Hinkley lampor

 • Rustik plafondlampa PLYMOUTH

  Rustik plafondlampa PLYMOUTH
  Plafondlampa PLYMOUTH är en kombination av antikbrons och ambrafärgad organza På plafondlampan PLYMOUTH är lampkropp och lampskärm omsorgsfullt matchade med varandra. Lampkroppen har en finish i antikbroms som sömlöst matchar den glänsande lampskärmen i mockabrunt.
 • Höjd 27,3 cm – utomhusvägglampa Reef

  Höjd 27,3 cm – utomhusvägglampa Reef
  Utomhusvägglampa Reef med nautisk känsla Vägglampan Reef för utomhusbruk passar mycket bra till maritimt präglade tomter, har dock också tydliga nautiska element: metalldelarna, som väggfästet och glashållaren, av aluminiumgjutgods och glasskärmens form utstrålar något robust. Det vita glaset är etsat och sörjer för bred områdesbelysning, exempelvis bredvid ytterdörren. Utomhusvägglampan Reef sörjer på så sätt för mer komfort och säkerhet.
 • Charmig plafondlampa BOLLA i nickel

  Charmig plafondlampa BOLLA i nickel
  Plafondlampa BOLLA är en fulländad förening av borstad nickel och opalglas Lampskärmen av etsat opalglas blandas perfekt med lampkroppen som har en yta av borstad nickel. Svängda element förenar sig med klotformade dekorationer. Denna plafondlampa ger ett angenämt allmänljus och integrerar denna klassiskt vackra men samtidigt bestickande moderna lampa i inredningen.
 • Rustik taklampa MAYFLOWER, trearmad

  Rustik taklampa MAYFLOWER, trearmad
  Taklampa MAYFLOWER är en kvalitetslampa med många detaljer som gör de idealiskt ägnad för inredningar med lantlig karaktär Taklampan MAYFLOWER består av en stilren stomme av antikbrons och en ambrafärgas lampskärm. Skärmen är etsad på insidan för att skapa en struktur som påverkar hur lampans ljus fördelas. Med taklampan MAYFLOWER kan man vara säker på att få ett behagligt allmänljus.
 • Taklampa Plantation nickel antikt, 40,6cm

  Taklampa Plantation nickel antikt, 40,6cm
  Taklampa Plantation – diameter 40,6 cm Den stora taklampan Plantation fungerar utmärkt som komplement i antikt inredda rum. Skärmen består av attraktivt strukturerat klarglas, där mönstret sörjer för en speciell ljuseffekt. Taklampan Plantations metalldelar har en antikt nickelfärgad yta och är blankt polerade. En glansfull lampa som garanterar adekvat belysning av rummet och utgör ett komplement för alla antikt inredda interiörer.
 • Avståndstaklampa Collier 41,7cm

  Avståndstaklampa Collier 41,7cm
  Avståndstaklampa Collier – Ø 41,7 cm Avståndstaklampan Collier har en elegant 50-tals stil: Stommen har en varm mässingsfärg med mycket dekorativa knappar och gångjärn som utgör ett perfekt komplement till den vita skärmen. På grund av skärmens storlek avges ljuset brett och sörjer på så sätt för optimal områdesbelysning. Även släckt visar sig taklampan Collier vara en elegant inredningsaccessoar som framhäver en gedigen inredningsstil på ett effektfullt sätt.
 • Trearmad taklampa CELLO

  Trearmad taklampa CELLO
  Taklampan CELLO parar rustikt utseende med Lampstommen i antikbrons har med lätt svängda armar med diskreta detaljer som bär upp en alabasterglasskärm med lätt krämfärgad ton. Taklampan CELLO sprider ett angenämt allmänljus.
 • Avståndstaklampa Collier 55,9cm

  Avståndstaklampa Collier 55,9cm
  Stor avståndstaklampa Collier Avståndstaklampan Collier fascinerar med en formgivning som präglas av elegans, både vad gäller färgen och formgen. Upphängningssystemet pryds av metallknappar och gångjärn, vilka förstärker detta intryck ytterligare. Det stora, vita lampglaset sörjer för belysning i en stor del av rummet och en stämningsfull atmosfär. En tidlös-elegant taklampa i 50-tals stil.
 • LED-vägglampa Ainsley

  LED-vägglampa Ainsley
  Tidlöst klassisk LED-badrumsvägglampa Ainsley i enkel elegans LED-vägglampan Ainsley med 1 lampa fascinerar med sin enkla elegans. Lampans traditionella silhuett kompletteras perfekt av en vit lampskärm. Tack vare LED-teknologin är belysningen dessutom energisnål och lampan kan även användas i våtrum. Lampans metallelement har en harmonisk, mjuk vintage-formgivning som framför allt kommer att övertyga alla fans av retro-stilen. Med LED-vägglampan Ainsley får man alltså trots den moderna och innovativa LED-teknologin en något nostalgisk känsla i badrummet. Till höger och vänster om badrumsspegeln sörjer lamporna för en harmonisk inredning och skapa stilfulla accenter på respektive vägg.
 • Trearmad taklampa BOLLA i nickel

  Trearmad taklampa BOLLA i nickel
  Taklampa BOLLA är en fulländad förening av borstad nickel och opalglas Lampskärmen av etsat opalglas blandas perfekt med lampkroppen som har en yta av borstad nickel. Svängda element förenar sig med klotformade dekorationer. Denna plafondlampa ger ett angenämt allmänljus och integrerar denna klassiskt vackra men samtidigt bestickande moderna lampa i inredningen.
 • Vägglampa Manhattan i industriell stil

  Vägglampa Manhattan i industriell stil
  Vägglampan Manhattan för utomhusbruk – 38,1 cm hög Den mörka bronsfärgen framhäver utomhusvägglampan Manhattans klara former, som är en moderna tolkning av antika stationslyktor, och även ljuseffekten som blir speciellt mysig. Manhattan passar till många olika tomter, allt från klassisk till modern, och ger optimal belysning i omgivningen, exempelvis nära ytterdörren. Eftersom ljuskällan är synlig genom klarglaset, rekommenderar vi en dekorativ ljuskälla, t.ex. en filamentlampa i kolfiberdesign. Ljuskällan ingår inte leveransen, men en passande sådan kan beställas som tillbehör.
 • Traditionellt arbetad vägglampa Mayflower

  Traditionellt arbetad vägglampa Mayflower
  Vägglampa Mayflower, högkvalitativt förädlad Kombinationen av en blank antik bronsfärg och bärnstensfärg framhäver vägglampan Mayflowers antika formgivning som fungerar som fantastisk extrabelysning i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Ljuset får genom färgen på det etsade glaset en mycket tilltalande glans, så att omgivningen runt om vägglampan Mayflower badas i en behaglig atmosfär för mer trevnad.
 • LED-vägglampa Plantation, nickel antik

  LED-vägglampa Plantation, nickel antik
  Extravagant formad Plantation badrumsvägglampa med LED När man tittar på Plantation badrumsvägglampan påminns man om ett lantställe på en plantage med ädel inredning, för det är vad Plantation utstrålar: Noblesse. Skärmen i form av en ananas är tillverkad av optiskt glas och ger ljusstrålning med en glamourös effekt. Väggfästet och armaturen är prydda med attraktiva gjutna detaljer och har en överdådig antik nickelfärgad finish. Ett G9-uttag är installerat i Plantation. En energieffektiv, utbytbar LED-lampa ingår redan. En väggarmatur för badrum och andra våtutrymmen, som - t.ex. monterad till vänster och höger om spegeln - ger en strålande omgivande belysning. När den inte är upplyst fungerar den också som ett dekorativt inredningstillbehör.
 • Vägglampa Collier i antik design

  Vägglampa Collier i antik design
  Stilfull vägglampa Collier i antikmässing Den snygga vägglampan Collier imponerar framför allt med sin enkla form och ytan i antikmässing. Denna har i kombination med det cylindriska lampglaset med små ojämnheter och luftbubblor redan släckt ett speciellt ädelt och samtidigt stilfullt utseende. En ljuskälla som passar till öppna armaturer hittar du under tillbehör.
 • Cello klassisk vägglampa

  Cello klassisk vägglampa
  Vägglampa CELLO - rustikt utseende tillsammans med utsökt kvalitet Stommen i antikbrons har lätt svängda armar med diskreta detaljer och bär upp en lampskärm av glas i alabaster-look med lätt cremefärgad ton. Vägglampan CELLO sprider ett angenämt ljus.
 • Reef - 20,3 cm hög utomhusvägglampa

  Reef - 20,3 cm hög utomhusvägglampa
  Liten vägglampa Rev för utomhusbelysning Utomhusvägglampan Reef trivs med sin maritima design och passar extremt bra med ett utomhusområde utformat i denna stil. Fäst över ytterdörren ger det z. B. Ljus i mörkret när du letar efter ytterdörrens nyckel. Fäst vid garageväggen säkerställer det att vägen från garaget till huset är säkrare. Rev kan också användas som uteplatsbelysning. Den stora lysande kroppen är gjord av etsat glas och avger starkt ljus med en behaglig beröring på alla sidor. stativ är gjuten av aluminium och skyddar glaset.
 • Tennbelagd taklampa Gentry

  Tennbelagd taklampa Gentry
  Traditionellt designad taklampa Gentry Gentry taklampa är tidlöst vacker och tack vare sin tennfinish kan den också kombineras med många interiörfärger och levande stilar. Den genomskinliga glasskärmen låter dig se de tre integrerade ljuslamporna. Ljuset kan stråla obehindrat i alla riktningar och ger tillräcklig omgivande belysning för vardagsrum eller t.ex. B. hallen. Gentry är särskilt stämningsfullt när glödlampor med vindstödvind används som ljuskällor. Lämpliga lampor kan beställas under tillbehör.
 • Carson - handsmidd utomhus pendellampa

  Carson - handsmidd utomhus pendellampa
  Utomhus hänglampa Carson - en särskild look och hög funktionalitet Hänglampan med 3 lampor är en originell blandning av moderna och nostalgiska element. Den enastående konstruktionen gör att den handsmidda lampskärmen, tillverkad av järnremsor, har en antik look med en modern, till och med futuristisk, finish. Det tunna, genomskinliga glaset ger en karaktärsfull och spännande accent. Denna lampa kan användas för att komplettera ett stort antal boningskoncept, från shabby till modernt lantlig och urbant. Tack vare skyddsfaktor IP44 klarar hänglampan Carson av allt väder utomhus. Lampan är en ljuskälla som inte bara är lämpad för husentrén, utan även för terrassen. Det vore heller inte konstigt egentligen att installera denna dekorativa lampa inomhus. Tack vare den smala, nästan filigrana designen ger hänglampan Carson ett subtilt men slående intryck i varje rum.
 • Vägglampa Yorktown, 1 lampa

  Vägglampa Yorktown, 1 lampa
  Antik nickelfärgad vägglampa Yorktown - 1 lampa lampa Denna vackra extra ljuskälla med den tunna ljuslampan och den ädla ytan i antik nickelton passar bra med många inredningsstilar. Den antika designen ser ljus och lite lekfull ut här. Yorktown-vägglampan ser särskilt giltig ut när vindkastar används som ljuskälla. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 41 cm

  Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 41 cm
  Taklampan Hathaway med tjockt glas och modernt metallstativ Taklampan Hathaway:s tidlösa utseende gör det möjligt att använda den på flera olika sätt, både i fråga om rum och stil. Hathaway är utrustad med en tjock, etsad glasskärm som avger ljus i alla riktningar utan att bländas. Glaset är omgivet av ett metallfäste med en yta i antik nickel. En harmoniskt utformad ljuskälla för allmän belysning.
 • Utomhusvägglampa Walker 1 lampa - liten

  Utomhusvägglampa Walker 1 lampa - liten
  Liten utomhusvägglampa Walker - höjd 24,1 cm Om du letar efter en särskilt slitstark och dekorativ ljuskälla för att belysa din egendom är Walker utomhusvägglampa med sin tydligt strukturerade lyktform perfekt för dig. Visuellt framkallar det associering med stilen i det amerikanska väst, eftersom det förkroppsligar enkelhet och robusthet. Den svetsade ramen är gjord av slitstark mässing och aluminium och har utsmyckats med en yta i kastanjebrons, medan uttag uttag, som syns genom den genomskinliga glasskärmen, är designad i en varm antik mässington. Walker utomhusvägglampa ger stämningsfull atmosfärsbelysning och passar t.ex. B. utmärkt som ljuskälla bredvid ytterdörren.
 • Av trä och stål - ljuskrona Middlefield 5 lampor

  Av trä och stål - ljuskrona Middlefield 5 lampor
  Extravagant ljuskrona från Middlefield i trä och stål Middlefield har ett något ovanligt utseende efter en ljuskrona : den päronformade konstruktionen av trä och stål med de fem ljuslamporna förkroppsligar historiska accenter, som - i kombination med moderna levnadsstilar - utstrålar en aktuell chic som är helt i linje med trenden. Ändå harmoniserar Middlefield- ljuskrona också perfekt med en lantlig, rustik atmosfär. Med den 254 cm långa kedjan som ingår i leveransen kan upphängningens höjd väljas individuellt under monteringen.
 • Lantlig-rustik utomhusvägglampa Quincy

  Lantlig-rustik utomhusvägglampa Quincy
  Utomhus vägglampa Quincy i lykta look Den här vackra fasadbelysningens visuella utseende påminner om ljus från USA: s grundande år. Den är konstruerad som en lykta . Väggfästet och stativ är gjorda av gjuten aluminium, vilket är extremt slitstarkt. En etsad glascylinder bildar ljuset, som skyddas av ett klart yttre glas. Det yttre glaset är något strukturerat. Detta skapar atmosfärisk fastighetsbelysning med hög dekorfaktor. - kapslingsklass IP44
 • Taklampa Charlotte, vit/gammalmässing

  Taklampa Charlotte, vit/gammalmässing
  Den runda Charlotte spacer taklampan i vintagestil kombinerar en stålstruktur i en borstad, karamellliknande gammal mässingsfinish och en vit linnetextilskärm. På insidan finns tre E27-uttag.
 • Vägglampa Rigby industristil

  Vägglampa Rigby industristil
  Vägglampa Rigby i ett trendigt vintageutseende Designen på Rigby vägglampa, som är utrustad med en stor gitterskärm, inspirerades av de amerikanska barnljusen. Resultatet är en modern vägglampa som kombinerar både vintage och industriella element och kan användas på olika sätt i en lantlig, rustik eller industriell miljö. Användningen av två olika färgade metallfinisher är också särskilt märkbar.
 • Utomhusvägglampa Wabash M, höjd 34,9 cm

  Utomhusvägglampa Wabash M, höjd 34,9 cm
  Rostbrun utomhusvägglampa Wabash i form av en lykta Det speciella med Wabash utomhusvägglampa är i detalj. De många små elementen och dekorationerna lykta från andra och gör den till ett speciellt dekorativt element utomhus. lykta är fäst vid ett slående väggfäste och hänger styvt på ett horisontellt stöd. Kupoltaket, golvet och de fyra metallelementen som förbinder de två bifogar klara glasrutor. Rutorna ger en vy över uttag för belysningsinstrumentet inuti, vilket kan utrustas med olika lämpliga belysningsmedel efter behov. Effekten av lykta kommer till sin rätt när du använder glödlampor.
 • Skärmad textil-vägglampa

  Skärmad textil-vägglampa
  Stilfullt skärmad vägglampa i textil Dunhill Med denna vägglampa i en tilltalande antik design, färg och material kontraster kombineras för att skapa extra belysning som ger mysig accent ljus i vardagsrummet eller i korridoren. Den ljusa textilskärmen är försedd med en subtil, jämn veckning, stativ i antik form tilltalar med en yta som kallas kunglig brons. Sammantaget en liten ljuskälla som är pricken över i en antik inredningsstil.
 • Taklampa Carabel

  Taklampa Carabel
  Taklampa Carabel med konstnärlig design Avståndstaklampan Carabel är dekorerad med ett fascinerande mönster som ser särskilt lyxigt ut tack vare metallens ovanliga yta - en borstad champagneton. Bakom den omgivande metallen finns en elfenbensfärgad textilskärm som ger det strålande ljuset en mjuk touch samtidigt som det betonar mönstrets konstnärliga kurvor. En etsad glasdiffusor slutför den harmoniska ensemblen och förhindrar oönskad bländning. Carabel ger en balanserad allmän belysning, men även när den är släckt så är den ett dekorativt element i interiören.
 • Vägglampa Chandon

  Vägglampa Chandon
  Vägglampa Chandon med en låga - tidlöst vacker Klar glas med mjuka spår som skapar en speciell effekt när ljuset släpps ut, liksom ett snyggt designat väggfäste som har förfinats med en elegant, polerad sterling finish - det här är komponenterna som utgör Chandon-vägglampan och gör den en oumbärlig en Gör ett tillbehör i en tidlös elegant levande stil. Individuellt eller i grupp - till exempel placerad på båda sidor om garderobsspegeln - märks Chandon vägglampa trevligt överallt.
 • Ljuskrona Zelda 5 lampor nickel

  Ljuskrona Zelda 5 lampor nickel
  Zelda ljuskrona - en elegant blickfång med en vintage touch Denna slående utformade ljuskrona kan lätt föreställas som den ljusa mitten av en atmosfär i den eleganta stilen på 1950- / 1960-talet, eftersom Zelda utstrålar exklusiv vintage charm. Den förnicklade och högpolerade stativ fungerar som en blickfång: mitten är utsmyckad med fyra metallkulor i olika storlekar, där det emitterade ljuset reflekteras imponerande. Pokalformade, etsade glasögon sitter på lampans lätt böjda armar. Denna glasbearbetning skapar ett mjukt ljus där alla känner sig bekväma och underbart avslappnade. Zelda- ljuskrona med fem flammor med sin fascinerande design garanterar å ena sidan tilltalande rumsbelysning och å andra sidan utvecklas en mycket dekorativ, stilbestämd effekt.
 • Vägglampa Middlefield 2 lampor

  Vägglampa Middlefield 2 lampor
  Middlefield vägglampa med rustikt träelement Stilen hos Middlefield-vägglampan med två lågar bestäms av den övergripande visuella designen. stativ med de två ljusbitarna beskärs för att se gammal ut med en rostfärgad finish, och den böjda träbiten i mitten fungerar också som en rustik detalj. Varje rum - inrett i rustik eller antik stil - får en nostalgisk touch och mysig extrabelysning med denna vackra vägglampa.
 • Carabel - hänglampa i antik design

  Carabel - hänglampa i antik design
  Fascinerande upphängningslampa Carabel När den inte är upplyst fungerar Carabel-taklampan redan som ett snyggt tillbehör för en levande miljö i antik stil. När den är upplyst syns det konstnärligt utformade metallmönstret särskilt. Lampan är skyddad av en tygskärm i färgen elfenben, vilket ger det utsända ljuset en mjuk nyans. Sammantaget har Carabel z. B. som lämplig allmän eller bordsbelysning för en antik atmosfär.
 • Pendellampa Rigby 3 lampor

  Pendellampa Rigby 3 lampor
  Rigby pendelarmatur med tre lampor i retrodesign Rigby pendelarmaturen är en hyllning till den klassiska amerikanska ladugårdsbelysningen: upphängningen är lackerad i rödbrun, de tre skärmarna består av ett rutnät med en omgivande metallkant. Metallkanten är, liksom uttaget, i kontrasterande mässing, vilket framhäver retrochicen särskilt. Rigby pendelarmatur är idealisk för t.ex. bordsljus. Ljuset avges inte bara nedåt, där det ger en utmärkt omgivande belysning, utan tränger också in genom gallrets fina nät och skapar ett omgivande ljus som får alla att känna sig hemma.
 • Kristall-vägglampa Tulah, bladsilver

  Kristall-vägglampa Tulah, bladsilver
  Dekorativt designad vägglampa Tulah med kristaller Vägglampan Tulah är dekorerad med många klara kristaller på de tunna metallarmarna, som ser ut som blommestammar, så att det ser ut som om kristallerna är blommorna. Silverbladbeläggningen ger Tulahs handgjorda design en lyxig känsla. Två ljuskällor sätter ensemblen snyggt i scenen. Ett fantastiskt inredningstillbehör som sätter sitt prägel på varje rum även när det inte lyser.
 • Avståndstaklampa Hathaway, brons Ø 41 cm

  Avståndstaklampa Hathaway, brons Ø 41 cm
  Antik bronsfärgad taklampa Hathaway med runt glas Hathaway- taklampa är perfekt för grundbelysning i vardagsrum. Dess runda nyans av etsat glas hålls av en metallram med tre lätt böjda armar. På grund av dess diameter avger glasskärmen ljuset från belysningsmedlen som används i en stor radie. Lämpliga glödlampor kan beställas separat med tillbehören;
 • Med plisserade skärmar - ljuskrona Dunhill 5

  Med plisserade skärmar - ljuskrona Dunhill 5
  Antik designad Dunhill ljuskrona med textil nyanser - 5 lampor En krökt ramform med en antik känsla och matchande, färgkontrasterande textilnyanser med noggrann veckning avgör bilden av Dunhill-ljuskronan med fem flammor, som elegant understryker ett rums antika möbler, vare sig det är i en privat eller offentlig miljö, t.ex. som B. i en restaurang. Tygfärgerna ger det utsända ljuset en mysig skimmer. En framgångsrik kombination som erbjuder elegant och stämningsfull rumsbelysning.
 • Pendellampa Rigby, 1 lampa

  Pendellampa Rigby, 1 lampa
  Rigby taklampa med en slående pendellampa Rigby pendellampa är optiskt en modern implementering av designen av gamla ladugårdsljus i Amerika. Med sin tvåfärgade gitterskärm, som ger en tydlig bild av ljuskällan och den tekniskt designade upphängningen, passar den bra med både en atmosfär i en vintage-design och en heminredning i industriell stil. Den Rigby pendellampa uppnår den vackraste effekt när en lampa med en retro design används. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Rak badrumsvägglampa Lanza

  Rak badrumsvägglampa Lanza
  Badrumsvägglampa Lanza i elegant design De raka linjerna som designen av vägglampan Lanza utstrålar ser inte bara elegant ut i privata rum utan också till exempel i badrummet i ett hotellrum. Med det förkromade väggfästet och det vita glaset kan Lanza också kombineras med många inredningsalternativ när det gäller färg. Utrustad med kapslingsklass IP44 (stänkskydd) och därför lämplig för användning i zonerna 1 och 2 i badrum och andra rum där fukt förekommer.
 • Manhattan - utomhusvägglampa i industristil

  Manhattan - utomhusvägglampa i industristil
  Industriellt utformad yttervägglampa Manhattan - höjd 29,8 cm Designen på Manhattan yttervägglampa är en modern implementering av traditionella tågstationslyktor med tydligt strukturerade former. Den mörka ytan i oljesturad brons betonar de tydliga linjerna, det klara glaset avslöjar ljuskällan och möjliggör obehindrat ljusemission till alla sidor. Utomhusvägglampan på Manhattan uppnår den mest dekorativa effekten när en lampa med vintage-look används: ingår ej - kan beställas via tillbehör. En lampa för utomhusområdet, som har ett stil accentuerande utseende och vars ljusemission är mycket bekväm.
 • Klar strukturerad vägglampa Walker

  Klar strukturerad vägglampa Walker
  Rakfodrad vägglampa Walker för utomhusbruk Walker utomhusvägglampa har sina optiska rötter i det amerikanska väst: Den tydligt strukturerade ramen är gjord av robust aluminium och mässing, strukturerna betonas av en tvåfärgad finish i kastanjebrons och antik mässing. Den svetsade ramen omger en klar glasskärm där två ljuslampor avger atmosfäriskt ljus. Ljuset sänds obehindrat nedåt och i alla fyra riktningar och ger tillräcklig omgivande belysning som inte bara ger behaglig ljusstyrka på kvällen och natten, t.ex. B. i ingången till huset, men betyder också ett plus i säkerhet.
 • Vägglampa Zelda nickel

  Vägglampa Zelda nickel
  Vägglampa Zelda - extra belysning med en elegant känsla När det gäller form ger Zelda vägglampa minnen från 1950-talets inredningstillbehör: Väggfästet är utrustat med sfäriska element och en polerad nickelfinish som ger det övergripande utseendet ett elegant utseende. En etsad glasskärm kompletterar den vackra ensemblen, som perfekt kan kombineras med en exklusiv vardagsstil. Glasstrukturen skapar en särskilt mysig ljusatmosfär. Zelda ger mycket mysig extra belysning i vardagsrummet eller sovrummet och fungerar samtidigt som ett elegant dekorativt element i en elegant atmosfär.
 • Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 53 cm

  Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 53 cm
  Taklampan Hathaway med tjockt glas och modernt metallstativ Taklampan Hathaway:s tidlösa utseende gör det möjligt att använda den på flera olika sätt, både i fråga om rum och stil. Hathaway är utrustad med en tjock, etsad glasskärm som avger ljus i alla riktningar utan att bländas. Glaset är omgivet av ett metallfäste med en yta i antik nickel. En harmoniskt utformad ljuskälla för allmän belysning.
 • Taklampa Hadley brons borstad

  Taklampa Hadley brons borstad
  Hadley taklampa - ytbehandling i borstat bronsmetall Hadleys taklampa utstrålar en omisskännlig retro charm som fängslar med tidlös skönhet och kan harmoniseras med många levande stilar. Den vita nyansen av etsat opalglas består av ett stycke och sticker ut visuellt tydligt från den bronsfärgade stativ . En taklampa som är lämplig för omfattande allmänbelysning i vardagsrum eller i entréområdet - i korridoren eller hallen.
 • LED-vägglampa Brooke, 1 lampa

  LED-vägglampa Brooke, 1 lampa
  LED-vägglampa Brooke med dekorativ glasskärm Det traditionella utseendet hos vägglampan Brooke, som med det integrerade skyddet mot stänkvatten, är perfekt lämpad för badrum och andra rum där fuktighet uppstår. Den passar även perfekt in i områden med hög levnadsstandard. Det blänkande väggfästet i krom har klassiska och moderna detaljer. Den opalvita, etsade glasskärmen med en snygg klockform och avger mjukt ljus uppåt. Den är bestyckad med en modern utbytbar LED-lampa med G9-sockel.
 • Ljuskrona Fulton 7 lampor

  Ljuskrona Fulton 7 lampor
  Fulton-ljuskrona - en fascinerande designhöjdpunkt Den sju-ljusiga Fulton-ljuskronan är minimalistiskt utformad: den är helt utan glas och textilier, skärmarna består endast av bronsfärgade metallburar, uttagen och delar av upphängningen är mässingsfärgade. Eftersom det finns en helt fri sikt till de använda ljuskällorna rekommenderas det att utrusta Fulton med dekorativa lampor i glödlampsoptik. På så sätt kan den speciella charmen hos den här ljuskronan eller den här hängande lampan verkligen visa sig. Lämpliga lampor kan beställas under tillbehör. Fulton har en diameter på ca 70 cm och lämpar sig för att belysa och dekorera stora rum i privata hem och på restauranger.
 • Medelstor utomhusvägglampa Walker 1 lampa

  Medelstor utomhusvägglampa Walker 1 lampa
  Robust bearbetad utomhusvägglampa Walker - höjd 31,2 cm Walker utomhusvägglampa påminner visuellt om stilen i det amerikanska väst: den lanternformade ramen kännetecknas av tydliga linjer och rymmer ett klart armaturglas som ger en tydlig bild av den använda lampan så att ljuset kan fly i alla vägbeskrivning. Detta skapar en fantastisk belysning av den omedelbara omgivningen. Med de två ytfärgerna i kastanjebrons och antik mässing passar Walker bra med många fasad- och fastighetsdesigner och tack vare sin tidlösa skönhet ger det glädje under lång tid.
 • Handsmidda, utomhus hänglampa Carson, 5 lampor

  Handsmidda, utomhus hänglampa Carson, 5 lampor
  Carson-hänglampa med fem flammor - ett effektivt blickfång, inte bara för utomhusbruk Den här unika hänglampan är främst utformad för användning året runt och kan också imponeras iscensatt inomhus. Tack vare IP44-skyddsfaktorn skyddas denna armatur pålitligt från fukt och smuts. Den attraktiva lampskärmen av handsmidda järnremsor med en antik yta tål alla väder. Den cylindriska lampan omger i klart glas utgör en karaktäristisk kontrapunkt mot nätet av järnremsor. Carson-hänglampan med fem lampor är en anmärkningsvärd ljuskälla i alla avseenden och perfekt för att belysa mörka hörn eller hela rum. Med Carson-armaturen kan både moderna och nostalgiska inredningskoncept kompletteras meningsfullt. Om denna taklampa ska kombineras med andra ljuskällor är det bäst att antingen matcha lampor med samma utseende eller med ett bestämt subtilt utseende.
 • Utomhusvägglampa Wabash S, höjd 26,5 cm

  Utomhusvägglampa Wabash S, höjd 26,5 cm
  Rostbrun utomhusvägglampa Wabash i form av en lykta Det speciella med Wabash utomhusvägglampa är i detalj. De många små elementen och dekorationerna lykta från andra och gör den till ett speciellt dekorativt element utomhus. lykta är fäst vid ett slående väggfäste och hänger styvt på ett horisontellt stöd. Kupoltaket, golvet och de fyra metallelementen som förbinder de två bifogar klara glasrutor. Rutorna ger en vy över uttag för belysningsinstrumentet inuti, vilket kan utrustas med olika lämpliga belysningsmedel efter behov. Effekten av lykta kommer till sin rätt när du använder glödlampor.
 • Hänglampa Centry i antik design

  Hänglampa Centry i antik design
  Antik designad upphängningslampa Gentry med tre ljuspunkter Gentry-taklampan, utrustad med tre ljusstakar, ser ut som en lampa från en svunnen tid. Ljuset från den vackra strukturen i den genomskinliga glasskärmen har en särskilt effektiv effekt. Upphängningen och stativ är gjorda av massiv metall och är avslutade med en yta som kallas Old Bronze. Utrustad med rustik kedjefjädring.
 • Antik förnicklad vägglampa Truman

  Antik förnicklad vägglampa Truman
  Vägglampa Truman - utföringsform av traditionell elegans Vägglampan Truman med den djärva fasade stativ och det vita, etsade lampglaset passar bra med en levande atmosfär i en klassisk, antik stil. Truman avger behagligt Akzentlicht uppåt och försiktigt genom glaset till alla sidor och - placerat individuellt eller i grupp - har en mycket positiv effekt på atmosfären i rummet med atmosfäriskt omgivande ljus.
 • Pendellampa Gentry tennbelagd

  Pendellampa Gentry tennbelagd
  Tinned Gentry hängande lampa med rustik kedjefjädring Gentry-hänglampan är designad i traditionell stil, men tack vare det genomskinliga glaset genom vilket de tre ljuskällorna kan ses och metallfinishen med ett tinnande utseende passar det bra med många levande alternativ. Tack vare genomskinligheten i skuggan erbjuder Gentry omfattande rumsbelysning. Kedjedämpningen förbättrar det traditionella utseendet.
 • Ljuskrona Plymouth 6 lampor

  Ljuskrona Plymouth 6 lampor
  Klassisk antik ljuskrona Plymouth - 6 lampor Plymouth- ljuskrona är tilltalande med sin konstnärliga böjda metallram, som fick pricken över i av en handgjuten yta i en mörk bronston. Ramens färg finns i kantningen av organza-nyanser, vars ljusgula baston skapar en mycket mysig ljusatmosfär. En rikligt utrustad lampa som, med en diameter på 70,5 cm, visas bäst med fördel i stora rum.
 • Ljuskrona Coller, 5 lampor

  Ljuskrona Coller, 5 lampor
  ljuskrona med fem flammor i antik design Den antika mässingsfärgade ytan och de cylindriska lampglasen, som är särskilt dekorativa och snygga på grund av ojämnheter och luftinneslutningar i glaset, skapar ett underbart antikt och lika ädelt utseende med ljuskrona med fem lampor, vilket är särskilt effektivt att leva rum som är i antik stil är möblerade. Ljuset lyser särskilt jämnt genom det cylindriska armaturglaset, vilket ger en fantastisk ljusbild i rummet. Så kallade vintage-lampor med glödlampteknik eller glödoptik kan uppnå en originaleffekt med ljuskrona .
 • Hänglampa Quincy med två skärmar, för utomhusbruk

  Hänglampa Quincy med två skärmar, för utomhusbruk
  Upphängningslampa Quincy på utsidan med dubbel skärm Denna snyggt designade hänglampa, som var designad för utomhusbruk, presenterar sig i stil med unga Amerika. Det levererar z. B. Täckta fastighetsstigar med adekvat belysning, vilket garanterar säkerhet och också skapar en atmosfärisk atmosfär. stativ och upphängningen är gjord av slitstark aluminiumgjutgods med en yta som kallas Oil Rubbed Bronze. Den genomskinliga yttre glasskärmen har en fin struktur. Den etsade glascylindern inuti lampan fungerar som ett ljus som skyddas från att blåsa ut. Utrustad med kapslingsklass IP23
 • Hänglampa Montreal för utomhusbruk

  Hänglampa Montreal för utomhusbruk
  Upphängningslampa Montreal för utomhusbruk Denna hängande lampa i traditionell design kan användas var som helst i det täckta utomhusområdet, t.ex. B. som ljuskälla på balkongen eller terrassen. Med den konstgjorda designen av gjuten aluminium i det antika järnutseendet och den eleganta, etsade nyansen av optiskt glas, är Montreal en absolut blickfång på utsidan. IP23
 • Kristall-avståndstaklampa Tulah

  Kristall-avståndstaklampa Tulah
  Vacker taklampa Tulah med en konstnärlig design Den mycket estetiskt designade taklampa Tulah ser ut som ett glamoröst smycke i varje rum. Dess handgjorda, blommiga design ger en lyxig beläggning å ena sidan av silverpläteringen av metallelementen, å andra sidan av de många kristallerna. Utrustad med tre E14-uttag för alla typer av ljuskällor. Det utsända ljuset bryts effektivt in i kristallerna och får dem att glittra vackert. - Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • Bearbetad för hand badvägglampa Isabella

  Bearbetad för hand badvägglampa Isabella
  Mässingsvägglampan Isabella - en klassisk skönhet Med denna handgjorda vägglampa av solid, bronsat mässing kan alla rum inom en bostad med lämplig stil utrustas med attraktiv extra belysning, till och med badrummet, eftersom armaturen är utrustad med IP44 (stänkvattenskydd). Ett absolut blickfång är även det vackra, uppåtriktade lampglaset i tilltalande bärnstenston. Vägglampan Isabella avger ett angenämt ljus för en stämningsfull extrabelysning. Leverans inklusive ljuskälla.
 • Avståndstaklampa Harper, Ø 36,6 cm, gammalmässing

  Avståndstaklampa Harper, Ø 36,6 cm, gammalmässing
  Taklampan Harper övertygar med en värdig design och passar perfekt in i en sofistikerad livsstil. Den stora diffusorn i opalglas hålls av en stark metallring och tre metallarmar i gammal mässing och sprider ljuset homogent runtomkring.
 • Ljuskrona Cambridge från mässing, 25 flammig

  Ljuskrona Cambridge från mässing, 25 flammig
  Cambridge är en överdådig, antik designad ljuskrona med totalt 25 E14-fästen som är utformade som ljushållare. Den konstfullt formade strukturen är tillverkad av mässing.
 • Taklampa Cambridge, mässing/glas, höjd 33 cm

  Taklampa Cambridge, mässing/glas, höjd 33 cm
  Taklampan Cambridge, som är utformad i ett dekorativt, antikt utseende, består av en struktur i mässing och en kåpa av klart, regelbundet böjt glas. Inuti ligger tre E14-fästen som är utformade som ljusstakar och pekar uppåt.
 • Hänglampa Cambridge mässing/glas höjd 53,3 cm

  Hänglampa Cambridge mässing/glas höjd 53,3 cm
  Pendellampan Cambridge är designad i ett dekorativt, antikt utseende och består av en struktur i mässing och en kåpa av klart, regelbundet böjt glas. Inuti ligger tre E14-fästen som är utformade som ljusstakar och pekar uppåt.
 • Hänglampa Gentry, 4xE14, mässing polerad/klar

  Hänglampa Gentry, 4xE14, mässing polerad/klar
  Den ädla pendellampan Gentry består av en struktur med en kedja av polerad mässing och en cylinder av klart glas. I den senare finns fyra E14-fästen som är utformade som ljusstakar.
 • Ljuskrona Fulton 13 lampor

  Ljuskrona Fulton 13 lampor
  Fulton-ljuskronan i stål kombinerar modern design med en gammaldags färgskala. 13 lamphållare i antik mässingsfinish ligger inom öppna kuber i mörk bronslook.
 • Taklampa Gentry, 3xE14, mässing polerad/klar

  Taklampa Gentry, 3xE14, mässing polerad/klar
  Den ädla taklampan Gentry består av en struktur av polerad mässing och en cylinder av klart glas. I den sistnämnda finns tre E14-fästen som är utformade som ljusstakar.
 • Taklampa Nest med struktur i bladsilver

  Taklampa Nest med struktur i bladsilver
  Den cylindriska taklampan Nest är utrustad med en vit glasskärm som ger en homogen ljusspridning. Skärmen är omgiven av en yttre struktur av metallstänger i silverblad.
 • Vägglampa Spyre, vit/champagne-guld

  Vägglampa Spyre, vit/champagne-guld
  Spyre vägglampa består av en vit textilskärm formad som en halvcylinder och fem oregelbundet hamrade stålstavar i champagneguld som löper vertikalt genom den. Två E14-uttag finns i skärmen.
 • Utomhusvägglampa Casa M i lyktform

  Utomhusvägglampa Casa M i lyktform
  Med den lyktformade Casa M-vägglampan för utomhusbruk kan till exempel entrén belysas på ett elegant och säkert sätt. Aluminiumramen är antikt svartlackerad och dekorerad med detaljer i smidesjärn. Lampglaset är klart och har en fröstruktur. Ljuset strålar ut på alla sidor.
 • Utomhusvägglampa Casa S i lyktform

  Utomhusvägglampa Casa S i lyktform
  Med den lyktformade Casa S vägglampan för utomhusbruk kan till exempel entrén belysas på ett elegant och säkert sätt. Aluminiumramen är antikt svartlackerad och dekorerad med detaljer i smidesjärn. Lampglaset är klart och har en fröstruktur. Ljuset strålar ut på alla sidor.
 • Utomhusvägglampa Manhattan L, brons

  Utomhusvägglampa Manhattan L, brons
  Manhattan L väggarmatur för utomhusbruk är utformad som en nedåtriktad lanternin i gjuten aluminium och är idealisk för klassisk fasadbelysning. Aluminiumet har fått en oljebronsfärgad bronsfinish. Genom det klara glaset sprids lampans ljus till alla sidor.
 • Vägglampa Fulton, brons, 2 lampor

  Vägglampa Fulton, brons, 2 lampor
  Mindre är mer! Med sin tidlösa estetik och sitt ljus som lyser både uppåt och nedåt sätter den tvålampiga Fulton-vägglampan stämningsfulla accenter i alla rum. Grundplattan i bronsfärgad, lackerad mässing ger det strålande ljuset en extra portion värme.
 • Utomhusvägglampa Bromley 2 medium, brons

  Utomhusvägglampa Bromley 2 medium, brons
  Med sin antika design är den lanterninformade Bromley 2 vägglampan för utomhusbruk en effektiv ljuskälla för fasadbelysning och utstrålar en mycket speciell charm. Två E14-fästen är installerade, ljuset från de använda lamporna lyser obehindrat genom det klara glaset. - med rullarm av Shephards Hook
 • Avståndstaklampa Harper, Ø 45,6cm, gammalmässing

  Avståndstaklampa Harper, Ø 45,6cm, gammalmässing
  Taklampan Harper övertygar med en värdig design och passar perfekt in i en sofistikerad livsstil. Den stora diffusorn i opalglas hålls av en stark metallring och tre metallarmar i antik mässing och sprider ljuset homogent runtomkring.
 • Taklampa PLYMOUTH med organzaskärmar

  Taklampa PLYMOUTH med organzaskärmar
  Taklampa PLYMOUTH är en kombination av antikbrons och ambrafärgad organza På taklampan PLYMOUTH är lampkropp och lampskärmar omsorgsfullt matchade med varandra. Kroppen och de klassiskt formade lamphållarna har en finish i antikbrons. På hållarna sitter vackra lampskärmar av ambrafärgad organza med kanter av brunt tyg.
 • Nautiskt designad utomhuspendellampa Reef

  Nautiskt designad utomhuspendellampa Reef
  Pendellampa Reef i maritim design för utomhusbruk Pendellampan Reef är avsedd för användning utomhus och under tak och har ett utseende som är tydligt nautiskt präglat. Den stora glasskärmen i etsat glas hålls av kraftiga ringar i gjutet aluminium. En kedja med stora länkar samt en takkåpa i samma maritima design kompletterar vackra Reef. En utomhushänglampa som inte bara garanterar områdesbelysning åt alla håll, t.ex. under ett tak på terrassen eller pergolan, Reef är även en riktig stilikon.