Ideallux lampor

 • Pendellampa Audi av genomskinligt glas, Ø 50 cm

  Pendellampa Audi av genomskinligt glas, Ø 50 cm
  Pendellampa Audi i glas med glamoröst utseende Audi pendelarmatur ser ganska modern ut, men saknar inte en speciell elegans. Den är ljus och genomskinlig eftersom klart glas användes som huvudkomponent. Pendellampans skärm är tillverkad av glas, liksom den dekorativa hängande lampan inuti. För detta ändamål fästes glaskulor på nylontrådar som hänger ner i en mängd. Detta är inte bara utomordentligt dekorativt och elegant, utan skapar också extravaganta ljuseffekter som kännetecknas av ett vackert glitter. Om pendellampan placeras ovanför ett bord skapar Audi en lyxig atmosfär och en vacker känsla.
 • Designervägglampa Radio i svart

  Designervägglampa Radio i svart
  Svart designervägglampa Radio i minimalistisk optik Denna designervägglampa spelar mycket starkt med ljuskällan och sätter den i uppmärksamhetens centrum, eftersom det inte finns någon skärm eller något liknande, utan bara ett uttag och väggfästet. Båda är svartmålade på denna lampa. Den (icke-dimbara) globlampan som ingår i leveransen presenterar vägglampan på rätt sätt.
 • Designervägglampan Radio i krom

  Designervägglampan Radio i krom
  Kromglänsande vägglampa Radio med lutbart uttag Vägglampan Radio:s stativ är helt i blänkande krom och om du letar efter något vanligt så har du kommit fel. I stället uppmärksammas globljuskällan i centrum som med sina stora mått hamnar ännu mer i fokus. Lampans uttag kan roteras och roteras för att underlätta ljusets riktning.
 • Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm

  Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm
  Justerbar vägglampa Mirror-20 med strömbrytare spegellampa spegel-20 är ett bekvämt extra i varje interiör och tack vare krom look det harmoniserar i synnerhet med modern inredningsstil. Den kan till exempel användas för ytterligare belysning ovanför hyllan i korridoren. Dessutom är den idealisk som spegellampa eller som tavelbelysning för presentation av målningar och andra dekorativa inredningsdetaljer. lamphuvud med de två halogenlamporna G9 är svängbart så att ljusstyrkan kan justeras efter omständigheterna. - med på / av-brytare på väggfästet - lämplig för 2 x G9 med max 40 W vardera
 • Flexibel LED-vägglampa Focus, svart

  Flexibel LED-vägglampa Focus, svart
  Svart LED-vägglampa Focus med rörlig arm Den moderna LED-vägglampan Focus är extremt mångsidig. Den flexibla armen till vilken ljuselementet är fäst sträcker sig från dess runda väggfäste. Armen består av en metallkropp som är omgiven av gummi. Lampan är helt färgad i svart. Förutom att det installeras i sovrummet och används som läslampa, kan det också fungera som ett selektivt belysningselement i vardagsrummet eller arbetsområdet, till exempel belysande konstverk eller hyllor. Tack vare den inbyggda LED-tekniken är den ekonomisk i förbrukning och är särskilt hållbar.
 • Båglampa Daddy med textilskärm, svart

  Båglampa Daddy med textilskärm, svart
  Statlig båglampa pappa med textilskärm golvlampa Daddy är mycket expansiv och påfallande stor. Den stabila metallbasen ger det nödvändiga stödet för stativ, som är krökt i det övre området. I slutet av skärmen hänger skuggan, som är täckt med tyg och skapar en trevlig atmosfär med mjukt, bländfritt ljus. Den direkta nedåtstrålen dyker upp över lampskärmens hela diameter och kastar därmed en jämn ljuskon nedåt. Således är pappa idealisk för att belysa mysig läshörna och även för att ge rum med trevliga grundbelysning belysning.
 • Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, svart

  Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, svart
  Vägglampa Holiday med två ljuskällor och flexibel arm Wall Lamp Holiday erbjuder den mysiga grundbelysning på en textilskärm och ett praktiskt och diskret läslampa. Detta gör det särskilt bra i läshörnet eller ovanför nattduksbordet. En kromfärgad stativ framträder från den matt metallväggfästet med en textilskärm fäst vid överarmen. Den är öppen vertikalt och tar en E14-lampa. Liksom väggfästet har den en fyrkantig grundform med rundade hörn. Den nedre armen smälter samman till en flexibel arm i slutet av ett mindre, enklare lamphuvud med integrerad LED-ljuskälla monterad. Det finns en strömbrytare på väggfästet som kan användas för att manövrera båda ljuskällorna oberoende av varandra.
 • Hänglampa Manhattan med trädetaljer, svart

  Hänglampa Manhattan med trädetaljer, svart
  Upphängningslampa Manhattan - direkt lampa med en naturlig touch Manhattan pendellampa fångar ögat med sin blandning av material. Skärmen är fäst vid en textilkabel på baldakinen. Den övre delen är gjord av naturligt lätt trä som en smal cylinder, vilket ger pendellampa en naturlig touch. Nedan är huvuddelen av skuggan, som är gjord av målad metall. Detta vidgas i en kurva i mitten och slutar i den runda ljusöppningen, så att Manhattan belyser området nedanför. Den återhållsamma och harmonisk utformning av Manhattan pendellampa gör den flexibel användning. Den kan idealiskt integreras i modern och skandinavisk stil. - Upphängningshöjd kan väljas från 50 till 144 cm under monteringen
 • Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, vit

  Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, vit
  Vägglampa Holiday med två ljuskällor och flexibel arm Wall Lamp Holiday erbjuder den mysiga grundbelysning på en textilskärm och ett praktiskt och diskret läslampa. Detta gör det särskilt bra i läshörnet eller ovanför nattduksbordet. En kromfärgad stativ framträder från den matt metallväggfästet med en textilskärm fäst vid överarmen. Den är öppen vertikalt och tar en E14-lampa. Liksom väggfästet har den en fyrkantig grundform med rundade hörn. Den nedre armen smälter samman till en flexibel arm i slutet av ett mindre, enklare lamphuvud med integrerad LED-ljuskälla monterad. Det finns en strömbrytare på väggfästet som kan användas för att manövrera båda ljuskällorna oberoende av varandra.
 • Vägglampa Mirror-10, krom, 60 cm

  Vägglampa Mirror-10, krom, 60 cm
  Vägglampa Mirror-10 i modern krom look och med en rörlig skärm Mirror-10 är idealisk för montering ovanför spegeln i korridoren, vardagsrummet, sovrummet eller garderoben. Den kan också användas som tavelbelysning för att iscensätta målningar och andra dekorationer. Dess smala långsträckta väggfäste passar diskret in i rummet och ser väldigt elegant ut samtidigt. Den rundade formen skapar intrycket av flytande och harmoniska övergångar. Två rörliga armar dyker upp från hållaren och bär paraplyet. Det här är lika smalt som fästet. Fyra 28 W G9 halogenlampor är uppdelade över skärmens längd så att jämn och bred belysning skapas. Tack vare de rörliga armarna kan justeringen enkelt justeras. Detta ger dig belysning som är anpassad efter dina behov och som enkelt kan integreras i rummet. - Lämplig för 4 x G9 med max 40 W vardera
 • Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, svart

  Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, svart
  Höjdjusterbar skrivbordslampa Kelly i industriell stil bordslampa Kelly kännetecknas visuellt av sin industriella design. Fjädrar, skruvar, fogar och kablar syns tydligt och får lampan att se väldigt teknisk ut. Detta ger intrycket att Kelly är väldigt smidig och flexibel i användning - vilket är helt sant. bordslampa är justerbar i höjdled och lamphuvud kan rotera och lutas så att en optimal inriktning av det direktemitterade ljuset kan uppnås. Det typiska, välkända bordslamphuvudet kombinerar modern design och tekniska detaljer med den ursprungliga formen på en bordslampa . Strömbrytaren är på kabeln.
 • LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 53 cm

  LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 53 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • Filigrant konstruerad textil-vägglampa Peter

  Filigrant konstruerad textil-vägglampa Peter
  Krämfärgad vägglampa Peter trollar fram komforten i hemmet På grund av det handgjorda, filigran väggfästet av naturharts och den rektangulära lampskärmen av PVC och linne är denna vägglampa perfekt som en atmosfärisk ljuskälla för vardagsrum i lantlig stil. Den är utrustad med två E14-lampor och ljusstyrkan kan regleras med hjälp av en väggdimmer. Sett överlag erbjuder det inte bara ett särskilt dekorativt utseende utan också en mycket trevlig ljusbild.
 • Pendellampa Doc i antikmässing, strömbrytare

  Pendellampa Doc i antikmässing, strömbrytare
  Enkel pendellampa Doc med strömbrytare Doc- pendellampan , som är justerbar i höjdled när den är pendellampa , kännetecknas av en enkel design som är reducerad till det väsentliga. Takfästet och locket på lampfästet är gjorda av antik mässing. Kabeln är helt höljd med svart textil, en klassisk utseende är inbyggd i uttag . På grund av den enkla designen kan Doc- pendellampa användas på många platser. Installation i rad är också praktiskt, till exempel för att stilfullt visa upp en bar eller disk.
 • Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium

  Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium
  LED skrivbordslampa Futura med många led Futura är en LED-bordslampa som är perfekt som skrivbordslampa tack vare de många inställningsmöjligheterna, höjden, det höga ljusflödet och den universella vita ljusfärgen. Det runda armaturhuvudet kan vridas och ställas in i sin orientering enligt behov med hjälp av de två armarna med leder. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en rund fot som ger den ett stadigt stöd. - Med touch dimmer
 • Hänglampa Cono 3 lampor krom/transparent

  Hänglampa Cono 3 lampor krom/transparent
  Upphängningslampa Cono med tre koniska nyanser av glas och metall Den Cono pendellampa kännetecknas av sin elegant sammansättning av glas och metall, som är särskilt effektiva ovanstående tabeller eller räknare i moderna interiörer. Dess tre lampskärmar, som hänger i rad på en långsträckt kapell, är formade som kottar. Den övre sektionen är gjord av ogenomskinlig metall, medan de nedre sektionerna är gjorda av handblåst glas gör att ljuset från de nedåtvända E14-lamporna (ingår ej) flyr åt sidan. - Fjädring justerbar från 50 till 130 cm under montering
 • Vägglampa Shower, strömbrytare, stickpropp

  Vägglampa Shower, strömbrytare, stickpropp
  Original vägglampa Dusch i svart Vägglampan Shower erbjuder en riktigt original men mycket praktisk designlösning för en höjdjusterbar vägglampa. Som namnet antyder är designen baserad på en dusch - en metallram som är målad matt svart och fungerar enligt principen om ett duschhuvudfäste. Skärmen är fäst vid ett förkromat gångjärnselement och dess läge kan lätt varieras. En tygmantlad kabel, inklusive omkopplare och kontakt, sträcker sig från fogen. Duschvägglampan kan utveckla sin effekt särskilt bra i minimalistiska rum, vare sig i korridoren som ingångslampa eller i det moderna sovrummet bredvid sängbordet.
 • Svart designervägglampa Minimal

  Svart designervägglampa Minimal
  Vägglampa modern design Minimal med svart stativ Denna designer vägglampa kallas Minimal av en anledning, för den ser ganska minimalistisk och puristisk ut eftersom den består av lite mer än en svart vinkel av metall. Endast det nedåtvända lamputtaget har införlivats i den övergripande designen. Därför ägnas mycket uppmärksamhet åt själva lampan och man bör välja lampan medvetet, varigenom en globlampa med större dimensioner skär en riktigt bra figur här.
 • Designorienterad vägglampa Minimal

  Designorienterad vägglampa Minimal
  Kromad vägglampa Minimal med ett mycket modernt utseende Namnet Minimal valdes definitivt inte av en slump, eftersom vägglampans minimalistiska uttryck är omisskännligt. Armaturen består i princip bara av en vinkel och ett uttag som är riktat nedåt. Därför förtjänar ljuskällan särskild uppmärksamhet och det är tillrådligt att välja en lampa som gör rätt till denna position och till exempel har särskilt stora dimensioner, som det är fallet med en globlampa .
 • Bordslampa Sally, höjdjusterbar, lutbar

  Bordslampa Sally, höjdjusterbar, lutbar
  Individuellt justerbar Sally skrivbordslampa med strömbrytare bordslampa Sally är gjord av metall som är målad med matt svart färg. Den mörka grundtonen bryts upp av kopparfärgade detaljer. Detta visas vid de öppna fogarna som ger Sally en industriell touch. Fogarna ger det också flexibilitet; Sally är justerbar i höjd och djup samt paraplyets orientering. lamphuvud har en speciell form som kan beskrivas som en asymmetrisk kon. Insidan hålls i vit ton, vilket bidrar till ett effektivt utsändt ljus. Sally är perfekt för hemmakontorsplatsen. Dessutom talar den industriella och moderna designen för sig själv och kommer säkert att få uppmärksamhet.
 • Flexibel LED-vägglampa Focus, vit

  Flexibel LED-vägglampa Focus, vit
  Rörlig LED-vägglampa Focus som punktbelysning Den vita LED-vägglampan Focus övertygar med en genomtänkt och uppdaterad design som kännetecknas av en flexibel, gummiöverdragen arm som kan anpassas individuellt. På grund av detta kan lampan användas på många olika sätt och platser. Den kan fungera som en modern läslampa i sängområdet eller som punktbelysning i bostäder, till exempel på tavlor eller hyllor. Med LED-tekniken är vägglampan en sparsam och långlivad lampa som passar perfekt i ett modernt hem och ger ideala belysningsresultat.
 • LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 29 cm

  LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 29 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • LED-pendellampa Look i smal form, vit

  LED-pendellampa Look i smal form, vit
  pendellampa i vitt Den vita LED-pendellampa Look kombinerar högkvalitativa material med en minimalistisk design. Den tunna, cylindriska självlysande skärmen säkerställer att ljuset riktas in i rummet nedanför, vilket är särskilt fördelaktigt när det gäller bord och diskar. Detta stöds också av möjligheten att justera upphängningen till en individuell höjd. Eftersom lampan är helt vit ser den ädel ut och kan utveckla sin moderna effekt särskilt i en ljus interiör. Look har en varmvit LED-ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 6 cm.
 • Taklampa Nodi Bianco 5 lampor E14

  Taklampa Nodi Bianco 5 lampor E14
  taklampa Nodi Bianco med fem vita glassfärer Nodi Bianco taklampa är ett lysande belysningselement för moderna inredningsstilar. Taket och stativ är gjorda av blank, kromfärgad metall så att ljuset reflekteras. Dessutom kan ramens anslutningselement roteras efter behov, vilket gör att paraplyerna kan justeras efter behov. De senare är gjorda av blåst och etsat glas som verkar vitt. Ljuset från en E14-lampa per sfär sprids jämnt och avger i en trevlig ton. På detta sätt är rummet nedsänkt i en mysig atmosfär.
 • LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 53 cm

  LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 53 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • Vägglampa Kool av cement, höjd 19 cm

  Vägglampa Kool av cement, höjd 19 cm
  Vertikal öppen vägglampa Kool med ett slående utseende Kool vägglampan är helt och hållet tillverkad av grå cement och följer trenden med betongutseendet, vilket är mycket populärt som ett element i modern inredning. Kool är designad i en rektangulär kuboidform. De två GU10-lamporna är placerade i det inre metallfästet. Som ett resultat kan de inte ses optiskt för observatören. Dess ljus faller utåt genom de vertikala öppningarna och skapar en upp och ned accent i form av två ljuskottar.
 • Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 27,5 cm

  Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 27,5 cm
  Med den svarta och guldvägglampan Sunrise flyttar soluppgången in i vardagsrummet Vägglampan Sunrise förtjänar verkligen sitt namn. Baserat på en rund grundform är den uppdelad i en nedre, svart och en övre, gyllene sektion, som böjer sig till varandra. Bakom det nedre elementet finns G9-halogenlampor vars varma ljus understryker den övre gyllene ytan och också lyser upp väggen ovan. Resultatet är scenen för en stigande sol mot ett kuperat landskap som fortfarande är mörkt. Det indirekta ljuset från Sunrise är perfekt som accentbelysning och stöder den välmående faktorn i vardagsrummet. De medföljande lamporna kan ersättas med vanliga G9-lampor med maximalt 40 W.
 • Hänglampa Manhattan med trädetaljer, vit

  Hänglampa Manhattan med trädetaljer, vit
  Upphängningslampa Manhattan - direkt lampa med en naturlig touch Manhattan pendellampa fångar ögat med sin blandning av material. Skärmen är fäst vid en textilkabel på baldakinen. Den övre delen är gjord av naturligt lätt trä som en smal cylinder, vilket ger pendellampa en naturlig touch. Nedan är huvuddelen av skuggan, som är gjord av målad metall. Detta vidgas i en kurva i mitten och slutar i den runda ljusöppningen, så att Manhattan belyser området nedanför. Den återhållsamma och harmonisk utformning av Manhattan pendellampa gör den flexibel användning. Den kan idealiskt integreras i modern och skandinavisk stil. - Upphängningshöjd kan väljas från 50 till 144 cm under monteringen
 • Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 23 cm

  Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 23 cm
  Cylindrisk bordslampa Edo i matt glas Edo- bordslampa presenterar sig i en puristisk stil och avstår medvetet med onödiga detaljer. Skärmen är helt gjord av blåst glas som sedan etsas och därmed har en matt, vit yta. Det genomskinliga materialet gör att ljuset kan arbeta mycket försiktigt utan att blända. Endast foten, som knappt syns från utsidan, är inte gjord av glas utan av metall. Tack vare den smala designen tar Edo lite utrymme och kan placeras nästan var som helst i huset. Beroende på ljuseffekten för den valda E27-lampan kan Edo användas till exempel som funktionell läslampa eller mer dekorativ.
 • Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit

  Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit
  Höjdjusterbar skrivbordslampa Kelly i industriell stil bordslampa Kelly kännetecknas visuellt av sin industriella design. Fjädrar, skruvar, fogar och kablar syns tydligt och får lampan att se väldigt teknisk ut. Detta ger intrycket att Kelly är väldigt smidig och flexibel i användning - vilket är helt sant. bordslampa är justerbar i höjdled och lamphuvud kan rotera och lutas så att en optimal inriktning av det direktemitterade ljuset kan uppnås. Det typiska, välkända bordslamphuvudet kombinerar modern design och tekniska detaljer med den ursprungliga formen på en bordslampa . Strömbrytaren är på kabeln.
 • Hänglampa London Cromo, höjdjusterbar

  Hänglampa London Cromo, höjdjusterbar
  Upphängningslampa London Cromo med ett halvtransparent utseende The London Cromo pendellampa utstrålar en elegant och modern stil. Skärmen är täckt med PVC-film, kombinationen av ett transparent utseende och kromfärg gör lampan till ett riktigt blickfång. Ytan ser väldigt blank ut och reflekterar det omgivande ljuset. Inuti finns fem E27-uttag som är horisontellt fästa på stativ och riktade mot utsidan. Lampskärmen är öppen längst ner, vilket skapar en direkt ljuseffekt för bordsbelysningen. De tre stålkablarna som pendellampa i är knappt synliga. De har en automatisk kabellåsanordning, med vilken pendelhöjden kan justeras från 42 till 138 cm.
 • Bordslampa London Cromo höjd 48,5 cm

  Bordslampa London Cromo höjd 48,5 cm
  bordslampa London Cromo - kombination av krom och transparens Den tydligt reflekterande kromytan på metallbotten på London Cromo bordslampa fångar omedelbart. Detta är konkavt så att det blir smalare från den breda basen och slutligen slutar med E27- uttag igen vid den övre punkten. uttag är omgiven av en elegant trunkerad konskugga som är utformad i en kombination av krom och transparens. PVC-film används för detta ändamål, vilket ger denna transparenta, reflekterande skimmer. Lampskärmen är öppen uppåt och nedåt och möjliggör direkt ljusemission. Denna bordslampa är en elegant följeslagare som kan placeras flexibelt. Det förbättrar interiören i en modern inredningsstil och kan enkelt manövreras med den inbyggda strömbrytaren.
 • Hänglampa Nodi Bianco Ø 80 cm

  Hänglampa Nodi Bianco Ø 80 cm
  Upphängningslampa Nodi Bianco - flexibla designalternativ tack vare roterbara anslutningselement Upphängningslampan Nodi Bianco är en flexibel och samtidigt ädel följeslagare för hemmet. Tack vare kromfinishen på stativ eller anslutningselementen lyser lampan även när den är avstängd och ser omedelbart ut i hög kvalitet. Bollarna är gjorda av blåst glas. En sista etsningsprocess gör ytan matt och grov. Inuti finns ett E14- uttag, vars ljus dyker upp försiktigt och utan bländning. Det varma ljuset distribueras i hela rummet på grund av att sfärerna är olika inriktade. Det speciella med det: anslutningselementen kan roteras efter önskemål så att det inte finns några gränser för kulornas inriktning. På detta sätt kan belysningen ske målinriktat och anpassas helt till personliga behov. - Höjdjusterbar under montering
 • Korg-hänglampa Haunt, vit

  Korg-hänglampa Haunt, vit
  Pretty Haunt hängande lampa med en vit korg Den mysiga hänglampan Haunt imponerar med en vitlackad rottingkorg som en nyans som främst fördelar ljuset nedåt. På grund av vävningstekniken skyddar dock korgen inte ljuset helt, så att lampan trollar fram en stor effekt när den slås på och skapar en mysig atmosfär. Den perfekta platsen för hänglampan Haunt är matsalen. Här kan den enkelt justeras till valfri höjd för att skapa vänlig belysning för vardagliga saker.
 • Luce Max - hänglampa i glödlampsform

  Luce Max - hänglampa i glödlampsform
  Luce Max hängande lampa med trådar av aluminium Med denna hängande lampa får du i princip en överdimensionerad glödlampa, eftersom formen inte påminner om något annat. I glödlampan, som modellerades på en glödlampa, finns trådar gjorda av aluminiumtråd, som säkerställer att ljus effektivt eftersom det reflekteras flera gånger och därför gnistrar in i rummet. En hängande lampa med en kick! Glasskärmen är unik eftersom den är handblåst. Alla luftbubblor som kan förekomma är därför inte en defekt utan ett tecken på hantverk och individualitet.
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa vit

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa vit
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att armaturen homogent belyser ett långbord eller en disk. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • LED-pendellampa Look i smal form, svart

  LED-pendellampa Look i smal form, svart
  Dekorativ pendellampa ser helt svart ut Den svarta och smala designen på LED-pendellampa Look imponerar med sina eleganta linjer. Den minimalistiska cylinderformade självlysande skärmen har en tunn upphängning. Höjden kan justeras individuellt under monteringen så att armaturen kan placeras så att den passar höjden på bordet eller bänken. I helt svart kan den snygga lampan helst användas i ett mörkt interiör. Belysningen sker selektivt i området under den fluorescerande skärmen. Av denna anledning är installation i rad också perfekt, till exempel om räknare ska belysas effektivt. Look har en varmvit LED-ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 6 cm.
 • Vägglampa Kool av cement, höjd 10 cm

  Vägglampa Kool av cement, höjd 10 cm
  Kubformad vägglampa Kool av betong för accentbelysning Kool-vägglampan förtrollar interiören med en upp och ner-accent. Med sitt konkreta utseende och minimalistiska form tar det upp två moderna designtrender. Kroppen är helt gjord av grå cement. Endast fästet är av metall och är dolt inuti. G9- uttag finns också här. Ljuset från den LED-ljuskälla som ska användas släpps ut genom de vertikala öppningarna och skapar dekorativa ljuskottar på väggen.
 • LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 29 cm

  LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 29 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • LED-vägglampa Desk vit, ljus uppåt/nedåt

  LED-vägglampa Desk vit, ljus uppåt/nedåt
  Modern upp och ner vägglampa Skrivbord i vitt LED-vägglampan Desk är perfekt för accent och grundbelysning i modern interiör. Vitt pulverlackerat aluminium bildar både väggfästet och den plana, rektangulära kroppen som avger ljus på toppen och botten. Detta belyser väggen ovanför och under. Speciellt korridorer och trappor drar nytta av detta, liksom lounger och mottagningsrum.
 • Bordslampa Wally med ledad arm, svart/koppar

  Bordslampa Wally med ledad arm, svart/koppar
  Flexibel skrivbordslampa Wally med kopparfärgade element bordslampa Wally har detaljer som du tilldelar den industriella stilen. Fjädrar, kablar och fogar syns tydligt. Den senare kommer också att sticka ut, eftersom de visas på den annars svarta lampan i en kroppsfärgad yta. Skuggan är rund och helt öppen längst ner, vilket innebär att ljuset bara kan gå ut genom denna öppning. Skärmens inre yta är vit så att ljuset från E27-lampan också reflekteras och strålar in i rummet. På grund av ljusets flexibla rörlighet och justerbarhet är det lätt att rikta in, belysa ett annat föremål eller dimma lite. Det är därför perfekt för den privata studien.
 • Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 35 cm

  Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 35 cm
  Cylindrisk bordslampa Edo i matt glas Edo- bordslampa presenterar sig i en puristisk stil och avstår medvetet med onödiga detaljer. Skärmen är helt gjord av blåst glas som sedan etsas och därmed har en matt, vit yta. Det genomskinliga materialet gör att ljuset kan arbeta mycket försiktigt utan att blända. Endast foten, som knappt syns från utsidan, är inte gjord av glas utan av metall. Tack vare den smala designen tar Edo lite utrymme och kan placeras nästan var som helst i huset. Beroende på ljuseffekten för den valda E27-lampan kan Edo användas till exempel som funktionell läslampa eller mer dekorativ.
 • Bordslampa London Cromo höjd 36,5 cm

  Bordslampa London Cromo höjd 36,5 cm
  bordslampa London Cromo - kombination av krom och transparens Den tydligt reflekterande kromytan på metallbotten på London Cromo bordslampa fångar omedelbart. Detta är konkavt så att det blir smalare från den breda basen och slutligen slutar med E27- uttag igen vid den övre punkten. uttag är omgiven av en elegant trunkerad konskugga som är utformad i en kombination av krom och transparens. PVC-film används för detta ändamål, vilket ger denna transparenta, reflekterande skimmer. Lampskärmen är öppen uppåt och nedåt och möjliggör direkt ljusemission. Denna bordslampa är en elegant följeslagare som kan placeras flexibelt. Det förbättrar interiören i en modern inredningsstil och kan enkelt manövreras med den inbyggda strömbrytaren.
 • Golvlampa London Cromo höjd 174 cm, krom/klar

  Golvlampa London Cromo höjd 174 cm, krom/klar
  golvlampa London Cromo kombinerar storlek med en graciös utseende Den stora, eleganta golvlampa London Cromo presenterar sig i ett modernt, elegant utseende. Hela lampan har en reflekterande effekt och utstrålar ren glans genom hela rummet. Med utgångspunkt från en stabil, cirkulär bas ändras metallramen till en tunn stång. Han bär en lampskärm i form av en vertikalt öppnad trunkerad kon. Denna är gjord av PVC-film, som är lite transparent och skimrar i krom samtidigt. I kombination med en E27- filamentlampa får denna design också en dekorativ effekt. En strömbrytare är inbyggd i kabeln för enkel användning.
 • Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 35 cm

  Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 35 cm
  Med den svarta och guldvägglampan Sunrise flyttar soluppgången in i vardagsrummet Vägglampan Sunrise förtjänar verkligen sitt namn. Baserat på en rund grundform är den uppdelad i en nedre, svart och en övre, gyllene sektion, som böjer sig till varandra. Bakom det nedre elementet finns G9-halogenlampor vars varma ljus understryker den övre gyllene ytan och också lyser upp väggen ovan. Resultatet är scenen för en stigande sol mot ett kuperat landskap som fortfarande är mörkt. Det indirekta ljuset från Sunrise är perfekt som accentbelysning och stöder den välmående faktorn i vardagsrummet. De medföljande lamporna kan ersättas med vanliga G9-lampor med maximalt 40 W.
 • Hänglampa Pauline med glasdroppar, 8 lampor

  Hänglampa Pauline med glasdroppar, 8 lampor
  Taklampa Pauline med åtta flammor - handgjorda smycken av rökt glas Pauline-upphängningslampan kännetecknas av sin filigranform och fina detaljer. Det rökfärgade glaset blåses för långa droppformar för hand. Som en helhetsbild ser pendellampa ut som en explosion av tusen droppar vatten som strävar i alla riktningar. Varje droppe monteras individuellt på den kromfärgade metallramen. Åtta G9-uttag sitter på kortare armar mellan dessa vackra dekorativa element, som alla är utrustade med 28 W halogenlampor och kan utrustas med maximalt 40 W vardera. Utan tvekan är denna glaslampa ett absolut blickfång och ger atmosfäriskt ljus. Ljuset kan försiktigt tränga igenom det glänsande rökta glaset och spridas i hela rummet. En intressant spel av ljus och skugga dyker upp i området och inbjuder dig att dröja kvar.
 • Ideal Lux Triumph vägglampa 2 lampor, svart

  Ideal Lux Triumph vägglampa 2 lampor, svart
  Vägglampa Triumph i metall, paraplylös, justerbar, tvåflammig Triumph-vägglampan är tillverkad helt i metall och lackad i svart. I toppen och botten av den långsträckta vägghållaren finns svängbara armar som sticker ut i rummet och kan vridas åt båda hållen. Armarna är utrustade med E27-uttag i dekorerade metallhylsor som vetter nedåt. Vägglampan passar lika bra in i industristilen som i vintagestilen. Armaturens utseende kan ändras med hjälp av olika glödlampor. Oavsett om det handlar om annorlunda formade lampor som på bilden, tonade globelampor eller speciellt formade och designade lampor i många olika versioner - möjligheterna är många och kan anpassas individuellt efter personlig smak och respektive belysningskrav.
 • Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm

  Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm
  Upphängningslampa Nodi Bianco - flexibla designalternativ tack vare roterbara anslutningselement Upphängningslampan Nodi Bianco är en flexibel och samtidigt ädel följeslagare för hemmet. Tack vare kromfinishen på stativ eller anslutningselementen lyser lampan även när den är avstängd och ser omedelbart ut i hög kvalitet. Bollarna är gjorda av blåst glas. En sista etsningsprocess gör ytan matt och grov. Inuti finns ett E14- uttag, vars ljus dyker upp försiktigt och utan bländning. Det varma ljuset distribueras i hela rummet på grund av att sfärerna är olika inriktade. Det speciella med det: anslutningselementen kan roteras efter önskemål så att det inte finns några gränser för kulornas inriktning. På detta sätt kan belysningen ske målinriktat och anpassas helt till personliga behov. - Höjdjusterbar under montering
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa svart

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa svart
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att ett långbord eller en disk blir homogent belyst med armaturen. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K svart

  Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K svart
  LED-vägglampa Omega Round med IP54-skydd och vridbart armaturhuvud Omega Round är en LED-väggarmatur som även lämpar sig för fuktiga rum eller till och med för utomhusbruk tack vare att den är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har IP54-skydd. Armaturhuvudet med glasdiffusor kan lutas för att få ljuskäglan i önskat läge. Vägglampan är utrustad med universella vita lysdioder.
 • Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa svart

  Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa svart
  LED skrivbordslampa Futura med många led Futura är en LED-bordslampa som är perfekt som skrivbordslampa tack vare de många inställningsmöjligheterna, höjden, det höga ljusflödet och den universella vita ljusfärgen. Det runda armaturhuvudet kan vridas och justeras i sitt läge med hjälp av de två armarna med leder vid behov. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en rund fot som ger den ett stadigt stöd. - Med touch dimmer
 • Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11W svart

  Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11W svart
  LED-vägglampa Essence med indirekt belysningseffekt Essence är en LED-väggarmatur med en mycket minimalistisk design som avger indirekt ljus genom de lysdioder som är installerade i väggens riktning. Den långa, rörformade armaturkroppen var tillverkad av pulverlackerad aluminium, precis som väggfästet, och de varmvita lysdioderna täcktes av en opalvit ljusdiffusor av akryl. Lysdioderna lyser jämnt genom diffusorn på väggen och bara indirekt in i rummet, vilket ger en mycket behaglig belysning och ett dekorativt ljusmönster på väggen.
 • Ideal Lux Wally golvlampa med ledarm, svart

  Ideal Lux Wally golvlampa med ledarm, svart
  Wally golvlampa i pulverlackerad metall med ledad arm Tack vare ramen med tre leder med fjäderbelastad mekanism kan Wally golvlampa flyttas till de mest varierande positioner för att rikta ljusstrålen i en viss riktning. Lampan är helt tillverkad av pulverlackerad metall med förnicklade metalldetaljer i form av skruvar, fjädrar och handtag för justering och fastsättning. Golvlampan Wally passar inte bara bra som läslampa i vardagsrummet. Den slås på och av med hjälp av en strömbrytare som är inbyggd i lampskärmens huvud.
 • Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K kaffe

  Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K kaffe
  LED-vägglampa Omega Round med IP54-skydd och vridbart armaturhuvud Omega Round är en LED-väggarmatur som även lämpar sig för fuktiga rum eller till och med för utomhusbruk tack vare att den är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har IP54-skydd. Armaturhuvudet med glasdiffusor kan lutas för att få ljuskäglan i önskat läge. Vägglampan är utrustad med universella vita lysdioder.
 • Ideal Lux Axel golvlampa med trä, svart/natur

  Ideal Lux Axel golvlampa med trä, svart/natur
  Golvlampa Axel i en blandning av material i en vacker färgkombination Axel är en golvlampa som består av olika material. Från den runda basen i pulverlackerad metall reser sig en stång i naturfärgat trä, på vilken den textilklädda skärmen är fäst. Tack vare fästbeslaget kan skärmen placeras på vilken höjd som helst på ramen. Skärmens insida är vit så att lampans ljus reflekteras optimalt. Golvlampan styrs via en fotbrytare i kabeln.
 • Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor vit

  Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor vit
  Tolvlampig Filo LED-pendelarmatur med filigran ljuselement i form av en stav Filo hängande lampa inspirerar med sina tolv ljuselement i form av mycket smala stavar med nedåtriktade lysdioder som hänger i olika höjder från den runda kapellet. Både kapell och armaturer är tillverkade av pulverlackerad metall. Armaturens filigranformade design med sina smala, långa självlysande stavar påminner lite om en spelpjäs som blåser i vinden och ger ljud ifrån sig, men armaturen ger en ljus, nedåtriktad belysning som belyser ett matbord effektivt och starkt. Lysdioderna i Filo-pendellampan lyser i en varm vit ljusfärg och kännetecknas av en särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90.
 • Ideal Lux Syntesi LED-vägglampa kvadrat svart

  Ideal Lux Syntesi LED-vägglampa kvadrat svart
  LED-vägglampa Syntesi - svart ram med spotlight Syntesi vägglampan fångar ögat på varje vägg. Den består av en fyrkantig ram av svart pulverlackerad aluminium, på vilken en liten, justerbar spot av samma material sitter. Armaturen är en ljuskälla och ett dekorativt inredningselement för den moderna livsstilen och lämpar sig för användning i många olika rum, från vardagsrummet till sovrummet och hallen. Den justerbara strålkastaren är utrustad med varmvita lysdioder bakom en genomskinlig akrylskiva.
 • Ideal Lux Axel bordslampa med trä, svart/natur

  Ideal Lux Axel bordslampa med trä, svart/natur
  Axel bordslampa i vacker material- och färgkombination Axel bordslampa drar till sig ögonen med sin kombination av olika material och färger. Basen och beslagen är tillverkade av pulverlackerad metall i svart, medan skärmen i svart tyg sitter på en rund stång i naturträ. Den kan justeras i höjd genom att fästas i träet och döljer en E27-fäste som kan användas för alla typer av glödlampor upp till 60 W. I den nedre och övre delen av skärmens öppning kan ljuset komma ut direkt, runt omkring mildras det kraftigt av den svarta skärmen, så att en mycket behaglig belysning med vackra effekter skapas. Växeln är integrerad i kabeln.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa koppar-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa koppar-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade skärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor svart

  Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor svart
  Tolvlampig Filo LED-pendelarmatur med filigran ljuselement i form av en stav Filo hängande lampa inspirerar med sina tolv ljuselement i form av mycket smala stavar med nedåtriktade lysdioder som hänger i olika höjder från den runda kapellet. Både kapell och lampor är tillverkade av pulverlackerad metall. Armaturens filigranformade design med sina smala, långa självlysande stavar påminner lite om en spelpjäs som blåser i vinden och ger ljud ifrån sig, men armaturen ger en ljus, nedåtriktad belysning som belyser ett matbord effektivt och starkt. Lysdioderna i Filo-pendellampan lyser i en varmvit ljusfärg och kännetecknas av en särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa amber-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa amber-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade skärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11 W vit

  Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11 W vit
  LED-vägglampa Essence med indirekt belysningseffekt Essence är en LED-väggarmatur med en mycket minimalistisk design som avger indirekt ljus genom de lysdioder som är installerade i väggens riktning. Den långa, rörformade armaturkroppen var tillverkad av pulverlackerad aluminium, precis som väggfästet, och de varmvita lysdioderna täcktes av en opalvit ljusdiffusor av akryl. Lysdioderna lyser jämnt genom diffusorn på väggen och bara indirekt in i rummet, vilket ger en mycket behaglig belysning och ett dekorativt ljusmönster på väggen.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa krom-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa krom-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade lampskärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Carta hänglampa i papperslook Ø 40 cm

  Ideal Lux Carta hänglampa i papperslook Ø 40 cm
  Pendel lampa Carta med bollskärm i papperslook Enkel och samtidigt iögonfallande - Carta hängande lampa med sin vita sfäriska skärm passar in i varje interiör och kan användas på många olika sätt för att belysa de mest varierande områden. Skärmen hänger på en textilklädd kabel från en baldakin i mattvit lackerad metall. Den är sfärisk och tillverkad av polykarbonat och utformad med en beläggning med papperseffekt, så att den ser ut som om den vore gjord av vitt papper. Ljuset sprids mycket jämnt och utan bländning i omgivningen. Armaturen ser också mycket dekorativ ut när den monteras i par över ett långt matbord.
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa mässing

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa mässing
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att armaturen homogent belyser ett långbord eller en disk. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • Taklampa Pauline med glasdroppar, 5 lampor

  Taklampa Pauline med glasdroppar, 5 lampor
  5- taklampa Pauline i glas för en inspirerande glans Pauline- taklampa har fem G9 28 W-ljuskällor som är dolda mellan en mängd långsträckta glasdroppar. De dekorativa elementen av blåst, handmodellerat glas fästs på baldakinen på ett sådant sätt att de pekar i alla riktningar. I varje ände finns en liten boll som en slutsats Det rökiga grå glaset ger lampan en ädel touch och ser till att ljuset som faller genom dropparna reflekteras. G9-uttagen är försedda med lampor och kan utrustas med maximalt 5 x 40 watt när de byts ut. ljus sprider sig genom förskjutning av lamporna i hela rummet och tar upp ett stort område. Detta säkerställer god belysning. taklampa kan också användas som vägglampa.
 • Ideal Lux Cloud LED-taklampa, längd 52 cm

  Ideal Lux Cloud LED-taklampa, längd 52 cm
  Cloud LED taklampa med indirekt ljusstråle Den här vita LED-takarmaturen kallas Cloud på grund av sin form, som verkligen påminner om formen på ett puffigt moln på grund av de överlagrade, cirkulära ljuselementen. Ljuselementen är tillverkade av matt vitlackerad metall och har opalvita akryldiffusorer på ovansidan, genom vilka ljuset från de varmvita lysdioderna bakom dem lyser indirekt och jämnt mot taket. Där reflekteras ljuset tillbaka in i rummet och skapar en mycket behaglig indirekt belysningseffekt. Armaturen lämpar sig också utmärkt för väggmontering i stora rum.