Ferro Luce lampor

 • Grön takkrona Francesca

  Grön takkrona Francesca
  Takkrona Francesca är noggrannt och kärleksfullt utarbetad med blommor av högkvalitiva Asfour-kristaller Denna konstnärligt gestaltade takkrona i metall och kristall kännetecknas av en fyllig, mörk, grön färg. Takkronan anammar naturens fräscha och levande kraft och tar in den i hemmets trygga vrå. Den gröna metallstommen och konstnärligt utarbetade kristallblommor skapar armaturens harmoniska helhetsbild. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Färgglad takkrona NOVARA

  Färgglad takkrona NOVARA
  Färgglad, blominspirerad takkrona NOVARA Takkronan NOVARA ser ut som en blombukett ovanför matbordet. Otaliga röda blommor sträcker sig åt alla håll. Takkronan NOVARA pryds dessutom av grön- och brunfärgade blad. Blominspirerade NOVARA är en färgglad höjdpunkt i varje rum som sörjer för ljus med hjälp av sex ljuskällor. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Takkrona Marai

  Takkrona Marai
  Takkrona Marai, 6 ljuskällor Takkronan påminner om en blombukett som binder ihop sensommarens prakt. 6 ljuskällor sörjer för stämningsfull belysning. Marai - en fascinerande armatur för en romantisk känsla i både privata rum och offentliga lokaler som caféer.
 • Blominspirerad hänglampa NOVARA

  Blominspirerad hänglampa NOVARA
  Hänglampan NOVARA ser ut som en blombukett ovanför matbordet. Otaliga röda blommor sträcker sig åt alla håll. Hänglampan NOVARA pryds dessutom av grön- och brunfärgade blad. Blominspirerade NOVARA är en färgglad höjdpunkt i varje rum som sörjer för ljus med hjälp av fyra ljuskällor. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Dekorativ hänglampa ANCONA

  Dekorativ hänglampa ANCONA
  Förtrollande hänglampa ANCONA med rosdekor Hänglampan ANCONA pryds av vackert bladverk och otaliga pastellröda rosor för ett fantastiskt dekorativt intryck. Den cremefärgade metallstommen är dekorerad med guld. Hänglampan ANCONA med 4 ljuskällor ljusar upp rummet och drar garanterat blickarna till sig även i släckt tillstånd. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Fogliame - elegant takkrona med bladdekoration

  Fogliame - elegant takkrona med bladdekoration
  Takkronan Fogliame med tygskärmar, bladguld, högkvalitativa Asfour-kristaller och förtrollande metalldekor i bladform Denna takkrona är ett exklusivt belysningsobjekt som inte bara drar blickarna till sig utan även sörjer för inbjudande och behagligt ljussken. Ljuset från glödlamporna (armaturen kan också drivas med halogen- och energisparlampor med E14-fattning) fördelas på ett mjukt och bländfritt sätt i rummet genom den kastanjebruna skärmen. Skärmarna kompletteras av vackra kristallskålar och droppar samt en metallstomme med dekor i mattguld i form av bladrankor. Armaturen blir till en höjdpunkt över t.ex. ett matbord! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Elegant takkrona ANCONA med rosor

  Elegant takkrona ANCONA med rosor
  Blominspirerad takkrona ANCONA, 6 ljuskällor Takkronan ANCONA med 6 ljuskällor och cremefärgad metall med gulddekoration pryds av otaliga pastellröda rosor och vackert bladverk. Armaturen påminner om en stor rosbukett och smyckar inte bara rummet i tänt tillstånd. En drömlik takkrona med rosor som aldrig vissnar. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor

  Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor
  Designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor - tvättäkta ögongodis Den som uppskattar detta särskilda utseende och iögonfallande italiensk glaskonst kommer att älska denna armatur: Den lekfulla stommen på Meldra pryds av 8 formsköna lampglas i temperavitt som får ljuset från ljuskällorna att glänsa. Den iögonfallande designen fulländas av muranoglas. Denna takkrona sörjer för en extravagant känsla i många olika inredningsstilar och drar blickarna till sig även i släckt tillstånd.
 • Praktfull kristalltaklampa Guel

  Praktfull kristalltaklampa Guel
  Den bladsguldsförgyllda taklampan Guel skapar lysande glans Taklampan Guel med 3 ljuskällor utgör en strålande mittpunkt i en lyxig atmosfär. Stommen i bladguld får ljuset från glödlamporna att glänsa. Guel är prydd med genomskinliga kristalldelar som brytas ljuset för förtrollande ljuseffekter.
 • Iögonfallande glastakkrona MESSINA

  Iögonfallande glastakkrona MESSINA
  Iögonfallande, blominspirerad takkrona MESSINA Takkronan MESSINE med 4 ljuskällor präglas av vackra pastellnyanser, blominspirerad stil och glittrande kristaller och är ett vackert dekorationsobjekt även i släckt tillstånd. I tänt stillstånd får de droppformade kristallerna ljuset att gnistra. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Blommigt dekorerad taklampa Tulipe, 6 ljuskällor

  Blommigt dekorerad taklampa Tulipe, 6 ljuskällor
  Taklampa Tulipe med blomdekorationer - handgjord i Italien Ett mästerverk av italiensk belysningskonst är taklampanTulipe, som har utformats i florentinsk stil med blommor. Högkvalitativa material och förstklassig bearbetning enligt traditionellt hantverk gör lampan till ett unikt belysningselement som kan monteras på taket eller väggen. Färgen på denna ljusskapelse i grönt med gyllene patina och vita blommor med rosafärgade detaljer förstärker lampans romantiska blomeffekt och gör den till en elegant inredningsdetalj även i släckt tillstånd. Taklampan Tulipe har handtillverkats av högkvalitativa material i Italien. Tillverkaren är baserad nära Florens och karaktäriseras av sina unika belysningskreationer av en mycket hög kvalitet och individuell charm.
 • ANCONA - drömlik takkrona, 110 cm

  ANCONA - drömlik takkrona, 110 cm
  Imponerande takkrona ANCONA med rosor ANCONA - en drömlikt gestaltad takkrona som påminner om en stor blombukett - imponerar med en diameter om 110 cm och passar perfekt i större rum eller entréer. Takkronan i vackra pastellfärger sörjer för förtrollande ljus med 12 ljuskällor. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas

  Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas
  Takkrona PISA i silver med glittrande hängen Takkronan PISA i bladsilverutseende och 4 ljuskällor är dekorerad med vackra blad. Hängen av genomskinliga, slipade droppar i glas eller kristall beroende på utförande sörjer för förtrollande ljuseffekter. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor
  Färgglad, blominspirerad taklampa FERRARA Blominspirerade taklampan FERRARA består av blommig metalldekor i varma pastellnyanser som röd, grön och beige. FERRARA utgör en dekorativ färgklick både i taket och på väggen. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Elegant takkrona PISA, guld, blykristall

  Elegant takkrona PISA, guld, blykristall
  Liten takkrona PISA i bladguldsutseende med glittrande hängen Den guldfärgade stommen på takkrona PISA är prydd med vackra blad. Skimrande, slipade droppar av glas eller blykristaller ger takkronan sitt eleganta utseende och sörjer för förtrollande ljuseffekter. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Designer-hänglampa Greta med guldpatina

  Designer-hänglampa Greta med guldpatina
  Gyllene rosetter med kristallhängen - taklampa Greta Denna hänglampa Greta ser vid första anblicken ut som en tilltrasslad struktur med guldband. Om man tittar närmare kan man se att banden är fästa vid rosetter, som delvis också är försedda med kristallhängen som tillsammans bildar en struktur, som representerar skärmen av denna hänglampa. I mitten av rosetterna finns också de sex infattningarna för ljuskällorna. Förutom kristallerna sörjer också ytbehandlingen av järndelarna för extra glans och glamour hos denna hänglampa: De är nämligen täckta med bladguld och vit patina. Vid framställningen av dessa lampor (gjord i Italien) har betoning gjorts på traditionella mönster och hantverkstekniker som är typiska för den florentinska stilen. Men även moderna influenser har införlivats och inarbetats.
 • Filigran taklampa Tulipe i florentinsk stil

  Filigran taklampa Tulipe i florentinsk stil
  Tulipe - en taklampa i florentinsk stil - 2 ljuskällor - made in Italy Tak- eller vägglampan Tulipe tillverkas traditionellt i florentinsk stil i Italien och är en prydnad på varje tak eller vägg, med dess fina färger och vackra dekorationer med blad och blommor. Gröna blad med lite guldpatina och olika blommor i vitt med rosafärgade accenter ger taklampan Tulipe dess unika charm. I närheten av Florens finns denna lamptillverkare, som framställer denna förtrollande lampa Tulipe enligt gediget hantverk i traditionell florentinsk stil.
 • Iögonfallande takkrona MESSINA med blykristaller

  Iögonfallande takkrona MESSINA med blykristaller
  Iögonfallande, blominspirerad takkrona MESSINA Takkronan MESSINE med 4 ljuskällor präglas av vackra pastellnyanser, blominspirerad stil och glittrande kristaller och är ett vackert dekorationsobjekt även i släckt tillstånd. I tänt stillstånd får de droppformade kristallerna ljuset att gnistra. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Charmig takkrona FOGGIA, blykristall

  Charmig takkrona FOGGIA, blykristall
  Charmig, blominspirerad takkrona FOGGIA FOGGIA imponerar med en vacker, blominspirerad stil, varm färgsättning och hängen av slipade glas eller blykristall. Takkronan FOGGIA med 6 ljuskällor drar blickarna till sig och passar perfekt över t.ex. ett matbord. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor

  Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor
  Takkrona Viticcio med blykristall Den som älskar naturens skönhet behöver inte stirra sig blind på trädgården eller köpa med sig snittblommor hem. Denna takkrona är ett utmärkt bevis på att belysning också kan ta med naturens skönhet in i hemmet. Viticcio är mycket noggrannt, kärleksfullt och naturtroget gestaltad. Rankorna på armaturen påminner faktiskt om den typ av drömlikt charmia rankor man kan se slingra sig över murar. Takkronan består av en gröngyllene stomme och blomliknande kristalldekorationer i en vacker röd nyans. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Försilvrad takkrona Jeliza, 6 ljuskällor

  Försilvrad takkrona Jeliza, 6 ljuskällor
  Klassisk-antik designad belysningsarmatur - takkrona Jeliza med bladsilver Denna vackra takkrona fulländar ett klassisk-antikt inrett rum med bladsilver som får ljuset från ljuskällorna att glänsa. Jeliza är dessutom prydd med genomskinliga glasdroppar för imponerande, glittrande ljuseffekter.
 • Drömlikt vacker hänglampa Ancona

  Drömlikt vacker hänglampa Ancona
  En parad av rosor: Hänglampan Ancona är en blommig dröm Rosen symboliserar kärlek och skönhet. Det är kanske därför det är så populärt att både ge bort och dekorera med denna blomma. Rosen kan även uppfattas som något hemlighetsfull. Det är flera faktorer som ligger bakom vår fascination för rosen men en sak är klar: vi älskar den! Armaturens blommor är större än de vi hittar ute i naturen, men när det gäller skönhet och förmågan att förtrolla fattas ingenting. Den blominspirerade hänglampan utgör både belysning och dekoration samtidigt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 60 cm

  Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 60 cm
  Imponerande taklampa NADJA med genomskinliga blykristaller Taklampan NADJA pryds av genomskinliga kristaller som sitter på vit metall med gyllene dekoration. Ljuskällorna bakom bladverkslampskärmen sörjer för imponerande ljuseffekter i rummet och får kristallerna att stråla. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Grön blominspirerad taklampa ALESSANDRIA

  Grön blominspirerad taklampa ALESSANDRIA
  ALESSANDRIA taklampa i strålande grönt Taklampan ALESSANDRIA är tillverkad i grönlackerad metall, 84 cm lång Otaliga handgjorda kristallglasblommor och kristalldroppar bryter ljuset och sörjer för glittrande ljusreflexer. ALESSANDRIA kan användas som både ljuskälla och dekoration på en stor vägg. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Taklampa Daila

  Taklampa Daila
  Blominspirerad taklampa Daila, 6 ljuskällor Denna vackra taklampa kommer att falla alla i smaken som inte bara uppskattar stil och elegans utan även romantik. Den detaljrika stommen och helhetsbilden påminner om en vacker blombukett. Daila drar blickarna till sig även i släckt tillstånd men uppnår sin fulla effekt i tänt tillstånd.
 • Florentine taklampa Tulipe, 5 lampor

  Florentine taklampa Tulipe, 5 lampor
  Taklampa med 5 lampor Tulipe för italienska accenter i vardagsrummet Tillverkad enligt traditionellt hantverk och med den charmerande Florentine-stilen, taklampan Tulipe är en fröjd med sina fem lampor. Armaturen, med sina mjuka färger och rika dekorationer med blad och blommor, kan installeras både i taket och på väggen och har en fantastisk betoning. Tulipe visar en diskret grön på bladen, som är täckta med en guldpatina, och rosa accenter på de vita blommorna. Denna armatur är ett blickfång i alla rum och är perfekt harmoniserad med lämpliga inredningar i Florentine-stil eller i lanthus-atmosfären.
 • Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 5 lampor

  Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 5 lampor
  Florentinsk ljuskrona Tulipe - tillverkad i Italien Tulipe tillverkas i en lätt tillverkare nära Florens. Solitt hantverk i traditionell florentinsk stil är kännetecknet för denna fabrik. ljuskrona Tulipe , dekorerad med blommor och löv av järn, är utrustad med fem belysningspunkter som är särskilt snygga om du utrustar dem med ljuslampor med glödteknik eller kolfiberoptik. De ljusgröna bladen är täckta med en ljusguldpatina. Blommorna med rosfärgade accenter ger lampan sin unika charm.
 • Stor taklampa Marian i matt guld

  Stor taklampa Marian i matt guld
  Konstnärligt utarbetad taklampa Marian Kombinationen av bladguld och bladsilver gör taklampan Marian till en fantastiskt vacker belysningsprodukt. Marian passar perfekt i klassiska inredda rum men lämpar sig också för användning inom t.ex. hotell- och restaraungbranschen med en imponerande totallängd på 110 cm. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Elegant takkrona PISA, guld, glas

  Elegant takkrona PISA, guld, glas
  Liten takkrona PISA i bladguldsutseende med glittrande hängen Den guldfärgade stommen på takkrona PISA är prydd med vackra blad. Skimrande, slipade droppar av glas eller blykristaller ger takkronan sitt eleganta utseende och sörjer för förtrollande ljuseffekter. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 42 cm

  Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 42 cm
  Imponerande taklampa NADJA med genomskinliga blykristaller Taklampan NADJA pryds av genomskinliga kristaller som sitter på vit metall med gyllene dekoration. Ljuskällorna bakom bladverkslampskärmen sörjer för imponerande ljuseffekter i rummet och får kristallerna att stråla. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm

  Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm
  Täckt av rosor: Taklampan Ancona är en blommig dröm Rosen symboliserar kärlek och skönhet. Det är kanske därför det är så populärt att både ge bort och dekorera med denna blomma. Rosen kan även uppfattas som något hemlighetsfull. Det är flera faktorer som ligger bakom vår fascination för rosen men en sak är klar: vi älskar den! Armaturens blommor är större än de vi hittar ute i naturen, men när det gäller skönhet och förmågan att förtrolla fattas ingenting. Den blominspirerade taklampan utgör både belysning och dekoration samtidigt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Elegant bordslampa Felce med textilskärm

  Elegant bordslampa Felce med textilskärm
  Elegant bordslampa Felce med bladsilver - tillverkad i Italien En mycket ädel modell i sitt slag är bordslampan Felce, som är utformad i svart och silver. Stativet och armen är också försedda med bladsilver, liksom det enda dekorativa elementet på denna lampa - nämligen ormbunksbladen på ramen. Bladspetsarna slutar där den klassiska svarta och rektangulära textilskärmen börjar. På insidan är också skärmen - som matchar ramen - i silver, vilket påverkar ljuseffekten positivt Sammantaget är bordslampan Felce ett puristiskt belysningselement som profiterar från hantverket och elegansen hos italiensk design.
 • Vackert utformad taklampa TURIN

  Vackert utformad taklampa TURIN
  TURIN - en drömlik taklampa Vackert svängda metalldelar pryds av otaliga blad och slipade blykristaller som ger armtaturen en förtrollande, glittrande effekt. Taklampan TURIN imponerar med en förtrollande helhetsbild. Färgkombinationen av vitt, guld och rött drar blickarna till taket i varje vardagsrum eller sovrum. Fästning i taket sker med hakar. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Glamorös taklampa VICENZA

  Glamorös taklampa VICENZA
  Rund taklampa VINCENCA i guld och silver Taklampan VINCENZA ger ett imponerande och stilfullt intryck med en metallstomme i guld och silver, prydd med otaliga blad och silverblommor. VINCENZA passar också i stora rum tack vare en diameter om 60 cm. Ljuskällorna på VINCENZA är nästan osynliga bakom stommens bladdekor. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Mayleen - elegant taklampa med kristaller

  Mayleen - elegant taklampa med kristaller
  Gyllene taklampa Mayleen med kristallhängen Denna iögonfallande och eleganta taklampa kännetecknas för sin yta i matt bladguld och sörjer för en varm och behaglig atmosfär. Ljuset från glödlamporna (armaturen kan också drivas med halogen- eller energisparlampor) bryts och reflekteras i slipade Asfour-kristaller och fyller rummet med en festlig och inbjudande känsla. En imponerande höjdpunkt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • CESTA herrgårdshänglampa med 1 ljuskälla

  CESTA herrgårdshänglampa med 1 ljuskälla
  Formfulländad hänglampa Cesta Denna hänglampa i serien Cesta har en formskön metallstomme i vitt/guld. Den stabiliserar den handdekorerade keramikskärmen, vars korgliknande, flockade struktur ger en effektfull allmänbelysning och skapar ett stämningsfullt spel mellan ljus och skuggor. Hänglampan passar extra bra för rustikt inredda vardagsrum och hittar sin definitiva plats över matbordet. VIKTIG ANMÄRKNING: Den dekorativa målningen på bilden visar ett mönster av den färdiga produkten. Eftersom varje artikel handmålas förekommer vissa avvikelser, ytterligare dekorationer och varierade motiv. På så sätt blir varje lampa en unik artikel som visar på konstnärligt handarbete.
 • Fantastisk taklampa TRIEST

  Fantastisk taklampa TRIEST
  Färgglad, blominspirerad taklampa TRIEST Taklampan TRIEST utgörs av en blominspirerad stil i cremefärgat, grönt och rött. Fattningarna som håller uppe ljuskällorna påminner om blomblad. Taklampan TRIEST ger ett dekorativt intryck i taket - även i släckt tillstånd - tack vare den färgglada gestaltningen. TRIEST passar också i stora rum tack vare sin längd om 100 cm. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Hänglampa C1660/1 med bur, svarta

  Hänglampa C1660/1 med bur, svarta
  pendellampa C1660 / 1 gjord av keramik och metall med buren Med den här hänglampan går den gammaldags lackeringens vintagecharm och de rostbruna sektionerna hand i hand med de öppna skruvarnas industriella stil. Skärmen på C1660 / 1 är gjord av keramik och försedd med ett metallburhölje från uttag . Dessutom finns det rostbruna metallelement på paraplyets fäste. Det hängs upp från det runda keramiska taket med ett brunt rep. - handgjord i Italien
 • Taklampa Marco av keramik, vit

  Taklampa Marco av keramik, vit
  Den fascinerande spelet mellan ljus och skugga på och i en blomma Den här taklampans utseende är något som tilltalar alla vänner av klassiska blomstermotiv. Som en blomsterkrona sticker Marco ut från taket och övertygar med sin glänsande keramik. Särskilt intressant och levande blir lampan tack vare sitt egna ljussken. Den delvis täckta ljuskällan skapar intressanta skuggor mellan husets olika skikt. Genom blomdelarnas välvda form skapas ett varaktigt intryck hos alla betraktare. Taklampan är effektfull i nästan alla rum, framför allt om det är inrett i klassisk stil eller med mycket blomstermotiv och andra vackra element. Lampan kan även monteras på väggen.
 • Elegant taklampa GENUA

  Elegant taklampa GENUA
  GENUA - en blominspirerad taklampa i bladguld Otaliga blommor som ser ut att vara stansade i rent guld utgör skärmen på taklampan GENUA. Även takfästet är i bladguld. Ljuset från de fem ljuskällorna lyser genom mellanrummen och sörjer för en vacker atmosfär i rummet när blommorna skapar skuggor på väggarna. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 8 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 8 ljuskällor
  Färgglad, blominspirerad taklampa FERRARA Blominspirerade taklampan FERRARA består av blommig metalldekor i varma pastellnyanser som röd, grön och beige. FERRARA utgör en dekorativ färgklick både i taket och på väggen. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 60

  Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 60
  Taklampa NADJA med röda kristaller Taklampan NADJA pryds av röda kristaller som sitter på vit metall med gyllene dekoration. Ljuskällorna bakom metallsärmen i vitt, guld och rött sörjer för imponerande ljuseffekter i rummet och får de purpurröda kristallerna att stråla. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Imponerande taklampa AREZZO

  Imponerande taklampa AREZZO
  Exklusiv taklampa AREZZO med handgjorda glasblommor Taklampan AREZZO präglas av gyllene bladverk och genomskinliga, handgjorda glasblommor. Ljuser sprids åt alla håll från armaturens mittparti och bryts och reflekteras i otaliga, handgjorda glasblommor. De små bladen mellan glasblommorna kompletterar armaturen på ett fantastiskt sätt. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Vägglampa Leah

  Vägglampa Leah
  Som en sol som skiner från himlen: detaljerad florentinsk vägglampa Leah med metallblad och kristallblommor En armatur kunde knappast designas varmare och det är verkligen anledningen till att den florentinska vägglampan Leah ser inbjudande ut vid första anblicken. Förutom de rödskuggade bladen av metall är Leah försedd med Asfour-kristaller ordnade i blommor, vilket skapar en lätt gnista på grund av deras reflekterande effekt. Vägglampan ser imponerande ut, inte minst på grund av sin stora storlek på 70 cm. En förstklassig florentinsk lampa! Lamporna från den toskanska tillverkaren, som ser sig själva som ett tillverkningsföretag snarare än en serieproducent, tillverkas i Italien och mestadels inom klassiska ljuskronor såväl som i florentinsk stil, där bevarande av tradition upprepade gånger kopplas till moderna stilar. .
 • Florentinsk taklampa Sara, 8 ljuskällor

  Florentinsk taklampa Sara, 8 ljuskällor
  Florentinsk taklampa Sara med 8 ljuskällor, 74 cm diameter - gjord i Italien Traditionen med florentinsk stil fortsätter med denna taklampa, som även har utformats med moderna inslag: smala blad, mjukt svängda rankor med infattade kristaller och blomstjälkar med knoppar som innehåller en lampsockel - alla gjorda av järn med bladsilverfinish. Modernt på denna modell är stiliseringen av bladen, infattningen med kristaller och den moderna silverfinishen. För fans av lekfull florentinsk stil, är denna taklampa verkligen ett önskeobjekt; särskilt bearbetningen och materialet med de höga krav som denna tillverkare ställer på design och estetik.
 • Graciös taklampa Cesta

  Graciös taklampa Cesta
  Tvådelad Cesta i herrgårdsstil Ljuskronan Cesta har 2 keramikskärmar i flockad utformning som gör ett rustikt intryck. Skärmarna är handmålade med ett vackert blommotiv och garanterar en effektfull belysning. Den formsköna och filigrant utformande metallstommen är gjord i en varm kopparton och dekoreras av fler vita keramikelement på ett effektfullt sätt. VIKTIG ANMÄRKNING: Den dekorativa målningen på bilden visar ett mönster av den färdiga produkten. Eftersom varje artikel handmålas förekommer vissa avvikelser, ytterligare dekorationer och varierade motiv. På så sätt blir varje lampa en unik artikel som visar på konstnärligt handarbete.
 • Vägglampa Lotti i florentinsk stil

  Vägglampa Lotti i florentinsk stil
  Konstnärlig vägglampa LOTTI med blomdekor Vägglampan LOTTI lyser med ett detaljerat designat blommönster. Detta består främst av böjda grenelement, såväl som blommorna. De naturligt böjda grenarna harmoniserar inte bara med den konstnärliga formen utan också med den ovanliga färgen. Både krämfärgen och den blå är väldigt mjuk och ljus, vilket gör lampan till ett mycket trevligt, varmt designelement i rummet. Det lockar utseende, men det är inte ett permanent blickfång, särskilt i trevligt varma rum, men smälter in underbart med den övergripande bilden. De fyra olika inriktade lamporna säkerställer god belysning.
 • Extravagant gestaltad taklampa Jaaike

  Extravagant gestaltad taklampa Jaaike
  Taklampan Jaaike utstrålar elegans och extravagans Denna vackra taklampa drar alla blickar till sig utan att verka för pompös: Den vackra bladsguldsförgyllda metallstommen är konstnärligt flätad och glänser i skenet från de 5 ljuskällorna. Glashängena bryter ljuset på ett vackert sätt för imponerande, glittrande ljuseffekter.
 • Florentinervägglampa Tulipe, 4 lampor

  Florentinervägglampa Tulipe, 4 lampor
  Tillverkad i Italien - taklampan Tulipe med 4 lampor Tulipe är en vägglampa i traditionell florentinsk stil som är rikt dekorerad med blommor och blad. Den kan även monteras som en taklampa och utstrålar en unik, romantisk och blommig charm. Ramen är grön och de många bladen har färgats och försetts med en elegant guldfinish. Dessutom dekoreras lampan av små blommor och en stor blomma i mitten, i vitt och rosa. Den italienska tillverkaren av denna lampa har sitt säte nära Florens och tillverkar högkvalitativa lampskapelser enligt traditionellt hantverk som kännetecknas av ett unikt och förstklassigt utförande.
 • Förtrollande bordslampa ANCONA

  Förtrollande bordslampa ANCONA
  Floralt designad bordslampa ANCONA Två pastellröda rosor och vackert bladverk sträcker sig uppåt från bordslampans runda fot för ett elegant intryck. Bordslampan sörjer för varmt och bländfritt ljus i rummet tack vare den cremefärgade skärmen med guldrand. Denna bordslampa sörjer inte bara för ljus utan utgör också en dekoration i vardagsrum och sovrum. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Vägglampa Viticcio

  Vägglampa Viticcio
  Vägglampa Viticcio, 2 ljuskällor med blykristall Den som älskar naturens skönhet behöver inte stirra sig blind på trädgården eller köpa med sig snittblommor hem. Denna vägglampa är ett utmärkt bevis på att belysning också kan ta med naturens skönhet in i hemmet. Viticcio är mycket noggrannt, kärleksfullt och naturtroget gestaltad. Rankorna på armaturen påminner faktiskt om den typ av drömlikt charmia rankor man kan se slingra sig över murar. Vägglampan består av en gröngyllene stomme och blomliknande kristalldekorationer i en vacker röd nyans. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Vägglampa Marsala i blomform

  Vägglampa Marsala i blomform
  Elegant vägglampa MARSALA med en mångfärgad yta MARSALA-vägglampan kan användas praktiskt taget var som helst på grund av dess mått, till exempel som rumsbelysning i vardagsrummet eller som taklampa. Den bildar formen på en stiliserad blomma som är flerskiktad och har silver- och guldfärgade ytor. Kärnan i det hela är en 40 watt ljuskälla som lyser obehindrat in i rummet. Tillverkad enligt IP20-standarder och med 37 cm kan den också användas som rumsdelare. De helt metalliska elementen lovar en lång hållbarhet. Tillverkad i Toscana.
 • Pendellampa Greta med guldplätering, 9 ljusk.

  Pendellampa Greta med guldplätering, 9 ljusk.
  Taklampa Greta med dekorativa rosetter och kristaller Lite som spagetti eller en rörig frisyr ser designertaklampan Greta ut vid första anblicken. Men ser man närmare efter, känner man igen de många rosetterna av järnband täckta med bladguld och vit patina, av vilka lampans voluminösa skärm sätts samman. I mitten av rosettstrukturen, finns lampsocklarna för nio E14-stearinljuslampor. Optiken hos pendellampan fullbordas genom gnistrande kristallhängsmycken som sitter här och där på rosetterna. Greta är en produkt av en italiensk tillverkare nära Florens, vilken förenar handarbete i Italien med traditionella mönster och förenar tillverkningssätt med moderna idéer. Traditionen med florentinsk stil och hantverk fortsätter med dessa lampor.
 • Felce - guldfärgad designer-taklampa

  Felce - guldfärgad designer-taklampa
  Ormbunksblad som lampskärm: Taklampa Xenia med bladguld Naturen som förebild - denna maxim gäller i synnerhet utformningen av florentinsk stil som representeras av blommor och blad med stor omsorg om detaljerna. Men hos taklampan Felce är det inte lekfulla blommor som tjänar som modell för designen, utan ormbunkar, som det italienska namnet antyder: Felce (som på svenska betyder ormbunke). Ormbunksblad av järn med bladguldsbeläggning och vit patina bildar den hemisfäriska lampskärmen på denna taklampa. Bland dessa döljer sig fem uttag för E14-ljuskällor. Felce ritades av den italienska designern Giacomo Camiciottoli och produceras i Italien. Tillverkaren av denna exklusiva lampa utvecklar design i klassisk florentinsk stil med inarbetade moderna inslag.
 • Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, blykristall

  Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, blykristall
  Blommigt gestaltad vägglampa PERUGIA Vägglampan PERUGIA blir ett vackert dekorationsobjekt med vackra färger och former. Glas- ellr blykristaller sörjer för förtrollande ljusreflexer. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Nobel bordslampa TERNI

  Nobel bordslampa TERNI
  Nobel bordslampa TERNI med plisséskärm Bordslampan TERNI är elegant och smyckande gestaltad. Den blominspirerade metallfoten i bladguldsutseende med vit patina är prydd med otaliga blykristaller som bryter ljuset för strålande ljusreflexer. Den vita plisséskärmen med guldrand sörjer för bländfri belysning i rummet. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Designer-vägglampan Lizia med bladguld

  Designer-vägglampan Lizia med bladguld
  Naturnära design: Vägglampa Lizia i bladform En uttrycksfull lampa, är denna vägglampa Lizia av flera skäl. Iögonfallande är dess ovanliga form, vilken designer Giacomo Camiciottoli har tagit från naturen, eller snarare från den populära krukväxten monstera. Den är känd för sina stora, palmliknande blad. Likaså utformad är väggplattan hos denna armatur. Ljuskällan är installerad i en liten bom vid den nedre änden. Således avges inte bara ljus i rummet, men också på den gyllene väggpanelen, som omvandlar ljusstrålarna till ett varmt, guldigt ljus. Just denna yta är det också som präglar vägglampan och gör den till en blickfång. Järnstommen är helt täckt med bladguld, som gör att Lizia presenterar sig som en särskilt exklusiv designerlampa. Tillverkad i Italien
 • Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 42

  Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 42
  Taklampa NADJA med röda kristaller Taklampan NADJA pryds av röda kristaller som sitter på vit metall med gyllene dekoration. Ljuskällorna bakom metallsärmen i vitt, guld och rött sörjer för imponerande ljuseffekter i rummet och får de purpurröda kristallerna att stråla. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Florentinervägglampa Fiama med 8 lampor

  Florentinervägglampa Fiama med 8 lampor
  Vägglampa åtta flammor Fiama i florentinsk stil Långstammade rosor med detaljerat lövverk och stora, öppna knoppar i vilka glödlamporna är, bestämmer bilden av denna extremt lekfulla vägglampa i florentinsk stil. Den toskanska fabriken, från vars verkstad detta objekt kommer, har inte sparat på romantiska inslag, som dock aldrig verkar kitschiga. Detta ämne verkar som en stor, svepande bukett blommor i ljusgrön, rikgrön och rosröd. De åtta lågorna i kombination med rosreliefen skapar ett unikt spel av ljus och skugga.
 • Förgylld taklampa Cassandra

  Förgylld taklampa Cassandra
  Exkvisit taklampa Cassandra med bladguld Taklampan Cassandra, som också kan monteras som vägglampa, bildar formen av en stiliserad blomma, vilken är flerskiktad och vars blad är täckta med bladguld. Denna blomma är också dekorerad med små grenar på vilka gnistrande kristaller är fästa. I mitten av blomman sitter ljuskällan, som strålar obehindrat ut i rummet. Lamporna från denna tillverkare tillverkas enligt gamla traditioner fortfarande på plats nära Florens, som är vaggan för typiska florentinska lampor. Särskild vikt läggs vid utmärkt utförande och manuell produktion.
 • Bladsilvervägglampa Sara, 4 lampor

  Bladsilvervägglampa Sara, 4 lampor
  Florentinsk vägglampa Sara med silverblad och kristaller I den klassiska florentinska stilen, men med moderna inslag, presenteras Sara vägglampa, som modellerades av konstnärligt designat järn och förfinades med silverblad. Avlånga löv och känsliga rankor med inramade kristaller sammanfogar de fyra blommorna, mellan vars känsliga, öppna kronblad finns plats för ett E14-ljus. Denna italienska belysningstillverkare fortsätter traditionen med den florentinska stilen med sin produktion på plats. De klassiska stilfunktionerna och lånen från naturen bearbetas till nya mönster som sedan produceras i högsta kvalitet.
 • RUSTICO bordslampa i herrgårdsstil

  RUSTICO bordslampa i herrgårdsstil
  Bordslampa Rustico i oljelampform Bordslampan Rustico imponerar inte bara med sin oljelamliknande form. Den har en formskön och dekorativ kropp av keramik som är handmålad. Det klara glaset påminner om klassiska oljelampor och utgör en perfekt extrabelysning på nattduksbord eller i vardagsrum, där den sätter en klassisk/italiensk prägel. VIKTIG ANMÄRKNING: Den dekorativa målningen på bilden visar ett mönster av den färdiga produkten. Eftersom varje artikel handmålas förekommer vissa avvikelser, ytterligare dekorationer och varierade motiv. På så sätt blir varje lampa en unik artikel som visar på konstnärligt handarbete.
 • Tilltalande bordslampa Eleonora

  Tilltalande bordslampa Eleonora
  Eleonora - en bordslampa för dem med klassisk lampsmak Denna bordslampa är något för alla som gillar klassiska blomstermotiv i diskret men ändå iögonfallande kombination med en lampa som passar lika bra i rustikt inredda lanthus som i moderna hem, eller i gästrum och reception på hotell. Bordslampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning, t.ex. som läslampa, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. Den välvda skärmen med de sirliga blommorna är tillsammans med den glänsande vita keramiken mycket tilltalande och den rustika, rostbruna lampstommen liknar nästan en blomstjälk. Denna slingrar sig dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, ut från lampfoten. Ett solitt nytt rumselement med karaktär - färgmässigt och formtekniskt fulländad.
 • Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor

  Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor
  Eleonora - en vägglampa för en smakfull bakgrund i en lantlig, modern miljö Om man gillar klassiska blomstermotiv kommer man att älska denna lampan när den hänger i t.ex. rustikt inredda vardagsrum, i hobbyrum med motsvarande ambiens, på väggarna i restauranger i lantlig stil eller i korridorer och sovrum i hotellstil. Vägglampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning överallt, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. De välvda skärmarna med blomsterdekor får sin estetik av den glänsande vita keramiken och den rostbruna stommen ser nästan ut som en blomsterstjälk som på ett dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, sätt växer fram från väggfästet.
 • Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, glas

  Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, glas
  Blommigt gestaltad vägglampa PERUGIA Vägglampan PERUGIA blir ett vackert dekorationsobjekt med vackra färger och former. Glas- ellr blykristaller sörjer för förtrollande ljusreflexer. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Stilfull vägglampa NOVARA

  Stilfull vägglampa NOVARA
  Färgglad vägglampa NOVARA med 3 blommor Vägglampan NOVARA utgör en extra ljuskälla och som dessutom är en färgglad dekoration på varje vägg. Armaturerna i serien NOVARA består av metall i vackra pastellfärger och former som påminner om blommor och blad. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Hänglampa Florenz 4 lampor pastello patinato röd

  Hänglampa Florenz 4 lampor pastello patinato röd
  Förtrollande ljuskrona Florens - en romantisk smycke Den blommigt designade ljuskrona Florens är utsmyckad med frodiga rosor och är den garanterade höjdpunkten i en romantisk inredningsstil. Med den framgångsrika färgkombinationen blir hänglampan ett blickfång och är en höjdpunkt i rummet. Ljuset från fyra lampor, med vilka de ljusformade hållarna kan monteras, får de klara kristallerna att glittra imponerande och låter den röda rosor och deras lövverk lyser. Den grenade stativ hålls i antikvit ton.
 • Vintagehänglampa Nicolo i turkos

  Vintagehänglampa Nicolo i turkos
  Hänglampan Nicolo i industriell stil Hänglampan Nicolo:s design påminner om element av industriellt format som kan poängtera med en reducerad design och hög funktionalitet. Även Nicolo lever också ur denna enkelhet, som i det här fallet är förenad med en speciell touch, nämligen vintagestilen. Uttaget och takfästet är gjorda av keramik och lackerad så att lampan ser ut som om den redan är mycket gammal. Det rostbruna skärmen, som visar mer av ljuskällan än det gömmer, gör resten. För de som känner igen sig med huvudsaken är att den ser gammal ut så är hänglampan Nicolo helt rätt belysningselement. Made in Italy.
 • Florentine taklampa Tulipe, 8 lampor rund

  Florentine taklampa Tulipe, 8 lampor rund
  Taklampa med 8 lampor Tulipe som ett konstverk med belysningsfunktion Tulipe presenterar Florentine-stilen på ett imponerande sätt, eftersom inte bara dekorationen med blommor, blad och stammar, utan även färgschemat med diskreta gröna, vita och rosétoner är både atmosfäriskt och harmoniskt. Sju vippor bildas runt en blomma i mitten av lampan och kan utrustas med glödlampor överst, så att ljuskällan liknar en blomma. Guldpatinan på den diskreta gröna delen av bladen understryker Florentine-stilen mycket väl och gör Tulipe till ett blickfång i rummet. Monteringen kan utföras både i taket och på väggen.
 • Florentinsk ljuskrona Mecca, 6 lampor

  Florentinsk ljuskrona Mecca, 6 lampor
  ljuskrona i Mecka - dekorerad i florentinsk stil Den detaljerade kronan på ljuskronan Mecka var täckt med silverblad och dekorerad med känsliga blad av antik guldmetall. Ljusaxlarna är färgade i en brun ton. Så att ljuset gnistrar snyggt när ljuskrona slås på, är den försedd med en polerad glasridå - oftast droppformad - på flera ställen. Tillverkaren av dessa lampor är baserad i Toscana och har ägnat sig åt den florentinska traditionen. Hantverket i Florensregionen upprätthålls med tillverkning och design av högkvalitativa och ofta handgjorda lampor. Samtidigt spelar tillverkaren också med integrationen av moderna element som uppdaterar och berikar det traditionella.
 • Förtrollande vägglampa ANCONA

  Förtrollande vägglampa ANCONA
  ANCONA vägglampa med rosdekor Stommen på den blominspirerade vägglampan ANCONA pryds av vackra rosor. Metallstommen på vägglampan ANCONA har vackra pastellfärger och utgör inte bara ett dekorationsobjekt i tänt tillstånd. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Dekorativ vägglampa AREZZO

  Dekorativ vägglampa AREZZO
  AREZZO vägglampa med handgjorda glasblommor En vacker ranka med små blad och eleganta, handgjorda glasblommor sträcker sig nedåt från det runda väggfästet och får ljuset att stråla och glittra. Den guldfärgade vägglampan AREZZO fungerar inte bara som ett vackert extraljus utan är samtidigt en dekoration. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Silverfärgad designer-vägglampa Lizia

  Silverfärgad designer-vägglampa Lizia
  Lizia - två bladsilverbelagda blad som vägglampa Imponerande är vägglampan Lizia inte bara genom sin storlek men framför allt genom sin speciella design. Två blad av järn med bladsilverbeläggning bildar den exceptionella skärmen. Med en skala av ca 1:1, föreställer de två metallelementen två ovala blad som är försedda med skåror som liknar den populära krukväxten monstera. Bakom dessa blad finns de två lampsocklarna som måste utrustas med E14-ljuskällor. Denna vägglampa Lizia är en produkt som är utformad och tillverkad i Italien. Traditionell hantverkskonst och traditionella mönster och design, som ofta inspireras av den berömda florentinska stilen, utgör grunden för produktionen hos denna italienska tillverkare.
 • Florentinervägglampa Fiama med 6 lampor

  Florentinervägglampa Fiama med 6 lampor
  Florentinsk vägglampa Fiama i en detaljerad stil Vägglampan Fiama från en populär traditionell verkstad i Toscana ser ut som en stor bukett med olika blommor och växter. Detta hus är tillägnad att tolka och efterlikna den florentinska stilen. Denna vägglampa visar det tydligt och konsekvent. Stora och även mindre bladformar strålar ut från ett centrum. Ljuskällorna är inneslutna i detta och skickar ljuset in i rummet i samma riktning - koncentriskt bort från centrum. Den dekorativa kronan är de verklighetstrogna rosorna, som utgör centrum och de sex ändarna av den övergripande stjärnliknande formen.
 • Taklampa Elisa med bladguld, 35x35 cm

  Taklampa Elisa med bladguld, 35x35 cm
  Exkvisit kristall-taklampa Elisa med bladguld Den kubformade lampkroppen med en kvadratisk bas består av många små järnelement täckta med bladguld. Detta skapar en varm glöd när lampan är påslagen. Effekten av ljuset påverkas också positivt av de frodiga kristallhängena vid ljusuttaget. Kristallerna producerar en multipel ljusbrytning som skapar vackra reflektioner i rummet. Lamporna från denna italienska tillverkare tillverkas fortfarande enligt traditionella metoder på plats nära Florens, som är vaggan för typiska florentinska lampor. Särskild vikt läggs vid utmärkt utförande och manuell produktion.
 • Designervägglampa Lizia med bladguld oval

  Designervägglampa Lizia med bladguld oval
  Förtrollande bladdekor i guld: vägglampa Lizia Vägglampan Lizia, som helt är gjord av järn och belagd med guldblad, har en mycket speciell diffusor. Lampans ovala bottenplatta är täckt av ett oval ark av nästan samma storlek med djupa fördjupningar. Formen på bladet liknar fönstrets bladväxt. Ljuset faller genom skårorna i arket och skapar ett vackert ljusmönster i rummet. Vägglampan Lizia är tillverkad i Italien. Design och produktion sker på plats och är en del av den långa traditionen med florentinskt hantverk.
 • Vägglampa C1843 i vintage-design svart

  Vägglampa C1843 i vintage-design svart
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Fabiana - bordslampamed elegant utseende

  Fabiana - bordslampamed elegant utseende
  Iögonfallande bordslampa Fabiana med kristallhängen Denna iögonfallande och eleganta bordslampa kännetecknas för sin yta i matt bladguld och sörjer för en varm och behaglig atmosfär. Ljuset från glödlamporna (armaturen kan också användas med halogen- och energisparlampor) bryts och reflekteras i Asfour-kristaller, fördelas mjukt genom den guldfärgade och fyller rummet med en festlig och inbjudande atmosfär. En imponerande höjdpunkt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Ljuskrona 007/8 L, 8 lampor, svart-silver

  Ljuskrona 007/8 L, 8 lampor, svart-silver
  Eleganta kurvor - ljuskrona 007/8 L med silver accenter Totalt åtta lampor lyser här och får inte bara 007/8 L- ljuskrona att se imponerande ut, utan lyser också upp vardagsrummet på ett tillförlitligt sätt. Den antika designen visar ljuskällorna öppna, så att dekorativa glödlampor i ljusform ser mest imponerande ut och smart imiterar det klassiska ljuset från antiken. ljuskrona 007/8 L är helt gjord av järn i svart och imponerar med sina många eleganta kurvor. Samtidigt accentueras det svarta med ett silver, vilket ger hela designen en modern touch.
 • Vägglampa C1843 i vintage-design vinröd

  Vägglampa C1843 i vintage-design vinröd
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Hänglampa Riccardo med stor metallskärm

  Hänglampa Riccardo med stor metallskärm
  Antikt inspirerad hänglampa Riccardo med detaljer i keramik Det som är iögonfallande med hänglampan är den breda metallskärmen med en rostbrun yta som ger ett antikt intryck. Eftersom ljuset inte kan avges uppåt på grund av skärmen, avges det praktiskt nog nedåt och åt sidorna. Ännu en detalj som gör att lampan ser antik respektive vintage ut, är lampfattningen i keramik med en vitt krackelerad beläggning. Hänglampan Riccardo passar med sina övertygande detaljer både i lantliga stilar och vintage-inspirerade stilar. Riccardo är tillverkad i Italien och kombinerar italiensk hantverkskonst med tradition och estetik. Under tillverkningen lägger man vikt på högkvalitativa material och en noggrann bearbetning, vilket innebär bl.a. att dekorationer placeras för hand och därmed alltid är unika.
 • Hänglampa 1110/10 S med bladguld, 10 lampor

  Hänglampa 1110/10 S med bladguld, 10 lampor
  Guldblad och kristaller för gnistrande elegans - hänglampa 1110/10 S Kombinationen av gyllene blad och Asfour-kristaller gör att hänglampan 1110/10 S med 10 lampor strålar över varje matbord. Det filigrana fästet stärker lampans ädla intryck. Som en osynlig, oval ram finns det otaliga guldblad som inuti gömmer tio ljuskällor. Kristallhänget av högkvalitativa Asfour-kristaller ger hänglampan, tänd eller släckt, ett drömlikt och imponerande intryck. Made in Italy.
 • Storslagen bordslampa Mayleen med kristaller

  Storslagen bordslampa Mayleen med kristaller
  Gyllene bordslampa Mayleen med kristallhängen Denna iögonfallande och eleganta bordslampa kännetecknas för sin yta i matt bladguld och sörjer för en varm och behaglig atmosfär. Ljuset från glödlamporna (armaturen kan också användas med halogen- och energisparlampor) bryts och reflekteras i Asfour-kristaller, fördelas mjukt genom den cremefärgade skärmen med glänsande yta och fyller rummet med en festlig och inbjudande atmosfär. En imponerande höjdpunkt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Bordslampa Leon med bladguld

  Bordslampa Leon med bladguld
  Kubformad chintz-skärm: Bordslampa Leon raffinerad med bladguld Med bordslampan Leon är blickfånget helt klart den bas på vilken de långa metallbladen med vita patinerade bladguldsfinish finns fästa, vilka sträcker sig uppåt i lampskärmen. Den är formad som en kub och täckt på insidan med guldfolie. Detta ger ett särskilt starkt ljus när lampan tänds. Bordslampan Leon tillverkas av en italiensk tillverkare i närheten av Florens. Lamporna tillverkas på traditionellt vis där. Utformning, bearbetning och material kombineras till en högkvalitativ enhet som garanterar estetik och lång livslängd.
 • Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 3 lampor

  Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 3 lampor
  Romantisk ljuskrona Tulipe i florentinsk stil - tillverkad i Italien Tulipe är en ljuskrona i traditionell florentinsk stil tillverkad i Italien, som är en juvel i varje tak med sina överdådiga dekorationer. Användningen av känsliga färger och den rika dekorationen med löv och blommor fångar omedelbart ögonen på varje observatör. Ljusgröna blad är dekorerade med lite guldpatina, och de vita blommorna med rosfärgade accenter ger Tulipe- ljuskrona sin unika charm. Lampan är särskilt snygg med ljuslampor med glödteknik eller kolfiberoptik. Lamptillverkaren baserad nära Florens producerar de förtrollande Tulipe-lamporna med gedigen hantverk i traditionell florentinsk stil.
 • Ljuskrona 200/6, floral design, 6 lampor

  Ljuskrona 200/6, floral design, 6 lampor
  Med delikata blommor och panicles - ljuskrona 200/6 ljuskrona 200/6 presenterar sig med en blommig design av guldfärgade löv och individuella Asfour-kristallkronor. Den eleganta designen kompletteras med böjda former och en filigran kedjefjädring. ljuskrona är tillverkad av en italiensk tillverkare och är upplyst med sex ljuskällor. ljuskrona kommer till sin rätt särskilt bra med användning av glödlampor i ljusform. Oavsett om det är i den privata ingången och vardagsrummet eller inom cateringbranschen, förtrollar 200/6 varje tittare med sin blommiga design.
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor
  Toscana- ljuskrona med typiska florentinska beslag Röda blommor och gröna, långstammade blad av järn pryder kronan på den sexflammiga Toscana-ljuskronan. Ljusaxlarna och tallrikarna hålls i en delikat beige eller krämfärgad ton. Uttagen är utrustade med E14-ljuslampor (ingår ej). Klassiskt används till exempel en ljuskrona ett bord. B. upplyst i matsalen. ljuskrona Toscana tillverkades i traditionen med de populära florentinska lamporna. Detaljerade blommor och bladrankor är bland de visuella egenskaperna hos denna stil. Tillverkaren av dessa lampor är baserad nära Florens och har ägnat sig åt just denna stil.
 • Svart keramiktaklampa Edoardo, 31 cm

  Svart keramiktaklampa Edoardo, 31 cm
  Påminnelser om forna dagar: Taklampan Edoardo i retrodesign Som ni vet skapar vanlig svart alltid och överallt en särskilt elegant atmosfär. Detta skiljer sig inte från taklampan Edoardo. Den besitter dock fortfarande en nostalgisk touch och dess enkla utrustning, som bara lossas av några gyllene skruvar, väcker minnen från tider som varit. För retrofans är taklampan Edoardo, som kan användas i både rustiskt och modernt möblerade boningsrum, det perfekta belysningselementet. Made in Italy.
 • Florentinsk taklampa Toscana, 5 lampor

  Florentinsk taklampa Toscana, 5 lampor
  Blommor och löv: Toscana taklampa med rikt detaljerade dekorationer Kännetecken för den populära florentinska stilen är främst blommor och löv, som är gjorda av olika material med stor detalj. När det gäller Toscana- taklampa är de röda blommorna och de gröna bladen gjorda av järn. Fem knoppar fungerar som ett uttag för ljuskällorna. Manuellt arbete är nästan oumbärligt vid tillverkningen av en sådan filigranprodukt. Den toskanska tillverkaren av dessa lampor producerar enligt gammal tradition och huvudsakligen för hand. Gamla tekniker förmedlas och kombineras med moderna aspekter. Den florentinska stilen kräver precision och ett speciellt engagemang. Toscana taklampa är resultatet av tradition, mästerligt hantverk och stor uppmärksamhet på detaljer.
 • Ljuskrona 360/6 SP, 6 lampor med glashängen

  Ljuskrona 360/6 SP, 6 lampor med glashängen
  Klassisk ljuskrona 360/6 SP med påkostad dekor ljuskrona 360/6 SP visar en kronas typiska form och inspirerar i sin design med elfenbensfärgade former som är raffinerade med guldblad. Den frodiga glasridån stöder det eleganta helhetsintrycket och möjliggör ytterligare gnistrar när ljuset tänds. Uttag i ljusoptik fästs som på en rund stativ , vilket ger intrycket att vax droppar nedåt. Speciellt användningen av ljuslampor kompletterar detta intryck. ljuskrona får en blommig touch genom bearbetning av bladformade element som är täckta med guldblad. Gjord i Italien.
 • Taklampa Riccardo med metallskärm, 40 cm

  Taklampa Riccardo med metallskärm, 40 cm
  Rustik vintagestil med taklampan Riccardo Den kan användas som taklampa i köket i ett hus på landet eller som ljuskälla i en modern lägenhet där inredningen är inspirerad av industridesign. Oavsett var den sitter är taklampan Riccardo alltid värt ytterligare en titt. Den har inte bara skapats med en massa know-how utan även med hjälp av traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser som har gått i arv från generation till generation i Italien. Fästet och uttaget är tillverkade i keramik och täckta med en vitt krakelyrmönster. Den platta metallskärmen har en elegant rostbrun färg. Made in Italy.
 • Florentinervägglampa Tulipe, 3 lampor

  Florentinervägglampa Tulipe, 3 lampor
  Italienskt hantverk karaktäriserar den tre lampa Tulipe vägglampan i florentinsk stil Enligt traditionellt hantverk skapas tak- eller vägglampan Tulipe i Italien, vilket är en juvel i varje tak eller vägg med sin florentinska design. De känsliga färgerna och den rika dekorationen med löv och blommor fångar omedelbart tittaren på treflammarlampan. Bladens känsliga gröna är dekorerad med en guldpatina och blommorna är designade i vitt med rosa accenter. Tulipe ger rummet en unik touch.
 • Hänglampa Estelja 6 lampor pastello patinato röd

  Hänglampa Estelja 6 lampor pastello patinato röd
  Florentinsk ljuskrona Estelja med röd rosdekor och klara Asfour-kristaller Rosformade dekorativa element i mjukt rött och med gröna blad pryder denna detaljerade hängande lampa, som är en riktig pärla i vardagsrum av alla slag. Dessutom fästs klara, skurna Asfour-kristaller, som perfekt kompletterar den övergripande bilden och skapar en vacker ljusglans. Estelja är utrustad med sex E14-uttag. Dessa är integrerade i krämfärgade, ljusformade cylindrar som bärs av antikvita armar.
 • Vintage-taklampa C134 röd

  Vintage-taklampa C134 röd
  Keramisk taklampa C134 vintage finish C134 taklampa behöver inte en lampskärm, eftersom den bara består av en uttag som är inbyggd i ett keramiskt takfäste - allt detta gör att denna taklampa sticker ut. Det är just denna enkelhet och det glänsande vintage-lacket, som påminner om svunna tider, som ger lampan sin karaktär. Den minimalistiska designen bestäms av vintagestilen, som för närvarande upplever en väckelse. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, grön mässing

  Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, grön mässing
  Klassisk ljuskrona 007/5 L gjord av järn Eleganta kurvor och fem öppna lampor ger ljuskrona 007/5 L en speciell charm som kommer till sin rätt i många vardagsrum. Den järngjorda ljuskrona är elegant accenterad med mässing med sin gröna patina. Detta förstärker den antika, klassiska karaktären och säkerställer också en riktig blickfång. Moderna glödlampor i ljusform är ett perfekt tillskott. Dessa imiterar smart det ursprungliga levande ljuset och lämpliga modeller kan köpas direkt från tillbehören.
 • Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, svart-silver

  Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, svart-silver
  Antik design - modern teknik, ljuskrona 007/5 L. Den klassiska ljuskrona 007/5 L är gjord av järn och har, förutom den svarta patinaen, också en lätt silverfärgning. Dess eleganta kurvor förstärker den antika karaktären och säkerställer en speciell blickfång i varje vardagsrum. Tekniken här är modern, och istället för klassiskt levande ljus är det beroende av levande lampor. Glödlampor med LED-teknik, som är härligt dekorativa här, är särskilt lämpliga och motsvarande energieffektiva. Motsvarande lampor finns tillgängliga från tillbehören och kan beställas direkt.
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor
  Florentinsk ljuskrona Toscana - italienskt hantverk Toscana-modellen med fyra flammor är en relativt kompakt version av en ljuskrona. Men även med bara fyra ljuskällor och en liten krona är denna ljuskrona en typisk representant i sitt slag. De fyra ljusen är placerade på små tallrikar runt kronan, som är dekorerad med röda blommor och gröna blad av järn. Tillverkaren av dessa lampor är inte bara baserad i Florensregionen, han har också ägnat sig åt florentinskt hantverk och producerar fortfarande de flesta av de populära florentinska lamporna för hand.
 • Vintagebordslampa Lorenzo i svart

  Vintagebordslampa Lorenzo i svart
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Vit hänglampa Nicolo i reducerad design

  Vit hänglampa Nicolo i reducerad design
  Utan störande detaljer: minimalistiska hänglampan Nicolo Minimalistisk men ändå funktionell – det var kännetecknen för 1900-talets industriella utformning. Dessa är även Nicolo:s kännetecken, en hänglampa som är gjord med ett takfäste, ett keramikuttag och en liten, sluten lampskärm av genomskinligt glas. Denna lampa behöver inte ha en djup lampskärm, den imponerar huvudsakligen med sin enkelhet och vintagestil. Den vita färgen var speciellt trimmad till gammal, till exempel brist på färg på vissa ställen. Denna hänglampa har tillverkats i Italien och är resultatet av konstnärligt hantverk, som till skillnad från industriell produktion alltid kan poängtera med sin karaktär. Traditionella produktionsmetoder och traditionella konstruktioner utgör grunden för denna italienska tillverkares aktuella lampdesigner.
 • Keramikhänglampa Giorgia, 30 cm, gammelrosa

  Keramikhänglampa Giorgia, 30 cm, gammelrosa
  Hänglampa Giorgia i industriell stil med vintagelackering Giorgia:s design påminner delvis om den industriella stil som utgår från en reducerad design och hög funktionalitet. Även Giorgia lever också ur denna enkelhet, som i det här fallet är förenad med en speciell touch, nämligen vintagestilen. Skärmen och takkåpan är av keramik och lackerade på så sätt att det ser ut som om armaturen redan är gammal. För vintage-entusiaster är hänglampan Giorgia helt rätt belysning. Lampan ser särskilt elegant ut när den är försedd med en rustiklampa med filamentteknik eller optiskt kolfiber. Made in Italy.
 • Taklampa 22/6 PL, guldfärg, 6 lampor

  Taklampa 22/6 PL, guldfärg, 6 lampor
  Mousserande ögonblick i guld - taklampa 22/6 PL Taklampan 22/6 PL, som består av element i guldblad och Asfour-kristallhängen, ger glittrande ögonblick av taklampa . taklampa är rund i form, med ränder i guldblad och de stamliknande hållarna på ljuskällorna lindar konstnärligt. Medan guldremsorna stängs i slutet med Asfour-kristaller, slutar stjälkarna i lamphållare för lampor i form av ljus. Den italienska tillverkaren, som är särskilt känd för ljuskrona och lampor i florentinsk stil, har skapat ytterligare ett lysande konstverk med denna taklampa .
 • Hänglampa C1710 av keramik, vinröd

  Hänglampa C1710 av keramik, vinröd
  Gammal industriell hängande lampa C1710 gjord av keramik Detta pendellampa verkar ha tagits direkt från en gammal verkstad eller fabrik och med sina industriella influenser och retro stil blir det en snygg blickfång i vardagsrummet eller i baren. En rostbrun metallkedja rymmer en stor kupolformad nyans av keramik med enfärgad lackbeläggning. En riktad, ojämn applikation skapar intryck av slitage. Den övre delen av skärmen, som fungerar som hållare för kedjan och kabeln, är försedd med en stor F, som står för den italienska ljustillverkaren Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Liten hänglampa Riccardo i rustik optik

  Liten hänglampa Riccardo i rustik optik
  Minskad design gjord gammal: Riccardo hängande lampa Riccardo-modellen från en traditionell italiensk belysningstillverkare imponerar med sin design, som har reducerats till ett minimum. Baldakinen och beklädnad av uttag är tillverkade av keramik, som har konstnärligt belagd med ett vitt craquelé beläggning. Den lilla lampskärmen ser antik ut på grund av sin rostbruna yta. Det skyddar dock inte ljuset från lampan eftersom det hålls så minimalt som möjligt. Ljuskällan kan därför utveckla sin ljusstyrka fritt och ljuset släpps helt ut i rummet utan att filtreras eller skyddas. Riccardo-upphängningslampan är en produkt med etiketten Made in Italy. De italienska hantverksmästarna som arbetade vid tillverkningen av dessa retrolampor lägger stor vikt vid detaljer, traditionella produktionsmetoder och traditionell målning.
 • Keramik-taklampa Giorgia i gammalrosa, 30 cm

  Keramik-taklampa Giorgia i gammalrosa, 30 cm
  Rustik vintage stil med den keramiska taklampa Giorgia Det kan hänga i köket i ett lantgård eller i moderna lägenheter, vars stil är mer inspirerad av industriell design. Oavsett var den är, förtrollar Giorgia- taklampa varje rum med sitt extraordinära utseende. Den är inte bara designad med mycket kunskap utan har också producerats med traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser som har förts vidare från generation till generation i Italien. Takfästet, uttag och skärmen är gjorda av keramik och har en vintage-lack i gammalrosa. Små metallelement i rostbrunt förfina ytterligare vintageutseendet. Gjord i Italien.
 • Ljuskrona 007/8 L, 8 lampor, grön mässing

  Ljuskrona 007/8 L, 8 lampor, grön mässing
  Imponerande ljuskrona 007/8 L, 8 lampor accentuerad med guld ljuskrona 007/8 L av järn ger plats för åtta lampor, som visas öppet här. Dekorativa glödlampor i form av ljus är perfekta och de kommer till sin rätt på ett dekorativt sätt. Med sina många kurvor erbjuder ljuskrona ett smakfullt utseende som är klassiskt antikt men ändå väldigt modernt. Varje vardagsrum är elegant och elegant uppgraderat med denna ljuskrona med åtta flammor och samtidigt imponerande upplyst.
 • Florentinsk taklampa Toscana

  Florentinsk taklampa Toscana
  bordslampa i florentinsk stil Tre röda blommor och några ljusgröna blad pryder basen på Toscana bordslampa . Det tillhör helt klart den kategorin av florentinska lampor, som kännetecknas av filigran och detaljerade blommor och löv. Det textiltäckta paraplyet är klassiskt vitt och avsmalnar koniskt på toppen. Det ger också bländningsfritt och lätt diffust ljus. Den italienska tillverkaren av denna bordslampa i närheten av Florens producerar högkvalitativa bordslampa i traditionellt hantverk, som kännetecknas av deras unika och förstklassiga utförande.
 • Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, svart-guld

  Ljuskrona 007/5 L, 5 lampor, svart-guld
  ljuskrona 007/5 L gjord av järn med guld accent Modern möter antiken - ljuskrona 007/5 L gjord av järn är klassisk i design men utrustad med moderna ljuskällor istället för originalljus. Ljuskällornas form imiterar smart det klassiska ljuset men skapar mycket mer ljusstyrka. När du använder dekorativa LED-glödlampor är de också energibesparande och energieffektiva. Lämpliga modeller finns tillgängliga från tillbehören. Ljuskronan 007/5 L svarta designen lossas också smart med en gyllene accentuering och tillsammans med de imponerande kurvorna säkerställer den ett mycket elegant utseende, som finns i många olika inredningsstilar.
 • Hänglampa C1750 med keramikskärm, svart

  Hänglampa C1750 med keramikskärm, svart
  Stor upphängningslampa C1750 med kupolformad keramisk skärm Vare sig ovanför vardagsrummet och matsalsbord i privata bostadsområden eller i offentliga kaféer och barer - det C1750 pendellampa ljus förtrollar rummet med sin vintage charm. Precis som taket är den stora, kupolliknande nyansen med två ringformade axlar gjord av keramik. Riktade brister i färgen ger pendellampa sin åldrande karaktär, vilket understöds av den rostbruna metallkedjedämpningen. Tillverkaren Ferroluce med sin initial på paraplyets övre förlängning, som används för att fästa upphängningen. - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1770 i industridesign taupe

  Hänglampa C1770 i industridesign taupe
  Modern lampa med raffinerade tidens tecken - hänglampa C1770 Om du tittar på upphängningslampan C1770 känner du genast igen lampans industriella stil. Framför allt indikerar metallkorgen som omger lampan den industriella designen. Försedd med vintagelement är C1770 idealisk belysning i moderna vardagsrum som är inredda i industriell stil eller i en vintage-atmosfär. Båda stilarna är harmoniskt samordnade och skapar ett unikt belysningskoncept. Både individuellt och i kombination med andra vintage-pendellampor kan C1770 ge optimalt ljus in i vardagsrummet. Taket och lamphylsan är målade i glansiga färger, med vissa områden uteslutna av den handanvända färgen. Det bör se ut som om färgen redan avlägsnar på vissa ställen och är därför ett tecken på tidigare tider. Materialblandningen av keramik och metall med rostfärgad finish kompletterar den industriella stilen. Lamporna från den italienska tillverkaren är 100% Made in Italy och vittnar om traditionella produktionsmetoder som har lämnats i generationer. Lamporna, som huvudsakligen är gjorda för hand, kombinerar tradition och modernitet inte bara designmässigt utan också när det gäller tillverkning.
 • Hänglampa Ginevra med dekor, antik stil

  Hänglampa Ginevra med dekor, antik stil
  Keramisk nyans i freskostil: Ginevra taklampa Löv och blommor anges i bleka gröna och sandiga jordtoner på Ginevra-hänglampans keramiska nyans. När du målar skuggan, som görs för hand och därmed alltid resulterar i en unik design, implementerades den trendiga lumpiga stilen, som ser nästan freskomliknande ut, skickligt ut. När det gäller material, form och unik inredning är Ginevra en pendellampa som uppfyller kriterierna för både vintage- och retrostilar samt rustika och medelhavsstilar. Upphängningslampan Ginevra och alla andra modeller från denna tillverkare tillverkas i Italien med hänsyn till de traditionella italienska mönster och former. Målningar och dekorationer appliceras främst för hand för att uppnå största möjliga individualitet, vilket skiljer slutprodukterna från de som har tillverkats på ett industriellt sätt.
 • Florentinsk bordslampa Tulipe

  Florentinsk bordslampa Tulipe
  bordslampa Tulipe i florentinsk stil bordslampa Tulipe visar en blandning av stilar i florentinsk stil och klassisk design. Medan lampans botten är dekorerad med slående vackra blommor och löv i delikata gröna och rosa toner, sitter den klassiskt skärda lampskärmen av chintz påfallande ovanpå. Den övergripande kompositionen ser ut som ett litet konstverk som ger varje rum varmt och mysigt ljus. Den italienska tillverkaren av denna bordslampa är baserad nära Florens och producerar högkvalitativa bordslampa i traditionellt hantverk, som kännetecknas av deras unika och förstklassiga utförande.
 • Florentinsk taklampa Toscana, 2 lampor

  Florentinsk taklampa Toscana, 2 lampor
  Två-flammig vägglampa Toscana i florentinsk stil Två ljusfläckar med ljusstammar och tallrikar omges av löv och blommor som är konstnärligt böjda och modellerade av järn. Ljusaxlarna fungerar som ett uttag för de två E14-lamporna i ljusform (ingår ej). För att göra imitationen av riktiga ljus ännu mer perfekt, försågs axlarna med droppande vax på överkanten. Vägglampan Toscana tillverkades i Italien. Tillverkaren av dessa lampor arbetar i hantverkstraditionen i Toscana och värdesätter högkvalitativa material, mästerligt utförande och uppmärksamhet på detaljer.
 • Hänglampa C1680 av keramik, vinröd

  Hänglampa C1680 av keramik, vinröd
  Retro hängande lampa C1680 av keramik med en stor kupolskärm Den pendellampa C1680 är en elegant inredningselement med tappning charm, men kan även användas för funktionell direkt belysning. Baldakinen och den stora, kupolformade skuggan är gjorda av keramik. På vissa ställen appliceras lacken inte konsekvent så att intrycket skapas att pendeln har ackumulerat tecken på slitage över tiden. De metalliska elementen i de skyddande fjäderbenen som går under paraplyet och kedjedämpningen bidrar också till det gammaldags utseendet. - handgjord i Italien
 • Vintagependellampa Giorgia i turkos

  Vintagependellampa Giorgia i turkos
  Turkos pendellampa Giorgia i vintagestil Den ser ut som om den har hängt i ett gammalt skjul eller ett nedgånget hus – Giorgia pendellampan är ett exempel på den perfekta Shabby Chic eller vintagestilen: Den ser gammalt ut, men det är det inte. Färgen, skärmen och takfästet är målade på ett sådant sätt att man tror att färgen på vissa ställen inte är nymålad eller ens jämn. Detta är en teknik som hantverksmästaren från denna italienska lamptillverkare har fulländat för sina retrolampor. Alla lampor tillverkas i Italien och är unika på ett sådant sätt som bara kan skapas genom manuell produktion och kärlek till detaljer. Pendellampan Giorgia ser särskilt elegant ut när den är försedd med en rustik lampa med filamentteknik eller optiskt kolfiber.
 • Vägglampa C665 i vintagestil turkos

  Vägglampa C665 i vintagestil turkos
  Made in Italy – vintagevägglampa C665 av keramik och metall Vägglampan C665 i vintagestil har en enkel design och kännetecknas av de färgområden som ser slitna ut. Den är mycket modern tack vare sina ljusa färger och sin blanka yta, men den kan lätt integreras i urbana miljöer eller en vintagestämning tack vare sin keramik- och metallfinish. Den karakteristiska egenskapen hos denna lykta är det böjda metallfästet som håller lamputtaget som en lykta och som omges av en vävd sladd. Vägglampan C665 är en kombination av modern italiensk design och samtida stil, vilket gör den till ett övertygande val. - handgjorda i Italien
 • Keramik-hänglampa Jacopo i antik optik

  Keramik-hänglampa Jacopo i antik optik
  Snygg retro-design: Jacopo-hängande lampa i keramik Traditionella färger, former och stilar kombineras i designen av hänglampan Jacopo, vars nyans är gjord av keramik och har en lätt nyanserad rostfinish. Formen är ganska okomplicerad, även om den inte är utan dekor, för i skärmens övre ände finns en prydnad som består av flera angivna kulor. Jacopo tillverkas i Italien och kombinerar italienskt hantverk med värden som kvalitet, tradition och estetik. Tillverkaren av dessa produkter lägger särskild vikt vid högkvalitativa material och utförande, till största delen även för hand. Uppmärksamheten på detaljer och den traditionella italienska stilen är det som definierar lamporna hos denna tillverkare.
 • Hänglampa C1691 i industridesign svart

  Hänglampa C1691 i industridesign svart
  Tradition och modernitet inom industriell design - upphängningslampa C1691 Upphängningslampan C1691 kombinerar harmoniskt industriell design med vintageelement och passar därför perfekt med modern inredning i båda stilarna. Lampans runda och enkla former, i kombination med materialblandningen av keramik och metall, kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen och baldakinen är målade för hand på ett sådant sätt att färgen redan på vissa ställen skalar av - ett annat vintageelement. Skärmen hålls på plats av en metallupphängning med rostfärgad yta. Denna moderna lampa med sina raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Den italienska tillverkaren producerar uteslutande Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet inte bara i design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation. - handgjord i Italien
 • Retro-taklampa C105 vit

  Retro-taklampa C105 vit
  Retro taklampa C105 enligt italiensk design Denna taklampa C105 skapar en profil av föreliggande genom sina starka färger och dess glansiga ytor, varigenom minnet av en stil av det förflutna bibehålls. Både lampskärmen och kapellet är av keramik. Med sin blanka yta, frånvaron av onödiga dekorationer och stödskruvarna med en guldfärgad yta kan taklampa användas i stilistiskt olika miljöer. taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med retrolampor med glödteknik eller med en kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Antikvit pendellampa Giorgia av keramik

  Antikvit pendellampa Giorgia av keramik
  Vintage design för Giorgia keramiska pendellampa Med Giorgia pendellampa har de italienska designers koncentrerat sig på det väsentliga, nämligen på en enkel skugga och en funktionell hållare samt största möjliga ljusemission, vilket också tillåter en vy av ljuskällan, vilket är idealt en rustik lampa med filamentteknik eller kolfiberoptik. Sammantaget designades Giorgia i industriell stil och fick också en vit vintage patina. pendellampa Giorgia tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och överlämnade mönster och mönster, som ligger till grund för dagens italienska lampdesign av denna italienska tillverkare.
 • Vägglampa C1810 i rörform, svart

  Vägglampa C1810 i rörform, svart
  Keramisk vägglampa C1810 i rörform som strålkastare Vägglampan C1810 kommer i en ovanlig form. Den är utformad som ett dräneringsrör med rostbruna metallskruvar som kommer ut från väggen och böjer sig uppåt i rummet. Den uppåtvända ljusöppningen, vars kant bildar en överdimensionerad sexkantig behållare, säkerställer att ljus avges på väggen och taket i stil med en strålkastare. På lacken på den keramiska lampan har vissa områden klippts ut så att C1810 verkar ha präglats av tidens härjningar. Vägglampan kombinerar grund- och accentbelysning med en gammal industriell design. - handgjord i Italien
 • Keramik-vägglampa C1693 i industristil svart

  Keramik-vägglampa C1693 i industristil svart
  Vägglampan C1693 kombinerar industriell design med vintageelement Vägglampan C1693, tillverkad i Italien, är en harmonisk kombination av metall och keramik, som bearbetas på ett sådant sätt att de passar perfekt i inredning i vintage stil och industriell design. De delar av keramiken som verkar slitna och som medvetet lämnades utanför lacken för att ge lampan en nostalgisk touch är slående. Ett annat vintageelement är den rostfärgade ytan på fästet som förbinder lampskärmen och kapellet. I sin produktion, som exklusivt äger rum i Italien, kombinerar den italienska tillverkaren moderna produkter med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation. Gjord i Italien.
 • Vintage-hänglampa Ginevra i svart

  Vintage-hänglampa Ginevra i svart
  Vintage keramisk nyans: Ginevra hängande lampa med svart yta Den svarta keramiska nyansen på Ginevra-hänglampan ser ut som den var några decennier gammal och visar därför vissa tecken på slitage och ålder. Men långt ifrån det - Ginevra är produkten av en italiensk tillverkare som har specialiserat sig på tillverkning av sådana finish i antik stil med denna serie lampor. Färgen applicerades på ett sådant sätt att små, oregelbundna utelämnanden förekommer i färgbeläggningen, vilket inte avslöjar att dessa är avsiktliga oegentligheter. Ginevra-hänglampan och alla andra modeller från denna tillverkare tillverkas i Italien med traditionella italienska mönster och former. Målningar och dekorationer appliceras främst för hand för att uppnå en unikhet som skiljer slutprodukterna från de som har tillverkats på ett industriellt sätt.
 • Hänglampa Federico av keramik, grön

  Hänglampa Federico av keramik, grön
  Federico - pendellampa i vintagestil Pendellampan Federico, som har en rund, lökaktig form, vilket gör den till ett trevligt belysningsobjekt som dessutom har en uppseendeväckande stil. Den speciella gröna lackeringen ger intrycket av att lampan verkligen är en vintageprodukt. Denna illusion kommer från de italienska hantverksmästarna som ligger bakom denna konstnärliga ytbehandling. Pendellampan Federico tillverkas i Italien och förenar den italienska hantverkskonsten med värderingar som kvalitet, tradition och estetik. Tillverkaren av dessa produkter lägger särskild vikt vid högkvalitativa material och bearbetning, till största delen hantverk. Kärleken till detaljerna och till den traditionella italienska stilen är vad som gör den här tillverkarens lampor.
 • Pendellampa C988 i skandinavisk stil cement

  Pendellampa C988 i skandinavisk stil cement
  Skandinavisk design tillverkad i Italien - pendellampa C988 i keramik och trä De pendellampa C988 imponerar med sin minimalism i rader och val av material. Inspirerad av nordisk rationalism ser keramiken och pendellampa fortfarande elegant och modern ut. Den ljusorange kabeln som ansluter taket och lampskärmen ger den en speciell touch. Lampan som ska användas är helt omsluten av skärmen och avger endast ljuset nedåt. Skärmens nedre kant är gjord av massiv ask, som lackeras i ek. Detta element gör att ljuset kan tränga in i omgivningen på ett särskilt varmt sätt. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C132 vinröd

  Vintage-taklampa C132 vinröd
  Made in Italy - taklampa C132 i vintage stil C132 taklampa är en modern, enkel taklampa med raffinerade tidstecken - helt i stil med den urbana stilen och perfekt matchar den vintage atmosfären. C132 imponerar med sina ljusa, glänsande färger och slitna ytor på keramiken, vilket ger denna lampa en speciell karaktär. Den runda formen, som blir smalare mot botten, och enkelheten i designen präglar denna lampa. Utrustad med en retrolampa med glödteknik eller med en kolfiberoptik, ser C132 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C132 turkos

  Vintage-taklampa C132 turkos
  Made in Italy - taklampa C132 i vintage stil C132 taklampa är en modern, enkel taklampa med raffinerade tidstecken - helt i stil med den urbana stilen och perfekt matchar den vintage atmosfären. C132 imponerar med sina ljusa, glänsande färger och slitna ytor på keramiken, vilket ger denna lampa en speciell karaktär. Den runda formen, som blir smalare mot botten, och enkelheten i designen präglar denna lampa. Utrustad med en retrolampa med glödteknik eller med en kolfiberoptik, ser C132 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Vintage-pendellampa C984 vit

  Vintage-pendellampa C984 vit
  Raffinerade tecken i tiden och modern design - pendellampa C984 i vintage stil Design som fokuserar på det väsentliga och på den enkla, i kombination med subtila former och en blandning av blanka och slitna färgade ytor - det är hur pendellampa ljus C984 kan beskrivas. Den är gjord av keramik och passar perfekt i urbana möbler och en vintage atmosfär. Kännetecknande för denna lampa är den känsliga pendeln, som omges av en flätad matningskabel och förbinder lampskärmen med kapellet. Gjord i Italien.
 • Hänglampa 21/4 S med bladsilver och kristaller

  Hänglampa 21/4 S med bladsilver och kristaller
  Livligt utformad och utrustad med silverblad - hänglampan 21/4 S Hänglampan 21/4 S är en imponerande lampa som är dekorerad med silverblad och visar en kristallhängning gjord av Asfour-kristaller. Lampskärmen är gjord av böjda former som ser ut som enskilda, långa löv och håller lamporna och kristallerna. En liten baldakin kröner konstverket och förbinder lampan med filigranupphängningen. Upphängningslampan 21/4 S tillverkades i Italien av en belysningstillverkare vars sortiment huvudsakligen innehåller ljuskrona och lampor i florentinsk stil.
 • Hänglampa C1710 av keramik, svart

  Hänglampa C1710 av keramik, svart
  Gammal industriell hängande lampa C1710 gjord av keramik Detta pendellampa verkar ha tagits direkt från en gammal verkstad eller fabrik och med sina industriella influenser och retro stil blir det en snygg blickfång i vardagsrummet eller i baren. En rostbrun metallkedja rymmer en stor kupolformad nyans av keramik med enfärgad lackbeläggning. En riktad, ojämn applikation skapar intryck av slitage. Den övre delen av skärmen, som fungerar som hållare för kedjan och kabeln, är försedd med en stor F, som står för den italienska ljustillverkaren Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1691 i industridesign vinröd

  Hänglampa C1691 i industridesign vinröd
  Tradition och modernitet inom industriell design - upphängningslampa C1691 Upphängningslampan C1691 kombinerar harmoniskt industriell design med vintageelement och passar därför perfekt med modern inredning i båda stilarna. Lampans runda och enkla former, i kombination med materialblandningen av keramik och metall, kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen och baldakinen är målade för hand på ett sådant sätt att färgen redan på vissa ställen skalar av - ett annat vintageelement. Skärmen hålls på plats av en metallupphängning med rostfärgad yta. Denna moderna lampa med sina raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Den italienska tillverkaren producerar uteslutande Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet inte bara i design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation. - handgjord i Italien
 • Retro-hänglampa C1612 svart-vit

  Retro-hänglampa C1612 svart-vit
  Minimalistisk retro upphängningslampa C1612 i svart och vitt Upphängningslampan C1612 skapar en nutidsprofil med sina blanka ytor i svartvitt keramik och påminner samtidigt om en förflutet stil. Armaturens design är därför idealisk för både retrostil och moderna anläggningar. En mycket speciell effekt är att ljusemissionen faller från den svarta keramiska lampskärmen. Denna hängande lampa C1612 tillverkas i Italien enligt traditionella tillverkningsprocesser som har gått vidare från generation till generation. Tydliga former, glänsande färger och endast små detaljer, som stödskruvarna på baldakinen, är karakteristiska för denna lampa. Taklampan C1612 ser speciellt snygg ut när den är utrustad med retrolampor med glödteknik eller med en kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Hänglampa PI med blomstermönster, Ø 35 cm, röd/vit

  Hänglampa PI med blomstermönster, Ø 35 cm, röd/vit
 • Taklampa C1791 i skandinavisk stil vit

  Taklampa C1791 i skandinavisk stil vit
  Minimalist taklampa med trä detalj - taklampa C1791 Enligt den skandinaviska princip har C1791 taklampa en enkel utformning och består av ett mycket minimalistiska lamphållare, i vilken en lämplig ljuskälla måste föras in. Trots sin enkelhet imponerar armaturen med sin materialblandning av keramiska och träelement som passar ihop harmoniskt. Ett rektangulärt askelement med ekfinish införs i den runda lampan och sticker ut bra. C1791 är den perfekta belysningen för moderna korridorer och vardagsrum i skandinavisk stil. Den italienska tillverkaren tillverkar lampor med traditionella tillverkningsmetoder som har gått vidare från generation till generation. Alla produkter är 100 procent Made in Italy.
 • Vintage-taklampa C134 vit

  Vintage-taklampa C134 vit
  Keramisk taklampa C134 vintage finish C134 taklampa behöver inte en lampskärm, eftersom den bara består av en uttag som är inbyggd i ett keramiskt takfäste - allt detta gör att denna taklampa sticker ut. Det är just denna enkelhet och det glänsande vintage-lacket, som påminner om svunna tider, som ger lampan sin karaktär. Den minimalistiska designen bestäms av vintagestilen, som för närvarande upplever en väckelse. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Svart keramik-hänglampa Edoardo, 31 cm

  Svart keramik-hänglampa Edoardo, 31 cm
  Elegant vintage design: Edoardo hängande lampa Edoardo-taklampan visar imponerande vilken effekt vanlig svart kan ha. Lampskärmen utan krusiduller är gjord av keramik och belagd med en blank svart lack. De gyllene skruvarna kompletterar påståendet att lampan verkar representera: elegans och enkelhet garnerad med en enda men effektiv detalj. Oavsett om det är industriell, vintage eller lantlig stil, kan den här hänglampan hitta sin plats var som helst. Edoardo-hänglampan tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och övergivna mönster och mönster, som är grunden för dagens lampdesign av denna italienska tillverkare.
 • Pendellampa Riccardo med dragströmbrytare

  Pendellampa Riccardo med dragströmbrytare
  Rustik designad pendellampa Riccardo - höjdjusterbar En rostbrun metall skugga och vita keramiska element med ett konstnärligt craquelé mönster är de framträdande dragen i det Riccardo pendellampa, som trimmas till den gamla, och som är bekväm i lantlig inredning liksom i de som hålls i vintagestil. Det integrerade kabeldraget med ett keramiskt element som motvikt är särskilt praktiskt, eftersom det gör att upphängningen kan förkortas eller förlängas relativt lätt (max. Upphängning 150 cm, min. Upphängning 70 cm). Made in Italy är nyckelordet för dessa lampor. Produktionen i Italien baseras främst på manuellt arbete och mindre på industriproduktion. Ytor och mönster appliceras enligt gamla traditioner och med speciella tekniker. Resultatet av denna manuella produktion är en unik produkt.
 • Hänglampa C660 turkos

  Hänglampa C660 turkos
  Keramik-hänglampa C660: vintagestil eller industriell stil? En lampsockel som är fäst i taket med en kabel är i princip inte en särskilt utmärkande lampdesign. Hänglampan C660 är dock inte bara en sockel för vilken ljuskälla som helst. C660 representerar både aspekter av reducerad industriell design och den trendiga vintagestilen. Sockeln, elementet på kabeln, och takfästet är målade på ett sådant sätt att man tror att färgen på vissa ställen är gammal och sliten. Detta är en teknik som hantverksmästaren från denna italienska lamptillverkare har fulländat för sina retrolampor. Alla lampor tillverkas i Italien och är unika på ett sådant sätt som bara kan skapas genom manuell produktion och kärlek till detaljer. Hänglampan Giorgia ser särskilt elegant ut när den utrustas med en rustik lampa med filamentteknik eller optiskt kolfiber.
 • Vägglampa C1675/1 med korg, 1 lampa, turkos

  Vägglampa C1675/1 med korg, 1 lampa, turkos
  Industriell design för moderna bostäder - Vägglampa C1675/1 Om man tittar på vägglampan C1675/1 så är tankar om takvåningar, retro- och vintagedesign inte särskilt långt borta. Denna modell använder sig av industriella stilars egenskaper och kombinerar dem med typiska vintageelement. Det är väl synligt på höljet av keramik som är försett med en blänkande lackering som avsiktligen ser gammal ut, eftersom det ser ut som att färgen håller på att flagna. Den metallkorg som sitter ovanför lampan ger också en rostbrun vintagetouch. En av denna italienska lamptillverkares specialiteter är att tillverka nya produkter som använder sig av gamla traditioner och design. Alla produkter ärMade in Italy och är delvis handgjorda.
 • Vintage-hänglampa C1745, konformad, vinröd

  Vintage-hänglampa C1745, konformad, vinröd
  Konisk keramisk taklampa C1745 - industriell blickfång med retro charm I privata vardagsrum och offentliga miljöer, såsom kaféer och barer är C1745 pendellampa ljus det perfekta tillbehöret för en skvätt av retro stil. Den koniska nyansen, som är öppen längst ner, liksom baldakinen är gjord av keramik och sedan belagd med lack som exponeras på platser som spår av slitage. Det åldrade utseendet stöds också av den rostfärgade kedjefjädringen. Detta håller skuggan på en övre förlängning, som är försedd med en F, som står för den italienska ljusproducenten Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1620, keramik och metall, vit

  Hänglampa C1620, keramik och metall, vit
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Vintage-hänglampa C1745, konformad, svart

  Vintage-hänglampa C1745, konformad, svart
  Konisk keramisk taklampa C1745 - industriell blickfång med retro charm I privata vardagsrum och offentliga miljöer, såsom kaféer och barer är C1745 pendellampa ljus det perfekta tillbehöret för en skvätt av retro stil. Den koniska nyansen, som är öppen längst ner, liksom baldakinen är gjord av keramik och sedan belagd med lack som exponeras på platser som spår av slitage. Det åldrade utseendet stöds också av den rostfärgade kedjefjädringen. Detta håller skuggan på en övre förlängning, som är försedd med en F, som står för den italienska ljusproducenten Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1620, keramik och metall, vinröd

  Hänglampa C1620, keramik och metall, vinröd
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Hänglampa Caxixi av keramiskt, blå

  Hänglampa Caxixi av keramiskt, blå
 • Hänglampa PI, cylinderformad, Ø 8 cm, röd

  Hänglampa PI, cylinderformad, Ø 8 cm, röd
 • Vägglampa C1419 med höstdekor 10 cm

  Vägglampa C1419 med höstdekor 10 cm
  Keramisk vägglampa C1419 med damast finish och bladdekor Vägglampan C1419 är gjord av keramik och har en damastliknande yta, vilket gör lampan inte bara visuellt utan också haptiskt unik. För ett speciellt utseende är löv och bladrankar målade i bleka gröna och jordfärger. Eftersom skuggan huvudsakligen är målade för hand är varje lampa ett unikt stycke och inredningen ser inte bara målad ut, utan delvis som inbränd. Lampan innehåller ljusuttag både på ovansidan och botten av lampan. Vägglampan C1419 och alla andra modeller från denna tillverkare tillverkas i Italien med hänsyn till traditionella italienska mönster och former.
 • Vintage-taklampa C134 turkos

  Vintage-taklampa C134 turkos
  taklampa C134 med keramisk hållare och vintage färg Mycket väsen om en lampskärm gjordes inte med C134 taklampa. Du kan till och med klara dig utan det. Bara en uttag som byggdes in i en keramisk takfäste med en diameter på 25 cm - det är allt som betyder något för den C134 taklampa. Men denna minimalistiska design bestäms av känslan av industriell design och vintagestil. Båda är stilar som upplever en väckelse. C134 har en reducerad, funktionell design, som dikteras av industriell design från 1900-talet, och den är också trimmad för att se gammal ut med sin speciella färg så att den ser ut som en vintage-produkt. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik.
 • Ljuskrona 90/6, 6 lampor med glashängen

  Ljuskrona 90/6, 6 lampor med glashängen
  ljuskrona 90/6 raffinerad med guldblad - tillverkad i Italien ljuskrona 90/6 från den italienska tillverkaren, som är känd för blommönster, är dekorativ, bearbetad i detalj och en garanti för glamorösa stunder. En järnram med böjda grenar utsmyckade med glashängningar och löv innehåller ljusstakar som ser ut som om vax rinner nerför dem. Det ser särskilt snyggt ut när lampor i form av ljus används. 90/6 är en ljuskrona som med sitt bladguld och kristallglas skapar skimrande ljuseffekter och ett ädelt helhetsintryck. Denna armatur lyser med imponerande glans inte bara i privata vardagsrum utan också i hotell- och restaurangmiljön.
 • Vägglampa C1810 i rörform, vit

  Vägglampa C1810 i rörform, vit
  Keramisk vägglampa C1810 i rörform som strålkastare Vägglampan C1810 kommer i en ovanlig form. Den är utformad som ett dräneringsrör med rostbruna metallskruvar som kommer ut från väggen och böjer sig uppåt i rummet. Den uppåtvända ljusöppningen, vars kant bildar en överdimensionerad sexkantig behållare, säkerställer att ljus avges på väggen och taket i stil med en strålkastare. På lacken på den keramiska lampan har vissa områden klippts ut så att C1810 verkar ha präglats av tidens härjningar. Vägglampan kombinerar grund- och accentbelysning med en gammal industriell design. - handgjord i Italien
 • Vintage-taklampa C1445 i taupe 40 cm

  Vintage-taklampa C1445 i taupe 40 cm
  Keramiska taklampa C1445 i rustik vintage stil Den C1445 taklampa förtrollar alla rum - oavsett om det belyser köket i ett hus på landet eller vardagsrummet i en modern lägenhet med en industriell design. Lampan, designad med mycket kunnande och tillverkad enligt traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser från många generationer i Italien, är baserad på vintage stil med sin enkla form och speciella finish. Takfästet, uttag och skärmen är gjorda av högkvalitativ keramik och har en vintage duvfinish. Små metallelement i rostbrunt förfina ytterligare vintage-utseendet och hålla den runda nyansen på baldakinen. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C135 röd

  Vintage-taklampa C135 röd
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Retro-taklampa C105 svart

  Retro-taklampa C105 svart
  Retro taklampa C105 enligt italiensk design Denna taklampa C105 skapar en profil av föreliggande genom sina starka färger och dess glansiga ytor, varigenom minnet av en stil av det förflutna bibehålls. Både lampskärmen och kapellet är av keramik. Med sin blanka yta, frånvaron av onödiga dekorationer och stödskruvarna med en guldfärgad yta kan taklampa användas i stilistiskt olika miljöer. taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med retrolampor med glödteknik eller med en kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Vit vägglampa Nicolo i vintagestil

  Vit vägglampa Nicolo i vintagestil
  Den keramiska vägglampan Nicolo har en minimalistisk design Med Nicolo vägglampa koncentrerade de italienska formgivarna sig på det väsentliga, nämligen väggfästet och uttag. De skapade dessa i industriell stil och gav dem samtidigt en vit vintage patina. Ljuskällan är placerad i en klar glasskärm som är formad som en gammal glödlampa - ytterligare en extra i vintage stil. Vägglampan Nicolo tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och överlämnade mönster och mönster, som ligger till grund för dagens lampdesign av denna italienska tillverkare.
 • Vintage-taklampa C133 gammalrosa

  Vintage-taklampa C133 gammalrosa
  Den keramiska taklampa C133 har en reducerad design Denna taklampa är allt annat än vanlig. Modellen från retro-serien från en italiensk tillverkare som specialiserat sig på användning av gamla tekniker, lack och former, består praktiskt taget endast av ett litet keramiskt takfäste som innehåller lampans uttag . När man målade denna keramiska uttag användes en teknik som gör att slutprodukten verkar gammal. Lampan är trimmad så att den ser antik ut, främst genom färgfel, vilket skulle tyda på att tidens härjningar redan har gnuggat på lampan. Alla lampor från denna tillverkare tillverkas i Italien. Utformningen av detta taklampa kompletteras med användning av rustika lampor med kol fiberoptik, vilket gör känslan av svunna tider perfekt.
 • Keramik-pendellampa Pietro

  Keramik-pendellampa Pietro
  Retro design med rustikt utseende: Pietro pendellampa i keramik Antika former och färger var inspirationen till designen av Pietro- pendellampa , vars skugga och kapell är gjord av den finaste keramiken och har belagts med en mycket speciell yta. Rost nyanserat är namnet på detta färgschema, som verkar oregelbundet och därför mycket naturligt. Tillverkaren av denna lampa lägger stor vikt vid traditionellt hantverk och föredrar produktion för hand för att sticka ut från industriell produktion och för att upprätthålla och odla traditionella produktionsmetoder. Original italienska mönster och former bevaras på så sätt och överförs genom generationer. Gjord i Italien.
 • Taklampa 77/6 PL, 6 lampor med bladguld

  Taklampa 77/6 PL, 6 lampor med bladguld
  Inspirerad av blommariket - taklampa 77/6 PL taklampa 77/6 PL är ett konstverk för att belysa livsrum och ges ett unikt utseende tack vare blommiga inslag som påminner om blad, blommor och vippor. Med taklampa 77/6 PL visar den italienska belysningstillverkaren återigen den detaljerade implementeringen av blommönster. 77/6 PL visar breda, avsmalnande blad, panikar med Asfour-kristaller och kalyxer i vilka lampan vänds. För detta ändamål är klara lampor i form av ljus bäst lämpade. Både det blanka guldbladet och kristallerna garanterar gnistrande ljus och en unik atmosfär.
 • Florentinsk taklampa Toscana, 3 lampor

  Florentinsk taklampa Toscana, 3 lampor
  Florentinsk vägglampa Toscana, 3 lampor Filigranblommor och blad är ett tecken på den välkända florentinska stilen, som har sin plats i den italienska hantverkstraditionen fram till i dag. Toscana taklampa kännetecknas också av små blommor och olika bladtyper (vardera gjorda av järn). Belysningsmedlen sitter i uttag som kamoufleras som blomknoppar. Vägglampan Toscana kommer från en toskansk tillverkare som ser sig mer som ett tillverkande företag än en serieproducent, eftersom den tillverkar sina produkter i en hantverksmässig tradition på plats i Italien. Lamporna vittnar om högsta kvalitet och estetik både vad gäller design såväl som material och utförande.
 • Vägglampa C1621, keramik och metall, grön

  Vägglampa C1621, keramik och metall, grön
  Modern vägglampa C1621 för nostalgisk känsla i vardagsrummet En harmonisk kombination av industriell design och vintageelement kombinerades i vägglampan C1621. Deras runda former och materialblandningen av keramik och metall kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen slutar i en uttag med en rostfärgad finish, som i sin tur är upphängd i en krökt metallkonsolen. En flätad kabel ansluter skärmen och kapellet. Lampskärmen och baldakinen fick en färgstark finish, varigenom lacken applicerades för hand och på vissa ställen är så infälld att lampan ser så gammal ut att färgen skalar av. Denna moderna lampa med raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Lamporna från den italienska tillverkaren är alla Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet inte bara i sin design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation.
 • Hänglampa C1710 av keramik, vit

  Hänglampa C1710 av keramik, vit
  Gammal industriell hängande lampa C1710 gjord av keramik Detta pendellampa verkar ha tagits direkt från en gammal verkstad eller fabrik och med sina industriella influenser och retro stil blir det en snygg blickfång i vardagsrummet eller i baren. En rostbrun metallkedja rymmer en stor kupolformad nyans av keramik med enfärgad lackbeläggning. En riktad, ojämn applikation skapar intryck av slitage. Den övre delen av skärmen, som fungerar som hållare för kedjan och kabeln, är försedd med en stor F, som står för den italienska ljustillverkaren Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1620, keramik och metall, grön

  Hänglampa C1620, keramik och metall, grön
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Hänglampa C1781 i skandinavisk stil cement

  Hänglampa C1781 i skandinavisk stil cement
  Hänglampan C1781 i keramik och trä för enkel elegans i vardagsrummet I enlighet med den nordiska modellen har designarna valt minimalism och en harmonisk blandning av material av högkvalitativ keramik och detaljer i trä för C1781-taklampan. Enkelheten med denna lampa kombineras med en blickfång i form av en ljus orange-färgad matningskabel, så att taklampan C1781 idealiskt kan integreras i olika inredningsstilar. En lämplig lampa sätts in i den keramiska skärmen och avger ljuset nedåt, till exempel för att optimalt belysa matbordet eller en hall. En träring gjord av ask med ekfinish placeras på skuggans övre kant. Den italienska tillverkaren tillverkar sina lampor 100 procent tillverkad i Italien med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation.
 • Vintage-vägglampa C603, svart

  Vintage-vägglampa C603, svart
  Keramisk vägglampa C603 med en åldrad look Vägglampan C603, tillverkad i Italien, får sin vintage charm från sitt speciella lack. Detta tillämpas medvetet och ofullständigt på vissa ställen, så att intrycket skapas att tidens härjningar har satt sitt prägel på lampan. Eftersom den är handgjord är varje kopia unik. Kroppen, som sticker ut runt rummet, är gjord av keramik. Det finns öppningar täckta med glas på toppen och botten, vilket gör att ljuset från R7s-lampan kan lysa på väggen som en upp-och-ner-accent. - handgjord i Italien
 • Vintage-taklampa C135 svart

  Vintage-taklampa C135 svart
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Vägglampa C115 i vintagestil turkos

  Vägglampa C115 i vintagestil turkos
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Vägglampa Edoardo i retrostil, svart

  Vägglampa Edoardo i retrostil, svart
  Designen på Edoardo vägglampa påminner om förflutna tider Vägglampans svarta kropp är för det mesta - väggfäste och skärm - gjord av keramik och sedan målad blank svart. Tillsammans med formen, som påminner om svunnen tid, resulterar detta i ett ljuselement som helt överensstämmer med den trendiga retro- eller vintagestilen. Tack vare sin enkelhet kan vägglampan fortfarande användas i moderna vardagsrum och i de som är inredda i en mer vintage stil. Lamporna från denna italienska tillverkare kombinerar tradition och modernitet inte bara i sin design utan också i hur de är gjorda. Särskild tonvikt läggs på traditionella produktionsslag bortsett från produktion av industriella serier. Gjord i Italien.
 • Vägglampa C115 i vintagestil taupe

  Vägglampa C115 i vintagestil taupe
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Pendellampa Rebecca med keramikskärm

  Pendellampa Rebecca med keramikskärm
  Inse trendig vintage stil med Rebecca pendellampa ljus Den Rebecca pendellampa ljus är helt gjord i Italien, varav en del är till och med handgjorda. Detta är det enda sättet att garantera högkvalitativa produkter som vittnar om traditionellt italienskt hantverk. Ytan på den keramiska nyansen visas i en speciell röd nyans som är något nyanserad och därför verkar vara flerfärgad. Detta skapar ett slags vintage-utseende, som antas antyda att lampan redan har fungerat som ett ljusobjekt i flera decennier och att dess yta har förändrats över tiden. Vänner i retro- eller vintagestil kan pendellampa vardagsrummet med den här hängarmaturen och få en modell med Rebecca som vet hur man inte bara övertygar visuellt utan också kvalitativt.
 • Vintage-vägglampa C603, vit

  Vintage-vägglampa C603, vit
  Den keramiska vägglampan C603 har en vit vintage finish Måldes inte vägglampan C603 korrekt? Nej, det är det som önskas. De platser där ingen färg verkar ha lagts till uteslöts medvetet, eftersom detta resulterar i ett visst använt utseende i optiken, vilket helt överensstämmer med den trendiga vintagestilen. Det är därför det något ovanliga lacket på denna lampa inte är en defekt, utan ett medvetet valt trick som kräver hantverk från tillverkaren. Lamporna i denna retro-serie tillverkas i Italien, ofta för hand. I synnerhet kräver de speciella ytbehandlingarna och målningarna hand om manuell produktion. Slutprodukten är alltid unik, producerad med största omsorg och uppmärksamhet på detaljer.
 • Hänglampa 3333/10 S, 10 lampor med kristaller

  Hänglampa 3333/10 S, 10 lampor med kristaller
  Inramat konstverk - hänglampa 3333/10 S Hänglampa 3333/10 S fungerar som en ram, med sina 10 ljuskällor och hölje av Asfour-kristaller. Lampan får sin särskilda glans genom bearbetningen av bladsilver och bladguld. Den italienska tillverkaren, som är känd för lampor i florentinstil och ljuskronor, har med denna hänglampa skapat ett litet konstverk, som omedelbart drar åt sig blickar. De böjda formerna av blomelementen som blänker med kristallhölje av Asfour-kristaller är placerade i en rätblocksformad ram med öppna sidor. Denna kompakta form ger därigenom ett okomplicerat intryck och hålls uppe av endast två filigrana upphängningssystem. Lampan uppnår sin fulla glans när de 10 ljuskällorna är tända. Passande ljuskällor finns bland Tillbehör.
 • Hänglampa C1691 i industriell design vit

  Hänglampa C1691 i industriell design vit
  Traditionalitet och modernitet i industriell design - Hänglampa C1691 Hänglampan C1691 kombinerar industriell design med vintageelement och passar därför utmärkt ihop med moderna anläggningar i båda stilar. Lampans runda och enkla former, i kombination med keramiska och metalliska material, kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen och takkåpan är målade för hand, och det ser ut som att färgen redan håller på att flagna - ytterligare ett vintageelement. Skärmen hålls uppe av en metallupphängning som är försedd med en rostfärgad finish. Denna moderna armatur med sina sofistikerade tidsmärken passar idealiskt in i inredningar i vintagestil eller industriell design. Den italienska tillverkaren producerar endast Made in Italy och kombinerar den traditionella traditionen med modern teknik, inte bara vad gäller design utan även tillverkningsmetoder som har delats från generation till generation. - handgjorda i Italien
 • Vägglampa C1621, keramik och metall, vit

  Vägglampa C1621, keramik och metall, vit
  Modern vägglampa C1621 för nostalgisk känsla i vardagsrummet En harmonisk kombination av industriell design och vintageelement kombinerades i vägglampan C1621. Deras runda former och materialblandningen av keramik och metall kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen slutar i en uttag med en rostfärgad finish, som i sin tur är upphängd i en krökt metallkonsolen. En flätad kabel ansluter skärmen och kapellet. Lampskärmen och baldakinen fick en färgstark finish, varigenom lacken applicerades för hand och på vissa ställen är så infälld att lampan ser så gammal ut att färgen skalar av. Denna moderna lampa med raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Lamporna från den italienska tillverkaren är alla Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet inte bara i sin design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation.
 • Hänglampa C1781 i skandinavisk stil vit

  Hänglampa C1781 i skandinavisk stil vit
  Hänglampan C1781 i keramik och trä för enkel elegans i vardagsrummet I enlighet med den nordiska modellen har designarna valt minimalism och en harmonisk blandning av material av högkvalitativ keramik och detaljer i trä för C1781-taklampan. Enkelheten med denna lampa kombineras med en blickfång i form av en ljus orange-färgad matningskabel, så att taklampan C1781 idealiskt kan integreras i olika inredningsstilar. En lämplig lampa sätts in i den keramiska skärmen och avger ljuset nedåt, till exempel för att optimalt belysa matbordet eller en hall. En träring gjord av ask med ekfinish placeras på skuggans övre kant. Den italienska tillverkaren tillverkar sina lampor 100 procent tillverkad i Italien med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation.
 • Taklampa C986 i vintagestil, svart

  Taklampa C986 i vintagestil, svart
  Cylindrisk keramisk taklampa C986 i begagnat utseende Denna taklampa verkar vara en föråldrad del av inredningen som har överlevt flera generationer av invånare. Den keramiska cylindern, som är öppen i botten, är målad i en enda färg, med vissa områden oregelbundet infällda och verkar därför slitna. C986 ger gott om vintage-charm - speciellt med en matchande rustik lampa. taklampa tillverkad i Italien är särskilt övertygande som en trendig direkt ljuskälla i vardagsrummet eller hallen. - handgjord i Italien
 • Lökformad keramik-pendellampa Greta

  Lökformad keramik-pendellampa Greta
  Elegant keramisk pendellampa Greta med en vintage look Baserat på de enkla former av industriell stil av 20-talet, den Greta pendellampa förtrollar med sin tilltalande utseende. Ytan på den keramiska skärmen fick en brunaktig sandeffektbeläggning, som, beroende på ljusintensiteten, också kan verka blåaktig. Denna beläggning ger armaturen sitt speciella utseende, vilket passar bra i inredning i vintage-stil. Lamporna från denna tillverkare tillverkas i Italien och, till skillnad från industriproduktionen, tillverkas de fortfarande för hand. Speciellt målning och dekorering görs manuellt. Uppmärksamhet på detaljer och traditionellt hantverk kännetecknar dessa produkter.
 • Rustik vägglampa Riccardo med vit keramik

  Rustik vägglampa Riccardo med vit keramik
  Keramisk vägglampa Riccardo med rostbrun metallskärm Oavsett om lägenheten eller huset är inrett i rustik eller industriell stil passar Riccardo vägglampa bra med båda, eftersom den både är puristisk i betydelsen funktionell industriell design och rustik. Det senare betonas särskilt av den rostbruna metallskärmen och den keramiska hållaren med vitt craquelé-mönster. Tillverkad i Italien - detta gäller alla lampor från denna tillverkare, som utvecklade och producerade sin retrolinje med gamla italienska mönster och traditionella tillverkningsmetoder. Särskild tonvikt läggs på högkvalitativt utförande och individualitet. Detta säkerställer att konsumenten håller en produkt i sina händer som inte bara är övertygande designmässigt utan också är särskilt hållbar.
 • Vägglampa Giorgia med keramikskärm turkos

  Vägglampa Giorgia med keramikskärm turkos
  Vägglampan med en speciell yta: turkoslack i vintage stil Vägglampan Giorgia kan ha en anmärkningsvärd kombination av material och färger: keramik och metall, antik turkos och rostbrun. Lampskärmen är gjord av keramik, liksom väggfästet. Båda var lackerade med en turkosfärg, varigenom lacken applicerades på ett sådant sätt att små utelämningar framträder som verkar lika naturliga som om de hade dykt upp genom åren och är bara ett tecken på att produkten är mycket gammal är. Naturligtvis är det inget som det. Ändå är Giorgia definitivt en del av den trendiga vintagestilen. Den keramiska skärmen är fäst vid väggfästet av rostbruna, även antika metallelement, vilket ger lampan en ytterligare vintage touch. Vägglampan Giorgia kommer från retro-linjen från en italiensk tillverkare som är mycket noga med att se till att dess produkter tillverkas för hand snarare än av industriell produktion. Speciellt dekorer och ytor uppnår ett helt annat värde när de appliceras för hand.
 • Guldfärgad vägglampa Genua

  Guldfärgad vägglampa Genua
  Elegant vägglampa Genua med en blommig nyans i bladguld Den exklusiva vägglampan Genua består av otaliga gyllene rosenblad som samlas för att bilda en lampskärm som är lätt böjd in i rummet. Inuti finns två lamputtag. När ljuset slås på skapas fascinerande ljuseffekter när ljusstrålarna faller genom blommönstret och skapar ett ljusskuggmönster i rummet. Lampan, som kommer från en toskansk lamptillverkare, är - som alla tillverkarens produkter - tillverkad i Italien och imponerar med både kvalitet och estetik.
 • Hänglampa C1680 av keramik, svart

  Hänglampa C1680 av keramik, svart
  Retro hängande lampa C1680 av keramik med en stor kupolskärm Den pendellampa C1680 är en elegant inredningselement med tappning charm, men kan även användas för funktionell direkt belysning. Baldakinen och den stora, kupolformade skuggan är gjorda av keramik. På vissa ställen appliceras lacken inte konsekvent så att intrycket skapas att pendeln har ackumulerat tecken på slitage över tiden. De metalliska elementen i de skyddande fjäderbenen som går under paraplyet och kedjedämpningen bidrar också till det gammaldags utseendet. - handgjord i Italien
 • Vintage-vägglampa C1523, svart

  Vintage-vägglampa C1523, svart
  Vägglampa C1523 - som från en svunnen tid Detta tillbehör tillverkat i Italien verkar vara en relik från en tidigare era. Väggfästet och uttag av vägglampa C1523 är tillverkade av keramik. Som visas av tecken på slitage, är lacken på dessa sektioner delvis utelämnad. Metallfästen och skruvar i rostbrun yta understryker detta intryck. Skuggan, som är orienterad nedåt, är gjord av klart glas i rustik form. Beroende på vilken ljuskälla som används har C1523 en rent dekorativ effekt eller fungerar också som en funktionell direkt ljuskälla. - handgjord i Italien
 • Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, svart

  Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, svart
  Retro vägglampa C1676 / 1 av keramik med två fläckar Från nuvarande italiensk produktion, men tydligen från en svunnen tid - det är vägglampan C1676 / 1. Det breda väggfästet och de två nyanserna är gjorda av keramik. Vissa områden lämnas utanför lacken; dessa ser ut som spår av tid och användning. Detta intryck understöds av rostbruna snitt på paraplyerna, deras metallgaller och fästen. - handgjord i Italien
 • Vägglampa C665 i vintagestil svart

  Vägglampa C665 i vintagestil svart
  Tillverkad i Italien - Vintage keramik- och metallvägglampa C665 Vägglampan C665 är helt designad i vintagestil och har en enkel design och kännetecknas av ytans färg som ser ut som om de är utslitna. Det är väldigt modernt på grund av de ljusa färgerna och den blanka ytan, men tack vare tillverkningen av keramik och metall passar det lätt in i stadsinredning eller en vintagestämning. Karaktäristiskt för denna lampa är det böjda metallfästet som håller uttag som en lykta och är omgiven av en flätad matningskabel. Tidens tecken i kombination med modern, italiensk design får vägglampan C665 att övertyga. - handgjord i Italien
 • Taklampa C986 i vintagestil, vit

  Taklampa C986 i vintagestil, vit
  Cylindrisk keramisk taklampa C986 i begagnat utseende Denna taklampa verkar vara en föråldrad del av inredningen som har överlevt flera generationer av invånare. Den keramiska cylindern, som är öppen i botten, är målad i en enda färg, med vissa områden oregelbundet infällda och verkar därför slitna. C986 ger gott om vintage-charm - speciellt med en matchande rustik lampa. taklampa i Italien är särskilt övertygande som en trendig, direkt ljuskälla i vardagsrummet eller hallen. - handgjord i Italien
 • Keramik-vägglampa C1693 i industristil vit

  Keramik-vägglampa C1693 i industristil vit
  Vägglampan C1693 kombinerar industriell design med vintageelement Vägglampan C1693, tillverkad i Italien, är en harmonisk kombination av metall och keramik, som bearbetas på ett sådant sätt att de passar perfekt i inredning i vintage stil och industriell design. De delar av keramiken som verkar slitna och som medvetet lämnades utanför lacken för att ge lampan en nostalgisk touch är slående. Ett annat vintageelement är den rostfärgade ytan på fästet som förbinder lampskärmen och kapellet. I sin produktion, som exklusivt äger rum i Italien, kombinerar den italienska tillverkaren moderna produkter med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C135 taupe

  Vintage-taklampa C135 taupe
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Hänglampa C1660/1 med bur, vit

  Hänglampa C1660/1 med bur, vit
  Vintage hängande lampa C1660 / 1 i industriell design När man tittar på taklampan C1660 / 1 är tanken på en loftlägenhet, i retro- och vintagedesign inte långt. I själva verket tar denna modell egenskaperna i den industriella stilen och kombinerar dem med typiska vintagelement. Till exempel har den keramiska delen av fodralet en vit yta som medvetet har trimmats för att se gammal ut så att den ser ut som om färgen redan har skalats av. Den rostbruna metallkorgen ovanför lampan ger den också en vintage stil. Att skapa något nytt medan man bygger på gamla traditioner och mönster är en av specialiteterna hos denna italienska belysningstillverkare. Alla produkter är 100% Made in Italy och vissa är handgjorda.
 • Vägglampa C1675/1 med korg, 1 lampa, vit

  Vägglampa C1675/1 med korg, 1 lampa, vit
  Industriellt designad och trimmad för att se gammal ut: Väggstrålkastare C1675 / 1 Funktionell industriell design med en touch av vintage och retro presenteras av väggfläcken C1675 / 1, som gjordes av en blandning av keramik och metall - båda utformade för att se gamla ut. De vita keramiska delarna har målats i en speciell process så att de ser ut som om de redan är gamla och färgen har skalats av. Metallskärmen med korgen som skyddar lampan, med sin rostiga brun, passar perfekt med det här avsedda vintage-utseendet. Kombinationen av nytt och gammalt, av tradition och modernitet, är en av specialiteterna hos denna italienska belysningstillverkare. Alla produkter är helt Made in Italy och vissa är handgjorda.
 • Vägglampa Nicolo i vintagestil, turkos

  Vägglampa Nicolo i vintagestil, turkos
  Rustik vägglampa Nicolo - Tillverkad i Italien Oavsett om det är industristil eller vintagestil - det spelar ingen roll, vägglampan Nicolo kombinerar element från båda stilarna. Med en mycket reducerad design lånar den uppenbarligen från 1900-talets välkända industristil. Samtidigt är den också trimmad för att se gammal ut, vilket framgår av lacken och som gör att den ser ut som en vintage-produkt. Den rostbruna nyansen gör resten av vintageutseendet och avrundar utformningen av Nicolo vägglampan. Vägglampan Nicolo, som alla lampor från denna italienska tillverkare, tillverkas lokalt i Italien. Till skillnad från industriproduktion läggs stor vikt vid manuellt arbete och traditionella tillverkningstekniker. Detta skapar produkter av hög kvalitet och unikhet.
 • Keramik-hänglampa Matteo i industristil

  Keramik-hänglampa Matteo i industristil
  Industriell design i ett keramiskt plagg: Matteo taklampa Den puristiska och funktionella industridesignen från 1900-talet förverkligades ursprungligen huvudsakligen med metall - särskilt med avseende på ljus. Detta är annorlunda med Matteo-upphängningslampan. När det gäller form kan din nyans tydligt tilldelas industriell design, men istället för metall är den gjord av keramik och har en nyanserad röd yta med en sandeffekt. Resultatet är ett tidlöst objekt som hittar sin plats i både minimalistiska och klassiskt inredda vardagsrum. Denna hängande lampa tillverkades i Italien och är resultatet av konstnärligt handarbete, som, till skillnad från industriproduktionen, alltid kan göra mål med sin unikhet. Traditionella produktionsmetoder och traditionella mönster och mönster representerar upprepade gånger grunden för dagens lampdesign av denna italienska tillverkare.
 • Nordisk keramik-vägglampa C1795/27 vit

  Nordisk keramik-vägglampa C1795/27 vit
  Minimalism som fångar ögat - vägglampan C1795 / 27 i skandinavisk stil Vägglampan C1795 / 27 är gjord av högkvalitativt keramik och ljust trä, enkelt och ändå imponerande. Det påminner om skandinavisk design och är ett blickfång i moderna vardagsrum som är mer minimalistiska. När ljuset avger uppåt skapar ljuset C1795 / 27 en fantastisk ljusbild på väggen och är samtidigt indirekt rumsbelysning. Det är därför perfekt som extra belysning i vardagsrummet eller i korridorerna. Ett E27- uttag är inbyggt i lampskärmen, som fortfarande måste utrustas. Den italienska tillverkaren använder traditionella tillverkningsmetoder som har genomförts över generationer. Den harmoniska kombinationen av tradition och modernitet kan ses i varje produkt. Gjord i Italien.
 • Nordisk keramik-vägglampa C1795/27 cement

  Nordisk keramik-vägglampa C1795/27 cement
  Minimalism som fångar ögat - vägglampan C1795 / 27 i skandinavisk stil Vägglampan C1795 / 27 är gjord av högkvalitativt keramik och ljust trä, enkelt och ändå imponerande. Det påminner om skandinavisk design och är ett blickfång i moderna vardagsrum som är mer minimalistiska. När ljuset avger uppåt skapar ljuset C1795 / 27 en fantastisk ljusbild på väggen och är samtidigt indirekt rumsbelysning. Det är därför perfekt som extra belysning i vardagsrummet eller i korridorerna. Ett E27- uttag är inbyggt i lampskärmen, som fortfarande måste utrustas. Den italienska tillverkaren använder traditionella tillverkningsmetoder som har genomförts över generationer. Den harmoniska kombinationen av tradition och modernitet kan ses i varje produkt. Gjord i Italien.
 • Vintage-vägglampa C1523, vinröd

  Vintage-vägglampa C1523, vinröd
  Vägglampa C1523 - som från en svunnen tid Detta tillbehör tillverkat i Italien verkar vara en relik från en tidigare era. Väggfästet och uttag av vägglampa C1523 är tillverkade av keramik. Som visas av tecken på slitage, är lacken på dessa sektioner delvis utelämnad. Metallfästen och skruvar i rostbrun yta understryker detta intryck. Skuggan, som är orienterad nedåt, är gjord av klart glas i rustik form. Beroende på vilken ljuskälla som används har C1523 en rent dekorativ effekt eller fungerar också som en funktionell direkt ljuskälla. - handgjord i Italien
 • Vintage-vägglampa C304/14 vit

  Vintage-vägglampa C304/14 vit
  Glänsande vägglampa C304 / 14 med vintage finish En blank yta och ytor som ser ut slitna i vitt präglar denna vägglampa C304 / 14, som är designad helt i vintage stil. Ljuset släpps ut i rummet både direkt uppåt på väggen och indirekt genom ett litet spår på lampans undersida. På grund av sin enkelhet och halvcirkelform passar C304 / 14 väl in i stadsmiljöer och en vintagestämning. Denna lampa kombinerar enkel, modern design med raffinerade tecken på gamla tider. Gjord i Italien.
 • Pendellampa C988 i skandinavisk stil vit

  Pendellampa C988 i skandinavisk stil vit
  Skandinavisk design tillverkad i Italien - pendellampa C988 i keramik och trä De pendellampa C988 imponerar med sin minimalism i rader och val av material. Inspirerad av nordisk rationalism ser keramiken och pendellampa fortfarande elegant och modern ut. Den ljusorange kabeln som ansluter taket och lampskärmen ger den en speciell touch. Lampan som ska användas är helt omsluten av skärmen och avger endast ljuset nedåt. Skärmens nedre kant är gjord av massiv ask, som lackeras i ek. Detta element gör att ljuset kan tränga in i omgivningen på ett särskilt varmt sätt. Gjord i Italien.
 • Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, vit

  Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, vit
  Två fläckar i retro design: Väggfläck C1676 / 1 av keramik Det kan vara en ny lampa, men det ser ut som om den redan har tillhandahållit trogen service i ett antal decennier, även om tiden naturligtvis har satt sitt prägel. Således kan man beskriva den tvåflammiga väggstrålkastaren C1676 / 1, som på grundval av dessa egenskaper tydligt kan klassificeras som retro eller vintage. Den keramiska kroppen har fått en vit lack, som ser ut som om tidens härjningar redan har gnuggat på den. Den rostbruna metallskärmen med lampskyddet matchar också utseendet på det gamla och använda. Lamporna från denna italienska tillverkare tillverkas alla i Italien - några av dem för hand. På detta sätt bevaras och förmedlas hantverkstraditioner - men utan att förlora det nya och moderna.
 • Vägglampa C115 i vintagestil vinröd

  Vägglampa C115 i vintagestil vinröd
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C136 svart

  Vintage-taklampa C136 svart
  På gamla taklampa C136 med keramikkroppen Den C136 taklampa, som bara består av en keramisk kropp, inte behöver en lampskärm eller diffusor. Detta inkluderar uttag, som är idealiskt utrustad med en rustik lampa med glödteknik eller kolfiberoptik för att bevara hela lampans stil. C136 är designad i vintagestil och är därför avsiktligt trimmad för att se gammal ut. Det svarta lacket på den keramiska kroppen bearbetades på ett sådant sätt att färgen ser ut som om den inte längre är helt ny på vissa ställen. Tillverkarna av dessa retrolampor har tänkt ut och perfektionerat denna speciella lackering och målning. Traditionellt hantverk och gamla italienska mönster och färger är basen för modellerna från denna tillverkare, som tillverkar uteslutande i Italien.
 • Vintagebordslampa Lorenzo i vitt

  Vintagebordslampa Lorenzo i vitt
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Vintagebordslampa Lorenzo i rött

  Vintagebordslampa Lorenzo i rött
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Vägglampa C665 i vintagestil vinröd

  Vägglampa C665 i vintagestil vinröd
  Made in Italy – vintagevägglampa C665 av keramik och metall Vägglampan C665 i vintagestil har en enkel design och kännetecknas av de färgområden som ser slitna ut. Den är mycket modern tack vare sina ljusa färger och sin blanka yta, men den kan lätt integreras i urbana miljöer eller en vintagestämning tack vare sin keramik- och metallfinish. Den karakteristiska egenskapen hos denna lykta är det böjda metallfästet som håller lamputtaget som en lykta och som omges av en vävd sladd. Vägglampan C665 är en kombination av modern italiensk design och samtida stil, vilket gör den till ett övertygande val. - handgjorda i Italien
 • Hänglampa C1750 med keramikskärm, vit

  Hänglampa C1750 med keramikskärm, vit
  Stor upphängningslampa C1750 med kupolformad keramisk skärm Vare sig ovanför vardagsrummet och matsalsbord i privata bostadsområden eller i offentliga kaféer och barer - det C1750 pendellampa ljus förtrollar rummet med sin vintage charm. Precis som taket är den stora, kupolliknande nyansen med två ringformade axlar gjord av keramik. Riktade brister i färgen ger pendellampa sin åldrande karaktär, vilket understöds av den rostbruna metallkedjedämpningen. Tillverkaren Ferroluce med sin initial på paraplyets övre förlängning, som används för att fästa upphängningen. - handgjord i Italien
 • Hänglampa Bellota av keramik, Ø 24 cm, svart

  Hänglampa Bellota av keramik, Ø 24 cm, svart