Globo lampor

 • Taklampa Viktor, tre ljuskällor - höj och sänkbar

  Taklampa Viktor, tre ljuskällor - höj och sänkbar
  Ovanlig taklampa Viktor - tre ljuskällor Taklampan Viktor med tre ljuskällor fulländar en miljö i industriell stil, till exempel om den används i en bostad i en ombyggd fabrikslokal. Lampans speciella fördel: Upphängningen av taklampan Viktor justeras i höjd med hjälp av fyra rullar. På så sätt kan lampans höjd varieras mellan 90 cm och 160 cm. Det mörka utseendet med svart lackering hos taklampan lättas upp av fattningarnas finish i antikmässing. Taklampan Viktor är stilren när retrofit-lampor används som ljuskällor (kan beställas under Tillbehör).
 • Pendellampa Annika med fyra glasskärmar

  Pendellampa Annika med fyra glasskärmar
  Hänglampa Annika i mässing med glasskärmar Unik design till alla rum: med hänglampan Annika får man ett stilfullt belysningskoncept i hemmet. Designelementet övertygar med socklar i matt mässing, färgat glas och bruna textilsladdar. Enkel elegans och klassisk design möts och harmoniserar på bästa sättet. Hänglampans fyra lampor monterades i rad och har en cylindrisk form. Den stilfulla lampan övertygar samtidigt med sin enkla men ändå ytterst moderna design. Speciellt i moderna kök med ljusa färger och ovanför avlånga matbord i mörkt trä harmoniserar den välformade lampan som passar bäst till filament- och rustikalampor. Perfekt för mysiga stunder med vänner och familjen som garanterad kommer att minnas som ljusa ögonblick.
 • Rund LED-pendellampa Ulleu med hamparep 6 lampor

  Rund LED-pendellampa Ulleu med hamparep 6 lampor
  Rustik LED-taklampa Ulleu i svart design Traditionell stämning sprids så fort LED-taklampan Ulleu belyser rummet. Lampans rustika och robusta design övertygar med ett svart, komplext arbetat metallupphäng som avslutas av en krans av hamparep. På denna krans monterades sex identiska, svarta socklar som efter behag kan förses med olika ljuskällor med E27-socklar. Resultatet är en hemtrevlig atmosfär som sörjer för stämningsfull belysning på kvällen. LED-taklampan Ulleu kan användas vid matbordet hemma, men även i rustikt inredda restauranger eller barer och skapar en mysig stämning där.
 • Vägglampa Viktor i industridesign

  Vägglampa Viktor i industridesign
  Vägglampan Viktor - stilrent tillbehör till en industriell design En inredning i industriell stil kan effektfullt betonas genom att använda extra ljuskällor i samma stil. För detta passar metallvägglampan Viktor utmärkt. Designen av vägglampan, som är tillverkade av metall i svart och mässingsfärg, påminner om den tidiga industrialiseringsperioden. Som ljuskälla kan E27-lampor på upp till 60 W användas. Särskilt vackert är det med retrofit-glödlampor, som kan beställas under Tillbehör.
 • Ticon – golvlampa med skärmar med tygöverdrag

  Ticon – golvlampa med skärmar med tygöverdrag
  Golvlampa Ticon med färgglada skärmar i sammet Med golvlampan Ticon får man en mysig må bra-känsla i varje rum. Oavsett om den används i sov- eller vardagsrummet, den eleganta och samtidigt kontrastrika golvlampan med tre skärmar och dynamisk sammanflätad stomme fungerar som konstobjekt som drar blickarna till sig. Lampskärmarna med sammetsöverdrag i rött, grått och blått skapar en spännande färgkontrast som framhäver den stämningsfulla atmosfären i hemmet. Denna effekt stöds av den gyllene beläggningen på insidan. Dessutom fungerar små hål i skärmen inte bara som dekoration, utan även som fina öppningar genom vilka ljuset kan skapa häpnadsväckande effekter i det mörka rummet.
 • Trädmönstrad taklampa Cianna

  Trädmönstrad taklampa Cianna
  Glänsande förkromad taklampa Cianna med dekorerad skärm Denna dekorativa taklampa blir ett verkligt blickfång i samband med många aktuella inredningsstilar. Detta tack vare den dekorativa skärmen av rostfritt stål, som inte bara strålar genom den glänsande kromfinishen, utan även på grund av trädmönstret, som är utstansat ur skärmen. På så sätt skapas en allmänbelysning med alldeles speciell ton. Taklampan Cianna är även i släckt tillstånd en dekorationsdetalj för varje rum.
 • Pendellampa Amy med plastkristaller, guld

  Pendellampa Amy med plastkristaller, guld
  Amy hängande lampa med textilskärm i guld och plastkristaller - för lyxiga belysningslösningar Den runda skärmen som är täckt av fint tyg och den ädla gyllene färgen ger den här hängande lampan ett uttryckligen festligt utseende. De genomskinliga plastkristallerna förstärker detta intryck och skapar en lekfull kontrast till lampskärmens textila utseende. Designen på Amy hängande lampa kombinerar framgångsrikt återhållen, klassisk elegans med effektiv utsmyckning. Amy hängande lampa är idealisk för alla inredningsstilar som betonar lyx med höga estetiska standarder. Vare sig det är i vardagsrummet, hallen eller i ett stilfullt och mysigt sovrum - den här modellen förhöjer alla rum. Belysningslösningen kan kompletteras med andra fint dekorerade armaturer.
 • Rund soldriven marklykta Valea i rostfritt stål

  Rund soldriven marklykta Valea i rostfritt stål
  Kompakt soldriven marklykta Valea i 3-pack Kombinationen av lamphuvudets satinerade yta med ädel, metallisk glans och en vit diffusor i plast skapar ett enhetligt, tidlöst och modernt utseende. Solarlampan Valea är utvecklad för utomhusbruk och väderbeständig. Solpanelen laddar batteriet under dagen, där en full laddning ger belysning i ca åtta timmar. Denna LED-lampa kan installeras på två sätt: Å ena sidan kan den monteras med hjälp av markspettet för att stå extra stabilt, å andra sidan kan den bara ställas upp. I trädgården kan marklyktan Valea användas på olika sätt. Denna utomhuslampa är perfekt lämplig för montering nära marken och därmed perfekt för att belysa stigar i trädgården. Dessutom kan lampan framhävas som effektfull inramning av trädgårdsdammen eller som lysande höjdpunkt på terrassen.
 • Bordslampa Tuxon med svart-gyllene skärm

  Bordslampa Tuxon med svart-gyllene skärm
  Bordslampa Tuxon med svart-gyllene skärm Varm belysning och gyllene ljus på nattduksbordet: bordslampan Tuxons stilrena design har en glänsande gyllene insida och en svart utsida i sammet. Den högkvalitativa designen är en riktig höjdpunkt i vardagsrummet och är ett dekorativt designelement som pryder varje inredningsstil. Den stilrena bordslampan sörjer för en unik och hemtrevlig känsla så att hemmet blir ännu mysigare. Den varma belysningen, som reflekteras tack vare den gyllene folien och avges genom de små hålen i omgivningen, badar nattduksbordet, byrån eller fönsterbrädan i ett behagligt ljus som är perfekt till avslappning. På så sätt kompletteras ljuskonceptet hemma på ett optimalt sätt med ännu ett blickfång.
 • Flerfärgad plafondlampa Flower

  Flerfärgad plafondlampa Flower
  Plafondlampa Flower i underbara akrylblommor Plafondlampan Flower är sammansatt av olika blommor. En del av blommorna är transparenta, en del är röda, lila, bärnstensfärgade, blå eller gröna. När lampan tänds åstadkoms med Flower en snygg effekt. Ljuskälla ingår inte i leveransen.
 • Solarlampa m. spett Fania i rostfritt stål, 3-pack

  Solarlampa m. spett Fania i rostfritt stål, 3-pack
  Smal LED-solarlampa Fania i 3-pack En intressant höjdpunkt med marklyktan Fania är lamphuvudets effektfullt räfflade yta i transparent plast. De smala räfflorna utgör en spännande kontrast till sockelns spegelglatta yta i rostfritt stål. Tack vare kapslingsklass IP44 är väglyktan Fania damm- och vattenskyddad. Solpanelen och det integrerade batteriet sörjer för autonom elförsörjning, där det fulladdade batteriet räcker för belysning i åtta timmar. Lampan Fania är utrustad med ett markspett, som sörjer för att den står stabilt på olika underlag. Denna utomhuslampa, som levereras i praktiskt 3-pack, är först och främst avsedd för att belysa stigar i trädgården. Men även för att komplettera belysningskonceptet vid ingången är denna lampa perfekt.
 • Upprätt utomhusvägglampa ROBUSTE

  Upprätt utomhusvägglampa ROBUSTE
  Utomhusvägglampan ROBUSTE - charmig lampa med gamla förebilder Lamporna i serien ROBUSTE utmärker sig genom sitt utseende vars förebilder härstammer från gångna tider och förlänar utomhusområdet en alldeles särskild atmosfär. Förebilder från gångna tider, deras konstnärlighet och deras utformnings budskap är mycket efterfrågade även idag. De strukturerade stommarna och skärmarna hos lamporna i serien ROBUSTE är därmed perfekta belysningsanordningar. För oinskränkt utomhusanvändning är lampan skyddad mot partiklar och stänkvatten enligt skyddsklass IP44. Dessutom kan utomhusvägglampan användas med lågenergilampor (ingår inte i leveransen) vilket ger mätbart lägre energiförbrukning och längre livslängd.
 • Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm

  Glashänglampa Varus bärnsten 3 lampor Ø 51 cm
  Ett arrangemang av bärnstensfärgade glaskulor – glashänglampan Varus Varus är en hänglampa med flera lampor, en uppsättning orangegula glassfärer på en rund takkåpa med brun finish. Sfärerna är spiralformade, av varierande storlek och hänger på olika höga upphängningssystem, vilket ger ett fantastiskt tredimensionellt utseende. Glaskulorna är genomskinliga och gör att man tydligt kan se den lampa som ska användas. Både blandningen av material och de naturliga bruna färgerna ger lampan en varm utstrålning, vilket är särskilt trevligt när ljuset är tänt.
 • Plafondlampa EDISON i trä, mörk

  Plafondlampa EDISON i trä, mörk
  Taklampan EDISON - ljusstyrka i trä Taklampan EDISON kännetecknas av sin fyrkantiga träram som omger den vinklade skärmen av vitt glas. Den här taklampan finns i mörkt eller ljust trä och kan anpassas till det individuella rumskonceptet. Å ena sidan är den här armaturen idealisk för att försköna rum där det redan finns andra rumselement i trä. Å andra sidan passar den här taklampan även i andra moderna rum. I vilket fall som helst tillför den ett naturligt element som övertygar ovillkorligen med sin ljusstyrka. Den här taklampan är kompatibel med energisparlampor. Lampor ingår inte i leveransen.
 • Elegant plafondlampa DIA 24 cm

  Elegant plafondlampa DIA 24 cm
  Elegant plafondlampa DIA hänför med dekorativt mönster Plafondlampan DIA är ett riktigt måste. Dess eleganta design kombinerar klassisk och modern smak och passar in i många inredningsstilar. DIAs dekorativa mönster på det satinerade glaset gör dett unik och uppseendeväckande intryck.
 • Hängande utomhusvägglampa ROBUSTE

  Hängande utomhusvägglampa ROBUSTE
  Utomhusvägglampan ROBUSTE - charmig lampa med gamla förebilder Lamporna i serien ROBUSTE utmärker sig genom sitt utseende vars förebilder härstammer från gångna tider och förlänar utomhusområdet en alldeles särskild atmosfär. Förebilder från gångna tider, deras konstnärlighet och deras utformnings budskap är mycket efterfrågade även idag. De strukturerade stommarna och skärmarna hos lamporna i serien ROBUSTE är därmed perfekta belysningsanordningar. För oinskränkt utomhusanvändning är lampan skyddad mot partiklar och stänkvatten enligt skyddsklass IP44. Dessutom kan utomhusvägglampan användas med lågenergilampor (ingår inte i leveransen) vilket ger mätbart lägre energiförbrukning och längre livslängd.
 • Taklampa Viktor med en ljuskälla - höj- o. sänkbar

  Taklampa Viktor med en ljuskälla - höj- o. sänkbar
  Industriellt designad taklampa Viktor - höj- och sänkbar Designen i industri-look är iögonfallande hos taklampan Viktor med en ljuskälla: den är helt tillverkad av svartlackerad metall, upphängningen kan justeras mellan 90 cm och 180 cm med hjälp av två rullar. Denna form av höjdjustering är en hyllning till mekaniken under den tidiga industrialiseringen. Särskilt autentisk ser taklampan Viktor ut som exempelvis områdesbelysning i matrummet, om man använder en ljuskälla med glödtråd.
 • LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen

  LED-taklampa Sierra med sidenskärm och hängen
  Fin LED-taklampa Sierra – elegant sidenskärm och glittrande glaskristaller Denna modell lekar med kontrasterna mellan ljust och mörkt samt transparens och opacitet. LED-taklampan Sierras eleganta skärm täcks av ett fint, något genomskinligt sidentyg. Den inre cirkeln med glänsande, förkromad sockel sörjer för en spännande kontrast till detta. Medan hängen i glittrande glaskristaller reflekterar ljuset från LED-ljuskällan, står sidentyget för behaglig, diffus belysning. På så sätt skapas ett komplext, fantasifullt utseende med en lyxig känsla. LED-taklampan Sierra kan användas både i vardags- och sovrummet. Även i en pompöst inredd hall ser denna taklampa mycket harmonisk ut. Med denna stilfulla taklampa kan speciellt lyxiga interiörer kompletteras. LED-taklampan Sierra kan dessutom integreras i olika moderna inredningar med höga estetiska krav.
 • Mjuk plafondlampa LA NUBE

  Mjuk plafondlampa LA NUBE
  Plafondlampan LA NUBE - hemtrevlighet uppstår från vana Plafondlampan LA NUBE förenar allt som man förväntar sig av en plafondlampa: Med vitt och nickel har plafondlampan angenämt ljusa och stilfullt verkande färger, den lätt strukturerade lampskärmen sprider ett behagligt ljus och den slanka stommen och det runda, solida basen tolkar en beprövad design. Plafondlampan LA NUBE hittar sin rätta plats i varje bostadsrum. Dessutom lämpar sig lampan för lågenergilampor (ingår inte i leveransen) och ger på så vis möjlighet till lägre energiförbrukning och lång livslängd.
 • Utomhusvägglampa med vintage-optik, rostfärgad

  Utomhusvägglampa med vintage-optik, rostfärgad
  Maritim utomhusvägglampa Linda med elegant nyans och rost Utformningen av utomhusvägglampan Linda påminner om lampor som finns på gamla fartyg. Detta gör lampan till en perfekt match för en lantlig stil eller en maritim inredning. Tack vare IP44 är den lämplig för utomhusbruk, där den belyser ingångar eller fungerar som en dekorativ ljuskälla på en terrass. Den eleganta lampskärmen fick en vintagepatina, vilket ger den det rustika rostiga utseendet och ger lampan den där säkerheten. Designen avrundas med en genomskinlig plastkula som sitter på lampskärmen. Detta gör att ljuset kan släppa nedåt, vilket säkerställer enhetlig belysning.
 • Fascinerande taklampa Siw

  Fascinerande taklampa Siw
  Taklampan Siw glänser med fascinerande design Skärmen hos taklampan Siw, som på grund av sin utsökta utformning får en nästan exotisk touche, är sammanfogad till en lampa av ett stort antal vita plastelement. Även utan belysning ser Siw ut som ett konstföremål, som har ett högt dekorvärde i varje rum. Ljuset banar sig väg genom plastelementen.
 • Utomhusdekorbelysning Talvi Solar i stendesign

  Utomhusdekorbelysning Talvi Solar i stendesign
  Kompakt solarlampa Talvi i 3-pack Denna dekorativa LED-lampans design inspirerades av en enkel sten. Därför integreras solarlampan Talvi även helt naturligt i omgivningen. Den lilla lampan i robust, väderbeständig plast är avsedd för att belysa stigar. Alternativt kan lampan monteras på en vertikal yta, för att användas som spotlight. Som belysningssystem för utomhusområdet är den utrustad med kapslingsklass IP44 och därmed skyddad mot vatten och damm. Soldriften gör lampan självförsörjande, så att den inte kräver någon extern elanslutning och på så sätt är lämplig för alla gestaltningsidéer på tomten eller i närheten av huset. Under dagen smälter plaststenarna in i omgivningen, under natten skapar de effektfulla ljusaccenter och sörjer för mer säkerhet.
 • Delare – hänglampa i rördesign med 4 ljuskällor

  Delare – hänglampa i rördesign med 4 ljuskällor
  Hänglampa Delare i rördesign Hänglampan Delare med fyra ljuskällor liknar ett gammalt vattenrör som har omvandlats till en ljuskälla. Den svarta lampan av rakt rör, T-rör och böjda rör hänger i två kedjor. Lampans och takkåpans svart yta förädlades med en gyllene patina. Väljs speciella ljuskällor – exempelvis LED-filamentlampor i kolvform som på bilden – kan den antika och unika effekten förstärkas.
 • Amy – textilhänglampa i silver med hängen

  Amy – textilhänglampa i silver med hängen
  Hänglampa Amy med textilskärm i en silvrigt metallisk färg med vackra hängen – en stilfull höjdpunkt för lyxiga moment Med sin eleganta textilskärm ser denna modell modern och effektfull ut. De fantasifulla hängen av fina glaskristaller ger hänglampan Amy en festliga känsla och sörjer dessutom för stämningsfulla ljuseffekter. Designerna bakom textilhänglampan Amy lekar med kontrasten mellan lampskärmens opaka utseende och hängens lekfulla transparens för att skapa ett livligt utseende. Med textilhänglampan Amy kan främst stilfulla och lyxiga interiörer dekoreras. Dessutom kan moderna, sofistikerade inredningsidéer profitera av denna attraktiva lampa. Inte bara i vardagsrummet, utan även i sovrummet kan hänglampan Amy framhävas på ett snyggt sätt. Som komplement till ljuskonceptet kan antingen ytterligare pompösa ljuskällor eller medvetet diskreta sådana användas.
 • Silvrig LED-taklampa Sierra med hängen

  Silvrig LED-taklampa Sierra med hängen
  LED-taklampa Sierra med siden och kristallhängen – elegant och lyxig Denna stilfulla lampa imponerar med sina otaliga effektfulla accenter. LED-taklampan Sierras design består av eleganta runda former och kombinerar fint sidentyg i en silvrigt metallisk färg med fint arbetade glaskristaller. Två överlappande cirklar skapar ett harmoniskt, lugnt utseende, de ljusa färgerna ger utseendet en festlig känsla. Tack vare de mjukt glittrande glaskristallerna och sockelns förkromade yta förstärks ljusutbytet, dessutom sörjer reflektionerna för fantasifulla ljuseffekter. LED-taklampan Sierra passar bäst i moderna hem med en lyxig känsla. Denna modell fungerar utöver i vardagsrummet även för att ljussätta sovrummet.
 • Pendellampa Jebel med tre betongskärmar

  Pendellampa Jebel med tre betongskärmar
  Pendellampa Jebel med tre betongskärmar för atmosfärisk belysning i moderna rum Den unika pendellampans design lekar med motsatser. Den ädelt förgyllde insidan skapar en elegant kontrast till utsidans industriella betongyta. Halvkulans mjuka runda former är i dialog med upphängets starka raka linjer och dekorationen i trä. Pendellampan Jebel med tre skärmar ser ut som en unikt handgjort produkt och är ett lyckat exempel för modern konst i inredningen. Den unika pendellampan passar bäst i sofistikerade och moderna interiörer. Pendellampan Jebel kan användas som imposant vardagsrumslampa, men är också lämplig för stora rum i urban eller exempelvis nordisk stil. För att göra pendellampan Jebel med tre ljuskällor till interiörens mittpunkt, rekommenderar vi att komplettera ljuskonceptet med diskreta lampor med metalldekorationer.
 • Golvlampa Lenius med rörlig skärm

  Golvlampa Lenius med rörlig skärm
  Industriellt utformad golvlampa Lenius med justerbar arm Golvlampan Lenius är en pärla av industriell design. Lampan är tillverkad av metall och är nästan helt lackerad i svart. Undantag är arm och uttag. Båda elementen lyser i en varm gammal mässingston, vilket ytterligare understryker det industriella utseendet. Skärmen kan justeras i höjd med den rörliga armen. Den industriella effekten betonas särskilt av dekorativa glödlampor med glödlampsoptik. Lampan är utrustad med en strömbrytare.
 • Barna – en gyllene LED-taklampa

  Barna – en gyllene LED-taklampa
  Graciös LED-taklampa Barna helt i gyllene glans Med gyllene LED-taklampan Barna får man lite lyx i hemmet, eftersom designen och färgen sörjer för en glamorös känsla. Lampan består av ett tunt, runt takfäste på vilket tre lika stora ringar monterades som lutas något mot varandra. Den består å ena sida av gyllene lackerad metall, å andra sidan av satinerad plast. Det varmvita ljuset sörjer för en vänlig stämning man mår bra av. Vad gäller stilen passar LED-taklampan Barna till moderna inredningsstilar och utgör en ädel, stilfull höjdpunkt i glänsande guld.
 • Utomhusvägglampa Bowle m. rörelsedetektor

  Utomhusvägglampa Bowle m. rörelsedetektor
  Utomhusvägglampan Bowle: ljus i glas och rostfritt stål! Lamporna i serien Bowle utmärker sig genom klassisk enkelhet i kombination med rostfritt stål. Denna kombination behöver inte frukta jämförelser med rika detaljer eller filigrana former för det är just enkelheten som utgör den beprövade stilen. Därför passar dessa lampor in i nästan varje utomhuskoncept. Utomhusvägglampan har en rörelsesensor med upp till 8 m räckvidd. Med en detektionsvinkel på 100° lämpar sig produkten perfekt för att belysa farliga områden eller sådana områden där individuellt ljus behövs. För oinskränkt utomhusanvändning är lampan skyddad mot partiklar och stänkvatten enligt skyddsklass IP44. Tekniska data rörelsedetektor: Max. effekt: 100 W Inkopplingstid: 15 sekunder till 5 minuter (inställningsbar) Känslighet: 30 lux (inställningsbar) Detektionsvinkel: 100 grader Räckvidd: max. 8 m Ljuskälla ingår inte i leveransen.
 • Viktor - taklampa i aluminium, svart

  Viktor - taklampa i aluminium, svart
  Svart taklampa Viktor med aluminiumskärm Viktor är idealet på en klassisk taklampa. Med den diskreta skärmen i aluminium är den som gjort för att ingå i ett köks belysning. Lampan levereras inklusive en E27-dekorationsljuskälla som ytterligare förstärkar den nostalgiska charmen.
 • 4 soldrivna LED-dekorationslampor Aro m. jordspett

  4 soldrivna LED-dekorationslampor Aro m. jordspett
  Aro – solar-LED-dekorationslampa i 4-pack Den soldrivna LED-dekorationslampan Aro levereras i praktiskt 4-pack och skapar en stämningsfull atmosfär i trädgården. Vardera lampa är utrustad med en jordankare som möjliggör att den placeras varsomhelst på tomten. Längs vägkanten eller rabatter sörjer Aro för belysningen som hjälper till att hitta rätt i mörkret, men den är även snygg som dekorationsbelysning i krukor. Det är viktigt att placera lampan i solen under dagen, så att det integrerade batteriet laddas.
 • Silvrig LED-taklampa Barna

  Silvrig LED-taklampa Barna
  Svängd LED-taklampa Barna sörjer för silvriga färgaccenter i hemmet LED-taklampan Barna i silver är ett fint inredningsobjekt som drar blickarna till sig. På det silvriga takfästet monterades tre fina ringar som lutar något nedåt åt olika håll. Samtidigt har ringarna två olika färger. Den yttre kanten består av silvrigt metalliskt lackerad metall, den inre kanten av ringen består av satinerad plast. Allt som allt gör lampan ett lekfullt, men ändå praktfullt intryck, så att den blir till höjdpunkten i modernt och ljust inredda hem och verkligen kommer till sin rätt. På grund av den tidlösa designen är den speciellt lämplig för sovrum och matsalar.
 • Annika – cylindrisk bordslampa i koppar

  Annika – cylindrisk bordslampa i koppar
  Kopparfärgad bordslampa Annika i cylindrisk form Den högkvalitativa bordslampan Annika har en speciellt ädel kopparfärg och övertygar som designlampa framför allt med sitt rökglas samt den cylindriska formen och kan perfekt integreras i alla rum. Speciellt filament- och rustikalampor är snygga alternativ till den välformade lampan. På grund av sina mått passar bordslampan bra på nattduksbordet, byrån eller skrivbordet. Med sin kopparfärgade sockel utstrålar den tidlösa designen en ädel charm som harmoniserar med otaliga inredningsstilar. Med hjälp av den praktiska strömbrytaren med touch-funktion kan den dessutom tändas och släckas snabbt och enkelt – på så sätt kan mörka hörn och rum belysas på nolltid.
 • Utomhusvägglampa Sella av rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Sella av rostfritt stål
  Utomhus vägglampa Sella med trendig vintage lampskärm, IP44 Nostalgiska tankar väcks med Sella utomhuslampa. Lampan får sitt trendiga vintageutseende från lampskärmen i stål. Detta påminner om design från tidigare decennier och är därför idealiskt för en romantisk, rustik atmosfär. På skärmen finns en välformad boll, som är gjord av transparent plast och därmed låter ljuset fly obehindrat nedåt. Utrustad med IP44 kan armaturen enkelt installeras utomhus. Oavsett om du vill belysa en entré eller som en stämningsfull dekoration på en terrass - den här lampan är en blickfång överallt.
 • Gammal mässing färgad LED-vägglampa Cosimo

  Gammal mässing färgad LED-vägglampa Cosimo
  LED-vägglampa Cosimo ger en angenäm indirekt belysning LED-vägglampan Cosimo verkar med sin gammal mässing-utseende särskilt ädel. Ljuset lyser uppåt och nedåt, så att en underbar indirekt belysning uppstår. Ett halvcirkelformat skal på väggfästet rymmer LED-lampor. Det varmvita ljuset reflekteras från vägglampans yta. Därmed verkar Cosimo raffinerad och dekorativ. Vägglampan arbetar mycket energieffektivt tack vare modern LED-teknologi. För den perfekta belysningen i hallen eller överallt där ett angenämt indirekt ljus önskas.
 • Effektfull LED.golvlampa Ilani RGB

  Effektfull LED.golvlampa Ilani RGB
  LED-golvlampa Ilani ger effektfull belysning LED-golvlampan Ilani består av ett klart plaströr, locket och foten är hållna i silver. Avstängd ganska diskret, men när ljuset slås på avslöjar Ileni sin charm och röret lyser i alla färger. Med den medföljande fjärrkontrollen kan 12 inställningar göras, inklusive färg förändringar och färgfixering.
 • Sagolik hänglampa Fairy Tale

  Sagolik hänglampa Fairy Tale
  Hänglampan Fairy Tale till barnrummet: En resa till sagolandet! Upp och iväg till sagolandet! Detta möjliggör hänglampan Fairy Tale. Lampan har designats speciellt för små flickor som låter sig fascineras av sagor, fabeldjur och underbart vackra princessor och gärna vill vara en del av denna sagovärld. Därför har lampan designats som rosa droska med ett hjärta som fönster och gula kronor som kungligt symbol. Det är klart att varje liten princessa vill stiga in i droskan. Med denna lampa i barnrummet kan resan till sagolandet börja!
 • Toppmodern taklampa Daiva 2 ljuskällor

  Toppmodern taklampa Daiva 2 ljuskällor
  Taklampa Daiva med exceptionella skärmar, två ljuskällor Blickfång hos taklampan Daiva med två ljuskällor är de båda små metallkorgarna som fungerar som skärmar. De ger denna toppmoderna ljuskälla ett ovanligt utseende och garanterar fri sikt till ljuskällan. Särskilt lämpligt som ljuskälla är därför dekorativa filament- eller retrofit-lampor: de kan beställas separat under Tillbehör. Daiva - en taklampa som kan kombineras med många moderna inredningsstilar och som möjliggör flexibelt riktbar belysning i t.ex. vardagsrummet.
 • Dekorativ bordslampa Annika mässing

  Dekorativ bordslampa Annika mässing
  Högkvalitativ bordslampa Annika i matt mässing Med bordslampan Annika får man gyllene glänsande ljus i vardagsrummet, sovrummet eller kontoret. Lampfotens matta mässingsfärg sörjer för en färgaccent och harmoniserar perfekt med det varma ljuset från rustika- eller filamentljuskällan – en stilren inredningsdesign får en diskret höjdpunkt med hjälp av denna lysande accessoar. Lampskärmen i cylindrisk form övertygar med sitt bärnstensfärgade glas genom vilket den integrerade ljuskällan är synlig. Med hjälp av strömbrytaren med touch-funktion finns det möjlighet för att snabbt tända och släcka lampan. Bordslampan överraskar samtidigt med sin matta mässingsfärg som gör designen enkel, men ändå elegant och den kommer överallt till sin rätt.
 • LED-taklampa Colla styrbar via fjärrkontroll

  LED-taklampa Colla styrbar via fjärrkontroll
  Taklampa Colla i vitt och silver Taklampan Colla som består av en rund metallram med lampan i mitten kombinerar enkel design med otaliga funktioner. Det enkla utseendet kompletteras av den ädla färgkombinationen vitt och silver och en praktisk styrning via fjärrkontroll – för ett omfattande ljuskoncept som imponerar. Lampan monteras direkt i taket och kan sedan dimras genom att trycka på en knapp. På så sätt ger den stilfulla taklampan alltid så mycket ljus som behövs. Därutöver kan man välja olika ljusfärger med hjälp av fjärrkontrollen. Modellen är en riktig multitalang som ger rätt belysning för alla situationer.
 • Hänglampa Harald i orientalisk stil svart

  Hänglampa Harald i orientalisk stil svart
  Orientalisk hänglampa Harald med ringstansning Hänglampan Harald kombinerar ett elegant utseende och orientalisk design till ett enkelt formspråk. Armaturen övertygar genom att den ringstanserna i den svarta textilskärmen och genom sin gyllene insida som skapar reflektioner när ljuset tänds och en särskild ljusatmosfär med en orientaliskt touch. Genom stansningarna kan ljuset inte bara lysa nedåt, utan även genom skärmen och göra varje rum magiskt. Den runda hänglampan är idealisk som belysning över matbordet eller i vardagsrummet. En E27-lampa måste sättas i.
 • 5-pack solarlampor Navin med RGB-färgväxel

  5-pack solarlampor Navin med RGB-färgväxel
  Magiska färger i trädgården med LED-solarlampan Navin Bara den eleganta, koniska formen gör lampan till ett blickfång. Men trädgårdslampan Navin har flera speciella egenskaper: lysdiodernas flytande färgväxel sörjer för magiska färgeffekter och skapar romantiska accenter. Tack vare solpanelen kräver utomhuslampan ingen elanslutning. Det integrerade batteriet laddas under dagen, så att lampan tänds i mörkret och ger behagligt, färgat ljus i ca åtta timmar. Tack vare jordspettet kan denna trädgårdslampan installeras nästan var som helst. Trädgårdslampan Navin i satinerad plast är utrustad med kapslingsklass IP44 och därmed perfekt lämplig för utomhusbruk. Särskilt praktiskt: Denna färgade lampa levereras i set om fem för flera gestaltningsmöjligheter.
 • Tuxon – hänglampa med sammetsskärm

  Tuxon – hänglampa med sammetsskärm
  Hänglampa Tuxon med svart sammetsöverdrag Med hänglampan Tuxon i metall får man underbart varmt ljus i hemmet. Lampan av högkvalitativ metall i cylindrisk form övertygar med sin unika design med modern känsla. Den gyllene glansen på insidan samt det matta sammetsöverdraget i svart ger lampan dessutom ett ädelt utseende. Med denna hänglampa blir varje rum ljussatt på det rätta sättet. Den moderna designen med små hål i skärmen passar till otaliga inredningsstilar och uppdaterar möblerna med hjälp av ädel belysning. Enkel elegans och mjuk lekfullhet kombineras hos denna stilfulla lampa med en gnutta gyllene orientalisk stil – till ett praktfullt blickfång i taket.
 • Med svart skrift - bordslampa Jolanda

  Med svart skrift - bordslampa Jolanda
  En diskret skrift pryder skärmen till bordslampan Jolanda Svagt kan man till exempel i den svarta inskriften se en krona, eiffeltornet och årtalet 1845, som tygskärm till bordslampan Jolanda är dekorerad med . Således ger den lila krämfärgade lampa en diskret, fransk touch till lägenheten. Till exempel, kan de användas som extrabelysningen på fönsterbrädan eller som en sänglampa. Men oavsett var den får sin plats så sprider Jolanda ett mysigt ljus överallt.
 • Med dragströmbrytare – golvlampan Libba kräm-trä

  Med dragströmbrytare – golvlampan Libba kräm-trä
  Tilltalande bearbetad golvlampa Libba med tvåfärgad skärm Områdesbelysning ska passa lika bra till inredningsstilen som huvudbelysningen. Men den har även ett annat syfte: att skapa en behaglig atmosfär. Detta gäller även golvlampan Libba, som exempelvis passar utmärkt som ljuskälla vid sittgruppen i vardagsrummet. Den dekorativa skärmen består dels av krämfärgad textil och dels av plastfaner i ljus trädesign. Utrustad med dragströmbrytare.
 • Aluminium-vägglampa Serin med LED-lampor

  Aluminium-vägglampa Serin med LED-lampor
  LED-vägglampa Serin med rörlig arm LED-vägglampan Serin kan monteras på väggen, även om det inte finns något eluttag i närheten. Den levereras inklusive 150 cm kabel med stickpropp. Strömbrytaren sitter bekvämt på framsidan av väggfästet. I LED-vägglampan Serin är en 4 Watt stark, varmvit LED-lampa inbyggd och ger behagligt ljus för till exempel lässtunden på kvällen, i soffan eller sängen.
 • Flexibel LED-bordslampa Paula, vit

  Flexibel LED-bordslampa Paula, vit
  LED-(skriv)bordslampa Paula med färgväxlare och touchdimmer LED-bordslampan Paula har en futuristisk design och hänför med olika funktioner. Lamphuvudet går över i en flexibel arm och kan riktas efter behov. En särskild egenskap är den belysta basen. Basen belyses i olika färger via en inbyggd färgväxlare. Dessutom är det möjligt att fixera en viss färg. Lampan kan styras bekvämt per touchdimmer.
 • Solarljusslinga Ece transparent 20 meter

  Solarljusslinga Ece transparent 20 meter
  Transparent solarljusslinga Ece för utomhusbruk Solarljusslingan Ece är den perfekta belysningen på balkongen, terrassen eller i ett träd. Med kapslingsklass IP44 är den lämplig för utomhusbruk, eftersom den är tålig och skyddad mot damm och stänkvatten. På grund av den moderna teknologin övertygar den även vad gäller energiförbrukningen. Tack vare solpanelen är belysningen gratis. Denna laddar batteriet med hjälp av solens energi och lyser i upp till 8 timmar när det är fulladdat. Längden från solpanelen till den första lampan är 3 meter, så att ljusslingan är flexibelt användbar. Tack vare den transparenta sladden lägger man knappt märke till ljusslingan Ece, när denna dekorerar plantor m.m.
 • Takspotlight Jonas i grått med fyra ljuskällor

  Takspotlight Jonas i grått med fyra ljuskällor
  Grå taklampa Jonas med fyra metallskärmar – flexibel, funktionell, elegant Designerna bakom denna modell hade funktionella ljuskällor från industrialiseringen som inspirationskälla. Takspotlighten Jonas övertygar med raka linjer och levererar praktisk belysning i alla rum. Denna lampa satsar på strikta geometriska former och kombinerar på ett lyckat sätt fina runda former med dynamiska räta linjer. Den lysande vita färgen på insidan utgör samtidigt en spännande kontrast till den grå utsidan. Lampan Jonas’ lampskärmar kan justeras med några få handtag för att skapa ett ljuskoncept efter egna önskemål. Taklampan är lämplig som centralt element i allmänbelysningen och för att framhäva speciella områden i rummet. Taklampan Jonas är lika snygg i vardagsrummet, kontoret eller i hallen.
 • Giorgio – väggspot i rostbrunt

  Giorgio – väggspot i rostbrunt
  Funktionell väggspot Giorgio i stilfull retro-design När vägglampan Giorgio designades var det helt klart med praktiska syften i åtanke. Designerna hämtade inspirationen för sina innovativa idéer från industrialiseringen för att designa denna funktionella och enkla ljuskälla. Väggspotlighten Giorgio kan justeras steglöst för att belysa specifika områden. Lampskärmens vita insida fungerar som reflektor och förstärker ljusutbytet. Den rostbruna färgen på utsidan betonar lampans diskreta vintage-design. Denna vägglampa är en utmärkt lösning när man vill ljussätta hem i industriell, shabby- eller vintage-stil. Väggspotlighten Giorgio i rostbrunt kommer i köket, men även sovrummet eller kontoret till sin rätt. För att skapa ett harmoniskt ljuskoncept kan lampan gärna användas i set eller kompletteras med flera ljuskällor i samma diskreta stil. Bara den lekfulla shabby-stilen gör det möjligt att kombinera en färgglad blandning av dekorativa lampor.
 • Rostfärgad trebent golvlampa Xirena I

  Rostfärgad trebent golvlampa Xirena I
  Stor, iögonfallande golvlampa Xirena I i rostfärgad metall Golvlampan Xirena I skiljer sig grundläggande från klassiska golvlampor, eftersom den med sitt futuristiska utseende, den trebenta stommen som kan svängas och den runda skärmen är ett riktigt blickfång. De tre benen kan justeras i höjden så att golvlampan Xirena I inte bara kan placeras fritt i rummet, utan även ljusets höjd alltid kan justeras på nytt. Den stora skärmen kan svängas, vilket gör att utöver höjden även en exakt vinkel kan väljas och en spotlight ljussätter rummet. Golvlampan Xirena I är på grund av sin rostfärgade metall och den ovanliga lampskärmen lämplig för moderna rum och kompletterar dessa med sitt utseende, även om den är släckt.
 • Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå

  Soldriven LED-dekorbelysning 33216, trana, grå
  En trana i trädgården – soldriven LED-dekorationslampa 33216 Den soldrivna LED-dekorationslampan 33216 är ett blickfång i trädgården och har formen av en trana. Den är helt grå och har en yta som ser antik ut för ett naturligt utseende. Den lyser i upp till 6 timmar, när batteriet är fulladdat. Det integrerade NiMH 300 mAh-batteri lagrar solenergin och avger sedan varmvitt ljus via den integrerade LED-ljuskällan i omgivningen. På så sätt lyser tranans fjäderdräkt och sörjer för stämningsfull belysning.
 • LED-solcellslampa 33632 med metallkula, silver

  LED-solcellslampa 33632 med metallkula, silver
 • Silverfärgad LED-bordslampa Paula

  Silverfärgad LED-bordslampa Paula
  LED-(skriv)bordslampa Paula med färgväxlare och touchdimmer LED-bordslampan Paula har en futuristisk design och hänför med olika funktioner. Lamphuvudet går över i en flexibel arm och kan riktas efter behov. En särskild egenskap är den belysta basen. Basen belyses i olika färger via en inbyggd färgväxlare. Dessutom är det möjligt att fixera en viss färg. Lampan kan styras bekvämt per touchdimmer.
 • Justerbar bordslampa Viktor

  Justerbar bordslampa Viktor
  Bordslampa Viktor med justerbar arm Som avrundning av en industriellt präglad miljö eller helt enkelt som blickfång i en modern inredningsstil passar bordslampan Viktor av svartlackerad metall utmärkt. Skärm och lamparm kan justeras vid stommen till en total höjd på 45,5 cm. Lamparmen och fattningen strålar i varm antikmässing-finish, vilket ännu mer understryker bordslampan Viktors industriella utseende. Den industriella stilen kan betonas imponerande genom användning av retrofit-lampor. De kan beställas under Tillbehör.
 • Plisse-bordslampa Jolanda, sand färg

  Plisse-bordslampa Jolanda, sand färg
  Bordslampan Jolanda i varm sandton En sann juvel för hemmet är bordslampa Jolanda, eftersom den både har en elegant formad metallfot och en rund plisserade skärm i vacker Sandton. Tack vare denna varma färggivningen sprider Jolanda ett lika varmt ljus där den är placerad, och kan till exempel användas som extrabelysningen på fönsterbrädan eller som sänglampa.
 • Avståndstaklampa Libba kräm-trä

  Avståndstaklampa Libba kräm-trä
  Avståndstaklampa Libba – krämfärgad skärm med träfaner Avståndstaklampan Libba övertygar med sin tidlösa skönhet: takfästet är matt förnicklat, den stora skärmen tilltalar med både utseendet och materialen. Den består till två tredjedelar av krämfärgat tyg och till en tredjedel av plastfaner med ljus trädesign. Skärmens storlek hjälper till att belysa även stora områden.
 • Markant utformad taklampa Libba

  Markant utformad taklampa Libba
  Taklampa Libba i färgerna kräm och trä Skärmen hos taklampan Libba, som till två tredjedelar består av krämfärgat tyg, skapar tack vare sin stora diameter bred belysning som skapar adekvat grundbelysning i varje rum. Särskilt speciell är accentueringen med plastfaner i ljus trädesign i skärmens övre del. Libba är en taklampa som harmoniserar med många olika inredningsstilar.
 • Kulformad solarlampa Celyn 30 cm

  Kulformad solarlampa Celyn 30 cm
  LED-solarlampan Celyn: klassisk form och genomtänkt design Den kulformade soldrivna markspettslampan i vit, väderbeständig plast gör ett diskret och samtidigt stilfullt intryck. Under dagen är den en enkel trädgårdsaccessoar, medan utomhuslampan Celyn i mörkret sörjer för behagligt, diffust och samtidigt kraftfullt ljus. Det integrerade batteriet laddas av solpanelen och ger belysning i ca åtta timmar när det är fulladdat. Det praktiska markspettet sörjer för att lampan står stabilt i marken. Egentligen avsedd för att belysa stigar, kan LED-solarlampan Celyn även användas på andra sätt i utomhusområdet. Med flera kulformade lampor kan attraktiv belysning i trädgården skapas eller dammen markeras. Den tidlösa designen harmoniserar med nästan alla trädgårdskoncept, allt från romantiskt nostalgiska till moderna och även futuristiska koncept.
 • Utomhusvägglampa Sella av matt-vitt stål

  Utomhusvägglampa Sella av matt-vitt stål
  Utomhus vägglampa Sella med trendig vintage lampskärm, IP44 Nostalgiska tankar väcks med Sella utomhuslampa. Lampan får sitt trendiga vintageutseende från lampskärmen i stål. Detta påminner om design från tidigare decennier och är därför idealiskt för en romantisk, rustik atmosfär. På skärmen finns en välformad boll, som är gjord av transparent plast och därmed låter ljuset fly obehindrat nedåt. Utrustad med IP44 kan armaturen enkelt installeras utomhus. Oavsett om du vill belysa en entré eller som en stämningsfull dekoration på en terrass - den här lampan är en blickfång överallt.
 • Atmosfärisk taklampa TRUNCATUS, 8 ljuskällor

  Atmosfärisk taklampa TRUNCATUS, 8 ljuskällor
  Taklampan TRUNCATUS i antikmässing - antik charm för stilfulla rum Taklampan TRUNCATUS är avsedd att hävda sig i sådana rum där sin antika charm ska får sin fasta plats. Därför har produkten en färgsättning i antikmässing som her en antik touch åt hela stommen. Dessutom har stommen får många snirklar som elegant tolkar det antika elementet. Resultatet är en lampa med antik charm som lätt överförs till hela rummet. Använd lågenergilampor för mindre energiförbrukning och längre livslängd. Ljuskällor ingår inte i leveransen
 • Miriam trebent golvlampa i betongdesign

  Miriam trebent golvlampa i betongdesign
  Golvlampan Miriam: trebent golvlampa i metallisk cementdesign Betongytan på utsidan och skärmens gyllene insida gör golvlampan Miriam till en modern lampa för mysig rumsbelysning. Färgernas lekfulla kontrast, stommen som påminner om ett stativ för en strålkastare och den moderna lampskärmen med industriell charm sörjer för ett unikt utseende som redan i dagsljuset drar alla blickar till sig. Golvlampan Miriams tre metallben kan justeras i höjden och lampskärmen kan svängas fritt så att man får accentbelysning efter tycke och smak samt behov. Denna lyser tack vare insidans silvriga färg speciellt varmt och sörjer för en mysig känsla. Golvlampan Miriam är därför idealisk för lugna vardagsrum, sovrummet eller stora hallar samt som mysig belysning vid soffan i kontoret.
 • Taklampa Ticon i modern design med fem ljuskällor

  Taklampa Ticon i modern design med fem ljuskällor
  Trendig flerfärgad taklampa Ticon i metall Matchande färger och en modern design präglar taklampan Ticon med fem ljuskällor som redan släckt är en höjdpunkt. Lampan sörjer för en harmonisk atmosfär i rummet och passar tack vare dess smarta stil till en mängd olika inredningar. I sov- eller vardagsrummet skapar det glittrande ljuset från den stilfulla lampan en unik och behaglig atmosfär. Ljuskällorna ryms i de fem cylindriska metallskärmarna med gyllene insida. På så sätt blir ljuset intensivare och reflekteras vackert. Lampskärmarnas utsida har ett sammetsöverdrag i svart, blått, silver, grått och rött. Hålen i skärmarna sörjer dessutom för att ljuset avges utåt efter det bryts i den gyllene skärminsidan.
 • Glashänglampa Tiko med nät rostfärgad Ø 30 cm

  Glashänglampa Tiko med nät rostfärgad Ø 30 cm
  Glashänglampa Tiko med hampavajer för en sjöfartsflair Tiko är en ovanlig hänglampa med ett unikt utseende som kombinerar flera element på ett harmoniskt sätt. Skärmen består av en klar glaskula i vilken E27-ljuskällan sitter. Där ger det bruna glaset en varm ljusbild när ljuskällan är tänd. En hampavajer omger glaskulan som sitter som ett nät runt glaskulan och håller fast den. Nätet ger upphov till ett vackert ljus- och skuggspel och påminner om knopar inom sjöfarten. Takkåpan och upphängningssystemet som är försedda med en rostfärgad finish ger raffinerade tidsmärken. Kombinationen av material och ytbehandling ger Tiko en unik karaktär.
 • LED-vägglampa Cosimo, matt nickel

  LED-vägglampa Cosimo, matt nickel
  Lyser uppåt och nedåt - LED-vägglampan Cosimo Modern design är LED-vägglampa Cosimo, som avger sitt ljus både uppåt och nedåt. På vägghållaren är en halvcirkelformad skål monterad i vilken de inbyggda LED-lamporna finns. Tack vare de elegant verkande finishen i matt nickel reflekteras det varmvita ljuset från den metalliska ytan, vilket gör Cosimo till ett glansfullt belysningsobjekt. Till exempel i hallen, kan ljuset berika varje vägg med ett diskret, indirekt ljus.
 • Daiva - taklampan med tre ljuskällor

  Daiva - taklampan med tre ljuskällor
  Rund taklampa Daiva med rörliga spotar - tre ljuskällor Taklampor med rörliga spotlights finns det många. Det speciella med taklampan Daiva visar sig vid första anblicken: på spotlightsens fattningar sitter en metallkorg, som fungerar som skärm och lämnar blicken fri till ljuskällan. Därför rekommenderas exempelvis en filament-globlampa i E14-fattningen, där en ljuskälla med maximalt 40 Watt kan användas. Passande ljuskälla kan väljas och beställas under Tillbehör.
 • Soldriven LED-ljusslinga 33708-10 i silvrig metall

  Soldriven LED-ljusslinga 33708-10 i silvrig metall
  Idealisk belysning för trädgårdsfesten – soldriven LED-ljusslinga 33708-10 33708-10 är en 3,8 m lång LED-ljusslinga med solpanel och 10 ljuskällor i form av glödlampor. Varje ljuskälla är utrustad med lysdioder som kan blinka eller lysa konstant för att skapa en speciell atmosfär. Den kan användas helt individuellt, exempelvis under en paviljong, i träd eller på pergolan, eftersom den kan installeras överallt, där man gärna vill ha stämningsfullt ljus. De enstaka ljuskällorna monterades med ett avstånd på 20 cm på sladden och ljussätts med hjälp av solenergi från solpanelen i 3 till 5 timmar. Solpanelen sitter på markspettet som placeras i jorden och monterades med ett avstånd på 1,8 m till första ljuskällan.
 • Rostfärgad pendellampa Xirena I i metall

  Rostfärgad pendellampa Xirena I i metall
  Inbjudande pendellampa Xirena I kombinerar färgerna rost och guld Den som vill ha ljusaccenter ovanför bord och soffor samt vill gestalta rummet med hjälp av belysningen kommer att gilla pendellampan Xirena I. Med sitt diskret takfäste och smala ledning svävar pendellampan i rummet och är ett modernt blickfång. Den halvrunda lampskärmen består av rostfärgad metall och skapar på så sätt en medvetet puristisk och behagligt kall rumsatmosfär. Pendellampan Xirena I:s insida har istället en gyllene färg så att en livlig kontrast mellan insidan och utsidan skapas. Denna lek med kontraster kommer redan i dagsljuset till sin rätt och förstärks så fort pendellampan Xirena I tänds när det blir mörkt ute.
 • Soldriven ljusslinga Lina med 8 lyktor

  Soldriven ljusslinga Lina med 8 lyktor
  Med 8 lyktor utrustad, soldriven LED-ljusslinga Lina Soldrivna LED-ljusslingan Lina kan dekorera staket, pergolor eller balkonger. Solceller ovanpå lyktorna laddar det integrerade batteriet (1 x AA Ni-Mh 200 mAh), så att lyktorna med integrerad rörelsesenor börjar att lysa dekorativt i en varmvit färg i skymningen.
 • Picture I tavelbelysning (Grå)

  Picture I tavelbelysning (Grå)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Sol-dekorationsbelysning 33654 markspett 3 blommor

  Sol-dekorationsbelysning 33654 markspett 3 blommor
 • Taklampa Daiva, sex ljuskällor

  Taklampa Daiva, sex ljuskällor
  Dubbelt vinklad taklampa Daiva med 6 spotlights Med en längd av 145 cm sträcker sig den modernt utformade taklampan Daiva över taket. Längs den förkromade metallstommen fördelar sig sex spotlights som kan vridas individuellt, så att det finns många olika belysningsvarianter. De små metallkorgarna som fungerar som skärmar är mycket dekorativa och lämnar blicken fri till ljuskällorna. Passande och därför också mycket dekorativa ljuskällor med E14-fattning (max 40 W) kan beställas separat under Tillbehör.
 • LED-taklampa Colla med metallram i silver

  LED-taklampa Colla med metallram i silver
  Stilren LED-taklampa Colla i silver LED-taklampan Colla består av en rund ram i silver som är en stilren design i rummet, utan att den tar över. Den ger behagligt ljus för god belysning i hemmet och samtidigt ser ädel ut. Med sin enkla design kan taklampa utan problem kombineras med olika inredningsstilar. Oavsett om den används i vardags- eller sovrummet, hallen eller kontoret: taklampan Colla badar rummet i kraftfullt ljus som skapar en behaglig atmosfär. På så sätt kompletteras ljuskonceptet hemma på ett perfekt sätt och även hörn, som hittills har varit mörka, ser ljust och vänligt ut.
 • Grå takspotlight Jonas, 3 ljuskällor i spiralform

  Grå takspotlight Jonas, 3 ljuskällor i spiralform
  Taklampa Jonas med tre ljuskällor – retro-design med fokus på funktionalitet Cirkeln är det dominerande elementet i den enkla taklampans design. Taklampan Jonas med tre spotlighter gör på grund av dessa lugna, raka linjer ett harmoniskt och elegant intryck. Designerna bakom denna modell inspirerades av den funktionella designen under industrialiseringen och man la stor vikt på att göra lampan så praktiskt som möjligt. Den vita insidan utgör en fantastisk kontrast till den grå utsidan och förstärker dessutom ljusutbytet. Taklampan Jonas med tre ljuskällor fungerar utmärkt för att belysa specifika områden, men kan även användas som allmänbelysning i rummet om så önskas. Takspotlighten Jonas med tre ljuskällor kan integreras i alla inredningskoncept med industriell känsla. Även tidlösa och minimalistiska interiörer profiterar av denna attraktiva ljuskälla. Hemma eller i kontoret öppnar takspotlighten Jonas upp för otaliga inredningsmöjligheter, bland annat som belysning i vardagsrummet, kontoret eller hallen. Den kan med fördel kompletteras med andra lampor i nostalgisk design.
 • Glas-hänglampa Varus bärnsten Ø 33 cm

  Glas-hänglampa Varus bärnsten Ø 33 cm
  Elegant glashängslampa Varus för en mysig ljusatmosfär Varus hänglampa är mycket enkel och enkel och ser samtidigt väldigt elegant ut. Lampskärmen består av en glaskula med en bärnstensfärgad yta, vilket gör det möjligt att använda en klar bild av ljuset. Taktaket och fästet på toppen av skuggan är gjorda av brunfärgad metall. Färgschemat i naturliga toner skapar en mysig, varm ljusmiljö som är särskilt lämplig för moderna korridorer, vardagsrum och sovrum och skapar en trevlig atmosfär.
 • Paula plafond (Vit)

  Paula plafond (Vit)
  Paula plafond har en stilren och diskret design som gör att den passar i alla rum och hem. Den vita plastkåpan omsluts av den vita aluminumramen. Integrerad LED på 16W med 1200 lumen, rekommnderas därför att kompletta lampan med en väggdimmer. Paula finns även i andra varianter.
 • Dekokula med solcell 33653 markspett, blommor

  Dekokula med solcell 33653 markspett, blommor
 • Dekokola med solcell 33627R, markspett, rost

  Dekokola med solcell 33627R, markspett, rost
 • Rörliga spotlights - taklampa Daiva 4 ljuskällor

  Rörliga spotlights - taklampa Daiva 4 ljuskällor
  Toppmodern taklampa Daiva - 4 ljuskällor Små korgar av metall pryder taklampan Daiva med fyra ljuskällor - en innovativ idé för skärmutformning. På så sätt ser man ljuskällan (E14-fattning, max 40 W) från alla sidor. Stommen och fattningarna är glänsande förkromade, en färgsättning som gör att Daiva harmonierar med många olika inredningsfärger. Spotarna är vridbara. Ljusriktningen kan därför ställas in individuellt och inget område i rummet blir obelyst.
 • Vägglampa Tuxon med svart-gyllene skärm

  Vägglampa Tuxon med svart-gyllene skärm
  Stilfull vägglampa Tuxon i svart och guld Strålande ljuseffekter och en unik design gör vägglampan Tuxon till ett riktigt blickfång i hemmet. Det högkvalitativa sammetsöverdraget, den gyllene insidan samt den svarta designen kombineras hos denna lampa till en riktig höjdpunkt som drar blickarna till sig och ger varm belysning. Vägglampan Tuxon är den perfekta inredningsaccessoaren till sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Närliggande väggar badas då i gyllene ljus som reflekteras av den glänsande folien på insidan och avges genom hålen i skärmen som ljuseffekter i rummet. På så sätt skapas en unikt hemtrevlig känsla och ljuskonceptet kompletteras med en ljuskälla som samtidigt är ett dekorationsobjekt.
 • Kristalltaklampa Emilia med LED-lampor

  Kristalltaklampa Emilia med LED-lampor
  Stilfull taklampa Emilia: LED-ljus i glaskristallkrona En konstnärlig kombination av krom och många klara glaskristaller utgör tillsammans den halvrunda taklampan Emilia. Dess stomme ser på grund av diametern och kombinationen av krom och kristaller mycket ädel ut och dominerar snabbt hela rummets effekt. Samtidigt skapar taklampan Emilia en stilful atmosfär, eftersom den påminner om ädla balsalar och auditorier. På grund av denna egenskap är den lämplig för montering i mysiga vardagsrum, men kan med sin väv i krom även välkomnar gästar i stil, när den monteras i entrén. I dess inre väntar sammanlagt åtta LED-ljuskällor på att få ljussätta taklampan Emilia med sitt varma ljus.
 • LED-solcellslampa 33898S rörelsevakt markspett

  LED-solcellslampa 33898S rörelsevakt markspett
 • Lemmi plafond (Grön)

  Lemmi plafond (Grön)
  Denna ljusa fotboll kommer att ge glädje till barnrummet! Glaset på lampan ger även rummet en fin ljusbelysning med sin integrerade LED på 820 lumen och varmvita färgtemperatur. Lemmi finns även i andra varianter.
 • Solcellsvägglampa 36470, svart

  Solcellsvägglampa 36470, svart
 • LED-hänglampa Felicitas av trä, längd 100 cm

  LED-hänglampa Felicitas av trä, längd 100 cm
 • LED-solcellsljusslinga 33059F med 10 lyktor

  LED-solcellsljusslinga 33059F med 10 lyktor
 • Picture tavelbelysning (Antikmässing)

  Picture tavelbelysning (Antikmässing)
  Picture är en vacker tavelbelysning tillverkad av metall och har en finish i antikmässing. Med sin enkla och traditionella design anpassar sig denna modell till alla rum i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Sarini av metall, 6 lampor

  Taklampa Sarini av metall, 6 lampor
  Sarini taklampa med sex glödlampor i kombination med svart / antik mässing Tre böjda armar fästes vid Sarini- taklampa runda baldakin. I ändarna finns E27-uttag, som är dolda i rör utformade i antik mässingsfärg, medan stativ och armarna hålls i matt svart. Denna färgkombination gör Sarini- taklampa - utrustad med matchande och dekorativa ljuskällor - till ett blickfång i taket. Ljuset avges effektivt och obehindrat i alla riktningar.
 • LED-utomhus dekorationsbelysning 36521 solcell

  LED-utomhus dekorationsbelysning 36521 solcell
 • LED-solcellslampa 36672 markspett kula bambuoptik

  LED-solcellslampa 36672 markspett kula bambuoptik
 • Solcellslampa 33628R livsblomma markspett rost

  Solcellslampa 33628R livsblomma markspett rost
 • Jack plafond (Vit)

  Jack plafond (Vit)
  Jack är en unik plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i metall och plast. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller i kontoret.Integrerad LED belysning. Fjärrkontroll medföljer.
 • Golvlampa Evy i trä med strålkastare i krom

  Golvlampa Evy i trä med strålkastare i krom
  Modern golvlampa Evy kombinerar trä och krom Lampans design som en strålkastare gör den till ett blickfång i varje rum: golvlampan Evy är utrustad med tre smala men stabila träben som har den klassiska trebenta formen av ett stativ. Därför behövs det en något större yta och lampan är idealisk för att bli till rummets mittpunkt. Golvlampan Evy gör med sin kombination av trästommen och skärmen i krom ett modernt intryck och intygar, tack vare den lyckade kombinationen av material, att motsatser kan förenas till en ädel helhetsbild. För att ljuset ska kunna användas riktat kan skärmen både justeras i höjden och dess vinkel kan anpassas. På så sätt kan golvlampan Evy användas för att rikta spotlighten dit där det behövs, utan att lampan måste flyttas.
 • Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor

  Takspotlight Giorgio i rostbrunt, tre ljuskällor
  Taklampa Giorgio med tre rostfärgade metallskärmar – industriell romantik och hög funktionalitet Takspotlightens design med tre ljuskällor inspirerades av de raka linjerna som man hittar hos fabrikslampor. Den runda metallspiralen gör ett funktionellt och samtidigt elegant intryck. Tack vare den enkla rostbruna färgen står takspotlighten vad gäller utseendet i bakgrunden för att harmoniskt kunna integreras i olika inredningskoncept. Metallskärmarna kan justeras steglöst så att flera ljuslösningar är möjliga. På så sätt kan exempelvis ett vitt målat tak belysas för mer diffust ljus eller ett speciellt område i rummet kan ljussättas direkt och målriktat. Taklampan Giorgio passar först och främst till alla inredningskoncept där man lägger stor vikt på rationalitet och avstår från krusiduller. Utöver den industriella stilen med en vintage-känsla passar denna modell även i puristiska interiörer. För att gestalta en harmonisk ljuslösning rekommenderas det att takspotlighten Giorgio kombineras med lampor i liknande design.
 • Trebent golvlampa Lenn, svart-guld

  Trebent golvlampa Lenn, svart-guld
  Golvlampa Lenn med tre ben och i kraftful svart-gyllene design Golvlampan Lenn står på sammanlagt tre ben. Dess graciösa form och samtidigt kraftfulla färg skapar en helhetsbild med motsatser som kombinerades på ett idealiskt sätt. Stommen består av metall. På så sätt är den långlivad och står stabilt. Metallbenen lutas mot varandra under ett fäste, på vilkets andra sida skärmfästet monterades. Även detta är helt i svart så att en perfekt övergång skapas. På den böjda styrskenan monterades lampskärmen i metall med svart utsida och gyllene insida. Den kraftfulla kombinationen är inte bara ädel och modern, utan gör golvlampan Lenn redan på dagen till ett blickfång. Tänds den och det svängbara lamphuvudet riktas för den önskade ljuseffekten, skapas en imponerande atmosfär i rummet.
 • Trebent golvlampa Nosy nickel/silver

  Trebent golvlampa Nosy nickel/silver
  Iögonfallande golvlampa Nosy i kallt silvrig design Den ger mer än bara kraftfullt ljus, den är ett ytterst unikt blickfång: golvlampan Nosy har en stomme som består av sammanlagt tre ben och en skärm, som med sin form påminner om futuristiska världar. Den trebenta stommen kan justeras i höjden och är samtidigt smal så att den runda, öppna skärmen verkligen kommer till sin rätt. Även denna består av metall och kan svängas på lederna så att ljuset kan riktas på olika ställen i rummet. Skärmen kompletterar stommen på ett idealiskt sätt, eftersom dess silvrigt metalliska lackering framhäver det moderna utseendet och sörjer samtidigt för kalla accenter i rummet. Dessa kommer inte bara till sin rätt när golvlampan Nosy tänds, utan även på dagen, när solljuset speglas i den glansiga ytan.
 • Förkromad LED-vägglampa Randi

  Förkromad LED-vägglampa Randi
  Liten LED-vägglampa Randi i kromdesign Med LED-vägglampan Randi i krom får man en liten ädel lampa i hemmet. Den glänsande designen kompletteras av glasskärmarna rund de integrerade lysdioderna, vilket resulterar i en formfulländad design. I modernt inredda rum finns det otaliga användningsmöjligheter för LED-vägglampan Randi. I hallar eller trapphus, i kök eller vid integrerad förvaring sörjer vägglampan för smarta ljusaccenter. Randi är speciellt lämplig för montering i rad för vänlig belysning i exempelvis långa hallar. Den varmvita ljuskällan skapar en harmonisk stämning och är samtidigt långlivad och energisnål.
 • Taklampa Ticon med tre färgade skärmar

  Taklampa Ticon med tre färgade skärmar
  Taklampa Ticon med färgade sammetsskärmar Dynamiska och kontrastrika element kombineras hos taklampan Ticon. De tre lampskärmarna i svart, grått och rött lyser minst lika mycket som dess gyllene insida och skapar vackra ljuseffekter i rummet och får inredningen att stråla i nytt ljus. Taklampans runda fäste övertygar med sitt eleganta svart, med lamparmarna ser ut att vara sammanflätade och förmedlar på så sätt ett dynamiskt intryck. Självaste lampskärmarna har sammetsöverdrag i rött, svart och grått och harmoniserar på ett fantastiskt sätt. Lampornas gyllene insidan sörjer för varma accenter och att ljuset reflekteras effektfullt och genom de fina hålen i skärmen.
 • Robyn plafond (Vit)

  Robyn plafond (Vit)
  Robyn är en plafond i grov metalldesign med stilren och modern design. Tack vare det enkla utseenedet kan lampan passa in i de flesta inredningsstilar. Ramen i rostfritt stål ramar varsamt in den böjda opala akrylen. Dess mjölkiga yta är monterad utan synliga fästen och ger ett bländfritt, behagligt ljus. Ljuskälla ingår. Robyn finns i fler varianter.
 • Hänglampa Lioni av trä med fyra metallskärmar

  Hänglampa Lioni av trä med fyra metallskärmar
 • LED-hänglampa Sierra med kristallhänge

  LED-hänglampa Sierra med kristallhänge
 • Taklampa Isabelle, rostfärgad, 3 lampor

  Taklampa Isabelle, rostfärgad, 3 lampor
 • Deniz klämlampa (Grå)

  Deniz klämlampa (Grå)
  Deniz är en enkel klämlampa men med en väldigt intressant design. En lång flexibel arm är fäst på den nickelmatta, förkromade klämman. Lampan levereras med strömbrytare och kan klämmas fast i förslagsvis skrivbordet för att ge bra arbetsbelysning. Ljuskälla ingår.
 • LED-solcellslampa 33538 för mångsidig användning

  LED-solcellslampa 33538 för mångsidig användning
 • LED-solcellsdekorationskula 36742 stansning silver

  LED-solcellsdekorationskula 36742 stansning silver
 • Solcellslampa 33628 livsblomma markspett silvergrå

  Solcellslampa 33628 livsblomma markspett silvergrå
 • LED-solcellsdekorationsbelysning 33626 markspett

  LED-solcellsdekorationsbelysning 33626 markspett
 • LED-solljusslinga 33980, 5 lampor, vit

  LED-solljusslinga 33980, 5 lampor, vit
  LED-ljuskedja med jordspik i halvklotform De fem LED-solcellslamporna är anslutna till varandra och placeras på ett avstånd av 50 cm. Varje halvklotformig lampa har en jordspik som gör att den lätt kan fästas i trädgårdsjorden. På så sätt ser det ut som om solcellslamporna står direkt på gräset. Trädgårdsgångar eller rabatter kan belysas stämningsfullt med den här kedjan. Ljuset kan bekvämt slås på och stängas av med en integrerad strömbrytare. Tack vare solcellsmodulen och det uppladdningsbara batteriet fungerar solcellslampan utan extern strömförsörjning och kan placeras mycket flexibelt. Ljuset räcker i sex till åtta timmar.
 • Innovativt designad väggspot Daiva

  Innovativt designad väggspot Daiva
  Väggspot Daiva med innovativt utseende, en ljuskälla Väggspoten Daiva är en mycket dekorativ spotlight: väggfäste och fattning är mycket diskreta, men skärmen har ett ovanligt utseende: den består helt enkelt av en förkromad metallkorg som lämnar blicken fri till ljuskällan. I fattningen kan en E14-ljuskälla på max 40 W sättas. Ljuskällan är synlig, vilket gör att en särskilt dekorativ lampa, som exempelvis en retrofit-glödlampa, rekommenderas. Passande lampa kan beställas under Tillbehör.
 • Hänglampa Günther i vintagedesign, zink

  Hänglampa Günther i vintagedesign, zink
 • Katze dekoration (Svart)

  Katze dekoration (Svart)
  Katze dekoration är en fantastisk solcellslampa som ger din trädgård eller uppfart en romantisk atmosfär. Den 70cm höga markspetsen har en böjd arm med krok för den vackra lyktan och ger ljus i upp till sex timmar när mörkret faller. Det finns en solpanel på den övre delen av lyktan som laddar lampan under dagen. En höjdpunkt med denna solcellslampa är den imponerande flameffekten. I mörkret ser ljuset varmt och behagligt ut. Tack vare skyddsklassen IP44 är lampan lämplig för utomhusbruk. Både den svarta metallen och plastelementen är robusta och lätta att rengöra.
 • LED-hänglampa Bagana av metall, glas och silke

  LED-hänglampa Bagana av metall, glas och silke
 • Burgos vägglampa (Vit)

  Burgos vägglampa (Vit)
  Detta är en enkel taklampa från Burgos-serien. Den är formad som en rektangel och är en praktisk allround-lampa. Den kan placeras de flesta inredningsstilar på grund av sin enkla design. Lampan har en längd på 30cm och en bredd på 6,5cm. Takfästet är tillverkad i vit aluminium och skärmen av plast. Lampan är utrustad med IP44 som skyddar lampan från vattenstänk och kan därför placeras i ett badrum. Lysröret avger cirka 200 lumen med en behaglig 4000K ljusfärg. Ljuskälla ingår.
 • LED-utomhus dekorationsbelysning 36520 solcell

  LED-utomhus dekorationsbelysning 36520 solcell
 • Lemmi pendel (Grön)

  Lemmi pendel (Grön)
  En dröm för alla barn som är fotbollsfantaster: I sin gröna design lyser pendeln LEMMI upp och ger glädje till barnrummet! Den runda skärmen på 35cm som är dekorerad med fotbollar får garnaterat alla barns ögon att lysa. Fritt val av ljuskälla! Lampan har standard E27-sockel med maximal effekt på 40W. Komplettera gärna med andra lampor av samma serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Griddy spotlight (Svart)

  Griddy spotlight (Svart)
  Griddy med tre spotlights imponerar med sitt moderna och unika utseende. Lampan består av svart och vit metall med detaljer av ett svart hamnrep. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Griddy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Wiho vägglampa (Vit)

  Wiho vägglampa (Vit)
  Wiho är en stilren vägglampa gjord av vit metall och trä i skandinavisk design. Placera förslagsvis vid sängen, soffan eller fåtöljen som läslampa. Wiho finns även i flera andra varianter. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter placerad på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Wiho av metall, vit/träoptisk, 4 lampor

  Taklampa Wiho av metall, vit/träoptisk, 4 lampor
 • LED-solcellslampa 33878 med blå påfågelfigur

  LED-solcellslampa 33878 med blå påfågelfigur
  LED-solbelysning med jordspik och blå påfågelfigur LED-solbelysningen med blå påfågelfigur ger en färgstark accent till vilken trädgård som helst. Tack vare den jordspik som är fäst i botten kan ljuset placeras stabilt i gräsmattan, och det är också enkelt och snabbt möjligt att byta plats. Påfågelfiguren är omgiven av strålande blå och färgglada element som är utrustade med totalt 100 LED-ljuspunkter. På kvällen ger solcellslampan ett behagligt varmt omgivande ljus på sin plats. Tack vare den integrerade solcellsmodulen behövs ingen extern strömförsörjning. Ljuset räcker i upp till åtta timmar.
 • Jay spotlight (Svart)

  Jay spotlight (Svart)
  Jay med fyra spotlights imponerar med sin eleganta och moderna design. Armaturen består av svart metall, rökfärgat glas med en detalj av matt mässing. Placera förslagsvis i hallen, kontoret eller sovrummet.Jay finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa 54814-3 spiral, 3 lampor

  Taklampa 54814-3 spiral, 3 lampor
  taklampa 54.814-3 i spiralform med tre bur nyanser taklampa 54.814-3 designades i form av en spiral. Tre burskärmar gjorda av svarta metallstänger med en fin gulddammdekoration fästes på denna spiral, som kan vridas och vridas i vilken riktning som helst. I hylsans område lindades nyanserna dessutom med gyllene metalltrådar så att uttag är smarta dolda. Det bästa sättet att fullborda den vackra designen är att använda klara glödlampor (ingår ej) i E14-uttagen.
 • Taklampa Amy med akrylkristaller, bladguld

  Taklampa Amy med akrylkristaller, bladguld
 • Scala pendel (Grå)

  Scala pendel (Grå)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Callisto vägglampa (Svart)

  Callisto vägglampa (Svart)
  Denna moderna vägglampa från Callisto-serien har kombinationer av rostfritt stål, klar och satinerad plast. Dessutom gör skyddsklassen IP44 den perfekt för utomhusbruk. LED-lampan avger ett ljus på 750 lumen och 3000K som sprider ett fantaskit ljus på fasaden. Ljuskälla ingår.
 • Sajama I plafond (Vit)

  Sajama I plafond (Vit)
  Sajama I är en modern plafond i enkel design på 54cm i diameter. olika in Lampan är tillverkad av metall, akryl och har sparkle-effekt, vilket skapar en modern touch. Placera förslagvis i hallen eller i sovrummet.Integrerad LED belysning.
 • Barca plafond (Vit)

  Barca plafond (Vit)
  Barca plafond kännetecknas av sin stilfulla design.Den dekorativa skärmen gör att ljuset faller fint och behagligt i rummet. Färgtemperaturen kan växlas och fixeras i 3 steg efter behov med en vanlig väggströmbrytare från varmvit 3000K till 4000K till kallvit 6000K.
 • Rosi plafond (Vit)

  Rosi plafond (Vit)
  Denna LED-plafond från Rosi-serien är i form av en panel och är en praktisk allrounder som kan placeras i många olika inredningsstilar. Oavsett om det är i hallen, vardagsrummet, köket eller sovrummet, tack vare sin subtila design. Plafonden är tillverkad i vit aluminium och har en akrylkåpa på undersidan. Ljuskällan som ingår bidrar till en jämn ljusfördelning. Komplettera gärna med andra lampor i samma serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.
 • Doro plafond (Trä)

  Doro plafond (Trä)
  Doro är en stilren plafond i minimalistisk design, tillverkad av alluminum och plast. De integrerade lysdioderna döljs av en vit skärm och ger därmed ett behagligt, trivsamt och jämt varmvitt ljus. Placera förslagsvis i hallen eller i vardagsrummet. Doro finns även i flera andra varianter och storlekar.Integrerad LED belysning.
 • Vessa vägglampa (Antracit)

  Vessa vägglampa (Antracit)
  Vessa är en modern vägglampa för utomhusbruk i antracitfärgad aluminium. Den har en cylindrisk plastkåpa med nedåt ljus som kan utrustas med valfri ljuskälla. Med IP44 är lampan väl skyddat mot vind och väder. Ljuskälla ingår ej.
 • Optima plafond (Vit)

  Optima plafond (Vit)
  Optima plafond kännetecknas av sitt fantastiska utseende. Vit metall, förkromade element, klar akryl, satinfin plast och sparkle-dekor har använts för att tillverka denna vackra lampa. Lampans ljus och färgtemperatur kan justeras bekvämt från soffan med hjälp av fjärrkontrollen som ingår. Komplettera gärna med andra lampor i denna serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Boomer plafond (Beige)

  Boomer plafond (Beige)
  Boomer är en elegant plafond i en rundad form som passar in i många olika inredningsstilar. Den imponerar med sin skärm i opalglas och det grafitfärgade metallfästet. Den medföljande LED-lampan ger ett ljus på 732 lumen och 3000K. Komplettera gärna med andra produkter från denna serie för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Tansy plafond (Grå)

  Tansy plafond (Grå)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Eddy pendel (Guld)

  Eddy pendel (Guld)
  Taklampan EDDY imponerar med sin unika med samtidigt enkla design. Materialkombinationen av svart och guldfärgad metall ger denna flexibla lampa en antiklook. Placera förslagsvis över ett avlångt matbord eller en köksö. Eddy finns även i flera andra varianter. Ljuskälla ingår ej.
 • Echo plafond (Svart)

  Echo plafond (Svart)
  Echo är en fyrkantig plafond gjord av metall och satin akryl med en matt svart finish. Plafonden är dimbar och är utrustad med integrerad-LED på 22W och 4000K. Denna enkla men eleganta designen passar perfekt in i många olika inredningsstilar. Ljuskälla ingår. Echo finns i fler varianter.
 • Roslin läslampa (Grå)

  Roslin läslampa (Grå)
  Mer flexibilitet är inte möjligt! Roslin är en funktionell läslampa som både är en modern och snygg inredningsdetalj. Läslampan är gjord av nickelmatt och förkromad metall. Armen är flexibel och går att rikta åt olika håll efter sina egna önskemål. Lampan levereras med 1,5m sladd med på/av strömbrytare och stickkontakt. Komplettera gärna med andra varianter i Roslin- serien för ett helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Martha vägglampa (Svart)

  Martha vägglampa (Svart)
  Martha vägglampa passar perfekt i hemmet med den moderna vintagestilen. En stämningsfull armatur för en familjär atmosfär, som ger bra ljuseffekt ensam såväl i grupp. Martha finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gabriel plafond (Svart)

  Gabriel plafond (Svart)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Picture I tavelbelysning (Grå)

  Picture I tavelbelysning (Grå)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Oskari vägglampa (Antracit)

  Oskari vägglampa (Antracit)
  Oskari är en modern vägglampa tillverkad av antracitfärgat rostfritt stål och opalvit plastglas. Denna armaturen kan bli blickfånget på din uteplats. Modellen är kantig och välformad som skapar en underbar atmosfär. Den medföljande 9W LED-lampan avger ett ljus på 800 lumen och 3000K. Med sin skyddsklass IP44 är den absolut lämplig för utomhusbruk. Komplettera gärna med andra lampor från denna serie för ett snyggt helhetsintryck. Ljuskälla ingår.
 • Florita vägglampa (Grå)

  Florita vägglampa (Grå)
  Florita är en dekorativ vägglampa som passar in i de flesta rum och hem tack vare den enkla designen. Lampan är tillverkad av metall och består av ett vackert, mönstrat glas som omsluter ljuskällan. Placera förslagsvis i sovrummet eller i vardagsrummet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Florita finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Liten, vit LED-vägglampa Randi

  Liten, vit LED-vägglampa Randi
  Modern LED-vägglampa Randi för stämningsfulla ljusaccenter Med sin vita metallsockel sörjer LED-vägglampan Randi för diskret men effektfull belysning. Den lilla lampan visar sig vara modern och mångsidigt användbar. Det varmvita ljuset avges genom glaskulan uppåt och nedåt så att vissa områden i rummet, trappor eller hallar kan belysas direkt. Vägglampan integreras diskret i moderna och ljusa interiörer. Där berikar den rummet på kvällen med sitt harmoniska ljus, vilket avges genom de två glaslinserna. Tack vare den integrerade LED-teknologin är den även energisnål vid konstant användning.
 • Randi vägglampa (Grå)

  Randi vägglampa (Grå)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Bellona spotlight (Svart)

  Bellona spotlight (Svart)
  Bellona med två spotlights imponerar med sitt moderna och unika utseende. Lampan är dekorerad i svart och guld metall med skärmar som består av böjda trådnät. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Bellona finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Edmund spotlight (Grå)

  Edmund spotlight (Grå)
  Edmund har två spotlights med en exklusiv design i terrazzostenslook. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller i vardagsrummet. Komplettera gärna hemmet ytterligare med andra modeller i den här serien för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Robyn plafond (Vit)

  Robyn plafond (Vit)
  Robyn plafond i modern metalldesign. Ramen i rostfritt stål ramar varsamt in det böjda opal akrylglaset. Lampan monteras utan synliga fästen och ger ett bländfritt, behagligt ljus.Integrerad LED, 620lumen och 3000K.
 • Ballerina I plafond (Grå)

  Ballerina I plafond (Grå)
  Ballerina plafond imponerar med sin tidlösa och eleganta design. En lite mindre, fyrkantig glasyta är fäst på den fyrkantiga metallbasen. Glasytan är dekorerad med böjda linjer och runda glaskristaller. Placera förslagsvis i sovrumet, hallen eller vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Wiss plafond (Vit)

  Wiss plafond (Vit)
  Wiss plafond med plastram är ett blickfång för dina fyra väggar. Opalglaset låter rummet lysa med upp till 1350 lumen ljus. Ljuset kan bekvämt dämpas från 3000K till 6000K med hjälp av fjärrkontrollen efter egna önskemål. Denna lampan övertygar med sin mångsidighet med färgväxlaren och möjligheten att dimma ljuset. På grund av den neutrala charmen passar denna lampan in i nästan alla inredningsstilar. Ljuskälla ingår.
 • Amy I plafond (Silver)

  Amy I plafond (Silver)
  Amy I plafond är en elegant lampa som blir fokuspunkten i rummet!Den silverfärgade textilskärmen har en metallisk finish som ger glans. Akrylkristallerna som hänger från lampan bryter ljuset och skapar små regnbågar på tak och väggar. Ljuskälla ingår ej. Amy I finns även i andra varianter.
 • Taklampa Isabelle, rostfärgad, 2 lampor

  Taklampa Isabelle, rostfärgad, 2 lampor
 • Doro plafond (Vit)

  Doro plafond (Vit)
  Denna fyrkantiga plafonden från Doro-serien är en modern och stilren lampa. Den består av vit pressgjuten aluminium och opal akryl. Tack vare den enkla designen kan lampan placeras i många olika inredningsstilar. 12W LED-lampan som medföljer avger ett ljus på 750 lumen och 3000K. Ljuskälla ingår.
 • Bike vägglampa (Vit)

  Bike vägglampa (Vit)
  Denna vackra Bike vägglampa imponerar med sin eleganta design. Lampan består av det opalsatinerade glaset med det dekorativa mönstret. Ljuskälla ingår ej. Bike finns även i andra varianter.
 • Amy I vägglampa (Silver)

  Amy I vägglampa (Silver)
  Amy är en vägglampa tillverkad av plast, metall och akryl med ett silvermetalliskt utseende. Denna unika lampan passar perfekt i sovrummet, hallen eller i det rummet man önskar lite extra karaktär. Amy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på väggfästet. Ljuskälla ingår ej.
 • Elliott spotlight (Vit)

  Elliott spotlight (Vit)
  Elliott med två spotlights imponerar med sitt fantastiska utseende. Kombinationen av lekfullt och elegant gör den unik. Den är tillverkad av matt nickel tillsammans med det klara och frostade glaset. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och förser rummet med den grundbelysningen som krävs. Elliott finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • LED-taklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 50 cm

  LED-taklampa Ina II, RGB-färgförändring, Ø 50 cm
  LED-taklampa Ina II med många funktioner, styrbar via fjärrkontroll LED-belysningen består av två runda plattor, en över den andra, som är försedda med en aluminiumring. Den opala diffusorn har uppgraderats med vacker glitterdekor. Armaturen har ett modernt och enkelt utseende och passar därför lätt in i många olika inredningsstilar och bostadsområden. Den passar till exempel utmärkt som belysningselement i vardagsrummet, i hallen eller till och med i sovrummet. Ina II styrs med den medföljande fjärrkontrollen. Med detta kan armaturen dimmas och ljusfärgen kan ändras från varmvitt till universalvitt och dagsljusvitt. Det är också möjligt att aktivera RGB-färgväxlaren, välja och fastställa motsvarande färger. Dessutom är armaturen utrustad med en nattljusfunktion som gör det möjligt att orientera sig på natten. Minnesfunktionen minns den senast valda inställningen när armaturen slås på igen och kan aktiveras med fjärrkontrollen.
 • Hänglampa Hildegard av bambu, Ø 40 cm

  Hänglampa Hildegard av bambu, Ø 40 cm
 • Candida plafond (Vit)

  Candida plafond (Vit)
  Denna vackra, runda plafond CANDIDA ger gnistrande effekter. Inuti lampan finns plastkristaller, som imponerande reflekterar ljuset när den är tänd med ett opalt akrylglas. Plafonden ser även elegant ut när den är avstängd. Lampan passar in i alla intredningsstilar tack vare den enkla designen och passar perfekt i ett sovrum, vardagsrum, barn- eller matrum. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du ändra och fixa färgtemperaturen från 3000K till 6400K. Candida finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Sophie bordslampa (Beige)

  Sophie bordslampa (Beige)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Geri bordslampa (Brun)

  Geri bordslampa (Brun)
  Den snygga fyrkantiga Geri bordslampan passar perfekt i vardagsrummet eller sovrummet. Den bruna lampfoten i keramik och den vita textilskärmen kompletterar varandra och skapar ett modernt intryck. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Taklampa Günther av metall, svart, 4 lampor

  Taklampa Günther av metall, svart, 4 lampor
 • Bafur plafond (Vit)

  Bafur plafond (Vit)
  Den moderna plafonden BAFUR består av vit metall och akrylglas. Denna dimbara aramtur kan styras med en fjärrkontroll och är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett ljus på 2190 lumen. Ljusets färgtemperatur kan regleras och fixeras från en behaglig varmvit 3000K till en kallvit 6000K. Det finns även inbyggd nattljusfunktion. Placera lampan förslagsvis i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Bafur finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår.
 • Lucena plafond (Svart)

  Lucena plafond (Svart)
  Lucena är en rund, mattsvart plafond gjord av satinkryl och metall. Plafonden är dimbar och är utrustad med integrerad-LED på 22W och 4000K. Denna enkla men eleganta designen passar perfekt in i många olika inredningsstilar. Ljuskälla ingår. Lucena finns i fler varianter.
 • Cake plafond (Grå)

  Cake plafond (Grå)
  Denna imponerande plafonden från Cake-serien drar många blickar till sig på grund av sitt imponerande utseende. Denna lampa med är gjord av plast, metall och akryl med en vacker kristalleffekt. Tack vare den integrerade 16W LED-lampan ger denna armaturen ett ljus på 1410 lumen med en behaglig neutral färgtemperatur på 4000K. Placera lampan förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Med andra produkter i denna serien kan du fullända helhetsintrycket utmärkt. Ljuskälla ingår.
 • Hadera bordslampa (Svart)

  Hadera bordslampa (Svart)
  Hadera är en stilren bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall, har svartlackerad finsih och är smyckad med ett cylinderformat, rökfärgat glas. Placera förslagsvis i fönstret eller på en hylla och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Hadera finns även i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Abbey pendel (Svart)

  Abbey pendel (Svart)
  Abbey är en vacker pendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad av metall och består av en svart textilskärm smyckad med klara akrylkristaller. Insidan av skärmen är guldfärgad, vilket bidrar till en varm och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Abbey finns även i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Clarke pendel (Svart)

  Clarke pendel (Svart)
  Ljusa accenter sätts med denna extremt moderna pendel i svart färg från Clarke-serien. Den här modellen har olika fördelar. Lampan kan bidra till en behaglig miljö med sina dekorativa stansningar samtidigt vara ett modernt blickfång. Insidan av textilskärmen är guldfärgad där en E27-sockel gömmer sig. Vi rekommenderar LED-lampor på grund av deras energibesparingar och livslängd. Clarke finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Amy pendel (Mässing/guld)

  Amy pendel (Mässing/guld)
  Denna eleganta pendel från Amy-serien för glamour till hemmet. Den guldfärgade textilskärmen har en metallisk finish med akrylkristaller som reflekterar ljuset vackert. Amy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Deniz bordslampa (Grå)

  Deniz bordslampa (Grå)
  Denna moderna bordslampa i svart metall från Deniz-serien kännetecknas av sitt enkla utseende. Lampan är extremt flexibel i sin rörelse uppåt. Glaset är gjort av satinerad akryl och styrs genom en på/av-knapp. Tack vare den enkla designen passar denna lampan in i de flesta inredningsstilar. LED-lampan som följer med på 5W ger ett ljus på 350 lumen och 3000K. Ljuskälla ingår.
 • Clarke bordslampa (Svart)

  Clarke bordslampa (Svart)
  Clarke är en vacker bordslampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den är tillverkad av metall och är smyckad med en svart textilskärm i ett dekorativt mönster. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Clarke finns även i flera andra varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Stone bordslampa (Natur)

  Stone bordslampa (Natur)
  Saltkristallen som väger mellan 7-10 kg är en naturprodukt och är därför alltid något annorlunda. Utöver en lampa med fin ljusbelsyning blir det även en inredningsdetalj som smyckar rummet. Inuti finns en E14 sockel som är fastskruvad i stenen och ger dig möjligheten att använda en ljuskälla av ditt egna val. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gropina bordslampa (Svart)

  Gropina bordslampa (Svart)
  Gropina är en stämningsfull bordslampa med inbyggd 5W högtalare som styrs via Bluetooth. På högtalaren sitter en strömbrytare och ljuset kan växlas i färgglada färger. USB kabel medföljer.Integrerad LED belysning.
 • David bordslampa (Svart)

  David bordslampa (Svart)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Tanna bordslampa (Svart)

  Tanna bordslampa (Svart)
  Ljuskälla inkluderad.
 • Metalic bordslampa (Grå)

  Metalic bordslampa (Grå)
  Metalic är en traditionella bordslampa som passar perfekt i de flesta inredningsstilar. Denna gråfärgade lampa skapar garanterat en mjuk och behaglig atmosfär. Levereras med on/off-strömbrytare som sitter på sladden + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Franziska vägglampa (Vit)

  Franziska vägglampa (Vit)
  Franziska är en vacker vägglampa som garanterat blir en smyckande detalj i rummet den placeras i. Lampan är tillverkad av metall och är smyckad med en vridbar glasskärm i ett dekorativt mönster. Placera förslagsvis i sovrummet eller vid sidan om fåtöljen. Franziska finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Doro plafond (Vit)

  Doro plafond (Vit)
  Denna fyrkantiga plafonden från Doro-serien är en modern och stilren lampa. Den består av aluminium och opal akryl. Tack vare den enkla designen kan lampan placeras i många olika inredningsstilar. 12W LED-lampan som medföljer avger ett ljus på 750 lumen och 3000K. Ljuskälla ingår.
 • Vägglampa Space, nickel, 2 lampor, IP44

  Vägglampa Space, nickel, 2 lampor, IP44
 • LED-vägglampa solcell 36480 med rörelsesensor

  LED-vägglampa solcell 36480 med rörelsesensor
  LED-solvägglampa med inbyggd rörelsesensor LED-solarmaturen är idealisk för montering på entréns yttervägg. Tack vare den integrerade sensorn upptäcker den rörelser i en vinkel på 90° och inom ett område på 2-6 meter runt ljuset. Solmodulen på toppen lagrar solenergi under dagen och tänder de inbyggda lysdioderna så snart det blir mörkt och rörelser upptäcks. Vägglampan tänds och släcks med hjälp av en strömbrytare. När batteriet är fulladdat ger det upp till åtta timmars ljus.
 • Solcellsdekorationsbelysning 36528 av metall

  Solcellsdekorationsbelysning 36528 av metall
 • Solcellsdriven LED-bordslampa 36654

  Solcellsdriven LED-bordslampa 36654
 • Bordslampa Famous med tre leder, svart

  Bordslampa Famous med tre leder, svart
 • Golvlampa Harald i orientdesign svart

  Golvlampa Harald i orientdesign svart
  Orientalisk golvlampa Harald med ringstansning och strömbrytare Golvlampan Harald passar perfekt till orientaliska inredningsstilar eftersom färgkombinationen svart och guld genererar orientaliska ljusaccenter med vackra reflektioner när ljuset är tänt. Lampan har formen av en pelare och är försedd med hålstansning överallt på den svarta textilskärmen. Den guldfärgade insidan av skärmen är en utmärkt kontrast som möjliggör en unik ljusupplevelse. Golvlampan Harald är utrustad med en strömbrytare på sladden och två E27-uttag. Beroende på de personliga uppfattningarna om ljustemperatur och ljusstyrka kan passande ljuskällor användas. LED-lampor som inte bara är energieffektiva, utan också långlivade, rekommenderas på grund av den moderna belysningstekniken.
 • Utomhusvägglampa Boston utan sensor

  Utomhusvägglampa Boston utan sensor
  Snygg Boston vägglampa för utomhusbruk tillverkad av rostfritt stål och plast Vägglampan Boston för utomhusbruk imponerar med sin slående fackeldesign och sin enkla färg i antracit. Den kan utrustas med en lämplig ljuskälla som sitter bakom ett opalfärgat plastelement som behagligt dämpar ljuset. Armaturen är bevisligen skyddad mot vattenstänk, vilket framgår av skyddsklass IP44. Den kompakta storleken integreras väl i husets arkitektoniska stil utan att överskugga den. Om du vill skapa en harmonisk helhetsbild rekommenderas det att kombinera Boston med andra armaturer från hennes serie.
 • Solcellsljusslinga 33694-10 med hamparep, 10 LED

  Solcellsljusslinga 33694-10 med hamparep, 10 LED
 • LED-soldekorationslampa 36671 bambu utomhusdekor

  LED-soldekorationslampa 36671 bambu utomhusdekor
 • Solgolvinbyggnadslampa 36415-2 stål 2-pack

  Solgolvinbyggnadslampa 36415-2 stål 2-pack
 • Solmarkspettslampa 33536-3K, 3-pack, koppar

  Solmarkspettslampa 33536-3K, 3-pack, koppar
 • LED-solcellslampa 33528 i bladform

  LED-solcellslampa 33528 i bladform
  Bladformad LED-solbelysning med glaskula i krackelerat utseende Tack vare sin lilla storlek kan LED-solbelysningen placeras på många platser utomhus. Oavsett om det är på terrassen, balkongen eller direkt i trädgården - tack vare sin vackra form och diskreta färg passar LED-lampan in överallt. Den inre glaskulan är belyst med en LED-lampa och ger upp till åtta timmars ljus. Solpanelen är placerad direkt i lampans bas. Den integrerade 3D-effekten skapar en särskilt mysig atmosfär. Tack vare den verkar det som om ljuset flimrar som ett ljus eller en liten eld. Solcellslampan kan bekvämt slås på och av med en strömbrytare.
 • Eugen bordslampa (Grå)

  Eugen bordslampa (Grå)
  Eugen är en dekorativ bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i metall, är smyckad med en fin, grå, textilskärm som omger ljuskällan. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera förslagsvis i ett fönster eller på sidobordet.Ljuskälla ingår ej.
 • Trebent golvlampa Katunga med riktiga fjädrar

  Trebent golvlampa Katunga med riktiga fjädrar
  Katunga golvlampa med fjädrar och stativfot Imponerande och elegant, Katunga golvlampa sätter mysiga accenter i vardagsrummet. Din sfäriska textilskärm är täckt med äkta, vita fjädrar runt och låter det tända ljuset glida försiktigt in i rummet. Lampans botten är ett trebent stativ som, med sin matt nickelfinish, står i en tydlig kontrast till skuggan. Kombinationen av metall och textil gör att lampan ser mycket harmonisk ut, modern och elegant. Katunga är utrustad med ett E27- uttag som kan utrustas med en lämplig ljuskälla enligt dina egna idéer när det gäller ljusfärg och ljusstyrka. LED-lampor rekommenderas på grund av sin livslängd och energibesparingar. Lampan är utrustad med en brytare för att slå på och av den.
 • Taklampa 54814-2 med burskärmar, 2 lampor

  Taklampa 54814-2 med burskärmar, 2 lampor
  Två-flamma takspotlight spotlight 54.814-2 med bur nyanser Två-flamma taklampa 54.814-2 av svart metall med guld dekoration och trumpetformade nyanser i en bur design är en ljuskälla för mindre rum. Skärmarna, som är insvept i gyllene metall vid den smalaste punkten i uttag , kan vridas och vridas och är utrustade med ett E14- uttag för montering av en kronljuslampa . I den öppna nyansen har en klar glödlampa en mycket dekorativ effekt.
 • Vägglampa 54814-1 med strömbrytare

  Vägglampa 54814-1 med strömbrytare
  Väggfläck 54814-1 i svart med gulddetaljer Svart och guld - den här färgkombinationen gör vägglampan 54814-1 till en ljuskälla med sofistikering. Lampskärmen av enskilda metallstavar i öppen design är försedd med en fin gulddekoration. Området på uttag är smart dolt med gyllene trådomslag. En omkopplare på det runda, svarta väggfästet möjliggör manövrering direkt på lampan.
 • Takspotlight 54814-4 med 4 skärmar

  Takspotlight 54814-4 med 4 skärmar
  Fyrlamell taklampa 54814-4 i lång form taklampa 54.814-4 är utformad i en något krökt form gjord av matt svart metall. Burskärmarna av metallstänger är dekorerade med fin gulddekor som ser ut som gulddamm på svartmetallen. Vid den smalaste punkten pryds nyanserna med ett band av gyllene tråd, som förutom den dekorativa effekten också har till syfte att dölja uttag och lampaxlarna. Belysningen kan justeras individuellt genom att vrida och svänga de enskilda paraplyerna.
 • LED-utomhusvägglampa Nexa, antracit/opal

  LED-utomhusvägglampa Nexa, antracit/opal
  Modern LED-utomhusvägglampa Nexa i cylinderform Den stora opalplastdiffusern som är fäst på toppen avger varmt vitt ljus runtom och lyser inte bara stigar och entréområden utan lyfter också fram fasaden. Dessutom sänds en subtil del av ljuset nedåt genom ett urtag i den nedre förlängningen, så att ytterligare ett orienteringsljus läggs till. Med sin karakteristiska form och höljet i antracitgrå aluminiumgjutgods , harmoniserar Nexa LED-utomhusvägglampan idealiskt med en modern fastighetsdesign.
 • Trebent bordslampa Katunga med riktiga fjädrar

  Trebent bordslampa Katunga med riktiga fjädrar
  Katunga bordslampa med stativ med fjäderlister Katunga bordslampa är en riktig blickfång för sidobordet eller byrån, som avger ett underbart dämpat ljus och skapar en mysig atmosfär. Lampskärmen i form av en boll är gjord av textil och utrustad med äkta, vita fjädrar runtom, vilket ger lampan något elegant och voluminöst utan att vara påträngande. Lampkulan bärs av en trebensstativ som understryker det eleganta utseendet med matt nickelfinish. Armaturen kan utrustas med en E27-lampa, varigenom LED-lampor rekommenderas på grund av deras livslängd och energibesparingar. Lampan är utrustad med en brytare för att slå på och av den.
 • Giorgio – takspotlight i rostbrunt, 4 ljuskällor

  Giorgio – takspotlight i rostbrunt, 4 ljuskällor
  Taklampa Giorgio med fyra ljuskällor för klara ljuslösningar Denna ljuskälla rekommenderas för alla områden där man har behov för en funktionell ljuskälla. Takspotlighten Giorgios design med fyra ljuskällor inspirerades av de klara, smarta ljuskoncepten från industrialiseringens tid. Ett harmoniskt utseende skapas tack vare kombinationen av raka linjer och mjuka runda former. Eftersom alla fyra metallskärmar kan justeras steglöst och separat kan även komplexa ljusidéer förverkligas, där man exempelvis samtidigt kan framhäva ett visst område och sörja för behaglig allmänbelysning i rummet. Framför allt hem i vintage- och industristil samt minimalistiska interiörer profiterar av den enkla takspotlighten Giorgio med fyra ljuskällor. För att skapa en harmonisk atmosfär borde taklampan kombineras med ljuskällor i en liknande design. Är man ute efter en spännande blandning av stilar kan även lampor med textil- och glasskärmar användas.
 • Mirena golvlampa (Natur)

  Mirena golvlampa (Natur)
  Mirena är en fantasitsk golvlampa som består av ett bambunät i modern rotting-look. Använd gärna en dekorativ ljuskälla för ett mjukt och behagligt resultat. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet. Mirena finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Oliver takpendel (Grå)

  Oliver takpendel (Grå)
  Oliver är en enkel och stilren takpendel tillverkad i metall och har grå finish. Lampan kan utrustas med valfri ljuskälla med E27-sockel, välj gärna en dekorativ för finast resultat. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller i ett hörn i olika höjder för att skapa volym.Ljuskälla ingår ej.
 • Widy spotlight (Vit)

  Widy spotlight (Vit)
  Widy med fyra riktbara spotlights imponerar med sitt moderna och skandinaviska utseende. Lampan består av vit metall, trä och detaljer av ett brunfärgat hamnrep. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Widy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Griddy spotlight (Svart)

  Griddy spotlight (Svart)
  Griddy med två spotlights imponerar med sitt moderna och unika utseende. Lampan består av svart och vit metall med detaljer av ett svart hamnrep. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Griddy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Griddy spotlight (Svart)

  Griddy spotlight (Svart)
  Griddy med fyra riktbara spotlights imponerar med sitt moderna och unika utseende. Lampan består av svart och vit metall med detaljer av ett svart hamnrep. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Griddy finns även i andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.