Jonathan Adler lampor

Jonathan Adler har formgivit flera lampor som samtidigt är lite av en skulptur. Det här är lampor som ger belysning men samtidigt blir en inredningsdetalj värd att lägga märke till.

Kvinnlig inspiration bakom Jonathan Adlers lampdesign

Jonathan Adler har hämtat inspiration från kvinnor som stått i skuggan av sina mäns konstnärliga framgång. Gala Lips är inspirerad av Salvador Dalis fru och Dora Maar av den franska fotografen och poeten som även var känd som Pablo Picassos älskarinna.

 • Jonathan Adler Atlas Split Bordslampa Vit / Guld - Bordslampor Porslin Vit - 31854

  Jonathan Adler Atlas Split Bordslampa Vit / Guld - Bordslampor Porslin Vit - 31854
  Atlas Split bordslampa från Jonathan Adler med en unik design i porslin med olika vinklar och en gyllene siluett för att addera en extra dimension till designen. Lampan har en rund skärm i papper och en lampfot med en glaserad finish. Den har en full range dimmer för att ge ett behagligt ljus. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Bra att veta om Atlas Split bordslampa - Ingår i serien Atlas Split.- E27- Full range dimmer.- Tillverkad av porslin.- Vit lampskärm.- Höjd: 813 mm.- Diameter: 406 mm.- 100 Watt- Finns även som vas.- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Gala Lips Bordslampa Vit

  Gala Lips Bordslampa Vit
 • Jonathan Adler Lisbon Takkrona Elfenben - Taklampor Keramik Vit - 27385

  Jonathan Adler Lisbon Takkrona Elfenben - Taklampor Keramik Vit - 27385
  Jonathan Adler Lisbon takkrona besår av en polerad mässingsstam med tre halva sfärer av emalj. Varje metallskål innehåller ett dubbelt uttag för att ge en mjuk belysning. Vi har valt ut Vit Taklampor i Keramik från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Caracas 3-arm Taklampa Svart/ - Taklampor Mässing - 21548

  Jonathan Adler Caracas 3-arm Taklampa Svart/ - Taklampor Mässing - 21548
  Få ett unikt och stilfullt tillskott i ditt hem eller på ditt kontor med Caracas 3-Armade Taklampa från Jonathan Adler. Den vridbara designen och de geometriska formerna i kombination med den eleganta mässingfärgade finishen gör den till en riktig blickfångare. Bra att veta om Caracas 3-Arm taklampa - Sockel: E14- Bredd: 863 mm.- Höjd: 863 mm.- Diameter: 600 mm.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Georgia bordslampa mässing

  Georgia bordslampa mässing
  Georgia är en elegant bordslampa från Jonathan Adler som i sig, är en uttrycksfull skulptur. Stommen består av solid mässing och porslin. Den stilrena vita lampskärmen är tillverkad av hårt papper, inkluderar vid köpet.  Lampskärmens mått: Ø: 30,4 x H: 28 cm
 • Meurice taklampa silver

  Meurice taklampa silver
  Meurice taklampa har en design som tillför en skulpturell touch till din inredning. Ljuskronans bas kan liknas vid en modernare tolkning av bambu. Placera ljuskronan i en smalare hall eller ovanför ett matsalsbord och få till originell ljuseffekt. Taklampan har plats för 28st glödlampor (G16,5). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler Electrum Kristallkrona Mässing/nickel - Taklampor Silver - 21934

  Jonathan Adler Electrum Kristallkrona Mässing/nickel - Taklampor Silver - 21934
  Jonathan Adlers Electrum takkrona är en den perfekta blandningen av minimalism och modernism. Omgiven av Space Age-inspirerade ringar av polerad mässing och nickel. Vi har valt ut Silver Taklampor från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Globo taklampa mässing

  Globo taklampa mässing
  Globo taklampa i mässing består av akrylkupoler och 5 stycken glödlampor som utgår från en mässingsstam. Den eleganta ljuskrona passar perfekt att placera i en foajé eller ett större rum. Kontrasten mellan de lysande lamporna och de speglande akrylkupolerna skapar ett vackert ljus.Taklampan har plats för 5st glödlampor (G). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Caracas taklampa mässing/svart

  Caracas taklampa mässing/svart
  Caracas är en elegant ljuskrona med enkla geometriska former. Taklampan passar perfekt för en matsal eller en rymlig foajé. Ljuskronan har prismer med plats för 16 stycken glödlampor. Caracas kontrast mellan antik mässing och svart skapar en industriell touch till lampans moderna design.Taklampan har plats för 6st glödlampor (E12). Max 25W. Glödlampor ingår ej.
 • Jonathan Adler Alba Ljusstake - Ljusstakar Porslin Vit

  Jonathan Adler Alba Ljusstake - Ljusstakar Porslin Vit
  Ljusstaken från Jonathan Adler har en elegant design i porslin med en vacker ballongkjol och tre ljushållare. Den har en oglaserad yta med en matt finish. Om ljusstaken från Jonathan Adler- Tillverkad av porslin.- Tre ljushållare.- Oglaserad, matt finish. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Jonathan Adler Gala Lips Bordslampa Vit - Bordslampor Porslin Vit - 27877

  Jonathan Adler Gala Lips Bordslampa Vit - Bordslampor Porslin Vit - 27877
  Dekorativ bordslampa i den omtyckta serien Gala från Jonathan Adler, med inspiration från Gala, fru och älskarinna till Salvador Dali. Fot i matt, oglaserad keramik med de välkända läpparna på i olika utföranden. Matchande skärm i papper ingår. Utsmyckad med detaljer i solid mässing. Bordslampan består av en uttrycksfull samling av munnar i olika humör. Stilren vit lampskärm tillverkad av hårt papper inkluderar.Lampskärmens diameter är 41 cm och har en höjd på 31,5 cm.Anpassad för E27 sockel och max 60W eller motsvarande i LED. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Eve Ljusstake - Ljusstakar Vit

  Jonathan Adler Eve Ljusstake - Ljusstakar Vit
  Neoklassiskt designad ljusstake skulpterad med surrealistiska händer som reser sig från ljusstakens bas för att gripa tag om ljusen. Generös storlek och med en närvarokänsla som dominerar bordet vid din nästa middagsbjudning. Stearinljus och ljushållare ingår ej. Shoppa Ljusstakar och mer Ljusstakar & Ljuslyktor hos Royal Design.
 • Berlin Ljusstake Låg Metall

  Berlin Ljusstake Låg Metall
 • Sputnik taklampa nickel

  Sputnik taklampa nickel
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i nickelfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Sputnik taklampa mässing

  Sputnik taklampa mässing
  Sputnik är en klassisk elegant taklampa i mässingsfinish. Ljuskronan passar perfekt för att väcka uppmärksamhet och skapa ett originellt intryck till din inredning. Den designrika taklampan har specialanpassade laserskurna kronkoppar som omsluter glödlamporna för en modern lyster. Taklampan finns i nickel- och mässingsfinish.Taklampan har plats för 24st glödlampor (G16.5). Max 40W. Glödlampor ingår ej.
 • Globo Bordslampa Clear

  Globo Bordslampa Clear
 • Jonathan Adler Eve Bordslampa Vit / Grå - Bordslampor Porslin Vit - 30949

  Jonathan Adler Eve Bordslampa Vit / Grå - Bordslampor Porslin Vit - 30949
  Eve bordslampa från Jonathan Adler med en unik design i porslin med en handformad detalj som omedelbart drar till sig uppmärksamheten och en trestegsdimmer. Lampan har en diskret lampskärm i silke med en grå färg och en fyrkantig bas i nickel med en polerad finish. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Bra att veta om Eve bordslampa - Unik, handformad design.- Trestegsdimmer.- Polerad bas i nickel.- Stilren lampskärm.- E27- Höjd: 825 mm.- Diameter: 317 mm.- 75 Watt- Ljuskälla medföljer ej. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Porslin Grå - 32034

  Jonathan Adler Gala Bordslampa Rund Vit / Grå - Bordslampor Porslin Grå - 32034
  Obehandlad Gala bordslampa från Jonathan Adler. Lampan har en unik design med välformade detaljer som omedelbart drar till sig uppmärksamheten och en vit, rundad lampfot i porslin med en fyrkantig bas i marmor. Den har en grå lampskärm i poplin och en dimmer för att ge ett behagligt ljus. Lampskärmens diameter upptill: 17,7 cm. Lampskärmens diameter på den nedre delen: 38,6 cm. Lampfotens bas: 10,2x10,2x1,9 cm. Bra att veta om Gala bordslampa - Den här bordslampan ingår i Jonathan Adlers kollektion Gala.- Rund lampfot i porslin med en fyrkantig bas.- Grå lampskärm i poplin.- Höjd: 533 mm.- Diameter: 330 mm.- E27- 75 Watt- Ljuskälla säljs separat.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Grå Bordslampor i Porslin från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Eve Ljusstake 18,4cm Vit

  Eve Ljusstake 18,4cm Vit
 • Jonathan Adler Georgia Orb Bordslampa Vit - Bordslampor Mässing Vit - 27865

  Jonathan Adler Georgia Orb Bordslampa Vit - Bordslampor Mässing Vit - 27865
  Dekorativ bordslampa från Jonathan Adler. Fot i matt oglaserad keramik och matchande skärm i papper ingår. Detaljer i solid mässing för ett extra lyxigt inslag. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.
 • Jonathan Adler Puzzle Bordslampa /guld - Bordslampor Mässing Svart - 24389

  Jonathan Adler Puzzle Bordslampa /guld - Bordslampor Mässing Svart - 24389
  Puzzle Bordslampa, Mässing/Guld från Jonathan Adler. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Mässing från Jonathan Adler med stor omsorg.