Helestra lampor

Tyska Helestra har många stilrena lampor i minimalistisk design som passar i moderna hem och offentliga miljöer. Helestra Leuchten har flera återförsäljare globalt och här i Sverige kan vi hitta följande utbud av lampor och belysning.

Belysning från Helestra online

 • Helestra båglampa Roxx, svart

  Helestra båglampa Roxx, svart
  Elegant båglampa Roxx med räfflad plastskärm Genom den utskjutande bågformen som utgår från lampfoten får ROXX en elegant effekt som tydligt ger sig till känna i rummet. Golvlampan ser utomordentligt modern och elegant ut och kan placeras på många olika ställen.
 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 90 cm

  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 90 cm
  Glänsande förkromad LED-spegellampa Theia Theia LED-vägglampa, som lyser uppåt och nedåt, är en idealisk ljuskälla för badrummet tack vare IP44- kapslingsklass . Fäst ovanför spegeln garanterar det inte bara de bästa ljusförhållandena för dagliga aktiviteter framför spegeln utan ger också allmänbelysning i badrummet tack vare ljuset som lyser uppåt. LED-lamporna inbyggda i armaturen avger behagligt varmvit belysning med en färgtemperatur på 2900 K, som släpps ut jämnt genom ett frostat glasöverdrag uppåt och ett akrylskydd nedåt.
 • Helestra Siri 44 utomhusvägglampa up/down svart

  Helestra Siri 44 utomhusvägglampa up/down svart
  Riktade LED-utomhusvägglampor med ljusstråle Belysning för utomhusområdet borde inte bara belusa en stora yta. Ljuskonst är också mycket attraktivt och ger en särskild effekt utomhus. Ljuset kastas nämligen inte bara i en riktning från denna diskreta utomhusvägglampa av aluminium. En smalt ljusstråle kastas från den kvadratformade lampan uppåt och en vit ljusstråle lyser upp det nedre området. Därigenom har lampan optimal effekt för att exempelvis belysa området runt dörren. Med grafitfärgen är utomhusljuset även diskret.
 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 60 cm

  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 60 cm
  Theia LED-spegellampa i glänsande krom, 60 cm Theia LED-vägglampa är monterad horisontellt ovanför eller vertikalt parvis på sidan av spegeln och ger perfekt belysning i badrummet. Varma vita lysdioder avger sitt ljus på båda sidor genom satinerade omslag av glas (ovan) eller akryl (nedan). Lampans kropp är gjord av glänsande förkromad metall. Med IP44 är LED-vägglampan Theia skyddad mot stänkande vatten.
 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm

  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 120cm
  120 cm lång LED-spegellampa Theia i glänsande krom Lysdioderna som integrerades i den långa spegellampan Theia lyser uppåt och nedåt med ett varmvitt ljus (2 900 K). På så sätt belyses inte bara området runt spegeln, utan hela rummet belyses indirekt, tack vare det uppåtlysande ljuset. Den smala och långa LED-spegellampan med glänsande kromyta är utrustad med en satinerade skärm på ovan- och undersidan och är med IP44 skyddad mot vattenstänk.
 • 53 cm hög bordslampa ENNA 2

  53 cm hög bordslampa ENNA 2
  Stilfull bordslampa ENNA 2 med intressant metalldetalj Rena linjer utmärker formgivningen av denna bordslampa, där ingen rundning förekommer. Både lampskärmen av vit chintz och lampfoten är i kvadratisk form. Det ramformade metallelementet, som förbinder dem passar optimalt i denna stil och blir ett kännetecken för lampan.
 • Helestra Siri vägglampa up/down, vit matt

  Helestra Siri vägglampa up/down, vit matt
  Kubformad vägglampa SIRI med dubbelt ljusutsläpp SIRI är den perfekta lampan för det moderna vardagsrummet. Designen koncentrerar sig på det väsentliga och blir på så sätt vägglampans kännetecken. Ljuset lyser från övre och nedre delen elegant mot väggen och sveper in rummet i ett behagligt, indirekt ljus. Obs! Lamporna är öppna både uppåt och nedåt. På bilderna är en spridningsskiva insatt, så att ljuset bryts mot taket i ett bredare, samlat knippe. Spridningsskivan finns att beställa på förfrågan.
 • Helestra Siri 44 utomhusvägglampa up/down vit

  Helestra Siri 44 utomhusvägglampa up/down vit
  Intressant och enkelt elegant LED-utomhusvägglampa Siri 44 LED-utomhusvägglampa SIRI 44 visar att enkel design också kan ha stor effekt. Designen är reducerad till en klassisk form, men den är ändå elegant, modern och tidlös. En blick på armaturen i fråga om design Den grova formen är en kvadrat, enkel, men med stor effekt. Den är tillverkad av aluminium och har en ljus och elegant vit färg. Detta ger ett enkelt formspråk som ger stor effekt tack vare justerbart ljusutlopp. Denna utomhusvägglampa bygger på LED-teknik. Den är mycket strömsparande med lång livslängd och ett trevligt ljus och ljustemperatur. Dessutom är lampan IP54-skyddad.
 • Helestra Oso LED-takspotlight, rund, matt alu

  Helestra Oso LED-takspotlight, rund, matt alu
  Rund LED-takspotlight Oso IP44, matt aluminium Oavsett om i hallen eller, tack vare kapslingsklass IP44, även i badrummet – LED-takspotlighten Oso i aluminium i matt design med den strålvinkel på 40° ger med en varmvit ljustemperatur en mycket behaglig belysning och kan med sitt enkla utseende integreras i olika interiörer. - dimbar med bak- eller framkantsdimmer (ingår ej). - ljusflöde 630 lumen, lampljusflöde 370 lumen
 • Helestra Siri vägglampa up/down, aluminium matt

  Helestra Siri vägglampa up/down, aluminium matt
  Kubformad vägglampa SIRI med dubbelt ljusutsläpp SIRI är den perfekta lampan för det moderna vardagsrummet. Designen koncentrerar sig på det väsentliga och blir på så sätt vägglampans kännetecken. Ljuset lyser från övre och nedre delen elegant mot väggen och sveper in rummet i ett behagligt, indirekt ljus. Obs! Lamporna är öppna både uppåt och nedåt. På bilderna är en spridningsskiva insatt, så att ljuset bryts mot taket i ett bredare, samlat knippe. Spridningsskivan finns att beställa på förfrågan.
 • LED-väggspotlight Part med rörelsesensor, vit

  LED-väggspotlight Part med rörelsesensor, vit
  Modern utomhusvägglampa Part med LED-spotlight och integrerad sensor Den moderna LED-spotlighten är lämplig för alla områden på tomten där intuitivt ljus ofta behövs, till exempel vid ingången till huset. Utrustad med ett roterande och vridbart lamphuvud kan ljuskonen orienteras och ljus garanteras av den integrerade rörelsesensorn när den registrerar rörelse i omgivningen. Utomhusvägglampan Part är utrustad med energieffektiva och varmvita LED-lampor och ger ett ljusstarkt och behagligt strålande ljus. Rörelsesensorns tekniska specifikationer: - registreringsvinkel 120° - räckvidd 8 m - lystid inställbar från 10 sekunder upp till 12 minuter - dagsljuskänslighet valbar mellan 3 och 1 000 lux
 • Helestra Lado - LED-spegellampa 120 cm

  Helestra Lado - LED-spegellampa 120 cm
  Lado - en LED-vägglampa för vägg- eller spegelmontering En enkel kantig utformning identifierar LED-vägglampan Lado som harmoniskt passar in i varje badrum tack vare dess förkromade metallen och satinerade diffusor. Oavsett om spegeln är placerad vertikalt i sidled eller monterad som en enskild lampa horisontellt ovanför spegeln så ger LED-spegellampan Lado en mycket angenäm varmvit belysning av utrymmet på 2 900 K. Den smala LED-spegellampan Lado kan tack vare kapslingsklass IP44 även motstå stänkvatten. I leveransen medföljer monteringsmaterial för vägg- eller spegelmontage.
 • Helestra Loom LED-spegellampa svart 30 cm

  Helestra Loom LED-spegellampa svart 30 cm
  Loom LED-vägglampa för montering bredvid speglar Monterad till höger och vänster eller ovanför spegeln i badrummet eller garderoben, ger Loom LED-vägglampa behaglig varmvit belysning som säkerställer rätt ljusförhållanden. Lampskärmen består av ett rör av satinerad akryl, väggfästet i matt svartlackerad metall. Ljuset från de integrerade lysdioderna fördelas jämnt och bländningsfritt tack vare det satinerade röret. Konstruktionen enligt kapslingsklass IP44 ger tillräckligt skydd för användning av ljus i badrum.
 • Helestra Oso LED-takspotlight, kantig, matt vit

  Helestra Oso LED-takspotlight, kantig, matt vit
  Energibesparande Oso takspotlight i diskret design LED-takspotlight har ett enkelt glasutseende. Den 6,5 x 6,5 cm stora aluminiumfoten har en vinkelform som bär den energisnåla LED-ljuskällan på 8 W. Ett harmoniskt samspel mellan material och design, som tack vare skyddsklass IP44 inte bara passar i fuktiga rum utan även i andra rum. Oso taklampa: diskret i designen - stark i belysningen Med 2 800 Kelvin sprider den mattvita lampan ett mjukt ljus i den upplysta omgivningen och skapar en inbjudande atmosfär. Den okomplicerade exteriören kompletterar varje inredningsstil och är idealisk som ljuskälla i hallen, arbetsrummet eller i kombination med flera spotlights ovanför det långa konferensbordet.
 • Helestra Lomo - LED-taklampa, chintz vit

  Helestra Lomo - LED-taklampa, chintz vit
  Lomo LED-lampor med ringformad chintzskärm LED-taklampan Lomo är utrustad med en dimbar LED-omvandlare, så att den kan dämpas med hjälp av en framkants- eller bakkantsdimmer via den heminstallationen. Den ringformade lampskärmen är gjord av vit chintztyg, genom vilken ljuset från de varmvita LED-lamporna skiner starkt men bländfritt och jämnt. För allmän belysning av vardagsrum, korridorer eller sovrum är LED-taklampan Lomo det idealiska valet.
 • Helestra Loom LED-spegellampa svart 90 cm

  Helestra Loom LED-spegellampa svart 90 cm
  Loom LED-vägglampa för jämn spegelbelysning Väggfästet på LED-spegellampa Loom är gjord av matt svartlackerad metall och ligger i mitten på baksidan av den rörformiga diffusorn. Den senare är gjord av satinerad akryl så att en homogen och bländningsfri ljuseffekt garanteras. Loom är vertikalt intill spegeln eller horisontellt monterad ovanför den och skapar perfekta ljusförhållanden. Byggd enligt kapslingsklass IP44, har spegellampa inget emot att stänka vatten. Med den enkla designen reducerad till det väsentliga är Loom det perfekta valet för garderoben eller badrummet i modern inredning.
 • Helestra Lado - LED-spegellampa 90 cm

  Helestra Lado - LED-spegellampa 90 cm
  Lado - en LED-vägglampa för vägg- eller spegelmontering En enkel kantig utformning identifierar LED-vägglampan Lado som harmoniskt passar in i varje badrum tack vare dess förkromade metallen och satinerade diffusor. Oavsett om spegeln är placerad vertikalt i sidled eller monterad som en enskild lampa horisontellt ovanför spegeln så ger LED-spegellampan Lado en mycket angenäm varmvit belysning av utrymmet på 2 900 K. Den smala LED-spegellampan Lado kan tack vare kapslingsklass IP44 även motstå stänkvatten. I leveransen medföljer monteringsmaterial för vägg- eller spegelmontage.
 • Helestra Loom LED-spegellampa svart 120 cm

  Helestra Loom LED-spegellampa svart 120 cm
  Loom LED-vägglampa för jämn spegelbelysning Väggfästet på LED-spegellampa Loom är gjord av matt svartlackerad metall och ligger i mitten på baksidan av den rörformiga diffusorn. Den senare är gjord av satinerad akryl så att en homogen och bländningsfri ljuseffekt garanteras. Loom är vertikalt intill spegeln eller horisontellt monterad ovanför den och skapar perfekta ljusförhållanden. Byggd enligt kapslingsklass IP44, har spegellampa inget emot att stänka vatten. Med den enkla designen reducerad till det väsentliga är Loom det perfekta valet för garderoben eller badrummet i modern inredning.
 • Helestra Siri 44 L utomhusvägglampa up/down svart

  Helestra Siri 44 L utomhusvägglampa up/down svart
  LED-utomhusvägglampa Siri 44 L, strålar uppåt och nedåt, i matt svart Siri 44 L är den större versionen av lampserien med samma namn. Liksom alla andra varianter är den tillverkad av aluminium och designad i kubform. De varmvita lysdioderna avger sitt ljus vertikalt åt båda sidor och den integrerade mekanismen kan ändra strålningsvinkeln. På så sätt kan man skapa en ständigt nydesignad up- and down-accent på fasaden eller på en vägg i hallen eller trapphuset. De inbyggda lysdioderna är dimbara, vilket ger ytterligare variabilitet, särskilt när de används inomhus. Detta kräver en fram- eller bakkantsdimmer (ingår inte).
 • Helestra Ponto LED-vägglampa IP44 90 cm

  Helestra Ponto LED-vägglampa IP44 90 cm
  Tillhandahåller trevligt ljus i badrummet – LED-vägglampan Ponto Tack vare kapslingsklass IP44 är den moderna LED-väggslampan perfekt lämpad för användning i badrummet. Oavsett om den monteras ovanför spegeln eller på sidan av den ger den ett smart och tillförlitligt ljus. Den lyser med ett behagligt varmvitt ljus och ger därmed en idealisk känsla av välbefinnande. De integrerade LED-lamporna sitter bakom satinerat akryl och avger sitt ljus direkt in i omgivningen utan att blända. Den kromdekorerade stativet avrundar på ett smart sätt det tidslösa utseendet.
 • Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 30 cm

  Helestra Theia LED-spegellampa, förkromad, 30 cm
  30 cm lång LED-vägglampa Theia för badrum eller vardagsrum LED-vägglampan Theia är gjord av glänsande förkromad metall med satinerade överdrag överst och på botten. Tack vare IP44- kapslingsklass kan den användas som spegellampa i badrummet, men kan också användas som extra ljus källa på väggen i moderna vardagsrum. Den ger varmvit belysning som släpps ut jämnt uppåt och nedåt.
 • Helestra Yona LED-vägglampa, aluminium, 37,5 cm

  Helestra Yona LED-vägglampa, aluminium, 37,5 cm
  Bulbous LED-vägglampa Yona Ofta är mindre mer och det är just därför som onödiga detaljer utelämnades vid design av Yona LED-vägglampa. Den glödlampa och moderna LED-vägglampan Yona ser ut som gjord i ett stycke. Reducerat till det väsentliga är ljuset särskilt lämpligt för moderna inredningsstilar. Utan att komma för mycket i förgrunden smälter det in harmoniskt med resten av möblerna. En mysig ljusatmosfär uppnås genom de två vertikalt inriktade öppningarna genom vilka ljusflödet flyter med imponerande 1 980 lumen i en varmvit ton. På ett extremt energimedvetet sätt var Yona också utrustad med permanent installerad LED-teknik, som har lång livslängd och kräver lite elektricitet.
 • Helestra Nok LED-spegellampa, 120 cm

  Helestra Nok LED-spegellampa, 120 cm
  Nok LED-spegellampa med kromfärgat hus för montering på vägg eller spegel Kromad metall och satinerad akryl - det här är de material som den vinklade LED-spegellampa Nok är tillverkad av. Som ett resultat harmoniserar det idealiskt med badrum i modern inredningsstil. Nok kan monteras direkt på väggen och på spegeln - nödvändiga monteringstillbehör ingår. Ljuset avges direkt nedåt och frontalt och är mycket jämnt och bländningsfritt tack vare lockets satinmaterial.
 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor grå

  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor grå
  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
 • Helestra Certo trebent golvlampa, vit

  Helestra Certo trebent golvlampa, vit
  Textil golvlampa Certo med stativ av metallram En trendig metallram av tre ben i matt svart färg och en cylindriskt formad nyans av chintz - det här är komponenterna i den moderna Certo- golvlampa från Helestra. Det är en lika dekorativ och tidlös lampa för många bostadsutrymmen, som avger ljuset direkt vertikalt och kraftigt bryts åt sidorna. Certo är och är utrustad med en användarvänlig fotomkopplare på kabeln.
 • Helestra Bora LED-pendellampa i mockabrun

  Helestra Bora LED-pendellampa i mockabrun
  Höjdjusterbar LED-pendellampa Bora med textilskugga i mocka I den moderna vardagsrummet eller på avtalsområdet, kan varje bord belysas med behagligt varmvitt ljus med Bora pendellampa. Den långa, smala lampskärmen i mockafärgat textilmaterial stängs uppe och nere med en satinerad akryldiffusor, genom vilken ljuset filtreras försiktigt, bländar fritt och avges mycket jämnt, både nedåt och något uppåt. Den enkla lyftfunktionen gör att ljuspendeln kan justeras kontinuerligt i höjd i intervallet från 50 cm till 170 cm, så att skärmens position kan anpassas till de rumsliga förhållandena. Lysdioderna är dimbara och deras ljusstyrka kan anpassas till alla humör eller aktivitet med en extern dimmer (framkanten eller bakkantsdimmer dimmer).
 • Helestra Liv - LED-taklampa 20 cm

  Helestra Liv - LED-taklampa 20 cm
  Rund LED-taklampa Liv med satinerad diffusor En särskilt elegant LED-taklampa är Liv med sin karaktäristiska runda ljuskropp. Detta utstrålar inte bara bländningsfritt ljus utan skapar också en fantastisk atmosfär i vardagsrummet. Tack vare det snyggt designade utseendet ser lampan särskilt modern och modern ut. I kombination med andra armaturer av samma konstruktion, kan Liv optimalt användas som korridor eller grundbelysning belysning, t.ex. B. användning i offentliga byggnader, men också som enda accentbelysning. De inbyggda lysdioderna kan justeras till önskad rumsatmosfär när det gäller ljusstyrka med hjälp av en extern främre och bakre dimmer.
 • Helestra Lis LED-spegellampa, 6 lampor

  Helestra Lis LED-spegellampa, 6 lampor
  Sexljusig LED-spegelarmatur Lis med sfärer av satin glas Sfärer av opalglas och förkromad metall utgör en intressant kombination i den sexljusiga LED-väggarmaturen Lis. Väggarmaturen kan perfekt användas som spegelbelysning - även i badrummet nära handfatet, eftersom den enligt skyddsklass IP44 är skyddad mot eventuella vattenstänk. Var och en av de sex sfärerna innehåller en varmvit lysdiod som avger ett jämnt och behagligt ljus genom det satinerade glaset.
 • Helestra Liv LED-taklampa, satinerad, Ø 15 cm

  Helestra Liv LED-taklampa, satinerad, Ø 15 cm
 • Helestra Certo pendellampa cylinder 1 lampa grå

  Helestra Certo pendellampa cylinder 1 lampa grå
  Cylindrisk textilhänglampa Certo med ledade armar för inriktning Vem känner inte till problemet - takanslutningen för lampan är mitt i rummet, men bordet ska vara lite förskjutet. Upphängningslampan Certo med dess speciella upphängning är ett mycket bra val här. De förkromade stavarna och den cylindriskt formade skärmen gör den till en ljuskälla som passar många anläggningar. Lampans chintz-skärm hänger från kabeln från en tvådelad stång som är fäst vid en rund kapell. Denna ram kan justeras med två fogar så att paraplyet kan placeras i en bred radie och därför alltid kan vara perfekt inriktat. Genom den vertikalt öppna formen ger Cherto direkt belysning såväl nedåt som i sidled runt spridd grundbelysning.
 • Helestra Canio glastaklampa, rökgrå

  Helestra Canio glastaklampa, rökgrå
  Häftig optik och effektiv belysning - taklampa Canio Elegant och modern är taklampan Canio, som har tillverkats med två glasskärmar. Medan den inre skärmen är opalvit för att avskärma ljuskällan och åstadkomma en jämn ljusspridning, är den större, genomskinliga skärmen ljusgrå. Denna dubbla skärm gör taklampan Canio till en höjdpunkt i rummet varje dag. Som ljuskälla kan ljuskällor med E27-sockel och högst 60 W användas.
 • Helestra Nex LED-pendellampa svart matt

  Helestra Nex LED-pendellampa svart matt
  LED-hänglampa Nex med minimalistisk design LED-hänglampan Nex är ett tecken på modern minimalism. Den har en genomgående, tydlig design och består av en avlång, kantig takkåpa som den långa skärmen hänger från. Denna består av metall och har en matt finish. I den skenformade skärmen sitter varmvita lysdioder vars ljus sprids både nedåt och i sidled genom det satinerade akrylhöljet. På så vis blir den underliggande bordsytan jämnt och bländfritt belyst. De lysdioder som används i armaturen är dimbara. Via en fram- eller bakkantsdimmer i heminstallationen kan ljusstyrka justeras efter behov.
 • Helestra Yona LED-vägglampa, vit, 37,5 cm

  Helestra Yona LED-vägglampa, vit, 37,5 cm
  Yona - en LED-vägglampa med modern design Moderna designtrender implementeras med Yona LED-vägglampa. Denna pärla består av en matt vitbelagd, lätt glödlampa och tre kraftfulla lysdioder. De två öppningarna riktade uppåt och nedåt säkerställer en behaglig ljusfördelning och indirekt belysning. Dessa avger ljuset in i rummet i en varmvit ton. Med cirka 1 980 lumen är armaturen perfekt som extra belysning för stora vardagsrum eller korridorer. Men inte bara där kan den användas, tack vare sitt tidlösa utseende är den också lämplig för många andra rum.
 • Helestra Certo hänglampa konisk 1 lampa vit

  Helestra Certo hänglampa konisk 1 lampa vit
  pendellampa Certo med en koniskt formad textilskärm och flexibel upphängning Om du tittar på skuggan på hänglampan Certo, presenterar lampan sig som en klassisk ljuskälla med en nyans av högkvalitativt chintz-tyg i form av en trunkerad kon. Denna emitterar ljuset nedåt obehindrat för direkt belysning, medan det fungerar som en trevlig grundbelysning belysning på den sida på grund av materialet. Upphängningslampan blir en speciell funktion genom sin upphängning med armar. Dessa möjliggör stor flexibilitet och gör att skärmen kan placeras ovanför bordet, även om anslutningen till taket är på en något annan punkt. Detta möjliggörs av en tvådelad stång fäst vid den runda baldakinen, som kan justeras med fogar. Detta gör den provisoriska lösningen av en så kallad monkey swing eller en kabel som går längs taket onödig.
 • Helestra Nex LED-vägglampa svart matt

  Helestra Nex LED-vägglampa svart matt
  LED-vägglampa Nex - enkel och modern Nex LED-vägglampa är trendig och uppdaterad, inte bara när det gäller utseendet utan även när det gäller ljuseffekt och energieffektivitet; de inbyggda lysdioderna ger stark varmvit belysning. De placeras inuti den satinerade akrylskivan som syns på kanterna mellan metallplattorna på båda sidor. Nex armaturserien harmoniserar främst med moderna rum, men sätter också en modern kontrastpunkt i andra stilar. Montering kan göras både vertikalt och horisontellt.
 • Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 79 cm

  Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 79 cm
  Glänsande krom LED-spegel och väggarmatur Gaia inklusive fjärrkontroll för bekväm justering av ljustemperatur och ljusstyrka. Vare sig det gäller att belysa badrumsspegeln efter behov och situation eller att belysa garderoben - Gaia LED-spegel- och väggarmatur erbjuder rätt atmosfär för varje situation, eftersom armaturen levereras med en praktisk fjärrkontroll, med vilken de lysdioder som är installerade i den långsträckta, kromglänsande armaturkroppen, som har förseglats med en satinerad akryldiffusor för att skydda mot bländning, kan justeras efter önskemål både när det gäller ljustemperatur och ljusstyrka. Armaturen har också en integrerad minnesfunktion som gör att den automatiskt återgår till den senast valda ljusinställningen när den slås på igen (via väggbrytare eller fjärrkontroll). Monteringsmaterialet för att fästa på väggen, spegeln eller möblerna ingår.
 • Helestra Sally - LED-hänglampa

  Helestra Sally - LED-hänglampa
  LED-pendellampa Sally med två lampor och glasskärmar Sally är en särskilt uttrycksfull pendellampa. Med sina två ovalformade glasskärmar och en nickelmatt ram ser den mycket elegant och modern ut. Genom det mjölkaktiga glaset lyser de fast installerade lysdioderna upp ett matbord optimalt och i ett behagligt varmvitt ljus. Sally LED-pendellampan kännetecknas dock inte bara av den harmoniska användningen av olika material, eftersom den kan göra ännu mer. Sally kan enkelt justeras i höjd från 50 till 170 cm genom att flytta lampkroppen upp och ner. Detta gör det även möjligt att använda den i höga rum eller i snedtak. Den inbyggda LED-tekniken kan också dimmas via den inhemska installationen och har en lång livslängd på upp till 20 000 timmar.
 • Helestra Yona – LED-vägglampa, vit, 27,5 cm

  Helestra Yona – LED-vägglampa, vit, 27,5 cm
  Stämningsfull LED-vägglampa Yona LED-vägglampan Yona imponerar med sitt moderna utseende och sin energieffektiva funktion. Lampans rundade och enkla utformning står inte på något sätt i förgrunden och säkerställer därmed en harmonisk samverkan med den befintliga interiören. Den avger ljus uppåt och nedåt utan att blända. Detta gör att du kan använda den på många olika platser. Med omkring 1 320 lumen skiner den fortfarande mycket ljust och i en underbar varmvit ton.
 • Helestra Liv - LED-taklampa 15 cm

  Helestra Liv - LED-taklampa 15 cm
  Liten LED-taklampa Liv Kompakta dimensioner, men kraftfull ljusstyrka - det är LED-taklampan Liv. Den ringformiga akryldiffusorn belyses inifrån av de varmvita lysdioderna. Förutom den allmänna belysningen i rummet uppstår en vacker ljuseffekt i närheten av lampan i taket. Det är särskilt trevligt när den lilla LED-taklampan Liv placeras sida vid sida med andra av samma sort, till exempel över en köksbänk.
 • Helestra Lot utomhustaklampa, IP65, svart

  Helestra Lot utomhustaklampa, IP65, svart
 • Helestra Doro golvlampa med akrylskärm, vit

  Helestra Doro golvlampa med akrylskärm, vit
  Den ovanliga golvlampan DORO kompletterar den moderna atmosfären Med sin expansiva skärm i satinakryl är DORO golvlampa ett säkert blickfång. Den diskreta designen i vit och förkromad metall integrerar den enkelt i de flesta moderna bostadsområden. En särskild höjdpunkt är den filigranformade arm som kan justeras i höjdled, vilket gör det möjligt att belysa även större rum på ett lämpligt sätt.
 • Helestra Karl LED-taklampa, rund, vit

  Helestra Karl LED-taklampa, rund, vit
  Rund LED taklampa Kari i matt vitt, Ra > 90 Mycket diskret till utseendet, men kraftfull och effektiv när det gäller ljusstrålning - det är den runda LED-downlighten Kari, som är tillverkad av metall med en lackerad yta i mattvitt. Lysdioderna utstrålar en behaglig varmvit ljusfärg och kännetecknas också av en mycket god färgåtergivning. Tack vare ett färgåtergivningsindex på Ra >90 ser färgerna i interiören mycket naturliga ut i ljuset från LED-lamporna, som liknar dagsljus. Takarmaturen, som kan styras med en fasstyrd eller fasavskiljande dimmer (ingår inte), kan belysa ett litet rum som en enda ljuskälla, men kan också placeras som flera armaturer i ett stort rum eller en lång korridor.
 • Helestra Lis LED-spegellampa, 4 lampor

  Helestra Lis LED-spegellampa, 4 lampor
  LED-spegelarmatur Lis med fyra sfäriska skärmar av satinglas På den långa, raka väggdelen av väggarmaturen Lis av kromad metall sitter fyra sfäriska skärmar av opalglas med jämnt avstånd, i vilka varmvita lysdioder ger ett behagligt och homogent ljus. Armaturen är skyddad mot stänkvatten enligt skyddsklass IP44, så Lis kan utan tvekan installeras nära handfatet i badrummet ovanför eller bredvid spegeln.
 • Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm antracit

  Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm antracit
  Bora LED-pendellampa pendelarmatur med barskärm av chintz Den moderna designen av LED-hänglampan Bora berikar köket eller matsalen med sin attraktiva design och mycket trevliga ljuseffekt. Skärmen av fin chintz stängs uppe och nere med en satinerad diffusor i akryl. Detta sprider ljuset och avger det jämnt och utan bländning. Till exempel belyses en bordsyta nedan direkt medan ljuset lyser uppåt och åt sidorna genom skärmen i allmänhet lyser upp rummet. Taklampan kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en fram- eller bakkantsdimmer (ingår ej). Upphängningslampan Bora är utrustad med Easylift, den osynliga Helestra. Detta gör att ljuset kan flyttas intuitivt till önskad höjd utan motvikt. Det särskilt stora justeringsområdet på cirka 50 till 170 cm möjliggör anpassning till många olika förhållanden. - automatisk kabelupptagning i huset - inget behov av att förkorta utskjutande kablar - snabb och enkel montering av kåpan med magnetlås utan synliga skruvar - perfekt vid sluttande tak tack vare oberoende justering av båda kablarna - Verktygsfri justering av dragmotståndet
 • Helestra Certo pendellampa Cylinder 1 lampa mocka

  Helestra Certo pendellampa Cylinder 1 lampa mocka
  Cylindrisk textilhänglampa Certo med ledade armar för inriktning Vem känner inte till problemet - takanslutningen för lampan är mitt i rummet, men bordet ska vara lite förskjutet. Upphängningslampan Certo med dess speciella upphängning är ett mycket bra val här. De förkromade stavarna och den cylindriskt formade skärmen gör den till en ljuskälla som passar många anläggningar. Lampans chintz-skärm hänger från kabeln från en tvådelad stång som är fäst vid en rund kapell. Denna ram kan justeras med två fogar så att paraplyet kan placeras i en bred radie och därför alltid kan vara perfekt inriktat. Genom den vertikalt öppna formen ger Cherto direkt belysning såväl nedåt som i sidled runt spridd grundbelysning.
 • Helestra Certo hänglampa kon 1 lampa antracit

  Helestra Certo hänglampa kon 1 lampa antracit
  pendellampa Certo med en koniskt formad textilskärm och flexibel upphängning Om du tittar på skuggan på hänglampan Certo, presenterar lampan sig som en klassisk ljuskälla med en nyans av högkvalitativt chintz-tyg i form av en trunkerad kon. Denna emitterar ljuset nedåt obehindrat för direkt belysning, medan det fungerar som en trevlig grundbelysning belysning på den sida på grund av materialet. Upphängningslampan blir en speciell funktion genom sin upphängning med armar. Dessa möjliggör stor flexibilitet och gör att skärmen kan placeras ovanför bordet, även om anslutningen till taket är på en något annan punkt. Detta möjliggörs av en tvådelad stång fäst vid den runda baldakinen, som kan justeras med fogar. Detta gör den provisoriska lösningen av en så kallad monkey swing eller en kabel som går längs taket onödig.
 • Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 99 cm

  Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 99 cm
  Glänsande krom LED-spegel och väggarmatur Gaia inklusive fjärrkontroll för bekväm justering av ljustemperatur och ljusstyrka. Vare sig det gäller att belysa badrumsspegeln efter behov och situation eller att belysa garderoben - Gaia LED-spegel- och väggarmatur erbjuder rätt atmosfär för varje situation, eftersom armaturen levereras med en praktisk fjärrkontroll, med vilken de lysdioder som är installerade i den långsträckta, kromglänsande armaturkroppen, som har förseglats med en satinerad akryldiffusor för att skydda mot bländning, kan justeras efter behov både när det gäller ljustemperatur och ljusstyrka. Armaturen har också en integrerad minnesfunktion som gör att den automatiskt återgår till den senast valda ljusinställningen när den slås på igen (via väggbrytare eller fjärrkontroll). Monteringsmaterialet för att fästa på väggen, spegeln eller möbeln ingår.
 • Helestra Lexx LED-hänglampa nickel EasyLift

  Helestra Lexx LED-hänglampa nickel EasyLift
  LED-hänglampa Lexx med höjdjustering via EasyLift Ultraplat och modernt i sin design och bekvämt i sin funktionalitet - det är LED-hängarmaturen Lexx, som använder den senaste LED-tekniken för att ge energieffektiv belysning och som tack vare den intelligenta höjdjusteringen EasyLift, en mekanism som utvecklats av tillverkaren Helestra , kan enkelt Helestra kan justeras. Denna osynliga höjdjustering möjliggör intuitiv justering till önskad höjd utan motvikt. På grund av det stora justeringsområdet är lampan lämplig för olika rumshöjder och även för sluttande tak, eftersom båda kablarna kan justeras oberoende av varandra. Ytterligare fördelar är den enkla och snabba monteringen av kåpan med magnetiska fästen utan synliga skruvar och den verktygsfria justeringen av dragmotståndet. Med EasyLift behöver du inte förkorta utskjutande kablar i låga rumshöjder, eftersom kablarna automatiskt ryms i huset.
 • Helestra Pole LED-hänglampa 3 lampor svart

  Helestra Pole LED-hänglampa 3 lampor svart
  LED-pendellampa med tre glödlampor Pole i aluminium och glas Med Pole LED-hängande lampa med tre lampor kan ett bord i köket eller matsalen belysas perfekt. Tack vare det satinerade glaset av vilket de plana, uppåtböjda nyanserna är gjorda lyser ljuset bländfritt och mycket jämnt, inte bara nedåt utan också uppåt, så att rummet tänds direkt och indirekt. Ljuset genereras av energieffektiva lysdioder som lyser i en behaglig varmvit. Förutom ett högt ljusflöde, erbjuder de inbyggda lysdioderna bra färgåtergivning så att utrustningselementens färger återges mycket naturligt. Lampans exceptionellt utformade tak och metallelementet som rymmer de tre nyanserna är gjorda av eloxerad aluminium. LED-lamporna inbyggda i skärmarna är dimbara; denna bakkantsdimmer eller fasdimmer i husinstallationen krävs också, till exempel en LED-roterande eller touchdimmer Gira, Jung, Merten eller Busch Jäger.
 • Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 49 cm

  Helestra Gaia LED-spegellampa fjärrkontroll 49 cm
  Glänsande krom LED-spegel och väggarmatur Gaia inklusive fjärrkontroll för bekväm justering av ljustemperatur och ljusstyrka. Vare sig det gäller att belysa badrumsspegeln efter behov och situation eller att belysa garderoben - Gaia LED-spegel- och väggarmatur erbjuder rätt atmosfär för varje situation, eftersom armaturen levereras med en praktisk fjärrkontroll för att justera ljustemperaturen och ljusstyrkan hos de lysdioder som är installerade i den långsträckta, kromglänsande armaturkroppen, som är förseglade med en satinakryldiffusor för att förhindra bländning. Armaturen har också en integrerad minnesfunktion som gör att den automatiskt återgår till den senast valda ljusinställningen när den slås på igen (via väggbrytare eller fjärrkontroll). Monteringsmaterialet för att fästa på väggen, spegeln eller möbeln ingår.
 • Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 31 cm

  Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 31 cm
  Rektangulär LED-vägglampa Cosi med glasskärm med polerade kanter LED-vägglampan Cosi får en ädel effekt genom sin speciella design. Metallkroppen har en glansig kromfinish och innehåller ett satinglas med polerade kanter, som fungerar som en diffusor och som ger en jämnt diffus ljusfördelning och en bländfri belysning. Vägglampan kan användas både vertikalt bredvid en spegel och horisontellt ovanför en spegel samt som vägglampa i hallen, den ger en vacker bild och framför allt ett behagligt ljus. En speciell egenskap hos armaturen är den goda färgåtergivningen hos de varmvita lysdioderna, som kan dimmas med en fas- eller fasdimmer. Färgåtergivningsindex är CRI Ra >90.
 • Helestra Siri 44 L utomhusvägglampa up/down vit

  Helestra Siri 44 L utomhusvägglampa up/down vit
  Matt vit LED-yttervägglampa Siri 44 L i kuboidform - upp och ner-accent Siri 44 L LED-utomhusvägglampa är ett ytterligare tillskott till ljusserien och är något större i storlek, men som alla andra exempel i serien består det också av en aluminiumkub. Ljuseffekten från armaturen kan justeras både uppåt och nedåt med hjälp av den integrerade mekanismen. På detta sätt berikas fasaden ständigt med nya ljuskreationer. Siri 44 L LED-vägglampa kan inte bara användas utomhus, den är också en välkommen belysningslösning för korridorer eller trapphus. LED-lamporna är dimbara med dimmer för framkant eller bakkantsdimmer.
 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 60 cm

  Helestra Lado LED-spegellampa svart 60 cm
  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm

  Helestra Lado LED-spegellampa svart 90 cm
  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
 • Helestra Nok LED-spegellampa, 90 cm

  Helestra Nok LED-spegellampa, 90 cm
  Nok LED-spegellampa med kromfärgat hus för montering på vägg eller spegel Kromad metall och satinerad akryl - det här är de material som den vinklade LED-spegellampa Nok är tillverkad av. Som ett resultat harmoniserar det idealiskt med badrum i modern inredningsstil. Nok kan monteras direkt på väggen och på spegeln - nödvändiga monteringstillbehör ingår. Ljuset avges direkt nedåt och frontalt och är mycket jämnt och bländningsfritt tack vare lockets satinmaterial.
 • Helestra Kari LED-taklampa, kantig, vit

  Helestra Kari LED-taklampa, kantig, vit
  Kvadratisk Kari LED-downlight i mattvitt I taket - oavsett inredningsstil - kan den lilla, kvadratiska Kari-downlighten integreras vackert i inredningen tack vare den mattvita färgsättningen. Tack vare kraftfulla lysdioder avger takarmaturen ett mycket behagligt ljus där alla färger kommer till sin rätt tack vare en god färgåtergivning (Ra >; 90). Armaturen är tillverkad av metall och avger ett direkt, starkt ljus som ger ett litet rum eller en del av ett rum; flera exemplar kan kombineras för att belysa ett stort rum. Ytterligare flexibilitet ges genom dimbarhet, vilket kräver en fasdimmer för ledande eller efterföljande fasdimmer (ingår inte) i byggnadsinstallationen.
 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor vit

  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor vit
  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
 • Helestra Certo hänglampa kon 2 lampor antracit

  Helestra Certo hänglampa kon 2 lampor antracit
  pendellampa Certo med justerbara stavar och två koniska chintz nyanser Certo-hänglampan erbjuder absolut flexibilitet i nyansernas inriktning, eftersom de två koniskt formade nyanser av chintz-tyg vardera hänger på ett tvådelat fäste och därför kan justeras efter önskemål. En fog direkt på taket och en mellan de två armarna gör det möjligt för paraplyerna att justeras separat så att deras position kan anpassas perfekt till omständigheterna. Stängerna och taket på den flexibla pendellampa är gjorda av metall med kromfinish, vilket ger lampan ett glamoröst och modernt utseende. De koniska lampskärmarna är gjorda av chintz-tyg. De låter ljuset skina direkt nedåt och uppåt i vidvinkel, medan det är nedtonat runt och tränger försiktigt in genom skuggduken.
 • Helestra Keto - LED-badrumstaklampa, cylinder

  Helestra Keto - LED-badrumstaklampa, cylinder
  Varmvit lysande LED-taklampa Keto i cylindrisk design Med den cylindriskt formade LED-taklampan Keto kan badrummet inte bara belysas på ett underbart trevligt sätt, utan också utökas på ett elegant sätt, eftersom taklampan med sin glänsande kromfot och sin ädla opalglasskärm är en särskilt attraktiv ljuskälla. Ljuset genereras inuti den opala glasskärmen av en varmvit lysdiod och sänds ut i omgivningen genom skärmen på ett bländfritt sätt. Även större badrum kan belysas vackert med Keto, eftersom den också kan kombineras med flera, så att ljusutbytet kan ökas med varje extra armatur. Med IP44-skydd.
 • Helestra Dora LED-taklampa, kantig, vit matt

  Helestra Dora LED-taklampa, kantig, vit matt
  LED-taklampa Dora i kuboidform Den lilla, kantig och mattvittlackerade LED-taklampa Dora kan användas mycket iögonfallande för att belysa ett stort antal rum - antingen individuellt eller i valfritt antal kopior i taket. De varma vita lysdioderna täcks av frostat glas så att de avger jämnt och svagt ljus direkt ner i rummet. Armaturens mycket enkla design gör att den kan användas i en mängd olika färg- och inredningskoncept och gör den till en återhållsam lampa som inte kommer i fokus.
 • Helestra Kibo - LED-utomhusvägglampa, grafit

  Helestra Kibo - LED-utomhusvägglampa, grafit
  Kibo LED utomhusvägglampa i grafit med uppåt- och nedåtbalk Den lilla, kubformade LED-utomhusvägglampan Kibo kan användas som ingångsbelysning till höger och vänster om ytterdörren, som ljuskälla för terrassen eller för stigar runt huset och samtidigt för att belysa fasaden. Den grafitfärgade pulverlackeringen och den vinklade designen gör den till en modern och ändå enkel lampa som bara uppnår sin effektiva effekt när ljuset tänds. Då lyser ljuset uppåt och nedåt längs fasaden och skapar därmed unika ljuseffekter, särskilt när armaturen monteras i grupp.
 • Helestra Free LED-utomhusvägglampa grafit diffusor

  Helestra Free LED-utomhusvägglampa grafit diffusor
  Gratis - grafitfärgad LED-utomhusvägglampa med variabel ljusstrålning Den lilla, grafitfärgade pulverlackerade LED-utomhusvägglampan Free är inte bara en elegant kontrast på fasaden utan också en unik ljuskälla på natten. Tack vare det vridbara locket på lampans framsida kan ljusstrålningen väljas varierande, från uppåt och nedåt med samma strålvinkel upp till uteslutande uppåt eller nedåt strålande ljus. Utomhus LED-vägglampan Free kan användas för att belysa utomhusområdet på olika sätt, och detta på ett energibesparande sätt tack vare modern LED-teknik. Den varmvita glödande LED-utomhusvägglampan Free är kapslingsklass från elementen med skyddsklass IP54 och är särskilt effektiv när flera är monterade på en fasad.
 • Helestra Swift - LED-utomhusvägglampa grafit IP65

  Helestra Swift - LED-utomhusvägglampa grafit IP65
  Ger en stämningsfulla ljusstunder utomhus: LED-utomhusvägglampan Swift Den cylinderformade LED-utomhusvägglampa Swift är tillverkad av högkvalitativt aluminium och har lackerats i den tidlöst vackra färgen grafit. Lampan är utrustad med energieffektiva LED-lampor både ovan- som undersidan vilket ger ett ljusutlopp på båda sidor. Varmvitt och med en trevlig ljusintensitet belyser lampan inte bara mörka vägar runt huset på ett säkert sätt, utan skapar även en dekorativ accent på husfasaden. Lampan ger en särskilt vacker effekt när man använder flera av samma lampa på husväggen till exempel
 • Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø 60 cm vit

  Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø 60 cm vit
  Vit LED-takarmatur Sona hög ljusstyrka Storleken och utrustningen med kraftfulla lysdioder, som är installerade i de två ringarna som är monterade på den platta takplattan bakom satinerade kåpor, gör LED-takarmaturen Sona till en effektiv ljuskälla för allmänbelysning av ett stort rum. Det ljusa men behagligt varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna kan dämpas så att armaturen även kan ge ett mysigt och dämpat ljus på kvällen för mysiga sammankomster eller för att titta på TV. För detta ändamål krävs en fasdimmer med ledande kant eller efterföljande kant.
 • Helestra Sona LED-taklampa dimbar Ø 60 cm guld

  Helestra Sona LED-taklampa dimbar Ø 60 cm guld
  Ljusintensiv Sona LED-taklampa med ädel bladguldslook Stor diameter och effektiv ljuseffekt - Sona LED-taklampan, som är utformad i en rund, platt form, lämpar sig för grundbelysning även i stora rum. Takplattans yta av metall med de två ringarna på den har en bladguldsfinish och ger armaturen en mycket ädel och samtidigt modern effekt tack vare dess enkla form. Varmvita lysdioder är installerade i de två ringarna på takplattan. Ljuset är bländfritt och sprids jämnt i rummet genom satinhöljet. De lysdioder som är installerade i armaturen kan dämpas via en fasad- eller fasaddimmer (ingår inte) i bygginstallationen så att ljusstyrkan kan regleras efter behov.
 • Helestra Nok LED-spegellampa, 60 cm

  Helestra Nok LED-spegellampa, 60 cm
  Nok LED-spegellampa med kromfärgat hus för montering på vägg eller spegel Kromad metall och satinerad akryl - det här är de material som den vinklade LED-spegellampa Nok är tillverkad av. Som ett resultat harmoniserar det idealiskt med badrum i modern inredningsstil. Nok kan monteras direkt på väggen och på spegeln - nödvändiga monteringstillbehör ingår. Ljuset avges direkt nedåt och frontalt och är mycket jämnt och bländningsfritt tack vare lockets satinmaterial.
 • Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor mocka

  Helestra Certo hänglampa cylinder 2 lampor mocka
  Tvåflammig textilhänglampa Certo med flexibla ledade armar - nyanser som cylindrar Certo-hänglampan hänger alltid precis ovanför bordet, även om takanslutningens läge är något annorlunda. Detta möjliggörs genom upphängning av de två paraplyerna på rörliga armar. Dessa tvådelade armar kan roteras efter önskemål av en fog direkt på baldakinen och en fog mellan de två delarna, så att båda lampans nyanser kan placeras separat från varandra. Lampans stativ är gjord av förkromad metall och två cylindriskt formade nyanser av fin chintz. Skärmens insida hålls i vitt för varje färgvariant för att säkerställa optimal ljusreflektion. Hänglampan Certo är utrustad med ett E27-uttag i varje nyans; ljuset emitteras direkt nedåt och tränger den sida av textilen så angenäm grundbelysning belysning.
 • Helestra Certo pendellampa cylinder 1 lampa vit

  Helestra Certo pendellampa cylinder 1 lampa vit
  Cylindrisk textilhänglampa Certo med ledade armar för inriktning Vem känner inte till problemet - takanslutningen för lampan är mitt i rummet, men bordet ska vara lite förskjutet. Upphängningslampan Certo med dess speciella upphängning är ett mycket bra val här. De förkromade stavarna och den cylindriskt formade skärmen gör den till en ljuskälla som passar många anläggningar. Lampans chintz-skärm hänger från kabeln från en tvådelad stång som är fäst vid en rund kapell. Denna ram kan justeras med två fogar så att paraplyet kan placeras i en bred radie och därför alltid kan vara perfekt inriktat. Genom den vertikalt öppna formen ger Cherto direkt belysning såväl nedåt som i sidled runt spridd grundbelysning.
 • Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm vit

  Helestra Bora hänglampa 101,5 cm skärm vit
  Bora LED-pendellampa pendelarmatur med barskärm av chintz Den moderna designen av LED-hänglampan Bora berikar köket eller matsalen med sin attraktiva design och mycket trevliga ljuseffekt. Skärmen av fin chintz stängs uppe och nere med en satinerad diffusor i akryl. Detta sprider ljuset och avger det jämnt och utan bländning. Till exempel belyses en bordsyta nedan direkt medan ljuset lyser uppåt och åt sidorna genom skärmen i allmänhet lyser upp rummet. Taklampan kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en fram- eller bakkantsdimmer (ingår ej). Upphängningslampan Bora är utrustad med Easylift, den osynliga Helestra. Detta gör att ljuset kan flyttas intuitivt till önskad höjd utan motvikt. Det särskilt stora justeringsområdet på cirka 50 till 170 cm möjliggör anpassning till många olika förhållanden. - automatisk kabelupptagning i huset - inget behov av att förkorta utskjutande kablar - snabb och enkel montering av kåpan med magnetlås utan synliga skruvar - perfekt vid sluttande tak tack vare oberoende justering av båda kablarna - Verktygsfri justering av dragmotståndet
 • Helestra Liv - avlång LED-hänglampa, dimbar

  Helestra Liv - avlång LED-hänglampa, dimbar
  Dimbar Liv LED-pendelarmatur i modern design Liv LED-pendelarmatur ger en ljus belysning ovanför matbordet eller ett bord eller en bänk i köket. Den långa, ovala skärmen av satinerad akryl är utrustad med varmvita lysdioder som strålar uppåt och nedåt. Ljusets ljusstyrka kan justeras med hjälp av en integrerad, dimbar LED-omvandlare med en fasdimmer med ledande eller efterföljande fas (ingår inte). I mitten är akryldiffusorn dekorerad med ett metallband. Upphängningen med fyra stålkablar på den vinklade kapellet kompletterar armaturens moderna utseende.
 • Helestra Certo Hänglampa kon, 2 lampor, vit

  Helestra Certo Hänglampa kon, 2 lampor, vit
  pendellampa Certo med justerbara stavar och två koniska chintz nyanser Certo-hänglampan erbjuder absolut flexibilitet i nyansernas inriktning, eftersom de två koniskt formade nyanser av chintz-tyg vardera hänger på ett tvådelat fäste och därför kan justeras efter önskemål. En fog direkt på taket och en mellan de två armarna gör det möjligt för paraplyerna att justeras separat så att deras position kan anpassas perfekt till omständigheterna. Stängerna och taket på den flexibla pendellampa är gjorda av metall med kromfinish, vilket ger lampan ett glamoröst och modernt utseende. De koniska lampskärmarna är gjorda av chintz-tyg. De låter ljuset skina direkt nedåt och uppåt i vidvinkel, medan det är nedtonat runt och tränger försiktigt in genom skuggduken.
 • Helestra Lomo - LED-taklampa, chintz mocka

  Helestra Lomo - LED-taklampa, chintz mocka
  Lomo - ringformad LED-taklampa med chintz-skärm i mocka Lomo LED-taklampa med en skärm av mockafärgat chintz-tyg garanterar mysig belysning för vardagsrum, sovrum eller korridorer. Täckt i botten av en satinerad diffusor strålar ljuset varmt genom skärmen till sidan, medan det i botten lyser ljusare men bländningsfritt. Utrustad med en dimbar LED-omvandlare, kan armaturen också dimmas med användning en framkant eller bakkantsdimmer dimmer. En dimmer ingår inte.
 • Helestra Lado - LED-spegellampa 60 cm

  Helestra Lado - LED-spegellampa 60 cm
  Lado - en LED-vägglampa för vägg- eller spegelmontering En enkel kantig utformning identifierar LED-vägglampan Lado som harmoniskt passar in i varje badrum tack vare dess förkromade metallen och satinerade diffusor. Oavsett om spegeln är placerad vertikalt i sidled eller monterad som en enskild lampa horisontellt ovanför spegeln så ger LED-spegellampan Lado en mycket angenäm varmvit belysning av utrymmet på 2 900 K. Den smala LED-spegellampan Lado kan tack vare kapslingsklass IP44 även motstå stänkvatten. I leveransen medföljer monteringsmaterial för vägg- eller spegelmontage.
 • Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 30 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 30 cm
 • Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 90 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 90 cm
 • Helestra Veda hänglampa av opalglas, vit

  Helestra Veda hänglampa av opalglas, vit
 • Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 61 cm

  Helestra Cosi LED-vägglampa krom höjd 61 cm
  Rektangulär LED-vägglampa Cosi med glasskärm med polerade kanter LED-vägglampan Cosi får en ädel effekt genom sin speciella design. Metallkroppen har en glansig kromfinish och innehåller ett satinglas med polerade kanter, som fungerar som en diffusor och som ger en jämnt diffus ljusfördelning och en bländfri belysning. Vägglampan kan användas både vertikalt bredvid en spegel och horisontellt ovanför en spegel samt som vägglampa i hallen, den ger en vacker bild och framför allt ett behagligt ljus. En speciell egenskap hos armaturen är den goda färgåtergivningen hos de varmvita lysdioderna, som kan dimmas med en fas- eller fasdimmer. Färgåtergivningsindex är CRI Ra >90.
 • Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 90 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 90 cm
 • Helestra Doro golvlampa höjdjusterbar svart

  Helestra Doro golvlampa höjdjusterbar svart
 • Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 90 cm

  Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 90 cm
 • Helestra Deep LED-hänglampa, matt svart

  Helestra Deep LED-hänglampa, matt svart
 • Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 30 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 30 cm
 • Helestra Veda hänglampa av opalglas, svart

  Helestra Veda hänglampa av opalglas, svart
 • Helestra Deep LED-hänglampa, matt guld

  Helestra Deep LED-hänglampa, matt guld
 • Helestra Nala golvlampa, chintzskärm, dimbar

  Helestra Nala golvlampa, chintzskärm, dimbar
 • Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 60 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, matt svart 60 cm
 • Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 60 cm

  Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 60 cm
 • Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 30 cm

  Helestra Theia LED-vägglampa, matt svart 30 cm
 • Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 60 cm

  Helestra Slate LED-vägglampa, krom, 60 cm
 • Helestra Lado LED-spegellampa svart 120 cm

  Helestra Lado LED-spegellampa svart 120 cm
  Smal, kantig LED-vägglampa Lado med svart hölje för spegelbelysning Oavsett om det är på sidan eller ovanför spegeln, direkt på spegeln, på väggen eller i taket - allt är möjligt med Lado LED-vägglampa. Tillbehör som krävs för olika typer av installation ingår i leveransomfånget. Lampans diffusor i satinerad akryl, tillsammans med metallfästet i matt svart yta, bildar en tunn, vinklad lampa. Ljuset från de inbyggda, varma vita lysdioderna släpps ut jämnt på tre sidor av den satinerade akrylen, så att ett brett område försörjs direkt och indirekt med starkt och bländande ljus.
 • Helestra Sky LED-gånglampa aluminium

  Helestra Sky LED-gånglampa aluminium
  Sky LED-gångsarmatur i solid aluminium Sky LED-gångsarmatur, pulverlackerad i mörk grafitlera, är utformad som ett rör som öppnas på ena sidan. Varmvita lysdioder är installerade i det övre locket och sänder ut sitt ljus nedåt i det öppna röret. Detta sätter själva armaturen i fokus och skapar en bländfri ljuskägla på golvet. Den moderna och enkelt utformade gångstråksarmaturen är perfekt för att belysa gångar runt om i huset och uppfyller denna uppgift på ett energisnålt sätt tack vare moderna lysdioder.
 • Helestra Dex LED-vägglampa med justerbar front

  Helestra Dex LED-vägglampa med justerbar front
  Rektangulär LED-vägglampa Dex med indirekt ljus En trevlig, indirekt ljusstrålning och en vänlig ljuseffekt på väggen, i kombination med en vinklad, rak design och ett justerbart ljuselement - dessa egenskaper gör LED-vägglampan Dex till en modern lampa för korridorer och vardagsrum. Ljuselementet i form av en platt platta av aluminium med en polerad yta med varma vita lysdioder installerade på baksidan är fäst ett kort avstånd framför det matt vita väggfästet och kan roteras nästan runt omkring 355 °. På detta sätt kan vägglampan alltid få en ny form. Flera exemplar med ett spel från olika positioner är särskilt effektiva. Ljuseffekten från de inbyggda lysdioderna kan styras via en extern fasreglering eller bakkantsdimmer (ingår ej).
 • Helestra Bax bordslampa, touchdimmer, vit

  Helestra Bax bordslampa, touchdimmer, vit
  LED-bordslampa Bax i modern design med touchfunktion LED-bordslampa Bax kan ge ett mycket behagligt och effektivt extra ljus överallt i det moderna bostadsområdet; med tanke på den futuristiska designen blir bordslampa Bax ett dekorativt objekt. Lampans koniskt formade fot, som smalnar av mot toppen, är tillverkad av matt vitlackerad metall. De varmvita lysdioderna med mycket god färgåtergivning (Ra >; 90) ger ett mycket behagligt och naturligt ljus. Den satinerade akryldiffusorn avger en behaglig doft i rummet. LED-bordlampan Bax kan inte bara slås på och stängas av med hjälp av touch-funktionen i fotplattan, utan kan också dimmas i tre steg. Den första beröringen tänder lampan, en ny beröring direkt därefter startar dimningsprocessen.
 • Helestra Certo trebent golvlampa, antracit

  Helestra Certo trebent golvlampa, antracit
  Textil golvlampa Certo med stativ av metallram En trendig metallram av tre ben i matt svart färg och en cylindriskt formad nyans av chintz - det här är komponenterna i den moderna Certo- golvlampa från Helestra. Det är en lika dekorativ och tidlös lampa för många bostadsutrymmen, som avger ljuset direkt vertikalt och kraftigt bryts åt sidorna. Certo är och är utrustad med en användarvänlig fotomkopplare på kabeln.
 • Helestra Kibo - LED-utomhusvägglampa, matt vit

  Helestra Kibo - LED-utomhusvägglampa, matt vit
  Liten, effektiv LED-vägglampa utomhus Kibo i matt vit Kibo är en liten men effektiv LED-utomhusvägglampa i aluminium med en matt vit pulverlackerad yta. Den är utrustad med akryldiffusorer i toppen och botten, genom vilka ljuset från lysdioderna kommer fram i en effektiv ljusstråle. Monterad till höger och vänster om entrén eller bredvid fönster eller bredvid varandra på en stor vägg, placerar Kibo LED utomhusvägglampa fasaden i rampljuset i mörkret och säkerställer samtidigt ljusstyrka på stigar, terrasser etc. genom ljuset som lyser nedåt.
 • Helestra Oso LED-takspot, kantig, aluminium

  Helestra Oso LED-takspot, kantig, aluminium
  Den enkla LED-takspotlight Oso för mångsidig användning Den moderna takbelysningen kan användas universellt med en strålningsvinkel på 40 °. Den lyser med en 5 W LED och med 2800 Kelvin ger en mycket trevlig, bekväm och varm vit ljusfärg samt en hög ljusutbyte. Den moderna spot kan integreras i vilken anläggning som helst på grund av dess enkla design. Den universella, moderna taklampa även för badrummet Armaturen har en skyddsledaranslutning och är märkt med IP44- kapslingsklass mot stänkvatten, varför den till och med kan installeras i badrummet. Den kan nedtonas med en främre kant eller en bakkantsdimmer.
 • Helestra Canio Glas-taklampa, klar exteriör

  Helestra Canio Glas-taklampa, klar exteriör
  Canio glas taklampa med dubbla lager glas skugga Den mångsidiga och harmoniskt utseende taklampa Canio fångar ögat med skuggans design. Medan det yttre skiktet är tillverkat av klart glas är den cylindriska, mindre innerskärmen gjord av opalvitt glas och säkerställer att det inte finns bländning och att ljuset fördelas jämnt. Speciellt i kombination med flera kopior ovanför en köksbänk eller i en lång hall är Canio ett effektivt och elegant taklampa för många nuvarande möbeltrender.
 • Helestra Kari LED-taklampa, rund, nickel

  Helestra Kari LED-taklampa, rund, nickel
  Diskret LED taklampa Kari i matt nickel och rund form Den lilla Kari LED downlight är utrustad med kraftfulla, varmvita LED-lampor som inte bara ger ett starkt ljus. De har också ett särskilt bra färgåtergivningsindex på Ra > 90, vilket gör att alla färger på föremålen i rummet knappast förvrängs och är mycket naturtrogna. En armatur belyser ett litet område - för att belysa stora rum eller långa korridorer kan den lilla downlighten kombineras till flera enheter. För att se till att belysningen i vardagsrummet alltid är perfekt installeras dimbara lysdioder vars ljusstyrka kan regleras med en fasstyrd dimmer (ingår inte).
 • Helestra Cosi LED-taklampa krom 11x11 cm

  Helestra Cosi LED-taklampa krom 11x11 cm
  Kvadratisk LED taklampa Cosi med satinerat glas, polerade kanter En modern och elegant effekt samt ett mycket behagligt ljusflöde med dekorativ takbelysning kännetecknar Cosi LED-takbelysningen. Kroppen i kromad metall innehåller en diffusor i satinerat glas med polerade kanter. Detta sprider ljuset från de varmvita lysdioder som är installerade inuti jämnt i rummet; en smal slits under taket skapar en ljusa aura runt armaturen. Dessutom bör armaturens goda färgåtergivning nämnas; med ett färgåtergivningsindex Ra > 90 uppnås nästan dagsljuskvalitet, så att färgerna framstår som mycket naturliga och oförvrängda. Cosi LED-takarmatur är en energieffektiv och visuellt övertygande ljuskälla som enskild armatur eller i kombination med flera i stora rum. Ljusflödet kan regleras med hjälp av en fasstyrning eller fasavstängningsdimmer (ingår inte) som installeras i husinstallationen.
 • Helestra Cosi LED-taklampa krom 31,5x31,5 cm

  Helestra Cosi LED-taklampa krom 31,5x31,5 cm
  Kvadratisk LED taklampa Cosi med satinerat glas, polerade kanter En modern och elegant effekt samt ett mycket behagligt ljusflöde med dekorativ takbelysning kännetecknar Cosi LED-takbelysningen. Kroppen i kromad metall innehåller en diffusor i satinerat glas med polerade kanter. Detta sprider ljuset från de varmvita lysdioder som är installerade inuti jämnt i rummet; en smal slits under taket skapar en ljusa aura runt armaturen. Dessutom bör armaturens goda färgåtergivning nämnas; med ett färgåtergivningsindex Ra > 90 uppnås nästan dagsljuskvalitet, så att färgerna framstår som mycket naturliga och oförvrängda. Cosi LED-takarmatur är en energieffektiv och visuellt övertygande ljuskälla som enskild armatur eller i kombination med flera i stora rum. Ljusflödet kan regleras med hjälp av en fasstyrning eller fasavstängningsdimmer (ingår inte) som installeras i husinstallationen.
 • Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø40 cm vit

  Helestra Sona LED-taklampa, dimbar Ø40 cm vit
  Dimbar Sona LED-taklampa i matt vitt Tack vare sin enkla form och färg kan Sona LED-taklampan kombineras med nästan all inredning och syns knappt på ett vitt tak. Den matt vitlackerade takplattan är omgiven av en ringformad, satinerad diffusor av akryl, bakom vilken varmvita lysdioder är installerade. Dessa är mycket kraftfulla och genererar ett högt ljusflöde för allmänbelysning av ett rum. För att säkerställa en mysig belysning även på kvällen kan Sona regleras i ljusflöde via en extern fasstyrning eller fasavstängningsdimmer (ingår inte).
 • Helestra Sona LED-taklampa dimbar Ø40 cm guld

  Helestra Sona LED-taklampa dimbar Ø40 cm guld
  Guldfärgat LED-taklampa Sona i guldbladdesign Ädel, kraftfull och flexibel tack vare dimbar LED - det är LED-taklampa Sona från Helestra. LED-lamporna, som avger varmt vitt ljus, ligger i den omgivande ringen och är täckta av en satinerad akryldiffusor så att ljuset inte bländar och lyser jämnt in i rummet. Den runda lampan har en ytfinish i ädla guldbladdesign och blir därmed en exklusiv lampa i taket i de mest olika rummen. Lysdioderna är dimbara med en framkant eller bakkantsdimmer (ingår ej) så att ljusstyrkan kan regleras efter önskemål.
 • Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund vit

  Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund vit
  Runt LED-taklampa taklampställ i särskilt platt form Som ett modernt, med många moderna faciliteter är harmonisk LED-taklampa taklampa takbelysning designad. Den smala, runda metallramen har en satinerad akryldiffusor som säkerställer en homogen och bländande ljuseffekt. De varma vita lysdioderna ger högkvalitativt ljus med utmärkt färgåtergivning, så att inredningen är mycket bra presenterad. Om det behövs kan den frodiga ljuseffekten också dämpas för att matcha den mysiga atmosfären på kvällen. En framkant eller bakkantsdimmer krävs för detta.
 • Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund guld

  Helestra Rack LED-taklampa dimbar rund guld
  Runt LED-taklampa taklampställ i särskilt platt form Som ett modernt, med många moderna faciliteter är harmonisk LED-taklampa taklampa takbelysning designad. Den smala, runda metallramen har en satinerad akryldiffusor som säkerställer en homogen och bländande ljuseffekt. De varma vita lysdioderna ger högkvalitativt ljus med utmärkt färgåtergivning, så att inredningen är mycket bra presenterad. Om det behövs kan den frodiga ljuseffekten också dämpas för att matcha den mysiga atmosfären på kvällen. En framkant eller bakkantsdimmer krävs för detta.
 • Helestra Dora LED-taklampa kantig, silver matt

  Helestra Dora LED-taklampa kantig, silver matt
  Matt-silver LED-takarmatur Dora i modern kubisk form Utan att bli för mycket i fokus belyser den här lilla LED-takarmaturen som downlight vardagsrummet, hallen, köksbänken eller många andra områden - oavsett om den används för att belysa ett litet rum, som riktad ljusaccent enskilt eller för att belysa större områden i flera exemplar. Det varmvita ljuset från de energieffektiva lysdioderna med LED-belysning avges jämnt ut i rummet genom det satinerade glaset utan att blända.
 • Helestra Canio glas-taklampa, bärnsten

  Helestra Canio glas-taklampa, bärnsten
  Canio - en taklampa i glas med en dubbel lampskärm De två glasskärmarna i olika storlekar och färger ger Canio- taklampa ett magiskt och mycket speciellt utseende, som till och med förvandlar den till en blickfång i taket. Den mindre inre nyansen av opalvitt glas låter ljuset skina mycket jämnt, medan den större, klara nyansen är färgad i den varma bärnstensfärgen och ger en särskilt mysig touch. Alla typer av ljuskällor kan användas i lampans E27- uttag (ingår ej).
 • Helestra Keto LED-badrumstaklampa, kub

  Helestra Keto LED-badrumstaklampa, kub
  I en attraktiv kubdesign - LED- taklampa Keto Keto LED-taklampa är perfekt för att implementera energieffektiv och modern belysning i badrummet, eftersom den med sin attraktiva kubdesign, integrerade LED-belysningsteknik och fuktbeständiga konstruktion (kapslingsklass IP44) uppfyller alla kriterier för en samtida och robust ljuskälla. Den fyrkantiga baldakinen med ett glänsande kromutseende är gjord av metall, den kubformade nyansen som sitter på den är gjord av opalglas av hög kvalitet. Inuti skuggan har en varmvit glödande LED installerats, som försiktigt bländar sitt ljus genom opalglasskärmen och strålar ut det jämnt in i rummet. Ljus och effektiv rumsbelysning kan uppnås individuellt eller kombineras med andra lampor.
 • Helestra Pala - LED-påbyggnadsdownlight, vit

  Helestra Pala - LED-påbyggnadsdownlight, vit
  Dimbar LED downlight KONSTRUKTION Pala modernt utseende - IP30 LED- downlight CONSTRUCTION Pala beror på sin kompakta storlek och kapslingsklass perfekt för användning i badrummet. Downlighten kan installeras individuellt eller i grupp i taket och garanterar optimal downlight tack vare kraftfull men effektiv LED-belysningsteknik. Dessutom kan den inbyggda LED-lampan dimmas, så att dess ljusstyrka också kan regleras med tillägg av en lämplig väggdimmer (ingår ej).
 • Helestra Pala LED-påbyggnadsdownlight aluminium

  Helestra Pala LED-påbyggnadsdownlight aluminium
  Dimbar LED downlight KONSTRUKTION Pala modernt utseende - IP30 LED- downlight CONSTRUCTION Pala beror på sin kompakta storlek och kapslingsklass perfekt för användning i badrummet. Downlighten kan installeras individuellt eller i grupp i taket och garanterar optimal downlight tack vare kraftfull men effektiv LED-belysningsteknik. Dessutom kan den inbyggda LED-lampan dimmas, så att dess ljusstyrka också kan regleras med tillägg av en lämplig väggdimmer (ingår ej).
 • Helestra Lot utomhustaklampa, IP65, vit

  Helestra Lot utomhustaklampa, IP65, vit
 • Helestra Liv LED-taklampa, satinerad, Ø 30 cm

  Helestra Liv LED-taklampa, satinerad, Ø 30 cm
 • Helestra Kymo LED-taklampa, IP44, Ø 36 cm

  Helestra Kymo LED-taklampa, IP44, Ø 36 cm
 • Helestra Sona LED-taklampa svart Ø 40 cm

  Helestra Sona LED-taklampa svart Ø 40 cm
 • Helestra Keto LED-taklampa, rund, svart

  Helestra Keto LED-taklampa, rund, svart
 • Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 28 cm

  Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 28 cm
 • Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 33 cm

  Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 33 cm
 • Helestra Kari LED-taklampa, rund svart

  Helestra Kari LED-taklampa, rund svart
 • Helestra Kymo LED-taklampa, IP44, Ø 26 cm

  Helestra Kymo LED-taklampa, IP44, Ø 26 cm
 • Helestra Kari LED-taklampa, kantig svart

  Helestra Kari LED-taklampa, kantig svart
 • Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 28 cm

  Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 28 cm
 • Helestra Sona LED-taklampa svart Ø 59 cm

  Helestra Sona LED-taklampa svart Ø 59 cm
 • Helestra Kala LED-taklampa, svart, 11 lampor

  Helestra Kala LED-taklampa, svart, 11 lampor
 • Helestra Keto LED-taklampa, kantig svart

  Helestra Keto LED-taklampa, kantig svart
 • Helestra Dawa LED-taklampa med CCT Ø 33 cm

  Helestra Dawa LED-taklampa med CCT Ø 33 cm
 • Helestra Dawa LED-taklampa med CCT Ø 54 cm

  Helestra Dawa LED-taklampa med CCT Ø 54 cm
 • Helestra Kala LED-taklampa, svart, 7 lampor

  Helestra Kala LED-taklampa, svart, 7 lampor
 • Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 33 cm

  Helestra Tana LED-taklampa svart Ø 33 cm
 • Helestra Kari LED-taklampa, kantig, nickel

  Helestra Kari LED-taklampa, kantig, nickel
  Kari LED-downlight som nickelfärgad kub Med sin yta i matt nickeloptik kan den kantiga Kari LED-downlight integreras i alla moderna inredningskoncept. Downlighten, som är utrustad med kraftfull LED-teknik, kan säkert användas individuellt för att belysa ett mindre rum eller en mindre yta. I större rum kan flera armaturer installeras, t.ex. i en rad över en disk, ett bord eller i en lång hall. Förutom det goda ljusutbytet kännetecknas LED-takarmaturen av en behaglig varmvit ljusfärg och ett mycket bra färgåtergivningsindex Ra > 90, vilket gör att alla färger i rummet framstår som mycket naturliga. För att styra ljusflödet krävs en extern fasdimmer för ledande eller efterföljande fas (ingår inte).