Holländer lampor

Genomgående för designen på belysning från Holländer är guldiga inslag. De har många unika lampor som drar till sig uppmärksamheten i rummet. Vi har valt ut ett urval av Holländers belysningskollektion och visar upp den här nedan. Vill du handla så klicka dig vidare till deras återförsäljare med leverans till Sverige.

Belysning från Holländer

 • Holländer Glänsande taklampa Cappuccino

  Holländer Glänsande taklampa Cappuccino
  Taklampa Cappuccino - en guldfärgad dröm för stämningsfull allmänbelysning Försiktigt tittar ljuset ut genom slitsarna i de kulformade, guldfärgade skärmarna av järn hos taklampan Cappuccino, och skapar tilltalande ljusaccenter i rummet. Den varma guldtonen skimrar glansfullt och gör Cappuccino till en oumbärlig accessoar i ett väl avvägt ljuskoncept. Inklusive baldakin med inbyggd transformator.
 • Holländer Vägglampa Satellite 2, guld-brun Ø 91 cm

  Holländer Vägglampa Satellite 2, guld-brun Ø 91 cm
  Vägglampa SATELLITE 2 - ovanlig ljuskälla för den individuella inredningssmaken Den verkligt iögonfallande vägglampan SATELLITE 2 av guldbrunt järn ger intryck av två himlakroppar, där den ena lyser i skuggan av den andra.
 • Holländer Unik golvlampa MUSCHELSÄULE

  Holländer Unik golvlampa MUSCHELSÄULE
  Maritim golvlampa Skalpelare med snäckorDen här extravaganta golvlampan inspirerar med sin naturliga, maritima känsla. En magnifik struktur av glasfiber har konstruerats som en pelare och kärleksfullt handlagd med riktiga snäckor på utsidan. Du kan nästan höra havets brus, så autentiskt presenterar sig denna högkvalitativa golvlampa.
 • Holländer Vägglampa Tremolo i stor blomsterform

  Holländer Vägglampa Tremolo i stor blomsterform
  Tremolo - en stor vägglampa i blommig design Tremolo-vägglampan, som är utformad i form av en blomma, är mycket dekorativ. Tre kronblad är formade av gyllene och brunsvart järntråd som monteras ovanpå varandra för att bilda denna effektfulla blomma. Det indirekta ljuset bakom blomman får den att lysa på ett imponerande sätt. Den stora vägglampan är ett dekorativt föremål på väggen och sprider mysighet i rummet med mjukt ljus.
 • Holländer Exklusiv lampkrona Buono med 5 ljuskällor, silver

  Holländer Exklusiv lampkrona Buono med 5 ljuskällor, silver
  Lampkrona Buono - belagd med bladsilver Den utomordentligt vackra och rikt dekorerade lampkrona BUONO glänser med en svängd, bladförsilvrad järnstomme med mängder av klara kristaller sitter som löv på en gren och bryter ljuset effektfullt. Fem silverfärgade stearinljuslampor ser till att kristallerna och bladsilvret glänser otroligt. Lampkronan BUONO förenar känd design och högkvalitativ bearbetning och bidrar starkt till att skapa en festlig stämning.
 • Holländer Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm

  Holländer Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm
  Solig vägglampa Sol med metallsolDenna eleganta och även konstnärliga lampa har formen av en brinnande skinande sol. Dess dekorativa och samtidigt upplysande värde hittar en varm plats i alla typer av vardagsrum. De strukturerade, handsmidda strålarna i guldfärg och de små dekorativa stavarna ger en meningsfull effekt i en storlek på 70 cm. Livsbejakande och på gott humör verkar vägglampan pryda vardagsrummet varje dag. En mjuk belysning sker dämpat under en rund metallskärm i gyllene färg.
 • Holländer Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Holländer Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brunsvart vägglampa Fiaccola Grande med lantlig charmMetallramen och utsidan av skärmen på vägglampan Fiaccola Grande har designats i en vacker brunsvart finish. Insidan av skärmen, som är formad som en callablomma, är guldfärgad, vilket gör halogenlampans ljus mycket varmt och mysigt. Den 70 cm höga vägglampan är mycket vacker och dekorativ i hallar, vardagsrum och även i gastronomiska områden.
 • Holländer Strelicie – en graciös LED-bordslampa

  Holländer Strelicie – en graciös LED-bordslampa
  Strelicie - en filigran designad LED-pallampaDesignen på den 63 cm höga LED-pallampan Strelicie påminner faktiskt en del om den mycket populära dekorativa växten i buketter och trädgårdar, strelicien. Två avlånga blad har fästs på var och en av de två korsande armaturarmarna, som nästan omsluter LED-ljuskällan. Bladens gyllene insidor belyses av glödlamporna och reflekterar ljuset så att ett varmt och mysigt sken sprids i rummet. Strelicie pallampa är utrustad med en strömbrytare i matningsledningen.
 • Holländer Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld

  Holländer Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld
  LED-golvlampa Fontaine - som en imponerande fontän LED-golvlampan Fontaine står i rummet som en fontän utrustad med ljus. De enskilda grenarna av järn är bruna och i ändarna av varje gren sitter 12 gyllene snäckskal som innehåller ljuskällorna. De handgjorda, gyllene metallskärmarna - som tillverkas med stor omsorg - omger glödlamporna på ett elegant sätt och avger ett varmt ljus.
 • Holländer Svängbar taklampa Suopare i guld

  Holländer Svängbar taklampa Suopare i guld
  Sfärisk taklampa Suopare med svängbar skärmTack vare en kulled på baldakinen kan den sfäriska skärmen på Suopare taklampa svängas så att det direkta ljuset som kommer ut genom öppningen kan riktas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas också av de spiralformade öppningarna i sfären. Taklampan av järn har designats i en hemtrevlig guldton och kan integreras i många rum. För att belysa långa korridorer eller stora rum rekommenderas flera Suopare taklampor.
 • Holländer Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor

  Holländer Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor
  QUADRANGOLARE bordslampa - En dröm i guldBordslampan QUADRANGOLARE har en brun och en gyllene bas. I kombination med de två fyrkantiga, krämfärgade lampskärmarna är den ett fantastiskt blickfång. Lampskärmarna är lätt böjda så att det ser ut som om de tittar på varandra. Bordslampan ser mycket dekorativ ut och blandningen av gyllene och bruna element sätter kontrasterande accenter.
 • Holländer Kostbar LED-hänglampa Dirigibile

  Holländer Kostbar LED-hänglampa Dirigibile
  Dirigibile LED-pendellampa - ett dekorativt armaturobjekt Dirigibile LED-pendellampa består av ett virrvarr av silverfärgade aluminiumtrådar som har sammanfogats på ett konstfullt sätt till en oval ljuskropp. 18 LED-lampor ger en stämningsfull belysning. Den ovanliga Dirigibile LED-pendellampan harmonierar optimalt med en modern inredning och drar till sig alla blickar.
 • Holländer Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor

  Holländer Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor
  LED-designtaklampan Lucente lyser som stjärnhimlen LED-designtaklampan Lucente skapar en strålande vacker atmosfär i vardagsrummet. 16 sfärer av vitt opalglas är jämnt fördelade över den runda takarmaturen av guldfärgat järn med en hamrad yta som reflekterar LED-ljuset på ett imponerande sätt.Lucente skapar en drömlik atmosfär och ger dessutom en tillräcklig allmänbelysning.
 • Holländer Nuvola - en designad pendellampa med lysdioder

  Holländer Nuvola - en designad pendellampa med lysdioder
  Gyllene Nuvola LED-pendellampa med LED-lampor Skärmen på Nuvola LED-pendellampan är tillverkad av järn. Den ser ut som två långa, smala moln som omger LED-lamporna inuti. Den oregelbundna strukturen på ytan skapar också en dekorativ höjdpunkt. Fem varmvita LED-lampor med modern chip-on-board-teknik (COB) kan dimras och lyser i en behaglig varmvit ljusfärg (2 700 K). Upphängningen kan varieras från 30 cm till 110 cm under installationen. Den ovanligt utformade pendellampan Nuvola är särskilt lämplig för belysning av matbord. Även släckt har den en mycket dekorativ effekt, men när den är tänd kommer den verkligen till sin rätt, då ljuset skapar vackra reflektioner i skuggan.
 • Holländer Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas

  Holländer Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas
  Underbar taklampa SONNE med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den matta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus. Den omges av en gyllene strålkrans som skapar en effektfull kontrast. Solen i taket har rummets kvadratiska begränsning och ger en behaglig atmosfär.
 • Holländer Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld

  Holländer Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld
  Golvlampa SNAIL ger exklusiv belysning Den vackra golvlampan SNAIL fascinerar med en sirlig järnstång som leder upp till en gyllene, spiralformad skärm. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus.
 • Holländer Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm

  Holländer Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILVER - ett fantastiskt blickfång i alla rumVärme och ljus, en stor mänsklig längtan, kommer till liv i vägg-/taklampan SONNE. Armaturen skapar effektfulla skuggspel, som uppstår genom brytningen av de handsmidda solstrålarna. Armaturen SONNE kan användas både som väggarmatur och som takarmatur. En särskilt effektfull, unik armatur för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika utföranden.
 • Holländer Designer-bordslampa Ballerino med figur

  Holländer Designer-bordslampa Ballerino med figur
  Designbordslampa Ballerino - Extravagans möter klassisktDesignbordslampan Ballerino har en silverfärgad aluminiumfigur på den svarta träbasen, som verkar sträcka sig efter ljuset från den svarta, klassiskt formade lackskärmen. Skärmen är också silverfärgad på insidan. Denna vackra lampa är en dekorativ extra ljuskälla för alla som älskar något speciellt.
 • Holländer Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld

  Holländer Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld
  Ljuskrona Buono - täckt med bladguldDen exceptionellt vackra och rikt dekorerade ljuskronan BUONO lyser med en böjd järnram med bladguld från vilken otaliga klara kristaller grenar sig som löv på ett träd, i vilket ljuset bryts effektivt. Fem guldfärgade ljusstakar ser till att kristaller och bladguld gnistrar om vartannat. Ljuskronan BUONO kombinerar skicklig design och högkvalitativt utförande och bidrar på ett avgörande sätt till att skapa en festlig atmosfär.
 • Holländer Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus

  Holländer Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus
  QUADRANGOLARE SILVER bordslampa med silverfärgad och svart bas och två skärmar Utrustad med en silverfärgad och en svart bas och två fyrkantiga, silvergrå skärmar är denna bordslampa ett riktigt blickfång. De mjukt böjda skärmarna är effektivt lutade mot varandra och ger dekorativa accenter. Den kontrasterande kombinationen av silver och svart är mycket lyckad.
 • Holländer Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld

  Holländer Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld
  Golvlampa SNAIL i exklusiv designDen särskilt vackra golvlampan SNAIL består av tre järnstänger på vilka tre guldfärgade lampskärmar i en trendig spiralformad look är fästa. Lampskärmarna i metall har tillverkats i ett avancerat arbete. Deras design bryter ljuset och skapar glänsande accenter i rummet.
 • Holländer Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld

  Holländer Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld
  Elegant bordslampa INNOVAZIONE Bordslampan INNOVAZIONE: rätlinjig, stilfull, lysande och formfulländad. Skärmen passar helt naturligt på den kilformade foten. Lampskärmen är avtorkbar och utstrålar varmt, hemtrevligt ljus.
 • Holländer Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta

  Holländer Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta
  Carattere Alta bordslampa med dekorativa tofsarDen bruna sandfärgade keramiska basen på Carattere Alta bordslampa påminner om en flaska och är vackert mönstrad. Den bruna lampskärmen är guldfärgad på insidan och det naturfärgade dekorativa hänget fulländar den imponerande looken. Bordslampan Carattere Alta är mycket dekorativ i kombination med olika inredningsstilar och passar även perfekt i gastronomiska rum.
 • Holländer LED-bordslampa Sol guld

  Holländer LED-bordslampa Sol guld
  Snygg LED-bordlampa Sun - en smal järnstång leder blicken mot den gyllene metallsolen LED-bordlampan Sun är ett vackert utseende: en brun järnstång leder till den gyllene metallsolen, som ger en mysig belysning. Med den här armaturen kan du få in solen i vilket rum som helst och skapa en behaglig atmosfär.
 • Holländer Modern taklampa Alessia

  Holländer Modern taklampa Alessia
  Taklampa Alessia - elegant guld och modern design De tvåfärgade metallbanden passar ihop med en formskön skärm som ser modern och ädel ut på samma gång. Över ett matbord ger den stilfull belysning och skapar dessutom dekorativa accenter.
 • Holländer Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm

  Holländer Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Holländer Bordslampa i svart-guld Mattia

  Holländer Bordslampa i svart-guld Mattia
  Bordslampa Mattia i traditionell form Klar och tydlig i formen och enhetlig i färgvalet är denna bordslampa som har klassiska förebilder. Svart och guld ser klassiskt och ädelt ut på samma gång och kan utan problem integreras i varje stil. En funktionell bordslampa som fascinerar alla.
 • Holländer Vacker bordslampa Carattere Grandissima

  Holländer Vacker bordslampa Carattere Grandissima
  Carattere Grandissima bordslampa med dekorativa hängenEn keramisk bas i färgerna brunt till beige utgör grunden för bordslampan. Lampans form påminner om en flaska, men är dekorerad med ett speciellt mönster. Skärmen är brun på utsidan och gyllene på insidan, vilket ger lampan dess speciella glans. Dessutom kompletterar pendlarna som dekoration atmosfären. Oavsett om det är i restaurangen eller privat - den här bordslampan är ett blickfång som passar till nästan alla inredningar.
 • Holländer Stilfull bordslampa ESEMPIO liten

  Holländer Stilfull bordslampa ESEMPIO liten
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Holländer Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm

  Holländer Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm
  En speciell väggdekoration - vägglampan Satellite För dig som gillar avlägsna galaxer och rymden är den här lampan perfekt. Här förenas en guld-brun järnring och en gyllene planet för att representera en omloppsbana. Denna vägglampa passar för en lite speciell inredning och lyser samtidigt upp ditt hem.
 • Holländer Högkvalitativ taklampa Utopistico

  Holländer Högkvalitativ taklampa Utopistico
  UTOPISTICO taklampa - ett starkt lysande blickfångDen extravagant designade UTOPISTICO taklampan imponerar med en rund, guldfärgad skärm av järn, som har ett vackert mönster. Ljuskällan i mitten skapar vackra ljuseffekter. Taklampan kan integreras i många vardagsrum.
 • Holländer Fraterna taklampa, glas, metall, Ø 52 cm

  Holländer Fraterna taklampa, glas, metall, Ø 52 cm
  Taklampan Fraterna imponerar med sin eleganta design Denna lampa är ett attraktivt blickfång, oavsett om den finns i entrén, hallen eller vardagsrummet. Den bruna järnramen omsluter elegant det rundade opalglaset. De handgjorda, guld- och silverfärgade emblemen pryder också järnramen. Taklampan Fraterna ger ett mjukt ljus, diskret men passande.
 • Holländer Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish

  Holländer Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish
  Skärm av stålnät - taklampan Colibri Genom en ganska speciell design drar taklampan Colibri blickarna till sig. Skärmen med ädel nickelfinish är inte bara sluten runt om, utan utmärker sig med många enskilda, filigrana ljusutsläpp. De har kommit till genom lödningarna i stålnätet och skapar en unik ljusverkan. Ljuset från ljuskällorna inuti lampan tränger igenom ljusutsläppen och skapar ett snyggt mönster av ljus och skuggor i omgivningen. De enskilda, lätt oregelbundna lödställena är inte bara ändamålsenliga, utan ger samtidigt skärmen ett intressant mönster och gör varje lampa unik. En transparent kabel leder från skärmen genom kedjeupphängningen till den glänsande förkromade baldakinen.
 • Holländer Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm

  Holländer Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm
  Bordslampa Vaso Barocco av keramik och textil Elegant, autentisk och ädel; det intrycket ger bordslampan Vaso Barocco. Dess ljusa, naturvita textilskärm har en tidlös, vertikalt öppnad cylinderform. Den höga, vasliknande keramikfoten i guld grundfärg är täckt med silverbrokadmönster. Vaso Barocco är därför en passande accessoar för klassiskt och exklusivt inredda utrymmen.
 • Holländer Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn

  Holländer Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn
  Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ GOLD ger extraordinära ljusögonblickBordslampan KUGELBLITZ GOLD har en brun bas som riktar betraktarens uppmärksamhet mot den guldfärgade metallkulan, som ger effektiva ljuseffekter med filigrana slitsar. Armaturen är idealisk för accentbelysning och dekorativ belysning.
 • Holländer Enkel vägglampa Matteo, silver

  Holländer Enkel vägglampa Matteo, silver
  Den välformade vägglampan Matteo förkroppsligar stil och elegansDen halvcirkelformade armaturen smälter elegant in i alla väggar och ger en effektfull accentbelysning. Ljuset avges både uppåt och nedåt genom en rund fördjupning med glaslock. Vägglampan finns i guld- eller silverblad och ger en elegant känsla och en inbjudande atmosfär.
 • Holländer Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn

  Holländer Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn
  Bordslampa KUGELBLITZ SILVER för extraordinära ljusögonblickBordslampan KUGELBLITZ SILVER har en svart bas som håller den silverfärgade metallkulan. Små slitsar i klotet ger extraordinära ljuseffekter. Med bordslampan kan du på ett skickligt sätt sätta glamorösa accenter i rummet.
 • Holländer Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd

  Holländer Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd
  Oval bordslampa Toulouse av keramik och textil Skärmen på Toulouse-bordslampan är tillverkad av naturlig, naturvit textilväv och har en klassisk cylindrisk form. Keramikfoten har en bukig form med ett konstnärligt mönster och glaserad finish. Förutom som belysning fungerar Toulouse även som ett vackert blickfång för inomhusbruk.
 • Holländer Bordslampa Toulouse oval, höjd 43 cm, svart

  Holländer Bordslampa Toulouse oval, höjd 43 cm, svart
  Oval bordslampa Toulouse av keramik och textil Skärmen på Toulouse-bordslampan är tillverkad av naturlig, naturvit textilväv och har en klassisk cylindrisk form. Keramikfoten har en bukig form med ett konstnärligt mönster och glaserad finish. Förutom som belysning fungerar Toulouse även som ett vackert blickfång för inomhusbruk.
 • Holländer Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart

  Holländer Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart
  Ett blickform för varje rum - den rundade bordslampan Toulouse Denna bordslampa är en höjdpunkt i varje rum den placeras i. Lampans bas är gjord av keramik, med ett underbart mönster och glasering. Textilskärmen är cylindrisk och har en trendig naturvit färg, så att den avger ett klart ljus. I varje utrymme i ditt hem och i nästan all slags inredning är denna lampa en snygg accessoar som avger ett trevligt ljus.
 • Holländer Iögonfallande bordslampa Suniva

  Holländer Iögonfallande bordslampa Suniva
  Bordslampan SUNIVA glänser med iögonfallande utseende Bordslampan SUNIVA för in lysande glans i rummet: På den smala lampfoten av brunt järn sitter en guldfärgad metallskärm med ett mycket speciellt mönster i form av en helt unik himlakropp utstansat på framsidan. Det varma ljuset avges både uppåt och nedåt och tränger dessutom ut genom de strålformade motivutstansningarna. Detta gör bordslampan SUNIVA till en första klass lysande highlight som harmonierar med de mest skilda inredningsstilar.
 • Holländer Smakfull taklampa CASINO med kristall

  Holländer Smakfull taklampa CASINO med kristall
  Stilfull taklampa CASINO för stilfull hematmosfär Den vita glasskärmen, som dominerar lampans utseende, ger behaglig, bländfri belysning. Den har dekor av fina, bruna järnstavar. Den speciella blickpunkten är ändå dekoren med gyllene metallspiraler och praktfulla, klara Swarovskikristaller - effektfull belysning och dekoration i ett.
 • Holländer Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58

  Holländer Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58
  LED-designbordslampa Satellite – planeter i omloppsbana LED-designbordslampan Satellite påminner om avlägsna galaxer: på kanten av den runda guld-bruna järnringen ligger en gyllene ”planet” och liknar en omloppsbana. Designerbordslampan Satellite är en helt exceptionell prydnad för en speciell inredningsatmosfär.
 • Holländer Stilfull bordslampa ESEMPIO stor

  Holländer Stilfull bordslampa ESEMPIO stor
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Holländer Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld

  Holländer Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld
  Den höj- och sänkbara LED-pendellampan Fontaine imponerar med en speciell lookArrangemanget av järnelementen verkar fontänformat i LED-pendellampan Fontaine, med utgångspunkt från en centralt placerad konstruktion i guld, som kan återfinnas i de eleganta skärmarna. Metallskärmarna - som är mycket avancerade i sin tillverkning - omger ljuskällorna på ett elegant sätt och öppnar sig för att bryta ljuset i en gyllene glans. Både i de små yttre skärmarna och i det centrala, stora metallelementet letar sig ljuset elegant genom metallspiralerna.
 • Holländer LED-bordslampa Planet

  Holländer LED-bordslampa Planet
  Planet - en LED-bordslampa med fantastisk ljuseffekt Den runda LED-bordslampan Planet ser ut som två planeter som glider över varandra. Bakom den runda plattan av svartbrunt järn har lysdioder installerats runt om och i den runda fördjupningen. En unik ljuseffekt skapas inte bara av lysdioderna med en mycket varm ljusfärg på 2 700 K - lysdioderna i urtagningen, som lyser i ljusfärgen varmvitt (3 000 K), gör att armaturens guldfärgade strukturerade insida framträder mycket tydligt. I motsats till skärmen på bordslampan Planet LED har basen utformats mycket enkelt i en kantig form. Den här uttrycksfulla LED-bordlampan är inte bara ett blickfång när den är tänd, den är också en höjdpunkt när den är släckt med en skivdiameter på 50 cm.
 • Holländer Guldglänsande designer-vägglampa Corallo

  Holländer Guldglänsande designer-vägglampa Corallo
  Fascinerande designer LED-vägglampa Corallo - en underbar väggdekorationDesigner LED-vägglampan Corallo utstrålar elegans och värme: Formen för tankarna till flämtande lågor som omges av ett varmt sken. En estetiskt sofistikerad ljuskälla som blir ett blickfång på alla väggar.
 • Holländer LED-vägglampa Valentina Due

  Holländer LED-vägglampa Valentina Due
  Smakfull LED-vägglampa Valentina DueMed utgångspunkt från en rund mittplatta slingrar sig bruna trådar fram till slutet av den yttre cirkeln. Redan efter första anblicken verkar det som om man förlorar sig i armaturen. Ljuseffekten är extraordinär och skapar en elegant atmosfär.
 • Holländer Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld

  Holländer Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld
  Tak-/väggarmatur LABIRINTO för smakfulla accenterLjuset från denna välformade tak- eller väggarmatur omsluts av en guldfärgad metallspiral som spelar mycket effektivt med ljuset. LABIRINTO är en perfekt formad armatur som avger ett mycket varmt, mysigt, indirekt ljus och är ett dekorativt blickfång i alla rum.
 • Holländer Girevole - en genombruten taklampa

  Holländer Girevole - en genombruten taklampa
  Girevole - en gyllene taklampa med stor effektSkärmen på den unika taklampan Girevole, som är tillverkad av guldfärgat järn med ett genombrutet mönster, ser ut som ett ägg som har brutits på mitten. Det oregelbundna hålmönstret gör att ljuset slipper ut och skapar ett förtrollande ljusspel på väggarna runt omkring. Den inbyggda kulleden gör att skärmen kan vridas i önskad riktning. Flera Girevole taklampor lyser också upp ett stort rum eller en lång hall på ett imponerande sätt.
 • Holländer Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm

  Holländer Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILVER - ett fantastiskt blickfång i alla rumVärme och ljus, en stor mänsklig längtan, kommer till liv i vägg-/taklampan SONNE. Armaturen skapar effektfulla skuggspel, som uppstår genom brytningen av de handsmidda solstrålarna. Armaturen SONNE kan användas som väggarmatur, men även som takarmatur. En särskilt effektfull, unik armatur för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika utföranden.
 • Holländer Elegant vägglampa CICLONE i guld

  Holländer Elegant vägglampa CICLONE i guld
  Vägglampa CICLONE med guldfärgad båge för varm indirekt belysning. De enskilda, guldfärgade bågarna hos den formfulländade lampan CICLONE är svängda i varandra och avger ett mycket varmt, hemtrevligt, indirekt ljus. Ljuset strålar både uppåt och, tack varde den svängda öppningen, nedåt.
 • Holländer Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma

  Holländer Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma
  AIRONE bordslampa i elegant blomform AIRONE bordslampa består av en brun smal bas som drar betraktarens fulla uppmärksamhet till den vackra lampskärmen. Den ser ut som en gyllene blomma som precis har öppnat sig och avger ett mjukt, varmt ljus. En mycket dekorativ armatur för imponerande accenter.
 • Holländer Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm

  Holländer Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Holländer Ädel vägglampa Matteo Curve, guld

  Holländer Ädel vägglampa Matteo Curve, guld
  Stilfull belysning med vägglampan Matteo Curve Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Holländer Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn

  Holländer Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn
  Konstnärlig bordslampa SCHNECKE GOLD i ett tilltalande utseendeDen vackra effekten av denna bordslampa, som ger förtrollande ljusspel, utvecklas inte bara när den är påslagen. Även när lampan är avstängd kommer den konstnärliga effekten till sin rätt. Snigelformen trollbinder bokstavligen betraktaren.
 • Holländer Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm

  Holländer Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm
  Förtrollande taklampa NOVA GOLD med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den mattta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus som kontrasterar mot de gyllene strålarna. Med solen i taket upphävs rummets kvadratiska begränsning och inget står längre i vägen för den behagliga atmosfären av välbefinnande.
 • Holländer Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm

  Holländer Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm
  Traditionell - bordslampan Mattia En klassisk och tydlig form kännetecknar bordslampan Mattia. Även färgen är stilren och traditionell med guld och svart. Ädel i sitt utseende och funktionell - denna bordslampa kan integreras väl i alla interiörer.
 • Holländer Smyckad bordslampa Solisti Cavallo

  Holländer Smyckad bordslampa Solisti Cavallo
  SOLISTI CAVALLO bordslampa - lampa med hästdekorationBordslampan SOLISTI CAVALLO är inte bara en underbar ljuskälla, utan också ett vackert dekorativt tillbehör för hästälskares hem, eftersom den rektangulära lampfoten i brunt järn är utrustad med en liten dekorativ häst. Den ovala, écruf-färgade lampskärmen i textil ger ett mysigt ljus.
 • Holländer Comparsa - en spiralformad taklampa

  Holländer Comparsa - en spiralformad taklampa
  Comparsa - en taklampa i spiraldesign Om denna taklampa är inspirerad av en snigels hus? Skärmens form, som består av en guldfärgad järnspiral, väcker åtminstone sådana associationer. Genom mellanrummen i metallen rundningar skapas en snygg ljuseffekt i rummet, medan taklampan är öppen nedåt och belyser ett bord eller en bänk med direkt ljus.
 • Holländer Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm

  Holländer Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm
  Oval textilbordslampa Cleopatra med glänsande förnicklad fot Den ecru-färgade chintzskärmen hos bordslampan är oval till formen, foten av förnicklat aluminium är en fortsättning av denna form och smalnar av nedåt. En fascinerande detalj är den fascinerande strukturen på lampfotens yta. Cleopatra är en ädel bordslampa som drar blickarna till sig med sin exceptionella form.
 • Holländer Palustre - en prydande golvlampa

  Holländer Palustre - en prydande golvlampa
  Dekorativ Palustre golvlampa tillverkad av järnLöven på Palustre golvlampa, som omger ljuskällan inuti, ser ut som överdimensionerade grässtrån. De är olika höga, har en vacker brunsvart design på utsidan och en varm gyllene ton på insidan och slingrar sig uppåt från den runda basen. Ljuskällan (valfritt halogen- eller LED-lampa med GU10-sockel) sitter centralt mellan bladen och lyser på den gyllene insidan av dem, vilket skapar unika ljusreflexer. Strömbrytaren för bekväm drift har byggts in i anslutningskabeln.
 • Holländer Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld

  Holländer Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld
  Bordslampa SNAIL fascinerar med exklusiv design Den vackra bordslampan SNAIL har en sirlig järnarm med en guldfärgad metallskärm i änden. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus. Ett dekorativt blickfång som ger en stilfull accentbelysning.
 • Holländer Genomskinlig taklampa Utopistico

  Holländer Genomskinlig taklampa Utopistico
  Ovanlig taklampa UTOPISTICO, ett blickfång i varje rum Taklampan UTOPISTICO är ett verkligt blickfång som kan användas för inredning och belysning av rum i de mest skilda inredningsstilar. Den kulformade, stora lampkroppen av guldfärgat järn har ett litet mönster som ljuset kan tränga ut obehindrat genom. Mönstret skapar sevärda ljuseffekter i omgivningen.
 • Holländer Formskön bordslampa Snail One

  Holländer Formskön bordslampa Snail One
  Hattformad bordslampa Snail One med strukturBordslampan består av en metallskärm gjord av ett intensivt bearbetat järnband med en ytstruktur. Strukturen ser ut att komma från hammarslag och lämnar ett buckligt mönster. Det vridna bandet påminner om den lilla hatten på en svamp eller ett slags snigelskal. Skärmen sitter på en brunsvart lampfot och lyser diskret upp rummet mellan banden och under lampan.
 • Holländer Exklusiv taklampa Alice Trave

  Holländer Exklusiv taklampa Alice Trave
  Taklampa Alice Trave med guldfärgade skärmar Taklampan Alice Trave kombinerar brun metall med guldfärgade skärmar och utgör en lyckad kombination, som utstrålar modern design. Skärmarna av muranoglas är belagda med bladguld, vilket ger dem ett mer än ädelt utseende.
 • Holländer Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Holländer Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Snygg LORGOLIOSO bordslampa för en klassiskt elegant atmosfärDen eleganta effekten av denna bordslampa skapas huvudsakligen av kombinationen av guld och en originell design. Med undantag för den svepande prydnaden högst upp på metallbasen, fängslar armaturens design med klassisk elegans. Lampskärmen ger en harmonisk belysning.
 • Holländer Järn-bordslampa SONNE GOLD

  Holländer Järn-bordslampa SONNE GOLD
  Bordslampan SONNE GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SONNE GOLD imponerar särskilt genom sitt intressanta ljusspel: Solformen, som man lägger märke till vid första anblicken, skapar i tänt tillstånd silhuetten av en jordglob på väggen - en imponerande effekt. Kombinationen av brunt och guldfärgat järn är mycket stämningsfull och understryker den behagliga, dekorativa effekten av denna lampa.
 • Holländer Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm

  Holländer Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm
  ZAUBERHUT bordslampa med guldfärgad, spiralformad metallskärm ZAUBERHUT bordslampa har en smal, osmyckad järnbas som leder upp till den intressanta skärmen. Lampan är omgiven av en guldfärgad metallspiral som leker med ljuset och ger en effektiv belysning. ZAUBERHUT är en extravagant bordslampa i stilren design.
 • Holländer Gyllene LED-taklampa Trabant

  Holländer Gyllene LED-taklampa Trabant
  Guldfärgad Trabant LED-taklampa för indirekt belysningTrabant - namnet på denna LED-taklampa kunde inte vara mer passande, eftersom den runda plattan av guldfärgat järn har utformats i en oregelbunden struktur och faktiskt liknar ett kraterformat månlandskap. Taklampan ger en indirekt, mjuk och ändå stark belysning genom LED-ljuskällan, som har fästs på metallbågen framför takplattan på avstånd, som i en omloppsbana. Trabant kan inte bara användas som taklampa, den bländfria belysningen gör den också till en idealisk vägglampa.
 • Holländer Rifugio vägglampa, böjd till höger

  Holländer Rifugio vägglampa, böjd till höger
  RIFUGIO SCHNECKE vägglampa - elegant lampa i dekorativt guld Ett särskilt dekorativt snigelmotiv i guldmetall utgör plattformen för denna lampa. Den opala glasskärmen hålls på plats av ett elegant järnelement i guld och utstrålar en varm, mysig atmosfär.
 • Holländer Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld

  Holländer Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld
  Vägglampa INNOVAZIONE skapar en elegant atmosfärDen här lampan har en mycket klassisk look tack vare sin form och sin färg. Den gyllene metallstången lutar sig mot väggen och bär den tvättbara skärmen, som ger en behaglig ljuseffekt. En dekorativ och estetisk armatur. Mått vägganslutning:Bredd: 9,3 cmHöjd: 15,5 cmDjup: 3 cm inkl. krökningen
 • Holländer Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla

  Holländer Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla
  Vägglampa TORCIA SPIRALE med förtrollande flamdekor Hos vägglampan TORCIA SPIRALE sträcker sig en strutformad brun järnstrut omgiven av dekorativa guldfärgade flammor från det ovala väggfästet av järn i brunt-guld. I denna järnstomme sitter det likaså strutformade lampglaset av vitt opalglas. Från den yttre fogen mellan lampglaset och stommen sträcker sig en spiral av järn mot strutens spets och till övre tredjedelen av lampglaset. Denna stilfulla utformning gör TORCIA SPIRALE till en ytterst dekorativ ljuskälla, som ger de mest skilda inredningsstilar det där lilla extra.
 • Holländer Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO

  Holländer Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO
  Fackelformad INNOVAZIONE UNO vägglampa för en elegant boendemiljöJärnet på denna armatur är guldfärgat och ser extremt klassiskt ut i sin eleganta fackelform. Den spiralformade järnstången bär den vita opalglasskärmen, som avger ett varmt och mysigt ljus. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i hallen och entrén - lampan ser inbjudande ut överallt.
 • Holländer Vägglampa Pietro i bladform, guld

  Holländer Vägglampa Pietro i bladform, guld
  Formskön vägglampa Pietro Denna vägglampa drar garanterat alla blickar till sig: i form av ett blad passar den lätt och diskret in på varje vägg. Det gyllene utseendet ger den det lilla extra och skapar drömlik belysning. Även i släckt tillstånd är vägglampan Pietro ett dekorativt blickfång.
 • Holländer Konstnärlig vägglampa FOGLIA

  Holländer Konstnärlig vägglampa FOGLIA
  Vacker vägglampa FOGLIA med dekorativ bladdekor En vit sandglasplatta reser sig på en brun metallplatta som är fäst på väggen och ger indirekt ljus. Satin-glaset är dekorerat med gyllene bladrankor, som sätter fina dekorativa accenter. Kombinationen av färger och material är perfekt och resulterar i en sammanhängande armaturdesign.
 • Holländer Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE

  Holländer Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE
  Vägglampa SONNE GOLD GIGANTE- Ett förtrollande blickfång Vägglampan SONNE GOLD GIGANTE kan användas som blickfång i alla rum och ger värme och ljus. Ljuset bryts av de handsmidda solstrålarna och skapar imponerande ljusspel. SONNE GOLD GIGANTE kan användas både som vägglampa och taklampa. Armaturen är unikt vacker och ger en behaglig indirekt belysning.
 • Holländer Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm

  Holländer Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm
  Ädel bordslampa LAMBDA med bladförsilvrad keramikfot och oval skärm Bordslampan LAMPDA fascinerar med klassisk form och elegans. Geometriskt klara former, ett strålande ädelt utseende harmonierar perfekt och skapar en ädel bordslampa. Keramikfoten är belagd med bladsilver och den ovala skärmen i handpatinerat silver, - en glansfull kombination som inte bara belyser, utan också förskönar, varje rum.
 • Holländer Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld

  Holländer Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld
  Unik vägglampa SNAIL ONE lyser med ett guldfärgat snigelskalDen unika, vackra vägglampan SNAIL ONE har ett guldfärgat snigelskal av järn på väggen, som verkligen drar till sig alla blickar. Metallskärmen - som är mycket omsorgsfullt tillverkad - omger ljuskällan på ett elegant sätt och ger en exklusiv ljuseffekt. Ett dekorativt blickfång även när den är släckt!
 • Holländer Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld

  Holländer Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld
  Bordslampa SNAIL ONE - elegant lampa med exklusiv, guldfärgad skärmDen vackra lampan har en brun bas av järn, som kröns av en guldfärgad spiral. Metallskärmen - som är mycket omsorgsfullt tillverkad - ramar in ljuset på ett elegant sätt och öppnar sig för att bryta ljuset i ett gyllene sken. Ett tilltalande konstföremål!
 • Holländer Rifugio vägglampa, böjd till vänster

  Holländer Rifugio vägglampa, böjd till vänster
  RIFUGIO SCHNECKE vägglampa - elegant lampa i dekorativt guld Ett särskilt dekorativt snigelmotiv i guldmetall utgör plattformen för denna lampa. Den opala glasskärmen hålls på plats av ett elegant järnelement i guld och utstrålar en varm, mysig atmosfär.
 • Holländer LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm

  Holländer LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm
  Organo LED-vägglampa ser ut som en träbit som har slipats på båda sidor Organo LED-vägglampan har en mycket individuell design: järnröret i vinkel på båda sidor har också en mycket dekorativ effekt tack vare färgdesignen. På utsidan är den brun som en träbit, på insidan lyser två LED-lampor den guldfärgade beläggningen imponerande. Både längsgående och tvärgående installation är möjliga.
 • Holländer Stilfull golvlampa Lino

  Holländer Stilfull golvlampa Lino
  LINO golvlampa - en unikt designad ljuskälla LINO golvlampa har en fascinerande silverfärgad, perfekt formad järnbas, som kröns av en vit textilskärm med sidenstruktur. LINO golvlampa är en underbar solitär som utvecklar sin dekorativa effekt i kombination med de mest varierande inredningsstilar.
 • Holländer Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld

  Holländer Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld
  LED-hänglampa Lunapark för fascinerande och uttrycksfulla accenter i rummet LED-hänglampan kännetecknas av bruna järndetaljer, som slingrar sig kring varandra och håller de vita opalglasskärmarna i änden. Det vita opalglaset ger en varm och behaglig atmosfär. Det lyckade utseendet kontrasteras av sprialformade detaljer i guld, som sörjer för dekorativa accenter. Lampan är höjdjusterbar mellan 72 cm och 115 cm.
 • Holländer Stilfull vägglampa Trofeo i guld

  Holländer Stilfull vägglampa Trofeo i guld
  Elegant vägglampa TrofeoDen gyllene metallhållaren i form av en orm håller den avtorkningsbara skärmen, vars naturliga färg bidrar till behaglig belysning. Denna vägglampa kan enkelt integreras i en mängd olika inredningsstilar och övertygar med sin moderna, smakfulla design.
 • Holländer Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld

  Holländer Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld
  Alice bordslampa med exklusivt bladguldLampan är enkel och diskret i formen, men inspirerar med sin högkvalitativa skärm av Muranoglas, som drar till sig alla blickar. Lampan finns tillgänglig med en gyllene skärm och en svart skärm med gyllene ornament. Placerad i vardagsrummet som läslampa eller accentbelysning eller som sänglampa i sovrummet - Alice gör sig bra överallt.
 • Holländer Exklusiv vägglampa Utopistico guld

  Holländer Exklusiv vägglampa Utopistico guld
  Guldbrun Utopistico vägglampa med förtrollande ljuseffekterRektangulära metallnät i guld eller silver utgör bakgrunden till denna dekorativa lampa. En halvcirkelformad metallkåpa innehåller ljuskällan, vars ljus reflekteras vackert i nätstrukturen och badar omgivningen i ett varmt, effektfullt skimmer. Utopistico - en vägglampa som inspirerar med elegans och modern design.
 • Holländer Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn

  Holländer Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn
  Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD leder genast uppmärksamheten till skärmen, som är dekorerad med spiralformat mönster. Lampan skapar stilfulla, vackra accenter i rummet. Bordslampan har klassisk form som effektfullt framhäver dekoren.
 • Holländer Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn

  Holländer Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn
  Bordslampan BANDEROLE GOLD i ädel design Bordslampan BANDEROLE GOLD får sin unika ljusverkan genom den spiralformade metallelementet där ljuskällan är placerad. Belysningen är mycket dekorativ och effektfull. Men även i släckt tillstånd kommer den konstfulla dekoren till sin rätt.
 • Holländer Buffet - indirekt lysande LED-taklampa

  Holländer Buffet - indirekt lysande LED-taklampa
  Indirekt lysande Buffet LED-taklampa i brunt och guld LED-taklampan Buffet är inte bara visuellt speciell, eftersom den har en slående design med böjda, guldfärgade stag som pekar i alla riktningar från den fyrkantiga, bruna takplattan. Även ljustekniskt överträffar den vanliga takarmaturer, eftersom LED-lamporna, som är monterade uppåtriktade i de guldfärgade stagen, ger en energibesparande, mycket varm belysning med en ljusfärg på 2 700 Kelvin. Dessutom gör storleken på 123 cm i längd och bredd den till ett ståtligt blickfång i taket.
 • Holländer Gyllene keramiktaklampa Spettacolo

  Holländer Gyllene keramiktaklampa Spettacolo
  Spettacolo - rund taklampa i keramik med bladguldbeläggningStommen på taklampan Spettacolo är tillverkad i keramik och har täckts med en vacker bladguldbeläggning, vilket ger ljuset en ädel effekt. Diffusorn av satinerat glas har en lätt böjning och svarar för en jämn och bländfri ljusfördelning. I många rum kan taklampan Spettacolo med en diameter på 50 cm användas som huvudljuskälla.
 • Holländer Enkel vägglampa CARTOCCIO

  Holländer Enkel vägglampa CARTOCCIO
  Vägglampa CARTOCCIO i rustik fackeldesignDen här lampan övertygar med en lyckad kombination av brun metall och vitt glas, vilket ger den ett övergripande lite rustikt utseende. En dekorativ accent sätts av en liten gyllene boll i lampans ände. Det vita opalglaset ger en mysig belysning.
 • Holländer Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Holländer Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Golvlampa LORGOLIOSO övertygar i klassisk form Den eleganta effekten av denna golvlampa uppstår framför allt genom kombinationen av guld och svart. Hela vägen till det tjusiga ornamentet vid övre änden av metallfoten fascinerar lampan med klassisk elegans. Den svarta lampskärmen ger harmonisk belysning, särskilt tack vare sitt förgyllda inre.
 • Holländer Mattia Oval - glänsande golvlampa

  Holländer Mattia Oval - glänsande golvlampa
  Mattia Oval - en elegant golvlampa i rak formDet är inte bara den ovala skärmen med dubbla lager som gör golvlampan Mattia Oval till ett elegant dekorativt inslag i hemmet, den guldfärgade basen med en strukturerad yta är också en speciell egenskap. Under den svarta skärmen med gyllene insida har den mindre gyllene skärmen placerats något nedåt. Båda nyanserna är gjorda av chintz, ett högkvalitativt textilmaterial som har en lätt glans. Den gyllene färgen på skuggans insida drar in ljuset mycket mjukt, så att det lyser upp ett rum varmt och mysigt. Strömbrytaren är placerad i matarledningen för enkel användning. Förutom glödlampor E27 upp till 60 W är golvlampan Mattia Oval även lämplig för användning av energisnåla ljuskällor eller LED-lampor.
 • Holländer Smäcker golvlampa Bambus Bogen

  Holländer Smäcker golvlampa Bambus Bogen
  Golvlampa BAMBUS - en tidlös skönhet i en diskret design Golvlampan Bamboo kan integreras i en modern såväl som en klassisk livsmiljö tack vare sin enkla men vackra design. Tack vare den starkt böjda armaturramen passar den perfekt som ljuskälla för mysiga lästimmar.
 • Holländer Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld

  Holländer Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld
  BANDEROLE golvlampa för gyllene ögonblickGolvlampan BANDEROLE har en smal, osmyckad järnstång som leder till den effektiva skärmen. Ljuskällan är omgiven av gyllene metallspiraler som leker med ljuset och effektivt för det vidare utåt. BANDEROLE är en extravagant strålkastare med stilren design.
 • Holländer Stilfull vägglampa Flamma i rost-guld

  Holländer Stilfull vägglampa Flamma i rost-guld
  Vägglampa FIAMMA med stilfull gulddekoration Den rostfärgade trattformade järnplattan bildar grunden för vägglampan FIAMMA. Enskilda, guldfärgade detaljer, som liknar solstrålar, flammar längs det trattformade opalglaset. Det vita opalglaset sveper in rummet i varmt, hemtrevligt ljus. FIAMMA - en lampa för varje stilfull inredningsstil.
 • Holländer LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm

  Holländer LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm
  Eruption - en dekorativ, rund LED-vägglampa Eruption LED-vägglampan var gjord av järn och fungerade som ett kraterlandskap på en planet med en oregelbunden ytstruktur. Det centrala urtaget i en varm orange färg ser ut som om ett glödande lavaflöde slingrar sig genom berget. Lysdioder installerades både runt bakom den runda plattan och i fördjupningsområdet, vilket skapade en ljusring runt lampan på väggen och särskilt betonade den orange mitten. Vägglampan Eruption garanterar unik belysning och representerar samtidigt - även när den är avstängd - en dekorativ väggdekoration. De yttre lysdiodernas ljusfärg är 2700 K, den inre 3000 K.
 • Holländer Silverfärgad bordslampa BANDEROLE - järn

  Holländer Silverfärgad bordslampa BANDEROLE - järn
  Bordslampa BANDEROLE SILBER skapar exceptionella ljusmoment Bordslampan BANDEROLE SILBER har en effektfull skärm av silverfärgat järn i spiralform. Den spiralformade utformningen ger en iögonfallande ljusfördelning, som skapar verkningsfull accenter. Ett konstfullt blickfång i varje rum!
 • Holländer Klassisk bordslampan EPSILON guld, höjd 65 cm

  Holländer Klassisk bordslampan EPSILON guld, höjd 65 cm
  Bordslampa EPSILON ger tilltalande glans Bordslampan EPSILON fascinerar med sin klassiska elegans: geometriskt klara former, en strålande utseende och en ädel belysningsbild skapar en lyckad komposition. Keramikfoten som är belagd med bladguld och den handtillverkade, ovala skärmen kompletterar varandra harmoniskt och för in elegans i varje rum.