Good&Mojo lampor

Med sin slogan Back to Sustainability vill varumärket Good & Mojo hjälpa till för ökad hållbarhet i världen. När man till exempel köper en Kalimantan lampa från de går pengar till två olika stiftelser. Det doneras medel till WakaWaka Foundation som kämpar för att motverka så kallad energifattigdom. Pengarna används för att skapa belysning i området där elnät saknas. Solceller fångar solenergi som kan lysa upp människors hem.

Good&Mojo är också involverad i skogsplantering genom Eden. Återplantering av skog görs och lokalbefolkning får anställning.

Välgörande belysning från Good&Mojo

 • GOOD & MOJO Cango vägglampa, ellips, natur

  GOOD & MOJO Cango vägglampa, ellips, natur
  Vägglampa Cango av bambu, med strömbrytare Den här handgjorda vägglampan i elliptisk form är vävd av bambu, ett hållbart, flexibelt material som kännetecknas av sin snabba tillväxt. Även om bambun skärs av om och om igen växer den lätt och snabbt igen och producerar mer syre än träd. En naturlig produkt som ger liv åt dina egna fyra väggar och som förkroppsligar varumärket Good & Mojo på ett utmärkt sätt. Varumärket från den nederländska tillverkaren It's about Romi vill göra något bra med sina lampor och deltar i många välgörenhetsprojekt - till exempel Eden Reforestation Projects. Genom detta partnerskap planteras ett träd i länder som Nepal, Madagaskar och Haiti för varje såld produkt. Syftet är att återbeskoga och minska den extrema fattigdomen genom att anställa bybor. Cango-skuggan tillverkas till exempel av bybor från Vietnam som på så sätt får ett levebröd. På så sätt är varje lampa unik och lika speciell som ljuset som kommer från den. Tack vare de fina stöttorna och de resulterande luckorna skapas ett spännande och jämnt mönster i rummet. Cangos övergripande utseende ger också rummet en viss naturlighet. Vägglampan kan enkelt manövreras på plats med hjälp av kabelns strömbrytare och är flexibel i sin installation tack vare kabeln.
 • GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø44 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø44 cm
  Rund vägglampa Kalimantan med kabel och strömbrytare Den här runda vägglampan är ett unikt belysningselement som är tillverkat av naturmaterial och som behåller sin naturliga färg. Kalimantan inspirerar med sin vävda skugga av flexibel och stabil bambu, som anses vara ett hållbart material. Växten kan klippas av om och om igen och växer snabbt igen; dessutom producerar den mycket syre och inspirerar med sin textur. Den handgjorda vägglampan har svart bambu på baksidan och naturfärgad bambu på framsidan. Alla stöttor i mönstret löper in i mitten av den runda lampan, där en cirkulär fördjupning är inbyggd. Ljuskällan som ska sättas in sitter i denna fördjupning, är helt synlig och avger ljuset direkt. Det går också ut i armaturkroppen, där det lyser genom springorna och skapar ett unikt ljusmönster i rummet. Kalimantan ansluts via en plug-in-kabel, där det också finns en strömbrytare för enkel användning. Good & Mojo är ett varumärke som tillhör det nederländska företaget It's about Romi, som började arbeta med hållbara material 2010. Projektet gav upphov till det egna hållbara varumärket Good & Mojo, som lanserades 2016. Företaget är också engagerat i sociala projekt och annonserar att ett träd planteras för varje såld produkt.
 • Good&Mojo - Vägglampa Kalimantan L - Brun

  Good&Mojo - Vägglampa Kalimantan L - Brun
  Vägglampa Kalimantan bamboo flat L. Lamphållare utav järn och skärm handgjord i bambu. Diameter 87 cm. Max 60W och med E27 sockel. Ljuskälla ingår ej. Sladdlängd 2,5 meter. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaW
 • GOOD & MOJO Andes vägglampa med lager, grön/natur

  GOOD & MOJO Andes vägglampa med lager, grön/natur
  Praktisk vägglampa Andes med strömbrytare och hylla När du köper ljus ger du ljus - denna fras beskriver bildligt talat den hjälp som den nederländska tillverkaren It's about Romi erbjuder med sitt hållbara varumärke Good & Mojo. De stöder WakaWakaFoundation, som samlar in donationer för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer som inte har tillgång till elnätet. Good & Mojo planterar också ett träd för varje såld lampa, eftersom de har varit partner till Eden Reforestation Projects sedan 2019 och redan planterat över 35 000 träd. Förutom detta värdefulla arbete återspeglas det hållbara tänkesättet i synnerhet i själva produkterna, som huvudsakligen är uppkallade efter berg, floder och speciella regioner. Detta gäller även för Andes-vägglampan, vars stomme består helt av bambu, som är ett snabbväxande råmaterial som kan huggas ner om och om igen och som producerar betydligt mer syre än träd. Dessutom finns det en cylindrisk, naturligt grön skärm av ekolinne, som kräver mindre vatten och kemikalier för odling än bomull. Den naturfärgade ramen är utrustad med en praktisk strömbrytare och en hylla där olika föremål kan placeras. På grund av linneskärmens karaktär avges ett diffust och behagligt ljus. Tack vare sin sofistikerade form och funktion är Andes vägglampa idealisk som belysning vid sidan av sängen eller i hallen som en hylla för nycklar.
 • GOOD & MOJO Palawan taklampa natur/svart Ø60 cm

  GOOD & MOJO Palawan taklampa natur/svart Ø60 cm
  Rund taklampa Palawan med delad skärm i svart och naturlig färg Palawan taklampan passar harmoniskt in i naturligt hållna livsstilar och verkar inte påträngande på grund av sitt färgkoncept. Den elegant formade, runda skärmen följer tydliga, flödande linjer och är uppdelad i en övre och en undre del. I den nedre änden finns en rund fördjupning genom vilken ljuset avges direkt. Den övre halvan av skärmen av bambu har ett naturligt träutseende, den nedre halvan är svart. Ett enhetligt mönster pryder skärmen, vilket gör att ljuset kan lysa in i rummet genom luckorna och skapa ett stämningsfullt ljusmönster. Lampan är tillverkad av det nederländska företaget It's about Romi, som har den här serien till sitt hållbara belysningsmärke Good & Mojo. Sedan varumärket grundades 2016 har det samarbetat med WakaWaka Foundation. Detta samlar in pengar för att hjälpa behövande familjer med solelprodukter. Även i dag finns det miljontals människor som inte har tillgång till elnätet, och organisationen vill motverka denna fattigdom.
 • GOOD & MOJO Palawan vägglampa svart Ø40 cm

  GOOD & MOJO Palawan vägglampa svart Ø40 cm
  Vertikalt orienterad vägglampa Palawan i svart bambu Vägglampan Palawan är ett speciellt handvävt belysningsobjekt som påminner om solen eller till och med ett öga. Den är rund, utan hörn och kanter och monteras vertikalt på väggen. I dess mitt finns en rund öppning som riktar blicken direkt mot det ljuskälla som ska användas. Ljuset utgår från detta centrum och sprider sig ut i rummet. Det synliga, nuvarande yttre skalet på skärmen, som är tillverkad av bambu, är svart och står i direkt kontrast till den naturfärgade insidan och den lika naturliga undersidan. Den ljusa färgen gör att ljuset känns ännu varmare och behagligare och ger en mysig atmosfär. I likhet med en flätad korg skapas ett mönster med många luckor, genom vilka ljuset också kan komma ut och ett stort mönster skapas i omgivningen. - Med svart textilkabel och strömbrytare Bambu anses vara en snabbväxande och långlivad växt som producerar mycket syre. Eftersom den inte behöver sås om utan växer om och om igen är den ett lämpligt material för den hållbara belysningsserien från det nederländska varumärket Good & Mojo by It's about Romi. Den har funnits på marknaden sedan 2016 och är särskilt övertygande på grund av sitt sociala engagemang. Fokus ligger inte bara på en medveten användning av resurser utan även på att skydda människor och miljö. Till exempel har företaget redan kunnat plantera över 35 000 träd med hjälp av sina sålda produkter.
 • GOOD & MOJO Cango taklampa, ellips, natur

  GOOD & MOJO Cango taklampa, ellips, natur
  Elliptiskt formad taklampa Cango tillverkad av vävd bambu Cango taklampans naturliga skärm består av många fina stöttor och är helt tillverkad av bambu och har en elliptisk form. Även när den är avstängd utstrålar Cango en mycket naturlig atmosfär som harmoniskt kompletterar en livsstil som kännetecknas av trä och naturmaterial. De många fina stöttorna skapar lika många mellanrum, som i sin helhet bildar ett tilltalande vävmönster. Genom dessa öppningar och en annan rund öppning i den nedre delen av rummet kommer ljuset obehindrat in i rummet och skapar ett stämningsfullt ljusmönster i rummet. Beroende på valet av ljuskälla, som är synlig genom den öppna konstruktionen, kan man uppnå en omfattande och behaglig rumsbelysning. Varumärket Good & Mojo från den nederländska tillverkaren It's about Romi har gjort det till sin uppgift att etablera en hållbar belysningsserie på marknaden, som dessutom gör något bra för människor genom olika samarbeten. Genom att till exempel använda bambu, ett extremt starkt och flexibelt material som växer tillbaka mycket snabbt, behöver de inte använda frön igen och säkerställer också en hög syreproduktion, eftersom bambu producerar mer syre än träd. Genom partnerskapet med Eden Reforestation Projects planteras ett träd för varje såld armatur, vilket innebär att Good & Mojo redan har planterat över 35 000 träd.
 • GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 60 cm

  GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 60 cm
  Asymmetrisk vägglampa Bromo av bambu, med strömbrytare Ett runt, diskret väggfäste av järn utgör basen för Bromo vägglampan. Där finns uttaget integrerat, som är centrum för den här speciella lampan. Från detta centrum löper många fina strängar av ljus bambu parallellt och jämnt till en yttre cirkel som utgör kanten och därmed den harmoniska avslutningen. De kontrasterande formerna bildar i sin helhet en rund, asymmetrisk skärm som är lätt böjd mot väggen och som integrerar och omger den ljuskälla som ska användas. För att skapa en speciell ljuseffekt är det lämpligt att välja en spegelspegellampa som avger sitt ljus huvudsakligen i riktning mot väggen och därmed lyser genom utrymmena mellan stöttorna, vilket skapar ett atmosfäriskt mönster på väggen. Det naturliga utseendet hos den här vägglampan kommer främst från det hållbara bambumaterialet som skärmen är helt tillverkad av. Bambu är extremt starkt och flexibelt och växer snabbt igen efter att ha skurits. Faktorer som är viktiga för varumärket Good & Mojo. Deras sortiment består av hållbara lampor och lever efter mottot: När du köper ljus ger du ljus. Detta sker genom samarbete med välgörenhetsstiftelser som WakaWakaFoundation, som använder donationer för att ge solcellsprodukter till behövande familjer. Eller partnerskapet med Eden Reforestation Projects, genom vilket ett träd planteras för varje såld lampa.
 • Good&Mojo - Taklampa Kalimantan - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Kalimantan - Natur
  Taklampa Kalimantan. Lamphållare av järn och skärm handgjord i bambu. Diameter 44 cm och höjd 12 cm. Max 60W och med E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka F
 • GOOD & MOJO Iguazu bordslampa, kula, Ø 25 cm

  GOOD & MOJO Iguazu bordslampa, kula, Ø 25 cm
  Iguazu bordslampa av jute i form av en boll Iguazu är de största och mest kända vattenfallen i Sydamerika och ligger på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Den runda, sfäriska skärmen på bordslampan Iguazu, som fått sitt namn efter vattenfallen, är lika naturlig och flytande som vattnets lopp. Den är tillverkad av jute och består av många fina trådar som är mycket robusta och tåliga - en egenskap som denna naturfiber har med sig. Det hållbara materialet jute odlas mycket mindre intensivt än bomull och är extremt skonsamt, vilket innebär att gödsling kan undvikas. Bordslampan lämpar sig för accentbelysning i bostads- och sovutrymmen, t.ex. skapar den en behaglig och mysig atmosfär på en byrå eller till och med på nattduksbordet. Lampans naturliga effekt understryker Iguazus återhållsamma karaktär och gör den till ett tidlöst belysningselement som ger diffust ljus. Den har utformats av varumärket Good & Mojo, som har lanserat en hållbar belysningskollektion och som sticker ut från mängden genom sitt engagemang för välgörenhetsorganisationer. Genom donationer stöder företaget WakaWaka Foundation, som tillhandahåller solcellsprodukter till människor som inte har tillgång till elnätet. Genom sitt partnerskap med Eden Reforestation Projects planteras ett träd i fattiga länder för varje lampa som säljs för att stödja återbeskogning.
 • GOOD & MOJO Bali taklampa av bambu, Ø 60 cm

  GOOD & MOJO Bali taklampa av bambu, Ø 60 cm
  Atmosfärisk taklampa Bali tillverkad av vävd bambu Särskilt stabilt, mycket flexibelt och snabbt växande är bara tre egenskaper hos det hållbara bambumaterialet. Bambu växer om och om igen, även om den klipps regelbundet är det inte nödvändigt att plantera om den. Den producerar också mer syre än träd. Därför använde den nederländska belysningstillverkaren It's about Romi detta material när de designade taklampan Bali. Skuggan består helt av bambu och har behållit sin naturliga färg. Den är rund i formen och vävd, vilket skapar ett tilltalande korgmönster med diskreta öppningar genom vilka ljuset kommer in i rummet. Detta skapar ett atmosfäriskt mönster av ljus och skugga som ger en mycket hemtrevlig och behaglig atmosfär. Dessutom finns en rund, liten öppning i skuggan i botten, genom vilken ljuset kommer ut direkt och ljuset blir synligt. För att öka den dekorativa effekten är det därför lämpligt att välja en glödlampa. Bali tillhör alltså det hållbara varumärket Good & Mojo by It's about Romi. Tillverkaren övertygar inte bara med användningen av hållbara material och miljömedvetenhet, utan också med sitt deltagande i viktiga kampanjer. Till exempel stöder de WakaWakaFoundation med donationer som i sin tur används för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer som ännu idag inte har tillgång till elnätet. Genom att samarbeta med Eden Reforestation Projects ser de till att ett träd planteras för varje såld produkt i länder som Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 87 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 87 cm
  Rund vägglampa i bambu Bali med strömbrytare Att bevara traditionellt hantverk och göra det möjligt för familjer att försörja sig - det är vad den nederländska tillverkaren It's about Romi uppnår med sitt varumärke Good & Mojo genom att låta många av sina produkter tillverkas för hand i Vietnam. Det är främst människor från små samhällen i fattiga områden som använder sina hantverkskunskaper för att tillverka paraplyerna och på så sätt trygga sina familjers försörjning. Det är också på detta sätt som den unika skärmen på Bali-vägglampan skapas, som är vävd av svart och naturfärgad bambu och inspirerar med ett fantastiskt mönster. Bambu är ett hållbart material som producerar mer syre än träd och övertygar med sin snabba tillväxt. Korgmönstret skapar öppningar genom vilka ljuset kan strömma in i rummet och skapar ett särskilt stämningsfullt mönster. Användningen av varmvita glödlampor ökar inte bara den dekorativa effekten, utan också den mysiga atmosfären i rummet, som upplevs som mycket naturlig och behaglig enbart genom vägglampans utseende. På framsidan av den runda skärmen finns en rund fördjupning genom vilken ljuskällan är direkt synlig och en direkt rumsbelysning skapas. Via en strömbrytare på den svarta textilkabeln kan Bali enkelt användas på plats och är därför en idealisk belysning intill soffan eller i en läshörna. Good & Mojo samarbetar också med andra stiftelser, vilket till exempel innebär att ett träd planteras för varje lampa som säljs. Dessutom donerar de belopp för att förse människor som lever i fattigdom med solcellsprodukter. De lägger också särskild vikt vid användningen av hållbara material.
 • GOOD & MOJO Palawan hänglampa natur/svart Ø60 cm

  GOOD & MOJO Palawan hänglampa natur/svart Ø60 cm
  Palawan hängande lampa med bambuskärm i två färger Pendellampan Palawan består optiskt av två delar som tillsammans bildar en harmoniskt rundad skärm av bambu med ett tilltalande vävmönster. Den nedre halvan är svart och den övre halvan naturfärgad. Denna direkta kontrast skapar ett lika kontrasterande ljusmönster som avgränsar atmosfäriska mönster i rummet vid sidan av ljusa och mörka områden. Den svarta färgen återkommer i uttaget, textilkabeln och även i kapellet och rundar av utseendet. Materialet bambu är extremt flexibelt och särskilt populärt på grund av sin snabba tillväxt. När den väl har klippts växer den igen och behöver inte sås på nytt. Det uppfyller därmed hållbarhetskonceptet som Good & Mojo eftersträvar när det gäller valet av material. Det anses vara ett hållbart varumärke av det nederländska företaget It's about Romi, som har arbetat alltmer med sådana material sedan 2010 och som förutom ett lågt ekologiskt fotavtryck vill göra ännu mer nytta i världen genom att stödja välgörenhetsprojekt. Till exempel planteras ett träd för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Tuvalu golvlampa, höjd 50 cm

  GOOD & MOJO Tuvalu golvlampa, höjd 50 cm
  Dekorativ golvlampa Tuvalu tillverkad av naturfärgad bambu Tuvalu-golvlampans kropp består av många graciösa stöttor och är tillverkad av bambu. Från en rund, smal bas blir de handvävda elementen bredare och bredare för att slutligen smalna av mot lampans topp. Materialets flexibilitet gör denna design möjlig och gör det samtidigt till ett stabilt och framför allt naturligt belysningselement. Bambu är en stark och snabbväxande råvara som också växer igen utan problem efter att den har skurits. Det naturfärgade utseendet i kombination med de luckor som skapas av mönstret ger armaturen ett speciellt och dekorativt utseende. Ljuset som ska användas syns från varje sida, vilket gör att ljuset kommer ut runtomkring och skapar ett fint mönster i omgivningen. Tuvalu är idealisk för accentbelysning på golvet eller på sidobord och kan enkelt manövreras med hjälp av fotomkopplaren. Lampan är designad av den nederländska tillverkaren It's about Romi, som har den som en del av sitt hållbara varumärke Good & Mojo, som har funnits sedan 2016. Företaget har stöttat välgörenhetsprojekt i flera år och lever efter mottot Köp ljus och ge ljus. Därför görs alltid något bra - till exempel planterar de ett träd för varje såld lampa, vilket möjliggörs genom samarbetet med Eden Reforestation Projects.
 • GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø60 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø60 cm
  Rund vägglampa Kalimantan med kabel och strömbrytare Den här runda vägglampan är ett unikt belysningselement som är tillverkat av naturmaterial och som behåller sin naturliga färg. Kalimantan inspirerar med sin vävda skugga av flexibel och stabil bambu, som anses vara ett hållbart material. Växten kan klippas av om och om igen och växer snabbt igen; dessutom producerar den mycket syre och inspirerar med sin textur. Den handgjorda vägglampan har svart bambu på baksidan och naturfärgad bambu på framsidan. Alla stöttor i mönstret löper in i mitten av den runda lampan, där en cirkulär fördjupning är inbyggd. Ljuskällan som ska sättas in sitter i denna fördjupning, är helt synlig och avger ljuset direkt. Det går också ut i armaturkroppen, där det lyser genom springorna och skapar ett unikt ljusmönster i rummet. Kalimantan ansluts via en plug-in-kabel, där det också finns en strömbrytare för enkel användning. Good & Mojo är ett varumärke som tillhör det nederländska företaget It's about Romi, som började arbeta med hållbara material 2010. Projektet gav upphov till det egna hållbara varumärket Good & Mojo, som lanserades 2016. Företaget är också engagerat i sociala projekt och annonserar att ett träd planteras för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Andes vägglampa justerbar vit Ø32 cm

  GOOD & MOJO Andes vägglampa justerbar vit Ø32 cm
  Justerbar vägglampa Andes med två armar av bambu och linneskärm Andes-vägglampan har två graciösa armar av bambu, som är förbundna med varandra med hjälp av leder. De fina vingskruvarna i svart är diskreta men utgör ändå en lekfull detalj. De harmonierar med den lika svarta textilkabeln och ser till att den praktiska lilla strömbrytaren på väggfästet integreras diskret. Själva väggfästet är också tillverkat av bambu och inspirerar med en naturlig träådring som fortsätter på armarna. Bambu anses vara ett mycket hållbart material eftersom det kan skäras om och om igen och växer tillbaka mycket snabbt, och det är dessutom mycket stabilt. I slutet av de flexibelt justerbara armarna hänger en rund, cylindrisk skärm, som är helt vit och kompletterar den naturliga, behagliga färgdesignen perfekt. Den här skärmen av eko-tlinne är en fröjd med sin bländfria ljuseffekt, som skapas av materialets natur. Lin är ett mycket gammalt material som kräver mindre vatten och kemikalier för att växa än bomull och anses vara betydligt starkare. Det tilltalande utseendet i kombination med den direkta ljuseffekten nedåt och den indirekta runtomkring gör Andes till en elegant följeslagare bredvid soffan, bredvid en läsfåtölj eller till och med bredvid sängen. Den här ljuskollektionen har utformats av den nederländska tillverkaren It's about Romi med sitt hållbara varumärke Good & Mojo. Förutom sin medvetna användning av hållbara material stöder de WakaWakaFoundation, som samlar in pengar för att ge solprodukter till behövande familjer. De har också arbetat med Eden Reforestation Projects sedan 2019, vars uppgift är att plantera träd i Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya i syfte att återplantera skog och minska extrem fattigdom genom att anställa lokala bybor. En del av dem använder sitt traditionella hantverk för att tillverka unika lampor.
 • GOOD & MOJO Palawan hänglampa natur/svart Ø40 cm

  GOOD & MOJO Palawan hänglampa natur/svart Ø40 cm
  Palawan hängande lampa med bambuskärm i två färger Pendellampan Palawan består optiskt av två delar som tillsammans bildar en harmoniskt rundad skärm av bambu med ett tilltalande vävmönster. Den nedre halvan är svart och den övre halvan naturfärgad. Denna direkta kontrast skapar ett lika kontrasterande ljusmönster, vilket skapar atmosfäriska mönster i rummet vid sidan av ljusa och mörka områden. Den svarta färgen återkommer i uttaget, textilkabeln och även i kapellet och rundar av utseendet. Materialet bambu är extremt flexibelt och särskilt populärt på grund av sin snabba tillväxt. När den väl har klippts växer den igen och behöver inte sås på nytt. Det uppfyller därmed hållbarhetskonceptet som Good & Mojo eftersträvar när det gäller valet av material. Det anses vara ett hållbart varumärke av det nederländska företaget It's about Romi, som har arbetat alltmer med sådana material sedan 2010 och som förutom ett lågt ekologiskt fotavtryck vill göra ännu mer nytta i världen genom att stödja välgörenhetsprojekt. Till exempel planteras ett träd för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø87cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø87cm
  Pendel lampa Kalimantan med svart-naturlig vävd skärm Den runda, formstarka hängande lampan Kalimantan skapar en mycket speciell ljusatmosfär och kompletterar harmoniskt varje livsstil som präglas av naturlighet. Dess horisontellt orienterade, stora skugga är gjord av bambu. Som en visuell höjdpunkt har ovansidan försetts med svart bambu och undersidan har behållits i naturlig färg. Tack vare vävmönstret skapas slitsar genom vilka ljuset kan komma ut runtomkring och skapa en mysig atmosfär. I botten finns en rund öppning genom vilken ljuset avges direkt och ljuskällan är synlig. För att förstärka den dekorativa aspekten av Kalimantan rekommenderas en glödlampa med varm vit ljusfärg. Lampskärmarna i den här kollektionen är handgjorda av människor från Vietnam. På så sätt kan de bevara och använda sina traditionella tekniker och samtidigt säkra sin försörjning genom sitt arbete. Det är viktigt för Good & Mojo att inte bara sprida ljus med sina hållbara lampor, utan också att göra gott. Tillsammans med WakaWakaFoundation möjliggörs anställning av sådana samhällen, och samtidigt förser de genom donationer människor som annars inte har tillgång till elektricitet med solcellsprodukter.
 • GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 40 cm

  GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 40 cm
  Asymmetrisk vägglampa Bromo av bambu, med strömbrytare Ett runt, diskret väggfäste av järn utgör basen för Bromo vägglampan. Där finns uttaget integrerat, som är centrum för den här speciella lampan. Från detta centrum löper många fina strängar av ljus bambu parallellt och jämnt till en yttre cirkel som utgör kanten och därmed den harmoniska avslutningen. De kontrasterande formerna bildar i sin helhet en rund, asymmetrisk skärm som är lätt böjd mot väggen och som integrerar och omger den ljuskälla som ska användas. För att skapa en speciell ljuseffekt är det lämpligt att välja en spegelspegellampa som avger sitt ljus huvudsakligen i riktning mot väggen och därmed lyser genom utrymmena mellan stöttorna, vilket skapar ett atmosfäriskt mönster på väggen. Det naturliga utseendet hos den här vägglampan kommer främst från det hållbara bambumaterialet som skärmen är helt tillverkad av. Bambu är extremt starkt och flexibelt och växer snabbt igen efter att ha skurits. Faktorer som är viktiga för varumärket Good & Mojo. Deras sortiment består av hållbara lampor och lever efter mottot: När du köper ljus ger du ljus. Detta sker genom samarbete med välgörenhetsstiftelser som WakaWakaFoundation, som använder donationer för att ge solcellsprodukter till behövande familjer. Eller partnerskapet med Eden Reforestation Projects, genom vilket ett träd planteras för varje såld lampa.
 • GOOD & MOJO Iguazu bordslampa, kula, Ø 32 cm

  GOOD & MOJO Iguazu bordslampa, kula, Ø 32 cm
  Iguazu bordslampa av jute i form av en boll Iguazu är de största och mest kända vattenfallen i Sydamerika och ligger på gränsen mellan Brasilien och Argentina. Den runda, sfäriska skärmen på bordslampan Iguazu, som fått sitt namn efter vattenfallen, är lika naturlig och flytande som vattnets lopp. Den är tillverkad av jute och består av många fina trådar som är mycket robusta och tåliga - en egenskap som denna naturfiber har med sig. Det hållbara materialet jute odlas mycket mindre intensivt än bomull och är extremt skonsamt, vilket innebär att gödsling kan undvikas. Bordslampan lämpar sig för accentbelysning i bostads- och sovutrymmen, t.ex. skapar den en behaglig och mysig atmosfär på en byrå eller till och med på nattduksbordet. Lampans naturliga effekt understryker Iguazus återhållsamma karaktär och gör den till ett tidlöst belysningselement som ger diffust ljus. Den har utformats av varumärket Good & Mojo, som har lanserat en hållbar belysningskollektion och som sticker ut från mängden genom sitt engagemang för välgörenhetsorganisationer. Genom donationer stöder företaget WakaWaka Foundation, som tillhandahåller solcellsprodukter till människor som inte har tillgång till elnätet. Genom sitt partnerskap med Eden Reforestation Projects planteras ett träd i fattiga länder för varje lampa som säljs för att stödja återbeskogning.
 • GOOD & MOJO Madagascar hänglampa, natur

  GOOD & MOJO Madagascar hänglampa, natur
  Handgjord hängande lampa av bambu Madagaskar Skärmen på hängande lampan Madagaskar består av många fina stöttor som löper parallellt med varandra och som är tillverkade av flexibel och stark bambu. Varumärket Good & Mojo använder uteslutande hållbara material som kork, eko-slinne eller bambu i alla varianter för dessa unika ljuskollektioner. Detta gör att skärmen ser särskilt naturlig ut och eftersom den är handgjord är varje lampa unik. Tack vare vävmönstret får betraktaren en glimt av den ljuskälla som ska användas. För att understryka den dekorativa effekten och hållbarhetskonceptet rekommenderar tillverkaren att man använder en LED glödlampa. Ljuset sprids över hela rummet och skapar en hemtrevlig atmosfär med fantastiska ljus- och skuggspel. Sedan varumärket lanserades 2016 har det också stött WakaWaka Foundation. Denna stiftelse samlar in pengar för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer. Dessutom har tillverkaren varit partner till Eden Reforestation Projects sedan 2019 och planterar ett träd i Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya för återplantering av skog för varje såld armatur.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa 1 arm, natur, 60x15 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa 1 arm, natur, 60x15 cm
  Justerbar vägglampa i bambu Bali med en enda naturlig arm Det unga, motiverade teamet i varumärket Good & Mojo, som härstammar från den nederländska tillverkaren It's about Romi, skapar hållbara produkter av medvetet utvalda, hållbara material som inte bara ger ljus, utan också gör gott och hjälper människor. Vid varje köp av en produkt doneras ett träd till fattiga länder, vilket redan har gjort det möjligt att plantera över 35 000 träd. De stöder också WakaWakaFoundation, som använder insamlade donationer för att hjälpa behövande familjer med solcellsprodukter. För den praktiska Bali-vägglampan valdes bambu som material - en extremt stark och flexibel växt som anses vara mycket snabbväxande och som till exempel kan nå upp till 100 cm på 24 timmar. Dess stora fördel är att den kan klippas ner om och om igen och ändå växa snabbt igen. Tack vare dess flexibla natur är det möjligt att väva det unika paraplyet. Det handgjorda vävmönstret består av svart och naturfärgad bambu och låter ljuset lysa genom luckorna in i hela rummet. Den generösa skärmen är upphängd i en svart textilkabel som slingrar sig runt en ram av bambu. Ramen består av en stabil, rörlig arm och ett väggfäste. Med hjälp av leden kan armen justeras utan ansträngning, vilket gör det möjligt att justera höjden. En strömbrytare är integrerad i väggfästet för att manövrera.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø87 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø87 cm
  Vertikalt monterad hängande lampa Kalimantan tillverkad av bambuGood
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø60 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø60 cm
  Vertikalt monterad hängande lampa Kalimantan tillverkad av bambuGood
 • GOOD & MOJO Cango bordslampa, natur

  GOOD & MOJO Cango bordslampa, natur
  Cango bordslampa - harmoniska, kontrasterande former av naturmaterial Good & Mojo är det hållbara varumärket för den nederländska tillverkaren It's about Romi. Förutom att produkterna har ett lågt ekologiskt fotavtryck ska de också göra något bra för människor och miljö. Detta uppnås genom att använda hållbara material och samarbeta med välgörenhetsstiftelser. För varje såld produkt planteras till exempel ett träd i fattiga länder som Indonesien eller Moçambique för att stödja återbeskogning. Dessutom donerar de pengar till WakaWakaFoundation, som tillhandahåller solcellsprodukter i fattiga områden för att ge ljus till människor som inte har tillgång till elnätet. Bambu användes som huvudmaterial för bordslampan Cango. Bambusplantan kan klippas ner om och om igen och behöver inte återsås eftersom den växer tillbaka mycket snabbt. Materialet anses vara mycket flexibelt och är därför idealiskt för handgjorda lampor. Ljuskällan, uttaget och även kabeln är tydligt synliga i bordslampan, eftersom många parallella stöttor bildar lampkroppen och ger insyn i interiören genom luckorna. Samtidigt säkerställer detta en atmosfärisk ljusfördelning. Spännande mönster framträder i rummet och skapar en avslappnad atmosfär, och därför passar Cango utmärkt som accentbelysning vid soffan eller vid sängen. Den runda skärmen bildar en harmonisk kontrast till den koniska basen. Bordslampan kan manövreras via en integrerad strömbrytare på kabeln.
 • GOOD & MOJO Bhutan vägglampa 2 armar, natur Ø40 cm

  GOOD & MOJO Bhutan vägglampa 2 armar, natur Ø40 cm
  Överhängande vägglampa Bhutan med justerbara armar Den här vägglampan är tillverkad av stabil bambu och övertygar inte bara med sin naturlighet utan också med sin funktionalitet. Två armar av bambu bildar ramen, kan justeras med hjälp av leder och monteras på ett vinklat väggfäste, som också har en praktisk strömbrytare. Bambu anses vara en mycket hållbar produkt eftersom den växer mycket snabbt och efter att ha skurits växer den alltid igen utan att man behöver använda nya frön. Dessutom producerar bambu mycket syre. De två nyanser som hänger ner från en svart textilkabel i slutet av armen är också gjorda av bambu. En smal, hög skärm och en cylindrisk, bred skärm bildar ett skiktat utseende och är harmoniskt placerade ovanpå varandra. De är vävda av både naturfärgad och svart bambu, vilket skapar ett spännande mönster. Genom luckorna kan ljuset komma ut i omgivningen, där det skapar ett atmosfäriskt ljusmönster och badar rummet i en mysig atmosfär. Good & Mojo är det hållbara varumärket för den nederländska tillverkaren It's about Romi. De bryr sig mycket om att minimera sitt ekologiska fotavtryck, stödja välgörenhetsstiftelser och organisationer och på så sätt hjälpa världen med var och en av sina produkter. Till exempel planterar de ett träd för varje såld vara, vilket redan har resulterat i att över 35 000 träd har planterats hittills.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa 1 arm, natur, 44x12 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa 1 arm, natur, 44x12 cm
  Justerbar vägglampa i bambu Bali med en enda naturlig arm Det unga, motiverade teamet i varumärket Good & Mojo, som härstammar från den nederländska tillverkaren It's about Romi, skapar hållbara produkter av medvetet utvalda, hållbara material som inte bara ger ljus, utan också gör gott och hjälper människor. Vid varje köp av en produkt doneras ett träd till fattiga länder, vilket redan har gjort det möjligt att plantera över 35 000 träd. De stöder också WakaWakaFoundation, som använder insamlade donationer för att hjälpa behövande familjer med solcellsprodukter. För den praktiska Bali-vägglampan valdes bambu som material - en extremt stark och flexibel växt som anses vara mycket snabbväxande och som till exempel kan nå upp till 100 cm på 24 timmar. Dess stora fördel är att den kan klippas ner om och om igen och ändå växa snabbt igen. Tack vare dess flexibla natur är det möjligt att väva det unika paraplyet. Det handgjorda vävmönstret består av svart och naturfärgad bambu och låter ljuset lysa genom luckorna in i hela rummet. Den generösa skärmen är upphängd i en svart textilkabel som slingrar sig runt en ram av bambu. Ramen består av en stabil, rörlig arm och ett väggfäste. Med hjälp av leden kan armen justeras utan ansträngning, vilket gör det möjligt att justera höjden. En strömbrytare är integrerad i väggfästet för att manövrera.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 60 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 60 cm
  Rund vägglampa i bambu Bali med strömbrytare Att bevara traditionellt hantverk och göra det möjligt för familjer att försörja sig - det är vad den nederländska tillverkaren It's about Romi uppnår med sitt varumärke Good & Mojo genom att låta många av sina produkter tillverkas för hand i Vietnam. Det är främst människor från små samhällen i fattiga områden som använder sina hantverkskunskaper för att tillverka paraplyerna och på så sätt trygga sina familjers försörjning. Det är också på detta sätt som den unika skärmen på Bali-vägglampan skapas, som är vävd av svart och naturfärgad bambu och inspirerar med ett fantastiskt mönster. Bambu är ett hållbart material som producerar mer syre än träd och övertygar med sin snabba tillväxt. Korgmönstret skapar öppningar genom vilka ljuset kan strömma in i rummet och skapar ett särskilt stämningsfullt mönster. Användningen av varmvita glödlampor ökar inte bara den dekorativa effekten, utan också den mysiga atmosfären i rummet, som upplevs som mycket naturlig och behaglig enbart genom vägglampans utseende. På framsidan av den runda skärmen finns en rund fördjupning genom vilken ljuskällan är direkt synlig och en direkt rumsbelysning skapas. Via en strömbrytare på den svarta textilkabeln kan Bali enkelt användas på plats och är därför en idealisk belysning intill soffan eller i en läshörna. Good & Mojo samarbetar också med andra stiftelser, vilket till exempel innebär att ett träd planteras för varje lampa som säljs. Dessutom donerar de belopp för att förse människor som lever i fattigdom med solcellsprodukter. De lägger också särskild vikt vid användningen av hållbara material.
 • GOOD & MOJO Tuvalu golvlampa, höjd 70 cm

  GOOD & MOJO Tuvalu golvlampa, höjd 70 cm
  Dekorativ golvlampa Tuvalu tillverkad av naturfärgad bambu Tuvalu-golvlampans kropp består av många graciösa stöttor och är tillverkad av bambu. Från en rund, smal bas blir de handvävda elementen bredare och bredare för att slutligen smalna av mot lampans topp. Materialets flexibilitet gör denna design möjlig och gör det samtidigt till ett stabilt och framför allt naturligt belysningselement. Bambu är en stark och snabbväxande råvara som också växer igen utan problem efter att den har skurits. Det naturfärgade utseendet i kombination med de luckor som skapas av mönstret ger armaturen ett speciellt och dekorativt utseende. Ljuset som ska användas syns från varje sida, vilket gör att ljuset kommer ut runtomkring och skapar ett fint mönster i omgivningen. Tuvalu är idealisk för accentbelysning på golvet eller på sidobord och kan enkelt manövreras med hjälp av fotomkopplaren. Lampan är designad av den nederländska tillverkaren It's about Romi, som har den som en del av sitt hållbara varumärke Good & Mojo, som har funnits sedan 2016. Företaget har stött välgörenhetsprojekt i flera år och lever efter mottot Buy light and give light. Därför görs alltid något bra - till exempel planterar de ett träd för varje såld lampa, vilket möjliggörs genom samarbetet med Eden Reforestation Projects.
 • GOOD & MOJO Algarve hänglampa, natur

  GOOD & MOJO Algarve hänglampa, natur
  Algarve rund hängande lampa i kork från Good & Mojo Den här hängande lampan är tillverkad av hållbar kork och övertygar med sitt naturliga utseende. Kork har använts som ett populärt material i många år och anses vara särskilt hållbart eftersom det inte skadar trädet självt under skörden. Hela den runda, mycket platta skärmen är tillverkad av kork och har en naturlig färg. En svart och vit textilkabel bildar upphängningen och övergår i en diskret, rund kapell. På grund av skuggans beskaffenhet sänds ljusstrålen nedåt över ett stort område. Den öppna konstruktionen gör att ljuskällan som ska användas är direkt synlig, varför det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor. Algarve är ett attraktivt belysningselement för bord och diskar som ger rummet en naturlig karaktär. Good & Mojo låter majoriteten av sina lampor tillverkas för hand av hantverkare i små lokala samhällen i Vietnam. Detta görs med gamla, traditionella tekniker och gör det möjligt för många familjer att försörja sig på detta sätt. Tillverkaren stöder också WakaWaka Foundation. Denna stiftelse samlar in pengar för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer som inte har lyxen av ett fungerande elnät. Sedan 2019 planteras dessutom ett träd för varje såld armatur i samarbete med organisationen Eden Reforestation Projects.
 • GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø87 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan vägglampa, rund, Ø87 cm
  Rund vägglampa Kalimantan med kabel och strömbrytare Den här runda vägglampan är ett unikt belysningselement som är tillverkat av naturmaterial och som behåller sin naturliga färg. Kalimantan inspirerar med sin vävda skugga av flexibel och robust bambu, som anses vara ett hållbart material. Växten kan klippas av om och om igen och växer snabbt igen; dessutom producerar den mycket syre och inspirerar med sin textur. Den handgjorda vägglampan har svart bambu på baksidan och naturfärgad bambu på framsidan. Alla stöttor i mönstret löper in i mitten av den runda lampan, där en cirkulär fördjupning är inbyggd. Ljuskällan som ska sättas in sitter i denna fördjupning, är helt synlig och avger ljuset direkt. Det går också ut i armaturkroppen, där det lyser genom springorna och skapar ett unikt ljusmönster i rummet. Kalimantan ansluts via en plug-in-kabel, där det också finns en strömbrytare för enkel användning. Good & Mojo är ett varumärke som tillhör det nederländska företaget It's about Romi, som började arbeta med hållbara material 2010. Projektet gav upphov till det egna hållbara varumärket Good & Mojo, som lanserades 2016. Företaget är också engagerat i sociala projekt och annonserar att ett träd planteras för varje såld produkt.
 • Good&Mojo - Vägglampa Kalimantan S - Natur

  Good&Mojo - Vägglampa Kalimantan S - Natur
  Vägglampa Kalimantan, lamphållare i järn och handgjord skärm i bambu. Diameter 44 cm. Max 60W och med E27 sockel. Sladdlängd 2,5 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Foundation är
 • Good&Mojo - Bordslampa Iguazu L - Natur

  Good&Mojo - Bordslampa Iguazu L - Natur
  Bordslampa Iguazu L, gjord av jute. Höjd 32 cm och diameter 36 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2,25 meter. Ljuskällor ingår ej.
 • Good&Mojo - Vägglampa Bromo M - Natur

  Good&Mojo - Vägglampa Bromo M - Natur
  Vägglampa Bromo M, gjord av bambu. Diameter 50 cm och höjd 12 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2,5 meter. Ljuskällor ingår ej.
 • Good&Mojo - Vägglampa Bromo S - Natur

  Good&Mojo - Vägglampa Bromo S - Natur
  Vägglampa Bromo S, gjord av bambu. Diameter 40 cm och höjd 11 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2,5 meter. Ljuskällor ingår ej.
 • GOOD & MOJO Cango taklampa, ellips, svart

  GOOD & MOJO Cango taklampa, ellips, svart
  Elliptiskt formad taklampa Cango tillverkad av vävd bambu Cango taklampans naturliga skärm består av många fina stöttor och är helt tillverkad av bambu och har en elliptisk form. Även när den är avstängd utstrålar Cango en mycket naturlig atmosfär som harmoniskt kompletterar en livsstil som kännetecknas av trä och naturmaterial. De många fina stöttorna skapar lika många mellanrum, som i sin helhet bildar ett tilltalande vävmönster. Genom dessa öppningar och en annan rund öppning i den nedre delen av rummet kommer ljuset obehindrat in i rummet och skapar ett stämningsfullt ljusmönster i rummet. Beroende på valet av ljuskälla, som är synlig genom den öppna konstruktionen, kan man uppnå en omfattande och behaglig rumsbelysning. Varumärket Good & Mojo från den nederländska tillverkaren It's about Romi har gjort det till sin uppgift att etablera en hållbar belysningsserie på marknaden, som dessutom gör något bra för människor genom olika samarbeten. Genom att till exempel använda bambu, ett extremt starkt och flexibelt material som växer tillbaka mycket snabbt, behöver de inte använda frön igen och säkerställer också en hög syreproduktion, eftersom bambu producerar mer syre än träd. Genom partnerskapet med Eden Reforestation Projects planteras ett träd för varje såld armatur, vilket innebär att Good & Mojo redan har planterat över 35 000 träd.
 • GOOD & MOJO Bali hänglampa av bambu, Ø 60 cm

  GOOD & MOJO Bali hänglampa av bambu, Ø 60 cm
  Naturlig, hållbar hängande lampa Bali tillverkad av bambu Skärmen på den här pendellampan är tillverkad av stark, stabil bambu, vilket ger en mycket naturlig känsla. Bali är vävd av svart och naturfärgat material och har ett unikt, spännande mönster som sticker ut särskilt tack vare färgkontrasten. Ljuset kan komma ut direkt genom den diskreta, runda öppningen på undersidan av skärmen, som också är rund. Dessutom bildar korgmönstret luckor genom vilka ljusstrålen försiktigt strålar runt i rummet, vilket skapar ett atmosfäriskt ljusmönster som skapar en mysig atmosfär. Bambu anses vara ett särskilt hållbart material eftersom det växer tillbaka mycket snabbt, även om det skärs om och om igen. Den kan till exempel bli upp till 100 cm hög inom 24 timmar. Eftersom det producerar mer syre är det också ett bra alternativ till konventionellt trä. Förutom kampanjen att plantera ett träd för varje såld armatur har den nederländska armaturtillverkaren It's about Romi, med sitt hållbara varumärke Good & Mojo, framför allt åtagit sig att ge människor som lever i fattiga länder som Vietnam en chans att försörja sig själva. Därför har de många produkter som är handgjorda av människor i de små samhällena. På så sätt hålls inte bara ett hantverk utan också en tradition vid liv och varje produkt förblir unik.
 • GOOD & MOJO Bali taklampa av bambu, Ø 44 cm

  GOOD & MOJO Bali taklampa av bambu, Ø 44 cm
  Atmosfärisk taklampa Bali tillverkad av vävd bambu Särskilt stabilt, mycket flexibelt och snabbt växande är bara tre egenskaper hos det hållbara bambumaterialet. Bambu växer om och om igen, även om den klipps regelbundet är det inte nödvändigt att plantera om den. Den producerar också mer syre än träd. Därför använde den nederländska belysningstillverkaren It's about Romi detta material när de designade taklampan Bali. Skuggan består helt av bambu och har behållit sin naturliga färg. Den är rund i formen och vävd, vilket skapar ett tilltalande korgmönster med diskreta öppningar genom vilka ljuset kommer in i rummet. Detta skapar ett atmosfäriskt mönster av ljus och skugga som ger en mycket hemtrevlig och behaglig atmosfär. Dessutom finns en rund, liten öppning i skuggan i botten, genom vilken ljuset kommer ut direkt och ljuset blir synligt. För att öka den dekorativa effekten är det därför lämpligt att välja en glödlampa. Bali tillhör alltså det hållbara varumärket Good & Mojo by It's about Romi. Tillverkaren övertygar inte bara med användningen av hållbara material och miljömedvetenhet, utan också med sitt deltagande i viktiga kampanjer. Till exempel stöder de WakaWakaFoundation med donationer som i sin tur används för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer som ännu idag inte har tillgång till elnätet. Genom att samarbeta med Eden Reforestation Projects ser de till att ett träd planteras för varje såld produkt i länder som Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø60cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø60cm
  Pendel lampa Kalimantan med svart-naturlig vävd skärm Den runda, formstarka hängande lampan Kalimantan skapar en mycket speciell ljusatmosfär och kompletterar harmoniskt varje livsstil som präglas av naturlighet. Dess horisontellt orienterade, stora skugga är gjord av bambu. Som en visuell höjdpunkt har ovansidan försetts med svart bambu och undersidan har behållits i naturlig färg. Tack vare vävmönstret skapas slitsar genom vilka ljuset kan komma ut runtomkring och skapa en mysig atmosfär. I botten finns en rund öppning genom vilken ljuset avges direkt och ljuskällan är synlig. För att förstärka den dekorativa aspekten av Kalimantan rekommenderas en glödlampa med varm vit ljusfärg. Lampskärmarna i den här kollektionen är handgjorda av människor från Vietnam. På så sätt kan de bevara och använda sina traditionella tekniker och samtidigt säkra sin försörjning genom sitt arbete. Det är viktigt för Good & Mojo att inte bara sprida ljus med sina hållbara lampor, utan också att göra gott. Tillsammans med WakaWakaFoundation möjliggörs anställning av sådana samhällen, och samtidigt förser de genom donationer människor som annars inte har tillgång till elektricitet med solcellsprodukter.
 • GOOD & MOJO Bhutan hänglampa av bambu Ø 50 cm

  GOOD & MOJO Bhutan hänglampa av bambu Ø 50 cm
  Tillverkad av hållbar bambu - hängande lampa Bhutan med dubbel skärm Oavsett om det handlar om att plantera träd eller hjälpa människor i nöd - varumärket Good & Mojo från det nederländska företaget It's about Romi är involverat i många välgörenhetsprojekt och tillverkar hållbara armaturer för att hålla det ekologiska fotavtrycket så lågt som möjligt samtidigt som man skapar tilltalande produkter. För varje lampa som säljs planteras ett träd, vilket är möjligt tack vare partnerskapet med Eden Reforestation Projects, som bland annat arbetar för att minska den extrema fattigdomen för många människor genom att ge byborna sysselsättning. Bambu användes i tillverkningen av Bhutan. Det är ett stabilt och starkt material som framför allt imponerar med sin snabba tillväxt och producerar mycket syre. Den flexibla karaktären gör det möjligt att väva pendellampans två skärmar för hand. Detta har resulterat i ett tilltalande mönster som skapar ett stämningsfullt ljusmönster så snart ljuset inifrån kommer in i rummet. Nyanserna är virkade i två lager. Medan den inre skärmen är smal och hög och består av ren, naturfärgad bambu, är den övre skärmen bred och kort och består också av svart bambu, vilket ger lampan dess speciella karaktär.
 • GOOD & MOJO Bhutan golvlampa natur 176 cm Ø50 cm

  GOOD & MOJO Bhutan golvlampa natur 176 cm Ø50 cm
  Bhutan Golvlampa med dubbla lager av bambuskärm Golvlampan Bhutan ger en naturlig känsla till inredningen. Den är tillverkad av hållbar bambu och inspirerar med sina färger och sin enhetliga design. Särskilt i den detaljerade skuggan finns det unika vävmönster som skapar en stämningsfull ljusbild. Bhutan är utrustad med en stabil bas och en rak ram och kan placeras utan ansträngning. I den övre änden finns en annan lätt utskjutande arm - också gjord av bambu - monterad med en lättmanövrerad led som gör det möjligt att justera höjden. Den dubbelskiktade skärmen är upphängd från denna arm med en svart textilkabel. Den inre, naturfärgade skärmen är smal och hög, den yttre skärmen omger den i mitten och är vävd av svart och naturfärgad bambu. Ljuset från den glödlampa som används tränger in i de cylindriska skärmarnas intrikata struktur och skapar en mysig atmosfär i rummet. Bambu anses vara ett snabbväxande, starkt och flexibelt material som producerar mer syre än träd och som tack vare sina egenskaper inte behöver planteras om utan växer om och om igen. Detta gör det till ett material som passar perfekt för det hållbara varumärket Good & Mojo från det Amsterdambaserade företaget It's about Romi. Märket har gjort det till sitt uppdrag att skapa hållbar belysning som samtidigt gör något bra för människor. De stöder till exempel stiftelser som WakaWakaFoundation, som tillhandahåller solcellsprodukter till behövande människor som inte har tillgång till elnätet.
 • GOOD & MOJO Bhutan vägglampa 2 armar, svart Ø40 cm

  GOOD & MOJO Bhutan vägglampa 2 armar, svart Ø40 cm
  Överhängande vägglampa Bhutan med justerbara armar Den här vägglampan är tillverkad av robust bambu och övertygar inte bara med sin naturlighet utan också med sin funktionalitet. Två armar av bambu bildar ramen, kan justeras med hjälp av leder och monteras på ett vinklat väggfäste, som också har en praktisk strömbrytare. Bambu anses vara en mycket hållbar produkt eftersom den växer mycket snabbt och efter att ha huggits ner växer den alltid igen utan att man behöver använda nya frön. Dessutom producerar bambu mycket syre. De två nyanser som hänger ner från en svart textilkabel i slutet av armen är också gjorda av bambu. En smal, hög skärm och en cylindrisk, bred skärm bildar ett skiktat utseende och är harmoniskt placerade ovanpå varandra. De är vävda av både naturfärgad och svart bambu, vilket skapar ett spännande mönster. Genom luckorna kan ljuset komma ut i omgivningen, där det skapar ett atmosfäriskt ljusmönster och badar rummet i en mysig atmosfär. Good & Mojo är det hållbara varumärket för den nederländska tillverkaren It's about Romi. De bryr sig mycket om att minimera sitt ekologiska fotavtryck, stödja välgörenhetsstiftelser och organisationer och på så sätt hjälpa världen med var och en av sina produkter. Till exempel planterar de ett träd för varje såld vara, vilket redan har resulterat i att över 35 000 träd har planterats hittills.
 • GOOD & MOJO Cango hänglampa, ellips, natur

  GOOD & MOJO Cango hänglampa, ellips, natur
  Handgjord hängande lampa Cango av bambu i elliptisk form En pendellampa med ett naturligt utseende, tillverkad av hållbara material och med en tilltalande form - det är Cango pendellampa, som kommer till sin rätt på ett spännande sätt både över matbord och i vardagsrummet. Skärmen är elliptiskt formad och öppet utformad av vävmönstret av många fina bambusträngar. Ett modernt och unikt belysningselement som ger inredningen det där lilla extra när det är på eller avslaget. På grund av luckorna är den ljuskälla som ska användas synlig och kan stråla ljuset runt omkring i alla riktningar. På så sätt uppnås förutom direkt belysning nedåt även ett indirekt, atmosfäriskt ljus som beskriver mönster i omgivningen och skapar ett harmoniskt samspel mellan ljus och skugga. Bambu är ett mycket flexibelt material, det anses växa mycket snabbt och kan huggas ner om och om igen. Flexibiliteten kommer väl till pass under bearbetningen - nyanserna vävs för hand och bygger på traditionellt hantverk från människor i Vietnam. Varumärket Good & Mojo har åtagit sig att se till att alla har tillgång till ljus och att fattigdomen minskar, även i fattiga länder, genom att samarbeta med välgörenhetsprojekt. Genom att till exempel samarbeta med Eden Reforestation Projects gör de det möjligt för byborna att få arbete för att försörja sina familjer. För varje lampa som säljs planterar de dessutom ett träd i länder som Nepal, Indonesien och Kenya för återplantering av skog.
 • GOOD & MOJO Bhutan hänglampa av bambu Ø 40 cm

  GOOD & MOJO Bhutan hänglampa av bambu Ø 40 cm
  Tillverkad av hållbar bambu - hängande lampa Bhutan med dubbel skärm Oavsett om det handlar om att plantera träd eller hjälpa människor i nöd - varumärket Good & Mojo från det nederländska företaget It's about Romi är involverat i många välgörenhetsprojekt och tillverkar hållbara armaturer för att hålla det ekologiska fotavtrycket så lågt som möjligt samtidigt som man skapar tilltalande produkter. För varje lampa som säljs planteras ett träd, vilket är möjligt tack vare partnerskapet med Eden Reforestation Projects, som bland annat arbetar för att minska den extrema fattigdomen för många människor genom att ge byborna sysselsättning. Bambu användes i tillverkningen av Bhutan. Det är ett stabilt och starkt material som framför allt imponerar med sin snabba tillväxt och producerar mycket syre. Den flexibla karaktären gör det möjligt att väva pendellampans två skärmar för hand. Detta har resulterat i ett tilltalande mönster som skapar ett stämningsfullt ljusmönster så snart ljuset inifrån kommer in i rummet. Nyanserna är virkade i två lager. Medan den inre skärmen är smal och hög och består av ren, naturfärgad bambu, är den övre skärmen bred och kort och består också av svart bambu, vilket ger lampan dess speciella karaktär.
 • GOOD & MOJO Cango bordslampa, svart

  GOOD & MOJO Cango bordslampa, svart
  Cango bordslampa - harmoniska, kontrasterande former av naturmaterial Good & Mojo är det hållbara varumärket för den nederländska tillverkaren It's about Romi. Förutom att produkterna har ett lågt ekologiskt fotavtryck ska de också göra något bra för människor och miljö. Detta uppnås genom att använda hållbara material och samarbeta med välgörenhetsstiftelser. För varje såld produkt planteras till exempel ett träd i fattiga länder som Indonesien eller Moçambique för att stödja återbeskogning. Dessutom donerar de pengar till WakaWakaFoundation, som tillhandahåller solcellsprodukter i fattiga områden för att ge ljus till människor som inte har tillgång till elnätet. Bambu användes som huvudmaterial för bordslampan Cango. Bambusplantan kan klippas ner om och om igen och behöver inte återsås eftersom den växer tillbaka mycket snabbt. Materialet anses vara mycket flexibelt och är därför idealiskt för handgjorda lampor. Ljuskällan, uttaget och även kabeln är tydligt synliga i bordslampan, eftersom många parallella stöttor bildar lampkroppen och ger insyn i interiören genom luckorna. Samtidigt säkerställer detta en atmosfärisk ljusfördelning. Spännande mönster framträder i rummet och skapar en avslappnad atmosfär, och därför passar Cango utmärkt som accentbelysning vid soffan eller vid sängen. Den runda skärmen bildar en harmonisk kontrast till den koniska basen. Bordslampan kan manövreras via en integrerad strömbrytare på kabeln.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa 2 armar, natur 60x15 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa 2 armar, natur 60x15 cm
  Höjdjusterbar vägglampa Bali i bambu med två naturfärgade armar Med två justerbara armar av naturfärgad bambu övertygar Bali-vägglampan med funktionalitet och karaktär. Det slående utseendet drar genast till sig betraktarens uppmärksamhet och dekorerar inredningen även när den är avstängd. De två justerbara, smala armarna är monterade på ett vinklat väggfäste och är kopplade till varandra med hjälp av leder. En svart textilkabel slingrar sig runt dem och fungerar som en upphängning för den unika bambuskärmen. Skärmen är handvävd av svart och naturfärgad bambu och inspirerar till atmosfäriskt ljus genom sitt diskreta mönster. Luckorna gör att ljuset kan komma ut i hela rummet. Nedanför finns en rund öppning genom vilken ljuset kan komma ut direkt. Den expansiva designen gör Bali till ett flexibelt belysningselement som enkelt kan manövreras på plats med hjälp av den integrerade strömbrytaren. Det bambumaterial som används anses vara särskilt hållbart. Den producerar mer syre än träd, är mycket produktiv och växer om och om igen även efter att ha huggits ner igen. Bambu är också mycket flexibelt och stabilt på samma gång. Många egenskaper som har fått varumärket Good & Mojo att välja detta material för sina hållbara armaturer. Det nederländska varumärket It's about Romi är engagerat i sociala projekt och vill minska det ekologiska fotavtrycket med sina produkter avsevärt och planterar till exempel ett träd för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Madagascar hänglampa, svart

  GOOD & MOJO Madagascar hänglampa, svart
  Handgjord hängande lampa av bambu Madagaskar Skärmen på hängande lampan Madagaskar består av många fina stöttor som löper parallellt med varandra och som är tillverkade av flexibel och stark bambu. Varumärket Good & Mojo använder uteslutande hållbara material som kork, eko-slinne eller bambu i alla varianter för dessa unika ljuskollektioner. Detta gör att skärmen ser särskilt naturlig ut och eftersom den är handgjord är varje lampa unik. Tack vare vävmönstret får betraktaren en glimt av den ljuskälla som ska användas. För att understryka den dekorativa effekten och hållbarhetskonceptet rekommenderar tillverkaren att man använder en LED glödlampa. Ljuset sprids över hela rummet och skapar en hemtrevlig atmosfär med fantastiska ljus- och skuggspel. Sedan varumärket lanserades 2016 har det också stött WakaWaka Foundation. Denna stiftelse samlar in pengar för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer. Dessutom har tillverkaren varit partner till Eden Reforestation Projects sedan 2019 och planterar ett träd i Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya för återplantering av skog för varje såld armatur.
 • GOOD & MOJO Kalimantan bordslampa, Ø 60 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan bordslampa, Ø 60 cm
  Imposant, naturlig bordslampa Kalimantan med tvåfärgad skärm Kalimantan bordslampa kännetecknas av ett tydligt formspråk och ett naturligt, unikt utseende. Den runda skärmen bildar en kropp med en rund öppning i mitten. Från detta centrum strålar ljuset i alla riktningar och ger direkt insyn i den insatta ljuskällan. Den handvävda bambuskärmen imponerar framför allt med sina detaljer. Det individuella vävmönstret har fina öppningar genom vilka ljuset också kommer ut och ger ett atmosfäriskt mönster i rummet. För att öka flexibiliteten när det gäller färgkonceptet har den ena sidan av skärmen naturfärgad bambu och den andra sidan svart. Den stabila, naturfärgade basen av bambu rundar harmoniskt av helheten. Den snabbväxande, starka bambuplantan anses vara särskilt hållbar och producerar mer syre än träd. Good & Mojo har därför valt den eftersom den är idealisk som material för deras hållbara ljuskollektion. Varumärket It's about Romi utmärker sig framför allt genom sitt sociala engagemang. Tillsammans med organisationer kämpar de mot fattigdom och ser till att ett träd planteras för varje såld armatur.
 • GOOD & MOJO Cango hänglampa, ellips, svart

  GOOD & MOJO Cango hänglampa, ellips, svart
  Handgjord hängande lampa Cango av bambu i elliptisk form En pendellampa med ett naturligt utseende, tillverkad av hållbara material och med en tilltalande form - det är Cango pendellampa, som kommer till sin rätt på ett spännande sätt både över matbord och i vardagsrummet. Skärmen är elliptiskt formad och öppet utformad av vävmönstret av många fina bambusträngar. Ett modernt och unikt belysningselement som ger inredningen det där lilla extra när det är på eller avslaget. På grund av luckorna är den ljuskälla som ska användas synlig och kan stråla ljuset runt omkring i alla riktningar. På så sätt uppnås förutom direkt belysning nedåt även ett indirekt, atmosfäriskt ljus som beskriver mönster i omgivningen och skapar ett harmoniskt samspel mellan ljus och skugga. Bambu är ett mycket flexibelt material, det anses växa mycket snabbt och kan huggas ner om och om igen. Flexibiliteten kommer väl till pass under bearbetningen - nyanserna vävs för hand och bygger på traditionellt hantverk från människor i Vietnam. Varumärket Good & Mojo har åtagit sig att se till att alla har tillgång till ljus och att fattigdomen minskar, även i fattiga länder, genom att samarbeta med välgörenhetsprojekt. Genom att till exempel samarbeta med Eden Reforestation Projects gör de det möjligt för byborna att få arbete för att försörja sina familjer. För varje lampa som säljs planterar de dessutom ett träd i länder som Nepal, Indonesien och Kenya för återplantering av skog.
 • GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 50 cm

  GOOD & MOJO Bromo vägglampa asymmetriskt Ø 50 cm
  Asymmetrisk vägglampa Bromo av bambu, med strömbrytare Ett runt, diskret väggfäste av järn utgör basen för Bromo vägglampan. Där finns uttaget integrerat, som är centrum för den här speciella lampan. Från detta centrum löper många fina strängar av ljus bambu parallellt och jämnt till en yttre cirkel som utgör kanten och därmed den harmoniska avslutningen. De kontrasterande formerna bildar i sin helhet en rund, asymmetrisk skärm som är lätt böjd mot väggen och som integrerar och omger den ljuskälla som ska användas. För att skapa en speciell ljuseffekt är det lämpligt att välja en spegelspegellampa som avger sitt ljus huvudsakligen i riktning mot väggen och därmed lyser genom utrymmena mellan stöttorna, vilket skapar ett atmosfäriskt mönster på väggen. Det naturliga utseendet hos den här vägglampan kommer främst från det hållbara bambumaterialet som skärmen är helt tillverkad av. Bambu är extremt starkt och flexibelt och växer dessutom snabbt igen efter att det har skurits. Faktorer som är viktiga för varumärket Good & Mojo. Deras sortiment består av hållbara lampor och lever efter mottot: När du köper ljus ger du ljus. Detta sker genom samarbete med välgörenhetsstiftelser som WakaWakaFoundation, som använder donationer för att ge solcellsprodukter till behövande familjer. Eller partnerskapet med Eden Reforestation Projects, genom vilket ett träd planteras för varje såld lampa.
 • GOOD & MOJO Bali hänglampa av bambu, Ø 44 cm

  GOOD & MOJO Bali hänglampa av bambu, Ø 44 cm
  Naturlig, hållbar hängande lampa Bali tillverkad av bambu Skärmen på den här pendellampan är tillverkad av stark, stabil bambu, vilket ger en mycket naturlig känsla. Bali är vävd av svart och naturfärgat material och har ett unikt, spännande mönster som sticker ut särskilt tack vare färgkontrasten. Ljuset kan komma ut direkt genom den diskreta, runda öppningen på undersidan av skärmen, som också är rund. Dessutom bildar korgmönstret luckor genom vilka ljusstrålen försiktigt strålar runt i rummet, vilket skapar ett atmosfäriskt ljusmönster som skapar en mysig atmosfär. Bambu anses vara ett särskilt hållbart material eftersom det växer tillbaka mycket snabbt, även om det skärs om och om igen. Den kan till exempel bli upp till 100 cm hög inom 24 timmar. Eftersom det producerar mer syre är det också ett bra alternativ till konventionellt trä. Förutom kampanjen att plantera ett träd för varje såld armatur har den nederländska armaturtillverkaren It's about Romi, med sitt hållbara varumärke Good & Mojo, framför allt åtagit sig att ge människor som lever i fattiga länder som Vietnam en chans att försörja sig själva. Det är därför som många produkter tillverkas för hand av människor i de små samhällena. På så sätt hålls inte bara ett hantverk utan också en tradition vid liv och varje produkt förblir unik.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa 3 lampor

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa 3 lampor
  Pendelarmatur med tre lampor Kalimantan Kalimantan hängande lampa inspirerar med sin naturliga, spännande look med tre hängande skärmar. Skärmarna är vävda av bambu och har en konisk form. De är öppna i botten, vilket gör att ljuset kan komma ut och lysa direkt. Runt omkring skapas en mysig atmosfär av det mjuka ljuset som lyser genom de fina mönstren. Särskilda, iögonfallande detaljer skapas genom användning av svart och naturfärgad bambu, som är inarbetad i nyanserna med genomtänkta mönster och ger en naturlig look. Detta kompletteras på ett harmoniskt sätt av svarta och vita textilkablar som är integrerade i den svarta taket. Det bambumaterial som används anses vara en hållbar produkt, eftersom plantan efter att ha skurits växer upp igen och igen och framför allt snabbt, vilket gör det möjligt att få en jämn skörd. Den är också mycket flexibel och producerar mycket syre, och därför är bambu perfekt för den hållbara belysningskollektionen Good & Mojo från det nederländska företaget It's about Romi. Bland annat planterar de ett träd för varje såld produkt och stöder på så sätt återplantering av skog i fattiga områden.
 • Good&Mojo - Taklampa Kalahari - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Kalahari - Natur
  Taklampa Kalahari. Handgjord i rotting. Diameter 45 cm och höjd 29 cm. Max 60W och med E27 sockel. Transparent plastsladd, längd 2,5 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Foundatio
 • Good&Mojo - Taklampa Kalimantan - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Kalimantan - Natur
  Taklampa Kalimantan. Lamphållare av järn och skärm handgjord i bambu. Diameter 60 cm och höjd 15 cm. Max 60W och med E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka F
 • Good&Mojo - Taklampa Bhutan S - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Bhutan S - Natur
  Taklampa Bhutan S är gjord av bambu. Diameter 40 cm och höjd 34 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla och takkontakt ingår ej. Jordad.
 • Good&Mojo - Bordslampa Palawan, set om 3 - Natur

  Good&Mojo - Bordslampa Palawan, set om 3 - Natur
  Bordslampa Palawan, ett set om 3 stycken. Gjord av bambu. Höjd 40 cm och diameter 40 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2,25 meter. Ljuskällor ingår ej.
 • Good&Mojo - Golvlampa Tuvalu - Natur

  Good&Mojo - Golvlampa Tuvalu - Natur
  Golvlampa Tuvalu, handgjord i bambu. Diameter 60 cm och höjd 70 cm. Max 60W och med E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Foundation är en oberoende stiftel
 • Good&Mojo - Bordslampa Cango - Natur

  Good&Mojo - Bordslampa Cango - Natur
  Bordslampa Cango, gjord av bambu. Höjd 30 cm och diameter 26 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2,1 meter. Ljuskällor ingår ej.
 • GOOD & MOJO Palawan Ø60cm höjd 176cm natur/svart

  GOOD & MOJO Palawan Ø60cm höjd 176cm natur/svart
  Bamboo Golvlampa Palawan med rörlig arm Golvlampan Palawan är ett riktigt blickfång bara genom sitt utseende. Kombinationen av en stabil bas med en spännande ram, som består av två element, och en vävd, rund skärm utstrålar en modern och framför allt naturlig känsla. Palawan är nästan helt tillverkad av hållbar bambu och har lämnats i sin ursprungliga färg, vilket gör att du får en bit av naturen in i dina egna fyra väggar. Den grå textilkabeln och det grå uttaget kompletterar harmoniskt helheten. Som en särskild höjdpunkt är den vävda skuggan med sina diskreta utrymmen uppdelad i två delar när det gäller färg. Den övre halvan är tillverkad av naturfärgad bambu och den nedre halvan av svart. Tack vare luckorna i mönstret skapas en speciell ljusbild. Den övre, korta armen kan justeras i höjdled. Palawan ingår i ljuskollektionen från det hållbara varumärket Good & Mojo, som sedan 2016 distribueras av den nederländska tillverkaren It's about Romi. Den grundläggande idén är att köpa ljus för att ge ljus - det gör man till exempel genom att donera till WakaWaka Foundation, som förser behövande familjer med solcellsprodukter.
 • GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 22 cm

  GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 22 cm
  Platt hängande lampa Mekong tillverkad av bambu Mekong-pendellampan inspirerar med sin tvådelade, naturliga skärm. Den passar perfekt in i en modern livsstil eller i en inredning i lantlig stil. Den naturliga känslan skapas främst av skärmen som är tillverkad av hållbar bambu. Medan ovansidan är ogenomskinlig och helt vit på utsidan har den nedre halvan ett naturfärgat vävmönster och släpper ut ljus på sidorna. Mekong är lämplig för att belysa bord och diskar tack vare den direkta nedåtriktade belysningen. Varje detalj i den här hängande lampan harmonierar i färg - sockeln och lampans skärm glänser i nickelfinish och är anslutna med en vit textilkabel. Den nederländska tillverkaren It's about Romi har arbetat med hållbara material och testat många saker sedan 2010. Efter att detta projekt hade mognat mer lanserade de sin hållbara lampkollektion under varumärket Good & Mojo - detta skedde 2016. Sedan dess har varumärket blivit mer och mer populärt, inte minst på grund av sitt sociala engagemang och projektet att plantera ett träd för varje lampa som säljs.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa 7 lampor

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa 7 lampor
  Sju-ljus hängande lampa Kalimantan tillverkad av svart och naturfärgad bambu. Kalimantan hängande lampa presenterar sig själv på ett varierat och naturligt sätt och lockar med sina hängande lampskärmar i form av en kon. Sju skärmar som är vävda av bambu hänger ner från svartvita kablar och skapar en spännande bild. De är öppna i botten så att ljuset kan stråla direkt. Tack vare vävmönstret finns det fina luckor i skärmarna, vilket ger ljuset ett bra ljusflöde i alla riktningar och ger rummet en mysig atmosfär. På så sätt sätts förutom en bra allmänbelysning även accenter som understryker pendellampans naturliga charm i sin ljuseffekt. För att ge varje nyans en unik touch användes inte bara naturfärgad bambu utan även svart. Detta skapar spännande mönster som gör att solskydden ser mycket tilltalande ut även när de är avstängda. Kalimantan-serien har utformats av varumärket Good & Mojo, som tillhör det nederländska företaget It's about Romi. Den representerar tillverkarens hållbara varumärke, som framför allt återspeglas i de material som används och det sociala engagemanget i välgörenhetsstiftelser.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa, konisk, H 48 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa, konisk, H 48 cm
  Konisk formad hängande lampa Kalimantan tillverkad av bambu Den koniskt formade skärmen på Kalimantan hängande lampa avger ljuset direkt nedåt genom sin öppning. Den vävs för hand av hållbar, flexibel bambu, vilket gör varje lampa till ett unikt ljusobjekt. Tack vare att tillverkaren Good & Mojo deltar i välgörenhetsstiftelser planteras ett träd för återbeskogning i fattiga länder för varje såld lampa. Genom att använda bambu som material är de också uppmärksamma på ett lågt ekologiskt fotavtryck vid tillverkningen av lamporna. Korgmönstret kännetecknas av fina luckor som också låter ljuset komma ut runtomkring, vilket ger en behaglig allmänbelysning. Svarta bambuelement har också införlivats i det naturfärgade mönstret, vilket ger nyansen dess speciella utseende. Kalimantan är idealisk för att belysa små bord eller diskar eller installeras i flera för större områden.
 • Good&Mojo - Taklampa Kalahari - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Kalahari - Natur
  Taklampa Kalahari. Handgjord i rotting. Diameter 70 cm och höjd 25 cm. Max 60W och med E27 sockel. Transparent plastsladd, längd 2,5 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Foundation
 • GOOD & MOJO Iguazu hänglampa Ø40 cm, höjd 47 cm

  GOOD & MOJO Iguazu hänglampa Ø40 cm, höjd 47 cm
  Tillverkad av hållbar jute - Iguazu hängande lampa Med en speciell form, som liknar en kon och smalnar av nedåt igen, samt ett ovanligt material inspirerar den här pendellampan med en mycket naturlig karaktär. Skuggan är tillverkad av jute - en naturfiber som kännetecknas av sin robusthet och som behöver odlas mycket mindre intensivt än till exempel bomull. Den är vävd med fina strängar som löper parallellt med varandra, vilket ger ett mycket diffust, atmosfäriskt ljus runt omkring och samtidigt belyser direkt nedåt, så att Iguazu kan användas över diskar, sidobord, men också matbord. Kombinationen med andra armaturer i serien skapar en harmonisk helhetsbild. Pendellampan ingår i varumärket Good & Mojos hållbara belysningskollektion, som förutom det medvetna valet av material även samarbetar med välgörenhetsorganisationer. Genom donationer stöder de WakaWaka Foundation, som kämpar mot energifattigdom och vill se till att människor och regioner som drabbas av fattigdom får tillgång till hållbar solenergi genom solprodukter. Good & Mojo har redan hjälpt över 6 500 familjer sedan 2016.
 • GOOD & MOJO Kalahari hänglampa, 1 lampa Ø 45 cm

  GOOD & MOJO Kalahari hänglampa, 1 lampa Ø 45 cm
  Kalahari hängande lampa i rotting för upphängning utanför mitten Pendellampan Kalahari ska förkroppsliga den gyllene solen på savannen med samma namn i Sydafrika och låta sin omgivning lysa lika gult som gräset. Detta uppnås genom rottingens naturliga utseende, som liknar färgen på halm. Den ovanliga skuggan med sina varierande former är tillverkad för hand och består av många rottingstänger. Tack vare den öppna konstruktionen fördelas ljuset i rummet och skapar en mysig atmosfär. Kalahari är utrustad med en upphängning utanför mitten, vilket gör att hänglampan kan placeras flexibelt. Den klara kabeln, som löper i den nickelfärgade kapellet, är knappt synlig och distraherar inte från den vackra looken på skärmen. Pendellampan ingår i den hållbara ljuskollektionen från varumärket Good & Mojo, som tillhör den nederländska tillverkaren It's about Romi. Genom sitt sociala engagemang i stiftelser och projekt och det medvetna valet av hållbara material minskar de sitt ekologiska fotavtryck, hjälper människor och skapar mångsidig belysning. Genom donationer har de till exempel redan kunnat stödja över 6 500 familjer med solcellsprodukter och plantera över 35 000 träd.
 • GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 50 cm

  GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 50 cm
  Smal och hög hängande lampa Mekong av bambu Mekong är uppkallad efter en stor flod i Sydostasien som korsar sex länder och övertygar med sina tydliga linjer, sin unika karaktär och sitt naturliga utseende. Den harmoniska färgkombinationen rundar av det övergripande konceptet och berikar varje livsstil på landsbygden. Den smala, mycket höga skärmen är rund och tillverkad av bambu. Ett flexibelt material som växer extremt snabbt och används som ett populärt alternativ till trä. Den nedre halvan är naturfärgad och vävd och låter ljuset komma ut i alla riktningar genom springorna, medan den övre halvan är ogenomskinlig och lyser helt i vitt. Förutom att skapa ett stämningsfullt mönster ger detta också direkt nedåtriktad belysning. Oavsett om den installeras ensam eller i grupp, gör Mekong-pendellampan alltid en bra figur. - Vit textilkabel med nickelfärgat uttag och kåpa År 2016 etablerades varumärket Good & Mojo på marknaden av det nederländska företaget It's about Romi. Lamporna i den här hållbara kollektionen är uppkallade efter välkända regioner, floder och berg runt om i världen. En igenkänningsfunktion som redan återspeglas hos tillverkaren It's about Romi, vars armaturer är uppkallade efter städer. Genom att delta i välgörenhetsprojekt gör de något bra för människor och miljön med sin belysning.
 • GOOD & MOJO Andes bordslampa, grön/natur

  GOOD & MOJO Andes bordslampa, grön/natur
  Naturlig bordslampa Andes tillverkad av hållbara material Den här bordslampans fot och ram är gjorda av bambu. Ramen kännetecknas av två armar som sätts in i varandra. Den övre armen förverkligar bordslampans utskjutande form. I dess ände monteras en rund skärm av linne, som är helt i naturgrön färg, är öppen upptill och nedtill och avger ett mycket diffust ljus runtomkring. Textilkabeln slingrar sig längs och genom ramen och kompletterar helheten på ett elegant och harmoniskt sätt. De hållbara material som används avrundar harmoniskt detta mycket naturliga belysningsobjekt. Bambu är en växt som växer mycket snabbt och kan huggas ner om och om igen. Den producerar också betydligt mer syre än träden och ligger därför långt före vanligt trä i många avseenden. Dessutom är linnematerialet i skuggan mer ekonomiskt att odla än till exempel bomull - det kräver mindre vatten och kemikalier och är mycket populärt, särskilt på grund av sin stabilitet. Good & Mojo är det unga nederländska företaget It's about Romi:s hållbara varumärke som lanserades 2016. Förutom medveten materialanvändning är de involverade i många projekt. Förutom samarbetet med organisationen Eden Reforestation Projects, genom vilket ett träd planteras för varje såld lampa, har Good & Mojo åtagit sig att förse människor som inte har tillgång till elnätet med solcellsprodukter genom att donera till WakaWaka Foundation.
 • GOOD & MOJO Andes golvlampa, grön/natur

  GOOD & MOJO Andes golvlampa, grön/natur
  Hållbar golvlampa Andes - naturliga färger och naturmaterial i kombination Den eleganta Andes golvlampan inspirerar med sin graciösa ram av ren bambu, som anses vara stark och flexibel. Bambu växer särskilt snabbt, även om den har klippts, så denna växt är mycket hållbar och producerar dessutom mer syre än träd. Basen och ramen har utformats med tanke på naturliga färger och harmonierar därför med den runda, cylindriska skärmen, som har en grön nyans och kompletterar lampans hållbara karaktär med hjälp av den ekologiska linnedukten som används. Lin är starkare än bomull och kräver betydligt mindre vatten och kemikalier för att odlas. Tack vare skärmens karaktär avges ljuset på ett homogent, diffust sätt och skapar en tilltalande accentbelysning. Andes kan bekvämt slås på och stängas av med en fotbrytare på kabeln. De nämnda materialaspekterna är särskilt viktiga för tillverkaren Good & Mojo. Han har gjort det till sitt uppdrag att skapa hållbar belysning som gör gott och hjälper människor. De låter majoriteten av sina lampor tillverkas av människor i små städer i Vietnam, som kan försörja sig på sitt hantverk. Dessutom planterar Good & Mojo ett träd för varje såld armatur, vilket sker i samarbete med organisationen Eden Reforestation Projects.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa, konisk, H 66 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa, konisk, H 66 cm
  Kalimantan hängande lampa med harmoniskt formad, unik bambu skärm Kalimantan pendellampans höga, närvarande skugga med sin naturliga utstrålning fångar omedelbart ögat. Den är koniskt formad och tillverkad av bambu. Ett material som anses vara hållbart - bambuplantan kan huggas ner om och om igen och växer snabbt igen. Tack vare sin flexibilitet kan den vävas för hand för att skapa en unik skugga. Förutom den naturfärgade bambun finns även svart bambu med i mönstret. Resultatet är en detaljrik kropp vars linjer framträder på ett slående sätt. Skärmen är öppen i botten och avger ljuset direkt i en ljuskägla. Runt omkring ger den vävda strukturen diskreta ljusspår som tecknar ett mönster i rummet. Lampserien är designad av varumärket Good & Mojo, som kommer från tillverkaren It's about Romi. Good & Mojo designar hållbar belysning som samtidigt gör något gott och minimerar sitt eget ekologiska fotavtryck. Tillverkaren donerar till exempel till välgörenhetsorganisationer som WakaWakaFoundation, som använder donationerna för att köpa och distribuera solcellsprodukter till fattiga människor som inte har tillgång till elnätet.
 • GOOD & MOJO Palawan bordslampa i 3-pack

  GOOD & MOJO Palawan bordslampa i 3-pack
  Bambu bordslampa Palawan i ett dekorativt set med 3 lampor Den naturfärgade bambulampan har en mycket speciell charm. Det naturliga utseendet och den tilltalande designen gör Palawan till ett dekorativt belysningselement som skapar en mysig atmosfär. Hela kroppen är vävd av hållbar bambu, en mycket snabbväxande, flexibel växt som övertygar med sin höga syreproduktion. Basen är ganska smal och cylindriskt formad och har en elegant järnram inuti, som bär uttaget och kabeln. Den platta, runda skärmen är nästan helt stängd, endast i toppen finns ett runt ljusuttag. På så sätt skapar bordslampan ett indirekt ljus som också lyser runt omkring genom mönstret och sprider en atmosfärisk ljusbild i rummet. För att öka den dekorativa effekten levereras Palawan i ett set med tre figurer - två mindre figurer i samma form som också är gjorda av bambu pryder bordslampan och får den att se ut som en liten familj i sin helhet. 2016 lanserades det hållbara varumärket Good & Mojo av det nederländska företaget It's about Romi. Sedan dess har de redan kunnat plantera över 35 000 träd, eftersom de för varje såld produkt investerar i ett nytt träd. Dessutom har över 6 500 familjer redan fått solcellsprodukter genom donationer till WakaWaka Foundation. Företaget har i många år varit engagerat i sociala och välgörenhetsprojekt för att hjälpa människor och vår miljö.
 • GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 32 cm

  GOOD & MOJO Mekong hänglampa, höjd 32 cm
  Rund hängande lampa Mekong med vit-naturfärgad bambu skärm I den här hängande lampan är varje detalj genomtänkt och färgkoordinerad. Den unika, handgjorda skärmen är tillverkad av bambu. Ett material som anses vara hållbart och särskilt inspirerande med sin snabba tillväxt. När den väl är avverkad växer den tillbaka på mycket kort tid, är mycket flexibel och producerar mer syre än träd. Den övre halvan av skuggan är ogenomskinlig och helt vit. Den nedre halvan däremot skapar ett atmosfäriskt ljus när det lyser genom luckorna i det vävda, naturfärgade materialet. Den runda skärmen är öppen i botten så att ljuset kan komma ut direkt. - Vit textilkabel med nickelfärgat uttag och kåpa Tack vare sitt engagemang i välgörenhetsstiftelser och organisationer som Eden Reforestation Projects och WakaWakaFoundation gör den nederländska tillverkaren It's about Romi det möjligt att med hjälp av donationer förse människor som inte har tillgång till elnätet med solelprodukter och att plantera ett träd för varje såld produkt som ett sätt att återplantera skog. Med sitt hållbara varumärke Good & Mojo tar de ytterligare ett viktigt steg för att minimera sitt ekologiska fotavtryck.
 • GOOD & MOJO Iguazu Small hänglampa rund Ø50 cm

  GOOD & MOJO Iguazu Small hänglampa rund Ø50 cm
  Jute hängande lampa Iguazu i naturligt utseende Iguazu hängande lampa utstrålar en behaglig, naturlig känsla. Skuggan är helt tillverkad av naturfibrerna jute, som anses vara särskilt robusta, mycket sträckbara och rivningsbeständiga. Den odlas på bördiga alluvialjordar, vilket innebär att juteplantan inte behöver gödslas. Detta är en fördel för både miljön och jordbrukarna, eftersom odlingen inte är lika intensiv som till exempel bomullsodling. Denna hållbara karaktär gör materialet idealiskt för den hållbara, medvetna belysningskollektionen Good & Mojo, som lanserades av den nederländska tillverkaren It's about Romi. Målet är att skapa belysning som lämnar minsta möjliga ekologiska fotavtryck och samtidigt gör något gott. Genom partnerskapet med ideella organisationer planteras till exempel ett träd för varje såld armatur. På grund av skuggans karaktär kommer ljuset in i rummet genom de fina maskorna och sätter stämningsfulla accenter. Dessutom lyser den mycket och direkt genom den nedre öppningen, vilket gör att den kan användas till exempel ovanför matbordet. Iguazu harmonierar med naturliga inredningsstilar.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø44cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa horisontell Ø44cm
  Pendel lampa Kalimantan med svart-naturlig vävd skärm Den runda, formstarka hängande lampan Kalimantan skapar en mycket speciell ljusatmosfär och kompletterar harmoniskt varje livsstil som präglas av naturlighet. Dess horisontellt orienterade, stora skugga är gjord av bambu. Som en visuell höjdpunkt har ovansidan försetts med svart bambu och undersidan har behållits i naturlig färg. Tack vare vävmönstret skapas slitsar genom vilka ljuset kan komma ut runtomkring och skapa en mysig atmosfär. I botten finns en rund öppning genom vilken ljuset avges direkt och ljuskällan är synlig. För att förstärka den dekorativa aspekten av Kalimantan rekommenderas en glödlampa med varm vit ljusfärg. Lampskärmarna i den här kollektionen är handgjorda av människor från Vietnam. På så sätt kan de bevara och använda sina traditionella tekniker och samtidigt säkra sin försörjning genom sitt arbete. Det är viktigt för varumärket Good & Mojo att inte bara sprida ljus med sina hållbara lampor, utan också att göra gott. Tillsammans med WakaWakaFoundation möjliggörs anställning av sådana samhällen, och samtidigt förser de genom donationer människor som annars inte har tillgång till elektricitet med solcellsprodukter.
 • GOOD & MOJO Kalimantan bordslampa, Ø 44 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan bordslampa, Ø 44 cm
  Imposant, naturlig bordslampa Kalimantan med tvåfärgad skärm Kalimantan bordslampa kännetecknas av ett tydligt formspråk och ett naturligt, unikt utseende. Den runda skärmen bildar en kropp med en rund öppning i mitten. Från detta centrum strålar ljuset i alla riktningar och ger direkt insyn i den insatta ljuskällan. Den handvävda bambuskärmen imponerar framför allt med sina detaljer. Det individuella vävmönstret har fina öppningar genom vilka ljuset också kommer ut och ger ett atmosfäriskt mönster i rummet. För att öka flexibiliteten när det gäller färgkonceptet har den ena sidan av skärmen naturfärgad bambu och den andra sidan svart. Den stabila, naturfärgade basen av bambu rundar harmoniskt av helheten. Den snabbväxande, starka bambuplantan anses vara särskilt hållbar och producerar mer syre än träd. Good & Mojo har därför valt den eftersom den är idealisk som material för deras hållbara ljuskollektion. Varumärket It's about Romi utmärker sig framför allt genom sitt sociala engagemang. Tillsammans med organisationer kämpar de mot fattigdom och ser till att ett träd planteras för varje såld armatur.
 • GOOD & MOJO Palawan taklampa natur/svart Ø40 cm

  GOOD & MOJO Palawan taklampa natur/svart Ø40 cm
  Rund taklampa Palawan med delad skärm i svart och naturlig färg Palawan taklampan passar harmoniskt in i naturligt hållna livsstilar och verkar inte påträngande på grund av sitt färgkoncept. Den elegant formade, runda skärmen följer tydliga, flytande linjer och är uppdelad i en övre och en undre del. I den nedre änden finns en rund fördjupning genom vilken ljuset avges direkt. Den övre halvan av skärmen av bambu har ett naturligt träutseende, den nedre halvan är svart. Ett enhetligt mönster pryder skärmen, vilket gör att ljuset kan lysa in i rummet genom luckorna och skapa ett stämningsfullt ljusmönster. Lampan är tillverkad av det nederländska företaget It's about Romi, som har den här serien till sitt hållbara belysningsmärke Good & Mojo. Sedan varumärket grundades 2016 har det samarbetat med WakaWaka Foundation. Detta samlar in pengar för att hjälpa behövande familjer med solelprodukter. Även i dag finns det miljontals människor som inte har tillgång till elnätet, och organisationen vill motverka denna fattigdom.
 • GOOD & MOJO Bhutan golvlampa svart 176 cm Ø50 cm

  GOOD & MOJO Bhutan golvlampa svart 176 cm Ø50 cm
  Bhutan Golvlampa med dubbla lager av bambuskärm Golvlampan Bhutan ger en naturlig känsla till inredningen. Den är tillverkad av hållbar bambu och inspirerar med sina färger och sin enhetliga design. Särskilt i den detaljerade skuggan finns unika vävmönster som skapar en stämningsfull ljusbild. Bhutan är utrustad med en stabil bas och en rak ram och kan placeras utan ansträngning. I den övre änden finns en annan lätt utskjutande arm - också gjord av bambu - monterad med en lättmanövrerad led som gör det möjligt att justera höjden. Den dubbelskiktade skärmen är upphängd från denna arm med en svart textilkabel. Den inre, naturfärgade skärmen är smal och hög, den yttre skärmen omger den i mitten och är vävd av svart och naturfärgad bambu. Ljuset från den glödlampa som används tränger in i de cylindriska skärmarnas intrikata struktur och skapar en mysig atmosfär i rummet. Bambu anses vara ett snabbväxande, starkt och flexibelt material som producerar mer syre än träd och som tack vare sina egenskaper inte behöver planteras om utan växer om och om igen. Detta gör det till ett material som passar perfekt för det hållbara varumärket Good & Mojo från det Amsterdambaserade företaget It's about Romi. Märket har gjort det till sitt uppdrag att skapa hållbar belysning som samtidigt gör något bra för människor. De stöder till exempel stiftelser som WakaWakaFoundation, som tillhandahåller solcellsprodukter till behövande människor som inte har tillgång till elnätet.
 • GOOD & MOJO Kalimantan golvlampa, skärm Ø60 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan golvlampa, skärm Ø60 cm
  Golvlampa Kalimantan av bambu med mångsidig skärm Den här speciella golvlampan inspirerar med sitt material och sitt utseende. En stabil bas och en ram av bambu i en naturlig färg utgör grunden för den slående, stora, runda lampskärmen som erbjuder mångfald. Den monteras vertikalt och omger ljuskällan, som kan ses genom en diskret öppning på framsidan. Kalimantans skugga är också vävd av bambu. Det speciella med det handgjorda unika stycket är färgdesignen. Den ena sidan av skärmen är tillverkad av svart bambu som bildar ett vävt mönster, den andra sidan av naturfärgad bambu. På så sätt har användaren alltid ett val och golvlampan passar harmoniskt ihop med resten av inredningen. Med hjälp av en fotomkopplare på kabeln kan Kalimantan enkelt styras på plats. När lampan är påslagen flödar ljuset genom luckorna och skapar ett tilltalande mönster av ljus och skugga i rummet. Bambu är en kraftig och stabil växt som kan klippas ner om och om igen och som inte behöver sås om. Detta gör materialet idealiskt för den hållbara ljuskollektionen i Good & Mojo-märket från det nederländska företaget It's about Romi, som gör mycket gott i världen genom att stödja välgörenhetsstiftelser.
 • GOOD & MOJO Mekong bordslampa, Ø 25 cm

  GOOD & MOJO Mekong bordslampa, Ø 25 cm
  Hållbar, rund bordslampa Mekong - varje såld lampa = ett planterat träd Den här bordslampan har både moderna och rustika inslag och är ett unikt ljuselement som ger en hemtrevlig atmosfär även när den är släckt. Den runda, mycket slutna skärmen är tillverkad av bambu. Medan den övre delen är dekorerad med fina mönster i en naturfärgad look, är den nedre delen helt utformad i skinande, täckande vitt. På insidan finns ett träkorn. Tack vare mönstret skapar det uppåtriktade ljuset också en stämningsfull ljusbild runt omkring, vilket skapar en mysig känsla. Varumärket Good & Mojo från det nederländska företaget It's about Romi står för hållbara belysningslösningar. Deras motto är att skapa något bra med ljuset, stödja människor och skydda miljön. Förutom att använda hållbara, medvetet utvalda material och tillverkningsprocesser är de engagerade i välgörenhetsprojekt. Detta har redan gjort det möjligt för dem att plantera över 35 000 träd och hjälpa mer än 6 500 familjer.
 • GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø44 cm

  GOOD & MOJO Kalimantan hänglampa vertikal Ø44 cm
  Vertikalt monterad hängande lampa Kalimantan tillverkad av bambuGood
 • GOOD & MOJO Cango vägglampa, ellips, svart

  GOOD & MOJO Cango vägglampa, ellips, svart
  Vägglampa Cango av bambu, med strömbrytare Den här handgjorda vägglampan i elliptisk form är vävd av bambu, ett hållbart, flexibelt material som kännetecknas av sin snabba tillväxt. Även om bambun skärs av om och om igen växer den lätt och snabbt igen och producerar mer syre än träd. En naturlig produkt som ger liv åt dina egna fyra väggar och som förkroppsligar varumärket Good & Mojo på ett utmärkt sätt. Varumärket från den nederländska tillverkaren It's about Romi vill göra något bra med sina lampor och deltar i många välgörenhetsprojekt - till exempel Eden Reforestation Projects. Genom detta partnerskap planteras ett träd i länder som Nepal, Madagaskar och Haiti för varje såld produkt. Syftet är att återbeskoga och minska den extrema fattigdomen genom att anställa bybor. Cango-skuggan tillverkas till exempel av bybor från Vietnam som på så sätt får ett levebröd. På så sätt är varje lampa unik och lika speciell som ljuset som kommer från den. Tack vare de fina stöttorna och de resulterande luckorna skapas ett spännande och jämnt mönster i rummet. Cangos övergripande utseende ger också rummet en viss naturlighet. Vägglampan kan enkelt manövreras på plats med hjälp av kabelns strömbrytare och är flexibel i sin installation tack vare kabeln.
 • GOOD & MOJO Bali golvlampa stativ svart Ø60 cm

  GOOD & MOJO Bali golvlampa stativ svart Ø60 cm
  Imponerande golvlampa Bali av bambu Golvlampan Bali är utrustad med en stabil bas och en robust, iögonfallande ram som omedelbart fångar ögat. I den övre änden av ramen, som är helt gjord av bambu, monteras en annan kort arm horisontellt och fästs med en led. Detta ger en viss rörlighet, eftersom den inspirerande skuggan hänger ner i dess ände, som också är tillverkad av bambu och har ett fantastiskt vävmönster. Dess runda, platta kropp har en diskret öppning i botten där ljuset kan komma ut direkt. Runt omkring lyser det mjukt genom den vävda bambuns mellanrum och skapar ett stämningsfullt ljusmönster som passar särskilt bra för mysiga kvällar i vardagsrummet. Bambu anses vara en särskilt hållbar produkt eftersom den växer mycket snabbt och när den har skurits av växer den upp igen utan att något nytt behöver planteras. Dessutom producerar bambu mycket syre. Detta gör materialet idealiskt för Good & Mojo-märket, som tillhör det nederländska företaget It's about Romi och som perfekt passar in i varumärkets hållbara belysningskollektion. Med sina armaturer och projekt vill företaget ta itu med människors miljömedvetenhet och erbjuda dem belysning som de också kan göra något gott med. Till exempel planteras ett träd i fattiga länder som Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya för varje köp av en av produkterna. Under tiden har detta redan hänt mer än 35 000 gånger.
 • GOOD & MOJO Andes vägglampa justerbar vit Ø47 cm

  GOOD & MOJO Andes vägglampa justerbar vit Ø47 cm
  Justerbar vägglampa Andes med två armar av bambu och linneskärm Andes-vägglampan har två graciösa armar av bambu, som är förbundna med varandra med hjälp av leder. De fina vingskruvarna i svart är diskreta men utgör ändå en lekfull detalj. De harmonierar med den lika svarta textilkabeln och ser till att den praktiska lilla strömbrytaren på väggfästet integreras diskret. Själva väggfästet är också tillverkat av bambu och inspirerar med en naturlig träådring som fortsätter på armarna. Bambu anses vara ett mycket hållbart material eftersom det kan skäras om och om igen och växer tillbaka mycket snabbt, och det är dessutom mycket stabilt. I slutet av de flexibelt justerbara armarna hänger en rund, cylindrisk skärm, som är helt vit och kompletterar den naturliga, behagliga färgdesignen perfekt. Den här skärmen av eko-tlinne är en fröjd med sin bländfria ljuseffekt, som skapas av materialets natur. Lin är ett mycket gammalt material som kräver mindre vatten och kemikalier för att växa än bomull och anses vara betydligt starkare. Det tilltalande utseendet i kombination med den direkta ljuseffekten nedåt och den indirekta runtomkring gör Andes till en elegant följeslagare bredvid soffan, bredvid en läsfåtölj eller till och med bredvid sängen. Den här ljuskollektionen har utformats av den nederländska tillverkaren It's about Romi med sitt hållbara varumärke Good & Mojo. Förutom sin medvetna användning av hållbara material stöder de WakaWakaFoundation, som samlar in pengar för att ge solprodukter till behövande familjer. De har också arbetat med Eden Reforestation Projects sedan 2019, vars uppgift är att plantera träd i Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya i syfte att återplantera skog och minska extrem fattigdom genom att anställa lokala bybor. En del av dem använder sitt traditionella hantverk för att tillverka unika lampor.
 • GOOD & MOJO Bali golvlampa stativ Ø60 cm

  GOOD & MOJO Bali golvlampa stativ Ø60 cm
  Imponerande golvlampa Bali av bambu Golvlampan Bali är utrustad med en stabil bas och en robust, iögonfallande ram som omedelbart fångar ögat. I den övre änden av ramen, som är helt gjord av bambu, monteras en annan kort arm horisontellt och fästs med en led. Detta ger en viss rörlighet, eftersom den inspirerande skuggan hänger ner i dess ände, som också är tillverkad av bambu och har ett fantastiskt vävmönster. Dess runda, platta kropp har en diskret öppning i botten där ljuset kan komma ut direkt. Runt omkring lyser det mjukt genom den vävda bambuns mellanrum och skapar ett stämningsfullt ljusmönster som passar särskilt bra för mysiga kvällar i vardagsrummet. Bambu anses vara en särskilt hållbar produkt eftersom den växer mycket snabbt och när den har skurits av växer den upp igen utan att något nytt behöver planteras. Dessutom producerar bambu mycket syre. Detta gör materialet idealiskt för Good & Mojo-märket, som tillhör det nederländska företaget It's about Romi och som perfekt passar in i varumärkets hållbara belysningskollektion. Med sina armaturer och projekt vill företaget ta itu med människors miljömedvetenhet och erbjuda dem belysning som de också kan göra något gott med. Till exempel planteras ett träd i fattiga länder som Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Moçambique och Kenya för varje köp av en av produkterna. Under tiden har detta redan hänt mer än 35 000 gånger.
 • GOOD & MOJO Mekong bordslampa, Ø 30 cm

  GOOD & MOJO Mekong bordslampa, Ø 30 cm
  Hållbar, rund bordslampa Mekong - varje såld lampa = ett planterat träd Den här bordslampan har både moderna och rustika inslag och är ett unikt ljuselement som ger en hemtrevlig atmosfär även när den är släckt. Den runda, mycket slutna skärmen är tillverkad av bambu. Medan den övre delen är dekorerad med fina mönster i en naturfärgad look, är den nedre delen helt utformad i skinande, täckande vitt. På insidan finns ett träkorn. Tack vare mönstret skapar det uppåtriktade ljuset också en stämningsfull ljusbild runt omkring, vilket skapar en mysig känsla. Varumärket Good & Mojo från det nederländska företaget It's about Romi står för hållbara belysningslösningar. Deras motto är att skapa något bra med ljuset, stödja människor och skydda miljön. Förutom att använda hållbara, medvetet utvalda material och tillverkningsprocesser är de engagerade i välgörenhetsprojekt. Detta har redan gjort det möjligt för dem att plantera över 35 000 träd och hjälpa mer än 6 500 familjer.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 44 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa av bambu, Ø 44 cm
  Rund vägglampa i bambu Bali med strömbrytare Att bevara traditionellt hantverk och göra det möjligt för familjer att försörja sig - det är vad den nederländska tillverkaren It's about Romi uppnår med sitt varumärke Good & Mojo genom att låta många av sina produkter tillverkas för hand i Vietnam. Det är främst människor från små samhällen i fattiga områden som använder sina hantverkskunskaper för att tillverka paraplyerna och på så sätt trygga sina familjers försörjning. Det är också på detta sätt som den unika skärmen på Bali-vägglampan skapas, som är vävd av svart och naturfärgad bambu och inspirerar med ett fantastiskt mönster. Bambu är ett hållbart material som producerar mer syre än träd och övertygar med sin snabba tillväxt. Korgmönstret skapar öppningar genom vilka ljuset kan strömma in i rummet och skapar ett särskilt stämningsfullt mönster. Användningen av varmvita glödlampor ökar inte bara den dekorativa effekten, utan också den mysiga atmosfären i rummet, som upplevs som mycket naturlig och behaglig enbart genom vägglampans utseende. På framsidan av den runda skärmen finns en rund fördjupning genom vilken ljuskällan är direkt synlig och en direkt rumsbelysning skapas. Via en strömbrytare på den svarta textilkabeln kan Bali enkelt användas på plats och är därför en idealisk belysning intill soffan eller i en läshörna. Good & Mojo samarbetar också med andra stiftelser, vilket till exempel innebär att ett träd planteras för varje lampa som säljs. Dessutom donerar de belopp för att tillhandahålla solcellsprodukter till människor som lever i fattigdom. De lägger också särskild vikt vid användningen av hållbara material.
 • GOOD & MOJO Algarve hänglampa, mörkbrun

  GOOD & MOJO Algarve hänglampa, mörkbrun
  Algarve rund hängande lampa i kork från Good & Mojo Den här hängande lampan är tillverkad av hållbar kork och övertygar med sitt naturliga utseende. Kork har använts som ett populärt material i många år och anses vara särskilt hållbart eftersom det inte skadar trädet självt under skörden. Hela den runda, mycket platta skärmen är tillverkad av kork och har en naturlig färg. En svart och vit textilkabel bildar upphängningen och övergår i en diskret, rund kapell. På grund av skuggans beskaffenhet sänds ljusstrålen nedåt över ett stort område. Den öppna konstruktionen gör att ljuskällan som ska användas är direkt synlig, varför det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor. Algarve är ett attraktivt belysningselement för bord och diskar som ger rummet en naturlig karaktär. Good & Mojo låter majoriteten av sina lampor tillverkas för hand av hantverkare i små lokala samhällen i Vietnam. Detta görs med gamla, traditionella tekniker och gör det möjligt för många familjer att försörja sig på detta sätt. Tillverkaren stöder också WakaWaka Foundation. Denna stiftelse samlar in pengar för att tillhandahålla solcellsprodukter till behövande familjer som inte har lyxen av ett fungerande elnät. Sedan 2019 planteras dessutom ett träd för varje såld armatur i samarbete med organisationen Eden Reforestation Projects.
 • GOOD & MOJO Bali vägglampa 2 armar, natur 44x12 cm

  GOOD & MOJO Bali vägglampa 2 armar, natur 44x12 cm
  Höjdjusterbar vägglampa Bali i bambu med två naturfärgade armar Med två justerbara armar av naturfärgad bambu övertygar Bali-vägglampan med funktionalitet och karaktär. Det slående utseendet drar genast till sig betraktarens uppmärksamhet och dekorerar inredningen även när den är avstängd. De två justerbara, smala armarna är monterade på ett vinklat väggfäste och är kopplade till varandra med hjälp av leder. En svart textilkabel slingrar sig runt dem och fungerar som en upphängning för den unika bambuskärmen. Skärmen är handvävd av svart och naturfärgad bambu och inspirerar till atmosfäriskt ljus genom sitt diskreta mönster. Luckorna gör att ljuset kan komma ut i hela rummet. Nedanför finns en rund öppning genom vilken ljuset kan komma ut direkt. Den expansiva designen gör Bali till ett flexibelt belysningselement som enkelt kan styras på plats med hjälp av den integrerade strömbrytaren. Det bambumaterial som används anses vara särskilt hållbart. Den producerar mer syre än träd, är mycket produktiv och växer om och om igen, även efter att ha huggits ner igen. Bambu är också mycket flexibelt och stabilt på samma gång. Många egenskaper som har fått varumärket Good & Mojo att välja detta material för sina hållbara armaturer. Det nederländska varumärket It's about Romi är engagerat i sociala projekt och vill minska det ekologiska fotavtrycket med sina produkter avsevärt och planterar till exempel ett träd för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Mekong taklampa, vit/natur

  GOOD & MOJO Mekong taklampa, vit/natur
  Bamboo Taklampa Mekong med tvådelad skärm Den runda Mekong-taklampan har en optiskt tvådelad skärm som är handgjord av bambu. Bambu är ett extremt stabilt, men också flexibelt material som anses vara mycket starkt i tillväxt och producerar mycket syre som växt. Dess flexibilitet gör det möjligt att väva de enskilda delarna på traditionellt sätt, vilket främst är ett hantverk som behärskas av människorna i Vietnam. Tillverkningen gör det möjligt för dessa bybor att försörja sig och arbeta under humana förhållanden. Den övre halvan är vit, medan den nedre halvan har en naturlig färg. Ljuset kommer in i rummet runt om genom de fina springorna. Tack vare den nedåtriktade öppningen är belysningen direkt, vilket gör Mekong lämplig för allmän rumsbelysning. Dess naturliga känsla understryker moderna och medvetna livsstilar. År 2016 etablerades varumärket Good & Mojo på marknaden. De står för hållbara belysningslösningar och tillhör det nederländska företaget It's about Romi, som började arbeta med hållbara material redan 2010. För att göra ännu mer nytta samarbetar företaget med välgörenhetsstiftelser och organisationer som Eden Reforestation Projects, där ett träd planteras för återbeskogning för varje såld produkt.
 • GOOD & MOJO Iguazu taklampa, Ø 50 cm

  GOOD & MOJO Iguazu taklampa, Ø 50 cm
  Rund taklampa Iguazu tillverkad av jute Iguazu är uppkallad efter vattenfallen på gränsen mellan Brasilien och Argentina, de är de största vattenfallen i Sydamerika och ett populärt utflyktsmål. När vattnet rinner nedåt, gör även de fina linjerna på det runda paraplyet det. Deras parallella placering och det tättmaskiga utförandet får dem att se ut som bäckar som ger insyn i interiören genom känsliga luckor. Ljuset kommer in i rummet utan ansträngning och skapar stämningsfulla ljusbilder. Den övre öppningen skapar ett mjukt, indirekt ljus, medan den nedre belyser rummet direkt. Taklampan är tillverkad av den populära naturfibern jute, som kännetecknas av sina speciella egenskaper. Förutom att juten är robust anses den vara mycket sträckbar och tålig, men hållbara aspekter bör också betonas. Det huvudsakliga odlingsområdet är bördiga alluviala jordar, som gör att juteväxten inte behöver gödslas. Detta är en stor fördel för miljön och jordbrukarna jämfört med intensiv bomullsodling. Detta är aspekter som bidrar till den grundläggande idén om det nederländska varumärket Good
 • Good&Mojo - Taklampa Iguazu - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Iguazu - Natur
  Taklampa Iguazu. Lamphållare av järn och skärm handgjord i jute. Diameter 40 cm och höjd 47 cm. Max 60W och med E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Founda
 • Good&Mojo - Taklampa Bromo L - Natur

  Good&Mojo - Taklampa Bromo L - Natur
  Taklampa Bromo L, gjord av bambu. Diameter 60 cm och höjd 13 cm. Max 40W. E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla och takkontakt ingår ej. Jordad.
 • Good&Mojo - TaklampaIguazuJute - Brun

  Good&Mojo - TaklampaIguazuJute - Brun
  Taklampa Iguazu. Lamphållare av järn och skärm handgjord i jute. Diameter 50 cm och höjd 60 cm. Max 40W och med E27 sockel. Sladdlängd 2 meter. Ljuskälla ingår ej. För varje lampa som säljs donerar Good&Mojo till WakaWaka Foundation. WakaWaka Founda