Kare lampor

KARE Design är ett tyskt inredningskoncept med bland annat mycket armaturer. Deras slogan är Joy of Living och de är duktiga på att lansera nya kollektioner av lampor och möbler. Varje år släpper de cirka 2000 nya produkter.

Lampor och belysning från KARE Design

KARE Design erbjuder bland annat följande utbud av inredning idag via återförsäljare. Du kan inte att ta miste på deras lekfullhet som till exempel Kare Designs bordslampa KANIN i guld eller vit färg. Ska inte den få flytta hem till dig? All Kare-belysning du ser här kan du beställa hem i Sverige.

 • KARE Flexibel Mocca Tre golvlampa med tre lampor

  KARE Flexibel Mocca Tre golvlampa med tre lampor
  Designer golvlampa Flexible Mocca Tre Med golvlampan Flexible Mocca Tre väljer du en extravagant golvlampa. Tre textilskärmar i varma naturtoner ger ett behagligt ljus. Lamparmarna sträcker sig dynamiskt upp i luften. Metallbasen ger lampan en säker ställning.
 • KARE Calotta - 3-ljus golvlampa i retrostil

  KARE Calotta - 3-ljus golvlampa i retrostil
  Elegant CALOTTA golvlampa CALOTTA har ett mycket unikt utseende, inte minst tack vare kombinationen av moderna funktioner med komponenter i retrostil. Raka och runda element kompletterar varandra perfekt och de sfäriska skärmarna kan roteras efter behov beroende på situationen. CALOTTA passar lika bra i vardagsrummet som på det moderna hemmakontoret.
 • KARE Saloon Flower - färgglad taklampa

  KARE Saloon Flower - färgglad taklampa
  Färgglad SALOON FLOWER-pendellampa med nio nyanser i olika färger Man kan frestas att tro att det är färgglada kjolar som virvlar runt här. Det är inte helt fel, för det är verkligen ingen slump att pendellampan heter SALOON FLOWER. Oavsett om du tänker på saloonen på 1920-talet eller känner dig påmind om saloonen i vilda västern, så dansade och njöt människor av det färgstarka livet i båda. Insidan av de klassiskt utformade paraplyerna, som delvis är dekorerade med blommönster, är särskilt attraktiv.
 • KARE Starlight Rainbow ljuskrona med sex lampor

  KARE Starlight Rainbow ljuskrona med sex lampor
  Starlight Rainbow ljuskrona - en färgstark ljuskälla i barockstil Denna ljuskrona i barockstil är tillverkad av metall och plast och drar till sig allas uppmärksamhet med sin regnbåge av skimrande färger. Upphängd med färgade akrylelement. En ovanlig taklampa som är ett absolut blickfång i alla vardagsrum.
 • KARE Flexible Berry Cinque - Golvlampa, 5-ljus.

  KARE Flexible Berry Cinque - Golvlampa, 5-ljus.
  Golvlampa Flexible Berry Cinque - en drömlik ljusgestalt Den magiskt vackra golvlampan Flexible Berry Cinque har fem olikfärgade lampskärmar av bomull. De klassiskt formade skärmarna sitter på elegant böjda stänger i olika höjder, som inte kan justeras. Helhetseffekten påminner om en fantastisk växt vars blommor är de belysta skärmarna. Själva lampskärmarna har olika, harmoniskt samordnade färger, som även när de är släckta ser mycket dekorativa ut.
 • KARE Animal Rabbit bordslampa guld/vit

  KARE Animal Rabbit bordslampa guld/vit
  Bordslampa med djur Animal RabbitBordslampans stativ Animal Rabbit består, som namnet antyder, av en kanin. Den lutar sig nonchalant över lampskärmens kant med vikta armar som en nyfiken granne över trädgårdsstaketet. Samtidigt döljer skärmen av linne hans kropp och sockeln för en E14-lampa, som dock inte ingår.Designen för denna fantastiska bordslampa kommer från företaget Kare, som är känt för mycket ovanliga skapelser. Det är inte ovanligt att KARE använder djurfigurer i ofta abstrakta former eller poser som en del av sina lampor, vilket framkallar ett leende hos tittarna då och då.
 • KARE Saloon Flowers 5 design pendellampa

  KARE Saloon Flowers 5 design pendellampa
  Klassiska element i en modern look - Saloon Flowers 5 pendellampa är ett slående designobjekt Golvlampskärmar i taket? Inga problem med Saloon Flowers 5! Pendellampan har 5 klassiska lampskärmar (silvergrå, lila, ockra, turkos och röd) på blå textilkabel, som tillsammans skapar ett färgstarkt, modernt konstverk. Som en färgglad blombukett utstrålar lampan mys och värme hela tiden och för in våren i hemmet oavsett väder. Varje nyans är unik och kan skilja sig från de som visas på bilderna.
 • KARE Parecchi Colore - Pendellampa, fem skärmar

  KARE Parecchi Colore - Pendellampa, fem skärmar
  Färgstark Parecchi Colore pendellampa Denna pendellampa kan verkligen inte beskrivas som vanlig, men den är lekfull och iögonfallande. Det verkar nästan som om lampan har satts ihop av de näst bästa nyanserna som finns. Men designern av Parecchi Colore har medvetet valt denna okonventionella look, där ingen nyans är den andra lik. För det är just det som gör denna armatur till något alldeles speciellt. Och ändå harmonierar polystyrenskärmarna, som är fästa på järnramen på olika höjder, med varandra på ett mycket individuellt sätt tack vare sina varma färger. I kombination med den matchande inredningen gör Parecchi Colore en fantastisk figur över alla matbord.
 • KARE Sultan golvlampa 31 cm

  KARE Sultan golvlampa 31 cm
  Detaljerad Sultan golvlampa i form av en vas Sultan golvlampa har en särskilt orientalisk look, med ett förtrollande ornamentalt mönster som pryder metallskärmen. Mönstret är inte bara målat på eller präglat i skärmen, utan är ett fint perforerat mönster som inte bara är mycket effektivt när det gäller det allmänna utseendet, utan också bidrar till en mycket atmosfärisk ljuseffekt. När den interna ljuskällan tänds skapas ett hisnande samspel mellan ljus och skugga och mönstret, som tidigare bara syntes på lamphuset, tycks helt fylla armaturens omgivning. Sultan, som mer än tydligt påminner om en vas, kan vackert användas som golvlampa eftersom den passar så harmoniskt in i rummet, men den kan naturligtvis också placeras på en upphöjd yta som ett litet sidobord eller en elegant byrå.
 • KARE Animal Tiger Head vägglampa med stickpropp

  KARE Animal Tiger Head vägglampa med stickpropp
  Golden Animal Tiger Head vägglampa med kabel och stickpropp Den slående designade Animal Tiger Head vägglampan kommer garanterat att bli ett blickfång i alla rum. Den vilda rovkattens huvud är tillverkat av polyresin och målat i guld. I munnen håller djuret en textilklädd kabel med en stickpropp på ena sidan och ett E27-uttag på den andra. Ljuskällan hänger fritt nedåt i den frihängande E27-sockeln och avger ljus direkt i alla riktningar. Utseendet och ljuseffekten hos Animal Tiger Head vägglampa kan påverkas av valet av ljuskälla. Oavsett om det är en diamantformad ljuskälla som på bilden eller en glaslampa med en ljus nyans - en dekorativ ljuskälla bör alltid väljas.
 • KARE Rose Multi - Bordslampa med rosenblommor

  KARE Rose Multi - Bordslampa med rosenblommor
  Överdådigt dekorerad Rose Multi bordslampa: Glamour och romantik i perfektion Otaliga silverglänsande rosenblad täcker basen på bordslampan Rose Multi som en tät bukett. De kröns av en svart lampskärm av sammetslen velour, som belyser dem på ett effektfullt sätt. Detta gör Rose Multi till en lyckad kombination av matt tyg och metallisk lyster. Färgerna svart och silver är alltid tidlöst eleganta och mycket stilfulla.
 • KARE Candle Light - Hänglampa 20-fl.

  KARE Candle Light - Hänglampa 20-fl.
  Pendellampan Candle Light liknar riktiga vaxljus En stämningsfull ljuseffekt kan uppnås med denna 20-ljusa pendellampa. Ljuskällorna av polyresin, en formgjuten harts, är modellerade efter riktiga vaxljus. De är monterade på en långsträckt järnram och ser ut att sväva i rummet och sprider ett mjukt ljus.
 • KARE Oasis golvlampa 92 cm

  KARE Oasis golvlampa 92 cm
  Oasis golvlampa i orientalisk design Golvlampan Oasis sprider stämningsfull belysning och orientens magi med sin genombrutna lampskärm i metall. Denna långsträckta skärm, rundad upptill och nedtill och tillverkad av perforerad och lackerad metall, sitter på en filigran metallstruktur, som också är lackerad svart. Oasis golvlampa, designad i marockansk eller orientalisk stil, kan också ställas in som en duett, till exempel i olika storlekar, och är utrustad med ett E27-uttag för montering av en ljuskälla efter eget val.
 • KARE Sultan bordslampa i orientalisk stil 58 cm

  KARE Sultan bordslampa i orientalisk stil 58 cm
  Sagorna från Tusen och en natt skickar sina hälsningar: Sultan bordslampa i orientalisk stil med ett dekorativt perforerat mönster Namnet Sultan antyder redan referensen till den orientaliska världen och så fort du får syn på bordslampan förstår du varför den kallas så. Lampans kropp, som är helt tillverkad av metall och avslutas med en stark sisalslinga upptill, har ett förtrollande perforerat mönster i orientalisk stil med otaliga cirklar, som alla skapas av de små, nästan pyttesmå hålen i metallytan. Även när den inte är tänd är bordslampan Sultan verkligen en visuell höjdpunkt, men så snart lampan tänds - du kan välja mellan olika typer av glödlampor för E27-sockeln - kommer du att bli förvånad, eftersom ett imponerande ljusspel skapas i bordslampans omedelbara närhet, där i synnerhet golvet påverkas och visar cirklar av ljus och skugga. Sultan kan med fördel användas som golvlampa, där den verkligen kommer till sin rätt eftersom dess form och sisalrep får den att se ut som en vas. Om du vill placera den på en byrå eller ett sidobord kan bordslampan Sultan naturligtvis fortfarande rekommenderas, eftersom den också kommer att imponera här och bidra till en fantastisk ljusatmosfär.
 • KARE Nature Vertikal bordslampfot tillverkad av drivved

  KARE Nature Vertikal bordslampfot tillverkad av drivved
  Nature Vertical - extraordinär bordslampa med drivved från Indonesien Den extravaganta bordslampan Nature Vertical andas naturlighet i alla vardagsrum. Basen har formats av havsströmmar och är utsmyckad med element av indonesiskt drivved, vilket gör varje lampa unik. Träets oregelbundna former kombineras med den linjära, svarta laminatpanelen som de är placerade på och den rektangulära skärmen av vit bomull för att skapa ett charmigt belysningsobjekt. Den ovanliga designen med en förkärlek för naturen ser till att Nature Vertical sätter alla vanliga bordslampor i skuggan och berikar sin omgivning med sin originalitet, inte bara som ljuskälla utan även som inredningsobjekt, till och med i dagsljus.
 • KARE Mushroom - Svampformad bordslampa, guld

  KARE Mushroom - Svampformad bordslampa, guld
  Mushroom bordslampa - unikt dekorativ Den ursprungliga Mushroom bordslampan påminner omedelbart om en svamp med sitt yttre utseende. Den unika designen gör den till ett dekorativt belysningsobjekt, oavsett om den placeras på ett nattduksbord eller på en byrå. Den blanka färgskalan ton i ton ger lampan en elegant och sofistikerad look. Den interna ljuskällan (exkl.) ger ett behagligt, indirekt ljus när lampan är tänd. Mushroom bordslampa kan kombineras med många moderna inredningsstilar. Tack vare sin ovanliga form är den ett oslagbart blickfång i alla rum.
 • KARE Squirrel pendellampa med ekorrmodell

  KARE Squirrel pendellampa med ekorrmodell
  Squirrel pendellampa - skönheten ligger i detaljerna Lekfull, naturlig och ett riktigt blickfång - Squirrel pendellampan lever upp till sitt namn. En ekorrmodell har lagts till i den mycket enkla lampan som en visuell höjdpunkt. Det detaljerade och omsorgsfullt designade djuret hänger på upphängningen och sitter precis ovanför sockeln. Det finns ingen lampskärm, så ljuskällan är direkt synlig. Det är en bra idé att välja en ovanlig och modern glödlampa för att framhäva det dekorativa utseendet. I kombination med andra naturliga dekorativa element och rustika möbler kan denna taklampa användas för att skapa en tilltalande atmosfär.
 • KARE Animal Rabbit bordslampa vit/rosa

  KARE Animal Rabbit bordslampa vit/rosa
  Bordslampa med djur Animal RabbitBordslampans stativ Animal Rabbit består, som namnet antyder, av en kanin. Den lutar sig nonchalant över lampskärmens kant med vikta armar som en nyfiken granne över trädgårdsstaketet. Samtidigt döljer skärmen av linne hans kropp och sockeln för en E14-lampa, som dock inte ingår.Designen för denna fantastiska bordslampa kommer från företaget Kare, som är känt för mycket ovanliga skapelser. Det är inte ovanligt att KARE använder djurfigurer i ofta abstrakta former eller poser som en del av sina lampor, vilket framkallar ett leende hos tittarna då och då.
 • KARE Kakadu pendellampa med modell av kakadu

  KARE Kakadu pendellampa med modell av kakadu
  Golden Cockatoo-pendellampa kombinerar former och färger Cockatoo-pendellampan kombinerar modern belysning med innovativ design. Den är visuellt mycket ovanlig och dekorativ och passar därför inte in i alla inredningsstilar, men känner sig hemma i moderna och samtida interiörer. Den här lampan sätter accenter och harmonierar i form och färg. En rund, filigran ring i guld är fäst i taket med en diskret svart upphängning. En kakadua sitter längst ner på ringen som på en sittpinne. Den förtrollande fågeln är mycket detaljerat och realistiskt utformad och gjuten. Dess vita fjäderdräkt framhävs av gyllene accenter och matchar resten av pendellampan perfekt. Lampskärmen, som ser ut som ett halvklot och är helt i guld, hänger ovanför ringen. I den sitter ljuskällan, som lyser rakt nedåt och skapar en scen för kakaduan.
 • KARE Animal Heron vägglampa med stickpropp

  KARE Animal Heron vägglampa med stickpropp
  Animal Heron vägglampa med E27-uttag, strömbrytare och stickpropp Ett uttag är allt du behöver för att använda Animal Heron vägglampa som en excentrisk ljuskälla i vardagsrummet, bredvid sängen i sovrummet eller som ett iögonfallande ljusobjekt i hallen, eftersom lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Hägerfiguren har omsorgsfullt utformats för hand med stor känsla för detaljer. Fågeln håller kabeln i sin näbb, från vilken E27-sockeln hänger från sidan. Både vägglampans utseende och ljuseffekt kan påverkas genom valet av ljuskälla och anpassas till personliga preferenser.
 • KARE Flexible golvlampa 5 lampor svart

  KARE Flexible golvlampa 5 lampor svart
  Flexibel golvlampa med fem lampor - allt i svart Urban chic möter industriellt utseende - så kan du grovt beskriva den femlampa flexibla golvlampa . Paraplyerna i genombrutna stål står upp på sina böjda stavar och slutar i olika höjder. De smala utrymmena gör att ljuset kan blinka igenom och skapa fantastiska effekter, medan mild rumsbelysning skapas som huvudsakligen kommer fram från skärmarna ovanför och under. Ljuset kan enkelt bytas med hjälp av fotomkopplaren integrerad i kabeln. golvlampa Flexibel ser extremt livlig ut trots sin svarta färg och man kan nästan tro att nyanserna flyter som gasfyllda ballonger på strängar i rummet.
 • KARE Animal Octopus bordslampa i guld

  KARE Animal Octopus bordslampa i guld
  Gyllene bordslampa Animal Octopus i form av en bläckfisk Glänsande i en gyllene färg och med sin ovanliga design i form av en bläckfisk, är bordslampan Animal Octopus en lysande höjdpunkt på en möbel i många rum. Bläckfisken håller en boll i sina tentakler, som kan utrustas med en G9 LED-lampa upp till 5 W. Glödlampan ingår inte. Ljuskällan medföljer inte. Strömbrytaren är integrerad i anslutningskabeln.
 • KARE Nature Rak golvlampa unik tillverkad av trä

  KARE Nature Rak golvlampa unik tillverkad av trä
  Nature Straight golvlampa - varje del är unik Med Nature Straight golvlampa möter modern elegans ren natur. Drivved som har formats av havet samlas in i Indonesien. De enskilda bitarna bearbetas till skräddarsydda lampor, vilket gör varje lampa unik. Naturligt odlat trä på en solid bas - det är stommen i golvlampan Natur Straight. Skärmen, som sitter ovanpå och ser stilren och elegant ut i kontrast, är tillverkad av bomull. Den är svart på utsidan och gyllene på insidan, vilket ger ljuset den avger en mycket mysig effekt. Varje Straight golvlampa är unik och kan skilja sig från den visade versionen när det gäller form, struktur och färg på drivvedselementet.
 • KARE Animal Monkey bordslampa brun/svart

  KARE Animal Monkey bordslampa brun/svart
  Cool bordslampa Animal Monkey från Kare Vem stal kokosnöten? - Hur som helst, det var inte den här apan, för bordslampa Animal Monkey består av en apa som har slitit en lampskärm under nageln. Apan lutar sig på paraplyet och ser drömmande ut i fjärran, som om han längtar efter en varm Sydsjöstrand. Lampskärmen som apan har valt som mantel är gjord av linne och täcker inte bara utsikten över hans kropp utan också utsikten över E14-lampan, som finns tillgänglig från tillbehören. Armaturen ger inte bara ljus, men tack vare sin fräcka följeslagare lockar den också alla nyfikna blickar.
 • KARE Apollon bordslampa guld matt Ø 35 cm

  KARE Apollon bordslampa guld matt Ø 35 cm
  Bordslampa Apollon - blickfång i matt guldDen här inredningsdetaljen utstrålar värme och glamour. Apollon kan placeras var som helst i inredningen. Blickfånget från KARE berikar varje bostadsområde med den speciella utstrålningen och det gyllene ljuset, som uppnås genom beläggningen av stålet. En mindre skärm är placerad inuti halvklotet, som reflekterar ljuset inåt så att det faller indirekt in i rummet.
 • KARE Loungy Gold bordslampa i guld

  KARE Loungy Gold bordslampa i guld
  Loungy Gold bordslampa med elegant guldskärm Bordslampan Loungy Gold är helt tillverkad av mässingsbelagt stål och har en fascinerande, glänsande guldfärg. Den är ett riktigt blickfång och kan enkelt integreras i moderna inredningsstilar. Den stabila, cylindriska basen är något förskjuten från skärmen, som är i form av en halvklot, med en fin anslutningsstång. Skärmen är öppen nedtill och släpper endast igenom ljus nedåt. Den ljusa insidan av skärmen reflekterar ljuset utåt i varma toner. En E14-sockel är fäst vid den övre änden av stången, i vilken en E14-lampa kan sättas in. Förslag finns tillgängliga via tillbehören. Bordslampan kan enkelt manövreras och tändas och släckas oberoende av varandra med hjälp av den praktiska vippströmbrytaren på kabeln. Den ogenomskinliga skärmen gör lampan särskilt lämplig för diskret, stämningsfull belysning och för att skapa en mysig atmosfär.
 • KARE Parecchi pendellampa, 100 cm, svart

  KARE Parecchi pendellampa, 100 cm, svart
  Parecchi pendellampa - variation i färg och form Den femdelade pendellampan Parecchi från KARE erbjuder en avslappnad design för moderna interiörer, som är särskilt imponerande för direkt belysning över avlånga bord. På en balkpendel av pulverlackerat stål sitter fem skärmar med olika ljusstyrka och bredd. Grundfärgen och formen på den avrundade konen eller nedåtriktade cylindern behålls dock alltid. Skärmdimensioner: - Ø 11 cm, höjd 23 cm - Ø 30 cm, höjd 23 cm - Ø 21,5 cm, höjd 19 cm
 • KARE Design - Vägglampa Anka - Guld

  KARE Design - Vägglampa Anka - Guld
  Ett naturligt blickfång i hallen eller vardagsrummet - en befjädrad vän som sprider ljus i mörkret, i form av en vägglampa. För fågelälskare och alla fans av kreativa inredningsidéer.
 • KARE Animal Owl hänglampa, uggla

  KARE Animal Owl hänglampa, uggla
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Al Capone Tre golvlampa 3-ljus, höjd 83 cm

  KARE Al Capone Tre golvlampa 3-ljus, höjd 83 cm
  Tre-flammande golvlampa Al Capone Tre tillverkad av högkvalitativa material Al Capone Tre golvlampa ser väldigt elegant ut och tilltalande även när den är avstängd. Detta gör det också särskilt bra som ett dekorativt element. Den runda, svarta, stabila marmorbasen utgör Basis och ger ett säkert stativ, totalt tre stålstavar kommer ut ur den, som är försedda med en glänsande, gyllene färg. Stavarna har olika längder, vilket gör att lampan visas individuellt och harmoniskt samordnat. I slutet finns G9-uttaget. Detta omges av en lätt färgad glaskula som ger en direkt syn på ljuskällan. Glaset skapar en ljuseffekt över hela ytan, det kan lysa obehindrat i alla riktningar i rummet.
 • KARE Scultra golvlampa, höjd 158 cm

  KARE Scultra golvlampa, höjd 158 cm
  Scultra - golvlampa med tygskärm och skalade grenar Denna golvlampa från KARE berikar vardagsrummet med sin naturliga touch. Vissa tycker att det är trevligt att vara omgiven av naturmaterial, men att det ibland kan verka ganska rustikt, gammalmodigt eller till och med stela. Scultra är en helt annan historia, där det sammanflätade akaciaträet har en organisk och livlig effekt och bildar en ovanlig kombination med den tidlösa skärmen i bomullstyg. Varje enskild golvlampa i Scultra-serien är helt unik. Varje gång är de ljusa grenarna sammanflätade på olika sätt och varje gång ser det annorlunda ut - men trädesignen förlorar aldrig sitt eleganta utseende.
 • KARE Map LED-vägglampa med kabel och stickpropp

  KARE Map LED-vägglampa med kabel och stickpropp
  Världen som gäst - Map LED-vägglampa Den stora Map LED-vägglampan är ett fint blickfång i vardagsrummet eller hallen. Lampans front består av en rektangulär stålplåt som har pulverlackerats i en rostfärg. En världskarta är utskuren ur plattan. De detaljerade konturerna av världskartan börjar lysa när lampan tänds, eftersom utskärningarna avslöjar den guldfärgade bakväggen bakom. Lysdioderna är placerade längs konturerna så att de belyser den guldfärgade bakväggen och reflekterar ljuset. På så sätt skapas en världskarta av guldgult ljus. Även kanten är försedd med lysdioder, vilket ger konstverket en extra skimrande inramning.
 • KARE Bordslampa med bägare i krom

  KARE Bordslampa med bägare i krom
  Chrome Goblet Ball tripod bordslampa med skärm av glas och krom Skärmen på Chrome Goblet Ball bordslampa från KARE består av en övre del, genom vars diskreta rökgrå tonade glas den centrala ljuskällan är synlig. Den nedre delen, som har två utskärningar på sidorna, är tillverkad av stål med en glänsande kromlook - liksom ramen, som har en klassisk trefotsform. Goblet Ball är den perfekta dekorativa extra ljuskällan, särskilt för byråer och sidobord.
 • KARE Gingko Due golvlampa med gyllene blad

  KARE Gingko Due golvlampa med gyllene blad
  Ginkgo Due golvlampa med två eleganta bladformade lampskärmar Ditt uppdrag? Att skapa en mysig atmosfär och komplettera inredningen på ett elegant sätt. Golvlampan Ginkgo Due fångar omedelbart blicken med sin storlek och design. En graciös stång kommer ut från en robust marmorbas och delar sig i två armar i slutet. En av dem böjer sig framåt. Armarna slutar i två vackert formade, guldfärgade lampskärmar, vars utseende är inspirerat av ginkgoblad. Deras yta är räfflad, kanterna är vågiga - de ser mycket eleganta och naturliga ut och lindar sig runt de ljuskällor som ska användas. Golvlampan ger ett indirekt ljus som skapar en mysig atmosfär och garanterar ljusa stunder och mysiga timmar, särskilt bredvid en soffa. Det harmoniska samspelet mellan guld och svart gör att den ligger helt rätt i tiden och förhöjer varje vardagsrum. Skuggmått: - Höjd 38 cm, bredd 47 cm, djup 15 cm - Höjd 34,5 cm, bredd 40 cm, djup 9,5 cm
 • KARE Heavenly hänglampa guld, 8 lampor

  KARE Heavenly hänglampa guld, 8 lampor
  Hängande lampa Heavenly med åtta flammor och vita glaskulor Hängande lampan Heavenly imponerar med elegans och stil. Den har åtta sfäriska lampskärmar av frostat glas som sitter förskjutna på den ädla, glänsande metallramen med mässingsfinish. Den idealiska platsen för Heavenly är ovanför ett bord i vardagsrummet och matsalen, där den kan ge en behaglig och solid omgivande belysning med valfria lampor. Dessutom kan armaturens höjd justeras kontinuerligt. Tack vare färgkombinationen mässing och vitt passar pendellampan perfekt i vardagsrum som har en klassiskt elegant stil. - Leverans delvis demonterad - höjd justerbar från 80cm till 117cm
 • KARE Salotto golvlampa, höjdjusterbar

  KARE Salotto golvlampa, höjdjusterbar
  Salotto golvlampa i svart med sofistikerade detaljer Salotto golvlampa är tillverkad med en graciös ram, i vars övre ände det finns en led från vilken två armar kommer ut i en Y-form. Den stora svarta skärmen är fäst vid den ena armen. En fin kabel är fäst vid denna arm, som löper nedåt över den andra, fria armen och slutar med en slags viktad pendel. Denna ser i sin tur till att skuggan hålls i våg. Skärmens höjd kan också enkelt varieras tack vare leden med motvikt, och golvlampan har dekorerats med sofistikerade gyllene detaljer för att skickligt sätta scenen. Insidan av den knappt genomskinliga skärmen är utformad i en gyllene färg som gör att ljuset verkar särskilt varmt. Ljuskäglan är huvudsakligen riktad nedåt och lyser upp det omedelbara området under skärmen, vilket gör Salotto särskilt lämplig som läslampa ovanför fåtöljen i vardagsrummet. Den är enkel att använda tack vare kabeln med fotbrytare.
 • KARE Animal Sitting Crow bordslampa i svart

  KARE Animal Sitting Crow bordslampa i svart
  Animal Sitting Crow bordslampa i kråkdesign Animal Sitting Crow bordslampa är tillverkad av svart konststen och sitter på en svarvad bas, som håller kabeln och E27-sockeln i sin näbb. Oavsett om den står på en hylla, en fönsterbräda eller en byrå - denna ovanliga bordslampa är ett intressant blickfång när den är släckt. En klar lampa med glödtrådsteknik ser särskilt dekorativ ut i den gyllene sockeln. Lampan är utrustad med en strömbrytare i anslutningskabeln.
 • KARE Scala Balls pendellampa, silver

  KARE Scala Balls pendellampa, silver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Globes pendellampa i guld och vitt

  KARE Globes pendellampa i guld och vitt
  Globes-pendellampa med åtta ljuskällor i elegant vitt och guld Den åtta ljuskällor stora Globes-pendellampan kännetecknas av sin eleganta art deco-design. Armaturens åtta opalvita glaskupor hänger från den runda baldakinen och sitter längst ned i ett gyllene metallelement som ger en ring för var och en av de åtta glaskuporna. Detta säkerställer att globerna inte rör sig och hänger jämnt. Globes är en elegant armatur för matbordet eller vardagsrummet som imponerar med ett bländfritt och jämnt fördelat ljus. Varje glob är försedd med en E14-sockel och är lämplig för användning med en ljuskälla på upp till 40 W. Med valet av dimbara ljuskällor kan ljusstyrkan regleras med en extern dimmer (ljuskälla och dimmer ingår ej)
 • KARE Heavenly hänglampa guld, 6 lampor

  KARE Heavenly hänglampa guld, 6 lampor
  Sex-ljus Heavenly hängande lampa med sfäriska lampskärmar av frostat glas Heavenly hängande lampa har sex sfäriskt formade lampskärmar som är symmetriskt monterade på en linjär ram. Ramen består av mässingsbelagt stål och lampskärmarna av vitt glas. Färgkombinationen mässing och vitt gör Heavenly perfekt för vardagsrum som är klassiskt eleganta. Den är idealisk som en ljuskälla över ett bord i vardagsrummet, matsalen eller köket för en behaglig och stämningsfull belysning. Ett smart teleskopsystem gör att pendellampan kan justeras i oändlig höjd. - Leverans delvis demonterad - höjd justerbar från 80cm till 117cm
 • KARE Bordslampa med tropisk blomma

  KARE Bordslampa med tropisk blomma
  Svart och guld Tropical Flower bordslampa med växtstruktur Tropical Flower bordslampa från KARE har en tidlös grundform med en rektangulär skärm av polyestertyg. Den är svartfärgad på utsidan och guldfärgad på insidan, vilket ger ett mycket varmt ljus. Ett gyllene element i form av en tropisk blomma har lagts till som ett designelement, vilket ger bordslampan en dekorativ touch. Tropical Flower gör en utmärkt figur både på ett privat vardagsrumsbord och som ett element i en prestigefylld hotellobby.
 • KARE Al Capone Tre golvlampa 3-ljus, höjd 176 cm

  KARE Al Capone Tre golvlampa 3-ljus, höjd 176 cm
  Tre-flammande golvlampa Al Capone Tre tillverkad av högkvalitativa material Al Capone Tre golvlampa ser väldigt elegant ut och tilltalande även när den är avstängd. Detta gör det också särskilt bra som ett dekorativt element. Den runda, svarta, stabila marmorbasen utgör Basis och ger ett säkert stativ, totalt tre stålstavar kommer ut ur den, som är försedda med en glänsande, gyllene färg. Stavarna har olika längder, vilket gör att lampan visas individuellt och harmoniskt samordnat. I slutet finns G9-uttaget. Detta omges av en lätt färgad glaskula som ger en direkt syn på ljuskällan. Glaset skapar en ljuseffekt över hela ytan, det kan lysa obehindrat i alla riktningar i rummet.
 • KARE Crumble Dining Tricolore hängande lampa 99cm lång

  KARE Crumble Dining Tricolore hängande lampa 99cm lång
  Crumble Dining Tricolore pendellampa i glas med tre skärmfärger För direkt belysning av matbordet erbjuder Kare en lösning med denna pendellampa som imponerar med sitt utseende och sin ljuseffekt. Tre glänsande guld-, krom- och kopparfärgade skärmar, som är öppna nedtill, hänger i rad från en lång baldakin. Deras glas är böjda och vikta. På så sätt skapar Crumble Dining Tricolore dekorativa brytningar och reflektioner av ljuset.
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, roströd

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, roströd
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • KARE Scala Balls pendellampa, svart

  KARE Scala Balls pendellampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Grato pendellampa med dubbel skärm

  KARE Grato pendellampa med dubbel skärm
  Rund Grato-pendellampa med inre och yttre skärm av metallnät Denna Grato-pendellampa har en mycket imponerande design och består av två olika stora skärmar i svart och guld och runda former. Den yttre skärmen, som är tillverkad av ett bredare nät, är helt svart och öppen nedtill och avslutas med en gyllene ram. En andra, gyllene skärm är fäst vid öppningen på insidan, som är gjord av finare metallnät, formad som en kupol och omsluter den ljuskälla som ska användas. Den vackra designen gör pendellampan Grato till en ljuskälla för kök, vardagsrum och matsalar som sticker ut även när den är släckt.
 • KARE Dough bordslampa med glasskärm, guld

  KARE Dough bordslampa med glasskärm, guld
  Dough bordslampa med intressant glasskärm En liten, cylindrisk fot av mässingsfärgat, belagt stål och en lätt skrynklig skärm av galvaniserat glas med många olika bucklor - det är komponenterna i bordslampan Dough. Lampan gör en fin figur på nattduksbordet, på fönsterbrädan eller på en sideboard i vardagsrummet och utmärker sig särskilt genom den behagliga ljusutstrålningen. Ljuskällan (ingår inte) i glasskärmen avger bländfritt ljus genom glasets oregelbundna krökningar och skapar unika effekter och reflektioner i materialet. Även under dagen har skuggan en fascinerande effekt tack vare reflektioner av det infallande dagsljuset.
 • KARE Relax Leopard bordslampa

  KARE Relax Leopard bordslampa
  Relax Leopard bordslampa från KAREFör vänner av rovkatter är Relax Leopard bordslampa ett absolut måste. Dess bas utgörs av en guldfärgad leopard som har gjort det bekvämt för sig i en gren. Bordslampans svarta skärm av polystyren är koniskt formad, har en fin struktur på utsidan och är försedd med en glänsande gyllene beläggning på insidan, vilket ger ännu mer värme till det utstrålade ljuset.
 • KARE Flexibel Mocca Cinque golvlampa

  KARE Flexibel Mocca Cinque golvlampa
  Modern Flexible Mocca Cinque golvlampa Den flexibla golvlampan Mocca Cinque utstrålar en extravagant charm. Totalt fem textilskärmar i naturliga toner gör lampan till något alldeles extra. Trots den ovanliga designen och den spännande inriktningen av lamparmarna är denna golvlampa absolut stabil.
 • KARE Design - Vägglampa Animal Goat - Guld

  KARE Design - Vägglampa Animal Goat - Guld
  Ett mysigt hem behöver dekorativa föremål och lampor. De fungerar som smycken som gör rummets stil perfekt. Denna lampa kombinerar ett kreativt dekorationsföremåls charm med en stämningsfull vägglampas funktion. Dessutom är detta antilophuvud den mes
 • KARE Akile golvlampa i bladdesign höjd 123 cm

  KARE Akile golvlampa i bladdesign höjd 123 cm
  Akile golvlampa i folierat stål i palmträddesign Tre stora, smala blad som liknar dem på en fenixpalm bildar skuggan på Akile golvlampan och omger ljuskällan i den centralt placerade sockeln. Effektiva ljus- och skuggspel skapas i omgivningen så snart ljuset tänds. Golvlampan Akile är tillverkad av guldfärgat folierat stål och är ett glamoröst inredningselement för vardagsrummet.
 • KARE Animal Frog bordslampa grå

  KARE Animal Frog bordslampa grå
  Tankeväckande följeslagare - Animal Frog bordslampa från KARE Denna bordslampa drar definitivt till sig allas uppmärksamhet. Den ovanliga designen från KARE är ett riktigt blickfång för ett varierat hem. Bordslampans stativ består av inget mindre än en groda som står upprätt i en lampskärm av linne och lutar sig mot dess kant. Grodfiguren tittar drömmande ut i fjärran och vilar hakan på armen i en eftertänksam pose. Om du tittar på grodan framifrån täcker lampskärmen inte bara större delen av kroppen, utan även sockeln för en E14-lampa, som är placerad vertikalt bakom grodan. De matchande glödlamporna finns tillgängliga separat från tillbehören.
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Calotta - golvlampa i blank krom

  KARE Calotta - golvlampa i blank krom
  Glänsande Calotta golvlampa med fem vridbara skärmar av förkromad metall Det är alltid något mycket elegant med kromade ytor eftersom de glänser så underbart och skapar en fantastisk spegeleffekt. Det gäller även för golvlampan Calotta, eftersom alla metallytor är förkromade utan undantag. Golvlampan består av en rund metallbas, en smal stång och fem sfäriska skärmar på olika höjder. Varje skärm kan roteras och justeras individuellt för att uppnå ett bättre ljusresultat som är optimerat för omgivningen. Längden på den klara kabeln är 2 meter.
 • KARE Beam Pendellampa i mässing, åtta ljus, guld

  KARE Beam Pendellampa i mässing, åtta ljus, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Nature Wave golvlampa med trä

  KARE Nature Wave golvlampa med trä
  Nature Wave golvlampa med dekorativ träfot Nature Wave golvlampa är ett konstnärligt belysningsföremål med ett iögonfallande utseende. Grundkonstruktionen är mycket enkel - en mycket platt bas som ståyta, från vilken en stålram sticker upp och bildar basen. Konturerna är ganska ospektakulära och består av fyra lika stora fyrkantiga lådor. Därefter följer en svart skärm av bomull och plast, som också har en kubliknande form. Höjdpunkten är fyllningen av ramen. De fyra lådorna i basen är försedda med vågformade träelement. Dessa löper växelvis från vänster till höger och uppifrån och ner, vilket skapar en tydlig visuell åtskillnad mellan de enskilda områdena. Du kan se genom de naturliga grenarna. Eftersom den kantiga skärmen är svart och ogenomskinlig slipper nästan inget ljus igenom, men det lyser uppåt och nedåt och belyser träelementen på ett dekorativt sätt och skapar intressanta skuggmönster. Golvlampan passar lika bra i en rustik inredningsstil som i ett modernt vardagsrum och är lika effektiv när det gäller att dra till sig uppmärksamhet.
 • KARE Balloon Cube golvlampa

  KARE Balloon Cube golvlampa
  Balloon Cube golvlampa med intressant design En stomme av pulverlackerat stål bildar den smala ramen på golvlampan Balloon Cube, där de sfäriska skärmarna framhävs på ett perfekt sätt. Skärmarna varierar i storlek, har en silverfärgad spegel och är placerade i en spiral runt den guldfärgade stången i mitten av ramen. Reflektioner och reflektioner skapar en förtrollande ljuseffekt som sätter scenen i vilket vardagsrum som helst. Den manövreras bekvämt med fotbrytaren som är integrerad i anslutningskabeln. Kan utrustas med G9 LED-lampor (ingår ej).
 • KARE Animal Bagheera bordslampa svart panter

  KARE Animal Bagheera bordslampa svart panter
  Animal Bagheera bordslampa, en svart panter tillverkad av polyresin Bagheera bordslampa i form av en svart panter ger belysning på tysta sammetstassar och är en ovanlig dekoration när den tänds eller släcks. Placerad på en skänk, ett bord eller helt enkelt på golvet ser denna lampa bra ut överallt och representerar en ovanlig smak. Det svarta djuret är tillverkat av polyresin och håller det gyllene uttaget på kabeln i munnen, som bör utrustas med en dekorativ lampa, varigenom ljusintensiteten kan anpassas till personliga preferenser och krav beroende på valet av ljuskälla.
 • KARE Golden Goblet Ball bordslampa, mässing

  KARE Golden Goblet Ball bordslampa, mässing
  I mässing och tonat glas - Golden Goblet tripod bordslampa Stålstommens mässingsfinish och den harmoniskt kompletterade glasskärmen i en ljus bärnstensfärg ger Golden Goblet bordslampa ett varmt och elegant utseende. Detta gör den trebenta bordslampan från KARE idealisk som tillbehör och extra ljuskälla för exklusiva och moderna möbler i både privata och offentliga vardagsrum och loungeområden.
 • KARE Five Fingers Duo golvlampa svart/vit/guld

  KARE Five Fingers Duo golvlampa svart/vit/guld
  Femljus golvlampa Five Fingers Duo, vridbar Golvlampan Five Fingers Duo är mycket elegant tillverkad. Med sina fem vackert formade lampskärmar, som kan riktas oberoende av varandra, finns det gott om utrymme för riktad belysning av specifika föremål och områden. Den kraftiga sockeln i svart marmor ger den mycket höga armaturen nödvändig stabilitet. En mässingsfärgad stav sticker ut och sätter en medveten accent. Från den utgår fem flexibla, svarta armar i en böjd filigranform. Dessa avslutas med de halvcirkelformade, vita skärmarna som är öppna nedtill. En led är integrerad i skärmhållaren, som är avgränsad i mässing och gör att lampan kan vridas. Denna golvlampa kan användas för att skapa perfekt ljus för allmän rumsbelysning. Den är också lämplig som läslampa och gör en fin figur även när den är släckt.
 • KARE Golden Goblet Ball golvlampa guld

  KARE Golden Goblet Ball golvlampa guld
  Golvlampa Golden Goblet Ball i varm mässing med tonat glas Golvlampan Golden Goblet Ball från KARE-Design har ett sofistikerat utseende och en mysig ljuseffekt. Skärmen, som tronar på den mycket enkla ramen, är tillverkad av glänsande mässingsfärgad metall nedtill och bärnstensfärgat tonat klarglas upptill. I kombination med andra lampor från Golden Goblet-serien kan den användas för att belysa ett helt rum på ett stilfullt och elegant sätt, oavsett om det gäller en modernare atmosfär eller klassiskt inredda hem. Ljuskällan är synlig genom den något tonade övre delen av skärmen, vilket gör användningen av en dekorativ lampa med filamentutseende och klart glas särskilt attraktiv.
 • KARE Cappello Opposto hänglampa

  KARE Cappello Opposto hänglampa
  Upphängningslampa Cappello Opposto med symmetrisk stativ Den pendellampa Cappello Opposto består av en stativ gjord av svarta lackerade stålbalkar, som består av två identiska halvor, vilkas spegelaxel är ekvatorn av lampan. Detta skapar intrycket av en viktlös kropp. Eftersom tillverkaren KARE naturligtvis inte kan övervinna fysikens lagar krävs dock en upphävning för Cappello Opposto; en rustik kedja valdes för detta. Den mattvita spridaren lyser som en lysande sfär när den används.
 • KARE Scala Balls golvlampa, 6fl, marmorbas, grå

  KARE Scala Balls golvlampa, 6fl, marmorbas, grå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Josy bordslampa, rosa/orange, stål, höjd 51 cm

  KARE Josy bordslampa, rosa/orange, stål, höjd 51 cm
  Josy bordslampa - snygg kombination av geometriska former Bordslampan Josy tilltalar med sin iögonfallande färgskala och kombination av olika geometriska element. Lampskärmen är utformad som en halvkula som är öppen nedtill, med en cylinder under och en stympad kon som bas. Josy har en blank yta och är tillverkad av emaljerat och titanbelagt stål.
 • KARE Lounge Small Deal Eco båglampa, svart

  KARE Lounge Small Deal Eco båglampa, svart
  Höjdjusterbar båglampa Lounge Small Deal Eco i elegant svartDen mjukt böjda golvlampan Lounge Small Deal Eco kombinerar 60-talets design med modern chic från den moderna tiden. Kroppen är tillverkad av lackerat stål och är helt svart, vilket ger armaturen en elegant elegans. Med en ljuskälla som du väljer kan den ge en behaglig och stämningsfull belysning i vardagsrummet, antingen som läslampa eller som snygg tilläggs- och accentbelysning. Tack vare den moderna bågformen avges ljuset exakt där det önskas. Bågen kan justeras i höjdled och kan därmed anpassas till olika krav. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av en fotkontakt på den textilklädda anslutningskabeln. - Levereras delvis demonterad
 • KARE Lantern hänglampa Ø 68 cm 4 lampor guld

  KARE Lantern hänglampa Ø 68 cm 4 lampor guld
  Pendellampa Lantern med flera flammor och glaskulor Den eleganta pendellampan Lantern har en design som påminner om de gamla gatulamporna i Paris, så att den utstrålar kosmopolitisk stil i ditt eget hem. Den distinkta hängande lampan har en högkvalitativ finish - ramen är tillverkad av lackerat stål och de fyra sfäriska lampskärmarna är gjorda av glas. Lantern är en elegant ljuskälla över ett bord i köket eller i vardagsrummet och matplatsen och ger en behaglig och stämningsfull belysning överallt. Tack vare den charmiga designen passar Lantern lätt in i många olika miljöer.- Leverans sker delvis demonterad
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, vit

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, vit
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • KARE Happy Elefant bordslampa med skärm

  KARE Happy Elefant bordslampa med skärm
  Happy Elephant bordslampa med svart skärmEn sittande elefantunge, troget tillverkad av polyresin och med en gyllene finish, bildar ramen för Happy Elephant bordslampa. Från elefanten reser sig en liten stav, i vars ände E27-sockeln sitter, som omges av en något konisk skärm av svart linne med en gyllene inre plastbeläggning.Happy Elephant bordslampa är en ljuskälla med en mycket trevlig, diffus ljuseffekt som kan användas i vardagsrummet eller sovrummet.
 • KARE Shooting golvlampa, mangoträ, aluminium

  KARE Shooting golvlampa, mangoträ, aluminium
  Golvlampa Shooting av förnicklat aluminium med stativram av mangoträGolvlampan Shooting är en hyllning till de stora filmstudiorna och Hollywoodstjärnorna, när filmrullarna fortfarande förevigades på celluloid. Golvlampan i stil med en filmstrålkastare är ett absolut blickfång med sin retrolook. Den är som gjord för stora, öppna vardagsrum. Spotlighten kan vridas i fästet och fixeras med hjälp av låsskruvar så att ljuset riktas mot önskat område.
 • KARE Animal Giraffe bordslampa, höjd 50 cm, guld

  KARE Animal Giraffe bordslampa, höjd 50 cm, guld
  Animal Giraffe bordslampa - en majestätisk pallampaAnimal Giraffe är en stor bordslampa från Kare, som är tillverkad av polyresin med en guldfärgad lackfinish och som också kan placeras mycket bra på en pall på grund av sin storlek. Den majestätiska giraffen håller en svart kabel i munnen, i vars ände glödlampan sitter i en vackert dekorerad E27-sockel av kopparpläterad aluminium. För att göra looken perfekt bör en LED-glödlampa i retrodesign användas som belysning.
 • KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, grön

  KARE Feather Palm golvlampa med fjädrar, grön
  Golvlampa Feather Palm med skärm av strutsfjädrar Golvlampan Feather Palm är ett blickfång i alla rum, eftersom uttaget är placerat mellan riktiga, utskjutande strutsfjädrar, som har fästs på den mässingsfärgade stången som en palm och rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan sitter i mitten av fjädrarna och lyser upp palmträdet inifrån, vilket skapar en mycket mysig atmosfär. Golvlampan Feather Palm ger en wow-effekt i alla rum. Den är utrustad med en fotbrytare i kabeln.
 • KARE Golden Goblet Quattro hängande lampa med fyra ljus

  KARE Golden Goblet Quattro hängande lampa med fyra ljus
  Golden Goblet Quattro pendellampa med fyra nyanser i en blandning av material De fyra nyanserna i Golden Goblet Quattro pendellampa är gjorda av glas med en ljus bärnstensfärgad nyans i botten och stål med en mässingsfärgad beläggning i toppen. Inbuktningen i metalltopparna skapar en vacker ljuseffekt. Färgkombinationen av mässingsfärgad metall och bärnstensfärgat glas ger den fyrljusa pendellampan en glamorös och elegant men samtidigt trendig och lite retro look. Glödlamporna med filamentlook är särskilt vackra i skärmarna av klarglas.
 • KARE Feather Palm bordslampa med fjädrar, vit

  KARE Feather Palm bordslampa med fjädrar, vit
  Feather Palm bordslampa med ram av strutsfjädrar Feather Palm bordslampa från KARE är inte bara avsedd för drömmare och romantiker. På en enkel och elegant ram av mässingsfärgad metall har man fäst riktiga strutsfjädrar som lutar åt alla håll och ser ut som en palm. Fjädrarna rör sig vid minsta vindpust. Ljuskällan inuti belyser fjädrarna inifrån och skapar en mysig atmosfär.
 • KARE Frozen hänglampa 5 lampor spiral svart

  KARE Frozen hänglampa 5 lampor spiral svart
  Frozen-pendellampa med fem lampor och matt-svarta metallelementDe fem skärmarna på Frozen-pendellampan består av ett halvklotformat metallelement i den övre delen, den nedre delen av skärmen är gjord av glas i en frostad look, som utformades som en halvoval. Skärmarna hänger från transparenta kablar på olika höjder från den runda, svarta baldakinen och rymmer vardera ett G9-uttag. Det strukturerade, klara glaset bryter ljuset många gånger och skapar magiska ljusreflexer.
 • KARE Design - Bordslampa Sittande Kråka - Svart

  KARE Design - Bordslampa Sittande Kråka - Svart
  Förutom läslampor och indirekt belysning spelar stämningsbelysning en avgörande roll för att ge rummet en hemtrevlig atmosfär. Små och medelstora bordslampor är den perfekta lösningen. De skapar mysiga öar med härlig stämning och belyser mörka hörn p
 • KARE Design - Taklampa Ekorre - Brun

  KARE Design - Taklampa Ekorre - Brun
  En typisk KARE-design - en kreativ ljuslösning för varmt, indirekt ljus som är långt ifrån tråkig! Den sätter igång konversationen med dina gäster vid nästa middagsbjudning.
 • KARE Gingko Tre bordslampa, höjd 83 cm

  KARE Gingko Tre bordslampa, höjd 83 cm
  Tvålampa Gingko Tre bordslampa inspirerad av gingko-växten Denna bordslampa är modern och stilren. Designen är helt baserad på den typiska gingko-växten, som ger lampan sina fantastiska blad som fungerar som lampskärmar. De två ljuskällorna är dolda bakom de två större bladen. Tack vare den gyllene, räfflade ytan ser bordslampan mycket dekorativ ut även när den är släckt och är ett blickfång i alla interiörer. Lampan är mycket hög och passar därför särskilt bra på låga sidobord eller pallar. Den fyrkantiga, svarta basen är tillverkad av marmor och är därför särskilt stabil. Gingko Tre avger indirekt ljus och ligger helt rätt i tiden med sin harmoniska kombination av guld och svart. Bladmått: - Höjd 31 cm, bredd 34 cm, djup 11 cm - Höjd 30 cm, bredd 30 cm, djup 8 cm - Höjd 23,5 cm, bredd 23 cm, djup 7 cm
 • KARE Design - Bordslampa Anka - Guld

  KARE Design - Bordslampa Anka - Guld
  Förutom läslampor och indirekt belysning spelar stämningsbelysning en avgörande roll för att ge rummet en hemtrevlig atmosfär. Små och medelstora bordslampor är den perfekta lösningen. De skapar mysiga öar med härlig stämning och belyser mörka hörn p
 • KARE Scala Balls pendellampa, guld

  KARE Scala Balls pendellampa, guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Frame Ball bordslampa

  KARE Frame Ball bordslampa
  Frame Ball bordslampa - ett spel med kontraster Designen av denna Frame Ball bordslampa från KARE kännetecknas av kontraster. En kantig, öppen kub av svarta metallstag har kombinerats med en rund sfär av vitt glas - de två elementen som har kombinerats för att skapa Frame Ball bordslampa kunde inte vara mer kontrasterande. Den vita sfäriska skärmen har en tvärrandig ytstruktur. Kulan påminner om traditionella kinesiska lyktor. Den vita färgen och den räfflade strukturen skapar en mycket homogen ljuskägla utan bländning.
 • KARE Dough bordslampa med glasskärm, silver

  KARE Dough bordslampa med glasskärm, silver
  Dough bordslampa med intressant glasskärm En liten, cylindrisk fot av mässingsfärgat, belagt stål och en lätt skrynklig skärm av galvaniserat glas med många olika bucklor - det är komponenterna i bordslampan Dough. Lampan gör en fin figur på nattduksbordet, på fönsterbrädan eller på en sideboard i vardagsrummet och utmärker sig särskilt genom den behagliga ljusutstrålningen. Ljuskällan (ingår inte) i glasskärmen avger bländfritt ljus genom glasets oregelbundna krökningar och skapar unika effekter och reflektioner i materialet. Även under dagen har skuggan en fascinerande effekt tack vare reflektioner av det infallande dagsljuset.
 • KARE Design - Taklampa Goblet Quattro - Guld

  KARE Design - Taklampa Goblet Quattro - Guld
  En glamorös uppdatering som passar alla inredningsstila - denna taklampa med fyra lampskärmar och tonade glas är den perfekta belysningen vid matbordet som ger ditt hem elegans.
 • KARE Balloon - Golvlampa med akrylkulor

  KARE Balloon - Golvlampa med akrylkulor
  Attraktiv Balloon golvlampa med designkaraktär Balloon golvlampa är en förstklassig rekommendation, särskilt för moderna vardagsrum som behöver lysa med individuell stil och unikhet. Akrylkulorna, som fungerar som skärmar och tydligt påminner om ballonger, är inte bara klara utan också delvis tonade i olika färger, inklusive grönt och blått. Golvlampans ram, på vilken akrylskärmarna sträcker sig på många ställen, är delvis i silver, men också delvis i koppar. Denna färgskala kan verka okonventionell för vissa människor, men den är definitivt en sak: mycket individuell!
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Salotto bordslampa, höjdjusterbar

  KARE Salotto bordslampa, höjdjusterbar
  Höjdjusterbar Salotto bordslampa med svart cylinderskärm Med denna bordslampa är allt i balans - basramen är en smal, Y-formad stålkonstruktion som är målad helt i svart. Fina mässingsdetaljer vid övergångarna dekorerar lampans utseende och gör den mer spännande. Den längre armen övergår i en plastskärm som är praktiskt taget ogenomskinlig och endast släpper igenom ett mycket svagt ljussken. Den huvudsakliga ljusemitterande ytan är riktad nedåt, vilket gör att ljuset hamnar där det behövs i slutet. Den blanka mässingsfärgade insidan av den svarta skärmen avger ett varmare ljus, vilket innebär att Salotto också är idealisk för accentbelysning. Höjdjusteringen möjliggörs av leden på stativet och skärmens motvikt.
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Vit

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Vit
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Spider Multi designad taklampa

  KARE Spider Multi designad taklampa
  Spindelliknande pendellampa Spider Multi Den kanske inte kan krypa, men pendellampan Spider Multi är nästan lika smidig som sin naturliga förebild: spindeln. De sex lampskärmarna har flera leder och kan därför riktas in på ett flexibelt sätt. Det innebär att du inte bara kan ändra ljusförhållandena efter behov, utan också ge armaturen en annan look varje gång.
 • KARE Animal Duck bordslampa med skärm i tyg

  KARE Animal Duck bordslampa med skärm i tyg
  Animal Duck - en bordslampa i form av en anka med en textilskärm Animal Duck bordslampa är rolig och iögonfallande. Bordslampans ram är tillverkad av polyresin och har den verklighetstrogna formen av en anka. Den runda svarta textilskärmen sitter på ankans kropp och ser ut som om den täcker djurets huvud. Den använda ljuskällan sprider sitt ljus ännu mer mysigt och varmt tack vare den gyllene färgen på insidan av skärmen.
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Trapez golvlampa, åtta ljuskällor

  KARE Trapez golvlampa, åtta ljuskällor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld

  KARE Design - Bordslampa Kanin - Guld
  Den söta kaninen håller upp lampskärmen på ett charmigt sätt. Sådana favoritföremål tillför mycket personlighet och är vad som gör en lägenhet till ett hem.
 • KARE Diamond Fever Dining pendellampa, svart, tre lampor

  KARE Diamond Fever Dining pendellampa, svart, tre lampor
  Diamond Fever Dining pendellampa med tre glasskärmar i en metallram Diamond Fever Dining pendellampa är utrustad med tre lampskärmar som är placerade i en rad under en lång baldakin. Denna armaturserie kännetecknas av sin polygonala design som pryder både de tonade glasskärmarna och stålbanden som löper runt dem.
 • KARE Mazzo Otto pendellampa, flerfärgat glas, åtta lampor

  KARE Mazzo Otto pendellampa, flerfärgat glas, åtta lampor
  Pendellampa Mazzo Otto med åtta lampor i glas och färgglad design Pendellampan Mazzo Otto är utrustad med en svart stålkonstruktion som består av en rund baldakin, en vertikal stångupphängning och utåtriktade armar. De senare håller lamphållarna, som är riktade uppåt, nedåt och utåt. Det centrala designelementet är lampskärmarna och andra element av glas i många olika former och färger. Detta ger pendellampan Mazzo Otto en kreativ, livlig och färgstark karaktär.
 • KARE Two Face bordslampa, blå, textil, porslin, 65 cm

  KARE Two Face bordslampa, blå, textil, porslin, 65 cm
  Two Face bordslampa med blå tygskärm och abstrakt ansikte Two Face bordslampan är en individuell ljuskälla för vardagsrummet eller sovrummet. Den klassiska, blå tygskärmen i form av en stympad kon kombineras med en porslinsfot som är målad med ett ansikte i konturer.
 • KARE Punk Dog bordslampa, blågrå, lampskärm i textil

  KARE Punk Dog bordslampa, blågrå, lampskärm i textil
  Punk Dog bordslampa med gråblå skärm och dekorativ figur Denna bordslampa har en dekorativ figur av en hund tillverkad av syntetiskt harts, designad som en "punkhund". Det finns också en gråblå lampskärm av polyestertextil med plats för en E27-lampa.
 • KARE golvlampa Animal Parrot, svart textil, guldfigur

  KARE golvlampa Animal Parrot, svart textil, guldfigur
  Animal Parrot golvlampa med svart textilskärm och gyllene papegojfigur Animal Parrots är inte bara en golvlampa, utan också en mycket speciell hemaccessoar. Basen är en klassisk, svart golvlampa med stålram och cylindrisk lampskärm av polyestertextil. Den gyllene papegojfiguren i konstharts som pryder ramen ger lampan dess karaktär och namn.
 • KARE bordslampa Toto, svart, syntetiskt harts, hundfigur

  KARE bordslampa Toto, svart, syntetiskt harts, hundfigur
  Toto dekorativ bordslampa i form av en bulldog Bordslampan Toto är ett dekorativt tillbehör för vardagsrummet. Hundälskare kommer att älska statyetten av syntetiskt harts, som är utformad som en bulldogg. Den håller i kabeln med sin nos, som leder in i en öppen lampkontakt för en E27-lampa.
 • KARE Candy Bar taklampa, guldfärgad, stål, glas, 3-ljus.

  KARE Candy Bar taklampa, guldfärgad, stål, glas, 3-ljus.
  Candy Bar pendellampa med tre lampor - stilfullt samspel mellan klarglas och guldfärgad metall Candy Bar pendellampa är särskilt lämplig som en elegant ljuskälla ovanför bord och diskar. Tre lampskärmar är uppradade under en lång baldakin och kombinerar guldfärgade stålelement med klart glas. På undersidan av varje skärm sitter en GU10-fatning så att ljuset kan spridas nedåt.
 • KARE Hänglampa Candy Bar Colore, flerfärgat glas, 1-lampig

  KARE Hänglampa Candy Bar Colore, flerfärgat glas, 1-lampig
  Candy Bar Colore enlampig taklampa med färgglatt tonat glas Candy Bar Colore taklampa är lämplig som en ljuskälla med individuell karaktär, som kan användas som en enda lampa för att belysa ett litet område eller med flera enheter längs ett långt bord, en bänk eller en hall. Lampskärmen hänger under en rund baldakin. Runt den centrala, svarta stålkroppen är fem glaselement uppradade, som imponerar med skärmar i olika färger. En GU10-fatning är integrerad på undersidan så att ljuset avges nedåt.
 • KARE pendellampa Riva, flerfärgad, textil, trä, 5-flammig

  KARE pendellampa Riva, flerfärgad, textil, trä, 5-flammig
  Pendellampan Riva med fem tygskärmar i olika färger Pendellampan Riva med fem lampor är en imponerande ljuskälla med stark karaktär. Under en svart, rund stålskärm hänger totalt fem lampskärmar i svarta vajrar, som var och en är uppdelad i tre olika formade koniska element av bomullstextil. Dessa är utformade i varsin färg, och de fem lampskärmarna har också alltid sin egen kombination av form och färg. Pendellampan Riva avrundas av cylindriska element av gummiträ som är placerade på lampskärmarna.