Kare lampor

KARE Design är ett tyskt inredningskoncept med bland annat mycket armaturer. Deras slogan är Joy of Living och de är duktiga på att lansera nya kollektioner av lampor och möbler. Varje år släpper de cirka 2000 nya produkter.

Lampor och belysning från KARE Design

KARE Design erbjuder bland annat följande utbud av inredning idag via återförsäljare. Du kan inte att ta miste på deras lekfullhet som till exempel Kare Designs bordslampa KANIN i guld eller vit färg. Ska inte den få flytta hem till dig? All Kare-belysning du ser här kan du beställa hem i Sverige.

 • Golvlampa Flexible Mocca Tre, tre ljuskällor

  Golvlampa Flexible Mocca Tre, tre ljuskällor
  Designergolvlampa Flexible Mocca Tre Med golvlampan Flexible Mocca Tre beslutar man sig för en extravagant golvlampa. Tre textilskärmar i varma naturtoner skapar hemtrevligt ljus. Lamparmarna sträcker sig dynamiskt i höjden. Metallfoten garanterar att lampan står stadigt.
 • Golvlampa CALOTTA i retrostil krom, 3 ljuskällor

  Golvlampa CALOTTA i retrostil krom, 3 ljuskällor
  Elegant golvlampa CALOTTA CALOTTA har en helt egen utstrålning och det har inte minst med kombinationen av moderna drag med komponenter i retrostil att göra. Raka och runda element pryder varandra perfekt och klotskärmen kan vridas enligt önskemål, så att den kan anpassas efter situationen. Både i vardagsrummet och i moderna hemmakontor finner CALOTTA alltid en bra plats.
 • Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor

  Lampkrona Starlight Rainbow sex ljuskällor
  Lampkrona Starlight Rainbow - en färgglad ljuskälla i barockform Denna lampkrona i barockstil är tillverkad av metall och plast och drar alla blickar till sig, tack vare sin regnbågsskimrande färgprakt. Behängd med färgglada akrylelement. En ovanlig taklampa, som blir ett absolut blickfång i vardagsrum i de mest skilda inredningsstilar.
 • KARE Flexible Berry Cinque – golvlampa, 5 lampor

  KARE Flexible Berry Cinque – golvlampa, 5 lampor
  Golvlampa Flexible Berry Cinque – drömsk belysning Den bedårande golvlampan Flexible Berry Cinque har fem lampskärmar av bomull i olika färger. Dessa skärmar i klassisk form sitter på olika höga, elegant svängda stänger som är justerbara. På så sätt skapas belysning som påminner om en fantastisk planta vilkens blommor utgörs av skärmarna. Självaste lampskärmarna har dessutom olika men matchande färger som även släckt är mycket dekorativa.
 • Saloon Flower - flerfärgad hänglampa

  Saloon Flower - flerfärgad hänglampa
  Flerfärgad hänglampa SALOON FLOWER med nio skärmar i olika färger Litet tänker man att det är färgglada kjolar som virvlar omkring här. Det kan vara att man inte ligger så långt från sanningen, eftersom taklampan inte av en slump fått namnet SALOON FLOWER. Om man då bara tänker på salongerna från tjugotalet, eller känner sig förflyttad till en saloon i vilda västern, dansade man och bejakade livet med glädje på båda ställena. Särskilt vackert utseende har insidan av de klassiskt utformade skärmarna, då de är delvis dekorerade med blommönster.
 • KARE Animal Rabbit bordslampa guld/vit

  KARE Animal Rabbit bordslampa guld/vit
  Bordslampa med djur Animal RabbitBordslampans stativ Animal Rabbit består, som namnet antyder, av en kanin. Den lutar sig nonchalant över lampskärmens kant med vikta armar som en nyfiken granne över trädgårdsstaketet. Samtidigt döljer skärmen av linne hans kropp och sockeln för en E14-lampa, som dock inte ingår.Designen för denna fantastiska bordslampa kommer från företaget Kare, som är känt för mycket ovanliga skapelser. Det är inte ovanligt att KARE använder djurfigurer i ofta abstrakta former eller poser som en del av sina lampor, vilket framkallar ett leende hos tittarna då och då.
 • Skärmar med konstskinn - lampkronan Huntsman

  Skärmar med konstskinn - lampkronan Huntsman
  Takkrona Huntsman med 6 ljuskällor: skärmar överdragna med konstläder Denna utsökt utformade lampkrona med aluminiumstomme i form av horn passar inte bara i skogshyddor och jägarhus, utan utgör en kontrapunkt också i moderna miljöer. Speciell clou är textilskärmarna av bomull, som är överdragna med konstläder och fullkomnar det jaktinspirerade intrycket. Utrustad med stilfull kedjeupphängning.
 • Rolig bordslampa DANCING COWS

  Rolig bordslampa DANCING COWS
  Bordslampa DANCING COWS med ljus tygskärm DANCING COWS är visserligen allt annat än diskret, men det ska den ju heller inte vara. Fyra vita kor med absolut lustigt utseende svingar benen i dans och för in rörelse i rummet. Den ljusbruna skärmen i kantig form sitter harmoniskt på den vita stommen och ger behagligt ljus i rummet. En idealisk taklampa för alla de som älskar det speciella!
 • KARE Saloon Flowers designhänglampa, 5 lampor

  KARE Saloon Flowers designhänglampa, 5 lampor
  Klassiska element i en modern look - Saloon Flowers 5 hängande lampa är ett övertygande och ovanligt designobjekt. Golvlampskärmar i taket? Inga problem med Saloon Flowers 5! Pendellampan har fem klassiska lampskärmar (silvergrå, lila, ockra, turkos och röd) på blå textilkablar, som tillsammans skapar ett färgglatt, modernt konstverk. Likt en färgsprakande bukett blommor utstrålar lampan mysighet och värme i alla lägen och för in våren i huset i alla väder. Varje nyans är unik och kan skilja sig från bilderna.
 • KARE Sultan – golvlampa med orientaliskt utseende

  KARE Sultan – golvlampa med orientaliskt utseende
  Detaljrikt gestaltad golvlampa Sultan i form av en vas Golvlampan Sultan är speciellt orientalisk, eftersom ett bedårande mönster pryder skärmen i metall. Mönstret målades eller präglades inte bara på skärmen, utan är faktiskt ett hålmönster, som inte bara är mycket effektfullt vad gäller utseendet, utan sörjer även för ytterst stämningsfull belysning. Tänds ljuskällan, skapas en häpnadsväckande ljuseffekt med skuggor och mönstret från lampkroppen sprids i hela omgivningen. Samtidigt kan Sultan, som tydligt påminner om en vas, användas som golvlampa, eftersom den passar bra i rummet, men även placeras upphöjt på ett sidobord eller en stilfull byrå.
 • KARE Parecchi Colore – hänglampa, fem skärmar

  KARE Parecchi Colore – hänglampa, fem skärmar
  Färgglad hänglampa Parecchi Colore Denna hänglampa är med sitt lekfulla och iögonfallande utseende allt annat än vanlig. Man får nästan intrycket av att lampan har satts samman av några skärmar som man hade liggandes omkring. Men designern bakom Parecchi Colore har valt detta ovanliga utseende där ingen skärm är ens av en anledning. Det är nämligen just detta som gör lampan till något alldeles speciellt. Skärmarna av polystyren som monterades i olika höjder på järnstommen harmoniserar tack vare sina varma färger trots allt på sitt speciella sätt. Kombineras Parecchi Colore med rätt interiör kommer den framför allt ovanför matbordet till sin rätt.
 • Rosblomsbordslampan Rose Multi

  Rosblomsbordslampan Rose Multi
  Yppigt dekorerad bordslampa Rose Multi: glamour-romantik i fulländning Otaliga silverglänsande rosblommor täcker foten på bordslampan Rose Multi som en tät bukett. En svart lampskärm av sammetsaktig velour kröner det hela, som den effektfullt belyser. Detta gör Rose Multi till en lyckad kombination av matt väv och metallisk glans. Färgerna svart och silver är tidlöst eleganta och stilfulla överallt.
 • Hänglampa Candle Light 20 ljuskällor

  Hänglampa Candle Light 20 ljuskällor
  Hänglampan Candle Light liknar äkta vaxljus En stämningsfull ljusverkan uppnås med denna taklampa med 20 ljuskällor. Ljuskällorna av så kallad polyresin, en sorts harts, liknar äkta vaxljus. På den avlånga stommen av järn ser de ut att sväva i rummet och ger mjukt ljus.
 • KARE Animal Tiger Head vägglampa med kontakt

  KARE Animal Tiger Head vägglampa med kontakt
  Golden Wall Light Animal Tiger Head med kabel och plugg Den slående designade vägglampan Animal Tiger Head är garanterat ett blickfång i alla rum. Den vilda rovkattens huvud är tillverkat av polyresin och har målats i guld. I munnen håller djuret en textilklädd kabel med en stickpropp på ena sidan och ett E27-uttag på den andra. I det fritt hängande E27-fästet hänger ljuskällan fritt nedåt och strålar ljuset direkt i alla riktningar. Utseendet och ljuseffekten hos vägglampan Animal Tiger Head kan påverkas av valet av ljuskälla. Oavsett om det är en diamantformad glödlampa som på fotot eller en globelampa med en lätt nyans - i vilket fall som helst bör en dekorativ glödlampa väljas.
 • KARE Sultan – attraktiv bordslampa i orientstil

  KARE Sultan – attraktiv bordslampa i orientstil
  Som en saga ur tusen och en natt: orientaliskt inspirerad bordslampa Sultan med dekorativt hålmönster Redan namnet Sultan hänvisar till den orientaliska världen och när man väl ser lampan, vet man varför den har fått sitt namn. Lampkroppen, som tillverkades komplett av metall och försluts av ett sisalrep upptill, har nämligen ett bedårande hålmönster i orientalisk stil med otaliga små cirklar, som skapas av de små, nästan pyttelilla hålen i metallytan. Även släckt är bordslampan Sultan en riktig höjdpunkt, men så fort lampan tänds – här kan man välja mellan olika ljuskällor som finns tillgängliga för E27-socklar – häpnar man, eftersom den imponerande ljuseffekten med cirklar av skuggor och ljus sprids i hela omgivningen, speciellt på golvet. Sultan kan användas som golvlampa, där den verkligen kommer till sin rätt, i och med att formen och sisalrepet gör att den ser ut som en vas. Bordslampan Sultan kan ändå rekommenderas för placering på en byrå eller ett sidobord, eftersom lampan imponerar och skapar en fantastisk ljusstämning även där.
 • KARE Nature Vertical bordslampa fot av drivved

  KARE Nature Vertical bordslampa fot av drivved
  Nature Vertical – unik bordslampa med drivved från Indonesien Den extravaganta bordslampan Nature Vertical sörjer för en naturlig känsla i rummet. Det är havet som har gett drivveden från Indonesien sin individuella form så att varje lampfot är unik. Trädets oregelbundna former placerades på ett rakt, svart laminat och kombineras med en rektangulär skärm av vit bomull till ett charmerande belysningsobjekt. Den ovanliga formgivningen med en tendens till det naturliga sörjer för att Nature Vertical stjäler uppmärksamheten från vanliga bordslampor och inte bara kompletterar rummet som en ljuskälla, utan ett inredningsobjekt, till och med i dagsljuset.
 • KARE Mushroom – originell bordslampa, guld

  KARE Mushroom – originell bordslampa, guld
  Bordslampa Mushroom – unikt dekorativ Den originella bordslampan Mushroom påminner med sitt utseende direkt om en svamp. Denna unika design gör den till ett dekorativt belysningsobjekt, oavsett om den placeras på nattduksbordet eller en byrå. Den glänsande enhetliga färgen sörjer dessutom för en stilfull och samtidigt ädel design. Den inre ljuskällan (ingår ej) sörjer direkt när den tänds för behagligt, indirekt ljus. Detta skapar en riktig må bra-atmosfär. Bordslampan Mushroom kan kombineras med många moderna inredningsstilar och med sin ovanliga form är den garanterat ett blickfång i rummet.
 • KARE Squirrel hänglampa i ekorremodell

  KARE Squirrel hänglampa i ekorremodell
  Upphängningslampa Ekorre - skönheten ligger i detaljerna Lekfull, naturlig och en riktig blickfång - Squirrel-pendellampan lever upp till sitt namn. Som en visuell höjdpunkt lades en ekorrmodell till den mycket enkla och enkla lampan. Det detaljerade och kärleksfullt designade lilla djuret hänger fast vid upphängningen och sitter precis ovanför uttag. Det finns ingen lampskärm, vilket innebär att ljuskällan är direkt synlig. Det är vettigt att välja en snygg och modern glödlampa som understryker utseendet dekorativt. I kombination med andra naturliga dekorativa element och rustika möbler kan den här pendellampa användas för att skapa en tilltalande atmosfär.
 • KARE Oasis golvlampa 92 cm

  KARE Oasis golvlampa 92 cm
  Oasis golvlampa i orientalisk design Oasis golvlampa sprider atmosfärisk belysning och Orientens magi genom sin genomskinliga metallskärm. Denna långsträckta nyans, rundad på toppen och botten, gjord av perforerad och målad metall, sitter på en filigran metallkonstruktion som också var svartmålad. Oasis golvlampa i marockansk eller orientalisk stil, kan också ställas in mycket bra i en duett, till exempel i olika storlekar, och är utrustad med ett E27- uttag för att utrusta med en lampa efter eget val.
 • KARE Gooseneck båglampa med svart skärm

  KARE Gooseneck båglampa med svart skärm
  Charmerande båglampa Gooseneck för modern belysning i hemmet Golvlampans utseende präglas av den stora bågen, vilken möjliggör belysning på ställen där man inte har plats för en lampfot. På så sätt kan Gooseneck exempelvis placeras bakom soffan för att belysa bordet framför denna. Funktionalitet möter tilltalande design!
 • KARE Pole Six – intressant hänglampa

  KARE Pole Six – intressant hänglampa
  Den perfekta hyllningen till glödlampan: hänglampa Pole Six Den unika hänglampan Pole Six har en design som reducerades till det väsentliga. Den består nämligen av en nätt svart metallstomme och sex gyllene lampfattningar som hänger från textilsladdarna med olika längder. Verkligen speciell blir hänglampan när olika E27-lampor med antikt utseende används. Dessa behöver inte nödvändigtvis vara glödlampor, utan kan även vara LED-lampor som numera också finns i en design som liknar den goda gamla glödlampan.
 • KARE Animal Octopus bordslampa i guld

  KARE Animal Octopus bordslampa i guld
  Golden Table Lamp Animal Octopus i form av en bläckfisk Animal Octopus bordslampa lyser i gyllene färg och är enastående tack vare sin design i form av en bläckfisk, och blir en lysande höjdpunkt på en möbel i många rum. I sina tentakler håller bläckfisken ett klot med ett E14-fäste som kan förses med en LED-lampa på upp till 5 W. Lampan ingår inte. Glödlampan ingår inte. Växeln har integrerats i ledningen.
 • KARE Flexible golvlampa 5 lampor svart

  KARE Flexible golvlampa 5 lampor svart
  Flexibel golvlampa med fem lampor - allt i svart Urban chic möter industriellt utseende - så kan du grovt beskriva den femlampa flexibla golvlampa . Paraplyerna i genombrutna stål står upp på sina böjda stavar och slutar i olika höjder. De smala utrymmena gör att ljuset kan blinka igenom och skapa fantastiska effekter, medan mild rumsbelysning skapas som huvudsakligen kommer fram från skärmarna ovanför och under. Ljuset kan enkelt bytas med hjälp av fotomkopplaren integrerad i kabeln. golvlampa Flexibel ser extremt livlig ut trots sin svarta färg och man kan nästan tro att nyanserna flyter som gasfyllda ballonger på strängar i rummet.
 • KARE Animal Rabbit bordslampa vit/rosa

  KARE Animal Rabbit bordslampa vit/rosa
  Bordslampa med djur Animal RabbitBordslampans stativ Animal Rabbit består, som namnet antyder, av en kanin. Den lutar sig nonchalant över lampskärmens kant med vikta armar som en nyfiken granne över trädgårdsstaketet. Samtidigt döljer skärmen av linne hans kropp och sockeln för en E14-lampa, som dock inte ingår.Designen för denna fantastiska bordslampa kommer från företaget Kare, som är känt för mycket ovanliga skapelser. Det är inte ovanligt att KARE använder djurfigurer i ofta abstrakta former eller poser som en del av sina lampor, vilket framkallar ett leende hos tittarna då och då.
 • KARE Loungy Gold Bordslampa i guld

  KARE Loungy Gold Bordslampa i guld
  bordslampa loungy Gold i en elegant, slående guld tonen bordslampa loungy Gold består rakt igenom av stål belagt med mässing och presenteras i fascinerande, glänsande guld. Det är en riktig blickfångare och kan enkelt integreras i moderna inredningsstilar. Den stabila, cylindriska basen är något åtskild från skärmen, som är i form av en halvklot, med en fin anslutningsstång. Skärmen är öppen längst ner, vilket innebär att ljus bara får gå utåt. Ljusets insida reflekterar ljuset utåt i varma toner. I den övre änden av anslutningsstången finns ett E14-uttag där någon E14-lampa kan placeras. Förslag finns via tillbehören. Med den praktiska vippomkopplaren på kabeln kan bordslampa enkelt manövreras och slås på och av oberoende. Tack vare den ogenomskinliga skärmen är lampan särskilt lämplig för subtil, medföljande belysning och för att skapa en mysig atmosfär.
 • KARE Animal Monkey bordslampa brun/svart

  KARE Animal Monkey bordslampa brun/svart
  Cool bordslampa Animal Monkey från Kare Vem stal kokosnöten? - Hur som helst, det var inte den här apan, för bordslampa Animal Monkey består av en apa som har slitit en lampskärm under nageln. Apan lutar sig på paraplyet och ser drömmande ut i fjärran, som om han längtar efter en varm Sydsjöstrand. Lampskärmen som apan har valt som mantel är gjord av linne och täcker inte bara utsikten över hans kropp utan också utsikten över E14-lampan, som finns tillgänglig från tillbehören. Armaturen ger inte bara ljus, men tack vare sin fräcka följeslagare lockar den också alla nyfikna blickar.
 • KARE Cockatoo hänglampa i kakaduamodell

  KARE Cockatoo hänglampa i kakaduamodell
  Gyllene hänglampa Cockatoo kombinerar former och färger Hänglampan Cockatoo kombinerar modern belysning med innovativ design. Visuellt mycket ovanligt och dekorativt, det täcker verkligen inte alla inredningsstilar, men känns väldigt bekvämt i en modern och modern atmosfär. Denna lampa sätter accenter och harmoniserar i form och färg. En rund, filigranring i guld fästs på taktaket med en diskret, svart upphängning. Längst ner på ringen sitter en kakadua som på en stolpe. Den förtrollande fågeln är mycket detaljerad och realistisk designad och formad. Dess vita fjäderdräkt understryks av guld accenter och passar perfekt med resten av pendellampa. Lampskärmen, som optiskt förkroppsligar en halvklot och helt är gjord av guld, är upphängd ovanför ringen. Ljuskällan används i dessa, som lyser direkt nedåt och sätter kakaduen i rampljuset.
 • KARE Apollon bordslampa guld matt Ø 35 cm

  KARE Apollon bordslampa guld matt Ø 35 cm
  Bordslampa Apollon - blickfång i matt guldDen här inredningsdetaljen utstrålar värme och glamour. Apollon kan placeras var som helst i inredningen. Blickfånget från KARE berikar varje bostadsområde med den speciella utstrålningen och det gyllene ljuset, som uppnås genom beläggningen av stålet. En mindre skärm är placerad inuti halvklotet, som reflekterar ljuset inåt så att det faller indirekt in i rummet.
 • KARE Parecchi hänglampa, 100 cm, svart

  KARE Parecchi hänglampa, 100 cm, svart
  Hänglampa Parecchi - variation i färg och form Pendellampan Parecchi med 5 lampor från KARE ger enkel design till den modern interiören, som framför allt övertygar som direkt belysning över avlånga bord. Fem skärmar är uppradade på en skenpendel av pulverbelagt stål och har olika ljusstyrka och bredd. Grundfärgen och formen på konformen eller cylinder som är öppen nedåt förblir dock alltid densamma. Skärmarnas mått: - Ø 11 cm, höjd 23 cm - Ø 30 cm, höjd 23 cm - Ø 21,5 cm, höjd 19 cm
 • KARE Gingko Tre golvlampa, höjd 182 cm

  KARE Gingko Tre golvlampa, höjd 182 cm
  Tvåflammig golvlampa Ginkgo Tre skapar en glamorös atmosfär Den huvudhöga Ginkgo Tre golvlampa med en subtil asiatisk touch ger varje rum en viss glans. Den förkroppsligar den lyckliga ginkgo-växten och dess gyllene löv gör den till en riktig blickfångare. Den svarta staven lindar i en krökt form ur den stabila marmorbotten och delar sig sedan i ytterligare tre subtila armar. De gyllene lampskärmarna, som har en räfflad yta som upprepade gånger skapar intressanta ljus- och skuggeffekter, är monterade i ändarna. De belysningsmedel som ska användas är dolda bakom de två stora bladformade nyanserna och säkerställer därmed indirekt ljusdiffusion. Måttparaplyer: - Höjd 38 cm, bredd 47 cm, djup 15 cm - Höjd 34,5 cm, bredd 40 cm, djup 9,5 cm - Höjd 27 cm, bredd 24 cm, djup 6,5 cm
 • KARE Nature Straight golvlampa unikum av trä

  KARE Nature Straight golvlampa unikum av trä
  Golvlampa Natur Straight – varje lampa är unik Med golvlampan Natur Straight möter modern elegans ren natur. I Indonesien samlas drivved som formats av havet in. De enskilda objekten bearbetas till enskilda lampor vilket gör varje lampa unik. Naturligt odlat trä på stor fot – detta är stativet för golvlampan Natur Straight. Skärmen som sitter på den, som i kontrast framstår som elegant, är tillverkad i bomull. Den har dekorerats i svart och guld på utsidan så att ljuset som strålar ut har en mysig effekt. Varje exemplar av golvlampan Straight är unik och drivveden kan skilja sig åt i form, konsistens och färg från den variant som avbildas.
 • KARE Animal Monkey bordslampa, svart/guld

  KARE Animal Monkey bordslampa, svart/guld
  Cool bordslampa Animal Monkey från Kare Vem stal kokosnöten? - Hur som helst, det var inte den här apan, för bordslampa Animal Monkey består av en apa som har slitit en lampskärm under nageln. Apan lutar sig på paraplyet och ser drömmande ut i fjärran, som om han längtar efter en varm Sydsjöstrand. Lampskärmen som apan har valt som mantel är gjord av linne och täcker inte bara utsikten över hans kropp utan också utsikten över E14-lampan, som finns tillgänglig från tillbehören. Armaturen ger inte bara ljus, men tack vare sin fräcka följeslagare lockar den också alla nyfikna blickar.
 • KARE Al Capone Tre golvlampa 3 lampor höjd 83 cm

  KARE Al Capone Tre golvlampa 3 lampor höjd 83 cm
  Tre-flammande golvlampa Al Capone Tre tillverkad av högkvalitativa material Al Capone Tre golvlampa ser väldigt elegant ut och tilltalande även när den är avstängd. Detta gör det också särskilt bra som ett dekorativt element. Den runda, svarta, stabila marmorbasen utgör Basis och ger ett säkert stativ, totalt tre stålstavar kommer ut ur den, som är försedda med en glänsande, gyllene färg. Stavarna har olika längder, vilket gör att lampan visas individuellt och harmoniskt samordnat. I slutet finns G9-uttaget. Detta omges av en lätt färgad glaskula som ger en direkt syn på ljuskällan. Glaset skapar en ljuseffekt över hela ytan, det kan lysa obehindrat i alla riktningar i rummet.
 • KARE Animal Heron vägglampa med kontakt

  KARE Animal Heron vägglampa med kontakt
  Animal Heron vägglampa med E27-uttag, strömbrytare och stickpropp Det räcker med ett uttag för att använda vägglampan Animal Heron som en excentrisk ljuskälla i vardagsrummet, bredvid sängen i sovrummet eller som ett slående ljusobjekt i hallen, eftersom lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Hägerfiguren är kärleksfullt utformad för hand med stor detaljrikedom. I sin näbb håller fågeln kabeln från vilken E27-uttaget hänger på sidan. Vägglampans optik och ljuseffekt kan påverkas av valet av glödlampa och anpassas till personliga preferenser.
 • Kare Scala Balls hänglampa, silver

  Kare Scala Balls hänglampa, silver
  Kare kare scala balls hänglampa, silver Scala Balls, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 9 W, L: 155 cm, B: 28 cm
 • KARE Earth Grid LED-vägglampa i brunt/guld

  KARE Earth Grid LED-vägglampa i brunt/guld
  Stor LED-vägglampa Jordgaller med plugg LED-vägglampan Earth Grid är en armatur och en fantastisk dekoration för väggen. Den imponerande armaturen i form av en stiliserad världskarta är brun och guldfärgad och utrustad med varmvita lysdioder bakom de kraftigt utskjutande bruna kontinentdelarna, så att de indirekt strålar i riktning mot väggen, sätter hela konstverket i scen och indirekt belyser det omgivande rummet. Vägglampan är utrustad med en genomskinlig kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare, så det räcker med ett uttag för att ansluta den.
 • KARE Animal Rhino bordslampa med textilskärm

  KARE Animal Rhino bordslampa med textilskärm
  Animal Rhino bordslampa i steampunk-design med svart textilskärm Animal Rhino bordslampans fot är formad av en noshörning i steampunk-design. Den har en retro-teknisk look med olika tekniska element, är ett nyckfullt objekt och bär på ryggen på en smal stång en skugga av svart tyg med en gyllene insida. Den ovanliga designen gör lampan till ett slående ljusobjekt, inte bara för science fiction-fans. Skärmen har en E27-fäste som kan användas med en glödlampa på upp till 40 W. Den gyllene färgen på skuggans insida ger den en varm och mysig glöd och skapar en behaglig atmosfär.
 • KARE Salotto golvlampa, höjdjusterbar

  KARE Salotto golvlampa, höjdjusterbar
  Salotto golvlampa i svart kappa med genomtänkta detaljer Salottos golvlampa är gjord med en graciös stativ , vid vilken den övre änden sitter en skarv från vilken två armar dyker upp i Y-form. Det stora, svarta paraplyet är fäst vid ena armen. Ett fint rep är monterat på denna arm, som rinner ner över den andra, fria armen och slutar med ett slags viktningspendel. Detta i sin tur säkerställer att paraplyet är balanserat. Paraplyets höjd kan också varieras något tack vare fogen med motvikt. För att sätta golvlampa dekorerades den med genomtänkta, gyllene detaljer. Skuggan, som knappt är genomskinlig, har en gyllene färg på insidan för att göra ljuset särskilt varmt. Ljusstrålen riktas främst nedåt och belyser närområdet i skuggan, vilket gör Salotto särskilt lämplig för läsbelysning ovanför vardagsrumsfåtöljen. Tack vare kabeln med fotomkopplare är den enkel att använda.
 • KARE Gingko Due golvlampa med guldblad

  KARE Gingko Due golvlampa med guldblad
  Ginkgo Due golvlampa med två vackra bladformade lampskärmar Du beställer? Skapa en hemtrevlig atmosfär och stilfullt komplettera inredningen. Ginkgo Due- golvlampa fångar omedelbart ögonen på grund av sin storlek och design. En graciös stav kommer ut från en stabil marmorbas som delar sig i två armar i slutet. En av dem böjer sig framåt. Armarna slutar i två vackert formade, guldfärgade lampskärmar, vars utseende är baserat på ginkgo-blad. Ytan är räfflad, kanterna korrugerade - de ser väldigt eleganta och naturliga ut och sveper runt ljuskällorna som ska användas. golvlampa ger indirekt ljus som skapar en mysig atmosfär och framför allt ger fantastiska ljusstunder och mysiga timmar bredvid en soffa. Tack vare det harmoniska samspelet mellan guld och svart är det rätt på trend och förbättrar varje bostadsutrymme. Måttparaplyer: - Höjd 38 cm, bredd 47 cm, djup 15 cm - Höjd 34,5 cm, bredd 40 cm, djup 9,5 cm
 • KARE Krome Goblet Ball Bordslampa

  KARE Krome Goblet Ball Bordslampa
  Tripod bordslampa Chrome Goblet Ball med glas och kromskärm Skärmen på bordslampa Chrome Goblet Ball från KARE består av en övre sektion, genom vars subtila rökiga gråtonade glas den centrala ljuskällan är synlig. Den nedre delen, med två sidoutskärningar, är gjord av stål med glänsande kromutseende - precis som stativ, som kommer i en klassisk stativform. Goblet Ball är den perfekta dekorativa ljuskällan, särskilt för byråer och sidobord.
 • KARE Map LED-vägglampa med kabel och kontakt

  KARE Map LED-vägglampa med kabel och kontakt
  Världen är gästen - LED-vägglampan Map Den stora LED-vägglampan Map är ett utmärkt blickfång för vardagsrummet eller korridoren. Lampans framsida består en rektangulär stålplatta som har pulverlackerats med en rostfärgad finish. En världskarta är utskuren ur plattan. De detaljerade konturerna på världskartan börjar lysa när ljuset tänds, eftersom utskärningarna öppnar upp vyn över den guldfärgade bakväggen bakom den. LED-lamporna placeras längs konturerna så att de belyser den guldfärgade bakväggen och reflekterar därmed ljuset. Resultatet blir en världskarta med guldgult ljus. Kanten är också utrustad med LED-lampor, så att konstverket också har en skimrande ram.
 • KARE Scultra – naturlig golvlampa

  KARE Scultra – naturlig golvlampa
  Scultra – golvlampa med textilskärm och skalade kvistar Landhusstilen har länge varit populär och pryder hem med sitt naturliga utseende. Vissa tycker kanske att naturliga material är vackra, men också har en tendens till att vara ganska rustika och gammaldags. Den som tänker så borde satsa på en modernt inspirerad landhusstil och väljer lampor som passar till denna. Ett sådant exemplar är golvlampan Scultura som har en enkel, krämfärgad textilskärm och en stomme av skalade kvistar av äkta akaciaträ. I och med att träelementen är äkta och inte bara liknar kvistar är varje golvlampa ur serien Scultura unik. Hos varje lampa är kvistarna sammanflätade på ett annat sätt och hos varje lampa ser detta speciellt vackert ut så att trädesignen aldrig är mindre stilfull.
 • KARE Harlekin hänglampa, 8 lampor

  KARE Harlekin hänglampa, 8 lampor
  pendellampa Harlekin i en extravagant form Taklampan Harlekin med åtta lampor från KARE inspirerar med humor och esprit. Det ger chansen från 50- och 60-talet i form av en elegant retro-design i varje rum. Oavsett var du tittar på armaturen ser armaturens utseende lite annorlunda ut från alla vinklar. Den färgade designen i svart och guld gör utseendet perfekt. I svarta metallkottarna på varje arm finns E14-uttag som kan utrustas med lämpliga lampor. Designen ser väldigt dekorativ ut i kombination med klara glödlampor.
 • KARE Crumble Dining Tricolore hänglampa 99 cm lång

  KARE Crumble Dining Tricolore hänglampa 99 cm lång
  Hänglampa Crumble Dining Tricolore i glas med tre nyansfärger Med denna pendellampa erbjuder Kare en lösning för direkt belysning av matbordet, som imponerar med sin optik och ljuseffekt. På en lång baldakin hänger i rad tre nyanser av guld, krom och koppar, som skimrar och är öppna längst ner. Deras glas är böjt och vikat. På detta sätt skapar Crumble Dining Tricolore dekorativa refraktioner och reflektioner av ljus.
 • KARE Al Capone Tre golvlampa 3 lampor höjd 176 cm

  KARE Al Capone Tre golvlampa 3 lampor höjd 176 cm
  Tre-flammande golvlampa Al Capone Tre tillverkad av högkvalitativa material Al Capone Tre golvlampa ser väldigt elegant ut och tilltalande även när den är avstängd. Detta gör det också särskilt bra som ett dekorativt element. Den runda, svarta, stabila marmorbasen utgör Basis och ger ett säkert stativ, totalt tre stålstavar kommer ut ur den, som är försedda med en glänsande, gyllene färg. Stavarna har olika längder, vilket gör att lampan visas individuellt och harmoniskt samordnat. I slutet finns G9-uttaget. Detta omges av en lätt färgad glaskula som ger en direkt syn på ljuskällan. Glaset skapar en ljuseffekt över hela ytan, det kan lysa obehindrat i alla riktningar i rummet.
 • KARE Tropical Flower bordslampa

  KARE Tropical Flower bordslampa
  Svart och guld bordslampa Tropisk blomma med en växtstruktur bordslampa Tropical Flower från KARE har en tidlös grundform med en rektangulär nyans av polyestertyg. Denna färgas svart på utsidan och gyllene på insidan så att ett särskilt varmt ljus skapas. Ett gyllene element i form av en tropisk blomma läggs till som designelement, vilket ger bordslampa en dekorativ anteckning. Tropical Flower skär en utmärkt figur både på det privata vardagsrumsbordet och som ett element i den representativa hotelllobbyn.
 • KARE Animal Sitting Crow bordslampa i svart

  KARE Animal Sitting Crow bordslampa i svart
  Animal Sitting Crow Design bordslampa Kråkfiguren av svart gjuten sten sitter på den vridna sockeln på bordslampan Animal Sitting Crow och håller kabeln inklusive E27-uttaget i sin näbb. Oavsett om den står på en hylla, en fönsterbräda eller en byrå - den här ovanliga bordslampan är en intressant höjdpunkt när den är släckt. I den gyllene sockeln ser en klar lampa med glödtrådsteknik särskilt dekorativ ut. Lampan är utrustad med en strömbrytare i matarledningen.
 • KARE Aura LED-golvlampa i exklusiv guldfärg

  KARE Aura LED-golvlampa i exklusiv guldfärg
  Aura LED-golvlampa - harmonisk guld-vit kombination LED-golvlampa Aura består av en gyllene stålram med en fot som har en smal, oval urtagning i mitten över hela längden genom vilken du kan titta. En akryl diffusor är fäst runt utsidan, som är monterad med sina rundade kanter runt stativ som en platta. På detta sätt avges ljuset i alla riktningar. Den varma vita ljusfärgen och ljusstyrka gör Aura till ett praktiskt och effektivt ljuselement. golvlampa manövreras med den integrerade pedalomkopplaren på kabeln.
 • KARE Agate bordslampa av keramik med tygskärm

  KARE Agate bordslampa av keramik med tygskärm
  Bordslampa i agat med keramisk fot och oval skärm i textil En ovalformad, beigefärgad skärm av tyg och en rundad, platt keramikfot med blå dekoration på fram- och baksidan - det är dessa komponenter som bildar Agate bordslampa. I skärmen finns ett E27-uttag. Den beigefärgade tygskärmen blockerar ljuset runt omkring, men låter det stråla obehindrat uppåt och nedåt. Lampans naturliga design passar in i nästan alla miljöer och ger rummet lite skandinavisk stil.
 • KARE Dough bordslampa med glasskärm, guld

  KARE Dough bordslampa med glasskärm, guld
  Dough bordslampa med intressant glasskärm En liten, cylindrisk fot av mässingsfärgat, belagt stål och en lätt skrynklig skärm av galvaniserat glas med många olika bucklor - det är komponenterna i bordslampan Dough. Lampan gör en fin figur på nattduksbordet, på fönsterbrädan eller på en sideboard i vardagsrummet och utmärker sig särskilt genom den behagliga ljusutstrålningen. Ljuskällan (ingår inte) i glasskärmen avger bländfritt ljus genom glasets oregelbundna krökningar och skapar unika effekter och reflektioner i materialet. Även under dagen har skuggan en fascinerande effekt tack vare reflektioner av det infallande dagsljuset.
 • KARE Animal Monkey bordslampa dykare

  KARE Animal Monkey bordslampa dykare
  Animal Monkey bordslampa i form av en dykare Den guldfärgade bordslampan Animal Monkey är både ett dekorativt föremål och en ljuskälla. Lampan, som är designad i form av en apa med dykarfenor, dykglasögon och syrgasflaska, är helt i guldfärg och inspirerar med sitt mycket ovanliga utseende och lockar därmed till sig uppmärksamhet. Bordslampans uttag är placerat på höger sida av apan, den kan utrustas med vilken E27-lampa som helst upp till 40 W, så att ljusstrålningen och även lampans optik kan påverkas individuellt med valet av ljuskälla. En strömbrytare har integrerats i kabeln.
 • KARE Design - Vägglampa Anka - Guld

  KARE Design - Vägglampa Anka - Guld
  Ett naturligt blickfång i hallen eller vardagsrummet - en befjädrad vän som sprider ljus i mörkret, i form av en vägglampa. För fågelälskare och alla fans av kreativa inredningsidéer.
 • Kare Animal Owl hänglampa, uggla

  Kare Animal Owl hänglampa, uggla
  Kare kare animal owl hänglampa, uggla Animal Owl, för vardagsrum / matsal, polyresin, stål, E27, 40 W, L: 57 cm, B: 14 cm, H: 60 cm
 • Hänglampa Heavenly, mässing, Ø 98 cm, 8 lampor

  Hänglampa Heavenly, mässing, Ø 98 cm, 8 lampor
  Hängande lampa Heavenly med åtta flammor och vita glaskulor Hängande lampan Heavenly imponerar med elegans och stil. Den har åtta sfäriska lampskärmar av frostat glas som sitter förskjutna på den ädla, glänsande metallramen med mässingsfinish. Den idealiska platsen för Heavenly är ovanför ett bord i vardagsrummet och matsalen, där den kan ge en behaglig och solid omgivande belysning med valfria lampor. Dessutom kan armaturens höjd justeras kontinuerligt. Tack vare färgkombinationen mässing och vitt passar pendellampan perfekt i vardagsrum som har en klassiskt elegant stil. - Leverans delvis demonterad - höjd justerbar från 80cm till 117cm
 • KARE Five Fingers Duo golvlampa svart/vit/guld

  KARE Five Fingers Duo golvlampa svart/vit/guld
  Fem-flamma golvlampa Five Fingers Duo, svängbara Five Fingers Duo golvlampa är mycket elegant. Med sina fem snyggt formade lampskärmar, som kan justeras oberoende av varandra, har du mycket utrymme när det gäller riktad belysning av vissa föremål och områden. Den stabila basen i svart marmor ger den mycket höga lampan den nödvändiga stabiliteten. En mässingsfärgad stång kommer ut ur den och sätter en medveten accent. Fem flexibla, svarta armar löper från den i en krökt, filigranform. Dessa slutar med de halvcirkelformade vita paraplyerna som är öppna längst ner. Ett gångjärn är integrerat i paraplyhållaren, som deponeras i mässing och möjliggör svängning. Denna golvlampa är perfekt för allmän rumsbelysning. Den är också lämplig som läslampa och skär en fin siffra även när den är avstängd.
 • KARE Animal Monkey bordslampa guld/blå

  KARE Animal Monkey bordslampa guld/blå
  Cool bordslampa Animal Monkey från Kare Vem stal kokosnöten? - Hur som helst, det var inte den här apan, för bordslampa Animal Monkey består av en apa som har slitit en lampskärm under nageln. Apan lutar sig på paraplyet och ser drömmande ut i fjärran, som om han längtar efter en varm Sydsjöstrand. Lampskärmen som apan har valt som mantel är gjord av linne och täcker inte bara utsikten över hans kropp utan också utsikten över E14-lampan, som finns tillgänglig från tillbehören. Armaturen ger inte bara ljus, men tack vare sin fräcka följeslagare lockar den också alla nyfikna blickar.
 • KARE Cappello Opposto hänglampa

  KARE Cappello Opposto hänglampa
  Upphängningslampa Cappello Opposto med symmetrisk stativ Den pendellampa Cappello Opposto består av en stativ gjord av svarta lackerade stålbalkar, som består av två identiska halvor, vilkas spegelaxel är ekvatorn av lampan. Detta skapar intrycket av en viktlös kropp. Eftersom tillverkaren KARE naturligtvis inte kan övervinna fysikens lagar krävs dock en upphävning för Cappello Opposto; en rustik kedja valdes för detta. Den mattvita spridaren lyser som en lysande sfär när den används.
 • KARE Golden Goblet Ball golvlampa guld

  KARE Golden Goblet Ball golvlampa guld
  Golden Goblet Ball golvlampa i varmt mässing med tonat glas golvlampa Golden Goblet Ball från KARE-Design presenterar sig med ett ädelt utseende och en mysig ljuseffekt. Dess skugga, som sitter på den mycket enkla stativ , består i det nedre området av glänsande mässingsfärgad metall, i det övre området av bärnstensfärgat, klart glas. I kombination med andra lampor från Golden Goblet-serien kan belysningen i ett helt rum realiseras på ett elegant och ädelt sätt, vare sig det är i en modernare atmosfär eller i klassiskt inredda lägenheter. Ljuskällan är synlig genom det bara något tonade övre området av skuggan, så att användningen av en dekorativ lampa i glödoptik och med klart glas är särskilt bra.
 • KARE Design - Taklampa Saloon Flowers 9 - Multi

  KARE Design - Taklampa Saloon Flowers 9 - Multi
  En charmig taklampa i romantisk design - med en färgstark bukett av nio lampskärmar, kommer den förtjusande taklampan Saloon Flowers ge ditt hem en underbar stil. Oavsett om du strävar efter en fransk, lantlig inredningsstil eller vill skapa en kontr
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Grato hänglampa med dubbelskärm

  KARE Grato hänglampa med dubbelskärm
  Rund upphängningslampa Grato med inre och yttre nyanser av metallnät Denna upphängningslampa Grato består av två nyanser i svart och guld och runda former och är mycket imponerande designad. Den yttre skärmen, gjord av en bredare maskad fläta, hålls helt i svart och öppnas längst ner och slutar med en gyllene kant. Inuti är en andra, gyllene nyans fäst vid öppningen, som består av finare metallnät, är formad som en kupol och omsluter det belysningsmedel som ska användas. Denna vackra design gör upphängningslampan Grato till en lampa för kök, vardagsrum och matsalar, vilket redan märks när den är avstängd.
 • KARE Balloon Cube golvlampa

  KARE Balloon Cube golvlampa
  Balloon Cube golvlampa i en intressant design En stativ av pulverlackerat stål bildar den smala ramen på Balloon Cube- golvlampa , där de sfäriska nyanserna kommer till sin rätt. Paraplyerna har olika storlekar, har en spegelfinish i silver och är anordnade i spiralform på den guldfärgade stången i mitten av ramen. Reflektioner och reflektioner skapar en förtrollande ljuseffekt som sätter scenen i varje vardagsrum. Manövreringen är bekväm via fotomkopplaren integrerad i matningslinjen. Kan utrustas med G9 LED-lampor (ingår ej).
 • KARE Animal Bagheera bordslampa svart panter

  KARE Animal Bagheera bordslampa svart panter
  Bordslampa Animal Bagheera, en svart panter tillverkad av polyresin Bordslampan Bagheera i form av en svart panter ger ljus på lugna sammetstassar och är en ovanlig dekoration när den är påslagen eller avstängd. Den här lampan är snygg överallt och representerar en ovanlig smak.Den kan placeras på en skänk, ett bord eller helt enkelt på golvet. Det svarta djuret är tillverkat av polyresin och håller det gyllene uttaget på kabeln i munnen, som ska vara utrustad med en dekorativ lampa, varvid ljusstyrkan kan anpassas till personliga preferenser och behov beroende på valet av glödlampa.
 • KARE Golden Goblet Ball bordslampa, mässing

  KARE Golden Goblet Ball bordslampa, mässing
  I mässing och tonat glas - stativ bordslampa Golden Goblet Tack vare stålramens mässingsfärg och den harmoniskt kompletterade glasskärmen i en ljus bärnstensfärgad färg har Golden Goblet- bordslampa ett varmt och elegant utseende. Detta gör stativet bordslampa av Kåre ideal som tillbehör och ytterligare ljuskälla för exklusiva och moderna, privata och offentliga vardagsrum och lounge områden.
 • KARE Nature Wave golvlampa med trä

  KARE Nature Wave golvlampa med trä
  Nature Wave golvlampa med dekorativ träbas Nature Wave golvlampa är ett konstnärligt ljusobjekt vars utseende är mycket slående. Grundstrukturen är mycket enkel - en mycket platt Basis som stativ, från vilken en stålram framträder som representerar foten. Bestående av fyra fyrkantiga lådor av samma storlek är konturerna ganska ospektakulära. Detta följs av en svart nyans av bomull och plast, som också är i form av en kub. Höjdpunkten är ramens fyllning. De fyra lådorna på foten är utrustade med vågformade träelement. Dessa körs växelvis från vänster till höger eller från topp till botten, vilket alltid skapar en mycket tydlig visuell separation av de enskilda områdena. Du kan titta igenom de naturliga grenarna. På grund av den svarta, ogenomskinliga karaktären hos den vinkla nyansen flyr knappast något ljus runt, men uppåt och nedåt, vilket belyser träelementen dekorativt och skapar intressanta skuggmönster. golvlampa känns lika bekväm i rustik inredningsstil som i ett modernt vardagsrum och lockar fokus lika effektivt.
 • KARE Animal Swinging Baby Ape hänglampa

  KARE Animal Swinging Baby Ape hänglampa
  Pendel lampa Animal Swinging Baby Ape med svart textilskärm En svart, konisk textilskärm med gyllene insida och en rund kapell från vilken skärmen hänger i kabeln - en ospectakelik, enkel pendellampa, om det inte vore för den gyllene apan som svänger i botten av skärmen. Den lilla apan, som är tillverkad av polyresin och målad i guld, svänger runt med en hand i mitten under skärmen och är den iögonfallande höjdpunkten i den här pendellampan. Ljuset, som strålar mycket varmt genom den gyllene insidan av skärmen, sätter det lilla gyllene djuret i rampljuset.
 • KARE Calotta – kromglänsande golvlampa

  KARE Calotta – kromglänsande golvlampa
  Glänsande golvlampa Calotta med fem roterbara skärmar i förkromad metall Förkromade ytor utstrålar alltid något elegant, eftersom de glänser på ett underbart sätt och sörjer för fantastiska reflektioner. Detta kan man även säga om golvlampan Calotta med en metallyta som är helt och hållet förkromad. Golvlampan består av en rund metallfot, en smal stång och fem runda skärmar i olika höjder. För att få bättre belysning som passar till omgivningen kan varje skräm vridas och justeras. Sladden är 2 meter lång.
 • Kare Beam Brass hänglampa, 8 lampor, guld

  Kare Beam Brass hänglampa, 8 lampor, guld
  Kare kare beam brass hänglampa, 8 lampor, guld Beam Brass, för vardagsrum / matsal, stål, E14, 40 W
 • Kare Tube Duo golvlampa, svart/guld

  Kare Tube Duo golvlampa, svart/guld
  Kare kare tube duo golvlampa, svart/guld Tube Duo, för vardagsrum / matsal, metall, G9, 25 W, L: 26 cm, B: 26 cm, H: 140 cm
 • KARE Animal Duck bordslampa med tygskärm

  KARE Animal Duck bordslampa med tygskärm
  Animal Duck - en bordslampa i form av en anka med textilskärm Bordslampan Animal Duck är rolig och iögonfallande. Bordslampans ram är tillverkad av polyresin och har modellerats efter ankans naturliga form. Den svarta textila skuggan i rund form sitter på ankans kropp och det ser ut som om den skulle täcka djurets huvud. Ljuskällan som används utstrålar sitt ljus ännu mer mysigt och varmt tack vare den gyllene färgen på skärmens insida.
 • KARE Happy Elefant bordslampa med skärm

  KARE Happy Elefant bordslampa med skärm
  Happy Elephant bordslampa med svart skärmEn sittande elefantunge, troget tillverkad av polyresin och med en gyllene finish, bildar ramen för Happy Elephant bordslampa. Från elefanten reser sig en liten stav, i vars ände E27-sockeln sitter, som omges av en något konisk skärm av svart linne med en gyllene inre plastbeläggning.Happy Elephant bordslampa är en ljuskälla med en mycket trevlig, diffus ljuseffekt som kan användas i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Spider Multi designhänglampa

  Spider Multi designhänglampa
  Spindelliknande hänglampa Spider Multi Kravla kan den inte, men taklampan Spider Multi är nästan lika ledad som sin naturliga förebild: spindeln. De sex lampskärmarna har flera leder och kan därför riktas flexibelt. Därför kan man inte bara förändra ljusförhållandena enligt önskemål, utan också ge lampan ett annorlunda utseende.
 • KARE Design - Taklampa Dining Concrete Cinque - Brun

  KARE Design - Taklampa Dining Concrete Cinque - Brun
  Taklampor skapar öar av ljus i rummet, speciellt när de riktar ljuset nedåt, som denna modell. De fem lampskärmarna av betong ger en spännande kontrast till det naturligt formade fästet av massivt, ljust eukalyptusträd. Sladdarna lindas lite nonchala
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Design - Bordslampa Sittande Kråka - Svart

  KARE Design - Bordslampa Sittande Kråka - Svart
  Förutom läslampor och indirekt belysning spelar stämningsbelysning en avgörande roll för att ge rummet en hemtrevlig atmosfär. Små och medelstora bordslampor är den perfekta lösningen. De skapar mysiga öar med härlig stämning och belyser mörka hörn p
 • KARE Animal Rabbit bordslampa, svart/silver insida

  KARE Animal Rabbit bordslampa, svart/silver insida
  Avslappnad bordslampa med djur Animal RabbitBordslampan Animal Rabbit har, som namnet antyder, en kaninfigur på stativet. Den lutar sig ledigt över lampskärmens kant med armarna i kors, som en nyfiken granne över trädgårdsstaketet. Skärmen av linne täcker kroppen och sockeln för en E14-lampa, som inte ingår i leveransen.Designen för denna fantastiska bordslampa kommer från företaget KARE, som är känt för mycket ovanliga skapelser. Det är inte ovanligt att KARE använder djurfigurer i ofta abstrakta former eller poser som en del av sina lampor, vilket framkallar ett leende från tittarna då och då.
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, vit

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, vit
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • KARE Design - Bordslampa Animal Parrots 71 cm - Guld

  KARE Design - Bordslampa Animal Parrots 71 cm - Guld
  Piffa upp din inredning med lite djungelstämning! Denna bordslampa i guldfärg gör precis det. Om du vill ha ett unikt föremål i vardagsrummet är denna moderna lampa något för dig. Tre fåglarna i elegant guldfärg kombinerat med en rektangulär, svart l
 • KARE Design - Vägglampa Animal Goat - Guld

  KARE Design - Vägglampa Animal Goat - Guld
  Ett mysigt hem behöver dekorativa föremål och lampor. De fungerar som smycken som gör rummets stil perfekt. Denna lampa kombinerar ett kreativt dekorationsföremåls charm med en stämningsfull vägglampas funktion. Dessutom är detta antilophuvud den mes
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • Kare Face Wire Orange bordslampa, manporträtt

  Kare Face Wire Orange bordslampa, manporträtt
  Kare kare face wire orange bordslampa, manporträtt Face Wire Orange, för vardagsrum / matsal, stål, bomull, E27, 60 W, L: 40 cm, B: 15 cm, H: 66 cm
 • KARE Animal Frog bordslampa grå

  KARE Animal Frog bordslampa grå
  Tankeväckande följeslagare - bordslampa Animal Frog från KARE Denna bordslampa lockar definitivt allas uppmärksamhet. Den ovanliga designen från KARE är en riktig blickfång för ett varierat hem. Stativet av bordslampa består av inget mindre än en groda som står upprätt i ett linne lampskärm och lutar på sin kant. Grodefiguren ser drömmande ut i fjärran och stöder hakan på armen i en tankeväckande pose. Om du tittar på grodan framifrån täcker lampskärmen inte bara större delen av kroppen utan också uttag för en E14-lampa, som står vertikalt bakom grodan. Lämpliga lampor för detta finns tillgängliga separat från tillbehören.
 • KARE Animal Ostrich bordslampa med strutsfigur

  KARE Animal Ostrich bordslampa med strutsfigur
  Animal Ostrich bordslampa i form av en struts med textilskärm Den här dekorativa strutsfågeln placeras på ett sidobord, en pall eller till och med på golvet och sticker inte huvudet i sanden, utan tittar lustigt och nyfiket ut från den svarta textilskärmens överkant. Den här iögonfallande palllampan blir en höjdpunkt i alla miljöer och ger en varm och mysig tilläggsbelysning.
 • KARE Golden Goblet Quattro hänglampa 4 lampor

  KARE Golden Goblet Quattro hänglampa 4 lampor
  Hänglampa Golden Goblet Quattro med fyra nyanser i en blandning av material De fyra nyanserna på hänglampan Golden Goblet Quattro består av den nedre delen av glas, som har färgats i en ljus bärnstensfärgad ton, i den övre delen av stål, som är belagd i mässingsfärg. Skåran i metalltoppen skapar en vacker ljuseffekt. Taklampan med fyra flammor ser glamorös och ädel ut och samtidigt trendig och lite retro tack vare färgkombinationen mässingsfärgad metall och bärnstensfärgat glas. Glödlampor kommer till sin rätt i klara glasfärger.
 • KARE Gingko Tre bordslampa, höjd 83 cm

  KARE Gingko Tre bordslampa, höjd 83 cm
  Tvåflammig bordslampa Gingko Tre inspirerad av gingko-växten Denna bordslampa är modern och snygg. Designen baserades helt på den typiska gingko-växten, som ger lampan dess underbara löv som fungerar som lampskärmar. De två ljuskällorna som ska användas är dolda bakom de två större bladen. Tack vare den gyllene, räfflade ytan ser bordslampa väldigt dekorativ ut även när den är avstängd och är en blickfång i varje interiör. Lampan är mycket hög och är därför särskilt effektiv på låga sidobord eller avföring. Den fyrkantiga, svarta basen är gjord av marmor och är därför särskilt stabil. Gingko Tre avger ett indirekt ljus och är mycket trendigt med den harmoniska guld-svarta kombinationen. Mått blad: - Höjd 31 cm, bredd 34 cm, djup 11 cm - Höjd 30 cm, bredd 30 cm, djup 8 cm - Höjd 23,5 cm, bredd 23 cm, djup 7 cm
 • KARE Corteccia bordslampa med björkbark

  KARE Corteccia bordslampa med björkbark
  Statlig bordslampa Corteccia med björkbark Med ett ädelt mässingsutseende och rustikt utseende, grov björkbark, vågar KARE en verkligt extraordinär kombination. Avrundad med en stor konstruktionshöjd, är bords- och golvlampa Corteccia garanterat att locka uppmärksamhet. De tre paraplyerna ser ut som delar av massiva björksstammar av olika tjocklek och höjd. Tack vare den ihåliga interiören lyser nyanserna mot varandra och stålramen i mässingsutseende, vilket betonar de olika karaktärerna i elementen. Måttparaplyer: - Ø 30 cm, höjd 12 cm - Ø 20 cm, höjd 20 cm - Ø 11 cm, höjd 20 cm
 • KARE Krome Goblet Ball golvlampa

  KARE Krome Goblet Ball golvlampa
  Chrome Goblet Ball golvlampa med elegant kromglans Den runda basen, det höga stativet och den nedre delen av skärmen med sidoutskärningar är gjorda av stål och har ett glänsande kromutseende hela tiden. I den övre delen av skuggan framträder locket av lätt rökigt grått tonat glas genom vilket ljuskällan är synlig. En E27 rustik lampa med glödtrådslook är särskilt lämplig för detta, vilket idealiskt stöder den dekorativa karaktären hos GARE Ball golvlampa från KARE.
 • KARE Frame Ball Bordslampa

  KARE Frame Ball Bordslampa
  Frame Ball bordslampa - ett kontrastspel Designen på denna Frame Ball bordslampa från KARE kännetecknas av kontraster. En fyrkantig, öppen kub gjord av svarta metallstivar kombinerades med en rund kula i vitt glas - de två elementen som kombinerades för att göra Frame Ball bordslampa kunde inte vara mer kontrasterande. Den vita sfäriska nyansen har en tvär randig ytstruktur. Bollen påminner om traditionella kinesiska lanternljus. Den vita färgen och den räfflade strukturen ger en mycket homogen ljusstrålning utan bländning.
 • KARE Salotto bordslampa, höjdjusterbar

  KARE Salotto bordslampa, höjdjusterbar
  Höjdjusterbar bordslampa Salotto med svart cylinderskärm Med denna bordslampa är allt i balans - en graciös, Y-formad stålkonstruktion som är helt målad i svart fungerar som basram. Fina mässingsdetaljer dekorerar utseendet på lampan vid övergångarna och gör att den ser mer spännande ut. Den längre armen smälter samman i en plastskärm, som är nästan ogenomtränglig för ljus och bara tillåter att ett mycket svagt ljus tränger in utanför. Huvudljusutgångsytan riktas nedåt, varigenom ljuset riktas direkt dit det behövs. Den blanka mässingsfärgade innerytan i den svarta nyansen avger ett varmare ljus, vilket innebär att Salotto också kan användas idealiskt för accentbelysning. Höjdjusteringen är möjlig genom fogen på stativ och motvikten på paraplyet.
 • KARE Bello Sette golvlampa med glaskulor

  KARE Bello Sette golvlampa med glaskulor
  golvlampa Bello Sette med sex lågor med klara sfäriska nyanser Utformningen av golvlampa Bello Sette påminner om skimrande såpbubblor flyger runt i vinden, eftersom de sex tydliga, sfäriska nyanser av glas i olika storlekar är anordnade i det övre området runt smal stativ av golvlampa. I varje skärm sitter ett G9- uttag som modernt med halogenlampor eller LED-versioner med G9-bas kan monteras. Ljuset dyker upp obehindrat genom det klara glaset i alla riktningar, så att golvlampa Bello Sette lyser upp ett stort område. Den vackra mässingsfinishen på lampramen med en stabil, rund bas och utrustningen med en stegbrytare på den 200 cm långa kabeln kompletterar lampan.
 • KARE Bamboo bordslampa 62 cm

  KARE Bamboo bordslampa 62 cm
  Bordslampa Bamboo - bärbar lampa med bambuskärm Fina bamburemsor bildar bordslampan Bamboo:s skärm från KARE-design. Den lökformade skärmen, med avrundningar uppåt och nedåt, sitter på det svarta, filigrant utformade stålstativet. Lampan är utformad som ett ljuslykta. I skärmen sitter ett E27-uttag som är bestyckat med en passande ljuskälla. Bordslampan är särskilt dekorativ när den är utrustad med ett genomskinlig LED-ljuskälla i filamentteknik, vilket framgår av fotona. Med det praktiska handtaget och den långa kabeln med inbyggd vippströmbrytare kan bordslampan lätt transporteras och anslutas överallt där dess naturliga magi önskas.
 • KARE Dough bordslampa med glasskärm, silver

  KARE Dough bordslampa med glasskärm, silver
  Dough bordslampa med intressant glasskärm En liten, cylindrisk fot av mässingsfärgat, belagt stål och en lätt skrynklig skärm av galvaniserat glas med många olika bucklor - det är komponenterna i bordslampan Dough. Lampan gör en fin figur på nattduksbordet, på fönsterbrädan eller på en sideboard i vardagsrummet och utmärker sig särskilt genom den behagliga ljusutstrålningen. Ljuskällan (ingår inte) i glasskärmen avger bländfritt ljus genom glasets oregelbundna krökningar och skapar unika effekter och reflektioner i materialet. Även under dagen har skuggan en fascinerande effekt tack vare reflektioner av det infallande dagsljuset.
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, roströd

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, roströd
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • KARE Modo Wire Round hänglampa Ø 44cm guld

  KARE Modo Wire Round hänglampa Ø 44cm guld
  Hängande lampa Modo Wire Round tillverkad av fina metallstrutar Ett fint spel av linjer kännetecknar skärmen på Modo Wire Round pendellampan. Den filigranhängande lampan är en ljuskälla och ett konstobjekt i ett och består av fina stöttor av lackerat stål. Den moderna och även extravaganta hängande lampan är lämplig för belysning i alla modernt reducerade interiör, oavsett om det är som en lampa över matbordet, i området av soffan i vardagsrummet eller i köket.
 • KARE Design - Taklampa Saloon Flowers 5 - Multi

  KARE Design - Taklampa Saloon Flowers 5 - Multi
  En färgstark bukett med lampskärmar. Blommor är känslor och därför har denna taklampa en färgstark bukett med fem lampskärmar. Oavsett om den hänger på lantstället eller används som kontrast till stilrena inredningsstilar, skapar denna charmiga lampa
 • Kare Dining Concrete hänglampa, 3 lampor, svart

  Kare Dining Concrete hänglampa, 3 lampor, svart
  Kare kare dining concrete hänglampa, 3 lampor, svart Dining Concrete, för vardagsrum / matsal, stål, trä, keramik, E27, 40 W, L: 120 cm, B: 15 cm
 • KARE Globes hänglampa i guld och vitt

  KARE Globes hänglampa i guld och vitt
  Pendellampa med åtta lampor Kulor i ädel vit och guld En ädel design i art deco-stil kännetecknar den åttaflammiga Globes-pendellampan. Lampans åtta opalvita glaskulor hänger från den runda kapellet och sitter under ett gyllene metallelement som utgör en ring för var och en av de åtta kulorna. På så sätt säkerställs att globerna inte rör sig och hänger jämnt. Globes är en ädel armatur för matbordet eller vardagsrummet som inspirerar med ett bländfritt och jämnt strålande ljus. Varje glob är utrustad med ett E14-fäste och passar för en glödlampa på upp till 40W. Om du väljer dimbara glödlampor kan ljusstyrkan regleras via en extern dimmer (glödlampor och dimmer ingår inte).
 • KARE Lipsi bordslampa med travertinfot

  KARE Lipsi bordslampa med travertinfot
  Lipsi bordslampa med smal bas av travertinEnkla element av travertin bildar basen på Lipsi bordslampa - en platt, rund bas för god stabilitet, en kuboid och ett kubformat element ovanför den. Lampan kompletteras av en hög, cylindrisk skärm av bomull och polyester, som har en unik effekt på grund av den reliefliknande strukturen med upphöjda längsgående ränder.
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, grön

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, grön
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.