K.S. Verlichting lampor

Det holländska företaget KS Verlichting håller till i orten Zwaagdijk-Oost, i norra Holland. Det är ett framgångsrikt familjeföretag inom belysning och är väldigt duktiga på just utomhusbelysning och belysning för trädgårdar.

K.S. Verlichting har ett fint sortiment av lyktor i klassisk, antik stil. De blandar gedigna material som koppar, brons, gjutjärn och mässing. Eftersom det är belysning att använda utomhus är materialen valda för att stå emot väder och vind.

Utbud av belysning från K. S. Verlichting online

 • Praktfull utomhusväggbelysning BRIG

  Praktfull utomhusväggbelysning BRIG
  Glansig svart utomhusvägglampa BRIG för hus och trädgårdDen klassiska svarta utomhusvägglampan BRIG lyser upp husets entré eller terrass. Den svängda metallstommen har lackerats i glänsande svart, och skärmen i klarglas låter ljuset skina klart utan hinder. Lämplig för vanliga glödlampor, lågenergilampor eller LED-lampor.
 • Utomhusvägglampa Andrew lykta hängande, grön

  Utomhusvägglampa Andrew lykta hängande, grön
  Utomhus vägglampa Andrew ger snygg belysning på utomhusområdet Denna smakfullt utformade utomhusvägglampa är försedd med en dekorativ metallkropp som enkelt kan integreras var som helst. Det ovala och transparenta glaset är dessutom inramat av flera stag på ett stabiliserande sätt och skapar lämplig belysning.
 • Elegant utomhusväggbelysning Zandvoort, grön

  Elegant utomhusväggbelysning Zandvoort, grön
  Utomhusvägglampa Zandvoort övertygar med en elegant designUtöver en lämplig belysningsfunktion uppfyller denna armatur även dekorativa krav. Oavsett om Zandvoort utomhusväggarmatur används för att belysa husets entré eller andra utomhusområden - den är också ett blickfång när den är släckt! Metallspetsen och det vackert dekorerade väggfästet är särskilt vackra att titta på. Information om installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att man använder gummikablar för detta ändamål
 • Iögonfallande utomhusväggbelysning Charles, svart

  Iögonfallande utomhusväggbelysning Charles, svart
  Charles utomhusvägglampa kombinerar belysning och dekorationUtöver en lämplig belysningsfunktion uppfyller denna utomhusvägglampa också dekorativa krav. Ett riktigt blickfång är det böjda väggfästet som leder till den stilfullt dekorerade lampskärmen. Med denna armatur kan utomhusområdet inte bara belysas på ett säkert sätt, utan även dekoreras på ett smakfullt sätt. Observera vid installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Klassisk utomhusväggbelysning Eemnes, grön

  Klassisk utomhusväggbelysning Eemnes, grön
  Utomhusväggbelysning Eemnes i klassisk tappning Eemnes är en klassisk utomhusväggbelysning för belysning av de mest skilda utomhusområden. Förutom sin anpassade belysning är denna lampa också mycket dekorativ. Oavsett om du vill lysa upp ingången till huset eller något annat utomhusområde - lampan fogar sig sömlöst och ser även släckt mycket smakfull ut.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Oxford, grön

  Stilfull utomhusväggbelysning Oxford, grön
  Utomhusvägglampan Oxford lyser upp fasader på ett klassiskt sätt Utomhusväggbelysningen Oxford övertygar med sin nostalgiska design, som gör att den kan användas nästan överallt, och som kröns av vackra detaljer. Varje husvägg blir till ett blickfång. Materialens höga kvalitet ger lampan ett långt liv. Oxford - en klassisk lampa för utomhusområdet, som med sin antika stil väcker förundran och skapar en stämningsfull atmosfär.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Diana, grön

  Stilfull utomhusväggbelysning Diana, grön
  Utomhusväggbelysningen Diana övertygar med stilfull design Förutom sin anpassade belysning är denna utomhusväggbelysning också mycket dekorativ. Ett äkta blickfång är det svängda väggfästet som leder till den stilfullt dekorerade lampskärmen. Med denna lampa belyser man inte bara utomhusområdet på ett säkert sätt, utan dekorerar det också på ett smakfullt sätt.
 • Klassisk utomhusväggbelysning Madeira, mörkgrön

  Klassisk utomhusväggbelysning Madeira, mörkgrön
  Madeira utomhusvägglampa i klassisk design Denna armatur från Madeira-serien har tydliga klassiska drag som återspeglas i form- och färgdesignen. Designen är ändå ganska enkel, fokus ligger helt klart på den vita akrylkulan som ger ett behagligt ljus. Den kompletta serien kan enkelt kombineras med varandra. Sammantaget är Madeira en tilltalande armatur för utomhusbruk.
 • Smakfull utomhusväggbelysning M43, svart

  Smakfull utomhusväggbelysning M43, svart
  Utomhusvägglampa M43 med dekorativa metallelementDen här armaturen har inte bara en ändamålsenlig ljusfunktion, utan uppfyller även dekorativa krav. Oavsett om utomhusväggarmaturen M43 används för att belysa husets entré eller andra utomhusområden - den är ett blickfång även när den är släckt! Metallspetsen och det vackert dekorerade väggfästet är särskilt vackra att titta på. Information om installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att man använder gummikablar för detta ändamål
 • Utomhusvägglampa Andrew lykta hängande, svart

  Utomhusvägglampa Andrew lykta hängande, svart
  Utomhus vägglampa Andrew ger snygg belysning på utomhusområdet Denna smakfullt utformade utomhusvägglampa är försedd med en dekorativ metallkropp som enkelt kan integreras var som helst. Det ovala och transparenta glaset är dessutom inramat av flera stag på ett stabiliserande sätt och skapar lämplig belysning.
 • Vienna - svängig vägglampa för utomhusbruk

  Vienna - svängig vägglampa för utomhusbruk
  Enkel vägglampa för utomhusbruk VIENNA i kopparVägglampan för utomhusbruk VIENNA har ett svävande utseende. Det beror på dess böjda hals och lampskärmen, som är något avfasad. VIENNA avger starkt ljus genom den klara glasskärmen.
 • Utomhusvägglampa CHATEAU

  Utomhusvägglampa CHATEAU
  Utomhusvägglampan CHATEAU - ny och exklusiv! Den nya, exklusiva utomhusväggbelysningen CHATEAU förenar olika material i en rustik lampa i herrgårdsstil. Lampskärmen är kopparfärgad och ljuskällan omsluts av blåst glas. Dess lantliga, rustika utseende får lampan inte minst genom sin formsköna, handgjutna arm av aluminium.
 • COMO - dekorativ utomhusväggbelysning

  COMO - dekorativ utomhusväggbelysning
  Utomhusvägglampa Como i lanternstilLjuskällan är synligt inrymd i en låda av rostfritt stål med pulverlackering. Glasrutor på tre sidor skyddar ljuskällan. Tack vare denna konstruktion framhäver utomhusvägglampan en harmonisk atmosfär och ger mysig belysning.
 • Smakfull utomhusväggbelysning M43, grön

  Smakfull utomhusväggbelysning M43, grön
  Utomhusvägglampa M43 med dekorativa metallelementDen här armaturen har inte bara en ändamålsenlig ljusfunktion, utan uppfyller även dekorativa krav. Oavsett om utomhusväggarmaturen M43 används för att belysa husets entré eller andra utomhusområden - den är ett blickfång även när den är släckt! Metallspetsen och det vackert dekorerade väggfästet är särskilt vackra att titta på. Information om installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att man använder gummikablar för detta ändamål
 • Stilfull utomhusväggbelysning Egmond, grön

  Stilfull utomhusväggbelysning Egmond, grön
  Utomhusvägglampa Egmont med smakfull metallornamentikDen här klassiska utomhusvägglampan kan användas på ett mycket mångsidigt sätt och ger inte bara ökad säkerhet, utan uppfyller även dekorativa krav. Metallspetsen och det utsmyckade väggfästet är särskilt vackra att titta på. Den tidlösa designen är alltid vacker att se på!Installationsanvisning: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att man använder gummikablar för detta ändamål
 • Utomhusvägglampa Louvre, djup 90 cm grön/klar

  Utomhusvägglampa Louvre, djup 90 cm grön/klar
  Utomhusväggbelysning Louvre med lång arm Tack vare sin tidlösa uppenbarelse är denna utomhusväggbelysning en sann dekoration för varje utomhusområde. Den långa armen gör lampan till ett intressant blickfång. Det stora glaset ger en passande belysning.
 • Utomhusvägglampa ARLANO

  Utomhusvägglampa ARLANO
  Tidlös Arlano vägglampa i gråttVägglampan Arlano är tillverkad av aluminium i antracit. Den klassiska designen gör att Arlano vägglampa kan dekorera och samtidigt belysa utomhusområdet på ett underbart nostalgiskt sätt.
 • TURIJN klassisk utomhusväggbelysning

  TURIJN klassisk utomhusväggbelysning
  Ädel utomhusvägglampa TURIJN tillverkad av pulverlackerad aluminiumEn klassisk och formfulländad design kännetecknar utomhusvägglampan TURIJN, som är extremt väderbeständig tack vare pulverlackeringen. Med TURIJN får du garanterat ett behagligt ljus runt huset.
 • Kopparfärgad utomhushänglampa Toscane, svart

  Kopparfärgad utomhushänglampa Toscane, svart
  Charmig utomhusväggbelysning Toscane med kopparhuva Designen på denna utomhusväggbelysning kan klassas som stilren: Man har medvetet undvikit onödiga dekorationer och krusiduller. Det dominerande inslaget på denna lampa är helt klart kopparhuvan som förädlar designen. Den stora glasskärmen utstrålar ljuset på ett passande sätt.
 • Hoorn - utomhusväggbelysning, undre fattning, grön

  Hoorn - utomhusväggbelysning, undre fattning, grön
  Elegant utomhusvägglampa Hoorn med vackert koppartakDen här ädla utomhuslampan med antik look imponerar inte bara med behaglig belysning i alla miljöer, utan är också en riktig visuell höjdpunkt. Lampan är en handgjord kvalitetsprodukt. Det ädla taket är tillverkat av koppar, det sirliga väggfästet av aluminium. Detta innebär att Hoorn utomhusvägglampa tål även extrema väderförhållanden.Observera vid installation: Lampan ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Iögonfallande utomhusväggbelysning Charles, grön

  Iögonfallande utomhusväggbelysning Charles, grön
  Charles utomhusvägglampa kombinerar belysning och dekorationUtöver en lämplig belysningsfunktion uppfyller denna utomhusvägglampa också dekorativa krav. Ett riktigt blickfång är det böjda väggfästet som leder till den stilfullt dekorerade lampskärmen. Med denna armatur kan utomhusområdet inte bara belysas på ett säkert sätt, utan även dekoreras på ett smakfullt sätt. Observera vid installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • NOTARIS l - utomhusväggbelysning, krom

  NOTARIS l - utomhusväggbelysning, krom
  Antikdesignad utomhusväggbelysning NOTARIS L Redan på 1500-talet fanns det fast gatubelysning i vissa städer. Senare kom det i storstäderna, t.ex. i Paris, förordningar om att varje hus måste vara uppmärkt med en utomhusvägglampa. Utomhusväggbelysningen Notaris i nostalgisk stil påminner om utomhusbelysningens tidiga dagar.
 • Lindau - utomhusvägglampa

  Lindau - utomhusvägglampa
  LINDAU utomhusvägglampa i antik bronsutseendeUtrustad med toppmodern teknik ger LINDAU ren nostalgi till varje husvägg med sitt utseende. Särskilt vacker när den arrangeras som en duo eller trio.vikt: 18,5 kg
 • Klassisk utomhusvägglampa Hoorn övre fattning grön

  Klassisk utomhusvägglampa Hoorn övre fattning grön
  Ädel utomhusvägglampa Hoorn med vackert koppartakDen här ädla utomhuslampan med antik look imponerar inte bara med behaglig belysning i alla miljöer, utan är också en riktig visuell höjdpunkt. Lampan är en handgjord kvalitetsprodukt. Det ädla taket är tillverkat av koppar, det sirliga väggfästet av aluminium. Detta innebär att Hoorn utomhusvägglampa tål även extrema väderförhållanden.Observera vid installation: Lampan ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Utomhusvägglampa Louvre, djup 90 cm grå/matt

  Utomhusvägglampa Louvre, djup 90 cm grå/matt
  Utomhusväggbelysning Louvre med lång arm Tack vare sin tidlösa uppenbarelse är denna utomhusväggbelysning en sann dekoration för varje utomhusområde. Den långa armen gör lampan till ett intressant blickfång. Det stora glaset ger en passande belysning.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Diana, svart

  Stilfull utomhusväggbelysning Diana, svart
  Utomhusväggbelysningen Diana övertygar med stilfull design Förutom sin anpassade belysning är denna utomhusväggbelysning också mycket dekorativ. Ett äkta blickfång är det svängda väggfästet som leder till den stilfullt dekorerade lampskärmen. Med denna lampa belyser man inte bara utomhusområdet på ett säkert sätt, utan dekorerar det också på ett smakfullt sätt.
 • Klassisk utomhusvägglamp Hoorn övre fattning svart

  Klassisk utomhusvägglamp Hoorn övre fattning svart
  Ädel utomhusvägglampa Hoorn med vackert koppartakDen här ädla utomhuslampan med antik look imponerar inte bara med behaglig belysning i alla miljöer, utan är också en riktig visuell höjdpunkt. Lampan är en handgjord kvalitetsprodukt. Det ädla taket är tillverkat av koppar, det sirliga väggfästet av aluminium. Detta innebär att Hoorn utomhusvägglampa tål även extrema väderförhållanden.Observera vid installation: Lampan ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Brig – utomhusvägglampa i galvaniserat stål

  Brig – utomhusvägglampa i galvaniserat stål
  Brig - en utomhusvägglampa för alla typer av E27-lamporUt utomhusvägglampan Brig kan fästas på alla hus - oavsett om de har modern, klassisk eller rustik design - eftersom den absolut inte är beroende av någon stil. Väggfäste, fäste och skärm är tillverkade av galvaniserat stål. Tack vare det klara lampglaset är ljuskällan synlig från utsidan utan hinder, vilket gör att en dekorativ lampa ser särskilt vacker ut. Alla typer av ljuskällor kan användas, från LED-lampor till lågenergilampor och konventionella glödlampor. Under tillbehör finns ett urval av lämpliga ljuskällor - beställ separat, eftersom ingen ljuskälla ingår i leveransen.
 • Tidlös utomhusväggbelysning Toscane, grön

  Tidlös utomhusväggbelysning Toscane, grön
  Utomhusvägglampa Toscane övertygar med en vacker kopparhuvDesignen på denna utomhusvägglampa kan bäst beskrivas som enkel: av den anledningen designades den medvetet utan utsmyckningar och dekorativa ornament. Det dominerande blickfånget på denna armatur är helt klart kopparhatten, som förfinar designen på ett tilltalande sätt och harmonierar underbart med den mörka metallkroppen. Den stora glasskärmen sprider ljuset på ett lämpligt sätt.
 • Amstel - utomhusväggbelysning, svart

  Amstel - utomhusväggbelysning, svart
  Nostalgisk utomhusväggbelysning AMSTEL Redan på 1500-talet fanns det fast gatubelysning i vissa städer. Senare kom det i storstäderna, t.ex. i Paris, förordningar om att varje hus måste vara uppmärkt med en utomhusvägglampa. Utomhusväggbelysningen AMSTEL i nostalgisk stil påminner om utomhusbelysningens tidiga dagar.
 • Utomhushänglampa Jersey med nostalgisk charm

  Utomhushänglampa Jersey med nostalgisk charm
  Hänglampa Jersey av aluminium och glas Hänglampan Jersey sprider nostalgisk känsla med sin klassiska design, som främst beror på den eleganta lyktformen och den massiva kedjeupphängningen. Ljuskällan är helt synlig genom de fyra klara glasrutorna, så designen påverkas på ett avgörande sätt av dess utseende. Vintage-lampor är de vackraste och kan hittas i tillbehören.
 • LINDAU - utomhuspendellampa med kedjeupphängning

  LINDAU - utomhuspendellampa med kedjeupphängning
  LINDAU pendellampa för utomhusbrukJa, pendellampor är också efterfrågade utomhus! I det här fallet är upphängningen i form av en kedja till och med den speciella höjdpunkten, som dessutom understryker armaturens antika utseende.
 • Bronsfärgad utomhusvägglampa Offshore

  Bronsfärgad utomhusvägglampa Offshore
  Offshore - en utomhusvägglampa även för kustområden, brons Utomhusvägglampan Offshore gjordes helt av mässing av hög kvalitet. Detta gör den havsvattensäkra armaturen idealisk för användning nära kusten, där det är högt saltinnehåll. Formen på den lilla lampan, designad i antik brons, påminner om nautiska instrument. Ljuset som lyser nedåt sätter scenen för varje vägg. kapslingsklass IP22
 • Industriell design - hänglampa Vita

  Industriell design - hänglampa Vita
  Vita - taklampa med kedjefjädring i industriell stil Hänglampan Vita är perfekt för att belysa bord eller diskar. Kedjelampan imponerar med sin eleganta svarta, trendiga form och den glödlampa i glaset där ljuskällan syns tydligt. I enlighet med den industriella stilen är glödlampor eller eftermonteringslampor bäst lämpade för att understryka känslan i Vita-pendellampan. Oavsett om det installeras i kök eller matsalar, antingen ensamma eller flera lampor bredvid varandra - Vita-lampan är alltid en riktig blickfångare. Den kan också användas utomhus, men bara i täckta och skyddade områden, såsom en veranda.
 • Industriell taklampa Satellite i grått

  Industriell taklampa Satellite i grått
  Satellite taklampa med tre svängbara spotlights Den moderna taklampa Satellite är en spotlight med tre lampor och ett industriellt utseende. Alla tre ljuskällor kan justeras individuellt så att riktad belysning av rummet är möjlig när som helst. Satellite taklampa kan också installeras som en taklampa och erbjuder därmed ett brett användningsområde. Vare sig det är i köket, i hallen eller i vardagsrummet och matsalen - satellittaket eller vägglampan är en praktisk ljuskälla och samtidigt en modern blickfång.
 • Utomhusvägglampa Borgo av brons

  Utomhusvägglampa Borgo av brons
  Utomhus vägglampa Borgo tillverkad av högkvalitativ brons Borgo vägglampa för utomhusbruk är tillverkad av högkvalitativ brons. Fans av rustik, hållbar utomhusbelysning kommer att älska den här armaturen direkt. Borgo kan vackert monteras på husfasader eller trädgårdsskjul för att belysa gångvägar eller trappor - enskilt eller i grupp. Skyddsklass IP44 skyddar armaturen mot inträngande smuts och vatten.
 • Sockellampa K43, höjd 68 cm, svart

  Sockellampa K43, höjd 68 cm, svart
  Sockellampa K43 med stilfull pickelhuva Förutom en anpassad belysning uppfyller denna lampa även dekorativa krav: extra lyckad är den mörka metallen i kombination med huvan i koppar. De stora glasytorna ger en adekvat belysning och därmed ökad säkerhet utomhus. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Tidlös utomhusväggbelysning HAMPTON

  Tidlös utomhusväggbelysning HAMPTON
  Tidlös utomhusvägglampa HAMPTONTDen enkla och tidlösa utomhusvägglampan HAMPTON är tillverkad av rostfritt, pulverlackerat stål. Dess ljus skapar en värdig och mysig atmosfär. HAMPTON är särskilt lämplig för milda sommarkvällar.
 • Sockellampa K43, höjd 61 cm, svart

  Sockellampa K43, höjd 61 cm, svart
  Sockellampa K43 med stilfull pickelhuva Förutom en anpassad belysning uppfyller denna lampa även dekorativa krav: extra lyckad är den mörka metallen i kombination med huvan i koppar. De stora glasytorna ger en adekvat belysning och därmed ökad säkerhet utomhus. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Utomhusvägglampa Jersey M, höjd 22 cm

  Utomhusvägglampa Jersey M, höjd 22 cm
  Vacker utomhusvägglampa Jersey M Utomhusvägglampan Jersey M utstrålar tidlöshet och samtidigt modernitet. Med sin svarta pulverlackering och öppna skärmdesign förvandlar den helt enkelt alla utomhusutrymmen till en plats för välbefinnande. Genom de klara glasrutorna i lampskärmen lyser ljuset jämnt och härligt och skapar en bred belysning av omgivningen. Idealisk för belysning av växthus eller vinterträdgårdar.OBS: Endast lämplig för användning i skyddade utomhusområden!
 • Utomhusvägglampa de Vecht, 28 cm, svart

  Utomhusvägglampa de Vecht, 28 cm, svart
  Vacker utomhusvägglampa de VechtUtformad av rostfritt stål med en svart pulverlackering och fyra klara glasrutor, är utomhusvägglampan de Vecht ett dekorativt tillskott till alla utomhusutrymmen tack vare sin kantiga form och klassiska men moderna look. Lampan är utrustad med skyddsklass IP23 och är därför avsedd för täckta utomhusområden. Perfekt för belysning av vinterträdgårdar eller verandor!
 • Blå utomhusvägglampa Dolce

  Blå utomhusvägglampa Dolce
  Blålackerad Dolce utomhusvägglampa av aluminiumInspirerad av retrolooken har Dolce utomhusvägglampa pulverlackerats i en vacker nyans av blått för att göra den väderbeständig. Den klara skärmen av glas gör att glödlampan inuti kan lysa igenom obehindrat. Armaturen med E27-sockel kan användas med vanliga glödlampor upp till max. 60 watt, LED- eller lågenergilampor. En högkvalitativ utomhusvägglampa och samtidigt en vacker färgklick på varje husvägg!
 • Hoorn - utomhusväggbelysning, undre fattning svart

  Hoorn - utomhusväggbelysning, undre fattning svart
  Elegant utomhusvägglampa Hoorn med vackert koppartakDen här ädla utomhuslampan med antik look imponerar inte bara med behaglig belysning i alla miljöer, utan är också en riktig visuell höjdpunkt. Lampan är en handgjord kvalitetsprodukt. Det ädla taket är tillverkat av koppar, det sirliga väggfästet av aluminium. Detta innebär att Hoorn utomhusvägglampa tål även extrema väderförhållanden.Observera vid installation: Lampan ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Tidlös utomhusväggbelysning Toscane, svart

  Tidlös utomhusväggbelysning Toscane, svart
  Utomhusvägglampa Toscane övertygar med en vacker kopparhuvDesignen på denna utomhusvägglampa kan bäst beskrivas som enkel: av den anledningen designades den medvetet utan utsmyckningar och dekorativa ornament. Det dominerande blickfånget på denna armatur är helt klart kopparhatten, som förfinar designen på ett tilltalande sätt och harmonierar underbart med den mörka metallkroppen. Den stora glasskärmen sprider ljuset på ett lämpligt sätt.
 • Leipzig - klassisk sockellampa, grön

  Leipzig - klassisk sockellampa, grön
  Den klassiska sockellampan Leipzig med antik stämning skapar en historisk ambiens Det spetsiga taket på den kantiga skärmen och den konstfullt utformade sockeln skänker stil åt denna utomhusbelysning. Denna produkt är av handtillverkad kvalitet av massivt aluminiumgods, samt är brännlackerad som skydd mot extrema väderförhållanden. Sockellampan Leipzig imponerar alltså inte bara med sin utvändigt antika design, utan är även ytterst väderbeständig.
 • Elegant sockellampa Madeira, mörkgrön

  Elegant sockellampa Madeira, mörkgrön
  Sockellampan Madeira övertygar med vitt glasklot Denna lampa i serien Madeira har unikt klassiska drag, som återspeglas i formgivningen och färgsättningen. Men designen är ändå återhållsam. I förgrunden står det vita glasklotet, som skapar en behaglig belysning. Alla delar i serien kan lätt kombineras med varandra. Helhetsbilden av Madeira blir en tilltalande lampa för utomhusområdet.
 • Stilfull utomhusväggbelysning Egmond, svart

  Stilfull utomhusväggbelysning Egmond, svart
  Utomhusvägglampa Egmont med smakfull metallornamentikDen här klassiska utomhusvägglampan kan användas på ett mycket mångsidigt sätt och ger inte bara ökad säkerhet, utan uppfyller även dekorativa krav. Metallspetsen och det utsmyckade väggfästet är särskilt vackra att titta på. Den tidlösa designen är alltid vacker att se på!Installationsanvisning: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att man använder gummikablar för detta ändamål
 • Formfulländad utomhusvägglampa Landes

  Formfulländad utomhusvägglampa Landes
  Utomhusvägglampa Landes med vackert svängd väggfäste Utomhusvägglampan Landes utmärker sig med sin klassiska design och robusta bearbetning av materialet mässing och koppar, som har använts vid tillverkningen av stommen. Den klara lampkroppen av glas skapar ett starkt ljus, vilket gör Landes idealisk för att lysa upp fasader på fabrikshallar, verkstäder osv. Landes är utrustad med kapslingsklass IP44 och är därmed väl skyddad mot inträngande stänkvatten samt fasta främmande föremål med en diameter > 1 mm.
 • Blank aluminium-utomhusvägglampa Offshore

  Blank aluminium-utomhusvägglampa Offshore
  Blank polerad utomhusvägglampa Offshore Formen på yttervägglampan Offshore, designad i blankpolerad aluminium, påminner om nautiska instrument. Den lilla vägglampan är utrustad med en GU10-lampa och kan utrustas med både konventionella halogenlampor och LED-lampor. kapslingsklass IP22
 • Utomhusvägglampa de Vecht, 37 cm, svart

  Utomhusvägglampa de Vecht, 37 cm, svart
  De Vecht - dekorativ utomhusvägglampa IP23Den här utomhusvägglampan, som är tillverkad av rostfritt stål med pulverlackerad lack och glas, är en särskilt tidlös men också modern modell som kan kombineras med de mest skiftande färger och stilar i utomhusdesignen. Särskilt den öppna skärmdesignen gör de Vecht till något mycket speciellt, eftersom den också framhäver själva lampan och ger helhetsintrycket ett mycket dekorativt utseende. Matchande ljuskällor, t.ex. så kallade Rustika-ljuskällor, finns i tillbehörslistan.
 • Utomhusvägglampa Vecht med rörelsesensor

  Utomhusvägglampa Vecht med rörelsesensor
  Modern utomhus vägglampa Vecht med rörelsesensor Genom att installera den till höger och vänster om ytterdörren ger Vecht väggarmatur för utomhusbruk entrén ett elegant utseende. Vecht är inte bara en modern ljuskälla, utan också en snygg dekoration på ytterväggen. Mellan de högkvalitativa, mattsvarta stöttorna i rostfritt stål finns en klar glasruta genom vilken ljuset kan skina optimalt i alla riktningar. Tack vare den klara glasrutan är Vecht vägglampan för utomhusbruk perfekt för att använda en visuellt tilltalande glödlampskälla, till exempel i Rustika-form. Tekniska data: - Monteringshöjd: 1,5 till 2 m från marken. - Detektionsvinkel: 100° grader - Detekteringsområde: upp till ca 8 meter. - Ljusets varaktighet: 1:40 minuter / kontinuerligt ljusläge möjligt
 • Utomhusvägglampa Sonn med rörelsesensor

  Utomhusvägglampa Sonn med rörelsesensor
  Sonn utomhus vägglampa med gallerskydd Sonns vägglampa i rostfritt stål har en tidlös design och är försedd med ett gallerskydd som ger ett säkert grepp om skärmen. Den matta skärmen ger en jämn, bländfri ljusfördelning. Rörelsesensorn tänder ljuset automatiskt. Sonn är en praktisk allroundmaskin för utomhusbruk eller för källarlokaler! Tekniska data rörelsesensor: - Monteringshöjd 1,5 till 2 m från marken - Detektionsvinkel: 100° grader - Detekteringsområde: upp till ca 8 meter. - Ljusets varaktighet: 1:40 minuter / kontinuerligt ljusläge möjligt
 • Utomhusvägglampa Borgo av aluminium, svart

  Utomhusvägglampa Borgo av aluminium, svart
  Rustik utomhus vägglampa Borgo Den rustika designen på Borgo vägglampan för utomhusbruk ger en speciell charm åt väggen eller fasaden. Genom att ljuset sänds nedåt skapas ett stämningsfullt indirekt ljus som ger utomhusområdet en speciell atmosfär. Den kantiga formen gör Borgo lämplig för många användningsområden, t.ex. för montering bredvid husets entré, i trädgårdsskjulet eller på terrassen. Borgo integreras diskret i utemiljöns utseende.
 • Utomhusvägglampa Tours i lyktform, brons

  Utomhusvägglampa Tours i lyktform, brons
  Tours utomhus vägglampa i brons Tours vägglampa för utomhusbruk lämpar sig särskilt bra som en vacker, stämningsfull gårdslampa eller som ett fint ljus vid ytterdörren. Tack vare sin industriella design är Tours en visuell höjdpunkt i utomhusområdet som ger en speciell charm. Ljuset från Tours vägglampa för utomhusbruk strålar nedåt, men strålar i alla riktningar genom det klara glasskyddet ovanför sockeln. Armaturens utseende avrundas när en snygg glödlampa används.
 • Klassisk utomhusväggbelysning Madeira, antracit

  Klassisk utomhusväggbelysning Madeira, antracit
  Madeira utomhusvägglampa i klassisk design Denna armatur från Madeira-serien har tydliga klassiska drag som återspeglas i form- och färgdesignen. Designen är ändå ganska enkel, fokus ligger helt klart på den vita akrylkulan som ger ett behagligt ljus. Den kompletta serien kan enkelt kombineras med varandra. Sammantaget framstår Madeira som en attraktiv armatur för utomhusbruk.
 • Grön vintage hänglampa Porto Fino

  Grön vintage hänglampa Porto Fino
  Porto Fino - en pendellampa i vintagestil, grönPendellampan Porto Fino av aluminium i glänsande, mjuk grön är en ljuskälla i aktuell vintagestil som kan användas i vardagsrummet såväl som i hallen och som också passar inredningar i lantlig stil. Lampan är tillverkad av aluminium, skärmen av kristallklart glas. Den kan utrustas med E27-glödlampor på max 60 W, men är också lämplig för användning med energieffektiva LED-lampor.
 • Klassisk utomhus-hänglampa Ampere aluminium/svart

  Klassisk utomhus-hänglampa Ampere aluminium/svart
  Utomhushänglampa Ampere i stabil kedjeupphängning Utomhushänglampan Ampere utmärker sig genom klassisk design och robust bearbetning av materialet aluminium, som har använts i stommens upphängning. Den klara lampkroppen av glas skapar ett starkt ljus, vilket gör lampan idealisk för att lysa upp fabrikshallar, verkstäder osv. Ampere är utrustad med kapslingsklass IP44 och är därmed väl skyddad mot inträngande stänkvatten samt fasta främmande föremål med en diameter > 1 mm. Inklusive 1 meter kabel
 • Stabil utomhusvägglampa Klaus mässing/koppar

  Stabil utomhusvägglampa Klaus mässing/koppar
  Utomhushänglampa Klaus i stabil kedjeupphängning Utomhusvägglampan Klaus utmärker sig genom klassisk design och robust bearbetning av materialet aluminium, som har använts i stommens upphängning. Den klara lampkroppen av glas skapar ett starkt ljus, vilket gör lampan idealisk för att lysa upp fabrikshallar, verkstäder osv. Hänglampan är utrustad med kapslingsklass IP44 och är därmed väl skyddad mot inträngande stänkvatten samt fasta främmande föremål med en diameter > 1 mm. Inklusive 1 meter kabel
 • Klassisk utomhus-hänglampa Ampere aluminium/grön

  Klassisk utomhus-hänglampa Ampere aluminium/grön
  Utomhushänglampa Ampere i stabil kedjeupphängning Utomhushänglampan Ampere utmärker sig genom klassisk design och robust bearbetning av materialet aluminium, som har använts i stommens upphängning. Den klara lampkroppen av glas skapar ett starkt ljus, vilket gör lampan idealisk för att lysa upp fabrikshallar, verkstäder osv. Ampere är utrustad med kapslingsklass IP44 och är därmed väl skyddad mot inträngande stänkvatten samt fasta främmande föremål med en diameter > 1 mm. Inklusive 1 meter kabel
 • Mullvadsgrå utomhusvägglampa Dolce

  Mullvadsgrå utomhusvägglampa Dolce
  Dolce utomhusvägglampa med väderbeständig pulverlackering i taupeTrots sin enkla taupe-lackfinish är Dolce utomhusvägglampa ett riktigt blickfång på husväggen. Detta beror främst på dess eleganta retrodesign. Tack vare pulverlackeringen är lampan extremt väderbeständig och passar perfekt för utomhusbruk. Ljuset avges jämnt genom lampskärmen av klarglas. E27-sockeln kan användas med både vanliga glödlampor och LED-lampor.
 • Utomhusvägglampa Sydney M

  Utomhusvägglampa Sydney M
  Utomhusvägglampa Sydney M - med skyddsklass IP23 idealisk för täckta utomhusområdenDen eleganta utomhusvägglampan Sydney M sprider nostalgisk känsla i utomhusområdet, eftersom den med sin speciella design påminner om en ljuskälla från svunna tider. Men designen har inte bara nostalgiska egenskaper, utan även moderna, vilket i sin tur gör armaturen till en universellt användbar ljuskälla. Armaturen kan integreras i såväl moderna som klassiskt utformade utomhusmiljöer, där den ger en jämn belysning med sin runda glasskärm och sin synliga glödlampa (ingår ej).
 • Modern utomhusvägglampa Koeweit IP44, stål

  Modern utomhusvägglampa Koeweit IP44, stål
  En tidlöst vacker ljuskälla: Koeweit utomhusvägglampaKoeweit är en utomhusvägglampa i modern design. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och utrustad med en klar akrylskärm som släpper in ljus från alla håll. Tack vare den eleganta ytan i rostfritt stål och den enkla formen har armaturen ett tidlöst utseende, så att den kan integreras i en mängd olika designkoncept. En riktig juvel på husfasaden!
 • Utomhushänglampa Landes

  Utomhushänglampa Landes
  Landes - en högkvalitativ pendellampa för utomhus och inomhusPendellampan Landes, tillverkad av tung, högkvalitativ metall med en skärm av klart glas, är inte bara lämplig för att belysa ett täckt utomhusområde, det kan också användas mycket bra i rustikt inredda rum inomhus. Armaturen med E27-sockel är lämplig för konventionella glödlampor och för användning av moderna energisnåla LED-lampor eller lågenergilampor.
 • Porto Fino blå retro-hänglampa

  Porto Fino blå retro-hänglampa
  Porto Fino - en blå taklampa i retro design Upphängningslampan Porto Fino imponerar med sin design i ett retroutseende. Den består av aluminium och klart glas, metallskärmen målades i en blank, vacker nyans av blått, medan kapellet och skugghållaren var kvar i aluminium. En hängande lampa som kan användas i många rum och passar mycket bra med en lantlig inredning eller kompletterar den nuvarande vintagestilen.
 • Golvlampa Satellite i grått, 2 lampor

  Golvlampa Satellite i grått, 2 lampor
  Praktisk golvlampa Satellit i industriell stil Den moderna Satellite golvlampa är utrustad med två roterbara och svängbara spotlights. Dessa kan justeras individuellt och därmed avge ljus på alla sidor. Praktiskt, till exempel att växla mellan indirekt ljus för en trevlig atmosfär och riktat ljus för läsning eller hantverk. golvlampa är utrustad med en bekväm fot eller steg switch och finner sin perfekta plats i vardagsrummet. Den industriella designen ser till att golvlampa är den visuella höjdpunkten i varje rum.
 • Davos - en utomhusvägglampa med utstrålning

  Davos - en utomhusvägglampa med utstrålning
  Davos - en speciell utomhusvägglampa med karismaSvartlackerad aluminium i antik design i kombination med rostfritt stål och klar plast - dessa kontraster ger utomhusvägglampan Davos en mycket speciell karisma och gör den till en mångsidig ljuskälla. I E-27-sockeln kan du använda vanliga glödlampor upp till max. 60 watt, men även LED- eller lågenergilampor.
 • Utomhusvägglampa Sydney L

  Utomhusvägglampa Sydney L
  Effektiv utomhusvägglampa Sydney L. Sydney L - det är namnet på denna utomhusvägglampa - imponerar med en design som har både klassiska och moderna funktioner. Till exempel påminner formen om en lykta dagar, medan den okomplicerade nyansdesignen och det tydliga valet av färger utstrålar en viss modernitet, vilket i slutändan gör lampan till en särskilt mångsidig och extremt snygg lampa . Dessutom bibehåller det runda armaturglaset inte bara en direkt syn på ljuskällan, vilket är särskilt effektivt utan också skapar ett allsidigt enhetligt ljus som belyser omgivningen på ett atmosfäriskt sätt. På grund av IP23- kapslingsklass, endast lämpligt för installation i skyddade utomhusområden, t.ex. under taköverhäng eller liknande.
 • Kopparvägglampa Vienna för utomhusbruk

  Kopparvägglampa Vienna för utomhusbruk
  Kopparfärgad Vienna vägglampa exklusivt för utomhusbrukDen eleganta Vienna utomhusvägglampan består av en böjd arm på vilken en skålformad kopparskärm med en glaskropp som pekar nedåt är fäst. Resultatet av denna intressanta armaturform är en klart ljusstark belysning.
 • Grön utomhusvägglampa Dolce

  Grön utomhusvägglampa Dolce
  Dolce utomhusvägglampa med grön pulverlackeringDolce utomhusvägglampa ger fasaden en färgklick med sin väderbeständiga pulverlackering i en subtil grön färg. Dess retrolook understryker den speciella effekten ytterligare. Tack vare den klara glasskärmen sprids ljuset obehindrat åt alla håll. Armaturen är utrustad med en E27-sockel och kan användas med vanliga glödlampor eller med lågenergilampor.
 • Bronsfärgad utomhusvägglampa Tramonto

  Bronsfärgad utomhusvägglampa Tramonto
  Bronsfärgad Utomhusvägglampa Tramonto Utomhusvägglampan Tramonto har utstrålar en charmig, dekorativ ljuseffekt nedåt på väggen. Det är inte bara en ljuskälla utan också en stilig dekoration på utomhusväggen – till exempel när den monteras till höger eller vänster om en entré. Utomhusvägglampan i brons med klassisk, något antik dekorfärg kan kontrolleras med GU10-halogenlampor, men är också lämpliga för energibesparande belysning med LED-lampor till denna sockel. Förutom den enorma energibesparingen är den betydligt längre livslängden ytterligare ett plus som talar för valet av LED-lampor.
 • Pollare Jersey i slank design

  Pollare Jersey i slank design
  Optimal för belysning av gångvägar runt huset: Jersey pollararmaturMed sin smäckra form och klassiska men ändå moderna utseende ger pollararmaturen Jersey helt enkelt en speciell look till alla utomhusområden. Basen och även skärmen är tillverkade av högkvalitativt aluminium, medan rutorna genom vilka ljuset strålar ut i omgivningen runt omkring är gjorda av glas. Det klara glaset gör att skärmen ser mycket öppen och lätt ut, så att själva ljuskällan kommer till sin rätt. En särskilt vacker effekt uppnås med dekorativa ljuskällor i glödtrådsoptik eller med glödtrådsteknik (se tillbehör).
 • Utomhus hänglampan Sydney

  Utomhus hänglampan Sydney
  Med fast kedjeupphängning - Sydney pendlad utomhusarmaturOavsett om det är i vinterträdgården, den täckta terrassen eller till och med verandan, med Sydney pendlad utomhusarmatur kan dessa områden inte bara belysas på ett särskilt atmosfäriskt sätt, utan snarare utökas med ett elegant tillbehör, eftersom med sin lyktliknande design, som har en modern och samtidigt klassisk effekt, blir den ett blickfång överallt. Tack vare den klara glasskärmen sprids ljuset från alla håll, vilket skapar ett mycket jämnt och mysigt ljusmönster. Eftersom ljuskällan är helt synlig i skärmen är en dekorativ Rustika-ljuskälla eller liknande särskilt lämplig. Lämpliga lampor finns i armaturtillbehören.
 • Gånglampa Sydney IP44

  Gånglampa Sydney IP44
  Snygg vägbelysning Sydndey med svart pulverlack Med denna tidlöst vackra lampa kan trädgården, ingången till innergården eller terrassen inte bara belyses säkert och stämningsfullt, så att utrotningsrisker känns igen tidigt utan kompletteras också på ett särskilt snyggt sätt, eftersom den pelarformade armaturkroppen, som är gjord av högkvalitativt aluminium med en svart pulverlack är gjord, smälter samman till en lanternliknande lampskärm i det övre området, vilket gör att ljuset kan fly från alla sidor. På grund av glasskärmens klara natur blir lampan i sig en omisskännlig höjdpunkt!
 • Nostalgisk utomhusvägglampa Edam M, grön/koppar

  Nostalgisk utomhusvägglampa Edam M, grön/koppar
  Utomhusvägglampa Edam M med kopparhöljeDen välformade och detaljrika utomhusvägglampan Edam M övertygar med sitt nostalgiska utseende och sin vackra tvåtonade färg. Väggfästet i aluminium är tillverkat i elegant mörkgrönt och har sirliga dekorationer. I kontrast till detta står den klara lampskärmen, som sprider ljuset jämnt och klart i omgivningen, och det kopparfärgade taket i en nostalgisk form. Själva aluminiumet har en dubbel pulverlackering. Oavsett om det är vid husets entré, på fasaden eller på terrassen - utomhusvägglampan Edam M hittar sin plats överallt. Den ger ett stämningsfullt och starkt ljus och är ett riktigt blickfång inte bara när det är mörkt.
 • Utomhusvägglampa Carlton med glasskärm

  Utomhusvägglampa Carlton med glasskärm
  Tidlös vägglampa för utomhusbruk Carlton Carlton vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin tidlösa design. Mellan stöttorna av högkvalitativ aluminium sitter glasögon genom vilka armaturens ljus lyser i alla riktningar. Den mattsvarta pulverlackeringen på Carlton vägglampan för utomhusbruk ger aluminiumet ytterligare skydd och väderbeständighet. När du väljer ljuskälla (ingår inte) är det värt att titta lite närmare, eftersom insättningen av en glödlampa, t.ex. i Rustika-form, förhöjer Carlton utomhusvägglampa ännu mer.
 • Gånglampa Carlton i svart

  Gånglampa Carlton i svart
  Tidlös Carlton Path Light Vare sig det är i trädgården, på uppfarten eller på terrassen - Carlton-stråkarmaturen understryker harmoniskt atmosfären i användningsområdet och ger optimal belysning. Genom att sätta in t.ex. en glödlampa (exklusivt) strålar Carlton ljuset optimalt i många riktningar genom glasen. Den mattsvarta ramen av högkvalitativ aluminium understryker den moderna, tidlösa designen hos Carlton Path-armaturen och gör den till en prydnad för varje hus.
 • Utomhusvägglampa Labenne av brons

  Utomhusvägglampa Labenne av brons
  Utomhus vägglampa Labenne med glaskupol och galler Vägglampan Labenne i brons har en formbar glaskupol som omsluter ljuskällan. Glaskupolen hålls av ett bronsgaller på den runda skärmen. Labenne är en armatur i form av en lykta som ger en rustik charm till utomhusområdet. Den är till exempel perfekt för montering till höger och vänster om husets entré eller för att belysa terrassen.
 • Utomhusvägglampa Resident av mässing, brons

  Utomhusvägglampa Resident av mässing, brons
  Högkvalitativ Resident vägglampa för utomhusbruk med frostat glas Vare sig den sitter på väggen eller på fasaden - väggarmaturen Resident för utomhusbruk smälter diskret in i helhetsbilden och ger ett behagligt, bländfritt ljus. Resident-armaturens ram är tillverkad av bronserad mässing och kompletteras av ett diskret galler ovanför det mattvita glasskyddet. Resident vägglampa för utomhusbruk är väl skyddad mot väder och vind tack vare skyddsklass IP57.
 • Gånglampa Resident 2 av mässing, brons

  Gånglampa Resident 2 av mässing, brons
  Rustik vägbelysning Resident 2 med bronsfinish Path-armaturen i Resident-serien är en cylindrisk armatur med ett rustikt utseende. Ljuskällan sitter bakom en skärm av frostat glas så att ljuset avges bländfritt till omgivningen. Resident 2 är perfekt som en ljuskälla i trädgården eller framför huset. Resident 2 är tillverkad av högkvalitativ mässing och tack vare skyddsklass IP57 är den väl skyddad mot smuts och vatten.
 • Sockellampa Kempten i brons

  Sockellampa Kempten i brons
  Högkvalitativ sockellampa Kempten av gjuten brons Denna sockellampa för utomhus är rakt igenom stilfull och är mycket vacker att se på. Metalldetaljerna är gjorda av gjuten brons, vilket gör lampan till ett högkvalitativt objekt utomhus. Filigranbearbetade detaljer rundar av den tilltalande designen. Denna sockellampa lyser upp utomhusområdet på ett passande sätt och är dessutom mycket estetisk.
 • Utomhusvägglampa Barn i industriell stil

  Utomhusvägglampa Barn i industriell stil
  Barn Galvaniserad utomhus vägglampa Vägglampan Barn i galvaniserat stål är en elegant ljuskälla för alla utomhusområden. Den är utformad i industriell stil och har en klassisk form. Varje Barn-vägglampa är handgjord av högkvalitativa material, vilket ger varje vägglampa en unik finish. Lampans ljuskälla är täckt av ett frostat glas, vilket gör att ljuset kan lysa nedåt utan att blända. Lampans industriella utseende utstrålar en unik charm och passar som en trendig ljuskälla i utomhusområdet, till exempel vid husets eller uteplatsens entré.
 • Utomhusvägglampa Provence in rostbrunt

  Utomhusvägglampa Provence in rostbrunt
  Provence vägglampa för utomhusbruk med rustikt utseende Vägglampan Provence för utomhusbruk påminner om en gammal övergiven lada och ger på så sätt en speciell stuga-flair till utomhusområdet. Provence-ramen är tillverkad av högkvalitativt, robust gjutjärn i rostig finish och är därför ett verkligt blickfång vid husets entré. Ljuskällan är monterad under en kupol av klart glas på en rostbrun lampskärm. Tack vare den klara glasklockan förvrängs inte ljuset och det sänds ut i många riktningar utan problem.
 • Utomhushänglampa Labenne i lyktoptik

  Utomhushänglampa Labenne i lyktoptik
  Pendel lampa Labenne för utomhusbruk - med kedja Pendelarmaturen Labenne övertygar med sin industriella design. Labenne framkallar med sin form och färg en speciell charm i alla täckta utomhusområden. Den klassiska runda lampskärmen är fäst vid takfästet med en kedja. Ljuskällan (exkl.) är omgiven av en skärm av klart glas, som är fäst vid skärmen med hjälp av ett galler. När du väljer ljuskälla är det värt att titta närmare, eftersom en vacker glödlampskälla, till exempel i Rustika-looken, kommer att ge pendellampans utseende ytterligare en höjdpunkt.
 • Kvadratisk taklampa Satellite i grått

  Kvadratisk taklampa Satellite i grått
  Modern 4-lampig taklampa Satellite Praktisk funktion och modern design: Den kvadratiska taklampan Satellite har fyra vrid- och svängbara spotlights som ger optimal belysning av rummet och som kan justeras individuellt. Designen är utformad i trendig industristil och ser till att Satellite-armaturen blir ett riktigt blickfång i varje rum. Oavsett om den installeras i köket, vardagsrummet eller i en hall - taklampan Satellite passar perfekt in i unga och moderna interiörer.
 • Klassisk väglykta Liverpool, grön

  Klassisk väglykta Liverpool, grön
  Liverpool vägbelysning övertygar med blank lackfinishDen här vägbelysningen övertygar med en stabil konstruktion och är alltid vacker att se på i sin antika design. Den blanka lackytan ser alltid elegant ut och passar in i många olika utomhusmiljöer. En formfulländad spetsig huv kröner armaturen och understryker den eleganta designen.Information om installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en behörig elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Elegant sockellampa Edinburgh grön

  Elegant sockellampa Edinburgh grön
  Sockellampan Edinburgh övertygar med klassisk design Denna sockellampa övertyger med sin stabila konstruktion och sin stilfulla design. Den glänsande lackeringen integreras sömlöst i de mest olika omgivningar och skapar en stämningsfull belysning och ökda säkerhet. En formskön pickelhuva kröner denna lampa och understryker det klassiska utseendet.
 • Praktiska utomhusväggbelysning Ancona, grön

  Praktiska utomhusväggbelysning Ancona, grön
  Vacker utomhusvägglampa Ancona med rörelsedetektorDenna utomhusvägglampa övertygar med en stabil konstruktion och är alltid vacker att titta på i sin eleganta design. Den blanka lackytan framhäver det klassiska utseendet ytterligare och harmonierar med de mest skiftande utomhusmiljöer. Den praktiska egenskapen hos denna armatur är helt klart rörelsesensorn, som garanterar en hög säkerhetsnivå och mer komfort. Detekteringsvinkel 120°Räckvidd max. 12 meterTid 10 sek. till 7 minuter justerbar
 • Stilfull väglykta Timor, grön

  Stilfull väglykta Timor, grön
  Attraktiv Timor väglampa med dekorativ kupa i kopparDen här väglampan övertygar med sin antika kupa i koppar, som harmonierar perfekt med den glänsande metallen och ser mycket smakfull ut. Denna högkvalitativa armatur bidrar inte bara till ökad säkerhet i utomhusområdet, utan ser också mycket representativ ut samtidigt. Hänvisning vid installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en behörig elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Traditionell väglykta Pantar, grön

  Traditionell väglykta Pantar, grön
  Attraktiv vägbelysning Pantar i klassisk designDen här vägbelysningen övertygar med en smakfull kopparhuv, som harmonierar perfekt med den blanka metallen och ger lampan ett elegant utseende. Utomhusområdet kan inte bara belysas på ett lämpligt sätt, utan även dekoreras på ett stilfullt sätt.Installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål.
 • Sockellampa K43, höjd 68 cm, grön

  Sockellampa K43, höjd 68 cm, grön
  Sockellampa K43 med stilfull pickelhuva Förutom en anpassad belysning uppfyller denna lampa även dekorativa krav: extra lyckad är den mörka metallen i kombination med huvan i koppar. De stora glasytorna ger en adekvat belysning och därmed ökad säkerhet utomhus. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Sockellampa K43, höjd 61 cm, grön

  Sockellampa K43, höjd 61 cm, grön
  Sockellampa K43 med stilfull pickelhuva Förutom en anpassad belysning uppfyller denna lampa även dekorativa krav: extra lyckad är den mörka metallen i kombination med huvan i koppar. De stora glasytorna ger en adekvat belysning och därmed ökad säkerhet utomhus. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Sockellampa K3b med kopparlock, grön

  Sockellampa K3b med kopparlock, grön
  Sockellampa K3b med stilfull pickelhuva Med denna klassiska sockellampa lyser man upp utomhusområdet på ett stilfullt och anpassat sätt. Samtidigt uppfyller lampan även dekorativa krav. Extra lyckat är den mörka metallens harmoni med huvan i koppar. En helt och hållet smakfull lampa som övertygar med klassisk elegans. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Diskret sockellampa K7a, grön

  Diskret sockellampa K7a, grön
  Klassisk sockellampa K7a Denna sockellampa är inte bara smakfullt designad, utan sprider med sin belysning även en stämningsfull atmosfär utomhus och ökar säkerheten. Anm: Sockelplatta ingår inte i leveransen (se tillbehör).
 • Sockellampan Madeira, antracit

  Sockellampan Madeira, antracit
  Sockellampan Madeira övertygar med vitt glasklot Denna lampa i serien Madeira har unikt klassiska drag, som återspeglas i formgivningen och färgsättningen. Men designen är ändå återhållsam. I förgrunden står det vita glasklotet, som skapar en behaglig belysning. Alla delar i serien kan lätt kombineras med varandra. Helhetsbilden av Madeira blir en tilltalande lampa för utomhusområdet.
 • Smakfull väglykta Bali, grön

  Smakfull väglykta Bali, grön
  Väglyktan Bali med vacker ljuseffekt Denna estetiskt utformade lampa har unikt klassiska drag: det transparenta glasklotet harmoniserar perfekt med den mörka metallkroppen. Den dekorativt utformade metallen understryker denna lampas smakfulla effekt. Glaskroppen skapar en passande och behaglig ljuseffekt. Även i släckt tillstånd pryder denna lampa varje utomhusområde.
 • Kopparfärgad utomhusväggbelysning Toscane, grön

  Kopparfärgad utomhusväggbelysning Toscane, grön
  Charmig utomhusväggbelysning Toscane med kopparhuva Designen på denna utomhusväggbelysning kan klassas som stilren: Man har medvetet undvikit onödiga dekorationer och krusiduller. Det dominerande inslaget på denna lampa är helt klart kopparhuvan som förädlar designen. Den stora glasskärmen utstrålar ljuset på ett passande sätt.
 • Chamerande sockellampa Venetie, grön

  Chamerande sockellampa Venetie, grön
  Väglyktan Venetie övertygar med elegant design Denna lampa är helt igenom smakfull design. Den mörkgröna metallen skänker lampan en touch klassisk elegans. Den stilfullt bearbetade huvan understryker det dekorativa utseendet. Förutom det är den fri från onödiga dekorationer och krusiduller. Lampan möjliggör talrika användningsmöjligheter och kommer även på dagen till sin fulla rätt.
 • Klassisk väglykta Liverpool, svart

  Klassisk väglykta Liverpool, svart
  Liverpool vägbelysning övertygar med blank lackfinishDen här vägbelysningen övertygar med en stabil konstruktion och är alltid vacker att se på i sin antika design. Den blanka lackytan ser alltid elegant ut och passar in i många olika utomhusmiljöer. En formfulländad spetsig huv kröner armaturen och understryker den eleganta designen.Information om installation: Armaturen ansluts direkt till uttaget. Vi rekommenderar att installationen utförs av en behörig elektriker. Tillverkaren rekommenderar att gummikablar används för detta ändamål
 • Elegant sockellampa Edinburgh svart

  Elegant sockellampa Edinburgh svart
  Sockellampan Edinburgh övertygar med klassisk design Denna sockellampa övertyger med sin stabila konstruktion och sin stilfulla design. Den glänsande lackeringen integreras sömlöst i de mest olika omgivningar och skapar en stämningsfull belysning och ökda säkerhet. En formskön pickelhuva kröner denna lampa och understryker det klassiska utseendet.
 • Praktiska utomhusväggbelysning Ancona, svart

  Praktiska utomhusväggbelysning Ancona, svart
  Vacker utomhusvägglampa Ancona med rörelsedetektorDenna utomhusvägglampa övertygar med en stabil konstruktion och är alltid vacker att titta på i sin eleganta design. Den blanka lackytan framhäver det klassiska utseendet ytterligare och harmonierar med de mest skiftande utomhusmiljöer. Den praktiska egenskapen hos denna armatur är helt klart rörelsesensorn, som garanterar en hög säkerhetsnivå och mer komfort. Detekteringsvinkel 120°Räckvidd max. 12 meterTid 10 sek. till 7 minuter justerbar