Ferro Luce lampor

Italienska designermärket Ferroluce har flera kollektioner med belysning för unik inredning. Det finns lampor i olika stilar som de kallar Retro, Classic och Deco. Här på Lampkultur älskar vi deras takkronor i florentinsk stil med mycket blommor och blad.

Handtillverkad belysning från Ferroluce

 • Grön takkrona Francesca

  Grön takkrona Francesca
  Florentinsk ljuskrona Francesca i kärleksfull och detaljerad utformning, med blommor av högkvalitativa Asfour-kristallerDen frodiga, mörkgröna färgen är en av de mest slående egenskaperna hos denna konstfullt utformade ljuskrona av metall och kristall. Den är en perfekt imitation av naturen med dess fräscha och livfulla kraft och ger vardagsrummet en bit av denna speciella utstrålning. Den gröna metallramen, som delvis är täckt av gyllene patina, ser ut som bladrankor, och de konstnärligt bearbetade kristallblommorna kompletterar utseendet på ett harmoniskt sätt. Armaturerna från den toskanska tillverkaren, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än som en serietillverkare, tillverkas i Italien och är främst inriktade på klassiska ljuskronor och den florentinska stilen, där bevarandet av traditionen ofta kombineras med moderna stildrag.
 • Färgglad takkrona NOVARA

  Färgglad takkrona NOVARA
  Högkvalitativt dekorerad ljuskrona NOVARA med 170 cm upphängningMed en diameter på 57 cm är ljuskronan NOVARA så kompakt utformad att alla applikationer som kommer från korpusen skapar en extremt sammanhängande bild. Totalt sex E14-glödlampor är insatta som yttre hörnmarkeringar. De är anslutna till huvuddelen via svepande, krämfärgade metallstag. Därifrån individualiserar överdimensionerade kronblad ljuskronan, som tillverkades enligt IP20-standarder. Tillverkad inom ramen för en manufakturproduktion i den toskanska moderfabriken. En dimmer, som inte ingår i leveransen, kan också användas för att anpassa ljuset till den omgivande ljusstyrkan.
 • Blominspirerad hänglampa NOVARA

  Blominspirerad hänglampa NOVARA
  Mysig NOVARA-pendellampa i florentinsk stil NOVARA-pendellampan är en skapelse av färgkoordinerade element som är individuellt förbundna med metallsträngar. Dessa bildar blommor av olika intensitet samt andra blommiga komponenter. Fyra 40 Watt-lampor med E14-sockel är jämnt placerade i förhållande till varandra. I princip skulle en anpassning till ljusförhållandena i rummet vara möjlig. För detta måste dock en separat dimmer köpas. Upphängningen av 45 cm x 45 cm hänglampa är 165 cm. Lämplig som en rumsavdelande kompletterande lampa, till exempel för att matcha matbordet.
 • Takkrona Marai

  Takkrona Marai
  Sexljus Marai-ljuskrona i florentinsk stil Sensommarens alla praktfulla blommor - rosor, vallmo, blåklint och sädesax - har samlats till en frodig blombukett i denna rikt dekorerade ljuskrona som ger glädje året runt och dessutom ger stämningsfull belysning med sex ljuslyktor. Marai - ett fascinerande blickfång för privata vardagsrum, men också till exempel en elegant ljuskälla för ett kafé med romantisk känsla.
 • Dekorativ hänglampa ANCONA

  Dekorativ hänglampa ANCONA
  Massiv ANCONA-pendellampa med fyra flammorPendellampan ANCONA övertygar med naturliga färger, ett dekorativt utseende av hög kvalitet och ljusstyrkan från de fyra symmetriskt placerade ljuskällorna. Den har inte bara en dekorativ effekt, utan kompletterar också praktiskt taget varje inredningsdetalj. På vissa ställen har lampskärmarna försetts med en guldbeläggning, vilket ger en ädel karaktär. Även i dagsljus vet den hur man sätter scenen. Tillverkad i en toskansk fabrik som i årtionden har varit synonym med högkvalitativ hemmabelysning. Tillverkad i enlighet med IP20-reglerna.
 • Fogliame - elegant takkrona med bladdekoration

  Fogliame - elegant takkrona med bladdekoration
  Fogliame-ljuskrona med tygskärmar, bladguldbeläggning, högkvalitativa Asfour-kristaller och en förtrollande metalldekoration i form av ett bladDenna ljuskrona är ett högklassigt belysningsobjekt som inte bara imponerar på alla åskådare utan också ger en inbjudande belysning med mysigt ljus. De rödbruna skärmarna dämpar ljuset från glödlamporna - även halogen- eller lågenergilampor för E14-sockel kan användas - och sprider det bländfritt i rummet. Skärmarna kompletteras visuellt av dekorativa kristallskålar och droppar samt en metallram med dekor i matt guld i form av bladrankor. Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och är främst inriktade på klassiska ljuskronor och den florentinska stilen, där bevarandet av traditionen alltid kombineras med moderna stildrag.
 • Elegant takkrona ANCONA med rosor

  Elegant takkrona ANCONA med rosor
  Sexflammig ANCONA ljuskrona med 40 Watt stearinljusTrots sina dimensioner är ANCONA ljuskrona relativt kompakt, vilket är resultatet av den omfattande anslutningen av de enskilda elementen. Med utgångspunkt från en central korpus, som ligger under de angränsande metallstöden, är sex flammor jämnt fördelade. Ljuskällor med E14-sockel kan väljas, t.ex. energisnåla ljuskällor eller LED-ljuskällor. Inte bara rent dekorativt ett blickfång, utan kännetecknas särskilt av en hög ljusstyrka. Från den toskanska manufakturen, som alltid kombinerar en florentinsk stil med moderna aspekter.
 • Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor

  Iögonfallande designtakkrona Meldra, 8 ljuskällor
  Meldra designkrona med åtta ljus - en riktig fröjd för ögatÄälskare av speciell estetik kommer att bli förtjusta i detta iögonfallande exempel på italiensk glaskonst: Meldras lekfullt sammanflätade ram pryds av åtta välformade lampglas i temperavitt, vars skönhet framhävs särskilt väl av det strålande ljuset från stearinljusen. Den ovanliga designen fulländas av de många frukterna av Muranoglas som hänger ner från Meldra. Denna ljuskrona ger en extravagant känsla till många inredningsstilar och ser även bra ut när den är släckt.
 • Blommigt dekorerad taklampa Tulipe, 6 ljuskällor

  Blommigt dekorerad taklampa Tulipe, 6 ljuskällor
  Blomsterdesignad taklampa Tulipe - handgjord i ItalienEtt mästerverk inom italiensk armaturkonst är taklampan Tulipe, som designades enligt modellen av blommor i florentinsk stil. Högkvalitativa material och förstklassigt utförande i traditionellt hantverk gör den till ett unikt belysningsobjekt som kan monteras både i taket och på väggen. Färgsättningen av denna armaturskapelse i delikat grönt med gyllene patinering och vita blommor med rosafärgade detaljer förstärker armaturens romantiskt-blommiga effekt och gör den till en elegant dekoration även när den är avstängd.taklampan Tulipe tillverkades av högkvalitativa material i handgjort hantverk i Italien. Tillverkaren, som har sitt säte nära Florens, kännetecknas av sina unika ljuskreationer, som är förstklassigt utformade och sprider sin helt egen charm.
 • Praktfull kristalltaklampa Guel

  Praktfull kristalltaklampa Guel
  Taklampan Guel med tre lampor är en strålande fokuspunkt i en lyxig miljö. Stommen är täckt med bladguld, som skiner vackert i ljuset från glödlamporna. Guel är utrustad med klara kristallelement överallt, där ljuset bryts och orsakar en förtrollande gnista.
 • Iögonfallande glastakkrona MESSINA

  Iögonfallande glastakkrona MESSINA
  Iögonfallande, blominspirerad takkrona MESSINA Takkronan MESSINE med 4 ljuskällor präglas av vackra pastellnyanser, blominspirerad stil och glittrande kristaller och är ett vackert dekorationsobjekt även i släckt tillstånd. I tänt stillstånd får de droppformade kristallerna ljuset att gnistra. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Designer-hänglampa Greta med guldpatina

  Designer-hänglampa Greta med guldpatina
  Gyllene band med kristallhängen - Greta pendellampaVid första anblicken ser Greta pendellampa ut som en trasslig struktur av gyllene band. Om du tittar närmare ser du att banden är knutna i öglor, som delvis är dekorerade med kristall och tillsammans bildar en struktur som är pendellampans skärm. I mitten av öglorna är de sex socklarna för glödlamporna också integrerade. Förutom kristallerna är det även ytbehandlingen av järndelarna som ger pendellampan dess speciella glans och glamour: de är täckta med bladguld och patinerade i vitt. Vid tillverkningen av dessa lampor (Made in Italy) läggs stor vikt vid traditionell design och hantverkstekniker som är typiska för den florentinska stilen. Men även moderna trender tas upp och införlivas.
 • ANCONA - drömlik takkrona, 110 cm

  ANCONA - drömlik takkrona, 110 cm
  Drömlik Ancona-ljuskrona - ren romantikDet krävs lite utrymme i rummet för att hänga denna juvel. Ancona-ljuskronan går långt utöver det som kallas en ljuskälla. Här har den toskanska tillverkaren verkligen gått hela vägen och skapat en ljuskrona som man annars bara kan se på museer. Helt i enlighet med traditionen i den florentinska stilen påminner de svepande kurvorna i den ornamentala ramen och de 12 flamformade lamporna som är monterade på den om en frodig blombukett. Följaktligen övergår designen sedan mot mitten i en bukett av imiterade rosor, som ser lika förtrollande ut på denna ljuskrona som de gör i trädgården. Sagolikt, skulle man nästan kunna säga, och mycket mer än bara ljus.
 • Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor

  Takkronan Viticcio - lika vacker som blomrankor
  Takkrona Viticcio med blykristall Den som älskar naturens skönhet behöver inte stirra sig blind på trädgården eller köpa med sig snittblommor hem. Denna takkrona är ett utmärkt bevis på att belysning också kan ta med naturens skönhet in i hemmet. Viticcio är mycket noggrannt, kärleksfullt och naturtroget gestaltad. Rankorna på armaturen påminner faktiskt om den typ av drömlikt charmia rankor man kan se slingra sig över murar. Takkronan består av en gröngyllene stomme och blomliknande kristalldekorationer i en vacker röd nyans. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Filigran taklampa Tulipe i florentinsk stil

  Filigran taklampa Tulipe i florentinsk stil
  Tulipe - en taklampa med två lampor i florentinsk stil - tillverkad i ItalienTak- eller vägglampan Tulipe, som traditionellt tillverkats i florentinsk stil i Italien, är en juvel i taket eller på väggen och fångar blicken med sina fina färger och rika dekorationer med blad och blommor. Delikata gröna blad dekorerade med lite guldpatina och olika blommor i vitt med rosafärgade accenter ger taklampan Tulipe dess unika charm. Lampfabriken, där den förtrollande Tulipe-lampan tillverkas med gediget hantverk i traditionell florentinsk stil, ligger i närheten av Florens.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 6 ljuskällor
  Färgglad, blominspirerad taklampa FERRARA Blominspirerade taklampan FERRARA består av blommig metalldekor i varma pastellnyanser som röd, grön och beige. FERRARA utgör en dekorativ färgklick både i taket och på väggen. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas

  Takkrona PISA med 4 ljuskällor, silver, glas
  Takkrona PISA i silver med glittrande hängen Takkronan PISA i bladsilverutseende och 4 ljuskällor är dekorerad med vackra blad. Hängen av genomskinliga, slipade droppar i glas eller kristall beroende på utförande sörjer för förtrollande ljuseffekter. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Iögonfallande takkrona MESSINA med blykristaller

  Iögonfallande takkrona MESSINA med blykristaller
  Iögonfallande, blominspirerad takkrona MESSINA Takkronan MESSINE med 4 ljuskällor präglas av vackra pastellnyanser, blominspirerad stil och glittrande kristaller och är ett vackert dekorationsobjekt även i släckt tillstånd. I tänt stillstånd får de droppformade kristallerna ljuset att gnistra. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Charmig takkrona FOGGIA, blykristall

  Charmig takkrona FOGGIA, blykristall
  Graciös ljuskrona FOGGIA i florentinsk stilFOGGIA förtrollar med sin filigrana design i florentinsk stil, den fina och varma färgsättningen och de rika hängena och ornamenten av slipat glas eller blykristall. Den sexljusa ljuskronan FOGGIA fängslar varje betraktare med sitt gnistrande utseende och lyser upp t.ex. matbord på ett utmärkt sätt.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som en manufaktur än som en serieproducent, tillverkas i Italien och främst inom området klassiska ljuskronor samt florentinsk stil, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Elegant takkrona PISA, guld, blykristall

  Elegant takkrona PISA, guld, blykristall
  PISA liten ljuskrona i bladguldlook med glittrande hängenDen guldfärgade ramen på ljuskronan PISA har dekorerats med vackra blad. Den är täckt från topp till botten med skimrande, slipade droppar av glas eller blykristall, som ger ljuskronan dess ädla utseende och skapar en förtrollande ljuseffekt.Lamporna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som en fabrik än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 5 lampor

  Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 5 lampor
  Florentinsk ljuskrona Tulipe - tillverkad i ItalienTulipe tillverkas i en belysningsfabrik nära Florens. Solid hantverk i traditionell florentinsk stil är varumärket för denna fabrik. Ljuskronan Tulipe, dekorerad med blommor och blad av järn, är utrustad med fem brännpunkter, som ser särskilt eleganta ut när de är utrustade med ljuslyktor med glödtrådsteknik eller kolglödtrådsoptik. De skira gröna bladen är täckta med en lätt guldpatina. Blommorna med roséfärgade accenter ger lampan dess unika charm.
 • Försilvrad takkrona Jeliza, 6 ljuskällor

  Försilvrad takkrona Jeliza, 6 ljuskällor
  Ljuskälla i klassisk antik design - Jeliza ljuskrona med bladfinish i silverDen här vackra ljuskronan kompletterar inredningen i ett rum i klassisk antik design med en ljuskälla vars ram har förfinats med en bladfinish i silver som skiner i ljuset från stearinljusen. Jeliza är också upphängd med droppar i klarglas som gnistrar imponerande i ljuset och gör hela ensemblen ännu mer lyxig.
 • Florentine taklampa Tulipe, 5 lampor

  Florentine taklampa Tulipe, 5 lampor
  Taklampa med 5 lampor Tulipe för italienska accenter i vardagsrummet Tillverkad enligt traditionellt hantverk och med den charmerande Florentine-stilen, taklampan Tulipe är en fröjd med sina fem lampor. Armaturen, med sina mjuka färger och rika dekorationer med blad och blommor, kan installeras både i taket och på väggen och har en fantastisk betoning. Tulipe visar en diskret grön på bladen, som är täckta med en guldpatina, och rosa accenter på de vita blommorna. Denna armatur är ett blickfång i alla rum och är perfekt harmoniserad med lämpliga inredningar i Florentine-stil eller i lanthus-atmosfären.
 • Drömlikt vacker hänglampa Ancona

  Drömlikt vacker hänglampa Ancona
  Graciös och detaljerad - Acona pendellampa med rosmotivAcona pendellampa lyckas ge alla rum atmosfären av en sagolik balsal. En filigranram förbinder med en vacker svängning en övre knopp med den nedre ringen, så att den har formen av en klocka. Det är dock bara ramen som har denna form, eftersom det är ramen som bär rosapplikationerna - och dessa är huvudmotivet i denna vackra taklampa från en populär toskansk tillverkare. Rosen är inte bara en symbol för kärlek, utan också för en frisk livsglädje som tillsammans med lite romantik skapar en fantastisk känsla. Det är precis vad denna lampa åstadkommer - den andas in lite söt livsglädje i varje rum och ger de närvarande en känsla av att vara förälskade i Florens. Och vad kan vara vackrare?
 • Vägglampa Lotti i florentinsk stil

  Vägglampa Lotti i florentinsk stil
  Konstnärlig vägglampa LOTTI med blomdekor Vägglampan LOTTI lyser med ett detaljerat designat blommönster. Detta består främst av böjda grenelement, såväl som blommorna. De naturligt böjda grenarna harmoniserar inte bara med den konstnärliga formen utan också med den ovanliga färgen. Både krämfärgen och den blå är väldigt mjuk och ljus, vilket gör lampan till ett mycket trevligt, varmt designelement i rummet. Det lockar utseende, men det är inte ett permanent blickfång, särskilt i trevligt varma rum, men smälter in underbart med den övergripande bilden. De fyra olika inriktade lamporna säkerställer god belysning.
 • Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 60 cm

  Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 60 cm
  Förtrollande taklampa från NADJA med klara blykristallerKlara kristaller på den filigranliknande grenen av vit metall med gulddekor gör taklampan från NADJA till ett gnistrande inredningselement. Ljuskällorna bakom skärmen som består av otaliga grenar och blad skapar en imponerande ljuseffekt i rummet och får kristallerna att lysa.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Elegant takkrona PISA, guld, glas

  Elegant takkrona PISA, guld, glas
  PISA liten ljuskrona i bladguldlook med glittrande hängenDen guldfärgade ramen på ljuskronan PISA har dekorerats med vackra blad. Den är täckt från topp till botten med skimrande, slipade droppar av glas eller blykristall, som ger ljuskronan dess ädla utseende och skapar en förtrollande ljuseffekt.Lamporna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som en fabrik än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Grön blominspirerad taklampa ALESSANDRIA

  Grön blominspirerad taklampa ALESSANDRIA
  ALESSANDRIA Florentinsk taklampa i strålande gröntI florentinsk stil är den 84 cm långa taklampan ALESSANDRIA tillverkad av grönlackerad metall. Många handgjorda kristallglasblommor och kristalldroppar bryter ljuset och skapar en gnistrande ljuseffekt. ALESSANDRIA kan också monteras på en stor vägg som ljuskälla och dekorativt element.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Vägglampa Como i blomform

  Vägglampa Como i blomform
  Funktionell vägglampa Como i form av en blomma Vägglampan Como är den verkliga versionen av en överdimensionerad blomma, i vars kärna en 40 watt lampa med ett E27- uttag används. Bladanslutningarna är silverfärgade och, som allt annat på denna lampa, av metall. Den mäter 10 cm i höjd och har en diameter på 32 cm. Valfritt kan den också användas som takbelysning. Vid behov kan ljusintensiteten dämpas med en separat modul och därmed anpassas till rummet.
 • Stor taklampa Marian i matt guld

  Stor taklampa Marian i matt guld
  Konstfullt utformad taklampa Marian i florentinsk stil Kombinationen av bladguld och bladsilver passar taklampan Marian utomordentligt bra och skapar en lätt skuggning. Med detta speciella utseende passar Marian som taklampa perfekt i klassiskt inredda rum, där den med en total längd på 110 cm snabbt fångar blicken och verkligen inte missar sin effekt i gastronomiska eller offentliga områden. Armaturerna från den toskanska tillverkaren, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än som en serietillverkare, tillverkas i Italien och återfinns främst inom området klassiska ljuskronor samt florentinsk stil, där bevarandet av traditionen alltid kombineras med moderna stildrag.
 • Taklampa Daila

  Taklampa Daila
  Sexljus taklampa Daila i florentinsk stilOm du inte bara har en känsla för stil och elegans, utan också för romantik, kommer du säkert att gilla denna vackra taklampa i florentinsk stil. Ramen är mycket detaljerad och hela ensemblen ser ut som ett vackert blomsterarrangemang. Redan släckt är Daila ett absolut blickfång i rummet, men dess fullständiga charm utvecklas bara när ljuset tänds.
 • Vackert utformad taklampa TURIN

  Vackert utformad taklampa TURIN
  Fantastisk taklampa från TURIN med filigrandekorationDen graciösa taklampan från TURIN ser ut som något ur en saga. Den runda lampan består av en liten ram från vilken otaliga, filigranartade böjda stag utgår. Dessa eleganta stag är dekorerade med små blad och intrikat slipade blykristaller. Taklampan, som är helt i färgerna vitt, guld och rött, är förkroppsligandet av ren lyx och kommer garanterat att dra till sig allas uppmärksamhet. TURIN dekorerar de mest skilda rum, som vardagsrummet eller sovrummet, och sätter ädla accenter överallt. Armaturen fästs med hjälp av en takkrok. Armaturtillverkaren har sitt säte i det vackra Toscana och tillverkar uteslutande i sitt italienska hemland.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 3 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 3 ljuskällor
  Färgglad, blominspirerad taklampa FERRARA Blominspirerade taklampan FERRARA består av blommig metalldekor i varma pastellnyanser som röd, grön och beige. FERRARA utgör en dekorativ färgklick både i taket och på väggen. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 42 cm

  Fantastisk taklampa NADJA genomskinlig 42 cm
  Förtrollande taklampa från NADJA med klara blykristallerKlara kristaller på den filigranliknande grenen av vit metall med gulddekor gör taklampan från NADJA till ett gnistrande inredningselement. Ljuskällorna bakom skärmen som består av otaliga grenar och blad skapar en imponerande ljuseffekt i rummet och får kristallerna att lysa.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 6 lampor
  Ljuskrona Toscana i typisk florentinsk designRöda blommor och gröna, långskaftade blad av järn pryder kronan på den sexflammiga ljuskronan Toscana. Ljusstakarna och ljusplattorna är i en fin nyans av beige eller kräm. Socklarna är utrustade med E14-ljusstakar (ingår ej). Klassiskt används en ljuskrona som denna för att belysa ett bord, t.ex. i matsalen. Toscana-ljuskronan är tillverkad i tradition med de populära florentinska lamporna. Detaljerade blommor och bladrankor är några av de visuella kännetecknen för denna stil. Tillverkaren av dessa lampor ligger i närheten av Florens och har ägnat sig åt denna speciella stil.
 • Elegant bordslampa Felce med textilskärm

  Elegant bordslampa Felce med textilskärm
  Snygg Felce bordslampa med silverblad - tillverkad i ItalienEn mycket ädel modell i sitt slag är Felce bordslampa, som är i svart och silver. Basen och armen är försedda med silverblad liksom det enda dekorativa elementet som finns på denna lampa, nämligen ormbunksbladen på ramen. Deras spetsar slutar där den klassiska svarta textilskärmen börjar i en lika klassisk rektangulär form. På insidan är skärmen - som matchar ramen - också silverfärgad, vilket har en positiv inverkan på ljuseffekten. Sammantaget är Felce bordslampa ett puristiskt belysningselement som drar nytta av den italienska designens hantverkskunnande och elegans.
 • Förtrollande taklampa FERRARA, 8 ljuskällor

  Förtrollande taklampa FERRARA, 8 ljuskällor
  Färgglad taklampa FERRARA i florentinsk stilFERRARA - en dekorativ taklampa i florentinsk stil - består av kalyxer, blad och blomställningar av metall, som är färgade i varma pastellfärger av rött, grönt och beige. Oavsett om den monteras i taket eller på väggen - FERRARA är extremt dekorativ och ett färgstänk.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Glamorös taklampa VICENZA

  Glamorös taklampa VICENZA
  Utsökt taklampa VICENZA med blomoptikTaklampan VINCENZA är en konstnärlig accessoar med praktisk tillämpning. Designen består av gyllene blad och stjälkar som utgår från en öppningsform i mitten. De tio silverfärgade blommorna ger både färg och andra växtformer och är placerade i ett runt mönster med jämna mellanrum runt hela armaturen. Resultatet är en dekorativ helhetsbild som garanterat väcker uppmärksamhet. En annan speciell egenskap är de fem dolda och osynliga lamporna. De är diskret dolda bakom ramen och sätter därmed armaturens genomtänkta design i rampljuset. Trots detta garanteras naturligtvis en god belysning av rummet.
 • Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm

  Taklampa Ancona med rosdekor, 115 cm
  Täckt av rosor: Taklampan Ancona är en blommig dröm Rosen symboliserar kärlek och skönhet. Det är kanske därför det är så populärt att både ge bort och dekorera med denna blomma. Rosen kan även uppfattas som något hemlighetsfull. Det är flera faktorer som ligger bakom vår fascination för rosen men en sak är klar: vi älskar den! Armaturens blommor är större än de vi hittar ute i naturen, men när det gäller skönhet och förmågan att förtrolla fattas ingenting. Den blominspirerade taklampan utgör både belysning och dekoration samtidigt! Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Mayleen - elegant taklampa med kristaller

  Mayleen - elegant taklampa med kristaller
  Festlig taklampa Mayleen med kristallupphängningTaklampan Mayleen ser ut som en rakt utspringande blomma. Att beskriva effekten av dess utseende som ädel är nästan för lite. Den traditionella toskanska tillverkaren spelar skickligt med de vackra kurvorna i de filigrana bladformerna och de accenter som sätts av de slipade Asfour-kristallerna i mitten och vid kanten av den hjulformade konstruktionen. Den matta bladguldbeläggningen gör resten för att göra denna armatur till en tidlös klassiker som vet hur man sprider en touch av lyx utan att överdriva det.
 • Vägglampa Leah

  Vägglampa Leah
  Som en sol som skiner från himlen: detaljerad florentinsk vägglampa Leah med metallblad och kristallblommor En armatur kunde knappast designas varmare och det är verkligen anledningen till att den florentinska vägglampan Leah ser inbjudande ut vid första anblicken. Förutom de rödskuggade bladen av metall är Leah försedd med Asfour-kristaller ordnade i blommor, vilket skapar en lätt gnista på grund av deras reflekterande effekt. Vägglampan ser imponerande ut, inte minst på grund av sin stora storlek på 70 cm. En förstklassig florentinsk lampa! Lamporna från den toskanska tillverkaren, som ser sig själva som ett tillverkningsföretag snarare än en serieproducent, tillverkas i Italien och mestadels inom klassiska ljuskronor såväl som i florentinsk stil, där bevarande av tradition upprepade gånger kopplas till moderna stilar. .
 • Taklampa Fiama, 3 ljuskällor

  Taklampa Fiama, 3 ljuskällor
  Florentinsk taklampa Fiama med rosendekor - 3 lågorDen omsorgsfullt utformade taklampan Fiama i florentinsk stil inspirerar med en bukett där röda rosor dominerar. Stora kalyxer, från vilka stearinljus sprider ett stämningsfullt ljus, och gröna blad kompletterar den vackra helheten. Denna vackra ljuskälla understryker särskilt en inredningsstil med romantisk känsla.
 • Vägglampa Viticcio

  Vägglampa Viticcio
  Viticcio vägglampa med två lampor och panicles av blykristallDen som uppskattar naturens skönhet behöver inte begränsa denna preferens till trädgården eller utformningen av vardagsrummet med gröna växter eller blommande representanter för släktet, eftersom denna vägglampa är ett enastående exempel på hur belysning också kan ha blommiga egenskaper. Viticcio har utformats mycket omsorgsfullt och kärleksfullt, de slingrande rankorna påminner verkligen starkt om vad man kan se ute i naturen, till exempel när de skira gröna rankorna slingrar sig längs en vägg och skapar en sagolik charm. Förutom den grön-gyllene ramen är det en blomliknande kristalldekoration i delikat rött som pryder den florentinska vägglampan. Lamporna från denna toskanska tillverkare, som ser sig själv mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, där bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska drag.
 • CESTA herrgårdshänglampa med 1 ljuskälla

  CESTA herrgårdshänglampa med 1 ljuskälla
  Formfulländad hänglampa Cesta Denna hänglampa i serien Cesta har en formskön metallstomme i vitt/guld. Den stabiliserar den handdekorerade keramikskärmen, vars korgliknande, flockade struktur ger en effektfull allmänbelysning och skapar ett stämningsfullt spel mellan ljus och skuggor. Hänglampan passar extra bra för rustikt inredda vardagsrum och hittar sin definitiva plats över matbordet. VIKTIG ANMÄRKNING: Den dekorativa målningen på bilden visar ett mönster av den färdiga produkten. Eftersom varje artikel handmålas förekommer vissa avvikelser, ytterligare dekorationer och varierade motiv. På så sätt blir varje lampa en unik artikel som visar på konstnärligt handarbete.
 • Fantastisk taklampa TRIEST

  Fantastisk taklampa TRIEST
  Färgglad, blominspirerad taklampa TRIEST Taklampan TRIEST utgörs av en blominspirerad stil i cremefärgat, grönt och rött. Fattningarna som håller uppe ljuskällorna påminner om blomblad. Taklampan TRIEST ger ett dekorativt intryck i taket - även i släckt tillstånd - tack vare den färgglada gestaltningen. TRIEST passar också i stora rum tack vare sin längd om 100 cm. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 60

  Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 60
  NADJA taklampa med röda kristaller sätter färgstark accentRöda kristaller på den filigranliknande grenen av vit metall med gulddekor gör NADJA taklampa till ett iögonfallande inredningselement. Ljuskällorna bakom metallskärmen som består av otaliga grenar och blad i färgerna vitt, guld och rött skapar en imponerande ljuseffekt i rummet och får de lila kristallerna att lysa.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, där bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Hänglampa C1660/1 med bur, svarta

  Hänglampa C1660/1 med bur, svarta
  pendellampa C1660 / 1 gjord av keramik och metall med buren Med den här hänglampan går den gammaldags lackeringens vintagecharm och de rostbruna sektionerna hand i hand med de öppna skruvarnas industriella stil. Skärmen på C1660 / 1 är gjord av keramik och försedd med ett metallburhölje från uttag . Dessutom finns det rostbruna metallelement på paraplyets fäste. Det hängs upp från det runda keramiska taket med ett brunt rep. - handgjord i Italien
 • Hänglampa Florenz 4 lampor pastello patinato röd

  Hänglampa Florenz 4 lampor pastello patinato röd
  Förtrollande ljuskrona Florens - en romantisk smycke Den blommigt designade ljuskrona Florens är utsmyckad med frodiga rosor och är den garanterade höjdpunkten i en romantisk inredningsstil. Med den framgångsrika färgkombinationen blir hänglampan ett blickfång och är en höjdpunkt i rummet. Ljuset från fyra lampor, med vilka de ljusformade hållarna kan monteras, får de klara kristallerna att glittra imponerande och låter den röda rosor och deras lövverk lyser. Den grenade stativ hålls i antikvit ton.
 • Elegant taklampa GENUA

  Elegant taklampa GENUA
  GENUA - en blominspirerad taklampa i bladguld Otaliga blommor som ser ut att vara stansade i rent guld utgör skärmen på taklampan GENUA. Även takfästet är i bladguld. Ljuset från de fem ljuskällorna lyser genom mellanrummen och sörjer för en vacker atmosfär i rummet när blommorna skapar skuggor på väggarna. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Imponerande taklampa AREZZO

  Imponerande taklampa AREZZO
  Exklusiv taklampa AREZZO med handgjorda glasblommor Taklampan AREZZO präglas av gyllene bladverk och genomskinliga, handgjorda glasblommor. Ljuser sprids åt alla håll från armaturens mittparti och bryts och reflekteras i otaliga, handgjorda glasblommor. De små bladen mellan glasblommorna kompletterar armaturen på ett fantastiskt sätt. Belysningsarmaturerna från den toskanska tillverkaren - som koncentrerar sig mer på tillverkning än på serieproduktion - är tillverkade i Italien och utgörs av i huvudsak klassiska takkronor och blominspirerade armaturer som kombinerar tradition med moderna stiltrender.
 • Extravagant gestaltad taklampa Jaaike

  Extravagant gestaltad taklampa Jaaike
  Jaaike taklampa utstrålar elegans och extravagansDen här vackra taklampan drar alla blickar till sig utan att vara prålig: Den fina ramen är konstfullt sammanflätad och den bladguldbelagda metallen lyser vackert i ljuset från de fem stearinljusen. Ljuset bryts i glasupphängningen så att de enskilda elementen gnistrar på ett imponerande sätt.
 • Florentinsk taklampa Sara, 8 ljuskällor

  Florentinsk taklampa Sara, 8 ljuskällor
  Florentinsk taklampa med åtta lampor Sara med en diameter på 74 cm - tillverkad i ItalienDen florentinska stilens tradition har förts vidare till perfektion i denna taklampa och även tillförts moderna element: smala blad, mjukt böjda rankor med infattade kristaller och blomstjälkar med knoppar som innehåller en glödlampshållare - allt tillverkat av järn med en silverfärgad finish. Det moderna med denna modell är stiliseringen av bladen, infattningen med kristaller och den moderna silverfinishen. För älskare av den lekfulla florentinska stilen är denna taklampa verkligen ett önskvärt objekt, särskilt eftersom utförandet och materialet lätt kan hålla jämna steg med de höga krav som tillverkaren ställer på design och estetik.
 • Vägglampa Marsala i blomform

  Vägglampa Marsala i blomform
  Elegant vägglampa MARSALA med en mångfärgad yta MARSALA-vägglampan kan användas praktiskt taget var som helst på grund av dess mått, till exempel som rumsbelysning i vardagsrummet eller som taklampa. Den bildar formen på en stiliserad blomma som är flerskiktad och har silver- och guldfärgade ytor. Kärnan i det hela är en 40 watt ljuskälla som lyser obehindrat in i rummet. Tillverkad enligt IP20-standarder och med 37 cm kan den också användas som rumsdelare. De helt metalliska elementen lovar en lång hållbarhet. Tillverkad i Toscana.
 • Pendellampa Greta med guldplätering, 9 ljusk.

  Pendellampa Greta med guldplätering, 9 ljusk.
  Taklampa Greta med dekorativa rosetter och kristaller Lite som spagetti eller en rörig frisyr ser designertaklampan Greta ut vid första anblicken. Men ser man närmare efter, känner man igen de många rosetterna av järnband täckta med bladguld och vit patina, av vilka lampans voluminösa skärm sätts samman. I mitten av rosettstrukturen, finns lampsocklarna för nio E14-stearinljuslampor. Optiken hos pendellampan fullbordas genom gnistrande kristallhängsmycken som sitter här och där på rosetterna. Greta är en produkt av en italiensk tillverkare nära Florens, vilken förenar handarbete i Italien med traditionella mönster och förenar tillverkningssätt med moderna idéer. Traditionen med florentinsk stil och hantverk fortsätter med dessa lampor.
 • Felce - guldfärgad designer-taklampa

  Felce - guldfärgad designer-taklampa
  Ormbunksblad som lampskärm: Felce taklampa med bladguldNaturen som förebild - denna maxim gäller särskilt för design i florentinsk stil, där blommor och blad avbildas med stor uppmärksamhet på detaljer. När det gäller taklampan Felce är det dock inte de lekfulla blommorna som inspirerat till designen, utan ormbunkar, som det italienska namnet redan avslöjar: Felce, på tyska ormbunke. Ormbunksblad av järn med en ytfinish av bladguld och vit patina bildar taklampans halvklotformade lampskärm. Under skärmen finns fem socklar för E14-ljuskällor. Felce har formgivits av den italienska designern Giacomo Camiciottoli och tillverkas också i Italien. Tillverkaren av dessa exklusiva lampor utvecklar design i den klassiska florentinska stilen och införlivar moderna element.
 • Florentinervägglampa Tulipe, 4 lampor

  Florentinervägglampa Tulipe, 4 lampor
  Tillverkad i Italien - taklampan Tulipe med 4 lampor Tulipe är en vägglampa i traditionell florentinsk stil som är rikt dekorerad med blommor och blad. Den kan även monteras som en taklampa och utstrålar en unik, romantisk och blommig charm. Ramen är grön och de många bladen har färgats och försetts med en elegant guldfinish. Dessutom dekoreras lampan av små blommor och en stor blomma i mitten, i vitt och rosa. Den italienska tillverkaren av denna lampa har sitt säte nära Florens och tillverkar högkvalitativa lampskapelser enligt traditionellt hantverk som kännetecknas av ett unikt och förstklassigt utförande.
 • Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, blykristall

  Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, blykristall
  Vägglampa PERUGIA i florentinsk stilDelikata färger och former dominerar bilden av den delikat designade vägglampan PERUGIA, som blir ett dekorativt föremål på väggen. Den nedåtriktade hängningen och de glas- eller blykristallelement som ingår i ramen skapar en förtrollande ljuseffekt.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som en fabrik än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Nobel bordslampa TERNI

  Nobel bordslampa TERNI
  Formskön bordslampa TERNI med 40 Watt glödlampa Bordslampan TERNI är designad på ett sådant sätt att det skapas en kontrast mellan lampskärmen och basen. Den förstnämnda är funktionellt utformad som ett veckat tyg och hålls i beige, medan lampans metallbas har en guldfärgad ytfinish. Den glödlampa som ska användas motsvarar E27-sockeln. Lampskärmens relativt kompakta öppning skapar ett varmt, bländfritt ljus i hela rummet. Perfekt som rumsavdelare i t.ex. matsalar eller på sidobord. Den är 54 cm hög och mäter 30 cm i diameter. Tillverkad enligt skyddsklass IP20. För ett intressant färgspel och mysigt ljus.
 • Förtrollande bordslampa ANCONA

  Förtrollande bordslampa ANCONA
  Ancona bordslampa i florentinsk stilEn bordslampa är inte bara en bordslampa, utan ett dekorativt föremål, nästan konst, om du så vill. Den toskanska tillverkaren från vars verkstad denna lampa kommer har verkligen tagit detta till sig och har skapat ett fint tillverkat föremål av högsta kvalitet med Ancona bordslampa. På det vita stativet slingrar sig två bedrägligt äkta rosor med blommor och blad till strax före den krämfärgade lampskärmen. Skärmen har dessutom en guldkant, vilket gör att bordslampan ser särskilt elegant ut - oavsett om den är tänd eller inte. Ljuset är varmt och inbjuder till drömmar i kombination med den typiska florentinska designen.
 • Designer-vägglampan Lizia med bladguld

  Designer-vägglampan Lizia med bladguld
  Naturlig design: Lizia vägglampa i bladformVägglampan Lizia är en uttrycksfull lampa av flera skäl. Först och främst är den ovanliga formen slående, för vilken designern Giacomo Camiciottoli har lånat från naturen, eller snarare från den populära krukväxten fönsterblad. Denna växt är känd för sina stora palmliknande blad. Lampans väggplatta är också utformad på samma sätt. Ljuskällan är inbyggd i ett litet fäste i den nedre änden. Den avger inte bara ljus till rummet, utan lyser även upp den gyllene väggplattan, som omvandlar ljusstrålarna till ett varmt, gyllene ljus. Det är just denna yta som också utmärker vägglampan och gör den till ett blickfång. Järnkroppen är helt täckt med bladguld, vilket gör Lizia till ett särskilt ädelt designföremål. Tillverkad i Italien
 • Florentinervägglampa Fiama med 8 lampor

  Florentinervägglampa Fiama med 8 lampor
  Vägglampa åtta flammor Fiama i florentinsk stil Långstammade rosor med detaljerat lövverk och stora, öppna knoppar i vilka glödlamporna är, bestämmer bilden av denna extremt lekfulla vägglampa i florentinsk stil. Den toskanska fabriken, från vars verkstad detta objekt kommer, har inte sparat på romantiska inslag, som dock aldrig verkar kitschiga. Detta ämne verkar som en stor, svepande bukett blommor i ljusgrön, rikgrön och rosröd. De åtta lågorna i kombination med rosreliefen skapar ett unikt spel av ljus och skugga.
 • Förgylld taklampa Cassandra

  Förgylld taklampa Cassandra
  Utsökt taklampa Cassandra med bladguldTaklampan Cassandra, som också kan monteras som vägglampa, har formen av en stiliserad blomma med flera lager och blad som är täckta med bladguld. Blomman är dekorerad med små grenar på vilka gnistrande kristaller är fästa. I mitten av blomman är ljuskällan insatt, som lyser obehindrat in i rummet. Lamporna från denna tillverkare tillverkas fortfarande enligt gammal tradition i närheten av Florens, vaggan för de typiska florentinska lamporna. Särskild vikt läggs vid mycket gott utförande och manuell produktion.
 • Florentine taklampa Tulipe, 8 lampor rund

  Florentine taklampa Tulipe, 8 lampor rund
  Taklampa med 8 lampor Tulipe som ett konstverk med belysningsfunktion Tulipe presenterar Florentine-stilen på ett imponerande sätt, eftersom inte bara dekorationen med blommor, blad och stammar, utan även färgschemat med diskreta gröna, vita och rosétoner är både atmosfäriskt och harmoniskt. Sju vippor bildas runt en blomma i mitten av lampan och kan utrustas med glödlampor överst, så att ljuskällan liknar en blomma. Guldpatinan på den diskreta gröna delen av bladen understryker Florentine-stilen mycket väl och gör Tulipe till ett blickfång i rummet. Monteringen kan utföras både i taket och på väggen.
 • Tilltalande bordslampa Eleonora

  Tilltalande bordslampa Eleonora
  Eleonora - en bordslampa för dem med klassisk lampsmak Denna bordslampa är något för alla som gillar klassiska blomstermotiv i diskret men ändå iögonfallande kombination med en lampa som passar lika bra i rustikt inredda lanthus som i moderna hem, eller i gästrum och reception på hotell. Bordslampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning, t.ex. som läslampa, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. Den välvda skärmen med de sirliga blommorna är tillsammans med den glänsande vita keramiken mycket tilltalande och den rustika, rostbruna lampstommen liknar nästan en blomstjälk. Denna slingrar sig dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, ut från lampfoten. Ett solitt nytt rumselement med karaktär - färgmässigt och formtekniskt fulländad.
 • Silverfärgad designer-vägglampa Lizia

  Silverfärgad designer-vägglampa Lizia
  Lizia - vägglampa med två silverbladImponerande och imponerande, Lizia vägglampa är inte bara imponerande på grund av sin storlek, utan också på grund av sin speciella design. Två blad av järn med en beläggning av silverblad bildar den extraordinära skärmen. Med en skala på nästan 1:1 föreställer de två metallelementen två ovala blad med skåror som liknar dem på den populära krukväxten fönsterblad. Bakom dessa blad finns de två lampsocklarna, som måste monteras med E14-ljus. Vägglampan Lizia är en produkt som designats och tillverkats i Italien. Traditionellt hantverk samt nedärvda mönster och designer, som ofta är inspirerade av den välkända florentinska stilen, ligger till grund för produktionen hos denna italienska lamptillverkare.
 • Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 42

  Taklampa NADJA med purpurröda kristaller 42
  Taklampan NADJA med röda kristaller sätter en färgstark accentRöda kristaller på den filigranliknande grenen av vit metall med gulddekor gör taklampan NADJA till ett iögonfallande inredningselement. Ljuskällorna bakom metallskärmen som består av otaliga grenar och blad i färgerna vitt, guld och rött skapar en imponerande ljuseffekt i rummet och får de lila kristallerna att lysa.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mer som ett tillverkningsföretag än en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, där bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Taklampa Elisa med bladguld, 35x35 cm

  Taklampa Elisa med bladguld, 35x35 cm
  Utsökt kristalltaklampa Elisa med bladguldDen kuboidformade lampkroppen med en fyrkantig bas består av många små järnelement som har försetts med bladguld. Detta skapar ett varmt sken när armaturen tänds. Ljusets effekt påverkas också positivt av den frodiga kristallen som hänger vid ljusuttaget. Kristallerna skapar en mångfaldig ljusbrytning, vilket ger vackra reflektioner i rummet. Armaturerna från denna italienska tillverkare tillverkas fortfarande enligt gammal tradition på plats nära Florens, vaggan för de typiska florentinska armaturerna. Särskild vikt läggs vid mycket gott hantverk och manuell produktion.
 • Bladsilvervägglampa Sara, 4 lampor

  Bladsilvervägglampa Sara, 4 lampor
  Florentinsk vägglampa Sara med silverblad och kristaller I den klassiska florentinska stilen, men med moderna inslag, presenteras Sara vägglampa, som modellerades av konstnärligt designat järn och förfinades med silverblad. Avlånga löv och känsliga rankor med inramade kristaller sammanfogar de fyra blommorna, mellan vars känsliga, öppna kronblad finns plats för ett E14-ljus. Denna italienska belysningstillverkare fortsätter traditionen med den florentinska stilen med sin produktion på plats. De klassiska stilfunktionerna och lånen från naturen bearbetas till nya mönster som sedan produceras i högsta kvalitet.
 • RUSTICO bordslampa i herrgårdsstil

  RUSTICO bordslampa i herrgårdsstil
  Bordslampa Rustico i oljelampform Bordslampan Rustico imponerar inte bara med sin oljelamliknande form. Den har en formskön och dekorativ kropp av keramik som är handmålad. Det klara glaset påminner om klassiska oljelampor och utgör en perfekt extrabelysning på nattduksbord eller i vardagsrum, där den sätter en klassisk/italiensk prägel. VIKTIG ANMÄRKNING: Den dekorativa målningen på bilden visar ett mönster av den färdiga produkten. Eftersom varje artikel handmålas förekommer vissa avvikelser, ytterligare dekorationer och varierade motiv. På så sätt blir varje lampa en unik artikel som visar på konstnärligt handarbete.
 • Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor

  Smakfull vägglampa Eleonora, två ljuskällor
  Eleonora - en vägglampa för en smakfull bakgrund i en lantlig, modern miljö Om man gillar klassiska blomstermotiv kommer man att älska denna lampan när den hänger i t.ex. rustikt inredda vardagsrum, i hobbyrum med motsvarande ambiens, på väggarna i restauranger i lantlig stil eller i korridorer och sovrum i hotellstil. Vägglampan Eleonora skänker nämligen inte bara vacker belysning överallt, utan är också snygg att titta på med sina konstnärligt utarbetade former. De välvda skärmarna med blomsterdekor får sin estetik av den glänsande vita keramiken och den rostbruna stommen ser nästan ut som en blomsterstjälk som på ett dynamiskt, men utan överdrivna detaljer, sätt växer fram från väggfästet.
 • Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, glas

  Vägglampa PERUGIA, 2 ljuskällor, glas
  Vägglampa PERUGIA i florentinsk stilDelikata färger och former dominerar bilden av den delikat designade vägglampan PERUGIA, som blir ett dekorativt föremål på väggen. Den nedåtriktade hängningen och de glas- eller blykristallelement som ingår i ramen skapar en förtrollande ljuseffekt.Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som en fabrik än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, varigenom bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Stilfull vägglampa NOVARA

  Stilfull vägglampa NOVARA
  Blommig vägglampa NOVARA med krämfärgVägglampan NOVARA är en blandning av rött blommönster, kompletterat med naturdekorerade anslutande stag och ett krämfärgat väggfäste. Den är därför lämplig för integrering i praktiskt taget alla vardagsrum, t.ex. vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare sina mått, 30 cm bred och 35 cm hög, kan den integreras som en applikation ovanför ett sidobord. Båda flammorna är utformade som gröna bladljus, vilket säkerställer en mjuk övergång mellan metallelementen. Glödlamporna på 40 watt sätts i E14-sockeln.
 • Förtrollande vägglampa ANCONA

  Förtrollande vägglampa ANCONA
  Vägglampa ANCONA med blommiga ornamentVägglampan ANCONA är designad helt i stil med den toskanska inredningsstilen, som kännetecknas av kräm- och pastellfärgade applikationer. Baserat på metalliska anslutningar, som var och en har förfinats i grönt eller rött, skapas en harmonisk helhet. Idealisk som tillägg i korridorer eller för utformning av entréområden. E14-sockelns 40 watts glödlampa ramar in de utskjutande elementen och skapar en scen för de två rosenbladen på sidan. Klassisk florentinsk stil för en hemtrevlig känsla i alla rum. Vid behov dimbar via en separat modul.
 • Imponerande golvlampa Lizia med bladguld

  Imponerande golvlampa Lizia med bladguld
  Dimbar golvlampa Lizia med gyllene dekorativa blad Exklusiv hembelysning är inget problem med golvlampa Lizia. Konstruktion, material och bearbetning är hos denna modell av högsta kvalitet. Tillverkaren av dessa lampor som görs i Italien influeras av florentinskt hantverk och designen som utmärker den så berömda florentinska stilen. Golvlampan Lizia kännetecknas framför allt av den extraordinära dekoren på dess stomme. Järnstommen,, som har täckts med bladguld och vitpatinerats. smyckas av tre stora ovala blad med små öppningar som liknar bladen hos krukväxten monstera. Den vita textilskärmen är kubformad och bildar en diffusor som fördelar ljuset i rummet på ett behagligt och bländfritt sätt. Med hjälp av den inbyggda dimmern kan ljusstyrkan regleras efter behov.
 • Florentinervägglampa Fiama med 6 lampor

  Florentinervägglampa Fiama med 6 lampor
  Florentinsk vägglampa Fiama i en detaljerad stil Vägglampan Fiama från en populär traditionell verkstad i Toscana ser ut som en stor bukett med olika blommor och växter. Detta hus är tillägnad att tolka och efterlikna den florentinska stilen. Denna vägglampa visar det tydligt och konsekvent. Stora och även mindre bladformar strålar ut från ett centrum. Ljuskällorna är inneslutna i detta och skickar ljuset in i rummet i samma riktning - koncentriskt bort från centrum. Den dekorativa kronan är de verklighetstrogna rosorna, som utgör centrum och de sex ändarna av den övergripande stjärnliknande formen.
 • Designervägglampa Lizia med bladguld oval

  Designervägglampa Lizia med bladguld oval
  Förtrollande bladdekor i guld: vägglampa Lizia Vägglampan Lizia, som helt är gjord av järn och belagd med guldblad, har en mycket speciell diffusor. Lampans ovala bottenplatta är täckt av ett oval ark av nästan samma storlek med djupa fördjupningar. Formen på bladet liknar fönstrets bladväxt. Ljuset faller genom skårorna i arket och skapar ett vackert ljusmönster i rummet. Vägglampan Lizia är tillverkad i Italien. Design och produktion sker på plats och är en del av den långa traditionen med florentinskt hantverk.
 • Vintagehänglampa Nicolo i turkos

  Vintagehänglampa Nicolo i turkos
  Hänglampan Nicolo i industriell stil Hänglampan Nicolo:s design påminner om element av industriellt format som kan poängtera med en reducerad design och hög funktionalitet. Även Nicolo lever också ur denna enkelhet, som i det här fallet är förenad med en speciell touch, nämligen vintagestilen. Uttaget och takfästet är gjorda av keramik och lackerad så att lampan ser ut som om den redan är mycket gammal. Det rostbruna skärmen, som visar mer av ljuskällan än det gömmer, gör resten. För de som känner igen sig med huvudsaken är att den ser gammal ut så är hänglampan Nicolo helt rätt belysningselement. Made in Italy.
 • Dekorativ vägglampa AREZZO

  Dekorativ vägglampa AREZZO
  AREZZO vägglampa med handgjorda glasblommorEn fin ranka med små blad och ädla, handgjorda glasblommor reser sig från den runda vägghållaren och låter ljuset från de två ljuslyktorna på sidan lysa och gnistra. Den guldfärgade vägglampan AREZZO sprider inte bara vacker extra belysning, utan är också en ädel väggdekoration.Lamporna från denna toskanska tillverkare, som ser sig mycket mer som ett tillverkningsföretag än som en serieproducent, tillverkas i Italien och ligger främst inom området för klassiska ljuskronor samt den florentinska stilen, där bevarandet av tradition alltid kombineras med moderna stilistiska egenskaper.
 • Storslagen bordslampa Mayleen med kristaller

  Storslagen bordslampa Mayleen med kristaller
  Mayleen bordslampa i matt bladguld och med kristallupphängningBordslampan Mayleen tillverkades av en traditionell toskansk tillverkare och kombinerar klassisk skönhet med modern elegans. Det matta bladguldet, som stativet är täckt med, ser ädelt ut, men inte pråligt. De antydda kurvorna påminner om uppåtväxande bladverk, som försöker nå in i ljuset i den krämfärgade lampskärmen. Pricken över i:et är de fint slipade kristallerna i form av droppar. De bryter ljuset, gnistrar förföriskt och skapar en förtrollad atmosfär i den del av rummet där bordslampan står. För att verkligen avrunda allt perfekt har den ädla lampskärmen försetts med ett guldfärgat band vid den övre och nedre kanten.
 • Vägglampa C1843 i vintage-design vinröd

  Vägglampa C1843 i vintage-design vinröd
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Vägglampa C1843 i vintage-design svart

  Vägglampa C1843 i vintage-design svart
  Modernvägglampa C1843 i keramik som ska se gammal ut Vägglampan C1843 har en vintage-stil där formgivarna valde bort alla onödiga detaljer. Den består enbart av ett väggfäste och ett uttag i industriellt inspirerad stil. Samtidigt har den en vintage-patina med en yta som ser något sliten ut. Ett fäste i rostfärg kompletterar lampan i vintage-stil. Speciellt stiläkta ser C1843 ut, när en retro-ljuskälla, globlampa med filamentteknik eller i kolfiberdesign sätts i. Vägglampa C1843 och alla andra lampor från den italienska tillverkaren tillverkas i Italien och är resultatet av traditionella tillverkningssätt samt mönster och designer som har gått i arv i flera generationer. Lamporna är delvis handgjorda och därmed unika. Made in Italy.
 • Hänglampa Riccardo med stor metallskärm

  Hänglampa Riccardo med stor metallskärm
  Antikt inspirerad hänglampa Riccardo med detaljer i keramik Det som är iögonfallande med hänglampan är den breda metallskärmen med en rostbrun yta som ger ett antikt intryck. Eftersom ljuset inte kan avges uppåt på grund av skärmen, avges det praktiskt nog nedåt och åt sidorna. Ännu en detalj som gör att lampan ser antik respektive vintage ut, är lampfattningen i keramik med en vitt krackelerad beläggning. Hänglampan Riccardo passar med sina övertygande detaljer både i lantliga stilar och vintage-inspirerade stilar. Riccardo är tillverkad i Italien och kombinerar italiensk hantverkskonst med tradition och estetik. Under tillverkningen lägger man vikt på högkvalitativa material och en noggrann bearbetning, vilket innebär bl.a. att dekorationer placeras för hand och därmed alltid är unika.
 • Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 3 lampor

  Ljuskrona Tulipe i florentinsk stil, 3 lampor
  Romantisk ljuskrona Tulipe i florentinsk stil - tillverkad i ItalienTulipe är en ljuskrona som är traditionellt tillverkad i florentinsk stil i Italien och som med sina överdådiga dekorationer är en juvel i varje tak. Användningen av känsliga färger och den rika dekorationen med blad och blommor fångar omedelbart blicken hos alla betraktare. Delikata gröna blad är dekorerade med lite guldpatina, och de vita blommorna med rosé accenter ger Tulipe ljuskrona sin unika charm. Armaturen ser särskilt elegant ut tillsammans med ljuslyktor med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik.Armaturtillverkaren i närheten av Florens tillverkar de förtrollande Tulipe-armaturerna med gediget hantverk i traditionell florentinsk stil.
 • Bordslampa Leon med bladguld

  Bordslampa Leon med bladguld
  Kuboid chintzskärm: Leon bordslampa med bladguldfinishBlickfånget på Leon bordslampa är helt klart basen, på vilken långsträckta metallblad med en vit patinerad bladguldfinish är fästa och skjuter uppåt i skärmen. Skärmen har en kuboid form och är också fodrad med guldfolie på insidan. Bordslampan Leon tillverkas av en italiensk tillverkare i närheten av Florens, där lamporna traditionellt tillverkas. Lamporna tillverkas traditionellt där. Design, utförande och material bildar en högkvalitativ enhet som garanterar estetik och hållbarhet.
 • Florentinervägglampa Tulipe, 3 lampor

  Florentinervägglampa Tulipe, 3 lampor
  Italienskt hantverk karaktäriserar den tre lampa Tulipe vägglampan i florentinsk stil Enligt traditionellt hantverk skapas tak- eller vägglampan Tulipe i Italien, vilket är en juvel i varje tak eller vägg med sin florentinska design. De känsliga färgerna och den rika dekorationen med löv och blommor fångar omedelbart tittaren på treflammarlampan. Bladens känsliga gröna är dekorerad med en guldpatina och blommorna är designade i vitt med rosa accenter. Tulipe ger rummet en unik touch.
 • Fabiana - bordslampamed elegant utseende

  Fabiana - bordslampamed elegant utseende
  En matt beläggning av bladguld, förfinad med vit patina, kännetecknar ramen på denna slående och ädelt utseende bordslampa och ger den ett uttryck av värme och komfort. Glödlampans ljus (halogen- eller lågenergilampor kan också användas), som sprids mjukt i vardagsrummet av den likaledes guldfärgade skärmen, gör resten och rummet badar i ett ljus som är lika festligt som inbjudande och som reflekteras gnistrande av de slipade Asfour-kristallerna. Armaturerna från denna toskanska tillverkare, som snarare ser sig som ett tillverkningsföretag än som en serietillverkare, tillverkas i Italien och ligger till största delen inom området klassiska ljuskronor samt florentinsk stil, där bevarandet av traditionen alltid kombineras med moderna stildrag.
 • Florentinsk taklampa Toscana, 5 lampor

  Florentinsk taklampa Toscana, 5 lampor
  Blommor och blad: detaljerat dekorerad taklampa ToscanaKännetecknande för den populära florentinska stilen är framför allt blommor och blad, som tillverkas i detalj av olika material. I fallet med taklampan Toscana är de röda blommorna och de gröna bladen gjorda av järn. Fem knoppar fungerar som sockel för glödlamporna. Handarbete är nästan oumbärligt vid tillverkningen av en sådan filigranprodukt. Den toskanska tillverkaren av dessa lampor tillverkar enligt gammal tradition och huvudsakligen för hand. Gamla tekniker går i arv och kombineras med moderna aspekter. Den florentinska stilen kräver precision och en särskild hängivenhet. Taklampan Toscana är resultatet av tradition, mästerligt hantverk och stor uppmärksamhet på detaljer.
 • Hänglampa 1110/10 S med bladguld, 10 lampor

  Hänglampa 1110/10 S med bladguld, 10 lampor
  Guldblad och kristaller för gnistrande elegans - hänglampa 1110/10 S Kombinationen av gyllene blad och Asfour-kristaller gör att hänglampan 1110/10 S med 10 lampor strålar över varje matbord. Det filigrana fästet stärker lampans ädla intryck. Som en osynlig, oval ram finns det otaliga guldblad som inuti gömmer tio ljuskällor. Kristallhänget av högkvalitativa Asfour-kristaller ger hänglampan, tänd eller släckt, ett drömlikt och imponerande intryck. Made in Italy.
 • Svart keramiktaklampa Edoardo, 31 cm

  Svart keramiktaklampa Edoardo, 31 cm
  Påminnelser om forna dagar: Taklampan Edoardo i retrodesign Som ni vet skapar vanlig svart alltid och överallt en särskilt elegant atmosfär. Detta skiljer sig inte från taklampan Edoardo. Den besitter dock fortfarande en nostalgisk touch och dess enkla utrustning, som bara lossas av några gyllene skruvar, väcker minnen från tider som varit. För retrofans är taklampan Edoardo, som kan användas i både rustiskt och modernt möblerade boningsrum, det perfekta belysningselementet. Made in Italy.
 • Ljuskrona 200/6, floral design, 6 lampor

  Ljuskrona 200/6, floral design, 6 lampor
  Med delikata blommor och panicles - ljuskrona 200/6 ljuskrona 200/6 presenterar sig med en blommig design av guldfärgade löv och individuella Asfour-kristallkronor. Den eleganta designen kompletteras med böjda former och en filigran kedjefjädring. ljuskrona är tillverkad av en italiensk tillverkare och är upplyst med sex ljuskällor. ljuskrona kommer till sin rätt särskilt bra med användning av glödlampor i ljusform. Oavsett om det är i den privata ingången och vardagsrummet eller inom cateringbranschen, förtrollar 200/6 varje tittare med sin blommiga design.
 • Hänglampa Estelja 6 lampor pastello patinato röd

  Hänglampa Estelja 6 lampor pastello patinato röd
  Florentinsk ljuskrona Estelja med röd rosdekor och klara Asfour-kristaller Rosformade dekorativa element i mjukt rött och med gröna blad pryder denna detaljerade hängande lampa, som är en riktig pärla i vardagsrum av alla slag. Dessutom fästs klara, skurna Asfour-kristaller, som perfekt kompletterar den övergripande bilden och skapar en vacker ljusglans. Estelja är utrustad med sex E14-uttag. Dessa är integrerade i krämfärgade, ljusformade cylindrar som bärs av antikvita armar.
 • Ljuskrona 360/6 SP, 6 lampor med glashängen

  Ljuskrona 360/6 SP, 6 lampor med glashängen
  Klassisk ljuskrona 360/6 SP med påkostad dekor ljuskrona 360/6 SP visar en kronas typiska form och inspirerar i sin design med elfenbensfärgade former som är raffinerade med guldblad. Den frodiga glasridån stöder det eleganta helhetsintrycket och möjliggör ytterligare gnistrar när ljuset tänds. Uttag i ljusoptik fästs som på en rund stativ , vilket ger intrycket att vax droppar nedåt. Speciellt användningen av ljuslampor kompletterar detta intryck. ljuskrona får en blommig touch genom bearbetning av bladformade element som är täckta med guldblad. Gjord i Italien.
 • Vintage-taklampa C134 röd

  Vintage-taklampa C134 röd
  Keramisk taklampa C134 vintage finish C134 taklampa behöver inte en lampskärm, eftersom den bara består av en uttag som är inbyggd i ett keramiskt takfäste - allt detta gör att denna taklampa sticker ut. Det är just denna enkelhet och det glänsande vintage-lacket, som påminner om svunna tider, som ger lampan sin karaktär. Den minimalistiska designen bestäms av vintagestilen, som för närvarande upplever en väckelse. C134- taklampa ser särskilt snygg ut när den är utrustad med en rustik lampa med glödtrådsteknik eller kolfiberoptik. Gjord i Italien.
 • Florentinsk taklampa Toscana

  Florentinsk taklampa Toscana
  Textil bordslampa i florentinsk stilTre röda blommor och några blad i ljusgrönt pryder basen på Toscana bordslampa. Den tillhör därmed helt klart kategorin florentinska lampor, som kännetecknas av filigran och detaljerade blommor och blad. Den textilklädda skärmen är klassiskt vit och smalnar av mot toppen. Den ger också ett bländfritt och mjukt diffust ljus. Den italienska tillverkaren av denna bordslampa, med säte nära Florens, tillverkar högkvalitativa armaturkreationer i traditionellt hantverk, som kännetecknas av sin unikhet och förstklassiga utförande.
 • Vintagebordslampa Lorenzo i svart

  Vintagebordslampa Lorenzo i svart
  Ren nostalgi: Bordslampa Lorenzo påminner om det förflutna I bordslampan Lorenzo kombineras industriell design med vintage-element. Modellens form påminner om gamla ficklampor som har använts industriellt och gett punktbelysning under hantverksarbeten. Den färgstarka finishen slutför den industriella stilen med en touch av vintage. Lacken har applicerats manuellt med en speciell metod som har utelämnat vissa delar så att det ser ut som lacken, eller hela produkten, är så gammal att färgen redan har börjat flagna. Den italienska tillverkarens lampor är Made in Italy och kombinerar tradition med modernitet, inte bara när det gäller design utan även när det gäller produktion. Särskild tonvikt läggs vid traditionella produktionsmetoder utöver industriell massproduktion.
 • Taklampa Riccardo med metallskärm, 40 cm

  Taklampa Riccardo med metallskärm, 40 cm
  Rustik vintagestil med taklampan Riccardo Den kan användas som taklampa i köket i ett hus på landet eller som ljuskälla i en modern lägenhet där inredningen är inspirerad av industridesign. Oavsett var den sitter är taklampan Riccardo alltid värt ytterligare en titt. Den har inte bara skapats med en massa know-how utan även med hjälp av traditionella tekniker och speciella tillverkningsprocesser som har gått i arv från generation till generation i Italien. Fästet och uttaget är tillverkade i keramik och täckta med en vitt krakelyrmönster. Den platta metallskärmen har en elegant rostbrun färg. Made in Italy.
 • Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor

  Florentinsk ljuskrona Toscana, 4 lampor
  Florentinsk ljuskrona Toscana - italienskt hantverkEn relativt kompakt version av en ljuskrona är den fyrflammiga modellen Toscana. Men även med bara fyra ljuskällor och en liten krona är denna ljuskrona en typisk representant för sitt slag. De fyra ljusen är placerade på små plattor runt kronan, som är dekorerad med röda blommor och gröna blad av järn. Tillverkaren av dessa ljus finns inte bara i Florensregionen, han är också hängiven det florentinska hantverket och tillverkar fortfarande de populära florentinska ljusen mestadels för hand.
 • Hänglampa C1680 av keramik, vinröd

  Hänglampa C1680 av keramik, vinröd
  Retro hängande lampa C1680 av keramik med en stor kupolskärm Den pendellampa C1680 är en elegant inredningselement med tappning charm, men kan även användas för funktionell direkt belysning. Baldakinen och den stora, kupolformade skuggan är gjorda av keramik. På vissa ställen appliceras lacken inte konsekvent så att intrycket skapas att pendeln har ackumulerat tecken på slitage över tiden. De metalliska elementen i de skyddande fjäderbenen som går under paraplyet och kedjedämpningen bidrar också till det gammaldags utseendet. - handgjord i Italien
 • Keramikhänglampa Giorgia, 30 cm, gammelrosa

  Keramikhänglampa Giorgia, 30 cm, gammelrosa
  Hänglampa Giorgia i industriell stil med vintagelackering Giorgia:s design påminner delvis om den industriella stil som utgår från en reducerad design och hög funktionalitet. Även Giorgia lever också ur denna enkelhet, som i det här fallet är förenad med en speciell touch, nämligen vintagestilen. Skärmen och takkåpan är av keramik och lackerade på så sätt att det ser ut som om armaturen redan är gammal. För vintage-entusiaster är hänglampan Giorgia helt rätt belysning. Lampan ser särskilt elegant ut när den är försedd med en rustiklampa med filamentteknik eller optiskt kolfiber. Made in Italy.
 • Vit hänglampa Nicolo i reducerad design

  Vit hänglampa Nicolo i reducerad design
  Utan störande detaljer: minimalistiska hänglampan Nicolo Minimalistisk men ändå funktionell – det var kännetecknen för 1900-talets industriella utformning. Dessa är även Nicolo:s kännetecken, en hänglampa som är gjord med ett takfäste, ett keramikuttag och en liten, sluten lampskärm av genomskinligt glas. Denna lampa behöver inte ha en djup lampskärm, den imponerar huvudsakligen med sin enkelhet och vintagestil. Den vita färgen var speciellt trimmad till gammal, till exempel brist på färg på vissa ställen. Denna hänglampa har tillverkats i Italien och är resultatet av konstnärligt hantverk, som till skillnad från industriell produktion alltid kan poängtera med sin karaktär. Traditionella produktionsmetoder och traditionella konstruktioner utgör grunden för denna italienska tillverkares aktuella lampdesigner.