HAY lampor

Rolf Hay grundade det danska möbelföretaget HAY år 2002. Ny teknik och nya material kombineras för att föra den gamla danska traditionen kring möbeltillverkning vidare, så även för belysning.

HAY har lampor i många olika utföranden för tak, vägg och golv. Genom att samarbeta med många duktiga formgivare har HAY lanserat otaliga succéer på deras 20 år som de hittills har funnits.

Aktuella designerlampor från danska HAY

 • Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY

  Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Polished Brass är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på&hellip:
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY

  PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC To Go Bordslampa Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Portable Bordslampa Cream white - HAY

  PC Portable Bordslampa Cream white - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC To Go Bordslampa Cream är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Matin Bordslampa L White - HAY

  Matin Bordslampa L White - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Marselis Bordslampa Soft black - HAY

  Marselis Bordslampa Soft black - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Bordslampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S Lavender - HAY

  Matin Bordslampa S Lavender - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Cloche Bordslampa Black - HAY

  Cloche Bordslampa Black - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Black är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen&hellip:
 • PC Bordslampa S Aluminium - HAY

  PC Bordslampa S Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa S Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Turn on Bordslampa Green - HAY

  Turn on Bordslampa Green - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Green är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Matin Bordslampa L Yellow - HAY

  Matin Bordslampa L Yellow - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa L Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa L Bright Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Turn on Bordslampa Black - HAY

  Turn on Bordslampa Black - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Black är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Marselis Golvlampa Ash grey - HAY

  Marselis Golvlampa Ash grey - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Golvlampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan&hellip:
 • Matin Bordslampa S Yellow - HAY

  Matin Bordslampa S Yellow - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa L Lavender - HAY

  Matin Bordslampa L Lavender - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • PC Portable Bordslampa Olive - HAY

  PC Portable Bordslampa Olive - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC To Go Bordslampa Olive är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Turn on Bordslampa Aluminium - HAY

  Turn on Bordslampa Aluminium - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Aluminium är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Matin Bordslampa L Green - HAY

  Matin Bordslampa L Green - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Green är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Marselis Bordslampa Ash grey - HAY

  Marselis Bordslampa Ash grey - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Bordslampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • Matin Bordslampa S Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa S Bright Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S White - HAY

  Matin Bordslampa S White - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY

  PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa L Soft Black/Alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash Grey - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash Grey - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm White shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm White shade
 • Noc Clamp vägglampa, Dark grey

  Noc Clamp vägglampa, Dark grey
  Noc Clamp vägglampa Dark grey från HAY. Noc Clamp är en universell klämlampa med en fasetterad gjuten aluminiumskärm. Dess bearbetade klämma erbjuder två justeringspunkter och kan användas på&hellip:
 • HAY Flare ljusstake Pink

  HAY Flare ljusstake Pink
 • HAY Fifty-Fifty Golvlampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Golvlampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Marselis Golvlampa Soft black - HAY

  Marselis Golvlampa Soft black - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Golvlampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • HAY Flare medium ljusstake Light blue-red

  HAY Flare medium ljusstake Light blue-red
 • Wrong.London Marble Takpendel Vit

  Wrong.London Marble Takpendel Vit
  Design: Sebastian Wrong.Koncept: Marble Pendant är en cool och stilren takpendel från Wrong.London. Den har en modern stil men dess form gör den klassisk och tidlös. Takpendeln passar perfekt över ett mat- eller skrivbord och avger ett behagligt ljus samtidigt som den ger karaktär till rummet. Lampan finns i svart, grön och vit marmor. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Lavender shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Lavender shade
 • Arcs Vägglampa Switch, Cobalt blue

  Arcs Vägglampa Switch, Cobalt blue
  Arcs Vägglampa Switch i färgen Cobalt blue från HAY. Arcs vägglampa är en del av en serie välvda mönster som skapats för HAY av den belgiska duon Muller Van Severen. Lampan består av en kontinuerlig&hellip:
 • HAY W&S Soft ljusstake Lavender

  HAY W&S Soft ljusstake Lavender
 • HAY Matin flush mount plafond Ø50 cm White shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø50 cm White shade
 • Rice Paper Taklampa Ø80 - HAY

  Rice Paper Taklampa Ø80 - HAY
  Design HAY Koncept Rice paper Taklampa Ø80 är en klassisk lampskärm av rispapper som är känt och älskat för sitt mjuka ljus och den nästan drömliknande effekt. Den lätta och eleganta lampan har&hellip:
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning

  HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning är en exceptionellt stilig lampa i sin tidslöshet. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Arcs Switch Vägglampa Rödbrun

  HAY Arcs Switch Vägglampa Rödbrun
  Design: Muller Van Severen för HAY, 2021 Koncept: Arcs Switch-vägglampan som ingår i Arcs -serien är ett elegant och skulpturellt tillskott till hemmet. Lampan ger en livlig detalj till rummet genom att leka med färger och former, och ger ett behagligt ljus i rummet eftersom ljuset kommer ut både upptill och nedtill. Hela Arcs-serien är lampor formade av kontinuerliga bågar vilket ger en elegant och nyckfull silhuett som passar in i många interiörer - från det modernt inredda vardagsrummet till köket i det klassiska hemmet kommer formerna och färgerna ge liv.
 • Wrong.London Cloche Bordslampa Svart

  Wrong.London Cloche Bordslampa Svart
  Design: Lars Beller Fjetland.Koncept: Wrong.London Cloche Bordslampan är en mycket elegant bordslampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Grå

  HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Grå
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Hay - Flare Ljusstake 21 cm Gul med vit rand

  Hay - Flare Ljusstake 21 cm Gul med vit rand
  Ljusstaken Flare från HAY i färgat borosilikatglas med en tonad kant skapar en elegant och distinkt design i ditt hem. Ljusstaken finns i flera olika färger och storlekar som gör det lätt att skapa en härlig stämning varhelst du väljer att placera den.
 • Hay - W&S Soft Ljusstake Ljusgul

  Hay - W&S Soft Ljusstake Ljusgul
  Wang & Söderströms ljusstake är som miniatyrkonst. De organiskt formade ljusstakarna utvecklades först i deras ateljé, innan ljusstaken 3D-trycktes och formades i porslin och stengods i en keramikfabrik. W & S ljusstakar är som små skulpturer och finns i flera härligt tokiga former och färger.
 • HAY PC Pendulum Between Black

  HAY PC Pendulum Between Black
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Pao Steel pendel Ø47 cm Soft black

  HAY Pao Steel pendel Ø47 cm Soft black
 • HAY Matin Flush Ø50 Vägglampa Vit

  HAY Matin Flush Ø50 Vägglampa Vit
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampan har också två monteringsalternativ, den kan användas både för väggmontering eller för takmontering, vilket gör att du kan placera den exakt där den passar in i ditt hem. Oavsett om den är placerad i taket i köket eller på väggen i vardagsrummet eller sovrummet, kommer designen och det mjuka ljuset att skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa Vit

  HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa Vit
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampan har också två monteringsalternativ, den kan användas både för väggmontering eller för takmontering, vilket gör att du kan placera den exakt där den passar in i ditt hem. Oavsett om den är placerad i taket i köket eller på väggen i vardagsrummet eller sovrummet, kommer designen och det mjuka ljuset att skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Yellow shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Yellow shade
 • HAY PC Portable Bordslampa Dammig Röd

  HAY PC Portable Bordslampa Dammig Röd
  Design: Pierre Charpin för HAY. Koncept: PC bärbar bordslampa. En förlängning av den vackra PC-serien från Pierre Charpin. Detta Med sina robusta material är det möjligt att använda bärbara datorer utomhus såväl som inomhus. Den vackra serien finns i flera olika vackra färgkombinationer, vilket gör det enkelt att dekorera datorn bärbar i hemmet. PC-bärbar är en fin modern lampa, som skulle vara lysande på det liten trädgårdsbordet, för picknickresan eller på kafébordet som saknar annan belysning. Med 10 timmars ström kan bärbar PC också användas för att belysa de långa mysiga nätterna vid elden.
 • HAY Nelson Bubble Cigar crisscross pendel M Off white

  HAY Nelson Bubble Cigar crisscross pendel M Off white
 • Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 350 Soft Blackär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • HAY Paper Cube bordslampa Vit

  HAY Paper Cube bordslampa Vit
 • Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint

  Hay - Ljus Pillar 25 cm Mint
  Lex Pott har använt slående färgkombinationer och förskjutna dimensioner när han har skapat ljuset Pillar för HAY. Ljuset har en mycket distinkt och lekfull design med en brinntid på 95 timmar.
 • Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 230 Redär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta ser i M
 • HAY Matin HAY Medium Röd

  HAY Matin HAY Medium Röd
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Medium Lila

  HAY Matin HAY Medium Lila
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin Ø38 Vägglampa Lavendelblå

  HAY Matin Ø38 Vägglampa Lavendelblå
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampskärmen kan vinklas cirka 45 grader upp och ner för att sprida ett omgivande ljus uppåt eller ett mer direkt ljus nedåt. Den integrerade LED- glödlampan ger ett diffust ljus som kan vridas upp och ner med en inbyggd dimmer.
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash Grey - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash Grey - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • HAY Flare tall ljusstake Light blue-red

  HAY Flare tall ljusstake Light blue-red
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Liten Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London PC Bordslampa Svart

  Wrong.London PC Bordslampa Svart
  Design: Pierre Charpin.Koncept: PC bordslampan är en estetisk vacker och funktionell bordslampa från Wrong.London. Lampans intelligenta design förenar det funktionella med en cool och modern stil som gör lampan perfekt till varje skrivbord. PC-bordslampan är konstruerad så den upprätthåller dess position oavsett hur man anpassar den. Förutom det har lampan en minnesfunktion så lampan släcks automatiskt efter sex timmar. Lampan finns i färgerna grön, vit och svart. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY

  Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY
  Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY
 • Hay Pao Pendel Ø47 Cm Cream White - Taklampor Stål Gräddvit - 936563-3009000

  Hay Pao Pendel Ø47 Cm Cream White - Taklampor Stål Gräddvit - 936563-3009000
  Pao pendel från Hay med en japansk design med en vacker, elegant enkelhet. Pendeln har en utbytbar, dimbar LED-lampa med en retrosockel för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en skärm i pressat stål med högglansig finish och en flätad sladd i textil. Formgiven av Naoto Fukasawa. Bra att veta om Pao pendel - Pendeln kommer i olika färger.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Uppskattas för den enkla estetiken.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gräddvit Taklampor i Stål från HAY med stor omsorg.
 • Factor Linear 1500 Taklampa Diffused Soft Black - HAY

  Factor Linear 1500 Taklampa Diffused Soft Black - HAY
 • Apollo Bordslampa, vit lampskärm

  Apollo Bordslampa, vit lampskärm
  Designad för HAY av Nikolaj Mentze från STUDIO 0405, Apollo är en elegant bordslampa med ett mjukt, organiskt uttryck. Munblåst i opalglas för att skapa en distinkt tulpanformad siluett, varje bas&hellip:
 • HAY Matin HAY Liten Vit

  HAY Matin HAY Liten Vit
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Medium Gul

  HAY Matin HAY Medium Gul
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Cigar Crisscross Bubble Pendant Small White

  HAY Nelson Cigar Crisscross Bubble Pendant Small White
  Design: George Nelson . Koncept: George Nelson's Cigar Crisscross Bubble Pendant Small White är en exceptionellt vacker lampa som kan fylla både ett litet men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en fin och elegant design, vilket gör den väsentlig som ett hänge där du kan placera sin enkla design nästan var som helst. Det långsträckta mönstret ger det goda möjligheter att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika personerna i en otroligt ung tid inom modern design. Student på Yale som arkitekt, han trodde att det var formgivarens jobb att göra världen till en bättre plats, vägrade användningen av perfektion i naturens skapelser. Han är en av människorna bakom förändringarna och världshistoriens gång. Under en annan tid utanför hans egna byggs och produceras hans design fortfarande och Nelson Bubble-serien är det senaste svaret från HAY. Med flera av hans mönster på spel har lampserien redan fallit i god jord på HAY. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Grå

  HAY Marselis HAY Grå
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Cigar Crisscross Bubble Pendant Medium White

  HAY Nelson Cigar Crisscross Bubble Pendant Medium White
  Design: George Nelson . Koncept: George Nelson's Cigar Crisscross Bubble Pendant Medium White är en exceptionellt vacker lampa som kan fylla både ett litet men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en fin och elegant design, vilket gör den väsentlig som ett hänge där du kan placera sin enkla design nästan var som helst. Det långsträckta mönstret ger det goda möjligheter att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika personerna i en otroligt ung tid inom modern design. Student på Yale som arkitekt, han trodde att det var formgivarens jobb att göra världen till en bättre plats, vägrade användningen av perfektion i naturens skapelser. Han är en av människorna bakom förändringarna och världshistoriens gång. Under en annan tid utanför hans egna byggs och produceras hans design fortfarande och Nelson Bubble-serien är det senaste svaret från HAY. Med flera av hans mönster på spel har lampserien redan fallit i god jord på HAY. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Grå

  HAY Marselis HAY Grå
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Liten Aluminium

  HAY PC HAY Liten Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Liten Svart

  HAY PC HAY Liten Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Bonbon 320 Taklampa Gulmelerad/Naturvit

  HAY Bonbon 320 Taklampa Gulmelerad/Naturvit
  Design: Ana Kraš för Hay, 2019 Koncept: Bonbon-serien, designad av den serbiska designern Ana Kraš, är handvävda lampor som använder en originalteknik för att skapa texturerade och unika produkter som, även när glödlampan inte är tänd, kommer att vara ett kraftfullt dekorativt element i hemmet. Garnet lindas runt en pulverlackerad stålram vilket gör att lamporna varierar något i utseende och yta och ger dem ett individuellt präglat utseende. Den rustika ytan och de vackert komponerade färgerna ger en dynamik till rummet som lampan är placerad i, där den kommer att tillföra en levande och modern touch. Bonbon-taklampan finns i tre utföranden, var och en med två olika färgkombinationer och alla har en ram i en färg vald för lampans färgkomposition. Dessutom finns hela Bonbon-serien också i en bordslampa, så att du kan välja den som passar bäst för just ditt hem.
 • HAY Matin HAY Little Purple

  HAY Matin HAY Little Purple
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 230 Soft Black är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 230 Cream White är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta ser&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 230 Red är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta ser upplyst&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 350 Soft Black är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 350 Cream White är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta ser&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 470 Soft Black är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 470 Cream White är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta&hellip:
 • Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey är en simpel taklampa - designad av japanska Naoto Fukasawa. Med inspiration från den traditionella Poa telte, som man ofta ser&hellip:
 • Sinker S Taklampa Dusty Grey - HAY

  Sinker S Taklampa Dusty Grey - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker S Taklampa Dusty Grey är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som&hellip:
 • HAY Flare ljusstake Amber

  HAY Flare ljusstake Amber
 • HAY Flare ljusstake Yellow

  HAY Flare ljusstake Yellow
 • HAY W&S Complot ljusstake Ivory

  HAY W&S Complot ljusstake Ivory
 • HAY W&S Soft ljusstake Soft yellow

  HAY W&S Soft ljusstake Soft yellow
 • HAY Nelson Cigar Vägglampa Liten Vit med Sladd

  HAY Nelson Cigar Vägglampa Liten Vit med Sladd
  Design: George Nelson. Koncept: George Nelson's Cigar Vägglampa Liten Vit med sladd är en exceptionellt vacker lampa som ger en mysig atmosfär i rummet. Lampan har en fin och elegant design, vilket gör den väsentlig som en vägglampa som du kan placera med dess enkla design nästan var som helst. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika personerna i en otroligt tidig tid inom modern design. Som student på Yale som arkitekt trodde han att det var formgivarens jobb att göra världen till en bättre plats och vägrade användningen av perfektion i naturens skapelser. Han är en av människorna bakom förändringar under världshistoriens gång. Hans design produceras fortfarande och Nelson Bubble-serien är det senaste från HAY. Med flera av hans mönster har lampserien redan nått nya höjder. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Pear Vägglampa Liten Vit med Sladd

  HAY Nelson Pear Vägglampa Liten Vit med Sladd
  Design: George Nelson. Koncept: George Nelson's Cigar Vägglampa Liten Vit med sladd är en exceptionellt vacker lampa som ger en mysig atmosfär i rummet. Lampan har en fin och elegant design, vilket gör den väsentlig som en vägglampa som du kan placera med dess enkla design nästan var som helst. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika personerna i en otroligt tidig tid inom modern design. Som student på Yale som arkitekt trodde han att det var formgivarens jobb att göra världen till en bättre plats och vägrade användningen av perfektion i naturens skapelser. Han är en av människorna bakom förändringar under världshistoriens gång. Hans design produceras fortfarande och Nelson Bubble-serien är det senaste från HAY. Med flera av hans mönster har lampserien redan nått nya höjder. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Liten Grön

  HAY PC Pendel Liten Grön
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Bordslampa Grå

  HAY Fifty-Fifty Bordslampa Grå
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Hay PC Bordslampa Stor Svart

  Hay PC Bordslampa Stor Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Stor Aluminium

  HAY PC Pendel Stor Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Stor Svart

  HAY PC Pendel Stor Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Mellan Aluminium

  HAY PC Pendel Mellan Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Liten Svart

  HAY PC Pendel Liten Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Svart

  HAY Marselis HAY Svart
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Bordslampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Bordslampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Stor Aluminium

  HAY PC HAY Stor Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Svart

  HAY Marselis HAY Svart
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Röd

  HAY PC HAY Röd
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • PC Linear Taklampa Cream White - HAY

  PC Linear Taklampa Cream White - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Linear Taklampa Cream White är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Task Double Arm Insert Bordslampa Ash Grey - HAY

  PC Task Double Arm Insert Bordslampa Ash Grey - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Cloche Bordslampa Mint Green - HAY

  Cloche Bordslampa Mint Green - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Mint Green är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen&hellip:
 • PC Task Double Arm Bordslampa Ash Grey - HAY

  PC Task Double Arm Bordslampa Ash Grey - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. base Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • PC Task Double Arm Insert Bordslampa Soft Black - HAY

  PC Task Double Arm Insert Bordslampa Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en&hellip:
 • HAY Matin HAY Medium Vit

  HAY Matin HAY Medium Vit
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • PC Task Double Arm Bordslampa Soft Black - HAY

  PC Task Double Arm Bordslampa Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. base Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • Cloche Bordslampa Mocca - HAY

  Cloche Bordslampa Mocca - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Mocca är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen&hellip:
 • Rice Paper TaklampaØ80 - HAY

  Rice Paper TaklampaØ80 - HAY
  Koncept Rice Paper TaklampaØ80 är den klassiska rispapperslampan känd för sitt neutrala utseende och mjuka ljus. Den ljusa och eleganta lampskärmen av rispapper har gjort en riktig comeback i den
 • Pao 350 Bordslampa Opal Glass - HAY

  Pao 350 Bordslampa Opal Glass - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Poa 350 Bordslampa Opal Glass är designad av japanska Naoto Fukasawa, som har inspirerats av de traditionella Pao tälten som ofta ses upplysta i Mongoliet. Naoto&hellip:
 • Pao 350 Taklampa Opal Glass - HAY

  Pao 350 Taklampa Opal Glass - HAY
  Design Naoto Fukasawa för HAY Koncept Poa 350 Taklampa Opal Glass är designad av japanska Naoto Fukasawa, som har inspirerats av de traditionella Pao tälten som ofta ses upplysta i Mongoliet. Naoto&hellip:
 • HAY Nelson Saucer Vägglampa Liten Vit med Sladd

  HAY Nelson Saucer Vägglampa Liten Vit med Sladd
  Design: George Nelson. Koncept: George Nelson's Cigar Vägglampa Liten Vit med sladd är en exceptionellt vacker lampa som ger en mysig atmosfär i rummet. Lampan har en fin och elegant design, vilket gör den väsentlig som en vägglampa som du kan placera med dess enkla design nästan var som helst. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika personerna i en otroligt tidig tid inom modern design. Som student på Yale som arkitekt trodde han att det var formgivarens jobb att göra världen till en bättre plats och vägrade användningen av perfektion i naturens skapelser. Han är en av människorna bakom förändringar under världshistoriens gång. Hans design produceras fortfarande och Nelson Bubble-serien är det senaste från HAY. Med flera av hans mönster har lampserien redan nått nya höjder. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 230 Cream Whiteär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 470 Cream Whiteär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 230 Soft Blackär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • Rice Paper TaklampaØ60 - HAY

  Rice Paper TaklampaØ60 - HAY
  Koncept Rice Paper TaklampaØ60 är den klassiska rispapperslampan känd för sitt neutrala utseende och mjuka ljus. Den ljusa och eleganta lampskärmen av rispapper har gjort en riktig comeback i den
 • Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 470 Soft Blackär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • Rice Paper TaklampaØ50 - HAY

  Rice Paper TaklampaØ50 - HAY
  Koncept Rice Paper TaklampaØ50 är den klassiska rispapperslampan känd för sitt neutrala utseende och mjuka ljus. Den ljusa och eleganta lampskärmen av rispapper har gjort en riktig comeback i den
 • Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 230 Cool Greyär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta s
 • HAY Fifty-Fifty Golvlampa Grå

  HAY Fifty-Fifty Golvlampa Grå
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Medium Grön

  HAY PC Pendel Medium Grön
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Bonbon 500 Taklampa Jordfärger/Mörkblå

  HAY Bonbon 500 Taklampa Jordfärger/Mörkblå
  Design: Ana Kraš för Hay, 2019 Koncept: Bonbon-serien, designad av den serbiska designern Ana Kraš, är handvävda lampor som använder en originalteknik för att skapa texturerade och unika produkter som, även när glödlampan inte är tänd, kommer att vara ett kraftfullt dekorativt element i hemmet. Garnet lindas runt en pulverlackerad stålram vilket gör att lamporna varierar något i utseende och yta och ger dem ett individuellt präglat utseende. Den rustika ytan och de vackert komponerade färgerna ger en dynamik till rummet som lampan är placerad i, där den kommer att tillföra en levande och modern touch. Bonbon-taklampan finns i tre utföranden, var och en med två olika färgkombinationer och alla har en ram i en färg vald för lampans färgkomposition. Dessutom finns hela Bonbon-serien också i en bordslampa, så att du kan välja den som passar bäst för just ditt hem.
 • Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 470 Cool Greyär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta s
 • Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 350 Cool Greyär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta s
 • HAY Matin HAY Medium Grön

  HAY Matin HAY Medium Grön
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Liten Grön

  HAY Matin HAY Liten Grön
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Little Red

  HAY Matin HAY Little Red
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Medium Mörkröd

  HAY Matin HAY Medium Mörkröd
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Liten Gul

  HAY Matin HAY Liten Gul
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Little Dark Red

  HAY Matin HAY Little Dark Red
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 350 Cream Whiteär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • Turn on Bordslampa Orange - HAY

  Turn on Bordslampa Orange - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Orange är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Matin Bordslampa S Green - HAY

  Matin Bordslampa S Green - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Green är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • PC Taklampa M Soft Black - HAY

  PC Taklampa M Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa M Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Golvlampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Golvlampa Soft black - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • 30 Degrees Taklampa M w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa M w. Black Cord - HAY
  Design Johan van Hangel för HAY Koncept 30 degrees är en mycket simpel och vacker pendel i laminerad ekfanér. Genom att använda en halvcirkelformad fanerplatta och justera ändarna i en 30 graders&hellip:
 • Sinker L Taklampa Red - HAY

  Sinker L Taklampa Red - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker pendel Red är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan&hellip:
 • PC Taklampa S Aluminium - HAY

  PC Taklampa S Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa S Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Taklampa M Aluminium - HAY

  PC Taklampa M Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa M Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Taklampa M Emerald green - HAY

  PC Taklampa M Emerald green - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa M Emerald green är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Sinker S Taklampa White - HAY

  Sinker S Taklampa White - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker pendel White är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan&hellip:
 • Sinker L Taklampa White - HAY

  Sinker L Taklampa White - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker pendel White är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan&hellip:
 • PC Taklampa L Soft Black alu - HAY

  PC Taklampa L Soft Black alu - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa L Soft Black alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Sinker S Taklampa Signal Black - HAY

  Sinker S Taklampa Signal Black - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker pendel Signal Black är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger&hellip:
 • PC Taklampa S Blush red - HAY

  PC Taklampa S Blush red - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa S Blush red är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Taklampa L Aluminium - HAY

  PC Taklampa L Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa L Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Taklampa S Emerald green - HAY

  PC Taklampa S Emerald green - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa S Emerald green är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Golvlampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Golvlampa Ash grey - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Sinker S Taklampa Red - HAY

  Sinker S Taklampa Red - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Sinker pendel Red är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan&hellip:
 • 30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY
  Design Johan van Hangel för HAY Koncept 30 degrees är en mycket simpel och vacker pendel i laminerad ekfanér. Genom att använda en halvcirkelformad fanerplatta och justera ändarna i en 30 graders&hellip:
 • PC Taklampa S Soft Black - HAY

  PC Taklampa S Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Taklampa S Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • 30 Degrees Taklampa L w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa L w. Black Cord - HAY
  Design Johan van Hangel för HAY Koncept 30 degrees är en mycket simpel och vacker pendel i laminerad ekfanér. Genom att använda en halvcirkelformad fanerplatta och justera ändarna i en 30 graders&hellip:
 • Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY

  Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY
  Design Stefan Diez för HAY Koncept Rope Trick Golvlampa Black/Yellow är en minimalistisk golvlampa från HAY, med ett elegant formspråk. Den flexibla akrylskärmen kan enkelt justeras längs med lampans&hellip:
 • PC Bordslampa L Aluminium - HAY

  PC Bordslampa L Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa L Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • PC Bordslampa S Soft Black/Alu - HAY

  PC Bordslampa S Soft Black/Alu - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa S Soft Black/Alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • HAY Flare medium ljusstake Pink-blue

  HAY Flare medium ljusstake Pink-blue
 • HAY Nelson Pear Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Pear Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att använda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd

  Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar en vacker yta men gör också lampans ljus behagligt. Sinker-takpendeln finns i två olika storlekar och kommer i färgerna svart, grå, röd och vit. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den nästan överallt. Det runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att använda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den nästan överallt. Det runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att använda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Stor Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess enkla design nästan överalt. Det avlånga runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion. Kan också hängas i en uppgång med högt till loftet.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London Cloche Bordslampa Mässing

  Wrong.London Cloche Bordslampa Mässing
  Design: Lars Beller Fjetland.Koncept: Wrong.London Cloche Bordslampan är en mycket elegant bordslampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Aluminium

  Wrong.London Turn On Bordslampa Aluminium
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Sinker Takpendel Stor

  Wrong.London Sinker Takpendel Stor
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar en vacker yta men gör också lampans ljus behagligt. Sinker-takpendeln finns i två olika storlekar och kommer i färgerna svart, grå, röd och vit. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den nästan överallt. Det runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London PC Bordslampa Ljusgrå

  Wrong.London PC Bordslampa Ljusgrå
  Design: Pierre Charpin.Koncept: PC bordslampan är en estetisk vacker och funktionell bordslampa från Wrong.London. Lampans intelligenta design förenar det funktionella med en cool och modern stil som gör lampan perfekt till varje skrivbord. PC-bordslampan är konstruerad så den upprätthåller dess position oavsett hur man anpassar den. Förutom det har lampan en minnesfunktion så lampan släcks automatiskt efter sex timmar. Lampan finns i färgerna grön, vit och svart. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Propeller Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Propeller Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Propeller Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Liten Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess enkla design nästan överalt. Det avlånga runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion. Kan också hängas i en uppgång med högt till loftet.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY 30 Degrees Taklampa Stor i Natur med Svart Sladd

  HAY 30 Degrees Taklampa Stor i Natur med Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel. Koncept: 30 degrees hänglampa omfattar både den klassiska och moderna aspekten av denna design från HAY. Lampans vackra lampskärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från färgens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar i färgerna natur, orange och grön och dessutom har du möjlighet att välja matchande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På så sätt kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg för att uppnå det perfekta uttryck och ljuset, oavsett om det är över ett matbord eller i ett mysigt hörn i ditt hem. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Crisscross Bubble Liten Pendel  är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Crisscross Bubble Stor Pendel  är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY 30 Degrees Taklampa Stor i Natur

  HAY 30 Degrees Taklampa Stor i Natur
  Design: Johan van Hengel. Koncept: 30 degrees hänglampa omfattar både den klassiska och moderna aspekten av denna design från HAY. Lampans vackra lampskärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från färgens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar i färgerna natur, orange och grön och dessutom har du möjlighet att välja matchande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På så sätt kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg för att uppnå det perfekta uttryck och ljuset, oavsett om det är över ett matbord eller i ett mysigt hörn i ditt hem. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Mellan Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess enkla design nästan överalt. Det avlånga runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion. Kan också hängas i en uppgång med högt till loftet.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Pear Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Pear Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att använda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Lantern Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Lantern Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Lantern Bubble Pendel Liten Vit  är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Grön

  Wrong.London Turn On Bordslampa Grön
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Svart

  Wrong.London Turn On Bordslampa Svart
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Stor Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Mellan Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den nästan överallt. Det runda mönstret ger den rik möjlighet för att täcka alla slags bord till perfektion.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att använda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Flare tall ljusstake Yellow-white

  HAY Flare tall ljusstake Yellow-white
 • Rice Paper Taklampa Oblong Classic White - HAY

  Rice Paper Taklampa Oblong Classic White - HAY
  Koncept Rice Paper Taklampa Oblong Classic Whiteär den klassiska rispapperslampan känd för sitt neutrala utseende och mjuka ljus. Den ljusa och eleganta lampskärmen av rispapper har gjort en rikti
 • Rice Paper Taklampa Ellipse Classic White - HAY

  Rice Paper Taklampa Ellipse Classic White - HAY
  Koncept Rice Paper Taklampa Ellipse Classic Whiteär den klassiska rispapperslampan känd för sitt neutrala utseende och mjuka ljus. Den ljusa och eleganta lampskärmen av rispapper har gjort en rikt