Ideallux lampor

 • Pendellampa Audi av genomskinligt glas, Ø 50 cm

  Pendellampa Audi av genomskinligt glas, Ø 50 cm
  Pendellampa Audi i glas med glamoröst utseende Audi pendelarmatur ser ganska modern ut, men saknar inte en speciell elegans. Den är ljus och genomskinlig eftersom klart glas användes som huvudkomponent. Pendellampans skärm är tillverkad av glas, liksom den dekorativa hängande lampan inuti. För detta ändamål fästes glaskulor på nylontrådar som hänger ner i en mängd. Detta är inte bara utomordentligt dekorativt och elegant, utan skapar också extravaganta ljuseffekter som kännetecknas av ett vackert glitter. Om pendellampan placeras ovanför ett bord skapar Audi en lyxig atmosfär och en vacker känsla.
 • Båglampa Daddy med textilskärm, svart

  Båglampa Daddy med textilskärm, svart
  Statlig båglampa pappa med textilskärm golvlampa Daddy är mycket expansiv och påfallande stor. Den stabila metallbasen ger det nödvändiga stödet för stativ, som är krökt i det övre området. I slutet av skärmen hänger skuggan, som är täckt med tyg och skapar en trevlig atmosfär med mjukt, bländfritt ljus. Den direkta nedåtstrålen dyker upp över lampskärmens hela diameter och kastar därmed en jämn ljuskon nedåt. Således är pappa idealisk för att belysa mysig läshörna och även för att ge rum med trevliga grundbelysning belysning.
 • Designervägglampa Radio i svart

  Designervägglampa Radio i svart
  Svart designervägglampa Radio i minimalistisk optik Denna designervägglampa spelar mycket starkt med ljuskällan och sätter den i uppmärksamhetens centrum, eftersom det inte finns någon skärm eller något liknande, utan bara ett uttag och väggfästet. Båda är svartmålade på denna lampa. Den (icke-dimbara) globlampan som ingår i leveransen presenterar vägglampan på rätt sätt.
 • Designervägglampan Radio i krom

  Designervägglampan Radio i krom
  Kromglänsande vägglampa Radio med lutbart uttag Vägglampan Radio:s stativ är helt i blänkande krom och om du letar efter något vanligt så har du kommit fel. I stället uppmärksammas globljuskällan i centrum som med sina stora mått hamnar ännu mer i fokus. Lampans uttag kan roteras och roteras för att underlätta ljusets riktning.
 • Flexibel LED-vägglampa Focus, svart

  Flexibel LED-vägglampa Focus, svart
  Svart LED-vägglampa Focus med rörlig arm Den moderna LED-vägglampan Focus är extremt mångsidig. Den flexibla armen till vilken ljuselementet är fäst sträcker sig från dess runda väggfäste. Armen består av en metallkropp som är omgiven av gummi. Lampan är helt färgad i svart. Förutom att det installeras i sovrummet och används som läslampa, kan det också fungera som ett selektivt belysningselement i vardagsrummet eller arbetsområdet, till exempel belysande konstverk eller hyllor. Tack vare den inbyggda LED-tekniken är den ekonomisk i förbrukning och är särskilt hållbar.
 • Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm

  Vägglampa Mirror-20, krom, 25 cm
  Justerbar vägglampa Mirror-20 med strömbrytare spegellampa spegel-20 är ett bekvämt extra i varje interiör och tack vare krom look det harmoniserar i synnerhet med modern inredningsstil. Den kan till exempel användas för ytterligare belysning ovanför hyllan i korridoren. Dessutom är den idealisk som spegellampa eller som tavelbelysning för presentation av målningar och andra dekorativa inredningsdetaljer. lamphuvud med de två halogenlamporna G9 är svängbart så att ljusstyrkan kan justeras efter omständigheterna. - med på / av-brytare på väggfästet - lämplig för 2 x G9 med max 40 W vardera
 • Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, svart

  Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, svart
  Vägglampa Holiday med två ljuskällor och flexibel arm Wall Lamp Holiday erbjuder den mysiga grundbelysning på en textilskärm och ett praktiskt och diskret läslampa. Detta gör det särskilt bra i läshörnet eller ovanför nattduksbordet. En kromfärgad stativ framträder från den matt metallväggfästet med en textilskärm fäst vid överarmen. Den är öppen vertikalt och tar en E14-lampa. Liksom väggfästet har den en fyrkantig grundform med rundade hörn. Den nedre armen smälter samman till en flexibel arm i slutet av ett mindre, enklare lamphuvud med integrerad LED-ljuskälla monterad. Det finns en strömbrytare på väggfästet som kan användas för att manövrera båda ljuskällorna oberoende av varandra.
 • Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, svart

  Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, svart
  Höjdjusterbar skrivbordslampa Kelly i industriell stil bordslampa Kelly kännetecknas visuellt av sin industriella design. Fjädrar, skruvar, fogar och kablar syns tydligt och får lampan att se väldigt teknisk ut. Detta ger intrycket att Kelly är väldigt smidig och flexibel i användning - vilket är helt sant. bordslampa är justerbar i höjdled och lamphuvud kan rotera och lutas så att en optimal inriktning av det direktemitterade ljuset kan uppnås. Det typiska, välkända bordslamphuvudet kombinerar modern design och tekniska detaljer med den ursprungliga formen på en bordslampa . Strömbrytaren är på kabeln.
 • Hänglampa Manhattan med trädetaljer, svart

  Hänglampa Manhattan med trädetaljer, svart
  Upphängningslampa Manhattan - direkt lampa med en naturlig touch Manhattan pendellampa fångar ögat med sin blandning av material. Skärmen är fäst vid en textilkabel på baldakinen. Den övre delen är gjord av naturligt lätt trä som en smal cylinder, vilket ger pendellampa en naturlig touch. Nedan är huvuddelen av skuggan, som är gjord av målad metall. Detta vidgas i en kurva i mitten och slutar i den runda ljusöppningen, så att Manhattan belyser området nedanför. Den återhållsamma och harmonisk utformning av Manhattan pendellampa gör den flexibel användning. Den kan idealiskt integreras i modern och skandinavisk stil. - Upphängningshöjd kan väljas från 50 till 144 cm under monteringen
 • Vägglampa Mirror-10, krom, 60 cm

  Vägglampa Mirror-10, krom, 60 cm
  Vägglampa Mirror-10 i modern krom look och med en rörlig skärm Mirror-10 är idealisk för montering ovanför spegeln i korridoren, vardagsrummet, sovrummet eller garderoben. Den kan också användas som tavelbelysning för att iscensätta målningar och andra dekorationer. Dess smala långsträckta väggfäste passar diskret in i rummet och ser väldigt elegant ut samtidigt. Den rundade formen skapar intrycket av flytande och harmoniska övergångar. Två rörliga armar dyker upp från hållaren och bär paraplyet. Det här är lika smalt som fästet. Fyra 28 W G9 halogenlampor är uppdelade över skärmens längd så att jämn och bred belysning skapas. Tack vare de rörliga armarna kan justeringen enkelt justeras. Detta ger dig belysning som är anpassad efter dina behov och som enkelt kan integreras i rummet. - Lämplig för 4 x G9 med max 40 W vardera
 • Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, vit

  Holiday vägglampa med flexarm-läslampa, vit
  Vägglampa Holiday med två ljuskällor och flexibel arm Wall Lamp Holiday erbjuder den mysiga grundbelysning på en textilskärm och ett praktiskt och diskret läslampa. Detta gör det särskilt bra i läshörnet eller ovanför nattduksbordet. En kromfärgad stativ framträder från den matt metallväggfästet med en textilskärm fäst vid överarmen. Den är öppen vertikalt och tar en E14-lampa. Liksom väggfästet har den en fyrkantig grundform med rundade hörn. Den nedre armen smälter samman till en flexibel arm i slutet av ett mindre, enklare lamphuvud med integrerad LED-ljuskälla monterad. Det finns en strömbrytare på väggfästet som kan användas för att manövrera båda ljuskällorna oberoende av varandra.
 • Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm

  Hänglampa Nodi Bianco Ø 105 cm
  Upphängningslampa Nodi Bianco - flexibla designalternativ tack vare roterbara anslutningselement Upphängningslampan Nodi Bianco är en flexibel och samtidigt ädel följeslagare för hemmet. Tack vare kromfinishen på stativ eller anslutningselementen lyser lampan även när den är avstängd och ser omedelbart ut i hög kvalitet. Bollarna är gjorda av blåst glas. En sista etsningsprocess gör ytan matt och grov. Inuti finns ett E14- uttag, vars ljus dyker upp försiktigt och utan bländning. Det varma ljuset distribueras i hela rummet på grund av att sfärerna är olika inriktade. Det speciella med det: anslutningselementen kan roteras efter önskemål så att det inte finns några gränser för kulornas inriktning. På detta sätt kan belysningen ske målinriktat och anpassas helt till personliga behov. - Höjdjusterbar under montering
 • Ideal Lux Nodi pendellampa 9 lampor mässing/vit

  Ideal Lux Nodi pendellampa 9 lampor mässing/vit
  Pendellampa Nodi med nio lampor i mässing och vittOptiskt sett ser pendellampan Nodi ut som bilden av en kemisk förening på grund av formen på den mässingsfärgade metallramen och sättet som de vita, blåsta glasen är uppdelade och fastsatta på den. Det gör den till ett riktigt blickfång även när den är obelyst. Så snart belysningen är påslagen fylls rummet av ett ljust, bländfritt ljus.
 • Flexibel LED-vägglampa Focus, vit

  Flexibel LED-vägglampa Focus, vit
  Rörlig LED-vägglampa Focus som punktbelysning Den vita LED-vägglampan Focus övertygar med en genomtänkt och uppdaterad design som kännetecknas av en flexibel, gummiöverdragen arm som kan anpassas individuellt. På grund av detta kan lampan användas på många olika sätt och platser. Den kan fungera som en modern läslampa i sängområdet eller som punktbelysning i bostäder, till exempel på tavlor eller hyllor. Med LED-tekniken är vägglampan en sparsam och långlivad lampa som passar perfekt i ett modernt hem och ger ideala belysningsresultat.
 • Pendellampa Doc i antikmässing, strömbrytare

  Pendellampa Doc i antikmässing, strömbrytare
  Enkel pendellampa Doc med strömbrytare Doc- pendellampan , som är justerbar i höjdled när den är pendellampa , kännetecknas av en enkel design som är reducerad till det väsentliga. Takfästet och locket på lampfästet är gjorda av antik mässing. Kabeln är helt höljd med svart textil, en klassisk utseende är inbyggd i uttag . På grund av den enkla designen kan Doc- pendellampa användas på många platser. Installation i rad är också praktiskt, till exempel för att stilfullt visa upp en bar eller disk.
 • Bordslampa Sally, höjdjusterbar, lutbar

  Bordslampa Sally, höjdjusterbar, lutbar
  Individuellt justerbar Sally skrivbordslampa med strömbrytare bordslampa Sally är gjord av metall som är målad med matt svart färg. Den mörka grundtonen bryts upp av kopparfärgade detaljer. Detta visas vid de öppna fogarna som ger Sally en industriell touch. Fogarna ger det också flexibilitet; Sally är justerbar i höjd och djup samt paraplyets orientering. lamphuvud har en speciell form som kan beskrivas som en asymmetrisk kon. Insidan hålls i vit ton, vilket bidrar till ett effektivt utsändt ljus. Sally är perfekt för hemmakontorsplatsen. Dessutom talar den industriella och moderna designen för sig själv och kommer säkert att få uppmärksamhet.
 • Svart designervägglampa Minimal

  Svart designervägglampa Minimal
  Vägglampa modern design Minimal med svart stativ Denna designer vägglampa kallas Minimal av en anledning, för den ser ganska minimalistisk och puristisk ut eftersom den består av lite mer än en svart vinkel av metall. Endast det nedåtvända lamputtaget har införlivats i den övergripande designen. Därför ägnas mycket uppmärksamhet åt själva lampan och man bör välja lampan medvetet, varigenom en globlampa med större dimensioner skär en riktigt bra figur här.
 • Filigrant konstruerad textil-vägglampa Peter

  Filigrant konstruerad textil-vägglampa Peter
  Krämfärgad vägglampa Peter trollar fram komforten i hemmet På grund av det handgjorda, filigran väggfästet av naturharts och den rektangulära lampskärmen av PVC och linne är denna vägglampa perfekt som en atmosfärisk ljuskälla för vardagsrum i lantlig stil. Den är utrustad med två E14-lampor och ljusstyrkan kan regleras med hjälp av en väggdimmer. Sett överlag erbjuder det inte bara ett särskilt dekorativt utseende utan också en mycket trevlig ljusbild.
 • LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 53 cm

  LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 53 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • Bordslampa Wally med ledad arm, svart/koppar

  Bordslampa Wally med ledad arm, svart/koppar
  Flexibel skrivbordslampa Wally med kopparfärgade element bordslampa Wally har detaljer som du tilldelar den industriella stilen. Fjädrar, kablar och fogar syns tydligt. Den senare kommer också att sticka ut, eftersom de visas på den annars svarta lampan i en kroppsfärgad yta. Skuggan är rund och helt öppen längst ner, vilket innebär att ljuset bara kan gå ut genom denna öppning. Skärmens inre yta är vit så att ljuset från E27-lampan också reflekteras och strålar in i rummet. På grund av ljusets flexibla rörlighet och justerbarhet är det lätt att rikta in, belysa ett annat föremål eller dimma lite. Det är därför perfekt för den privata studien.
 • Ideal Lux Carta hänglampa i papperslook Ø 40 cm

  Ideal Lux Carta hänglampa i papperslook Ø 40 cm
  Pendel lampa Carta med bollskärm i papperslook Enkel och samtidigt iögonfallande - Carta hängande lampa med sin vita sfäriska skärm passar in i varje interiör och kan användas på många olika sätt för att belysa de mest varierande områden. Skärmen hänger på en textilklädd kabel från en baldakin i mattvit lackerad metall. Den är sfärisk och tillverkad av polykarbonat och utformad med en beläggning med papperseffekt, så att den ser ut som om den vore gjord av vitt papper. Ljuset sprids mycket jämnt och utan bländning i omgivningen. Armaturen ser också mycket dekorativ ut när den monteras i par över ett långt matbord.
 • Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium

  Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa aluminium
  LED skrivbordslampa Futura med många led Futura är en LED-bordslampa som är perfekt som skrivbordslampa tack vare de många inställningsmöjligheterna, höjden, det höga ljusflödet och den universella vita ljusfärgen. Det runda armaturhuvudet kan vridas och ställas in i sin orientering enligt behov med hjälp av de två armarna med leder. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en rund fot som ger den ett stadigt stöd. - Med touch dimmer
 • Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 35 cm

  Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 35 cm
  Cylindrisk bordslampa Edo i matt glas Edo- bordslampa presenterar sig i en puristisk stil och avstår medvetet med onödiga detaljer. Skärmen är helt gjord av blåst glas som sedan etsas och därmed har en matt, vit yta. Det genomskinliga materialet gör att ljuset kan arbeta mycket försiktigt utan att blända. Endast foten, som knappt syns från utsidan, är inte gjord av glas utan av metall. Tack vare den smala designen tar Edo lite utrymme och kan placeras nästan var som helst i huset. Beroende på ljuseffekten för den valda E27-lampan kan Edo användas till exempel som funktionell läslampa eller mer dekorativ.
 • Ideal Lux Birds taklampa, 5 lampor

  Ideal Lux Birds taklampa, 5 lampor
  Birds taklampa, femlampig - en lämplig ljuskälla och ett verkligt blickfångDen femlampiga Birds taklampans utseende återspeglar namnet Birds, eftersom lampglasen som är placerade på takstången ser ut som fåglar som sitter på en stång i sina olika storlekar. Ramen är tillverkad av metall med svart lack och en detalj i satin mässing. De vita glasögonen ger ett bländfritt ljusutsläpp från de G9-lampor som ingår i leveransen.
 • Ideal Lux Oracle Slim häng Ø 150cm vit 3 000K

  Ideal Lux Oracle Slim häng Ø 150cm vit 3 000K
  LED-pendellampa Oracle Slim med stor diameterDen LED-pendellampa Oracle Slim är utrustad med en smal, ringformad skärm med aluminiumram och en opal plastkåpa för lysdioderna. Lysdioderna är kraftfulla och samtidigt energieffektiva, vilket gör att energiförbrukningen är låg. De ger ett högt ljusflöde och ger en effektiv, ljusstark belysning av omgivningen. Oracle Slim LED-pendellampan är utmärkt för användning i privata rum samt för belysning av konferensrum och hotell. Den enkla, moderna designen gör att den lämpar sig för att kombineras med modern inredning.- Ljuset är helt bländfritt
 • Ideal Lux Oracle Slim häng Ø 150cm vit 4 000 K

  Ideal Lux Oracle Slim häng Ø 150cm vit 4 000 K
  LED-pendellampa Oracle Slim med stor diameterDen LED-pendellampa Oracle Slim är utrustad med en smal, ringformad skärm med aluminiumram och en opal plastkåpa för lysdioderna. Lysdioderna är kraftfulla och samtidigt energieffektiva, vilket gör att energiförbrukningen är låg. De ger ett högt ljusflöde och ger en effektiv, ljusstark belysning av omgivningen. Oracle Slim LED-pendellampan är utmärkt för användning i privata rum samt för belysning av konferensrum och hotell. Den enkla, moderna designen gör att den lämpar sig för att kombineras med modern inredning.- Ljuset är helt bländfritt
 • Hänglampa Manhattan med trädetaljer, vit

  Hänglampa Manhattan med trädetaljer, vit
  Upphängningslampa Manhattan - direkt lampa med en naturlig touch Manhattan pendellampa fångar ögat med sin blandning av material. Skärmen är fäst vid en textilkabel på baldakinen. Den övre delen är gjord av naturligt lätt trä som en smal cylinder, vilket ger pendellampa en naturlig touch. Nedan är huvuddelen av skuggan, som är gjord av målad metall. Detta vidgas i en kurva i mitten och slutar i den runda ljusöppningen, så att Manhattan belyser området nedanför. Den återhållsamma och harmonisk utformning av Manhattan pendellampa gör den flexibel användning. Den kan idealiskt integreras i modern och skandinavisk stil. - Upphängningshöjd kan väljas från 50 till 144 cm under monteringen
 • Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 27,5 cm

  Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 27,5 cm
  Med den svarta och guldvägglampan Sunrise flyttar soluppgången in i vardagsrummet Vägglampan Sunrise förtjänar verkligen sitt namn. Baserat på en rund grundform är den uppdelad i en nedre, svart och en övre, gyllene sektion, som böjer sig till varandra. Bakom det nedre elementet finns G9-halogenlampor vars varma ljus understryker den övre gyllene ytan och också lyser upp väggen ovan. Resultatet är scenen för en stigande sol mot ett kuperat landskap som fortfarande är mörkt. Det indirekta ljuset från Sunrise är perfekt som accentbelysning och stöder den välmående faktorn i vardagsrummet. De medföljande lamporna kan ersättas med vanliga G9-lampor med maximalt 40 W.
 • Vägglampa Kool av cement, höjd 19 cm

  Vägglampa Kool av cement, höjd 19 cm
  Vertikal öppen vägglampa Kool med ett slående utseende Kool vägglampan är helt och hållet tillverkad av grå cement och följer trenden med betongutseendet, vilket är mycket populärt som ett element i modern inredning. Kool är designad i en rektangulär kuboidform. De två GU10-lamporna är placerade i det inre metallfästet. Som ett resultat kan de inte ses optiskt för observatören. Dess ljus faller utåt genom de vertikala öppningarna och skapar en upp och ned accent i form av två ljuskottar.
 • Taklampa Nodi Bianco 5 lampor E14

  Taklampa Nodi Bianco 5 lampor E14
  taklampa Nodi Bianco med fem vita glassfärer Nodi Bianco taklampa är ett lysande belysningselement för moderna inredningsstilar. Taket och stativ är gjorda av blank, kromfärgad metall så att ljuset reflekteras. Dessutom kan ramens anslutningselement roteras efter behov, vilket gör att paraplyerna kan justeras efter behov. De senare är gjorda av blåst och etsat glas som verkar vitt. Ljuset från en E14-lampa per sfär sprids jämnt och avger i en trevlig ton. På detta sätt är rummet nedsänkt i en mysig atmosfär.
 • LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 53 cm

  LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 53 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • LED-pendellampa Look i smal form, vit

  LED-pendellampa Look i smal form, vit
  pendellampa i vitt Den vita LED-pendellampa Look kombinerar högkvalitativa material med en minimalistisk design. Den tunna, cylindriska självlysande skärmen säkerställer att ljuset riktas in i rummet nedanför, vilket är särskilt fördelaktigt när det gäller bord och diskar. Detta stöds också av möjligheten att justera upphängningen till en individuell höjd. Eftersom lampan är helt vit ser den ädel ut och kan utveckla sin moderna effekt särskilt i en ljus interiör. Look har en varmvit LED-ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 6 cm.
 • LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 29 cm

  LED-vägglampa Zig Zag vit, bredd 29 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • Vägglampa Shower, strömbrytare, stickpropp

  Vägglampa Shower, strömbrytare, stickpropp
  Original vägglampa Dusch i svart Vägglampan Shower erbjuder en riktigt original men mycket praktisk designlösning för en höjdjusterbar vägglampa. Som namnet antyder är designen baserad på en dusch - en metallram som är målad matt svart och fungerar enligt principen om ett duschhuvudfäste. Skärmen är fäst vid ett förkromat gångjärnselement och dess läge kan lätt varieras. En tygmantlad kabel, inklusive omkopplare och kontakt, sträcker sig från fogen. Duschvägglampan kan utveckla sin effekt särskilt bra i minimalistiska rum, vare sig i korridoren som ingångslampa eller i det moderna sovrummet bredvid sängbordet.
 • Hänglampa Cono 3 lampor krom/transparent

  Hänglampa Cono 3 lampor krom/transparent
  Upphängningslampa Cono med tre koniska nyanser av glas och metall Den Cono pendellampa kännetecknas av sin elegant sammansättning av glas och metall, som är särskilt effektiva ovanstående tabeller eller räknare i moderna interiörer. Dess tre lampskärmar, som hänger i rad på en långsträckt kapell, är formade som kottar. Den övre sektionen är gjord av ogenomskinlig metall, medan de nedre sektionerna är gjorda av handblåst glas gör att ljuset från de nedåtvända E14-lamporna (ingår ej) flyr åt sidan. - Fjädring justerbar från 50 till 130 cm under montering
 • LED-pendellampa Look i smal form, svart

  LED-pendellampa Look i smal form, svart
  Dekorativ pendellampa ser helt svart ut Den svarta och smala designen på LED-pendellampa Look imponerar med sina eleganta linjer. Den minimalistiska cylinderformade självlysande skärmen har en tunn upphängning. Höjden kan justeras individuellt under monteringen så att armaturen kan placeras så att den passar höjden på bordet eller bänken. I helt svart kan den snygga lampan helst användas i ett mörkt interiör. Belysningen sker selektivt i området under den fluorescerande skärmen. Av denna anledning är installation i rad också perfekt, till exempel om räknare ska belysas effektivt. Look har en varmvit LED-ljuskälla med en diameter på 5 cm och en längd på 6 cm.
 • Luce Max - hänglampa i glödlampsform

  Luce Max - hänglampa i glödlampsform
  Luce Max hängande lampa med trådar av aluminium Med denna hängande lampa får du i princip en överdimensionerad glödlampa, eftersom formen inte påminner om något annat. I glödlampan, som modellerades på en glödlampa, finns trådar gjorda av aluminiumtråd, som säkerställer att ljus effektivt eftersom det reflekteras flera gånger och därför gnistrar in i rummet. En hängande lampa med en kick! Glasskärmen är unik eftersom den är handblåst. Alla luftbubblor som kan förekomma är därför inte en defekt utan ett tecken på hantverk och individualitet.
 • Korg-hänglampa Haunt, vit

  Korg-hänglampa Haunt, vit
  Pretty Haunt hängande lampa med en vit korg Den mysiga hänglampan Haunt imponerar med en vitlackad rottingkorg som en nyans som främst fördelar ljuset nedåt. På grund av vävningstekniken skyddar dock korgen inte ljuset helt, så att lampan trollar fram en stor effekt när den slås på och skapar en mysig atmosfär. Den perfekta platsen för hänglampan Haunt är matsalen. Här kan den enkelt justeras till valfri höjd för att skapa vänlig belysning för vardagliga saker.
 • Hänglampa Pauline med glasdroppar, 8 lampor

  Hänglampa Pauline med glasdroppar, 8 lampor
  Taklampa Pauline med åtta flammor - handgjorda smycken av rökt glas Pauline-upphängningslampan kännetecknas av sin filigranform och fina detaljer. Det rökfärgade glaset blåses för långa droppformar för hand. Som en helhetsbild ser pendellampa ut som en explosion av tusen droppar vatten som strävar i alla riktningar. Varje droppe monteras individuellt på den kromfärgade metallramen. Åtta G9-uttag sitter på kortare armar mellan dessa vackra dekorativa element, som alla är utrustade med 28 W halogenlampor och kan utrustas med maximalt 40 W vardera. Utan tvekan är denna glaslampa ett absolut blickfång och ger atmosfäriskt ljus. Ljuset kan försiktigt tränga igenom det glänsande rökta glaset och spridas i hela rummet. En intressant spel av ljus och skugga dyker upp i området och inbjuder dig att dröja kvar.
 • Hänglampa London Cromo, höjdjusterbar

  Hänglampa London Cromo, höjdjusterbar
  Upphängningslampa London Cromo med ett halvtransparent utseende The London Cromo pendellampa utstrålar en elegant och modern stil. Skärmen är täckt med PVC-film, kombinationen av ett transparent utseende och kromfärg gör lampan till ett riktigt blickfång. Ytan ser väldigt blank ut och reflekterar det omgivande ljuset. Inuti finns fem E27-uttag som är horisontellt fästa på stativ och riktade mot utsidan. Lampskärmen är öppen längst ner, vilket skapar en direkt ljuseffekt för bordsbelysningen. De tre stålkablarna som pendellampa i är knappt synliga. De har en automatisk kabellåsanordning, med vilken pendelhöjden kan justeras från 42 till 138 cm.
 • Golvlampa London Cromo höjd 174 cm, krom/klar

  Golvlampa London Cromo höjd 174 cm, krom/klar
  golvlampa London Cromo kombinerar storlek med en graciös utseende Den stora, eleganta golvlampa London Cromo presenterar sig i ett modernt, elegant utseende. Hela lampan har en reflekterande effekt och utstrålar ren glans genom hela rummet. Med utgångspunkt från en stabil, cirkulär bas ändras metallramen till en tunn stång. Han bär en lampskärm i form av en vertikalt öppnad trunkerad kon. Denna är gjord av PVC-film, som är lite transparent och skimrar i krom samtidigt. I kombination med en E27- filamentlampa får denna design också en dekorativ effekt. En strömbrytare är inbyggd i kabeln för enkel användning.
 • LED-vägglampa Desk vit, ljus uppåt/nedåt

  LED-vägglampa Desk vit, ljus uppåt/nedåt
  Modern upp och ner vägglampa Skrivbord i vitt LED-vägglampan Desk är perfekt för accent och grundbelysning i modern interiör. Vitt pulverlackerat aluminium bildar både väggfästet och den plana, rektangulära kroppen som avger ljus på toppen och botten. Detta belyser väggen ovanför och under. Speciellt korridorer och trappor drar nytta av detta, liksom lounger och mottagningsrum.
 • Ideal Lux Wally golvlampa med ledarm, svart

  Ideal Lux Wally golvlampa med ledarm, svart
  Wally golvlampa i pulverlackerad metall med ledad arm Tack vare ramen med tre leder med fjäderbelastad mekanism kan Wally golvlampa flyttas till de mest varierande positioner för att rikta ljusstrålen i en viss riktning. Lampan är helt tillverkad av pulverlackerad metall med förnicklade metalldetaljer i form av skruvar, fjädrar och handtag för justering och fastsättning. Golvlampan Wally passar inte bara bra som läslampa i vardagsrummet. Den slås på och av med hjälp av en strömbrytare som är inbyggd i lampskärmens huvud.
 • Ideal Lux Axel golvlampa med trä, svart/natur

  Ideal Lux Axel golvlampa med trä, svart/natur
  Golvlampa Axel i en blandning av material i en vacker färgkombination Axel är en golvlampa som består av olika material. Från den runda basen i pulverlackerad metall reser sig en stång i naturfärgat trä, på vilken den textilklädda skärmen är fäst. Tack vare fästbeslaget kan skärmen placeras på vilken höjd som helst på ramen. Skärmens insida är vit så att lampans ljus reflekteras optimalt. Golvlampan styrs via en fotbrytare i kabeln.
 • Ideal Lux Syntesi LED-vägglampa kvadrat svart

  Ideal Lux Syntesi LED-vägglampa kvadrat svart
  LED-vägglampa Syntesi - svart ram med spotlight Syntesi vägglampan fångar ögat på varje vägg. Den består av en fyrkantig ram av svart pulverlackerad aluminium, på vilken en liten, justerbar spot av samma material sitter. Armaturen är en ljuskälla och ett dekorativt inredningselement för den moderna livsstilen och lämpar sig för användning i många olika rum, från vardagsrummet till sovrummet och hallen. Den justerbara strålkastaren är utrustad med varmvita lysdioder bakom en genomskinlig akrylskiva.
 • Ideal Lux Axel bordslampa med trä, svart/natur

  Ideal Lux Axel bordslampa med trä, svart/natur
  Axel bordslampa i vacker material- och färgkombination Axel bordslampa drar till sig ögonen med sin kombination av olika material och färger. Basen och beslagen är tillverkade av pulverlackerad metall i svart, medan skärmen i svart tyg sitter på en rund stång i naturträ. Den kan justeras i höjd genom att fästas i träet och döljer en E27-fäste som kan användas för alla typer av glödlampor upp till 60 W. I den nedre och övre delen av skärmens öppning kan ljuset komma ut direkt, runt omkring mildras det kraftigt av den svarta skärmen, så att en mycket behaglig belysning med vackra effekter skapas. Växeln är integrerad i kabeln.
 • Ideal Lux Triumph vägglampa 2 lampor, svart

  Ideal Lux Triumph vägglampa 2 lampor, svart
  Vägglampa Triumph i metall, paraplylös, justerbar, tvåflammig Triumph-vägglampan är tillverkad helt i metall och lackad i svart. I toppen och botten av den långsträckta vägghållaren finns svängbara armar som sticker ut i rummet och kan vridas åt båda hållen. Armarna är utrustade med E27-uttag i dekorerade metallhylsor som vetter nedåt. Vägglampan passar lika bra in i industristilen som i vintagestilen. Armaturens utseende kan ändras med hjälp av olika glödlampor. Oavsett om det handlar om annorlunda formade lampor som på bilden, tonade globelampor eller speciellt formade och designade lampor i många olika versioner - möjligheterna är många och kan anpassas individuellt efter personlig smak och respektive belysningskrav.
 • Taklampa Pauline med glasdroppar, 5 lampor

  Taklampa Pauline med glasdroppar, 5 lampor
  5- taklampa Pauline i glas för en inspirerande glans Pauline- taklampa har fem G9 28 W-ljuskällor som är dolda mellan en mängd långsträckta glasdroppar. De dekorativa elementen av blåst, handmodellerat glas fästs på baldakinen på ett sådant sätt att de pekar i alla riktningar. I varje ände finns en liten boll som en slutsats Det rökiga grå glaset ger lampan en ädel touch och ser till att ljuset som faller genom dropparna reflekteras. G9-uttagen är försedda med lampor och kan utrustas med maximalt 5 x 40 watt när de byts ut. ljus sprider sig genom förskjutning av lamporna i hela rummet och tar upp ett stort område. Detta säkerställer god belysning. taklampa kan också användas som vägglampa.
 • Ideal Lux Cloud LED-taklampa, längd 52 cm

  Ideal Lux Cloud LED-taklampa, längd 52 cm
  Cloud LED taklampa med indirekt ljusstråle Den här vita LED-takarmaturen kallas Cloud på grund av sin form, som verkligen påminner om formen på ett puffigt moln på grund av de överlagrade, cirkulära ljuselementen. Ljuselementen är tillverkade av matt vitlackerad metall och har opalvita akryldiffusorer på ovansidan, genom vilka ljuset från de varmvita lysdioderna bakom dem lyser indirekt och jämnt mot taket. Där reflekteras ljuset tillbaka in i rummet och skapar en mycket behaglig indirekt belysningseffekt. Armaturen lämpar sig också utmärkt för väggmontering i stora rum.
 • Ideal Lux Santa ap1 big vägglampa, guld

  Ideal Lux Santa ap1 big vägglampa, guld
  Vägglampa Santa AP1 av munblåst glas, guldVägglampan Santa AP1 är tillverkad av munblåst och handgjort glas i en vacker form med en bred öppning upptill. Ytan på det guldfärgade glaset har utformats med en delad dekoration. Genom det fläktformade glaset lyser ett diffust ljus in i rummet, medan en kraftfull ljusstråle går direkt uppåt och sätter scenen på väggen och lyser indirekt upp rummet.
 • Bordslampa London Cromo höjd 48,5 cm

  Bordslampa London Cromo höjd 48,5 cm
  bordslampa London Cromo - kombination av krom och transparens Den tydligt reflekterande kromytan på metallbotten på London Cromo bordslampa fångar omedelbart. Detta är konkavt så att det blir smalare från den breda basen och slutligen slutar med E27- uttag igen vid den övre punkten. uttag är omgiven av en elegant trunkerad konskugga som är utformad i en kombination av krom och transparens. PVC-film används för detta ändamål, vilket ger denna transparenta, reflekterande skimmer. Lampskärmen är öppen uppåt och nedåt och möjliggör direkt ljusemission. Denna bordslampa är en elegant följeslagare som kan placeras flexibelt. Det förbättrar interiören i en modern inredningsstil och kan enkelt manövreras med den inbyggda strömbrytaren.
 • Hänglampa Nodi Bianco Ø 80 cm

  Hänglampa Nodi Bianco Ø 80 cm
  Upphängningslampa Nodi Bianco - flexibla designalternativ tack vare roterbara anslutningselement Upphängningslampan Nodi Bianco är en flexibel och samtidigt ädel följeslagare för hemmet. Tack vare kromfinishen på stativ eller anslutningselementen lyser lampan även när den är avstängd och ser omedelbart ut i hög kvalitet. Bollarna är gjorda av blåst glas. En sista etsningsprocess gör ytan matt och grov. Inuti finns ett E14- uttag, vars ljus dyker upp försiktigt och utan bländning. Det varma ljuset distribueras i hela rummet på grund av att sfärerna är olika inriktade. Det speciella med det: anslutningselementen kan roteras efter önskemål så att det inte finns några gränser för kulornas inriktning. På detta sätt kan belysningen ske målinriktat och anpassas helt till personliga behov. - Höjdjusterbar under montering
 • Bordslampa London Cromo höjd 36,5 cm

  Bordslampa London Cromo höjd 36,5 cm
  bordslampa London Cromo - kombination av krom och transparens Den tydligt reflekterande kromytan på metallbotten på London Cromo bordslampa fångar omedelbart. Detta är konkavt så att det blir smalare från den breda basen och slutligen slutar med E27- uttag igen vid den övre punkten. uttag är omgiven av en elegant trunkerad konskugga som är utformad i en kombination av krom och transparens. PVC-film används för detta ändamål, vilket ger denna transparenta, reflekterande skimmer. Lampskärmen är öppen uppåt och nedåt och möjliggör direkt ljusemission. Denna bordslampa är en elegant följeslagare som kan placeras flexibelt. Det förbättrar interiören i en modern inredningsstil och kan enkelt manövreras med den inbyggda strömbrytaren.
 • Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 35 cm

  Vägglampa Sunrise G9, svart/guld, Ø 35 cm
  Med den svarta och guldvägglampan Sunrise flyttar soluppgången in i vardagsrummet Vägglampan Sunrise förtjänar verkligen sitt namn. Baserat på en rund grundform är den uppdelad i en nedre, svart och en övre, gyllene sektion, som böjer sig till varandra. Bakom det nedre elementet finns G9-halogenlampor vars varma ljus understryker den övre gyllene ytan och också lyser upp väggen ovan. Resultatet är scenen för en stigande sol mot ett kuperat landskap som fortfarande är mörkt. Det indirekta ljuset från Sunrise är perfekt som accentbelysning och stöder den välmående faktorn i vardagsrummet. De medföljande lamporna kan ersättas med vanliga G9-lampor med maximalt 40 W.
 • Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit

  Bordslampa Kelly med ledad arm, E27, vit
  Höjdjusterbar skrivbordslampa Kelly i industriell stil bordslampa Kelly kännetecknas visuellt av sin industriella design. Fjädrar, skruvar, fogar och kablar syns tydligt och får lampan att se väldigt teknisk ut. Detta ger intrycket att Kelly är väldigt smidig och flexibel i användning - vilket är helt sant. bordslampa är justerbar i höjdled och lamphuvud kan rotera och lutas så att en optimal inriktning av det direktemitterade ljuset kan uppnås. Det typiska, välkända bordslamphuvudet kombinerar modern design och tekniska detaljer med den ursprungliga formen på en bordslampa . Strömbrytaren är på kabeln.
 • Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 23 cm

  Bordslampa Edo av vitt glas, höjd 23 cm
  Cylindrisk bordslampa Edo i matt glas Edo- bordslampa presenterar sig i en puristisk stil och avstår medvetet med onödiga detaljer. Skärmen är helt gjord av blåst glas som sedan etsas och därmed har en matt, vit yta. Det genomskinliga materialet gör att ljuset kan arbeta mycket försiktigt utan att blända. Endast foten, som knappt syns från utsidan, är inte gjord av glas utan av metall. Tack vare den smala designen tar Edo lite utrymme och kan placeras nästan var som helst i huset. Beroende på ljuseffekten för den valda E27-lampan kan Edo användas till exempel som funktionell läslampa eller mer dekorativ.
 • LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 29 cm

  LED-vägglampa Zig Zag svart, bredd 29 cm
  Zig Zag LED-vägglampa - minimalistisk design med indirekt ljus Zig Zag imponerar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella mönster. Ljuset avges från lysdioder på baksidan av den plana, rektangulära frontpanelen i monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Denna typ av indirekt ljus erbjuder trevlig grundbelysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men också i representativa mottagnings- och loungearealer.
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa svart

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa svart
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att ett långbord eller en disk blir homogent belyst med armaturen. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K svart

  Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K svart
  LED-vägglampa Omega Round med IP54-skydd och vridbart armaturhuvud Omega Round är en LED-väggarmatur som även lämpar sig för fuktiga rum eller till och med för utomhusbruk tack vare att den är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har IP54-skydd. Armaturhuvudet med glasdiffusor kan lutas för att få ljuskäglan i önskat läge. Vägglampan är utrustad med universella vita lysdioder.
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa vit

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa vit
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att armaturen homogent belyser ett långbord eller en disk. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa svart

  Ideal Lux Futura LED-skrivbordslampa svart
  LED skrivbordslampa Futura med många led Futura är en LED-bordslampa som är perfekt som skrivbordslampa tack vare de många inställningsmöjligheterna, höjden, det höga ljusflödet och den universella vita ljusfärgen. Det runda armaturhuvudet kan vridas och justeras i sitt läge med hjälp av de två armarna med leder vid behov. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en rund fot som ger den ett stadigt stöd. - Med touch dimmer
 • Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11W svart

  Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11W svart
  LED-vägglampa Essence med indirekt belysningseffekt Essence är en LED-väggarmatur med en mycket minimalistisk design som avger indirekt ljus genom de lysdioder som är installerade i väggens riktning. Den långa, rörformade armaturkroppen var tillverkad av pulverlackerad aluminium, precis som väggfästet, och de varmvita lysdioderna täcktes av en opalvit ljusdiffusor av akryl. Lysdioderna lyser jämnt genom diffusorn på väggen och bara indirekt in i rummet, vilket ger en mycket behaglig belysning och ett dekorativt ljusmönster på väggen.
 • Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K kaffe

  Ideal Lux Omega Round LED-vägglampa 4 000 K kaffe
  LED-vägglampa Omega Round med IP54-skydd och vridbart armaturhuvud Omega Round är en LED-väggarmatur som även lämpar sig för fuktiga rum eller till och med för utomhusbruk tack vare att den är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har IP54-skydd. Armaturhuvudet med glasdiffusor kan lutas för att få ljuskäglan i önskat läge. Vägglampan är utrustad med universella vita lysdioder.
 • Ideal Lux V-Line LED-hänglampa mässing

  Ideal Lux V-Line LED-hänglampa mässing
  LED-pendellampa V-Line i aluminium med diffusor av silikon LED-pendellampan V-Line presenterar sig i modern minimalism. Armaturens långa skärm är tillverkad av en V-formad aluminiumprofil och pulverlackerad. På insidan finns en ljusdiffusor av opalvit silikon som garanterar en jämn och bländfri ljusavgivning, så att armaturen homogent belyser ett långbord eller en disk. Designen kompletteras av fina stålkabelupphängningar och en transparent kabel av PVC samt en rund skärm som pulverlackerats i samma färg som skärmen. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder med lång livslängd.
 • Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor vit

  Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor vit
  Tolvlampig Filo LED-pendelarmatur med filigran ljuselement i form av en stav Filo hängande lampa inspirerar med sina tolv ljuselement i form av mycket smala stavar med nedåtriktade lysdioder som hänger i olika höjder från den runda kapellet. Både kapell och armaturer är tillverkade av pulverlackerad metall. Armaturens filigranformade design med sina smala, långa självlysande stavar påminner lite om en spelpjäs som blåser i vinden och ger ljud ifrån sig, men armaturen ger en ljus, nedåtriktad belysning som belyser ett matbord effektivt och starkt. Lysdioderna i Filo-pendellampan lyser i en varm vit ljusfärg och kännetecknas av en särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa koppar-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa koppar-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade skärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor svart

  Ideal Lux Filo LED-hänglampa 12 lampor svart
  Tolvlampig Filo LED-pendelarmatur med filigran ljuselement i form av en stav Filo hängande lampa inspirerar med sina tolv ljuselement i form av mycket smala stavar med nedåtriktade lysdioder som hänger i olika höjder från den runda kapellet. Både kapell och lampor är tillverkade av pulverlackerad metall. Armaturens filigranformade design med sina smala, långa självlysande stavar påminner lite om en spelpjäs som blåser i vinden och ger ljud ifrån sig, men armaturen ger en ljus, nedåtriktad belysning som belyser ett matbord effektivt och starkt. Lysdioderna i Filo-pendellampan lyser i en varmvit ljusfärg och kännetecknas av en särskilt god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra 90.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa amber-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa amber-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade skärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11 W vit

  Ideal Lux Essence LED-vägglampa 11 W vit
  LED-vägglampa Essence med indirekt belysningseffekt Essence är en LED-väggarmatur med en mycket minimalistisk design som avger indirekt ljus genom de lysdioder som är installerade i väggens riktning. Den långa, rörformade armaturkroppen var tillverkad av pulverlackerad aluminium, precis som väggfästet, och de varmvita lysdioderna täcktes av en opalvit ljusdiffusor av akryl. Lysdioderna lyser jämnt genom diffusorn på väggen och bara indirekt in i rummet, vilket ger en mycket behaglig belysning och ett dekorativt ljusmönster på väggen.
 • Ideal Lux Fade LED-hänglampa krom-transparent

  Ideal Lux Fade LED-hänglampa krom-transparent
  Fade hängande lampa med glasskärm och glaskula som diffusor Den dubbelskiktade lampskärmen gör Fade pendellampan till ett intressant och behagligt bländfritt ljus för matbordet och många andra områden. Monterad enskilt eller som ett par belyser den även långa bord och har en enorm dekorativ effekt. Medan den sfäriska inre skärmen är tillverkad av syraetsat glas, vilket minskar bländningen och fördelar ljuset jämnt runt bordet, är den cylindriska yttre skärmen tillverkad av blästrat, transparent glas med en nyans som blir ljusare och ljusare mot botten.
 • Ideal Lux Coco hänglampa, svart rök Ø 15 cm

  Ideal Lux Coco hänglampa, svart rök Ø 15 cm
  Coco hängande lampa med lätt bulbformad skärm av rökt glasCoco LED hängande lampa består av ett rörformigt metallelement i svart, i vilket en transparent akryl ljusdiffusor med en satinerad sidokant är integrerad. Över den är en lätt bullig, rökgrå transparent glasskärm monterad, som skapar en mycket stämningsfull ljuseffekt. En dekorativ ljusdispenser som passar enkelt in i många olika stilar och kan fungera som allmän- eller bordsbelysning.- med svart PVC-kabel
 • Ideal Lux Plisse hänglampa Ø 45 cm

  Ideal Lux Plisse hänglampa Ø 45 cm
  Plisse hängande lampa med estetiskt utformad glasskärmNamnet Plisse säger redan något om utseendet på Plisse hängande lampa, eftersom skärmen ser ut att vara gjord av plisserat tyg. Men detta är en illusion. Skärmen är tillverkad av blått, vitt, syraetsat glas i vilket ett dekorativt reliefmönster har applicerats. Den pläterade metallramen har en mässingsfärgad lackfinish.En effektiv hängande lampa som är idealisk för både ambient- och bordsbelysning i vardagsrum och matsalar.- Med transparent PVC-kabel
 • Ideal Lux Plisse hänglampa Ø 35 cm

  Ideal Lux Plisse hänglampa Ø 35 cm
  Plisse hängande lampa med estetiskt utformad glasskärmNamnet Plisse säger redan något om utseendet på Plisse hängande lampa, eftersom skärmen ser ut att vara gjord av plisserat tyg. Men detta är en illusion. Skärmen är tillverkad av blått, vitt, syraetsat glas i vilket ett dekorativt reliefmönster har applicerats. Den pläterade metallramen har en mässingsfärgad lackfinish.En effektiv hängande lampa som är idealisk för både ambient- och bordsbelysning i vardagsrum och matsalar.- Med transparent PVC-kabel
 • Ideal Lux Zig Zag LED-vägglampa vit bredd 75cm

  Ideal Lux Zig Zag LED-vägglampa vit bredd 75cm
  LED-väggarmatur Zig Zag - minimalistisk design med indirekt ljusZig Zag övertygar med sin puristiska design som motsvarar modern minimalism och kan integreras i många aktuella designer.Ljuset avges av lysdioder på baksidan av den platta, rektangulära frontpanelen av monokrom pulverlackerad aluminium mot väggen. Den här typen av indirekt ljus ger en behaglig omgivande belysning och är särskilt användbar och mångsidig i korridorer, men även i prestigefyllda receptioner och lounger.
 • Ideal Lux Birds golvlampa, 5 lampor

  Ideal Lux Birds golvlampa, 5 lampor
  Golvlampa Birds med fem lampor - ett blickfång i varje vardagsrumMed den här golvlampan har du inte bara en effektiv extra ljuskälla i ditt vardagsrum, utan också ett riktigt blickfång. Som namnet antyder påminner de fem lampglasen i Birds om fåglar som sitter på en stolpe. Den raka, upprättstående ramstången är tillverkad av svartlackerad metall, den runda basens täckplatta har förfinats med en satinerad mässingsfinish. Fem G9-lampor ingår i leveransen.En golvlampa som inte bara ger ett stämningsfullt ljus med sitt strålande ljus runtomkring, utan också är en visuell berikning.
 • Ideal Lux Oz LED-hänglampa Ø 80 cm svart

  Ideal Lux Oz LED-hänglampa Ø 80 cm svart
  Spiralformad Oz LED-pendelarmatur med hög ljusstyrka Oz LED-pendelarmatur i filigran spiralform sprider en känsla av lätthet. Den spiralformade skärmen av metall med gummibeklädnad för lysdioderna hänger ner från tre PVC-kablar. Lysdioderna är installerade i innerkanterna och strålar ut sitt ljusstarka ljus bländfritt i rummet. Oz kan användas som allmänbelysning i vardagsrummet, men ger också en ljus och behaglig atmosfär över till exempel matbordet. Lysdioderna ger ett högt ljusflöde med låg energiförbrukning.
 • Ideal Lux Oz LED-hänglampa Ø 80 cm, mässing

  Ideal Lux Oz LED-hänglampa Ø 80 cm, mässing
  Spiralformad Oz LED-pendelarmatur med hög ljusstyrka Oz LED-pendelarmatur i filigran spiralform sprider en känsla av lätthet. Den spiralformade skärmen av metall med gummibeklädnad för lysdioderna hänger ner från tre PVC-kablar. Lysdioderna är installerade i innerkanterna och strålar ut sitt ljusstarka ljus bländfritt i rummet. Oz kan användas som allmänbelysning i vardagsrummet, men ger också en ljus och behaglig atmosfär över till exempel matbordet. Lysdioderna ger ett högt ljusflöde med låg energiförbrukning.
 • Ideal Lux Essence LED-vägglampa 15,5 W vit

  Ideal Lux Essence LED-vägglampa 15,5 W vit
  LED-väggarmatur EssenceDen LED-väggarmatur Essence består av en lång, smal kropp av pulverlackerad aluminium. Bakom en opal diffusor av akryl finns effektiva, varmvita lysdioder som ger en behaglig indirekt belysning.Den moderna, minimalistiska designen harmonierar perfekt med många moderna inredningsstilar.
 • Ideal Lux Io LED-inbyggnadslampa, svart

  Ideal Lux Io LED-inbyggnadslampa, svart
  LED-inbyggnadslampa Io - idealisk som läslampa över sängen eller soffanLed-inbyggnadslampa Io är tillverkad av pulverlackerad metall i svart, den rörliga armen är gummerad för bättre hantering. Io är utrustad med en varmvit LED-ljuskälla. Den flexibelt rörliga armen möjliggör en helt individuell ljusjustering. Io är lämplig för väggtjocklekar på 0,3 cm till 2 cm och kan monteras optimalt på väggen ovanför sängen eller soffan.- Ljusfördelare med rattformad, satinerad akrylskiva - bekväm att använda via strömbrytaren på väggfästet
 • Ideal Lux Gun badrumstaklampa svart

  Ideal Lux Gun badrumstaklampa svart
  Rund taklampa Gun för badrum och andra fuktiga utrymmenDen runda, svartlackerade taklampan Gun är tillverkad av aluminium och utrustad med stänkskydd, och är en lämplig ljuskälla för badrum, bastur och andra spautrymmen där fukt är vardagsmat. Ljusdiffusorn är tillverkad av beständigt Pyrexglas och garanterar en homogen belysning av omgivningen.
 • Ideal Lux Toby taklampa huvud justerbar vit

  Ideal Lux Toby taklampa huvud justerbar vit
  Toby taklampa med justerbar ljusfördelareDenna modernt utformade taklampa är tillverkad av gjuten aluminium med pulverlackering. Taklampan Toby imponerar med sitt moderna utseende och passar harmoniskt in i många olika stilar. Skärmen kan både roteras och svängas, vilket gör att ljusriktningen kan justeras individuellt. En glödlampa med GU10-sockel ingår redan i leveransen.
 • Ideal Lux Equinoxe hänglampa 12 lampor mässing

  Ideal Lux Equinoxe hänglampa 12 lampor mässing
  Utsökt LED-pendellampa Equinoxe - 12-flammarDen tolvlampiga LED-pendellampan Equinoxe ser imponerande ut redan när den inte är tänd: Den består av en enkel, rund metallskärm från vilken en rund metallstång sträcker sig in i rummet, till vilken sex horisontellt löpande metallarmar är fästa. Var och en av armarna bär två genomskinliga sfärer av blåst glas. När belysningen slås på lyser varje sfär upp i ett starkt ljus och sprider det runt om i rummet. Resultatet är en strålande vacker rumsbelysning. Metallfinishen i antik mässing understryker den här vackra hängande lampans lyxiga karaktär. Inkl. LED-lampa med G4-sockel.
 • Ideal Lux Umile LED-hänglampa 3 lampor mässing/vit

  Ideal Lux Umile LED-hänglampa 3 lampor mässing/vit
  Umile pendellampa med tre lampor och estetiskt utformade glasskärmarUmile pendellampa med tre lampor utstrålar lyxig stil: Den är utrustad med ett runt tak från vilket tre enskilda lampor med vackra glasskärmar hänger. Skärmarna är tillverkade av blåst, vit etsat glas och har olika former och storlekar, vilket på ett avgörande sätt formar Umiles utseende. Takarmaturen och de dekorativa elementen är lackerade i satin guld, vilket understryker den lyxiga känslan.
 • Ideal Lux Oracle Slim Häng Ø 150cm svart 3 000 K

  Ideal Lux Oracle Slim Häng Ø 150cm svart 3 000 K
  LED-pendellampa Oracle Slim med stor diameterDen LED-pendellampa Oracle Slim är utrustad med en smal, ringformad skärm med aluminiumram och en opal plastkåpa för lysdioderna. Lysdioderna är kraftfulla och samtidigt energieffektiva, vilket gör att energiförbrukningen är låg. De ger ett högt ljusflöde och ger en effektiv, ljusstark belysning av omgivningen. Oracle Slim LED-pendellampan är utmärkt för användning i privata rum samt för belysning av konferensrum och hotell. Den enkla, moderna designen gör att den lämpar sig för att kombineras med modern inredning.- Ljuset är helt bländfritt
 • Ideal Lux Oracle Slim tak svart 3 000 K Ø 70cm

  Ideal Lux Oracle Slim tak svart 3 000 K Ø 70cm
  Stor Oracle Slim LED-takarmatur med kraftfullt ljusflödeMed den runda Oracle Slim LED-takarmaturen, som består av en ringformad, mycket smal ram av aluminium, kan stora bostadsutrymmen i privatlivet, hotellbranschen och affärsmiljöer belysas på ett adekvat och energieffektivt sätt. Lysdioderna är installerade bakom ett vitt plasthölje så att ljuset är helt bländfritt. Den moderna, tidlöst vackra designen passar in i många inredningsvarianter.
 • Ideal Lux Oracle Slim tak svart 3 000 K Ø 90 cm

  Ideal Lux Oracle Slim tak svart 3 000 K Ø 90 cm
  Stor Oracle Slim LED-takarmatur med kraftfullt ljusflödeMed den runda Oracle Slim LED-takarmaturen, som består av en ringformad, mycket smal ram av aluminium, kan stora bostadsutrymmen i privatlivet, hotellbranschen och affärsmiljöer belysas på ett adekvat och energieffektivt sätt. Lysdioderna är installerade bakom ett vitt plasthölje så att ljuset är helt bländfritt. Den moderna, tidlöst vackra designen passar in i många inredningsvarianter.
 • Ideal Lux Perlage vägglampa 3 lampor mässing/vit

  Ideal Lux Perlage vägglampa 3 lampor mässing/vit
  Tre-lampig mässingsfärgad vägglampa Perlage med vita glasPerlage är en vägglampa som ger varje vardagsrum eller sovrum samt korridorer och hallar en dekorativ touch och tilltalande extra belysning. Tre vita lampglas av blått glas är fästa på en vertikalt ledande metallstång i varm mässingston. Dessa är utrustade med G9-lampor (ingår i leveransen). Ljuset avges i alla riktningar och skapar en mysig atmosfär. För bekväm användning finns en av/på-knapp på undersidan av väggfästet.
 • Ideal Lux Perlage häng svart/svart 6 lampor Ø 26

  Ideal Lux Perlage häng svart/svart 6 lampor Ø 26
  Sexljusig hängande lampa Perlage i svartDen sexljusiga hängande lampan Perlage är mycket dekorativ även när den är avstängd. Den fullständiga estetiken utvecklas när belysningen är tänd och ljuset från de använda lamporna, som är uppradade som pärlor på en kedja på den vertikala metallstången, strålar i alla riktningar. Lamporna ingår i leveransen - Gummibehandlade stålkablar - PVC-elkabel
 • Ideal Lux Perlage häng svart/svart 11 lampor Ø73

  Ideal Lux Perlage häng svart/svart 11 lampor Ø73
  Perlage pendelarmatur med lampor av blått glasDenna vackra pendelarmatur drar till sig uppmärksamhet redan när den är avstängd på grund av sitt höga dekorativa värde: Perlage består av en cirkulär metallram på vilken de sfäriska lamporna av blått glas är fördelade så att ljuset från de använda glödlamporna (G9, inkluderade) strålar i alla riktningar och mjukt lyser upp omgivningen. Idealisk att använda som huvudbelysning i vardagsrummet samt som ljuskälla ovanför ett bord.- Stålkablar gummerade- Elektrisk kabel av PVC
 • Ideal Lux Perlage hänglampa mässing/vit 14 lampor

  Ideal Lux Perlage hänglampa mässing/vit 14 lampor
  Rund hängande lampa Perlage - stomme mässing, glas vitHängande lampan Perlage ger ett särskilt estetiskt utseende även när den är avstängd: Den ringformade ramen är tillverkad av metall med mässingsfärgad finish. Vita sfäriska lampor av blåst glas är fördelade på ramen och sprider ljuset från de använda lamporna jämnt i alla riktningar, vilket ger en homogen och mycket behaglig belysning. Optimalt lämpad för belysning av vardagsrum och rekommenderas även som bordsbelysning. G9 glödlampa ingår- stålkablar gummerade- elkabel av PVC
 • Ideal Lux Oracle Slim häng svart 3 000 K Ø 90 cm

  Ideal Lux Oracle Slim häng svart 3 000 K Ø 90 cm
  Rund LED-pendelarmatur Oracle Slim - ljusfärg varmvittMed denna moderna och tidlöst estetiskt utformade LED-pendelarmatur Oracle Slim kan borden i det privata vardagsrummet/matsalen samt i hotellområdet eller i konferensrummet belysas behagligt med starkt ljus. Oracle Slim är utrustad med en skärm som består av en tunn aluminiumram. De inbyggda lysdioderna är dolda bakom ett vitt plasthölje, vilket gör ljuset helt bländfritt.En diskret ljuskälla för moderna bostads- och affärsområden.
 • Ideal Lux Perlage häng svart/svart 14 lampor Ø85

  Ideal Lux Perlage häng svart/svart 14 lampor Ø85
  Perlage pendelarmatur med lampor av blått glasDenna vackra pendelarmatur drar till sig uppmärksamhet redan när den är avstängd på grund av sitt höga dekorativa värde: Perlage består av en cirkulär metallram på vilken de sfäriska lamporna av blått glas är fördelade så att ljuset från de använda glödlamporna (G9, inkluderade) strålar i alla riktningar och mjukt lyser upp omgivningen. Idealisk för att användas som huvudbelysning i vardagsrummet samt som ljuskälla ovanför ett bord.- Stålkablar gummerade- Elektrisk kabel av PVC
 • Ideal Lux Oracle Slim häng svart 3 000 K Ø 70cm

  Ideal Lux Oracle Slim häng svart 3 000 K Ø 70cm
  Rund LED-pendelarmatur Oracle Slim - ljusfärg varmvittMed denna moderna och tidlöst estetiskt utformade LED-pendelarmatur Oracle Slim kan borden i det privata vardagsrummet/matsalen samt i hotellområdet eller i konferensrummet belysas behagligt med starkt ljus. Oracle Slim är utrustad med en skärm som består av en tunn aluminiumram. De inbyggda lysdioderna är dolda bakom ett vitt plasthölje, vilket gör ljuset helt bländfritt.En diskret ljuskälla för moderna bostads- och affärsområden.
 • Ideal Lux Perlage hänglampa 81 cm svart/svart

  Ideal Lux Perlage hänglampa 81 cm svart/svart
  Lång hängande lampa Perlage med sfäriska glas i svart - 10 flammorMed hängande lampan Perlage är de dekorativa svart-transparenta lampglasen av blåst glas uppträdda som pärlor på en kedja på den långsträckta metallstången. Tio glödlampor med G9-sockel ingår, vars ljus avges genom det blåsta glaset till alla sidor. En effektiv ljuskälla för elegant belysning av t.ex. matbord.- Stålkablar gummerade- Elektrisk kabel av PVC
 • Ideal Lux Perlage hänglampa mässing/vit 11 lampor

  Ideal Lux Perlage hänglampa mässing/vit 11 lampor
  Rund hängande lampa Perlage - stomme mässing, glas vitHängande lampan Perlage ger ett särskilt estetiskt utseende även när den är avstängd: Den ringformade ramen är tillverkad av metall med mässingsfärgad finish. Vita sfäriska lampor av blåst glas är fördelade på ramen och sprider ljuset från de använda lamporna jämnt i alla riktningar, vilket ger en homogen och mycket behaglig belysning. Optimalt lämpad för belysning av vardagsrum och rekommenderas även som bordsbelysning. G9 glödlampa ingår- stålkablar gummerade- elkabel av PVC
 • Ideal Lux Cosmopolitan svart/mässing 12 lampor

  Ideal Lux Cosmopolitan svart/mässing 12 lampor
  Iögonfallande Cosmopolitan taklampa med ett modernt utseendeEn sofistikerad design och en strålande vacker ljuseffekt kännetecknar Cosmopolitan taklampa. De många vita glaskropparna, som är fördelade över den vertikalt löpande metallramen i svart och mässing, avger ett strålande, bländfritt ljus runtomkring och lyser utmärkt upp varje bostadsutrymme. De nödvändiga G9-lamporna ingår redan i leveransen.
 • Ideal Lux Perlage hänglampa 81cm mässing/vit

  Ideal Lux Perlage hänglampa 81cm mässing/vit
  I mässing och vitt: 10-ljus hängande lampa PerlageNamnet Perlage är inte en slump, eftersom tio vita sfäriska glas sitter som pärlor på en kedja på den långa, mässingsfärgade, lackerade metallstången. G9-lampor ingår, vars ljus avges bländfritt till alla sidor genom de vita glasen. En underbart designad hängande lampa som inte bara fungerar som en dispenser av atmosfärisk belysning, utan också fungerar som ett dekorativt element i en sofistikerad livsstil.- Stålkablar gummerade- Elektrisk kabel tillverkad av PVC
 • Ideal Lux Birds hänglampa, 5 lampor

  Ideal Lux Birds hänglampa, 5 lampor
  Fem-lampig Birds hängande lampa med vita glasramarFramställningen på den här hängande lampan, som lever upp till sitt namn Birds, är tillverkad av metall i svart och satin mässing. De vita glasögonen ser ut som fåglar på en kraftledning eftersom de är fördelade på och runt den svarta rambågen.Ljuset från de G9-lampor som ingår i leveransen avges bländfritt in i rummet på alla sidor. En hängande lampa som tack vare sin moderna estetik inte bara är en ljuskälla, utan som också berikar rummet med en dekorativ touch.
 • Ideal Lux Perlage vägglampa 3 lampor svart/svart

  Ideal Lux Perlage vägglampa 3 lampor svart/svart
  Perlage: imponerande vacker vägglampa i svart - tre lamporVägglampan Perlage med tre lampor lever upp till sitt namn: tre blåsta lampglas, som också är svarta, är monterade på den vertikala väggstången av svartlackerad metall. De svarta glasens transparens gör det möjligt att belysa de använda ljuskällorna runtomkring. Tre G9-lampor medföljer. Strömbrytaren för bekväm av- och påslagning finns på undersidan av väggfästet.
 • Ideal Lux Cosmopolitan svart/mässing 10 lampor

  Ideal Lux Cosmopolitan svart/mässing 10 lampor
  Iögonfallande Cosmopolitan taklampa med ett modernt utseendeEn sofistikerad design och en strålande vacker ljuseffekt kännetecknar Cosmopolitan taklampa. De många vita glaskropparna, som är fördelade över den vertikalt löpande metallramen i svart och mässing, avger ett strålande, bländfritt ljus runtomkring och lyser utmärkt upp varje bostadsutrymme. De nödvändiga G9-lamporna ingår redan i leveransen.