till den tidiga industriella åldern. En lampa som - bäst utrustad med en giltig rustik belysning, som kan beställas via tillbehören - kommer att behaga var som helst i lägenheten. Alternativt kan Cobson installeras som en taklampa på avstånd.
 • KICHLER Kulformad hänglampa Aster, mässing

  KICHLER Kulformad hänglampa Aster, mässing
  Kulformad upphängningslampa Aster av mässing Den runda glashänglampan Aster fungerar som en snygg hänglampa för unika rumsdesign och mer individualitet i dina egna fyra väggar. Chic elegans möter rustik mässing här. Tack vare den smarta kombinationen av varma mässingselement passar lampan bra med klassisk inredning men också med modernare möbler. Hänglampan har en sfärisk lampskärm av ribbat glas. Den pompösa kulan hålls på plats av en mässingsring och en filigranstav som leder till taket. Den extraordinära designen imponerar med sina enkla former och en elegant kombination av mässing och glas. Lampskärmens runda form avrundar bokstavligen stilen på lampan och gör den till en riktig blickfång i taket.
 • KICHLER LED-hänglampa Aleeka 5 lampor, höjd 43,8 cm

  KICHLER LED-hänglampa Aleeka 5 lampor, höjd 43,8 cm
  Tennfärgad hängande ljus Aleeka med vita, ovala glasögon - 5 lampor lampor Aleeka-hänglampan med fem lampor är utrustad med vita glasskärmar: under vart och ett av glasen finns en koncentriskt formad metallring. När lamporna tänds kan det enkelt skapas intryck av planeter som kretsar kring deras sol. Ljusfördelningen är väldigt stor tack vare armaturglasens placering, vilket skapar en mycket mysig, homogen omgivande belysning. Aleeka har bearbetats med en klassisk tennfinish, vilket gör den vackra taklampan till en lampa för de mest varierade vardagsrummen. - Inklusive utbytbara LED-lampor med G9-uttag
 • KICHLER Pendellampa Moxie i lång form, 91x30 cm

  KICHLER Pendellampa Moxie i lång form, 91x30 cm
  Bekväm matbordsbelysning: långsträckt pendellampa Moxie Den långsträckta taklampan Moxie presenterar sig pendellampa vacker och med en varm, glänsande bronsyta som är perfekt som lampa ovanför matbordet eller ovanför en köksbänk. Det speciella med metallburskärmen är de enskilda metallelementens natur. De horisontella stagarna böjs omväxlande inåt och utåt, vilket skapar en imponerande yin- och yangeffekt. De använda ljuskällorna täcks av en diffusor gjord av vitt, etsat glas som ligger längst ner på skärmen så att ljuset släpps ut helt utan bländning. Diffusorn är omgiven av en linsskärm, vilket ger ljuset en mycket mysig känsla tack vare sin fina struktur.
 • KICHLER Gånglampa Halleron med Londonderry-finish

  KICHLER Gånglampa Halleron med Londonderry-finish
  Ger utomhusområdet det där lilla extra - Halleron-lampan Halleron-lampan presenterar sig helt i viktoriansk stil, och dess enkla närvaro i alla utomhusområden ger den nödvändiga extra elegansen. Som en slags krona tronar den sfäriska glasskärmen, som är märkt av luftinklusioner, på basen, som är klädd i en mörkbrun Londonderry-finish, precis som glasskärmens konstnärliga kant. Ljuset avges på ett underbart jämnt sätt till omgivningen genom den öppna skärmen, vilket skapar ett långtgående ljussken.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Chance Harbor

  KICHLER Utomhusvägglampa Chance Harbor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm mässing

  KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, krom

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, mässing

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Utomhushänglampa Bridgepoint, örlogs-look, mässing

  KICHLER Utomhushänglampa Bridgepoint, örlogs-look, mässing
  Bridgepoint pendellampa med maritim karaktär - lämplig för utomhusbruk Denna pendellampa framhäver antika eller maritima miljöer på ett vackert sätt. Bridgepoint är tillverkad av mässing och klarglas. En dekorativ fröstruktur är inarbetad i glaset, vilket ger det strålande ljuset en speciell mysighet. Ljuskällan är synlig genom det klara glaset. Bridgepoint är som vackrast när en glödlampa, som kan beställas som tillbehör, används. Perfekt för en täckt terrass, ett takutsprång eller en täckt balkong.
 • KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm förtennad

  KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm förtennad
  LED-vägglampa Mona med två lampor - G9-lampan ingår Den eleganta LED-vägglampan Mona med sin 1950-talsdesign har många användningsmöjligheter: Den berikar rummets design i hela vardagsrummet, men tack vare skyddsklass IP44 kan den även användas i fuktiga rum, t.ex. badrum. Dess vackra glasskärm rymmer två LED-ljuskällor som avger sitt varmvita ljus uppåt och nedåt samt framåt genom glaset. LED-ljuskällorna ingår i leveransen och är utrustade med en G9-sockel så att de kan bytas ut vid behov.
 • KICHLER LED-bad- vägglampa Cora 3 lampor

  KICHLER LED-bad- vägglampa Cora 3 lampor
  LED-vägglampa Cora med 3 lampor i kromblänkade utseende för badrummet LED-vägglampan Cora med 3 lampor för badrummet ger en bra dos glamour i badrummet. Den energisparande armaturen klarar av balansgången mellan drömlik, lekful och linjär samtidigt som den har en ganska modern design som är enkel att använda. Slutligen sätter det blänkande kromutseendet och det räfflade vita glasskärmarna LED-lamporna scenen perfekt. Den fukt som oundvikligen bildas i badrummet klarar lampan utan problem. Vägglampan Cora kan bli ett riktigt blickfång på väggen. Särskilt ovanför en opulent badrumsspegel. Tack vare det böjda filigranupphängningssystemet i krom verkar de tre lamporna flyta i luften, vilket bidrar till den vackra lampdesignen.
 • KICHLER LED-vägglampa Hendrik IP44 krom/glas, 2 lampor

  KICHLER LED-vägglampa Hendrik IP44 krom/glas, 2 lampor
  2-lampa Hendrik LED-vägglampa i ett tilltalande kromutseende Tack vare IP44- kapslingsklass Hendrik LED-vägglampa med 2 lampor också ge eleganta ljus accenter i fuktiga rum som badrummet. Oavsett om den är monterad ovanför eller bredvid en spegel, står vägglampan för en sofistikerad art deco-charm. Lampans namn inspirerades också av arkitekturens värld, eftersom Hendrik LED-vägglampan fick sitt namn efter en berömd arkitekt från Danmark. Det moderna och attraktiva kromutseendet - i kombination med lamporna i opalglas - är särskilt sofistikerat. Med denna energisparande lampa kan du lägga till en bra dos stil och klass i badrummet om du vill! - Kan monteras med glasögon som pekar uppåt eller nedåt
 • KICHLER Vägglampa Lacey med dubbelskärm

  KICHLER Vägglampa Lacey med dubbelskärm
  Imponerande vägglampa Lacey med dubbel skärm Vägglampan Lacey är inte lätt att kategorisera vad gäller stil, eftersom dess optik förenar stilelement från en svunnen tid och de aktuella accenterna till ett extra ljus som ger en god stämning i bonings- och sovrum. Men vars belysning också är mycket inbjudande i korridoren eller i hallen. Väggfästet med den avrundade armen har en missionbrons-finish, den inre skärmen består av opalglas och den yttre skärmen är tillverkad av ett nätmaterial som ger en mycket vacker ljusstämning.
 • KICHLER Vägglampa Silver Coral

  KICHLER Vägglampa Silver Coral
  Snyggt designad vägglampa Silver Coral Silver Coral vägglampan är ansvarig för mysig extra belysning med en speciell touch: Den består av en vit akrylcylinder där en E27-lampa med en maximal effekt på 100 watt kan sättas in. På detta sätt levereras inte bara omgivningen med atmosfäriskt ljus, utan det ovanliga väggfästet - en tennstruktur med en koralliknande form - framhävs effektivt. En elegant accentbelysning som kan implementeras i samband med många inredningsstilar och förskönar de mest olika rummen lika.
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 1 lampa

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 1 lampa
  LED-vägglampa 1-flamma Jasper - modern för badrummet Den moderna LED-vägglampan Japser ger ägaren mycket designfrihet. Slutligen kan den energibesparande lampan installeras på ett sådant sätt att ljuselementet i snyggt opalt glas pekar antingen uppåt eller nedåt. Beroende på vald installationsriktning ser den energieffektiva vägglampan Japser särskilt bra ut över eller bredvid badrumsspegeln. Framför allt gör kromdesignen denna lampa modern och nästan futuristisk. Tack vare den nödvändiga delen av understatement passar Jasper-armaturen bra med nästan alla moderna badrum och passar in i det befintliga inredningskonceptet på ett mycket elegant och harmoniskt sätt.
 • KICHLER Rustik vägglampa Taulbee

  KICHLER Rustik vägglampa Taulbee
  Rustik vägglampa Taulbee i metall och trä Denna rustika vägglampa imponerar med sin enkelhet och den eleganta design som den presenteras i. Den ovala basen och de dekorativa stavarna som går nedåt hålls diskreta men utvecklar fortfarande en antik stil. Oavsett om den installeras i ett täckt utomhusområde eller i vardagsrum, är den här lilla vägglampan garanterad att skapa en atmosfärisk atmosfär. Taulbee-vägglampan kan fästas direkt på väggen via basen. På grund av den reducerade designen ser lampan inte alltför iögonfallande ut och ger det omgivande rummet en rustik charm. Speciellt i entréområdet eller som en visuell accent i vardagsrummet kommer lampan till sin rätt och avrundar skickligt det inhemska belysningskonceptet.
 • KICHLER Vägglampa Imahn med teknisk touch

  KICHLER Vägglampa Imahn med teknisk touch
  Enkelhuvad vägglampa Imahn i industriell stil Det väldigt tekniska utseendet på Imahn vägglampa är väldigt mycket på modet och därför är Imahn mycket bra för att komplettera ett belysningskoncept i en modern atmosfär, t.ex. B. ett verkstadsrum omgjort till en lägenhet, lämpligt. Färgschemat i svart och mässing betonar stativ, som ser ut som den är gjord av rör. Med en lampa i retro design, som t.ex. Till exempel, en filamentlampa , Imahn-vägglampan ser ännu mer autentisk ut. Lämpliga lampor kan beställas via tillbehör.
 • KICHLER Brinley - 3 lampor pendellampa retro-look

  KICHLER Brinley - 3 lampor pendellampa retro-look
  Industriellt designad hänglampa Brinley - 3 lampor lampor Den medföljande Brinley-hänglampan med tre flammor med sina vackra glaslampor, som är utformade som syltburkar från köket, får en mycket mysig ljusatmosfär. En ljuskälla som passar perfekt i den trendiga vintagestilen och som fungerar lika bra i privata hem som t.ex. B. i ett trendigt kafé eller i en restaurang. Används lampor i retrodesign, som ljuskällor, för belysningen? B. glödlampor i kolfiberoptik används, inget står i vägen för atmosfärisk belysning av miljön. - Glödlampor ingår inte (kan beställas separat via tillbehör)
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Cora, 4 lampor

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Cora, 4 lampor
  Modern LED-vägglampa Cora med en räfflad lampskärm av glas Den moderna LED-vägglampan Cora ser väldigt vänlig ut tack vare sina fyra ljuskällor och glasskärmar. Denna energibesparande vägglampa, som också är särskilt lämplig för användning i fuktiga rum, är perfekt för att tända en större badrumsspegel. Varje lampskärm av vitt satinerat glas imponerar med sin speciella spårdesign, som bara avslöjas när du tittar noga. Det kromade utseendet ger Cora-lampan en speciell, glittrande glans och säkerställer mycket elegans i badrummet. Alternativt kan denna lampa också ge tilltalande belysning i ett romantiskt inrett omklädningsrum eller i ett sminkhörn. Tack vare sin geniala design saknar denna energieffektiva LED-armatur inte glamouren i gamla Hollywood.
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 3 lampor

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 3 lampor
  3-lampa vägglampa badrum Jasper med LED-teknik Jasper LED-vägglampa belyser en imponerande spegel i badrummet underbart. Tack vare kapslingsklass IP44 är vägglampan lätt lämplig för badrum som tenderar att vara fuktiga. Där kan lampan med 3 lampor installeras uppåt eller nedåt för att säkerställa en individuell levande design. Blandningen av polerad kromoptik och elegant opalglas ger den energibesparande lampan sin speciella charm. Utseendet på upphängningen av de tre ljuselementen säkerställer en tilltalande rakhet och står därmed i en spännande kontrast till de rundade ljuselementen i en glödande design. Med hjälp av denna pärla kan ett modernt inredningskoncept också genomföras underbart i badrummet.
 • KICHLER Pendellampa Vandalia 3 lampor

  KICHLER Pendellampa Vandalia 3 lampor
  pendellampa Vandalia med strukturerad glasskärm pendellampa Vandalia presenterar sig som en kombination av traditionella och moderna element och skapar en förtrollande ljusatmosfär på grund av det dekorativa fröstrukturen i det klara glaset. Utrustad med rustik kedjefjädring. Vandalia är skyddat mot inträngande av damm och stänkande vatten med kapslingsklass IP44 och kan därför också användas i täckta utomhusområden, t.ex. B. på verandan.
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 2 lampor

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 2 lampor
  Elegant 2-lampa Jasper LED-vägglampa för badrummet Den eleganta vägglampan Jasper kan monteras på ett sådant sätt att dess två lågor pekar antingen uppåt eller nedåt. Således ger den energibesparande LED-vägglampan ägaren mycket designfrihet. Om belysningselementen i opalt glas pekar nedåt kan lampan installeras underbart som accentbelysning ovanför en spegel i badrummet. Där ger den en elegant blickfång på väggen. Både de sfäriska ljuselementen i opalglas och kromramen på denna lampa är helt tidlösa och anpassar sig därför till olika moderna levande mönster utan problem. Med denna lampa kan du underbart visa din känsla av elegant inredning!
 • KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 4 lampor

  KICHLER LED-badrumsvägglampa Jasper, 4 lampor
  Opal glas LED vägglampa Jasper med kapslingsklass IP44 för badrummet LED-armaturen Jasper opalglas kan manövreras extremt energibesparande. kapslingsklass IP44 säkerställer att den moderna vägglampan också kan användas i badrummet utan problem. Denna energieffektiva vägglampa belyser även skickligt en stor spegel. Jasperlampans stora särdrag är att belysningselementen kan fästas på väggen och peka nedåt eller uppåt under monteringen. Detta skapar ännu mer sofistikerad designfrihet för en individuell och lika modern hemdesign. Krom och opalglas harmoniserar perfekt i den tidlöst vackra Jasper-vägglampan och säkerställer därmed ett sammanhängande helhetskoncept.
 • KICHLER LED-vägglampa Hendrik IP44 krom/glas, 3 lampor

  KICHLER LED-vägglampa Hendrik IP44 krom/glas, 3 lampor
  3-flammad LED-spegellampa Hendrik med kapslingsklass IP44 3-flammad LED-spegellampa Hendrik, uppkallad efter en berömd arkitekt från Danmark, kan utan tvekan installeras som en badrumsvägglampa. spegellampa möjliggör energibesparande användning, vilket beror på den sofistikerade LED-tekniken. Vägglampan Hendrik har också IP44- kapslingsklass , vilket förklarar dess lämplighet för badrum och fuktiga rum. De som föredrar Art Deco-stilen kommer också att uppskatta denna snygga lampa. Eftersom det i sig påminner om framgångsrika arkitektoniska mästerverk, som dock vanligtvis inte är gjorda av fint krom och opalglas, från vilken denna fascinerande lampa med sina tre imponerande ljuskällor gjordes. - Kan monteras med glasögon som pekar uppåt eller nedåt
 • KICHLER Oval pendellampa Silver Coral

  KICHLER Oval pendellampa Silver Coral
  Oval pendellampa Silver Coral - för ljus belysning över ett stort område Med en längd av 86,4 cm och en bredd av 40,6 cm, den ovala pendellampa Silver Coral är en verkligt omisskännlig dröm av belysning. Den ovanliga nyansdesignen med den omgivande koralliknande strukturen med tennfinish lockar allas uppmärksamhet och skapar en magisk ljusatmosfär. Med Silver Coral kan till exempel ett större matbord förses med tillräcklig belysning utan att försumma den mysiga atmosfären. Denna välproportionerade lampa ser väldigt tidlös ut och passar in i många levande stilar.
 • KICHLER Taklampa Lacey med dubbelskärm

  KICHLER Taklampa Lacey med dubbelskärm
  Avstånd taklampa Lacey erbjuder en varierad syn Denna vackra taklampa sprider ett atmosfäriskt omgivande ljus som får en speciell känsla av den dubbla skärmen. Armaturglaset inuti består av opalt glas, det är omgivet av en transparent skärm med en maskstruktur. Resultatet är mjuk belysning som badar varje rum i ett lite glittrande ljus och skapar en mysig atmosfär. Den utan krusiduller, bronsfärgade baldakinen och den bronsfärgade kantningen på den yttre nyansen har en kontrasterande effekt.
 • KICHLER Rustik vägglampa Ahrendale

  KICHLER Rustik vägglampa Ahrendale
  Vägglampa Ahrendale - extra belysning med rustikt utseende Atmosfäriskt extra ljus garanteras med denna vackra vägglampa, eftersom den halvcirkelformade skärmen är gjord av strukturerat glas i bärnstensfärgen och ger det utsända ljuset en mjuk, mysig skimmer som säkerställer komfort i varje rum. Med det skyddande järngallret och de dekorativa trästavarna blir Ahrendale en lampa som passar lika bra med en naturlig levande stil som med en lantlig inredning.
 • KICHLER Taklampa Brinley 3 lampor

  KICHLER Taklampa Brinley 3 lampor
  Brinley nickelfärgad taklampa grundbelysning med en särskilt mysig atmosfär skapas av den trelampa Brinley- taklampa , vars individuella lampor i princip ser nästan ut som syltburkar. Glasögonen är klara och ljuset avges i alla riktningar. De bästa förutsättningarna för tillräcklig omgivande belysning, som önskat i varje rum. Denna industriellt inspirerade taklampa är särskilt lämplig som en elegant lampa för rum med industriell eller vintage design i det privata eller gastronomiska området och ser mest autentisk ut med motsvarande lampor i retrolook. Dessa kan köpas från tillbehören.
 • KICHLER Hänglampa Ashland Bay i sliten zinkoptik

  KICHLER Hänglampa Ashland Bay i sliten zinkoptik
  Dekorativ hänglampa Ashland Bay - 5 lampor lampor Ashland Bay-hänglampan, tillverkad i en väderbitna zinkdesign, har fem lanternformade lampor och utstrålar en touch av kolonial stil i hela sitt utseende. Är lampor sådana. B. glödlampor i kolfiberoptik används, den dekorativa effekten är mest effektiv. En hängande lampa som tack vare IP44- kapslingsklass användas i skyddade utomhusområden som t.ex. B. på en veranda såväl som i alla inomhusutrymmen.
 • KICHLER Ashland Bay - nostalgiskt designad hänglampa

  KICHLER Ashland Bay - nostalgiskt designad hänglampa
  Ashland Bay hängande lampa med nostalgisk look Med hänglampan Ashland Bay, som pryder varje fastighet med sin ganska nostalgiska design, finns atmosfärisk belysning, t.ex. B. den täckta terrassen, inte för kort. Det kan också ge önskad ljusstyrka under ett taköverhäng, till exempel i entréområdet. Den rustika kedjedämpningen och zinkfinishen kompletterar den tilltalande designen. Glasskärmen är klar och avslöjar ljuskällan, varför en dekorativ filamentlampa (kan beställas via tillbehör) vara den önskade ljuskällan.
 • KICHLER Utomhus pendellampa Lyndon, 5 lampor

  KICHLER Utomhus pendellampa Lyndon, 5 lampor
  Lyndon pendelarmatur - ett effektivt blickfång för utomhusområdet Den här femlampiga armaturen är utformad för utomhusbruk och är tillförlitligt skyddad mot vatten och smuts enligt IP44. Fem energieffektiva ljuselement ger starkt ljus och lyser upp även större områden på ett tillförlitligt sätt. Designen använder mjuka kurvor och eleganta kurvor för att skapa ett sympatiskt, nostalgiskt utseende. Bronsfinishen rundar av det sammanhängande intrycket och får Lyndon pendelarmaturen att framstå som ett handsmittat unikum. Pendelbelysningen Lyndon är ett lyckat tillägg till ett tidlöst eller vintage belysningskoncept för terrassen, balkongen eller entrén. Lyndon-pendlaren för utomhusbruk är alltid rätt lösning när stora rum eller områden ska belysas. Andra armaturer med en metallram och element av klart eller färgat glas passar till Lyndon pendellampan.
 • KICHLER Hänglampa Rosalie med guldfinish

  KICHLER Hänglampa Rosalie med guldfinish
  Rosalie hängande lampa med glasbelagd ljuskälla Den speciella ytbehandlingen av guld- och silvertoner med vilka metalldelarna i Rosalie-hänglampan bearbetades kallas sterlingguldfinish. Det ger det här estetiska taklampan i Williamsburg-design en stilig känsla. Lampans mitt är ett glaselement av kvicksilverglas, som tack vare sin dekorativa struktur ger ljuset som avges av lampan gömd bakom den en extravagant skimmer. Utrustad med rustik kedjefjädring.
 • KICHLER Badrums-taklampa Hendrik med LED-lampor

  KICHLER Badrums-taklampa Hendrik med LED-lampor
  Hendrik LED-taklampa - energibesparande för badrummet Den ekonomiska LED-taklampa Hendrik namngavs efter arkitekten Hendrik Berlage, som också är välkänd utanför gränserna i sitt hemland Danmark. I själva verket ser taklampa ut som ett litet arkitektoniskt mästerverk som kan sätta skickliga accenter i badrummet. Knappast någon observatör kommer att kunna undkomma lampans art deco-charm. Kromutseendet harmonierar perfekt med det frostat opalglaset, så att ägaren kommer att njuta av den harmoniska och framför allt eleganta utsidan av denna extremt energieffektiva lampa. Eftersom taklampa levereras med kapslingsklass IP44 är dess användning i badrummet inte ett problem trots den förväntade luftfuktigheten.
 • KICHLER Utomhushänglampa Chance Harbor

  KICHLER Utomhushänglampa Chance Harbor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Badrumsvägglampa Morvah, mässing borstad

  KICHLER Badrumsvägglampa Morvah, mässing borstad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER LED-hänglampa Crystal Skye Ø 43,8 cm

  KICHLER LED-hänglampa Crystal Skye Ø 43,8 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Ljuskrona Saldana 3 lampor tenn Organza

  KICHLER Ljuskrona Saldana 3 lampor tenn Organza
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Utomhusvägglampa Bay Shore uttag polerad ovan guld

  KICHLER Utomhusvägglampa Bay Shore uttag polerad ovan guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Ljuskrona Taulbee i oval form 6 lampor

  KICHLER Ljuskrona Taulbee i oval form 6 lampor
  Oval ljuskrona Taulbee av metall och trä Denna stora ljuskrona med totalt sex uttag imponerar med sin rustika design. Den ovala träkransen med sina svarta metallramar ser nästan medeltida ut. ljuskrona ger rum som fyller rummet där matbordet, soffalandskapet eller entréområdet är nedsänkt. ljuskrona installeras ordentligt i taket via en metallskiva. Fyra stavar, även gjorda av metall, håller träkransen, som är oval i form. De konstnärligt böjda metallstavarna inuti resulterar i en känslig utsmyckning som vet hur man förtrollar. Den välformade ljuskronan ger elegant charm i dina egna fyra väggar och imponerar som en visuell höjdpunkt i taket hemma.
 • KICHLER Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, krom

  KICHLER Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, krom

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, mässing

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, mässing

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, krom

  KICHLER Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9cm mässing natur

  KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9cm mässing natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm krom polerad

  KICHLER LED-vägglampa Mona IP44 höjd 55,9 cm krom polerad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KICHLER Utomhusljuskrona Ashlandbay 5 lampor borstad brons

  KICHLER Utomhusljuskrona Ashlandbay 5 lampor borstad brons
  Femljus ljuskrona för utomhusbruk med lanternformade skärmar Denna estetiskt designade ljuskrona är utformad för utomhusbruk tack vare IP44-skydd. Ramen är enkelt ringformad och lackerad i borstad brons. Fem stag sträcker sig över ramen och från vart och ett av dem hänger en lyktformad skärm. Det klara glaset har en dekorativ fröstruktur som ger det strålande ljuset en speciell effekt. Perfekt för festlig och stämningsfull belysning av täckta terrasser och balkonger, glödlampor ger den sista touchen. Glödlamporna ingår inte i leveransen - kan beställas via tillbehör.
 • KICHLER Vägglampa till bad Marette, svart

  KICHLER Vägglampa till bad Marette, svart
  Marette vägglampa för badrum - en modern vägglampa Marette vägglampa av stål och opalglas med IP44-skydd mot vattenstänk är lämplig för privata badrum eller hotellbadrum. På den vridna, svartlackerade armen sitter en fyrkantig skärm av opalglas som rymmer en G9-sockel. En LED-lampa med en matchande sockel ingår redan i leveransen. Marette vägglampa ser elegant ut på ett modernt sätt tack vare sin form och färgkontrasten mellan svart och vitt.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 22,8 cm

  KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 22,8 cm
  Utomhusvägglampa Bridgepoint - en dekorativ lykta Utseendet på utomhusvägglampan Bridgepoint är både maritimt och antikt. Bridgepoint är tillverkad av aluminium med mässingsfinish och klarglas med en struktur av frökorn. Ljuset sprids genom det strukturerade glaset till alla sidor och ger en mjuk omgivande belysning. Bridgepoint utomhusvägglampa ser särskilt estetisk ut när en glödlampa används som ljuskälla, eftersom den kan beställas via tillbehören.
 • KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 28 cm

  KICHLER Utomhusvägglampa Bridgeton mässing Ø 28 cm
  Utomhusvägglampa Bridgepoint - en dekorativ lykta Utseendet på utomhusvägglampan Bridgepoint är både maritimt och antikt. Bridgepoint är tillverkad av aluminium med mässingsfinish och klarglas med en struktur av frökorn. Ljuset sprids genom det strukturerade glaset till alla sidor och ger en mjuk omgivande belysning. Bridgepoint utomhusvägglampa ser särskilt estetisk ut när en glödlampa används som ljuskälla, eftersom den kan beställas via tillbehören.
 • KICHLER Ljuskrona Capitol Hill, 12 lampor, svart

  KICHLER Ljuskrona Capitol Hill, 12 lampor, svart
  Capitol Hill-ljuskrona med tolv ljuskällor och en tidlöst elegant look Capitol Hill-ljuskronan imponerar med sin tidlöst eleganta design och badar omgivningen i ett festligt ljus. De tolv ljuskällorna på två nivåer skapar en fantastisk belysning som förvandlar varje rum till en riktig höjdpunkt. Ljuskronan är dimbar från utsidan. Oavsett om det är en festlig tillställning eller en mysig kväll med vänner och familj - Capitol Hill-ljuskronan är det perfekta valet för alla tillfällen.