HAY lampor

Rolf Hay grundade det danska möbelföretaget HAY år 2002. Ny teknik och nya material kombineras för att föra den gamla danska traditionen kring möbeltillverkning vidare, så även för belysning.

HAY har lampor i många olika utföranden för tak, vägg och golv. Genom att samarbeta med många duktiga formgivare har HAY lanserat otaliga succéer på deras 20 år som de hittills har funnits.

Aktuella designerlampor från danska HAY

 • Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY

  Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Polished Brass är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på&hellip:
 • PC Portable Bordslampa Cream white - HAY

  PC Portable Bordslampa Cream white - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Portable Bordslampa Cream white är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har&hellip:
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY

  PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Portable Bordslampa Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en&hellip:
 • Noc Clamp vägglampa, Dark grey

  Noc Clamp vägglampa, Dark grey
  Noc Clamp vägglampa Dark grey från HAY. Noc Clamp är en universell klämlampa med en fasetterad gjuten aluminiumskärm. Dess bearbetade klämma erbjuder två justeringspunkter och kan användas på&hellip:
 • Matin Bordslampa L White - HAY

  Matin Bordslampa L White - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Marselis Bordslampa Soft black - HAY

  Marselis Bordslampa Soft black - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Bordslampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S Lavender - HAY

  Matin Bordslampa S Lavender - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Cloche Bordslampa Black - HAY

  Cloche Bordslampa Black - HAY
  Design Lars Beller Fjetland för HAY Koncept Cloche Bordslampa Black är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen&hellip:
 • PC Bordslampa S Aluminium - HAY

  PC Bordslampa S Aluminium - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa S Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Matin Bordslampa L Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa L Bright Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Turn on Bordslampa Black - HAY

  Turn on Bordslampa Black - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Black är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Matin Bordslampa L Yellow - HAY

  Matin Bordslampa L Yellow - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Marselis Golvlampa Ash grey - HAY

  Marselis Golvlampa Ash grey - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Golvlampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan&hellip:
 • Matin Bordslampa L Lavender - HAY

  Matin Bordslampa L Lavender - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • PC Portable Bordslampa Olive - HAY

  PC Portable Bordslampa Olive - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Portable Bordslampa Olive är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Turn on Bordslampa Aluminium - HAY

  Turn on Bordslampa Aluminium - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Aluminium är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Matin Bordslampa L Green - HAY

  Matin Bordslampa L Green - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord L Green är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Turn on Bordslampa Green - HAY

  Turn on Bordslampa Green - HAY
  Design Joal Hoff för HAY Koncept Turn on Bordslampa Green är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande&hellip:
 • Marselis Bordslampa Ash grey - HAY

  Marselis Bordslampa Ash grey - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Bordslampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • Matin Bordslampa S Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa S Bright Red - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S White - HAY

  Matin Bordslampa S White - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • Matin Bordslampa S Yellow - HAY

  Matin Bordslampa S Yellow - HAY
  Design Inga Sempé för HAY Koncept Matin bord S Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad&hellip:
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm White shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm White shade
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Lavender shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Lavender shade
 • HAY Flare medium ljusstake Light blue-red

  HAY Flare medium ljusstake Light blue-red
 • PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY

  PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa L Soft Black/Alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor&hellip:
 • Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash Grey - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash Grey - HAY
  Design Sam Weller för HAY Koncept Fifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras,&hellip:
 • Marselis Golvlampa Soft black - HAY

  Marselis Golvlampa Soft black - HAY
  Design Designstudie Kaschkasch för HAY Koncept Marselis Golvlampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som&hellip:
 • Wrong.London Marble Takpendel Vit

  Wrong.London Marble Takpendel Vit
  Design: Sebastian Wrong.Koncept: Marble Pendant är en cool och stilren takpendel från Wrong.London. Den har en modern stil men dess form gör den klassisk och tidlös. Takpendeln passar perfekt över ett mat- eller skrivbord och avger ett behagligt ljus samtidigt som den ger karaktär till rummet. Lampan finns i svart, grön och vit marmor. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Fifty-Fifty Golvlampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Golvlampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd

  Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar en vacker yta men gör också lampans ljus behagligt. Sinker-takpendeln finns i två olika storlekar och kommer i färgerna svart, grå, röd och vit. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Flare ljusstake Pink

  HAY Flare ljusstake Pink
 • Hay Nelson Saucer Bubble Pendel 635 Mm - Taklampor Textil Vit - 936338

  Hay Nelson Saucer Bubble Pendel 635 Mm - Taklampor Textil Vit - 936338
  Nelson Saucer Bubble Pendel designad av George Nelson 1952. En mjuk och vacker lampa i organisk form som har en tidlös estetik.Lampan finns i flera olika storlekar och i samma kollektion finns även lampan Nelson Saucer Crisscross. Vi har valt ut Vit Taklampor i Textil från HAY med stor omsorg.
 • Arcs Vägglampa Switch, Cobalt blue

  Arcs Vägglampa Switch, Cobalt blue
  Arcs Vägglampa Switch i färgen Cobalt blue från HAY. Arcs vägglampa är en del av en serie välvda mönster som skapats för HAY av den belgiska duon Muller Van Severen. Lampan består av en kontinuerlig&hellip:
 • Pao Steel Golvlampa Soft Black - HAY

  Pao Steel Golvlampa Soft Black - HAY
 • HAY Matin flush mount plafond Ø50 cm White shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø50 cm White shade
 • Rice Paper Taklampa Ø80 - HAY

  Rice Paper Taklampa Ø80 - HAY
  Design HAY Koncept Rice paper Taklampa Ø80 är en klassisk lampskärm av rispapper som är känt och älskat för sitt mjuka ljus och den nästan drömliknande effekt. Den lätta och eleganta lampan har&hellip:
 • HAY Arcs Switch Vägglampa Rödbrun

  HAY Arcs Switch Vägglampa Rödbrun
  Design: Muller Van Severen för HAY, 2021 Koncept: Arcs Switch-vägglampan som ingår i Arcs -serien är ett elegant och skulpturellt tillskott till hemmet. Lampan ger en livlig detalj till rummet genom att leka med färger och former, och ger ett behagligt ljus i rummet eftersom ljuset kommer ut både upptill och nedtill. Hela Arcs-serien är lampor formade av kontinuerliga bågar vilket ger en elegant och nyckfull silhuett som passar in i många interiörer - från det modernt inredda vardagsrummet till köket i det klassiska hemmet kommer formerna och färgerna ge liv.
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning

  HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning är en exceptionellt stilig lampa i sin tidslöshet. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst.Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY W&S Soft ljusstake Lavender

  HAY W&S Soft ljusstake Lavender
 • Wrong.London Cloche Bordslampa Svart

  Wrong.London Cloche Bordslampa Svart
  Design: Lars Beller Fjetland.Koncept: Wrong.London Cloche Bordslampan är en mycket elegant bordslampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa

  HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampan har också två monteringsalternativ, den kan användas både för väggmontering eller för takmontering, vilket gör att du kan placera den exakt där den passar in i ditt hem. Oavsett om den är placerad i taket i köket eller på väggen i vardagsrummet eller sovrummet, kommer designen och det mjuka ljuset att skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • HAY Arcs ljusstake 13 cm Mirror

  HAY Arcs ljusstake 13 cm Mirror
 • HAY Nelson Bubble Saucer vägglampa Off white

  HAY Nelson Bubble Saucer vägglampa Off white
 • HAY Tube ljusstake 5 cm Midnight blue

  HAY Tube ljusstake 5 cm Midnight blue
 • HAY PC pendant pendel M Ø40 cm Soft black

  HAY PC pendant pendel M Ø40 cm Soft black
 • Hay Slant Bordslampa Khaki Green - Bordslampor Textil Khakigrön - 936721-300

  Hay Slant Bordslampa Khaki Green - Bordslampor Textil Khakigrön - 936721-300
  Slant bordslampa från Hay med en stilren, japansk design perfekt för hemmet såväl som kontoret. Lampan har en vacker, rund skärm i gjuten aluminium med en elegant, matt finish och en något, bakåtlutad fot med en härlig tyngd. Den har en praktisk dimmer för att skapa en mjuk, hemtrevlig atmosfär. Välj mellan olika färger. Formgiven av Branch. Bra att veta om Slant bordslampa - Ljuskälla säljs separat.- Flätad textilsladd.- Sladdlängd: 2000 mm.- Dimmer.- Rekommenderat tillbehör: dimbar LED-ljuskälla med retrofit.- E27- 220-240 V.- Djup: 245 mm.- Höjd: 280 mm.- Lämplig för användning i både offentliga och privata miljöer.- Endast för inomhusbruk.- För mer information ladda ned PDF.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Khakigrön Bordslampor i Textil från HAY med stor omsorg.
 • HAY Matin Flush Ø50 Vägglampa Vit

  HAY Matin Flush Ø50 Vägglampa Vit
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampan har också två monteringsalternativ, den kan användas både för väggmontering eller för takmontering, vilket gör att du kan placera den exakt där den passar in i ditt hem. Oavsett om den är placerad i taket i köket eller på väggen i vardagsrummet eller sovrummet, kommer designen och det mjuka ljuset att skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa Vit

  HAY Matin Flush Ø38 Vägglampa Vit
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampan har också två monteringsalternativ, den kan användas både för väggmontering eller för takmontering, vilket gör att du kan placera den exakt där den passar in i ditt hem. Oavsett om den är placerad i taket i köket eller på väggen i vardagsrummet eller sovrummet, kommer designen och det mjuka ljuset att skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • HAY Matin Ø38 Vägglampa Lavendelblå

  HAY Matin Ø38 Vägglampa Lavendelblå
  Design: Inga Sempé för HAY, 2021 Koncept: Matin-vägglampan kombinerar gammalt hantverk med modern design och är samtidigt visuellt delikat och fysiskt robust. Den vackra veckade bomullsskärmen finns i en mängd levande färger, medan ståltrådsramen är tillverkad av polerad mässing. Lampskärmen kan vinklas cirka 45 grader upp och ner för att sprida ett omgivande ljus uppåt eller ett mer direkt ljus nedåt. Den integrerade LED- glödlampan ger ett diffust ljus som kan vridas upp och ner med en inbyggd dimmer.
 • HAY PC Portable Bordslampa Dammig Röd

  HAY PC Portable Bordslampa Dammig Röd
  Design: Pierre Charpin för HAY. Koncept: PC bärbar bordslampa. En förlängning av den vackra PC-serien från Pierre Charpin. Detta Med sina robusta material är det möjligt att använda bärbara datorer utomhus såväl som inomhus. Den vackra serien finns i flera olika vackra färgkombinationer, vilket gör det enkelt att dekorera datorn bärbar i hemmet. PC-bärbar är en fin modern lampa, som skulle vara lysande på det liten trädgårdsbordet, för picknickresan eller på kafébordet som saknar annan belysning. Med 10 timmars ström kan bärbar PC också användas för att belysa de långa mysiga nätterna vid elden.
 • HAY Nelson Bubble Cigar crisscross pendel M Off white

  HAY Nelson Bubble Cigar crisscross pendel M Off white
 • HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Yellow shade

  HAY Matin flush mount plafond Ø38 cm Yellow shade
 • Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 350 Soft Blackär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta
 • HAY Pao Steel pendel Ø47 cm Soft black

  HAY Pao Steel pendel Ø47 cm Soft black
 • HAY Flare tall ljusstake Light blue-red

  HAY Flare tall ljusstake Light blue-red
 • HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendulum Between Black

  HAY PC Pendulum Between Black
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Grå

  HAY Fifty-Fifty Mini Bordslampa Grå
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Medium Lila

  HAY Matin HAY Medium Lila
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Medium Röd

  HAY Matin HAY Medium Röd
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY
  Koncept Pao Steel Taklampa 230 Redär en pendellampa som gjorts i samarbete med den japanska designern Naoto Fukasawa. Lampan har sitt namn och sin form från de traditionella tälten man ofta ser i M
 • Wrong.London PC Bordslampa Svart

  Wrong.London PC Bordslampa Svart
  Design: Pierre Charpin.Koncept: PC bordslampan är en estetisk vacker och funktionell bordslampa från Wrong.London. Lampans intelligenta design förenar det funktionella med en cool och modern stil som gör lampan perfekt till varje skrivbord. PC-bordslampan är konstruerad så den upprätthåller dess position oavsett hur man anpassar den. Förutom det har lampan en minnesfunktion så lampan släcks automatiskt efter sex timmar. Lampan finns i färgerna grön, vit och svart. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den inre vinkeln alltid är 30 grader. Lampan finns i fyra olika storlekar och kommer i färgerna naturell, orange och grön. Förutom det så har du möjlighet att välja mellan tillhörande sladdar i antingen svart, grå eller vit. På det sättet kan du hitta den perfekta kombinationen av både storlek och färg, så du får det helt riktiga ljuset och stilen, oavsett om det är över matbordet eller till din myshörna. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash Grey - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash Grey - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY
  Design Pierre Charpin för HAY Koncept PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen&hellip:
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Liten Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, i det att man kan placera dess enkla design nästan överallt. Det avlånga mönstret ger den rik möjlighet för att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Sök mer inspiration här https://hay.dk
 • Hay Pao Pendel Ø47 Cm Cream White - Taklampor Stål Gräddvit - 936563-3009000

  Hay Pao Pendel Ø47 Cm Cream White - Taklampor Stål Gräddvit - 936563-3009000
  Pao pendel från Hay med en japansk design med en vacker, elegant enkelhet. Pendeln har en utbytbar, dimbar LED-lampa med en retrosockel för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus och en skärm i pressat stål med högglansig finish och en flätad sladd i textil. Formgiven av Naoto Fukasawa. Bra att veta om Pao pendel - Pendeln kommer i olika färger.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Perfekt för både hemmet och offentliga miljöer.- Uppskattas för den enkla estetiken.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Gräddvit Taklampor i Stål från HAY med stor omsorg.
 • HAY Bonbon 500 Taklampa Blåtonad/Naturvit

  HAY Bonbon 500 Taklampa Blåtonad/Naturvit
  Design: Ana Kraš för Hay, 2019 Koncept: Bonbon-serien, designad av den serbiska designern Ana Kraš, består av handvävda lampor som använder en originalteknik för att skapa texturerade och unika produkter som, även när glödlampan inte är tänd, kommer att vara ett dekorativt element i hemmet. Garnet lindas runt en pulverlackerad stålram vilket gör att lamporna varierar något i utseende och yta, och ger dem ett individuellt präglat utseende. Den rustika ytan och de vackert komponerade färgerna ger en dynamik till rummet som lampan är placerad i, där den kommer att tillföra en levande och modern touch. Bonbon-bordslampan finns i tre utföranden, var och en med två olika färgkombinationer och alla har en ram i en färg vald för lampans färgsammansättning. Dessutom finns hela Bonbon-serien också som taklampa-version, så att du kan välja den som passar bäst för just ditt hem.
 • Matin Vägglampa 380, Bright red shade

  Matin Vägglampa 380, Bright red shade
  Matin Vägglampa 380 i färgen Bright red shade från HAY. Matin vägglampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess med fysisk robusthet. Lampans&hellip:
 • Apollo Bordslampa, vit lampskärm

  Apollo Bordslampa, vit lampskärm
  Designad för HAY av Nikolaj Mentze från STUDIO 0405, Apollo är en elegant bordslampa med ett mjukt, organiskt uttryck. Munblåst i opalglas för att skapa en distinkt tulpanformad siluett, varje bas&hellip:
 • Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY

  Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY
  Arcs Switch Vägglampa Cobalt Blue - HAY
 • HAY Paper Cube bordslampa Vit

  HAY Paper Cube bordslampa Vit
 • Factor Linear 1500 Taklampa Diffused Soft Black - HAY

  Factor Linear 1500 Taklampa Diffused Soft Black - HAY
 • Hay Matin bordslampa 380 oxide röd

  Hay Matin bordslampa 380 oxide röd
  Produktbeskrivning Matin bordslampa är en stilfull designad lampa av Inga Sempé för varumärket HAY. Bordslampan har en minimal ställning i mässing med en klassiskt formad lampskärm som är veckad&hellip:
 • HAY Marselis HAY Svart

  HAY Marselis HAY Svart
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Röd

  HAY PC HAY Röd
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC HAY Stor Aluminium

  HAY PC HAY Stor Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Bordslampa Svart

  HAY Fifty-Fifty Bordslampa Svart
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Svart

  HAY Marselis HAY Svart
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Liten Svart

  HAY PC Pendel Liten Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Mellan Aluminium

  HAY PC Pendel Mellan Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Stor Svart

  HAY PC Pendel Stor Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Stor Aluminium

  HAY PC Pendel Stor Aluminium
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • Hay PC Bordslampa Stor Svart

  Hay PC Bordslampa Stor Svart
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-bordslampor är en samling av en raffinerad fristående bordslampa. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan döljs av en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtgående belysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. En unik serie som garanterat dekorerar kontorsbordet, vardagsrumsmöblerna eller hjälper till att läsa provet vackert och elegant. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Fifty-Fifty Bordslampa Grå

  HAY Fifty-Fifty Bordslampa Grå
  Design: Sam Weller. Koncept: Fifty Fifty från Hay. Namnet är uppkallat efter lampans motviktssystem, Fifty Fifty . Det är tydligt att se hur Sam Wellers referenser till fysik och teknik påverkar hans design. Lampan härstammar från tanken på att ha en multifunktionell lampa och förenklar den maximalt, utan att beröra funktionaliteten. Armen är lätt att rotera med och aluminiumförfiningen ger den en fin mjuk look. Lampserien består av både bordslampor, minibordslampor och golvlampor så att alla hörn av rummet kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Alla finns i vitt eller svart. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY PC Pendel Liten Grön

  HAY PC Pendel Liten Grön
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Bonbon 500 Taklampa Jordfärger/Mörkblå

  HAY Bonbon 500 Taklampa Jordfärger/Mörkblå
  Design: Ana Kraš för Hay, 2019 Koncept: Bonbon-serien, designad av den serbiska designern Ana Kraš, är handvävda lampor som använder en originalteknik för att skapa texturerade och unika produkter som, även när glödlampan inte är tänd, kommer att vara ett kraftfullt dekorativt element i hemmet. Garnet lindas runt en pulverlackerad stålram vilket gör att lamporna varierar något i utseende och yta och ger dem ett individuellt präglat utseende. Den rustika ytan och de vackert komponerade färgerna ger en dynamik till rummet som lampan är placerad i, där den kommer att tillföra en levande och modern touch. Bonbon-taklampan finns i tre utföranden, var och en med två olika färgkombinationer och alla har en ram i en färg vald för lampans färgkomposition. Dessutom finns hela Bonbon-serien också i en bordslampa, så att du kan välja den som passar bäst för just ditt hem.
 • HAY PC Pendel Medium Grön

  HAY PC Pendel Medium Grön
  Design: Pierre Charpin . Koncept: Pierre Charpins PC-hängen är en samling av ett raffinerat hängsmycke som kan hänga ensamma eller i kombination med varandra. Lamporna är tillverkade av aluminium, vilket gör ytan mer rostbeständig. Ljuskällan är dold vägg på en fin skärm, så lamporna har en mjuk, direkt och nedåtbelysning. Lamporna finns i flera olika färger och storlekar. Unika lampor som garanterat dekorerar matbordet oavsett storlek. Den lätta designen gör det enkelt att hänga upp det i alla rum, liksom de många färgerna. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Marselis HAY Grå

  HAY Marselis HAY Grå
  Design: Kassa . Koncept: Marselis från Hay. Inspirerad av gatubelysning och vägskyltar har designerduon, Kaschkasch, skapat denna serie lampor med både bords- och golvlampor. Ljuskällan har en cirkulär form som kan lutas efter eget val och har en opal skärm framför ljuskällan för ett indirekt diffust läsljus. Stommen är gjord av övermålad färgad aluminium och stål. En vacker design som har blivit väl mottagen runt om i världen. Lampserien består av både bordslampor och golvlampor så att både vardagsrum, kök och kontor kan dekoreras med de exceptionella lamporna från HAY. Bordslamporna finns i vitt, go eller svart. Golvlamporna finns endast i svart eller grått. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Liten Gul

  HAY Matin HAY Liten Gul
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan placeras nästan var som helst. Det lodräta, avlånga mönstret ger en rik möjlighet att täcka runda bord till perfektion. Född i Connecticut, USA, var George Nelson en av de mest inflytelserika figurer i en otroligt ung period i modern design. Studerande på Yale som arkitekt trodde han att det var designerns jobb att göra världen till ett bättre ställe, genom att anävnda naturens kreationer till perfektion. Han är en av människorna som ändrat världshistoriens förlopp.  I dag, länge sedan hans tid, blir hans design fortfarande byggt och producerat och Nelson Bubble serien är det seneste svaret från HAY. Med fler av hans designs på spel är lampserien har redan fallit i god jord hos HAY.Få mer inspiration här https://hay.dk
 • HAY Matin HAY Little Dark Red

  HAY Matin HAY Little Dark Red
  Design: Inga Sempé . Koncept: Inga Sempés Matin Bordslampa erbjuder en modern men ändå poetisk design, med en konstruktion som kombinerar visuell delikatess och fysisk robusthet. Den består av en bockad ståltrådram, med en polerad mässingsfinish och hårdvara i matt svart, och sätts ihop med en bomullsskärm/nyans i ett hav av färger. Den inbyggda LED-lampan erbjuder en diffus nedåtgående riktning, som åtföljs av en digital dimmer som kan styra nödvändigt ljus. En vacker lampa som passar perfekt in i det moderna hemmet, exceptionellt vacker på ett marmorbord. Sök efter mer inspiration här https://hay.dk