Lampor från HAY

 • Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY

  Cloche Bordslampa Polished Brass - HAY
  DesignLars Beller Fjetland för HAYKonceptCloche Bordslampa Polished Brass är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen till att tippa. Som en blåklocka är lampan solid planterad, tack vare den tunga foten i gjutjärn, medan den lutar sig försiktigt framåt. Lampan har fått sitt namn efter formen på lampans skärm ?Cloche?, som är det franska ordet för ?Klocka? och likheten är inte att misstaga. Designern är känd för att vara nyfiken inom skönhet, vikt och balans, när han söker inspiration i några av naturens mest eleganta och uppseendeväckande lösningar. Riktningsbestämt ljus är ytterst användbart på skrivbordet eller som sänglampa vid nattduksbordet. Dess simpla skandinaviska design passar enkelt in både i den klassiska och den moderna inredningsstilen. Lampan fås med en skärm i antingen polerad mässing eller med svart pulverbeläggning. Du hittar båda utgåvorna här.
 • Marselis Golvlampa Ash grey - HAY

  Marselis Golvlampa Ash grey - HAY
  DesignDesignstudie Kaschkasch för HAYKonceptMarselis Golvlampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan lutas, är placerad där skylten ursprungligen är placerad och kan justeras, så att den skapar antingen direkt eller indirekt ljus: En minimalistisk lampa med fokus på funktionellt ljus och modern design. Lampan fås som både bords- och golvlampa och har samma böjda siluett. Bordslampan ger ett fantastiskt ljus på skrivbordet eller som nattlampa, medan golvlampan är perfekt att ha som läslampa vid soffan eller för att lysa upp ett av hemmets mörka hörn. Den finns tillgänglig i båda svart, grå och Khaki grön.Välj den färg som passar in bäst i din inredning här , där hittar du både golv- och bordslampan.
 • Matin Bordslampa L White - HAY

  Matin Bordslampa L White - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Marselis Bordslampa Khaki green - HAY

  Marselis Bordslampa Khaki green - HAY
  DesignDesignstudie Kaschkasch för HAYKonceptMarselis Bordslampa Khaki green design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan lutas, är placerad där skylten ursprungligen är placerad och kan justeras, så att den skapar antingen direkt eller indirekt ljus: En minimalistisk lampa med fokus på funktionellt ljus och modern design. Lampan fås som både bords- och golvlampa och har samma böjda siluett. Bordslampan ger ett fantastiskt ljus på skrivbordet eller som nattlampa, medan golvlampan är perfekt att ha som läslampa vid soffan eller för att lysa upp ett av hemmets mörka hörn. Den finns tillgänglig i båda svart, grå och Khaki grön.Välj den färg som passar in bäst i din inredning här , där hittar du både golv- och bordslampan.
 • PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY

  PC Portable Bordslampa Soft Black - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC To Go Bordslampa Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. PC To Go-lampan, är en transportabel lampa, vilket betyder att du har möjlighet att ta med det mjuka och stämningsfulla ljuset runt om i hemmet - som mysig belysning till matbordet, en praktisk läslampa eller på uteplatsen en sen sommarkväll. Lampan laddas upp enkelt via ett USB och kan på en full uppladdning lysa upp till 10 timmar - beroende på vilken ljusstyrka som används. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Matin Bordslampa S Lavender - HAY

  Matin Bordslampa S Lavender - HAY
 • Turn on Bordslampa Green - HAY

  Turn on Bordslampa Green - HAY
  DesignJoal Hoff för HAYKonceptTurn on Bordslampa Green är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande kantig design utan har också en funktion. Genom att rotera basen medurs tänds lampan, och därefter ökas lampans ljusstyrka. Ljuset strålar ut från det klotformiga opalglaset och sprider ett mjukt och stämningsfullt ljus till sin omgivning.Med en diameter på endast 10 cm, kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, en hylla eller på fönsterbrädet utan att den tar för mycket plats. Dess enkla design passar in bra i HAY´s nordiska design DNA och kompletterar speciellt den skandinaviska inredningen. Turn On fås i flera storlekar i moderna färger. Se urvalet här, och välj den som passar in bäst i din inredning.
 • Matin Bordslampa L Yellow - HAY

  Matin Bordslampa L Yellow - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Matin Bordslampa L Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa L Bright Red - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Turn on Bordslampa Black - HAY

  Turn on Bordslampa Black - HAY
  DesignJoal Hoff för HAYKonceptTurn on Bordslampa Black är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande kantig design utan har också en funktion. Genom att rotera basen medurs tänds lampan, och därefter ökas lampans ljusstyrka. Ljuset strålar ut från det klotformiga opalglaset och sprider ett mjukt och stämningsfullt ljus till sin omgivning.Med en diameter på endast 10 cm, kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, en hylla eller på fönsterbrädet utan att den tar för mycket plats. Dess enkla design passar in bra i HAY´s nordiska design DNA och kompletterar speciellt den skandinaviska inredningen. Turn On fås i flera storlekar i moderna färger. Se urvalet här, och välj den som passar in bäst i din inredning.
 • Matin Bordslampa S Yellow - HAY

  Matin Bordslampa S Yellow - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S Yellow är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Matin Bordslampa L Lavender - HAY

  Matin Bordslampa L Lavender - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa S Oxide Red - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • PC Portable Bordslampa Olive - HAY

  PC Portable Bordslampa Olive - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC To Go Bordslampa Olive är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. PC To Go-lampan, är en transportabel lampa, vilket betyder att du har möjlighet att ta med det mjuka och stämningsfulla ljuset runt om i hemmet - som mysig belysning till matbordet, en praktisk läslampa eller på uteplatsen en sen sommarkväll. Lampan laddas upp enkelt via ett USB och kan på en full uppladdning lysa upp till 10 timmar - beroende på vilken ljusstyrka som används. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Turn on Bordslampa Aluminium - HAY

  Turn on Bordslampa Aluminium - HAY
  DesignJoal Hoff för HAYKonceptTurn on Bordslampa Aluminium är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande kantig design utan har också en funktion. Genom att rotera basen medurs tänds lampan, och därefter ökas lampans ljusstyrka. Ljuset strålar ut från det klotformiga opalglaset och sprider ett mjukt och stämningsfullt ljus till sin omgivning.Med en diameter på endast 10 cm, kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, en hylla eller på fönsterbrädet utan att den tar för mycket plats. Dess enkla design passar in bra i HAY´s nordiska design DNA och kompletterar speciellt den skandinaviska inredningen. Turn On fås i flera storlekar i moderna färger. Se urvalet här, och välj den som passar in bäst i din inredning.
 • Matin Bordslampa L Green - HAY

  Matin Bordslampa L Green - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L Green är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Marselis Bordslampa Ash grey - HAY

  Marselis Bordslampa Ash grey - HAY
  DesignDesignstudie Kaschkasch för HAYKonceptMarselis Bordslampa Ash grey design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan lutas, är placerad där skylten ursprungligen är placerad och kan justeras, så att den skapar antingen direkt eller indirekt ljus: En minimalistisk lampa med fokus på funktionellt ljus och modern design. Lampan fås som både bords- och golvlampa och har samma böjda siluett. Bordslampan ger ett fantastiskt ljus på skrivbordet eller som nattlampa, medan golvlampan är perfekt att ha som läslampa vid soffan eller för att lysa upp ett av hemmets mörka hörn. Den finns tillgänglig i båda svart, grå och Khaki grön.Välj den färg som passar in bäst i din inredning här , där hittar du både golv- och bordslampan.
 • Matin Bordslampa S Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa S Bright Red - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S Bright Red är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Marselis Bordslampa Soft black - HAY

  Marselis Bordslampa Soft black - HAY
  DesignDesignstudie Kaschkasch för HAYKonceptMarselis Bordslampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan lutas, är placerad där skylten ursprungligen är placerad och kan justeras, så att den skapar antingen direkt eller indirekt ljus: En minimalistisk lampa med fokus på funktionellt ljus och modern design. Lampan fås som både bords- och golvlampa och har samma böjda siluett. Bordslampan ger ett fantastiskt ljus på skrivbordet eller som nattlampa, medan golvlampan är perfekt att ha som läslampa vid soffan eller för att lysa upp ett av hemmets mörka hörn. Den finns tillgänglig i båda svart, grå och Khaki grön.Välj den färg som passar in bäst i din inredning här , där hittar du både golv- och bordslampan.
 • Matin Bordslampa S White - HAY

  Matin Bordslampa S White - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S White är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY

  Matin Bordslampa L Oxide Red - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord L Oxide är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • PC Portable Bordslampa Cream white - HAY

  PC Portable Bordslampa Cream white - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC To Go Bordslampa Cream är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. PC To Go-lampan, är en transportabel lampa, vilket betyder att du har möjlighet att ta med det mjuka och stämningsfulla ljuset runt om i hemmet - som mysig belysning till matbordet, en praktisk läslampa eller på uteplatsen en sen sommarkväll. Lampan laddas upp enkelt via ett USB och kan på en full uppladdning lysa upp till 10 timmar - beroende på vilken ljusstyrka som används. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Matin Bordslampa S Lavender - HAY

  Matin Bordslampa S Lavender - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S Lavender är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Marselis Bordslampa Khaki green - HAY

  Marselis Bordslampa Khaki green - HAY
 • Matin Bordslampa S Bright Red - HAY

  Matin Bordslampa S Bright Red - HAY
 • 30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY
 • PC Bordslampa L Aluminium - HAY

  PC Bordslampa L Aluminium - HAY
 • Cloche Bordslampa Black - HAY

  Cloche Bordslampa Black - HAY
  DesignLars Beller Fjetland för HAYKonceptCloche Bordslampa Black är en minimalistisk och ytterst elegant bordslampa. Lampans sneda design skapar en visuell obalans, den ser ut att vara på vippen till att tippa. Som en blåklocka är lampan solid planterad, tack vare den tunga foten i gjutjärn, medan den lutar sig försiktigt framåt. Lampan har fått sitt namn efter formen på lampans skärm ?Cloche?, som är det franska ordet för ?Klocka? och likheten är inte att misstaga. Designern är känd för att vara nyfiken inom skönhet, vikt och balans, när han söker inspiration i några av naturens mest eleganta och uppseendeväckande lösningar. Riktningsbestämt ljus är ytterst användbart på skrivbordet eller som sänglampa vid nattduksbordet. Dess simpla skandinaviska design passar enkelt in både i den klassiska och den moderna inredningsstilen. Lampan fås med en skärm i antingen polerad mässing eller med svart pulverbeläggning. Du hittar båda utgåvorna här.
 • PC Bordslampa 1 arm m. clamp Ash grey - HAY

  PC Bordslampa 1 arm m. clamp Ash grey - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa 1 arm m. clamp Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den praktiska lampan fås med en eller två justerbara armar, beroende på vilken stor räckvidd du behöver. Med dess inbyggda touch-ljusdimmer kan ljusets styrka justeras efter behov. Välj mellan PC Bordslampa, som är inspirerad av den klassiska arkitektlampan eller PC Vägglampa. Därutöver fås den också med en praktisk klämfunktion, så du enkelt kan sätta fast den på skrivbordskanten, på hyllan eller på sänggaveln, för att få en funktionell läslampa. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Bordslampa S Aluminium - HAY

  PC Bordslampa S Aluminium - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa S Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den fristående bordslampan fås i tre olika storlekar, och kan därför användas både på byrån i vardagsrummet, på en smal hylla eller som sänglampa på nattduksbordet. Dess simpla design passar in enkelt i den minimalistiska skandinaviska inredningen, där den speciellt kompletterar den nordiska stilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Bordslampa 1 arm m. clamp Soft Black - HAY

  PC Bordslampa 1 arm m. clamp Soft Black - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa 1 arm m. clamp Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den praktiska lampan fås med en eller två justerbara armar, beroende på vilken stor räckvidd du behöver. Med dess inbyggda touch-ljusdimmer kan ljusets styrka justeras efter behov. Välj mellan PC Bordslampa, som är inspirerad av den klassiska arkitektlampan eller PC Vägglampa. Därutöver fås den också med en praktisk klämfunktion, så du enkelt kan sätta fast den på skrivbordskanten, på hyllan eller på sänggaveln, för att få en funktionell läslampa. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Rope Trick Golvlampa Black/Beige - HAY

  Rope Trick Golvlampa Black/Beige - HAY
  DesignStefan Diez för HAYKonceptRope Trick Golvlampa Black/Beige är en minimalistisk golvlampa från HAY, med ett elegant formspråk. Den flexibla akrylskärmen kan enkelt justeras längs med lampans hals, vilket skapar möjlighet att leda ett diffust ljus i önskad riktning. Via en klick-funktion på ?repet? justeras skärmens avstånd och därmed ljuskällans intensitet. Därutöver kan lampan roteras 180 grader, så den kan anpassas till varje enskilt behov - perfekt ihop med soffgruppen eller ditt föredragna läs-hörn. Idén bakom lampan är utvecklad av Stefan Diaz, och är en demonstration av hur ett par enkla idéer kan räcka till att skapa något som både är effektivt och nytt. Lampans hals är klädd med textil och ger en snygg kontrast till lampans svarta skärm. Dess enkla cylinderformade fot ger en fin visuell balans jämfört med lampans skärm. Den är enkelt att placera i din inredning då den passar in perfekt i den moderna skandinaviska inredningen. Rope Trick fås i de tre moderna färgerna: gul, beige och svart. Se de tre valmöjligheterna här.
 • PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY

  PC Bordslampa L Soft Black/Alu - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa L Soft Black/Alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den fristående bordslampan fås i tre olika storlekar, och kan därför användas både på byrån i vardagsrummet, på en smal hylla eller som sänglampa på nattduksbordet. Dess simpla design passar in enkelt i den minimalistiska skandinaviska inredningen, där den speciellt kompletterar den nordiska stilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Ash grey - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Ash grey - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • PC Bordslampa 2 Armar m. base Leaf green - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. base Leaf green - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa 2 Armar m. base Leaf green är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den praktiska lampan fås med en eller två justerbara armar, beroende på vilken stor räckvidd du behöver. Med dess inbyggda touch-ljusdimmer kan ljusets styrka justeras efter behov. Välj mellan PC Bordslampa, som är inspirerad av den klassiska arkitektlampan eller PC Vägglampa. Därutöver fås den också med en praktisk klämfunktion, så du enkelt kan sätta fast den på skrivbordskanten, på hyllan eller på sänggaveln, för att få en funktionell läslampa. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Wrong.London Rope Trick Golvlampa Gul

  Wrong.London Rope Trick Golvlampa Gul
  Design: Stefan Diez.Koncept: Wrong.London Rope Trick Golvlampa är en mycket innovativ lampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Sinker Takpendel Grå Liten

  Wrong.London Sinker Takpendel Grå Liten
  Design: Wrong.Koncept: Wrong.London Sinker Takpendel är en mycket stilren och elegant takpendel från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London PC Bordslampa Svart

  Wrong.London PC Bordslampa Svart
  Design: Pierre Charpin.Koncept: PC bordslampan är en estetisk vacker och funktionell bordslampa från Wrong.London. Lampans intelligenta design förenar det funktionella med en cool och modern stil som gör lampan perfekt till varje skrivbord. PC-bo
 • Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Soft Black - HAY
 • Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cream White - HAY
 • Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Cool Grey - HAY
 • Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY

  Pao Steel Taklampa 230 Red - HAY
 • Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Soft Black - HAY
 • Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cream White - HAY
 • Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 350 Cool Grey - HAY
 • Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Soft Black - HAY
 • Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cream White - HAY
 • Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY

  Pao Steel Taklampa 470 Cool Grey - HAY
 • Noc Vägglampa Dark grey m. sladd - HAY

  Noc Vägglampa Dark grey m. sladd - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Vägglampa Dark grey m. sladd är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • Rice Paper Taklampa Ø50 - HAY

  Rice Paper Taklampa Ø50 - HAY
 • PC Portable Bordslampa Cream white - HAY

  PC Portable Bordslampa Cream white - HAY
 • Cloche Bordslampa Black - HAY

  Cloche Bordslampa Black - HAY
 • Marselis Bordslampa Soft black - HAY

  Marselis Bordslampa Soft black - HAY
 • Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY

  Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY
 • Turn on Bordslampa Orange - HAY

  Turn on Bordslampa Orange - HAY
  DesignJoal Hoff för HAYKonceptTurn on Bordslampa Orange är en vacker bordslampa, som inte bara är modern i sitt uttryck utan också i dess funktion. Dess cylinderformade bas har inte bara en spännande kantig design utan har också en funktion. Genom att rotera basen medurs tänds lampan, och därefter ökas lampans ljusstyrka. Ljuset strålar ut från det klotformiga opalglaset och sprider ett mjukt och stämningsfullt ljus till sin omgivning.Med en diameter på endast 10 cm, kan lampan enkelt placeras på ett litet bord, en hylla eller på fönsterbrädet utan att den tar för mycket plats. Dess enkla design passar in bra i HAY´s nordiska design DNA och kompletterar speciellt den skandinaviska inredningen. Turn On fås i flera storlekar i moderna färger. Se urvalet här, och välj den som passar in bäst i din inredning.
 • Matin Bordslampa S Green - HAY

  Matin Bordslampa S Green - HAY
  DesignInga Sempé för HAYKonceptMatin bord S Green är en nytolkning av den klassiska bordslampan. Genom att kombinera den nostalgiska lampskärmen i plisserad bomull med en modern lampfot i polerad mässing, har man skapat en lampa som både är robust och elegant i sitt uttryck. Matin Bordslampa kompletteras den klassiska inredningen med sin moderna twist men också den moderna skandinaviska stilen. Lampan fås i två olika storlekar, samt i sex olika färger, som är otroligt dekorativa i hemmet. Placera den på byrån för ett stämningsfyllt ljus i vardagsrummet eller i entrén. Som behagligt läs- eller arbetsljus på skrivbordet fungerar lampan perfekt och är enkel att använda med en strömbrytare på sladden. Hitta den färg som passar in bäst i din inredning här.
 • Noc Button Vägglampa Dark grey - HAY

  Noc Button Vägglampa Dark grey - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Button Vägglampa Dark grey är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • Noc Button Vägglampa Off-white - HAY

  Noc Button Vägglampa Off-white - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Button Vägglampa Off-white är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • Marselis Golvlampa Soft black - HAY

  Marselis Golvlampa Soft black - HAY
  DesignDesignstudie Kaschkasch för HAYKonceptMarselis Golvlampa Soft black design är inspirerad av de böjda rör som finns kring de danska gatuskyltarna. En cirkulär disk med inbyggt LED-ljus som kan lutas, är placerad där skylten ursprungligen är placerad och kan justeras, så att den skapar antingen direkt eller indirekt ljus: En minimalistisk lampa med fokus på funktionellt ljus och modern design. Lampan fås som både bords- och golvlampa och har samma böjda siluett. Bordslampan ger ett fantastiskt ljus på skrivbordet eller som nattlampa, medan golvlampan är perfekt att ha som läslampa vid soffan eller för att lysa upp ett av hemmets mörka hörn. Den finns tillgänglig i båda svart, grå och Khaki grön.Välj den färg som passar in bäst i din inredning här , där hittar du både golv- och bordslampan.
 • Turn on Bordslampa Aluminium - HAY

  Turn on Bordslampa Aluminium - HAY
 • Marselis Bordslampa Ash grey - HAY

  Marselis Bordslampa Ash grey - HAY
 • PC Taklampa M Soft Black - HAY

  PC Taklampa M Soft Black - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Taklampa M Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den enkla pendeln är tillgänglig i flera olika färger och i tre olika storlekar. En dekorativ lampa oavsett om du hänger den enskild, i par eller i en grupp. De olika storlekarna och nyanserna kompletterar varandra och kan eventuellt mixas för att få ett mer kreativt uttryck. Det nedåtriktade ljuset passar perfekt över mat- eller soffbordet, där det lyser upp hemmets samlingspunkt. Dess lätta design passar in bra i varje rum och kompletterar speciellt den moderna skandinaviska inredningsstilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • 30 Degrees Taklampa XL w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa XL w. Black Cord - HAY
 • Fifty-Fifty Golvlampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Golvlampa Soft black - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Soft black är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • 30 Degrees Taklampa M w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa M w. Black Cord - HAY
  DesignJohan van Hangel för HAYKoncept30 degrees är en mycket simpel och vacker pendel i laminerad ekfanér. Genom att använda en halvcirkelformad fanerplatta och justera ändarna i en 30 graders vinkel, får du en samling som nästan verkar osynlig. Lampskärmen framstår därmed som naturlig och väldigt enkel i sitt uttryck. Det harmoniska trä-mönstret har en naturlig elegans samt en ytterst nordisk look. Det solida och kvalitetsmässigt höga nivån, är tillverkad med en svart textilkabel. Lys upp mat- eller soffbordet med det nedåtriktade ljuset från denna 30 degrees pendeln, eller använd den över det föredragna arbetsområdet - antingen på kontoret eller i köket. Här hittar du 30 degrees i fyra olika storlekar.
 • Noc Clip Vägglampa Off white - HAY

  Noc Clip Vägglampa Off white - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Clip Vägglampa Off white är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger på brytaren. Noc Clip-vägglampa har en bekväm klämfunktion för att enkelt placera lampan på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara fantasin sätter gränser.Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • Sinker L Taklampa Red - HAY

  Sinker L Taklampa Red - HAY
 • PC Taklampa S Aluminium - HAY

  PC Taklampa S Aluminium - HAY
 • PC Taklampa M Aluminium - HAY

  PC Taklampa M Aluminium - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Taklampa M Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den enkla pendeln är tillgänglig i flera olika färger och i tre olika storlekar. En dekorativ lampa oavsett om du hänger den enskild, i par eller i en grupp. De olika storlekarna och nyanserna kompletterar varandra och kan eventuellt mixas för att få ett mer kreativt uttryck. Det nedåtriktade ljuset passar perfekt över mat- eller soffbordet, där det lyser upp hemmets samlingspunkt. Dess lätta design passar in bra i varje rum och kompletterar speciellt den moderna skandinaviska inredningsstilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Taklampa M Emerald green - HAY

  PC Taklampa M Emerald green - HAY
 • Sinker L Taklampa Dusty grey - HAY

  Sinker L Taklampa Dusty grey - HAY
  DesignLars Beller Fjetland för HAYKonceptSinker pendel Dusty grey är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan en mjuk och stilren look, som passar in i alla hem och speciellt kompletterar den nordiska inredningen. Inuti skärmen sitter en böjd diffusor som döljer ljuskällan och förhindrar att ljuset bländar. Tack vare den får lampan ett mjukt varmt ljus, som skapar en lugn och mysig stämning i rummet. Sinker-pendeln fås i två olika storlekar, med en diameter på 23 eller 37.5 centimeter. Placera lampan enskilt, i par eller i en grupp över matbordet, där det nedåtriktade diffusa ljuset lyser upp hemmets samlingspunkt. Välj mellan fyra olika nyanser, som både ser bra ut om den hänger enskilt eller i grupp där de kompletterar varandra då färgerna mixas. Här hittar du utbudet av färger i de två storlekarna.
 • Sinker S Taklampa White - HAY

  Sinker S Taklampa White - HAY
 • Sinker L Taklampa White - HAY

  Sinker L Taklampa White - HAY
 • PC Taklampa L Soft Black alu - HAY

  PC Taklampa L Soft Black alu - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Taklampa L Soft Black alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den enkla pendeln är tillgänglig i flera olika färger och i tre olika storlekar. En dekorativ lampa oavsett om du hänger den enskild, i par eller i en grupp. De olika storlekarna och nyanserna kompletterar varandra och kan eventuellt mixas för att få ett mer kreativt uttryck. Det nedåtriktade ljuset passar perfekt över mat- eller soffbordet, där det lyser upp hemmets samlingspunkt. Dess lätta design passar in bra i varje rum och kompletterar speciellt den moderna skandinaviska inredningsstilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Sinker S Taklampa Signal Black - HAY

  Sinker S Taklampa Signal Black - HAY
 • PC Taklampa S Blush red - HAY

  PC Taklampa S Blush red - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Taklampa S Blush red är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den enkla pendeln är tillgänglig i flera olika färger och i tre olika storlekar. En dekorativ lampa oavsett om du hänger den enskild, i par eller i en grupp. De olika storlekarna och nyanserna kompletterar varandra och kan eventuellt mixas för att få ett mer kreativt uttryck. Det nedåtriktade ljuset passar perfekt över mat- eller soffbordet, där det lyser upp hemmets samlingspunkt. Dess lätta design passar in bra i varje rum och kompletterar speciellt den moderna skandinaviska inredningsstilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Taklampa L Aluminium - HAY

  PC Taklampa L Aluminium - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Taklampa L Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den enkla pendeln är tillgänglig i flera olika färger och i tre olika storlekar. En dekorativ lampa oavsett om du hänger den enskild, i par eller i en grupp. De olika storlekarna och nyanserna kompletterar varandra och kan eventuellt mixas för att få ett mer kreativt uttryck. Det nedåtriktade ljuset passar perfekt över mat- eller soffbordet, där det lyser upp hemmets samlingspunkt. Dess lätta design passar in bra i varje rum och kompletterar speciellt den moderna skandinaviska inredningsstilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Taklampa S Emerald green - HAY

  PC Taklampa S Emerald green - HAY
 • Fifty-Fifty Golvlampa Ash grey - HAY

  Fifty-Fifty Golvlampa Ash grey - HAY
  DesignSam Weller för HAYKonceptFifty-Fifty Ash grey är gjord på idén om att designa en multifunktionell lampa på en enkel design. Tack vare att motviktssystem kan armen enkelt vippas och roteras, så man kan rikta ljuset dit man önskar. Designern Sam Weller har använd sig av sina erfarenheter som ingenjör och hans arbete med fysik, då han designade lampan. Serie av Fifty-Fifty lampor består av både golvlampor, bordslampor och mini-bordslampor, som passar in i varje rum med behov av ljus. Den fungerar både som funktionell skrivbordslampa, som sänglampa, eller som ett snyggt läs-ljus vid soffgruppen eller vid läshörnan. Se hela serien här, och välj mellan den svarta eller den vita versionen.
 • Sinker S Taklampa Red - HAY

  Sinker S Taklampa Red - HAY
  DesignLars Beller Fjetland för HAYKonceptSinker pendel Red är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan en mjuk och stilren look, som passar in i alla hem och speciellt kompletterar den nordiska inredningen. Inuti skärmen sitter en böjd diffusor som döljer ljuskällan och förhindrar att ljuset bländar. Tack vare den får lampan ett mjukt varmt ljus, som skapar en lugn och mysig stämning i rummet. Sinker-pendeln fås i två olika storlekar, med en diameter på 23 eller 37.5 centimeter. Placera lampan enskilt, i par eller i en grupp över matbordet, där det nedåtriktade diffusa ljuset lyser upp hemmets samlingspunkt. Välj mellan fyra olika nyanser, som både ser bra ut om den hänger enskilt eller i grupp där de kompletterar varandra då färgerna mixas. Här hittar du utbudet av färger i de två storlekarna.
 • 30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa S w. Black Cord - HAY
 • PC Taklampa S Soft Black - HAY

  PC Taklampa S Soft Black - HAY
 • 30 Degrees Taklampa L w. Black Cord - HAY

  30 Degrees Taklampa L w. Black Cord - HAY
  DesignJohan van Hangel för HAYKoncept30 degrees är en mycket simpel och vacker pendel i laminerad ekfanér. Genom att använda en halvcirkelformad fanerplatta och justera ändarna i en 30 graders vinkel, får du en samling som nästan verkar osynlig. Lampskärmen framstår därmed som naturlig och väldigt enkel i sitt uttryck. Det harmoniska trä-mönstret har en naturlig elegans samt en ytterst nordisk look. Det solida och kvalitetsmässigt höga nivån, är tillverkad med en svart textilkabel. Lys upp mat- eller soffbordet med det nedåtriktade ljuset från denna 30 degrees pendeln, eller använd den över det föredragna arbetsområdet - antingen på kontoret eller i köket. Här hittar du 30 degrees i fyra olika storlekar.
 • Sinker L Taklampa Signal Black - HAY

  Sinker L Taklampa Signal Black - HAY
  DesignLars Beller Fjetland för HAYKonceptSinker pendel Signal Black är en mycket enkel pendel-taklampa med ett minimalistiskt och stringent uttryck. Lampans skärm är gjord av gjuten akryl, som ger lampan en mjuk och stilren look, som passar in i alla hem och speciellt kompletterar den nordiska inredningen. Inuti skärmen sitter en böjd diffusor som döljer ljuskällan och förhindrar att ljuset bländar. Tack vare den får lampan ett mjukt varmt ljus, som skapar en lugn och mysig stämning i rummet. Sinker-pendeln fås i två olika storlekar, med en diameter på 23 eller 37.5 centimeter. Placera lampan enskilt, i par eller i en grupp över matbordet, där det nedåtriktade diffusa ljuset lyser upp hemmets samlingspunkt. Välj mellan fyra olika nyanser, som både ser bra ut om den hänger enskilt eller i grupp där de kompletterar varandra då färgerna mixas. Här hittar du utbudet av färger i de två storlekarna.
 • Sinker S Taklampa Signal Black - HAY

  Sinker S Taklampa Signal Black - HAY
 • Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Bordslampa Soft black - HAY
 • Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY

  Fifty-Fifty Mini Bordslampa Soft black - HAY
 • PC Bordslampa 1 arm m. clamp Soft Black - HAY

  PC Bordslampa 1 arm m. clamp Soft Black - HAY
 • PC Taklampa M Soft Black - HAY

  PC Taklampa M Soft Black - HAY
 • PC Taklampa L Aluminium - HAY

  PC Taklampa L Aluminium - HAY
 • Matin Bordslampa L Green - HAY

  Matin Bordslampa L Green - HAY
 • Noc Clip Vägglampa Dark grey - HAY

  Noc Clip Vägglampa Dark grey - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Clip Vägglampa Dark grey är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • PC Taklampa M Emerald green - HAY

  PC Taklampa M Emerald green - HAY
 • Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY

  Rope Trick Golvlampa Black/Yellow - HAY
  DesignStefan Diez för HAYKonceptRope Trick Golvlampa Black/Yellow är en minimalistisk golvlampa från HAY, med ett elegant formspråk. Den flexibla akrylskärmen kan enkelt justeras längs med lampans hals, vilket skapar möjlighet att leda ett diffust ljus i önskad riktning. Via en klick-funktion på ?repet? justeras skärmens avstånd och därmed ljuskällans intensitet. Därutöver kan lampan roteras 180 grader, så den kan anpassas till varje enskilt behov - perfekt ihop med soffgruppen eller ditt föredragna läs-hörn. Idén bakom lampan är utvecklad av Stefan Diaz, och är en demonstration av hur ett par enkla idéer kan räcka till att skapa något som både är effektivt och nytt. Lampans hals är klädd med textil och ger en snygg kontrast till lampans svarta skärm. Dess enkla cylinderformade fot ger en fin visuell balans jämfört med lampans skärm. Den är enkelt att placera i din inredning då den passar in perfekt i den moderna skandinaviska inredningen. Rope Trick fås i de tre moderna färgerna: gul, beige och svart. Se de tre valmöjligheterna här.
 • Rope Trick Golvlampa Black/Black - HAY

  Rope Trick Golvlampa Black/Black - HAY
  DesignStefan Diez för HAYKonceptRope Trick Golvlampa Black/Black är en minimalistisk golvlampa från HAY, med ett elegant formspråk. Den flexibla akrylskärmen kan enkelt justeras längs med lampans hals, vilket skapar möjlighet att leda ett diffust ljus i önskad riktning. Via en klick-funktion på ?repet? justeras skärmens avstånd och därmed ljuskällans intensitet. Därutöver kan lampan roteras 180 grader, så den kan anpassas till varje enskilt behov - perfekt ihop med soffgruppen eller ditt föredragna läs-hörn. Idén bakom lampan är utvecklad av Stefan Diaz, och är en demonstration av hur ett par enkla idéer kan räcka till att skapa något som både är effektivt och nytt. Lampans hals är klädd med textil och ger en snygg kontrast till lampans svarta skärm. Dess enkla cylinderformade fot ger en fin visuell balans jämfört med lampans skärm. Den är enkelt att placera i din inredning då den passar in perfekt i den moderna skandinaviska inredningen. Rope Trick fås i de tre moderna färgerna: gul, beige och svart. Se de tre valmöjligheterna här.
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash grey - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash grey - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa 2 Armar m. clamp Ash grey är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den praktiska lampan fås med en eller två justerbara armar, beroende på vilken stor räckvidd du behöver. Med dess inbyggda touch-ljusdimmer kan ljusets styrka justeras efter behov. Välj mellan PC Bordslampa, som är inspirerad av den klassiska arkitektlampan eller PC Vägglampa. Därutöver fås den också med en praktisk klämfunktion, så du enkelt kan sätta fast den på skrivbordskanten, på hyllan eller på sänggaveln, för att få en funktionell läslampa. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Bordslampa L Aluminium - HAY

  PC Bordslampa L Aluminium - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa L Aluminium är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den fristående bordslampan fås i tre olika storlekar, och kan därför användas både på byrån i vardagsrummet, på en smal hylla eller som sänglampa på nattduksbordet. Dess simpla design passar in enkelt i den minimalistiska skandinaviska inredningen, där den speciellt kompletterar den nordiska stilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY

  PC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa 2 Armar m. clamp Soft Black är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den praktiska lampan fås med en eller två justerbara armar, beroende på vilken stor räckvidd du behöver. Med dess inbyggda touch-ljusdimmer kan ljusets styrka justeras efter behov. Välj mellan PC Bordslampa, som är inspirerad av den klassiska arkitektlampan eller PC Vägglampa. Därutöver fås den också med en praktisk klämfunktion, så du enkelt kan sätta fast den på skrivbordskanten, på hyllan eller på sänggaveln, för att få en funktionell läslampa. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • PC Bordslampa S Soft Black/Alu - HAY

  PC Bordslampa S Soft Black/Alu - HAY
  DesignPierre Charpin för HAYKonceptPC Bordslampa S Soft Black/Alu är en serie vackra lampor, där skarpa kanter mötes mjuka former i en cool och modern design. Den stilfulla lampskärmen har en diffusor som inte bara döljer ljuskällan utan också skapar ett mjukt och behagligt ljus. Den fristående bordslampan fås i tre olika storlekar, och kan därför användas både på byrån i vardagsrummet, på en smal hylla eller som sänglampa på nattduksbordet. Dess simpla design passar in enkelt i den minimalistiska skandinaviska inredningen, där den speciellt kompletterar den nordiska stilen. I serien hittar du både pendeln, vägglampan med enkel eller dubbel arm, samt bordslampan i flera olika versioner: inspirerade av den klassiska arkitektlampan, som en fristående bordslampa eller en To Go version.
 • Noc Vägglampa Off-white m. sladd - HAY

  Noc Vägglampa Off-white m. sladd - HAY
  DesignJack Smith &: Gemma Matthias för HAYKonceptNoc Vägglampa Off-white m. sladd är en fantastisk vägglampa i en minimalistisk design. Lampan är uppbyggd runt två roterande mekanismer och kan därför justeras efter behov. Den mjuka pulverlackerade ytan och dess simpla design, ger en fin kontrast till skärmens kantade form. Skärmens vita insida reflekterar ljuset från den dolda ljuskällan, så man får ut den optimala belysningen utan att bli bländad. Vägglampan finns i tre olika versioner: Noc-button Vägglampa , som är för direkt montering och passar, med brytaren på lampans botten, perfekt som nattlampa för både barn och vuxna. Noc-vägglampa är monterad på väggen som en klassisk vägglampa och har en sladd som hänger där brytaren befinner sig. Noc Clip-vägglampa har en praktisk spännfunktion som gör att lampan enkelt kan placeras på kanten av ett bord, nattduksbord, hylla eller fönsterbräda - bara din fantasi sätter gränser.Se de tre modellerna här, där du hittar dem i både off-white och grå.
 • HAY Nelson Pear Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Pear Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant d
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i
 • Wrong.London NOC Vägglampa Mörkgrå m. Klämma

  Wrong.London NOC Vägglampa Mörkgrå m. Klämma
  Design: SmithMatthias.Koncept: Wrong.London Noc Vägglampa är en mycket elegant vägglampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd

  Wrong.London Sinker Takpendel Stor Röd
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar
 • Wrong.London Sinker Takpendel Svart Stor

  Wrong.London Sinker Takpendel Svart Stor
  Design: Wrong.Koncept: Wrong.London Sinker Takpendel är en mycket stilren och elegant takpendel från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Crisscross Bubble Pendel Liten Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Grön M. Vit Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Grön M. Vit Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i
 • HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning

  HAY Nelson Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Ball Vägglampa Liten Vit M. Ledning är en exceptionellt stilig lampa i sin tidslöshet. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör den essentiell som pendel då dess enkla design kan place
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Liten Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör
 • HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg oc
 • Wrong.London Marble Takpendel Vit

  Wrong.London Marble Takpendel Vit
  Design: Sebastian Wrong.Koncept: Marble Pendant är en cool och stilren takpendel från Wrong.London. Den har en modern stil men dess form gör den klassisk och tidlös. Takpendeln passar perfekt över ett mat- eller skrivbord och avger ett behaglig
 • HAY Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Apple Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan place
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Stor Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess enkl
 • HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Crisscross Bubble Pendel Liten Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och
 • Wrong.London Cloche Bordslampa Mässing

  Wrong.London Cloche Bordslampa Mässing
  Design: Lars Beller Fjetland.Koncept: Wrong.London Cloche Bordslampan är en mycket elegant bordslampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Aluminium

  Wrong.London Turn On Bordslampa Aluminium
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här
 • Wrong.London Sinker Takpendel Stor

  Wrong.London Sinker Takpendel Stor
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar
 • Wrong.London Marble Takpendel Svart

  Wrong.London Marble Takpendel Svart
  Design: Sebastian Wrong.Koncept: Marble Pendant är en cool och stilren takpendel från Wrong.London. Den har en modern stil men dess form gör den klassisk och tidlös. Takpendeln passar perfekt över ett mat- eller skrivbord och avger ett behagligt
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den
 • Wrong.London PC Bordslampa Ljusgrå

  Wrong.London PC Bordslampa Ljusgrå
  Design: Pierre Charpin.Koncept: PC bordslampan är en estetisk vacker och funktionell bordslampa från Wrong.London. Lampans intelligenta design förenar det funktionella med en cool och modern stil som gör lampan perfekt till varje skrivbord. PC-bo
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel XL Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel XL Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble XL Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör de
 • Wrong.London Sinker Takpendel Svart Liten

  Wrong.London Sinker Takpendel Svart Liten
  Design: Wrong.Koncept: Wrong.London Sinker Takpendel är en mycket stilren och elegant takpendel från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Propeller Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Propeller Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Propeller Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och eleg
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Liten Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess enk
 • HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Crisscross Bubble Liten Pendel  är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant desig
 • Wrong.London Sinker Takpendel Liten Röd

  Wrong.London Sinker Takpendel Liten Röd
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell M. Svart Sladd
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i
 • Wrong.London NOC Vägglampa Beige m. Klämma

  Wrong.London NOC Vägglampa Beige m. Klämma
  Design: SmithMatthias.Koncept: Wrong.London Noc Vägglampa är en mycket elegant vägglampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Mellan Naturell
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i
 • HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Saucer Crisscross Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Crisscross Bubble Stor Pendel  är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design
 • Wrong.London Sinker Takpendel Liten Vit

  Wrong.London Sinker Takpendel Liten Vit
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar
 • HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Cigar Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelsons Nelson Cigar Bubble Mellan Pendel är en exceptionell fin lampa som inte kräver ett stort bord och som har en vacker och elegant design vilket gör den essentiell som pendel, då man kan placera dess en
 • HAY Nelson Pear Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Pear Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Pear Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegant d
 • Wrong.London Cloche Bordslampa Svart

  Wrong.London Cloche Bordslampa Svart
  Design: Lars Beller Fjetland.Koncept: Wrong.London Cloche Bordslampan är en mycket elegant bordslampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Lantern Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Lantern Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Lantern Bubble Pendel Liten Vit  är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg och elegan
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Grön

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Grön
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i
 • Wrong.London Rope Trick Golvlampa Svart

  Wrong.London Rope Trick Golvlampa Svart
  Design: Stefan Diez.Koncept: Wrong.London Rope Trick Golvlampa är en mycket innovativ lampa från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Sinker Takpendel Grå Stor

  Wrong.London Sinker Takpendel Grå Stor
  Design: Wrong.Koncept: Wrong.London Sinker Takpendel är en mycket stilren och elegant takpendel från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Ball Crisscross Bubble Pendel Mellan Vit är en exceptionellt stilig lampa som både kan komplimentera ett litet, men också ett stort bord, tack vare sina olika storleksmodeller. Lampan har en snygg oc
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Grön

  Wrong.London Turn On Bordslampa Grön
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här
 • Wrong.London Sinker Takpendel Vit Stor

  Wrong.London Sinker Takpendel Vit Stor
  Design: Wrong.Koncept: Wrong.London Sinker Takpendel är en mycket stilren och elegant takpendel från Wrong.London. Hitta mer inspiration här http://wrong.london
 • Wrong.London Turn On Bordslampa Svart

  Wrong.London Turn On Bordslampa Svart
  Design: Joel Hoff.Koncept: Wrong.London Turn On Bordslampa är en snygg och vacker bordslampa från Wrong.London. Turn On Bordslampan passar till de flesta ställen i hemmet, men speciellt bra på en reol eller i sovrummet. Hitta mer inspiration här
 • Wrong.London Sinker Takpendel Liten

  Wrong.London Sinker Takpendel Liten
  Design: Wrong.London.Koncept: Sinker Pendant är en minimalistisk och stilren takpendel från Wrong.London. Med sin enkla design passar den till alla rum och den bidrar med sin rena design och varma belysning. Skärmen består av akryl vilket skapar
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Stor Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Stor Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Stor Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gör
 • HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellan Vit

  HAY Nelson Saucer Bubble Pendel Mellan Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Saucer Bubble Mellan Pendel är en exceptionellt vacker lampa som både kan fylla ett litet, men också ett stort bord med sina många storlekar. Lampan har en snygg och elegant design vilket gö
 • HAY Nelson Ball Bubble Pendel Liten Vit

  HAY Nelson Ball Bubble Pendel Liten Vit
  Design: George Nelson.Koncept: George Nelson's Nelson Ball Bubble Stor Pendel är en exceptionell vacker lampa, som inte kräver ett stort bord och har en snygg och elegant design, vilket gör den essentiell som pendel, idet att man kan placera den
 • Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell

  Wrong.London 30 Degrees Takpendel Liten Naturell
  Design: Johan van Hengel.Koncept: 30 degrees pendant omfamnar både en klassisk och en modern aspekt i denna design från Wrong.London. Lampans vackra skärm är tillverkad av ekfanér och namnet kommer från fanérskärmens anpassade form, så den i