Karman lampor

 • Karman Sherwood e Robin designer-hänglampa

  Karman Sherwood e Robin designer-hänglampa
  Hänglampa Sherwood e Robin med gipsekorre på pendeln Lamporna från Karman, som är en premium tillverkare från centrala Italien, kan med rätta betecknas som mycket specifika och iögonfallande. Sherwood e Robin-modellen är ett exempel på denna extravagans. Karman-lamporna berättar alltid en liten historia som är kopplad till Robin Hood hos Sherwood e Robin, som namnet antyder. Ekorren från Sherwood Forest, som verkar springa efter lampans pendel, stjäl i sann Robin Hood-anda ljuset från de välvuxna gröna träden och ger det till de som behöver det mest. Hos denna lampkreation är ekorren av gips och lampan består av en E27-sockel med gipsöverdrag. Det rekommenderas att du väljer en dekorativ ljuskälla för hänglampan, t.ex. en LED-rustikalampa eller en filamentlampa. Placeringen av gipsekorren på textilkabeln är variabel.
 • Karman Cupido LED-golvlampa, justerbar vit via App

  Karman Cupido LED-golvlampa, justerbar vit via App
  Smal design golvlampa Cupido - dimning och avstämbar vit funktion via app LED-golvlampa Cupido av den italienska designertillverkaren Karman presenterar sig visuellt som en minimalistisk, modern höjdpunkt. Dess cylindriska bas av grå betong bär en vertikal stång av matt svart aluminium, i vilken en lysremsa bearbetas på ena sidan. Beroende på orientering kan önskad ljuseffekt uppnås, till exempel indirekt ljus genom väggen. De integrerade lysdioderna lyser inte bara i varmt vitt ljus; ljusfärgen är steglöst variabel upp till universalvit. Dessutom kan ljusstyrkan också ställas in efter behov. Detta uppnås med KARMAN-appen - Bluetooth-kontroller för iOS och Android.
 • Karman T-Black – designerhänglampa, 31 cm

  Karman T-Black – designerhänglampa, 31 cm
  Antracitfärgad hänglampa i stengods T-Black med vit inre yta Lampskärmen till denna designerhänglampa är tillverkad i stengods från Karman, den italienska smedjan för designerlampor. Utsidan är matt och antracit, insidan är blank och vit – den ljusa inre ytan förstärker ljuseffekten. T-Black är i sig huvudsakligen konstruerad för belysning av ytor under lampan. Eftersom stengodslampans lampskärm inte gör det möjligt för ljus att komma ut från sidan eller ovan. T-Black kan hängas individuellt eller tillsammans med flera över ett mat- eller kaffebord. Den italienska tillverkaren Karman:s lampor representerar enastående formgivning och produktion i det egna landet. T-Black:s formgivare Edmondo Testaguzza formade tillsammans med chefsdesignern Matteo Ugolini Karman:s image.
 • Karman Nilo LED-utomhusvägglampa, IP44

  Karman Nilo LED-utomhusvägglampa, IP44
  Utomhus vägglampa Nilo med varma vita lysdioder för utomhusbruk Denna Nilo LED utomhusvägglampa förkroppsligar elegans och minimalism. Dess exklusiva form påminner om en klassisk vägglampa, men liknar fortfarande en växt som vass. Den smälter elegant in utomhus och erbjuder trots sitt subtila utseende ett igenkänningsvärde som gör det unikt. Med sin IP44- kapslingsklass är den mycket väl lämpad för entréområden och sätter dem i rampljuset. En matt svart, delikat aluminiumstång monteras vertikalt på ett runt, cylindriskt väggfäste. Högst upp flyter detta till en tilltalande ljuskälla som är formad som en låga och avsmalnar mot himlen. Den presenteras i matt vit och är gjord av harts, vilket gör att dess strukturer ser väldigt naturliga ut. ljus som sänds ut av lysdioderna fyller ungefär hälften av armaturhuvudet med varmt vitt ljus och avsmalnar försiktigt uppåt. Resultatet är utseendet på ett brinnande ljus, vilket är särskilt trevligt. ljus strålas homogent och bländfritt ut i omgivningen och skapar därmed en mysig atmosfär. Eftersom det påminner lite om klassiska vägglampor från medeltiden, harmonerar det särskilt bra med fasader formade av sten - men skär också en fin figur på alla moderna husväggar. Vid designen av Nilo-lampserien styrdes designern Matteo Ugolini - som designade lamporna för den italienska märketillverkaren Karman - av gamla minnen som förde honom tillbaka till en italiensk by på sommaren, där han kom till vila mellan ett lyckligt byliv och en floden och tittade på prydnadsvattenväxterna.
 • Karman T-Black - designer-hänglampa, 27,5 cm

  Karman T-Black - designer-hänglampa, 27,5 cm
  T-Black stengodslampa av Edmondo Testaguzza Produkterna från den italienska belysningstillverkaren Karman står för extraordinär design och produktion i Italien. Edmondo Testaguzza är en av designarna vars mönster formar bilden av Karman . Testaguzza har valt ett enkelt och mycket originellt designspråk för T-Black upphängningslampan. Med sitt namn anger lampan redan sin färg, nämligen svart eller antracit. Medan den koniska nyansen är mörk på utsidan lyser insidan i blank vit. Shine också för att den vita ger ett mycket bättre ljusemission än en mörk skärm inuti skulle kunna. Ovanför ett bord - i vardagsrummet eller matsalen - kan T-Black installeras antingen individuellt eller i grupper. Eftersom skuggan är gjord av stengods och därmed ogenomskinlig avges ljuset helt nedåt - perfekt för att belysa ett bord.
 • Karman Braille - designer-hänglampa, 25 cm

  Karman Braille - designer-hänglampa, 25 cm
  pendellampa i punktskrift i sfärisk form - tillverkad i Italien Braille- pendellampa är en modell av den italienska designern Matteo Ugolini, som tillägnade denna design till sin vän, Karman grundaren Davide Diamantini. Ugolini är en av huvuddesignerna för belysningstillverkaren Karman, som baseras nära San Marino i den italienska provinsen, designar och tillverkar alla sina produkter i Italien. Ljusen i punktskrift-serien blåses för hand och försedda sedan med ett mönster som påminner om stam i termer av karaktärer, men hur det präglas, men punktskrift som läses av blinda. Läsarna kan känna de upphöjda tecknen på detta skrift med fingrarna. Mönstren i pendellampa i frostat glas är också upphöjda och kan kännas med fingrarna. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt.
 • Karman Ugo Rilla - designervägglampa, grå

  Karman Ugo Rilla - designervägglampa, grå
  Gorillahuvud av gips: designervägglampa Ugo Rilla Arga blickar från en av gorillorna med de tre avskurna lamppendlarna i munnen. Man känner formligen den ilska som har drivit den till att förstöra en av mänsklighetens största uppfinningar - det elektriska ljuset. Han lyckades dock inte riktigt förstöra denna designervägglampa som kallas Ugo Rilla, eftersom de tre pendlar som han rev sönder fortfarande är tända, eller uttagen kan i alla fall förses med E27-lampor så att den börjar lysa igen. Tillverkaren rekommenderar att lampor av plast används. Utöver det ska endast LED-lampor användas. Exceptionell design är varumärket för den italienska lamptillverkaren Karman, som är etablerad och producerar i Fossombrone i den mellanitalienska provinsen. Produkterna står för italiensk design och hantverk.
 • Karman Amsterdam - designer-vägglampa, grå

  Karman Amsterdam - designer-vägglampa, grå
  En exceptionell design - vägglampa Amsterdam med bulldogg Designer Matteo Ugolini har skapat ett speciellt blickfång med denna vägglampa. På det rundade väggfästet sitter den av keramik formade skallen av en skräckinjagande bulldogg som håller kablarna för tre E27-versioner i munnen. Med tanke på de fransade kabeländarna ser det som om besten har varit frustrerad. Men det är inte lätt att besegra ljuset. Med dessa socklar kan sammanlagt tre E27-lampor tändas. LED-ljuskällor av plast bör väljas för detta ändamål. Vägglampan Amsterdam är ett exempel på den kreativitet, hantverksmässiga konst och uttryckskraft som kännetecknar den italienska tillverkaren Karmans produkter.
 • Karman Movida LED-vägglampa 2 700 K vit

  Karman Movida LED-vägglampa 2 700 K vit
  Movida vägglampa i aluminium för det moderna utomhusområdet Movida är en väggarmatur för utomhusbruk från premiumtillverkaren Karman. Placeringen av lysdioderna på armaturens frostrade över- och undersida skapar en vacker bild av ljus och skugga på husväggen. Ljusbilden kan utökas med en deflektor som finns som tillbehör och som reflekterar strålarna från takfönstret. De italienska formgivarna Matteo Ugolini och Edmondo Testaguzza kom på det rena utseendet och den monokroma finishen. Movida passar därför perfekt in i modernt utformade förträdgårdar, terrasser eller entréer. Med IP55-skydd är Movida skyddad mot damm och vattenstrålar och lämpar sig därför som en lämplig ljuskälla runt om i huset.
 • Karman Filomena LED-golvlampa 1 lampa Ø 11 cm

  Karman Filomena LED-golvlampa 1 lampa Ø 11 cm
  LED-golvbelysning Filomena med dimfunktion Den italienska designern Matteo Ugolini har valt en klar look för Filomena och har reducerat färgskalan till svart. Utseendet är dock allt annat än tråkigt. Den åtta meter långa kabeln gör den till ett mångsidigt belysningsobjekt. Med utgångspunkt i golvanslutningen kan kabeln förläggas enligt önskemål och fästas på ett sådant sätt att pendeln hänger från taket på önskad plats och höjd. Med öppningen på ovansidan av den konformade lampskärmen gör konstruktionen det möjligt för LED-ljuskällan att sända ut sitt varmvita ljus indirekt och därmed bländfritt i rummet. Belysningen kan göras ännu mer mysig med dimmern i basen.
 • Karman Kimono - vit LED-hänglampa 50 cm

  Karman Kimono - vit LED-hänglampa 50 cm
  Tillverkad i Italien: designad LED-hänglampa kimono i form av en lykta Vit glasfiber är grundmaterialet för denna LED-hängande lampa, som kommer från pennan från den italienska designern Matteo Ugolini. Kimono är namnet på hans design, som ska representera en lykta i stiliserad form. Glasfibern skärs inte rakt ut vid ljusuttagen ovanför och under, utan lämnas medvetet på ett sådant sätt att det ser ut som om det slits. Om du ljus lampan skapar det genomskinliga glasfiber ett mysigt och framför allt bländfritt ljus. Den italienska tillverkaren Karman står för extraordinära mönster som uttrycker och väcker känslor. Matteo Ugolini är företagets art director. Han designar de flesta lamporna i företagets portfölj. Estetik och unikhet är de egenskaper som skiljer de handgjorda lamporna från Karman .
 • Karman 24 Karati Hänglampa bladform, gula

  Karman 24 Karati Hänglampa bladform, gula
  I kristallform: pendellampa 24 Karati gjord av handblåst glas Carat, måttenheten för att bestämma renheten i guld, valdes av den italienska formgivaren Matteo Ugolini som titel för sitt skapande av hänglampor, vars form påminner om en skuren kristall. Lampskärmen är dock varken gjord av kristall eller av guld utan av handblåst glas som har formats därefter. Upplyst från insidan och ut är 24 Karati-pendellampan mer än bara ett belysningselement, det är snarare ett möbel och en designartikel som estetiskt berikar och definierar bostadsutrymmet. Lamporna från den italienska tillverkaren Karman är designade delar som är helt tillverkade i Italien. Med sina mönster vill designarna inte bara vädja till betraktarens öga utan också till deras emotionella värld.
 • Karman Stant LED-hänglampa, svart balkar

  Karman Stant LED-hänglampa, svart balkar
  LED-pendellampa Stant - individuellt utformbar Vid en första anblick kan man tro att Stant är en vanlig pendelarmatur. Det som gör den speciell är att aluminiumramen är tillverkad på ett sådant sätt att ljusmodulerna - tre handblåsta opalglaskulor och två cylindriska spotlights - kan fästas individuellt, antingen på toppen eller botten av balken. De integrerade ljuskällorna är dimbara, men en extern 0-10 V-dimmer krävs. Karman är ett italienskt företag som grundades 2005 i Fossombrone. Passionen för okonventionella ljuskällor lever i ljustillverkningen - långt bortom den rena funktionaliteten. Tillsammans med designern Edmondo Testaguzza skapades Stant.
 • Karman Amarcord Vägglampa Betong & Rökfärgad

  Karman Amarcord Vägglampa Betong & Rökfärgad
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 40 cm

  Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 40 cm
  Textil hängande lampa Cupido från en designer Den Cupido pendellampa kombinerar klassiska bomullstextilskärm i mörk antracit och en stympad kon öppen i botten med ett elegant utseende. Porträttet av en dam tryckt på insidan är iscensatt av lampan. Namnet - Cupido fungerar som ett alternativt namn för den romerska kärleksguden Amor - står för designern Matteo Ugolini för att uppnå en harmonisk sammansmältning av funktionell direktbelysning för området nedan med grafikens dekorativa effekt. Högkvalitativt utförande, kreativitet och visuellt tilltalande design är grundläggande egenskaper hos produkterna från den italienska tillverkaren Karman, vilket också är tydligt i detta premiumljus.
 • Karman Circus hänglampa 32 cm, av vitt glas

  Karman Circus hänglampa 32 cm, av vitt glas
  Designer hängande lampa Circus - Nostalgi och Chic Som namnet redan antyder inspirerades duon Matteo Ugolini och Edmondo Testaguzza av sina nostalgiska minnen av cirkusbesök i barndomen när de designade pendellampan Circus. Hisnande prestationer av artisterna som virvlar nästan tyngdlöst genom luften, spännande clownshower, fantastiska kostymer, lukten av flammor under de eldsprutande föreställningarna och ljudet av det livliga karnevalsbandet. Allt detta under cirkustältets hypnotiserande ränder. Det är precis vad armaturens mönster påminner om. Färgskalan ger belysningsobjektet ett elegant utseende. Materialvalet är också övertygande: lampskärmen är gjord av munblåst glas i kombination med en svart upphängning.
 • Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 84 cm, brons

  Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 84 cm, brons
  Italiensk designer golvlampa Cell med en speciell charm Designad av den italienska designern Matteo Ugolini och handgjord enligt italienskt hantverk, är denna golvlampa från Cell- golvlampa en unik designerbit med en speciell charm. Ugolini är en av huvuddesignerna på Karman, ett företag som med sitt huvudkontor och produktionsanläggning i Italien skapar unika lampor för hand. golvlampa påminner om årtusenden gamla kinesiska papperslyktor som steg upp i himlen med filigran belysning. Trots sin glödlampa är den mycket ömtålig och graciös av stänger av rostfritt stål. Den öppna buret med glänsande bronsfärg omsluter en cylindrisk lampskärm av vitt linne som försiktigt avger ljus in i rummet utan bländning. Glansens glans understryks av burets bronsfärg och skapar eleganta ljus accenter.
 • Karman Domenica - hänglampa av gips, vit, 50 cm

  Karman Domenica - hänglampa av gips, vit, 50 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 45 cm

  Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 45 cm
  Designer upphängningslampa Plancton för utomhusbruk Den italienska belysningstillverkaren Karman lägger stor vikt vid väl genomtänkta koncept, högkvalitativ design och speciella ljuseffekter. Den Plancton LED utomhus pendellampa också poäng med dessa egenskaper. Designer Matteo Ugolini inspirerades av de allestädes närvarande mikroorganismerna i havet, planktonet. Den rörliga karaktären hos deras rörelse implementeras i hänglampan med hjälp av slitna fiberändar i skuggans nedre kant. Materialet som används är glasfiber som Plancton har bearbetat till ett tätt tyg. Den vita, nedåt öppna halvklotiska nyansen är lämplig som en lysande accent i utomhusområdet och ger också direkt belysning på verandan eller terrassen. Den 5 m långa kabeln möjliggör ett lämpligt val av upphängningshöjd genom att linda den över stänger etc.
 • Karman Sahara Pendel Vit Ø14

  Karman Sahara Pendel Vit Ø14
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alí E Babá Vägglampa Lång

  Karman Alí E Babá Vägglampa Lång
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Vägglamporna Ali E Babá är är designad av Karmans toppdesigner Matteo Ugolini. De lever helt upp till filosofin om att bryta med konventionerna och krydda lampdesign med det lilla extra.Den tidlösa och lite annorlunda designen växer som en illusion ut från väggen och tillför ljus, magi och äventyr till varje rum. Karman Ali E Babá vägglamporna tillverkas av italiensk keramik utav toppkvalitet och finns i en lång samt kort version.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Bag - keramik-golvlampa, brons

  Karman Bag - keramik-golvlampa, brons
  Keramisk golvlampa Väska med bronsfinish Bag är en golvlampa från Karman som designades av designstudion Baldessari & Baldessari. Den runda lampskärmen, som också utgör en stor del av hela armaturkroppen, är gjord av keramik och målades i en blank bronston på utsidan och vit på insidan. För att säkerställa att ljuset inte bländar är en matt plastpanel monterad framför det stora, runda ljusuttaget. Det antracitfärgade metallfästet gör att lampan kan ställas upp på golvet eller på en bordsyta. Bag är en armatur som kan avge både direkt och indirekt ljus - beroende på hur du placerar den. Om du låter det lysa som en fläck in i rummet, ger det väldigt direkt ljus; om du till exempel vrider ljusutloppet mot väggen sprider det en mysig atmosfär genom indirekt belysning. Designerbelysningstillverkaren Karman är känd för sina högkvalitativa designerlampor tillverkade i Italien.
 • Karman Alibabig LED-utomhushänglampa, Ø 50 cm

  Karman Alibabig LED-utomhushänglampa, Ø 50 cm
  LED utomhus hängande ljus Alibabig tillverkad av vitt glasfiber Taklampan Alibabig utomhus har formen av en klassisk pendellampa med en nyans som öppnas nedåt. Ovanför fortsätter detta i ett smalt avsnitt med ringmönster, som ofta finns på vända träelement. Inte bara skuggan, utan hela lampan av Fiberflas är upplyst av lamporna inuti. I det nattliga utomhusområdet är Alibabig ett ovanligt utseende som blir ett blickfång som ett lysande föremål. Med Alibabig har designern Matteo Ugolini skapat en utomhus pendellampa som har de typiska dragen av produkterna i den italienska tillverkaren Karman - kreativitet, självständighet, speciella ljuseffekter och hög kvalitet utförande. - max. 2 x 23 W LED E27
 • Karman Nando Vägglampa Guld

  Karman Nando Vägglampa Guld
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för KarmanKoncept:Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman. Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando vägglampan är en snygg och stilren nytolkning av den dekorativa E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan den ger också en mysig stämning. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen, vinterträdgården eller i sovrummet. Nando finns både som vägglampa och som pendel.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alí E Babá Bordslampa

  Karman Alí E Babá Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Toppdesigner Matteo Ugolini står bakom denna äventyrliga lampa från Karman. Bordslampan Ali e Babá har en tidlös design och vackra designdetaljer samt en yta utav toppkvalitet. Den eleganta skärmen ger Karman Ali E Babá bordslampan ett mjukt och diffust ljus.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ginger 3 Pendel Transparent Gul

  Karman Ginger 3 Pendel Transparent Gul
  Design: Edmondo Testaguzza för KarmanKoncept:De vackra Ginger pendlarna från italienska Karman påminner mest om lätta, luftiga moln som ljuset passerar igenom. Den vackert formade glasskärmen ger ett gott och fint ljus ut till alla sidor och den lätta diffuser förvandlar lampan till en kalejdoskopisk pärla när den tänds Karman Ginger är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också oavsett om den monteras för sig själv eller i grupp. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Ginger finns i tre olika designs och färgerna transparent gul och rökfärgad.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Black Out Golvlampa Lång Klar

  Karman Black Out Golvlampa Lång Klar
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Black Out GolvlampaKarman har en helt unik stil när man jämför med andra golvlampor tack vare skärmens lätta trådar. Den estetiska stilen ger dig en modern och tidlös lampa. Karman Black Out är en elegant och stilren lampa som avger ett vackert och inte minst funktionellt ljus ut till alla sidor. Med sin lätta design och behagliga ljus ger lampan en mysig stämningsbelysning i hörnet i vardagsrummet, vid sidan om soffan eller som läslampa.I Black Out-serien finns som pendel samt en lång och kort golvlampa. Lamporna finns antingen i vitt eller klar dock finns den korta golvlampan endast i vitt.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Nando Pendel Mörkgrå

  Karman Nando Pendel Mörkgrå
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för KarmanKoncept:Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman. Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando pendler är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt i entrén, vardagsrummet eller köket. Nando finns både som pendel och vägglampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Tobia väggkrok till LED-golvlampa

  Karman Tobia väggkrok till LED-golvlampa
  Väggkrok för LED-golvlampa Tobia
 • Karman Ginger 1 Pendel Transparent Gul

  Karman Ginger 1 Pendel Transparent Gul
  Design: Edmondo Testaguzza för KarmanKoncept:De vackra Ginger pendlarna från italienska Karman påminner mest om lätta, luftiga moln som ljuset passerar igenom. Den vackert formade glasskärmen ger ett gott och fint ljus ut till alla sidor och den lätta diffuser förvandlar lampan till en kalejdoskopisk pärla när den tänds Karman Ginger är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också oavsett om den monteras för sig själv eller i grupp. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Ginger finns i tre olika designs och färgerna transparent gul och rökfärgad.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Domenica vägglampa av gips, vit

  Karman Domenica vägglampa av gips, vit
  Domenica - designad vägglampa med stilinbrott Vissa kallar det en paus i stil, andra ser det som en välkommen distraktion från det vanliga, från vardagen - precis som söndagen som en helgdag skiljer sig från de andra veckodagarna. Domenica, som betyder söndag, är också namnet på denna italienska designlampa, av vilken ena halvan är gjord av gips och den andra halvan av ett trådnät. Gipshalvan är försedd med en fin lättnad och utformad vid övergången till andra hälften som om bitar av gips hade brutit av här. Trådnätet står i skarp kontrast till den upprätt och ganska klassiska övre halvan och förkroppsligar det moderna, det spännande, det nya som spricker ut ur det klassiska, gamla och dammiga. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade Domenica-serien för den italienska belysningstillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, det handlar om känslor och om hantverk samt produktion på plats i Italien.
 • Karman Capodimonte - hänglampa av keramik

  Karman Capodimonte - hänglampa av keramik
  Handgjord i Italien: LED-hänglampa Capodimonte av keramik Hänglampans namn, Capodimonte, antyder redan dess design. Den lilla staden Capodimonte i Italien är känd för sina porslinskapelser, särskilt konstnärligt utformade och bräckliga blommor. Den berömda porslinsfabriken Capodimonte grundades av Bourbon Charles III. 1743. Han och hans fru Amalia ville skapa en tradition som inte på något sätt var sämre än Meissen-porslinet. Den cylindriska hänglampan Capodimonte är helt och hållet gjord av keramik. Armaturkroppen är endast öppen längst ner, där GU10-lampans ljusutlopp också finns. Eftersom lampan ger mycket riktat ljus bör du använda flera lampor för att belysa större ytor (bord och diskar). B. hänga i rad eller i ett runt arrangemang.
 • Karman Alibababy Pendel

  Karman Alibababy Pendel
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Toppdesigner Matteo Ugolini står bakom denna äventyrliga lampa från Karman. De eleganta lamporna i Alibababy-serien är en mindre version av den vackra Alí E Babá Bordslampan men absolut inte mindre imponerande på grund av det. Den tidlösa designen och de vackra designdetaljerna framstår knivskarpt tack vare material utav toppkvalitet.I Aliabababy-serien finns en pendel i ren keramik och en bordslampa med dukskärm.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 2 Pendel Svart

  Karman Mek 2 Pendel Svart
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Sahara Pendel Vit Ø29

  Karman Sahara Pendel Vit Ø29
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Sahara Pendel Grön Ø35

  Karman Sahara Pendel Grön Ø35
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Kimono Pendel Kort

  Karman Kimono Pendel Kort
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Den lätta Kimono Pendel från italienska Karman är inspirerad av japanska lyktor och betraktas som ett skydd för ljuset. Ögat dras mod lampan med sin asiatiska stil och det behaliga, mjuka ljuset låter dig skapa precis den riktiga atmosfären. Kimono-lampans kanter understryker pendelns enkla men unika stil.De eleganta Kimono från Karman ger ljuset, och därmed rummet den hänger i, djup och värme.Karman Kimono Pendel finns i en lång och kort version.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ti Vedo Vägglampa

  Karman Ti Vedo Vägglampa
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Karman Ti Vedo utmanar konventionerna för designbelysning. Den finurliga Ti Vedo är en multi-estetisk modell som vänder på begreppen när det kommer till ljus. Nu kan du se medan lampan "ser" dig. En äventyrlig lampa.Ti Vedo introducerades på interiörmässan i Milano 2014 där den blev en otrolig succé och det fick Karmans namn på allvar bland toppen av lampproducenter. I serien finns en vägglampa och en bordslampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Black Out Golvlampa Kort

  Karman Black Out Golvlampa Kort
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Black Out GolvlampaKarman har en helt unik stil när man jämför med andra golvlampor tack vare skärmens lätta trådar. Den estetiska stilen ger dig en modern och tidlös lampa. Karman Black Out är en elegant och stilren lampa som avger ett vackert och inte minst funktionellt ljus ut till alla sidor. Med sin lätta design och behagliga ljus ger lampan en mysig stämningsbelysning i hörnet i vardagsrummet, vid sidan om soffan eller som läslampa.I Black Out-serien finns som pendel samt en lång och kort golvlampa. Lamporna finns antingen i vitt eller klar dock finns den korta golvlampan endast i vitt.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 50 cm, vit

  Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 50 cm, vit
  Utomhushänglampa Black Out i glasfibertyg Oberoende produkter med ett kreativt koncept, riktade ljuseffekter och en högkvalitativ finish - det här är kombinationen som inspirerar lamporna från den italienska tillverkaren Karman. Black Out-serien designad av Matteo Ugolini följer också detta mönster. LED-pendellampa Black Out är särskilt effektiv i en annars mörk miljö, vilket man kan hitta i det likvärdiga strömavbrottet. Din skärm består av ett nät av glasfibertrådar som snurras runt en roterande form under produktionen tills bara små utrymmen finns kvar. Till exempel ovanför ett terrassbord erbjuder skuggan, som är öppen längst ner, direkt belysning. Upphängningshöjden kan anpassas efter omständigheterna, till exempel genom att linda den 5 m långa kabeln över takbjälken.
 • Karman Braille – designervägglampa, 40 cm

  Karman Braille – designervägglampa, 40 cm
  Sfärisk vägglampa punktskrift med en handblåst glasskärm Den designade vägglampan punktskrift består av en sfärisk glasskärm som är handblåst och sedan försedd med en stamrelief som går i ränder runt glaskulan. Det upphöjda och därmed påtagliga mönstret bildar också kopplingen till titeln punktskrift, som designern gav sitt konstverk. Punktskrift höjs också och dess användare kan känna det. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt. Lampan kan användas både som tak- och vägglampa. Den italienska designern Matteo Ugolini tillägnade sin punktskriftdesign till Karman grundare Davide Diamantini som ett tecken på hans vänskap. Karman är en italiensk tillverkare av designerbelysning som också producerar på plats. Dessutom kännetecknas produktionen av predikatet handgjorda.
 • Karman Black Out - vit pendellampa, 50 cm

  Karman Black Out - vit pendellampa, 50 cm
  pendellampa Black Out med glasfiberskärm Skuggan på Black Out- pendellampa är unik på grund av dess speciella tillverkning. Det är handgjorda i Italien. Glasfibertrådar snurras runt en roterande paraplymodell - tills en kropp utvecklas som bara kan ha mindre luckor. Ljuset sprider sig sedan genom dessa utrymmen i rummet. Designerlampor från Karman, en italiensk tillverkare av belysning, tillverkas exklusivt i Italien. De handgjorda lamporna utstrålar en charm av unikhet och inspirerar tittaren med sin design och de berättelser som designarna berättar med sina modeller.
 • Karman 24 Karati Hänglampa bladform rökgrå

  Karman 24 Karati Hänglampa bladform rökgrå
  I kristallform: pendellampa 24 Karati gjord av handblåst glas Carat, måttenheten för att bestämma renheten i guld, valdes av den italienska formgivaren Matteo Ugolini som titel för sitt skapande av hänglampor, vars form påminner om en skuren kristall. Lampskärmen är dock varken gjord av kristall eller av guld utan av handblåst glas som har formats därefter. Upplyst från insidan och ut är 24 Karati-pendellampan mer än bara ett belysningselement, det är snarare ett möbel och en designartikel som estetiskt berikar och definierar bostadsutrymmet. Lamporna från den italienska tillverkaren Karman är designade delar som är helt tillverkade i Italien. Med sina mönster vill designarna inte bara vädja till betraktarens öga utan också till deras emotionella värld.
 • Karman Don't Touch - LED-golvlampa 2 700 K

  Karman Don't Touch - LED-golvlampa 2 700 K
  Var försiktig så att du inte rör! Rör inte designer golvlampa Den ovanliga designen av LED-golvlampa Don't Touch LED lockar dig bokstavligen att röra vid den. Det är just denna önskan som lampan ska väcka i betraktaren - förstärkt av det negativt formulerade namnet Don't Touch. Förbud tenderar att göra exakt vad som bör undvikas. Detta är också fallet med det här objektet från designerbelysningstillverkaren Karman från den lilla staden Fossombrone i centrala Italien. Medan lampor vanligtvis bara adresserar en av de fem sinnena, nämligen synen, fokuserade designern Matteo Ugolini medvetet på att ta itu med känslan av beröring med Don't Touch. Det du ser ibland måste revideras av den extra upplevelsen av att röra. Detta är också fallet med Don't Touch golvlampa . Vid första anblicken ser stavarna som bildar paraplyet ut som vass eller korg som korgar är vävda från. Om du rör vid staplarna kan du se att de är gjorda av plast. Rörligheten hos dessa stavar gör det möjligt att ändra lampskärmens form. De övre ändarna på stavarna kan bindas ihop med en silikonring (ingår). Oavsett vilken nyansform du väljer är ljuseffekten särskilt mysig på grund av att ljuset faller från botten till toppen genom denna mjuka slöja av stavarna.
 • Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar

  Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar
  Utomhushänglampa Black Out i glasfibertyg Oberoende produkter med ett kreativt koncept, riktade ljuseffekter och en högkvalitativ finish - det här är kombinationen som inspirerar lamporna från den italienska tillverkaren Karman. Black Out-serien designad av Matteo Ugolini följer också detta mönster. LED-pendellampa Black Out är särskilt effektiv i en annars mörk miljö, vilket man kan hitta i det likvärdiga strömavbrottet. Din skärm består av ett nät av glasfibertrådar som snurras runt en roterande form under produktionen tills bara små utrymmen finns kvar. Till exempel ovanför ett terrassbord erbjuder skuggan, som är öppen längst ner, direkt belysning. Upphängningshöjden kan anpassas efter omständigheterna, till exempel genom att linda den 5 m långa kabeln över takbjälken.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm klar

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm klar
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman 24 Karati Hänglampa, 8-kantig gul

  Karman 24 Karati Hänglampa, 8-kantig gul
  Hänglampa kristallformat glas 24 Karati - italiensk hantverk Med sin skapelse 24 Karati har designern Matteo Ugolini skapat en lampa som leker med formen och utseendet på ett kristall dekorativt element. Den handblåsta glasskärmen är formad som en överdimensionerad åttkantig kristall och påminner om de välkända kristallstenarna som fungerar som glittrande hängningar för kristallbelysning. För att framhäva exklusiviteten i hans lampskapning använde Ugolini måttenheten för att bestämma renheten hos guld när den döpte den: karat. Den kristallformade glasskärmen på hänglampan är upplyst från insidan och representerar mer än bara ett ljuselement som mitt i rummet. 24 Karati är en möbel som estetiskt berikar bostadsutrymmet. 24 Karati är en Karman produkt. Designartiklarna från den italienska tillverkaren av belysning tillverkas exklusivt i Italien. Med sina skapelser vädjar designarna inte bara till betraktarens öga utan också till deras känslor.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm vit

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm vit
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman Bag - vit pendellampa, Ø 32 cm, slät

  Karman Bag - vit pendellampa, Ø 32 cm, slät
  Vit keramisk hängande lampväska - tillverkad i Italien Hänglampan Bag kommer från lampserien med samma namn, som designstudion Baldessari & Baldessari utvecklade för lamptillverkaren Karman . Den halvsfäriska lampskärmen är gjord av keramik och är vitglasad på utsidan och insidan. Upphängningen för lampan finns på den antracitfärgade metallfästet. Bag är en lampa som är särskilt lämplig för att belysa en bordsyta - oavsett om det är ett kök, matsal eller vardagsrumsbord. Beroende på storlek kan användningen av flera väskmodeller också övervägas. Designerbelysningstillverkaren Karman är baserad i centrala Italien och tillverkar också i sitt eget land. Karman skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta sin egen lilla historia. Bag-serien namngavs till exempel med hänvisning till en handväska: feminin och utbytbar. Den rundade kroppen representerar påsens förvaringsutrymme, metallfästet det handtag som du kan bära den på, hänga upp och sätta upp den.
 • Karman Makeup LED-vägglampa, transparent spetsig

  Karman Makeup LED-vägglampa, transparent spetsig
  pendellampa eller vägglampa? designlampa lampa Makeup från Karman Den italienska designern och art director för Karman, Matteo Ugolini, har skapat ett okonventionellt belysningselement med LED-vägglampan Makeup, eftersom den avviker från de konventionella konventionerna för en vägglampa när det gäller design och montering. Den har en vägganslutning, men den utgående kabeln är så lång att den måste fästas i taket igen, så att vägglampans nyans slutligen hänger från taket som en hängande lampa. När det gäller utformningen av glasskärmen kan Makeup-vägglampan beskrivas som en hyllning till den gamla glödlampan. Den övre delen av det stängda paraplyet är frostat vitt, den nedre delen är transparent. Till skillnad från glödlampan är den här modellen utrustad med moderna lysdioder - en verkligt skicklig kombination av gammalt och modernt. Handgjorda i Italien.
 • Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 35 cm

  Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 35 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 75 cm

  Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 75 cm
  Designer upphängningslampa Plancton för utomhusbruk Den italienska belysningstillverkaren Karman lägger stor vikt vid väl genomtänkta koncept, högkvalitativ design och speciella ljuseffekter. Den Plancton LED utomhus pendellampa också poäng med dessa egenskaper. Designer Matteo Ugolini inspirerades av de allestädes närvarande mikroorganismerna i havet, planktonet. Den rörliga karaktären hos deras rörelse implementeras i hänglampan med hjälp av slitna fiberändar i skuggans nedre kant. Materialet som används är glasfiber som Plancton har bearbetat till ett tätt tyg. Den vita, nedåt öppna halvklotiska nyansen är lämplig som en lysande accent i utomhusområdet och ger också direkt belysning på verandan eller terrassen. Den 5 m långa kabeln möjliggör ett lämpligt val av upphängningshöjd genom att linda den över stänger etc.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm vit

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm vit
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 26 cm

  Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 26 cm
  Textil hängande lampa Cupido från en designer Den Cupido pendellampa kombinerar klassiska bomullstextilskärm i mörk antracit och en stympad kon öppen i botten med ett elegant utseende. Porträttet av en dam tryckt på insidan är iscensatt av lampan. Namnet - Cupido fungerar som ett alternativt namn för den romerska kärleksguden Amor - står för designern Matteo Ugolini för att uppnå en harmonisk sammansmältning av funktionell direktbelysning för området nedan med grafikens dekorativa effekt. Högkvalitativt utförande, kreativitet och visuellt tilltalande design är grundläggande egenskaper hos produkterna från den italienska tillverkaren Karman, vilket också är tydligt i detta premiumljus.
 • Karman Bag - pendellampa, 21 cm, brons

  Karman Bag - pendellampa, 21 cm, brons
  Keramisk pendellampa Väska med glänsande bronsglasyr Bag är en pendellampa från armaturen serien med samma namn, som kan användas i synnerhet i kök, matsalar och vardagsrum. Beroende på storlek kan en eller flera väskmodeller användas ovanför ett bord. Den keramiska lampans ogenomskinliga ljusstyrka bestämmer ljuseffekten: hela ljusflödet avges nedåt på den yta som ska belysas, till exempel ett bord. Den runda skuggan av pendellampa är glaserade brons på utsidan och vit på insidan. Ljuseffekten påverkas positivt av den vita inre ytan. Skärmen är upphängd i ett antracitfärgat metallfäste. Belysningstillverkaren Karman från Italien producerar i sitt eget land. Designvarumärkets skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta en liten historia eller väcker associationer.
 • Karman Tobia - LED-golvlampa i form av högaffel

  Karman Tobia - LED-golvlampa i form av högaffel
  LED-golvlampa Tobia - designartiklar tillverkade i Italien hoppsan! Har någon tagit med sina trädgårdsredskap i vardagsrummet? Nej, lyckligtvis är det bara en designer golvlampa som ser ut som en högaffel - med den lilla men subtila skillnaden att lampan inte är så smutsig och full av jord som riktiga trädgårdsredskap, men lyser i rent vitt. Det är inte heller av trä och metall utan av teknopolymer och har lysdioder på baksidan. Du kan luta den mot väggen eller hänga den på väggen med hjälp av lämpliga tillbehör (ingår ej) eller placera den i mitten av rummet. Tobia är en armatur från portföljen från armaturtillverkaren Karman, som är baserad i Fossombrone i centrala Italien. Produktionen sker också i Italien, där traditionellt hantverk spelar en roll, så att tillverkningen av en lampa alltid inkluderar manuellt arbete. Matteo Ugolini är företagets chefsdesigner och designade också Tobia golvlampa .
 • Karman Black Out - vit pendellampa, 35 cm

  Karman Black Out - vit pendellampa, 35 cm
  pendellampa Black Out med glasfiberskärm Skuggan på Black Out- pendellampa är unik på grund av dess speciella tillverkning. Det är handgjorda i Italien. Glasfibertrådar snurras runt en roterande paraplymodell - tills en kropp utvecklas som bara kan ha mindre luckor. Ljuset sprider sig sedan genom dessa utrymmen i rummet. Designerlampor från Karman, en italiensk tillverkare av belysning, tillverkas exklusivt i Italien. De handgjorda lamporna utstrålar en charm av unikhet och inspirerar tittaren med sin design och de berättelser som designarna berättar med sina modeller.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm mässing

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm mässing
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm svart

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm svart
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm vit

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm vit
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 15 cm klar

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 15 cm klar
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 57 cm, brons

  Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 57 cm, brons
  Inspiration från Kina - design i Italien - Cell golvlampa med bur En unik designartikel och en annan representant för Cell- golvlampa, vars öppna bur av metallstavar med glänsande bronsfinish påminner om de tusen år gamla papperslyktorna från Kina. Denna inspiration kom från designern Matteo Ugolini och han fick Cell-armaturfamiljen att se lika känslig och lätt ut som en fjäder som de kinesiska modellerna en gång gjorde. Lampskärmen av vitt linne inuti buren gör att lampan kan släppa ut ljus in i rummet och samtidigt skapa en trevlig atmosfär. Ugolini är en av huvuddesignerna för Karman företaget, tillverkaren av Cell-lampfamiljen, som, baserat i Italien, arbetar enligt italienskt hantverk och producerar unika, handgjorda designlampor. Varje lampa utstrålar en speciell charm.
 • Karman Makeup LED-vägglampa, genomskinlig platt

  Karman Makeup LED-vägglampa, genomskinlig platt
  Vägglampa med pendel: Makeupmodell - med lysdioder Makeup-vägglampan hyllar den gamla glödlampan och dess glasskärm är modellerad på en konventionell reflektor. En del av det stängda paraplyet är frostat vitt, en del lämnas transparent. Till skillnad från glödlampan är den här modellen utrustad med moderna lysdioder - en verkligt skicklig kombination av gammalt och modernt. Makeup LED-vägglampa är en kvalitetsprodukt från den italienska designerbelysningstillverkaren Karman, som inte bara producerar lokalt i Italien utan också använder äkta traditionellt hantverk och skapar unika föremål för hand. Designern Matteo Ugolini har skapat en extraordinär vägglampa med Makeup, eftersom den verkligen inte motsvarar konventionerna hos en vägglampa när det gäller dess utseende och montering. Den har en vägganslutning, men en kabel går därifrån som måste fästas i taket igen, så att lampan slutligen svänger från taket som en hängande lampa.
 • Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 50 cm

  Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 50 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Braille - designer-hänglampa, 40 cm

  Karman Braille - designer-hänglampa, 40 cm
  pendellampa i punktskrift i sfärisk form - tillverkad i Italien Braille- pendellampa är en modell av den italienska designern Matteo Ugolini, som tillägnade denna design till sin vän, Karman grundaren Davide Diamantini. Ugolini är en av huvuddesignerna för belysningstillverkaren Karman, som baseras nära San Marino i den italienska provinsen, designar och tillverkar alla sina produkter i Italien. Ljusen i punktskrift-serien blåses för hand och försedda sedan med ett mönster som påminner om stam i termer av karaktärer, men hur det präglas, men punktskrift som läses av blinda. Läsarna kan känna de upphöjda tecknen på detta skrift med fingrarna. Mönstren i pendellampa i frostat glas är också upphöjda och kan kännas med fingrarna. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt.
 • Karman Braille – designervägglampa, 25 cm

  Karman Braille – designervägglampa, 25 cm
  Sfärisk vägglampa punktskrift med en handblåst glasskärm Den designade vägglampan punktskrift består av en sfärisk glasskärm som är handblåst och sedan försedd med en stamrelief som går i ränder runt glaskulan. Det upphöjda och därmed påtagliga mönstret bildar också kopplingen till titeln punktskrift, som designern gav sitt konstverk. Punktskrift höjs också och dess användare kan känna det. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt. Lampan kan användas både som tak- och vägglampa. Den italienska designern Matteo Ugolini tillägnade sin punktskriftdesign till Karman grundare Davide Diamantini som ett tecken på hans vänskap. Karman är en italiensk tillverkare av designerbelysning som också producerar på plats. Dessutom kännetecknas produktionen av predikatet handgjorda.
 • Karman Bag - hänglampa i brons, 32 cm

  Karman Bag - hänglampa i brons, 32 cm
  Designerhänglampa Bag med keramikskärm Hänglampan Bag:s skärm är halvklotsformad och består av keramik På utsidan är ytan glaserad i bronsfärg och strukturerad med ett punktmönster. Inuti är skärmen glaserad i vitt och ljuseffekten påverkas positivt. På grund av skärmmaterialet och dess form är det dessutom tydligt i vilken riktning ljuset strålar. Bag är gjord för att belysa bordsytor eftersom allt ljus avges nedåt. Därför återfinns hänglampan främst i matrum eller kök. Bag är en lampa ur produktsortimentet från designerlampstillverkaren Karman från centrala Italien. Förutom de ovanliga designerna, talar det faktum att lamporna produceras på plats i Italien för märket Karman.
 • Karman T-Black - designerpendellampa, 24 cm

  Karman T-Black - designerpendellampa, 24 cm
  Pendellampa T-Black av stengods Ett enkelt, ursprungligt formspråk har fått designern Edmondo Testaguzza att komma på namnet T-Black till sin skapelse. Färgen på denna pendellampa hänvisar redan till namnet: Deras skärm är nämligen antracit på utsidan, nästan svart. Inuti är den runda skärmen av stengods glaserad i vitt som leder till en förbättrad ljusspridning. Över ett vardagsrums- eller matsalsbord kan T-Black hängas upp, ensam eller tillsammans med andra från T-Black-serien. Ljuset avges endast nedåt, tack vare det för ljus ogenomträngliga materialet, genom skärmens cirkulära ljusavgivande öppning. Detta gör lampan optimal för bordsbelysning. Det italienska företaget Karman har blivit känt för sina utmärkande lampdesigner. Produkterna är italienska konstverk och tillverkas även i Italien. Designer Edmondo Testaguzza är ansvarig för designen av T-Black-serien.
 • Karman Alfred - golvlampa med hylla matt svart

  Karman Alfred - golvlampa med hylla matt svart
  Bokhylla och belysning i ett: golvlampa Alfred Designergolvlampan Alfred är praktisk på två sätt: Den är å ena sidan så klart ett belysningselement som framför allt lämpar sig som läslampa i vardagsrummet, men å andra sidan erbjuder den också två avställningsytor och kan därför användas som en liten hylla. Just när man använder lampan som läslampa bredvid soffan eller fåtöljen så är det särskilt praktiskt om man också har en liten avställningsyta för böcker eller tidningar i närheten. Praktiskt nog kan man luta den golvlampans lampskärm på olika sätt, så att till exempel ljuskäglan kan riktas direkt nedåt eller även längre in i rummet. De två formgivarna Stefano Bizzarri och Claudio Cinti har utformat golvlampan Alfred. Bizzarri och Cinti designar för den italienska belysningstillverkaren Karman som bar producerar i Italien med exceptionell design. Ett designobjekt från Karman är inte bara vackert att titta på, det berättar också en historia och skapar en speciell stämning.
 • Karman Alfred - golvlampa med hylla, vit matt

  Karman Alfred - golvlampa med hylla, vit matt
  Bokhylla och belysning i ett: golvlampa Alfred Designergolvlampan Alfred är praktisk på två sätt: Den är å ena sidan så klart ett belysningselement som framför allt lämpar sig som läslampa i vardagsrummet, men å andra sidan erbjuder den också två avställningsytor och kan därför användas som en liten hylla. Just när man använder lampan som läslampa bredvid soffan eller fåtöljen så är det särskilt praktiskt om man också har en liten avställningsyta för böcker eller tidningar i närheten. Praktiskt nog kan man luta den golvlampans lampskärm på olika sätt, så att till exempel ljuskäglan kan riktas direkt nedåt eller även längre in i rummet. De två formgivarna Stefano Bizzarri och Claudio Cinti har utformat golvlampan Alfred. Bizzarri och Cinti designar för den italienska belysningstillverkaren Karman som bar producerar i Italien med exceptionell design. Ett designobjekt från Karman är inte bara vackert att titta på, det berättar också en historia och skapar en speciell stämning.
 • Karman Ugo Rilla - designervägglampa, vit

  Karman Ugo Rilla - designervägglampa, vit
  Gorillahuvud av gips: designervägglampa Ugo Rilla Arga blickar från en av gorillorna med de tre avskurna lamppendlarna i munnen. Man känner formligen den ilska som har drivit den till att förstöra en av mänsklighetens största uppfinningar - det elektriska ljuset. Han lyckades dock inte riktigt förstöra denna designervägglampa som kallas Ugo Rilla, eftersom de tre pendlar som han rev sönder fortfarande är tända, eller uttagen kan i alla fall förses med E27-lampor så att den börjar lysa igen. Tillverkaren rekommenderar att lampor av plast används. Utöver det ska endast LED-lampor användas. Exceptionell design är varumärket för den italienska lamptillverkaren Karman, som är etablerad och producerar i Fossombrone i den mellanitalienska provinsen. Produkterna står för italiensk design och hantverk.
 • Karman Ceraunavolta 1 Pendel

  Karman Ceraunavolta 1 Pendel
  Design: Edmondo Testaguzza & Matteo Ugolini for KarmanKoncept:De vackra Ceraunavolta pendlarna från italienska Karman påminner mest om lätta, luftiga moln som ljuset passerar igenom. Den vackra glaskärmen avger ett gott och fint ljus ut till alla sidor. Karman Ceraunavolta är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också oavsett om den monteras för sig själv eller i grupp. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Ceraunavolta finns i tre olika designs.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amsterdam - designer-vägglampa, vit

  Karman Amsterdam - designer-vägglampa, vit
  En exceptionell design - vägglampa Amsterdam med bulldogg Designer Matteo Ugolini har skapat ett speciellt blickfång med denna vägglampa. På det rundade väggfästet sitter den av keramik formade skallen av en skräckinjagande bulldogg som håller kablarna för tre E27-versioner i munnen. Med tanke på de fransade kabeländarna ser det som om besten har varit frustrerad. Men det är inte lätt att besegra ljuset. Med dessa socklar kan sammanlagt tre E27-lampor tändas. LED-ljuskällor av plast bör väljas för detta ändamål. Vägglampan Amsterdam är ett exempel på den kreativitet, hantverksmässiga konst och uttryckskraft som kännetecknar den italienska tillverkaren Karmans produkter.
 • Karman Sahara Pendel Grön Ø23

  Karman Sahara Pendel Grön Ø23
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 1 Pendel Vit & Brons

  Karman Mek 1 Pendel Vit & Brons
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 1 Pendel Vit

  Karman Mek 1 Pendel Vit
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 2 Pendel Vit & Brons

  Karman Mek 2 Pendel Vit & Brons
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Sahara Pendel Grön Ø14

  Karman Sahara Pendel Grön Ø14
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Nando Vägglampa Vit

  Karman Nando Vägglampa Vit
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för KarmanKoncept:Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman. Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando vägglampan är en snygg och stilren nytolkning av den dekorativa E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan den ger också en mysig stämning. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen, vinterträdgården eller i sovrummet. Nando finns både som vägglampa och som pendel.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman 24 Karati Pendel Vit Liten

  Karman 24 Karati Pendel Vit Liten
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Den eleganta 24 Karati Pendel är en multi-estetisk modell. Dess lätta diffuser förvandlar lampan till en kalejdoskopisk pärla när den tänds. Det är också här den visar sin riktiga harmoni och balans mellan indirekt och direkt belysning. Karman 24 Karati pendlarna är inspirerade av diamantens fina uttryck och imponerande styrka vilket man kan se i dess vackra design och det snygga italienska hantverket. Detta är en vacker och stilren pendel som inte bara är funktionell utan den skapar också en fin stämning, oavsett om den hänger för sig själv eller i grupper på flera pendlar. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården.24 Karati finns i två storlekar samt färgerna vit, klar och transparent gul.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ti Vedo Bordslampa

  Karman Ti Vedo Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Karman Ti Vedo utmanar konventionerna för designbelysning. Den finurliga Ti Vedo är en multi-estetisk modell som vänder på begreppen när det kommer till ljus. Nu kan du se medan lampan "ser" dig. En äventyrlig lampa.Ti Vedo introducerades på interiörmässan i Milano 2014 där den blev en otrolig succé och det fick Karmans namn på allvar bland toppen av lampproducenter. I serien finns en vägglampa och en bordslampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Black Out Pendel Vit

  Karman Black Out Pendel Vit
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Black Out PendelKarman har en helt unik stil om man jämför med andra pendlar tack vare skärmens lätta trådar. Den estetiska stilen ger dig en modern och tidlös lampa. Karman Black Out är en elegant och stilren lampa som avger ett behagligt, vackert och inte minst funktionellt ljus ut till alla sidor. Den passar perfekt både över matbordet eller på hemmakontoret. I Black Out-serien finns som pendel samt en lång och kort golvlampa. Lamporna finns antingen i vitt eller klar dock finns den korta golvlampan endast i vitt.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alí E Babá Vägglampa Kort

  Karman Alí E Babá Vägglampa Kort
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Vägglamporna Ali E Babá är är designad av Karmans toppdesigner Matteo Ugolini. De lever helt upp till filosofin om att bryta med konventionerna och krydda lampdesign med det lilla extra.Den tidlösa och lite annorlunda designen växer som en illusion ut från väggen och tillför ljus, magi och äventyr till varje rum. Karman Ali E Babá vägglamporna tillverkas av italiensk keramik utav toppkvalitet och finns i en lång samt kort version.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Sahara Pendel Vit Ø23

  Karman Sahara Pendel Vit Ø23
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Sahara pendlarna är en serie av raffinerad enkelhet som skapar små oaser av mjukt ljus så du får den riktiga atmosfären till ditt hem. De eleganta Sahara pendlerna från Karman är tillverkade av italiensk keramik utav toppkvalitet som ger dig en modern och tidlös belysning. Sahara-pendeln är vacker till loungen eller över köksbordet i det moderna hemmet.Karman Sahara Pendel finns i fyra olika former och färgerna vit och grön.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ginger 3 Pendel Rökfärgad

  Karman Ginger 3 Pendel Rökfärgad
  Design: Edmondo Testaguzza för KarmanKoncept:De vackra Ginger pendlarna från italienska Karman påminner mest om lätta, luftiga moln som ljuset passerar igenom. Den vackert formade glasskärmen ger ett gott och fint ljus ut till alla sidor och den lätta diffuser förvandlar lampan till en kalejdoskopisk pärla när den tänds Karman Ginger är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också oavsett om den monteras för sig själv eller i grupp. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Ginger finns i tre olika designs och färgerna transparent gul och rökfärgad.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Dies Nox Pendel Klar

  Karman Dies Nox Pendel Klar
  Design: Laura Alesi & Silvia Braconi för KarmanKoncept:Få horisonten in i ditt hem med den vackra Dies NoxKarman. Pendeln är inspirerad av den oändliga linjen med alla världens färger som delar himmel och hav - horisonten. Lampan ger ett bra och vackert ljus ut till alla sidor. Karman Dies Nox är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också. Den estetiska pendel kan användas för sig själv eller sättas tillsammans med en längre horisontell pendel med en monteringsmodul. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Dies Nox finns i tobaksfärgat eller klart glas.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amarcord Vägglampa Vit Betong & Klar

  Karman Amarcord Vägglampa Vit Betong & Klar
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alfred Golvlampa Svart

  Karman Alfred Golvlampa Svart
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Den funktionella Alfred golvlampan är en stilren och praktisk golvlampa som passar till varje modernt hem. Använd den till att fokusera på dina finaste bilder, dina medaljer eller något annat som förtjänar att framhävas. Den kan också användas som praktisk läslampa vid länstolen eller som kombinerad sängbord och -lampa. Endast fantasin sätter gränserna. Karman Alfred Golvlampa finns i svart eller vitt.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 2 Pendel Vit

  Karman Mek 2 Pendel Vit
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Dies Nox Pendel Tobak

  Karman Dies Nox Pendel Tobak
  Design: Laura Alesi & Silvia Braconi för KarmanKoncept:Få horisonten in i ditt hem med den vackra Dies NoxKarman. Pendeln är inspirerad av den oändliga linjen med alla världens färger som delar himmel och hav - horisonten. Lampan ger ett bra och vackert ljus ut till alla sidor. Karman Dies Nox är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också. Den estetiska pendel kan användas för sig själv eller sättas tillsammans med en längre horisontell pendel med en monteringsmodul. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Dies Nox finns i tobaksfärgat eller klart glas.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 3 Pendel Vit

  Karman Mek 3 Pendel Vit
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Kimono Pendel Lång

  Karman Kimono Pendel Lång
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Den lätta Kimono Pendel från italienska Karman är inspirerad av japanska lyktor och betraktas som ett skydd för ljuset. Ögat dras mod lampan med sin asiatiska stil och det behaliga, mjuka ljuset låter dig skapa precis den riktiga atmosfären. Kimono-lampans kanter understryker pendelns enkla men unika stil.De eleganta Kimono från Karman ger ljuset, och därmed rummet den hänger i, djup och värme.Karman Kimono Pendel finns i en lång och kort version.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ceraunavolta 5 Pendel

  Karman Ceraunavolta 5 Pendel
  Design: Edmondo Testaguzza & Matteo Ugolini for KarmanKoncept:De vackra Ceraunavolta pendlarna från italienska Karman påminner mest om lätta, luftiga moln som ljuset passerar igenom. Den vackra glaskärmen avger ett gott och fint ljus ut till alla sidor. Karman Ceraunavolta är en snygg och stilren dekorationspendel som inte bara är funktionell utan skapar en fin atmosfär också oavsett om den monteras för sig själv eller i grupp. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Ceraunavolta finns i tre olika designs.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amarcord Golvlampa Vit Betong & Klar

  Karman Amarcord Golvlampa Vit Betong & Klar
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Mek 1 Pendel Svart

  Karman Mek 1 Pendel Svart
  Design: Stefano Bizzari & Claudio Cinti för KarmanKoncept:Med Mek leker italienska Karman med belysningsillusion. Mek är en fantastisk och elegant nydesign av ett känt objekt med stor tekniskt värde så det på ett sätt skapas en ny, vacker lampa. Mek pendlar från italienska Karman är en ny, snygg och stilren nytolkning av den vackra E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan också skapar en fin stämning oavsett om den hänger för sig själv eller om den monteras i grupper. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Mek finns i tre olika designs och färgerna svart, vit samt vit/brons.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman 24 Karati Pendel Klar Stor

  Karman 24 Karati Pendel Klar Stor
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Den eleganta 24 Karati Pendel är en multi-estetisk modell. Dess lätta diffuser förvandlar lampan till en kalejdoskopisk pärla när den tänds. Det är också här den visar sin riktiga harmoni och balans mellan indirekt och direkt belysning. Karman 24 Karati pendlarna är inspirerade av diamantens fina uttryck och imponerande styrka vilket man kan se i dess vackra design och det snygga italienska hantverket. Detta är en vacker och stilren pendel som inte bara är funktionell utan den skapar också en fin stämning, oavsett om den hänger för sig själv eller i grupper på flera pendlar. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården.24 Karati finns i två storlekar samt färgerna vit, klar och transparent gul.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Gangster Pendel Lång Stor

  Karman Gangster Pendel Lång Stor
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Gangster pendlarna är en serie av rena och enkla formen helt i vitt, förutom dess inre som är brons så den skapar ett mjukt ljus så du får precis den rätta atmosfären till ditt hem. De snygga Gangster från Karman ser verkligen imponerande ut med sin vita utsida, gjord av italiensk keramik, medan insidan är lackerad i en djup brons som reflekterar ljuset ut i en oändlighet. Lampan passar perfekt som vacker matbordslampa.Karman Gangster Pendel finns i en lång och kort version i två storlekar.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Gangster Pendel Lång Liten

  Karman Gangster Pendel Lång Liten
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Gangster pendlarna är en serie av rena och enkla formen helt i vitt, förutom dess inre som är brons så den skapar ett mjukt ljus så du får precis den rätta atmosfären till ditt hem. De snygga Gangster från Karman ser verkligen imponerande ut med sin vita utsida, gjord av italiensk keramik, medan insidan är lackerad i en djup brons som reflekterar ljuset ut i en oändlighet. Lampan passar perfekt som vacker matbordslampa.Karman Gangster Pendel finns i en lång och kort version i två storlekar.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alibababy Bordslampa

  Karman Alibababy Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Toppdesigner Matteo Ugolini står bakom denna äventyrliga lampa från Karman. De eleganta lamporna i Alibababy-serien är en mindre version av den vackra Alí E Babá Bordslampan men absolut inte mindre imponerande på grund av det. Den tidlösa designen och de vackra designdetaljerna framstår knivskarpt tack vare material utav toppkvalitet.I Aliabababy-serien finns en pendel i ren keramik och en bordslampa med dukskärm.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Gangster Pendel Kort Stor

  Karman Gangster Pendel Kort Stor
  Design: Matteo Ugolini för KarmanKoncept:Gangster pendlarna är en serie av rena och enkla formen helt i vitt, förutom dess inre som är brons så den skapar ett mjukt ljus så du får precis den rätta atmosfären till ditt hem. De snygga Gangster från Karman ser verkligen imponerande ut med sin vita utsida, gjord av italiensk keramik, medan insidan är lackerad i en djup brons som reflekterar ljuset ut i en oändlighet. Lampan passar perfekt som vacker matbordslampa.Karman Gangster Pendel finns i en lång och kort version i två storlekar.Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida