Jonathan Adler lampor

Jonathan Adler har formgivit flera lampor som samtidigt är lite av en skulptur. Det här är lampor som ger belysning men samtidigt blir en inredningsdetalj värd att lägga märke till.

Kvinnlig inspiration bakom Jonathan Adlers lampdesign

Jonathan Adler har hämtat inspiration från kvinnor som stått i skuggan av sina mäns konstnärliga framgång. Gala Lips är inspirerad av Salvador Dalis fru och Dora Maar av den franska fotografen och poeten som även var känd som Pablo Picassos älskarinna.

 • Georgia bordslampa mässing

  Georgia bordslampa mässing
  Georgia är en elegant bordslampa från Jonathan Adler som i sig, är en uttrycksfull skulptur. Stommen består av solid mässing och porslin. Den stilrena vita lampskärmen är tillverkad av hårt papper, inkluderar vid köpet.  Lampskärmens mått: Ø: 30,4 x H: 28 cm
 • Jonathan Adler Atlas Split Bordslampa Vit / Guld - Bordslampor Porslin Vit - 31854

  Jonathan Adler Atlas Split Bordslampa Vit / Guld - Bordslampor Porslin Vit - 31854
  Atlas Split bordslampa från Jonathan Adler med en unik design i porslin med olika vinklar och en gyllene siluett för att addera en extra dimension till designen. Lampan har en rund skärm i papper och en lampfot med en glaserad finish. Den har en full range dimmer för att ge ett behagligt ljus. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Bra att veta om Atlas Split bordslampa - Ingår i serien Atlas Split.- E27- Full range dimmer.- Tillverkad av porslin.- Vit lampskärm.- Höjd: 813 mm.- Diameter: 406 mm.- 100 Watt- Finns även som vas.- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Dora Maar bordslampa vit

  Dora Maar bordslampa vit
  Stilfull och unik bordslampa inspirerad av Dora Maar. Hon var en fransk fotograf, poet, konstnär och älskarinna till Pablo Picasso. Lampfoten är tillverkad av högkvalitativ matt porslin med detaljer i mässing. Den gråa silkesskärmen inkluderar vid köpet.  Lampskärmens mått: Ø: 45,7 x H: 35,5 cm
 • Gala Lips Bordslampa Vit

  Gala Lips Bordslampa Vit
 • Jonathan Adler - Bordslampa Georgia - Vit

  Jonathan Adler - Bordslampa Georgia - Vit
  Georgia Tall bordslampa sticker verkligen ut med sin fantastika utstrålning. Den vita lampfoten av keramik toppas av en lätt grå lampskärm i poplin. Måtten på lampan är 41x 81 cm och sockeln är E27, typ A lampa med 100 watt max. Dimmerströmb
 • Jonathan Adler Electrum Kristallkrona Mässing/nickel - Taklampor Silver - 21934

  Jonathan Adler Electrum Kristallkrona Mässing/nickel - Taklampor Silver - 21934
  Jonathan Adlers Electrum takkrona är en den perfekta blandningen av minimalism och modernism. Omgiven av Space Age-inspirerade ringar av polerad mässing och nickel. Vi har valt ut Silver Taklampor från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Globo taklampa mässing

  Globo taklampa mässing
  Globo taklampa i mässing består av akrylkupoler och 5 stycken glödlampor som utgår från en mässingsstam. Den eleganta ljuskrona passar perfekt att placera i en foajé eller ett större rum. Kontrasten mellan de lysande lamporna och de speglande akrylkupolerna skapar ett vackert ljus.Taklampan har plats för 5st glödlampor (G). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler Caracas 3-arm Kristallkrona /svart - Taklampor Mässing - 21548

  Jonathan Adler Caracas 3-arm Kristallkrona /svart - Taklampor Mässing - 21548
  Jonathan Adler Caracas ljuskrona med geometriska former är idealisk för matsal eller en rymlig foajé. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Gala Lips bordslampa vit

  Gala Lips bordslampa vit
  Gala Lips är en elegant bordslampa med inspiration från Gala, fru och älskarinna till Salvador Dali. Bordslampan består av en uttrycksfull samling av munnar i olika humör. Stilren vit lampskärm tillverkad av hårt papper, inkluderar vid köpet.  Lampskärmens mått: Ø: 41 x H: 31,5 cm
 • Globo bordslampa mässing

  Globo bordslampa mässing
  Globo är en elegant bordslampa från Jonathan Adler. Bordslampan som är en skulptur i sig står på en stadig fot av marmor och har en stomme i mässing. Lampan har dekorativa bollar i akryl som vackert reflekterar ljuset. Storlek på sockeln är E27 med en maxwatt på 40 watt och max 220 volt. Lampskärmen inkluderar. 
 • Jonathan Adler - Bordslampa Georgia - Vit

  Jonathan Adler - Bordslampa Georgia - Vit
  'Keeffes, fru och musa till Alfred Stieglitz. Lampfoten är i matt keramik. Lampfotens diameter är 25,5 cm och lampskärmen 30,5x28 cm. Total höjd 56 cm.
 • Berlin Ljusstake Låg Metall

  Berlin Ljusstake Låg Metall
 • Jonathan Adler Lisbon Pendel Elfenben - Taklampor Keramik Vit - 27385

  Jonathan Adler Lisbon Pendel Elfenben - Taklampor Keramik Vit - 27385
  Jonathan Adler Lisbon takkrona besår av en polerad mässingsstam med tre halva sfärer av emalj. Varje metallskål innehåller ett dubbelt uttag för att ge en mjuk belysning. Vi har valt ut Vit Taklampor i Keramik från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Caracas taklampa mässing/svart

  Caracas taklampa mässing/svart
  Caracas är en elegant ljuskrona med enkla geometriska former. Taklampan passar perfekt för en matsal eller en rymlig foajé. Ljuskronan har prismer med plats för 16 stycken glödlampor. Caracas kontrast mellan antik mässing och svart skapar en industriell touch till lampans moderna design.Taklampan har plats för 6st glödlampor (E12). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Sputnik taklampa mässing

  Sputnik taklampa mässing
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i mässingsfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Sputnik taklampa nickel

  Sputnik taklampa nickel
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i nickelfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Meurice taklampa silver

  Meurice taklampa silver
  Meurice taklampa har en design som tillför en skulpturell touch till din inredning. Ljuskronans bas kan liknas vid en modernare tolkning av bambu. Placera ljuskronan i en smalare hall eller ovanför ett matsalsbord och få till originell ljuseffekt. Taklampan har plats för 28st glödlampor (G16,5). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler - Bordslampa Gala Round - Vit

  Jonathan Adler - Bordslampa Gala Round - Vit
  Den ikoniska Gala vasen som en bordslamp! Skärmen är i en grå ton och materialet är poplin. Lampan står på en bas av marmor och lampfoten är i keramik. Måtten på lampan är 33 x 53 cm och det är en E27 base samt 75 watt max. Lampan har en d
 • Jonathan Adler - Ljusstake Eve - Vit

  Jonathan Adler - Ljusstake Eve - Vit
  Ljustaken Eve i keramik har sin inspiration från Eva och ormen. Denna ljustake sprider ett glamoröst och exentriskt intryck. Diameter 11.5 cm, höjd 18.5 cm
 • Jonathan Adler - Bordlampa Eve - Vit

  Jonathan Adler - Bordlampa Eve - Vit
  Eve bordslampa är handgjord av matt keramik och toppas med en grå skärm i siden. Jonathan Adlers signaturhand sträcker sig uppåt från en bas av nickel för att skapa en känsla av skulptur. Rengör lampfoten men en mjuk trasa. Höjd 82 cm, diam
 • Atlas Split bordslampa

  Atlas Split bordslampa
  Atlas Split bordslampa från Jonathan Adler är en surrealistisk huvudvändare med fyra dubbla utseenden – varje ansiktshalva avslöjar en matt porslinsprofil från en vinkel och en glittrande guldsiluett från den andra. Den stilrena vita lampskärmen inkluderar vid köpet. Lampskärmens mått: Ø: 43,2 x H: 27,9 cm
 • Electrum bordslampa mässing

  Electrum bordslampa mässing
  Electrum bordslampa är en virvlande konstellation av polerad mässing och polerade nickelstänger med en lampskärm i vitt. Bordslampan är både ståtlig och glamorös och kommer garanterat hamna i blickfånget. Electrum bordslampa är designad av Jonathan Adler och är designad för att bli en klassiker i många år.
 • Jonathan Adler Eve Bordslampa Vit / Grå - Bordslampor Porslin Vit - 30949

  Jonathan Adler Eve Bordslampa Vit / Grå - Bordslampor Porslin Vit - 30949
  Eve bordslampa från Jonathan Adler med en unik design i porslin med en handformad detalj som omedelbart drar till sig uppmärksamheten och en trestegsdimmer. Lampan har en diskret lampskärm i silke med en grå färg och en fyrkantig bas i nickel med en polerad finish. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Bra att veta om Eve bordslampa - Unik, handformad design.- Trestegsdimmer.- Polerad bas i nickel.- Stilren lampskärm.- E27- Höjd: 825 mm.- Diameter: 317 mm.- 75 Watt- Ljuskälla medföljer ej. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Porslin Grå - 32034

  Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Porslin Grå - 32034
  Obehandlad Gala bordslampa från Jonathan Adler. Lampan har en unik design med välformade detaljer som omedelbart drar till sig uppmärksamheten och en vit, rundad lampfot i porslin med en fyrkantig bas i marmor. Den har en grå lampskärm i poplin och en dimmer för att ge ett behagligt ljus. Lampskärmens diameter upptill: 17,7 cm. Lampskärmens diameter på den nedre delen: 38,6 cm. Lampfotens bas: 10,2x10,2x1,9 cm. Bra att veta om Gala bordslampa - Den här bordslampan ingår i Jonathan Adlers kollektion Gala.- Rund lampfot i porslin med en fyrkantig bas.- Grå lampskärm i poplin.- Höjd: 533 mm.- Diameter: 330 mm.- E27- 75 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grå Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Georgia Bordslampa Vit - Bordslampor Mässing Vit - 27865

  Jonathan Adler Georgia Bordslampa Vit - Bordslampor Mässing Vit - 27865
  Dekorativ bordslampa från Jonathan Adler. Fot i matt oglaserad keramik och matchande skärm i papper ingår. Detaljer i solid mässing för ett extra lyxigt inslag. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Puzzle Bordslampa /guld - Bordslampor Mässing Svart - 24389

  Jonathan Adler Puzzle Bordslampa /guld - Bordslampor Mässing Svart - 24389
  Puzzle Bordslampa, Mässing/Guld från Jonathan Adler. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Globo Bordslampa /klar - Bordslampor Mässing - 21738

  Jonathan Adler Globo Bordslampa /klar - Bordslampor Mässing - 21738
  Globo från Jonathan Adler en elegant bordslampa, som är en skulptur i sig står på en stadig fot av marmor och har en stomme i mässing. Lampan har dekorativa bollar i akryl som vackert reflekterar ljuset. Storlek på sockeln är E27 med en maxwatt på 40 watt och max 220 volt. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Gala Lips Bordslampa Vit - Bordslampor Porslin Vit - 27877

  Jonathan Adler Gala Lips Bordslampa Vit - Bordslampor Porslin Vit - 27877
  Dekorativ bordslampa i den omtyckta serien Gala från Jonathan Adler, med inspiration från Gala, fru och älskarinna till Salvador Dali. Fot i matt, oglaserad keramik med de välkända läpparna på i olika utföranden. Matchande skärm i papper ingår. Utsmyckad med detaljer i solid mässing. Bordslampan består av en uttrycksfull samling av munnar i olika humör. Stilren vit lampskärm tillverkad av hårt papper inkluderar.Lampskärmens diameter är 41 cm och har en höjd på 31,5 cm.Anpassad för E27 sockel och max 60W eller motsvarande i LED. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Eve Ljusstake 18,4cm Vit

  Eve Ljusstake 18,4cm Vit
 • Globo Bordslampa Clear

  Globo Bordslampa Clear