Karman lampor

 • Karman Sherwood e Robin designer-hänglampa

  Karman Sherwood e Robin designer-hänglampa
  Hänglampa Sherwood e Robin med gipsekorre på pendeln Lamporna från Karman, som är en premium tillverkare från centrala Italien, kan med rätta betecknas som mycket specifika och iögonfallande. Sherwood e Robin-modellen är ett exempel på denna extravagans. Karman-lamporna berättar alltid en liten historia som är kopplad till Robin Hood hos Sherwood e Robin, som namnet antyder. Ekorren från Sherwood Forest, som verkar springa efter lampans pendel, stjäl i sann Robin Hood-anda ljuset från de välvuxna gröna träden och ger det till de som behöver det mest. Hos denna lampkreation är ekorren av gips och lampan består av en E27-sockel med gipsöverdrag. Det rekommenderas att du väljer en dekorativ ljuskälla för hänglampan, t.ex. en LED-rustikalampa eller en filamentlampa. Placeringen av gipsekorren på textilkabeln är variabel.
 • Karman Cupido LED-golvlampa, justerbar vit via App

  Karman Cupido LED-golvlampa, justerbar vit via App
  Smal design golvlampa Cupido - dimning och avstämbar vit funktion via app LED-golvlampa Cupido av den italienska designertillverkaren Karman presenterar sig visuellt som en minimalistisk, modern höjdpunkt. Dess cylindriska bas av grå betong bär en vertikal stång av matt svart aluminium, i vilken en lysremsa bearbetas på ena sidan. Beroende på orientering kan önskad ljuseffekt uppnås, till exempel indirekt ljus genom väggen. De integrerade lysdioderna lyser inte bara i varmt vitt ljus; ljusfärgen är steglöst variabel upp till universalvit. Dessutom kan ljusstyrkan också ställas in efter behov. Detta uppnås med KARMAN-appen - Bluetooth-kontroller för iOS och Android.
 • Karman T-Black – designerhänglampa, 31 cm

  Karman T-Black – designerhänglampa, 31 cm
  Antracitfärgad hänglampa i stengods T-Black med vit inre yta Lampskärmen till denna designerhänglampa är tillverkad i stengods från Karman, den italienska smedjan för designerlampor. Utsidan är matt och antracit, insidan är blank och vit – den ljusa inre ytan förstärker ljuseffekten. T-Black är i sig huvudsakligen konstruerad för belysning av ytor under lampan. Eftersom stengodslampans lampskärm inte gör det möjligt för ljus att komma ut från sidan eller ovan. T-Black kan hängas individuellt eller tillsammans med flera över ett mat- eller kaffebord. Den italienska tillverkaren Karman:s lampor representerar enastående formgivning och produktion i det egna landet. T-Black:s formgivare Edmondo Testaguzza formade tillsammans med chefsdesignern Matteo Ugolini Karman:s image.
 • Karman Nilo LED-utomhusvägglampa, IP44

  Karman Nilo LED-utomhusvägglampa, IP44
  Utomhus vägglampa Nilo med varma vita lysdioder för utomhusbruk Denna Nilo LED utomhusvägglampa förkroppsligar elegans och minimalism. Dess exklusiva form påminner om en klassisk vägglampa, men liknar fortfarande en växt som vass. Den smälter elegant in utomhus och erbjuder trots sitt subtila utseende ett igenkänningsvärde som gör det unikt. Med sin IP44- kapslingsklass är den mycket väl lämpad för entréområden och sätter dem i rampljuset. En matt svart, delikat aluminiumstång monteras vertikalt på ett runt, cylindriskt väggfäste. Högst upp flyter detta till en tilltalande ljuskälla som är formad som en låga och avsmalnar mot himlen. Den presenteras i matt vit och är gjord av harts, vilket gör att dess strukturer ser väldigt naturliga ut. ljus som sänds ut av lysdioderna fyller ungefär hälften av armaturhuvudet med varmt vitt ljus och avsmalnar försiktigt uppåt. Resultatet är utseendet på ett brinnande ljus, vilket är särskilt trevligt. ljus strålas homogent och bländfritt ut i omgivningen och skapar därmed en mysig atmosfär. Eftersom det påminner lite om klassiska vägglampor från medeltiden, harmonerar det särskilt bra med fasader formade av sten - men skär också en fin figur på alla moderna husväggar. Vid designen av Nilo-lampserien styrdes designern Matteo Ugolini - som designade lamporna för den italienska märketillverkaren Karman - av gamla minnen som förde honom tillbaka till en italiensk by på sommaren, där han kom till vila mellan ett lyckligt byliv och en floden och tittade på prydnadsvattenväxterna.
 • Karman Amsterdam - designer-vägglampa, grå

  Karman Amsterdam - designer-vägglampa, grå
  En exceptionell design - vägglampa Amsterdam med bulldogg Designer Matteo Ugolini har skapat ett speciellt blickfång med denna vägglampa. På det rundade väggfästet sitter den av keramik formade skallen av en skräckinjagande bulldogg som håller kablarna för tre E27-versioner i munnen. Med tanke på de fransade kabeländarna ser det som om besten har varit frustrerad. Men det är inte lätt att besegra ljuset. Med dessa socklar kan sammanlagt tre E27-lampor tändas. LED-ljuskällor av plast bör väljas för detta ändamål. Vägglampan Amsterdam är ett exempel på den kreativitet, hantverksmässiga konst och uttryckskraft som kännetecknar den italienska tillverkaren Karmans produkter.
 • Karman Ugo Rilla - designervägglampa, grå

  Karman Ugo Rilla - designervägglampa, grå
  Gorillahuvud av gips: designervägglampa Ugo Rilla Arga blickar från en av gorillorna med de tre avskurna lamppendlarna i munnen. Man känner formligen den ilska som har drivit den till att förstöra en av mänsklighetens största uppfinningar - det elektriska ljuset. Han lyckades dock inte riktigt förstöra denna designervägglampa som kallas Ugo Rilla, eftersom de tre pendlar som han rev sönder fortfarande är tända, eller uttagen kan i alla fall förses med E27-lampor så att den börjar lysa igen. Tillverkaren rekommenderar att lampor av plast används. Utöver det ska endast LED-lampor användas. Exceptionell design är varumärket för den italienska lamptillverkaren Karman, som är etablerad och producerar i Fossombrone i den mellanitalienska provinsen. Produkterna står för italiensk design och hantverk.
 • Karman Braille - designer-hänglampa, 25 cm

  Karman Braille - designer-hänglampa, 25 cm
  pendellampa i punktskrift i sfärisk form - tillverkad i Italien Braille- pendellampa är en modell av den italienska designern Matteo Ugolini, som tillägnade denna design till sin vän, Karman grundaren Davide Diamantini. Ugolini är en av huvuddesignerna för belysningstillverkaren Karman, som baseras nära San Marino i den italienska provinsen, designar och tillverkar alla sina produkter i Italien. Ljusen i punktskrift-serien blåses för hand och försedda sedan med ett mönster som påminner om stam i termer av karaktärer, men hur det präglas, men punktskrift som läses av blinda. Läsarna kan känna de upphöjda tecknen på detta skrift med fingrarna. Mönstren i pendellampa i frostat glas är också upphöjda och kan kännas med fingrarna. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt.
 • Karman Kimono - vit LED-hänglampa 50 cm

  Karman Kimono - vit LED-hänglampa 50 cm
  Tillverkad i Italien: designad LED-hänglampa kimono i form av en lykta Vit glasfiber är grundmaterialet för denna LED-hängande lampa, som kommer från pennan från den italienska designern Matteo Ugolini. Kimono är namnet på hans design, som ska representera en lykta i stiliserad form. Glasfibern skärs inte rakt ut vid ljusuttagen ovanför och under, utan lämnas medvetet på ett sådant sätt att det ser ut som om det slits. Om du ljus lampan skapar det genomskinliga glasfiber ett mysigt och framför allt bländfritt ljus. Den italienska tillverkaren Karman står för extraordinära mönster som uttrycker och väcker känslor. Matteo Ugolini är företagets art director. Han designar de flesta lamporna i företagets portfölj. Estetik och unikhet är de egenskaper som skiljer de handgjorda lamporna från Karman .
 • Karman Filomena LED-golvlampa 1 lampa Ø 11 cm

  Karman Filomena LED-golvlampa 1 lampa Ø 11 cm
  LED-golvbelysning Filomena med dimfunktion Den italienska designern Matteo Ugolini har valt en klar look för Filomena och har reducerat färgskalan till svart. Utseendet är dock allt annat än tråkigt. Den åtta meter långa kabeln gör den till ett mångsidigt belysningsobjekt. Med utgångspunkt i golvanslutningen kan kabeln förläggas enligt önskemål och fästas på ett sådant sätt att pendeln hänger från taket på önskad plats och höjd. Med öppningen på ovansidan av den konformade lampskärmen gör konstruktionen det möjligt för LED-ljuskällan att sända ut sitt varmvita ljus indirekt och därmed bländfritt i rummet. Belysningen kan göras ännu mer mysig med dimmern i basen.
 • Karman Movida LED-vägglampa 2 700 K vit

  Karman Movida LED-vägglampa 2 700 K vit
  Movida vägglampa i aluminium för det moderna utomhusområdet Movida är en väggarmatur för utomhusbruk från premiumtillverkaren Karman. Placeringen av lysdioderna på armaturens frostrade över- och undersida skapar en vacker bild av ljus och skugga på husväggen. Ljusbilden kan utökas med en deflektor som finns som tillbehör och som reflekterar strålarna från takfönstret. De italienska formgivarna Matteo Ugolini och Edmondo Testaguzza kom på det rena utseendet och den monokroma finishen. Movida passar därför perfekt in i modernt utformade förträdgårdar, terrasser eller entréer. Med IP55-skydd är Movida skyddad mot damm och vattenstrålar och lämpar sig därför som en lämplig ljuskälla runt om i huset.
 • Karman Amarcord Vägglampa Betong & Rökfärgad

  Karman Amarcord Vägglampa Betong & Rökfärgad
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Nando Vägglampa Guld

  Karman Nando Vägglampa Guld
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för Karman Koncept: Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman . Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando vägglampan är en snygg och stilren nytolkning av den dekorativa E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan den ger också en mysig stämning. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen, vinterträdgården eller i sovrummet. Nando finns både som vägglampa och som pendel. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alí E Babá Bordslampa

  Karman Alí E Babá Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Toppdesigner Matteo Ugolini står bakom denna äventyrliga lampa från Karman . Bordslampan Ali e Babá har en tidlös design och vackra designdetaljer samt en yta utav toppkvalitet. Den eleganta skärmen ger Karman Ali E Babá bordslampan ett mjukt och diffust ljus. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ti Vedo Vägglampa

  Karman Ti Vedo Vägglampa
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Karman Ti Vedo utmanar konventionerna för designbelysning. Den finurliga Ti Vedo är en multi-estetisk modell som vänder på begreppen när det kommer till ljus. Nu kan du se medan lampan "ser" dig. En äventyrlig lampa. Ti Vedo introducerades på interiörmässan i Milano 2014 där den blev en otrolig succé och det fick Karmans namn på allvar bland toppen av lampproducenter. I serien finns en vägglampa och en bordslampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Capodimonte - hänglampa av keramik

  Karman Capodimonte - hänglampa av keramik
  Handgjord i Italien: LED-hänglampa Capodimonte av keramik Hänglampans namn, Capodimonte, antyder redan dess design. Den lilla staden Capodimonte i Italien är känd för sina porslinskapelser, särskilt konstnärligt utformade och bräckliga blommor. Den berömda porslinsfabriken Capodimonte grundades av Bourbon Charles III. 1743. Han och hans fru Amalia ville skapa en tradition som inte på något sätt var sämre än Meissen-porslinet. Den cylindriska hänglampan Capodimonte är helt och hållet gjord av keramik. Armaturkroppen är endast öppen längst ner, där GU10-lampans ljusutlopp också finns. Eftersom lampan ger mycket riktat ljus bör du använda flera lampor för att belysa större ytor (bord och diskar). B. hänga i rad eller i ett runt arrangemang.
 • Karman Domenica vägglampa av gips, vit

  Karman Domenica vägglampa av gips, vit
  Domenica - designad vägglampa med stilinbrott Vissa kallar det en paus i stil, andra ser det som en välkommen distraktion från det vanliga, från vardagen - precis som söndagen som en helgdag skiljer sig från de andra veckodagarna. Domenica, som betyder söndag, är också namnet på denna italienska designlampa, av vilken ena halvan är gjord av gips och den andra halvan av ett trådnät. Gipshalvan är försedd med en fin lättnad och utformad vid övergången till andra hälften som om bitar av gips hade brutit av här. Trådnätet står i skarp kontrast till den upprätt och ganska klassiska övre halvan och förkroppsligar det moderna, det spännande, det nya som spricker ut ur det klassiska, gamla och dammiga. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade Domenica-serien för den italienska belysningstillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, det handlar om känslor och om hantverk samt produktion på plats i Italien.
 • Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 50 cm

  Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 50 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Tobia väggkrok till LED-golvlampa

  Karman Tobia väggkrok till LED-golvlampa
  Väggkrok för LED-golvlampa Tobia
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm svart

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm svart
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Makeup LED-vägglampa, transparent spetsig

  Karman Makeup LED-vägglampa, transparent spetsig
  pendellampa eller vägglampa? designlampa lampa Makeup från Karman Den italienska designern och art director för Karman, Matteo Ugolini, har skapat ett okonventionellt belysningselement med LED-vägglampan Makeup, eftersom den avviker från de konventionella konventionerna för en vägglampa när det gäller design och montering. Den har en vägganslutning, men den utgående kabeln är så lång att den måste fästas i taket igen, så att vägglampans nyans slutligen hänger från taket som en hängande lampa. När det gäller utformningen av glasskärmen kan Makeup-vägglampan beskrivas som en hyllning till den gamla glödlampan. Den övre delen av det stängda paraplyet är frostat vitt, den nedre delen är transparent. Till skillnad från glödlampan är den här modellen utrustad med moderna lysdioder - en verkligt skicklig kombination av gammalt och modernt. Handgjorda i Italien.
 • Karman Alibabig LED-utomhushänglampa, Ø 50 cm

  Karman Alibabig LED-utomhushänglampa, Ø 50 cm
  LED utomhus hängande ljus Alibabig tillverkad av vitt glasfiber Taklampan Alibabig utomhus har formen av en klassisk pendellampa med en nyans som öppnas nedåt. Ovanför fortsätter detta i ett smalt avsnitt med ringmönster, som ofta finns på vända träelement. Inte bara skuggan, utan hela lampan av Fiberflas är upplyst av lamporna inuti. I det nattliga utomhusområdet är Alibabig ett ovanligt utseende som blir ett blickfång som ett lysande föremål. Med Alibabig har designern Matteo Ugolini skapat en utomhus pendellampa som har de typiska dragen av produkterna i den italienska tillverkaren Karman - kreativitet, självständighet, speciella ljuseffekter och hög kvalitet utförande. - max. 2 x 23 W LED E27
 • Karman Bag - keramik-golvlampa, brons

  Karman Bag - keramik-golvlampa, brons
  Keramisk golvlampa Väska med bronsfinish Bag är en golvlampa från Karman som designades av designstudion Baldessari & Baldessari. Den runda lampskärmen, som också utgör en stor del av hela armaturkroppen, är gjord av keramik och målades i en blank bronston på utsidan och vit på insidan. För att säkerställa att ljuset inte bländar är en matt plastpanel monterad framför det stora, runda ljusuttaget. Det antracitfärgade metallfästet gör att lampan kan ställas upp på golvet eller på en bordsyta. Bag är en armatur som kan avge både direkt och indirekt ljus - beroende på hur du placerar den. Om du låter det lysa som en fläck in i rummet, ger det väldigt direkt ljus; om du till exempel vrider ljusutloppet mot väggen sprider det en mysig atmosfär genom indirekt belysning. Designerbelysningstillverkaren Karman är känd för sina högkvalitativa designerlampor tillverkade i Italien.
 • Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 45 cm

  Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 45 cm
  Designer upphängningslampa Plancton för utomhusbruk Den italienska belysningstillverkaren Karman lägger stor vikt vid väl genomtänkta koncept, högkvalitativ design och speciella ljuseffekter. Den Plancton LED utomhus pendellampa också poäng med dessa egenskaper. Designer Matteo Ugolini inspirerades av de allestädes närvarande mikroorganismerna i havet, planktonet. Den rörliga karaktären hos deras rörelse implementeras i hänglampan med hjälp av slitna fiberändar i skuggans nedre kant. Materialet som används är glasfiber som Plancton har bearbetat till ett tätt tyg. Den vita, nedåt öppna halvklotiska nyansen är lämplig som en lysande accent i utomhusområdet och ger också direkt belysning på verandan eller terrassen. Den 5 m långa kabeln möjliggör ett lämpligt val av upphängningshöjd genom att linda den över stänger etc.
 • Karman Domenica - hänglampa av gips, vit, 50 cm

  Karman Domenica - hänglampa av gips, vit, 50 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 84 cm, brons

  Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 84 cm, brons
  Italiensk designer golvlampa Cell med en speciell charm Designad av den italienska designern Matteo Ugolini och handgjord enligt italienskt hantverk, är denna golvlampa från Cell- golvlampa en unik designerbit med en speciell charm. Ugolini är en av huvuddesignerna på Karman, ett företag som med sitt huvudkontor och produktionsanläggning i Italien skapar unika lampor för hand. golvlampa påminner om årtusenden gamla kinesiska papperslyktor som steg upp i himlen med filigran belysning. Trots sin glödlampa är den mycket ömtålig och graciös av stänger av rostfritt stål. Den öppna buret med glänsande bronsfärg omsluter en cylindrisk lampskärm av vitt linne som försiktigt avger ljus in i rummet utan bländning. Glansens glans understryks av burets bronsfärg och skapar eleganta ljus accenter.
 • Karman Circus hänglampa 32 cm, av vitt glas

  Karman Circus hänglampa 32 cm, av vitt glas
  Designer hängande lampa Circus - Nostalgi och Chic Som namnet redan antyder inspirerades duon Matteo Ugolini och Edmondo Testaguzza av sina nostalgiska minnen av cirkusbesök i barndomen när de designade pendellampan Circus. Hisnande prestationer av artisterna som virvlar nästan tyngdlöst genom luften, spännande clownshower, fantastiska kostymer, lukten av flammor under de eldsprutande föreställningarna och ljudet av det livliga karnevalsbandet. Allt detta under cirkustältets hypnotiserande ränder. Det är precis vad armaturens mönster påminner om. Färgskalan ger belysningsobjektet ett elegant utseende. Materialvalet är också övertygande: lampskärmen är gjord av munblåst glas i kombination med en svart upphängning.
 • Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 40 cm

  Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 40 cm
  Textil hängande lampa Cupido från en designer Den Cupido pendellampa kombinerar klassiska bomullstextilskärm i mörk antracit och en stympad kon öppen i botten med ett elegant utseende. Porträttet av en dam tryckt på insidan är iscensatt av lampan. Namnet - Cupido fungerar som ett alternativt namn för den romerska kärleksguden Amor - står för designern Matteo Ugolini för att uppnå en harmonisk sammansmältning av funktionell direktbelysning för området nedan med grafikens dekorativa effekt. Högkvalitativt utförande, kreativitet och visuellt tilltalande design är grundläggande egenskaper hos produkterna från den italienska tillverkaren Karman, vilket också är tydligt i detta premiumljus.
 • Karman Stant LED-hänglampa, svart balkar

  Karman Stant LED-hänglampa, svart balkar
  LED-pendellampa Stant - individuellt utformbar Vid en första anblick kan man tro att Stant är en vanlig pendelarmatur. Det som gör den speciell är att aluminiumramen är tillverkad på ett sådant sätt att ljusmodulerna - tre handblåsta opalglaskulor och två cylindriska spotlights - kan fästas individuellt, antingen på toppen eller botten av balken. De integrerade ljuskällorna är dimbara, men en extern 0-10 V-dimmer krävs. Karman är ett italienskt företag som grundades 2005 i Fossombrone. Passionen för okonventionella ljuskällor lever i ljustillverkningen - långt bortom den rena funktionaliteten. Tillsammans med designern Edmondo Testaguzza skapades Stant.
 • Karman Tobia ståfot till LED-golvlampa

  Karman Tobia ståfot till LED-golvlampa
  Stå för LED-golvlampa Tobia
 • Karman Agua LED-vägglampa, IP44, glas frostat

  Karman Agua LED-vägglampa, IP44, glas frostat
  Designlampa Agua med glasskärm och varmvitt ljus - kan användas både inomhus och utomhus LED-vägglampan Agua från Karman kan användas både inomhus och utomhus. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen skyddad mot vattenstänk och regn, vilket innebär att Agua enkelt kan installeras i badrummet eller användas för belysning i täckta utomhusområden. Den runda glasskärmen ser mycket elegant ut tack vare sin geometriska form och sprider en lyxig känsla. Därför kan armaturen inte bara användas i privata vardagsrum, utan även inom den gastronomiska sektorn, t.ex. på hotell och restauranger, som en elegant och dekorativ ljuskälla. Den eleganta designarmaturen med sitt varmvita ljus kan placeras enskilt eller sida vid sida och fördjupa varje rum i en hemtrevlig och mysig atmosfär. Designen har utformats gemensamt av den tyske designern Edmondo Testaguzza och den italienske designern Matteo Ugolini. För den italienska armaturtillverkaren Karman utvecklade de kollektionen Agua, graciösa ljuskällor som reflekterar det varma solljuset i gryningen som daggdroppar
 • Karman Moonbloom LED-hänglampa 2 Ø 75 cm 2 700 K

  Karman Moonbloom LED-hänglampa 2 Ø 75 cm 2 700 K
  LED-pendellampa Moonbloom - Italiensk designerstycke Kombinationen av en takros i vit gips med ett blommönster och kägelformade lampskärmar i svart aluminium är ett medvetet stilbrott som är så skickligt genomfört att slutresultatet har en helt igenom harmonisk effekt på betraktaren. Ljuset från de varmvita lysdioderna kan göras ännu behagligare med en extern fasavstängningsdimmer. Med detta fungerar väggströmbrytaren också som en dimmer. Den italienska armaturtillverkaren Karman tillverkar förstklassiga ljuskällor som är mer än bara funktionella. Designern Matteo Ugolinis kreativitet har bland annat lett till att den här hängande lampan har kommit fram i ljuset. Orden om hans inspiration till Moonbloom verkar nästan filosofiska: det är år 2060 och hon är inte längre en dröm, utan visionen av en framtida måne. När människor kan gå bland blommorna som växer på dess yta.
 • Karman Nando Vägglampa Vit

  Karman Nando Vägglampa Vit
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för Karman Koncept: Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman . Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando vägglampan är en snygg och stilren nytolkning av den dekorativa E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan den ger också en mysig stämning. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen, vinterträdgården eller i sovrummet. Nando finns både som vägglampa och som pendel. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Ti Vedo Bordslampa

  Karman Ti Vedo Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Karman Ti Vedo utmanar konventionerna för designbelysning. Den finurliga Ti Vedo är en multi-estetisk modell som vänder på begreppen när det kommer till ljus. Nu kan du se medan lampan "ser" dig. En äventyrlig lampa. Ti Vedo introducerades på interiörmässan i Milano 2014 där den blev en otrolig succé och det fick Karmans namn på allvar bland toppen av lampproducenter. I serien finns en vägglampa och en bordslampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alí E Babá Vägglampa Kort

  Karman Alí E Babá Vägglampa Kort
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Vägglamporna Ali E Babá är är designad av Karmans toppdesigner Matteo Ugolini. De lever helt upp till filosofin om att bryta med konventionerna och krydda lampdesign med det lilla extra. Den tidlösa och lite annorlunda designen växer som en illusion ut från väggen och tillför ljus, magi och äventyr till varje rum. Karman Ali E Babá vägglamporna tillverkas av italiensk keramik utav toppkvalitet och finns i en lång samt kort version. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amarcord Vägglampa Vit Betong & Klar

  Karman Amarcord Vägglampa Vit Betong & Klar
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amarcord Golvlampa Vit Betong & Klar

  Karman Amarcord Golvlampa Vit Betong & Klar
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amarcord Golvlampa Betong & Rökfärgad

  Karman Amarcord Golvlampa Betong & Rökfärgad
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: En vacker och unik lampa från italienska Karman som är inspirerad av antiken. Den kvadratiska basen i kombination med den delikata diffusern låter två motsättningar mötas: antiken och 2000-talet. Karman Amarcord är ett stilren tillägg till det moderna hemmet som med sin estetiska glasdiffuser avger ett varmt ljus som påminner om ljuset från ett stearinljus. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen eller vinterträdgården. Amarcord finns med en vit betongbas och klart glas eller mörk betong och rökfärgat glas samt som bordslampa och vägglampa. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Nando Vägglampa Mörkgrå

  Karman Nando Vägglampa Mörkgrå
  Design: Luca de Bona & Dario de Meo för Karman Koncept: Förflytta gränsen mellan byggplats och hem, mellan teknisk och raffinerad design med Nando från italienska Karman . Nando är en hyllning till Ferndinando Innocentis klassiskt italienska design. Nando vägglampan är en snygg och stilren nytolkning av den dekorativa E27-sockellampan som inte bara är funktionell utan den ger också en mysig stämning. Detta gör lampan passar perfekt till entrén, vardagsrummet, matsalen, vinterträdgården eller i sovrummet. Nando finns både som vägglampa och som pendel. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Alibababy Bordslampa

  Karman Alibababy Bordslampa
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Toppdesigner Matteo Ugolini står bakom denna äventyrliga lampa från Karman . De eleganta lamporna i Alibababy -serien är en mindre version av den vackra Alí E Babá Bordslampan men absolut inte mindre imponerande på grund av det. Den tidlösa designen och de vackra designdetaljerna framstår knivskarpt tack vare material utav toppkvalitet. I Aliabababy -serien finns en pendel i ren keramik och en bordslampa med dukskärm. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Black Out Golvlampa Lång Vit

  Karman Black Out Golvlampa Lång Vit
  Design: Matteo Ugolini för Karman Koncept: Black Out Golvlampa Karman har en helt unik stil när man jämför med andra golvlampor tack vare skärmens lätta trådar. Den estetiska stilen ger dig en modern och tidlös lampa. Karman Black Out är en elegant och stilren lampa som avger ett vackert och inte minst funktionellt ljus ut till alla sidor. Med sin lätta design och behagliga ljus ger lampan en mysig stämningsbelysning i hörnet i vardagsrummet, vid sidan om soffan eller som läslampa. I Black Out -serien finns som pendel samt en lång och kort golvlampa. Lamporna finns antingen i vitt eller klar dock finns den korta golvlampan endast i vitt. Hitta mer inspiration här: Karmans officiella hemsida
 • Karman Amsterdam - designer-vägglampa, vit

  Karman Amsterdam - designer-vägglampa, vit
  En exceptionell design - vägglampa Amsterdam med bulldogg Designer Matteo Ugolini har skapat ett speciellt blickfång med denna vägglampa. På det rundade väggfästet sitter den av keramik formade skallen av en skräckinjagande bulldogg som håller kablarna för tre E27-versioner i munnen. Med tanke på de fransade kabeländarna ser det som om besten har varit frustrerad. Men det är inte lätt att besegra ljuset. Med dessa socklar kan sammanlagt tre E27-lampor tändas. LED-ljuskällor av plast bör väljas för detta ändamål. Vägglampan Amsterdam är ett exempel på den kreativitet, hantverksmässiga konst och uttryckskraft som kännetecknar den italienska tillverkaren Karmans produkter.
 • Karman Ugo Rilla - designervägglampa, vit

  Karman Ugo Rilla - designervägglampa, vit
  Gorillahuvud av gips: designervägglampa Ugo Rilla Arga blickar från en av gorillorna med de tre avskurna lamppendlarna i munnen. Man känner formligen den ilska som har drivit den till att förstöra en av mänsklighetens största uppfinningar - det elektriska ljuset. Han lyckades dock inte riktigt förstöra denna designervägglampa som kallas Ugo Rilla, eftersom de tre pendlar som han rev sönder fortfarande är tända, eller uttagen kan i alla fall förses med E27-lampor så att den börjar lysa igen. Tillverkaren rekommenderar att lampor av plast används. Utöver det ska endast LED-lampor användas. Exceptionell design är varumärket för den italienska lamptillverkaren Karman, som är etablerad och producerar i Fossombrone i den mellanitalienska provinsen. Produkterna står för italiensk design och hantverk.
 • Karman T-Black - designerpendellampa, 24 cm

  Karman T-Black - designerpendellampa, 24 cm
  Pendellampa T-Black av stengods Ett enkelt, ursprungligt formspråk har fått designern Edmondo Testaguzza att komma på namnet T-Black till sin skapelse. Färgen på denna pendellampa hänvisar redan till namnet: Deras skärm är nämligen antracit på utsidan, nästan svart. Inuti är den runda skärmen av stengods glaserad i vitt som leder till en förbättrad ljusspridning. Över ett vardagsrums- eller matsalsbord kan T-Black hängas upp, ensam eller tillsammans med andra från T-Black-serien. Ljuset avges endast nedåt, tack vare det för ljus ogenomträngliga materialet, genom skärmens cirkulära ljusavgivande öppning. Detta gör lampan optimal för bordsbelysning. Det italienska företaget Karman har blivit känt för sina utmärkande lampdesigner. Produkterna är italienska konstverk och tillverkas även i Italien. Designer Edmondo Testaguzza är ansvarig för designen av T-Black-serien.
 • Karman Bag - hänglampa i brons, 32 cm

  Karman Bag - hänglampa i brons, 32 cm
  Designerhänglampa Bag med keramikskärm Hänglampan Bag:s skärm är halvklotsformad och består av keramik På utsidan är ytan glaserad i bronsfärg och strukturerad med ett punktmönster. Inuti är skärmen glaserad i vitt och ljuseffekten påverkas positivt. På grund av skärmmaterialet och dess form är det dessutom tydligt i vilken riktning ljuset strålar. Bag är gjord för att belysa bordsytor eftersom allt ljus avges nedåt. Därför återfinns hänglampan främst i matrum eller kök. Bag är en lampa ur produktsortimentet från designerlampstillverkaren Karman från centrala Italien. Förutom de ovanliga designerna, talar det faktum att lamporna produceras på plats i Italien för märket Karman.
 • Karman Braille – designervägglampa, 25 cm

  Karman Braille – designervägglampa, 25 cm
  Sfärisk vägglampa punktskrift med en handblåst glasskärm Den designade vägglampan punktskrift består av en sfärisk glasskärm som är handblåst och sedan försedd med en stamrelief som går i ränder runt glaskulan. Det upphöjda och därmed påtagliga mönstret bildar också kopplingen till titeln punktskrift, som designern gav sitt konstverk. Punktskrift höjs också och dess användare kan känna det. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt. Lampan kan användas både som tak- och vägglampa. Den italienska designern Matteo Ugolini tillägnade sin punktskriftdesign till Karman grundare Davide Diamantini som ett tecken på hans vänskap. Karman är en italiensk tillverkare av designerbelysning som också producerar på plats. Dessutom kännetecknas produktionen av predikatet handgjorda.
 • Karman Braille - designer-hänglampa, 40 cm

  Karman Braille - designer-hänglampa, 40 cm
  pendellampa i punktskrift i sfärisk form - tillverkad i Italien Braille- pendellampa är en modell av den italienska designern Matteo Ugolini, som tillägnade denna design till sin vän, Karman grundaren Davide Diamantini. Ugolini är en av huvuddesignerna för belysningstillverkaren Karman, som baseras nära San Marino i den italienska provinsen, designar och tillverkar alla sina produkter i Italien. Ljusen i punktskrift-serien blåses för hand och försedda sedan med ett mönster som påminner om stam i termer av karaktärer, men hur det präglas, men punktskrift som läses av blinda. Läsarna kan känna de upphöjda tecknen på detta skrift med fingrarna. Mönstren i pendellampa i frostat glas är också upphöjda och kan kännas med fingrarna. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt.
 • Karman Makeup LED-vägglampa, genomskinlig platt

  Karman Makeup LED-vägglampa, genomskinlig platt
  Vägglampa med pendel: Makeupmodell - med lysdioder Makeup-vägglampan hyllar den gamla glödlampan och dess glasskärm är modellerad på en konventionell reflektor. En del av det stängda paraplyet är frostat vitt, en del lämnas transparent. Till skillnad från glödlampan är den här modellen utrustad med moderna lysdioder - en verkligt skicklig kombination av gammalt och modernt. Makeup LED-vägglampa är en kvalitetsprodukt från den italienska designerbelysningstillverkaren Karman, som inte bara producerar lokalt i Italien utan också använder äkta traditionellt hantverk och skapar unika föremål för hand. Designern Matteo Ugolini har skapat en extraordinär vägglampa med Makeup, eftersom den verkligen inte motsvarar konventionerna hos en vägglampa när det gäller dess utseende och montering. Den har en vägganslutning, men en kabel går därifrån som måste fästas i taket igen, så att lampan slutligen svänger från taket som en hängande lampa.
 • Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 57 cm, brons

  Karman Cell - bur-golvlampa, Ø 57 cm, brons
  Inspiration från Kina - design i Italien - Cell golvlampa med bur En unik designartikel och en annan representant för Cell- golvlampa, vars öppna bur av metallstavar med glänsande bronsfinish påminner om de tusen år gamla papperslyktorna från Kina. Denna inspiration kom från designern Matteo Ugolini och han fick Cell-armaturfamiljen att se lika känslig och lätt ut som en fjäder som de kinesiska modellerna en gång gjorde. Lampskärmen av vitt linne inuti buren gör att lampan kan släppa ut ljus in i rummet och samtidigt skapa en trevlig atmosfär. Ugolini är en av huvuddesignerna för Karman företaget, tillverkaren av Cell-lampfamiljen, som, baserat i Italien, arbetar enligt italienskt hantverk och producerar unika, handgjorda designlampor. Varje lampa utstrålar en speciell charm.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 15 cm klar

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 15 cm klar
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm vit

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 42 cm vit
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm mässing

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm mässing
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Black Out - vit pendellampa, 35 cm

  Karman Black Out - vit pendellampa, 35 cm
  pendellampa Black Out med glasfiberskärm Skuggan på Black Out- pendellampa är unik på grund av dess speciella tillverkning. Det är handgjorda i Italien. Glasfibertrådar snurras runt en roterande paraplymodell - tills en kropp utvecklas som bara kan ha mindre luckor. Ljuset sprider sig sedan genom dessa utrymmen i rummet. Designerlampor från Karman, en italiensk tillverkare av belysning, tillverkas exklusivt i Italien. De handgjorda lamporna utstrålar en charm av unikhet och inspirerar tittaren med sin design och de berättelser som designarna berättar med sina modeller.
 • Karman Tobia - LED-golvlampa i form av högaffel

  Karman Tobia - LED-golvlampa i form av högaffel
  LED-golvlampa Tobia - designartiklar tillverkade i Italien hoppsan! Har någon tagit med sina trädgårdsredskap i vardagsrummet? Nej, lyckligtvis är det bara en designer golvlampa som ser ut som en högaffel - med den lilla men subtila skillnaden att lampan inte är så smutsig och full av jord som riktiga trädgårdsredskap, men lyser i rent vitt. Det är inte heller av trä och metall utan av teknopolymer och har lysdioder på baksidan. Du kan luta den mot väggen eller hänga den på väggen med hjälp av lämpliga tillbehör (ingår ej) eller placera den i mitten av rummet. Tobia är en armatur från portföljen från armaturtillverkaren Karman, som är baserad i Fossombrone i centrala Italien. Produktionen sker också i Italien, där traditionellt hantverk spelar en roll, så att tillverkningen av en lampa alltid inkluderar manuellt arbete. Matteo Ugolini är företagets chefsdesigner och designade också Tobia golvlampa .
 • Karman Bag - pendellampa, 21 cm, brons

  Karman Bag - pendellampa, 21 cm, brons
  Keramisk pendellampa Väska med glänsande bronsglasyr Bag är en pendellampa från armaturen serien med samma namn, som kan användas i synnerhet i kök, matsalar och vardagsrum. Beroende på storlek kan en eller flera väskmodeller användas ovanför ett bord. Den keramiska lampans ogenomskinliga ljusstyrka bestämmer ljuseffekten: hela ljusflödet avges nedåt på den yta som ska belysas, till exempel ett bord. Den runda skuggan av pendellampa är glaserade brons på utsidan och vit på insidan. Ljuseffekten påverkas positivt av den vita inre ytan. Skärmen är upphängd i ett antracitfärgat metallfäste. Belysningstillverkaren Karman från Italien producerar i sitt eget land. Designvarumärkets skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta en liten historia eller väcker associationer.
 • Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 26 cm

  Karman Cupido hänglampa med skärm Ø 26 cm
  Textil hängande lampa Cupido från en designer Den Cupido pendellampa kombinerar klassiska bomullstextilskärm i mörk antracit och en stympad kon öppen i botten med ett elegant utseende. Porträttet av en dam tryckt på insidan är iscensatt av lampan. Namnet - Cupido fungerar som ett alternativt namn för den romerska kärleksguden Amor - står för designern Matteo Ugolini för att uppnå en harmonisk sammansmältning av funktionell direktbelysning för området nedan med grafikens dekorativa effekt. Högkvalitativt utförande, kreativitet och visuellt tilltalande design är grundläggande egenskaper hos produkterna från den italienska tillverkaren Karman, vilket också är tydligt i detta premiumljus.
 • Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm vit

  Karman Gonzaga LED-hänglampa Ø 59 cm vit
  Gonzaga LED-upphängningslampa - ljuskälla designad av designers för inomhus- och utomhusbruk Den italienska tillverkaren Karman erbjuder lampor som övertygar med ett kreativt koncept och design samt hög kvalitet och funktionalitet. Gonzaga LED-hängande ljus uppfyller också detta krav. Med Luca De Bona, Dario De Meo och Matteo Ugolini bidrog tre designers till Gonzaga. Motivet är ett minimalistiskt veckmönster vars struktur är orienterad linjärt från centrum och utåt och verkar följa ljusstrålarna som strävar in i det oändliga utrymmet. Under den runda skivformen i aluminium finns de varma vita glödande lysdioderna i ett klart korrugerat lock. Hängarmaturen Gonzaga , som är motståndskraftig mot väderpåverkan, kan nedtonas med en lämplig dimmer och är extremt mångsidig - från högkvalitativt vardagsrum och matsal till verandan, terrassen eller entrén.
 • Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 75 cm

  Karman Plancton LED-utomhushänglampa Ø 75 cm
  Designer upphängningslampa Plancton för utomhusbruk Den italienska belysningstillverkaren Karman lägger stor vikt vid väl genomtänkta koncept, högkvalitativ design och speciella ljuseffekter. Den Plancton LED utomhus pendellampa också poäng med dessa egenskaper. Designer Matteo Ugolini inspirerades av de allestädes närvarande mikroorganismerna i havet, planktonet. Den rörliga karaktären hos deras rörelse implementeras i hänglampan med hjälp av slitna fiberändar i skuggans nedre kant. Materialet som används är glasfiber som Plancton har bearbetat till ett tätt tyg. Den vita, nedåt öppna halvklotiska nyansen är lämplig som en lysande accent i utomhusområdet och ger också direkt belysning på verandan eller terrassen. Den 5 m långa kabeln möjliggör ett lämpligt val av upphängningshöjd genom att linda den över stänger etc.
 • Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 35 cm

  Karman Domenica - hänglampa gips, guld, 35 cm
  Modernt och klassiskt kombinerat: Domenica taklampa från Karman Hänglampan Domenica från den italienska lamptillverkaren Karman erbjuder en ovanlig kombination av klassiska och moderna element. Ett uppenbart stilbrytande eller bara ett avbrott från monotonin - det är en tolkningsfråga. För lampans designers, Luca De Bona och Dario De Meo, är det uppenbart att det är mer det senare, eftersom de kallade deras skapelse Domenica, på engelska Sunday. Söndag som en festdag är som att bryta ut ur vardagens monotoni. Den övre halvan av skuggan är gjord av gips, förfinad med en lättnad. Vid övergången till den moderna delen, metallgallret, har gipset uppenbarligen brutit av - det moderna, det ovanliga har brutit sig igenom monotonin här. De två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo designade belysningsserien Domenica för den italienska designtillverkaren Karman . På Karman handlar det alltid om det extraordinära, om känslor och om manuellt arbete. Gjord i Italien.
 • Karman Bag - vit pendellampa, Ø 32 cm, slät

  Karman Bag - vit pendellampa, Ø 32 cm, slät
  Vit keramisk hängande lampväska - tillverkad i Italien Hänglampan Bag kommer från lampserien med samma namn, som designstudion Baldessari & Baldessari utvecklade för lamptillverkaren Karman . Den halvsfäriska lampskärmen är gjord av keramik och är vitglasad på utsidan och insidan. Upphängningen för lampan finns på den antracitfärgade metallfästet. Bag är en lampa som är särskilt lämplig för att belysa en bordsyta - oavsett om det är ett kök, matsal eller vardagsrumsbord. Beroende på storlek kan användningen av flera väskmodeller också övervägas. Designerbelysningstillverkaren Karman är baserad i centrala Italien och tillverkar också i sitt eget land. Karman skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta sin egen lilla historia. Bag-serien namngavs till exempel med hänvisning till en handväska: feminin och utbytbar. Den rundade kroppen representerar påsens förvaringsutrymme, metallfästet det handtag som du kan bära den på, hänga upp och sätta upp den.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm vit

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm vit
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman 24 Karati Hänglampa, 8-kantig gul

  Karman 24 Karati Hänglampa, 8-kantig gul
  Hänglampa kristallformat glas 24 Karati - italiensk hantverk Med sin skapelse 24 Karati har designern Matteo Ugolini skapat en lampa som leker med formen och utseendet på ett kristall dekorativt element. Den handblåsta glasskärmen är formad som en överdimensionerad åttkantig kristall och påminner om de välkända kristallstenarna som fungerar som glittrande hängningar för kristallbelysning. För att framhäva exklusiviteten i hans lampskapning använde Ugolini måttenheten för att bestämma renheten hos guld när den döpte den: karat. Den kristallformade glasskärmen på hänglampan är upplyst från insidan och representerar mer än bara ett ljuselement som mitt i rummet. 24 Karati är en möbel som estetiskt berikar bostadsutrymmet. 24 Karati är en Karman produkt. Designartiklarna från den italienska tillverkaren av belysning tillverkas exklusivt i Italien. Med sina skapelser vädjar designarna inte bara till betraktarens öga utan också till deras känslor.
 • Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm klar

  Karman Bibendum LED-hänglampa Ø 30 cm klar
  Bibendum LED-upphängningslampa med en glasskärm med flytande karaktär Taklampor med en glasskärm är ofta utformade för att vara enkla och snygga. Den kända italienska arkitekten och formgivaren Paola Navone bryter det konventionella konceptet med denna skapelse. Glaset i Bibendum- pendellampa är försedd med ringliknande utåtriktade utbuktningar, vilket skapar intrycket att materialet har smält och komprimerat av sin egen vikt. Lysdioderna är placerade på undersidan av det översta metallskyddet. Deras varma vita ljus bryts starkt av glaset. Ljuseffekten kan styras via en extern dimmer (ingår ej) efter behov. Den speciella optiken och den behagliga ljuseffekten gör Bibendum till en snygg ljuskälla i det exklusiva vardagsrummet och loungen. Bibendum är bara ett av många objekt av den italienska tillverkaren Karman som inspirerar med kreativitet, hantverk och uttrycksfullhet.
 • Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar

  Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 35 cm, klar
  Utomhushänglampa Black Out i glasfibertyg Oberoende produkter med ett kreativt koncept, riktade ljuseffekter och en högkvalitativ finish - det här är kombinationen som inspirerar lamporna från den italienska tillverkaren Karman. Black Out-serien designad av Matteo Ugolini följer också detta mönster. LED-pendellampa Black Out är särskilt effektiv i en annars mörk miljö, vilket man kan hitta i det likvärdiga strömavbrottet. Din skärm består av ett nät av glasfibertrådar som snurras runt en roterande form under produktionen tills bara små utrymmen finns kvar. Till exempel ovanför ett terrassbord erbjuder skuggan, som är öppen längst ner, direkt belysning. Upphängningshöjden kan anpassas efter omständigheterna, till exempel genom att linda den 5 m långa kabeln över takbjälken.
 • Karman Don't Touch - LED-golvlampa 2 700 K

  Karman Don't Touch - LED-golvlampa 2 700 K
  Var försiktig så att du inte rör! Rör inte designer golvlampa Den ovanliga designen av LED-golvlampa Don't Touch LED lockar dig bokstavligen att röra vid den. Det är just denna önskan som lampan ska väcka i betraktaren - förstärkt av det negativt formulerade namnet Don't Touch. Förbud tenderar att göra exakt vad som bör undvikas. Detta är också fallet med det här objektet från designerbelysningstillverkaren Karman från den lilla staden Fossombrone i centrala Italien. Medan lampor vanligtvis bara adresserar en av de fem sinnena, nämligen synen, fokuserade designern Matteo Ugolini medvetet på att ta itu med känslan av beröring med Don't Touch. Det du ser ibland måste revideras av den extra upplevelsen av att röra. Detta är också fallet med Don't Touch golvlampa . Vid första anblicken ser stavarna som bildar paraplyet ut som vass eller korg som korgar är vävda från. Om du rör vid staplarna kan du se att de är gjorda av plast. Rörligheten hos dessa stavar gör det möjligt att ändra lampskärmens form. De övre ändarna på stavarna kan bindas ihop med en silikonring (ingår). Oavsett vilken nyansform du väljer är ljuseffekten särskilt mysig på grund av att ljuset faller från botten till toppen genom denna mjuka slöja av stavarna.
 • Karman 24 Karati Hänglampa bladform rökgrå

  Karman 24 Karati Hänglampa bladform rökgrå
  I kristallform: pendellampa 24 Karati gjord av handblåst glas Carat, måttenheten för att bestämma renheten i guld, valdes av den italienska formgivaren Matteo Ugolini som titel för sitt skapande av hänglampor, vars form påminner om en skuren kristall. Lampskärmen är dock varken gjord av kristall eller av guld utan av handblåst glas som har formats därefter. Upplyst från insidan och ut är 24 Karati-pendellampan mer än bara ett belysningselement, det är snarare ett möbel och en designartikel som estetiskt berikar och definierar bostadsutrymmet. Lamporna från den italienska tillverkaren Karman är designade delar som är helt tillverkade i Italien. Med sina mönster vill designarna inte bara vädja till betraktarens öga utan också till deras emotionella värld.
 • Karman Black Out - vit pendellampa, 50 cm

  Karman Black Out - vit pendellampa, 50 cm
  pendellampa Black Out med glasfiberskärm Skuggan på Black Out- pendellampa är unik på grund av dess speciella tillverkning. Det är handgjorda i Italien. Glasfibertrådar snurras runt en roterande paraplymodell - tills en kropp utvecklas som bara kan ha mindre luckor. Ljuset sprider sig sedan genom dessa utrymmen i rummet. Designerlampor från Karman, en italiensk tillverkare av belysning, tillverkas exklusivt i Italien. De handgjorda lamporna utstrålar en charm av unikhet och inspirerar tittaren med sin design och de berättelser som designarna berättar med sina modeller.
 • Karman Braille – designervägglampa, 40 cm

  Karman Braille – designervägglampa, 40 cm
  Sfärisk vägglampa punktskrift med en handblåst glasskärm Den designade vägglampan punktskrift består av en sfärisk glasskärm som är handblåst och sedan försedd med en stamrelief som går i ränder runt glaskulan. Det upphöjda och därmed påtagliga mönstret bildar också kopplingen till titeln punktskrift, som designern gav sitt konstverk. Punktskrift höjs också och dess användare kan känna det. Med sin struktur och genomskinlighet bidrar det frostat glaset till att ljus som släpps ut är helt bländningsfritt och sprids försiktigt. Lampan kan användas både som tak- och vägglampa. Den italienska designern Matteo Ugolini tillägnade sin punktskriftdesign till Karman grundare Davide Diamantini som ett tecken på hans vänskap. Karman är en italiensk tillverkare av designerbelysning som också producerar på plats. Dessutom kännetecknas produktionen av predikatet handgjorda.
 • Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 50 cm, vit

  Karman Black Out utomhushänglampa, Ø 50 cm, vit
  Utomhushänglampa Black Out i glasfibertyg Oberoende produkter med ett kreativt koncept, riktade ljuseffekter och en högkvalitativ finish - det här är kombinationen som inspirerar lamporna från den italienska tillverkaren Karman. Black Out-serien designad av Matteo Ugolini följer också detta mönster. LED-pendellampa Black Out är särskilt effektiv i en annars mörk miljö, vilket man kan hitta i det likvärdiga strömavbrottet. Din skärm består av ett nät av glasfibertrådar som snurras runt en roterande form under produktionen tills bara små utrymmen finns kvar. Till exempel ovanför ett terrassbord erbjuder skuggan, som är öppen längst ner, direkt belysning. Upphängningshöjden kan anpassas efter omständigheterna, till exempel genom att linda den 5 m långa kabeln över takbjälken.
 • Karman Black Out - vit golvlampa

  Karman Black Out - vit golvlampa
  Black Out golvlampa från Karman - tillverkad i Italien Designerlamporna från Karman, en italiensk lamptillverkare, tillverkas exklusivt på plats i Italien - mestadels för hand. Detta är också fallet med Black Out-lampserien, som designades av Matteo Ugolini, en italiensk designer. Med Black Out är fokus tydligt på den nästan stora skärmen. Denna är gjord av glasfiber och är handgjord. Här, bit för bit, dras glasfibertrådar runt en roterande paraplymodell. Detta skapar oregelbundna utrymmen genom vilka ljuset från de tre lamporna som ska användas kan falla. På grund av sin storlek och de tre Akzentlicht skapar Black Out en viss mängd rumsljus utöver flexibel läsning och accentljus . Därför kan golvlampa användas både som extra ljus och som en ljuskälla som i allmänhet belyser ett rum eller ett visst område.
 • Karman Cubano - keramik-vägglampa

  Karman Cubano - keramik-vägglampa
  En keramisk tukan: designer vägglampa Cubano Exceptionella mönster är varumärket för den italienska belysningstillverkaren Karman. Designen på Cubano-vägglampan kan med rätta beskrivas som extraordinär. En tukan med sin typiska stora näbb bildades av keramik. En platta, även gjord av keramik och stuckatur, fungerar som väggfäste. När det gäller en keramisk lampa är frågan om ljuskällans placering alltid särskilt viktig, eftersom ljuseffekten är begränsad med ett ogenomskinligt material som keramik. Cubano-designern löste detta problem mycket enkelt: ljuskällan är placerad i tukans ögonhål och intar därmed en framträdande plats. Därför bör man, när man väljer ljuskälla, se till att den är dekorativ, t.ex. B. är en glödtråd eller en rustik lampa. Matteo Ugolini är inte bara formgivaren av Cubano-vägglampan, vars namn påminner om regnskogarna på Kuba, där den färgglada fågeln med den stora näbben bland annat lever. Han är också art director och chefsdesigner för Karman, en tillverkare av designerbelysning som är baserad i den italienska provinsen Fossombrone och också producerar där. Produkterna står för italiensk design och hantverk.
 • Karman Makeup LED-vägglampa, transparent rund

  Karman Makeup LED-vägglampa, transparent rund
  Hyllning till glödlampan: Makeup LED-vägglampa från Karman Skuggan på designervägglampan Makeup hänger ner från taket som en överdimensionerad glödlampa. En vägglampa som hänger i taket? Ja, designern från Karman utan tvekan beskrivas som okonventionell. En kabel leder från den cirkulära, svarta vägganslutningen och går längs väggen till taket. Där fästs det på något avstånd från taket så att resten av kabeln med skärmen kan svänga ner från taket. Vägglampans skugga är helt och hållet av glas, med den övre delen frostat och den nedre delen klar. LED-lampor, som är inbyggda i det inre av den stängda glasskärmen, fungerar som ljuskällor. Till skillnad från den långvariga glödlampan, vars utseende efterliknar smink, drivs denna moderna lampa energieffektivt med lysdioder och inte med ett glödtråd. Den italienska designern och art director för Karman, Matteo Ugolini, har skapat ett okonventionellt belysningselement med Makeup LED-vägglampa, som, i linje med företagets stil, är en omisskännlig designartikel som är helt unik tack vare dess manuella produktion.
 • Karman Makeup - LED-hänglampa, klara, platt

  Karman Makeup - LED-hänglampa, klara, platt
  Ser ut som en glödlampa, men det är en LED-lampa: Makeuphänglampa Ibland kan första intryck vara vilseledande. Om du tittar på Makeup-pendellampan kommer kopplingen till en glödlampa omedelbart att tänka på. Utåt kan denna likhet inte alls förnekas. Men lampans insida lär dig snabbt fel. Makeup är utrustad med varma vita lysdioder, som är mycket mer energieffektiva än konventionella glödlampor, som fram till för några år sedan ansågs vara de mest använda ljuskällorna i privata hushåll. Makeup LED-pendellampa är en kvalitetsprodukt från den italienska varumärketillverkaren Karman, som inte bara producerar lokalt i Italien utan också använder riktigt traditionellt hantverk och skapar verkligt unika bitar för hand.
 • Karman Makeup - LED-hänglampa, klar, spetsig

  Karman Makeup - LED-hänglampa, klar, spetsig
  Ser ut som en glödlampa, men det är en LED-lampa: Makeuphänglampa Ibland kan första intryck vara vilseledande. Om du tittar på Makeup-pendellampan kommer kopplingen till en glödlampa omedelbart att tänka på. Utåt kan denna likhet inte alls förnekas. Men lampans insida lär dig snabbt fel. Makeup är utrustad med varma vita lysdioder, som är mycket mer energieffektiva än konventionella glödlampor, som fram till för några år sedan ansågs vara de mest använda ljuskällorna i privata hushåll. Makeup LED-pendellampa är en kvalitetsprodukt från den italienska varumärketillverkaren Karman, som inte bara producerar lokalt i Italien utan också använder riktigt traditionellt hantverk och skapar verkligt unika bitar för hand.
 • Karman Makeup - LED-hänglampa, klar, rund

  Karman Makeup - LED-hänglampa, klar, rund
  Ser ut som en glödlampa, men det är en LED-lampa: Makeuphänglampa Ibland kan första intryck vara vilseledande. Om du tittar på Makeup-pendellampan kommer kopplingen till en glödlampa omedelbart att tänka på. Utåt kan denna likhet inte alls förnekas. Men lampans insida lär dig snabbt fel. Makeup är utrustad med varma vita lysdioder, som är mycket mer energieffektiva än konventionella glödlampor, som fram till för några år sedan ansågs vara de mest använda ljuskällorna i privata hushåll. Makeup LED-pendellampa är en kvalitetsprodukt från den italienska varumärketillverkaren Karman, som inte bara producerar lokalt i Italien utan också använder riktigt traditionellt hantverk och skapar verkligt unika bitar för hand.
 • Karman Tobia - LED-designer-golvlampa, spade

  Karman Tobia - LED-designer-golvlampa, spade
  Lampa eller spade? Designerbit Tobia från Karman Vad gör ett trädgårdsredskap i vardagsrummet? Endast konstruktörerna på Karman, en italiensk tillverkare av designerbelysning, kan svara på det. Tobia är en LED-golvlampa designad i form av en spade och gjord helt av vit teknopolymer. Så det finns ingen risk för att en smutsig trädgårdsspade fläckar vardagsrummet. Jordkrossar som faller bort är inte heller fruktade. Vad som kan förväntas är dock förvånade blickar från gästerna. Eftersom Tobia definitivt är allt annat än en vanlig golvlampa. Å ena sidan kan den lutas löst mot väggen som om spaden hade glömts bort där. Å andra sidan, med hjälp av lämpliga tillbehör (ingår ej), kan den antingen hängas på väggen eller placeras i mitten av rummet. Tobia är en produkt från Karman, ett belysningsföretag från Fossombrone i centrala Italien. Produktionen sker också i Italien, där traditionellt italienskt hantverk spelar en viktig roll, så att tillverkningen av en Karman lampa alltid inkluderar manuellt arbete. Matteo Ugolini, Tobias designer, är chefdesigner och art director för Karman.
 • Karman Tobia LED-golvlampa i form av räknefalster

  Karman Tobia LED-golvlampa i form av räknefalster
  Trädgårdsredskap i LED-golvlampa Tobia som en kratta Varje hobbyträdgårdsmästare vet att en kratta som ett trädgårdsredskap inte har någon plats i vardagsrummet utan har sin plats i skjulet. Det faktum att det nu finns en kratta i vardagsrummet är tack vare designern Matteo Ugolini, som designade en golvlampa för den italienska belysningstillverkaren Karman som ser mycket ut som en kratta i form. Den enda skillnaden är att armaturskivan är gjord av vit teknopolymer och inte lämnar några spår av smuts i lägenheten. Dessutom är den som lampa naturligtvis försedd med ljuskällor, nämligen lysdioder på baksidan. LED-golvlampa Tobia kan lutas mot väggen utan extra hjälpmedel eller hängas på väggen med en väggkrok eller stativ (båda ingår inte) eller placeras i mitten av rummet. Karman är ett belysningsföretag från Fossombrone i centrala Italien. Det är också här produktionen sker, där traditionellt italienskt hantverk spelar en viktig roll, så att tillverkningen av lamporna alltid inkluderar manuella arbetssteg.
 • Karman Bag - vit hänglampa strukturerad 21 cm

  Karman Bag - vit hänglampa strukturerad 21 cm
  Vit keramisk hängande lampväska - tillverkad i Italien Hänglampan Bag kommer från lampserien med samma namn, som designstudion Baldessari & Baldessari utvecklade för lamptillverkaren Karman . Den halvsfäriska lampskärmen är gjord av keramik och är vitglasad på utsidan och insidan. Upphängningen för lampan finns på den antracitfärgade metallfästet. Bag är en lampa som är särskilt lämplig för att belysa en bordsyta - oavsett om det är ett kök, matsal eller vardagsrumsbord. Beroende på storlek kan användningen av flera väskmodeller också övervägas. Designerbelysningstillverkaren Karman är baserad i centrala Italien och tillverkar också i sitt eget land. Karman skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta sin egen lilla historia. Bag-serien namngavs till exempel med hänvisning till en handväska: feminin och utbytbar. Den rundade kroppen representerar påsens förvaringsutrymme, metallfästet det handtag som du kan bära den på, hänga upp och sätta upp den.
 • Karman Bag - vit hänglampa Ø 32 cm strukturerad

  Karman Bag - vit hänglampa Ø 32 cm strukturerad
  Vit keramisk hängande lampväska - tillverkad i Italien Hänglampan Bag kommer från lampserien med samma namn, som designstudion Baldessari & Baldessari utvecklade för lamptillverkaren Karman . Den halvsfäriska lampskärmen är gjord av keramik och är vitglasad på utsidan och insidan. Upphängningen för lampan finns på den antracitfärgade metallfästet. Bag är en lampa som är särskilt lämplig för att belysa en bordsyta - oavsett om det är ett kök, matsal eller vardagsrumsbord. Beroende på storlek kan användningen av flera väskmodeller också övervägas. Designerbelysningstillverkaren Karman är baserad i centrala Italien och tillverkar också i sitt eget land. Karman skapelser är alltid extraordinära och berättar ofta sin egen lilla historia. Bag-serien namngavs till exempel med hänvisning till en handväska: feminin och utbytbar. Den rundade kroppen representerar påsens förvaringsutrymme, metallfästet det handtag som du kan bära den på, hänga upp och sätta upp den.
 • Karman Kimono LED-utomhushänglampa, Ø 40 cm

  Karman Kimono LED-utomhushänglampa, Ø 40 cm
  Utomhus hänglampa kimono gjord av vitt glasfibertyg Den italienska belysningstillverkaren Karman erbjuder produkter av hög kvalitet som bygger på kreativa idéer och som övertygar med sin speciella karisma. Vid utformningen av kimonon hade konstruktören Matteo Ugolini, trots modellen av en tung cylinder, i åtanke att objektet tycktes flyta viktlöst i rummet och smälta samman med omgivningen. För detta ändamål är den utomhus pendellampa Kimono tillverkad av en tät väv gjord av fina glasfibrer som skjuter ut fritt in i rummet vid de sliten ändar. Designen, som redan är iögonfallande om dagen, får ytterligare utstrålning i ljuset när det är mörkt.
 • Karman Ti Vedo i uggleform

  Karman Ti Vedo i uggleform
  Detaljerad bordslampa Ti Vedo från Matteo Ugolini Den bordslampa Ti Vedo lockar inte bara allas uppmärksamhet, även tillbaka dem, så att säga. Det är inte för ingenting som det fick sitt ursprungliga namn, som översätts till tyska betyder Jag ser dig. Återigen inspirerar designern Matteo Ugolini med en detaljerad och kreativ lampa som har formen av ett djur. Den här gången är det en uggla som tittar på betraktaren med sina stora ögon. Ugglan är mattvit, gjord av keramik och designad med många detaljer. E27-uttag är inbäddade i ögonen så att de kan lysa med hjälp av en lämplig ljuskälla. Designern Matteo Ugolini skapade bordslampa Ti Vedo för den italienska märketillverkaren Karman . Hans skapelser är inspirerade av naturen och syftar till att föra människor och naturen närmare varandra igen.
 • Karman Ti Vedo i uggleform

  Karman Ti Vedo i uggleform
  Ugglformad vägglampa Ti Vedo av Matteo Ugolini Varumärketillverkaren Karman från centrala Italien är känd för lampor som är allt annat än vanliga och spränger av kreativitet. Vägglampan Ti Vedo återspeglar också tillverkarens egenskaper, eftersom den kommer i form av en uggla. Lampan är gjord av matt vit keramik, som designades med många detaljer och små finesser. Två ljuskällor sätts in i ugglan, vars ljus släpps ut direkt i rummet. Ti Vedo vägglampa kombinerar två funktioner: å ena sidan ger den rätt belysning och å andra sidan representerar den en dekorativ, unik levande accent. Designen kommer från pennan från Matteo Ugolini, som är känd för sina lampor i form av ett djur. Med sina skapelser vill designern inspirera och skapa känslor och samtidigt föra människor och naturen lite närmare varandra.
 • Karman Eden vägglampa av plast

  Karman Eden vägglampa av plast
  Eden - en bit natur för ditt hem Matteo Ugolini är Art Director hos den italienska varumärketillverkaren Karman och är känd för sina lätta skapelser inspirerade av naturen. Designarens inspirationskälla är också tydlig med Eden-vägglampan, eftersom lampan har form av ett blad. Den filigran stativ är tillverkad av stål och var täckt med vit syntetisk fiber. Tyget säkerställer att ljuset distribueras utan bländning och att hela bladet lyser runt. Eden lampa kan användas som en vägg eller taklampa och ger varje rum med en bit av naturen. Samlingen innehåller också andra storlekar så att det är möjligt att skapa unika väggmålningar - det finns inga gränser för kreativitet. Ljustillverkaren Karman från Fossombrone i centrala Italien grundades 2005. Produkterna kännetecknas av hantverk och uttrycksfullhet och inspirerar med en extraordinär kreativitet.
 • Karman Eva vägglampa av konstfiber

  Karman Eva vägglampa av konstfiber
  Vägg- och taklampa Eva inspirerar med sin naturliga design Som en enda ljus accent, i en gruppinstallation, på väggen eller i taket - med Eva-lampan finns det inga gränser för din egen kreativitet. Oavsett var det i slutändan fästs, lockar det allas uppmärksamhet som ett dekorativt och lysande föremål. Eve är i form av ett stort blad. Filigran struts är gjorda av stål och är täckta med vit syntetfiber. Tyget garanterar en bländningsfri ljusfördelning i området och låter hela bladet skina. Skaparen av lampan är Matteo Ugolini, Art Director för den italienska varumärketillverkaren Karman. Designerens skapelser är inspirerade av naturens former och spränger av kreativitet. Eva tar också med sig en bit av naturen i människors vardag och skapar samtidigt en mysig atmosfär.
 • Karman Circus hänglampa 29 cm, av vitt glas

  Karman Circus hänglampa 29 cm, av vitt glas
  Cirkus hängande lampa med nostalgisk karaktär Designen av pendellampan Circus bygger på barndomsminnen från besök på cirkus. Det randiga cirkustältet fungerar som modell. Den moderna färgsättningen i vitt och svart och användningen av högkvalitativa material, som munblåst glas, gör designen till en smakfull armatur. Detta är vad den italienska premiumtillverkaren Karman är känd för, som samarbetar med en designerduo för bland annat armaturserien Circus. Matteo Ugolini vill med sina kreationer inspirera och väcka känslor. Edmondo Testaguzzas tillvägagångssätt bygger på forskning om särskilt estetiska former och nya material.
 • Karman Circus hänglampa 37 cm, av vitt glas

  Karman Circus hänglampa 37 cm, av vitt glas
  Premium hängande lampa i blått glas Circus Skärmen på pendellampan Circus är tillverkad av vitt glas. På så sätt släpps ljuset ut i rummet utan att blända. På insidan finns en E27-fäste som kan förses med vilken glödlampa som helst (se tillbehör). Den önskade ljusfärgen eller, till exempel i kombination med en lämplig väggbrytare och ballast, en dimbar ljuskälla kan väljas för att skapa en föränderlig atmosfärisk belysning med Circus. Lämpliga rum är till exempel vardagsrummet eller köket. För formgivarna Matteo Ugolini och Edmondo Testaguzza, som samarbetar med den italienska tillverkaren Karman för bland annat den här serien, har Circus-armaturen ett känslomässigt värde. Lampskärmen ska påminna om ett cirkustält och lyckas på så sätt balansera mellan nostalgi och modern stil.
 • Karman Corrado vägglampa svart av sammetskeramik

  Karman Corrado vägglampa svart av sammetskeramik
  Imponerande vägglampa Corrado i form av ett tjurhuvud Okonventionell stil och ovanliga material - det är vad den italienska tillverkaren Karman är känd för. Designern Matteo Ugolini har också tagit med detta i sin design. Currado är inte bara en ljuskälla, utan vägglampan fungerar också som ett utomordentligt dekorativt element, eftersom designformen är baserad på ett tjurhuvud. Materialet är också något speciellt. Corrados yta består av sammetskeramik. Näsringen i mässing är en intressant detalj som sticker ut från resten av lampan. Vi rekommenderar snygga glödlampor i ljusform med E14-fäste (se tillbehör).
 • Karman Filomena LED-vägglampa 1 2 700 K Ø 8 cm

  Karman Filomena LED-vägglampa 1 2 700 K Ø 8 cm
  Modern LED-vägglampa Filomena med extraordinärt koncept Filomena-armaturen i matt svart har sin anslutning på väggen, men den konformade aluminiumskärm hänger från taket. Den långa kabeln löper uppåt från vägganslutningen och fästs i taket. Avstånden mellan fästpunkterna och därmed upphängningen kan väljas fritt under installationen. Den speciella ljuskällan har designats av Matteo Ugolini, som redan har genomfört många designprojekt tillsammans med premiumtillverkaren Karman. Ljusstyrkan hos de varmvita lysdioderna kan minskas med en extern väggdimmer (ingår inte i leveransen), så att Filomena uppfyller de mest varierande kraven. Denna funktion är särskilt praktisk i rum med flera användningsområden, t.ex. i vardagsrummet.
 • Karman Filomena LED-vägglampa 1 2 700 K Ø 11 cm

  Karman Filomena LED-vägglampa 1 2 700 K Ø 11 cm
  Designer LED-pendel Filomena med vägganslutning Filomena är utrustad med en lång kabel, vars sträckning från anslutningen till väggen kan vara hur önskad som helst. På det sätt du ställer in fästpunkterna kan du bestämma var och på vilken höjd pendeln hänger från taket. Eftersom lampskärmen i konform öppnas uppåt ger Filomena en varmvit, indirekt belysning. Den moderna lampan är helt i svart och kan därför integreras på ett fantastiskt sätt i många olika inredningar. Ljusstyrkan kan också justeras om en extern dimmer (ingår inte) används. Filomena är resultatet av ett samarbete mellan designern Matteo Ugolini och tillverkaren Karman, som tillverkar lamporna i Italien.
 • Karman Filomena LED-hänglampa 1 lampa Ø 8 cm

  Karman Filomena LED-hänglampa 1 lampa Ø 8 cm
  Enkel LED-pendellampa Filomena med dimbara lysdioder Filomena är en enkel hängande lampa i svart som kan kombineras med många inredningsstilar. Den konformade lampskärmen är tillverkad av aluminium och hänger från en cylindrisk baldakin i metall. Om så önskas kan upphängningen förkortas under installationen. I kombination med en väggströmbrytare med fasavstängningsdimmer kan lampan dämpas efter behov. Armaturerna från premiumtillverkaren Karman står för italienskt hantverk. En bild som bland annat formas på ett avgörande sätt av designern och art director Matteo Ugolini, som också satte konceptet för den charmiga Filomena-serien på papper.
 • Karman Filomena LED-hänglampa 1 lampa Ø 11 cm

  Karman Filomena LED-hänglampa 1 lampa Ø 11 cm
  Dimbar LED-pendellampa Filomena med indirekt ljus Med Filomena får du en modern pendellampa med ett diskret utseende. I designen leker Matteo Ugolini lite med geometriska former. En konformad lampskärm hänger på en smal kabel från en långsträckt kapell i form av en cylinder. Alla delar är i matt svart. De energieffektiva lysdioderna, som kan dimmas via en väggbrytare med fasavstängningsdimmer, är placerade i konen och sänder ut sitt varmvita ljus mot taket. Detta skapar en mysig indirekt belysning, vars ljusstyrka kan dämpas ytterligare vid behov. I den italienska premiumbelysningsverkstaden Karman är man noga med att använda hållbara material vid tillverkningen. För den här modellen har de valt ett metalliskt takfäste och en skärm i aluminium.
 • Karman Filomena LED-hänglampa 6 lampor 2 700 K

  Karman Filomena LED-hänglampa 6 lampor 2 700 K
  Sex-ljus designer hängande lampa Filomena i svart Filomena i sidoprofil är en underbar komposition av linjer och trianglar som imponerar. Sex kägelformade lampskärmar av aluminium, som tillverkats med omsorg av den italienska premiumbelysningstillverkaren Karman, sänder ljuset från LED-lamporna inuti både uppåt och nedåt. Konernas olika inriktningar gör att rummet belyses både direkt och indirekt och att Filomena subtilt kommer i fokus när den tänds. Om du vill dämpa ljuset lite för mysiga kvällar kan du göra det med hjälp av en strömbrytare med 1-10 V-dimmer.
 • Karman Filomena LED-hänglampa 9 lampor 2 700 K

  Karman Filomena LED-hänglampa 9 lampor 2 700 K
  Svart designer hängande lampa Filomena med nio lampskärmar Filomena är en pendellampa med nio lampor som trots sin storlek inte ser påträngande ut. Brännpunkterna är fördelade på olika stora, konformade lampskärmar av aluminium, varav vissa är orienterade med den öppna sidan uppåt och andra nedåt. På så sätt badar rummet i det behagliga, varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna och samtidigt lyser lampan upp sig själv genom de ljusstrålar som reflekteras från taket. Filomena är kompatibel med 0-10 V-dimmers. På så sätt kan ljusets ljusstyrka varieras. Italienaren Matteo Ugolini och armaturtillverkaren Karman har på så sätt skapat en imponerande ljuskälla som förutom för privat bruk även gör en bra figur inom gastronomi och hotellbranschen.
 • Karman Stant LED-hänglampa svart längd 103 cm

  Karman Stant LED-hänglampa svart längd 103 cm
  LED-pendellampa Stant med munblåsta glaskulor Minimalistiska former ger Stant-armaturen dess speciella estetik. De fyra runda ljusmodulerna kan sättas in mellan den ovala aluminiumramens stöttor, sorteras som önskat och även riktas både uppåt och nedåt. Den här designen är resultatet av ett samarbete mellan Edmondo Testaguzza och den italienska armaturtillverkaren Karman - ett team som är känt för sina okonventionella belysningsskapelser. De inbyggda lysdioderna är kompatibla med 0-10 V-dimmern och kan regleras i ljusstyrka med en motsvarande väggbrytare.
 • Karman Stant LED-hänglampa silver Ø 189 cm

  Karman Stant LED-hänglampa silver Ø 189 cm
  LED-pendelarmatur Stant med variabla ljusmoduler Stant pendelarmatur har en stor cirkulär ram av aluminium som utgör ramverket för armaturen. I utrymmet mellan ramarna finns det plats för de handblåsta glaskulorna, som är utrustade med energieffektiva lysdioder. De olika storlekarna kan placeras enligt individuella önskemål. Det är också upp till var och en att välja inriktning, om ljuset ska lysa i taket eller på golvet. Edmondo Testaguzza är namnet på den designer som Stant är skyldig Stant. - Dimbar via extern dimmer
 • Karman Stant LED-vägglampa svart 6 lampor

  Karman Stant LED-vägglampa svart 6 lampor
  LED-vägglampa Stant - för montering på vägg och tak Stant har en rätlinjig aluminiumram som monteras längs väggen och parallellt med taket. Fyra handblåsta glaskulor i olika storlekar och två svängbara strålkastare i cylindrisk form med dimbara lysdioder (0-10 V-kompatibla) sätts in i ramen i valfri ordning. I det horisontella spåret kan ljusmodulerna också riktas uppåt. Stant erbjuder därför maximal frihet att uttrycka sig i designen. Ett omisskännligt belysningselement från Stant premium armaturkollektion, skapad av Edmondo Testaguzza.
 • Karman Marnìn - designer vägglampa av keramik

  Karman Marnìn - designer vägglampa av keramik
  Hjorthorn med skillnad: Marnìn designvägglampa av keramik Marnìn har inte mycket gemensamt med de vanliga hjorthorn som jägare gärna hänger upp på väggen som troféer. Denna extraordinära vägglampa förkroppsligar ett hjorthuvud, men är tillverkad av keramik på ett djurvänligt sätt. Keramiken är obehandlad och därför matt vit. Om renen Rudolf var gudfader till designern av Marnìn-vägglampan är okänt, men ljuskällans placering direkt på djurets nos tyder på det. När man väljer vilken ljuskälla som ska användas bör man tänka på att den är helt synlig och inte täcks eller dämpas av någon lampskärm. Ovanlig design är ett varumärke som tillhör den italienska belysningstillverkaren Karman. Matteo Ugolini, formgivaren av Marnìn, är art director på Karman och skapar merparten av företagets sortiment. Karmans produkter står för italiensk design och hantverkskunnande.
 • Karman Leda LED-hänglampa 100x300cm IP20 svart

  Karman Leda LED-hänglampa 100x300cm IP20 svart
  Extravagant Leda LED-pendellampa från den italienska designtillverkaren Med Leda LED-pendellampa har de två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo skapat ett lysande halsband bestående av sfärer och cylindrar. Kroppen är tillverkad av aluminium och silikon. Leda är utrustad med varmvita lysdioder och avger ett behagligt och mysigt ljus som fördelas jämnt och bländfritt i rummet av den vita diffusorn. De installerade lysdioderna är kompatibla med 0-10 V-dimmern och kan regleras i ljusstyrka med en motsvarande väggbrytare. Pendellampan Leda är inte bara lämplig för privat bruk som ett blickfång i taket i vardagsrummet, utan kan också användas inom den kommersiella sektorn och fungera som ett dekorativt belysningselement i en trendig boutique eller ett elegant hotell. Arkitekten Luca de Bona och designern Dario De Meo inledde sitt samarbete när de möttes på vägen mellan Milano och Veneto. Samarbetet resulterade i innovativa kollektioner som armaturerna i Leda-serien. De samarbetar med kända möbel- och belysningsföretag. I samarbete med den italienska armaturtillverkaren Karman skapades armaturerna i Leda-kollektionen. - Förare ingår
 • Karman Leda LED-hänglampa, 3 lampor, 20x100 cm

  Karman Leda LED-hänglampa, 3 lampor, 20x100 cm
  Leda LED-pendellampa - italiensk designlampa med modernt utseende Innovativ och imponerande - det är Leda LED-pendellampa från Karman. Den extraordinära pendellampan har utformats av de två formgivarna Luca De Bona och Dario De Meo och är ett blickfång i taket med sin moderna design i alla rum. Höljet är tillverkat av aluminium och är utrustat med varmvita lysdioder som skapar en behaglig atmosfär med sitt mysiga ljus. De installerade lysdioderna är kompatibla med 0-10 V-dimmern och kan regleras i ljusstyrka med en motsvarande väggbrytare. Tack vare de vita diffusorerna av silikon fördelas ljuset jämnt och bländfritt. Designarmaturen kan användas som ljuskälla i vardagsrummet och matplatsen hemma, men också som belysning i en cool boutique eller ett elegant hotell. Förutom armaturerna i Leda-serien har arkitekten Luca de Bona och designern Dario De Meo redan utvecklat olika visionära ljuskällor med en modern och samtidigt tidlös estetik för det italienska designföretaget Karman. - Förare ingår
 • Karman Leda LED-hänglampa, 3 lampor, 500x300 cm

  Karman Leda LED-hänglampa, 3 lampor, 500x300 cm
  Tre-lampig Leda designpendellampa - tillverkad i Italien Med den tre-lampiga Leda LED-pendellampan från Karman kan du enkelt skapa en distinkt belysning och ett distinkt rumskoncept. Höljet består av aluminium och de vita diffusorerna är tillverkade av silikon. De är utrustade med varmvita lysdioder som avger ett behagligt och mysigt ljus som fördelas bländfritt i rummet. Ljusstyrkan kan dämpas och de installerade lysdioderna är kompatibla med 0-10 V-dimmers. Ljusflödet kan alltså regleras med en motsvarande väggbrytare. Pendellampan Leda kan användas framför allt ovanför matbord och harmonierar särskilt bra med en modern eller skandinavisk inredningsstil. Den innovativa designen har utvecklats av arkitekten Luca de Bona och designern Dario De Meo. Tillsammans med den italienska lamptillverkaren Karman skapade de kollektionen Leda, som kännetecknas av en extraordinär design och högkvalitativt hantverk tillverkat i Italien. - Förare ingår
 • Karman Leda LED-hänglampa, 6 lampor, 1000x300 cm

  Karman Leda LED-hänglampa, 6 lampor, 1000x300 cm
  Den moderna versionen av en ljuskrona: designerpendellampan Leda Med den imponerande LED-pendellampan Leda har de två formgivarna Luca de Bona och Dario De Meo skapat en modern tolkning av en ljuskrona. Höljet är tillverkat av aluminium och de sex vita diffusorerna är tillverkade av silikon. De är utrustade med varmvita lysdioder som skapar en behaglig och mysig atmosfär med sitt mysiga ljus. LED-armaturen är särskilt imponerande som ljuskälla över ett matbord, där den med sin innovativa design är en höjdpunkt även när den är avstängd. Ljusstyrkan kan dämpas och därmed anpassas till individuella behov. De inbyggda lysdioderna är kompatibla med 0-10 V-dimmers, så att ljusflödet kan regleras med en motsvarande väggströmbrytare. Designarmaturen från Karman kan inte bara användas i privata vardagsrum, utan även inom den gastronomiska och kommersiella sektorn och ger en effektiv utformning av atmosfären och den stämningsfulla belysningen på hotell och restauranger. Armaturerna från den italienska tillverkaren Karman övertygar alla med sin innovativa och extraordinära design och sitt högkvalitativa hantverk. - Förare ingår