Holländer lampor

Genomgående för designen på belysning från Holländer är guldiga inslag. De har många unika lampor som drar till sig uppmärksamheten i rummet. Vi har valt ut ett urval av Holländers belysningskollektion och visar upp den här nedan. Vill du handla så klicka dig vidare till deras återförsäljare med leverans till Sverige.

Belysning från Holländer

 • Glänsande taklampa Cappuccino

  Glänsande taklampa Cappuccino
  Taklampa Cappuccino - en guldfärgad dröm för stämningsfull allmänbelysning Försiktigt tittar ljuset ut genom slitsarna i de kulformade, guldfärgade skärmarna av järn hos taklampan Cappuccino, och skapar tilltalande ljusaccenter i rummet. Den varma guldtonen skimrar glansfullt och gör Cappuccino till en oumbärlig accessoar i ett väl avvägt ljuskoncept. Inklusive baldakin med inbyggd transformator.
 • Unik golvlampa MUSCHELSÄULE

  Unik golvlampa MUSCHELSÄULE
  Maritim golvlampa Skalpelare med snäckorDen här extravaganta golvlampan inspirerar med sin naturliga, maritima känsla. En magnifik struktur av glasfiber har konstruerats som en pelare och kärleksfullt handlagd med riktiga snäckor på utsidan. Du kan nästan höra havets brus, så autentiskt presenterar sig denna högkvalitativa golvlampa.
 • Vägglampa Satellite 2, guld-brun Ø 91 cm

  Vägglampa Satellite 2, guld-brun Ø 91 cm
  Vägglampa SATELLITE 2 - ovanlig ljuskälla för den individuella inredningssmaken Den verkligt iögonfallande vägglampan SATELLITE 2 av guldbrunt järn ger intryck av två himlakroppar, där den ena lyser i skuggan av den andra.
 • Exklusiv lampkrona Buono med 5 ljuskällor, silver

  Exklusiv lampkrona Buono med 5 ljuskällor, silver
  Lampkrona Buono - belagd med bladsilver Den utomordentligt vackra och rikt dekorerade lampkrona BUONO glänser med en svängd, bladförsilvrad järnstomme med mängder av klara kristaller sitter som löv på en gren och bryter ljuset effektfullt. Fem silverfärgade stearinljuslampor ser till att kristallerna och bladsilvret glänser otroligt. Lampkronan BUONO förenar känd design och högkvalitativ bearbetning och bidrar starkt till att skapa en festlig stämning.
 • Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm

  Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm
  Solig vägglampa Sol med metallsolDenna eleganta och även konstnärliga lampa har formen av en brinnande skinande sol. Dess dekorativa och samtidigt upplysande värde hittar en varm plats i alla typer av vardagsrum. De strukturerade, handsmidda strålarna i guldfärg och de små dekorativa stavarna ger en meningsfull effekt i en storlek på 70 cm. Livsbejakande och på gott humör verkar vägglampan pryda vardagsrummet varje dag. En mjuk belysning sker dämpat under en rund metallskärm i gyllene färg.
 • Vägglampa Tremolo i stor blomsterform

  Vägglampa Tremolo i stor blomsterform
  Tremolo - en stor vägglampa i blommig design Tremolo-vägglampan, som är utformad i form av en blomma, är mycket dekorativ. Tre kronblad är formade av gyllene och brunsvart järntråd som monteras ovanpå varandra för att bilda denna effektfulla blomma. Det indirekta ljuset bakom blomman får den att lysa på ett imponerande sätt. Den stora vägglampan är ett dekorativt föremål på väggen och sprider mysighet i rummet med mjukt ljus.
 • Strelicie – en graciös LED-bordslampa

  Strelicie – en graciös LED-bordslampa
  Strelicie - en filigran designad LED-pallampaDesignen på den 63 cm höga LED-pallampan Strelicie påminner faktiskt en del om den mycket populära dekorativa växten i buketter och trädgårdar, strelicien. Två avlånga blad har fästs på var och en av de två korsande armaturarmarna, som nästan omsluter LED-ljuskällan. Bladens gyllene insidor belyses av glödlamporna och reflekterar ljuset så att ett varmt och mysigt sken sprids i rummet. Strelicie pallampa är utrustad med en strömbrytare i matningsledningen.
 • Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld

  Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld
  LED-golvlampa Fontaine - som en imponerande fontän LED-golvlampan Fontaine står i rummet som en fontän utrustad med ljus. De enskilda grenarna av järn är bruna och i ändarna av varje gren sitter 12 gyllene snäckskal som innehåller ljuskällorna. De handgjorda, gyllene metallskärmarna - som tillverkas med stor omsorg - omger glödlamporna på ett elegant sätt och avger ett varmt ljus.
 • Svängbar taklampa Suopare i guld

  Svängbar taklampa Suopare i guld
  Sfärisk taklampa Suopare med svängbar skärmTack vare en kulled på baldakinen kan den sfäriska skärmen på Suopare taklampa svängas så att det direkta ljuset som kommer ut genom öppningen kan riktas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas också av de spiralformade öppningarna i sfären. Taklampan av järn har designats i en hemtrevlig guldton och kan integreras i många rum. För att belysa långa korridorer eller stora rum rekommenderas flera Suopare taklampor.
 • Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor

  Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor
  QUADRANGOLARE bordslampa - En dröm i guldBordslampan QUADRANGOLARE har en brun och en gyllene bas. I kombination med de två fyrkantiga, krämfärgade lampskärmarna är den ett fantastiskt blickfång. Lampskärmarna är lätt böjda så att det ser ut som om de tittar på varandra. Bordslampan ser mycket dekorativ ut och blandningen av gyllene och bruna element sätter kontrasterande accenter.
 • Kostbar LED-hänglampa Dirigibile

  Kostbar LED-hänglampa Dirigibile
  Dirigibile LED-pendellampa - ett dekorativt armaturobjekt Dirigibile LED-pendellampa består av ett virrvarr av silverfärgade aluminiumtrådar som har sammanfogats på ett konstfullt sätt till en oval ljuskropp. 18 LED-lampor ger en stämningsfull belysning. Den ovanliga Dirigibile LED-pendellampan harmonierar optimalt med en modern inredning och drar till sig alla blickar.
 • Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor

  Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor
  LED-designtaklampan Lucente lyser som stjärnhimlen LED-designtaklampan Lucente skapar en strålande vacker atmosfär i vardagsrummet. 16 sfärer av vitt opalglas är jämnt fördelade över den runda takarmaturen av guldfärgat järn med en hamrad yta som reflekterar LED-ljuset på ett imponerande sätt.Lucente skapar en drömlik atmosfär och ger dessutom en tillräcklig allmänbelysning.
 • Nuvola - en designertaklampa med LED

  Nuvola - en designertaklampa med LED
  Gyllene LED-taklampa Nuvola med LED-lampor Skärmen hos LED-panellampan Nuvola är tillverkad av järn. Den ser ut som två långa, smala moln som omger LED-ljuskällan inuti. Ytans oregelbundna struktur skapar dessutom en dekorativ highlight. Fem varmvita LED-lampor med modern chip-on-board-teknik (COB) kan dimmas och lyser i den hemtrevliga ljusfärgen varmvitt (2 700 K). Upphängningen kan varieras mellan 30 cm - 110 cm vid monteringen. Särskilt för belysning av ett matbord passar den exceptionellt utformade taklampan Nuvola, som är mycket dekorativ, redan i släckt tillstånd, men utvecklar sin fulla effekt när den tänds och ljuset trollar fram vackra reflexer i skärmen.
 • Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas

  Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas
  Underbar taklampa SONNE med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den matta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus. Den omges av en gyllene strålkrans som skapar en effektfull kontrast. Solen i taket har rummets kvadratiska begränsning och ger en behaglig atmosfär.
 • Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld

  Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld
  Golvlampa SNAIL ger exklusiv belysning Den vackra golvlampan SNAIL fascinerar med en sirlig järnstång som leder upp till en gyllene, spiralformad skärm. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus.
 • Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm

  Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILVER - ett fantastiskt blickfång i alla rumVärme och ljus, en stor mänsklig längtan, kommer till liv i vägg-/taklampan SONNE. Armaturen skapar effektfulla skuggspel, som uppstår genom brytningen av de handsmidda solstrålarna. Armaturen SONNE kan användas både som väggarmatur och som takarmatur. En särskilt effektfull, unik armatur för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika utföranden.
 • Designer-bordslampa Ballerino med figur

  Designer-bordslampa Ballerino med figur
  Designbordslampa Ballerino - Extravagans möter klassisktDesignbordslampan Ballerino har en silverfärgad aluminiumfigur på den svarta träbasen, som verkar sträcka sig efter ljuset från den svarta, klassiskt formade lackskärmen. Skärmen är också silverfärgad på insidan. Denna vackra lampa är en dekorativ extra ljuskälla för alla som älskar något speciellt.
 • Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld

  Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld
  Ljuskrona Buono - täckt med bladguldDen exceptionellt vackra och rikt dekorerade ljuskronan BUONO lyser med en böjd järnram med bladguld från vilken otaliga klara kristaller grenar sig som löv på ett träd, i vilket ljuset bryts effektivt. Fem guldfärgade ljusstakar ser till att kristaller och bladguld gnistrar om vartannat. Ljuskronan BUONO kombinerar skicklig design och högkvalitativt utförande och bidrar på ett avgörande sätt till att skapa en festlig atmosfär.
 • Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus

  Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus
  QUADRANGOLARE SILVER bordslampa med silverfärgad och svart bas och två skärmar Utrustad med en silverfärgad och en svart bas och två fyrkantiga, silvergrå skärmar är denna bordslampa ett riktigt blickfång. De mjukt böjda skärmarna är effektivt lutade mot varandra och ger dekorativa accenter. Den kontrasterande kombinationen av silver och svart är mycket lyckad.
 • Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld

  Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld
  Elegant bordslampa INNOVAZIONE Bordslampan INNOVAZIONE: rätlinjig, stilfull, lysande och formfulländad. Skärmen passar helt naturligt på den kilformade foten. Lampskärmen är avtorkbar och utstrålar varmt, hemtrevligt ljus.
 • Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta

  Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta
  Carattere Alta bordslampa med dekorativa tofsarDen bruna sandfärgade keramiska basen på Carattere Alta bordslampa påminner om en flaska och är vackert mönstrad. Den bruna lampskärmen är guldfärgad på insidan och det naturfärgade dekorativa hänget fulländar den imponerande looken. Bordslampan Carattere Alta är mycket dekorativ i kombination med olika inredningsstilar och passar även perfekt i gastronomiska rum.
 • LED-bordslampa Sol guld

  LED-bordslampa Sol guld
  Snygg LED-bordlampa Sun - en smal järnstång leder blicken mot den gyllene metallsolen LED-bordlampan Sun är ett vackert utseende: en brun järnstång leder till den gyllene metallsolen, som ger en mysig belysning. Med den här armaturen kan du få in solen i vilket rum som helst och skapa en behaglig atmosfär.
 • Modern taklampa Alessia

  Modern taklampa Alessia
  Taklampa Alessia - elegant guld och modern design De tvåfärgade metallbanden passar ihop med en formskön skärm som ser modern och ädel ut på samma gång. Över ett matbord ger den stilfull belysning och skapar dessutom dekorativa accenter.
 • Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm

  Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Bordslampa i svart-guld Mattia

  Bordslampa i svart-guld Mattia
  Bordslampa Mattia i traditionell form Klar och tydlig i formen och enhetlig i färgvalet är denna bordslampa som har klassiska förebilder. Svart och guld ser klassiskt och ädelt ut på samma gång och kan utan problem integreras i varje stil. En funktionell bordslampa som fascinerar alla.
 • Vacker bordslampa Carattere Grandissima

  Vacker bordslampa Carattere Grandissima
  Carattere Grandissima bordslampa med dekorativa hängenEn keramisk bas i färgerna brunt till beige utgör grunden för bordslampan. Lampans form påminner om en flaska, men är dekorerad med ett speciellt mönster. Skärmen är brun på utsidan och gyllene på insidan, vilket ger lampan dess speciella glans. Dessutom kompletterar pendlarna som dekoration atmosfären. Oavsett om det är i restaurangen eller privat - den här bordslampan är ett blickfång som passar till nästan alla inredningar.
 • Stilfull bordslampa ESEMPIO liten

  Stilfull bordslampa ESEMPIO liten
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm

  Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm
  En speciell väggdekoration - vägglampan Satellite För dig som gillar avlägsna galaxer och rymden är den här lampan perfekt. Här förenas en guld-brun järnring och en gyllene planet för att representera en omloppsbana. Denna vägglampa passar för en lite speciell inredning och lyser samtidigt upp ditt hem.
 • Högkvalitativ taklampa Utopistico

  Högkvalitativ taklampa Utopistico
  UTOPISTICO taklampa - ett starkt lysande blickfångDen extravagant designade UTOPISTICO taklampan imponerar med en rund, guldfärgad skärm av järn, som har ett vackert mönster. Ljuskällan i mitten skapar vackra ljuseffekter. Taklampan kan integreras i många vardagsrum.
 • Formskön taklampa FRATERNA brun-guld-silver

  Formskön taklampa FRATERNA brun-guld-silver
  Taklampan FRATERNA övertygar genom stilfull design Denna lampa blir ett tilltalande blickfång, vare sig man hänger den i entrén, hallen eller i vardagsrummet. Lyckat smyger sig den bruna stommen kring det rundade opalglaset. De handtillverkade, guld- och silverfärgade emblemen smyckar dessutom stommen. Taklampan FRATERNA ger mjukt ljus, passande men diskret.
 • Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brunsvart vägglampa Fiaccola Grande med lantlig charmMetallramen och utsidan av skärmen på vägglampan Fiaccola Grande har designats i en vacker brunsvart finish. Insidan av skärmen, som är formad som en callablomma, är guldfärgad, vilket gör halogenlampans ljus mycket varmt och mysigt. Den 70 cm höga vägglampan är mycket vacker och dekorativ i hallar, vardagsrum och även i gastronomiska områden.
 • Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld

  Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld
  Golvlampa SNAIL i exklusiv designDen särskilt vackra golvlampan SNAIL består av tre järnstänger på vilka tre guldfärgade lampskärmar i en trendig spiralformad look är fästa. Lampskärmarna i metall har tillverkats i ett avancerat arbete. Deras design bryter ljuset och skapar glänsande accenter i rummet.
 • Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish

  Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish
  Skärm av stålnät - taklampan Colibri Genom en ganska speciell design drar taklampan Colibri blickarna till sig. Skärmen med ädel nickelfinish är inte bara sluten runt om, utan utmärker sig med många enskilda, filigrana ljusutsläpp. De har kommit till genom lödningarna i stålnätet och skapar en unik ljusverkan. Ljuset från ljuskällorna inuti lampan tränger igenom ljusutsläppen och skapar ett snyggt mönster av ljus och skuggor i omgivningen. De enskilda, lätt oregelbundna lödställena är inte bara ändamålsenliga, utan ger samtidigt skärmen ett intressant mönster och gör varje lampa unik. En transparent kabel leder från skärmen genom kedjeupphängningen till den glänsande förkromade baldakinen.
 • Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm

  Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm
  Bordslampa Vaso Barocco av keramik och textil Elegant, autentisk och ädel; det intrycket ger bordslampan Vaso Barocco. Dess ljusa, naturvita textilskärm har en tidlös, vertikalt öppnad cylinderform. Den höga, vasliknande keramikfoten i guld grundfärg är täckt med silverbrokadmönster. Vaso Barocco är därför en passande accessoar för klassiskt och exklusivt inredda utrymmen.
 • Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn

  Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn
  Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ GOLD ger extraordinära ljusögonblickBordslampan KUGELBLITZ GOLD har en brun bas som riktar betraktarens uppmärksamhet mot den guldfärgade metallkulan, som ger effektiva ljuseffekter med filigrana slitsar. Armaturen är idealisk för accentbelysning och dekorativ belysning.
 • Enkel vägglampa Matteo, silver

  Enkel vägglampa Matteo, silver
  Den välformade vägglampan Matteo förkroppsligar stil och elegansDen halvcirkelformade armaturen smälter elegant in i alla väggar och ger en effektfull accentbelysning. Ljuset avges både uppåt och nedåt genom en rund fördjupning med glaslock. Vägglampan finns i guld- eller silverblad och ger en elegant känsla och en inbjudande atmosfär.
 • Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn

  Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn
  Bordslampa KUGELBLITZ SILVER för extraordinära ljusögonblickBordslampan KUGELBLITZ SILVER har en svart bas som håller den silverfärgade metallkulan. Små slitsar i klotet ger extraordinära ljuseffekter. Med bordslampan kan du på ett skickligt sätt sätta glamorösa accenter i rummet.
 • Smakfull taklampa CASINO med kristall

  Smakfull taklampa CASINO med kristall
  Stilfull taklampa CASINO för stilfull hematmosfär Den vita glasskärmen, som dominerar lampans utseende, ger behaglig, bländfri belysning. Den har dekor av fina, bruna järnstavar. Den speciella blickpunkten är ändå dekoren med gyllene metallspiraler och praktfulla, klara Swarovskikristaller - effektfull belysning och dekoration i ett.
 • Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd

  Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd
  Oval bordslampa Toulouse av keramik och textil Skärmen på Toulouse-bordslampan är tillverkad av naturlig, naturvit textilväv och har en klassisk cylindrisk form. Keramikfoten har en bukig form med ett konstnärligt mönster och glaserad finish. Förutom som belysning fungerar Toulouse även som ett vackert blickfång för inomhusbruk.
 • Bordslampa Toulouse oval, höjd 43 cm, svart

  Bordslampa Toulouse oval, höjd 43 cm, svart
  Oval bordslampa Toulouse av keramik och textil Skärmen på Toulouse-bordslampan är tillverkad av naturlig, naturvit textilväv och har en klassisk cylindrisk form. Keramikfoten har en bukig form med ett konstnärligt mönster och glaserad finish. Förutom som belysning fungerar Toulouse även som ett vackert blickfång för inomhusbruk.
 • Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart

  Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart
  Ett blickform för varje rum - den rundade bordslampan Toulouse Denna bordslampa är en höjdpunkt i varje rum den placeras i. Lampans bas är gjord av keramik, med ett underbart mönster och glasering. Textilskärmen är cylindrisk och har en trendig naturvit färg, så att den avger ett klart ljus. I varje utrymme i ditt hem och i nästan all slags inredning är denna lampa en snygg accessoar som avger ett trevligt ljus.
 • Iögonfallande bordslampa Suniva

  Iögonfallande bordslampa Suniva
  Bordslampan SUNIVA glänser med iögonfallande utseende Bordslampan SUNIVA för in lysande glans i rummet: På den smala lampfoten av brunt järn sitter en guldfärgad metallskärm med ett mycket speciellt mönster i form av en helt unik himlakropp utstansat på framsidan. Det varma ljuset avges både uppåt och nedåt och tränger dessutom ut genom de strålformade motivutstansningarna. Detta gör bordslampan SUNIVA till en första klass lysande highlight som harmonierar med de mest skilda inredningsstilar.
 • Stilfull bordslampa ESEMPIO stor

  Stilfull bordslampa ESEMPIO stor
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58

  Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58
  LED-designbordslampa Satellite – planeter i omloppsbana LED-designbordslampan Satellite påminner om avlägsna galaxer: på kanten av den runda guld-bruna järnringen ligger en gyllene ”planet” och liknar en omloppsbana. Designerbordslampan Satellite är en helt exceptionell prydnad för en speciell inredningsatmosfär.
 • Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld

  Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld
  Den höj- och sänkbara LED-pendellampan Fontaine imponerar med en speciell lookArrangemanget av järnelementen verkar fontänformat i LED-pendellampan Fontaine, med utgångspunkt från en centralt placerad konstruktion i guld, som kan återfinnas i de eleganta skärmarna. Metallskärmarna - som är mycket avancerade i sin tillverkning - omger ljuskällorna på ett elegant sätt och öppnar sig för att bryta ljuset i en gyllene glans. Både i de små yttre skärmarna och i det centrala, stora metallelementet letar sig ljuset elegant genom metallspiralerna.
 • LED-bordslampa Planet

  LED-bordslampa Planet
  Planet - en LED-bordslampa med fantastisk ljuseffekt Den runda LED-bordslampan Planet ser ut som två planeter som glider över varandra. Bakom den runda plattan av svartbrunt järn har lysdioder installerats runt om och i den runda fördjupningen. En unik ljuseffekt skapas inte bara av lysdioderna med en mycket varm ljusfärg på 2 700 K - lysdioderna i urtagningen, som lyser i ljusfärgen varmvitt (3 000 K), gör att armaturens guldfärgade strukturerade insida framträder mycket tydligt. I motsats till skärmen på bordslampan Planet LED har basen utformats mycket enkelt i en kantig form. Den här uttrycksfulla LED-bordlampan är inte bara ett blickfång när den är tänd, den är också en höjdpunkt när den är släckt med en skivdiameter på 50 cm.
 • LED-vägglampa Valentina Due

  LED-vägglampa Valentina Due
  Smakfull LED-vägglampa Valentina DueMed utgångspunkt från en rund mittplatta slingrar sig bruna trådar fram till slutet av den yttre cirkeln. Redan efter första anblicken verkar det som om man förlorar sig i armaturen. Ljuseffekten är extraordinär och skapar en elegant atmosfär.
 • Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld

  Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld
  Tak-/väggarmatur LABIRINTO för smakfulla accenterLjuset från denna välformade tak- eller väggarmatur omsluts av en guldfärgad metallspiral som spelar mycket effektivt med ljuset. LABIRINTO är en perfekt formad armatur som avger ett mycket varmt, mysigt, indirekt ljus och är ett dekorativt blickfång i alla rum.
 • Girevole - en genombruten taklampa

  Girevole - en genombruten taklampa
  Girevole - en gyllene taklampa med stor effektSkärmen på den unika taklampan Girevole, som är tillverkad av guldfärgat järn med ett genombrutet mönster, ser ut som ett ägg som har brutits på mitten. Det oregelbundna hålmönstret gör att ljuset slipper ut och skapar ett förtrollande ljusspel på väggarna runt omkring. Den inbyggda kulleden gör att skärmen kan vridas i önskad riktning. Flera Girevole taklampor lyser också upp ett stort rum eller en lång hall på ett imponerande sätt.
 • Colibri - taklampa av förnicklat stålnät

  Colibri - taklampa av förnicklat stålnät
  Colibri - en pendellampa som inspirerarDen vackert formade skärmen på Colibri pendellampa är tillverkad av fin ståltråd. De många lödningarna som förbinder de enskilda varven av ståltråden ger den en fin struktur. Medan upphängningen är förkromad är ståltråden i lampskärmen förnicklad silverfärgad och glänser endast svagt. Upphängningen består av en kedja genom vilken den transparenta kabeln löper. Colibri-pendellampan är mångsidig och en modern belysningslösning för många bord, diskar etc. i den privata sfären eller på kaféer, restauranger och barer.
 • Elegant vägglampa CICLONE i guld

  Elegant vägglampa CICLONE i guld
  Vägglampa CICLONE med guldfärgad båge för varm indirekt belysning. De enskilda, guldfärgade bågarna hos den formfulländade lampan CICLONE är svängda i varandra och avger ett mycket varmt, hemtrevligt, indirekt ljus. Ljuset strålar både uppåt och, tack varde den svängda öppningen, nedåt.
 • Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma

  Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma
  AIRONE bordslampa i elegant blomform AIRONE bordslampa består av en brun smal bas som drar betraktarens fulla uppmärksamhet till den vackra lampskärmen. Den ser ut som en gyllene blomma som precis har öppnat sig och avger ett mjukt, varmt ljus. En mycket dekorativ armatur för imponerande accenter.
 • Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm

  Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Ädel vägglampa Matteo Curve, guld

  Ädel vägglampa Matteo Curve, guld
  Stilfull belysning med vägglampan Matteo Curve Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn

  Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn
  Konstnärlig bordslampa SCHNECKE GOLD i ett tilltalande utseendeDen vackra effekten av denna bordslampa, som ger förtrollande ljusspel, utvecklas inte bara när den är påslagen. Även när lampan är avstängd kommer den konstnärliga effekten till sin rätt. Snigelformen trollbinder bokstavligen betraktaren.
 • Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm

  Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm
  Förtrollande taklampa NOVA GOLD med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den mattta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus som kontrasterar mot de gyllene strålarna. Med solen i taket upphävs rummets kvadratiska begränsning och inget står längre i vägen för den behagliga atmosfären av välbefinnande.
 • Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm

  Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm
  Traditionell - bordslampan Mattia En klassisk och tydlig form kännetecknar bordslampan Mattia. Även färgen är stilren och traditionell med guld och svart. Ädel i sitt utseende och funktionell - denna bordslampa kan integreras väl i alla interiörer.
 • Smyckad bordslampa Solisti Cavallo

  Smyckad bordslampa Solisti Cavallo
  SOLISTI CAVALLO bordslampa - lampa med hästdekorationBordslampan SOLISTI CAVALLO är inte bara en underbar ljuskälla, utan också ett vackert dekorativt tillbehör för hästälskares hem, eftersom den rektangulära lampfoten i brunt järn är utrustad med en liten dekorativ häst. Den ovala, écruf-färgade lampskärmen i textil ger ett mysigt ljus.
 • Comparsa - en spiralformad taklampa

  Comparsa - en spiralformad taklampa
  Comparsa - en taklampa i spiraldesign Om denna taklampa är inspirerad av en snigels hus? Skärmens form, som består av en guldfärgad järnspiral, väcker åtminstone sådana associationer. Genom mellanrummen i metallen rundningar skapas en snygg ljuseffekt i rummet, medan taklampan är öppen nedåt och belyser ett bord eller en bänk med direkt ljus.
 • Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm

  Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm
  Oval textilbordslampa Cleopatra med glänsande förnicklad fot Den ecru-färgade chintzskärmen hos bordslampan är oval till formen, foten av förnicklat aluminium är en fortsättning av denna form och smalnar av nedåt. En fascinerande detalj är den fascinerande strukturen på lampfotens yta. Cleopatra är en ädel bordslampa som drar blickarna till sig med sin exceptionella form.
 • Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld

  Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld
  Bordslampa SNAIL fascinerar med exklusiv design Den vackra bordslampan SNAIL har en sirlig järnarm med en guldfärgad metallskärm i änden. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus. Ett dekorativt blickfång som ger en stilfull accentbelysning.
 • Guldglänsande designer-vägglampa Corallo

  Guldglänsande designer-vägglampa Corallo
  Fascinerande designer LED-vägglampa Corallo - en underbar väggdekorationDesigner LED-vägglampan Corallo utstrålar elegans och värme: Formen för tankarna till flämtande lågor som omges av ett varmt sken. En estetiskt sofistikerad ljuskälla som blir ett blickfång på alla väggar.
 • Capello - en taklampa med dubbel skärm

  Capello - en taklampa med dubbel skärm
  Capello - en pendellampa med en effektiv designSkärmen på pendellampan Capello har utformats i två lager. Den inre skärmen består av gyllene järntråd och har en smal, nästan rak form. Den är omgiven av den yttre skärmen som är gjord av svarta järnstänger, som har formen av en päronformad bur. Denna kombination av former och färger gör Capello till ett blickfång ovanför ett bord. Nätet av järnstag skapar ett effektivt ljusspel i rummet.
 • Formskön bordslampa Snail One

  Formskön bordslampa Snail One
  Hattformad bordslampa Snail One med strukturBordslampan består av en metallskärm gjord av ett intensivt bearbetat järnband med en ytstruktur. Strukturen ser ut att komma från hammarslag och lämnar ett buckligt mönster. Det vridna bandet påminner om den lilla hatten på en svamp eller ett slags snigelskal. Skärmen sitter på en brunsvart lampfot och lyser diskret upp rummet mellan banden och under lampan.
 • Exklusiv taklampa Alice Trave

  Exklusiv taklampa Alice Trave
  Taklampa Alice Trave med guldfärgade skärmar Taklampan Alice Trave kombinerar brun metall med guldfärgade skärmar och utgör en lyckad kombination, som utstrålar modern design. Skärmarna av muranoglas är belagda med bladguld, vilket ger dem ett mer än ädelt utseende.
 • Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Snygg LORGOLIOSO bordslampa för en klassiskt elegant atmosfärDen eleganta effekten av denna bordslampa skapas huvudsakligen av kombinationen av guld och en originell design. Med undantag för den svepande prydnaden högst upp på metallbasen, fängslar armaturens design med klassisk elegans. Lampskärmen ger en harmonisk belysning.
 • Järn-bordslampa SONNE GOLD

  Järn-bordslampa SONNE GOLD
  Bordslampan SONNE GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SONNE GOLD imponerar särskilt genom sitt intressanta ljusspel: Solformen, som man lägger märke till vid första anblicken, skapar i tänt tillstånd silhuetten av en jordglob på väggen - en imponerande effekt. Kombinationen av brunt och guldfärgat järn är mycket stämningsfull och understryker den behagliga, dekorativa effekten av denna lampa.
 • Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm

  Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm
  ZAUBERHUT bordslampa med guldfärgad, spiralformad metallskärm ZAUBERHUT bordslampa har en smal, osmyckad järnbas som leder upp till den intressanta skärmen. Lampan är omgiven av en guldfärgad metallspiral som leker med ljuset och ger en effektiv belysning. ZAUBERHUT är en extravagant bordslampa i stilren design.
 • Palustre - en prydande golvlampa

  Palustre - en prydande golvlampa
  Dekorativ Palustre golvlampa tillverkad av järnLöven på Palustre golvlampa, som omger ljuskällan inuti, ser ut som överdimensionerade grässtrån. De är olika höga, har en vacker brunsvart design på utsidan och en varm gyllene ton på insidan och slingrar sig uppåt från den runda basen. Ljuskällan (valfritt halogen- eller LED-lampa med GU10-sockel) sitter centralt mellan bladen och lyser på den gyllene insidan av dem, vilket skapar unika ljusreflexer. Strömbrytaren för bekväm drift har byggts in i anslutningskabeln.
 • Gyllene LED-taklampa Trabant

  Gyllene LED-taklampa Trabant
  Guldfärgad Trabant LED-taklampa för indirekt belysningTrabant - namnet på denna LED-taklampa kunde inte vara mer passande, eftersom den runda plattan av guldfärgat järn har utformats i en oregelbunden struktur och faktiskt liknar ett kraterformat månlandskap. Taklampan ger en indirekt, mjuk och ändå stark belysning genom LED-ljuskällan, som har fästs på metallbågen framför takplattan på avstånd, som i en omloppsbana. Trabant kan inte bara användas som taklampa, den bländfria belysningen gör den också till en idealisk vägglampa.
 • Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld höger

  Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld höger
  Vägglampa RIFUGIO SNAIL - elegant lampa i dekorativt guldEtt särskilt dekorativt snigelmotiv i guldmetall utgör plattformen för denna lampa. Den opala glasskärmen hålls på plats av ett elegant järnelement i guld och utstrålar en varm, mysig atmosfär.
 • Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld

  Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld
  Vägglampa INNOVAZIONE skapar en elegant atmosfärDen här lampan har en mycket klassisk look tack vare sin form och sin färg. Den gyllene metallstången lutar sig mot väggen och bär den tvättbara skärmen, som ger en behaglig ljuseffekt. En dekorativ och estetisk armatur. Mått vägganslutning:Bredd: 9,3 cmHöjd: 15,5 cmDjup: 3 cm inkl. krökningen
 • Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla

  Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla
  Vägglampa TORCIA SPIRALE med förtrollande flamdekor Hos vägglampan TORCIA SPIRALE sträcker sig en strutformad brun järnstrut omgiven av dekorativa guldfärgade flammor från det ovala väggfästet av järn i brunt-guld. I denna järnstomme sitter det likaså strutformade lampglaset av vitt opalglas. Från den yttre fogen mellan lampglaset och stommen sträcker sig en spiral av järn mot strutens spets och till övre tredjedelen av lampglaset. Denna stilfulla utformning gör TORCIA SPIRALE till en ytterst dekorativ ljuskälla, som ger de mest skilda inredningsstilar det där lilla extra.
 • Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm

  Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILVER - ett fantastiskt blickfång i alla rumVärme och ljus, en stor mänsklig längtan, kommer till liv i vägg-/taklampan SONNE. Armaturen skapar effektfulla skuggspel, som uppstår genom brytningen av de handsmidda solstrålarna. Armaturen SONNE kan användas som väggarmatur, men även som takarmatur. En särskilt effektfull, unik armatur för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika utföranden.
 • Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE

  Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE
  Vägglampa SONNE GOLD GIGANTE- Ett förtrollande blickfång Vägglampan SONNE GOLD GIGANTE kan användas som blickfång i alla rum och ger värme och ljus. Ljuset bryts av de handsmidda solstrålarna och skapar imponerande ljusspel. SONNE GOLD GIGANTE kan användas både som vägglampa och taklampa. Armaturen är unikt vacker och ger en behaglig indirekt belysning.
 • Konstnärlig vägglampa FOGLIA

  Konstnärlig vägglampa FOGLIA
  Vacker vägglampa FOGLIA med dekorativ bladdekor En vit sandglasplatta reser sig på en brun metallplatta som är fäst på väggen och ger indirekt ljus. Satin-glaset är dekorerat med gyllene bladrankor, som sätter fina dekorativa accenter. Kombinationen av färger och material är perfekt och resulterar i en sammanhängande armaturdesign.
 • Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm

  Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm
  Ädel bordslampa LAMBDA med bladförsilvrad keramikfot och oval skärm Bordslampan LAMPDA fascinerar med klassisk form och elegans. Geometriskt klara former, ett strålande ädelt utseende harmonierar perfekt och skapar en ädel bordslampa. Keramikfoten är belagd med bladsilver och den ovala skärmen i handpatinerat silver, - en glansfull kombination som inte bara belyser, utan också förskönar, varje rum.
 • Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld

  Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld
  Unik vägglampa SNAIL ONE lyser med ett guldfärgat snigelskalDen unika, vackra vägglampan SNAIL ONE har ett guldfärgat snigelskal av järn på väggen, som verkligen drar till sig alla blickar. Metallskärmen - som är mycket omsorgsfullt tillverkad - omger ljuskällan på ett elegant sätt och ger en exklusiv ljuseffekt. Ett dekorativt blickfång även när den är släckt!
 • Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld

  Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld
  Bordslampa SNAIL ONE - elegant lampa med exklusiv, guldfärgad skärmDen vackra lampan har en brun bas av järn, som kröns av en guldfärgad spiral. Metallskärmen - som är mycket omsorgsfullt tillverkad - ramar in ljuset på ett elegant sätt och öppnar sig för att bryta ljuset i ett gyllene sken. Ett tilltalande konstföremål!
 • Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld vänster

  Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld vänster
  Vägglampa RIFUGIO SNAIL - elegant lampa i dekorativt guldEtt särskilt dekorativt snigelmotiv i guldmetall utgör plattformen för denna lampa. Den opala glasskärmen hålls på plats av ett elegant järnelement i guld och utstrålar en varm, mysig atmosfär.
 • LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm

  LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm
  Organo LED-vägglampa ser ut som en träbit som har slipats på båda sidor Organo LED-vägglampan har en mycket individuell design: järnröret i vinkel på båda sidor har också en mycket dekorativ effekt tack vare färgdesignen. På utsidan är den brun som en träbit, på insidan lyser två LED-lampor den guldfärgade beläggningen imponerande. Både längsgående och tvärgående installation är möjliga.
 • Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld

  Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld
  LED-hänglampa Lunapark för fascinerande och uttrycksfulla accenter i rummet LED-hänglampan kännetecknas av bruna järndetaljer, som slingrar sig kring varandra och håller de vita opalglasskärmarna i änden. Det vita opalglaset ger en varm och behaglig atmosfär. Det lyckade utseendet kontrasteras av sprialformade detaljer i guld, som sörjer för dekorativa accenter. Lampan är höjdjusterbar mellan 72 cm och 115 cm.
 • Stilfull vägglampa Trofeo i guld

  Stilfull vägglampa Trofeo i guld
  Elegant vägglampa TrofeoDen gyllene metallhållaren i form av en orm håller den avtorkningsbara skärmen, vars naturliga färg bidrar till behaglig belysning. Denna vägglampa kan enkelt integreras i en mängd olika inredningsstilar och övertygar med sin moderna, smakfulla design.
 • Vägglampa Pietro, rund form med guldfinish

  Vägglampa Pietro, rund form med guldfinish
  Elegant vägglampa Pietro skapar effektfull accentbelysning Den runda metallplattan i stilfullt guld är genombruten av oregelbundet utstansade hål, som ljuset lyser tilltalande bakom. Monterad på väggen eller i taket kommer även dess mycket dekorativa aspekt till sin rätt - ett intressant blickfång med snygg ljusverkan och en imponerande diameter på 70 cm!
 • Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld

  Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld
  Alice bordslampa med exklusivt bladguldLampan är enkel och diskret i formen, men inspirerar med sin högkvalitativa skärm av Muranoglas, som drar till sig alla blickar. Lampan finns tillgänglig med en gyllene skärm och en svart skärm med gyllene ornament. Placerad i vardagsrummet som läslampa eller accentbelysning eller som sänglampa i sovrummet - Alice gör sig bra överallt.
 • Exklusiv vägglampa Utopistico guld

  Exklusiv vägglampa Utopistico guld
  Guldbrun Utopistico vägglampa med förtrollande ljuseffekterRektangulära metallnät i guld eller silver utgör bakgrunden till denna dekorativa lampa. En halvcirkelformad metallkåpa innehåller ljuskällan, vars ljus reflekteras vackert i nätstrukturen och badar omgivningen i ett varmt, effektfullt skimmer. Utopistico - en vägglampa som inspirerar med elegans och modern design.
 • Buffet - indirekt lysande LED-taklampa

  Buffet - indirekt lysande LED-taklampa
  Indirekt lysande Buffet LED-taklampa i brunt och guld LED-taklampan Buffet är inte bara visuellt speciell, eftersom den har en slående design med böjda, guldfärgade stag som pekar i alla riktningar från den fyrkantiga, bruna takplattan. Även ljustekniskt överträffar den vanliga takarmaturer, eftersom LED-lamporna, som är monterade uppåtriktade i de guldfärgade stagen, ger en energibesparande, mycket varm belysning med en ljusfärg på 2 700 Kelvin. Dessutom gör storleken på 123 cm i längd och bredd den till ett ståtligt blickfång i taket.
 • Gyllene keramiktaklampa Spettacolo

  Gyllene keramiktaklampa Spettacolo
  Spettacolo - rund taklampa i keramik med bladguldbeläggningStommen på taklampan Spettacolo är tillverkad i keramik och har täckts med en vacker bladguldbeläggning, vilket ger ljuset en ädel effekt. Diffusorn av satinerat glas har en lätt böjning och svarar för en jämn och bländfri ljusfördelning. I många rum kan taklampan Spettacolo med en diameter på 50 cm användas som huvudljuskälla.
 • Vägglampa Pietro i bladform, guld

  Vägglampa Pietro i bladform, guld
  Formskön vägglampa Pietro Denna vägglampa drar garanterat alla blickar till sig: i form av ett blad passar den lätt och diskret in på varje vägg. Det gyllene utseendet ger den det lilla extra och skapar drömlik belysning. Även i släckt tillstånd är vägglampan Pietro ett dekorativt blickfång.
 • Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn

  Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn
  Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD leder genast uppmärksamheten till skärmen, som är dekorerad med spiralformat mönster. Lampan skapar stilfulla, vackra accenter i rummet. Bordslampan har klassisk form som effektfullt framhäver dekoren.
 • Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn

  Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn
  Bordslampan BANDEROLE GOLD i ädel design Bordslampan BANDEROLE GOLD får sin unika ljusverkan genom den spiralformade metallelementet där ljuskällan är placerad. Belysningen är mycket dekorativ och effektfull. Men även i släckt tillstånd kommer den konstfulla dekoren till sin rätt.
 • Enkel vägglampa CARTOCCIO

  Enkel vägglampa CARTOCCIO
  Vägglampa CARTOCCIO i rustik fackeldesignDen här lampan övertygar med en lyckad kombination av brun metall och vitt glas, vilket ger den ett övergripande lite rustikt utseende. En dekorativ accent sätts av en liten gyllene boll i lampans ände. Det vita opalglaset ger en mysig belysning.
 • Genomskinlig taklampa Utopistico

  Genomskinlig taklampa Utopistico
  Ovanlig taklampa UTOPISTICO, ett blickfång i varje rum Taklampan UTOPISTICO är ett verkligt blickfång som kan användas för inredning och belysning av rum i de mest skilda inredningsstilar. Den kulformade, stora lampkroppen av guldfärgat järn har ett litet mönster som ljuset kan tränga ut obehindrat genom. Mönstret skapar sevärda ljuseffekter i omgivningen.
 • Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Golvlampa LORGOLIOSO övertygar i klassisk form Den eleganta effekten av denna golvlampa uppstår framför allt genom kombinationen av guld och svart. Hela vägen till det tjusiga ornamentet vid övre änden av metallfoten fascinerar lampan med klassisk elegans. Den svarta lampskärmen ger harmonisk belysning, särskilt tack vare sitt förgyllda inre.
 • LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm

  LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm
  Eruption - en dekorativ, rund LED-vägglampa Eruption LED-vägglampan var gjord av järn och fungerade som ett kraterlandskap på en planet med en oregelbunden ytstruktur. Det centrala urtaget i en varm orange färg ser ut som om ett glödande lavaflöde slingrar sig genom berget. Lysdioder installerades både runt bakom den runda plattan och i fördjupningsområdet, vilket skapade en ljusring runt lampan på väggen och särskilt betonade den orange mitten. Vägglampan Eruption garanterar unik belysning och representerar samtidigt - även när den är avstängd - en dekorativ väggdekoration. De yttre lysdiodernas ljusfärg är 2700 K, den inre 3000 K.
 • Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO

  Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO
  Fackelformad INNOVAZIONE UNO vägglampa för en elegant boendemiljöJärnet på denna armatur är guldfärgat och ser extremt klassiskt ut i sin eleganta fackelform. Den spiralformade järnstången bär den vita opalglasskärmen, som avger ett varmt och mysigt ljus. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i hallen och entrén - lampan ser inbjudande ut överallt.
 • Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld

  Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld
  BANDEROLE golvlampa för gyllene ögonblickGolvlampan BANDEROLE har en smal, osmyckad järnstång som leder till den effektiva skärmen. Ljuskällan är omgiven av gyllene metallspiraler som leker med ljuset och effektivt för det vidare utåt. BANDEROLE är en extravagant strålkastare med stilren design.
 • Stilfull vägglampa Flamma i rost-guld

  Stilfull vägglampa Flamma i rost-guld
  Vägglampa FIAMMA med stilfull gulddekoration Den rostfärgade trattformade järnplattan bildar grunden för vägglampan FIAMMA. Enskilda, guldfärgade detaljer, som liknar solstrålar, flammar längs det trattformade opalglaset. Det vita opalglaset sveper in rummet i varmt, hemtrevligt ljus. FIAMMA - en lampa för varje stilfull inredningsstil.
 • Mattia Oval - glänsande golvlampa

  Mattia Oval - glänsande golvlampa
  Mattia Oval - en elegant golvlampa i rak formDet är inte bara den ovala skärmen med dubbla lager som gör golvlampan Mattia Oval till ett elegant dekorativt inslag i hemmet, den guldfärgade basen med en strukturerad yta är också en speciell egenskap. Under den svarta skärmen med gyllene insida har den mindre gyllene skärmen placerats något nedåt. Båda nyanserna är gjorda av chintz, ett högkvalitativt textilmaterial som har en lätt glans. Den gyllene färgen på skuggans insida drar in ljuset mycket mjukt, så att det lyser upp ett rum varmt och mysigt. Strömbrytaren är placerad i matarledningen för enkel användning. Förutom glödlampor E27 upp till 60 W är golvlampan Mattia Oval även lämplig för användning av energisnåla ljuskällor eller LED-lampor.
 • Stilfull golvlampa Lino

  Stilfull golvlampa Lino
  LINO golvlampa - en unikt designad ljuskälla LINO golvlampa har en fascinerande silverfärgad, perfekt formad järnbas, som kröns av en vit textilskärm med sidenstruktur. LINO golvlampa är en underbar solitär som utvecklar sin dekorativa effekt i kombination med de mest varierande inredningsstilar.