HELL lampor

 • LED-golvlampa Duo med dimmer, trä

  LED-golvlampa Duo med dimmer, trä
  Dimbar LED-golvlampa Duo med bedrägligt äkta trälackfinish Den ljusa trälackfinishen i ek i kombination med metalldetaljerna i matt nickel och glänsande krom ger Duo LED-golvlampan ett särskilt dekorativt och naturligt utseende. Armaturen har en huvudljuskälla som består av två rektangulära, lätt böjda skärmelement. De kan roteras oberoende av varandra för att skapa både direkt och indirekt rumsbelysning. Som ytterligare ljuskälla har en liten LED-arm integrerats i ramen, som kan svängas och till och med vridas vid huvudet. För att skapa rätt stämning när som helst kan ljusstyrkan hos de kraftfulla men energisnåla lysdioderna dämpas via en strömbrytare. Tack vare minnesfunktionen återställs den senast inställda ljusstyrkan automatiskt när lampan slås på igen.
 • Utomhusvägglampa Stream, 1 lampa

  Utomhusvägglampa Stream, 1 lampa
  LED-väggarmatur Stream i borstad aluminiumfinishLed-väggarmaturen Stream är utformad för både inomhus och utomhusbruk tack vare skyddsklass IP54. Den avger varmvitt LED-ljus uppåt och nedåt genom två konvexa glaslinser, vilket skapar både direkt och indirekt belysning. När armaturen är påslagen framträder vackra ljuskäglor på väggen genom linserna, så att armaturen på så sätt blir underbart i scen. Den borstade aluminiumytan och den böjda formen ger den ett tidlöst såväl som modernt utseende.
 • LED-golvlampa Graz, mässing

  LED-golvlampa Graz, mässing
  Dimbar Graz LED-golvlampa med flexibel armaturramDesignen på Graz LED-golvlampan är graciös och elegant och kan enkelt integreras i alla inredningskoncept. Den är tillverkad av metall och kan inte bara varieras i höjd från 100 till 145 cm, utan även armaturarmen kan svängas och till och med lutas i huvudområdet. För att säkerställa att den kraftfulla men energisnåla LED-lampan inte bländar har den förseglats med en satindiffusor. Ljusstyrkan kan regleras efter önskemål via den i ramen integrerade strömbrytaren, så att även en mjuk belysning kan skapas, till exempel för avkoppling.
 • LED-golvlampa Graz, matt nickel

  LED-golvlampa Graz, matt nickel
  Dimbar Graz LED-golvlampa med flexibel armaturramDesignen på Graz LED-golvlampan är graciös och elegant och kan enkelt integreras i alla inredningskoncept. Den är tillverkad av metall och kan inte bara varieras i höjd från 100 till 145 cm, utan även armaturarmen kan svängas och till och med lutas i huvudområdet. För att säkerställa att den kraftfulla men energisnåla LED-lampan inte bländar har den förseglats med en satindiffusor. Ljusstyrkan kan regleras efter önskemål via den i ramen integrerade strömbrytaren, så att även en mjuk belysning kan skapas, till exempel för avkoppling.
 • LED-hänglampa Helios II

  LED-hänglampa Helios II
  Helios II LED-pendelarmatur är ett ljusobjekt som inte bara belyser matplatsen optimalt utan också vackert dekorerar den. Den är tillverkad av metall och har en matt nickelfinish som har fått en glansig kromad detalj. Särskild uppmärksamhet ägnas dock åt skärmens utformning, som består av tre enskilda, lätt vågiga metallsträngar. De två yttre metallsträngarna har försetts med varmvita lysdioder på undersidan, medan det centrala elementet har försetts med lysdioder på ovansidan. Resultatet är att inte bara bordsytan sätts perfekt i scen, utan även resten av omgivningen.
 • LED-hänglampa Leni, 3 lampa, nickel matt

  LED-hänglampa Leni, 3 lampa, nickel matt
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisnåla lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen hos Leni övertygar redan vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energisparande lysdioder är inbyggda i de tre skärmarna av rostfritt stål, som sprider en mysig stämning med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - vare sig det gäller spelkväll med vänner eller en mysig middag med familjen.
 • LED-pendellampa Aurora, svart

  LED-pendellampa Aurora, svart
  Aurora LED-pendelarmatur med fjärrkontrollDen moderna Aurora LED-pendelarmaturen består av två ljuskällor. Den ena är placerad direkt på den runda takkupan, den andra är integrerad i lampskärmen. Denna består av en oval ring som verkar vara frusen i en vågliknande rörelse. Båda källorna är utrustade med modern LED-teknik som lyser i ett varmvitt ljus och kan kopplas och dimmas via den medföljande fjärrkontrollen. Den moderna Aurora LED-pendelarmaturen Aurora avger således ett mysigt, bländfritt ljus som lyser upp varje rum tillräckligt och jämnt. Perfekt för till exempel vardagsrummet eller även över ett bord i matsalen eller köket.
 • LED-golvlampa Findus, 2 lampa, gammelmässing

  LED-golvlampa Findus, 2 lampa, gammelmässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • Balkpendellampa Loft, 3 lampor

  Balkpendellampa Loft, 3 lampor
  Modern barpendellampa Loft med tre glasskärmarDen vackra barpendellampan Loft är utrustad med tre olika formade lampskärmar av glas, som är utformade i en enkel opalvit färg. Skärmarna har eleganta rännor. Den långsträckta, rektangulära skärmkupan är, liksom de tre textilkablarna, i svart. Denna vackra kontrast är orsaken till den eleganta skönheten hos pendelarmaturen, som kommer till sin rätt perfekt över till exempel bord.
 • Golvlampa Kabi, svart

  Golvlampa Kabi, svart
  Modern Kabi-golvlampa med filtskärm Kabi-golvlampan har ett mycket modernt utseende. Den kan användas perfekt som extra belysning i vardagsrum eller sovrum. Den stora lampskärmen av elegant filt bidrar här tillsammans med själva belysningen till en behaglig atmosfär. En liten mekanism på toppen av ramen ser till att skärmen också kan flyttas i olika lägen.
 • LED-bordslampa Tom, matt nickel

  LED-bordslampa Tom, matt nickel
  Nickelfärgad, rörlig LED-bordslampa Tom, dimbar Den nickelfärgade LED-bordslampan Tom har en klassisk, elegant design. Ett cylindriskt, smalt armaturhuvud är monterat på en graciös stång, som fästs vid övergången med skarvar. Detta gör att huvudet är flexibelt justerbart och att det punktliga, direkta ljuset kan riktas efter önskemål. Tack vare en integrerad touchdimmer kan ljusstyrkan justeras efter önskemål och anpassas optimalt till de lokala förhållandena. Denna flexibilitet gör Tom idealisk för skrivbordsbelysning.
 • Utomhusvägglampa Stream, inne och ute

  Utomhusvägglampa Stream, inne och ute
  Skapar en magisk ljusatmosfär - LED-vägglampa Stream med skyddsklass IP54 LED-vägglampan Stream, som tack vare IP54 kan användas både som inomhus- och utomhuslampa, imponerar med ett fascinerande ljusspel. Den är tillverkad av metall i borstad aluminiumlook och verkar ganska diskret och oansenlig på väggen när den är avstängd. Men när ljuset sätts på blir den en oöverträffad höjdpunkt, eftersom de tre konvexa glaslinserna på ramens över- och undersida skapar hisnande ljuskäglor på väggen, som inte bara har en positiv effekt på utseendet utan också på ljusstämningen.
 • LED-golvlampa Findus, 1 lampor, nickel

  LED-golvlampa Findus, 1 lampor, nickel
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • LED-hänglampa Less, antracit eloxerad

  LED-hänglampa Less, antracit eloxerad
  LED-pendelarmatur Less, höjdjusterbar och utrustad med touch dimmersEn kantig och modern design kännetecknar LED-pendelarmaturen Less, som kan justeras i upphängningen med några enkla steg. De två laterala ljuselementen utstrålar direkt ljus nedåt för att direkt belysa ett långbord, medan det centrala elementet, som förbinder de två nedåtstrålande elementen, har utformats för att stråla uppåt och ge indirekt rumsbelysning. Båda ljuskällorna kan kopplas separat. Ljuset som strålar nedåt kan kopplas och dämpas via en tryckknappsdimmer till vänster om det övre ljuselementet, medan tryckknappen till höger om det övre ljuselementet styr ljuset som strålar uppåt.Less LED pendelarmatur i matt nickel med kromdetaljer är den idealiska ljuskällan för långa matbord eller för köksbänken i modernt designade hem.
 • LED-pendellampa Expanda-X, antracit

  LED-pendellampa Expanda-X, antracit
  Justerbar Expanda-X LED-pendelarmatur, med sensordimmer Den moderna Expanda-X LED-pendelarmaturen är inte bara höjd- utan även längdvariabel och kan enkelt justeras. Detta gör den perfekt för belysning över bord, särskilt på utdragbara versioner, så att ljuset växer eller krymper med det, beroende på storleken på det önskade bordet. Dessutom är de integrerade lysdioderna i den moderna Expanda-X pendelarmaturen dimbara och justerbara i färgtemperatur. En sensordimmer justerar ljuset från en varmvit nyans till ett svalt dagsljus. Detta är perfekt för de olika behoven, till exempel mysiga sammankomster på kvällen eller effektivt arbete, som kan ske vid ett bord på detta sätt.
 • LED-hänglampa Delta, rund, aluminium matt

  LED-hänglampa Delta, rund, aluminium matt
  Dimbar LED-pendellampa Delta Den moderna LED-pendellampan Delta är perfekt för effektiv belysning, t.ex. monterad ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende, och med de två LED-remsorna på ovans topp och botten av ovalen, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken avger ett varmvitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt justeras via en liten touchdimmer på insidan av ovalen.
 • LED-pendellampa New Loire, antracit

  LED-pendellampa New Loire, antracit
  Höjdjusterbar New Loire LED-pendelarmatur med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna New Loire LED-pendelarmaturen kan ljuset varieras och justeras från ett behagligt varmvitt till ett dagsljus som främjar koncentrationen. De integrerade lysdioderna är dessutom dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. Tack vare sin form, som är lätt böjd och elegant svängd, är New Loire LED-pendelarmatur perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan armaturens höjd bekvämt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • Taklampa Crystal, krom, 54 cm

  Taklampa Crystal, krom, 54 cm
  Dynamiskt utformad Crystal LED-taklampaDesignen av Crystal LED-taklampan är både svepande och lekfull och fängslar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt.Många glaskristaller slingrar sig från den runda taklampan med hjälp av smala metallarmar och ansluter sig till de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varmvita lysdioder. Ljusreflektionerna från de enskilda glasfasaderna och den kromade ytan skapar en effektiv och jämn ljusstråle som inte bara belyser armaturen utan även hela miljön. Tekniska data:- Version Ø 54 cm = ej dimbar- Version Ø 77 cm = dimbar via fasaddimmer (exklusivt)
 • LED-bordslampa Graz, matt nickel

  LED-bordslampa Graz, matt nickel
  Variabel LED-bordslampa Graz med touchdimmerDen elegant formade LED-bordslampan Graz anpassar sig perfekt till användarens behov, eftersom den har en ultraflexibel armaturram som möjliggör flexibel och individuell belysning.Höjden kan inte bara justeras efter önskemål från 40 till 60 cm, utan armaturarmen kan också svängas flexibelt och armaturhuvudet kan också lutas och roteras. Dessutom har armaturen en knapp som kan användas för att justera ljusstyrkan steglöst.På så sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att kunna arbeta bekvämt och behagligt vid skrivbordet hemma.Armaturen är tillverkad av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut juvel på skrivbordet.
 • Pendellampa Loft, 1 lampa

  Pendellampa Loft, 1 lampa
  Vacker Loft hängande lampa med glasskärmDen sfäriska glasskärm på Loft hängande lampa ger perfekt belysning i moderna bostadsutrymmen, t.ex. ovanför bord. Utrustad med spår och hållen i opalvitt, erbjuder lampskärmen en underbar kontrast till resten av armaturen. Såväl kapellet som textilkabeln är hållna i svart och ger på så sätt den moderna looken.
 • LED-pendellampa New Loire, aluminium

  LED-pendellampa New Loire, aluminium
  Höjdjusterbar New Loire LED-pendelarmatur med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna New Loire LED-pendelarmaturen kan ljuset varieras och justeras från ett behagligt varmvitt till ett dagsljus som främjar koncentrationen. De integrerade lysdioderna är dessutom dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. Tack vare sin form, som är lätt böjd och elegant svängd, är New Loire LED-pendelarmatur perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan armaturens höjd bekvämt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • Golvlampa Omega, CCT-teknik, mässing

  Golvlampa Omega, CCT-teknik, mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Omega med valbar ljusfärg - dimbar LED-golvlampan Omega är en avsändare av mysig tilläggsbelysning som med sin reducerade design passar in i många boendevarianter. Med den inbyggda CCT-dimningstekniken är det möjligt att välja ljusfärg i ett intervall från varmvitt till dagsljus efter behov och därmed alltid anpassa ljusstämningen i rummet efter önskemål. Ramen är också utrustad med en touchdimmer för att reglera ljusintensiteten.
 • Vägglampa Prince, 8 lampor, eloxerad

  Vägglampa Prince, 8 lampor, eloxerad
  LED-vägglampa Prince med åtta lampor i anodiserad metall - skyddsklass IP54Den långsträckta LED-vägglampan Prince med rundade hörn är tillverkad i anodiserad aluminium och klarar ogynnsamma väderförhållanden tack vare skyddsklass IP54, så att inget står i vägen för att den ska kunna användas utomhus, t.ex. som fasadbelysning bredvid entrédörren. Prince dekorerar också korridorer och rum inomhus med sina förtrollande ljusaccenter, som skapas genom placeringen av LED-ljuskällorna - tre vardera på toppen och botten samt en vardera på sidorna.Visuellt harmoniserar Prince LED-vägglampa med många inrednings- och fasadstilar.
 • LED-vägglampa Quadro, 65x22 cm

  LED-vägglampa Quadro, 65x22 cm
  LED-vägglampa Quadro, rektangulär form med tre rutorQuadro är en modern och lika tidlös LED-vägglampa i rektangulär form, som visuellt delas in i tre rutor av frontpanelerna i silveranodiserad metall. Oavsett om den monteras horisontellt eller även vertikalt på väggen eller även i taket - med LED-armaturen Quadro belyses ett vardagsrum eller en hall varmvitt, ljust och mycket jämnt, inte bara direkt utan även indirekt genom den breda kanten på armaturens akrylkropp.Ljusstyrkan hos de i armaturen inbyggda lysdioderna kan regleras efter önskemål via en dimmer som är inbyggd i husinstallationen (ingår ej).
 • Golvlampa Ohio, nickel/krom

  Golvlampa Ohio, nickel/krom
  Lätt böjd Ohio LED-golvlampa i modernt nickel/krom-utseende Ohio LED-golvlampa i metall har en toppmodern design: lampans ram och arm är lätt böjda, den runda basen och den skivformade skärmen kompletterar den moderna designen. I Ohio-golvlampan har man installerat kraftfulla och förbrukningssnåla lysdioder som avger ett varmvitt ljus som har en mycket mysig effekt och ger varje del av rummet en stämningsfull känsla. Ljusets ljusstyrka kan dämpas med en enkel handrörelse med hjälp av den sensordimmer som är integrerad i skärmen.
 • LED-bordslampa Tim, CCT, svart

  LED-bordslampa Tim, CCT, svart
  Skrivbordslampa Tim med touchdimmer och CCT-teknik Den rakryggade bordslampan Tim med sin moderna inredning är en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordlampan står på en fyrkantig fot och slutar i en smal, långsträckt, stavliknande hals, på vilken det fyrkantiga ljuselementet är fäst. Den slanka men robusta ramen är förknippad med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in på olika ljusfärger. På så sätt kan Tim variera ljusskenet från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • LED-hänglampa Tom, 5 lampor, svart

  LED-hänglampa Tom, 5 lampor, svart
  Tom hängande lampa i chic design med fjärrkontroll för dimning Den eleganta Tom hängande lampan får varje vardagsrum och matplats att framstå i ett mycket speciellt sken. Ramen av rostfritt stål består av ett långsträckt element, till vilket tre skärmar är fästade för direkt belysning av bordet och två ytterligare spotlights, som är fästade mellan var och en av de tre lamporna och ger ytterligare rumsbelysning. Tom integreras väl i moderna inredningsstilar och är med sin karaktäristiskt snygga inredning en riktig höjdpunkt över varje matbord. Tack vare de tre symmetriskt hängande skärmarna ger Tom ett varmt ljus och skapar en inbjudande och mysig atmosfär. Den medföljande fjärrkontrollen ger också möjlighet att steglöst dämpa ljusstyrkan hos LED:erna och variera den efter önskemål för att utan ansträngning ställa in de önskade ljusförhållandena.
 • LED-golvlampa Findus, 1 lampa, gammelmässing

  LED-golvlampa Findus, 1 lampa, gammelmässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • LED-golvlampa Monti av järn, nickel, CCT

  LED-golvlampa Monti av järn, nickel, CCT
  Monti är en praktisk LED-golvlampa med dim- och CCT-funktion. Den är tillverkad av järn och har en matt nickelfärg.
 • LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel
  Tom LED-golvlampan har en smal design och är tillverkad av nickel. De två lampskärmarna är utrustade med permanent installerade lysdioder och ger en varmvit belysning.
 • LED-taklampa Flower, CCT, Ø 81 cm

  LED-taklampa Flower, CCT, Ø 81 cm
  Kraftfull LED-taklampa Flower med CCT-dimningsteknikDenna taklampa fängslar å ena sidan med sin vackra blomform, som också gett den namnet Flower, och å andra sidan med sin speciella ljusstyrka och ljusfärgens växlingsbarhet.De åtta ljuselementen i nickelmatt inramning rymmer mycket effektiva lysdioder, som utstrålar sitt ljus antingen i mysigt varmvitt eller i universellt vitt upp till mycket starkt dagsljusvitt. Detta möjliggörs av den integrerade CCT-dimningstekniken.Den önskade ljusfärgen ställs bekvämt in via fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • LED-bordslampa Graz, mässing

  LED-bordslampa Graz, mässing
  Variabel LED-bordslampa Graz med touchdimmerDen elegant formade LED-bordslampan Graz anpassar sig perfekt till användarens behov, eftersom den har en ultraflexibel armaturram som möjliggör flexibel och individuell belysning.Höjden kan inte bara justeras efter önskemål från 40 till 60 cm, utan armaturarmen kan också svängas flexibelt och armaturhuvudet kan också lutas och roteras. Dessutom har armaturen en knapp som kan användas för att justera ljusstyrkan steglöst.På så sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att kunna arbeta bekvämt och behagligt vid skrivbordet hemma.Armaturen är tillverkad av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut juvel på skrivbordet.
 • Taklampa Crystal, krom, 77 cm

  Taklampa Crystal, krom, 77 cm
  Dynamiskt utformad Crystal LED-taklampaDesignen av Crystal LED-taklampan är både svepande och lekfull och fängslar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt.Många glaskristaller slingrar sig från den runda taklampan med hjälp av smala metallarmar och ansluter sig till de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varmvita lysdioder. Ljusreflektionerna från de enskilda glasfasaderna och den kromade ytan skapar en effektiv och jämn ljusstråle som inte bara belyser armaturen utan även hela miljön. Tekniska data:- Version Ø 54 cm = ej dimbar- Version Ø 77 cm = dimbar via fasaddimmer (exklusivt)
 • LED-pendellampa Expanda-X, nickel

  LED-pendellampa Expanda-X, nickel
  Justerbar Expanda-X LED-pendelarmatur, med sensordimmer Den moderna Expanda-X LED-pendelarmaturen är inte bara höjd- utan även längdvariabel och kan enkelt justeras. Detta gör den perfekt för belysning över bord, särskilt på utdragbara versioner, så att ljuset växer eller krymper med det, beroende på storleken på det önskade bordet. Dessutom är de integrerade lysdioderna i den moderna Expanda-X pendelarmaturen dimbara och justerbara i färgtemperatur. En sensordimmer justerar ljuset från en varmvit nyans till ett svalt dagsljus. Detta är perfekt för olika behov, t.ex. mysiga sammankomster på kvällen eller effektivt arbete, som kan ske vid ett bord på detta sätt.
 • LED-taklampa, Quadro, 42x22 cm

  LED-taklampa, Quadro, 42x22 cm
  LED-takbelysning Quadro i rektangulär formDen rektangulärt formade LED-takbelysningen Quadro är uppdelad i två kvadrater av skärmen i silveranodiserad metall. Den kan monteras både som en takarmatur och som en väggarmatur. Inte bara genom de fyrkantiga ytorna på framsidan, utan även genom sidorna avges det varmvita ljuset från lysdioderna mycket homogent genom kroppen av satinerad akryl, så att armaturen utöver den direkta belysningen av ett rum även avger indirekt ljus och på så sätt uppnår en vacker ljuseffekt i taket eller på väggen.För att kunna anpassa ljusstyrkan till varje situation har dimbara lysdioder installerats i armaturen, som kan dimmas via en extern dimmer i husinstallationen.
 • LED-hänglampa Fleur, gammal mässing

  LED-hänglampa Fleur, gammal mässing
  LED-pendelarmatur Fleur i gammal mässingEn imponerande och slående ljuskälla i stora privata rum eller de mest varierande kommersiella områden är LED-pendelarmaturen Fleur, som bär sitt namn med rätta, eftersom den ser ut som en stor bukett blommor. Med utgångspunkt i det runda takhuvudet skjuter tolv grenar ut nedåt i en böjd form, som var och en är uppdelad i tre små, gobelettformade blommor. De är tillverkade av bärnstensfärgad akryl och iscensätts var och en av dem av en varmvit lysdiod i mitten av bägaren, vilket skapar en mycket mysig och varm ljusatmosfär.
 • LED-hänglampa Delta, rund, antracit

  LED-hänglampa Delta, rund, antracit
  Dimbar LED-pendellampa Delta Den moderna LED-pendellampan Delta är perfekt för effektiv belysning, t.ex. monterad ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende, och med de två LED-remsorna på ovans topp och botten av ovalen, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken avger ett varmvitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt justeras via en liten touchdimmer på insidan av ovalen.
 • LED-balkpendellampa Sam, nickel

  LED-balkpendellampa Sam, nickel
  Sam LED-pendelarmatur, höjdjusterbar, dimbarDen moderna Sam LED-pendelarmaturen är den perfekta belysningen över bord. Tack vare en enkel mekanism kan armaturen bekvämt justeras i höjdled och därmed anpassas perfekt till respektive behov. Den långsträckta och lätt böjda skärmen består av tre skenor, var och en utrustad med moderna lysdioder som är dolda bakom en mjölkvit plastdiffusor. Den mittersta skenan pekar med LED-sidan uppåt, så att Sam LED pendelarmaturen inte bara avger ljus direkt nedåt utan även indirekt uppåt. Ljuset kan också dämpas med hjälp av en liten knapp.
 • Golvlampa Omega, CCT, teknik, nickel

  Golvlampa Omega, CCT, teknik, nickel
  LED-golvlampa Omega i trendig design - matt nickel, krom LED-golvlampan Omega förfinar å ena sidan en modern boendestil som ett stilfullt tillbehör, å andra sidan ger den naturligtvis den önskade extra belysningen, t.ex. i sittgruppen, vilket gör ett rum riktigt mysigt. Den matt förnicklade ramen har en kromad yta, vilket understryker elegansen i utseendet. Armaturen är utrustad med innovativ CCT-dimningsteknik, det vill säga ljusfärgen kan väljas kontinuerligt mellan varmvitt med en färgtemperatur på 3 000 K och dagsljus med 6 000 K. Den beröringskänsliga strömbrytaren på ramen är integrerad i armaturen. Med den touchdimmer som är inbyggd i ramen kan ljusintensiteten regleras.
 • Bordslampa Kara, textilskärm, 58 cm

  Bordslampa Kara, textilskärm, 58 cm
  Elegant Kera bordslampa med formbar basBordslampa Kera är närvarande och elegant på samma gång. Dess formade, långsträckta fot är helt svart och har iögonfallande spår som skapar ett tilltalande mönster. Ovanför den finns en textil, lätt konisk skärm som också är helt svart. Tack vare den ogenomskinliga ytan avges ett bländfritt och homogent ljus till omgivningen. Bordslampan kan bekvämt manövreras på plats med hjälp av strömbrytaren på kabeln.
 • LED-bordslampa Tom, dimbar, svart

  LED-bordslampa Tom, dimbar, svart
  Svängbar LED-bordlampa Tom med touchdimmer Bordslampan Tom i svart rostfritt stål imponerar med sin moderna och raka design. Den lysande LED-lampans ram kan enkelt och bekvämt vridas 360 grader. Oavsett om det är för kontoret eller hemmakontoret - Tom är den perfekta ljuskällan för varje skrivbord. Med sin varmvita ljusstråle skapar bordslampan en behaglig atmosfär som är idealisk för arbete vid datorn eller för att studera filer. Tack vare touchdimmern kan Tom justeras till olika ljusstyrkor och möjliggör därmed en optimal inställning av ljusstrålen.
 • LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart

  LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart
  Tom LED-golvlampa med touchdimmer och separat kopplingsbara ljuskällor Stil, elegans och sofistikering förenas i Tom LED-golvlampan. Tack vare den integrerade touchdimmern kan båda ljuskällorna ställas in steglöst och separat i olika ljusstyrkor, så att ljuset kan anpassas individuellt. Med sitt trendiga utseende i svart rostfritt stål passar Tom i nästan alla rum med en modern inredning - oavsett om det är kontor, sovrum eller mat- och vardagsrum. Tack vare den rörliga ramen kan båda LED-lamporna vridas oberoende av varandra i vilken riktning som helst för att uppnå en optimal inriktning av ljuskällan
 • LED-golvlampa Turn, CCT, dimbar, aluminium

  LED-golvlampa Turn, CCT, dimbar, aluminium
  LED-golvlampa Turn med CCT-dimningsteknik och två ljuskällor Den moderna golvlampan Turn är ett elegant belysningsobjekt för alla som har en modern inredningsstil. Med sitt aluminiumanodiserade hölje passar Turn in i nästan alla rum med en sofistikerad inredning. Golvlampan har en höjd på 175 cm och har två LED-ljuskällor som kan tändas separat. Tack vare den integrerade CCT-dimningstekniken kan ljusfärgen justeras till olika nivåer mellan 2 700 och 6 000 Kelvin - från mysigt varmvitt till friskt dagsljus och kallt universalvitt. Ljusfärgen ställs enkelt och bekvämt in via strömbrytarna. Dimningsprocessen styrs också via dessa strömbrytare. Ljuskällan, som sträcker sig över hela armaturens höjd, har en vinkelform och kan vridas. På så sätt kan ljusriktningen påverkas individuellt och indirekt belysning kan skapas utöver direkt belysning. Den andra ljuskällan är installerad ovanför huvudet och strålar sitt ljus uppåt för att belysa rummet.
 • Bordslampa Pull, textilskärm, 53 cm

  Bordslampa Pull, textilskärm, 53 cm
  Vacker Pull bordslampa med vit, bländfri tygskärm och elegant, rund fot i kromBordslampan Pull kombinerar tidlös design med modern chic med sin tygskärm och krom och svart ram. Den vackra vita tygskärmen är ogenomskinlig och ger därmed ett bländfritt ljus som perfekt understryker en mysig atmosfär. Pull kan harmoniskt integreras i inredningen i vardagsrummet såväl som i sovrummet som extra belysning eller på en byrå. Lampan kan enkelt tändas och släckas med hjälp av en inbyggd pull-strömbrytare.
 • Golvlampa David, höjdjusterbar

  Golvlampa David, höjdjusterbar
  David golvlampa med grå tygskärm och svart stomme i rostfritt stål Golvlampan David har ett mycket elegant och modernt utseende som gör att den kan kombineras med olika inredningsstilar. Den svarta ramen av rostfritt stål har en teleskopisk anordning med vilken lampans höjd kan varieras från 110 till 170 cm. Den grå skärmytan avger ett behagligt och utomordentligt mysigt ljus nedåt, vilket gör David idealisk som ljuskälla för läsning eller som harmonisk tilläggsbelysning i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Lampan kan bekvämt slås på och av med hjälp av fotpedalbrytaren.
 • Golvlampa Pull, textilskärm, 161 cm

  Golvlampa Pull, textilskärm, 161 cm
  Elegant Pull-golvlampa med vit tygskärm och diskret modernt utseende Pull-golvlampans inredning är både klassisk och modern. Den vita tygskärmen och den kromade och svarta ramen kombinerar tidlös estetik med sofistikerad chic. Pull passar utan ansträngning in i nästan alla rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller hemmakontor. Med sin behagliga och bländfria belysning skapar Pull en mysig atmosfär i alla rum. Golvlampan kan bekvämt slås på och stängas av via en dragströmbrytare.
 • LED-taklampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-taklampa Mesh av järn, svart/guld
  LED-taklampan Mesh presenterar sig i en slående design av järn. Lampskärmen har en guldkant som ger den en elegant karaktär. De fast installerade lysdioderna ger en varm vit belysning.
 • Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor, rund

  Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor, rund
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger harmonisk belysning i interiören
 • Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
  Bordslampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Taklampa Layer av kartong, 1 lampa, rund

  Taklampa Layer av kartong, 1 lampa, rund
  Taklampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, hexagon

  Hänglampa Layer av kartong, 1 lampa, hexagon
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, hexogon

  Bordslampa Layer av kartong, 1 lampa, hexogon
  Bordslampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Hänglampa Layer av kartong 1 lampa vasform
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong 3 lampor vasform

  Hänglampa Layer av kartong 3 lampor vasform
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger harmonisk belysning i interiören
 • Taklampa Layer av kartong, 1 lampa hexagon

  Taklampa Layer av kartong, 1 lampa hexagon
  Taklampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor hexagon

  Hänglampa Layer av kartong, 3 lampor hexagon
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Bordslampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Bordslampa Layer av kartong 1 lampa vasform
  Bordslampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Taklampa Layer av kartong 1 lampa vasform

  Taklampa Layer av kartong 1 lampa vasform
  Taklampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Hänglampa Layer av kartong 3 lampor buntad

  Hänglampa Layer av kartong 3 lampor buntad
  Pendellampan Layer är tillverkad av kartong och har en ganska enkel karaktär. Den kan utrustas med lämpliga lampor och ger en harmonisk belysning i interiören
 • Uplight-golvlampa Polo justerbar, läslampa svart

  Uplight-golvlampa Polo justerbar, läslampa svart
  Golvlampan Polo är tillverkad av järn och har en svart färg. Huvuduttaget sitter i en cylindrisk, uppåtriktad skärm, så att Polo ger indirekt belysning som en strålkastare i taket. Dessutom finns det en liten avläsningsplats på ramen, som kan justeras tack vare en kulförbindelse.
 • LED-golvlampa Wim med läslampa, nickel, järn

  LED-golvlampa Wim med läslampa, nickel, järn
  Wim LED-golvlampan har en futuristisk design och är tillverkad av järn. Färgningen i nickelmatt avrundar det moderna utseendet på ett trevligt sätt. De två vinklade LED-modulerna i toppen ger den nödvändiga belysningen för inomhusbruk och har en dim- och CCT-funktion.
 • LED-golvlampa Samy i svart och guld, 2 lampor

  LED-golvlampa Samy i svart och guld, 2 lampor
  Samy LED-golvlampan har en kontrasterande design i svart och guld. Den smala ramen bär två runda lampskärmar som är utrustade med permanent installerade lysdioder. Dessa lysdioder ger en varmvit belysning som är perfekt för inomhusbruk.
 • LED-golvlampa Cleo av järn i träoptik

  LED-golvlampa Cleo av järn i träoptik
  Cleo LED-golvlampan övertygar med sitt träutseende och är en slående dekoration för inredningen. Den är tillverkad av järn som visuellt imiterar ek och har en praktisk läslampa utöver den huvudsakliga ljuskällan. Cleo ger alltid ett lämpligt ljus tack vare den praktiska dim- och CCT-funktionen.
 • LED-taklampa Dunja med kristalloptik svart

  LED-taklampa Dunja med kristalloptik svart
  Dunja LED taklampa ger varm vit belysning som är perfekt för inomhusbruk. Den runda ljuscirkeln är dessutom dekorerad med en kristalldekor, vilket ger den ett elegant utseende.
 • LED-bordslampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-bordslampa Mesh av järn, svart/guld
  LED-bordlampan Mesh har en slående design i järn. Lampskärmen har en guldkant som ger den en elegant karaktär. De fast installerade lysdioderna ger en varm vit belysning.
 • LED-hänglampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-hänglampa Mesh av järn, svart/guld
  LED-pendellampan Mesh presenterar sig i en slående design av järn. Lampskärmen har en guldkant som ger den en elegant karaktär. De fast installerade lysdioderna ger en varm vit belysning.
 • LED-golvlampa Mesh av järn, svart/guld

  LED-golvlampa Mesh av järn, svart/guld
  LED-golvlampan Mesh presenterar sig i en slående design av järn. Lampskärmen har en guldkant som ger den en elegant karaktär. De fast installerade lysdioderna ger en varm vit belysning.
 • LED-hänglampa Loft, 6 lampor, rökglas

  LED-hänglampa Loft, 6 lampor, rökglas
  Pendellampan Loft har sex lampskärmar som alla är utrustade med permanent installerade lysdioder. Armaturen är tillverkad av järn och ger en varm vit belysning.
 • Taklampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund

  Taklampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund
  Loft taklampa har en klar skärm som kan förses med lämpliga ljuskällor. Det rökta glaset skyddar det genererade ljuset välvilligt.
 • Hänglampa Mila av nickel 4 lampor 77 cm

  Hänglampa Mila av nickel 4 lampor 77 cm
  Mila hängande lampa är tillverkad av nickel och har cylindriska lampskärmar som kan förses med motsvarande glödlampor. Lampan är idealisk för att belysa ett vardagsrum eller en matsal.
 • Hänglampa Mila av nickel 6 lampor 114 cm

  Hänglampa Mila av nickel 6 lampor 114 cm
  Mila hängande lampa är tillverkad av nickel och har cylindriska lampskärmar som kan förses med motsvarande glödlampor. Lampan är idealisk för att belysa ett vardagsrum eller en matsal.
 • Bordslampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund

  Bordslampa Loft av rökglas, 1 lampa, rund
  Bordslampan Loft har en genomskinlig lampskärm som kan förses med lämpliga ljuskällor. Det rökta glaset skyddar det genererade ljuset välvilligt.
 • LED-vägglampa Mila av nickel 1 lampa cylinder form

  LED-vägglampa Mila av nickel 1 lampa cylinder form
  Mila LED-vägglampan har en cylindrisk lampskärm och ett runt takfäste. Den är tillverkad av nickel och ger en bländfri belysning i vardagsrummet eller hallen.
 • LED-bordslampa Mila av nickel 1 lampa cylinderform

  LED-bordslampa Mila av nickel 1 lampa cylinderform
  Mila LED-bordlampan är idealisk för accentbelysning på en byrå eller ett bord. Den är tillverkad av nickel och dess lampskärm är utrustad med fasta lysdioder.
 • LED-golvlampa Mila av nickel 3 lampor cylinderform

  LED-golvlampa Mila av nickel 3 lampor cylinderform
  Mila LED-golvlampan har tre lampskärmar som sprider ljuset nedåt. Den är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning.
 • LED-taklampa Mila av nickel 5 lampor cylinderform

  LED-taklampa Mila av nickel 5 lampor cylinderform
  LED-taklampan Mila har fem lampskärmar som sprider sitt ljus nedåt. Den är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning.
 • LED-hänglampa Sola, vågig

  LED-hänglampa Sola, vågig
  Vågformad LED-pendellampa Sola i antracit, dimbarDenna modernt designade LED-pendellampa Sola består av tre smala element, som är vågformade och något förskjutna i förhållande till varandra, som hänger ner på totalt fyra rep och hålls i balans. Två av elementen strålar det varmvita ljuset från lysdioderna nedåt över hela längden, det mittersta uppåt, vilket skapar både direkt och indirekt belysning. De vita akrylkåporna ser till att ljuset avges särskilt homogent. I höljet är en touchdimmer integrerad som kan användas för att enkelt reglera ljusstyrkan. Pendellampans höjd kan justeras lika enkelt.
 • LED-golvlampa Tom, dimbar, svart

  LED-golvlampa Tom, dimbar, svart
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • LED-golvlampa Tom, dimbar, brons

  LED-golvlampa Tom, dimbar, brons
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, svart

  LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, svart
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampa Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen bekvämt varieras - från varmvitt ljus för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus, spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt slås på och steglöst dämpas via fjärrkontrollen.
 • LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, aluminium

  LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, aluminium
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampa Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen bekvämt varieras - från varmvitt ljus för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus, spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt slås på och steglöst dämpas via fjärrkontrollen.
 • LED-hänglampa Delta, styrbar, aluminium

  LED-hänglampa Delta, styrbar, aluminium
  LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll Den moderna LED-pendellampan Delta övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljus belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusintensiteten kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Deltas varmvita ljus ger behagliga ljusförhållanden med en mysig känsla i alla rum och förvandlar vardagsrum och matplats till en oas av välbefinnande.
 • LED-hänglampa Leni, 1 lampa, svart

  LED-hänglampa Leni, 1 lampa, svart
  Energibesparande pendelarmatur Leni med LED-lampor och fjärrkontrollDen moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljusstark belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusstyrkan kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en behaglig och mysig atmosfär för att må bra.
 • LED-hänglampa Leni, 1 lampa, nickel matt

  LED-hänglampa Leni, 1 lampa, nickel matt
  Energibesparande pendelarmatur Leni med LED-lampor och fjärrkontrollDen moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljusstark belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusstyrkan kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en behaglig och mysig atmosfär för att må bra.
 • LED-hänglampa Leni, 3 lampa, svart

  LED-hänglampa Leni, 3 lampa, svart
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisnåla lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen hos Leni övertygar redan vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energisparande lysdioder är inbyggda i de tre skärmarna av rostfritt stål, som sprider en mysig stämning med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - vare sig det gäller spelkväll med vänner eller en mysig middag med familjen.
 • LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, svart

  LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, svart
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmarDen eleganta pendellampan Leni med rund hållare och tre skärmar är det perfekta ljuset för varje kök och matplats. Kombinationen av den svala elegansen hos höljet i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt samspel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisnåla lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda dimningsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dimmas kontinuerligt för att passa alla önskemål om ljusstyrka. Ljusstyrkan kan bekvämt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, nickel

  LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, nickel
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmarDen eleganta pendellampan Leni med rund hållare och tre skärmar är det perfekta ljuset för varje kök och matplats. Kombinationen av den svala elegansen hos höljet i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt samspel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisnåla lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda dimningsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dimmas kontinuerligt för att passa alla önskemål om ljusstyrka. Ljusstyrkan kan bekvämt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • LED-bordslampa Tim, CCT, ljusgrå

  LED-bordslampa Tim, CCT, ljusgrå
  Skrivbordslampa Tim med touchdimmer och CCT-teknik Den rakryggade bordslampan Tim med sin moderna inredning är en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordlampan står på en fyrkantig fot och slutar i en smal, långsträckt, stavliknande hals, på vilken det fyrkantiga ljuselementet är fäst. Den slanka men robusta ramen är förknippad med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in på olika ljusfärger. På så sätt kan Tim variera ljusskenet från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • LED-golvlampa Tim, CCT, svart

  LED-golvlampa Tim, CCT, svart
  Golvlampa Tim med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dimmas kontinuerligt via den inbyggda touch-funktionen för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder ljusfärgsspektrumet hos Tim de rätta ljusförhållandena för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras underbart med moderna boendestilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i alla riktningar för att få den optimala ljusstrålen när som helst och för varje tillfälle.
 • LED-golvlampa Tim, CCT, ljusgrå

  LED-golvlampa Tim, CCT, ljusgrå
  Golvlampa Tim med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dimmas kontinuerligt via den inbyggda touch-funktionen för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder ljusfärgsspektrumet hos Tim de rätta ljusförhållandena för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras underbart med moderna boendestilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i alla riktningar för att få den optimala ljusstrålen när som helst och för varje tillfälle.
 • LED-golvlampa Tom, dimbar, mässing

  LED-golvlampa Tom, dimbar, mässing
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • LED-golvlampa Findus, 1 lampa, mässing

  LED-golvlampa Findus, 1 lampa, mässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • LED-golvlampa Findus, 2 lampa, mässing

  LED-golvlampa Findus, 2 lampa, mässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • LED-golvlampa Findus, 2 lampor, nickel

  LED-golvlampa Findus, 2 lampor, nickel
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • LED-hänglampa Delta, 100 cm, svart

  LED-hänglampa Delta, 100 cm, svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • LED-golvlampa Dual med läslampa, nickel

  LED-golvlampa Dual med läslampa, nickel
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två ljuselementen i den övre delen samt lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan roteras och vridas 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller ge direkt belysning. Dessutom är en extra läslampa fäst vid golvlampan, som kan vridas uppåt och nedåt, så att optimala ljusförhållanden råder vid läsning och ögonen skyddas så bra som möjligt vid läsning. Båda ljuskällorna kan slås på separat och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras steglöst via en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan mysigt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mångfald av funktioner och inställningar lämnar golvlampan Dual knappast något att önska när det gäller belysning.
 • LED-golvlampa Dual med läslampa, antracit

  LED-golvlampa Dual med läslampa, antracit
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två ljuselementen i den övre delen samt lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan roteras och vridas 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller ge direkt belysning. Dessutom är en extra läslampa fäst vid golvlampan, som kan vridas uppåt och nedåt, så att optimala ljusförhållanden råder under läsning och ögonen skyddas på bästa möjliga sätt. Båda ljuskällorna kan slås på separat och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras steglöst via en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan mysigt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mångfald av funktioner och inställningar lämnar golvlampan Dual knappast något att önska när det gäller belysning.
 • LED-hänglampa Delta, 100 cm, aluminium

  LED-hänglampa Delta, 100 cm, aluminium
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.