Flos lampor

Flos har ett mycket brett utbud av designlampor. Detta italienska märke grundades 1962 av två bröder som hette Achille och Piergiacomo Castiglioni. Designen på deras belysning är tidlös och har en lätt industriell känsla.

Den starkast lysande stjärnan är den hängande takkronan Sarfatti men vi hoppas att bildgalleriet här nedanför ska öppna dina ögon för andra lampor från Flos.

Sarfatti ljuskrona

Vi måste ge Sarfatti-kronan lite extra uppmärksamhet eftersom den är så pass framträdande i Flos historia. Det var Gino Sarfatti som 1958 formgav kronan som blivit så populär.

Sarfatti finns utgiven i olika modeller som kan heta till exempel 2097/30 eller 2097/50. Sista siffran anger hur många ljuskällor som lampan har. Ljuskrona 2097/50 har således 50 stycken små, päronformade glödlampor. Man kan också välja om konstruktionen ska vara i krom eller mässing. När lampan lanserades fanns inte modern ljusteknik men idag kan man välja att köpa sin Sarfatti med led eller inte.

Massor av designlampor hos Flos återförsäljare online

 • Lampadina Bordslampa Orange - Flos

  Lampadina Bordslampa Orange - Flos
  Design Achillie Castiglioni för Flos Koncept Lampadina Bordslampa Orange är liten i dess storlek men ändå mycket uttrycksfull. Den designades ursprungligen år 1972, av den italienska designern Achille&hellip:
 • Tatou S1 Taklampa Svart - Flos

  Tatou S1 Taklampa Svart - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • 2097/30 Taklampa Svart - Flos

  2097/30 Taklampa Svart - Flos
  Design Gino Sarfatti for Flos Koncept Limited Edition - Ljuskronan 2097 är iögonfallande i sin nya mattsvarta färg som Flos har valt för deras kommande jubileum. 60 år är ingen tid för en av Gino&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Svart - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • Copycat Bordslampa Alu - Flos

  Copycat Bordslampa Alu - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Alu från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • IC C/W1 Double Plafond/Vägglampa Mässing - Flos

  IC C/W1 Double Plafond/Vägglampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för Flos Koncept IC C/W1 Double Plafond/Vägglampa Mässing balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den&hellip:
 • Flos SAWARU Golvlampa Guld

  Flos SAWARU Golvlampa Guld
  Design: Nendo fra FlosKoncept:Sawaru serien för Flos är en lampa bestående av två individuella cylindrar. Den ena cylindern är själva ljuskällan och den andra är basen för lampan. Lampan kan justeras så att den antingen har 25, 40 eller 60 graders vinkel. En unik golvlampa som ger inspiration till hur man kan inreda sitt hem. Designeren bakom Sawaru lampserien, Nendo, har helt klart träffat rätt  med sin nya innovativa golvlampa, och Flos är stolte över att kunna presentera hans design.Själva lampan är skapat av aluminium med målad touch. Ljusdimmern sitter som en golv-omkopplare, med smarta funktioner. Golvlampan finns tillgänglig i svart, vit, guld och ljusblå.Få mer inspiration här https://flos.com/
 • Wan Plafond/Vägglampa Svart - Flos

  Wan Plafond/Vägglampa Svart - Flos
  Design Johanna Grawunder for Flos Koncept denna vägglampa/taklampa är ett enkelt, men ändå extraordinärt stycke design. Wan utsänder ett direkt ljus, då den hare n aluminium kropp och kan rymma&hellip:
 • 2097/30 LED Taklampa Krom - Flos

  2097/30 LED Taklampa Krom - Flos
  Design Gino Sarfatti för Flos Koncept Flos 2097/30 LED Taklampa i Krom är en stilfull ljuskrona designad av Gino Sarfatti. Denna taklampa-pendel är ett mästerligt exempel på modern elegans. Den har&hellip:
 • Superarchimoon Golvlampa - Flos

  Superarchimoon Golvlampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Superarchimoon golvlampa var egentligen bara menad som en gimmick till en Euroluce-mässa i Milano men efter det enorma intresset kring den blev lampan satt i fast&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Alu Silver - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos

  Wan Plafond/Vägglampa Vit - Flos
  Design Johanna Grawunder for Flos Koncept denna vägglampa/taklampa är ett enkelt, men ändå extraordinärt stycke design. Wan utsänder ett direkt ljus, då den hare n aluminium kropp och kan rymma&hellip:
 • Flos KTribe F2 Golvlampa Kräm

  Flos KTribe F2 Golvlampa Kräm
  Design: Philippe Starck för Flos Koncept:Flos KTribe designades 2005 av Philippe Starck och är en del av den populära KTribe serien. Lampan har en vacker design och avger ett behagligt ljus. Du kan välja mellan transparent, silver, brons, creme och rökfärgad.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Gatto Bordslampa Stor - Flos

  Gatto Bordslampa Stor - Flos
  Design Achille & Pier Giacomo Castiglioni för Flos Koncept I 1960 designade de två italienska bröderna Achille och Pier Giacomo Castiglioni en lampa som snabbt skulle visa sig vara något speciellt.&hellip:
 • IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos

  IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC C/W2 Vägglampa/Plafond Mässing balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt&hellip:
 • Gun Table Bordslampa Guld - Flos

  Gun Table Bordslampa Guld - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Gun Table Guld Bordslampa är nog den mest märkvärdiga lampan i FLOS's historia, som skapades av Philippe Starck i 2005, där han önskade att demonstrera att&hellip:
 • Romeo Babe Soft Taklampa - Flos

  Romeo Babe Soft Taklampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Soft Taklampa är en utökning av Romeo Babe samlingen. Taklampan ger ett diffust ljus. Den inre glasskärmen är omgiven av en plisserad skärm. En riktig klassiker&hellip:
 • Aoy Bordslampa - Flos

  Aoy Bordslampa - Flos
  Achille Castiglioni for Flos Koncept Aoy Bordslampan är en enkel och elegant lampa, som är designad av Achille Castiglioni. Aoy är tillverkad i opal glas, och med dess cylinderform avger den ett stilla,&hellip:
 • Splügen Bräu Taklampa - Flos

  Splügen Bräu Taklampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Splügen Braü lamppendel är inspirerad av den blanka ytan på termosflaskor och cocktail-shakers från 1960-talet. Splügen Bräu har en tjock, räfflad aluminiumlampskärm&hellip:
 • Luminator Golvlampa - Flos

  Luminator Golvlampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Flos Luminator golvlampa är enkelhet personifierad. Flos Luminator är designad av bröderna Castiglioni och är ännu ett bevis på att den tidlösa designen&hellip:
 • IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom - Flos

  IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC C/W2 Vägglampa/Plafond Krom balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda&hellip:
 • Taccia (PMMA) Bordslampa Svart - Flos

  Taccia (PMMA) Bordslampa Svart - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • IC F1 Golvlampa Krom - Flos

  IC F1 Golvlampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F1 Golvlampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Flos Kelvin F LED Golvlampa Vit

  Flos Kelvin F LED Golvlampa Vit
  Design: Antonio Citterio fær Flos Koncept:Kelvin F LED från Flos är en elegant och unik golvlampa designad av Antonio Citterio. Kelvin T LED avger ett varmt ljus som passar bra till läsning eller till att lysa upp ett rum. Lampan har många inställningsmöjligheter, då den är byggd med en justerbar skärm och en dubbelarm.Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Glo-Ball C/W Zero Taklampa/Vägglampa - Flos

  Glo-Ball C/W Zero Taklampa/Vägglampa - Flos
  Design Jasper Morrison for Flos Koncept Den välkända Glo-Ball Taklampa/Vägglampa i mini utgåva till väggen eller som taklampa. Glo-Ball C/W Zero taklampa/vägglampa har en organisk form, som gör,&hellip:
 • Toio Golvlampa Vit - Flos

  Toio Golvlampa Vit - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Rosy Angelis Golvlampa - Flos

  Rosy Angelis Golvlampa - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Rosy Angelis Golvlampa antracit är en Philippe Starck ikon med smeknamn som: Spöklampan, Nunna, Balettdansören. Kärt barn har många namn, men lampan är fortfarande&hellip:
 • Clara Taklampa Vit - Flos

  Clara Taklampa Vit - Flos
  Design Piero Lissoni for Flos Koncept Clara vägg/taklampa i Vit, är en enkel och elegant lampa, som är designad av Piero Lissoni. Clara är framställd av formsprutad opal polykarbonat och är utrustad&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Alu Brons - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Copycat Bordslampa Koppar - Flos

  Copycat Bordslampa Koppar - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Koppar från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Antracit - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I&hellip:
 • Arco Golvlampa LED - Flos

  Arco Golvlampa LED - Flos
  Design Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept En gatlykta blev startskottet för Acro Golvlampan, en taklampa där det inte behöver göras hål i taket för att hänga upp den.&hellip:
 • Tatou S2 Taklampa Ochre Grey - Flos

  Tatou S2 Taklampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos

  IC T1 Low Bordslampa Mat Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa Low Svart balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Button HL Plafond/Vägglampa - Flos

  Button HL Plafond/Vägglampa - Flos
  Design Piero Lissoni for Flos Koncept Button vägglampa/taklampa är en elegant sak som kan användas både utomhus och inomhus. I den utgåva som använder dom mer vanliga G9 fattningen.
 • Taccia Glas Bordslampa Silver - Flos

  Taccia Glas Bordslampa Silver - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • Taccia Small Bordslampa Silver - Flos

  Taccia Small Bordslampa Silver - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • Arco Golvlampa - Flos

  Arco Golvlampa - Flos
  Design : Achille Castiglioni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept En gatlykta blev startskottet för Acro Golvlampan, en taklampa där det inte behöver göras hål i taket för att hänga&hellip:
 • Copycat Bordslampa Guld - Flos

  Copycat Bordslampa Guld - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Guld från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Kelvin LED F Golvlampa Antracit - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I&hellip:
 • Toio Golvlampa Röd - Flos

  Toio Golvlampa Röd - Flos
  Design Achille Castiglioni for Flos Koncept En 300W bil- ljuskälla importerad från USA är både själva ljuskällan, men också inspirationen till Toio golvlampa. I sin original form, var Toio utrustad&hellip:
 • Tatou S1 Taklampa Ochre Grey - Flos

  Tatou S1 Taklampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Romeo Soft Golvlampa - Flos

  Romeo Soft Golvlampa - Flos
 • Taraxacum 88 Vägglampa/Plafond LED - Flos

  Taraxacum 88 Vägglampa/Plafond LED - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept Taraxacum Vägglampa/Plafond ger ett diffust ljus. Den är framställd med en stålkonstruktion som är pulverbelagd. Detta utförs genom att spruta på konstgjort&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Smoke - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Smoke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • Flos Skygarden 1 Takpendel

  Flos Skygarden 1 Takpendel
  Design: Marcel Wanders för Flos Koncept:Skygarden är en elegant lampa från Flos tillverkad i gips med invändiga reliefdekorationer. Välj bland guld, vit, svart eller brun finish.Hitta mer inspiration här Flos hemsida.
 • IC T2 Bordslampa Krom - Flos

  IC T2 Bordslampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T2 Bordslampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC S2 Taklampa Krom - Flos

  IC S2 Taklampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC S2 Taklampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC F2 Golvlampa Krom - Flos

  IC F2 Golvlampa Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F2 Golvlampa Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Kelvin LED F Golvlampa Vit - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Vit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • Tab Bordslampa Svart LED - Flos

  Tab Bordslampa Svart LED - Flos
  Design Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Borslampan Tab av den engelska designern Edward Barber och Jay Osgerby liknar växlande linjer snabbt skissade på ett papper. ??Tab?? i namnet refererar&hellip:
 • Flos Rake3l1003260138 Led Ljuskälla E27 9.5w 2700k 1055lm Dimbar Vit - LED-lampor Vit - RAKE3L1003260138

  Flos Rake3l1003260138 Led Ljuskälla E27 9.5w 2700k 1055lm Dimbar Vit - LED-lampor Vit - RAKE3L1003260138
  LED ljuskälla från Flos med ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Den har en dimbar ljusstyrka för att justera ljusskenet och ett vitt glas för att ge ett jämnt ljus. Endast för inomhusbruk. Bra att veta om LED ljuskälla - Passar med Flos Snoopy bordslampa.- Sockel: E27- 220-240 V.- Lumen: 1055 lm- Kelvin: 2700 K- Varmvitt ljus.- Längd: 107 mm.- Diameter: 60 mm.- Ljuskällan är dimbar.- 9.5 Watt- Brinntid: 15000.0 timmar. Vi har valt ut Vit LED-lampor från Flos med stor omsorg.
 • Captain Flint Golvlampa Svart - Flos

  Captain Flint Golvlampa Svart - Flos
  Golvlampan Captain Flint har en enkel design, här i mörk antracitgrå med en fot i vacker svart marmor. Lampan ger ett direkt ljus och med den justerbara skärmen passar lampan perfekt som läslampa
 • Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos

  Kelvin LED F Golvlampa Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED F Golvlampa Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • IC C/W1 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos

  IC C/W1 Vägglampa/Plafond Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC Mässing balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda glasklotet, som balanserar&hellip:
 • IC F1 Golvlampa Mässing - Flos

  IC F1 Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F1 Golvlampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • Taccia Glas Bordslampa Svart - Flos

  Taccia Glas Bordslampa Svart - Flos
  Design Achille Castigloni och Pier Giacomo Castiglioni for Flos Koncept Taccia är en lampa med en historia och en lampa som designmässigt kan följa med tiden, även om den nu är nästan 60 år gammal.&hellip:
 • Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos

  Captain Flint Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Captain flint golvlampa i mässing är en superfin och stilren golvlampa som är designad av Michael Anastassiades. Hans tanke bakom lampan har varit att&hellip:
 • Kelvin Bordslampa LED Vit - Flos

  Kelvin Bordslampa LED Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin Bordslampa LED Vit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är I aluminium&hellip:
 • Fantasma Piccolo Golvlampa - Flos

  Fantasma Piccolo Golvlampa - Flos
  Design Tobia Scarpa för Flos Koncept Fantasma Piccola Goldlampa är en vacker och skulptural lampa, designad av Tobia Scarpa. Lampan är tillverkad av cacoon och stål och med en dimbar omkopplare, så&hellip:
 • IC C/W1 Vägglampa/Plafond Krom - Flos

  IC C/W1 Vägglampa/Plafond Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC Krom balanserar mellan enkelhet och elegans, medan den jonglerar med form och funktion. Centrum för lampan är den perfekt runda glasklotet, som balanserar&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Antracit, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Vit är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Transparent - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Benvit Silke - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Benvit Silke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Miss K Bordslampa Silke Soft - Flos

  Miss K Bordslampa Silke Soft - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Miss K Bordslampa Silke Soft designades av Philippe Starck 2004, men är fortfarande en av hans mest populära lampor. Bordslampan är tillverkad av formsprutat plastmaterial&hellip:
 • Ray Bordslampa Svart - Flos

  Ray Bordslampa Svart - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Tatou F Golvlampa Ochre Grey - Flos

  Tatou F Golvlampa Ochre Grey - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Stylos Golvlampa - Flos

  Stylos Golvlampa - Flos
  Design Achille Castiglioni för Flos Koncept En lysande pelare. Stylos golvlampa har 2 ljuskällor, en i botten som ger ett orange sken och en nästan uppe i toppen av lampan. Dessa två ljuskällor kan&hellip:
 • Tab F LED Golvlampa Svart - Flos

  Tab F LED Golvlampa Svart - Flos
  Design E. Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Tab golvlampa av den engelske designern Edward Barber och Jay Osgerby, liknar växlande linjer som snabbt skissats på papper. ?? tab?? är namnet&hellip:
 • Biagio Bordslampa - Flos

  Biagio Bordslampa - Flos
  Design Tobia Scarpa för Flos Koncept Den helt unika Biagio Bordslampa är tillverkad av ett stycke handhugget Botticino i marmor.
 • Gun Lounge Golvlampa Guld - Flos

  Gun Lounge Golvlampa Guld - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Gun Lounge Guld Golvlampa är nog en av de mest bemärkelsevärdiga lamporna i FLOS's historia, och skapades av Philippe Starck i 2005, där han önskade att demonstrera&hellip:
 • KTribe T2 Bordslampa Alu Brons - Flos

  KTribe T2 Bordslampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • IC T1 Bordslampa High Krom - Flos

  IC T1 Bordslampa High Krom - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa High Krom balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Smoke - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Smoke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • IC T1 Bordslampa High Mässing - Flos

  IC T1 Bordslampa High Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa High Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn&hellip:
 • Goldman Bordslampa Mässing - Flos

  Goldman Bordslampa Mässing - Flos
  Design Ron Gilad for Flos Koncept Goldman bordslampan i Mässing, ger ett bra direkt ljus. Den är en modern tolkning av den klassiska Bank lampan. Kroppen är gjord av aluminium som har fått påfört&hellip:
 • Goldman Bordslampa Svartforkromt - Flos

  Goldman Bordslampa Svartforkromt - Flos
  Design Ron Gilad for Flos Koncept Goldman bordslampan i Svarforkromt, ger ett bra direkt ljus. Den är en modern tolkning av den klassiska Bank lampan. Kroppen är gjord av aluminium som har fått påfört&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Alu Silver - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Svart, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Alu Silver - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • Ray Taklampa Glas - Flos

  Ray Taklampa Glas - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Tatou T Bordslampa Vit - Flos

  Tatou T Bordslampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Flos Taraxacum 88 S2 Takpendel LED

  Flos Taraxacum 88 S2 Takpendel LED
  Design: Achille Castiglioni för Flos Koncept:Taraxacum 88 S2 takpendeln är en lite annorlunda lampa som ger vardagsrummet eller kontoret det lilla extra. Lampan består av 120 klara Globolux glödlampor som sitter fast på den mångkantade aluminiumstrukturen kroppen består av. Konstruktionen av lampan avger et klart ljus till hela rummet och detta är verkligen en spektakulär lampa. Hitta mer inspiration på Flos hemsida.
 • Bibliotheque National Golvlampa Soft - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Soft - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom - Flos

  Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom - Flos
  Design Antonio Citterio for Flos Koncept Kelvin LED Bordslampa m/Clamp Krom, är en vacker och funktionell lampa, men asymmetriskt ljus och tippbart lamphuvud, designad av Antonio Citterio. Skärmen är&hellip:
 • Copycat Bordslampa Svart - Flos

  Copycat Bordslampa Svart - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept Copycat bordslampa i Svart från Flos är en liten snygg och elegant lampa. Foten är framställd i aluminium och sedan belagd med Alu, och den lilla kulan&hellip:
 • Tab F LED Golvlampa Vit - Flos

  Tab F LED Golvlampa Vit - Flos
  Design E. Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Tab golvlampa av den engelske designern Edward Barber och Jay Osgerby, liknar växlande linjer som snabbt skissats på papper. ?? tab?? är namnet&hellip:
 • IC T2 Bordslampa Mässing - Flos

  IC T2 Bordslampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T2 Bordslampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • IC T1 Bordslampa Low Mässing - Flos

  IC T1 Bordslampa Low Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC T1 Bordslampa Low Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • OK Taklampa Svart - Flos

  OK Taklampa Svart - Flos
  Design Konstantin Grcic for Flos Koncept OK Taklampa Vit är en spännande uppdaterad version av Achille Castiglionis ikoniska Parentesi från 1972. Ett intressant inslag i den här historien är att Parentesi&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Transparent - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • KTribe F1 Golvlampa Benvit Silke - Flos

  KTribe F1 Golvlampa Benvit Silke - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Bibliotheque National Golvlampa Alu Brons - Flos

  Bibliotheque National Golvlampa Alu Brons - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Biblioteque Nationale golvlampa är tänkt ut som, Phillipe Starcks bud på, en magisk reol, där böckerna flyr mot ljuset. Det kräver ett visionärt sinne som&hellip:
 • IC F2 Golvlampa Mässing - Flos

  IC F2 Golvlampa Mässing - Flos
  Design Michael Anastassiades för FLOS Koncept IC F2 Golvlampa Mässing balanserar enkelheten och elegansen medan den jongleras med form och funktion. Dom enkla ljuskulorna som vilar på en tunn metallstång&hellip:
 • KTribe T1 Bordslampa Glas Transparent - Flos

  KTribe T1 Bordslampa Glas Transparent - Flos
  Design Philippe Starck för Flos Koncept Notera att det kan förekomma små ?hål? i lacken på skärmen, detta kan dessvärre inte undvikas vid produktionen med ångad aluminium på skärmens insida.&hellip:
 • Tatou F Golvlampa Vit - Flos

  Tatou F Golvlampa Vit - Flos
  Design Patricia Urquiola for Flos Koncept Patricia Urguiola har valt att låtas bli inspirerad våldsamt av öst så hon ritade linjerna till den nya lmapa Tatou. Här är styrka, flexibilitet, lätthet&hellip:
 • Ray Bordslampa Vit - Flos

  Ray Bordslampa Vit - Flos
  Design Rodolfo Dordoni for Flos Koncept Vacker och enkel lampa där passar till många inredningar. Dordoni har hittat inspiration till Ray bordslamporna i form av fyrar och högspänningsmast. Detta har&hellip:
 • Snoopy Bordslampa - Flos

  Snoopy Bordslampa - Flos
  Design Achille Castigloioni för Flos Koncept Snoopy Bordslampa är en ironisk liten bordslampa som väcker känslor i rummet. Den tillbakalutade lampan är full av självförtroende, väldigt dämpad&hellip:
 • Tab Bordslampa Vit LED - Flos

  Tab Bordslampa Vit LED - Flos
  Design Barber och J. Osgerby for Flos Koncept Borslampan Tab av den engelska designern Edward Barber och Jay Osgerby liknar växlande linjer snabbt skissade på ett papper. ??Tab?? i namnet refererar&hellip: