Flos lampor

Flos har ett mycket brett utbud av designlampor. Detta italienska märke grundades 1962 av två bröder som hette Achille och Piergiacomo Castiglioni. Designen på deras belysning är tidlös och har en lätt industriell känsla.

Den starkast lysande stjärnan är den hängande takkronan Sarfatti men vi hoppas att bildgalleriet här nedanför ska öppna dina ögon för andra lampor från Flos.

Sarfatti ljuskrona

Vi måste ge Sarfatti-kronan lite extra uppmärksamhet eftersom den är så pass framträdande i Flos historia. Det var Gino Sarfatti som 1958 formgav kronan som blivit så populär.

Sarfatti finns utgiven i olika modeller som kan heta till exempel 2097/30 eller 2097/50. Sista siffran anger hur många ljuskällor som lampan har. Ljuskrona 2097/50 har således 50 stycken små, päronformade glödlampor. Man kan också välja om konstruktionen ska vara i krom eller mässing. När lampan lanserades fanns inte modern ljusteknik men idag kan man välja att köpa sin Sarfatti med led eller inte.

Massor av designlampor hos Flos återförsäljare online

 • Lampadina Bordslampa Orange - Flos

  Lampadina Bordslampa Orange - Flos
  Design Achillie Castiglioni för Flos Koncept Lampadina Bordslampa Orange är liten i dess storlek men ändå mycket uttrycksfull. Den designades ursprungligen år 1972, av den italienska designern Achille&hellip:
 • Tatou S1 Taklampa Svart - Flos

  Tatou S1 Taklampa Svart - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Svart - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • 2097/30 Taklampa Svart - Flos

  2097/30 Taklampa Svart - Flos
  Design Gino Sarfatti for Flos Koncept Limited Edition - Ljuskronan 2097 är iögonfallande i sin nya mattsvarta färg som Flos har valt för deras kommande jubileum. 60 år är ingen tid för en av Gino&hellip:
 • Copycat Bordslampa Alu - Flos

  Copycat Bordslampa Alu - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Alu från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • IC C/W1 Double Plafond/Vägglampa Mässing - Flos

  IC C/W1 Double Plafond/Vägglampa Mässing - Flos
 • Flos SAWARU Golvlampa Guld

  Flos SAWARU Golvlampa Guld
  Design: Nendo fra FlosKoncept:Sawaru serien för Flos är en lampa bestående av två individuella cylindrar. Den ena cylindern är själva ljuskällan och den andra är basen för lampan. Lampan kan justeras så att den antingen har 25, 40 eller 60 graders vinkel. En unik golvlampa som ger inspiration till hur man kan inreda sitt hem. Designeren bakom Sawaru lampserien, Nendo, har helt klart träffat rätt  med sin nya innovativa golvlampa, och Flos är stolte över att kunna presentera hans design.Själva lampan är skapat av aluminium med målad touch. Ljusdimmern sitter som en golv-omkopplare, med smarta funktioner. Golvlampan finns tillgänglig i svart, vit, guld och ljusblå.Få mer inspiration här https://flos.com/
 • Wan Plafond/Vägglampa Svart - Flos

  Wan Plafond/Vägglampa Svart - Flos
  Design Johanna Grawunder for Flos Koncept denna vägglampa/taklampa är ett enkelt, men ändå extraordinärt stycke design. Wan utsänder ett direkt ljus, då den hare n aluminium kropp och kan rymma&hellip:
 • 2097/30 LED Taklampa Krom - Flos

  2097/30 LED Taklampa Krom - Flos
  Design Gino Sarfatti för Flos Koncept Flos 2097/30 LED Taklampa i Krom är en stilfull ljuskrona designad av Gino Sarfatti. Denna taklampa-pendel är ett mästerligt exempel på modern elegans. Den har&hellip:
 • Superarchimoon Golvlampa - Flos

  Superarchimoon Golvlampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Superarchimoon golvlampa var egentligen bara menad som en gimmick till en Euroluce-mässa i Milano men efter det enorma intresset kring den blev lampan satt i fast&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Alu Silver - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Flos KTribe F2 Golvlampa Kräm

  Flos KTribe F2 Golvlampa Kräm
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos KTribe designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den populära KTribe serien. Lampan har en vacker design och avger ett behagligt ljus. Du kan välja mellan transparent, silver, brons, creme och rökfärgad.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos

  Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos
  Design Johanna Grawunder for Flos Koncept denna vägglampa/taklampa är ett enkelt, men ändå extraordinärt stycke design. Wan utsänder ett direkt ljus, då den hare n aluminium kropp och kan rymma&hellip:
 • Gatto Bordslampa Stor - Flos

  Gatto Bordslampa Stor - Flos
  Design Achille & Pier Giacomo Castiglioni för Flos Koncept I 1960 designade de två italienska bröderna Achille och Pier Giacomo Castiglioni en lampa som snabbt skulle visa sig vara något speciellt.&hellip:
 • Gun Table Bordslampa Guld - Flos

  Gun Table Bordslampa Guld - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Gun Table Guld Bordslampa är nog den mest märkvärdiga lampan i FLOS's historia, som skapades av Philippe Starck i 2005, där han önskade att demonstrera att&hellip:
 • IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos

  IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt&hellip:
 • Aoy Bordslampa - Flos

  Aoy Bordslampa - Flos
  Achille Castiglioni for Flos Koncept Aoy Bordslampan är en enkel och elegant lampa, som är designad av Achille Castiglioni. Aoy är tillverkad i opal glas, och med dess cylinderform avger den ett stilla,&hellip:
 • Luminator Golvlampa - Flos

  Luminator Golvlampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Flos Luminator golvlampa är enkelhet personifierad. Flos Luminator är designad av bröderna Castiglioni och är ännu ett bevis på att den tidlösa designen&hellip:
 • Romeo Babe Soft Taklampa - Flos

  Romeo Babe Soft Taklampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Soft Taklampa är en utökning av Romeo Babe samlingen. Taklampan ger ett diffust ljus. Den inre glasskärmen är omgiven av en plisserad skärm. En riktig klassiker&hellip:
 • IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom - Flos

  IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda&hellip:
 • IC F1 Golvlampa Krom - Flos

  IC F1 Golvlampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F1 Golvlampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Splügen Bräu Taklampa - Flos

  Splügen Bräu Taklampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Splügen Braü lamppendel är inspirerad av den blanka ytan på termosflaskor och cocktail-shakers från 1960-talet. Splügen Bräu har en tjock, räfflad aluminiumlampskärm&hellip:
 • Flos Kelvin F LED Golvlampa Vit

  Flos Kelvin F LED Golvlampa Vit
  Design: Antonio Citterio fær Flos Koncept:Kelvin F LED från Flos är en elegant och unik golvlampa designad av Antonio Citterio. Kelvin T LED avger ett varmt ljus som passar bra till läsning eller till att lysa upp ett rum. Lampan har många inställningsmöjligheter, då den är byggd med en justerbar skärm och en dubbelarm.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Rosy Angelis Golvlampa - Flos

  Rosy Angelis Golvlampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Rosy Angelis Golvlampa antracit är en Philippe Starck ikon med smeknamn som: Spöklampan, Nunna, Balettdansören. Kärt barn har många namn, men lampan är fortfarande&hellip:
 • Toio Golvlampa Vit - Flos

  Toio Golvlampa Vit - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Glo-Ball C/W Zero Taklampa/Vägglampa - Flos

  Glo-Ball C/W Zero Taklampa/Vägglampa - Flos
  Design Jasper Morrison for Flos Koncept Den välkända Glo-Ball Taklampa/Vägglampa i mini utgåva till väggen eller som taklampa. Glo-Ball C/W Zero taklampa/vägglampa har en organisk form, som gör,&hellip:
 • Clara Taklampa Vit - Flos

  Clara Taklampa Vit - Flos
  Design Piero Lissoni for Flos Koncept Clara vägg/taklampa i Vit, är en enkel och elegant lampa, som är designad av Piero Lissoni. Clara är framställd av formsprutad opal polykarbonat och är utrustad&hellip:
 • Taccia (PMMA) Bordslampa Svart - Flos

  Taccia (PMMA) Bordslampa Svart - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Alu Brons - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Antracit - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I&hellip:
 • Arco Golvlampa LED - Flos

  Arco Golvlampa LED - Flos
  Design Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept En gatlykta blev startskottet för Acro Golvlampan, en taklampa där det inte behöver göras hål i taket för att hänga upp den.&hellip:
 • Tatou S2 Taklampa Ochre Grey - Flos

  Tatou S2 Taklampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Copycat Bordslampa Koppar - Flos

  Copycat Bordslampa Koppar - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Koppar från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Taccia Glas Bordslampa Silver - Flos

  Taccia Glas Bordslampa Silver - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • Tatou S1 Taklampa Ochre Grey - Flos

  Tatou S1 Taklampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Taraxacum 88 Vägglampa/Plafond LED - Flos

  Taraxacum 88 Vägglampa/Plafond LED - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Taraxacum Vägglampa/Plafond ger ett diffust ljus. Den är framställd med en stålkonstruktion som är pulverbelagd. Detta utförs genom att spruta på konstgjort&hellip:
 • Toio Golvlampa Röd - Flos

  Toio Golvlampa Röd - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Kelvin LED F Golvlampa Antracit - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I&hellip:
 • Copycat Bordslampa Guld - Flos

  Copycat Bordslampa Guld - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Guld från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Arco Golvlampa - Flos

  Arco Golvlampa - Flos
  Design : Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept En gatlykta blev startskottet för Acro Golvlampan, en taklampa där det inte behöver göras hål i taket för att hänga&hellip:
 • Button HL Plafond/Vägglampa - Flos

  Button HL Plafond/Vägglampa - Flos
  Design Piero Lissoni for Flos Koncept Button vägglampa/taklampa är en elegant sak som kan användas både utomhus och inomhus. I den utgåva som använder dom mer vanliga G9 fattningen.
 • IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos

  IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa Low Svart balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Smoke - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Smoke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • IC T2 Bordslampa Krom - Flos

  IC T2 Bordslampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T2 Bordslampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC S2 Taklampa Krom - Flos

  IC S2 Taklampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC S2 Taklampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Taccia Small Bordslampa Silver - Flos

  Taccia Small Bordslampa Silver - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • IC F2 Golvlampa Krom - Flos

  IC F2 Golvlampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F2 Golvlampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Tab Bordslampa Svart LED - Flos

  Tab Bordslampa Svart LED - Flos
  Design Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Borslampan Tab av den engelska designern Edward Barber och Jay Osgerby liknar växlande linjer snabbt skissade på ett papper. ??Tab?? i namnet refererar&hellip:
 • Kelvin LED F Golvlampa Vit - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Vit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • Flos Skygarden 1 Takpendel

  Flos Skygarden 1 Takpendel
  Design: Marcel Wanders för Flos Koncept:Skygarden är en elegant lampa från Flos tillverkad i gips med invändiga reliefdekorationer. Välj bland guld, vit, svart eller brun finish.Hitta mer inspiration här Flos hemsida.
 • Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • IC F1 Golvlampa Mässing - Flos

  IC F1 Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F1 Golvlampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Taccia Glas Bordslampa Svart - Flos

  Taccia Glas Bordslampa Svart - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • IC C/W1 Vägglampa/Plafond Krom - Flos

  IC C/W1 Vägglampa/Plafond Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC Krom balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda glasklotet, som balanserar&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Transparent - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Benvit Silke - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Benvit Silke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Miss K Bordslampa Silke Soft - Flos

  Miss K Bordslampa Silke Soft - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Miss K Bordslampa Silke Soft designades av Philippe Starck 2004, men är fortfarande en av hans mest populära lampor. Bordslampan är tillverkad av formsprutat plastmaterial&hellip:
 • Ray Bordslampa Svart - Flos

  Ray Bordslampa Svart - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Tatou F Golvlampa Ochre Grey - Flos

  Tatou F Golvlampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Stylos Golvlampa - Flos

  Stylos Golvlampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept En lysande pelare. Stylos golvlampa har 2 ljuskällor, en i botten som ger ett orange sken och en nästan uppe i toppen av lampan. Dessa två ljuskällor kan&hellip:
 • Tab F LED Golvlampa Svart - Flos

  Tab F LED Golvlampa Svart - Flos
  Design E. Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Tab golvlampa av den engelske designern Edward Barber och Jay Osgerby, liknar växlande linjer som snabbt skissats på papper. ?? tab?? är namnet&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen&hellip:
 • Fantasma Piccolo Golvlampa - Flos

  Fantasma Piccolo Golvlampa - Flos
  Design Tobia Scarpa för Flos Koncept Fantasma Piccola Goldlampa är en vacker och skulptural lampa, designad av Tobia Scarpa. Lampan är tillverkad av cacoon och stål och med en dimbar omkopplare, så&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Vit - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Vit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • IC C/W1 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos

  IC C/W1 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC Mässing balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda glasklotet, som balanserar&hellip:
 • Captain Flint Golvlampa Svart - Flos

  Captain Flint Golvlampa Svart - Flos
  Golvlampan Captain Flint har en enkel design, här i mörk antracitgrå med en fot i vacker svart marmor. Lampan ger ett direkt ljus och med den justerbara skärmen passar lampan perfekt som läslampa
 • Biagio Bordslampa - Flos

  Biagio Bordslampa - Flos
  Design Tobia Scarpa för Flos Koncept Den helt unika Biagio Bordslampa är tillverkad av ett stycke handhugget Botticino i marmor.
 • Gun Lounge Golvlampa Guld - Flos

  Gun Lounge Golvlampa Guld - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Gun Lounge Guld Golvlampa är nog en av de mest bemärkelsevärdiga lamporna i FLOS's historia, och skapades av Philippe Starck i 2005, där han önskade att demonstrera&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Alu Brons - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • IC T1 Bordslampa High Krom - Flos

  IC T1 Bordslampa High Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa High Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC T1 Bordslampa High Mässing - Flos

  IC T1 Bordslampa High Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa High Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn&hellip:
 • Goldman Bordslampa Svartforkromt - Flos

  Goldman Bordslampa Svartforkromt - Flos
  Design Ron Gilad for Flos Koncept Goldman bordslampan i Svarforkromt, ger ett bra direkt ljus. Den är en modern tolkning av den klassiska Bank lampan. Kroppen är gjord av aluminium som har fått påfört&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Alu Silver - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • Ray Taklampa Glas - Flos

  Ray Taklampa Glas - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Tatou T Bordslampa Vit - Flos

  Tatou T Bordslampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Romeo Soft Golvlampa - Flos

  Romeo Soft Golvlampa - Flos
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Goldman Bordslampa Mässing - Flos

  Goldman Bordslampa Mässing - Flos
  Design Ron Gilad for Flos Koncept Goldman bordslampan i Mässing, ger ett bra direkt ljus. Den är en modern tolkning av den klassiska Bank lampan. Kroppen är gjord av aluminium som har fått påfört&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Smoke - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Smoke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Soft - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Soft - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • Gun Bedside Bordslampa Guld - Flos

  Gun Bedside Bordslampa Guld - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Gun Bedside bordslampa i guld är nog en av de mest bemärkningsvärda lamporna i Flos historia. Den skapades av Philippe Starck år 2005 där han önskade att&hellip:
 • Ray Bordslampa Vit - Flos

  Ray Bordslampa Vit - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • IC F2 Golvlampa Mässing - Flos

  IC F2 Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F2 Golvlampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • OK Taklampa Svart - Flos

  OK Taklampa Svart - Flos
  Design Konstantin Grcic for Flos Koncept OK Taklampa Vit är en spännande uppdaterad version av Achille Castiglionis ikoniska Parentesi från 1972. Ett intressant inslag i den här historien är att Parentesi&hellip:
 • IC T1 Bordslampa Low Mässing - Flos

  IC T1 Bordslampa Low Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa Low Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC T2 Bordslampa Mässing - Flos

  IC T2 Bordslampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T2 Bordslampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Transparent - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Benvit Silke - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Benvit Silke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Alu Brons - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • KTribe T1 Bordslampa Glas Transparent - Flos

  KTribe T1 Bordslampa Glas Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Tatou F Golvlampa Vit - Flos

  Tatou F Golvlampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Snoopy Bordslampa - Flos

  Snoopy Bordslampa - Flos
  Design Achille Castigloioni för Flos Koncept Snoopy Bordslampa är en ironisk liten bordslampa som väcker känslor i rummet. Den tillbakalutade lampan är full av självförtroende, väldigt dämpad&hellip:
 • Tab F LED Golvlampa Vit - Flos

  Tab F LED Golvlampa Vit - Flos
  Design E. Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Tab golvlampa av den engelske designern Edward Barber och Jay Osgerby, liknar växlande linjer som snabbt skissats på papper. ?? tab?? är namnet&hellip:
 • Tab Bordslampa Vit LED - Flos

  Tab Bordslampa Vit LED - Flos
  Design Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Borslampan Tab av den engelska designern Edward Barber och Jay Osgerby liknar växlande linjer snabbt skissade på ett papper. ??Tab?? i namnet refererar&hellip:
 • Copycat Bordslampa Svart - Flos

  Copycat Bordslampa Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Svart från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Flos Taraxacum 88 S2 Takpendel LED

  Flos Taraxacum 88 S2 Takpendel LED
  Design: Achille Castiglioni för Flos Koncept:Taraxacum 88 S2 takpendeln är en lite annorlunda lampa som ger vardagsrummet eller kontoret det lilla extra. Lampan består av 120 klara Globolux glödlampor som sitter fast på den mångkantade aluminiumstrukturen kroppen består av. Konstruktionen av lampan avger et klart ljus till hela rummet och detta är verkligen en spektakulär lampa. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Chasen Taklampa Svart - Flos

  Chasen Taklampa Svart - Flos
  Design Patricia Urquiola för Flos Koncept Chasen S2 Pendel Vit sprider ut ljuset. Chasen S2 pendeln har en kemisk foto-upplösning i rostfritt stål och en eldfast glasskärm med flytande målning som&hellip:
 • Ray Bordslampa Glas - Flos

  Ray Bordslampa Glas - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • IC T1 Bordslampa Low Krom - Flos

  IC T1 Bordslampa Low Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa Low Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Aim Taklampa u/Lamppropp Svart - Flos

  Aim Taklampa u/Lamppropp Svart - Flos
  Design R. & E. Bouroullec for Flos Koncept AIM pendeln är skapad utifrån en generell idé om en lampa som kan ställas in steglöst för att kunna uppfylla alla behov för belysning. Pendeln ska helt&hellip:
 • Ray Taklampa Vit - Flos

  Ray Taklampa Vit - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Tatou T Bordslampa Ochre Grey - Flos

  Tatou T Bordslampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Viscontea Taklampa - Flos

  Viscontea Taklampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Viscontea Pendel är tillverkad med en stålkonstruktion som är belagd med pulver. Det utförs genom att spruta på en unik cocoon av klister och på det sättet&hellip:
 • Romeo Moon Golvlampa - Flos

  Romeo Moon Golvlampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Romeo Moon S2 Taklampa med en karaktäristisk europeisk anda. En del av Starcks romanistiske genre. Lampan har en enkel, klar glasskärm och serien kan både användas&hellip:
 • Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos

  Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Captain flint golvlampa i mässing är en superfin och stilren golvlampa som är designad av Michael Anastassiades. Hans tanke bakom lampan har varit att&hellip:
 • Captain Flint Golvlampa Svart - Flos

  Captain Flint Golvlampa Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Captain flint golvlampa i mässing är en superfin och stilren golvlampa som är designad av Michael Anastassiades. Hans tanke bakom lampan har varit att&hellip:
 • Lampadina Bordslampa Svart - Flos

  Lampadina Bordslampa Svart - Flos
  Design Achillie Castiglioni för Flos Koncept Lampadina Bordslampa Svart är liten i dess storlek men ändå mycket uttrycksfull. Den designades ursprungligen år 1972, av den italienska designern Achille&hellip:
 • Goldman Bordslampa Mässing - Flos

  Goldman Bordslampa Mässing - Flos
  Som namnet antyder har Goldman sina rötter i bankvärlden som går ända tillbaka till 1800-talet. Designern Ron Gilad har hämtat inspirationen från den klassiska banklampan. Goldman är en modern
 • Superarchimoon Golvlampa - Flos

  Superarchimoon Golvlampa - Flos
  Ännu en pärla från designern Philippe Starck. Denna unika golvlampa från FLOS ger ett direkt och spritt ljus. SuperArchimoon golvlampan har en plisserad skärm vilket bidrar till att skapa en god
 • IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos

  IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos
  IC-lamporna från Flos er designade av Michael Anastassiades, som hämtat sin inspiration från en jonglör. Han blev fängslad av jonglörens balans och det sätt han utmanade tyngdkraften på. Lamps
 • Wirering Vägglampa Rosa/Gold - Flos

  Wirering Vägglampa Rosa/Gold - Flos
  Koncept Fantastisk och speciell vägglampa från det italienske belysningsmärket FLOS som på sitt egen sätt utmanar den gångna föreställning om hur en vägglampa ska se ut. Armaturen i sig är c
 • Taccia Small Bordslampa Svart - Flos

  Taccia Small Bordslampa Svart - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • Gatto Bordslampa Liten - Flos

  Gatto Bordslampa Liten - Flos
  Design Achille & Pier Giacomo Castiglioni för Flos Koncept I 1960 designade de två italienska bröderna Achille och Pier Giacomo Castiglioni en lampa som snabbt skulle visa sig vara något speciellt.&hellip:
 • Bellhop Bordslampa Grey - Flos

  Bellhop Bordslampa Grey - Flos
  Design Edward Barber & Jay Osgerby för Flos Koncept Bellhop Bordslampa Grey Polykarbonat fram med sitt stilfulla uttryck. Med inspiration från den kända Bellhop klockan som man känner igen från klassiska&hellip:
 • Bellhop Bordslampa Cioko - Flos

  Bellhop Bordslampa Cioko - Flos
  Design Edward Barber & Jay Osgerby för Flos Koncept Bellhop Bordslampa Cioko Polykarbonat fram med sitt stilfulla uttryck. Med inspiration från den kända Bellhop klockan som man känner igen från klassiska&hellip:
 • Biagio Bordslampa - Flos

  Biagio Bordslampa - Flos
  Bordslampan från FLOS är designad av Tobia Scarpa 1968. Biagio ger ett direkt ljus, och hela lampan är huggen ur ett enda stycke av marmor. Design Tobia Scarpa förFlos
 • Glo-Ball Basic 1 Bordslampa - Flos

  Glo-Ball Basic 1 Bordslampa - Flos
  En unik bords/skrivbordslampa från FLOS, som ger en fint diffust ljus. Det är särskilt formen av det handblåsta, ovala glaset som ger goda spridningen av ljustet. Glo Ball Basic består av 30% gla
 • Bellhop Bordslampa Grey - Flos

  Bellhop Bordslampa Grey - Flos
  Koncept Edward Barber och Jay Osgerby har tillsammans med Flos skapat en läcker serie transportabla bordslampor. Som en del av Flos’ kollektionen från 2018 träder den djärva Bellhop bordslampa,
 • KTribe S1 Taklampa Silver - Flos

  KTribe S1 Taklampa Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Tatou S1 Taklampa Vit - Flos

  Tatou S1 Taklampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos
  Strömlinjeformad och rakad ända in till benet – Kelvin LED F Golvlampa Svart är en minimalistisk golvlampa. Kelvin golvlampa är funktionell och kommer med en soft touch dimmer. Gillar du golvlam
 • Snoopy Bordslampa - Flos

  Snoopy Bordslampa - Flos
  Snoopy bordslampa,är en snygg bordslampa från FLOS, designad av Achille Castiglioni&Pier Giacomo Castiglioni. En fantastisk bordslampa från FLOS som ger ett direkt ljus med emaljerad metall-reflekt
 • IC S1 Taklampa Mat Svart - Flos

  IC S1 Taklampa Mat Svart - Flos
  IC-lamporna från Flos er designade av Michael Anastassiades, som hämtat sin inspiration från en jonglör. Han blev fängslad av jonglörens balans och det sätt han utmanade tyngdkraften på. Lamps
 • Toio Golvlampa Svart - Flos

  Toio Golvlampa Svart - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Kelvin Edge Bordslampa Titanium - Flos

  Kelvin Edge Bordslampa Titanium - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Edge är en lillebror till Kelvin LED med ett lamphuvud på endast 86x85 mm. I den nya Kelvin Edge har man använt sig av den revolutionerande Edge Lightning-teknologin,&hellip:
 • IC T1 High Bordslampa Mat Svart - Flos

  IC T1 High Bordslampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa High Svart balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Bellhop Bordslampa White - Flos

  Bellhop Bordslampa White - Flos
  Design Edward Barber & Jay Osgerby för Flos Koncept Bellhop Bordslampa White Polykarbonat fram med sitt stilfulla uttryck. Med inspiration från den kända Bellhop klockan som man känner igen från klassiska&hellip:
 • KTribe S1 Taklampa Silver - Flos

  KTribe S1 Taklampa Silver - Flos
  Taklampa från FLOS som ger et vackert, diffust ljus. KTribe S1 taklampan finns i krom. Lampan designad av Philippe Starck 2005. Obs Det kan förekomma små"hål"i lacken på skärmen, tyvärr kan det
 • Superloon Golvlampa Krom - Flos

  Superloon Golvlampa Krom - Flos
  Design Jasper Morrison för Flos Koncept Superloon är precis som namnet antyder inspirerad av månen. En ring utav ljusdioder skickar in ljus i sidled in i kanten av en platt skiva utav genomskinligt&hellip:
 • Multi Roset t/Aim Taklampa Svart - Flos

  Multi Roset t/Aim Taklampa Svart - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Skärm till Gun Table Bordslampa - Flos

  Skärm till Gun Table Bordslampa - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Multi Rosett t/Aim Taklampa Vit - Flos

  Multi Rosett t/Aim Taklampa Vit - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Gaku Wire Bordslampa/Vägglampa Vit - Flos

  Gaku Wire Bordslampa/Vägglampa Vit - Flos
  DesignNendo för Flos Koncept Gaku bordslampan är en av de nyare tilltag från Flos, designad av Nendo i 2018. Den feta Gaku bordslampan är vad man kan kalla en belysningsenhet. En komplett lösning&hellip:
 • Bellhop Bordslampa Cioko - Flos

  Bellhop Bordslampa Cioko - Flos
  Koncept Edward Barber och Jay Osgerby har tillsammans med Flos skapat en läcker serie transportabla bordslampor. Som en del av Flos’ kollektionen från 2018 träder den djärva Bellhop bordslampa,
 • Bellhop Bordslampa White - Flos

  Bellhop Bordslampa White - Flos
  Koncept Edward Barber och Jay Osgerby har tillsammans med Flos skapat en läcker serie transportabla bordslampor. Som en del av Flos’ kollektionen från 2018 träder den djärva Bellhop bordslampa,
 • Sawaru Bordslampa Gold - Flos

  Sawaru Bordslampa Gold - Flos
  Koncept Sawaru Bordslampa Goldär bara en av många, häftiga nyheter från Flos - Skapade av Nendo år 2018. Konstruerad av endast två cylindrar vilande på varandra – en retligt enkel idé som ä
 • IC C/W2 Plafond/Vägglampa Mat Svart - Flos

  IC C/W2 Plafond/Vägglampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC C/W2 Plafond/Vägglampa Mat Svart balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt&hellip:
 • 2097/18 Taklampa Mässing - Flos

  2097/18 Taklampa Mässing - Flos
  Koncept 2097/18 Taklampa Mässing är en helt fantastisk och otroligt karaktärsfull pendel-ljuskrona. Vackert utförd, med en lika fin tanke som tar tillbaka sitt ursprung från 1958, då den älskad
 • IC S2 Taklampa Mässing - Flos

  IC S2 Taklampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC S2 Taklampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Tatou S2 Taklampa Vit - Flos

  Tatou S2 Taklampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Wan Taklampa Vit - Flos

  Wan Taklampa Vit - Flos
  Design Johanna Grawunder for Flos Koncept denna vägglampa/taklampa är ett enkelt, men ändå extraordinärt stycke design. Wan utsänder ett direkt ljus, då den hare n aluminium kropp och kan rymma&hellip:
 • Serena T Bordslampa Koppar - Flos

  Serena T Bordslampa Koppar - Flos
  Design Patricia Urquiola för Flos Koncept Serena Bordslampa i koppar är inspirerad av ett blad som med en naturlig och lätt rörelse svävar i luften. Lampan kan justeras så man uppnår ett intensivt&hellip:
 • Kelvin Edge Bordslampa Vit - Flos

  Kelvin Edge Bordslampa Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Edge är en lillebror till Kelvin LED med ett lamphuvud på endast 86x85 mm. I den nya Kelvin Edge har man använt sig av den revolutionerande Edge Lightning-teknologin,&hellip:
 • Arrangements Broken Line Taklampa - Flos

  Arrangements Broken Line Taklampa - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept OBS Detta är bara delarna till lampan, du behöver köpa rosetten och sladden separat - du kan köpa den här.. Det finns två rosetter, har du bara ett&hellip:
 • IC F1 Golvlampa Mat Svart - Flos

  IC F1 Golvlampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F1 Golvlampa Svart balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos

  Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos
  Enkel design som med den vackra marmortwisten passar bra i de flesta hem. Golvlampan Captain Flint har en enkel design, ochär i mässing med en bas i klassisk vit marmor. Lampan ger ett direkt ljus o
 • Snoopy Bordslampa Grön - Flos

  Snoopy Bordslampa Grön - Flos
  Snoopy bordslampa,är en snygg bordslampa från FLOS, designad av Achille Castiglioni&Pier Giacomo Castiglioni. En fantastisk bordslampa från FLOS som ger ett direkt ljus med emaljerad metall-reflekt
 • Skärm till Glo-Ball Mini S Taklampa - Flos

  Skärm till Glo-Ball Mini S Taklampa - Flos
  Design Jasper Morisson for Flos Koncept Skärm till den välkända Glo-Ball. Glo-Ball taklampa har en enkel och elegant form - en Morrison klassiker! Den påminner på många sätt om 1960/1970-talets&hellip:
 • Top Ring Romeo Moon T1 Bordslampa - Flos

  Top Ring Romeo Moon T1 Bordslampa - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Skärm till Gun Bedside Bordslampa - Flos

  Skärm till Gun Bedside Bordslampa - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Bellhop Bordslampa Brick Red - Flos

  Bellhop Bordslampa Brick Red - Flos
  Koncept Edward Barber och Jay Osgerby har tillsammans med Flos skapat en läcker serie transportabla bordslampor. Som en del av Flos’ kollektionen från 2018 träder den djärva Bellhop bordslampa,
 • Sawaru Bordslampa Gold - Flos

  Sawaru Bordslampa Gold - Flos
  DesignNendo för Flos Koncept Sawaru Bordslampa Gold är en av de många, spännande nya tilltag från Flos - Designat av Nendo i 2018. Skapad av blott två cylindrar - Den ena vilande på den andra. En&hellip:
 • Flos 2097/50 Takpendel Stor Krom M. LED

  Flos 2097/50 Takpendel Stor Krom M. LED
  Design: Gino Sarfatti för FlosKoncept:Flos 2097 som designades 1958 av Gino Sarfatti för italienska Flos är populär som aldrig förr. Upptäck den eleganta lampan som är perfekt till hemmet med högt till tak. Välj mellan krom och mässing.Hitta mer inspiration här Flos hemsida eller utforska fler ljuskornor i FLOS 2097.
 • Zeppelin 1 Taklampa - Flos

  Zeppelin 1 Taklampa - Flos
  Design Marcel Wanders for flos Koncept Zeppelin 1 taklampa är en vacker och skulturell lampa, som är designad av Michael Wanders. Lampan har en inre strålstruktur där en besprutad med en speciell klister&hellip:
 • Smithfield S Pro Taklampa Vit - Flos

  Smithfield S Pro Taklampa Vit - Flos
  Design Jasper Morrison för Flos Koncept Smithfield S Pro Taklampa Vit är designad av den engelska designern Jasper Morrison. Han fick sin inspiration för de mjuka runda kurvorna, från en industribelysning&hellip:
 • Toio LED Golvlampa Röd - Flos

  Toio LED Golvlampa Röd - Flos
  Ännu en pärla från 1962 av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni. Golvlampan från FLOS ger ett indirekt ljus och Toio är tydligt inspirerad av bilar. Den distinkta formen och billyktan
 • Bellhop Bordslampa Brick Red - Flos

  Bellhop Bordslampa Brick Red - Flos
  Design Edward Barber & Jay Osgerby för Flos Koncept Bellhop Bordslampa Brick Red Polykarbonat fram med sitt stilfulla uttryck. Med inspiration från den kända Bellhop klockan som man känner igen från&hellip:
 • Arrangements Square Taklampa Smal - Flos

  Arrangements Square Taklampa Smal - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Designa din helt egna lampa med Arrangements från det italienska designermärket FLOS. Varje enskild del kan sättas ihop och tillsammans utforma din egna&hellip:
 • Gatto Bordslampa Liten - Flos

  Gatto Bordslampa Liten - Flos
  Gatto bordslampa litenär en modern bordslampa som skickar ut ett diffust ljus till rummet. Bordslampan har 4-stegs dimmer så du kan skapa den önskade belysningen. Med inspiration från 1959-talets
 • IC T1 High Bordslampa Mat Svart - Flos

  IC T1 High Bordslampa Mat Svart - Flos
  IC-lamporna från Flos er designade av Michael Anastassiades, som hämtat sin inspiration från en jonglör. Han blev fängslad av jonglörens balans och det sätt han utmanade tyngdkraften på. Lamps
 • IC S2 Taklampa Mat Svart - Flos

  IC S2 Taklampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC S2 Taklampa Svart balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Flos 2097/30 Pendel Medium Mässing m. LED

  Flos 2097/30 Pendel Medium Mässing m. LED
  Design: Gino Sarfatti för FlosKoncept:Flos 2097 Ljuskronan blev designad i 1958 av Gino Sarfatt för italienska Flos. Lampan er populär som aldrig för eftersom lampen är ypperligt perfekt till hemmet med högt till loftet. Flos 2097 Ljuskrona fås i tre storlekar; Liten, Medium och Stor, så oavsett hur högt du har til loftet, kommer det finnas plats till den vackra Flos 2097 pendeln från Flos. Lampan fås i färgerna Krom, Mässing och Matt Svart med inbyggt LED ljuskälla.Med ljuskrona från Flos får man en lampa som är stilfullt designad och är ett genomarbetat exempel på en modern udgåva av en ljuskrona. Lampen är designad av den mästerliga designern Gino Sarfatti, som är världsberömd for sin lampdesign.OBS! Det följer med 18, 30 eller 50 glödlampor till lampan, beroende på vilken storlek man väljer. Om man önskar at dimra Flos 2097 ljuskronan så ska man använda en 1000W universal dimmer.Få mer inspiration på Flos hemsida.
 • Frisbi Taklampa - Flos

  Frisbi Taklampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Frisbi lamppendel är designad av Achille Castiglioni och kännetecknas av en platt plastreflektordisk, som ger ett brett och reflekterande ljus. Ett hål i&hellip:
 • Mini Glo-Ball S Taklampa - Flos

  Mini Glo-Ball S Taklampa - Flos
  Design Jasper Morrison for Flos Koncept Glo-Ball taklampa har en enkel och elegant form - en Morrison klassiker! Den påminner på många sätt om 1960/1970-talets belysning, som upphöjer den enkla&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos
  En modern trollkarl med ettöga för visionär design, är en beteckning som passar bra på Philippe Stack. Med Biblioteque Nationale har han skapat en funktionell design i världsklass. Idén var att
 • Superloon Golvlampa Svart - Flos

  Superloon Golvlampa Svart - Flos
  Design Jasper Morrison för Flos Koncept Superloon är precis som namnet antyder inspirerad av månen. En ring utav ljusdioder skickar in ljus i sidled in i kanten av en platt skiva utav genomskinligt&hellip:
 • Toio LED Golvlampa Svart - Flos

  Toio LED Golvlampa Svart - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Rosy Angelis Golvlampa - Flos

  Rosy Angelis Golvlampa - Flos
  Golvlampa från FLOS som ger ett mysigt, spritt ljus. Rosy Angelis golvlampan har en skärm i ultralätt tyg och aluminium. Golvlampan är designad av Philippe Starck 1994. Design Philippe Starck för
 • Arco Golvlampa LED - Flos

  Arco Golvlampa LED - Flos
  Med ett retro uttryck och gjord i kvalitetsmaterial,är Arco LED Golvlampan mycket populär. En rund skärm, placerad på en nästan svävande lampstång, snyggt avrundad med en bas i marmor. En golvl
 • Toio Golvlampa Röd - Flos

  Toio Golvlampa Röd - Flos
  Ännu en pärla från 1962 av Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni. Golvlampan från FLOS ger ett indirekt ljus och Toio är tydligt inspirerad av bilar. Den distinkta formen och billyktan
 • Gatto Bordslampa Stor - Flos

  Gatto Bordslampa Stor - Flos
  Denna vackra bordslampa från FLOS ger ett behagligt diffust ljus. Det är speciellt dess unika kokong-form som bidrar till att skapa det bra ljuset. På kabeln är det möjligt att reglera ljusstyrka
 • Aim SmallTaklampa u/Lamppropp Svart - Flos

  Aim SmallTaklampa u/Lamppropp Svart - Flos
  Design R. & E. Bouroullec för Flos Koncept AIM pendeln är skapad utifrån en generell idé om en lampa som kan ställas in steglöst för att kunna uppfylla alla behov för belysning. Pendeln ska helt&hellip:
 • Krom Reflektor till Frisbi Taklampa - Flos

  Krom Reflektor till Frisbi Taklampa - Flos
  Design Flos Koncept Vi har ett stort urval av reservdelar, bland annat lampskärmar, lampfattningar, skruvar, sladdar, lampupphäng och mycket mer. Så saknar du en del till din lampa så har du kommit&hellip:
 • Smithfield C Plafond Red - Flos

  Smithfield C Plafond Red - Flos
  Design Jasper Morrison för Flos Koncept Smithfield C Plafond Red är designad av den engelska designern Jasper Morrison. Han fick sin inspiration för de mjuka runda kurvorna, från en industribelysning&hellip:
 • IC F2 Golvlampa Burgundy - Flos

  IC F2 Golvlampa Burgundy - Flos
 • Flos Superloon Golvlampa Krom

  Flos Superloon Golvlampa Krom
  Design: Jasper Morrison för FlosKoncept:Superloon lampan karakteriseras av originell design och golvlampan är ett konstverk i sig själv. Välj mellan tre färger - vit, svart och krom.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos Ray F1 Golvlampa Glas

  Flos Ray F1 Golvlampa Glas
  Design: Rodolfo Dordoni för Flos 2006. Koncept:Flos Ray F1från Flos är en vacker och klassisk golvlampa av Rodolfo Dordoni som är en del av Ray-serien från Flos. Ray F1 avger ett diffust och behagligt ljus som skapar en mysig atmosfär. Lampan finns i tre färger: glas, vit och svart. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos Splügen Braü Takpendel

  Flos Splügen Braü Takpendel
  Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni för Flos 1961Koncept: Splügen Braü är en takpendel som avger ett behagligt och direkt ljus.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos Clara Taklampa Vit

  Flos Clara Taklampa Vit
  Design: Piero Lissoni för FlosPiero Lissoni har designat denna Clara taklampa från Flos, som också kan användas som vägglampa. Clara ger ett behagligt och klart grundljus, till både stora och små rum. Designen är stilren och i en klassisk rund form. Det fina vita opal glaset och den speciella LED-ljusskenan ger ett mjukt ljus. Koncept:Som standard är Clara-designen i vit, men Flos ger dig möjligheten att välja 4 olika dekorationsringar i färgerna krom, koppar, svart rök, och transparant. Sök mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos Kelvin F LED Golvlampa Svart

  Flos Kelvin F LED Golvlampa Svart
  Design: Antonio Citterio fær Flos Koncept:Kelvin F LED från Flos är en elegant och unik golvlampa designad av Antonio Citterio. Kelvin T LED avger ett varmt ljus som passar bra till läsning eller till att lysa upp ett rum. Lampan har många inställningsmöjligheter, då den är byggd med en justerbar skärm och en dubbelarm.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos KTribe S3 Takpendel Fumé/Rökfärgad

  Flos KTribe S3 Takpendel Fumé/Rökfärgad
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos KTribe designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den populära KTribe serien. Lampan har en vacker design och avger ett behagligt ljus. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos AIM Takpendel Liten

  Flos AIM Takpendel Liten
  Design: R. & E. Bouroullec 2014 för FlosKoncept: Flos Aim Takpendel Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos May Day Bordslampa Svart

  Flos May Day Bordslampa Svart
  Design: Konstantin Grcic för Flos Koncept:Flos May Day bordslampa designades 2000 av Konstantin Grcic och är en annorlunda lampa med ett futuristiskt utseende, där sladden är en aktiv del av lampan då den kan hållas uppe vid handtaget. Lampan avger ett mjukt och behagligt diffust ljus. Lampan finns i svart och orange. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos Parentesi D Golvlampa Krom

  Flos Parentesi D Golvlampa Krom
  Design: Achille Castiglioni and Pio Manzu för Flos 1971. Koncept:Flos Parentesi Dfrån Flos är en golvlampa av Achille Castiglioni and Pio Manzu. Parentesi D avger ett klart ljus som är bra till att lysa upp ett rum med. Förutom det är det också möjligt att ställa in lampan vertikalt, så man själv kan styra hur stort område man önskar lampan ska lysa upp. Lampan finns i vit, krom, röd och svart. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Flos KTribe W Vägglampa Kräm

  Flos KTribe W Vägglampa Kräm
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos KTribe designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den populära KTribe serien. Lampan har en vacker design och avger ett behagligt ljus. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Smithfield C Plafond Green - Flos

  Smithfield C Plafond Green - Flos
  Design Jasper Morrison för Flos Koncept Smithfield C Plafond Green är designad av den engelska designern Jasper Morrison. Han fick sin inspiration för de mjuka runda kurvorna, från en industribelysning&hellip:
 • Flos Rake3l1003260138 Led Ljuskälla E27 9.5w 2700k 1055lm Dimbar Vit - LED-lampor Vit - RAKE3L1003260138

  Flos Rake3l1003260138 Led Ljuskälla E27 9.5w 2700k 1055lm Dimbar Vit - LED-lampor Vit - RAKE3L1003260138
  LED ljuskälla från Flos med ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Den har en dimbar ljusstyrka för att justera ljusskenet och ett vitt glas för att ge ett jämnt ljus. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om LED ljuskälla - Passar med Flos Snoopy bordslampa.- Sockel: E27- 220-240 V.- Lumen: 1055 lm- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Längd: 107 mm.- Diameter: 60 mm.- Ljuskällan är dimbar.- 9.5 Watt- Brinntid: 15000.0 timmar. Vi har valt ut Vit LED-lampor från Flos med stor omsorg.
 • Flos Coordinates C2-L Taklampa Guld

  Flos Coordinates C2-L Taklampa Guld
  Design: Michael Anastassiades för Flos Koncept: Flos Coordinates , är en serie lampor som utan tvekan väcker uppmärksamhet, oavsett vilket rum de befinner sig i. Skapad av aluminium i färgen champagne och en diffusor i opal silikon, har Coordinates lyckas uppnå ett mycket elegant och elegant uttryck. Ju längre du tittar på Coordinates, desto mer liknar det en bit av lysande konst. Varje element drivs och stöds av en osynlig elektrisk och mekanisk anslutning utformad speciellt för att möjliggöra montering av de 4 hängande modellerna (S1, S2, S3, S4). Coordinates finns både som taklampa, golvlampa och hänglampa.
 • Flos Wirering Vägglampa Grå/Rosa

  Flos Wirering Vägglampa Grå/Rosa
  Design: Formafantasma för Flos Koncept: Wirering från Flos Flos webbplats.
 • Glo-Ball Basic 2 Bordslampa - Flos

  Glo-Ball Basic 2 Bordslampa - Flos
  En unik bords/skrivbordslampa från FLOS, som ger en fint diffust ljus. Det är särskilt formen av det handblåsta, ovala glaset som ger goda spridningen av ljustet. Glo Ball Basic består av 30% gla
 • Viscontea Taklampa - Flos

  Viscontea Taklampa - Flos
  Taklampa från FLOS ger ett vackert, diffust ljus. Taklampan har en inre stålkonstruktion med en kokongliknande yta som man fått genom att spraya lampan med en speciell sav. Viscontea taklampa är d
 • Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos

  Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos
  Denna lampa från FLOS fungerar både som tak- och vägglampa och sprider ett vackert, direkt ljus. Tak- och vägglampan har en vit aluminiumkropp och finns med antingen svart eller grön krans. Wan C
 • Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos

  Taraxacum 88 P2 Taklampa LED - Flos
  En unik ljusupplevelse från FLOS som ger ett direkt och reflekterande ljus. Taklampan består av en struktur med 20 polerade aluminiumtrianglar som är ihopsatta samt 120 st glödlampor för att skap
 • Skygarden Taklampa Brun - Flos (Taklampa S2)

  Skygarden Taklampa Brun - Flos (Taklampa S2)
  Design Marcel Wanders for Flos Koncept Den unika Skygarden taklampan vann år 2008 en Edida Design pris. Den skapar nästan en helig stämning då den halva kulformade påminner om en dome, och gips dekorationerna&hellip:
 • Flos Ariette Taklampa Liten

  Flos Ariette Taklampa Liten
  Design: Tobia Scarpa för FlosKoncept:Designad 1973 av Tobia Scarpa Flos. Ariette lampen bär prägel av originell design och är ett konstverk i sig själv. Kan användas både som taklampa och vägglampa. Välj bland tre olika storlekar.Hitta mer inspiration här Flos hemsida.
 • Flos Glo-Ball Basic 2 Golv- och Bordslampa

  Flos Glo-Ball Basic 2 Golv- och Bordslampa
  Design: Jasper Morrison för Flos Koncept:Glo-Ball från Flos är en elegant och unik golvlampa som designades av Jasper Morrison. Glo-Ball Basic 2 lampan kan också användas som bordslampa Man ska inte låta sig luras av Glo-Ball lampans omedelbara och igenkännbara design. Glo-Ball ,i blåst opalfärgat glas, avger ett helt speciellt ljus som ger värme till rummet. Läs mera om designern här www.jaspermorrison.com.Hitta mer inspiration här Flos hemsida.
 • Flos Arco Golvlampa

  Flos Arco Golvlampa
  Design: Achille & Pier Giacomo Castiglioni för Flos Koncept:Arco är en elegant och stilren golvlampa som har en grund som består av vit marmor och själva kroppen består av rostfritt stål med en satinyta. Bordslampan kan justeras på höjden efter önskemål och det gör den mycket användarvänlig till alla vardagsrum. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.