Ferro Luce lampor

Italienska designermärket Ferro Luce har lampor i flera kollektioner för belysning som också blir unik inredning. Det finns lampor i olika stilar som de kallar Retro, Classic och Deco. Här på Lampkultur älskar vi deras takkronor i florentinsk stil med mycket blommor och blad.

Handtillverkad belysning från Ferroluce

 • Ferroluce Hänglampa C1660/1 med bur, svarta

  Ferroluce Hänglampa C1660/1 med bur, svarta
  pendellampa C1660 / 1 gjord av keramik och metall med buren Med den här hänglampan går den gammaldags lackeringens vintagecharm och de rostbruna sektionerna hand i hand med de öppna skruvarnas industriella stil. Skärmen på C1660 / 1 är gjord av keramik och försedd med ett metallburhölje från uttag . Dessutom finns det rostbruna metallelement på paraplyets fäste. Det hängs upp från det runda keramiska taket med ett brunt rep. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Cesta pendellampa i lantlig stil, vit1fl.

  Ferroluce Cesta pendellampa i lantlig stil, vit1fl.
  Klassisk lantlig pendellampa CESTA 1-lampa med detaljerad målning Den lantliga pendellampan CESTA 1-lampa är en lampa med en stor lampskärm som är särskilt lämplig för användning ovanför bord. Den passar särskilt bra i kombination med andra rustika inredningsdetaljer. Lampskärmens flätade utseende gör den särskilt lämplig för detta ändamål. Keramiken har ett vävt utseende som ger en sofistikerad fördelning av ljuset i rummet. Hållaren är lika stor som lampskärmen och har en detaljerad handmålad finish. Anslutningen mellan takfästet och skärmfästet kompletterar det övergripande utseendet med lekfulla och böjda former.
 • Ferroluce Rustik bordslampa i lantlig stil

  Ferroluce Rustik bordslampa i lantlig stil
  Rustico bordslampa i form av en oljelampa Rustico bordslampa är inte bara imponerande på grund av sin form som en oljelampa. Den har en vackert formad och dekorativ keramikstomme som har målats för hand. Det klara glaset påminner om klassiska oljelampor och är perfekt som extra belysning på nattduksbord eller i vardagsrum, där den traditionella italienska designen skapar tilltalande accenter. VIKTIGT OBS: Den dekorativa målningen på bilden är ett exempel på den färdiga produkten. Eftersom varje föremål målas för hand är små variationer, ytterligare dekorationer och ytterligare motivförlängningar möjliga. Detta gör varje lampa till ett unikt föremål som vittnar om konstnärligt hantverk.
 • Ferroluce Bordslampa Eleonora med keramisk skärm

  Ferroluce Bordslampa Eleonora med keramisk skärm
  Lekfull bordslampa Eleonora med keramiska applikationer Bordslampan Eleonora är en konstnärligt formad armatur. Lampan övertygar med sina mångsidiga användningsmöjligheter, framför allt som skrivbordsbelysning, men även på nattduksbord eller helt enkelt placerad i rummet. Det spelar ingen roll om inredningen har en klassisk lantlig look eller om det är mer moderna möbler som dominerar. Lampan lyckas alltid smälta in, även som ett dekorativt föremål. Anledningen till detta är dess markanta form. Ramen är mycket vackert böjd och har en charmig knut. Den omsorgsfullt utformade lampskärmen är ett underbart tillskott. Inte bara formen, utan även de små detaljerade applikationerna skapar en behaglig form. Det hela avrundas av den mycket behagliga färgskalan. Den rostbruna färgen på ramen kompletterar det vita på lampskärmen mycket bra. Den övergripande effekten är en klassisk lampa.
 • Ferroluce Nicolo vintage pendellampa i turkos

  Ferroluce Nicolo vintage pendellampa i turkos
  Nicolo pendellampa i industriell stil Designen av Nicolo pendellampa påminner om element i den industriella stilen, som får poäng med sin minimalistiska design och höga funktionalitet. Även Nicolo bygger på denna enkelhet, som i det här fallet kombineras med en speciell känsla, nämligen vintagestil. Sockeln och takfästet är tillverkade av keramik och målade så att armaturen ser ut som om den är mycket gammal. Den rostbruna skärmen, som visar mer av ljuskällan än den döljer, gör resten. För alla som gillar stilen "det viktigaste är att den ser gammal ut" är pendellampan Nicolo precis rätt belysningselement - Made in Italy.
 • Ferroluce Vägglampa Eleonora, två lampor

  Ferroluce Vägglampa Eleonora, två lampor
  Extravagant Eleonora vägglampa med två lampor Elenora vägglampa är ett samspel mellan eleganta former, väl valda färger och en stor och passande belysning av rummet. Lamphållaren är mycket effektfullt böjd och drar till sig uppmärksamheten på ett skickligt sätt. Tillsammans med de vågiga lampskärmarna skapar detta en look som kan användas på en mängd olika sätt. Det gäller både privata och offentliga miljöer. Oavsett om det gäller privata vardagsrum eller hotell och restauranger är armaturen alltid ett charmigt och elegant inredningselement. En närmare titt på lampskärmarna avslöjar också ett mycket detaljerat utförande. Det är små keramikblommor som tillsammans med det korrugerade glaset verkligen kommer till sin rätt.
 • Ferro Luce Dekorativ vägglampa AREZZO

  Ferro Luce Dekorativ vägglampa AREZZO
  AREZZO vägglampa med handgjorda glasblommorEn fin ranka med små blad och ädla, handgjorda glasblommor reser sig från den runda vägghållaren och låter ljuset från de två ljuslyktorna på sidan lysa och gnistra. Den guldfärgade vägglampan AREZZO sprider inte bara vacker extra belysning, utan är också en ädel väggdekoration.Lamporna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, där bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Ferroluce Vägglampa C1843 i vinröd vintagedesign

  Ferroluce Vägglampa C1843 i vinröd vintagedesign
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Ferroluce Riccardo hängande lampa med stor metallskärm

  Ferroluce Riccardo hängande lampa med stor metallskärm
  Hängande Riccardo-lampa i antik stil med keramiska detaljer Det som utmärker denna hängande lampa är den utskjutande metallskärmen, som har en rostbrun yta i antik stil. Ljuset kan inte spridas uppåt genom skärmen och riktas därför praktiskt taget bara nedåt och åt sidan. En annan detalj som ger lampan en antik eller vintage look är den keramiska lamphållaren - täckt med en vit krackelerad yta. Med sina imponerande detaljer passar hänglampan Riccardo både i lantlig stil och i vintagestil. Riccardo tillverkas i Italien och kombinerar italienskt hantverk med tradition och estetik. Under produktionen läggs stor vikt vid högkvalitativa material och omsorgsfullt utförande, till exempel genom att dekorationer appliceras för hand och därför alltid är unika.
 • Ferroluce Vägglampa C1843 i vintagedesign svart

  Ferroluce Vägglampa C1843 i vintagedesign svart
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Ferroluce Hänglampa C1750 med keramikskärm, svart

  Ferroluce Hänglampa C1750 med keramikskärm, svart
  Stor upphängningslampa C1750 med kupolformad keramisk skärm Vare sig ovanför vardagsrummet och matsalsbord i privata bostadsområden eller i offentliga kaféer och barer - det C1750 pendellampa ljus förtrollar rummet med sin vintage charm. Precis som taket är den stora, kupolliknande nyansen med två ringformade axlar gjord av keramik. Riktade brister i färgen ger pendellampa sin åldrande karaktär, vilket understöds av den rostbruna metallkedjedämpningen. Tillverkaren Ferroluce med sin initial på paraplyets övre förlängning, som används för att fästa upphängningen. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Taklampa Edoardo i svart keramik, 31 cm

  Ferroluce Taklampa Edoardo i svart keramik, 31 cm
  Påminner om svunna tider: Edoardo taklampa i retrodesign Det är ett välkänt faktum att vanligt svart alltid skapar en särskilt elegant känsla var det än används. Taklampan Edoardo är inget undantag. Men den har också en nostalgisk touch, eftersom dess design och enkla funktioner, som bara förstärks av några gyllene skruvar, väcker minnen från svunna tider. För retrofans är taklampan Edoardo det perfekta belysningselementet för både rustika och moderna vardagsrum - Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i svart

  Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i svart
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Ferroluce Riccardo taklampa med metallskärm, 40 cm

  Ferroluce Riccardo taklampa med metallskärm, 40 cm
  Rustik vintagestil med taklampan Riccardo Den kan användas som taklampa i köket på ett lantställe eller ge ljus i moderna hem vars stil är mer inspirerad av industridesign. Oavsett var den sitter är Riccardo-taklampan alltid värd en andra titt. Den har inte bara designats med stor expertis, den har också tillverkats med traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser som har gått i arv från generation till generation i Italien. Hållaren och sockeln är tillverkade av keramik och täckta med ett vitt craquelémönster. Den platta metallskärmen har en elegant rostbrun färg och är tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Vägglampa i vintagestil C115 turkos

  Ferroluce Vägglampa i vintagestil C115 turkos
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage taklampa C134 röd

  Ferroluce Vintage taklampa C134 röd
  Keramisk taklampa C134 vintage finish C134 taklampa behöver inte en lampskärm, eftersom den bara består av en uttag som är inbyggd i ett keramiskt takfäste - allt detta gör att denna taklampa sticker ut. Det är just denna enkelhet och det glänsande vintage-lacket, som påminner om svunna tider, som ger lampan sin karaktär. Den minimalistiska designen bestäms av vintagestilen, som för närvarande upplever en väckelse. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, svart

  Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, svart
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vit Nicolo pendellampa i minimalistisk design

  Ferroluce Vit Nicolo pendellampa i minimalistisk design
  Utan störande detaljer: minimalistisk pendellampa Nicolo Minimalistisk men funktionell - det var kännetecknen för 1900-talets industridesign och det är också kännetecknen för pendellampan Nicolo, som består av ett takfäste, en keramikhylsa och en liten stängd lampskärm av klarglas. Den här lampan behöver ingen stor lampskärm och kännetecknas främst av sin enkelhet och vintagestil. Den vita lacken har trimmats speciellt för att se gammal ut, till exempel genom att färg saknas på vissa ställen. Denna pendellampa tillverkades i Italien och är resultatet av konstnärligt handarbete, som i motsats till industriell produktion alltid kan få poäng med sin unikhet. Traditionella produktionsmetoder och traditionella mönster och designer är alltid grunden för dagens armaturdesign från denna italienska tillverkare.
 • Ferroluce Giorgia keramikpendellampa, 30 cm, skymningsrosa

  Ferroluce Giorgia keramikpendellampa, 30 cm, skymningsrosa
  Giorgia pendellampa i industriell stil med vintagefinish Designen av Giorgia pendellampa påminner delvis om den industriella stilen, som bygger på en minimalistisk design och hög funktionalitet. Giorgia lever också på denna enkelhet, som i det här fallet kombineras med en speciell känsla, nämligen vintagestilen. Skärmen och baldakinen är tillverkade av keramik och lackerade på ett sådant sätt att det ser ut som om armaturen redan är gammal. För fans av vintagestil är pendellampan Giorgia precis rätt belysningselement. Lampan ser särskilt elegant ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Hänglampa C1680 av keramik, vinröd

  Ferroluce Hänglampa C1680 av keramik, vinröd
  Retro hängande lampa C1680 av keramik med en stor kupolskärm Den pendellampa C1680 är en elegant inredningselement med tappning charm, men kan även användas för funktionell direkt belysning. Baldakinen och den stora, kupolformade skuggan är gjorda av keramik. På vissa ställen appliceras lacken inte konsekvent så att intrycket skapas att pendeln har ackumulerat tecken på slitage över tiden. De metalliska elementen i de skyddande fjäderbenen som går under paraplyet och kedjedämpningen bidrar också till det gammaldags utseendet. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Hänglampa C1770 i industridesign taupe

  Ferroluce Hänglampa C1770 i industridesign taupe
  Modern lampa med raffinerade tidens tecken - hängande lampa C1770 Om du tittar på hängande lampan C1770 känner du genast igen lampans industriella stil. Särskilt metallkorgen som omger ljuskällan visar på den industriella designen. C1770 är försedd med vintageelement och är en idealisk belysning i moderna vardagsrum som är inredda i industriell stil eller med vintagekänsla. Båda stilarna är harmoniskt samordnade och skapar ett unikt belysningskoncept. Både enskilt och i kombination med andra hängande vintage-armaturer kan C1770 ge optimalt ljus i vardagsrummet. Lampans huv och armaturhållare är lackerade i blanka färger, med vissa områden som inte är lackerade för hand. Det ska se ut som om färgen redan är avskalad på vissa ställen och på så sätt påminna om tidigare tider. Materialblandningen av keramik och metall med rostfärgad yta kompletterar den industriella stilen. Lamporna från den italienska tillverkaren är 100 % "Made in Italy" och vittnar om traditionella produktionsmetoder som har gått i arv i generationer. Armaturerna, som huvudsakligen är handgjorda, kombinerar tradition och modernitet inte bara i designen utan också i tillverkningsmetoden.
 • Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, vinröd

  Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, vinröd
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Giorgia vintage pendellampa i turkos

  Ferroluce Giorgia vintage pendellampa i turkos
  Turkosfärgad Giorgia pendellampa i vintagestil Det ser ut som om den precis har hängt i ett gammalt skjul eller ett förfallet lanthus - Giorgia pendellampa är ett exempel på den perfekta shabby chic- eller vintagestilen: den ser gammal ut, men det är den inte. Sockeln, skärmen och takfästet är omsorgsfullt målade på ett sådant sätt att det ser ut som om färgen inte längre är fräsch och har flagnat av på vissa ställen. Detta är en teknik som hantverkarna hos denna italienska belysningstillverkare har fulländat för sina retro-lampor. Alla lampor tillverkas i Italien och utstrålar en känsla av unikhet som bara kan uppnås genom manuell produktion och uppmärksamhet på detaljer. Giorgia pendellampa ser särskilt elegant ut när den är monterad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik.
 • Ferroluce Vägglampa i vintagestil C665 turkos

  Ferroluce Vägglampa i vintagestil C665 turkos
  Made in Italy – vintagevägglampa C665 av keramik och metall Vägglampan C665 i vintagestil har en enkel design och kännetecknas av de färgområden som ser slitna ut. Den är mycket modern tack vare sina ljusa färger och sin blanka yta, men den kan lätt integreras i urbana miljöer eller en vintagestämning tack vare sin keramik- och metallfinish. Den karakteristiska egenskapen hos denna lykta är det böjda metallfästet som håller lamputtaget som en lykta och som omges av en vävd sladd. Vägglampan C665 är en kombination av modern italiensk design och samtida stil, vilket gör den till ett övertygande val. - handgjorda i Italien
 • Ferroluce Pendellampa C660 turkos

  Ferroluce Pendellampa C660 turkos
  Keramisk pendellampa C660: vintagestil eller industristil? En lampsockel som hänger från taket på en kabel är inte en särskilt iögonfallande armatur till att börja med. Men C660-pendellampan är inte bara en sockel som man vrider in en glödlampa i bara för att få den att lysa. C660 förkroppsligar aspekter av både minimalistisk industridesign och trendig vintagestil. Sockeln, elementet på kabeln och takfästet är omsorgsfullt målade på ett sådant sätt att det ser ut som om färgen inte längre är helt fräsch och sliten på vissa ställen. Detta är en teknik som hantverkarna hos denna italienska belysningstillverkare har förfinat för sina retroarmaturer. Alla lampor tillverkas i Italien och utstrålar en känsla av unikhet som bara kan uppnås genom manuell produktion och uppmärksamhet på detaljer. C660-pendellampan ser särskilt elegant ut när den är utrustad med en Rustika-lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik.
 • Ferroluce Vit keramikpendellampa Luca i shabby chic-stil

  Ferroluce Vit keramikpendellampa Luca i shabby chic-stil
  Matchande shabby chic: Luca pendellampa i antikvitt När man tittar på den här lampan kan man med rätta undra hur gammal den är. Att den inte omedelbart känns igen som en ny lampa beror på dess medvetet gamla utseende, som designades i en anda av shabby chic. Färgen på den keramiska skärmen har behandlats för hand med en speciell process, så att vissa områden ser ut som om de inte längre är målade. Metalldelarna i pendellampan är rostbruna och kompletterar hela lampans vintagestil. Lucas form påminner också om traditionell design från den elektriska belysningens tidiga dagar och påminner också om den funktionella stilen i industriell design. Både traditionell design och produktionsmetoder är specialiteten hos denna italienska belysningstillverkare, som tillverkar alla sina produkter i Italien, med många arbetssteg som fortfarande utförs för hand. På så sätt skiljer sig företaget från mekaniserad massproduktion och serieproduktion och håller fast vid traditionen.
 • Ferroluce Nicolo vägglampa i vintagestil, turkos

  Ferroluce Nicolo vägglampa i vintagestil, turkos
  Rustik Nicolo vägglampa - Tillverkad i Italien Oavsett om det är industristil eller vintagestil så kombinerar Nicolo vägglampa element från båda stilarna. Med en mycket minimalistisk design lånar den tydligt från den välkända industristilen från 1900-talet. Men samtidigt är den också trimmad för att se gammal ut, vilket framgår tydligt av dess färgfinish och gör att den ser ut som en vintageprodukt. Den rostbruna lampskärmen bidrar till vintage-looken och avrundar designen på Nicolo vägglampa på ett skickligt sätt. Som alla lampor från denna italienska tillverkare tillverkas Nicolo vägglampa lokalt i Italien. I motsats till industriell produktion läggs stor vikt vid manuellt arbete och traditionella tillverkningstekniker. Detta resulterar i produkter av hög kvalitet och unika egenskaper.
 • Ferroluce Retro pendellampa C1612 svart och vit

  Ferroluce Retro pendellampa C1612 svart och vit
  Minimalistisk retro-pendellampa C1612 i svartvitt Med sina blanka svarta och vita keramiska ytor skapar pendellampan C1612 en modern profil samtidigt som den påminner om en stil från förr. Lampans design är därför idealisk för både retro och moderna interiörer. Pendellampan C1612 är handgjord i Italien med hjälp av traditionella tillverkningsprocesser som har gått i arv från generation till generation i Italien. Klara former, blanka färger och endast små detaljer, som stödskruvarna på baldakinen, är karakteristiska för denna armatur. C1612-pendellampan ser särskilt elegant ut när den monteras med retro-lampor med glödtrådsteknik eller kolglödtrådsoptik. Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Hänglampa C1710 av keramik, svart

  Ferroluce Hänglampa C1710 av keramik, svart
  Gammal industriell hängande lampa C1710 gjord av keramik Detta pendellampa verkar ha tagits direkt från en gammal verkstad eller fabrik och med sina industriella influenser och retro stil blir det en snygg blickfång i vardagsrummet eller i baren. En rostbrun metallkedja rymmer en stor kupolformad nyans av keramik med enfärgad lackbeläggning. En riktad, ojämn applikation skapar intryck av slitage. Den övre delen av skärmen, som fungerar som hållare för kedjan och kabeln, är försedd med en stor "F", som står för den italienska ljustillverkaren Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vintage hängande lampa Ginevra i svart

  Ferroluce Vintage hängande lampa Ginevra i svart
  Keramikskärm i vintagestil: Ginevra hänglampa med svart finish Den svarta keramikskärmen på Ginevra hänglampa ser ut som om den är flera decennier gammal och visar därför tecken på användning och ålder. Men långt därifrån - Ginevra är en produkt från en italiensk tillverkare som har specialiserat sig på att tillverka sådana antika ytor med denna serie lampor. Färgen har applicerats på ett sådant sätt att små, oregelbundna luckor skapas i färgbeläggningen, som inte avslöjar att dessa är avsiktliga oregelbundenheter. Ginevra hänglampa och alla andra modeller från denna tillverkare tillverkas i Italien med hjälp av traditionella italienska mönster och former. Målning och dekorationer appliceras huvudsakligen för hand för att uppnå en unikhet som skiljer slutprodukterna från dem som tillverkas industriellt.
 • Ferroluce Liten Riccardo-pendellampa med rustik look

  Ferroluce Liten Riccardo-pendellampa med rustik look
  Reducerad design gör gammal: Riccardo-pendellampan Riccardo-modellen från en traditionell italiensk belysningstillverkare imponerar med sin minimalistiska design. Lamphållarens skärm och lock är tillverkade av keramik, som skickligt har belagts med en vit krackelerad yta. Den lilla lampskärmen har en antik look tack vare sin rostbruna yta. Den skärmar dock inte av ljuset från lampan eftersom den är så minimal som möjligt. Ljuskällan kan därför utveckla sin ljusstyrka fritt och ljuset sprids helt ut i rummet utan att filtreras eller avskärmas. Riccardo pendellampa är en produkt med märkningen "Made in Italy". De italienska hantverksmästare som arbetat med produktionen av dessa retro-lampor lägger stor vikt vid detaljer, traditionella produktionsmetoder och traditionell målning.
 • Ferroluce Giorgia keramisk taklampa i skymningsrosa, 30 cm

  Ferroluce Giorgia keramisk taklampa i skymningsrosa, 30 cm
  Rustik vintagestil med Giorgia taklampa i keramik Den kan hänga i köket på ett lantligt hus eller i moderna hem med en mer industriell designinspirerad stil. Oavsett var den är placerad kommer Giorgia-taklampan att förtrolla alla rum med sitt ovanliga utseende. Den har inte bara designats med stor expertis, den har också tillverkats med traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser som har gått i arv från generation till generation i Italien. Takarmaturen, sockeln och skärmen är tillverkade av keramik och har en vintagefärg i gammalrosa. Små metallelement i rostbrunt förfinar vintageutseendet ytterligare. Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Hänglampa C1710 av keramik, vit

  Ferroluce Hänglampa C1710 av keramik, vit
  Gammal industriell hängande lampa C1710 gjord av keramik Detta pendellampa verkar ha tagits direkt från en gammal verkstad eller fabrik och med sina industriella influenser och retro stil blir det en snygg blickfång i vardagsrummet eller i baren. En rostbrun metallkedja rymmer en stor kupolformad nyans av keramik med enfärgad lackbeläggning. En riktad, ojämn applikation skapar intryck av slitage. Den övre delen av skärmen, som fungerar som hållare för kedjan och kabeln, är försedd med en stor "F", som står för den italienska ljustillverkaren Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vit antik pendellampa Giorgia av keramik

  Ferroluce Vit antik pendellampa Giorgia av keramik
  Vintage-design för pendellampan Giorgia av keramik Med pendellampan Giorgia har de italienska formgivarna fokuserat på det väsentliga, nämligen en enkel skärm och en funktionell hållare samt största möjliga ljusutsläpp, som också ger en vy över ljuskällan, som helst är en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberutseende. Giorgia är utformad i en industriell stil och har dessutom en vit vintagepatina. Pendellampan Giorgia tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella produktionsmetoder och traditionella mönster och designer, som ligger till grund för den italienska tillverkarens aktuella armaturdesign.
 • Ferroluce Retro taklampa C105 svart

  Ferroluce Retro taklampa C105 svart
  Retro taklampa C105 enligt italiensk design Denna taklampa C105 skapar en profil av föreliggande genom sina starka färger och dess glansiga ytor, varigenom minnet av en stil av det förflutna bibehålls. Både lampskärmen och kapellet är av keramik. Med sin blanka yta, frånvaron av onödiga dekorationer och stödskruvarna med en guldfärgad yta kan taklampa användas i stilistiskt olika miljöer. taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med retrolampor med glödteknik eller med en kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Caxixi pendellampa i keramik, blå

  Ferroluce Caxixi pendellampa i keramik, blå
  Caxixi pendellampa med delvis matt och delvis glansig yta Caxixi pendellampa är tillverkad av keramik och har både en matt och glansig yta, vilket skapar en speciell look. Tack vare sin rundade form och tidlösa design smälter pendellampan in i en mängd olika boendemiljöer och är idealisk för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet, men kan också användas i offentliga utrymmen som restauranger eller hotell. Caxixi tillverkades för hand i Italien.
 • Ferro Luce Imponerande taklampa VENEDIG

  Ferro Luce Imponerande taklampa VENEDIG
  Lyxig taklampa VENEDIG i utsmyckad optikDen majestätiska taklampan VENEDIG ger varje betraktare känslan av att stå mitt i ett palats. De många, graciöst böjda stagen är tillverkade av metall och går i färgerna guld och vitt. Ett särskilt blickfång är de många fina ornamenten av ris och blad som dekorerar ramen. Spikarna är också dekorerade med en mängd slipade blykristaller, som bryter ljuset och skimrar underbart. Oavsett om det är i hallen, vardagsrummet, matsalen eller sovrummet - VENEDIG kan charma i alla rum och sätter eleganta accenter överallt. Tillverkaren, som har sitt säte i Toscana, producerar sina ädla kvalitetsprodukter i Italien. De mestadels klassiskt designade armaturerna är sinnebilden för traditionell estetik.
 • Ferroluce Vintage vägglampa C1523 turkos

  Ferroluce Vintage vägglampa C1523 turkos
  Keramisk vägglampa C1523 i vintagestil Med vägglampan C1523 har de italienska formgivarna fokuserat på det väsentliga. Den består nästan uteslutande av ett väggfäste och en sockel, som har skapats i en industriell stil och dessutom har en vit vintagepatina. Ljuskällan är placerad i en skärm av klarglas, som är formad som en gammal glödlampa. Böjda fästen i rostig metall kompletterar armaturen i vintagestil. Vägglampan C1523 är tillverkad i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och traditionella mönster och design, och är en unik produkt från den italienska tillverkaren.
 • Ferroluce Vägglampa C1675/1 med korg, 1-ljus, turkos

  Ferroluce Vägglampa C1675/1 med korg, 1-ljus, turkos
  Industriell design för moderna bostäder - Vägglampa C1675/1 Om man tittar på vägglampan C1675/1 så är tankar om takvåningar, retro- och vintagedesign inte särskilt långt borta. Denna modell använder sig av industriella stilars egenskaper och kombinerar dem med typiska vintageelement. Det är väl synligt på höljet av keramik som är försett med en blänkande lackering som avsiktligen ser gammal ut, eftersom det ser ut som att färgen håller på att flagna. Den metallkorg som sitter ovanför lampan ger också en rostbrun vintagetouch. En av denna italienska lamptillverkares specialiteter är att tillverka nya produkter som använder sig av gamla traditioner och design. Alla produkter är"Made in Italy" och är delvis handgjorda.
 • Ferroluce Giorgia vägglampa med keramisk skärm i turkos

  Ferroluce Giorgia vägglampa med keramisk skärm i turkos
  Vägglampa med en speciell finish: turkos färg i vintagestil Vägglampan Giorgia har en anmärkningsvärd kombination av material och färger: Keramik och metall, antik turkos och rostbrun. Lampans skärm är tillverkad av keramik, liksom väggfästet. Båda har målats med en turkos färg, där en speciell process har använts för att applicera färgen på ett sådant sätt att små luckor verkar så naturliga att de ser ut som om de har utvecklats under åren och bara är ett tecken på att produkten redan är mycket gammal. Naturligtvis är detta inte fallet. Ändå tillhör Giorgia verkligen den trendiga vintagestilen. Den keramiska skärmen är fäst vid väggfästet med rostbruna metallelement som också har en antik look, vilket ger armaturen ytterligare en vintage touch. Giorgia vägglampa kommer från retrolinjen hos en italiensk tillverkare som är mycket angelägen om att dess produkter ska vara handgjorda snarare än industriellt tillverkade. Särskilt dekorer och ytbehandlingar får en helt annan kvalitet när de appliceras för hand.
 • Ferroluce Vintage taklampa C132 vinröd

  Ferroluce Vintage taklampa C132 vinröd
  Made in Italy - taklampa C132 i vintage stil C132 taklampa är en modern, enkel taklampa med raffinerade tidstecken - helt i stil med den urbana stilen och perfekt matchar den vintage atmosfären. C132 imponerar med sina ljusa, glänsande färger och slitna ytor på keramiken, vilket ger denna lampa en speciell karaktär. Den runda formen, som blir smalare mot botten, och enkelheten i designen präglar denna lampa. Utrustad med en retrolampa med glödteknik eller med en kolfiberoptik, ser C132 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage taklampa C132 turkos

  Ferroluce Vintage taklampa C132 turkos
  Made in Italy - taklampa C132 i vintage stil C132 taklampa är en modern, enkel taklampa med raffinerade tidstecken - helt i stil med den urbana stilen och perfekt matchar den vintage atmosfären. C132 imponerar med sina ljusa, glänsande färger och slitna ytor på keramiken, vilket ger denna lampa en speciell karaktär. Den runda formen, som blir smalare mot botten, och enkelheten i designen präglar denna lampa. Utrustad med en retrolampa med glödteknik eller med en kolfiberoptik, ser C132 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage pendellampa C984 vit

  Ferroluce Vintage pendellampa C984 vit
  Raffinerade tecken i tiden och modern design - pendellampa C984 i vintage stil Design som fokuserar på det väsentliga och på den enkla, i kombination med subtila former och en blandning av blanka och slitna färgade ytor - det är hur pendellampa ljus C984 kan beskrivas. Den är gjord av keramik och passar perfekt i urbana möbler och en vintage atmosfär. Kännetecknande för denna lampa är den känsliga pendeln, som omges av en flätad matningskabel och förbinder lampskärmen med kapellet. Gjord i Italien.
 • Ferroluce C988 pendellampa i cement i skandinavisk stil

  Ferroluce C988 pendellampa i cement i skandinavisk stil
  Skandinavisk design tillverkad i Italien - pendellampa C988 i keramik och trä De pendellampa C988 imponerar med sin minimalism i rader och val av material. Inspirerad av nordisk rationalism ser keramiken och pendellampa fortfarande elegant och modern ut. Den ljusorange kabeln som ansluter taket och lampskärmen ger den en speciell touch. Lampan som ska användas är helt omsluten av skärmen och avger endast ljuset nedåt. Skärmens nedre kant är gjord av massiv ask, som lackeras i ek. Detta element gör att ljuset kan tränga in i omgivningen på ett särskilt varmt sätt. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vägglampa C1621, keramik och metall, vit

  Ferroluce Vägglampa C1621, keramik och metall, vit
  Modern vägglampa C1621 för nostalgisk känsla i vardagsrummet En harmonisk kombination av industriell design och vintageelement kombinerades i vägglampan C1621. Deras runda former och materialblandningen av keramik och metall kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen slutar i en uttag med en rostfärgad finish, som i sin tur är upphängd i en krökt metallkonsolen. En flätad kabel ansluter skärmen och kapellet. Lampskärmen och baldakinen fick en färgstark finish, varigenom lacken applicerades för hand och på vissa ställen är så infälld att lampan ser så gammal ut att färgen skalar av. Denna moderna lampa med raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Lamporna från den italienska tillverkaren är alla "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet inte bara i sin design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation.
 • Ferroluce Riccardo pendellampa med praktiskt kabeldrag

  Ferroluce Riccardo pendellampa med praktiskt kabeldrag
  Riccardo pendellampa med rustik design - justerbar i höjdled En rostbrun metallskärm och vita keramikelement med ett konstnärligt krackeleringsmönster är de utmärkande dragen hos Riccardo pendellampa med en åldrad look, som känner sig hemma i både lantliga och vintage-inredningar. Det integrerade kabeldraget med keramikelement som motvikt är särskilt praktiskt och gör det relativt enkelt att förkorta eller förlänga upphängningen (max. upphängning 150 cm, min. upphängning 70 cm). Made in Italy är nyckelordet för dessa lampor. Produktionen i Italien baseras huvudsakligen på manuellt arbete snarare än industriell produktion. Ytor och mönster appliceras enligt gamla traditioner och med hjälp av speciella tekniker. Resultatet av denna manuella produktion är en produkt som är unik.
 • Ferroluce Svart keramikpendellampa Edoardo, 31 cm

  Ferroluce Svart keramikpendellampa Edoardo, 31 cm
  Elegant vintagedesign: Edoardo pendellampa Edoardo pendellampa visar på ett imponerande sätt vilken effekt en enkel svart färg kan ha. Lampskärmen utan krusiduller är tillverkad av keramik och belagd med en blank svart lack. De gyllene skruvarna fulländar det budskap som lampan verkar representera: elegans och enkelhet med en enda, men effektiv detalj. Oavsett om det är industristil, vintage eller lantlig stil kan denna pendellampa hitta sin plats överallt. Edoardo pendellampa tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och traditionella mönster och design, som ligger till grund för dagens belysningsdesign från denna italienska tillverkare.
 • Ferroluce Vintage taklampa C134 vit

  Ferroluce Vintage taklampa C134 vit
  Keramisk taklampa C134 vintage finish C134 taklampa behöver inte en lampskärm, eftersom den bara består av en uttag som är inbyggd i ett keramiskt takfäste - allt detta gör att denna taklampa sticker ut. Det är just denna enkelhet och det glänsande vintage-lacket, som påminner om svunna tider, som ger lampan sin karaktär. Den minimalistiska designen bestäms av vintagestilen, som för närvarande upplever en väckelse. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Pendellampa C988 i skandinavisk stil vit

  Ferroluce Pendellampa C988 i skandinavisk stil vit
  Skandinavisk design tillverkad i Italien - pendellampa C988 i keramik och trä De pendellampa C988 imponerar med sin minimalism i rader och val av material. Inspirerad av nordisk rationalism ser keramiken och pendellampa fortfarande elegant och modern ut. Den ljusorange kabeln som ansluter taket och lampskärmen ger den en speciell touch. Lampan som ska användas är helt omsluten av skärmen och avger endast ljuset nedåt. Skärmens nedre kant är gjord av massiv ask, som lackeras i ek. Detta element gör att ljuset kan tränga in i omgivningen på ett särskilt varmt sätt. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage-vägglampa C1523, vinröd

  Ferroluce Vintage-vägglampa C1523, vinröd
  Vägglampa C1523 - som från en svunnen tid Detta tillbehör tillverkat i Italien verkar vara en relik från en tidigare era. Väggfästet och uttag av vägglampa C1523 är tillverkade av keramik. Som visas av tecken på slitage, är lacken på dessa sektioner delvis utelämnad. Metallfästen och skruvar i rostbrun yta understryker detta intryck. Skuggan, som är orienterad nedåt, är gjord av klart glas i rustik form. Beroende på vilken ljuskälla som används har C1523 en rent dekorativ effekt eller fungerar också som en funktionell direkt ljuskälla. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Pendellampa C1691 i bordeaux industriell design

  Ferroluce Pendellampa C1691 i bordeaux industriell design
  Tradition och modernitet i industriell design - C1691 pendellampa C1691 pendellampa kombinerar på ett harmoniskt sätt industriell design med vintageelement, vilket gör den till en perfekt match för moderna interiörer i båda stilarna. Lampans runda och enkla former, tillsammans med materialmixen av keramik och metall, fulländar den industriella stilen. Lampskärmen och baldakinen är målade för hand som om färgen redan flagnat på vissa ställen - ytterligare ett vintageelement. Skärmen hålls på plats av en metallupphängning med rostfärgad finish. Denna moderna armatur med sina sofistikerade tecken på tiden är idealisk för vintage- eller industristil. Den italienska tillverkaren producerar uteslutande "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet inte bara i designen utan också i produktionsmetoden, som har gått i arv från generation till generation - handgjord i Italien
 • Ferroluce Edoardo vägglampa i retrostil, svart

  Ferroluce Edoardo vägglampa i retrostil, svart
  Designen på Edoardo vägglampa påminner om svunna tider Den svarta kroppen på vägglampan - väggfäste och skärm - är till stor del tillverkad av keramik och sedan målad glansigt svart. Tillsammans med formen, som påminner om svunna tider, resulterar detta i ett belysningselement som ligger helt i linje med den trendiga retro- eller vintagestilen. Tack vare sin enkelhet kan vägglampan användas i både moderna vardagsrum och vardagsrum i vintagestil. Lamporna från denna italienska tillverkare kombinerar tradition och modernitet inte bara i sin design, utan också i hur de tillverkas. Särskild tonvikt läggs på traditionella produktionsmetoder, långt från industriell massproduktion. Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Keramisk vägglampa C1693 i svart industriell stil

  Ferroluce Keramisk vägglampa C1693 i svart industriell stil
  Vägglampan C1693 kombinerar industriell design med vintageelement Vägglampan C1693, tillverkad i Italien, är en harmonisk kombination av metall och keramik, som bearbetas på ett sådant sätt att de passar perfekt i inredning i vintage stil och industriell design. De delar av keramiken som verkar slitna och som medvetet lämnades utanför lacken för att ge lampan en nostalgisk touch är slående. Ett annat vintageelement är den rostfärgade ytan på fästet som förbinder lampskärmen och kapellet. I sin produktion, som exklusivt äger rum i Italien, kombinerar den italienska tillverkaren moderna produkter med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vit vägglampa Nicolo i vintagestil

  Ferroluce Vit vägglampa Nicolo i vintagestil
  Minimalistisk design med Nicolo keramisk vägglampa Med Nicolo vägglampa har de italienska formgivarna fokuserat på det väsentliga, nämligen väggfästet och uttaget. De har skapat dessa i en industriell stil och samtidigt gett dem en vit vintagepatina. Ljuskällan är placerad i en skärm av klarglas, som är formad som en gammal glödlampa - ytterligare en detalj i vintage-stil. Nicolo vägglampa tillverkades i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningsmetoder och traditionella mönster och design, som utgör grunden för de aktuella armaturdesignerna från denna italienska tillverkare.
 • Ferroluce Retro taklampa C105 vit

  Ferroluce Retro taklampa C105 vit
  Retro taklampa C105 enligt italiensk design Denna taklampa C105 skapar en profil av föreliggande genom sina starka färger och dess glansiga ytor, varigenom minnet av en stil av det förflutna bibehålls. Både lampskärmen och kapellet är av keramik. Med sin blanka yta, frånvaron av onödiga dekorationer och stödskruvarna med en guldfärgad yta kan taklampa användas i stilistiskt olika miljöer. taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med retrolampor med glödteknik eller med en kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Pendellampa C1691 i svart industridesign

  Ferroluce Pendellampa C1691 i svart industridesign
  Tradition och modernitet i industriell design - C1691 pendellampa C1691 pendellampa kombinerar på ett harmoniskt sätt industriell design med vintageelement, vilket gör den till en perfekt match för moderna interiörer i båda stilarna. Lampans runda och enkla former, tillsammans med materialmixen av keramik och metall, fulländar den industriella stilen. Lampskärmen och baldakinen är målade för hand som om färgen redan flagnat på vissa ställen - ytterligare ett vintageelement. Skärmen hålls på plats av en metallupphängning med rostfärgad finish. Denna moderna armatur med sina sofistikerade tecken på tiden är idealisk för vintage- eller industristil. Den italienska tillverkaren producerar uteslutande "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet inte bara i designen utan också i produktionsmetoden, som har gått i arv från generation till generation - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vintage pendellampa C984 svart

  Ferroluce Vintage pendellampa C984 svart
  Raffinerade tecken i tiden och modern design - pendellampa C984 i vintage stil Design som fokuserar på det väsentliga och på den enkla, i kombination med subtila former och en blandning av blanka och slitna färgade ytor - det är hur pendellampa ljus C984 kan beskrivas. Den är gjord av keramik och passar perfekt i urbana möbler och en vintage atmosfär. Kännetecknande för denna lampa är den känsliga pendeln, som omges av en flätad matningskabel och förbinder lampskärmen med kapellet. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage-hänglampa C1745, konformad, vinröd

  Ferroluce Vintage-hänglampa C1745, konformad, vinröd
  Konisk keramisk taklampa C1745 - industriell blickfång med retro charm I privata vardagsrum och offentliga miljöer, såsom kaféer och barer är C1745 pendellampa ljus det perfekta tillbehöret för en skvätt av retro stil. Den koniska nyansen, som är öppen längst ner, liksom baldakinen är gjord av keramik och sedan belagd med lack som exponeras på platser som spår av slitage. Det åldrade utseendet stöds också av den rostfärgade kedjefjädringen. Detta håller skuggan på en övre förlängning, som är försedd med en "F", som står för den italienska ljusproducenten Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Ferroluce Hänglampa C1750 med keramikskärm, vit

  Ferroluce Hänglampa C1750 med keramikskärm, vit
  Stor upphängningslampa C1750 med kupolformad keramisk skärm Vare sig ovanför vardagsrummet och matsalsbord i privata bostadsområden eller i offentliga kaféer och barer - det C1750 pendellampa ljus förtrollar rummet med sin vintage charm. Precis som taket är den stora, kupolliknande nyansen med två ringformade axlar gjord av keramik. Riktade brister i färgen ger pendellampa sin åldrande karaktär, vilket understöds av den rostbruna metallkedjedämpningen. Tillverkaren Ferroluce med sin initial på paraplyets övre förlängning, som används för att fästa upphängningen. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, vit

  Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, vit
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vintage-hänglampa C1745, konformad, svart

  Ferroluce Vintage-hänglampa C1745, konformad, svart
  Konisk keramisk taklampa C1745 - industriell blickfång med retro charm I privata vardagsrum och offentliga miljöer, såsom kaféer och barer är C1745 pendellampa ljus det perfekta tillbehöret för en skvätt av retro stil. Den koniska nyansen, som är öppen längst ner, liksom baldakinen är gjord av keramik och sedan belagd med lack som exponeras på platser som spår av slitage. Det åldrade utseendet stöds också av den rostfärgade kedjefjädringen. Detta håller skuggan på en övre förlängning, som är försedd med en "F", som står för den italienska ljusproducenten Ferroluce . - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vägglampa C1419 med höstdekor 10 cm

  Ferroluce Vägglampa C1419 med höstdekor 10 cm
  Keramisk vägglampa C1419 med damaskliknande finish och bladdekor Vägglampan C1419 är tillverkad av keramik och har en damaskliknande finish, vilket gör lampan unik inte bara visuellt utan även vid beröring. Löv och bladrankor är målade i blekt grönt och jordnära toner för en speciell look. Eftersom skärmen huvudsakligen målas för hand är varje armatur unik och dekorationen ser inte bara målad ut, utan i vissa fall som om den har bränts in. Vägglampan C1419 och alla andra modeller från denna tillverkare tillverkas i Italien med traditionella italienska mönster och former.
 • Ferroluce Vägglampa C1677/1 med korg, 3 lampor, svart

  Ferroluce Vägglampa C1677/1 med korg, 3 lampor, svart
  Keramisk vägglampa C1677 / 1 i retro design med tre nyanser Vägglampan C1677 / 1 bär decennier och tar medföljande vintage charm direkt in i vardagsrummet. Vägglampa, utrustad med tre spot nyanser, är tillverkad av keramik. Färgen utförs på ett sådant sätt att vissa områden förblir specifikt utan färg och verkar som tecken på användning. De främre delarna av paraplyerna samt metallburkåpan och paraplyhållarna bidrar också till den åldrande karaktären hos C1677 / 1 med sin rostiga bruna färg. - handgjord i Italien
 • Ferroluce PI pendellampa, cylindrisk, Ø 8 cm, röd

  Ferroluce PI pendellampa, cylindrisk, Ø 8 cm, röd
  PI-pendellampa med delvis matt och delvis blank yta PI-pendellampan imponerar med sin klara cylindriska form och kan enkelt integreras i olika inredningsstilar och bostadsområden. Den kan även användas i privata eller offentliga miljöer - t.ex. i restauranger eller hotell - ovanför bord eller diskar. En dekorativ ljuskälla, som kan beställas separat via tillbehören, är idealisk för belysning - Tillverkad i Italien
 • Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster, Ø 35 cm, röd/vit

  Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster, Ø 35 cm, röd/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Taklampa Madame Gres keramik höjd 30 cm, rosa

  Ferroluce Taklampa Madame Gres keramik höjd 30 cm, rosa
  Madame Gres pendellampa med dekorativ keramikskärm Madame Gres pendellampa fångar blicken med sin vågformade skärm, som är tillverkad av keramik. Designen ger lampan en dynamisk struktur och gör den till ett vackert dekorativt element. Madame Gres passar särskilt bra ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet. Den breda ljuskäglan lyser upp omgivningen jämnt. Lampan är handgjord i Italien.
 • Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster Ø 5,5 cm blå/vit

  Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster Ø 5,5 cm blå/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 74 cm, grön

  Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 74 cm, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Bellota av keramik, Ø 24 cm, orange

  Ferroluce Hänglampa Bellota av keramik, Ø 24 cm, orange
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Ayrton, keramik, längd 29 cm, röd

  Ferroluce Hänglampa Ayrton, keramik, längd 29 cm, röd
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 74 cm, gul

  Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 74 cm, gul
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 70 cm, grön

  Ferroluce Hänglampa Lariat av keramik, höjd 70 cm, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster Ø 5,5 cm röd/vit

  Ferroluce Hänglampa PI med blomstermönster Ø 5,5 cm röd/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Hänglampa Bellota av keramik, Ø 35 cm, grön

  Ferroluce Hänglampa Bellota av keramik, Ø 35 cm, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i vitt

  Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i vitt
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i rött

  Ferroluce Vintagebordslampa Lorenzo i rött
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Ferroluce C665 vägglampa i vinröd vintagestil

  Ferroluce C665 vägglampa i vinröd vintagestil
  Made in Italy – vintagevägglampa C665 av keramik och metall Vägglampan C665 i vintagestil har en enkel design och kännetecknas av de färgområden som ser slitna ut. Den är mycket modern tack vare sina ljusa färger och sin blanka yta, men den kan lätt integreras i urbana miljöer eller en vintagestämning tack vare sin keramik- och metallfinish. Den karakteristiska egenskapen hos denna lykta är det böjda metallfästet som håller lamputtaget som en lykta och som omges av en vävd sladd. Vägglampan C665 är en kombination av modern italiensk design och samtida stil, vilket gör den till ett övertygande val. - handgjorda i Italien
 • Ferroluce Rustik Riccardo vägglampa med vit keramik

  Ferroluce Rustik Riccardo vägglampa med vit keramik
  Riccardo keramisk vägglampa med rostbrun metallskärm Oavsett om lägenheten eller huset är inrett i rustik eller industriell stil passar Riccardo vägglampa båda, eftersom den både är puristisk i betydelsen funktionell industridesign och rustik i stilen. Det senare framhävs av den rostbruna metallskärmen och den keramiska hållaren med vitt krackeleringsmönster. Made in Italy - det gäller alla lampor från denna tillverkare, som har utvecklat och producerat sin retroserie med hjälp av gamla italienska mönster och traditionella tillverkningsmetoder. Särskild vikt läggs vid högkvalitativt utförande och individualitet. Detta säkerställer att konsumenterna håller en produkt i sina händer som inte bara är övertygande när det gäller design, utan också är särskilt hållbar.
 • Ferroluce Vintage taklampa C136 svart

  Ferroluce Vintage taklampa C136 svart
  Taklampan C136 med keramisk stomme som ser gammal ut Taklampan C136 har ingen lampskärm eller kupa alls utan består enbart av en keramisk stomme. I denna sitter lamphållaren, som med fördel utrustas med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberlook för att bibehålla stilen på hela armaturen. C136 är designad i vintagestil och därför medvetet trimmad för att se gammal ut. Den svarta färgen på den keramiska stommen har behandlats så att färgen på vissa ställen ser ut som om den inte längre är helt ny. Tillverkarna av dessa retro-lampor har utvecklat och fulländat denna speciella lackering och färgsättning. Traditionellt hantverk och gamla italienska mönster och färger utgör grunden för modellerna från denna tillverkare, som uteslutande tillverkar i Italien.
 • Ferroluce Vägglampa C1676/1 med korg, två ljuskällor, vit

  Ferroluce Vägglampa C1676/1 med korg, två ljuskällor, vit
  Två spotlights i retrodesign: Keramisk väggspotlight C1676/1 Det må vara en ny lampa, men det ser ut som om den redan har tjänat troget i flera decennier, även om tiden naturligtvis har satt sina spår. Så kan man beskriva den tvåljusiga väggstrålkastaren C1676/1, som på grund av sina egenskaper tydligt kan kategoriseras som retro eller vintage. Den keramiska stommen har en vitlackerad yta som ser ut som om den har naggats i kanten av tidens tand. Metallskärmen med skyddskorgen för ljuskällan har också en gammal och använd look med sin rostbruna färg. Alla lampor från denna italienska tillverkare tillverkas i Italien - en del av dem för hand. Det innebär att det traditionella hantverket bevaras och förs vidare - men utan att förlora det nya och moderna ur sikte.
 • Ferroluce C115 vägglampa i vintagestil vinröd

  Ferroluce C115 vägglampa i vintagestil vinröd
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage vägglampa C304/14 vit

  Ferroluce Vintage vägglampa C304/14 vit
  Glansig vägglampa C304/14 med vintagefinish En glansig yta och ytor som ser slitna ut i den vita färgen kännetecknar denna vägglampa C304/14, som är designad helt i vintagestil. Ljuset sprids i rummet både direkt uppåt på väggen och indirekt genom en liten slits på lampans undersida. Tack vare sin enkelhet och halvcirkelform smälter C304/14 väl in i urbana interiörer och en vintagekänsla. Denna armatur kombinerar enkel, modern design med raffinerade tecken från gamla tider Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Pendellampa C1660/1 med armatur, vit

  Ferroluce Pendellampa C1660/1 med armatur, vit
  Vintage pendellampa C1660/1 i industriell design När man tittar på pendellampan C1660/1 är tanken på en loftlägenhet, retro och vintagedesign inte långt borta. Faktum är att denna modell använder sig av den industriella stilens egenskaper och kombinerar dem med typiska vintageelement. Till exempel har den keramiska delen av höljet en vit färgfinish som medvetet har trimmats för att se gammal ut, så att det ser ut som om färgen redan har skalats av. Metallkorgen ovanför ljuskällan har också en vintagekänsla med sin rostbruna färg. Att skapa något nytt och samtidigt ta vara på gamla traditioner och mönster är en av specialiteterna hos denna italienska belysningstillverkare. Alla produkter är 100 procent "Made in Italy" och vissa är dessutom handgjorda.
 • Ferroluce Vägglampa C1675/1 med korg, 1-ljus, vit

  Ferroluce Vägglampa C1675/1 med korg, 1-ljus, vit
  Industriell design med en touch av vintage: Väggspotlight C1675/1 Funktionell industridesign med en touch av vintage och retro presenteras av väggspotlighten C1675/1, som är tillverkad av en blandning av keramik och metall - båda stilfullt trimmade för att se gamla ut. De vita keramikdelarna har målats i en speciell process så att de ser ut som om de är gamla och färgen har flagnat. Metallskärmen med korgen som skyddar ljuskällan matchar perfekt denna medvetna vintage-look med sin rostbruna färg. Kombinationen av nytt och gammalt, av tradition och modernitet är en av specialiteterna hos denna italienska belysningstillverkare. Alla produkter är helt och hållet "Made in Italy" och vissa är även handgjorda.
 • Ferroluce Vintage taklampa C135 dove

  Ferroluce Vintage taklampa C135 dove
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Keramisk vägglampa C1693 i vit industriell stil

  Ferroluce Keramisk vägglampa C1693 i vit industriell stil
  Vägglampan C1693 kombinerar industriell design med vintageelement Vägglampan C1693, tillverkad i Italien, är en harmonisk kombination av metall och keramik, som bearbetas på ett sådant sätt att de passar perfekt i inredning i vintage stil och industriell design. De delar av keramiken som verkar slitna och som medvetet lämnades utanför lacken för att ge lampan en nostalgisk touch är slående. Ett annat vintageelement är den rostfärgade ytan på fästet som förbinder lampskärmen och kapellet. I sin produktion, som exklusivt äger rum i Italien, kombinerar den italienska tillverkaren moderna produkter med traditionella tillverkningsmetoder som har överlämnats från generation till generation. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vägglampa i vintagestil C665 svart

  Ferroluce Vägglampa i vintagestil C665 svart
  Tillverkad i Italien - Vintage keramik- och metallvägglampa C665 Vägglampan C665 är helt designad i vintagestil och har en enkel design och kännetecknas av ytans färg som ser ut som om de är utslitna. Det är väldigt modernt på grund av de ljusa färgerna och den blanka ytan, men tack vare tillverkningen av keramik och metall passar det lätt in i stadsinredning eller en vintagestämning. Karaktäristiskt för denna lampa är det böjda metallfästet som håller uttag som en lykta och är omgiven av en flätad matningskabel. Tidens tecken i kombination med modern, italiensk design får vägglampan C665 att övertyga. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vintage-vägglampa C1523, svart

  Ferroluce Vintage-vägglampa C1523, svart
  Vägglampa C1523 - som från en svunnen tid Detta tillbehör tillverkat i Italien verkar vara en relik från en tidigare era. Väggfästet och uttag av vägglampa C1523 är tillverkade av keramik. Som visas av tecken på slitage, är lacken på dessa sektioner delvis utelämnad. Metallfästen och skruvar i rostbrun yta understryker detta intryck. Skuggan, som är orienterad nedåt, är gjord av klart glas i rustik form. Beroende på vilken ljuskälla som används har C1523 en rent dekorativ effekt eller fungerar också som en funktionell direkt ljuskälla. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, svart

  Ferroluce Vägglampa C1676/1 med korg, 2 lampor, svart
  Retro vägglampa C1676 / 1 av keramik med två fläckar Från nuvarande italiensk produktion, men tydligen från en svunnen tid - det är vägglampan C1676 / 1. Det breda väggfästet och de två nyanserna är gjorda av keramik. Vissa områden lämnas utanför lacken; dessa ser ut som spår av tid och användning. Detta intryck understöds av rostbruna snitt på paraplyerna, deras metallgaller och fästen. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Hänglampa C1680 av keramik, svart

  Ferroluce Hänglampa C1680 av keramik, svart
  Retro hängande lampa C1680 av keramik med en stor kupolskärm Den pendellampa C1680 är en elegant inredningselement med tappning charm, men kan även användas för funktionell direkt belysning. Baldakinen och den stora, kupolformade skuggan är gjorda av keramik. På vissa ställen appliceras lacken inte konsekvent så att intrycket skapas att pendeln har ackumulerat tecken på slitage över tiden. De metalliska elementen i de skyddande fjäderbenen som går under paraplyet och kedjedämpningen bidrar också till det gammaldags utseendet. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Pendellampa C1691 i vit industridesign

  Ferroluce Pendellampa C1691 i vit industridesign
  Traditionalitet och modernitet i industriell design - Hänglampa C1691 Hänglampan C1691 kombinerar industriell design med vintageelement och passar därför utmärkt ihop med moderna anläggningar i båda stilar. Lampans runda och enkla former, i kombination med keramiska och metalliska material, kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen och takkåpan är målade för hand, och det ser ut som att färgen redan håller på att flagna - ytterligare ett vintageelement. Skärmen hålls uppe av en metallupphängning som är försedd med en rostfärgad finish. Denna moderna armatur med sina sofistikerade tidsmärken passar idealiskt in i inredningar i vintagestil eller industriell design. Den italienska tillverkaren producerar endast "Made in Italy" och kombinerar den traditionella traditionen med modern teknik, inte bara vad gäller design utan även tillverkningsmetoder som har delats från generation till generation. - handgjorda i Italien
 • Ferroluce Vintage vägglampa C603, vit

  Ferroluce Vintage vägglampa C603, vit
  Vintagevit färgfinish på C603 keramisk vägglampa Har C603 vägglampan inte målats ordentligt? Nej, det är avsiktligt. De områden där ingen färg verkar ha applicerats har medvetet utelämnats, eftersom detta ger den en viss använd look som är mycket i linje med den trendiga vintage-stilen. Därför är den något ovanliga färgytan på denna armatur inte en defekt, utan ett medvetet valt trick som kräver skickligt hantverk från tillverkarna. Lamporna i denna retroserie tillverkas i Italien, ofta för hand. I synnerhet de speciella ytbehandlingarna och lackeringen kräver noggrann manuell produktion. Slutprodukten är alltid unik, tillverkad med största omsorg och känsla för detaljer.
 • Ferroluce C115 vägglampa i vintage stil dove

  Ferroluce C115 vägglampa i vintage stil dove
  Italiensk vägglampa C115 i vintagestil Denna vägglampa C115 skapar en nutidsprofil med sina starka färger, dess glänsande ytor och den slitna färgen och påminner samtidigt om förflutna tider. Tillverkad helt av keramik och utrustad med ett E27- uttag , den diskret designade lampan följer med och passar perfekt in i lokaler i urban stil och en vintage atmosfär. Det är enkelheten som ger denna vägglampa sin karaktär. Utrustad med en retrolampa med glödtrådsteknik eller med en kolfiberoptik, ser C115 särskilt snygg ut. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage taklampa C135 svart

  Ferroluce Vintage taklampa C135 svart
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage-vägglampa C603, svart

  Ferroluce Vintage-vägglampa C603, svart
  Keramisk vägglampa C603 med en åldrad look Vägglampan C603, tillverkad i Italien, får sin vintage charm från sitt speciella lack. Detta tillämpas medvetet och ofullständigt på vissa ställen, så att intrycket skapas att tidens härjningar har satt sitt prägel på lampan. Eftersom den är handgjord är varje kopia unik. Kroppen, som sticker ut runt rummet, är gjord av keramik. Det finns öppningar täckta med glas på toppen och botten, vilket gör att ljuset från R7s-lampan kan lysa på väggen som en upp-och-ner-accent. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, grön

  Ferroluce Hänglampa C1620, keramik och metall, grön
  pendellampa C1620 med keramisk skugga och kedjan suspension Denna hängande lampa ger intrycket av att vara en relik av ett gammalt ångfartyg. Faktum är att den bär en namnskylt som hänvisar till SS Puritan, som togs i bruk 1889 och användes på en del av rutten mellan New York och Boston. De rostbruna kedjelänkarna och fästelementen samt spår i lackytan på den cylindriska keramiska skärmen indikerar de tuffa förhållandena till sjöss och det förflutna. Som ett resultat är hänglampan C1620, tillverkad i Italien, en snygg blickfång och direkt lampa som kan utbreda sin charm både i det privata vardagsrummet och i baren. - handgjord i Italien
 • Ferroluce Vägglampa C1621, keramik och metall, grön

  Ferroluce Vägglampa C1621, keramik och metall, grön
  Modern vägglampa C1621 för nostalgisk känsla i vardagsrummet En harmonisk kombination av industriell design och vintageelement kombinerades i vägglampan C1621. Deras runda former och materialblandningen av keramik och metall kompletterar den industriella stilen. Lampskärmen slutar i en uttag med en rostfärgad finish, som i sin tur är upphängd i en krökt metallkonsolen. En flätad kabel ansluter skärmen och kapellet. Lampskärmen och baldakinen fick en färgstark finish, varigenom lacken applicerades för hand och på vissa ställen är så infälld att lampan ser så gammal ut att färgen skalar av. Denna moderna lampa med raffinerade tider är perfekt för möbler i vintage stil eller industriell design. Lamporna från den italienska tillverkaren är alla "Made in Italy" och kombinerar tradition med modernitet inte bara i sin design utan också i produktionsmetoden som har överlämnats från generation till generation.
 • Ferroluce Vintage taklampa C135 röd

  Ferroluce Vintage taklampa C135 röd
  Fyrkantig vintage taklampa C135 - italiensk design C135- taklampa är ett enkelt utformat, vinkelljus som nästan helt består av ett uttag . Det keramiska takfästet påminner starkt om den urbana stilen med sin delvis slitna yta och passar perfekt in i vintage-atmosfären. Det raffinerade minnet av svunna tider och designens enkelhet ger C135 en unik karaktär. taklampa är särskilt snygg när en rustik lampa med glödtrådsteknik eller med koltrådsutseende används. Gjord i Italien.
 • Ferroluce Vintage taklampa C1445 i duva 40 cm

  Ferroluce Vintage taklampa C1445 i duva 40 cm
  Keramisk taklampa C1445 i rustik vintagestil Taklampan C1445 förtrollar varje rum - oavsett om den lyser upp köket i ett lantligt hus eller vardagsrummet i en modern lägenhet med industriell design. Lampan har utformats med stor kunskap och tillverkats i Italien med traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser från många generationer, och påminner om vintagestilen med sin enkla form och speciella finish. Takfästet, sockeln och lampskärmen är tillverkade av högkvalitativ keramik och har en finish i vintage dove-lack. Små metallelement i rostbrunt förfinar vintageutseendet ytterligare och håller den runda skärmen på baldakinen. Tillverkad i Italien.
 • Ferroluce Vintage taklampa C134 turkos

  Ferroluce Vintage taklampa C134 turkos
  C134 taklampa med keramikhållare och vintagefärgad finish Taklampan C134 gör inte mycket väsen av en lampskärm. Faktum är att den helt enkelt klarar sig utan. Bara ett lamputtag som är inbyggt i ett keramiskt takfäste med en diameter på 25 cm - det är allt som finns i taklampan C134. Denna minimalistiska design kännetecknas dock av en känsla av industriell design och vintagestil. Båda stilarna upplever just nu en renässans. C134 har en minimalistisk, funktionell design i linje med 1900-talets industridesign, och dess speciella färgfinish ger den utseendet av en vintageprodukt. Taklampan C134 ser särskilt elegant ut när den är monterad med en Rustika-lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik.