Holländer lampor

 • Glänsande taklampa Cappuccino

  Glänsande taklampa Cappuccino
  Taklampa Cappuccino - en guldfärgad dröm för stämningsfull allmänbelysning Försiktigt tittar ljuset ut genom slitsarna i de kulformade, guldfärgade skärmarna av järn hos taklampan Cappuccino, och skapar tilltalande ljusaccenter i rummet. Den varma guldtonen skimrar glansfullt och gör Cappuccino till en oumbärlig accessoar i ett väl avvägt ljuskoncept. Inklusive baldakin med inbyggd transformator.
 • Unik golvlampa MUSCHELSÄULE

  Unik golvlampa MUSCHELSÄULE
  Maritim golvlampa Snäckskalskolonn med snäckskal Denna extravaganta golvlampan imponerar med sitt naturliga, maritima utseende. På utsidan av den praktfulla konstruktionen i fiberglas som liknar en kolonn har man fördelat äkta snäckskal i mödosamt handarbete. Man kan nästan höra havets brus, så autentisk är denna högkvalitativa golvlampa.
 • Vägglampa Tremolo i stor blomsterform

  Vägglampa Tremolo i stor blomsterform
  Tremolo - en stor vägglampa i blommig design Tremolo-vägglampan, som är utformad i form av en blomma, är mycket dekorativ. Tre kronblad är formade av gyllene och brunsvart järntråd som monteras ovanpå varandra för att bilda denna effektfulla blomma. Det indirekta ljuset bakom blomman får den att lysa på ett imponerande sätt. Den stora vägglampan är ett dekorativt föremål på väggen och sprider mysighet i rummet med mjukt ljus.
 • Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm

  Förtrollande vägglampa Sonne Gold Ø 70 cm
  Vägg-/taklampa SONNE GOLD - ett uppseendeväckande blickfång i varje rum. Värme och ljus, en stor längtan hos människorna, får liv med vägg- och taklampan SONNE. Lampan ger effektfulla skuggspel, genom brytningen i de handsmidda solstrålarna. Lampan SONNE kan användas både som vägglampa och taklampa och passar förnämligt i stora och vidlyftiga rum, offentliga entréer och lobbyer. En särskilt iögonfallande, unik lampa för smakfull, indirekt belysning.
 • Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld

  Imponerande LED-golvlampa Fontaine brun-guld
  LED-golvlampa Fontaine – som en imponerande fontän LED-golvlampan Fontaine liknar en fontän i rummet som är utrustad med belysning. Grenarna av järn är bruna och på dess ändar placerades 12 gyllene snäckor som rymmer ljuskällorna. De handgjorda gyllene metallskärmarna – påkostade i tillverkningen – inramar stilfullt ljuskällorna och avger ett varmt ljus.
 • Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor

  Vacker bordslampa QUADRANGOLARE - guld, 2 lampor
  Bordslampa QUADRANGOLARE GOLD med guldfärgad och brun fot och två skärmar. Med silverfärgad och svart fot och två kvadratiska, silvergrå skärmar är denna bordslampa ett verkligt blickfång. Mjukt och effektfullt svängda mot varandra är de båda skärmarna och skapar dekorativa accenter. Den kontrasterande kombinationen av guld och brunt är mycket lyckad.
 • Strelicie – en graciös LED-bordslampa

  Strelicie – en graciös LED-bordslampa
  Strelicie – en nätt utformad LED-bordslampa Den 63 cm höga LED-bordslampan Strelicies design påminner något om den mycket omtyckta, dekorativa papegojblomman, som ofta finns i blombuketter och trädgårdar. På båda lamparmarna, som korsar varandra, sitter avlånga blad som nästan omsluter LED-ljuskällan. Bladens gyllene insida reflekterar ljuset, så att ett varmare och hemtrevligare ljussken skapas i rummet. Bordslampan Strelicie är utrustad med en sladdmonterad strömbrytare.
 • Kostbar LED-hänglampa Dirigibile

  Kostbar LED-hänglampa Dirigibile
  LED-hänglampa Dirigibile – ett dekorativt belysningsobjekt LED-hänglampan Dirigibile består av ett virrvarr av silverfärgade aluminiumstänger som konstfullt kombineras till en oval ljuskropp. 18 LED-ljuskällor sörjer för stämningsfull belysning. Den ovanliga LED-hänglampan Dirigibile kan optimalt bringas i samklang med en modern inredning och drar alla blickar till sig.
 • Svängbar taklampa Suopare i guld

  Svängbar taklampa Suopare i guld
  Klotformad taklampa Suopare med svängbar skärm Med hjälp av kulleden vid baldakinen kan den klotformade skärmen hos taklampan Suopare svängas, så att det direkta ljuset från öppningen kan ledas i önskad riktning. En vacker ljuseffekt skapas även genom klotets spiralformade öppningar. Taklampan av järn har en hemtrevlig guldton och kan integreras i många olika rum. För belysning av långa korridorer eller stora rum rekommenderas användning av flera exemplar av taklampan Suopare.
 • Nuvola - en designertaklampa med LED

  Nuvola - en designertaklampa med LED
  Gyllene LED-taklampa Nuvola med LED-lampor Skärmen hos LED-panellampan Nuvola är tillverkad av järn. Den ser ut som två långa, smala moln som omger LED-ljuskällan inuti. Ytans oregelbundna struktur skapar dessutom en dekorativ highlight. Fem varmvita LED-lampor med modern chip-on-board-teknik (COB) kan dimmas och lyser i den hemtrevliga ljusfärgen varmvitt (2 700 K). Upphängningen kan varieras mellan 30 cm - 110 cm vid monteringen. Särskilt för belysning av ett matbord passar den exceptionellt utformade taklampan Nuvola, som är mycket dekorativ, redan i släckt tillstånd, men utvecklar sin fulla effekt när den tänds och ljuset trollar fram vackra reflexer i skärmen.
 • Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld

  Gracil golvlampa SNAIL,1 lampa järn brun - guld
  Golvlampa SNAIL ger exklusiv belysning Den vackra golvlampan SNAIL fascinerar med en sirlig järnstång som leder upp till en gyllene, spiralformad skärm. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus.
 • Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm

  Tilltalande vägglampa SONNE SILBER Ø 45 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILBER - ett uppseendeväckande blickfång i varje rum. Värme och ljus, en stor längtan hos människorna, får liv med vägg-/taklampan SONNE. Lampan ger effektfulla skuggspel, genom brytningen i de handsmidda solstrålarna. Lampan SONNE kan finna en plats som både vägglampa och taklampa. En särskilt iögonfallande, unik lampa för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika varianter.
 • Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor

  Rund LED-designtaklampa Lucente 16 lampor
  LED-designtaklampan Lucente strålar som stjärnhimmelen LED-designtaklampan Lucente sörjer för en strålande vacker atmosfär i rummet. 16 vita kulor av opalglas fördelas jämnt över det runda takfästet av gyllene järn med hamrad yta som reflekterar ljuset från lysdioderna effektfullt. Lucente utmärker sig genom att skapa en drömlik atmosfär och garanterar också adekvat allmänbelysning.
 • Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas

  Guldfärgad taklampa SONNE med matt opalglas
  Underbar taklampa SONNE med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den matta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus. Den omges av en gyllene strålkrans som skapar en effektfull kontrast. Solen i taket har rummets kvadratiska begränsning och ger en behaglig atmosfär.
 • Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus

  Elegant bordslampa QUADRANGOLARE - silver, 2 ljus
  Bordslampa QUADRANGOLARE SILBER med silverfärgad och svart fot och två skärmar. Med silverfärgad och svart fot och två kvadratiska, silvergrå skärmar är denna bordslampa ett verkligt blickfång. Mjukt och effektfullt svängda mot varandra är de båda skärmarna och skapar dekorativa accenter. Den kontrasterade kombinationen av silver och svart är mycket lyckad.
 • Designer-bordslampa Ballerino med figur

  Designer-bordslampa Ballerino med figur
  Designer-bordslampa Ballerino - extravagans möter klassisk stil Hos designer-bordslampan Ballerino står på den svarta träfoten en silverfärgad figur av aluminium, som ser ut att sträcka sig mot ljuset från den svarta, klassiskt formade lack-skärmen. Skärmen är silverfärgad på insidan. Denna vackra lampa kan användas som dekorativ extraljuskälla för alla som tycker om det lilla extra.
 • Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld

  Utsökt lampkrona Buono med 5 ljuskällor, guld
  Lampkrona Buono - belagd med bladguld Den utomordentligt vackra och rikt dekorerade lampkrona BUONO glänser med en svängd, bladförgylld järnstomme med mängder av klara kristaller sitter som löv på en gren och bryter ljuset effektfullt. Nio guldfärgade stearinljuslampor ser till att kristallerna och bladguldet glänser otroligt. Lampkronan BUONO förenar känd design och högkvalitativ bearbetning och bidrar starkt till att skapa en festlig stämning.
 • Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld

  Ädel bordslampa INNOVAZIONE av järn - guld
  Elegant bordslampa INNOVAZIONE Bordslampan INNOVAZIONE: rätlinjig, stilfull, lysande och formfulländad. Skärmen passar helt naturligt på den kilformade foten. Lampskärmen är avtorkbar och utstrålar varmt, hemtrevligt ljus.
 • LED-bordslampa Sol guld

  LED-bordslampa Sol guld
  Snygg LED-bordlampa Sun - en smal järnstång leder blicken mot den gyllene metallsolen LED-bordlampan Sun är ett vackert utseende: en brun järnstång leder till den gyllene metallsolen, som ger en mysig belysning. Med den här armaturen kan du få in solen i vilket rum som helst och skapa en behaglig atmosfär.
 • Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm

  Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 30 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Bordslampa i svart-guld Mattia

  Bordslampa i svart-guld Mattia
  Bordslampa Mattia i traditionell form Klar och tydlig i formen och enhetlig i färgvalet är denna bordslampa som har klassiska förebilder. Svart och guld ser klassiskt och ädelt ut på samma gång och kan utan problem integreras i varje stil. En funktionell bordslampa som fascinerar alla.
 • Vacker bordslampa Carattere Grandissima

  Vacker bordslampa Carattere Grandissima
  Bordslampa CARATTERE GRANDISSIMA med dekorhängen Den brun-sandfärgade keramikfoten hos bordslampan CARATTERE GRANDISSIMA påminner om en flaska och är vackert mönstrad. Den bruna lampskärm är guldfärgad inuti och de naturfärgade dekorhängena förhöjer det imponerande utseendet. Bordslampan CARATTERE GRANDISSIMA ser uttalat dekorativ ut i samspel med de mest skilda inredningsstilar och passar också utmärkt i rum som används för gastronomi.
 • Stilfull bordslampa ESEMPIO liten

  Stilfull bordslampa ESEMPIO liten
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Modern taklampa Alessia

  Modern taklampa Alessia
  Taklampa Alessia - elegant guld och modern design De tvåfärgade metallbanden passar ihop med en formskön skärm som ser modern och ädel ut på samma gång. Över ett matbord ger den stilfull belysning och skapar dessutom dekorativa accenter.
 • Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta

  Stämningsskapande bordslampa Carattere Alta
  Bordslampa Carattere Alta med dekorativa tofsar Den brun-sandfärgade keramikfoten hos bordslampan Carattere Alta påminner om en flaska och är vackert mönstrad. Den bruna lampskärm är guldfärgad inuti och de naturfärgade dekorhängena kompletterar det imponerande utseendet. Bordslampan Carattere Alta ser ytterst dekorativ ut i samspel med olika inredningsstilar och passar också utmärkt i rum som används för gastronomi.
 • Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld

  Imponerande golvlampa SNAIL, 3 lampor, brun-guld
  Golvlampa SNAIL i exklusivt utförande Den vackra golvlampan SNAIL fascinerar med tre järnstänger som leder upp till tre spiralformade, guldfärgade skärmar. Metallskärmarna - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus.
 • Enkel vägglampa Matteo, silver

  Enkel vägglampa Matteo, silver
  Formskön vägglampa Matteo förkroppsligar stil och elegans Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd

  Bordslampa Toulouse, oval, höjd 43 cm, röd
  Oval bordslampa Toulouse av keramik och textil Skärmen på Toulouse-bordslampan är tillverkad av naturlig, naturvit textilväv och har en klassisk cylindrisk form. Keramikfoten har en bukig form med ett konstnärligt mönster och glaserad finish. Förutom som belysning fungerar Toulouse även som ett vackert blickfång för inomhusbruk.
 • Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart

  Bordslampa Toulouse rundad, höjd 42 cm, svart
  Ett blickform för varje rum - den rundade bordslampan Toulouse Denna bordslampa är en höjdpunkt i varje rum den placeras i. Lampans bas är gjord av keramik, med ett underbart mönster och glasering. Textilskärmen är cylindrisk och har en trendig naturvit färg, så att den avger ett klart ljus. I varje utrymme i ditt hem och i nästan all slags inredning är denna lampa en snygg accessoar som avger ett trevligt ljus.
 • Iögonfallande bordslampa Suniva

  Iögonfallande bordslampa Suniva
  Bordslampan SUNIVA glänser med iögonfallande utseende Bordslampan SUNIVA för in lysande glans i rummet: På den smala lampfoten av brunt järn sitter en guldfärgad metallskärm med ett mycket speciellt mönster i form av en helt unik himlakropp utstansat på framsidan. Det varma ljuset avges både uppåt och nedåt och tränger dessutom ut genom de strålformade motivutstansningarna. Detta gör bordslampan SUNIVA till en första klass lysande highlight som harmonierar med de mest skilda inredningsstilar.
 • Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm

  Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 90 cm
  En speciell väggdekoration - vägglampan Satellite För dig som gillar avlägsna galaxer och rymden är den här lampan perfekt. Här förenas en guld-brun järnring och en gyllene planet för att representera en omloppsbana. Denna vägglampa passar för en lite speciell inredning och lyser samtidigt upp ditt hem.
 • Högkvalitativ taklampa Utopistico

  Högkvalitativ taklampa Utopistico
  Taklampa UTOPISTICO - ett klart lysande blickfång på väggen Den iögonfallande taklampan UTOPISTICO fascinerar med en rund guldfärgad skärm av järn, med ett vackert mönster. Ljuskällan som sitter i mitten ger vackra ljuseffekter. Taklampan passar väl in i många olika inredningsstilar.
 • Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58

  Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 58
  LED-designbordslampa Satellite – planeter i omloppsbana LED-designbordslampan Satellite påminner om avlägsna galaxer: på kanten av den runda guld-bruna järnringen ligger en gyllene ”planet” och liknar en omloppsbana. Designerbordslampan Satellite är en helt exceptionell prydnad för en speciell inredningsatmosfär.
 • LED-bordslampa Planet

  LED-bordslampa Planet
  Planet - en LED-bordslampa med fantastisk ljuseffekt Den runda LED-bordslampan Planet ser ut som två planeter som glider över varandra. Bakom den runda plattan av svartbrunt järn har lysdioder installerats runt om och i den runda fördjupningen. En unik ljuseffekt skapas inte bara av lysdioderna med en mycket varm ljusfärg på 2 700 K - lysdioderna i urtagningen, som lyser i ljusfärgen varmvitt (3 000 K), gör att armaturens guldfärgade strukturerade insida framträder mycket tydligt. I motsats till skärmen på bordslampan Planet LED har basen utformats mycket enkelt i en kantig form. Den här uttrycksfulla LED-bordlampan är inte bara ett blickfång när den är tänd, den är också en höjdpunkt när den är släckt med en skivdiameter på 50 cm.
 • Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil

  Fiaccola Grande - en väggfackla i lantlig stil
  Brun-svart väggfackla Fiaccola Grande med lantlig charm Med vacker brun-svart finish är metallstommen och även skärmarnas utsida hos väggfacklan Fiaccola Grande försedda. Insidan hos skärmarna, som är formade som blomman hos en kalla, är guldfärgad, vilket gör ljuset från halogenlampan mycket varmt och hemtrevligt. Den 70 cm höga väggfacklan är mycket vacker och dekorativ i hallen, vardagsrummet och även i restauranger.
 • Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld

  Exklusiv LED-hänglampa Fontaine järn-brun-guld
  Den höjdjusterbara LED-hänglampan Fontaine fascinerar med ett speciellt utseende Järndetaljerna hos taklampan Fontaine är anordnade i form av en fontän med utgångspunkt i en central konstruktion i guld, en färg som återfinns i de stilfulla skärmarna. Metallskärmarna – i påkostat utförande – omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus. Både från de små yttre skärmarna och de stora metallelementen i mitten avges ljuset stilfullt genom metallspiralerna.
 • Formskön taklampa FRATERNA brun-guld-silver

  Formskön taklampa FRATERNA brun-guld-silver
  Taklampan FRATERNA övertygar genom stilfull design Denna lampa blir ett tilltalande blickfång, vare sig man hänger den i entrén, hallen eller i vardagsrummet. Lyckat smyger sig den bruna stommen kring det rundade opalglaset. De handtillverkade, guld- och silverfärgade emblemen smyckar dessutom stommen. Taklampan FRATERNA ger mjukt ljus, passande men diskret.
 • Stilfull bordslampa ESEMPIO stor

  Stilfull bordslampa ESEMPIO stor
  ESEMPIO - stilfull bordslampa med exceptionell ljusverkan Den eleganta bordslampan ESEMPIO har en sirlig järnstav, som leder till lampskärmen. Den vackra metallskärmen är försedd med spiralformade dekorationer, som reflekterar effektfullt när bordslampan när tänd.
 • Smakfull taklampa CASINO med kristall

  Smakfull taklampa CASINO med kristall
  Stilfull taklampa CASINO för stilfull hematmosfär Den vita glasskärmen, som dominerar lampans utseende, ger behaglig, bländfri belysning. Den har dekor av fina, bruna järnstavar. Den speciella blickpunkten är ändå dekoren med gyllene metallspiraler och praktfulla, klara Swarovskikristaller - effektfull belysning och dekoration i ett.
 • Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn

  Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ SILBER -järn
  Bordslampa KUGELBLITZ SILBER för exceptionella ljusmoment Bordslampan KUGELBLITZ SILBER har en svart fot som håller en silverfärgad metallkula. Små slitsar i kulan ger exceptionella ljuseffekter. Med bordslampan uppstår perfekta, glansfulla accenter i rummet.
 • Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn

  Bordslampa KUGELBLITZ GOLD av järn
  Dekorativ bordslampa KUGELBLITZ GOLD skapar exceptionella ljusmoment Bordslampan KUGELBLITZ GOLD har en brun fot som riktar betraktarens uppmärksamhet mot den guldfärgade metallkulan som har filigrana slitsar för verkningsfulla ljuseffekter. Lampan passar framför allt för accent- och dekorationsbelysning.
 • Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm

  Bordslampa Vaso Barocco, höjd 65 cm
  Bordslampa Vaso Barocco av keramik och textil Elegant, autentisk och ädel; det intrycket ger bordslampan Vaso Barocco. Dess ljusa, naturvita textilskärm har en tidlös, vertikalt öppnad cylinderform. Den höga, vasliknande keramikfoten i guld grundfärg är täckt med silverbrokadmönster. Vaso Barocco är därför en passande accessoar för klassiskt och exklusivt inredda utrymmen.
 • Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish

  Ståltaklampa Colibri med snygg nickelfinish
  Skärm av stålnät - taklampan Colibri Genom en ganska speciell design drar taklampan Colibri blickarna till sig. Skärmen med ädel nickelfinish är inte bara sluten runt om, utan utmärker sig med många enskilda, filigrana ljusutsläpp. De har kommit till genom lödningarna i stålnätet och skapar en unik ljusverkan. Ljuset från ljuskällorna inuti lampan tränger igenom ljusutsläppen och skapar ett snyggt mönster av ljus och skuggor i omgivningen. De enskilda, lätt oregelbundna lödställena är inte bara ändamålsenliga, utan ger samtidigt skärmen ett intressant mönster och gör varje lampa unik. En transparent kabel leder från skärmen genom kedjeupphängningen till den glänsande förkromade baldakinen.
 • Elegant vägglampa CICLONE i guld

  Elegant vägglampa CICLONE i guld
  Vägglampa CICLONE med guldfärgad båge för varm indirekt belysning. De enskilda, guldfärgade bågarna hos den formfulländade lampan CICLONE är svängda i varandra och avger ett mycket varmt, hemtrevligt, indirekt ljus. Ljuset strålar både uppåt och, tack varde den svängda öppningen, nedåt.
 • Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm

  Dekorativ bordslampa MUSCHELBALL, 40 cm
  Strukturerad bordslampa Snäckskalsboll med utsmyckningar Otaliga äkta snäckskal utgör lekfulla utsmyckningar på ytan av den varmt beigefärgade och bruna bordslampa Snäckskalsboll. I handarbete placeras snäckskal på den underliggande kula i fiberglas. Sirliga snäckskalsformer pryder mellanrummen, genom vilka ljuset avges mjukt.
 • Ädel vägglampa Matteo Curve, guld

  Ädel vägglampa Matteo Curve, guld
  Stilfull belysning med vägglampan Matteo Curve Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm

  Klassisk bordslampa Mattia med kantig skärm
  Bordslampa Mattia i traditionell form Klar och tydlig i formen och enhetlig i färgvalet är denna bordslampa som har klassiska förebilder. Svart och guld ser klassiskt och ädelt ut på samma gång och kan utan problem integreras i varje stil. En funktionell bordslampa som fascinerar alla.
 • Smyckad bordslampa Solisti Cavallo

  Smyckad bordslampa Solisti Cavallo
  Bordslama SOLISTI CAVALLO - lampa med hästdekor Bordslampan SOLISTI CAVALLO är inte bara en underbar ljuskälla, utan också ett vackert dekorationstillbehör i hästälskarens bostad, då den kvadratiska bruna lampfoten av järn är dekorerad med en liten häst. Den ovala, naturfärgade textillampskärmen ger hemtrevligt ljus.
 • Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm

  Cleopatra - oval bordslampa med textilskärm
  Oval textilbordslampa Cleopatra med glänsande förnicklad fot Den ecru-färgade chintzskärmen hos bordslampan är oval till formen, foten av förnicklat aluminium är en fortsättning av denna form och smalnar av nedåt. En fascinerande detalj är den fascinerande strukturen på lampfotens yta. Cleopatra är en ädel bordslampa som drar blickarna till sig med sin exceptionella form.
 • Comparsa - en spiralformad taklampa

  Comparsa - en spiralformad taklampa
  Comparsa - en taklampa i spiraldesign Om denna taklampa är inspirerad av en snigels hus? Skärmens form, som består av en guldfärgad järnspiral, väcker åtminstone sådana associationer. Genom mellanrummen i metallen rundningar skapas en snygg ljuseffekt i rummet, medan taklampan är öppen nedåt och belyser ett bord eller en bänk med direkt ljus.
 • Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm

  Gyllene taklampa NOVA GOLD med opalglasskärm
  Förtrollande taklampa NOVA GOLD med matt opalskärm och gyllene strålkrans Med denna taklampa kommer solen in i varje rum. Den mattta opalglasskärmen ger varmt, klart ljus som kontrasterar mot de gyllene strålarna. Med solen i taket upphävs rummets kvadratiska begränsning och inget står längre i vägen för den behagliga atmosfären av välbefinnande.
 • Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn

  Vacker bordslampa Schnecke Gold av järn
  Konstfull bordslampa SCHNECKE GOLD med tilltalande utseende Inte bara i tänt tillstånd uppstår den vackra effekten från denna bordslampan, som skapar förtrollande ljusspel. Även i släckt tillstånd kommer lampans konstfulla effekt till sin rätt. Snäckformen suger formligen in betraktaren i sin förtrollning.
 • Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma

  Exklusiv bordslampa AIRONE med gyllene blomma
  Bordslampa AIRONE i stilfull blomform Bordslampan AIRONE består av en smal brun fot, som leder betraktarens hela uppmärksamhet mot den vackra lampskärmen. Den ser ut som en just öppnad, gyllene blomma, som avger mjukt, varmt ljus. En ytterst dekorativ lampa för imponerande accenter.
 • Colibri - taklampa av förnicklat stålnät

  Colibri - taklampa av förnicklat stålnät
  Colibri - en taklampa som fascinerar Av fint stålnät består den vackert formade skärmen hos taklampan Colibri. De många lödpunkterna som förbinder de enskilda vindlingarna i stålnätet ger den en fin struktur. Medan upphängningen är förkromad är stålnätet i skärmen silverfärgat förnicklat och glänser bara lätt. Upphängningen består av en kedja som den transparenta kabeln slingrar sig igenom. Mångsidigt användbar är taklampan Colibri, som erbjuder en modern belysningslösning för många bord, bänkar etc. i privata hem, men även i kaféer, restauranger och barer.
 • Girevole - en genombruten taklampa

  Girevole - en genombruten taklampa
  Girevole - en gyllene taklampa med snygg effekt Som ett avbrutet, halverat ägg ser skärmen hos den unika taklampan Girevole ut. Den är tillverkad av guldfärgat järn med genombrutet mönster. Genom det oregelbundna hålmönstret kan ljuset tränga ut, så att ett förtrollande ljusspel skapas på väggarna. Den inbyggda kulleden gör att skärmen kan svängas i önskad riktning. Flera taklampor Girevole belyser även ett stort rum eller en lång korridor på imponerande sätt.
 • Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld

  Stilfull tak-/vägglampa LABIRINTO i guld
  Tack-/vägglampa LABIRINTO för smakfulla accenter Ljuset från denna formsköna tak- eller vägglampa är inneslutet i en guldfärgad metallspiral, som effektfullt leker med ljusskenet. LABIRINTO är en formfulländad lampa som ger ett mycket varmt, hemtrevligt, indirekt ljus och utgör ett dekorativt blickfång i varje rum.
 • Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld

  Elegant bordslampa SNAIL i järn - brun-guld
  Bordslampa SNAIL fascinerar med exklusiv design Den vackra bordslampan SNAIL har en sirlig järnarm med en guldfärgad metallskärm i änden. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus. Ett dekorativt blickfång som ger en stilfull accentbelysning.
 • Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld höger

  Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld höger
  Vägglampa RIFUGIO SCHNECKE - stilfull lampa i dekorativt guld Ett särskilt dekorativt snäckmotiv i guldmetall bildar plattformen för denna lampa. Opalglasskärmen hålls fast av en stilfull järndetalj i guld och utstrålar en varm, hemtrevlig atmosfär.
 • Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld

  Ädel vägglampa INNOVAZIONE i guld
  Vägglampan INNOVAZIONE skapar en elegant boendemiljö Mycket klassisk ser denna lampa ut, både genom sin form och färgsättning. De gyllene metallstängerna följer formskönt väggen och bär upp den avtorkbara skärmen, som ger behagligt ljus. En dekorativ och estetisk lampa. Mått vägganslutning: Bredd: 9,3 cm Höjd: 15,5 cm Djup: 3 cm inkl. välvningen
 • Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm

  Förtrollande vägglampa SONNE SILBER Ø 70 cm
  Vägg-/taklampa SONNE SILBER - ett uppseendeväckande blickfång i varje rum. Värme och ljus, en stor längtan hos människorna, får liv med vägg-/taklampan SONNE. Lampan ger effektfulla skuggspel, genom brytningen i de handsmidda solstrålarna. Lampan SONNE kan finna en plats som både vägglampa och taklampa. En särskilt iögonfallande, unik lampa för smakfull, indirekt belysning. Finns i olika varianter.
 • Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm

  Silverfärgad bordslampa LAMBDA, höjd 65 cm
  Ädel bordslampa LAMBDA med bladförsilvrad keramikfot och oval skärm Bordslampan LAMPDA fascinerar med klassisk form och elegans. Geometriskt klara former, ett strålande ädelt utseende harmonierar perfekt och skapar en ädel bordslampa. Keramikfoten är belagd med bladsilver och den ovala skärmen i handpatinerat silver, - en glansfull kombination som inte bara belyser, utan också förskönar, varje rum.
 • Konstnärlig vägglampa FOGLIA

  Konstnärlig vägglampa FOGLIA
  Vacker vägglampa FOGLIA med dekorativ dekor av löv Från en brun metallplatta som fästs på väggen, reser sig en vit sandglasplatta som ger indirekt ljus. Det satinerade glaset är dekorerat med gyllene bladrankor, som ger snygga dekorativa accenter. Kombinationen av färger och material är perfekt och ger stämningsfull ljusdesign.
 • Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla

  Vägglampa Torcia Spirale med en ljuskälla
  Vägglampa TORCIA SPIRALE med förtrollande flamdekor Hos vägglampan TORCIA SPIRALE sträcker sig en strutformad brun järnstrut omgiven av dekorativa guldfärgade flammor från det ovala väggfästet av järn i brunt-guld. I denna järnstomme sitter det likaså strutformade lampglaset av vitt opalglas. Från den yttre fogen mellan lampglaset och stommen sträcker sig en spiral av järn mot strutens spets och till övre tredjedelen av lampglaset. Denna stilfulla utformning gör TORCIA SPIRALE till en ytterst dekorativ ljuskälla, som ger de mest skilda inredningsstilar det där lilla extra.
 • Gyllene LED-taklampa Trabant

  Gyllene LED-taklampa Trabant
  Guldfärgad LED-taklampa Trabant för indirekt belysning Trabant – ett mer träffande namn kunde denna lampa knappast få, eftersom den runda plattan av guldfärgat järn har en oregelbunden struktur och liknar faktiskt ett månlandskap med krater. Indirekt, mjuk och ändå klar belysning får taklampan genom LED-ljuskällan som lik en omloppsbana är fäst med ett avstånd på metallbågen framför takplattan. Trabant kan inte bara användas som taklampa, den bländfria belysningen gör den även till en idealisk vägglampa.
 • Palustre - en prydande golvlampa

  Palustre - en prydande golvlampa
  Dekorativ golvlampa Palustre av järn Som överdimensionerade grässtrån, som omger ljuskällan i mitten, ser bladen hos golvlampan Palustre ut. De är olika höga, vackert brun-svarta på utsidan och på insidan har de en varm guldton och vrider sig uppåt från den runda foten. Ljuskällan (alternativt en halogen- eller LED-lampa med fattning GU10) sitter mellan bladen i mitten och lyser på deras guldfärgade insida, så att unika ljusreflexer skapas. Strömbrytaren är inbyggd i kabeln och gör lampan lätt att använda.
 • Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm

  Gyllene bordslampa ZAUBERHUT med metallskärm
  Bordslampa ZAUBERHUT med guldfärgad, spiralformig metallskärm Bordslampan ZAUBERHUT har en smal, slät fot av järn, som leder till den intressanta skärmen. Ljuskällan omsluts av en gyllene metallspiral, som leker med ljusskenet och effektfullt för ut det i rummet. ZAUBERHUT är en extravagant bordslampa i stilfull design.
 • Järn-bordslampa SONNE GOLD

  Järn-bordslampa SONNE GOLD
  Bordslampan SONNE GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SONNE GOLD imponerar särskilt genom sitt intressanta ljusspel: Solformen, som man lägger märke till vid första anblicken, skapar i tänt tillstånd silhuetten av en jordglob på väggen - en imponerande effekt. Kombinationen av brunt och guldfärgat järn är mycket stämningsfull och understryker den behagliga, dekorativa effekten av denna lampa.
 • Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Ädel bordslampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Stilren bordslampa LORGOLIOSO för klassiskt elegant atmosfär Den eleganta effekten av denna golvlampa uppstår framför allt genom kombinationen av guld och svart och en originell design. Hela vägen till det tjusiga ornamentet vid övre änden av metallfoten fascinerar lampan med klassisk elegans. Lampskärmen ger en harmonisk belysning.
 • Exklusiv taklampa Alice Trave

  Exklusiv taklampa Alice Trave
  Taklampa Alice Trave med guldfärgade skärmar Taklampan Alice Trave kombinerar brun metall med guldfärgade skärmar och utgör en lyckad kombination, som utstrålar modern design. Skärmarna av muranoglas är belagda med bladguld, vilket ger dem ett mer än ädelt utseende.
 • Formskön bordslampa Snail One

  Formskön bordslampa Snail One
  Bordslampa SNAIL ONE - en dröm i järn Den helt i järn tillverkade bordslampan SNAIL ONE är ett smakfullt blickfång i kombination med de mest skilda inredningsstilar. Den smala, brun-svarta lampfoten med silverfärgad dekor kröns av en brun skärm som också är tillverkad av järn. Det speciella: Skärmen består av ett spiralformat, virat järnband med öppningar där ljuset strömmar ut. En vacker kombination av former och färger.
 • Guldglänsande designer-vägglampa Corallo

  Guldglänsande designer-vägglampa Corallo
  Fascinerande designer-vägglampa Corallo - ett härligt väggsmycke Designer-vägglampan Corallo utstrålar elegans och värme: Formen väcker associationer till ljungande flammor, omgivna av varmt lysande ljus. En estetiskt anspråksfullt utformad ljuskälla, som drar blickarna till sig på varje vägg.
 • LED-vägglampa Valentina Due

  LED-vägglampa Valentina Due
  Smakfull LED-vägglampa Valentina Due Med utgångspunkt från en rund mittplatta slingrar sig bruna trådar till cirkelns yttre. Redan vid första anblicken tycks man förlora sig i lampan. Ljuseffekten är exceptionell och skapar en stilfull atmosfär.
 • Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld

  Stilfull vägglampa SNAIL ONE guld
  Unik vägglampa SNAIL ONE glänser genom ett gyllene snäckhus Den unika, vackra vägglampan SNAIL ONE drar säkert blickarna till sig genom det gyllene snäckhuset av järn på väggen. Metallskärmen - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och skapar en exklusiv ljusverkan. Även i släckt tillstånd är den ett dekorativt blickfång!
 • Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld

  Effektfull bordslampa SNAIL - brun-guld
  Bordslampa SNAIL ONE - stilfull lampa med exklusiv, gyllene skärm Den vackra lampan har en brun fot av järn, som kröns av en gyllene spiral. Denna skärm - i påkostat utförande - omger stilfullt ljuskällan och öppnar sig för att avge ett guldglänsande ljus. Ett tilltalande konstobjekt!
 • Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld vänster

  Vacker vägglampa RIFUGIO SCHNECKE guld vänster
  Vägglampa RIFUGIO SCHNECKE - stilfull lampa i dekorativt guld Ett särskilt dekorativt snäckmotiv i guldmetall bildar plattformen för denna lampa. Opalglasskärmen hålls fast av en stilfull järndetalj i guld och utstrålar en varm, hemtrevlig atmosfär.
 • Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE

  Fascinerande vägglampa SONNE GOLD GIGANTE
  Vägglampa SONNE GOLD - ett uppseendeväckande blickfång i varje rum. Värme och ljus, en stor längtan hos människorna, får liv med vägg-/taklampan SONNE. Lampan ger effektfulla skuggspel, genom brytningen i de handsmidda solstrålarna. Lampan SONNE kan finna en plats som både vägglampa och taklampa. En särskilt iögonfallande, unik lampa för smakfull, indirekt belysning.
 • Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart

  Elegant golvlampa LORGOLIOSO i guld-svart
  Golvlampa LORGOLIOSO övertygar i klassisk form Den eleganta effekten av denna golvlampa uppstår framför allt genom kombinationen av guld och svart. Hela vägen till det tjusiga ornamentet vid övre änden av metallfoten fascinerar lampan med klassisk elegans. Den svarta lampskärmen ger harmonisk belysning, särskilt tack vare sitt förgyllda inre.
 • Enkel vägglampa CARTOCCIO

  Enkel vägglampa CARTOCCIO
  Vägglampa CARTOCCIO i rustik fackeldesign Denna lampa övertygar genom en lyckad kombination av brun metall och vitt glas, som ger den dess lätt rustika utseende. En dekorativ accent utgör en liten guldkula i änden av lampan. Det vita opalglaset ger behaglig belysning.
 • Vägglampa Pietro i bladform, guld

  Vägglampa Pietro i bladform, guld
  Formskön vägglampa Pietro Denna vägglampa drar garanterat alla blickar till sig: i form av ett blad passar den lätt och diskret in på varje vägg. Det gyllene utseendet ger den det lilla extra och skapar drömlik belysning. Även i släckt tillstånd är vägglampan Pietro ett dekorativt blickfång.
 • Exklusiv vägglampa Utopistico guld

  Exklusiv vägglampa Utopistico guld
  Guldbrun vägglampa Utopistico med förtrollande ljuseffekter Det kvadratiska metallnätet i guld eller silver bildar bakgrunden för denna dekorativa lampa. En halvrund metalltäckskiva innehåller ljuskällan var ljus reflekteras tilltalande i nätstrukturen och sveper in omgivningen i ett varmt, effektfullt skimmer. Utopistico - en vägglampa som fascinerar med elegans och modern design.
 • Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld

  Exklusiv bordslampa Alice, skärm guld
  Bordslampa Alice med exklusivt bladguld Enkel och diskret i formen fascinerar lampan med den högkvalitativa skärmen av Muranoglas som drar alla blickar till sig. Den finns med guldfärgad skärm eller med svart skärm med gyllene dekorationer. Som läslampa i vardagsrummet eller som accentbelysning eller nattduksbordslampa i sovrummet – Alice tar sig bra ut överallt.
 • Vägglampa Pietro, rund form med guldfinish

  Vägglampa Pietro, rund form med guldfinish
  Elegant vägglampa Pietro skapar effektfull accentbelysning Den runda metallplattan i stilfullt guld är genombruten av oregelbundet utstansade hål, som ljuset lyser tilltalande bakom. Monterad på väggen eller i taket kommer även dess mycket dekorativa aspekt till sin rätt - ett intressant blickfång med snygg ljusverkan och en imponerande diameter på 70 cm!
 • Stilfull vägglampa Trofeo i guld

  Stilfull vägglampa Trofeo i guld
  Elegant vägglampa Trofeo Den guldfärgade metallhållaren i form av en orm håller den avtorkbara skärmen, var naturliga färgsättning underlättar behaglig belysning. Denna vägglampa kan utan problem användas i de mest olika inredningsstilar och övertygar genom sin moderna, smakfulla design.
 • LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm

  LED-vägglampa Organo, höjd 40 cm
  Organo LED-vägglampa ser ut som en träbit som har slipats på båda sidor Organo LED-vägglampan har en mycket individuell design: järnröret i vinkel på båda sidor har också en mycket dekorativ effekt tack vare färgdesignen. På utsidan är den brun som en träbit, på insidan lyser två LED-lampor den guldfärgade beläggningen imponerande. Både längsgående och tvärgående installation är möjliga.
 • Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld

  Extravagant LED-hänglampa Lunapark i brunt-guld
  LED-hänglampa Lunapark för fascinerande och uttrycksfulla accenter i rummet LED-hänglampan kännetecknas av bruna järndetaljer, som slingrar sig kring varandra och håller de vita opalglasskärmarna i änden. Det vita opalglaset ger en varm och behaglig atmosfär. Det lyckade utseendet kontrasteras av sprialformade detaljer i guld, som sörjer för dekorativa accenter. Lampan är höjdjusterbar mellan 72 cm och 115 cm.
 • Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn

  Elegant bordslampa Schneckenhut Gold av järn
  Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD ger exceptionella ljuseffekter Bordslampan SCHNECKENHUT GOLD leder genast uppmärksamheten till skärmen, som är dekorerad med spiralformat mönster. Lampan skapar stilfulla, vackra accenter i rummet. Bordslampan har klassisk form som effektfullt framhäver dekoren.
 • Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn

  Formskön bordslampa BANDEROLE GOLD av järn
  Bordslampan BANDEROLE GOLD i ädel design Bordslampan BANDEROLE GOLD får sin unika ljusverkan genom den spiralformade metallelementet där ljuskällan är placerad. Belysningen är mycket dekorativ och effektfull. Men även i släckt tillstånd kommer den konstfulla dekoren till sin rätt.
 • Genomskinlig taklampa Utopistico

  Genomskinlig taklampa Utopistico
  Ovanlig taklampa UTOPISTICO, ett blickfång i varje rum Taklampan UTOPISTICO är ett verkligt blickfång som kan användas för inredning och belysning av rum i de mest skilda inredningsstilar. Den kulformade, stora lampkroppen av guldfärgat järn har ett litet mönster som ljuset kan tränga ut obehindrat genom. Mönstret skapar sevärda ljuseffekter i omgivningen.
 • Capello - en taklampa med dubbel skärm

  Capello - en taklampa med dubbel skärm
  Capello - en taklampa i effektfull utformning Skärmen hos taklampan Capello är utformad i dubbla lager. Den inre skärmen består av gyllene järnnät i smal, nästan rätlinjig form. Den omges av en yttre skärm av svarta järnstänger, som ser ut som en päronformad korg. Denna kombination av former och färger gör taklampan Capello till ett blickfång över bordet. Genom nätet av järnstänger skapas ett effektfullt ljusspel i rummet.
 • Gyllene keramiktaklampa Spettacolo

  Gyllene keramiktaklampa Spettacolo
  Spettacolo - rund keramiktaklampa med bladguldbeläggning Ramen hos taklampan Spettacolo består av keramik och är belagd med vackert bladguld, vilket ger lampan en ädel effekt. Diffusorn av satinerat glas är lätt välvd och skapar en jämn och bländfri ljusfördelning. I många rum kan taklampan Spettacolo med en diameter på 50 cm användas som huvudbelysning.
 • Buffet - indirekt lysande LED-taklampa

  Buffet - indirekt lysande LED-taklampa
  Indirekt lysande LED-taklampa Buffet i brunt och guld Inte bara till utseendet är LED-taklampan Buffet speciell, den är iögonfallande utrustad med svängda, guldfärgade stänger som pekar åt alla håll från den kvadratiska, bruna takplattan. Även när det gäller ljustekniken är den överlägsen andra taklampor, för de nedåtlysande LED-lamporna som är inbyggda i de guldfärgade stängerna ger energisnål, mycket varm belysning med en ljusfärg på 2 700 Kelvin. Dessutom gör storleken på 123 cm i längd och bredd den till ett ståtligt blickfång i taket.
 • Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO

  Fackelvägglampa INNOVAZIONE UNO
  Fackelformad vägglampa INNOVAZIONE UNO för stilfulla bostadsmiljöer Järnet i denna lampa är guldfärgat och ser klassiskt ut med sin eleganta fackelform. Den spiralformade järnstaven leder till den vita opalglasskärmen som utstrålar varmt, hemtrevligt ljus. I vardagsrummet eller hallen och entrén - lampan ser mycket inbjudande ut överallt.
 • Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld

  Glansfull golvlampa BANDEROLE i brunt-guld
  Golvlampa BANDEROLE för gyllene ögonblick Golvlampan BANDEROLE har en smal, slät järnstav, som effektfullt leder till skärmen. Ljuskällan omsluts av gyllene metallspiraler, som leker med ljusskenet och effektfullt för ut det i rummet. BANDEROLE är en extravagant uplight i stilfull design.
 • Klassisk bordslampan EPSILON guld, höjd 65 cm

  Klassisk bordslampan EPSILON guld, höjd 65 cm
  Bordslampa EPSILON ger tilltalande glans Bordslampan EPSILON fascinerar med sin klassiska elegans: geometriskt klara former, en strålande utseende och en ädel belysningsbild skapar en lyckad komposition. Keramikfoten som är belagd med bladguld och den handtillverkade, ovala skärmen kompletterar varandra harmoniskt och för in elegans i varje rum.
 • LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm

  LED-vägglampa Eruption Ø 40 cm
  Eruption - en dekorativ, rund LED-vägglampa Eruption LED-vägglampan var gjord av järn och fungerade som ett kraterlandskap på en planet med en oregelbunden ytstruktur. Det centrala urtaget i en varm orange färg ser ut som om ett glödande lavaflöde slingrar sig genom berget. Lysdioder installerades både runt bakom den runda plattan och i fördjupningsområdet, vilket skapade en ljusring runt lampan på väggen och särskilt betonade den orange mitten. Vägglampan Eruption garanterar unik belysning och representerar samtidigt - även när den är avstängd - en dekorativ väggdekoration. De yttre lysdiodernas ljusfärg är 2700 K, den inre 3000 K.
 • Mattia Oval - glänsande golvlampa

  Mattia Oval - glänsande golvlampa
  Mattia Oval - en snygg golvlampa i rätlinjig form Inte bara den ovala skärmen med dubbla skikt gör golvlampan Mattia Oval till ett snyggt inredningselement i hemmet, även den guldfärgade foten med strukturerad yta är något speciellt. Under den svarta skärmen med gyllene insida sitter, lätt förskjuten, en mindre, gyllene skärm. Båda skärmarna består av chintz, ett högkvalitativt textilmaterial med en lätt glans. Den gyllene insidan på skärmen gör ljuset mycket mjukt, så att det belyser rummet varmt och hemtrevligt. Strömbrytaren sitter bekvämt på kabeln. Utöver glödlampor E27 upp till 60 W passar golvlampan Mattia Oval även för användning av energisnåla ljuskällor eller LED-lampor.
 • Silverfärgad bordslampa BANDEROLE - järn

  Silverfärgad bordslampa BANDEROLE - järn
  Bordslampa BANDEROLE SILBER skapar exceptionella ljusmoment Bordslampan BANDEROLE SILBER har en effektfull skärm av silverfärgat järn i spiralform. Den spiralformade utformningen ger en iögonfallande ljusfördelning, som skapar verkningsfull accenter. Ett konstfullt blickfång i varje rum!
 • LED-vägglampa Luina, Ø 80 cm, guld inuti

  LED-vägglampa Luina, Ø 80 cm, guld inuti
  Vägglampa Luina av järn i svart-guld Månens fascination tolkas på ett modernt sätt i vägglampan Luina. Den spännande designade lampan understryker belysningskonceptet på plats på ett modernt och elegant sätt och inspirerar med ett behagligt ljusflöde. En liten gyllene skiva av järn lyser strukturerat på insidan av en större järnskiva i en brunsvart skärm. Detta ger lampan den tilltalande designen av en natthimmel. Den inre skivan kan monteras flexibelt på det yttre elementet. LED-vägglampan sprider ljuset indirekt och är samtidigt en exklusiv accessoar i det mysiga hemmet.
 • Rustik väglampa CORONA med gulddekor

  Rustik väglampa CORONA med gulddekor
  Stilfull vägglampa CORONA med kunglig dekor Den vackra vägglampan CORONA är med sin dekor ett dekorativt blickfång på väggen. I klassisk fackelform förbinder den brun metall med vitt glas. Designen förädlas av små kronor som ger lampan det där lilla extra.
 • Ädel vägglampa Matteo Curve, silver

  Ädel vägglampa Matteo Curve, silver
  Stilfull belysning med vägglampan Matteo Curve Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Smal golvlampa Snail One

  Smal golvlampa Snail One
  Golvlampa Snail One – en dröm i järn Med golvlampan Snail One som består helt av järn skapas en behaglig atmosfär även i små rum, tack vare dess små mått. Den smala svarta lampfoten med silverfärgad dekor är böjd till en båge i övre tredjedelen och leder till den bruna skärmen som också består också av järn. Skärmen består av ett virat, spiralformat järnband. Ljuset strömmar genom de olika öppningarna i bandet. En vacker kombination av former och färger. En av lampans speciella kvalitetsegenskaper är de nätta sömmarna mellan de enstaka små plattorna av bladsilver på skärmens yta. Dessa finns nämligen bara på objekt av äkta bladsilver. Sömmarna är allt annat än repor, utan ett tecken på golvlampans högkvalitativa bladsilver.
 • Fiaccola Piccolo - vägglampa i svart-brunt

  Fiaccola Piccolo - vägglampa i svart-brunt
  Vägglampan Fiaccola Piccolo formar en spets Med stor öppning uppåt och guldfärgad insida är metallskärmen hos vägglampan Fiaccola Piccolo av svart-brunt järn tillverkad. Den påminner litet om formen på blomman hos en kalla. Den gyllene insidan på skärmen gör ljuset från halogenlampan mycket mjukt och bidrar till vägglampans speciella effekt.
 • Smäcker golvlampa Bambus Bogen

  Smäcker golvlampa Bambus Bogen
  Golvlampa BAMBUS - en tidlös skönhet i diskret design Golvlampan Bambus kan integreras både i en modern och en klassiskt präglad miljö, tack vare den smäckra men vackra utformningen. Den kraftigt böjda lampstommen gör att den framför allt passar som ljuskälla för hemtrevliga läsestunder.
 • LED-golvlampa Controversia, skärm guld

  LED-golvlampa Controversia, skärm guld
  LED-golvlampa Controversia i guld med dimmer LED-golvlampan Controversia övertygar framför allt med sin markanta formgivning som påminner något om en planta. Denna effekt framkallas speciellt av lampskärmen som består av fyra järnplattor i form av blad. Bakom de gyllene bladen döljs en LED-modul var, så att lampan belyses av sammanlagt fem ljuskällor. Ljuset avges uppåt mot de enstaka bladen som reflekterar ljuset och skapar en gyllene atmosfär i rummet. Med hjälp av den integrerade fotdimmern kan denna effekt justeras individuellt.
 • Konstfull vägglampa LINO i guld

  Konstfull vägglampa LINO i guld
  Förtrollande vägglampa LINO med spiralformad metallskärm Ljuset från denna effektfulla vägglampa är inneslutet i en guldfärgad metallspiral, som effektfullt leker med ljusskenet. Ur spiralen böjer sig en snäckformad detalj som innehåller ljuskällan. LINO är en konstfull lampa som ger indirekt ljus och därigenom skapar en varm, behaglig atmosfär.
 • Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 40 cm

  Vägglampa Satellite, guld-brun, Ø 40 cm
  LED-vägglampa Satellite av guld-brunt järn i snygg design Den ytterst dekorativa LED-vägglampan Satellite liknar en planets omloppsbana, där ljuskällan har solens lyskraft. En rund, snygg design av brunt och guldfärgat järn för en stilfull atmosfär i hemmet. Även i släckt tillstånd är lampan ett garanterat blickfång.
 • Vägglampa Utopistico Circa, guldbrun

  Vägglampa Utopistico Circa, guldbrun
  Vägglampan Utopistico Circa ger exklusiv accentbelysning Ett dekorativt nät omger en halvrund kula, bakom vilken ljuskällan är placerad. Nätet tar upp ljuset och och skapar genom sin vackra struktur förtrollande ljuseffekter. Också i släckt tillstånd drar denna vägglampa alla blickar till sig.
 • LED-designgolvlampa Calamaro, 8 lampor

  LED-designgolvlampa Calamaro, 8 lampor
  LED-designgolvlampa Calamaro – en bukett som skapar lysande accenter Som en vacker bukett sträcker sig designgolvlampan Calamaros åtta lamparmar av brun-gyllene järn i höjden. På dess ändar monterades fascinerande utformade lampkroppar, var och en med en liten LED-lampa. Ljuset från denna lampa får den mjuka guldtonen att stråla varmt och skapar en stämningsfull atmosfär i rummet.
 • Golvlampa Capri i svart-guld

  Golvlampa Capri i svart-guld
  Guldsvart golvlampa Capri golvlampa Capri av hamrat järn verkar flyta in i rummet som en manet. Lampans guldfärgade bas består av många smala stag som på grund av sitt arrangemang nästan ser ut som om de rör sig. De utgör också en slående kontrast till lampans massiva, svarta nyans. En LED-ljuskälla finns i mitten av lampskärmen som golvlampa ut ur den uppåt och nedåt. Ljuset reflekteras sedan på de gyllene strutarna, vilket förbättrar deras dynamiska utseende. På detta sätt skapar lampan en behaglig ljus och bildar en extravagant höjdpunkt i alla rum.
 • Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld

  Elegant vägglampa INNOVAZIONE TRE i guld
  Ädel väggfackla INNOVAZIONE TRE av förgyllt järn Grunden för denna formsköna lampa är en trattformad järnplatta, som är spiralformat fäst på den gyllene lampfoten. Den vita sandglasskärmen passar optimalt på grundplattan och utstrålar ett varmt, hemtrevligt ljus. En klassisk lampa för stilfull, inbjudande atmosfär.
 • Enkel vägglampa Matteo, guld

  Enkel vägglampa Matteo, guld
  Formskön vägglampa Matteo förkroppsligar stil och elegans Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Ljuset strålar både uppåt och nedåt genom ett runt glastäckt urtag. Finns med bladguld eller -silver som ger vägglampan en stilfull touch och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Stilfull golvlampa Lino

  Stilfull golvlampa Lino
  Golvlampa LINO - en egensinnigt designad ljuskälla Hos golvlampan LINO fascinerar den silverfärgade, formfulländade lampfoten av järn, som kröns av en vit texilskärm med sidenstruktur. Golvlampan LINO är en vacker solitär, som är dekorativ i de mest skilda inredningsstilar.
 • Vägglampa Palazzo, guld

  Vägglampa Palazzo, guld
  Vägglampa Palazzo i gyllene järn Vägglampan Palazzo strömmar ut varmt ljus och elegant förnämhet. Den är en fin ljuskälla som passar bra med mörka trämöbler, terrakotta och oaser för välbefinnande i oriental- eller Boho-stil. Den avlånga vägglampan fördelar ljuset vertikalt över en gyllene struktur med filigrana fördjupningar. Den konstnärliga utformningen påminner om smält metall, som ofta är förgrenad och sammanfogad, precis som små bäckar. I mitten täcker en bred guldring hela kompositionen. Med denna sätt lampan på väggen och kan även installeras på tvären.
 • Golvlampa Barbone, brun-svart, guld

  Golvlampa Barbone, brun-svart, guld
  Barbone golvlampa gjord av järn - hamrad look i svartbrun och guld Barbone golvlampa är ett speciellt belysningstillbehör som ger effektiv, atmosfärisk extrabelysning i vardagsrummet och fungerar också som en dekorativ blickfång när den inte lyser upp. Två element sträcker sig från den enkla basen - liknar formen till exotiska löv på övervåningen i rum som är hamrat svartbrunt på utsidan och guldfärgat på insidan. Ett GU10- uttag är installerat i mitten direkt ovanför bottenplattan, som kan utrustas med en lämplig lampa efter eget val (se tillbehör). Ljuset från lampan som används tar fram Barbones skönhet, i kombination med guldtonen skapas en glamorös, mysig ljusatmosfär.
 • LED-golvlampa Infernale, 5 lampor

  LED-golvlampa Infernale, 5 lampor
  LED-golvlampa med fem glödlampor Infernale - dimbar När den är avstängd visar sig Infernale- golvlampa med fem lampor vara en riktig blickfång tack vare sitt ovanliga utseende. Från den runda basplattan sträcker sig fem organiskt formade element, staplade ovanpå varandra, uppåt. Infernale består helt av svart och brunt järn, de enskilda elementen har olika ringformer. Elementens inre kanter är målade i guld och ger det utsända ljuset från lysdioderna, som också är placerade på insidan, en mysig värme. En dimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras installeras för att anpassas till önskad atmosfär.
 • Ädel vägglampa BANDERUOLA DUE

  Ädel vägglampa BANDERUOLA DUE
  Vägglampa BANDERUOLA DUE med stilfull gulddekoration Den bruna stommen hos vägglampan BANDERUOLA DUE håller en satinerad glasskärm, som avger varmt och hemtrevligt ljus. Glaset är vackert och glänsande dekorerat med två metallband. Ett dekorativt blickfång som är effektfullt också i släckt tillstånd.
 • Planet - en imponerande LED-vägglampa

  Planet - en imponerande LED-vägglampa
  Planet - en imponerande LED-vägglampa i svart och guld Utformningen av den fascinerande LED-vägglampan Planet påminner om två planeter som rör sig över varandra, men till skillnad från planeter skapas hos vägglampan inga sol- eller månförmörkelser, utan imponerande belysning med varmvitt ljus. Både på utsidan av det runda, mattsvarta elementet och i de små, runda utskärningarna är LED-lampor inbyggda runtom. De skapar en unik ljuseffekt och får den gyllene insidan i lampan att framträda mycket vackert. Ljusfärgen hos de yttre LED-lamporna är 2 700 Kelvin, de inre är på 3 000 Kelvin.
 • Golvlampa Poesia, 9 lampor

  Golvlampa Poesia, 9 lampor
  golvlampa Poesia i blommönster - 9 lampor lampor Denna järntillverkade golvlampa ser ut när den är avstängd och upplyst som en blickfång i rummet. Dess blommönster bestäms av de nio kålformade nyanserna, alla med ett G4- uttag . Färgen på de guldfärgade paraplyerna står i kontrast med den svartbruna stativ. Deras gyllene nyans gör att ljuset från de använda lamporna verkar ännu varmare, så att en mjuk ljusatmosfär skapas. Den rekommenderade ljuskällan är LED-ljuskälla med ett G4-uttag. Glödlamporna ingår inte. Matchande lampor finns under tillbehör. En golvlampa som skapar en mysig atmosfär i vardagsrum och sovrum.
 • Golvlampa Notaio, 7 lampor

  Golvlampa Notaio, 7 lampor
  Sju lampor Notaio golvlampa med blommig karaktär Konstgjord växt eller lampa? Det är inte så lätt att se när Notaio golvlampa är avstängd, eftersom blommig charm avgör utseendet. Två smala stolpar, som ser ut som växtstammar, sträcker sig upp från bottenplattan. Sju G4-uttag placeras mellan bladen som rymmer lampor med G4-uttag. Här rekommenderas energieffektiva LED-lampor, som de som finns i tillbehören. Under ljusutsläppet betonas också de guldfärgade bladen.
 • LED-vägglampa Meteor, Ø 120 cm, guld

  LED-vägglampa Meteor, Ø 120 cm, guld
  Guldfärgad LED-vägglampa Meteor - diameter 120 cm Dess enorma diameter förutbestämmer Meteor LED-vägglampa för användning i stora rum. Den runda nyansen av järn har en hamrad yta i guld, vilket framkallar associering med en himmelsk kropps utseende. Så här fick vägglampan sitt namn Meteor. Meteor är utrustad med en kraftfull LED-remsa, som är installerad på ett sådant sätt att ljuset strålar runt och därmed också målar en dekorativ ljuskorona på väggen. En vägglampa som inte lämnar något övrigt att önska, både visuellt och funktionellt. - dimbar (extern)
 • LED-vägglampa Meteor, Ø 55 cm, guld

  LED-vägglampa Meteor, Ø 55 cm, guld
  Meteor - en guldfärgad LED-vägglampa med 55 cm diameter Som en planet är LED-vägglampan Meteor cirkelrund och tillverkad med oregelbundet strukturerad yta, som ser ut nästan som ett kraterlandskap. Varmvita LED-lampor är inbyggda längs kanten, bakom plattan och skapar en ljuskrans på väggen och hemtrevlig belysning i rummet. Med LED-vägglampan Meteor skapas inte bara hemtrevlig belysning utan även en iögonfallande väggprydnad. Ytstrukturen är olika för varje lampa, så att varje exemplar är unikt.
 • LED-vägglampa Mecorizza, 3 lampor

  LED-vägglampa Mecorizza, 3 lampor
  Tre lampor LED-vägglampa Mecorizza i guld Mecorizza vägglampa med tre lampor imponerar med sin eleganta färg och slående bladliknande form. Lampan skapar en mycket harmonisk belysning och representerar därmed ett funktionellt och elegant levande tillbehör. Vägglampan består av tre bladliknande former som bygger på varandra. Tre LED-lampor är skyddade och försvinner ur sikte. I kombination med den hamrade ytan i guld, skapar lampan ett mycket behagligt, indirekt ljus som sprider komfort. Eftersom lampan är dimbar kan ljuset anpassas till respektive situation.
 • LED-vägglampa Pietro, rund form, silver

  LED-vägglampa Pietro, rund form, silver
  LED-vägglampa Pietro ger strålande ljusglans Hos LED-vägglampan Pietro är den bladförsilvrade lampkroppen av järn försedd med ett vackert strålmönster, som liknar en sol. 6 lysdioder sörjer för klart ljus. Vägglampan Pietro kan också monteras som taklampa.
 • LED-vägglampa infinity i guld, Ø 20 cm

  LED-vägglampa infinity i guld, Ø 20 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Infinity för ytterligare dekorativ belysning Infinity LED-vägglampa erbjuder ett intressant samspel mellan glans, struktur och ljus. Huvudelementet är en bakre rund skiva gjord av gyllene järn, som har ett oregelbundet mönster av fördjupningar. Lysdioderna bakom det främre, brunsvarta elementet belyser den bakre cirkeln och betonar dess pulserande glans. Infinity är därför perfekt för dekoration och som en extra ljuskälla i vardagsrummet och loungen.
 • Pendellampa Cavalliere, guld, Ø 22 cm

  Pendellampa Cavalliere, guld, Ø 22 cm
  Cavalliere pendellampa i guld - med en strålande, vacker ljuseffekt Skuggan av Cavalliere pendellampa är tillverkad helt av järn: Å ena sidan, imponerar den med sin vackra form och, å andra sidan, den atmosfäriska ljuseffekt, som skapas av det faktum att ljuset från lampan som används är inte bara släpps nedåt, utan också runt om av de många små Perforationer flyr. En pendellampa som ser lika estetisk ut som huvudbelysningen som en lampa ovanför ett bord.
 • Vägglampa Pietro i bladform, silver

  Vägglampa Pietro i bladform, silver
  Blomdesignad vägglampa Pietro i järn - i silver Pietro vägglampans skugga är formad som ett överdimensionerat blad. Ljuset från den använda lampan strålar inte bara på väggen utan tränger också in i rummet genom de många snitten på båda bladsidorna. Den silverfärgade ytan på skärmen av järn skapar en lysande ljuseffekt. En vägglampa som passar in i många levande stilar i sin ovanlighet och orsakar en känsla överallt i lägenheten. - externt dimbar
 • Golvlampa Riso, 1 lampa

  Golvlampa Riso, 1 lampa
  Riso golvlampa - blommönster i perfektion Riso golvlampan är ett fascinerande belysnings- och inredningselement som visuellt ser ut som en dekorativ golvlampa som svänger i vinden. Totalt elva G4-uttag är installerade mellan de stiliserade bladen. Så snart ljuskällorna används och det utsända ljuset träffar de guldhamrade bladen skapas ytterligare belysning som är lika effektiv som den är atmosfärisk. B. är idealisk för vardagsrummet.
 • LED-vägglampa infinity i guld, Ø 26 cm

  LED-vägglampa infinity i guld, Ø 26 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Infinity för ytterligare dekorativ belysning Infinity LED-vägglampa erbjuder ett intressant samspel mellan glans, struktur och ljus. Huvudelementet är en bakre rund skiva gjord av gyllene järn, som har ett oregelbundet mönster av fördjupningar. Lysdioderna bakom det främre, brunsvarta elementet belyser den bakre cirkeln och betonar dess pulserande glans. Infinity är därför perfekt för dekoration och som en extra ljuskälla i vardagsrummet och loungen.
 • Vägglampa Banderole i guld

  Vägglampa Banderole i guld
  Fantastisk vägglampa BANDEROLE för gyllene ögonblick De enskilda metallbågarna i BANDEROLE-armaturen är elegant sammanflätade och leker med ljus och utstrålar det effektivt. BANDEROLE är en extravagant vägglampa med en elegant design - för en mysig, varm atmosfär. Lampan utstrålar det visst något som ger varje rum en speciell atmosfär.
 • LED-vägglampa Coral, organiskt formad

  LED-vägglampa Coral, organiskt formad
  Organiskt formad LED-vägglampa Coral En dekorativ höjdpunkt är LED-vägglampan Coral, som fick sitt namn på grund av sin organiska struktur, som liknar en korall. Lampan är gjord av järn med en hamrad yta i orange-guld. Kraftfulla, varma vita lysdioder är installerade som ljuskälla, som stöder det övergripande visuella intrycket av vägglampan med sin atmosfäriska ljuseffekt. En lampa som också fungerar som ett dekorativt element i en elegant interiör. - externt dimbar
 • Bordslampa Mattia, oval, dubbel, vit/guld

  Bordslampa Mattia, oval, dubbel, vit/guld
  Enflammig bordslampa Mattia i vitt och guld Denna eleganta bordslampa imponerar med sin klassiska design och den eleganta färgkombinationen vitt och guld. Den dubbla nyansen avger ljuset indirekt in i rummet, vilket skapar en harmonisk atmosfär. Den plana basen i guld har en strukturerad yta. Ett mellanelement, även i guld, förbinder basen med lampskärmen. Denna består av två nivåer, den yttre i vit, den inre i guld. Den vita nyansen omsluter den inre gyllene nyansen, vilket skapar det klassiskt eleganta utseendet på denna bordslampa .
 • Indirekt strålande LED-taklampa Sette Gnomo

  Indirekt strålande LED-taklampa Sette Gnomo
  LED-taklampa Sette Gnomo i guld LED-taklampan Sette Gnomo övertygar med sina sju runda järnfragment. Eftersom var och en av dessa är ansluten till huvudkroppen med en vertikal stång, skapas en illusion av svävande. Detta ger intryck av stiliserade flygande kroppar som passar perfekt in i höga rum. Var och en av taklampans runda delar belyses av en LED-modul på toppen. Detta skapar en behaglig, indirekt ljusstråle. Reflektioner på den gyllene balken skapar en varm atmosfär. Armaturen kan också dämpas efter önskemål, så att ljuset blir ännu finare.
 • Hänglampa Utopistico i silver Ø 60 cm

  Hänglampa Utopistico i silver Ø 60 cm
  Extravagant utformad upphängningslampa Utopistico i silver Upphängningslampan Utopistico imponerar med sitt futuristiska utseende, vars sfäriska nyans består av ett filigranjärnnät. Det silverfärgade lacket på insidan och utsidan säkerställer en lysande ljuseffekt. Även när den är avstängd är Utopistico en blickfång, med belysning utvecklar den sin fulla charm och ger ljus, vacker allmän- eller områdesbelysning. Utopistico harmoniserar med många nuvarande inredningsstilar. - externt dimbar - LED-lampor med lämpliga baser (E27) kan också användas
 • Palustre - svart-brun-silver golvlampa

  Palustre - svart-brun-silver golvlampa
  golvlampa palustre i svart, brunt och silver Palustre golvlampa har en mycket naturlig design som påminner om en växt med långsträckta löv. Tack vare den svala färgningen ser den särskilt elegant ut och kan integreras i en mängd olika rumskoncept. Lampan är upplyst från insidan av basen. Ljuset reflekteras i olika riktningar genom de långsträckta silverjärnbladen som sträcker sig mot taket. På grund av kroppens form skapar lampan, som är belagd i svartbrun på utsidan, ett dynamiskt och naturligt intryck.
 • Bordslampa Capri, rund, höjd 56 cm

  Bordslampa Capri, rund, höjd 56 cm
  Svart och guld bordslampa Capri Med sin unika bas påminner Capri- bordslampa om en bläckfisk som flyter genom havet. Den spännande kontrasten mellan den svarta nyansen och den gyllene basen på denna lampa övertygar inte bara havsälskare. I mitten av lampskärmen finns ljuskällan (ingår ej), som lyser mot taket och även mot golvet. Detta skapar intressanta glanseffekter på lampans botten, genom vilken den fångar observatörens öga när han går in i rummet. Armaturen kan vara en höjdpunkt i vardagsrummet eller sovrumsarkitekturen.
 • Golvlampa Nuvola med 6 ljuskällor

  Golvlampa Nuvola med 6 ljuskällor
  Golvlampa NUVOLA erbjuder perfekt design och underbart ljus Golvlampan NUVOLA ser ut som en blomma med den smala bruna lampfoten av järn och de utgrenande banden med sex underbara, guldfärgade metallampkroppar som enskilda blombuketter. Varje ljuskropp har en spiralformad skåra som fungerar både som ljusutsläpp och dekoration. Golvlampan NUVOLA är ett iögonfallande ljusobjekt och ett blickfång för de mest skilda boendemiljöer.
 • Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 42 cm

  Bordslampa Satellite, guld-brun, höjd 42 cm
  Konstgjord tillverkad bordslampa Satellit Den omgivande ringen på den extremt dekorativa bordslampa Satellite liknar en planetbana, varigenom ljuskällan fångar solens utstrålning. Satellite erbjuder en rund, elegant design gjord av brunt och guldjärn för en elegant livsmiljö; Även när den är avstängd är lampan en garanterad blickfång.
 • Bordslampa Penna guld, höjd 51 cm

  Bordslampa Penna guld, höjd 51 cm
  Gyllene bordslampa Penna Penna bordslampa en eldig design. Hennes kropp påminner om en låga som verkar skjuta upp från lampans botten. Basens svartbruna färg skapar en dynamisk kontrast till den guldfärgade lampkroppen. Liksom ljuset från en låga är ljuset på denna långsträckta bordslampa behagligt varm i färgen. Ljuset från lampan (ingår ej) lyser nedifrån på den korrugerade lampkroppen, vilket skapar ett spännande skuggspel. Denna lampa ser snygg ut både på skrivbordet och på nattduksbordet.
 • Hänglampa Colibri, höjd 50 cm, Ø 33 cm

  Hänglampa Colibri, höjd 50 cm, Ø 33 cm
  Upphängningslampa Colibri av förnicklad ståltråd Colibri hängande lampa ger en modern glamour stil in i hemmet. Colibri passar mycket bra med unga levande och som en blickfång med robusta industrimöbler. Lampan är fäst i taket med en klockformad upphängning i silver. Därifrån går den genomskinliga kabeln genom silvermetalllänkar och smälter in i lampskärmen. Kedjan är klar med två silverringdetaljer uppe och nere. Med den förnicklade, silverståltråden i den ballongformade skärmen har Colibri-upphängningslampan ett dynamiskt och futuristiskt utseende.
 • LED-vägglampa Gamba i bladform

  LED-vägglampa Gamba i bladform
  Guld vägglampa Gamba gjord av järn Gamba vägglampa imponerar med sin kombination av elegant men modern design. Fokus här är på ett blad med ett guldjärnutseende och det resulterande spelet av ljus och skugga. LED-ljuskällan är inbyggd i en liten svart bas. Huvuddelen av lampan, designad i form av ett blad, belyses härifrån. Själva arket har en strukturerad yta. Detta skapar en trevlig, indirekt belysning med märkbara skuggor från bladet. Eftersom lampan är dimbar kan ljusstyrkan justeras beroende på situationen.
 • LED-vägglampa infinity i silver, Ø 26 cm

  LED-vägglampa infinity i silver, Ø 26 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Infinity för ytterligare dekorativ belysning Infinity LED-vägglampa erbjuder ett intressant samspel mellan glans, struktur och ljus. Huvudelementet är en bakre rund skiva av silverjärn, som har ett oregelbundet mönster av fördjupningar. Lysdioderna bakom det främre, brunsvarta elementet belyser den bakre cirkeln och betonar dess pulserande glans. Infinity är därför perfekt för dekoration och som en extra ljuskälla i vardagsrummet och loungen.
 • Golvlampa Cancelliere Rotonda siden vit/guld

  Golvlampa Cancelliere Rotonda siden vit/guld
  Imponerande golvlampa Cancelliere Rotonda i vitt och guld Cancelliere Rotonda golvlampa ser elegant ut på ett modernt sätt, vars klassiska form får en glamorös touch av den guldfärgade hamrade stativ och den tvåfärgade nyansdesignen - vit utsida, guldinsida. Så snart belysningen slås på lyser guldtonen i konkurrens med ljuset från det använda ljuset. Resultatet är mysig extrabelysning med en mycket engagerande ljuseffekt. Skuggan är gjord av Perla Silk - ett skimrande sidentyg. - Utrustad med en fotomkopplare för bekväm användning
 • Bordslampa Mattia, perla siden vit/guld

  Bordslampa Mattia, perla siden vit/guld
  Dekorativ bordslampa Mattia i vitt och guld - nyans av Perlasilk Bordslampor är idealiska för att ställa in ljusa accenter i ett vardagsrum, sovrum eller entré och skapa en atmosfärisk atmosfär. Samtidigt betonar en snygg designad bordslampa som Mattia-lampan också inredningsstilen. Mattias paraply är tillverkat av Perlasilk på två nivåer och i två färger: vitt och guld. stativ lyser också guld och kompletterar bordslampan till ett elegant bordslampa . Skärmen kan rengöras med en fuktig trasa om den är smutsig.
 • Pendellampa Cavalliere, silver, Ø 34 cm

  Pendellampa Cavalliere, silver, Ø 34 cm
  pendellampa Cavalliere med estetisk ljuseffekt Glamorös, det är attributet som kommer att tänka på när man tittar på Cavalliere pendellampa . Dess nyans är helt och hållet gjord av järn och försedd med otaliga små ljusutlopp så att ljuset från det använda ljuset inte bara lyser nedåt och så z. B. lyser helst upp ett bord men garanterar också en mysig atmosfär runt omkring. Den silverfärgade ytan garanterar en lysande ljuseffekt.
 • Pendellampa Cavalliere, guld, Ø 34 cm

  Pendellampa Cavalliere, guld, Ø 34 cm
  Cavalliere pendellampa i guld - med en strålande, vacker ljuseffekt Skuggan av Cavalliere pendellampa är tillverkad helt av järn: Å ena sidan, imponerar den med sin vackra form och, å andra sidan, den atmosfäriska ljuseffekt, som skapas av det faktum att ljuset från lampan som används är inte bara släpps nedåt, utan också runt om av de många små Perforationer flyr. En pendellampa som ser lika estetisk ut som huvudbelysningen som en lampa ovanför ett bord.
 • Bordslampa Mattia, oval, dubbel, vit/silver

  Bordslampa Mattia, oval, dubbel, vit/silver
  Vit och silver bordslampa Mattia av järn Det ljusa, vit-silver färgschemat och de två ovala lampskärmarna som omger varandra ger Mattia bordslampa ett värdigt utseende. På grund av de ljusa färgerna kan lampan kombineras i många stilar. Den vita yttre lampskärmen omger den inre silverskärmen: Detta skapar lampans två nivåer. I mitten är uttag, som är anslutet till den strukturerade basen, som också är silver, med hjälp av ett silveranslutningselement. De två lampskärmarna säkerställer att ljuset inte släpps ut direkt i rummet. Detta skapar en trevlig belysningssituation för en hemtrevlig atmosfär.
 • Hänglampa Lily Piccolo, silver

  Hänglampa Lily Piccolo, silver
  pendellampa Lily Piccolo i järn Hänglampan Lily Piccolo pendellampa ögat med sin iögonfallande lampskärm och den resulterande ljus- och skuggspelet. Eftersom uttag längst ner kommer LED-eftermonteringslampor också till sin rätt med denna armatur. En smal anslutningskabel uppstår från det runda takfästet och slutar i en silverfärgad järnskärm. Lampskärmen är utsmyckad med en oregelbunden hålstruktur. Ljuset avges således delvis direkt, delvis indirekt in i rummet och iögonfallande skuggor kastas på de omgivande väggarna.
 • Golvlampa Cancelliere Rotonda chintz svart/guld

  Golvlampa Cancelliere Rotonda chintz svart/guld
  Textil golvlampa Cancelliere Rotonda - stativ hamrad guld, skugga utanför svart, inuti guld Cancelliere Rotonda golvlampa är ett smycke för varje vardagsrum som väcker uppmärksamhet med sin särskilt varma belysning: Järnramen är utrustad med en rund, guldfärgad bas, ramstångens yta är hamrad guld. En chintz-nyans sitter på den, vars utsida hålls i enkel svart, medan insidan med sin guldton ger ljuset som lyser in i rummet en speciell glans och värme. En ädel lampa som kan harmoniseras med många levande stilar. - Bekväm användning med en fotomkopplare på kabeln
 • LED-vägglampa infinity silver, Ø 20 cm

  LED-vägglampa infinity silver, Ø 20 cm
  Cirkulär LED-vägglampa Infinity för ytterligare dekorativ belysning Infinity LED-vägglampa erbjuder ett intressant samspel mellan glans, struktur och ljus. Huvudelementet är en bakre rund skiva av silverjärn, som har ett oregelbundet mönster av fördjupningar. Lysdioderna bakom det främre, brunsvarta elementet belyser den bakre cirkeln och betonar dess pulserande glans. Infinity är därför perfekt för dekoration och som en extra ljuskälla i vardagsrummet och loungen.
 • LED-vägglampa Luina, Ø 80 cm, silver inuti

  LED-vägglampa Luina, Ø 80 cm, silver inuti
  Svart-silver vägglampa Luina i metall Vägglampan Luina är ett elegant blickfång och imponerar med hög kvalitet. Tack vare de färger som används kompletterar Luina varje inredningsstil med indirekt ljus för välbefinnande. LED-vägglampans runda skiva är tillverkad av järn i svart och brunt. En mindre, silverfärgad metallskiva med en kraterstruktur som liknar en måne är fäst vid den. Den kan monteras på det större elementet som önskas. Ljuskällan är placerad bakom de runda metallelementen och sprider därför ljuset på ett idealiskt sätt. Den ovanliga designen tar månen in i hemmet på ett elegant och spännande sätt.
 • Vägglampa Sultano Quadrato, bomullsöverdrag

  Vägglampa Sultano Quadrato, bomullsöverdrag
  Vägglampa Sultano Quadrato med fyra flammor i vitt Vägglampan Sultano Quadrato imponerar med sitt luftiga, lätta utseende som skapas av bomullsöverdraget. Eftersom den här lampan har plats för fyra uttag och är dimbar kan den enkelt integreras i många levande situationer. Väggmontering är också möjlig. Den grundläggande formen på denna lampa är fyrkantig. Ett vitt, smutsavvisande bomullsskydd böjer sig ner från takfästet och samlas igen i mitten. Ljuset sänds indirekt ut i rummet genom locket och skapar därmed harmonisk belysning.
 • LED-taklampa Venere, guld

  LED-taklampa Venere, guld
  Guldfärgat LED-taklampa Venere med indirekt ljuseffekt Vardagsrum, sovrum och korridorer kan designas på ett mycket speciellt sätt med Venere LED-taklampa . taklampa består av en rund takplatta av järn som har fått en hamrad guldfinish. En järnring med en jämn, guldfärgad yta hänger ner från den, på vilken sex LED-ljuskällor är installerade. Ljuset lyser mot taket, träffar den guldfärgade järnplattan och lyser indirekt tillbaka in i rummet. Omgivningen badas i mjukt ljus. En taklampa som är iögonfallande även när den inte är upplyst och kan integreras i många levande alternativ. - externt dimbar
 • LED-hänglampa Chiasso, svart/silver

  LED-hänglampa Chiasso, svart/silver
  Fascinerande LED-pendellampa Chiasso i silver och svartbrun Om du letar efter en särskilt dekorativ hänglampa för allmän- eller matbordsbelysning är Chiasso med den ovanligt formade skärmen av järn idealisk. Fyra LED-ljuskällor är installerade i mitten, vars ljus träffar det silverfärgade elementet i den annars svartbruna nyansen när den släpps ut. Detta skapar en unik ljusatmosfär. Medan utsidan av skuggan är slät, hamras den inre silverfärgade delen, vilket har en positiv effekt på ljuseffekten. - externt dimbar
 • Pendellampa Cavalliere, silver, Ø 22 cm

  Pendellampa Cavalliere, silver, Ø 22 cm
  pendellampa Cavalliere med estetisk ljuseffekt Glamorös, det är attributet som kommer att tänka på när man tittar på Cavalliere pendellampa . Dess nyans är helt och hållet gjord av järn och försedd med otaliga små ljusutlopp så att ljuset från det använda ljuset inte bara lyser nedåt och så z. B. lyser helst upp ett bord men garanterar också en mysig atmosfär runt omkring. Den silverfärgade ytan garanterar en lysande ljuseffekt.
 • Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/guld 57 cm

  Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/guld 57 cm
  Cancelliere Rotondo: bordslampa i svart och guld med chintz-skärm Denna bordslampa är precis rätt för alla som älskar något speciellt. Cancelliere Rotondo imponerar med en rund, slät järnbas med en guldfinish, från vars centrum en järnram, som också är guldfärgad - men med en integrerad struktur - reser sig, på vilken en tvåfärgad tygskugga sitter. Endast formen på detta paraply är klassisk, färgen på nyansen är neutral svart medan insidan är guldfärgad. Guldfärgen ger det utsända ljuset från lampan en speciell värme. En accentljuskälla med en elegant touch.
 • Golvlampa Cancelliere Rotonda siden vit/silver

  Golvlampa Cancelliere Rotonda siden vit/silver
  Cancelliere Rotonda golvlampa : klassisk form med eleganta detaljer golvlampa Cancelliere Rotonda passar i många rum med sin klassiska form. Det kommer i fokus - särskilt efter att ljuset tänts - på grund av färgschemat. Dess stativ var gjord av järn, foten var täckt med en enkel silverton, men ramstången med en yta i hamrat silver. På stativ en nyans av något glänsande Perla Silk-tyg, vars insida också var designad i silver för en effektiv ljusemission. - försörjningskabel svart (integrerad fotbrytare)
 • Golvlampa Obelisco, vippbar skärm, svart

  Golvlampa Obelisco, vippbar skärm, svart
  Svart och guld golvlampa Obelisco golvlampa Obelisco väcker uppmärksamhet med sina filigran tillverkade element och det ädla utseendet. Den lutbara lampskärmen säkerställer att önskad belysning kan uppnås. På grund av den smala designen är denna lampa också lämplig för smala vardagsrum. Den guldsvarta basen är V-formad och ger nödvändig stabilitet. Det långa, smala anslutningselementet, som huvudsakligen är svart, slutar i den koniska lampskärmen. Denna är svart på utsidan och gyllene på insidan och har en praktisk och optiskt sammanhängande brytare på spetsen. Denna lampa skapar en speciell kombination av direkt och indirekt belysning på grund av skuggans reflekterande inre.
 • LED-vägglampa Luina, Ø 40 cm, silver inuti

  LED-vägglampa Luina, Ø 40 cm, silver inuti
  Silver LED-vägglampa Luina i metall LED-vägglampan Luina består av runda element i ett samtida men ändå tidlöst utseende. Den är designad med återhållna färger och passar bra till ett brett utbud av möbler och inredningsstilar - en speciell engångsartikel som trivs och lyser upp. Två skivor i olika storlekar är placerade ovanför varandra. Den större skivan är gjord av järn i brunsvart och sitter bakom den mindre. Detta är strukturerat i silverfärg och tar således upp månens utseende med sina kratrar. Ljuskällan sitter bakom vägglampans designelement och ger därmed behagligt, indirekt ljus.
 • Hänglampa Capello Ø 50 cm

  Hänglampa Capello Ø 50 cm
  Svart upphängningslampa Capello av metall Capello-hänglampan imponerar med sin eleganta och individuella design. Capello passar särskilt bra med modern inredning som den skandinaviska livsstilen och den uttrycksfulla etniska stilen. Lampans uttag är placerat i ett koniskt guldmetallgaller. Rummet är badat i varmt ljus. Metallelementet sitter i en lökformig nyans av svarta metallstag som skapar en burdesign. Hänglampan är ansluten till den svarta takupphängningen med kedjelänkar. Kabeln går genom de enskilda länkarna och integreras underbart i inredningen.
 • Guldglänsande designer-vägglampa Traversa

  Guldglänsande designer-vägglampa Traversa
  Designer-vägglampa Traversa med LED-spot överst Designer-vägglampan Traversa pryder varje väg på vackraste sätt: Den glänser i ljuset från den bruna LED-spotlighten som sitter på den runda guldfärgade järnplattan och utstrålar ett mycket varmt ljussken i omgivningen. Ytan är dessutom veckad som ett månlandskap, vilket gör det hela extra intressant.
 • Hänglampa Protetto, guld, Ø 34 cm

  Hänglampa Protetto, guld, Ø 34 cm
  Upphängningslampa Protetto gjord av järn med guld look På grund av det spännande skuggspelet som lampor i burdesignen skapar, har dessa ökat popularitet. Protetto-hänglampan är inget undantag och skapar en trevlig belysningssituation som enkelt kan integreras i moderna inredningsstilar. uttag är omgiven av en bur i guldutseende. De yttre och inre burelementen är anslutna till varandra utan övergång, vilket skapar ett flytande utseende. Själva lampan avger sitt ljus direkt in i rummet och skapar symmetriska nyanser på grund av burens stänger. Effekten av denna lampa förbättras därför ytterligare genom att välja en iögonfallande ljuskälla.
 • Hänglampa Balloon Piccolo Ø 16 cm

  Hänglampa Balloon Piccolo Ø 16 cm
  Gyllene hängande lampa Balloon Piccolo av metall Den gyllene hänglampan Balloon Piccolo är baserad på designen av en luftballong. Både korgen och den runda kroppen är gjorda av guld. Detta ger helhetsbilden en extremt hög kvalitet. Hänglampan har två ljuskällor. Det finns en LED inuti ballongen såväl som i korgen. På grund av den gyllene metallen speglas detta på ett sådant sätt att en särskilt vacker glanseffekt skapas.
 • Högkvalitativ vägglampa Alessia

  Högkvalitativ vägglampa Alessia
  Strålande vägg- eller taklampa Alessia Många tvåfärgade lysande metallband sitter strålformat och får vägglampan Alessia att lysa som en strålande sol. Som garanterat blickfång på varje vägg låter Alessia alltid solen gå upp. Med en diameter på 60 cm är lampan huvudsakligen för stora rum, som rymliga vardagsrum, offentliga entréer eller lobbyer. Också i taket kan Alessia monteras som dekorativ ljuskälla. Eftersom ljuset återreflekteras, skapar den i detta fall indirekt belysning.
 • Prospero - en justerbar taklampa

  Prospero - en justerbar taklampa
  Prospero - en taklampa med gyllene blad Designen av den vackra taklampan Prospero kommer utan tvekan från botanikens område. På den guldfärgade metallbaldakinen sitter brun-svarta och gyllene bladelement i avlång, spetsig form. Medan de inre, bruna bladen hänger rakt ned, är de guldfärgade bladen bågformigt böjda. Innanför bladen sitter GU10-fattningen, där halogenlampan (eller annan lampa, exempelvis en LED-ljuskälla) sätts i. Ytterligare något speciellt med taklampan Prospero är att lampan kan justeras med hjälp av den inbyggda kulleden.
 • LED-taklampa Controversia

  LED-taklampa Controversia
  LED-taklampa Controversia i guld LED-taklampan Controversia kan monteras på väggen och i taket, vilket gör att den kan anpassas perfekt till alla typer av rum. Dess utformning liknar bladen på en växt, vilket gör att den ser särskilt naturlig ut. Det finns ett LED-element ovanpå vart och ett av dessa blad, så det ser ut som om taklampan lyser inifrån. Järnlampans gyllene, blänkande beläggningen ger en reflektion som på ett trevligt vis lyser in i rummet. Denna effekt kan ökas och minskas när du vill genom att använda dimmerfunktionen (dimmer ingår ej).
 • Bordslampa Toulouse rund, höjd 42 cm, röd

  Bordslampa Toulouse rund, höjd 42 cm, röd
  Rund bordslampa Toulouse oval med tygskärm och keramisk bas Toulouse Oval bordslampa är en blickfång i varje rum: dess lampbas är gjord av glaserad keramik med ett vackert mönster. Den cylindriska textilskärmen är designad i trendfärgen Écru så att den lyser starkt när ljuset lyser. I varje vardagsrum är denna lampa ett måste-se tillbehör som ger ett behagligt ljus. ljus kommer ut mycket varmt och bländningsfritt genom skuggan och främjar därmed en hemtrevlig atmosfär.
 • Bordslampa Lily Grande, Ø 43 cm, guld

  Bordslampa Lily Grande, Ø 43 cm, guld
  Dimbar bordslampa Lilja med sfäriskt järnnät Lily- bordslampa sfäriska sfär består av ett oregelbundet järnnät med otaliga utrymmen. Genom detta faller ljuset utåt och skapar dekorativa mönster på den upplysta interiören. Oavsett om det är på fönsterbrädan eller på ett bord i vardagsrummet eller som en blickfång på en byrå i hallen, fängsar Lily bordslampa med sin underbara ljusatmosfär överallt.
 • Bordslampa Cancelliere Rotonda vit/silver 57 cm

  Bordslampa Cancelliere Rotonda vit/silver 57 cm
  Cancelliere Rotonda bordslampa med vit sidenskärm - stativ i silver Cancelliere Rotonda bordslampa är också en riktig fest för ögonen när den är avstängd. Dess vita nyans är gjord av Perlasilk-tyg. På insidan är skuggan silver, vilket i kombination med det emitterade ljuset skapar en attraktiv accent. Järnramen är också täckt med en silverfärgad yta, den runda basen är mjukt lackerad och ramstången är strukturerad, vilket blir ännu tydligare när ljuset tänds.
 • Avtorkbar bordslampa Mattia Oval

  Avtorkbar bordslampa Mattia Oval
  Bordslampa MATTIA OVAL bedårar med rätlinjig design Bordslampan MATTIA OVAL övertygar med klar färgsättning och klassisk design. Den vita skärmen är avtorkbar och lättskött, lampfoten består av guldfärgat järn. Bordslampan MATTIA OVAL fullkomnar den klassiska inredningsstilen, men kan också kombineras harmoniskt med andra inredningsstilar.
 • Välformad LED-hänglampa Casino, 5 lampor

  Välformad LED-hänglampa Casino, 5 lampor
  LED-hänglampa Casino med praktfulla Swarovskikristaller Denna LED-hänglampa verkar nästan sväva i rummet, eftersom upphänget består av tunna, diskreta vajrar. De vita glasskärmarna hålls uppe av svängda järnstavar. Utseendet förädlas av underbara Swarovskikristaller och guldfärgade detaljer. Casino ger stilfull belysning och dekorativa accenter.
 • Fascinerande vägglampa SONNE GOLD Ø 45 cm

  Fascinerande vägglampa SONNE GOLD Ø 45 cm
  Vägg-/taklampa SONNE GOLD - ett uppseendeväckande blickfång i varje rum. Värme och ljus, en stor längtan hos människorna, får liv med vägg-/taklampan SONNE. Lampan ger effektfulla skuggspel, genom brytningen i de handsmidda solstrålarna. Lampan SONNE kan finna en plats som både vägglampa och taklampa. En särskilt iögonfallande, unik lampa för smakfull, indirekt belysning.
 • Vägglampa Matteo Piccola m. bladguld

  Vägglampa Matteo Piccola m. bladguld
  Keramikvägglampa Matteo Piccola för behaglig belysning Denna halvrunda lampa passar elegant in på varje vägg och skapar effektfull accentbelysning. Den ser över huvud taget elegant ut och genom det ädla bladguldet ger den en särskild glans, också i släckt tillstånd.
 • LED-vägglampa Eclipse av järn

  LED-vägglampa Eclipse av järn
  LED-väggarmatur Eclipse med indirekt ljuseffekt LED-vägglampan uppnår definitivt en fantastisk effekt, oavsett om den är på eller av. Eclipse består av en fyrkantig järnram i brunsvart, ytan på den mindre, inre rutan är hamrad guld. Detta skapar intrycket av ett modernt konstföremål. Om belysningen är påslagen - installeras en varmvit LED-remsa - belyses både den omgivande ramen och den guldfärgade fyrkanten indirekt. Ljusets ljusstyrka kan regleras med en extern dimmer .
 • Bordslampa Mattia, perla siden vit/silver

  Bordslampa Mattia, perla siden vit/silver
  bordslampa Mattia med sidenskärm i vitt och silver Mattia bordslampa har ett elegant utseende. Dess tvåskiktsskugga är gjord av Perla Silk och är vit och silver på utsidan, medan den är helt silverfärgad på insidan. Detta ger det emitterade ljuset en mycket lysande skimmer. Järnramen är också utrustad med en silverfärgad yta och foten är strukturerad. En bordslampa som kan användas på olika sätt: som en nattduksbordslampa, som en inbjudande ljuskälla på fönsterbrädan eller som en extra ljuskälla på ett bord eller en byrå.
 • Bordslampa Penna guld, höjd 38 cm

  Bordslampa Penna guld, höjd 38 cm
  Gyllene bordslampa Penna Penna- bordslampa ser ut som en mytisk Phoenix-fjäder när den avger sitt gyllene ljus i rummet. Den guldfärgade lampans elliptiska kropp skapar föreningen med en fjäder och en flamma samtidigt och lägger till en spännande aspekt i inredningskoncept. Ljuskällan till denna extraordinära lampa lyser nedifrån i metallskärmen. På grund av det randiga mönstret och den gyllene färgen skapas tilltalande spel av ljus. Denna lampa ser särskilt bra ut på nattduksbord, men kan också se imponerande ut i exempelvis hyllor eller korridorer.
 • Bordslampa Lily Piccolo, Ø 33 cm, guld

  Bordslampa Lily Piccolo, Ø 33 cm, guld
  Dimbar bordslampa Lilja med sfäriskt järnnät Lily- bordslampa sfäriska sfär består av ett oregelbundet järnnät med otaliga utrymmen. Genom detta faller ljuset utåt och skapar dekorativa mönster på den upplysta interiören. Oavsett om det är på fönsterbrädan eller på ett bord i vardagsrummet eller som en blickfång på en byrå i hallen, fängsar Lily bordslampa med sin underbara ljusatmosfär överallt.
 • LED-bordslampa La Bocca, höjd 43 cm, guldbrun

  LED-bordslampa La Bocca, höjd 43 cm, guldbrun
  Golden La Bocca bordslampa i järn La Bocca är lika mycket ett konstobjekt som en lyckad LED-bordslampa för indirekt ljus. Bordslampan passar lika bra till individuella boendekoncept som medelhavsinredning eller boho chic som till överdådig orientalisk stil. Den runda grundformen är tillverkad av järn och har en guldig vintage-look. På sidan finns ett mindre, runt område som är kraftigt texturerat. Ovanpå detta finns en svart järnskiva bakom vilken ljuskällan är placerad. Där skimrar ljuset behagligt och sprider sig i rummet. Den bruna, rektangulära järnbasen rundar av kompositionen.
 • Golvlampa Lingua, guld

  Golvlampa Lingua, guld
  Lingua golvlampa : en extravagant designad extra ljuskälla Den vackert designade golvlampa Lingua sprider inte bara mjukt extra ljus, t.ex. B. i vardagsrummet sittplats, men fungerar också som ett dekorativt tillbehör för en modern levnadsstil. Lampans uttag är beläget mellan de två järndelarna, det avgivna ljuset från den använda lampan låter den ädla tonen i den hamrade ytan på det större elementet visas i full glans.
 • Bordslampa Obelisco, vippbar skärm, svart

  Bordslampa Obelisco, vippbar skärm, svart
  bordslampa Obelisco i svart och guld bordslampa Obelisco kombinerar klassisk filigran design med funktionalitet. Den koniska lampskärmen kan lutas och kan därför anpassas till olika belysningskrav. Den V-formade basen är svart och guld och slutar i anslutningselementet i samma färg till skuggan. Lampskärmen är svart på utsidan och gyllene på insidan, vilket skapar en spännande kontrast. En stor gyllene strömbrytare är ansluten till toppen av skärmen för att tända och stänga av lampan. Eftersom ljuskällan inte är täckt, men reflektioner förekommer i lampskärmen, avger denna bordslampa en trevlig blandning av direkt och indirekt belysning i rummet.
 • Bordslampa Capri, kantig, äggskalsvit/silver

  Bordslampa Capri, kantig, äggskalsvit/silver
  Fyrkantig bordslampa Capri i ecru och silver Utformningen av silvermetallfötterna på den kantiga Capri- bordslampa påminner om tentaklarna på en bläckfisk. Denna lampa verkar flyta i rummet som ett havsdjur och imponerar med den högkvalitativa sidenstrukturen i dess ekologiska färg. Två lampor kan skruvas in i lampan (ingår ej). Ljus från samma lyser genom lampskärmen, så att ett behagligt varmt ljus avges och samtidigt på lampans botten, vilket skapar spännande silverreflektioner. Denna eleganta lampa förstärker varje vardagsrum och matplats.
 • Bordslampa Mary, keramik/chintz, höjd 66 cm

  Bordslampa Mary, keramik/chintz, höjd 66 cm
  Keramisk bordslampa Mary i svart-silver-guld Mary bordslampa imponerar med sin framgångsrika kombination av elegant design och högkvalitativa material. Den strukturerade keramiska grunden är fokus för denna lampa och förstärker den antika känslan. Basen, som liknar en vas och har en oval form, slutar i uttag, som är omgiven av en svart, något konisk nyans. Insidan har ett guldutseende som förbättrar lampans eleganta utseende ytterligare och gör att ljuset från lampan reflekteras behagligt. På grund av strukturen och det svart-silver-guld färgschemat passar den här lampan särskilt bra med klassiska inredningsstilar.
 • Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/guld 79 cm

  Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/guld 79 cm
  Cancelliere Rotondo: bordslampa i svart och guld med chintz-skärm Denna bordslampa är precis rätt för alla som älskar något speciellt. Cancelliere Rotondo imponerar med en rund, slät järnbas med en guldfinish, från vars centrum en järnram, som också är guldfärgad - men med en integrerad struktur - reser sig, på vilken en tvåfärgad tygskugga sitter. Endast formen på detta paraply är klassisk, färgen på nyansen är neutral svart medan insidan är guldfärgad. Guldfärgen ger det utsända ljuset från lampan en speciell värme. En accentljuskälla med en elegant touch.
 • Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/silver 79 cm

  Bordslampa Cancelliere Rotonda svart/silver 79 cm
  bordslampa Cancelliere Rotonda: nyans svart / silver, stativ silver Cancelliere Rotonda bordslampa är ett smycke som ger många levande stilar en elegant touch. Skärmen är gjord av svart chintz, insidan är silverfärgad och ger optimal ljusreflektion med en glamorös effekt. stativ är också silver. Men medan basen är rund och slät, är stången utrustad med en dekorativ struktur som glittrar underbart i det strålande ljuset. - Kabel: svart med sladdbrytare
 • Pendellampa Aeromodello, svart-brun, guld

  Pendellampa Aeromodello, svart-brun, guld
  Upphängningslampa Aeromodello med en sfärisk burskärm av järn Skuggan på den attraktivt designade upphängningslampan Aero-modellerna är gjord av många järnelement sammanfogade för att bilda en sfär. De enskilda elementen är snyggt formade. Ytan är svartbrun på utsidan och guld på insidan, vilket skapar ett mycket estetiskt ljus som kan fly till alla sidor genom luckorna mellan de enskilda elementen och fördjupar rummet i en atmosfärisk atmosfär. Det vackraste utseendet uppnås med en dekorativ filamentlampa i form av ett rör. Lämpliga lampor kan beställas separat under tillbehör. Upphängningshöjden kan endast ändras under monteringen.
 • Bordslampa, Mattia, chintz svart/silver

  Bordslampa, Mattia, chintz svart/silver
  bordslampa Mattia med textilskärm i svart och silver Tidlös och elegant - så ser Mattia bordslampa ut med sin stativ och strukturerade, silverfärgade bas. Paraplydesignen är särskilt närvarande och lockar allas uppmärksamhet. Chintz-nyansen är bearbetad i två nivåer, den övre delen är svart och den nedre delen är silver. Insidan av skuggan är helt silver. Som ett resultat reflekteras ljuset från den använda lampan optimalt. Ett inredningstillbehör som passar bra i många vardagsrum och garanterar mysig extra belysning.
 • Svart bordslampa Capri, rund, höjd 44 cm

  Svart bordslampa Capri, rund, höjd 44 cm
  bordslampa Capri i svart och guld Capri bordslampa imponerar med sin extraordinär design, vars form påminner om den hos en havsdjur. Den svarta nyansen är guldfärgad på insidan och svart på utsidan, vilket ger lampan en hög kontrasteffekt. Ljuskällan (ingår ej) är placerad i mitten av skärmen, som lyser på insidan av skärmen och skapar gyllene ljusreflektioner. Det finns också glänsande reflektioner i den övre änden av metallfötterna, som betonar deras extraordinära design. Denna speciella bordslampa är lämplig som ett strålande centrum i ett rumskoncept.
 • Hänglampa Talismano, järnguld

  Hänglampa Talismano, järnguld
  Guldfärgad taklampa Talismano med en fascinerande ljuseffekt Runda och elliptiska öppningar pryder skuggan av Talismano-taklampan, som är gjord av guldfärgat järn. Utelämnandena möjliggör en tydlig bild av det använda belysningsmedlet och banar väg för det utsända ljuset på alla sidor. På detta sätt belyses omgivningen starkt och själva skärmen är imponerande iscensatt. Talismano är lämplig för grundbelysning av vardagsrum och atmosfärisk bordsbelysning. Upphängningshöjden kan endast varieras under monteringen.
 • Bordslampa Bambus, brun-svart guld

  Bordslampa Bambus, brun-svart guld
  bordslampa bambu - en dekorativt designad extra ljusdispenser Bambu- bordslampa uppmärksammar sig själv när den är avstängd tack vare sin speciella design: utsidan av skuggan är gjord av brunt med ett ödlahudmönster och sitter på en bronsvart järnram med en fyrkantig bas. Så snart belysningen slås på sätter den guldfärgade lackade nyansen in det strålande ljuset i scenen med speciell värme. bordslampa är perfekt som accentbelysning på sidobord och byråer.
 • LED-vägglampa Eruption, Ø 80 cm

  LED-vägglampa Eruption, Ø 80 cm
  Imponerande LED-vägglampa Eruption i guld-orange-röd Utbrott - namnet på denna underbara vägglampa beskriver dess utseende exakt. Den stora järnskivan med en guldfärgad, hamrad yta korsas i mitten av en oregelbundet formad, orange-röd rand, så att det ser ut som om en vulkan har brutit ut. Som ljuskälla installeras en energieffektiv LED-remsa som lyser upp både kanten på lampan och den centrala remsan. - externt dimbar
 • LED-vägglampa Lava, Ø 80 cm

  LED-vägglampa Lava, Ø 80 cm
  Rund LED-vägglampa Lava med indirekt belysning Energieffektiv LED-ljuskälla med indirekt ljusemission samt ett imponerande dekorativt objekt - det är LED-vägglampan Lava. Den består av en stor, brunsvart järnskiva som är uppdelad i mitten av en guldfärgad hamrad remsa. Intrycket uppstår av glöd mitt i flytande lava. Detta intryck betonas av den indirekta LED-belysningen som omger armaturen som helhet och betonar det guldfärgade elementet. - externt dimbar
 • LED-vägglampa La Bocca, guldsvart

  LED-vägglampa La Bocca, guldsvart
  LED-vägglampa La Bocca - en fascinerande ljuskälla När den är avstängd ser LED-vägglampan La Bocca redan ut som ett konstföremål som berikar rummet med sin iögonfallande estetik och lockar magiskt blickar. La Bocca utvecklar sin fulla charm när belysningen slås på. En ljuskälla är installerad mellan den lilla svarta skivan på framsidan och den guldfärgade strukturerade skivan i mitten, och en annan ljuskälla avger sitt varmvita ljus mellan den centrala skivan och den största skivan. Detta skapar indirekt belysning med en magisk skuggritning på väggen. - dimbar (extern)
 • Vägglampa Satellite, Ø 19 cm svart-guld

  Vägglampa Satellite, Ø 19 cm svart-guld
  Atmosfärisk vägglampa Satellit i guld och svart Satellitvägglampan framkallar associering med planeter och deras omlopp. Den yttre cirkeln är gjord av svart svart järn, den stora skivan är gjord av guldfärgat järn och den lilla skivan, bakom vilken lamputtagen för halogenlamporna är placerade, är gjorda av svartlackerat järn. Ljuset från de använda lamporna (ingår ej) och den extra inbyggda LED-remsan avges indirekt i rummet och sätter samtidigt själva ljuset i rätt ljus. Satellit - en blickfång för det moderna vardagsrummet: handgjorda - varje lampa är omisskännligt unik.
 • Vägglampa Satellite Ø 40 cm svart silver

  Vägglampa Satellite Ø 40 cm svart silver
  Silverfärgad vägglampa Satellit med indirekt ljusemission Satellitvägglampan påminner visuellt om rymden med planeterna och deras omlopp. En stor silverfärgad lackerad järnskiva med fyra lamputtag är fäst vid den smala yttre järnringen, som är skyddad av en liten järnskiva i svart så att det utsända ljuset indirekt når miljön. Själva vägglampan är också indirekt belyst på detta sätt. Satellit gjordes för hand, så varje lampa är en unik bit.
 • Vägglampa Sultano Rotondo med tygskärm

  Vägglampa Sultano Rotondo med tygskärm
  Vit textilvägglampa Sultano Rotondo - kan också monteras i taket Här verkar ett parasoll sträckas över väggen - det här är tygskärmen på Sultano vägglampa. Den är gjord av tvåskikts, smutsavvisande bomull och sätts i scenen av ljuset från tre lampor med en E27-bas. Glödlamporna ingår inte i leveransen. Lämpliga lampor (inklusive LED-lampor med motsvarande bas) finns som tillbehör. En stor vägglampa som bidrar med en mjuk ljus vid ett attraktivt belysningsschema och samtidigt har ett högt dekorativt värde. - externt dimbar
 • Extravagant bordslampa Sirena Bianco

  Extravagant bordslampa Sirena Bianco
  Golvlampa SIRENA BIANCO - ett snäckskalsdekorerat blickfång Bordslampan SIRENA BIANCO ser vid första anblicken ut att vara enkel i form och design, men vid noggrant betraktande upptäcker man att SIRENA BIANCO som är tillverkad i vit glasfiber är översållad med hantverksmässigt pålagda musselskal. Tre ljuskällor ger ett mjukt ljus som ger rummet en hemtrevlig atmosfär.
 • Vägglampa Punto

  Vägglampa Punto
  Vägglampan Punto består av ett guldfärgat järnväggfäste och ett tjockt opalt glas. En G9-lampa (ingår ej) skapar en fin upp- och nedeffekt på väggen.
 • Ljuskrona Cristallo, 6 lampor i antikguld-brun

  Ljuskrona Cristallo, 6 lampor i antikguld-brun
  Sex-flamma ljuskrona med frodiga kristall häng Ett antikt möblerat rum kan tändas på ett elegant och festligt sätt med ljuskrona Cristallo med sex lågar. stativ är gjord av järn i antikt brunt guld och imponerar med sin antika charm. Gardinen i dekorativt formade, klara kristaller gnistrar mystiskt i det strålande ljuset. Ljuslampor av alla energieffektivitetsklasser är lämpliga som ljuskällor. Energibesparande LED-lampor med lämplig bas kan också användas.
 • Vägglampa Utopistico i silver och krom

  Vägglampa Utopistico i silver och krom
  Fascinerande vägglampa Utopistico i silver och krom Utopistico vägglampa fungerar inte bara som en källa till atmosfärisk extra belysning som strålar uppåt och nedåt, utan också som ett dekorativt inredningstillbehör tack vare dess övergripande utseende. Med det silverfärgade filigranjärnnätet i bakgrunden och det glänsande förkromade locket, bakom vilket två lampor sätts in, utstrålar det lyxig charm som berikar varje atmosfär. LED-lampor med lämplig bas kan också användas.
 • Hänglampa Utopistico i silver Ø 40 cm

  Hänglampa Utopistico i silver Ø 40 cm
  Extravagant utformad upphängningslampa Utopistico i silver Upphängningslampan Utopistico imponerar med sitt futuristiska utseende, vars sfäriska nyans består av ett filigranjärnnät. Det silverfärgade lacket på insidan och utsidan säkerställer en lysande ljuseffekt. Även när den är avstängd är Utopistico en blickfång, med belysning utvecklar den sin fulla charm och ger ljus, vacker allmän- eller områdesbelysning. Utopistico harmoniserar med många nuvarande inredningsstilar. - externt dimbar - LED-lampor med lämpliga baser (E27) kan också användas
 • Vägglampa Organo höjd 55 cm

  Vägglampa Organo höjd 55 cm
  Organo vägglampa som kan monteras längs eller tvärgående Vägglampan Organo är ett antracitfärgat järnrör som är avfasat i båda ändar och avslöjar därmed den guldfärgade insidan med en hamrad struktur som kan fästas antingen horisontellt eller vertikalt. Guldtonen ger det emitterade ljuset en varm skimmer. En elegant utformad extra ljuskälla med en fascinerande ljuseffekt. Kan kombineras med många levnadsstilar när det gäller färg. - dimbar (extern)