Gnosjö Konstsmide lampor

 • Gnosjö Konstsmide Scilla Bordslampa Portabel Svart - Bordslampor Aluminium Svart - 7816-750

  Gnosjö Konstsmide Scilla Bordslampa Portabel Svart - Bordslampor Aluminium Svart - 7816-750
  Scilla bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar, iögonfallande design i aluminium och en liten storlek perfekt till balkongen. Genomskinlig lampskärm för ett unikt uttryck. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur. Bra att veta om Scilla bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Bordslampan finns i olika färgval.- Scilla uppskattas för den portabla designen.- Scilla är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Bordslampor i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Portofino Bordslampa Portabel Vit - Utomhusbelysning Aluminium Vit - 7815-250

  Gnosjö Konstsmide Portofino Bordslampa Portabel Vit - Utomhusbelysning Aluminium Vit - 7815-250
  Portofino bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar design i aluminium perfekt för uteplatsen eller terrassen. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur och ett handtag upptill perfekt för väggupphängning. Solcellspanel på ovansidan för enkel laddning. Bra att veta om Portofino bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Skymningssensor.- Portofino uppskattas för den portabla designen.- Portofino är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- Bordslampan finns i olika färgval.- Solcellspanel på ovansidan.- USB-kabel ingår.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Ravello Golvlampa Portabel Svart 300 Mm - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7811-750

  Gnosjö Konstsmide Ravello Golvlampa Portabel Svart 300 Mm - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7811-750
  Ravello golvlampa från Konstsmide Gnosjö med en portabel design i aluminium med ett handtag ovanpå för enkel transportering. Inbyggd LED med ett varmvitt ljus och en dimmer för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ravello golvlampa - Ravello uppskattas för den portabla designen.- Golvlampan finns i olika storlekar.- Inbyggd LED.- Ravello är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmt, behagligt ljus.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Ravello Golvlampa Portabel Svart 500 Mm - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7812-750

  Gnosjö Konstsmide Ravello Golvlampa Portabel Svart 500 Mm - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7812-750
  Ravello golvlampa från Konstsmide Gnosjö med en portabel design i aluminium med ett handtag ovanpå för enkel transportering. Inbyggd LED med ett varmvitt ljus och en dimmer för justering av ljusstyrka. Går att använda både inom- och utomhus. Bra att veta om Ravello golvlampa - Ravello uppskattas för den portabla designen.- Golvlampan finns i olika storlekar.- Inbyggd LED.- Ravello är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Varmt, behagligt ljus.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Scilla Bordslampa Portabel Vit - Bordslampor Aluminium Vit - 7816-250

  Gnosjö Konstsmide Scilla Bordslampa Portabel Vit - Bordslampor Aluminium Vit - 7816-250
  Scilla bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar, iögonfallande design i aluminium och en liten storlek perfekt till balkongen. Genomskinlig lampskärm för ett unikt uttryck. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur. Bra att veta om Scilla bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Bordslampan finns i olika färgval.- Scilla uppskattas för den portabla designen.- Scilla är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Manorola Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7820-750

  Gnosjö Konstsmide Manorola Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7820-750
  Manorola bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar design i aluminium perfekt för uteplatsen eller terrassen. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur och en krok upptill för enkel upphängning. Bra att veta om Manorola bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Manorola uppskattas för den portabla designen.- Manorola är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Chieti Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7821-750

  Gnosjö Konstsmide Chieti Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7821-750
  Chieti bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar design i aluminium perfekt för uteplatsen eller terrassen. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur. Den har en skål i glas upptill perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Chieti bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Chieti uppskattas för den portabla designen.- Chieti är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår.- Bordslampan finns i olika färgval.- Förvaring i glas upptill.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Portofino Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7815-750

  Gnosjö Konstsmide Portofino Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - 7815-750
  Portofino bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar design i aluminium perfekt för uteplatsen eller terrassen. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur och ett handtag upptill perfekt för väggupphängning. Solcellspanel på ovansidan för enkel laddning. Bra att veta om Portofino bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Skymningssensor.- Portofino uppskattas för den portabla designen.- Portofino är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- Bordslampan finns i olika färgval.- Solcellspanel på ovansidan.- USB-kabel ingår.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.
 • Gnosjö Konstsmide Chieti Bordslampa Portabel Grå - Utomhusbelysning Aluminium Grå - 7821-300

  Gnosjö Konstsmide Chieti Bordslampa Portabel Grå - Utomhusbelysning Aluminium Grå - 7821-300
  Chieti bordslampa från Konstsmide Gnosjö med en uppladdningsbar design i aluminium perfekt för uteplatsen eller terrassen. Inbyggd LED med dimmer för justering av ljusstyrka och färgtemperatur. Den har en skål i glas upptill perfekt för snygg förvaring. Bra att veta om Chieti bordslampa - Inbyggd LED.- Justerbar färgtemperatur.- Chieti uppskattas för den portabla designen.- Chieti är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Uppladdningsbart batteri.- USB-kabel ingår.- Bordslampan finns i olika färgval.- Förvaring i glas upptill.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Grå Utomhusbelysning i Aluminium från Gnosjö Konstsmide med stor omsorg.