Forestier lampor

Forestier är ett designkollektiv i Frankrike grundat av Bernard Forestier 1992. Lamporna skapas ofta av tråd från rostig metall som zink och järn. Geometriska former som omger ljuskällan ger unik belysning och ett dekorativt inslag till inredningen.

 • Forestier Cymbal S pendellampa, 50 cm, natur

  Forestier Cymbal S pendellampa, 50 cm, natur
  Designer upphängningslampa Cymbal med sammetöverdrag skapar en känsla av välbefinnande Designer Jette Scheib söker inspiration i sin omgivning, människor och deras beteende gentemot varandra såväl som i att hantera objekt. Hon designer lampor som inte bara är funktionella utan framför allt skapar en mysig atmosfär och har personlighet. Den runda upphängningslampan Cymbal är en harmonisk kombination av textil och trä som fyller varje rum med mjukt ljus. Den runda lampskärmen, som är uppdelad i två delar och avsmalnar i mitten, så att den är uppdelad i en övre och en nedre sida, är karakteristisk. Denna uppdelning gör det möjligt att tydligt separera textilierna så att toppen är täckt med sammet och botten är gjord av textil. En liten trähölje kompletterar skuggan, från vilken kabeln leder till takhöljet.
 • Forestier Antenna M bordslampa 29 cm metallic grå

  Forestier Antenna M bordslampa 29 cm metallic grå
  Designer bordslampa Antenna M av Arik Lévy Geometriska, sammanslagna former kännetecknar bordslampa Antenna M av designern Arik Lévy. Den delvis ogenomskinliga och delvis genomskinliga lampskärmen, tack vare metallnätet, skapar ett fascinerande skådespel av ljus och skugga. Ändå garanterar antennen M ett mjukt ljusemission, eftersom ljus är försiktigt bländningsfritt av den interna textildiffusorn. För vardagsrum såväl som för hotellområden är denna bordslampa det perfekta valet om du vill skapa en harmonisk ljusatmosfär. Med denna armaturdesign har Arik Lévy skickligt skapat en koppling mellan design och natur.
 • Forestier Gravity 1 hänglampa Ø86cm svart

  Forestier Gravity 1 hänglampa Ø86cm svart
  Exceptionell LED-upphängningslampa Gravity 1 av metall Ojämförlig design möter en mycket speciell ljuseffekt. Detta konstverk, som är bildat av många fina metallstag, kombinerar olika former och för samman dem för att skapa ett ovanligt belysningskoncept. Gravity 1 är en pendellampa med det där visst och flyttar in i centrum för uppmärksamhet i varje rum, även när den är avstängd. Totalt bildar fem stora komponenter sin skärm - ett nedåtböjt skal, som har många luckor på grund av stagarna, är medvetet upplyst uppifrån med en cylindrisk, smal kropp där en GU10-lampa sätts in. Längre nedåt finns andra uppåtböjda nyanser av metallstag i olika storlekar och bredder. I mitten - liksom en svamp - är en ogenomskinlig metallkropp införlivad, i vars huvud LED-modulen sitter och dess varma vita ljus sprids runt i rummet. Längst ner finns en annan cylindrisk kropp i vilken en GU10-lampa sätts in och ger punkt-för-punkt direkt belysning. Designern av denna lampa - Kateryna Sokolova - följer fullt ut sitt motto: "För att skapa bra design måste du blanda tre ingredienser: enkelhet, funktionalitet och passion." Hon ser sig själv som en kock och skapar omisskännliga produkter på nya sätt för den franska designerbelysningstillverkaren Forestier. Forestier har tre viktiga värden: passion, frihet och upptäckt, som skapar en perfekt balans mellan design och hantverk.
 • Forestier Libellule S pendellampa, 56 cm, svart

  Forestier Libellule S pendellampa, 56 cm, svart
  Bevingade pendellampa Libellule för magiska ljusstunder Designern Élise Fouin föredrar materialet framför själva objekten och använder återvunna material som råmaterial för att ständigt återuppfinna det. Arbetet stöds av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Libellule är en filigran pendellampa vars skärm är fastsatt av två metallstommar runt E27-uttaget. Den böjda formen hos denna skärm påminner om en trollsländas vingar vilket ger lampan en viss lätthet. Metallstavarna ger en fri blick in till ljuskällan och möjliggör magiska ljusmoment med samspelet mellan ljus och skugga. LED-ljuskällor rekommenderas. Dessa kan beställas från Tillbehör.
 • Forestier Papillon XS pendellampa 30 cm kräm

  Forestier Papillon XS pendellampa 30 cm kräm
  Poetisk design av ljus och skugga - Papillon pendellampa av Élise FouinÉlise Fouin är en ung designer som sätter materialet i förgrunden. Hon använder återvunna material som råmaterial för att återuppfinna dem. Hennes arbete genomsyras av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Papillon består av tre kupoler i olika storlekar, placerade ovanpå varandra, vars många metalltrådar filtrerar ljuset och garanterar ett unikt spel av ljus och skugga på väggen. Kupolernas vågiga kanter påminner om geometrisk design från 50-talet och verkar mycket lätta och svävande tack vare armaturkroppens luftiga design. Armaturen kompletteras med en textilmantlad kabel som slutar i det runda takfönstret i armaturens färg.
 • Forestier Papillon S pendellampa 56 cm svart

  Forestier Papillon S pendellampa 56 cm svart
  Poetisk design av ljus och skugga - hänglampa Papillon av Élise Fouin (provvara) Élise Fouin är en ung designer som prioriterar materialet. Hon använder återvunnet material som råmaterial för att uppfinna det på nytt. Med det stöds hennes arbete av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Papillon består av tre kupoler av olika storlek som är placerade på varandra och där många metalltrådar filtrerar ljuset och garanterar ett unikt skuggspel på väggen. Kupolernas vågformiga kanter påminner om 50-talets geometriska designer och den luftiga kroppen ser mycket lätt och svävande ut. Lampan fulländas med en textilöverdragen kabel som mynnar ut i takkåpan som har lampans färg.
 • Forestier Bamboo Square M bordslampa i vitt

  Forestier Bamboo Square M bordslampa i vitt
  Harmonisk kombination av bambu och ljus - bordslampa Bamboo Square (provvara) Designer Arik Lévy är känd för att konstruera lampor som på ett poetiskt sätt kopplar samman natur och design. Karaktäristiskt är även den hantverksmässiga bearbetningen av naturliga och gedigna material som tillsammans med ljuselementen kombineras på ett mycket harmoniskt sätt. Bordslyktan Bamboo Square är tillverkad av trä och bambu och är utrustad med ett handtag på skärmens ovansida. Det lustiga arrangemanget med bambu från den yttre lampskärmen ger en inblick till diffusorn på insidan. En unik och hemtrevlig ljusbild uppstår, eftersom ljuset kan lysa smidigt genom den flätade och vävda diffusorn av bambu och kasta mjuka skuggor på väggen. Foten och det nedre området på skärmen och diffusor är färgat. Kabeln är försedd med en strömbrytare som kan tända och släcka E27-ljuskällan (ingår inte).
 • Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm brons

  Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm brons
  Designer upphängningslampa Cymbal med sammetöverdrag skapar en känsla av välbefinnande Designer Jette Scheib söker inspiration i sin omgivning, människor och deras beteende gentemot varandra såväl som i att hantera objekt. Hon designer lampor som inte bara är funktionella utan framför allt skapar en mysig atmosfär och har personlighet. Den runda upphängningslampan Cymbal är en harmonisk kombination av textil och trä som fyller varje rum med mjukt ljus. Den runda lampskärmen, som är uppdelad i två delar och avsmalnar i mitten, så att den är uppdelad i en övre och en nedre sida, är karakteristisk. Denna uppdelning gör det möjligt att tydligt separera textilierna så att toppen är täckt med sammet och botten är gjord av textil. En liten trähölje kompletterar skuggan, från vilken kabeln leder till takhöljet.
 • Forestier Gravity 2 hänglampa Ø68cm svart

  Forestier Gravity 2 hänglampa Ø68cm svart
  Hänglampa Gravity 2 LED - ett elegant konstverk i metall Den här pendellampan är ett verkligt konstverk som vid första anblicken ser mycket spännande och speciell ut. Den består av flera delar och de enskilda komponenterna är formade av eleganta, parallella metallstag. Den övre och den nedre skärmen har vardera ett ogenomskinligt metallskal i mitten, över vilket stagen är lagda. Till formen liknar de en platt, stympad kon som pekar uppåt och nedåt. I mitten är en platt cirkel monterad, som endast består av en gitterkonstruktion. Som huvudsaklig ljuskälla används en varmvit LED-modul som sprider sitt ljus i alla riktningar och skapar atmosfäriska ljuseffekter tack vare stolparna. Som extra ljus används en lampa GU10 i den cylindriska stommen, som armaturen avslutas med nedtill, vilket skapar en riktad och framför allt punktlig ljuskägla. Den här hänglampan är lämplig för imponerande rum med sofistikerad stil - oavsett om det är i vardagsrummet ovanför soffgruppen eller i lobbyn på ett hotell skapar den ett lika tilltalande ljus och kompletterar inredningen på ett harmoniskt och elegant sätt. Armaturen är formgiven av Kateryna Sokolova, som själv säger att för att skapa bra design måste man blanda tre ingredienser: Enkelhet, funktionalitet och passion. Hon är en av vår tids mest lovande formgivare och har vunnit europeiska designtävlingar som Design International Award med sin nytolkning av Gerrit Rietvelds berömda Zig och Zag.
 • Forestier Cymbal S bordslampa, natur

  Forestier Cymbal S bordslampa, natur
  Designer bordslampa Cymbal med en sammetlinneskärm Den Berlin-baserade designern Jette Scheib, som bor i Barcelona, har utvecklat en serie lampor som heter Cymbal för den franska designtillverkaren Forestier . Kännetecknande för cymbal är skärmen, som märks både av sin form och av materialet. Trots lampans namn verkar skuggan bestå av två cymbaler, den nedre av linne och den övre av sammet. Ett litet träelement högst upp och en dragstång som ser lite historisk ut avrundar den ovanliga och ändå så enkla designen. Designern Jette Scheib säger följande om vikten av belysning: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du inte att sitta bekvämt."
 • Oyster Vägglampa White - Forestier

  Oyster Vägglampa White - Forestier
  Oyster Vägglampa White - Forestier, Trä, Tyg
 • Bamboo Bordslampa S White - Forestier

  Bamboo Bordslampa S White - Forestier
  Bamboo Bordslampa S White - Forestier, Vit, Bambu
 • Bamboo Golvlampa White - Forestier

  Bamboo Golvlampa White - Forestier
  Bamboo Golvlampa White - Forestier, Vit, Bambu
 • Take A Way Portable Bordslampa M Black - Forestier

  Take A Way Portable Bordslampa M Black - Forestier
  Take A Way Portable Bordslampa M Black - Forestier, Svart, Bambu
 • Forestier - Carpa Taklampa M Black

  Forestier - Carpa Taklampa M Black
  Design Jette Scheib för Forestier Carpa Taklampa M Black av franska Forestier och tyska Jette Scheib är en elegant lampa som i ett nästan matematiskt matrismönster framhäver sin geometriska form genom polygoner som dras i tunna strängar. Lampan är alltså transparent och på detta sätt lyckas Scheib skapa en luftig belysning som elegant låter ljuset flyga ut sin form i rummet. Serien finns som pendel-, golv- och bordslampa - och en enda Carpa är vacker i sig själv, men om du kombinerar några av de olika modellerna garanterar vi att din ljusdesign kommer att ligga i de höga oktaverna. Carpa är särskilt vacker när den hänger i vardagsrummet - men den fungerar också bra på kontoret eller i sovrummet, där dess luftiga uttryck skapar lätthet. Se hela Carpa-serien här.
 • Forestier - Imperatrice Taklampa Black

  Forestier - Imperatrice Taklampa Black
  Design Kateryna Sokolova för Forestier Imperatrice Taklampa Black är en fantastisk belysning som lyfter ett rum med sin eleganta siluett och sina många dekorativa aspekter. Med sitt vackra, gåtfulla rut- och randmönster i målat järn och de böjda formerna som upprepas längs lampans längd är Imperatrice Taklampa lika mycket en skulptur som en lampa. Imperatrice Taklampa har en orientalisk smak som för tankarna till Österlandets mystik. De böjda kurvorna, som gradvis smalnar av, har en nästan feminin touch. Detta ger lampan ett uttryck som på en gång är delikat och kraftfullt. Den inre lampskärmen i lampans nedre del är helt öppen i botten och ger fokuserad belysning. Samtidigt skapar lampan en mysig atmosfär som gör den till ett självklart val för inredningsutrymmen. Imperatrice finns även som bordslampa. Se Forestiers många andra dekorativa taklampor här.
 • Forestier - Libellule Taklampa L White

  Forestier - Libellule Taklampa L White
  Design Elise Fouin för Forestier Libellule Taklampa L White är epitomet av lätthet och elegans förenade i en lampa. Skärmens ribbor och böjda former påminner om vingarna på en trollslända som svävar genom rymden. Detta skapar ett lekfullt, dynamiskt uttryck som ger en charmig touch till varje vardagsrum. Libellule Taklampa är en skapelse av den franska designern Elise Fouin. Fouin är känd för sin betoning på återvunna material och för att leka med material i sitt arbete. Detta är tydligt i Libellule Taklampa, som är tillverkad av metall men har mjuka, delikata och smala former som ger lampan en omisskännlig organisk känsla. Libellule finns i flera färger och storlekar. Se dem alla här.
 • Forestier Impératrice bordslampa, svart

  Forestier Impératrice bordslampa, svart
  Svart bordslampa Impératrice - ett konstverk av många metalltrådar Många böjda linjer och olika runda former bildar den imponerande och omisskännliga skärmen på bordslampan Impératrice, som är helt tillverkad av metall. En mängd fina metallstag formar skärmen och ger en vy över insidan, där en andra, cylindrisk skärm sitter i vilken ljuskällan är placerad. På grund av den inre skärmens beskaffenhet avges ett diffust, bländfritt ljus som sprids ut genom stagen i ett atmosfäriskt mönster och badar rummet i en speciell atmosfär. Impératrice ser ut som ett dekorativt föremål som framkallar mysig accentbelysning som en höjdpunkt och ger interiören det där lilla extra. Armaturen har designats av den franska designarmaturtillverkaren Forestier. Företaget kan se tillbaka på många kreationer av sina designers, som utformades enligt mottot "Var djärv och sätt en ny trend". De leker med tråd och transparens och med tanken på att respektera naturen i alla dess former. Högsta prioritet ges åt hantverket och erkännandet av de människor som använder det. Kombinationen av värdena passion, frihet och upptäckt ger upphov till föremål med en stark identitet.
 • Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm svart

  Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm svart
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Papillon S pendellampa 56 cm blå grå

  Forestier Papillon S pendellampa 56 cm blå grå
  Poetisk design från ljus och skuggor - pendellampan Papillon från Élise Fouin Élise Fouin är en ung designer som prioriterar materialet. Hon använder återvunnet material som råmaterial för att uppfinna det på nytt. Med det stöds hennes arbete av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Papillon består av tre kupoler av olika storlek som är placerade på varandra och där många metalltrådar filtrerar ljuset och garanterar ett unikt skuggspel på väggen. Kupolernas vågformiga kanter påminner om 50-talets geometriska designer och den luftiga kroppen ser mycket lätt och svävande ut. Lampan fulländas med en textilöverdragen kabel som mynnar ut i takkåpan som har lampans färg.
 • Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm havsblå

  Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm havsblå
  Designer upphängningslampa Cymbal med sammetöverdrag skapar en känsla av välbefinnande Designer Jette Scheib söker inspiration i sin omgivning, människor och deras beteende gentemot varandra såväl som i att hantera objekt. Hon designer lampor som inte bara är funktionella utan framför allt skapar en mysig atmosfär och har personlighet. Den runda upphängningslampan Cymbal är en harmonisk kombination av textil och trä som fyller varje rum med mjukt ljus. Den runda lampskärmen, som är uppdelad i två delar och avsmalnar i mitten, så att den är uppdelad i en övre och en nedre sida, är karakteristisk. Denna uppdelning gör det möjligt att tydligt separera textilierna så att toppen är täckt med sammet och botten är gjord av textil. En liten trähölje kompletterar skuggan, från vilken kabeln leder till takhöljet.
 • Forestier Oyster designhänglampa, vit

  Forestier Oyster designhänglampa, vit
  Design by Jette Scheib: Oyster hängande lampaTvå metallringar vävda med bomullstrådar är grunden för den ovanliga lampskärmen på Oyster hängande lampa. Namnet är inte helt obefogat, eftersom den visuellt påminner om ett ostron i abstrakt mening. Pärlan i mitten av lampan representeras av ljuskällan, som är dold under ett runt lock. Denna skiva ser till att ljuskällans ljus inte orsakar någon bländning. Designern av denna armaturserie, Jette Scheib, söker inspiration i sin omgivning, i människor och deras beteende gentemot varandra samt i sin hantering av föremål. Hon designar armaturer som inte bara är funktionella, utan framför allt skapar en mysig atmosfär och har personlighet. Jette Scheib studerade vid University of the Arts i Berlin och bor och arbetar nu i Barcelona.
 • Forestier Chanpen M Hexagonal hänglampa, natur

  Forestier Chanpen M Hexagonal hänglampa, natur
  Hänglampa Chanpen med skärm av hampafransar Designern Anon Pairot har döpt lampserien Chanpen efter sin mor. Chanpen betyder fullmåne. Detta passar lampans form mycket bra. Det runda stativet, som fungerar som stomme för skärmen, är uppspänd med hampafransar (Abacá) vilket leder till ett mönster av hexagoner. Hampaväven släpper mjukt igenom ljuset vilket garanterar ett trevligt och bländfritt ljus. Anon Pairot har redan arbetat för framstående företag som Fendi, Habitat eller Grohe. Han arbetar gärna med naturliga och hållbara material, och han lyckades uttrycka denna önskan i lampserien Chanpen för den franska tillverkaren Forestier.
 • Forestier Bamboo Light XL pendellampa 60 cm svart

  Forestier Bamboo Light XL pendellampa 60 cm svart
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Cymbal S LED-vägglampa, midnatt

  Forestier Cymbal S LED-vägglampa, midnatt
  Cirkulär LED-vägglampa Cymbal S av Jette Scheib De cirkulära och ringformade elementen som i sin helhet utgör Cymbal vägglampan är gjorda av sammet, linne och trä. Enligt dess namn liknar cymbal en cymbal, dvs. en cymbal. Materialen som används för skuggan, sammet och linne säkerställer en mysig ljuseffekt. Ljuset från de integrerade lysdioderna fördelas försiktigt i rummet. Träelementet i mitten avrundar perfekt den mysiga strålande designen. Designern Jette Scheib, som studerade i Berlin och nu bor i Barcelona, designade Cymbal lampserien för den franska designertillverkaren Forestier . Om vikten av belysning säger designern: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt."
 • Forestier Cymbal S bordslampa, puderrosa

  Forestier Cymbal S bordslampa, puderrosa
  Designer bordslampa Cymbal med en sammetlinneskärm Den Berlin-baserade designern Jette Scheib, som bor i Barcelona, har utvecklat en serie lampor som heter Cymbal för den franska designtillverkaren Forestier . Kännetecknande för cymbal är skärmen, som märks både av sin form och av materialet. Trots lampans namn verkar skuggan bestå av två cymbaler, den nedre av linne och den övre av sammet. Ett litet träelement högst upp och en dragstång som ser lite historisk ut avrundar den ovanliga och ändå så enkla designen. Designern Jette Scheib säger följande om vikten av belysning: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du inte att sitta bekvämt."
 • Forestier Cymbal S LED-vägglampa, natur

  Forestier Cymbal S LED-vägglampa, natur
  Cirkulär LED-vägglampa Cymbal S av Jette Scheib De cirkulära och ringformade elementen som i sin helhet utgör Cymbal vägglampan är gjorda av sammet, linne och trä. Enligt dess namn liknar cymbal en cymbal, dvs. en cymbal. Materialen som används för skuggan, sammet och linne säkerställer en mysig ljuseffekt. Ljuset från de integrerade lysdioderna fördelas försiktigt i rummet. Träelementet i mitten avrundar perfekt den mysiga strålande designen. Designern Jette Scheib, som studerade i Berlin och nu bor i Barcelona, designade Cymbal lampserien för den franska designertillverkaren Forestier . Om vikten av belysning säger designern: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt."
 • Forestier Cymbal S bordslampa, brons

  Forestier Cymbal S bordslampa, brons
  Designer bordslampa Cymbal med en sammetlinneskärm Den Berlin-baserade designern Jette Scheib, som bor i Barcelona, har utvecklat en serie lampor som heter Cymbal för den franska designtillverkaren Forestier . Kännetecknande för cymbal är skärmen, som märks både av sin form och av materialet. Trots lampans namn verkar skuggan bestå av två cymbaler, den nedre av linne och den övre av sammet. Ett litet träelement högst upp och en dragstång som ser lite historisk ut avrundar den ovanliga och ändå så enkla designen. Designern Jette Scheib säger följande om vikten av belysning: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du inte att sitta bekvämt."
 • Forestier Cymbal S LED-vägglampa, puderrosa

  Forestier Cymbal S LED-vägglampa, puderrosa
  Cirkulär LED-vägglampa Cymbal S av Jette Scheib De cirkulära och ringformade elementen som i sin helhet utgör Cymbal vägglampan är gjorda av sammet, linne och trä. Enligt dess namn liknar cymbal en cymbal, dvs. en cymbal. Materialen som används för skuggan, sammet och linne säkerställer en mysig ljuseffekt. Ljuset från de integrerade lysdioderna fördelas försiktigt i rummet. Träelementet i mitten avrundar perfekt den mysiga strålande designen. Designern Jette Scheib, som studerade i Berlin och nu bor i Barcelona, designade Cymbal lampserien för den franska designertillverkaren Forestier . Om vikten av belysning säger designern: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt."
 • Forestier Parrot hänglampa XXL, sandfärg

  Forestier Parrot hänglampa XXL, sandfärg
  Handgjord Parrot XXL hängande lampa med expansiv skärm gjord av rotting och abacá Pendellampan Parrot XXL drar till sig ögonen med sin särskilt stora skärm av rotting och abacá, en växt som kommer från Östasien. Den består av överlappande små rep, som är utformade i olika färger och som på så sätt skapar ett ovanligt mönster. Textilupphängningen och metallskärm är designade i svart och rundar av pendellampans utseende. På insidan är glödlampshållaren omgiven av en separat diffusor, vilket gör att ljuset avges bländfritt till omgivningen. Med en extern dimmer och en lämplig glödlampa är det möjligt att dimma ljuset. När produktdesignern Jette Scheib utformade lampserien Parrot inspirerades hon av det kulturella inflytandet och mångfalden av korgvävning och korgdesign. Kollektionen understryker den färgglada och uttrycksfulla sidan av korgkulturen. Parrot tillverkas av den välkända franska belysningstillverkaren Forestier.
 • Forestier Grass bordslampa, blå

  Forestier Grass bordslampa, blå
  Grass bordslampa med handgjord skärm av raffia och Abacá Den speciella, handgjorda skärmen på Grass bordslampa sitter på en svart metallram med en dekorativ trädetalj. Den här skuggan vävdes för hand och består av Abacá, en växtfiber som tillverkas av den inre delen av Abacá-trädet och som är känd för sin höga draghållfasthet och hållbarhet, vilket är anledningen till att den också används för att tillverka t.ex. fartygslinor. En annan komponent i paraplyet är raffia, en fiber som utvinns för hand från det oöppnade bladet på den afrikanska raffiapalmen, även känd som buri-palmen. Varma färgkombinationer i randig design gör bordslampan till en ljuskälla som ger mysighet och naturlighet i alla rum. Bordslampan Grass tillverkades av den franska tillverkaren Forestier och designades av Jette Scheib. Jette Scheib studerade vid University of the Arts i Berlin, grundade sin egen studio i Barcelona 2005 och designar produkter för internationella företag, med inriktning på design av hemtillbehör, belysning och presenter. Hennes design är inspirerad av naturen och organiska former.
 • Forestier Grass L vägglampa, brun

  Forestier Grass L vägglampa, brun
  Grass vägglampa av Abacá-fiber och Raffia-korgflätning Den tallriksformade vägglampan Grass har en harmonisk och naturlig effekt, dels tack vare de använda materialen, dels tack vare de vackra färgkombinationerna. Lampans skärm är handgjord av abacá, en växtfiber från insidan av trädet med samma namn, medan den inre, mindre skärmen är tillverkad av raffia. Raffia är en fiber som framställs av det oöppnade bladet från den afrikanska raffiapalmen. Dessa naturfibrer gör varje lampa till en speciell detalj och är inte bara en extra ljuskälla i rummet, utan också en mycket vacker väggdekoration när den är avstängd, oavsett om den monteras enskilt eller tillsammans med flera lampor av samma eller olika storlek och färg. Vägglampan Grass tillverkades av den franska belysningstillverkaren Forestier, som kombinerar den perfekta balansen mellan natur och poesi, design och hantverk i sina produkter. Designen kommer från Jette Scheib, en designer med egen studio i Barcelona som specialiserar sig på belysning, hemtillbehör och presenter. Hon designar produkter för många internationella företag och hämtar mycket inspiration från naturen och organiska former i sitt arbete.
 • Forestier Nebulis S pendellampa, längd 58 cm

  Forestier Nebulis S pendellampa, längd 58 cm
  Nebulis hängande lampa med en skärm av råa silkesfibrer Nebulis är en serie lampor av den franska designern Élise Fouin, som hon skapade i samarbete med Sericyne, en fransk tillverkare av silkesfibrer. Våningen skapas av silkestrådar som silkesmaskarna spinner på de underlag som de lägger sig på. Från dessa trådar formas den naturligt producerade silkesfilt, lager för lager, till den molnliknande form som ger upphov till den luftiga volymen. Nebulis hängande lampa svävar i rummet som ett doftande linsmoln och förtrollar med en hisnande ljuseffekt. Ljuset är livligt, mjukt och varmt och verkar röra sig. Élise Fouin är en fransk designer som utbildades vid École Boulle i Paris. Hennes design sträcker sig från spektakulära möbler till lampor. Nebulis-kollektionen visar upp en unik kompetens i världen och förhärligar materialet natursilke, som är fängslande för sin elasticitet, lätthet, ljusstyrka och mjukhet. Élise Fouin är alltid på jakt efter nya utmaningar och säger om sig själv: "I alla mina kreationer gillar jag att förfrämja materialet för att uppfinna nya konstruktionsprinciper".
 • Forestier - Nebulis Taklampa L White Forestier

  Forestier - Nebulis Taklampa L White Forestier
  Nebulis Taklampa L White - Forestier, Vit, Tyg
 • Parrot Vägglampa XXL Sand - Forestier

  Parrot Vägglampa XXL Sand - Forestier
  Parrot Vägglampa XXL Sand - Forestier, Beige, Tyg
 • Forestier - Carrie Vägglampa Olive Forestier

  Forestier - Carrie Vägglampa Olive Forestier
  Carrie Vägglampa Olive - Forestier, Grön, Tyg
 • Forestier Carrie M hänglampa, nude

  Forestier Carrie M hänglampa, nude
  Designer - hängande lampa Carrie M med högkvalitativ bomullsskärm och elegant design Med den nya lampserien Carrie har den franska tillverkaren Forestier lyckats skapa en enkel men spännande effekt. Den imponerande produktdesignen skapades av Jette Scheib. Lampan hänger från taket med hjälp av två kablar av elegant lin och lampskärmen är tillverkad av finaste bomull. I botten av skärmen finns en ädel metallkant som rundar av den harmoniska designen. Carrie blir ett särskilt blickfång när den placeras i ett modernt och designmässigt konsekvent vardagsrum. Carrie öppnas dessutom nedåt, vilket gör att ljuset lyser upp rummet direkt och skapar en behaglig atmosfär. Jette Scheib inspireras av naturen och människor i sitt formspråk. Därför har hennes mönster en egen personlighet som också kan uppfattas av betraktaren. Carrie tillverkas av den franska tillverkaren Forestier, vars produkter framför allt utmärker sig för sin hållbarhet, lyx och unika hantverkskunnande.
 • Forestier Grass hänglampa S, brun

  Forestier Grass hänglampa S, brun
  Handgjord hängande lampa Grass S av rotting och abacá Den rundade skärmen på pendellampan Grass är tillverkad av rotting och abacá och är ansluten till den svarta textilkabeln via ett diskret träelement. Den handgjorda skuggan består av flera ränder, som är utformade i varma färger och skapar en harmonisk helhet. På så sätt sätter den en naturlig accent i vardagsrummet och skapar en mysig atmosfär. Pendellampan Grass S är idealisk för att sätta scenen för vardagsrummet eller matbordet genom att sprida ljuset mot golvet. Lampserien Grass S är designad av Jette Scheib, som studerade produktdesign vid University of the Arts i Berlin och grundade sin egen studio 2005. Sedan 2018 arbetar hon främst med inrednings- och ljusdesign och inspireras särskilt av naturen och organiska former, vilket också återspeglas i armaturen Grass. Pendellampan tillverkades av den franska belysningstillverkaren Forestier.
 • Forestier - Cymbal Vägglampa S Midnight

  Forestier - Cymbal Vägglampa S Midnight
  Design Jette Scheib för Forestier Cymbal Wall Light S Midnight är ett litet stycke musikalisk prakt i form av en lampa. De cirkulära elementen som utgör den cymbaliska vägglampan är tillverkade av sammet, linne och trä. Detta ger ett vackert, matt, naturligt utseende som garanterar en mjuk och mysig ljuseffekt. Cymbal vägglampa är en skapelse av den tyska designern Jette Scheib. Om vikten av belysning säger designern: Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt. Den minimalistiska designen, de matta färgerna och de perfekt färdiga cirklarna gör att just den här lampan är lätt att passa in i alla hem. Tidlös estetik som du kan njuta av i många år. Cymbal Wall Light finns i flera vackra färger och ingår i Cymbal-serien. Häng upp lampan som en vacker dekoration på egen hand eller kombinera den med andra Cymbal-lampor för en sammanhängande look. Se hela serien här.
 • Forestier Parrot hänglampa M, brun

  Forestier Parrot hänglampa M, brun
  Handgjord hängande lampa Parrot M av rotting och abacá Pendellampan Parrot M är tillverkad av rotting och abacá, en växt från Östasien som bland annat används för att tillverka rep, fiskenät och linor. Den handgjorda skärmen på pendellampan påminner om detta utseende, som består av överlappande remsor som är färgade på olika sätt och därmed skapar ovanliga mönster. Skuggan blir på så sätt ett särskilt blickfång och sätter en naturlig accent i boendemiljön. Parrot M kan monteras idealiskt ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet. På insidan av skärmen finns glödlampshållaren, som är omgiven av en diffusor. På så sätt avges ljuset bländfritt till omgivningen. Lampkollektionen Parrot M är designad av Jette Scheib. Innan hon startade sin egen studio 2005 studerade hon produktdesign vid University of the Arts i Berlin. Sedan 2018 har hon huvudsakligen arbetat med inrednings- och ljusdesign och inspirerats av naturen och organiska former. Det välkända franska företaget Forestier ansvarar för tillverkningen av armaturerna.
 • Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm vit

  Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm vit
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm vit

  Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm vit
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/vitt

  Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/vitt
  bordslampa Chanpen med hampa skugga och vriddimmer Chanpen- bordslampa cirkulära nyans liknar en fullmåne, vilket betyder att den lever upp till sitt namn, vilket översätts som fullmåne. bordslampa ger mysigt och bländfritt ljus främst på grund av dess skugga täckt med hampfibrer. Mönstret som hampfibrerna bildar består av sexkantiga former. Det finns en vriddimmer längst ner på lampan, vilket gör att ljusstyrkan enkelt kan regleras. Denna bordslampa har utvecklats av designern Anon Pairot. Pairot gillar att arbeta med naturliga och hållbara material och har uttryckt denna preferens i Chanpen-lampserien. Förutom Forestier har Pairot också arbetat för varumärken som Fendi, Habitat och Grohe.
 • Forestier Oyster design-bordslampa, vit

  Forestier Oyster design-bordslampa, vit
  Oyster golvlampa - designprodukt av Forestier Oyster golvlampa skugga är den mest slående egenskapen hos lampan och gör det särskilt attraktivt. De två metallringarna är sammanvävda med bomullstrådar. I mitten är - som med en ostron - hjärtat, nämligen "pärlan": ljuskällan. För att förhindra bländning täcks den av en rund ruta så att indirekt ljus kan fly in i rummet. Jette Scheib är designern av denna lampa. Scheib studerade vid konstuniversitetet i Berlin och bor och arbetar nu i Barcelona. Hon hittar inspiration i sin omgivning, människor och hur människor hanterar föremål. Dina lampor är funktionella, men de har också sin egen personlighet och står för atmosfärisk belysning.
 • Forestier Oyster design-golvlampa, svart

  Forestier Oyster design-golvlampa, svart
  Oyster golvlampa - designprodukt av Forestier Oyster golvlampa skugga är den mest slående egenskapen hos lampan och gör det särskilt attraktivt. De två metallringarna är sammanvävda med bomullstrådar. I mitten är - som med en ostron - hjärtat, nämligen "pärlan": ljuskällan. För att förhindra bländning täcks den av en rund ruta så att indirekt ljus kan fly in i rummet. Jette Scheib är designern av denna lampa. Scheib studerade vid konstuniversitetet i Berlin och bor och arbetar nu i Barcelona. Hon hittar inspiration i sin omgivning, människor och hur människor hanterar föremål. Dina lampor är funktionella, men de har också sin egen personlighet och står för atmosfärisk belysning.
 • Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/svart

  Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/svart
  bordslampa Chanpen med hampa skugga och vriddimmer Chanpen- bordslampa cirkulära nyans liknar en fullmåne, vilket betyder att den lever upp till sitt namn, vilket översätts som fullmåne. bordslampa ger mysigt och bländfritt ljus främst på grund av dess skugga täckt med hampfibrer. Mönstret som hampfibrerna bildar består av sexkantiga former. Det finns en vriddimmer längst ner på lampan, vilket gör att ljusstyrkan enkelt kan regleras. Denna bordslampa har utvecklats av designern Anon Pairot. Pairot gillar att arbeta med naturliga och hållbara material och har uttryckt denna preferens i Chanpen-lampserien. Förutom Forestier har Pairot också arbetat för varumärken som Fendi, Habitat och Grohe.
 • Forestier Chanpen S Hexagonal bord koppar/svart

  Forestier Chanpen S Hexagonal bord koppar/svart
  bordslampa Chanpen med hampa skugga och vriddimmer Chanpen- bordslampa cirkulära nyans liknar en fullmåne, vilket betyder att den lever upp till sitt namn, vilket översätts som fullmåne. bordslampa ger mysigt och bländfritt ljus främst på grund av dess skugga täckt med hampfibrer. Mönstret som hampfibrerna bildar består av sexkantiga former. Det finns en vriddimmer längst ner på lampan, vilket gör att ljusstyrkan enkelt kan regleras. Denna bordslampa har utvecklats av designern Anon Pairot. Pairot gillar att arbeta med naturliga och hållbara material och har uttryckt denna preferens i Chanpen-lampserien. Förutom Forestier har Pairot också arbetat för varumärken som Fendi, Habitat och Grohe.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/svart

  Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/svart
  Dimbar bordslampa Chanpen med en nyans av bananhampa Skärmen på bordslampa Chanpen är cirkulär och ser inte helt ut som en fullmåne, som översätts som "Chanpen". Paraplyet är täckt med fibrer från bananhampa, även känd som abacá. De diagonala fibrerna skapar ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Chanpen kan dimmas med hjälp av den roterande dimmer som är integrerad i basen. Designern Anon Pairot utvecklade Chanpen-lampserien för den franska lamptillverkaren Forestier . Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe och kunde möta sin preferens för att arbeta med naturliga och hållbara material hos Forestier och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/vit

  Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/vit
  Dimbar bordslampa Chanpen med en nyans av bananhampa Skärmen på bordslampa Chanpen är cirkulär och ser inte helt ut som en fullmåne, som översätts som "Chanpen". Paraplyet är täckt med fibrer från bananhampa, även känd som abacá. De diagonala fibrerna skapar ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Chanpen kan dimmas med hjälp av den roterande dimmer som är integrerad i basen. Designern Anon Pairot utvecklade Chanpen-lampserien för den franska lamptillverkaren Forestier . Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe och kunde möta sin preferens för att arbeta med naturliga och hållbara material hos Forestier och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Chanpen M Diamant pendellampa, svart

  Forestier Chanpen M Diamant pendellampa, svart
  Hampa pendellampa Chanpen från Forestier Chanpen är namnet på belysningsserien som designern Anon Pairot utvecklade för den franska belysningstillverkaren Forestier . Chanpen betyder fullmåne och säger mycket om lampans form. Lampskärmen är cirkulär och ser faktiskt ut som en fullmåne som svänger från taket. Det speciella med paraplyets material är att det är tillverkat av Abacá, dvs. speciella hampfibrer. Fibrerna med olika tjocklek slingras runt paraplyramen i ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Anon Pairot har redan arbetat för kända företag som Fendi, Habitat eller Grohe och på Forestier kunde han uppfylla sin preferens att arbeta med naturliga och hållbara material och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Chanpen M Diamant pendellampa, vit

  Forestier Chanpen M Diamant pendellampa, vit
  Hampa pendellampa Chanpen från Forestier Chanpen är namnet på belysningsserien som designern Anon Pairot utvecklade för den franska belysningstillverkaren Forestier . Chanpen betyder fullmåne och säger mycket om lampans form. Lampskärmen är cirkulär och ser faktiskt ut som en fullmåne som svänger från taket. Det speciella med paraplyets material är att det är tillverkat av Abacá, dvs. speciella hampfibrer. Fibrerna med olika tjocklek slingras runt paraplyramen i ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Anon Pairot har redan arbetat för kända företag som Fendi, Habitat eller Grohe och på Forestier kunde han uppfylla sin preferens att arbeta med naturliga och hållbara material och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Oyster design-vägglampa, svart

  Forestier Oyster design-vägglampa, svart
  Design vägglampa Oyster med dragbrytare Designern Jette Scheib bor och arbetar i Barcelona, men studerade tidigare vid Konstuniversitetet i Berlin. Hon är det kreativa huvudet bakom Oyster lamp-serien, som vagt liknar en ostrons utseende. Mitten av lampan är inte en pärla utan ljuskällan, som täcks lätt av en rund skiva så att ljuset inte bländar. De två ringarna som bildar lampskärmen är sammanvävda med bomullstrådar. Om vikten av belysning, som inte bör underskattas, säger designern Jette Scheib: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt."
 • Forestier Cymbal S LED-vägglampa, brons

  Forestier Cymbal S LED-vägglampa, brons
  Cirkulär LED-vägglampa Cymbal S av Jette Scheib De cirkulära och ringformade elementen som i sin helhet utgör Cymbal vägglampan är gjorda av sammet, linne och trä. Enligt dess namn liknar cymbal en cymbal, dvs. en cymbal. Materialen som används för skuggan, sammet och linne säkerställer en mysig ljuseffekt. Ljuset från de integrerade lysdioderna fördelas försiktigt i rummet. Träelementet i mitten avrundar perfekt den mysiga strålande designen. Designern Jette Scheib, som studerade i Berlin och nu bor i Barcelona, designade Cymbal lampserien för den franska designertillverkaren Forestier . Om vikten av belysning säger designern: "Du kan ha den mjukaste soffan, men om belysningen inte är bra kommer du aldrig att sitta bekvämt."
 • Forestier Antenna S bordslampa 20 cm svart

  Forestier Antenna S bordslampa 20 cm svart
  Designer bordslampa Antenna S av Arik Lévy i metall och tyg Bordslampan Antenna S kännetecknas av geometriska former som smälter samman och utstrålar en känsla av lätthet. Den runda lampskärmen från Antenna S består av ett metallnät som på vissa ställen är ogenomskinligt och avslöjar den inre textil diffusorn på andra ställen. Dessa luftiga, ljusa utrymmen och skuggans struktur skapar ett imponerande samspel mellan ljus och skugga när ljuset tänds. En kabel med omkopplare är ansluten. Designern Arik Lévy har en examen i industridesign och är konstnärligt aktiv inom många områden. Med denna bakgrund har han visionen att stilfullt kombinera natur och design i sina ljus.
 • Forestier Bamboo Light golvlampa 1 lampa svart

  Forestier Bamboo Light golvlampa 1 lampa svart
  Design golvlampa Bamboo Light av Arik Levy Material av naturligt ursprung är Basis för Bamboo Light golvlampa av designern Arik Levy. Levy kombinerar natur och design på ett poetiskt sätt i sina skapelser. Den rumsfylla, runda nyansen från Bamboo Light är helt och hållet gjord av bambu, med den yttre lampskärmens bambustöd som ger utsikt över diffusorn inuti. Ljuset kan skina försiktigt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och skapa en mysig atmosfär. stativ och den övre delen av lampskärmen och diffusorn är färgkodade.
 • Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/natur

  Forestier Chanpen S Hexagonal bord silver/natur
  bordslampa Chanpen med hampa skugga och vriddimmer Chanpen- bordslampa cirkulära nyans liknar en fullmåne, vilket betyder att den lever upp till sitt namn, vilket översätts som fullmåne. bordslampa ger mysigt och bländfritt ljus främst på grund av dess skugga täckt med hampfibrer. Mönstret som hampfibrerna bildar består av sexkantiga former. Det finns en vriddimmer längst ner på lampan, vilket gör att ljusstyrkan enkelt kan regleras. Denna bordslampa har utvecklats av designern Anon Pairot. Pairot gillar att arbeta med naturliga och hållbara material och har uttryckt denna preferens i Chanpen-lampserien. Förutom Forestier har Pairot också arbetat för varumärken som Fendi, Habitat och Grohe.
 • Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm pink

  Forestier Cymbal S pendellampa 50 cm pink
  Designer upphängningslampa Cymbal med sammetöverdrag skapar en känsla av välbefinnande Designer Jette Scheib söker inspiration i sin omgivning, människor och deras beteende gentemot varandra såväl som i att hantera objekt. Hon designer lampor som inte bara är funktionella utan framför allt skapar en mysig atmosfär och har personlighet. Den runda upphängningslampan Cymbal är en harmonisk kombination av textil och trä som fyller varje rum med mjukt ljus. Den runda lampskärmen, som är uppdelad i två delar och avsmalnar i mitten, så att den är uppdelad i en övre och en nedre sida, är karakteristisk. Denna uppdelning gör det möjligt att tydligt separera textilierna så att toppen är täckt med sammet och botten är gjord av textil. En liten trähölje kompletterar skuggan, från vilken kabeln leder till takhöljet.
 • Forestier Bamboo Light golvlampa 1 lampa

  Forestier Bamboo Light golvlampa 1 lampa
  Design golvlampa Bamboo Light av Arik Levy Material av naturligt ursprung är Basis för Bamboo Light golvlampa av designern Arik Levy. Levy kombinerar natur och design på ett poetiskt sätt i sina skapelser. Den rumsfylla, runda nyansen från Bamboo Light är helt och hållet gjord av bambu, med den yttre lampskärmens bambustöd som ger utsikt över diffusorn inuti. Ljuset kan skina försiktigt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och skapa en mysig atmosfär. stativ och den övre delen av lampskärmen och diffusorn är färgkodade.
 • Forestier Chanpen S Hexagonal bord koppar/natur

  Forestier Chanpen S Hexagonal bord koppar/natur
  bordslampa Chanpen med hampa skugga och vriddimmer Chanpen- bordslampa cirkulära nyans liknar en fullmåne, vilket betyder att den lever upp till sitt namn, vilket översätts som fullmåne. bordslampa ger mysigt och bländfritt ljus främst på grund av dess skugga täckt med hampfibrer. Mönstret som hampfibrerna bildar består av sexkantiga former. Det finns en vriddimmer längst ner på lampan, vilket gör att ljusstyrkan enkelt kan regleras. Denna bordslampa har utvecklats av designern Anon Pairot. Pairot gillar att arbeta med naturliga och hållbara material och har uttryckt denna preferens i Chanpen-lampserien. Förutom Forestier har Pairot också arbetat för varumärken som Fendi, Habitat och Grohe.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord silver/natur

  Forestier Chanpen S Diamant bord silver/natur
  Dimbar bordslampa Chanpen med en nyans av bananhampa Skärmen på bordslampa Chanpen är cirkulär och ser inte helt ut som en fullmåne, som översätts som "Chanpen". Paraplyet är täckt med fibrer från bananhampa, även känd som abacá. De diagonala fibrerna skapar ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Chanpen kan dimmas med hjälp av den roterande dimmer som är integrerad i basen. Designern Anon Pairot utvecklade Chanpen-lampserien för den franska lamptillverkaren Forestier . Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe och kunde möta sin preferens för att arbeta med naturliga och hållbara material hos Forestier och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord silver/vit

  Forestier Chanpen S Diamant bord silver/vit
  Dimbar bordslampa Chanpen med en nyans av bananhampa Skärmen på bordslampa Chanpen är cirkulär och ser inte helt ut som en fullmåne, som översätts som "Chanpen". Paraplyet är täckt med fibrer från bananhampa, även känd som abacá. De diagonala fibrerna skapar ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Chanpen kan dimmas med hjälp av den roterande dimmer som är integrerad i basen. Designern Anon Pairot utvecklade Chanpen-lampserien för den franska lamptillverkaren Forestier . Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe och kunde möta sin preferens för att arbeta med naturliga och hållbara material hos Forestier och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Oyster design-bordslampa, svart

  Forestier Oyster design-bordslampa, svart
  Oyster - extravagant bordslampa av designern Jette Scheib Det mest slående är förmodligen skuggan på Oyster bordslampa , som består av två metallringar som är sammanvävda med bomullstrådar. I mitten finns en ogenomskinlig skiva som sticker ut något och bakom vilken lampan är dold. Skivan är inte bara en dekoration utan säkerställer också att lampans ljus inte bländar. Utformningen av bordslampa påminner om ett ostron, därav namnet Oyster. Ljuskällan representerar pärlan i ostron. Designern Jette Scheib, som kommer från Tyskland och bor i Barcelona, designade Oyster lamp-serien. Scheib söker inspiration i sin omgivning, människor och deras beteende inbördes såväl som i deras omgång med föremål. Hon designar funktionella lampor med personlighet.
 • Forestier Bamboo Light M bordslampa 39 cm svart

  Forestier Bamboo Light M bordslampa 39 cm svart
  Naturliga material möter modern design - Bamboo Light bordslampa Hantverket av naturliga och autentiska material är karakteristiskt för Bamboo Light-serien. Designer Arik Lévy skapar ljus som kombinerar naturen och designen på ett poetiskt sätt. bordslampa Bamboo Light är gjord av trä och bambu, varigenom det luftiga arrangemanget av bambustavarna från den yttre lampskärmen ger utsikt över diffusorn inuti. Ljuset kan skina försiktigt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och kastar känsliga skuggor på väggen. En unik och mysig ljusbild skapas. Den runda basen och den nedre delen av lampskärmen och diffusorn är färgkodade. En strömbrytare för att slå på och av E27-ljuskällan (exkl.) Finns på kabeln.
 • Forestier Bamboo Light S bordslampa 24 cm vit

  Forestier Bamboo Light S bordslampa 24 cm vit
  Naturliga material möter modern design - Bamboo Light bordslampa Hantverket av naturliga och autentiska material är karakteristiskt för Bamboo Light-serien. Designer Arik Lévy skapar ljus som kombinerar naturen och designen på ett poetiskt sätt. bordslampa Bamboo Light är gjord av trä och bambu, varigenom det luftiga arrangemanget av bambustavarna från den yttre lampskärmen ger utsikt över diffusorn inuti. Ljuset kan skina försiktigt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och kastar känsliga skuggor på väggen. En unik och mysig ljusbild skapas. Den runda basen och den nedre delen av lampskärmen och diffusorn är färgkodade. En strömbrytare för att slå på och av E27-ljuskällan (exkl.) Finns på kabeln.
 • Forestier Bamboo Light S bordslampa 24 cm svart

  Forestier Bamboo Light S bordslampa 24 cm svart
  Naturliga material möter modern design - Bamboo Light bordslampa Hantverket av naturliga och autentiska material är karakteristiskt för Bamboo Light-serien. Designer Arik Lévy skapar ljus som kombinerar naturen och designen på ett poetiskt sätt. bordslampa Bamboo Light är gjord av trä och bambu, varigenom det luftiga arrangemanget av bambustavarna från den yttre lampskärmen ger utsikt över diffusorn inuti. Ljuset kan skina försiktigt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och kastar känsliga skuggor på väggen. En unik och mysig ljusbild skapas. Den runda basen och den nedre delen av lampskärmen och diffusorn är färgkodade. En strömbrytare för att slå på och av E27-ljuskällan (exkl.) Finns på kabeln.
 • Forestier Bamboo Square M bordslampa i svart

  Forestier Bamboo Square M bordslampa i svart
  Harmonisk kombination av bambu och ljus - Bamboo Square table lanternDesigner Arik Lévy är känd för att skapa lampor som kombinerar natur och design på ett poetiskt sätt. Karaktäristiskt är också hantverket med naturliga och autentiska material som harmoniskt kombineras med ljuselement. Bamboo Square bordslampa är tillverkad av trä och bambu och utrustad med ett handtag på toppen av skärmen. Det luftiga arrangemanget av bambustrutarna från den yttre lampskärmen avslöjar diffusorn på insidan. En unik och hemtrevlig ljuseffekt skapas när ljuset tillåts lysa mjukt genom den vävda och vävda bambudiffusorn och kastar delikata skuggor på väggen. Såväl basen som det nedre området av lampskärm och diffusor är kontrasterande i färg. På kabeln finns en strömbrytare för att tända och släcka E27-ljuskällan (exkl.).
 • Forestier Forestis Papillon XS bordslampa vit

  Forestier Forestis Papillon XS bordslampa vit
  Bordslampa Papillon XS från Élise Fouin med fjäderlätt silhuett (provvara) Som lykta hänger skärmen i tre olika stora kupoler från en böjd stång och visar lampan som sitter inuti genom den fjäderlätta metalltrådarna. Denna Papillion-lampa kännetecknas speciellt av de böjda kanterna på kupolen som ger upphov till vackra geometriska former i 50-talsstil. Den runda lampfoten är utformad för att placera små föremål på den och för direkt belysning. En liten stildetalj är den av textil överdragna kabeln med en dold strömbrytare för tändning och släckning. Élise Fouin är en ung designer som fokuserar på materialet i sig, vilket gör att ämnet hamnar lite i bakgrunden. Hon använder återvunnet material som råmaterial och omtolkar dem för effektivare användning. Den poetiska andan och engagemanget för en hållbar utveckling stärker varje lampa.
 • Forestier Bamboo Light M bordslampa 39 cm vit

  Forestier Bamboo Light M bordslampa 39 cm vit
  Naturmaterial möter modern design - bordslampa Bamboo Light Det naturliga hantverket och autentiska material är karakteristisk för lampserien Bamboo Light. Designer Arik Lévy designade lampor som på ett poetiskt sätt kopplar samman natur med design. Bordslampan Bamboo Light är tillverkad av trä och bambu, och den luftiga placeringen av bamburemsorna från den yttre lampskärmen gör det möjligt att se diffusorn på insidan. Ljuset skiner mjukt genom den flätade och vävda bambudiffusorn och kasta skugga på väggen. En unik och trevlig ljusbild uppstår. Den runda foten och det nedre området av lampskärmen och diffusor har olika färger. En strömbrytare för att tända och släcka E27-ljuskällan (ingår ej) sitter på kabeln.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/natur

  Forestier Chanpen S Diamant bord koppar/natur
  Dimbar bordslampa Chanpen med skärm av bananhampa Chanpen:s skärm är rund och ser således ut som en fullmåne, vilket är vad ”Chanpen” betyder. Skärmen är spänd med fransar av bananhampa, även kallad Abacá. De diagonala fransarna ger ett diagonalt mönster som påminner om slipningen av diamanter. Chanpen kan dimmas från foten med den integrerade vriddimmern. Designern Anon Pairot har tagit fram lampserien Chanpens för den franska belysningstillverkaren Forestier. Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe. Hos Forestier har han även kunnat arbeta med sin fascination för naturliga och hållbara material, och med Chanpen har han skapat en lampa av hampa.
 • Forestier Oyster designbordslampa, vit

  Forestier Oyster designbordslampa, vit
  Oyster - extravagant bordslampa från designern Jette Scheib Det kanske mest slående är bordslampan Oyster:s lampskärm som består av två metallringar sammanvävda med bomullstrådar. I mitten finns en ogenomskinlig skiva bakom vilken ljuskällan sitter gömd. Skivan är inte bara dekoration, utan den är också en garanti för att lampans ljus inte bländas. Bordslampans utformning påminner om ett ostron. Därför har den fått namnet Oyster. Ljuskällan är därmed den pärla som finns i ostron. Den tyska designern Jette Scheib, som bor i Barcelona, har utformat lampserien Oyster. Scheib söker inspiration i sin omgivning, i människan och i dess beteende sinsemellan och i sin hantering av objekt. Hon designar funktionella lampor med personlighet.
 • Forestier Oyster designvägglampa, vit

  Forestier Oyster designvägglampa, vit
  Designervägglampa Oyster med dragströmbrytare Designern Jette Scheib bor och arbetar i Barcelona, men har tidigare studerat vid Universiätet der Künste i Berlin. Hon är skaparen av lampserien Oyster som utseendemässigt liknar ett ostron lite grann. Lampans mittpunkt är inte en pärla utan ljuskällan som är något dold av den runda skivan som gör att ljuset inte bländas. De två ringar som bildar lampans skärm är vävda med bomullstrådar. Angående betydelsen av belysning säger designern Jette Scheib: ”Du kan ha den mjukaste soffan, men om ljuset inte är rätt kommer du aldrig att sitta bekvämt.”
 • Forestier Capsule S pendellampa, 36 cm, natur

  Forestier Capsule S pendellampa, 36 cm, natur
  Harmonisk kombination av natur och design - pendellampan Capsule S från Anon Pairot Denna designerpendellampa övertygar omedelbart med sin ovala lampskärm som hänger från den textilkabeln i taket med samma färg. Skärmen är formad av bananblad och ger genom ljusutloppet en särskild ljusbild med imponerande effekter i rummet. Capsule används särskilt väl i bostäder och entréer. En lämplig ljuskälla ska placeras i E27-uttaget. En LED-lampa som ger energieffektiv och långlivad belysning rekommenderas. Anon Pairot är en thailändsk designer som efter maskiningenjörsexamen tog sig in i industridesign. Hans arbete utforskar gränserna för design och överskrider föremål, arkitektur och installation i en konstnärlig, hållbar och ekologisk dimension.
 • Forestier Papillon S pendellampa 56 cm vitt

  Forestier Papillon S pendellampa 56 cm vitt
  Poetisk design från ljus och skuggor - pendellampan Papillon från Élise Fouin Élise Fouin är en ung designer som prioriterar materialet. Hon använder återvunnet material som råmaterial för att uppfinna det på nytt. Med det stöds hennes arbete av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Papillon består av tre kupoler av olika storlek som är placerade på varandra och där många metalltrådar filtrerar ljuset och garanterar ett unikt skuggspel på väggen. Kupolernas vågformiga kanter påminner om 50-talets geometriska designer och den luftiga kroppen ser mycket lätt och svävande ut. Lampan fulländas med en textilöverdragen kabel som mynnar ut i takkåpan som har lampans färg.
 • Forestier Bamboo Light XS pendellampa 27 cm svart

  Forestier Bamboo Light XS pendellampa 27 cm svart
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Bamboo Square M bordslampa i vitt

  Forestier Bamboo Square M bordslampa i vitt
  Harmonisk kombination av bambu och ljus - bordslyktan Bamboo Square Designer Arik Lévy är känd för att konstruera lampor som på ett poetiskt sätt kopplar samman natur och design. Karaktäristiskt är även den hantverksmässiga bearbetningen av naturliga och gedigna material som tillsammans med ljuselementen kombineras på ett mycket harmoniskt sätt. Bordslyktan Bamboo Square är tillverkad av trä och bambu och är utrustad med ett handtag på skärmens ovansida. Det lustiga arrangemanget med bambu från den yttre lampskärmen ger en inblick till diffusorn på insidan. En unik och hemtrevlig ljusbild uppstår, eftersom ljuset kan lysa smidigt genom den flätade och vävda diffusorn av bambu och kasta mjuka skuggor på väggen. Foten och det nedre området på skärmen och diffusor är färgat. Kabeln är försedd med en strömbrytare som kan tända och släcka E27-ljuskällan (ingår inte).
 • Forestier Papillon XS vägglampa kräm

  Forestier Papillon XS vägglampa kräm
  Luftig designvägglampa Papillon XS med hylla och instickssladdDen förtrollande vägglampan Papillon XS av designern Élise Fouin skapar geometriska former i 50-talsstil och sätter den lätta och luftiga lampskärmen i fokus för betraktaren. Tre staplade kupor i olika storlekar, tillverkade av luftiga metalltrådar och med en vågig kant bildar den unika lampskärmen runt E14-sockeln. När ljuskällan tänds skapas fantastiska ljuseffekter som fascinerar med ett unikt spel av ljus och skugga på väggen. Som en lykta hänger skärmen från en böjd stång som har en rund hylla längst ner för att visa upp dina favoritföremål. En kabel med stickpropp är ansluten till lampan, som också har en strömbrytare för att tända och släcka den.Designern Élise Fouin fokuserar på själva materialet och sätter objektet lite i bakgrunden. Hennes verk kännetecknas av att hon använder återvunnet material som råvara, som ständigt uppfinns på nytt och utvecklas till hållbara och poetiska lampor.
 • Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm grön

  Forestier Bamboo Light M pendellampa 45 cm grön
  Variationer av bambu - Designerpendellampa Bamboo Light (provvara) Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Libellule L pendellampa, 100 cm, vit

  Forestier Libellule L pendellampa, 100 cm, vit
  Bevingade pendellampa Libellule för magiska ljusstunder Designern Élise Fouin föredrar materialet framför själva objekten och använder återvunna material som råmaterial för att ständigt återuppfinna det. Arbetet stöds av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Libellule är en filigran pendellampa vars skärm är fastsatt av två metallstommar runt E27-uttaget. Den böjda formen hos denna skärm påminner om en trollsländas vingar vilket ger lampan en viss lätthet. Metallstavarna ger en fri blick in till ljuskällan och möjliggör magiska ljusmoment med samspelet mellan ljus och skugga. LED-ljuskällor rekommenderas. Dessa kan beställas från Tillbehör.
 • Forestier Libellule L pendellampa, 100 cm, svart

  Forestier Libellule L pendellampa, 100 cm, svart
  Bevingade pendellampa Libellule för magiska ljusstunder Designern Élise Fouin föredrar materialet framför själva objekten och använder återvunna material som råmaterial för att ständigt återuppfinna det. Arbetet stöds av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Libellule är en filigran pendellampa vars skärm är fastsatt av två metallstommar runt E27-uttaget. Den böjda formen hos denna skärm påminner om en trollsländas vingar vilket ger lampan en viss lätthet. Metallstavarna ger en fri blick in till ljuskällan och möjliggör magiska ljusmoment med samspelet mellan ljus och skugga. LED-ljuskällor rekommenderas. Dessa kan beställas från Tillbehör.
 • Forestier Lillebule S pendellampa, 56 cm, vit

  Forestier Lillebule S pendellampa, 56 cm, vit
  Bevingade pendellampa Libellule för magiska ljusstunder Designern Élise Fouin föredrar materialet framför själva objekten och använder återvunna material som råmaterial för att ständigt återuppfinna det. Arbetet stöds av en poetisk anda och ett engagemang för hållbar utveckling. Libellule är en filigran pendellampa vars skärm är fastsatt av två metallstommar runt E27-uttaget. Den böjda formen hos denna skärm påminner om en trollsländas vingar vilket ger lampan en viss lätthet. Metallstavarna ger en fri blick in till ljuskällan och möjliggör magiska ljusmoment med samspelet mellan ljus och skugga. LED-ljuskällor rekommenderas. Dessa kan beställas från Tillbehör.
 • Forestier Papillon XS bordslampa svart

  Forestier Papillon XS bordslampa svart
  Bordslampa Papillon XS från Élise Fouin med fjäderlätt silhuett (provvara) Som lykta hänger skärmen i tre olika stora kupoler från en böjd stång och visar lampan som sitter inuti genom den fjäderlätta metalltrådarna. Denna Papillion-lampa kännetecknas speciellt av de böjda kanterna på kupolen som ger upphov till vackra geometriska former i 50-talsstil. Den runda lampfoten är utformad för att placera små föremål på den och för direkt belysning. En liten stildetalj är den av textil överdragna kabeln med en dold strömbrytare för tändning och släckning. Élise Fouin är en ung designer som fokuserar på materialet i sig, vilket gör att ämnet hamnar lite i bakgrunden. Hon använder återvunnet material som råmaterial och omtolkar dem för effektivare användning. Den poetiska andan och engagemanget för en hållbar utveckling stärker varje lampa.
 • Forestier Chanpen S Diamant bord silver/svart

  Forestier Chanpen S Diamant bord silver/svart
  Dimbar bordslampa Chanpen med en nyans av bananhampa Skärmen på bordslampa Chanpen är cirkulär och ser inte helt ut som en fullmåne, som översätts som "Chanpen". Paraplyet är täckt med fibrer från bananhampa, även känd som abacá. De diagonala fibrerna skapar ett diamantmönster som påminner om diamantsnittet. Chanpen kan dimmas med hjälp av den roterande dimmer som är integrerad i basen. Designern Anon Pairot utvecklade Chanpen-lampserien för den franska lamptillverkaren Forestier . Han har redan arbetat för välkända varumärken som Fendi, Habitat eller Grohe och kunde möta sin preferens för att arbeta med naturliga och hållbara material hos Forestier och designa en lampa av hampa med Chanpen.
 • Forestier Bamboo Square M bordslampa i svart

  Forestier Bamboo Square M bordslampa i svart
  Harmonisk kombination av bambu och ljus - bordslyktan Bamboo Square Designer Arik Lévy är känd för att konstruera lampor som på ett poetiskt sätt kopplar samman natur och design. Karaktäristiskt är även den hantverksmässiga bearbetningen av naturliga och gedigna material som tillsammans med ljuselementen kombineras på ett mycket harmoniskt sätt. Bordslyktan Bamboo Square är tillverkad av trä och bambu och är utrustad med ett handtag på skärmens ovansida. Det lustiga arrangemanget med bambu från den yttre lampskärmen ger en inblick till diffusorn på insidan. En unik och hemtrevlig ljusbild uppstår, eftersom ljuset kan lysa smidigt genom den flätade och vävda diffusorn av bambu och kasta mjuka skuggor på väggen. Foten och det nedre området på skärmen och diffusor är färgat. Kabeln är försedd med en strömbrytare som kan tända och släcka E27-ljuskällan (ingår inte).
 • Forestier Bamboo Light XL pendellampa 60 cm vit

  Forestier Bamboo Light XL pendellampa 60 cm vit
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm svart

  Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm svart
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm röd

  Forestier Bamboo Light S pendellampa 35 cm röd
  Variationer i bambu - Designer-pendellampa Bamboo Light Denna runda pendellampa Bamboo Light är utformad av Designer Arik Lévy, som kombinerar naturliga material och modern design. I detta designerobjekt, som kännetecknas av de två färgstarka lampskärmarna, har bambu bearbetats på olika sätt. Bamboo Light består av en cylinderformad diffusor av flätad och vävd bambu som innehåller en E27-lamphållare och som avger ljuset försiktigt i omgivningen. Den yttre skärmen är en luftig konstruktion av bambu, som ger direkt sikt över diffusorn. Bambustängernas läge skapar en skugga på väggen när ljuset är tänt. Både diffusorn och den yttre skärmen är färgade i övre delen.
 • Forestier Papillon XS bordslampa kräm

  Forestier Papillon XS bordslampa kräm
  Bordslampa Papillon XS av Élise Fouin med lätt och luftig silhuettLik en lykta hänger lampskärmen som består av tre kupor i olika storlekar på en böjd stång och visar en tydlig vy av det ljusmedel som ska användas genom de lätta och luftiga metalltrådarna. En speciell egenskap hos denna Papillon-armatur är de böjda kanterna på varje kupol, som skapar vackra geometriska former i 50-talsstil. Lampans runda bas gör det möjligt att placera små föremål på den och bli direkt belyst av ljuset. En liten stildetalj är den textilklädda sladden med inbyggd strömbrytare för på- och avstängning.Élise Fouin är en ung designer som fokuserar på själva materialet och sätter föremålet i bakgrunden. Hon använder återvunna material som råmaterial och uppfinner dem på nytt för effektivare användning. Den poetiska andan och hennes engagemang för hållbar utveckling ligger till grund för varje armatur.
 • Gravity 2 Taklampa Black - Forestier

  Gravity 2 Taklampa Black - Forestier
  Gravity 2 Taklampa Black - Forestier, Svart, Metall
 • Bamboo Taklampa S Red - Forestier

  Bamboo Taklampa S Red - Forestier
  Bamboo Taklampa S Red - Forestier, Röd, Bambu
 • Tibet Taklampa Black - Forestier

  Tibet Taklampa Black - Forestier
  Tibet Taklampa Black - Forestier, Svart, Metall
 • Gravity 2 Taklampa Golden - Forestier

  Gravity 2 Taklampa Golden - Forestier
  Gravity 2 Taklampa Golden - Forestier, Beige, Metall
 • Carpa Taklampa S Black - Forestier

  Carpa Taklampa S Black - Forestier
  Carpa Taklampa S Black - Forestier, Svart, Tyg
 • Forestier - Bamboo Taklampa XS Black

  Forestier - Bamboo Taklampa XS Black
  Design Arik Levy för Forestier Bamboo Taklampa XS Black är en härlig förening av naturmaterial med modern design. Lampans lampskärm består av ett symmetriskt nätverk av bambusträd som ger en lätt och luftig känsla. Arrangemanget av stöttorna skapar delikata skuggor på väggen när lampan är tänd, samtidigt som det ger en direkt vy av lampans inre: en cylindrisk diffusor av vävd och flätad bambu. Förutom den vackra designen garanterar diffusorn också en behaglig och stämningsfull belysning. Lampans design kännetecknas av den tvåfärgade lampskärm som kombinerar färg och naturfärg. Detta gör Bamboo Taklampa perfekt för det ljusa, öppna hemmet som utstrålar värme och uppriktighet. Bamboo Taklampa är en del av Bamboo-kollektionen som skapats av designern Arik Levy. Alla lampor i serien kännetecknas av den tvåfärgade lampskärmen och den synliga diffusorn. Därför kan lamporna enkelt kombineras för ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se hela kollektionen här.
 • Cymbal Taklampa S Atlantic - Forestier

  Cymbal Taklampa S Atlantic - Forestier
  Cymbal Taklampa S Atlantic - Forestier, Multicolour, Tyg
 • Cymbal Taklampa S Powder Pink - Forestier

  Cymbal Taklampa S Powder Pink - Forestier
  Cymbal Taklampa S Powder Pink - Forestier, Vit, Tyg
 • Gravity 1 Taklampa Golden - Forestier

  Gravity 1 Taklampa Golden - Forestier
  Gravity 1 Taklampa Golden - Forestier, Beige, Metall
 • Anemos Taklampa M Anthracite - Forestier

  Anemos Taklampa M Anthracite - Forestier
  Anemos Taklampa M Anthracite - Forestier, Svart, Bambu
 • Papillon Taklampa S Blue Grey - Forestier

  Papillon Taklampa S Blue Grey - Forestier
  Papillon Taklampa S Blue Grey - Forestier, Blå, Metall
 • Papillon Taklampa S White - Forestier

  Papillon Taklampa S White - Forestier
  Papillon Taklampa S White - Forestier, Vit, Metall
 • Capsule Taklampa S White - Forestier

  Capsule Taklampa S White - Forestier
  Capsule Taklampa S White - Forestier, Vit, Trä