Heitronic lampor

 • LED-husnummerlampa Pavia med kontaktsystem

  LED-husnummerlampa Pavia med kontaktsystem
  Pavia LED-utomhusvägglampa med justerbart husnummer med hjälp av ett plug-in-system Den moderna LED-husnummerlampa Pavia är perfekt som en utomhusvägglampa för husets ingång eller de platser där ditt eget husnummer ska synas. Tack vare ett innovativt plug-in-system kan husnumret eller andra former och bokstäver skapas mycket enkelt. Tack vare en skyddande ruta av äkta glas är de små gummikuddarna skyddade. LED-lampans ljus är inrymt som en downlight , vilket är mycket praktiskt, till exempel för att belysa en dörrklocka.
 • Lysrör T4 30W Standard universalvit

  Lysrör T4 30W Standard universalvit
  T4-standardlysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekarAnmärkning:Med dessa T4-lampor finns det ofta speciella lampor med samma effekt men olika mått.Det är viktigt att effekt och längd (mätt med stift) stämmer överens.
 • Solar-LED-gravljus, lyser sex timmar

  Solar-LED-gravljus, lyser sex timmar
  Solar-LED-gravljus med attraktiv, fladdrande ljuseffekt Ackumulatorn hos detta gravljus laddas under dagen av solljuset och vid mörkrets inbrott börjar den inbyggda LED-lampan att lysa. Den fladdrande ljuseffekten liknar nästan ett verkligt, levande ljus. - på-/avknapp - dag-/nattsensor är inbyggd - högkvalitativ solarpanel - inklusive utbytbar ackumulator (1 x NiMh 1,2 V AA 600 mAh) - maximal lystid: 6 timmar
 • Lysrör T4 8W Standard universalvit

  Lysrör T4 8W Standard universalvit
  T4-standardlysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekarAnmärkning:Med dessa T4-lampor finns det ofta speciella lampor med samma effekt men olika mått.Det är viktigt att effekt och längd (mätt med stift) stämmer överens.
 • Lysrör T4 8W Standard varmvit

  Lysrör T4 8W Standard varmvit
  T4-standardlysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekarAnmärkning:Med dessa T4-lampor finns det ofta speciella lampor med samma effekt men olika mått.Det är viktigt att effekt och längd (mätt med stift) stämmer överens.
 • Lysrör T4 30W Standard varmvit

  Lysrör T4 30W Standard varmvit
  T4-standardlysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekarAnmärkning:Med dessa T4-lampor finns det ofta speciella lampor med samma effekt men olika mått.Det är viktigt att effekt och längd (mätt med stift) stämmer överens.
 • Lysrör T4 6W Standard varmvit

  Lysrör T4 6W Standard varmvit
  T4-standardlysrör i varmvitt eller universalvitt - olika storlekarAnmärkning:Med dessa T4-lampor finns det ofta speciella lampor med samma effekt men olika mått.Det är viktigt att effekt och längd (mätt med stift) stämmer överens.
 • Biala - rund LED-spotlight, 10 cm Ø

  Biala - rund LED-spotlight, 10 cm Ø
  Biala - modern LED-påbyggnadsspotlight av aluminium Enkel, modern, energieffektiv - LED-påbyggnadsspotlighten Biala kan använda som allmänbelysning i varje rum och passar varje inredningsstil genom dess enkla design av vit aluminium. Särskilt effektfull verkar denna spotligt genom ljuskransen på sidan, som sprider ljuset omkring lampan. I LED-påbyggnadsspotlighten sitter 80 högkvalitativa SMD-LEDs från Edison, som med en effekt på 10 W uppnår en ljusström på 830 lumen, vilket ungefär motsvarar en 85 W glödlampa. Biala avger ett varmvitt ljussken (3 100 K). Ett LED-förkopplingsdon ingår i leveransen av spotlighten.
 • LED-utomhusvägglampa Dalia med plastdiffusor

  LED-utomhusvägglampa Dalia med plastdiffusor
  Dalia LED utomhusvägglampa med ljusemission på fem sidor Den ovanliga lätta kroppen av plast är en riktig blickfång i Dalia LED utomhusvägglampa och kombinerar modern design med ett enkelt, tidlöst utseende. På grund av den speciella egenskapen att ljusstrålningen går på fem sidor kan husväggen och omgivningen belysas optimalt. Den varma vita ljusfärgen är lätt för ögonen även under mörker. Dessutom gör vägglampan med sin goda energieffektivitet så att du inte behöver förvänta dig höga konsumtionskostnader. Dalia är utrustad med kapslingsklass IP44 och inkluderar en LED-förkoppling.
 • LED-taklampa Paula 18 W med rörelsesensor

  LED-taklampa Paula 18 W med rörelsesensor
  LED-taklampa Paula med rörelsedetektor / PIR-sensor Det speciella med detta LED-taklampa Paula är framför allt dess starka ljusstyrka och tillhörande ljusstyrka. Eftersom armaturen reagerar på rörelser på grund av en PIR-sensor (infraröd) är taklampa idealisk för korridorer, korridorer, trappor och entréområden. 360 ° registreringsvinkel möjliggör en säker reaktion så snart ett rum kommer in. Det stabila, vita plasthöljet har ett modernt och enkelt utseende utåt och kan därför enkelt integreras i ett stort antal rum.
 • LED-taklampa Pronto, kantig, 33 x 33 cm

  LED-taklampa Pronto, kantig, 33 x 33 cm
  Vinkelformad LED takarmatur Pronto för utomhusbruk, enkel montering tack vare bajonettbeslag Den moderna och tidlöst designade takarmaturen Pronto LED kan användas både utomhus och inomhus. Den är utrustad med skyddsklass IP54 och kan användas på många olika sätt tack vare sin behagligt vinklade form. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser bländfritt och med en varmvit nyans in i omgivningen och ger på så sätt ett behagligt ljussken. Bajonettfästet garanterar också en enkel montering i taket. - Kan även användas som väggarmatur
 • LED-utomhusvägglampa Toledo med rörelsesensor

  LED-utomhusvägglampa Toledo med rörelsesensor
  Kraftfull LED utomhusvägglampa Toledo med praktisk rörelsedetektor LED-utomhusvägglampans hus är tillverkat av robust plast och är snabbt och enkelt att montera med ett klicklås. Armaturen är inte bara lämplig för utomhusbruk utan kan också ge ljus och ljusstyrka i fuktiga rum eller källare. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn tänds alltid ljuset när det behövs. Avkänningsområdet för sensorn är 120 ° och maximalt 10 meter, ljuslängden kan ställas in från 15 sekunder till 10 minuter. Svarets ljusstyrka kan också varieras mellan 3 och 2000 lux, beroende på plats. LED-utomhusvägglampan Toledo är dammtät och skyddad mot vattenstrålar så att den kan användas nästan var som helst.
 • LED-utomhusvägglampa Laola

  LED-utomhusvägglampa Laola
  Vågliknande LED utomhusvägglampa Laola La ola är spanska och betyder vågen på tyska. Denna vackra vägglampa för utomhusbruk har redan det lämpliga namnet, eftersom kroppen i aluminiumgjutgods har en vågformad design. Två varmvita Edison COB-lysdioder är installerade som ljuskällor som avger sitt behagliga varma vita ljus både uppåt och nedåt. Detta skapar å ena sidan tillräcklig omgivande belysning och å andra sidan atmosfärisk stämningsbelysning som är mycket inbjudande. Laola - en dekorativ lampa för moderna utomhusområden. - Integrerad LED-förkoppling - kapslingsklass IP54
 • LED-läslampa Berta med flexarm

  LED-läslampa Berta med flexarm
  LED-läslampa Berta med flexibel arm: kan monteras var som helst Å ena sidan är LED-läslampan Berta superpraktisk att montera, eftersom den har två hål och kan fästas på väggen, sängens huvud eller en hylla, så önskat och möjligt, och å andra sidan har den en flexibel arm. Tack vare denna flexibla arm är lampan perfekt justerbar och optimal justering uppnås. På grund av den klara ljusutgångsytan distribueras ljuset direkt och belyser egentligen bara vad som borde vara i fokus. Denna LED-läslampa är särskilt lämplig för bokmaskar. Den kan integreras optiskt i nästan alla anläggningar, tar liten plats och är helt flexibel tack vare den flexibla armen. En lämplig plug-in strömförsörjning ingår i leveransen. Den integrerade på / av-omkopplaren på lamphuvud gör det enkelt att använda.
 • LED-utomhustaklampa Girona, vit

  LED-utomhustaklampa Girona, vit
  Robust LED-taklampa utomhus Girona - perfekt för baldakiner eller terrasser Den enkla, runda formen på Girona LED-taklampa utomhus består av en kropp gjord av pulverlackerad aluminiumgjutgods och ett äkta glasöverdrag. Armaturen är utrustad med hög chockmotstånd, är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Girona-armaturen kan användas nästan var som helst utomhus, och dess plana installationshöjd gör att den också är mycket lämplig för markiser eller terrasser.
 • Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa 50 cm

  Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa 50 cm
  Modern vägglampa Borneo för inomhus- och utomhusbruk Vägglampan Borneo med 1 flamma väcker uppmärksamhet främst på grund av dess utseende. Tack vare den breda designen och den flexibla, justerbara lampkroppen kan föremål ställas in på ett spännande sätt med denna lampa. Dessutom fungerar den som en utmärkt extrabelysning på de platser där ingen annan belysning är direkt möjlig. Den okomplicerade och subtila designen säkerställer att vägglampan kan integreras i många vardags- och fasadstilar. Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och skär en fin figur på båda ställena. Den tydliga ljusutsläppsytan ger direkt, kompromisslös belysning. - med GU10- uttag: max 10 W LED
 • Illuminations-ljusslinga IP44 E27, 10 m

  Illuminations-ljusslinga IP44 E27, 10 m
  Belysningskedja av ljusslinga som en komplett uppsättning, helt monterad Den moderna ljusslinga, som levereras här som en komplett uppsättning, erbjudanden perfekt ljus för utanför området. Leveransomfånget inkluderar den ljusslinga, E27-socklarna utan glödlampor, matchande tätningsringar och ett ändstycke med plugg.
 • Rörformad utomhusvägglampa Kresos

  Rörformad utomhusvägglampa Kresos
  Yttervägglampa Kresos med matt och stora ljusavgivande ytor Denna vackra ljuskälla för utsidan passar bra med många fasadstilar på grund av sin neutrala grafitfärg och moderna design. Kresos är gjord av aluminiumgjutgods med pulverlack och är utrustad med en klar polykarbonatskärm. En robust utomhusvägglampa som garanterar extra säkerhet runt huset under lång tid. Den yttre vägglampan Kresos är utrustad med ett E27- uttag där LED-lampor (max. 12 W) eller energibesparande lampor (max. 20 W) kan användas. Ljuskällan ingår inte i leveransen; den kan beställas via tillbehör. Fästmaterial ingår. - inkl. 30 cm anslutningskabel med fria ändar
 • LED-utomhusvägglampa Marbella, svart

  LED-utomhusvägglampa Marbella, svart
  Modern LED utomhus vägglampa Marbella med glasskydd Den runda Marbella vägglampan för utomhusbruk har moderna LED-lampor som avger sitt ljus runt om med ett varmvitt ljus. Armaturen har en glaskåpa på ovansidan som är målad ogenomskinlig. På så sätt sprids ljuset endast i sidled, vilket ger en vacker effekt på husväggen. Som utomhusarmatur kan Marbella även monteras på husets väderlekssida, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare sin höga IP65-skyddsklass. Dessutom är armaturen skyddad mot vandalism genom IK06-standarden för slagtålighet. - Kan även monteras som en takarmatur
 • Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa 80 cm

  Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa 80 cm
  Modern vägglampa Borneo för inomhus- och utomhusbruk Vägglampan Borneo med 1 flamma väcker uppmärksamhet främst på grund av dess utseende. Tack vare den breda designen och den flexibla, justerbara lampkroppen kan föremål ställas in på ett spännande sätt med denna lampa. Dessutom fungerar den som en utmärkt extrabelysning på de platser där ingen annan belysning är direkt möjlig. Den okomplicerade och subtila designen säkerställer att vägglampan kan integreras i många vardags- och fasadstilar. Den är lämplig för både inomhus- och utomhusbruk och skär en fin figur på båda ställena. Den tydliga ljusutsläppsytan ger direkt, kompromisslös belysning. - med GU10- uttag: max 10 W LED
 • Kreta - modern vägglampa, rostfritt stål

  Kreta - modern vägglampa, rostfritt stål
  Vägglampa Kreta i rostfritt stål: fasadbelysning med en elegant känsla Dess estetiska utseende med det runda väggfästet i slitstarkt rostfritt stål med en materialtjocklek på 1,8 mm och den transparenta skärmen i polykarbonat (UV-beständig) gör vägglampan Kreta till en mångsidig ljuskälla. Vägglampan Kreta avger ett starkt ljus som lyser på alla sidor, antingen bredvid ytterdörren eller i hörn av huset vid övergången till garaget. På grund av det faktum att utsikten över ljuskällan förblir fri, är det lämpligt att använda en dekorativ filamentlampa , som finns under tillbehör och kan beställas separat. - Utrustad med E27- uttag
 • LED-utomhustaklampa Girona, antracit

  LED-utomhustaklampa Girona, antracit
  Robust LED-taklampa utomhus Girona - perfekt för baldakiner eller terrasser Den enkla, runda formen på Girona LED-taklampa utomhus består av en kropp gjord av pulverlackerad aluminiumgjutgods och ett äkta glasöverdrag. Armaturen är utrustad med hög chockmotstånd, är dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Girona-armaturen kan användas nästan var som helst utomhus, och dess plana installationshöjd gör att den också är mycket lämplig för markiser eller terrasser.
 • LED-utomhusvägglampa Cabrera

  LED-utomhusvägglampa Cabrera
  Mycket robust LED utomhusvägglampa Cabrera Specialiteten med LED-utomhusvägglampa Cabrera är dess robusta konstruktion. Tack vare IK10-stötdämpningen är den perfekt skyddad mot vandalism och kan inte skadas mycket snabbt. De inbyggda lysdioderna inuti armaturen lyser pålitligt med ett varmt vitt ljus. Cabrera kan användas nästan var som helst som utomhusbelysning, eftersom den är dammtät och väl skyddad mot vattenstrålar från alla sidor. Vind och väder stör henne inte, inte ens flygande föremål eller grenar är inga problem här.
 • Anslutningskabel med EU-kontakt och E14-uttag

  Anslutningskabel med EU-kontakt och E14-uttag
  Anslutningskabel med Euro-kontakt och E14- uttag, max 25 W. Matningsledning H03VVH2-F2 x 0,75 mm² (vit, 350 cm lång)
 • Hänglampa Kutum, grå, krom

  Hänglampa Kutum, grå, krom
  Klassisk upphängningslampa Kutum med retro look Denna hängande lampa Kutum består av en högkvalitativ metallram och en metallskärm, som är färgad vit på insidan för optimal ljusreflektion. Det hela är att monteras i taket med hjälp av en kedjeupphängning med taktak. Visuellt förkroppsligar Kutum en mycket klassisk design, som lyfts fram i olika färger. Enkel, modern och ändå till en viss tid designad, den här hänglampan är särskilt lämplig för användning i vardagsrum och matplats. - lätt lampbyte
 • Hänglampa Kutum, vit, krom

  Hänglampa Kutum, vit, krom
  Klassisk upphängningslampa Kutum med retro look Denna hängande lampa Kutum består av en högkvalitativ metallram och en metallskärm, som är färgad vit på insidan för optimal ljusreflektion. Det hela är att monteras i taket med hjälp av en kedjeupphängning med taktak. Visuellt förkroppsligar Kutum en mycket klassisk design, som lyfts fram i olika färger. Enkel, modern och ändå till en viss tid designad, den här hänglampan är särskilt lämplig för användning i vardagsrum och matplats. - lätt lampbyte
 • Modern LED-vägglampa Juna för utomhusbruk

  Modern LED-vägglampa Juna för utomhusbruk
  Utomhus vägglampa Juna med energieffektiv LED-ljuskälla Juna LED-vägglampa består av en rektangulär ram gjord av slitstark, pulverlackerad aluminiumgjutgods, vars insida är utrustad med Epistar SMD-lysdioder som säkert belyser omgivningen med sitt varma vita ljus - till exempel inom området Ytterdörren - och skapa en enastående atmosfärisk atmosfär att bry sig om. Utrustad med kapslingsklass IP54 (vattenstrålskydd). Ur stilistisk synvinkel kan Juna LED-utomhusvägglampa harmoniseras med många moderna fasad- och fastighetsdesigner. En LED-ballast är redan installerad. Det erforderliga fästmaterialet ingår.
 • LED-taklampa med sensor Pronto, 33 x 33 cm

  LED-taklampa med sensor Pronto, 33 x 33 cm
  Rörelsedetektor med dagsljussensor - LED-taklampa Pronto Den moderna, tidlösa LED-taklampa Pronto erbjuder bländningsfritt och mjukt ljus. De integrerade lysdioderna lyser med ett varmt vitt ljus och säkerställer tillräcklig ljusstyrka utomhus eller inomhus. Vinkellampan är enkel att montera tack vare ett bajonettlås. Den integrerade rörelsedetektorn med dagsljussensor säkerställer också att ljuset alltid tänds när det behövs. - Räckvidd för sensorn max. 9 m, 360 °
 • LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål

  LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål
  LED-inbyggnadslampa Magic av rostfritt stål Den formade LED-inbyggnadslampa Magic ger orientering i mörkret, till exempel i trappor. Med det robusta huset i rostfritt stål passar det dekorativt var som helst och avger ett mjukt, indirekt ljus med sina varma vita lysdioder. Detta säkerställer att steg eller andra farliga fläckar lätt känns igen på natten. Magic LED-inbyggnadslampa passar också perfekt för dekorativ användning.
 • LED-taklampa Pronto, rund, Ø 28 cm

  LED-taklampa Pronto, rund, Ø 28 cm
  Modern, tidlös LED taklampa för utomhusbruk Pronto Tack vare den moderna bajonettfästet kan den enkla taklampan Pronto monteras mycket enkelt. Den kan därför användas på väggar och tak samt inomhus och utomhus. Den matta plasten ger ett behagligt ljusflöde, den varmvita ljusfärgen ger en ljus men mjuk belysning. Den moderna Pronto LED-armaturen är tidlös och elegant i sin design och passar in i alla miljöer och kan användas på många olika sätt. - Kan även användas som väggarmatur
 • LED-utomhusvägglampa Timor, inställbart ljus

  LED-utomhusvägglampa Timor, inställbart ljus
  Mångsidig LED utomhusvägglampa Timor med individuellt justerbar lampkropp Den moderna LED utomhusvägglampan Timor erbjuder ljus för alla tillfällen. Kroppen här är gjord av pulverlackerad aluminiumgjutgods. Ljusutgångspunkten är belägen på den runda armaturen i form av en stor matt vit plastdiffusor. Eftersom lampan lätt kan roteras kan lampan på LED-utomhusvägglampan Timor antingen placeras direkt nedåt, uppåt eller strålande på båda sidor. En anslutningsbox säkerställer snabb och enkel installation.
 • LED-taklampa Pronto, kantig, 28 x 28 cm

  LED-taklampa Pronto, kantig, 28 x 28 cm
  Vinkelformad LED takarmatur Pronto för utomhusbruk, enkel montering tack vare bajonettbeslag Den moderna och tidlöst designade takarmaturen Pronto LED kan användas både utomhus och inomhus. Den är utrustad med skyddsklass IP54 och kan användas på många olika sätt tack vare sin behagligt vinklade form. Ljuset från de integrerade lysdioderna lyser bländfritt och med en varmvit färgton in i omgivningen och ger på så sätt ett behagligt ljussken. Bajonettfästet garanterar också en enkel montering i taket. - Kan även användas som väggarmatur
 • Vägglampa Rhodos av rostfritt stål

  Vägglampa Rhodos av rostfritt stål
  Fyrkantig LED-vägglampa Rhodos för utsidan LED-utomhusvägglampan Rhodos väcker först och främst uppmärksamhet med sin glansiga utsida: Lampkroppen är gjord av 1,8 mm tjockt rostfritt stål, lampskyddet är gjort i klart, UV-beständigt polykarbonat. Rhodos är utrustad med ett E27- uttag . Eftersom belysningsmedlet som används är synligt är det lämpligt att använda en dekorativ filamentlampa . Lämpliga lampor kan beställas från tillbehören. Rhodos - en LED-vägglampa med en elegant karaktär.
 • LED-utomhusvägglampa Camella rostfritt stål sensor

  LED-utomhusvägglampa Camella rostfritt stål sensor
  Oval LED utomhusvägglampa Camella i rostfritt stål med rörelsedetektor LED-utomhusvägglampan Camella är utrustad med en rörelsedetektor förbestämd för husets ingångar och stigar. Sensorn har en registreringsvinkel på 90 °. Området inom vilket rörelse leder till utlösning kan ställas in från två till sex meter. Ljusets varaktighet kan också väljas; Efter att lampan har aktiverats avger Camella ljus från fem sekunder till sex minuter, beroende på inställningen. Dessa funktioner är särskilt användbara om till exempel besökare ska få vägledning utanför dörren, men permanent belysning på natten inte är önskvärt. Tack vare den fasthållna designen med oval, svart pulverlackerat hus av rostfritt stål med ett vitt plastskydd som avger ljuset diffust runtom kan Camella användas på nästan vilken husvägg som helst.
 • LED-utomhusvägglampa Marbella, vit

  LED-utomhusvägglampa Marbella, vit
  Modern LED utomhus vägglampa Marbella med glasskydd Den runda Marbella vägglampan för utomhusbruk har moderna LED-lampor som avger sitt ljus runt om med ett varmvitt ljus. Armaturen har en glaskåpa på ovansidan som är målad ogenomskinlig. På så sätt sprids ljuset endast i sidled, vilket ger en vacker effekt på husväggen. Som utomhusarmatur kan Marbella även monteras på husets väderlekssida, eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare sin höga IP65-skyddsklass. Dessutom är armaturen skyddad mot vandalism genom IK06-standarden för slagtålighet. - Kan även monteras som en takarmatur
 • Utomhusvägglampa Borneo 2 lampor styv

  Utomhusvägglampa Borneo 2 lampor styv
  Borneo vägglampa för utomhusbruk: två flammor med upp/ned-effekt och styvt hölje Med Borneo väggarmatur för utomhusbruk är armaturen inte rörlig, men har två ljuskällor. Den ena lyser nedåt för direkt belysning: På så sätt kan till exempel vägar belysas mycket bra. Samtidigt lyser det andra ljuset uppåt, vilket ger en mjuk belysning. Detta är särskilt lämpligt när man vill framhäva husväggen, men samtidigt vill garantera en säker belysning av vägen. Tack vare skyddsklass IP65 och det högkvalitativa, väderbeständiga aluminiumhöljet är väggarmaturen praktiskt taget predestinerad för utomhusbruk. - För två GU10-lampor: max. 10 W LED
 • LED-taklampa Pronto, kantig, rörelsevakt

  LED-taklampa Pronto, kantig, rörelsevakt
  LED takarmatur Pronto för utomhusbruk inklusive rörelsedetektor med dagsljussensor Den moderna och tidlösa Pronto LED takarmaturen för utomhusbruk är enkel i sin design och ger ett bländfritt, mjukt ljus. Den kan användas både utomhus och inomhus. Med sitt vita hölje passar den in nästan överallt och kan användas på många olika sätt. Det varmvita ljuset från de integrerade lysdioderna ger tillräcklig ljusstyrka. Tack vare den integrerade rörelsedetektorn med dagsljussensor ger Pronto LED-takbelysningen alltid ljus när det behövs. - Sensorns räckvidd max. 9 m, 360°. - Kan även användas som väggarmatur
 • Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa och inställbar

  Utomhusvägglampa Borneo 1 lampa och inställbar
  Borneo 1 lampa - enkel och enkelhuvad Borneos vägglampa imponerar med sitt tydliga designspråk och starka ljusstyrka. Den är justerbar och därför mycket flexibel när det gäller belysning. Önskade föremål kan vara perfekt iscensatta, till exempel trippelrisker på natten. Bra att veta att vägglampan är lämplig för inomhus- och utomhusbruk och har en IP65-skyddsgrad. I grund och botten är Borneo-lampan mycket modern och tillverkad av högkvalitativa material. Den har en mycket tydlig ljusutgångsyta och är därför särskilt ljus. På grund av den svarta ytan kan den användas i många områden och smälter iögonfallande in i miljön. En vägglampa som ger ljus i mörkret och gör miljön säkrare. På grund av den starka ljusstyrka är Borneo perfekt för att belysa stigar eller väggar. Det är en enkel design utan många detaljer, så fokus ligger på vad som ska belysas. - för GU10-lampor upp till max 10 W LED
 • Rak LED-utomhusvägglampa Juno

  Rak LED-utomhusvägglampa Juno
  Juno - modern LED utomhusvägglampa med en effektiv ljuseffekt Juno LED utomhusvägglampa i antracitfärgad aluminiumgjutgods är en blickfång för varje modern fasad. Den robust utformade kroppen bildar en ram som är utrustad med Epistar SMD-lysdioder på insidan som belyser omgivningen med varmt vitt ljus. Det uppstår, för. B. i ingången till huset, en bekväm belysningssituation, vilket också bidrar till ökad säkerhet. Med isoleringsklass IP54 också skyddad mot starkt väderpåverkan. - inkl. förkopplingsdon och monteringsmaterial
 • LED-taklampa Negro för utomhusbruk

  LED-taklampa Negro för utomhusbruk
  Dimbar LED utomhus taklampa Negro Negro LED utomhus taklampa är idealisk för utomhusbruk tack vare IP65 kapslingsklass . Armaturen består av ett grafitfärgat aluminiumhus med en matt ljus utgångsyta. Detta gör den särskilt lämplig för accentbelysning i kombination med andra taklampor. En annan fördel är att armaturen kan dämpas från 10% till 100% via en extern dimmer (fasavskärning). Monteringsringen ingår. Strålvinkeln är 50 °. Tack vare den moderna och subtila designen kan Negro LED-taklampa integreras bra i många situationer och är mångsidig.
 • Utomhusvägglampa Naxos i rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Naxos i rostfritt stål
  Puristisk modern utomhusvägglampa Naxos Snygg belysning av husets ingångar är möjlig med den moderna utomhusvägglampan Naxos. Det imponerar med sin enkla, puristiska design, som tack vare kombinationen av högkvalitativt rostfritt stål och transparent plast passar nästan alla hus. Naxos är så mångsidig att belysa utomhusområdet pålitligt och säkerställa tillräcklig ljusstyrka.
 • LED-inbyggnadslampa Fortune, spegelglas

  LED-inbyggnadslampa Fortune, spegelglas
  Fortune LED-inbyggnadslampa med spegelglas Den eleganta, eleganta LED-inbyggnadslampa med speglat glas är perfekt för installation i trappor. Med sin enkla fyrkantiga form och den mjuka varma vita ljus en bra orientering i mörkret. Dessutom är deras yttre utseende mycket ädelt och skär en mycket bra figur även under dagen.
 • LED-inbyggnadslampa Live av aluminium

  LED-inbyggnadslampa Live av aluminium
  Perfekt för installation i trappor - LED-inbyggnadslampa Live Nickelfärgad metall och en vacker fyrkantig form, detta beskriver den moderna LED-inbyggnadslampa Live. Det ger ett varmt vitt ljus som sänds nedåt. Detta innebär att Live LED-inbyggnadslampa ger bra orientering i mörkret, vilket är särskilt fördelaktigt vid trappor.
 • LED-taklampa Pronto, rund, Ø 33 cm

  LED-taklampa Pronto, rund, Ø 33 cm
  Modern, tidlös LED taklampa för utomhusbruk Pronto Tack vare den moderna bajonettfästet kan den enkla taklampan Pronto monteras mycket enkelt. Den kan därför användas på väggar och tak samt inomhus och utomhus. Den matta plasten ger ett behagligt ljusflöde, den varmvita ljusfärgen ger en ljus men mjuk belysning. Den moderna Pronto LED-armaturen är tidlös och elegant i sin design och passar in i alla miljöer och kan användas på många olika sätt. - Kan även användas som väggarmatur
 • Smal LED-utomhusvägglampa Medea 25 cm

  Smal LED-utomhusvägglampa Medea 25 cm
  Avlång LED-utomhusvägglampa Medea i grafit LED-utomhusvägglampan Medea, som är både rak och modern, passar utseendemässigt till många moderna fasadstilar och tomtdesigner. De integrerade Philips SMD LED-lamporna strålar direkt nedåt i mjukt varmvitt genom det matta skyddsglaset. Strålningsvinkeln är 110 grader. Så uppstår en inbjudande omgivningsbelysning, till exempel vid ingången till ett bostadshus, men som även kan monteras på andra platser utomhus.
 • LED-gånglampa Estilo, IP54

  LED-gånglampa Estilo, IP54
  LED-vägbelysning Estilo med IP54 Höljet på LED-väglampan Estilo är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Den matta armaturen i äkta glas har en elegant och tidlös design som gör golvlampan flexibel att använda. För att kunna implementera personliga designidéer har LED-väglampan Estilo ett lamphuvud som kan svängas upp till 320 °. Tack vare den grafitgrå färgen smälter lampan underbart in i omgivningen. Stigar och terrasser i trädgården kan optimeras i scenen med detta stigljus. Möjligheten att ställa in indirekt ljus skapar en mysig atmosfär.
 • Smal LED-gånglampa Juna

  Smal LED-gånglampa Juna
  Innovativt designad LED-väglampa Juna LED-vägbelysningen Juna är slående: under mörka timmar på natten med sin fantastiska ljuseffekt och under dagen med sitt moderna och mycket tidlösa utseende. Juna är utrustad med en tunn, platt kropp gjord av pulverlackerad aluminiumgjutgods som smälter samman i en ram i det övre området, vars insida är täckt med kraftfulla Epistar SMD-lysdioder. Ljusdioderna avger varmt vitt ljus som försiktigt belyser omgivningen. Vägbelysningen är skyddad mot inträngande av vattenstrålar med kapslingsklass IP54. - Integrerad förkoppling - Fästmaterial ingår
 • Gånglampa Naxos av rostfritt stål

  Gånglampa Naxos av rostfritt stål
  Väglampa i rostfritt stål Naxos med en stor yta för ljusemission Den puristiska väglampan Naxos är iögonfallande och diskret med sin enkla design. Den kan integreras perfekt i varje trädgård och i varje utomhusområde och med sin genomskinliga plastdiffusor säkerställer du tillräcklig ljusstyrka och ljus runtom. Resten av kroppen på Naxos-väglampan är gjord av högkvalitativt rostfritt stål. Leveransen sker utan lampor och med en lämplig säkerhetsanslutningslåda.
 • LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm

  LED-gånglampa Lilia, höjd 125 cm
  Med tresidigt ljusutbyte - LED-gångarmatur Lilia i imponerande storlek Lilia-gångarmaturen är tillverkad av pulverlackerad aluminium och har en hög cylindrisk form. Den är vertikalt täckt av ljusremsor; tre av dem smickrar den grafitfärgade armaturens återhållsamma design och sprider ljuset till alla sidor. Den är tillverkad enligt skyddsklass IP54 och är motståndskraftig mot väder och vind. Den matta ytan för ljusemission säkerställer en jämn och bländfri ljusfördelning. Lilia LED-gångarmatur är idealisk för att belysa gångvägar och gemensamma utrymmen i parker, trädgårdar och förgårdar i offentliga byggnader, men kan också användas i privata trädgårdar eller i entréer till innergårdar. Lilia LED-armatur levereras med integrerat LED-ballast och kabelanslutning (skyddsklass IP68).
 • LED-gånglampa Lilia, höjd 75 cm

  LED-gånglampa Lilia, höjd 75 cm
  LED-gångarmatur Lilia med ljusutstrålning på tre sidor Den grafitfärgade gångarmaturen Lilia är utrustad med varmvita lysdioder och är idealisk för att belysa gångvägar eller trädgårdar på offentliga och privata områden. Enligt skyddsklass IP54 är den skyddad mot stänkvatten och damm. Materialet är pulverlackerat aluminium, vilket ger armaturen ett modernt och robust utseende. Som en speciell egenskap har stigarmaturen ett ljusutbyte på tre sidor. Smala, matta remsor löper vertikalt genom kroppen med jämna mellanrum. Lilia har ett integrerat LED-ballast och levereras med kabelanslutning (skyddsklass IP68).
 • Cordoba - svängbar LED-utomhusvägglampa

  Cordoba - svängbar LED-utomhusvägglampa
  LED yttre vägglampa Cordoba med prismatiskt skyddsglas och vridbart huvud Cordoba yttervägglampa är innovativ inte bara när det gäller dess visuella utseende, utan även när det gäller dess funktionalitet. Ljusflödet från de inbyggda Everlight SMD-lysdioderna sker genom ett prismatiskt glas så att ljuset sprids optimalt. Huvudet på den plana vägglampan kan svängas 360 °, vilket möjliggör mycket individuell belysning. Det erforderliga monteringsmaterialet ingår redan i leveransen. - Integrerad LED-förkoppling Strålvinkel: 90 °
 • av rostfritt stål - gånglampa Kreta

  av rostfritt stål - gånglampa Kreta
  Estetisk stigljus Kreta i elegant form Att belysa fastighetsstigar på ett säkert sätt är det uppgiften för stigljuset Kreta. Hon uppfyller dem till det bästa. Tack vare det genomskinliga plastskyddet kan ljuset från lampan som används stråla runt ostört. Om en filamentlampa väljs som ljuskälla kan det övergripande utseendet göras ännu mer dekorativt. Lämpliga lampor med E27-bas finns under tillbehör. Rhodos: Denna vägbelysning står för en lång livslängd samt en atmosfärisk ljuseffekt. - Kropp av 1,8 mm tjockt rostfritt stål - Skydd: polykarbonat, UV-beständigt
 • Kantig gånglampa Rhodos

  Kantig gånglampa Rhodos
  Path light Rhodos - elegant lampa för fastigheten Designen som kännetecknar Rhodos LED-vägbelysning är tydligt strukturerad. Vinkelkroppen är designad av 1,8 mm tjockt rostfritt stål, den genomskinliga plastskärmen är gjord av UV-beständigt polykarbonat och ger en tydlig bild av den använda lampan. Ett elegant stigljus som också ger den egendom som den används på en elegant känsla. Rhodos har ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor kan användas. Det är tillrådligt att använda energibesparande LED-eftermonteringslampor som t.ex. B. dekorativa glödlampor, eftersom ljuskällan syns genom det genomskinliga locket. Motsvarande lampor kan beställas från tillbehören.
 • Gånglampa Laguna av hög kvalitet

  Gånglampa Laguna av hög kvalitet
  Laguna stigljus av högkvalitativa material Laguna stigljus erbjuder inte bara omfattande belysning av alla fastighetsstigar, utan fungerar också som ett mycket dekorativt element på utomhusområdet. Designen av äkta natursten (granit) och V2A rostfritt stål gör den till en visuell höjdpunkt överallt. Med Laguna stigljus träffar det emitterade ljuset matt utgångsytor och släpps ut runt omkring. Anslutningen görs med en installationslåda. Utrustad med E27- uttag för lampor med en maximal diameter på 5 cm. LED-lampor upp till max 12 W eller energisparlampor upp till max 20 W kan användas. Lampan kan beställas separat via tillbehören, den ingår inte i leveransen. Laguna levereras med en IP68-kabelkontakt. Kontaktdonet är vattentätt (upp till max 1 m) och kan - om detta är nödvändigt - öppnas lätt igen. Lämplig för spänningar upp till 450 V och för kabelgenomföringar från 7-13 mm samt för underjordiska kablar NYY-J upp till 3G 1,5 mm².
 • La Mer - vägbelysning av äkta granit

  La Mer - vägbelysning av äkta granit
  La Mer- vägbelysning av äkta granit och rostfritt stål Både lampkroppen och diffusorn på den kvadratiska väglampan La Mer består av äkta granit. Sockeln och rutnätet, som har placerats kring diffusorn för bländfrihet, skydd och ljusriktning, består av högkvalitativt rostfritt stål. Denna design gör väglampan La Mer till ett verkligt blickfång i utomhusområde. Energisparande belysning genom användning av en LED- eller energisparlampa med E27-sockel (ingår ej).
 • Kyklos - vägbelysning av V4A rostfritt stål

  Kyklos - vägbelysning av V4A rostfritt stål
  Kyklos - dekorativ vägbelysning i rostfritt stål Det extravaganta utseendet på lamphuvudet gör denna vägbelysning Kyklos till något extra. Vardera två strutar som är placerade bredvid varandra korsas (med ett litet avstånd) över diffusorn och skyddar denna. De material som används, V4A rostfritt stål och högkvalitativ PVC, gör lampan saltvattenbeständig och IP55 skyddar dessutom mot damm och vatten, så att inget hindrar att lampan används i kustregioner. Även när det gäller enerieffektivitet är denna lampa ett utmärkt val, eftersom den kan utrustas med både LED- och energisparlampor upp till 15 W och med E27-sockel.
 • Aruba - vägbelysning av V4A rostfritt stål

  Aruba - vägbelysning av V4A rostfritt stål
  Aruba - vägbelysning av saltvattensbeständigt V4A rostfritt stål Enkel och exklusiv är denna vägbelysning Aruba som är tillverkad av högkvalitativt V4A rostfritt stål, så att den också lämpar sig också för användning i kustområden. Den matta PVC-diffusorn gör att ljuset avges enhetligt och bländfritt. Vägbelysningen levereras utan glödlampor, och kan utrustas med LED-lampor och lågenergilampor upp till 15W.
 • Enkel väglykta MARIS

  Enkel väglykta MARIS
  Enkel väglykta Maris för stark orienteringsbelysning Väglyktan Maris är en enkel men tidlös belysningsarmatur. Armaturen skapar en vacker atmosför i varje omgivning. Armaturen är tillverkad i tåligt aluminium. Drivs med lågenergilampor. inkl. monteringsmaterial
 • Creo - vattenbeständig väglampa, rostfritt stål

  Creo - vattenbeständig väglampa, rostfritt stål
  Saltvattensbeständig vägbelysning Creo av rostfritt stål Vägbelysningen Creo av V4A rostfritt stål övertygar genom dess enkla, tidlösa elegans, och är därför också lämplig för installation nära kusten. Denna med IP44-skydd försedda och väderbeständiga väglampa kan utrustas med lågenergilampor eller LED-lampor med E27-sockel upp till 15 W, vilket gör den till ett utmärkt val när det gäller energieffektivitet.
 • Med 2 eluttag - gånglampa Rhodos

  Med 2 eluttag - gånglampa Rhodos
  Praktisk: LED-gånglampa Rhodos med 2 inbyggda eluttag LED-gånglampan Rhodos är mycket lämplig för att belysa vägen på en modern tomt. Den övertygar med en aktuell konstruktion av rostfritt stål och ett genomskinlig skärm som man kan se ljuskällan genom, så att ljuset kan stråla fritt från alla sidor och belysa omgivningen. Ytterligare en positiv sak är de två integrerade eluttagen som alltid används utomhus, t.ex. för anslutning av en elektrisk gräsklippare eller en häcksax, bara för att nämna två alternativen.