Hinkley lampor

 • HINKLEY Rustik plafondlampa PLYMOUTH

  HINKLEY Rustik plafondlampa PLYMOUTH
  Plafondlampa PLYMOUTH är en kombination av antikbrons och ambrafärgad organza På plafondlampan PLYMOUTH är lampkropp och lampskärm omsorgsfullt matchade med varandra. Lampkroppen har en finish i antikbroms som sömlöst matchar den glänsande lampskärmen i mockabrunt.
 • HINKLEY Rustik taklampa MAYFLOWER, trearmad

  HINKLEY Rustik taklampa MAYFLOWER, trearmad
  Taklampa MAYFLOWER är en kvalitetslampa med många detaljer som gör de idealiskt ägnad för inredningar med lantlig karaktär Taklampan MAYFLOWER består av en stilren stomme av antikbrons och en ambrafärgas lampskärm. Skärmen är etsad på insidan för att skapa en struktur som påverkar hur lampans ljus fördelas. Med taklampan MAYFLOWER kan man vara säker på att få ett behagligt allmänljus.
 • HINKLEY Höjd 27,3 cm – utomhusvägglampa Reef

  HINKLEY Höjd 27,3 cm – utomhusvägglampa Reef
  Utomhusvägglampa Reef med nautisk känsla Vägglampan Reef för utomhusbruk passar mycket bra till maritimt präglade tomter, har dock också tydliga nautiska element: metalldelarna, som väggfästet och glashållaren, av aluminiumgjutgods och glasskärmens form utstrålar något robust. Det vita glaset är etsat och sörjer för bred områdesbelysning, exempelvis bredvid ytterdörren. Utomhusvägglampan Reef sörjer på så sätt för mer komfort och säkerhet.
 • HINKLEY Charmig plafondlampa BOLLA i nickel

  HINKLEY Charmig plafondlampa BOLLA i nickel
  Plafondlampa BOLLA är en fulländad förening av borstad nickel och opalglas Lampskärmen av etsat opalglas blandas perfekt med lampkroppen som har en yta av borstad nickel. Svängda element förenar sig med klotformade dekorationer. Denna plafondlampa ger ett angenämt allmänljus och integrerar denna klassiskt vackra men samtidigt bestickande moderna lampa i inredningen.
 • HINKLEY Avståndstaklampa Collier 41,7cm

  HINKLEY Avståndstaklampa Collier 41,7cm
  Avståndstaklampa Collier – Ø 41,7 cm Avståndstaklampan Collier har en elegant 50-tals stil: Stommen har en varm mässingsfärg med mycket dekorativa knappar och gångjärn som utgör ett perfekt komplement till den vita skärmen. På grund av skärmens storlek avges ljuset brett och sörjer på så sätt för optimal områdesbelysning. Även släckt visar sig taklampan Collier vara en elegant inredningsaccessoar som framhäver en gedigen inredningsstil på ett effektfullt sätt.
 • HINKLEY Taklampa Plantation nickel antikt, 40,6cm

  HINKLEY Taklampa Plantation nickel antikt, 40,6cm
  Taklampa Plantation – diameter 40,6 cm Den stora taklampan Plantation fungerar utmärkt som komplement i antikt inredda rum. Skärmen består av attraktivt strukturerat klarglas, där mönstret sörjer för en speciell ljuseffekt. Taklampan Plantations metalldelar har en antikt nickelfärgad yta och är blankt polerade. En glansfull lampa som garanterar adekvat belysning av rummet och utgör ett komplement för alla antikt inredda interiörer.
 • HINKLEY LED-vägglampa Ainsley

  HINKLEY LED-vägglampa Ainsley
  Tidlöst klassisk LED-badrumsvägglampa Ainsley i enkel elegans LED-vägglampan Ainsley med 1 lampa fascinerar med sin enkla elegans. Lampans traditionella silhuett kompletteras perfekt av en vit lampskärm. Tack vare LED-teknologin är belysningen dessutom energisnål och lampan kan även användas i våtrum. Lampans metallelement har en harmonisk, mjuk vintage-formgivning som framför allt kommer att övertyga alla fans av retro-stilen. Med LED-vägglampan Ainsley får man alltså trots den moderna och innovativa LED-teknologin en något nostalgisk känsla i badrummet. Till höger och vänster om badrumsspegeln sörjer lamporna för en harmonisk inredning och skapa stilfulla accenter på respektive vägg.
 • HINKLEY Trearmad taklampa CELLO

  HINKLEY Trearmad taklampa CELLO
  Taklampan CELLO parar rustikt utseende med Lampstommen i antikbrons har med lätt svängda armar med diskreta detaljer som bär upp en alabasterglasskärm med lätt krämfärgad ton. Taklampan CELLO sprider ett angenämt allmänljus.
 • HINKLEY Vägglampa Manhattan i industriell stil

  HINKLEY Vägglampa Manhattan i industriell stil
  Vägglampan Manhattan för utomhusbruk – 38,1 cm hög Den mörka bronsfärgen framhäver utomhusvägglampan Manhattans klara former, som är en moderna tolkning av antika stationslyktor, och även ljuseffekten som blir speciellt mysig. Manhattan passar till många olika tomter, allt från klassisk till modern, och ger optimal belysning i omgivningen, exempelvis nära ytterdörren. Eftersom ljuskällan är synlig genom klarglaset, rekommenderar vi en dekorativ ljuskälla, t.ex. en filamentlampa i kolfiberdesign. Ljuskällan ingår inte leveransen, men en passande sådan kan beställas som tillbehör.
 • HINKLEY Avståndstaklampa Collier 55,9cm

  HINKLEY Avståndstaklampa Collier 55,9cm
  Stor avståndstaklampa Collier Avståndstaklampan Collier fascinerar med en formgivning som präglas av elegans, både vad gäller färgen och formgen. Upphängningssystemet pryds av metallknappar och gångjärn, vilka förstärker detta intryck ytterligare. Det stora, vita lampglaset sörjer för belysning i en stor del av rummet och en stämningsfull atmosfär. En tidlös-elegant taklampa i 50-tals stil.
 • HINKLEY Trearmad taklampa BOLLA i nickel

  HINKLEY Trearmad taklampa BOLLA i nickel
  Taklampa BOLLA är en fulländad förening av borstad nickel och opalglas Lampskärmen av etsat opalglas blandas perfekt med lampkroppen som har en yta av borstad nickel. Svängda element förenar sig med klotformade dekorationer. Denna plafondlampa ger ett angenämt allmänljus och integrerar denna klassiskt vackra men samtidigt bestickande moderna lampa i inredningen.
 • HINKLEY Traditionellt arbetad vägglampa Mayflower

  HINKLEY Traditionellt arbetad vägglampa Mayflower
  Vägglampa Mayflower, högkvalitativt förädlad Kombinationen av en blank antik bronsfärg och bärnstensfärg framhäver vägglampan Mayflowers antika formgivning som fungerar som fantastisk extrabelysning i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Ljuset får genom färgen på det etsade glaset en mycket tilltalande glans, så att omgivningen runt om vägglampan Mayflower badas i en behaglig atmosfär för mer trevnad.
 • HINKLEY LED-vägglampa Plantation, nickel antik

  HINKLEY LED-vägglampa Plantation, nickel antik
  Extravagant formad Plantation badrumsvägglampa med LED När man tittar på Plantation badrumsvägglampan påminns man om ett lantställe på en plantage med ädel inredning, för det är vad Plantation utstrålar: Noblesse. Skärmen i form av en ananas är tillverkad av optiskt glas och ger ljusstrålning med en glamourös effekt. Väggfästet och armaturen är prydda med attraktiva gjutna detaljer och har en överdådig antik nickelfärgad finish. Ett G9-uttag är installerat i Plantation. En energieffektiv, utbytbar LED-lampa ingår redan. En väggarmatur för badrum och andra våtutrymmen, som - t.ex. monterad till vänster och höger om spegeln - ger en strålande omgivande belysning. När den inte är upplyst fungerar den också som ett dekorativt inredningstillbehör.
 • HINKLEY Cello klassisk vägglampa

  HINKLEY Cello klassisk vägglampa
  Vägglampa CELLO - rustikt utseende tillsammans med utsökt kvalitet Stommen i antikbrons har lätt svängda armar med diskreta detaljer och bär upp en lampskärm av glas i alabaster-look med lätt cremefärgad ton. Vägglampan CELLO sprider ett angenämt ljus.
 • HINKLEY Vägglampa Collier i antik design

  HINKLEY Vägglampa Collier i antik design
  Stilfull vägglampa Collier i antikmässing Den snygga vägglampan Collier imponerar framför allt med sin enkla form och ytan i antikmässing. Denna har i kombination med det cylindriska lampglaset med små ojämnheter och luftbubblor redan släckt ett speciellt ädelt och samtidigt stilfullt utseende. En ljuskälla som passar till öppna armaturer hittar du under tillbehör.
 • HINKLEY Tennbelagd taklampa Gentry

  HINKLEY Tennbelagd taklampa Gentry
  Traditionellt designad taklampa Gentry Gentry taklampa är tidlöst vacker och tack vare sin tennfinish kan den också kombineras med många interiörfärger och levande stilar. Den genomskinliga glasskärmen låter dig se de tre integrerade ljuslamporna. Ljuset kan stråla obehindrat i alla riktningar och ger tillräcklig omgivande belysning för vardagsrum eller t.ex. B. hallen. Gentry är särskilt stämningsfullt när glödlampor med vindstödvind används som ljuskällor. Lämpliga lampor kan beställas under tillbehör.
 • HINKLEY Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 41 cm

  HINKLEY Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 41 cm
  Taklampan Hathaway med tjockt glas och modernt metallstativ Taklampan Hathaway:s tidlösa utseende gör det möjligt att använda den på flera olika sätt, både i fråga om rum och stil. Hathaway är utrustad med en tjock, etsad glasskärm som avger ljus i alla riktningar utan att bländas. Glaset är omgivet av ett metallfäste med en yta i antik nickel. En harmoniskt utformad ljuskälla för allmän belysning.
 • HINKLEY Reef - 20,3 cm hög utomhusvägglampa

  HINKLEY Reef - 20,3 cm hög utomhusvägglampa
  Liten vägglampa Rev för utomhusbelysning Utomhusvägglampan Reef trivs med sin maritima design och passar extremt bra med ett utomhusområde utformat i denna stil. Fäst över ytterdörren ger det z. B. Ljus i mörkret när du letar efter ytterdörrens nyckel. Fäst vid garageväggen säkerställer det att vägen från garaget till huset är säkrare. Rev kan också användas som uteplatsbelysning. Den stora lysande kroppen är gjord av etsat glas och avger starkt ljus med en behaglig beröring på alla sidor. stativ är gjuten av aluminium och skyddar glaset.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Walker 1 lampa - liten

  HINKLEY Utomhusvägglampa Walker 1 lampa - liten
  Liten utomhusvägglampa Walker - höjd 24,1 cm Om du letar efter en särskilt slitstark och dekorativ ljuskälla för att belysa din egendom är Walker utomhusvägglampa med sin tydligt strukturerade lyktform perfekt för dig. Visuellt framkallar det associering med stilen i det amerikanska väst, eftersom det förkroppsligar enkelhet och robusthet. Den svetsade ramen är gjord av slitstark mässing och aluminium och har utsmyckats med en yta i kastanjebrons, medan uttag uttag, som syns genom den genomskinliga glasskärmen, är designad i en varm antik mässington. Walker utomhusvägglampa ger stämningsfull atmosfärsbelysning och passar t.ex. B. utmärkt som ljuskälla bredvid ytterdörren.
 • HINKLEY Carson - handsmidd utomhus pendellampa

  HINKLEY Carson - handsmidd utomhus pendellampa
  Utomhus hänglampa Carson - en särskild look och hög funktionalitet Hänglampan med 3 lampor är en originell blandning av moderna och nostalgiska element. Den enastående konstruktionen gör att den handsmidda lampskärmen, tillverkad av järnremsor, har en antik look med en modern, till och med futuristisk, finish. Det tunna, genomskinliga glaset ger en karaktärsfull och spännande accent. Denna lampa kan användas för att komplettera ett stort antal boningskoncept, från shabby till modernt lantlig och urbant. Tack vare skyddsfaktor IP44 klarar hänglampan Carson av allt väder utomhus. Lampan är en ljuskälla som inte bara är lämpad för husentrén, utan även för terrassen. Det vore heller inte konstigt egentligen att installera denna dekorativa lampa inomhus. Tack vare den smala, nästan filigrana designen ger hänglampan Carson ett subtilt men slående intryck i varje rum.
 • HINKLEY Handsmidda, utomhus hänglampa Carson, 5 lampor

  HINKLEY Handsmidda, utomhus hänglampa Carson, 5 lampor
  Carson-hänglampa med fem flammor - ett effektivt blickfång, inte bara för utomhusbruk Den här unika hänglampan är främst utformad för användning året runt och kan också imponeras iscensatt inomhus. Tack vare IP44-skyddsfaktorn skyddas denna armatur pålitligt från fukt och smuts. Den attraktiva lampskärmen av handsmidda järnremsor med en antik yta tål alla väder. Den cylindriska lampan omger i klart glas utgör en karaktäristisk kontrapunkt mot nätet av järnremsor. Carson-hänglampan med fem lampor är en anmärkningsvärd ljuskälla i alla avseenden och perfekt för att belysa mörka hörn eller hela rum. Med Carson-armaturen kan både moderna och nostalgiska inredningskoncept kompletteras meningsfullt. Om denna taklampa ska kombineras med andra ljuskällor är det bäst att antingen matcha lampor med samma utseende eller med ett bestämt subtilt utseende.
 • HINKLEY Taklampa Hadley brons borstad

  HINKLEY Taklampa Hadley brons borstad
  Hadley taklampa - ytbehandling i borstat bronsmetall Hadleys taklampa utstrålar en omisskännlig retro charm som fängslar med tidlös skönhet och kan harmoniseras med många levande stilar. Den vita nyansen av etsat opalglas består av ett stycke och sticker ut visuellt tydligt från den bronsfärgade stativ . En taklampa som är lämplig för omfattande allmänbelysning i vardagsrum eller i entréområdet - i korridoren eller hallen.
 • HINKLEY Pendellampa Rigby, 1 lampa

  HINKLEY Pendellampa Rigby, 1 lampa
  Rigby taklampa med en slående pendellampa Rigby pendellampa är optiskt en modern implementering av designen av gamla ladugårdsljus i Amerika. Med sin tvåfärgade gitterskärm, som ger en tydlig bild av ljuskällan och den tekniskt designade upphängningen, passar den bra med både en atmosfär i en vintage-design och en heminredning i industriell stil. Den Rigby pendellampa uppnår den vackraste effekt när en lampa med en retro design används. Lämpliga lampor är tillgängliga från tillbehören.
 • HINKLEY Manhattan - utomhusvägglampa i industristil

  HINKLEY Manhattan - utomhusvägglampa i industristil
  Industriellt utformad yttervägglampa Manhattan - höjd 29,8 cm Designen på Manhattan yttervägglampa är en modern implementering av traditionella tågstationslyktor med tydligt strukturerade former. Den mörka ytan i oljesturad brons betonar de tydliga linjerna, det klara glaset avslöjar ljuskällan och möjliggör obehindrat ljusemission till alla sidor. Utomhusvägglampan på Manhattan uppnår den mest dekorativa effekten när en lampa med vintage-look används: ingår ej - kan beställas via tillbehör. En lampa för utomhusområdet, som har ett stil accentuerande utseende och vars ljusemission är mycket bekväm.
 • HINKLEY Taklampa Cambridge, mässing/glas, höjd 33 cm

  HINKLEY Taklampa Cambridge, mässing/glas, höjd 33 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Casa S i lyktform, 1 lampa

  HINKLEY Utomhusvägglampa Casa S i lyktform, 1 lampa
  Enljus utomhusvägglampa Casa i antik design Utomhusvägglampan Casa presenterar sig som en stilfullt designad lykta för utomhusbruk. Den konstfullt utformade ramen med antiksvart finish kompletteras av klart glas med fröstruktur, som fulländar det antika utseendet och säkerställer en stämningsfull ljuseffekt.
 • HINKLEY Taklampa Carabel

  HINKLEY Taklampa Carabel
  Carabel taklampa i konstnärlig designTaklampan Carabel är designad med ett fascinerande mönster som ser särskilt lyxigt ut tack vare metallens ovanliga finish - en borstad krämfärgad nyans. Bakom metallramen syns en elfenbensfärgad textilskärm, som å ena sidan ger det strålande ljuset en mjuk touch och å andra sidan framhäver de konstnärliga bågarna i mönstret. En kupa av etsat glas fulländar den harmoniska helheten och förhindrar oönskad bländning.Carabel lämpar sig för en balanserad allmänbelysning, men fungerar även som ett dekorativt inredningselement när den inte är tänd.
 • HINKLEY Av trä och stål - ljuskrona Middlefield 5 lampor

  HINKLEY Av trä och stål - ljuskrona Middlefield 5 lampor
  Extravagant ljuskrona från Middlefield i trä och stål Middlefield har ett något ovanligt utseende efter en ljuskrona : den päronformade konstruktionen av trä och stål med de fem ljuslamporna förkroppsligar historiska accenter, som - i kombination med moderna levnadsstilar - utstrålar en aktuell chic som är helt i linje med trenden. Ändå harmoniserar Middlefield- ljuskrona också perfekt med en lantlig, rustik atmosfär. Med den 254 cm långa kedjan som ingår i leveransen kan upphängningens höjd väljas individuellt under monteringen.
 • HINKLEY Lantlig-rustik utomhusvägglampa Quincy

  HINKLEY Lantlig-rustik utomhusvägglampa Quincy
  Utomhus vägglampa Quincy i lykta look Den här vackra fasadbelysningens visuella utseende påminner om ljus från USA: s grundande år. Den är konstruerad som en lykta . Väggfästet och stativ är gjorda av gjuten aluminium, vilket är extremt slitstarkt. En etsad glascylinder bildar "ljuset", som skyddas av ett klart yttre glas. Det yttre glaset är något strukturerat. Detta skapar atmosfärisk fastighetsbelysning med hög dekorfaktor. - kapslingsklass IP44
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Wabash M, höjd 34,9 cm

  HINKLEY Utomhusvägglampa Wabash M, höjd 34,9 cm
  Rostbrun utomhusvägglampa Wabash i form av en lykta Det speciella med Wabash utomhusvägglampa är i detalj. De många små elementen och dekorationerna lykta från andra och gör den till ett speciellt dekorativt element utomhus. lykta är fäst vid ett slående väggfäste och hänger styvt på ett horisontellt stöd. Kupoltaket, golvet och de fyra metallelementen som förbinder de två bifogar klara glasrutor. Rutorna ger en vy över uttag för belysningsinstrumentet inuti, vilket kan utrustas med olika lämpliga belysningsmedel efter behov. Effekten av lykta kommer till sin rätt när du använder glödlampor.
 • HINKLEY Hänglampa Quincy med två skärmar, för utomhusbruk

  HINKLEY Hänglampa Quincy med två skärmar, för utomhusbruk
  Upphängningslampa Quincy på utsidan med dubbel skärm Denna snyggt designade hänglampa, som var designad för utomhusbruk, presenterar sig i stil med "unga Amerika". Det levererar z. B. Täckta fastighetsstigar med adekvat belysning, vilket garanterar säkerhet och också skapar en atmosfärisk atmosfär. stativ och upphängningen är gjord av slitstark aluminiumgjutgods med en yta som kallas "Oil Rubbed Bronze". Den genomskinliga yttre glasskärmen har en fin struktur. Den etsade glascylindern inuti lampan fungerar som ett ljus som skyddas från att blåsa ut. Utrustad med kapslingsklass IP23
 • HINKLEY Ljuskrona Coller, 5 lampor

  HINKLEY Ljuskrona Coller, 5 lampor
  ljuskrona med fem flammor i antik design Den antika mässingsfärgade ytan och de cylindriska lampglasen, som är särskilt dekorativa och snygga på grund av ojämnheter och luftinneslutningar i glaset, skapar ett underbart antikt och lika ädelt utseende med ljuskrona med fem lampor, vilket är särskilt effektivt att leva rum som är i antik stil är möblerade. Ljuset lyser särskilt jämnt genom det cylindriska armaturglaset, vilket ger en fantastisk ljusbild i rummet. Så kallade vintage-lampor med glödlampteknik eller glödoptik kan uppnå en originaleffekt med ljuskrona .
 • HINKLEY Ljuskrona Plymouth 6 lampor

  HINKLEY Ljuskrona Plymouth 6 lampor
  Klassisk antik ljuskrona Plymouth - 6 lampor Plymouth- ljuskrona är tilltalande med sin konstnärliga böjda metallram, som fick pricken över i av en handgjuten yta i en mörk bronston. Ramens färg finns i kantningen av organza-nyanser, vars ljusgula baston skapar en mycket mysig ljusatmosfär. En rikligt utrustad lampa som, med en diameter på 70,5 cm, visas bäst med fördel i stora rum.
 • HINKLEY Vägglampa Rigby industristil

  HINKLEY Vägglampa Rigby industristil
  Vägglampa Rigby i ett trendigt vintageutseende Designen på Rigby vägglampa, som är utrustad med en stor gitterskärm, inspirerades av de amerikanska barnljusen. Resultatet är en modern vägglampa som kombinerar både vintage och industriella element och kan användas på olika sätt i en lantlig, rustik eller industriell miljö. Användningen av två olika färgade metallfinisher är också särskilt märkbar.
 • HINKLEY Avståndstaklampa Hathaway, brons Ø 41 cm

  HINKLEY Avståndstaklampa Hathaway, brons Ø 41 cm
  Antik bronsfärgad taklampa Hathaway med runt glas Hathaway- taklampa är perfekt för grundbelysning i vardagsrum. Dess runda nyans av etsat glas hålls av en metallram med tre lätt böjda armar. På grund av dess diameter avger glasskärmen ljuset från belysningsmedlen som används i en stor radie. Lämpliga glödlampor kan beställas separat med tillbehören;
 • HINKLEY Skärmad textil-vägglampa

  HINKLEY Skärmad textil-vägglampa
  Stilfullt skärmad vägglampa i textil Dunhill Med denna vägglampa i en tilltalande antik design, färg och material kontraster kombineras för att skapa extra belysning som ger mysig accent ljus i vardagsrummet eller i korridoren. Den ljusa textilskärmen är försedd med en subtil, jämn veckning, stativ i antik form tilltalar med en yta som kallas kunglig brons. Sammantaget en liten ljuskälla som är pricken över i en antik inredningsstil.
 • HINKLEY Nautiskt designad utomhuspendellampa Reef

  HINKLEY Nautiskt designad utomhuspendellampa Reef
  Pendellampa Reef i maritim design för utomhusbruk Pendellampan Reef är avsedd för användning utomhus och under tak och har ett utseende som är tydligt nautiskt präglat. Den stora glasskärmen i etsat glas hålls av kraftiga ringar i gjutet aluminium. En kedja med stora länkar samt en takkåpa i samma maritima design kompletterar vackra Reef. En utomhushänglampa som inte bara garanterar områdesbelysning åt alla håll, t.ex. under ett tak på terrassen eller pergolan, Reef är även en riktig stilikon.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Bromley 2 medium, brons

  HINKLEY Utomhusvägglampa Bromley 2 medium, brons
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Vägglampa Fulton, brons, 2 lampor

  HINKLEY Vägglampa Fulton, brons, 2 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Casa S i lyktform

  HINKLEY Utomhusvägglampa Casa S i lyktform
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Taklampa Charlotte, vit/gammalmässing

  HINKLEY Taklampa Charlotte, vit/gammalmässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Ljuskrona Fulton 13 lampor

  HINKLEY Ljuskrona Fulton 13 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Hänglampa Cambridge mässing/glas höjd 53,3 cm

  HINKLEY Hänglampa Cambridge mässing/glas höjd 53,3 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Vägglampa Jules med linskärm

  HINKLEY Vägglampa Jules med linskärm
  Vägglampa Jules i textil med tygskärm i vitt Vägglampan Jules i textil utstrålar klassicism, elegans och en touch av lyx. Stommen som består av ovala ringelement är tillverkad av stål med borstad nickelfinish, ovanför de två lamputtagen sitter en vit linneskärm som ger ljuset en mysig mjukhet. Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer.
 • HINKLEY Taklampa Plantation, Ø 36cm, bronsborstad

  HINKLEY Taklampa Plantation, Ø 36cm, bronsborstad
  Plantation taklampa av ädla material Lampserien Plantation kan redan betraktas som en klassiker. Ett ananasformat, klart, optiskt glas i kombination med ädel, polerad mässing och bladliknande, omsorgsfullt bearbetade gjutna detaljer - det är också så Plantation-taklampan presenterar sig. Lampan skapar en ljus och behaglig belysning av omgivningen. Idealisk för vardagsrum och matsalar som ska inredas med antik känsla och en touch av lyx - externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 53 cm

  HINKLEY Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 53 cm
  Taklampan Hathaway med tjockt glas och modernt metallstativ Taklampan Hathaway:s tidlösa utseende gör det möjligt att använda den på flera olika sätt, både i fråga om rum och stil. Hathaway är utrustad med en tjock, etsad glasskärm som avger ljus i alla riktningar utan att bländas. Glaset är omgivet av ett metallfäste med en yta i antik nickel. En harmoniskt utformad ljuskälla för allmän belysning.
 • HINKLEY Ljuskrona Fulton 7 lampor

  HINKLEY Ljuskrona Fulton 7 lampor
  Fulton-ljuskrona - en fascinerande designhöjdpunkt Den sju-ljusiga Fulton-ljuskronan är minimalistiskt utformad: den är helt utan glas och textilier, skärmarna består endast av bronsfärgade metallburar, uttagen och delar av upphängningen är mässingsfärgade. Eftersom det finns en helt fri sikt till de använda ljuskällorna rekommenderas det att utrusta Fulton med dekorativa lampor i glödlampsoptik. På så sätt kan den speciella charmen hos den här ljuskronan eller den här hängande lampan verkligen visa sig. Lämpliga lampor kan beställas under tillbehör. Fulton har en diameter på ca 70 cm och lämpar sig för att belysa och dekorera stora rum i privata hem och på restauranger.
 • HINKLEY Vägglampa Zelda nickel

  HINKLEY Vägglampa Zelda nickel
  Vägglampa Zelda - extra belysning med en elegant känsla När det gäller form ger Zelda vägglampa minnen från 1950-talets inredningstillbehör: Väggfästet är utrustat med sfäriska element och en polerad nickelfinish som ger det övergripande utseendet ett elegant utseende. En etsad glasskärm kompletterar den vackra ensemblen, som perfekt kan kombineras med en exklusiv vardagsstil. Glasstrukturen skapar en särskilt mysig ljusatmosfär. Zelda ger mycket mysig extra belysning i vardagsrummet eller sovrummet och fungerar samtidigt som ett elegant dekorativt element i en elegant atmosfär.
 • HINKLEY Medelstor utomhusvägglampa Walker 1 lampa

  HINKLEY Medelstor utomhusvägglampa Walker 1 lampa
  Robust bearbetad utomhusvägglampa Walker - höjd 31,2 cm Walker utomhusvägglampa påminner visuellt om stilen i det amerikanska väst: den lanternformade ramen kännetecknas av tydliga linjer och rymmer ett klart armaturglas som ger en tydlig bild av den använda lampan så att ljuset kan fly i alla vägbeskrivning. Detta skapar en fantastisk belysning av den omedelbara omgivningen. Med de två ytfärgerna i kastanjebrons och antik mässing passar Walker bra med många fasad- och fastighetsdesigner och tack vare sin tidlösa skönhet ger det glädje under lång tid.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Wabash S, höjd 26,5 cm

  HINKLEY Utomhusvägglampa Wabash S, höjd 26,5 cm
  Rostbrun utomhusvägglampa Wabash i form av en lykta Det speciella med Wabash utomhusvägglampa är i detalj. De många små elementen och dekorationerna lykta från andra och gör den till ett speciellt dekorativt element utomhus. lykta är fäst vid ett slående väggfäste och hänger styvt på ett horisontellt stöd. Kupoltaket, golvet och de fyra metallelementen som förbinder de två bifogar klara glasrutor. Rutorna ger en vy över uttag för belysningsinstrumentet inuti, vilket kan utrustas med olika lämpliga belysningsmedel efter behov. Effekten av lykta kommer till sin rätt när du använder glödlampor.
 • HINKLEY Pendellampa Gentry tennbelagd

  HINKLEY Pendellampa Gentry tennbelagd
  Tinned Gentry hängande lampa med rustik kedjefjädring Gentry-hänglampan är designad i traditionell stil, men tack vare det genomskinliga glaset genom vilket de tre ljuskällorna kan ses och metallfinishen med ett tinnande utseende passar det bra med många levande alternativ. Tack vare genomskinligheten i skuggan erbjuder Gentry omfattande rumsbelysning. Kedjedämpningen förbättrar det traditionella utseendet.
 • HINKLEY Antik förnicklad vägglampa Truman

  HINKLEY Antik förnicklad vägglampa Truman
  Vägglampa Truman - utföringsform av traditionell elegans Vägglampan Truman med den djärva fasade stativ och det vita, etsade lampglaset passar bra med en levande atmosfär i en klassisk, antik stil. Truman avger behagligt Akzentlicht uppåt och försiktigt genom glaset till alla sidor och - placerat individuellt eller i grupp - har en mycket positiv effekt på atmosfären i rummet med atmosfäriskt omgivande ljus.
 • HINKLEY Vägglampa Chandon

  HINKLEY Vägglampa Chandon
  Vägglampa Chandon med en låga - tidlöst vacker Klar glas med mjuka spår som skapar en speciell effekt när ljuset släpps ut, liksom ett snyggt designat väggfäste som har förfinats med en elegant, polerad sterling finish - det här är komponenterna som utgör Chandon-vägglampan och gör den en oumbärlig en Gör ett tillbehör i en tidlös elegant levande stil. Individuellt eller i grupp - till exempel placerad på båda sidor om garderobsspegeln - märks Chandon vägglampa trevligt överallt.
 • HINKLEY Ljuskrona Zelda 5 lampor nickel

  HINKLEY Ljuskrona Zelda 5 lampor nickel
  Zelda ljuskrona - en elegant blickfång med en vintage touch Denna slående utformade ljuskrona kan lätt föreställas som den ljusa mitten av en atmosfär i den eleganta stilen på 1950- / 1960-talet, eftersom Zelda utstrålar exklusiv vintage charm. Den förnicklade och högpolerade stativ fungerar som en blickfång: mitten är utsmyckad med fyra metallkulor i olika storlekar, där det emitterade ljuset reflekteras imponerande. Pokalformade, etsade glasögon sitter på lampans lätt böjda armar. Denna glasbearbetning skapar ett mjukt ljus där alla känner sig bekväma och underbart avslappnade. Zelda- ljuskrona med fem flammor med sin fascinerande design garanterar å ena sidan tilltalande rumsbelysning och å andra sidan utvecklas en mycket dekorativ, stilbestämd effekt.
 • HINKLEY Vägglampa Middlefield 2 lampor

  HINKLEY Vägglampa Middlefield 2 lampor
  Middlefield vägglampa med rustikt träelement Stilen hos Middlefield-vägglampan med två lågar bestäms av den övergripande visuella designen. stativ med de två ljusbitarna beskärs för att se gammal ut med en rostfärgad finish, och den böjda träbiten i mitten fungerar också som en rustik detalj. Varje rum - inrett i rustik eller antik stil - får en nostalgisk touch och mysig extrabelysning med denna vackra vägglampa.
 • HINKLEY Carabel - hänglampa i antik design

  HINKLEY Carabel - hänglampa i antik design
  Fascinerande Carabel-pendellampaOmbelyst är Carabel-pendellampan redan en elegant accessoar i en antik miljö; när den är upplyst är det mönster som konstfullt skurits ut ur metallen särskilt slående. Lampan skyddas av en tygskärm i färgen elfenben, som ger ljuset en mjuk nyans. Allt som allt är Carabel pendellampa en lämplig allmän- eller bordsbelysning för en antik atmosfär.
 • HINKLEY Pendellampa Rigby 3 lampor

  HINKLEY Pendellampa Rigby 3 lampor
  Rigby pendelarmatur med tre lampor i retrodesign Rigby pendelarmaturen är en hyllning till den klassiska amerikanska ladugårdsbelysningen: upphängningen är lackerad i rödbrun, de tre skärmarna består av ett rutnät med en omgivande metallkant. Metallkanten är, liksom uttaget, i kontrasterande mässing, vilket framhäver retrochicen särskilt. Rigby pendelarmatur är idealisk för t.ex. bordsljus. Ljuset avges inte bara nedåt, där det ger en utmärkt omgivande belysning, utan tränger också in genom gallrets fina nät och skapar ett omgivande ljus som får alla att känna sig hemma.
 • HINKLEY Med plisserade skärmar - ljuskrona Dunhill 5

  HINKLEY Med plisserade skärmar - ljuskrona Dunhill 5
  Antik designad Dunhill ljuskrona med textil nyanser - 5 lampor En krökt ramform med en antik känsla och matchande, färgkontrasterande textilnyanser med noggrann veckning avgör bilden av Dunhill-ljuskronan med fem flammor, som elegant understryker ett rums antika möbler, vare sig det är i en privat eller offentlig miljö, t.ex. som B. i en restaurang. Tygfärgerna ger det utsända ljuset en mysig skimmer. En framgångsrik kombination som erbjuder elegant och stämningsfull rumsbelysning.
 • HINKLEY Rak badrumsvägglampa Lanza

  HINKLEY Rak badrumsvägglampa Lanza
  Badrumsvägglampa Lanza i elegant design De raka linjerna som designen av vägglampan Lanza utstrålar ser inte bara elegant ut i privata rum utan också till exempel i badrummet i ett hotellrum. Med det förkromade väggfästet och det vita glaset kan Lanza också kombineras med många inredningsalternativ när det gäller färg. Utrustad med kapslingsklass IP44 (stänkskydd) och därför lämplig för användning i zonerna 1 och 2 i badrum och andra rum där fukt förekommer.
 • HINKLEY Klar strukturerad vägglampa Walker

  HINKLEY Klar strukturerad vägglampa Walker
  Rakfodrad vägglampa Walker för utomhusbruk Walker utomhusvägglampa har sina optiska rötter i det amerikanska väst: Den tydligt strukturerade ramen är gjord av robust aluminium och mässing, strukturerna betonas av en tvåfärgad finish i kastanjebrons och antik mässing. Den svetsade ramen omger en klar glasskärm där två ljuslampor avger atmosfäriskt ljus. Ljuset sänds obehindrat nedåt och i alla fyra riktningar och ger tillräcklig omgivande belysning som inte bara ger behaglig ljusstyrka på kvällen och natten, t.ex. B. i ingången till huset, men betyder också ett plus i säkerhet.
 • HINKLEY Taklampa PLYMOUTH med organzaskärmar

  HINKLEY Taklampa PLYMOUTH med organzaskärmar
  Taklampa PLYMOUTH är en kombination av antikbrons och ambrafärgad organza På taklampan PLYMOUTH är lampkropp och lampskärmar omsorgsfullt matchade med varandra. Kroppen och de klassiskt formade lamphållarna har en finish i antikbrons. På hållarna sitter vackra lampskärmar av ambrafärgad organza med kanter av brunt tyg.
 • HINKLEY Avståndstaklampa Harper, Ø 45,6cm, gammalmässing

  HINKLEY Avståndstaklampa Harper, Ø 45,6cm, gammalmässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Manhattan L, brons

  HINKLEY Utomhusvägglampa Manhattan L, brons
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Casa M i lyktform

  HINKLEY Utomhusvägglampa Casa M i lyktform
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Vägglampa Spyre, vit/kräm-guld

  HINKLEY Vägglampa Spyre, vit/kräm-guld
  0
 • HINKLEY Taklampa Nest med struktur i bladsilver

  HINKLEY Taklampa Nest med struktur i bladsilver
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Taklampa Gentry, 3xE14, mässing polerad/klar

  HINKLEY Taklampa Gentry, 3xE14, mässing polerad/klar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Hänglampa Gentry, 4xE14, mässing polerad/klar

  HINKLEY Hänglampa Gentry, 4xE14, mässing polerad/klar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Avståndstaklampa Harper, Ø 36,6 cm, gammalmässing

  HINKLEY Avståndstaklampa Harper, Ø 36,6 cm, gammalmässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HINKLEY Bearbetad för hand badvägglampa Isabella

  HINKLEY Bearbetad för hand badvägglampa Isabella
  Mässingsvägglampan Isabella - en klassisk skönhet Med denna handgjorda vägglampa av solid, bronsat mässing kan alla rum inom en bostad med lämplig stil utrustas med attraktiv extra belysning, till och med badrummet, eftersom armaturen är utrustad med IP44 (stänkvattenskydd). Ett absolut blickfång är även det vackra, uppåtriktade lampglaset i tilltalande bärnstenston. Vägglampan Isabella avger ett angenämt ljus för en stämningsfull extrabelysning. Leverans inklusive ljuskälla.
 • HINKLEY Ljuskrona Astrid, metallisk brons, 11 lampa

  HINKLEY Ljuskrona Astrid, metallisk brons, 11 lampa
  Bronsfärgad ljuskrona Astrid med accenter i guld - 11-flammig Nyansen på den elvaflammiga ljuskronan Astrid presenterar sig som en luftig geometrisk skönhet. Nyansen fascinerar i en matt bronsfärgad ton, guldfärgade accenter ger ännu mer estetik. Denna effektiva ljuskrona är som vackrast när matchande rörformade lampor används. Glödlamporna ingår inte i leveransen, men kan beställas separat via tillbehör. - externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Jules, Ø 38,3 cm, borstat nickel

  HINKLEY Taklampa Jules, Ø 38,3 cm, borstat nickel
  Taklampa Jules i klassisk design Jules presenterar sig som en rund taklampa med distans med en skärmram av metall i borstat nickel och en kupa av opalglas. Särskilt iögonfallande är mönstret som löper runt, bestående av tre ringar av ovala metallelement draperade över varandra. Ljuset avges bländfritt genom opalglaset och lyser upp omgivningen på ett mjukt sätt. - externt dimbar
 • HINKLEY Vägglampa till bad Plantation, bronsborstad

  HINKLEY Vägglampa till bad Plantation, bronsborstad
  Plantation vägglampa i ananasform - originell ljuskälla för badrummet Den antikt designade Plantation vägglampan för badrum är lämplig för användning i badrum och andra fuktiga rum, eftersom den är utrustad med stänkvattenskydd (IP44). Väggfästet i polerad mässing skapar tillsammans med det klara, optiska glaset en originell ananasform. Genomarbetade gjutna detaljer fulländar den ädla looken. Glasets struktur skapar en effektiv ljusstämning. En LED-lampa med G9-sockel ingår redan.
 • HINKLEY Hänglampa Jules med skärm av linne och glas

  HINKLEY Hänglampa Jules med skärm av linne och glas
  Jules - effektivt designad hänglampa med linneskärm Hänglampan Jules sprider en känsla av klassisk elegans och lyx: Stommen är tillverkad av stål med borstad nickelfinish och är särskilt iögonfallande tack vare de ovala metallelementen, som är placerade i fyra rader ovanför varandra runt om. På undersidan sitter en vit linneskärm. Lampsocklarna är täckta av en kupa i opalglas som fördelar ljuset homogent och bländfritt.
 • HINKLEY Utomhushänglampa Casa i lyktform

  HINKLEY Utomhushänglampa Casa i lyktform
  Lantern-pendellampa Casa för utomhusbruk Utomhuspendellampan Casa i antik lanternform med antik svart ram är lämplig som ljuskälla under ett takutsprång i området vid husets entré eller t.ex. som ljuskälla på en täckt terrass. Det klara glaset med fröstruktur skapar en mysig ljusatmosfär.
 • HINKLEY Vägglampa till bad Hollis svart/opal 2 lampor

  HINKLEY Vägglampa till bad Hollis svart/opal 2 lampor
  Hollis vägglampa för badrum med två lampor Med formen på sin svartlackerade stålram och de två sfäriska lampglasen i opalvitt väcker Hollis vägglampa med två lampor associationer till 1920-talets art deco-stil. En stil som fortfarande fascinerar och ser mycket elegant ut. Tack vare skyddsklass IP44 kan Hollis användas i badrum, bastur och andra spa-utrymmen.
 • HINKLEY Vägglampa till bad Hollis, svart/opal 1 lampa

  HINKLEY Vägglampa till bad Hollis, svart/opal 1 lampa
  Hollis vägglampa med en lampa för badrummet Hollis påminner visuellt om 1920-talets art deco-stil. Väggfästet av svartlackerat stål håller skärmkulan av opalglas, som avger ljuset från den infällda lampan bländfritt runt om. En elegant ljuskälla för badrum och andra våtrum.
 • HINKLEY Vägglampa till bad Hollis svart/opal 3 lampor

  HINKLEY Vägglampa till bad Hollis svart/opal 3 lampor
  Hollis badrumsvägglampa med tre lampor och opalglas ger associationer till 1920-talets art deco-stil när man tittar på Hollis vägglampa med tre lampor: Den har en svartlackerad stålram och tre sfäriska opalglas som ger en bländfri belysning av omgivningen. En dekorativ ljuskälla som ser mycket elegant ut.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Freeport L lykta svart 1 lampa

  HINKLEY Utomhusvägglampa Freeport L lykta svart 1 lampa
  För utomhusbruk - Freeport L väggarmatur Freeport L utomhus väggarmatur av väderbeständigt kompositmaterial presenterar sig som en modernt designad lykta. Den neutrala färgen gör att den kan kombineras med många olika fasaddesigner. Fröstrukturen i klarglaset ger ljuset från den använda lampan en mjuk ljusatmosfär. Den nödvändiga ljuskällan ingår inte i leveransen. Glödlampor, som kan beställas separat via tillbehören, har den vackraste effekten.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Freeport M, lykta, svart

  HINKLEY Utomhusvägglampa Freeport M, lykta, svart
  Svartlackerad utomhusvägglampa Freeport M i lyktform Den modernt designade utomhusvägglampan Freeport M är tillverkad av ett väderbeständigt kompositmaterial och är utrustad med klart glas med en inbyggd fröstruktur. Sikten för den använda glödlampan förblir fri, vilket är anledningen till att det rekommenderas att använda en dekorativ glödlampa, som kan beställas separat via tillbehören. Glödlampan ingår inte i leveransen.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 3 lampor

  HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 3 lampor
  Utomhusvägglampa Fitzgerald med tre lampor i lyktform Utomhusvägglampan Fitzgerald imponerar med en design som bär drag av industriell stil. Själva lyktan är tillverkad av aluminium och svartmålad. Glaset är klart och avslöjar ljuskällorna (E14, ingår ej). En fröstruktur är inarbetad i glaset, vilket ger en mysig ljusatmosfär. En vägglykta som passar många moderna fasadstilar och ger pålitlig belysning i utomhusområden.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Sag Harbour, 2 lampor brons

  HINKLEY Utomhusvägglampa Sag Harbour, 2 lampor brons
  Sag Harbour - utomhusvägglampa med två lampor i funktionell design Utomhusvägglampan Sag Harbour är utformad som en modern vägglykta, den är tillverkad av aluminium med färgad yta samt klarglas genom vilket de två E14-socklarna och de insatta glödlamporna kan ses. Rörformade glödlampor ser bäst ut. Glödlampor ingår ej - kan beställas via tillbehör - externt dimbar
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 2 lampor

  HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 2 lampor
  Vägglampa Holborn för utomhusbruk - två ljus Vägglampan Holborn är tillverkad av mässing med en attraktiv verdigris-finish som ger helhetsintrycket en antik touch. Genom det klara glaset ser man två E14-socklar, i vilka det passar bra att sätta glödlampor. Matchande glödlampor finns tillgängliga via tillbehören. En intressant designad vägglampa som kan användas på en mängd olika sätt utomhus som fasadbelysning.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 1 lampa

  HINKLEY Utomhusvägglampa Holborn, ärg finish, 1 lampa
  Enlampig Holborn vägglampa för utomhusbruk Snygg fasadbelysning i antik design uppnås med den rektangulära Holborn vägglampan för utomhusbruk, som är tillverkad av mässing. En dekorativ verdigris-finish ger en antik touch.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Sag Harbour, 2 lampor svart

  HINKLEY Utomhusvägglampa Sag Harbour, 2 lampor svart
  Sag Harbour - utomhusvägglampa med två lampor i funktionell design Utomhusvägglampan Sag Harbour är utformad som en modern vägglykta, den är tillverkad av aluminium med färgad yta samt klarglas genom vilket de två E14-socklarna och de insatta glödlamporna kan ses. Rörformade glödlampor ser bäst ut. Glödlampor ingår ej - kan beställas via tillbehör - externt dimbar
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 2 lampor

  HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 2 lampor
  Fitzgerald - tvålampig vägglykta för utomhusbruk Fitzgerald är en effektiv ljuskälla och en dekorativ, industriellt designad prydnad för utomhusbruk. Stommen är tillverkad av aluminium med svartlackerad yta och dekorerad med mässingsfärgade stag som skyddar glaset. En E27-sockel är installerad, i vilken en glödlampa med en matchande sockel bäst sätts in. Glödlampa ingår ej - kan beställas separat via tillbehör.
 • HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 1 lampa

  HINKLEY Utomhusvägglampa Fitzgerald, 1 lampa
  Industriellt designad vägglykta Fitzgerald för utomhusbruk - en lampa Utomhusvägglyktan Fitzgerald imponerar med sin industriella design: Den är tillverkad av svartlackerad aluminium med mässingsdetaljer och utrustad med klarglas med inbyggd fröstruktur. Den är utrustad med en E27-sockel i vilken en glödlampa bäst sätts in för att komplettera den dekorativa looken, eftersom den kan köpas separat via tillbehören.
 • HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, svart/opal

  HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, svart/opal
  Taklampa Hollis med fem lampor - en juvel för badrummet Taklampan Hollis med fem lampor är helt rätt för den lyxiga belysningsutrustningen i ett badrum. Den färgglatt lackerade stålramen förgrenar sig från takfästet till raka armar, som var och en bär en lampa med en sfärisk skärm av glas. En effektiv ljuskälla för badrum och lyxigt utrustade spa. Utrustad med stänkvattenskydd (IP44) - Externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, mässing/opal

  HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, mässing/opal
  Taklampa Hollis med fem lampor - en juvel för badrummet Taklampan Hollis med fem lampor är helt rätt för den lyxiga belysningsutrustningen i ett badrum. Den färgglatt lackerade stålramen förgrenar sig från takfästet till raka armar, som var och en bär en lampa med en sfärisk skärm av glas. En effektiv ljuskälla för badrum och lyxigt utrustade spa. Utrustad med stänkvattenskydd (IP44) - Externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, mässing/klar

  HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, mässing/klar
  Taklampa Hollis med fem lampor - en juvel för badrummet Taklampan Hollis med fem lampor är helt rätt för den lyxiga belysningsutrustningen i ett badrum. Den färgglatt lackerade stålramen förgrenar sig från takfästet till raka armar, som var och en bär en lampa med en sfärisk skärm av glas. En effektiv ljuskälla för badrum och lyxigt utrustade spa. Utrustad med stänkvattenskydd (IP44) - Externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Amelia antik look krom polerad

  HINKLEY Taklampa Amelia antik look krom polerad
  Industriellt designad taklampa Amelia med prismatiskt glas Taklampan Amelia är den perfekta accessoaren för alla industriälskare. Med sin färgglada lackade metallram och prismatiska glas ger den ett unikt ljusspel i alla rum. Taklampan Amelia har en industriell design som ger varje rum en modern och trendig atmosfär. Taklampan är inte bara en riktig blickfångare, utan också mycket funktionell. Den ger behaglig belysning och kan enkelt fästas i alla tak. Om du letar efter ett unikt tillbehör till ditt hem är taklampan Amelia precis rätt sak. - externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Amelia antika look kastanjebrun

  HINKLEY Taklampa Amelia antika look kastanjebrun
  Industriellt designad taklampa Amelia med prismatiskt glas Taklampan Amelia är den perfekta accessoaren för alla industriälskare. Med sin färgglada lackade metallram och prismatiska glas ger den ett unikt ljusspel i alla rum. Taklampan Amelia har en industriell design som ger varje rum en modern och trendig atmosfär. Taklampan är inte bara en riktig blickfångare, utan också mycket funktionell. Den ger behaglig belysning och kan enkelt fästas i alla tak. Om du letar efter ett unikt tillbehör till ditt hem är taklampan Amelia precis rätt sak. - externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Amelia antika look mässing

  HINKLEY Taklampa Amelia antika look mässing
  Industriellt designad taklampa Amelia med prismatiskt glas Taklampan Amelia är den perfekta accessoaren för alla industriälskare. Med sin färgglada lackade metallram och prismatiska glas ger den ett unikt ljusspel i alla rum. Taklampan Amelia har en industriell design som ger varje rum en modern och trendig atmosfär. Taklampan är inte bara en riktig blickfångare, utan också mycket funktionell. Den ger behaglig belysning och kan enkelt fästas i alla tak. Om du letar efter ett unikt tillbehör till ditt hem är taklampan Amelia precis rätt sak. - externt dimbar
 • HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, svart/klar

  HINKLEY Taklampa Hollis, 5 lampor, svart/klar
  Taklampa Hollis med fem lampor - en juvel för badrummet Taklampan Hollis med fem lampor är helt rätt för den lyxiga belysningsutrustningen i ett badrum. Den färgglatt lackerade stålramen förgrenar sig från takfästet till raka armar, som var och en bär en lampa med en sfärisk skärm av glas. En effektiv ljuskälla för badrum och lyxigt utrustade spa. Utrustad med stänkvattenskydd (IP44) - Externt dimbar
 • HINKLEY Graham Duo Mount pendellampa 4-ljus Ø 58,4 cm, svart

  HINKLEY Graham Duo Mount pendellampa 4-ljus Ø 58,4 cm, svart
  Graham Duo Mount pendellampa - variabla monteringsalternativ Graham Duo Mount pendellampa kan monteras på olika sätt eftersom den levereras med ett variabelt upphängningssystem. Om den långa stången tas bort blir pendellampan en taklampa. Ramen i stål och vitt tyg, som sitter mellan de två skärmarna som är placerade ovanför varandra, är armaturens definierande element. En diffusor i den inre skärmen säkerställer bländfri nedåtriktad belysning.
 • HINKLEY LED-pendellampa Dax Mini, svart

  HINKLEY LED-pendellampa Dax Mini, svart
  LED-pendellampa Dax Mini Dax Mini är en pendellampa som kan användas enskilt för att skapa en riktad ljusaccent eller i kombination med flera lampor i rad för att belysa bord eller diskar. LED-lamporna i armaturen avger en varmvit ljusfärg och kan dimras med en extern dimmer.
 • HINKLEY Pendellampa Graham Duo Mount 4-ljus Ø 58,4cm polerad nickel

  HINKLEY Pendellampa Graham Duo Mount 4-ljus Ø 58,4cm polerad nickel
  Graham Duo Mount pendellampa - variabla monteringsalternativ Graham Duo Mount pendellampa kan monteras på olika sätt eftersom den levereras med ett variabelt upphängningssystem. Om den långa stången tas bort blir pendellampan en taklampa. Ramen i stål och vitt tyg, som sitter mellan de två skärmarna som är placerade ovanför varandra, är armaturens definierande element. En diffusor i den inre skärmen säkerställer bländfri nedåtriktad belysning.
 • HINKLEY Pendellampa Graham Duo Mount 3-ljus Ø 40,6cm, mässing

  HINKLEY Pendellampa Graham Duo Mount 3-ljus Ø 40,6cm, mässing
  Graham Duo Mount pendellampa - variabla monteringsalternativ Graham Duo Mount är en armatur som kan monteras på olika sätt, eftersom den levereras med ett variabelt upphängningssystem. Med den långa upphängningsstången blir den en pendelarmatur, utan den en takarmatur. Ramen i stål och vitt tyg, som sitter mellan de två skärmarna som är placerade ovanför varandra, är armaturens definierande element. En diffusor i den inre skärmen säkerställer bländfri nedåtriktad belysning, och skärmen rymmer tre E14-uttag som kan förses med ljuskällor på upp till 40 W. Armaturen kan också dimmas genom att välja dimbara ljuskällor och en lämplig dimmer.
 • HINKLEY LED-pendellampa Dax Mini, mässing

  HINKLEY LED-pendellampa Dax Mini, mässing
  LED-pendellampa Dax Mini Dax Mini är en pendellampa som kan användas enskilt för att skapa en riktad ljusaccent eller i kombination med flera lampor i rad för att belysa bord eller diskar. LED-lamporna i armaturen avger en varmvit ljusfärg och kan dimras med en extern dimmer.
 • HINKLEY LED-väggspotlight Dax med dimmer, mässing

  HINKLEY LED-väggspotlight Dax med dimmer, mässing
  Dax LED-vägglampa med justerbar spotlight och dimmer Den långa spotlighten på Dax vägglampa kan justeras så att ljuskäglan hamnar i önskat läge - perfekt som läslampa vid sängen eller i vardagsrummet. Det varmvita ljuset från de inbyggda LED-lamporna kan tändas och dämpas med den vridbara dimmern på väggfästet.