Jonathan Adler lampor

Jonathan Adler har formgivit flera lampor som samtidigt är lite av en skulptur. Det här är lampor som ger belysning men samtidigt blir en inredningsdetalj värd att lägga märke till.

Kvinnlig inspiration bakom Jonathan Adlers lampdesign

Jonathan Adler har hämtat inspiration från kvinnor som stått i skuggan av sina mäns konstnärliga framgång. Gala Lips är inspirerad av Salvador Dalis fru och Dora Maar av den franska fotografen och poeten som även var känd som Pablo Picassos älskarinna.

 • Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Grå - 32034

  Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Grå - 32034
  Obehandlad Gala bordslampa från Jonathan Adler. Lampan har en unik design med välformade detaljer som omedelbart drar till sig uppmärksamheten och en vit, rundad lampfot i porslin med en fyrkantig bas i marmor. Den har en grå lampskärm i poplin och en dimmer för att ge ett behagligt ljus. Lampskärmens diameter upptill: 17,7 cm. Lampskärmens diameter på den nedre delen: 38,6 cm. Lampfotens bas: 10,2x10,2x1,9 cm. Bra att veta om Gala bordslampa - Den här bordslampan ingår i Jonathan Adlers kollektion Gala.- Rund lampfot i porslin med en fyrkantig bas.- Grå lampskärm i poplin.- Höjd: 533 mm.- Diameter: 330 mm.- E27- 75 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grå Bordslampor från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Globo taklampa mässing

  Globo taklampa mässing
  Globo taklampa i mässing består av akrylkupoler och 5 stycken glödlampor som utgår från en mässingsstam. Den eleganta ljuskrona passar perfekt att placera i en foajé eller ett större rum. Kontrasten mellan de lysande lamporna och de speglande akrylkupolerna skapar ett vackert ljus.Taklampan har plats för 5st glödlampor (G). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Caracas taklampa mässing/svart

  Caracas taklampa mässing/svart
  Caracas är en elegant ljuskrona med enkla geometriska former. Taklampan passar perfekt för en matsal eller en rymlig foajé. Ljuskronan har prismer med plats för 16 stycken glödlampor. Caracas kontrast mellan antik mässing och svart skapar en industriell touch till lampans moderna design.Taklampan har plats för 6st glödlampor (E12). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Meurice taklampa silver

  Meurice taklampa silver
  Meurice taklampa har en design som tillför en skulpturell touch till din inredning. Ljuskronans bas kan liknas vid en modernare tolkning av bambu. Placera ljuskronan i en smalare hall eller ovanför ett matsalsbord och få till originell ljuseffekt. Taklampan har plats för 28st glödlampor (G16,5). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler - Bordlampa Eve - Vit

  Jonathan Adler - Bordlampa Eve - Vit
  Eve bordslampa är handgjord av matt keramik och toppas med en grå skärm i siden. Jonathan Adlers signaturhand sträcker sig uppåt från en bas av nickel för att skapa en känsla av skulptur. Rengör lampfoten men en mjuk trasa. Höjd 82 cm, diameter 32 cm
 • Jonathan Adler - Ljusstake Eve - Vit

  Jonathan Adler - Ljusstake Eve - Vit
  Ljustaken Eve i keramik har sin inspiration från Eva och ormen. Denna ljustake sprider ett glamoröst och exentriskt intryck. Diameter 11.5 cm, höjd 18.5 cm
 • Sputnik taklampa mässing

  Sputnik taklampa mässing
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i mässingsfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Sputnik taklampa nickel

  Sputnik taklampa nickel
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i nickelfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler Eve Ljusstake - Ljusstakar Vit

  Jonathan Adler Eve Ljusstake - Ljusstakar Vit
  Neoklassiskt designad ljusstake skulpterad med surrealistiska händer som reser sig från ljusstakens bas för att gripa tag om ljusen. Generös storlek och med en närvarokänsla som dominerar bordet vid din nästa middagsbjudning. Stearinljus och ljushållare ingår ej. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Alba Ljusstake - Ljusstakar Porslin Vit

  Jonathan Adler Alba Ljusstake - Ljusstakar Porslin Vit
  Ljusstaken från Jonathan Adler har en elegant design i porslin med en vacker ballongkjol och tre ljushållare. Den har en oglaserad yta med en matt finish. Om ljusstaken från Jonathan Adler- Tillverkad av porslin.- Tre ljushållare.- Oglaserad, matt finish. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.