HELL lampor

 • HELL LED-golvlampa Graz, matt nickel

  HELL LED-golvlampa Graz, matt nickel
  Dimbar Graz LED-golvlampa med flexibel armaturramDesignen på Graz LED-golvlampan är graciös och elegant och kan enkelt integreras i alla inredningskoncept. Den är tillverkad av metall och kan inte bara varieras i höjd från 100 till 145 cm, utan även armaturarmen kan svängas och till och med lutas i huvudområdet. För att säkerställa att den kraftfulla men energisnåla LED-lampan inte bländar har den förseglats med en satindiffusor. Ljusstyrkan kan regleras efter önskemål via den i ramen integrerade strömbrytaren, så att även en mjuk belysning kan skapas, till exempel för avkoppling.
 • HELL LED-golvlampa Graz, mässing

  HELL LED-golvlampa Graz, mässing
  Dimbar Graz LED-golvlampa med flexibel armaturramDesignen på Graz LED-golvlampan är graciös och elegant och kan enkelt integreras i alla inredningskoncept. Den är tillverkad av metall och kan inte bara varieras i höjd från 100 till 145 cm, utan även armaturarmen kan svängas och till och med lutas i huvudområdet. För att säkerställa att den kraftfulla men energisnåla LED-lampan inte bländar har den förseglats med en satindiffusor. Ljusstyrkan kan regleras efter önskemål via den i ramen integrerade strömbrytaren, så att även en mjuk belysning kan skapas, till exempel för avkoppling.
 • HELL LED-hänglampa Helios II

  HELL LED-hänglampa Helios II
  Helios II LED-pendelarmatur är ett ljusobjekt som inte bara belyser matplatsen optimalt utan också vackert dekorerar den. Den är tillverkad av metall och har en matt nickelfinish som har fått en glansig kromad detalj. Särskild uppmärksamhet ägnas dock åt skärmens utformning, som består av tre enskilda, lätt vågiga metallsträngar. De två yttre metallsträngarna har försetts med varmvita lysdioder på undersidan, medan det centrala elementet har försetts med lysdioder på ovansidan. Resultatet är att inte bara bordsytan sätts perfekt i scen, utan även resten av omgivningen.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampa, nickel matt

  HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampa, nickel matt
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisnåla lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen hos Leni övertygar redan vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energisparande lysdioder är inbyggda i de tre skärmarna av rostfritt stål, som sprider en mysig stämning med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - vare sig det gäller spelkväll med vänner eller en mysig middag med familjen.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampa, gammelmässing

  HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampa, gammelmässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • HELL Balkpendellampa Loft, 3 lampor

  HELL Balkpendellampa Loft, 3 lampor
  Modern barpendellampa Loft med tre glasskärmarDen vackra barpendellampan Loft är utrustad med tre olika formade lampskärmar av glas, som är utformade i en enkel opalvit färg. Skärmarna har eleganta rännor. Den långsträckta, rektangulära skärmkupan är, liksom de tre textilkablarna, i svart. Denna vackra kontrast är orsaken till den eleganta skönheten hos pendelarmaturen, som kommer till sin rätt perfekt över till exempel bord.
 • HELL LED-bordslampa Tom, matt nickel

  HELL LED-bordslampa Tom, matt nickel
  Nickelfärgad, rörlig LED-bordslampa Tom, dimbar Den nickelfärgade LED-bordslampan Tom har en klassisk, elegant design. Ett cylindriskt, smalt armaturhuvud är monterat på en graciös stång, som fästs vid övergången med skarvar. Detta gör att huvudet är flexibelt justerbart och att det punktliga, direkta ljuset kan riktas efter önskemål. Tack vare en integrerad touchdimmer kan ljusstyrkan justeras efter önskemål och anpassas optimalt till de lokala förhållandena. Denna flexibilitet gör Tom idealisk för skrivbordsbelysning.
 • HELL Utomhusvägglampa Stream, inne och ute

  HELL Utomhusvägglampa Stream, inne och ute
  Skapar en magisk ljusatmosfär - LED-vägglampa Stream med skyddsklass IP54 LED-vägglampan Stream, som tack vare IP54 kan användas både som inomhus- och utomhuslampa, imponerar med ett fascinerande ljusspel. Den är tillverkad av metall i borstad aluminiumlook och verkar ganska diskret och oansenlig på väggen när den är avstängd. Men när ljuset sätts på blir den en oöverträffad höjdpunkt, eftersom de tre konvexa glaslinserna på ramens över- och undersida skapar hisnande ljuskäglor på väggen, som inte bara har en positiv effekt på utseendet utan också på ljusstämningen.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampor, nickel

  HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampor, nickel
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • HELL LED-bordslampa Box, roterbar, anodiserad

  HELL LED-bordslampa Box, roterbar, anodiserad
  LED-bordslampa Box med dimmer, vridbart ljuselement LED-bordslampan Box består av en kvadratisk bas och en smal ram av aluminium som sticker upp från den, i vilken ett ljuselement som kan vridas runt har integrerats på ena sidan. Denna är på ena sidan utrustad med varmvita LED-lampor bakom det satinerade höljet och kan vridas individuellt för att få ljusflödet i önskat läge. Ljuset kan dimras med touchdimmern som är integrerad i sockeln - särskilt bra färgåtergivning Ra90 - varmvitt ljus (2.700 K)
 • HELL LED-hänglampa Less, antracit eloxerad

  HELL LED-hänglampa Less, antracit eloxerad
  LED-pendelarmatur Less, höjdjusterbar och utrustad med touch dimmersEn kantig och modern design kännetecknar LED-pendelarmaturen Less, som kan justeras i upphängningen med några enkla steg. De två laterala ljuselementen utstrålar direkt ljus nedåt för att direkt belysa ett långbord, medan det centrala elementet, som förbinder de två nedåtstrålande elementen, har utformats för att stråla uppåt och ge indirekt rumsbelysning. Båda ljuskällorna kan kopplas separat. Ljuset som strålar nedåt kan kopplas och dämpas via en tryckknappsdimmer till vänster om det övre ljuselementet, medan tryckknappen till höger om det övre ljuselementet styr ljuset som strålar uppåt.Less LED pendelarmatur i matt nickel med kromdetaljer är den idealiska ljuskällan för långa matbord eller för köksbänken i modernt designade hem.
 • HELL LED-hänglampa Delta, rund, aluminium matt

  HELL LED-hänglampa Delta, rund, aluminium matt
  Dimbar LED-pendellampa Delta Den moderna LED-pendellampan Delta är perfekt för effektiv belysning, t.ex. monterad ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende, och med de två LED-remsorna på ovans topp och botten av ovalen, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken avger ett varmvitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt justeras via en liten touchdimmer på insidan av ovalen.
 • HELL LED-pendellampa New Loire, antracit

  HELL LED-pendellampa New Loire, antracit
  Höjdjusterbar New Loire LED-pendelarmatur med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna New Loire LED-pendelarmaturen kan ljuset varieras och justeras från ett behagligt varmvitt till ett dagsljus som främjar koncentrationen. De integrerade lysdioderna är dessutom dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. Tack vare sin form, som är lätt böjd och elegant svängd, är New Loire LED-pendelarmatur perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan armaturens höjd bekvämt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • HELL Taklampa Crystal, krom, 54 cm

  HELL Taklampa Crystal, krom, 54 cm
  Dynamiskt utformad Crystal LED-taklampaDesignen av Crystal LED-taklampan är både svepande och lekfull och fängslar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt.Många glaskristaller slingrar sig från den runda taklampan med hjälp av smala metallarmar och ansluter sig till de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varmvita lysdioder. Ljusreflektionerna från de enskilda glasfasaderna och den kromade ytan skapar en effektiv och jämn ljusstråle som inte bara belyser armaturen utan även hela miljön. Tekniska data:- Version Ø 54 cm = ej dimbar- Version Ø 77 cm = dimbar via fasaddimmer (exklusivt)
 • HELL LED-bordslampa Graz, matt nickel

  HELL LED-bordslampa Graz, matt nickel
  Variabel LED-bordslampa Graz med touchdimmerDen elegant formade LED-bordslampan Graz anpassar sig perfekt till användarens behov, eftersom den har en ultraflexibel armaturram som möjliggör flexibel och individuell belysning.Höjden kan inte bara justeras efter önskemål från 40 till 60 cm, utan armaturarmen kan också svängas flexibelt och armaturhuvudet kan också lutas och roteras. Dessutom har armaturen en knapp som kan användas för att justera ljusstyrkan steglöst.På så sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att kunna arbeta bekvämt och behagligt vid skrivbordet hemma.Armaturen är tillverkad av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut juvel på skrivbordet.
 • HELL Pendellampa Loft, 1 lampa

  HELL Pendellampa Loft, 1 lampa
  Vacker Loft hängande lampa med glasskärmDen sfäriska glasskärm på Loft hängande lampa ger perfekt belysning i moderna bostadsutrymmen, t.ex. ovanför bord. Utrustad med spår och hållen i opalvitt, erbjuder lampskärmen en underbar kontrast till resten av armaturen. Såväl kapellet som textilkabeln är hållna i svart och ger på så sätt den moderna looken.
 • HELL LED-pendellampa New Loire, aluminium

  HELL LED-pendellampa New Loire, aluminium
  Höjdjusterbar New Loire LED-pendelarmatur med fjärrkontroll Rätt ljus när som helst på dygnet. Med den moderna New Loire LED-pendelarmaturen kan ljuset varieras och justeras från ett behagligt varmvitt till ett dagsljus som främjar koncentrationen. De integrerade lysdioderna är dessutom dimbara. Allt detta styrs bekvämt med den medföljande fjärrkontrollen. Tack vare sin form, som är lätt böjd och elegant svängd, är New Loire LED-pendelarmatur perfekt för att belysa bord, till exempel i matsalen. Dessutom kan armaturens höjd bekvämt justeras med en enkel mekanism och anpassas till respektive behov.
 • HELL Vägglampa Prince, 8 lampor, eloxerad

  HELL Vägglampa Prince, 8 lampor, eloxerad
  LED-vägglampa Prince med åtta lampor i anodiserad metall - skyddsklass IP54Den långsträckta LED-vägglampan Prince med rundade hörn är tillverkad i anodiserad aluminium och klarar ogynnsamma väderförhållanden tack vare skyddsklass IP54, så att inget står i vägen för att den ska kunna användas utomhus, t.ex. som fasadbelysning bredvid entrédörren. Prince dekorerar också korridorer och rum inomhus med sina förtrollande ljusaccenter, som skapas genom placeringen av LED-ljuskällorna - tre vardera på toppen och botten samt en vardera på sidorna.Visuellt harmoniserar Prince LED-vägglampa med många inrednings- och fasadstilar.
 • HELL LED-vägglampa Quadro, 65x22 cm

  HELL LED-vägglampa Quadro, 65x22 cm
  LED-vägglampa Quadro, rektangulär form med tre rutorQuadro är en modern och lika tidlös LED-vägglampa i rektangulär form, som visuellt delas in i tre rutor av frontpanelerna i silveranodiserad metall. Oavsett om den monteras horisontellt eller även vertikalt på väggen eller även i taket - med LED-armaturen Quadro belyses ett vardagsrum eller en hall varmvitt, ljust och mycket jämnt, inte bara direkt utan även indirekt genom den breda kanten på armaturens akrylkropp.Ljusstyrkan hos de i armaturen inbyggda lysdioderna kan regleras efter önskemål via en dimmer som är inbyggd i husinstallationen (ingår ej).
 • HELL Golvlampa Ohio, nickel/krom

  HELL Golvlampa Ohio, nickel/krom
  Lätt böjd Ohio LED-golvlampa i modernt nickel/krom-utseende Ohio LED-golvlampa i metall har en toppmodern design: lampans ram och arm är lätt böjda, den runda basen och den skivformade skärmen kompletterar den moderna designen. I Ohio-golvlampan har man installerat kraftfulla och förbrukningssnåla lysdioder som avger ett varmvitt ljus som har en mycket mysig effekt och ger varje del av rummet en stämningsfull känsla. Ljusets ljusstyrka kan dämpas med en enkel handrörelse med hjälp av den sensordimmer som är integrerad i skärmen.
 • HELL LED-bordslampa Tim, CCT, svart

  HELL LED-bordslampa Tim, CCT, svart
  Skrivbordslampa Tim med touchdimmer och CCT-teknik Den rakryggade bordslampan Tim med sin moderna inredning är en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordlampan står på en fyrkantig fot och slutar i en smal, långsträckt, stavliknande hals, på vilken det fyrkantiga ljuselementet är fäst. Den slanka men robusta ramen är förknippad med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in på olika ljusfärger. På så sätt kan Tim variera ljusskenet från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • HELL LED-hänglampa Tom, 5 lampor, svart

  HELL LED-hänglampa Tom, 5 lampor, svart
  Tom hängande lampa i chic design med fjärrkontroll för dimning Den eleganta Tom hängande lampan får varje vardagsrum och matplats att framstå i ett mycket speciellt sken. Ramen av rostfritt stål består av ett långsträckt element, till vilket tre skärmar är fästade för direkt belysning av bordet och två ytterligare spotlights, som är fästade mellan var och en av de tre lamporna och ger ytterligare rumsbelysning. Tom integreras väl i moderna inredningsstilar och är med sin karaktäristiskt snygga inredning en riktig höjdpunkt över varje matbord. Tack vare de tre symmetriskt hängande skärmarna ger Tom ett varmt ljus och skapar en inbjudande och mysig atmosfär. Den medföljande fjärrkontrollen ger också möjlighet att steglöst dämpa ljusstyrkan hos LED:erna och variera den efter önskemål för att utan ansträngning ställa in de önskade ljusförhållandena.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampa, gammelmässing

  HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampa, gammelmässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • HELL Lagerbordslampa tillverkad av böjd kartong

  HELL Lagerbordslampa tillverkad av böjd kartong
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Monti LED-golvlampa tillverkad av järn, nickel, CCT

  HELL Monti LED-golvlampa tillverkad av järn, nickel, CCT
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Tom, justerbar, 2-ljus, nickel

  HELL LED-golvlampa Tom, justerbar, 2-ljus, nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Dual CCT, dimbar, antracit

  HELL LED-golvlampa Dual CCT, dimbar, antracit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Moon LED-taklampa tillverkad av järn, mässing, Ø 30 cm

  HELL Moon LED-taklampa tillverkad av järn, mässing, Ø 30 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-hänglampa Queens 2.0 CCT, indiskt rött

  HELL LED-hänglampa Queens 2.0 CCT, indiskt rött
  Queens 2.0 LED-pendelarmatur, höjdjusterbar och med CCT-ljusteknik Queens 2.0 LED-pendelarmatur övertygar med modern teknik i kombination med fantastiska ljusegenskaper. De installerade LED-lamporna har lång livslängd och belyser matbordet eller bänken och omgivningen behagligt och bländfritt. Upphängningen kan justeras när som helst och kan vara maximalt 150 cm. En speciell egenskap hos LED-pendelarmaturen är den vertikala CCT-tekniken. Genom att luta det långa armaturhuvudet lätt åt höger kan ljusfärgen ställas in i fyra steg. En lätt lutning av armaturhuvudet åt andra hållet ändrar ljusstyrkan. Pulsen startar redan vid en lutning på 12 grader.
 • HELL LED-taklampa Flower, CCT, Ø 81 cm

  HELL LED-taklampa Flower, CCT, Ø 81 cm
  Kraftfull LED-taklampa Flower med CCT-dimningsteknikDenna taklampa fängslar å ena sidan med sin vackra blomform, som också gett den namnet Flower, och å andra sidan med sin speciella ljusstyrka och ljusfärgens växlingsbarhet.De åtta ljuselementen i nickelmatt inramning rymmer mycket effektiva lysdioder, som utstrålar sitt ljus antingen i mysigt varmvitt eller i universellt vitt upp till mycket starkt dagsljusvitt. Detta möjliggörs av den integrerade CCT-dimningstekniken.Den önskade ljusfärgen ställs bekvämt in via fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • HELL LED-bordslampa Graz, mässing

  HELL LED-bordslampa Graz, mässing
  Variabel LED-bordslampa Graz med touchdimmerDen elegant formade LED-bordslampan Graz anpassar sig perfekt till användarens behov, eftersom den har en ultraflexibel armaturram som möjliggör flexibel och individuell belysning.Höjden kan inte bara justeras efter önskemål från 40 till 60 cm, utan armaturarmen kan också svängas flexibelt och armaturhuvudet kan också lutas och roteras. Dessutom har armaturen en knapp som kan användas för att justera ljusstyrkan steglöst.På så sätt kan den perfekta belysningen skapas på nolltid för att kunna arbeta bekvämt och behagligt vid skrivbordet hemma.Armaturen är tillverkad av stål och belagd med en ädel finish, vilket gör den till en absolut juvel på skrivbordet.
 • HELL Taklampa Crystal, krom, 77 cm

  HELL Taklampa Crystal, krom, 77 cm
  Dynamiskt utformad Crystal LED-taklampaDesignen av Crystal LED-taklampan är både svepande och lekfull och fängslar inte bara med sitt utseende utan också med sin ljuseffekt.Många glaskristaller slingrar sig från den runda taklampan med hjälp av smala metallarmar och ansluter sig till de lika svepande böjda metallremsorna, som är utrustade med varmvita lysdioder. Ljusreflektionerna från de enskilda glasfasaderna och den kromade ytan skapar en effektiv och jämn ljusstråle som inte bara belyser armaturen utan även hela miljön. Tekniska data:- Version Ø 54 cm = ej dimbar- Version Ø 77 cm = dimbar via fasaddimmer (exklusivt)
 • HELL LED-hänglampa Fleur, gammal mässing

  HELL LED-hänglampa Fleur, gammal mässing
  LED-pendelarmatur Fleur i gammal mässingEn imponerande och slående ljuskälla i stora privata rum eller de mest varierande kommersiella områden är LED-pendelarmaturen Fleur, som bär sitt namn med rätta, eftersom den ser ut som en stor bukett blommor. Med utgångspunkt i det runda takhuvudet skjuter tolv grenar ut nedåt i en böjd form, som var och en är uppdelad i tre små, gobelettformade blommor. De är tillverkade av bärnstensfärgad akryl och iscensätts var och en av dem av en varmvit lysdiod i mitten av bägaren, vilket skapar en mycket mysig och varm ljusatmosfär.
 • HELL LED-hänglampa Delta, rund, antracit

  HELL LED-hänglampa Delta, rund, antracit
  Dimbar LED-pendellampa Delta Den moderna LED-pendellampan Delta är perfekt för effektiv belysning, t.ex. monterad ovanför ett matbord eller i vardagsrummet. Med sin ovala metallring ger den ett futuristiskt utseende, och med de två LED-remsorna på ovans topp och botten av ovalen, direkt och indirekt belysning. Den effektiva LED-tekniken avger ett varmvitt ljus och ljusstyrkan kan enkelt justeras via en liten touchdimmer på insidan av ovalen.
 • HELL LED-balkpendellampa Sam, nickel

  HELL LED-balkpendellampa Sam, nickel
  Sam LED-pendelarmatur, höjdjusterbar, dimbarDen moderna Sam LED-pendelarmaturen är den perfekta belysningen över bord. Tack vare en enkel mekanism kan armaturen bekvämt justeras i höjdled och därmed anpassas perfekt till respektive behov. Den långsträckta och lätt böjda skärmen består av tre skenor, var och en utrustad med moderna lysdioder som är dolda bakom en mjölkvit plastdiffusor. Den mittersta skenan pekar med LED-sidan uppåt, så att Sam LED pendelarmaturen inte bara avger ljus direkt nedåt utan även indirekt uppåt. Ljuset kan också dämpas med hjälp av en liten knapp.
 • HELL Golvlampa Omega, CCT, teknik, nickel

  HELL Golvlampa Omega, CCT, teknik, nickel
  LED-golvlampa Omega i trendig design - matt nickel, krom LED-golvlampan Omega förfinar å ena sidan en modern boendestil som ett stilfullt tillbehör, å andra sidan ger den naturligtvis den önskade extra belysningen, t.ex. i sittgruppen, vilket gör ett rum riktigt mysigt. Den matt förnicklade ramen har en kromad yta, vilket understryker elegansen i utseendet. Armaturen är utrustad med innovativ CCT-dimningsteknik, det vill säga ljusfärgen kan väljas kontinuerligt mellan varmvitt med en färgtemperatur på 3 000 K och dagsljus med 6 000 K. Den beröringskänsliga strömbrytaren på ramen är integrerad i armaturen. Med den touchdimmer som är inbyggd i ramen kan ljusintensiteten regleras.
 • HELL Bordslampa Kara, textilskärm, 58 cm

  HELL Bordslampa Kara, textilskärm, 58 cm
  Elegant Kera bordslampa med formbar basBordslampa Kera är närvarande och elegant på samma gång. Dess formade, långsträckta fot är helt svart och har iögonfallande spår som skapar ett tilltalande mönster. Ovanför den finns en textil, lätt konisk skärm som också är helt svart. Tack vare den ogenomskinliga ytan avges ett bländfritt och homogent ljus till omgivningen. Bordslampan kan bekvämt manövreras på plats med hjälp av strömbrytaren på kabeln.
 • HELL LED-bordslampa Tom, dimbar, svart

  HELL LED-bordslampa Tom, dimbar, svart
  Svängbar LED-bordlampa Tom med touchdimmer Bordslampan Tom i svart rostfritt stål imponerar med sin moderna och raka design. Den lysande LED-lampans ram kan enkelt och bekvämt vridas 360 grader. Oavsett om det är för kontoret eller hemmakontoret - Tom är den perfekta ljuskällan för varje skrivbord. Med sin varmvita ljusstråle skapar bordslampan en behaglig atmosfär som är idealisk för arbete vid datorn eller för att studera filer. Tack vare touchdimmern kan Tom justeras till olika ljusstyrkor och möjliggör därmed en optimal inställning av ljusstrålen.
 • HELL LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart

  HELL LED-golvlampa Tom, 2 lampor, svart
  Tom LED-golvlampa med touchdimmer och separat kopplingsbara ljuskällor Stil, elegans och sofistikering förenas i Tom LED-golvlampan. Tack vare den integrerade touchdimmern kan båda ljuskällorna ställas in steglöst och separat i olika ljusstyrkor, så att ljuset kan anpassas individuellt. Med sitt trendiga utseende i svart rostfritt stål passar Tom i nästan alla rum med en modern inredning - oavsett om det är kontor, sovrum eller mat- och vardagsrum. Tack vare den rörliga ramen kan båda LED-lamporna vridas oberoende av varandra i vilken riktning som helst för att uppnå en optimal inriktning av ljuskällan
 • HELL LED-golvlampa Turn, CCT, dimbar, aluminium

  HELL LED-golvlampa Turn, CCT, dimbar, aluminium
  LED-golvlampa Turn med CCT-dimningsteknik och två ljuskällor Den moderna golvlampan Turn är ett elegant belysningsobjekt för alla som har en modern inredningsstil. Med sitt aluminiumanodiserade hölje passar Turn in i nästan alla rum med en sofistikerad inredning. Golvlampan har en höjd på 175 cm och har två LED-ljuskällor som kan tändas separat. Tack vare den integrerade CCT-dimningstekniken kan ljusfärgen justeras till olika nivåer mellan 2 700 och 6 000 Kelvin - från mysigt varmvitt till friskt dagsljus och kallt universalvitt. Ljusfärgen ställs enkelt och bekvämt in via strömbrytarna. Dimningsprocessen styrs också via dessa strömbrytare. Ljuskällan, som sträcker sig över hela armaturens höjd, har en vinkelform och kan vridas. På så sätt kan ljusriktningen påverkas individuellt och indirekt belysning kan skapas utöver direkt belysning. Den andra ljuskällan är installerad ovanför huvudet och strålar sitt ljus uppåt för att belysa rummet.
 • HELL Bordslampa Pull, textilskärm, 53 cm

  HELL Bordslampa Pull, textilskärm, 53 cm
  Vacker Pull bordslampa med vit, bländfri tygskärm och elegant, rund fot i kromBordslampan Pull kombinerar tidlös design med modern chic med sin tygskärm och krom och svart ram. Den vackra vita tygskärmen är ogenomskinlig och ger därmed ett bländfritt ljus som perfekt understryker en mysig atmosfär. Pull kan harmoniskt integreras i inredningen i vardagsrummet såväl som i sovrummet som extra belysning eller på en byrå. Lampan kan enkelt tändas och släckas med hjälp av en inbyggd pull-strömbrytare.
 • HELL Golvlampa David, höjdjusterbar

  HELL Golvlampa David, höjdjusterbar
  David golvlampa med grå tygskärm och svart stomme i rostfritt stål Golvlampan David har ett mycket elegant och modernt utseende som gör att den kan kombineras med olika inredningsstilar. Den svarta ramen av rostfritt stål har en teleskopisk anordning med vilken lampans höjd kan varieras från 110 till 170 cm. Den grå skärmytan avger ett behagligt och utomordentligt mysigt ljus nedåt, vilket gör David idealisk som ljuskälla för läsning eller som harmonisk tilläggsbelysning i vardagsrummet, sovrummet eller på kontoret. Lampan kan bekvämt slås på och av med hjälp av fotpedalbrytaren.
 • HELL Golvlampa Pull, textilskärm, 161 cm

  HELL Golvlampa Pull, textilskärm, 161 cm
  Elegant Pull-golvlampa med vit tygskärm och diskret modernt utseende Pull-golvlampans inredning är både klassisk och modern. Den vita tygskärmen och den kromade och svarta ramen kombinerar tidlös estetik med sofistikerad chic. Pull passar utan ansträngning in i nästan alla rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller hemmakontor. Med sin behagliga och bländfria belysning skapar Pull en mysig atmosfär i alla rum. Golvlampan kan bekvämt slås på och stängas av via en dragströmbrytare.
 • HELL Mesh LED-taklampa, Ø 45 cm, svart/guld

  HELL Mesh LED-taklampa, Ø 45 cm, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Layer-pendellampa av papp, rund, enkel låga

  HELL Layer-pendellampa av papp, rund, enkel låga
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Layer-pendellampa av kartong, rund, tre lampor

  HELL Layer-pendellampa av kartong, rund, tre lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Layer bordslampa tillverkad av kartong, en lampa, rund

  HELL Layer bordslampa tillverkad av kartong, en lampa, rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Taklampa av papp, en lampa, rund

  HELL Taklampa av papp, en lampa, rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Hängande lampa Lager av kartong dubbel kon 1fl.

  HELL Hängande lampa Lager av kartong dubbel kon 1fl.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Layer bordslampa tillverkad av kartong, dubbelkonisk stubbe

  HELL Layer bordslampa tillverkad av kartong, dubbelkonisk stubbe
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Hängande lampa Layer tillverkad av kartong böjd 1-ljus

  HELL Hängande lampa Layer tillverkad av kartong böjd 1-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Hängande lampa Layer tillverkad av kartong böjd 3-ljus

  HELL Hängande lampa Layer tillverkad av kartong böjd 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Taklampa Layer tillverkad av kartong, dubbelkonformad trunkerad

  HELL Taklampa Layer tillverkad av kartong, dubbelkonformad trunkerad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Hängande lampa Lager av kartong dubbel kon 3fl.

  HELL Hängande lampa Lager av kartong dubbel kon 3fl.
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Taklampa för lager tillverkad av böjd kartong

  HELL Taklampa för lager tillverkad av böjd kartong
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Layer pendellampa tillverkad av kartong 3-ljus rondel

  HELL Layer pendellampa tillverkad av kartong 3-ljus rondel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Taklampa Polo justerbar med läslampa svart

  HELL Taklampa Polo justerbar med läslampa svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Wim 2-ljus läslampa nickel/krom

  HELL LED-golvlampa Wim 2-ljus läslampa nickel/krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Samy 2-ljus 180cm svart/guld

  HELL LED-golvlampa Samy 2-ljus 180cm svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-taklampa Dunja med kristallutseende svart

  HELL LED-taklampa Dunja med kristallutseende svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mesh LED bordslampa, touch dimmer, svart/guld

  HELL Mesh LED bordslampa, touch dimmer, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mesh LED-pendellampa, Ø 45 cm, svart/guld

  HELL Mesh LED-pendellampa, Ø 45 cm, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Mesh, touch dimmer, svart/guld

  HELL LED-golvlampa Mesh, touch dimmer, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Loft LED-pendel med rökt glas, sex lampor

  HELL Loft LED-pendel med rökt glas, sex lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Lofttakslampa med rökt glas, en lampa, rund

  HELL Lofttakslampa med rökt glas, en lampa, rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mila pendellampa, nickel/opalglas, fyra ljuskällor

  HELL Mila pendellampa, nickel/opalglas, fyra ljuskällor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mila pendellampa, nickel/opalglas, sex ljuskällor

  HELL Mila pendellampa, nickel/opalglas, sex ljuskällor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Loft bordslampa med rökt glas, en lampa, rund

  HELL Loft bordslampa med rökt glas, en lampa, rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mila LED-vägglampa, nickel/opalglas, enkel belysning

  HELL Mila LED-vägglampa, nickel/opalglas, enkel belysning
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mila LED-golvlampa, nickel/opalglas, tre lampor

  HELL Mila LED-golvlampa, nickel/opalglas, tre lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Mila LED-taklampa, nickel/opalglas, 5 ljus

  HELL Mila LED-taklampa, nickel/opalglas, 5 ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, svart

  HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, svart
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, brons

  HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, brons
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • HELL LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel

  HELL LED-golvlampa Tom, 2 lampor, nickel
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • HELL LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, svart

  HELL LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, svart
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampa Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen bekvämt varieras - från varmvitt ljus för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus, spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt slås på och steglöst dämpas via fjärrkontrollen.
 • HELL LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, aluminium

  HELL LED-hänglampa Delta, 2 lampor, CCT, aluminium
  Dimbar LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll LED-pendellampa Delta med sin futuristiska design är en imponerande belysning. Med sina två runda, sammanflätade ringar av rostfritt stål och de LED-lampor som är monterade inuti dekorerar Delta varje vardagsrum och matplats. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen på pendelarmaturen bekvämt varieras - från varmvitt ljus för mysiga måltider med familj och vänner till starkt dagsljus, spektrumet av belysningsalternativ är mycket mångsidigt. Oavsett vilken ljusfärg som väljs kan lysdiodernas ljusstyrka bekvämt slås på och steglöst dämpas via fjärrkontrollen.
 • HELL LED-hänglampa Delta, styrbar, aluminium

  HELL LED-hänglampa Delta, styrbar, aluminium
  LED-pendellampa Delta med fjärrkontroll Den moderna LED-pendellampan Delta övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljus belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusintensiteten kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Deltas varmvita ljus ger behagliga ljusförhållanden med en mysig känsla i alla rum och förvandlar vardagsrum och matplats till en oas av välbefinnande.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 1 lampa, svart

  HELL LED-hänglampa Leni, 1 lampa, svart
  Energibesparande pendelarmatur Leni med LED-lampor och fjärrkontrollDen moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljusstark belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusstyrkan kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en behaglig och mysig atmosfär för att må bra.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 1 lampa, nickel matt

  HELL LED-hänglampa Leni, 1 lampa, nickel matt
  Energibesparande pendelarmatur Leni med LED-lampor och fjärrkontrollDen moderna LED-pendelarmaturen Leni övertygar med sin eleganta design. De energisparande lysdioderna på undersidan av den rostfria stålringen ger en ljusstark belysning och kan enkelt och bekvämt styras. Såväl tändning och släckning som ljusstyrkan kan enkelt regleras med den medföljande fjärrkontrollen. Oavsett vilket ljus som önskas kan ljusstyrkan justeras individuellt. Det varmvita ljuset ger mysiga ljusförhållanden och fördjupar varje vardagsrum och matplats i en behaglig och mysig atmosfär för att må bra.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampa, svart

  HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampa, svart
  Pendelarmatur Leni med tre lampor, energisnåla lysdioder och fjärrkontroll Den stilfulla och eleganta inredningen hos Leni övertygar redan vid första anblicken. Med sitt behagliga varmvita ljus får pendelarmaturen varje vardagsrum och matplats att lysa i en mysig atmosfär. Energisparande lysdioder är inbyggda i de tre skärmarna av rostfritt stål, som sprider en mysig stämning med sin direkta belysning över varje matbord. Tack vare den integrerade dimfunktionen kan ljusstyrkan enkelt och bekvämt styras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan den perfekta ljusintensiteten ställas in för varje tillfälle - vare sig det gäller spelkväll med vänner eller en mysig middag med familjen.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, svart

  HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, svart
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmarDen eleganta pendellampan Leni med rund hållare och tre skärmar är det perfekta ljuset för varje kök och matplats. Kombinationen av den svala elegansen hos höljet i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt samspel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisnåla lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda dimningsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dimmas kontinuerligt för att passa alla önskemål om ljusstyrka. Ljusstyrkan kan bekvämt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, nickel

  HELL LED-hänglampa Leni, 3 lampor, rund, nickel
  Dimbar LED-pendellampa Leni med tre skärmarDen eleganta pendellampan Leni med rund hållare och tre skärmar är det perfekta ljuset för varje kök och matplats. Kombinationen av den svala elegansen hos höljet i rostfritt stål och det behagligt varma ljuset som Leni avger är ett ojämförligt samspel av kontraster. Det varma ljuset kommer från energisnåla lysdioder och skapar en mysig atmosfär i alla rum, vilket gör familjemiddagar eller spelkvällar med vänner ännu trevligare. Tack vare den inbyggda dimningsfunktionen kan LED-ljuset i pendellampan dimmas kontinuerligt för att passa alla önskemål om ljusstyrka. Ljusstyrkan kan bekvämt justeras via fjärrkontrollen - även utan att du behöver resa dig från stolen.
 • HELL LED-bordslampa Tim, CCT, ljusgrå

  HELL LED-bordslampa Tim, CCT, ljusgrå
  Skrivbordslampa Tim med touchdimmer och CCT-teknik Den rakryggade bordslampan Tim med sin moderna inredning är en höjdpunkt på varje skrivbord. LED-bordlampan står på en fyrkantig fot och slutar i en smal, långsträckt, stavliknande hals, på vilken det fyrkantiga ljuselementet är fäst. Den slanka men robusta ramen är förknippad med leder så att den kan flyttas framåt, bakåt eller i sidled för att bestämma en optimal och individuell inriktning av ljusstrålen. Energibesparande lysdioder är inbyggda i det platta ljushuvudet, vilket minskar energiförbrukningen och skyddar miljön. Tack vare touchdimmern och den integrerade CCT-funktionen kan ljuselementen dimmas kontinuerligt och även ställas in på olika ljusfärger. På så sätt kan Tim variera ljusskenet från behagligt varmvitt ljus för möten till fräscht universalvitt eller dagsljusvitt ljus för koncentrerat arbete, vilket ger ett mycket mångsidigt utbud av ljusförhållanden.
 • HELL LED-golvlampa Tim, CCT, svart

  HELL LED-golvlampa Tim, CCT, svart
  Golvlampa Tim med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dimmas kontinuerligt via den inbyggda touch-funktionen för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder ljusfärgsspektrumet hos Tim de rätta ljusförhållandena för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras underbart med moderna boendestilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i alla riktningar för att få den optimala ljusstrålen när som helst och för varje tillfälle.
 • HELL LED-golvlampa Tim, CCT, ljusgrå

  HELL LED-golvlampa Tim, CCT, ljusgrå
  Golvlampa Tim med dimmer och variabel ljusfärg Golvlampan Tim har energisparande lysdioder som kan dimmas kontinuerligt via den inbyggda touch-funktionen för att anpassa ljusstyrkan till olika situationer och behov. Med den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också varieras. Oavsett om man vill ha fräscht dagsljusvitt eller universellt vitt ljus för arbete vid skrivbordet eller behagligt varmvitt ljus för mysiga filmkvällar med familjen, erbjuder ljusfärgsspektrumet hos Tim de rätta ljusförhållandena för varje tillfälle och är den perfekta ljuskällan för kontoret, sovrummet och vardagsrummet. Den sofistikerade golvlampan i rostfritt stål är ett blickfång i alla rum och kan kombineras underbart med moderna boendestilar. Den eleganta och robusta ramen är sammanlänkad med leder så att LED-lampan kan vridas i alla riktningar för att få den optimala ljusstrålen när som helst och för varje tillfälle.
 • HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, mässing

  HELL LED-golvlampa Tom, dimbar, mässing
  Tom LED-golvlampan kombinerar elegans och modernitet i sin tidlösa design. Tack vare den integrerade touchdimmern kan armaturen bekvämt justeras till olika ljusstyrkor med en enda handrörelse, så att det perfekta ljuset alltid finns tillgängligt för varje tillfälle - oavsett om det gäller arbete på kontoret hemma eller läslust i den mysiga soffan. Det varmvita LED-ljuset skapar en mysig atmosfär av välbefinnande i alla rum. Med sina kompakta mått passar Tom in i även det minsta rummet, oavsett om det är den hippa enrumslägenheten i storstaden eller det mysiga Tiny House.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampa, mässing

  HELL LED-golvlampa Findus, 1 lampa, mässing
  Klassisk Findus LED-takstrålkastare med integrerad dimfunktion Med sin tidlösa design passar Findus golvlampa lätt in i nästan alla hemstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska. LED-armaturen avger ett varmt och behagligt ljus som omsluter varje rum med en mysig atmosfär och förstärker hemtrevligheten. Tack vare sin betydande höjd sprider den strålkastarformade skärmen ett mysigt, indirekt och bländfritt ljussken i rummet som inbjuder till välbefinnande. Ljusstyrkan kan utan ansträngning justeras till önskad ljusstyrka med den inbyggda touchdimmern.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampa, mässing

  HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampa, mässing
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampor, nickel

  HELL LED-golvlampa Findus, 2 lampor, nickel
  LED-golvlampa Findus med strålkastare, läslampa och integrerad dimfunktion Findus är en golvlampa som övertygar med sin klassiska och enkla design och passar in i nästan alla stilar. Den raka metallramen med en rund bas slutar i ett runt strålkastarelement från vilket behagligt ljus lyser. Med sitt varma och indirekta ljus skapar LED-taklyktan en atmosfär av mysighet och komfort. Den dessutom monterade läsarmen på medelhög ramhöjd kan flyttas flexibelt och möjliggör därmed ett riktat ljus som kan användas för läsning för att skydda ögonen vid läsning. Båda ljuskällorna är utrustade med lysdioder och kan användas tillsammans eller oberoende av varandra. Med hjälp av en integrerad dimmer kan ljusstyrkan ändras steglöst och mycket enkelt för att anpassa den till den aktuella situationen.
 • HELL Delta LED-pendellampa, 100 cm, svart

  HELL Delta LED-pendellampa, 100 cm, svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • HELL LED-golvlampa Dual med läslampa, nickel

  HELL LED-golvlampa Dual med läslampa, nickel
  Futuristiskt utformad Dual golvlampa med läsarm och CCT-dimningsfunktion Dual golvlampan är funktionell och elegant och presenterar sig själv i sitt konstfullt utformade hölje av rostfritt stål. Både de två ljuselementen i den övre delen samt lampfoten är rektangulärt formade, vilket ger golvlampan en futuristisk karaktär. De två ljushuvudena kan roteras och vridas 360 grader, så att lampan antingen kan användas som en strålkastare i taket eller ge direkt belysning. Dessutom är en extra läslampa fäst vid golvlampan, som kan vridas uppåt och nedåt, så att optimala ljusförhållanden råder vid läsning och ögonen skyddas så bra som möjligt vid läsning. Båda ljuskällorna kan slås på separat och drivs med lysdioder, vars behagliga ljus lämpar sig väl för belysning av vardagsrum. Ljusstyrkan kan justeras steglöst via en integrerad touchdimmer. Dessutom kan färgtemperaturen ändras mellan mysigt varmvitt, fräscht universalvitt och intensivt dagsljus med hjälp av vitljusstyrningen. Med denna mångfald av funktioner och inställningar lämnar golvlampan Dual knappast något att önska när det gäller belysning.
 • HELL Delta LED-pendellampa, 100 cm, aluminium

  HELL Delta LED-pendellampa, 100 cm, aluminium
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • HELL Delta LED-pendellampa, 130 cm, svart

  HELL Delta LED-pendellampa, 130 cm, svart
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • HELL LED-pendellampa Delta, 130cm, aluminium

  HELL LED-pendellampa Delta, 130cm, aluminium
  Dimbar LED-pendelarmatur Delta i utsökt hölje av rostfritt stål Delta är en pendelarmatur med chic och modern charm. Höljet har en rektangulär design. De lysdioder som är monterade inuti det avger ett behagligt, varmvitt ljus, vilket resulterar i en mysig och behaglig atmosfär. Därför är Delta pendelarmatur med sitt varma sken den idealiska ljuskällan för varje vardagsrum och matplats med ett sofistikerat boendekoncept. Tack vare de dimbara lysdioderna kan armaturens ljusstyrka också varieras efter önskemål med hjälp av en extern väggdimmer, så att man kan hitta rätt belysning för varje vardagssituation.
 • HELL Pendellampa av papper, brun, Ø 33cm

  HELL Pendellampa av papper, brun, Ø 33cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 38cm

  HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 38cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 33cm

  HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 33cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Pendellampa av papper, brun, Ø 38 cm

  HELL Pendellampa av papper, brun, Ø 38 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 40 cm

  HELL Pendellampa av papper, svart, Ø 40 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HELL Bordslampa av rep tillverkad av papper, svart, Ø 20 cm

  HELL Bordslampa av rep tillverkad av papper, svart, Ø 20 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!