Heavn lampor

 • HEAVN One, QI, luftsensor, svart

  HEAVN One, QI, luftsensor, svart
  Designad för hemmakontoret: Den multifunktionella LED-byrålampan HEAVN One, med QI-laddningsstation. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Heavn - One+ Bordslampa w/Air Sensor Black Heavn

  Heavn - One+ Bordslampa w/Air Sensor Black Heavn
  One+ Desk Lamp w/Air Sensor Black är skrivbordslampan som ger det perfekta ljuset vid ditt skrivbord. Även om lampan är enkel i sin utformning har den ett brett utbud av kraftfulla funktioner. Förutom att tända och släcka ljuset kan du justera ljusets riktning, styrka och temperatur via knapparna på lampans armatur. Genom att ladda ner Heavn-appen för din Android eller iPhone får du tillgång till ännu fler funktioner, till exempel en timer och att ställa in ljuset så att det stöder din biorytm. Genom att efterlikna dagsljusmönstret i styrka och färgtemperatur skapar du ett energirikt ljus för arbetet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du arbetar tidigt eller sent på dagen, eller för att ge lite extra energi under vintermånaderna. Förutom ett effektivt ljus vid skrivbordet bidrar One-lampan till den allmänna rumsbelysningen via indirekt ljus i taket. Lampans armatur kan till och med justeras 360 grader, så att den kan vridas vertikalt eller horisontellt, antingen till höger eller vänster, beroende på vilken sida av skrivbordet du vill placera din One-lampa. One +-modellen har en inbyggd trådlös laddare i basen. Om du har en smartphone som stöder trådlös laddning kan du därför enkelt ladda din telefon genom att placera den på lampans bas. Notera Den här versionen av One-lampan har en inbyggd luftsensor. Sensorn mäter luften i rummet och talar om exakt när det är dags att vädra. Se utbudet av One-lampor här, och välj mellan versionen med och utan trådlös laddare samt med eller utan Air Sensor.
 • Heavn - One+ Bordslampa w/Air Sensor Silver Heavn

  Heavn - One+ Bordslampa w/Air Sensor Silver Heavn
  One+ Desk Lamp w/Air Sensor Silver är skrivbordslampan som ger det perfekta ljuset vid ditt skrivbord. Även om lampan är enkel i sin utformning har den ett brett utbud av kraftfulla funktioner. Förutom att tända och släcka ljuset kan du använda knapparna på lampans armatur för att justera ljusets riktning, intensitet och temperatur. Genom att ladda ner Heavn-appen för din Android eller iPhone får du tillgång till ännu fler funktioner, till exempel en timer och att ställa in ljuset så att det stöder din biorytm. Genom att efterlikna dagsljusmönstret i styrka och färgtemperatur skapar du ett energiskt ljus för arbetet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du arbetar tidigt eller sent på dagen, eller för att ge lite extra energi under vintermånaderna. Förutom ett effektivt ljus vid skrivbordet bidrar One-lampan till den allmänna rumsbelysningen via indirekt ljus i taket. Lampans armatur kan till och med justeras 360 grader, så att den kan vridas vertikalt eller horisontellt, antingen till höger eller vänster, beroende på vilken sida av skrivbordet du vill placera din One-lampa. One +-modellen har en inbyggd trådlös laddare i basen. Om du har en smartphone som stöder trådlös laddning kan du därför enkelt ladda din telefon genom att placera den på lampans bas. Notera Den här versionen av One-lampan har en inbyggd luftsensor. Sensorn mäter luften i rummet och talar om exakt när det är dags att vädra. Se utbudet av One-lampor här, och välj mellan versionen med och utan trådlös laddare samt med eller utan Air Sensor.
 • Heavn - One Bordslampa Silver Heavn

  Heavn - One Bordslampa Silver Heavn
  One Table Lamp Silver är skrivbordslampan som ger det perfekta ljuset vid ditt skrivbord. Även om lampan är enkel i sin utformning har den ett brett utbud av kraftfulla funktioner. Förutom att tända och släcka ljuset kan du använda knapparna på lampans armatur för att justera riktning, styrka och ljustemperatur. Genom att ladda ner Heavn-appen för din Android eller iPhone kan du få tillgång till ännu fler funktioner, till exempel en timer och att ställa in ljuset så att det stöder din biorytm. Genom att efterlikna dagsljusmönstret i styrka och färgtemperatur skapar du ett energiskt ljus för arbetet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du arbetar tidigt eller sent på dagen, eller för att ge lite extra energi under vintermånaderna. Förutom ett effektivt ljus vid skrivbordet bidrar One-lampan till den allmänna rumsbelysningen via indirekt ljus i taket. Lampans armatur kan till och med justeras 360 grader, så att den kan vridas vertikalt eller horisontellt, antingen till höger eller vänster, beroende på vilken sida av skrivbordet du vill placera din One-lampa. Se utbudet av One Lamps här, och välj mellan versionen med eller utan trådlös laddare och med eller utan Air Sensor.
 • Heavn - One Bordslampa Black Heavn

  Heavn - One Bordslampa Black Heavn
  One Table Lamp Black är skrivbordslampan som ger det perfekta ljuset vid ditt skrivbord. Även om lampan är enkel i sin utformning har den ett brett utbud av kraftfulla funktioner. Förutom att tända och släcka ljuset kan du använda knapparna på lampans armatur för att justera ljusets riktning, styrka och temperatur. Genom att ladda ner Heavn-appen för din Android eller iPhone kan du få tillgång till ännu fler funktioner, till exempel en timer och att ställa in ljuset så att det stöder din biorytm. Genom att efterlikna dagsljusmönstret i styrka och färgtemperatur skapar du ett energiskt ljus för arbetet. Detta kan vara särskilt fördelaktigt om du arbetar tidigt eller sent på dagen, eller för att ge lite extra energi under vintermånaderna. Förutom ett effektivt ljus vid skrivbordet bidrar One-lampan till den allmänna rumsbelysningen via indirekt ljus i taket. Lampans armatur kan till och med justeras 360 grader, så att den kan vridas vertikalt eller horisontellt, antingen till höger eller vänster, beroende på vilken sida av skrivbordet du vill placera din One-lampa. Se utbudet av One Lamps här, och välj mellan versionen med eller utan trådlös laddare och med eller utan Air Sensor.
 • One+ Bordslampa w/Air Sensor Silver - Heavn

  One+ Bordslampa w/Air Sensor Silver - Heavn
  One+ Bordslampa w/Air Sensor Silver - Heavn, Silver, Aluminium
 • One Bordslampa Silver - Heavn

  One Bordslampa Silver - Heavn
  One Bordslampa Silver - Heavn, Silver, Aluminium
 • One Bordslampa Black - Heavn

  One Bordslampa Black - Heavn
  One Bordslampa Black - Heavn, Svart, Aluminium
 • One+ Bordslampa w/Air Sensor Black - Heavn

  One+ Bordslampa w/Air Sensor Black - Heavn
  One+ Bordslampa w/Air Sensor Black - Heavn, Svart, Aluminium
 • HEAVN One LED-bordslampa, svart

  HEAVN One LED-bordslampa, svart
  Framtidens ljus för hemmet och kontoret: LED-byrålampan HEAVN OneMed det här ljuset hör trötthet på arbetsplatsen snabbt till det förflutna: LED-bordsarmaturen HEAVN One anses vara en ny ikon som kombinerar konceptet skrivbordslampa och dagsljusarmatur i en globalt unik design.Tack vare HCL-tekniken (Human Centric Lighting) efterliknar den solens naturliga rytm och visar hur bra ljus kan ge ökat välbefinnande och högre produktivitet. Förutom ljusstyrkan kontrolleras även den blå komponenten i ljuset, ett spektrum som har en biologiskt aktiverande effekt under dagen och som reduceras på kvällen för att skapa en avslappnad atmosfär för rekreation med varmvitt ljus. Den anses vara världens ljusaste skrivbordsarmatur och kan förstärka rytmen mellan dag och natt och öka livskraften på ett hållbart sätt tack vare sin simulering av solens gång. Med sitt unika videokonferensläge och sin ljusdusch skiljer den sig från andra armaturer på marknaden. Tre olika ljuskällor med sammanlagt mer än 500 högkvalitativa lysdioder garanterar en perfekt upplyst arbetsmiljö. Med bred skrivbordsbelysning, stämningsfullt indirekt ljus mot taket och en biodynamisk dagsljusbelysningsfunktion med en effekt på 10 000 lux. Var och en av dessa ljuskällor kan justeras separat i ljusfärg och intensitet enligt individuella önskemål.Alla funktioner kan styras vid behov och när som helst via en touchpanel direkt på armaturen. Alternativt kan du använda den kostnadsfria appen för Android och iOS. Den infraröda rörelsedetektorn kan också ställas in individuellt i den här appen.HEAVN-armaturerna tillverkas lokalt och hållbart i München och har en högkvalitativ design. Hållbarhetsaspekten är särskilt viktig. Alla produkter är hållbara och HEAVN erbjuder direkt service på alla komponenter långt utöver garantin.Tekniska egenskaper:- solstrålningsprogression för en stabil biorytm- utmärkt skrivbordsbelysning med god färgåtergivning (CRI>90)- spotlight-funktion i taket med indirekt ljus- dagsljusarmatur med hög ljussättning med en effekt på 10.000 lux- Mild belysning av ansiktet via videokonferensfunktion- Närvarodetektering via infraröd rörelsesensor med skymningsfunktion- Styrbar via gratis HEAVN-app (Android och iOS) eller via touchpanel på armaturen- Färgtemperaturen kan ställas in steglöst från varmvitt (1.800 K) till dagsljusvitt (6 500 K)- Individuellt och kontinuerligt dimbar för varje ljusriktning- Ständigt roterbart 360° via en länk- Handgjord i Tyskland
 • HEAVN One, QI, luftsensor, silver

  HEAVN One, QI, luftsensor, silver
  Designad för hemmakontoret: Den multifunktionella LED-byrålampan HEAVN One, med QI-laddningsstation. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • HEAVN One LED-bordslampa, silver

  HEAVN One LED-bordslampa, silver
  Framtidens ljus för hemmet och kontoret: LED-byrålampan HEAVN OneMed det här ljuset hör trötthet på arbetsplatsen snabbt till det förflutna: LED-bordsarmaturen HEAVN One anses vara en ny ikon som kombinerar konceptet skrivbordslampa och dagsljusarmatur i en globalt unik design.Tack vare HCL-tekniken (Human Centric Lighting) efterliknar den solens naturliga rytm och visar hur bra ljus kan ge ökat välbefinnande och högre produktivitet. Förutom ljusstyrkan kontrolleras även den blå komponenten i ljuset, ett spektrum som har en biologiskt aktiverande effekt under dagen och som reduceras på kvällen för att skapa en avslappnad atmosfär för rekreation med varmvitt ljus. Den anses vara världens ljusaste skrivbordsarmatur och kan förstärka rytmen mellan dag och natt och öka livskraften på ett hållbart sätt tack vare sin simulering av solens gång. Med sitt unika videokonferensläge och sin ljusdusch skiljer den sig från andra armaturer på marknaden. Tre olika ljuskällor med sammanlagt mer än 500 högkvalitativa lysdioder garanterar en perfekt upplyst arbetsmiljö. Med bred skrivbordsbelysning, stämningsfullt indirekt ljus mot taket och en biodynamisk dagsljusbelysningsfunktion med en effekt på 10 000 lux. Var och en av dessa ljuskällor kan justeras separat i ljusfärg och intensitet enligt individuella önskemål.Alla funktioner kan styras vid behov och när som helst via en touchpanel direkt på armaturen. Alternativt kan du använda den kostnadsfria appen för Android och iOS. Den infraröda rörelsedetektorn kan också ställas in individuellt i den här appen.HEAVN-armaturerna tillverkas lokalt och hållbart i München och har en högkvalitativ design. Hållbarhetsaspekten är särskilt viktig. Alla produkter är hållbara och HEAVN erbjuder direkt service på alla komponenter långt utöver garantin.Tekniska egenskaper:- solstrålningsprogression för en stabil biorytm- utmärkt skrivbordsbelysning med god färgåtergivning (CRI>90)- spotlight-funktion i taket med indirekt ljus- dagsljusarmatur med hög ljussättning med en effekt på 10.000 lux- Mild belysning av ansiktet via videokonferensfunktion- Närvarodetektering via infraröd rörelsesensor med skymningsfunktion- Styrbar via gratis HEAVN-app (Android och iOS) eller via touchpanel på armaturen- Färgtemperaturen kan ställas in steglöst från varmvitt (1.800 K) till dagsljusvitt (6 500 K)- Individuellt och kontinuerligt dimbar för varje ljusriktning- Ständigt roterbart 360° via en länk- Handgjord i Tyskland
 • Heavn - Pure 100 Taklampa H240 Black Heavn

  Heavn - Pure 100 Taklampa H240 Black Heavn
  När HEAVN lanserade sin lampserie One introducerade de en framtidsbelysning som aldrig tidigare skådats. Nu har det tyska designföretaget upprepat succén och återanvänt framgångsreceptet för att skapa en pendellampa som, precis som sin föregångare bordslampan, sätter människan i centrum. Pure är fullpackad med funktioner. Lampan justerar kontinuerligt ljusets färgtemperatur för att matcha de naturliga ljusfärgerna i omgivningen och din inre klocka. Samtidigt kan du kontinuerligt justera ljusets riktning och intensitet, och lampans höjd justeras enkelt upp och ner med hjälp av de justerbara vajrarna. Allt styrs med geststyrning, så du har full kontroll över din HEAVN Pure med små handrörelser. Om du vill justera lampan på distans kan du naturligtvis också göra det med HEAVN-appen. För din läxdag eller ditt hobbyprojekt kan lampan dras ner för ett fokuserat och exakt ljus, och i slutet av dagen kan den lyftas upp för ett mjukt atmosfäriskt ljus. Se alla Pure-varianter här!
 • Heavn - Pure 140 Taklampa H240 Black Heavn

  Heavn - Pure 140 Taklampa H240 Black Heavn
  När HEAVN lanserade sin lampserie One introducerade de en framtidsbelysning som aldrig tidigare skådats. Nu har det tyska designföretaget upprepat succén och återanvänt framgångsreceptet för att skapa en pendellampa som, precis som sin föregångare bordslampan, sätter människan i centrum. Pure är fullpackad med funktioner. Lampan justerar kontinuerligt ljusets färgtemperatur för att matcha de naturliga ljusfärgerna i omgivningen och din inre klocka. Samtidigt kan du kontinuerligt justera ljusets riktning och intensitet, och lampans höjd justeras enkelt upp och ner med hjälp av de justerbara vajrarna. Allt styrs med geststyrning, så du har full kontroll över din HEAVN Pure med små handrörelser. Om du vill justera lampan på distans kan du naturligtvis också göra det med HEAVN-appen. För din läxdag eller ditt hobbyprojekt kan lampan dras ner för ett fokuserat och exakt ljus, och i slutet av dagen kan den lyftas upp för ett mjukt atmosfäriskt ljus. Se alla Pure-varianter här!
 • Heavn - Pure 100 Taklampa H140 Black Heavn

  Heavn - Pure 100 Taklampa H140 Black Heavn
  När HEAVN lanserade sin lampserie One introducerade de en framtidsbelysning som aldrig tidigare skådats. Nu har det tyska designföretaget upprepat succén och återanvänt framgångsreceptet för att skapa en pendellampa som, precis som sin föregångare bordslampan, sätter människan i centrum. Pure är fullpackad med funktioner. Lampan justerar kontinuerligt ljusets färgtemperatur för att matcha de naturliga ljusfärgerna i omgivningen och din inre klocka. Samtidigt kan du kontinuerligt justera ljusets riktning och intensitet, och lampans höjd justeras enkelt upp och ner med hjälp av de justerbara vajrarna. Allt styrs med geststyrning, så du har full kontroll över din HEAVN Pure med små handrörelser. Om du vill justera lampan på distans kan du naturligtvis också göra det med HEAVN-appen. För din läxdag eller ditt hobbyprojekt kan lampan dras ner för ett fokuserat och exakt ljus, och i slutet av dagen kan den lyftas upp för ett mjukt atmosfäriskt ljus. Se alla Pure-varianter här!
 • Heavn - Pure 140 Taklampa H140 Black Heavn

  Heavn - Pure 140 Taklampa H140 Black Heavn
  När HEAVN lanserade sin lampserie One introducerade de en framtidsbelysning som aldrig tidigare skådats. Nu har det tyska designföretaget upprepat succén och återanvänt framgångsreceptet för att skapa en pendellampa som, precis som sin föregångare bordslampan, sätter människan i centrum. Pure är fullpackad med funktioner. Lampan justerar kontinuerligt ljusets färgtemperatur för att matcha de naturliga ljusfärgerna i omgivningen och din inre klocka. Samtidigt kan du kontinuerligt justera ljusets riktning och intensitet, och lampans höjd justeras enkelt upp och ner med hjälp av de justerbara vajrarna. Allt styrs med geststyrning, så du har full kontroll över din HEAVN Pure med små handrörelser. Om du vill justera lampan på distans kan du naturligtvis också göra det med HEAVN-appen. För din läxdag eller ditt hobbyprojekt kan lampan dras ner för ett fokuserat och exakt ljus, och i slutet av dagen kan den lyftas upp för ett mjukt atmosfäriskt ljus. Se alla Pure-varianter här!